Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10x15 - Ciao tutti, ciao ciao

2020. november 29. 18:02 - Dzsudibí

Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora szünetek két iromány között, azoknak ezúton is szeretném mélységes hálával megköszönni a jótanácsokat. Péter eksztázisban vonul be, a VVPBBB10 első párbaja, Digó vagy Bálint, Bálint vagy Digó, két sármos macsó között dől ma el a harc, Péter a gyengébbek kedvéért kiemeli, hogy ebben a kettőben ő nincs benne, pedig sikerült ma is egy egészen kivételesen férfias pizsamát magára öltenie. Gyorsinterjú élőben a nyomoroncokkal, Gina, te miért várod vissza Digót? Mert azt akarom, hogy ő jöjjön vissza. Vivi (akinek a mellei teljesen külön életet élnek), te miért akarod, hogy Bálint jöjjön vissza? Én nem is akarok arról beszélni, mi van ha nem ő jön vissza. Amanda? Digónak itt a helye a villában, Bálintnak nem. Nem tudom nem észrevenni, hogy egyszer sincs a hosszú hosszú évadok óta megszokott HALLOTOK? NEM HALLUNK. VILLALKÓK, HALLOTOK? HALLUNK? NEM HALLUNK. A "BOROTVÁLKOZZ MEG" felratú üzenet pedig csak remélni merem, hogy valamelyik párbajozónak, és nem nekem szól.

nov_-29-2020_16-39-08.gif

nov_-29-2020_16-40-09.gif

nov_-29-2020_16-40-40.gif

ke_pernyo_foto_2020-11-29_14_20_04.png

Tovább
komment

Better Than Us - Episode Two

2020. november 27. 16:40 - hektor_

Abban a világban, ahol robotok vannak, olyan helyeknek is lennie kell, ahol elfoglalt/magányos/perverz férfiak (vagy nők) direkt erre a célra legyártott robotokkal (vagy robotnőkkel) randizhatnak. De ahol robotok vannak, ott robotellenes Al-kaidának is lennie kell, így a második rész elején fejest is ugrunk a terrorakcióba, melynek keretein belül egy külső segítséggel irányított srác belezést indítana a desszert után gyanútlanul hazasétáló párocska mechanikus tagján. Emberünket nem fogják egyhamar előléptetni, a támadást ugyanis sikerül úgy elbalfaszodni, hogy a robot szemenfújása után végül az azt védő szerencsétlennek szakítja fel a gyomrát egy csavarhúzóval. Iszkiri, öcsém, a kamera mindent felvett.

1.png

Tovább
Címkék: better than us
komment

Való Világ 10x10 - 44 perc semmi

2020. november 24. 07:49 - Dzsudibí

Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az ilyesmit tudni időben, félre is hívja Robit a szaunába. Robi alapvetően lányokkal randizik, de a lakók gaydarja nem jelzett be teljesen véletlenül, Robi ugyanis nem nézi, hoyg valaki lány vagy fiú, ő a lélekkel randizik és nem a testtel, VV9 CsillámGregpóni ebben a pillanatban spontán erektál valahol a messzi távolban. 

ke_pernyo_foto_2020-11-24_5_40_47.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása