Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X36 – Az artikulálatlanul óbégatás világnapja

2020. december 20. 20:00 - Fálki

Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa.

Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri is a bulikát, ahogy várhattuk.
Napi felesleges kérdés rovat: Ki volt a legszórakoztatóbb a héten? Remélem a győztesnek nem jár jutalom és remélem nem Ginát választjuk ki mi nézők, mert az amit
művelt, az nem szórakoztató volt, hanem bicskanyitogató. PP szerint egyébként Ő maga volt az és ezért keményen meg is dolgozott. Deal.

kepernyofelvetel_2_egyedi.png

Tovább
653 komment

Való Világ 10X35 – Szaloncukormágnások és a hóemberkészítő proletariátus

2020. december 19. 16:57 - dmr94

Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel. Elmaradhatatlan a MUNKAHÉT által kiváltott grimasz, mi pedig szavazhatunk ki lesz a kiválasztott.

vv10x35_01.png

Tovább
1516 komment

Better than us - Episode Five

2020. december 19. 13:40 - hektor_

Megláttam a rész címét, illetve számozását, és azóta a 90s évek egyik népszerű (de annyira nem, mint a BSB, persze nem kérdés, hogy annyira soha senki nem lesz. SOHA.) fiúbandájának, a Five - Got the feelin' című száma pörög a fejemben úgy nettó 4 órája. Szívesen. Na, ott tartunk, hogy Gleb atom fejfájással ébred a hátán teknősben álló kocsiban, mi a pöcsöm történt itt, néz körül, jaj bazmeg, rémlik, néz rá a sípcsontját még mindig vasmarokkal szorító robot lányra, aztán a fejébe ereszt egy golyót. Takarítást kérek, mondja a telefonba.

1.png

Tovább
Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Való Világ 10X34 – Gina haláltusája, avagy a lét elviselhetetlen könnyűsége

2020. december 18. 18:45 - dmr94

Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy esetleg összefüggésbe hozom a napi kérdéssel.

vv10x34_01.png

Tovább
932 komment

Való Világ 10X33 – A kekszdaráló és a bűzhordó esete az egyszeri villalakóval

2020. december 17. 13:51 - Laura Ingalls

06-20_amanda_a_szepseg.jpg

Megint Anikót kapom, esküszöm hogy hiányzik a túlmozgásos PP. Ráadásul Ancsa úgy látom jelmezes buliba készül, csak azt nem tudom eldönteni, hogy özvegyasszonynak öltözött, vagy Harry Potteres jelmezversenyre megy. Bár oly’ mindegy, mert egyiken sem nyerne. Hiányoltam Pétert, s mintha csak olvasná a gondolataimat Anikó (a múltból, hisz reggel írom e sorokat) megemlíti, hogy Isten Éltesse azt a jóembert sokáig, remélhetőleg jól pihen otthon, amíg Anikó helyette dolgozik. Milyen kedves kis köszöntés ez, nem? Nem.
Onnan indítjuk a mai összefoglalót, hogy a hímzésben és egyéb fárasztó munkákban megrokkant lakók megkapják a hírt, hogy a nézők Bálintnak szavazták meg a nyugi szobát éjszakai alvása helyszínéül. Dani olvassa fel az üzit és nagyon sajnálom, hogy nem tudok hangot kivágni, mert olyan visító hanggal kezdi, amit ritkán hallok férfiaktól. Bálint köszöni szépen, mert hajléktalanból hirtelen kivételezett helyzetű egyénné avanzsált. Amandánk majdnem stroke-ot kap a hír hallatán, nem érti, hogy lehet az, hogy ha Bálint szarban van, a nézők mindig segítenek rajta? Megmondjam? Ezt úgy hívják népszerűség. Sajnos nem hallja mit mondok és a hálóban habzik a szája tovább. Csatlakozik hozzá Frú, Dzsina és Renátó is. Mindannyian ki akarják vinni párbajozni és mind kint hagynák az ziher! Ahha, Amanda szeretné kint hagyni a „gecibe”, Renátó nem fél, Dzsina sem, Frú meg már megint a hazugsággal jön, hogy ő simán más eredményt mondana a párbaj után, hogy féljenek tőle. Édesjézusésmindenszentek csak mennétek és vinnétek, aztán meglátnátok… Dzsina megint Díígót emlegeti és nem fér a fejembe hogyan éghetett be Díígóó ennyire.
Amíg a villa érdemes művészei a hálóban fröcsögnek, Bálint nyugi táncot jár a nyugiban és kiderül, hogy már rég szeretett volna eltölteni odabent egy nyugodt éjszakát a többi nyomorulttól távol, csendben, békességben.

00-2x_ancsa.jpg

01-43_balint.jpg

01-49_ami.jpg

03-23_nyugi_tanc.jpg

Tovább
1129 komment

Való Világ 10X32 – Hímzi-mimzi, tűvonás, Uncle Guszti és a 2. munkanap szépségei

2020. december 16. 20:53 - Laura Ingalls

 01-18_aniko.jpg

Éljen május elseje, ég a szívem belseje! Éljen a munkahét, yihaaa! Jól van tudom, nincs május elseje, de ünnepi hangulatom támadt a munkahét kapcsán és úgy néz ki Anikónknak is, mert irtózatosan lelkes, de a tegnapi összefoglaló alapján szerintem csak azért, mert nagyon élvezi, hogy rommá szívatják a nyomoroncokat egy kis delláért. Mielőtt azonban láthatnánk a keményen dolgozó villamunkásokat, megkínálnak minket Fruzsina és hű utánfutója Ragacs Renátó szerelmi évődésével. Ragacsnak kilóg a lóláb, mert Fruzsinát nem lehet megcsókolni este, meg napközben, meg a többiek előtt, meg elő adásban, meg amikor a kamerák látják és felkérdezi a nőszemélyt, hogy akkó’ mégis mikó’. Fru valamit hadovál amiben kétszer van, hogy faszom és szerintem nem a lóláb lóg ki, hanem egy fél ló áll már ki Fruzsina szájából, Ragacs nem is hagyja ezt annyiban. Bár ha Ragacs rólam akarná lehúzni az éjszaka közepén a bugyimat én akkorát rúgnék az oldalába, hogy hazáig repülne, nemcsak faszomoznék az ölében ülve másnap reggel. Mielőtt eret vágok ettől a jelenettől Merci felvinnyog: NYÍLIK A RAKTÁR! Az éhezők beszabadulnak tehát a raktárba a megvásárolt javakért, mindenki átlátszó műanyag ládában kapja a szajrét.
„Ez ilyen nagy májkrém? De a kenyér ilyen kicsi???”- kiált fel Dzsina a konyhában a ládája kipakolása közben azután, hogy az udvaron a kóla kicsiny méretére csodálkozott rá (ezek szerint neki nem tűnt fel, hogy 0,25-ös kólát vett – pedig ezt még én is láttam innen a doboz másik oldaláról). Nos amit Dzsina májkrémnek hív többször is az kenőmájas (ezt is kérte, csak nem rakta össze, hogy májas=kenőmájas), ha pedig a kenyér olyan kicsi, feltételezem olyan kicsit kért, úgy hívják toast.
Mindenki farkas éhes, egész nap nem ehettek, most tömik a pizzát, melegszendvicset, kifliket. Robi ügyesen vásárolt, ő főtt ételt vacsizik és ahogy elnéztem az árakat sokkal többen tudtak volna alapanyagot venni főzéshez, ha egy picit okosabban osztják be a pénzt. Ahhoz viszont ész is kellene, aminek az eloszlása a villában négyzetméterenkénti bontásban nem számottevő és általában oda esik több, ahol éppen Robi és Bálint tartózkodnak.

01-25.jpg

01-43.jpg

02-32.jpg

02-40.jpg

Tovább
815 komment

Való Világ 10x31 - Aminosav, szulfinsav, könnyek tengere

2020. december 15. 09:20 - Dzsudibí

Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel a kanapén vígasztalásképp, hogy aztán újult erővel, és még nagyobb hangerőn süvöltve térhessen vissza a táncoló tömegbe. Bálint, Robi és Mó cigiznek, valószínűleg Bálint is azt az adást látta utoljára, amit én, mert ő még ott tart, hogy Fruzsi saját fogával tépte fel tenyerének finom kis bőrét, hogy ünnepélyes, életreszóló vérszerződést tehessen a valaha volt összes isten színe előtt, miszerint ő Renátóval SSKK. Erre meg most itt szájrapuszizkodnak - hát mán csőröztek is tes! - homályosítja fel Robi és Mó egymát túlharsogva, Bálint meg néz értetlenül, mintha ő eddig egy másik villában lett volna összezárva más nyomoroncokkal. Miután Rencsó durcázását mindenki magasról telibeszarja Frun kívül, ezért szintet lép, és drámai cammogással bevonul a hálóba, Fru utána. Rencsónak mindenkitől hányhatnékja támad, kivéve persze Frutól, aki biztosítja Rencsót, nincs ebben semmi képmutatás, ő nem is ült le a többiek közé. Abból a szögből mondjuk, ahol én ülök, ez másképp látszott, de tévedtem én már ennél nagyobbat is az életben, Reni nyugtatja a lányt, túl lesz ő ezen, fájnak most még dolgok - de le kell nyelnem - skandálja egy pályakezdő kurva belenyugvásával. Rencsó ennek ellenére nem biztos abban, hogy Fru nem bassza-e át a palánkon, és csak tattikából viszonozza gyengéd érzelmeit.

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_15_01.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_15_14.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_15_44.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_16_11.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_17_33.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_27_41.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_34_59.png

ke_pernyo_foto_2020-12-15_5_35_10.png

Tovább
1254 komment

VALÓ VILÁG 10X30 – Felesleges okos gondolatok

2020. december 14. 17:22 - Fálki

Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem? Megtiszteltek, kedves olvasók.

Anikót kapjuk, akin annyi a smink, mint egy teljes szinkronúszó-csapaton, ráadásul a kommentelőktől szerzett egy favágóinget is, ihajcsuhaj, mi lesz itt ma a párbaj utáni adásban.
Nagyon bántja a szememet, hogy Anikó bőrszíne az arcán 4-5-6 árnyalattal más, mint a kézfején. Direkt van ez? Vagy ez egy elbaszott smink? Kérdem ezt azoktól, akik értenek hozzá.
Bocs Ancsa, nagyon szar kép lett, de legalább lesz amit a barátaid a szülinapodon felraknak az üzenőfaladra :D

1.jpg

Szerelmi szálakkal kezdünk, mert ugye több is van. Dani megint azon stuffolja magát, hogy Virág Gáborral beszélget és nem érti, hogyha Ő utálja azt a embert, akkor Virágnak is utálnia kell. Dehát kislány még, nem értheti, hogy hogy kell viselkedni egy proli úr mellett. Virág a legjobb helyre megy panaszkodni és nőtanácsot tartani: Amandához. Miközben tart a panasznap, a háttérben Merci arcápolja Mót. Virág teljesen ki van akadva Danira és a fiú hiába akar holnap és holnapután a nyugiszobában aludni – gondolom nemi orgazmusváltás reményében-, Virág szerint az nem úgy van, hogy a csak csettint egyet, aztán az lesz. Holnap meglátjuk, de szerintem meg az lesz.
Frunátóék érzéki, finom, szenvedélyes első csókon vannak túl a fiú szavai szerint, Fru szerint pedig amikor Renátó simogatja őt, az nagyon jó neki.
Éjszaka van, minden páros cuppog, Amanda szerint olyan bőnyálas hangok jönnek mindenhonnan. Drága szívem, az nem ilyen.
Mercihez és Móhoz érünk, akkor súrlódás van, mert Merci mászna, Mó meg elhajtja, merthogy Ő szereti az érintését, a pusziját és azt hogy bújnak, de ez nem szerelem és Ő az első pillanattól mondta is, hogy nem is lesz az. Egyelőre nem értem, hogy ez a csávó tényleg ennyire őszinte és korrekt vagy tényleg ennyire őszinte és korrekt és hülye.

2.jpg

Immár a második tanácsom következik neked, sportoló batárom:
A nők két esetben kattannak be. Ha megdugják őket és ha nem dugják meg őket.
Merci persze kiakad, elfordul, aztán kimegy az éjszaka közepén cigizni egyet és jól láthatóan füstöl a füle az idegtől és ott távoznak a felkorbácsolt hormonok is. Mó meg nem érti. Fiam…Ezzel baszod el a játékodat, mert azok a nézők akik szerelmi évődést akarnak látni, azok rád/rátok szavaztak volna eddig, mert Ti vagytok a cukik.

3.jpg

Jaaaa, van napi kérdés is, miszeri
nt Fru mit érez Renátó iránt? Szerelmet, fellángolást, szimpátiát, tattikát. Úgyis a tattika nyer, kérdés a százalék lesz.

Reggel van, rájukbasszák a lámpákat és egész jó muzsikára ébrednek az ápoltak, indul is a táncolgatás. Kikerestem nektek: https://www.youtube.com/watch?v=3lLWS01VlL8&ab_channel=DukeDumontVEVO

Mó a riportban hajtja tovább a
hülyeségbiciklit, hogy neki egyszerűen emberként tök a Merci, de semmi több. OMFG.

Amanda és Fru pedig
arról beszélnek, hogy ki mennyire örül és/vagy lepődött meg azon, hogy mostantól Frunátó van. Amanda nagyon örül és még jobban örül, hogy Fru örül annak hogy Ő örül, azt csak én teszem hozzá, hogy tegnap reggel meg hányingere volt a párocskáktól a dohányzóteraszon, ugye…
A nyugiban Robi és Virág szerint ez csak taktika, mert egyik
napról a másikra nem lehet valakihez vonzódni, ha előtte nem vonzódtál hozzá.
Amanda szerint minden érmének két oldala van. Mert mi van akkor, ha Ők ketten ezt itt kéz a kézben végigviszik vagy mi van akkor, ha valamelyikőjüket kirobbantják. Értem én, hogy hogy gondolta, de ha valamelyiküket onnan kirobbantják, akkor gondolom vége lesz a VV10-nek azonnal és nézhetjük a TEKeseket, ahogy biztosítják a helyszínt.
A nappaliban a fi
úk tartanak gyűlést, ott is a szerelem a téma, méghozzá Mercike szerelme Mó iránt. Bálinton itt már nem először veszem észre a fehérzokni-lábujjközös papucs kombinációt, hát bassza is a szememet rendesen..

4.jpg

Dani mint a szerelmi tan
ácsadóiroda szóvivője szerintem elég rossz ómen lenne, szerencsére nem szólal meg túl gyakran. Bálint mondja ki ismét az okosságot, merthogy Ő felkészítette magát arra, hogyha lesz is olyan nő, aki annyira tetszik neki és annyira , akkor sem lesz semmi.
S itt
jön ki igazán, hogy ez a csávó készült arra, hogy mi fog itt történni és vannak tervei, gondolatai a játékmenetre. Ahogy ezt is lejátszotta magában előre, ugyanúgy más szituációkra is készült. Gondoljatok Ginának is voltak ilyen tervei?
De sajnos a zokni-papucsot nem tudom megbocsátani,
aztán a beszélgetés végen még jön egy kis keresztberakott félrefordulós férfiláb testtartás is… Ejjj, ez az én heréimnek fáj.

5.jpg

Haditanács a párbaj előtt.
Gábor és Renátó szerint amikor majd Gábor
visszajön a párbajról – hahahahahaha, biztos visszajön :D –, akkor lesznek ott meglepődött arcok, amin Ők majd jókat fognak mosolyogni akkor is, ha ez csúnya dolog. S továbbra is Ők itt az őszinte barátok, a másik csapat pedig csak érdekből van együtt.
Bálint és Dani pedig Amanda okosságát vitatja meg, aki szerint ha Bálint az első két párbajról
rögtön visszajön, akkor az erőt jelent. Végre egy értelmes gondolat a szőke házvezetőnőtől.


Mivel tudjuk már, hogy mi lett a párbaj vége, ide gyorsan be is szúrnám a saját kis okosságomat:
Ha a Bálintféle csapatnak lenne egy kis esze és tattik
ája, akkor most tudná teljesen becsicskítani és tönkreverni a másik bagázst, mégpedig: Lila kendő a kiválasztás előtt le és az előre megbeszélt forgatókönyvük szerint mindannyian rakják Bálintra a jelet. Merci, Mó, Vivi, Dani, Virág tuti benne lenne, talán még Robi is, ezzel 6 -rossz esetben 5 jel Bálinton –, Bálint mindegy kire rakja, de legyen mondjuk Dani és akkor a Frunátó Ginamanda négyes teljesen mindegy, hogy kire rakja.
Egyrészt ott aztán lenne megdöbbenés és sápítozás, hogy dehát ezek itten tattikáznak, mi pedig a frankó és őszinte csapat vagyunk és megállna bennük a szar, úgy rettegne mindegyik, hogy a két párbajt is nyerő Bálint melyiküket viszi ki, aztán hagyja ott. Imádnám.

Renátó és Gábor még fantáziálgatnak arról, hogy mi lenne ha.. Majd a Megtisztelő szájából elhangzik ez:
- Egy szónak is száz a vége.
Ppupu, figyeltél?

Még a párbaj délutánján beküldik nekik a szerkik feszültséggenerálás céljából a kihívás előtti aktuális állást, miszerint a Fantomkép vs Gábor csatában az egyik félnek 77%-a van, a másiknak 23.
Nyilván az ápoltak nem tudják ezt értelmezni és megy
rögtön a szájkarate, most épp a szefós az aktuális slágerszó, amit Renátó dob be. Merthogy szerinte itt mindenki szefós, aki nem érti meg hogy mit jelent ez. Gábor vezet 77%-kal, mert egy fantomképre miért szavazna bárki is?
Te vagy a szefós fiam,
ülj le, egyes!
Szerencsére a többieknek is leesik ez, hogy a hangos bakcigánygondolat nem mindig igaz gondolat.
Szokásos cicaharc, Renátó és Dani a két fő katalizátor, de egy kicsit beszáll Bálint és Moh is. Gábor is beszél
néha, de arra már senki nem figyel.
Viszont amikor Renátó igazán nekiáll, és
jön a gesztikulálás, grimaszolás, megmondás, akkor én önkéntelenül is körbenézek itt magam körül, hogy a telefonom és a pénztárcám megvan-e. Nem szeretném, ha az a csávó egyszer az éjszakában megkérne, hogy mutassam meg neki hogy mennyi az idő… de a telefonomon.

6.jpg

Párbaj, Bálint győzelem. Sokkot kapnak a vesztesek, amikor meghallják, hogy 77-23 lett…
Renátó megint ezzel a „Tezsvírem nincs egy cigid?” járással köröz az udvaron, én
tényleg ideteszek magam köré minden értéket lassan...Főleg amikor visszakérdez Fru 77-23as bemondására, hogy „Mááennyi?”

7.jpg

A
győztesek bent ünnepelnek és Mó karolgatja Mercit. Jól csinálod, barátom. Ja, nem.
Frunátóék kint azon lamentálnak, hogy mi lenne az egyikkel, ha nem lenne a másik és Renátónak okosnak kell lennie.
Komoly feladat.
Renátó nem érti a játékmenetet, merthogy Gábor egy akkora karakter volt és kiesik… Melyik filmet
nézted Te? Magától senki nem szólt a Megtisztelőhöz két hete!!!
Amanda is megérkezik és felteszi a jó kérdést:
- Most mi
nézünk rossz mozit vagy Ők néznek rossz mozit? - S igen, ez tényleg a jó kérdés, a baj az, hogy a jó választ nem fogják megtalálni erre.
Amanda is meg volt
győződve arról, hogy a Gábor Top3, az első pillanattól kezdve.
Fru is jól
következtet, amikor megfejti, hogy a nézők nem feltétlen Balint mellett voltak, hanem Gábor ellen.
Szóval azért vannak itt morzsák, amikből lehetne
építkezni, ha több eszük lenne, de nincs.
Fru
közben győzködi Renátót, hogy nekik most mar közös bajaik vannak és ami Renátó baja, az az Ő baja is; aztán belibben Bálinthoz, hogy neki semmi baja vele és örül hogy visszajött és légyszi ne tegyél tönkre minket és én tényleg bírlak és az se érdekelt, hogy le sunyigeciztél. Erős játékosnak tűnsz, jóban kellene lennem veled. - Ezt én mondom csak.

Vége.

Holnap nem én leszek, de nem maradtok Fálki nélkül, mert kommenteli jövök :D

868 komment
süti beállítások módosítása