Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X36 – Az artikulálatlanul óbégatás világnapja

2020. december 20. 20:00 - Fálki

Hellószia mindenkinek, ismét itt vagyok és velem együtt érkezik a tattika nélküli kiválasztás, az 5x3órás fárasztó munkahét utáni megérdemelt bulika, valamint az előzetes alapján a bakcigány megmutatja egy szekrényajtónak, hogy ki az alfa.

Csapjunk is bele, PP vár minket hawaii ingben és már ígéri is a bulikát, ahogy várhattuk.
Napi felesleges kérdés rovat: Ki volt a legszórakoztatóbb a héten? Remélem a győztesnek nem jár jutalom és remélem nem Ginát választjuk ki mi nézők, mert az amit
művelt, az nem szórakoztató volt, hanem bicskanyitogató. PP szerint egyébként Ő maga volt az és ezért keményen meg is dolgozott. Deal.

kepernyofelvetel_2_egyedi.png




Sztlapacska Gusztáv lezárja a munkahetet,
jöhet a jutalompia és a party. Mivel vannak olyan ápoltak bent, akiknek ez a 15 óra életük leghosszabb munkaviszonya, így mégiscsak jogos, hogy kieresszék a gőzt. A hét dolgozója természetesen Lobi, ajándékot is kap majd. Ginának valaki súgott kintről, hogy ma van az artikulálatlanul óbégatás világnapja, s Ő ezt rendesen meg is ünnepli. Perceken keresztül bármi is történik a képernyőn, a háttérben lehet látni és hallani Ms. Sztahanovot, ahogy éppen visít. És visít. ÉS visít. ÉS Visít. ÉS VIsít. ÉS VISít. ÉS VISÍt. ÉS VISÍT.
Végre egész szál dekkek -
üvölti bele a semmibe neonmellényben és úgy ünnepli a luxus visszatérését a villába, mint az a szerencsés, akinek tegnap kihúzták a 2, 19, 27, 29, 86-os kombinációját. Cirka 4 milliárd. Elkalandoztam…
Éljenek a
munkanélküliek! - folytatja ez az arany teremtés és nem tudom elképzelni, hogy történhet az idén még olyan dolog a villában, amivel mélyebbre taszíthatja magát. Nyilván fog. Közben megy a táncikálás és Moh Mercit, Renátó pedig Frut puszilgatja, teljes a boldogság. Fru rögtön gyűjtené is be az infót Renátótól, hogy Merci mit mondott neki, a hülye meg rögtön csicsereg is.
Amanda és Gina
közben BFF-séget esküsznek egymásnak, örök életre, meg egy nap. Vagy még tovább is.
Gina a riportban: Itt volt az ideje, hogy véget érjen a munkahét. Nem volt
egyszerű, meg kellett küzdeni minden egyes betevőért. Ha tudnád Te ostoba evolúciós zsákutca, hogy az emberek nagyrésze ezt csinálja cirka 40 éven keresztül, akkor nagyon meglepődnél
A bortól nem lesz bajom, egyszerre megittam hármat, talán négyet is - folytatja -, s
közben láthatjuk azt is, hogy ami a keze ügyébe kerül, azt tolja is befelé, hisz 5 munkanap után ha ingyen van a kajapia, akkor féktelenül kell enni-inni. Megy a bor mellé palacsinta, banán, meg amit még nem látunk… 
kepernyofelvetel_3_egyedi.png
kepernyofelvetel_8_egyedi.png

Előkerül Dííígóóóó neve is, aztán az asztalon táncolásnak asztalról leborulás a vége, de sajnos semmi baja nem lett ennek a véglénynek, pedig láttunk már olyat, hogy valaki egészségügyi okok miatt adott fel realityt. De az álmaim ugye nem teljesülnek ennyire könnyen, lásd az az 5 szám ott feljebb. Pedig 19-em nekem is volt.
kepernyofelvetel_10_egyedi.png

Egy igazi
csődtömeg vagyok, vonja le a konzekvenciát. Ezzel egyet tudok mondjuk érteni.
Összefut a villa egy pontján a két agysebész, Renátó és Gina és okosan kitalálják hogy a bor végezze a gyomrukban, a poharat meg törjék össze. Mert az olyan menő. Meg mert nem volt még belőle büntetés. Komolyan baszdmeg, ennyire hogy lehetnek ostobák?

Amanda és Fru udvarolják
körbe egymást, szent a barátság és az Ő négyesük 100%os őszinteséggel működik.

Renátó kimondja hogy szereti Frut, szerelemből. Rendesen kapóra jón ez annak, aki tattikázik, Fru persze rögtön közkinccsé is teszi a vallomást. Fair húzás, na.

Gina
közben a dohányzóteraszon VISÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT tovább, már csak melltartóban. Érdekes, hogy most nem fázik a mindenféle genitáliája, csak akkor, amikor dolgozni kellene… Nem, valójában ez nem érdekes.
A
többiek bent közben táncikálnak, Fru konkrétan vmi aerobikkal egybekötött produkciót tol, szerintem röhejes, de nemtudom hogy tényleg az-e vagy csak én nem voltam 5 éve ilyen jellegű szórakozóhelyen.

Még egy
Digózás miközben Amandával az asztalon vonaglanak és közben megy az okosság is a többiekről meg az őszinteségről. Ennek bevésődött az ember és azt hiszi, hogy az olasz csődör kint várja őt… Nem. Aztán újabb mélypont, Amanda köp egyet a földre, Gina meg azonnal követi… Ezeket miért hagyják vajon bent a műsorban? Vagy ha mar bennevan ez a pusztító alpáriság, akkor miért nincs érte bünti? Komolyan, ne már. Ez így nem trashreality, hanem prosztóparty.



Moh és Merci elvonulnak a nyugiba
megbeszélni a hogyantovábbot és a lány standupja olyan szinten összefüggéstelen mondatokból és szavakból áll, hogy nem vagyok hajlandó visszapörgetni, hátha kijön belőle valami értelmes. Röviden: Mercinek ez így nem , a továbbiakban ne legyen mar puszizgatás.
Mohnak
lesz ez úgy is. Ő az elejétől mondta is, hogy ez ennyi. Hülye vagy fiam, ezzel kidobtad az ablakon a döntőre szóló belépőjegyedet.
Egyébként tök korrekt ez a gyerek, csak itt ezzel szerintem nem lehet nyerni.
Merci Frunak mondja el, hogy megvolt a “
szakítás”, aki rögtön anyatigriskedik és jön az “ettől akartalak megvédeni” lemez.

Bent Gina baszatlanringyóra itta már magát és Robi
ölében vonaglik éppen, aminek Renátó örül és hangos kurjongatással bíztatja őket, hogy csinálják tovább.
kepernyofelvetel_18_egyedi.png

Fru szól rá a pincsikutyájára, hogy ne
támogassa ezt a műsort, mert ez nem dolog. Renátó szerint vicces, Fru szerint nem. Tehát nem.
Fru m
ég azt a diszkréten nőies kérdést is felteszi, hogy “Feláll rá a farkad vagy mi a faszom?”. Innentől kezdve Fruhoz nem lehet hozzáérni se, neki ez nem fér bele. Dani és Virág a hálóban csokit esznek, ahova megérkezik a sértett asszonyság és egylendülettel idiótázik le mindenkit, majd helyezkedik el kényelmesen az ágyban. Csak úgy, ruhában, ahogy volt. Higiénika.
Jön Renátó is, Fru pedig zavarja is kifele, merthogy beteg neki az agya.
Dani szerint
egyszerűen csak féltékeny Fru. Szerintem pedig tökmindegy, hogy mi váltja ki ezt a hisztit, de elég riasztó, hogy Fru szerint csak úgy lehet valami, ahogy Ő gondolja. A másik fél álláspontját meg sem hallgatja. Imádom az ilyet. Ja, nem. Engem is felbaszna ez, de kit nem?
kepernyofelvetel_19_egyedi.png
Renátónál is bekapcsol a cigányreflex és amikor eléri a düh azt a pontot, akkor üt. Most épp a szekrényt, le is szakad az ajtaja.
kepernyofelvetel_21_egyedi.png

Bálint ki is akad, hogy próbáljon már meg minden ápotl emberként viselkedni…

Gina a jakuzziban gondolom a meleg és a pia
együttes hatására sírva panaszkodó nővé változik és úgy latja, hogy Ő itten le van nézve. Igen, igaza van, le van nézve, kint is bent is. De nem azért, mert cigány, hanem azért, ahogyan viselkedik. Azt mondjuk én továbbra sem értem, hogy a többiek hogy tudnak együtt élni vele és hogy a francba nem kapott kb eddig jeleket. Talán Robi rakta rá egyszer...nagyon hiányzik neki a Díígóó. De geci, egy hetet laktatok együtt -kettőt?-, se előtte, se azóta két hete nem is láttad, mi a francról beszélsz, Te szerencsétlen? Milyen szerelmi élete lehetett ennek a lánynak?

Eseménydús este volt ismételten, foglalja
össze négy szóban Merci.
20 perces blokk volt, egy órán keresztül írtam, csak mondom.


R
eggel van, Fru hidegséggel bünteti Renátót, megy a cicaharc, úgyis az lesz, amit Fruzsi mond, Renátó meg marad pincsiben. Próbálják megbeszélni, de jól elbeszélnek egymás mellett, de Fruzsi megint elvonul és félbemarad a beszélgetés. Közben a riportban Fru kibírja röhögés nélkül amint azt mondja, hogy Ő komolyan tervez majd a jövőben is Renátóval. Hogyne baszdmeg :D :D :D.
A hálóban
közösen beszélik meg: mindenki szerint féltékeny Fru és Renátó csak örült neki, hogy a barátai jól érzik magukat. Az üzenet nem megy át, Fru csak fújja a magáét, mindenki hülye, csak Ő helikopter. Vagy Ő megy ki a hálóból vagy Renátó. Nehéz erre mit mondani…

Jönnek a büntik: Gina a pohárdobálásért cserébe kap vmi -gondolom- vicces szívószálat és csak azzal ihat mostantól. Persze ezt a levelet sem érti. Renátó büntetése majd később derül ki. A raktárban várja a szívószál, ami kb 1,5méter hosszú és a főhősnő természetesen nem érti, hogy ezzel hogy igyon. Ő azt hitte, hogy jófejek lesznek és kap egy környezettudatos szívószálat. BÜNTETÉS, érted? Nem jön a tanulás és a munka alól felmentett két lábon járó orvosi csoda, hogy tegye le a földre a poharat és úgy máris menni fog. Neeeeeeem, Ő inkább feláll a kanapéra és az Amanda kezében tartott pohárból iszik.
kepernyofelvetel_25_egyedi.pngkepernyofelvetel_26_egyedi.png
Renátó közben attól fosik, hogy kizárják és szerinte Fru még nála is jobban izgul. Vakon vagy Te kisbarátom, mint Gina a tanszerboltban.
Megjön a levél, benne az aránytalanul béna és enyhe büntetés: össze kell szerelnie a szekrényt, bocsánatot kérni tőle és nem kap lila kendőt, ha visszamegy pár párbajról. Ez lófasz, esti fényben.

Gina volt a legszórakoztatóbb a munkahéten.



Újabb blokk, Dani és Virág. Tulajdonképpen mondhatjuk itt is, hogy szakítanak, de Dani meg ezt is úgy csűri-csavarja, hogy szerencsétlen kislány teljesen alul maradjon. Az őszinteséget értem és tisztelem, de itt is azt sorolni, hogy másik miért egy szar és miért nem méltó hozzá, az elég aljas. Szóval elvileg itt ez ennyi volt, de lesz ebből még hízelgés.
Jön a kiválasztás, előtte egy kis smalltalk, kihagyom, mert értelmetlen jópofizás.
Robi kap
közben egy lila kendőt A munka hőse titulus mellé, de nem bármikor felhasználható, hanem csak most. Amúgy se kapott volna szavazatot, tökmindegy. Na, haladjunk, Dani ugye a VM, uh ha döntetlen, akkor Ő dönt.
Amanda
és Vivi érzik magukat esélyesnek, szerintem is kettejük közül fog kikerülni a zöld kendő tulajdonosa. A 100%os baráti kör gondolom megint összebeszélt és együtt dobják Vivire, a többieknek ha volt eszük, akkor szinten összebeszéltek és mehet abból a csapatból bárki.

Bálint: Amanda, akivel kapcsolatban tévedett és nem egy cserfes,
őszinte, vidám lány, hanem egy kibeszélős savanyúpicsa
Amanda: Vivi, akit kedvelt, de mára egy ostoba embernek tartja
Dani: Amanda, mert távol áll tőle és nem tetszik neki amit képvisel
Vivi: Amanda, mert egy kellemetlen, rosszindulatú ember
Mikozben Vivi beszél, Gina ismét paraszt, képekben:
kepernyofelvetel_33_egyedi.pngkepernyofelvetel_34_egyedi.pngkepernyofelvetel_35_egyedi.pngkepernyofelvetel_36_egyedi.pngkepernyofelvetel_37_egyedi.png




Gina: Vivi, aki buta, annyira buta, nagyon buta és undorodik tőle és sajnálja
Moh: Renátó, mert nem jó csapatkapitány
Fru: Moh, mert ő nem felejt
Renátó: Vivi, mert cserbenhagyta egy villatársát -???-
Robi: Amanda, mert nem hallgatott rá és
kétszínű amúgy is
Merci: Amanda,
mert néha unszimpatikus
Virág: Amanda, mert kétszínű és rosszindulatú

Amanda nyer , mehet párbajozni. Bálint itt valamitől nagyon
dühös lett, holnap megtudjuk, de van ötletem.
kepernyofelvetel_40_egyedi.png


Amanda gondolom Vivi-t hívja ki, mi pedig
menjünk es szavazzunk addig is a fantomképre!
kepernyofelvetel_39_egyedi.png

653 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:11:22

@VV Erőlegény: jaj ne is mondd, a tegnapi bv-re felébredtem, és pont ezt láttam, cuppogott renátó, tiszta rosszul voltam és gyorsan elkapcsoltam a spektrumra :D
aztán rosszat is álmodtam, régi exről, jajistenem

2020.12.21. 12:12:27

@VV Erőlegény:
Na azert mondjuk Higienika hazhoz ment a faszer maradjunk annyiban. Szerintem naluk Fru felel meg Daninak.
Olyan jo hogy lathatunk bent peldat arra is amikor a no bantalmaz meg arra is amikor a ffi.
Ja es biztos lehetsz benne hogy Fru az a tipus aki kint is pinamegvonassal buntet, ha valami nem az o szajize szerint tortenik. Minden moccanatabol lesut.

Fálki 2020.12.21. 12:13:40

@Alice from madness: Ezzel mindennap indulhatna a nap.

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ahh, nem. En VV-t hogyvoltolok, nem forumot. Ertem amire gondolsz, de eznem errol szol.

@Qqts: Csak jelezd, hogy milyen paramétert szeretnél és már megy is az infó.

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:16:05

@Alice from madness: az elutasítás az elutasítás. Csak van akik nem értik, menekülő szálat keresnek mert nem tudnak szembe nézni az igazsággal. Dani nem teheti rendbe virág fejét, nem az ő nyakán van.
A folyamatos kislány vagy, azt jelenti hogy látja milyen öncsapdában van virág, de nem tudja helyette megoldani, ha helyette dönt, az nem gyújt világosságot, csak azt hogy dani milyen szemét.
A játékot is veszti ha ő lesz a gonosz farkas.

2020.12.21. 12:17:47

@Fálki:
Majd igyekszem odafigyelni

Qqts 2020.12.21. 12:19:08

@Fálki: minden kivansagom igy teljesuljon. :))
Amugy en csak a Viremnek gyujtom az infot, nem nekem lenyegesek a parameterek. En meg varom a Hogyvolt Casanova-m. A Vireim elkeltek, en meg itt varok turelmesen :)

Egy valamit varok toled, de azt nagyon. A karacsony utanra igert infot, hogy mi volt a szuper meghato ajandek :)

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:19:22

merci ugyanez. Kapaszkodik moh után, nagy nehezen azért lezárja hogy nincs mire várni....
ha egyszer azt mondják hogy ha jössz az jó, de ha nem jösz az nem hiányzik, azt érteni kell.

2020.12.21. 12:19:58

@Cérnahuszár a naív:
Mashogy latjuk.
Nekem az elutasitas az amit irtam. Amit ezek csinalnak az maszatolgatas, velemeny fel nem vallalas, onbizalomhiany, szamitas (tok8 hogy tudatos vagy tudattalan) es manipulacio (szinten tok8 hogy tudatos vagy tudattalan).
Raadasul gyenge hiena mindketto, mert mindketto neki kiszolgaltatott szemelyen gyakorolja ezeket es ez szanalmas es undorito. Doghust nem eszunk.

2020.12.21. 12:20:49

@Qqts:
Ekg, azt enis.
Lehetne rola egy HV kulonkiadas

Cérnahuszár 2020.12.21. 12:29:14

@Alice from madness: ha valaki úgy beszél neked (tegyük fel h nagyon tetszik, nem dani az) ahogy dani, azzal próbálkozol még, vagy tiszta hogy el vagy utasítva?

Fálki 2020.12.21. 12:30:45

@Qqts: Elmondom, mert pont ezt a kommentet úgyse fogja olvasni :)

Megírtam 365 különböző színű postit-et, s mindegyikre az elmúlt egy évünk egy emlékét írtam pár szóban. Vicces, szerelmeses, boldog, finom, orgazmusos pillanatokat, amiket beraktam egy nagy üvegbe. S majd 24.-ével kezdve minden nap húz egyet az üvegből és így jövő karácsonyig minden nap lesz oka egy picit mosolyogni :)

Spitzbaue® 2020.12.21. 12:33:13

Jóreggelit! Illetve már jóebédet!

El voltam tűnve, mint az aranyóra, de néztem a műsort(?), és visszaolvastalak benneteket már amennyire az offolás engedte :-DDD. Ja és a kiválasztás után szavaztam is. És nem, nem fogom megváltoztatni a szavazatomat, mert úgysem teszi a kéket Renátára.

Fálki, jó a Stihl, de a helyedben nem mernék ilyeneket írni, hogy kanc*gány. Tudom, te bakc*gányt írtál, ami azért jó, mert még nemhallottam. ;-)

Az elmúlt részekben, a primitívség, a lustaság, a rosszindulat, a képmutatás, hazudozás és alázás, stb. szinte minden minden bugyrát kimaxolta Díííígóúné. Persze az üldözési mánia és az önuralom majdnem teljes hiánya sem tesz jót a megítésédnek, ha ilyen személyiségjegyekkel rendelkezel. De most komolyan, ez a hölgy(?) már tényleg nem tudja, hogy miért van és hol, segítek, egy játékban vesz részt, ahol elvileg a nézők szimpátiája alapján lehet nyerni, szóval úgy érzem, hogy a mi házi Pokáhontászunk ezzel már mint 20-ad rangú kérdéssel sem foglalkozik. Valószínű, hogy kamu öniróniája ellenére, meg van győződve arról, hogy a személyisége akkor sziporka, hogy minenki rá szavaz a döntőben, meg még az után is. Hogy valami jót is megjegyezzek, meglepően jól tud olvasni (a maga szintjén), de azokkal a véleményekkel értenék egyet, ha lehetne egy véleményem, akik azt írták, hogy az ő otthoni közegében, a fent felsorolt tulajdonságok bármelyikének elhagyása is kiközösítéssel járhatna.

A másik svéd esetén ezeken kívül, (nem) meglepő módon volt itt még egy a sakkból átvett dolog is, azaz Renáta ütéskényszerbe ketült ;-). A bűntetés annyira himihumi volt, hogy azt kell higgyem, a szerkik félnek rendesen odapörkölni neki, mert annyira öntörvényű, hogy feladja, és akkor nem jön ki az előre megszabott idő. Én eleve úgy terveztem volna az időt, hogy egyet majd ki kelljen zárni, és ha mindenki a sokat emlegett Macskafogó utolsó jelenetében látott viselkedést hozná, és senkit nem kell kizárni, akkor még mindig lehetett volna sűríteni az utolsó
2 hetet. Ne baaaaj, majd legközelebb. Remélem, lesz VV 11 is. Meg VV 13 is akár.

Daninak én voltam a főszószólója (milyen jó képrejtvényt lehetne csinálni ebből a szóból:fő-szó-szó-ló), szerintem egy rendes gyerek, de kényszeresen gyűri maga alá Virágot. Az a szegény lány meg szerelmes. Egyébként, sértődés ne essék, ilyenek a nők. Ha kedves vagy, és mutatsz némi hajlandóságot, és kitartóan csinálod, el lehet érni a legelérhetetlenebb nőt is, de Virágnál nem kell kitartani, ott elég volt az, hogy Daniella figyelme valamennyire rá irányuljon. Ld. még Merszi, és Frufru, de ő más tészta. Szóval Dani, szimpi vagy, de elmész te a jóbüdös pitsába ahogy ezzel a leányzóval bánsz. És nekem nem az tette be az ajtó amikor csíráztad, hanem amikor levágtad azt a féligszkítós dumát. Az már ott nekem sok volt. Még azért javíthatsz. Reméljük.

Frufru szinte még vaGinánál is unszimpatikusabb, mert egy alapevően buta ember, de feltétlenül uralkodi akar, és ehhez minden roszzindulatot, praktikát (itt hazugságra és csalásra gondolok) bevet. A legjobb tulajdonsága számora (a mellén kívül), hogy Renátát stuffolja. Megérdemlik egymást!

És hát a Manda. Ő is totál elfelejtette, hogy itt mire megy ki a játék: 36 millára és szimpátia alapján. Ezek szerint annyira buta, hogy azt hiszi, hogy 50% +1 főnek az ő viselkedése, azamit "képvisel" tetszik. Hát sajnos nem. Nem sajnos, egyébként. Vivi nekem az elejétől bejön, Manda őt hívja ki, ez tuti, pedig csak a saját hordatársai ellen lenne esélye. Persze nem szeretném, ha vaDzsinát vinné, mert a műsor legjobb része szombaton az lesz, amikor Vivi belép az ajtón, és a c*gánylány ámokfutásba kezd. Vagy most józanul gratulál majd, mert érti ő ezt a játékot, és Mandával is csak egyre kevesebben lettek?
Remélem, mire vaDzsina kimegy, a jóindulatú a Manda lenyúlja Díííígóúút. :-D

2020.12.21. 12:33:49

@Cérnahuszár a naív:
Nem tudom ebbe belekepzelni magam. Viszont vannak korulottem nok es nem, ha a pasi nem mondja ki es a no szereti akkor azoknak altalaban nem tiszta egy ilyen szitu, az altalam fent leirtak miatt. Az ilyenekbol vannak a napokig tarto agyalasok.

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:35:17

@Fálki: Nagyon édes vagy Kicsim! :DDD

Ja, ez csak Vivi idézet! :DDD

Qqts 2020.12.21. 12:36:42

@Fálki: juj! Hat ez tunemenyes :) remelem nagyon fog neki orulni.
Velemenyem szerint ezek a legertekesebb ajandekok, mert ez szemelyes es csupa-csupa szeretet :)
En egyszer oleleskartyat kaptam egy szerettemtol. Korlatlanul felhasznalhato, ha felmutatom meg kell olelnie. Imadtam, azota is imadom :) szuper jo ajandek

Aaaaakkor majd reakciot varok, hogy volt-e konnyezos meghatodas :)

Qqts 2020.12.21. 12:37:33

@Fálki: mondjuk en nem ismerek 365 kulonbozo szint. Nagyon brutal vagy

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:39:36

@Qqts: Szerintem Ő sem, nem is ezt írta. ;)

Kosztarika 2020.12.21. 12:42:25

@Cérnahuszár a naív:
Nem nekem szólt a kérdés, de hadd reagáljak én is, tisztelettel.
Az, hogy itt játszom a hülyét (és szerelmest hihihi) nem jelenti azt, hogy a való életben bárkinek hagyom, hogy szórakozzon velem.
Biztos nem nyomulnék a pasira. Az adott érzelem mélységétől függ hogy tudnék-e vele jó viszonyt ápolni,vagy önvédelemből ignorálnám.
Szerintem Virág is világosan látja a helyzetet - és nem csak Danival kapcsolatban - de fél. Bent nem tudja kimerült, emellett borzasztóan vágyik a szeretetre és az érintésre, nem csak szexuálisan.
Azt gondolom Dani kicsit taktikából is játssza ezt a húzd meg,ereszd meg játékot, de valamilyen szinten neki is szüksége van Virágra- nem csak sex) így nem tudja elengedni.

Qqts 2020.12.21. 12:44:39

@Ármándójózsi: humorizaltam, csak szar a humorom.

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:47:17

@Qqts: Dehogy, úgy látszik én vagyok kicsit hájogszemű. :DDD

Ármándójózsi 2020.12.21. 12:49:29

@Ármándójózsi: És ez nem olyan hályog, mint Bálint szemén, mert az "ly"-os. :D

Kosztarika 2020.12.21. 12:49:34

@Fálki: Ez szuper! Ezért szeretlek

Qqts 2020.12.21. 12:52:42

@Ármándójózsi: neeeem, tenyleg szar. :D
Vagyis szerintem nem, meg az IRL cimboraim szerint sem, de sokszor nagyon nyakatekerten gondolkodom, ami nem mindenkinek ertheto, ez nem az o hyengeseguk, a hiba egyertelmuen az en keszulekemben van. :)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 12:52:50

@Alice from madness: Gyenge Hiéna is Hiéna, amíg él. Ez az erkölcs!

2020.12.21. 12:55:07

@Fu Szekh Li:
Fru es Dani a hienak az ember aki ki val szolgaltatva az pedig a doghus.
Pusztan arra celoztam hogy mindketto valami nagyvadnak kepzeli magat, kozben semmi masok csak dogevok, csak olyanra mennek ra, aki gyengebb naluk.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 12:59:34

udvozlom magam a filozofia oran.

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:05:53

@Fu Szekh Li: rejtő <3 jó pár napomat széppé tette a melóban

2020.12.21. 13:06:04

@Fu Szekh Li:
Ugye csak szorakozol velem?
Ez azert kulonosen szemet dolog mert ha egybol a konyv nyilik meg en egybol el is kezdem olvasni

Qqts 2020.12.21. 13:11:36

@Alice from madness: raadasul Fru nagyon mergezo. Rettenet szarkavaro, rosszindulato. O egy nagy gennyes pattanas, feszit-feszit es ha durran akkor sem mas, mint egy undorito genny

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:13:33

@Alice from madness: Szerintem ezt nem bánod meg. Az a Rejtő könyv, amin röhögni, sírva röhögni sőt még sírni is lehet.

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:16:25

@Alice from madness: nem hát, nem tudod beleképzelni magad, mert normális vagy.
De a virág viselkedést csak egyféleképp lehet megoldani, úgy hogy rá is felelősséget teszel, nem csak áldozatként kezeled. Virág elbassza ha hagyja hogy ez megtörténjen vele :( különben egész életében nem fog vigyázni hogy ne tehessék ezt meg vele. Arra nem lehet építeni hogy a faszik kímélni fogják ha lábtörlőként viselkedik, akkor lábtörlőnek fogják használni. Nincs úriember képzés jelenleg a világban sajnos.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:18:04

@úgymond olvasó mmkk: Akkor elemezzük Platón Lakoma című művét, ami a szerelemről szól!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:18:13

Szegeny Viragnak adjanak mar egy szponzor gatyat, mert ez ami rajta van nem is tudom micsoda.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 13:18:59

@Fu Szekh Li: a szerelem sotet verem. koszonom a megtisztelo tapsot.

2020.12.21. 13:21:32

@Cérnahuszár a naív:
Akkor itt most ala is tamasztottad h Daniel hiena.
Erdekes en attol hogy valaki gyengebb nalam nem kapok az alkalmon es uralom le, sot.

MmeChauchat 2020.12.21. 13:21:58

@Cérnahuszár a naív: nem baj, h nincs úriember képzés (tanarkepzes pl. van, azt nézd meg, milyen)

hanem ha pl az anyukak/feleségek nem lábtörlő mintát adnának lányaiknak, fiaiknak a nőről

vagy nem narcisztikusnak nevelnénk gyermekeket,

már jobb lenne

2020.12.21. 13:25:54

@MmeChauchat:

Ja apukak/ferjek gondolom semilyen hatassal nincsenek a lanyokra/fiukra.

MmeChauchat 2020.12.21. 13:26:37

@Fálki: visszaadtad a reményt, hogy vannak még férfiak, akik nem érzelmi fogyatékosok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:30:04

Dani meg a Moh megkaptak az oscart.
Ha bemenne Palvin Barbi annak is ezt a musort tolnak, hogy nem ereznek iranta semmit, ok az elerhetetlen pasik megalol :))
De azert Dani kiverette a "kislannyal" :)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:34:03

@Alice from madness: Na jó, ezt most csak neked (egy órája szól a fejemben, de most épp nem volt mihez beírni):
www.youtube.com/watch?v=e9A_OdxeD3Q&feature=emb_logo&ab_channel=Tam%C3%A1sCseh-Topic

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:35:38

@Alice from madness: nem mondtam hogy nem az, ha azt mondom hogy ebben virág nem ártatlan, az nem jelenti azt hogy dániel nem hiéna. Miért nem lehet mind a kettőnél mutatni a felelősséget, miért csak az egyik tehet erről? Ez a játszma, ebből csak úgy lehet gyógyulni ha a virágszál is belátja, ez így nem mehet tovább részéről.

@MmeChauchat: hát ja. Mindenki leveszi a mintát a szüleiről.

2020.12.21. 13:37:37

@Fu Szekh Li:
Sportot uztok belole, hogy a nevemmel kapcsolatos dolgokat kuldjetek

kozi001 2020.12.21. 13:38:09

@Fu Szekh Li: Utálom a suttyó prolikat!
Bejött egy műsorba! Megszívta! Mindkét suttyó tirpákot figyelemmel fogom kísérni amíg ki nem esnek!

2020.12.21. 13:39:04

@Cérnahuszár a naív:
Csakhogy a seggfejseg valasztas kerdese, Virag meg se Daniel gazlangozasatol se inmagatol nem dogja tudni letenni a mintat, ehhez kulso segitok kellenek.
Nem hobbybol el MO-n tobb ezer vagy talan tobb tizezer-szazezer no bantalmazo kapcsolatban...

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:39:56

@Fu Szekh Li: Mint egykori filozófia szakos, bátorkodom ajánlani elolvasásra Mészáros Aliz tanulmányát: ERÓSZ - a Szép iránti szerelem fokozatai (A Lakoma és a Phaidrosz alapján).

Itt olvasható pdf-ben: epa.oszk.hu/03300/03360/00007/pdf/EPA03360_kulonbseg_1999_1_034-051.pdf

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:40:47

@Alice from madness: Jó napot kévánok! Csak nem Virág és Dani a téma? Micsoda meglepetés! :D :D

2020.12.21. 13:42:15

@Nátha ellen bálna:
Beszeljunk inkabb a konyvrol :D

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:44:32

@Alice from madness: Látod, az imént is küldtem egy, a neveddel kapcsolatos dolgot. Mészáros ALIZ írta a tanulmányt. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:45:52

@Alice from madness: Iccaka megtekintettem a Hungert. Azt hiszem, elég reálisan ábrázolta, hogy mi történhet a filmbeli helyzetben. Öten voltak összezárva, víz volt bőven, vécéjük is volt, de élelem semmi. És kaptak egy darab sebészeti szikét, meg egy információt arról, hogy egy ember átlagosan hány napig marad életben evés nélkül. Elég kemény film.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:50:25

@Nátha ellen bálna: Ha már Phaidrosz: A zen meg a motorkerékpárápolás művészete megvan? Nekem hatalmas élmény volt az a könyv.

Fálki 2020.12.21. 13:51:36

Mindárt lesz új poszt, egy adminkattintás hiányzik hozzá. :*

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:53:31

@úgymond olvasó mmkk: Hát jó napot!! Hogy teccik lenni, kérem?

Kosztarika 2020.12.21. 13:53:39

@kozi001:
Jól megfenyegetted őket, te, aki nyilván a felső tízezerbe tartozol.
Jelzőt most nem írok, tisztelettel.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:53:40

@kozi001: Nyugi, szerintem nem ér ennyit az egész.

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:54:50

@Fálki: Nem tuggyuk eléggé megköszönni! (Nekem 3 szelvényen lett kettesem, így visszanyertem a legutóbbi két fogadás árát. És mivel elvitték a 4 milliárdot, egyelőre nem lottózom tovább.)

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:55:31

@Fálki: Most, amikor filozofálunk, és Alíznak udvarolunk? Nemá...

Cérnahuszár 2020.12.21. 13:55:48

@Alice from madness: MO nagyon kóros ebből a szempontból, sok feldolgozatlan, megoldatlan családi szemetet hordoz mindenki. De egy játszmához mindig 2 fél kell. Ezért idegesít virág viselkedése, nincs más út mint szedje össze magát, az élet úgy is rákényszeríti, nem tehet mást, különben nyomorultul éli le az életét.

Fálki 2020.12.21. 13:56:38

@Nátha ellen bálna: Mert az a párszáz millio ami jovo heten lesz, az mar nem is kell, ugye? :D Nekem se.

@Fu Szekh Li: Figyelemre vágyom.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 13:57:17

@Alice from madness: Tudod, ez a nyamvadt asszociációs bázis :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.21. 13:59:10

Amanda - Vivi
10%-90%

Remenyeim szerint

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 13:59:24

@Fálki: :D :D Nem szoktam lottózni, de most úgy vótam vele, hogy amíg el nem viszem a több milliárdot, addig játszom. Sajnos más vitte el. De ha már pont most nyertem vissza két játék árát, akkor a csúcson hagyom abba. Lesz még rekordnyeremény. :)

2020.12.21. 13:59:52

@Cérnahuszár a naív:
Figyi, a legnagyobb tisztelettel kivanom, hogy soha ne kerulj se Te, se hozzad kozelallo no bantalmazo helyzetbe, hogy eloben lasd ennek a mechanizmusat es hogy milyen egyszeru osszeszedni benne magat a bantalmazottnak es elsetalni. Tenyleg a legnagyobb joindulattal mondom, mert mindenkinek van egy elkepzelese mit csinalna a masik helyebe, de az elkepzeles es a valosag sokszor nagyon nem fedi egymast eles helyzetben.
Tisztelettel remelem sikerult embernek maradnom.

(Es Dani Virag temaban inkabb letorom es elragcsalom innentol egyenkent az ujjaimat mint hogy velemenyt fejtsek ki, egyreszt mert ugyanazt hajtom, masreszt meg mert ez az egy tema tenyleg tud belolem erzest kivaltani meg itt is)

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:03:21

@Alice from madness: voltam bántalmazott helyzetben. Ezért is mondom hogy senki nem tudja helyetted megoldani, és arra qvára nem lehet építeni hogy a másik most korrekt lesz. nem, nem lesz az. Neked kell észnél lenni, mert senki más nem teszi meg helyetted. A jogi meg erkölcsi törvények meg nem előzik meg, és nem teszik meg nem történtté ad olgot. saját magadnak kell vigyáznod magadra.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 14:04:27

@Nátha ellen bálna: betemet a munka, alig van tererom is.. :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 14:04:37

@Alice from madness: Igen, olvastam. :) Örülök, hogy tetszett! Magam is horroron szocializálódtam, így engem sem vágott földhöz. :) De azért hatott rám.

Most elkezdtem olvasni friss szerzeményemet, az első magyar antológiát Arthur Machentől: A nagy Pán isten és más szentségtelen történetek. Eddig tetszik.

kozi001 2020.12.21. 14:04:51

@Kosztarika: Bejön a proli akkora arccal, mint egy ház a műsorba!
Ha pompomos lányokat meg vörös szőnyeget vár a tirpák, súlyosan téved...

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:05:13

@Cérnahuszár a naív: a kezemre meg én is ráülök ezentúl részemről meg ez a végszó.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 14:06:00

@Fálki: Akkor meg ne fenyegess, csináld!

2020.12.21. 14:06:44

@Cérnahuszár a naív:
Es szimplan el tudtal azonnal setalni (ugy, hogy 500nm-ren tul nem tavolodhatsz el tole)?
Ertsd a szitut: megismerted es 35 napon belul le is zartad az egeszet de ugy, hogy kozben fizikalisan nem tavolodhattal tul messzire. Mert Viragtol ezt varnad el 18 evesen.

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 14:07:46

@úgymond olvasó mmkk: Jó szagú rezeda! Gondolj egy ízletes gesztenyepürére, sok habbal!

2020.12.21. 14:08:05

@Cérnahuszár a naív:
Ekg :D
Tenyleg ne ragozzuk mert mint Cernahuszar a naivot birlak , a helyzetet meg mashogy ertekeljuk oszt ennyi.

Fu Szekh Li 2020.12.21. 14:12:42

@kozi001: békésen offolunk, te meg itt beleugacc...
Csaxólok, hoy unalmas vagy.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 14:15:22

@Nátha ellen bálna: apukam hozott nekem, a joisten aldja meg erte

kozi001 2020.12.21. 14:30:57

@Fu Szekh Li: Nem tudtam hogy jegyet kell venni!
Too bad!

kozi001 2020.12.21. 14:31:54

@Fu Szekh Li: Aki tirpák Daniékat védi, annál unalmasabb úgyse lehet senki!

Cérnahuszár 2020.12.21. 14:32:16

@Alice from madness: az jó, időnként mindent megteszek hogy kiakasszam a környezetem

kozi001 2020.12.21. 14:32:28

@Fu Szekh Li: Tirpákok közé fog még menni a beleugatásom csak szólok gatekeeper!

kozi001 2020.12.21. 14:44:10

@úgymond olvasó mmkk: Ez valami beszólás akart lenni?

Valami tag-et írj már ki legközelebb, mert ez eddig gyenge volt, mint az algopyrin!

Nátha ellen bálna 2020.12.21. 15:01:41

Szeressük a trollokat,
ha idegyukják orrukat.

Türelmesek vagyunk velük,
majd elhúzzák csak a belük.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.21. 15:03:23

@kozi001: nem, több nincs, a műsorhoz hasonló színvonalon maradnék inkább, ha megengeded.

kipcsak harcos 2020.12.21. 17:39:44

Most néztem meg az öfit. Ha Dzsina ordibálásából kifütyülnék az ordenáré szavakat, akkor jószerivel csak kötőszavakat hallanánk tőle

kipcsak harcos 2020.12.21. 17:47:44

@Fálki: ki(k) most az admin(ok)?
Lehet, hogy megkeresném egy könyörgéssel.
süti beállítások módosítása