Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X45 – A driccmadár újra leszáll

2020. december 29. 11:47 - Fálki

Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei lesz az utolsó hv-széria – mert ugye olyan műsorról minek hv, aminek már az elején tudjuk a végeredményét? –, másrészt szerkikéim, lehet agyalni már most, hogy hogyan kívánjátok megnehezíteni a dolgunkat.

Nagyonvékonylábú Anikó a mai kommentátor, akivel kapcsolatban megint csak van eszembejutásom. Anno mennyire béna volt amikor elkezdte ezt az egész műsorvezetősdit, most meg már nem annyira béna. Szóval az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

kepernyofelvetel_86_egyedi.png

Napi kérdés: Szeretnénk, hogy nézői kérdések kerüljenek be a villába? Naná, de csak a hogyvolt.blog.hu – ról. Bárki kérdezhet, főleg a triumvirátus, a friss reg.-gel érkező megmondóemberek, csak Ármándó Józsi nem, amíg nem vezekelt elég ideig a blogposzt el nem olvasás miatti bűnéért. Viccen kivul: Igen, legyenek kérdések, csak Ármándó Józsi ne kérdezhessen.

 

 

Virág és Dani évődésével kezdünk. Gondolom Dani paraszt, Virág sír, szokásos lemez, aztán megalázkodás. Közben körülöttük mindenki csókolgat mindenkit, hatalmas vonaglások vannak, főleg Ginától, aki annyira szomorú a Turbómalaca nélkül, hogy másnapsemmirenemfogemlékezni állapotúra issza magát.
kepernyofelvetel_88_egyedi.png
kepernyofelvetel_87_egyedi.png
kepernyofelvetel_90_egyedi.png
kepernyofelvetel_89_egyedi.png

Virág megy pincsizni Danihoz, aki szépen mondja: „Mész innen!”

Közben a háttérben szól a 4FClub örök slágere, a Balatoni láz.

Napfény járja át a szívem újra

csak egyszál bikinit hoztam el az útra

Újra érzem a Balatoni lázat

Budapest várhat míg vége van a nyárnak

 

Micccccsoda klasszikusan szar bulinóta ez, erre indul a szokásos Virágsírás, ezúttal a hálóban. Dani is bemegy valamiért és folytatja a felemelő Mészinnen! -ezést, Virág meg persze anál annál inkább menne rá.

Semmi újdonság nincs az egészben, hacsak annyi nem, hogy Bálint és Dani véleménye meredeken elüt a dologról és ez még a későbbiekben egy kis éket verhet közéjük.
kepernyofelvetel_92_egyedi.png

Virág közben azzal dobálózik, hogy feladja az egész játékot és bent Bálint épp ezt mondja a többieknek, hogy Virágot mar nem a játék érdekli, hanem Dani.. S megint igaza van. Remélem jövőre nem lesz egy Bálinthoz hasonló karakter a játékban, mert az meg fogja nehezíteni a dolgunkat Adamadammal. Vagy majd mi is alapítunk egy triumvirátust odabent.
kepernyofelvetel_91_egyedi.png

 

Reggel van, Virág továbbra is azon lamentál, hogy mi lesz vele, ha Danival nem tudják megbeszélni ezt újra. Mi lenne, kislány? Semmi, mert úgyis felveszed a pincsiszerepet megint. Nem emlékszik az éjszaka minden egyes percére a drága, de arra igen, hogy Bálintnak sírt ésatöbbi, minden a szokásos.

 

Loooooevéééééél. Amanda búcsúlevele Ginát a raktárban várja, gondolom szépen lassan írta, mert tisztában van a barátnője olvasási képességeivel. Leírja a Turbómalac, hogy hagyta magát befolyásolni, mert szíve szerint Vivit vitte volna. Hoppá! Megsározza egy kicsit Frunátóékat, merthogy nem biztos hogy a legjobbat akarták neki. Naugye, mondtam én, hogy nem olyan buta leány ez az Amanda.. De ha átlátta, akkor miért hagyta maga körül burjánzani azt a két mérgező idiótát?
kepernyofelvetel_95_egyedi.png
kepernyofelvetel_94_egyedi.png

Gina Danival beszéli meg „a titkot”, hogy ne hagyja magát befolyásolni.

 

 

Jön a pároshét, de előtte még Dani-Virág csata utáni tárgyalás első felvonás a dohányzóteraszon:

Daninak nincs erre szüksége, Őt nem értik meg, Itt volt a lehetősége Virágnak hogy bizonyítson. Virág sajnálja, ölelésre vágyik, könyörög.

Virág ezután bemegy a nyugiba és nézi ahogy Vivi és Bálint alszik. Ez mennyire félelmetes jelenet :D Mint valami slasher első pár képkockája, amikor a kiborult főszereplő pont rossz pillanatban találkozik két ártatlannal..

kepernyofelvetel_96_egyedi.png

Bálint egyébként Al Bundy-t megszégyenítő módon könyékig a nadrágjában turkálva alszik, majd megállapítja, hogy szerinte is Virág baszta el.

Romeltakarítás második fejezet, ágy:

Virág nagyonszereti, necsináljaezt – Dani inkább cigizni megy, Virág most az ágyon sír és úgy érzi, ez olyan mint egy szakítás.

Dani a teraszon mondja a frissen felébresztett Vivinek és Bálintnak, hogy nem az kell, hogy összebújás meg seggbekuki, hanem Őt hallgassák meg és fogadják el az érzéseit. Vivi feje elég sokatmondó, miközben a seggbekukirol van szó, neki még egy istenes szárazbaszás sem jött össze, hogy nemhogy valami ilyesmi.. Igazságtalan egy világ ez, na.

kepernyofelvetel_103_egyedi.png

Harmadik felvonás, nyugiszoba. De unalmas már ez.

Hétből hatan ottvannak, Moh elnézést kér, amiért belekeveredett ebbe, sőt, talán katalizátora is volt a dolgoknak, Daninak meg már mindegy, mert Ő elbontotta ezt a szálat.

Virág továbbra is bújna, ahogy a prücskök tudnak csak, Dani meg nem.

Virágnak hiányzik Dani, Dani szerint pedig ez így lesz később is.

Vivi közben energiaitalt reggelizik és lehet hogy most jutottunk el tényleg oda, hogy ennek vége lesz.

Daniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kérleeeeeeeeeeeeeeeeeeeek. Olyan ez, mint a Dhííígóóózás már.

Virág sír. Dani pedig nem tud vele mit csinálni, semmi extra. Nincs csók, nincs bújci, nincs faszverés, nincs seggdugi. Semmi.

Na majd meglátjuk.

 

 

Végre párosodnak, nézzük ki kit kap. Moh olvassa fel a levelet, Gina egyből felcsattan, hogy neki bizony nehéz napjai vannak, Moh válasza csípőből: szexelni nem kell.

Merci – Renátó, S igen kispajtás, láttam rajtad, hogy Te meg a gonosz törpe úgy gondoltátok hogy Ti majd itt összebilincselődtök, de neeeeeem. Mondjuk ennek szemmel láthatóan senki nem örül. Én igen.
kepernyofelvetel_98_egyedi.png

Moh – Virág és Moh nagy sohajtás mellett rázza egy kicsit a fejét

Gina – Bálint, miiiiiiiiiiiíííííííííííííí, ne gecizzetek – mindenki tudja gondolom hogy kinek a szavai ezek, anélkül hogy leírnám.

Fru – Robi, ami egy tokeletes alkalom Frunak arra, hogy újrarajzolja a határokat.

Dani – Vivi

 

Bilinccsel lesznek összekötve 0-24, kivéve a bilincsmentes egy órában, ami minden este fog sorrakerülni. Ezen kívül együtt alszanak, együtt csinálnak mindent. Gina megint driccmadarazik egyet a párosításnak köszönhetően… Bálint próbálja viccesre venni.

 

Merci és Renátó rögtön megbeszélnek mindent, Renató magyarázza a hülyeségeit szokás szerint, hogyha esetleg Merci maradt volna kinn a párbajon, akkor most esne le neki, hogy neki – Renátónak- mindenben igaza volt. De baszdmeg báttya, segítek neked is: Mivel nem Ő esett ki, ezért valószínűleg nem neked volt igazad. S jah, jó módszer az, hogy fordított kommunikáció mögé rejted az ostobaságodat, csak van olyan, aki átlát ezen.

Merci felemás cipőben standupol, ami nekem bejön, anno annyi idősen én is toltam ezt :D

kepernyofelvetel_101_egyedi.png

Gináék első wc-s kalandja Bálint éneklésével teljes mert Gina enélkül nem fog tudni fingani.

Dani pedig máris farokverést imitál Vivi leláncolt kezével :D :D

 

1044 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raspberry Cake 2020.12.30. 10:33:38

@Alice from madness: Szerintem szimplán olvasták az emberek hőbörgését fészen es instán a lila kendők miatt, így utólag próbálják menteni a menthetőt ezzel a lépéssel, amit ma fogunk látni. Gondolom, így sem lesz nagy meglepi, ha lekerül Viviről a kendő, akkor őt viszi ki, ha nem, akkor marad Bálint.

GinaCsöcse 2020.12.30. 10:35:00

ELSŐ !
Sziasztok Tesók és Tesinák !

ppupu #Fantom for President 2020.12.30. 10:45:02

Jobb hajnalt itt a földrengésektől rázkódó való világban!
Összefoglalnám a reggelt:
1. Szereztem magamnak egy lila kendőt, ne csak ezeknek az agyhalottnak legyen, bármikor jól jöhet még (A benzinkutas furcsán nézett rám a kúton, de ő nem írogat itt, tehát nem számít)
2. Bakker változott a hogyvolt fejléc
3. Csöpög a nyál a kommentszexcióból a sok szerelmes évődéstől
4. Így hajnalban izzik a processzor, hogy feldolgozza @vágtázó vadmalac: írását, de van remény (Vadmalac nem akarok beléd állni... eskü :) )
5. Esik ez a kibaccot eső, ma már 3x áztam el ki be ugrálva a kocsiból és a bepárásodott maszkon keresztül alig kaptam levegőt. Ezért sztrájkot hirdettem és ma már semmi értelmeset nem csinálok (mondjuk eddig sem, de ilyen apróságon most ne akadjunk fenn)

2020.12.30. 10:45:20

@hereverő heverő: erről, ha érdekel, írtam hosszabban, szömélyesch mögtapasztaláschom alapján:

hogyvolt.blog.hu/2020/12/28/valo_vilag_10x42_rencso_nem_erti/full_commentlist/1#c39510052

(még nem próbáltam konkrét kommentet linkelni, ha nem müxene, akkor leírom az időbélyegzőjét.)

@Alice

ha van vmi épkézláb történés - az a legkisebb baj.:]
de ennyi erővel még az is kiderülhet, h azok a kendők, amiken lesz rendes, nagy méretű vvbb logó, és már mki azt hiszi, h namostmár ezek autentikus darabok, az utolsó pillanatban szólnak, h lyaly, mégsem, hiszen nincs rajtuk a trademark ™, copyright © és/v registered trademark ® szimbólum/jelzés, szóval csak csövesbánat kínai piacos hamisítványai voltak az eredetileg is csöves kínai piacos rongyoknak!:]

Kosztarika 2020.12.30. 10:48:21

Lónapot!
"Sok sikert kívánok mindenkinek a párkapcsolati életében!"
(Renátó)

hereverő heverő 2020.12.30. 10:49:09

@ppupu: hát szép napot neked is cimbora. Én ugyan dologzom, de csak a cicát dugtam ki az ajtón megnézni esik-e az eső. De lehet hogy a macska is csak a kommentszexióból csöpögő nyáltól lett vizes (mert nedvesedni már nem tud amióta volt egy érdekes műtétje)

2020.12.30. 10:49:31

@vágtázó vadmalac:
Nekem ezzel se lenne gondom a fent emlitett okokbol. :)

@Raspberry Cake:
Ha figyelmesen elolvasod amit irtam, csak annyit irtam h a bent levok nem jatszanak igy kulso behatas van - ertem ezalatt a lilak bekuldeset. Az, hogy a logos dolog eredetileg is volt (mondjuk logika alapjan hamarabb voltak bent a logos es a logotlan kendok mint ahogy felhordult a nep, mert bekuldes elott nehez lett volna nemtetszest nyilvanitani a bekuldes miatt), vagy nezoi rahatas (elobb emlitettek mistt ez erdekes lenne) az mindegy is szamomra. Vegre van tortenes es nekem ez jo.

Qqts 2020.12.30. 10:49:31

@vágtázó vadmalac: megihlettel, ha bekoltoznek akkor a szemelyes targyam egy lilakendo lenne. De nem sima csicskagyasz kendo. Nem ám! Logos!

Qqts 2020.12.30. 10:52:50

@hereverő heverő: ne legyel undok. En szereny szemelyed is kedvelem :) azt azthiszem meg engedelyezi Armando.

Este a BV-bol kiderult, hogy Rencso spanja vagy, lebuktatott. Szoval nem kell jatszanod tovabb, hogy nem kedveled.

GinaCsöcse 2020.12.30. 10:52:53

@hereverő heverő: Én ugyan dologzom, de csak a cicát dugtam... EDDIG mertem elolvasni :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.30. 10:53:23

@hereverő heverő: meterológiai cica? :))) Időképre be van kötve ?

ppupu #Fantom for President 2020.12.30. 10:54:52

@GinaCsöcse: @hereverő heverő: Erre szokták mondani: " Én ha dolgozom a titkárnőt dugom"

hereverő heverő 2020.12.30. 10:55:27

@vágtázó vadmalac: sikerült linkelni, és el is olvastam. Ezek alapján mindkét feltevés igaz: kis kivételtől eltekintve csak a suttyók jelentkeznek, és beválogatva is csak a legsötétebbje lesz.
Nagyon felemelő ezt tudni :(((( (ez nem neked szól hanem a castingnak - neked köszi a leírást)

2020.12.30. 10:57:00

@ppupu: tschá, ppupu! mi az, h már belém se akar állni senki?:'( lassan elő kell kaparnom a lelkem legmélyén szunnyadó renátó-dani-gina totemállatot, hacsak nem akarunk vmi elbaszott angol teadélután joviális szereplőivé válni - az eső már nagyjából megvan hozzá aláfestésnek. véletlen? aligha.:]

bájdövéj, mi a falloszt csinálsz egy lila kendővel irl? v ez csak viccz vót, v vmi divattrend, netalán van vmi valós funkciója, szimbolikája? péel unatkozó hogyvoltozókkal szolidaritást érző emberek kell hogy viseljék, és ebből hamarauchan vmi globális mozgalom fog kinőni. és a legközelebbi "oszkár-díly" ceremónián nem a csöves, lejárt lemez time up kitűzőkkel pózerkodnak majd a mféle zabhegyező hírességek, hanem hv-s lila kendőket kötnek magukra. ésésés az lesz a legmenőbb, aki nekem üzenget, beszól, nem pedig a dzsórdzsklúni, aki azt sem tudja, h melyik harmadik világbeli országgal arcoskodik éppen a sok közül.:DDDD

hereverő heverő 2020.12.30. 10:57:46

@Qqts: Azt hiszem tévútra vezetett titeket az a farok. Miből vontad le ezt a téves következtetést, hogy Rinó spanja lennék?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 10:58:19

@hereverő heverő: én meg ügyeletes vagyok, hogy rohadna meg az, aki kitalálta. négyig józannak lenni ma is meg holnap is, hát ki bírja ezt ép ésszel?

Qqts 2020.12.30. 10:59:20

@hereverő heverő: tobben egyetertettunk ebben. Mindenki tudja. Nezd meg es rajosz te szeles atmeros

Raspberry Cake 2020.12.30. 10:59:47

@Alice from madness: Értettem, hogy mit akartál mondani:)) Annak én is örülök, ha van történés, akár külső behatásra is, de nem mindegy a hogyan. Ennek ebben a formában utólagos szívatásszaga van. Ha nem lázad a nép a kommentszekcióban, akkor kevés sansz lett volna, hogy utóbb jelentősége lesz a kendőn lévő lógónak vagy annak hiányának, legalábbis szerintem.

hereverő heverő 2020.12.30. 10:59:56

@vágtázó vadmalac: mert bástya elvtársat már meg se akarják ölni. szokd meg, és ne kisértsd a sorsod. szerintem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.30. 11:01:47

@vágtázó vadmalac: Hááát törölgetem a rácsöppenő dizelt az autóról a benzinkútnál. hüpp hüpp.. aszittem menő leszek a lilá kendővel.

Qqts 2020.12.30. 11:02:19

@ppupu: kendo nelkul is meno vagy. Kendozetlenul meno

2020.12.30. 11:07:42

@hereverő heverő: nekem kiesik a szériából a 4-5-6-7 (max. azokat a nagyon elhasznált zs-kategóriás celebeket vágom ezekből az évadokból, akikről hébe-hóba jön vmi hír, h épp mekkorát szartak, és annak mennyire jó íze is volt saját elmondásuk alapján). szóval amennyire vissza tudok emlékezni, talán a vv8-ban szereplő zsolti az a személy, aki gyárilag nem volt teljesen ostobenkó (a játéka/viselkedése az utolsó hetekben-hónapokban már szörnyen irritáló volt ettől függetlenül).

a többi, a csatorna és/v saját maga által intelligensnek eladni kívánt szereplő sacperkábé a vv10-es gábor szintet tudta csak hozni; bizonyára 1x-2x beleolvasott egy értelemező kéziszótárba, de az teljesen kiégette az agyát, és azóta kizárólagosan mambo-jambo fasságok esnek ki a szájszervükön.

ppupu #Fantom for President 2020.12.30. 11:08:26

megyek leheveredek egy kicsit korán keltem pihenni kell egy kicsit... az én koromban... :)))))

Qqts 2020.12.30. 11:09:04

@ppupu: jo ppihenest ppupu ppapa

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 11:15:15

@ppupu: jó éjszakát, te nyugdíjas dromedrár

Qqts 2020.12.30. 11:16:31

@Raspberry Cake: nem igy gondolom.
Most a szerkik egy lepessel elottunk jartak.
Amit akartak elertek, Rencso es Fru segge bevedve. A nezok “hatalmat” kaptak a kezukbe, amikor rakerdeztek ki nem erdemelte meg. Amit jol szettrollkodott a nep es direkt Frura es Renatora szavaztak.
En ugy ertelmeztem, hogy vki bevalthatja a logotlat kendojet valodi logosra. Gondolom ezert versengeniuk kell.
Nekem izgalmasabb lett volna, ha ezert a 4 kendoert megkuzdenek a kivalasztas elott. Annak lett volna nezoi szemmel ertelme.

Raspberry Cake 2020.12.30. 11:18:11

@Alice from madness: Az idei tevékenységük alapján én nem sok kreativitást, ötletességet nézek ki belőlük. Szemmel láthatóan nincsenek eléggé lefoglalva, a nap nagy részében unatkoznak a lakók. Vagy csak a vágás lenne ennyire rossz?? Volt egy se eleje, se vége hierarchia/influencerhét, egy fokkal élvezhetőbb munkahét, valamint a mostani összebilincseléses hét (ha ez egyáltalán tematikus hétnek mondható), amivel csak azt akarták elérni, hogy kicsit változzanak a lakók közti viszonyok. Ez 46 nap alatt nekem édeskevés.

hereverő heverő 2020.12.30. 11:27:06

@Qqts: Tigrisekkel! Tigrisekkel küdjenek, mert a medvék most alszanak ugyis.

Raspberry Cake 2020.12.30. 11:29:16

@Qqts: Igen, valahogy muszáj volt nekik a fő konfliktusgenerátor párost bevédeni. A ki nem érdemelte meg szavazást is elrontották, mert Peti nem az elején mondta meg, hogy mindenképp a 2 különálló csapatból válasszunk 1-1 embert. A szavazásnak eddig nem is lett következménye, azt hittem, hogy emiatt lekerül a kendő Fruról és Viviről. Én úgy értelmeztem, hogy mind a 4 lilát vissza kell adniuk, és egyikük kaphat valódit, aki megnyer valamilyen feladatot vagy feladatokat összesítetten. Az egyik vagy egyetlen feladat tuti futópados lesz, nézd meg a tegnapi instasztorit, ott viszont csak a 3 lány van a képen.

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:29:56

@úgymond olvasó mmkk: ÉN IS lelkem ! Dettó ! Én mondjuk úgy gondoltam, hogy ezen a két napon már a faszomse akar semmit csinálni, csak nem fognak basztatni ! Eddig bejött :)
De tény, hogy állófasszal ( ti. vigyázzban:) ülök a gépnél egész nap

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:32:21

- Mi a gép ?

- Az valami vidéki lehet, tuti !
- Mintha lenne ilyen falusi gép....
- Az az ! Egy fajta földművelőgép !

(Észbontók)

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:32:42

Elbasztam : MI A KOMBINÉ ? volt a kérdés :D :D

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:34:49

- Melyik folyó folyik át Párizson ?

- A Duna biztosan nem !
- A Tisza ? Van három ami felűlről folyik...
- De a Duna nagyon hosszú, az biztos elfolyik Párizsig !
- Jóvan akkor legyen a Duna !

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:43:43

@Alice from madness: Én a gépen nézem a viasat oldaláról

Raspberry Cake 2020.12.30. 11:44:25

@GinaCsöcse: Melyik évad melyik részében volt benne Merci? Azt az 1 részt megnézném:))

Qqts 2020.12.30. 11:44:39

Elgondolkodtato az a musor.
A valaszadok azzal a tudattal mennek ne, hogy ok milyen butak? Direkt? Nem ertem. 10 ezer ft-ert meg egy koktelert?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 11:46:18

@GinaCsöcse: én meg viszem magammal mindenhová a telefont.. de megmondtam, hogy agyoncsapom, ha megszólal. eddig csend van :))))))

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:47:13

@úgymond olvasó mmkk: Le kell némítani, akkor biztosabb :) (Nálam is itt van persze:(

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:47:55

@Qqts: Volt benne ? Ezt nem tudtam...

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:50:40

@Qqts: Pedig mindenki esküdözik, hogy nem csinált műsor. A szereplő színészek is mndig azt mondják, hogy ezt így egy laikus nem tudja eljátszani!
Én évadok óta nem tudom eldönteni!
Ráadásul ezek NEM a síkhülye emberek ! Hanem csak úgy átlagosak, Soxor látni, ahogy felderengenek bennük az évekkel előbbi tanulmányok, aztán minden összekeveredik!
EGy biztos: a hülyébb mindig hangosabb ÉS lehúzza magához a másikat (aki bizonytalankodva jóbbat mond)

Gia 2020.12.30. 11:51:45

Érdekes.Tegnap Mersziék nyertek,levették a bilincset Rencsóval,ezt a riportban is elmesélték,ahol is még mindig ott volt a bilincs Merszi jobb csuklóján....
Most gondolom amúgy addig játszanak,amíg mindenki ki nem szabadul a rabságból.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 11:52:30

@GinaCsöcse: az életveszélyes fenyegetés mindig hat, drágám :)))))))

Raspberry Cake 2020.12.30. 11:54:47

@Qqts: @GinaCsöcse: Volt, valahol olvastam még régebben, csak azt nem, hogy pontosan melyik adásban.
@Kosztarika: Merci:)))

GinaCsöcse 2020.12.30. 11:58:16

@Kosztarika: Phhhhhhhhhhhuuuuuuuuu de durván van kifestve
ÉS szerintem MAGÁT adja akármit mondotok !

GinaCsöcse 2020.12.30. 12:00:27

A Zemplénben tavasszal 350 hárfát ültettek környezetvédők

- minek annyi ?

- Szerintünk nem igaz, mert annyit nem ültettek tavasszal ! :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 12:10:50

@GinaCsöcse: meghozod a kedvem az észbontókhoz :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 12:40:18

@GinaCsöcse: mije volt santa maria kolombusz kristófnak? az anyukája! :DDDDDDD

kipcsak harcos 2020.12.30. 12:44:46

@Kosztarika: mindig meglepsz, hogy Te miket is tudsz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 12:48:35

Mercike szerint busójárás volt 1241-42-ben. nincs több kérdésem.

Kosztarika 2020.12.30. 12:49:30

@kipcsak harcos: ugyehogyugye, ha tudnád. ;)
:DDDD

kipcsak harcos 2020.12.30. 12:57:33

@Kosztarika: ügyes, egyből lecsaptad :DDD

Kosztarika 2020.12.30. 13:00:09

@kipcsak harcos:
Többet nem mondhatok ( bár demokrácia és szólásszabadság van

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 13:01:08

@Kosztarika: az ölésben segítek szívesen ;)

Qqts 2020.12.30. 13:06:31

Meghallgattam melo kozben.
Az agyam lesorvadt a helyerol.
Amit a gyokvonassal muveltek tobb, mint sok

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 13:09:10

@kipcsak harcos: ne aggódj, nem szeretem a pacalpörköltet, nem fogok fogyasztani belőled :DDDDD

kipcsak harcos 2020.12.30. 13:15:32

@úgymond olvasó mmkk: pedig készültem. Ilyet is tudok. Itt éppen pizzát szolgálok fel NER-társaimnak :D

Kosztarika 2020.12.30. 13:17:08

@úgymond olvasó mmkk:
Én sem, de egy nagy üstben, lassú tűzön, éjfélkor körbetáncolva... ;))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 13:20:04

@Kosztarika: törzsi tánc is jár a fiatalembernek?

Kosztarika 2020.12.30. 13:23:14

@úgymond olvasó mmkk:
Nem, abból ő több órás rotyogás után mit sem fog látni. A tánc a saját szórakoztatásunkra és élvezetünkre szolgál.

Qqts 2020.12.30. 13:25:07

RANDOM OFF KOMMENT

Qqts 2020.12.30. 13:25:29

Ez annyira varatlan volt h meg en is meglepodtem

Gia 2020.12.30. 13:29:10

Belenéztem az Észbontókba és ez színészkedés.Mercike pontosan tudja,hogy nem hárfát ültetnek,hanem hársfát.A többi szereplő persze ettől lehet szimpla gyökerentyű..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 13:31:52

RANDOM OFF KOMMENT RANDOM OFF KOMMENTJE

K_Attila 2020.12.30. 13:31:53

A kedélyes társalgás közepébe agresszíven beböfögött RANDOM ON KOMMENT.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.30. 13:33:21

@Kosztarika: megnyugodtam, a jófejkedés még hagyján, de a rituális törzsi tánc a húsa megpuhulásáért már túlzás lenne

Kosztarika 2020.12.30. 13:40:59

@Gia: tegnap a levél felolvasásakor rögtön közölte, hogy nem tudja mi az a karabiner. Ráadásul ő pont nem műkörmös tanfolyamra, hanem asztalosképzéste járt, ami elég férfias szakma.
A karabiner ismeretéhez nem kell diploma, az észbontókhoz sem.
Túlságosan semmiképp nem kell megjátszaniuk magukat a szereplőknek. ;)

Qqts 2020.12.30. 13:42:39

@Kosztarika: annyiban igaza van Gianknak, hogy asztaloskent illik vmit konyitani a fakhoz

kipcsak harcos 2020.12.30. 13:43:21

@úgymond olvasó mmkk: látod, úgy kell azt csinálni, ahogy (koszt)Arika. Megadja a módját. Te csak simán felfalnál ha szeretnél :DD

Gia 2020.12.30. 13:43:48

@Kosztarika: Viszont volt valami kvíz bekerüléskor,illetve a vellában is és ott nem volt agyhalott.

Gia 2020.12.30. 13:44:20

@Qqts: Köszi vííírem. :-)

Kosztarika 2020.12.30. 13:44:56

@Qqts:
Én is pont tegnap vettem egy hársfa ágyat. Fenyőt, vagy tölgyet akartam, de nem volt. ;))

Kosztarika 2020.12.30. 13:48:52

@Qqts: undok? Én? Összekeversz valakivel, tesó. :)

Qqts 2020.12.30. 13:49:49

@Kosztarika: vicceltem, odatettem a vigyori fejet. Hogy is gondolhatnek ilyet te rolad draga Viirem?

K_Attila 2020.12.30. 13:51:26

Merci asztalos és ágyas is.

kipcsak harcos 2020.12.30. 14:07:38

@úgymond olvasó mmkk: legfeljebb eldöntitek Arikával egy párbajon, hogy ki ehet meg :(

Gia 2020.12.30. 14:10:30

Van új poszcsi..

Kosztarika 2020.12.30. 14:11:14

Van új posztcsi Laurától, csaxólok! :)
süti beállítások módosítása