Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X43 – A soha viszont nem látásra, szerkikéim!

2020. december 27. 17:51 - Fálki

Kellemes karácsony utáni tespedést kívánok mindenkinek, gondolom nagyon hiányoztam. Üdvözlök minden olvasót, kommentelőt és Ármándó Józsit külön is, akinek a 191 centije mellé ez legyen ma a legnagyobb öröme. Pacsi, kicsi! Lesz itt ma minden állítólag, párbaj, meglepetéskiválasztás, balett – kíváncsi vagyok hol és mivel tudják elrontani a szerkik a mókát.
Anikó a mai összekötőkapocs köztünk és az ápoltak között, csillámfaszlámának öltöztetve. Ha már itt járunk Anikónál akkor gyorsan le hogyvoltozom azt a cikket is, ami a minap jött velem szembe: VV4 Anikó, igen Ő az, annak idején a villaléte alatt a beküldött Király L Norbival csókolózott, mert annyira odavolt érte. Vagy már akkor is működött nála a feltételes reflex, hogy ellenkező nemű celebbel kell összejönni, megbruttósodni, aztán megvan oldva az élet… Végül aztán valaki más alatt kötött ki a mi Anikónk, annak már nem járok utána, kezdjünk is bele inkább a mókába.

kepernyofelvetel_58_egyedi.png



Napi szavazás: A reklámszünet alatt legyen-e táncpárbaj instaliveban? Alázzuk csak tovább Amandát, legyen!

Első blokk, a két párbajhős még a villában alázhatja egymást, ennek most az a módja, hogy ráaggatnak egy - Fűrész által gyártott, de hatástalanított – hatalmas száj alakú maszkot a másikra és beszélnek helyette. Ez szerintem sosem vicces se semmi más, csak időhúzás, hogy az ápoltak még mélyebben belekarcolják egymásba, hogy kianagyobbgeci. Amanda az immár szokásos agresszióra húzza fel a Merci elleni beszédet, közben a maszkban levő lévő lány szemei mindent elmondanak arról, hogy ez szerinte is baromi kínos.
Merci szerint pedig Amanda azért csinál dolgokat, mert azt mondják neki. Sokszínű volt, aztán elszürkült és kiderül, hogy főzni sem tud. Azért az szerintem elég para, drága Amanda, hogy zabálni azt jól láthatóan szeretsz, de zavarba jössz, ha a kávénál bonyolultabb dolgot kell megcsinálnod a konyhában…
Robi szerint ezt kis versenyt Amanda nyerte, Fru és Amanda pedig örülnek egymásnak a hálóban, hogy szarrá alázta. Szarrá. Két ekkora tévedésben levő embert mar rég látott szerintem az egyszeri VVnéző, egyszerűen nem értik, hogy ezzel itt kint nem lesznek népszerűek.
kepernyofelvetel_59_egyedi.png
kepernyofelvetel_60_egyedi.png

Bejelentkezés, Amanda gyere ki. Nem megyek!
- Najó, kimegyek, de csak átmenetileg, mert ez alatt a pár nap alatt sikerült bebizonyítanom, hogy itt a helyem.
A kis beszédjének a végére megint felgyorsul túlpörgetett visító kismalaccá, gondolom emlékszik mindenki arra, hogy a beköltözéskor mit művelt a stúdióban… Gyanítom most is az lesz.
Jövök visszaaaaa – búcsúzik, de ezt szerintem sem Ő, sem a pajtásai nem hiszik el igazán, mi pedig tudjuk, hogy a világ nyolcadik csodája lenne, ha ekkora ellentábor mellett visszamenne. Egyetlen ember ellen lett volna szerintem esélye, az pedig Fru. Ja, meg esetleg Hitler.
Amíg beér a vágóhídra, addig megnézhetjük a legjobb pillanatait: visítás, egyedültánc, vonaglás, csücsörítés minden képen, egyedültánc máshol, visítás, BFF, Ginával ketten bármi, visítás. Tartalmatlan semmittevés.
Nyílik az ajtó és megérkezik Turbómalac, aki nem valami jelmezes szereplő, hanem maga VV10Amanda még addig a pár percig, amíg játékban van. Rögtön az első 15 másodpercet végigvisítja és torzult arccal ül le oda, ahonnan indult neki a VV és ahol véget is ér.
kepernyofelvetel_63_egyedi.png
kepernyofelvetel_64_egyedi.png
kepernyofelvetel_65_egyedi.png

Örül hogy itt lehet és most kell megmutatnia azt, hogy neki a villában a helyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Nem, nem most kell, erre ponthogy volt 4-5 heted, ott nem sikerült, most már engedd el. Bár tudom, a tévedésvonatról saját erőből leszállni nagyon nehéz…
Ginával abban maradtak, hogy pár perc múlva visszamegy és buliznak egy olyat, amit még senki nem látott. Magyarul bebasztok mint a csacsi, mindenki le lesz csicskagecizve és végre győz az igazság. Szerencsére ez nem fog megtörténni. Illetve annyiban de, hogy győzni fog az igazság. Te meg ittmaradsz kint.
Ginával nem beszéltek sokat arról, hogy mi van akkor ha kiesik. Végülis csak minden nap volt erről szó a napi összefoglalóban, az valóban nem sok. Meg az se volt sok, hogy Amanda testbeszédén napról napra egyre inkább látszott, hogy mennyire be van szarva ettől a párbajtól.


Jön Merci, aki kulturált módon elbúcsúzik mindenkitől a saját kepésségeinek határán belül – pár alanyt és állítmányt nem sikerült neki egyeztetnie, de az összetett szavak és az 5 szónál hosszabb mondatok már nehezek, na -, nagy közös ölelés a vége. Az ő legjobb pillanataiban láthatunk szexizést, twerket, egyéb táncokat, kis hisztikét, bénázást, rap-et.. Az éves agysebészkonferenciára Őt se fogják meghívni. Megérkezik a melleiről kicsit félrecsúszott felsőben, érdekes látvány azért így ez a férfiszemnek.
kepernyofelvetel_66_egyedi.png

Amanda szerint az Ő csapata a fair és csak azért volt közös ölelés, mert tudják hogy Ő megy vissza és ez így fair. Jóvan.
Kis cicaharc, mi van Mohval, mi lett volna Mohval, mi lesz Mohval, aztán szünet, instán természetesen táncpárbaj, amit megnéztem. 2-0 már Mercinek, csak ma.
Arról gondolom nem tudunk mi egyszerű vvnezők semmit, hogy milyen nézettséggel megy a vv, de ezt az instaliveot 33 ezren nézték. Illetve Gábortól tudjuk, hogy 7 millió ember nézi ezt…Édes istenem, mennyire nem hiányzik az az ember sem innen.

Amanda és Merci kapcsolatáról látunk egy videót: jól indult, aztán kutyázás, végül pedig a Merci felhergelése és az állítólagos agresszió.
Amanda továbbra is ezen a lovon ül, hogy Ő ott veszélyben volt és nem szereti az agresszív embereket és ő ezt nem tűri el. Végülis teljesen jól csinálod, mert a továbbiakban nem kell együtt laknod vele és ezzel csak 36 milliót dobtál ki az ablakon. Meg azzal, igen, ahogy bent viselkedtél.
Amanda olyan családban nőtt fel, ahol az agresszió volt a leges elitélendőbb dolog. Az hogy Renátó kancigánykodik állandóan, az nem számít neki, mert az nem vele szembeni agresszió. Értjük, na.
Kortársbeszéd – Gina: Kék zsákban van és szerinte Amanda a villában és a nézőknek is sok mosolyt csalt az arcára és ott a helye. Nem, nem és nem. Nem csalt sok mosolyt a villalakók arcára – vagy nem láttuk –, nem csalt sok mosolyt nekünk nézők arcára se és nincs ott a helye.
Harcias, őszinte, partikirálynő. Te Gina, Amanda hat jótulajdonságot sorolt magáról amikor elpróbáltátok ezt a beszédet, hol a többi három? Főleg az, hogy intelligens?
kepernyofelvetel_67_egyedi.png

Kortársbeszéd – Moh: Lazára veszi, Merci maga a cukorbomba. Énekel, táncol és van egy közös dal projektjuk is Virággal, aholis Virág fogja énekelni a refrént, Merci meg nyomja a rapet.
Teljesen mindegy egyébként, hogy itt a Moh mit beszél, ha épp a bálnavadaszat mellett kampányolna vagy Borkaival szeretne bulizni esetleg Szájerral ereszcsatornázni egyet – akkor is Merci menne vissza.
kepernyofelvetel_68_egyedi.png

Rögtön ezután vége is a párbajnak, a két ápolt egymás mellé ül és fogják egymás kezét. Rekordszámú szavazat van, amióta app van. Kíváncsi lennék hogy az mennyi is. 120Ezer?
Először csak fantomképek és a hatalmas különbség, de szerintem Amanda itt már sejti.
kepernyofelvetel_70_egyedi.png
Merci 81,49 vs Amanda 18,51, hahahaha, de szép :D

kepernyofelvetel_71_egyedi.png
Sokkot kapott a Turbómalac, teljes döbbenet van az arcán és kb nem érti, hogy milyen rendezvényen van. Drága szívem, neked is segítek, amíg sírsz: Ez pontosan az a verem, amit saját magadnak ástál. Jó mély, jó sötét, levegőtlen. Ha nem arra játszottál volna bent, hogy a kis kebelbaratnőddel meg a gonosz törpével mindenki ellen áskálódtok, akkor bőven tartott volna meg neked pár hétig ez a játék. Eleve nem kellett volna ennyire két csapatra szakadni vagy ha igen, akkor el kellett volna gondolkodni azon, hogy vajon a NÉZŐK mit szeretnek inkább látni? Azt amit Te/Ti csináltatok vagy a másik csapat mókázásait, vidámságait, szituációs játékait...S nem lett volna késő meg Dííígóóó kiesése, sőt Gábor kiesése után sem belátni, hogy egy borzasztó negatív spirál az, amiben vagytok. Nem voltál Te annyira rosszindulatú, negativ és ostoba, mint amennyire mutattad, csak tipikusan az a buta picsa vagy, aki mindig minden körülmények között – kösz, Alekosz – azt hiszi, hogy neki van igaza.
Most lehet bőgni.
kepernyofelvetel_73_egyedi.png

Kisinterjú van, ahol elmondja ez a szerencsétlen, hogy nagyon hiányzott neki a családja és ezért volt olyan, amilyen. De ez volt neki megírva, úgyhogy Ő ezt így elfogadja.
Búcsúfilm: Számomra ebben sincs semmi olyan, ami hiányozni fog. Csak látjuk megint a nőt, aki úgy csinál mintha. Mintha akkora szexbomba lenne, mintha akkora taktikus lenne, mintha minden úgy történne, ahogy Ő tervezte. Holott a cigánylánnyal való vekergésen, közös síráson és mélypontokon kívül nincs itt semmi látnivaló, kérem haladjon tovább.

Jön a legjobb rész, a visszatérés. A kis csipetcsapat gondolom sokkot kap, a MARADÉK-ok, akik mostanra több mint kétszer annyian vannak pedig ünnepelnek majd.
Merci konkrétan bebassza az ajtót úgy nekifeszül, amikor érkezik a jel, hogy mehet :D
Meglepően rezignáltan veszik tudomásul a többiek, hogy kiesett a legjobb barátjuk és szövetségesük, aki 100% tuti hogy Merci ellen majd visszajön. De ugye a kibicnek semmi sem drága. Valójában meg teljesen mindegy.



Kiválasztás még nincs, előtte vicces lufis játék, amikor is csak a -gondolom- saját maguk által kiválasztott testrésszel érhettek a lufikhoz és így kellett a levegőben tartani. A világrekord ebben a versenyszámban valami 13 óra. Meglepően kevés az szerintem, de ettől függetlenül 2-3 óránál többet nem nézek ki ezekből a nyomorultakból, max a sportmúlttal rendelkező Bálint-Moh duóból.
Merci gyorsan belebénázik, aztán Gina is, akiről ezzel kiderül, hogy erre is alkalmatlan. Vivi kb elalszik közben és saját bevallása szerint az ötödik pattogtatás után elkezdett szédülni. Bálint szokás szerint fehérzokni-strandpapucs kombóban és bele is hibázik, majd amikor szól neki a nagytestvér hogy kiesett, akkor jelzi, hogy „Nem estem ki, baszdmeg!” :D. Renátó a pisiszünet előtt esik ki, Amanda konkrétan fogja és így esik ki, Fru-t Renátót pisilteti de túlélik, ahogy Robi és Vivi is a hasonló kalandot, csak fordított felállásban. Közben Virág kiesik, aztán Fru is, végül pedig Moh teljesen indokolatlanul üt bele másik kézzel, így nyert Dani és Robi vagyis a Merci csapat. Jutalmuk egy SMS, ami Merci telefonjára érkezik meg: A párbaj után kiválasztás.
kepernyofelvetel_75_egyedi.pngkepernyofelvetel_76_egyedi.pngkepernyofelvetel_77_egyedi.png

Robi okosan taktikázna ezzel a plusz infóval, de nem igazán talál nyitott fülekre, pedig nagyon okos ötlet az, amivel előáll. Ne mondjak el hogy mi volt a plusz infó, akkor se, ha vége a párbajnak/kiválasztásnak/bárminek. S nagyon jól csinálná, mert ugye nincs őrjítőbb dolog, mint bizonytalanságban tartani az ellenfelet. Bálint se érti, pedig neki azért van gógyija.

Balettelőadást kell csinálniuk az ápoltaknak, erre sok karaktert nem pazarolnék. Van közben egy kis feszkó, mert Daninak nincs ehhez ötlete és nem akarja amúgyse kutyázni Amandát, mert egy rossz szava sem volt hozzá soha, Mohnak szokás szerint mindegy, Merci meg szarik rá.
Ettől aztán kiszakad a baszatlanság párbajfeszültség fekete zsákja és Merci nem érti, hogy Moh miért nem támogatja, miért úgy szól hozzá ahogy vagy egyáltalán nem is szol hozzá… Kibékülnek, megcsinálják.
Maga az előadás egyébként nagyon vicces, ötletes és szórakoztatóan béna, még az ellenséges csapat is nevetgél rajta, valamint egészen őszintén kurjongatnak és meg is tapsoljak a végén.
kepernyofelvetel_79_egyedi.pngkepernyofelvetel_81_egyedi.png


Jön a kiválasztás végre, aminek rögtön az elején kiderül, hogy négy négy, négy baszdmeg, 4, azaz négy!!!!!!!!!4!!!négy emberen védettség van, de ezt csak holnap fogjuk megtudni, hogy miért.
Ezzel engem konkrétan annyira felbasztak, hogy el is ment a kedvem az egésztől. Mi a fszm lehet az a játék/ajándék/véráldozat, amiért a szerkik odaadnak neki csapatonként 2-2 védettséget??? Igy lesznek benn 10-en és abból 5 emberre nem lehet szavazni baszdmeg. Persze a csipetcsapatbol Frunátóék a védettek, a másik csapat pedig a lányokat védi: Vivi és Virág a két védett. Ezt se értem… Értem én, hogy hős lovagok vagyunk, de ez nem egy lovagi viadal, ahol különdíjat kap a legkedvesebb. Ahh, mindegy, ennek így megint semmi értelme nincs. Semmi nem irritál jobban, mint amikor a szerkik mindenféle idióta szabályokkal és könnyítésekkel nyúlnak bele a játékmenetbe.


Renátó: Van itt egy olyan személy, akitől hányni tudna, Moh
Fru: Borzasztóan idegesíti Őt, Dani
Gina: Hiába minden próbálkozás, de a szíve mélyén nem tudja elviselni, Bálint
Merci: Kedveli és intő jelként teszi rá, Gina
Moh: Nem haragszik rá, Gina
Bálint: Sugárzik belőle a rosszindulat és biztos azért is van ez, mert az első párbajről nem az ő kegyvesztettje jott vissza, Gina -jelentsen ez bármit is-
Vivi: megbántott, de kedvelem Őt, Gina
Virág: Legtávolabb áll tőle, Gina
Robi: ugyanaz, Gina
Dani: Nincs vele problémája, de Ő maradt, Gina

kepernyofelvetel_83_egyedi.png

Így Gináé a következő párbaj.



Extraként lehvzom a BV-t is, mert ott ragadtam a TV előtt.
Xlábú Győzi fogadja a Turbómalacot, aki mostanra már megkapta a nyugtatót és értelmes emberként beszél nem feltétlenül értelmes dolgokat.
Nem bánta meg, hogy Mercit hívta ki. De hát kiestél, édes pofám. Ergo rossz döntés volt. Komolyan mondom….
Ginától elbúcsúzunk, semmi extra.
Jon egy szexblokk, ahol is mindhárom pár maszatol. Frunátóék, Mohék és Daniék is. Semmit extrát nem látunk, idén szigorúan csak takaró alatti szex van. Bálint is így gondolja és a nyugiban könnyít magán.
A dohányzóteraszon aztán Daniék és Mohék megbeszélik, hogy hogyan is zajlott a móka. Dani megcsókolta Vivi nyakát, ettől felállt a bráner és ha már épp ottvolt Virág alteste, akkor megtörtént a behatolás is. De mivel nem pont úgy állt az az alfél, ahogy gondolták, így sikerült Virágot seggbedugni. Ami talán a VV történelem első anális szexe, nekem meg egyre szimpatikusabb ez a Virág kislány. Dani szerint ez nem szex. Szerintem meg az bizony…
kepernyofelvetel_84_egyedi.png
kepernyofelvetel_85_egyedi.png

1044 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.27. 17:59:44

Nem lettem elso de az egyetlen Alice meg mindig en vagyok es ezt ugyis en tok m a legjobban szooooval....

Thx for the posztcsikacska

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:15:48

Bálintot tegnapelőtt mutatták a BV-ben fürdeni, Vivi legyantázhatná ott lenn is, láthatóan elburjánzott az arca mellett máshol is a szőre. Ez csak nekem volt szembetűnő? Amúgy bírom őt.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 18:16:01

Köszönjük a posztot! (Nem vagyok odáig Sheldon Cooperért.)

tvbuzi 2020.12.27. 18:16:16

Csicska5!
Köszcsi a hogyvoltot

mocskosmacska 2020.12.27. 18:18:45

" másik csapat pedig a lányokat védi: Vivi és Virág a két védett. Ezt se értem… Értem én, hogy hős lovagok vagyunk, de ez nem egy lovagi viadal, ahol különdíjat kap a legkedvesebb."
Ezzel nem értek egyet. A nézőknek nem biztos, hogy szimpi az a férfi, aki lestipistozizza a lányok elöl a kendőt. Szerintem BálintRobiDani így szerzett egy-egy jó pontot a nézőknél. Aki nyerni akar, annak hosszú távon kell gondolkodnia, nem csak a következő kiválasztásig.

Fálki 2020.12.27. 18:21:55

@mocskosmacska: Nyilvan nem kell lestipistopizni es nem tudjuk egyelore, hogy hogy kerultek oda azok a kendok.

De ha mashogy nem, akkor el lehet donteni sorsolassal is. Egy olyan jatekban, ahol csak a gyoztes nyer, én nem nagyon engednek magam elé lovagiassagbol senkit.

mocskosmacska 2020.12.27. 18:22:32

Balett alatt priceless a sarokban karbantett kézzel álló Dani.

mocskosmacska 2020.12.27. 18:23:47

@Fálki: És arra nem gondolnál, hogy hosszú távon kifizetődhet? Abban igazad van, hogy tényleg nem tudhatjuk, hogy kihez, hogy kerültek a lila kendők.

mocskosmacska 2020.12.27. 18:26:06

Azon csodálkozom, hogy Amanda ominózus fenyegetése, amikor beszorította Virágot a sarokba, hogy ne kelljen benne csalódnia=nehogy hozzá merjen szólni Bálinthoz nem lett felemlegetve. Szerintetek Virág nem fogta fel, hogy ez mennyire durva volt, vagy nem is emlékezett rá, annyira részeg volt?

K_Attila 2020.12.27. 18:28:52

A lovagiasság a szexizmus eufemizmusa. A szerkesztők meg úgy vannak a játékszabállyal, mint kormánypárti képviselők az alkotmánnyal.

Gia 2020.12.27. 18:30:10

Bár Amanda egyenlőre talán még magának sem vallja be,hogy rossz oldalra állt,nem hogy nekünk,de a szülei/barátai tuti,hogy felhomályosítják majd és azoknak elhiszi,hogy ezt úgy megtolta,hogy eltolta.

2020.12.27. 18:30:39

@Nátha ellen bálna:
Talan tulelem valahogy. Tobb marad nekem :)

Fálki 2020.12.27. 18:30:46

@mocskosmacska: Nem is emlékezett rá szerintem, plusz akkor még mindenki azt hitte, hogy Amanda lesz a villában a mádám.

Ilyen alacsony IQ-ju jatekostarsak mellett nem terveznek hosszutavra. A nezoket millio mas pillanatban meg lehet gyozni arrol, hogy jobb/viccesebb/normalisabb/barmilyenebb vagyok, mint a tobbi apolt. De a pillanatnyi biztonságom fontosabb lenne.

nyilvan most lesz egy Gina-Bálint párbaj, hacsak Fru nem tudja rábeszélni Moh-ra vagy Danira. S ezutobbi kettoben én mar nem vagyok annyira biztos, hogy sima lesz.

Kosztarika 2020.12.27. 18:31:09

@mocskosmacska:
Ráadásul az "udvariasságon" túl ebben taktika is lehet. Felmérték, hogy pl Vivinek - bentről nézve! - kevesebb esélye lenne visszajönni pl Gina v. Renátó ellen mint nekik és még egyben akarják tartani a csapatot
Szerintem!!! :D

Fálki 2020.12.27. 18:31:40

@Gia: Szeretnem latni, ahogy ezt valahol belatja. S azonnal megkovetem mindazert, amit irtam rola.

2020.12.27. 18:31:51

@Fálki:
Vegre valaki erti a lenyeget annak hogy kibaszott 36 millional az EN erdekeim az elsok es utana a tobbi mas.

Cérnahuszár 2020.12.27. 18:32:29

a zistenit, sose gondoltam volna hogy mégis lezajlik a szemem előtt a bv-s izélés
nagybölcsen kikapcsoltam tegnap a tv, erre most olvasom, mert ha betűt látok ott nem tudok leállni...
kössz fálki jár a kibaszósdi térdszalagrend

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:34:28

Azért nekem van némi kétségem afelől, hogy Dani és Virág análisan szexeltek. Tuti, hogy csak nagyot vagy megbotránkoztatót akart mondani.

Kosztarika 2020.12.27. 18:34:52

@Alice from madness:
M
Persze, de végigjátszani nem lehet egyedül, ahhoz kellenek a szövetségesek - egy darabig.

Gia 2020.12.27. 18:35:53

Még ezt a vv-t..Örültem,hogy Vivi lesz a kihívott és Amanda pofára esik,de nem.Aztán örültem,hogy meglepi lesz a kiválasztás,de a társaság nagyrészének már nem.Utána örültem,hogy Fruzsina végre ződbe fog pompázni,erre van rajta egy lila kendő.Pichába má'...

Kosztarika 2020.12.27. 18:37:38

@Gia:
Kihagytad, hogy fentük a fogunkat Gina kiborulására és a szeme sem rebbent, mikor Merci ment vissza :(

Gia 2020.12.27. 18:38:48

@Kosztarika: abból az ajvékolásból még lehet valami..:-)

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 18:38:59

Köszike a postot :)

Különben meg adós vagyok még a tegnapi saját stattal ami a párbajt illeti.
259 szavazat jött össze összesen, ebből 11.20% [29 db]-ot Amanda kapott, és 88.80% [230 db]-ot meg Merci. A legutóbbihoz képest, ahol majdnem tizedesjegy pontossággal "jósoltunk", most egy cirka 7% volt a különbség a sajátunk és az appos eredmény között.

Gia 2020.12.27. 18:39:47

@Fálki: Nagyon jól sikerült az iromány,én is köszönöm!

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:39:56

@Fálki: Mert mi, lányok ezt nem szoktuk így engedni. Azt nem nagyon hiszem, hogy Viri előtte csinált beöntést.

2020.12.27. 18:40:42

@Fálki:
Nemkell mindent is tudnod.

Jujj, elfelejtettelek koszonteni, O hatalmas Falki, HV kimmentszekcio felistene, ki karacsony utani elso napon ismet megmutattad nagylelkuseged es ajandekod melle leszalltal kozrnk

2020.12.27. 18:41:24

@Kosztarika:
Van amikor igen es van amikor nem.

Fálki 2020.12.27. 18:42:35

@Raspberry Cake: Ó, dehogynem. S bizony az isten tartson meg egeszsegben benneteket :o)

Nekem is sok ilyen velem megtortent sztorim van, balesetmentesen. Szoval szerintem nem annyira ritka ez.

2020.12.27. 18:42:54

@Raspberry Cake:
Koszonjuk a privat infot rolad :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 18:43:14

@Alice from madness: Lázadásra sarkall, amikor Hollywood valamiért mindenáron szimpátiát akar kelteni bennem egy olyan személy iránt, akitől a valódi életben 10 perc után mindenki elmenekülne. Ez lehet bárki, nem csak Sheldon karaktere. Lázadok az imperialista Nyugat mini agymosásai ellen!

2020.12.27. 18:43:26

@Fálki:
Veled megtortent? Becsusszant valaki?

Fálki 2020.12.27. 18:43:27

@Alice from madness: Hihi, azt el sem tudjatok kepzelni, hogy mekkora sikere volt az ajandekomnak :o)

2020.12.27. 18:44:12

@Fálki:
Beloled kiindulva naaaaagyon nagyon nagyon sokmindent el tudok kepzelni a sikeresseg meroeszkizekent

2020.12.27. 18:45:09

@Nátha ellen bálna:
Nyugalom, megart a szivednek. Eleg, ha en szeretem :)

2020.12.27. 18:45:39

@Nátha ellen bálna:
(Ja es dr. House is nagy szerelmem

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 18:46:32

@Gia: @Kosztarika: Pontosan így voltam/vagyok én is. Igen egész héten baiteltelk, hogy végre kárörvendhetek egy kicsit Amandán és a nyomi bandáján [tudom, csúnya dolog, de önként vannak ott, na], erre mindig keresztbe hugyozták az elképzeléseimet. És egyik ilyen tettük sem vezetett egy még jobb, még viccesebb/szórakoztatóbb jelenethez, pedig ha úgy lett volna, nem panaszkodnék most itt. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 18:46:37

"Robi okosan taktikázna ezzel a plusz infóval, de nem igazán talál nyitott fülekre, pedig nagyon okos ötlet az, amivel előáll. Ne mondjak el hogy mi volt a plusz infó, akkor se, ha vége a párbajnak/kiválasztásnak/bárminek. S nagyon jól csinálná, mert ugye nincs őrjítőbb dolog, mint bizonytalanságban tartani az ellenfelet. Bálint se érti, pedig neki azért van gógyija."

Azt én sem értettem, hogy Robi ötletét miért nem reagálta le senki, hogy tartsák bizonytalanságban a másik csapatot. Egyedül Bálint mondott rá valamit. Ő szerintem értette volna, csak már látja, hogy később Robi ellenfél lehet neki. És ezért vette elő ezt a "nem, én nem tudnék hazudni" tattikát Robi ötletére.

2020.12.27. 18:48:37

@Post Modern Prometheus:
Kinek mi. Engem az itteni reakciok a szerkik huzasara kezd szorakoztatni.
Bar nekem a HV a fomusor es a VV az eredettortenet

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:48:38

@Fálki: Ritka kivételek akadhatnak mindig, de akkor is abszurd pont egy kamerákkal teli környezetben másokkal egy szobában.

@Alice from madness: Nem hiszem, hogy sok meghökkentő dolgot árultam ez ezzel magamról. 1. lány vagyok 2. higiénikus vagyok mmkk:)

2020.12.27. 18:49:25

@Raspberry Cake:
3) szereted az analis szexet es tapasztalt vagy benne. Nekem mondjuk ez jott le elsore

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 18:49:30

@Alice from madness: El is kezdtem neveket írni a hozzászólásomba, Dr. House lett volna a második, csak aztán mégsem írtam neveket. :) Ő is tankönyvi példa. Csak azt nem értettem soha, hogy ezzel mi a cél. Amikor kisebbségeket ábrázolnak ordítóan szimpatikusnak, akkor nyilván érthető, a meleg pár a Modern családban, stb. De ezeket a Sheldon, House, Lecter stb. erőltetéseket nem tudom hova tenni.

2020.12.27. 18:50:53

@Nátha ellen bálna:
Mert Robi igazabol Balint famulusa es csak Balint lathatja, illetve idonkent Balint akarata szerint Vivien esetleg taktikai okokbol Gina

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 18:51:35

@Alice from madness: Engem azért egy fokkal jobban tud szórakoztatni, ha a bentiek vannak szopatva [azért a 36 Milláért tessenek már "dógozni" is :D:D:D], mintha mi lennénk, akik elvileg szórakozásból nézik ezt az egyre inkább hömpölygő foscunamit. :D

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:52:25

@Alice from madness: Ez csak a képzeleted szüleménye. Lehet, hogy csak egyszer próbáltam ki, ahogy az is, hogy gyakran csinálom:)) Te hogy állsz ehhez?

Fálki 2020.12.27. 18:52:53

@Alice from madness: Sejtettem, hogy tul magas lesz az a labda...

2020.12.27. 18:53:04

@Nátha ellen bálna:
Ha nem tetszik, akkor is leteznek ilyen emberek (orvosok kozt elofordulnak pl pszichopatak es ez rendben is van mert sokszor kell olyan donteseket meghozni amihez nem art ez). Es egyebkent en van amivel tudok azonosulni Sheldonnal pl (sajnos pont zseni nem vagyok)...

2020.12.27. 18:54:12

@Raspberry Cake:
Ugy, hogy nem en dobtam be azt a lasztit a kozosbe, igy ez most egy nagyon gyenge probalkozas volt iranyomba, de lesz meg sanszod valami jobbal ramprobalni

2020.12.27. 18:55:04

@Post Modern Prometheus:
Alice nezi ahogy a HV nezi ahogy a vellalakok....

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:56:03

@Alice from madness: Oké,beszéljünk inkább a hüvelygombáról?:DDD

Kosztarika 2020.12.27. 18:56:23

@Alice from madness:
Ezt már megszokott, hogy te mindig szembe mész a forgalommal. Szeretsz dafke ellenkezni, de ez egyáltalán nem baj. ;))))

2020.12.27. 18:57:05

@Alice from madness:
Btw a szoktuk szo ismetlesre utal altalaban, T/1-nel pedig a beszelo is a halmazba tartozik. Altalaban. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 18:57:15

De térjünk rá a legfontosabbra:

"Ami talán a VV történelem első anális szexe, nekem meg egyre szimpatikusabb ez a Virág kislány. Dani szerint ez nem szex. Szerintem meg az bizony…"

Egyet kell értenem Fálkival, emlékeztetnék mindenkit Szodoma százhúsz napjának elbűvölő szereplőire, akik jóformán _csak_ ezt tekintették együttlétnek!

2020.12.27. 18:58:33

@Raspberry Cake:
Tuneteid vannak es ajanljunk jo orvost, vagy csak megosztanad errol is a tapasztalataidat? :D
Biztos velem akarsz beszelgetni itt a rengeteg emberbol?

Fálki 2020.12.27. 18:58:37

@Kosztarika:

Csak egyet.

Még anno kozepiskola végén mi és az alattunk levo evfolyam egyutt ment osztalykirandulasra 3-4 napra. S volt ott az alsobb évfolyamban egy levakarhatatlan picsa, akit tenyleg nem tudtam lepattintani magamrol.

Vegul a masodik vagy a harmadik nap hajnalan azt talaltam ki, h igazi tahobunkoparaszt leszek, hatha abból ért csak. Így amikor egész nap rajtam logott és este is és folyton azon rugozott, hogy aludjunk egyutt.
Este atjott a szobankba, ahol ketten vagy harman voltunk es jott a szokasos nyekergés, h aludjunk mar egyutt es majd mennyire jo lesz az nekem. Nagyon elegem volt már, meg ugye volt a paraszt-tervem ugy odavagtam neki ugy, h mindenki hallja:
- Csak akkor alhatsz velem, ha elotte s*ggbekurhatlak.
- Jó, csak hozom a kispárnámat.

És hozta....

2020.12.27. 18:59:17

@Kosztarika:
Nekem ti vagytok a VV es ezer szeretlek mindannyiotokat

Raspberry Cake 2020.12.27. 18:59:47

@Alice from madness: Akkor vedd úgy, azt írtam, hogy T/3-ban, hogy szokták más lányok:) Én csak hallottam róla, hogy van ilyen is:DD

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:00:18

@Fálki: Nem szoktad még meg, hogy itt minden szóval vigyázni kell? :D

2020.12.27. 19:00:51

@Fálki:
Ezt hivjak win-winnek.
De te seggbetisztelted-e vegul vagy csak tahobunkoparaszt voltal?

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:01:27

@Alice from madness: Ráadásul Sheldon ábrázolása nem igazán következetes, mert néha, amikor nagyon meg akarták szerettetni, akkor olyan megnyilvánulásokat írtak neki, amire semmi sem utalt, és a valóságban nem is mondott/tett volna olyat.

2020.12.27. 19:01:44

@Alice from madness:
Kurva nyomorult cukismile. Ez jott volna ide:

Kosztarika 2020.12.27. 19:02:29

@Fálki:
Drága szívem, édes vagy, hogy ilyen intim dolgokba is beavatás minket, többen biztos élvezik de én a karácsonyi meglepetésről kértem, hogy mesélj.

2020.12.27. 19:03:17

@Nátha ellen bálna:
Sheldon egyebkent egy olyan karakter amilyen a valosagban nem letezhet mert nincsenek olyan autistak akik mindenben ennyire kiemelkedoek es meg funkcionalnak is. Legalabbis amikor egy pszichiaterrel vagy pszichologussal elemeztettek a karaktert az ezt mondta.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:03:29

@Alice from madness: Pedig a cuki szmájlival még viccesebb! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:04:15

Végre témánál vagyunk én meg parkolóhelyet keresek??? Baszki. :)

Fálki 2020.12.27. 19:04:20

@Alice from madness: Nyilván akkor már tartom a szavam.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:05:18

@Kosztarika: Ezzel mindenféleképp el akart dicsekedni, de most mondhatja, hogy elnézte a kérdést :D

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:05:56

@Alice from madness: Komolyra fordítva a szót, csak hülyeskedtem, nem akarok sem anális szexről, sem hüvelygombáról beszélni itt, nem ez a megfelelő platform erre. Sajnálom, ha nem ment át a vicceskedésem

Fálki 2020.12.27. 19:06:41

@Kosztarika: Az ajandekrol nem tudok többet mondani... Volt csodálkozás, meghatódás, meglepődés, hogy nem vmi bolti cucc az ajándék, hanem saját készítésű romi aji.
De hát nincs mit tenni, ez a Falki ilyen kis romantikus...

♥️

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:07:11

@Bo(a)rder Gamer: Látod, mondtam én! Mindig az az autózás meg parkolóhely keresés, aztán így marad le az emberiség a fontos dolgokról!

Fálki 2020.12.27. 19:07:36

@Fu Szekh Li: Igen igen, ma találtam ki a sztorit, reméltem hogy ezzel majd tudok itt menőzni. :D

Kosztarika 2020.12.27. 19:08:51

@Raspberry Cake:
Szerinted Alice nem tudja ezt??
Feszegeti a határokat, most te voltál a Soros. ;))))

2020.12.27. 19:09:11

@Fálki:
Aham, es utana BDSM

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:10:20

@Fálki: Nem vontam kétségbe a sztori valódiságát, én is mesélném, ha volna rá alkalom :D

2020.12.27. 19:10:36

@Kosztarika:
Ha valaki hazhoz megy aaaaaa......kolbaszer (nini tudok disztingvalt lenni) ki vagyok en, hogy megfosszam tole?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:10:41

@Raspberry Cake: Nézd, nem biztos, hogy a teljes hallgatóság figyelmét elvesztetted :)

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:11:16

@Fálki: Ja, most esett le: a cetlik?

2020.12.27. 19:11:31

@Fu Szekh Li:
Egy jo anal sztorira minden alkalom jo alkalom, keresztelo, szulinap, karacsonyuto, eskuvo, HV kommentszekcio... :)

2020.12.27. 19:12:07

@Bo(a)rder Gamer:
Most komolyan, csontokra, tenyleg?

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:12:46

@Nátha ellen bálna: Megkímélnék mindekit ettől, ha egy mód van rá:)

@Kosztarika: Ma találtam rá erre a oldalra, nem ismerlek még titeket, friss hús vagyok a placcon, így gondoltam jobb, ha biztosra megyek és leírom:) Szívesen lennék legalább 1 napra Gyuri bácsi:D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:12:50

@Nátha ellen bálna: Japicsába. ez a túra most muszáj volt. De már itt vagyok, figyelek. :)

Cérnahuszár 2020.12.27. 19:13:43

a büdös életbe nem hiszem el, hogy nem élvezitek a bv-ket
soha

Kosztarika 2020.12.27. 19:13:44

@Bo(a)rder Gamer:
Mit akarsz tudni a hüvelygombáról? Attól, hogy kötsög vagy, téged nem érint. :DDDD

2020.12.27. 19:14:27

@Cérnahuszár a natív:
En a BV-t elvezem 10bol 8* mondjuk.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:15:19

@Alice from madness:
"Egy jo anal sztorira minden alkalom jo alkalom, keresztelo, szulinap, karacsonyuto, eskuvo, HV kommentszekcio... :)"

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:15:46

@Cérnahuszár a nagyi: Hogyne élveznénk, sokkal izgalmasabb történések vannak ott, mint az összefoglalóban.

Fálki 2020.12.27. 19:15:53

@Alice from madness: Az nemúgyvanaz. Akkoriban még nem tudtam, hogy van olyan, amilyen én vagyok. Vagy hogy van annak hivatalos neve is...

2020.12.27. 19:15:58

@Nátha ellen bálna:
:D nem eleg a csillogos szivecske? Igazabol az en droidomba az is csak cinizmusbol kerult bele

2020.12.27. 19:16:28

@Fálki:
A romantikara irtam, mester

Kosztarika 2020.12.27. 19:17:02

@Raspberry Cake:
Akkor készülj fel rá, hogy itt fura módon mutatjuk ki a közénk tartozást, mint látod. ;)
Alizzal vigyázni kell, ő különösen g.ci tud lenni , ha hagyod. Üsd vissza a lasztit. ;)

Fálki 2020.12.27. 19:17:56

@Alice from madness: afaszom ebbe a blogmotorba, hogy nem lehet látni, hogy mire jön a válasz...

Kellett nekem idejonnom kommentelgetni..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 19:18:05

@Nátha ellen bálna: itt valaszolok, mert atjottetek. nem jottem, nem vagyok, csak olvasok :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:19:04

@Kosztarika: Miért is nyuszi? Engem is érinthet, mert igenis néha a másikhoz van kedvem, de ezek szerint te csak a hátsót preferálod. Nem baj, szeretlek így is! :)

2020.12.27. 19:19:28

@Kosztarika:
Vagy akar meg is kerhet, hogy szepen rakjuk le

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:20:16

@úgymond olvasó mmkk: félek, ez itt most nem neked való téma :)

Kosztarika 2020.12.27. 19:20:35

@Fálki:
Már a blogmotorba is??? Ez valami új perverzió? :D

2020.12.27. 19:21:35

@Fálki:
Es egyebkent vagod tovabb azt a fejszet

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:22:30

@Kosztarika: Akkor ezennel küldeném szeretettel minden kedves és kedvetlen kommentelőnek, de legfőképp @Alice from madness: -nek a kedvenc régi slágeremet:)) Csakis maxon hallgassátok
youtube.com/watch?v=e57n7dt9hTY

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:23:14

@Alice from madness: Örök kedvenc :D Ha ki akarok akasztani valakit, csak átküldöm neki.
A Cramps tud még hasonló hatást kelteni:
www.youtube.com/watch?v=YIQR_3TPtJw&ab_channel=lemonsqueezermunich

Kosztarika 2020.12.27. 19:24:12

@Bo(a)rder Gamer:
Nem preferálom a hátsót, hogy elvetem-e azt nemmondommeg, de most rólad van szó.
Ha félsz a hüvelygombától kérj a csajtól 3 napnál nem régebbi orvosi igazolást. ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:24:47

@Raspberry Cake: Köszönjük, ezt az egyetemi könyvtárban fogom hallgatni fülhallgató nékün!

Fálki 2020.12.27. 19:25:12

@Raspberry Cake: Én imádom a Gecigránátot :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:26:29

@kipcsak harcos: Mi van, találtál két nitrogén-monoxidot?

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 19:26:33

@Alice from madness: pláne, hogy aspergeres és nem autista :D

Fálki 2020.12.27. 19:26:49

@Kosztarika: Elég ha nekem megsúgod :)

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:27:07

@Fálki: Biztos, hogy neked ma még hozzá kell szólnod? Darabokra fognak tépni.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:28:08

@Kosztarika: Félve kérdem, nálad van? :) Ja és hozz negatív Covidot is kérlek. Minden másban kockáztathatunk :)

Fálki 2020.12.27. 19:28:22

@Fu Szekh Li: Bocccs, már itt sem vagyok.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:29:45

@Fálki: Csak a te érdekedben szóltam :D

Kosztarika 2020.12.27. 19:29:50

@Bo(a)rder Gamer:
Már nincs semmiféle gomba. Pizzát sütöttem. ;)))

2020.12.27. 19:31:05

@Raspberry Cake:
Igen? :) Ha Fluor es velemennyilvanitas akkor tessek:
youtu.be/h6afumMIwzI

Ha esetleg talan a Gecigranat idejebol valami mast is tudsz linkelni akkor meg talan azt is meggondolom, hogy komolyanveszlek

2020.12.27. 19:33:14

@Post Modern Prometheus:
A szakember ugy fogalmazott, hogy az autizmus kozhiedelemben levo szinte minden extra kepesseget felsorakoztatjak benne. En meg ha valamiben nem vagyok szakember akkor elfogadom ezt igy.

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 19:33:21

@Fu Szekh Li: Pedig a The Cramps az jó, bár csak pár számukat ismerem :D

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:33:36

@Nátha ellen bálna: Ezt se hagyd ki, ha már ott vagy:)) Komolyan visszasírom a régi Tomit, sokkal szókimondóbb szövegei voltak. youtube.com/watch?v=vy2IhB78Urk

@Fálki: Akkor már legalább ketten vagyunk, akik imádjuk:))

2020.12.27. 19:40:39

@Raspberry Cake:
Akkor nem nyert. Pedig annyira remenykedtem hogy idetolsz egy jo Siskat vagy Gruppenfamilyt pl, ha mar parasztkodni akarunk

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 19:41:33

@Alice from madness: Én sem vagyok szakember, ellenben van asperger spektrumba tartozó rokonom, nagyon sokban megvan az átfedés kettőjük között. Ugyanakkor a sorozat készítője szerint meg: ,,Co-creator Bill Prady has stated that Sheldon's character was neither conceived nor developed with regard to any of these traits, although Parsons has said that in his opinion, Sheldon "couldn't display more traits" of Asperger's."" Az igazság meg valahol a kettő között lesz [meg nyilván odaát :D]. Bár elvileg a fanok aspergeresként tartják számon Sheldont, számít vagy sem. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:41:45

@Raspberry Cake: Akkor én pedig tisztelettel küldeném a Kakadalt:

youtu.be/CcLqFvbrZcE

2020.12.27. 19:43:58

@Post Modern Prometheus:
Mondom en nem vagyok szakember, a keszitot nem olvastam csak azt a cikket, igy akkor a szakember is tevedhetett. Mindenesetre akkor is szeretem. :)
Laurie meg onmagaban is jo pasi

naty77 2020.12.27. 19:45:26

@Nátha ellen bálna: Sheldonhoz szólva-
két autistával élek együtt hidd el néha vannak meglepő/váratlan érzelmi dolgaik.

HufnágelSteve 2020.12.27. 19:45:54

Köszi a posztot! Lassan behoztam ma a lemaradást.
@mocskosmacska: Igen, az az eset erős verbális és majdnem fizikális erőszak volt, nyílt fenyegetéssel. A Virág elleni bullyingról ne is beszéljünk, mert az ápoltak többsége csak a bulit hallaná ki belőle, és a szerkesztők is bűnrészesek benne. A Vivi megerőszakolásról való vallomásra reagálás pedig a tipikus áldozathibáztatás esete, melyben Fru mellett a leghangosabb volt. A verbális és mentális erőszak szerintük a játék része. Ennyit a "csapatuk" egyenes és nyílt viselkedéséről és Amanda erőszak ellenességéről.

Ego0123 2020.12.27. 19:46:37

A mai nagyon komoly témához és Virághoz intézett himnusz:

www.youtube.com/watch?v=HY1_wYOZiHk

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:49:57

@Alice from madness: Vacilláltam, hogy Belgát vagy ezt linkeljem, ezek szerint ezzel jobban jártam volna:DD
youtube.com/watch?v=Y-Ncozraehw

@Nátha ellen bálna: Cserébe csak ezt tudom küldeni neked:))
youtube.com/watch?v=W-TFRodqAMk

K_Attila 2020.12.27. 19:51:14

Ha tisztelettel megengedtek egy véleményt: úgy tudom, az Asperger az enyhébb tüneteket mutató, magasan funkcionáló autista, az autizmus spektrum altípusa, úgyhogy azt a Sheldont bármelyiknek lehet nevezni (főleg, ha fiktív karakterként egyik sem az teljesen).

2020.12.27. 19:52:23

@Raspberry Cake:
Nem vagy remenytelen, egy kettessel leulhetsz

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 19:53:10

@Alice from madness: Szakértőzni egy írott karaktert, szerintem felesleges, 2 évad között úgy írom át a jellemét teljesen ahogy akarom [pláne ha ki akarom nyírni a sorozatot :D:D:D]. A másik meg, a készítő úgyis azt mond amit akar, a színész meg megint mást, az írót meg senki sem kérdezte. :D:D:D:D Nem tudom pontosan a TBBT-nél hogy van, mert őszintén ennyire nem érdekel, hogy utána is járjak, de általában - főleg amerikai produkciókban - más írja a karakterek háttértörténetét, a cselekményt és a párbeszédeket is, szóval míg A gondolt valamit, lehet, hogy azt B már máshogy ülteti cselekménybe és C meg olyan szavakat ad a szájába ami sosem lenne lehetséges, és ez előfordul úgy is, hogy ezek szorosan együtt dolgoznak. :D Igazából akkor lehetne rendesen "diagnosztizálni" meg leképezni ezt vagy azt, ha közben lenne egy valós szakértő mellettük aki felügyeli ezeket, ahogy pl a kórházas/orvosos sorozatoknál is mindig van szakértő, de faszságok még így kerülnek megírásra. :D

Fu Szekh Li 2020.12.27. 19:54:04

@Alice from madness: Ez az, amikor a zene szarabb, mint a szöveg (szeretem a jazz-t, de nem a liftzenét). Egyébként értem a szándékot, de... :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 19:54:14

@Alice from madness: Tényleg, én pedig el is feledtem megköszönni a csillagos (!) ötöst!

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:55:50

Teszek már ide egy valóban fontos kontentet is. Remélem anyuka betartotta az ígéretét, Manda befalta a nutellás palacsintákat:))
nlc.hu/sztarok/20201223/vv-amanda-edesanyja-parbaj-valovilag-10/

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 19:57:04

@Fu Szekh Li: a lakásom egy jazzklub felett van, néha felhallatszik. Ha gondolod, eladó :)

Raspberry Cake 2020.12.27. 19:57:55

@Alice from madness: Tanárnő! Mit kell még tennem legalább egy hármas aláért? :DD

2020.12.27. 19:59:04

@Raspberry Cake:
Visszaforgatni az idot es jobban kezdeni

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:03:52

@K_Attila: Egészen pontosan én sem tudom, hogy hogyan is megy ez, rokon nem szeret/nem tud erről beszélni, még családon belül sem. Későn [20+] lett nála megállapítva, hogy ezért olyan amilyen [számunkra, mint mondhatni kívülállóknak inkább tűnt sokszor furának és logikátlannak olykor-olykor de sem előtte, sem utána nem tekintettük betegnek vagy kirívóan furának]. Nekem valahol az jött le, hogy szégyelli, hogy "nem olyan, mint mások" vagy, hogy "furább", de szerintem nem kéne. Ha valaki csak felületesen ismeri annak amúgy se nagyon tűnik fel, hogy másabb lenne, ma már szerintem amúgy is ritka/ritkább ha valaki "ugyanolyan, mint a többi" [vagy csak én válogatom meg jobban az ismerőseimet, nem tudom]. Bár ha jól tudom az ő esetében eléggé a spektrum szélén vagy, hogy is mondjam, helyezkedik el, szóval épphogy beleesik. Gyerekként egyébként sokkal Sheldonosabb volt, mint most felnőttként.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:03:58

@Raspberry Cake: Jó szagú rezeda! Hát, erre már csak esetleg ezt javasolhatom:

youtu.be/_dfLkJ3SFMs

Kosztarika 2020.12.27. 20:05:33

Hol vannak má' a triumvíreim?
:((
Fontos stratégiai megbeszélnivalónk lenne.

HufnágelSteve 2020.12.27. 20:06:41

@Post Modern Prometheus: A jól funkcionáló autizmust és az Asperger-szindrómát a sok egyező jegy miatt össze is akarták vonni. Utóbbinál nincs megkésett beszéd, jól funkcionáló a beszédkészség, de a többi szinte egyezik. Általában ezt késői autizmusként értelmezik, nehezebben is felismerhető. Sőt új kutatások szerint egyre gyakoribb kialakulása a sokat magára hagyott, számítógépre vagy tévére szenvedélybetegként rászokó gyerekeknél, tiniknél. Tényleges (nem jól funkcionáló) autizmust csak születési rendellenességként értelmeznek.

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:08:33

@Alice from madness: Jól van na, valahogy fel kellett hívjam magamra a figyelmet újoncként:)) Az jobb antré lett volna, hogy naponta szoktam franciázni??:DD Megjegyzés: utóbbi maximálisan igaz, franciatanár vagyok:)

Fu Szekh Li 2020.12.27. 20:08:36

@Post Modern Prometheus: Arról nem is beszélve, hogy az egyik legdögösebb gitáros csaj rágózott unottan benne :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:09:18

@Kosztarika: Úgymondnak még verset is kűttem, meg képzeletbeli gesztenyepürét sok-sok tejszínhabbal, de megmakacsolta magát.

Qqts 2020.12.27. 20:10:40

Megerkeztem TriumViireim es mindenkik :)
Koszcsi az ofcsit :)
Az elso bekezdesen megint vinnyogtam :))
Armando a kicsi

Gia 2020.12.27. 20:12:11

@Qqts: Le vagy maradva.Hiszen hajrá Gaben! :-)

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:13:23

@Nátha ellen bálna: Erre már csak a két művesznőt tudom ajánlani:)) Külön-külön is ütősek, együtt meg pláne:D
youtube.com/watch?v=GC182R8tH6U

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:16:03

@Kosztarika: Biztos a nyugiban ellened szövetkeznek :D:D:D:D

@HufnágelSteve: Mint mondtam, én sem vagyok szakértője a dolognak, elhiszem, hogy így van, mert nem értek annyira hozzá, hogy cáfolni vagy megerősíteni tudjam a dolgot, csak azt mondom amit láttam gyerekkoromtól kezdve. Persze nyilván ez is attól függ, hogy a spektrumon belül hol helyezkedik el az illető, mikor diagnosztizálják és, hogy vagy hogy nem kezelik a dolgot és, hogy az illető is mennyire képes ezt feldolgozni és elfogadni magában, mert az nem mindig elég, ha a környezete amúgy elfogadja, ha ő önmagát nem képes. [Az ő esetében is sokszor majdnem tragédia lett a vége.]

@Fu Szekh Li: :D:D

Kosztarika 2020.12.27. 20:16:06

@Raspberry Cake:
:DDDDDD

@Nátha ellen bálna:
Az, hogy romantikus maszlagra nem mászik elő, az rendben van, de szövetségest cserbenhagyni??
(Szupi a vers ;) )

@Gia: @Qqts: a lapítósok. Ti végig itt voltatok némán?
Csalogassuk elő úgymondot is ;)

HufnágelSteve 2020.12.27. 20:16:20

@Raspberry Cake: Figyelem már van ;)

K_Attila 2020.12.27. 20:16:43

Sziszi vagy Csöpke a jobb nő?

2020.12.27. 20:19:54

Remélem megbocsájtotok a covid miatt, hogy furán/röviden írok most/majd. Szóval, szerintem az előző szériában is nevetésges volt a retek, Zsuzsu-Greg vonallal, de most különösen. Azt értem, hogy kell valamiféle egyensúly, bomlasztás stb, de szerintem a jelenlegi az all time leggagyibb casting. Azt meg nekem ne akarja majd beadni senki, hogy Bálint 4 osztályos proligyerek fogja nyerni ezt a retket tisztességesen(99,9% jelenlegi tudásom szerint...majd ha lemegy ez a fos, akkor elmondom, miért is...)kb simán a digó vetélkedőtől egyértemű módon, pedig ő is egy toprongy, segédmunkát nem mernék rá bízni... És mindentől függetlenül, nekem akkor is irreális a tegnapi? párbaj..Én elhiszem, hogy fiatalokat akarják bevonzani, nekik szól a műsor 99%-ban, de nekem akkor is hihetetlen a 4 osztályos analfabéta Mercike-Amanda 82+ rekord arány... Nekem egy forintom sem múlik ezeken a toprongyokon, nem érdekel, de ne mondja nekem senki, hogy előző szériához képest annyira lezüllött a kötvélemény, hogy hirtelen a Bálint-Dani-Virdzsike-Moh-Merci annyira ász lenne, pedig ha piacról kéne élniük, keresztanyám intézné a munkanélküli segélyt ezen nulla embereknek, a munkanélküli segély is érdemleges szint lenne nekik.

Qqts 2020.12.27. 20:20:34

@Kosztarika: en most erkeztem. Egy ujabb egesznapos tarsaspartirol szabadultam haza. Meg 8 elott, mert olykor jogkoveto allampolgar vagyok

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:21:03

@Raspberry Cake: Ne mentegetőzz, ne magyarázkodj, semmi gond az anállal, jól kezdted! :D
Elízzel pedig ne törödjél, mindenkit inasba rak, vagy szeretne rakni, mert magas a vérében a trollfaktor. Később megszokod.

u.i.: És megtisztelnélek! Ha már nem tisztelném @Qqts: fórumtársunkat soha el nem múló tisztelettel!!! <3

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:24:21

@Raspberry Cake: Na, ezt már nem néztem végig, de Mesterházy Attila felejthetetlen 2010-es kampánya jutott róla eszembe a bikicsunájozással, Michael Jackson tánccal, és minden szekunder szégyennel együtt.

Kosztarika 2020.12.27. 20:25:32

@Qqts:
Ez a köztünk lévő láthatatlan kötelék, meg a telepatika. ;)

@Ármándójózsi:
Nem ismeri még az itteni szlenget Kicsi, mondd neki: megdugnálak. Hátha.. ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:25:38

@Kosztarika: Beírta, hogy óvasni azért óvas, az is valami! Ott ólálkodik a tuja megett.

Qqts 2020.12.27. 20:26:31

@Ármándójózsi: ArmandoM ❤️ Nekem eleg a 191, azon a ket centin mar semmi sem mulik ❤️

Eeees h ne csak offoljak, oszthattak volna tobb lilat is tegnap. Mondjuk adhattak volna mindenkire, aztan visszakuldhettek volna Amandat, de kendo nelkul eeees mivel mindenkin kendo van ujra o lett volna a kivalasztott, deeeee senkit nem hivhat ki -ha meg nem mondtam volna- mindenkin kendo van, ezert ujra kiesik. Egy nap alatt 2x. Nem is az utca ajto nyilt volna ki, hanem egybol az uregyeteme es kesz. Ki kellett volna lepnie a GALAXISBOL.

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:27:15

@Ármándójózsi: Végre valaki:)) Köszi a tanácsokat, igyekszem felvenni az itteni ritmust:))

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:28:30

@Fu Szekh Li: Egy! :D Laár András után szabadon :D
De egyébként van benne valami :D
Tőlük nekem ez az egyik kedvenc amúúúúgy: youtu.be/nqHT3cYSxmk

Kosztarika 2020.12.27. 20:29:26

@Nátha ellen bálna:
De mi baja? Miért nem áll szóba velünk? :(

Qqts 2020.12.27. 20:29:42

@Raspberry Cake: szeretettel fogadunk es orulunk, hogy te is koztunk vagy. Az Armando, amugy mar stipi-stopi. Csak akkor tiszteleghettek, ha nem vagyok itt. (Arrol meg nem mindig tudtok, mert olykor csak read-only uzemmodban vagyok)

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:29:49

@Kosztarika: Óóóóóhhh... Köszi a felvilágosítást, tudtam, hogy Rád számíthatok!!! :)
Nem modhatom Neki hogy mosakodjon be és mehet a beöntés, mert ahogy írtam el vagyok kötelezve!!! @Qqts: <3

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.27. 20:29:51

Köszi az öfit jó volt! Néha besírtam...

Amúgy csak nekem van az, hogy kapásból nem nyomok a x-t s fantomképre?

Qqts 2020.12.27. 20:31:47

@Bo(a)rder Gamer: azt mondod kicsit elragadtattam magam?

Igazabol total ekg Falkival. Fasz ki van h odadobalgatjak mindenkinek a lilat, minden erofeszites nelkul. Nem is becsulik, mert ledobaljak magukrol. Inflalodott a lila kendo

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 20:32:23

@Brigante: Nem, soha nem teszünk meggondolatlan lépést!!! Még akár Anikó is odakerülhet, akkor meg pakoljuk át? :)

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:32:30

@Nátha ellen bálna: Nem tudod mit hagysz ki:DD Újabb kulisszatitok a mocskos életemből: 2010-ben még nem volt választójogosultságom, így fogalmam sincs miről beszélsz, de rákeresek.
@Qqts: Szerintem meg visszaküldhették volna a kiesett Gábort lila kendővel, az lett volna az igazi show time:))

2020.12.27. 20:33:03

@Brigante:
En semmire nem nyomok most mert baszottfolosleges, boritekolhato Gina kiesese, akkor meg minek farasszam az ujjaimat

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:33:36

@Raspberry Cake: Akkor még egy jó tanács!!! @Fálki: -val is vigyázzál, mert Ő 193!!! Nem tudom ez a szám mit takar, szerintem az egója egy 200-as skálán, de lehet, hogy nem. Ha esetleg valmi mást takar ez a szám, akkor azt tanácsolom meneküljél, mert a túkságosan mély benyomást okoz Neked!!!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 20:34:59

@Qqts: Picit, de nincs ezzel semmi baj, áradjanak az érzelmek minden fronton :). Még nem tudjuk mi volt az oka a lila kendőknek (amúgy tényleg sok van belőle, de igazából a játékot hosszú távon nem befolyásolja, így emiatt feleslegesnek tartom ), de ma talán okosabbak leszünk :)

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:35:15

@Qqts: xDDDDDDDD
Erre: ,,Nem is az utca ajto nyilt volna ki, hanem egybol az uregyeteme es kesz." ezt tudom mondani, vagyis, mutatom MOST: youtu.be/t954K3yzHVc?t=275

Qqts 2020.12.27. 20:35:34

@Raspberry Cake: dirrr milyen jo lett volna

2020.12.27. 20:35:38

@Brigante: Én nem szoktam szavazni. Azt is teljesen reálisnak tartom, hogy a retek néha belszól( különböző okok miatt), de nekem nem adja be senki, hogy hirtelen csak 14 evesek nézik ezt a fost, és hirtelen csak az instagram meg a tikfos követés számít...Ilyen erővel miért nem írt ki Ancsa volt férje valami új műsort stb, hogy Bálintkát jutalmazza 20 misivel? Ő is egy toprongy, nem győzikénél is alsóbbrendű emberekkel kell összehasonlítani embereket... Jelenlegi széria összes játékosa közmunkás jobb esetben... de valakinek majd a félig meleg retek vezetés odaadja a fődíját. Gondolom sokakat meglep majd a metro Au, meg a meleg Fosoma után, ha a meleg Robben vagy félig az/csöves beépített Bálintka kapja meg Ancsa éves fizetését...

Fu Szekh Li 2020.12.27. 20:36:56

@Post Modern Prometheus: Nekem az Urgh! A Music War-ban tűntek fel, sok mással együtt, de azóta is bírom őket.

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:36:58

@Qqts: Ne viccelj, én köszönöm a befogadást:)) A tisztelgés első számú feltétele a nevemben szereplő sütemény tökéletes elkészítése házilag (figyelsz@Ármándójózsi: ?):)) Ha tele a pocim a kedvenc nasimmal, utána eshetőlegesen rávehető vagyok másra is:DD Remélem nem kamu a 191 cm-es magasságod, nálam ez kardinális kérdés:)

Qqts 2020.12.27. 20:37:04

@Post Modern Prometheus: nem az a durva, hanem az, hogy ez a kiszippantas az uregyetembe a Gina orrlyukan keresztul tortent volna meg

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:37:36

MÁS!!!

Meg van a véleményen Rólatok egyébként (mondhattam volna, hogy amúúúúúúúgy), mert kb. 1 hete nyomom az új avatarommal és még senkinek nem tűnt fel, hogy ki van a képen! Nem tudom, miféle bérenc itt a többség, ha fel sem ismertétek fel Aput!!! :(

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 20:37:47

@Fálki: Köszi, a "csillámfaszlámának öltöztetve" gondolat különösen magával ragadott, mivel mérnöki pontossággal adta vissza a vizuális környezetszennyezés eszenciáját amit Anikónkon elkövettek.

Qqts 2020.12.27. 20:38:07

@Raspberry Cake: sajnalom. Kiestel.

Armandonak semmi sem olyan edes es finom, mint en :))

A centijeinek sem

Kosztarika 2020.12.27. 20:38:45

@Alice from madness:
Kellenek még azok az ujjacskák a paplansátor alatt. ;))))

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:39:02

@Raspberry Cake: Ó, hát Alíz és Úgymond olvasó után újra érkezett közénk egy ifjú leányzó!

2020.12.27. 20:41:05

@Kosztarika:
Neharagudj de nem vagy az esetem :(

2020.12.27. 20:41:20

@Qqts: A magasság egy olyan dolog, ami rohadtul nem teljesítmény, nem rajtad múlik, ráadásul semmi érdemlegeset nem jelent, maximum a mainstream media áldozatainak valami pozitív jelző.. az én szüleim korában , és én gyerekkoromban(Kádár rendszer...) még ha valaki magas volt, azt becsülték, mert akkor még mindenki csóró volt, nuku harcművészeti ismerettel, ha xy magassabb volt, sokan "erősebbnek" vélték... de sok esetben már ez akkor sem állta meg a helyét. .. Szerintem teljesen mindegy, hogy valaki 150 vagy 200 centi, a lényeg, hogy az adott centiből mit tud kihozni stb..

Spitzbaue® 2020.12.27. 20:41:29

@Fálki: Én meg alig tudtam harmadikban nőt szerezni... Te tudsz valamit...

És igen, te tudsz valamit: nagyon jó a poszt!

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:41:43

@Raspberry Cake: A centi kurvára nem kamu. Soha nem szoktam a méreteket nagyvonalúan (értsd 5-10 centi ráhagyással) kezelni.

2020.12.27. 20:41:46

@Nátha ellen bálna:
Egybol felcsillant a szemed... :D

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:41:59

@Fu Szekh Li: Én már nem is tudom, hogy akadtam rájuk, de az se most volt, azóta ígérgetem magamnak, hogy majd jól meghallgatom a többi számukat is, mert ezt a stílust nagyon szeretem, de ahogy az lenni szokott, még nem értem el odáig :D

@Qqts: Még megtörténhet bármikor, azok az orrlyukak, ha egyszer beindulnak, az egész Nagytétényi utat képesek lennének egyetlen szippantással eltüntetni a föld színéről :D

Qqts 2020.12.27. 20:42:22

@ppupu: lehet, hogy ciki. De Aniko tegnapi gonce nekem tetszett.
Moooondjuk szarka tipus vagyok. Imadom, ha vmi csillog. (Nem gagyi csillogos, hanem szemkibaszosanvakitos csillogos)

2020.12.27. 20:42:52

@Hannibal Gabter:
Ki vagy kelve magadbol :)

Kosztarika 2020.12.27. 20:43:16

@Ármándójózsi:
Fálkiról el a kezekkel, szemekkel, pinikkel!! :D

@ppupu:
Na már csak te hiányoztál, mint hátamra a (p)pup(u). És NEM a kutyapózra gondolok. ;)

2020.12.27. 20:44:18

@Alice from madness: Mermá? Olyan dolgokhoz, amihez több közöm van, mint a legtöbb embernek, hadd ne okádjak már dolgokat...

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 20:44:22

@ppupu: Szerintem csak alufóliába csomagolták, jobb híján :D [eltették későbbre]

Fu Szekh Li 2020.12.27. 20:44:45

@Kosztarika: Csak nem mindegy szkreccsel vele, vagy tartja a fuvolát...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 20:44:49

@Ármándójózsi: Természetesen feltűnt, de politika, csak a legritkább esetben. Ösztöndíjas voltál te is?

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:45:06

@Hannibal Gabter: Kicsi vagy Tesó??? Nem baj az, ha székre állsz, talán komolyan is veszünk. ;) :D
De félre a tréfával, azért ennyire ne vedd komolyan, akár milyen pöttömre nőttél itt nyugodtan elmondhatod a véleményed! :)

Qqts 2020.12.27. 20:45:20

@Hannibal Gabter: 190es pasival nem volt meg dolgom, azonban rajottem, hogy nekem szamit.
Szeretek felnezni egy ferfire, magassarkuban is. Jo erzes atolelni es a fejemet a mellkasara hajtani. Ezt sajnos egy 150 cm-es ferfivel nem tudom megvalositani

2020.12.27. 20:46:23

@Ármándójózsi: Én félek a 60 évvel ezelőtti G sorostól is, mert hát a nyócnyócnyócon megírták, hogy fénnni kell ettől a Gyuribácsitól.

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:47:09

@Bo(a)rder Gamer: Hogyaviharbane!!! :D Csak én nem harapok abba a kézbe amelyik etetett...

Cérnahuszár 2020.12.27. 20:47:22

@Qqts: nekem a szabása tetszett. ceretnék ilyen vékonka lenni hogy ilyet hordhassak

Spitzbaue® 2020.12.27. 20:47:31

Annyiszor volt már ez a Sheldon Cooper, hogy most rákerestem. Tehát mostmár tudom, ki az de azt a bárgyú sorozatot tényleg nézhetetlennek ítéltem, teljesen kamu, rossz színészekkel, stb. szvsz.
Sheldonról mindig az Alapítvány jut eszembe: a kedves(?) Hollywood-i libernyákok inkább azzal kellene, hogy foglalkozzanak, abból csináljanak sorozatot! Csak nem tudnak. Heylette megy az érzékenyítés pl. az ilyen szefósokra, mint az Agymenők szereplői.

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:48:09

@Nátha ellen bálna: Feri tánca után egy újabb gyöngyszem, köszönöm az élményt :)) Nem vagyok én már annyira fiatal, negyedszázados elmúltam :DD
@Ármándójózsi: Mert még nem voltam itt. Azonnal felismertem az avatarodon szereplő Soros Gyuri bácsit, ne viccelj:DD
@Qqts: 100-as papírzsepit kérhetek, amibe bele tudom törölni a könnyeimet miatta? :))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 20:48:10

@Kosztarika: Kihagytad a popsit, és a mai napi story óta tudhatnád, h azt is be kell védetned vele kapcsolatban. Több figyelem, több. Megint elvisznek az érzéseid :)

2020.12.27. 20:49:00

@Hannibal Gabter:
Jolvanna, keep calm babe :)
Ez csak egy buta musor, pusztan arra probaltam utalni...nekunk toluk se rosszabb se jobb nem lesz.

Ego0123 2020.12.27. 20:49:11

@Nátha ellen bálna: a 2/3-ban ez is bőven benne volt. Szörnyű volt még rápillantani is.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 20:49:30

@Ármándójózsi: Se VV szereplő, se rapper, mit vársz?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 20:51:04

@Qqts: Dehogynem, csak le kell térdelned :) De azért én is elérzékenyültem :)

Kosztarika 2020.12.27. 20:51:05

@Ármándójózsi:
Végre valami balansz, nem csak kipcsak képe.

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:51:43

@Niemandhäuser: Készülmá, ne izgulódj! :D Vanmá trailer is!
www.youtube.com/watch?v=dSrSCn9HL9A&ab_channel=GameStarHungary

A legjobb fantasztikus eposz a legjobbak között!!! Asimov Zseni volt!

Raspberry Cake 2020.12.27. 20:51:54

@Qqts: EKG, jó érzés felnézni a pasira szó szerint és átvitt értelemben is. Volt már kosaras, vízilabdázó párom is, mindkettő 190 cm felett volt.

mocskosmacska 2020.12.27. 20:52:17

@HufnágelSteve: Ezek a durva agressziók fel sem tűnnek a lakóknak. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen környezetben szocializálódhattak ezek a lények, hogy ezt mind-mind természetesnek veszik.

2020.12.27. 20:53:15

@Ármándójózsi: 50 és 60 év között vagyok 15% alatti testzsír alatt 90 és 100 kiló között...annyira "dwarf" vagyok ráadásul, hogy az elmúlt 30 évben sosem nyomtam 100 kiló alatt fekve, sosem guggoltam maximumot 200 alatt, kyokusin karatéhoz versenyszinten kapcsolódok több mint 20 éve, kempohoz pedig hobbi szinten kapcsolódok, voltam masters erőemelő obn is, gondolom most hirtelen olyan szinten lettem beskatulyázva, és megfélemlítve kommentek által, hogy ha Jóskapista magasabb mint én, hirtelen annyira össze kéne szarnom magam, mint Aurelionak a tárgyaláson...

Qqts 2020.12.27. 20:54:14

@Cérnahuszár a nagyi:
Draga! En erzem a kommentjeidbol, hogy neked jobban allna :)
Ismerjuk a mondast, mindenki annyi, mint amennyinek erzi magat :))

Miota vagy nagyi?

Kosztarika 2020.12.27. 20:54:22

@Cérnahuszár a nagyi:
Ennyit öregített rajtad pár nap?? :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 20:54:30

@Qqts: az olyan szegyentelenul magas noszemelyek, mint en, meg orulnek, ha a sportcipoben nem tunnek sokkal magasabbnak a pasijuknal. kivancsi lennek, milyen ugy atolelni valakit, hogy a mellkasra hajtom a fejem. (altalaban a masik verzio tortenik, hogy az en mellkasomra hajtodnak a fejek). majd ha lesz valakim, megkerem, hogy alljon a stokedlire, akkor biztos sikerul.

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 20:54:56

Úgy látom többen belefutottak a vidám anális kanálisba. Én elkezdtem kutatni a páncélozott boxerem után kutatni.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:55:32

@Hannibal Gabter: Ekg tesa, de hát látod, hogy mennyire a méretre csorgatják a nyálukat itt ez a női banda!

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:57:26

@Raspberry Cake: Negyed évszázad, jó szagú rezeda!!

Qqts 2020.12.27. 20:57:51

@Raspberry Cake: ugye, hogy fontos? :)) orulok, hogy nem jatszuk az eszunket es bevallaljuk, hogy ez bizony nekunk szamit.

Bar latom nem nagyon erdekel, hogy Armandomat korbe pipiltem, az en teruletem :)) nem tiszteled a kozos multunkat, de tudod mit? Akit lehet, azt vigyek :)

Ármándójózsi 2020.12.27. 20:57:58

@Hannibal Gabter: Megtisztelsz, hogy mindezeket leírtad, de őszintén szólva nem tudok mit kezdeni ezekkel az információkkal. :S
Sajnálom, de én nem skatulyáztalak be és nem emlékszem, hogy itt bárki így tett volna, pláne, hogy azt kívántuk volna, hogy összerondítsd magad! Isten ments!

Qqts 2020.12.27. 20:58:34

@Bo(a)rder Gamer: a te magassagod is felmerult mar itt? Lemaradtam?

2020.12.27. 20:58:43

@Qqts: Semmi baj, ha eddig a népesség alsó 50 százalékával találkoztál. Nem mindenki sóher norbika. Mellesleg magassággal kb az emberek 99%-a kitörölheti a valagát, tudom, vannak akik szerint annak van jelentősége, komolyabb körökben nem igazán van. Érdemleges küzdősport tudással rendelkező ember feltörli a padlót bármikor valami bájgúnár 10-20 centivel magasabb egyeddel. Hadd ne kelljen felidéznem( már nem is tudnám) hány 180-200 centis "alehándrót" láttam már födön húzni 40-50 centivel alacsonyabb "kisgyerekek" által...

Cérnahuszár 2020.12.27. 20:58:47

@Qqts: @Kosztarika: 19.13 körül öregedtem meg.
de tegnap este meg is hóttam, szóval egy feltámadáson már túl vagyok

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 20:58:50

@Alice from madness: Semmim sem csillant, mert válogatós úri hölgytársaság vagytok, jobb, ha tőlem tudod!

Fu Szekh Li 2020.12.27. 20:59:08

@ppupu: Csinálj inkább beöntést, különben rábaszol!

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:00:23

@úgymond olvasó mmkk: Sajnos én gonosz törpe vagyok, ahogy Dani mondaná:(( Akkor nem tudod milyen érzés az, amikor nem éred el a boltban a legfelső polcot, ilyenkor jól tud jönni egy magas pasi:)) Nálatok legfeljebb felcserélődnek a szerepek:DD

2020.12.27. 21:00:25

@Ármándójózsi: Nem áll jól ez az Amanda Group féle "álintellingens" szerep. Értelemszerűen nem szellemifogyatékos embernek írtam , amit írtam, hanem olyannak, aki megérti az egészet..

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:02:00

@Hannibal Gabter: Ne haragudj, de nem kapott el kissé a Villagresszió??? :S
Vegyél be valamit, mert ez így egyre gázabb. Nyugtatóra gondoltam, még mielőtt a fejemhez vágod, hogy szopatni akartalak...

2020.12.27. 21:02:02

@Nátha ellen bálna: Én azt látom, de pont leszarom. Akik szeirnt magasság+ valami képzeletbeli kiló = valódi ember kb annyira életrevalóak, mint Amanda tegnap, aki meglepődött azon, hogy mennyi százalékot kapott...

Qqts 2020.12.27. 21:02:14

@Hannibal Gabter: muszaj verekedniuk? Szamomra nem a penzetol vagy az utoerejetol lesz ferfi egy ferfi.
Sokkal szexibb, ha az intelliganciajaval kezel egy konfliktust es nem az oklevel

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 21:02:15

@Fu Szekh Li: Majd stokedlire állok

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:03:12

Jóreggelt Tesvérjeim !
Hát itt meg mi a fasz foiyik megint ? Szív küldi szívnek off-party ? :)

2020.12.27. 21:03:47

@Ármándójózsi: Na... gyerünk (szájer) Jóska. Azt sem tudom ki a faszom vagy, nem is érdekel, de te már nyugtatót akarsz nekem beadni. Mi történt? Túl sok ereszen csúsztál le miközben Soros Gyurka képeit néztél, vagy mi történt?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:03:48

@Raspberry Cake: a cukinak es torekenynek latszo torpicsekek hoditjak meg az osszes magas pasit, mer tattikusan cukinak es torekenynek latszanak, en meg itt maradok partaban. csendben zokogok a sarokban, es felkerdezem doktor guglit, leteznek-e 190 centi magas gumipasik, mert beruhaznek egyre az illuzio kedveert.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:03:56

@GinaCsöcse: Szívről itt szó sem volt. :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 21:04:13

Bakker az gáz, hogy én csak 180 vagyok? Mondjuk kg-ban leverek bárkit :)))

2020.12.27. 21:04:31

@Qqts: Nekem is ez az, de sajnos Bálint, aki a jelenlegil legértelmesebb a vellában is maximum 8 osztály... Maximum...

Qqts 2020.12.27. 21:04:37

@úgymond olvasó mmkk: hello draga ❤️ Balna pureje csalogatott vissza? :)) megosztanad, hogy milyen, ha a lany mellkasan pihen a buksi? Hatha ramegyek az alacsonyabbakra :)

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:04:41

@Ármándójózsi: Én rögtön arra gondoltam, hogy szopatni akarod :D
Mondjuk én régen elég geci voltam...
De már megváltoztam !

Kosztarika 2020.12.27. 21:05:16

@Hannibal Gabter:
A nők többsége azért, lássuk be, nem testőrt keres, hanem egy olyan férfit, aki mellett jó megjelenni és magassarkút húzni, a mellkasához bújni.
Szerencsére vannak kimondottan alacsony nők is, így minden folt megtalálja a maga zsákját. ;)

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:05:17

@Nátha ellen bálna: Nagyapám lehetnél korban vagy mi a gond? :DD
@Qqts: Bizonyám, csak őszintén, fontos faktor a magasság, akkor is, ha senki nem tehet róla, hogy mekkorára nő. Mi vagy te kutya vagy macska ezzel a körbecsurrantással?:DD A szeretője attól még lehetek, nem?:)))

2020.12.27. 21:05:52

@Nátha ellen bálna:
Mondanam, hogy nem is de az olyan magas labda lenne, hogy egymast eltaposva lene lecsapkodva lehetoleg ugy, hogy engem is eltalaljon (az uto

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:05:52

@Hannibal Gabter: Én kiszálltam! Igazad van! Mindenben!

És mindenkitől elnézést kérek, ha ez miattam fajult el idáig!!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:06:05

@Qqts: nem, triggel a magassag tema, es muszaj volt belepofaznom

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:06:14

@Qqts: NA ezt megint így olvastam : "milyen, ha a lany mellkasan pihen a kuksi? "
És valahogy MMK kisasszonynak mindig köze van, akár indirekte is :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:06:31

@Qqts: Haggyátok mán, arról beszélt, hogy a magasságot tudat alatt a biztonsággal azonosítják. És közben egy valódi "biztonsági" helyzetben, tehát önvédelem, más ember (pl. barátnő) védelme során - amikor pedig verekedésre kerülhet sor, igen, erről is szól az önvédelem - akkor nem a magasság és a kiló fog számítani, hanem az önvédelmi jártasság. Semmi olyat nem írt Gabter, hogy agyatlanul verekedéssel kellene rendezni bármit is.

2020.12.27. 21:06:48

@GinaCsöcse:
Ezt felirta neked valaki hogy mondogasd mert akkor valora valik? :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:07:56

@GinaCsöcse: na jolvan, visszajovok nehany nap kihagyas utan, te meg itten basztatsz :(

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:08:18

@úgymond olvasó mmkk: Engem nem zavarna, ha magasabb vagy, legalább nem keverlek össze egy tömegben !

Spitzbaue® 2020.12.27. 21:08:18

@Ármándójózsi: Jó tudni! Csak 70 évet késtek.

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:09:03

@úgymond olvasó mmkk: Jaj ne már, nem annak szántam ! Pozitíva voltál a mondatban említve !

2020.12.27. 21:09:24

Azert en most halkan megjegyeznem h kivetelesen semmi kozom semmihez...

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:09:42

@Alice from madness: Te most beszóltál nekem Kicsim ?

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:09:53

@Alice from madness: Neked akkor is közöd van hozzá, ha nincs közöd!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:09:58

@GinaCsöcse: kedvesseged egeszen meghatna, ha erzekeny allapotomban lennek. most csak siman jol esik :)))))))))

2020.12.27. 21:10:03

@Kosztarika: "És akkor mivan"? szerinted én vagy más itt "átlag magyar nőt" keres? Attól érzi magát "férfinak" mert van pénze lemenni a fertőző balatonparthoz? nem tudom mi a célod és "felebarátodnak". engem kvára nem érdekel ki hogy szeret magassarkút húzni, szerintem értemes nő választását nem is ez befolyásolja, de továbbra sem 165 centis danny de vito vagyok, szóval kár a betűkért.. Pusztán annyit írtam, hogy attól , mert valaki születésétől fogva magas, attól még nyugodtan lehet hulladék, lásd a vellalakók nem kis százaléka. Most nekem jöhet is xy VV néző is a 197 centijével... mit kéne csinálnom? Megijednem? Legnagyobb vicc...

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:10:39

@Niemandhäuser: Ígéretes volt a trailer, nem???
Mondjuk képzeld el, milyen nehéz azért ebből sorozatot csinálni, az óriási időben ugrások miatt. Állandóan új szereplőgárda kell. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:11:03

@úgymond olvasó mmkk: Én már kéccségbe voltam esve, hogy semmiféle tattikával nem lehet ide visszacsalogatni!

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:11:38

@Nátha ellen bálna: Erre csak annyit írok, hogy 6 évet ju-jitsuztam, illetve 3 évet bokszoltam, meg tudom magamat védeni, ha arra van szükség, nem a pasitól várom el:)

Spitzbaue® 2020.12.27. 21:12:06

@Ármándójózsi: Meg pl. az átlag VV néző (és itt nem a kedves kommenttársakról van szó), nem fogja érteni.

2020.12.27. 21:12:32

@Ármándójózsi: a 8 osztály is magas szint bizonyos területet tektinve úgy látszik...nincs azzal baj, ha neked a fehér öv is álom, csak ne kelljen már megijednem tőled, mert a google miatt megtanultad a mae geri szót...és "határozott" kommented büfizel ide...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:12:50

@Fu Szekh Li: marhogy a magassagom mennyi?

@Nátha ellen bálna: a magassag temara mindig ugrok :)

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:13:30

@Raspberry Cake: Na bumm, nekem meg Fluor barátja volt az aikido edzőm.

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:14:05

@Alice from madness: Igazából nem érzem úgy , meg bírlak is erősen. szóval közel bármit mondhatsz :)

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:14:39

@úgymond olvasó mmkk: Na meg a mellbőség is, csak hogy tudjuk, mekkora kebelre hajthatjuk a fejünket :)

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:14:45

@Hannibal Gabter: Küldenék neked is egy számot mára, remélem nem haragszol meg jobban tőle, de nem tudom kihagyni.
www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA

2020.12.27. 21:14:55

@Nátha ellen bálna: mega ekg, köszönöm, hogy nem 3 karate edzés alapján ítéled meg az embert. Hadd jegyezzem meg, hogy több Kyoukusin tapasztalalatom van 1 év alatt is, mint itt bármely"VV Jóskának" ...

2020.12.27. 21:14:58

@Hannibal Gabter:
Trash, egy ertelmes vicces pasinak ismertunk meg itt akivel en szemely szerint nagyon jokat marhultam. Es vagyunk ezzel igy egy paran. Biztos vagyok benne, hogy oka van a kialakult helyzetnek, de visszaugorhatnank oda, hogy jokat marhulunk? En bannam, ha most ez megjobban elfajulna, pedig ha valaki akkor en sutok eloszor pillecukrot a maglyanal mint tudjuk...

Qqts 2020.12.27. 21:15:05

@Ego0123: :)))

@Nátha ellen bálna: napok vagy hetek ota marhulunk ezen a 193 es 191 centin.
Elnezest kerek, hogy lehetett egy velemenyem, hogy mi tetszik. Amibol olyan messzire meno kivetkezteteseket vonunk le, hogy az also 50 %-kal talalkoztam. MIII VAAAAN? Mert bevallaltam, hogy egy magas pasira elobb kapom fel a fejem?
Esetleg eldonthetem, hogy nekem mi tetszik vagy mi nem?
Az pl rohadtul nem tetszik, ha vki meg mondja nekem, hogy mi tetszhet nekem.

Tisztelettel Elso szulott Qqts Triumviiir alapitotag

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 21:15:18

Testrészek, mi a lófasz, 10 percre tűnök el, aztán meg mi van itt :D

2020.12.27. 21:16:23

@GinaCsöcse:
Jol vigyazz ezekkel a kijelentesekkel, mert hajlamos vagyok visszaelni vele

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:16:33

@Fu Szekh Li: felteve, ha egyaltalan felersz odaig ;) :DDDDDDD

Kosztarika 2020.12.27. 21:16:49

@Hannibal Gabter:
" nem tudom mi a célod és "felebarátodnak". engem kvára nem érdekel ki hogy szeret magassarkút húzni, szerintem értemes nő választását nem is ez befolyásolja"

Nem tudom, mi ütött beléd, de maradjunk akkor annyiban, hogy kurvára nem is érdekel ezek után.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:18:31

gyerekek, ne igyatok, ne szivjatok semmit, jo?

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:19:13

Mivan ? Ti összevitatkoztatok egy nem a "kit utálok legjobban jogal a VV-ben" kérdésen ?
Hát komolyan nemhiszemellllllllllll !
Mondjuk Karácsony vége lett, kell egy kis agresszió az egyensúly végett !

HufnágelSteve 2020.12.27. 21:19:21

@Hannibal Gabter: Ki az, akinek a bent tartózkodók közül te odaadnád, vagy adtad volna a 36 milliót? (Én senkinek, de az nem opció, nekem sem, mert nem én vagyok az RTL.) Főleg azért kérdezem, mert a szövegéből feltehetőleg útszéli, ordibáló Gina és feltehetőleg az ilyenek futtatásából élő, mindzsózó Rencsó, valamint a vele lefekvő dubajozó Fru ellen nem kaptunk csak érveket. Ha az uszályukban, levő kezdetben okosabbnak tűnő, magát agresszív ordibálóvá ivó Amanda utólagos védőbeszéde lett volna ez, akkor elfogadható, azzal a kitétellel, hogy lehetett volna több is ebből az önértékelési zavarral küzdő csajból.

2020.12.27. 21:19:55

@Nátha ellen bálna: És akkor mi van? Lee Priestet is 10 másodperc alatt intenzívre teszem... Biztos véletlenül voltam Izraelben is...Lehet itt nyomatni a színész bálint meg az alsóközéposztálybeli Dannel dumát, de van egy szint amihez közük sincs.Ronnie Coleman is nagyon ügyesen elemgeti a súlyokat, de sok átlag ügyesebb ember is agyoneri. Egy átlag Ózdi vagy 8ker szinthez közük nincs, 50 kilós gyerek úgy játszana ezekkel a toprongyokkal , ahogy sokan álmondnisem mernének
Én sem akartam ezt felfedni. De nem Jóskapista3 profil vagyok. Engedjük el ezt a VV Bálint a 70 kilójával stb majd a sarokbarak dumát ahogy itt ketten írják, mert ők esetleg 5 entivel magasabbak...

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:20:00

@Raspberry Cake: Jó, nem a feminizmus a téma, azt már kiveséztük más posztok alatt.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:20:41

@úgymond olvasó mmkk: Feltéve, hogy próbálkozhatok :D
De ne kerüld meg a kérdést!

2020.12.27. 21:21:23

@Raspberry Cake: És akkor mi lesz? Kevesebbet keresek ,mint az Andy Vajna kategóriát lepippantó Ancsa? Rohadtul nem érdekel, nekem ez kb olyan szint, mint a szarás. Jó, ha van, de nem fogom emiatt elcseszni a napom, maximum te...

2020.12.27. 21:23:15

Oke, aki ertelmes intelligens embernek tartja sajat magat az ugy gondolom kurvagyorsan befejezi ezt a kibaszott magassag, ero, lofasz temat. Baszok ra ha valakinek nemtetszik most a megmondas, ezert lehet nyugodtan utalni. De a tarsasag kezdi hozni a benti karaktereket....csak mondom.

Kosztarika 2020.12.27. 21:24:04

Ha Renátó nem lenne benn a villában, gyanakodni kezdenék, hogy álnéven irogat.

Qqts 2020.12.27. 21:24:13

@Kosztarika: ez volt a strategiai megbeszeles, amirol hianyoztam?

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 21:24:44

Na kiscicák, elmentem, ha majd mindenki lenyugodott írjatok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:25:01

na, ha valaki legkozelebb megkerdezi, miert nem jovok napokig, hat ezert. mindig van valaki, aki jon, idehany valamit, es totalisan elbassza az ittlet elmenyet.
hat a faszomert nem lehet normalisan beszelni egymassal, es miert nem telhet el ugy ket este egymas utan, hogy ket egymas szamara amugy totalisan ismeretlen ember nem ugrik egymasnak valami velt serelem miatt?

2020.12.27. 21:25:25

@HufnágelSteve: Senkinek, de vicc, hogy itt a 6 osztályos Bálinnyót értelmesnek tartanák. Hát a segédmunkát nem merném rábízni, de egyrészt ez még mindig az emberk 99%-a...Másrész meg amikor az elmúlt szériábkan jelen voltak szintén maximum közmunkások... Ez sokaknak fáj? Igen. Magyarországon a 8 osztályos alap szavazati követelmény is fájdalmas lenne úgy tűnik...

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:26:37

@Alice from madness: Azért @úgymond olvasó mmkk még bemondhatja?

2020.12.27. 21:27:06

@Fu Szekh Li:
Nem erre a szalra vonatkozott nyilvan.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:27:07

@Hannibal Gabter: Csak a magam megnyugtatására írtam, hogy bár a Hogyvolton én vagyok a legalacsonyabb, de Priest báttya ugyanennyi, úgyhogy nem zavartatom magam!

Qqts 2020.12.27. 21:29:08

@ppupu: ne menj kerlek. En jo kedvvel erkeztem kozetek. Orulok, hogy tortaval bovultunk.
Nem tudom, hogy mi serto hangzott el, amitol igy elvadult a kommentszekcio.

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:29:16

@Alice from madness: Csak arra az egyre kérlek, hogy ne általánosíts! Én befejeztem, jó régen meg is írtam már, de ha visszaolvasod (nyilván nem érdekel annyira)én soha sehol nem írtam azt, hogy a magasság összefügg az erővel, verekedési képességgel, bármi erőszakkal. Csak a szerelme(i)mnek írtam le pusztán technikai céllal a magasságomat. Fogalmam sincs, hogy hogyan jött ehhez a ki, kit ver meg téma. :S

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 21:29:53

Most már tényleg mindenki csihadjon le a picsába

tessék, chillező zenét is adok hozzá, nehogy szó érje a ház elejét:
youtu.be/hcuPAUdhJLg

HufnágelSteve 2020.12.27. 21:31:05

@Hannibal Gabter: Az "értelmesnek tartják" kategória a többiekhez viszonyítva van.
A magasság is ízlés dolga. Van akinek az izmosak, van akinek a magasak, másoknak a szakállasok, vagy a kopaszok jönnek be. Lehet valaki "okos" hülyék között, ahogy a félszemű király a vakok között.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:31:20

@Alice from madness:

Daloljatok a kedvemér’,
csak ennyi, mit egy medve kér.

Mit érdekel engem, hidegem lesz vagy melegem,
csak a mézből, a mézből legyen sokam és elegem.

Nem érdekel a naptár képe,
sokkal inkább a kaptár népe.

Jeget hoz vagy esőt vagy dért és harmatot,
minden adagból nekem juttassatok egy harmadot.

S daloljatok a kedvemér’,
csak ennyi, mit egy medve kér.

2020.12.27. 21:31:45

@Ármándójózsi:
Nem gondolom, hogy barki melle odaalltam volna, sot bele se trollkodtam. Teged meg mindig tisztelettel szolitottalak meg, nem? :)

2020.12.27. 21:31:51

@Alice from madness: Van egy szint ami alatt már nem... Nekem itt kis köcsög lófaszjóska ne pofázza ,hogy én milyen magas vagyok amikor egyrészt nem is ismer , másrészt semmi olyan eredményemet nem ismeri ami által bármelyik 10 széria alatti VV participánst nem rakom föld alá 3 perc alatt. Lehet itt viccelni (mint ahogy szoktuk egymással) de már bocsánat, de kis köcsögöktől nem feltétlenül viselem el azt, ha itt baszakodnak. Nem tetszik? Elfogadom,én úgy nőttem fel és éltem, hogy kis gyökörek nekem nem mondogatják csak úgy a baromságaikat. Ez van akinek nem tetszik? elfogadom, csak nem ez a "való világ" ... Túl öreg vagyok és túl sokat láttam már, hogy kis köcsögök csak úgy a számba szarjanak, de azt tudom, hogy mamahoteles kis gyökörek bármikor elmondják, mekkora gyökér vagyok amíg anyuci szoknyája alá bújnak...

kipcsak harcos 2020.12.27. 21:32:09

@Kosztarika: azér' se változtatok, viszolyogj csak :DDD
Amúgy nem is értem, a csepeli nénik azt mondják jó kiállású, szép ember vagyok

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:32:55

@Qqts: Az előző hozzászólásomban a "szerelme(i)mnek" csak tattika volt, tudod, hogy csak egy van, ugye??? >3 :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:33:24

@Hannibal Gabter: kurvára abbahagyhatnád a tombolást már, de tényleg.

2020.12.27. 21:33:51

@Nátha ellen bálna: Ne értsd félre, kurvára leszarom mindenki magasságát, túl idős vagyok ahhoz, hogy bárkit olyan tulajdonság miatt ítéljek meg amiatt nem felelős.. De vicc ami itt megy...

Adamadam 2020.12.27. 21:33:58

@Hannibal Gabter: a kőbuta Merci rekordmagas szavazatszámot produkált a tegnapi párbajon. Éppen ezért nekem már semmi elvárásom nincs az átlagos tv nézőkkel szemben.
Egyébként érdemes megnézni az észbontókban, 7. évad 10. rész.
Mondanám, hogy biztos megrendezet, de ez a nő van olyan buta, hogy nem kellett színészkednie

Gia 2020.12.27. 21:34:19

"Toltúltátok..."

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:34:53

@Nátha ellen bálna: Nem felvágni akartam (nincs is mire), ezzel csak azt akartam alátámasztani, hogy nem emiatt vonzódom a magas pasikhoz.
@Hannibal Gabter: Olyan érzésem van, mintha bal lábbal keltél volna fel, mindenkivel megesik ez néha. Nem írtam olyat, hogy csak a magasság az egyetlen fontos dolog a másik nemben, messze nincs így, ennyire nem vagyok felszínes, Nem akartalak megsérteni, amennyiben bármelyik kommentem megsértett, ezúton is bocsánatot kérek tőled.

2020.12.27. 21:34:57

@HufnágelSteve: ekg, nincs ezzel semmi probléma, csak hirtelen itt az lett a kulcskérdés, ki magasabb a félhülye ápoltaknál...

2020.12.27. 21:35:31

@Hannibal Gabter:
Nem fogok most allast foglalni, mindent leirtam, amit neked szantam es azt is amit a nagytobbsegnek. Tenyleg rajtad all a helyzet.

2020.12.27. 21:36:22

@Raspberry Cake:
Komolyan???ennyire ertekeled magad ezek szerint.

Kosztarika 2020.12.27. 21:36:45

@úgymond olvasó mmkk:
Ekg.
Ha egy betévedt troll emberkedik, azt elfogadjuk és tudjuk kezelni, de ez... ?? Nem értem. :(

Qqts 2020.12.27. 21:37:14

@Hannibal Gabter: senki nem beszelt ilyesmirol. Rajtad kivul senki nem fitogtatja az erejet. Megtenned kerlek, hogy befejezed? Elismerjuk, hogy kurva jo vagy. Nem veszed eszre, hogy ma miattad tobben lelecelnek? Miert lofaszjoskazol barkit is? Senki egy rossz szot nem szolt hozzad, de te mindenkibe belekotottel, aki nem ugy gondolkodik vagy kommentel, mint te? Ezt tenyleg le kell igy irni? Miert?

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:37:15

@Alice from madness: Jó tudom, én is mindig megtisztellek, ha éppen @Qqts: nem figyel, de szigorúan csak barátilag! ;) :D

2020.12.27. 21:38:27

@Qqts:
Szerintem a balhehoz tobb ember kell. Ha nincs reakcio, nincs kovetkezo akcio sem...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:38:59

Csajok, visszakanyarodhatnánk a délutáni és a posztbeli főtémához? Én mindenkitől meghallgatnék egy történetet szívesen. Fálkié is jó volt na :)

Kosztarika 2020.12.27. 21:38:59

@kipcsak harcos:
Mert biztos lekenyerezed őket pacallal, vagy krumplival. :D

2020.12.27. 21:40:38

@Fu Szekh Li:
Hat mer a vonaton nincsen fek

2020.12.27. 21:41:13

@Bo(a)rder Gamer:
Mondjuk Te sem nyilatkoztal meg

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:41:18

@Fu Szekh Li: Feljött a francia topic is, kibővíthetjük a témaválasztást...nem vagyok semmi rossznak elrontója:)

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:42:17

@Alice from madness: Csak nem szeretném, hogy miattam, mint újonc miatt, egy percig is valamelyik törzstag (?) rosszul érezze itt magát:) Jobb a békesség mindenkinek.

HufnágelSteve 2020.12.27. 21:42:20

@Alice from madness: Azt szokták mondani ne etesd a trollokat, de én is az vagyok, ráadásul imádok enni és trollkodni is néha ;)

2020.12.27. 21:42:53

@Qqts: S"enki nem beszelt ilyesmirol. Rajtad kivul senki nem fitogtatja az erejet. Megtenned kerlek, hogy befejezed? Elismerjuk, hogy kurva jo vagy. Nem veszed eszre, hogy ma miattad tobben lelecelnek? Miert lofaszjoskazol barkit is? Senki egy rossz szot nem szolt hozzad, de te mindenkibe belekotottel, aki nem ugy gondolkodik vagy kommentel, mint te? Ezt tenyleg le kell igy irni? Miert?" Miről beszélsz ember? Hát meg lettem jelölve?! Másrészt meg nem én voltam aki más magasságából vont le érdemleges következtetést. Szerinted miért ítam a Lfszjskt? Hát azért, mert hirtelen itt az lett a valaki aki xy kommentelő szerint magas pedig egyikünk sincs semmilyen formában lemérve itt.....Bonyolult visszaolvasni? Vagy a kiforgatás ami menő? Kibe kötöttem bele ember? " napok vagy hetek ota marhulunk ezen a 193 es 191 centin.
Elnezest kerek, hogy lehetett egy velemenyem, hogy mi tetszik. Amibol olyan messzire meno kivetkezteteseket vonunk le, hogy az also 50 %-kal talalkoztam. MIII VAAAAN? Mert bevallaltam, hogy egy magas pasira elobb kapom fel a fejem?
Esetleg eldonthetem, hogy nekem mi tetszik vagy mi nem?
Az pl rohadtul nem tetszik, ha vki meg mondja nekem, hogy mi tetszhet nekem. ", ha már ezt ideírtad, nem lehet valakinek erre reagáló véleménye/kommentje? Mi nem tetszik?

Qqts 2020.12.27. 21:43:05

@Ármándójózsi: laaaaatom am a felretisztelgeseidet :))

Meg a kulon uzit is ❤️

@Alice from madness: teljesen igazad van, azonban most ugy ereztem jobbnak, ha kiallok az allaspontom mellett. Ahogy latod jelen helyzetben hiaba szallt ki vki a temabol, meg mindig o a “hibas”

2020.12.27. 21:43:20

@Adamadam: Nem kell drága, ne haragudj...

2020.12.27. 21:43:36

@Raspberry Cake:
Ok, persze, nyilvan még nyomta a kis lelked, de igy nem lesz vege soha.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:43:48

@Alice from madness: Semmiképp nem hivatkoznék holmi női tiszteletadásra, annyira azért már ismertek :) de mivel én dobtam a topicot, ti hozzátok a storyt.
Érdekel? :)))

Gia 2020.12.27. 21:43:54

Az a baj,hogy mindenki olyan hangsúllyal olvassa a szövegeket,amilyennel akarja.Így könnyen megvan a félreértés.Ne vegyétek vérkomolyan a dolgokat,itt senki nem akar bántani senkit.

2020.12.27. 21:45:01

@Qqts:
Figy, birlak, es en intelligensnek tartalak,ok?

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:45:36

@Bo(a)rder Gamer: Engem jobban érdekelt volna a mit és hovánál @úgymond olvasó mmkk magassága és... , de valószínűleg ezt ma már nem tudjuk meg :(

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:46:29

@Fu Szekh Li: A jó dolgokra várni kell, kiderül majd az is. Zene? :)

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 21:46:36

@Fu Szekh Li: Sex Pistols <3 és még illik is ide :D
picit más a stílus, de leginkább a címe /tartalma/ miatt a mostani faszméregetésre kikívánkozik: youtu.be/r26krlXFmOI :D:D:D:D

Kosztarika 2020.12.27. 21:46:57

@Alice from madness:
Azért ugye nem kell bekussolnom, mert neki rossz napja van. Normálisan írtam, erre... akit érdekel visszaolvashat. Szinte mindenkibe beleállt.
Nekem mára ennyi elég volt, elment a kedvem.
Már csak abban reménykedem, hogy ettől legalább Gabter jobban érzi magát, hogy sikerült elbasznia néhány ember estéjét.
Jóccakát. :)

HufnágelSteve 2020.12.27. 21:47:00

@Raspberry Cake: Mivel meg tudod magad védeni a leírtak alapján, így akár még azt is feltételezhetjük, hogy a Norbit film hatalmas hölgyeményére hasonlíthatsz ;), de attól még nem félünk (így neten keresztül legalábbis).

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:47:18

Csak lesek mint a moziban ! Egyébként a "is gonosz törpe" Dani szájából nagyon poénosan szól, mondom ezt úgy, hogy Flue szerintem maradjon nagyon sokáig, mert nélküle még unalmasabb lesz a VV10

2020.12.27. 21:47:32

Cigit megvalaki rajtam kivul? Van hozza zsekszardi voros is. Na nemuuuugy. Csak bor :)

GinaCsöcse 2020.12.27. 21:47:48

a Kibaszot K Kimaradt ez elejéről :D

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:48:08

@Alice from madness: Tényleg nem volt szándékom senki érzékeny pontját megtalálni. Pontot tettem a végére,ezentúl semmilyen e témára utaló kommentem nem lesz. Remélem, akkor maradhatok köztetek:))

2020.12.27. 21:48:13

@Alice from madness: Akármi történik, akármit kommentelsz, sosem kommentelnék olyat ,ami megbotránkoztatna téged..

Gia 2020.12.27. 21:49:24

@Kosztarika: most békülünk,ne menj sehova..Mindjárt kezdőfik a benti szirkusz..

2020.12.27. 21:50:20

@Kosztarika:
Nem azt irtam h kussoljon mindenki, hanem hogy a tema legyen befejezve az altal aki ugy gondolja tulajdonosa a leirt jellemzesnek.
De azt is leirtam h baszok ra ha valakinek nemtetszik a beleugatasom.

Nemkell az embernek az eletben mindig mindent nyomorult egobol megoldani es kezelni, mert annak ilyen a vege mint ez a mai...

Gia 2020.12.27. 21:50:38

@Raspberry Cake: Hogy a viharba ne maradhatnál. :-)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 21:51:07

@Kosztarika: bepotyogtem egy csomo mindent, de ugy dontottem, a picsaba az egesszel, inkabb ekgzlak teged. jo ejt.

2020.12.27. 21:51:28

@Raspberry Cake:
Ha allod a sarat ;)

@Hannibal Gabter:
Akkor maradjunk Scott Tenormannel meg annal hogy gyotrodjenek minel tobbet a bentiek

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:51:55

@Qqts: Nem döntheted el, hogy mi tetszik! Egyáltalán, hogy feltételeztél ilyet? Beírod, és majd a kommentszexció szavaz róla, és ha elfogadjuk, akkor tecchet. Ez a jogállamiság, és a demokrácia!

Qqts 2020.12.27. 21:52:10

@Raspberry Cake: nincs ilyesmirol szo. Eddigi tapasztalataim alapjan itt mindenki egyenlo. Ezert szeretek idejarni. Teljesen mind1, hogy 100 eve regisztraltal vagy 1 perce

Qqts 2020.12.27. 21:52:41

@Nátha ellen bálna: megtisztelsz, hogy felajanlod ezt a lehetoseget :))

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:53:17

@HufnágelSteve: Sem élőben, sem neten nem kell féljetek tőlem, nem vagyok én Merci, nem az öklömmel rendezem le a mindennapi életben felmerülő konfliktusaimat, de tényleg legyen ez a végszó ebben a témában:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 21:53:22

@Fu Szekh Li: A könnyedsége sokat javított rajta, mert amúgy nem vagyok nagy Beatles fan. :) Viszont így nem is volt olyan rossz :)

2020.12.27. 21:53:52

@Alice from madness: ekg. Scott Tenorman must die, de ha véleményem szerint valaki baromságot ír, le fogom írni amit gondolok róla.
Akinek ez nem tetszik (nem neked írom), az nyugodtan emigrálhat Putinland-re vagy Kínába..

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 21:54:19

@Raspberry Cake: Aki huszon x évesen ilyen szép küzdősportos utat járt be, az felvághat. Úgy bizony, dá!

Qqts 2020.12.27. 21:54:21

@Alice from madness: ❤️En is csipazlak, még ha olykor vad is vagy :)(

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 21:54:33

@Nátha ellen bálna: Majd az appon napi szavazásnál megszavazzuk :D Minden nap más ízlését! :D

Gia 2020.12.27. 21:54:33

Jelentkezzen aki menet közben belecsapott a szekrényajtóba,mer azér bünti jár.. :-)

Ego0123 2020.12.27. 21:54:34

@Raspberry Cake: 22 éves francia tanárnő miatt, aki szereti az anált, egy férfi sem érzi rosszul magát.:):):)

2020.12.27. 21:55:23

@HufnágelSteve:
Jo,nyilvan, trolling is the life, de itt most nem trollkodas esete allt fenn :)

2020.12.27. 21:56:23

@Nátha ellen bálna: ez valami "fiatalok közti poén" ?

Raspberry Cake 2020.12.27. 21:56:53

@Gia: Megnyugodtam:))
@Alice from madness: Igyekszem, holnap visszatérek közétek, nem szabadultok meg tőlem:P
@Qqts: Egalitarianizmus 4ever<3

Ármándójózsi 2020.12.27. 21:57:27

@Qqts: Azért IS szeretlek, mert Te mindig visszatisztelsz!!! <3
Mindjárt kiderül egyébként, hogy jól tippeltünk-e egész nap, hogyan is volt a kendős sztori. :)

2020.12.27. 21:57:27

@Hannibal Gabter:
De most ez az egesz nekem sem tetszett annyira. Nem az h leirtad a nemtetszest, hanem a hogyan, de mindig mindennek oka van.
Egyebkent hozta a szitu Gaben kirohanasat, Nomen est omen? ;)

Qqts 2020.12.27. 21:57:44

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika: en hianyolnalak titeket :(

Sajnalnam, ha az en hibambol maradnatok tavol :(

2020.12.27. 21:58:26

@Qqts:
Mindenkinek tisztelem a hatarait miutan elmentem odaig

HufnágelSteve 2020.12.27. 21:59:12

@Raspberry Cake: Nem ijedtem meg, csak trollkodom, szándékom szerint humorosan ;), csak ma mindenki túl érzékeny. Biztos emésztési gond a sok káposzta, vagy bejgli miatt. Bárkit szívesen látunk, még akár Amandát is személyesen.

Fu Szekh Li 2020.12.27. 21:59:21

@Gia: Nálam a villám csapott bele a szekrénybe (megcsúsztam kajával a kezemben)

2020.12.27. 21:59:42

@HufnágelSteve:
Meg jo hogy nekem ma van karacsony elso napja

Gia 2020.12.27. 21:59:43

@Ármándójózsi: Úgy láttam az előzetesben,hogy a két párbajozó karácsonyi csomipapírban kapta a lilakendőket...

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:00:01

Apaaaaaaaaaa, aaaaaaaapppppppppaaaaaaa: apa Kezdődik !

Qqts 2020.12.27. 22:00:33

@Alice from madness: diiiik mar te! Szerinted miattam leptek olajra a lanyok?

Kiviszilek, kint hagylak! Akkoris, ha 100 lila kendod lesz

2020.12.27. 22:01:16

@GinaCsöcse:
Basszameg. Nem gyujtottam ra

2020.12.27. 22:01:39

@Qqts:
Ja nem az ekg hanem a ne lepjenek mar le.

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:02:00

PP-t otthoni cuccban láthatjuk.

Qqts 2020.12.27. 22:02:17

@Ármándójózsi: iiizgulok :))

Deeeee neeeem uuuuuugy

mocskosmacska 2020.12.27. 22:02:49

Tényleg: Moh mi miatt nem tudja szeretni Mercit?

princejesus 2020.12.27. 22:02:57

Huh az a hang, hideg kiráz

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:03:17

Merci paciba vágta magát.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:03:29

sziasztok..... csendben olvasgattam..... most nézzük az ápoltakat ....

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:03:38

Moh az hoMoh (hehe), vagy minek nem tetszik neki a vella egyetlen valahogy kinéző hölgyeménye?

mocskosmacska 2020.12.27. 22:03:42

Drága Moh, akkor a Merci fenekét se fogdossad.

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:03:44

Istenem ez a Merci.... De amúgy sok pasi szereti az ilyen vinnyogókat...

mocskosmacska 2020.12.27. 22:04:28

Elég para, hogy valakit alvás közben bámulnak.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:04:51

@princejesus: vki írta itt a múltkor.... lenyelte a minimaxot :DDDD azelőtt simán csak héliumhangnak hívtuk.....

2020.12.27. 22:05:01

@mocskosmacska:
Hat mondjuk ha odatolja...

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:05:09

@mocskosmacska: pontosan. A seggét fogdossa, meg összebújnak. Nekem ilyen barátom még nem volt...

Adamadam 2020.12.27. 22:05:33

Merci hangja valami undorító

nicu71 2020.12.27. 22:05:33

@princejesus: én már ugy megszoktam,hogy már nem is idegesit.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:05:40

@SzabadEzANév?: tetszik neki..... fizikailag.... csak egyébként nem akarja.....

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:05:54

@mocskosmacska: Talán kicsit közelebbről hallja ezt a hangot.

Múmin89 2020.12.27. 22:05:55

Na hala az egnek, h visszament Mercike, lehet nezni a vinnyogos lany vinnyogasat...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:06:01

100 okot mondok Merci, 2-3at megjegyzel te is.

2020.12.27. 22:06:06

Megbomlik ott a 7-es gyorsabban mint hittuk

princejesus 2020.12.27. 22:06:09

@Mók_Ica: kutyámhoz szoktam így beszélni mikor senki nem hallja

Qqts 2020.12.27. 22:06:13

@Ármándójózsi: epp idoben tertel vissza, Ego majdnem megingatott, mert hanyagoltal. Nagyon szimpatikus volt, ahogy cseppegtette az infokat magarol :)))

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:06:46

Én ezt a páros annyira unom, mint a greg zsuzsu duót!
Mikor a lányom kezdett el direkt selypíteni én bizony helyrevtettem, hogy nem azért tanítottam meg szépen beszélni, hogy most meg nyávogjon! Ezt a picsét biztatja is az anyja erre az idegtépő szokásra??????

mocskosmacska 2020.12.27. 22:06:51

Virágnak nem hiszem el, hogy ez neki így jó.

kipcsak harcos 2020.12.27. 22:06:52

@Kosztarika: pacalt NER-összejöveteleken főzök, krumplit pedig az ellenség osztogat és ránk kenik :P

Mók_Ica 2020.12.27. 22:07:02

@princejesus: mercinek moh a kutyája... :DDDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:07:20

Ezeket nem lehetne agyonverni? a héliumos palackkal?

tvbuzi 2020.12.27. 22:07:28

Mó helyében kimásznék a vellábú

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:07:29

Virág és Dani kapcsolata: Szabadság, Barátság, Anál...

Mercike meg egyre mélyebbre ássa magát.

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:07:32

Merci előtt nagy jövő áll szinkronszínészként: az összes 3 éveseknek való rajzfilem cuki állatfiguráját ő, és csak ő szinkronizálja! Meg esetleg a ganxta filmekben lévő narkós prostikat is, de azt a másik hangján. Stól mostantól elmehet a sunyiba!

mocskosmacska 2020.12.27. 22:07:38

@Alice from madness: És Merci fenekében van egy mágnes, ami miatt Moh keze odatapad és nem tudja levenni?

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:07:39

Ne kelljen már megbánom, hogy Gina esett ki :D

Mók_Ica 2020.12.27. 22:07:50

pp..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2020.12.27. 22:08:30

itt a 2-2 karácsonyi lila kendő......

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:08:36

Szerintem ha kijönnek a villából Moh kinyalatja a s*ggét Mercivel.

Aki nézte tegnap előtt a BeleValót érti... :D

2020.12.27. 22:08:44

@Alice from madness: Szerinted miért írtad amit írtam? Nem ismerjük valójában egymást. Empátia a kulcs.... Pont ezaz, ezen akadt itt ki pár ember, hogy hirtelen úgy reagáltam, ahogy ők. Nehogymár szégyenkeznem kelljen küzdősport múlt és fizikai állapot miatt. Érdekes, ha leírom, hogy xy játékos xy külső dolga nem tetszik belefér, de ha xy kommentelő offenzív kommentjéra reagálok, az már too much. Rendben, elfogadom, végülis, Lipótmező Zsuzsu is nyert VVt, 8 osztály VV Bálint is fog nyerni( gondolom sokakat meg fog lepni a győzelme...), és emiatt rosszul kell éreznem magam. Vagy miért is kell rosszul éreznem magam? Ne vicceljünk már.. Mi is a probléma? Eddig a 6sztályos szűzgyerek Danika meg a 8 osztályos Bálinnyó értelmes, komoly embernek pozícionálta magát, már az is baj, ha többet várok tőlük, mint Győzikétől? Most az ő hirtelen megjelent kultúrközege döntse már el, mit "vár el tőlünk". Bocs, de 10 éve is volt olcsó proli karakter a vvben. Nem tetszik? Tiltsatok ki...

2020.12.27. 22:09:06

@Hedo a nokedli szaggató:
Nem, nem biztat ra senki. Ha van lehetoseged ilyen hangot hasznalni, pasiknal elerheto vele ez az. Legalabbis nekem bejott joparszor. De en nem dumalok igy 0/24 komoly dolognal meg plane nem.

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:09:20

Karácsonyi ajándéknak ezt? Minden szerkesztő análisan kapjon. tövig a karácsonyfát.

Ego0123 2020.12.27. 22:09:28

@Qqts: örülök, hogy szimpi vagyok, köszönöm.

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:09:48

@Hannibal Gabter: Minden tiszteletem mellett, ne mennél már el a halál f@szára?

Adamadam 2020.12.27. 22:10:01

Na tessék Gina önként adta át Fruéknak

Mók_Ica 2020.12.27. 22:10:01

dzsinát miért tartják ennyire erősnek a sötétek????

Ego0123 2020.12.27. 22:10:04

Téged szeretnek! Nem tudnak érvet..................:):):):)

tvbuzi 2020.12.27. 22:11:07

Kinthagyja a gecibe

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:11:17

Ginát mindenki szereti, rá úgysem raknak...

2020.12.27. 22:11:26

@Hannibal Gabter:
Ezt most nem igazan ertettem igy tomoren leirva, de ahogy szoktuk mondani, mindegyikunknek lehet egy (vagy ezer) velemenye :)
A viccet meg ertsd mar tolem pliiiiz (nyavogjak mint a Merci?

Ego0123 2020.12.27. 22:11:27

Fru a legjobb rábeszéli a sötétet Bálintra

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:11:28

@LaciHogyVoltol: merci most is megtenné, csak moh maga az akadály

2020.12.27. 22:11:45

@Alice from madness: elfogadom, de nem érdekel , nem beépített színész vagypok, aki Orbán V taktikáját követve ha a közönségnek az tetszene birkát dugna csíki sör ivás közben...

tvbuzi 2020.12.27. 22:11:47

@Mók_Ica: kérdésedben a válasz

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:11:49

Ez a "kinthagyodagecibe" ez egy olyan frázis amire nagyon bereagálok. Rögtön utána jön a "megtolod" és ragozásai. Ja meg a "lealázom"

princejesus 2020.12.27. 22:12:00

Nem nagyon küzdött a kendő ellen a kanmajom

pomac 2020.12.27. 22:12:06

hogy mondta reni hogy feljaánlotta.. én nem halottam :D

2020.12.27. 22:12:13

@Mók_Ica:
Mert elore lehet tolni es Gina meg beveszi h ezert nem kapott kendot

Mók_Ica 2020.12.27. 22:12:18

@MsIreneAdler: és ez így is lett :DDDD ja, nem is.....

tvbuzi 2020.12.27. 22:12:36

Ez a hülye Gina a Bálintot viszi ki rodáztatni

pomac 2020.12.27. 22:13:02

@princejesus: akkor csak egy filmet nézünk :)

2020.12.27. 22:13:28

@Hannibal Gabter:
Huuuu Black mirror 1 evad 1 resz megvolt?

mocskosmacska 2020.12.27. 22:13:46

A lila kendők ott lesznek majd a kihíváson is? Vagy akkor már senki nem lesz védett?

kipcsak harcos 2020.12.27. 22:13:51

Hogy tiltakoztak a kendő ellen Frureniék

Mók_Ica 2020.12.27. 22:14:50

@tvbuzi: ja.. csak nem értem, hogy ennyi minden után tényleg nem esik le nekik, hogy milyen játékban vannak??

@Alice from madness: dzsina maga mondta, hogy renáta és fru a kendő birtokosai..... ezzel kezdett.....

renáta milyen bátor a lila kendőjével...... pffff

2020.12.27. 22:14:57

@Alice from madness: Lényeg= nyilván hülye vagyok, amiért többet tanultam, mint a Dani+Merci+moh+Báliont segghülye gittegylet együtt, de gondolom emiatt rosszul kell éreznem magam.

2020.12.27. 22:15:13

Vegre ujra jo a VV :D
"Te kuuuuurrrvaaaaaa"

mocskosmacska 2020.12.27. 22:15:35

csöves kutya ... kész vagyok

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:15:37

Az fkalap Bálint levette a lilát és párbajozni ment, te meg szorítod, mint dedós a nyunyókát!

2020.12.27. 22:15:58

@Alice from madness: nem néztem meg bár Robi Barátom nagyon nyomta...

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:16:02

@Mók_Ica: remélem van még pár jó ötlet a tarsolyában Frunak!

Mók_Ica 2020.12.27. 22:16:06

renáta nagyon bátor..... de főleg korrekt......

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:16:11

@Alice from madness: Az ötlet jó volt, a disznó vágósúly alatt :)

2020.12.27. 22:16:17

@Hannibal Gabter:
Nope :) elbeszelunk ma egymas mellett valahogy. Amugy a muveltseg meg minden esetben kiemelkedoen pozitiv tulajdonsag :)

Qqts 2020.12.27. 22:16:23

Orulok, hogy elitelik az agressziot. 10 masodperce van kendo a pufirizsan es mar idegbeteg, mert nem kaphat jelet. Jarkal fel es ala, mint egy gorilla a ketreceben...

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:16:28

Ezt5 a rohadt cigány Renátót szívem szerint a Dunába folytanám !

Mók_Ica 2020.12.27. 22:17:20

@MsIreneAdler: én is... maradjon még, generálja a feszkót ..... aztán majd úgyis kiszavazzuk

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:17:29

ÉS neki áll feljebb !! Tipikus rohadt kancigány ! Pfőőőőőj

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:17:35

Na mán iszik a VVálogvető, alakul ez.

2020.12.27. 22:17:43

@Hannibal Gabter:
Nem minden resz jo, de az elso nagyon beteg. Mondjuk ott az elnok egy disznot hag meg zsarolas hatasara nem birkat. De nyilvan nem magatol.

pomac 2020.12.27. 22:17:48

most renáta hazudik vagy nekünk nem mutatták hogyfelajánlotta ... remélem lennének annyira korrektek hogy mutatták volna

Adamadam 2020.12.27. 22:17:56

@Alice from madness: ekg, balhé nélkül nincs jó vv

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:18:01

Moh, most jól mondja :), pedig ő sem hős lovag!

mocskosmacska 2020.12.27. 22:18:29

Mit jelent az, hogy "húzzál bőrt a fogadra"?

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:19:04

Milyen választékos: "szarrágó személyiség".

Qqts 2020.12.27. 22:19:04

@mocskosmacska: azt, hogy fogja be. Maradjon csukva a szaja

Mók_Ica 2020.12.27. 22:19:05

milyen kedvesen és inteligencsen beszél ez a fodrászfiJú...... péklapát pozitív maximálisan......

2020.12.27. 22:19:20

Na a vitarol meg a macskam is elojott a kanapebol

Ego0123 2020.12.27. 22:19:21

@mocskosmacska: katonaságnál volt , hogy fogd be a szád, ne beszélj.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:19:29

@mocskosmacska: "Kuss legyen" asszem.

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:19:54

DE HÁT HOGY LEHET A retkes cigány gecin LILA KENDŐ ??
Baszódjon szét a VV szerkesztősége !!!

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:20:09

@Mók_Ica: "péklapát pozitív"? Ezen felröhögtem :)))

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:20:11

@mocskosmacska: Kussoljt jelent, azaz csukd be a szád.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:20:28

@MsIreneAdler: az volt a jó, hogy nyugodt maradt :DDDD

@mocskosmacska: fogd be a szád.... ezt jelenti

no, fru már kezdi becserkészni robit.......

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:20:29

@Mók_Ica: inkább gyújtanék fel az udvaron 36 millát, mint hogy a kapafogú kezében lássam. Tudom, dög vagyok.

nicu71 2020.12.27. 22:20:32

@mocskosmacska: fogd be a szád,ne nevess kb.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:20:32

Fru folytatja a kavarást :)))

2020.12.27. 22:20:36

@Adamadam:
Tobbet ugyse ernek az apoltak.
Ujkori gladiatorok.
Csak a ver folyjon

mocskosmacska 2020.12.27. 22:20:44

Fru Robinál próbálkozik? Érzi, hogy kell valami más barát is a szuperteamon kívül?

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:20:46

Lóbelt mos baxxa el a játékát. WTF? Recskának igaza van? Meg Grincsnek smúzol?

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:20:47

Robi mán' megin' 2 kapura jácccik, jhajj Robikám ez nem az a műfaj

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:20:50

Robika is kidobja a 36 millát az ablakon azzal, hogy ennyire biztonsági játékot akar játszani.

Moh meg jön fel állam, mint a talajvíz!

Qqts 2020.12.27. 22:21:06

Szegeny mocskos. Most olyan, mintha mindenki el akarna hallgattatni

princejesus 2020.12.27. 22:21:12

Na Fru próbálja át csábítani a Robit

2020.12.27. 22:21:38

@ppupu: Kedves vagy, viszont kívánom, főleg Borsod-Heves- Nógrád megyében láncon...

Mók_Ica 2020.12.27. 22:21:39

@GinaCsöcse: mind a két csapat maga döntötte el, hogy kik kapják a 2-2 kendőt....

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:21:54

Na megmagyarázta Peti, verjem bele a faszt !

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:22:13

Szerkik nég direkt egy ilyen napi kérdést adnak? UGYE A LEGTOBB SZAVAZATOT KAPÓTÓL ELVESZIK?!?!?!!??

pomac 2020.12.27. 22:22:18

akkor miért nem vették egy kalap alá a 2 nevet .. idióták

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:22:19

@LaciHogyVoltol: Attól függ, amikor elfogynak a lemmingek, bomlik a team A, és ő kisebb arcvesztéssel élheti meg majd azt.

Ego0123 2020.12.27. 22:22:19

Azt hittem egyéni játék, most PP szerint is csapatjáték lett?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:22:31

@LaciHogyVoltol: naggyon jól látod, pont úgy, mint én :)

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:22:46

Moha helyében meg azért visszaszóltam volna, hogy ne beszéljen így velem Recska, és ha meg folytatja, akkor minimum azt, hogy te vagy egy kutya: rögtön ütött volna.

2020.12.27. 22:23:01

@Ego0123:
Kitelik a szerkesztoktol

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:23:05

@Alice from madness: NE is mond, úgy felbasztam magam...
szétvertem a Tv-t, már telefonon nézem :D :D

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:23:11

Virágra szavazzatok, mert kendő levetetés lesz!!!

Nem akarok esélyt se adni, hogy esetleg Vivivel szemben Gina jöjjön vissza!!!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:23:44

@GinaCsöcse: sokat gondolok rád :) egyszer akarjon már valaki engem is annyira, mint te adrikát!

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:23:49

Szavazzunk! Virágra, mert ő nincs veszélyben, a sötét oldalon mindegy.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:23:53

@SzabadEzANév?: ez jutott az eszembe nekem is......

2020.12.27. 22:23:56

@Qqts:
Gondolkodtam racsapjak e enis erre

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:24:00

Hú, hozom a kávét, a reklám után ivós bulijuk lesz! (Dani most a változatosság kedvéért madárijesztőzte Virdzsit.)

csodalámpa 2020.12.27. 22:24:01

Nekem elküldte úgy a szavazást, hogy Fru-Renátóra nyomtam :D

2020.12.27. 22:24:16

@GinaCsöcse: Miért? Renaulton, Ginán, Danin, Bálinton...Lila kendő van?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:24:23

@Niemandhäuser: jujj, fru taktikájával kijátszani a kanmajmot?

princejesus 2020.12.27. 22:24:40

@LaciHogyVoltol: arra a kettőre kell szavazni aki megérdemelte

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:24:50

Ki lehet választani Recskát és Fru-t . Abból amit Peti mondott nem ez jött le, vagy én értettem félre

pomac 2020.12.27. 22:24:59

@Niemandhäuser: nem kutya hanem kiskutya :)

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:25:06

@Hedo a nokedli szaggató: Adrikát ? Ő ki ? :)
Nekem Vivi tetszik mint nő, de hát ő meg egy háziállatka, mint kiderült :(

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:26:20

@GinaCsöcse: az előző évad... vagy keverem a szezont a fasszal

pomac 2020.12.27. 22:26:44

@LaciHogyVoltol: ha leveszik ha nem ez már el van baszarintva ,a kiválasztott már megvan és ha a rencsiék levennék akkor sem vinné ki rencsiéket

princejesus 2020.12.27. 22:26:47

Én Rencsi, Frut jelöltem meg és elfogadta

Mittudomki 2020.12.27. 22:26:59

Ne csináljátok srácok..Fru bele fog zavarodni,most kezdi felépíteni Móhra Ginát..aztán még bele kell állnia Virág arcába vagy Vivébe hogy Gina fenyegetettségében kivigye valamelyiket :D

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:27:00

@ppupu: peti elmondta, hogy az rtl24 programozói 2 bejgli között milyen funkciót nem sikerült beépítsenek az appba :))(csoportokból 1-1 kiválasztás)

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:27:05

@Hannibal Gabter: Hát mert Recska büntetésben van.... De a Peti már megmagyarázta, hogy ez miért OK.
Mondjuk engem nem győzött meg, de nem megyek el az ügyészségig :)

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:27:28

@pomac: na igen. Így max Vivi meg Virág kerül képbe.

tvbuzi 2020.12.27. 22:27:44

@Hannibal Gabter: én sem akarok dolgozni, regisztrálok még ma

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:27:55

@LaciHogyVoltol: Moh beleállhatott volna, legyávázhatta volna, aki a lila kendő mögé bújva könnyen dumál és szól be másnak, mert Rencsó is könnyen felhúzza magát, ő akár ki is eshet egy dührohama miatt, de lehet csak s.gget csinál a szájából és hangember.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:28:05

@ppupu: valószínű nem így akarták megcsinálni, hanem úgy ahogy pp mondta...... de hát ez van....

@tvbuzi: ekg

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:28:14

@pomac: na ez az egy ami miatt már mindegy is ez a kendő levetetés

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:28:43

@MsIreneAdler: fasza, hogy a szavazás szabályait elmondva is átbasszák a nézőket. Asszony simán kiválasztotta Recskát + Frut és elküldte. Na nem mintha bármit is változtatna ez.

tvbuzi 2020.12.27. 22:29:08

Sztem Gina bosszúból Bálintot viszi, miatta nem dugott két hónapja

Ármándójózsi 2020.12.27. 22:29:16

@Hedo a nokedli szaggató: EKG!!! Én is elengedtem Robit, szerintem egyértelmű volt a szitu, nem tudom, hogy tudta ezt döntetlenre kihozni...

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:29:34

@Hedo a nokedli szaggató: Hát drágám, látod nem vagyok állhatatos: már nem is emlékszem rá !
Igaz a nick-emre se emlékeztem jelen éved elején :D :D
De Rád emlékszem , Kicsim!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:29:50

@pomac: ha mégis jön egy isteni szikra és gina kiviszi a zs kategóriás vajdát, tuti totony magasan gina nyerne

Qqts 2020.12.27. 22:30:37

@Ármándójózsi: megmondom en neked. Gyavasagbol. Szimplan beijedt, o nem akar ilyen ordibalas elszenvedo resztvevoje lenni. Taaaattiiikkkaaa

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:31:11

@tvbuzi: és a női bosszú nem játék :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:31:28

Akkora lenne, ha a legkevesebbet kapó nem simán levenné a lilát, hanemnyerne egy kéket!!

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:31:34

@SzabadEzANév?: Szánalmasak, de most mi basztuk át őket :)))

Mók_Ica 2020.12.27. 22:31:40

persze dzsina..... te tudtad..... csak nem sejtetted...... :DDDD

nicu71 2020.12.27. 22:31:57

@SzabadEzANév?: Szerintem.Mindenki Fru es Renátora fog savazni.Igy vajon szegény Ginu mit fog lépni?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:32:04

@Qqts: puhapöcsös maszatolás! űbergáááz

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:32:23

Rencsi nem jön rá... Jaj de sajnálom

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:32:46

@GinaCsöcse: Azért ez nem magyarázat. Olyan mintha a Miért?-re Mert Mirr-Murr, vagy mert Fluimucil jön válaszul. Ő nem kaphatna 3 kiválasztásig és slussz.

2020.12.27. 22:32:48

Kezdem azt gondolni h a szerkesztoi huzasok a kozvelemeny monitorozasa alapjan szuletnek..

pomac 2020.12.27. 22:32:49

@Hedo a nokedli szaggató: sokára lesz karácsony idén már biztos nem :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:32:53

Fru utasító hangsúllyal Ginának: hány százalék volt, kérdezd meg léccives. Így hangzott, de valójában ezt mondta: Csicska hopp!

Ego0123 2020.12.27. 22:33:01

meg mész te is a p....ba

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:33:14

Fú geczhy, fru próbál együttérezni

kipcsak harcos 2020.12.27. 22:33:25

Gina már megbánta a nagylelkűséget :DDD

Qqts 2020.12.27. 22:33:51

@Hedo a nokedli szaggató: EEKKGG

Olyan hangulat, hogy tenyleg hangulat!
Ppupukam ezt ird fel :))

mocskosmacska 2020.12.27. 22:34:06

Nem, Gina, 20-500 biztos nem lesz.

2020.12.27. 22:34:32

@kipcsak harcos:
Ezert jo, hogy ot lehetett kivalasztani, mert mindket oldal tudja meg befolyasolni...

Mók_Ica 2020.12.27. 22:34:41

éljen az őszinte baráCCSág......digot pár nap után az őrültség határát súrolva gyászolta dzsina... a barinőjéért pár könnycseppet ejt és kész??? és még mindig nem értik.......

pomac 2020.12.27. 22:34:49

ezreno ezt is maga javára fordítja ... ő lehet agresszíív :DDD

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:34:54

Renátó...istenem. Hogy lehet valaki annyira IQ negatív???

2020.12.27. 22:34:57

@ppupu:
Jajj hat en csak pillazok am. :)

SzabadEzANév? 2020.12.27. 22:35:05

Nem esik le csorikáimnak, hogy ez azért van, mert emberileg nulla férgek mind a hárman... Má bocsánat

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:35:09

Fru nem akar önmaga lenni ;)

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:35:30

Szép Recska kőműves-dekoltázsa, és éles az esze. Nem!
Arra jött rá, hogy az aggresszívitás mehet.

Ego0123 2020.12.27. 22:36:04

Annyira undok g..i a renáta

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:36:26

Robi nincs ott a taktikai megbeszélésen...

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:36:39

Na viszont itt van Renátó gyávaságára a bizonyíték: ő még nem tudta, hogy egyből kiválasztás elkezdte hangoztatni, hogy így leveszem a kendőt meg úgy leveszem...amikor meg jött a hidegzuhany fülét-farkát behúzta!

tvbuzi 2020.12.27. 22:36:43

Amanda Gyakorolta hogy fog visszajönni :DDD

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:37:04

A három agyhalott hogy leszűrte a lényeget... Basszus :D

princejesus 2020.12.27. 22:37:16

Rencsike tuti ki lesz zárva, látja semmi esélye és kizáratja magát hogy ne szenvedjen megalázó vereséget

Mók_Ica 2020.12.27. 22:37:24

@SzabadEzANév?: ők őszinték és magukat adják és nem kétszínűek és nem megjátszósak...... és egébként is, ők érdemlik meg a bentmaradást....... há' megmondták.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.27. 22:37:52

@HufnágelSteve:
Fru en se akarnek lenni.

2020.12.27. 22:38:30

@princejesus:
Ennyi esze nincs sztem. Ha kibaszatja magat az nem lesz tudatos

nicu71 2020.12.27. 22:38:32

@Mók_Ica: de hogy eshetett ki egy DIGÓ??? Amikor akkora hangulatot meg humort csinalt??? Xdxd

mocskosmacska 2020.12.27. 22:38:34

Gina hogy megjámborodott. Szerintem ez annak az eredménye, hogy érzi, hogy nem nekik áll a zászló.

mocskosmacska 2020.12.27. 22:39:49

Nem tör ki a belháború? Egyszer már kitört, Gaben volt a rebellis.

2020.12.27. 22:40:09

A bormennyiseg a hatterben...

Mók_Ica 2020.12.27. 22:40:16

@nicu71: én sem értem..... (de, azért egy kicsit :DDD )

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:40:56

Haggyá kinn mindenkit IS a gecibe, Reni.

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:41:16

Undorító ahogy Renátó emberkedik a lila kendő mögül...

Mók_Ica 2020.12.27. 22:41:30

@ミラ: ja, hogy olyan? olyat még nem láttam.... prometheus szokott ilyet csinálni :))) lehet, hogy még nem jutott oda.... gyors volt ez....

princejesus 2020.12.27. 22:41:35

Rencsikém téged még Vivi is kint hagyna nem hogy a Moh

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:41:52

"Legyél hazug, legyél kétszínű"-ez most Gru párjától Rencsótól is elítélően halljuk, mintha magát szidná ő is.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:42:06

@MsIreneAdler: csak ilyen helyzetekben bátor......

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.27. 22:42:29

@Mók_Ica: á, az appban azonnal megszórtam a fantomképet

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:42:36

Recska is tudja, Grincs is tudja: kés alá hajtották, feláldozták VVaGinát. De ezt egyenesen, és őszintén tagadják.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:42:43

@HufnágelSteve: vajon mit gondolkodhatnak saját magukról???

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:42:44

Fru Ginának: ne kelljen csalódnunk benned.

tvbuzi 2020.12.27. 22:42:53

Fru háborúba küldi Ginát

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:43:15

@ppupu: Valamit a fölhőkről, amik a fejében vannak.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:43:17

@ppupu: Talán maga se tudta. De a hangját szereti

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:43:22

@ppupu: szavat mondatba rendezve, ez megy. Csak a mondatok olyan értelmesek egymás után mint a kanaladban landoló betű tészta a paradicsom levesben.

Ego0123 2020.12.27. 22:43:27

Bálint nagyon szépen elmondta, hogy hogy lesz, renáta megijedt, érzi a végét, Dani meg ráerősített.

Szívvel játszom...

mocskosmacska 2020.12.27. 22:43:36

A Grincs fél, hogy Gina őt hívja ki.

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:43:52

De hülyék ezek...hogy mehetne át Gina a másik oldalra amikor Frut meg Renátót jelen helyzetben nem viheti?

tvbuzi 2020.12.27. 22:43:53

Őket a fantomkép is kinthagyja a gheccibe

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:43:57

@ppupu: Érted haver, sz'al, tudod, tesó, mert azért érted, hogy mi lett volna, de nem. Persze, ha úgy nézed, érted?

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:44:16

@Mók_Ica: Szerintem azt, hogy milyen jó "tattikus" vagyok.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:44:27

@mocskosmacska: dehát bevan lilulva, mint ura és parancsolója a mamuszroma

pomac 2020.12.27. 22:44:34

azért már gina is érzi a vesztét hogy már nem sok van neki hátra :)

Ego0123 2020.12.27. 22:44:36

@ppupu: Azt, hogy ha nem lesz lila kendő rápakolnak és kint hagyják, csak, hogy jobban rettegjen

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:44:37

@Mók_Ica: utálom az ilyet. Az ilyen féreg típust. De annak örülök, hogy jópáran emlékeztetik arra, milyen csicska :)

Mók_Ica 2020.12.27. 22:44:45

@ミラ: ekg :D

@Niemandhäuser: őszinték.... hát megmondták..... tagadni is csak őszintén tudnak :DDD

dzsina hálás..... kaja, pia, meleg van.... fizetni nem kell érte..... jó ez így

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:44:51

Na Dani nem koccintott a másik csapattal.

princejesus 2020.12.27. 22:45:02

Renáta piálni fog, mindenki tudja milyen hangulat lesz

tvbuzi 2020.12.27. 22:45:08

Fru megivott egy korsó bort??

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:45:51

Fru meg hogy ekézte egész héten Mercikét, de most amikor haditervet vázolt a két másik agyhalottak már sehol nem volt a lehetséges párbajellenfelek listáján...ijesztő az a 81.49%, ugye Kapafog? :D

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:45:56

@Nátha ellen bálna: az megütötte az én fülem is :)

pomac 2020.12.27. 22:46:03

fru már lökdösi ki ginát .de mikor rencso biztatta az nem tetszett neki :DDD ez is fordítva ül a lovon

2020.12.27. 22:46:13

Dirty beeeeeeejb

Mók_Ica 2020.12.27. 22:46:27

@HufnágelSteve: egyébként fru elég jól tudja manipulálni főleg a csoport társait.....

@MsIreneAdler: ekg

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:46:29

Egy Lóbelt meg VaGina szexeljenek! Gina, Vivi dildójával seggbedugja. Hogy teCCik?

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:46:35

HOPPÁ! Fru most miért tapsol és ordít Gina vonaglásának, amikor UGYANEZÉRT megbaszatta Renivel a szekrényt?!

gazo 2020.12.27. 22:46:44

Gina már búcsúzkodik?

Mók_Ica 2020.12.27. 22:47:14

@pomac: amit szabad jupiternek....... pffff

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:47:31

Bálint is egy jó mozgású gyerek

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:47:45

@Niemandhäuser: nem akarom látni, de legyenek boldogok

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:48:34

Az lenne most a jó húzás, ha a szerkik azt mondanák, hogy jött a Grincs és az egyik lila kendőt kicserélte a bőröndbelivel, így az lesz a kihívott.

princejesus 2020.12.27. 22:48:35

Na Virág játsza a fejét

Mók_Ica 2020.12.27. 22:48:47

daniella megint gyakorló nárci......

mocskosmacska 2020.12.27. 22:48:52

Dani mekkora egy bunkó.

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:48:59

@Nátha ellen bálna: Frunak érdekes kettős mércéje van.

tvbuzi 2020.12.27. 22:49:01

Bálint fejére ragadt a stratégiai sapka

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:49:03

@HufnágelSteve: naggyon tetszene, ha az nem vircsi vagy vivi lenne

Qqts 2020.12.27. 22:49:06

Most fejezzuk be, ne most kezdjuk el

Mók_Ica 2020.12.27. 22:49:34

@Niemandhäuser: renáta nézze közelről......

gizmO.o 2020.12.27. 22:49:41

Na most kezdjetek el tattikázni gyerekek és hozzatok össze egy Gina Fru párbajt, könyörgöm!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:49:42

Hopppááá Virág életre kel. Hajrá!

peachcat 2020.12.27. 22:50:13

dani, tipikus kontrollalo, maniputaliv f#sz

2020.12.27. 22:51:00

Peti HOban tolja a musorvezetest

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:51:00

PP meghibbant :))))))))) De jó.

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:51:00

Meglássátok, a végén Virdzsi nyeri. Ebben Dani abúzusa fogja megadni a végső lökést.

Mók_Ica 2020.12.27. 22:51:29

bakker....... mások sem értették, ami pp mondott....... :DDDDD

MsIreneAdler 2020.12.27. 22:51:34

Na akkor nem vetetik le a kendőt!

tvbuzi 2020.12.27. 22:51:51

Juhú, nem Győző von fasztérdekli

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:52:13

Én még vandás bévét nem láttam. Maradjak vagy aludjak?

csodalámpa 2020.12.27. 22:52:32

S akkor most mire is volt a szavazás?

Mók_Ica 2020.12.27. 22:52:38

@peachcat: nárcisztikus pszichopata.....

@Alice from madness: és rajta maradt az otthonkája :DDD

2020.12.27. 22:52:54

@Hedo a nokedli szaggató:
Ebben megoszlik a csapat velemenye

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:53:22

@Niemandhäuser: ahhoz képest, hogy eleinte rühellték a többiek és kis híjján telebacték jelekkel

Mók_Ica 2020.12.27. 22:53:25

@Hedo a nokedli szaggató: adj neki egy esélyt :DDD sumáker vandának ... :D

csodalámpa 2020.12.27. 22:53:25

@Mók_Ica: nem akarták érteni.....én értettem, de ki kellett próbálnom a F-R kombót és nem csak nálam működött :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 22:53:26

@Mók_Ica: Mert mindenki leszarta :) és mivel nem sikerült az app-ot leprogramozni... így jártak.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:53:38

@Hedo a nokedli szaggató: Ha szeretsz magas szöszit nézni amint a legyeket kergeti, akkor mindenképpen

Spitzbaue® 2020.12.27. 22:53:42

@tvbuzi: lehet, hogy abban van egy 2 GB-os USB stick, azzal bővíti duplájára az agyát ;-)

HufnágelSteve 2020.12.27. 22:53:46

@Mók_Ica: Összehasonlította Rencsó népszerűtlenséget, már egy kutyát és egy lovat is esélyesebbnek minősített.

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:54:25

@Hedo a nokedli szaggató: Győzinél semmi nem lehet szarabb :)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 22:54:38

Holnap szegény Virdzsinek sírós bebaszcsi lesz.

Qqts 2020.12.27. 22:54:42

@Niemandhäuser: nem tartom lehetetlennek. Amint rahullik a konfetti a kislanyra Dani sprintelni fog a villahoz

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 22:56:03

@Nátha ellen bálna: szegény virdzsi, nálunk még a lábtörlő is nagyobb becsben van tartva!

Mók_Ica 2020.12.27. 22:56:16

@csodalámpa: @ppupu: igen, arra tippcsizek én is, hogy próba cseresznye alapon arra a kettőre nyomtak, akiknek nem adtak volnalila kendőt..... csapattól függetlenül.....

@HufnágelSteve: és igaza is van.... .bár egy műsorvezető nem foglalhatna állást..... :DDDD

2020.12.27. 22:56:25

@Nátha ellen bálna:
Azaz tegnap, aminek az elejet ma lattuk. Ez az igazi vissza a jovobe

princejesus 2020.12.27. 22:57:02

Remélem nem ők választanak pár-t az megzavarni a csapatokat.
Rencsit Mohval, Frut meg Mercivel, Ginát pedig Bálinttal összelakatolni és megvan a műsor

GinaCsöcse 2020.12.27. 22:57:10

Azért Dani egy rohadt macsó manipulátor geci ! De hát sok lánynak valamiért ez kell...

Qqts 2020.12.27. 22:57:23

@GinaCsöcse: pedig de.
Jo-jo kezd belejonni, de meg mindig harmat gyenge

Mók_Ica 2020.12.27. 22:57:46

@Hedo a nokedli szaggató: virdzsi saját magától is áldozatvállalási szindrómában szenved... és ezt még megspékeli daniella nárcisztikussága .....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 22:58:48

@princejesus: Én Frut Bálinttal tenném össze, Rencsinek jobban fájna...

Mittudomki 2020.12.27. 22:59:07

@csodalámpa: Most kisakkozzák a kreatívba hogy mit kezdjenek a számokkal..mivel a mocsár 3 ast óvni szeretnék és Vivit biztosra tudják hogy gyenge idekinn..egy próbát megér és holnapra kitalálják hogy Renátóról és Viviröl leszedik a lilát.Viszont ha lenne agya is a kreatív csapatnak akkor megsúgnák Ginának hogy vigye Rencsit..visszatérve Danival közelebb kerülhetnének mivel ö a Virág miatt lassan kivívja a nagy csapat unszimpátiáját..Fru elkezd Robi fele húzni,aki kétkulacsos,szikret missionbe megy át..Bálint felé húz Virág így Dani-Bálint feszültség garantált..Moh középen forog hogy merre vagy arra..Merci körülötte :) Lenne itt opció kevergetni a csapatokat okosba nem ilyen kamu lilákkal,de ehez ez a kreatív csapat...hóóót gyenge!! :D

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 22:59:07

@csodalámpa: Csak az a baj, hogy hiába kísérleteztél ezzel csak azt érted el, hogy most ha tényleg levetetik a kendőt akkor Viviről és Fruról kerül le, pedig itt sokan írtuk, hogy Vivit kellett volna bevédeni, nem azt próbálgatni, hogy hogy lehet memghekkelni a rendszert.

Amúgy szerintem nem volt azzal semmi gond ahogy PP előadta a szabályt, a kérdés volt hülye, nem a a magyarázat, de így is tökéletesen meg lehetett érteni. És azt sem értem, hogy a Renátó 4 körös lila kendő nukujával kapcsolatban is miért kötik még ennyien az ebet a karóhoz, arról tényleg ki volt mondva, hogy párbajról visszatérésre vonatkozik ez meg tényleg nem az volt. (Ettől függetlenül még nem örülök neki.)

Egyébként szerintem még sanszos a kendő levetetés, mert azért fontosnak érezték Petivel elmagyaráztatni, hogy akkor most mi is a végeredmény a félreértelmezés ellenére is...

Ármándójózsi 2020.12.27. 22:59:19

@ppupu: Vicc, hogy nem tudták leprogramozni az appot úgy, ahogyan ők képzelték a szavazást. Szánalmas balfasz banda... Viszont az így kijött eredmény eléggé beszédes. :D

Qqts 2020.12.27. 22:59:19

Imadlak titeket, hogy egy adas alatt siman osszerantunk vagy 200 komit :))

Ego0123 2020.12.27. 23:00:33

@Mók_Ica: Nem voltak a játékszabályok egyértelműen elmondva, mert a kérdés az volt, hogy kik nem érdemelték meg, és PP azt mondta, hogy csapatként, így frura és renátára szavaztam

princejesus 2020.12.27. 23:01:07

Ha viszont ők választanak akkor Robi valószínűleg Ginával lenne összelakatolva ami Robit kicsit húzná Fruékhoz

GinaCsöcse 2020.12.27. 23:02:02

NA ez a csaj se kutya :D :D

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:02:03

Legalább Vanda nem olyan randa, mint Armando

Qqts 2020.12.27. 23:02:11

Ééélettanácsadóóó

Mók_Ica 2020.12.27. 23:02:19

@Ármándójózsi: karácsonyi kajakómában nemjött össze az appIT-nak :DDD

@Ego0123: jól is tetted..... hát én is így nyomtam.....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:02:28

"Önlelkifröccs" - Édes szívem, nem az eszedért vagy ott, bár ezt tudtuk eddig is.

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:02:36

@Qqts: Ja, és le ne maradjon: <3 >3 <3!!! :D

Adamadam 2020.12.27. 23:02:36

@Ego0123: csapatonként 1-1 ember, ezt mondta Peti. Tök egyértelmű volt

GinaCsöcse 2020.12.27. 23:03:02

@Ego0123: Aha, erre lehetne hivatkozni és ezekről levenni!
De szegény Gina olyan sötét, hogy sose választaná Renátát !

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:03:07

@GinaCsöcse: Na csak összehozzuk a Tuti balhét .:

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:03:22

Schumi jól néz ki, de még hülyébb mint eddig.

tvbuzi 2020.12.27. 23:03:31

Fura módon Vanda tudja melyik kamerába kell nézni. Győző huszonvalahány éve nem tudja

Adamadam 2020.12.27. 23:03:54

@Ego0123: egyértelműen elmondta Peti.
Mondta hogy a két csapatból ki az az 1-1 ember aki nem érdemli meg. Akinek nem volt egyértelmű az nem tudom mit néz

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:04:08

Szerintem nem súgnák, üvöltenék, hogy inkább táncolj, ne ordíts mindkettőnek.

Ego0123 2020.12.27. 23:04:09

@Adamadam: A kérdés nem így volt leírva

Mók_Ica 2020.12.27. 23:04:17

amanda túltolta......
robi már a párbaj előtt is átsunnyogott......

Adamadam 2020.12.27. 23:04:24

@Adamadam: szuper, első kommentem nem küldte be, most meg ott van mindkettő.
Lényeg, hogy Peti most nem hibázott

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:04:59

@Niemandhäuser: Igen, mintha fogalmazásgátlót vett volna be.

tvbuzi 2020.12.27. 23:05:06

A vonzás törvénye itt sem jön be :DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:05:09

a nézők százai, ezrei, milliói, az egész ország, a Föld, az univerzum...és mégis hazamentél Amika.

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:05:12

De ez már megint a legmainebb mainstreem VV, és nem a fos BV.

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:05:25

Amanda vergődését nézni retrospektív még viccesebb :D

Robi meg tényleg nagyon elbaszcsizza most ezzel a mocsárba nyalással...

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:05:37

Na végre elhangzott a 110 %.

Továbbá Frutól jól megnyomva, hangsúlyozva: ÚGYMONNND elmondja neked az érzéseit.

Amanda őrült.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:05:39

amanda szegénykém...... hát ez nem jött be.....

Adamadam 2020.12.27. 23:05:46

@Ego0123: Peti kifejtette. Volt aki itt írta is, hogy Vivit kell bevédeni. Sok balfasz meg nyomta Renátára és Frura, most meg csodálkoznak

SzabadEzANév? 2020.12.27. 23:05:56

Robi nagy csalódás ezzel az átkacsingatással

GinaCsöcse 2020.12.27. 23:05:58

Szerencsétlen Amanda...

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:06:00

Szekunder szégyenérzet level 8534en vagyok a Manda miatt

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:06:15

Vanda csak viccel: nem szokta gyakorolni a műsorvezetést. LáCCik.

tvbuzi 2020.12.27. 23:06:30

Ugye ivós játék?

csodalámpa 2020.12.27. 23:06:37

Végre ma nem szopatja a stylist Vandát, ma egész jól néz ki.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:06:38

renáta és moh veszekedése vágatlanul???

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:06:41

@SzabadEzANév?: szerintem ő most sárba szórta a 36misit

nicu71 2020.12.27. 23:06:45

@tvbuzi: kezdetben neki se ment ,viszont ma egészen jol sikerült a kinézet Csini.

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:06:54

Atyaúristen!!! A szánalmas nem elég kifejező Amandára... De jó, hogy nincs többé a villában, Isten nyugosztalja!

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:07:12

@Bo(a)rder Gamer: Vigyázat! Lehet, hogy más bolygók lakossága is nézi a VV-t.

Ego0123 2020.12.27. 23:07:24

Mindig Vanda vezesse a BV-t! Petíciót indítok.

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:07:38

Moha: már megint egy hülye okoskodik. Szerintem fél. És ez is mainstream!

Mók_Ica 2020.12.27. 23:07:39

na, moh is renáta agresszivitásának elpattanására játszik......

Qqts 2020.12.27. 23:08:16

Na, Mo jobban felismer egy helyzetet, mint Balint? Fura es szokatlan.
Mo nekem is elindult felfele semlegesbol.

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:08:17

@Ego0123: OK! és ha nincs baxós tartalom, akkor ő vetkőzik!

Mók_Ica 2020.12.27. 23:08:22

@Nátha ellen bálna: ez nem is volt kérdés eddig sem..... :DDDD

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:08:41

@Qqts: (Azért figyelek ám, hogy mi van az "EGO-ddal"...)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:08:47

@Nátha ellen bálna: De nincs az a multiverzum, amiben ő győztesen térhetett volna vissza.

GinaCsöcse 2020.12.27. 23:09:06

@Qqts: EKG moh val kapcsolatban ! :)

Adamadam 2020.12.27. 23:09:07

@Hedo a nokedli szaggató: azért még ne írjuk le Robit. Semmi rosszat nem csinált, beszélt pár szót Fruval (inkább csak hallgatta). Meg a buliban táncolt vele. Ez még nem a világ vége

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:09:07

@Qqts: azt a seggnyalósdit nem tudom hovatenni, de a nevét tudom: rabszolga csók

Ego0123 2020.12.27. 23:09:12

@Adamadam: nem vagyok balfasz, ittam közben. Egy kérdésre meg el tudom dönteni a választ. Én így értelmeztem, látom sokan.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:09:33

A lábad kicsit előrenyújtanád Vandácska

Mók_Ica 2020.12.27. 23:09:34

lóbeltből lesz-e geréb vagy mégsem? egyébként szerintem nem.....

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:09:39

VVanda zalai. Sötét Zala. Hát ezért mondták. Már értem!

GinaCsöcse 2020.12.27. 23:09:51

Én birom ezt a kis szőke muffot ! Nem kell hogy mindenki atomtudős legyen...

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:10:00

@Niemandhäuser: Szerintem Moh a villában kb. az egyik legértelmesebb...főleg ezek után.

2020.12.27. 23:10:09

@Adamadam:
Szigoruak a szabalyok, taktika kizarva, a villalakok csak szivvel jatszhatnak

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:10:24

@Adamadam: nem annál a megmozdulásbál, hanem a riportban, hogy rencsinek IS igaza van

princejesus 2020.12.27. 23:10:25

Ha Gina ki is viszi Vivit akkor is szerintem 60-40 lenne Vivi javára

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:10:35

@Adamadam: Így van Peti elmondta, de az app-ban nem az volt a kérdés. És mint látszik, sokszor úgy néz ki mint aki be van dzsindázva... Igen a sok balfasz, köztük én is az app kérdését vettük alapul.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:10:50

persze, hogy nyitott szájjal eszik fru..... nem férnek el a szájában a fogai.... nem tud bőrt húzni rájuk :DDDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:11:11

Vietnámi évfolyamtársaim ettek így gyűlöltem őket :)))

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:11:20

@Niemandhäuser: Ez egy népmesei részlet, ahogy ő ismeri: A pórul járt állatokból.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:11:45

az egy népmesében van, amit vandácska mondott.....

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:12:01

@Mók_Ica: nem lesz Geréb, de inkább lavírozik és ez nem szimpi (nekem)

Adamadam 2020.12.27. 23:12:24

@Hedo a nokedli szaggató: Rencsinek amúgy olyan szempontból tényleg igaza volt, hogy Gina egyből lemondott a kendőről. Persze az ordenáré veszekedésével nem értek egyet

Qqts 2020.12.27. 23:12:27

@Ármándójózsi: jol lattad :) nem is tudom ki legyeskedett az “uj hus” korul. En harcba szalltam mind a 191 centidert. :DDD

Eees igen, kozben Ego jo erzekkel, jo idoben jelezte, finoman a parametereit :))

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:12:35

@LaciHogyVoltol: Egyébként, lehet, hogy igazad van. Én is kedvelem. De! Azért nagyon finoman vissza kellett volna szólnia Recskának.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:12:56

@Hedo a nokedli szaggató: ezt később kellett volna kezdenie és nem most......

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:12:56

@Mók_Ica: szegény rubint réka szenved még hasonló gondokkal

kozi001 2020.12.27. 23:14:00

Ez a tegnapi Belevaló már szürreális!
Nemtom h sírjak-e v nevessek. Renátó lefetyeli Frut mint egy kutya! :P

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:14:17

@Adamadam: Azért stuffolta is a két nyomorult nehogy meggondolja magát, még azt is megpróbálták elhitetni vele, hogy őt a többiek annyira szeretik a jeleket se pakolják rá...lol. Tudom, hogy sötét mindkettő, mint az éjszaka, de ezt ők sem gondolhatták komolyan!

Ego0123 2020.12.27. 23:14:21

@Qqts: finom, gyengéd, kényeztető , azonban ha kell kemény

2020.12.27. 23:14:43

Jaaaaj nagyon rohogok

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:14:45

ez viszont most kurva nagy ...windows

Spitzbaue® 2020.12.27. 23:14:46

@Fálki: Kedves Fálki! Nagyon jó, hogy hogyvoltozta a BV-t is. A mai BV-ben is többet tudunk meg a játékról, mint az öfiből, jelzem!!!!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:15:09

@Adamadam: ezt is értem, de eddig meg párbajozni akart. Akkor???

Mók_Ica 2020.12.27. 23:15:31

renáta szedegeti ki az orrából a fikát és doálja szerte széjjel...... pffff

2020.12.27. 23:15:50

@Nátha ellen bálna:
Abbol nemszabad az mar bun.

Adamadam 2020.12.27. 23:15:54

@ppupu: érdemes figyelni arra mit mond és nem csak az appot nézni. Bár a szerkik is érdekesek, egy elbaszott szavazás miatt esett ki Mercédesz az elején

Qqts 2020.12.27. 23:15:55

@Hedo a nokedli szaggató: seggnyalosdi? Szerintem ez most nem seggnyalosdi volt.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:16:50

@Qqts: láttad a bévében moh kinyalatnám a seggem dumáját?

Qqts 2020.12.27. 23:17:24

@Bo(a)rder Gamer: hangosan nevettem. Ez tenyleg otletes es vicces volt

2020.12.27. 23:18:13

Majd a Renato megmutassssa

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:18:21

@Qqts: ezért ma kivételesen nagy pacsi a srácoknak..:)

princejesus 2020.12.27. 23:18:27

Olyan a nyelve a kanmajomnak mint a csiszolópapír persze hogy nem szereti

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:18:36

Renáta helyében ennek annyira nem örülnék...nem tudom elképzelni Higiénikáról, hogy nem fogaz :D :D :D

Fálki 2020.12.27. 23:19:28

Kosz mindenkinek a dícséreteket :o)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:19:36

Hát Vandácska én rajtad/alattad/mögötted bealudnék, csak odáig el se jutnánk.

2020.12.27. 23:20:15

@LaciHogyVoltol:
Akkora es annyi foggal fizikai keptelenseg egyszerre nagyra nyitni es az ajkakat is rahuzni a fogsorra

SzabadEzANév? 2020.12.27. 23:20:21

Vanda ma először olyan, mint aki tényleg vezeti a műsort és nem csak oda lett dobva a süllyedő Titanic kormánya elé tehetetlenül

Mók_Ica 2020.12.27. 23:20:22

@LaciHogyVoltol: ez jutott nekem is az eszembe.......

fru a sötétben is szemtakaróval alszik..... még sötétben sem szeretné látni, hogy ki kekszeli meg hátulról.....

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:20:27

@LaciHogyVoltol: Csak azt mondogassa, hogy Honolulu, véletlenül se Kamcsatka

Qqts 2020.12.27. 23:20:44

@Hedo a nokedli szaggató: jaaaaaaj, igy mar ertem.
Egyebkent a srac 22 eves. Egy kisfiu meg. Aki olyan, mint a kutyak tuzelesi idoszakban. Mindent is megdugna. Szerintem a megnyilvanulasai abszolut megfelelnek a koranak.

Mas: Fru feje sex kozben epic. Mostantol o Steven Frugal

Ego0123 2020.12.27. 23:20:53

@Adamadam: mennyi elcseszett dolog lett volna, ha azt nézem, hogy ki mit pofázik és nem a leírt szöveget. na de lezártam.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:21:04

@Nátha el

Frunak olyan jó, hogy levegőt se vesz közben

Mók_Ica 2020.12.27. 23:21:17

renáta higiénikusan a pólójával tesz rendet az altájékon...... ezt már nem amanda fogja kimosni.... :DDDD

2020.12.27. 23:21:24

@ppupu:
Van amugy, nagyinal plane. Meg pihen itt mellettem egy harmad uveg szekszardi vorosbor.

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:21:52

@Qqts: Én nem legyeskedtem, kikérem magamnak! Az csak tattika volt, segítettem neki jobban beilleszteni. Izé, beilleszkedni! Na!

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:22:13

@Alice from madness: Most én is elkezdhetnék dicsekedni és sztorizni, de én annál sokkal szerényebb vagyok, és úriember, úri proli.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:22:32

@Mók_Ica: amíg a háta mögött van, könnyebb másról fantáziálni

2020.12.27. 23:23:10

@Nátha ellen bálna:
Toled mast nem is vartam.
Majd a Falki sztorizik

Qqts 2020.12.27. 23:23:13

@Fálki: mi koszonjuk az ofcsit. Holnap is te leszel?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.27. 23:23:14

@Mók_Ica: ezt rencsi anyja se szeretné kimosni

Mók_Ica 2020.12.27. 23:23:25

vandácska fejlődőképes.... ma egész nézhető volt.....

Fálki 2020.12.27. 23:23:29

@Ármándójózsi: Téged is aztán említsen meg legkozelebb a Gina, a családi ebédnél, amikor bejelenti hogy tőled terhes...

Fálki 2020.12.27. 23:24:11

@Qqts: Nem, holnap Dzsibuti, aztán én.

Jovo hettol pedig V és H lesz az én napom fixen.

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:24:15

@Alice from madness: Akkó fenékig, na érted... hogy nem úgy hogy hanme izé amúgy hogy glutty

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:24:35

@Fálki: Jajmá, mit bactam el megint??? :O

Fálki 2020.12.27. 23:24:40

@Alice from madness: Mostantol csak az ajandekrol :D :D :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:24:58

@Fálki: Mára elég a kötözködésből, volt sok. Inkább storyzz még, kérlek :). Az jó volt.

Mók_Ica 2020.12.27. 23:25:06

@Hedo a nokedli szaggató: jaja..... bár már gyermekeket vizionált renátától.....

mosás: belekerül a nagy szennyeskupacba és észre sem veszi.....

Post Modern Prometheus 2020.12.27. 23:25:20

@Mók_Ica:
@ミラ:
Amíg nincs meg a kihívott nem szoktam szavazást csinálni [itt csak 1 szavazata van elvileg mindenkinek, nem tudom megcsinálni úgy, hogy oda-vissza lehessen pakolgatni :D :\] De amint "Gina megnevezi a párbaj ellenfelét" már spammelem is a linket :D

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:25:23

Vanda első betelefonálójától élőben majdnem kapott egy valószínűleg a műsorsáv 18-as karikájához illő ajánlatot, de ezt gyorsan lezárta.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.27. 23:26:12

@Niemandhäuser: zala azert sotet, mert somogy arnyeka ravetul ;)

Fálki 2020.12.27. 23:26:27

@Post Modern Prometheus: Szerintem johetne most is... Aztan szerdán meg az uj.

En is be akartam tenni a postba, de valamiert nem szerette a motor a kódot...

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:27:04

@HufnágelSteve: Pedig kíváncsi lettem volna, hogy "munkát" ajánlanak neki vagy csak szerelmet vallanak.

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:27:07

@Qqts: Épp éhes vagyok, szeretem a békacombot Armandótól meg nem ijedek meg én sem ;)

Mók_Ica 2020.12.27. 23:27:20

@Post Modern Prometheus: akkor majd szerda után várjuk :D köszcsi!!

@HufnágelSteve: majdnem ajánlatot kapott, ugye??? :DDD

Qqts 2020.12.27. 23:27:35

@Fálki: miii volt a mennyasszonyi reakcioooo! Mondd el kerlek :)) volt orom? Meghatodottsag? Sirva-mosolyogva megoleles?

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:28:14

@Fálki: Oké, oké, ebből most nem jövök ki jól, de töredelmesen bevallom, EDDIG nem olvastam el az öfidet. Íglrem, soha tobbé nem fordul elő, de kérlek vedd figyelembe, hogy őszinte voltam, lehet egy vélemányem és 110%-ig megtiszteééek Téged is, de csak @Qqts: után, ha esetleg erre volna igény.

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:28:27

@Qqts: Ezt a végén hirtelen magömlésnek olvastam.

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:28:55

@Bo(a)rder Gamer: Bakker a "storyzz még" helyett azt olvastam "ostorozz még". Jáj more nágy a baj

Fálki 2020.12.27. 23:29:08

@Qqts: Igen-igen, korabban mar irtam, hogy nagyon komoly pozitiv sokk volt, hogy nem bóti ajandek van, hanem olyan, amibe ido-energia-otlet-titok ment és nem csak megrendelni kellett...

Szóval ujabb 379 pirospontot szereztem :o)

Qqts 2020.12.27. 23:29:18

@HufnágelSteve: nekem kameleon virgacsaim vannak :)) maradhat?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:30:09

@ppupu: Nézz a saját posztod fölé 1-gyel, hívd fel Bálnát, aztán ostorozd meg, amíg neki jó nem lesz :)

Fálki 2020.12.27. 23:30:28

@Ármándójózsi: De mi a picsa, idejossz a 191 centiddel vicceskedni, a posztot meg el se olvasod..? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:31:39

@úgymond olvasó mmkk: Somogy ágyéka. Na, ezzel most hozzászóltam értelmesen. Se. De ha végre itt vagy, nem hagyhatlak szó nékün!

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:32:38

@Qqts: Drágám, ha kérhetem, akkor a virgácsidat ne itt reklámozd, mer én is rámegyek @Alice from madness: -re és egyébként kinyomom a szemed!
Ezt az udvarlást most tanultam egy "játékos játékostól", neki bejött, remélem nekem is be fog. :)

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:32:50

@Qqts: Egy trollnak bármi jó. Árnymanó (vagy Ármándó) most lesajnálva. Egy üveg 12 éves Glenfiddich-el leöblítve még a szájam sem marad véres.

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:33:20

@Alice from madness: Nem akarok beléd állni és BeleValós alpáriságba se merülni, de remélem ezt csak viccből írtad. Csak a legbénábbak sz*pnak fogsorra húzott ajkakkal. Azért is hívják a dús ajkakat sz*pós szájnak, mert azoknak használni kell közben, nem "falatépíteni" belőlük...

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:33:22

@Bo(a)rder Gamer: vidám lesz, remélem Bálna is élvezi majd :)))))))))))))))

2020.12.27. 23:35:13

Coolon megy az Aranyiranytu amugy ami Az ur sotet anyagai sorinak a film valtozata, meg a konyve.

Qqts 2020.12.27. 23:35:37

@Ármándójózsi: en itt elajulgatok, hogy az Armandomnak szentelnek egy egesz bekezdest, te meg akkora ur vagy, hogy el sem olvasod?
Enyje te! Minek nottel olyan magasra?

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:35:43

@Fálki: Nem tudom, még hogyan kérhetnék elnézést anélkül, hogy teljesen elveszítsem az arcomat, de bármit megtennék, hogy elnyerjem a megbocsátásodat.
Elmondom most százszor hangosan, hogy tiszteletben tartom és elolvasom a hogyvoltíró bejegyzéseit!

2020.12.27. 23:37:06

@LaciHogyVoltol:
Hat, ha Te mondod, biztos igy van. Sajat fejlesztesu a technika a pozitiv visszajelzesek alapjan, vagy neked is egy masik ffi tanitotta? :)

Fálki 2020.12.27. 23:37:24

@Alice from madness: Az RTL-en meg az Urcowboyok, ami Eastwood rendezése.

2020.12.27. 23:37:44

@Ármándójózsi:
Ennyi bocsanatkeres utan mar nem aggodnek az arcvesztes miatt :) tisztelettel :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:38:35

@ppupu: nem tudom, azt akartam írni hirtelenjében Hogyvoltoljatok, de tudjátok mit, inkább mégse :)

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:38:58

@Qqts: Hozzám jöhetsz, eszem a szíved (sóval és hagymával)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:40:23

@ppupu: Egy percre nem figyelek, és mibe keveredtem itt!

Fálki 2020.12.27. 23:40:33

@Alice from madness: Igen, a subok hol vadásznak?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:40:34

@Alice from madness: Akkor daimonra kapcsolok, de gyorsan. :)

2020.12.27. 23:40:54

@Fálki:
Es a koszoruslanyruha szopoalarc borbilincs nyakorv fekete csipkebugyi es lakkbor csizma

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:41:30

@Fálki: Egyébként ha a viccet félreteszem. kurva nagy égés volt ez most... Pedig, és tudom, hogy utólag magyarázlodni még nagyobb gáz, eddig mindet olvastam, sőt alig vártam, mert szerintem jól írsz nagyon. Most viszont egyből berántott a topic (bár ne tette volna) és így az olvasás valahogy elmaradt... :(

2020.12.27. 23:41:31

@Fálki:
Ki minek gondol, az vagyok en annak.... :)

Ego0123 2020.12.27. 23:41:59

minimum 5 embernek kell aláírni

Fálki 2020.12.27. 23:45:14

@Alice from madness: A kotelet jobban szeretem... meg a lábterpesztőt.

@Ármándójózsi: Dehogy volt. Engedd el... Mókázni vagyunk itt mindannyian.

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:46:07

@Ármándójózsi: U.i.: Ahogy elmaradt majdnem az is: Köszönöm, hogy a tolladra vettél. Jól esik, hogy megemlítetted, fogyatékos (-2 centi) tesókádat a világ nyilvánossága előtt!!! Mély meghajlás... (Nem olyan mély!!!)

2020.12.27. 23:47:01

@Fálki:
Jo de ez hulyen nezne ki egy eskuvon. A kotelbol meg csakcsak lehet akar koszoruslanyruha szepen elrendezve, na de a labterpesz...

Ego0123 2020.12.27. 23:48:39

2-en már aláírták! Köszönöm, hogy a HV blog is aláírta. EKG!

Qqts 2020.12.27. 23:49:05

@Fálki: lelkiszemeim elott tipegnek a koszorusjanyok, labterpesztovel es kotellel felszerelve es félszegen szorjak a rozsaszirmokat mikozbrn ez szol: youtu.be/2xjJXT0C0X4

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.27. 23:52:16

Ha Gina Mót valasztja akkor Ginara szavazok.
Ez a faszi annyira gaz bmg, beszel itt puszirol, kozben meg mit megnnem csinalt mar a takaro alatt Mercivel.
Kamucsavo hess ki a villabol.
Merci es Virag tolja szoloban, ugy dobogosok lehetnek, mert Dani itt vagta el magat.

Az meg hogy Renike ekkora csicska ezt mindenki tudta, amint a zoldcrakerult Ginara egybol jott az arcoskodas hogy mindenkit kivisz, muhaha :))

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:55:29

@szociál: Ginára akkor sem tudnék szavazni ha "a családi ebédnél bejelenti, hogy tőlem terhes...", hogy egy klasszikust idézzek...

Qqts 2020.12.27. 23:56:04

@Fálki: labterpesztovel baromi nehez lesz erre szokdecselni, de a ti eskuvotok. Addig gyakorlok

Fálki 2020.12.27. 23:56:09

@Ármándójózsi: A dícsérő szavakat amugy ismét koszonom szepen, nagyon jol esik meg egy olyan kis 191centis embertol is, amilyen Te vagy.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.27. 23:57:28

@Ármándójózsi:
Kovetkezobe ugy is kiesik Gina, most Mótol kell megszabadulni mert csak szopatja Mercit.

Qqts 2020.12.27. 23:58:25

@Fálki: naaaaa! En bukom az olyan picinkenkre, mint o :))

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:58:45

@Qqts: Felőlem mehet a zene, legfeljebb majd bekapom...a...lábad. :D
(Most hirtelen elképzeltem a szituációt, lehet, hogy vicces lenne. :DDD )

Fálki 2020.12.27. 23:59:13

@szociál: Az a srác nem bánt senkit. Borzasztóan kezeli ezt a helyzetet, az vitathatatlan, de emiatt ne szavazz mar az Óbégató Bajnokság orokos gyoztesere....

Fálki 2020.12.28. 00:01:47

@Alice from madness: Hazajott az ember és el kell kezdeni a beoltozést?

Ármándójózsi 2020.12.28. 00:01:48

@Alice from madness: Megtisztellek egy jóéjt kívánással! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:02:46

@Fálki:
Gyulolom Ginat, de Moh nalam leszerepelt annyira jatssza az elerhrtetlen palit, kozben meg kezelgeti Mercit, amit kamerak elott nem merbbevallani mert puha.

Nátha ellen bálna 2020.12.28. 00:04:21

@Alice from madness: Na várgyá. Most vampír vagy, aki lefekszik, vagy farkasember, aki fölkel?

Ármándójózsi 2020.12.28. 00:05:27

@Qqts: Eszemben sincs, most már mind a 191 centim a Tiéd, ebből nem vehet el senki!
De most lassan én is elmegyek (nem, nem tisztelem meg magam, illetve ha mégis azt nem fogom ide beíni), de vár a Valhalla. :)

Fálki 2020.12.28. 00:06:27

@szociál: Es a leszereplés az erosebb erv, mint a gyulolet?

nyilvan arra szavazol akire akarsz ofc, csak nem ertem.

Gina feketepontjainak a szama kb vegtelen, mig ennek a gyereknek mondjuk van egy.

szerintem enem elerhetetlent jatszik.. Nemtudom hogy mit, de nem azt.

ppupu #Fantom for President 2020.12.28. 00:06:34

@Nátha ellen bálna: Ez van itt tattika folyik, meg farkastörvények uralkodnak

Post Modern Prometheus 2020.12.28. 00:07:52

@Fálki: @Mók_Ica: Nem múlik semmin, akkor csinálok egy Gina vs Fantomképet, aztán ahogy megvolt a tetemrehívás, jön az "éles" :D

strawpoll.com/bo4z3qqpp [szerda 20:00-ig lehet szavazni]

Spitzbaue® 2020.12.28. 00:08:29

@Ego0123: Ha a petíciódat sokan aláírják, az olyan a RTL-nek, mintha hájjal kenegetnék: "a magyar irodalom megcsúfolója"? Pont ezt akarják! Ne legyen magyar irodalom, ne legyen semmi magyar. Annál, még a cigány kultúra is sokkal jobb. Ezért ez a szerencsétlen Gy. Őzike duplán jó nekik. Üdvözöllek a globalizálódó világban.
És most jöhetnek a fideSS megjegyzések, de egyrészt nem politizálok, fityiszes főleg nem vagyok, másrészt, amit fent írtam szvsz, igaz.

Mittudomki 2020.12.28. 00:09:03

@szociál: Merci magát opatja ha nem veszi a barátság extrákkal lapot,egyébként meg mi a Moh hibája..hogy nem utasítja el amit alátolnak..már már eröszakkal..réges rég elmondta ennyi..ebböl több nem lesz(ez nem Fru meg a hányni tudnék de aztán már gyereket is tervezek vele szikrapattanás)A Merci beveti ezt aztán azt aztán már lassan könyörög..fullra elhajtani hogy vissza nullára már nem lehet,össze vannak zárva elkerülni se..belehazudni a képébe és eljátszani hogy kialakult aztán ráunni hogy mégse..még nagyobb gáz.Ez így még a legbarátibb a kis lelkének Mercinek,bár azért nehogy bekajáld ezt az ártatlan,naív pici lány jajj de törékeny lelket a Mercitöl mert lehet ettöl baromira messze van ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:10:09

@Fálki:
Igy is lesz Ginanak 20%-a, szoval nem oszt nem szoroz.
Ha Gina vissza megy akkor a kovi Renike lesz, aki szinten kap kb 15%-ot barki ellen.
Sztem Gina mar nemnlesz ordoguzos :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:13:47

@Mittudomki:
De akkor ne azt vetitse hogy nem volt koztuk meg egy csok se, ez annyira meguszos csicska huzas.
Koltozzon szet, de akkor begyengul a srac, mert tudja Mercibek nagy tabora van, o csak erre hasznalja.

Fálki 2020.12.28. 00:16:01

@szociál: Az a baj, hogy szerintem az ilyen nem oszt nem szoroz szavazatok igenis szamitanak.

Ne adja az isten, de tegyuk fel Gina visszamegy Moh ellen.. Ott szerinted mi alpári megbokrosodás és csicskagecizés lesz? ahogy ezek a primitivek nyernek egyszer, rogton jon a gusztustalankodas... Mert Ok nem tudnak olyan tisztelettel viselkedni a masik fél felé, mint a MARADÉKnak nevezett csapat.

Fálki 2020.12.28. 00:18:50

Sokkal-sokkal izgalmasabb lenne, ha bennmaradna az a hetes, aki most van és el kellene kezdeniuk egymas ellen is szavazgatni és párbajozni... Ott bomlanának fel igazan ezek a nagy parkapcsolatok es baratsagok... De mindez mehetne normalis, emberi hangnemben is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:20:48

@Fálki:
Gina orjongeset konnyen kiheverjuk, mar hozza szoktunk, de Renatanak a nezesetol is kinyilik a szamurajkard a zsebembe.
Gina ha vissza menne nem csicskagecizne, de Renike biztos, es nekunk jo mert jobban leirja magat.

Qqts 2020.12.28. 00:24:04

@Fálki: ekg

Amig ez bekovetkezik szorakozhatunk azon, hogy a rosszindulatu harmas teljesen vakon folytatja az eroszakos kiesest szisztematikusan

Fálki 2020.12.28. 00:26:22

@szociál: De attol, mert hozzászoktunk már a semmirekellosegehez es az orjongeshez, nehogymar "beleférjen".

A Renato fele gyokerkedes elitelesevel maximalisan egyetertek, de en bizom benne, hogy most Gina, aztan pedig Fru esik ki, hogy ez a paraszt a leheto leghosszabb ideig szenvedjen, mielott kiesik.

Fálki 2020.12.28. 00:28:02

@Qqts: En tenyleg, teljesen komolyan nem ertem, hogy lehetnek emberek ennyire vakon. S amikor mar kaptak harom figyelmezteto jelet - Digo, Gabor, Amanda-, akkor sem esik le nekik, hogy rossz vonattal mennek rossz iranyba.

Ez az emberi butasag olyan melysege, amivel nagyon ritkan talalkoztam eddig.

Ego0123 2020.12.28. 00:28:33

nem bírom már a Győzikét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:30:30

@Fálki:
Nagyon eltunyultunk, hatra dolunk es semmi izgalom, mindegyik kint marad 20%-al.
Ha Gina vissza menne akkor is halalra vannak itelve, csak nyertek egy hetet.

Ego0123 2020.12.28. 00:30:35

@Fálki: EKG, és Bálint elmondta a szép jövőt nekik.

Qqts 2020.12.28. 00:31:28

@Fálki: biztosan csak harom figyelmezteto jelet kaptak?
Lattak ok ebbol jo par evadot, lathattak azt is, hogy aki genyo, azt a nezok nem engedik a nyeremeny kozelebe sem.
Vajon a zsilipben van egy neutralizalo? Ahogy zoldre valt rogton elfelejtik, hogy milyen a valosag?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:33:25

@Fálki:
Igaz jobban belegondolva, ha Gina visszamenne akkor neznemnkellene Fru es renike elegedett burajat.
Tenyleg inkabb repuljon Gina.

Mittudomki 2020.12.28. 00:36:36

@szociál:Kezdetektöl nincs szikra,ez valakinél ha nincs akkor ha megfeszül se lesz szerelmes az illetöbe..ez közölte..igen.Hetekkel ezelött elhívta Merci a nyugiba beszélni Móh-t hogyha nincs szikra akkor ölelés és puszika se legyen..azt mondta Móh,akkor húzza meg Merci mi fér bele és legyen úgy(következö kép Merci ölelgeti Móht az ágyban)aztán értekezett Merci még Rencsivel is a cigizöbe hogy milyen rossz utána mindenki megfordul de ha ö akar valakit akkor nem kölcsönös(Rencsi helyeselt hogy ö is ebben a cipöben jár idebenn)aztán ment tovább ölelkezés,puszika..és mivel 2 huszonévesröl van szó becsúszott egy kis szex is.Gondolod nem Móh eröszakolta meg a Mercit(most erre ne térjünk ki hogy ez egy próba volt Mercitöl hátha ez segít..vagy csak szimplán hormonok dolgoztak egyre megy)Egyébként a páros élet erösíti mindkettöt vagy te láttál valami extrát Mercitöl a hélium cukiskodáson kívül is amitöl olyan erösnek kéne hinni?Mindkettö középmezöny egyenlöre..ebböl lehet dobbantani vagy bukni,feltéve a késöbbi játékukat.Itt mindkettö használja valamilyen szinten a másikat,fix pont,még kameraidöt is biztosít,amúgy qrva unalmas lehet szólóban kóricálni 0-24 vagy levegöben lógni és cigizni,zabálni,dögleni és plafont bámulni.
Móh ugyanúgy elvan Danival,Bálinttal,Virággal,Robival,Vivivel mint ahogy ez Mercire is igaz.Merci csak annyival van beljebb hogy a fiúk kis hugicaként mellé állnának ha kenyértörés lenne vagy Móh belegyalogolna a lelkébe..de ezt Móh se akarja ezért kb. ötszázszor elmondta neki szerelem nem lesz!!azt hogy mi fér bele a jól érezzük magunkat egymással relációban úgyis Merci határozza meg..ha szexelni akar,akkor lesz ha ölelkezni akkor lesz..de szerelmet nem lehet kieröszakolni valakinek magából(és ezek szerint Móh az a típus sok más millióval egyetemben akinél a szikra eldönti..az idö múlása..jó szex..kellemes emlékek..ezen nem változtatnak)

Ego0123 2020.12.28. 00:37:25

@Qqts: ők őszintének hiszik magukat.

Adamadam 2020.12.28. 00:38:18

Amúgy nagyon unalmasak voltak eddig a párbajok. Nagyon jó lenne már egy 50-50 körüli párbaj, mutathatnának fantomképet 49-51-nél stb. Eddig viszont végig lehetett tudni mikor ki megy vissza.
Digonál a nőverős beszólása miatt egyértelmű volt, még a párbajon is érezni lehetett Puskás szavain, hogy ellene beszél. Gábornál is egyértelmű volt, plusz Bálint kendőlevétele nagy szimpátiát keltett a nézőkben. Az utolsóról ne is beszéljünk.
Ha ez mind nem lenne elég, csak rá kell nézni az insta követőkre és már meg is van ki lesz a győztes az adott párbajon.

Ez később se lesz máshogy ha a 3 alpári kiesik. Lesz például egy Robi-Bálint párbaj, Robinak 20k követő, Bálintnak 40k plusz énb-s múlt 60-40 megy vissza Bálint. És ugyanezt szinte bármelyik párosra el lehet mondani, Vivinek senki ellen nem lesz esélye, a 9k követővel.
Most az insta miatt semmi izgalom nem lesz, mert előre láthatunk olyan táborokat amiket korábban csak sejteni lehetett. Max Merci okozhat meglepetést, mert neki az insta mellett van valami 100k követős tiktok múltja, tehát papíron erősebb lehet egy Bálintnál is.

Ego0123 2020.12.28. 00:40:13

@Mittudomki: jó sex.. kellemes emlékek l

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:43:18

@Mittudomki:
Nekem kezdetektol unszinpatikus Moh, ez az en hibam.
Nem csak tiktok kovetokbol verbuval sztem Merci, birjak ot anelkul is, csak ugye az a franya helium, ez ne lenne.
Gina ellenfelere szavaztam barki is legyen az.
Nem akarok Renata arcan mosolyt latni mikor nyilik a villa ajto.

Adamadam 2020.12.28. 00:46:50

@szociál: Moh az összefoglalókban egy cukiskodó tuja, a bv-ben meg másról se beszél csak arról, hogy kit hogy szopatna és Mercivel kinyalatná a seggét. Múltkor egy olyan pornóról beszélt Győzikés lelkesedéssel amiben egy kopasz pasi a fejével hatol be. Moh az az alak akit középiskolában minden jóérzésű ember utált, a primitív haverjai pedig minden poénján röhögtek. És mivel erős testalkatú sportoló, ezért soha senki nem mondta meg neki, hogy az öltözőben recskázás nem vicces

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:49:17

@Adamadam:
Tobbek kozott ezert is ruhellem a vigyori kepet Mohnak, mint egy skizofren olyan a csavo.

Fálki 2020.12.28. 00:51:26

@Qqts: Nyilvan nem a zsilipben van a villanofeny, ami elbutitja oket, hanem eleve ennyi eszuk van.

Allitolag mindegyik nagy VV rajongo, tobb evadot is lattak és az volt a vagyuk, h itt szerepelhessenek. Most ezt igy tegyuk felre, hogy micsoda vagyak ezek... De az hogy nézték a korabbi evadokat, az nem azt jelenti, hogy látták is.
Nezd meg a viselkedesuket, mi jott le nekik a korabbi evadokbol: hangoskodni kell, visítani, kotekedni, hergelni a masikat, mert az menő. Nyilvan menő abban a kozegben, ahol ők élnek.
De itt mar nem az van, hogy a haverjaikkal kozosen kibeszelik, hogy VV9 Radics - vagy ki a faszom volt az a nyomorek paraszt- mekkora beszolasokat engedett el, meg hogy lealazta VV9 nemtudomkit, aztan ugy esett ki, mint a picsa.
De ez mar nem jut el az agyukig, mert szerintuk az is a vilag igazsagtalansaga volt, hogy a nagy Radics, akinek yt csatornaja is volt, kiesett és a nézők mennyire vakon vannak.

Ugyanez van itt most is. Keptelenek lassan egy honapja -vagy tobb már?- belatni, hogy nem egymasnak kell ott bent produkalni magukat es lapogatni a masik hátát, hogy kozosen, elore eltervezetten felhergelték Mercit vagy Renato mennyire menő volt ma, amikor 5 percen keresztul szidta Moh-t.

Megy a kurvanagy egymassal egyetertes, a sajat maguk istenitese, holott meg eselytelenek egy olyan parbajban, ahol tenyleg ez a szurke, nemkiemelkedoen szokebomba volt az ellenfeluk.

Adamadam 2020.12.28. 00:56:20

@Fálki: és pont emiatt lenne érdemes jelentkezni egy ilyen műsorba, és egy minimális taktikával megnyerni.
Alapvető dolgokat nem képesek összerakni, nem jöttek még rá hogy ha 10-en támadnak egy embert akkor azt megkedvelik a nézők (lásd Virág).
Ők valószínű hiába néztek több évadot, a lényeg nincs meg nekik. Ami visszatart a jelentkezéstől, hogy az rtl úgy manipulálja ahogy akarja. Ha olyan kedvük van bedobnak 4 lilakendőt és keresztbehúzzák a számításaid.

Mittudomki 2020.12.28. 01:01:34

@szociál: Ez tiszta sor..mindenkinek vannak elsö benyomásai.Egyenlöre még nem adnám senkinek oda a gyözelmet és a normálisabb csapatból is eddig csak Dani pedzegeti a kiesö pályát ahogy Virágot intézi(na az sokkal nagyon sokkal megalázóbb a NÖKkel szemben,ahogy azt a szegény lányt hülyíti,mégha nevelési kurzusnak álcázza a soviniszta,egosita szerepét hogy ingyen uncihoz jusson)

A többiek még kisebb botlásoktól eltekintve elég normális értékrendszerrel rendelkeznek(vagy mutattak meg eddig)
Azt persze tény Móh qrva vékony szálon táncol hogy erre a "kapcsolatra" ne menjen rá a játéka,de ahogy nézem még észnél van és jól épít(ette)i ki a vészkijáratot hogy élvezze is a gyümölcsét de ne temesse maga alá ha összedöl :D
A mai BV-s beszélgetése Bálinttal pedig még elővetíthet valami fejlödést a szerepében..meglássuk.
Elöször is koccoljon aki már leírta magát..sajnos most Gina(együgyü de nem zsigerböl rosszindulatú,agresszor mint a 2 "barátja" aki belöki maguk elött a csapat összes tagját a vonat elé) mert a szerkesztök bevédték Fru meg Rencsi seggét.

Fálki 2020.12.28. 01:05:31

@Adamadam: Igen, sajnos ennek ez az ára.

Elmegy az ember bohócnak, akkor ugy kell ugralni, ahogy Ők zenélnek.

Minden massal maximalisan egyetertek. De ha tetelezzuk fel, csak egy magam/magadfajtát beraknak 12 ilyen retardált koze, akkor hiaba vagy taktikus es okosabb mindenkinel, periferiara fogsz szorulni.
Nyilvan a nezok melletted fognak állni és valszeg jól teljesitesz majd a parbajokon, de a csatorna egy showmusort szeretne gyartani, nem pedig egy macska-egér jatekot.

Adamadam 2020.12.28. 01:20:32

@Fálki: az biztos, hogy perifériára szorulnánk. Bár az idei és az előző évadot megnézve látszik, hogy van egy mocsár csapat (előzőben Radics, Vivien, Krisztián, Csoki, Reni) és egy valamivel értelmesebb visszafogottabb (Roli, Hunor). Ez most ugyanúgy megvan, és hullanak is a mocsár csapatból. Ha a hülye tiktokos/instás dolog nem kavar be, akkor én Bálint vagy Robi győzelmére mernék fogadni. Ők azok akikről eltudom hinni, hogy megnéztek egy korábbi szériát és valamennyire értették is.
Egy vv5 Attila és Péter még most is tarolni tudna.

Fálki 2020.12.28. 01:27:31

@Adamadam: Péter nálam az alltime favorit, az a csavo parade volt, amit csinalt. Itt a VVben is, meg aztan a Survivorban is. De termeszetesen Attila is top lenne, itt is, egyetertek.

Nekem mar eleve a castinggal is bajom van... Miert nem lehet 2-3 ezektol a senkiktol eluto csodabogarat betenni oda, akik ad1, gondolkodnak ad2, ezzel szorakoztatnak ad3, lenne normalis taktikajuk és had ne soroljam tovabb.
En azt hittem, hogy ilyen szempontbol a tavalyi casting volt a melypont, de nem.

Adamadam 2020.12.28. 01:38:01

@Fálki: a tavalyiban talán a mocsár részleg egy kicsit gázabb volt. Radics, Krisztián, Vivien szerintem alpáribb volt a mostaniaknál. Talán Renátót lehet velük egy lapon említeni. A meleg szereplők eddig nem váltak be a vv-ben, vv8 Zsolti inkább a műsor után kupálódott ki, vv9 Greg inkább csak ártott a melegeknek, Robival mégha csak biszex is, most nagyon betaláltak. Homofób ismerőseim is szimpatikusnak tartják.

Ami még zavar, hogy nincsenek bent idősebbek. Bálint a legidősebb a 30 évével. Korábban bőven voltak 30-asok, a 40 fölötti volt annyira ritka mint most egy 30 éves. Sokkal jobb műsort csináltak Alekoszék vagy épp Attiláék. Most meg telerakják 18-20 évesekkel. Dani a 22 évével már apjaként beszél Virággal.

Péter egyébként zseniális volt. Már az elején taktikázott, maga köré gyűjtötte Cristofeléket akiket szépen felhasznált a céljaira. Attila meg tudatosan elbizonytalanította az idiótákat, hogy Péternek nehezebb dolga legyen.
Ennek ellenére nem utálták egymást, hanem ellenfélként hol szövetkeztek, hol egymásnak ártottak. De nem a csicskakutyázás volt a szintjük.

Most se kéne sokkal több, akár ugyanilyen szar lehetne a casting csak rakjanak be 2-3 Attila, Péter szerű karaktert meg akár egy csodabogár Alekoszt és meg is van a műsor.

Fálki 2020.12.28. 01:41:47

@Adamadam: Teljesen egy véleményen vagyunk!

Én IRL Péter vagyok, szóval ha Te Attila, akkor jovore jelentkezhetunk :D

Adamadam 2020.12.28. 01:52:41

@Fálki: benne vagyok, a végén valamelyikünk megnyeri és felezzük a pénzt:D
A való életben hajazom Attilára csak jóval kevesebb pszichopata vonással. A villában viszont végig taktikáznék, és persze rendesen felkészülnék a korábbi évadokból. Attila annakidején elvileg pszichológiai könyveket olvasott a játék előtt, és már a castingon elkezdte húzni az agyát Kingának. A tetoválása a beköltözés előtt készült el, a castingon találkozott Kingával, és mielőtt bement egy kis "K" betűt tetováltatott a mintába. Eddigi legtudatosabb vv szereplőnek tartom

kipcsak harcos 2020.12.28. 05:03:13

@Niemandhäuser: ne is törődj velük, Te vagy az én emberem!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.28. 06:56:22

@Fálki: @Adamadam: EKG az egész párbeszédetekre. Adamadam jelenleg szinte az egyetlen vagy, aki kb. olyan történéseket várna (de inkább remélne, vagy álmodna) ettől a szériától, mint én. Sok problémám van a VV10 Castinggal, a legnagyobb az, hogy nagyon nagy intelligencia különbség van köztük, és két játékos toronymagasan kiemelkedik közülük (Bálint és Ádám), akik nagyjából optimálisan átlátják az erőviszonyokat, viszont egy csapatba kerültek (nem véletlenül), és így lenullázzák a szappanoperák kiszámíthatatlanságát, mert totálisan uralják a játékot. Ez az oka, hogy az RTL kénytelen kendő bedobásokkal nehezíteni a dolgukat, és mesterségesen kívülről benyúlkálva bonyolítani az erőviszonyokat. Ezen kívül a másik problémám, hogy 4-5 teljesen szürke versenyző is benn van, aki szinte semmit sem ad a műsorhoz sem taktikailag sem szórakoztató faktor vonatkozásában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 08:18:37

@Adamadam:
Attila talán azért volt erős ,mert nem került össze ennyi retardáltakkal, az ő szériájában nem voltak Renáták meg Ginák akik kikelve magukból 2 centire az arcodba üvöltik hogy kurva vagy :))
Ha ilyen a közeg akkor nehezebb megtaetani a hidegvéred, bár Attila is psziho volt, terorizálta a csajokat meg azt a vékony csávót aki 2. lett, de egy ilyen trógerekkel teli villában nehezebb lett volna játszania a játékát, össze dőlt volna a kártyavár.
Most Bálint a Nagy bankrablásban a Professzor, eddig úgy megy a játék ahogy ő akarja, még a lilát is levette egyszer, amit a kancigány sose fog levenni, mert ha egyszer párbajozni megy vissza nem tér, mert már mindenki őt akarja kint látni a villából meg a kuszafogút.
A néző mindig oda képzeli magát, mit tenne ha pl Moh/Bálint lenne és betámadná Renike, ezt a sötét agyával Renáta nem fogja fel, nem lesz 10%-a sem mert az agresszorokat az agresszorok sem szeretik, de valamiért az RTL bevédte.
Remélem ebben az a taktika hogy kiakarják zárni a gecibe, és már megvan a forgatókönyv, valamilyen indokkal kibasszák és akkor a nézők, és az RTL is jól jár, mert az RTL szerint is elitélendő az agresszió a villában, vagy mert jó lesz látni Fru fejét ahogy ott ül egyedül :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.28. 08:42:40

@szociál: Uccsó bekezdésre: nem hiszem, h ez volt a szerkik motivációja Rencsivel kapcsolatban. Ha akartak volna komolyan lépni, akkor megtehették volna már pl az ajtóütésnél, ami már nem is az első eset volt. Inkább a kiszámítható játékmenetbe akartak csavart vinni, kimenetel szempontjából teljesen feleslegesen.

hereverő heverő 2020.12.28. 08:52:43

Lóreggelt.

Nos. Engem zavar az öncélú gonoszság. Hiába mondogatjuk, hogy saját maguk mentek be, hogy ők keresik a bajt, de akkor sem kell szándékosan kicseszni az ápoltakkal. Ki fogják ők idegelni saját magukat, nem kell még pluszban, szándékosan szadizni őket. Az általatok említett "történések" pedig mind ilyenek, ahogy Szoci is irta: attila terrorizált mindenkit. Akkoriban újdonság volt, meg is nyert vele egy lakást és egzisztenciát. De az összes többi VVt ugyanerre felhúzni (és ezt visszavárni) szerintem egyenesen beteg dolog.
A stratégia nem egyenlő az összes többi játékos (akárki is kap hányingert ettől a szótól, de ők bizony játékosok) módszeres kiidegelésével. Esetleg egy párbaj előtt lehet ez taktika, hogy idegesen könnyebb belekényszeríteni hibákba az ellenfelet, de ennél több nem.

Módszeres gonoszságot én SSKK nem akarok nézni. Az nem "tattika".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 08:52:48

@Bo(a)rder Gamer:
Minimum még 2 hétig kell néznünk a kancigány fejét ahogy a kuszafogúval romantikázik, vagy aláz a porig bárkit, Virágok az intenzívre küldené, és elmondta minden kurvának, Bálintot és Moht is alázza mocskoszszemét módon, úgy hogy kiderült mekkora csicska beszari ember, ezt a ziccert Moh helyében kijátszottam volna, mert most sztem elpattant volna Renikénél a húr, és tuti kizárás, de Moh nagyon puha, csak a seggnyalatás és a torkoztatás megy neki, szerencsétlen.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.28. 09:06:00

@hereverő heverő: Szép reggelt tesó! Lehet félreértem, mert az öncélú gonoszsággal nekem is van bajom, de Attila esetében - ha jól értettelek - nem volt az. Te is mondtad, ez egy játék. És a játéknak van egy célja. Ő a cél érdekében tette, amit tett, nem is rosszul és megnyerte a játékot. A kiidegelés csak egy eszköz volt az eszköztárában, ami nem csak ebből állt. Nekem bejön, ha valaki tervezetten és tudatosan játssza a játékot, megkeresve a többi játékos gyenge pontját. Az pedig a többieken múlik, hogy kinek mi is az. Nekem bejött a játéka, de nem kell h mindent ugyanúgy lássunk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 09:07:56

Bár ha belegondolunk, az esélyt megadta Renátának az RTL hogy gáláns úrként lepasszolja a kendőt a két csajnak, másik barakban a fiúk amúgy is a lányoknak adták, szóval lehetett volna egy tökös párbaly , de mivel becsicskult ez nem így sült el.
Esetleg az még fair lett volna hogy sorsot húznak, és ha Fru vagy Reni húzza a rövidebbet akkor ő megy, de ők nem fair játékosok ezt eddig is tudtuk.

hereverő heverő 2020.12.28. 09:16:27

@Bo(a)rder Gamer: A stratégia oké, a kiidegelés oké, a szidalmazás és megalázás nem oké. Attila is keverte a szálakat, de a terrorizálás nem tetszett a játékában. Szóval alapvetően nem tetszett a játéka, bár elismerem, hogy sikeres volt benne és újszerűt mutatott. Éppen ezért ugyanezt elvárni most is tök felesleges. Másrészről tudjuk, hogy ezekből a gyökerekből nem lehet ilyen várat építeni, mert semmi intelligencia nem szorult beléjük.
süti beállítások módosítása