Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 6x10 - Szövetség

2020. július 12. 13:24 - Szencsike

Crowley leláncolva és agyonverve üldögél egy széken, miközben az igazi Crowley vallatja őt. A székes Crowley az alakváltók Alfája, és jobb lenne, ha mindent elmondana a Pokol királyának a Purgatóriumról. Az alakváltó csak annyit tud, ha meghal, odakerül, elégedjen meg ennyivel. Crowleyt nem így ismerjük, jó pár kreatív ötlete van arra, hogy kényszerítse vallomásra: jó néhány ritka és különleges fémből készült tőr, vagy épp alakváltó kisbabák válogatott módszerekkel történő kifilézése. Crowley kezében ott van egy bébiőr-rádió, a kicsi babák nagyon sírnak. Az Alfát nem hatja meg a kisbabák lehetséges halála, majd lesznek újabbak. Crowley megunja a süketelést, fog egy kardot és levágja az Alfa fejét. 

1.png

Tovább
1 komment

Odaát 6x09 - Tündérek sötétben

2020. július 11. 12:24 - Szencsike

Az évad egyik legviccesebb epizódja következik, Csingilinget és barátait alaposan felturbózták a sorozatban. Indiana állam, Elwood, kukoricaföld, késő este. Egy tini párocska nagyon jól érzi magát, de ebben a sorozatban a jó dolgoknak hamar vége lesz. Valami mozog a kukoricásban, Patrick hősködni akar, megnézi mi az. A barátnője persze kiakad, hogy egyedül hagyta késő éjjel egy gyanús helyen, hát utána megy. Patrick kiér a mező szélére, de ekkor egy fényjelenség után eltűnik. Mire a barátnője utoléri őt, már csak a letarolt kukoricást látja, ami pont olyan, mint az UFO-k gabonakörei. A főcím is megváltozott, igazi X-akták, és rossz viccel élve, az igazság ezúttal  valóban Odaát van. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 6x08 - Az ördög kutyája

2020. július 10. 10:24 - Szencsike

Ez az epizód is felforgatja a világunkat, garantáltan másképp nézünk majd a kutyákra. A New York állambéli Buffaloban járunk, egy idősebb úr egy bárból tart hazafelé, és a feleségével telefonál, valami gond van a gyerekkel. Ez a férfi lesz az áldozat, egy morgó szörnyeteg megöli őt a saját kocsijában. Menjünk a tesókhoz, ők egy szép reggelen egy útszéli büfében töltik a pihenőidejüket. Sammy eszik, Dean Bobbyval telefonál, Sammy lelke miatt, csak találnak rá valamilyen megoldást, Crowleyval is elbánnak, ha kell. Kellett emlegetni a Pokol új királyát, csókoltatja Bobbyt, Dean jöjjön vele szépen. Dean visszahívja Bobbyt, Crowley elégedetten huppan le Sammy mellé, új melót hozott a srácoknak. Dean válasza rövid, de velős, dugja fel a munkát a seggébe, ne ugráltassa őket. Ha tetszik, ha nem, a tesók már régóta az alkalmazottai, Sammy próbálja menteni a dolgokat azzal, hogy ezt ők nem tudták. Crowleynak tökmindegy, jelenleg Sam egy pohár üdítőért is eladná Deant, annyira érdekli őt bármi is. Crowley épp a munka részleteit említené, ám Dean továbbra sem akar együtt dolgozni vele. Erre Crowley egy apró, de fájdalmas égési sérüléssel ajándékozza meg Sammyt. Vagy csinálják, amit mond, vagy Sammynek annyi, de ha jól végzik a feladatukat és hoznak neki egy Alfa-lényt, Sammy visszakapja a lelkét. Meggyógyítja a sebet, odadobja Dean elé az újságot, a halott férfinak hiányzik a szíve. Sammy tippje szerint vérfarkas, ám Dean vétóz, nincs telihold. Az mindegy, Sammy és a Papa egy félholdnál átváltozott vérfarkast találtak pár hónapja, megváltoztak a dolgok. Crowley részéről ennyi is lett volna, találják meg a kutyust és hozzák el neki, és eltűnik. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 6x07 - Lélek nélkül

2020. július 09. 13:23 - Szencsike

Folytatjuk a „Mi a baja Sammynek?” nyomozást, de a végére is csak egy kicsivel fogunk többet tudni, mint korábban. A múltkori epizód végén Dean bucira verte a tesóját, aki most fog felébredni egy motelszobában egy székhez kötözve. Castiel vizsgálgatja őt, rákérdez, hogy Sammy beszél-e bármilyen ismeretlen nyelven vagy van-e láza. Egyik se, ám Sammy nem is érti a nagy felhajtást, Dean azonban tudja, hogy bármi baja is van, azt egy kórházban nem tudják megoldani, válaszoljon szépen, ha jót akar magának. A mennyit alszik kérdésre adott válasza sem épp ideális, Sammy, mióta visszajött, egyáltalán nem alszik. Dean még képes megkérdezni tőle, hogy ezt vajon nem találta-e furcsának, hogy gyanakodni kezdjen?! Dehogynem, de a problémák eltussolásában Sammy is igazi Winchester. Castiel az érzéseire kíváncsi, Sammy jelenleg csak az eltört orra miatt érez fájdalmat, Castiel újra megkérdezi őt, Sammy szó szerint sehogy se érzi magát. Jön a lélek turkálós rész, Sammy próbáljon meg valami kellemesre gondolni, mert nagyon fog fájni. Castiel benyúl Sammy mellkasába, és a fájdalmak után Castiel diagnózisa sem kellemes: Sammy lelke eltűnt. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 40X13 – Before the last battle…

2020. július 08. 12:23 - Laura Ingalls

83-48.jpg

Az idei első dupla – ha a legelső részt nem számoljuk. Nem csodálkozom, volt mit mesélni és így lett igazán kerek a mostani sztori. Szokásommal ellentétben sikerült rövidre fognom a mondandóm és a lényegre koncentrálni. Lássuk miből élünk:
Kim kiesése után Michele értetlenkedve érkezik vissza a táborba, nem érti miért nem mondták el neki, hogy Kim lesz az esti kieső, pedig egyértelmű volt, hogy Jeremyt akarja játékban tartani. Elmondom miért. Nem tekintik partnernek, ezért. Michele-re még mindig úgy néz mindenki, mint egy utasra. Valljuk be, van ebben valami, mert ez már a sokadik szavazás ami után leesett állal tér vissza a táborba. Jeremy is értetlenkedik. Ő azt nem érti miért ilyen népszerű, hogy sokadik alkalommal akarják kiejteni. Ezt is elmondom – bár kezd úgy tűnni mintha a seggemben is fejem lenne, de nem atomfizika ez, nah - senki sem érzi úgy, hogy lenne esélye Jeremy ellen a döntőben. Ennyi. Egyszerű ugye?

Másnap reggel minden megy tovább a rendes survivor kerékvágásban. Jeremy és Tony arról beszélgetnek a tűznél mindjárt vége. Nem sok már, alig több, mint egy hét van hátra. Két hét – mondja Tony. Jeremy ránéz értetlenül: két mi? Két hét! – mondja Tony. Ugyanis Tony szerint egy munkahét 5 nap, tehát a 9 nap az 2 hét. Ezért kellene nektek rendőröknek visszamenni az iskolába!- mondja Tonynak. Miért? 10 nap az 2 hét. – mondja Tony. 14 nap, az 2 hét! A hetet nem munkanapban számoljuk. Mi van a hétvégével? Tonyt nem lehet meggyőzni, Jeremy nevet, Tony halálosan komoly. Ma is tanultam valamit – bár nem vagyok benne biztos el merjek-e dicsekedni vele.

04-11.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 40X12 – What is problem please?

2020. július 07. 11:22 - Laura Ingalls

01-26_sarah_nem_merges_mod2.jpg

A múlt heti one man show után, Tony telefonja egész éjszaka csörgött: Hello, my name is Penny Tony. What is problem please? Hello, my name is Tony. Please hold! Sarah annyira kiakadt a tanács miatt, hogy a parti kiabálását – amit suttogásnak szánt a drágám, de elszámolta a mamanucai levegő sűrűségét, így jobban terjedt a hangja a vártnál – még a táborban is hallották. Kinyírtad a játékomat Tony! Ezek után senki nem akar velem szóba állni! Ennyi volt, végeztünk!– „suttogta”. És ez kérem az, amikor Sarah nem mérges, mert elhatározza, hogy nyugodt marad. Nem szeretnék vele találkozni, amikor valóban feldühítik. Tony vérbeli ügyfélszolgálatos módjára megnyugtatja, vagyis mivel Sarah nyugodt mondjuk úgy, értelmet beszél a fejébe, elsimítja a dolgokat és visszaállítja a rendet: Cops Are Us Rules.
Ben száját is befogja az infóval, hogy van egy rejtett védettsége – ekkor a szemem enyhén tikkelni kezd, a szám széle pedig kissé megremeg: M I É R T? Mégis MIÉRT kell ennek az infantilis, játék szempontjából megbízhatatlan embernek ezt elmondani? Ám mire jobban belemerülnék a MIÉRT fejtegetésébe, Tonyt leszarja egy madár. Vagy egy denevér. Vagy valami éjszakai repülő lény. Ezzel nemcsak az én gondolatmenetem szakad meg, hanem Tony és Ben beszélgetése is. Az instant karma utolérte emberünket. Van ez így.

Egy kis madárszar azonban nem állíthatja meg az én Tony haveromat, reggel ott folytatja ahol korábban abbahagyta, my boy Tony is back! Ezúttal nem épített levelekből, ágakból rejtekhelyet és nem is a földbe ásta bele magát, nem-nem. Szintet lépett. Felköltözött egy fára. Hogy hol? Még szép, hogy a kútnál! Hülye vagy? Eddig is bevált – majdnem mindig, de egyszer biztosan. Sarah kuksizza meg mit csinál és mondja neki: minden zöld, nem látlak. Kiváló, indulhat a kémkedés. Ha mást nem, annyit biztos nyer vele, hogy ott nem tojja le újra egy másik madár.

04-23_spy_nest_mod.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 40X11- Mess Psychological Warfare

2020. július 06. 22:22 - Laura Ingalls

nyito_1.jpg

Jeremy angolosan távozott a tanácsról és ma vele kezdünk. Mondjuk az angolosan távozás erős túlzás, tekintve a szövetség nyakig szarban hagyását és azt a tényt, hogy ezután újdonsült haverja Tyson távozott. Ugyanakkor hibáztatni nem lehet, mert Jeremy magának szeretne 2 millió dollárt nem másoknak és ha nem húzza fel a nyúlcipőt, búcsút inthetett volna a terveinek. Mindenki masszívan hazudik mindenkinek két hete. Mentem volna egy előnnyel a zsebemben az Edge-re? - kérdezi. Jogos. Bár könnyen lehet, hogy a többiek így is vért akarnak majd. Jeremy is ezen gondolkodik a tűz mellett és azon vajon ki esett ki. Sokat nem kell várnia és úgy néz ki nem számíthat sok jóra. Ridegtartás van, hiába kérdezi mi történt senki nem kezd vad sztorizásba. Nem látod? Tyson nincs itt. Shitfuck! Oda a pajzs! Nem meglepő módon Jeremy maradt az első számú közellenség. Ben fejébe próbál értelmet beszélni és azt magyarázza neki, hogy Tyson kiesésével ő is veszélyben van, mert „tippelj ki a legnagyobb, legkeményebb pasi itt?” – költői kérdésnek szánja, de Ben teljesen őszintén visszakérdez: te? … Tényleg? – kérdezi Jeremy döbbenten, de egyébként van ebben az ártatlan kérdésben valami. Simán kiszavaznám Jeremyt Ben előtt. Sorry dude, ez a hajó elment.

00-37_jeremy.jpg

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása