Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 6x03 - A harmadik ember

2020. április 30. 10:00 - Szencsike

A rendőrségen kezdünk, ami ezúttal mint gyilkossági helyszín mutatkozik be. Az öltözőben egy rendőr épp a műszakja előtti tisztálkodást végzi. Megborotválkozott és úgy tűnik megvágta magát, mert néhány helyen vérfoltos az arca. A folt azonban nem tűnik el, sőt egyre nagyobb lesz, egy kisebb bőrdarabkát is leszed az arcáról. Aztán szép lassan az egész teste vérben úszik, ijedten fordul oda a társához, aki megijed a véres kolléga látványától, majd szegény férfi szétrobban és egy jókora véres pacni marad utána. Ilyen nyitány után nézzük meg Deant, visszatért Lisához, egy szép reggel az ifjú pár szeretkezne egyet, ám Dean fura zajokat hall. Ekkor kiderül, hogy mindez csak egy szépen induló erotikus álom, Dean valójában egy félreeső mellékúton csicsikál Babyben és a száguldó autók zaja ébresztette fel. Egy kis nyújtás után útnak indul, talán Sammyhez. Nézzük Sammyt, a hölgyek örömére megcsodálhatjuk JarPad szépre kidolgozott felsőtestét, miközben edz egy kicsit a motelszobában. A fürdőből egy csinos hölgy tipeg kifelé, vad éjszakát töltöttek együtt, folytathatnák ugyanezt a nap további részében is, de Sammy érdekes módon teljesen fapofával küldi el a hölgyet. Aki egyébként egy igazi fizetős lány volt, de annyira bejött neki Sammy, hogyha legközelebb a közelben jár, ingyen is elmegy vele, egy cetlin átadja a telefonszámát. A lány elmegy, Sammy magabiztosan hajítja a kukába a fecnit, és megcsörren a mobilja. Hát ilyen érzéketlennek se láttuk még Sammyt...

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SURVIVOR 40X05 – The Buddy System on Steroids

2020. április 29. 14:30 - Laura Ingalls

03-30.jpg

A pirosak boldogan ébredtek a 12. napon. Túl vannak a játék harmadán (ez mondjuk másnap lesz igaz, de kicsire nem adunk) és kiszavazták Tysont előző este, szóval teljes az elégedettség. Ezen túl Nicknek plusz öröm, hogy Tyson ráhagyott egy zsetont. Ki tudja, talán lesz még lehetőségünk együttműködni – mondja Nick boldogan a riportban.
Később a törzsek azon a kis zátonyon találkoznak Jeffel ahova érkeztek az első napon. Jeff azzal üdvözli őket, hogy úgy illik, ha már megint itt találkoztak akkor osszák újra a törzseket. A pirosak boldogsága eddig tartott és nem látom, hogy a mosolyok nagyon őszinték lennének. Jeff újabb jó híre: nem kettő, hanem három új törzs lesz. Nice. Ez azoknak a legnagyobb szívás akik az új törzsbe kerülnek, mert kezdhetik a táborépítést nulláról a 12. napon. Boston Rob kicsit sem örül, nem szereti a törzscseréket. A legutóbbi csere előtt ő irányította a törzsét, aztán meg a tápláléklánc aljára került és ki is esett. Nem akar megint így járni. A játékosok kendőt húznak. Stay blue, stay true – mondja Ben. Reveal, mondom én, haladjunk!
Az új kékek: Parvati, Michele, Nick, Yul és Wendell. Az új pirosak: Sandra, Kim, Denise, Tony és Jeremy. Az új szín pedig a zöld: Sarah, Sophie, Boston Rob, Ben és Adam. Rob félelme nem volt alaptalan, nem lesz könnyű dolga Bennel és Adammel…

04-45.jpg

Tovább
1 komment

Odaát 6x02 - Az átváltozás

2020. április 29. 10:00 - Szencsike

Az epizód azon kevés részek egyike, amelyek  emlékezetesek lehetnek ebből a langyi évadból. Az epizód rögtön egy véres gyilkossággal indul, egy fiatal anyuka menekül a kisbabájával a rém elől. A kezei véresek, biztos hadakozott a támadójával. Sikerül bemenekülnie a hálóba, ott hiába hívná telefonon a 911-et, már vonal sincsen. A rém egyre közeledik, a nő bebújik a babával az ágy alá. Úgy tűnik, hogy megússzák a kalandot, aminek a jelek szerint a férje lett az első áldozata, ott hever a padlón a megkéselt holtteste. Sajnos azonban a rém rájuk talál, elkapja a nőt, szegény baba remélhetőleg életben marad.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Odaát 6x01 - A számkivetett

2020. április 28. 12:00 - Szencsike

Elérkeztünk a sorozat történetének talán legjellegtelenebb évadához. A rajongók egy része ekkortájt hagyta itt a sorozatot és talán sose tért vissza, a keménymag azonban kitartott. A lejtmenet Eric Kripke távozásának is köszönhető, Sera Gamble vezetésével új csapat dolgozott a sorozaton. Ebben az évadban alig akadt néhány említésre méltó epizód és szereplő, és kellett pár évad, amire a sorozat végre összekapta magát. Essünk is neki, mert az élet nem áll meg a Winchester-tesókkal. A visszatekintésben újra megnézhetjük, ahogy Sammy Luciferrel a testében és Mihályt magával rántva beleugrik a ketrecbe. Igaz, mindezek előtt megígérteti Deannel, hogy nem fogja őt kiszabadítani, hanem normális életet fog élni. Dean Winchester szavatartó ember, visszatért a nagy szerelemhez, Lisához, mellette ébred reggel 7-kor. Üröm az örömben, hogy Dean bármennyire is normális életet él, a lelke mélyén megmaradt vadásznak. Bob Seger: Beautiful Loser című száma szól a bevezető képsorok alatt: Dean, ahogy készíti a reggelit a kis családnak, ahol a sót már csak főzéshez használja és Dean, ahogy a régi vadászatokon Sammyvel kalandozott. Szörnyek levadászása helyett most építkezésen dolgozik, és igazi kertvárosi fociapu lett belőle: barbeque a családdal és a szomszédokkal, gyereknevelés, Bennel tölti az idejét, pedig régen Sammyvel szórakozott. Baby a garázsban pihen, helyette egy nagyobb furgonnal jár melózni. Dean persze nem lenne önmaga, ha lefekvés előtt nem járná körbe a házat, vagy nem lenne ott a fegyvere és egy üvegnyi szenteltvíz az ágy alatt. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Feleségek Luxuskivitelben 3x02 - Punapuhítás luxi módra

2020. április 28. 08:36 - Dzsudibí

Nos hát. Egy héttel ezelőtt ott basztuk sarokba történetünk Chanel selyemfonalát, hogy luxusfelikéink és luxus egyedülállóink megérkeztek Balatonra, hogy kezdetét vegye a tisztítókúra, melyet Bogi szervezett szeretete jeléül barátnőinek. Bogi is tudja, hogy ez nem feltétlenül a legegyértelműbb üzenet, hiszen embereket kínozni is szoktak éheztetéssel, de a szénlapátolásban az egész napos pénzszámolgatásban megfáradt luxitestekre életváltoztató hatással lesz majd ez a kúra. Hát baszdmeg Bogi, ha nekem itt a kúra végén kicsattog a villából 7 megtérült asszony, akik minden vagyonukat a háromlábú kutyák rehabilitációjára áldozzák és jövő héttől leprások sebeit mosogatják majd egy csorba lábú hokedlin ülve, akkor rituélis keretek között tökönszúrom magam. A program ismertetésétől Babett olyan nyomás alá kerül, hogy azonnal kétpofára tömni kezdi az útról megmaradt csülköt, miközben a welcome tisztító keverékében úszkáló, vöröses férfi nemi szőrzetre emlékeztető pamacsokat vizsgálja. Bogi ajándékcsomaggal is készült, amely tartalmaz egy rápisilős pH tesztet, kristályokat, illetve egy a Bogi által is viselt passzentos szett tökéletes mását, hogy egyencuccban foshassanak majd felváltva. 

ke_pernyo_foto_2020-04-28_4_59_53.png

ke_pernyo_foto_2020-04-28_5_08_44.png

ke_pernyo_foto_2020-04-28_5_08_51.png

Tovább
15 komment

Odaát 5x22 - Hattyúdal

2020. április 27. 10:00 - Szencsike

Elérkeztünk az évadzáróhoz, a legjobb SupNat évadzáróhoz egyben. Ezzel befejezzük az Eric Kripke-érát is, ugyanis a SupNat szülőatyja létrehozott egy kerek egész történetet, amit ő lezártnak tervezett. A csatorna persze nem hagyta veszni az aranytojást tojó tyúkot, így berendelte az újabb évadot, ám innentől már egy új csapat dolgozott, Sera Gamble vezetésével. De ettől még messze vagyunk, még Lucifert el kell intézni valahogy. A Carry on My Wayward Son-ra felidézzük az évad legjobb pillanatait: porhüvelyek, Mihály vs. Lucifer, Gábriel színre lépése és a tesók küzdelmei a Lovasokkal. Az epizódot egy különleges szereplővel indítjuk, Chuck meséli el, hogy született meg a híres-hírhedt Impala, ugyanis a „Hattyúdal” címet viselő kéziratát ezzel kezdi. 1967. április 21-én gyártották le a százmilliomodik darabot egy Caprice típusú kocsiból, és a gyár hatalmas ünnepséget csapott. Három nappal később, sokkal szerényebb körülmények között és meglehetősen csendben gördült le a futószalagról az univerzum leghíresebb Impalája. A legelső tulaja egy átlagos Bibliaárus, a tesók biztos jót mosolyognának ezen. A tulaj halála után egy kereskedéshez került Lawrence városkába, ahol egy fiatal tengerészgyalogos, John Winchester vette meg egy baráti tanács hatására (ekkor időutazott Dean). Itt kezdődött el a történet. 

1.png

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása