Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X41 – Kereskedelmi tévés konzumkarácsony

2020. december 25. 20:13 - dmr94

Büszkén mondhatom a VV hogyvolt csapat nevében én is, hogy VAGYUNK VÉGIG az ünnepek alatt, a mai összefoglalót különösebb történések híján inkább a vizuális tartalmak dominálják majd, úgyhogy giccsparádéra, színkavalkádra és könnycunamira felkészülni, nézzük, hogyan telt a villalakók karácsonya!

vv10x41_73.png

"Karácsony első napja van,

köszönt és minden jót kíván

11 ápoltunk belül a villán."

PP erősködik, hogy márpedig ez békés és boldog karácsony lesz, bármit is gondoltak erről a nézők a múltkori szavazáson és mivel a hatalom a vágók/szerkesztők kezében van, nem tudunk versenybe szállni ez ellen. A lakókat a Last Christmas ébreszti, ami instant könnyeket fakaszt Amandából és Ginából, előbbi elmeséli, hogyan telik náluk a szenteste és az arra való készülődés. Megsúgom: teljesen átlagosan, úgy ahogy a legtöbb magyar családnál. Felidézi édesanyja "kis veréb testét" és hogy neki is ez a kedvenc száma de nem tud angolul, így csak halandzsázásban jeleskedik. Gina természetesen együttérez de nézőpontjának kifejtését Amanda erőteljes orrfújása nyomja el.

Az ápoltak megkapják kötelező csúnya pulóvereiket, Virágé még zenél is, Bálint pedig megjegyzi, hogy ha egy éve valaki azt mondja neki, hogy következő karácsonyát itt tölti, azt biztos kineveti (akkor még futott az ÉNB szekér?). Fadíszítés előtt a leghiúbbak előbb azért még magukat díszítik fel – értsd szokásos sminkelős és hajigazítós vágóképek. Robi a díszekkel szimulálja Gina részeg viselkedését, ahogy rajta vonaglik ezzel minden bizonnyal előárnyékolva az ünnepi buli eseményeit. A fa befaragása a talpba Bálint számára bizonyul testhezálló feladatnak, Dani, Moh és Robi próbál neki ebben segíteni/asszisztálni, a fiúk potenciális alibizése persze szemet szúr Ginamandának, akik bezzeg a kanapán fetrengve elképesztő hozzáadott értékkel bírnak a készülődésben. Az újabb egotrip jegyében saját arcképükkel ellátott díszeket aggatnak a karácsonyfára, Dani frappánsan jegyzi meg, hogy az ő arcát nem bírja el az ág, Amanda elégedett a végtermékkel, a blokk pedig azzal zárul, ahogy a két lány folytatja a sztorizást otthoni élményeikről, mondanom sem kell sok újdonság itt sem hangzik el.

Megérkeznek a családtagoktól kapott ajándékok is, gyermeki izgalom járja át a villát, saját elmondása szerint még Vivit is, pedig kezdeti arckifejezését látva azt hihetjük ő már felért a csúcsra a vibrátor megvételével. Egyesével nézik meg és mutatják be mit kaptak, jellemzően fényképes párnák dominálnak de van itt bőven stock karácsonyi ajándék is, úgy mint: zokni, póló, ékszer, plüssállat, csoki és néhány személyre szóló dolog is akad üdvözlőlapok, képek és üzenetek formájában. Moh nevével lassan külön merchandising termékportfólió készül, avagy EMÁJ GENG BESZTEN LÉBEN. Gina nagyon meghatódott pedig Díígóó nem is küldött neki ajándékot és Vivi is mosolyra fakad szép lassan, főleg, amikor kibontja a műszempillákat és arcmaszkokat tartalmazó csomagját. Renátónak csak bent esik le kiket lát a pólóján: "Basszátok meg, ez a Viki meg a Merci. Itt meg a Csilla néni vékonyan." Danit érdemes még kiemelni, aki némileg meglepő módon érzékenyül el, hiányolja barátai, apja és húga bárminemű üzenetét, kicsit sértve is érzi magát. Bálint igyekszik vigasztalni mondván a szülei neki sem üzentek. A jelenet után Peti jelzi ő bizony meghatódott és hozzáteszi, hogy Csilla néni alakjával még most sincs semmi gond nehogy véletlenül body shaminggel vádolhassák a csatornát.

A fogadott jókívánságok után most az ápoltak üzenhetnek kifelé, bár tekintve, hogy csak simán odaállnak egy-egy kamera elé, ezt valójában bármikor megtehetnék. Semmi extra, mindenki puszilja a rokonokat, Bálint boldog karácsonyt kíván Anyának, Apának, Bencének, Maminak, Ákosnak, Főnöknek, Tufinak, Nunonak, Mesternek és az ex-siófoki csapattársaknak is. Dani még ezt az üzenetet sem tudja abszolválni faszvakarás nélkül, Moh nagyon boldog karácsonyt SZERETNE ÜZENNI, Fru pedig luxusfeleségeket imitálva villantja be összes ékszerét a videóban. Végül Ginát hallhatjuk: „Hatalmasan boldog vagyok az miatt, hogy vagytok nekem.” Bárcsak ezt kaptam volna egy párnára írva ajándéknak idén! Peti még egy kis ripacskodás keretében hiányolja, hogy neki senki sem üzent, illetve ő is megemlékezik a Bálint által említett veretes névsorról.

A villalakók végül egymást is megajándékozzák, a szerkesztők szerencséjére megalakultak már a párok, egyedül a Vivi-Bálint-Robi vonalon kell meghekkelni a rendszert, hogy a lány mindkettőjüknek kedveskedjen és így senki se maradjon üres kézzel. Tovább halmozódnak a fényképes párnák és bekeretezett közös képek, Gina a kelleténél kissé nagyobb ajándékszatyrot választ, Moh meglepően kreatív/kedves módon erősíti meg Mercivel a barátság extrákkal státuszt, Frutól pedig a széria során talán először halljuk az örök klasszikust, miszerint "ha nem is nyerem meg ezt a játékot, én veled már biztosan nyertem" – Renátó legnagyobb örömére. Dani sem hagy minket bölcsesség nélkül: ő sokkal jobban szeret adni, mint kapni és Virággal való kapcsolata szerintem minden aspektusból jó példa erre.

Polihisztor Péterünk egy kisebb érzelmi monológgal zár, legnagyobb sajnálatára idén elmarad minden családos, színházas, zenekaros esemény de sebaj, mert megnézhetjük az ápoltak klipjét, amint egy újabb tucatslágerre bohóckodnak, énekelnek vagy tátognak elég magas ripacskodás faktorral. Újfent konstatálhatjuk, hogy 2-3 sort sem képesek memorizálni és az angol nyelvvel is meggyűlik a bajuk de legalább a KRISZMÖSZ szó megy és látszólag élvezik is, Bálint mindenképp. A kollektív érzület a produkció után pedig talán azzal summázható, hogy All I want for Christmas is Amanda kiesés.

Holnap párbaj, kedvesebb kívánságokat küldök mindenkinek, mint amit Digó kapott a barátnőjétől.

digo_uzenet.png

508 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cérnahuszár 2020.12.25. 23:09:53

@ppupu: csak tegyük mellé ginát. Mi meg lehalkíjjuk atv

2020.12.25. 23:10:40

@nicu71:
Hoze azert ilyen mert csak sotetben misszionariusban dugnak

Cimili2 2020.12.25. 23:11:15

@Mók_Ica: tvbuzinál. mindig elcsórja és elfelejti visszaadni.

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:11:49

@Cérnahuszár a natív: Kevés... verjük agyon.. lécci..lécci...lécci..

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:12:33

Győzi hogy izgul Moh cerkájára

2020.12.25. 23:12:52

@Bo(a)rder Gamer:
Persze, ott bujkalok a sotet sarokban kozben

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:13:21

@Bo(a)rder Gamer: Tudtam, hogy rád számíthatok tesóóó

Cérnahuszár 2020.12.25. 23:13:43

@ppupu: sztem valaki már megpróbálta megskalpolni

kawazu 2020.12.25. 23:14:09

mi a faszert ennek a senkinek a performanszat kell nezni
nem a vella lakokrol szolna ez a kibaszott musor vagy mi?
szerkik ujrazom !Szarok vagytok de nagyon !!!!!

Ecotrans 2020.12.25. 23:14:33

@Alice from madness: nincsen ivartalanitva amúgy nőstény. A másik kedvencem amikor karmol mint az állat :)

Nátha ellen bálna 2020.12.25. 23:15:45

@Alice from madness: Pont azért bírom, mert hiteles. Sokat tanultam tőle a macskákról. Amúgy: macskák, Csodaország, horror, Alice-játék, meccsoda ízlés bontakozik itt ki, kérem szépen! Ámulok és bámulok!

2020.12.25. 23:16:52

@Nátha ellen bálna:
:) Es ez meg mindig csak a felszin kapargatasa

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:17:16

@Nátha ellen bálna: Húzza a karójába a Dr. sztropapöcs vagy ki az a f@sz :)

Nbl 2020.12.25. 23:17:16

José, te egy f@sz vagy! Mutatom is most!

…………………...„„-~^^~„-„„_
………………„-^*'' : : „'' : : : : *-„
…………..„-* : : :„„--/ : : : : : : : '\
…………./ : : „-* . .| : : : : : : : : '|
……….../ : „-* . . . | : : : : : : : : |
………...\„-* . . . . .| : : : : : : : :'|
……….../ . . . . . . '| : : : : : : : :|
……..../ . . . . . . . .'\ : : : : : : : |
……../ . . . . . . . . . .\ : : : : : : :|
……./ . . . . . . . . . . . '\ : : : : : /
….../ . . . . . . . . . . . . . *-„„„„-*'
….'/ . . . . . . . . . . . . . . '|
…/ . . . . . . . ./ . . . . . . .|
../ . . . . . . . .'/ . . . . . . .'|
./ . . . . . . . . / . . . . . . .'|
'/ . . . . . . . . . . . . . . . .'|
'| . . . . . \ . . . . . . . . . .|
'| . . . . . . \„_^- „ . . . . .'|
'| . . . . . . . . .'\ .\ ./ '/ . |
| .\ . . . . . . . . . \ .'' / . '|
| . . . . . . . . . . / .'/ . . .|
| . . . . . . .| . . / ./ ./ . .|

SzabadEzANév? 2020.12.25. 23:17:30

DUPLA JELET KAPTOK HA TERHES VAGY

2020.12.25. 23:18:20

@Ecotrans:
Nem akarok beleszolni, nem tudom, mennyi idos, de ha 8 honapnal idosebb, meg kellene csinaltatni, mert folyamatosan ivarzik es konnyen mehgyulladas vagy raknlehet a vege. + Ivartalanitas utan sokkal kezesebbek es alomra jarnak csak es kizarolag.

Mók_Ica 2020.12.25. 23:18:31

marija kerrri, hávárjú????

Cimili2 2020.12.25. 23:18:46

@Nbl: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:19:00

Én esküszöm próbálok kultúrált lenni... de nem sikerült GYŐZŐ MENJ A JÓ K..VA ANYÁDBA

2020.12.25. 23:19:34

@Nátha ellen bálna:
Egyebkent tenyleg en vagyok Alice, egy csikos macska (is) kiser utamon es egy feher nyuszim van

Mók_Ica 2020.12.25. 23:20:06

még jó, hogy a vv-ről ez a bv....és nem győzőről.....pffff

2020.12.25. 23:20:07

En ezen tudok rohogni amugy, bocsi HV

SzabadEzANév? 2020.12.25. 23:21:01

Mi ez a kabaré baginacsa ami itt el van nekünk adva, mint belevaló?

Cimili2 2020.12.25. 23:21:24

@ppupu: örülök, h végre kimondta valaki. nő létemre sose tettem volna, de max.ekg!!

Ecotrans 2020.12.25. 23:21:41

@Alice from madness: köszi! Még nem múlt el annyi idős, de meglesz.

LaciHogyVoltol 2020.12.25. 23:21:45

Azért az effekt amikor Győzi oldalán mozog a kocsi, "Maria"-én meg áll :D :D :D

Qqts 2020.12.25. 23:21:47

Mondjuk ez vicces, hogy a kocsi egyik ablakan szaladnak a fak. A masikon meg allnak

nicu71 2020.12.25. 23:22:02

@Alice from madness: hát eskü most én is röhögtem, ez van

2020.12.25. 23:22:05

@Cimili2:
Szoljalcsak, no letemre majd en karomkodok helyetted

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:22:16

Na győzike véget ért..... Jól látom agyon akarjátok verni ?
Be lehet szállni ? Van egy kalapácsom !

csodalámpa 2020.12.25. 23:23:38

Amúgy Hozé csinálja jól, kedvére debilkedhet a TV-ben és még fizetést is kap érte....

2020.12.25. 23:23:53

@Ecotrans:
Nagyon megeri :)
Ha MO-n laksz es BP-n, akkor Exopet.
Meg szivesen segitek, ha aktualis, 12 eve nyuszizom, Gismo elotti nyuszim 8 evesen ment el.

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:23:54

Szar ez a VV úgy ahogy van! Csak Ti értek benne valamit! :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:25:04

@Cimili2: Az esetek 90% ban megbánom, hogy bekapcsolva hagyom ezt a hímringyó Tájszólásos díszcigány buzit.

Cimili2 2020.12.25. 23:25:09

Na további jó szórakozást nektek!! :)

2020.12.25. 23:25:21

@nicu71:
En szeretek igy baromkodni mint ebben a Maria kerri-s videoban gyozi ugyhogy sajnos en ezen tudok nevetni

2020.12.25. 23:25:58

@Nátha ellen bálna:
Jo mostmar ez is landol a listan annyit emlegeted :D

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:26:28

@Alice from madness: Egyelek le, drága szívem! Elérzékenyülök mingyá!
Nyalom a szemed Neked is! ( Ez eddig soknak írtam ám ! :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:26:59

@GinaCsöcse: Gyere, megskalpoljuk, karóba húzzuk, aztán jön a kerékbetörés.

Qqts 2020.12.25. 23:27:06

@ppupu: nem tajszolas aaaaz, videki akcentus

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:27:22

@ppupu: EKG ! Engem az idegesít, higy a BV-ben a VV-ről akarok infokat vagy bármit, nem róla !

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:28:08

@ppupu: És a végén lepisáljuk a sírját ! (Ezt olvastam valahol...nem saját :(

Bo(a)rder Gamer 2020.12.25. 23:28:08

@ppupu: Relax, bro. egyszer minden véget ér.

GinaCsöcse 2020.12.25. 23:29:08

Jóéjt Tesóim, elmegyek alukálni....

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:30:01

@GinaCsöcse: Ez az.. de nem lepisáljuk, hanem lehugyozzuk... minőségi különbség :))))

2020.12.25. 23:30:01

@GinaCsöcse:
Csak az a kulonbseg, hogy engem ennyivel nem hatsz meg

Bo(a)rder Gamer 2020.12.25. 23:30:08

@Qqts: @Alice from madness: Egy duettet toltok nekünk? Lenne 7nem8milliós nézettsége. :)

2020.12.25. 23:31:29

@Qqts:
Ebben nem ketelkedem. Egyszer a hajambol gyartottam bajuszt es szakallt, majd ugy setaltam be a fonokomhot. Napoltuk a megbeszelest

Cérnahuszár 2020.12.25. 23:31:37

amikor fent kommandózott a vella tetején, vártam hogy bekandikál mint a galamb és ráhozza a frászt az ápoltakra, de hiába

ppupu #Fantom for President 2020.12.25. 23:32:53

@Bo(a)rder Gamer: Tesa elmegyek olvasok egy kicsit aztán csicsika, már lenyugodtam...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.25. 23:34:30

@ppupu: Na ennek örülök, mert ennyit nem érne Jose :) Jóéjt tesó!

Nbl 2020.12.25. 23:41:31

@ppupu: én is így vagyok, egy héten egyszer belenézek, de 3 percen belül mindig elkapcsolok, mert annyira irritál, h szét tudnám b@szni azt a bamba pedofil fejét.
Egyébként baromi kíváncsi lennék, h tudja-e h mennyire rühelli a zemberek jó része és aki nevet, az sem vele csak rajta... Mert ha úgy csinálná, h tudja, akkor legalább azért respektálnám, de szinte tuti, h pont a saját korlátoltsága a gátja annak, h ezt felfogja.

Spitzbaue® 2020.12.25. 23:49:27

@Qqts: De ekkor ki kell küszöbölni, hogy a kieső játékos szavazata számítson. Bár, ezt utólag korrigálhatják. Izgi lesz, na.

nicu71 2020.12.25. 23:50:19

@Alice from madness: hogy vagy Keri,havarjú?"Hát egy kicsit bokhalós vagyok ,éhes

Adamadam 2020.12.26. 00:11:03

Kövezzetek meg, de én szeretném ha Amanda menne vissza. Baromi unalmas lesz a játék, ha a 6-os sorban kiejti a 4-es minden tagját aztán boldogan élnek amíg meg nem halnak.. akkor meg jönnek majd az olyan kiválasztások, hogy "ne haragudj tesó, tudod hogy imádlak de valakire rakni kell". Amanda nem csinál műsort, de körülötte lévők igen. Merci pedig azon kívül, hogy Mohval vergődik szintén nem csinál semmit.

Nbl 2020.12.26. 00:12:28

@Alice from madness: ok, csak simán el tudom képzelni, h megideologizálja magának, h azért nézik meg szeretik ... Tudom, h van a gyűlöletből nézők kategóriája, annak idején mikor képernyőre került, haverom is kérdezte, h nézem-e, mondom még nem láttam, azt mondta, "nézz bele, mert ekkora faszt nem látni máshol" és pár részt meg is néztem, de ott még inkább a röhögsz rajta kategória volt, hosszabb távon fárasztott, de nem volt az az érzésem mikor megláttam, h gondolkodás nélkül b@sznám agyon egy szívlapáttal. Most viszont így érzek és ugyan néha rápróbálok,de tényleg sosem bírtam pár percnél tovább nézni, szóval sajnos nálam nem jön be h azért nézzem mert utálom, másrészt viszont simán el tudom képzelni, h az Győzike-show nézettsége alapján tényleg elhiszi, h őt sokan szeretik. Nekem egyébként a BV-be egy olyan figura sokkal jobban tetszene mint a Gyagyás (aka Aurelio), őt is lehetett utálni ha valaki azt szereti, de valahogy mégsem volt egy pondró aki miatt nézhetetlenné válna a műsor. Mondjuk a Gyagyás maga alatt vágta ki a fejszét az ügyeivel, de ez már más lapra tartozik.

Nbl 2020.12.26. 00:22:48

@Adamadam: én sajnos nem tudok ilyen előrelátóan gondolkodni, bár megértem az aggályaidat ... Én ha valakit utálok, azt nem akarom nézni ha nem muszáj, ezért nem nézem a BV-t sem a nyomorult Hozé miatt. Főleg, h nem is kell mind a négyet kidobni, Renault meg Gina (meg a csöcse) szó nélkül fognak átállni a másik oldalra, szóval a túlkormányzott Amanda után már csak a becsicskító gonosz törpét kell kivágni és vége a marakodásnak.

Spitzbaue® 2020.12.26. 00:38:11

@Adamadam: És az Amanda körüliek akkor fogják csak igazán csinálni a műsort, ha kiesik. Nekem katarzis kell, most, és ha Amanda kiesik, az az lesz. És már nem is Amanda miatt, őt már szinte kedvelem, hanem a slepp miatt. És remélem, Grincs meg lesz szórva jellel és láthatjuk az utosó hetét ahogy szharrhá olt mindenkit, a szelíd grállovagja meg a bexart csicskulás, és a korlátlan örjöngés között vergődve szolgáltatja a tartalmat.
És éssel nem kezdünk mondatot :-D

Nátha ellen bálna 2020.12.26. 01:23:25

@Nátha ellen bálna: Hú, ez jó film volt! Nicolas Cage is nagyot ment. Most már úgy nézem, hogy a Lovecraft összest is lassan el kell kezdenem óvasni.

Nbl 2020.12.26. 01:39:37

@Niemandhäuser: egyébként az milyen vicces már, h Fru mennyire fel volt háborodva, h őt tartják a leggyengébbnek és egyébként valszeg tényleg az, de nem azért mert nem csinál semmit, hanem mert csak a hülye nem látja, h miért van Rönóval (volt is ilyen szavazás, vmi 80% gondolta, h érdekből) ... De ha ez nem lenne elég, ... a csicskítással meg a szarrá alázással tovább vágja a fejszét ... Mondjuk nem is értem, hogy nem gondolja, h a nézőknek szimpatikus lesz amikor a szart kavarta, h direkt provokálják Mercit ... Vagy azt hitte, h nem mutatják meg? Bár leginkább semmit sem gondolt, mert mostanra egy romlott ösztönlény lett belőle, amit az is mutat, h a saját szikladzilárd elhatározását a villában nem töcskölésről is simán elengedte.

Post Modern Prometheus 2020.12.26. 01:44:49

Csak a szokásos szavazós spam-kör: strawpoll.com/h8bs9z731
[Az arány nekem nagyon tetszik eddig, mert ha így is lesz, akkor az ha jól emlékszem új negatív csúcs lesz. VV1Leslienek volt ~15%-a amivel kiesett, de az még az sms szavazós időkből volt, úgyhogy nem biztos, hogy mérvadó ilyen tekintetben. Viszont az appos szavazásnál meg VV6Ádám esett ki ~20%-al. [Köszönöm szépen Wikipedia.]]

mézescsók 2020.12.26. 03:26:02

@Adamadam: Lehet, akkor lenne érdekesebb a műsor, ha a hatos maradna. Akkor jönnének ki a belső konfliktusok, akkor lehetnének még banzájok, ha azzal raknának egymásra jeleket, hogy "ne haragudj már, de ....muszáj". Mert miért pont én? Akkor derülhetnének ki olyan dolgok, amikről most még fogalmunk sincs, mert nem mutatják.
Jelenleg kb. 2 hete egyfolytában Ginát nyomatják és rá nem tudok jönni, miért. A riportszobás megszólalások több, mint fele az övé, a műsoridővel együtt. Lenyelném nagy nehezen, ha nem mindig ugyanazt ordibálná, de sajnos igen. Még Amanda sem kapott annyi műsoridőt, pedig mintha párbajozó lenne, vagy mi. Merciről pedig szinte semmit sem adnak, pedig lehetett volna, pl. a büntije kapcsán, hogy boldogul, öltözés, ivás, vagy bármi. Vagy akkor kapott volna adásidőt, ha hisztériázik a kesztyűk miatt? Akkor azért gyalázták volna, így meg azért, hogy nem csinál semmit. A munkahéten csinálta, amit rámértek, balhézhatott volna, hogy nem igazságos, hogy kivan a keze, stb., de ez van alapon beletörődött. Szimpatikusabb lett volna, ha Ginához hasonlóan ajvékol napestig?
Azért az szép lenne a szerkiktől, hogy ha már a párbaj előtti hetet ennyire elfogultan adták le, legalább bejátszanák azt a hálószobai jelenetet, amikor a nagy összeesküvők szépen szövögetik a tervet, hogy mivel hozzák ki a sodrából, hogy támadják falkában Mercit, és a fő kiagyalókról, Fru-ról és Renátóról is mindent az egészben játszott szerepükról.
Azon pedig külön csodálkozom, hogy a hatosfogat még hisz Renatónak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.26. 07:37:26

@Adamadam: Kb 2-en látjuk így ezt a kérdést ezen a fórumon, és haladunk szemben a forgalommal az autópályán, de (sajnos) nagy különbségű vereség lesz belőle. Mindegy, én már szavaztam Amandára, mert az esélyteleneket pártolom. Ha kiesik, ennek a hármasnak vége ebben a formában és valahogy nagyon gyorsan meg kellene szabadulni a maradékoktól, viszont annak fogok drukkolni, hogy Fru-nak valahogy sikerüljön átdiffundálnia a 6-ok táborába, vagy valahogy éket verni közöttük... Kinézem belőle, hogy meg fogja próbálni, és ehhez legkönnyebben Bálinton keresztül vezet az út szerintem.

hereverő heverő 2020.12.26. 08:11:06

Lóreggelt mindenkinek. Vár a reggeli

kozi001 2020.12.26. 08:42:23

@mézescsók: Akkor Dani meg Moh erősebb ellenfeleket fognak kapni a saját táborukból és szépen elvéreznek.

Fu Szekh Li 2020.12.26. 09:18:35

@VV Erőlegény: Ezt most pont nem fogják hagyni, mert párbaj után azonnal kiválasztás lesz, és elég nagy valószínűséggel Frut fogják megszórni.

Ármándójózsi 2020.12.26. 09:29:52

@úgymond olvasó mmkk: Adni fogja, bár halványan azt gondolom, ha ez nem lenne képzavar, hogy azért lesz a kiválasztás közvetlenül a párbaj után, hogy a Bálint vsapat ne tudjon összebeszélni, de így is Kuszafog lesz a kiválasztott, szerintem legalább 6 szavazattal.
Egyébként továbbra is tartom, hogy ez lenne a jó menetrend, heti kiesésekkel, de én a kiválasztást a későbbiekben vasárnapra tenném.
Egyáltalán nem baj, ha így előbb véget ér a széria és ez az esetleges későbbi VV-kre is igaz lehet.

Ármándójózsi 2020.12.26. 09:31:33

@Ármándójózsi: u.i.: Az iskola hét azért jöhetne, online oktatással, mert annak csak akkor van értelme, ha még sokan vannak bent.

hereverő heverő 2020.12.26. 09:41:32

@Ármándójózsi: nekem egyáltalán nem hiányzik az iskolahét. Elcsépelték már, másrészt online oktatásban nem is lenne izgalmas mert a tanárok reakcióit nem látnád. Úgy érzem ezt a szériát a szerkik is elengedték kicsit. A kreatívok meg nagyon.
Már csak az a kérdés, én mit fogok holnaptól nézni ha Amanda mellei ma este kiesnek...

Ármándójózsi 2020.12.26. 09:42:56

@hereverő heverő: A másikban válaszolok Tesó, ok? De megtisztelsz! :D

mézescsók 2020.12.26. 12:27:18

@kozi001: Moh pillekönnyűen kieshet bárki ellen, de Dani nem hiszem.

mézescsók 2020.12.26. 23:16:54

@kozi001: A délelőtti hsz-dre, hogy Dani és Moh a saját táborukból erősebb ellenfelet kaphatnak. Ez van, ez együtt jár a játékkal. Egyszercsak egymásra kell tenni a jeleket és ennyi.

kozi001 2020.12.27. 22:51:38

@mézescsók: Fruék gyengének bizonyultak. Ginát nem tudom. Valószínű, hoyg sokan őt is egy kalap alá veszik velük.
De nemsokára Bálint és Robi is szembe kerülhet Danival és Mohval a végjátékban!

vígszínházas luvnya 2020.12.28. 16:02:55

@mézescsók: 2 hete egyfolytában Ginát nyomatják és rá nem tudok jönni, miért. : Mert Gina egy közhelyraktár... Egy basic bitch... És nekem az a tippem azért mutatják ennyit, mert a szerkesztők is csak fogják a fejüket és ordítva röhögnek rajta, hogy mennyire sötét és egyszerű a csaj és élvezik, hogy ezt mindenkinek nyilvánvalóvá tudják tenni.. Szórakozzatok ezen az egysejtűn ti is úgy, ahogy mi szórakozunk..

mézescsók 2020.12.28. 17:39:32

@kozi001: Fruék nagyon erősek lehetnének, mert van érzékük a kavaráshoz, Renatónak még a helyezkedéshez is, mert mindig visz infókat Bálintéknak (más kérdés, mennyire hisznek neki, mert lejáratta magát elégszer), de - ha igaz, hogy megnéztek pár korábbi szériát - néhány dolgot vagy nem vettek észre, vagy nem figyeltek rá. Pl. az, hogy nem szerencsés, ha nagyon összezárnak, márpedig ez az egész kvartettjükre igaz. Vagy pl., hogy ha valakit falkában támadnak (Merci), az elnyeri a nézők többségének rokonszenvét (ld. előző szériában Adri, az egyik korábbiban Zsuzsa és akkor még nem volt insta és tik-tok).
Gina egy sajátos karakter, ezt nem vitatom, de én nem kedvelem. Nekem túl, túl,túl... mindenben too mutch. És sajnos esze, alkalmazkodási készsége, taktikai érzéke nulla. Máshova pedig nem lehet sorolni, mert Bálinték közeledési kisérletei ellenére nem mozdul a "csapata" mellől. Szép dolog a hűség, de ha nem látja, márpedig nem látja, hogy mennyire mellékszereplő Fruék játékában, és hogy mennyire folyamatos nyomás és befolyásolás alatt áll, hogy simán beáldozzák, akkor neki annyi.
Azt meg már írtam, hogy bizony, egyszer minden csapat eljut oda, hogy egymásra kell tenni a jeleket, mert csak egy nyerhet. Így érnek véget a szép, egész életre szóló barátságok!

mézescsók 2020.12.28. 17:47:36

@vígszínházas luvnya: A munkahéten - akkor kezdett főszereplő lenni - még volt egy sanda gyanúm, de az annyira szemét gondolat volt, hogy igyekeztem elfojtani. Ez pedig az volt, hogy Ginával reprezentálják az etnikuma munkához való hozzáállását. Gina pedig mindent úgy reprezentált, ahogy az a közvélekedésben él. A gondolatot azért vetettem el, mert ilyen eszközöket még egy ilyenfajta játékban sem szabad bevetni, mint a vv.
És igen, közhelyraktár, minden sztereotípiát hitelesen hoz, ami a való világ ezzel a rasszal kapcsolatban gondol.
Csak én nem nagyon tudok rajta nevetni, annyira szánalmas.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.28. 17:54:39

@mézescsók: A mocsár csapatban még mindig úgy látom, hogy Fru az egyetlen, aki megérdemelné a végjátékot sztem. Figyelem nem a győzelmet, a végjátékot! Gina jellemzésével maximálisan egyetértek, és Renátóéval is azzal kiegészítve, hogy taktikához és stratégiához fogalmatlan, helyezkedni tud csak, illetve próbálgat. Fru a tipikus fondorlatoskodó és ármánykodó típus csinos boszorkány/gonosz mostoha, csak sajnos a mocsár teljesen elszigetelte magát a villában, szerintem egyébként azért, mert túlságosan elnyomta az érzelmeiket (és sajnos egybites tudatokat) először Gaben ámokfutása, majd Gina óbégatása.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.28. 17:58:49

@mézescsók: Az RTL amúgy sem csinálna ilyen anti roma (rasszista) politikát, más csatornák talán inkább. Gina hozta a klasszikus roma mintát, de nem hiszem, hogy szándékos lett volna az RTL részéről, sőt ki is zárom ennek a lehetőségét.

mézescsók 2020.12.29. 00:43:24

@VV Erőlegény: Ezért írtam, hogy ilyen eszközöket még a vv-ben sem szabad bevetni. És igen, az RTL-ről én sem feltételezem, ezért is vetettem el a gondolatot, de van olyan csatorna, amelyikről igen.
süti beállítások módosítása