Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X34 – Gina haláltusája, avagy a lét elviselhetetlen könnyűsége

2020. december 18. 18:45 - dmr94

Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy esetleg összefüggésbe hozom a napi kérdéssel.

vv10x34_01.png

A hét a Lázár jánosi krédó jegyében folytatódik, azaz amennyi villadellád van, annyit is érsz. Renátó kreatív ösztöneinek kiélésével kezdi a napot és filctollal faszt kanyarint az alvó Vivi arcára. Gyanítom borbélyként is hasonlóan szép alakzatokat nyír kliensei fejére avagy „még egy csíkot oda toljá’ má’ bele tesó, nagyonnagyvagy”.

A reggeli műszak során az egyik brigád (Bálint, Vivi, Virág és Dani) tollakat rak össze, ez még számomra is világos. A fénytáblák összeszerelését illetően viszont ki is teszem ide elétek szegénységi bizonyítványom, ugyanis elkényeztetett városi gyerekként, aki nem igazán végzett komolyabb fizikai munkát életében, megmondom az őszintét, nem értem mire jó ez a dolog így magában. Renátó szerint könnyű a feladat, Amanda is lelkes és ott van még Gina is, aki...

Na és akkor következzen az ő kálváriája, szenvedése és az én erről szóló kifakadásom. A konstans ordenáré káromkodást már megszoktuk és ezt részemről nem is lenne illendő a szemére vetni. Az viszont hihetetlen, ahogy már az első percekben kávészünetre megy, csikkezik és hihetetlen szenvedések közepette fel-alá járkál a munkáról panaszkodva. Néha bevágják a riportjait, ezeken keresztül is nyomon követhetjük érzelmi hullámvasútját, ahogy az egyik pillanatban még arról pofázik, hogy „a megélhetőség fontos az életben”, utána pedig sorsába beletörődve „inkább nem keres egy forintot se”. Pedig még Merci is besegít neki, persze lehet csak hiányzik a lányak a szakmája. Moh szerint ez tök aranyos dolog csak nehogy büntetés legyen belőle. Drága Georginánk azon is felháborodik, amikor őt állítólagosan szarba sem veszik munkatársai és biztos direkt a selejtes darabokat kapta és hát a méhe meg a petefészke is kifagyott már odakint. Erre mondják csapatsportokban, hogy nettó emberhátrány. Mostanra pedig az jutott eszembe, hogy lehet azért készül fénytábla, hogy Gina abból ehesse majd a fényt ha már pénze úgysem lesz és utalt is erre a napokban. A pont pedig akkor kerül fel az i-re, amikor a riportban azzal fenyegetőzik, hogy ideje elővenni az igazi tróger énjét, amit nem szeretne de hát kemény idők kemény eszközöket kívánnak.

Gina szerintem messze a legostobább villalakó, elképesztő sötét űr tátong a fejében, cserébe nem is túl jóindulatú, őszintén nem értem, hogy tarthatták őt erős játékosnak a többiek. Vagyis bocs, hangos és agresszív, ez mondjuk megmagyarázná. Könnyen lehet ez puszta vágyvezérelt gondolkodás a részemről de jó eséllyel most intézi el magának a következő zöld kendőt. Emellett nem lennék meglepve ha 10 év múlva hasonló stílusban állna sorba a munkanélküli segélyért.

vv10x34_07.png

Peti valamiért veszekedést promózott Amanda és Gina között de nem úgy tűnik, hogy ez bármikor is elfajulni látszott volna, a két lány most kivételesen nem uszítják egymást annyira, sokkal inkább a vigasztalás-léleköntés-motiváció hármas van fókuszban. Említésre méltó mondatok azért itt is akadnak, jár a pacsi a szerkesztőknek a feliratokért, így nem kell írásban szemléznem, minden szó tömör gyönyör.

A délutáni műszakban Merci, Moh, Robi és Fru válogatják a csontit én pedig újfent megvallom analfabetizmusom, hogy rá kellett keresnem miből jön a csonti szó mert csaliról már hallottam de erről még nem. Akinek ez esetleg szintén új, a csontkukacról van szó, más néven csonti, pinki, báb, melyek külöböző fajtájú legyek lárvái, így Mohnak is igaza volt, amikor konstatálta, hogy ebből lesznek a legyek. Merci mondjuk meglepődött, hogy itt élőlényekhez kell nyúlni de amúgy ügyesek, jól megy nekik a meló, Moh már a habzsidőzsit vizionálja. Robinak ebben kivételesen nincs 10+ év munkatapasztalata de később láthatjuk, hogy ismét nagyot megy, utólag pedig szerényen úgy nyilatkozik őt nem a pénz motiválta hanem a versenyszellem. Neki mondjuk nem is a napi betevő a tét mivel képes naponta egyhuzamban három óráig csinálni is valamit seggvakarás helyett. A reklám előtt PP még élcelődik egyet az ápoltak munkaundorán, mit ne mondjak, kifejező.

vv10x34_44.png

Jön Guszti bácsi verdiktje, a tollasokkal nagyon elégedett Sztrapacska úr, büszke rájuk. Azt már csak én teszem hozzá, hogy biztos nem az iskolahétre kellett ennyi toll. A táblakészítők közül csak Renátó kap dicséretet, a csontizók viszont instant burzsoákká válnak. Nem tudom, hogy csak simán belejöttek a munkába a harmadik napra és felfogták mi az a teljesítménybér vagy Sztracsatella műszakvezető úr szíve lágyult vajpuhára de a néhány kókler kivételével korrekt summákat halmoztak fel. Kicsit érik is az osztályharc de mire kiéleződne, pont vége lesz a tematikus hétnek. A nap dolgozója ismét Robi, nagyon örül neki természetesen, maratonfutáshoz hasonlítja az élményt bár nem tudja, hogy az milyen mert még sosem futott maratont.

Az előző napi hordós meglepetés okán Gina viselte volna az összes büntetés terhét de likviditás hiányában ez nem valósulhat meg, így közmunkára ítélik, kap egy „dzsukel” láthatósági mellényt is, Dani nagyon empatikusan arcon is röhögi emiatt. Ismét sok volt a szabályszegés, Gina szerint „muszáj volt lopni” és kezdem elfogadni álláspontját, amikor azt halljuk, hogy nem tudja megkülönböztetni a minimum és a maximum fogalmát sem. A többiek relatív luxusát ő csak kívülről figyeli, ki kell szolgálnia társait, végül azonban pozitív kicsengéssel zárja sorstragédiáját, hiszen mindent ki kell próbálni és legalább együtt alszanak Amandával, még ha a földön is.

Ezután az aukciót is neki kell levezetnie, ahol a villalakók megcsillogtathatnák pénzügyi/játékelméleti skilljeiket ha lenne nekik ilyen. Fru verseny nélkül viszi el a tatár beefsteaket, a biztonság kedvéért ráígér plusz száz villadellát a szükségesen felül mert elvileg ez a kedvenc kajája és neki akár ötezret is megérne. Következő műtárgyunk egy hatos pakk palacsinta öntetekkel, amire láthatóan komolyabb a kereslet, a kezdeti óvatoskodás után Moh csapja ki a lőcsöt egy háromezres ajánlattal de végül itt is Fru emeli fel utoljára a seggrepacsizó eszközét (lehet Renátó testalkatát irigyelte el). Daninak és Robinak van annyi esze, hogy megjegyezték a webshopos árakat, ahol ennél jóval olcsóbban vehetnek palacsintát.

vv10x34_62.png

Dani a haltálra csap le, ami „jó lesz napokig”, Gina már ennek maradékára aspirál, Moh gyorsan lefuttatva árazó modelljeit konstatálja, hogy 4600-ért megéri, 4700-ért már nem. Az ujjnedvesítő szivacsról sejtik, hogy valami trükk van a dologban, gyanúsan olcsó és még jó lehet valamire, végül Robi viszi el, neki ez aprópénz. A 10 darab arcmaszk gazdátlanul marad ha már jó suttyó módon 11 ezerért kiáltották ki (jól emlékszem, hogy amúgy 1000 VD darabja?) és sem a pár súlyzó, sem pedig az öt kilós (valójában négy) fehérjepor nem kerül megvásárlásra. A műszempillákat kitörő ováció fogadja de a pénztárca szorítása erősebb a hiúságnál. Vivi utólag elismeri, hogy igazán bebizsergett tőle, hogy alvóhely helyett „szép” legyen de Robi pillantása meggyőzte. Biztos látta, hogy Robi természetes pillákkal is szép. Utolsó műkincsünk egy extra kiválasztójel 15 ezer villadelláért, amit csak Robi tudna megvenni de ő lila kendőben reménykedik ezért passzolja, amit utólag meg is bán és ha ezen múlik majd Gina kiválasztása, akkor én is.

Peti végül még felteszi a tízmilliós kérdést, hogy ápoltjaink vajon a munkahetet záró céges bulit vagy a karácsonyt várják jobban de szerintem teljesen mindegy mert mindkettőnek ordenáré részegség lesz a vége.

vv10x34_70.png

932 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 14:51:59

@Qqts: Jellemző. Csípős megjegyzést tesz, aztán mint aki jól végezte dolgát, elmegy szuszukázni. Minket meg kéccségek között hagy. Ezek a nők...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:52:20

@úgymond olvasó mmkk: én meg csak azért nem nevezek be, mert látom milyen kétkedően fogadjátok a magas számokat...:)

2020.12.19. 14:53:09

@Bo(a)rder Gamer:
mindenféleképpen, hatalmas kihívást jelentenének és hosszasan élvezetes és kihívást jelentő játék lenne....janem :D

2020.12.19. 14:55:43

@Alice from madness:
Alicenak nem fontos hogy legyen kihívás mindenben, dehogy... :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 14:55:51

@Alice from madness: mindig csak "letapad az agyad" valahol, és elfelejtetted, hogy volt a játéknak egy harmadik kérdése is...:) az kárpótolhatna :)

2020.12.19. 14:57:10

@Bo(a)rder Gamer:
jaaaaaa tényleg. :D
Na azt mondjuk élvezném ahogy bőgve könyörög hogy végezzek már vele :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 14:58:51

@úgymond olvasó mmkk: Ettől a köszöntéstől el is szállt minden morcosságom! :D

2020.12.19. 15:06:49

@Nátha ellen bálna:
Nyilatkozz:
"No, ha választani kéne a villából, kivel házasodnátok, ki lenne szerető és kit nyírnátok ki? :D"

Vajon Fáliknál működik az mint Sandermannél, ha leírom 3x hogy Fálki, megjelenik és prezentálja az új posztcsit?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 15:11:43

@Alice from madness: próbáljuk meg, bár Fáliknál nem fog működni, reméljük, Fálik amúgy valami arab tenorista ? :)))

Fálki, Fálki Fálki

K_Attila 2020.12.19. 15:13:57

Most nézem a borítékolást. Dzsina tényleg döbbenetesen sötét.

2020.12.19. 15:20:26

Na, Dancsó EKG-zza a HV-t, neki is az a véleménye, hogy ebben a szériában örüljön mindegyik hogy kapott enni inni és húzzanak haza :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 15:21:54

@Alice from madness: Ja, épp azt nézegettem, hogy megint beindult a horrorpropeller, és szegény vellalakók testi épségéről szőtök illetlen, avagy szentségtelen fantáziákat.

Dzsinuval házasodnék. Ja, nem. :D Erre nem tudok értékelhető választ adni, a fantáziám sem fogadja be azt a gondolatot, hogy onnajnd valakivel házasságot kötnék. :)

A nyers testyiség vonalán a rutinos, világlátott Higiénikát választanám szeretőnek.

Nos, jogászi államvizsga előtt a harmadik kérdéshez kellő megfontoltsággal közelítenék egy nyilvános internetes fórumon. :D :D Talán maradjunk annyiban, hogy egyiküket sem ölelném a keblemre.

És hogy telt az éjszaka? Olvasás?

Bougie 2020.12.19. 15:23:16

@ppupu: Tele vagyok kajával, ma csináltam meg a karácsonyi A) menü próbaverzióját. Lohikeitto (finn lazacleves), fűszeres darált pulykahússal és a kimaradt tönkkel töltött gombafejek brokkoliszufléval, batáta-és céklachipsszel. A desszertfelelős nem én vagyok idén:D
@hereverő heverő: A második ötleted támogatom, bár nem biztos, hogy mi, a nézők is szeretnénk ezt látni:DD

2020.12.19. 15:24:16

@Nátha ellen bálna:
áhh, bealudtam :(
most meg 11 óra óta meg van nyitva a visual, hogy sulizok, de eddig csak videoklipeket, tiktokchallengeket és dancsót néztem a youtube-on :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 15:26:42

@Bougie: ez felér egy szexuális zaklatássaé!

Bougie 2020.12.19. 15:35:20

@Alice from madness: Bálinttal házasodnék, szerető nem kéne mellette, Robi lehetne a fiú barátom és persze néha táncolhatna nekem, nem nyírnék ki senkit, ennél jóval humánusabb vagyok:)

2020.12.19. 15:36:09

@Bougie:
téged így szeretünk Bougie :)

2020.12.19. 15:40:19

Szeretné megtudni hogy az ilye wannabe zenészek mint pl a Digo miért mindig szerencsétlen nyomorult hiphop műfajt alázzák meg? Miért nem alapítanak rockegyüttest például vagy állnak DJ-nek?...miééééééééééééééééért?

ppupu #Fantom for President 2020.12.19. 15:41:47

@Bougie: A menüd kicsit szokatlan, de megkóstólnám, bár a különböző népek halleveseivel nem vagyok túl jó viszonyban.

Kosztarika 2020.12.19. 15:42:10

@Alice from madness:
A harmadik kérdésre válaszolnék először:
Téged nyirnálak ki először Alice, amiért feltételezed rólam, hogy bármelyik benti pasi kéne, bármilyen minőségben is.

Probá

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 15:43:31

@úgymond olvasó mmkk: Ez esetben nincs mese: feljelentést kell tenned!

Kosztarika 2020.12.19. 15:43:42

@Kosztarika: próbálkozom én is, ahogy javasoltad:

Fálki Fálki Fálkiiii!

2020.12.19. 15:45:03

@Kosztarika:
na, téged vártalak, hátha neked sikerül megídézni.
Másikhoz: próbálkozni lehet, de rám nem vadásznak, én vadászok :)

K_Attila 2020.12.19. 15:46:28

"de most csak nem büntetnek meg ezért!" - tegnapelőtt is megbüntettek, amikor kaját adtál valakinek, te nyomorult.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.19. 15:49:10

@Nátha ellen bálna: majd te megírod helyettem, mert te oooooolyan keeeeeeeeeedves vaaaaaaagy :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:50:26

@Kosztarika: Mondja innen kintről, de megnézném 2 hónap után mit össze művelne...
Sziiiijja ! :)

Bougie 2020.12.19. 15:50:55

@úgymond olvasó mmkk: Bocsánatot kérek, ha megindítottam a nyálelválasztásod:D
@Alice from madness: Megtiszteltek:)

2020.12.19. 15:57:10

@Kosztarika:
Neked sincs kezed? Komolyan mi van a nőkkel? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:57:31

@Kosztarika: Nem jó, mert a munkahét is csak a 3-on volt. Bírnád? :) Ja és válaszolj, kérlek azért az első két kérdésre is, ha már itt vagy :).

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 15:58:38

@Alice from madness: @Kosztarika: Én most csak csendben figyelek itt amíg ezt megbeszélitek részletesen, jóóó?

2020.12.19. 15:59:38

@Bo(a)rder Gamer:
Nagyon helyes, kérlek felügyeld a játék menettét, hogy senki ne bújhasson ki a válaszadás alól.

Na Fálki, megjött a Kosztarika is, szóval Fálki, jó lenne hogyha már nekünk még nem de az ő kedvéért mostmár kiraknád az új posztot, mert úgy rémlik hogy azt írtad hétvégén Fálki a soros. :)

Bougie 2020.12.19. 16:04:20

@ppupu: Ez még magamhoz képest egy nagyon egyszerű menü, ennél jobban meg szokott lódulni a fantáziám, de most az a kifejezett célom, hogy a családom minden tagjának megfeleljen az étel, ne kelljen százfelé sütni-főzni. A lazacleves receptje egy finn barátomtól van, náluk ettem először ilyen formában, első alkalommal ízorgazmusom volt tőle, és nem én voltam az egyedüli:D Halászlét, töltött káposztát és egyáltalán a hazai konyha tipikus ételeit nem szeretem, ilyeneket csak ritkán csinálok, akkor is mások kedvéért.

2020.12.19. 16:06:41

@Kosztarika:
Hogymondod drága? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:09:48

@Alice from madness: "menettét" hmmm. :) de azért felügyelem, ha ennél is szebben kéred :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:10:27

@Alice from madness: Pill neki, csak foglalt mindkét keze...:)

Kosztarika 2020.12.19. 16:11:40

@Alice from madness:
Naná, hogy van kezem, remekül tudom is használni örömszerzés céljára.. a partneremnek, bartelben.

@Bo(a)rder Gamer:
Ha muszáj választani, kinézetre (Fálki hasonmás) Bálintot választanám, méreteit elnézve, ha ügyesen használja egyedüli befutó lehet mindkét szerepre.

2020.12.19. 16:15:00

@Kosztarika:
és ha nincs partnered? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 16:15:51

@úgymond olvasó mmkk: Áhá! Szóval hízelegni is tudsz. Meccsoda tattikus!

Kosztarika 2020.12.19. 16:18:15

@Alice from madness:
Jól érzem, hogy most provokálsz? :DD
Akkor nyilván használom a fantáziámat IS. ;)

Ps: jobbkezes vagyok. :D

2020.12.19. 16:19:19

@Kosztarika:
ééén???? provokálniiiiiii???? bárkiiit? bármikoooor? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:19:19

@Kosztarika: Köszönjük a szavazatszámláló bizottság nevében!

Kosztarika 2020.12.19. 16:20:12

@Alice from madness:
Te. Provokálni. Bárkit. Bármikor.
:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:23:29

@Kosztarika: Folytasd kérlek. Figyelmesen hallgatunk! :)

2020.12.19. 16:26:34

@Kosztarika:
dehogy. soha. és az iróniát is csak hírből ismerem.

@Bo(a)rder Gamer:
tenor.com/KrDF.gif

2020.12.19. 16:31:25

@Nátha ellen bálna:
áhh, nem adom el magam, de ingyen élvezem :D

2020.12.19. 16:32:31

Na...rég volt zene, indul az OKJ Sarkakata képzés
youtu.be/AuaOppdNCkM

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:33:28

@Alice from madness: Küldenél egy alternativot gyorsan, itt leragadtam a képernyő alsó harmadánál :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:35:10

@Kosztarika: Ezzel arra akarsz utalni, hogy nemcsak a kéz barterre bux? :)

2020.12.19. 16:36:00

@Bo(a)rder Gamer:
nem probléma, a felirat is ott jelenik meg :D

Kosztarika 2020.12.19. 16:37:12

@Bo(a)rder Gamer:
Nem, ezzel arra akarok utalni, hogy kéjenc kötsög vagy. :DDDD

Fálki 2020.12.19. 16:39:32

A mait nem én írom, de mar a rendszerben van, élesítésre vár.

Holnap és holnapután leszek én :)

2020.12.19. 16:41:01

@Fálki:
Hahahahaha :DDDDDD
Thanks :)

Fálki 2020.12.19. 16:43:30

"No, ha választani kéne a villából, kivel házasodnátok, ki lenne szerető és kit nyírnátok ki?"

Ugyan engem nem kérdezett senki, de erre válaszolok, mert imadom ezt a sex-mariage-kill játékot és szerintem férfiszemmel ebből a felhozatalbol nem konnyu valasztani :D

Ginát teszem el láb alól, az biztos. Raadasul ugy, hogy szenvedjen is elotte.

Vivit tartanam szeretonek, mert egy fehermájú ondóimádó perverz pics@, en meg csípem azokat...

De hogy kit vennék feleségül? Anikót.....

Kosztarika 2020.12.19. 16:43:32

@Fálki:
Na végre! Hiányoltunk, különösen én. :)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:44:26

@Kosztarika: Megjött Fálki, most nem rontom a boltod, majd később folyt. köv. ok?

2020.12.19. 16:45:17

@Fálki:
a kérdés minden idetévedőnek szól :)

Fálki 2020.12.19. 16:45:20

@Kosztarika: Egyem a kicsi szivedet.. lilakápival. <3

2020.12.19. 16:45:50

@Bo(a)rder Gamer:
de kis visszafogott vagy. szóval Fálki az alfa :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:47:06

@Alice from madness: Nem, azt a pozit nem adom. De Kosztaikának a 2-es szerepet szánom .))

Kosztarika 2020.12.19. 16:48:31

@Fálki:
Nabazdmeg, már megint a kannobalizmusnál kötünk ki?? Két napig azon rágódtunk.
De te nem úgy gondoltad, ugye? ;)

2020.12.19. 16:49:11

@Bo(a)rder Gamer:
még szépítésnek se volt jó :( :D
Ja, Coven nagy kedvenc, és csak mondanám, hogy Fálkit én idéztem meg nektek, nagyon szívesen, főleg Kosztarikának :D

Fálki 2020.12.19. 16:51:31

@Kosztarika:

Én sose gondolom úúúúgy. Csak ki-be, tudod... Neha így, neha úgy.

Kosztarika 2020.12.19. 16:52:29

@Alice from madness:
Te is tudod, hogy az én szívem dobbanása vonzotta ide.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:52:36

@Alice from madness: Erre csak azt tudom mondani : "Beszélnünk kell"
AHS-ből nekem a legjobb évad, igaz az uccsó kettő kimaradt.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.19. 16:56:29

@Kosztarika:
Kedves Kosztarika!
Talán a kis kacsód és nyelved használatának emlegetése is benne volt a Fálkiidézés sikerében.
Üdv,
Kötsög

Kosztarika 2020.12.19. 16:56:37

@Fálki:
Napokra itt hagytál, mint teve - bocs ppupu - a sza(h)arát. Már gyűjtögettem a villadellát a .. tudod mire. ;)

Ármándójózsi 2020.12.19. 17:04:32

@Fálki: A feleség-szerető-kinyír hármasra:
Az első választással (kinyír: Gina), megtisztelsz és max. EKG. (Azért, ha lehet repetázni, akkor még Amanda is!)
Szerető: Fru, de szigorúan egy agymosás után! (És ne fogazz!!!)
Feleség: Fasorba nincs ilyen ott bent. de ha mindenképpen mondani kell valjit akkor Bálint. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.19. 17:33:10

@Nátha ellen bálna: Esetleg Kismocskot feleségül venném, na de ő a lányokat szereti!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.19. 17:38:15

@hereverő heverő: szerintem Renátótól érzékeny búcsút fogunk venni... vagy az lesz a bütetése, hogy végig kell néznie a BV-t élőben Vandával.

Ego0123 2020.12.19. 22:47:00

Ha kiesne Amanda akkor Gina mit rendezne?

Fálki 2020.12.19. 23:17:56

@Nátha ellen bálna: Inkább a Ritát, akivel ossze is jottek anno. Az nagyon premium csaj volt.
süti beállítások módosítása