Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X33 – A kekszdaráló és a bűzhordó esete az egyszeri villalakóval

2020. december 17. 13:51 - Laura Ingalls

06-20_amanda_a_szepseg.jpg

Megint Anikót kapom, esküszöm hogy hiányzik a túlmozgásos PP. Ráadásul Ancsa úgy látom jelmezes buliba készül, csak azt nem tudom eldönteni, hogy özvegyasszonynak öltözött, vagy Harry Potteres jelmezversenyre megy. Bár oly’ mindegy, mert egyiken sem nyerne. Hiányoltam Pétert, s mintha csak olvasná a gondolataimat Anikó (a múltból, hisz reggel írom e sorokat) megemlíti, hogy Isten Éltesse azt a jóembert sokáig, remélhetőleg jól pihen otthon, amíg Anikó helyette dolgozik. Milyen kedves kis köszöntés ez, nem? Nem.
Onnan indítjuk a mai összefoglalót, hogy a hímzésben és egyéb fárasztó munkákban megrokkant lakók megkapják a hírt, hogy a nézők Bálintnak szavazták meg a nyugi szobát éjszakai alvása helyszínéül. Dani olvassa fel az üzit és nagyon sajnálom, hogy nem tudok hangot kivágni, mert olyan visító hanggal kezdi, amit ritkán hallok férfiaktól. Bálint köszöni szépen, mert hajléktalanból hirtelen kivételezett helyzetű egyénné avanzsált. Amandánk majdnem stroke-ot kap a hír hallatán, nem érti, hogy lehet az, hogy ha Bálint szarban van, a nézők mindig segítenek rajta? Megmondjam? Ezt úgy hívják népszerűség. Sajnos nem hallja mit mondok és a hálóban habzik a szája tovább. Csatlakozik hozzá Frú, Dzsina és Renátó is. Mindannyian ki akarják vinni párbajozni és mind kint hagynák az ziher! Ahha, Amanda szeretné kint hagyni a „gecibe”, Renátó nem fél, Dzsina sem, Frú meg már megint a hazugsággal jön, hogy ő simán más eredményt mondana a párbaj után, hogy féljenek tőle. Édesjézusésmindenszentek csak mennétek és vinnétek, aztán meglátnátok… Dzsina megint Díígót emlegeti és nem fér a fejembe hogyan éghetett be Díígóó ennyire.
Amíg a villa érdemes művészei a hálóban fröcsögnek, Bálint nyugi táncot jár a nyugiban és kiderül, hogy már rég szeretett volna eltölteni odabent egy nyugodt éjszakát a többi nyomorulttól távol, csendben, békességben.

00-2x_ancsa.jpg

01-43_balint.jpg

01-49_ami.jpg

03-23_nyugi_tanc.jpg

Még mindig az esténél tartunk és azt látjuk, hogy az ételre várva vegetálnak kedvenceink. Bálint végső kétségbeesésében odamegy a szemeteszsákhoz, amibe a diótörők a felesleget, héjat, egyebet dobálták és a nappaliban leülve hozzálát kikukázni az esetleg benne lévő dióbelet „Azt mondjátok nincs kaja?” kérdés kíséretében. És tényleg egyre többször látjuk a PAPUCSZOKNI-t Bálinton és én azt kérdezem M I É R T ? Annyira kiábrándító… Frú és Mó is csatlakozik hozzá, együtt guberálnak, éhes ember nem válogat! Azt nem mondom, hogy jól laktak, de fél fogukra azért elég volt. Dzsina mindeközben a fénnyel táplálkozásról filozofál a villa előtt, mingyá’ nekiáll aszongya. A sötét éjszakában mondjuk nem lesz egyszerű. Valószínűleg végül lemondott a fent említett tevékenység kipróbálásáról, helyette csikkezik és Amandával Robit szapulják, meg úgy egyébként is dől belőlük a jóindulat szokásukhoz híven. Robi beleugat mindenbe és mindenhol ott van – kezdi Dzsina. Ha szarni, megyek, ha hugyozni megyek, ha fürödni mennék, ott van! – idegesíti na! Miután kidühöngte magát, még pletykál egy sort Rencsóról meg Frúról, úgy néz ki most már azon az állásponton van, hogy Frú csak taktikázik és nem is szereti azt a gyönyörű férfit. Pedig olyan szeretnivaló, nem?

04-03.jpg

04-09.jpg

04-52_papucszokni.jpg

05-10.jpg

05-11.jpg

06-25_dzs.jpg

Végre nyílik a raktár, a siserehad megrohamozza iziben! Egyből jobb a hangulat, visszaállt a lakók vércukorszintje. Tömik a majmot, alig kapnak levegőt. Fruzsit máskor is láttam, hogy csámcsog és folyamatosan belátni a szájába miközben rág, de most igazán kitett magáért, egy tanulmány amikor eszik. Anyukák, apukák, Fruzsinával lehet ijesztgetni a gyereket, csodálatos. Dzsina odaadja az utolsó falat sajtburgerét Renátónak – pedig Amanda rászól, hogy nem szabad – Rencsi meg elveszi, hisz éhezik. Ebbű’ bünti lesz.

07-58.jpg

08-20.jpg

08-30_merci.jpg

08-53.jpg

09-14.jpg

Rise and shine gyökerek, 10 perc és kezdődik a műszak! A nalancsfacsalók és a madáletetősök kezdik a napot. Dani a villamester, az ő vezényletével kerül ki minden a raktárból. A narancsfacsarás nem egyszerű feladat, mire letelik a három óra fájni fog mindenki kis kacsója. Merci az étkezőasztalnál dolgozik és mozizza az asztalos wannabe-ket, pont rájuk lát. Kiröhögi a fiúkat: fúú de viccesen vágnak gecc’! És őszinte a meglepetés az arcán. Úgy megnézném Merdzsónkat amint összerak egy pöpec kis madáretetőt! Ez a kiscsaj igenis minden nap keményen dolgozik, neki nem büdös a munka. Dani annyira büszke magára, hogy lyukat vereget a saját hátába és már órákat adna narancsfacsarásból. Addig álljál te fél lábon amíg valaki fizet neked ezért barátom.
Robinak saját bevallása szerint könnyen megy „ez a faszerkezetes” dolog, mert 12 évig postagalambot tenyésztett. Hmmm… Mindenesetre Robi mindenben is ügyes, legyen ez a tanulság.
Mó szakértő barátnőjétől tanácsot kér a sikeres munkavégzés érdekében és mikor elkészül egy etetővel beordibál Merdzsónak:
- Büszke vagy rám Merci?
- Igeeen! – Merci kislány hangon.
- Nézd csak! – Mó felmutatja a tákolmányt.
- De ügyes vaaagy! – Merci kislány hangon.
- Mit csinált? – kérdezi Dani Mercitől.
- Semmit. – mondja Merci egy oktávval mélyebben. Epic.
Munka közben Merci magáról megfeledkezve belenyal a narancsba. Ebbű’ is büntetés lesz. Van itt még mindenféle éneklés, ABC éneklés sorrendet be nem tartva, Merdzsó után Vivi is megvágja magát, de amíg Merdzsó gyorsan túlteszi magát rajta, Vivit szinte fel kell locsolni. Dani jótanácsa: facsarjál narancsot gyorsan!, amire Virdzsó rákontráz: sót kell rá szórni nem? De Virágom, ajánlom próbáld ki valamelyik sebedbe beleszórni, azonnal meggyógyul, csak ki kell bírni.
Véget ér a műszak, megkönnyebbülnek a jómunkások. Vagyis könnyebbülnének, de amikor Bálint betrappol két madáretetővel a raktárba (nem szabályos) meglát néhány falnak támasztott lécet. WTF? – szakad ki belőle, Mó, Bálint és Robi haragja lecsap Danira, aki villamesterként nem pakolt ki reggel mindent, a nyomorultak ezért végig az OSB lapokkal és a bútorlapokkal bohóckodtak, nem volt keményfa a madáretetőkhöz. Danit furdalná a lelkiismeret, de Mó és Bálint olyan hosszan kutyapicsáznak, hogy akkor kapják be, hálátlan dögök, örüljenek, hogy volt OSB-jük. Geci.
Ezt a blokkot stílusosan Mercivel zárom: Ha az élet narancsot adott, csinálj belőle narancsLÉT. Nincs több kérdésem.

10-10.jpg

10-23.jpg

10-53.jpg

11-07.jpg

11-35.jpg

11-54.jpg

12-09.jpg

12-43.jpg

13-30.jpg

15-09.jpg

17-55.jpg

Noh, indul a kekszdarálás. A daráló munkacsoport csalódottan veszi tudomásul, hogy egy szétesni akaró műanyag kéziszerszámmal kell a háztartási kekszet darálni órákig. Frú nagyon mérges magára, mert azt hitte ez lesz a legjobban fizető legkönnyebb munka, aztán meg nagyon nem. Dühöng végig és ha ez nem lenne elég, Renátó is beszólt neki, hogy „megmondtam”. Ez a „megmondtam” szó a trigger Fruzsinak, csak ennyi kellett, végig úgy néz Rencsire, mint a véres rongyra. Rencsi meg lovagol a témán, nem engedi el, mert ő nem úgy értette, csak úgy mondta, nem azért mert tudta, hanem mert igaz, meg ez csak egy szó, meg azért szeretsz ugye? Le merem fogadni, hogy Amanda nem azért akar sírva fakadni 2,5 óra után, mert annyira fáj a háta, hanem mert nem bírja hallgatni Flú és Lenátó faszságait.

23-04.jpg

23-59_merci_kekszet_zabal.jpg

24-08_dalalnak.jpg

25-16_flu.jpg

27-14_szeretel_vagy_mi.jpg

Így néz ki a szerelmes nő… jah, nem:

27-22_a_szerelmes_no.jpg

A műszak vége előtt nem sokkal Robi jelenik meg és minőségellenőrzi a kekszet. Abbú’ is bünti lesz. Meg abbú’ is, hogy Dzsina gyorsan leutánozza Robit. Ájj, kárámbá mi lesz itten…
Aztán végül ez a szórakoztató műszak is véget ér. Dzsina mindig tud meglepetést okozni a felkiáltásaival: Tyúú! Begörbült az ujjam! Amanda meg folytatja: Ez mi? Elrohadt, vagy mi a geci?! Vagy mi…

28-34_ami.jpg

28-44_szorakozol.jpg

Munka után újabb feladatot kapnak a gyökerek. Egy hordónyi büdös, zöld színű trutyiból kell kis (kinder)tojásokat kihalászniuk, amikben meglepi van. A meglepi lehet ordas nagy szívás, vagy akár jutalom is. Egyenként járulnak a hordóhoz, vállig belenyúlnak és olvassák a szívhez szóló üzenetet. Az eredmény a következő:
- Renátó mínusz 15 perc munkaidőt húz, ez azt jelenti, hogy az általa választott Dániel fog dolgozni Rencsó helyett 15 percen keresztül,
- Dani 500 VD-t kap ajándékba,
- Merci egyenlege lenullázódik, tehát elvesztette mind a 970 VD-jét,
- Mó mínusz 1000 VD-t húz, kiröhögi, örülne ha lett volna ennyije,
- Frú ajándék kész ételt kap a webshopból,
- Robi bárkitől elrabolhatja az egyik webshopos terméket,
- Dzsina holnap fizeti mindenki büntetését,
- Amanda plusz 1000 VD-t kapott,
- Virág pedig „semmi”-t húzott, nem is ő lenne – teszi hozzá,
- Vivi egyenlege duplázódik, ami azt jelenti hogy ezzel 100 VD-je lett,
- Bálint 1500 VD-t kap, neki jó kör volt.

31-13_dani.jpg

31-14.jpg

31-15.jpg

31-57.jpg

32-06.jpg

32-28.jpg

33-53.jpg

Az utolsó blokkban megkapják a villalakók a jól megérdemelt büntetésüket a szabályszegésekért. Akiknek 1000 VD-t kell fizteniük: Merci, Robi, Vivi, Bálint, Dani, Dzsina és Renátó. Természetesen háborognak mindannyian a falat kekszek és egyéb szabálysértések miatt. Dzsina borul ki leginkább, le akar szakadni a pofája. Csak szakadna már, megnézném.

36-10.jpg

36-18.jpg

36-44_dzsina.jpg

36-59.jpg

Helló najancsosok – köszönti a najancs facsalókat Guszti bátya. Büszke volt a munkájukra, Virág és Vivi jutalmat is kap a kiváló eszközhasználatért. Mutatom az összegeket:

37-37.jpg

37-48_merci_vd.jpg

37-52_dani_vd.jpg

37-57.jpg

38-11.jpg

38-18.jpg

A madáretetősök vérét szívja picit a bátya, de azért mégis kifizeti a munkájukat, mert önhibájukon kívül maradt ki az elküldött faanyag az etetőkből. Egész jól kerestek:

38-46.jpg

38-57.jpg

39-03_virag_vd.jpg

39-07_robi.jpg

39-15_mo_es_b.jpg

A kekszdarálók viszont koppantak, nem volt őszinte a mosoly egyik arcán sem:

39-26_ami.jpg

39-31.jpg

39-34_flu.jpg

39-40.jpg

39-42_dzsina.jpg

39-48_ragacs.jpg

40-14_egyenleg.jpg

A nap dolgozója Dani lett mind minőségben, mind mennyiségben győzedelmeskedett a többiek felett. Holnap ő osztja be a munkát, de jutalmat nem kap. Zárásként mindenki vásárol amennyire a pénztárca vastagsága engedi és akinek kell befizeti a büntetését. Dzsina nem tud értelmesen vásárolni, amint pénzhez jut már tolja is a sajtburger menüt. Gratulálok.
Apropó menü! Robi Frú (talán Big Mac menü) vacsoráját megkívánja, amikor a lány kipakolja az asztalra, s mivel rablást húzott a büdös hordóból, azzal a lendülettel elorozza az ízletes vacsorát. Frú válasza: Nem baj, itt a pizzám. Nem basztál ki velem! - óhuramatyám, a szép magyar beszéd…
A fenti szavakkal búcsúzom. A munkahét azért dübörög tovább és mivel a munka nemesebbé tesz, azt gondolom mire legközelebb jövök a villa tele lesz megnemesült gyökerekkel. Yihaaa!

40-44.jpg

40-58.jpg

41-13_sajtburger_menu.jpg

42-01_rablas.jpg

42-13.jpg

42-51_napi_kerdes.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.17. 14:19:37

Mindenki ennyire olvas, vagy mindenki ennyire nekiallt dolgozni a villalakok es Laura peldajara? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:21:20

Fú, ez a Ginamanda még így képeken visszanézve is fárasztó.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:25:51

@Alice from madness: Persze, mert Te felosztottátok magatok között az egyes részeket. :) Speciel én még olvasom, meg a képeken élvezkedem kicst :)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:26:25

@úgymond olvasó mmkk: Egyszerre minden helyen sasolsz a kibertérben!

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:28:13

Azt én is megjegyeztem tegnap, hogy Dzsinu villán kívüli társai és rokonai is így oszthatják be a segílyt, mert a Meki mindig tele van svédekkel.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:29:05

@Alice from madness: Jómagam fél óra múlva mán indulok is haza.

2020.12.17. 14:29:19

@Bo(a)rder Gamer:
:DDDD
Hat ha van kozte olyan kep amin tudsz elvezkedni...

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:30:58

@Alice from madness: Például azon a képen lehet derülni, amin elveszik Higiénika menüjét, hehe.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 14:32:43

amugy a big mac tenyleg ennyire jo, hogy kepes volt az egyik apolt elvenni a masiktol? vilagosiccsatok meg sotet elmemet.

2020.12.17. 14:32:45

@Nátha ellen bálna:
En meg el se mentem itthonrol.

2020.12.17. 14:33:11

@úgymond olvasó mmkk:
Szerintem az egy sima sajtburger volt. Es a Whoper jobb

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.17. 14:34:02

Kedves Laura Ingalls!

Feltetted eme költői kérdést: "Dzsina megint Díígót emlegeti és nem fér a fejembe hogyan éghetett be Díígóó ennyire."

A válasz: most először volt olyan bátor férfiú aki hozzáért önszántából, hát persze, hogy szerelmes lett a szentem...

Meg hát Dildó csak egy olasz csődör volt, nem?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:36:52

@Alice from madness: Ha az élvezkedést ÚGY érted (és élek a gyanúval) , akkor legyen elég annyi, hogy bár kísérletező típus vagyok (és nem a partnerek számára gondolok), de itt nem találtam kellő táptalajt ingereim fokozására...:)

2020.12.17. 14:39:54

@Bo(a)rder Gamer:
Az bevesodes. Biztos himnemu vagy Te? Kezdesz gyanus lenni ilyen ismeretek mellett :DD

2020.12.17. 14:40:41

@Nátha ellen bálna:
Es en ezt nem a covidnak koszonhetem :)

Cérnahuszár 2020.12.17. 14:40:42

nekem ez a kedvencem:
Büszke vagy rám Merci?
- Igeeen! – Merci kislány hangon.
- Nézd csak! – Mó felmutatja a tákolmányt.
- De ügyes vaaagy! – Merci kislány hangon.
- Mit csinált? – kérdezi Dani Mercitől.
- Semmit. – mondja Merci egy oktávval mélyebben. Epic.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:42:05

@Alice from madness: Igen, de nem volt kedvem már javítani. Aki tudja, az érti. És csak idéztem, nem mondtam, hogy szerettem :)...de azt sem h nem. Ki tudhatja? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 14:42:13

@úgymond olvasó mmkk: A Mekiben én csak a sajtburgyert szeretem, krumplival, és a krumplihoz kecsappal. Próbáltam más szendvicseket, de azok úri huncutságok voltak.

Cérnahuszár 2020.12.17. 14:46:39

@Nátha ellen bálna: nekem a halas a kedvencem, meg a csirkés,
a halasat olyan macerás volt megcsinálni, gőzölni kell meg ilyenek, mégis mindenki ölte egymást hogy ne sima bureszt kelljen csinálni hanem oda kerülhessen.
nosztalgia

2020.12.17. 14:50:44

@Nátha ellen bálna:
Ha hiszed ha nem altalaban igy is 6 korul kelek :) mas kerdes hogy amikor nincs mindenki megorulve akkor kihasznalom az idot erre-arra :)

@Bo(a)rder Gamer:
Touché :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 14:53:32

@Nátha ellen bálna: helyes! te vagy a námbörvan, mondom. a mekin se veszünk össze sosenem!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.17. 14:57:00

@Bo(a)rder Gamer: ahhh inkább meglepetés :), hogy valaki nem fut a világba tőle...

2020.12.17. 15:02:34

Ennek a zenenek az elso 4 sorarol,amit a meselo mond ujabban mindig Higienika es Reno jut eszembe :D (Cernahuszar neked nem muszaj megnyitni :D)
youtu.be/qzYgSecGQww

Spitzbaue® 2020.12.17. 15:03:07

Laula: Ez télleg dúlván kolábban jött! Megtisztelsz.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:05:24

@Alice from madness: Bár kicsit álmos vagyok, de azt kérted tartsam a lépést, szóval összekaptam magam. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:07:52

@Brigante: Nem vagyunk egyformák (mármint nem mi, hanem úgy általánosságban) (és ezzel megint nem azt állítom h szeretem :) ) és ennek én nagyon örülök. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:16:02

@Alice from madness: A reklámblokkot hogyan kell figyelembe venni a számításnál??. De amúgy ja, télleg. :)

2020.12.17. 15:17:31

@Bo(a)rder Gamer:
Tamogatni kell havonta a Youtube-ot es akkor nincs reklamblokk :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:17:40

@Alice from madness: Most épp Virdzsi vagyok: szeretetre és együttérzésre vágyom :)
Alkonyat ügyében pedig nem nyilatkozom többet :)

Cérnahuszár 2020.12.17. 15:18:02

@Alice from madness: tuttad hogy ezért biztos megnyitom mi?
ez a kiscsaj játszott a chappie-ben is, már akkor csudálatos volt

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:19:02

@Alice from madness: Elgondolkodtam így karácsony táján, hogy jótékonykodnom kellene...:)

Laura Ingalls 2020.12.17. 15:19:30

@Brigante: ah, a szerelem. Látod ez eszembe sem jutott. Meg a dildó, vagyis Dildó igen. ... XD

2020.12.17. 15:21:59

@Cérnahuszár a naív:
1) miket tudsz te
2) ez a kiscsaj amugy 36 eves es van egy kamasz lanya, a film masik szereplojetol :) szoval nem is olyan kiscsaj :)

Laura Ingalls 2020.12.17. 15:22:08

@Niemandhäuser: hogy mondta elle mindig Gábol? ... Ne viccelj! ;)

2020.12.17. 15:23:39

@Bo(a)rder Gamer:
Sry, azt nem tartunk :D
Jotekonykodni pedig mindenkor kell, nem csak ilyenkor :)
A youtube-ot viszont erdemes tamogatni mert igy tobb lesz a beveteluk neked plusz funkcioid lesznek es tovabbfejlesztik :)

Kosztarika 2020.12.17. 15:23:50

Amanda feje a hv fejlécben pusztitó. Külön grat. Laura. :)

Ha emlékeim nem csalnak, van valami ragadozó állat, ami támadáskor kiakasztja és előretolja az állkapcsát.
Nem tudom, hogy hívják, de hogy nagyon közeli rokonságban áll ezzel a nővel, az biztos.

Laura Ingalls 2020.12.17. 15:27:29

@Kosztarika: olyan büszke voltam magamra, hogy sikerült elcsípni! :D

Ez lesz a mai kvízkérdés: melyik állatra hasonlít Amanda búrája a nyitóképen? A legjobb választ adó jutalma meg legyen a dicsőség... :p

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:32:52

@Alice from madness:
Csalódtam is volna ha mást írsz :)
Amúgy szoktam, most is készülök, a kocsi már megpakolva:)
Hmmm, elfogadom, csak azért ne felejtsük, h a youtube a világ egyik legnagyobb vállalatának a cége, ahol az adataiddal, illetve a felhasználói szokásaid megosztásával (IS) fizetsz, de persze nem ismerem a gazdasági modellt olyan részleteiben. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:34:17

@Alice from madness: @Kosztarika: Szerintem szimplán a kígyó...és akkor a rokonság valóban közeli :)

2020.12.17. 15:37:59

@Bo(a)rder Gamer:
Is. Es mindenhol fizetsz ezzel is manapsag :) nem most kezdodott ez hanem a mindenfele husegkartyak felbukkanasaval

Kosztarika 2020.12.17. 15:40:41

@Alice from madness: @Bo(a)rder Gamer:
Mindkettő igaz rá.
A legtágabb, hogy szerintem önmagára hasonlít legjobban
Egy sunyi, lesből támadó ragadozó (emlős!)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:43:05

@Kosztarika: Mondjuk még ma is találnak új fajokat (még ha sajnos több tűnik is el), szóval lehet, h akkor itt és most egy természettudományi felfedezést (IS) átélhetünk.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:44:13

@Bo(a)rder Gamer: Viszont akkor kell egy latin név . Nosza kreativ csapat (ma nem vagyok tagja).

2020.12.17. 15:46:25

@Bo(a)rder Gamer:
En sem...alig varom hogy leteljen a maradek egy ora es szundizzak egy kicsit...keves volt az a 2,5-4,5 ora amiben aludtam(?). A 2,5 a biztos a maradek ketto kerdojel

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 15:55:58

@Alice from madness: Mondanám, hogy együttérzek, de...nem. Tartsd csak a lépést, csajszi! :). (ááá, szerintem nekem is kellene egy szuszi). Nézted a böngészési előzményeidet, hátha magyarázatot ad az elveszett két órára...vagy megkaptad az átutalt 15000 VD-t? :)

2020.12.17. 15:58:45

@Bo(a)rder Gamer:
Villadella negativ :P
Lepest meg nem tartok mert en diktalom az iramot :D
Bongeszot nem neztem, sokmindent el tudok kepzelni mi tortent, ugye aki tagja a klubnak azzal tortennek erdekes dolgok. A netezes nincs ezek kozt :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 16:03:03

@bel ami: Eddig ez a legjobb!!!! :D Bármit is jelentsen! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 16:07:53

@Alice from madness:
Ehhhhh, már a bankokban sem bízhat az ember :)
Nekem ez megfelel...:)
Kérdeznék, de visszafogom magam...ezegyszer :)

2020.12.17. 16:10:22

@Bo(a)rder Gamer:
Ha kerdezni akarsz talald meg a modjat hogy feltedd a kerdest a korabban beszeltek szerint:))) kerdezni mindig hasznos csak nem mindegy hogy mit, mikor es hol :)

PYT 2020.12.17. 16:23:30

Laura, köszcsi for the posztcsi, szuper lett, és a screenshotok is, különös tekintettel a nyitóra, Amanda feje... annyira kifejező, a lénye veleje ott van benne.. xdd

PYT 2020.12.17. 16:25:11

@Cérnahuszár a naív: big NO, ez túl cuki és ártatlan Amandához képest ;p

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 16:30:06

@Alice from madness: A móddal sosem volt probléma, és most már akkor az engedély is megvan :).

2020.12.17. 16:33:22

@Bo(a)rder Gamer:
Mi vagy Te, valami kozepkori vampir, hogy engedely kell a belepesre? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 16:35:31

@úgymond olvasó mmkk: Dupla sajtburger! Abból 5-6 jöhet. Plusz nagy krumpli, és dupla ketchup. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 16:40:23

@Alice from madness: Baszki, akkora konyhakéssel, mint ami a kezedben van...még jó h engedélyt kérek. :) És szerintem nem is ez a legveszélyesebb fegyvered :)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 16:41:03

Ez, hogy két egymást követő napon is dolgozom, akkora traumaként ért, hogy ma első ízben megtörténik a dráma: kihagyok egy epizódot a Vella idei történetéből, és inkább szundítok. (Hatásszünet.) Ezért most szeretnék megkérni mindenkit, hogy különösen legyenek a füleitek és szemeitek az eseményeken! Akinek a kommentjéből holnap a leghasznosabb információkra teszek szert, azt meghívom egy mitfizeccre, és mindenkinek a vendége vagyok!

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 16:44:56

@Kosztarika: Jut eszembe: a "juh héja" az a bunda, vagy itt egy juh és egy madár romantikus együttlétének gyümölcséről van szó? (Netán Dzsinu madaráról??) Egy héja-nászról az akolban?

2020.12.17. 16:56:24

@Nátha ellen bálna:
@Bo(a)rder Gamer:
Na most vajon akkor veszelyesen szeretek elni vagy en vagyok a veszelyes?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 16:58:47

@Alice from madness: Ha kapásból kell felelnem, akkor azt mondanám MINDKETTŐ, hiszen nem zárják ki egymást (pl: Dexter).

LaciHogyVoltol 2020.12.17. 17:07:35

Azért az megért volna egy kiemelést, amikor Moh tanácsot kért Mercitől hogyan verjen be egy szöget egy deszkába, mire:
MERCI: Középen üsd...és ha eltörik, akkor az már el van baszva!
MOH: Értem, köszi! <3

Na, csak megérte Mercikének elvégezni a szakmunkásképzőt!

hereverő heverő 2020.12.17. 17:07:49

Köszi Laura a posztot. Amanda ÉS Fru feje nagyon eltalált screenshotok, a szerelmes nő kitételen nyerítettem mintha csődör lennék (lányok ide!).

Kosztarika 2020.12.17. 17:08:57

@Nátha ellen bálna: Azt akartam először írni hogy gyapjú, mert mi használjuk a kifejezést a juhhu helyett, de rájöttem, hogy itt kevesen értenétek.
De te igen, szóval: gyapjúúú! :D

Kosztarika 2020.12.17. 17:19:00

@úgymond olvasó mmkk:
Nénike megy a parkban és hallja hogy egy srác hajtja a galambokat:
Menjetek a picsába! menjetek a picsába!
Odaszól a néni: ejnye fiatalember, ne beszéljen ilyen csúnyán! Mondja nekik: hess madárkák, akkor is elmennek a picsába. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 17:20:55

@Kosztarika: :DDDDDDDDDDDDDD (utálom a galambokat, tényleg menjenek a picsába)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 17:23:16

ez megint egy jó rész volt és köszi az öfit

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 17:23:54

@úgymond olvasó mmkk: se hangya, se galamb, ej hát milyen vidéki kislány vagy te :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 17:24:38

most megint 3 kedvencem van, vagyis a fene tudja, 3 kis lemming akiknek adnék a kakós csigámból, Vibi, Robi és Bálint

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 17:25:40

@Bo(a)rder Gamer: más állattal nincs bajom :) kivéve, ha az embert is állatnak számoljuk :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 17:27:08

@úgymond olvasó mmkk: vannak olyanok, akik csak azt érdemlik...:)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 17:32:02

@Alice from madness: dikk a 11 éves lányom is ezt hallgatja, engem pl a világból ki lehet vele kergetni. Szóval vettem neki zsinórtalan fejhallgatót, ahogy kérte :D okos gyerek, sokre viheti még

Spitzbaue® 2020.12.17. 17:33:06

A nyitó kép nagyon jó a Mandáról. Hú, hogy gyűlöli Bálintot, atya-gatya! Persze mind tudjuk ez a saját butaságából ered megint: ha Bálint beköltözésekor nem stipi-stopizza le mindenkinél, meg nem ródsózza végig 2-3-szor a vellát, hogy milyen álompasi, és hogy ilyet, hogy pont itt találja meg a (még nála is) nagy(obb) Őt, hát hogy ilyen nincs etszetera, etszetera, akkor most nincs ez az kellemetlem, mondhatni már kínos helyzet. Ugyanis nagyot koppant, de az arany-jánosi sorokkal ellentétben ő nem elhallgatott, mint az éji bogár, hanem azóta forralja a mérgezett epét, okádja a mocskot, ráadásul dacszövetségben az öribarijaival. Így mostmár arcvesztés nélkül nem tud(na) közeledni Bálához, jópofizni vele, mert akkor a másik gyökereknek kellene elmagyaráznia, hogy ez miez má'. Önsorsrontásból jeles. Pedig szerintem Bála tegnap tényleg viccesen szólt hozzá, és ezek szerint szegény csórókámnak halvány lila segédfogalma sincsen arról, hogy ő mecsoda gyűlölet tárgya. Mert, ugye, ha tudom, hogy valaki annyira utál, hogy kést állítana a hátamba, és minden egyéb megfelelő felülettel rendelkező testrészembe, na annak nem szólok inkább (be). Főleg nem félreérthetőt. Persze, még miellőtt (godolom) órákig kutázta az egyetértő vaGinának a "dohányzóban", Bálának selymes kedvességgel, mosolyogva, ŐSZINTÉN, TISZTELETTEL, EGY VÉLEMÉNNYEL válaszolt, ezért ő majd csak az összefoglalókból, a döntő után :-D nézheti vissza, hogy mennyire gyűlölte őt helénke-kicsit-tehénke/kancácska, vagy kinek hogy tetszik: senkinek, sehogy.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 17:33:10

@Bo(a)rder Gamer: Vivi, bocsika nem olvastam át mielőtt entereztem mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 17:36:15

@Niemandhäuser: és bizony Bálint már a maszturbáláson töri a fejét, lassan eljön az az idő is, amikor a Manda is megérinthetné a Kobrettit, de csókot is lehelhetne rája! Manda, manda, csúnyán rábactá

hereverő heverő 2020.12.17. 17:40:30

@Hedo a nokedli szaggató: van amikor nincs az a pénz. Ki tudja, csók után leharapja a fejemet, mint az imádkozó sáska amit @Cérnahuszár a naív: linkelt

hereverő heverő 2020.12.17. 17:41:48

@Bo(a)rder Gamer: Vibri. csak 15k velladella. De tényleg, mi van ha Dani veszi meg? Csak ő használhatja? Elem az tartozék?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 17:48:39

@hereverő heverő: ha még Lóbeltet írtad volna a viblátolla, akkol oké.. de így nem éltem a felvetést.

Kosztarika 2020.12.17. 17:49:15

Nem vagyunk képben, mert a szerkik gondosan titkolják előlünk, hogy milyen a két ellentétes táborban lévő lakók egymáshoz való viszonya. Ezért megtippelni sem nagyon lehet, ki lesz szombaton a kiválasztott.
Ami nekem nagyon tetszene szórják meg Fru-t, a kihivott, aki nyilván az ellenkező csapatból kerül ki, ejtse ki. Na akkor látnánk meg igazán Renátó valódi énjét.
Ha ez nem megy, essen ki Gina v. Amanda és akkor azt fogom élvezni, hogy próbálja meg Higiénika levakarni magáról Renit.
Lesz itt látnivaló mindenképp! ;)

Kosztarika 2020.12.17. 17:51:12

@hereverő heverő: vagy a feketeözvegy, aki párás után felfal. :D

hereverő heverő 2020.12.17. 17:52:37

@Kosztarika: Én inkább Renót ejteném ki, aztán lássuk a fülig szerelmes Fru vergődését vagy örömkönnyeit. Végre nem fogja senki nyalogatni a füleit! Amúgy FruNátó násza majdnem olyan, mint mikor Maci megujjazta Fanni hónalját.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 17:52:44

@Kosztarika: fekete özvegyet nem ismerek, csak a vévében láttam víg özvegyet. az valami hasonló létforma?

kipcsak harcos 2020.12.17. 17:58:57

@úgymond olvasó mmkk: akkor egy újabb állatfajta, amit nem fogsz szeretni :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 18:00:45

@kipcsak harcos: jajmán, hát annak is van 8000 lába, meg belerepül a fejedbe, és a kajád után kundészik?

Kosztarika 2020.12.17. 18:03:15

@hereverő heverő: miért akarod megkönnyíteni Fru dolgát?? Simán megkönnyebbülne. Mi abban a jó nekünk??

hereverő heverő 2020.12.17. 18:06:42

@Kosztarika: ez mondjuk igaz, de azt simán nézném amíg addig eljutnak. Mit össze szenvedne a Renó, hogy megdugja még mielőtt kiesik :) És mit találna ki Fru hogy nehogymááá
Én ezt a kancigányt már nem nagyon akarom látni, akkor inkább Higiénikát nézem amikor nem eszik

kipcsak harcos 2020.12.17. 18:07:53

@úgymond olvasó mmkk: állítólag megeszi a párját aktus után ez a csúnya pók

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 18:11:23

@hereverő heverő: kössz! Már éppen kitöröltem a jelenet minden pillanatát az emlékeimből

Cimili2 2020.12.17. 18:11:55

110%-s szép estét!! :) Laura köszi a posztcsit!! :)
én is utálom a galambokat. a szomszédunk tenyészti. én kint ülök a kertben és azok a dögök(legalább 100) váratlanul jó nagy robajjal egyszerre hussannak fel, én meg jól megijedek mindig. pfffff
Lépek tovább, műsor kezdésre jövök.

Cimili2 2020.12.17. 18:12:35

@kipcsak harcos: ma már elárulhatod a tegnapit?? :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 18:13:24

@Kosztarika: ámen!-mutatom most :D szerintem a szerkik pont belekakkantanak a ventibe és nézhezünk uncsi szeplősöket

Kosztarika 2020.12.17. 18:16:09

@Cimili2: mondd nekik, hogy hess madárkák... vagy szerezz be egy hèját, vércsét vagy sólymot. ;)

hereverő heverő 2020.12.17. 18:17:55

@Kosztarika: vagy egy macskát. Az is faszán ki tudja őket nyírni, és még csak meg se lehet rá haragudni.

Kosztarika 2020.12.17. 18:18:35

@Hedo a nokedli szaggató: Tartok tőle az a ventilátor félig a nézők felé van fordítva. :(

Kosztarika 2020.12.17. 18:21:39

@hereverő heverő: Cimili nickjéböl és avatarjából gyanítom, ezzel már próbálkozott. ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.17. 18:24:05

Remelem itt mindenki a cipo and baxx es a my77-bol oltozkodik es viwa vitamint udcsit iszik, mert en mindig.
:P

hereverő heverő 2020.12.17. 18:24:12

@Kosztarika: hihi, lehet. De taknyos galambot evett, azért zöld a nyelve

hereverő heverő 2020.12.17. 18:25:23

@szociál: a Staropramen az viwa? Mert akkor azt iszom épp. De az öltözködés, hááát....

Kosztarika 2020.12.17. 18:26:03

@hereverő heverő: vagy kinyalta a tegnapi büdös hordót. :D

hereverő heverő 2020.12.17. 18:26:19

@kipcsak harcos: Nemis hanem a ...

...

hatásszünet
...

...

még mindig a k. anyjukat...

....

..

Serbáááán!

hereverő heverő 2020.12.17. 18:27:47

@Kosztarika: áááh, azt tuti nem. Abban már nyúlkált a Moha is, előtte meg kezet fogtak a danival, az meg... el se akarom képzelni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 18:30:51

@hereverő heverő: Azért az érdekes, hogy a vibri árára mindenki pontosan fillére vagy mia Della váltópénze emlékszik...:) Bezzeg ha azt kérdezném mennyi a kilós kenyér lenne itt pislogás...:)

Amúgy nekem az is ok lenne ha most Merci vagy Mo esne ki (nem fognak, bár nem sok vizet zavarnak ott), mert hadd szenvedjen még a Team Gyökér. Csak az a baj, hogy hamis vérszemet kapnának...

2020.12.17. 18:31:14

@szociál:
Az en folyadekbevitelemet a Fovarosi Vizmuvek szponzoralja.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 18:38:48

@Alice from madness: libsimami vagyok :) mivel jófej vagyok vele, hajlandó beszélgetni, nyáron megnéztük a vivariumot, szar film, de még ma is beszélgetünk róla, vagyis a szülő gyerek viszonyról.

Köszönöm szépen a megerősítést :) szóval attól, hogy ezt hallgassa, még nem lesz idióta :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 18:40:21

@Bo(a)rder Gamer: menjen merci! Hátha mohóka mutat valami újat a nagy magányban

2020.12.17. 18:41:56

@Hedo a nokedli szaggató:
Nem gondolnam, hogy az lesz, sot, latod 30 felett is valid

2020.12.17. 18:42:23

@úgymond olvasó mmkk:
Tortadiszito cukrot eszel? :D

2020.12.17. 18:46:33

@Hedo a nokedli szaggató:
Ja amugy en is eleg "libsi" nevelest kaptam de a pialastol elkezdve aaa...mas jellegu dolgokon at (mondjuk ez mar felnottkent jott) odaig hogy pontosan mikor kivel hol vagyok mindig mindenrol tudtak, mig 20 evesen el nem koltoztem mindig kiirtam hol vagyok. Ma is szinte mindent elmondok egyedul a kapcsolataimba nem latnak bele kozben. Mindez annak koszonheto, hogy nem telepedtek ram soha. Ha valamibe belefogtam akkor abba se szoltak bele, kb 14 eves koromtol enyem volt a sikerem es a kudarcom is, de az elso nem lett felmagasztalva a masodik soha nem lett a szememre vetve. Es a jeg hatan is megelek :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 18:46:40

@Kosztarika: ja, felkérem, hogy írjon nekem egy tömbnyi receptre xanaxot. majdan az utolsó felírási aktus után fekete víg özveggyé lényegülök át, és lefejezem.

2020.12.17. 18:47:07

@úgymond olvasó mmkk:
Nekemis van rozsaszin cukorgyongyom. De egy tomb fondant is :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 18:49:56

@Alice from madness: Csak egy példa volt...de ha Te párhuzamot látsz :). Meg is volt a szuszka?

Cérnahuszár 2020.12.17. 18:54:20

hát kiválasztás szempontjából a múltkor amanda bandája össztüzet adott mohra, ha megint öszpontosítanak akkor 4 szavazattal meg tudnak pakolni valakit, moh és dani veszélyben vagy a 2 leányzó
bálinték össztüzet raktak gáborra, náluk van 5 szavazat ha összebeszélnek, és amanda, rönó vagy gina vagy fru veszélyben.
moh és robi külön utakon járt már amultkor is....
így valószínű ginamanda bandája amortizálódiki tovább

Kosztarika 2020.12.17. 18:56:37

@úgymond olvasó mmkk:
Te xanaxra iszod a vodkát??
Azzal aze' vigyázzá, Vírem!

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 18:58:02

Hello kollégák, megvacsiztam, így most pár percig cuki vagyok mosolygós.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 18:59:26

@Cérnahuszár a naív: Mikor lesz a f@szállítás... izééé szavazás vagy hogy a pöcsbe hívják az aktust, amikor kiutálják egymást?

2020.12.17. 19:00:40

@Bo(a)rder Gamer:
Ha Merci megy szerintem Moh ramegy Vivire es meg az is lehet hogy meg is huzza. Viviennek meg ugy latom nagyjabol mindegy talan Ronon kivul, csak figyeljen mar ra pasi.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:01:53

@Alice from madness: Jól tetted!!!
Én épp Cocora vadászom, így C-vel, magyarul(?), mielőtt...

Cérnahuszár 2020.12.17. 19:03:22

@ppupu: valaki íírta a napokban hogy szombaton?

addig megutálhatják frut meg renot rendesen.
de ha csak gábor miatt fogtak össze, akkor amandáék szavazatai jelölnek majd, ők biztos összefognak.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:04:23

@Alice from madness: Elképzelhető, és akkor talán nemcsak a felsőtestét csillogtathatná meg Neked. Nyilván Vivi tudná azt a helyzetet kezelni, amit Mercike nem, plusz spórolna 15eVD-t.
Win-Win-Win(?) szitu.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:06:32

@Cérnahuszár a naív: Közös erővel már úgy szétoffoljuk a topicot, hogy semmit sem lehet megtalálni, de én bírom a káoszt :)))

Ármándójózsi 2020.12.17. 19:06:36

@Alice from madness: Elképzelhetetlennek tatom, hogy Moha rámenjen Vivcsóra, szerintem messze saját maga alati kategória és ha Merci nem kellett neki, kétlem, hogy a sokkal gyengébb kiadás kelleni fog. De majd meglátjuk. (Vagy nem. :) )

Cérnahuszár 2020.12.17. 19:06:53

fru lehet hogy veszélyben, mert moh következetesen rak rá, és lehet rábeszéli a többieket is. Bálint padlót fogott fru álszerelmétől, lehet hajlik rá? Meg a többiek is, és azt gondolják fru bárkit is választ, kint marad, nincs akkora kockázat, mint esetleg ha renót szórják meg.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:07:12

@Alice from madness: Mindenben ilyen gyors vagy tesó :)?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:09:07

Apropó, a Villa Vibrátort ha megveszik kapnak hozzá elemet? Vagy azt külön lehet 45.000 villadelláért kapni ? Csak mert nekem elvileg már van 500 villadellám, mongyuk nem tudom konvertibilis-e

Ármándójózsi 2020.12.17. 19:09:10

@Cérnahuszár a naív: Ez kicsit túl sok logika és tattika, ennyit Bálinton kívül nem nézek ki belőlük, de felőlem mehet! :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:11:06

@Cérnahuszár a naív: Azért a korábbiakban az derült ki, hogy Bálint szívesen megmaszálná Frut. Ha VVálogvető kiesik Fru simán rámegy Bálintra

Kosztarika 2020.12.17. 19:11:24

@Cérnahuszár a naív:
Én ezt a verziót lájkolom.
Rémiből kitör az állat -déi vesztes párnája után. Meccsoda képet vágna... add Uram!!!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:11:49

@Ármándójózsi: A másik Mercire ráment volna, uh én nem tartanám kizártnak ezt a forgatókönyvet, ha az előfeltétel (Merci kiesése) teljesülne.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 19:11:55

@Ármándójózsi: vivcsó fog mohára menni és mohát a látványt meg minden mást megbocsátja, mert vivi üindentől lelkes és nedves

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 19:13:19

@ppupu: ha Bálint hagyja magát frunak, akkor kiviszem és kinthagyom a gheczybe a pasit

Kosztarika 2020.12.17. 19:13:26

@Kosztarika: na mégegyszer, bacca meg a korrektor a k. anyját .
Reni... Fru párbaja után.

Cérnahuszár 2020.12.17. 19:14:30

@ppupu: ja de itt arra jutottunk hogy bálint nem az a fajta aki ezek után összebútorozna fruval
persze attól fru még próbálkozna

@Kosztarika: bármelyik esik ki, fru vagy renátó, felkavarjka a vizet :D
akkor beindul az álljunk bosszút, szedjük szét cserébe danit vagy mohékat

Ármándójózsi 2020.12.17. 19:17:24

@Hedo a nokedli szaggató: Hónaljig nedves még a budiban turkálástól, lehet. De azt elfelejtitek, hogy neki, akinek "rossz élménye van attól a dologtól, amit a mai napig nem hevert ki és ezért is utálja a férfiakat", csak a puncikája viszket amúgy. :)
Azt figyeltétek, amikor azt mondta Fülig Jimmy-nek, vagy ki a munkafelügyelő, hogy köszönöm "Kicsim"! :O

2020.12.17. 19:18:08

@Bo(a)rder Gamer:
Igy gondolom en is.
Es inkabb hatekonynak neveznem magam, teso

Kosztarika 2020.12.17. 19:19:03

@Cérnahuszár a naív:
Ha megint onnan esik ki valaki, a bosszút forralhatják, sosem fog megfőni. Főleg, ha a másik csapat összefog.
Persze sokminden történhet még.

2020.12.17. 19:20:52

@Ármándójózsi:
Egyebkent szerintem tipikusan az a nem dekorativ lany aki lelkesedessel adja el magat.

Es ot elobb el is kepzelem nyakorvvel a nyakaban alazatosan terdelni, mint Viragot, mert szerintem barmiben benne van a figyelemer...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 19:21:04

@Kosztarika: bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is (nem fejeztem le dr. ötkert, nem adott xaxax recepteket.. pedig azokból akartam meggazdagodni)

Ármándójózsi 2020.12.17. 19:21:51

@Alice from madness: Én is pasiból vagyok, mégsem megyek rá bárkire, még ínséges időkben sem...
Ráadásul el tudom képzelni, hogy Bálintnak van annyi esze, hogy átlátja, hogy ezzel magát nyírná ki és amúgy is pontosan tudja, hogy milyen feketelekű Kuszafog, az más kérdés, hogy amúgy, mint nőt, tolná, mint a lopott biciklit...

Cérnahuszár 2020.12.17. 19:22:00

@Alice from madness: hú de nevetnék ha fru levarratná magát bálinttal, kiderülne hogy bálint nem sebezhetetlen

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:24:12

@Cérnahuszár a naív: @Hedo a nokedli szaggató: @Alice from madness: Alice milyen igazad van. Ha egy pasinak a lemegy a vér a szervébe, akkor ott lehet tattika meg minden egyéb... Nem azt mondom, hogy nyílt színen megf@rkalja Pókharapót, de egy kis simulás már neki is jólesne.

Kosztarika 2020.12.17. 19:25:05

@úgymond olvasó mmkk:
Marad a munka, de abból becsületesen sosem lehet meggazdagodni. :(
Majd kitalálunk valamit, megpróbálunk jól helyezkedni. ;)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:25:28

@Alice from madness: Nagyon köszi amúgy, igaz, én még ilyen ncore fajta vagyok, de ez az otthoni multimédia kialakításának köszönhető (hosszú és uncsi magyarázata lenne.)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:27:05

@Alice from madness: Ilyeneket ne írjál légyszi, mert vizuális típus vagyok, és most látom magam előtt letérdelve nyakörvben Brrrrr.... anyám borogass...

Kosztarika 2020.12.17. 19:27:26

@ppupu:
Bújjon inkább Robihoz, az is kevésbé gáz. :D

K_Attila 2020.12.17. 19:27:26

Ezekkel a munkákkal nekem ennyi a tanulság eddig (ha megengedtek egy véleményt):
- kerülni kell az olyan összetettebb dolgokat, amiről lövésed sincs, mert el fog menni az idő valamelyik részfolyamattal, amihez különösen nincs tehetséged.
- ha kifogsz egy könnyen érthető monoton munkát, ott nincs kényelmes lötyögés, hanem fel kell gyorsulni kb. kapkodási sebességre, 3 óra kibírható azzal is.

2020.12.17. 19:29:46

@ppupu:
Ahogy alazatosan nez fel rad a szempillai alol es vegignyalja a Marilyn Mansonra ruzsozott szajat? :D

@Bo(a)rder Gamer:
En is. Mindent meg lehet talalni valahol. Amugy meg informatikaban egy magyarazat se lehet szamomra uncsi vagy tul hosszu :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 19:30:05

@Kosztarika: pedig nagyon meggyőző vótam, elővettem minden ármányos fondorlatos tattikám, de tetemre hívott :(

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:30:50

@Kosztarika: Ettől most még rosszabb lett a helyzet, ma valahogy nem vagyok nyitott az ilyen homoerotikus fícsörökre

Kosztarika 2020.12.17. 19:31:35

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor menj tetemre. Az övére. :)

2020.12.17. 19:31:44

@Alice from madness:
Marmint en is az Ncore-ban nottem fel, sooot meg elotte soulseek meg dc++ :D de mostmar elobb keresek online utana ncore. Miota az egyik gep a tv-re van kotve nagyon keveset hasznalok ncore-t de ami nincs netflixen hbogon youtubeon vagy videan az onnan van meg :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 19:32:01

@ppupu: csak ma nem vagy nyitott rá? asszony ehhez mit szól? :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:33:05

@Kosztarika: Szerintem Manda bérelte fel, így olvassa a hogyvoltot

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:33:22

@ppupu: Hmmm, kövezzetek meg én csak 1 perc nézés után döntenék ebben a kérdésben...:)

Kosztarika 2020.12.17. 19:33:33

@Kosztarika: @ppupu:
Most mi a baj? Egy kis buksisimi, lapockaveregetés két barát között csak megengedett.

K_Attila 2020.12.17. 19:34:43

@Kosztarika: Kösz, tesó. Menjünk ki cigizni, csak megkeresem a zoknit és a papucsot.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:34:53

@úgymond olvasó mmkk: kötözköggyél csak, máskor leszarom... ja már úgy hiányoztál

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:35:12

@Alice from madness: Nekem NAS-om van, annak minden előnyével és hátrányával. :)

2020.12.17. 19:36:11

@ppupu:
Se egy kis Vivis (BD)S/M, se egy kis homoerotika. Hat mi van veled? Asszony mit fog ehhez szolni?

Kosztarika 2020.12.17. 19:36:23

@K_Attila: Lábujjtanga. Mondtam má', nem figyelsz?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:36:35

@Bo(a)rder Gamer: Megvagy őrülve, baromi drága a kő. De van ásóm...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 19:36:53

@ppupu: hiényoztam, mint neked a homoerotikus gondolatok? :DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 19:37:27

@úgymond olvasó mmkk: na jóvan, ülj le leányom, egyes. azt se tudod mit beszélsz.

2020.12.17. 19:38:04

@Bo(a)rder Gamer:
Ja, laza :D kezd erdekes lenni :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:39:03

@Alice from madness: Levagyunk fáradva mind a ketten, ma már semmi perverzió :))) majd hétvégén...
Láttam a devil angelt ám :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:39:29

@ppupu: most elvesztem picit, de mingyá visszaolvasok :)

PYT 2020.12.17. 19:39:58

@Niemandhäuser: E-K-G tisztelettel, már csak azt nem vágom, MIÉRT NEM képesek a SZERKIK azt megcsinálni, hogy az élő bejelentkezésekkor csakis és kizárólag időhúzásként funkcionáló, sz.art se érő kiválasztás-kihívás körüli téblábolások, tökfelesleges kérdezősködések a műsvez részéről helyett ütős kis leleplező klipecskékkel szembesítik az ápoltakat önnön hazugságaikkal, az annyira szórakoztató lenne!!!!! Vesztenivalója itt senkinek nincs, egzakt megtervezett taktikával senki nem játszik, csakis a kétszínűség, sunyiság, kibeszélések miatt lehetne pirulni és magyarázkodni, ezekből meg akad dögivel....

SZERKIK, miért nem lehet ezt megcsinálni?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:41:10

@úgymond olvasó mmkk: Most akkor outcommingoljak? Titokban bírom a triumvíreket, csak. el ne áruld senkinek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:42:54

@Bo(a)rder Gamer: Persze hogy elvesztél, kőrözől Alice körül mint driccmadár a potyogtatós budi felett. Így én is elvesznék ;-) :-)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:43:35

@Alice from madness: Most ezt részeredménynek fogjam fel? :)

Kosztarika 2020.12.17. 19:44:42

@ppupu:
Kihallgattalak. Eljöhet az idő, hogy tiszteletbeli tag leszel.
Persze ahhoz sokat kell letenned az asztalra.
Lilakápit mindenképpen! ;)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:45:37

@PYT: Ezzel csak az a baj, ha valaki taktikázna, akkor ronthatnák vele a játékát. (persze jelen esetben ez a veszély nem áll fenn), szóval EKG.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:47:58

@Kosztarika: Na de kérlek, én a VV10-Magyar Tudományos és Fantasztikus Értelmező Szótár szerkesztő bizottságának oszlopos tagja vagyok. Azért ez már számít, vagy nem ?
Igaz még csak 1 tagja van a bizottságnak, de messze még a február

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:48:04

@ppupu: Most mit csináljak??? Ő az itteni mentorom, és én kötelességtudó újonc vagyok .)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 19:49:37

@PYT: csípem azt a perverzül tekervényes kis agyacskádat :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 19:49:40

@Bo(a)rder Gamer: Ülj le fijam egyes, ezt a driccmadár fiókák se veszik már be :)))

Kosztarika 2020.12.17. 19:49:46

@Bo(a)rder Gamer:
Az első bejátszás lehetne mikor Ginananda kitárgyalja, hogy Fru csak taktikából van a cigóval. Odalenne a csapat rögvest, Renit meg kizárnák, mert vagy Frut, vagy a csajokat nyírná ki.

PYT 2020.12.17. 19:51:13

@ppupu: xddddd szinte látom a ginafejű driccet körözni a potyogtatós kertibudi felett, brrrrrr!

Kosztarika 2020.12.17. 19:51:50

@ppupu:
Nekem csak az számít -állítólag- amiből hasznom származik.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:53:34

@ppupu: Úgy tűnik, te nagyon sokat tudsz erről a rejtélyes madárról, tesó. Ginát ismered?
(terel, szarul)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 19:54:06

@Kosztarika: ahh jajj! Sokszor nézős lenne, mint a függetlenség napja

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 19:56:12

@Kosztarika: Egy ilyet mondjuk megnéznék :). De én még mindig tartom, h legszívesebben most Mercit engedném el (nem fog megtörténni).

PYT 2020.12.17. 19:57:56

@Hedo a nokedli szaggató: megtisztelsz ;) de nem csak az én tekervényeimből pattant ez ki, többen beszélgettünk már erről, csak kutyába se vesznek a szerkik, ha pluszmunkát akarunk a nyakukba sózni... az viszont igen, és már az első adáskor felvetettem, hogy a pandémiára tekintettel miért nem játsszák meg egyszer az életben azt - ha már megvették a formátumot -, hogy az EREDETI Big Brother szabályai szerint viszik végig a dzsubileumi szériát? Szerintem az ütött volna...

Kosztarika 2020.12.17. 20:00:59

@Bo(a)rder Gamer:
Az ilyen bejátszásokat a régebbi szériákban is mindig a kiválasztás, kihívás megtörténte után adták be, de élő adásban. Nézhettük a reakciót, a műsorvezető provokatív kérdéseket tett fel, hosszabb távon is felkavarta az állóvizet és a viszonyokat. Istenem, régi szép idők! (és szerkik)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:01:25

@Bo(a)rder Gamer: Ügyes, ügyes. Ne szerénykedj jó az irány, egyből vissza kell támadni, majd tattikailag új témát felvetni :)))))

2020.12.17. 20:02:22

@ppupu:
Egy GIF neha tobbet mond ezer szonal

2020.12.17. 20:03:54

@ppupu:
Nem miattam veszett el, a Vivinel kapcsolt ki az agya es be a fantaziaja

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 20:04:30

de vadak vagytok mán megint, pedig még el se kezdődött a műsor

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:05:42

@Kosztarika: Igen emlékszem amúgy és nincs is bajom vele, csak ugye ez is egyfajta befolyásolása a játékmenetnek. De néha meg kell(ene) is, hogy irányítsanak, mert különben lapos lesz, mint Ginának a Föld.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:07:38

@Alice from madness: Mongyuk a Vivis térdelős ötlet óta én is a fajansz mellett internetelek

De amúgy, tényleg szegény Vivi nem a pasik álma. Valahogy mintha csak le lenne skiccelve a csaj

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 20:07:58

@ppupu: oszlopos? azt hittem, púpos. összezavarsz teljesen.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:08:17

@ppupu: Köszönöm a dicséretet(?). :)

2020.12.17. 20:08:30

@ppupu:
Ez a megfogalmazas :D imadom :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:09:21

@úgymond olvasó mmkk: Életem, már 8 elmúlt, elkezdődött a műsor felszo... felvezetése. Mindenki melegít, halas pornót néz meg ilyenek.

Kosztarika 2020.12.17. 20:10:42

@Bo(a)rder Gamer:
Minden IS a játék befolyásolása. A vágások, feladatok, lakók szívatása.. vagy éppen előnyhöz juttatása, az egész műsor erről szól.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:12:08

@úgymond olvasó mmkk: Milyen oszlopos? Szíttá valami vicces cigit? mikor írtam ilyet?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 20:12:48

@ppupu: azt írtad, oszlopos tagja vagy..

Kosztarika 2020.12.17. 20:12:53

@ppupu:
De az hogy Gamert dricchez, Alizt budihoz hasonlítottad, az nem zavar?

2020.12.17. 20:14:16

@Kosztarika:
Ez nala a szeretet jele

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:14:55

@úgymond olvasó mmkk: Jé tényleg... Mikor volt má az.. na mindegy igazad van, bár nehéz elismernem.

2020.12.17. 20:15:19

@ppupu:
Ottan van amugy az oszlop, lattuk mind.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:15:25

@Alice from madness: Neeem, a nyakörv vittel el a gondolataimat...:)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:17:30

@Alice from madness: Így van
Látjátuk feleim szümtükhel,
mik vogymuk: szeretet teljes teve vogymuk.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:18:23

@Kosztarika: és nem tudom eldönteni melyik a sértőbb...:)

Kosztarika 2020.12.17. 20:19:50

@ppupu:
Te meg isa pur és homu lennél, ha felém így mutatnád ki, hogy szeretsz.
Ha szeretsz.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:20:02

@Kosztarika: Te csak ne szítsad feszkót, mert ezzel magad alatt vágod a baltát

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 20:21:23

@ppupu: ahhh, ezt kinyomtatom és kitapétázom :DDDD mennyi milosztban teremtüvé elevé miü isemüküt ádámut, és odutta vola néki paradicsmut hazoá.

2020.12.17. 20:22:07

@Bo(a)rder Gamer:
Miert, szeretnel egyet? :D

@Kosztarika:
Igazsag szerint Teve stilusa nagyon emlekeztet egy regi ismerosomre igy megbocsato vagyok mint Virdzsi :D

PYT 2020.12.17. 20:22:54

@Kosztarika: így is van, azzal is befolyásolják a játékot, hogy különféle kinti infókat adnak be nekik, pl legutóbb a kiválasztás előtt a szavazás aktuális állását, vagy hogy privilégiumokat szavaztatnak meg a nézőkkel (pl nyugiszoba Bálintnak), és beadják az eredményt, ami egyértelmű szimpátia-mutató...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:23:25

@Alice from madness: Miért egyet fizet kettőt kap akció volt a hűségkártyádon???

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 20:24:08

@Kosztarika: mi meg vidáman kapjuk torokra a harci f@szt, mert nem thetünk mást! Nincs stream meg ilyenek

2020.12.17. 20:24:18

No asszem delutan kipihentem magam igy meg Gyozi is johet hogy utana ejjel ki tudja mit csinalhassak mikozben alszom, hogy aztan holnap reggel ismet borzaszto faradtan kelljek es delutan kelljen aludnom amitol majd hajnalig fennlehetek.... :D

PYT 2020.12.17. 20:25:18

@PYT: ... és az hogy az ápoltak mocsárlakó része képtelen ezt helyesen értelmezni, az már legyen az ő bajuk...

Kosztarika 2020.12.17. 20:25:41

@PYT:
Igaz.
De mindegy, mert mint látjuk, úgysem fogják fel.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:26:24

@úgymond olvasó mmkk: megnézem majd, de nagyon rövid lehet: gyökér-gyökér-fasz-ribanc-....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:28:30

@Alice from madness: Majd akkor bekamerázzuk a kecódat. Te megtudod mit csinálsz, mi meg végre megkapjuk az élő streamet :)

2020.12.17. 20:28:44

@Kosztarika:
Ket monster rehab/doctor/mango megtorhetne holnap reggel de meg a Monster miatt se fogok emberek koze menni. Pont hetvegen kaptam egy Social distancing champion polot, nem akarom meggyalazni ilyesmivel :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:31:29

@úgymond olvasó mmkk: Ez egy ilyen megbíztakvalamivelaminemérdekel írás lett.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:33:09

@Alice from madness: Ilyet akarok én is. És van 4XL-esben is :))

2020.12.17. 20:35:25

@ppupu:
:D
Asszem Aliexpressrol rendelte baratnom, valami mast akart rendelni de ezt kapta ugyhogy en kaptam

2020.12.17. 20:36:16

@Bo(a)rder Gamer:
Hat mondjuk miert streamelnek nektek ha eleg csak nekem visszanezni? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:39:06

@ppupu: lássuk be, itt azért lenne erre kereslet. :) Ez egy piaci rés, amit be kell tömni :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:40:55

@Alice from madness: Most én becsültelek alá, elnézésed kérem, tisztelettel. :)

Kosztarika 2020.12.17. 20:41:05

@úgymond tette be a linket, de másolom, nehogy lemaradjatok!
Feltétlenül olvassátok el!!!
Idézek belőle:
Fru FEHÉR hercegnek hívja Rönét
Merci a mézeskalács hangja Sítekből
Gina az idei évad Bauko Évája
stb stb. Nagyon jó!

24.hu/elet-stilus/2020/12/17/vv10-valo-vilag-2020-szereplok-jellemzes/

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 20:43:17

@Kosztarika: hogy a piccsbe lett fehér herceg a sötét parasztból????

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 20:43:31

Mindenkivel ekg. Megyek mert ma én vagyok a házimunkás, asszony megsérült a főzésben rám maradt a rendteremtés. Aztán meg mán be kell majd mosakodni az öfihez.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:45:18

@ppupu: Ugyan menj már...de gyere vissza! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:47:49

@Kosztarika: Fruról az egy nagyon előnyös kép...ja nem.

2020.12.17. 20:48:27

Haz, ennek a cikknek az iroja se ezt a VV-t nezi.
Villanyo mint nem rosszindulatu?
Daniel mint falkavezer?
Moh mint szarkevero?
....
Mercinel tovabb nem is jutottam.

Kosztarika 2020.12.17. 20:48:56

@Hedo a nokedli szaggató:
Úgy hogy Fru fordítva ül a huszáron.. akarom mondani lovon. :D

2020.12.17. 20:49:30

@Bo(a)rder Gamer:
Frunak az az elonyos ha csak nyaktol lefele/hatulrol/paravan mogott mutatjak a paravan felol

Kosztarika 2020.12.17. 20:50:49

@Alice from madness:
Nem Mondtam, hogy igaz, csak azt, hogy vicces.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.17. 20:50:53

@Kosztarika: ahh, csak szetetné a huszár ló, hogy lovagolják

2020.12.17. 20:51:53

@Kosztarika:
Szerintem itt barki irt mar ennel viccesebb jellemzoket roluk :)

Kosztarika 2020.12.17. 20:52:41

@Alice from madness: ezzel maximálisan egyetértek. :))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:52:48

@Alice from madness: és ha jól sejtem, akkor a "/" az nem egy "vagy" hanem egy "és" relációt jelöl.

PYT 2020.12.17. 20:53:21

@Alice from madness: ezt akartam pont én is mondani, hogy wtf ez már, minek ír a vv-ről olyan, aki nem nézi? és hogyan, hasraüt és irkál ezt-azt, hátha lesz egy-egy random találata?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 20:54:05

hozom nektek itten a minőségi kontentet, ti meg leszóljátok a hozzáértő zsurnalisztákat. micsoda förtelem!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:55:36

@PYT: Valszeg, mert megkapja feladatnak...kreativ stáb kitalálja, hogy kellene egy cikk erről vagy arról, kiszignálja, ő meg megcsinálja. De nem szívbűl gyün.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 20:57:25

@Bo(a)rder Gamer: Hát nem láttátok a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt-ot?
Na ezt megint nem kellett volna...:)

PYT 2020.12.17. 20:58:45

@Bo(a)rder Gamer: ha nem szívbű jáccik hanem tattikábú, akkó ne jáccon, dricc neki kérem, csakis a legnagyobb tisztelettel ;))

2020.12.17. 21:00:50

@Bo(a)rder Gamer:
Tetszolegesen valaszthato :D
...Hogyan veszitsunk el egy pasit 10 nap alatt...elmeseled ezt hogy sikerult megismerned? :D

@úgymond olvasó mmkk:
A masodik hangulata nekem tetszett

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 21:03:53

@Alice from madness: azt nem ártott volna nekik odaírni, hogy tisztelettel kérik, a hogy volt onlájn magazin kommentelői ne szedjék szét a cikkeket ízekre.

2020.12.17. 21:05:03

@úgymond olvasó mmkk:
Mar emlitettem, aki kurvanak all ne sirjon hogy basszak :)
Aki ujsagironak megy az szamol ezzel :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:05:07

@Alice from madness: Túl engedékeny a feltételrendszered :)
Itt a Hogyvolton olvastam az összefoglalóját. Ha jól emlékszem :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 21:05:43

@Bo(a)rder Gamer: a hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt vége happy end, ennélfogva egyszer, maximum kétszer nézem meg évente. méghogy happy end egy film végén, ki látott már ilyen förtelmet?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 21:06:30

@Alice from madness: én csak a hogyvolt iránti mély tiszteletből mertem ilyen véleményt írni, kérem :DDD

Kosztarika 2020.12.17. 21:06:37

@Alice from madness:
.... hacsak nem az örömtől sír :DDDD

2020.12.17. 21:09:20

@Bo(a)rder Gamer:
Aha, hatpersze. Foleg, hogy sorozatokrol irnak.
Ne tereljel nem vagy Te skotjuhasz :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:09:56

@úgymond olvasó mmkk: Igen, én is ezt olvastam róla. Lányregény :)

2020.12.17. 21:10:17

@Kosztarika:
Ginabol mostanra kineznem

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:10:56

@úgymond olvasó mmkk: De ők letesznek jó dolgot az asztalra, ergo dícséretet érdemelnek.

2020.12.17. 21:12:20

@úgymond olvasó mmkk:
Love me if you dare. (Szeress, ha mersz)
Ennek ugy happy end a vege hogy mire odaig eljutnak mar halat adsz, hogy egyik se halt bele a kapcsolatukba

Cimili2 2020.12.17. 21:12:47

@hereverő heverő: van 2 cicám, de ritkán vadásszák le a galambokat. sajnos. :(
@kipcsak harcos: kacsint. :)

Kosztarika 2020.12.17. 21:13:52

Ha még az is kiderül, hogy Danielle Steel-t olvastok, azonnali hatállyal kilépek a csoportból és elbújdosok Costa Rica-ba.

2020.12.17. 21:14:24

@Alice from madness:
Aha, most latom ebbol van masik film is.
Szoval az eredeti eredeti cime Jeux d'enfants

2020.12.17. 21:15:14

@Kosztarika:
En nem olvasok ilyesmit. Es a hogyan veszitsunk el-t is ezer eve lattam, egyszer.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 21:15:55

@Alice from madness: csekkoltam, és rátettem a mit nézzek meg még idén listámra :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:16:07

@Alice from madness: Igaz, a port.hu-n volt, már emlékszem, asszem. :). Nem, de van az a helyzet amikor utánzom őket :) :)

2020.12.17. 21:16:26

@úgymond olvasó mmkk:
Helyes helyes. A megjelenese ota nagy kedvencem :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 21:17:09

@Kosztarika: Az baj, ha nekem a "A szeretőm a First Lady" az egyik kedvencem ?

2020.12.17. 21:17:15

@Bo(a)rder Gamer:
Peldaul egyben tartod a nyajat a munkaban

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:17:18

@Alice from madness: Ajánlom a Tajtékos napokat, ha még nem volt meg.:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:18:52

@ppupu: Ha idézőjelek nélkül írod és az asszonyod nem tudja meg, akkor nem :)

2020.12.17. 21:19:38

@Bo(a)rder Gamer:
Ahhf. Ez tul romantikusnak hangzik.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:19:46

@Alice from madness: Jólvan, akkor, egy rugóra jár az agyunk :)

Kosztarika 2020.12.17. 21:20:48

@ppupu:
Nem tudom, nem ismerem. A szeretőkkel kapcsolatos témában a feleséged az illetékes elvtárs(nő)

2020.12.17. 21:21:29

@ppupu:
Az olyan mint a Lady Chatterley szeretoje? :D

2020.12.17. 21:22:20

@Bo(a)rder Gamer:
A leiras hangzik annak :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 21:25:19

azt hittem, minimum danielle steel vagy nora roberts, de nem. eh, már a romantikus könyvek sem a régiek

2020.12.17. 21:28:06

@Bo(a)rder Gamer:
A hosszu leiras is annak hangzik :)
Marmint ertemen hogy depiend a vege meg hogy az eleje utan melyrepules jon, de alapvetoen romantikus az meg ritkan az en vilagom :) a kepi vilaga valoszinuleg passzolna, de a sztorija fazos.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:29:23

@Alice from madness: nem győzködlek itt a filmről itt a megegyezésünk szerint, ezt majd priviben :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:30:15

@Alice from madness: igen, a képi világ és még valami miatt. nem a story a lényeg.

PYT 2020.12.17. 21:31:06

@Alice from madness: ez annyira jó film, imádom, régen hetente képes voltam megnézni, üzembiztosan beszippantott a hangulata... @Bo(a)rder Gamer: ez is top (épp a napokban beszélgettünk itt Vianról), ez kivételesen jó filmadaptáció, többszörnézős szintén... :)

2020.12.17. 21:33:14

@PYT:
A Jeaux?
Anno eloszor dvd-n volt meg, lattam magyarul angolul felirattal meg franciaul felirattal :D En 10en evesen kepes voltam naponta megnezni :D
"Jo fogas Julien, csak a szeklabbal nem kefelt"

PYT 2020.12.17. 21:34:45

@Bo(a)rder Gamer: azért a sztori se utolsó, olvastad a könyvet?

Qqts 2020.12.17. 21:34:46

Guten abend Triumviiirek es mindenki :)

Szuper ofi a mai es a tegnapi is. :)

Meggyuttem majdnem kezdesre

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:37:13

@PYT: Nem, csak a filmet láttam. Talán egyszer :)

2020.12.17. 21:39:43

@Qqts:
Meg ramarhatsz az ENBre

Qqts 2020.12.17. 21:40:50

@Alice from madness: az megy, lehalkitva, hogy ne kessem le a kezdest

Qqts 2020.12.17. 21:42:42

@Kosztarika: igazabol onfelaldozas, hogy utana itt varhassuk a hv-t, meeeeeg a kommentelest, amit aztan romma offolhatunk

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:43:48

@Alice from madness: Nem hiszem, de ezt Neked kell eldönteni. Miért is? :)

Kosztarika 2020.12.17. 21:43:53

@Qqts: ha nem lenne a hv szekció én biztos, hogy nem nézném.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 21:44:33

@Kosztarika: ugyeee? pont ez az érzés volt bennem már tegnap is. :))

PYT 2020.12.17. 21:44:48

@Alice from madness: igenigen :) de ha nyálromantika és mistic mood a téma, vsz a Tóparti ház (vagy Ház a tóparton? lusta vagyok most rákeresni) alapfilm, imádom, akárhányszor képes vagyok megnézni (már csak a zenéje miatt is)..♡

2020.12.17. 21:47:26

@PYT:
Haz a tonal? Sandra Bullock-Keanu Reeves?
Annak mindig csak a reklamjat latom.

malevil2050 2020.12.17. 21:48:00

Akkor most onnan h elölről , hajrá Gábor!

PYT 2020.12.17. 21:49:11

@Kosztarika: én sem, a kezdés előtt többször is felnéztem ide, és szomorúan konstatáltam, higy semmi akrivitás nncs a blogon nyár óta, úgyhogy el is döntöttem, ezt a vv-t passzolom, de azért biztonság kedvéért másnap is bekukk, és volt posztcsi!!! :) Hála a magasságosnak, és a mi drága posztereinknek! :*

2020.12.17. 21:49:21

@PYT:
De a Szeress ha mersz szerintem inkabb olyan Ady fele romantika, vagy a Semmiert egeszen vers, nem eppen a Haz a tonal tipusu :D

nicu71 2020.12.17. 21:51:02

jééé épppen most van Vandi az ÉNB-be :D

Kosztarika 2020.12.17. 21:52:30

@PYT:
Sokan voltunk így. Még szerencse, hogy nem az egy hetes kihagyással kezdődött a posztírás. :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 21:55:34

na itten vagyunk az asszonnyal, várjuk a munka hőseit

Kosztarika 2020.12.17. 21:58:38

@Qqts: és a mi klaviatúránk, mert a kettő csak együtt működik.

Mók_Ica 2020.12.17. 21:58:49

szeva mindenkinek :) tűkön üéve várom a kezdést......

Kosztarika 2020.12.17. 22:00:40

@Mók_Ica: én a kanapén ülve. ',)
Szia

Cimili2 2020.12.17. 22:00:41

vagyok én is. :) pp legyen inkább.

tvbuzi 2020.12.17. 22:00:58

Végre Puskás 500 Péter

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:02:15

Bármit tesz Fru arcával, csak javíthat rajta

Mók_Ica 2020.12.17. 22:02:17

@Alice from madness: @tvbuzi: @ppupu: @Cimili2: puszmusz

@Kosztarika: na jó van... én is a kanapén ülök ám..... :DDDDD

Kosztarika 2020.12.17. 22:02:18

Repedezik az öribari Ginamanda???

Qqts 2020.12.17. 22:02:41

@Kosztarika: ez jogos meglatas, szep kifejezese a szeretetnek. Ok azert irnak, hogy mi olvassuk, mi azert irunk, hogy ok olvassak. Igy szepen eletben tartva egymast.
Amugy, amikor Falki megkoszontott itt jo par embert kicsit mosolyogtam magamban. Vaaajon a facebook-rol erkezo hv olvasok azt hittek, hogy az elso bekezdesben villalakokat udvozoltek vagy tudjak, hogy a torzsolvasok lettek megszolitva?

2020.12.17. 22:03:05

@tvbuzi:
tenor.com/xqjG.gif

Ohh a Petiiii.
Azonnal szavazok, hogy NEM!

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:03:19

Hoppá Ginának már két agysejtet is kellet volna egyszerre működtetni, jött is a csőd

Mók_Ica 2020.12.17. 22:03:26

@Kosztarika: repedezik az már egy ideje......

dzsina nem a legélesebb még ebben az életlen kések fiókjában sem .....

Cimili2 2020.12.17. 22:03:58

@Mók_Ica: cupp:)
@Kosztarika: végre egy kis balhé :)))))))

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:04:58

Sziasztoook!!!
Gina valaha egyszer az életben egy darab napot dolgozott már?

2020.12.17. 22:05:02

Ott a bünti, egyéni munka van.

Mók_Ica 2020.12.17. 22:05:25

@ppupu: a kétségbeeseés az arcán.... :DDDDD és nem érti, nem érti...... továbbra sem érti.... :DDD

@tvbuzi: csoki

2020.12.17. 22:05:30

@MsIreneAdler:
igen.
Csak az más jellegű készségeket igényelt

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:05:38

De látom, fontos a megélhetőség :D

Qqts 2020.12.17. 22:05:39

@ppupu: jegyezd fel kerlek: a megélhetőség fontos! Fontos az életben!

tvbuzi 2020.12.17. 22:05:47

Gina dolgozik vajon az életben?

PYT 2020.12.17. 22:06:05

@Alice from madness: eh, egy szóval se mondtam én olyat, nem és nem; utóbbit a nyálasabb vonalra reflektálva mertem megemlíteni, és ha már ilyen vakmerő voltam, emelem a tétet: romantika vonalon a Zene és szöveg még nagy kedvencem.. ;)

Édes-isstenem, ez a driccmadár Gina meccsoda egy lusta, életképtelen, rakat szerencsétlenség...

malevil2050 2020.12.17. 22:06:29

Nem úgy kellene fűrészelni ember , hanem letenni az asztalra és rátérdelni sztán adj neki. Élére állítva mens, há micsinálsz?

2020.12.17. 22:07:01

@PYT:
ja, tiszta :)

Gina fizeti ma mindenki büntijét :D

Mók_Ica 2020.12.17. 22:07:07

@MsIreneAdler: attól függ, mit tekintünk munkának...... khmkhm

mercike most rendes.... segít

Kosztarika 2020.12.17. 22:07:10

Tegnap azt mondta Virág, hogy nézek ki ebben a sapkában, mint egy brokkoli. És tényleg!!!

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:07:24

Asszongya a cigányasszony nélkülem elkezdték. Hát persze baszdmeg mert munkaidő van

nicu71 2020.12.17. 22:07:32

Mercike a mester megmutassa hogy kell!

2020.12.17. 22:07:58

Ginaból kijött a vér.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:08:13

Elfáradtak, mondjuk ez már a harmdaik nap ZSINORban. És napi 3(!) óra. Tiszta kizsákmányolás.

Mók_Ica 2020.12.17. 22:08:41

jaj... megint micsoda fajtársi beszólás..... az egész méhem kifagy... by dzsina

PYT 2020.12.17. 22:08:56

@MsIreneAdler: ha a rodázás annak számít... gondolom, igen. Ha nem, akkor nem; mindenesetre a "csikkezésből" tisztán látszott, hogy normál munkához nem annyira van szokva, mint a nélkülözéshez...

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:08:59

@tvbuzi: látom ugyanazon gondolkodunk :)

2020.12.17. 22:09:14

@ppupu:
megoldotta, esélytelenek nyugalma

Kosztarika 2020.12.17. 22:09:23

Ppupu szótározzál, van mit!

Mók_Ica 2020.12.17. 22:09:43

@Bo(a)rder Gamer: igen.... sajnáljuk is ezt a kizsákmányolást..... tüntessünk, free vv lakók!!!

2020.12.17. 22:09:43

@PYT:
azért az is tud kemény fizikai munka lenni :DDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:10:13

és még csak most jön Gina tróger énye...uram irgalmazz.

tvbuzi 2020.12.17. 22:10:21

Most a petefészke vagy a méhe fázik?

2020.12.17. 22:10:21

@Bo(a)rder Gamer:
én ma összesen szerintem ennyit se tettem le az asztalra, szóval ma jobbak mint én :D

PYT 2020.12.17. 22:10:24

Köszönjük, már láttuk a "trógerDzsinát", épp eleget.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:10:32

Bazge csinálják meg helyette, ha meg nem akkor gecik, milyen ismerős minta

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:10:40

Bakker, szarik a munkára, és eléri, hogy még őt sajnálják! Ez nagyon tipikus...

Kosztarika 2020.12.17. 22:10:45

Trógerginának kifagy a méhe, petefészek. Tiszta szar a bugyi by Gina

Mók_Ica 2020.12.17. 22:11:33

dzsina drágám..... ha mercikét megbüntetik, ma te fizeted....... egyébknt meg annyit dumál, hogy ő mennyire AKAR dolgozni.... de hát a körülmények...... mintha kint lenne..... ugye??

2020.12.17. 22:11:36

Szeretnék mostmár valami konfliktust...

PYT 2020.12.17. 22:11:47

@Alice from madness: gondolom... de akkor a petefészek-kifagyás már nem lehet neki annyira új tapasztalás..

Cérnahuszár 2020.12.17. 22:11:58

gina egy másik univerzumban él

2020.12.17. 22:12:14

@tvbuzi:
ez még hírértékű?

pomac 2020.12.17. 22:12:36

igy hogy fizeti majd a többiek büntetését gina :D vagyis miből

2020.12.17. 22:12:39

@ppupu:
hol? egyelőre Ginát hallom óbégatni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:12:49

Az én szívem vajból van, megsajnáltam ezt a valamit. Ja nem.

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:13:10

@Mók_Ica: azért írtam, hogy tipikus. Addig beszél, hogy ő mennyire akarná, de nem lehet, mert a többiek, meg a hideg, meg minden :)

Cimili2 2020.12.17. 22:13:25

@tvbuzi: bár ne láttam volna. :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:13:33

Egyszerre Gina és Amongya látványa sokkoló

Mók_Ica 2020.12.17. 22:13:38

dzsinát miért kell levetkőztetni??? én nem értem..... egyébkét egy ilyen lusta dögöt, miért is kell sajnálni???

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:13:59

@pomac: mondjuk ez megmagyarázhatná a mai hozzáállását, de nyilván nem ez az ok.

PYT 2020.12.17. 22:13:59

@pomac: remélem, átcsúszik akkor a következő napra, amíg össze nem jön neki annyi...

2020.12.17. 22:14:44

@Bo(a)rder Gamer:
már el is felejtette szerintem

PYT 2020.12.17. 22:14:59

@Mók_Ica: ki érti ezt...? A kukacos meló ellenben ritka undormány xdd

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:15:22

oooo, a gyerekkoromat idézik ezek a csontik (most nem a lakókra gondolok)

Kosztarika 2020.12.17. 22:15:35

Robi nem fél a kukacoktól és csikizik a tenyerét. Mily meglepő. :))))

2020.12.17. 22:16:09

@PYT:
szerintem cuki :D legalább valami értelmes lénynek lehetnek a közelében.

Mók_Ica 2020.12.17. 22:16:17

@MsIreneAdler: igen.... látom mi itt egy ekg.n vagyunk :DDDD és még ő sír.... a nap végén majd adakoznak neki a többiek.... ezt fogja elérni.....

ma is megkérdezem.... az ápoltak által gyártott termékekkel mi lesz???

2020.12.17. 22:16:48

Komolyan Ginamanda a 4. szerelmespár....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:16:56

Adjatok egy zsepit...nagypn érzelmes vagyok ma.

Cimili2 2020.12.17. 22:17:11

egyiket ki kéne már baszarintani a vellából.

tvbuzi 2020.12.17. 22:17:16

Dehát nem akarta, hogy egy lapon említsék őket...

PYT 2020.12.17. 22:17:29

@Alice from madness: ja igazis... kontrasztnak jók ;))

pomac 2020.12.17. 22:17:34

@PYT: akkor szombatig nem eszik :)

Mók_Ica 2020.12.17. 22:17:41

@tvbuzi: a többieknek KELL majd adakozni.....

PYT 2020.12.17. 22:18:25

@Cimili2: neeee, hadd röhögjünk még raktuk, annyira viccesek, ahogy totál vakon vannak ;p xdddd

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:18:28

@Bo(a)rder Gamer: Nálunk elfogyott már egy százas csomag. hüp hüp

nicu71 2020.12.17. 22:18:56

Engem nagyon szorakoztat ez a 2 idióta nőszemély

Mók_Ica 2020.12.17. 22:19:21

@Cimili2: melyikre gondolsz? :DDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:19:35

az egyik legjobb horgászcsali...csak meg ne egyék ezek a nyomoroncok őket, mert kajára nem fussa

Cimili2 2020.12.17. 22:19:43

@PYT: mondjuk ez is igaz. :DD

PYT 2020.12.17. 22:20:21

@pomac: majd megoldja (lopdos), aztán jön az újabb bünti... és újabb, és újabb... aztán sírhat, hogy áldozat, és rasszizmus

nicu71 2020.12.17. 22:20:37

@PYT: abszolút ekg.kellenek ide üde színfoltnak

2020.12.17. 22:20:44

@Bo(a)rder Gamer:
ne dimenzionáld túl, aggódni egy percig nem aggódtam, csak nem akarok tenor.com/zR3F.gif így járni :)

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:20:53

@Mók_Ica: nekem volt hasonló kolléganőm. Mindig volt valami, ami miatt nem tudott dolgozni. Szerelmi bánat, egészségügyi probléma (hasfájás...), családi gondok. Szabi előtt túl fáradt volt, szabi után nehezen zökkent vissza és fáradt is volt.... Áhhh...

2020.12.17. 22:21:41

Peti :DDDDD
Imádom. :)

PYT 2020.12.17. 22:21:41

@Bo(a)rder Gamer: amíg van alternatív fehérjeforrás, nem fogják (Vivi előnyben van;))

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:21:50

Peti megint betépett adás előtt

Mók_Ica 2020.12.17. 22:22:08

@MsIreneAdler: jutalom osztásnál pedig sorba állt.... hiszen ő nem hibázott :DDDD

SzabadEzANév? 2020.12.17. 22:22:30

Puskás Peti "Munkahééét" "Munkaa! Munkaaaa!" gifeket kérek

Kosztarika 2020.12.17. 22:22:35

Peti Hozét parodizálja.

2020.12.17. 22:22:36

@MsIreneAdler:
nekem ha nincs kedvem dolgozni akkor simán nincs kedvem dolgozni/tele van a faszom, nehogymár még kifogásokat is gyártsak :D

2020.12.17. 22:23:03

@ppupu:
más lesz az anyag :D

Mók_Ica 2020.12.17. 22:23:33

@nicu71: @PYT: én azt látom, hogy hamarosan egymásra fognak cuppani szexuálisan......

2020.12.17. 22:23:35

@PYT:
Én akkor is nagyon szeretem, mostmár fel merem vállalni :D

Cimili2 2020.12.17. 22:23:53

@MsIreneAdler: szerencsére nekem nem volt soha ilyen kolléganőm. meg is őrültem volna.

tvbuzi 2020.12.17. 22:23:53

Peti-Vanda heteket kérek. Győzőt a börtönbe, Anikó meg menjen vissza műkörmösnek.

2020.12.17. 22:24:02

@Mók_Ica:
nyakrapuszik....a hideg kiráz mikor meglátom. mármint tőlük.

Cimili2 2020.12.17. 22:25:12

@ppupu: de még így is jobb, mint ancsa. :)

2020.12.17. 22:25:18

tenor.com/o1u7.gif

ezt megláttam és muszáj volt betennem ide, bicsibocsi

PYT 2020.12.17. 22:26:02

@ppupu: de jól áll nekiii! xdddd fagyi <3

Qqts 2020.12.17. 22:26:20

@Alice from madness: en is csipem. Szerintem tok jofej :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:27:45

@Alice from madness: ezt nem is kívánnám Neked, (és másnak se:)

2020.12.17. 22:27:53

@Qqts:
Megtalálta a hangját, már nem úgy néz ki mint aki pisztollyal van kikényszerítve a pódiumra

2020.12.17. 22:29:03

Na, akkor én most elköszöntem és majd visszatérek ha ezt a sötét anyagot eltávolítják a villából. Napok óta ezt nézni, borzalom, takarodjon a picsába onnan. De nem, az RTL-nek még mutogatnia is kell. Szóval ne keressetek míg ez a korcs ott rohad a jóban.

PYT 2020.12.17. 22:29:17

@Alice from madness: én is, mindig is felvállaltam, de már annyit praiseltem korábban, hogy inkább már visszafogom magam, mert még valaki azt hinné, rokonom, vagy nemtommi... xdd a humorát, a fanyar iróniát nagyon bírom, mindenkinél.

PYT 2020.12.17. 22:30:14

@Mók_Ica: nem kizárt, benne van a levegőben ;))

Qqts 2020.12.17. 22:30:31

@Alice from madness: mar az elozo evadban is kedveltem.
Onmaga karikaturaja, en kedvelem, ha vki onmagan is tud nevetni. Raadasul o onmagabol is viccet csinal. Jofej plecsnit kierdemelte

Megint kivagtak, amit beleraktak az elozetesbe, miert?

2020.12.17. 22:30:36

Megtaláltam a héthez eddig passzoló arcomat...
tenor.com/bnolr.gif

2020.12.17. 22:32:06

Vivinek majdnem megvan a vibri...

nicu71 2020.12.17. 22:34:06

A hangmérnök mondjon le...már ha van olyan

PYT 2020.12.17. 22:34:14

Nna, a driccmadár.... Semmit nem adnék neki erre a munkamorálra.

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:34:25

@Alice from madness: korrekt. Bár gondolom nem minden nap teszel így. :)

@Mók_Ica: ez csak természetes. Hiszen ő a magánéleti nehézségei ellenére is helytállt... A pofám leszakadt :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:34:32

Fejlődőképesek????. Na még néhány nap és indulnak az útfelújítások. Ott lesz hely...Ginának csak az út szélén.

Mók_Ica 2020.12.17. 22:34:40

dzsina mire kapott 1000 VD-t??? mondjuk a cigit megvonták tőle...... höhöhöhöhöhö

PYT 2020.12.17. 22:34:57

@nicu71: kizárt, hogy ezért a teóhermunkáért valaki fizetést kapjon...

2020.12.17. 22:36:05

@MsIreneAdler:
nem, de igazából az én munkám nem is befolyásolja senki másét, úgyhogy maximum magamér kell felelősséget vállalnom. Mondjuk a kolléganőm úgy érzi hogy neki értem is, de nagy tévedésben van és néha erről fel is kell világosítanom :D

2020.12.17. 22:36:37

Gina most fogja leszopni Sztropacseket természetbeni fizetésképpen? :D

Cimili2 2020.12.17. 22:37:00

@Mók_Ica: nna itt a feketeleves. :DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2020.12.17. 22:37:02

@PYT: közmunkára fogták dzsinát..... és kiszámlázzák neki a többiek büntijét..... :DDDDDD
gyün a konflikt!!!!!!

PYT 2020.12.17. 22:37:10

Közmunka - ez ismerős terep lehet neki... xddd

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:37:23

@Cimili2: mázli! Olyan rohadt jól elő tudják adni magukat, hogy beszarás. Ja és a legjobb : őt mindig elengedik, mert nem hiányzik a munkája, viszont ha te teszed ki a labad, az nem buli, mert áll minden...

malevil2050 2020.12.17. 22:37:49

Dögunalooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm.

Mók_Ica 2020.12.17. 22:38:37

@Cimili2: azért röhögök egy kicsit ezen..... :DDDDD
és már megint nem hibás...... pfffff

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:38:38

Közmunka Ginának? Milyen irónikus.

PYT 2020.12.17. 22:38:40

@Mók_Ica: hát muszáj volt neki lopni, nem értjük? xdddd

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:39:43

Bálint arra gondolt: "Gina ne nyúlj a kajámhoz, mert a kezedre baszok!" :))))

PYT 2020.12.17. 22:39:47

@Alice from madness: várom, mikor hívják ki a riportba... xddd

tvbuzi 2020.12.17. 22:40:26

Welcome to svéd edzőtábor

Mók_Ica 2020.12.17. 22:40:30

@PYT: a körülmények.... hát mindig azok a hibásak és nem ő..... pfffff

2020.12.17. 22:41:01

@PYT:
"Gina, büntetésed ledolgozásához kérlek fáradj a riportba!"

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:41:08

@Alice from madness: ezért szeretem én az olyan munkákat, amiket én osztok be magamnak, nem függök senkitől, más sem tőlem.

Cimili2 2020.12.17. 22:41:16

ma dzsina a főszereplő? ezt a műsort nem kérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:41:35

@Alice from madness: megnéztem ám a kategóriacimkéket (is)...:)

MsIreneAdler 2020.12.17. 22:41:50

@PYT: jah, ehhez képest eléggé megnyúlt az arca :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:42:19

@Alice from madness: Fúj... de erről azé felrakhatnák a videót :))))

PYT 2020.12.17. 22:43:05

@Qqts: ekg és utóbbit én se vágom, minek teszik be előzetesbe, ha aztán nem adják le??

(de legalább jó ksnzene megy az árverés alatt)

nicu71 2020.12.17. 22:44:12

Gina meglepően jól olvas.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:44:14

muszáj a kaját árverezni..magát hiába bocsátaná áruba

2020.12.17. 22:44:41

@ppupu:
Győzike meg felkonferálná, izzadt homlokkal

PYT 2020.12.17. 22:45:01

@MsIreneAdler: emlékfeltolulása lett hirtelen ;p xdd

Mók_Ica 2020.12.17. 22:45:45

@nicu71: spencer...fonetikusan.....:DDDD

2020.12.17. 22:45:53

@MsIreneAdler:
ekg. bár ha okos pasikkal vagyok mondjuk körülvéve azt nem bánom :D (ilyen munkahelyem nem volt még, de ami késik az hamarosan eljön :D)

PYT 2020.12.17. 22:46:18

@MsIreneAdler: ééés ennyi ;) ékágézok ;)

nicu71 2020.12.17. 22:46:32

@Mók_Ica: jo jo...az külföldiül van heee

PYT 2020.12.17. 22:46:57

@Bo(a)rder Gamer: ingyen se kell ott senkinek, azé'

Mók_Ica 2020.12.17. 22:47:34

@nicu71: na ja..... vagy hozétól tanulta mittoménmilyen nyelvet..... :DDDDD

Kosztarika 2020.12.17. 22:48:10

Virág műszempillái kitöredeztek, mint a léckerítés. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:48:23

@PYT: ilyen az amikor a külcsín és a belbecs egymásra talál :)

Mók_Ica 2020.12.17. 22:48:28

aszittem vibrik :DDDDDD

2020.12.17. 22:48:36

Növesszetek igazit....

tvbuzi 2020.12.17. 22:49:05

Ezt a hülye műszempilla imádatot nem értem

Cimili2 2020.12.17. 22:49:15

vivi: bebizseregtem rá.

PYT 2020.12.17. 22:49:34

Vivi, átsegítelek a problémádon: a gyönyörűszép, dús műszempillák se segítenek rajtad... Szívesen ;p

2020.12.17. 22:50:15

@tvbuzi:
én sem, pedig lány vagyok...eleve valami 3-4-5 órát kell ott feküdni állítólag, amit bevittek nekik az meg megintcsak ehh....

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:50:16

@tvbuzi: pedig nagy lett az érdeklődés

2020.12.17. 22:50:39

@Bo(a)rder Gamer:
lehetetlent nem várok el :D

PYT 2020.12.17. 22:50:40

@Cimili2: oké, a vibri már offos ezek szerint, problem solved xd

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:50:50

áááááá. ez a szavazás sem alakult a szájízem alapján :)

2020.12.17. 22:50:58

Na, Daniról mégis kiderül, hogy titokban könyvtárba jár?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:51:55

Jól hallottam h René azt mondta "érzelmetes"?

PYT 2020.12.17. 22:52:02

@Alice from madness: ugyanez... sosem értettem.

tvbuzi 2020.12.17. 22:52:31

Győzőt akkor sem nézem ha kiderítette Daniról, hogy egyetemi docens.

2020.12.17. 22:54:01

@PYT:
ráadásul ördögi kör mert a sajátodat meg kinyírja....értelmes divat. inkább ricinus olaj meg egy jó szempillaspirál :)

Cimili2 2020.12.17. 22:54:27

nna hozét már nemtom megnézni. ha véletlenül elárulná, h hol kapható a tegnapi karis pulcsija, jegyzeteljetek lécci! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 22:55:30

@Alice from madness: szóljatok, ha jön a hüvelygomba és akkor mi fiúk illedelmesen elhagyjuk a kommentszexiót. :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 22:56:57

Lehet, hogy rosszul látom de ez ma megint tök uncsi volt.

2020.12.17. 22:57:21

@Bo(a)rder Gamer:
cöcöcöcöcö. és helyesen kc :P

2020.12.17. 22:58:01

@ppupu:
jól láttad. vagy hárman láttuk rosszul.
visszasírjátok Ti még Gábort :D

SzabadEzANév? 2020.12.17. 23:00:13

@Cimili2: valami olyasmit mondott, hogy Makány Márta tervezte a pulcsit :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:00:53

@ppupu: Pedig h vártuk a munkahetet, aztán ez lett belőle?
Anyaghiba vagy feldolgozási mulasztás?

Kosztarika 2020.12.17. 23:01:00

- Gina a közmunkád min 24 óra!
- "akkor lehet, hogy előbb befejezem? " kérdezi a többiektől.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:01:23

Hijnye micsoda csinosnak tetszik lenni

SzabadEzANév? 2020.12.17. 23:01:37

White Angel vezeti ma a belevalót

2020.12.17. 23:01:53

Mi az isten????Ki fizet Daninak?????

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:02:05

A trailer alapján most olyan izgatottá váltam

Kosztarika 2020.12.17. 23:02:06

@SzabadEzANév?:
Ki is van írva minden bv után a stáblistán Makány M.

2020.12.17. 23:03:03

@Bo(a)rder Gamer:
az :) fontos a helyes nyelvhasználat.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:04:02

@Alice from madness: egyetértek, de mentségemre szándékos volt.

Mók_Ica 2020.12.17. 23:05:03

tessék.... erre jó a hélium hang.... már meg is bocsátott bálint..... :DDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:05:08

Már úúúúgy hiányzott ez a HANG. Ég a zsír- idézi Norbit.

2020.12.17. 23:05:09

Fúúúúúúúúúúúúúú Mercedes. Én is így dumálok, ha ki akarom magam menteni valami szarból :D

2020.12.17. 23:05:51

@Mók_Ica:
Persze hogy ja :) ösztönös :)

Mók_Ica 2020.12.17. 23:06:22

@Alice from madness: ugye??? én inkább lecsapnám... visszakézből.....

Kosztarika 2020.12.17. 23:06:28

Mercit légycsapóval verném pépesre mikor így beszél.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:06:41

Győzi, hidd el, a ha magyarázni kell a poént, az már nem poén.

Mók_Ica 2020.12.17. 23:07:01

@Alice from madness: bálint ráizgult hirtelen a természetbeni kárpótlásra.... :DDDDD

2020.12.17. 23:07:18

@Mók_Ica:
pedig 90%ban bejön szempillarebegtetéssel vigyorgással. Mondjuk pasiknál inkább :D

Cérnahuszár 2020.12.17. 23:08:02

eszmeralda mért vagy te eszmeralda..
tagadd meg atyád és dobd el neved XD

by hozé

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:08:28

A fehér hercegből hamar fekete bárány lett

Mók_Ica 2020.12.17. 23:08:29

fru pont úgy néz ki, mint egy szerelmes..... és még kedves is...... csak ilyen barátnőt..... renáta, asszem jobban jársz dzsinával..... :DDDDD

2020.12.17. 23:08:36

@Mók_Ica:
szerintem Bálintot most jobban izgatta volna tojás formájában a kárpótlás :)

2020.12.17. 23:11:34

@Mók_Ica:
másik helyzet amikor használom, amikor úgy indul a mondatom, hogy "Figyuuuuuu.....-és ide jön tetszőleges kérés amiről tudom, hogy a másik nemannyira szeretné-" és ilyenkor már általában el is röhögi magát az illető és tudja hogy ugyis az lesz amit én akarok, mert nem mondasz nemet egy rajzfilmfigurának :D

nicu71 2020.12.17. 23:13:02

Armandón mi ez a csajos szar?

Mók_Ica 2020.12.17. 23:13:12

dzsina vajh mitől stresszes?????

Kosztarika 2020.12.17. 23:13:58

Himringyo te vagy győzi, mert pénzért még nagyobb hülyét csinálsz magadból, mint amilyen vagy. Ami, valljuk be, elég nehéz feladat.

2020.12.17. 23:15:17

@Mók_Ica:
kívülről nem sűrűn hallom magam, de nekem is van egy hangfrekvenciám, általában aranyosként definiálják. ha meg nekiállok hozzá affektálni és nyávogni... :D

Mók_Ica 2020.12.17. 23:17:28

ez............................................................................... óédesistenem.......

csodalámpa 2020.12.17. 23:17:33

A faszverés most már minden BV-ben kötelező műsorelem lesz?

2020.12.17. 23:18:29

@csodalámpa:
Addig örülj amíg csak a villalakóké és nem Győzőé

2020.12.17. 23:20:11

Daninak emberi keze van....

Mók_Ica 2020.12.17. 23:20:38

rajongójaim..... khmkhm......

2020.12.17. 23:20:53

Győzi az utálóit és a kritikusair sose köszönti :(

Kosztarika 2020.12.17. 23:22:13

@Alice from madness: pedig mi vagyunk a többség, akik ki nem állhatjuk.

2020.12.17. 23:22:31

hihetetlen, hogy emberek a nevüket adják a stáblistához :D

Kosztarika 2020.12.17. 23:23:55

@csodalámpa:
Lenne más is, de 15000 a vibrátor. :DDD

csodalámpa 2020.12.17. 23:24:59

@Alice from madness: amúgy egyszer beülnék egy BV brainstormingjára vagy arra a meetingre, ahol megbeszélik, mi lesz a műsorban. Komolyan megnézném/meghallgatnám. Ez a része tényleg érdekel, kik rakják ezt össze.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:25:22

@Alice from madness: Mert olyanok az ő kis világában nem léteznek. naccerű volt a mai (is) adás.

Cérnahuszár 2020.12.17. 23:25:34

@Alice from madness:
szerinted kinek a kedvéért adják ezeket a csemegéket?
ez az ő ajándékuk nekünk XDDD

2020.12.17. 23:25:56

@csodalámpa:
:DDDD
Nem nagy agytrosztok...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:26:16

@Kosztarika: Egyébként ez nem számít nemi diszkriminációnak??

2020.12.17. 23:26:31

@Cérnahuszár a naív:
Jaertem. Csokoltatom oket :D

Cérnahuszár 2020.12.17. 23:27:30

@Alice from madness: tuti hogy most nagyon röhögnek :D

2020.12.17. 23:27:31

@Kosztarika:
En nem ertem ezt amugy, anelkul nem megy?

Kosztarika 2020.12.17. 23:27:59

@csodalámpa: Ezen gondolkoztam én is sokszor. ŐK, hogy Hozé idióta, de kik engedik képernyőre kerülni?!

2020.12.17. 23:29:55

@Kosztarika:
Akik meg fizetnek is neki erte

Kosztarika 2020.12.17. 23:30:10

@Alice from madness:
Eljön annak is az ideje nemsokára. A kérdés, hogy egyedül, vagy segítséggel.
Fos9 Anikó is megujjazta Szandikát.

2020.12.17. 23:31:58

@Kosztarika:
Fenn is van a mai napig ilyen olyan oldakaon, nem mintha barmilyen kategoriaba beleferne

2020.12.17. 23:32:24

@Kosztarika:
Ja, Ginamandanal erik egy reszeg ejszakan....

Kosztarika 2020.12.17. 23:37:37

@Alice from madness:
Nemsokára céges bulika a munkahét után.

2020.12.17. 23:38:05

@Kosztarika:
Ja, hatborzongato volt...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:39:43

@Kosztarika: A storyval nem lenne baj, csak a casting sz@r.

2020.12.17. 23:41:37

@Bo(a)rder Gamer:
Na, Te kit castingoltal volna? :)

Kosztarika 2020.12.17. 23:44:29

@Bo(a)rder Gamer: a pasiknak biztos. Én személy szerint nem vágyom a látványra szebb kivitelű alanyokkal sem.
Igaz két férfitest (egyidejű) látványára sem. :DDDDD

Kosztarika 2020.12.17. 23:45:44

@Alice from madness:
Téged látatlanban, ez 110 százalék. ;)

2020.12.17. 23:46:52

@Kosztarika:
A latszat neha csal :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:47:09

@Alice from madness: A kérdés pontosan úgy hangzana, hogy kiket, hiszen a barátom azt mondta, hogy ez a lesbian vagy micsoda kategória (amúgy nem kedvenc-e a barátomnak). A bentiek közül Virág-Fru lenne. (abból főzöl, ami van)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:49:04

@Kosztarika: nekem sem a bejövős category.. A két férfi látványához meg sose éreztem késztetést.

Kosztarika 2020.12.17. 23:51:05

@Bo(a)rder Gamer:
Jó gyors net lehet nálatok. A barátod 5 másodperc alatt választotta ki a csajokat. ;)))

2020.12.17. 23:51:18

@Bo(a)rder Gamer:

Ja ugy globalisan gondoltam mondjuk ismertebb nevekbol :D

Szerintem mondjuk tud ket no szep lenni egyutt, de a bentiekbol nem tudnek osszerakni duot :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 23:52:06

@Kosztarika: Nem, a választás az enyém volt, ő csak a kategóriameghatározásban segített :)

Kosztarika 2020.12.17. 23:52:19

@Kosztarika: ...mert gondolom konzultáltál vele.

Kosztarika 2020.12.17. 23:54:51

Na, fogom a nyunyókámat és elhúzok aludni.
Jó éjt! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:01:06

@Alice from madness: Hmm, nehéz, mert nekem nincs zsánerem. De egy cigit gyorsan elszívok és kitalálom a két nevet. :)

2020.12.18. 00:02:32

@Kosztarika:
Nyunyoka :D
Nekem unikornisom van

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:10:59

@Alice from madness: Elfogyott a rendes (mármint cigi :P), vagy leszokóban? Az enyémet nekem is fel kellene töltenem.
Szóval, Scarlett J, Rachel Mc Adams, Emma Stone, Alicia Vikander, így a mai színészcsajok közül (szándékosan nem válogattam a "művésznők" from XVideos csapatból), akik beugranak egyből, de amúgy a kisugárzás az, ami megfog valakiben, még ha nagyon Robisan is hangzik.

2020.12.18. 00:20:59

@Bo(a)rder Gamer:
El...meg nem is kene szivnom, a nikotin hatraltato hatassal van a koricalasra :)

Emma Stonet en is birom, Alicia Vikander nevet meg eloszor latom.

De nem akarom nagyon offolni a topicot, mert holnap szetszivatnak :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:24:08

@Alice from madness: jaja, vigyáznunk kell a jóhírünkre, mert már ma is kaptuk az ívet rendesen. :-)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:25:10

@ppupu: oo bmeg, te miért nem alszol vagy rosszalkodsz az asszonnyal.:-)

2020.12.18. 00:25:12

@ppupu:
Kukkolsz mint Gyozi? :)
Asszony szamuzott a kanapera? :)

2020.12.18. 00:25:43

@Bo(a)rder Gamer:
Hat mondjuk a jo hirtol messze allok :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 00:26:38

győzőt skippeltük... mrghallgattam mi lesz bemutatva és lekapcsoltam a suttyót

2020.12.18. 00:27:41

@ppupu:
Ez legalabb 0 reagalas volt vagy annyi se :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:27:58

Nem maradtal le semmirol sajnos

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 00:29:25

ucsó cigi és csicsika, asszony aszonta aludjak mert reggel kibasz az ágyból, holnap reggelre szerveztek még egy szerődéskötést nekünk. Perverz állatok :)

2020.12.18. 00:30:44

@ppupu:
...itt bagoztok nekem meg nincs :(

2020.12.18. 00:34:22

@ppupu:
Azt szivhatod az nemkell

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 00:35:10

@Bo(a)rder Gamer: amúgy a rosszalkodás jó ötlet, de ma hullák vagyunk mind ketten. a nekrofil dolgok meg nem jönnek be :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 00:37:04

@Alice from madness: én két hét alatt átszoktam, azóta rendes cigi nem érdekel, bár végül is ez is rendes cigi csak nincs kátrány

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:38:28

@ppupu: mindenki meghúzza valahol a határt :-)

2020.12.18. 00:38:56

@ppupu:
Pedig a holttest garantaltan merev

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 00:40:32

Én most megpróbalkozom az alvással, hátha sikerül, koran lesz sz 5.40.
Jóéjt Nektek!

K_Attila 2020.12.18. 01:46:15

Milyen jól megy Dzsinának mások hibáztatása a saját csekély értelmi képességeiért.

V Lovegood 2020.12.18. 04:39:47

Most nézem vissza az adást, és azt furcsállom, hogy Fru hogy került el a hármastól. Szerkik utasították Danit, hogy kicsit buheráljon a beosztáson?

2020.12.18. 07:28:50

@ppupu:
A perverzio olyan mint a kinai kaja, izles kerdese :)
Ebbol egy jo reggelt lett mostmar :)

2020.12.18. 07:49:00

@V Lovegood:
Szerintem szimplan 3 hely volt a fenytablanal es Dani ugy volt vele, hogy egyreszt szetszedi Renatot es Higienikat, masreszt Higienika biztos kenyes igy vele baszik ki a nyomorultak kozul a legjobban, ha a csontikhoz osztja. Nem jott be.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 08:01:02

látom tegnap megint igényes volt a BV

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 08:08:25

@úgymond olvasó mmkk: Az is :). A tegnapiak után sok kérdés felmerült bennem.
Célcsoportja vagyok én ennek a műsornak? Ha nem, akkor kik azok? Tényleg ennyire nem történik semmi érdemleges abban a villában?..."És hol vagyok egyáltalán" (Frank Drebin)
Btw: Jó reggelt!!

Cérnahuszár 2020.12.18. 08:29:05

hátjóreggelt

eldöntöttem kinek szurkolok, merci az.
nem értem miért nem osztották be a fás feladatokhoz, tök jól csinálta volna.
a madáretetőt meg ezt a lámpás akármicsoda is akart lenni, respect hogy segíteni akart ginának, nem szarozott
valamiért ebbe a cukiság szerepben akarják mutogatni, több van őbenne

és végül de nem utosorban, jó lenne ha lány nyerne.
a fiúk összeszedhetik könnyebben az életben melóval ezt a pénzt, egy nőnek sokkal nehezebb.
ő sztem tudna is mit kezdeni ezzel a pénzzel, nem olyan mint gina aki sajtburesz menüre költené, merci beindíthatná belőle az asztalos műhelyét, befektetne

Gia 2020.12.18. 08:39:24

Jobbreggelt!Mutatták tennap,hogy Mó kukacot evett? Sztem nem.Minek lődöznek akkor ilyeneket az előzetesben?
Az viszont nagyon tetszett,hogy Reno az udvaron tárgyalta Gináékkal épp,hogy Flu mennyire és milyen ívben baszcsizza át őt a palánkon,amikor is a célszemély kigyött és ráírta Renátó hátára,hogy "Köcsög".Szóval meg is jött a kérdésre a felelet.

Gia 2020.12.18. 08:41:50

Na most van az,hogy vigyázzunk,hogy mit kívánunk,mert a végén még megkapjuk.Ahogy Flu szeret,nem szeret úgy senki. :-)

Gia 2020.12.18. 08:45:02

Milyen titok derült ki tegnap Daniról a Belehalokban?Amnesiás lettem.Ez már a vv hatása..

Cérnahuszár 2020.12.18. 08:46:32

@Gia: hahaha, most robbantomn a zatombombát a kívánsággal

Szeretném ha Gina bekerülne győzi mellé a BV-be. Qva jól megértenék egymást, felváltva sokkolhatnák a népet, Gina full extrovertált, nem akadna meg úgy mint vanda, valami orbitális marhasággal kivágná magát. nem észlény, de a bv témákhoz nem kell az. Dolgozni nem tud,m de előadni magát igen.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 08:47:09

@Cérnahuszár a naív: Az öfik alapján nekem az a bajom azzal a kis csajjal, hogy két esetben éledt fel, az egyik amit említettél, a másik meg a TikTok. Szerintem ő még nagyon kislány, nagyon keveset tud a valóvilágról, a nyeremény nem lenne jó hatással a személyiségfejlődésére.
Nem tűnik egyébként rossz embernek, csak még nem kiforrott.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 08:49:50

@Gia: Csak árulta a szolgáltatásait Virágnak VD-ért. Magyarán egy tárgyalást láttunk, két szakmabeli(?) között.

Cérnahuszár 2020.12.18. 08:53:28

@Bo(a)rder Gamer: inkább virágot félteném hogy félremenne a nyereménytől
merci kezd úgy járni mint mercedes benz, nem kerül ki adásba ezért azt hisszük hogy cukimaki
a sulihétre kíváncsi vagyok, mit hoz

Kosztarika 2020.12.18. 08:57:21

Gyó reggelt, azt a füzfánfütyülősszájbatekertbeborulteget sose fog má' sütni a nap?
Állandó letargiában vagyok ettől a fos időtől. Na.

Kosztarika 2020.12.18. 09:00:14

@Cérnahuszár a naív: ne mondd már.. mennyire éretlen mikor cérna (érted, cérna!!)hangon elkezd sápítozni, mint egy óvodás.Nincs szőr a hátamon, de feláll.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:03:31

@Cérnahuszár a naív: Nem kizárt, hogy neki sem tenne jót, de őt egy fokkal realistábbnak látom a világgal kapcsolatosan, valszeg többet tapasztalt, meg élt, akármit is jelentsen ez (amivel nekem semmi bajom, nem vagyok az az ítélkezős fajta). Mercit - hangsúlyozottan az öfik alapján - egy buroklánynak érzem, akinek még nagyon nagyon sokat kell tanulni, amire iskolahéten lesz lehetősége :).

2020.12.18. 09:04:18

@Kosztarika:
Hallgass zenet, jot tesz az idegeknek, en erre kelek:Meg a kave is :)
youtu.be/HZLzXYImt7E

Meg a kave is :) ☕

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:04:56

@Kosztarika: Most erre mondanék valamit de csak letámadnál...Szóval csak Jó reggelt a hét uccsó munkanapján. :)

Cérnahuszár 2020.12.18. 09:05:33

@Kosztarika: engem nem zavar a hangja. Az a lényeg hogy mit teszel és nem az amit mondasz.
Fru is ezért bukik meg :)

Kosztarika 2020.12.18. 09:10:55

@Alice from madness:
Ha mégegyszer olyan videót küldesz ami ezzel a karácsonyi reklámmal kezdődik odaamegyek és.. és kitépem a harisnyádat.

@Bo(a)rder Gamer:
Mondjad tesó, ne kímélj. Lehet, hogy én sem foglak. ;)

2020.12.18. 09:13:04

@Kosztarika:
Nalam nincsenek reklamok.
A YouTubeal targyald le :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:14:40

@Kosztarika: Eljön majd annak is az ideje...:) "Aki támad és feltétlenül hódítani akar, az ott támadjon, ahol nem tudnak védekezni." (Szun-Ce)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:17:35

Na megyek, el kell ugranom bankba így karácsony előtt. Maszk megvan, Ppupu a baltát kölcsönadod? Majd jövök, de ha mégsem, akkor várlak Benneteket beszélőre, bablevessel, pogácsával, meg a hírekkel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 09:18:34

@Bo(a)rder Gamer: majd sütünk neked reszelős tortát.

Kosztarika 2020.12.18. 09:26:04

@Bo(a)rder Gamer:
Kocsonyát viszünk. Azt be lehet csúsztatni a rácsok között. ;)

Kosztarika 2020.12.18. 09:27:07

@úgymond olvasó mmkk: túl vagy a reggeli sokkon, visszanézted, visszaolvastál? :)

Ármándójózsi 2020.12.18. 09:27:28

Jó reggelit kívánok! :)

Ma Ginában vagyok, vagyis szarok a munkára!

Medzsó nekem is nagyon szimpi volt, ahogy önzetlenül segített és ezt már nem először látom nála. Nem rossz ember az a lány, csak ne viselkedne ilyen végtelenül idegesítően gyerekesen időnként. Nincs sok esze, pláne tapasztalata a való életről, de legalább nem gonosz hárpia, mint Amanda, vagy különösen Kuszafog.
(Még mindig fenntartom a vélemémyem egyébként egy öklös fogszabályozásra, sőőőőt, egyre jobban!!!)

2020.12.18. 09:29:59

@Bo(a)rder Gamer:
"Ne becsülj alá egyetlen ellenséget sem, mert könnyen lehet, az pontosan erre számít."

En nem viszek semmit, aki profi azt nem kapjak el, akit elkapnak az amator es meg is erdemli

2020.12.18. 09:32:09

@Ármándójózsi:
Obegatsz is a raszaras melle?

Ja amugy Merszikevel semmi baj nincs igazabol, de nekem semilyen meg mindig.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 09:34:31

@Kosztarika: már az elolvasás előtt sokkban voltam, mert kiszámoltam, hogy ezen kívül már csak 3 munkanap van hátra a határidős melóimból. a visszaolvasás már csak a cseresznye volt a hab tetején ;)

Ármándójózsi 2020.12.18. 09:37:34

@Alice from madness: Mindig óbégatok, az alap! :)

Már a semmilyennel is előz jó néhány delikvest nálam.

2020.12.18. 09:41:26

@úgymond olvasó mmkk:
Olyan jo amikor bele akarnak suriteni mindent az ev utolso napjaiba. Hatekony es eloremutato.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 09:43:47

@Alice from madness: én is imádom, mindig karácsony előtt 1 héttel jut eszébe mindenkinek minden, és mindig tegnapelőtti határidőre..

2020.12.18. 09:43:55

@Ármándójózsi:
Elmeny lehet :D

Ja hat nalam csak a top3-am szamit a tobbiek azok ilyen ehf. Van aki szimpatikusabban ehf meg van aki unszimpatikusabban ehf

2020.12.18. 09:45:22

@úgymond olvasó mmkk:
Ja nalunk is tavaly dec 31-en 4-kor meg dolgoztak a kolleginak (en szabin voltam). Most nyugi van a covid miatt viszonylag, de ettol fuggetlenul iden en kaptam torokra szarazon dec 31-et.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:49:09

Köszönöm a felajánlásokat - már akinek volt :). Teljes siker, uh ma a vendégeim vagytok, elvégre eccer élünk, igaz Gina? Egyébként ez nem csak az ő hibája, alapvető pénzügyi ismereteket már az általánosban oktatni kellene...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 09:52:40

@úgymond olvasó mmkk: @Alice from madness: Ne elég a picsogásból, csajszik ez a Való Világ b@zdmeg. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 09:54:06

@Alice from madness: én nem dolgozom a két ünnep között, öt év után először - elvileg. látom előre, hogy csörögni fog a telefonom az első munkanap..

Ármándójózsi 2020.12.18. 09:55:00

@Alice from madness: Szeret is mindenki! mert őszinteségből, szívből obégatok és emberként megyek be és emberként jövök ki! Egyébként megtisztelsz!

Más: Csak nekem bassza a csőröm, hogy a belevalóban mutogatnak olyan a játék, a játékosok megitélése szempontjából fontos, érdekes dolgokat? Különösen úgy, hogy azt a műsort tudatosan a primitív, gagyi müsorvezetéstő kezdve az altesti élvezetek már-már beteges mutogatásán át a spermanyelésig ívelő pályára állították be és így pl. nekem és talán még másoknak is alapból nézhetelen? :S

2020.12.18. 09:56:03

@Bo(a)rder Gamer:
:D

@úgymond olvasó mmkk:
Nekem is volt ilyen melohelyem, megvaltunk egymastol. A szabi szabi, a tappenz tappenz. Azert meg nem fizetnek pluszban hogy ezek alatt is dolgozzak.

2020.12.18. 09:59:37

@Ármándójózsi:
Ugyugy. Meg is nyered majd vele a barmit. Janem :D
Mikor ezekrol beszelnek mindig felotlik bennem hogy fu de utalnanak engem, ha maskor nem akkor a jatek utan a musort visszanezve :D szerintem uzletben nincs helye a szivnek es akarhogy is nezzuk ez a jatek uzlet. Szerzodessel, teljesitendo kriteriumokkal es teljesites eseten egesz jo honorariummal.

Engem eleve az zavar hogy 2*20 p az osszefoglalo, nem hiszem el h ennyi az anyag. Regen a BVben csak a puncimutogatas volt es az adasban a tortenesek, nyugodtan visszahozhatnak ezt a formatumot.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 09:59:59

Káprázatos napot kívánok! Alig több, mint 700 komment?? Mit lustálkodtok?!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:00:56

@Ármándójózsi: Az elején még sok plusz infót lehetett gyűjteni a játékosok megítélése szempontjából a BV-ből, de sajnos úgy tűnik rossz ívet választottak az elmúlt napokban. Persze, mondom, lehet nem mi vagyunk a célközönség.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:01:28

@úgymond olvasó mmkk: Nem dolgozik két ünnep között érted, de nyűglődik itt, hogy korán kel.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:02:47

@Alice from madness: Félreértetted. :) De a magyarázott poén nem jó poén. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:03:22

@Ármándójózsi: A villamadár viszont madárként ment be, és madárként ment ki.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:03:44

@Nátha ellen bálna: A III/III tisztelettel jelenti, hogy újabb (kis)Renátók, hagyták el a villát. Nemcsak köztörvényes, de már visszaeső is. Jelentés vége.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:03:44

@Nátha ellen bálna: nem vótam szabin július óta, azé' négy napocskát csak megérdemlek (egyébként, a két ünnep között is korán kelek :P)

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:05:37

@Alice from madness: Pontosan erre céloztem én is (második bekezdés), úgyhogy teljes az EKG.

Pláne úgy, hogy egyébként az összefoglalóban hosszú percekig mutogatják a semmit ahogy tésztaválogatás közben kussban vannak. Dramaturgialilag lehet, hogy bejön, de kurva unalmas. A vitákat is vágni kellene, nem benne hagyni a 2-3 perces hatásszüneteket...
Ja, hogy akkor nem maradna anyag? Na ezért szar a műsor kreatív csapata. Mert nem kreatív.

2020.12.18. 10:06:48

@Bo(a)rder Gamer:
"Es megint alabecsul" :)

Kosztarika 2020.12.18. 10:07:02

@úgymond olvasó mmkk:
Mert muszáj. Sétálni visz a yorkid, ugye??

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:08:12

@Bo(a)rder Gamer: Na!! Úgyis kérdezni akartam, hogy mi volt a tegnapi adás legjelentősebb eseménye.

2020.12.18. 10:08:52

@Ármándójózsi:
Hat ez a het reszemrol kuka. Nem azert mert nincs balhe (de

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:08:53

@úgymond olvasó mmkk: Abszolút megérdemled! Ha rajtam múlna, én még 5 napot is simán engedélyeznék.

2020.12.18. 10:09:15

@Kosztarika:
Ezert kell macskat tartani.

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:09:20

@Bo(a)rder Gamer: Szinte biztos, hogy nem mi vagyunk. Itt csak jó emberek vannak, 160 feletti IQ-val!!! ;)

@Nátha ellen bálna: A madár nevében is: Megtisztelsz! (Hajlongó smiley)

2020.12.18. 10:11:21

@Ármándójózsi:
Kikerem magamnak.En nem vagyok jo. Es az IQ-m se 160 :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:14:11

@Alice from madness: Ez már nekem is eszembe jutott. Nem is bánom, hogy kihagytam a tegnapit, mert ez nem túl izgalmas, hogy hagymát pucolnak. Viszont csak neked, csak itt és csak most filmajánló: www.cinegore.net/hu/2013/03/08/hunger-2009-ehseg/

Az általad felvetett, "mikor ennétek meg felebarátaitokat" kérdéskört járja körül.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:16:05

@Ármándójózsi: Ugyan már, ne viccelj! Megtisztelem azzal a másikat, hogy tisztelettel fogadom a megtisztelését.

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:16:23

@Alice from madness: Ezért mondom, hogy milyen jó lett volna, ha ezen a héten is van kiválasztás, kihívás, párbaj. Az mindjárt felkavarta volna az állóvizet.

Meg továbbra is mantrázom: Csapatjáték, csapatjáték, csapatjáték. Szigorúan szétválasztott párokkal, szétválasztott mostani brancsokkal. Komoly győztesek és vesztesek közötti különbségekkel. Lenne itt meglepetés és feszkó bőven! :)

2020.12.18. 10:17:40

@Nátha ellen bálna:
Elraktam magamnak.
Mar csak egy idokibovito kell, mert az Ur sotet anyagai-t is folytatnom kene, meg ujraolvasni is kene, meg tegnap felfedeztem megegy konyvet meg van meg vagy 5. Es ez csak a szorakoztato irodalom, komoly konyvekbol is van vagy ennyi. Meg nehany sorozat, nehany film es kodolni is kellene. A munka masodlagos de nem elhanyagolhato hogy azt se art neha :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:18:19

@Kosztarika: a sétálás másodlagos. aljas módon beugrik mellém az ágyba, és addig táncol vagy mellettem, vagy rajtam, amíg fel nem ébredek. ezek után mint aki jól végezte a dolgát, bebújik a takaróm alá, és alszik tovább. én meg már nem tudok visszaaludni :DDDD

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:19:16

@Nátha ellen bálna: Ezért Téged most külön megtisztellek, egy megtiszteléssel!

@Alice from madness: Jó, mindig vannak kivételek. (Te nagyon jó vagy és legalább 180 az IQ-d!!!)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:19:37

@Ármándójózsi: Jól van, akkor jó helyen járok :). Amúgy az albérlőimnél (2 huszonéves csajszi) rendszeres téma a VV, ahogy hallottam, követnek, tiktokolnak, instáznak. Egyszerű népek nagyon , valszeg rájuk lő a csatorna (meg én is lángszóróval). És nem, nem velük lakom, mielőtt bekóstoltok már megint :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:21:05

@Bo(a)rder Gamer: Úgy látszik, új hobbija lett Reninek.

2020.12.18. 10:21:06

@Bo(a)rder Gamer:
Minimum :D

@Ármándójózsi:
A heti kivalasztas kihivas parbajt en is preferalnam. A csapatba osztast is valoban. De en azt hittem a korlatozott kaja, no alkohol, korlatozott cigi mostanra megtori oket. De nem...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:21:24

@Alice from madness: Időnyerő a pontos megnevezése, ha már tegnap helyreraktál a bevésődéssel kapcsolatban.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:21:30

Gábor tanulhatna abból a mély tiszteletből, ami a kommentekből árad.

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:22:27

@Bo(a)rder Gamer: Ménem??? (laksz velük) Túl öregek, vagy csúnyák? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:22:40

@Nátha ellen bálna: Azért várom kicsit, egyéb testrészei is elhagyják már a villát. Kaptak fűrészt is hozzá...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:23:32

@úgymond olvasó mmkk: Tegnap vót szó róla, de hol van már a tavalyi hó... :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:23:54

@úgymond olvasó mmkk: Mi annál jobban nem tudunk tiszteletet tanúsítani, mint VV Mindzsó. Ennek ő a mestere.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:24:26

@Bo(a)rder Gamer: nem fogadta be az agyam az összes kommentet egyesével, tisztelettel!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:24:45

@Ármándójózsi: A harmadik ok, mint kiderült. Leszbik. Engem nem zavarna, de azt mondták kicsi az ágy...

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:25:18

@Bo(a)rder Gamer: Húha! Ha kaptak fűrészt, csak idő kérdése, hogy valamelyik azzal is megvágja magát.

Kosztarika 2020.12.18. 10:26:12

@úgymond olvasó mmkk:
Biztos akar lenni benne hogy még életben van az a személy, aki őt szolgálja. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:26:36

@úgymond olvasó mmkk: Dont worry, én is rendszeresen elveszem a cunamiban :) de a Lehetetlen óta tudjuk, nincs lehetetlen.

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:27:01

@Bo(a)rder Gamer: Ne hagyd Magad!!! Legyél már egy kicsit Röné! Látod, hogy bejön.
És kezdésnek nindenképpen vegyél egy nagyobb ágyat! Jó befektetés lesz!!! :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:27:26

@Bo(a)rder Gamer: Nnna, megint tehetjük ki a Hogyvoltra a 18-as karikát!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:27:37

@Nátha ellen bálna: Igen, egyre inkább az az érzésem, hogy ezt a csapatot legszívesebben a Fűrész szereplőgárdájaként képzelném el...

2020.12.18. 10:29:21

@Bo(a)rder Gamer:
Inkabb tudomanyos mint magikus megoldasra gondoltam, de vegulis barmelyik uton el lehet indulni :)

@Ármándójózsi:
Megtisztelsz a feltetelezessel, hogy nagyon jo vagyok. Mondjuk van amiben. :D

Gamernek meg nincs a kedvenc mufajai kozt a leszbi csak szegyenlos ismet megosztani :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:29:46

@Kosztarika: aha, tulajdonképpen aggódik értem, azért táncol minden reggel 4:30 és 5:50 közötti szabadon választott időpontban rajtam :D

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:30:13

@Alice from madness: Én ma tervezem megnézni. A másik ez: www.cinegore.net/hu/2013/03/07/cruel-restaurant-2008/

Elborult japán kannibálos éttermes alkotás, kíváncsi leszek rá.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:31:03

@Ármándójózsi: Most arra célzol, hogy csapjam ki??? :). Nem veszek, csináltam egy DCF-et negatív jött ki, nincs investment.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:31:51

@Alice from madness: Lassan több 18-as műnem kerül itt szóba, mint a vellalakók között. Pedig az nagy szó!

2020.12.18. 10:32:22

Sajnos ma ilyen zenelos napom van.
youtu.be/KJgPe7DfWco

Szeretnem elore jelezni, hogy a link premium szegmensen kivuli felhasznalok reszere random termekmegjelenitest tartalmazhat, amire nincs befolyasom masok eszkozein.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 10:32:56

én mámma a hétköznapi párt fogom megtekinteni az erre alkalmas multimédiás eszközön.

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:33:42

@Bo(a)rder Gamer: Akkár ki is csaphatod, de meg is mondhatod a lyányoknak, ha megengedik, emberként teszed be és emberként veszed ki!

Olyat nekem is csináltak, nem vagyok koronás.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:33:45

@Alice from madness: Kevesebb alvás=Több idő. Nem kell ezt túlkomplikálni. :) De ne tedd, a kialvatlanság elég veszélyes dolog.

2020.12.18. 10:34:33

@Nátha ellen bálna:
En kerek elnezest mindenki neveben tisztelettel :)

2020.12.18. 10:35:59

@Bo(a)rder Gamer:
Hova aludjak 5-6 oranal kevesebbet? Mondjuk fenykoromban elmukodtem 4 orakkal, azok voltak a szep idok. Meg 2-3 napokat ebren voltam. Most ha egy ejszaka kimarad 3-4 nap visszatalalni a vilagba.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:38:33

@Ármándójózsi: Nem, azt mondták, hogy azt még extrá-ban sem. De nézni nézhetem 5% kedvezményért. :)

2020.12.18. 10:38:39

@Nátha ellen bálna:
Ez gyakorlatilag kannibal szoftporno a leiras alapjan :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:44:01

@Alice from madness: A cigi után elfogyott a másik is? De átérzem, már nekem is egyre kevésbé megy.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:44:33

@Alice from madness: Ugyan már, hol vagyunk még Szodoma százhúsz naptyának a listájától!

Ármándójózsi 2020.12.18. 10:45:52

@Bo(a)rder Gamer: Erre csak azt tudom mondani, hogy nézze Falky barátja PornHub helyett!
Ha csinálni nem lehet, basszanak egyedül! vagyis együtt, na! Ollózzanak. Vagymi.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:50:26

@Ármándójózsi: Jó ötlet, majd felszámítok közvetítői díjat, az antisocial polók után ez már a második üzleti lehetőség, amit fontolóra veszek.

Kosztarika 2020.12.18. 10:50:52

Édesjóistenem, hova keveredtem. Elmegyek a TISZTELETEShez meggyónni.

2020.12.18. 10:51:10

@Nátha ellen bálna:
Vegulis mi a hatar. Meseltek amugy hogy van egy fotos aki kifejezetten olyan kepekre van raallva ahol a nok etelkent vannak talalva a kepeken...

@Bo(a)rder Gamer:
Masik sose volt, magamtol voltam ilyen elborult :D esetleg nehany encsiuccsi. Jobban szeretem eleve az ejszakat meg a sotetet, nekem a tel igazi aldas amikor mar 5kor leszall az ejszaka, a kijarasi tilalom meg ratesz egy lapattal, hogy 8 utan olyan mint maskor ejfel korul :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:53:59

@Kosztarika: Ne légy álszent tesó!!!! :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 10:55:33

@Kosztarika: Egy darab gyónás ide kevés lesz!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 10:59:21

@Alice from madness: Helyes!!!! És mint tudjuk a baglyok is éjszaka jönnek. :) A kijárási engem sem visel már meg, bár régebben biztos szenvedés lett volna.

2020.12.18. 11:01:18

@Bo(a)rder Gamer:
Ja, jonnek, mennek, hallgatoznak.
Engem nemigazan boritott meg a dolog, covid elott is igy eltem :D

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:01:21

@Bo(a)rder Gamer: Ráadásul ugyanúgy gyüszmékül a sok hülye a korlátozások alatt is.

Kosztarika 2020.12.18. 11:02:17

@Bo(a)rder Gamer: Én? Álszent? Milyen mozit nézel, tesó??? :DD
Nehogy megírd, már részletezted....
Lassan mi leszünk a filmajánló IS. ;)

Bougie 2020.12.18. 11:03:04

Gina hozzáállása a munkahéthez kritikán aluli, nagyon remélem szombaton ő lesz a kiválasztott. Gina szerintem Robit vinné ki, utóbbi kinn is hagyná hatalmas különbséggel, utána lenne megint gondolkodnivalója az Amanda-Renátó-Fru hármasnak, hogy vajon mit rontottak el. Robi attitűdje bármilyen munkához példaértékű, nagy összegben mernék fogadni rá, hogy ő fogja megnyerni a hetet.
Átpörgettem az előző poszt alatti kommenteket, láttam beszéltetek laptopokról. Huawei Matebookról van személyes tapasztalatotok, megéri rá beruházni? Egy ideje szemezek eggyel, az egyik (6 éves ASUS) laptopom cserélném le rá.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:03:04

@úgymond olvasó mmkk: Igen, ez is eszembe jutott. Azt se mondta, bú vagy vagy bá, becsapta az ajtót hoppá, pedig éppen készültem rá!

Kosztarika 2020.12.18. 11:03:50

@Nátha ellen bálna:
Honnan tudod? Leselkedsz a függöny mögül, lábujjhegyen?

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:06:18

@Kosztarika: Igen, mert én vagyok a főpap. Nem is tudtad?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:06:24

@Alice from madness: @Nátha ellen bálna: a belvárosban nagyon durva visszaesés van azért. látványos. olyan mint 24-én este szokott lenni. teljesen kihalt minden.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:07:45

@Bo(a)rder Gamer: Akkor ezek szerint környéktől, övezettől is függ.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:08:24

@Kosztarika: Dehogy ismétlem. Már az elsőt is megbántam tesa...:)

2020.12.18. 11:10:49

@Bo(a)rder Gamer:
A baglyok jonnek-mennek. Itt a 10ben szepen 8 utan csak nehany kutya setaltatja a gazdajat, kocsi is elvetve.
A masik bazison meg eleve alig van ember meg ott ejjel a kertbe maszkalok ki, ott meg papirforma szerint rajtam kivul masnak nem kene lennie :D

Ejj. Sose banj meg semmit :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:10:59

@Nátha ellen bálna: Valszeg igen. Nyilván a kiindulópont eleve más, ezért is szembeötlőbb egy egyébként zsúfolt helyen a visszaesés. Erkélyen cigizve csak futárokat meg kutyasétáltatókat látsz, meg üresen közlekedő járatokat.

Bougie 2020.12.18. 11:12:58

@Bo(a)rder Gamer: Én is ugyanezt tapasztalom. Engem nagyon megvisel a korlátozás, elmondhatatlanul várom már, hogy aki szeretné, az megkapja a vakcinát (én be fogom oltatni magam), és lassan minden visszaálljon a régi kerékvágásba.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:15:56

@Alice from madness: Most itt is ugyanez a helyzet, nagyon élvezem :) Ráadásul bezárt a jazzklub is ami alattam van, így kicsit nyugisabb az éjszaka :) Eddig csak profitáltam tilalmakból :)
A másik bázis az Bp vagy vidék?

2020.12.18. 11:17:52

@Bo(a)rder Gamer:
Videk, nagymamanal szoktam lenni nehany hetet egyhuzoban, mert ot viszont megviseli a virushelyzet, nekem meg mindegy hol jelentkezem be

2020.12.18. 11:18:58

@Bougie:
Azert vannak uj dolgok amiket igazan magaeva tehetne az emberiseg. Nem maszunk bele sorbanallasnal egymas aurajaba, higienia, kevesebb eszetlen vasarlas, tobb befele fordulas etc.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:19:14

@Bougie: Megértem egyébként, hogy a legtöbbeknek ez probléma, nagy változás és nehezen viselik. Az oltóanyag reálisan csak tavaszra lesz, úgyhogy addig még sok kitartásra lesz szükség. Beoltatni amúgy én is be fogom, meg szerintem mindenkinek be kellene.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:26:16

@Alice from madness: Sajnos a sorban sem mindenhol tartják be a távolságot. Épp tegnap mesélte egy ismerősöm, hogy bement valahova (Minek?), és ott tülekedtek az emberek, leszarták a távolságot.

Ami az eszetlen vásárlást illeti, még áprilisban olvastam egy ilyet:

"kit érdekel ma már, 2020 áprilisában a klíma meg a szemét, ugye. Greta is karanténban kukosl, kussol. a bolygó nem érdekes többé, megint az ember, az ő szaros élete az érdekes. minden plusz két nejlonzacskóban van, mindenki vásárol, vegyszerez, mos. plexipajzsot gyártanak ezresével az ünnepelt startupok, nejlonkesztyűk széthajigálva."

Ebben is van valami.

2020.12.18. 11:28:04

@Nátha ellen bálna:
Van. Az ember a legpusztitobb virus egyebkent a foldon.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:29:16

@Alice from madness: Anyum engem is egyre gyakrabban hív, érzem hogy ő is nehezen viseli már, szerencsére tesóm közel lakik hozzá, így nem a teljes magány marad.

Na de megint offolunk :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:29:36

@Bo(a)rder Gamer: Szerencsére én a járvány előtt is kizárólag oda mentem, ahol dolgom volt - ez az emberiségről sajnos nem mondható el. Így én nem vettem észre, hogy járvány van.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 11:31:23

érdekes egyébként, egyáltalán nem vagyok az a mászkálós, jövős-menős típus, de amikor kötelezően otthon kellett maradnom, az borzasztó volt. a "nem lehet" valahogy a fordítottját váltotta ki belőlem, és alig vártam, hogy elmehessek valahova, ami nem az udvar.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:31:59

Tegnap a boltban a szoros sorban: Faszi telefonál lehúzott maszkkal, majd amikor szóvá teszi az eladó még neki állt feljebb, hogy hát nem látja, hogy telefonálok!!! Helyreraktam. Tapsot kaptam :)

2020.12.18. 11:34:49

@Bo(a)rder Gamer:
Ja en is siman beszolok, vegre van alapom is ra, mert sokaknak a "megtenne, hogy nem all a nyakamba?" keves.

2020.12.18. 11:35:38

@úgymond olvasó mmkk:
Mert a nem lehet mindig azt valtja ki hogy az ember nyilvan azt akarja.
"Ne gondolj a rozsaszin elefantra" gyakorlat.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:36:32

@Alice from madness: Hát, a járványt is eleve a globális turizmus okozta. Most meg sírnak.

Még nyáron is, amikor a kormány a Balatont tolta, hogy az ottani haverok gazdagodjanak, ömlött oda a níp, és úgy voltak, mint a heringek. Egyébként a horvát tengerparton szintén. És most, decemberre ugyanott tartunk a számokkal, mint a korlátozások nélküli, lakosság számában kb. azonos Svédország, ahol már tehetetlenek a járvánnyal szemben. Az ok: nyáron nem a balatoni haverokat kellett volna tolni, hanem korlátozások kellettek volna. Ha nincs korlátozás, vagy ennyire későn van, akkor az eredmény kábé ugyanaz, mint a teljes lazaságnál. Lásd svéd példa.

2020.12.18. 11:38:37

@Nátha ellen bálna:
Igazabol mindegy is mert lasd egykori Godor konyeke nyaron, lasd Bp kornyeki kirandulohelyek stb...meg a kulfoldre utazas engedelyezese jo volt arra hogy ujra ne csak lokalisan hanem globalisan is terjedhessen...

Bougie 2020.12.18. 11:39:46

@Alice from madness: Ezzel maximális EKG. Sok mindent én is átértékeltem, az nyomaszt rendkívül, hogy nem tudom biztosan azt, hogy nem fertőzök-e meg mást (rengeteg ügyféllel találkozom naponta, akik különböző korúak), mert mondjuk tünetmentesen koronavírusos vagyok. Esztelen vásárlás most is ugyanúgy lehetséges otthonról, hála a webshopoknak.
@Bo(a)rder Gamer: Utálom, hogy minden estém kész rohanás, munka után sietni kell a bevásárlással, majd haza, barátokkal sokkal többször kényszerülünk online beszélgetni, mint személyesen találkozni, randizni is komplikáltabb jelen helyzetben, edzeni is csak kora reggel tudok és hosszasan sorolhatnám. Nyugtalanítanak a napi mortalitási adatok, a 2 különböző járványkórházban dolgozó orvos ismerősöm beszámolói. Ezzel be is fejezem a panaszkodást, másoknak nálam sokkal nagyobb problémái vannak. A legfrisebb hírek szerint december 27-től indul az egészségügyi dolgozók beoltása, remélem mihamarabb mindenki sorra fog kerülni.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:40:51

Azzal pontosítva, hogy a svédeknél viszont kezdettől következetesen ajánlották a távolságtartást, és azt elég nagy számban be is tartotta a lakosság. Nálunk meg nyáron nem ajánlottak semmiféle távolságtartást, aztán meg igen, de az már baromira késő volt.

2020.12.18. 11:41:53

Bar hozzateszem, persze, szomoru, hogy meghaltak emberek (csaladban is), hogy milliok depressziosak, hogy milliok szenvednek korhazban. DE. Nagyon ragert egy pofon a vilagra. Persze en konnyen beszelek az elefantcsonttornyombol, de amig nem volt ez addig en baszogatva voltam allandoan az eletmodom miatt. En megse mondom az allandoan mehetnekkel kuzdo csaladtagjaimnak/ismerosoknek hogy hogy nem.lehet kibirni nehany honapot vagy egy evet igy. Es pl termeszetbe mehetsz, de az nemjo mer az nem olyan ugye...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 11:42:21

@Nátha ellen bálna: most megszólal belőlem a rosszindulat.. azok, akik jachtozgattak nyáron, meg horvátországban, vagy valamelyik ner haver magánstrandján süttették poshadt, pudvás testüket, élnek meg virulnak. én meg, aki a megyét se sűrűn hagyta el március óta, és betartottam minden kötelező előírást, elkaptam, és azóta is fáj a fejem szinte minden nap. kapják be.

2020.12.18. 11:42:41

@Nátha ellen bálna:
Jo az eszaki nepeknel eleve nagyobb a szemelyes ter :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 11:45:46

A járványkezelés teljesen elhibázott mind tartalmát mind időzítését tekintve. Nem mennék bele, nagyon hosszú lenne és messzire vezetne és OFF lenne, de nyilván mindig mindent a hatalom és a profit vágya triggerel. Ilyen az emberi természet általánosságban, tisztelet a kivételnek.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 11:45:59

@úgymond olvasó mmkk: Mert nem bírsz magaddal, visz a víred! Amúgy úgy van, ahogy mondod. Amikor szerdától bevezették az éjféli kijárási tilalmat, kedden hömpölyögtek az emberek, csoportokban mentek bulizni a fiatalok, amikor mentem haza melóból. Nem jöttek rá, hogy nem azért szerdától vezetik be a korlátozást, hogy ők kedden este még minél több embert megfertőzhessenek. Még mindig ott tart a lakosság, hogy _büntetésként_ éli meg, személyes sértésnek veszi az őt védő intézkedést.

Cérnahuszár 2020.12.18. 11:46:40

tegnap olvastam hogy találtak végre valami 5 féle géncsoportot, aki azt birtokolja, rája veszélyesebb, ezen dől el.
Jó lesz ha végre szűkül a kör.

2020.12.18. 11:47:40

@Bougie:
A bevasarlast kipipalhatod a heti 1 online hazhozrendelessel pl :) miota a tesco bevezette en elek vele, gyakran szebb az aru, mint a boltban, manapsag mar ritkan van az hogy helyettesitot hoznak stb.
A tobbit el tudom fogadni, hogy van akit megvisel, mert a kornyezetemben is kb csak en vagyok ilyen remete.
Azert az eszetlen vasarlas online sok embernek kevesbe jatszik, mert idegen nekik. Mig ha elmennek a plazaban a hiperbe kozben beeshetnek spontan ebbe abba a boltba stb. Vagy sokan jarnak csakugy a plazaba szinten adott az impulzusvasarlas. Azert ez online nem ugyan az a feel :)

En tavasszal elengedtem a hiradasok koveteset, mert a valodi szamokat ugyse latjuk.

2020.12.18. 11:50:58

Mondjuk pont tavaly ilyenkor voltam a Kurti eloadasan ami a felgyorsult vilagrol szolt es a kulcsszava vegul a gyors alkalmazkodokepesseg volt.
Es a vilag egyre ilyenebb lesz, szoval akinek most gondot okoz elfogadni a helyzetrt es teljesen adaptalodni, annak nehezkesek lesznek az elkov evek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 11:54:32

@Nátha ellen bálna: mi bajod az én víremmel, mi? kiviszlek és kinnhagylak..

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:01:44

A járványkezelés egyik legnagyobb hibája a tudatosság, tervezés teljes hiánya. Lehetett tudni nyáron mi jön, de semmi átgondolt cselekvési terv nem volt. Anno míg multiztam én feleltem katasztrófatervért és üzletfolytonossági tervért és a tulajdonos ezt rohadt komolyan vette. És amikor bekövetkezett valami, akkor az alapján gyorsan és hatékonyan tudtunk lépni. Itt viszont mindig csak reagálunk eszetlenül az eseményekre, és más célok elérésére használják fel ezt a nehéz időszakot. Az egyetlen felkészülés a lélegeztetőgépek beszerzése volt, de azt is teljesen más motiválta.
Hagyjuk is. OFF vége.

2020.12.18. 12:06:49

@Bo(a)rder Gamer:
Na izgasd fel magad meg a vegen megart a szivednek :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:13:50

@Alice from madness: Ezért is nem akartam belemenni :). De megnyugszom, mindjárt itt van a a karácsonyi menü, amit rendeltünk a fiúknak, uh lassan elkezdődik a karácsonyi hangulat (ami nekem idén egyáltalán nincs).

Kosztarika 2020.12.18. 12:14:19

@Alice from madness:
Igaza van Gamernek
Ezen nagyon nehéz nem felizgulni, tudván, hogy (sok)minden lehetne jobb is ha... ahhh, tényleg hagyjuk.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:16:44

@Kosztarika: Én most úgy meghatódtam. :))))) Te egyetértesz velem? Itt vége is lehetne a napnak, ennél jobb már nem tud jönni :)

2020.12.18. 12:24:23

@Kosztarika:
Igazabol egyenileg mindenki meg tudja (tudna) tenni a tobbiek vedelme erdekeben amit meg kell. De az emberek 85%a birka akinek szuksege van juhaszra es terelokutyakra. Innentol kezdve az eletuk a juhasz kezeben van. This is the end of the story.
En nem izgatom magam ezen, mert azzal a szemlelettel elek, hogy alapvetoen en felelek az eletemben minden torteneser.

2020.12.18. 12:25:40

A vilagot nem tudom megvaltoztatni csak a sajat szemleletemet es a dolgokra adott reakcioimat.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 12:28:19

@Alice from madness: A pofon ráfért, és annyin múlt, hogy nem egy spanyolnátha szintű ismeretlen vírus jött. Mert ha az jött volna, akkor egy ilyen agymosott emberiség mellett mostanra kábé Mad Max világ lenne, és - stílszerűen - kannibál hordák járnák az utcákat. Ahol az emberek világjárvány közepén ömlenek a Balatonra meg az Adriára, ott baromi nagy szerencse, hogy "csak" egy koronavírus jött.

Viszont a pofonnak eredménye nem lesz. A politológiában sokszorosan igazolt megfigyelés, hogy az embereknek átlagosan fél év az emlékezetük. Vagyis a járvány után maximum 6 hónappal tele lesznek a repülők, és csak 2 napra tartanak otthon kaját, stb.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:30:34

@Alice from madness: Igazad van, azzal, hogy az emberek többségének szüksége van irányításra, amire ők vállalkoztak!!!! és felhatalmazást kaptak. Innentől viszont felelősek értük, amit illene komolyan venni mert itt a "lét a tét", hogy klasszikust idézzek.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 12:32:48

@Bo(a)rder Gamer: De a felhatalmazottaknak a lé a tét.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:34:22

@Nátha ellen bálna: EKG. Hatalomvágy&Profitéhség. Ez mozgatja a világot. Szeressük, nem szeressük, ez van.

2020.12.18. 12:36:09

@Bo(a)rder Gamer:
:)
Azt is hozzatettem, hogy hogyha mindenki felebredne hirtelen es felelosseget vallalna magaert, lenyegtelen lenne hogy par idiota hogy gondolja ott fent.
A vilag sokkal sokkal csunyabb hely, mint ahogy a nagy atlag gondolja es igencsak veszelyes birkakent begetve vegigelni es allandoan masok dontesei szerint sodrodni.

Kosztarika 2020.12.18. 12:37:27

@Alice from madness:
Nem csak a járványra gondoltam. Hadd legyek már ideges és legalább hadd zavarjon, hogy kilopják a szemem és hülyének néznek.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:39:07

@Alice from madness: Most te vársz el lehetetlen dolgot az emberektől, mint tegnap én a villalakóktól.
Mindkettőnknek igaza van, a kérdés, hogy melyik vágyálom (mindenki felébred vs felelős vezetés), áll közelebb a realitáshoz. Mivel realista vagyok azt mondom: pont ugyanolyan távol vannak. :)

2020.12.18. 12:40:39

@Kosztarika:
Egesz nyugodtan.
De egy kerdest engedj meg:
De ha latod, ha zavar, ha tudod. Tehetetlen idegeskedes helyett miert nem azt keresed, hogyan lehetne ez ellen tenni?

Erzem meg nehany mondat es Gaborkent fogok elni a szemetekben ugyhogy kiszalltam amig ez a tema. :)

Bougie 2020.12.18. 12:40:53

@Alice from madness: Ilyen szempontból teljesen az ellentéted vagyok, nem szeretek egyedül lenni, barátokkal, társaságban érzem igazán jól magam. Egyszer rendeltem házhozszállítással ételt onnan, finoman szólva sem voltam megelégedve vele. Naponta-kétnaponta főzök magamra, szükségem van friss alapanyagokra, amit jobban szeretek én kiválasztani, ráadásul több olyan termék van, ami az üzletben kapható, online nem. Egyszóval a kajámra nagyon-nagyon háklis vagyok. Ruhákat is sokkal jobban szeretek üzletben venni, ahol fel tudom próbálni, meg tudom nézni, bár mióta online rendeléseknél is sok helyen ingyenes a visszaküldés, azóta többször igénybevettem ezt a lehetőséget. Biztosan hülyének fogsz nézni, nagyon analitikus gondolkodású vagyok, kezdetektől fogva vezetem több szempont szerint az adatok napi alakulását, így legalább látom, mennyivel több fertőzött van X megyében Y naphoz képest, hánnyal vannak többen kórházban stb. a közzétett adatok alapján, amikkel kapcsolatban nekem is vannak elég komoly kételyeim.

Kosztarika 2020.12.18. 12:41:37

@Kosztarika: vajon mennyit vesztettem a követőimből az előző hozzászólásom miatt?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 12:42:22

@Kosztarika: csodálóid nem egy komment alapján fognak megítélni, ebben biztos lehetsz!

Kosztarika 2020.12.18. 12:42:29

@Alice from madness: utolsó mondat ez ügyben: keresem...

2020.12.18. 12:44:52

@Kosztarika:
Reszemrol maradtam :)

@Bougie:
Soha senkit nem nezek hulyenek a latszattal ellentetben, mert mindenkinek sajat utja van. Teged megnyugtat az analizalas, valoszinu biztonsagot nyujt, es az eddigi kep alapjan alapvetoen tok empatikus vagy. Jo dolog ez. Masreszt meg Neked nem jott be, ez is tok valid, hisz a latason kivul minden erzek kiesik online vasarlasnal, raadasul rossz tapasztalatod is van, ezzel sincs problema.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 12:48:55

@Kosztarika: @Alice from madness: Nekem is az uccsó a témában: Az baj Alice, hogy nehéz úgy játszani a játékot/tenni valamiért/kiállni magadért, hogy ők írják a szabályokat, amiket folyamatosan változtatnak a játék kimenetel érdekében. Ezért aztán a legtöbb ember vagy otthagyja a játékot vagy frusztrált lesz.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 12:51:17

@Kosztarika: Offolni csak úgymond olvasó mmkk szokott!

2020.12.18. 12:51:57

@Nátha ellen bálna:
Erzem, es a csapat nagyresze itt sincs :)
En meg ugy igazan bele se mentem meg az eletfilozofiamba :D

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 12:54:49

@Alice from madness: De hát azzal nincs semmi gond, hogy mindenki tegye meg a maga életében, amit tud.

2020.12.18. 12:57:07

@Nátha ellen bálna:
:) Vannak ennel radikalisabb velemenyeim is, de idoben magunkra szoltam.

2020.12.18. 13:01:17

@Nátha ellen bálna:
:D bocsbocs

Mondomen hogy kene egy chat a hogyvoltnak

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 13:04:13

@Alice from madness: Ha jól emlékszem Te informatikai vénával rendelkezel, összedobhatnál akkor egyet.:)

2020.12.18. 13:05:54

@Bo(a)rder Gamer:
Meg nem tartok ilyen komplex dolgoknal :D

Bougie 2020.12.18. 13:06:17

@Alice from madness: Örülök neki:) Többen megkérdőjelezték már emiatt az épelméjűségem, hogy ugyan mi szükség rá, és biztosan nagyon sok időmet elveszi. Holott képlettel dolgozom, kb. 1-2 perc az összes új adat bevitele, majd lehúzom a mellette levő oszlopot, hogy lássam a változásokat. Nagyszüleimnek kérésükre havonta átküldöm a táblázatom, azóta sokkal nyugodtabbak, hogy több információhoz jutnak, mint ami a hivatalos oldalról elérhető. A járvány kezdetén megkérdeztem a 71 éves szomszédomat, hogy kell-e neki valami, szeretné-e, hogy segítsek a bevásárlásban neki, mondta, hogy majd szólni fog, ha igen, azóta több alkalommal én vásároltam be neki. Önkénteskedni is szoktam, ha másnak segíthetek a tőlem telhető módon, akkor nekem is sokkal szebb napom,
Jobb kedvem lesz. Abszolút el tudom fogadni, ha valaki velem ellentétesen/máshogy gondolkodik, legyen szó bármilyen kérdésről, nincs nálam a bölcsek köve:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 13:09:04

@Alice from madness: Akkor kapjátok gyorsan össze magad, mert most van rá igény úgy tűnik. Lehet húsvétkor is mikulást árulni, csak hát...

Kosztarika 2020.12.18. 13:14:32

@Bo(a)rder Gamer:
Jó ez itt. Ne irigyeljük az élvezetet másoktól. ;)))
Kíváncsi lennék, hányan vannak, akik úgymond! csak olvasnak és közülük hányan, akik csak azért, hogy minket és az offjainkat olvassák. Mert rendkívül viccesek, cukik, intelligensek stb stb vagyunk. ;) :D

2020.12.18. 13:14:55

@Bo(a)rder Gamer:
Btw volna egy rakat lehetoseg ra ha valodi igeny lenne, pl a skype csoporttol kezdve (hasrautottem es ezt mondtam mert nekem pl azon fut csak arra dedikalt mailcimem)

Kosztarika 2020.12.18. 13:16:22

@Alice from madness: én is csináltam egy mail címet, csak ide, anno. Torro Jenő :DDDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 13:17:57

@Kosztarika: Szerintem sokan. Én is így tettem egy ideig, aztán gondoltam szórakoztatóbb, ha be is szállok :). Nektek persze nem biztos...

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 13:19:18

Egyébiránt a fenti képeken Virdzsi és Vivi nem a laccsolásélt nevetik ki a munkafölügyelő bát? Már a műsorban is úgy tűnt, hogy mintha azon kuncognának. (Van még valakinek kedve kuncogni? Amikol a balátom nevét kimondom: Fikusz... Kukisz!) Micsoda dolog ez, kérem!

2020.12.18. 13:19:19

@Kosztarika:
En anno meg chatre jarashoz csinaltam, aztan lett hozza egy skype mert volt ra igeny. A skype meg megmaradt mert azota is hasznalatban van, de a mailcimet soha semmi mashoz nem hasznaltam.

2020.12.18. 13:28:07

@Bo(a)rder Gamer:
Csak belekezdtem a Tajtekos napokba, az elso 4 percet vegigmosolyogtam. Meg a vegen megtartom. Van benne annyi keptelenseg mint Csodaorszagban :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 13:35:18

@Nátha ellen bálna: a laccsoló embelek nevében kikélek magamnak bálmiféle kuncogást!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 13:40:36

@Alice from madness: A filmben vagy csak szétestetek? :)

2020.12.18. 13:41:59

@Nátha ellen bálna:
Na jolvanmar. A filmbe egyelore, mondjuk ha nagyon nekifekszem a konyvet is bedaralhatnam a hetvegen, valamikor vsz be is fogom :)
Most olvasni a Kifurkeszhetetlent kezdtem el tegnap ejjel, ami lehasag, mert mar elkezdtem korabban az "Almodnak-e az androidok elektronikus baranyokkal " cimu muvet :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 13:42:00

Na adok enni a dolgozóknak, aztán jövök vissza. Ezt vegyétek fenyegetésnek :)

Kosztarika 2020.12.18. 13:42:04

@Nátha ellen bálna: olyan nőnek udvarolsz, akinek a nevét sem tudod??? :DDDD

2020.12.18. 13:42:34

@Bo(a)rder Gamer:
A filmben. Egyben vagyunk ma, jol keltunk :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.18. 13:48:30

@Alice from madness: én a terrort olvasom! 4 paplan alatt, mert nagyon fázom közben

hereverő heverő 2020.12.18. 13:50:15

Lónapot. Nem létezik, hogy visszaolvassak 800 kommentet

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 13:50:17

@Kosztarika: Most már tudom a nevét, nem? Ne böszmíccsé föl, mert qrva világ lesz!

hereverő heverő 2020.12.18. 13:52:55

@Nátha ellen bálna: ha de jó hogy előkerültél. Küldök neked mailt

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 13:53:01

@Alice from madness: Ismerem ezt az érzést, jelenleg három könyvet olvasok, és közben rendeltem egy negyediket. Plusz a polgári jog.

Kosztarika 2020.12.18. 13:54:23

@Nátha ellen bálna:
Hát az enyémet tudod-e, tesa? ;)

hereverő heverő 2020.12.18. 13:55:08

@Kosztarika: óóó koszkarika? persze hogy tudjuk.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 13:55:15

@Hedo a nokedli szaggató: Más dolgozik ezerrel, megszakadunk itt a munkában, erre te meg paplanok alatt olvasgatsz??

2020.12.18. 13:56:10

@Nátha ellen bálna:
Nekem most csak betarazva van, szegyenlem is magam, nem szokasom az ilyesmi. Altalaban egyszerre egy konyv fut es utana jon a kovi.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 13:57:14

@Kosztarika: Nem tudom, mert inkognitóban vagy.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 13:58:34

Napsütéses jónapot mindenkinek! Ja nincs is napsütés. Nem olvasok vissza ennyi kommentet, így nem vagyok képbe, de mindenhez hozzászólok

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 14:00:59

@Kosztarika: udvarol? ud va rol? ha eztet meglássa, biztos kitér a hitéből!

hereverő heverő 2020.12.18. 14:02:06

@ppupu: Mennyi egy töketlen fecske repülési sebessége?

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 14:03:13

@Alice from madness: Lehet, hogy én is leteszek kettőt, és megyek sorban. Pokol Bélától tolom az "Európa végnapjait", Sebeők János barátunktól "A lázadó Bioszférát", és Elizabeth Kolberttől "A hatodik kihalást". Közben pediglen úton van Pokol prof tavalyelőtti könyve, "A mesterséges intelligencia társadalma".

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:03:44

@hereverő heverő: Attól függ, afrikai vagy európai fecskéé.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 14:04:35

@úgymond olvasó mmkk: Mán megláttam. Majd fogok udvarolni, de most nem az udvaron vagyok.

2020.12.18. 14:04:54

@Nátha ellen bálna:
Csupa konnyed olvasmanynak tunik :)
Nekem regenyek vannak most, meg Musk oneletrajza meg egyeb szakkonyvek. Nekem sose ment a parhuzamos olvasas, mindig egyszerre egy.

Kosztarika 2020.12.18. 14:07:19

@hereverő heverő:
Tanulják má meg óvasni, te.. te.. te gyász. :D

@Nátha ellen bálna:

Egyszer volt, hol nem volt, ezer éve egy Survivor, vagy Éden hotel Costa Rica-n és engem már akkor itt evett a fene. Onnan a név. :)

Kosztarika 2020.12.18. 14:10:15

@hereverő heverő:
Kérdezd Alekoszt, ő tolta fecskében.

hereverő heverő 2020.12.18. 14:12:31

@Kosztarika: ááá, alekoszt akkor sem ha kergetnek. A feleséget keresős műsorral elásta magát nálam, bár biztos, hog ynem csak az ő sara volt

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:12:37

@Alice from madness: Én alapból csak sci-fit olvasok. Amíg volt értelme gyűjtöttem a magyarul megjelenő sci-fi könyveket folyóiratokat. A sci-fi közé ékelődik más műfaj néha. Múltkor egymás után elolvastam vagy 6 Ulickaja könyvet, ilyet ne csináljatok, tutira mély depresszióba süllyedtek tőle.
Szóltam előre, hogy mindenhez hozzá fogok szólni :)))

Kosztarika 2020.12.18. 14:15:06

@hereverő heverő:
És hogy levelet írt kim Dzsong Un- nak, az smafu?? Ki tesz ilyet önszántából? Pisztollyal a homlokomnál se.

hereverő heverő 2020.12.18. 14:15:42

@Alice from madness: és @Nátha ellen bálna: Én most James Burke tudáshálóját fogom olvasni, aztán már be van tárazva Barabási-Alberttól a Villanások (újraolvasni) és talán még egy kis Hemingway is sokadszorra (Akiért a harang szól)

hereverő heverő 2020.12.18. 14:17:00

@ppupu: Ulickaja az egyik kedvencem, a másik a Sztrugackij fivérek, harmadik pedig Frederik Pohl

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 14:17:21

én az államvizsga tételeimet olvasom.. azért maradhatok?

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:18:53

@úgymond olvasó mmkk: Maradj, attól is csak depressziós lesz az ember :))

2020.12.18. 14:19:03

@ppupu:
Nalam iden King es Joe Hill volt tobbsegben, meg Pelevin.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 14:19:54

@úgymond olvasó mmkk: Tökös Pogány csávó vagyok, aki nem tér ki a hitéből egy komment hatására! Majd ha ennyi idős lesz a kisleány, megérti, hogy nem köll mindig ugrálni meg kapkodni.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 14:21:02

@úgymond olvasó mmkk: A mai államvizsga tételemet én mán megtanultam.

2020.12.18. 14:21:37

Nalam iden alapvetoen Joe Hill es King volt meg Pelevin. Ezeken kivul meg elszortan mas jellegu konyvek. Most neztem Moly-on hogy lassan 11000 oldalnal jarok iden :D de valoszinu mar nem bovul...majd a januari szabi alatt

2020.12.18. 14:22:21

Aha es ketszer leirtam ugyanazt mert a blogmotor nem adta be a hsz-om

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 14:23:18

@Nátha ellen bálna: mán megint előjött belőled az aggastyán.

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:24:36

@hereverő heverő: ajánlanál mindegyiktől egyet amivel érdemes kezdeni?

hereverő heverő 2020.12.18. 14:25:06

@ppupu: Őt nem ismerem, pedig nagy scifi fogyasztó-rajongó vagyok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:28:02

@hereverő heverő: Ulickaját én is szeretem, bár mint írta őt óvatosan kell olvasni, kis dózisokban.
Sztrugackijékat én annyira nem szeretem, bár klasszikusok. Pohl igen ő nagyon jó.
@Alice from madness: Kingnek talán egy vagy két könyve van ami tetszik, Hill-t még nem olvastam. Pelevint nem szeretem, nem tudom, hogy miért, de szerintem kicsit túl hájpolják

hereverő heverő 2020.12.18. 14:29:25

@Cérnahuszár a naív: Kezdem Pohlal, az Aátjáró vagy Túl a kék eseményhorizonton. Sztrugackijéktól a Nyugtalanság.
Ulickaja nem scifi, tőle a Mesék állatokról és emberekről

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:30:34

@hereverő heverő: Ne viccelj, az egyik, ha nem a legjobb mai orosz nyelvű sci-fi író.

moly.hu/alkotok/szergej-lukjanyenko

hereverő heverő 2020.12.18. 14:31:11

@Cérnahuszár a naív: Ja, és Sztrugackijék írták a Piknik az árokparton-t is azt is ajánlom. Ebből a novellából készült a Stalker.

Kosztarika 2020.12.18. 14:32:24

Mikor van időtök ennyit olvasni? Nekem legalább 2 tucatnyi restanciám van.
Örülök, hogy az off kivételesen normális téma. :)

hereverő heverő 2020.12.18. 14:33:20

@ppupu: Hallottam már a nevét, de még nem olvastam. De ha íly jó szívvel ajánlod, akkor hamarost utána is túrok a neten. Spasivo!

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:33:23

@hereverő heverő: köszi, ez az átjáró ez 6 kötetes?

hereverő heverő 2020.12.18. 14:35:20

@Kosztarika: Mert mi nem a hülye valóvilágot nézzük, mint egyesek. Mi művelődünk, ahelyett hogy az agyunkat kínoznánk ezzel a szarral. Nekünk TVnk sincsen, de azon is csak a Mezzo megy és annak is háttal ülünk.
És közben olvasunk.

apropó, neked nincs meg a Sármány és szeletem mexikói szappanopera 38. évfolyama DVD-n?

hereverő heverő 2020.12.18. 14:36:02

@Cérnahuszár a naív: igen és nem. Egy regényfolyam, de mindegyik külön is megállja a helyét.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 14:36:24

Asimovot kihagytátok, feleim.

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:36:37

@Kosztarika: nekem most lesz időm, holnap utazik a kölök 2 hétre szabad vagyok :D
nagy fetrengés lesz és csokimikulás evés

2020.12.18. 14:37:38

@ppupu:
Pelevin nemtudom mennyire hajpolt, nekem ajanlottak ugy 15 eve es azota szeretem, bar vannak nemszeretem konyvei is, viszont az iPhuck10-et kifejezetten nagyon imadtam.
Kingnel szinten vannak jobb, rosszabb konyvek, iden az Intezet nagyon tetszett,a fiaval a Csipkerozsikak is. Regiekbol a Haz a toparton, Lisey tortenete, Ragyogas tok jo, a Bilincsbent a felenel felreraktam.
Hill meg hasonlit Kinghez, de nem spoilerezek, aki meg nem tudja a titkat annak hagyom, hogy maga fedezze fel :) de neki minden konyve tetszett.

@Kosztarika:
En mondjuk betegesen gyorsan olvasok, ha nincs dolgom, mondjuk hetvege van, akkor 500-600 oldalt letolok 1-2 nap alatt.

hereverő heverő 2020.12.18. 14:37:55

@Kosztarika: komolyan: Én hétvégén szoktam volt olvasni, amikor már a takarítással meg minden egyébb szarral végeztem itthon. Illetve esténként, ha nem ragad le a szemem - de akkor néha hajnalig, és akkor másnap szopóágon vagyok

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:38:16

@úgymond olvasó mmkk: azt melóben hallgattam hangoskönyvben, mély bánatomra a birodalom nincs meg hangoskönyvben. Ha valaki tudja szóljon, jó volt újra foglalkozni vele, kamaszkoromban hallgattam. Már eléggé ki vagyok fogyva a hangoskönyvekből sajnos

2020.12.18. 14:40:41

Ja es idei egyik kedvenc konyvelmenyem az Anubisz kapui volt, sci-fi fantasy, az irot nem jegyeztem meg.
Amugy a borzongason kivul a fantasyt is nagyon szeretem, tavaly Robin Hobbtol az Orgyilkos sorozat volt a nagy elmeny :)

2020.12.18. 14:41:36

@hereverő heverő:
Aha, ejfel utan "csak meg egy fejezet", es hopp mar hajnali 3 van

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:41:36

@úgymond olvasó mmkk: Asimov alapértelmezés. Őt nem lehet kihagyni, Ő egyszerűen csak van.

hereverő heverő 2020.12.18. 14:42:25

@úgymond olvasó mmkk: Asimov alap. Mint ahogy Lem is.

@Cérnahuszár a naív: A birodalom az az alapítvány lenne? Mert akkor könyvben van meg mind

hereverő heverő 2020.12.18. 14:46:24

@Alice from madness: pont így. A 600 oldal az nálam 10 óra, a Katedrális és a Tűzoszlop megvolt 3 nap alatt de akkor nem sokat szólhattak hozzám

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 14:46:31

@hereverő heverő: tőled tanultam asimovot.. lehet este megint elolvasom a Leszáll az éjt :)

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:46:37

@hereverő heverő: a második kötet az alapítvány és birodaloömra gondoltam csak pongyola vagyok
nekem hangosban kellene, e-könyvben nem gond, bár lehet most azt csinálom h úgy elolvasom, és a következőt meg jegelem ha újra melózni kell.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:47:49

@hereverő heverő:
Alapítvány
Alapítvány és a Birodalom
Második alapítvány

Ezzel indult annak idején a dolog. Alapítvány trilógia

2020.12.18. 14:48:56

@hereverő heverő:
Jajaja, se lat, se hall, mindenkihagyjonbeken, sztoriban vagyok :)
En meg ilyen pontosan nem mertem le :D

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:50:51

@ppupu: ottv szorgoskodok épp :D minden megvan amit ajánlottatok, csak a mesék az állatokról nincs

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:52:44

a mobi fájlokkal vagyok még bajban, azt nem nyitja a nyomorult olvasóm

hereverő heverő 2020.12.18. 14:54:41

@Cérnahuszár a naív: Mert elbasztam, történetek allatokról és emberekről.
Nem tudom, esetleg Justin Cronin szabadulás trilógiáját is megnézheted, hátha. Nem tudok neked mailt küldeni, aszongya érvénytelen karakter a nickben

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 14:54:43

@Cérnahuszár a naív: Calibre letölt, mobi fájlok belelapátol, más formátumba konvertál, majd boldogan használ

Cérnahuszár 2020.12.18. 14:59:05

@ppupu: gőzöm sincs, valamit leszedtem atabletre

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 15:04:30

@Bo(a)rder Gamer: @Alice from madness: Én mondtam a Discord szerót, csak menetközben megint jöttek az új postok, így okafogyottá vált :D

@Kosztarika: én nagyon sokszor csak read onlyban vagyok, és szeretem az offokat is olvasni amikor van rá időm :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 15:05:33

@Cérnahuszár a naív: aszittem valami e-inkes olvasód van. Akkor mondjuk cool reader, az mindent olvas

Cérnahuszár 2020.12.18. 15:06:52

@ppupu: oké, nagyon rég raktam rá, még a tegnapra se szoktam emlékezni, a darabjaimat is mindig úgy hozzák utánam amikor szétesek

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 15:08:25

De, hogy ne csak offoljunk, szerintetek van rá esély, hogy a ma esti öfi ne olyan dögunalom legyen, mint az előző két nap? Mert az elmúlt napokat csak az itteni szexció volt érdekes, ami a Vellában ment az nem nagyon. Vontatott az egész...

2020.12.18. 15:09:17

@Cérnahuszár a naív:
Vagy ReadEra. De a cool reader is fennvan nekem is :)

2020.12.18. 15:10:10

@Post Modern Prometheus:
Hahh. Hova vissza nem mesz :D discordot nem ismerem

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 15:14:31

@Post Modern Prometheus: Igazából, amíg Isten keze (itt: admin, ) nem mozdul, vagy a többség nem bánja az off-ot (engem nem zavar, ez sem), addig nekem jó itt :) Új posztcsi nincs, a lakókban nincs több, mit csináljunk? :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 15:16:03

@ppupu: Nem tudom, kicsi az esély rá. Meddig tart a munkahét, nem tudjátok? Ha egy műszak 3 óra, akkor egy munkahét nem lehet több három napnál.

hereverő heverő 2020.12.18. 15:19:23

@Post Modern Prometheus: pedig lehetnél aktívabb is, mert mi is szeretjük olvasni az offokat. Írni is

hereverő heverő 2020.12.18. 15:21:38

@ppupu: semmi esély. Nem az ápoltakkal van a baj hanem a szerkikkel. A gilisztáinkból többet is ki lehetne hozni de kurvára magukra lettek hagyva. Nesztek parasztok, éljetek, itt a dögunalomban

hereverő heverő 2020.12.18. 15:32:20

@Bo(a)rder Gamer: 5 nap szokott lenni, sztem a mai az utolsó

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 15:35:23

@Alice from madness: Kingtől nekem fura módon a Ragyogás volt az amit nem bírtam, Talizmán után rettentő unalmas volt, még a 200. oldalnál is, pedig nála rendszerint akkor indulnak be a történetek, de a Carriet, Mobilt, Rémkoppantókat, Azt [azt 2x is], A Colorádó-i kölyköt és a Setét Tornyokat is [mondjuk még az 5. kötetet be kéne fejeznem már :'D] nagyon szerettem, de a novellái közül amit bárkinek nagyon szívesen ajánlok, az az N., nem tudom hányszor olvastam már el azt tőle, de jobb, mint bármelyik sessionöm volt valaha a pszichiáteremmel. :D Ja igen, a Liseyt is szerettem, és biztos hagytam még ki tőle valamit amit olvastam. Amúgy Poet szeretem még nagyon. Középiskolában kettőjükkel vittem a sírba a magyartanárunkat, minden szünetben olvastam, így értelemszerűen a padomon maradt kirakva az aktuális könyv, én meg első padban ültem, ő meg minden alkalommal óra elején vagy végén megállt a padomnál, ha új könyvet látott kirakva, és minden alkalommal elborzadt, megrázta a fejét és már futott is a cigije után. :D
Mostanában viszont borzasztó lemaradásokban vagyok ami az olvasást illeti. Elkezdtem angolul a Pottereket, de mióta nem megyünk sehova [leginkább tömegközlekedés közben szeretek, szoktam olvasni] azóta egy oldalt nem olvastam, csak ipaden, de ott meg a JoJo's Bizarre Adventuret, ha már lassan [most biztos méglassabban] jön majd a következő évad. Viszont az Álmodnak-e...-t szerettem nagyon, ha nem olvasom el a könyvet, a filmet se szeretem meg. Előbb láttam a Szárnyas fejvadászt, minthogy olvastam volna a könyvet, de valahogy nem akart összeállni a történet a filmből, így el kellett olvasnom, és egy oldalát se bántam meg. :D
Meg adós vagyok még az utolsónak beszerzett - és ezzel a régi gyűjteményt teljessé tevő X-akták könyv elolvasásával is. De ezzel már hosszú évek óta, pedig nem volt könnyű megszerezni, antikváriumokban kellett előjegyeznem rá, és még így is évek volt, mire az egyik be tudta szerezni.

Brazen01 2020.12.18. 15:37:03

Szeretem a skandináv krimiket, különösen Mankell és Nesbø műveit. De Stieg Larsson örök klasszikus. Sci-fi? Asimov, Heinlein, Bradbury.

ppupu #Fantom for President 2020.12.18. 15:39:06

@hereverő heverő: Nekem ez az egész úgy tűnik mintha az összes vontkozó suliból összeszedték volna a bukott nebulókat, kijelölték őket, hogy na fijam te leszel a szerki1, szerki2, stb... No nézzük csak maga az Elte picológia szakról bukott ki? Akkor maga lesz a picológus... és így tovább.
Majd a nebulók ülnek a színfalak mögött, kávéznak, cigiznek, nyomkodjájk a telójukat és egyszer csak huuu ba meg ! Itt vannak az ápoltak is. Na lapozzuk csak fel a formátum kézikönyvét mit is kéne nekik ilyenkor csinálni ? Ohhh bakker munkahét. -Az meg mi a f@sz?- gondolja magában az aktuális szerki, hiszen még ő sem dógozott sohasem. Az összefoglalók hasonló módon készülnek. És lehet, hangsúlyozom lehet, hogy Anikó, PP meg Hasé Ármányadó nélkül még ennyi sem lenne. Hiszen ők már legalább láttak ilyen műsort közelről.
Közben az RTL II-n meg vakarják a fejüket, hogy nincs meg a nézettség, nincs meg a nézettség. Asztán megnézik a licenszdíjakat meg a költségeket, összevetik a reklámbevételekkel és lőőőn, nullszaldós az egész. Akkor jó ez így hagyjuk így a picsába! Ha felvennénk legalább egy hozzáértőt egyből veszteségbe csúszna a dolog. Jó lesz ez a parasztoknak!

hereverő heverő 2020.12.18. 15:39:52

@Post Modern Prometheus: King nekem azért nem kedvenc mert kiszámítható. Mestere a feszültségkeltésnek, de a könyv felére már mindent tudsz. Ennek legjobb példája a Christine

Brazen01 2020.12.18. 15:40:29

Persze Csáth Géza (Brenner József) és Edgar Allan Poe nagy favorit. Horrorban Barker és Lovecraft. King és Dean R. Koontz...vannak kiemelkedő és gyengébb műveik.

2020.12.18. 15:42:57

@hereverő heverő:
King olyan mint sorikban az AHS, az elejen hosszan leir, utana mikor a feszko a tetopontra kerul elkezd levezetni es mindig happy end. De en mondjuk ezert szeretem.

hereverő heverő 2020.12.18. 15:43:11

@Brazen01: Nekem Simon Stalenhag könyvei piszokul tetszenek, bár nincs meg egy se

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 15:45:15

@Alice from madness: Hová nem? :D De amúgy számomra Discord > bármi más. Le se kell tölteni ha az ember nem akarja, simán fut bármelyik böngészőből is. [Meg ugyan olyan jól meg ios és android dolgokon is.] Haverokkal végtelen gamelésekre használjuk, meg most ott filmezünk közösen is, ha már máshogy nem megy, nem csak a vírus, de a fizikai távolság miatt is. Vagy csak simán ha valaki beszélgetős kedvében van, felmegy az egyik voice chat szobába és általában van aki becsatlakozzon hozzá. De a txt alapú szobák is jól működnek, meg a rang-rendszer is hibátlan, ha sikerül jól beállítanom. :D
Mikor márciusban el lettünk küldve home officeba, pár munkatárssal inkább ott beszélgettünk munkaidőben, és nem a melós teamsen, csináltam külön szobákat meg rangot ehhez és tök jól megfért a haverokkal használtak mellett, mert mindenki csak azt látta, amihez jogosultsága volt. :D

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 15:46:53

@Bo(a)rder Gamer: Ezért nem is léptem én se a dologban, mert engem nem zavar az off, többynire amúgy is csak olvasom, és off meg nem is lenne, ha 3 mondatnál több tartalom lenne az öfikben :D

Cérnahuszár 2020.12.18. 15:49:45

megkaptam a kariajándékomat a kölöktől, ráraktam a fára XD

kepkuldes.com/images/782398811e15d6367f85b053ff9aaf08.jpg

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 15:49:48

@hereverő heverő: Ha épp olyan témáról megy az off, szívesen beszállok én is, de ha épp nem értek hozzá, akkor is szívesen olvasom amiről beszéltek.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 15:55:24

@hereverő heverő: annyira nem sikerült szórakoztatóra csinálniuk, szóval jöhetne valami újabb próbálkozás.

2020.12.18. 15:57:30

@Post Modern Prometheus:
En is a betegebb konyveket szeretem a fantasy mellett :D
Az istener nem talalom volt egy konyvem aminek se a cimet se a szerzojet nemtudom de mar ugy indul hogy a csavo megtalalja a ket kutyajuk fejet egy ajandekdobozban mikor reggel felkel es O nyirta ki oket. Es ez csak a felvezetes :D

Most jutott eszembe hogy az elmult evekben a 4 majom gyilkos konyvsorit is nagyon szerettem es a John Cleaver konyvsorit is nagyon szerettem.

hereverő heverő 2020.12.18. 16:02:07

@Bo(a)rder Gamer: hát nem, mondhatni szar lett. Fuck off RTL.

2020.12.18. 16:02:14

@Alice from madness:
Es a szoismetlest is nagyon szeretem

hereverő heverő 2020.12.18. 16:03:24

@Alice from madness: copypaste a barátunk.a barátunk.a barátunk

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 16:04:04

@ppupu: Nekem is sokszor [mindig] az az érzésem, hogy gyakornokok ülnek a vezérlőben és egy olyan sincs köztük, akár produceri beosztásban, aki azért érti és tudja is, hogy minek kéne történnie. Vagy legalább sejti, hogy mi kell/kéne a nézőknek.

@hereverő heverő: Az nekem pont kimaradt. Én tőle a történet a történetben részeket szeretem, pl az Aznál is, amikor elkezdi a város történetét úgy az 800. oldal környékén, és pár száz oldalon keresztül viszi, már belekényelmesedik az ember, majd hopp, visszaránt az eredeti történetbe és hirtelen azt sem tudod hol vagy. Meg amik miatt még nagyon szeretem, az a szereplői jellemei, meg a tény, hogy borzasztó esendőek és nem hősöket gyárt, hanem kivétel nélkül az összes karakterében van valami olyan mérhetetlen gyarlóság, amitől már-már lemászik az oldalról és megjelenik előtted. Na meg a nem elhanyagolgató Derry-univerzum. Megint csak az Az végén nagyon bírtam, hogy visszautalt a Rémkoppantók vége-felé történtekre egy negyed mondattal, ami csak akkor tűnik fel, ha olvastad előtte azt is. Leginkább ezek miatt az "apróságok" miatt kedvelem, nem a horror faktor miatt.

@Brazen01: Lovecraft még várólistás nálam, de egyszer jó lenne már eljutni hozzá is. :D

@Alice from madness: Ez tetszik, ha majd eszedbe jut esetleg, jöhet a címe, felírom a többi közé. Amiket még szerettem olvasni, de anno nem nagyon volt belőle sok, talán csak 1-1 kis könyvecske, az a sorozatgyilkosokról szóló, zanzásított életrajzi könyv, amiben benne voltak a legismertebb elkövetők és a híres-hírhedt eseteik. [Igen a Discovery ID-n futó Hátborzongató gyilkosságokat is függtem, meg Dr G.-t a kórboncnok nőt is :D]

2020.12.18. 16:11:26

@Post Modern Prometheus:
A vilag legbrutalisabb sorozatgyilkosai, pl?

MmeChauchat 2020.12.18. 16:11:29

@ppupu: vájjá, lehet azokat szedték össze, akiknek nem sikerült a felvételije

2020.12.18. 16:13:28

@Post Modern Prometheus:
Ha bejonnek a sorozatgyilkosok es erdekel a pszichopata tema is, akkor a Sikeres es bolcs pszichopatak is nagyon jo konyv.

hereverő heverő 2020.12.18. 16:21:07

@Post Modern Prometheus: No azért rengeteg Kinget olvastam azért, első volt a Cujo és attól nagyon rákattantam. A Ragyogás is tetszett, aztán ahogy faltam úgy lett kiszámíthatóbb. Azért nem egy Leslie L Lawrence :D

2020.12.18. 16:25:52

@hereverő heverő:
Az allatos konyveit nem vagyok hajlando elolvasni :D

Gia 2020.12.18. 16:27:17

@hereverő heverő: A korai Leslie könyvek tök jók voltak.Aztán megöregedett az íróka és most se eleje,se vége,se értelme a könyveinek.Javítok,az első pár kötet sem volt jó,aztán belejött.Most meg már kiment.

hereverő heverő 2020.12.18. 16:32:30

@Gia: :DDDDD Sindzse szeme a minta, aztán .. na jó, időtöltésnek és könnyed kikapcsolódásnak viszont jó. De annyira egyforma mind.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 16:37:32

@hereverő heverő: Yep. Most majd a sulihétbe vetjük a bizalmunkat, de...
King nekem is nagy kedvenc volt egy időben a fentebb elmondottak miatt: karakter(építés), lassú történetfolyam stb. És nálam is a Cujoval kezdődött. :), és valóban egy idő után kiszámíthatóvá vált, de mondjuk nem bántam. Robin Cook feeling.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 16:38:21

@Alice from madness: Pill, csak még nem értem a Hogyvoltod végére. :)

Cérnahuszár 2020.12.18. 16:40:35

@hereverő heverő: aha, a 4 könyv után már feltűnik és tudod hogy ugyanazzal a sémával írja

küldtem üzit, javítani nem sikerült az emilt

hereverő heverő 2020.12.18. 16:44:18

Még a scifi témához, Kim Stanley Robinson bármi. Eddig gondolkoztam a nevén és nem jutott eszembe úgyhogy előtúrtam egy könyvét a polcról :)

Gia 2020.12.18. 16:48:51

@hereverő heverő: Nekem a kéz a sziklán a best.De egy csomó jó van és nem egyformák.

HufnágelSteve 2020.12.18. 16:49:37

@ppupu: Ha sci-fi, akkor sokan kimaradtak a jobbak közül is. A.E.van Vogt(Az Űrfelderítő fedélzetén); Douglas Adams(Galaxis útikalauz és folytatásai); Larry Niven (Álompark; Gyűrűvilág); Joe Haldeman (Örök háború); Damon Knigt fanyar humorú novellái; sőt ha már az "Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?" mű említve lett, akkor a szerzője Philip K. Dick (Az ember a Fellegvárban; Ubik; A halál útvesztője, stb), valamint ha az oroszokat is emlegettük a Sztrugackijék ötletét továbbvivő Stalker könyvek (több szerző), Jefremov (A borotva éle), vagy a mostaniak közül Lukjanyenko (Őrség,-sorozat; Kirill-sorozat) és nem orosz, hanem ukrán Marina és Szerhij Gyacsenko (Alekszandra és a teremtés növendékei; Arszen és a játék hatalma) is nagyon jók és olvasmányosak.

Gia 2020.12.18. 16:52:41

Kingtől meg a Langolierek tetszett talán a legjobban.A tortúra is tőle származik,ugye?Azzal csak film formájában találkoztam.Az offért most van aki azt gondolja,hogy "Sorvadj el". :-)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 16:58:14

@Gia: Igen, a Tortúra is az övé.

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 17:00:26

@Alice from madness: Talán ez: moly.hu/konyvek/steven-taylor-megdobbento-sorozatgyilkossagok volt az, de mérget nem vennék rá. Na, akkor ezt adom is hozzá a listámhoz, egyébként tényleg érdekel a téma, mind a komoly, mind a komolytalan része is [bár a Dexter sorozatot sosem tudtam megkedvelni].

@hereverő heverő: Jó, de ez szerintem zenével is hasonlóan van, mármint X együttes Y zsánerben játszik, akkor azért nehezen okoz meglepetést úgy a Z. albumával, ha csak nem vált zsánert, van jön be egy szubzsáner a képbe. [Bár igazából ezzel most tök ugyanazt mondtam el, gz magamnak :'D.] Viszont LLL-t még nem olvastam, bár kaptam már ajándékba általa írt könyvet, még nem álltam neki, úgyhogy nincs viszonyítási alapom ezzel kapcsolatban. @Bo(a)rder Gamer: Ugyan barátom anno nagy kedvence volt a Cujo meg a Bilincsben is, de én még mindig nem olvastam őket.

Megannyi elolvasni való könyv, megnézni való film/sorozat és végigjátszásra váró játék van, de oly' kevés idő. :D [,,Az idő nem fontos, csak az élet számít."]

HufnágelSteve 2020.12.18. 17:01:49

Ha már off-ban vagyunk és mégis ilyen trasht nézünk, akkor kicsit visszacsatolós fél-off (ha van olyan), kihagytam Cory Doctorow: Kis testvér (a cím is Orwell 1984-re utaló) művét. Hátha valaki kirohan és itt csinál egy kis balhét ;)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 17:03:16

@Post Modern Prometheus: A Bilincsben nekem is nagy kedvenc ... és a könyv is jó :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 17:05:44

@Post Modern Prometheus: A Dexter szerintem nem volt rossz (legalábbis az ötlet, történetvezetés, karakterek), nekem egy-két évad erejéig működött, de aztán beleesett a tipikus sorozathibákba.

2020.12.18. 17:06:26

@Post Modern Prometheus:
Ohhhh igeeeen.
Tul sok kony, tul sok sori, es nekem mondjuk csak egy jatek, de oly keves ido :D

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 17:19:26

@HufnágelSteve: Ha már Doctorow: egyetemen dramaturgia órán folymatosan a Ragtimeból kaptunk idézeteket, jeleneteket. Minden tanárunknak volt valami becsípődése, ez Gárdosé volt, Bereményi bá' meg folyamatosan Kramer vs Kramerből, Szarvasvadászból és a Casablancából idézgetett meg példálózott forgatókönyvíráson, de már olyan szinten tolta az öreg, hogy elkezdtük strigulázni őket. :D [Ha már úgyis ennyire offba mentünk. :D]

@Bo(a)rder Gamer: Az a bajom a Bilincsbennel, hogy már a szinopszistól rámtör a pánikroham, bár valószínűleg pont ettől jó a történet. :D
Dexterrel csak annyi volt a bajom, hogy amikor elkezdődött a sorozat, én pont akkor függtem az igazi sorozatgyilkosokat [elég bizarrul hangzik, de hát na :D] és valahogy sehogy sem csekkolt ki nálam a dolog, pedig sokan pont ezért ajánlották, hogy nekem biztos tetszeni fog a sorozat, de kb 3 rész után kaszáltam.

@Alice from madness: Az a baj, hogy játékból is évről-évre egyre több van, és valahogy nem akar csökkenni egyik várólistám sem, pedig igyekszik az ember. És mindezek mellett a kis miniatűrök sem festik ám ki magukat, mert lusta dögök. :D

HufnágelSteve 2020.12.18. 17:25:39

@Post Modern Prometheus: Doctorow-ként valóban ő az ismertebb, öregebb és díjazottabb, de nem sci-fi vonalon. Amúgy szerintem a "bentlakó ápoltak"-nál nem a Ragtime, hanem egy másik műve a sűrűbben emlegetett, a Billy Bathgate ;)

2020.12.18. 17:31:00

@Post Modern Prometheus:
Pedig legalabb ok megtehetnenek ennyit.
Sorozatgyilkos fuggoseg nem para, nekem is megvan ugy kisiskolas korom ota, apam rendors volt es hat nem tettek el a Zsarumagazint mikor megtanultam olvasni aztan jottek a konyvek is. Egyik nyaram a pszichopatak buvoleteben telt el :D

2020.12.18. 17:34:03

@Post Modern Prometheus:
Ja a Bilincsbenhez annyit, hogy en kb a feleig olvastam, nekem nagyon vontatott, eletemben csak az Egri csillagokat hagytam felbe altalanosban, a Bilincsben-t es az Amerikai pszicho-t, utobbit abbol az okbol hogy nekem vegtelenul primitiv a foszereplo.

Huuuuu majdnem kihagytam a felsorolasombol Anne Rice Vampirkronikak es a A Mayfair-boszorkányok élete sorozatait.

2020.12.18. 17:35:49

@Bo(a)rder Gamer:
Kihagyom ezt a ziccert mert annyira direkt, hogy meltosagon aluli :D

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 17:37:05

@Post Modern Prometheus: Akkor ezek tetszeni fognak, tesa:

John Douglas - Mark Olshaker: Sorozatgyilkosok

John Douglas - Mark Olshaker: Utazás a sötétség mélyére

2020.12.18. 17:38:30

@Nátha ellen bálna:
Ezeket en is begyujtom, koszi

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 17:39:31

@Bo(a)rder Gamer: A Hannibal sorozatot láttad? Három évad.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 17:41:47

@Alice from madness: És ezek valósak. Ha fiktív, akkor nyilván Amerikai Psycho, illetve létezik könyvben a Született gyilkosok film eredeti, Tarantino-féle forgatókönyve, nagyon jó az is.

HufnágelSteve 2020.12.18. 17:42:38

@Alice from madness: Ez is ziccer, de rákérdezek: Csak egy nyarad? Azóta esetleg te is az "erő sötét oldalát" választottad?

hereverő heverő 2020.12.18. 17:44:44

@Post Modern Prometheus: a zene sztem más, mert pont azért szereted azt az együttest mert azt a zsánert játssza, és esetleg nem is tetszene ha változnának. Nálam eklatáns példa erre az U2, Joshua Tree-t imádtam, Zooropa után pedig felejtős lett.
Könyvben azért mindig újat vár az ember, nem ugyanazt a panelekből épült történetet.

Kosztarika 2020.12.18. 17:46:56

Megjöttem, visszaolvastam, szemezgettem. Van pár ajánlat, ami felkeltette az érdeklődésemet, van pár, amit már olvastam. Köszi

2020.12.18. 17:48:18

@Nátha ellen bálna:
Basszus....hat ebbol van a Mindhunter, ezt olvastam mar :(

2020.12.18. 17:49:30

@Nátha ellen bálna:
Az Amerikai psychot hagytam felbe. Az nekem annyira nemtudom. Primitiv.

HufnágelSteve 2020.12.18. 17:50:22

@Alice from madness: Ezek szerint egypártrendszerre kellene gondolnunk, nem egy rendszeres terápiára.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 17:51:13

Ja, és magyar horror irodalom is van ám! Nézzétek meg Veres Attilát (Éjféli iskolák, Odakint sötétebb).

Jómagam nemrég szereztem be Lovecraft összes műveit, három kötet, de azoknak az olvasása még odébb van. Illetve sikerült megtalálnom kamaszkorom egyik horrorját, Richard Laymontól a Vidámparkot.

Sőt, női horroríró, sorozatgyilok témában: Ania Ahlborn: Vértestvérek. Mit ne mondjak... Kemény. A végén a köszönetnyilvánításban írja az olvasóknak: "Szeretlek benneteket, és továbbra is a legsötétebb helyeken fogok kutakodni a ti szórakoztatásotokra." :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 17:53:51

@Brazen01: nesbo rajta van a mit fogok olvasni jovore listamon.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 17:54:44

@Nátha ellen bálna: a masikkal a kedvenc penteki elfoglaltsagomnak hodolok: elvittem a mamat a teecoba, es azzal a fel szemmel olom az osszes embert, aki az auramba maszik.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 17:56:40

@Nátha ellen bálna: az en hangom nem Mercikeere hasonlit, indulatba gyuvok, oszt szaz oktavval melyebbre is megy az alapnal

2020.12.18. 17:57:15

@Nátha ellen bálna:
Verest iden fedeztem fel, imadtam!!!
Totalisan elbuvoltek a Cellofoidak a novellaskotet meg annyira beteg hogy elvezet :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 17:58:15

@Post Modern Prometheus: Ha az embernek mindennel baja van, akkor nehéz a kedvére tenni...csak viccelek :). A Dexterben nekem inkább a lassúsága tetszett, de pl a 24 c sori meg pont a pörgőssége miatt, meg hogy ugye "realtime"-ban játszódott.

2020.12.18. 18:00:07

@Nátha ellen bálna:
Na a Vertestvereket le is szedtem, lehet el is kezdem ma, a BV vegere mindig magahoz ter az agyam es pentek leven olvashatok reggelig :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:00:46

@Alice from madness: Tudom. :) Mindig megtisztelve érzem magam, ha leereszkedsz ( :)) hozzám és megtisztelsz a véleményeddel, vagy hozzászólásoddal :)
De lökjed tesa, ne kímélj, bírom a kritikát, de nem felejtek :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:01:44

@Nátha ellen bálna: Nem, egyelőre kimaradt, bár a színész nagy kedvenc, uh már csak emiatt is pótolom.

2020.12.18. 18:04:46

@Bo(a)rder Gamer:
Elmult a pillanat es mar soha nem jon vissza.

Szoval a film tetszett, nekem valo vilaga volt, a sztorit normal talalasban biztos nem neztem volna vegig de igy bejott, + elmeny :)

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 18:05:01

@HufnágelSteve: Ja, hogy 2 másik emberről van szó, én kérek elnézést, csak a vezetéknevet néztem :D

@Alice from madness: Ugye?
Akkor ez ilyen családi örökség nálatok? Én csak szimplán anyámmal együtt függtem rá a témára, főleg hála a Sigourney Weaveres Copycatnek és a Discoverynek, azt hiszem :D:D
Kötelezők közül én csak a Kőszívűt, de az Egri is nagyon közel volt hozzá, megszenvedtem minden egyes betűt, pedig akkor is szerettem olvasni már.

@Nátha ellen bálna: Már írom is a többihez, most úgyis úgy alakulnak a dolgok, hogy olvasni elég sok időm lesz, számításaim szerint :DD
Hannibál sorozat nagyon jó volt, az a kaja pornó amit műveltek, az zseniális volt.

Pedig az Amerikai Pszichó is listás nálam, a filmet bírom, pedig Christian Bale nem a kedvencem [ezt félve vallom be amúgy].

@hereverő heverő: Lehet, lehet, bár ha valamit megszokok akkor nem minden eseteben örülök ha változtatnak a sémán. Sokszor az általában rossz irányba megy - számomra.

Amúgy pár nappal ezelőtti posztban, valamelyikőtök említett egy Netflixes sorozatot, meg annak az eredetijét, Reality Z és a Dead Set, na a Netflixesre ráraboltam és megnéztem, aztán majd nézem az eredetit is. Nekem volt egy kis 2004-es Holtak hajnala utóérzetem tőle, de egyébként tetszett, úgyhogy köszi annak aki itt ajánlgatta. :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:07:44

@Alice from madness: Mondtam előre, h nem a sztori a lényeg és örülök ha tetszett.

2020.12.18. 18:09:29

@Post Modern Prometheus:
Brigante volt, en kaptam oket :D en a Dead Set-et ki is oorgettem, az youtube-on fennvan, csak 5 resz. A masikra meg nem mentem ra.
Ja a szuleim teljesen normalisak bar anyamnak van nemi narci beutese...en vagyok ilyen sotetsegfuggo :D

2020.12.18. 18:10:27

@Post Modern Prometheus:
Amugy ha zombis netflix sory akkor nalam a Daybreak vitt mindent :D

2020.12.18. 18:12:08

@Bo(a)rder Gamer:
Hat meg en, azert 2 ora nem keves :D

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:14:01

@Alice from madness: :))

Még sorozatgyilok témában, talán Prometheust is érdekli, de ezek filmek. Filmben ritka, hogy jól fogják meg ezt a témát.

X polgártárs (Citizen X) 1995

My Friend Dahmer (2017)

Az ITV stúdió sorozatgyilkosos minisorozatai, eddig 9 volt, az HBO Go vetíti őket. Például idén jelent meg a Des, vagy ott van a 2011-es Felelős felnőtt (Appropriate Adult)

Az Arany Kesztyű (The Golden Glove) 2019

És egyik kedvencem, Jörg Buttgereit remekműve, amire igazi ritkaságként sikerült szert tennem eredeti dvd-n - az 1993-as Schramm: Into the Mind of a Serial Killer.

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:15:02

@Alice from madness: Elbűvölő éjszakai olvasmány lesz! :D :D

Gia 2020.12.18. 18:16:18

A Stranger Things-et nézi itt valaki?Mindenki el van tőle ájulva,én meg megnéztem 3 részt és semmi hatás. :-/

Post Modern Prometheus 2020.12.18. 18:16:49

@Bo(a)rder Gamer: Ez így van, viszonylag válogatós vagyok. Trónok harcába is az utolsó előtti évad végén szálltam be, addig vezettem a hate traint :D vannak dolgok amikkel kapcsolatban megmakacsolom magam, és már csak azért sem. De a Dexter valahogy nagyon nem gyere be, volt valami a faszi arcával ami rettenetesen ellenszenvessé tette és taszított, úgy meg nehéz megszeretni egy sorozatot, ha a főszereplő nem gyere be.

@Alice from madness: Igen, ő volt az! :D Ja azt láttam, hogy fent van, a Netflixes az 10 rész, ~ 30 perc egy rész, a végére már szinte megtanultam portugálul, bár ez a 3% sorozat nézése közben is így van xdd De most már megnézem majd az eredetit is, kíváncsi vagyok mennyire frame by frame remake. Igen, a Daybreak is jó volt, kellemes csalódás volt, bár semmi elvárásom nem volt, zombissal szinte sosincs. Egyedül a TWD-nél volt, de az más kategória is [volt].

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:18:41

@Bo(a)rder Gamer: Sajátos a hangulata, nagyon nem egy tipikus sorozat. Akinek bejön, annak bejön. Ezt jól megaszontam. :)

2020.12.18. 18:18:44

@Nátha ellen bálna:
Boztos vagyok benne, nagyon kepes rakattanni az agyam sztorikra, egy csomo konyvelmenyemrol fel kell ideznem, hogy az konyv volt-e vagy film, mert teljesen magam kore tudom kepzelni es a kepek hamarabb megjelennek mint maga az emlek, hogy azt olvastam nincs is film belole.
Viszont ebbol kifolyolag alvaskor is velem maradnak

2020.12.18. 18:20:44

@Post Modern Prometheus:
Nekem a Daybreak abszolute ilyen "nezzuk meg mert ajanlotta a Netflix" volt es tok szerettem vegul :) alapvetoen zombis filmeket se nagyon nezek mert nem a zsanerem valahogy.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:21:18

@Post Modern Prometheus: Egyszer én is jártam így, hiába volt jó minden a főszereplőt nehéz áttekerni...

2020.12.18. 18:21:35

@Gia:
Nekem se adta el is kaszaltam reszemrol.
De nekem pl az Az se adta, se a regi se az uj.

Qqts 2020.12.18. 18:24:08

Szervusztok-sziasztok! Triumviiirek S mindenki :)
Nem kapunk friss hv-t?
Ahogy latom sorozatgyilok a tema, en azt nagyon-nagyon-nagyon szeretem, szoval gyorsan visszaolvasok ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:24:32

@Post Modern Prometheus: Én először az Amerikai Psycho könyvet olvastam el, és később láttam a filmet. Ritka nagyot csalódtam, a film lényegében semmit nem ad vissza a regényből.

Ha kajapornó, épp ma írtam Alíznak a Cruel Restaurant című, 2008-as japán agymenést. :) Még nem láttam, de ez az állapot nem tart sokáig. :D

2020.12.18. 18:25:07

@Qqts:
Helloka, lesz mit

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:25:46

@Nátha ellen bálna: Így van. Az igazi nagy kedvenc sokáig a 24 volt. Tetszett a hideg racionális döntéshozatal a nehéz helyzetekben (még ha csak egy akciósorozatról is beszélünk) és nem a szokványos "nem seftelünk életekkel" nyálasság. Meg azért voltak még érdemei. És csak angolul!!! A magyar szinkron sokat rontott rajta.

2020.12.18. 18:26:03

@Nátha ellen bálna:
Azt meg en vagyok itt betegnek kikialtva :DDDD

2020.12.18. 18:26:49

@Bo(a)rder Gamer:
Neked mi tetszik abban, hogy "nem seftelunk eletekkel"? :D

HufnágelSteve 2020.12.18. 18:27:30

@Gia: Nekem tetszett. Az első évad nagyon valóságosnak tűnt, némi misztikummal, humorral és horrorral vegyítve. A 2. évad elkészültekor jelentették be tudósok a 4. térbeli dimenziót, így szinte előérzetnek vagy reflektálásnak tűnhetett (hvg.hu/tudomany/20180111_negyedik_terbeli_dimenzio_felfedezes_tanulmanyok_fizika_miegakura ).
A 3. éved már inkább csak egy sikeres széria további részekkel kiegészítése, némi előzőekhez fűzött magyarázattal, és viszonylag jól összerakva.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:28:18

@Alice from madness: Pont ez az h nem tetszik. Elírtam? :)

2020.12.18. 18:30:10

@Bo(a)rder Gamer:
Ugy ertettem, hogy az eletekkel valo sefteles egeszen tavolinak tunik a mentalitasodtol az eddigiek alapjan es rakerdeztem, hogy akkor mi tetszik benne?

Cérnahuszár 2020.12.18. 18:30:22

@Gia: nekem azért tetszett mert retro korszak, mai technikával

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 18:30:55

mennyi konyv, mennyi sorozat, otejoeg!

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:34:06

@Alice from madness: Zombis témában esetleg próbálkozz meg a Kingdom című, középkorban játszódó dél-koreai zombis sorozattal (!), nekem nagyon bejött, két évada van eddig. Mondanom sem kell: nem egy hagyományos alkotás. :)

Bocs, közben sorozatgyilkosos filmből beugrott még egy, ne maradjon ki a felsorolásból: A halál jele (Salinui chueok, Memories of Murder), 2003-as, szintén dél-koreai mű.

És egy nagyon különös film, aztán befogom: Nyers (Grave, Raw), 2016. Annyit elárulok, hogy kannibál vonalon mozgolódik.

2020.12.18. 18:37:29

@Nátha ellen bálna:
Hat....En gondolkodtam el h atadom :D

Kosztarika 2020.12.18. 18:37:36

@úgymond olvasó mmkk:
Ne izgulj, pár bő óra, jönnek a zombik és mi IQ szintünk is idomul majd a vv-hez.
Szerencsére nálunk átmeneti a zavar.
Üdv a másik triumvir tagnak is.

HufnágelSteve 2020.12.18. 18:37:51

@Alice from madness: Az nálam sem jönne össze, mert nálam kókusz nincs (reszelék formában sem), de nálam van rum (eltérő márkák 40.60 és 80%-osak is 1-1 üveggel).

Gia 2020.12.18. 18:38:31

@Cérnahuszár a naív: Retro,de talán az a bajom vele,hogy gyerekek a főszereplők és nem tudok azonosulni velük.Bár érdekes a TWD-el tudtam,pedig zombi sem vagyok. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:38:57

@úgymond olvasó mmkk: Mindig annyi minden van, amit meg kellene nézni és el kellene olvasni. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:39:52

@Alice from madness: Hú, a kókuszgolyó az nagyon finom!! Nekem most dobostorta van itthoL.

Gia 2020.12.18. 18:40:50

@Qqts: Sija!Tényleg nagyon késik a mai hv.Nem gondolod,hogy ez mán tiszteletlenség?

hereverő heverő 2020.12.18. 18:41:17

@Gia: én minden reggel az vagyok.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:42:08

@Alice from madness: Arra utaltam mindössze, hogy a legtöbb sori nagyon idilli és nem vállal fel nehéz döntéseket, amikkel pl az ember szembesül a való világban. Szeretem a racionalitást a döntések mögött és van amikor igenis fel kell áldozni embereket, mert ezt diktálja a józan ész, legyen szó filmről, soriról, valóságról. Ettől még nem kell h a világa valóságos legyen, fantasy nekem is bejövős, - főleg ha részletes és átgondolt világot építenek, az nagyon beszippant - csak legyen ész a döntések, cselekmény mögött. Pl: a Trónok harcában Ned "feláldozása" nagyon lendített rajta.

Gia 2020.12.18. 18:42:13

@Nátha ellen bálna: Ja.Régen nem volt olyan film amit nem láttunk,most meg képtelenség minden jót megnézni.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.18. 18:43:36

@Alice from madness: nekem is lesz meg egy korom a hetvegen.. csak 2 dolgot nem sikerult vennem: kandirozott naracsot a kandirozott narancsos kekszemhez, meg etcsokit az etcsokishoz. megzavart a tescoban az a sok karacsonyi disz..

HufnágelSteve 2020.12.18. 18:43:51

Netflixre ma rakták fel a Sweet Home koreai horrorsorozatot.

2020.12.18. 18:44:03

@HufnágelSteve:
Nalam van kokuszreszelek. Kakaopor viszont meg mindig nincs se nalam se nalad ahogy latom. De ha van esetleg kola akkor a feher rum mar egy jo Cuba Libre alap, de meg a limerol is lemondok es jolesz a rumoskola is :)

Nátha ellen bálna 2020.12.18. 18:44:25

@Alice from madness: Micsoda megtiszteltetés!! :D

(Jan Svankmajer Alice Csodaországban feldolgozása megvan? Alice, vagy eredeti címén Neco z Alenky, 1988.)

2020.12.18. 18:45:47

@úgymond olvasó mmkk:
Iden likvidaltam a karacsonyt ugyhogy en a legnagyobb nyugalomban semmivel nem foglalkozom, azon kivul, hogy mit fogok nezni/olvasni/tanulni :)

2020.12.18. 18:46:42

@Nátha ellen bálna:
Niiiincs!
Csak az Alice konyveket olvastam, a Disney meset lattam meg a Burton feleket. De felraktam a listara.

Qqts 2020.12.18. 18:54:11

Stranger things-t szerettem, varom a negyedik evadot.

Sorozatgyilok temaert borzaszto halas vagyok. En is az igazi, sorozatgyilkosokat preferalom. Specialis eset vagyok, mert filmben nem johet horror, nem birom se a vert, se a hanyast, se a gyilkolaszast.
A valodi gyilkosokon “szeretek” megbotrankozni. Imadom az ID-t (bar egy ideje nem nezem) konyv ajanlokert euer hala es koszonet.

Tudom, hogy mar letunt tema, de kesei erkezesem okan dobok en is par konyvet:
Kevin Lyon - A sorozatgyilkos (ez mondjuk pont fikcio)
Thomas Müller - Bestiális emberek (nem nagy pukk, de egynek elmegy)
John Douglas - Mindhunter (ezt mar ismeritek a sorozat miatt)
Csabai Márk: Igy oltek ok (szines szagos kemenyfedeles, kulonlegessege, hogy magyarok)
Linda Polman - A halálsor angyalai (kis betekintés a halálsorra, a bent ülőket megszólaltatja, hozzátartozókat, kicsit felvilágosít, hogy mi is történik ott)

Bougie 2020.12.18. 18:54:23

@Brazen01: Jo Nesbø nekem is az egyik kedvenc skandináv íróm, nagyon sajnáltam, hogy elmaradt az áprilisi Könyvfesztivál, ahova jött volna. Jelenleg Søren Sveistrup: A gesztenyeember című könyvét olvasom, nagyon magával ragadó a történet. Ha nem skandináv krimi, akkor Scott Turow, valamint Laura Marshall kötetei nyerték el leginkább a tetszésem. Turow: Az utolsó tárgyalás c. könyve lesz a következő, amit elolvasok, mostanában jelent meg.
@Alice from madness: A sorozatgyilkosságokkal kapcsolatos történetek iránti függőség tinédzserkorom óta nálam is megvan:D Magyarok közül Faragó Ottó: Magyar sorozatgyilkosok (1990-2012) c. könyvet ajánlom. Olvastam Csabai Márk ilyen témában írt művét is, nagyon rövid, összecsapott munka tévedésekkel tarkítva, ennél csak jobbak vannak e körben.
Egyébként nagyon sok jó könyvet írtatok, rákerestem számosra, amiket még nem olvastam, és a nekem tetszőket felvettem az olvasnivalók listájára, szóval mindenkinek hatalmas köszönet:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.18. 18:59:17

@Alice from madness: Csak nehogy elvidd az utolsó harcsahalászlét, mert akkor nekem már nem marad :)

Qqts 2020.12.18. 19:12:31

@Bougie: Igen a Csabai fele konyvvel egyetertek, azert dobtam be, mert magyarok, az altalad ajanlott konyv megy a tobbi ajanlott kincs koze :)
süti beállítások módosítása