Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better than us - Episode Five

2020. december 19. 13:40 - hektor_

Megláttam a rész címét, illetve számozását, és azóta a 90s évek egyik népszerű (de annyira nem, mint a BSB, persze nem kérdés, hogy annyira soha senki nem lesz. SOHA.) fiúbandájának, a Five - Got the feelin' című száma pörög a fejemben úgy nettó 4 órája. Szívesen. Na, ott tartunk, hogy Gleb atom fejfájással ébred a hátán teknősben álló kocsiban, mi a pöcsöm történt itt, néz körül, jaj bazmeg, rémlik, néz rá a sípcsontját még mindig vasmarokkal szorító robot lányra, aztán a fejébe ereszt egy golyót. Takarítást kérek, mondja a telefonba.

1.png

Viktor egy üveg whiskey-vel indítja a napot, régóta gondolkodom, kire emlékeztet ez a csávó, de most végre beugrott: a jó öreg Berényi Miki orosz ikertestvére lehet, így sokadik nézésre még a külső hasonlóságot is látom a 15 évvel ezelőtti kiadásán, amikor még hajjal pörgette a Mátyás király tér vezérürüje. Maszlovszkyval átbeszélik, hogy másokat is bevontak a tenderbe, amikor a robotrecis elköhinti hogy amúgy Gleb várja a lakosztályában, ott is van, a felszakított hasfalú Ariszával. Hárman tanakodnak a robot felett, Maszló szerint csak be kéne kapcsolni hogy felmérjék a károkat, Gleb szerint akkor lesznek igazán károk és újabb testi sértések, ha bekapcsolják, de a férfi ekkor már megnyomta a play gombot – eredménye a harmadik képen.

Alla és Marina leadják Szonját a szomszéd jósnőhöz, aztán elmennek Jegort kihúzni a KBCS karmaiból. A védőbeszéd elég szarul sikeredhetett, mert a következő képben a kint hisztiző Alla és a már megint feleslegesen magyarázkodó Szafronov azt látják, hogy a fiút elrángatja egy rendőr és visszazárja a fogdába, az ügyvédnő meg tájékoztatja a szülőket hogy bírósági tárgyalás lesz, pénz kell, de sok. Varlamov kollégái nem értik, miért kell bent tartani a tinédzsert, aztán a férfi felvilágosítja Irát hogy az ifjabb Szafronovval meg lehet szorongatni az apja tökeit, ergo valahogy eljutnak végre a Cronoshoz is. Mostmár elő a farbával, mondja a lány, miért utálod ennyire Toropovot? A nyomozó erre ad neki egy jó vastag mappát, itt a válasz. Cseng a képernyő, a hívó Szafronov. BINGÓ!

screenshot_from_2020-12-19_14-10-26.png

5.png

6.png

Közjáték: Viktor bemutatja a hamis Ariszát az apósának, akit annyira sikerült lenyűgözni hogy még a kávét is magára borítja.

7.png

Szafronov elhogyvoltozza Varlamovnak Panyin elvtárs ügyét, de a nyomozó az igazságot hallván nem hiszi el, hogy a férfi szerepe csak ennyi lett volna, hiába követelőzik a doktor, hogy de, és engedjék szabadon Jegort. Varlamov erre elővillantja neki Kirillt, akit TÁDÁMM!! holtan találtak tegnap este a folyónál, és elregéli hogy Kirill anyjának írt levelét bizony Jegor zsebében találták meg, így már közel sem csak arról van szó, hogy mennyi fogda járhat egy felöklelt robotért – viszont ha Szafronov vallomást tesz a korábbiakról és börtönbe vonul, ejtenek minden vádat a fia válláról. A férfi ezt vállalja, csak kér pár óra haladékot, aztán a kórházban el is meséli az apjának, mi lesz.

8.png

A Cronos nagykutyái úton vannak a minisztériumba, már ki is ötölték, hogyan fogják Arisza(2)val megtréfálni a minisztert, azonban mikor kiszállnak az autóból, kiderül, hogy ez szövetségi épület, így minden jel le van fedve, tehát ha beviszik a robotot, már az ajtóban összecsuklik, mint egy rossz kerti szék. Hogy ne derüljön ki a csalás, a legjobb ötletnek az tűnik, hogy II.Ariszát bevezetik egy kamion alá, mire após majd szétdurran mérgében. Később az igazi Ariszát, Az Emberölőt leláncolva kikérdezik, hogyan is van ez a gyilkolósdi, mire a robot felvilágosítja őket a családja fogalmáról, úgyhogy Viktor meghívást küld Szafronovéknak egy délutáni vodkára.

Alla is könyörög a bírónőnek, hogy engedje haza Jegort, majd az később visszajön hogy jól beégettél, baszki, a fiad már régen nincs a fogdán. Varlamovot ugyanebben a pillanatban tájékoztatják ugyanerről, de hiába megy a főnökének panaszkodni, az ezredes elküldi a fenébe, hogy már megint nem azt csináltad, amit mondtam. Az irodába visszatérve Ira már kiolvasta a házi feladatot, hogy mi volt Toropov szörnyű tette, az nem derül ki, de a lány 100%-ig támogatja a nyomozó Cronos elleni hadjáratát, azonban van egy kis gond a továbbiakkal:

12.png

Gleb felcsípi a rendőrörsről kisétáló Szafronovot, és beviszi a Cronosba, ahol Viktor meglátván, hogy kik Arisza gazdái, elmerül egy emlékben: Viktor és a felesége a kórház előtt veszekednek arról, hogy a fiúkat (nyilván) műtétje úgy volt, hogy Münchenben lesz, Szveta viszont közli hogy Borja nem bírta volna ki az odautat sem, ezért vannak itt. Majdnem összeverekszenek már, amikor a kórház jelenlegi igazgatója kijön nyugtatni a szülőket, hogy Dr.Szafronov műti a kisfiút, nehéz műtét lesz, de az állapota stabil – a mondatot alig bejezi be, amikor megszólal a piros fényes riasztó, és Szafronov letörten jön ki a műtőből.

A jelenben a két férfi gyűlölettel méregeti egymást, célzások repkednek azzal kapcsolatban, hogy egymás miatt szar az életük, hiszen a doktor “megölte” Toropov fiát, cserébe Viktor tönkretette a doki karrierjét.

A szétesett Ariszát közben Maszlovszky meg a csaj segédje összerakják, Viktor pedig a tender érdekében viszonylag hamar túlteszi magát Szafronov hibáztatásán, és megegyeznek, hogy a doki visszakapja az életét, jelentsen ez bármit is, cserébe segít neki az Ariszának parancsolgatással kapcsolatban. Újabb emléket látunk, ezúttal Szafronovét: Részegen ment haza, ahol Alla azzal várja, hogy a végrehajtók mindjárt elviszik a fejük fölül a lakást. Snitt, Toropov perli a kórházat, Szafronovot ezért kirúgják, hiába nem tartják hibásnak, hiszen a kisfiú esélye 1:100 volt. Snitt, Alla könyörög Viktornak a Cronos előtt, hogy bocsásson meg a férjének, Viktor pont leszarja a házaséleti gondjaikat, de ha Szafronov bocsánatot kér, akkor oké. Snitt, este van, Szafronov nem akar bocsánatot kérni, cserébe úgy érzi, Alla elárulta, úgyhogy fogja a tarisznyát és lelécel az asszonytól.

Később Arisza és Szafronov már otthon beszélgetnek az esti salátázásról, aztán a férfi be elenti hogy a még egy adag zöldség azért kell, mert Alla is itt fog lakni. Arisza géparca egy tanulmány. A lakást közben telerakják kamerákkal, majd az egyik munkás Gera kezébe nyomja a régi kamerákat, de ez a hülye még mindig nem rakja össze, hogy azokat Alla szerelte fel, miután beköltözött, pedig ez már a második furcsaság ezzel kapcsolatban. Az exfeleség eközben megérkezik, de nem hajlandó végighallgatni exférjet, előbb örül a hazatért Jegornak, és csak mikor Arisza az ölébe kapja Allát, akkor derül ki, hogy a Toropovval kötött alku tárgya az, hogy mindannyian együtt fognak itt élni egy jövőbeni Való Világ mintájára, mint egy család, exestől, Ariszástól, mindenestől, a képből csak Alla jelenlegi férje, Lev hiányzik, de úgy tűnik, neki senki nem osztott szerepet.

A Toropov kúriában Viktor kérdezi a feleségét, miért nem megy ki a temetőbe, hiszen a fiuk halálának az évfordulója van, de az asszony nem tudja, miről beszél, hiszen Borja (mása) ott rajzolgat közöttük az asztalnál. Creepy. Viktor nem reagál, csak szomorú sóhajjal elhagyja a helyszínt, és egyedül megy a temetőbe.

25.png

26.png

A nagy összebútorozást egy oltári piknikezéssel ünnepli meg a Szafronov família, a doki ráadásul helyet kapott egy menő orvosközpontban, kár hogy egyik csaja sem pezsgőzhet vele ennek okán, mert Alla hisztizik, Arisza meg egy robot. Utóbbi kettő egyébként nem sokat várt a két dudás egy csárdában szituval, máris összefeszülnek azon hogy Alla nem engedi hintázni Soniát, aztán hogy Sonia a robottal töltené az idejét a mutter helyett. Jegor hazakíséri a nagyapját, közben bocsánatot kér Aljosa kiiktatásáért, majd elkezdi az öreget téríteni a likvidátorok dumájával, jaj de gonoszak a robotok, a papa azonban átlát a szitán, az, hogy ennek ellenére miért falaz a kis takonynak, főleg miután a legutóbbi alkalomnál Jegor a rendőrörsön kötött ki, számomra nem világos.

Szafronov megkéri Ariszát, mint ahogy a szülők kérik meg az egy szobába kényszerülő gyerekeiket: szeretni kell egymást, nem bántani, menni fog? A robotlány szerint kurvára nem fog menni, nincs is rá oka, hiszen

Alla nem a családunk tagja.

ENY-NYI! Majd sorolni kezdi az előnyeit, hogy Szafronov mennyivel jobban járna vele, a férfi meg nem is érti az egészet, jójó, persze hogy tökéletes vagy, dehát ő meg ember, így 1-0 oda, és ez mindig így lesz, különben is, ő a gyerekek anyja, és mindannyian szeretik. Annak ellenére, hogy Alla egyre jobban utál téged? - kérdezi Arisza, majd elmagyarázza hogy észleli az emberek viselkedésén a valódi érzelmeiket, úgyhogy lehet itt mellébeszélni, csak nem neki.

Alla nem szeret téged, és szinte mindig hazudik.

Szafronov pislog, mint pocok a lisztben.

30.png

31.png

Címkék: better than us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása