Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X43 – A soha viszont nem látásra, szerkikéim!

2020. december 27. 17:51 - Fálki

Kellemes karácsony utáni tespedést kívánok mindenkinek, gondolom nagyon hiányoztam. Üdvözlök minden olvasót, kommentelőt és Ármándó Józsit külön is, akinek a 191 centije mellé ez legyen ma a legnagyobb öröme. Pacsi, kicsi! Lesz itt ma minden állítólag, párbaj, meglepetéskiválasztás, balett – kíváncsi vagyok hol és mivel tudják elrontani a szerkik a mókát.
Anikó a mai összekötőkapocs köztünk és az ápoltak között, csillámfaszlámának öltöztetve. Ha már itt járunk Anikónál akkor gyorsan le hogyvoltozom azt a cikket is, ami a minap jött velem szembe: VV4 Anikó, igen Ő az, annak idején a villaléte alatt a beküldött Király L Norbival csókolózott, mert annyira odavolt érte. Vagy már akkor is működött nála a feltételes reflex, hogy ellenkező nemű celebbel kell összejönni, megbruttósodni, aztán megvan oldva az élet… Végül aztán valaki más alatt kötött ki a mi Anikónk, annak már nem járok utána, kezdjünk is bele inkább a mókába.

kepernyofelvetel_58_egyedi.png



Napi szavazás: A reklámszünet alatt legyen-e táncpárbaj instaliveban? Alázzuk csak tovább Amandát, legyen!

Első blokk, a két párbajhős még a villában alázhatja egymást, ennek most az a módja, hogy ráaggatnak egy - Fűrész által gyártott, de hatástalanított – hatalmas száj alakú maszkot a másikra és beszélnek helyette. Ez szerintem sosem vicces se semmi más, csak időhúzás, hogy az ápoltak még mélyebben belekarcolják egymásba, hogy kianagyobbgeci. Amanda az immár szokásos agresszióra húzza fel a Merci elleni beszédet, közben a maszkban levő lévő lány szemei mindent elmondanak arról, hogy ez szerinte is baromi kínos.
Merci szerint pedig Amanda azért csinál dolgokat, mert azt mondják neki. Sokszínű volt, aztán elszürkült és kiderül, hogy főzni sem tud. Azért az szerintem elég para, drága Amanda, hogy zabálni azt jól láthatóan szeretsz, de zavarba jössz, ha a kávénál bonyolultabb dolgot kell megcsinálnod a konyhában…
Robi szerint ezt kis versenyt Amanda nyerte, Fru és Amanda pedig örülnek egymásnak a hálóban, hogy szarrá alázta. Szarrá. Két ekkora tévedésben levő embert mar rég látott szerintem az egyszeri VVnéző, egyszerűen nem értik, hogy ezzel itt kint nem lesznek népszerűek.
kepernyofelvetel_59_egyedi.png
kepernyofelvetel_60_egyedi.png

Bejelentkezés, Amanda gyere ki. Nem megyek!
- Najó, kimegyek, de csak átmenetileg, mert ez alatt a pár nap alatt sikerült bebizonyítanom, hogy itt a helyem.
A kis beszédjének a végére megint felgyorsul túlpörgetett visító kismalaccá, gondolom emlékszik mindenki arra, hogy a beköltözéskor mit művelt a stúdióban… Gyanítom most is az lesz.
Jövök visszaaaaa – búcsúzik, de ezt szerintem sem Ő, sem a pajtásai nem hiszik el igazán, mi pedig tudjuk, hogy a világ nyolcadik csodája lenne, ha ekkora ellentábor mellett visszamenne. Egyetlen ember ellen lett volna szerintem esélye, az pedig Fru. Ja, meg esetleg Hitler.
Amíg beér a vágóhídra, addig megnézhetjük a legjobb pillanatait: visítás, egyedültánc, vonaglás, csücsörítés minden képen, egyedültánc máshol, visítás, BFF, Ginával ketten bármi, visítás. Tartalmatlan semmittevés.
Nyílik az ajtó és megérkezik Turbómalac, aki nem valami jelmezes szereplő, hanem maga VV10Amanda még addig a pár percig, amíg játékban van. Rögtön az első 15 másodpercet végigvisítja és torzult arccal ül le oda, ahonnan indult neki a VV és ahol véget is ér.
kepernyofelvetel_63_egyedi.png
kepernyofelvetel_64_egyedi.png
kepernyofelvetel_65_egyedi.png

Örül hogy itt lehet és most kell megmutatnia azt, hogy neki a villában a helyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Nem, nem most kell, erre ponthogy volt 4-5 heted, ott nem sikerült, most már engedd el. Bár tudom, a tévedésvonatról saját erőből leszállni nagyon nehéz…
Ginával abban maradtak, hogy pár perc múlva visszamegy és buliznak egy olyat, amit még senki nem látott. Magyarul bebasztok mint a csacsi, mindenki le lesz csicskagecizve és végre győz az igazság. Szerencsére ez nem fog megtörténni. Illetve annyiban de, hogy győzni fog az igazság. Te meg ittmaradsz kint.
Ginával nem beszéltek sokat arról, hogy mi van akkor ha kiesik. Végülis csak minden nap volt erről szó a napi összefoglalóban, az valóban nem sok. Meg az se volt sok, hogy Amanda testbeszédén napról napra egyre inkább látszott, hogy mennyire be van szarva ettől a párbajtól.


Jön Merci, aki kulturált módon elbúcsúzik mindenkitől a saját kepésségeinek határán belül – pár alanyt és állítmányt nem sikerült neki egyeztetnie, de az összetett szavak és az 5 szónál hosszabb mondatok már nehezek, na -, nagy közös ölelés a vége. Az ő legjobb pillanataiban láthatunk szexizést, twerket, egyéb táncokat, kis hisztikét, bénázást, rap-et.. Az éves agysebészkonferenciára Őt se fogják meghívni. Megérkezik a melleiről kicsit félrecsúszott felsőben, érdekes látvány azért így ez a férfiszemnek.
kepernyofelvetel_66_egyedi.png

Amanda szerint az Ő csapata a fair és csak azért volt közös ölelés, mert tudják hogy Ő megy vissza és ez így fair. Jóvan.
Kis cicaharc, mi van Mohval, mi lett volna Mohval, mi lesz Mohval, aztán szünet, instán természetesen táncpárbaj, amit megnéztem. 2-0 már Mercinek, csak ma.
Arról gondolom nem tudunk mi egyszerű vvnezők semmit, hogy milyen nézettséggel megy a vv, de ezt az instaliveot 33 ezren nézték. Illetve Gábortól tudjuk, hogy 7 millió ember nézi ezt…Édes istenem, mennyire nem hiányzik az az ember sem innen.

Amanda és Merci kapcsolatáról látunk egy videót: jól indult, aztán kutyázás, végül pedig a Merci felhergelése és az állítólagos agresszió.
Amanda továbbra is ezen a lovon ül, hogy Ő ott veszélyben volt és nem szereti az agresszív embereket és ő ezt nem tűri el. Végülis teljesen jól csinálod, mert a továbbiakban nem kell együtt laknod vele és ezzel csak 36 milliót dobtál ki az ablakon. Meg azzal, igen, ahogy bent viselkedtél.
Amanda olyan családban nőtt fel, ahol az agresszió volt a leges elitélendőbb dolog. Az hogy Renátó kancigánykodik állandóan, az nem számít neki, mert az nem vele szembeni agresszió. Értjük, na.
Kortársbeszéd – Gina: Kék zsákban van és szerinte Amanda a villában és a nézőknek is sok mosolyt csalt az arcára és ott a helye. Nem, nem és nem. Nem csalt sok mosolyt a villalakók arcára – vagy nem láttuk –, nem csalt sok mosolyt nekünk nézők arcára se és nincs ott a helye.
Harcias, őszinte, partikirálynő. Te Gina, Amanda hat jótulajdonságot sorolt magáról amikor elpróbáltátok ezt a beszédet, hol a többi három? Főleg az, hogy intelligens?
kepernyofelvetel_67_egyedi.png

Kortársbeszéd – Moh: Lazára veszi, Merci maga a cukorbomba. Énekel, táncol és van egy közös dal projektjuk is Virággal, aholis Virág fogja énekelni a refrént, Merci meg nyomja a rapet.
Teljesen mindegy egyébként, hogy itt a Moh mit beszél, ha épp a bálnavadaszat mellett kampányolna vagy Borkaival szeretne bulizni esetleg Szájerral ereszcsatornázni egyet – akkor is Merci menne vissza.
kepernyofelvetel_68_egyedi.png

Rögtön ezután vége is a párbajnak, a két ápolt egymás mellé ül és fogják egymás kezét. Rekordszámú szavazat van, amióta app van. Kíváncsi lennék hogy az mennyi is. 120Ezer?
Először csak fantomképek és a hatalmas különbség, de szerintem Amanda itt már sejti.
kepernyofelvetel_70_egyedi.png
Merci 81,49 vs Amanda 18,51, hahahaha, de szép :D

kepernyofelvetel_71_egyedi.png
Sokkot kapott a Turbómalac, teljes döbbenet van az arcán és kb nem érti, hogy milyen rendezvényen van. Drága szívem, neked is segítek, amíg sírsz: Ez pontosan az a verem, amit saját magadnak ástál. Jó mély, jó sötét, levegőtlen. Ha nem arra játszottál volna bent, hogy a kis kebelbaratnőddel meg a gonosz törpével mindenki ellen áskálódtok, akkor bőven tartott volna meg neked pár hétig ez a játék. Eleve nem kellett volna ennyire két csapatra szakadni vagy ha igen, akkor el kellett volna gondolkodni azon, hogy vajon a NÉZŐK mit szeretnek inkább látni? Azt amit Te/Ti csináltatok vagy a másik csapat mókázásait, vidámságait, szituációs játékait...S nem lett volna késő meg Dííígóóó kiesése, sőt Gábor kiesése után sem belátni, hogy egy borzasztó negatív spirál az, amiben vagytok. Nem voltál Te annyira rosszindulatú, negativ és ostoba, mint amennyire mutattad, csak tipikusan az a buta picsa vagy, aki mindig minden körülmények között – kösz, Alekosz – azt hiszi, hogy neki van igaza.
Most lehet bőgni.
kepernyofelvetel_73_egyedi.png

Kisinterjú van, ahol elmondja ez a szerencsétlen, hogy nagyon hiányzott neki a családja és ezért volt olyan, amilyen. De ez volt neki megírva, úgyhogy Ő ezt így elfogadja.
Búcsúfilm: Számomra ebben sincs semmi olyan, ami hiányozni fog. Csak látjuk megint a nőt, aki úgy csinál mintha. Mintha akkora szexbomba lenne, mintha akkora taktikus lenne, mintha minden úgy történne, ahogy Ő tervezte. Holott a cigánylánnyal való vekergésen, közös síráson és mélypontokon kívül nincs itt semmi látnivaló, kérem haladjon tovább.

Jön a legjobb rész, a visszatérés. A kis csipetcsapat gondolom sokkot kap, a MARADÉK-ok, akik mostanra több mint kétszer annyian vannak pedig ünnepelnek majd.
Merci konkrétan bebassza az ajtót úgy nekifeszül, amikor érkezik a jel, hogy mehet :D
Meglepően rezignáltan veszik tudomásul a többiek, hogy kiesett a legjobb barátjuk és szövetségesük, aki 100% tuti hogy Merci ellen majd visszajön. De ugye a kibicnek semmi sem drága. Valójában meg teljesen mindegy.



Kiválasztás még nincs, előtte vicces lufis játék, amikor is csak a -gondolom- saját maguk által kiválasztott testrésszel érhettek a lufikhoz és így kellett a levegőben tartani. A világrekord ebben a versenyszámban valami 13 óra. Meglepően kevés az szerintem, de ettől függetlenül 2-3 óránál többet nem nézek ki ezekből a nyomorultakból, max a sportmúlttal rendelkező Bálint-Moh duóból.
Merci gyorsan belebénázik, aztán Gina is, akiről ezzel kiderül, hogy erre is alkalmatlan. Vivi kb elalszik közben és saját bevallása szerint az ötödik pattogtatás után elkezdett szédülni. Bálint szokás szerint fehérzokni-strandpapucs kombóban és bele is hibázik, majd amikor szól neki a nagytestvér hogy kiesett, akkor jelzi, hogy „Nem estem ki, baszdmeg!” :D. Renátó a pisiszünet előtt esik ki, Amanda konkrétan fogja és így esik ki, Fru-t Renátót pisilteti de túlélik, ahogy Robi és Vivi is a hasonló kalandot, csak fordított felállásban. Közben Virág kiesik, aztán Fru is, végül pedig Moh teljesen indokolatlanul üt bele másik kézzel, így nyert Dani és Robi vagyis a Merci csapat. Jutalmuk egy SMS, ami Merci telefonjára érkezik meg: A párbaj után kiválasztás.
kepernyofelvetel_75_egyedi.pngkepernyofelvetel_76_egyedi.pngkepernyofelvetel_77_egyedi.png

Robi okosan taktikázna ezzel a plusz infóval, de nem igazán talál nyitott fülekre, pedig nagyon okos ötlet az, amivel előáll. Ne mondjak el hogy mi volt a plusz infó, akkor se, ha vége a párbajnak/kiválasztásnak/bárminek. S nagyon jól csinálná, mert ugye nincs őrjítőbb dolog, mint bizonytalanságban tartani az ellenfelet. Bálint se érti, pedig neki azért van gógyija.

Balettelőadást kell csinálniuk az ápoltaknak, erre sok karaktert nem pazarolnék. Van közben egy kis feszkó, mert Daninak nincs ehhez ötlete és nem akarja amúgyse kutyázni Amandát, mert egy rossz szava sem volt hozzá soha, Mohnak szokás szerint mindegy, Merci meg szarik rá.
Ettől aztán kiszakad a baszatlanság párbajfeszültség fekete zsákja és Merci nem érti, hogy Moh miért nem támogatja, miért úgy szól hozzá ahogy vagy egyáltalán nem is szol hozzá… Kibékülnek, megcsinálják.
Maga az előadás egyébként nagyon vicces, ötletes és szórakoztatóan béna, még az ellenséges csapat is nevetgél rajta, valamint egészen őszintén kurjongatnak és meg is tapsoljak a végén.
kepernyofelvetel_79_egyedi.pngkepernyofelvetel_81_egyedi.png


Jön a kiválasztás végre, aminek rögtön az elején kiderül, hogy négy négy, négy baszdmeg, 4, azaz négy!!!!!!!!!4!!!négy emberen védettség van, de ezt csak holnap fogjuk megtudni, hogy miért.
Ezzel engem konkrétan annyira felbasztak, hogy el is ment a kedvem az egésztől. Mi a fszm lehet az a játék/ajándék/véráldozat, amiért a szerkik odaadnak neki csapatonként 2-2 védettséget??? Igy lesznek benn 10-en és abból 5 emberre nem lehet szavazni baszdmeg. Persze a csipetcsapatbol Frunátóék a védettek, a másik csapat pedig a lányokat védi: Vivi és Virág a két védett. Ezt se értem… Értem én, hogy hős lovagok vagyunk, de ez nem egy lovagi viadal, ahol különdíjat kap a legkedvesebb. Ahh, mindegy, ennek így megint semmi értelme nincs. Semmi nem irritál jobban, mint amikor a szerkik mindenféle idióta szabályokkal és könnyítésekkel nyúlnak bele a játékmenetbe.


Renátó: Van itt egy olyan személy, akitől hányni tudna, Moh
Fru: Borzasztóan idegesíti Őt, Dani
Gina: Hiába minden próbálkozás, de a szíve mélyén nem tudja elviselni, Bálint
Merci: Kedveli és intő jelként teszi rá, Gina
Moh: Nem haragszik rá, Gina
Bálint: Sugárzik belőle a rosszindulat és biztos azért is van ez, mert az első párbajről nem az ő kegyvesztettje jott vissza, Gina -jelentsen ez bármit is-
Vivi: megbántott, de kedvelem Őt, Gina
Virág: Legtávolabb áll tőle, Gina
Robi: ugyanaz, Gina
Dani: Nincs vele problémája, de Ő maradt, Gina

kepernyofelvetel_83_egyedi.png

Így Gináé a következő párbaj.



Extraként lehvzom a BV-t is, mert ott ragadtam a TV előtt.
Xlábú Győzi fogadja a Turbómalacot, aki mostanra már megkapta a nyugtatót és értelmes emberként beszél nem feltétlenül értelmes dolgokat.
Nem bánta meg, hogy Mercit hívta ki. De hát kiestél, édes pofám. Ergo rossz döntés volt. Komolyan mondom….
Ginától elbúcsúzunk, semmi extra.
Jon egy szexblokk, ahol is mindhárom pár maszatol. Frunátóék, Mohék és Daniék is. Semmit extrát nem látunk, idén szigorúan csak takaró alatti szex van. Bálint is így gondolja és a nyugiban könnyít magán.
A dohányzóteraszon aztán Daniék és Mohék megbeszélik, hogy hogyan is zajlott a móka. Dani megcsókolta Vivi nyakát, ettől felállt a bráner és ha már épp ottvolt Virág alteste, akkor megtörtént a behatolás is. De mivel nem pont úgy állt az az alfél, ahogy gondolták, így sikerült Virágot seggbedugni. Ami talán a VV történelem első anális szexe, nekem meg egyre szimpatikusabb ez a Virág kislány. Dani szerint ez nem szex. Szerintem meg az bizony…
kepernyofelvetel_84_egyedi.png
kepernyofelvetel_85_egyedi.png

1044 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2020.12.27. 23:30:28

@Ármándójózsi: De mi a picsa, idejossz a 191 centiddel vicceskedni, a posztot meg el se olvasod..? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:31:39

@úgymond olvasó mmkk: Somogy ágyéka. Na, ezzel most hozzászóltam értelmesen. Se. De ha végre itt vagy, nem hagyhatlak szó nékün!

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:32:38

@Qqts: Drágám, ha kérhetem, akkor a virgácsidat ne itt reklámozd, mer én is rámegyek @Alice from madness: -re és egyébként kinyomom a szemed!
Ezt az udvarlást most tanultam egy "játékos játékostól", neki bejött, remélem nekem is be fog. :)

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:32:50

@Qqts: Egy trollnak bármi jó. Árnymanó (vagy Ármándó) most lesajnálva. Egy üveg 12 éves Glenfiddich-el leöblítve még a szájam sem marad véres.

LaciHogyVoltol 2020.12.27. 23:33:20

@Alice from madness: Nem akarok beléd állni és BeleValós alpáriságba se merülni, de remélem ezt csak viccből írtad. Csak a legbénábbak sz*pnak fogsorra húzott ajkakkal. Azért is hívják a dús ajkakat sz*pós szájnak, mert azoknak használni kell közben, nem "falatépíteni" belőlük...

ppupu #Fantom for President 2020.12.27. 23:33:22

@Bo(a)rder Gamer: vidám lesz, remélem Bálna is élvezi majd :)))))))))))))))

2020.12.27. 23:35:13

Coolon megy az Aranyiranytu amugy ami Az ur sotet anyagai sorinak a film valtozata, meg a konyve.

Qqts 2020.12.27. 23:35:37

@Ármándójózsi: en itt elajulgatok, hogy az Armandomnak szentelnek egy egesz bekezdest, te meg akkora ur vagy, hogy el sem olvasod?
Enyje te! Minek nottel olyan magasra?

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:35:43

@Fálki: Nem tudom, még hogyan kérhetnék elnézést anélkül, hogy teljesen elveszítsem az arcomat, de bármit megtennék, hogy elnyerjem a megbocsátásodat.
Elmondom most százszor hangosan, hogy tiszteletben tartom és elolvasom a hogyvoltíró bejegyzéseit!

2020.12.27. 23:37:06

@LaciHogyVoltol:
Hat, ha Te mondod, biztos igy van. Sajat fejlesztesu a technika a pozitiv visszajelzesek alapjan, vagy neked is egy masik ffi tanitotta? :)

Fálki 2020.12.27. 23:37:24

@Alice from madness: Az RTL-en meg az Urcowboyok, ami Eastwood rendezése.

2020.12.27. 23:37:44

@Ármándójózsi:
Ennyi bocsanatkeres utan mar nem aggodnek az arcvesztes miatt :) tisztelettel :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:38:35

@ppupu: nem tudom, azt akartam írni hirtelenjében Hogyvoltoljatok, de tudjátok mit, inkább mégse :)

HufnágelSteve 2020.12.27. 23:38:58

@Qqts: Hozzám jöhetsz, eszem a szíved (sóval és hagymával)

Nátha ellen bálna 2020.12.27. 23:40:23

@ppupu: Egy percre nem figyelek, és mibe keveredtem itt!

Fálki 2020.12.27. 23:40:33

@Alice from madness: Igen, a subok hol vadásznak?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.27. 23:40:34

@Alice from madness: Akkor daimonra kapcsolok, de gyorsan. :)

2020.12.27. 23:40:54

@Fálki:
Es a koszoruslanyruha szopoalarc borbilincs nyakorv fekete csipkebugyi es lakkbor csizma

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:41:30

@Fálki: Egyébként ha a viccet félreteszem. kurva nagy égés volt ez most... Pedig, és tudom, hogy utólag magyarázlodni még nagyobb gáz, eddig mindet olvastam, sőt alig vártam, mert szerintem jól írsz nagyon. Most viszont egyből berántott a topic (bár ne tette volna) és így az olvasás valahogy elmaradt... :(

2020.12.27. 23:41:31

@Fálki:
Ki minek gondol, az vagyok en annak.... :)

Ego0123 2020.12.27. 23:41:59

minimum 5 embernek kell aláírni

Fálki 2020.12.27. 23:45:14

@Alice from madness: A kotelet jobban szeretem... meg a lábterpesztőt.

@Ármándójózsi: Dehogy volt. Engedd el... Mókázni vagyunk itt mindannyian.

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:46:07

@Ármándójózsi: U.i.: Ahogy elmaradt majdnem az is: Köszönöm, hogy a tolladra vettél. Jól esik, hogy megemlítetted, fogyatékos (-2 centi) tesókádat a világ nyilvánossága előtt!!! Mély meghajlás... (Nem olyan mély!!!)

2020.12.27. 23:47:01

@Fálki:
Jo de ez hulyen nezne ki egy eskuvon. A kotelbol meg csakcsak lehet akar koszoruslanyruha szepen elrendezve, na de a labterpesz...

Ego0123 2020.12.27. 23:48:39

2-en már aláírták! Köszönöm, hogy a HV blog is aláírta. EKG!

Qqts 2020.12.27. 23:49:05

@Fálki: lelkiszemeim elott tipegnek a koszorusjanyok, labterpesztovel es kotellel felszerelve es félszegen szorjak a rozsaszirmokat mikozbrn ez szol: youtu.be/2xjJXT0C0X4

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.27. 23:52:16

Ha Gina Mót valasztja akkor Ginara szavazok.
Ez a faszi annyira gaz bmg, beszel itt puszirol, kozben meg mit megnnem csinalt mar a takaro alatt Mercivel.
Kamucsavo hess ki a villabol.
Merci es Virag tolja szoloban, ugy dobogosok lehetnek, mert Dani itt vagta el magat.

Az meg hogy Renike ekkora csicska ezt mindenki tudta, amint a zoldcrakerult Ginara egybol jott az arcoskodas hogy mindenkit kivisz, muhaha :))

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:55:29

@szociál: Ginára akkor sem tudnék szavazni ha "a családi ebédnél bejelenti, hogy tőlem terhes...", hogy egy klasszikust idézzek...

Qqts 2020.12.27. 23:56:04

@Fálki: labterpesztovel baromi nehez lesz erre szokdecselni, de a ti eskuvotok. Addig gyakorlok

Fálki 2020.12.27. 23:56:09

@Ármándójózsi: A dícsérő szavakat amugy ismét koszonom szepen, nagyon jol esik meg egy olyan kis 191centis embertol is, amilyen Te vagy.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.27. 23:57:28

@Ármándójózsi:
Kovetkezobe ugy is kiesik Gina, most Mótol kell megszabadulni mert csak szopatja Mercit.

Qqts 2020.12.27. 23:58:25

@Fálki: naaaaa! En bukom az olyan picinkenkre, mint o :))

Ármándójózsi 2020.12.27. 23:58:45

@Qqts: Felőlem mehet a zene, legfeljebb majd bekapom...a...lábad. :D
(Most hirtelen elképzeltem a szituációt, lehet, hogy vicces lenne. :DDD )

Fálki 2020.12.27. 23:59:13

@szociál: Az a srác nem bánt senkit. Borzasztóan kezeli ezt a helyzetet, az vitathatatlan, de emiatt ne szavazz mar az Óbégató Bajnokság orokos gyoztesere....

Fálki 2020.12.28. 00:01:47

@Alice from madness: Hazajott az ember és el kell kezdeni a beoltozést?

Ármándójózsi 2020.12.28. 00:01:48

@Alice from madness: Megtisztellek egy jóéjt kívánással! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:02:46

@Fálki:
Gyulolom Ginat, de Moh nalam leszerepelt annyira jatssza az elerhrtetlen palit, kozben meg kezelgeti Mercit, amit kamerak elott nem merbbevallani mert puha.

Nátha ellen bálna 2020.12.28. 00:04:21

@Alice from madness: Na várgyá. Most vampír vagy, aki lefekszik, vagy farkasember, aki fölkel?

Ármándójózsi 2020.12.28. 00:05:27

@Qqts: Eszemben sincs, most már mind a 191 centim a Tiéd, ebből nem vehet el senki!
De most lassan én is elmegyek (nem, nem tisztelem meg magam, illetve ha mégis azt nem fogom ide beíni), de vár a Valhalla. :)

Fálki 2020.12.28. 00:06:27

@szociál: Es a leszereplés az erosebb erv, mint a gyulolet?

nyilvan arra szavazol akire akarsz ofc, csak nem ertem.

Gina feketepontjainak a szama kb vegtelen, mig ennek a gyereknek mondjuk van egy.

szerintem enem elerhetetlent jatszik.. Nemtudom hogy mit, de nem azt.

ppupu #Fantom for President 2020.12.28. 00:06:34

@Nátha ellen bálna: Ez van itt tattika folyik, meg farkastörvények uralkodnak

Post Modern Prometheus 2020.12.28. 00:07:52

@Fálki: @Mók_Ica: Nem múlik semmin, akkor csinálok egy Gina vs Fantomképet, aztán ahogy megvolt a tetemrehívás, jön az "éles" :D

strawpoll.com/bo4z3qqpp [szerda 20:00-ig lehet szavazni]

Spitzbaue® 2020.12.28. 00:08:29

@Ego0123: Ha a petíciódat sokan aláírják, az olyan a RTL-nek, mintha hájjal kenegetnék: "a magyar irodalom megcsúfolója"? Pont ezt akarják! Ne legyen magyar irodalom, ne legyen semmi magyar. Annál, még a cigány kultúra is sokkal jobb. Ezért ez a szerencsétlen Gy. Őzike duplán jó nekik. Üdvözöllek a globalizálódó világban.
És most jöhetnek a fideSS megjegyzések, de egyrészt nem politizálok, fityiszes főleg nem vagyok, másrészt, amit fent írtam szvsz, igaz.

Mittudomki 2020.12.28. 00:09:03

@szociál: Merci magát opatja ha nem veszi a barátság extrákkal lapot,egyébként meg mi a Moh hibája..hogy nem utasítja el amit alátolnak..már már eröszakkal..réges rég elmondta ennyi..ebböl több nem lesz(ez nem Fru meg a hányni tudnék de aztán már gyereket is tervezek vele szikrapattanás)A Merci beveti ezt aztán azt aztán már lassan könyörög..fullra elhajtani hogy vissza nullára már nem lehet,össze vannak zárva elkerülni se..belehazudni a képébe és eljátszani hogy kialakult aztán ráunni hogy mégse..még nagyobb gáz.Ez így még a legbarátibb a kis lelkének Mercinek,bár azért nehogy bekajáld ezt az ártatlan,naív pici lány jajj de törékeny lelket a Mercitöl mert lehet ettöl baromira messze van ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:10:09

@Fálki:
Igy is lesz Ginanak 20%-a, szoval nem oszt nem szoroz.
Ha Gina vissza megy akkor a kovi Renike lesz, aki szinten kap kb 15%-ot barki ellen.
Sztem Gina mar nemnlesz ordoguzos :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:13:47

@Mittudomki:
De akkor ne azt vetitse hogy nem volt koztuk meg egy csok se, ez annyira meguszos csicska huzas.
Koltozzon szet, de akkor begyengul a srac, mert tudja Mercibek nagy tabora van, o csak erre hasznalja.

Fálki 2020.12.28. 00:16:01

@szociál: Az a baj, hogy szerintem az ilyen nem oszt nem szoroz szavazatok igenis szamitanak.

Ne adja az isten, de tegyuk fel Gina visszamegy Moh ellen.. Ott szerinted mi alpári megbokrosodás és csicskagecizés lesz? ahogy ezek a primitivek nyernek egyszer, rogton jon a gusztustalankodas... Mert Ok nem tudnak olyan tisztelettel viselkedni a masik fél felé, mint a MARADÉKnak nevezett csapat.

Fálki 2020.12.28. 00:18:50

Sokkal-sokkal izgalmasabb lenne, ha bennmaradna az a hetes, aki most van és el kellene kezdeniuk egymas ellen is szavazgatni és párbajozni... Ott bomlanának fel igazan ezek a nagy parkapcsolatok es baratsagok... De mindez mehetne normalis, emberi hangnemben is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:20:48

@Fálki:
Gina orjongeset konnyen kiheverjuk, mar hozza szoktunk, de Renatanak a nezesetol is kinyilik a szamurajkard a zsebembe.
Gina ha vissza menne nem csicskagecizne, de Renike biztos, es nekunk jo mert jobban leirja magat.

Qqts 2020.12.28. 00:24:04

@Fálki: ekg

Amig ez bekovetkezik szorakozhatunk azon, hogy a rosszindulatu harmas teljesen vakon folytatja az eroszakos kiesest szisztematikusan

Fálki 2020.12.28. 00:26:22

@szociál: De attol, mert hozzászoktunk már a semmirekellosegehez es az orjongeshez, nehogymar "beleférjen".

A Renato fele gyokerkedes elitelesevel maximalisan egyetertek, de en bizom benne, hogy most Gina, aztan pedig Fru esik ki, hogy ez a paraszt a leheto leghosszabb ideig szenvedjen, mielott kiesik.

Fálki 2020.12.28. 00:28:02

@Qqts: En tenyleg, teljesen komolyan nem ertem, hogy lehetnek emberek ennyire vakon. S amikor mar kaptak harom figyelmezteto jelet - Digo, Gabor, Amanda-, akkor sem esik le nekik, hogy rossz vonattal mennek rossz iranyba.

Ez az emberi butasag olyan melysege, amivel nagyon ritkan talalkoztam eddig.

Ego0123 2020.12.28. 00:28:33

nem bírom már a Győzikét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:30:30

@Fálki:
Nagyon eltunyultunk, hatra dolunk es semmi izgalom, mindegyik kint marad 20%-al.
Ha Gina vissza menne akkor is halalra vannak itelve, csak nyertek egy hetet.

Ego0123 2020.12.28. 00:30:35

@Fálki: EKG, és Bálint elmondta a szép jövőt nekik.

Qqts 2020.12.28. 00:31:28

@Fálki: biztosan csak harom figyelmezteto jelet kaptak?
Lattak ok ebbol jo par evadot, lathattak azt is, hogy aki genyo, azt a nezok nem engedik a nyeremeny kozelebe sem.
Vajon a zsilipben van egy neutralizalo? Ahogy zoldre valt rogton elfelejtik, hogy milyen a valosag?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:33:25

@Fálki:
Igaz jobban belegondolva, ha Gina visszamenne akkor neznemnkellene Fru es renike elegedett burajat.
Tenyleg inkabb repuljon Gina.

Mittudomki 2020.12.28. 00:36:36

@szociál:Kezdetektöl nincs szikra,ez valakinél ha nincs akkor ha megfeszül se lesz szerelmes az illetöbe..ez közölte..igen.Hetekkel ezelött elhívta Merci a nyugiba beszélni Móh-t hogyha nincs szikra akkor ölelés és puszika se legyen..azt mondta Móh,akkor húzza meg Merci mi fér bele és legyen úgy(következö kép Merci ölelgeti Móht az ágyban)aztán értekezett Merci még Rencsivel is a cigizöbe hogy milyen rossz utána mindenki megfordul de ha ö akar valakit akkor nem kölcsönös(Rencsi helyeselt hogy ö is ebben a cipöben jár idebenn)aztán ment tovább ölelkezés,puszika..és mivel 2 huszonévesröl van szó becsúszott egy kis szex is.Gondolod nem Móh eröszakolta meg a Mercit(most erre ne térjünk ki hogy ez egy próba volt Mercitöl hátha ez segít..vagy csak szimplán hormonok dolgoztak egyre megy)Egyébként a páros élet erösíti mindkettöt vagy te láttál valami extrát Mercitöl a hélium cukiskodáson kívül is amitöl olyan erösnek kéne hinni?Mindkettö középmezöny egyenlöre..ebböl lehet dobbantani vagy bukni,feltéve a késöbbi játékukat.Itt mindkettö használja valamilyen szinten a másikat,fix pont,még kameraidöt is biztosít,amúgy qrva unalmas lehet szólóban kóricálni 0-24 vagy levegöben lógni és cigizni,zabálni,dögleni és plafont bámulni.
Móh ugyanúgy elvan Danival,Bálinttal,Virággal,Robival,Vivivel mint ahogy ez Mercire is igaz.Merci csak annyival van beljebb hogy a fiúk kis hugicaként mellé állnának ha kenyértörés lenne vagy Móh belegyalogolna a lelkébe..de ezt Móh se akarja ezért kb. ötszázszor elmondta neki szerelem nem lesz!!azt hogy mi fér bele a jól érezzük magunkat egymással relációban úgyis Merci határozza meg..ha szexelni akar,akkor lesz ha ölelkezni akkor lesz..de szerelmet nem lehet kieröszakolni valakinek magából(és ezek szerint Móh az a típus sok más millióval egyetemben akinél a szikra eldönti..az idö múlása..jó szex..kellemes emlékek..ezen nem változtatnak)

Ego0123 2020.12.28. 00:37:25

@Qqts: ők őszintének hiszik magukat.

Adamadam 2020.12.28. 00:38:18

Amúgy nagyon unalmasak voltak eddig a párbajok. Nagyon jó lenne már egy 50-50 körüli párbaj, mutathatnának fantomképet 49-51-nél stb. Eddig viszont végig lehetett tudni mikor ki megy vissza.
Digonál a nőverős beszólása miatt egyértelmű volt, még a párbajon is érezni lehetett Puskás szavain, hogy ellene beszél. Gábornál is egyértelmű volt, plusz Bálint kendőlevétele nagy szimpátiát keltett a nézőkben. Az utolsóról ne is beszéljünk.
Ha ez mind nem lenne elég, csak rá kell nézni az insta követőkre és már meg is van ki lesz a győztes az adott párbajon.

Ez később se lesz máshogy ha a 3 alpári kiesik. Lesz például egy Robi-Bálint párbaj, Robinak 20k követő, Bálintnak 40k plusz énb-s múlt 60-40 megy vissza Bálint. És ugyanezt szinte bármelyik párosra el lehet mondani, Vivinek senki ellen nem lesz esélye, a 9k követővel.
Most az insta miatt semmi izgalom nem lesz, mert előre láthatunk olyan táborokat amiket korábban csak sejteni lehetett. Max Merci okozhat meglepetést, mert neki az insta mellett van valami 100k követős tiktok múltja, tehát papíron erősebb lehet egy Bálintnál is.

Ego0123 2020.12.28. 00:40:13

@Mittudomki: jó sex.. kellemes emlékek l

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:43:18

@Mittudomki:
Nekem kezdetektol unszinpatikus Moh, ez az en hibam.
Nem csak tiktok kovetokbol verbuval sztem Merci, birjak ot anelkul is, csak ugye az a franya helium, ez ne lenne.
Gina ellenfelere szavaztam barki is legyen az.
Nem akarok Renata arcan mosolyt latni mikor nyilik a villa ajto.

Adamadam 2020.12.28. 00:46:50

@szociál: Moh az összefoglalókban egy cukiskodó tuja, a bv-ben meg másról se beszél csak arról, hogy kit hogy szopatna és Mercivel kinyalatná a seggét. Múltkor egy olyan pornóról beszélt Győzikés lelkesedéssel amiben egy kopasz pasi a fejével hatol be. Moh az az alak akit középiskolában minden jóérzésű ember utált, a primitív haverjai pedig minden poénján röhögtek. És mivel erős testalkatú sportoló, ezért soha senki nem mondta meg neki, hogy az öltözőben recskázás nem vicces

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 00:49:17

@Adamadam:
Tobbek kozott ezert is ruhellem a vigyori kepet Mohnak, mint egy skizofren olyan a csavo.

Fálki 2020.12.28. 00:51:26

@Qqts: Nyilvan nem a zsilipben van a villanofeny, ami elbutitja oket, hanem eleve ennyi eszuk van.

Allitolag mindegyik nagy VV rajongo, tobb evadot is lattak és az volt a vagyuk, h itt szerepelhessenek. Most ezt igy tegyuk felre, hogy micsoda vagyak ezek... De az hogy nézték a korabbi evadokat, az nem azt jelenti, hogy látták is.
Nezd meg a viselkedesuket, mi jott le nekik a korabbi evadokbol: hangoskodni kell, visítani, kotekedni, hergelni a masikat, mert az menő. Nyilvan menő abban a kozegben, ahol ők élnek.
De itt mar nem az van, hogy a haverjaikkal kozosen kibeszelik, hogy VV9 Radics - vagy ki a faszom volt az a nyomorek paraszt- mekkora beszolasokat engedett el, meg hogy lealazta VV9 nemtudomkit, aztan ugy esett ki, mint a picsa.
De ez mar nem jut el az agyukig, mert szerintuk az is a vilag igazsagtalansaga volt, hogy a nagy Radics, akinek yt csatornaja is volt, kiesett és a nézők mennyire vakon vannak.

Ugyanez van itt most is. Keptelenek lassan egy honapja -vagy tobb már?- belatni, hogy nem egymasnak kell ott bent produkalni magukat es lapogatni a masik hátát, hogy kozosen, elore eltervezetten felhergelték Mercit vagy Renato mennyire menő volt ma, amikor 5 percen keresztul szidta Moh-t.

Megy a kurvanagy egymassal egyetertes, a sajat maguk istenitese, holott meg eselytelenek egy olyan parbajban, ahol tenyleg ez a szurke, nemkiemelkedoen szokebomba volt az ellenfeluk.

Adamadam 2020.12.28. 00:56:20

@Fálki: és pont emiatt lenne érdemes jelentkezni egy ilyen műsorba, és egy minimális taktikával megnyerni.
Alapvető dolgokat nem képesek összerakni, nem jöttek még rá hogy ha 10-en támadnak egy embert akkor azt megkedvelik a nézők (lásd Virág).
Ők valószínű hiába néztek több évadot, a lényeg nincs meg nekik. Ami visszatart a jelentkezéstől, hogy az rtl úgy manipulálja ahogy akarja. Ha olyan kedvük van bedobnak 4 lilakendőt és keresztbehúzzák a számításaid.

Mittudomki 2020.12.28. 01:01:34

@szociál: Ez tiszta sor..mindenkinek vannak elsö benyomásai.Egyenlöre még nem adnám senkinek oda a gyözelmet és a normálisabb csapatból is eddig csak Dani pedzegeti a kiesö pályát ahogy Virágot intézi(na az sokkal nagyon sokkal megalázóbb a NÖKkel szemben,ahogy azt a szegény lányt hülyíti,mégha nevelési kurzusnak álcázza a soviniszta,egosita szerepét hogy ingyen uncihoz jusson)

A többiek még kisebb botlásoktól eltekintve elég normális értékrendszerrel rendelkeznek(vagy mutattak meg eddig)
Azt persze tény Móh qrva vékony szálon táncol hogy erre a "kapcsolatra" ne menjen rá a játéka,de ahogy nézem még észnél van és jól épít(ette)i ki a vészkijáratot hogy élvezze is a gyümölcsét de ne temesse maga alá ha összedöl :D
A mai BV-s beszélgetése Bálinttal pedig még elővetíthet valami fejlödést a szerepében..meglássuk.
Elöször is koccoljon aki már leírta magát..sajnos most Gina(együgyü de nem zsigerböl rosszindulatú,agresszor mint a 2 "barátja" aki belöki maguk elött a csapat összes tagját a vonat elé) mert a szerkesztök bevédték Fru meg Rencsi seggét.

Fálki 2020.12.28. 01:05:31

@Adamadam: Igen, sajnos ennek ez az ára.

Elmegy az ember bohócnak, akkor ugy kell ugralni, ahogy Ők zenélnek.

Minden massal maximalisan egyetertek. De ha tetelezzuk fel, csak egy magam/magadfajtát beraknak 12 ilyen retardált koze, akkor hiaba vagy taktikus es okosabb mindenkinel, periferiara fogsz szorulni.
Nyilvan a nezok melletted fognak állni és valszeg jól teljesitesz majd a parbajokon, de a csatorna egy showmusort szeretne gyartani, nem pedig egy macska-egér jatekot.

Adamadam 2020.12.28. 01:20:32

@Fálki: az biztos, hogy perifériára szorulnánk. Bár az idei és az előző évadot megnézve látszik, hogy van egy mocsár csapat (előzőben Radics, Vivien, Krisztián, Csoki, Reni) és egy valamivel értelmesebb visszafogottabb (Roli, Hunor). Ez most ugyanúgy megvan, és hullanak is a mocsár csapatból. Ha a hülye tiktokos/instás dolog nem kavar be, akkor én Bálint vagy Robi győzelmére mernék fogadni. Ők azok akikről eltudom hinni, hogy megnéztek egy korábbi szériát és valamennyire értették is.
Egy vv5 Attila és Péter még most is tarolni tudna.

Fálki 2020.12.28. 01:27:31

@Adamadam: Péter nálam az alltime favorit, az a csavo parade volt, amit csinalt. Itt a VVben is, meg aztan a Survivorban is. De termeszetesen Attila is top lenne, itt is, egyetertek.

Nekem mar eleve a castinggal is bajom van... Miert nem lehet 2-3 ezektol a senkiktol eluto csodabogarat betenni oda, akik ad1, gondolkodnak ad2, ezzel szorakoztatnak ad3, lenne normalis taktikajuk és had ne soroljam tovabb.
En azt hittem, hogy ilyen szempontbol a tavalyi casting volt a melypont, de nem.

Adamadam 2020.12.28. 01:38:01

@Fálki: a tavalyiban talán a mocsár részleg egy kicsit gázabb volt. Radics, Krisztián, Vivien szerintem alpáribb volt a mostaniaknál. Talán Renátót lehet velük egy lapon említeni. A meleg szereplők eddig nem váltak be a vv-ben, vv8 Zsolti inkább a műsor után kupálódott ki, vv9 Greg inkább csak ártott a melegeknek, Robival mégha csak biszex is, most nagyon betaláltak. Homofób ismerőseim is szimpatikusnak tartják.

Ami még zavar, hogy nincsenek bent idősebbek. Bálint a legidősebb a 30 évével. Korábban bőven voltak 30-asok, a 40 fölötti volt annyira ritka mint most egy 30 éves. Sokkal jobb műsort csináltak Alekoszék vagy épp Attiláék. Most meg telerakják 18-20 évesekkel. Dani a 22 évével már apjaként beszél Virággal.

Péter egyébként zseniális volt. Már az elején taktikázott, maga köré gyűjtötte Cristofeléket akiket szépen felhasznált a céljaira. Attila meg tudatosan elbizonytalanította az idiótákat, hogy Péternek nehezebb dolga legyen.
Ennek ellenére nem utálták egymást, hanem ellenfélként hol szövetkeztek, hol egymásnak ártottak. De nem a csicskakutyázás volt a szintjük.

Most se kéne sokkal több, akár ugyanilyen szar lehetne a casting csak rakjanak be 2-3 Attila, Péter szerű karaktert meg akár egy csodabogár Alekoszt és meg is van a műsor.

Fálki 2020.12.28. 01:41:47

@Adamadam: Teljesen egy véleményen vagyunk!

Én IRL Péter vagyok, szóval ha Te Attila, akkor jovore jelentkezhetunk :D

Adamadam 2020.12.28. 01:52:41

@Fálki: benne vagyok, a végén valamelyikünk megnyeri és felezzük a pénzt:D
A való életben hajazom Attilára csak jóval kevesebb pszichopata vonással. A villában viszont végig taktikáznék, és persze rendesen felkészülnék a korábbi évadokból. Attila annakidején elvileg pszichológiai könyveket olvasott a játék előtt, és már a castingon elkezdte húzni az agyát Kingának. A tetoválása a beköltözés előtt készült el, a castingon találkozott Kingával, és mielőtt bement egy kis "K" betűt tetováltatott a mintába. Eddigi legtudatosabb vv szereplőnek tartom

kipcsak harcos 2020.12.28. 05:03:13

@Niemandhäuser: ne is törődj velük, Te vagy az én emberem!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.28. 06:56:22

@Fálki: @Adamadam: EKG az egész párbeszédetekre. Adamadam jelenleg szinte az egyetlen vagy, aki kb. olyan történéseket várna (de inkább remélne, vagy álmodna) ettől a szériától, mint én. Sok problémám van a VV10 Castinggal, a legnagyobb az, hogy nagyon nagy intelligencia különbség van köztük, és két játékos toronymagasan kiemelkedik közülük (Bálint és Ádám), akik nagyjából optimálisan átlátják az erőviszonyokat, viszont egy csapatba kerültek (nem véletlenül), és így lenullázzák a szappanoperák kiszámíthatatlanságát, mert totálisan uralják a játékot. Ez az oka, hogy az RTL kénytelen kendő bedobásokkal nehezíteni a dolgukat, és mesterségesen kívülről benyúlkálva bonyolítani az erőviszonyokat. Ezen kívül a másik problémám, hogy 4-5 teljesen szürke versenyző is benn van, aki szinte semmit sem ad a műsorhoz sem taktikailag sem szórakoztató faktor vonatkozásában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 08:18:37

@Adamadam:
Attila talán azért volt erős ,mert nem került össze ennyi retardáltakkal, az ő szériájában nem voltak Renáták meg Ginák akik kikelve magukból 2 centire az arcodba üvöltik hogy kurva vagy :))
Ha ilyen a közeg akkor nehezebb megtaetani a hidegvéred, bár Attila is psziho volt, terorizálta a csajokat meg azt a vékony csávót aki 2. lett, de egy ilyen trógerekkel teli villában nehezebb lett volna játszania a játékát, össze dőlt volna a kártyavár.
Most Bálint a Nagy bankrablásban a Professzor, eddig úgy megy a játék ahogy ő akarja, még a lilát is levette egyszer, amit a kancigány sose fog levenni, mert ha egyszer párbajozni megy vissza nem tér, mert már mindenki őt akarja kint látni a villából meg a kuszafogút.
A néző mindig oda képzeli magát, mit tenne ha pl Moh/Bálint lenne és betámadná Renike, ezt a sötét agyával Renáta nem fogja fel, nem lesz 10%-a sem mert az agresszorokat az agresszorok sem szeretik, de valamiért az RTL bevédte.
Remélem ebben az a taktika hogy kiakarják zárni a gecibe, és már megvan a forgatókönyv, valamilyen indokkal kibasszák és akkor a nézők, és az RTL is jól jár, mert az RTL szerint is elitélendő az agresszió a villában, vagy mert jó lesz látni Fru fejét ahogy ott ül egyedül :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.28. 08:42:40

@szociál: Uccsó bekezdésre: nem hiszem, h ez volt a szerkik motivációja Rencsivel kapcsolatban. Ha akartak volna komolyan lépni, akkor megtehették volna már pl az ajtóütésnél, ami már nem is az első eset volt. Inkább a kiszámítható játékmenetbe akartak csavart vinni, kimenetel szempontjából teljesen feleslegesen.

hereverő heverő 2020.12.28. 08:52:43

Lóreggelt.

Nos. Engem zavar az öncélú gonoszság. Hiába mondogatjuk, hogy saját maguk mentek be, hogy ők keresik a bajt, de akkor sem kell szándékosan kicseszni az ápoltakkal. Ki fogják ők idegelni saját magukat, nem kell még pluszban, szándékosan szadizni őket. Az általatok említett "történések" pedig mind ilyenek, ahogy Szoci is irta: attila terrorizált mindenkit. Akkoriban újdonság volt, meg is nyert vele egy lakást és egzisztenciát. De az összes többi VVt ugyanerre felhúzni (és ezt visszavárni) szerintem egyenesen beteg dolog.
A stratégia nem egyenlő az összes többi játékos (akárki is kap hányingert ettől a szótól, de ők bizony játékosok) módszeres kiidegelésével. Esetleg egy párbaj előtt lehet ez taktika, hogy idegesen könnyebb belekényszeríteni hibákba az ellenfelet, de ennél több nem.

Módszeres gonoszságot én SSKK nem akarok nézni. Az nem "tattika".

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 08:52:48

@Bo(a)rder Gamer:
Minimum még 2 hétig kell néznünk a kancigány fejét ahogy a kuszafogúval romantikázik, vagy aláz a porig bárkit, Virágok az intenzívre küldené, és elmondta minden kurvának, Bálintot és Moht is alázza mocskoszszemét módon, úgy hogy kiderült mekkora csicska beszari ember, ezt a ziccert Moh helyében kijátszottam volna, mert most sztem elpattant volna Renikénél a húr, és tuti kizárás, de Moh nagyon puha, csak a seggnyalatás és a torkoztatás megy neki, szerencsétlen.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.28. 09:06:00

@hereverő heverő: Szép reggelt tesó! Lehet félreértem, mert az öncélú gonoszsággal nekem is van bajom, de Attila esetében - ha jól értettelek - nem volt az. Te is mondtad, ez egy játék. És a játéknak van egy célja. Ő a cél érdekében tette, amit tett, nem is rosszul és megnyerte a játékot. A kiidegelés csak egy eszköz volt az eszköztárában, ami nem csak ebből állt. Nekem bejön, ha valaki tervezetten és tudatosan játssza a játékot, megkeresve a többi játékos gyenge pontját. Az pedig a többieken múlik, hogy kinek mi is az. Nekem bejött a játéka, de nem kell h mindent ugyanúgy lássunk :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.28. 09:07:56

Bár ha belegondolunk, az esélyt megadta Renátának az RTL hogy gáláns úrként lepasszolja a kendőt a két csajnak, másik barakban a fiúk amúgy is a lányoknak adták, szóval lehetett volna egy tökös párbaly , de mivel becsicskult ez nem így sült el.
Esetleg az még fair lett volna hogy sorsot húznak, és ha Fru vagy Reni húzza a rövidebbet akkor ő megy, de ők nem fair játékosok ezt eddig is tudtuk.

hereverő heverő 2020.12.28. 09:16:27

@Bo(a)rder Gamer: A stratégia oké, a kiidegelés oké, a szidalmazás és megalázás nem oké. Attila is keverte a szálakat, de a terrorizálás nem tetszett a játékában. Szóval alapvetően nem tetszett a játéka, bár elismerem, hogy sikeres volt benne és újszerűt mutatott. Éppen ezért ugyanezt elvárni most is tök felesleges. Másrészről tudjuk, hogy ezekből a gyökerekből nem lehet ilyen várat építeni, mert semmi intelligencia nem szorult beléjük.
süti beállítások módosítása