Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X34 – Gina haláltusája, avagy a lét elviselhetetlen könnyűsége

2020. december 18. 18:45 - dmr94

Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy esetleg összefüggésbe hozom a napi kérdéssel.

vv10x34_01.png

A hét a Lázár jánosi krédó jegyében folytatódik, azaz amennyi villadellád van, annyit is érsz. Renátó kreatív ösztöneinek kiélésével kezdi a napot és filctollal faszt kanyarint az alvó Vivi arcára. Gyanítom borbélyként is hasonlóan szép alakzatokat nyír kliensei fejére avagy „még egy csíkot oda toljá’ má’ bele tesó, nagyonnagyvagy”.

A reggeli műszak során az egyik brigád (Bálint, Vivi, Virág és Dani) tollakat rak össze, ez még számomra is világos. A fénytáblák összeszerelését illetően viszont ki is teszem ide elétek szegénységi bizonyítványom, ugyanis elkényeztetett városi gyerekként, aki nem igazán végzett komolyabb fizikai munkát életében, megmondom az őszintét, nem értem mire jó ez a dolog így magában. Renátó szerint könnyű a feladat, Amanda is lelkes és ott van még Gina is, aki...

Na és akkor következzen az ő kálváriája, szenvedése és az én erről szóló kifakadásom. A konstans ordenáré káromkodást már megszoktuk és ezt részemről nem is lenne illendő a szemére vetni. Az viszont hihetetlen, ahogy már az első percekben kávészünetre megy, csikkezik és hihetetlen szenvedések közepette fel-alá járkál a munkáról panaszkodva. Néha bevágják a riportjait, ezeken keresztül is nyomon követhetjük érzelmi hullámvasútját, ahogy az egyik pillanatban még arról pofázik, hogy „a megélhetőség fontos az életben”, utána pedig sorsába beletörődve „inkább nem keres egy forintot se”. Pedig még Merci is besegít neki, persze lehet csak hiányzik a lányak a szakmája. Moh szerint ez tök aranyos dolog csak nehogy büntetés legyen belőle. Drága Georginánk azon is felháborodik, amikor őt állítólagosan szarba sem veszik munkatársai és biztos direkt a selejtes darabokat kapta és hát a méhe meg a petefészke is kifagyott már odakint. Erre mondják csapatsportokban, hogy nettó emberhátrány. Mostanra pedig az jutott eszembe, hogy lehet azért készül fénytábla, hogy Gina abból ehesse majd a fényt ha már pénze úgysem lesz és utalt is erre a napokban. A pont pedig akkor kerül fel az i-re, amikor a riportban azzal fenyegetőzik, hogy ideje elővenni az igazi tróger énjét, amit nem szeretne de hát kemény idők kemény eszközöket kívánnak.

Gina szerintem messze a legostobább villalakó, elképesztő sötét űr tátong a fejében, cserébe nem is túl jóindulatú, őszintén nem értem, hogy tarthatták őt erős játékosnak a többiek. Vagyis bocs, hangos és agresszív, ez mondjuk megmagyarázná. Könnyen lehet ez puszta vágyvezérelt gondolkodás a részemről de jó eséllyel most intézi el magának a következő zöld kendőt. Emellett nem lennék meglepve ha 10 év múlva hasonló stílusban állna sorba a munkanélküli segélyért.

vv10x34_07.png

Peti valamiért veszekedést promózott Amanda és Gina között de nem úgy tűnik, hogy ez bármikor is elfajulni látszott volna, a két lány most kivételesen nem uszítják egymást annyira, sokkal inkább a vigasztalás-léleköntés-motiváció hármas van fókuszban. Említésre méltó mondatok azért itt is akadnak, jár a pacsi a szerkesztőknek a feliratokért, így nem kell írásban szemléznem, minden szó tömör gyönyör.

A délutáni műszakban Merci, Moh, Robi és Fru válogatják a csontit én pedig újfent megvallom analfabetizmusom, hogy rá kellett keresnem miből jön a csonti szó mert csaliról már hallottam de erről még nem. Akinek ez esetleg szintén új, a csontkukacról van szó, más néven csonti, pinki, báb, melyek külöböző fajtájú legyek lárvái, így Mohnak is igaza volt, amikor konstatálta, hogy ebből lesznek a legyek. Merci mondjuk meglepődött, hogy itt élőlényekhez kell nyúlni de amúgy ügyesek, jól megy nekik a meló, Moh már a habzsidőzsit vizionálja. Robinak ebben kivételesen nincs 10+ év munkatapasztalata de később láthatjuk, hogy ismét nagyot megy, utólag pedig szerényen úgy nyilatkozik őt nem a pénz motiválta hanem a versenyszellem. Neki mondjuk nem is a napi betevő a tét mivel képes naponta egyhuzamban három óráig csinálni is valamit seggvakarás helyett. A reklám előtt PP még élcelődik egyet az ápoltak munkaundorán, mit ne mondjak, kifejező.

vv10x34_44.png

Jön Guszti bácsi verdiktje, a tollasokkal nagyon elégedett Sztrapacska úr, büszke rájuk. Azt már csak én teszem hozzá, hogy biztos nem az iskolahétre kellett ennyi toll. A táblakészítők közül csak Renátó kap dicséretet, a csontizók viszont instant burzsoákká válnak. Nem tudom, hogy csak simán belejöttek a munkába a harmadik napra és felfogták mi az a teljesítménybér vagy Sztracsatella műszakvezető úr szíve lágyult vajpuhára de a néhány kókler kivételével korrekt summákat halmoztak fel. Kicsit érik is az osztályharc de mire kiéleződne, pont vége lesz a tematikus hétnek. A nap dolgozója ismét Robi, nagyon örül neki természetesen, maratonfutáshoz hasonlítja az élményt bár nem tudja, hogy az milyen mert még sosem futott maratont.

Az előző napi hordós meglepetés okán Gina viselte volna az összes büntetés terhét de likviditás hiányában ez nem valósulhat meg, így közmunkára ítélik, kap egy „dzsukel” láthatósági mellényt is, Dani nagyon empatikusan arcon is röhögi emiatt. Ismét sok volt a szabályszegés, Gina szerint „muszáj volt lopni” és kezdem elfogadni álláspontját, amikor azt halljuk, hogy nem tudja megkülönböztetni a minimum és a maximum fogalmát sem. A többiek relatív luxusát ő csak kívülről figyeli, ki kell szolgálnia társait, végül azonban pozitív kicsengéssel zárja sorstragédiáját, hiszen mindent ki kell próbálni és legalább együtt alszanak Amandával, még ha a földön is.

Ezután az aukciót is neki kell levezetnie, ahol a villalakók megcsillogtathatnák pénzügyi/játékelméleti skilljeiket ha lenne nekik ilyen. Fru verseny nélkül viszi el a tatár beefsteaket, a biztonság kedvéért ráígér plusz száz villadellát a szükségesen felül mert elvileg ez a kedvenc kajája és neki akár ötezret is megérne. Következő műtárgyunk egy hatos pakk palacsinta öntetekkel, amire láthatóan komolyabb a kereslet, a kezdeti óvatoskodás után Moh csapja ki a lőcsöt egy háromezres ajánlattal de végül itt is Fru emeli fel utoljára a seggrepacsizó eszközét (lehet Renátó testalkatát irigyelte el). Daninak és Robinak van annyi esze, hogy megjegyezték a webshopos árakat, ahol ennél jóval olcsóbban vehetnek palacsintát.

vv10x34_62.png

Dani a haltálra csap le, ami „jó lesz napokig”, Gina már ennek maradékára aspirál, Moh gyorsan lefuttatva árazó modelljeit konstatálja, hogy 4600-ért megéri, 4700-ért már nem. Az ujjnedvesítő szivacsról sejtik, hogy valami trükk van a dologban, gyanúsan olcsó és még jó lehet valamire, végül Robi viszi el, neki ez aprópénz. A 10 darab arcmaszk gazdátlanul marad ha már jó suttyó módon 11 ezerért kiáltották ki (jól emlékszem, hogy amúgy 1000 VD darabja?) és sem a pár súlyzó, sem pedig az öt kilós (valójában négy) fehérjepor nem kerül megvásárlásra. A műszempillákat kitörő ováció fogadja de a pénztárca szorítása erősebb a hiúságnál. Vivi utólag elismeri, hogy igazán bebizsergett tőle, hogy alvóhely helyett „szép” legyen de Robi pillantása meggyőzte. Biztos látta, hogy Robi természetes pillákkal is szép. Utolsó műkincsünk egy extra kiválasztójel 15 ezer villadelláért, amit csak Robi tudna megvenni de ő lila kendőben reménykedik ezért passzolja, amit utólag meg is bán és ha ezen múlik majd Gina kiválasztása, akkor én is.

Peti végül még felteszi a tízmilliós kérdést, hogy ápoltjaink vajon a munkahetet záró céges bulit vagy a karácsonyt várják jobban de szerintem teljesen mindegy mert mindkettőnek ordenáré részegség lesz a vége.

vv10x34_70.png

932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2020.12.18. 18:49:03

Pákk! Cimilit szerettem volna elsőnek de lassú lajhár vagyok.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 18:53:47

Örök hála, finom ez a sokoláda

Qqts 2020.12.18. 18:55:11

Piff

Megírtam az off kommentem es kijott a hv..koszonet erte :))

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:58:00

Köszönjük!

Giának: nagyon durva, hogy mindenben ekkora a választék. Filmekkel még tartom az iramot, de könyvből már sok van, amik itt állnak a polcon, és el kellene olvasni őket. És mégis mindig újat veszek. :D Például, ha már horror, nekem a napokban érkezett meg az első magyar Arthur Machen antológia, "A nagy Pán isten és más szentségtelen történetek". Arra is kíváncsi vagyok, de már azt se tudom, hol kezdjem a dolgokat. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 19:04:22

Hú, akkor ma megint részegek lesznek?

hereverő heverő 2020.12.18. 19:10:26

És én búcsúzom a jelenlévő pszichopatáktól, sorozatgyilkosoktól, triumvírektől, szellemlovasoktól, barátoktól és barátnőktől, sertésvészes idilli kullancsoktól (lehet guglizni) és driccmadaraktól.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:11:38

@hereverő heverő: megint kihagytad az alakváltó gyíkembereket, büntetésből holnap nem mehetsz kemtrélezni.

2020.12.18. 19:12:27

Koszcsimoszcsi a posztcsit.

Sepsidzsi 2020.12.18. 19:13:11

Szerintem jò az a dzseki, ès amùgy azt hittem Peti kicsit fiatalabb.
mèg nem làttam emlìtve, röhögtem mikor Győzi bemondta: Ez vagy te. Kis köcsög. Fru ugye renàtóròl. Nèha àttekerem ènis, mikor fogadó òràt tart pl, de nèha kurva vicces ùgyhogy nèzem. Renàtò gecis faszverős beszèlgetèseitől hànyok.
Ès mèg hagy szùrjam ide az èn kedvenc sci-fi olvasmànyomat, Frederic Pohl Àtjàrò sorozata. Megìrta màr vagy 50 ève, van vagy 6 rèsze mindet imàdtam.

Kosztarika 2020.12.18. 19:14:01

Köszi dmr:)

Jót röhögtem volna, ha valamelyik ápolt kaja helyett 11 ezerért vett volna 10 arcmaszkot, mikor 1 nap múlva megint megkapnak mindent IS ingyen, de csak azért mert nem rajtam múlik.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:17:04

@Qqts: a barcelonai könnyező madonna áldjon meg, vírem!

2020.12.18. 19:18:45

Latom ez a ki mit olvas tema mindenkinel beutott

Qqts 2020.12.18. 19:20:08

Hogy a hv-ra is reagaljak; MaxiEKG Ginaval kapcsolatban. Megint csak megmutatkozott a ver, annyira hozza ez a lany az osszes sztereotipiat, ami miatt az emberek megitelik es elitelik az egesz ciganysagot, hogy az vmi hihetetlen. MINDENBEN tipikusan ugy viselkedik, amitol minden joerzesu ember elhatarolodik. Kiveve Amandat, aki szeretne, ha nem emlitenek egy lapon oket, de lassan beleragjak egymas borebe, hogy BFF es a heget kitoltik lopott tollakbol nyert tintaval..bloooeeee hol van Moki? Hol a kontenerem? :(

gizmO.o 2020.12.18. 19:20:36

Gina egy külön talnulmány és kb úgy az összes előítéletet megtestesíti, ami egy bizonyos kisebbséget súlyt..

Qqts 2020.12.18. 19:21:11

@gizmO.o: :D ugyanaz fogalmazodott meg bennunk :D

Qqts 2020.12.18. 19:25:50

@Alice from madness: remelem a heges, tollasra gondoltal. Kicsit meg a sorozat es egyeb gyilokok hatasa alatt vagyok

2020.12.18. 19:27:57

@Qqts:
A beleragastol kezdve gondoltam

MmeChauchat 2020.12.18. 19:28:29

@Qqts:
Ugy gondolom (lehet egy véleményem?), hogy az őt körülvevő szocializáció hatása ez.
Lemásolja, amit maga körül la/ami a nyerő stratégia abban a közegben, ahol él.

Ez egyszerűen a jövedelmező.

Tehát nem a "vére", hanem a túlélése.
Ha holnaptól szalonképes lenne, kivetné magát a közösségéből.

Amit mindegyikük szóhasználatban, igénytelenségében látunk: ahol ők mozognak, ez a magatartást jutalmazzák és ha nem klónja a masiknak valaki, azert nagy árat fizet.

A klónozás pedig a FB, az Insta és a tiktok végzi el.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:31:01

@Qqts: kő szívem egyetlen repedésével repes a boldogságtól, amit a két német szó olvasása okozott :DDDDDD

2020.12.18. 19:33:03

Meg mindig javasolnam hogy egyreszt legyen Eszbontok het masreszt a kiesett jatekosokat hasznositsak ujra a musorban

gizmO.o 2020.12.18. 19:36:05

@Qqts: Igen, én is ezen mosolyogtam és, h pont egyszerre is. Micsoda kozmikus véletlen az üregyetemben..

Qqts 2020.12.18. 19:38:30

@MmeChauchat: a kezebe sem vette az eszkozoket, mar karogott. Gondja volt azzal, hogy a tobbiek csinaljak. Problemaja volt azzal, hogy elokeszitettek neki egyet (meg ha nem is a tokeleteset adtak neki oda) gondja volt azzal, hogy a Renato segiteni akart neki. Az az egy volt szimpatikus, aki helyette csinalta buntetesert. Meg akkoris, ha vegul a buntetest neki kellett allnia. Ezt en nem a szocializacio szamlajara irnam. Sok-sok normalis, dolgos cigany szarmazasu ember van. Nekik 100x annyit kell dolgozni, mint masoknak, mert az emberek nagy szazalekanak a Ginahoz hasonlo viselkedesuek jelennek meg lelkiszemei elott...ha szocializacio, ha ver, ez nekem gyomorforgato es duhito

Qqts 2020.12.18. 19:40:10

@úgymond olvasó mmkk: ma hasitok :) nagyon erzem a mai kommentszekciot

Qqts 2020.12.18. 19:42:23

@Alice from madness: kifejtened kerlek? Megtisztelnel, ha megosztanad az ujrahasznositassal kapcsolatos gondolataidat :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 19:46:23

Szeretnék hozzászólni. ööö ehmmm , köszönöm

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:46:58

@Qqts: legalább valai hasít.. engem megviselt a tescozás :DD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:47:37

@ppupu: lehet egy véleményem? minimális tiszteletet azért mutathatnál

HufnágelSteve 2020.12.18. 19:48:02

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem tudnék pár német szót, amit mostanság nem szívesen hallanál, pl. Quarantäne, geschlossen, zurück, zweitausendundzwanzig ;)

Qqts 2020.12.18. 19:49:05

@ppupu: Minden betuje arany :)

@úgymond olvasó mmkk: Alice-t megorvendeztettem, tíged is, gizmo.o-val uregyetemen kapcsolodtunk. Szebbe tettetek az estemet :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 19:49:12

Soká kezdődik az öfi, addig nyomtok még 200 OFFot :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:49:24

@HufnágelSteve: ezeket naponta tízszer hallom a rádióban :)))))

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 19:49:27

@Qqts: Nagyon odaértél ma. Te leszel ma kommentszexció nap dolgozója.

2020.12.18. 19:51:16

@Qqts:
Ja hat kolcsonadhatna az RTL a Viasat3-nak oket a musorhoz :D

2020.12.18. 19:51:46

@ppupu:
En ma semminek nem vagyok a nap dolgozoja asszem :D

MmeChauchat 2020.12.18. 19:51:54

@Qqts: persze.
Egyet mondunk: a normálisak meg normális közegben szocializalodtak, bőrszín ide vagy oda.

Amugy télleg here ez a G.

Amit elbaxunk általában, amiért ez a magatartás terjedhet, az az, mikor toleráljuk pl a hereséget, az obegatast

Bent se tette helyre senki.
Tehát megint nyert a manipulativitasa (=aka áldozat lehetett)

2020.12.18. 19:52:22

@Hedo a nokedli szaggató:
Neeem, friss poszt alatt nem offolunk....

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 19:52:42

@Qqts: Elképzeltem a belerágást és a tintát. Fertelmes.

@úgymond olvasó mmkk: Megtisztelsz.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:53:54

@ppupu: a legmélyebb tisztelet hangján szólok hozzád mindég!

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 19:54:41

@Alice from madness: Persze mert hajnalban még posztoltál. Aludni kellet volna, hogy kipihenten tudjál nekifeküdni a munkának reggel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 19:56:11

hadd offoljak, hadd offoljak, lécciléccilécci!

2020.12.18. 19:57:18

@ppupu:
Igy is aludtam kerek 5 ora 39 percet! Es gyujtom az erot a jovohetre amikor egy fovel kevesebben vagyunk es annak az egy fonek a felbehagyott szarjai a nyakunkba lesznek. Bar szerdatol szabim van nekem is

Qqts 2020.12.18. 19:57:25

@MmeChauchat: megtisztelnel, ha most kozosen hanynank a kontenerbe

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 19:58:07

@úgymond olvasó mmkk: Ne tartsd magadban, mint Vivi a szart. Engedd ki, jó lesz :)

2020.12.18. 19:58:12

@ppupu:
Amugy is a melohoz ugy kell hozzaallni ha nem a sajat ceged, hogy a lelkesebb es buzgobb, magukat fontosnak erzo kollegak kiteljesedhessenek. :)

MmeChauchat 2020.12.18. 19:59:28

@Qqts: bakker
má előre hánytam tegnap.
Megtisztelsz.

Qqts 2020.12.18. 19:59:54

@ppupu: ismetelten koszonom, pontosan ez volt vele a cel.

2020.12.18. 20:00:49

@Fu Szekh Li:
youtu.be/YJFtVsBAX00

Jut is eszembe, ha mar filmek, youtube, haverok, buli, fanta...:
youtu.be/xxAeQfpKwVo

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:01:09

@Hedo a nokedli szaggató:
Ha meggondolod:
hol vannak tőlünk ezek?
Kezdő kóklerek :D

2020.12.18. 20:01:18

@Qqts:
Barmit is jelentsen, igen.

Qqts 2020.12.18. 20:01:58

@MmeChauchat: nekem eleg volt elolvasnom a hv-t es ismet kuszott fel a torkomon a langyos nyal..bloee. :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:02:06

@úgymond olvasó mmkk: idén már csak akkor könyvet kölcsönözni, ha holnap délig leadom az igényt! Eddig valami jó kis viccesre gondoltam, de picha tudja honnan és hogyan, de Kundera jutott eszenbe, A lét elviselhetetlen könnyűsége épp jó lesz.

Klasszikus Kovi pornót tudsz javasolni? Tudod a férjem féle rád fekszek beteszem huzogatom kiveszem aludj jól 5 év után márt inkább okoz ahyér görcsöt, mint kellemes fáradtságot, ragacsos combokat és hangya fas znyi boldogságot.

Te jössz! Offolhatsz

Cérnahuszár 2020.12.18. 20:02:26

akkor ide is beírom, roppantul szeretném ha Gina bevenné a BV berkeit, gyűzikével együtt vezetné a sokkoldát.
köszönöm.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:03:09

@Fu Szekh Li: úgy hiányoznak a szerelmes verseid! 5 éve töretlen szeretlek

2020.12.18. 20:03:25

@Hedo a nokedli szaggató:
Nem Kovi, de esetleg valami klasszikus Roccoval?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:04:08

@Alice from madness: a felesége szolnoki :) én is szolnoki vagyok :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:04:19

@Hedo a nokedli szaggató: fogalmam sincs, miről beszélsz, neharaguggyá! ez nem a bv.

2020.12.18. 20:05:18

@Hedo a nokedli szaggató:
Azt tudtam hogy magyar, azt nem, hogy szolnoki. De ettol meg nezni lehet

2020.12.18. 20:06:10

@úgymond olvasó mmkk:
Neharagudj de miket tudsz te??? Hat ezt nem neztem volna ki beloled :D

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:06:22

@Alice from madness: Az Egészséges erotikát pont így forgatták :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:07:09

@Alice from madness: amikor megjelent az első videója [Rózsának, nem Roccónak!], akkor egész Szolnok sorba állt a videótékában, hogy kikölcsönözhesse :D

2020.12.18. 20:07:29

En csak szeretnem megosztani hogy en most megtudtam a TVbol hogy Arany Janos mielott kolto lett 3 evig barazdabillegeto volt. Kiegtem vegleg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:07:47

@Alice from madness: nem én vótam, csak egymás mellé raktam 5 betűt meg egy szóköztöt! :DDDDD

2020.12.18. 20:08:24

@Bo(a)rder Gamer:
A posztot a Flip tamogatta.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:08:42

@úgymond olvasó mmkk: Most csak elírtad vagy tényleg...:)?

2020.12.18. 20:08:54

@Fu Szekh Li:
Abban van a kefir razogatas, nem?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:09:52

@úgymond olvasó mmkk: Na jóvan. Bár mint tudjuk, alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:10:15

@Hedo a nokedli szaggató: Ööööö, neked is csak az ncore-t tudom javasolni :) tetszett ez az outcomming :))))))

Qqts 2020.12.18. 20:10:20

@Alice from madness: :Dddd
A visszafele itt is utos ám..offtopic-bol, hogyan valik VV kibeszelove a kommentsereg

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:11:52

Ejnye no! Privát ír a hölgy, hogy pornhubon owen grey :D szóval, ha más is ilyet keres, akkor tudjatok róla ;)

A villában csak a fiúk maszturbálnak? Nem hiszem, hogy a csajoknak nem hiányzik a szex!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:11:57

bármit is gondoltok, ez nem az, ami, hanem az, ami ez!

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:12:03

@Alice from madness: Megfogalmaztad az igazi alkalmazott ars poeticáját :)))

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:13:49

@Alice from madness: nyugi! Nem foglak leleplezni, mi titkunk ;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:14:25

@Hedo a nokedli szaggató: Mondjuk ez figyelemre méltó felvetés. Némi nemi diszkriminációt érzek abban, hogy csak a fiúkák önörömszerzési cselendzseit mutatják be. Ez nem EU konform.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:14:30

@ppupu: ezért is hívjuk őket sokszor fizetett ellenségnek :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:15:36

@úgymond olvasó mmkk: persze, persze, persze...ezért akartál te offolni, már nagyon kikívánkozott ugye? :)

2020.12.18. 20:15:47

@ppupu:
Mondjuk valaszthattam hogy melougyileg vagyok aktiv (probaltam, szart se ertem el vele soha) vagy szocialisan vagyok aktiv (minden meggyozodesem ellenere). Utobbi mellett dontottem es lass csodat egy even belul emelest is kaptam es legutobb tobbszaz ember elott emeltek ki peldanak :DD tehat jofejkedni elfogadhato merteku munka mellett kifizetodobb, mint kiemelkedo merteku teljesitmeny mellett intronak lenni....bolond a vilag, de ha ez kell nekik.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:16:38

@ppupu: jól emlékszem, hogy épp a mi fosh9ünk ujjazta meg Szandikát?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:17:08

@ppupu: Ezek szerint a benti csajok jobban bírják. Bezzeg ha az itteniek kerülnének be, úgy tűnik hamar megfordulnának az arányok :)

2020.12.18. 20:17:19

@Bo(a)rder Gamer:
Es meg van pofam arra is, hogy arra nyitott mas kollegaknak is atadjam az elvet. Plusz alapveto munkajogi ismereteket :) regen HRrel es IT fejvadaszattal is foglalkoztam

2020.12.18. 20:17:50

@Hedo a nokedli szaggató:
Jol. Az internet is jol emlekszik rajuk :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:18:03

@Bo(a)rder Gamer: nem, igazából azt akartam mondani, hogy milyen jó, hogy a red bull leigazolta sergio perezt, de ezek ittend összezavarták a gondolataimat.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:18:24

@Bo(a)rder Gamer: nekem gyanús, hogy nem bírják! Csak nekünk nem mutassák a szerkik.

2020.12.18. 20:19:11

@Hedo a nokedli szaggató:
Owen Grey nevet most ismertem meg de en huseges vagyok ugyhogy jo lesz nekem az oreg Rocco :D

2020.12.18. 20:20:09

@Fu Szekh Li:
Birtam azt a filmet :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:20:53

@Alice from madness: bejövős Owen! Arra játszik, hogy a csaj minél többször elélvezzen. Épp csak 20 owen vidit töktök le egyszerre :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:22:03

@Bo(a)rder Gamer: (most már tényleg nem tudom, kikről beszélnek)

2020.12.18. 20:22:47

@Hedo a nokedli szaggató:
Miert toltod le, nem jo az online?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:23:33

@Alice from madness: Egy főnyeremény vagy akkor a multik számára :), viszont teljesen jól látod a világot, s amíg az ilyen, addig jól teszed, ha így teszed. Ugye nem a Randstadnál?

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:23:39

@Hedo a nokedli szaggató: Ha egyszr elmegy a net, azért legyen mire elmenni?

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:23:56

@Bo(a)rder Gamer: Köszi, én nem mertem leírni a cégvezetők eme örök bölcsességét, amelyet annyira szeretnek hangoztatni.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:24:39

@Alice from madness: egy barátom azt mondta, nem a szereplők nevét kell megjegyezni, hanem a kész művet kell megtekinteni..

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:25:04

@úgymond olvasó mmkk: ez is jó hír, de nekem az tetszik ha felvállalod magad. szerintem Bálna is örülni fog :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:26:50

@ppupu: Mindkét oldalon álltam/állok, tudok mindkét fejjel gondolkodni. :) Csak néha összeveszem én is magammal.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:27:08

@Alice from madness: ha melóban kap el az érzés, ne húzza le a mobil netwm

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:27:41

@Hedo a nokedli szaggató: ncore -torrent oldal
fosh9 és Szandika most overflow errort okozott nálam, azok kik is

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 20:29:53

@Qqts: Kelet-Közép-Európa összes országában tartósan 80-85 % a körükben a munkanélküliség az elmúlt 30 évben folyamatosan. Úgyhogy olyan nagyon sok "dolgos" nincs közöttük.

2020.12.18. 20:30:11

@ppupu:
No problem, van vallalkozo ismerosom, egyreszrol rohogcselve elhallgatja hogy epp kinek az idegeit cincaltam darabokra, masreszt mar mondta hogy engem mint alkalmazottat messzire elkerulne :)
Egyebkent ha kapok egy tisztelheto, intelligens, peldamutato vezetot akkor kepes vagyok odaadoan kovetni. Ilyen eddig egyszer adodott, onnan a penz miatt tipliztem, de addig sokmindent beletettem abba a cegbe.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:30:47

@Bo(a)rder Gamer: Ebben a környezetben hirtelen mást gondoltam a mindkét oldalon állásról Bobby :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:31:17

könyörgöm csak a cigányozást ne kezdjétek el

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:31:18

Sok mindent elmond, hogy kb 10 perccel a posztcsi megjelenése után már offolunk. És ez nem a posztíró hibája egyáltalán.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:33:14

@Fu Szekh Li: :DDDDDD. Nem úgy nem, és nincs is bucketlisten.

2020.12.18. 20:33:41

@Bo(a)rder Gamer:
Naluk nem fordultam meg, HRes egy startupnal meg egy nagy szoftvercegnel voltam, IT fejvadaszkent tobb cegnel megfordultam de okadok a magyar munkaerokeresesi mentalitastol a szakemberekkel egyutt.
Most penzugyi szektorban foglalkozom azzal, hogy a penzes emberek megpenzesebbek lehessenek

2020.12.18. 20:34:32

@Hedo a nokedli szaggató:
Jajj de kis szolid hogy a videarol linkelted :D

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:37:33

@Alice from madness: Ha tudod máshonnan, akkor kűggyed, mert egy ujjazás kedvéért nem fogom feloldani az adblockot a zindavidejón.

Qqts 2020.12.18. 20:37:47

@úgymond olvasó mmkk: booocs. Kikivankozott Gina miatt. Egy utolsot meg valaszolok Balnanak es befejezem. Jok vagyunk Viiirem?

@Nátha ellen bálna: Szomoru statisztikai adat. Egyebkent nehez kitorniuk, ettol fuggetlenul a Gina viselkedesueket messzirol kerulom..

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 20:38:15

@Alice from madness: Nemtom érezted-e az iróniát az mondókámban. Gamerhez hasonlóan én is dolgoztam mindkét szerepben, és igen, egy tisztelhető, példamutató vezető könnyebben hozza ki a kollégákat a alap alkalmazotti mentalitásból. Persze csak akkor ha ő választhatja ki őket.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:38:23

@Alice from madness: a pornhubon csak borkait találtam meg, pedig nem is kerestem.
Hogy van az eresz csatorna angolul? Rákeresek

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 20:38:25

@Fu Szekh Li: jaj de elkezdtél érdeklődni a téma iránt :D

sztropNat 2020.12.18. 20:39:08

Én épp tegnap néztem meg Osváth Zsolt Varga Irénnel folytatott interjúját a youtube-csatornáján. Félelmetes volt, hogy Gina teljesen ugyanazokat a szövegeket tolta, mint Irén. Aki betegség (jelen esetben petefészek, méh-fagyás) miatt nem tud dolgozni, amúgy is tiszta ideg, de egyébként más a hibás, mert nem segítettek neki, meg a szart adták oda.. Tényleg ijesztő volt ömlesztve látni ezt a vergődést, ahogy írtátok, hozza az összes negatív sztereotípiát. Holott az említett Varga Irénen látszik, hogy nagyon nehéz sorsa lehetett, de Gina talán nem a legrosszabb körülmények közül érkező cigánylány. De ahogy hozta ezt a fröcsögést meg munkaundort.. Jó, egyfelől meg lehet érteni, szerintem túl nehéznek ítélte a feladatot és ez csapta ki nála a biztosítékot. Bekapcsolt nála valami frusztráció gomb, hogy ő ehhez a úgyis túl buta, akkor ezt másként leplezve inkább lázadozik meg káromkodik.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:39:13

@Alice from madness: Jól látod mindig kettőn áll a vásár. Sajnos, bár javult a helyzet, de általában a munkakörükben elért eredmény alapján történtek kinevezések, sokszor a management skillek teljes hiánya ellenére is. Az, hogy értsd a szakmát szükséges, de nagyon nem elégséges feltétel, h jó vezető legyél. Nálunk a management rengeteg traininget kapott, persze sok esetben teljesen feleslegesen.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 20:39:21

@úgymond olvasó mmkk: Azon én mán túl vagyok. Nem értékítéletet mondottam, csak a valós számmal reagáltam Qqts felvetésére. És különben sem én kezdtem, hanem már a posztban is előkerült, és azt folytatták a kommentszexcióban.

De inkább beszéljünk arról, hogy Te tulajdonképpen milyen kétes ügyekbe is keveredtél itt a fenti hozzászólásokban? Khm, khm.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:39:40

@Fu Szekh Li: ns és mi lenne az, amiért feloldanád?

2020.12.18. 20:40:57

@ppupu:
Ja nem, rossz volt a hangsuly bocsi :)

2020.12.18. 20:41:39

@Hedo a nokedli szaggató:
Pornhubon volt de akkor aldozatul esett a tisztogatasnak

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:42:02

@sztropNat: tetszik amit írsz. De a Varga Irén főzőcskétől 1-hétig beteg voltam, pedig csak néztem, nem kóstoltam.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 20:42:59

@Fu Szekh Li: olyan vagy a haribo gumimaci, egész nap szopogatnálak

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 20:43:05

@Nátha ellen bálna: Ja, és engem egyedül a demográfiai átrendeződés kapcsán érdekel a téma, mert nem tervezek külföldre költözni. Tehát nem szidalmazok senkit, csak a folyamatokat figyelem, és próbálom kitalálni magamnak a stratégiákat az átrendeződő országban, ahol nagyon komoly gondok lesznek.

kipcsak harcos 2020.12.18. 20:45:05

Cilimili, kezdődik a műsorunk :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 20:45:14

@Alice from madness: Nekem is nagyon kedvezőtlen tapasztalataim voltak, mind az önálló mind a fejvadászon keresztüli jelentkezők esetében, uh nem csodálom, h elment a kedved. Én is pénzügyi szférában dolgoztam elég sokáig, mára viszont az önmegvalósítással próbálkozom :)

2020.12.18. 20:46:21

@Bo(a)rder Gamer:
A legtobb helyen jofejseg alapjan megy a kinevezes. Voltam vezeto, mert igy adodott nalam is, jol ment, gyuloltem. Az hogy valaki utan mozdulnak az emberek szinten nem jelenti azt, hogy jo vezeto. Nekem pl kifejezetten megterhelo volt h ne okozzak eletre szolo traumakat az embereimnek, mert alapvetoen nyers vagyok turelmetlen es maximalista....

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:46:50

@úgymond olvasó mmkk: Ja :D
Az az évad nekem egyébként kimaradt. Én a VV7-nél kapcsolódtam be az első kettő után újra, akkor voltam itt is a legaktívabb. Így arról az ujjazásról is csak innen tudok :)

2020.12.18. 20:50:37

@Bo(a)rder Gamer:
Ja a szakemberek nagyreszevel nem volt gond, imadom az IT szegmens resztvevoit legyen az fejleszto vagy "IT"-s, maximum az volt a problema hogy idonkent nehanyan a piac miatt kicsit el voltak szallva. Par ev es en is elszallt fejleszto lehetek :D nemam, de en az vagyok akinek kiadod mit szeretnel es utana razarod az ajtot, nem engeded emberek kozelebe :D es van sajat almom is amit majd valahogy meg akarok valositani + a tanar nagyon az onallosag fele terelget minket.

2020.12.18. 20:51:41

@úgymond olvasó mmkk:
Pedig csak fustje volt langja semmi :D

Fu Szekh Li 2020.12.18. 20:54:27

@Hedo a nokedli szaggató: A Fannikás, Brokkolis. Nem emlékszel? Akkor szerettünk egymásba, meg a párjainkba :D

Qqts 2020.12.18. 20:54:55

@Nátha ellen bálna: Megallapitottam, hogy hozza a sztereotipikus viselkedesi formakat. Illetve megemlitettem, hogy nem lehet mindenkit egy kalap ala venni. Szerintem ezt akkor is fontos megemliteni, ha csak elenyeszo szazalekukra igaz.

Azt viszont vallalom, hogy az altala kepviselt dolgokkal nem tudok es nem is szeretnek azonosulni. Szamomra ez a lany borzalom.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:01:52

@Fu Szekh Li: valóban :) összemosódnak nekem a kis lemmingek

Mók_Ica 2020.12.18. 21:02:59

sziasztok :) köszi a posztcsit, teljesen és egyérteműen ekg!!!
most még a konyhafőni vip döntőt nézem...... szóljatok, ha kezdődik :az ápoltak műsora, nehogy lemaradjak.....:DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:05:34

@Alice from madness: Általában értettem a kiválasztást meg a fejvadászokat, nem IT specifikusan, mert több területen is érintett voltam. Én is bírom az IT-sokat, külön kaszt :), szórakoztató volt az ő látásmódjukat képviselni az "üzlet" felé és vica versa. Ilyen tulajdonságokkal jó esélyed van h bejön majd a számításod. Egyelőre helpdesk vagy application support (hardware-es szerintem nem vagy)? Aztán zárom a témát itt, mert nem lesz jó vége :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 21:07:37

@Qqts: Lehet, hogy megorrolt ránk? Mivel engeszteljük ki?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:08:12

Na még egy óra és kezdődnek az izgalmak!

Qqts 2020.12.18. 21:10:25

@Nátha ellen bálna: fenypostan kuldok neki gesztenyepuret. A habba beleirtam a nickneveinket.

Szerintem (remelem) nincs megorrolas, imad o mindkettonket, ahogy mi is ot. ❤️Valoszinuleg fozoset nez.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 21:12:17

@Qqts: Micsoda ötlet, kérem szépen! :D :D :D

Qqts 2020.12.18. 21:12:17

Amugy, azert szeretem kulonosen az itteni kommenteloket, mert siman megy 2-3 szalon a beszelgetes

2020.12.18. 21:12:56

@Bo(a)rder Gamer:
hehehe. Szeretem egyebkent a gep buzeralast is, alap karbantartast en vegzem (venti takaritas, bill atomjaira szedes, takaritas, hasonlok), gondolkodom melle hogy a prog utan elvegzek egy alap rendszergazdait is mert miert is ne alapon.
Nem akarok mar valtani a mostani helyemrol, jovo osszel levizsgazom es eloszedem a regi ismeretsegeket az elhelyezkedeshez. De masodik fel evben mar elkezdek projekt melok kozott nezelodni, addigra lesz olyan tudas a kezemben nagyjabol. Illetve mar van hely amit meg dogok keresni bedolgozashoz.

2020.12.18. 21:13:33

@Qqts:
Pedig beszelhetnenk a zenerol helyette peldaul.
Te dugtal mar zongoran? :)

Qqts 2020.12.18. 21:14:20

@Nátha ellen bálna: rittyenthettel volna melle vmi verset..de se baj, nagyon ciradas betukkel irtam a habba

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:14:45

@Fu Szekh Li: Lassan az OTP liga közvetítése is megelőzi izgalmak terén Villabarátainkat. Pedig hát...Nem baj, kitartunk!!!..még egy darabig.

2020.12.18. 21:15:41

Huha...a Guy Ritchie fele Arthur kiralyban csak most tunt fel nekem a foszereplo, epp idoben, felmezkon.

2020.12.18. 21:16:22

@Qqts:
Fura a bakancslistad :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:17:42

@Qqts: ÉS akkor hirtelen mindenki felélénkül és a 2-3 szalonbeszélgetésből óriási gruppen kerekedik.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 21:18:03

@Qqts: Pianinón izgibb. A zongoráról nekem az orosz emigráns művészek jutnak az eszembe.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 21:18:04

@Qqts:

Kűggyük ezt a pürét:
csillapítsa dühét!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:21:22

@Qqts: Mondjuk bakancsban nehéz lenne klimpírozni közbe, bár most épp nem lágy zongorahangos hangulatomban vagyok...

2020.12.18. 21:22:05

@Qqts:
Extrem helyekre hajtasz? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 21:22:51

@Qqts: Most mán nincs más dógunk, mint várni.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:25:24

@Bo(a)rder Gamer: addig megint elalszok telefonnal a kezemben, pichába gheczy hogy ilyen kibacott öreg vagyok :(

Qqts 2020.12.18. 21:25:48

@Bo(a)rder Gamer: egy szonatat legyen kedves

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 21:25:50

@Alice from madness: Felhajtott tetős zongorán? Perverz érzés lehet a húrokon, főleg ha közben valaki játszik is rajta

2020.12.18. 21:26:14

@Bo(a)rder Gamer:
Tessek ebben zongora sincs es temaba is vag

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:26:54

@Hedo a nokedli szaggató: Dehogy vagy, látod h felébredtél egyből te is!!! :)

2020.12.18. 21:26:59

@Qqts:
Legalabb huzol is le rola, vagy csak bovul?

2020.12.18. 21:27:20

@ppupu:
Ugyeugye. Extremsport :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:27:54

@Bo(a)rder Gamer: fontos, hogy ne maradjunk ki belőle, de a seggünk a fal felé legyen!

Fu Szekh Li 2020.12.18. 21:27:58

@Hedo a nokedli szaggató: Azért 25 évesen még bírni kell...

Qqts 2020.12.18. 21:30:19

@Nátha ellen bálna: szerintem onmagaban az a teny, hogy bájosak vagyunk mar eleg ok a bunbocsanatra.
A gesztenyepure meg egy jegszivet is felolvasztana..a rim a kegyelemdofes, az olyan erosen megdobogtatja a sokat hangoztatott koszivet, hogy az csuda :)

Qqts 2020.12.18. 21:31:48

@Alice from madness: ja en nem..en szuz vagyok. Azt is utalom, aki szereti

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:32:06

@Fu Szekh Li: mindig egy 10essel fiatalabbnak néznek ;) szeretem érzés

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:32:20

@Alice from madness: Alakul, alakul...nekem rendőr ruhám van, a te jelmezed is meglett? :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:33:02

@Bo(a)rder Gamer: jelmez? ó, azt hittem elég a szopó álarc

2020.12.18. 21:33:37

@Bo(a)rder Gamer:
En mindig jelmezben vagyok. Ki minek gondol, az vagyok en annak... :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 21:33:49

Nem láttam a tegnapi végét, mire számítunk ma?

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 21:34:12

@Bo(a)rder Gamer: Ha rendőr ruhád van, akkor valamelyik csajszinak Zanettnek kell öltöznie :))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:34:55

@Hedo a nokedli szaggató: egy darabig biztos, de mindig kell az újdonság :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 21:35:02

@Hedo a nokedli szaggató: Dög unalom... szánalmas munkásosztáy :) és f@szverés a BV-ben

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:35:41

@ppupu: Ha boldoggá tesz, akkor nem. Légy önmagad! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:37:02

@Alice from madness: Csak azért kérdeztem, mert az ember általában azt ajánlja, amit maga is szeret. (általában :))

2020.12.18. 21:37:12

@Fu Szekh Li:
Ludditak :)

Tudok megilyenebbeket is de nem birja el a blogmotor :D

2020.12.18. 21:37:43

@Bo(a)rder Gamer:
Szeretem ezt a szamot igen.... :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:38:29

@Alice from madness: bár ha jobban belegondolok, akkor ez a legtökéletesebb válasz, amit kaphattam :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:40:36

@Alice from madness: :DDDDD. Egyébként nem rossz szám, de most épp ez is kevés. :)

Fu Szekh Li 2020.12.18. 21:43:20

@Alice from madness: Bírtam én is őket, csak a többi fent lévő videójuk kicsit nehezen érthető. Olyan érzés, mint az URH kazettákról visszafejteni a szövegeket.

2020.12.18. 21:46:34

@Fu Szekh Li:
Ha elovennem oket meg le is porgetnem neked szerintem barmelyiket :)
10-en 20-on evesen fejbol nyomtam a(z O) zeneiket (is)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:48:20

@Alice from madness: Jó zenéket toltok, de csak olaj a tűzre!! :) Ez minden amit fel tudsz ajánlani? :)

Fu Szekh Li 2020.12.18. 21:49:38

@Alice from madness: Ráadásul nekem a Brék feldolgozásuk is nagyon tetszett. Mondjuk ott rendesen alájuk rakták a zenét is:
www.youtube.com/watch?v=Z_DfqCbCXp8&ab_channel=cretus11

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:49:55

és felpillantottam és még az ÉNB-ben is pörögnek a cédák a rúdon.

Cimili2 2020.12.18. 21:58:57

@kipcsak harcos: jöhet a spoiler, ne töröggyé senkivel!! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 21:59:58

@Fu Szekh Li: A pillanatnyi hangulatom téged nevezett meg győztesnek! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:00:50

@Cimili2: hoppá neked meg még tartozom egy pulcsifotóval :)

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:00:58

@Bo(a)rder Gamer: Pedig Klaus Nomit még nem is linkeltem :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:01:20

@Fu Szekh Li: Na kezdés van, majd folytatjuk :)

Cimili2 2020.12.18. 22:02:18

Móki, hagyd ott a konyfőnit, pp elkezdte!! :)

Mók_Ica 2020.12.18. 22:04:33

repedezik a máz az őszinte baráti ....kapcsolaton.....

Mók_Ica 2020.12.18. 22:05:08

@Cimili2: kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :DDD láttam pp pszichedelikus ingét..... :DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:05:13

ennek a szemöldöknek, így kell kinézni, olyan furi. (Merszikéé)

2020.12.18. 22:05:36

@Fu Szekh Li:
Ismerem minden szamukat. Meg a Titat is :D illetve porogtunk egyutt legalabb egyszer buliban meg elotte talalkoztunk, lehet volt tobb is de az egy eleg zuros korszakom volt :D de a 2000-2010-es evekben a most Pilvakeren porgo arcok meg Fluor meg ilyenek meg mind egy apro szubkultura apro szereploi voltak, szoval ez nem egy nagy szam.

mocskosmacska 2020.12.18. 22:05:47

"Tisztában vagyok azzal, hogy a Gábornak igaza volt." Igen, Gábornak alapjában sok mindenben igaza volt, de ezt sajnos eltakarta az állandó pislogása, a 92 soros körmondatai és a közhelyei.

HufnágelSteve 2020.12.18. 22:05:58

"Ne csússz be két pad közé"-by Rencsó

2020.12.18. 22:06:38

Ezeknek ekit adagolnak a Wiwaba hogy mind szerelmes?

Cimili2 2020.12.18. 22:07:24

@Bo(a)rder Gamer: dehog!!. borzalom. alap, h szőke hajhoz világosra kell festeni. én is úgy csinálom. :)
@Mók_Ica: puszpusz:)

mocskosmacska 2020.12.18. 22:07:47

Baszottul nem értem, hogy mi van Moh és Merci között. De igazából meg sem akarom érteni, mert annyira unalmas. Illetve ez a két ember egymás mellett alszik, és nem volt még szex? Nekem nem kellene egy olyan férfi, aki hetek óta mellettem alszik, és meg sem próbál közeledni. (Jó tudom, hogy sokan vannak a hálóban, meg a kamerák, de akkor legalább a szenvedést látnám rajta.)

2020.12.18. 22:08:28

@Cimili2:
Cimilirol megtudtuk hogy szoke :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:08:30

Rönó mint párkapcsolati tanácsadó. EPIC!!!!!!

mocskosmacska 2020.12.18. 22:08:31

De Renáta, sokáig fogják húzni. Sajnos. Remélem, hamar kiszavazzák valamelyiket.

2020.12.18. 22:09:28

Dani szintet lepett es ket kezzel van segglyukig a gatyajaban :)

Mók_Ica 2020.12.18. 22:09:31

bakker..... dani már nem is gatyáján keresztül fogja a brét... hanem benyúl...... pffff

mocskosmacska 2020.12.18. 22:10:01

Nem vagyok benne biztos, hogy megértették a feladatot.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:10:15

@Alice from madness: Szégyenlősen vallom be, hogy Tominak anno a matektanára voltam.
Rapből nekem inkább a régebbiek vannak meg, Sugarhill Gang, Run DMC, meg ilyesmik.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:10:28

cérnát.... és fellmutat egy gombolyag fonalat...... :DDDDDDDDDDDDDDDDd

2020.12.18. 22:10:52

Mondjuk most igazabol tudok azonosulni a fejeikkel.

2020.12.18. 22:11:24

@Mók_Ica:
Lemaradtal, eddig is benyult csak nem ket kezzel

Cimili2 2020.12.18. 22:11:51

@Mók_Ica: én már sajnos láttam máskor is. lehet, h a bv-ben.
szolgálati közlemény: csuklom, pedig utálok csuklani. :(

Mók_Ica 2020.12.18. 22:11:56

sztropacsek munkafelügyelő figyelni fogja a moNYitort..... :DDDDDD

mocskosmacska 2020.12.18. 22:12:10

Én mennék szaloncukrozni. Utálom.

2020.12.18. 22:12:26

@Fu Szekh Li:
Ismertebb szamaik nekem is, azert ok voltak akkor is a nagy oregek :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:12:52

Kíváncsi vagyok mikor kérdik meg, hogy kaphatok-e fizetett szabadságot?

mocskosmacska 2020.12.18. 22:12:53

Robi vagy tíz évet öregedett a pár nap alatt, amíg nem láttam.

mocskosmacska 2020.12.18. 22:13:23

@Bo(a)rder Gamer: Nem vagyok benne biztos, hogy tudják, hogy van olyan.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:14:03

@Alice from madness: mondjuk nem bánom, hogy lemaradtam eddig róla.... mert elég hányinger....

@Cimili2: igyál 9 apró kortyot bármiből, ami nem szénsavas és ne vegyél közben levegőt..... ha csuklanál közben, akkor kezdd előről..... nekem ettől elszokott múlni :))) puszi

mocskosmacska 2020.12.18. 22:14:09

Ginának még mindig nem tiszta a borítékos feladat.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:14:46

Sziasztok, majdnem lekéstem. :D

Azon csodálkozom, hogy senki nem kért a munkahét alatt betegszabit. :DDDD

2020.12.18. 22:14:56

@Cimili2:
Delelott en is csuklottam, en mondjuk orakig rohogok magamon olyankor, de probald ki ezt a modszert, csak hang legyen hozza mert ugy erted a videot
youtu.be/ObgRBN0XnY8

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:15:43

Dzsinu nem tudja, melyik a bal és a jobb.

Cimili2 2020.12.18. 22:15:53

borítékozáshoz minek az a díszsapó a fejükön??
@Mók_Ica: feltartottam a bal karom és hamar elállt. :) de köszi!! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:16:15

Pedig egy idő után a dubaiozás is ilyen, Fru. Monoton és gyorsan túl kell lenni rajta.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:16:17

@Alice from madness: Nekem is csak érintőlegesen, én azért inkább rocker vagyok.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:16:26

jó ez a munkahét, de engem nagyon zavar ez a pazarlás... értelmetlen dolgokat csinálnak többnyire..... ennyi erővel hasznos vagy felhasználható dolgokat is csinálhatnának.....

mocskosmacska 2020.12.18. 22:16:42

Fru állítólag nem bírja a monoton munkát. Én úgy tudom, hogy a műkörömépítés baromi monoton dolog. Tud erről valaki valamit?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:16:44

@Alice from madness: Szia! :-)
@Cimili2: Nehogy hajszálat ragasszanak a bélyeggel a borítékra, vagy tudom is én. xD

mocskosmacska 2020.12.18. 22:17:37

@Mók_Ica: Erre én is az előbb gondoltam. Mennyi papír elment azokra a hülye borítékokra, meg üdvözlapokra, aztán valószínűleg mennek a szemétbe.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:17:59

@Kiégett Hobbynyúl: szia nyuszi :))) dzsina tegnap majdnem betegszabin volt....de inkább lógott..

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:18:04

Fújja vagy szívja, azért nem mindegy :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:18:28

Senki nem monbdta az ápoltaknak, hogy a ragasztópisztoly forró? :D Kiürítik az elsősegélyládát. :D

Cimili2 2020.12.18. 22:18:59

szerencsétlenkedsz dzsina.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:19:24

@mocskosmacska: nem csak az..... az eddigiek is.... narancslé, tésztaválogatás, madáretető..... stb, stb.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:19:29

Mondjuk eddig is sejtettük, hogy Gina nem irodista.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:19:50

@Mók_Ica: Szia! :-)
Azt még vissza kell néznem, bár a posztot olvasva, lehet, mégsem. :D Nem hazudtolta meg a vírit?

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 22:19:56

Ginánál a kisegítő iskolában nem volt papír, levelet pedig még életében nem küldött/nem kapott

mocskosmacska 2020.12.18. 22:20:05

Danin, villaanyón és Ginán olyan természetes a fehér köpeny és az a védősapka.

2020.12.18. 22:20:21

Dani....szanalmas....

mocskosmacska 2020.12.18. 22:20:38

Bálint mi miatt nem dolgozik?

Mók_Ica 2020.12.18. 22:20:58

@Kiégett Hobbynyúl: nem bizony... tegnap nagyon kijött belőle.....

malevil2050 2020.12.18. 22:21:09

Gina a jutalomjáték te vagy nékem.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:21:34

Fru abbahagyta, mint egy óvodás. Ez kész... Három órát kéne dolgozni!!!

Mók_Ica 2020.12.18. 22:21:47

@mocskosmacska: másik műszak...... gondolom.....

2020.12.18. 22:22:18

Na, vegre valami amin elrohogtem magam a VV elso fele kozben.
tenor.com/bg1fh.gif

Mók_Ica 2020.12.18. 22:22:53

reklám után ismét kijön a vííre dzsinának......

mocskosmacska 2020.12.18. 22:23:04

Virágának valaki elmondhatná, hogy a szemölcsöt egy bőrgyógyász két perc alatt levisz egy lézerkéssel. Marad a helyén egy apró égési seb, ami nyom nélkül gyógyul és csak pár ezer forintot kér érte.

2020.12.18. 22:23:08

@mocskosmacska:
Masik muszakban van. 3 muszak van egyszerre 2 dolgozik

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:23:09

@Mók_Ica: Az igen. 3 óra... mit csinálnának, ha valódimunkát kellene végezniük 8-12 órában? Katasztrófa.
Ahogy látom, a többiek sem jeleskedtek.
@Nátha ellen bálna: Annyi esze nem volt, hogy leüljön a földre, mert akkor nem görnyed annyira...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:23:13

@Alice from madness: Ez volt már, próbáljuk kerülni az ismétléseket :), de csak a kategória miatt elnézem :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:23:17

Dzsinának már sok a vella, ki köll szavazni a 'csába.

2020.12.18. 22:24:21

@Bo(a)rder Gamer:
Adta a helyzet en kerek elnezest. Legkozelebb majd ilyet nem kapsz :D

malevil2050 2020.12.18. 22:24:49

@Alice from madness: Jajj de jó h szóltál,emléke örökké éni fog ifjú szívünkben.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:25:04

@Kiégett Hobbynyúl: Így is nehéz nekik a harmadik napon egyhuzamban. Több empátiát kérem! :)

2020.12.18. 22:25:08

@Nátha ellen bálna:
Hat nem sokkal jobb mint barmelyik? Be kene kuldeni

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 22:25:10

Botrányt akarok, botrányt akarok ! Le a szekesztőkkel ! Az egész VV10 mongyon le !

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:25:23

De bémeg, azok a reggeli arcok! Mind, kivétel nélkül!! Ezek életükben nem keltek még reggel.

2020.12.18. 22:25:36

@malevil2050:
Ugyugy. Gyertyat te is meggyujtottad 10kor neki, ugye?

2020.12.18. 22:26:21

@Nátha ellen bálna:
En is hasonloan kepben vagyok 10-ig... Pedig 16 eves korom ota dolgozom

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:26:43

@Bo(a)rder Gamer: Asszem ennek a lavájlendnek vége :D

2020.12.18. 22:26:45

@Nátha ellen bálna:
Igaz igaz. Akkor csak neha be kene vagni random az ofikbe

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:27:06

@Alice from madness: Ilyen jöhet, csak nem feltétlenül EZ! :) de azé teccik ám.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:29:15

@Bo(a)rder Gamer: Az empátiámat elvesztettem mára, de jelentem, a kanyarban még ott volt, láttam. :D Ez az 5. napjuk ám, kemény 15 óra/hét. Ezekről a szenvedő arcokról a Halálos iramban jut eszembe.

Qqts 2020.12.18. 22:29:24

@ppupu: a leklam utan megkapod a botlanyodat.

Van egy elmeletunk az egyik baratnommel. Meg pedig az, hogy akik lacsolnak, azok sokkal tobb olyan szot hasznalnak, amiben benne van a nehezseget okozo betu. Sztlapacska ul is alatamasztja ezt a teoliat

2020.12.18. 22:29:31

@Bo(a)rder Gamer:
Majd a kedvedert kigyujtom a sub gifeket, hogy megfeleloen valtozatos reakciokat biztosithassak Neked, nem? :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:30:03

@Alice from madness: Az más. :D Ők nem csak képben nincsenek, de keretük sincsen hozzá. :D

malevil2050 2020.12.18. 22:31:27

Szopacsek bubu minnyá megtartja a szemináriumot.

2020.12.18. 22:31:27

@Nátha ellen bálna:
Folyt. Mondjuk elkuldom a szerkiknek es amikor epp kipofaznak valakit ramontirozhatnak a videora

Mók_Ica 2020.12.18. 22:31:37

ezek a szalonnacukrok mennek a tesco gazdaságos ajándékkosárba a hóJemberek mellé???

2020.12.18. 22:32:08

Balint feje epic

Cimili2 2020.12.18. 22:32:21

bálint hogy unja a vibris témát.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:32:28

@Alice from madness: Jóvanmá, jóvan, bocsánat!!...de azért megtennéd, lécci, lécci? :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:32:35

@Mók_Ica: Gumikesztyű nélkül csomagolják. Tehát idén szaloncukor mentes karácsony lesz, érzem. :D

malevil2050 2020.12.18. 22:32:53

Jájj a kis pinim ,hihi

tvbuzi 2020.12.18. 22:32:58

Még Törpapa is megreccsent

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:33:23

Mindenki szekunder szégyennel hallgatja Vivi piné-monológját. Pedig ők sokkal ilyenebbekről beszélnek állandóan, látjuk a BV-ben.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 22:33:27

Monoton üget a süppedô homokon a sivatag lova, a tétova teve tova...

Mók_Ica 2020.12.18. 22:33:30

a szalonnacukrokhoz nem kaptak fehér selyempapírt, aminek kirojtozhatják a szélét és arra teszik a sznes fóliát??? én nem adnék ezért pénzt.......

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:33:31

Szalag mellett elvesznének...

tvbuzi 2020.12.18. 22:33:33

@Cimili2: remélem, vibrit kap karira :DD

2020.12.18. 22:33:47

@Cimili2:
Nincs egyedul vele.

Cimili2 2020.12.18. 22:34:03

@Mók_Ica: szemétbe. mert pont rajtuk nincs sapó, meg gumikesztyű se.

malevil2050 2020.12.18. 22:34:41

Jó nagy kanca ez a vivinyó.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:34:46

@Alice from madness: Nyugiii, csak azért mert mások is figyelnek :)

Mók_Ica 2020.12.18. 22:35:32

@Cimili2: akkor kapnak levonást a nem megfelelő védőeszköz használatáért?

Cimili2 2020.12.18. 22:35:33

@Kiégett Hobbynyúl: hehe, én már rég megvettem. :))
@tvbuzi: :DDDDD

tvbuzi 2020.12.18. 22:35:54

Citromos zsellllés

Mók_Ica 2020.12.18. 22:36:28

dzsina dzsina...... persze, hogy imádod.... a gyönyörű dobozból a szalonna cukrot.... aham.....

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:36:29

Dzsinu ránézésre olyan ötvenes télleg.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:36:41

@Cimili2: Úgy könnyűűűűű. :DDD Nekem még alkatrészek sincsenek, nemhogy szaloncukor. :DDD

tvbuzi 2020.12.18. 22:36:51

Robi, RobiRobiRobi!

Mók_Ica 2020.12.18. 22:37:16

robi dugi szalonna cukorkái..... és milyen titkosan nyomja be :DDDDD

mocskosmacska 2020.12.18. 22:39:16

@Nátha ellen bálna: Tényleg ki kellene. Már csak nyüglődik, és egyébként is baromi ellenszenves.

2020.12.18. 22:39:53

@mocskosmacska:
Melyik? Mert nalam ez jelenleg mindre igaz

Cimili2 2020.12.18. 22:39:54

menj a búsba kedves hangmérnök!! nem tisztelettel. :PPPPPPPP

Cimili2 2020.12.18. 22:40:41

@Kiégett Hobbynyúl: de már alig van belőle. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2020.12.18. 22:41:03

@Cimili2: sztropacseket alig értem......borzalmas a hangosítás.......

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:41:47

Azta. Ez a szaloncukrozás nem volt kicsit túlfizetve?

Cimili2 2020.12.18. 22:42:18

rencsi, az élet nem mindig igazságos.

2020.12.18. 22:42:36

Elmondtak az elejen melyik mennyit fizet....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:42:37

@Cimili2: Aha, máris rájártál? :D Nem is éri fára tenni.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:42:38

@Nátha ellen bálna: dehogynem...... de ez a lényeg..... szíják a feszkót :DDDD

tvbuzi 2020.12.18. 22:42:56

Renit az ideg bassza

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:43:37

@Nátha ellen bálna: De. Több esetben nem is értem az árazásokat, hogyan sikerült kikalkulálni.

2020.12.18. 22:43:57

A nap kerdese, Vivien hangember vagy tenyleg megrendeli a celeszkozt? Es ha megrendeli a vibrator mitol is diszkretebb mint a keze?...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:44:01

@Cimili2: Bizony, jól mondta Robi is :)

Mók_Ica 2020.12.18. 22:44:53

hajrá közmunka :DDD

tvbuzi 2020.12.18. 22:45:06

A taki legalább megy neki

mocskosmacska 2020.12.18. 22:45:38

A műsor tényleg bemutatja, hogy ez az egész közmunkaprogram milyen felháborító és megalázó.

2020.12.18. 22:45:49

A pornozas is ketkezi munka vegulis....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:46:03

@Alice from madness: A kis cseles azt hiszi, nem látszik majd a paplan alatt. A hangról elfelejtkezett. :DDDDD

Cimili2 2020.12.18. 22:46:21

@Kiégett Hobbynyúl: soha nem teszem fára. :) ott vissza kéne hajtogatni az üres sztaniolt. :DDD

malevil2050 2020.12.18. 22:46:47

Gina aranyszívem , téged jobban nyomnak mint krahácsot.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:46:52

dzsina fél, hogy megrázza a mosógép..... :DDDDD jajjjjj..... :DDDDD

2020.12.18. 22:47:03

@Kiégett Hobbynyúl:
Mitol latszik kevesbe, mint a kezmozgas?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:47:08

@Cimili2: Te vagy az én emberem. Abba én is belefáradtam, így bezúdítom egy tálba. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:47:11

@tvbuzi: Jegyezzük meg ezt a szót, ha majd Dani nacija szóba kerül...

malevil2050 2020.12.18. 22:47:23

@tvbuzi: Nem ismred? Mázgás Miska.

2020.12.18. 22:47:35

@Nátha ellen bálna:
A kukabol is lehet, kerdes biztonsagos-e

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:47:39

@Alice from madness: Vivi felfogásában, nem látszik, jó? :DDDDDDDD

Cimili2 2020.12.18. 22:47:50

kicsim-picim-kicsim.

mocskosmacska 2020.12.18. 22:48:15

Most megértem Ginát, hogy kiakadt. Fru örüljön, hogy tespedhet a kanapén, de lamentáljon.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:48:24

amanda lelki támogatást ad dzsinának...... aki 1 vödör vízzel takarít fel mindent..... pffffff és még meg is magyarázza

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:48:25

Ez a hülye egy vízzel mos fel mindent, és még mondja is, hogy fekete a víz!!

2020.12.18. 22:48:30

@Nátha ellen bálna:
Latod 2 in 1, kirakhatod peldakepnek

2020.12.18. 22:48:56

@mocskosmacska:
Nagyon egyutterzel Ginaval...

tvbuzi 2020.12.18. 22:48:58

44-ös papucs van rajta?

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:49:38

Ez egy kétkezes szalutálás akart lenni?

Mók_Ica 2020.12.18. 22:49:45

dzsina döntést hozott... így hogy már vége a munkahétnek..... vagy ezt a kinti életére gondolta??? :DDDD

2020.12.18. 22:50:03

Ugy latom PP inge be van gombazva...

tvbuzi 2020.12.18. 22:50:18

Nagyon csalódott vagyok. Alig volt balhé :((((

mocskosmacska 2020.12.18. 22:50:23

@Alice from madness: Miattam szívhat, mert baromi ellenszenves a csaj, de ebben speciel igaza van. Aki tesped, az ne ugasson annak, aki dolgozik.

Cimili2 2020.12.18. 22:50:59

most húzza az időt pp.

2020.12.18. 22:51:00

@mocskosmacska:
Amikor a tobbiek dolgoztak o is ugatott.

malevil2050 2020.12.18. 22:51:15

Te mi a jó francot tapostál ki Pétya?

2020.12.18. 22:51:45

Jol lattam, Gina leesik az asztalrol?

tvbuzi 2020.12.18. 22:52:06

Na, végre lesz alkohol!!!! Holnap jó lesz a műsor.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 22:52:08

Uhhhh ittak és egyből kitört a botrány, végre

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:52:09

Hopp, Renáta eddig bírta idegekkel.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:52:17

lesz holnap feszkó? vagy csak beetetnek minket???
renáta idegállapotba' kerül.....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 22:52:35

Megjön a pia, indul balhé :)

tvbuzi 2020.12.18. 22:52:35

@Alice from madness: :DDDDDD remélem jó a szemünk

2020.12.18. 22:52:36

Na vegre. Holnap bepakoljak a baszataskat ugylatom.
Az eheti hozam alapjan ugy dontottem inkabb igyanak allandoan. Szorakoztatobb...

csodalámpa 2020.12.18. 22:52:53

Remélem kizárják Renátót a picsába.

mocskosmacska 2020.12.18. 22:53:00

@Alice from madness: Simán kinézem belőle, de ha valaki fasz, akkor nem egyértelmű, hogy nekem is fasznak kell lenni.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:53:20

@Alice from madness: igen.... elég nagyot fog esni, ahogy láttam......

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:53:40

@mocskosmacska: Nincs olyan szerencsénk, pedig összevetve a többi alkotásával, megérdemelné. Majd kimagyarázzák, hogy a szekrénynek nem fájt....

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:54:19

Az az elképesztő, hogy a VVálogvető minden egyes ivásnál idegállapotba tud kerülni valamin, de dulván. Most mi a lófa** baja lesz?

2020.12.18. 22:54:20

@Mók_Ica:
Lehet rohogni mert ha komoly baja lenne akkor benne lett volna a bevagasban. Btw ebbol majd tanul.

malevil2050 2020.12.18. 22:54:25

Oh mrs alkohol ' há itt vagy már megint?

mocskosmacska 2020.12.18. 22:55:13

Negyedik szerelmes pár?
Eddig van egy:
Dani - Virág
Moh - Merci
Renáta - Fru

A férfiak közül marad Bálint és Robi. Szerintem ezekhez a csajokhoz egyik sem ereszkedne le. Nekem a tippem, hogy a már meglévő páros fiúkból fog valaki rácuppani valamelyik másik lányra.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:55:34

@Alice from madness: gondolod? eddig sem tanult......

@Nátha ellen bálna: nem adta oda magát fru..... szerintem...

2020.12.18. 22:55:36

No akkor a bejatszasokig zene...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 22:56:33

@Alice from madness: Jaj. :DDDDDD Na attól mentsen meg minket az ég.

Mók_Ica 2020.12.18. 22:56:35

és dani is szakít virdzsivel holnap?

2020.12.18. 22:56:56

@Mók_Ica:
Mondjuk ha Renato utott az VV tortenelmi pillanat mert emlekeim szerint fullkontaktra meg nem volt pelda

2020.12.18. 22:57:15

@Kiégett Hobbynyúl:
Pedig tegnap belengettem...

mocskosmacska 2020.12.18. 22:57:16

Dani és Renátó is tipikus az az alak, akik a konfliktusokat agresszióval rendezik. Villaanyónak és Frunak meg szerintem mentális problémáik vannak. Ez a pszichológia teszten nem jött le? Vagy direkt ezért tették be őket, hogy balhé legyen, mert ez a szórakoztató?

Womanity 2020.12.18. 22:57:18

vagy lehet Vivi mégis megrendelte a vibrit és egymásra találtak :D

Mók_Ica 2020.12.18. 22:58:35

@Alice from madness: de volt.... aurélió csapatában az egyik lány bokszolt bele vmibe úgy, hogy eltört a keze.....

2020.12.18. 22:58:55

@mocskosmacska:
Csak azt vizsgaljak hogy birni fogjak-e a benti korulmenyeket....es a normal pszichologusok egy resze se tul okos, nem hogy egy ilyen vv pszichologus ahol az a lenyeg hogy benyomhato legyen a karakter.

2020.12.18. 22:59:24

@Mók_Ica:
Fullkontakt=test test ellen kozvetlenbe. Ertsd megutott valakit

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 22:59:56

@Womanity: Vivi és VVibri is gyönyörű pár lennének!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:00:09

@Nátha ellen bálna: Legyen igazad.
@Alice from madness: Akkor... akkor kiégek. :D Bár ahogy a múltkor is ölelgették egymást a kanapén... mégis min kellene meglepődnöm?

Mók_Ica 2020.12.18. 23:00:42

@Alice from madness: jaaaaaaaaaaa...... ok :DDDDDD renáta most még csak a szekrény ajtóig jutott..... ez egyébként rémisztő.....

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 23:00:46

@Alice from madness: Igen, telibe verte a szekrényt, de nagyon.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:00:48

@ppupu: Hogy melyiknek örülnék jobban, azt el sem tudom dönteni..

mocskosmacska 2020.12.18. 23:01:20

@Alice from madness: Pedig én simán el tudom képzelni, ahogy az rtl programigazgatója azt mondja a pszichomókusnak: "Lacikám, szükségünk van két pszichopatára, egy borde-linére, két komoly agresszió zavarral rendelkezőre, meg egy csomó alacsony önértékeléssel rendelkező lányra, akiből úgy csinálunk luványát, ahogy csak akarunk. Az már micsoda műsor lesz."

Mók_Ica 2020.12.18. 23:02:11

hozé outfitje...... kiégett a szemem.......
bálint szerintetek ráment vivire????
és a vibri megrendelésre került...... óhhhhhhh hozé magához fog nyúlni ......

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:02:36

Bálint és Vivi.
@Nátha ellen bálna: Konkrétan leszakadt.

Womanity 2020.12.18. 23:02:37

@Nátha ellen bálna: Legalább csak az egyik fél tud beszélni, a többi párból kiindulva jobban járnánk :D

Cimili2 2020.12.18. 23:02:56

azt regéld el hozé, h mikor sorsolod ki a karis pulcsit!!

2020.12.18. 23:03:03

@mocskosmacska:
Ezek nagyon eros sarkitasok.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 23:03:17

Gáspár hang nélkül megy, de az arckifejezéseiből úgy látom, hogy mulatságosnak hiszi magát.

2020.12.18. 23:03:52

.....en mar kivagyok a Vivientol.....

tvbuzi 2020.12.18. 23:04:42

Oldalas. Hát most mit mondjak? :DDDD

2020.12.18. 23:04:45

"lattam hogy pszichopata"
Vivi ranezesre alkot diagnozist Csernust megszegyenitoen...

Mók_Ica 2020.12.18. 23:04:55

vivi sztorija alatt a többiek arca epic....... :DDDDD

Qqts 2020.12.18. 23:05:00

@mocskosmacska: en merem remelni, hogy arra szolgal az a teszt, hogy kiszurjek a “veszelyes” embereket.

Mók_Ica 2020.12.18. 23:05:51

@tvbuzi: nem kell gondolkodni..... minden ünnepre kap egy kiló oldalast :DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:06:04

@Mók_Ica: Én is azon szórakozom. :)))

2020.12.18. 23:06:14

@Qqts:
Egyik se kozveszelyes bent.

Mia a faszomert kell ezt ujra bevagni?????

mocskosmacska 2020.12.18. 23:06:19

Bálint feje mindent visz.

mocskosmacska 2020.12.18. 23:07:05

@Alice from madness: Hát, ha látja, akkor látja. Lehet, hogy még az auráját is látta.

Mók_Ica 2020.12.18. 23:07:16

ez most komoly??? én nem tudom elképzelni, hogy bálint ráment vivire....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:08:15

@Mók_Ica: Nem hiszem, egyszerűen valahogy nem illik a képbe. :D

Fu Szekh Li 2020.12.18. 23:08:19

Neked ez jó? Jó neked!

2020.12.18. 23:08:50

@Mók_Ica:
Jajj de nagyot csalodnatok :D
Pedig Balint is pasi Vivit meg barki tolhatna mint a lopott biciklit

mocskosmacska 2020.12.18. 23:09:08

Vivi kétségbeesetten próbál szexis és izgató lenni, ezért beszél folyton a "piniéről" Tényleg sajnálom. Annyira nem érti, hogy milyen a vonzó nő. Ezt okozza a bulvárszocializáció.

Mók_Ica 2020.12.18. 23:09:57

@Kiégett Hobbynyúl: na, csak színház van..... :DDDDDDDDDD

2020.12.18. 23:10:00

@mocskosmacska:
Welcome in the trash world.

Cérnahuszár 2020.12.18. 23:10:08

bálintnak hiányzik az enb
unatkozik

2020.12.18. 23:10:44

@Mók_Ica: , HobbyNyul:
Megnyugodtatok? :D

Mók_Ica 2020.12.18. 23:11:24

@Alice from madness: persze, ez igaz..... de semmi előzménye nem volt eddig vagy legalábbis nekünk nem mutattak semmi olyat..... színházat játszanak :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:11:40

@Alice from madness: Meg. Egy világ omlott volna össze bennem, ha ez komoly.

Mók_Ica 2020.12.18. 23:12:52

@Alice from madness: inkább a saját ember és helyzet értékelésemben csalódtam volna :DDDD

bocs, csak közben megjött a takarítónő :DDDDDDD sírok :DDDD

mocskosmacska 2020.12.18. 23:13:40

Vivi szerintem se legyen színésznő.

2020.12.18. 23:14:10

Mondjuk egyfajta mimikaval valoban nem lesz szineszno.

Hoze meg lagos, Balint mar reg nem ENB-s

Mók_Ica 2020.12.18. 23:14:18

bálint a budapesti éjjelnappalban játszik...... most már tuGGYuk..... :DDDDD

Fu Szekh Li 2020.12.18. 23:14:31

Egyébként meg még mindig ők lennének a legrokonszenvesebb pár.

mocskosmacska 2020.12.18. 23:14:39

"Fantasztikusan jó színész! Nem hiába, hogy az Éjjel-Nappal Budapestben játszik." Nos, ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:15:13

Szerintem ez volt az egyik legjobb rész eddig a VV10-ben, Miért nem lehet ezt sz öfiben mutatni. Magukhoz képest zseniálisak voltak

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:15:58

Azt tudtam, hogy az SZFE más helyszínen folytatja működését, de nem hittem, hogy ide települnek.

2020.12.18. 23:16:23

@ppupu:
Mert igy nezzuk a VV-t mert remenykedunk, hogy lesz vmi es nezzuk a BV-t is mert abban van valami

mocskosmacska 2020.12.18. 23:16:23

@ppupu: Igen, ez tényleg vicces volt.

2020.12.18. 23:17:35

Viragnak van onkritikaja :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:18:02

És a következő bejátszás is jó volt. Elmegy a picsába az egész szerkesztő csapat. MOST

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:18:02

@ppupu: Ekg. Valahogy az ilyen részeket kihagyják, pedig ez jó volt tényleg.

2020.12.18. 23:18:31

Lassan a Gyozo es a VV altal kivaltott arckifejezeseimbol is gifet lehetne csinalni

Mók_Ica 2020.12.18. 23:18:47

most már azt is tudjuk, hogy vivinek alapsegge van......

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:19:46

valaki mutassa má meg Ginának a dögkutat

tvbuzi 2020.12.18. 23:19:48

@Mók_Ica: csak hogy legyen mire leülni

Mók_Ica 2020.12.18. 23:20:39

@ppupu: borzalom, ami a kezei közül kikerül.....

2020.12.18. 23:20:43

Kezdem nagyon nagyon unni Vivien muszexualitasat...vagy vagassa magat eksonbe vagy talaljon mar mas temat...

tvbuzi 2020.12.18. 23:20:47

@ppupu: nincs senkinek svéd térképe

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:22:06

@tvbuzi: Ja tényleg, szüksége lenne egy svéd geoinformatikusra :)))

mocskosmacska 2020.12.18. 23:22:35

@Alice from madness: Rajta szerintem nem a farkalás segítene, hanem az, ha nem lenne ilyen önbizalomhiányos.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:22:48

@Alice from madness: De hát látod, hogy senki sem kívánja meg

2020.12.18. 23:23:05

Jeloljon be a bergyilkos lezerrel...

2020.12.18. 23:23:50

@mocskosmacska:
Azert mondom, vagy kussoljon vagy ha valodi ez a hudenagy szexualis etvagy akkor rantson magara valakit.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:23:58

@mocskosmacska: Ez csak akkor fog kiderülni ha megfarkalják. Ha...

Cérnahuszár 2020.12.18. 23:24:33

ezek szerint nem számítotak arra hogy lesz olyan ápolt aki vibrit akar...

2020.12.18. 23:24:36

@ppupu:
Erre mondta azt egy ismerosom, hogy mit akarjon olyan notol aki onkent kinalkozik fel.

Fu Szekh Li 2020.12.18. 23:24:57

Vessetek a mókusok elé, de nekem ez a BV most teccett.
Sinnentől jöhet az off:
www.youtube.com/watch?v=HmLk2vSXXtk&ab_channel=NEAZIXNH

2020.12.18. 23:25:00

@Bo(a)rder Gamer:
Utana meg nezhetjuk a zokogast.

mocskosmacska 2020.12.18. 23:25:14

@ppupu: Renátónál lenne esélye, hiszen, akinek 380 pini jött össze, az nem lehet túl igényes. Meg hát nézzünk szembe a ténnyel: az igazán igényes nők nem nagyon állnak le Renátóval. Nem szégyen, olvastam egy írást, ami szerint Casavnovának azért volt annyi nője, mert gyakorlatilag bárkivel leállt.

kipcsak harcos 2020.12.18. 23:25:15

@Cimili2: eláruljam ki lett a második? :)

Cérnahuszár 2020.12.18. 23:25:42

hülye pasik, vennének konzolt....el se vehetnék tőlük.
hiszen legálisan szerzik

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:25:46

@Cérnahuszár a naív: Képzeld el ha az emagról rendelik magyar posta kiszállítással. Vivi kap egy papírt, hogy átveheti 443. számú postán Pornóapátiban

2020.12.18. 23:26:23

@Bo(a)rder Gamer:
Szanalmasnak tartom ezt a notipust :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:26:54

@Cérnahuszár a naív: Á, azt hitték, hogy csak a szájuk nagy. :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:27:10

@Fu Szekh Li: Nem volt rossz na. :) Nyomasd a muzsikát bro. :)

Cérnahuszár 2020.12.18. 23:27:43

@ppupu: vagy rajzolnak neki egyet, itt van ne

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:28:10

@Fu Szekh Li: Igazad van és magához képest még Gyűszű is egészen konszolidált volt. Lehet megtudta, hogy az elmúlt 2 napban kikapcsoltam a TV-t mikor indult a BV? :))) Ezek szerint ő is olvas minket

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:29:57

@ppupu: Ezen most jót nevettem. :)

2020.12.18. 23:30:11

@Fu Szekh Li:
Engem raraktal a Ludditakra :D
Hany eves vagy, hogy Fluor tanitottad?

Fu Szekh Li 2020.12.18. 23:33:30

@Alice from madness: Maradjunk abban, hogy amikor ő született, én már egyetemre jártam.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.18. 23:33:36

Mára eltolom a bringát. Jó éjt nektek! :-)))))

2020.12.18. 23:34:55

@Fu Szekh Li:
Tehat apja lehetnel. 50 es 60 kozott vagy.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:35:07

@mocskosmacska: Renátónak álmában jött össze 380 rejszolás. Mint tudjuk neki a valóság érzékelése elég hibás. Ismerek pár embört akik nagy kanok és már nem a huszas éveiket tapossák, nekik talán elhinném ezt a számot, de ennek a takonynak... ááá hagyjuk. Esetleg fizetős szolgáltatóknál, de ahhoz meg csóró szegénykém

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:36:50

@Alice from madness: Az. Ezért mondtam, mindig nekem Vircsi a befutó a benti csajok közül. Önmaga. Hibákkal, meg hiányoságokkal, de tök természetesen van benn, és teszi, ami jólesik neki.

2020.12.18. 23:38:05

@ppupu:
Meglepoen "olcson" kaphatoak a tizen-huszoneves lanykak am :) ma mar nem akkora durranas a dugas mint ahogy azt hiszik a "felnottek". Mar nalunk se volt az igazabol. Eleve azthiszem ballagasra nem is volt olyan aki ne esett volna tul az elson, sot...

2020.12.18. 23:41:17

@Fu Szekh Li:
Tomi kb velem egyidos igy mondjuk nem volt egy masodfoku egyenlet (csak hogy stilusos legyek) :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:41:56

@Alice from madness: EKG, de mondd, hogy nem az általános iskolai ballagásról beszélsz :)

2020.12.18. 23:44:38

@Fu Szekh Li:
Nem :) hiphopos korokbol "ismerem"

2020.12.18. 23:46:23

@ppupu:
Pusztan utaltam ra hogy olcso husbol akar meg is lehetett annyi. Az ket even keresztul se minden nap masik csaj.

2020.12.18. 23:51:25

@Fu Szekh Li:
Mondjuk ez nem is rossz

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 23:53:45

@Alice from madness: Igazad van Alice, ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem egy igazi VV10 celeb szavát. Végül is PP-nek is megvolt 500 csaj. Meg különben is, csak az irigység beszélt belőlem :))))))

2020.12.18. 23:54:32

@ppupu:
Nyonyonyonyonyo :)

2020.12.18. 23:55:19

@ppupu:
En mindent is elhiszek annak akik a tv-ben mondanak valamit egyebkent.
Es nem szeretek dafke ellentmondani barkinek.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 23:56:44

@ppupu: Ne felejtsd, a mennyiség gyakran a minőség rovására megy :). Ha jó az asszonnyal, ne irigykedj :)

Fu Szekh Li 2020.12.18. 23:58:50

@Alice from madness: Ennek te voltál a célközönsége :)

Fu Szekh Li 2020.12.19. 00:11:18

@Alice from madness: Nem rossz, bár én annyira már nem ismerem őket. Inkább Frenk dolgait ismerem, főleg a bluesos scénából. Őt szeretem, mert tipikusan az az arc, akiből árad a zene, bármit csinál.

2020.12.19. 00:34:09

@Fu Szekh Li:
Hat, nem olyan nagy a keresztmetszet mar csak a mufajok okan sem :)

Fu Szekh Li 2020.12.19. 06:23:45

@Alice from madness: Pedig van keresztmetszet, a tagok felét én különböző blueszenekerokból ismertem: Frenket, Lacát a szépemlékű Spo-dee-o-dee-ből, Bacsa Gyulát pedig a legendás Palermo Boogie Gangből.

HufnágelSteve 2020.12.19. 08:24:34

@Fu Szekh Li: Nosztalgikus. A gimis korszakban kezdtem megismerni a mondanivalóval is rendelkező zenéket, zenekarokat (A.E. Bizottság, URH, Pál Utcai Fiúk). www.youtube.com/watch?v=Dh-CHvjKQpI
Valamint, ami az esti témába vág: www.youtube.com/watch?v=wrqgN8XgxoI&list=PLKhDtsKLdzsd3uRCSRPoaiqWfBG9cVijF&index=11

Fu Szekh Li 2020.12.19. 08:45:41

@HufnágelSteve: Ha valamit nem szerettem az URH-ban, az ez a többszöri nosztalgiakoncertezés. '85-ben még rendben, én is akkor láttam őket a Közgáz betonudvarában, de ez a '90-es főleg Demszkyvel már kicsit fölöslegesnek tűnt, a 2000 utániakról már nem is beszélve.
Az EK is 2004-ben még ütött, de utána már nem volt az igazi. Bár mostanában írtak új számokat, lehet azokat meg kéne hallgatni.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 08:50:12

@HufnágelSteve: Ja, a Küldj egy jelet meg a műfaja miatt ment Alíznak. Tudod, neki rap, Úgymond olvasónak karácsonyi zene...
Figyelni kell ám ezekre a dolgokra :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:04:26

" Gina szerintem messze a legostobább villalakó, elképesztő sötét űr tátong a fejében, cserébe nem is túl jóindulatú, őszintén nem értem, hogy tarthatták őt erős játékosnak a többiek. "

Talán fosnak hogy az a hét maga lenne az ördőgűzés, ha ő kiválasztott lenne, azon a héten átkot szórna mindenkire, elsorvadnának a párbajig :)
Ami persze kizárt, mert a munkahét után ezek úgy fogják felszakítani a hűtőt ,hogy heteken belül úgy fognak kinézni mint Elvis a végnapjain :jajj

Csökkent képességűek kapnak 4 órás munkát, hogy az állambácsi ezt is megmutyizza a vállalkozókkal, de ezek még 4 órát se dolgoznak, szóval ők még hátrányosabb helyzetűek :)

Qqts 2020.12.19. 09:05:23

@úgymond olvasó mmkk: jo reggelt, tessen szepen visszaolvasni, mert Balnaval bocsanataert esedeztunk az este :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 09:08:10

@Qqts: mar el is felejtettem mi vot tegnap este ;) (neztem a konyhafonokot, aztan becsuktam 2 percre a szemem a reklam alatt, es hirtelen reggel lett)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:09:13

@mocskosmacska:
PuskásPetya 500-ához képest kismiska.
Mondjuk Petiből 50-et se nézek ki, kora végett sem, meg ugye ha annyi kufirca volt, akkor neki nem volt sose párkapcsolata, csak egy numerások, ami szintén kizárt mert Peti olyan értelmiségi, érzelgős féle, nem az a Dani aki meghúzza azt dobja a lányt :)

Qqts 2020.12.19. 09:13:17

@szociál: nem tartom lehetetlennek, hogy Petya osszeklimpirozott 500 janykat. Zenesz fiu, lehetnek benne edesharmasok is... valoszinuleg valogatas nelkul, aki megallt annak betette. Van aki a minosegre hajt, van aki a mennyisegre

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:17:44

@Qqts:
Múltkor volt a Dalfutárban hogy rohadt sokáig az anyjával és az öccsével élt egy háztartásban, néhány éve dobbantott, 500 csajt hogy viszel fel minden nap anyádhoz ? :)
Matmatikailag képtelenség ennyi nőt lereszelni, nincs életed.

Qqts 2020.12.19. 09:21:03

@szociál: backstage? Turnebusz? Janykanal? Mind1 is. Engem nem izgat, hogy Petya hany not kupakolt meg, az a lenyeg, hogy engem nem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 09:22:52

@Qqts: megallt szepen az ablakparkanyon ❤️

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:27:01

@Qqts:
Mellesleg sokáig együtt élet Eke Angélával, nem hinném hogy közben meg beksztédzsben tolta a kislányokat :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 09:29:55

Reggelt Mindenkinek! (Akinek jó volt, az örüljön!)

@Qqts: @szociál: Az oktatófilmben is megmondták, hogy a fiúkét, mindig osztani kell hárommal, a csajokét meg szorozni. Úgy meg már nem is sok :))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 09:34:09

@úgymond olvasó mmkk: és abban a 2 percben james deen arca lebegett fel előtted? :)

Qqts 2020.12.19. 09:35:27

@szociál: @Bo(a)rder Gamer: nekem tovabbra is mind1 hany numeran vannak tul. Az en eletem nem befolyasolja. (Pontosabban nem folyasolja be)
Ha igaz, ha nem, nincs hatassal az en eletemre, nem tudja borzolni az idegeimet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:37:52

@Qqts:

Axl Roseból kinézek 500 aktust, páran rajongtak a Guns n rosesért, de egy Biebersre kb azok járnak akik az Almaegyüttesre kis túlzással :)
Hazai viszonylatban KomárLaci tolta durván.

@Bo(a)rder Gamer:
:)

PP-nek 100 is meredek, Renátának meg a 380, esetleg, de ő mindig azért nyafizik mert dagadt a bele, és hogy nem jön be Frunak, jó képű de testképzavara van, mackós, de nem dagadt.

HufnágelSteve 2020.12.19. 09:40:18

@úgymond olvasó mmkk: Ha már Fu Szekh Li karácsonyi zenét küldött neked, ezért egy "angyali üdvözlet" oda is www.youtube.com/watch?v=wCM3dT9ntSg
@Fu Szekh Li: A visszatérős nagycsarnokos koncertek engem sosem izgattak. Inkább a kis klubokban leadottak: a Tilos az Á; a régi (Csörsz utcai)Wigwam; Guillotine; Ráday Klub, vagy már később a nyugatinál a Bahnhof, az új Wigwam stb, de kazettán is halhattam volna, de akkor se más számított :) www.youtube.com/watch?v=OqFzT1YKy7g

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:40:51

@Qqts:
Én Puskás Petit nem utálom, ráadásul vegán mint a Laár András, ő se egy agresszív állat, szóval az ilyen kis mimózák nem falják a nőket :)
Daniból kinézném, sztem csak nagyot akart mondani a Nyerőpárosban, csak ott az volt a gáz hogy tétre ment mit válaszol, lehet poénból beáldozta csak.
De ezzel még a bogit is bealázta, ember nem mondaná el hogy 500 nője volt, pláne az új csaja előtt , ezzel szánalmat kelt, nem elismerést :)

Qqts 2020.12.19. 09:44:58

@szociál: miert alazta be? Bogi tudja jol kivel allt ossze. Mi ebben a megalazo, hogy elotte mi tortent? Ha zavarja, miert vannak kapcsolatban?
Ha tenyleg szeretik egymast olyannak fogadjak el, amilyen, nem?
Szerintem ebben semmi megalazo nincs.

HufnágelSteve 2020.12.19. 09:46:19

@szociál: Mondani bármit lehet. Én szép vagyok és fiatal ("de már elmúlt" Gyalog galoppot idézve) :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 09:46:21

@Qqts: EKG. Ha már gyököt vonni lehet belőle és egész számot kapunk, akkor az már nem is rossz :). Tesómnak egyetlen pasija volt/van már 30+ éve. Ki ebben ki abban találja meg a happy endet, meg van egy másik angol szó is a végre, csak nem ugrik be. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:46:37

@Qqts:
Biztos elfogadta, mert együtt vannak, de láttad az arcát mikor szembesült a "tényekkel", biztos jól esett neki hogy ő az 501. csaj :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 09:47:41

@HufnágelSteve:
De ne offoljuk szét, beszéjünk Gináról :))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 09:49:11

szerintem PP osszeadta az osszes not, akit latott valaha, es ugy jott ki neki a 400-500

Qqts 2020.12.19. 09:55:07

@szociál: rendben. Gina benne van az 500ban?

Qqts 2020.12.19. 09:56:44

@Bo(a)rder Gamer: eeeen szerintem tudom melyik szora gondoltal :)

Oooo happy day

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 09:56:50

@Qqts: @szociál: Édesek vagytok. Lehet 500 nem, de ki számolja :) és egyszer elvinnélek benneteket egy-két helyre, hogy növeljem a hiteteket PP szavahihetőségét illetően :))

Ármándójózsi 2020.12.19. 09:57:11

Jó reggelt! :)

Mindig megdöbbenek és szomorúan veszem tudomásul, pedig már megszokhattam volna, hiszen Fuszekli lehet, hogy az öcsém lehetne, de a férfiak hajlamosak a valóságtól való messze elrugaszkodásra a számokkal, ha a farkuk méretéről, vagy a levarrt nőikről van szó. Ez régen is szánalmas volt, ma is az. Úgy látszik ezt képtelen elengedni a többség, mert ezzel akar elismerést szerezni a többi pasi, vagy csajok előtt, Ezért szánalmas.

Qqts 2020.12.19. 09:58:18

@Bo(a)rder Gamer: mem vagyok benne biztos, hogy szeretnek olyan helyre menni, ami igazolhatja az allitast. Mondjuk en nem is ketelkedem benne. Elenk a fantaziJam

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 09:58:22

@Qqts: úgy tettem.:) mantrázom ma egész nap, hátha segít...

HufnágelSteve 2020.12.19. 10:00:08

@szociál: Róla beszéljen az, aki rodázásra fogta, a hangját sem bírom.
@úgymond olvasó mmkk: Akár még igaz is lehet a szám, hisz olyanok is megvoltak neki, mint Lola, Aleska, Töth Gabi, és most a Dallos Bogi, pedig egyik sem az ő szintje kinézetre. Talán kinéztek belőle egy Energizer nyuszit, mert úgy pörög, mint aki spurit nyelt két pofára. Vagy mindegyiknek bemesélte, hogy kis ember nagy bottal jár.

Qqts 2020.12.19. 10:00:29

@Ármándójózsi: igen, epp ezert nem huledezem rajta.
Ha azt mondom egy ilyen infora, hogy “jo’vanakkor” elvesziti a -velt- presztizs erteket. Szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:01:24

@Bo(a)rder Gamer:

PP nem egy Lemmy a mötörheadből :)
Ha mindig a nunán jár az agya, akkor miért nem arról ír dalokat hogy : nuninuninuninuninuninuniiii :)

@Qqts:
Gina 502. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:02:18

@Bo(a)rder Gamer:
Szájerjózsi ilyen helyekre járt :)
Kihagynám :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:02:42

@Qqts: Hidd el semmi specialitás nincs a helyben. elég bp vagy bármelyik nagyváros szórakozóhelyére elmenni és meglátod, ha valaki azt akarja, az nem egyedül alszik.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:06:19

@szociál: Mondom, semmi speckó dolog. Járjatok nyitottabb szemekkel ha a mai 16-30 közötti korosztályban mozogtok :)

Ármándójózsi 2020.12.19. 10:07:07

@Qqts: Egyetértek. Sőt, megtisztelsz! :)

Egyébként én soha az életemben nem számoltam még megközelítőleg sem, hogy hány nővel voltam együtt. De a jelentős többségénél az érzelem is benne volt mindkettőnk részéről az egészen biztos. Nem mondom, hogy nem volt, de lényegesen kevesebb az 1-2 éjszakás kaland.

Qqts 2020.12.19. 10:07:26

@Bo(a)rder Gamer: nem csak, hogy abban mozgok. Jomagam is tagja vagyok

Qqts 2020.12.19. 10:11:03

@Ármándójózsi: keresre szamoltam mar meg. Nem hittek el. Aztmondtak nevetsegesen alacsony szam

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:11:32

@Qqts: Nem állítottam, h mindenkire illő jellemzést adtam, inkább csak statisztikai szempontból közelítettem meg a dolgot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:11:40

@Bo(a)rder Gamer:
A mai fiatalok marokszám rágja az ekit meg a herbált, persze én is kipróbáltam siheder koromban néhány dolgot, amitől persze ritmuszavarom, orrvérzésem stb lett , de én csak patikából szereztem, nem a kínai piacról amibe tényleg mérget pakolnak :)
Mai fiatalok olyanok mint a kamikázék, mondjuk a világ is megváltozott, pörgősebb lett és önpusztítóbb, a 80-as években lassabb volt a tempó, meg ugye aki beakart állni az megvette a sörét mvagy az almaborát, nem voltak drogfutárok minden sarkon :)

Qqts 2020.12.19. 10:13:11

@Bo(a)rder Gamer: kivetelek erositik a szabalyt?
Mindenesetre nem banom, hogy nem az eletem legnagyobb teljesitmenye, hogy hanyan jartak arra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:14:25

Ez a vírus se véletlenül jelent meg, tényleg elpusztítunk mindent, a Földet, az állatokat, éppen itt az ideje hogy az ember megegye amit főzött, és nem azon kellene gondolkozni hogy lesz e élet a Marson, minek egy ilyen fajt kolonizálni aki csak pusztít és kizsigerel ?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:14:50

@szociál: Tedd hozzá hogy általánosságban, mert mindig vannak lesznek akik másképp élik az életüket.

Fu Szekh Li 2020.12.19. 10:15:08

@szociál: Ezek a mai fiatalok! Bezzeg a mi időnkben...
Nekünk már 8-kor le kellett feküdnünk...
hogy 10-re hazaérjünk :D

Ármándójózsi 2020.12.19. 10:15:57

@Fu Szekh Li: Na, itt vagy "kortárs"? :D Éppen emlegettelek. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:16:46

@Qqts: Pontosan. Élje mindenki úgy ahogy neki jó, egészen addig a pontig, amíg nekem jó :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:18:06

@Bo(a)rder Gamer:
Vannak kivételek, persze.

@Fu Szekh Li:
:))
Nem voltam egy jó gyerek, és a haverjaim se voltak mintakölkök, de amit a mai fiatalok tolnak az már durva :))

Qqts 2020.12.19. 10:21:21

@Bo(a)rder Gamer: van itt jo par korombeli kommentelo, ahogy latom az o vilaguk is hasonlit az enyemhez. Szoooval, azert mi erosen javitjuk azt a statisztikat.
Egyebkent az esti kommentedet faradtsagom okan jol felreolvastam

Fu Szekh Li 2020.12.19. 10:23:53

@szociál: Én? Már hajnal óta. Későn feküdtem, korán keltem.

Ármándójózsi 2020.12.19. 10:26:07

@Fu Szekh Li: Igen, ilyen az amikor már a prosztata szabályozza az életmódot... :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:27:40

@Alice from madness: A zene és a kép többet mond minden szónál :)

HufnágelSteve 2020.12.19. 10:31:54

@szociál: Részben igaz, részben nem. Mint hasonló korosztály, de egy "flaszter bunkó" lakótelepi kulcsos kölyökként mondhatom, hogy akkor is voltak húzós körök. Egy kis csavarlazító technocol rapiddal neylon zacskóból, vagy a borba, vadászba a kibontott Kossuthot, Munkást morzsolták bele és itták meg, az úgymond igényesebbek "begézáztak", azaz gyógyszerre ráittak (aszerint milyen hatást akartak írattak fel gyógyszert pl. andaxint, stazephine-t, parkant, gyengébbek csak eleniumot).

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:33:12

@Qqts: Akkor is kisebbségben vagytok, nincs itt annyi kommentelő. Szerintem meg csak cipelted a zongorát bakancsban a hálóba, azért hallgattál el nagyon. :)

Qqts 2020.12.19. 10:35:39

@Bo(a)rder Gamer: kevesen vagyunk, de fejenkent legalabb 100-at erunk

Qqts 2020.12.19. 10:36:24

@HufnágelSteve: eljenek a panelprolik! Eljenek a telepiek!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:39:07

@HufnágelSteve:
Dettó lakótelepi gyerek voltam, eunoctoin + coderit (ezekre nem kellett inni,csak üdcsit, lebegtél és viszketett az orrod ) szeduxenre ha ittál hamar kiütött.
Pálmatexet egyszer próbálta, az tényleg kirohasztja az ember agyát.
De a mai cuccok tényleg durvák.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.19. 10:40:01

@HufnágelSteve:
Parkánról hallotta, ha bevetted beszélgettél a villanyoszloppal annyira kiüt :))

Fu Szekh Li 2020.12.19. 10:40:43

@Ármándójózsi: Mondhatnám, hogy nem igaz, de úgyse hinnéd el :D
(egyébként világéletemben ilyen voltam, a bagoly természetemhez a szülők hozzáadták a koránkelést azzal, hogy 6 előtt a küszöbön ülve kellett várnom az óvónénit. Szóval figyelnem kell arra, hogy kialudjam magam)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 10:40:52

régen még a régen is jobbvót!

Ármándójózsi 2020.12.19. 10:52:07

@Fu Szekh Li: Ugyanez! Tegnap (ma) éjjel 2-kor feküdtem le és 7-kor keltem. Nekem ez elég, pláne, ha nincs meló és déluán sziesztázhatok egy kicsit. :)

De ha már Alice nem bír leállni, akkor nekünk is egy jó zrnr. (Kurvára nem csak ezt a műfajt kedvelem, majdnem minden fogyasztó vagyok, ha jó, de na. :D )
www.youtube.com/watch?v=TTA2buWlNyM&ab_channel=alanjacksonVEVO

2020.12.19. 10:59:14

@Fu Szekh Li:
Cool :)

@Ármándójózsi:
Hat, a hany no varrhato le a 10-es 20-as korosztalyban temahoz mar hozzaszoltam, a ki mit fogyasztotthoz meg szinte csak felnott meseim vannak a 2005-2020 kozti evekbol az meg uncsi lenne

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 10:59:16

@Ármándójózsi: Lépnem kell picit, de addig is, nesztek, élvezzétek :))))) (ma valamiért parasztba ébredtem:))

www.youtube.com/watch?v=7jpqqBX-Myw

HufnágelSteve 2020.12.19. 11:00:10

@szociál: Minden régi szipusnak kirohadt az agya, de még a tüdeje is összeomlott. A coderithez már sokszor kellett elmegyógyászhoz menni, azt elsőre sosem írták fel ;). A mostani dizájnerdrogok eltérő hatásokat akarnak szintén elérni, és érnek is el. Mondjuk a felütéstől függően még egyéb fura mellékhatásaik lehetnek, de úgy hiszem, hogy attól még nem feltétlen durvább mind, csak néhány. Legjobb példa a herbál: nem az orvosi zsálya vagy a kínai cserje az igazán problémás, hanem a helyette, vagy mellé nyomott anyagok (pl. pont csavarlazító helyenként). A fiatalok mindig feszegetik a határaikat.

Ármándójózsi 2020.12.19. 11:03:50

@Bo(a)rder Gamer: Ez egész jó! ;)

Na, én is mentem már vár a Valhalla! :P :D

@Alice from madness: Ok. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 11:04:47

@Ármándójózsi: Akkor nem jött be a tervem, ha őszintén így érzed :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 11:06:08

@Fu Szekh Li: Mondtam, ma parasztba ébredtem, de mindjárt disztingválok vagy nem...:)

Ármándójózsi 2020.12.19. 11:07:20

@Bo(a)rder Gamer: Nem, őszintén nem így érzem, de miért akarnék Neked örömöt szerezni, hogy bejött a terved? :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 11:09:44

@Alice from madness: Nekem csak volt...

2020.12.19. 11:10:22

@Bo(a)rder Gamer:
....
Alkonyat...Hogyan veszitsunk el...most ez ....hat ha mar parasztba ebredtel, akkor SZAR.... :D

Viszont en egy masnapos reggelen szeretnem ezzel ebreszteni a fehergereket a villaban 1:32-tol bejatszva:
youtu.be/YrfP2tJe4PU

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 11:13:59

Végig olvastalak benneteket és az alábbi vicc jutott eszembe:
Beszélget a róka és a nyuszika a fa alatt az erdőben:
Nyuszika: Képzeld Róka, ellopták a Beatles lemezemet.
Róka: Nekem, meg egy üveg Johnnie Walker-emet.
Erre a bagoly a fa tetején: Hukkk..., Yesterday, All my troubles seemed so far away...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 11:15:45

@Alice from madness: Az hogy mindent IS tudok a világról, az nem bűn...:)
én meg ezzel: www.youtube.com/watch?v=zUzd9KyIDrM

2020.12.19. 11:30:10

Mondjuk csak hogy ne legyen annyira off, remember:

youtu.be/m_l7X1s8opQ
youtu.be/ecifl-YEECs

Qqts 2020.12.19. 11:34:41

Offtopic-hoz is jo, meg a mai esti ofihez is:
youtu.be/5v3Bks48DqQ

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 11:38:45

@Alice from madness: én kis hülye azt hittem Skid Rowt linkelsz ...

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 11:42:45

@Alice from madness: és öreg! Megnéztem a Trainspotting2-t és végig bőgtem. Ez vagy a klimax, vagy terhes vagyok.

2020.12.19. 11:44:51

@Hedo a nokedli szaggató:
ahhf, valami múltkor már írta hogy az első részt nézzem meg, asszem Velőtrázó. ez valahogy kimaradt eddig, pedig Requiem egy álomért (többször is, első randira nem annyira ajánlott :D), Félelem és reszketés (vagy 120x), Kosaras naplója megvoltak...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 11:44:57

@Hedo a nokedli szaggató: én egy random youtube videón képes vagyok sírni, pedig se klimaxos nem vagyok, se terhes

2020.12.19. 11:46:16

@Hedo a nokedli szaggató:
a lényeg amugy nem a személyidben, hanem a lelkedben van. (és most szép csendben szemenhányom magam :D)
meg ha jól emlékszem a Te lánykád szereti a Die Antwoordot és még bt fülest is vettél neki hozzá, szóval mindenképp jófej kell, hogy legyél :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 12:02:09

@úgymond olvasó mmkk: Cukika vagy, mondtam én, Te meg tiltakoztál még pár napja

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:18:33

@Alice from madness: Nyugi, a cica amúgy jól van azóta is, de anno ez volt az első szög az excsajom koporsójába :) Illetve csak a kapcsolatába :). vagy ki tudja, mert néha kihagy az agyam.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:19:24

@Fu Szekh Li: Ezt is beküldjük a motherfuckereknek.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:20:28

@Qqts: Én mondtam, hogy nem vagyok ítélkezős fajta...Illatozzon száz Virág. :)

2020.12.19. 12:21:18

@Bo(a)rder Gamer:
azt hittem macska volt :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:23:17

@ppupu: hogyne lenne az, bár néha azért feljönnek kis turpisságok :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:26:14

@Alice from madness: Nos, tévedni emberi dolog...(a google tele van variációkkal:))

2020.12.19. 12:27:46

Na most nézem, hogy Renátó csak azt a seholsemmi szekrényajtót verte le? Azt hittem szétcsapott valami ajtót. Azért egy akkora csávónak egy két vagy három zsanérral felpattintott ikeás szekrényajtót nem nagy teljesítmény leverni....
Jó persze agresszív húzás, de azért nem egetrengetően...bár én még mindig támogatom, hogy kapjon már olyan büntit mint anno Oli, hogy közölték vele hogy a büntetés később érkezik, váratták egy hetet, a srác már teljesen kivolt, hogy mi lesz, majd beközölték, hogy ez volt a büntetés. Nemrég olvastam hogy a villapszichológussal közösen találták ki azt akkor a szerkik.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:27:56

Ma (is) nemcsak paraszt is, de perverz is leszek. Megyek szerzek valami kínait (by Alice).

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:30:49

@Alice from madness: "A fa nem üt vissza" (Bruce Lee). Az egyébként tényleg egy jó büntetés volt, de szerintem ez Rönónál már nem működne, mert ahhoz ő túl egyszerű. de amúgy nagyon bejönnek az intelligens megoldások :), csak hát alany is kell hozzá.

2020.12.19. 12:31:27

@Bo(a)rder Gamer:
nem fogom erre belinkelni a Gruppen Family Monokli című számát :D

2020.12.19. 12:32:50

@Bo(a)rder Gamer:
a bizonytalanság mindenkit bepörget, mert az agy elkezd sztorikat generálni. bárkinél működik, amikor azt mondod, hogy "figyu, most nem tudom elmondani, de hamarosan mondanom kell valamit aminek nem biztos, hogy örülni fogsz"

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:33:04

@Alice from madness: Rám bízod a meló oroszlánrészét? :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:36:28

@Alice from madness: Lehet igazad van, és hát Rönó is gyötrődött Fru miatt az elején. Na, meggyőztél, igazad van, működne!

2020.12.19. 12:36:43

@Bo(a)rder Gamer:
ugyis vadászni indulsz :D

Fu Szekh Li 2020.12.19. 12:38:23

@Alice from madness: Sokadszor a medve barlangjába :D

2020.12.19. 12:43:37

@Bo(a)rder Gamer:
meg gondolj csak bele a szituba mikor valaki annyit mond, hogy "mondanom kell majd valamit" vagy azt (a halálos szöveg) "beszélnünk kell" :D

Ott? :D

@Fu Szekh Li:
Ki mi merre hol?

2020.12.19. 12:46:19

@úgymond olvasó mmkk:
mondjuk nyuszi, de elfogadom, mert ilyen aranyoska vagy :D

hereverő heverő 2020.12.19. 12:51:54

Lónapot.

Igen. Igen. Én is, de én nem. Azt is. Zsepikkel együtt nekem is megvan az 500.

2020.12.19. 12:52:47

@úgymond olvasó mmkk:
nagy hiba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:55:21

@Alice from madness: :DDDDD Igen, a tipik mondatok, amiktől az embernek beindul a vérkeringése.

tenor.com/view/elmo-shrug-who-knows-gif-12648964

De a kaja megvan az elmaradhatatlan szerencsesütivel :))).

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 12:56:13

@hereverő heverő: Üdvözlet. Látom, leragadtál a lényegnél. :)

Qqts 2020.12.19. 12:58:07

@Bo(a)rder Gamer:
-baj van?
-igen
-mi baj?
-majd mondom

Kesz, ettol en megfekszem, Tarantino kutya fasza azokhoz kepest, ami ilyenkor lejatszodik bennem.
A bizonytalansag szamomra rosszabb, mint egy rossz hir

2020.12.19. 13:01:41

@Bo(a)rder Gamer:
És mit írt a süti?
"Mindig nézz a hátad mögé?" :D

@Qqts:
elméletileg mindenkinek, én nem hallottam még olyanról aki a bizonytalanságot élvezi :D

2020.12.19. 13:07:06

@úgymond olvasó mmkk:
nembaj, még kicsi vagy és cuki, így megbocsátható :) <3 :D

hereverő heverő 2020.12.19. 13:09:21

@Qqts: tudod az olyan, mint amikor... na majd mindjárt mondom.
De nem fogsz örülni neki.
Hacsak nem...

hereverő heverő 2020.12.19. 13:11:10

@Fu Szekh Li: whitefül klub megvolt? Életem legjobb koncertje ott esett, palermo és herfli összevont jammelés

Bougie 2020.12.19. 13:11:28

Milyen büntetést adnátok Renátónak az előzetesben látott rongálása miatt az alábbiak közül?
A) kizárás
B) kék kendő a következő kiválasztásra, azaz ő lenne automatikusan a kihívott
C) nem kaphat karácsonyi üzenetet a családjától
D) száműzés pár órára a szaunába, mialatt senkivel ne kommunikálhat
E) @Alice from madness: fenti javaslata
F) egyéb: írjátok meg, hogy pontosan mit

Fu Szekh Li 2020.12.19. 13:16:05

@hereverő heverő: Az nem, de nemrég (egy-két éve)volt egy Szabó Tamás, Ferenczi Gyuri, Pribolyszki Matyi koncert, az se volt kutya.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 13:16:25

@Qqts: Egyértelmű. Eltartott egy darabig nekem is, mire megtanultam kezelni ezeket a játszmákat.

2020.12.19. 13:17:33

@úgymond olvasó mmkk:
A klipben a diáklányokról Te jutottál eszembe így a tegnapi James Deen-es elszólásoddal :D
youtu.be/5NCHE1sGy80

MmeChauchat 2020.12.19. 13:23:12

@Bougie: küldjék vissza Dreddet, h idegesítse

Fu Szekh Li 2020.12.19. 13:24:20

@úgymond olvasó mmkk: Tudod, Édentől keletre, Haragban a világgal, Óriás. Vagy nem? :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 13:24:48

Jelenleg konkrétan leszarom Renáta büntijét, habár szerintem húzza őt a driccmadár a f@rkára.
A nagyobb gond, hogy éhes vagyok.

2020.12.19. 13:26:43

@ppupu:
Én is és eltaktikáztam magam és nem olvadt ki a sütésre szánt csirkecomb.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 13:27:51

@Alice from madness: Nem, az volt rajta, hogy Aki egyszer lóval hál éjjel, annak minden más csak LEGO.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.19. 13:30:24

@ppupu: sárgaborsó levest főztem füstölt borda porccal, gyere! Mindjárt kész a boci süti is

Fu Szekh Li 2020.12.19. 13:32:03

@úgymond olvasó mmkk: Mondjuk azon mindig megdöbbenek, hogy megvoltak egymásnak Marlon Brandóval.

2020.12.19. 13:34:20

@Fu Szekh@Bo(a)rder Gamer:
és Cicciolina kedveli ezt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 13:35:54

@Hedo a nokedli szaggató: a sárgaborsó levest egye meg, aki akarja, de a boci sütire beneveznék én is

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 13:40:12

@Hedo a nokedli szaggató: Király, Te vagy az én emberem. Asszonyt is vihetem? Mert akkor nem kezdünk el töltött húst meg krumplit sütni. Viszont vihetünk cukormentes gyümölcskenyeret.
Ja meg @Alice from madness: is jönne, mert eltattikázta magát a csirkecombbal.

hereverő heverő 2020.12.19. 13:41:17

@Bougie: én simán kizárnám, az Higiénikának is bünti (inkább megváltás) lenne. De javasolnám hogy egy hétig neki kelljen Dani pöcsét vakarni.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 13:43:26

@Alice from madness: Mármint a Legot, ugye? Itt a blogban mindenki megmaradt gyereknek egy kicsit :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 13:45:41

@úgymond olvasó mmkk: Kislányom egyé rendesen főételt is, különben nem kapsz sütit

2020.12.19. 13:47:10

@ppupu:
na már aszittem utálsz :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 13:47:17

@hereverő heverő: Tesó szíttá valami cuccost? Miköze Dani pöcsvakarásának Renó büntijéhez?

2020.12.19. 13:47:30

@Bo(a)rder Gamer:
perszehogy, mi mást? :D

2020.12.19. 13:48:21

@hereverő heverő:
:DDDDDDDDDDDDDDDD
ahogy Renátó egyik keze állandóan Dani gatyájában van..... priceless :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 13:57:25

@Alice from madness: Mé utálnálak? Csak nem az éjszakai posztokra gondolsz? Én csak röhögök a számmisztikán amit a fijúk előadnak. Mindenki pontosan tudja (illetve ez tudatállapottól is függ) hány partnere volt. Minden más meg csak misztika :)))

2020.12.19. 13:58:06

@ppupu:
naakkorjóvanakkor :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 13:59:04

@Alice from madness: Ha a lónak is jó (nem), akkor tegyék. Tágak a határok, de ez nekem már out. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:00:56

@ppupu: a Dani nacija ettől is - hogy is mondta Gina - mázgás lenne.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:01:09

@ppupu: utálom a sárgaborsót, abból csinálhák a betonfőzeléket :(

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:04:49

@úgymond olvasó mmkk: Na jó, kaphatsz spenótot.

@Bo(a)rder Gamer: Aztán leoltaná Renátót, mint Virdzsit szokta. "Látod kisfiú így jártál mert iszol"

Qqts 2020.12.19. 14:06:51

Sargaborsora benevezek :)
Spenot is johet
Boci suti is

2020.12.19. 14:07:21

@úgymond olvasó mmkk:
sárgaborsó nekem sem pálya.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:08:11

@Qqts: odaadom a sárgaborsó adagomat, meg a spenótot, te meg a sütidet. megegyeztünk?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:08:31

@úgymond olvasó mmkk: Sziporkázok itt a jobbnál jobb kajákkal, oszt neked meg semmi se jó... Na térgyepeljél egy félórácskát a sarokban

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:09:01

@ppupu: Az a baj, h vizuális típus vagyok és ezt nem akarom látni. Meg Győzit se ahogy ezt felkonferálná..:)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:10:33

@ppupu: a főzelékkel ki lehet kergetni a világból :(

hereverő heverő 2020.12.19. 14:11:27

@Bo(a)rder Gamer: na az lenne az igazi bünti. Renó vakarja Dani farkát, Győzike meg konferálja. Inkább eret vágnék. Vagy megennén a sárgaborsót spenóttal.

2020.12.19. 14:12:05

@hereverő heverő:
előre kellett volna gondolkodni mikor bedobtad a büntit :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:12:18

@Bo(a)rder Gamer: Ez igaz, de ha profik lennének a szerkesztők, akkor ezt a részt animálnák :)))

@úgymond olvasó mmkk: Tessék vegyé példát @Qqts: -ről . Ő bezzeg rendes kislány, mindent megeszik.

@Qqts: Elégedett vagyok veled, Te kapsz majd a dugi bonbonokból. Ja és példaképül állítalak az állomány elé.

hereverő heverő 2020.12.19. 14:12:58

@Alice from madness: de győziről nem volt szó, azt tiltja a genfi egyezmény

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:13:00

@hereverő heverő: ugyehogyugye. a bünti ütne csak nagyok a járulékos károk.

hereverő heverő 2020.12.19. 14:13:50

@ppupu: én szürkemarhaállomány vagyok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:14:44

@ppupu: nem veszek be akármit a számba..

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:14:51

Emberek nagy szarban leszünk, ha a szerkik olvassák a hogyvolt posztot, annyit ekéztük már őket, hogy simán kibaszcsizhatnak velünk.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:15:39

@hereverő heverő: hát sajnos kéz a kézben jár a kettő...:), míg másoknál meg nem kéz lesz a másik kézben.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:15:54

@hereverő heverő: Az a legjobb... Belőled lesz majd a steak, spenóttal

hereverő heverő 2020.12.19. 14:16:14

@ppupu: Hogy csesznek ki velünk? még nagyobb fület raknak Vandára?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:16:37

@úgymond olvasó mmkk: james deen óta sejtjük, hogy vannak elvárásaid :)

2020.12.19. 14:17:17

No, ha választani kéne a villából, kivel házasodnátok, ki lenne szerető és kit nyírnátok ki? :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:18:37

@hereverő heverő: Berakják büntibe Renátát Dani boxerébe. Hát nem figyelsz tesó?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:19:01

@ppupu: ezért is offolunk sokat, meg a kommentek számával talán elriasztjuk őket.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:19:33

@Bo(a)rder Gamer: igen, minden pasinak megmérem a kislábujja hosszát, majd töltetek velük egy mensa tesztet, végül megkérdezem tőlük, tablettás vagy kannás bor, és ha nem férnek bele a kritériumaimba, akkor aviszonnlátásra :DDDDD

hereverő heverő 2020.12.19. 14:19:59

@Alice from madness: én a kávéfőzővel hálnék, a mosógép lenne a házastárs és mindenki más mehet a levesbe

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:20:37

@Bo(a)rder Gamer: Ja ja, mert mi itten nagy tattikusak vagyunk

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:20:40

@úgymond olvasó mmkk: pillanat, mert a lábujjam hosszát még sosem mértem. :)

2020.12.19. 14:22:49

@Bo(a)rder Gamer:
Robival házasodnék, Moh a szerető és a kit nyírnék ki a legnehezebb kérdés, nagy a választék.
Talán Danival kezdeném :D

@hereverő heverő:
sajnos a bentlévő humanoidokból kell választani a szabályok szerint.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:25:28

@Alice from madness: Kötelező a házastárssal hálni és enyelegni?

2020.12.19. 14:26:05

@ppupu:
nem, azért választottam Robit mert nála ez nem okoz problémát :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:28:11

@Alice from madness: Virág feleség, Fru szerető (kizárólag doggy), hulljon a férgese Ginával kezdve.

hereverő heverő 2020.12.19. 14:28:33

@Alice from madness: Vivi lenne a feleség, Higiénika a szerető, és Amandával verném agyon a többit.

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 14:29:21

@Alice from madness: Akkor jó. Ebben az esetben:
Házastárs Robi, mert olyan házias
Szerető: inkább kiverem
Legyilkolni: mindet

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:29:28

@Alice from madness: így könnyű. de szabályt nem szegsz.

2020.12.19. 14:30:11

@hereverő heverő:
a gyilkosság de jó megoldás, minden egyben, nice :D
Én azért Danit előtte meg is kínoznám :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:31:55

@hereverő heverő: akkor nem tárgyalunk. pedig a paramétereid alapján ígéretes voltál :))))

hereverő heverő 2020.12.19. 14:32:51

@Alice from madness: előtte ráuszítod Ginát, úgyis már be van csibészelve.

2020.12.19. 14:32:58

@úgymond olvasó mmkk:
inkább nyilatkozz, kihez mész hozzá, kivel hetyegsz és kit nyírsz ki :)

2020.12.19. 14:33:47

@hereverő heverő:
áhh. Gina csak ordibálni tud, nekem lennének ötleteim a nyulkálására például :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:34:26

@Alice from madness: robihoz hozzámegyek, múval hetyegek, bálintot kinyírom :)

hereverő heverő 2020.12.19. 14:35:48

@úgymond olvasó mmkk: hah, akkor magadra vess. Majd másoknak meg fogok felelni.

Lányok, lehet jelentkezni. 4cm lábujj, 125 IQ, sör. És nem állok szóba idegenekkel

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:36:58

Kapós gyerek ez a Robi. Bezzeg ha nem lenne szerető opció, akkor meg rohannátok, h elköltsétek a VillaDellát.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:38:27

@hereverő heverő: meghagyom mindenki másnak az esélyt, hogy megtudják, milyen nagyszerű és csodáls vagy ;)

hereverő heverő 2020.12.19. 14:38:29

@Bo(a)rder Gamer: no de hogy mindenki Moha alatt szeretne fetrengeni?

2020.12.19. 14:40:02

@Bo(a)rder Gamer:
Nálam azért Robi, mert végülis fejtől lefelé Ő is jöhet :D és Ő biztos ellátja magát kapcsolatban is :D

hereverő heverő 2020.12.19. 14:40:19

@úgymond olvasó mmkk: már minden hiába. Sebaj, a birkákat megtanítom főzni

2020.12.19. 14:40:31

@úgymond olvasó mmkk:
érzékeled, hogy ketten vagyunk a mindenki heverő szerint? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:40:36

@hereverő heverő: mert ő lenyeli és nem a csajoknak kell, ehhh, kényes cafkék :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:40:52

@hereverő heverő: nem szeretnék, de mivel bálintot nyírom ki, és robihoz megyek hozzá, más választás nem maradt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:41:53

@Alice from madness: tudja, hogy nekem legalább 17 személyiségem van

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:42:42

@Alice from madness: meg talán azért is mert ha Moh szerető (és más nagyon nem is lehetne), akkor nem is maradt igazán más (reálisan)

2020.12.19. 14:43:03

@úgymond olvasó mmkk:
múltkor még csak 7 volt, így lettünk 2-en huszan. osztósáddal szaporodsz odabent? :D

hereverő heverő 2020.12.19. 14:43:31

@Alice from madness: no és Robival végigmehetsz a Westendben, nem a nagymellű nők után fog megfordulni
Mondjuk nem tudom hogy szúrja ki a széplelkű pasikat

2020.12.19. 14:43:47

@Bo(a)rder Gamer:
Bálint, Dani, Renátó marad még a fiúk közül.
Nekem azért Moh, mert cuki és beteg :D

2020.12.19. 14:44:16

@hereverő heverő:
a nagymellű nők után én is megfordulok, nem zavar :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 14:44:40

@Alice from madness: 7-et akartam írni, csak félrenyomtam :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:45:24

@Alice from madness: Férjnek azért Dani, Bálint, vagy Renault nem játszik (gondolom). Moh választása meg fiúszemmel is érthető.

2020.12.19. 14:46:26

@Bo(a)rder Gamer:
Bálinton gondolkodtam, de ott nincs meg a cheat :D
Robival működhet az élvezzük egymás társaságát és egyikünket se zavar ha pasizik a másik :D

2020.12.19. 14:48:47

@úgymond olvasó mmkk:
a Harry Potter tesztet kihagytad jut eszembe. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:49:54

@Alice from madness: Szerintem jól döntöttél. És amúgy nagyon várod, már h kijöjjenek? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 14:51:59

@Qqts: Jellemző. Csípős megjegyzést tesz, aztán mint aki jól végezte dolgát, elmegy szuszukázni. Minket meg kéccségek között hagy. Ezek a nők...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:52:20

@úgymond olvasó mmkk: én meg csak azért nem nevezek be, mert látom milyen kétkedően fogadjátok a magas számokat...:)

2020.12.19. 14:53:09

@Bo(a)rder Gamer:
mindenféleképpen, hatalmas kihívást jelentenének és hosszasan élvezetes és kihívást jelentő játék lenne....janem :D

2020.12.19. 14:55:43

@Alice from madness:
Alicenak nem fontos hogy legyen kihívás mindenben, dehogy... :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:55:51

@Alice from madness: mindig csak "letapad az agyad" valahol, és elfelejtetted, hogy volt a játéknak egy harmadik kérdése is...:) az kárpótolhatna :)

2020.12.19. 14:57:10

@Bo(a)rder Gamer:
jaaaaaa tényleg. :D
Na azt mondjuk élvezném ahogy bőgve könyörög hogy végezzek már vele :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 14:58:51

@úgymond olvasó mmkk: Ettől a köszöntéstől el is szállt minden morcosságom! :D

2020.12.19. 15:06:49

@Nátha ellen bálna:
Nyilatkozz:
"No, ha választani kéne a villából, kivel házasodnátok, ki lenne szerető és kit nyírnátok ki? :D"

Vajon Fáliknál működik az mint Sandermannél, ha leírom 3x hogy Fálki, megjelenik és prezentálja az új posztcsit?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 15:11:43

@Alice from madness: próbáljuk meg, bár Fáliknál nem fog működni, reméljük, Fálik amúgy valami arab tenorista ? :)))

Fálki, Fálki Fálki

K_Attila 2020.12.19. 15:13:57

Most nézem a borítékolást. Dzsina tényleg döbbenetesen sötét.

2020.12.19. 15:20:26

Na, Dancsó EKG-zza a HV-t, neki is az a véleménye, hogy ebben a szériában örüljön mindegyik hogy kapott enni inni és húzzanak haza :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 15:21:54

@Alice from madness: Ja, épp azt nézegettem, hogy megint beindult a horrorpropeller, és szegény vellalakók testi épségéről szőtök illetlen, avagy szentségtelen fantáziákat.

Dzsinuval házasodnék. Ja, nem. :D Erre nem tudok értékelhető választ adni, a fantáziám sem fogadja be azt a gondolatot, hogy onnajnd valakivel házasságot kötnék. :)

A nyers testyiség vonalán a rutinos, világlátott Higiénikát választanám szeretőnek.

Nos, jogászi államvizsga előtt a harmadik kérdéshez kellő megfontoltsággal közelítenék egy nyilvános internetes fórumon. :D :D Talán maradjunk annyiban, hogy egyiküket sem ölelném a keblemre.

És hogy telt az éjszaka? Olvasás?

Bougie 2020.12.19. 15:23:16

@ppupu: Tele vagyok kajával, ma csináltam meg a karácsonyi A) menü próbaverzióját. Lohikeitto (finn lazacleves), fűszeres darált pulykahússal és a kimaradt tönkkel töltött gombafejek brokkoliszufléval, batáta-és céklachipsszel. A desszertfelelős nem én vagyok idén:D
@hereverő heverő: A második ötleted támogatom, bár nem biztos, hogy mi, a nézők is szeretnénk ezt látni:DD

2020.12.19. 15:24:16

@Nátha ellen bálna:
áhh, bealudtam :(
most meg 11 óra óta meg van nyitva a visual, hogy sulizok, de eddig csak videoklipeket, tiktokchallengeket és dancsót néztem a youtube-on :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 15:26:42

@Bougie: ez felér egy szexuális zaklatássaé!

Bougie 2020.12.19. 15:35:20

@Alice from madness: Bálinttal házasodnék, szerető nem kéne mellette, Robi lehetne a fiú barátom és persze néha táncolhatna nekem, nem nyírnék ki senkit, ennél jóval humánusabb vagyok:)

2020.12.19. 15:36:09

@Bougie:
téged így szeretünk Bougie :)

2020.12.19. 15:40:19

Szeretné megtudni hogy az ilye wannabe zenészek mint pl a Digo miért mindig szerencsétlen nyomorult hiphop műfajt alázzák meg? Miért nem alapítanak rockegyüttest például vagy állnak DJ-nek?...miééééééééééééééééért?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 15:41:47

@Bougie: A menüd kicsit szokatlan, de megkóstólnám, bár a különböző népek halleveseivel nem vagyok túl jó viszonyban.

Kosztarika 2020.12.19. 15:42:10

@Alice from madness:
A harmadik kérdésre válaszolnék először:
Téged nyirnálak ki először Alice, amiért feltételezed rólam, hogy bármelyik benti pasi kéne, bármilyen minőségben is.

Probá

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 15:43:31

@úgymond olvasó mmkk: Ez esetben nincs mese: feljelentést kell tenned!

Kosztarika 2020.12.19. 15:43:42

@Kosztarika: próbálkozom én is, ahogy javasoltad:

Fálki Fálki Fálkiiii!

2020.12.19. 15:45:03

@Kosztarika:
na, téged vártalak, hátha neked sikerül megídézni.
Másikhoz: próbálkozni lehet, de rám nem vadásznak, én vadászok :)

K_Attila 2020.12.19. 15:46:28

"de most csak nem büntetnek meg ezért!" - tegnapelőtt is megbüntettek, amikor kaját adtál valakinek, te nyomorult.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 15:49:10

@Nátha ellen bálna: majd te megírod helyettem, mert te oooooolyan keeeeeeeeeedves vaaaaaaagy :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:50:26

@Kosztarika: Mondja innen kintről, de megnézném 2 hónap után mit össze művelne...
Sziiiijja ! :)

Bougie 2020.12.19. 15:50:55

@úgymond olvasó mmkk: Bocsánatot kérek, ha megindítottam a nyálelválasztásod:D
@Alice from madness: Megtiszteltek:)

2020.12.19. 15:57:10

@Kosztarika:
Neked sincs kezed? Komolyan mi van a nőkkel? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:57:31

@Kosztarika: Nem jó, mert a munkahét is csak a 3-on volt. Bírnád? :) Ja és válaszolj, kérlek azért az első két kérdésre is, ha már itt vagy :).

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:58:38

@Alice from madness: @Kosztarika: Én most csak csendben figyelek itt amíg ezt megbeszélitek részletesen, jóóó?

2020.12.19. 15:59:38

@Bo(a)rder Gamer:
Nagyon helyes, kérlek felügyeld a játék menettét, hogy senki ne bújhasson ki a válaszadás alól.

Na Fálki, megjött a Kosztarika is, szóval Fálki, jó lenne hogyha már nekünk még nem de az ő kedvéért mostmár kiraknád az új posztot, mert úgy rémlik hogy azt írtad hétvégén Fálki a soros. :)

Bougie 2020.12.19. 16:04:20

@ppupu: Ez még magamhoz képest egy nagyon egyszerű menü, ennél jobban meg szokott lódulni a fantáziám, de most az a kifejezett célom, hogy a családom minden tagjának megfeleljen az étel, ne kelljen százfelé sütni-főzni. A lazacleves receptje egy finn barátomtól van, náluk ettem először ilyen formában, első alkalommal ízorgazmusom volt tőle, és nem én voltam az egyedüli:D Halászlét, töltött káposztát és egyáltalán a hazai konyha tipikus ételeit nem szeretem, ilyeneket csak ritkán csinálok, akkor is mások kedvéért.

2020.12.19. 16:06:41

@Kosztarika:
Hogymondod drága? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:09:48

@Alice from madness: "menettét" hmmm. :) de azért felügyelem, ha ennél is szebben kéred :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:10:27

@Alice from madness: Pill neki, csak foglalt mindkét keze...:)

Kosztarika 2020.12.19. 16:11:40

@Alice from madness:
Naná, hogy van kezem, remekül tudom is használni örömszerzés céljára.. a partneremnek, bartelben.

@Bo(a)rder Gamer:
Ha muszáj választani, kinézetre (Fálki hasonmás) Bálintot választanám, méreteit elnézve, ha ügyesen használja egyedüli befutó lehet mindkét szerepre.

2020.12.19. 16:15:00

@Kosztarika:
és ha nincs partnered? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 16:15:51

@úgymond olvasó mmkk: Áhá! Szóval hízelegni is tudsz. Meccsoda tattikus!

Kosztarika 2020.12.19. 16:18:15

@Alice from madness:
Jól érzem, hogy most provokálsz? :DD
Akkor nyilván használom a fantáziámat IS. ;)

Ps: jobbkezes vagyok. :D

2020.12.19. 16:19:19

@Kosztarika:
ééén???? provokálniiiiiii???? bárkiiit? bármikoooor? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:19:19

@Kosztarika: Köszönjük a szavazatszámláló bizottság nevében!

Kosztarika 2020.12.19. 16:20:12

@Alice from madness:
Te. Provokálni. Bárkit. Bármikor.
:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:23:29

@Kosztarika: Folytasd kérlek. Figyelmesen hallgatunk! :)

2020.12.19. 16:26:34

@Kosztarika:
dehogy. soha. és az iróniát is csak hírből ismerem.

@Bo(a)rder Gamer:
tenor.com/KrDF.gif

2020.12.19. 16:31:25

@Nátha ellen bálna:
áhh, nem adom el magam, de ingyen élvezem :D

2020.12.19. 16:32:31

Na...rég volt zene, indul az OKJ Sarkakata képzés
youtu.be/AuaOppdNCkM

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:33:28

@Alice from madness: Küldenél egy alternativot gyorsan, itt leragadtam a képernyő alsó harmadánál :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:35:10

@Kosztarika: Ezzel arra akarsz utalni, hogy nemcsak a kéz barterre bux? :)

2020.12.19. 16:36:00

@Bo(a)rder Gamer:
nem probléma, a felirat is ott jelenik meg :D

Kosztarika 2020.12.19. 16:37:12

@Bo(a)rder Gamer:
Nem, ezzel arra akarok utalni, hogy kéjenc kötsög vagy. :DDDD

Fálki 2020.12.19. 16:39:32

A mait nem én írom, de mar a rendszerben van, élesítésre vár.

Holnap és holnapután leszek én :)

2020.12.19. 16:41:01

@Fálki:
Hahahahaha :DDDDDD
Thanks :)

Fálki 2020.12.19. 16:43:30

"No, ha választani kéne a villából, kivel házasodnátok, ki lenne szerető és kit nyírnátok ki?"

Ugyan engem nem kérdezett senki, de erre válaszolok, mert imadom ezt a sex-mariage-kill játékot és szerintem férfiszemmel ebből a felhozatalbol nem konnyu valasztani :D

Ginát teszem el láb alól, az biztos. Raadasul ugy, hogy szenvedjen is elotte.

Vivit tartanam szeretonek, mert egy fehermájú ondóimádó perverz pics@, en meg csípem azokat...

De hogy kit vennék feleségül? Anikót.....

Kosztarika 2020.12.19. 16:43:32

@Fálki:
Na végre! Hiányoltunk, különösen én. :)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:44:26

@Kosztarika: Megjött Fálki, most nem rontom a boltod, majd később folyt. köv. ok?

2020.12.19. 16:45:17

@Fálki:
a kérdés minden idetévedőnek szól :)

Fálki 2020.12.19. 16:45:20

@Kosztarika: Egyem a kicsi szivedet.. lilakápival. <3

2020.12.19. 16:45:50

@Bo(a)rder Gamer:
de kis visszafogott vagy. szóval Fálki az alfa :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:47:06

@Alice from madness: Nem, azt a pozit nem adom. De Kosztaikának a 2-es szerepet szánom .))

Kosztarika 2020.12.19. 16:48:31

@Fálki:
Nabazdmeg, már megint a kannobalizmusnál kötünk ki?? Két napig azon rágódtunk.
De te nem úgy gondoltad, ugye? ;)

2020.12.19. 16:49:11

@Bo(a)rder Gamer:
még szépítésnek se volt jó :( :D
Ja, Coven nagy kedvenc, és csak mondanám, hogy Fálkit én idéztem meg nektek, nagyon szívesen, főleg Kosztarikának :D

Fálki 2020.12.19. 16:51:31

@Kosztarika:

Én sose gondolom úúúúgy. Csak ki-be, tudod... Neha így, neha úgy.

Kosztarika 2020.12.19. 16:52:29

@Alice from madness:
Te is tudod, hogy az én szívem dobbanása vonzotta ide.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:52:36

@Alice from madness: Erre csak azt tudom mondani : "Beszélnünk kell"
AHS-ből nekem a legjobb évad, igaz az uccsó kettő kimaradt.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:56:29

@Kosztarika:
Kedves Kosztarika!
Talán a kis kacsód és nyelved használatának emlegetése is benne volt a Fálkiidézés sikerében.
Üdv,
Kötsög

Kosztarika 2020.12.19. 16:56:37

@Fálki:
Napokra itt hagytál, mint teve - bocs ppupu - a sza(h)arát. Már gyűjtögettem a villadellát a .. tudod mire. ;)

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:04:32

@Fálki: A feleség-szerető-kinyír hármasra:
Az első választással (kinyír: Gina), megtisztelsz és max. EKG. (Azért, ha lehet repetázni, akkor még Amanda is!)
Szerető: Fru, de szigorúan egy agymosás után! (És ne fogazz!!!)
Feleség: Fasorba nincs ilyen ott bent. de ha mindenképpen mondani kell valjit akkor Bálint. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 17:33:10

@Nátha ellen bálna: Esetleg Kismocskot feleségül venném, na de ő a lányokat szereti!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 17:38:15

@hereverő heverő: szerintem Renátótól érzékeny búcsút fogunk venni... vagy az lesz a bütetése, hogy végig kell néznie a BV-t élőben Vandával.

Ego0123 2020.12.19. 22:47:00

Ha kiesne Amanda akkor Gina mit rendezne?

Fálki 2020.12.19. 23:17:56

@Nátha ellen bálna: Inkább a Ritát, akivel ossze is jottek anno. Az nagyon premium csaj volt.
süti beállítások módosítása