Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better than us - Episode Six

2020. december 24. 08:30 - hektor_

Nézem Glebet a folyóparti padon, mondom ez a csávó még mindig az 1984 című könyvet gyötri, nem is csodáltam hogy az évad eleje óta olvassa, anno nekem is egy örökkévalóságnak tűnt, mire elértem végre az utolsó oldalig – de belenézve rájövök, hogy ez bizony a Blade Runner. Jön Barsz, a férfi megdicséri a Likvidátorok csapatvezetőjeként elvégzett kiváló munkájáért, de Barsz nem dícséretet, hanem további akciókat akar, és nem érti, miért nem lehet minden nap robotokat gyalázni, hiába világosítja fel róla a kopasz, hogy viszonylag gyorsan börtön lenne a vége. A srác tovább hepciáskodik, így Gleb részéről is hamar eljön a “kivakartalak a g*ciből, vagy nem vakartalak ki?”-pontja a beszélgetésnek, amitől úgy tűnik, Barsz lenyugszik, pedig nem. Gleb aztán feltesz még egy fontos kérdést, de nem azt, ami mindannyiunkat foglalkoztat így jobban megnézve a pultost, hogy az orrával egyébként mi a helyzet, hanem azt kérdezi, hogy ismeri-e Jegor Szafronovot. Intro.

1.png

Ira meglátogatja a kényszerszabin dekkoló Varlamovot, elmesélvén neki a megtudott híreket a Szafronov-Toropov ellenségesedésről, és indítványozza hogy talán hinniük kéne a dokinak. A férfi pont leszarja mostmár az egész ügyet, és undokul elkezdi bekebelezni a lány által hozott ebédet. Ira lelép.

2.png

Toropovék reklámot forgattak a Szafronov piknikből, ezzel villog az apósának, de azt már nem vallja be, hogy a képernyőn látható férfi kicsoda, hiába kérdezi az öreg. Loszev úr tájékoztatja a vejét arról, hogy a korábbi tender már nem egy sima tender, hanem egybe lesz kötve show-ként a Korai Nyugdíjazási Program bemutatójával, vagyis az egészből egy Csillag Születiket csinálnak, robotokkal – úgyhogy ezt követően Viktor meg is beszéli Maszlovszky-val, hogy Szafronovot majd megbízzák Arisza felkészítésével, oszt kalap, részükről le van a gond. Az említett férfit Alla épp kicuccoltatja a nappaliból Lev dolgozószobájába, aminek persze vita lesz a vége, mert Szafronov újra fel akarja állítani a családjukat, Alla meg megjegyzi azt a nem elhanyagolható tényt, hogy neki már új családja van, az új férjével, szóval jobb lenne, ha Gera is túllépne végre ezen. A férfi nem túllépni akar, hanem szexelni, úgyhogy az exfeleség ott hagyja a francba azzal, hogy ez még egyszer ne forduljon elő – Arisza pedig kilépve a másik szobából közli, hogy Alla végülis mégsem hazudik mindig, mert most például igazat mondott és a háta közepére nem kívánja a társaságod.

Közjáték: Jegor elmegy a Bot.Net-be, de Barsz nem engedi hogy a húgával beszéljen, hanem mindenkit bezavar a klubba, kizárva ebből a fiút, és a telefont sem engedi felvenni Zsannának.

7.png

Alla elmeséli Marinának iszogatás közben, hogy mi történt, és hogy majdnem megingott, aztán kiderül az is, hogy Levnek nem tudni, mit hazudott arról hogy mit csinálnak még Oroszországban, de a férjnek a kenguruk között fogalma nincs arról, hogy feleség itthon az exszel lakik együtt és családosdit játszanak. Toropovéknál szintén áll a bál, miután Szveta meglátja az Arisza-reklám férfi főszereplőjét.

Másnap reggel Szafronovot futás közben elkapja Ira, és elmeséli neki Toropov korábban már említett szaremberségének csúcsát: hogy 12 gyermeket elraboltak és megöltek (feltételezem a Borja-robot fejlesztésének kapcsán), aztán győzködni kezdi a férfit, hogy dolgozzon össze Varlamovval.

Maszlovszky tesz látogatást Viktor feleségénél, a nő elküldi a robotjukat, elhintve hogy Igor a kisfiú robotot jött megjavítani, így nem adnak okot a gyanúra hogy a férfi valójában főnöke és egyben jóbarátja feleségét zsírozza. Szveta haja egyébként szőke, a Kleopátra frizura csak paróka. A légyott után az asszony kérésére Maszlo elmeséli, hogy van ez a Szafronov-Arisza ügy, és megemlíti, hogy bezzeg ha lefizethetnék a bírálót, vagy tudnák előre a tender-feladatokat, jaj de jó világ lenne – Szveta erre rákap, és gondolatban már romba döntötte a Cronost, aztán Maszlovszky-val elhajózott a naplementébe, de a férfinak csak annyit mond, hogy mindent elintéz. Később a cégnél Igor elmeséli Viktornak, hol járt – a közösülés részéről természetesen mélyen kussolva, és inti hogy bánjon finomabban Szvetával, mire Toropovnak eldurran az agya és jól leugatja. Gondolom Maszlo ilyenkor nevet magában, na most mégsem olyan gáz hogy megdugtam a feleséged.

10.png

12.png

Alláék meglátják a tévében az Arisza-reklámot amin a nő kiakad, amugy mi a fenét hittél, miért vannak drónok és kamerák a seggetekben 24/7? Kérdezem. Barsz is a hirdetést nézi a Bot.Net-ben, fel is hívatja Jegort Zsannával, gondolom hogy gratuláljon az alakításáért, Szafronov meg épp Viktornak károg a Cronosban, hogy miért nem szólt róla, hogy a családi videóikat nem csak ő fogja megnézni. Toropov felteszi ugyanazokat a kérdéseket, amiket én, pontot téve a kérdőjelre egy falhoz baszott vodkáspohárral, amire Arisza már feláll, hogy akkor gyere ki a hóra, de mielőtt újabb hullával gazdagítanák ezt a termet, sikerül csitítani a kedélyeket. Viktor négyszemközt aztán célozgat rá, hogy amúgy lesz újabb hulla, de csak a tender után.

Jegort a Bot.Net-ben ráveszik, hogy vigye el oda Ariszát, amit a kis hülye meg is ígér. Barsz haverjának nem tetszik hogy Jegor ott van, hiszen Gleb V.S. kiközösítette a társaságból, de a pultos felvilágosítja, hogy szükség van rá, hisz elhozza a robotját. Mindeközben a Cronosban:

Gleb, te vagy az egyetlen, aki nem bámulja a lányokat az irodámban.

- mondja Viktor, de a kollégát nem érdeklik se a lányok, se a fiúk, hiába viccelődik az igazgató. A kopasz prémiumot kap, mert mint kiderül, hagyján hogy az egész Likvidátorok-sztori az ő fejéből pattant ki, de erre maga Toropov adott parancsot.

17.png

19.png

Alla és Lev összerúgják a port facetimeon, miután a férfi a tévéből értesült róla, hogy ex Szafronovné a háta mögött ismét exférjjel lakik, míg ő Ausztráliában húzza az igát, hogy legyen pénz tandíjra a kölykönek, akik nem az övéi. Az asszony magyarázkodni kezd, de Levnek már elege van a sok véletlenből, úgyhogy rányomja a telefont, mire Alla pánikban kezd repülőjegyet venni Sydney-be és természetesen Marinát hívja segítségül másnap a sunyuláshoz.

Szveta kibékül az apjával, annak érdekében hogy vezethesse a show-t, ha már kenőpénzzel nem megy a dolog. Loszev úr unokákat kér cserébe, Szvetlana pedig így megszerzi a robotok feladatsorát előre, amit Viktornak hízelegve küld át úgy, hogy közben Maszlovszky hátát simogatja a másik kezével.

20.png

21.png

Közjáték: Maszlovszky asszisztenséről, Arisza II. Irányítójáról kiderül, hogy összedolgozik a Likvidátorokkal, ja és amúgy Barsz csaja. Ebben a városban kajak 10-en élnek.

22.png

Alla azzal a kamuval, hogy aquaparkba mennek, összepakoltatja a családot és Szafronovot lerázva kihúz a reptérre a kislánnyal meg a barátnőjével – végülis jogos, Ausztráliába menve bőven elég egy fürdőgatya meg egy törölköző, minden másra meg ott lesz Lev Mastercardja. Még be sem csukódott a lakás ajtaja, mikor Arisza közli a férfivel, hogy exfeleség bizony megint ráhúzta a szar és a palánk esetét Szafronovra, úgyhogy a férfi Alla után rohan kicsit seggetnyalni, természetesen azt nem veszi észre hogy a nő a szemébe sem mer nézni. Út közben Marina rávilágít, hogy arra amúgy gondoltál-e, anyukám, Toropov mit tesz majd Szafronovval ha kiderült hogy a robotcsalád háromnegyede kicuccolt egy másik kontinensre? Alla erre nem gondolt, mert nem igazán szokott semmire gondolni saját magán kívül, úgyhogy a hirtelen jött felismeréstől rosszul lesz és kiszáll a belső sávban okádni levegőzni a korláthoz, amikor egy másik autó áll meg mögöttük.. 

23.png

… otthon eközben 4 órával később van, és Arisza tájékoztatja Szafronovot, hogy énmegmondtam, meg is érkezett Alla késleltetett e-mailje, melyben közli hogy na kabbe gyíkok, én leléptem, meg a kölyköket is viszem. A férfit persze kitöri a frász, kétségbeesetten nyúl előbb a telefonért, de Alla persze ki van kapcsolva, aztán látja hogy a táskájából eltűntek a gyerekelvivő-engedélyek, amiket szeretném tudni, mi a pöcsömért hordott ott még most is. Szafronov feltépi az ajtót, de Arisza nem engedi ki, hiába fenyegetőzik, aztán mikor nekimegy a robotlánynak, az kiad magából egy Alien-visítást, amitől a doki majdnem összecsuklik - majd közli vele hogy az ausztrál gép amúgy felszállt 38 perce, szóval mostmár hiába ugrálsz, kis barátom. Ennek tudatában a férfinek az a kiváló ötlete támad, hogy kiviszi Ariszát a sínek felé, majd azt mondja neki, ugorjon le, hisz ő elveszítette Toropov miatt a családját, szóval ha Vitya bukja a robotlányt cserébe, így kb megvan a revans. Arisza érti, de nem evett meszet, vicces mikor Szafronov megpróbálja kicibálni a kocsiból, és egy centit sem mozdul. Aztmondja a férfi, ok, akkor én ugrom.

Aztán ezzel az utolsó képpel kívánok Boldog Karácsonyt, kedves gyerekek:

27.png

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása