Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X35 – Szaloncukormágnások és a hóemberkészítő proletariátus

2020. december 19. 16:57 - dmr94

Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel. Elmaradhatatlan a MUNKAHÉT által kiváltott grimasz, mi pedig szavazhatunk ki lesz a kiválasztott.

vv10x35_01.png

A dolgozáson kívül is van élet ha történésnek lehet nevezni a szokásos „párkapcsolati” szenvedést, most épp Mercinél törik el valami és úgy látszik összespórolt már egy doboz cigire, így hódolhat második kedvenc hobbijának a tiktokozás után: a dohányzásnak. A szenvedő fél Renátó, aki részben hasonló cipőben jár bár épp relatív felszállóágban/rózsaszín ködben. Merci száját olyan örökbecsű igazságok hagyják el, mint „számíts a semmire és akkor nem csalódsz” vagy „ha valakinek idő kell ahhoz, hogy kialakuljon valami, az már rég rossz és nem úgy van, hogy tűz”. Sajnáltatják magukat, hogy bezzeg „kint a uccán” mindenki megbámulja őket de amikor érzelmekről van szó, akkor csak játékszernek jók. Mivel a lány nem igazán tudja kifejezni magát, én sem tudom eldönteni, hogy mit is szeretne pontosan ha nem azt, hogy akasszon már be neki ez a Mó gyerek. Azt mondja el kéne engednie a dolgot, Renátó szerint viszont ez úgysem fog menni ha már eddig is jól eláztatták egymást. Ahhoz, hogy ez sikerüljön teljesen el kéne távolodniuk, így viszont csak elölről kezdődik majd újra és újra ez a ragacsos buziskodás. Az egyetlen épkézláb gondolatot akkor hallhatjuk Mercitől, amikor konstatálja, hogy a kinti kapcsolata már biztosan sztornó, leves, kuka. Összességében rohadt unalmas ez az egész, kérjük vissza a munkás szenvedést.

A brigádok kialakulása most reggelre marad, Robi kifejezett jóindulattal próbálja kielégíteni a munkavállalók igényeit, így többé-kevésbé mindenki meg van elégedve, bár gyanús nekik a bérstruktúra és mint később kiderül, nem is alaptalanul. Amanda, Gina, Fru és Robi borítékolást kapnak feladatként, azt hiszem nem meglepő, hogy négyük közül kinek okozza mindez a legtöbb gondot. Egyszem közmunkás virágszálunknak nehezére esik megkülönböztetni a boríték elejét és hátulját de van itt még papírral ujjelvágás is és meglepődés, hogy a papír bizony éles lehet. Robi képes azonosítani a munkafolyamat fázisait és ennek mentén optimalizálni én viszont továbbra is tanácstalanul állok az előtt, hogy miért kell köpeny és hajháló még ezekhez a munkákhoz is, ettől ugyanis biztos nem lesz komolyabban vehető.

A kevésbé szerencsés csapat (Merci, Dani, Renátó és Moh) karácsonyi dísznek szánt hóember figurákat hivatott készíteni, a műszak pedig már az első pillanattól fogva anyázástól hangos, avagy éljen az ünnepi hangulat. A fiúk kézügyessége nincs a toppon, a ragasztópisztollyal is folyton megégetik magukat és Merci értékelése alapján is inkább fájdalmas mintsem nehéz a meló. Dani mondjuk elégedett „válogatott szintű” teljesítményükkel és már az olimpiai részvétel felé kacsintgat de Moh szerint összetett a feladat és a 20 villadella/darab, ami jár érte igencsak kevés. Szarérhugyér dolgoznak de ilyen a napszám – állapítják meg. Az utolsó pár darabot már ajándék jelleggel készítik el, Renátó Frunak kedveskedik, Dani pedig először Bálintot formázza meg, majd Virág hóember mását igen élethűen, a szemölcsöt sem elfeledve.

A délutáni műszak az amerikai álmot hozza el, Virág, Vivi és még az enyhén szólva sem lelkes Bálint is komoly nyugati bérszínvonalon dolgozhat, amikor szaloncukrokat csomagolnak. Összevetve persze, hogy az egy szaloncukorért járó 100 villadella mekkora vásárlóerőt jelent bent és azt, hogy mennyi egy ilyen szaloncukor valós piaci értéke, én komoly gazdasági lufit szimatolok de ez legyen a legkevesebb. Az elején felmerül a gyanú, hogy esetleg a csomagolás minősége lehet a buktató de ezt aztán leszarják és jól is teszik mert raccsolós-selypítős bácsi is baszik rá, hogy egyesével megvizsgálja mindet. Vivi nyíltan vibrátorra gyűjt, nagyon viszket már a pinije és hiányzik neki a szex, azon lamentál vajon mit érezhet a nemiszerve. (A Belevalóban részletesebben is kifejti mindezt és az is kiderül, hogy mikor kapja kézhez vágyott eszközét.) Bálint kurvára unja, a végén már „sajognak a szemei” és Virágnak is kivan a fasza, a héten már megutálta a hagymát, a narancsot és most a szaloncukor is hasonló úton jár. Már látják maguk előtt a főnök lebaszását, amit ezért a nyugdíjas melóért kapnak de akkor Virágnál elkattan valami és dühből kimaxolja a műszak hátralevő részét. Az idő lejártával néhányan megjutalmazzák magukat egy szaloncukorral, Bálint a tarháló Ginának is dob egyet, aki szerint „ezért csak nem büntetik meg”. A lány kifejti neki mekkora kedvence a citromos zselés és meglepő módon karácsonyi hangulata támadt tőle. Robi sunyiban tol be egyet és hiába volt konkrét haditerve rá, a retorzió (és a 39 kamera) őt sem kerüli el, dörren az ezer villadellás büntetés minden érintettnek.

Gusztáv úr uram láthatóan unja már ezt az egész szart, nem végez komoly minőségellenőrzést, a keresetek közötti eltérés pusztán az alapbérekből fakad, így jön létre a díszkészítők alkotta nincstelenek csoportja, a borítékolók kvázi középosztálya és a szaloncukorcsomagolókból álló burzsoázia, akik 30 meg 50 ezer villadellájukból elképesztő luxusban tölthetik azt a pár órát, amíg vissza nem áll az all inclusive ellátás. A nap dolgozója Virág, akinek az ezért járó 5000 extra VD már csak alamizsna. Ez már jobban kiélezi a tegnap hiányolt osztályharcot, Renátó akad ki elsősorban, Moh inkább elismerő és a szerencsés műszakválasztásnak tudja be a többiek sikerét.

Gina folytatja közmunkáját és bár Amanda folyamatosan próbál lelket önteni belé, nem csoda, hogy a villában uralkodó ótvar káosz kikezdi a lány amúgy sem túl erős idegeit. Ablaktisztítás közben mondjuk egész jól elvan, megismerhetjük fejlett technikáját, amivel nem lesz mázgás egy ablak sem. Frunak viszont nem csak a munka büdös hanem a kanapén fetrengve a felmosóvíz szaga is megüti Dubajban süttetett orrát, ami Ginából kivételesen jogos dühkitörést idéz elő és egy fogadalmat is miszerint többet nem szeg majd szabályt.

Vége a munkahétnek, én pedig azon lamentáltam mi lenne ha egy párhuzamos univerzumban a villalakók irodai munkákat végeznének. Amandát látom magam előtt, mint junior bérszámfejtő asszisztens és Fru sem lógna ki a pletykás HR-es picsák közül. Renátót pedig ha más nem, a gyakran villanő kőműves dekoltázsa tenne alkalmassá az asztalok alá hajolgató rendszergazda szerepre. Kommentben természetesen várom a hasonló ötleteket.

vv10x35_57.png

A nézők Renátót tartják legesélyesebbnek a zöld kendőre pedig még nem is látták a holnapi összefoglaló előzetesét. Peti filozofál egyet, hogy azért a 36 millióért ugyan legalább annyit meg lehetne tenni, hogy nem picsogjuk végig a napi 3 óra munkát, hiszen – most figyelj – az álmokat nem adják ingyen! Együttérzést próbál kelteni azon színész-és zenésztársai iránt, akik nem mentek le kutyába egy kereskedelmi tévének sem és most kajafutárként kell biztosítani megélhetésüket. Holnap újra buli és alkohol, lesz esemény bőven de sajnos erről a műszakról én lecsúsztam.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2020.12.19. 17:35:21

Tankjú.
Az utöbbi 3 nap öfije Vagináról szól. Gyanús ez nekem. Nincs benne valami tattika a szerkik részéről.
OK, tudom, hogy a munkahét neki fekszik a legkevésbé, de ha túl sokat mutattak valakit, az mindig okkal történt eddig.

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:36:56

@!Márk!: Nem valószínű, bár én pezsgőt bontanék, ha mégis.

2020.12.19. 17:40:06

@!Márk!:
szerintem biztosan nem.

@Ármándójózsi:
a Higiénikával valo nyekergés miatt én is, egyébként meg ha minden balhés ember kiesik/kizárják az elején akkor borzasztó hátralévő időnek nézünk elébe mert láthattuk, hogy a lakók történést nem generálnak

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:49:08

@Alice from madness: Ezzel most, bár remélem megtisztelsz és én is megtisztelnélek, nem értek egyet tisztelettel. Röné akkora gyökér, hogy az ilyet ki sem ássuk, csak földet dobunk rá, húzzon a büdös picsába. (Remélem, valaki megcsinálja Kuszafogat, amikor már kint van, hagy örjöngjön magában.)
A hátralávő idő azért lehet szar, mert (megint mantrázok), a kreatív csapat is szar... Az anyag jó, nagyságrendekkel többet, jobbat ki lehetne hozni belőlük, ha lenne bármilyen épkézláb ötletük rá. Persze, ha hagyák őket, leülnek, mint az iszap, ez tényállás. :)

2020.12.19. 17:55:57

@Ármándójózsi:
Megtiszteltél a véleményeddel de tisztelettel nekem is lehet egy véleményem,ugye? :)
Valóban szarok a kreatívok. Részemről meg szeretném megvárni Renátó kizárásával, hogy Dániellel összeverjék egymást és takarodjon mindkettő, ha már.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 17:58:48

még este sincs, ti meg mán tiszteltetitek egymást.

2020.12.19. 17:58:53

A tegnapi műsor végén látott beharangozóban sugallt fejlemények miatt megszakítom önkéntes silenciomat, amit a 110% Gina dózis miatt vállaltam be. Remélem jó időre ad acta tehetjük azon jelenteket ezután, amit nap mint nap megtekinthet bármelyikünk a boltban, a postán, az utcán, az iskolában, az önkormányzatnál, stb.

Tekintettel arra, hogy itt semminek nincs már következménye, különben már a tartalékjátékosok tartalékjainak tartalékjait kéne beküldeniük a szerkiknek, Renátót tuti nem zárják ki, max be a nyugiba. Persze emellett gondolom titkon reménykedik mind, hogy ez a paraszt üssön meg valakit, hogy ne mondja neki azt a főnökség, hogy találjatok ki valami kamu büntit.

Úgy látom a szappanopera fíling jön majd, vélhetően szakítások és abból következő baszatlan napok következnek, amik újabb feszkókat és könnycsatorna tréningeket hoznak majd. Vivibri meg közben nyugodtan félrevonulhat majd leendő villatársával, kuncogva.

A szerkiknek meg javasolnám, hogy a BV tartalmat tegyék ezentúl a normál műsorba és Josénak és Óvadócnak jusson az a fos, amit tízkor szoktak prezentálni.

Az Instát meg a TikTokot továbbra is dugják fel maguknak.

2020.12.19. 18:01:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Na :) üdv újra itt :)
Vivibri :DDDDD
Most akkor a VV-t néztél csak a HV-t büntetted vagy hogy?

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:01:28

@Alice from madness: Természetesen lehet véleményed, így legalább van amit leszarhatok!

ALICE!!!: Légy szíves az előző mondatot ne vedd magadra, csak nem tudtam kihagyni a poént. :DDD Egem Te mindig is megtiszteltél, sőt annyit tiszteltük egymást, hogy az már egy kapcsolat.
Légy szíves oldozz fel azzal, hogy megbocsátasz, emberként szeretnék kijönni! (Ebből a szituból. :D )

2020.12.19. 18:02:23

@Ármándójózsi:
neharagudj de erre nem bírok reflektálni mert szakadok a röhögéstől, tisztelettel :D

2020.12.19. 18:05:12

@Alice from madness: Nem büntettem én senkit, csak nem akartalak titeket fárasztani azzal, hogy állandóan Gina túltolásán pörögjek. Hihetetlen, hogy róla szólt a munkahét a tipikus reakcióiról. Kit érdekel ez?

Persze, néztem közben. Ma is megnézem amint Renátót megpakolják és azt is ahogyan kiesik karácsony másnapján (ha marad ez az ütem, hogy szombaton párbaj) bárki ellenében.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 18:06:01

Lehet az a Renátó büntetése, hogy biztos ő lesz az ellenfele a kihívottnak ...

Az genyóság lenne :)

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.19. 18:06:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon velős, összetett, és nem utolsó sorban JOGOS vélemény.

Egyébként ha már arról volt szó itt a napokban, hogy Gina mennyire alátámasztja a cigányokkal szembeni sztereotípiákat, akkor úgy gondolom, hogy ez legalább annyira igaz Renátóra is.

2020.12.19. 18:07:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nem is figyeltem túlzottan én sem. amíg behajtásban voltam már hallottam ezt az egész repertoárt.
Na most amugy lesz párbaj 26-án vajon?

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:08:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az ősi sámánok jövőbe látó képessége és végtelen bölcsessége szóljon belőled! Ha így lesz, 22:50-kor már nyomom is a szavazatot a fantomképre!

2020.12.19. 18:08:41

@Brigante: Szerintem a szabálykönyv nem teszi lehetővé, hogy valakire kiválasztotti vagy kihívotti kendőt rakjanak. Max levehetnének, ha lenne neki.

2020.12.19. 18:08:48

@Brigante:
Renátó jelenleg még Vivien még meg sem érkezett vibrátorával szemben is kinnmaradna szerintem

Gia 2020.12.19. 18:08:51

Srácooook..Sos.Valaki be tudná nekem linkelni a tegnapi belevaló azon részét ahol Bálint és Merszike parodizálta a többieket?Nagyon megköszönném..

2020.12.19. 18:10:21

@!Márk!: Gina sztereotip valóban, de Renátó nekem elsősorban nem cigány, hanem egy agresszív bűnöző kliséit hozza.

2020.12.19. 18:11:20

@Ármándójózsi: Aztán beküldik a részeredményt és Renátó azt hiszi majd, hogy fölényesen visszajön.

Ármándójózsi 2020.12.19. 18:16:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sikítozva tapsikolnék örömömben, ha így lenne, pedig még soha nem csináltam ilyet!

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:19:54

@Brigante: nem hiszem, hogy önmagával párbajozhat

Kosztarika 2020.12.19. 18:20:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Pedig lenne rá reális magyarázat. Menjen párbajozni és döntsenek a nézők, hogy büntetésből kiejtik-e.
Ezt meg is csinálták már nemegyszer, csak párbaj nélkül.

2020.12.19. 18:20:33

Kihagytak egy ziccert a szerkik. Vivivel ki kellett volna választatni, hogy melyik fiúéhoz hasonló vibrit kér.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:21:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: győző komolyan arról álmodozik, hogy bálint meg vivi lefekszenek egymással? jézusom..

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:22:14

Úgy látom alakul itt a legnépesebb magyar etnikum elleni front

2020.12.19. 18:24:50

@úgymond olvasó mmkk:
hogymi????
én erről le is maradtam.

viszont bármi lesz ma este, nekem már jó lesz, van étcsokim és vörösborom :DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:25:52

@Alice from madness: belenéztem, úgy kezdte, hogy vajon végre valóra válik az álma, és bálint és vivien lefekszenek egymással? hol van egy kurva konténer? :D

Gia 2020.12.19. 18:26:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szuperszónikus vagy,köszönöm!!!! <3

2020.12.19. 18:26:46

@úgymond olvasó mmkk:
boldog vagyok, hogy lemaradtam erről a mondatról

Kosztarika 2020.12.19. 18:27:33

@úgymond olvasó mmkk:
Győzőnek mindegy ki-kivel csak dugás legyen, meg punci, meg minden, amire csorgathatja a nyálát.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:27:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez elég égő volt. :D A végén Virág hangsúlyát eltalálta, de a többi gáz volt.

2020.12.19. 18:30:56

@kipcsak harcos: Nem az a baj, hogy etnikum, hanem az, hogy bárki szerint is műsor az, amikor sztereotip viselkedésmintákat kell néznünk. A sztereotip szar, unalmas, hulladék, nem műsorba való. Az egotrip meg a tripper az cinetrip compatible.

2020.12.19. 18:31:39

@Gia: Csak úgy ne járjak mint a Concorde, sem égni nem akarok, sem, hogy lekonyuljak ott elöl.

2020.12.19. 18:32:17

@Nátha ellen bálna: Bálint ellenben jó volt, de ez nem meglepő.

2020.12.19. 18:33:25

@Gia: Ja és még a kondenzcsíkról nem is beszéltem.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:39:52

@úgymond olvasó mmkk: Finom volt a tegnapi képzeletbeli gesztenyepüré, amit küldtünk? Én írtam hozzá a verset!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:46:28

@Nátha ellen bálna: hogyne. képzeletben kinyitottam az ablakot, és ott ült a párkányon a képzeletbeli gesztenyepüré, cirádás betűkkel a habjában, és mellette finom levélpapíron a vers.

Kosztarika 2020.12.19. 18:48:26

@úgymond olvasó mmkk:
Hogy is írtad az előbb???
" mindig csak a szerelem" lávlávláv..

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 18:49:15

@úgymond olvasó mmkk: De jó! Akkor gond nélkül átment, és reggelre sem ették meg a madarak a párkányon. Féltem, hogy a képzeletbeli postások már nem viszik ki este.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:50:35

@Kosztarika: mindég a szerelem. idézni csak pontosan, szépen.

@Nátha ellen bálna: megnézném azt az élőlényt, amelyik az én gesztenyepürémet meri akarni :DD

2020.12.19. 18:52:47

Jóvan nem tartott sokáig offig jutni :D

Kosztarika 2020.12.19. 18:54:39

@úgymond olvasó mmkk:
Nekössé belém! Tudod , hogy este kiválasztás és még nem beszéltük meg, hogy kit...
Erre koncentrálj. Remélem Gia és Qqts is jönnek hamarosan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 18:55:04

@Alice from madness: én még mindig nem tudom feldolgozni azt a nettó 45 mp belehalót, amit megtekintettem :(

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 18:55:10

@Nátha ellen bálna: @úgymond olvasó mmkk: Egészen elérzékenyültem. A bölényszaros gumicsizmámmal kis szívecskéket rajzolok itt a karám porába és közben azt dúdolom: "Yesterday
All my troubles seemed so far away..." Megtörlöm könnytől csillogó szememet és arra gondolk: "Hiába, újra egymásra talált két szív a VV10-et nézve"

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 18:55:36

Ha lesz büntetés és az nem kapcsolatos a kiválasztással, akkor is esélyes Renualt kiválasztása, bár a másik tábor eddig szétszavazott, ezek meg MOH-ra rakták. Ha ma is így lesz, akkor MOH is esélyes egy párbajra.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 18:58:11

@ppupu: Nincs még korán a Jack Danielshez? :)

kipcsak harcos 2020.12.19. 18:58:32

@Alice from madness: offolni csak Konyhatündér- és F1-es témában ér

Kosztarika 2020.12.19. 18:59:58

@úgymond olvasó mmkk: de most olyan cukiságot mondott, gondoljuk át, jó?
Hallod ppupu bevédtem a seg.ed!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:00:04

@ppupu: nem kell ittend szentimentáliskodni :))))))))))))

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:02:19

@Bo(a)rder Gamer: Rühelem a viszkit. Nagyon ritkán iszok alkoholt, viszont tetemes mennyiséggel bírok el tudatmódosulás nélkül. Szerencsére nem szeretem :)))

2020.12.19. 19:05:16

@ppupu:
*Alice csendben belekortyol a vörösborba :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:06:45

@Kosztarika: Tudtam én... hogy titokban kedvelsz. Pedig rosszul teszed. Ne aggódj minden lelkiismeret furdalás nélkül döflek majd hátba. Jaj óóóó dehogy is nem tennék ilyet

2020.12.19. 19:07:13

ha még nem vót...(VV tartalom kivételesen)
youtu.be/C3wwOysOTGg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:07:49

@Nátha ellen bálna: nemtom, valami olyan lehet, mint a white metal?

Kosztarika 2020.12.19. 19:08:14

@Nátha ellen bálna:
Szenti metál = Templomban jáccák irdatlan hangerővel.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:09:18

Vagy szinti metál, szintetizátoron. Na jóvan. :)

2020.12.19. 19:09:37

@kipcsak harcos: Meg zene, meg sorozatok, meg bármi más off.

Kosztarika 2020.12.19. 19:09:52

@ppupu: te már semmit nem döfsz sehova, de álmodozz csak ;)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 19:10:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ádina és a Vadembör pont így párbajozott! Egyiket a többi választotta, másik bünti kendőt kapott

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:11:50

@ppupu: Én szurkolok, nekem is összejött a VV7-nél.

Kosztarika 2020.12.19. 19:13:50

@Hedo a nokedli szaggató:
Rajottek a rtl-nél, hogy Renó egy taposóakna. Fru vagy bárki rálép és elszabadul a pokol.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:14:57

@kipcsak harcos: ezt @Nátha ellen bálna: kapta volna, ha a blogmotor nem tréfál meg.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:15:07

@kipcsak harcos: akkó' mán beszéljünk arról, hogy a red bull leigazolta perezt. tisztelettel meghallgatnám véleményed ebben a témában.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:15:08

@ppupu: Én sem túl gyakran, de még nem értem el az éves célkitűzést :)

Kosztarika 2020.12.19. 19:15:18

@Fu Szekh Li:
Ezt meséld csak el, mert nem mindenki tudja ennyiből. ;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:15:29

@Alice from madness: Valszeg le vagyok lassulva. Mire kellene gondolnom a szivárványt okádó törpét nézve ?

2020.12.19. 19:16:28

@ppupu:
azt hiszem, hogy mittudomén, hol volt már az? de cuki, nem?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 19:17:59

@Gia: menj fel az RTL most-ra ott van fent :)

Kosztarika 2020.12.19. 19:20:14

@Alice from madness:
Akkor tedd közkinccsé a tudásod. ,)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:20:57

@Alice from madness: Ja... jóóó mert mivel szivárványt hányt először valami meleg törpére gondoltam, de nem tudtam elhelyezni az eddigi posztokban...

2020.12.19. 19:20:58

@Kosztarika:
majd meg még ingyen, nem?

2020.12.19. 19:21:52

@Nátha ellen bálna:
valamelyik VVben volt az aktuális melegkvóta, a 9-et meg szerkesztette. vagy a 8-at

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:22:05

@Kosztarika: Már elmeséltem néhány öfivel ezelőtt. Röviden: itt akadtunk össze a párommal hat éve, és azóta is együtt vagyunk, ha a határok megengedik (fuck covid).

2020.12.19. 19:22:23

Lol, lecigánylányozta a Ginát :DDD

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:22:45

@úgymond olvasó mmkk: jól tették. Nem is nagyon értettem, hogy csapat nélkül volt az átigazolási időszakban. Vagy csak a parasztvakítás folyt :D

2020.12.19. 19:24:33

@kipcsak harcos:
jajajaja, pontosan így :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:24:49

@kipcsak harcos: már csak hülkenberget kellene visszahozni valamelyik pénzes helyett, és helyreállna a lelki békém :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:25:57

@Alice from madness: Azért szoktak nézni, ha elmondjuk valakinek :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:26:08

@Alice from madness: Hú, akkor ez az alapműveltség része, erre én meg nem tudtam!

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:26:53

Érdekes, hogy ma, miután csak három felé figyelek egyszerre, egész jól megy a Jackpot is.
A Fókuszos adománytarhálás most nem fog meg. Amikor iszom egy kis (sok) alkoholt, akkor egyből nagy és meggondolatlan adományozóvá válok.

Kosztarika 2020.12.19. 19:27:28

@Fu Szekh Li:
Ilyen tényleg van??? Super.

2020.12.19. 19:27:31

@Fu Szekh Li:
én már ilyen chatgeneráció vagyok, nem is volt az életemben olyan pasi akit személyesen ismertem először. mindenkivel ilyen olyan platformokon akadtunk össze :)
de én bírlak titeket ha jól raktam össze a képet :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 19:27:40

Én azt várom, ahogy Sztropacsek bá' egyszemélyes bulit rendez a képernyőn.

2020.12.19. 19:28:55

@kipcsak harcos:
múltkor is 3 dolgot csináltál.

2020.12.19. 19:29:30

@Nátha ellen bálna:
olyan cukin rázza a kis seggét :DDDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:30:55

@Alice from madness: Egyébként meg tényleg az volt: először csak kommentelés, azután levelezés, majd telefon, és csak utána találka.

Kosztarika 2020.12.19. 19:31:19

@Nátha ellen bálna:
Akkor az humorest lesz. Egy vicc az a pasi.

2020.12.19. 19:31:27

@úgymond olvasó mmkk:
hát mondjuk van is köztünk vagy alig 5 év ugyhogy nem lep meg :D amugy én abszolute ennek a pártján állok.

Kosztarika 2020.12.19. 19:32:41

@Alice from madness: Aztán megismertek személyesen és elmenekültek? ;))))))

2020.12.19. 19:32:42

@Fu Szekh Li:
ismerem ezt :)
Te vagy a Télapó? :D

2020.12.19. 19:33:18

@Kosztarika:
nem volt lehetőségük menekülni...... :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:34:31

@Kosztarika: Olvassa a posztokat, meg a kommenteket is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:34:47

@Kosztarika: nálam általában ez történik :DDDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:36:15

@Alice from madness: ilyen-olyan platform rendben, de a VV???

Bougie 2020.12.19. 19:36:38

@Gia: Parancsolj:) rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/kiparodizaltak-egymast-a-villalakok

Azoknak a mazohistáknak, akik közel 1 órán keresztül szeretnék hallgatni Győzi magvas gondolatait:
m.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68
Azoknak a mazohistáknak, akik a legutóbbi kieső élőzését szeretnék megtisztelni a megtekintésükkel:
m.youtube.com/watch?v=631Oh1Gvfak

2020.12.19. 19:36:59

@Fu Szekh Li:
ilyen olyan platform főleg chat volt :DDDD sose voltam társkeresőn :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:37:58

@Alice from madness: Mind ott van elásva nagyi kertjében?? :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:38:25

Kicsit nem offtopicolok és milyen vallomások.

2020.12.19. 19:38:38

@úgymond olvasó mmkk:
is, meg IRC, szigetchat, meg volt még vmi chat de nem emlékszem

2020.12.19. 19:39:18

@Bo(a)rder Gamer:
Nem gyaláznám meg a mami kertjét, a fantáziátokra bízom :D

2020.12.19. 19:39:48

@úgymond olvasó mmkk:
amugy ott még egy 5-6 éve is előfordultam rombolni a morált :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:40:15

@Alice from madness: Ja :D, mondjuk egy qrva gyors repülő szán jó lett volna annak a több, mint 500 km-nek az áthidalására.

Bougie 2020.12.19. 19:40:53

Egy linket lehagytam, bocsánat:( Sztropacsek Úr szerepelt az alábbi videóban is, szerintem statiszta lehet a valóságban, nem munkafelügyelő: m.youtube.com/watch?v=VI58UAt74NI

2020.12.19. 19:42:14

@Fu Szekh Li:
akkor tudom ki az? :)
egyszer minden elmúlik, a zárak is. nekem a családom külföldön él ugyhogy részben átérzem a távolságot.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:44:34

@Alice from madness: Ha azt mondod, hogy chaten, arra bólogatnak, de ha azt, hogy Valóvilágos posztok alatt, arra azért kerekedik a szemük.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:45:16

@Alice from madness: kezdetben, de később már négyet is, és a sikertelenségem látva kicsit visszavettem a jackpotból :D

tvbuzi 2020.12.19. 19:45:20

@Alice from madness: járjá el otthonrú, ne csetelj te lyány

2020.12.19. 19:45:37

@Fu Szekh Li:
:DDDDDDDDD
jó mondjuk rám is furán nézett barátnőm, hogy pont itt fórumozgatok, el tudom képzelni egy kapcsolatra mi a reakció :D

2020.12.19. 19:47:09

@tvbuzi:
amikor még éltem társadalmi életet akkor is a legszigroúbb szabály a házinyulra nem lövünk volt, így osztálytársak, ismerősök, baráti kör tagjai, kollégák kapásból kiestek :D bulizni meg klasszikus értelemben nem jártam.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:47:42

@Alice from madness: Ha itt voltál 5-6 éve, akkor tudhatod, akkor eléggé pörgött ő is.

2020.12.19. 19:48:22

@Fu Szekh Li:
akkor most nem pörög? nem vele megy a lávájlend? :D

Kosztarika 2020.12.19. 19:49:33

@Alice from madness:
En el sem merem mondani senkinek.
El sem tudják képzelni, hogy itt könyvekről, filmekről, rejtetten politikáról és kendőzetlenül biológiáról is beszelgetnek intelligens emberek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:49:36

@Alice from madness: én már 10 éve a közelében sem jártam, de elkapott a nosztalgia :D

2020.12.19. 19:49:39

No ebben beszél a Zsóti a feladatok megalkotásáról, mi mindent kell átgondolni a szerkiknek:
www.youtube.com/watch?v=OmpPxoDBHHc&ab_channel=ZSHOWtime

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:50:43

@úgymond olvasó mmkk: és hogy nagyon off ne legyen: szerinted Hamilton mercédeszébe beültetve Vivien 15.000 VD-s készülékét milyen eredmény születne?

2020.12.19. 19:51:29

@úgymond olvasó mmkk:
én nem voltam fent mióta megújították :) de engem is elkapott a nosztalgia mióta fórumozok, csak már legutóbb is sikerült kibaszattatnom magam végül az egész chatről, mert valakinek basztam a szemét, egész véletlenül, pedig semmit nem csináltam...khm...khm.... :D

tvbuzi 2020.12.19. 19:51:52

@Alice from madness: ja, ha mindenkit kizárunk akit ismerünk az nehéz. Új ismerősök hány perc után landolnak barizónában?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 19:52:06

@Kosztarika: ÉS még képzőművészetről is szó esik - szólt a Kötsög.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 19:53:22

@Alice from madness: Hedókára gondolsz? Vele is akkor kezdődött a plátói erotikus kapcsolatunk, de nem ő :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 19:53:24

@Kosztarika: Magyarország krémje gyűlt itten össze kérem. A szellemi elit mi vagyunk. :))

2020.12.19. 19:53:34

@kipcsak harcos:
előbb hangzott el, hogy sokat jártam mindenféle chatekre, ahol mindig volt olyan akivel megtaláltuk a hangot, aztán haverság lett, találkozás, barátság, kapcsolat, mindegyik jópár éves lett végül.

Qqts 2020.12.19. 19:54:00

@Kosztarika: itt is vagyok, vissza olvasom a szazakarhany kommentet, amit iderittyentettetek :)
Lattam, hogy Falki urasag is elokerult es beigert 2 napi hv-t. Az plusz 2 parameter?
Balnanak uzenem, hogy tudtam h a pure bevalik :)

2020.12.19. 19:54:17

@Fu Szekh Li:
igen rá gondoltam , de nem akartam direktbe leírni mert nem tudtam Ő-e az :)

2020.12.19. 19:55:29

@tvbuzi:
attól függ, hogy valakinek a valakije-e. Ha a fent említett körökből valakihez kapcsolódik, akkor azonnal.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:56:06

@Alice from madness: ez így elég körülményesnek tűnik.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:56:28

@ppupu: így is nagy sz@rban van az ország, de akkor még nagyobban lenne, ha én a szellemi elitbe tartoznék :D

2020.12.19. 19:57:40

@kipcsak harcos:
nem körülményes, mert sosem ismerkedtem direktbe :D ha ilyen párban lévős párkeresős típus lennék akkor valóban az lenne. de igazából mindegyik így jött azt valahogy maradt.

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:57:44

@úgymond olvasó mmkk: hogy kiravaszkodtuk az offolás bűnét

kipcsak harcos 2020.12.19. 19:58:33

@Alice from madness: egyáltalán nem bírálat akart lenni :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 19:59:54

@kipcsak harcos: engem hetente egyszer úgyis elkap valami friss hús az offolás miatt, van már elég bőr az orcámon :DDD

2020.12.19. 20:00:52

@kipcsak harcos:
nem vettem annak :)
szerintem tök természetes, hogy ez így furának tűnik kívülről és érdeklődtél meg levontad a saját megállapításod, ami egyébként egyáltalán nem is tűnt bántónak :)
(de ha még az is lett volna, egyébként is vastag a bőröm, meg vagyok edződve :D)

2020.12.19. 20:02:08

@úgymond olvasó mmkk:
neharagudj de én ide informálódni járnék és tök jó lenne ha az offolást nem itt csinálnátok mert így a műsorról semmi nem derül ki. vagy legaláb tennétek offot jelzésként a poszt elejére, hogy át lehessen ugrani, légyszives, jóóóóó? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:03:07

@úgymond olvasó mmkk: én sosem értettem, hogy miért kell 'offnácizni' egyeseknek. Ha a főtéma ilyen, amilyen most nekünk jutott ebben az évadban igazán belefér egy kis kitekintés :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 20:03:20

@úgymond olvasó mmkk: Több önbizalmat, ha kérhetlek, nem érzem a triumvírek lángoló lelkét benned

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:03:24

@Alice from madness: Nekem van olyan ismerősöm, aki a honfoglalón pasizott be.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:04:12

@tvbuzi: OFF, előtted meg fasza kis tömegbaleset volt tegnap este :) vittél kenyeret tunkolni?

2020.12.19. 20:05:03

@Kosztarika:
nem nagyon izgat az emberek véleménye pláne nem a szabadidőm eltöltéséről. plusz a VV eleve egy jó kis pulgárpukkasztó lehetőség, hát még ha hozzáteszem hogy és egyébként még tematikus fórumra is járok :D
mondjuk barátnőim tudják, de ők meg eléggé ismernek ahhoz, hogy a szemöldökük se mozduljon. + tudják, hogy erről ugyse érdekel senki véleménye :)

2020.12.19. 20:05:37

@Fu Szekh Li:
exem anyja is ott futott bele a jelenlegi férjée és iszonyat nagy szerelem.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:05:43

@Alice from madness: pláne, hogy némileg 'rokonlelkek' vagyunk ebben a tekintetben :)
(Meg kényelmes is és kevésbé kockázatos

hereverő heverő 2020.12.19. 20:06:43

@úgymond olvasó mmkk: majd akkor szólj, ki akar téged lebaszcsizni az off miatt. Esetleg a szájába lépünk véletlenül.

Itt mmkk lehet offolni, mert rendes vv téma alig akad. Fuck RTL

2020.12.19. 20:07:01

@kipcsak harcos:
jahogyja :D akkor nem is ismeretlen :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:07:17

@Alice from madness: máris megyek száraz kukoricára térgyepelni. hamuszórás nincs, ha a jóisten is úgy akarja, hajat mosok este. (ha nem, akkor majd holnap délelőtt)

@ppupu: a kutya éppen le akarja szabni a bal karom, az életemért rimánkodom neki, nincs bennem tűz :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:07:37

@ppupu: Lehet, hogy a szellemi elit itt van, de a jövő a vellában.

2020.12.19. 20:07:51

@hereverő heverő:
neharagudjál kérlek de tisztelj már meg azzal, hogy megtiszteled a HV írókat és nem támogatod az offolást :D

Kosztarika 2020.12.19. 20:08:19

@Bo(a)rder Gamer:
Ez a kötsög nagyon bevésődött nálad. Még a végén nicket is cserélsz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:08:31

@hereverő heverő: de kis agresszív vagy mámma este, lyézush! (láttam, hogy láttad, majd írok még hozzá, hogy legyen mit olvasnod :) )

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:08:52

@úgymond olvasó mmkk: Ma az én hajamat levágták hat, illetőleg 9 mm-re, így végre egyszerűbb lett az életem.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:09:22

@Nátha ellen bálna: az én fejem túl nagy a rövid hajhoz, valamivel keretezni kell :DDD

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:09:26

@kipcsak harcos: Egyébként sokkal jobban megismerik így egymást, mielőtt találkoznak, nagyobb az esélye egy tartós kapcsolatnak.

2020.12.19. 20:09:30

@Kosztarika:
megsértetted az érzékeny lelkét.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:09:46

@Alice from madness: aki a chat.hu-s Kávézóban nem volt törzstag, az engem ne kóstolgasson :) Megtisztelsz.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:11:11

@Qqts: Nála a püré varázslatos hatására mindig lehet számítani!

hereverő heverő 2020.12.19. 20:11:37

@úgymond olvasó mmkk: oké, de tudod telefon paszmekh... maj'ha előveszem a lapost

2020.12.19. 20:11:40

@Fu Szekh Li:
ekg, engem mondjuk alaphangon fél évig kellett győzködni találkozásér, de volt akinek több, mint 1 évbe telt :DDD
sőt, van egy haverom/barátom, akivel 11 évnyi dumálás meg telozás után találkoztunk, ez mindig egy ilyen haveri dolog volt a sráccal, de ennyi idő után már olyan volt látni mint bármelyik IRL havert :DDD

2020.12.19. 20:12:10

@hereverő heverő:
elnézésedet kérem, Zártosztályos voltam :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 20:13:18

Hú, most nézem, dejszen ma kilenctől lesz a Vella!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:13:43

@hereverő heverő: nem fontos ezért elővenned :)))

@Nátha ellen bálna: meg egyébként is, most olyan eklektikus sötétbarna-vörös-szőke színe van, ha rövid lenne, akkor nem csodálhatná az úri közönség, hogy bammeg, ilyet még a kalendáriumban sem látni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:14:10

@Kosztarika: Jajaja, épp keresem az új profilképem - :)

Fu Szekh Li 2020.12.19. 20:16:23

@Alice from madness: Nálunk is öt hónap telt el az első randiig.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:16:46

@Alice from madness: én is zárt osztályos voltam.. :DDDDDDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:16:54

@Alice from madness: Nem találtam a borotvámat, bökőd kölcsönadod? :)

2020.12.19. 20:17:02

@Fu Szekh Li:
annyi idő szerintem már megalapozza egyébként.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:18:52

@hereverő heverő: Láttál ott??? Lehet ismerjük egymást? :)

2020.12.19. 20:18:54

@úgymond olvasó mmkk:
LOL :D
de ha 10 éve voltál akkor nem voltunk egyszerre. remélem. bízom benne. :D mert én oda 5-6 éve.
(jaaaaaaaaaaaaj gyaloglo chat volt amire nem emlékeztem)

16-27 évesen a Rap meg a Graffiti szobába jártam chat.hu-n :D

2020.12.19. 20:19:37

@Bo(a)rder Gamer:
eret szeretnél vágni vagy mi? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:20:00

@Fu Szekh Li: már megvolt az EKG ebben a vonatkozásban. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:20:06

@Alice from madness: szerintem nem voltunk egyszerre, vagy ha igen, nem ismertük egymást, mert egy csomó szobában voltam, és általában ugyanazzal a társasággal vándoroltunk :D

hereverő heverő 2020.12.19. 20:20:24

@Alice from madness: csak akkor ha minden nap a chaten lógtok. Nekem is volt chates randim, de még csak barátság se lett belőle. Nyilván a 162 centim és a 130 kilóm meg a tökkopasz fejem nem tett jó benyomást

hereverő heverő 2020.12.19. 20:21:39

@Bo(a)rder Gamer: persze, de psszt. Engem még nem tiltottak ki mert én a derekamra tekertem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:22:36

@Alice from madness: Vagy megkergetem vele @Kosztarika: -t, még nem eldöntött :)

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:23:37

OFF OFF OFF OFF

VIGYÁZAT OFF!!!

Én az FB-n ismerkedtem meg kb. 8 éve egy nagy szerelemmel, kitartott 3 évig, pedig ott is nagy volt a távolság Kb. 1000 km. :D

FIGYELEM OFF VÉGE!

OFF OFF OFF OFF

TÉMÁBA VÁGÓ:

Tippeljünk már ki lesz a kiválasztott! Azok között akik eltalálják 110%, hogy a megtiszteltetésemet sorsolom ki! :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:23:51

@Nátha ellen bálna: azaz. ek lek ti kus! micsoda szavakat használok.

2020.12.19. 20:24:22

@hereverő heverő:
fúúúú nekem barátok, barátnők, haverok, partytársak, minden volt onnan. de én kb 12 éves koromtól jártam fel és pl IRC-en akikkel dumáltunk azokkal ugyanazokba a bulikba jártunk, igy szépe lassan mindenkivel összefutottál itt-ott, igazából egy baráti társaság lett (voltak is csúnya kavarások...). Chat.hu-ról is általában haverilag futottunk össze akikkel összefutottam, aztán alakult tovább a dolog. és persze volt olyan is akivel tök jókat dumáltunk és élőben kiderült, hogy igazából nem találjuk a hangot.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:25:16

közben az rtl 2-n szerelmem, keanu reeves mered a semmibe, sandra bullock levelét olvasva. ah!

2020.12.19. 20:25:26

@Bo(a)rder Gamer:
Tudod nem szép dolog egy lányt meg a kését szétválasztani.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:26:45

@Ármándójózsi: :DDD remélem észreveszik hogy a felpuffadt kanci...borbélyra már nincs szükség, és mondjuk Bálint erősen rákiván a Higiénikára

2020.12.19. 20:26:46

@Ármándójózsi:
Szeretném tiszteletteljesen kifejteni, hogy szerintem....kibaszott kiszámíthatatlan ez a gárda egyébként. De Renátó cirkusza után szerintem Renátó. Vagy Moh. Vagy Gina.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:27:10

Te javíthatatlan vagy :)

Qqts 2020.12.19. 20:27:35

Azthiszem chat.hu-n talaltuk viccesnek, hogy “Két buja cica” neven reggelunk es kicsit nevetunk a sracokon..ebbol az lett, hogy természetesen felregepeltem a nick nevet es igy lettunk “Kéb tuja cica”. Egyik beszelgeto partnerunknej sem tunt fel az eliras

hereverő heverő 2020.12.19. 20:29:15

@Alice from madness: nekem is voltak barátok chathuról, meg sokat össze is jártunk iddogálni. Aztán szétszéledtünk és senkiről semmit nem tudok. Az egyik srác meghalt, ott megzuhantunk és szétesett a banda.

2020.12.19. 20:29:55

@Qqts:
:DDD
én voltam ott apáca, szexuál pszichológus, műkörmös, felpakoltam nyilvánosba a legelőnytelenebb képeimet, sőt miután valaki rámszállt a rólam keringő megszerkesztett képek is bekerültek a fotóalbumba :D lehet jókat szórakozni is a kanos faszikon ja :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:30:00

@Qqts: :DDDDDDDD ilyeneket én is csináltam

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:30:37

@Alice from madness: @hereverő heverő: Most csak azért nem tiszteltek meg, mert 110%-ban sok a megtisztelés és én is már megtisztelnék nagyon szívesen valakit, aki hagyná magát! Igérem nem fog sokáig tartani! :D

hereverő heverő 2020.12.19. 20:33:41

@Alice from madness: főleg mert abszolut sors fintora: halálra gázolta egy részeg. Sose ült biciklire, de mikor igen akkor belehalt és nem saját hibából.

Qqts 2020.12.19. 20:33:44

@Alice from madness: @úgymond olvasó mmkk: mai napi kedvenc chat parbeszedem:

Ő: Fiú vagy?
Én: nem
Ő: akkor?

Ezzel a kerdessel tulajdonkeppen megelozte a korat. Ma mar tenyleg nem elegendo egy nem valasz erre a kerdesre

Qqts 2020.12.19. 20:34:52

@hereverő heverő: szomoru tortenet, sajnalom. Ertelmetlen halal :(

2020.12.19. 20:35:09

@hereverő heverő:
ahh basszus :(((( sajnálom, hogy ezen átmentetek. nűlunk felnőtt a banda de igen sokan a mai napig ottvannak instán oda vissza követésként pl :)

hereverő heverő 2020.12.19. 20:35:23

@Ármándójózsi: na gyere, én kiverem neked, te kivered nekem. De semmi buzulás! Buzulás az nuku!

2020.12.19. 20:37:22

@Qqts:
nekem a kedvenc sztorim az volt, amikor szoliban voltam recepciós, a csávó meg légtechnikus és én rákérdeztem hogy az olyan-e mint abban a mesében (az utolsó léghajlító). a csávó már szerintem dörzsölte a tenyerét, hogy ma este pina lesz, lelkesen magyarázta, hogy neeeem dehát milyen cuki meg butus vagyok és mennyire tetszik neki.....aztán a végül felfedtem magam....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:37:36

@Alice from madness: nekem nem maradt senki abból a bandából :(

@kipcsak harcos: miért is? :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:37:56

@Alice from madness: már mentegetőztem @úgymond olvasó mmkk: -nél.
Időnként nem működik a 'válasz erre' gomb.

2020.12.19. 20:38:30

@kipcsak harcos:
jólvan :D figyelem a rendet és a fegyelmet :D

Ármándójózsi 2020.12.19. 20:40:15

@hereverő heverő: Az ötlettel megtisztelsz, de én még várnék ezzel, ha nem haragszol, úgy érzem van még egy apró esélyem, hogy innen más is megtisztel. :DDD

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:40:29

@Alice from madness: igenis.
Meghunyászkodom, ha muszáj

hereverő heverő 2020.12.19. 20:41:24

@Qqts: és @Alice from madness: már mindegy, régen volt. De azért olyankor átértékel egy csomó dolgot az ember.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:44:36

@Ármándójózsi: Tulajdonképp én sem akarom annyira :)) Akkor várjunk együtt, hátha megtetszünk valakinek aztán nem kell nyálcsorgatva és egyedül nézni Őzikét

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 20:45:21

Sziasztok, szép estét! Kivételesen időben vagyok nagyon is. :D

@hereverő heverő: Részvétem, sajnos volt ebben részem, bár a mi kis csoportunk még összetartóbb lett ennek hatására.

Qqts 2020.12.19. 20:45:30

@hereverő heverő: igen, ismerem, tudom mirol beszelsz.

2020.12.19. 20:46:11

OFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFONOFFON

Nos, remélem mindenkinek válaszoltam.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:46:19

@Alice from madness: Azért remélem van az a helyzet amikor elengeditek egymást, mert akkor nem tudom elengedni magam :)

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:46:38

@Qqts: kormányunk (?) erre némi útmutatást ad a 'gránit szilárdságú'' -ban.
"Az anya nő, az apa férfi" és pont . A miheztartás végett.

2020.12.19. 20:47:55

@kipcsak harcos: Szilárd szólott a szilárdságrú.

Qqts 2020.12.19. 20:48:23

@kipcsak harcos: barcsak lett volna egy jovobelato szerkezetem, irhattam volna ezt neki.
Azthiszem csak egy “miafasz?!”ra futotta

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 20:48:45

@hereverő heverő: én még a kásban vagyok, és magányos is vagyok, meg álmos

2020.12.19. 20:48:53

Most látom hogy kezdem magam őszintére inni, nem lesz ez így jó itt :D

2020.12.19. 20:49:52

@kipcsak harcos:
még arra sincs szükség, mit akarod állandóan kínozni magad? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:50:22

@kipcsak harcos: amúgy, nem is értem, minek rakták ezt bele. az anyakönyvi törvényben benne van, hogy a gyermek anyja az a nő, aki megszülte. hánem? háde. akkómeg? (egyébként értem, de akkor is)

2020.12.19. 20:50:28

Vajon kizárják a szekrényajtót, mert megütötte Rengőhasút?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 20:50:30

@Alice from madness: Még nem volt meg, nem tudom, de nyitott vagyok sok mindenre:)

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:50:59

@Alice from madness: olyankor Te is adományozó kedvűre iszod magad?
Én most megúsztam a Fókuszt :D

2020.12.19. 20:51:34

Ne polcsikázzatok pls, mert a végén ki kell fejtenem a véleményem és nem akarom :D

Kosztarika 2020.12.19. 20:51:58

@kipcsak harcos: csípnélek, de az avatarod meg a nicked tesó, rád se bírok nézni.
Ez csak félig vicc, ilyen az agyunk.
( nem téged akarlak bántani!)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 20:52:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nincs olyan szerencsénk... pedig az arca megérne egy tanulmányt akkor.

hereverő heverő 2020.12.19. 20:52:24

@Hedo a nokedli szaggató: akkor engedek rád egy kis viset a kásba, habfürdővel, meggyújtok neked 3 mécsest és beküldöm a kutyát, jó

Qqts 2020.12.19. 20:52:27

@Alice from madness: szerintem pont itt lehetsz oszinte, ha irod, hogy off...de haaaa neeeeem..!

2020.12.19. 20:53:12

@kipcsak harcos:
Nem hála az égnek :D
Én általában visítva röhögős vagyok nem is túl sok alkoholtól

2020.12.19. 20:53:41

@Kiégett Hobbynyúl: Ha jól láttam szó szerint kivetette magát a kivetőpánt.

2020.12.19. 20:53:43

@hereverő heverő:
a kutyát :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.19. 20:53:59

@Qqts:
ja, nem akarok :D

Qqts 2020.12.19. 20:54:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mondjuk a szekrenyajtot megneznem a jottem, lattam , buktam cimu musorban

2020.12.19. 20:55:25

@Qqts: Ráadásul hasonlít Virágra, annyira lapos. Plusz büdös Gábor miatt és nem fürdik.

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:55:26

@Kosztarika: most akkor képzeld magad az én helyembe :D
Nekem kell együtt élnem vele

hereverő heverő 2020.12.19. 20:55:46

@Qqts: ne fesd a falra, győző felhívja az anyját is, meg negkérdezi fájt-e neki mkkor Renó letaglózta

Qqts 2020.12.19. 20:55:49

Amugy meg, nem lehet offolni, nem lehet etnikumozni, nem lehet polcsizni, a Herevero nem verheti ki Armandonak S forditva...akkor vki mondja mar meg mit lehet?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:56:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: inkább nem megyek ebbe bele, mert megint népszerűtlen leszek ittend, és kénytelen leszek sztrájkba lépni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 20:57:05

@Qqts: nekem csinálni gesztenyepürét, azt mondjuk lehet :D

2020.12.19. 20:57:16

@Qqts: Kérdezni sem lehet, fejezd be. :-P

2020.12.19. 20:58:02

@Qqts:
részemről csak polcsit ne, felőlem úgy buzul mindenki, ahogy akar az off meg érdekesebb mint maga a műsor :D basszus még Fálki is offol a posztok alatt :D

2020.12.19. 20:58:16

Remélem az a szekrény a piros székes köcsögöktől van, egy Renátólehellettől megfeküdt. Az IKEA ajtó bírta volna, mert az is svéd.

2020.12.19. 20:59:38

@Alice from madness: Ha Fálki igazán nagy troll lenne, akkor egyszer a mi agymenéseinket hogyvoltozná és kommentben szólna csak a villáról.

Kosztarika 2020.12.19. 20:59:39

Kezdődik a visszaszámlálás!... 3 .. 2.. 1
Majd reklám alatt jövök, ezt látnom kell!

kipcsak harcos 2020.12.19. 20:59:55

@Kosztarika: volt nekem egy jól bejáratott nickem és avatarom, de sixx mester örökre kitiltott egy elsőzésért annó, a VV5 idejében.

2020.12.19. 20:59:55

@Alice from madness: Kapura lő s véd a kapus.

2020.12.19. 21:00:39

A Nagy Ervin tiszta SomaMamaGésa, ezt mindig meg kell állapítanom.

Qqts 2020.12.19. 21:00:46

Hol a ppupu?! Miert nem szol, hogy kezdunk?!

PYT 2020.12.19. 21:00:54

@kipcsak harcos: pont a tegnapi 5-ben sütötték el ezt a poént, hogy gyerekkorunkban mondták nekünk, hogy a kislányoknak nunijuk van, a kisfiúknak kukijuk, most meg a gránitszilárdságúba is belevésték... xddd (gondolom, nem véletlenül, ráfért már nagyon a kERESZtény elvtársra az iránymutatás xd)

2020.12.19. 21:01:11

@kipcsak harcos: Suxxx Palpatine? Sorstárs!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:01:36

@Fu Szekh Li: éjszakás, tök egyedül vagyok :) gyerek barinőnél, macska a mosógépben alszik

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:01:51

@Qqts: felőlem nyugodtan etnikumozhattok, én meg nyugodtan le fogom írni, hogy nekem az nem gyön be, és nem veszek részt a társalgásban.

Qqts 2020.12.19. 21:01:56

@kipcsak harcos: de azert miert?
Sixx azert kicsit elszallt az evek soran, szerintem.

2020.12.19. 21:02:05

Péterem inge :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:02:12

Tudom, hogy nem hiányoztam, de megjöttem :)

Cimili2 2020.12.19. 21:02:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ilyet Sixx csinált egyszer, mert elaludt. :))

Nem szóltatok, h elkezdődött!! mérgesen toppant 3x

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:02:48

@úgymond olvasó mmkk: Jómagam pediglen Bullock Sandrát kedvelem.

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:02:54

@PYT: az eresz tiltott szó lesz :D
Lehet, hogy még a kimondhatatlant le is fogják verni :D

2020.12.19. 21:03:04

@Qqts:
de kár hogy nem volt hozzá szerencsém :D bár lehet már nem lennék itt :D

2020.12.19. 21:03:07

@Fu Szekh Li: Nem, de most nézem duhaj c-t.

2020.12.19. 21:03:39

@Qqts: Úgy 20 éve elszállt már.

2020.12.19. 21:03:48

@Nátha ellen bálna:
nekem meg jó lenne egy ház egy tónál :D

Jó a zene.

2020.12.19. 21:04:11

Vivi láb! Kész vagyok!

PYT 2020.12.19. 21:04:18

Amúgy meg ma megint cseszekedett velem az inda, vagy a blogmoci, nemtom, lényeg, hogy megint ledobott és nem engedett vissza kb egész nap... ez mért lehet? És még az Alice által ajánlott method se működött nálam, ha a facés bejelire böktem, mindenáron akarta a névjegyeimet és mindent, hát a luf...szt mama, nem adom egy indexes cucc ak az adataim, mit kéozelnek!?

hereverő heverő 2020.12.19. 21:04:37

@Cimili2: féltünk hogy megijeszt Peti

2020.12.19. 21:04:38

A No Diggityt sikerült meggyalázni.

Cimili2 2020.12.19. 21:04:41

Bazzz hangmérnökök gyöngye!!

2020.12.19. 21:04:42

Higiénika nem smárol nyilvánosan de a szárazbaszás mehet.

Qqts 2020.12.19. 21:04:43

@ppupu: nem-e?! Most kerestelek!

2020.12.19. 21:05:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
ne viccelj már az volt a legjobb abban a bejátszásban.

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:05:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én úgy megsértődtem, hogy csak most tértem vissza, inkognitó módban

Cimili2 2020.12.19. 21:05:43

@hereverő heverő: rád mindig számíthatok:))))))

2020.12.19. 21:05:48

ez kurvavicces még mindig :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.19. 21:06:12

@Alice from madness: Az eredeti igen, de a vernyákolás?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:06:20

Gina még mindig Digót várja. Én mondtam h ez bevédődött egy életre neki. Tudhatott az az ujj valamit.

2020.12.19. 21:06:20

Komolyan elveszik a kedvem a boromtól :(

PYT 2020.12.19. 21:06:22

@kipcsak harcos: ja, majd át lesz neveztetve szépen, mint a munkanélküliség, a rászoruló vagy a segíly...

2020.12.19. 21:06:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
ja, én csak a zenét figyeltem, reklám alatt be is tolom :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:06:52

és az ápoltak kezdik hazudósra inni magukat

tvbuzi 2020.12.19. 21:06:59

Szopacsek végig nyomja a tévén

2020.12.19. 21:07:12

Amanda ellen a piócásember kell.

2020.12.19. 21:07:29

Na....Without me is áldozatul esett. De most is csak a zenét hallom :D

tvbuzi 2020.12.19. 21:08:15

Csak fejhallgatóval bírom érteni

2020.12.19. 21:08:24

@hereverő heverő:
gépről vagyok most van ékezetem, de nem mindegy hogy fókabél vagy főkábel :D

PYT 2020.12.19. 21:08:32

@Bo(a)rder Gamer: vagy: volt végre egy privát élménye, nem csak az a nyavalyás rodázás és rodázás és rodázás... ;pp

2020.12.19. 21:08:38

Azt a liliom jelet tépje le valaki arról a baromról.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:08:49

@Hedo a nokedli szaggató: csak kádban, mert ott mindenki nedvesedik

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:08:56

@Qqts: akkoriban nagyon tiltott volt. Deklarálva is lett. De amikor Hódos Hajnalka posztolt nem, de sixx néha olyankor is befigyelt.

2020.12.19. 21:08:56

Yazoooooooooo! Király!

tvbuzi 2020.12.19. 21:09:03

Faszé kell az asztalon?

PYT 2020.12.19. 21:09:05

@Bo(a)rder Gamer: tud idegen nyelveket - egyet legalábbis xdd

2020.12.19. 21:09:06

Közben jön a messenger üzenet:
"Ez a Gina mekkora retek már"
:DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:09:28

@PYT: Igen, ez szívbő volt és nem üzleti alapon

tvbuzi 2020.12.19. 21:09:56

Mintha Merszike nyelve is nehezen forogna

nicu71 2020.12.19. 21:10:17

@Bo(a)rder Gamer: Gina totál matt.Ujdonság!!!cigányul még senki sem beszélt a Vvben.

PYT 2020.12.19. 21:10:24

@Hedo a nokedli szaggató: ha egyszerre állítod hadba őket, akár.... ;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:10:37

Lehetne egy smink tanácsadót beküldeni, ez a vizuális környezetszennyezés amit pl. Merdzsó művel.... Oh anyám borogass

Cimili2 2020.12.19. 21:10:39

ezt a zagyvaságot. merci vajon érti amit karattyol??

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:10:43

Mercike szeretné, ha Moh ráfeküdne? Moh miért nem akarja megcsinálni Mercikét?

tvbuzi 2020.12.19. 21:10:51

A zónahatárok ismertetése

2020.12.19. 21:11:21

Meghúzásról van szó. De nem úgy Győzi!

2020.12.19. 21:11:23

@ppupu:
én a rúzsszínválasztásaiktól vagyok így ki

hereverő heverő 2020.12.19. 21:11:24

Kiváncsi vagyok ma ki dugja Amandát ágyba.

nicu71 2020.12.19. 21:11:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bizony Yazoo,es nem valamelyik ótvar feldolgozás ❤️

tvbuzi 2020.12.19. 21:11:42

@nicu71: aszittem svédül beszél

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:11:51

Merszike: csak emberileg szeretsz..bár az ő esetében akár valid is lehet. De legalább próbálja tisztázni, ez pontot ér.

2020.12.19. 21:11:53

@Hedo a nokedli szaggató:
mert Mercike nem csak a nemiszervét akarja Mohnak hanem a szívét is

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:12:00

@PYT: megtisztelő és kielégítő lenne ha lenne még 2 kezem

Mercike uncsiiiiiiiiiii

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:12:37

Mindenki "őszinte", bár inkább szinte egy szintre itta magát nem csak ő, hanem ők. Ginától agyfaszt kapok :(

2020.12.19. 21:12:40

@hereverő heverő:
én nem vagyok rá kiváncsi ki dugja Amandát.

Most komolyan ez a felszopás van és majd a második félidőben lesz akció?

2020.12.19. 21:12:43

Merci izomból öngólt rúgott.

PYT 2020.12.19. 21:13:05

@Bo(a)rder Gamer: szívbű, jah... ezért a durva bevésődés, nincs szokva ehhez a munka hősnője xddd

2020.12.19. 21:13:47

Moh én nem akarok többet. Merci én nem is akartam soha. Gereblye.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:14:14

@Alice from madness: legtöbbször ez a sorrend, nálad nem? :)

PYT 2020.12.19. 21:14:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azért ezt valahol meg lehet érteni, mert ott vannak összezárva 24/7-ben, nem tudja messze elkerülni...

2020.12.19. 21:14:42

Renátó minek örül? Megint kiverte?

Cimili2 2020.12.19. 21:15:13

amanda irigykedik. :DDDDDDDD

tvbuzi 2020.12.19. 21:15:18

Jól látom, hogy Ginának elvonási tünetei vannak?

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:15:34

Már Rencsónak is kérnék egy toroköblítést sósavval, Gina mellett.

Kosztarika 2020.12.19. 21:16:03

Bálint fején a méla undor, ahogy a Robi ölében vonagló Ginát nézi. :D

PYT 2020.12.19. 21:16:19

Robinak ezt nagyon nem kéne erőltetnie driccmadárral, mert ultragáz, tekintve, hogy a másik kapura orientált...

2020.12.19. 21:16:27

@Bo(a)rder Gamer:
nem, én először előveszem a kenderkötelet.

2020.12.19. 21:16:37

Most Frunak adok egy jó pontot.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:16:48

Gina már a reménytelennel is megpróbálkozik, csak legyen valami..:)

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:16:53

kibújik a szög a zsákbó

PYT 2020.12.19. 21:17:03

@Kosztarika: az a vicc, hogy Robién is...

Frunak most igaza van kivételesen.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:17:19

@PYT: csak csigázza Ginát, aki majd nedvesen csillogó csíkot húz maga után mindenfelé

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:17:58

Fru farolni akar a dologból, ez az indok. ennyi.

2020.12.19. 21:18:02

@hereverő heverő:
majd ahogy átlép a jaku oldalán, rá ne tapadjon a peremére :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:18:08

Fru kiugrási kísérlete a négyesből :DDDD

hereverő heverő 2020.12.19. 21:18:35

Hát nem biztos hogy ezt én ma végigszenvedem...

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:18:36

Érti valaki, hogy Frunak mi a baja? Vagy színészkedik, hogy Renátót felhúzza?

2020.12.19. 21:19:20

Higiénikának senki nem mondta el, hogy ebben a kultúrában csak a házasság után kapod meg a mamma megkülönböztetést?

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:19:24

Szerintem nagyobb sikere lesz, mint Horthyéknak volt :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:19:32

@Nátha ellen bálna: Kifarolás egy vesztes pozícióból.

Kosztarika 2020.12.19. 21:19:58

Kibújt a szög a zsákból "ezért voltak a verekedéseim.. " Renato

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:20:09

És Fru finoman elmosolyodott a karja mögött, mikor Renáta kiment. Ügyes

hereverő heverő 2020.12.19. 21:20:12

@kipcsak harcos: horthyt nem dugták meg a kiugrás után :)

2020.12.19. 21:20:19

Gina kint is le vagy nézve.

2020.12.19. 21:20:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
lenne, ha Renátó iránt valódi érzelmei lennének.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:20:41

repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg

2020.12.19. 21:20:58

Gina mit óbégat?

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:21:12

@Nátha ellen bálna: frunak most kezd leesni hogy másképp gondolkodnak viselkednek renátóval

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:21:28

Ginának valaki kösse be a száját... még egyszer meghallom a Digot...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:21:32

natyón hijányzík a dihigóhóóóóóóóóóóóó

2020.12.19. 21:21:46

Leszopta a szekrényt.

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:22:05

lassan összerakja azt is hogy ha ennyire okés neki gina viselkedése, ott azonosulás van

tvbuzi 2020.12.19. 21:22:05

Moh végre valamit lyukra igazított

Cimili2 2020.12.19. 21:22:08

na a digóért nyíg.

2020.12.19. 21:22:12

Óazdmeg digó. gyerekek kapjuk már el azt hajítsuk már vissza a kupolalyukon át vagy Ginát cibáljuk ki vagy valami

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:22:40

@Cérnahuszár a naív: már nem akar kis házat 2gyereket meg kutyát renóval???

Cimili2 2020.12.19. 21:22:54

ennyi volt a balhé?

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:23:14

@Alice from madness: ezek amatőrök, nem bírják az italt úgy mint mi. Mi csak esztelenül adományozunk és visítozunk

csodalámpa 2020.12.19. 21:23:17

@Nátha ellen bálna: Nem bírom Fru-t, de most igaza van szerintem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:23:24

Peti, kérhetnék egy process descriptiont hogy pontosan végrehajthassuk, nehogy valamelyik platform kimaradjon

tvbuzi 2020.12.19. 21:24:02

@Cimili2: én is csalódott vagyok és szomi

2020.12.19. 21:24:04

@kipcsak harcos:
szép csendben. nemértem ezt a pohártörési ingerenciát...utána fel kell takarítani....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:24:04

@Cimili2: Ennyi. Daniella ordítozása kimaradt... vagy még jön.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:24:10

@csodalámpa: Lehet, csak az indoka megkérdőjelezhető, ez a baj.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:24:35

Hozzák ki Renátát és menjen be helyette Csoki a VV9-ből. Lééégysziii

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:24:37

@ppupu: tényleg? na holnap vissza kell néznem, ha így van, nagy rafkós, én meg megettem az előadást

2020.12.19. 21:24:50

@csodalámpa:
ja, igaza van és egyébként is Ő bent az erkölcs és a kedvesség, jóhiszeműség mintaképe...

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:24:55

Szerintem ez teljes egészében műbalhé volt Fru részéről, hogy Renátó agyát felbaszarintsa. Konkrétan mosolygott a szekrénytörésen.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:25:07

szasztok..... néztem ám, csak a gépem nem akarta engedni, hogy írjak.... de megoldottam és én nyertem.....

dzsina egyre gyakrabban hozza a tipikus sztereotíp vonásokat.....
a szekrényajtó hogy volt odarakva??? ennyitől nem lett volna szabad annak így leesnie....

2020.12.19. 21:25:19

@Kiégett Hobbynyúl: Daniella kimaradt ezúttal, mert Virág szorosan összeszorította alant.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:25:25

@Nátha ellen bálna: Bizony. Próbált nyulat ugrasztani, félsikerrel.

2020.12.19. 21:25:42

@ppupu:
senki ne menjen be helyette, legyen vége hamarabb

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:25:51

@Hedo a nokedli szaggató: hát ott meg renátó fagyott le :D
szembesülni hogy nem illünk össze :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:26:09

@Alice from madness: igen gyakran EKG-ba esünk. Most már vigyázzunk

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:26:32

@ppupu: Ez eléggé látható és szándékos volt.
@hereverő heverő: Fru-nak nincs bent senkije, hogy Rencsó elrabolja, maximum összeRencsózza a pizsamáját (ha már a mindzsóját nem hagyja) búcsúzóul.

2020.12.19. 21:26:50

@kipcsak harcos:
Második nevem a veszély :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:27:05

@Nátha ellen bálna: fájdalom, de a beteges türelmem nem terjed ki a részeg vernyákolásra, dihigóhóóóóóóóóó

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:27:43

@Mók_Ica: békapántos szarok, nagyon könnyen kiszakadnak

2020.12.19. 21:28:12

mondjuk minden probléma megoldódna ha Renáta levarrná Ginát. a hozzátartozó BV-ről le bírnék mondani, de ha kell még azt is bevállalom Higiénika reakciójáér cserébe :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:28:24

ellenben a merci reklám megpendíti kő szívem kő húrjait

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:28:25

@Mók_Ica: Szia! :-)
Annak azért nem kellett sok. :D

Qqts 2020.12.19. 21:28:34

Fru es Balint reakcioja most kifejezetten tetszett.
Fru addig somolygott, amig nem csattant a szekrenyajto a foldon. Ott oszinte volt a riadalom. Erre nem szamitott. Szerintem azt gondolta, hogy huzza az agyat ugyse csinal semmit.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:28:59

Dani benézi, VVálogvetőt nem fogják ezért kizárni szerintem.

Cimili2 2020.12.19. 21:29:06

@Mók_Ica: Ügyes is vagy!! :)))))

Mók_Ica 2020.12.19. 21:29:08

@Cérnahuszár a naív: hát elég szarok akkor tényleg.....
egyébként frunak igaza volt..... akár taTTikából csinálta,akár nem....

2020.12.19. 21:29:27

Móki, Nyuszi sziasztok :)

Qqts 2020.12.19. 21:30:15

@Alice from madness: neked sem az...ajjj ezt Balnaval is megbeszeltuk.
Neked from a masodik neved.
Balnanak meg ellen a kozepso

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:30:20

Szerintem ez az egész Fru ármánykodása. Leitatta Ginát és Renót is. Utána gondosan felügyelet nélkül hagyta az embert, miközben megbeszélte Robival, hogy rodáztassa Ginát. Lebaszta Renót, bemente a szobába, meglazította a szekrényajtót, és mégegyszer felkúrta Renót. Most meg röhög a markába

Cimili2 2020.12.19. 21:31:02

offfff. szomjas vagyok.

2020.12.19. 21:31:02

@ppupu:
mennyit kinézel belőle :D

2020.12.19. 21:31:13

@Nátha ellen bálna: Kizárt, az XXXLutz szponzorálja.

2020.12.19. 21:31:25

Peti :DDDD imádom az önrirónijááj

hereverő heverő 2020.12.19. 21:31:57

@Mók_Ica: Sziaaa

PP szelfijét tiltsák le kérem

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:32:06

PP nyávog miután félrenyelte Szopacsek tiktok-ját.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:32:34

@Nátha ellen bálna: van, há most mondom, hogy megrezegtek :DDD

2020.12.19. 21:32:44

Peti olvas hogyvoltot

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:32:45

Hagyd rajta az köntöst a fején! Kérlek.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:32:56

Aszittem felfúja Frut szájon át

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:33:07

reggeli romantikus szájszag forever

Fu Szekh Li 2020.12.19. 21:33:08

Ezek a csajok melltartóban alszanak???

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:08

Most kapcsolódtam be. Lemaradtam renátó hisztijéről?

2020.12.19. 21:33:22

Vajon a cigi+pia után este mosnak fogat vagy a jó kis szajban továbberjedt alkohol és bagószaggal keltik egymást?

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:33

Attól félek, hogy ma nem lesz kiválasztás, hanem helyette kiküldik Renátót.

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:33:41

Ez a Rencsó debill, állandóan lenn van a vér az agyából és ettől vigyorog, mint Horthy lova a tökre.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:33:54

Smink után mennek a fürdőbe? Az kemény. :D

mocskosmacska 2020.12.19. 21:33:58

@Alice from madness: Én a második lehetőséget nézem ki belőle.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:34:04

Hoppá....:) Kijött a víre rendesen.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:34:34

Most is vigyorgott magában, amikor meghallotta, hogy Renátó a nevét mondja.

2020.12.19. 21:34:41

"Erre jó vagyok, mi?"
"Ugyan nyuszko, meg is dugnálak, ha engednéd"

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:34:50

rönónak ez csipkelődés? aztakurvaeget

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:34:54

haha, ha egy nő hisztizni akar akkor hisztizni fog renátó :D

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:35:06

@mocskosmacska: attól félsz, amiért itt a többség szinte imádkozik :D

Mók_Ica 2020.12.19. 21:35:10

@Alice from madness: puszi :*

@hereverő heverő: hát szeva drága heverő :D végre itt is összefutunk :****

@mocskosmacska: le.... de nem vesztettél sokat......

2020.12.19. 21:35:20

csipkelődik... kisfiam, te gyík vagy

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:35:33

@hereverő heverő: nem szeretem annyira a titkok kamráját :)

2020.12.19. 21:36:05

@mocskosmacska: higiénikus, de krémmel kezd víz helyett reggel

mocskosmacska 2020.12.19. 21:36:09

Renátó egy agresszív fasz, Fru meg egy igazi rosszindulatú szivola. Megérdemlik egymást, de ez mi miatt műsor?

mocskosmacska 2020.12.19. 21:36:38

@kipcsak harcos: Igen, mert egy rohadék vagyok és szeretném látni, ahogy kiválasztanak.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:36:48

De Robi miért kettyintené meg Dzsinát? :D Nem tetszik neki a lelke, nem?

2020.12.19. 21:36:59

@úgymond olvasó mmkk:
nézem...félreírtad hogy tiktok kamerája?

aztán rájöttem, hogy a HP-ről beszélsz :D

Cimili2 2020.12.19. 21:37:10

ja, legjobb védekezés a támadás.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:37:15

@mocskosmacska: most nem mond rosszakat fru ennek a f@sz renátának......

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:37:38

Renó egész testbeszédén és a szemmozgásán látszik, hogy hazudik

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:37:41

Higiénika megvilágosodott... ez a tattika mégsem lesz olyan jó. :D

gazo 2020.12.19. 21:37:47

Kint lennének, Rencsi lepofozná Frut mint a szekrényajtót, látszik rajta.

2020.12.19. 21:37:48

és még Kávboj beszél rondán Virággal?

2020.12.19. 21:37:50

Az a szájkontúr :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:38:18

@Nátha ellen bálna: Nem hát. AZ arca tanulmány volt, Dzsina vonaglásakor. :DDD

mocskosmacska 2020.12.19. 21:38:43

Igazából Renátó és Fru most min veszekednek? (Azon kívül, hogy Fru rühelli renátót, és kurva szar vele kavarnia, de azt hiszi, hogy így fog elmenni a döntőig.)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:38:52

A svédek hasonló értékrenddel bírnak

2020.12.19. 21:39:00

Mondjuk én is úgy vagyok vele, ha a haverom nyilvánosan akar dugni, akkor hajrá....

hereverő heverő 2020.12.19. 21:39:30

Ebben a piros dszekiben tök olyan mint egy hernyó

gazo 2020.12.19. 21:39:43

Szemüvegtől nem leszel okosabb vagy intelligensebb, Renáta

nicu71 2020.12.19. 21:40:00

Fru Fru túltolja.Szerintem.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:40:07

@Kiégett Hobbynyúl: Most új pár után kell néznie szegény Frunak. (Mert szerintem más lehetőséget nem lát maga előtt.)

2020.12.19. 21:40:28

@gazo:
De, tudományosan bizonyított :D

tvbuzi 2020.12.19. 21:40:35

Fru elbaszta a kiszállós taktikát

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:40:36

Nem könnyítik meg a többiek, ezt a kifarolást. :)))) Ez jóóó.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:40:53

Fru, ha családot akarsz, akkor ne menjél be ilyen hülye valóságshowkba, ott ne kavarjál agresszív faszokkal és ne vetkőzzél egy csomó nyáladozó férfi előtt.

PYT 2020.12.19. 21:41:02

Én most a pókharapóval vagyok, csak mosná már ki a száját domestosszal, olyan taszítóan ordenáré

PYT 2020.12.19. 21:41:29

@PYT: a stílusa, na, ez lemaradt.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:41:35

@hereverő heverő: Ezt a dzsekit két adással ezelőtt Moh viselte.

MmeChauchat 2020.12.19. 21:41:41

mondanám, h attól nem vagy okosabb, ha sok a könyved.

Renault szemüvegére

2020.12.19. 21:42:15

Frunak igaza volt, de a Renátó narratíva győzött. Ez nem féltékenységi ügy volt.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:43:00

@mocskosmacska: remélem gumit is közöset használnak

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:43:05

@mocskosmacska: a szponzornak mind1 kin csak adásban lássák

2020.12.19. 21:43:15

@tvbuzi:
hát de nem? ha elmúlt 18, nem itta magát eszméletlenre, nem okádik, tud beszélni, akkor nem fogok beleszólni. más kérdés ha a világáról nem tud és rámarnak. de ez nem az a szitu volt. Ginának a 0. naptól van baszhatnékja...

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:43:26

Ha Gina a közmunkás, akkor Robi miért takarít

2020.12.19. 21:43:38

píszíszívószál

Mók_Ica 2020.12.19. 21:43:55

dzsina meg a víííííííííííííííre...... most már percenként kijön belőle......minden probléma.....

és megint csak robi takarít.....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:43:58

merdzsó hangja fülhallgatóval még idegesítőbb, mint alapból, meh

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:44:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: És ez így rendben is van, ne könnyítsék meg Fru dolgát :)

MmeChauchat 2020.12.19. 21:44:08

@ppupu: eccerűen jobb a szivóereje, na

2020.12.19. 21:44:28

Ettől a kicsimezéstől a falnak megyek

gazo 2020.12.19. 21:44:29

Testhezálló bünti, jó a szívóereje

mocskosmacska 2020.12.19. 21:45:04

Fruzsi izgult, hogy mi van, ha Renátóó bent marad, és neki tovább kell vele nyülődni.

tvbuzi 2020.12.19. 21:45:31

A tartópillérből kiszakadt a gyász

gazo 2020.12.19. 21:45:40

Vivi kiesett közben, vagy mi?

2020.12.19. 21:45:55

Azér Higi nem költözött el az ágyból...

mocskosmacska 2020.12.19. 21:46:14

Ginának a zoknija is párducmintás. Ez a közönségesség egy új szintje.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:46:24

Ja, nem is nézte be Dani. Éppen azt mondja ő is, hogy ezért nem zárják ki Renit.

2020.12.19. 21:46:27

@gazo:
megérkezett a Vibri, azóta ki se jött a nyugiból, Ő majd csak a BVben lesz de teljes műsoridőben

2020.12.19. 21:47:04

három csomag fokhagymapor

2020.12.19. 21:47:10

@mocskosmacska:
mi a probléma a párducmintával, ha nem tetőtől talpig abban van valaki?

pomac 2020.12.19. 21:47:12

jó a kronológia megint ,elsőnek leadják a veszekedésüket ami később volt most meg ez a nyűrrögés..

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:47:16

@gazo: :D :D Hova tűnt Vévé Vivi?! HOVA TŰNT VÉVÉ VIVI?!!

2020.12.19. 21:47:36

@Alice from madness:
vibrit nagy V-vel írni.....epic...

gazo 2020.12.19. 21:47:38

@Alice from madness: tényleg, de tán vasárnap kapja meg, viszont kért három fokhagymát

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:47:39

Mercike szerint 1 hétig tartó bünti kell?-pl ződ kendő?

tvbuzi 2020.12.19. 21:47:47

Az a hülye szájkontúr miért kell??

2020.12.19. 21:48:16

@gazo:
fél a vámpíroktól?

mocskosmacska 2020.12.19. 21:48:26

forró hőmérsékletű, meggondolatlan = agresszív állat

2020.12.19. 21:48:32

mi a bünti? lemaradtam

MmeChauchat 2020.12.19. 21:48:40

@tvbuzi: és mér nem parducmintas?!

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:48:42

"Annyira forró hőmérsékletű vagyok"-Covidos Rencsó

Cimili2 2020.12.19. 21:48:52

rencsi: annyira forró hőmérsékletű vagyok :DDDDDDDD

mocskosmacska 2020.12.19. 21:48:56

Most Dani kapta meg a hernyódzsekit.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:48:59

a szekrényszerelés pffff..... egy esetleges győztem párbaj esetén a lilakendő elvesztése, az már valami :DDD persze, ha nyertesként jönne vissza.....

szekrénybarátom...... nemáááááááááááááááááááááá :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:49:10

@Alice from madness: nem kap lilát, ha visszatérne a párbajról

hereverő heverő 2020.12.19. 21:49:19

Namámmeg a Danin van a vándorhernyodzseki

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:49:23

Ez inkább frunak bünti nem rencsónak! Korábban narancs dobálásért is kizárás járt.

kipcsak harcos 2020.12.19. 21:49:26

@Alice from madness: ahogy már korábban jeleztem egy szinte ejnye bejnye :D

Kosztarika 2020.12.19. 21:49:27

Jól hallottam? Azt mondta Renátó, hogy forró hőmérsékletű vagyok?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:49:30

érzelmes srác? megazanyádpicsája, az az érzelmes. inkább nézem a titkok kamráját.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:49:41

@Alice from madness: Semmi... ezt nem büntetésnek nevezném.
Szekrényt szerel, 100-szor bocsánatot kér, és az elkövetkezendő 4 párbajról ha győztesen jön vissza, akkor nincs lila kendő.

mocskosmacska 2020.12.19. 21:49:46

Rencsó kőműves dekoltázst villant.

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:49:48

@Alice from madness: szerelnie kell, és ha esetleg párbajról visszajön, nem jár a védettség neki
nem taktikázhat hogy a következő körben hátradölhet, így nehezebb a fináléba is bekerülni

Womanity 2020.12.19. 21:49:51

@Alice from madness: javítsa meg a szekrényt, százszor kérjen elnézést, és a kövi 4 párbajon ha esetleg párbajozó lesz és visszatér, akkor nincs lila kendő

gazo 2020.12.19. 21:50:02

@Alice from madness: szerintem Merci a vámpír, ahogy ki volt festve amikor Mohnak ecsetelte a határvonalakat

Renáta a buditól is elnézést kérhetne hogy telibeverte :)

2020.12.19. 21:50:17

a paraszt hogy megkönnyebbült, az előbb még be volt fosva

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:50:19

Én is így írtam korábban, hogy "telibe veri" a szekrényt. Renátó olvassa a Hogyvoltot?!

mocskosmacska 2020.12.19. 21:50:22

@úgymond olvasó mmkk: A legtöbb agresszív ember nagyon szentimentális is tud lenni.

2020.12.19. 21:50:29

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megtiszteltetek

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 21:50:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az. Ettől Dzsina is nagyobbat szív a szívószáljával.

Cimili2 2020.12.19. 21:50:42

@Alice from madness: 4 kiválasztásnál, ha győztesként menne vissza, nem kap lila kendőt. ez a fő bünti. és a szekrényt meg kell javítania.

2020.12.19. 21:50:50

majd a nézők büntetnek

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:51:15

családi ház gyerek kutya 1 hónap ismeretség után? gratula.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:51:18

@gazo: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:51:18

a kiválasztást istenúgyse fogom megnézni.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:51:33

Mást értek szórakoztatást alatt tisztelt nézők, de őt mutatták a legtöbbet ez tény.

2020.12.19. 21:51:42

A javítás a szekrénynek büntetés...

2020.12.19. 21:52:01

azzzonnal ki kell próbálnom a vv matricákat instán

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:52:07

PP már ráküldené Fru-ra Rencsót. Gina nem szórakoztató, hanem idegesítő volt.

2020.12.19. 21:52:07

Ki volt az a 36% hülye aki szerint Gina volt a legszórakoztatóbb?

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:52:09

@úgymond olvasó mmkk: Nem táncolsz egyet Sztropacsek Gusztávval?

MmeChauchat 2020.12.19. 21:52:13

@Nátha ellen bálna: lehet nem csak olvassa, hanem írja is

tvbuzi 2020.12.19. 21:52:20

A reklám alatt megtisztelne valaki egy lerodáztatással?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:52:29

@ppupu: maggie smith :)))))) szeretem azt is.

Cimili2 2020.12.19. 21:52:30

@Hedo a nokedli szaggató: de azzal fejbe akarta verni a társát, csak asszem elhajolt.

2020.12.19. 21:52:41

végbélmatrica?

Mók_Ica 2020.12.19. 21:52:44

@Alice from madness: látod, itt mindenki szeret tégedet :)))))))))

mocskosmacska 2020.12.19. 21:52:49

@Cérnahuszár a naív: Én menekülnék, ha pár nap után egy férfi ilyeneket tervezne velem.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:53:11

@tvbuzi: mijaza roda? Napok óta nyomjátok én meg buta vagyok

Cimili2 2020.12.19. 21:53:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezért lesz jövőhéten is ő a főszereplő??

2020.12.19. 21:53:38

@Mók_Ica:
egészen meg is hatódtam majdnem. :)

Mók_Ica 2020.12.19. 21:53:41

@tvbuzi: talán dzsina? :DDDD

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nagy a család......:DDDDD

mocskosmacska 2020.12.19. 21:54:05

@HufnágelSteve: Igen, az volt, ráadásul erősített minden negatív sztereotípiát.

2020.12.19. 21:54:26

javítom magam: instant végbélmatrica

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 21:54:36

@Hedo a nokedli szaggató: amikor egy női hölgy egy férfi elsődleges nemi jellegéhez érinti beszélő szervét!

Mók_Ica 2020.12.19. 21:54:37

@Alice from madness: még ennél is többet szeretnél?????????? :))))))))))))))))))

Cimili2 2020.12.19. 21:55:11

@tvbuzi: haha!! mondhatom úgy is, h :DDDDDDDDDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:55:18

@tvbuzi: akkor oké! Benne vagyok ;) legalább nem alszpk el a reklámok alatt

2020.12.19. 21:55:22

@Mók_Ica:
nem :DDDDDD
nem győzöm törölni az értesítő emaileket :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 21:55:31

@úgymond olvasó mmkk: De én nem tudom úgy ropni, mint Guszti bá'.

hereverő heverő 2020.12.19. 21:55:44

Na én kihasználom a reklámot és elmegyek a zuhany alá higiniki...higaniku...higéniu...mosdani

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:55:55

PP Robi matricánál nem tud jobbat küldeni Boginak, azért ez kínos, pedig én általában kedvelem a fanyar humorát, de ez nem túl mélyenszántó. Talán a topogós tiktokos táncból a gatyába rázott terméket kellene a WC-be, és a nadrágot felcímkézve Boginak, hogy csak vegytisztításra.

Mók_Ica 2020.12.19. 21:56:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt hiszem erre MINDENKINEK nagy szükségevan..... de legfőképp Boginak és ezért kap egy robis instant végbél matricát....

2020.12.19. 21:56:05

@Alice from madness: minek kérsz értesítést? nekem aztán küldhetné az eldobható emailre

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 21:56:47

@úgymond olvasó mmkk: Igen szereti azt is, de szerintem asszony a felnőtt oktató filmre gondolt. :))))

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 21:56:53

@úgymond olvasó mmkk: olyan szépen írtad, most úgy gondolm te csipke kesztyűben fogod meg az ivar szervet és közben erősen pironkodsz

Qqts 2020.12.19. 21:57:11

Ez azert eleg nyomos erv, hogy az elkovetkezendo idoszakban Rencso kapja a zold kendot. Aztan, ha veletlen visszajonne, akkor megint zoldet neki. Ez szintiszta taktika, amig Rencso setalgat parbajozni a tobbieknek annal kisebb az esely. Hiszen egy tuti parbajozo mar adott...

Mók_Ica 2020.12.19. 21:57:49

@Alice from madness: ne törölgesd.... és a végén csak 1et kell majd :) tippcsi

HufnágelSteve 2020.12.19. 21:58:39

@Alice from madness: Az a cida, rodázás prostik kuncsaft vadászata.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 21:58:57

@Qqts: Valszeg csak egyszer sétálna..."Vár az ucca"

Mók_Ica 2020.12.19. 21:59:18

@Qqts: szerinted rájönnek erre?

@Nátha ellen bálna: ja-ja...... vagy csak szopatásból kapta.....

Cimili2 2020.12.19. 21:59:20

szted hányan fogják ezt bent felfogni? na jó, bálint tuti, esetleg robi, de a többiből nem nézem ki.

Cérnahuszár 2020.12.19. 21:59:40

@Nátha ellen bálna: az a disztingvált tánc :D

@mocskosmacska: egyetlen megoldás, hiszen nem is ismer, csak akar valamit amit nem mond meg

2020.12.19. 21:59:49

@Qqts: De az első párbaján kiesik, ott hibádzik a dolog.

PYT 2020.12.19. 22:00:04

@Hedo a nokedli szaggató: egyszerűbb lesz párbajban kizavarni onnan, mint beállítani helyette egy új játékost, a szériát meg nem akarják megrövidíteni - azért ez érthető.

A naranccsal egymást dobálták, vagyis a lány az Olit, és volt ott vizespalack is, ami célzottan repült... teljesen indokoltan zárták ki a lányt, aki később az Allee-ben is meggyapált egy bulvárfirkász csajszit, emlékszem... Hallunk még Rencsóról is tuti, hogy garázdaságért, testi sértésért körözik, stb... bármit fel mernék tenni rá.

2020.12.19. 22:00:30

@Hedo a nokedli szaggató: Kati régi ismerős, szorgos hölgyike volt mindig. :-)

Mók_Ica 2020.12.19. 22:00:53

daniella is szakít..... dráma 2

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:01:21

Dani Virágnak: kevés nekem, amit teljesítesz. Jajj.

tvbuzi 2020.12.19. 22:01:26

Bálint minden csinosan öltözik

MmeChauchat 2020.12.19. 22:01:34

Geci
akadémiai székfoglaló by Dani

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:01:35

@PYT: pont az a csaj vitt magával giga feka vibrit

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:01:42

Azért furcsa kicsit, hogy minden pár 1 műsorban tisztázza a kapcsolatát. hmmm.

2020.12.19. 22:02:19

@Mók_Ica:
igaz. de felugrik.

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nem görgetek vissza, de egy fasz voltam és nem eldobhatósat adtam meg és nem engedi lecserélni arra az emailemre amit ilyesmikre használok.

Qqts 2020.12.19. 22:02:34

@Bo(a)rder Gamer: remelem en is, hogy mar az elso lilakendojet sem tudja elbukni.

@Mók_Ica: @Cimili2: eleg, ha csak egy ember felvilagositja a tobbit, nem?

Kosztarika 2020.12.19. 22:02:38

Új szó: mondandóka by Virág

MmeChauchat 2020.12.19. 22:02:50

Virgó nezhet új pélo után

csodalámpa 2020.12.19. 22:02:56

@Alice from madness: avval tudtam azonosulni, hogy valakit, aki nem teljesen közömbös vagy ellenszenves nekem, nem hagyom ott olyan szituban, ami veszélyes vagy megalázó rá nézve.

2020.12.19. 22:03:35

@csodalámpa:
ez Ginára nézve egyik se volt. 36 kamera követi folyamatosan, vagy 39

Cimili2 2020.12.19. 22:03:38

de utálom, ha valaki bebeszéli a másiknak, h szomorú. pont attól lesz az.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 22:03:59

@Hedo a nokedli szaggató: nem az a típus vagyok, csak szent karácsony alkalmából úgy döntöttem, mininalizálom a felesleges káromkodást, a kurva életbe!

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:04:00

@Hedo a nokedli szaggató: Azt kihagynám, én felrúgás után azt mellre, majd strandpapuccsal szétcsapkodva tenném, de azt nem érdemelte ki itt senki, csak az egész szöveg már kiesett emlegetője.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:04:09

@Hedo a nokedli szaggató: Assony elnézést kért, igazad van, igen arra gondolt :))))

2020.12.19. 22:04:10

kezdek unatkozni :(

mocskosmacska 2020.12.19. 22:04:11

Na, megint egy beszélgetés, amiből semmit nem lehet megtudni.

Mók_Ica 2020.12.19. 22:04:22

@Qqts: bálint talán felfogja... és kihasználja.... remélem

2020.12.19. 22:04:33

Na Daniella csak féltékeny Bálintra.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:04:34

Unalmas... nincs több pár, ugye? :D

MmeChauchat 2020.12.19. 22:04:52

Az igazság - irgalom nélkül - kegyetlenség

Cimili2 2020.12.19. 22:04:55

danella, te meg a pöcsödet markolászod 0-24-ben.

2020.12.19. 22:05:51

@tvbuzi:
mert pontosan tudja hogy Moh jobb csávó nála, Bálint meg simán jobb nála. És a kurvanagy pofája meg flegmasága pont az önbizalomhiányát rejti

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:06:20

b+ mond meg már neki danielle hogy nem viselkedsz, igénytelen vagy virág.
égeted saját magad.
így csak maszatolás van ez nem őszinteség.

2020.12.19. 22:06:21

persze majd még legyen hálás Virdzsi

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:06:28

"VIrág, hát miért nem érted meg, hogy kalitkába akarlak zárni, kulcsot eldobni. Hát ha ezt nem tudod elfogadni akkor kislány vagy még" . FaszDani

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:06:28

@ppupu: abban katika piros szettben tesz boldoggá 2 unatkozó pasit

csodalámpa 2020.12.19. 22:06:38

@Alice from madness: mondjuk én Robit sajnáltam, illetve féltettem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 22:06:40

@ppupu: vad művésznő aktív évei során nagyon erősen kiskorú voltam, szóval kimaradt. szánom bánom.

EU2020 2020.12.19. 22:06:50

Egy igazi bántalmazó

gazo 2020.12.19. 22:07:13

Jaj megint ez a 18 vs 22 , már nagyon szánalmas

2020.12.19. 22:07:14

@csodalámpa:
múltkor Ő csinálta meg nagyon lelkesen Ginát szárazon.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:07:23

B+, és még forgatja is a kést benne... kretén.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:07:28

Honnan indultak, és hová jutottak? Á, hagyjuk.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:07:40

@Hedo a nokedli szaggató: De van még Katika mellett két másik terápiás nővér is, nem ?

PYT 2020.12.19. 22:07:53

Dancsónak is microdermalja van?

2020.12.19. 22:07:59

amugy fergetegesek a VV10 matricák....janem

EU2020 2020.12.19. 22:08:35

Én s érzek irántad: elnyomlak, bántalak = EZ JÓ NEKEM, és féltékeny vagyok= EZ JUJ DE ROSSZ NEKEM

Mók_Ica 2020.12.19. 22:08:36

@MmeChauchat: ez mennyire igaz, köszi és EKG!!!

@EU2020: az.... már jó néhány rész óta mondom, hogy az....

mocskosmacska 2020.12.19. 22:08:37

Miért? Hogy viselkedik Virág? Mert Dani olyan dzsentleman.

2020.12.19. 22:08:42

Kávbojjal nincs baj, egyszerűen meghátrált, hogy ez ne bent dőljön el.

Kosztarika 2020.12.19. 22:08:46

Dani sztaniolba csomagolja a lelki terrort.
Formálni és birtokolni akarja Virágot.

2020.12.19. 22:09:00

jajj...ma még van egy kiválasztásos vergődés is...

gazo 2020.12.19. 22:09:30

Bálint megint pszicho styleban nyomja

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:09:39

@ppupu: másik jelenetben, de a végén a kertben össznépi örömszerzés van

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:09:41

Na koncentráljunk a dráámáára

2020.12.19. 22:09:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
én annyira bírlak de annyira másik szemüvegben látod ezt a csávót....

2020.12.19. 22:09:56

@úgymond olvasó mmkk: a művésznői korszak előtt kellett volna látnotok

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:10:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor is szerette a bájdorongot, vagy Kovi kupálta ki?

PYT 2020.12.19. 22:10:57

@Alice from madness: persze hogy féltékeny, jobb pasi nála és okosabb is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 22:11:03

@tvbuzi: nem túlzottan érdeklődöm a női hölgyek iránt, meg egyébként is, honnan tudnám én aztat, hogy hol kell az ilyeneket nézni?

2020.12.19. 22:11:04

@gazo: bálintnak nincs olyanja

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:11:31

@Hedo a nokedli szaggató: Milyen kis tájékozott vagy. Respect! :))) Asszony is elismeri a művészet iránti nyitottságodat :)

EU2020 2020.12.19. 22:11:45

Nagyon gáz a férfi felhozatal

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:11:49

@Alice from madness: bujaság kertje, koliban annyiszor megnéztük vhsen, hogy lekopott róla a szín

2020.12.19. 22:12:08

Robi is kap egy vibrit?

csodalámpa 2020.12.19. 22:12:23

@Alice from madness: igen, emlékszem, de a mostani alkalommal nem láttam az arcán a lelkesedést.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:12:45

@ppupu: ismeretlenül is barátnőmmé fogadtam, hiszen Ő dobta be a film címet ;)

mocskosmacska 2020.12.19. 22:13:33

Aha, PP és Bogi biztos nem talál jobb programot, mint a vv.

2020.12.19. 22:13:34

@Alice from madness: Lehet, de én tovább kardoskodom mellette. Kávboj egy hatalmas paraszt, de egy jóindulatú srác. Minden 75462-ik mondatát aranyba lehetne önteni annyira igaz. Nincs ő tudatában annak, hogy vállalhatatlan.

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:13:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Egy manipulátor, valószínű ő már a rodáztatásban (futtatásban) látja a jövő üzletét, hozzá egy olcsón beszerezhető, érzelmileg függővé tett Virággal, mint kezdő "befektetéssel".

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:13:44

@Alice from madness: én nem sajnálom tőle :) azt is mutatják bv-ben? Gyözi örülne neki?

tvbuzi 2020.12.19. 22:14:01

Nem sokat nyom a lila Robinál

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:14:04

tudtam :DDDD lila
de most nem is volt veszélyben, semmit kapott

2020.12.19. 22:14:15

@Hedo a nokedli szaggató:
:DDDDDD
és akkor a pasik azthiszik a nők nem néznek pornót.
pont ma zajlott le barátnőmmel is a köv beszélgetés :D
"Láttad a Magix Mike-ot?"
"Nem, miről szól?"
"Végülis jó testű pasik vetkőznek benne sokat és táncolnak"
"Megnézzük?"

MmeChauchat 2020.12.19. 22:14:17

Vad Katinak olyan 190-es az IQ-ja

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:14:19

Robi: hú, ha ezt tudom, összeveszek mindenkivel.

gazo 2020.12.19. 22:14:23

Elpazarolt lilakendő

PYT 2020.12.19. 22:14:27

@Alice from madness: pedig tökre úgy néz ki, mint Merdzsónak, amikor be volt gyulladva... (sz.r poén volt, tudom, bocsi;))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:14:32

Ez a lila kendő akkor lett volna vicces, ha akkor használhatja fel, amikor akarja. Na mindegy.

Mók_Ica 2020.12.19. 22:15:07

@ppupu: te is ismered az anál intruder 2000-t?? ha ezt emlegetem, nem sokan értik......

2020.12.19. 22:15:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
csak ne lenne közte mindig 75461 másik mondat :D

2020.12.19. 22:15:52

@Hedo a nokedli szaggató: Nagyon jó csaj volt és nem lett volna szüksége arra az útra, tudott ő anélkül is alkotni.

Qqts 2020.12.19. 22:16:11

Off-olom az off-ot. Vv kerdes kovetkezik:
Az masnak is feltunt, hogy milyen okadekul nez ki, az omladozo lepcso a dzsaku korul?
Amikor Gina es Amanda ott vernyakoltak nem tudtam mast nezni, csak azt, hogy mennyire otvar megoldas az oda.

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:16:56

@Qqts: az a sárga izé nagyon tré már, főleg ahol dohányoznak.

nicu71 2020.12.19. 22:17:22

Bálint egyre borzalmasabban néz ki.

gazo 2020.12.19. 22:17:27

@Qqts: lehet csak Gina lehányta

2020.12.19. 22:17:33

@PYT:
jajjbazz a Dancsó Peitre gondoltam :DDDDDD

MmeChauchat 2020.12.19. 22:18:13

@Qqts: nem annyira off ez.
Az épített környezet mindig a szemléletet tükrözi

tvbuzi 2020.12.19. 22:18:51

Amanda hangja is rohadt idegesítő

Mók_Ica 2020.12.19. 22:18:51

@Alice from madness: volt egy concall-unk deviza külföldiekkel és az egyiket enrico-nak hívták... a kollégámnak nem jutott az eszébe, hogy milyen enrico...... mondtam neki, hogy enrico palazzo..... hát ő sem értette..... aztán megmutattam neki :DDDDDDDDDD

mocskosmacska 2020.12.19. 22:19:01

Nemcsak a villában akarja a többség, hogy villaanyó ne legyen ott.

2020.12.19. 22:19:26

@MmeChauchat:
nyilván...főleg, hogy Einsteinnek is "csak" 160 volt és Newtonnak volt 190...
lehet okos, lehet magas az IQ-ja de ne túlozzunk már.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 22:19:48

@Mók_Ica: itt vagyok, ismerem, de ez top secret és nem hagytam el a mű kutya kakát se :D

Mók_Ica 2020.12.19. 22:19:56

@ppupu: ezért imádok itt lenni veletek :DDDD

mocskosmacska 2020.12.19. 22:20:01

@Alice from madness: Meg igazából az iq csak egy szám, a lényeg az, hogy valaki mit hoz ki belőle.

2020.12.19. 22:20:05

@Mók_Ica:
:DDDDDDD te se vagy 100-as

2020.12.19. 22:20:32

@MmeChauchat: A lényeg, hogy visszatalált onnan. Örülök neki.

gazo 2020.12.19. 22:20:34

Nincs Gaben, nincs harag

Qqts 2020.12.19. 22:20:35

@MmeChauchat: arra gondolsz, hogy nem feltetlenul banjak, hogy a musor harmadanal szetrohad/korhad/omlik a villa?

2020.12.19. 22:21:06

@MmeChauchat:
Következtetés: a VV-sek ennyit érnek :D

Mók_Ica 2020.12.19. 22:21:16

@Hedo a nokedli szaggató: :DDD imádási :DDDD

@ppupu: neked is imádási :DDDD asszonynak is puszi!!!

ppnek moh bajsza tetszik...... hmmmmmmm

2020.12.19. 22:22:09

@gazo:
és No diggity no doubt
:D

Mók_Ica 2020.12.19. 22:22:41

@hereverő heverő: benned biztos voltam, hogy tudod :*******

2020.12.19. 22:23:36

Na és akkor OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

youtu.be/3KL9mRus19o

Éjjo éjjo éjjo éjjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MmeChauchat 2020.12.19. 22:23:40

@Alice from madness: valóban, köszi a pontosítást, mindössze 154 az iq-ja

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:23:57

PP bal keze "lebénult" cserébe jobbal duplán mutogat.

2020.12.19. 22:24:17

@MmeChauchat:
az máris nem 190, azt el tudom fogadni

gazo 2020.12.19. 22:25:05

@Alice from madness: öreg vagyok, ez valami Vad Kati film?

Mók_Ica 2020.12.19. 22:25:32

@MmeChauchat: mit ér az IQ EQ nélkül? ;)))

2020.12.19. 22:25:41

@gazo:
most linkeltem ez ment az első bulis bejátszás alatt

2020.12.19. 22:26:04

@Mók_Ica:
meg tudod játszani az empátiát vele :D

MmeChauchat 2020.12.19. 22:26:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen. Amikor angolul beszélt, akkor ütött szoget a fejembe, h nem lehet hülye.
És tenyleg.
Értem a pénzt, de mégis, miért ezt az utat választotta?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:26:36

Ha ezt a sok szart amit reklámoznak magamra kenném lerohadna bőröm.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:28:12

@Alice from madness: Beütött a bor? :) Remélem tánccal tolod. :)

MmeChauchat 2020.12.19. 22:28:21

@Qqts: igen, szimbolikus ez is.
Nemtom, h unwanted v sem, de üt

2020.12.19. 22:29:04

@Bo(a)rder Gamer:
elfogyott:) és szoktam, énekelni is :D

gazo 2020.12.19. 22:29:09

@Alice from madness: jah, ennél is öregebb vagyok :P

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:29:16

@ppupu: Előbb a teveszőr, aztán jön a bőr, végül meg a tőr. :)

MmeChauchat 2020.12.19. 22:30:00

@ppupu: van az a poen (helyettesitő), h "ránctalanító krem? smafu. Igaz, az arcomon nem próbáltam

nicu71 2020.12.19. 22:30:11

@ppupu: soha semmit nem vettem még reklám alapján.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:30:12

@Bo(a)rder Gamer: Tudod milyen drága egy teveszőr takaró? horror basszus

2020.12.19. 22:30:52

A Ray Charles féle is jó, de ennek jobb a basszusa...
youtu.be/6vwNcNOTVzY

elvagyok magamnak, csak ugorjátok át :D

Cimili2 2020.12.19. 22:30:58

@Alice from madness: a bortól lehet énekelni? :) komolyan nemtom, mert nem szeretem a bort.

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:31:03

PP bal keze meggyógyult, kissé lefogja a túlmozgásos jobbat.

gazo 2020.12.19. 22:31:24

Basszus most sem Gábor jött, geci

MmeChauchat 2020.12.19. 22:31:39

@Mók_Ica: ez így van. Mit ér az IQ, ha alattvalonak vagy nevelve

2020.12.19. 22:32:05

@Cimili2:
nem, én már ébredéskor énekelek, olyan zenére kelek ami megalapozza ezt. ez ilyen alapjárat nálam

2020.12.19. 22:32:39

@MmeChauchat:
kitörési lehetőséget, összefüggések meglátását, a nagyátlag megvezethetőségét etc etc

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:32:43

@gazo: Ja pedig én is őt vártam.

2020.12.19. 22:33:20

Megint Vivibri láb volt. :-)

Mók_Ica 2020.12.19. 22:33:33

és renáta még mindig tolja a gábor mantrát...... becsípődött neki, mint dzsinának digo......

Cimili2 2020.12.19. 22:34:07

nna pp is említette a 80-20-at. talán végre elhiszik az ápoltak. :))

Qqts 2020.12.19. 22:34:23

Vegyek el az osszes zsirkretat a villalakoktol. Szajkonturnak hasznaljak. Borzalom

tvbuzi 2020.12.19. 22:34:31

Gáborhoz senkit nem lehet hasonlítani akkora fasz volt

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:34:56

@gazo: Rencsi sohasem fogja érteni. Nem olyan mentalitású.

2020.12.19. 22:35:04

@MmeChauchat: Azt tudom, hogy nem látta a kiutat Zemplénből akkoriban, amikor beszéltem vele.

tvbuzi 2020.12.19. 22:35:05

@Cimili2: örültem, hogy mondta

2020.12.19. 22:35:26

@Bo(a)rder Gamer:
hát. erről valaki olyat kéne megkérdezni aki látott már táncolni vagy hallott már énekelni :D

MmeChauchat 2020.12.19. 22:36:01

sztem Bálint arpaja fogja kapni a 36 milliót
igen kitartó

Mók_Ica 2020.12.19. 22:36:09

@Cimili2: pp sem mondja meg az igazat nekik.....

@tvbuzi: ekg

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:37:13

@Cimili2: Á, ezt se fogják elhinni. :DDDDD

tvbuzi 2020.12.19. 22:37:30

Az elején szerettem volna magamra rántani de szart a fejemre.

Cimili2 2020.12.19. 22:37:37

nem közeledtél amanda, hanem tapadtál a bálintra.

2020.12.19. 22:37:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuristen. na a bennnem lévő bor most imád :D

Qqts 2020.12.19. 22:37:52

@Bo(a)rder Gamer: brrr errol a film ugrott be. Kifejezetten kedvelem az agyalos-csavaros-fordulatos filmeket, de az kifejezetten borzalom volt. Brrr megint

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:37:54

Szerintetek a döntőig lesz olyan adás, amiben nem hangzik el Digó neve?

Mók_Ica 2020.12.19. 22:38:07

@Qqts: mint aki sz@rba harapott, olyanok..... én azt hittem, hogy ez már kiment a divatból már kb 10 éve.... de úgy tűnik, mégsem

@MmeChauchat: lehet, hogy mégsem árpa.... hanem valami más.....

2020.12.19. 22:38:13

@MmeChauchat: Önbizalma volt. Jövőképe nem volt. Szerintem megragadta a lehetőséget.

Qqts 2020.12.19. 22:38:58

@MmeChauchat: :Dddd es egy kicsit fuj is :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 22:39:21

Bálintnak is be van csípődve Amanda.

Mók_Ica 2020.12.19. 22:39:24

@tvbuzi: @Cimili2: pontosan :DDDD

@Nátha ellen bálna: húzzuk a strigulákat......

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:39:28

bálint visszatért amandához, legelőször is rá tette

mocskosmacska 2020.12.19. 22:39:45

Remélem, most már végre Amanda esik ki.

hereverő heverő 2020.12.19. 22:39:48

Amanda lassan körbetáncolja a táblát. A szemkontakt aha...

MmeChauchat 2020.12.19. 22:40:18

ezekkel hol, mikor történnek dolgok?!

mocskosmacska 2020.12.19. 22:40:19

Ha megpróbálja elkerülni az ostoba embereket, akkor mi miatt lóg folyton Ginán?

tvbuzi 2020.12.19. 22:40:32

Vivi nem értette kire mondja Amanda, hogy ostoba

gazo 2020.12.19. 22:40:32

Amanda rohaggy meg, Vivi pinijének a döntőben a helye!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:40:47

Amanda titkon remélte, hogy Bálintnak csak bejön. :DDD

Mók_Ica 2020.12.19. 22:41:22

amanda - vivi párbaj...... vivi megnyeri

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:41:22

@MmeChauchat: Fibróma (talán HPV okozta szemölcs), de még Bálint után is lehet bent marad :)

mocskosmacska 2020.12.19. 22:41:32

Akkor most Amanda - Vivi párbaj lesz?

tvbuzi 2020.12.19. 22:41:37

Gina makdnem lebólogatta a fejét.
Mi lesz vele ha Amanda is kiesik?

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:41:59

Reméltem, hogy Gina nem ugrik oda a táblához megtépni Vivit.

KnitKat 2020.12.19. 22:42:07

Gina most magáról beszél?

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:42:07

gina miért beszél saját magáról? XD

Mók_Ica 2020.12.19. 22:42:17

az milyen amikor dzsina ostobáz le valakit????

MmeChauchat 2020.12.19. 22:42:22

ne éld bele magad Gigi

Cimili2 2020.12.19. 22:42:23

dzsina megen alpári.

Qqts 2020.12.19. 22:42:45

@Mók_Ica: de kiment. Ok ujra divatba hoznak, pedig akkor is randa volt.

Tevedtem, amikor azt felteteleztem, hogy akar egy embernek is van bent gogyija. Egy ilyen ziccert kihagyni...vicc

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:42:50

Hihetetlen, hogy fröcsögnek a rosszindulattól egyesek.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:43:01

@Cimili2: És rosszindulatú is. De ez senkit nem lep meg.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:43:07

Ha Amanda kiesik, Gina kimegy a vellából?

Mók_Ica 2020.12.19. 22:43:23

@ppupu: végülis most a csajoknak kell jönnie :DDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:43:23

Nem ezekre a jelekre számítottam, de nekem8.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:43:45

Mohról most miről beszél?

pomac 2020.12.19. 22:44:36

@Nátha ellen bálna: bízol a szép karácsonyban :D

mocskosmacska 2020.12.19. 22:44:57

Fru nagyon nőietlenül jár.

MmeChauchat 2020.12.19. 22:45:00

Nádai már szólna, h mondj 1 nevet

HufnágelSteve 2020.12.19. 22:45:06

Miért érzem, hogy minden szidás Gináról is szól?

mocskosmacska 2020.12.19. 22:45:48

Vivi kit szúrt hátba? Mi van?

tvbuzi 2020.12.19. 22:46:01

Amanda arcát inkább félelmetes nézni

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:46:10

@Nátha ellen bálna: Dehogy megy. :D
Amanda-Vivi párbaj lesz...

Cérnahuszár 2020.12.19. 22:46:25

@mocskosmacska: gyengének tartják sztem, azért szórják meg amandáék

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:46:52

@Mók_Ica: Kicsit szekunder szégyent éreztem, amikor Gina lebutázta Vivit.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:46:56

@Cérnahuszár a naív: Remélem, hogy kiviszi Amandát, és kint is hagyja.

pomac 2020.12.19. 22:48:02

merci felvette pp stílusát vagy csak sok a bogár odabenn

tvbuzi 2020.12.19. 22:48:03

Mi az, hogy unszimpatikus?

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:48:16

Amanda jól tippelt, hogy kiszavazzák.

Mók_Ica 2020.12.19. 22:48:16

@Nátha ellen bálna: dzsina túltolja az elnyomott szerepét.....

gazo 2020.12.19. 22:48:32

Dani rakott már?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:48:46

@mocskosmacska: Amanda fogja Vivit. Bár mindegy, al fantomképre megy majd a szavazatom. :D

tvbuzi 2020.12.19. 22:49:16

Azt hittem Mohkus kapja a jeleket

Cimili2 2020.12.19. 22:49:30

bárkire szavazok amanda ellen.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:49:49

@Kiégett Hobbynyúl: Igen, most lesz egy Vivi - villaanyó párbaj. Remélem, hogy 10-90 -el szavazzák ki villaanyót.

Mók_Ica 2020.12.19. 22:50:08

amanda már tuti nem kekszel bent a villában.... max dzsinával..... karácsonyi üzenetet már otthon hallgatja meg, élőben

pomac 2020.12.19. 22:50:10

huu milyes sírás lesz ginától , vajon kimegy majd ha kiesik amanda..

Cimili2 2020.12.19. 22:50:32

@pomac: sok a bogár:DDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2020.12.19. 22:50:35

Van Amanda kiesése mellett még egy nagy érv: Gina hisztije.

gazo 2020.12.19. 22:50:37

@Bo(a)rder Gamer: basszus vagy bealudtam vagy időhurok

tvbuzi 2020.12.19. 22:50:58

Jaj, Bálint felbaszta magát agyilag

mocskosmacska 2020.12.19. 22:51:03

Ma már nem tudjuk meg, hgoy Bálint mi miatt elképesztően dühös.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 22:51:20

Ginával vajon mi lesz ha öribarija kiesik?? Diiiigó.

gazo 2020.12.19. 22:51:28

Fantom jön vissza kivéve ha Ginát viszi

2020.12.19. 22:51:28

Na, Villanyu kit visz ki? Hogy fogja kibírni, hogy ne mondja ki Ginának? Mondjuk ugyis Gina fogja megmondani kit vigyen

MmeChauchat 2020.12.19. 22:51:30

egy búcsúbazmeg csak belefért

Cimili2 2020.12.19. 22:51:33

huss, vár a bogi!!

hereverő heverő 2020.12.19. 22:51:36

No és akkor én megölelem a párnámat és PP ingéről fogok rémálmodni. Győzit nemnemsoha. Sziasztok, jóéjt.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:51:41

@Mók_Ica: Nem, még pont a villában kapja meg.

OriginalBlackMamba 2020.12.19. 22:52:01

könyörgöm küldjük vissza Vivit és essen ki Amandaaa!! Úgy megnézném Gina fejét, ahogy elveszti a másik szerelmét is :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:52:05

@pomac: Gina egyszemélyes siratókórussá fog átalakulni

Mók_Ica 2020.12.19. 22:52:48

renáta vivinek..... azon a helyen eszel, ahová szartál......:DDDDDD ezek azért beszélnek csak, hogy járjon a szájuk..... semmit sem mondanak.....

tvbuzi 2020.12.19. 22:52:50

Virág: Nem voltunk kapcsolatban de én kivertem neked te meg nekem..

mocskosmacska 2020.12.19. 22:53:14

Ha Amanda kiesik, akkor látjuk a romantikus összeölelkezését Digóval?

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 22:53:15

Most gonosz leszek: már csak azért is Amanda maradjon kinn, hogy a győztes érkezésénél lássuk Ginát.

pomac 2020.12.19. 22:53:28

@ppupu: nem is azzal van a gond, hanem hogy egész héten az megy majd

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:54:05

@tvbuzi: Ez manapság már csak barátságnak számít.

pomac 2020.12.19. 22:54:19

@Mók_Ica: meg ez rájuk is igaz csak a sok kakitól már nem látnak mert elsüllyedtek benne :)

Cimili2 2020.12.19. 22:54:24

@hereverő heverő: jó éjt!! gyere holnap este is!! :))

pomac 2020.12.19. 22:56:06

@OriginalBlackMamba: megkapja a vibrit és beveti. kap -20% szimpátiát és +50% a másik oldalon :)

Mók_Ica 2020.12.19. 22:56:15

@pomac: csak fordítva mondta......

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:56:24

nem emlékszem már, de a VV9-ben is utáltunk ennyire ápoltat mint most? Vagy csak az idő szépíti meg a VV9 ápoltakat?

gazo 2020.12.19. 22:56:41

Na jó a 4 szefós baglyot szépen egymás után remélem bedarálják. Amanda, Gina, Renata Fru sorrendben.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:56:54

Néha úgy érzem, hogy Ginának és Amandának is elege van egymásból, csak nincsen más, ezért lógnak egymáson.

2020.12.19. 22:57:23

@pomac:
RTL beteszi a nyugiba, kilövi LiveJasminra és termelheti a pluszbevételt :D

2020.12.19. 22:57:45

@gazo:
legyél kedves nem sértegetni a baglyokat

2020.12.19. 22:58:19

@tvbuzi: Kávboj hogy verte ki Virágnak? Prezentálnád?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 22:58:33

@OriginalBlackMamba: @Nátha ellen bálna: Bizony, bizony, menjen csak haza szépen. Ginának megszavazok papírzsebkendőket is, ha kell.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 22:58:40

@gazo: Ezt én is kikérem magamnak a baglyok nevében.

mocskosmacska 2020.12.19. 22:59:15

@ppupu: Én ott jobban utáltam az embereket. Itt azért van egy-két vállható figura. De ott? Radics, Csoki, Vivi, Hunor. Hát azok a legalja volt. (Kivéve Szandika, Alekosz, Oli, Éva.Hát azok jó nagy aljadékok voltak.) Meg az ottani párbajok. Amikor valakit kiválasztottak, akkor mindig kihívta azt, akit a leggyengébbnek gondol. Szinte láttad a pocsolyát ,amint maga alá vizelt a félelemtől.

gazo 2020.12.19. 22:59:45

@Alice from madness: jó jó leköphettek egy köpettel a lá Gina style

mocskosmacska 2020.12.19. 23:00:11

Frunak iszonyat ronda feje van.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:00:26

@mocskosmacska: Akkor csak az idő szépítette meg a dolgot

pomac 2020.12.19. 23:01:13

@Alice from madness: az ára biztos visszajönne:)

2020.12.19. 23:01:39

@gazo: nana, tessék békén hagyni a baglyokat

MmeChauchat 2020.12.19. 23:01:46

Amy kivihetné Gnút. Mindketten kinn maradnának.

OriginalBlackMamba 2020.12.19. 23:02:07

@Kiégett Hobbynyúl: Gina fejei a kiválasztás alatt.... igazi undorító és ő butázza le Vivit :D :D :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:02:31

Jé.... lefújták Gyűszű jakóját meg pólóját lakkal.

2020.12.19. 23:02:47

@pomac:
:D lenne az többszörös is. Hungarian realityshow celebrity plays dildo :DDDDDD

gazo 2020.12.19. 23:02:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jó jó akkor módosítok marabukra

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:03:49

vivi a konyhamalac.
most már nem mossa ezt le magáról.

Cimili2 2020.12.19. 23:04:02

@ppupu: renit, mert folyton ajvékolt és rikácsolt. fellélegeztünk amikor kiesett.

2020.12.19. 23:04:54

@gazo:
aha, ha én mondom akkor csak leköphetünk, ha Ő akkor egyből módosítasz? :D

2020.12.19. 23:06:16

@gazo: nem vagyunk mi lámák, bár ppupu közel áll hozzá

2020.12.19. 23:06:44

Győzi mögött Győzi a háttér. Én nem is vagyok egoista úgydöntöttem

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:07:13

Fitneszmodel? Na. Skype nincs?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 23:07:24

@OriginalBlackMamba: Gusztustalan. Meg kell hagyni. Még viselkedni sem tud ilyenkor. :D

mocskosmacska 2020.12.19. 23:07:27

@ppupu: Igen, Reni és Zsuzsu. Ők is nagyon alják voltak.

2020.12.19. 23:07:33

@tvbuzi: Virágon. Kiverni. Mit? Max squirt.

PYT 2020.12.19. 23:08:12

@Nátha ellen bálna: csatlakozom, szórakoztató lesz a driccmadár ajvékolása xddd

dmr94 2020.12.19. 23:08:16

Én elég hülyén érzem magam őszintén, főleg a legutóbbi két nap hogyvoltozása után.
Ennyire teljesen más dolgot látunk mi a napi összefoglalókban, mint amik a valós feszültséget generálják odabent? Még az is lehetne akár, hogy ez szándékos szerkesztői húzás de inkább az inkompetenciájukra tippelnék.
Most a végén ugyan láttuk, hogy ma már éleződött a Vivi-Amanda konfliktus, illetve az, ahogy a csapatok őket tolták az első védelmi vonalba, mint feltehetően leggyengébb játékosok de ez csak régebbre nyúlik vissza, amiről viszont mi nem kaptunk semmi infót szerintem.
Számomra még ez sem intuitív egyébként mert Amanda látszólag erősebb karakter Ginánál és kedvesebb is minden szempontból, ők kölcsönösen gyengítik egymást azzal, hogy folyton hergelik és uszítják egymást de szerintem Amanda jobban járna ha egyedül maradna, mint fordítva. Aztán lehet, hogy én nézem be ezt kurvára.
Ti mit gondoltok erről?

gazo 2020.12.19. 23:08:59

@Alice from madness: De látod Vélemény nem akar köpni, de úgy érzem Tőled jól esne. Megtisztelsz. :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:09:00

Győző, takarítasz az ügyvéd úrnál?

PYT 2020.12.19. 23:09:27

@ppupu: neem, ez olyan gereblyézhetős-flitteres sztem ;))

OriginalBlackMamba 2020.12.19. 23:09:38

nekem ez már abszolút zaklatás, amit Győző művel a betelefonáló csajokkal....

2020.12.19. 23:09:44

@gazo:
hát, ha erre buksz.... :D

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:09:45

virág for president :D

2020.12.19. 23:09:47

@ppupu: Hogyne lenne, csak alul nőtt ki.

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:10:01

akármekkora képzavar is

MmeChauchat 2020.12.19. 23:10:31

@PYT: akko legyen alpaka. Az még csak nem is láma.

2020.12.19. 23:10:33

@OriginalBlackMamba:
megérdemlik, házhoz mennek a lófaszér, utána mesélhetik, hogy "jajj bennevoltam a BV-ben". meg "beszéltem a győzivel"

2020.12.19. 23:10:59

@MmeChauchat:
az rohadt cuki állat <3

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:11:35

@dmr94: sztem direkt van így, sok mindent nem adnak ki nekünk hogy meglepődjünk hogy ez most hogy?
nem inkompetencia

MmeChauchat 2020.12.19. 23:11:40

@dmr94: valamelyik egyedül marad

2020.12.19. 23:12:23

@MmeChauchat:
mondjuk jelen állás szerint 99% hogy a valamelyik Gina lesz :D

gazo 2020.12.19. 23:12:59

@Alice from madness: igen büntess meg de nagyon. Csúnya rossz gazo. :)

De utána tipli mára nekem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:13:12

@Cérnahuszár a naív: Így van, ez inkontinencia. Szóval besza-behu

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:13:19

@dmr94: Nekem sem volt benne az öfik alapján Amanda, Vivire tippeltem vagy Mohra (mert Team B eddig mindig egységesen odarakta a jelet).

2020.12.19. 23:14:49

@dmr94: Annyira tolják a "szerelmi" szálakat meg Ginát, hogy a felszín 2 százalékát látjuk. Ezért hiszik Vivit gyengének, pedig a BV-ben ő viszi a prímet sokszor. Renátó nevetséges büntije meg elgondolkodtatta őket, hogy az RTL nem akarja, hogy kiessen. Semmi érdekes nincs abban, hogy egy ló nyerít, egy bagoly huhog, egy teve meg rühelli a lámákat, de az RTL szerint ez a műsor. Mi szerintünk meg nem.

2020.12.19. 23:15:10

@Fu Szekh Li:
én eddig még csak bunkó alpakákkal találkoztam amugy, egyik se szerette a simogatást, tök nagy csalódás volt :(
de tényleg nagyon puhák!

PYT 2020.12.19. 23:16:19

@dmr94: teljesen egyetértek, a világon semmit nem mutattak abból, hogy a Mandát tolták előre, se a mai, se a tegnapi öfiben semmi nem utalt erre, olyannyira nem, hogy amikor a nézőket szavaztatták meg a minap, hogy ki lesz a kiválasztott, Renátára tippeltek több, mint ötven százalékos arányban. Mert az ő dolgait láttuk, meg a driccmadár munkahetes ámokfutását... Amandáról semmi. Persze nem bánom, nem kár érte, bárkit hív ki, az kint hagyja, csont nélkül. Talán Renáta az egyedüli kivétel, de őt nem fogja kivinni, mert egy oldalon állnak.

2020.12.19. 23:16:49

Az úr ánusz mer' kúr.

2020.12.19. 23:16:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
esélyem nincs rá, de nem is terveztem. és mindig minden körülmények közt ember maradok.

2020.12.19. 23:17:20

Megismétlem: Cseréljék meg a BV és az öfik bejátszóit.

2020.12.19. 23:17:36

@Fu Szekh Li:
kedvenc gif-em, napok óta kerestem erre tök véletlenül akadtam bele ott ahol nem is kerestem eddig :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:17:54

@Alice from madness: Én egy cuki teve vagyok, aki imádja a símogatást. Az alpakák is lúzerek.

Bár egyszer láttam egy tevét, cukkolták a látogatók, aztán jól lecsulázta őket. Ja a dromedárok is lúzerek, elvesztették a másik púojukat, szerintem ellopta tőlük a driccmadár.

2020.12.19. 23:18:01

@Alice from madness: Legalább a parafadugót ne szopogasd akkor.

MmeChauchat 2020.12.19. 23:18:43

nna. iskolahét letudva.
még nyugdíjas tanárt se tudtak ravenni, h bemenjen

Fu Szekh Li 2020.12.19. 23:19:19

@Alice from madness: Ha kaja van a kezedben (egy leveles ág), akkor azért barátságosabbak. Néhányan.

2020.12.19. 23:19:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
a Vargának már kupakos a bora, de igérem befejezem a kinyalogatását

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 23:19:57

4. törtszámok : Előadók: Észbontók

MmeChauchat 2020.12.19. 23:20:27

az ősemberek lelőttek 1 állatot.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 23:20:29

Dzsina: Amikor az ősemberek LELŐTTEK egy állatot...

2020.12.19. 23:20:36

@Fu Szekh Li:
szénám volt csak, meg zoocsemege. de azóta már almát szoktam vinni az állatkertbe, nyíregyházán végigsétáltak velünk a szarvasok miatta a karám mentén :D

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:20:50

gina úgy mesél az őskorról, mintha ott lett volna

PYT 2020.12.19. 23:21:11

@Alice from madness: há'nemtom Alice, te hogyan fogadnád, ha minden arra járó megtaperolna, akivel csak talizol egy nap... te nem morczulnál be? ;)

2020.12.19. 23:21:14

@Alice from madness: Kupakos bor, istenem mit vétettem. Felpattintok egy Tokaji Fordítást Kati emlékére.

2020.12.19. 23:21:27

@Nátha ellen bálna:
semmin nem lepődök meg. tegnap 2 csaj azt mondta az Észbontókban, hogy a dínók 2020 éve haltak ki, miután Ádám és Éva leszakította a paradicsomot :D

nicu71 2020.12.19. 23:22:02

Mi zene megy az elóadás alatt

PYT 2020.12.19. 23:22:25

@Cérnahuszár a naív: mer' ott is volt, és maradt is fejben xddd

2020.12.19. 23:22:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
a parafa amiből a dugót készítik kipusztulóban van és nagyon drága lett az alapanyag.
egyébként meg egy nagyon finom vörösbor volt. Béka cseppjeire.

2020.12.19. 23:22:55

@Cérnahuszár a naív: Miatta haltak ki a mammutok.

Mók_Ica 2020.12.19. 23:23:07

na, mégis szerdán lesz a párbaj.... a vesztes otthon karácsonyozik

OriginalBlackMamba 2020.12.19. 23:23:09

"Holnap jön Vanda, a főnököm kedvence" - by Győzi :D :D :D mindent értek :D

2020.12.19. 23:23:10

@Kiégett Hobbynyúl:
visítva röhögtem :D imádom azt a műsort

SzabadEzANév? 2020.12.19. 23:23:40

Győző kimondta, amit mindenki sejtett, Vanda a főnök kedvence :))))

2020.12.19. 23:23:57

@Mók_Ica:
mikor van akkor kihívás?

2020.12.19. 23:24:21

@Alice from madness: Ezért kell hordóból lopóval szívni és inni a pincében. Vörösbor... Azzal főzni kell.

dmr94 2020.12.19. 23:24:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezzel nagyrészt EKG
én bevallom nekem Vivi relatíve szimpatikus, nem egy nagy ász, hozza a neki szánt vidéki naiv picsa szerepet de már azzal kitűnik, hogy sokkal kevésbé prűd, mint sokan mások
a többiek mintha őt tartanák ripacsnak pedig ebben is előzi őt nem is egy ember

@PYT: Renátó szerintem erősebb annál, mint amilyennek hiszik
nekem érdekes módon az agresszív kirohanásai sem tudják annyira ellenszenvessé tenni, mint akár Ginát, akár Danit, akik a nap 24 órájában tolják a tahó gecit
persze nagyon érik már Rencsónál a kizárás és szerintem is vállalhatatlan volt, amikor Bálint arcába mászott de nem érzem őt kifejezetten rosszindulatúnak
még picit sajnálom is Fru miatt, aki viszont hatalmas energiavámpír, remélem őt is mihamarabb kiküldik

PYT 2020.12.19. 23:24:52

Ahha, szóval Sumékör Vandi Őzi főnökének kiskedvence... így már minden világos. Mondjuk, nem újdonság.

Mók_Ica 2020.12.19. 23:25:17

@Alice from madness: alszom már..... csak erre ébredtem..... :DDDD nagyon becsípődött nálam, hogy amanda karácsonyozzon otthon :DDDDD

Kosztarika 2020.12.19. 23:25:20

Hozé eloszlatta minden esetleges kételyünket: sajnos nem én vezetem keddig a belevaló hanem a főnök kedvence, Vanda.
"Ennyike"

Fu Szekh Li 2020.12.19. 23:25:59

@Alice from madness: Mi alpakafarmon voltunk szeptemberben az Őrségben. Ott volt barátságosabb állat is.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.19. 23:28:10

Mára viszont eltolom a bringát, holnap ugyanitt. :D

Jó éjt nektek! :-)))

2020.12.19. 23:28:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
mondjuk édessel (és alázhatsz tovább, az édes vörös nem is rendes bor, i know :D ) elég szar a marhapörkölt :D
általában sárga muskotályt szoktam inni, ha borozok, vagy rozét, de most ehhez volt hangulatom. a száraz borokhoz éretlen az ízérzékelésem sajnos pedig próbálkoztam :D

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:28:24

@Mók_Ica: ó most vizslatom naptáram, akkor valakinek az lesz a karácsonyi ajándék hogy kiesik? XD
micsoda szivatás :)

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:29:37

miért nem tudják amerci csokikat úgy megcsinálni hogy mindegyik marcipános legyen?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:29:48

Vanda pedig nagyon hálás volt/lesz ezért a lehetőségért. Sokáig szopatta magát a gondolathoz.

2020.12.19. 23:30:05

@Fu Szekh Li:
tervben van majd, hogy arra járjak, köszi a tippet :)

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:34:43

@Bo(a)rder Gamer: az biztos, most akármelyik esik ki, jó lesz
engem vivi sekélyessége fáraszt.
semmi atomfizika sajnos, csak hogy a hét vezérnek szép volt a haja

2020.12.19. 23:36:19

@Cérnahuszár a naív:
semmi atomfizika sajnos, csak hogy a hét vezérnek szép volt a haja ----most én olvasok baromságokat vagy az van ideírva ami és akkor mit jelent ez így ebben a formában?
megtisztelnél a magyarázattal?

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:36:32

@Alice from madness: a boros dugó is nyugtalanít nem csak a csoki, sose tudom visszatenni az üvegbe, ezek mostanában már nem tudom miből vannak. armageddon közeledik

PYT 2020.12.19. 23:36:39

@dmr94: én ezt másként látom, Renátó üeglehet, nem rosszindulatú, de sunyi, alattomos, kétszínű; szemben Danival, aki tahó, az igaz, de csak stílusában az, faragatlan, de nem rosszindulatú, sőt, szerintem alapvetően jó srác. Ki tudja, hol szocializálódott, milyen a családi háttere, nyilván nem véletlenül próbálja utalni a párkapcsolatát, talán ebben nőtt fel; de amit én látok benne, az az, hogy helyén van a szíve, segít mindenkinek, aki rászorul - a kiközösített, meghurcolt Virág, talajrészeg Amanda, a munkahéten is szó nélkül bevállalta a nehezebb munkát, amikor senki nem akarta, és Robicsek nem akart maga kicseszni vslakivel, stb, stb... Szerintem rendes srác.

2020.12.19. 23:37:10

@Mók_Ica: Szerdán lesz a kihívás és szombaton a párbaj szokás szerint.

PYT 2020.12.19. 23:37:34

@PYT: utalni = uralni, bocsi :)

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:37:54

@Alice from madness: nem tetszett vivi előadása
asszem
de most már bizonytalan vagyok

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:37:57

@Alice from madness: Mer, bebaszcsiztál azé. :D Hajad fogjam? :) (De én sem értem :)

2020.12.19. 23:38:07

@PYT: Egyetértek. Nálam a rosszindulat és a szimpla tahóság közt basszusgitározni lehet a különbséget.

2020.12.19. 23:38:29

@PYT:
azér nyugtass meg hogy minden ideologizálás ellenére nem szívesen látnád Dánielt a lányod hallotávolságon belüli közelében.

2020.12.19. 23:39:17

@Bo(a)rder Gamer:
messze vagyok attól az állapottól, de annyi pont, hogy jól elbulizgatok itt a fülessel :D

2020.12.19. 23:39:20

@Cérnahuszár a naív: Fordítva tedd vissza a parafadugót mint ahogy kivetted. De igazság szerint ha kibontasz egyet azt illene meginni.

nicu71 2020.12.19. 23:39:43

@dmr94: Fb csoportokban Renató abszolut bukó,én sajnálom, olyan jol indult ,nem tűnt agresszivnek sem pedig butának,kifejezetten kedves is tud lenni,de mindent tönkretett az alkoholos befolyás. Vivi sem tul népszerű, jelen állás szerint utolsó helyeken vannak,náluk csak Ginamanda a kevésbé kedvelt/azaz utálják őket mint a szrt. Gina is egyre vállalhatatlanabb,ahogy jön elő a tróger Gina.Amanda kiesését nem tudom hogy fogja túlélni a villában.

2020.12.19. 23:39:48

@Cérnahuszár a naív:
:DDDD semmi gond. én ezt így elfogadom

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:41:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: próbáltam úgy is. Nem iszom meg, mert ha ebédhez főzöm a kajába, estére marad, mert mégse élhetek úgy mint a vellába hogy húzóra.... kell a látszat a kölök miatt

Fu Szekh Li 2020.12.19. 23:41:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Akkor miért írják a Művelt Alkoholistán egy-egy borról, hogy a második napra jobb lett?

LaciHogyVoltol 2020.12.19. 23:42:11

Első két hétben Amanda utolsó volt az én szimpátia listámon is, de mostanában egyre kevésbé irritál, igazából én RENÁTÓT, MERCIT, Ginát és Frut is szívem szerint hamarabb átbasznám a palánkon.

Egyébként nekem van egy olyan megérzésem, hogy most (akár kis szerkesztői rásegítéssel is), de visszaküldik Amandát, hogy kicsit változzon az erőviszony, mert a(z agyilag)sötét oldal nagyon meggyengült, és az ápoltak meg nagyon birkában nyomják, és nyájeffektben szavaznak meg csinálnak úgy álblokk mindent. Plusz szerintem az erőszakolós sztori miatt az RTL nem fogja párbajról visszaküldeni Vivient (szeretnének már pontot tenni a végére), így én látok rá esélyt hogy őt kinthagyja Amanda.

Plusz őszintén tegyük hozzá, hogy bár a BeleValóban többet látunk belőle, de Vivien jelenléte a főműsorban erőteljesen a 0 felé konvergál. Pont azt figyeltem, hogy az esti buliban még a háttérben sem tűnt fel egyszer sem, mintha ott sem lenne, egyedül akkor volt látható az öviben, amikor kiment cigizni a szakító Dani meg Virág mellé, de ott sem szólalt meg. Szegény lány ebben a szériában főszereplőnek nevezett, de statiszta lett belőle...

Ettől függetlenül én Vivire fogok szavazni, mert én is szeretném látni, ahogy Gina kardjába dől a nagy fájdalomtól, hogy mindenki kiesik mellőle, plusz Renáta és Fru is megérdemlik, hogy tovább agonizálhassanak azon, hogy mennyire elbaszták a helyezkedést bent. Plusz legalább, ha Amandát felállítják onnan, akkor már lesz annyi hely, hogy következő kiválasztáskor kényelmesen ráférjen az összes ápolt a kanapéra. :D

De azért kicsit gáznak tartom, hogy Vivien ekkora 0 szerepléssel most megint még legalább 1 hónapra bebetonozza magát bent. Mondjuk ebben még mindig nem ver rá Mercikére, aki ha most tényleg nem fog tovább Moh-n szenvedni akkor mit fog csinálni? Mert eddig ennyi volt a teljes performansza meg az idegesítő hélium hangon sopánkodás. Esküszöm, akármennyire irritál Renáta és Gina teljes személye, ezek a semmilyen karakterek még jobban basszák a csőrömet, ahogy elvegzálnak ott bent észrevétlenül...mondjuk Hunor is a második helyik elvitte 2 éve, de őt legalább férfi "eye candy" - nek be lehetett tudni kb. mint anno Jerzy-t, de ezek az idei ápoltak még ahhoz is gyengék...

2020.12.19. 23:43:10

@Fu Szekh Li:
van amelyiknek jólesik a dekantálás bár annak elvileg saját eszközei és menete van.
de nekem is volt má bor ami állt a hűtőben egy pár napig kibontva és utána finomabb volt mint kibontáskor

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:43:21

@PYT: Van szíve, de sok mindent nagyon rosszul csinál, ahogy írtad is. A cselekedeteiben pedig s azért érzek benne néminemű taktikát is.

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:43:54

@Bo(a)rder Gamer: nem néztétek?
sovány volt vivi előadása a honfoglalásról
vártam hogy azért több jusson eszébe, tipikus én vagyok az osztály neője és mindegy mit hordok össze akkor is tapsolnak
még gina is jobb volt a törtjeivel
ginának igaza van hogy vivi buta? ájnye.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 23:45:55

@Alice from madness: Értem csak kötözködni akarok. Kolléga azt írta, ha felbontottuk, igyuk meg.

PYT 2020.12.19. 23:46:30

@Cérnahuszár a naív: engem is, és rohadtul uncsi már, ahogy a szexualitást tolja folyton, annyira erőltetett... hányszor is hozta már fel, hogy az ő "pinije" babapini, nem "selyemsonka"? What the actual f*ck!? Láthatóan senki nem jött lázba tőle, hiába emleget annyit, senki nem pattan rá, hiába kiéhezettek a fiúk, itt eléggé kibukik pl, hogy valami nagyon nem oké nála. Én már régóta figyelem, esküdni mernék rá, hogy patológiás hazudozó. Nem véletlenül nem hisznek neki a bentiek sem, kiröhögik, de még a barátai is - kedvesen bár, de - szórakoznak csak a bezeg sztorijain.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:46:56

@Cérnahuszár a naív: de igen, csak nekem nem jött át elsőre az atomfizika és a töri gyors összekapcsolása. Valszeg, fáradok már. :)

2020.12.19. 23:47:23

@Fu Szekh Li:
majd méltóztatok gondolom Ő is kifejteni a szaktudását :) én már megkaptam mára, pedig tökre kedves voltam :(

2020.12.19. 23:48:14

@Alice from madness: Az édes vörös nem egy minőség, de hát a vermutot is megisszuk, nincs vele gond. Nekem a száraz fehér értelmezhetetlen, lévén a tokaji borvidék a kedvencem, ahol legfeljebb a változatosság miatt és max furmintot vagy szamorodnit iszunk szárazon. A rosé az fröccsbor. Szóval marad a félédes vagy az édes fehér. Furmint és hárslevelű párosítás elsősorban. Aszú, szamorodni desszertbornak. Sárga muskotályt az illata miatt imádom, de törkölypálinka kedvelőként nekem a fordítás és a máslás a kedvenceim. Sajnos mostanában nagyon kevesen foglalkoznak vele.

PYT 2020.12.19. 23:48:19

@Bo(a)rder Gamer: én nem, nekem ő valid; és vicces is.

2020.12.19. 23:49:16

@Fu Szekh Li: azt nem dugózod vissza, hanem hagyod szellőzni

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 23:49:45

@Alice from madness: Nyugodalmas jóccakát mindenkinek! Azért neked címzem, mert veled beszéltünk volt a Cruel Restaurant című japán alkotásról, amit én ezennel elvonulok megtekinteni.

PYT 2020.12.19. 23:51:31

@nicu71: köszi az infót, nálam is ez az erősorrend most...

2020.12.19. 23:51:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
aha, vannak kifejezések amiket nem is értettem :) a törkölypálinkát értettem meg a borfajtákat, a pálinkát nagyjából semilyen formában nem kedvelem pedig ittam már jót.

2020.12.19. 23:52:31

@Fu Szekh Li: Amerre én iszom, ott nem dugózzák vissza a bort. Nem azt mondtam, hogy mindet azonnal idd meg.

2020.12.19. 23:52:48

@Nátha ellen bálna:
na akkor holnap élménybeszámoló :D jó szórakozást :)

Cérnahuszár 2020.12.19. 23:53:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ah ezt megmutatom a fiamnak, amikor kiakad hogy nem száraz fehéret hoztam....apám is a szárazat választotta MMKK, ebben hasonlít a nagyapjához

PYT 2020.12.19. 23:53:55

@PYT: bezeg, pff.... xdd beteg, na, így akartam :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 23:54:46

@PYT: Nem kell, hogy mindent ugyanúgy lássunk :), de abban szerintem egyetértünk, hogy Top 3 játékos lesz.

PYT 2020.12.19. 23:56:06

@Cérnahuszár a naív: száraz mmkk, fehérben is, vörösben is, max a muskotály lehet édes de az is moderáltan - mondom én, aki amúgy a végletekig édesszájú, csokiaddikt ;))

2020.12.20. 00:00:32

@PYT: Nem ittatok még jó édesbort, mindössze ez az oka.

PYT 2020.12.20. 00:00:53

@Fu Szekh Li: apukám messzeföldön hírös borász volt (sajnos már nem él), és mi mindig szellőztettük a bort, én így tanultam...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 00:01:06

@Alice from madness: Fülem nyitott. Hallgatlak.
Btw neked sikerült megoldani a nickhez kapcsolodo email problemat? Delutan en is kuzdottem vele, de félretettem.

PYT 2020.12.20. 00:02:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaj deee, mazsolabort, aszút, de az desszert ;))

2020.12.20. 00:05:22

@Bo(a)rder Gamer:
nem, ha valaki rámír válaszolok a másik mailcímről, vagy megadom a skype-om ha valaki beszélni akar velem fórumon kívül :D
Dani meg nem lesz top3,. a Top 3 Virág lesz Bálint és Moh, ha az elméletem stimmel. ha nem akkor Bálint, Robi és talán Mörszí

2020.12.20. 00:06:03

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A jégbor egy nagyon jó édesbor pl :)

2020.12.20. 00:06:07

@PYT: Elsősorban a vörösborokat szellőztetik.

2020.12.20. 00:08:55

@PYT: Nem szeretem a mazsolabor kifejezést, mert számos fajtája van és teljesen mások. A kései furmint pl. még nem mazsolabor.

2020.12.20. 00:09:45

@Alice from madness: Csak nem kellemes szüretelni hozzá a szőlőt. :-)

Cérnahuszár 2020.12.20. 00:09:47

@Alice from madness: hmmm dani ellenfélként ginát, frut viheti ki, ha még bent lesznek. esetleg robit, de ővele szemben sztem nem jönne vissza. A többiekkel jóban van, azokat nem választhatja, ők se fogják. Esetleg amikor 4-5-en vannak bent, akkor kerül őrá sor kihívásban

2020.12.20. 00:10:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
az legyen a borkészítők és a szüretelők problémája én meg cserébe kifizetem az árát :)

2020.12.20. 00:11:42

@Cérnahuszár a naív:
sor fog rá kerülni, nem lesznek örökké bariik, még naggyon naggyon sokan vannak és még nagggyon sokat változhatnak az erőviszonyok

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 00:11:50

@Alice from madness: köszike :-) én is erre jutottam, mint b terv de mondom tolok egy ticketet neked hátha.:-)
Tényleg az instakövetők száma...Jogos.

Cérnahuszár 2020.12.20. 00:13:16

fru mi miatt is van kiakadva moh-ra, hogy rá pakol? ez is kimaradt az öfikből, valami történt köztük

2020.12.20. 00:13:46

Na búcsúzom lassan. Témára visszatérve, Renátót megmentették duplán a nem kizárással és az ebből fakadó villalakói kombináció által. Így jött a gyengének tekintett játékosok megpakolása. A szerkik megpróbálják majd Amandát erősíteni, láthatóan őt preferálják Vivi ellenében, de a nézők nem fogják hagyni magukat. Bárki mást választ Amanda tuti kiesik. Vivivel szemben egy relatív szoros párbajon minimális esélye van, de ehhez kell az RTL belenyúlása.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 00:14:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az édes kis vörös nem egy minőség, de hát spanyol csajokkal is dugunk, nincs vele gond. Nekem a német szőke értelmezhetetlen, lévén Skandinávia a kedvencem, ahol legfeljebb a változatosság miatt csinálunk meg dán csajokat. A finn bigék nem komolyak. Szóval marad a norvég vagy a svéd. Osloi, stockholmi elsősorban. Göteborgi, stavangeri desszertnek. A bergenieket a puncijuk illata miatt imádom, de fjordkedvelőként nekem az östersundi és a trondheimi a kedvenceim. Sajnos mostanában nagyon kevesen foglalkoznak velem.
Nem vagy te egy kicsit sznob?

2020.12.20. 00:14:50

@Cérnahuszár a naív: Frunak Moh tökéletes játszópajti lenne, de így Mercié lett a magának kinézett státusz.

2020.12.20. 00:16:05

@Fu Szekh Li: Borban sznob vagyok, vállalom. A bor egy sznob dolog. Én a magyar lányokat kultiválom, a svédeket átengedem.

2020.12.20. 00:19:25

Nem feltétlenül sznob dolog a bor. Ugyanakkor bármiből lehet sznob dolgot csinálni. Kaptam én már kávéból is hasonló gyorstalpalót :D

2020.12.20. 00:21:24

A kávét is eltartott kisujjal iszom amúgy és feketén, tej és cukor nélkül. A teák némelyikébe ellenben tejet vagy tejszínt töltök (pedig laktózérzékeny vagyok). Egyéb kérdés?

2020.12.20. 00:22:15

@Bo(a)rder Gamer:
nope, a főoldalon azt írják hogy a problémákat megoldja a nem jut eszembe a google böngészőjének a neve frissítése .80-as verzióra, de már .86nál vagy hol tart szóval halottnak a csók :D én az instant mailcímem megadom probléma nélkül bárkinek, mert erre van fenntartva a chates időkből, ugyhogy ez nem okoz problémát, ezért nem is izgat annyira.

2020.12.20. 00:23:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
a kávét 18 bar nyomású gépen főzöm, majd beletöltök 4 deci tejet és édesítőt is rakok bele :D akkor most örihari? :)

2020.12.20. 00:23:59

@Fu Szekh Li:
a posztodra reagáltam :D

2020.12.20. 00:25:54

A bor azért sznob, mert aki bort készít, az általában meg van győződve arról, hogy ő ért hozzá. Ez általában így is van, hiszen korábban ezek családon belül öröklődtek, igazodva a tájegység sajátosságaihoz. Az én családom egyik ága tokaji borvidékes, az ottani dolgokat vállalom, de ettől nem tartom magam borszakértőnek, a vöröshöz közöm nincs, mert a kékszőlőt eszem, nem iszom.

2020.12.20. 00:26:20

@Alice from madness:
mondok faszságokat, 15 bar

Fu Szekh Li 2020.12.20. 00:27:13

@Alice from madness: ugyehogyugye? :D
Na jóccak, folyt. köv.

2020.12.20. 00:27:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
jó fel ne vedd már, csak szívjuk a véred :) legalábbis részemről :)

2020.12.20. 00:27:45

@Alice from madness: Az amcsiknál jobban nehéz megerőszakolni a kávét. New Yorkban nem tudtam egy jó presszót inni, 4 dl volt a legkisebb adag.

2020.12.20. 00:28:47

@Alice from madness: Olyannak ismersz mint aki felveszi? Bárkit kiviszek és kint hagyom.

2020.12.20. 00:31:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
hála égnek sosem volt hozzá szerencsém. a starbucks féle borzalmat egyszer próbáltam, nem vagyok rá büszke, de fele ment a kukába. reggel a pressoból általában dupla adagot főzök és ahhoz kerül a tej a fél literes bögrébe, lehet nem 4 deci az a tej, sosem mértem. lapvetően a lattét szeretem, de nem vagyok hajlandó minden reggel elkészíteni hozzá a tejhabot, pedig a technikát ismerem hozzá. és szemes kávét iszom, frissen darálva, de én darálom, nem a gép, mert ha beleöntesz a gépbe egynél több adag kávészemet az ugy már az idő mulásával nem ugyanolyan ízű + egy frankó darálóm eleve volt így nem fogok 100 ezerér gépet venni csak azért mert az darál is.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 00:32:13

@Alice from madness: közben asszem találtam egy megoldast, uh megugrom :-)
De köszönöm, reszemrol a ticket zárható.

2020.12.20. 00:33:14

ja de az tény, hogy ég és föld a mostani 15 bar-os gép meg a klasszik kiöntős kávéfőző által főzött kávé között. ezzel a géppel minden kávénak amit venni szoktam nagyon szép és finom cremája van, a régi ilyet nem prezentált

2020.12.20. 00:34:42

@Bo(a)rder Gamer:
örülök hogy sikerült hozzátnnem a nagy semmit a megoldáshoz :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 00:43:45

@Alice from madness: :-) A szándékot azért értékelem.

Cérnahuszár 2020.12.20. 00:45:05

@Alice from madness: tényleg? el kell kezdenem nézegetni gépeket és lecserélni a klasszikot? eddig ragaszkodtam hozzá

2020.12.20. 00:48:02

@Cérnahuszár a naív:
En is meglepodtem. Nekem most egy alap Krupps van, lehet vele tejhabot csinalni meg kavet fozni, nem teljesen automata mert a viz mennyiseget en szabalyozom, elinditom a fozest es en allitom le. De teljesen elegedett vagyok vele es magasan veri akar a klasszik kavefozos akar a kotyogos kavet

2020.12.20. 00:53:33

@Alice from madness: Azért a klasszik kotyogóst is jó elővenni néha és egy jól lefőzött adag csodákat művel az emberrel. Van egy Bialettim erre a célra. Napi egy korrekt kávé kell, a többi lehet bármilyen, sajnos a munkám olyan, hogy sokszor jut a bármilyen. Na ahhoz olykor kell cukor. De az olaszoknál reggelihez kirakott gőzölgő presszó vagy ristretto utánozhatatlan.

2020.12.20. 00:54:30

Na jóéjt, elvonultam szunnyantani.

2020.12.20. 00:55:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Nincs kotyogosom mar, a Krupps van meg en es nagyon jol vagyunk mi igy kettesben, nem gondolkodunk partner bevonasan

PYT 2020.12.20. 01:36:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nah ebben a témában viszont én vagyok sznob, tudnék beszélni bármeddig, ha kávéról van szó, és nem, a kotyogóssal lefőzött folyadéknak a leghalványabb köze nincs egy tuti eszpresszóhoz.. ;p és még Olaszországba sem kell elmenni ma már, vannak olyan megfizethető fullos gépek ma már, hogy... nna. Inkább abbafejezem, mondom, ha belekezdek, lelőni se lehet, és nem akarom szétoffolni a kommentszekciót... :))

Blogmoci meg... kösse fel magát, sima lemondással én már nem elégszem meg, enough is enough, irgumburgum! ;) Megint kidobott, már a válaszomat borügyben el sem küldte, és semmi módon nem engedett vissza, míg nem most bepróbáltam laptopon, és huhh, simán belééptetett, plusz végre lett megint helyesírásom! Üdítő élmény a különféle mobileszközökkel való bénázások után (csúsztatásos gépelés, autocorrect és társai), mit ne mondjak.. :)

PYT 2020.12.20. 01:42:08

...és miután mindenki kifeküdt, én is elköszönök, remélem, nem tervez megint diszkriminálni az inda... holnap ugyanitt! :)

kozi001 2020.12.20. 02:12:20

Moh Bullshit mellébeszélést meg magyarázkodásait rossz hallgatni.

Inkább akkor essen ki valamelyik ebből a párocskából h ne kelljen többet hallgatni!

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 04:05:19

@Alice from madness: [Csak suttogva mondom, annál a cégnél vagyok videó vágó, izomból rejected lenne a tartalom, már csak a márka miatt is :D egy lyukas garast nem tudna az RTL termeltetni az oldalon :D címet meg nem mindegyik típusú tartalom kap, de kb hasonló színvonalban. Címezni rettenetesen utáltam, mert borzasztó repetatív volt. :D]

kipcsak harcos 2020.12.20. 06:43:58

Alapvető élelmiszeres jó reggelt kívánok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.20. 07:19:15

@nicu71:

Renátóból kiindulva ezért hangoztattam mindig, hogy küldjenek be piát nekik minden nap, így gyakrabban elő jön ki milyen ember, Renikének folyton előhozza a paraszt dakota vérét az ital, simán benne van hogy a csávó egyszer összeszúrkál valakit a dizsibe, mert penge mindem rómainál van.
Egyébként én Frunak adok igazat, tényleg gusztustalan volt Renáta mikor a Hét dolgozóját Gináztatta.

Amanda meg elég jól felhozta nálam magát a munkahéten, erre jön a jelölés és belőle is kibukik a seggfej énje, én látatlanban is a másik félre szavaztam, bárkit visz ki, valszeg Vivit.
Bár az is igaz hogy az erőviszonyoknak meg az lenne jó ha Amanda térne vissza, fene tudja.
Vivi se egy nagy partygép, szerkik vért izzadnak hogy valamit kihozzanak a csajból, tőlem mindegy ki megy vissza, ez pont egy olyan párbaj lesz ahol komolyabban nem tudok izgulni egyikért sem.
Gina meg detto olyan mint Renyhe volt az előző szériában, pont úgy produkálja magát, és ha még ital is van, akkor ő is igazi Római :))
Meg azok a mimikák, jézusom :O

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 07:38:39

Kénytelen vagyok a következő párbajon Amandára szavazni, mert valószínűleg Amanda-Vivi párbaj lesz, és tulajdonképpen Amanda sem kevésbé szimpatikus, mint Vivi, csak nagyon beszippantotta őt Gina, és kiváncsi vagyok egy Ginátlanított Amandára. Ha Ginát választották volna ki, akkor egyértelműen Gina ellenfelére szavaztam volna, bárki is az. Vivi nagyon behúzódott Bálint véd ernyője alá, de ugyanezt teszi Mercike is, meg Virág is, mindketten tipikus falka szavazók. Értékelem Mohban (most először értékelek benne valamit), hogy kiszavazott a falkából, és Renátóra tett. Fru esetében a kiszavazás szerintem inkább számító önvédelem volt, mert tudta, hogy ha Vivire szavaz, és véletlenül Vivi lesz a kiválasztott, akkor ő is célpont lehetne egy kihívás alkalmával a következő párbaj résztvevő posztra. Többetekkel egyetértve én sem értem, hogy miért gondolják a játékosok Ginát annyira erősnek, hogy egy jelet sem kapott még eddig...? Tetszett Robi megjegyzése Amanda árulkodó arcmimikájával kapcsolatban. Az is tetszik Robiban, hogy ő mindig úgy tud valakire jelet rakni, hogy közben igyekszik nem sértegetni az illetőt, és egészen okos gondolatokat fogalmaz meg a jelrakás ürügyeként.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 07:40:24

@VV Erőlegény: Mondjuk, ha Amanda visszajön akkor nem lesz Ginátlanítva, de reménykedem benne, hogy a következő párbajra Ginát küldik majd ki, és utána előállhat egy ilyen helyzet is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 07:50:34

@szociál: Renátó ebben a műsorban tipikus fő lúzer szerepet tölt be. Az első perctől kezdve vakon van, a taktikáról fogalma sincsen, érzelem vezérelt játékos, aki alkoholos állapotban teljesen kiszámíthatatlan. Szerintem, ha sokat itatják még a társaságot (márpedig fogják), akkor Csoki mintájára párbaj nélkül fog kizárásra kerülni a játékból. Ez volt az utolsó figyelmeztetése! Viszont Renátó legnagyobb problémája a játékban ez a fapina szerepet alakító energiavámpír Fru, akibe tényleg belezúgott, amilyen ostoba.

Cérnahuszár 2020.12.20. 08:29:54

@VV Erőlegény: renato útja hatsávos útként világít sajnos
kijön, visszanéz, rájön fru játszott vele.
minden nőt hibáztatni fog, kutyául bánik velük, nem egyet keres akit kiismer és látja hogy rendes, hanem a sértettségét rendezi mindenkin.
ez visszaüt, elválik, garantált zűrös kapcsolatok

kozi001 2020.12.20. 08:30:55

@LaciHogyVoltol: Moh-Merci szenvedését és magyarázkodásait már kihagynám. Inkább esne ki valamelyik.
Hallgatni is fájdalmas. Az a faszi olyan segg hülye, mint a neve.

LaciHogyVoltol 2020.12.20. 08:35:16

Azért a szereik húzhatnának valamit jót, mint anno a Virág meg lilakendőzése.
Csinálhatnának mondjuk egy erősen meghekkelt Secret Santat, egyesével beterelik az ápoltakat a nyugiba, hogy ott húzzák ki teljes titokban, hogy kinek találjanak ki ajándékot, de persze minden alkalommal amikor bemegy egy ápolt az összes fecnin annak a neve lenne, akit a szereik akarnak. Bálint kihúzhatná Vivit és megsúghatnák neki a szereik, hogy a Karácsonyi Csodára való tekintettel BÁRMIT ajándékozhat neki, és ő átruházná a lila kendőt...Amanda szerintem annyira idegbe jönne, hogy önszántából kisétálna a villa ajtón. Ha Vivit bevédenék kb. senkit nem tudna választani. Maradna esetleg Virág, de tőle meg fosik ezerrel (jogosan)!

LaciHogyVoltol 2020.12.20. 08:36:20

szereik = SZERKIK, nem tudom miért működik ilyen agresszívan az autocorrect...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 08:44:52

@LaciHogyVoltol: Én ezt a logikát nem értem... Mivel érdemelte ezt ki Vivi nálad, azzal, hogy behúzódott a nagy falkába, és az aktivitása csak arra predesztinálja, hogy a 18-as karikás BV-be kerüljön bele a szex chat telefonálás szerű fantáziálgatásaival? Bálint védett, Robi védett, most még Vivit is bevédenéd, miért... ? Amúgy az előző kettő, ha gentleman simán át is adhatná neki a védettségi kendőt, ők úgy sincsenek kiesési veszélyben.

Pamutbojt 2020.12.20. 08:49:01

Fajtársék minél tovább maradnak bent, annál rosszabb lesz a megítélésük, és ez a kinti fajtársaknak nem biztos, hogy jó. Ostoba (egyenesen sötét), agresszív, erőszakos, elnyomó....ilyen tulajdonságok jöttek, és erősödnek.

Cérnahuszár 2020.12.20. 08:49:20

@LaciHogyVoltol: se amanda, se vivi nem túl érdekes a játék szempontjából, a csatornának az a jó ha kiesik valamelyik. Plusz az az érdeke hogy digo egykori csapata felszámolódjon gyorsan, és elkezdődjék a kemény mag önfelemésztése. Az szép lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 08:49:34

Bálintot sem értem, hogy mit csodálkozik, és utálkozik azon, ha a korábbi ellenfelei, végül is tisztelve az eddigi párbajsikereit megpróbálnak helyezkedni az irányába. Igazából a saját szövetségesei esetében sem biztos, hogy csupán az őszinte barátság jele a szövetkezés, csak rájöttek arra, hogy eddig nem tettek rossz lóra azzal, hogy az ő csapatába csapódtak...

hereverő heverő 2020.12.20. 09:06:05

Lóreggelt minden kedves sznob és félsznob olvasónak, én teát iszom 15 hpa nyomáson és dekantált szellőztetett kosztarikai csokit eszem hozzá reggelire. Eltartott kisujjal és feltartott farokkal babapiniselyemsonkát nyalogatok frissen sült zsemlével.

Cérnahuszár 2020.12.20. 09:21:01

@hereverő heverő: el fogsz kárhozni
ennyi hedonizmust

Fu Szekh Li 2020.12.20. 09:22:04

@hereverő heverő: Saját farokkal ki(ke)vert majonézzel?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:28:28

@hereverő heverő: Jó reggelt! Tudsz élni tesó :). Azt mondják addig jó, amíg a reggeli merevedés nem a derekadban áll be, úgyhogy hajrá! :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 09:31:42

@hereverő heverő: Jobb hajnalt tesó! Szívemből szóltál, így vígad reggel egy igazi magyar úr. Mondjuk sonkából váltanod kellene a 24 hónapig szárított Serrano sonkára geca, mert így nem leszünk barátok és azt eredeti francia baguette-tal/tel/tól kellene enned. Csak mondom. A maradék Baguette-et pedig mártogasd kérlek eredeti olasz extraszűz olivaolajba. Érted tesó... adjuk meg a módját.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 09:33:25

a lófaCt, senki nem ehet semmit, amit nem saját maga szüretelt/nevelt/termelt ki.

Kosztarika 2020.12.20. 09:35:08

Jöttem, láttam, beköltöznék (nem)
Sziporkáztok ma reggel. :))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:36:18

@ppupu: Ne felejtsd ki az orosz kaviárt, hogy igazán interkontinentális reggeli legyen. Ha már megadjuk...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:38:47

@Cérnahuszár a naív: Én az ilyen egésztestesből a bőrt kedvelem. :) Nem magamon :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 09:40:33

@Bo(a)rder Gamer: Meg a thai lánykát, aki a feltartott farkát megkezeli.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 09:42:23

@Bo(a)rder Gamer: De jó, hogy szólsz majdnem szégyenben maradtam. Blincsiki kaszpi tengeri beluga kaviárral ezt nem lehet kihagyni a jó reggelihez. Én is azon nőttem fel, sosem felejtem el az ízét és hozzá a szamovárban forralt vízzel felhúzott fekete teából készült zavárkát.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:43:13

@Fu Szekh Li: Na ezt most én nem akarom vizualizálni!

Kosztarika 2020.12.20. 09:46:38

@Bo(a)rder Gamer:
Mi van Alízzal, csak nem másnapos? Máskor ilyenkor már rég itt eszi a fene. ;))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.20. 09:47:36

@VV Erőlegény:
Bálint helyében "mikor ivós" nap van kicsit rámennék Frura, hátha megint kijön az állat Renikéből, és akkor párbaj nélkül kivágják mint macskát Renátát, és ezzel mindenki jól jár :)

Sztem le kell felezni a Muppet show két fószerét, akik egyfolytában morognak, Amanda nélkül majd Gina megmássza Robit, vagy Renátát.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 09:48:13

@Bo(a)rder Gamer: De miért??? - kérdezi Ábel :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 09:48:36

@Kosztarika: én nem vagyok sznob, ez csak náluk dívik

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:48:40

@ppupu: Egészségedre bro. Most már én is kenek egy vajas szenyát!:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:50:23

@Fu Szekh Li: Mert ma épp nem vágyom ázsiaira, tegnap kínai volt ebédre. :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 09:50:24

A többiek meg, áááá nem szemenként daráljátok a szigorúan 34,43% robusta + 65, 57% arabica kávéból álló keveréket? Hol éltek basszus... ?

Kosztarika 2020.12.20. 09:52:10

@ppupu:
És a macskaszaros kávé bejövős?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 09:52:27

@ppupu: remélem carrerai márvány borítja kávézó helyiségedet a padlózatától a tetőzetig!

Cérnahuszár 2020.12.20. 09:52:41

@Bo(a)rder Gamer: és finom volt?
(végre megtudjuk érdemes-e kannibálkodni)

Kosztarika 2020.12.20. 09:53:45

@úgymond olvasó mmkk:
Fenét. Fehér csempe és mindjárt jön az ápoló a nyugi-szurival.

kozi001 2020.12.20. 09:54:26

Moh-hoz tényleg passzol a szakmunkásbajusz.
Neki inkább valami segédmunkás bajusz kellene. Ha lenne ilyen.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 09:54:55

@Kosztarika: Persze az a nap csúcs pontja. Csak nem mindegy, hogy fiú vagy lány cibetcica fossa le vele a földet. Csak az a baj, hogy Dolce Gusto kapszulát nem csinálnak belőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.20. 09:55:15

@LaciHogyVoltol:
Nem kell Santa heck Vivinek, mert sztem Amanda ellen vissza megy, sokat nem komálják Amandát, Gina barátnőjével aki a leggázabb brazil szappanopera sztár a VV történetében.
Bár ha röhögni akarnak akkor vissza megy Amanda, csak kib*szásból :)
Én nem néztem BV-t mostanában, de ha Vivike ennyire szexfüggő kamugép, akkor lehet még Amanda is kint hagyja, BV nélkül mindenki tiszta lappal vinné végig a VV-t, minden ápolt makultálan szűz kópé lenne a nézők szemében :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 09:56:06

@Bo(a)rder Gamer: Fujj, kannibál. De remélem, előtte három napig pácoltad szegényt eredeti pekingi szójaszószban :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 09:56:32

@Cérnahuszár a naív: mondanám, h egyszer elment, de csak félreértenétek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.20. 09:57:40

@kozi001:
Ahogy Ginához passzol a kukás mellény, úgy Mohhoz a bajuszka :)
Még jó hogy Mercike megszabadult Mohtól, nálam feljött a csaj a munkahéten, nem rítt a szája hanem dolgozott.

Cérnahuszár 2020.12.20. 09:58:20

@Bo(a)rder Gamer: gondoltam is hogy ma azért nem kívánod mert tele vagy, akkor ezt most így itthagyom

Cérnahuszár 2020.12.20. 09:59:38

@szociál: tényleg megszabadult? tegnap? erről a drámáról lemaradtam

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 10:00:57

@szociál: Pedig néha érdemes BV-t nézni, mert árnyalja a képet a skacokról, meg előfordulnak egész jó tartalmak, pl a tegnapi egész vállalható volt.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 10:05:50

@Fu Szekh Li: Nem, tegnap gyorsban voltam, nem volt kedvem ilyenekkel vacakolni. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 10:20:52

@Kosztarika: remélem valamelyik púpjába kapja..

Gia 2020.12.20. 10:23:43

@Cérnahuszár a naív: Korábbi felvetésedre:szerintem azért rak jelet Fru Móra,mert becsípődött neki az veszekedésük Merszi miatt.Meg nincsenek is egy hullámhosszon Móval.

Gia 2020.12.20. 10:25:32

Facebookos reakció Amanda kiválasztására a jövőt vizionálva:"Repül a bálna.." :-DDDDD

Qqts 2020.12.20. 10:32:34

Jooo reggelt, kellemes delelottot Triumviiirek es mindenki :)

Kigourmet-oskodtatok magatokat? :) lattam volt minden, borocska, kavecska, reggelicske :)
Borbol senki nem hozta fel se a Dankot, se a La Fiestat, de meg egy jofajta asztali koccintost se, amit altalaban a haz borakent fogyaszt a magyar buszken. Kv-bol hianyolom a 3az1bent reggelibol pedig a parizert.
Egy valamire valo telepinek ez mind meg volt mar elete soran, nekem is:) eljenek soka a panelprolik ❤️

Qqts 2020.12.20. 10:34:57

@Gia: Viirem, mi gyongyszemre bukkanttal :))

Erdekes, hogy sok nezo remelte Rencsi bacsi kizarasat. Legalabbis a facebook kommentek ezt mutatjak.
Vajon a vellalakok azert nem soroztak meg Mr.Agresszort, mert feltek, hogy a szekrenyajto helyett a jelrakokon csattan az okol?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 10:37:19

@Qqts: a tablettasrol nem is beszelve

Gia 2020.12.20. 10:37:48

@Qqts: Azért nem zárták ki,mert nem élő személyt akart kupán csapni.Jaja,lehet,hogy fílnek tőle az ápoltak.

Qqts 2020.12.20. 10:38:12

@úgymond olvasó mmkk: az asztali koccintos nem tablettas? Keverem a szezont a fazonnal?

Qqts 2020.12.20. 10:39:22

@Gia: en nem is vozionaltam kizarast..bar, ha polo tepkedesert jar, akkor szekrenyajto csapkodasert is, hiszen nem rajta mult, hogy az az ajto agyon csapja-e Fru kisasszonyt, csupan a szerencsen..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 10:45:52

@Qqts: az ugyfeleim szerint nem, de en nem vagyok jartas a tablettas-koccintos borok vilagaban

Gia 2020.12.20. 10:49:32

@Qqts: Fru messzen volt.A zágyba.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 10:50:23

@Bo(a)rder Gamer: Ja, akkor azért csak egyszer ment el :D

Gia 2020.12.20. 10:51:32

@Alice from madness: Sija!Olvastam,hogy voltál szolis recepciós.Képzeld én is.Napozni lehetett a szívemnél. :-)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 10:55:03

@Fu Szekh Li: Végülis azért kaptátok a labdát, hogy lecsapjátok :). Ez az én kis ajándékom Nektek karácsonyra! :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 10:56:00

Szép ez az ív itt a tokaji fordítástól az alföldi tablettásig.

2020.12.20. 10:58:31

@Post Modern Prometheus:
Mik ki nem derulnek :D volt amugy ott ismerosom, asszem chatet kezelt de nem vennek ra merget.

@Gia:
Csak szoban voltam az

Fu Szekh Li 2020.12.20. 10:58:44

@Bo(a)rder Gamer: Nem mondhatod, hogy nem használtuk ki :D

Gia 2020.12.20. 11:02:22

@Alice from madness: oh,én meg elhittem.Az az igazság,hogy nagyon hosszú volt végig pörgetni tegnap délutántól ma reggelig a termést és elkerülte a tréfa a figyelmem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 11:02:33

@Fu Szekh Li: Ha nektek is jó volt, akkor én is örülök. Sok mindenben így vagyok ezzel :)

2020.12.20. 11:04:13

@Gia:
A celszemely is elhitte anno

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 11:11:11

@Alice from madness: Mert a többség hajlamos mindent elhinni, amit két szempilla-rebegtetés között hall :)

2020.12.20. 11:26:49

@Kosztarika:

Nagylelku hangulatban voltam ma reggel es hagytam teret Neked :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 11:31:29

@Alice from madness: átjárta a karácsony agyad minden szegletét :D

2020.12.20. 11:33:53

@Fu Szekh Li:
Az igazat megvallva borzasztoan viselem a masnapossagot es egesz nap tart, ugyhogy arra odafigyelek, hogy elkeruljem.
De meg mindig tartom hogy a Topszli igenis finom vorosbor, legalabbis nekem :)

@úgymond olvasó mmkk:
Az, pont az jarta at

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 11:35:22

@Alice from madness: végülis a karácsony egyik színe a vörös :DDD

2020.12.20. 11:36:51

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor egy joint is valid lenne mert a masik meg a zold

hereverő heverő 2020.12.20. 11:37:26

Jáájj elmegyek kicsit szerelni a házban aztán mit összehoztok itt reggelire :) mindenkinek külön EKG, én tök jót derülök rajtatok cimborinák és cimborák :DDD majjövök, még nem vagyok kész a házi atomreaktor másodlagos hűtőkörének standby szivattyúi vészindító áramköreivel.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.20. 11:37:49

Pálinkás jó reggelt! Azaz már napot, de sebaj. :-))

Személy szerint marhára nem érdekelne, hogy Amanda vagy Vivi esne ki, mindkettő súlytalan végeredményben, de mégis a fantomképre szavaztam. Nem csak azért, mert szép lesz Dzsina hsztije, amikor kiderül, elvesztette országos barinőjét, hanem azért, mert ha valamit nem tudok elviselni, az az, amikor észérvek nélkül, sértegetéssel, gyűlölettel teli indoklás hangzik el a táblánál. Amandától pedig eddig mást nem láttam, ahogyan kebelbarátnőjétől sem.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 11:38:05

@Fu Szekh Li: ugye? ízlésemben Villány párti vagyok, és mivel szorult belém némi (ex)lokálpatriotizmus a Balaton-Felvidék borait is kóstolgatom. de ízlésről nem vitatkozom, bár a tablettást azért kihagyom.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 11:39:53

@hereverő heverő: mindig csak beköszönsz aztán lelépsz tesó. Kapcsolási rajzot küldjek?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 11:41:59

én meg nem szeretem (már) a bort. maradhatok?

2020.12.20. 11:43:53

@Kiégett Hobbynyúl:
Jajj jo hogy irod en is nyomok a fantomra.
Nalam szintiszta rohadeksag az egyszeru indok, akinek a kiesese nagyobb port kavar bent, az ellen szavazok mmkk

2020.12.20. 11:44:27

@úgymond olvasó mmkk:
Már csak traktorgumis hazipalinkat iszol,mi? :)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 11:47:26

@Alice from madness: Mi az egy Tokaji Fordításhoz képest? :D

Mondjuk én voltam anno egy Tállya-Felsőtárkány NB2-es kiesési rangadón, ahol felsőtárkányi vezetés után nyert 3:1-re a Tállya. Mivel a borvidék stimmel, ezért ez egy igazi tokaji fordítás volt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 11:48:41

@Alice from madness: nem, vodkát :))) meg a vadászt is megiszom, igaz, rakok bele egy csomó kólát, hogy elnyomja a bort :D

Fu Szekh Li 2020.12.20. 11:49:36

@Alice from madness: de csak eredeti John Deere traktorgumival.

Gia 2020.12.20. 11:51:15

Nagyon kettős érzésem van..Tök jó lesz Gina gyászát nézni ha Amanda kicuccol a vellából,de egy hééétig???
Amúgy ha Amandának lenne agya akkor a saját mocsarából választana és úgy lenne esélye visszajönni.Bár akkor meg a napraforgósága miatt nem lenne sokaknak szimpi.
Pedig jobb lenne ha Amanda maradna,mint Gina.Gina fertelmes.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.20. 11:51:22

@Alice from madness: Az is sokat nyom a latba. :DDDDD
Sokat nem vesztettél, csak a szokásos volt a sötét oldalról. :D

2020.12.20. 11:51:27

@úgymond olvasó mmkk:
Ohh, vodka...kamaszkori szep emlekek

2020.12.20. 11:52:08

@Gia:
Nem nem egy hetig. Onnantol addig mig Gina ki nem esik felvaltva fogja Amandat es Digot gyaszolni

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.20. 11:53:01

@Gia: Nincs annyi vér a pucájában, nem ésszel dönt, pedig 2 párbaj után sejthetné, hogy rossz lóra tett. Arra vagyok kíváncsi, hogy miután PP elmondta a különbséget a múltkor, vajon elhiszik végre, vagy sem.

Qqts 2020.12.20. 11:55:01

Fiatalon mindenki ivott silany piat. Ma mar en is a minoseget preferalom.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 11:58:54

@Alice from madness: Az aszú deriváltja (csak hogy kijöjjön belőlem a matematikus):
vinopedia.hu/forditas
Jobb évjáratnál megfelel egy könnyedebb (3 puttonyos) aszúnak. Persze szigorúan csak lopóból a pincében, vagy dugóval lezárt üvegből :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 11:59:42

@Qqts: Húú, ha a Kalinka mesélni tudna :)

Qqts 2020.12.20. 12:01:20

@Bo(a)rder Gamer: ugye, hogy ugyee? Ki is razott a hideg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:03:47

de ha mán' ilyen nagy borszakértők vagytok, mondjátok el nekem, milyen vörösborba áztassam az aszalt szilvát. sütök egy aszalt szilvás-étcsokis kekszet, meg dec. 25-re tervezek egy aszalt szilvás sajtos pulykamellet. és a receptek csak annyit írnak, hogy áztassam vörösborba a szilvát.

Gia 2020.12.20. 12:04:24

@Alice from madness: Feltételeztem,hogy Gina egy hét múlva kiesik. :-) Vagy adja fel a játékot önként.Díjjaznám.Ja,díllyaznám egy osz kárral.Bár neki Digó kár kell.. :-)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 12:04:35

@Qqts: Egyetem alatt az albiban méteres magasságban gyűltek az üvegek az egyik szobában. Persze ha visszaváltható lett volna akkor nem.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 12:04:39

@Bo(a)rder Gamer: Csak hogy sznob legyek: nem, matematikus. De a tanári diplomám is megvan :D

Qqts 2020.12.20. 12:06:42

@úgymond olvasó mmkk: feheret vagy roset iszom, vorosborban nem tudok segiteni. Esetleg eger kornyeki kommentelo van-e? Hatha tud vmi jot :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 12:09:41

@Fu Szekh Li: Csak említetted, hogy tanár is vagy és ő azon a vonalon elég ismert név, azért gondoltam. (bár már nem aktív).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:09:45

@Qqts: én meg semmilyet :D apa szokott ezekben a dolgokban segíteni, de ma reggel meglátta a következő két heti vezénylését, és azt mondta, az idei karácsony érdeklődés hiányában elmarad (meg még felemlegette a főnöke összes felmenőjét, meg megátkozta az utódait hetedíziglen), és nem lehet vele semmiről beszélni :(

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 12:12:05

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk nálam valszeg nem a boron bukna meg a dolog.:), de így érzésre, nézve a hozzávalókat én az édesre tippelnék.

Qqts 2020.12.20. 12:13:12

@úgymond olvasó mmkk: szegeny, kuldok neki egyutterzest.
Nos, ilyenkor elo kell venni, hogy apuci pici lanya vagy, mese nincs. Oda kell bujni hozza, megszeretgetni es csak megenyhul az atyai sziv. En is ezt tennem, de en mar nem tudom.

kozi001 2020.12.20. 12:23:23

Merci: "Nyilván azért nem rakhatok jelet, mert jelet kell rakni"...

:D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:32:30

@Bo(a)rder Gamer: :))))) nekem mindig azon bukik, mindég.

@Qqts: dolgozik 24, 25, 27, 28, 31, január 1.. én is agyonb@sznám a főnökömet a helyében :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:33:06

@Fu Szekh Li: ugyan mi ez a pár fillér, amibe kerül.. :DDDDDD

Qqts 2020.12.20. 12:37:51

@úgymond olvasó mmkk: ez a beosztas nelkuloz minden emberseget. Mondom ezt ugy, hogy en kifejezetten ruhellem a karacsonyt. En ismeretlenul is utalom apukad fonoket!

Fu Szekh Li 2020.12.20. 12:38:37

@Bo(a)rder Gamer: Már régóta nem vagyok abban a szakmában.
@hereverő heverő: Őt sem. Anno évente 25-30 matematikus végzett csak az ELTE-n, tanár meg négyszer annyi. Szerinted Mercike ismeri az összes asztalost?

Fu Szekh Li 2020.12.20. 12:40:41

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem sem érdemes ezen garasoskodni.

2020.12.20. 12:41:10

@Fu Szekh Li:
Persze, hogy ismeri, nemzetkozi viszonylatban is :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 12:44:02

@Fu Szekh Li: Nem csodálkozom, hogy váltottál...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:44:50

@Qqts: ez van már évek óta, talán 10 éve nem volt olyan, hogy 24 és 26 között mindhárom nap itthon lett volna

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 12:45:59

@úgymond olvasó mmkk: nekem meg a tálaláson, jut eszembe az ezüst étkészletet ne felejtsem el eltörölgetni a karácsonyi menühöz (ami nem lesz :))

Fu Szekh Li 2020.12.20. 12:50:16

@úgymond olvasó mmkk: Ja, és remélem, hogy a csokoládé vadon termett, kézzel szüretelt bolíviai kakaóbabból készült, mert ennyinek azért minimum meg kell lennie.

2020.12.20. 12:51:33

@Fu Szekh Li:
:DDDDD
Ez menni fig meg egy darabig, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 12:55:18

@Fu Szekh Li: csokoládéban nem ismerek tréfát, holnap érkezik a repülőgép Bolíviából. háromfélét rendeltem, és Michelin csillagos séfek fognak kóstolni, hogy a legjobb minőségű legyen a keksz.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 13:05:54

@Alice from madness: Szólj, ha unod.
Amúgy én is rettenetesen sznob vagyok, bár a hondurasi, kolumbiai vagy guatemalai kávémat nem én pörkölöm, de frissen darálom, és egy időben Aeropressen nyomtam át. Boroknál a testes vörösök (Villány, Szekszárd plusz Balla Géza) és a reduktív fehérek a kedvenceim, csokoládénál is a minimum 70 %-os kakaótartalmúak játszanak. De tudom magamról, és tudok nevetni rajta. Azért szórakozom most is ezzel.

Kosztarika 2020.12.20. 13:06:03

@úgymond olvasó mmkk:
Mit nagyzolsz, egy hete még a tesco zselés szaloncukrot etted.

2020.12.20. 13:07:32

@Fu Szekh Li:
Csoki ekg, mondjuk 90%nal olyan mintha kakaoport ragcsalnal :D
Plusz en igyekszem belole palmaolaj mentest es esoerdobaratat venni.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 13:13:06

@Alice from madness: 90 fölött már tényleg durva, 70-80-nál az igazi.
Ja, és még tudnám ragozni sörrel, konyakkal, wiszkivel :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 13:16:29

@Kosztarika: valójában mindig is egy sznob voltam, csak nagyon jól titkoltam ezt az úri közönség előtt. a szaloncukorhoz a szalont külföldről hozatom, a cukrot pedig a csak miattam újraindított petőházi cukorgyárból. a mai délelőtt folyamán látogatást tettem a svájci sajtgyárban is, ahonnan kizárólag a legminőségibb sajtot hozom haza az echte olasz bolognaimhoz.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 13:20:54

@úgymond olvasó mmkk: Remélem megnézted, hogy a svájci teheneknek az első vagy a hátsó lábuk volt rövidebb, mert nagyon nem mindegy, hogy felfelé legelnek-e avagy lefelé.

Kosztarika 2020.12.20. 13:24:58

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor nagyon finoman fogalmazok: fáradj el egy olyan helyre, mely kellemesen nedves és hatalmas gyönyörök forrása.
Ugyanis az igazi sznobok tudják, hogy a sajthoz (meg a sajtszaghoz !!) a franciák értenek a legjobban.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 13:27:06

@Fu Szekh Li: a teheneket pénteken inspektáltam a tejük miatt, és megállapítottam, hogy minden kritériumomnak megfelelnek. mindössze 5 mm különbség volt az első és a hátsó lábai között. a tejük minden tekintetben megüti a mércét, a sajtjaik tejbaktérium szintje a kiváló értéken van.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 13:28:12

@Kosztarika: ne sértegess kérlek, a fhansziák kizárólag a csigazabáláshoz értenek. egy igazi sznob befogja az orrát minden francia közelében.

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 13:28:14

@Alice from madness: Na igen, supporton elég sűrűn jönnek-mennek az emberek, pedig az igazi hc contentet mi nézzük egész nap. :D A chatet mi is elég sokáig láttuk, hasznos is volt, meg jókat röhögtünk rajta és voltak már "ismerős" nevek [azt ugye nem tudjuk ki van a nick mögött] és a végén már-már egész szappanopera jellege volt a dolognak. Aztán bejött a GDPR és elvették ezt az egy szórakozásunkat is.

@úgymond olvasó mmkk: Egyre inkább az az érzésem, hogy te én vagyok, vagy fordítva, de valami roppant gyanús... :D

*veszettül jegyzeteli a Nagy Borszakértést, mert bár most nem ihat, de az infók jól fognak jönni a későbbiekben. Főleg ami a vöröset és az édeset illeti, mert mást nagyon nem szeret.*

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 13:30:28

@Post Modern Prometheus: te is megmérted pénteken a svejci tehenek első és hátsó lába közötti különbséget? (miért vagyunk mi egyek? :DDD)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 13:33:04

@Kosztarika: Szerintem ő abban az extra svájci gazdaságban volt, ahol a 2752 és 2973 m magasságban legeltetett Münster tehenek tejét 1492,3 m-en érlelt havasi barnamedve szarával oltják be, így érve el, hogy sokkal különlegesebb legyen mindenféle franszia sajtnál.

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 13:33:28

@úgymond olvasó mmkk: Nem telik el úgy nap, hogy ne mérném, biztos, ami biztos. Nehogy már nekem itt valamelyik úgy döntsön, önkényesen, hogy majd ő nő még egy kicsit...

Egyébként, hogy kis ON-t is írjak: igazából a lópikulát, leírtatok már mindent IS, amire én is gondoltam, +1 szavazat a Fantomképre, látni akarom, hogy Gina szenved, mert "én ilyen vagyok". Amint meg lesz a tetemrehívás, hozom is majd a pollt. :D

Kosztarika 2020.12.20. 13:38:52

@úgymond olvasó mmkk:
Ilyet sem hallottam még. 69 befogott orral?

Fu Szekh Li 2020.12.20. 13:43:55

@úgymond olvasó mmkk: 5 mm?
Akkor már tudom, hogy hol legeltetik őket. Figyelj rá, hogy a november 4-i sajtból vegyél, az a legfinomabb.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 13:49:31

@Fu Szekh Li: ott bizony. szívből ajánlom, igazi sznobnak való vidék!

@Kosztarika: igen, olyasmi lehet, mint papírzacskóval a fejeden szexualizálni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.20. 13:50:24

@szociál: Én is értékelném az ilyen jellegű fejleményeket.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.20. 13:51:18

@Alice from madness: @Gia: hát srácok ha nem valami elvetemült hülyeséget csinál akkor Amandára fogok szavazni. Az ok: tetszik nem teszik ahhoz, hogy működjön a villa dinamika szükség van még a két hárpiára (értve Amanda és Gina).
Ha Moh-t vinné, Merci és Virág esetén Amandára rakom a jelem.
Vivi ás Robi estén... még nem tudom
Dani esetén, Dani-ra raknám (engem szórakoztat a srác)....

A saját csapatból, úgysem fog hívni...

Rugdoll 2020.12.20. 14:22:40

hát az 100%, hogy Vivit viszi. és szerintem az RTLes szerkesztők visszaküldik Amandát, mert megvan az esélye, hogy a szabolcsi siratós Xéna feladná pjtás asszonya nélkül a játékot, az meg most nemigen célszerű a műsormentben.
Vivi ugyan többet kavargatja a kakást (szó szerint is lásd: wc turkászás), de hogy ne boruljon meg a sötét oldal, muszáj lesz oda visszaküldeni a tonnadonnát.
szerintem is tuti volt, hogy nem zárják ki Renót, de az igenis gáz, hogy összesen ennyi a büntetése, és hogy be sincs ígérve, hogy ez volt az utolsó csepp ama bizonyos pohárkában..
a tegnapi fennakadásom, amit pislogtam,mint hal a szatyorban, hogy Fru olyan arcát látta meg Rencsítónak, amit addig soha, és ez aggasztja. jah, mert eddig nem részegen alázta Virágot és az aztán megimádott Gabent, plusz nem őrjöngött eddig még soha.. többek között őt is le akarta tegnapi adás összefoglalójában önteni kávéval. ígéretes gyerek ez az apa és férjszerepre..

Bougie 2020.12.20. 14:25:52

Renátó büntetését túlságosan enyhének éreztem, nem az első eset volt, hogy nem tudta kontrollálni az indulatait és agresszíven viselkedett. Az ilyen esetekre iránymutatásul szolgáló villaszabályzatot is hétpecsétes titokként őrzik, csak a lakók ismerik, a nézőknek nem lehet a weboldalon megtekinteni, gondolom, nem véletlen. Gina napról napra antipatikusabb, amit a jelrakásnál művelt az valami elképesztő volt, tipikus esete annak, aki más szemében a szálkát is meglátja, sajátjában a gerendát sem veszi észre. Amanda kiválasztásán meglepődtem a heti összefoglalókban nem utaltak arra, hogy őt fogják megszórni jelekkel, sokkal inkább az volt sejthető, hogy Gina vagy Renátó fogja megkapni a zöld kendőt. Nem mintha egy percig is bánnám, szavaztam a fantomképre, aki nagyon nagy valószínűséggel Vivi lesz. Kívancsiságból megnéztem a Peti által beharangozott matricákat Instán, 12 villalakóról van, Mercédesz és Robi lemaradt.

Rugdoll 2020.12.20. 14:27:36

@Bougie: pedig pont azt mondta PP, hogy küld Boginak egy jó Robit..

Bougie 2020.12.20. 14:33:23

@Rugdoll: Ezért írtam, hogy ezt nem tudja megtenni, legalábbis androidos és ios telefonomon is csak 12 matricát látok, az említett 2 személyé nincs közöttük. Esetleg ti látjátok őket is, csak én vagyok béna?

Rugdoll 2020.12.20. 14:38:24

@Bougie: nem, nem vagy béna. megnéztem, tényleg csak 12 van :(

Fu Szekh Li 2020.12.20. 14:54:26

@Kosztarika: Csak hogy jobban érezd a zamatokat :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 14:57:20

@Fu Szekh Li: nézd meg ezt a perverz asszonyságot, mindenről a szex jut eszébe..

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.20. 14:57:47

Ajrá Amanda! Ebben a szériában az esélytelenekre fogok szavazni

Bougie 2020.12.20. 14:58:56

@Rugdoll: Akkor megnyugodtam, ilyenekre illene figyelniük. Nem mintha nekem annyira fontos volna, hogy legyen Robis vagy Mercédeszes matrica, ha csinálnak, akkor viszont legyen mindenkiről.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 15:04:04

@úgymond olvasó mmkk: Itt mindenkinek mindenről, és mindég az jut az eszébe. Egyébiránt jó napot a túlfűtött társaságnak!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 15:05:59

@Hedo a nokedli szaggató: a hatvannyóc az olyan, hogy te örömet szerzel, a pasi meg majd meghálálja?

Fu Szekh Li 2020.12.20. 15:06:35

@úgymond olvasó mmkk: Pedig nincs is brüsszeli csipkekesztyűje...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 15:07:19

@Fu Szekh Li: örömet szerezni kizárólag brüsszeli csipkekesztyűben illik, úgy ám!

@Nátha ellen bálna: szíííííííííííííííííííííííjjjjjjja :)))))))

Kosztarika 2020.12.20. 15:10:40

@úgymond olvasó mmkk:
Ha felb@szom az agyam a lakók hülyeségén, az sexnek számít?

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 15:11:01

@úgymond olvasó mmkk: Ippeg a hagyatéki tartozásokról tanulok ezerrel, ám gondoltam, hogy beköszönök. Látom, még repülő bálnáról is esett szó, de nem én vótam az.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.20. 15:15:48

@úgymond olvasó mmkk: a pasi szerez örömet nekem, én meg jövök eggyel, de zanettolás helyet finom vacsit kap

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 15:21:10

@Kosztarika: persze, engem is az ideg szokott megszexualizálni

@Nátha ellen bálna: a hagyatékkal képben vagyok, "jó" kis téma

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 15:21:43

@Hedo a nokedli szaggató: én ezt egy pasitól másként hallottam.. azanyjapicsáját!

2020.12.20. 15:46:18

@Nátha ellen bálna:
Na, elkezdtem ma a Vertestvereket, rajottem kozben hogy en ezt mar akartam olvasni korabban is csak kimaradt. Az elmeny oromere be is raktam a csirkecombot is sulni

pkovaks 2020.12.20. 15:54:44

Szerintetek Amandanak ki ellen lenne eselye ? ? Szerintem csak egyedul Vivi ellen tudna visszamenni de az sem biztos...mert a nepek arra lennenek kivancsiak hogy mi törtenik ha a barinök paros feloszlana....

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 15:56:48

@Alice from madness: Izgalmasabb, mint a hagyatéki tartozások! Majd kíváncsi leszek a véleményedre. Jómagam megnéztem iccaka a Cruel Restaurantot. A japán színészi játékot szokni kell. :D Félig horror, félig komédia, félig szexfilm. :) Nem fogott meg nagyon.

De most végre megvan a Hunger. Először összekevertem, és a 2008-as Hungert szereztem meg, amivel akkor szembesültem, amikor elkezdtem nézni. Ki is kapcsoltam dühömben. :) Viszont ma megnézem a 2009-eset, amiről szó esett ittejnd.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 16:01:27

@úgymond olvasó mmkk: Megnéztem, és azt kell mondjam, h az anyaság igen, az idő és a plasztika nem szépítette meg Zsófinkat.
ma is szeretlek Benneteket, nem kell kikeresnetek:
www.youtube.com/watch?v=YAuYaCfIcHY

2020.12.20. 16:03:57

@Nátha ellen bálna:
Szerintem VVre kiporgetem, 256 oldal nem egy nagy durranas King terjedelmeuhez kepest :D
Eddig tetszik egyebkent es ebben is van egy Alice :D raadasul O is fekete haju :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.20. 16:05:31

@pkovaks: szerintem ellene sincs, én csak ginával szemben szavaznék rá.

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 16:05:45

@Bo(a)rder Gamer: Na, _ezt_ nevezem én művészetnek!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 16:14:40

@úgymond olvasó mmkk: @Nátha ellen bálna: kemény mi? és félmilliós nézettséggel bír!!!

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 16:25:11

Rendelek egy óriás mamutfenyőt (Sequoiadendron giganteum) karácsonyra, arra gondoltam, hogy a Vella ápoltjait akasztom fel rá dísznek. Mindegyikhez hozzákötök egy villanyos kábelt, ezek egy irányítópultba lesznek bekötve, melyet programból vezérelnék. Ha ügyesen programozom be a cuccost, akkor elvinnyogják nekem kánonban az "Oh Tannenbaum" című örökzöldet.

Ez most sznobság vagy csak megőrültem a VV10 nézésétől?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 16:29:51

@ppupu: mivel a sznobizmus általában együtt jár a minőséggel, engedd meg és nézd el nekem, hogy az utóbbira szavazzak az applikációmban. De azért youtubera vele, kövezzetek meg, megnézem (1szer).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 16:30:09

@ppupu: pont akartam érdeklődni, hogy a karácsonyfa körül mit énekeljek majd, hogy elég sznob legyen a sznob klubhoz. szerencsére az oh tannenbaumot tudom kívülről három ékes nyelven is, így megnyugodtam, hogy maradhatok továbbra is klubtag.

Kosztarika 2020.12.20. 16:31:56

@ppupu: akkora állat vagy, mint..mint..mint egy mamutfenyő! :DDDDD

2020.12.20. 16:35:24

(es akkor en szep csendben rendeltem egy csomag duplacsokis es egy csomag fahejas mogyoros szemes kavet, ratok gondolva kozben szeretettel....)
tenor.com/ssUu.gif

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 16:36:07

@Kosztarika: téged pedig várlak egy korai öt órai teára a triumvírek társaságában. csak mert hölgyek is vagyunk.

Kosztarika 2020.12.20. 16:38:01

@úgymond olvasó mmkk:
Tisztelettel elfogadom a meghívást, aprósüteményt viszek és eldiskurálgatunk majd a világ folyásáról.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 16:39:54

Nem úgy volt, hogy @Fálki: írja ma a hogyvoltot? Elmúlt fél öt és még sehol semmi. Szerintem itt az idő tezstvéreim az úrban, hogy hagyományokhoz módon megidézzük a krónikást.

Fálki! Fálki! Fálki!

Kosztarika 2020.12.20. 16:41:28

@ppupu:
Szomorú vasárnap..

Se poszt, se Fálki.

Fu Szekh Li 2020.12.20. 16:42:08

@úgymond olvasó mmkk: Remélem, hoztál tejet is Svájcból az ánglius módra készülő teához.

2020.12.20. 16:43:59

@Kosztarika:
Ha egy elozo posztnal ahol hozzaszolt betageled es irsz neki, akkor megjelenik

Kosztarika 2020.12.20. 16:46:27

@Alice from madness:
És a női büszkeség???
Majd előkerül és lehet, hogy megbocsátok neki ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 16:49:24

@Kosztarika: kiváló!

@Fu Szekh Li: a teát tejjel inni merő burzsoázia. mi pedig sznobok vagyunk, nem burzsujok.

Kosztarika 2020.12.20. 16:50:17

@ppupu:
Ne erőlködj, neked nem működik, csak a rabszolgája vagy.

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 16:55:19

@úgymond olvasó mmkk: Én sokáig sűrített tejjel ittam a teát. Jól van, naaaa.. beállok a sarokba..

Kosztarika 2020.12.20. 16:55:48

@ppupu:
Gina is megmondta tegnap: "éljen a munkanélküliség!"

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 16:58:05

@ppupu: Felmondási idő 3 hónap, uh az évad végéig ki kell húznod.

Kosztarika 2020.12.20. 16:58:55

@ppupu:
Ennyi kaja után, amit befalsz folyton, te nem beállsz, legfeljebb begurulsz.
Festünk rád pettyeket és te leszel a pöttyöslabda. ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 17:00:19

@ppupu: kapkodom a levegőt, és nem találok szavakat!

2020.12.20. 17:03:46

@Kosztarika:
Aha. Itt fogsz ugralni mint egy tinilany ha vegre meltoztatik elokerulni

Kosztarika 2020.12.20. 17:05:49

@Alice from madness:
A szerelem már csak ilyen. ♡♡
Nem tapasztaltad még? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 17:06:47

Tétel kész, és megejtettem a karácsonyi felmosást is. (Ez nem azt jelenti, hogy kizárólag karácsony környékén mosok fel, ugyanakkor azt sem állíthatom, hogy a felmosás a hobbim.)

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 17:11:59

@úgymond olvasó mmkk: Ettől az elismeréstől máris tovaszállott a felmosás FELÉ kialakult nyűgösségem.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 17:16:41

@Nátha ellen bálna: én viszont kifejezetten idegállapotban vagyok. nem elég, hogy hajat kellett mosnom, mind a három fülhallgatóm egyszerre döglött meg. hogyan lehet így élni?! hogy?

2020.12.20. 17:19:39

@Kosztarika:
Mmkk megorzom a meltosagom :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 17:20:41

@Alice from madness: tisztelettel jöjjék ön is teázni. eldugtam a széke alá egy kis kávét, ha a tea felé nem érdeklődik.

Kosztarika 2020.12.20. 17:20:41

@úgymond olvasó mmkk:
Miért kell egy hajmosástól idegállapotba kerülni??
A füleseid még nem megdöglöttek, hanem sztrájkolnak, ahogy tőled látták.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 17:23:16

@Kosztarika: a hajmosás egy tortúra ilyenkor télen, mikor szárítani is kell.

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 17:25:03

@úgymond olvasó mmkk: Nekem te egyre gyanúsabb vagy, kivéve a füles-gatet :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 17:25:58

@Post Modern Prometheus: azt hittem, már leszedtek a police.hu-n a körözési listáról :(

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 17:32:57

@úgymond olvasó mmkk: Bezony, megy majd szépen Au mellé :D [képletesen]

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 17:36:42

@úgymond olvasó mmkk: Hát most na, Ginu, Gina, mondjam, hogy a név kötelez? :D Egyivásúak ezek amúgy is :D [fujj, undorító rasszista, előítéletes állat vagyok, megyek is a sarokba kukoricára térdepelni és ostorozni magam, miközben bűnbocsánatért esedezem :D]

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 17:39:46

@úgymond olvasó mmkk: Látod, ezért jó nekem, hogy ilyen rövid lett a séróm!

2020.12.20. 17:45:14

@Post Modern Prometheus:
Latom ez a kukorican terdeples a sarokban itt a HV-n valami tomegsport.

LaciHogyVoltol 2020.12.20. 17:47:54

Kár, hogy a Viasat Bár-t nem indít, Robi oda is nevezhetne:

www.youtube.com/watch?v=axCHvvlQOXQ

2020.12.20. 17:50:37

@úgymond olvasó mmkk:
Ekg, de en amikor itthon vagyok utana nem kinzom a hajam a szaritassal.
Boven eleg a mosas-pakolas-kifesules-balzsam-kifesules :D

Bougie 2020.12.20. 17:50:43

@Nátha ellen bálna: Elméletileg megúszhatja eltereléssel is, vagy az ilyen esetben már nem lehetséges?

2020.12.20. 17:51:45

Najovan ne tereljetek el a figyelmemet mikor tobbgeneracionyi pszichopataval kalandozom

MsIreneAdler 2020.12.20. 17:55:29

Sziasztok! Remélem mindenki jól van! Én megfáztam, taknyolok :(

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 17:55:34

@Alice from madness: Látod, látod :D
,,mosas-pakolas-kifesules-balzsam-kifesules"
Nekem lenni tetszik: víz-sampon-víz-sampon-víz-hajszárító-fésű :| [az utolsó kettő opcionális, hangulattól függően, és így is lapocka alá ér, és mennék már vágatni szívesen :D]

@LaciHogyVoltol: Mik ki nem derülnek! De egyébként igen, a Bár is tök jó volt anno, amennyire és ahogy én emlékszem :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 17:56:20

@Nátha ellen bálna: A szemantikai vitán túl a lényeg a megfelelő magasság elérésén van kukoricával vagy anélkül.

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 17:57:47

@Alice from madness: Ez érdekesen hangzik, kifejtenéd bővebben? :D *érdeklődve előredől*

@MsIreneAdler: Hali, jobbulást! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 17:58:29

@MsIreneAdler: Szia! Jobbulást Neked, de azért félve meg kell kérdezzem: negatív tesztet hoztál?

MsIreneAdler 2020.12.20. 18:05:13

@Post Modern Prometheus: köszönöm szépen!

@Bo(a)rder Gamer: nyugi, nem fertőzök így online :) . Nem online meg nem megyek sehova.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:06:22

@Post Modern Prometheus: az összes kukoricát eltérgyepeltem, csak mondanám. hamut tudok felajánlani, amit a hajadba szórhatsz. (nekem amúgy víz-sampon-víz-sampon-hajszárító. a fésű kapja be.)

@Nátha ellen bálna: pontosan, ártatlan vagyok :)

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 18:07:52

@úgymond olvasó mmkk: a hamut kihagynám, így egy 2 órával a hajmosás után, de kedves tőled, akkor veszek mélyhűtött borsót, vagy apró kavicsokat :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:08:28

@hereverő heverő: megoldottam, telefonról megy a twitch, laptopról meg a többi :D

hereverő heverő 2020.12.20. 18:08:54

@MsIreneAdler: Jobbulást neked. Meg balulást is. Küldök kerítésszaggató HP vitamint, azt megiszod és a takony orron át menekül!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:09:10

@Post Modern Prometheus: akkor adok a titkos készletemből egy keveset :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.20. 18:09:57

@MsIreneAdler: a szomszéd asszony szerint telefonon is terjed! A laptopja is vírusos lett, pedig el nem mozdította a kis asztalról!

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 18:13:09

@Post Modern Prometheus: Ha válaszolhatok Alice helyett: épp egy pszichopata famíliáról szóló könyvet olvas. :)

2020.12.20. 18:13:52

@Post Modern Prometheus:
A Vertestverek konyvet olvasom ma, Balna altal ajanlva.
Nekem par centivel rovidebb csak a hajam mint VVGinae es nagyon sok, ugyhogy ha csak samponoznam nevelgethetnek baglyot benne

2020.12.20. 18:14:41

@Nátha ellen bálna:
Kerlek a tavolletemben kezeld az uzeneteimet, felhatalmazlak, ha mar Te kuldtel be az erdobe

MsIreneAdler 2020.12.20. 18:15:57

@hereverő heverő: ó, az jöhet! Bár nincs problémám, hogy száraz lenne az orrom!

@Hedo a nokedli szaggató: hmmm. Akkor ezért nem beszél velem a háziorvos....

Én igénytelen dög vagyok. Víz, mosás, víz, mosás, törölköző, turbán, turbán levesz, reggelre száraz :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:16:10

mindjárt kivégzem asimovot, mit fogok este csinálni?

hereverő heverő 2020.12.20. 18:16:15

@Alice from madness: én beérném egyszerű verébbel is, arra mi a recept, hogy mossak hajat?

hereverő heverő 2020.12.20. 18:17:44

@úgymond olvasó mmkk: rámész Frederik Pohlra. Vagy Kim Stanley Robinsont is előtúrhatod, Aurórával kezdd

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 18:19:52

@úgymond olvasó mmkk: előveszel egy másikat? melyiket olvasod?

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 18:20:01

@Kosztarika: Miután így belém állt a művésznő, hogy dagadt vagyok, így megvacsoráztam. Most a az alhasi vérbőség állapotában vagyok, és mielőtt még valaki vegzálna: merevedés a most csak a derekamban van.

TheLynx70 2020.12.20. 18:20:38

Sziasztok! Új vagyok. Igaz egy ideje olvaslak benneteket, de le vagyok maradva. Ez a blog ezerszer jobb, mint a műsor. :-) Az első kérdésem az lenne, mi a franc az "ekg" ? :-)

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 18:20:50

@úgymond olvasó mmkk: Szegény Asimov már meghóta magát... Kit öltél meg helyette, Te lány !?

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 18:21:51

@TheLynx70: Hosszú a története, de lényegében: egyetértek veled

hereverő heverő 2020.12.20. 18:22:31

@TheLynx70: szia Hiúz. EKG azt jelenti higy egyetértünk. Aurélió szériájában mondta egy ápolt, azt akarta mondani, hogy egy hullámhosszon vagyunk.

MsIreneAdler 2020.12.20. 18:24:45

@TheLynx70: üdv itt!
Ekg=egyetértés, egy hullámhossz

Én is csak nemrég tanultam :)

TheLynx70 2020.12.20. 18:25:45

@ppupu: Köszönöm! :-) A rövidítés sehogy nem jön ki, de nem gond. Azt hittem egy mozaikszó. :-D

Kosztarika 2020.12.20. 18:27:15

@ppupu: te az alhasadon hordod a derekadat te Quasimodo?

TheLynx70 2020.12.20. 18:27:37

Köszönöm mindenkinek. :-) Nem csalódtam, forró hőmérsékletűek vagytok. :-D

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 18:28:45

@Alice from madness: :D :D Oké, majd megírom a megbízási szerződést! :D

hereverő heverő 2020.12.20. 18:30:38

@TheLynx70: én csak meleg, te szép szőke herceg

Kosztarika 2020.12.20. 18:33:05

@TheLynx70: Ne higgy neki
@hereverő heverő nem meleg, hanem egy igazi b.zi. ;))))

TheLynx70 2020.12.20. 18:34:22

Nekem Szrapacska Gusztáv táncáról Les Grossman jutott eszembe. :-) www.youtube.com/watch?v=srH94OR1TbU

TheLynx70 2020.12.20. 18:36:09

@hereverő heverő: Kettő X kromoszómám van... :-D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:37:03

@hereverő heverő: felírtam :)

@Bo(a)rder Gamer: leszáll az éj :)

@ppupu: ha én aztat tudnám, kit öltem meg..

@Nátha ellen bálna: biztos, hogy nem nézek vellát. nincs olyan isten.

TheLynx70 2020.12.20. 18:38:02

@Kosztarika: Nem hiszek neki, de tetszik a nick neve! :-D :-D Vizuális tipus vagyok, oszt szinte látom magam előtt... :-)

Fu Szekh Li 2020.12.20. 18:38:41

@TheLynx70: Reméljük eltartott kisujjal iszod a Kopi Luwakot, és van brüsszeli csipkekesztyűd.

Kosztarika 2020.12.20. 18:38:47

@TheLynx70:
Ezt félreverted, hereverő )

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:39:07

@Kosztarika: ne bántsd már szegény trottyos nyugdíjast, hát nem elég büntetés neki a létezés? (nem :DDDDDD)

Cérnahuszár 2020.12.20. 18:40:40

a kopaszság sok mindenre megoldás,
de én csak dünnyögök itt

Kosztarika 2020.12.20. 18:40:54

@TheLynx70: pedig tényleg itt matyizik, virtuálisan persze. Az otthoni titkait nem ismerem. ;)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.20. 18:42:24

@ppupu: rég óta nem hagy nyugodni a kérdés! Amelyik tevének nincs púpja, az nyomorék?

hereverő heverő 2020.12.20. 18:44:02

@TheLynx70: puff neki... De ugye legalább szőke vagy?

hereverő heverő 2020.12.20. 18:46:51

@Hedo a nokedli szaggató: az a homorúteve. Tök homorú mert elvehtette a hép púpját éh moht mindenki lehajnálja hegényt.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 18:47:17

@TheLynx70: és tegnap még azt is elárulta magáról hereverő, hogy a dereka köré tekeri.

hereverő heverő 2020.12.20. 18:48:58

@TheLynx70: csak rá kell nézned az avataromra :)

Kosztarika 2020.12.20. 18:49:09

@Bo(a)rder Gamer:
Fenét. Fel akarta kötni magát, de ahhoz is lézer. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 18:50:12

@Kosztarika: Több támogatást kartársak most partiban van, nekünk meg támogatni illene :)

TheLynx70 2020.12.20. 18:52:16

@Fu Szekh Li: Eltartott kisujjal iszom a kőbányai homályost, pedig borsodi vagyok. :-)

Kosztarika 2020.12.20. 18:52:43

@Bo(a)rder Gamer:
Persze, oszt majd Fru engem is leugat, hogy stuffolom.

hereverő heverő 2020.12.20. 18:55:06

@Kosztarika: de engem már az Amanda stipistopizott le. Ezért menekültem a cérnahuszár hálószobájába egy szál reggelizőasztalba öltözve.

Kosztarika 2020.12.20. 18:55:28

@TheLynx70:
Tattikázzá, férkőzz a bizalmába és faggasd ki. Aztán persze mesélj.. ;)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 18:55:37

@Kosztarika: Ááá, nem várnék Frura egyből kapnád tőlem is. :) De csak mert bírlak. .)
Aláírás: tudodTeazt :))

Cérnahuszár 2020.12.20. 18:56:03

@hereverő heverő: 41 cm
a mérőszalag szerint
most készülök levágatni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 18:58:00

ti már megint centiken lovagoltok?

Kosztarika 2020.12.20. 18:58:31

@hereverő heverő:
Akkor bajban leszel barátom, mert Amanda hamarosan szabadul és akit ő stipistopizik annak én nem szívesen lennék a helyében.

Kosztarika 2020.12.20. 19:00:22

@Bo(a)rder Gamer:
Iparművészeti cserépedény
.
...
....

Kötsög felirattal.

...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 19:02:27

@úgymond olvasó mmkk: nicsak, egyből felkapta a buksiját a könyvből :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 19:03:21

@Bo(a)rder Gamer: a fél szemem mindig rajtatok. kivéve, mikor este elalszok egy komment írása közben :)))

TheLynx70 2020.12.20. 19:03:41

@Kosztarika: Nehéz új villakóként beilleszkedni, oszt még tattikázzak is. :-O Ha nem csapott bele az istennyila, akkor úgyis baszarinthatom... Nem merek még csúcsány beszélni. :-D Ha nem kellek neki elsőre, akkor maradjon a heverőn. :-) Oszt csak annyi a bűnöm, hogy nem vagyok szőke. :-O

TheLynx70 2020.12.20. 19:05:51

Ja, valós időben nem tudok kommentelni, mert sem előfizetésem, sem tévém nincs! :-D Lehet kéredezni, akkor minek jöttem? :-) Csak! :-D

Cérnahuszár 2020.12.20. 19:07:35

@Kosztarika: jaj most olyan elégedett vagyok

@TheLynx70: épp most szedtem elő a kisfüzetem h jegyzeteljek, hogyan lehet 5 mp alatt heverőt csábítani, nekem nem ment pedig barkácsoltam ezt-azt sörből
mindig kirándul alice-hoz laptopot gyűjteni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 19:08:19

@Kosztarika: Tudtam én h nem tudsz kiverni a fejedből. :)

Kosztarika 2020.12.20. 19:08:24

@TheLynx70:
Ilyenek ezek.. Hereverő, Moh..Fálki..
Kerülgetnek, mint forró macska a kását, de beszari mind. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 19:08:56

@Kosztarika: Ezt nekem is kétszer kellett csekkolnom :)

Cérnahuszár 2020.12.20. 19:09:07

3 napos raguleves amiben gomba van, ehető még vagy ne kísértsem a sorsot?

ppupu #Fantom for President 2020.12.20. 19:10:33

@Cérnahuszár a naív: Edd meg nyugodtan. Nekünk semmi bajunk nem lesz tőle.

Cérnahuszár 2020.12.20. 19:13:32

@ppupu: rögtön megnyugodtam
megyek csinálok sajtos pirítóst

MmeChauchat 2020.12.20. 19:14:27

@Cérnahuszár a naív: sosem tudod meg, míg ki nem próbálod

2020.12.20. 19:15:03

Nolam. Felbolydult a jatszoter, megint uj hus van? :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 19:16:17

@Alice from madness: ne aggódj, női hölgy az új vellalkó, kosztarika nyugton fog maradni :DDDDDD

Kosztarika 2020.12.20. 19:18:21

@úgymond olvasó mmkk:
Már te is kezded?? Mi bajod van Vírem.? Ne állítsá má be ribancnak! Tudod, hogy csak egy pasira gerjedek. ;)

2020.12.20. 19:18:51

@úgymond olvasó mmkk:
Nem aggodnek akkor se ha nem noi holgy lenne :)
Kosztarikanak nagy a ....szive.....igy szeretjuk :)

TheLynx70 2020.12.20. 19:19:07

@Cérnahuszár a naív: Ne kísértsd a sorsot. :-) Egyébként valószínűleg nem lesz bajod, csak a család többi tagja nem jut be időben az illemhelyre! :-D :-D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 19:19:35

@Kosztarika: semmiféle szexuális jellegű tevékenységre nem utaltam, az mán a te bajod, hogy ebbe is aztat fantáziálod bele :D

TheLynx70 2020.12.20. 19:22:45

Én már ettem egy hetes gombalevest is, oszt semmi bajom nem vót. :-) De nem ajánlom senkinek, hogy utánam csinálja. :-) Mordor megyében gyakoriak az ilyenek... :-D És nem fajtárs vagyok... :-)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 19:28:39

@Kosztarika: Csak nagyon elhanyagol Téged...csapj már az asztalra, nem ilyennek ismertelek meg :)...Zsepit?

TheLynx70 2020.12.20. 19:39:01

@Kosztarika: Addig jó (nekik) ameddig csak kerülgetnek. :-D Ha felszítják bennem az érzelem lángját, akármi is lehet... :-)

2020.12.20. 19:40:44

Jut eszembe....ma meg nem raktam zenet. De ha mar igy lenduletben vagytok, akkor:
youtu.be/Rnk1oQj2Lbg

Fálki 2020.12.20. 19:42:59

Mindjá' lesz új poszt! :*

2020.12.20. 19:45:08

@Fálki:
Hat neharagudj de ez a munkamoral nem tarthato am igy hosszutavon.
Lehet hogy a Kosztarika a nyakadba ugrik, de a nep lazadni fog es nyilvanossan kell hogy megkorbacsoljunk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 19:46:12

@Alice from madness: kezdésnek húsz kolbácsütést a latolnak!

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 19:53:47

Jelentem: portalanítottam, felsöpörtem, stb.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 19:55:00

@Alice from madness: csak a szemüvegem csillant a fényben, nem a szemem :DDD

@Nátha ellen bálna: arany ember, mondom én. már csak egy kérdésem van, mielőtt szobrot állítok neked: hogy jobb a pizza, vékony tésztával, vagy vastag tésztával?

Kosztarika 2020.12.20. 19:55:19

@Nátha ellen bálna:
Délután felmostál, most meg söpörsz? :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 19:57:00

@úgymond olvasó mmkk: :D Klasszikus tésztával szoktam rendelni, és kérem, hogy a szélét töltsék fel sajttal.

Kosztarika 2020.12.20. 19:57:32

@Fálki:
Már köszönni se merek, mert ezek az irigy nőstények azonnal letámadnak.
Azért is:

Bo(a)rder Gamer 2020.12.20. 19:59:47

@Kosztarika: ezek az emojik olyan magas labdák, de most kihagyom, élvezd ki a pillanatot. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 19:59:58

@Kosztarika: Valami nem tetszik, hölgyem? Először felmostam, aztán a felmosás után a padlón maradó apró kacatot felsöpörtem. De lehet kötözködni egész nyugodtan, mán megszoktam!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 20:00:11

@Alice from madness: ezt elmentettem, köszi :)

@Nátha ellen bálna: kitérsz a válaszadás elől?

Post Modern Prometheus 2020.12.20. 20:01:12

@úgymond olvasó mmkk: Köszi :D

@Nátha ellen bálna: @Alice from madness: Nektek is köszi :D
Kb nekem is olyan hosszú, ± pár cm és az enyém is baromi dús [fodrász csaj mindig leizzad amikor megyek xdd [abban az évi 1-2 alkalommal, mert lusta disznó vagyok, pedig gyorsan nő]], de én az égegyadta világon semmit sem csinálok vele, teljesen nem is egyenes [hullámosnak sem az, valahol a kettő között, helyenként xdd]. Kamasz koromban volt, hogy vasalgattam vagy beszárítottam, de ma már ehhez is lusta vagyok, meg amúgy sem megyek sehova, szóval minek :D:D Úgyhogy szerencsére, vagy sem, ez így magától, mindenféle közbenjárás nélkül ilyen.

@TheLynx70: Hali :D

@Kosztarika: XDDDDD

@Bo(a)rder Gamer: Vigyázni kell, itt a blogmocinak is _úgymond_ füle van :D

@Cérnahuszár a naív: Egyszer mindent lehet

Ha már zene, itt ma ez loopolt: www.youtube.com/watch?v=E17HnEMloDc

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 20:02:52

@úgymond olvasó mmkk: Ő is kezdi a kötözködést... Há' nem azt mondom egy hete, hogy klasszikus, vastag tééééészta, aminek meg lehet tőőőőőtteni a szélit sajttal?! Gyájj!

Nátha ellen bálna 2020.12.20. 20:04:46

@úgymond olvasó mmkk: Na mentem porszívózni, császtok! Itt nem becsülik meg az embert. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 20:05:32

@Nátha ellen bálna: várjávárjá, meggondoltam, kiegyezek a vastag tésztával!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.20. 20:11:42

@Alice from madness: a szószom hasonló, mint az övé, de simán elkövetem azt a bűnt is, hogy tejfölt teszek rá alapnak :D

Fálki 2020.12.20. 20:15:47

Bocsánat, az se volt biztos h lesz mai... Reggel 8óta be vagyok táblázva, igy is az NFL rovására ment a HV írás...

kozi001 2020.12.21. 00:08:25

Esküszöm ez a "FELTÖLT" a VV10 minden második szava.

Mintha aksik lennének. :P
süti beállítások módosítása