Hogy volt?

Való Világ 10X35 – Szaloncukormágnások és a hóemberkészítő proletariátus

2020. december 19. 16:57 - dmr94

Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel. Elmaradhatatlan a MUNKAHÉT által kiváltott grimasz, mi pedig szavazhatunk ki lesz a kiválasztott.

vv10x35_01.png

A dolgozáson kívül is van élet ha történésnek lehet nevezni a szokásos „párkapcsolati” szenvedést, most épp Mercinél törik el valami és úgy látszik összespórolt már egy doboz cigire, így hódolhat második kedvenc hobbijának a tiktokozás után: a dohányzásnak. A szenvedő fél Renátó, aki részben hasonló cipőben jár bár épp relatív felszállóágban/rózsaszín ködben. Merci száját olyan örökbecsű igazságok hagyják el, mint „számíts a semmire és akkor nem csalódsz” vagy „ha valakinek idő kell ahhoz, hogy kialakuljon valami, az már rég rossz és nem úgy van, hogy tűz”. Sajnáltatják magukat, hogy bezzeg „kint a uccán” mindenki megbámulja őket de amikor érzelmekről van szó, akkor csak játékszernek jók. Mivel a lány nem igazán tudja kifejezni magát, én sem tudom eldönteni, hogy mit is szeretne pontosan ha nem azt, hogy akasszon már be neki ez a Mó gyerek. Azt mondja el kéne engednie a dolgot, Renátó szerint viszont ez úgysem fog menni ha már eddig is jól eláztatták egymást. Ahhoz, hogy ez sikerüljön teljesen el kéne távolodniuk, így viszont csak elölről kezdődik majd újra és újra ez a ragacsos buziskodás. Az egyetlen épkézláb gondolatot akkor hallhatjuk Mercitől, amikor konstatálja, hogy a kinti kapcsolata már biztosan sztornó, leves, kuka. Összességében rohadt unalmas ez az egész, kérjük vissza a munkás szenvedést.

A brigádok kialakulása most reggelre marad, Robi kifejezett jóindulattal próbálja kielégíteni a munkavállalók igényeit, így többé-kevésbé mindenki meg van elégedve, bár gyanús nekik a bérstruktúra és mint később kiderül, nem is alaptalanul. Amanda, Gina, Fru és Robi borítékolást kapnak feladatként, azt hiszem nem meglepő, hogy négyük közül kinek okozza mindez a legtöbb gondot. Egyszem közmunkás virágszálunknak nehezére esik megkülönböztetni a boríték elejét és hátulját de van itt még papírral ujjelvágás is és meglepődés, hogy a papír bizony éles lehet. Robi képes azonosítani a munkafolyamat fázisait és ennek mentén optimalizálni én viszont továbbra is tanácstalanul állok az előtt, hogy miért kell köpeny és hajháló még ezekhez a munkákhoz is, ettől ugyanis biztos nem lesz komolyabban vehető.

A kevésbé szerencsés csapat (Merci, Dani, Renátó és Moh) karácsonyi dísznek szánt hóember figurákat hivatott készíteni, a műszak pedig már az első pillanattól fogva anyázástól hangos, avagy éljen az ünnepi hangulat. A fiúk kézügyessége nincs a toppon, a ragasztópisztollyal is folyton megégetik magukat és Merci értékelése alapján is inkább fájdalmas mintsem nehéz a meló. Dani mondjuk elégedett „válogatott szintű” teljesítményükkel és már az olimpiai részvétel felé kacsintgat de Moh szerint összetett a feladat és a 20 villadella/darab, ami jár érte igencsak kevés. Szarérhugyér dolgoznak de ilyen a napszám – állapítják meg. Az utolsó pár darabot már ajándék jelleggel készítik el, Renátó Frunak kedveskedik, Dani pedig először Bálintot formázza meg, majd Virág hóember mását igen élethűen, a szemölcsöt sem elfeledve.

A délutáni műszak az amerikai álmot hozza el, Virág, Vivi és még az enyhén szólva sem lelkes Bálint is komoly nyugati bérszínvonalon dolgozhat, amikor szaloncukrokat csomagolnak. Összevetve persze, hogy az egy szaloncukorért járó 100 villadella mekkora vásárlóerőt jelent bent és azt, hogy mennyi egy ilyen szaloncukor valós piaci értéke, én komoly gazdasági lufit szimatolok de ez legyen a legkevesebb. Az elején felmerül a gyanú, hogy esetleg a csomagolás minősége lehet a buktató de ezt aztán leszarják és jól is teszik mert raccsolós-selypítős bácsi is baszik rá, hogy egyesével megvizsgálja mindet. Vivi nyíltan vibrátorra gyűjt, nagyon viszket már a pinije és hiányzik neki a szex, azon lamentál vajon mit érezhet a nemiszerve. (A Belevalóban részletesebben is kifejti mindezt és az is kiderül, hogy mikor kapja kézhez vágyott eszközét.) Bálint kurvára unja, a végén már „sajognak a szemei” és Virágnak is kivan a fasza, a héten már megutálta a hagymát, a narancsot és most a szaloncukor is hasonló úton jár. Már látják maguk előtt a főnök lebaszását, amit ezért a nyugdíjas melóért kapnak de akkor Virágnál elkattan valami és dühből kimaxolja a műszak hátralevő részét. Az idő lejártával néhányan megjutalmazzák magukat egy szaloncukorral, Bálint a tarháló Ginának is dob egyet, aki szerint „ezért csak nem büntetik meg”. A lány kifejti neki mekkora kedvence a citromos zselés és meglepő módon karácsonyi hangulata támadt tőle. Robi sunyiban tol be egyet és hiába volt konkrét haditerve rá, a retorzió (és a 39 kamera) őt sem kerüli el, dörren az ezer villadellás büntetés minden érintettnek.

Gusztáv úr uram láthatóan unja már ezt az egész szart, nem végez komoly minőségellenőrzést, a keresetek közötti eltérés pusztán az alapbérekből fakad, így jön létre a díszkészítők alkotta nincstelenek csoportja, a borítékolók kvázi középosztálya és a szaloncukorcsomagolókból álló burzsoázia, akik 30 meg 50 ezer villadellájukból elképesztő luxusban tölthetik azt a pár órát, amíg vissza nem áll az all inclusive ellátás. A nap dolgozója Virág, akinek az ezért járó 5000 extra VD már csak alamizsna. Ez már jobban kiélezi a tegnap hiányolt osztályharcot, Renátó akad ki elsősorban, Moh inkább elismerő és a szerencsés műszakválasztásnak tudja be a többiek sikerét.

Gina folytatja közmunkáját és bár Amanda folyamatosan próbál lelket önteni belé, nem csoda, hogy a villában uralkodó ótvar káosz kikezdi a lány amúgy sem túl erős idegeit. Ablaktisztítás közben mondjuk egész jól elvan, megismerhetjük fejlett technikáját, amivel nem lesz mázgás egy ablak sem. Frunak viszont nem csak a munka büdös hanem a kanapén fetrengve a felmosóvíz szaga is megüti Dubajban süttetett orrát, ami Ginából kivételesen jogos dühkitörést idéz elő és egy fogadalmat is miszerint többet nem szeg majd szabályt.

Vége a munkahétnek, én pedig azon lamentáltam mi lenne ha egy párhuzamos univerzumban a villalakók irodai munkákat végeznének. Amandát látom magam előtt, mint junior bérszámfejtő asszisztens és Fru sem lógna ki a pletykás HR-es picsák közül. Renátót pedig ha más nem, a gyakran villanő kőműves dekoltázsa tenne alkalmassá az asztalok alá hajolgató rendszergazda szerepre. Kommentben természetesen várom a hasonló ötleteket.

vv10x35_57.png

A nézők Renátót tartják legesélyesebbnek a zöld kendőre pedig még nem is látták a holnapi összefoglaló előzetesét. Peti filozofál egyet, hogy azért a 36 millióért ugyan legalább annyit meg lehetne tenni, hogy nem picsogjuk végig a napi 3 óra munkát, hiszen – most figyelj – az álmokat nem adják ingyen! Együttérzést próbál kelteni azon színész-és zenésztársai iránt, akik nem mentek le kutyába egy kereskedelmi tévének sem és most kajafutárként kell biztosítani megélhetésüket. Holnap újra buli és alkohol, lesz esemény bőven de sajnos erről a műszakról én lecsúsztam.

1516 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2020.12.19. 17:35:21

Tankjú.
Az utöbbi 3 nap öfije Vagináról szól. Gyanús ez nekem. Nincs benne valami tattika a szerkik részéről.
OK, tudom, hogy a munkahét neki fekszik a legkevésbé, de ha túl sokat mutattak valakit, az mindig okkal történt eddig.

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:36:56

@!Márk!: Nem valószínű, bár én pezsgőt bontanék, ha mégis.

2020.12.19. 17:40:06

@!Márk!:
szerintem biztosan nem.

@Ármándójózsi:
a Higiénikával valo nyekergés miatt én is, egyébként meg ha minden balhés ember kiesik/kizárják az elején akkor borzasztó hátralévő időnek nézünk elébe mert láthattuk, hogy a lakók történést nem generálnak

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:49:08

@Alice from madness: Ezzel most, bár remélem megtisztelsz és én is megtisztelnélek, nem értek egyet tisztelettel. Röné akkora gyökér, hogy az ilyet ki sem ássuk, csak földet dobunk rá, húzzon a büdös picsába. (Remélem, valaki megcsinálja Kuszafogat, amikor már kint van, hagy örjöngjön magában.)
A hátralávő idő azért lehet szar, mert (megint mantrázok), a kreatív csapat is szar... Az anyag jó, nagyságrendekkel többet, jobbat ki lehetne hozni belőlük, ha lenne bármilyen épkézláb ötletük rá. Persze, ha hagyák őket, leülnek, mint az iszap, ez tényállás. :)

2020.12.19. 17:55:57

@Ármándójózsi:
Megtiszteltél a véleményeddel de tisztelettel nekem is lehet egy véleményem,ugye? :)
Valóban szarok a kreatívok. Részemről meg szeretném megvárni Renátó kizárásával, hogy Dániellel összeverjék egymást és takarodjon mindkettő, ha már.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 17:58:48

még este sincs, ti meg mán tiszteltetitek egymást.

2020.12.19. 17:58:53

A tegnapi műsor végén látott beharangozóban sugallt fejlemények miatt megszakítom önkéntes silenciomat, amit a 110% Gina dózis miatt vállaltam be. Remélem jó időre ad acta tehetjük azon jelenteket ezután, amit nap mint nap megtekinthet bármelyikünk a boltban, a postán, az utcán, az iskolában, az önkormányzatnál, stb.

Tekintettel arra, hogy itt semminek nincs már következménye, különben már a tartalékjátékosok tartalékjainak tartalékjait kéne beküldeniük a szerkiknek, Renátót tuti nem zárják ki, max be a nyugiba. Persze emellett gondolom titkon reménykedik mind, hogy ez a paraszt üssön meg valakit, hogy ne mondja neki azt a főnökség, hogy találjatok ki valami kamu büntit.

Úgy látom a szappanopera fíling jön majd, vélhetően szakítások és abból következő baszatlan napok következnek, amik újabb feszkókat és könnycsatorna tréningeket hoznak majd. Vivibri meg közben nyugodtan félrevonulhat majd leendő villatársával, kuncogva.

A szerkiknek meg javasolnám, hogy a BV tartalmat tegyék ezentúl a normál műsorba és Josénak és Óvadócnak jusson az a fos, amit tízkor szoktak prezentálni.

Az Instát meg a TikTokot továbbra is dugják fel maguknak.

2020.12.19. 18:01:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Na :) üdv újra itt :)
Vivibri :DDDDD
Most akkor a VV-t néztél csak a HV-t büntetted vagy hogy?

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:01:28

@Alice from madness: Természetesen lehet véleményed, így legalább van amit leszarhatok!

ALICE!!!: Légy szíves az előző mondatot ne vedd magadra, csak nem tudtam kihagyni a poént. :DDD Egem Te mindig is megtiszteltél, sőt annyit tiszteltük egymást, hogy az már egy kapcsolat.
Légy szíves oldozz fel azzal, hogy megbocsátasz, emberként szeretnék kijönni! (Ebből a szituból. :D )

2020.12.19. 18:02:23

@Ármándójózsi:
neharagudj de erre nem bírok reflektálni mert szakadok a röhögéstől, tisztelettel :D

2020.12.19. 18:05:12

@Alice from madness: Nem büntettem én senkit, csak nem akartalak titeket fárasztani azzal, hogy állandóan Gina túltolásán pörögjek. Hihetetlen, hogy róla szólt a munkahét a tipikus reakcióiról. Kit érdekel ez?

Persze, néztem közben. Ma is megnézem amint Renátót megpakolják és azt is ahogyan kiesik karácsony másnapján (ha marad ez az ütem, hogy szombaton párbaj) bárki ellenében.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 18:06:01

Lehet az a Renátó büntetése, hogy biztos ő lesz az ellenfele a kihívottnak ...

Az genyóság lenne :)

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.19. 18:06:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon velős, összetett, és nem utolsó sorban JOGOS vélemény.

Egyébként ha már arról volt szó itt a napokban, hogy Gina mennyire alátámasztja a cigányokkal szembeni sztereotípiákat, akkor úgy gondolom, hogy ez legalább annyira igaz Renátóra is.

2020.12.19. 18:07:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nem is figyeltem túlzottan én sem. amíg behajtásban voltam már hallottam ezt az egész repertoárt.
Na most amugy lesz párbaj 26-án vajon?

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:08:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az ősi sámánok jövőbe látó képessége és végtelen bölcsessége szóljon belőled! Ha így lesz, 22:50-kor már nyomom is a szavazatot a fantomképre!

2020.12.19. 18:08:41

@Brigante: Szerintem a szabálykönyv nem teszi lehetővé, hogy valakire kiválasztotti vagy kihívotti kendőt rakjanak. Max levehetnének, ha lenne neki.

2020.12.19. 18:08:48

@Brigante:
Renátó jelenleg még Vivien még meg sem érkezett vibrátorával szemben is kinnmaradna szerintem

Gia 2020.12.19. 18:08:51

Srácooook..Sos.Valaki be tudná nekem linkelni a tegnapi belevaló azon részét ahol Bálint és Merszike parodizálta a többieket?Nagyon megköszönném..

2020.12.19. 18:10:21

@!Márk!: Gina sztereotip valóban, de Renátó nekem elsősorban nem cigány, hanem egy agresszív bűnöző kliséit hozza.

2020.12.19. 18:11:20

@Ármándójózsi: Aztán beküldik a részeredményt és Renátó azt hiszi majd, hogy fölényesen visszajön.

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:16:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sikítozva tapsikolnék örömömben, ha így lenne, pedig még soha nem csináltam ilyet!

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:19:54

@Brigante: nem hiszem, hogy önmagával párbajozhat

Kosztarika 2020.12.19. 18:20:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Pedig lenne rá reális magyarázat. Menjen párbajozni és döntsenek a nézők, hogy büntetésből kiejtik-e.
Ezt meg is csinálták már nemegyszer, csak párbaj nélkül.

2020.12.19. 18:20:33

Kihagytak egy ziccert a szerkik. Vivivel ki kellett volna választatni, hogy melyik fiúéhoz hasonló vibrit kér.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:21:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: győző komolyan arról álmodozik, hogy bálint meg vivi lefekszenek egymással? jézusom..

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:22:14

Úgy látom alakul itt a legnépesebb magyar etnikum elleni front

2020.12.19. 18:24:50

@úgymond olvasó mmkk:
hogymi????
én erről le is maradtam.

viszont bármi lesz ma este, nekem már jó lesz, van étcsokim és vörösborom :DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:25:52

@Alice from madness: belenéztem, úgy kezdte, hogy vajon végre valóra válik az álma, és bálint és vivien lefekszenek egymással? hol van egy kurva konténer? :D

Gia 2020.12.19. 18:26:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szuperszónikus vagy,köszönöm!!!! <3

2020.12.19. 18:26:46

@úgymond olvasó mmkk:
boldog vagyok, hogy lemaradtam erről a mondatról

Kosztarika 2020.12.19. 18:27:33

@úgymond olvasó mmkk:
Győzőnek mindegy ki-kivel csak dugás legyen, meg punci, meg minden, amire csorgathatja a nyálát.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:27:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez elég égő volt. :D A végén Virág hangsúlyát eltalálta, de a többi gáz volt.

2020.12.19. 18:30:56

@kipcsak harcos: Nem az a baj, hogy etnikum, hanem az, hogy bárki szerint is műsor az, amikor sztereotip viselkedésmintákat kell néznünk. A sztereotip szar, unalmas, hulladék, nem műsorba való. Az egotrip meg a tripper az cinetrip compatible.

2020.12.19. 18:31:39

@Gia: Csak úgy ne járjak mint a Concorde, sem égni nem akarok, sem, hogy lekonyuljak ott elöl.

2020.12.19. 18:32:17

@Nátha ellen bálna: Bálint ellenben jó volt, de ez nem meglepő.

2020.12.19. 18:33:25

@Gia: Ja és még a kondenzcsíkról nem is beszéltem.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:39:52

@úgymond olvasó mmkk: Finom volt a tegnapi képzeletbeli gesztenyepüré, amit küldtünk? Én írtam hozzá a verset!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:46:28

@Nátha ellen bálna: hogyne. képzeletben kinyitottam az ablakot, és ott ült a párkányon a képzeletbeli gesztenyepüré, cirádás betűkkel a habjában, és mellette finom levélpapíron a vers.

Kosztarika 2020.12.19. 18:48:26

@úgymond olvasó mmkk:
Hogy is írtad az előbb???
" mindig csak a szerelem" lávlávláv..

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:49:15

@úgymond olvasó mmkk: De jó! Akkor gond nélkül átment, és reggelre sem ették meg a madarak a párkányon. Féltem, hogy a képzeletbeli postások már nem viszik ki este.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:50:35

@Kosztarika: mindég a szerelem. idézni csak pontosan, szépen.

@Nátha ellen bálna: megnézném azt az élőlényt, amelyik az én gesztenyepürémet meri akarni :DD

2020.12.19. 18:52:47

Jóvan nem tartott sokáig offig jutni :D

Kosztarika 2020.12.19. 18:54:39

@úgymond olvasó mmkk:
Nekössé belém! Tudod , hogy este kiválasztás és még nem beszéltük meg, hogy kit...
Erre koncentrálj. Remélem Gia és Qqts is jönnek hamarosan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:55:04

@Alice from madness: én még mindig nem tudom feldolgozni azt a nettó 45 mp belehalót, amit megtekintettem :(

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 18:55:10

@Nátha ellen bálna: @úgymond olvasó mmkk: Egészen elérzékenyültem. A bölényszaros gumicsizmámmal kis szívecskéket rajzolok itt a karám porába és közben azt dúdolom: "Yesterday
All my troubles seemed so far away..." Megtörlöm könnytől csillogó szememet és arra gondolk: "Hiába, újra egymásra talált két szív a VV10-et nézve"

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 18:55:36

Ha lesz büntetés és az nem kapcsolatos a kiválasztással, akkor is esélyes Renualt kiválasztása, bár a másik tábor eddig szétszavazott, ezek meg MOH-ra rakták. Ha ma is így lesz, akkor MOH is esélyes egy párbajra.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 18:58:11

@ppupu: Nincs még korán a Jack Danielshez? :)

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:58:32

@Alice from madness: offolni csak Konyhatündér- és F1-es témában ér

Kosztarika 2020.12.19. 18:59:58

@úgymond olvasó mmkk: de most olyan cukiságot mondott, gondoljuk át, jó?
Hallod ppupu bevédtem a seg.ed!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:00:04

@ppupu: nem kell ittend szentimentáliskodni :))))))))))))

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:02:19

@Bo(a)rder Gamer: Rühelem a viszkit. Nagyon ritkán iszok alkoholt, viszont tetemes mennyiséggel bírok el tudatmódosulás nélkül. Szerencsére nem szeretem :)))

2020.12.19. 19:05:16

@ppupu:
*Alice csendben belekortyol a vörösborba :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:06:45

@Kosztarika: Tudtam én... hogy titokban kedvelsz. Pedig rosszul teszed. Ne aggódj minden lelkiismeret furdalás nélkül döflek majd hátba. Jaj óóóó dehogy is nem tennék ilyet

2020.12.19. 19:07:13

ha még nem vót...(VV tartalom kivételesen)
youtu.be/C3wwOysOTGg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:07:49

@Nátha ellen bálna: nemtom, valami olyan lehet, mint a white metal?

Kosztarika 2020.12.19. 19:08:14

@Nátha ellen bálna:
Szenti metál = Templomban jáccák irdatlan hangerővel.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:09:18

Vagy szinti metál, szintetizátoron. Na jóvan. :)

2020.12.19. 19:09:37

@kipcsak harcos: Meg zene, meg sorozatok, meg bármi más off.

Kosztarika 2020.12.19. 19:09:52

@ppupu: te már semmit nem döfsz sehova, de álmodozz csak ;)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 19:10:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ádina és a Vadembör pont így párbajozott! Egyiket a többi választotta, másik bünti kendőt kapott

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:11:50

@ppupu: Én szurkolok, nekem is összejött a VV7-nél.

Kosztarika 2020.12.19. 19:13:50

@Hedo a nokedli szaggató:
Rajottek a rtl-nél, hogy Renó egy taposóakna. Fru vagy bárki rálép és elszabadul a pokol.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:14:57

@kipcsak harcos: ezt @Nátha ellen bálna: kapta volna, ha a blogmotor nem tréfál meg.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:15:07

@kipcsak harcos: akkó' mán beszéljünk arról, hogy a red bull leigazolta perezt. tisztelettel meghallgatnám véleményed ebben a témában.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:15:08

@ppupu: Én sem túl gyakran, de még nem értem el az éves célkitűzést :)

Kosztarika 2020.12.19. 19:15:18

@Fu Szekh Li:
Ezt meséld csak el, mert nem mindenki tudja ennyiből. ;)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:15:29

@Alice from madness: Valszeg le vagyok lassulva. Mire kellene gondolnom a szivárványt okádó törpét nézve ?

2020.12.19. 19:16:28

@ppupu:
azt hiszem, hogy mittudomén, hol volt már az? de cuki, nem?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 19:17:59

@Gia: menj fel az RTL most-ra ott van fent :)

Kosztarika 2020.12.19. 19:20:14

@Alice from madness:
Akkor tedd közkinccsé a tudásod. ,)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:20:57

@Alice from madness: Ja... jóóó mert mivel szivárványt hányt először valami meleg törpére gondoltam, de nem tudtam elhelyezni az eddigi posztokban...

2020.12.19. 19:20:58

@Kosztarika:
majd meg még ingyen, nem?

2020.12.19. 19:21:52

@Nátha ellen bálna:
valamelyik VVben volt az aktuális melegkvóta, a 9-et meg szerkesztette. vagy a 8-at

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:22:05

@Kosztarika: Már elmeséltem néhány öfivel ezelőtt. Röviden: itt akadtunk össze a párommal hat éve, és azóta is együtt vagyunk, ha a határok megengedik (fuck covid).

2020.12.19. 19:22:23

Lol, lecigánylányozta a Ginát :DDD

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:22:45

@úgymond olvasó mmkk: jól tették. Nem is nagyon értettem, hogy csapat nélkül volt az átigazolási időszakban. Vagy csak a parasztvakítás folyt :D

2020.12.19. 19:24:33

@kipcsak harcos:
jajajaja, pontosan így :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:24:49

@kipcsak harcos: már csak hülkenberget kellene visszahozni valamelyik pénzes helyett, és helyreállna a lelki békém :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:25:57

@Alice from madness: Azért szoktak nézni, ha elmondjuk valakinek :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:26:08

@Alice from madness: Hú, akkor ez az alapműveltség része, erre én meg nem tudtam!

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:26:53

Érdekes, hogy ma, miután csak három felé figyelek egyszerre, egész jól megy a Jackpot is.
A Fókuszos adománytarhálás most nem fog meg. Amikor iszom egy kis (sok) alkoholt, akkor egyből nagy és meggondolatlan adományozóvá válok.

Kosztarika 2020.12.19. 19:27:28

@Fu Szekh Li:
Ilyen tényleg van??? Super.

2020.12.19. 19:27:31

@Fu Szekh Li:
én már ilyen chatgeneráció vagyok, nem is volt az életemben olyan pasi akit személyesen ismertem először. mindenkivel ilyen olyan platformokon akadtunk össze :)
de én bírlak titeket ha jól raktam össze a képet :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:27:40

Én azt várom, ahogy Sztropacsek bá' egyszemélyes bulit rendez a képernyőn.

2020.12.19. 19:28:55

@kipcsak harcos:
múltkor is 3 dolgot csináltál.

2020.12.19. 19:29:30

@Nátha ellen bálna:
olyan cukin rázza a kis seggét :DDDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:30:55

@Alice from madness: Egyébként meg tényleg az volt: először csak kommentelés, azután levelezés, majd telefon, és csak utána találka.

Kosztarika 2020.12.19. 19:31:19

@Nátha ellen bálna:
Akkor az humorest lesz. Egy vicc az a pasi.

2020.12.19. 19:31:27

@úgymond olvasó mmkk:
hát mondjuk van is köztünk vagy alig 5 év ugyhogy nem lep meg :D amugy én abszolute ennek a pártján állok.

Kosztarika 2020.12.19. 19:32:41

@Alice from madness: Aztán megismertek személyesen és elmenekültek? ;))))))

2020.12.19. 19:32:42

@Fu Szekh Li:
ismerem ezt :)
Te vagy a Télapó? :D

2020.12.19. 19:33:18

@Kosztarika:
nem volt lehetőségük menekülni...... :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:34:31

@Kosztarika: Olvassa a posztokat, meg a kommenteket is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:34:47

@Kosztarika: nálam általában ez történik :DDDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:36:15

@Alice from madness: ilyen-olyan platform rendben, de a VV???

Bougie 2020.12.19. 19:36:38

@Gia: Parancsolj:) rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/kiparodizaltak-egymast-a-villalakok

Azoknak a mazohistáknak, akik közel 1 órán keresztül szeretnék hallgatni Győzi magvas gondolatait:
m.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68
Azoknak a mazohistáknak, akik a legutóbbi kieső élőzését szeretnék megtisztelni a megtekintésükkel:
m.youtube.com/watch?v=631Oh1Gvfak

2020.12.19. 19:36:59

@Fu Szekh Li:
ilyen olyan platform főleg chat volt :DDDD sose voltam társkeresőn :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:37:58

@Alice from madness: Mind ott van elásva nagyi kertjében?? :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:38:25

Kicsit nem offtopicolok és milyen vallomások.

2020.12.19. 19:38:38

@úgymond olvasó mmkk:
is, meg IRC, szigetchat, meg volt még vmi chat de nem emlékszem

2020.12.19. 19:39:18

@Bo(a)rder Gamer:
Nem gyaláznám meg a mami kertjét, a fantáziátokra bízom :D

2020.12.19. 19:39:48

@úgymond olvasó mmkk:
amugy ott még egy 5-6 éve is előfordultam rombolni a morált :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:40:15

@Alice from madness: Ja :D, mondjuk egy qrva gyors repülő szán jó lett volna annak a több, mint 500 km-nek az áthidalására.

Bougie 2020.12.19. 19:40:53

Egy linket lehagytam, bocsánat:( Sztropacsek Úr szerepelt az alábbi videóban is, szerintem statiszta lehet a valóságban, nem munkafelügyelő: m.youtube.com/watch?v=VI58UAt74NI

2020.12.19. 19:42:14

@Fu Szekh Li:
akkor tudom ki az? :)
egyszer minden elmúlik, a zárak is. nekem a családom külföldön él ugyhogy részben átérzem a távolságot.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:44:34

@Alice from madness: Ha azt mondod, hogy chaten, arra bólogatnak, de ha azt, hogy Valóvilágos posztok alatt, arra azért kerekedik a szemük.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:45:16

@Alice from madness: kezdetben, de később már négyet is, és a sikertelenségem látva kicsit visszavettem a jackpotból :D

tvbuzi 2020.12.19. 19:45:20

@Alice from madness: járjá el otthonrú, ne csetelj te lyány

2020.12.19. 19:45:37

@Fu Szekh Li:
:DDDDDDDDD
jó mondjuk rám is furán nézett barátnőm, hogy pont itt fórumozgatok, el tudom képzelni egy kapcsolatra mi a reakció :D

2020.12.19. 19:47:09

@tvbuzi:
amikor még éltem társadalmi életet akkor is a legszigroúbb szabály a házinyulra nem lövünk volt, így osztálytársak, ismerősök, baráti kör tagjai, kollégák kapásból kiestek :D bulizni meg klasszikus értelemben nem jártam.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:47:42

@Alice from madness: Ha itt voltál 5-6 éve, akkor tudhatod, akkor eléggé pörgött ő is.

2020.12.19. 19:48:22

@Fu Szekh Li:
akkor most nem pörög? nem vele megy a lávájlend? :D

Kosztarika 2020.12.19. 19:49:33

@Alice from madness:
En el sem merem mondani senkinek.
El sem tudják képzelni, hogy itt könyvekről, filmekről, rejtetten politikáról és kendőzetlenül biológiáról is beszelgetnek intelligens emberek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:49:36

@Alice from madness: én már 10 éve a közelében sem jártam, de elkapott a nosztalgia :D

2020.12.19. 19:49:39

No ebben beszél a Zsóti a feladatok megalkotásáról, mi mindent kell átgondolni a szerkiknek:
www.youtube.com/watch?v=OmpPxoDBHHc&ab_channel=ZSHOWtime

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:50:43

@úgymond olvasó mmkk: és hogy nagyon off ne legyen: szerinted Hamilton mercédeszébe beültetve Vivien 15.000 VD-s készülékét milyen eredmény születne?

2020.12.19. 19:51:29

@úgymond olvasó mmkk:
én nem voltam fent mióta megújították :) de engem is elkapott a nosztalgia mióta fórumozok, csak már legutóbb is sikerült kibaszattatnom magam végül az egész chatről, mert valakinek basztam a szemét, egész véletlenül, pedig semmit nem csináltam...khm...khm.... :D

tvbuzi 2020.12.19. 19:51:52

@Alice from madness: ja, ha mindenkit kizárunk akit ismerünk az nehéz. Új ismerősök hány perc után landolnak barizónában?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:52:06

@Kosztarika: ÉS még képzőművészetről is szó esik - szólt a Kötsög.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:53:22

@Alice from madness: Hedókára gondolsz? Vele is akkor kezdődött a plátói erotikus kapcsolatunk, de nem ő :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 19:53:24

@Kosztarika: Magyarország krémje gyűlt itten össze kérem. A szellemi elit mi vagyunk. :))

2020.12.19. 19:53:34

@kipcsak harcos:
előbb hangzott el, hogy sokat jártam mindenféle chatekre, ahol mindig volt olyan akivel megtaláltuk a hangot, aztán haverság lett, találkozás, barátság, kapcsolat, mindegyik jópár éves lett végül.

Qqts 2020.12.19. 19:54:00

@Kosztarika: itt is vagyok, vissza olvasom a szazakarhany kommentet, amit iderittyentettetek :)
Lattam, hogy Falki urasag is elokerult es beigert 2 napi hv-t. Az plusz 2 parameter?
Balnanak uzenem, hogy tudtam h a pure bevalik :)

2020.12.19. 19:54:17

@Fu Szekh Li:
igen rá gondoltam , de nem akartam direktbe leírni mert nem tudtam Ő-e az :)

2020.12.19. 19:55:29

@tvbuzi:
attól függ, hogy valakinek a valakije-e. Ha a fent említett körökből valakihez kapcsolódik, akkor azonnal.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:56:06

@Alice from madness: ez így elég körülményesnek tűnik.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:56:28

@ppupu: így is nagy sz@rban van az ország, de akkor még nagyobban lenne, ha én a szellemi elitbe tartoznék :D

2020.12.19. 19:57:40

@kipcsak harcos:
nem körülményes, mert sosem ismerkedtem direktbe :D ha ilyen párban lévős párkeresős típus lennék akkor valóban az lenne. de igazából mindegyik így jött azt valahogy maradt.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:57:44

@úgymond olvasó mmkk: hogy kiravaszkodtuk az offolás bűnét

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:58:33

@Alice from madness: egyáltalán nem bírálat akart lenni :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:59:54

@kipcsak harcos: engem hetente egyszer úgyis elkap valami friss hús az offolás miatt, van már elég bőr az orcámon :DDD

2020.12.19. 20:00:52

@kipcsak harcos:
nem vettem annak :)
szerintem tök természetes, hogy ez így furának tűnik kívülről és érdeklődtél meg levontad a saját megállapításod, ami egyébként egyáltalán nem is tűnt bántónak :)
(de ha még az is lett volna, egyébként is vastag a bőröm, meg vagyok edződve :D)

2020.12.19. 20:02:08

@úgymond olvasó mmkk:
neharagudj de én ide informálódni járnék és tök jó lenne ha az offolást nem itt csinálnátok mert így a műsorról semmi nem derül ki. vagy legaláb tennétek offot jelzésként a poszt elejére, hogy át lehessen ugrani, légyszives, jóóóóó? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:03:07

@úgymond olvasó mmkk: én sosem értettem, hogy miért kell 'offnácizni' egyeseknek. Ha a főtéma ilyen, amilyen most nekünk jutott ebben az évadban igazán belefér egy kis kitekintés :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 20:03:20

@úgymond olvasó mmkk: Több önbizalmat, ha kérhetlek, nem érzem a triumvírek lángoló lelkét benned

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:03:24

@Alice from madness: Nekem van olyan ismerősöm, aki a honfoglalón pasizott be.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:04:12

@tvbuzi: OFF, előtted meg fasza kis tömegbaleset volt tegnap este :) vittél kenyeret tunkolni?

2020.12.19. 20:05:03

@Kosztarika:
nem nagyon izgat az emberek véleménye pláne nem a szabadidőm eltöltéséről. plusz a VV eleve egy jó kis pulgárpukkasztó lehetőség, hát még ha hozzáteszem hogy és egyébként még tematikus fórumra is járok :D
mondjuk barátnőim tudják, de ők meg eléggé ismernek ahhoz, hogy a szemöldökük se mozduljon. + tudják, hogy erről ugyse érdekel senki véleménye :)

2020.12.19. 20:05:37

@Fu Szekh Li:
exem anyja is ott futott bele a jelenlegi férjée és iszonyat nagy szerelem.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:05:43

@Alice from madness: pláne, hogy némileg 'rokonlelkek' vagyunk ebben a tekintetben :)
(Meg kényelmes is és kevésbé kockázatos

hereverő heverő 2020.12.19. 20:06:43

@úgymond olvasó mmkk: majd akkor szólj, ki akar téged lebaszcsizni az off miatt. Esetleg a szájába lépünk véletlenül.

Itt mmkk lehet offolni, mert rendes vv téma alig akad. Fuck RTL

2020.12.19. 20:07:01

@kipcsak harcos:
jahogyja :D akkor nem is ismeretlen :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:07:17

@Alice from madness: máris megyek száraz kukoricára térgyepelni. hamuszórás nincs, ha a jóisten is úgy akarja, hajat mosok este. (ha nem, akkor majd holnap délelőtt)

@ppupu: a kutya éppen le akarja szabni a bal karom, az életemért rimánkodom neki, nincs bennem tűz :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:07:37

@ppupu: Lehet, hogy a szellemi elit itt van, de a jövő a vellában.

2020.12.19. 20:07:51

@hereverő heverő:
neharagudjál kérlek de tisztelj már meg azzal, hogy megtiszteled a HV írókat és nem támogatod az offolást :D

Kosztarika 2020.12.19. 20:08:19

@Bo(a)rder Gamer:
Ez a kötsög nagyon bevésődött nálad. Még a végén nicket is cserélsz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:08:31

@hereverő heverő: de kis agresszív vagy mámma este, lyézush! (láttam, hogy láttad, majd írok még hozzá, hogy legyen mit olvasnod :) )

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:08:52

@úgymond olvasó mmkk: Ma az én hajamat levágták hat, illetőleg 9 mm-re, így végre egyszerűbb lett az életem.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:09:22

@Nátha ellen bálna: az én fejem túl nagy a rövid hajhoz, valamivel keretezni kell :DDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:09:26

@kipcsak harcos: Egyébként sokkal jobban megismerik így egymást, mielőtt találkoznak, nagyobb az esélye egy tartós kapcsolatnak.

2020.12.19. 20:09:30

@Kosztarika:
megsértetted az érzékeny lelkét.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:09:46

@Alice from madness: aki a chat.hu-s Kávézóban nem volt törzstag, az engem ne kóstolgasson :) Megtisztelsz.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:11:11

@Qqts: Nála a püré varázslatos hatására mindig lehet számítani!

hereverő heverő 2020.12.19. 20:11:37

@úgymond olvasó mmkk: oké, de tudod telefon paszmekh... maj'ha előveszem a lapost

2020.12.19. 20:11:40

@Fu Szekh Li:
ekg, engem mondjuk alaphangon fél évig kellett győzködni találkozásér, de volt akinek több, mint 1 évbe telt :DDD
sőt, van egy haverom/barátom, akivel 11 évnyi dumálás meg telozás után találkoztunk, ez mindig egy ilyen haveri dolog volt a sráccal, de ennyi idő után már olyan volt látni mint bármelyik IRL havert :DDD

2020.12.19. 20:12:10

@hereverő heverő:
elnézésedet kérem, Zártosztályos voltam :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:13:18

Hú, most nézem, dejszen ma kilenctől lesz a Vella!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:13:43

@hereverő heverő: nem fontos ezért elővenned :)))

@Nátha ellen bálna: meg egyébként is, most olyan eklektikus sötétbarna-vörös-szőke színe van, ha rövid lenne, akkor nem csodálhatná az úri közönség, hogy bammeg, ilyet még a kalendáriumban sem látni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:14:10

@Kosztarika: Jajaja, épp keresem az új profilképem - :)

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:16:23

@Alice from madness: Nálunk is öt hónap telt el az első randiig.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:16:46

@Alice from madness: én is zárt osztályos voltam.. :DDDDDDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:16:54

@Alice from madness: Nem találtam a borotvámat, bökőd kölcsönadod? :)

2020.12.19. 20:17:02

@Fu Szekh Li:
annyi idő szerintem már megalapozza egyébként.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:18:52

@hereverő heverő: Láttál ott??? Lehet ismerjük egymást? :)

2020.12.19. 20:18:54

@úgymond olvasó mmkk:
LOL :D
de ha 10 éve voltál akkor nem voltunk egyszerre. remélem. bízom benne. :D mert én oda 5-6 éve.
(jaaaaaaaaaaaaj gyaloglo chat volt amire nem emlékeztem)

16-27 évesen a Rap meg a Graffiti szobába jártam chat.hu-n :D

2020.12.19. 20:19:37

@Bo(a)rder Gamer:
eret szeretnél vágni vagy mi? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:20:00

@Fu Szekh Li: már megvolt az EKG ebben a vonatkozásban. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:20:06

@Alice from madness: szerintem nem voltunk egyszerre, vagy ha igen, nem ismertük egymást, mert egy csomó szobában voltam, és általában ugyanazzal a társasággal vándoroltunk :D

hereverő heverő 2020.12.19. 20:20:24

@Alice from madness: csak akkor ha minden nap a chaten lógtok. Nekem is volt chates randim, de még csak barátság se lett belőle. Nyilván a 162 centim és a 130 kilóm meg a tökkopasz fejem nem tett jó benyomást

hereverő heverő 2020.12.19. 20:21:39

@Bo(a)rder Gamer: persze, de psszt. Engem még nem tiltottak ki mert én a derekamra tekertem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:22:36

@Alice from madness: Vagy megkergetem vele @Kosztarika: -t, még nem eldöntött :)

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:23:37

OFF OFF OFF OFF

VIGYÁZAT OFF!!!

Én az FB-n ismerkedtem meg kb. 8 éve egy nagy szerelemmel, kitartott 3 évig, pedig ott is nagy volt a távolság Kb. 1000 km. :D

FIGYELEM OFF VÉGE!

OFF OFF OFF OFF

TÉMÁBA VÁGÓ:

Tippeljünk már ki lesz a kiválasztott! Azok között akik eltalálják 110%, hogy a megtiszteltetésemet sorsolom ki! :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:23:51

@Nátha ellen bálna: azaz. ek lek ti kus! micsoda szavakat használok.

2020.12.19. 20:24:22

@hereverő heverő:
fúúúú nekem barátok, barátnők, haverok, partytársak, minden volt onnan. de én kb 12 éves koromtól jártam fel és pl IRC-en akikkel dumáltunk azokkal ugyanazokba a bulikba jártunk, igy szépe lassan mindenkivel összefutottál itt-ott, igazából egy baráti társaság lett (voltak is csúnya kavarások...). Chat.hu-ról is általában haverilag futottunk össze akikkel összefutottam, aztán alakult tovább a dolog. és persze volt olyan is akivel tök jókat dumáltunk és élőben kiderült, hogy igazából nem találjuk a hangot.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:25:16

közben az rtl 2-n szerelmem, keanu reeves mered a semmibe, sandra bullock levelét olvasva. ah!

2020.12.19. 20:25:26

@Bo(a)rder Gamer:
Tudod nem szép dolog egy lányt meg a kését szétválasztani.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:26:45

@Ármándójózsi: :DDD remélem észreveszik hogy a felpuffadt kanci...borbélyra már nincs szükség, és mondjuk Bálint erősen rákiván a Higiénikára

2020.12.19. 20:26:46

@Ármándójózsi:
Szeretném tiszteletteljesen kifejteni, hogy szerintem....kibaszott kiszámíthatatlan ez a gárda egyébként. De Renátó cirkusza után szerintem Renátó. Vagy Moh. Vagy Gina.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:27:10

Te javíthatatlan vagy :)

Qqts 2020.12.19. 20:27:35

Azthiszem chat.hu-n talaltuk viccesnek, hogy “Két buja cica” neven reggelunk es kicsit nevetunk a sracokon..ebbol az lett, hogy természetesen felregepeltem a nick nevet es igy lettunk “Kéb tuja cica”. Egyik beszelgeto partnerunknej sem tunt fel az eliras

hereverő heverő 2020.12.19. 20:29:15

@Alice from madness: nekem is voltak barátok chathuról, meg sokat össze is jártunk iddogálni. Aztán szétszéledtünk és senkiről semmit nem tudok. Az egyik srác meghalt, ott megzuhantunk és szétesett a banda.

2020.12.19. 20:29:55

@Qqts:
:DDD
én voltam ott apáca, szexuál pszichológus, műkörmös, felpakoltam nyilvánosba a legelőnytelenebb képeimet, sőt miután valaki rámszállt a rólam keringő megszerkesztett képek is bekerültek a fotóalbumba :D lehet jókat szórakozni is a kanos faszikon ja :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:30:00

@Qqts: :DDDDDDDD ilyeneket én is csináltam

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:30:37

@Alice from madness: @hereverő heverő: Most csak azért nem tiszteltek meg, mert 110%-ban sok a megtisztelés és én is már megtisztelnék nagyon szívesen valakit, aki hagyná magát! Igérem nem fog sokáig tartani! :D

hereverő heverő 2020.12.19. 20:33:41

@Alice from madness: főleg mert abszolut sors fintora: halálra gázolta egy részeg. Sose ült biciklire, de mikor igen akkor belehalt és nem saját hibából.

Qqts 2020.12.19. 20:33:44

@Alice from madness: @úgymond olvasó mmkk: mai napi kedvenc chat parbeszedem:

Ő: Fiú vagy?
Én: nem
Ő: akkor?

Ezzel a kerdessel tulajdonkeppen megelozte a korat. Ma mar tenyleg nem elegendo egy nem valasz erre a kerdesre

Qqts 2020.12.19. 20:34:52

@hereverő heverő: szomoru tortenet, sajnalom. Ertelmetlen halal :(

2020.12.19. 20:35:09

@hereverő heverő:
ahh basszus :(((( sajnálom, hogy ezen átmentetek. nűlunk felnőtt a banda de igen sokan a mai napig ottvannak instán oda vissza követésként pl :)

hereverő heverő 2020.12.19. 20:35:23

@Ármándójózsi: na gyere, én kiverem neked, te kivered nekem. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!

2020.12.19. 20:37:22

@Qqts:
nekem a kedvenc sztorim az volt, amikor szoliban voltam recepciós, a csávó meg légtechnikus és én rákérdeztem hogy az olyan-e mint abban a mesében (az utolsó léghajlító). a csávó már szerintem dörzsölte a tenyerét, hogy ma este pina lesz, lelkesen magyarázta, hogy neeeem dehát milyen cuki meg butus vagyok és mennyire tetszik neki.....aztán a végül felfedtem magam....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:37:36

@Alice from madness: nekem nem maradt senki abból a bandából :(

@kipcsak harcos: miért is? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:37:56

@Alice from madness: már mentegetőztem @úgymond olvasó mmkk: -nél.
Időnként nem működik a 'válasz erre' gomb.

2020.12.19. 20:38:30

@kipcsak harcos:
jólvan :D figyelem a rendet és a fegyelmet :D

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:40:15

@hereverő heverő: Az ötlettel megtisztelsz, de én még várnék ezzel, ha nem haragszol, úgy érzem van még egy apró esélyem, hogy innen más is megtisztel. :DDD

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:40:29

@Alice from madness: igenis.
Meghunyászkodom, ha muszáj

hereverő heverő 2020.12.19. 20:41:24

@Qqts: és @Alice from madness: már mindegy, régen volt. De azért olyankor átértékel egy csomó dolgot az ember.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:44:36

@Ármándójózsi: Tulajdonképp én sem akarom annyira :)) Akkor várjunk együtt, hátha megtetszünk valakinek aztán nem kell nyálcsorgatva és egyedül nézni Őzikét

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 20:45:21

Sziasztok, szép estét! Kivételesen időben vagyok nagyon is. :D

@hereverő heverő: Részvétem, sajnos volt ebben részem, bár a mi kis csoportunk még összetartóbb lett ennek hatására.

Qqts 2020.12.19. 20:45:30

@hereverő heverő: igen, ismerem, tudom mirol beszelsz.

2020.12.19. 20:46:11

OFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFON

Nos, remélem mindenkinek válaszoltam.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:46:19

@Alice from madness: Azért remélem van az a helyzet amikor elengeditek egymást, mert akkor nem tudom elengedni magam :)

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:46:38

@Qqts: kormányunk (?) erre némi útmutatást ad a 'gránit szilárdságú'' -ban.
"Az anya nő, az apa férfi" és pont . A miheztartás végett.

2020.12.19. 20:47:55

@kipcsak harcos: Szilárd szólott a szilárdságrú.

Qqts 2020.12.19. 20:48:23

@kipcsak harcos: barcsak lett volna egy jovobelato szerkezetem, irhattam volna ezt neki.
Azthiszem csak egy “miafasz?!”ra futotta

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 20:48:45

@hereverő heverő: én még a kásban vagyok, és magányos is vagyok, meg álmos

2020.12.19. 20:48:53

Most látom hogy kezdem magam őszintére inni, nem lesz ez így jó itt :D

2020.12.19. 20:49:52

@kipcsak harcos:
még arra sincs szükség, mit akarod állandóan kínozni magad? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:50:22

@kipcsak harcos: amúgy, nem is értem, minek rakták ezt bele. az anyakönyvi törvényben benne van, hogy a gyermek anyja az a nő, aki megszülte. hánem? háde. akkómeg? (egyébként értem, de akkor is)

2020.12.19. 20:50:28

Vajon kizárják a szekrényajtót, mert megütötte Rengőhasút?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:50:30

@Alice from madness: Még nem volt meg, nem tudom, de nyitott vagyok sok mindenre:)

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:50:59

@Alice from madness: olyankor Te is adományozó kedvűre iszod magad?
Én most megúsztam a Fókuszt :D

2020.12.19. 20:51:34

Ne polcsikázzatok pls, mert a végén ki kell fejtenem a véleményem és nem akarom :D

Kosztarika 2020.12.19. 20:51:58

@kipcsak harcos: csípnélek, de az avatarod meg a nicked tesó, rád se bírok nézni.
Ez csak félig vicc, ilyen az agyunk.
( nem téged akarlak bántani!)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 20:52:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nincs olyan szerencsénk... pedig az arca megérne egy tanulmányt akkor.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:52:24

@Hedo a nokedli szaggató: akkor engedek rád egy kis viset a kásba, habfürdővel, meggyújtok neked 3 mécsest és beküldöm a kutyát, jó

Qqts 2020.12.19. 20:52:27

@Alice from madness: szerintem pont itt lehetsz oszinte, ha irod, hogy off...de haaaa neeeeem..!

2020.12.19. 20:53:12

@kipcsak harcos:
Nem hála az égnek :D
Én általában visítva röhögős vagyok nem is túl sok alkoholtól

2020.12.19. 20:53:41

@Kiégett Hobbynyúl: Ha jól láttam szó szerint kivetette magát a kivetőpánt.

2020.12.19. 20:53:43

@hereverő heverő:
a kutyát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.19. 20:53:59

@Qqts:
ja, nem akarok :D

Qqts 2020.12.19. 20:54:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mondjuk a szekrenyajtot megneznem a jottem, lattam , buktam cimu musorban

2020.12.19. 20:55:25

@Qqts: Ráadásul hasonlít Virágra, annyira lapos. Plusz büdös Gábor miatt és nem fürdik.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:55:26

@Kosztarika: most akkor képzeld magad az én helyembe :D
Nekem kell együtt élnem vele

hereverő heverő 2020.12.19. 20:55:46

@Qqts: ne fesd a falra, győző felhívja az anyját is, meg negkérdezi fájt-e neki mkkor Renó letaglózta

Qqts 2020.12.19. 20:55:49

Amugy meg, nem lehet offolni, nem lehet etnikumozni, nem lehet polcsizni, a Herevero nem verheti ki Armandonak S forditva...akkor vki mondja mar meg mit lehet?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:56:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: inkább nem megyek ebbe bele, mert megint népszerűtlen leszek ittend, és kénytelen leszek sztrájkba lépni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:57:05

@Qqts: nekem csinálni gesztenyepürét, azt mondjuk lehet :D

2020.12.19. 20:57:16

@Qqts: Kérdezni sem lehet, fejezd be. :-P

2020.12.19. 20:58:02

@Qqts:
részemről csak polcsit ne, felőlem úgy buzul mindenki, ahogy akar az off meg érdekesebb mint maga a műsor :D basszus még Fálki is offol a posztok alatt :D

2020.12.19. 20:58:16

Remélem az a szekrény a piros székes köcsögöktől van, egy Renátólehellettől megfeküdt. Az IKEA ajtó bírta volna, mert az is svéd.

2020.12.19. 20:59:38

@Alice from madness: Ha Fálki igazán nagy troll lenne, akkor egyszer a mi agymenéseinket hogyvoltozná és kommentben szólna csak a villáról.

Kosztarika 2020.12.19. 20:59:39

Kezdődik a visszaszámlálás!... 3 .. 2.. 1
Majd reklám alatt jövök, ezt látnom kell!

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:59:55

@Kosztarika: volt nekem egy jól bejáratott nickem és avatarom, de sixx mester örökre kitiltott egy elsőzésért annó, a VV5 idejében.

2020.12.19. 20:59:55

@Alice from madness: Kapura lő s véd a kapus.

2020.12.19. 21:00:39

A Nagy Ervin tiszta SomaMamaGésa, ezt mindig meg kell állapítanom.

Qqts 2020.12.19. 21:00:46

Hol a ppupu?! Miert nem szol, hogy kezdunk?!

P.Y.T. 2020.12.19. 21:00:54

@kipcsak harcos: pont a tegnapi 5-ben sütötték el ezt a poént, hogy gyerekkorunkban mondták nekünk, hogy a kislányoknak nunijuk van, a kisfiúknak kukijuk, most meg a gránitszilárdságúba is belevésték... xddd (gondolom, nem véletlenül, ráfért már nagyon a kERESZtény elvtársra az iránymutatás xd)

2020.12.19. 21:01:11

@kipcsak harcos: Suxxx Palpatine? Sorstárs!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:01:36

@Fu Szekh Li: éjszakás, tök egyedül vagyok :) gyerek barinőnél, macska a mosógépben alszik

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:01:51

@Qqts: felőlem nyugodtan etnikumozhattok, én meg nyugodtan le fogom írni, hogy nekem az nem gyön be, és nem veszek részt a társalgásban.

Qqts 2020.12.19. 21:01:56

@kipcsak harcos: de azert miert?
Sixx azert kicsit elszallt az evek soran, szerintem.

2020.12.19. 21:02:05

Péterem inge :DDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:02:12

Tudom, hogy nem hiányoztam, de megjöttem :)

Cimili2 2020.12.19. 21:02:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ilyet Sixx csinált egyszer, mert elaludt. :))

Nem szóltatok, h elkezdődött!! mérgesen toppant 3x

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:02:48

@úgymond olvasó mmkk: Jómagam pediglen Bullock Sandrát kedvelem.

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:02:54

@PYT: az eresz tiltott szó lesz :D
Lehet, hogy még a kimondhatatlant le is fogják verni :D

2020.12.19. 21:03:04

@Qqts:
de kár hogy nem volt hozzá szerencsém :D bár lehet már nem lennék itt :D

2020.12.19. 21:03:07

@Fu Szekh Li: Nem, de most nézem duhaj c-t.

2020.12.19. 21:03:39

@Qqts: Úgy 20 éve elszállt már.

2020.12.19. 21:03:48

@Nátha ellen bálna:
nekem meg jó lenne egy ház egy tónál :D

Jó a zene.

2020.12.19. 21:04:11

Vivi láb! Kész vagyok!

P.Y.T. 2020.12.19. 21:04:18

Amúgy meg ma megint cseszekedett velem az inda, vagy a blogmoci, nemtom, lényeg, hogy megint ledobott és nem engedett vissza kb egész nap... ez mért lehet? És még az Alice által ajánlott method se működött nálam, ha a facés bejelire böktem, mindenáron akarta a névjegyeimet és mindent, hát a luf...szt mama, nem adom egy indexes cucc ak az adataim, mit kéozelnek!?

hereverő heverő 2020.12.19. 21:04:37

@Cimili2: féltünk hogy megijeszt Peti

2020.12.19. 21:04:38

A No Diggityt sikerült meggyalázni.

Cimili2 2020.12.19. 21:04:41

Bazzz hangmérnökök gyöngye!!

2020.12.19. 21:04:42

Higiénika nem smárol nyilvánosan de a szárazbaszás mehet.

Qqts 2020.12.19. 21:04:43

@ppupu: nem-e?! Most kerestelek!

2020.12.19. 21:05:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
ne viccelj már az volt a legjobb abban a bejátszásban.

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:05:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én úgy megsértődtem, hogy csak most tértem vissza, inkognitó módban

Cimili2 2020.12.19. 21:05:43

@hereverő heverő: rád mindig számíthatok:))))))

2020.12.19. 21:05:48

ez kurvavicces még mindig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.19. 21:06:12

@Alice from madness: Az eredeti igen, de a vernyákolás?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:06:20

Gina még mindig Digót várja. Én mondtam h ez bevédődött egy életre neki. Tudhatott az az ujj valamit.

2020.12.19. 21:06:20

Komolyan elveszik a kedvem a boromtól :(

P.Y.T. 2020.12.19. 21:06:22

@kipcsak harcos: ja, majd át lesz neveztetve szépen, mint a munkanélküliség, a rászoruló vagy a segíly...

2020.12.19. 21:06:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
ja, én csak a zenét figyeltem, reklám alatt be is tolom :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:06:52

és az ápoltak kezdik hazudósra inni magukat

tvbuzi 2020.12.19. 21:06:59

Szopacsek végig nyomja a tévén

2020.12.19. 21:07:12

Amanda ellen a piócásember kell.

2020.12.19. 21:07:29

Na....Without me is áldozatul esett. De most is csak a zenét hallom :D

tvbuzi 2020.12.19. 21:08:15

Csak fejhallgatóval bírom érteni

2020.12.19. 21:08:24

@hereverő heverő:
gépről vagyok most van ékezetem, de nem mindegy hogy fókabél vagy főkábel :D

P.Y.T. 2020.12.19. 21:08:32

@Bo(a)rder Gamer: vagy: volt végre egy privát élménye, nem csak az a nyavalyás rodázás és rodázás és rodázás... ;pp

2020.12.19. 21:08:38

Azt a liliom jelet tépje le valaki arról a baromról.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:08:49

@Hedo a nokedli szaggató: csak kádban, mert ott mindenki nedvesedik

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:08:56

@Qqts: akkoriban nagyon tiltott volt. Deklarálva is lett. De amikor Hódos Hajnalka posztolt nem, de sixx néha olyankor is befigyelt.

2020.12.19. 21:08:56

Yazoooooooooo! Király!

tvbuzi 2020.12.19. 21:09:03

Faszé kell az asztalon?

P.Y.T. 2020.12.19. 21:09:05

@Bo(a)rder Gamer: tud idegen nyelveket - egyet legalábbis xdd

2020.12.19. 21:09:06

Közben jön a messenger üzenet:
"Ez a Gina mekkora retek már"
:DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:09:28

@PYT: Igen, ez szívbő volt és nem üzleti alapon

tvbuzi 2020.12.19. 21:09:56

Mintha Merszike nyelve is nehezen forogna

nicu71 2020.12.19. 21:10:17

@Bo(a)rder Gamer: Gina totál matt.Ujdonság!!!cigányul még senki sem beszélt a Vvben.

P.Y.T. 2020.12.19. 21:10:24

@Hedo a nokedli szaggató: ha egyszerre állítod hadba őket, akár.... ;)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:10:37

Lehetne egy smink tanácsadót beküldeni, ez a vizuális környezetszennyezés amit pl. Merdzsó művel.... Oh anyám borogass

Cimili2 2020.12.19. 21:10:39

ezt a zagyvaságot. merci vajon érti amit karattyol??

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:10:43

Mercike szeretné, ha Moh ráfeküdne? Moh miért nem akarja megcsinálni Mercikét?

tvbuzi 2020.12.19. 21:10:51

A zónahatárok ismertetése

2020.12.19. 21:11:21

Meghúzásról van szó. De nem úgy Győzi!

2020.12.19. 21:11:23

@ppupu:
én a rúzsszínválasztásaiktól vagyok így ki

hereverő heverő 2020.12.19. 21:11:24

Kiváncsi vagyok ma ki dugja Amandát ágyba.

nicu71 2020.12.19. 21:11:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bizony Yazoo,es nem valamelyik ótvar feldolgozás ❤️

tvbuzi 2020.12.19. 21:11:42

@nicu71: aszittem svédül beszél

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:11:51

Merszike: csak emberileg szeretsz..bár az ő esetében akár valid is lehet. De legalább próbálja tisztázni, ez pontot ér.

2020.12.19. 21:11:53

@Hedo a nokedli szaggató:
mert Mercike nem csak a nemiszervét akarja Mohnak hanem a szívét is

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:12:00

@PYT: megtisztelő és kielégítő lenne ha lenne még 2 kezem

Mercike uncsiiiiiiiiiii

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:12:37

Mindenki "őszinte", bár inkább szinte egy szintre itta magát nem csak ő, hanem ők. Ginától agyfaszt kapok :(

2020.12.19. 21:12:40

@hereverő heverő:
én nem vagyok rá kiváncsi ki dugja Amandát.

Most komolyan ez a felszopás van és majd a második félidőben lesz akció?

2020.12.19. 21:12:43

Merci izomból öngólt rúgott.

P.Y.T. 2020.12.19. 21:13:05

@Bo(a)rder Gamer: szívbű, jah... ezért a durva bevésődés, nincs szokva ehhez a munka hősnője xddd

2020.12.19. 21:13:47

Moh én nem akarok többet. Merci én nem is akartam soha. Gereblye.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:14:14

@Alice from madness: legtöbbször ez a sorrend, nálad nem? :)

P.Y.T. 2020.12.19. 21:14:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azért ezt valahol meg lehet érteni, mert ott vannak összezárva 24/7-ben, nem tudja messze elkerülni...

2020.12.19. 21:14:42

Renátó minek örül? Megint kiverte?

Cimili2 2020.12.19. 21:15:13

amanda irigykedik. :DDDDDDDD

tvbuzi 2020.12.19. 21:15:18

Jól látom, hogy Ginának elvonási tünetei vannak?

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:15:34

Már Rencsónak is kérnék egy toroköblítést sósavval, Gina mellett.

Kosztarika 2020.12.19. 21:16:03

Bálint fején a méla undor, ahogy a Robi ölében vonagló Ginát nézi. :D

P.Y.T. 2020.12.19. 21:16:19

Robinak ezt nagyon nem kéne erőltetnie driccmadárral, mert ultragáz, tekintve, hogy a másik kapura orientált...

2020.12.19. 21:16:27

@Bo(a)rder Gamer:
nem, én először előveszem a kenderkötelet.

2020.12.19. 21:16:37

Most Frunak adok egy jó pontot.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:16:48

Gina már a reménytelennel is megpróbálkozik, csak legyen valami..:)

P.Y.T. 2020.12.19. 21:17:03

@Kosztarika: az a vicc, hogy Robién is...

Frunak most igaza van kivételesen.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:17:19

@PYT: csak csigázza Ginát, aki majd nedvesen csillogó csíkot húz maga után mindenfelé

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:17:58

Fru farolni akar a dologból, ez az indok. ennyi.

2020.12.19. 21:18:02

@hereverő heverő:
majd ahogy átlép a jaku oldalán, rá ne tapadjon a peremére :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:18:08

Fru kiugrási kísérlete a négyesből :DDDD

hereverő heverő 2020.12.19. 21:18:35

Hát nem biztos hogy ezt én ma végigszenvedem...

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:18:36

Érti valaki, hogy Frunak mi a baja? Vagy színészkedik, hogy Renátót felhúzza?

2020.12.19. 21:19:20

Higiénikának senki nem mondta el, hogy ebben a kultúrában csak a házasság után kapod meg a mamma megkülönböztetést?

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:19:24

Szerintem nagyobb sikere lesz, mint Horthyéknak volt :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:19:32

@Nátha ellen bálna: Kifarolás egy vesztes pozícióból.

Kosztarika 2020.12.19. 21:19:58

Kibújt a szög a zsákból "ezért voltak a verekedéseim.. " Renato

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:20:09

És Fru finoman elmosolyodott a karja mögött, mikor Renáta kiment. Ügyes

hereverő heverő 2020.12.19. 21:20:12

@kipcsak harcos: horthyt nem dugták meg a kiugrás után :)

2020.12.19. 21:20:19

Gina kint is le vagy nézve.

2020.12.19. 21:20:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
lenne, ha Renátó iránt valódi érzelmei lennének.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:20:41

repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg

2020.12.19. 21:20:58

Gina mit óbégat?

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:21:12

@Nátha ellen bálna: frunak most kezd leesni hogy másképp gondolkodnak viselkednek renátóval

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:21:28

Ginának valaki kösse be a száját... még egyszer meghallom a Digot...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:21:32

natyón hijányzík a dihigóhóóóóóóóóóóóó

2020.12.19. 21:21:46

Leszopta a szekrényt.

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:22:05

lassan összerakja azt is hogy ha ennyire okés neki gina viselkedése, ott azonosulás van

tvbuzi 2020.12.19. 21:22:05

Moh végre valamit lyukra igazított

Cimili2 2020.12.19. 21:22:08

na a digóért nyíg.

2020.12.19. 21:22:12

Óazdmeg digó. gyerekek kapjuk már el azt hajítsuk már vissza a kupolalyukon át vagy Ginát cibáljuk ki vagy valami

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:22:40

@Cérnahuszár a naív: már nem akar kis házat 2gyereket meg kutyát renóval???

Cimili2 2020.12.19. 21:22:54

ennyi volt a balhé?

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:23:14

@Alice from madness: ezek amatőrök, nem bírják az italt úgy mint mi. Mi csak esztelenül adományozunk és visítozunk

csodalámpa 2020.12.19. 21:23:17

@Nátha ellen bálna: Nem bírom Fru-t, de most igaza van szerintem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:23:24

Peti, kérhetnék egy process descriptiont hogy pontosan végrehajthassuk, nehogy valamelyik platform kimaradjon

tvbuzi 2020.12.19. 21:24:02

@Cimili2: én is csalódott vagyok és szomi

2020.12.19. 21:24:04

@kipcsak harcos:
szép csendben. nemértem ezt a pohártörési ingerenciát...utána fel kell takarítani....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:24:04

@Cimili2: Ennyi. Daniella ordítozása kimaradt... vagy még jön.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:24:10

@csodalámpa: Lehet, csak az indoka megkérdőjelezhető, ez a baj.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:24:35

Hozzák ki Renátát és menjen be helyette Csoki a VV9-ből. Lééégysziii

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:24:37

@ppupu: tényleg? na holnap vissza kell néznem, ha így van, nagy rafkós, én meg megettem az előadást

2020.12.19. 21:24:50

@csodalámpa:
ja, igaza van és egyébként is Ő bent az erkölcs és a kedvesség, jóhiszeműség mintaképe...

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:24:55

Szerintem ez teljes egészében műbalhé volt Fru részéről, hogy Renátó agyát felbaszarintsa. Konkrétan mosolygott a szekrénytörésen.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:25:07

szasztok..... néztem ám, csak a gépem nem akarta engedni, hogy írjak.... de megoldottam és én nyertem.....

dzsina egyre gyakrabban hozza a tipikus sztereotíp vonásokat.....
a szekrényajtó hogy volt odarakva??? ennyitől nem lett volna szabad annak így leesnie....

2020.12.19. 21:25:19

@Kiégett Hobbynyúl: Daniella kimaradt ezúttal, mert Virág szorosan összeszorította alant.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:25:25

@Nátha ellen bálna: Bizony. Próbált nyulat ugrasztani, félsikerrel.

2020.12.19. 21:25:42

@ppupu:
senki ne menjen be helyette, legyen vége hamarabb

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:25:51

@Hedo a nokedli szaggató: hát ott meg renátó fagyott le :D
szembesülni hogy nem illünk össze :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:26:09

@Alice from madness: igen gyakran EKG-ba esünk. Most már vigyázzunk

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:26:32

@ppupu: Ez eléggé látható és szándékos volt.
@hereverő heverő: Fru-nak nincs bent senkije, hogy Rencsó elrabolja, maximum összeRencsózza a pizsamáját (ha már a mindzsóját nem hagyja) búcsúzóul.

2020.12.19. 21:26:50

@kipcsak harcos:
Második nevem a veszély :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:27:05

@Nátha ellen bálna: fájdalom, de a beteges türelmem nem terjed ki a részeg vernyákolásra, dihigóhóóóóóóóóó

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:27:43

@Mók_Ica: békapántos szarok, nagyon könnyen kiszakadnak

2020.12.19. 21:28:12

mondjuk minden probléma megoldódna ha Renáta levarrná Ginát. a hozzátartozó BV-ről le bírnék mondani, de ha kell még azt is bevállalom Higiénika reakciójáér cserébe :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:28:24

ellenben a merci reklám megpendíti kő szívem kő húrjait

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:28:25

@Mók_Ica: Szia! :-)
Annak azért nem kellett sok. :D

Qqts 2020.12.19. 21:28:34

Fru es Balint reakcioja most kifejezetten tetszett.
Fru addig somolygott, amig nem csattant a szekrenyajto a foldon. Ott oszinte volt a riadalom. Erre nem szamitott. Szerintem azt gondolta, hogy huzza az agyat ugyse csinal semmit.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:28:59

Dani benézi, VVálogvetőt nem fogják ezért kizárni szerintem.

Cimili2 2020.12.19. 21:29:06

@Mók_Ica: Ügyes is vagy!! :)))))

Mók_Ica 2020.12.19. 21:29:08

@Cérnahuszár a naív: hát elég szarok akkor tényleg.....
egyébként frunak igaza volt..... akár taTTikából csinálta,akár nem....

2020.12.19. 21:29:27

Móki, Nyuszi sziasztok :)

Qqts 2020.12.19. 21:30:15

@Alice from madness: neked sem az...ajjj ezt Balnaval is megbeszeltuk.
Neked from a masodik neved.
Balnanak meg ellen a kozepso

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:30:20

Szerintem ez az egész Fru ármánykodása. Leitatta Ginát és Renót is. Utána gondosan felügyelet nélkül hagyta az embert, miközben megbeszélte Robival, hogy rodáztassa Ginát. Lebaszta Renót, bemente a szobába, meglazította a szekrényajtót, és mégegyszer felkúrta Renót. Most meg röhög a markába

Cimili2 2020.12.19. 21:31:02

offfff. szomjas vagyok.

2020.12.19. 21:31:02

@ppupu:
mennyit kinézel belőle :D

2020.12.19. 21:31:13

@Nátha ellen bálna: Kizárt, az XXXLutz szponzorálja.

2020.12.19. 21:31:25

Peti :DDDD imádom az önrirónijááj

hereverő heverő 2020.12.19. 21:31:57

@Mók_Ica: Sziaaa

PP szelfijét tiltsák le kérem

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:32:06

PP nyávog miután félrenyelte Szopacsek tiktok-ját.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:32:34

@Nátha ellen bálna: van, há most mondom, hogy megrezegtek :DDD

2020.12.19. 21:32:44

Peti olvas hogyvoltot

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:32:45

Hagyd rajta az köntöst a fején! Kérlek.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:32:56

Aszittem felfúja Frut szájon át

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:33:07

reggeli romantikus szájszag forever

Fu Szekh Li 2020.12.19. 21:33:08

Ezek a csajok melltartóban alszanak???

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:08

Most kapcsolódtam be. Lemaradtam renátó hisztijéről?

2020.12.19. 21:33:22

Vajon a cigi+pia után este mosnak fogat vagy a jó kis szajban továbberjedt alkohol és bagószaggal keltik egymást?

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:33

Attól félek, hogy ma nem lesz kiválasztás, hanem helyette kiküldik Renátót.

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:33:41

Ez a Rencsó debill, állandóan lenn van a vér az agyából és ettől vigyorog, mint Horthy lova a tökre.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:33:54

Smink után mennek a fürdőbe? Az kemény. :D

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:58

@Alice from madness: Én a második lehetőséget nézem ki belőle.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:34:04

Hoppá....:) Kijött a víre rendesen.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:34:34

Most is vigyorgott magában, amikor meghallotta, hogy Renátó a nevét mondja.

2020.12.19. 21:34:41

"Erre jó vagyok, mi?"
"Ugyan nyuszko, meg is dugnálak, ha engednéd"

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:34:50

rönónak ez csipkelődés? aztakurvaeget

Cérnahuszár a naív 2020.12.19. 21:34:54

haha, ha egy nő hisztizni akar akkor hisztizni fog renátó :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:35:06

@mocskosmacska: attól félsz, amiért itt a többség szinte imádkozik :D

Mók_Ica 2020.12.19. 21:35:10

@Alice from madness: puszi :*

@hereverő heverő: hát szeva drága heverő :D végre itt is összefutunk :****

@mocskosmacska: le.... de nem vesztettél sokat......

2020.12.19. 21:35:20

csipkelődik... kisfiam, te gyík vagy

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:35:33

@hereverő heverő: nem szeretem annyira a titkok kamráját :)

2020.12.19. 21:36:05

@mocskosmacska: higiénikus, de krémmel kezd víz helyett reggel

mocskosmacska 2020.12.19. 21:36:09

Renátó egy agresszív fasz, Fru meg egy igazi rosszindulatú szivola. Megérdemlik egymást, de ez mi miatt műsor?

mocskosmacska 2020.12.19. 21:36:38

@kipcsak harcos: Igen, mert egy rohadék vagyok és szeretném látni, ahogy kiválasztanak.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:36:48

De Robi miért kettyintené meg Dzsinát? :D Nem tetszik neki a lelke, nem?

2020.12.19. 21:36:59

@úgymond olvasó mmkk:
nézem...félreírtad hogy tiktok kamerája?

aztán rájöttem, hogy a HP-ről beszélsz :D

Cimili2 2020.12.19. 21:37:10

ja, legjobb védekezés a támadás.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:37:15

@mocskosmacska: most nem mond rosszakat fru ennek a f@sz renátának......

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:37:38

Renó egész testbeszédén és a szemmozgásán látszik, hogy hazudik

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:37:41

Higiénika megvilágosodott... ez a tattika mégsem lesz olyan jó. :D

gazo 2020.12.19. 21:37:47

Kint lennének, Rencsi lepofozná Frut mint a szekrényajtót, látszik rajta.

2020.12.19. 21:37:48

és még Kávboj beszél rondán Virággal?

2020.12.19. 21:37:50

Az a szájkontúr :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:38:18

@Nátha ellen bálna: Nem hát. AZ arca tanulmány volt, Dzsina vonaglásakor. :DDD

mocskosmacska 2020.12.19. 21:38:43

Igazából Renátó és Fru most min veszekednek? (Azon kívül, hogy Fru rühelli renátót, és kurva szar vele kavarnia, de azt hiszi, hogy így fog elmenni a döntőig.)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:38:52

A svédek hasonló értékrenddel bírnak

2020.12.19. 21:39:00

Mondjuk én is úgy vagyok vele, ha a haverom nyilvánosan akar dugni, akkor hajrá....

hereverő heverő 2020.12.19. 21:39:30

Ebben a piros dszekiben tök olyan mint egy hernyó

gazo 2020.12.19. 21:39:43

Szemüvegtől nem leszel okosabb vagy intelligensebb, Renáta

nicu71 2020.12.19. 21:40:00

Fru Fru túltolja.Szerintem.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:40:07

@Kiégett Hobbynyúl: Most új pár után kell néznie szegény Frunak. (Mert szerintem más lehetőséget nem lát maga előtt.)

2020.12.19. 21:40:28

@gazo:
De, tudományosan bizonyított :D

tvbuzi 2020.12.19. 21:40:35

Fru elbaszta a kiszállós taktikát

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:40:36

Nem könnyítik meg a többiek, ezt a kifarolást. :)))) Ez jóóó.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:40:53

Fru, ha családot akarsz, akkor ne menjél be ilyen hülye valóságshowkba, ott ne kavarjál agresszív faszokkal és ne vetkőzzél egy csomó nyáladozó férfi előtt.

P.Y.T. 2020.12.19. 21:41:02

Én most a pókharapóval vagyok, csak mosná már ki a száját domestosszal, olyan taszítóan ordenáré

P.Y.T. 2020.12.19. 21:41:29

@PYT: a stílusa, na, ez lemaradt.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:41:35

@hereverő heverő: Ezt a dzsekit két adással ezelőtt Moh viselte.

MmeChauchat 2020.12.19. 21:41:41

mondanám, h attól nem vagy okosabb, ha sok a könyved.

Renault szemüvegére

2020.12.19. 21:42:15

Frunak igaza volt, de a Renátó narratíva győzött. Ez nem féltékenységi ügy volt.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:43:00

@mocskosmacska: remélem gumit is közöset használnak

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:43:05

@mocskosmacska: a szponzornak mind1 kin csak adásban lássák

2020.12.19. 21:43:15

@tvbuzi:
hát de nem? ha elmúlt 18, nem itta magát eszméletlenre, nem okádik, tud beszélni, akkor nem fogok beleszólni. más kérdés ha a világáról nem tud és rámarnak. de ez nem az a szitu volt. Ginának a 0. naptól van baszhatnékja...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.19. 21:43:26

Ha Gina a közmunkás, akkor Robi miért takarít

2020.12.19. 21:43:38

píszíszívószál

Mók_Ica 2020.12.19. 21:43:55

dzsina meg a víííííííííííííííre...... most már percenként kijön belőle......minden probléma.....

és megint csak robi takarít.....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:43:58

merdzsó hangja fülhallgatóval még idegesítőbb, mint alapból, meh

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:44:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: És ez így rendben is van, ne könnyítsék meg Fru dolgát :)

MmeChauchat 2020.12.19. 21:44:08

@ppupu: eccerűen jobb a szivóereje, na

2020.12.19. 21:44:28

Ettől a kicsimezéstől a falnak megyek

gazo 2020.12.19. 21:44:29

Testhezálló bünti, jó a szívóereje

mocskosmacska 2020.12.19. 21:45:04

Fruzsi izgult, hogy mi van, ha Renátóó bent marad, és neki tovább kell vele nyülődni.

tvbuzi 2020.12.19. 21:45:31

A tartópillérből kiszakadt a gyász

gazo 2020.12.19. 21:45:40

Vivi kiesett közben, vagy mi?

2020.12.19. 21:45:55

Azér Higi nem költözött el az ágyból...

mocskosmacska 2020.12.19. 21:46:14

Ginának a zoknija is párducmintás. Ez a közönségesség egy új szintje.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:46:24

Ja, nem is nézte be Dani. Éppen azt mondja ő is, hogy ezért nem zárják ki Renit.

2020.12.19. 21:46:27

@gazo:
megérkezett a Vibri, azóta ki se jött a nyugiból, Ő majd csak a BVben lesz de teljes műsoridőben

2020.12.19. 21:47:04

három csomag fokhagymapor

2020.12.19. 21:47:10

@mocskosmacska:
mi a probléma a párducmintával, ha nem tetőtől talpig abban van valaki?

pomac 2020.12.19. 21:47:12

jó a kronológia megint ,elsőnek leadják a veszekedésüket ami később volt most meg ez a nyűrrögés..

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:47:16

@gazo: :D :D Hova tűnt Vévé Vivi?! HOVA TŰNT VÉVÉ VIVI?!!