Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X36 – Az artikulálatlanul óbégatás világnapja

2020. december 20. 20:00 - Fálki

Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa.

Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri is a bulikát, ahogy várhattuk.
Napi felesleges kérdés rovat: Ki volt a legszórakoztatóbb a héten? Remélem a győztesnek nem jár jutalom és remélem nem Ginát választjuk ki mi nézők, mert az amit
művelt, az nem szórakoztató volt, hanem bicskanyitogató. PP szerint egyébként Ő maga volt az és ezért keményen meg is dolgozott. Deal.

kepernyofelvetel_2_egyedi.png




Sztlapacska Gusztáv lezárja a munkahetet,
jöhet a jutalompia és a party. Mivel vannak olyan ápoltak bent, akiknek ez a 15 óra életük leghosszabb munkaviszonya, így mégiscsak jogos, hogy kieresszék a gőzt. A hét dolgozója természetesen Lobi, ajándékot is kap majd. Ginának valaki súgott kintről, hogy ma van az artikulálatlanul óbégatás világnapja, s Ő ezt rendesen meg is ünnepli. Perceken keresztül bármi is történik a képernyőn, a háttérben lehet látni és hallani Ms. Sztahanovot, ahogy éppen visít. És visít. ÉS visít. ÉS Visít. ÉS VIsít. ÉS VISít. ÉS VISÍt. ÉS VISÍT.
Végre egész szál dekkek -
üvölti bele a semmibe neonmellényben és úgy ünnepli a luxus visszatérését a villába, mint az a szerencsés, akinek tegnap kihúzták a 2, 19, 27, 29, 86-os kombinációját. Cirka 4 milliárd. Elkalandoztam…
Éljenek a
munkanélküliek! - folytatja ez az arany teremtés és nem tudom elképzelni, hogy történhet az idén még olyan dolog a villában, amivel mélyebbre taszíthatja magát. Nyilván fog. Közben megy a táncikálás és Moh Mercit, Renátó pedig Frut puszilgatja, teljes a boldogság. Fru rögtön gyűjtené is be az infót Renátótól, hogy Merci mit mondott neki, a hülye meg rögtön csicsereg is.
Amanda és Gina
közben BFF-séget esküsznek egymásnak, örök életre, meg egy nap. Vagy még tovább is.
Gina a riportban: Itt volt az ideje, hogy véget érjen a munkahét. Nem volt
egyszerű, meg kellett küzdeni minden egyes betevőért. Ha tudnád Te ostoba evolúciós zsákutca, hogy az emberek nagyrésze ezt csinálja cirka 40 éven keresztül, akkor nagyon meglepődnél
A bortól nem lesz bajom, egyszerre megittam hármat, talán négyet is - folytatja -, s
közben láthatjuk azt is, hogy ami a keze ügyébe kerül, azt tolja is befelé, hisz 5 munkanap után ha ingyen van a kajapia, akkor féktelenül kell enni-inni. Megy a bor mellé palacsinta, banán, meg amit még nem látunk… 
kepernyofelvetel_3_egyedi.png
kepernyofelvetel_8_egyedi.png

Előkerül Dííígóóóó neve is, aztán az asztalon táncolásnak asztalról leborulás a vége, de sajnos semmi baja nem lett ennek a véglénynek, pedig láttunk már olyat, hogy valaki egészségügyi okok miatt adott fel realityt. De az álmaim ugye nem teljesülnek ennyire könnyen, lásd az az 5 szám ott feljebb. Pedig 19-em nekem is volt.
kepernyofelvetel_10_egyedi.png

Egy igazi
csődtömeg vagyok, vonja le a konzekvenciát. Ezzel egyet tudok mondjuk érteni.
Összefut a villa egy pontján a két agysebész, Renátó és Gina és okosan kitalálják hogy a bor végezze a gyomrukban, a poharat meg törjék össze. Mert az olyan menő. Meg mert nem volt még belőle büntetés. Komolyan baszdmeg, ennyire hogy lehetnek ostobák?

Amanda és Fru udvarolják
körbe egymást, szent a barátság és az Ő négyesük 100%os őszinteséggel működik.

Renátó kimondja hogy szereti Frut, szerelemből. Rendesen kapóra jón ez annak, aki tattikázik, Fru persze rögtön közkinccsé is teszi a vallomást. Fair húzás, na.

Gina
közben a dohányzóteraszon VISÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT tovább, már csak melltartóban. Érdekes, hogy most nem fázik a mindenféle genitáliája, csak akkor, amikor dolgozni kellene… Nem, valójában ez nem érdekes.
A
többiek bent közben táncikálnak, Fru konkrétan vmi aerobikkal egybekötött produkciót tol, szerintem röhejes, de nemtudom hogy tényleg az-e vagy csak én nem voltam 5 éve ilyen jellegű szórakozóhelyen.

Még egy
Digózás miközben Amandával az asztalon vonaglanak és közben megy az okosság is a többiekről meg az őszinteségről. Ennek bevésődött az ember és azt hiszi, hogy az olasz csődör kint várja őt… Nem. Aztán újabb mélypont, Amanda köp egyet a földre, Gina meg azonnal követi… Ezeket miért hagyják vajon bent a műsorban? Vagy ha mar bennevan ez a pusztító alpáriság, akkor miért nincs érte bünti? Komolyan, ne már. Ez így nem trashreality, hanem prosztóparty.



Moh és Merci elvonulnak a nyugiba
megbeszélni a hogyantovábbot és a lány standupja olyan szinten összefüggéstelen mondatokból és szavakból áll, hogy nem vagyok hajlandó visszapörgetni, hátha kijön belőle valami értelmes. Röviden: Mercinek ez így nem , a továbbiakban ne legyen mar puszizgatás.
Mohnak
lesz ez úgy is. Ő az elejétől mondta is, hogy ez ennyi. Hülye vagy fiam, ezzel kidobtad az ablakon a döntőre szóló belépőjegyedet.
Egyébként tök korrekt ez a gyerek, csak itt ezzel szerintem nem lehet nyerni.
Merci Frunak mondja el, hogy megvolt a “
szakítás”, aki rögtön anyatigriskedik és jön az “ettől akartalak megvédeni” lemez.

Bent Gina baszatlanringyóra itta már magát és Robi
ölében vonaglik éppen, aminek Renátó örül és hangos kurjongatással bíztatja őket, hogy csinálják tovább.
kepernyofelvetel_18_egyedi.png

Fru szól rá a pincsikutyájára, hogy ne
támogassa ezt a műsort, mert ez nem dolog. Renátó szerint vicces, Fru szerint nem. Tehát nem.
Fru m
ég azt a diszkréten nőies kérdést is felteszi, hogy “Feláll rá a farkad vagy mi a faszom?”. Innentől kezdve Fruhoz nem lehet hozzáérni se, neki ez nem fér bele. Dani és Virág a hálóban csokit esznek, ahova megérkezik a sértett asszonyság és egylendülettel idiótázik le mindenkit, majd helyezkedik el kényelmesen az ágyban. Csak úgy, ruhában, ahogy volt. Higiénika.
Jön Renátó is, Fru pedig zavarja is kifele, merthogy beteg neki az agya.
Dani szerint
egyszerűen csak féltékeny Fru. Szerintem pedig tökmindegy, hogy mi váltja ki ezt a hisztit, de elég riasztó, hogy Fru szerint csak úgy lehet valami, ahogy Ő gondolja. A másik fél álláspontját meg sem hallgatja. Imádom az ilyet. Ja, nem. Engem is felbaszna ez, de kit nem?
kepernyofelvetel_19_egyedi.png
Renátónál is bekapcsol a cigányreflex és amikor eléri a düh azt a pontot, akkor üt. Most épp a szekrényt, le is szakad az ajtaja.
kepernyofelvetel_21_egyedi.png

Bálint ki is akad, hogy próbáljon már meg minden ápotl emberként viselkedni…

Gina a jakuzziban gondolom a meleg és a pia
együttes hatására sírva panaszkodó nővé változik és úgy latja, hogy Ő itten le van nézve. Igen, igaza van, le van nézve, kint is bent is. De nem azért, mert cigány, hanem azért, ahogyan viselkedik. Azt mondjuk én továbbra sem értem, hogy a többiek hogy tudnak együtt élni vele és hogy a francba nem kapott kb eddig jeleket. Talán Robi rakta rá egyszer...nagyon hiányzik neki a Díígóó. De geci, egy hetet laktatok együtt -kettőt?-, se előtte, se azóta két hete nem is láttad, mi a francról beszélsz, Te szerencsétlen? Milyen szerelmi élete lehetett ennek a lánynak?

Eseménydús este volt ismételten, foglalja
össze négy szóban Merci.
20 perces blokk volt, egy órán keresztül írtam, csak mondom.


R
eggel van, Fru hidegséggel bünteti Renátót, megy a cicaharc, úgyis az lesz, amit Fruzsi mond, Renátó meg marad pincsiben. Próbálják megbeszélni, de jól elbeszélnek egymás mellett, de Fruzsi megint elvonul és félbemarad a beszélgetés. Közben a riportban Fru kibírja röhögés nélkül amint azt mondja, hogy Ő komolyan tervez majd a jövőben is Renátóval. Hogyne baszdmeg :D :D :D.
A hálóban
közösen beszélik meg: mindenki szerint féltékeny Fru és Renátó csak örült neki, hogy a barátai jól érzik magukat. Az üzenet nem megy át, Fru csak fújja a magáét, mindenki hülye, csak Ő helikopter. Vagy Ő megy ki a hálóból vagy Renátó. Nehéz erre mit mondani…

Jönnek a büntik: Gina a pohárdobálásért cserébe kap vmi -gondolom- vicces szívószálat és csak azzal ihat mostantól. Persze ezt a levelet sem érti. Renátó büntetése majd később derül ki. A raktárban várja a szívószál, ami kb 1,5méter hosszú és a főhősnő természetesen nem érti, hogy ezzel hogy igyon. Ő azt hitte, hogy jófejek lesznek és kap egy környezettudatos szívószálat. BÜNTETÉS, érted? Nem jön a tanulás és a munka alól felmentett két lábon járó orvosi csoda, hogy tegye le a földre a poharat és úgy máris menni fog. Neeeeeeem, Ő inkább feláll a kanapéra és az Amanda kezében tartott pohárból iszik.
kepernyofelvetel_25_egyedi.pngkepernyofelvetel_26_egyedi.png
Renátó közben attól fosik, hogy kizárják és szerinte Fru még nála is jobban izgul. Vakon vagy Te kisbarátom, mint Gina a tanszerboltban.
Megjön a levél, benne az aránytalanul béna és enyhe büntetés: össze kell szerelnie a szekrényt, bocsánatot kérni tőle és nem kap lila kendőt, ha visszamegy pár párbajról. Ez lófasz, esti fényben.

Gina volt a legszórakoztatóbb a munkahéten.



Újabb blokk, Dani és Virág. Tulajdonképpen mondhatjuk itt is, hogy szakítanak, de Dani meg ezt is úgy csűri-csavarja, hogy szerencsétlen kislány teljesen alul maradjon. Az őszinteséget értem és tisztelem, de itt is azt sorolni, hogy másik miért egy szar és miért nem méltó hozzá, az elég aljas. Szóval elvileg itt ez ennyi volt, de lesz ebből még hízelgés.
Jön a kiválasztás, előtte egy kis smalltalk, kihagyom, mert értelmetlen jópofizás.
Robi kap
közben egy lila kendőt A munka hőse titulus mellé, de nem bármikor felhasználható, hanem csak most. Amúgy se kapott volna szavazatot, tökmindegy. Na, haladjunk, Dani ugye a VM, uh ha döntetlen, akkor Ő dönt.
Amanda
és Vivi érzik magukat esélyesnek, szerintem is kettejük közül fog kikerülni a zöld kendő tulajdonosa. A 100%os baráti kör gondolom megint összebeszélt és együtt dobják Vivire, a többieknek ha volt eszük, akkor szinten összebeszéltek és mehet abból a csapatból bárki.

Bálint: Amanda, akivel kapcsolatban tévedett és nem egy cserfes,
őszinte, vidám lány, hanem egy kibeszélős savanyúpicsa
Amanda: Vivi, akit kedvelt, de mára egy ostoba embernek tartja
Dani: Amanda, mert távol áll tőle és nem tetszik neki amit képvisel
Vivi: Amanda, mert egy kellemetlen, rosszindulatú ember
Mikozben Vivi beszél, Gina ismét paraszt, képekben:
kepernyofelvetel_33_egyedi.pngkepernyofelvetel_34_egyedi.pngkepernyofelvetel_35_egyedi.pngkepernyofelvetel_36_egyedi.pngkepernyofelvetel_37_egyedi.png




Gina: Vivi, aki buta, annyira buta, nagyon buta és undorodik tőle és sajnálja
Moh: Renátó, mert nem jó csapatkapitány
Fru: Moh, mert ő nem felejt
Renátó: Vivi, mert cserbenhagyta egy villatársát -???-
Robi: Amanda, mert nem hallgatott rá és
kétszínű amúgy is
Merci: Amanda,
mert néha unszimpatikus
Virág: Amanda, mert kétszínű és rosszindulatú

Amanda nyer , mehet párbajozni. Bálint itt valamitől nagyon
dühös lett, holnap megtudjuk, de van ötletem.
kepernyofelvetel_40_egyedi.png


Amanda gondolom Vivi-t hívja ki, mi pedig
menjünk es szavazzunk addig is a fantomképre!
kepernyofelvetel_39_egyedi.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.20. 20:26:31

Nagyon szepen koszonjuk es melyen megtisztelt, hogy az NFL-tol vetted el az idot hogy a neped elegedett legyen.
Bar nemi feszultseget erzek az iras mogott :)

Cimili2 2020.12.20. 20:26:49

köszcsi! :) majd jövök.

Cimili2 2020.12.20. 20:28:38

@ppupu: +1 na akkor is jusztis elsőőőőő :D

Fálki 2020.12.20. 20:30:04

@Alice from madness: Nem, semmi ilyesmi. Akkor inkább nem is csináltam volna.

Ami felbasz es feszultté tesz, az az, amit ez a cigánykurva művel. Remélem Amanda kiesik és akkor feladja a faszba.

2020.12.20. 20:32:49

@Fálki:
Mondomen hogy volt ott valami feszultseg

Mók_Ica 2020.12.20. 20:33:16

köszcsi a posztcsit Fálki :DDD pusszantás minden kommentlakónak :***

Bougie 2020.12.20. 20:36:00

Ebből a friss videóból kiderül, hogy miért lett Győzinek váltótársa a Belevalóban: www.youtube.com/watch?v=MoHnZ70WnG4

2020.12.20. 20:41:11

@Fálki: ekg, hol kell aláírni ezt a forgatókönyvet?

2020.12.20. 20:42:18

Nemrég értem haza, tippem sincs a tv2-es álruhásokra, nem vagyok formában, innom kell egy sört.

Fálki 2020.12.20. 20:42:24

Apropó, kommentelők.

Nekem kimaradt az, hogy Anikóval kapcsolatban mi az a fosh9? Valaki írja be legyszi :)

2020.12.20. 20:44:43

@Fálki: Hiwerarchia héten kilencedik lett és kijelentette magáról, hogy ő csak egy fos kilences.

2020.12.20. 20:45:20

Az a w nem tudom hogyan került oda. Még csak most bontottam az Óvatos Duhaj Málnát

2020.12.20. 20:45:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Remelem hogy friss forrasvizbol keszitettek :)

2020.12.20. 20:47:19

@Alice from madness: Most mindegy, kőbányait is meginnék csak hasson.

TheLynx70 2020.12.20. 20:49:24

@Fálki: Én azt remélem Renátó esik ki, minél hamarabb! Be sem válogattam volna... :-( Tudom milyen a lappangó agresszió, nála ott van minden mozdulatában. :-(

2020.12.20. 20:51:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A Malna nem eppen az a hudekemeny sor, viszont en szeretem :) bar szerintem egy kicsit csajos valasztas :)

2020.12.20. 20:51:19

@TheLynx70: Átó Ren, Roma Özvegy és a Gollamanda mehetnek aztán jöhet egy reboot.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 20:52:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hú, ez a tegnapi tokaji fordításos poszt után azért elég durva :D
(bocs, nem hagyhattam ki)

2020.12.20. 20:57:04

@Alice from madness: Felsőerjesztésű, ami nálam a preferált, nem ízesített szar, olyan átlagos. Ez volt a Tescoban az orrom előtt. A meggyes az nem sikerült jól nekik, meg már unalmas a kriek, de ez a málnás egész iható. Napszaknak megfelelő sör. Délután maximum blache (na az lenne csajos) vagy valami búza, a komolyabbak jöhetnek este, elsősorban valami apátsági belga. Egy Tripel Karmeliet jólesne ma, de nincs itthon.

2020.12.20. 20:57:46

@Fu Szekh Li: Ma sör nap van, nem túl emelkedett a hangulatom.

2020.12.20. 20:59:35

A múltkor becherovkáztam, arra nem volt egy rossz szó sem? :-) Na most úgy nézek ki mint egy masszív alkoholista, pedig általában csak teázgatok este. Nem, nem Tatratea.

2020.12.20. 21:00:38

Cyla előjött a Baukó tippemmel közben.

Kosztarika 2020.12.20. 21:00:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Igyál egy igazi, illatos törkölyt. ;)

TheLynx70 2020.12.20. 21:01:47

Mindjárt nézitek, én meg Depeche Mode-t hallgatok (régit), és elvagagyok. :-D Majd holnap visszanézem.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 21:02:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: remélem brüsszeli csipkekesztyűben nyúlsz egy ilyen alantas italhoz :)

2020.12.20. 21:02:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Nem csalodtam :)
Amugy a meggyes valoban szar es a malnas valoban jo lett bar ittam mar jobb malnas sort de az buza volt.
Nalam ha sor akkor altalaban szuretlen buza, de peldaul a Borsodi hopy-jat is szeretem. Vagy ha kiserletezo kedvem van akkor valamit a kezmuves polcrol vadaszok.

2020.12.20. 21:03:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Mi a problema a Becherovkaval azon kivul h nem szeretem? Mondjuk ha rovka a vege akkor inkabb Zubrovka almalevel ♥️

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.20. 21:04:58

Amúgy nekem ötletem sincs arra, hogy Bálint miért bukott ki a kiválasztás után, de majd ma kiderül úgyis.

TheLynx70 2020.12.20. 21:06:04

@úgymond olvasó mmkk: :-D :-D Nem, mert ő férfiember, oszt csak a nőknek van az a kitétel, hogy csipkében fogják meg a f....! Egyébként szerintem élveznék! :-D :-D

2020.12.20. 21:06:58

@TheLynx70: Photographic, örök kedvenc.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 21:07:52

@Alice from madness: Hoppy nálam is van, meg Porter, de a szomszéd somlyói rettenetese (vörösbor) után már nem fogok sört inni :)

Fálki 2020.12.20. 21:07:52

@!Márk!: Szerintem vagy azért, ahogy kutyázta a két nyomorék élőben Vivit vagy azért amikor Vivi beszélt és Gina folyamatosan pofákat vágott és nem tisztelte meg a másikat. Ettől még Gábor is kiakadt volna.

2020.12.20. 21:08:21

@úgymond olvasó mmkk: semmilyen kesztyűt nem hordok, zavar

2020.12.20. 21:09:30

@Kosztarika: Szeretem a törkölyt, de illatosnak nem nevezném soha. :-) Nem keverem a műfajokat, ma sör van.

2020.12.20. 21:11:07

@Fu Szekh Li:
Portert nem ittam meg. Ma meg semmit se, majd szerdan :D miota itt elmondtam h evi parszor iszom alkoholt azota minden heten van valami alkalom

2020.12.20. 21:11:39

Érdemes ezt a Hoppyt kipróbálni? Még nem volt hozzá merszem. A kézműves sör nagy lutri, volt amit kiköptem egy korty után.

2020.12.20. 21:12:33

@Alice from madness: Szökőév van, ha minden nap iszol az is párszornak mondható.

2020.12.20. 21:13:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Nekem is volt amit sirva ittam meg, de ezert szeretem probalgatni :)
A Hoppytol egyebkent a Winkler is meglepodott a sorkostolos youtubejan es pozitivan ertekelte

2020.12.20. 21:13:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ezt eszbentartom az ev hatralevo reszere

2020.12.20. 21:17:46

@TheLynx70: Elmorzsolok egy könnycseppet a Martens bakancsaim emlékére. Milyen pogókat nyomtam én erre.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 21:23:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A Hoppy nem kézműves, borsodi hoplager. Ahhoz képest meglepően jó. A nagyüzemi IPA-k közül nekem a Dreher jön be leginkább. Meg a soproni porter egész jó, de ha minden igaz, azt előbb-utóbb megszüntetik, mert nem elég kommersz :D

2020.12.20. 21:31:47

@Fu Szekh Li: Tudom, hogy nem kézműves, az már egy témaváltás volt a másik mondatban. :-)

A Porter ott pihent a legalsó polcon a Tecsóban, nem fogy.

Fálki 2020.12.20. 21:32:39

@Brigante: Tegyük fel hogy Amanda kiesik. Akkor szerinted miért nem roppan össze?

Fálki 2020.12.20. 21:33:35

@Brigante: A másik csapatban csicskagecizett már mindenkit, oda nem tud húzni. Frunátóék szépen ellesznek magukkal, ezt az agyhalottat meg mindenki magasról leszarja majd.

TheLynx70 2020.12.20. 21:35:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Oké, jó a Martens bakancs. :-) De ez sem rossz. :-) Vangelis, aki nem szereti, az ne hallgassa. :-) www.youtube.com/watch?v=GqHSKz78i2U

Fálki 2020.12.20. 21:36:43

@TheLynx70: Vangelistől nekem az Alpha a kedvencem :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 21:37:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Kézművesnél az a jó, ha olyan kocsmában iszod, ahol lehet kóstolni. Azoknak főzésenként változik a minősége. Barátnőm szereti a Mango Bay-t, idén belekóstoltam az egyik helyen, közel sem volt olyan, mint amit ő ivott egy-két éve.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 21:37:41

@Fálki: deháááát nehekihiiiiii úhúúúgy hijjjányzííííííík a dihigóhóóóóóóóóó! utána majd hozzáteszi azt is, hogy nehekihiiiii úhúúúúúúúúgy hijányzíííííhííííík az ahaaaamahandaaaahaaaaa ihiiiiiiis

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 21:41:04

@Fálki: Köszi a posztot <3

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is aláírnám. És ha már a sört emlegetted, én ugyan nem vagyok szakértő semmilyen formában, csak a szimpla "ízlik, nem ízlik" kategória mentén mozgok, de számomra a tavalyi év [általam] felfedezettje és azóta abszolút toplistás a Monyo sörök.

@Bougie: Én ezt csak félig bírtam nézni, de kérek hozzá egy hányós konténert. Miért lenne az ő "gyereke" a BV? Hogy lehet valaki ennyire nárcisztikus és/vagy egoista? Előtte is létezett a formátum, csak akkor még a hiánya miatt nézhető volt. [A pánikbetegségét nem minősíteném, 10+ éve én is az vagyok, mondjuk neki azt se tudom elhinni amit kérdez, szóval...]

@TheLynx70: EKG, ennyire nem jelentkezett senki, hogy még ő is jó volt?

Fu Szekh Li 2020.12.20. 21:42:37

@TheLynx70: Jól sejtem a zenékből, hogy te sem a z generáció tagja vagy? Netán '70-es?

Kosztarika 2020.12.20. 21:42:48

@úgymond olvasó mmkk:
Beragadtak a billentyűid, tesa? :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 21:43:41

@Kosztarika: nem, hisztizni próbáltam írásban :)

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 21:44:16

@úgymond olvasó mmkk: Na. Mondom én, hogy vastag tészta. :) A porszívó valamiért nem szívott erősen, úgyhogy kis kézi szőnyegkefével végigmásztam, és keféltem. :D Aztán holnap majd átmegyek rajta porszívóval. Most esti szellőztetés.

TheLynx70 2020.12.20. 21:47:05

@Fálki: Nekem nem, de nem vagyunk egyformák. :-) Már az is megelégedéssel tölt el, hogy ismered Vangelist. :-D Annyira megkérdezném a "villalakókat" is, melyik a kedvenc Vangelis nótájuk?! :-)

2020.12.20. 21:47:53

@Fálki: Összeesik, de bent marad, aranyélet ez neki.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 21:50:57

10 perc múlva Vella, elő a forró kávét! :D

Fálki 2020.12.20. 21:51:02

@TheLynx70: Csak simán azt, hogy szerintük mi az a Vangelis.
S lehetne még sorolni a dolgokat, akár egy kvíz is lehetne, de előre megadott opciók nélkül.
Mi az az ENSZ, Curacao, Vangelis, SZJA... Nagyon élném az összes választ és biztos vagyok benne, hogy talán Robin és Balinton kívül mindenki 10% találati arányon kívül lenne.

2020.12.20. 21:53:43

Vangelis, nekem The Unknown Man youtu.be/tCzwCdYn_hU vagy L' Enfant youtu.be/VwLtjnNIS9M

Kosztarika 2020.12.20. 21:54:05

@Fálki:
Vártam, hogy megnyugodj. Ideges pasihoz nem szabad szólni, mert még idegesebb lesz.
Örülök, hogy itt vagy.
Mindjárt kezdődik. Nézzük együtt élőben, bekuckózva? ;)

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 21:54:18

@Fálki: Valami hasonló volt már idén, de ezek mindig jók és bármikor jöhetnek. Addig sem az artikulálatlan üvöltés vagy a vég nélküli nyígást mutatják wannabe Rómeók és Júliák között.

2020.12.20. 21:55:01

@Nátha ellen bálna:
Mar csak a konyv otode van, lehet ma a te hibadbol kihagyom a bulit...

2020.12.20. 21:57:09

Nálam most amúgy ez forog: youtu.be/4MFbn8EbB4k

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 21:59:06

@Alice from madness: Micsoda veszteség, kihagyni a VV-t! :D

tvbuzi 2020.12.20. 22:00:49

De jó, hogy nem nézek Reggelit. Abban is Anikó van meg az az ottalvós bohócfasz.

tvbuzi 2020.12.20. 22:01:31

Mikor lesz a kihívás?

Fu Szekh Li 2020.12.20. 22:02:02

@TheLynx70: Nekem inkább a német vonal, Tangerine Dream, Klaus Schulze jött be, Vangelisből inkább csak a közismert dolgok vannak meg. Na meg az Aphrodite's Child. A 666 nagyon bejött.

Kosztarika 2020.12.20. 22:02:36

Áztatom a kötelet. Tegye fel a kezét, aki még nem szavazott a fantomképre!

2020.12.20. 22:02:40

Vivi, Bálint, Robi, egyértelmű

nicu71 2020.12.20. 22:03:02

hu geci leszek .Menjen Ginamanda csónakálni :D

tvbuzi 2020.12.20. 22:03:55

Reni és Fru a toxic pár

TheLynx70 2020.12.20. 22:04:13

@Fálki: Nehezeket kérdezel! Szerintem Vangelist egyik sem tudná (még Bálint sem), az SZJA talán menne, az ENSZ biztosan nem, a Curacao-nak én is utána nézten, de nem lettem okosabb! :-D

tvbuzi 2020.12.20. 22:04:49

A mai napon remélem, már kelleni fog a konténer.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:05:17

fru férjet keresni ment be???

2020.12.20. 22:05:47

Szeri van mert nem zárták ki.

OriginalBlackMamba 2020.12.20. 22:05:47

Tsókolom, Tsókolom! Nőként mondom, az ilyen Fru-féle nők hoznak ránk szégyent! Legalja, ostoba féltékenykedés ez.... "Ha kint lennénk, neked nem lehetne barátnőd" azonnal menekülnék, ha pali lennék :D

tvbuzi 2020.12.20. 22:06:22

@OriginalBlackMamba: én menekülök is az ilyenektől

Kosztarika 2020.12.20. 22:07:00

Mekkora beképzelt pöcs ez a Dani , Virág pedig tényleg egy naív kislány.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:07:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kint renátával sem kezdene semmilyen kapcsolatot.....

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:07:26

Fru: Nincs ÁÁÁfálejtve.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:08:06

Nekem most Daniról egy gestapós vallató tiszt jut eszembe

2020.12.20. 22:08:24

@OriginalBlackMamba: Nem féltékeny, mert nem szereti. A csicskáját einstandolja.

tvbuzi 2020.12.20. 22:08:28

Virág: Csináljuk azt amit eddig. Te kivered nekem én kiverem neked, de semmi kapcsolat!! Kapcsolat az nuku.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:10:04

dani annnnnnnnnnnnnyival érettebb, mint virdzsi......

pkovaks 2020.12.20. 22:11:09

Nem szeretem Renatot de ettöl a Fru-tol hanyat homlok menekulnie kell ! ! !

2020.12.20. 22:12:21

Virág tisztességben tarcsa.

2020.12.20. 22:13:23

De most Kávbojnak minden faszságtól eltekintve alapvetően igaza van.

2020.12.20. 22:14:30

Négy páros, Moh... (halk sóhaj) jó lesz az kettőnek is

tvbuzi 2020.12.20. 22:15:32

Ezeket a fos zenéket honnan szerválják?

2020.12.20. 22:15:58

Hiányzott már egy cigányasszony bejátszó.

2020.12.20. 22:16:22

@tvbuzi: Az hagyján, de kornyikálnak rá, tehát ismerik.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:16:27

és megint, ismét és újból....... diiiighoooo...... pfffff

tvbuzi 2020.12.20. 22:16:33

A Digó az miért hosszú í???

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:16:45

Digóó
Úgy hiányzoool :D

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:16:51

Oké, mai adásban is elhangzott Digó neve.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:17:01

EgykettedSiratóAsszony idegesít.

2020.12.20. 22:17:23

Gina letüdőzi egyáltalán azt a cigit?

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:17:25

Na, ezt is beírtuk páran.

tvbuzi 2020.12.20. 22:17:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem nézzük eleget a svéd music television műsorát? Az lehet

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:17:34

@ppupu: Ja csak a teljesség kedvéért: Diiigggóóóóóhh

Mók_Ica 2020.12.20. 22:18:13

dzsina leárulózza moh-t..... most ő puncsol bálintnak.....
robin kívül szokott még valaki takarítani?? persze dzsina közmunkáját kivéve

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 22:18:36

@Nátha ellen bálna: báhálnaaaahaaaa!

@tvbuzi: azért, mert hisztinél minden magánhangzó hosszúvá válik

tvbuzi 2020.12.20. 22:19:05

Vivi és Gina szerelmet vallott egymásnak?? Gina az őszinte

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:19:10

Dzsina szereti Vivit!!! Ehhez képest a táblánál közölte, hogy undorodik tőle.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:19:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem, az más ami a szájába kerül és lejjebb végzi, de nem a dohányfüst.

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:19:15

Vivi miért van magassarkúban?

Mók_Ica 2020.12.20. 22:19:20

mai digo strigula behúzva.....

2020.12.20. 22:19:49

@MsIreneAdler: Mert szép a lába benne.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:20:15

@Nátha ellen bálna: @tvbuzi: Gyorsan változnak itt a dolgok ne maradjatok le. :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:20:19

Valaki itt korábban írta, hogy Amanda legalább nem rosszindulatú, hmmmm...

TheLynx70 2020.12.20. 22:20:20

@Fu Szekh Li: Oké, de te tudod, hogy ki Vangelis. :-) Egyébként ezért nem ekézném őket, nem kötelező tudni. Azt viszont megkérdezném, ki volt Beethoven, Liszt, Mozart stb.

2020.12.20. 22:20:22

@Bo(a)rder Gamer: De ugye hogy nem tüdőzi le?

Mók_Ica 2020.12.20. 22:20:44

ilyen, amikor két agyhalott taTTikázik......amanda arca borzalmas, amikor fintorog....

2020.12.20. 22:21:13

Ezt a két luvnyát...

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:21:25

@Fu Szekh Li: :)

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ó de rég volt. Mit nem adtam volna, ha játszhatok :)

2020.12.20. 22:21:50

@TheLynx70: Lisztet ismerik, abból van a panír.

Kosztarika 2020.12.20. 22:21:50

Meg két ilyen ótvar repedtsarkút, mint Ginananda. Hogy szorulhat ennyi aljasság egy nőbe???

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:21:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Remélem, mert akkor köhögne és összekoccantaná a fogát. Mondjuk én nem lennék érintett az biztos, de van bennem férfiúi szolidaritás.

tvbuzi 2020.12.20. 22:22:15

Maga alatt vágja a FÁT??? MOST RAKTAM A JELET A FANTOMRA. Ez nem ismeri a közmondásokat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 22:22:23

@Nátha ellen bálna: tűpontos, százkarátos aranyom :)))))))

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:22:55

Gina: a kiba**ott véleményemet nyilvánítom

TheLynx70 2020.12.20. 22:23:09

@TheLynx70: Ami az általános műveltséghez tartozik. Ginának menne? :-D

MmeChauchat 2020.12.20. 22:23:09

@TheLynx70: ecceru lesz nekik.
Beethoven a kutya, a liszttel fóz otthon az anyja, Mozart meg a csokigolyó.

Ja és Ybl Miklósról hangszórót neveztek el.

2020.12.20. 22:23:16

Ginának lehet véleménye?

OriginalBlackMamba 2020.12.20. 22:23:24

"Oszt ezekkel tőlcsük a kárácsonyt?" Nem, csak te Gina, Amanda már otthon lesz addigra :D

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:23:51

@tvbuzi: Pont akartam írni én is, hogy rosszul mondotta.

MmeChauchat 2020.12.20. 22:24:25

Amugy D. diszkréten bejelentette az igényét Mercyre

2020.12.20. 22:24:28

@TheLynx70: Az általános műveltség neki a boronált főd

2020.12.20. 22:24:58

@MsIreneAdler: Neked, mert ritkán jársz erre. Én kijelentettem és most ez tény.

Kosztarika 2020.12.20. 22:25:06

@TheLynx70:
Mozart? Az valami golyóformájú édesség, neeeem?
:D

csodalámpa 2020.12.20. 22:25:07

Ha nem Vivit vinné Amanda, alacsonyabb szavazati aránnyal maradna kint, mint Gábor.

2020.12.20. 22:25:24

@OriginalBlackMamba: 26-án este lesz a párbaj, bent lesznek.

2020.12.20. 22:26:21

@tvbuzi: Oszt mire ment vele? Haza.

OriginalBlackMamba 2020.12.20. 22:26:22

@OriginalBlackMamba: tegnap valaki írta a BV alatt, hogy szerdán lesz párbaj. Az féknyúz volt?

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:26:23

@Kosztarika: Beethoven meg valami bernáthegyi, nem ?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 22:26:25

@Kosztarika: most mozart golyót akarok enni, aztakutyafáját, ladiladilom!

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:26:28

Ki menjen csónakázni?
Szerintem a trió :)

TheLynx70 2020.12.20. 22:26:42

@Kosztarika: Én ceretlek tégedet! Nem tudom ki vagy, de így a jó! :-D Egy rugóra járunk! :-D

2020.12.20. 22:27:11

@OriginalBlackMamba: RTL-en hallotta, tehát az.

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:28:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: biztos igazad van. Lehet nekem nem tűnt annyira szépnek, hogy elvonja a figyelmet a fejéről :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 22:29:22

@TheLynx70: Aphrodite's Child megvan? Vangelis és Demis Roussos közös együttese?

Ego0123 2020.12.20. 22:30:01

@Alice from madness: Atyaúristen,Winkler. Csak cseh sörök, most Bernard Jantarovy, itthoni kézművesek, belgák és jó németek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:30:05

Nem azt vernyogta Amanda régebben többször is, hogy kiviszi Bálintot osz kinthagyja a gec.be?

tvbuzi 2020.12.20. 22:30:56

@ppupu: de. Miután Bálint le se szarta

Mók_Ica 2020.12.20. 22:31:30

Mozart: az egyetlen zeneszerző, akinek szopogathatod a golyóját :DDD

Kosztarika 2020.12.20. 22:32:16

@TheLynx70: egy rugó jár az agyunkra. ;)
Én is csíplek nagyon :)

2020.12.20. 22:32:33

Empátia, miért mond idegen szavakat Ginának a Bálint?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:32:35

@ppupu: Höhö. De. De tudod, Bálintnak kendője van, csak ezért nem. :)

2020.12.20. 22:33:26

Átó Rent arcon pörgeti Bálint, tecc.

Kosztarika 2020.12.20. 22:33:48

@Fu Szekh Li: Azt én is ösmerem, de nem vagyok boomer. ;)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:34:01

Fru érvelése egyszerűen kikezdhetetlen...(nem)

TheLynx70 2020.12.20. 22:34:07

@Fu Szekh Li: Persze! :-) És volt valami Jon Anderson is. :-) Mindjárt rákeresek.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:34:51

Jaj de gagyi ez az egész beszélgetés!!! Kérdezni se tudnak, válaszolni se bmeg...

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:36:46

@Mók_Ica: ééés most veszítette el az ártatlanságát a mozart kugeln :D

2020.12.20. 22:36:53

Ez a beszélgetés arra volt jó, hogy "megfelelően" menjen a kiválasztás. Az RTL nagyon nem akarja Átó Rent kint látni.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:37:00

én ezt nem értem..... miért akar valaki ennyire megváltozni, hogy megfeleljen egy ilyen embernek??? nem szerelmes virdzsi daniellába, de totálisan alárendeli magát nekit...... ez elég rémisztő nekem

tvbuzi 2020.12.20. 22:37:45

Reni és Fru házasodjanak össze a vellában

Ego0123 2020.12.20. 22:38:13

Renáta undorító.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:38:33

@tvbuzi: és csináljanak gyerekeket és maradjanak a vellában örökre :DDDDD

Ego0123 2020.12.20. 22:38:42

@Mók_Ica: mert sub, hopp egyszer már írtam

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:38:46

Fru testbeszéde mindent elmond. Ahogy elfordul, ahol megkeményíti az arcát, húzza a száját.... Áhhh

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 22:38:51

Ez a Renáta a szánalmas.hu legfrissebb felfedezetje.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 22:39:00

@Kosztarika: Szeretem ezt a belőled áradó jóindulatot :D

2020.12.20. 22:39:08

@tvbuzi: és legyen két gyerekük és maradjanak bent örökre

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:40:19

Fru egyáltalán nem néz Rönóra beszéd közben.

tvbuzi 2020.12.20. 22:40:32

Rájöttem. Amanda azért barátkozik Ginával, mert a kinti életben elkerüli az ostoba embereket de bent nem tudja.

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:41:10

Mikor Ginamanda mondja valakire, hogy buta, az olyan...nem is tudom...meghökkentő. Azt hiszem ez a jó szó.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:41:24

@Ego0123: ő akkor bárkivel sub-ként viselkedne, nem?

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekgekgekg :DDDDD

Mók_Ica 2020.12.20. 22:42:21

bálinttal is ekg :DDDD

tvbuzi 2020.12.20. 22:43:04

Megjött a fejsze!! : DDD

2020.12.20. 22:43:16

Bálint legnagyobb előnye, hogy nézői szemmel képes látni őket.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:43:37

dzsina artikulálatlanul vekeng bent..... ma is kijött a víííre

2020.12.20. 22:43:37

Vivi megtalálta a fejszét.

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:43:43

@Mók_Ica: ez most abszolút jogos Bálint részéről.

MmeChauchat 2020.12.20. 22:43:48

Bálint a szegény ember kancigányába ment át

Mók_Ica 2020.12.20. 22:45:36

@MsIreneAdler: ezért is írtam, hogy bálinttal is ekg :)

amandából ömlik a rosszindulat......

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:45:59

Pszicho Amanda arcrángásai...

2020.12.20. 22:46:09

@Mók_Ica:
Ego faszsagokat ir.
A sub kozos megegyezesen alapulo szerep es nem igy mukodik. Virag siman egy onbizalomhianyos es bantalmazott no.

Ego0123 2020.12.20. 22:46:10

@Mók_Ica: igen, mert szeretetéhsége van

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:46:16

Ne felejtsük el egy percre sem, hogy Amanda lehugyozta a bokáját, mikor Bálint bement... Most meg savanyú a szőlő... Pfujjj

Cimili2 2020.12.20. 22:46:17

hajrá bálint!! te meg full ostoba vagy amanda!!

tvbuzi 2020.12.20. 22:46:18

Semmi csúnyát nem mondtak :DDD

Ego0123 2020.12.20. 22:47:08

@Alice from madness: elnézést., úgy gondolom , hogy szeretethiánxa van és kötődni akar mindenáron, így megalázza magát

2020.12.20. 22:47:13

@Ego0123:
Attol meg senki nem lesz sub baratom.
Es lehet hogy Danival igy viselkedik mert valamiert bejon neki, de egy olyan pasival szemben aki nem jon be neki meg kinyitja a szajat.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:47:24

Jajj mán, ez a két idióta...

Kosztarika 2020.12.20. 22:47:54

@Fu Szekh Li:
Nem utaltam senkire, csak magamról csepegtettem némi infót. :)

Mók_Ica 2020.12.20. 22:48:07

@Alice from madness: rossz nézni és hallgatni..... szenved.... :((

@MsIreneAdler: igen, ezért IS gyűlöli, mert bálint nem vetődött rá......

2020.12.20. 22:48:25

csakhalkankisbetűvelmegsúgnámennekakétnagyarcúnakhogyelkénegondolkodnibálintvéleményénmertsokkalnyertkétszerezértanézőkoszthatjákavéleményét

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:48:35

Pákpákpákpák
Pákpákpákpák
Pákpákpákpák
Pákpákpákpák

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:48:52

Ginát hallgatva elfogytak a jelzőim.

pomac 2020.12.20. 22:48:56

ha jól emlékszem pont amanda kezdte el emlegetni hogy gábor budös ,de erre már nem emlékeznek :DD

Mók_Ica 2020.12.20. 22:49:16

azért az elég vicces, hogy dzsina agresszívozza le bálintot.......

Ego0123 2020.12.20. 22:49:41

@Alice from madness: ezt nem tudom, nekem ez jött le

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:49:43

@Mók_Ica: ha Bálint csak egy pillantásra is méltatta volna, egyből ugrott volna.

Cimili2 2020.12.20. 22:50:03

ettől a folyamatos minősítéstől ketté áll a fülem. na most télleg szavazok amanda ellen.

Mók_Ica 2020.12.20. 22:51:03

vivi, bálint és robi megy csónakázni :))))) hurrá :DDDD

tvbuzi 2020.12.20. 22:51:04

Vanda kemény lesz?

Cimili2 2020.12.20. 22:52:43

@Mók_Ica: el tudom képzelni, h a való életben mennyire agresszív lehet.

tvbuzi 2020.12.20. 22:53:00

@Mók_Ica: az agyhalottak nem fogják érteni miért rájuk szavaznak a nézők :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:53:21

Puskás: Bálint tökös volt, hogy kiállt a gyengébb ELLEN

2020.12.20. 22:54:20

@pomac: újmúltat írtak maguknak

MsIreneAdler 2020.12.20. 22:54:42

@tvbuzi: és igen. Fel nem foghatják majd :).

csodalámpa 2020.12.20. 22:54:45

@Bo(a)rder Gamer: jó lenne már egy olyan vv, ahol a kötelező "C" karakter ellenmegy a sztereotípiáknak, mint most pl. Robi.

Cimili2 2020.12.20. 22:54:52

@tvbuzi: ekg. kurvára vakon vannak.

nicu71 2020.12.20. 22:55:21

De hol maradt Vivi belengetett sírása?

MmeChauchat 2020.12.20. 22:55:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ingerületében azt is mondta Bálint, hogy ingerület, ingerült helyett.

Fenyegető, h egyre csúszik a lakótársak színvonalára

Fu Szekh Li 2020.12.20. 22:56:40

@Kosztarika: Én éreztem némi szarkazmust, de biztos félreértettelek.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 22:56:50

@Bo(a)rder Gamer: Nekem is. Nem tudom már, hogy mit írhatnék rá. Valahol szomorú az egész. Azon gondolkodom, hogy otthon milyen lehet egy napja. Fölkel, és hogy telik el neki estig az egész nap? Basszus, egy értelmes gondolata nincsen, fröcsög, óbégat, mint egy gyengeelméjű. És így éli le az egész életét, egyfajta "agyi üresjáratban". Ez borzalom.

2020.12.20. 22:57:04

@csodalámpa: Ahhoz olyan jól kéne castingolni mint Robit.

csodalámpa 2020.12.20. 22:57:09

Vivi pedig nagyon jól csinálja, akár tudatos, akár nem. Sokkal jobbal jön ki a szituból, így, hogy nem áll bele kokkeró stílben a két banyába.

2020.12.20. 22:57:33

@Ego0123:
Tisztazzuk a dolgot:
Sub: egy a szemely szamara kellemes szerep, o valasztaja, o veszi fel, mindenkinel eltero a mertek hogy meddig szereti, megalazas, testi fajdalom stb. A jatekban pedig ha a sub aztmondja hogy eddig es ne tovabb akkor a domnak kotelessege megallnia.

Egy bantalmazott szerepbe meg szep lassan belekerul a no/ferfi, kurvara nem elvezi, kurvara nem jatek es baromira nehez leallitani egy bantalmazot.

Azthiszem igy azert besorolhato a Dani/Virag viszony.

2020.12.20. 22:58:04

@Nátha ellen bálna: Van pár százezer ilyen ember. Nem, nem csak a kisebbségre gondolok, a szellemi igénytelenségre.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 22:59:27

@csodalámpa: Nem lehetetlen egyébként, nekem vannak tök normális svéd ismerőseim, akiket nagyon kedvelek.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:00:20

@Nátha ellen bálna: De ő ezt észre sem veszi, tudod: Boldogok a lelki szegények.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:02:21

@tvbuzi: És szerintem 1 fokot már fejlődött is.

2020.12.20. 23:02:36

Óvadócnak nem csak a feje, a teste is szögletes.

Cimili2 2020.12.20. 23:03:27

@MmeChauchat: arra gondolok, h nem lehet, h bálintnak ez a beszéde most inkább a nézőknek szólt? mert az egy dolog, h mi látjuk, vagy inkább felfogjuk, h hogy viselkedik ez a két banya, de talán nem mindenkinek tűnt fel, h mit műveltek a kiválasztásnál.

Mók_Ica 2020.12.20. 23:03:55

hirtelen azt hittem, hogy vivi pólóján ancsa feje van...... :DDDDD

2020.12.20. 23:04:08

Merci megint lenyelte a Cartoon Networköt

csodalámpa 2020.12.20. 23:06:19

@Bo(a)rder Gamer: 10 éve egy cég személyes ügyfélszolgálatán dolgoztam, és ott volt egy hegyomlás alkatú cigány srác kollégám, feleséggel, két kislánnyal, estin elvégzett fősulival. Nagyon szerettem, meg azt is, amikor jöttek a tezsvírek nagy hanggal reklamálni, és egyből visszavettek, amikor hozzákerültek szuperül tudta őket kezelni úgy, hogy simán megfelelt közben a céges standard-eknek. Szóval igen, vannak, szerencsére egész sokan.

Mók_Ica 2020.12.20. 23:06:35

robi nem csak az egyetlen tényleg higiénikus a villában, de nagyon kedves is.......
dzsina amanda és fru hármasból fru a leggonoszabb.......

MsIreneAdler 2020.12.20. 23:06:49

Fru annyira őszinte, hogy mindenkit gszugnak lát....

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 23:06:51

Három ekkora véglényt, mint a Fru, Gina és Amanda. Ez három béltraktus ruhában.

2020.12.20. 23:06:52

Mennyi jó indulat. Fruból meg nem lesz pszichológus.

MmeChauchat 2020.12.20. 23:07:29

@Cimili2: lehetséges.
valamennyire mindegyik a nézőknek játszik - persze IQ-ja függvényében.
(Sokszor az sem jut eszükbe, h be vannak kamerazva).

Amugy van egy Bálint Vivi - Vivi Bálint szál, tehát B felhorgadasa lehet ilyen gyökerű is.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:07:32

@csodalámpa: Barmok tuskók faszok minden etnikumban vannak. Meg normálisak is. A többi meg már csak statisztika.

tvbuzi 2020.12.20. 23:07:48

Ez a Vandácska megtanult beszélni

Mók_Ica 2020.12.20. 23:07:49

vandácska téli spagetti pántost kapott mára.....:DDDDDDDDDDDDDDDD

citrakomló 2020.12.20. 23:08:13

Úristen, ez a három nőszemély... Mindig kicsit megdöbbenek a gonoszságukon.

2020.12.20. 23:08:16

Óvadóc egy mondatot nem tud elmondani hiba nélkül.

LaciHogyVoltol 2020.12.20. 23:08:59

Pfff...Fru meg Gina...igazi férget.

Fur meg még valami kibaszott hülye is, ami neki nem kényelmes, nem tetszik abban ő "nem hisz".
Hát baszod Kapafog, nem hinni kellene, hanem felfogni a világ történéseit magad körül...

2020.12.20. 23:09:17

Ezeknek az impro jeleneteknek mi a faszért nincs helye cigányasszony helyett az öfikben?

MsIreneAdler 2020.12.20. 23:09:33

@Mók_Ica: ekg. A frus dologban is. Sajnos ez tényleg már gonoszság. Nem intrika, taktika, ez színtiszta rosszindulat.

Ego0123 2020.12.20. 23:09:59

@Alice from madness: és ahogyan látjuk magától megtesz mindent és nem bántalmazott, mert nagyon nem tűnik annak.

nicu71 2020.12.20. 23:10:12

Balint drámai szerepben zokniban,es lábujjközes papucsban több mint hiteltelen.

csodalámpa 2020.12.20. 23:10:14

Szegény Vandát miért szopatják a stylist-ok a fülvillantós frizurákkal?

2020.12.20. 23:11:02

Hogy gondolják, hogy Vivi hazudik mindenről, ha egyszer egyértelműen szar színész? Ég és föld a különbség.

2020.12.20. 23:11:58

Jaj, most Óvadóc ekg-zott engem?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:13:13

Vanda! A számodra kínos témák felvezetése nagyon kínosra sikeredett.

Mók_Ica 2020.12.20. 23:13:41

@MmeChauchat: ez nem baj....sztem

@MsIreneAdler: nekem most az jött le, hogy amikor dzsina bement a hálóba és elmondta, hogy vivi miért sír fru totál felhergelte és "felilágosította" dzsinát és amandát is, hogy vivi megint hazudik...... szerintem tudja, hogy ez két nő agyhalott és úgy irányítja őket, ahogy akarja......

2020.12.20. 23:13:50

@csodalámpa: Ma konkrétan Barbie baba cuccokat adtak rá.

tvbuzi 2020.12.20. 23:14:31

Hirtelen azt hittem Amanda a bimbiket simogatja

nicu71 2020.12.20. 23:15:29

@Mók_Ica: borzasztó.vajon alul bundásbtanga van?Ki adja rájuk ezeket a rongyokat?Mondjon le xdxd

LaciHogyVoltol 2020.12.20. 23:17:17

@MmeChauchat: Nem biztos, hogy az korpa :D :D :D

tvbuzi 2020.12.20. 23:17:33

Takarítás közben meglepte Higit Rencsi

Mók_Ica 2020.12.20. 23:17:35

renáta alsónadrágja olyan mintájú, mint egy párnahuzat :DDDDD

MsIreneAdler 2020.12.20. 23:17:54

@Mók_Ica: igen, észrevette, hogy termékeny talajra hull náluk a köcsögölése...

Mók_Ica 2020.12.20. 23:18:11

@tvbuzi: majd renátát is lefertőtleníti.....

2020.12.20. 23:19:18

Renátó hátul keresi Fru mellét, mert elöl nem találta.

Mók_Ica 2020.12.20. 23:19:40

renáta és fru..... kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben..... valahol elakadt a folyamat......
bakkker...... ki ivott már tejet talpas pohárból??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.20. 23:20:01

@Mók_Ica: és kiáll belőle a libatoll?

Mók_Ica 2020.12.20. 23:20:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt szerencsére nem láttuk..... :DDDD

Fálki 2020.12.20. 23:21:25

@Alice from madness: Nocsak - nocsak, orommel olvasom ezen sorokat. Milyen tajekozottnak tetszik lenni... ;)

Mók_Ica 2020.12.20. 23:21:46

ez nagy beszerzés volt.... bementek egy DM-be és levették a polcról

MmeChauchat 2020.12.20. 23:22:20

az én időmben másmilyenek voltak a vibrik

2020.12.20. 23:22:29

@Fálki:
Koszonom a megerositest. 50 shades ota a nagykozonsegnek minden no sub aki nem rohan el egy faszfej pasitol...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:22:38

A sokakat foglalkoztató kérdésre választ kaptunk: adtak elemet a szerkik a vibrihez.

2020.12.20. 23:23:11

@Fálki:
Volt egy ismeretterjeszto a spektrumon ;D

tvbuzi 2020.12.20. 23:23:28

@Mók_Ica: honnan tudod te, hogy a déembe a polcon ilyen van??

2020.12.20. 23:23:34

24.hu, meg holnap ünnep, tényleg fejlődik, vissza

2020.12.20. 23:23:41

@Bo(a)rder Gamer:
Jojo, de a pornhubon vagy az xvideoson fennvan-e mar?

Fálki 2020.12.20. 23:23:57

@Alice from madness: jaaaaaaaaa, azt én is láttam... Még valamikor 2001-ben.
Nincs meg neked VHS-en?

Mók_Ica 2020.12.20. 23:24:08

@tvbuzi: mert szoktam látni a dobozát..... van többféle is.....

tvbuzi 2020.12.20. 23:24:27

Szerintem Vanda jó volt, a kivonulás is bejött

2020.12.20. 23:24:30

@Fálki:
De, egy pasihang narralja vegig

MmeChauchat 2020.12.20. 23:25:31

@tvbuzi: az arcápoláson. vagy a wc kellékeknél

Fálki 2020.12.20. 23:26:05

@Ego0123: Neharagudj kedves Ego0123, ez is az a fórum, ahogy mindenkinek lehet egy véleménye.. Sőt, ez talán a leginkabb az a fórum és megtisztelsz minket, tényleg.

De ezzel a sub kérdéssel kapcsolatban nagyon rossz nyomon vagy és az igazad hangoztatása visszatetszést vált ki azokban, akik valóban értenek ehhez.

2020.12.20. 23:26:27

@Fálki: Voltam a Népstadionban (akkor még az volt a neve) a Chronologie koncerten 93-ban. Nagy élmény volt, a színpad hosszában volt, nem a szokásos picsányi, a teteje kilógott a karéj fölé. Akkori technikai színvonal mellett ki volt maxolva rendesen. Ment olykor egy szöveg, hogy "Mi volt előbb a tyúk vagy a tojaf?", így f betűvel.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:29:29

@Alice from madness: Áhhh, nem tudom még csak böngészek, böngészek...megismételnéd, mit is kell keresnem? :)

Fálki 2020.12.20. 23:30:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Irigykedek. De akkor mondok ilyet én is: 2011 Monaco :)

2020.12.20. 23:31:31

@Fálki: Alice szegény nagyon lelkére veszi ezt, a korábban említett érintettség okán. El kéne már engedni ezt, nem sub, egyértelmű. Szerintem egy dolgon lehet vitatkozni, hogy Kávboj tudatosan, kihasználás céljából csinálja-e vagy fel sem fogja, hogy ez nem kóser? Szerintem utóbbi, ezért nem bántom érte, mert maga is kezelésre szorulna. Virág meg egyértelműen nem Kávboj miatt ragadt ebbe a szerepbe, ő ezt kintről hozta, plusz erősen nimfomán beütésű, de ez kurva messze van a subtól.

2020.12.20. 23:35:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
En azt a gyokerseget veszem a lelkemre mikor valaki ismetelget egy kifejezest amirol fogalma nincs es elulteti a tobbi emberben.
Dani meg nem tudatosan bantalmazo hanem egy faszfej, de a legtobb bantalmazo egyebkent nem tudatosan az, sot, magukat jo embereknek hiszik.

De jelen szituban a sub-sag ismetelgetese az, amitol elokaptam a komiszribanc kartyat.

2020.12.20. 23:36:53

@Fálki: Az jól sikerült! youtu.be/mjP6kYAO4Kc

Az 1997-es Oxygene Tour állomásán voltam még, az általam imádott BS-ben, de az a mérete miatt nem ütött annyira, pedig zseniális volt. A 2008-as meg a múltkori Electronica már nem hozott lázba.

Fálki 2020.12.20. 23:37:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: En nemtudom sajnos, hogy Alicenek milyen korabbi erintettsege van.

Engem Ego01234 zavart, aki tolta itt a butáskodást, pusztán azért, mert egy kis 18 éves szeretethianyos kislany behódolt valakinek.

2020.12.20. 23:37:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Es igen, vannak aldozat tipusu nok, akik ha nem kapnak segitseget ujra es ujra kerulnek ilyen Virag-Dani szituba egyebkent. Ez is total valid hogy Viri kintrol hozta ezt ahogy Dani is valoszinu bantalmazott kolok volt.
De ugye azert Gacey-t se mentettek fel, mert szar gyerekkora volt :)

2020.12.20. 23:38:29

@Fálki:
A bantalmazasban kulso erintettsegem van tobb non keresztul is.

A sub tema meg ugye a spektrum

Fálki 2020.12.20. 23:38:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem nem tudatos, egyszeruen egy paraszt és igy banik minden novel maga korul IRL is és olyanokat is valaszt ki maganak, akik mellett ezt megteheti.

2020.12.20. 23:38:57

@Alice from madness: Ez a sub szublimációja volt, de úgy látom lezárható végre.

tvbuzi 2020.12.20. 23:40:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: úgy emlékszem tetszett. sajnos, a koncertre konkrétan nem nagyon emlékszem már

Ego0123 2020.12.20. 23:40:58

@Fálki: Bocs nem butáskodás, én így kódoltam ezt a viselkedést.

Fálki 2020.12.20. 23:41:43

@Ego0123: Oksi, megdumáltuk. Megtisztelsz.

2020.12.20. 23:42:15

@Ego0123:
Mert fingod nincs a fogalomrol. De akar utana is olvashatsz, hatha megtetszik es kinyilik egy uj vilag

Fu Szekh Li 2020.12.20. 23:43:06

Hát most meglepődtem az itt előtört Jarre, Vangelis imádaton :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:43:43

@Ego0123: Kár volt kinyitni ismét Pandora szelencéjét...

2020.12.20. 23:45:11

@Fálki: Kávboj mindemellett egy érdekes srác, mert ritka egy ilyen jellemű emberben az a fajta jóindulat és tisztánlátás, ami benne van. Az ő hozott dolgai nélkül egy tök normális srác lenne, minden adottsága meg lenne hozzá. Amíg a jót látom benne többletként addig nekem belefér, majd ezeket a dolgokat kint kéne helyrerakni nekik. Ebben pl. Kávboj pont megint jól lát. Majd villán kívül kiderül mi lesz.

Ha már bántalmazás, akkor amit Fru csinál Átó Rennel, az a legalja, tipikusan az a példa, amit mutatni lehet kontrának, amikor mindig a férfit állítják be bántalmazónak a feministák.

Ego0123 2020.12.20. 23:45:25

@Bo(a)rder Gamer: Itt legalább teljesen normális, kultúráltan lszólnak a másikhoz. Ritka ez.

Fálki 2020.12.20. 23:46:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg. Tok jo humora van, nem sunyi, nagy a szive es tele van joindulattal.

Csak valahol sok évvel ezelott neki is alávágtak és ez lett belőle.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 23:47:23

@Ego0123: Egyetértek, csak, ha úgy tűnik egy témát mindenki megnyugvására lezárnak, kár elővenni újra. ennyit akartam csak javasolni, barátilag.

2020.12.20. 23:48:55

@Fálki: Szintén kedvelem, egy kevéssé közismert száma a kedvencem: youtu.be/f0BSlYoNIoU

2020.12.20. 23:50:00

Bocsánat, az a szar disco verzió volt, ez: youtu.be/hsmWJLjkYv8

2020.12.20. 23:51:27

@Fálki: Ezt a MO feldolgozást ismered? Imádom! youtu.be/EBKLr-JuetU

2020.12.20. 23:52:58

@Nátha ellen bálna:
Uristen befejezte, hát engem össze mondjuk nem tört, 16 évesen már túl volt Sade néhány könyvén :D De merész ameddig elment az író és nekem is csak akkor állt össze a kép mikor a srác visszament a házba és nézegette a fényképeket :D Beteg egy cucc, tényleg imádtam, köszi! :)
A 4 majom gyilkos sorozat ennnnnnnnyire nem elborult, de ha bejön az ilyesmi, ajánlom. És az Éles tárgyakat is :)

Fálki 2020.12.20. 23:53:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az eredetijét imádom, az ilyesfajta halálzenék nem az én világom.

Bruce Dickinson még befér..

2020.12.20. 23:53:18

@Fálki: Hm, ez jó, ismerem. Akkor ez is be fog jönni neked. Az egyik relaxálós zeném: youtu.be/F0NkeMy6r3M

2020.12.20. 23:54:03

@Fu Szekh Li: Sznobnak tartasz minket ezért? :-P

2020.12.20. 23:54:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nem ezért, csak minden másért :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 23:56:35

@Fálki: Dickinsont én Szarajevó miatt szeretem :)

2020.12.20. 23:56:43

@Alice from madness: Pasolini filmjei megvoltak? Salo, avagy Sodoma 120 napja? Dekameron?

2020.12.21. 00:00:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nem, filmekben lightosabb vagyok valahogy. bezzeg az, hogy általában a könyvvel álmodok amit épp olvasok, az nem zavar :D

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:02:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezért nem :)
Mondom meglepődtem, és adott információt is rólatok.
Rajtam egyébként ez egy-két év alatt átszaladt a '80-as évek elején, egyetemen már nem is hallgattam őket, a 666-ot kivéve. De nincs semmi bajom azzal, ha valaki szereti.

2020.12.21. 00:03:10

@Fálki: Az ilyen élőben tök jó lehet. Én például korábban egy exem révén ismertem meg Omar Bashirt, akit vélhetően amúgy soha nem néztem volna meg koncerten. Pedig: youtu.be/EAFcDmG8G7M

2020.12.21. 00:07:01

@Fu Szekh Li: Én mindenevő vagyok zenében is, gondolom ez már rég kiderült. Ez jó, mert minden hangulathoz tudok megfelelőt. Sok dolog a filmekből jött nekem. Pl. Kusturicának köszönhetően Bregovicék. A világ egyik legjobb filmje amúgy: youtu.be/rYTvmLvLchs

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:07:14

@Alice from madness: Nézz Greenaway filmeket, azok szerintem neked valók. Kezdd mondjuk A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretőjével!

2020.12.21. 00:10:31

@Fu Szekh Li:
lassan már a VV utántól a köv VV-ig eltelő időre is adtok ajánlatot :)

Fálki 2020.12.21. 00:10:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: neeeeeem, a vilag legjobb filmje az a Csillagok kozott vagy az Ádám almái vagy A homár.

2020.12.21. 00:12:36

No akkor a VV-t is újranézem...
Mondjuk Higiénika és Renátó pont megérdemlik egymást ugyegyébként...

Fálki 2020.12.21. 00:13:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Felkerul ez is az egyik playlistemre.

2020.12.21. 00:14:35

@Alice from madness: Ezt is tedd hozzá. Brancaleone ármádiája. youtu.be/EXZbHKTRXTY

2020.12.21. 00:16:47

Na jóéjt, hív az ágyikó. Köszönet, hogy feledtettétek a szar hangulatomat a nap végére.

2020.12.21. 00:17:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
és ezennel megszületett a youtube-on is a megnézendők listám :DDD

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:18:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is meghallgatok mindenfélét, sok minden tetszik is, aztán van ami megmarad, van amin átlépek
Az internet szépsége, hogy szinte bármit megtalálsz. A covid határozott haszna volt, hogy egy csomó olyan zenész is kezdte feltolni a dolgait, akik előtte azért nem. Szombat és vasárnap reggel annyi élőzés esik ki a fáccséból, hogy nem mindig tudom végignézni őket.

Fálki 2020.12.21. 00:20:46

@Alice from madness: Hány ilyenem van. :D

Van a laptopomon egy filmek mappa, azon belul van frissen letoltott mappa, megnezett es megnezendo mappa... Van ugyanilyen mappa a kulso SSD-n is, meg YT-n, meg a konyvespolc felso sora az elolvasando uj konyveknek van, amin sajnos már nincs hely, pedig márciusban még üres volt...

S a telefont meg nem is mondtam, ahol 72 bongeszolap van megnyitva, későbbi tartalomfogyasztásra...

2020.12.21. 00:25:14

@Fálki:
nálam a netflix és a hbogo intézi általában a megnézendőt meg ugye pakolják hozzá amit ők match-nek éreznek (kellemes meglepetésként elég jól működik amugy az algoritmusuk). youtube-on eddig nem volt.
könyvek telefonon vannak, már követni sem tudom mennyi, de majd karácsonykor meg a januári szabiban csökkentem a számot :)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:27:50

Na, én is megyek aludni, úgy látom, mindenki eltűnt. Pedig Michael Nymanról és Philip Glassról nem is beszélgettünk :)

2020.12.21. 00:28:36

@Fu Szekh Li:
köszi ez a mindenki eltűnt jelző jólesett, igazán :D

Fálki 2020.12.21. 00:29:01

@Fu Szekh Li: Kedves komment a mindenki eltűnt, mikozben mi kommenteltunk :D :D

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:30:23

@Alice from madness: Akkor még nem láttam, hogy te maradtál. Beszélgessünk Philip Glassról? :D

Fálki 2020.12.21. 00:32:01

DííííííííííííííííííííííííííííííGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, úgy hiányzol, ezek engem itt észre se vesznek, geci

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:32:18

@Fálki: Ne kötöccködjetek, akkor már öt perce kussolt mindenki :D
Michael Nyman zenéivel hogy állsz?

Fálki 2020.12.21. 00:35:20

@Fu Szekh Li: Nem tudom megmondani az okát, de valamiért teljesen hidegen hagy. Rossz húrokat penget nálam, pedig nagyon szeretem a nagyzenekaros zenéket. Trevor Jones a favoritom, főleg a The last of the mohicans miatt.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:36:36

@Fálki: Ja és ha még nem láttad, akkor töltsd le és nézd meg azonnal a Scream for me Sarajevo-t!!!

2020.12.21. 00:36:55

@Fu Szekh Li:
Letezik a kijelentesed alapjan

ppupu #Fantom for President 2020.12.21. 00:38:39

@Fálki: Vidd ki őket a gecóba... oszt maradj kint :)

2020.12.21. 00:39:17

@Fálki:
Kellett neked megidezni

Fálki 2020.12.21. 00:39:57

@Fu Szekh Li: Nagyon szeretem azt a filmet.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:40:44

@Fálki: Én a Greenaway filmek zenéit nagyon szerettem. Glass is a filmzenéivel fogott meg először. A kampókézzel a leginkább. Persze a Koyaanisqatsi se rossz :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.21. 00:40:54

Csak most, hogy a tökömbe állítom vissza magamat? Kellet nekem itt jópofiznom

Fálki 2020.12.21. 00:42:06

@Diiigóóó: Simán a beállitásokban állitsd vissza a nicket.

2020.12.21. 00:42:24

@ppupu:
Te itt sunyizol 3/4 1-kor??

ppupu #Fantom for President 2020.12.21. 00:42:56

Jó van na, nem vagyok én műszaki análfa béta :) Sikerült.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:43:14

@Fálki: Azt mindig meg tudom könnyezni. Szarajevó egyébként is az egyik kedvenc városom.

Fálki 2020.12.21. 00:45:20

@Fu Szekh Li: Immár mondhatom h nyaranta rendszeresen jarunk oda 1-2 napra, En is nagyon szeretem. Az egyik leghangulatosabb nem vízparti város.

2020.12.21. 00:45:21

@Fálki:
Hát. nem irigylem tőled a holnapi HV írást, ez az öfi is egy lófasz volt esti fényben, de a lófasznak is csak az árnyéka volt benne...

ppupu #Fantom for President 2020.12.21. 00:45:27

@Alice from madness: Ez nem sunyizás kérlek. Ez user interface setupjában lefejlesztett features felhasználása a user által. Na...

Fu Szekh Li 2020.12.21. 00:48:38

@Fálki: Ott szilvesztereztünk utoljára. Idén is mentünk volna :(
Na de most már tényleg jó éjt!

Fálki 2020.12.21. 00:53:59

MEgyek én is, jóéjt, mert holnap megint suru lesz, ebbol a napi adagbol pedig megint csak Ginagyalázást lehet majd osszerakni.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.21. 05:26:56

@Mók_Ica: Ezt én sem értem. Van valami Virág múltjában, ami miatt ezt teszi. Szerintem az sem véletlen, hogy apuci kislánya, anyuci barátnője, jó tanuló-sportoló, aktív társadalmi életet él és egyszerre mindent otthagy, hogy egy idegen gimiben érettségizhessen le, de azt is feladja a VV kedvéért. Amúgy azt látom rajta, hogy Pöcsvakaró alázásai nem érik derült égből villámcsapásként. Mintha hozzászokott volna.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.21. 05:42:07

@csodalámpa: Nekem úgy tűnik, hogy Robinak (és úgy láttam, Bálintnak is) kellemetlenek a szex gyakorlati részével kapcsolatos beszélgetések. Pl. amikor Vivit ugratják, hogy poppolóba szereti-e és visszakérdez, akkor Bálint is otthagyja a beszélgetést, de Robi sem akarja részletezni. Robi nem használja a buzikártyát, ő elsősorban egy kissé maximalista, exhibicionista srác, aki ésszel játszik és csak mellesleg bi.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.21. 06:18:52

@Gézamalac: ennél az elvonulásnál lett a 2 srác a kedvencem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 06:42:26

brüsszeli csipkekendőben ébredős jó reggelt.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.21. 07:13:54

Megnéztem az öfit! Amanda húzzon a picsába, szenvedjen gina ahogy csak bír! Essen ki rencsó a kövi héten és lássuk hogan fordulnak egymás ellen az öribarik szerelmesek és kúrótársak

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 07:25:38

Gyerekek, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de amikor Bálint azon akad ki (egyébként még ugyancsak élőadásban, csak annak a legvégső másodperceiben), hogy miután Ő, az első jelrakóként élőadásban előre megkomponáltan és megfontolt szándékkal elég nyomatékos hangsúlyozással SUNYInak nevezi az egyik játékostársát , akkor mitől van felháborodva attól, ha ez a játékostársa, vagy bárki más, ezek után indulat vezérelten, vagy bármilyen más motivációból akármit is mond jelrakáskor ugyanebben az élő adásban. A másik pedig, hogy nem mindegy ebben a műsorban az, hogy valaki valamit élőadásban mond, vagy sem? Ha belegondolunk, ez egy marhára álprobléma...! Ha nem történik valami drámai fordulat közben, egészen biztos, hogy ebben a párbajban Amandát támogatom, bárki ellenében! Ha kérdezitek miért, nem tudom, így érzem jelenleg...!

2020.12.21. 07:35:44

@úgymond olvasó mmkk:
Nem kenyelmetlen abban aludni?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 07:39:01

@Alice from madness: a brüsszeli csipkekesztyű hozzásimul a kezedhez, mint egy második bőr.

hereverő heverő 2020.12.21. 07:39:20

@Fu Szekh Li: Philip Glass forever. Te vagy az első aki ismeri a Koyaanisqatsi-t (meg azért még párról tudok) de mindenképp elismerésem

Lóreggelt mindenkinek

hereverő heverő 2020.12.21. 08:12:27

Miért akar mindenki engem csábítani? Cérna is, a hiúz is.. jól esik csak nem értem

*vakarja a fejét

hereverő heverő 2020.12.21. 08:13:55

@Hedo a nokedli szaggató: Hedo, neked is nagy jópont ezért. Talán életem legnagyobb filmélnénye, a zene pedig azóta is mindig megborzongat.

2020.12.21. 08:15:03

@hereverő heverő:
Elvezd a szitut :)
En megelegszem egy johaveri viszonnyal

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 08:18:32

megint a csábítás! nektek nem kell dolgoznotok?

2020.12.21. 08:36:46

@úgymond olvasó mmkk:
De, pattog is a kolleganom, de hagyom hogy kifarassza magat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 08:40:13

@Alice from madness: @tvbuzi: megnyugtató, hogy nem csak én kerültem a lóf@sz rosszabbik végére

2020.12.21. 08:45:20

@úgymond olvasó mmkk:
Napjaim. De en nem idegesitem magam rajta, neki muszaj mindent kezbentartani, megmondani,koordinalni, es azt is elmagyarazni hogy a korulbelul jele az a ~ (jo ennel az esetnel azert nekem is tikkelt a szemem), ugyhogy en hagyom ervenyesulni mert jobb az neki is nekem meg plane

hereverő heverő 2020.12.21. 08:54:22

/me nem dolgozik. Majd csak jövő héten.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.21. 08:59:27

@Hedo a nokedli szaggató: ohh jó látni téged újra itt.

Ezen gondolkodtam én is! Ha lefogy a Renátóék csapata akkor onnan kezdődik az igaz játék. Szerintem Moh is azért vált le Merciről és Dani is Virágról mert úgy gondolják ők a feláldozható kategóriába vannak. Szerintem lesz itt még meglepetés és ez az igazi genyóság és nem az amit Amandáék csinálnak. Az csak egyszerű falusi rossz szándék ...

Kosztarika 2020.12.21. 09:04:36

Lóleggelt mindegyiknek!

Fu Szekh Li 2020.12.21. 09:05:04

Most nézem a zöfit. Szép, amikor az ostobák ostobáznak :D

2020.12.21. 09:09:14

@Brigante: Erről beszélek már mióta én is. Még mehet az a három, aztán jöhet végre valami ami nem "vótmá".

2020.12.21. 09:10:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Kivancsi leszek hogy lesz akkor majd oszinteseg meg emberseg amikor a sajat falkabol kell kethetente felzabalni valakit

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 09:22:31

@Alice from madness: en sem viszem mar tulzasba, ami iden nem lesz meg, az ott bassza meg

kozi001 2020.12.21. 09:45:30

Moh nem korrekt, hanem egy nyomorék!

MsIreneAdler 2020.12.21. 09:48:52

Szép jó reggelt mindenkinek!
Körkérdés: volt már valakinek megfázás közben gyomorrontása? Ha nem, ne próbáljátok ki.

kozi001 2020.12.21. 09:49:51

@Kosztarika: Miért is volt jogos Bálint gazda?
Mert valaki megmondta hogy Vivien buta, mint a tök?

Legjobb kiválasztás volt!

kozi001 2020.12.21. 09:51:51

Azért azt vegyük észre hogy p*csvakaró Dani is csak falkában szeret támadni.

Amikor Bálint beleállt Amandába, akkor nosza ő is hogy szegény Moh-val is ezt csináltátok. Hüpp hüpp hüpp...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.21. 09:52:07

Jó reggelt!
Szóljatok ha témánál vagyunk és jövök, bar sokakkal ellentétben nekem ma kivetelesen dolgoznom kell.

2020.12.21. 09:56:54

@kozi001:
Dancsika csak egy nyomorult omega, hiaba szeretne alfa szerepben tetszelegni Virag mellett. Meg egy hatarozottabb no mellett is azonnal osszemenne.

2020.12.21. 09:57:47

@úgymond olvasó mmkk:
:D
Es akkor en most csinalok egy kv-t mert befejeztem a takaritast.

Fálki 2020.12.21. 09:57:51

@kozi001: Szerintem zongorázható kulonbseg van akozott, ha valaki értelmes mondatokban megfogalmaz valamit és szerepel benne a sunyi szó is és akozott, hogy valakire csak frocsogsz vég nélkul, hogy mennyire buta, undorito és elkerulendoen ostoba. Mikozben a Te BFF-ed a VV tortenelem legostobább játékosa. Csak ugye van az a szálka meg a gerenda...

Fálki 2020.12.21. 09:59:01

És jó reggelt, kommentszekció

És ♥♥♥ Kosztarika

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 10:03:30

@MsIreneAdler: nekem a megfázás vagy a fülemre, vagy az ízületeimre és a gyomromra megy rá. kitartás!

kozi001 2020.12.21. 10:07:46

@Fálki: Nekem mindegy! A f*vakarót meg a spermaevő tirpákokat rakja ki valaki! Így vagy úgy!

kozi001 2020.12.21. 10:08:35

@Fálki: Dani meg VV történelem legnagyobb proli játékosa! Moh-val szorosan a nyomában!

Fálki 2020.12.21. 10:10:40

@kozi001: Azért szerintem az túlzás. Dani tényleg tirpák, de annyira nincs azert mélyen.

Mohval mi a probléma?

Qqts 2020.12.21. 10:11:02

Joooo reggelt Triumviiireim und megannyi kommentlakos.
Qqts is on. Felig. Mert Qqts dolgozik, ma is, holnap is, azutan is, unnepek kozott is.

Qqts 2020.12.21. 10:12:40

@MsIreneAdler: kuldom is a Grabovoj szamsorokat. FENY!!!4!!!NEGY
Minden ember gyógyulása: 88888588888
Azonnali gyógyulás: 19751
Egészség regenerálása: 5148517

Bo(a)rder Gamer 2020.12.21. 10:16:59

@Alice from madness: ekg, annyival kiegészitve h Dani tudatosan nem vallal konfliktust a jateka miatt csak ha nyert helyzete van vagy kijon a sodrabol. Suttyo fasz de nemi tudatossag van a jatekaban.

MsIreneAdler 2020.12.21. 10:17:35

@úgymond olvasó mmkk: kész vagyok. Alig mászok, semmit nem aludtam. Viszont így a bölcsesség fogamat nem ma veszik ki! Juhu :D

@Qqts: köszönöm szépen! Sádlá!

kozi001 2020.12.21. 10:19:19

@Fálki: Sunyi kétszínű tirpák focista. A fejét péklapáttal kellene csapkodni amikor vigyorgott, hogy megsiratta Mercit.
Ja bocs nem hokizik. Eszi is!

MsIreneAdler 2020.12.21. 10:22:52

@Bo(a)rder Gamer: nekem Dani kicsit olyan, mintha nem lenne elég szókincse, hogy kifejezze magát, pedig nem gondol akkora baromságokat, mint ahogy elsőre hittem róla. Ahogy Virággal bánik, az viszont kifejezetten ellenszenvessé teszi.

Cérnahuszár 2020.12.21. 10:24:45

jó reggelit mindenkinek, olvasgatok

@VV Erőlegény: ez motoszkál énbennem is, bálint adott egy műsort felháborodásból. De elég jól hogy ne tűnjön fel, ez tudatos. Mondjuk én ezért nem menteném amandát még.

Cérnahuszár 2020.12.21. 10:25:50

@hereverő heverő: én tiszta önző érdekekből, tudod, kell a feleség.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 10:28:31

@Kosztarika: Igazából nem is a zárójeles megjegyzésem volt a lényeges az előző hozzászólásomban (mármint, hogy még az élőadásban akadt ki Bálint, annak utolsó másodperceiben), hanem az, hogy miért akad ezen ki ? Mellesleg ezeket az oda-vissza egymásnak beszólásokat akár élő az adás, akár szerkesztett, szerintem a túlnyomó többségében látjuk. Igazából a hozzászólásom lényege, hogy a sunyi szó is van annyira sértő, és megalázó élő adásban, mint az ostoba. Szóval Bálint helyében én a sunyi jelző nélkül tettem volna rá a jelemet Amandára, valami hasonló módon, ahogy tette ezt Robi is, és ebben az esetben talán lehetett volna alapja a bírálatnak, de igazából még akkor sem, mert ez egy ilyen trash reality műsor, ezért válogatták hozzá ezeket a trash szereplőket. Sajnálom, Bálinttal szemben magasak az elvárásaim, magasabbak, mint a többiekkel szemben!

2020.12.21. 10:29:10

@Fálki:
Joreggelt koreinkbe alaszallo HV felistenseg ki mindennapi posztjainkat biztositod nekunk (amikor Te vagy soron)

Cérnahuszár 2020.12.21. 10:31:27

@MsIreneAdler: covidos voltál már? mert ott kéz a kézben jár ez a kettő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 10:34:39

@VV Erőlegény: Különösen akkor, ha a sunyi szót értelmes mondatokban előre kitervelt módon mondja be valaki valakire hangsúlyosan a kamerába, ellentétben az össze-vissza vagdalkózós "ostobázással", ahogy ezt később Robi szépen meg is magyarázta Ginának a konyhában, hogy azért jobb lenne, ha legalább ezt a jelrakási magyarázatot nem ott rögtönözné össze élő adásban, hanem gondolja át egy kicsit korábban, egyébként Amanda jelrakása sokkal megfontoltabb, és kevésbé sértő is volt szerintem Vivivel szemben.

MsIreneAdler 2020.12.21. 10:46:49

@Cérnahuszár a naív: elvileg nem vagyok az. Se láz, se semmilyen levertség. Azóta már teszem a dolgom, főzök.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 10:50:22

@Cérnahuszár a naív: Szerintem is lehet, hogy előre kitervelt volt a kifakadás is Bálint részéről, de akkor meg túltolta. Az, hogy valaki kinek mit mond élő adásban, az sztem nincsen korlátozva a VV szabályzatban. A verbális terror, a káromkodás megengedett, nem jár kizárással. Azért akarom Amandát megmenteni, mert minden valószínűség szerint Vivivel fog párbajozni, és most még a játék elején egy színesebb játékosnak tartom, mint Vivit, ráadásul a szopóágon van, amikor lúzer brigáddal szövetkezik, de ebben következetes. Vivi meg a szexuális fantáziálgatásától eltekintve az utóbbi hetekben csak dagonyázik a műsorban Bálint oldalán. Azt is szeretném, ha nem minden úgy alakulna a játékban, ahogy azt Bálinték gondolják. Jó lenne őket is látni, amikor elbizonytalanodnak egy kicsit, és váltaniuk kell egy-két dologban.

2020.12.21. 10:52:16

@Fálki: Felesleges az ilyen kommentekkel foglalkozni, elég csak elolvasni a stílust.

Moh mindamellett valóban problémás nekem is. De csak azért, mert megúszós, simulékony és semmi egyediség nincs benne.

2020.12.21. 10:58:56

@VV Erőlegény: Szerintem teljesen vakvágányon futsz. Gollamanda nem színes, semmit nem tesz hozzá a játékhoz, a felszínes szerkesztetlen őrjöngéshez járul csak hozzá, ami miatt élvezhetetlen maga a műsor. Vivi szürkesége szintén a szerkesztésnek köszönhető, hiszen a BV-ben általában ő szállítja a műsor nagy részét. Ezerszer színesebb pl. Mohnál. Bálint a sunyi jelzőt teljesen olyan szövegkörnyezetbe tette, ami érvelés volt. Vivi minősítése pedig kinyilatkozásként, egyértelműen megbélyegzésként hatott. De elég bármelyik Ginamanda közös stuffolást felidézni, ők nem azt mondják, hogy XY viselkedése ilyen vagy olyan, hanem billogoznak ordenáré módon egy totálisan párhuzamos valóságot kreálva.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 11:04:09

@kozi001: Szia!
Nem akarok személyeskedni, de érdekelne, hogy mi nálad ez a nagy löttyös indulat?
Szokott itt ilyen előfordulni, de nem ilyen korai szakaszban. Megtisztelnél, ha elárulnád az okát.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:05:13

@VV Erőlegény: igen, ez nem oké nekem is, a verbális terror megengedett, csak a fizikai nem. Ezt bálint is tudja, így nem értem az érvelését hogy ezzel mentené vivit. Sztem ezért egy műsor ez tőle, főleg azok után amit játszat a többiekkel, a szerepjátékoztatás. Logikailag nem oké, azt nem hiszem tőle hogy most megmentő akar lenni vagy nívó meghúzó

Qqts 2020.12.21. 11:05:32

@VV Erőlegény: azert is erdekes Gina zagyva indoklasa, mert szorol-szora megbeszeltek, hogy mit fog mondani. Abbol talan egy mondat hangzott el a tablanal. “Legyel szerencses”

2020.12.21. 11:06:38

Én egyszer azt reagálnám le, amit jelrakásnál vagy bármilyen élős stúdiós bejelentkezésnél Ginamandáék grimaszolnak, amikor egy-egy társuk beszél. Ott kellene a szarba leoltani őket, hogy primitívek, tiszteletlenek. Ancsa vagy Pietro Fucile helyében megtenném.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 11:09:15

@Kosztarika: én csak nézek itt, mint Rozi a moziban, hogy micsoda indulatok vannak

2020.12.21. 11:18:50

A VV10 legnagyobb baja a téves alapkoncepció. Insta és TikTok kompatibilis játékosokat tettek be, nyomják a social media tartalmat és közben széthullik az eredeti műsor. Ezek a játékosok a saját közegükben hamis képet beállítva érdekesek, de direktben nem hozzák azt a felszínes szart, amit pl. Gina. A szerkik szerint a cigányasszony imidzs érdekes, ami leginkább őket minősíti. Ha felfognák, hogy a VV kedvelők számára mai napig egy Attila a mérce, akkor nem ezeket a sztereotip baromságokat mutogatnák. A szerkik is a picsába feltolt ingerküszöb rabjai, csak az tartalom, ami ordenáré, üvöltözős. Hát nem.

Qqts 2020.12.21. 11:19:16

Unnepek elotti frusztracio szagot erzek. Felolem ventillaljon nyugodtan. Amig nem titeket harap, addig pont letojom

Ármándójózsi 2020.12.21. 11:19:26

Sziasztok Komentelők és szia Hogyvoltíró! :)

Csak most néztem vissza a tegnap esti összefoglalót és nyilván sokadszorra fogom leírni azt, amit már mások is megfogalmaztak itt, de muszáj! :D

A két rosszindulató ostoba nő jellemzésére egyszerűen nincsenek szavak...
Végtelenül ostobák Gina pedig még túl is tesz Amandán, egy véglény.

@Fálki: Az írásoddal 110% EKG, annak ellenére, vagy talán éppen azért, mert érzem azt, hogy "első indulatodban" írtad. De lehet, hogy még a 1963. indulatodban is ilyen erősen fogalmaztál volna, én biztosan. ;) (Faszán megy a "Tovább" gomb! :) )

Nyilván Vivi lesz a kihívott és 240%-ban (fokozás! :D ) őt fogom támogatni.
Megint nem értek egyet @VV Erőlegény: -nyel, sem abban, hogy inkább Amanda menjen vissza, sem abban, hogy Bálint szinészkedett és ez már sok volt belőle. Megértem és Osztozom Bálint álláspontjával, akkor alázni valakit amikor nem tud visszaszólni, kurva nagy szemétség.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 11:21:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: EKG ! Nekem a VV2 is nagyon tetszik visszanézve a VV10-el való összevetésben. pedig a VV2-ben még minden játékos ösztönből játszott, nem tudatosan!

Qqts 2020.12.21. 11:21:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg!
Bar nehez nekunk megfelelni. Ha nyugi van (munkahet) az a baaaaaj, ha Gina a csecseivel mossa fel a villa padlojat az a baaaaj. Ha Rencsi szerelmeses az a baaaaj, ha turbo-türhő szekrényverő az a baaaaaj

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:22:03

miért van 2 oszkár díj virágék mögötti ablakban?
megint lemaradtam valamiről?

2020.12.21. 11:22:18

Lehet, hogy naponta százszor le kell ide írni, ha már olvassák, hogy nyugodtan ki lehet pakolni a tróger triót innen, nem lesz szirupos öribari fíling, mert nem így működnek az emberek. Ott van a feszkó a bezártságból a különböző értékrendekből fakadóan, egymásnak fognak feszülni. Most azért zárnak össze, mert ez a fokú primitívség minden jóérzésű embert taszít. Ki kell venni a képletből a sötét oldalt és hagyni végre kibontakozni a többieket.

2020.12.21. 11:24:02

@Cérnahuszár a naív: Hierarchia héten azzal szopták fel az influenszer tophármat.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:24:50

@Qqts: leírom életem első ekg-ját

Qqts 2020.12.21. 11:25:26

@VV Erőlegény: szerintem lehetnenek ok is erdekesek. A botrany vagas miatt egy foshalmaz az idei evad.
Egy jateknak nincs kezdete es vege, csak kozepe. Vagy van kezdete meg vmi a kozepebol, de nincs lezarva.
Amikor a feliratos polokat hordtak, arrol sehol nem volt semmi info, hogy azt most miert hordjak, meddig hordjak, hogy lett felosztva, hogy kinek mi szerepel a polojan. Ami az elozetesben benne van, azt nincs az adasban. Szoval nem a lakok minosegeben rejlik a hiba. Szerintem

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:26:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: aha, köszi
arra se figyeltem valami nagyon, nem érdekel aa zinfluenszerkedés :(

Qqts 2020.12.21. 11:27:06

@Cérnahuszár a naív: buszke vagyok, hogy kivaltottam beloled

2020.12.21. 11:27:21

@Fálki, szerintem a legközelebbi HV során kicsit kifejthetnéd az itteni közeg meglátásait a sorok közt, hogy a szerkik számára is hangsúlya legyen, hogy nem vezet sehova, ha 20-30% szavazatot kapó játékosokra pazarolják a műsoridőt. Ott a tegnapi szavazás eredménye is, senki nem akar Ginamandát, alig kaptak voksot.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:30:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na ez sztem nem jó, mert az öfi a műsorról kellene hogy szóljon, nem az alatta lévő szubjektív véleményekről meg emberekről...a műsort kell savazni, és ne rólunk szóljon a leírás

Qqts 2020.12.21. 11:30:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem jeloljuk be instan a Gyozot, adjuk meg a telefonszamunkat es beszeljuk meg a belevaloban, hogy miert is csinaljak szerintunk szarul

kozi001 2020.12.21. 11:31:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Egyáltalán nézi vki a tiktok/instagram "kontentet"?

Egyszer ha rávettem magam és nem is tervezem többször.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 11:31:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem futok vakvágányon druszám. Senki sem fut kinn vakvágányon, Te sem, és én sem, és más sem, aki egyikünk véleményével sem azonosul, csak mindenki másban hisz, és mást vár a műsortól. Én megpróbálom picit más dolgokra is felhívni a figyelmet, mint az itteni "mainstream". Értem a Te érvelésedet, és nem mondom azt, hogy nincs igazad, csak azt mondom, hogy több opció is létezik, és az én személyes preferenciáim olyanok, hogy a játéknak ebben a stádiumában szeretem, ha meglepetések is történnek néha. Nekem baromira mindegy az is (főleg még most), hogy ki fog nyerni. Nem akarom már odaadni a fődíjat Robinak, vagy Bálintnak. Ferlőlem győzhet a főgonosz is, ha zseniálisan játssza a szerepét, egyébként pedig győzzön a legszerencsésebb!

2020.12.21. 11:32:05

@Ármándójózsi:
Megtisztelo, hogy megtiszteltel minket ma is a velemenyeddel es kozben ember maradtal

2020.12.21. 11:32:21

@Cérnahuszár a naív: A műsorra reflektál, ha a törzsnézők véleményének figyelmen kívül hagyásáról szól. De nem csak rólunk van szó, minden egyes szavazásból kiderül, hogy az eredmények alapján minden szerkesztési elv a nézői elvárásokkal megy szembe.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:33:19

@Qqts: én erre már célozgattam, nagyon szeretném :D
aki telefon kompatibilis

2020.12.21. 11:37:30

@VV Erőlegény: Nekem is mindegy ki nyer, de itt még csak egy normális gonoszt sem sikerült kitermelni. Egyszerűen vállalhatatlanok egyesek és jelenleg ők uralják a műsort. Átó Rent már többször ki kellett volna zárni például, de fél az RTL meglépni. Nekem ez összvissz arról szól, szerintük a Gina-Renátó féle balhék az eksön. A többi játékosról meg nem tudunk meg semmit, mert nekik ez nem az a platform, ahol ütköznének. AZ igazi csavar az lenne, ha dobnák ezt a tévutat. Azt halkan megjegyzem, talán egy picit elkanyarodtak a napokban az influenszer vonaltól.

Qqts 2020.12.21. 11:39:09

Az en lelkemet megsimogatta, hogy az egyik hv-ban szant nekunk par sort Falki bacsi. (aki -ugyamugy- baszik tobb parametert megadni) Nekem ennyi boven eleg, legalabb a hv-kat ne offoljuk ki

Qqts 2020.12.21. 11:39:29

@Cérnahuszár a naív: ez egy masodik EKG? Vehetem annak?

2020.12.21. 11:40:21

No, én léptem ebédelni meg takarítani, majd valamikor estefelé érkezem. Kellemes délutáni eszmecserét. Alice, nézz filmeket, olvass könyvet. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 11:41:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hogy megint EKG-zzak veled részben. Ginát a múlt héten szerintem is teljesen túltolták a szerkik, miközben csak hepciáskodott, és hőbörgött. Kb 30%-ban róla szólt a munkahét, Amadát viszont nem tolták túl. Amikor Amandát láttuk, akkor azért mert éppen Gina mellett volt az eseményekben. Nagyon sajnálom, hogy nem Ginát küldték ki párbajra, na őt én is 110% (Jose Armado, alias VV10Gaben) :-D hazazavartam volna.

2020.12.21. 11:44:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Szerinted en lopom az idot? :D
(es akkor most eszembejutott az altalam olyan kedvelt Lopott ido c film es errol meg a Csucshatas c film is...koszkosz)

2020.12.21. 11:47:19

@VV Erőlegény: Na még erre egy reakció. Amandát nem lehet felszopni, mert csak Gina kontextusban létezik, el van szigetelődve, éppen ezért el fog hullani. Nem tudsz róla pozitív dolgot mutatni, mert nincs, grimaszol, kibeszél, fröcsög, utálkozik. Teljesen elásta magát.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:47:41

kezd idegesíteni hogy virág a sokadik részben molyol azon hogy dani kislánynak tartja, nem lesz köztük semmi, 20-30 napja nyüglődik ezen. Nekem sokáig lehet a fát vágni a hátamon, meg együtt érző vagyok mert látom hogy mennyire szerencsétlen mentális csapdában van a lyány, de annyi ilyet látok a nőknél, egyszer kedves velük egy férfi, onnantól folyton azt a gombot akarják nyomkodni, hátha... ha őszintén megmondja nekik a faszi hogy nincs gomb, abból se értenek.

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:49:44

húúú vivinek milyen csinos körmei vannak....tejóég
nagyon nem figyel magára

2020.12.21. 11:49:55

@Cérnahuszár a naív:
Ezzel annyi a gond, hogy a Dani nem mond egyertelmuen oszinten nem-et hanem ugyanugy lokdosi a hintaban mint Higienika a Szekrenygyilkost.

Ármándójózsi 2020.12.21. 11:50:49

@Alice from madness: Nem próbálkozom azzal, hogy szavakba öntöm, hogy mennyire megtisztelsz, mert ehhez még Anakreón lírái is kevesek lennének! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 11:56:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ha Amanda visszajönne, akkor erősödne a "mocsár", a kifelé kacsintgató Fru visszazárkózna, és lehet, hogy még az ingadozó és helyezkedő tuják közül néhányan (mint Moha és Merci, de talán még egy konfliktus után még akár Dani is) átállnának a mocsár oldalra, de legalább is jobban a független státuszba tolnák magukat. Egyébként pedig nem Amandával kellett volna folytatni a mocsár lebontását, nálam Gina sőt Renátó is gyengébb láncszem, ezt nem ismerték fel benn a játékosok ezért most Amanda visszaszavazásával "büntetem" őket. :-D

Cérnahuszár 2020.12.21. 11:58:35

robi meg csak diszkréten porszívózik a háttérben...

@Alice from madness: de mondja, épp hogy mondja hogy részéről semmi. Ez egyértelmű. Már arra is tett kísérletet hogy inkább moh-al aludjon és mercit bedugja virág mellé.

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:01:11

@Alice from madness: lehet h a büszkeséget hiányolom a csajokból? Nekem mondtak már nemet, mintha korbáccsal vágtak volna végig, akkor szerelmes voltam. Onnantól kezdve távol maradtam, pár évvel később ő jött h érez valamit. Addigra elmúlt :) így járt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.21. 12:04:18

@Cérnahuszár a naív: 110% EKG ! És a másik, amitől a hányinger kerülget, amikor Renátó hempereg Frún a 110 kg-jával, és a kibukkanó kőműves dekoltázsával, lefogva a csaj összes végtagját, és közben másodpercenként 3 cuppanós puszit nyom Fru arcára, ott ahol éri (és ahol a lány éppen hagyja), miközben néha bevágják a csaj undorral teli arcvonásait, és visszautasító szavait. Ez, ha közben a csaj nem tenne időről-időre tettetett ráutaló magatartást, már-már kimerítené a szexuális erőszak büntető kategóriáját.

2020.12.21. 12:09:57

@Cérnahuszár a naív:
Mondja, azt is. Meg kerdezi azt is h Viri atgondolta e meg hogy akkor most Viri dontson mar stb. Nem az volt hogy "figyelj Virag, semmit nem erzek irantad, atkoltozom Balint melle, neharagudj, tartsunk 3 lepest. " Ez egy korrekt elutasitas. Amit Dani csinal az ugyanaz mint Higienika Renataval amig "ossze nem jottek."

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:11:22

@VV Erőlegény: jaj ne is mondd, a tegnapi bv-re felébredtem, és pont ezt láttam, cuppogott renátó, tiszta rosszul voltam és gyorsan elkapcsoltam a spektrumra :D
aztán rosszat is álmodtam, régi exről, jajistenem

2020.12.21. 12:12:27

@VV Erőlegény:
Na azert mondjuk Higienika hazhoz ment a faszer maradjunk annyiban. Szerintem naluk Fru felel meg Daninak.
Olyan jo hogy lathatunk bent peldat arra is amikor a no bantalmaz meg arra is amikor a ffi.
Ja es biztos lehetsz benne hogy Fru az a tipus aki kint is pinamegvonassal buntet, ha valami nem az o szajize szerint tortenik. Minden moccanatabol lesut.

Fálki 2020.12.21. 12:13:40

@Alice from madness: Ezzel mindennap indulhatna a nap.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ahh, nem. En VV-t hogyvoltolok, nem forumot. Ertem amire gondolsz, de eznem errol szol.

@Qqts: Csak jelezd, hogy milyen paramétert szeretnél és már megy is az infó.

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:16:05

@Alice from madness: az elutasítás az elutasítás. Csak van akik nem értik, menekülő szálat keresnek mert nem tudnak szembe nézni az igazsággal. Dani nem teheti rendbe virág fejét, nem az ő nyakán van.
A folyamatos kislány vagy, azt jelenti hogy látja milyen öncsapdában van virág, de nem tudja helyette megoldani, ha helyette dönt, az nem gyújt világosságot, csak azt hogy dani milyen szemét.
A játékot is veszti ha ő lesz a gonosz farkas.

2020.12.21. 12:17:47

@Fálki:
Majd igyekszem odafigyelni

Qqts 2020.12.21. 12:19:08

@Fálki: minden kivansagom igy teljesuljon. :))
Amugy en csak a Viremnek gyujtom az infot, nem nekem lenyegesek a parameterek. En meg varom a Hogyvolt Casanova-m. A Vireim elkeltek, en meg itt varok turelmesen :)

Egy valamit varok toled, de azt nagyon. A karacsony utanra igert infot, hogy mi volt a szuper meghato ajandek :)

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:19:22

merci ugyanez. Kapaszkodik moh után, nagy nehezen azért lezárja hogy nincs mire várni....
ha egyszer azt mondják hogy ha jössz az jó, de ha nem jösz az nem hiányzik, azt érteni kell.

2020.12.21. 12:19:58

@Cérnahuszár a naív:
Mashogy latjuk.
Nekem az elutasitas az amit irtam. Amit ezek csinalnak az maszatolgatas, velemeny fel nem vallalas, onbizalomhiany, szamitas (tok8 hogy tudatos vagy tudattalan) es manipulacio (szinten tok8 hogy tudatos vagy tudattalan).
Raadasul gyenge hiena mindketto, mert mindketto neki kiszolgaltatott szemelyen gyakorolja ezeket es ez szanalmas es undorito. Doghust nem eszunk.

2020.12.21. 12:20:49

@Qqts:
Ekg, azt enis.
Lehetne rola egy HV kulonkiadas

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:29:14

@Alice from madness: ha valaki úgy beszél neked (tegyük fel h nagyon tetszik, nem dani az) ahogy dani, azzal próbálkozol még, vagy tiszta hogy el vagy utasítva?

Fálki 2020.12.21. 12:30:45

@Qqts: Elmondom, mert pont ezt a kommentet úgyse fogja olvasni :)

Megírtam 365 különböző színű postit-et, s mindegyikre az elmúlt egy évünk egy emlékét írtam pár szóban. Vicces, szerelmeses, boldog, finom, orgazmusos pillanatokat, amiket beraktam egy nagy üvegbe. S majd 24.-ével kezdve minden nap húz egyet az üvegből és így jövő karácsonyig minden nap lesz oka egy picit mosolyogni :)

Spitzbaue® 2020.12.21. 12:33:13

Jóreggelit! Illetve már jóebédet!

El voltam tűnve, mint az aranyóra, de néztem a műsort(?), és visszaolvastalak benneteket már amennyire az offolás engedte :-DDD. Ja és a kiválasztás után szavaztam is. És nem, nem fogom megváltoztatni a szavazatomat, mert úgysem teszi a kéket Renátára.

Fálki, jó a Stihl, de a helyedben nem mernék ilyeneket írni, hogy kanc*gány. Tudom, te bakc*gányt írtál, ami azért jó, mert még nemhallottam. ;-)

Az elmúlt részekben, a primitívség, a lustaság, a rosszindulat, a képmutatás, hazudozás és alázás, stb. szinte minden minden bugyrát kimaxolta Díííígóúné. Persze az üldözési mánia és az önuralom majdnem teljes hiánya sem tesz jót a megítésédnek, ha ilyen személyiségjegyekkel rendelkezel. De most komolyan, ez a hölgy(?) már tényleg nem tudja, hogy miért van és hol, segítek, egy játékban vesz részt, ahol elvileg a nézők szimpátiája alapján lehet nyerni, szóval úgy érzem, hogy a mi házi Pokáhontászunk ezzel már mint 20-ad rangú kérdéssel sem foglalkozik. Valószínű, hogy kamu öniróniája ellenére, meg van győződve arról, hogy a személyisége akkor sziporka, hogy minenki rá szavaz a döntőben, meg még az után is. Hogy valami jót is megjegyezzek, meglepően jól tud olvasni (a maga szintjén), de azokkal a véleményekkel értenék egyet, ha lehetne egy véleményem, akik azt írták, hogy az ő otthoni közegében, a fent felsorolt tulajdonságok bármelyikének elhagyása is kiközösítéssel járhatna.

A másik svéd esetén ezeken kívül, (nem) meglepő módon volt itt még egy a sakkból átvett dolog is, azaz Renáta ütéskényszerbe ketült ;-). A bűntetés annyira himihumi volt, hogy azt kell higgyem, a szerkik félnek rendesen odapörkölni neki, mert annyira öntörvényű, hogy feladja, és akkor nem jön ki az előre megszabott idő. Én eleve úgy terveztem volna az időt, hogy egyet majd ki kelljen zárni, és ha mindenki a sokat emlegett Macskafogó utolsó jelenetében látott viselkedést hozná, és senkit nem kell kizárni, akkor még mindig lehetett volna sűríteni az utolsó
2 hetet. Ne baaaaj, majd legközelebb. Remélem, lesz VV 11 is. Meg VV 13 is akár.

Daninak én voltam a főszószólója (milyen jó képrejtvényt lehetne csinálni ebből a szóból:fő-szó-szó-ló), szerintem egy rendes gyerek, de kényszeresen gyűri maga alá Virágot. Az a szegény lány meg szerelmes. Egyébként, sértődés ne essék, ilyenek a nők. Ha kedves vagy, és mutatsz némi hajlandóságot, és kitartóan csinálod, el lehet érni a legelérhetetlenebb nőt is, de Virágnál nem kell kitartani, ott elég volt az, hogy Daniella figyelme valamennyire rá irányuljon. Ld. még Merszi, és Frufru, de ő más tészta. Szóval Dani, szimpi vagy, de elmész te a jóbüdös pitsába ahogy ezzel a leányzóval bánsz. És nekem nem az tette be az ajtó amikor csíráztad, hanem amikor levágtad azt a féligszkítós dumát. Az már ott nekem sok volt. Még azért javíthatsz. Reméljük.

Frufru szinte még vaGinánál is unszimpatikusabb, mert egy alapevően buta ember, de feltétlenül uralkodi akar, és ehhez minden roszzindulatot, praktikát (itt hazugságra és csalásra gondolok) bevet. A legjobb tulajdonsága számora (a mellén kívül), hogy Renátát stuffolja. Megérdemlik egymást!

És hát a Manda. Ő is totál elfelejtette, hogy itt mire megy ki a játék: 36 millára és szimpátia alapján. Ezek szerint annyira buta, hogy azt hiszi, hogy 50% +1 főnek az ő viselkedése, azamit "képvisel" tetszik. Hát sajnos nem. Nem sajnos, egyébként. Vivi nekem az elejétől bejön, Manda őt hívja ki, ez tuti, pedig csak a saját hordatársai ellen lenne esélye. Persze nem szeretném, ha vaDzsinát vinné, mert a műsor legjobb része szombaton az lesz, amikor Vivi belép az ajtón, és a c*gánylány ámokfutásba kezd. Vagy most józanul gratulál majd, mert érti ő ezt a játékot, és Mandával is csak egyre kevesebben lettek?
Remélem, mire vaDzsina kimegy, a jóindulatú a Manda lenyúlja Díííígóúút. :-D

2020.12.21. 12:33:49

@Cérnahuszár a naív:
Nem tudom ebbe belekepzelni magam. Viszont vannak korulottem nok es nem, ha a pasi nem mondja ki es a no szereti akkor azoknak altalaban nem tiszta egy ilyen szitu, az altalam fent leirtak miatt. Az ilyenekbol vannak a napokig tarto agyalasok.

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:35:17

@Fálki: Nagyon édes vagy Kicsim! :DDD

Ja, ez csak Vivi idézet! :DDD

Qqts 2020.12.21. 12:36:42

@Fálki: juj! Hat ez tunemenyes :) remelem nagyon fog neki orulni.
Velemenyem szerint ezek a legertekesebb ajandekok, mert ez szemelyes es csupa-csupa szeretet :)
En egyszer oleleskartyat kaptam egy szerettemtol. Korlatlanul felhasznalhato, ha felmutatom meg kell olelnie. Imadtam, azota is imadom :) szuper jo ajandek

Aaaaakkor majd reakciot varok, hogy volt-e konnyezos meghatodas :)

Qqts 2020.12.21. 12:37:33

@Fálki: mondjuk en nem ismerek 365 kulonbozo szint. Nagyon brutal vagy

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:39:36

@Qqts: Szerintem Ő sem, nem is ezt írta. ;)

Kosztarika 2020.12.21. 12:42:25

@Cérnahuszár a naív:
Nem nekem szólt a kérdés, de hadd reagáljak én is, tisztelettel.
Az, hogy itt játszom a hülyét (és szerelmest hihihi) nem jelenti azt, hogy a való életben bárkinek hagyom, hogy szórakozzon velem.
Biztos nem nyomulnék a pasira. Az adott érzelem mélységétől függ hogy tudnék-e vele jó viszonyt ápolni,vagy önvédelemből ignorálnám.
Szerintem Virág is világosan látja a helyzetet - és nem csak Danival kapcsolatban - de fél. Bent nem tudja kimerült, emellett borzasztóan vágyik a szeretetre és az érintésre, nem csak szexuálisan.
Azt gondolom Dani kicsit taktikából is játssza ezt a húzd meg,ereszd meg játékot, de valamilyen szinten neki is szüksége van Virágra- nem csak sex) így nem tudja elengedni.

Qqts 2020.12.21. 12:44:39

@Ármándójózsi: humorizaltam, csak szar a humorom.

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:47:17

@Qqts: Dehogy, úgy látszik én vagyok kicsit hájogszemű. :DDD

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:49:29

@Ármándójózsi: És ez nem olyan hályog, mint Bálint szemén, mert az "ly"-os. :D

Kosztarika 2020.12.21. 12:49:34

@Fálki: Ez szuper! Ezért szeretlek

Qqts 2020.12.21. 12:52:42

@Ármándójózsi: neeeem, tenyleg szar. :D
Vagyis szerintem nem, meg az IRL cimboraim szerint sem, de sokszor nagyon nyakatekerten gondolkodom, ami nem mindenkinek ertheto, ez nem az o hyengeseguk, a hiba egyertelmuen az en keszulekemben van. :)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 12:52:50

@Alice from madness: Gyenge Hiéna is Hiéna, amíg él. Ez az erkölcs!

2020.12.21. 12:55:07

@Fu Szekh Li:
Fru es Dani a hienak az ember aki ki val szolgaltatva az pedig a doghus.
Pusztan arra celoztam hogy mindketto valami nagyvadnak kepzeli magat, kozben semmi masok csak dogevok, csak olyanra mennek ra, aki gyengebb naluk.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 12:59:34

udvozlom magam a filozofia oran.

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:05:53

@Fu Szekh Li: rejtő <3 jó pár napomat széppé tette a melóban

2020.12.21. 13:06:04

@Fu Szekh Li:
Ugye csak szorakozol velem?
Ez azert kulonosen szemet dolog mert ha egybol a konyv nyilik meg en egybol el is kezdem olvasni

Qqts 2020.12.21. 13:11:36

@Alice from madness: raadasul Fru nagyon mergezo. Rettenet szarkavaro, rosszindulato. O egy nagy gennyes pattanas, feszit-feszit es ha durran akkor sem mas, mint egy undorito genny

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:13:33

@Alice from madness: Szerintem ezt nem bánod meg. Az a Rejtő könyv, amin röhögni, sírva röhögni sőt még sírni is lehet.

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:16:25

@Alice from madness: nem hát, nem tudod beleképzelni magad, mert normális vagy.
De a virág viselkedést csak egyféleképp lehet megoldani, úgy hogy rá is felelősséget teszel, nem csak áldozatként kezeled. Virág elbassza ha hagyja hogy ez megtörténjen vele :( különben egész életében nem fog vigyázni hogy ne tehessék ezt meg vele. Arra nem lehet építeni hogy a faszik kímélni fogják ha lábtörlőként viselkedik, akkor lábtörlőnek fogják használni. Nincs úriember képzés jelenleg a világban sajnos.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:18:04

@úgymond olvasó mmkk: Akkor elemezzük Platón Lakoma című művét, ami a szerelemről szól!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:18:13

Szegeny Viragnak adjanak mar egy szponzor gatyat, mert ez ami rajta van nem is tudom micsoda.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 13:18:59

@Fu Szekh Li: a szerelem sotet verem. koszonom a megtisztelo tapsot.

2020.12.21. 13:21:32

@Cérnahuszár a naív:
Akkor itt most ala is tamasztottad h Daniel hiena.
Erdekes en attol hogy valaki gyengebb nalam nem kapok az alkalmon es uralom le, sot.

MmeChauchat 2020.12.21. 13:21:58

@Cérnahuszár a naív: nem baj, h nincs úriember képzés (tanarkepzes pl. van, azt nézd meg, milyen)

hanem ha pl az anyukak/feleségek nem lábtörlő mintát adnának lányaiknak, fiaiknak a nőről

vagy nem narcisztikusnak nevelnénk gyermekeket,

már jobb lenne

2020.12.21. 13:25:54

@MmeChauchat:

Ja apukak/ferjek gondolom semilyen hatassal nincsenek a lanyokra/fiukra.

MmeChauchat 2020.12.21. 13:26:37

@Fálki: visszaadtad a reményt, hogy vannak még férfiak, akik nem érzelmi fogyatékosok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:30:04

Dani meg a Moh megkaptak az oscart.
Ha bemenne Palvin Barbi annak is ezt a musort tolnak, hogy nem ereznek iranta semmit, ok az elerhetetlen pasik megalol :))
De azert Dani kiverette a "kislannyal" :)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:34:03

@Alice from madness: Na jó, ezt most csak neked (egy órája szól a fejemben, de most épp nem volt mihez beírni):
www.youtube.com/watch?v=e9A_OdxeD3Q&feature=emb_logo&ab_channel=Tam%C3%A1sCseh-Topic

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:35:38

@Alice from madness: nem mondtam hogy nem az, ha azt mondom hogy ebben virág nem ártatlan, az nem jelenti azt hogy dániel nem hiéna. Miért nem lehet mind a kettőnél mutatni a felelősséget, miért csak az egyik tehet erről? Ez a játszma, ebből csak úgy lehet gyógyulni ha a virágszál is belátja, ez így nem mehet tovább részéről.

@MmeChauchat: hát ja. Mindenki leveszi a mintát a szüleiről.

2020.12.21. 13:37:37

@Fu Szekh Li:
Sportot uztok belole, hogy a nevemmel kapcsolatos dolgokat kuldjetek

kozi001 2020.12.21. 13:38:09

@Fu Szekh Li: Utálom a suttyó prolikat!
Bejött egy műsorba! Megszívta! Mindkét suttyó tirpákot figyelemmel fogom kísérni amíg ki nem esnek!

2020.12.21. 13:39:04

@Cérnahuszár a naív:
Csakhogy a seggfejseg valasztas kerdese, Virag meg se Daniel gazlangozasatol se inmagatol nem dogja tudni letenni a mintat, ehhez kulso segitok kellenek.
Nem hobbybol el MO-n tobb ezer vagy talan tobb tizezer-szazezer no bantalmazo kapcsolatban...

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:39:56

@Fu Szekh Li: Mint egykori filozófia szakos, bátorkodom ajánlani elolvasásra Mészáros Aliz tanulmányát: ERÓSZ - a Szép iránti szerelem fokozatai (A Lakoma és a Phaidrosz alapján).

Itt olvasható pdf-ben: epa.oszk.hu/03300/03360/00007/pdf/EPA03360_kulonbseg_1999_1_034-051.pdf

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:40:47

@Alice from madness: Jó napot kévánok! Csak nem Virág és Dani a téma? Micsoda meglepetés! :D :D

2020.12.21. 13:42:15

@Nátha ellen bálna:
Beszeljunk inkabb a konyvrol :D

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:44:32

@Alice from madness: Látod, az imént is küldtem egy, a neveddel kapcsolatos dolgot. Mészáros ALIZ írta a tanulmányt. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:45:52

@Alice from madness: Iccaka megtekintettem a Hungert. Azt hiszem, elég reálisan ábrázolta, hogy mi történhet a filmbeli helyzetben. Öten voltak összezárva, víz volt bőven, vécéjük is volt, de élelem semmi. És kaptak egy darab sebészeti szikét, meg egy információt arról, hogy egy ember átlagosan hány napig marad életben evés nélkül. Elég kemény film.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:50:25

@Nátha ellen bálna: Ha már Phaidrosz: A zen meg a motorkerékpárápolás művészete megvan? Nekem hatalmas élmény volt az a könyv.

Fálki 2020.12.21. 13:51:36

Mindárt lesz új poszt, egy adminkattintás hiányzik hozzá. :*

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:53:31

@úgymond olvasó mmkk: Hát jó napot!! Hogy teccik lenni, kérem?

Kosztarika 2020.12.21. 13:53:39

@kozi001:
Jól megfenyegetted őket, te, aki nyilván a felső tízezerbe tartozol.
Jelzőt most nem írok, tisztelettel.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:53:40

@kozi001: Nyugi, szerintem nem ér ennyit az egész.

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:54:50

@Fálki: Nem tuggyuk eléggé megköszönni! (Nekem 3 szelvényen lett kettesem, így visszanyertem a legutóbbi két fogadás árát. És mivel elvitték a 4 milliárdot, egyelőre nem lottózom tovább.)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:55:31

@Fálki: Most, amikor filozofálunk, és Alíznak udvarolunk? Nemá...

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:55:48

@Alice from madness: MO nagyon kóros ebből a szempontból, sok feldolgozatlan, megoldatlan családi szemetet hordoz mindenki. De egy játszmához mindig 2 fél kell. Ezért idegesít virág viselkedése, nincs más út mint szedje össze magát, az élet úgy is rákényszeríti, nem tehet mást, különben nyomorultul éli le az életét.

Fálki 2020.12.21. 13:56:38

@Nátha ellen bálna: Mert az a párszáz millio ami jovo heten lesz, az mar nem is kell, ugye? :D Nekem se.

@Fu Szekh Li: Figyelemre vágyom.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:57:17

@Alice from madness: Tudod, ez a nyamvadt asszociációs bázis :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:59:10

Amanda - Vivi
10%-90%

Remenyeim szerint

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:59:24

@Fálki: :D :D Nem szoktam lottózni, de most úgy vótam vele, hogy amíg el nem viszem a több milliárdot, addig játszom. Sajnos más vitte el. De ha már pont most nyertem vissza két játék árát, akkor a csúcson hagyom abba. Lesz még rekordnyeremény. :)

2020.12.21. 13:59:52

@Cérnahuszár a naív:
Figyi, a legnagyobb tisztelettel kivanom, hogy soha ne kerulj se Te, se hozzad kozelallo no bantalmazo helyzetbe, hogy eloben lasd ennek a mechanizmusat es hogy milyen egyszeru osszeszedni benne magat a bantalmazottnak es elsetalni. Tenyleg a legnagyobb joindulattal mondom, mert mindenkinek van egy elkepzelese mit csinalna a masik helyebe, de az elkepzeles es a valosag sokszor nagyon nem fedi egymast eles helyzetben.
Tisztelettel remelem sikerult embernek maradnom.

(Es Dani Virag temaban inkabb letorom es elragcsalom innentol egyenkent az ujjaimat mint hogy velemenyt fejtsek ki, egyreszt mert ugyanazt hajtom, masreszt meg mert ez az egy tema tenyleg tud belolem erzest kivaltani meg itt is)

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:03:21

@Alice from madness: voltam bántalmazott helyzetben. Ezért is mondom hogy senki nem tudja helyetted megoldani, és arra qvára nem lehet építeni hogy a másik most korrekt lesz. nem, nem lesz az. Neked kell észnél lenni, mert senki más nem teszi meg helyetted. A jogi meg erkölcsi törvények meg nem előzik meg, és nem teszik meg nem történtté ad olgot. saját magadnak kell vigyáznod magadra.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 14:04:27

@Nátha ellen bálna: betemet a munka, alig van tererom is.. :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 14:04:37

@Alice from madness: Igen, olvastam. :) Örülök, hogy tetszett! Magam is horroron szocializálódtam, így engem sem vágott földhöz. :) De azért hatott rám.

Most elkezdtem olvasni friss szerzeményemet, az első magyar antológiát Arthur Machentől: A nagy Pán isten és más szentségtelen történetek. Eddig tetszik.

kozi001 2020.12.21. 14:04:51

@Kosztarika: Bejön a proli akkora arccal, mint egy ház a műsorba!
Ha pompomos lányokat meg vörös szőnyeget vár a tirpák, súlyosan téved...

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:05:13

@Cérnahuszár a naív: a kezemre meg én is ráülök ezentúl részemről meg ez a végszó.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 14:06:00

@Fálki: Akkor meg ne fenyegess, csináld!

2020.12.21. 14:06:44

@Cérnahuszár a naív:
Es szimplan el tudtal azonnal setalni (ugy, hogy 500nm-ren tul nem tavolodhatsz el tole)?
Ertsd a szitut: megismerted es 35 napon belul le is zartad az egeszet de ugy, hogy kozben fizikalisan nem tavolodhattal tul messzire. Mert Viragtol ezt varnad el 18 evesen.

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 14:07:46

@úgymond olvasó mmkk: Jó szagú rezeda! Gondolj egy ízletes gesztenyepürére, sok habbal!

2020.12.21. 14:08:05

@Cérnahuszár a naív:
Ekg :D
Tenyleg ne ragozzuk mert mint Cernahuszar a naivot birlak , a helyzetet meg mashogy ertekeljuk oszt ennyi.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 14:12:42

@kozi001: békésen offolunk, te meg itt beleugacc...
Csaxólok, hoy unalmas vagy.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 14:15:22

@Nátha ellen bálna: apukam hozott nekem, a joisten aldja meg erte

kozi001 2020.12.21. 14:30:57

@Fu Szekh Li: Nem tudtam hogy jegyet kell venni!
Too bad!

kozi001 2020.12.21. 14:31:54

@Fu Szekh Li: Aki tirpák Daniékat védi, annál unalmasabb úgyse lehet senki!

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:32:16

@Alice from madness: az jó, időnként mindent megteszek hogy kiakasszam a környezetem

kozi001 2020.12.21. 14:32:28

@Fu Szekh Li: Tirpákok közé fog még menni a beleugatásom csak szólok gatekeeper!

kozi001 2020.12.21. 14:44:10

@úgymond olvasó mmkk: Ez valami beszólás akart lenni?

Valami tag-et írj már ki legközelebb, mert ez eddig gyenge volt, mint az algopyrin!

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 15:01:41

Szeressük a trollokat,
ha idegyukják orrukat.

Türelmesek vagyunk velük,
majd elhúzzák csak a belük.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 15:03:23

@kozi001: nem, több nincs, a műsorhoz hasonló színvonalon maradnék inkább, ha megengeded.

kipcsak harcos 2020.12.21. 17:39:44

Most néztem meg az öfit. Ha Dzsina ordibálásából kifütyülnék az ordenáré szavakat, akkor jószerivel csak kötőszavakat hallanánk tőle

kipcsak harcos 2020.12.21. 17:47:44

@Fálki: ki(k) most az admin(ok)?
Lehet, hogy megkeresném egy könyörgéssel.
süti beállítások módosítása