Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X32 – Hímzi-mimzi, tűvonás, Uncle Guszti és a 2. munkanap szépségei

2020. december 16. 20:53 - Laura Ingalls

 01-18_aniko.jpg

Éljen május elseje, ég a szívem belseje! Éljen a munkahét, yihaaa! Jól van tudom, nincs május elseje, de ünnepi hangulatom támadt a munkahét kapcsán és úgy néz ki Anikónknak is, mert irtózatosan lelkes, de a tegnapi összefoglaló alapján szerintem csak azért, mert nagyon élvezi, hogy rommá szívatják a nyomoroncokat egy kis delláért. Mielőtt azonban láthatnánk a keményen dolgozó villamunkásokat, megkínálnak minket Fruzsina és hű utánfutója Ragacs Renátó szerelmi évődésével. Ragacsnak kilóg a lóláb, mert Fruzsinát nem lehet megcsókolni este, meg napközben, meg a többiek előtt, meg elő adásban, meg amikor a kamerák látják és felkérdezi a nőszemélyt, hogy akkó’ mégis mikó’. Fru valamit hadovál amiben kétszer van, hogy faszom és szerintem nem a lóláb lóg ki, hanem egy fél ló áll már ki Fruzsina szájából, Ragacs nem is hagyja ezt annyiban. Bár ha Ragacs rólam akarná lehúzni az éjszaka közepén a bugyimat én akkorát rúgnék az oldalába, hogy hazáig repülne, nemcsak faszomoznék az ölében ülve másnap reggel. Mielőtt eret vágok ettől a jelenettől Merci felvinnyog: NYÍLIK A RAKTÁR! Az éhezők beszabadulnak tehát a raktárba a megvásárolt javakért, mindenki átlátszó műanyag ládában kapja a szajrét.
„Ez ilyen nagy májkrém? De a kenyér ilyen kicsi???”- kiált fel Dzsina a konyhában a ládája kipakolása közben azután, hogy az udvaron a kóla kicsiny méretére csodálkozott rá (ezek szerint neki nem tűnt fel, hogy 0,25-ös kólát vett – pedig ezt még én is láttam innen a doboz másik oldaláról). Nos amit Dzsina májkrémnek hív többször is az kenőmájas (ezt is kérte, csak nem rakta össze, hogy májas=kenőmájas), ha pedig a kenyér olyan kicsi, feltételezem olyan kicsit kért, úgy hívják toast.
Mindenki farkas éhes, egész nap nem ehettek, most tömik a pizzát, melegszendvicset, kifliket. Robi ügyesen vásárolt, ő főtt ételt vacsizik és ahogy elnéztem az árakat sokkal többen tudtak volna alapanyagot venni főzéshez, ha egy picit okosabban osztják be a pénzt. Ahhoz viszont ész is kellene, aminek az eloszlása a villában négyzetméterenkénti bontásban nem számottevő és általában oda esik több, ahol éppen Robi és Bálint tartózkodnak.

01-25.jpg

01-43.jpg

02-32.jpg

02-40.jpg

04-13.jpg

04-50.jpg

05-17.jpg

05-33.jpg

05-59.jpg

Vacsora után, de még lefekvés előtt Bálint a földön szaladgáló pókra is rávetné magát, annyira nem sikerült jól laknia a vacsival: Fehérje! Meg kell enni, enyém, enyém! – legalább humoránál van, ha pénzénél nem is. Mialatt a társaság egyik fele a pókot mozizza, Ragacs Dzsinától kér párkapcsolati tanácsokat. A legjobb emberhez ment, mert Dzsina azonnal eloszlatja minden kétségét két rövid mondattal: Gondolkozzál már! Csókol, együtt alszotok, felvállal, mi kell még? Megmondom én! Ragacs dugni akar, de nem fog és ezért hisztizik. Mert ő odakint csak csibészkedett, meg csajozgatott – legalábbis a riportban ez hangzik el - most meg nem úgy van ahogy ő szeretné. Újra kint vagyunk a nappaliban és már Frú bemászott Ragacs mellé a hálózsákba. Arról faggatja a szerelem doktort - aki szándéka szerint érzékien puszilgatja a lány arcát, de a gyakorlatban ez nyalakodást jelent ami rohadtul visszataszító látvány és adott pillanatban Frú meg is törli az arcát – tehát arról faggatja mi ragasztotta Ragacsot Frúhoz, mégis mi fogta meg benne annyira. Ragacs valami ikszet magyaráz, de mindannyian tudjuk, hogy nincs itt semmi iksz, hanem a farka után ment az első másodperctől a hősszerelmes.

06-24_ott_a_pok.jpg

08-26.jpg

08-33.jpg

08-58.jpg

Csodás új nap virradt a villa szorgos méhecskéire és a diótörők és a tésztaválogatók műszakja kora reggel kezdetét is veszi, hisz ki korán kel, aranyat lel! A mi esetünkben pedig olyan ijesztő villalakókat lelünk, hogy jóérzésű óvodás rögtön megáll a növésben, amint meglátja az ábrázatukat. Dzsina az első percben már jajgat, odakinn a diótörő lányok pedig arról diskurálnak mennyi pénzt szeretnének a mai munkáért és mire fogják azt elkölteni. Attól tartok nem dől majd a lé és nem lesz pénz lóvéra, de meglátjuk. Odabent eközben csendesen dolgoznak a tésztások, szétválogatják külön ládákba az egyébként egybe ömlesztett masni, penne, fusilli és talán szarvacska tésztát. Dzsina szenved szünet nélkül, fájt végig a háta és a veséje – meséli a riportban – szóval tejesen „kivolt”. Én is kivagyok csak attól hogy hallgatom. A panasz ellenére azért dolgozik folyamatosan és igazából mindannyian szorgalmasan válogatják a tésztát.
Mercinél odakint elpattan valami, mert először arról karattyol, hogy influenszer létére diót tör, aztán meg összeköti a diótörést azzal, hogy „Na, itt van! Annyira Barbie akartam lenni! Itt van!”. Végül is olyan szempontból igaza van, hogy én sem láttam még Hasbro-s diótörő Barbie-t, pedig milyen vagány lenne… Azt nem értem, hogy miért kellett ezeket a szerencsétleneket kiültetni a hidegbe 3 óra hosszára. A nappaliban nem ráértek volna diót törni? Aztán plusz 500 pénzért felporszívózták volna a dzsuvát. Neeem, hadd üljenek a nyomorultak kint az 5 fokban. Gratulálok.
Virdzsó a nagyijához beszél hosszan, „Nem vagyok ingyenélő, remélem látod” és a vérét adta a dióbélért azt is el kell mondanom.
A kemény munkában elfáradtak az asszonyok, szóval Dzsina kiül cigizni Vivi és Merdzsó mellé. Nem értem hogy nem lehet kibírni három órát anélkül a rohadt bagó nélkül. És ezen vekeng Dzsina kint is, hogy kávéra és cigire gyűjt, hátha este tud venni. Aztán a riportban már a cigiről le tud mondani, majd addig csikkezik. … Az ő szavaival élve ennyit tudok hozzáfűzni: geci…

09-47.jpg

12-02.jpg

13-44.jpg

13-50_mama_szeretlek.jpg

16-09.jpg

16-24.jpg

17-56_ragacs_asit.jpg

17-58_fruzsi_teszta.jpg

18-13_tesztas.jpg

Lassan lejár a műszak, egyre több a panaszos hang a tésztásoknál. Eközben odakint Virdzsó annyira töri a diókat, hogy a célszerszámot is sikerül eltörnie. Kétségbeesve kér segítséget, hogy halló Uncle Guszti egy kis segítség most igazán jól jönne pritti plíz, de Uncle Guszti szarik a farmra, így Virdzsó úgy fejezi be a műszakot ahogy tanulta.

18-44_virdzsi_diozik.jpg

19-24_dzsina_keves.jpg

20-05_eltort_a_diotoro_virdzsi.jpg

20-12_eltorott_little_help_pliz.jpg

22-15_aniko.jpg

Elindul a hímző szakkör is és szakköröznek a srácok rendesen. Míg Vivien édesdeden alszik a kanapén a fárasztó műszak után, Robi, Mó, Dani és Bálint küzdenek az életükért. Bár Robi igazság szerint nem is küzd annyira, mert hamar rájön mit kell csinálni és elmélyülten készíti a mikulásfej hímzést. Bálint viszont még a tűbefűzést sem érti, s bár van tűbefűzőjük, neki sikerül eltörni annyira próbálkozik. Nem egész egy óra alatt végül Bálintnak sikerül befűznie a tűbe a cérnát (Mónak ez a mutatvány másfél óra elteltével sikerült) és nagy nehezen elkezdi a „hímzést”. Azt hiszem egyértelművé vált, hogy ennek a csoportnak nem sok della jut a nap végén. A srácok azért jól szórakoztak magukon, Bálintnak saját bevallása szerint a hímzésben csak a hímzés nem ment és a végére csinos kis török basát kanyarított a szövetre. Dani büszkén húzta ki magát a riportban, teljesítette a feladatot, ami kis lépés volt az emberiségnek, de Daninak annál nagyobb. Igazából nem jöttem rá és végig azon gondolkodtam, hogy nekik most keresztszemezni kellett volna? Soha nem fogom megtudni.
Anikó a bejátszó végén megmutatja a hímzett műalkotásokat nekünk és közben, sokkot kap a mesterművektől. Annyira nevet, hogy nem tudok fényképezni rendesen, mert folyamatosan belemozog a képbe… Azért én megvédem a fiúkat, mert mindenféle magyarázat nélkül úgy, hogy még soha nem csináltak hasonlót nagyon nehéz feladat volt ez és igenis ügyesek voltak. Bálint és Mó nagyon mélyről indultak tegyük hozzá (a cérna befűzésének tragédiája) és onnan jutottak el a kis mutáns télapókig, szóval good for them, volt hova fejlődni, Ancsa meg gyakoroljon egy kis önkritikát, mert sokan emlékszünk még „foskilenc”-re 10 évvel ezelőttről és az akkor mutatott teljesítményen nem hiszem hogy ilyen jót kacarászna, pedig az is sokkoló volt. És akkor itt most megismételhetném az előbbi mélyről indult, volt hova fejlődni hasonlatot, de nem akarok gonoszkodni ezért nem ismétlem meg.

22-50_mo_orult.jpg

23-18_mindig_orul.jpg

23-50_lesz_valahogy_balint.jpg

24-08_szakkor.jpg

24-38_szakkor.jpg

25-19_szk.jpg

25-48_ekkora.jpg

25-50_ilyen_vastag.jpg

28-06_nevet.jpg

28-08_balint_is_nevet.jpg

28-11_dani.jpg

28-54.jpg

29-16_kresztul-kasul.jpg

31-03_a_muvek_1.jpg

31-07_a_muvek_2.jpg

31-50_aniko_sokkot_kap.jpg

A nap végeztével Uncle Guszti bejelentkezik a lakókhoz és kihirdeti ki milyen teljesítményt nyújtott és mennyi zseton jött össze. A tésztásoktól tökéletes munkát várt el, hiba nélkül. Mivel Amanda egyet hibázott 250 pénzt levon a napi keresetből, ami így 7750 VD-re jön ki (500 VD/kg). Dzsina hibátlanul dolgozott ezért a jussa 6000 VD. Már tegnap is figyeltem, de most aztán igazán hallatszik, hogy Uncle Guszti raccsol mint az állat! FLú sokat válogatott, de nagyon hanyagul, ezért egy ezrest levont a főnök, így 8000 VD-t kap. Lenátó is hibázott kettőt, így 7000 VD-t kap. A dióbél túl apló lett, ezélt nem volt elégedett a főnök. Vivi 4900 VD-t kap, Melci jussa 5500 VD, Világ pedig 5200 VD-t kap és örüljön, mert nem kapott levonást az eszközrongálásért. A szakkörözők is kapják az ívet a gnóm mikulásokért, így a végén Lobi 6000 VD-t kap, Mó 1500 VD-t, Dani és Bálint pedig 1000 VD-t, mert azért mégis próbálkoztak, de csak kalikatúlákat sikerült összehozni. Flú lett ma a leghatékonyabb, ezért kap pluszban 5000 VD-t és ő osztja majd be a holnapi csoportokat. A minőségi munkáért pedig Dzsina és Lobi kapnak 3000-3000 VD jutalmat. Van egy olyan érzésem, hogy Dzsinát nem sűrűn dicsérték meg élete során ennyire és jutalmat sem sűrűn kap, annyira örült, majd’ ellepült. A hímzőszakkör tagjai letargiába süllyedtek, míg Amanda, Dzsina, Flú és Lenátó a hálóban fröcsögtek, hogy Lobi nekik adta tegnap a szar munkát, aztán visszanyalt a fagyi és most szopás van. Azonnal izzítják Flút, hogy a másnapi beosztást JÓL csinálja, hadd maradjanak rajta Lobiék a szopórolleren! Miután meghallgatták a holnapi feladatokat Flú így döntött: kekszet fog dalálni Dzsina, Amanda, Lenátó és Flú; nalancsot fog facsalni: Világ, Melci, Vivi és Dani; madáletetőt készít: Bálint, Mó és Lobi.
Izgi lesz a holnapi nap is, ígérem korábban jövök a poszttal! Addig is pusszantás!

32-09_mandm.jpg

32-59_kien.jpg

33-54.jpg

34-25_merci.jpg

37-22_eredmeny.jpg

38-19.jpg

41-23.jpg

41-33.jpg

42-55_uncle_guszti.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 20:59:26

mielőtt folytatom az olvasást: Merci a Barbie és a Diótörő című mesére utalt.

2020.12.16. 21:02:39

hogy költöztetni kell a kommentemet....szóval:
@Bo(a)rder Gamer:
csakaherbál,mi? :D

A posztcsit köszcsike :)

@Fálki:
neked meg a riasztást :D

Fálki 2020.12.16. 21:03:42

Koszonjuk szepen a HV-t, Laula!

2020.12.16. 21:03:50

Tudom, hogy kellemetlen tény számomra, hogy pont tőlem hangzik el, de biza (nem Ibiza) van olyan filmalkotásra nyomokban hasonlító érthetetlen produktum, ami Barbie és a Diótörő címen ismeretes.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:04:05

köszönjük a posztcsit.
ezeken a melókon vannak kiakadva ápoltjaink? jaaaaaaaaaaj anyám.

2020.12.16. 21:04:39

@úgymond olvasó mmkk: Köszi, hogy nem én voltam végül az első aki beírta. Szégyelljük együtt magunkat ennek az infónak a birtoklásáért.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:05:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tudom, meglesz rólam a véleményed, tisztelettel, de nyolc évesen a Barbie és a Diótörőt kaptam karácsonyra VHS-en, és imádtam.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:08:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nyolc évesen még megengedett az ember lányának némi ízlésficam, nem? de :D

2020.12.16. 21:08:53

Én szívesen kaptam volna Machiavellitől A fejedelmet nyolc éves koromban, kicsit előbb megértettem volna a világ dolgait. De azt hiszem Playmobil emberkéket kaptam várral.

2020.12.16. 21:09:31

Uncle Gusztiról nekem az Undi Guszti társas ugrik be így első blikkre.

Laura Ingalls 2020.12.16. 21:11:27

@úgymond olvasó mmkk: @VV10 Velőtrázó Vélemény: szkúzi, my bad, egy Barbie-s mesét sem láttam O.o
@Fálki: ez nem ér, a te nevedben nincs "r" XD
Mindenkinek szívesen ;)

kozi001 2020.12.16. 21:11:33

Nem baj. Legközelebb meg akkor Puskás fogja kiröhögni őket!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 21:12:02

@Alice from madness: Nézem e poszt alatti üzeneteimet, de seLYtésem sincs mire gondolhatsz :)

Köszönjük a mai poszt adagunkat (is)!

Cérnahuszár 2020.12.16. 21:12:49

az oké hogy bálint meg moh hajléktalan lett, bálint szállása megoldódott, de moh akkor most hogy?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:12:57

@Laura Ingalls: nem csodálkozom rajta, nekem is ez volt az egyetlen. az összes szőke barbie babám haját levágtam, nem szerettem őket :DDD

Kosztarika 2020.12.16. 21:14:13

Köszönjük. Ilyen unalmas öfiből ezt kihozni. Tiszteletem Laura.

Cérnahuszár 2020.12.16. 21:14:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az tök jó volt, én is azt kértem és kaptam :D kb annyi lehettem én is, madarat lehetett velem fogatni

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 21:14:46

@Alice from madness: Imádom, h mindig alábecsül :) :)

Fu Szekh Li 2020.12.16. 21:15:51

@Laura Ingalls: Köszi, már elvonási tüneteim voltak :)

2020.12.16. 21:17:02

@Laura Ingalls: Én is csak hallgatni voltam kénytelen őket egy időben itthon. Fálki nevében meg hogy ne lenne "r"? Ott van: Fálki. A halmadik betű.

2020.12.16. 21:17:40

@Cérnahuszár a naív: Mohnak marad az eresz, az olyan bulis.

2020.12.16. 21:21:52

@Bo(a)rder Gamer:
jaaaa félreértettem azt hittem a selytésemet a posztra írod, de így már éééééééééééééértem :D
nekem is csak meséltek ilyesmikről :D

2020.12.16. 21:22:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
bulis helyett buzisat olvastam...gondolom az ereszre asszociálva...

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 21:28:40

@Alice from madness: Természetesen. :)
Az ismerősök azért vannak, hogy szélesítsék a látókörünket. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 21:29:59

@Alice from madness: Én meg nem tudtam mi az a buRis. Aztán rájöttem :)

Kosztarika 2020.12.16. 21:31:17

Javaslom a hv íróknak, bár tudom, hogy nagyon nagy áldozat, mostantól a bv-k megtekintését is, két okból.

1. Ott lassan több bejátszás van, mint a vv-ben, ezért könnyebb hv-t írni.

2. Mi is élvezni fogjuk.

Az, hogy Győzőt el kell viselni járulékos veszteség pár agysejtnek, de ez nálatok még belefér.
Tessék szolidárisnak lenni velünk a pórnéppel, mi is túléljük az elviselhetetlen Hozét.
Mondjuk a tegnapi bv-re említés szinten sem akarok emlékezni.

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 21:36:15

Lassan Éhezők Viadala lesz a VV-ből.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 21:39:14

@Kosztarika: Az uccsó mondattal sajnos tönkretetted a szépen felépített és hatásos meggyőző beszéded. De átérzem, elfogadom, megértem. És mindig azt hiszi az ember nincs lejjebb, pedig de.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:40:34

@Kosztarika: mire Hozé a képernyőre kerül, már úgy alszok, mint a kisbabák :))

Laura Ingalls 2020.12.16. 21:41:57

@Kosztarika: de cuki vagy! Köszi :)
A bv-t időnként megnézem, de szigorúan csak a bejátszókat, mert Vittórió egy olyan véglény akit nem bírok elviselni. Viszont az időnként azt jelenti, hogy eddig kb. 5 adást láttam, ebből az egyik pont az volt mikor Vanda bemutatkozott... szóval nem ígérem, hogy tartalmában bekerül az öfikbe, de nem zárkózom el teljesen. Jó kis választ adtam nem? Kb. semmit sem írtam, mégis 5 sor lett. XD
@VV10 Velőtrázó Vélemény: hah, ott a pont! Már előre tudta, hogy laccsolni fognak a munkahéten. :p

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 21:44:37

@Kosztarika: nézzed csak a BV-t, nem bírsz magaddal :D

Kosztarika 2020.12.16. 21:50:45

@Laura Ingalls:
Erről beszélek. Szórakoztatóan tudsz írni a semmiről. Hatalmas erény.
Köszi, hogy azért hagytál egy kis reménysugarat a bv-t illetően.
Triumvíremért (@ úgymond olvasó) is kampányolok, mert ő már a tikokkal alszik, így mindig lemarad.
Pusszantás

Cimili2 2020.12.16. 21:57:01

@Laura Ingalls: Köszi a mait!! Glatula, h a tegnapi uncsi fostengellől ilyen jól összehoztad! :) <3

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 21:57:59

Sziasztok, szép estét, jó szurkolást miegyebek. :-)
Azon gondolkodtam, hogy oké, ez egy játék... tattikázni is illik, már ha párosul ésszel, de... miért hiszi azt néhány ápolt, hogy a rosszindulat, a direkt kicseszés az tattikának minősül? Vagy ilyen későn ne is akarjam megérteni, mi? :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 21:59:00

Illetve azt sem értem, hogy a tésztaválogatást hogy lehet hatékonyság szempontjából összehasonlítani a hímzéssel? Deeeee lehet, csak én vagyok a hülye. xD

Cimili2 2020.12.16. 21:59:50

@Kiégett Hobbynyúl: mert csak hiszik, h tattikáznak.:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:00:48

@Kiégett Hobbynyúl: Szép estét. Szerintem ők az ösztönlények. Nem hisznek semmit (max - tévesen -, h elvihetik a díjat), de legalább magukat adják. Szívbűl jáccanak. :)

Cimili2 2020.12.16. 22:01:14

Móki!! hozhatod az újra hegesztett konténert!! :)

Mók_Ica 2020.12.16. 22:01:28

szép jó estét :)))) máma már itt vagyok veletek teljesen :*****

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:01:56

@Bo(a)rder Gamer: Szívbű, szívbű... az is romlott. :D
Mi ez Ancsán? Kit gyászol? A madáretetőket előre?

Cimili2 2020.12.16. 22:01:59

jesszumpepi. megijedtem ancsától.

malevil2050 2020.12.16. 22:02:05

Ancsa, mi ez az apácaruha?

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:02:09

@Kosztarika: látom nagyon tepersz :)
VIP akarsz lenni, mint a kteve és Aliz :D

Kosztarika 2020.12.16. 22:02:12

Ancsa olyan mint egy fajtárs özvegy temetés előtt.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:02:14

@Cimili2: 2 napig hegesztettem :DDDD

tvbuzi 2020.12.16. 22:02:25

Fosch9 egyre gázabb ezzel a vidám fejjel

tvbuzi 2020.12.16. 22:02:52

@Mók_Ica: jó nagy konténer lehet :DDD

2020.12.16. 22:03:01

Ez a ruha büntet. Vissza a tegnapelőtti dekoltázst!

2020.12.16. 22:03:03

Uristen lemaradtam az első 2 percről!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:03:12

óóóó, álmodik a nyomor...

Mók_Ica 2020.12.16. 22:03:26

Amanda féltékeny...... renátával és dzsinával együtt..... nem hisznek el SEMMIT bálintnak

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:03:41

Renáta és a logika. :DDD Túl szoros volt. Hááát jó. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:04:08

Na, az okosok má nem csak az insta követőket nem hiszik el, hanem a párbaj arányait se.

Ego0123 2020.12.16. 22:04:12

Digo, digo, digo, digo...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:04:34

@Nátha ellen bálna: Nem baj, még hívják ki egy párszor és rájönnek.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:04:35

@Kiégett Hobbynyúl: @Cimili2: @tvbuzi: pussszantás :DDDDD és igen, k....... nagy a konténer.... úgy érzem, kellett :DDD

2020.12.16. 22:04:38

@kipcsak harcos:
má megin mivan velem? A Kosztarikával romantikázik a menyasszonya mellett Fálki, én saját jogon kerültem annak a posztnak az elejére, pusztán a csodálatosságomnak köszönhetően, nem azé me VIP-ba helyezkedtem magam. :P

SzabadEzANév? 2020.12.16. 22:04:53

Miért hazudna a százalékáról úgy, hogy BEKÜLDTÉK A SZERKIK párbaj előtt az akkori adatot. Hát nem logikus, hogy az már nem változik sokat? (Sajnálom, hogy logkiát merek feltételezni az ilyen egyedeknél, mint Amanda vagy Renátó)

Ego0123 2020.12.16. 22:05:10

Egyébként Jó Estét!

Mók_Ica 2020.12.16. 22:05:16

@Kiégett Hobbynyúl: a bili a fejükön... az volt szoros ;))))))

tvbuzi 2020.12.16. 22:05:22

Azt hittem dekkezik

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:05:43

@SzabadEzANév?: Nem. Nekik semmi nem logikus, hiszik, hogy ez nem így van. :D

LaciHogyVoltol 2020.12.16. 22:05:46

Borzalmas hallgatni a Renátó-Fru-Amanda-Gina négyest.
A megszállott Fidesz szavazók minden tulajdonságát felvonultatják:
-a valóság és a tények abszolút nem befolyásolják az elképzelt világképüket
-ha valaki olyat mond, ami nekik nem tetszik az CSAK HAZUGSÁG LEHET

Kiejteni mind a négyet sorban, légyszi...

2020.12.16. 22:05:48

Viviről tudjuk, hogy bármit megenne és el is hisszük neki.

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:06:01

Halihó!
Most teoretizálnak a mocsárlakók, megállapítják, hogy lehet, szoros volt a párbaj, biztos szoros volt, szoros volt, vaGina konklúziója Bálintról: büdös ghecci.
A vége az, hogy Díííííííííígóval is szoros volt...
Így most nyugodtabb a kis lelkük? Ja, az nincs nekik?

2020.12.16. 22:06:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
helyesebben bármit a szájába vesz és le is nyeli

Mók_Ica 2020.12.16. 22:07:06

@SzabadEzANév?: olyan ez a helyzet, mint amikor a viccbeli feleséget, épp rajtakap a férje..... Drágám, nekem hiszel vagy a szemednek? :DDD

2020.12.16. 22:07:11

Fénnyel táplálkozna Gina, ezek szerint fekete lyuk, elnyel mindent.

Cimili2 2020.12.16. 22:07:33

a két boszorka feje kész tanulmány.

tvbuzi 2020.12.16. 22:07:38

Gina fasza kivel van ki?

SzabadEzANév? 2020.12.16. 22:08:04

@LaciHogyVoltol: ugyanez igaz még az oltásellenesekre, laposföldhívőkre, 5g ellenzőkre, stb.
Eléggé elkeserítőek ezek a csoportok...

2020.12.16. 22:08:28

@LaciHogyVoltol: Szerintem a DK hadra is igaz. :-)

Mók_Ica 2020.12.16. 22:08:33

@Cimili2: talált egy diót :DDD

dzsina mindenkire féltékeny

2020.12.16. 22:09:12

@Alice from madness: De nem biztos, hogy ki is tojja.

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:09:38

Csöves Bálint rutinos kukázó.

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:09:50

Lehet egy véleményem? Ez a frufru nem túlzottan szimpatikus nekem.

2020.12.16. 22:10:08

istenem mennyire kérészgondolkodásúak Robin kívül

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:10:08

Ész a köbön. Van miből, dőszöl... nem spórol. Kifekszem.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:10:24

@tvbuzi: valakivel, aki mindenhová követi..... a wc-be, a fürdőbe, stb.....

jááááááááááááááááájjjjj.... most néztem ancsára

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:10:32

@Nátha ellen bálna: De okosan kereste a diót. :D A lányok csomót pazaroltak.

Cimili2 2020.12.16. 22:10:37

ancsa, neked is dolgoznod kéne inkább!!

2020.12.16. 22:11:08

Twinkle Twinkle Little Star, imádom: youtu.be/yCjJyiqpAuU

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:11:19

"Az, aki szép az reggel is szép"

2020.12.16. 22:11:27

@kipcsak harcos:
olyan pejoratív hangsúllyal írtad a VIP-t :D

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:11:44

Tíz perccel műszak előtt még aludtak.

A munka mennyiségén naponta meg fognak lepődni?

tvbuzi 2020.12.16. 22:12:02

@Cimili2: EKG!!!!!!!!!!
Fosch9 monnyon le?

Mók_Ica 2020.12.16. 22:12:51

@Cimili2: ő már túl van a munkahéten.... még katona is volt... :DDDDDD

tvbuzi 2020.12.16. 22:12:51

Az asztalos röhög a dilettánsokon

Cimili2 2020.12.16. 22:13:22

dani kesztyű nélkül dolgozik?? pont ő? aki sosem mosott kezet wc után.

Addamm 2020.12.16. 22:13:34

@tvbuzi: Ő se a legélesebb kés azért

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:13:41

Csillámfaxpónihéliumosból mexólalt a zasztalos. :-D Most ez tetszett.

2020.12.16. 22:13:59

Én is tanítanálak Danikám....korbáccsal, szájkosárral,szögesnyakorvvel....

Mók_Ica 2020.12.16. 22:14:01

@Nátha ellen bálna: tiszta homeoffice fílingem volt.... itthon is elég 10 perccel a kezdés előtt kelni :DDD

Ego0123 2020.12.16. 22:14:13

Robi szimpi, na nem úgy.

2020.12.16. 22:14:22

Faszerkezetes Robi

2020.12.16. 22:14:41

@Cimili2:
és amugy is két narancsfacsarás között megmarkolássza magát.

Robi kellemes meglepi :)

Ego0123 2020.12.16. 22:14:42

@Mók_Ica: én az ágyból jelentkezem eb.

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:14:54

Amúgy Dzsinát kezdem unni. Nincs nekem gondom a csúnya szavakkal, de ez az idióta már sok.

csodalámpa 2020.12.16. 22:14:57

Szét fogja marni a kezüket a narancs...

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:14:58

@Cimili2: Tök mindegy! Itt minden termék, amihez hozzáérnek megy a veszélyeshulladék-égetőbe.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:15:06

Merci: "Szakértői fejjel"

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:15:55

Mercit leállítja mán valaki?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:16:04

@Alice from madness: Már megint csak a vágyaidat hozod fel. Eeej. :)

2020.12.16. 22:16:12

@csodalámpa:
legalább van valami eredménye a munkájuknak

Mók_Ica 2020.12.16. 22:16:17

@Ego0123: nagyon cool vagy :DDDD azt még nem próbáltam....... de most, hogy mondod...... ;))))

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:16:24

@Alice from madness: a bráner finom narancs szagú lesz estére Virdzsónak.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:16:36

@Alice from madness: Lekötném a kezét. :D
A második felével ekg. Azt gondoltam, hogy csak nyávogni fog, de nem. Haláli.

nicu71 2020.12.16. 22:17:15

@Bo(a)rder Gamer: virdzsi ugy néz ki mint valami hajhálós,kopenyes Marie-Antoinette

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:17:28

Lehet mégis jobb volt a tegnapi némaság...

Mók_Ica 2020.12.16. 22:17:41

mercike is elég mocskos szájú....... lehetne a csúnya beszédért a fizetésből levonni.....

2020.12.16. 22:18:10

Mercinek nagyon viszket már a jelek szerint.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:18:52

@nicu71: Proli Úr mellé nem is való más :)

2020.12.16. 22:18:56

@Mók_Ica:
akkor én a büdös életbe többet nem kapnék fizut

2020.12.16. 22:19:35

Mekkora poén. A lécek! :-)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 22:19:37

10 percig nézem a konyhafőnököt, és írtok 100 kommentet :)))))

2020.12.16. 22:20:00

Jaaaaj repedezik már a bromance :D

2020.12.16. 22:21:02

Hoppá, Bálint kibaszott egy narancsot?

2020.12.16. 22:21:24

@Mók_Ica:
a csunya beszédre utaltam :DDD
jelezvén hogy én se VAOK jobb :D

Mók_Ica 2020.12.16. 22:21:24

daniellának javaslom a pénzbefizetést a csúnya beszédért......

Addamm 2020.12.16. 22:21:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de ki ám, szerkik humorosan be is vágtak alá egy madárhangot

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:22:03

@Alice from madness: Raktárba csak ő mehet be, nem? Azért viccesen jött ki, na. :DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:22:17

@Alice from madness: voltak már jelei amúgy...finom kóstolgatások..., ja nem úgy.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:22:33

@Alice from madness: értettem.... de téged nem hallunk munka közben :DDDDD

ancsa nem csak az ápoltakat nézi hülyének, hanem minket is..... menjen a fenébe ez a kis fos9es...

2020.12.16. 22:23:34

@Kiégett Hobbynyúl:
ja nemtom, Ő a villamester? (fájt leírni rá a mester szót)
Mert akkor a fiuknak + pénz azért mert megoldották így is, és ezt Danitól vegyék el

2020.12.16. 22:24:10

@Bo(a)rder Gamer:
Robi lehet kóstolgatta már úket finoman csak nem mutatták :D

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:24:40

@úgymond olvasó mmkk: pedig az még nekem is megy, hogy egyszerre három felé figyeljek :P

2020.12.16. 22:24:58

Remélem valamelyik hangmérnököt találta el az a narancs. Vagy a kint ólálkodó Penivájszt.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:25:09

@Alice from madness: Asszem őt szavazták meg a nézők a párbaj napján. :D
Az nagy show lenne, megnézném proli úr arcát.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:25:11

egyébként mit fog csinálni a retek ezzel a sok frissen facsart narancslével és jó minőségű madáretetővel?????

malevil2050 2020.12.16. 22:25:14

Hátttt, ez elég langyi.

2020.12.16. 22:25:43

Télleg, idén nem kell a kiesőket pótló bábokhoz meg egyéb faszságokhoz beszélni?

Cimili2 2020.12.16. 22:26:08

@kipcsak harcos: konyhafőnöközöl megint? :)

2020.12.16. 22:26:23

@Kiégett Hobbynyúl:
én is :D

@malevil2050:
A lényeg, hogy Hajrá Gábor!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.16. 22:26:25

@kipcsak harcos: reggel nekem is, ilyenkor nem. vénasszony vagyok, korán fekszem

2020.12.16. 22:27:03

@Mók_Ica:
a madáretető megy a nincstelen verebek megsegítésére.

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:27:08

@Cimili2: Mindzsó onnan is ki tud esni, ahol nem is szerepel.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:27:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezért nem fog kapni valami büntit??? mintha korábban lett volna ilyesmi eset.....

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:28:04

@Cimili2: persze, kötelező :)
De most nem fogom bemondani, hogy ki esett ki :D

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:28:21

@úgymond olvasó mmkk: Na ha ezt a soron kérdezte volna valaki.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:28:23

@Alice from madness: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaj, hogy ez nem jutott az eszembe.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2020.12.16. 22:28:37

@Mók_Ica:
volt, asszem Olivért dobálta meg tetszőleges villapina naranccsal és emiatt kizárták. De ott valaki dobott meg valakit.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:28:43

@Alice from madness: Jaj, Te :) :) :) hát mindig ide jukadsz ki? Amúgy nem bánom ám, és van fölös 15000 VD-m kölcsönbe :)

Cimili2 2020.12.16. 22:29:22

@kipcsak harcos: dehogynem fogod!! Lécci!! szépen mosolyog.

malevil2050 2020.12.16. 22:29:30

@Alice from madness: Hoppá ezt ma kihagytam, nah majd holnap,,, jön egy villamos és átvisz a holnaputánba.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:30:48

@Alice from madness: én vmi olyasmire emlékszem, hogy bedobtak vmi üzenetet.....

2020.12.16. 22:30:57

@malevil2050:
Bárcsak.
A spurisoknak jó, mert már csak egyet alszanak a héten és már szombat van :)

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:31:11

Műszak előtt smink és séró belövése is van a 10 perc alatt?

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:31:21

@úgymond olvasó mmkk: azért büszkélkedem, ma már másodszor, mert férfinek mondanak és mégis tudok három-négy felé figyelni

Cimili2 2020.12.16. 22:31:29

szét fog rohadni a kezük.

malevil2050 2020.12.16. 22:31:32

Kexeltek a delikvensek.

2020.12.16. 22:31:46

Ezaz, a fiúk jól csinálják, én is odaállnék karbatett kézzel a dolgozók fölé pofázni :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:32:17

Ez Virdzsinek menne, erre gyakorolt napokig. Erre nem rossz műszakba osztották. Szegénykém.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:32:21

ez a kézi cucc, inkább sajtreszelő és nem keksz daráló.....

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:32:54

@Cimili2: én azt hittem, hogy reklamáltál érte tegnap. Vagy nem Te voltál, hanem valaki más?

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:33:22

VVálogvetőnek pillanatok alatt elborult nézése van.

2020.12.16. 22:33:22

Hááááhááááá, Higiénika ismét jól szerepelt, életében nem darált még kekszet :D

Mók_Ica 2020.12.16. 22:33:23

renáta hogy dícséri fru munka választását.... :DDDDD

Cimili2 2020.12.16. 22:34:24

@kipcsak harcos: én örültem a jó hírnek. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:34:27

@Mók_Ica: A saját csapdájukba estek. :DDDD

2020.12.16. 22:34:38

@Bo(a)rder Gamer:
khm. :D
"aj, Te :) :) :) hát mindig ide jukadsz ki? Amúgy nem bánom ám" :DDDDDDD

Addamm 2020.12.16. 22:35:25

Gina használja már rendesen azt a rohadt hajhálót

2020.12.16. 22:35:30

@Kiégett Hobbynyúl:
ezért nem kell alapok nélkül mutogatni előre a komiszribanc kártyát :D
mert aztán kiderülhet hogy csak buta ribanc...

Mók_Ica 2020.12.16. 22:35:37

dzsina azt hiszi, hogy dísznek kapták a fejfedőt??? miért nem tűri be alá a haját???? mi meg majd megvesszük az aldiban a hajas darált kekszet..... pfffff

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:35:41

@malevil2050: De jó áz ávátárod more!

malevil2050 2020.12.16. 22:35:44

Daráló géppppppppppppp?????????

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:36:16

@Alice from madness: Nem felejt és nem veszít. Egál :)

Mók_Ica 2020.12.16. 22:36:43

@Kiégett Hobbynyúl: az a legjobb :DDDD

@Addamm: ekg, pont ez verte ki nálam is a biztosítékot..... pffff

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:36:47

@Alice from madness: Jajaja. :D Ékes bizonyítékot láthattunk. :D

2020.12.16. 22:37:19

@Bo(a)rder Gamer:
beszólást megtorlatlanul nem hagyunk :D

Mók_Ica 2020.12.16. 22:37:21

@Niemandhäuser: mindig a legszebb lyányt válaszTYa :DDDD

Cimili2 2020.12.16. 22:37:35

@Mók_Ica: rencsinek meg szakáll háló kell.

tvbuzi 2020.12.16. 22:37:45

Rászorítottam és tekertem neki folyamatosan

malevil2050 2020.12.16. 22:37:55

@Niemandhäuser: Nájisz tuke.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:38:04

Gina: "Begörbült az ujjam". Baszki, nekem is. Ez most baj?

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:38:08

Flúnak edződött a kacsója Dubajban.

2020.12.16. 22:38:18

@Cimili2:
Higiénikára meg nemes egyszerűséggel egy teljes fejet takaró háló :D

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:38:36

Szerencsetrutyi: a szerkik szárnyalnak!!!! Ezaaaaz! Csak így tovább!

Mók_Ica 2020.12.16. 22:38:55

szerencse trutyi..... hát ja.... szerencsések vagyunk, hogy nem kell belenyúlnunk......

2020.12.16. 22:39:20

Ez sima slime. Nemtudom mi ebben a para, nekem volt több dobozzal melóban is feszkólevezetésnek régen :D

Mók_Ica 2020.12.16. 22:39:55

@Cimili2: egész fejet takaró.... :DDDD

mercike nullázódott..... szerencsére...... itt a büntije

2020.12.16. 22:40:07

@Mók_Ica:
zselé érzet, semmi undorító nincs benne, a szaga nem a legjobb ha nincs illatosítva, ez tény, de nem vesz levegőt addig

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:40:37

A MúhMerci házaspárnak ez nem volt jó kör.

2020.12.16. 22:41:23

Robiból egyre inkább jön ki a cuncimókus

Cimili2 2020.12.16. 22:41:35

dzsina leszopja magát.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:41:45

van igazság :DDDDD dzsina fizeti az összes lakó büntijét :DDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:42:12

Na végre valami apró csavar...bár hol van ez Gabbenétől

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:42:21

Dánielt ezennel elengedtem.
Azért nem annyira, mint pl. Renátát.

2020.12.16. 22:42:54

@Bo(a)rder Gamer:
hát aki hetekig csak tujul a blogmotoron túl...annak illik képbe lennie :)

Mók_Ica 2020.12.16. 22:43:00

@Alice from madness: kicsiben volt nekünk is ilyen slime..... :DDDD

na, jönnek a büntik..... és a csekkek......

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:43:05

@Mók_Ica: Van, van. :D Bár Amanda 1000 VD-je nem illik oda. :D

malevil2050 2020.12.16. 22:43:42

Most gyűn a drákói szigor

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:44:15

VVálogvető lopoooooott??!! Jé.

2020.12.16. 22:44:16

@Mók_Ica:
egész csapatban gyurmásztuk, kereszteztük öket, teszteltük hogy reagálnak ha napokig kinnhagyjuk stb :D nekem volt epres, csillámos, meg unikornisos csillámos :D

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:45:05

De Renáta, mióta teljesen lesüllyedt a mocsárba, a mozgása/járása is olyan rajos lett, nem csak a stílusa. Undi.

2020.12.16. 22:45:20

nem ugy volt, hogy Gina fizeti mindenkiét?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:45:22

Dzsina nagy igazságot mondott most. Igazi csődtömegek. :D

Ego0123 2020.12.16. 22:45:27

Na végre kimondta.

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:45:29

Ne sipárogjá, ténsasszony

2020.12.16. 22:45:48

@Niemandhäuser:
Te is csak a nézését meg a járását nézed :D

Mók_Ica 2020.12.16. 22:45:59

@Kiégett Hobbynyúl: majd kap ő is valamit..... ne aggódj.... :DDD

@malevil2050: hááát, annyira nem.... és ezt még nem dzsina fizeti....

@Alice from madness: annyira azért nem szerettem.... :DDDD

2020.12.16. 22:47:17

@Mók_Ica:
It's my dirty little secret :)

2020.12.16. 22:48:36

Mondjuk a Dani bekaphatja, hogy Ő a nap dolgozója miközben a többiekkel kibaszott...

Mók_Ica 2020.12.16. 22:49:19

@Alice from madness: mondjuk tőle levontam volna ......

2020.12.16. 22:49:49

@Mók_Ica:
vagy legalább mgemlítette volna

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:50:06

Roberta: hatalmas gratula!!!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:50:08

@Mók_Ica: Remélem. :D
@Alice from madness: Igen, de Gusztávot ez nem érdekli. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:50:35

Dzsinának alig van pénze, de sajtburesz menü. A való világban is így lehet a segílykível, mert mindig tele van svédekkel a Meki.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 22:50:37

@Alice from madness: Ezért is tudott a nap dolgozója lenni. :)

2020.12.16. 22:50:38

@Niemandhäuser:
ekg :D
nagyot röhögtem :D

tvbuzi 2020.12.16. 22:50:41

Szóval Fru kétszer is agyfaszt kapott

tvbuzi 2020.12.16. 22:51:06

Végre nem te jössz holnap baszdmeg

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 22:51:07

De tudtam, hogy Robi Higiénikáét viszi. :DDD

Mók_Ica 2020.12.16. 22:51:17

@Alice from madness: vagy ő fizette volna bálint raktárba lépési büntijét.....

2020.12.16. 22:51:35

komolyan ez a 2x20 p régen is ennyi volt?

És miért kell szerdánként Gyözönek magánál is gyökerebbeket hivogatni????

Nátha ellen bálna 2020.12.16. 22:52:39

Flú és Leni nagyon bosszantóak. Csóri hülye Higiénika nem gondolta át ezt a tattikát.

Mók_Ica 2020.12.16. 22:53:10

@tvbuzi: mondta kedvesen @tvbuzi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:53:29

Anikó: Kövessenek az instagramon, a fészbukkon, stb.
Én: Kövezzenek az instagramon, a fészbukkon, stb. vagy ha egy kicsit melléütök:
Lövessnek az instagramon, a fészbukkon, stb.
:-DD

Mók_Ica 2020.12.16. 22:53:55

@Alice from madness: szerintem is hosszabb volt ..... tudod, régen minden jobb volt :DDDDD

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:55:13

@Nátha ellen bálna: Engem már kb. annyira szavarnak, mint Tiszteletes Gábor. Pedig ő azért rendesen zavart, elhihetitek!

2020.12.16. 22:55:21

@Mók_Ica:
régen a jobb is jobb volt

2020.12.16. 22:56:17

@Nátha ellen bálna:
Ha még csak erről az egyről lenne szó :D

Spitzbaue® 2020.12.16. 22:56:24

@Alice from madness: a lövessenek, tényleg csak melléütés, egymás mellett van a lö +a kö.

kipcsak harcos 2020.12.16. 22:57:56

Cilimili, hamarosan bemondhatom a konyhás kiesőt

2020.12.16. 22:58:10

@Niemandhäuser:
meg az s és a z is, nem? :D

Ármándójózsi 2020.12.16. 23:00:54

Elíz megint le fog cseszni, de nem bírom megállni, hogy újra ne mondjam el, hogy ez a mocskos lelkű Kuszafog még a riportban is ellenszenves és a való életben már úgy elküldtem volna valami nagyon nem szép helyre és szerintem ezzel nem lennék egyedül...
Egy egész teherhajónyi konténert tele tudnék hányni tőle.

2020.12.16. 23:01:20

@Nátha ellen bálna:
semmi BV? semmi hajnali vers?

2020.12.16. 23:01:43

húúúúúúúúúúúúúú Őzike puleszát lopnám most :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:01:52

Visszavonhatatlanul itt a karácsony. Most már biztos.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:02:40

@Alice from madness: Nekem ledes lámpás van...:) Ciki? :)

Cimili2 2020.12.16. 23:03:04

@Bo(a)rder Gamer: nekem teccik a pulcsija, kéne is.:))

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:03:09

Gyögyő életrajzi ihletettségő sztorit kamuzik a szlopacsekékről: nem beszélnek a testvírek az örökség miatt. Gratulálok Gyögyő, sziporkázik a fantáziád!

Mók_Ica 2020.12.16. 23:03:13

hozé is olvasminnket és direkt hergeli magát merci puncijával...... perverz pedofil vagy hozé!!!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:04:09

@Cimili2: Egy üzenettel feljebb találsz egy őszinte vallomást :)

2020.12.16. 23:04:33

@Bo(a)rder Gamer:
Dehogy! Nekem van vagy 5 :D de se csillámos, se ledes :(
Viszont van egy ami barna kötött, rénszarvas agancsok vannak a kapucniján, az ujja vége fekete mintha pata lenne és két csengettyű van a kapucni összehúzóján :DDD

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:04:52

@Alice from madness: az ángiluson egymás alatt: sö +a zö.

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:06:45

jusz merimeri kriszmesz, jusz merimeri kriszmes, tú heppi nyújír!

Mók_Ica 2020.12.16. 23:07:04

azt hiszem kiégtem hozétól...... nem vicces...... nem lehetne, hogy a pulcsija vezesse a bv-t???

Mók_Ica 2020.12.16. 23:07:46

@Alice from madness: biztos ők beszélik azt a nyelvet, amin hozé danolászott...... pffff

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:08:16

@Alice from madness: Hosszú vágyódás után (tudod, aki heteket tölt a tuja mögött) tavaly vettem, szines villogó, több programos ledlámpákkal :)
A leírásodat most vizualizálom, nagyon cuki lehet. :) A csengettyűért külön pont jár .

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:08:49

Tessék csak követni kellene Győzit...megér nektek ennyit? :) akkor hajrá :)

2020.12.16. 23:09:28

@Mók_Ica:
Nálam ez megy fülesen míg Hozé pofázik...vélhetően gondolom mivel ma gyökerekkel beszél így végig.
youtu.be/QmdiHnkk9cY

2020.12.16. 23:10:06

@Bo(a)rder Gamer:
Mindig hallom merre vagyok :DDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:10:46

@Alice from madness: az mindig jó, ha az ember megtalálja önmagát :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:11:17

@Cimili2: Elszomorítasz, de hidd el csak azért mondod, mert nem láttad :)

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:11:37

@Niemandhäuser: Az orosz megy gy. őzikének: nyikto ne átszusztvujet. Hö!

2020.12.16. 23:11:39

@Bo(a)rder Gamer:
nálam pláne előnyös, hajlamos vagyok mindenféle dimenziókba elkószálni :D

Cimili2 2020.12.16. 23:11:55

@Bo(a)rder Gamer: most néztem rá, alig követik. :))

2020.12.16. 23:12:15

@Ego0123:
Ja, csak nem a Smuckmacher hanem a telekomé.

2020.12.16. 23:12:50

@Mók_Ica:
;)
nem mindíg vadállat rapet hallgatok.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:13:00

@Cimili2: Na akkor gyerünk. megszerezheted. reméljük ilyet és nem EZT. :)

Mók_Ica 2020.12.16. 23:13:01

@Niemandhäuser: jobban, de csak egy hangya faszmakknyival...... :DDD

Cimili2 2020.12.16. 23:13:05

@Bo(a)rder Gamer: hát mutasd meg!! :)
@kipcsak harcos: nanáááááá :)

kipcsak harcos 2020.12.16. 23:13:28

@Alice from madness: gondolom kisgyerekek ellen védened kell a darabot :DDD

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:14:13

Frufrunak eyg érdeme van: Renátát rommá égeti. Köszönjük!

Mók_Ica 2020.12.16. 23:14:16

@Alice from madness: nekem ez bejön.... a vadállat rap most nem hiányzik....

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:14:56

Felőrlődtem a munkahéttől. Ennyire unalmas, tartalmatlan, szerkesztetlen fost régen nem láttam. Ja de.. tegnap.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:15:05

@Cimili2: Valahogy megpróbálom, de nem most :). Még új vagyok és kicsit szégyenlős :)

Cimili2 2020.12.16. 23:15:10

aszongya hozé, h dzsukel gyerek. az mit jelent?

2020.12.16. 23:15:22

@kipcsak harcos:
A kisgyerekek ellen eleve magamat védenem kell mert valamilyen megmagyarázhatatlan okból kedvelni szoktak...mondjuk nem is sikerült felnőni :D

kipcsak harcos 2020.12.16. 23:15:38

@Cimili2: nem lehet, mert nem tudhatom itt van-e, aki tegnap spoiler alert-et kiáltott.

Cimili2 2020.12.16. 23:16:05

@Bo(a)rder Gamer: megértelek. :)))) én is az lennék.

2020.12.16. 23:16:06

@Mók_Ica:
azt már letudtam napközben :D ilyenkor már chill van :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:16:25

Ja és lassan több lesz benne a reklám mint az amúgy értéketlen tartalom... Jól látom, vagy jól látom ?

Mók_Ica 2020.12.16. 23:16:33

@ppupu: hiJányoztál nekünk..... jó, hogy a végére ideértél :)))

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:16:40

@Mók_Ica: mit akarsz, alapfokú szinten beszéli a magyart, kicsi oroszul is tud, gondolom lovári vagy a beás (érted Beás :-) nyelv középfokon is megy. Az angolt ne említsük, mert annak csak a dallamát (se) tudja, a szövegét egyáltalán nem.

2020.12.16. 23:16:42

@Cimili2:
sukár. menő, jól egyben lévő

2020.12.16. 23:17:24

@ppupu:
azért van benne ennyi reklám, hogy legyen benne valami tartalom is.

Cimili2 2020.12.16. 23:17:30

@Bo(a)rder Gamer: felvetődött egy kérdés bennem. elemmel működik és belülről be van drótozva?

2020.12.16. 23:17:51

@Bo(a)rder Gamer:
azér' beszólni be tudsz :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:18:02

@Alice from madness: és kis fonalat is húzol magad után? :) nehogy elbontsd a pulcsid!!! :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:18:07

@Mók_Ica: Csá csumi Móki! Ma hisztis vagyok és morcos...

Mók_Ica 2020.12.16. 23:18:44

roberta:DDDDD kezdem egyre jobban bírni........

Cimili2 2020.12.16. 23:18:58

@Alice from madness: az előzőt neked szántam. :)

2020.12.16. 23:19:07

@Bo(a)rder Gamer:
húzok jahm, de nincs hozzá megbontva a pulcsi :D

Spitzbaue® 2020.12.16. 23:19:13

a Manda menthetetlen: Bála kedves ugratja, az meg ahelyett, hogy örülne, mocskolódik. Fúúúúúj! Bottal sem piszkálnám.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:19:24

A legszebb pillanat az volt mikor Robi lenyúlta Fru kajáját. Ez már majdnem a nulla fölé emelte műsort :)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:19:35

@Cimili2: Pontosan és mosáskor ki kell venni az elemet :)

2020.12.16. 23:19:37

@Cimili2:
részemről a megtiszteltetés

Mók_Ica 2020.12.16. 23:19:38

@ppupu: kérj az asszonytól egy bonbont.... az megnyugtatja az idegeidet :)))) küldök egy puszit!

kipcsak harcos 2020.12.16. 23:19:41

@Alice from madness: netán érzik a benned rejlő infantilitást? :)

csodalámpa 2020.12.16. 23:20:26

Robi: "ötödikben állatorvos szerettem volna lenni, most kiélhetem minden vágyam rajtad" (Vivinek, kézkötözés közben) :D <3 Robi

2020.12.16. 23:20:34

Probléma, hogy engem nem hoz lázba Merci puncikája premier plánban véresen?

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:20:44

@Niemandhäuser: De, de bottal kéne piszkálni. Ő bent a medencében, mi meg kívülről a bottal nyomkodjuk le a víz alá.

Mók_Ica 2020.12.16. 23:21:37

merci puncija by perverz operatőr..... sztem hozé nyomta a közelítés gombot......

Cimili2 2020.12.16. 23:22:03

@Bo(a)rder Gamer: na jó most már fejezzétek abba, mert irigy leszek!!

2020.12.16. 23:22:19

@Mók_Ica:
elképzelem ahogy a kamera fizikailag is benyúlik Merci elé hogy mindent egesz biztosan jól lássanak :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:22:30

@Alice from madness: Hidd el, az nagyobb probléma, hogy Mercié engem sem :)

Mók_Ica 2020.12.16. 23:22:41

@csodalámpa: előtte az amputálási kérdés? az is jó volt :DDDDD

@Alice from madness: ámde hozét...... szóval mi is azért láttuk..... pfffff

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:22:41

@Alice from madness: Engem se, mondjuk én kikapcsoltam a TV-t mikor megláttam Gyűszűkét

2020.12.16. 23:23:29

@Bo(a)rder Gamer:
bizonyos kor fölött nem gond ha az ember nem bukik a kislányokra :D

2020.12.16. 23:23:48

@ppupu:
én felraktam a fülest :D

Mók_Ica 2020.12.16. 23:23:54

@Alice from madness: pontosan .... teljesen úgy nézett ki..... és merci nem mutogatásból csinálta.....

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:24:36

@Mók_Ica: Köszi Anyu. Bár most asszony kicsit furcsán néz rám, a puszi felét odaadhatom neki ?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:26:21

@Cimili2: Eskü nem. :) Be fogom bizonyítani. :)

Kosztarika 2020.12.16. 23:26:48

@ppupu: raktározd el inkább a púpodba, ki tudja mikor kapsz legközelebb.
Adj asszonynak saját puszit.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:27:20

@Alice from madness: És a vizuális környezetszennyezés ??? Az már smafu?

2020.12.16. 23:27:37

@Cimili2:
Ledes cipő is játszana, mert abból is volt 2 pár :D de sajnos azok nem húzták sokáig :( az egyik állíthatóan világított, villogott, szinváltott körben, a másiknak a sarkára tudtál applikációval szöveget kiíratni, vagy pixelrajzolni :)

2020.12.16. 23:27:57

@Alice from madness:
Kérdőjel Alice, kérdőjel....
?????

Ego0123 2020.12.16. 23:28:05

@Alice from madness: Nem, ez normális. Szerintem ez bunkóság volt, mert nem találtak róla más felvételt.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:28:15

@Kosztarika: De jó, hogy Te is itt vagy... Már hiányoztál, ja nem is ;) :)))

Cimili2 2020.12.16. 23:28:41

@Bo(a)rder Gamer: már nem hiszek neked. :DDD
Na jó écc mindenkinek, holnap korán, 9kor kell kelnem. :DD

2020.12.16. 23:28:45

@ppupu:
Tekintetem csak rajtatok csünd. Én ma csak nézőszámot növeltem az rtl-nek

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:29:14

@Alice from madness: Ez a TV-nézéstől van, mikor így magaddal beszélgetsz ? :)

Kosztarika 2020.12.16. 23:29:31

@ppupu: te jössz ritkán mostanság. :(
Tudom, a meló.

PYT 2020.12.16. 23:29:42

@Alice from madness: nem értem, miért kell ezt, annyira gusztustalan... Szerencsétlen kislány bugyiban kínkeserveskedik a borotválással, ezek meg belesnek, rázúmolnak, normálisak?

Óvatlanul odanéztem, mikor a Robiékról váltottak át Mercire, bár ne tettem volna, rettenetesen néz ki így, sebekkel tarkítva... Epiláló krémről nem hallottak a lányok? Mennyivel praktkusabb, ha pl nem lehet a bugyit levenni, csak szétkenceficéli az ember lánya, vár egy picit, lezuhanyozza és kéééész is! És nincsenek sebesülések, bakker!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:30:46

@Cimili2: Majd meglátoood :)
Jó éjt! :)

2020.12.16. 23:31:13

@ppupu:
nem, ezt disszociatív személyiségzavarnak hívják :D

2020.12.16. 23:32:28

@ppupu:
Köszönjük jól vagyunk :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:33:38

@Alice from madness: Én tegnap írtam magamnak egy engedélyt, hogy 8 után is mozoghatok országosan. Akkor az is hasonló nyavaja?

PYT 2020.12.16. 23:34:21

Btw ma két kisebbfajta csoda is történt a BV-ban, Őzinek tetszett az outfitje, a pulcsiját én is elfogadnám, és sikerült nem IQ-zérókat felhívnia! Wtf!? ;))

Mók_Ica 2020.12.16. 23:34:36

@ppupu: persze, ne spórolj vele, küldök neki is :)))))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.16. 23:35:00

Na jó, kiégtem Hozén. Robi fiú legalább megmentette a helyzetet az amputálás felajánlásával. :D

Mára jó éjt nektek, holnap ugyanitt. :-)))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:35:02

@Alice from madness: Ezt nem tudom überelni. :) De megnéztem volna azért.

Kosztarika 2020.12.16. 23:35:45

@PYT: mellétárcsázott. :)

PYT 2020.12.16. 23:36:10

@Alice from madness: ezt nem, ez csak sima skizofrénia, ne nagyzolj bejbeej! ;p ;)

2020.12.16. 23:37:20

@PYT:
:DDDDDDDD
én kérek elnézést a tudománytalan pontatlan meghatározásér. Mindig keverjük.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:37:38

@Kosztarika: Ne aggódj, egy-két nap és újra 0-24 ben lehet majd szívni a véremet. Szerintem van valami karácsony előtti nyavalya ami arra kényszeríti a népeket, hogy az év utolső napjain akarjanak szerződésket kötni, igazolásokat beszereztetni, meg. hasonló mission impossible dolgokat. Egyszer úgy belenéznék az ilyenek agyába, mondjuk baltával

PYT 2020.12.16. 23:38:45

@Alice from madness: el van nézve, tisztelettel, üljetek le, egyes ;p xdd

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:39:22

@Alice from madness: Mercike sok szempontból sem az esetem.

2020.12.16. 23:39:52

@Alice from madness:
mégse keverjük, utánaolvastam :D

2020.12.16. 23:40:43

@Bo(a)rder Gamer:
nem bux a behéliumozott influenszerekre vagy apja lehetnél, esetleg nagyapja? :D

Kosztarika 2020.12.16. 23:41:18

@ppupu: adjál fejszét a hülyének, hátha vágják maguk alatt.
Remélem nemsokára újra a régi lesz minden.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:41:42

@Alice from madness: ááá, akkor nem lesz 42-esbe. :).

Kosztarika 2020.12.16. 23:43:43

@Bo(a)rder Gamer: nem élsz túl nagy lábon. Munkahét van?

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:44:09

@Bo(a)rder Gamer: Mercikének több problémája is van:

1. Az IQ-ja érthetetlen módon esik gyakran nullára
2. Ha hélium üzemmódba kapcsol, az olyan mintha az agyamat zsugorítanák
3. A fidres-fodros bugyi-csöcstartóitól rohamot kapok
4. Annyira naiv, hogy az már fáj
5. A sminkjétől a szomszéd teveszerájban rohamot kapnak a dromedárok
amúgy cuki :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:45:32

@Kosztarika: Már kikészítettem a kiserdőhöz az ásót. Megoldok vele mindent :))

2020.12.16. 23:46:29

@Bo(a)rder Gamer:
abban nem, 41esig gyártják, de nekem elég a 39-es

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:47:14

@Alice from madness: @Bo(a)rder Gamer: Mondjuk érdekes, hogy Mercire én sem tudok nőként nézni, pedig a női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

Kosztarika 2020.12.16. 23:47:35

@ppupu: szólj ha segíteni kell, driccmadárháton repülök izibe.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:48:55

@Kosztarika: Bakker ez az, ez driccmadár sok mindent megoldana, szavadon foglak.

2020.12.16. 23:50:01

@ppupu:
3x olvastad a kiserdőt kísérőd-nek :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:50:20

@Alice from madness: Nice try :)). Nem bírom az influkat :) és nagyapja nem lehetnék. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:51:30

@Kosztarika: minden héten háború, ja nem , munkahét.

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:51:34

@Alice from madness: Látod, látod... ez történik veled, ha VV-t nézel :DDDDDD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:52:33

@ppupu: ehhez még annyit mindenképpen, ha már megszólal, idegbe jövök, ha meg AZON a hangján szólal meg, akkor megmozdul bennem egy érzés...

Kosztarika 2020.12.16. 23:53:58

@Bo(a)rder Gamer:
Elemi ösztön.. a gyilkolásra.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.16. 23:55:32

@Alice from madness: ne is törödj vele. itt sem minden százas és de semmiképpen nem 110-es.

2020.12.16. 23:55:35

@Kosztarika:
rakoncátlanok vagyunk ma mindnyájan idebent :D ne is foglalkozzatok velem, igazából kezd úgy tünni hogy csak magammal beszélgetek :D aztán ha mégnagyobb lesz az arcom akkor lehet már magammal sem :D

2020.12.16. 23:56:36

@Bo(a)rder Gamer:
:DDDD
najo ez a kör a tiéd, szép kitérő volt :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.16. 23:59:28

Kollégák, nem tudom itt van-e a munkaadóm (Fálki), de ha találkoztok vele szóljatok neki, hogy itt van pár szemelvény a Vella Szótárból:

buggyasztott tojás - első próbálkozások a buggyyantot tojás elkészítésére
megtisztelsz - szarok a véleményedre meg rád is nagy ívben
megvillantja a tudását - Valamely intim testrészét megmutatja
scipió -C3PO
ocsmárol - Vella társát leszólja
lábujjtanga - flipflop papucs Bálintosan hordva
csibészkedtem - köztörvényes ügyeim voltak
Driccmadár - Mítikus lény két seggel

Nem fütyülök úgy, ahogy más táncol - Értelmezhetetlen, mivel VV Gábor mondta

Ha van kiegészítés, akkor várom a szerkesztő bizottság észrevételeit!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:02:52

@Alice from madness: ez az elismerés Tőled nekem, az maga a megtestesült MEGTISZTELTETÉS!!! :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:04:02

@ppupu: hát a magad alatt vágod a fejszét ki ne maradjon...:)

2020.12.17. 00:04:25

@Bo(a)rder Gamer:
le se írom, hogy Tőlem neked-et olvastam :DDDD
de részemről a megtiszteltetés, hogy megtisztelhettelek.
Látom felkészült vagy mint Knapp Attila :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:10:24

@Alice from madness: Még jó, hogy rájöttél, mert különben biztos elvágtam volna magam :)
És még egyszer elismerően szól...vagy csak fel kellene ismernem a szarkazmust? Gyötrő kérdések ezek :)

2020.12.17. 00:13:37

@ppupu:
holnap nyilvánosan dobáltak volna meg a kommentszekciósok eme hanyagságér :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 00:17:59

Na kiscicák, elmentem hajcsizni, mert reggel korán kelés van. Csááááá

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:18:50

@ppupu: Jóéjt! :) De azért vannak itt kandúrok is :)

Kosztarika 2020.12.17. 00:20:29

@ppupu:
Lehet egy véleményem
Felajánlotta a keringőt
Letapadt az agyam
Anyám bazd meg ez a való világ

Spitzbaue® 2020.12.17. 00:21:01

@PYT: Én a szakállnyíróval nyírom. Azt hallottam, már a nőknél sem divat a totál kopasz, legalább egy leszállópálya, kell hogy legyen. Csak a ukrán prostinak nincs semmi. Csak hallottam... Persze tisztelet a kivételnek, és kivétel a TISZTELETNEK.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:22:41

@Alice from madness: de azért kétségek közt hagysz. :) Milyen éjszakám lesz így? Hát ilyen:
tenor.com/view/insomnia-sad-gif-10045644

2020.12.17. 00:29:50

@Bo(a)rder Gamer:
Borzaszto lehet :D hogy fogod igy holnap orvoshoz kuldeni a beosztottakat? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:38:16

@Alice from madness: Ugye?? Sehogy. Év vége előtt? Nincs helye a jófejségnek :). Már bookoltam nekik időpontot és még választhatnak is mikor mennek. 24-25-26. Ne mondják, hogy nem vagyok rugalmas...:)

2020.12.17. 00:39:57

@Bo(a)rder Gamer:
:DDDDD
Te igazan rendes vagy, irigylem oket :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:48:49

@Alice from madness: Néha egyébként én is, de nem miattam :)

2020.12.17. 00:56:01

@Bo(a)rder Gamer:
Igazan szereny is vagy :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 00:58:00

@Alice from madness: de pont ezért irtam h nem magam miatt irigylem őket.

K_Attila 2020.12.17. 01:31:58

Mercinek az a gyémánt hogyan van rögzítve a fejére?

Post Modern Prometheus 2020.12.17. 02:32:08

@K_Attila: Megtisztel, hogy megtisztelsz. Én is most láttam először, hogy hogyan készül. Szeretem a piercingeket, de valahogy a microdermal sosem vonzott.

PYT 2020.12.17. 04:33:44

@Niemandhäuser: olyat a férjem használ, én meg nem élek a testemből ;p szal ha ukrán prosti style-ra támad kedvem itthon, hát úgy dizájnolom magam (egyébként így szeretem, így érzem jól magam, ha babapopó-símaság van mindenütt;) teszek az altesti trendekre, házas vagyok már régóta, férj is így szokott meg; leszálló pályát valamiért utálom, nagyon-nagyon rég volt olyanom, de már nem bejövős, ahogy az ősbozont sem opció, nincs az az isten, nem hogy divat (assetom, milyen már az;)... Na de az alapkérdés az volt, hogy miután Mercike láthatóan sz.rik a trendekre és bugyiban igyekezett magát csupaszra borotválni, hogyan úszhatná azt meg olyan illúzió romboló sérülések nélkül, amiket látjattunk ugye... és erre ajánlottam, amit, csakis a legmélyebb tisztelettel és segítőkészséggel, ofc.. ;))

PYT 2020.12.17. 04:36:04

@Post Modern Prometheus: omfg...... (kellett nekem megnyitni)

2020.12.17. 06:04:12

@Bo(a)rder Gamer:
Nope. Te ertettel felre engem :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 06:52:27

na már hajnalban sem bírtok magatokkal? undorító jóreggelt

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 06:55:01

@Post Modern Prometheus: megnyitottam, nem kellett volna, de így már bizos nem alszom vissza

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 06:56:48

szeretnek mindenkinek felajanlani egy keringot a driccmadarral

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 07:33:55

@ppupu: Már kávén (nem is egyen túl), így csakazértse veszem fel a beszólást :). Sőt csakazértis szép reggelt és eredményes napot azzal a baltával meg az ügyfelekkel...Pénzügyi területen vagy?

Fu Szekh Li 2020.12.17. 07:36:14

Minden tiszteletem azoknak akik a BV-t élőben nézik (nekem elég a moston, áttekerhető változatban). Tegnap ateljes adásidőből 2:50 volt bejátszás, annak is csak a kis része volt értékelhető (a borotválás engem sem érdekel túlságosan).
Baccameg a zertéel, azért ez szégyen (fiatalabbaknak: gyász).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 07:40:47

rohaggyon meg a munka, így, dupla gyével. kétoldali emberundoritiszben szenvedek ma.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 07:41:02

@Bo(a)rder Gamer: Balta a kocsiban, ásó mellé rakva. Tanácsadó vagyok. (műszaki dolgok és egy kis pénzügy) Szóval mindenhez értek :)) És szerény is vagyok, az a hetvenhetedik jó tulajdonságom :-DD

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 07:41:39

@Fu Szekh Li: Tegnap szerda volt tudod az a fogadóórás napja, az arányok olyankor elcsúsznak, csak nem a jó irányba...:)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 07:42:12

@úgymond olvasó mmkk: Tarts ki. Márcsak pár nap az ünnepekig és azután még rosszabb lesz :)))

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 07:43:07

@Fu Szekh Li: Én nemes egyszerűséggel lekapcsoltam a tv-t mikor megláttam Gyűszű fejét.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 07:43:50

@ppupu: egy hete őrület van. ahelyett, hogy az emberek nyugodtan otthon ülve várnák a karácsony szent ünnepét.. remélem ma már nyugi lesz, az adminisztrációval le vagyok maradva.

Fu Szekh Li 2020.12.17. 07:51:09

@Bo(a)rder Gamer: Ez nekem akkor is a mennyacsába kategória.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 07:53:03

@ppupu: és ezek szerint felkészült és alapos IS :), és igen, az év vége az adóoptimalizációról és a budget-kihasználásról szól sok helyen. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 07:56:03

@Fu Szekh Li: ezzel nem is vitatkozom, sőt ekg. Az egyetlen pozitívum a pulcsija volt, legalábbis azért itt megvesztek a lyányok :). Még arra is képesek voltak, h bekövessék Győzit...:)

Fu Szekh Li 2020.12.17. 07:58:59

@Bo(a)rder Gamer: Akkor azért nagyot csalódnék bennük :D

Fu Szekh Li 2020.12.17. 08:00:18

@ppupu: megy itt a lavájlendezés minden szinten.

Kosztarika 2020.12.17. 08:22:49

Jóóó reggelt (Vietnám)!
Remélem győzikével álmodtatok.

Kosztarika 2020.12.17. 08:24:46

@Fu Szekh Li:
Aliz és az "újhús" között szerelem volt első látásra.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 08:30:47

@Kosztarika: hasonló jókat beléd is, triumvírem!

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 08:41:56

@úgymond olvasó mmkk: Mellszobrot kaphatnék, annyira túlteng bennem a jóindulat.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 08:43:46

@Kosztarika: én egy érdekeset álmodtam, mindenféle izgalmas szereplőkkel. Viszont utána nem tudtam visszaaludni, úgyhogy csak pár óra alvás volt. Szerintem ma lesz először, hogy a VV-t is kihagyom, és lefekszem időben.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 08:44:41

@Kosztarika: Flu és VVálogvető között viszont szerelem huszonnégyezredik látásra.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 08:47:15

@úgymond olvasó mmkk: Az emberek nem csak karácsony előtt nem tudnak nyugton maradni, hanem soha. Csak úgy ok nélkül elmennek A-ból B pontba, aztán visszamennek A-ba, hogy a szomszédok lássák, hogy nekik dolguk van. Ezek ilyen feltörekvő kispolgárok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 08:51:37

@Nátha ellen bálna: kaptyák be a hozzájuk legközelebb eső tárgyat, jobbról.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 08:52:24

@Kosztarika: Nanu-nanu! (ha ez mond valamit :))
Az álomhoz tudni kellett volna aludni is, bár igaz nem előfeltétel, de az már nagyon perverz lenne...

Cérnahuszár 2020.12.17. 08:53:14

@Kiégett Hobbynyúl: "miért hiszi azt néhány ápolt, hogy a rosszindulat, a direkt kicseszés az tattikának minősül? Vagy ilyen későn ne is akarjam megérteni, mi? :D"

adj hatalmat valakinek a kezébe és megtudod milyen ember....remélem amanda és gina is lesz még melókiosztó. Kimutathatják a foguk fehérjét, amit ők gondolnak másokba, ők fogják csinálni..

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 09:05:15

@Kosztarika: egy proli úr ilyenről nem nyilatkozik... és az is lehet, hogy Alice csak a megszeppent, tuja mögött megbúvó "újhúst" akarta mentorálni új környezetében.:)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 09:06:04

@Cérnahuszár a naív: "adj hatalmat valakinek a kezébe és megtudod milyen ember" - Ez egy nagy igazság. Nagy EKG!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 09:06:06

@Kosztarika: úgy látom, neked kevés volt a BV, állandóan a szerelmen jár az agyad

Fu Szekh Li 2020.12.17. 09:15:55

@Bo(a)rder Gamer: megmagyarázni én is meg tudom :)

Ármándójózsi 2020.12.17. 09:16:18

A Dricc legyen veletek mindörökké!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 09:18:54

@Nátha ellen bálna: ha én azt most elkezdeném sorolni.. :)))

Kosztarika 2020.12.17. 09:19:12

@úgymond olvasó mmkk: én csak válaszoltam egy posztra. Már te is ellenem vagy?? Igaz, te legalább nem sunyin, hanem face to face.

Ármándójózsi 2020.12.17. 09:30:15

Jelenlegi szimpátiasorrend nálam (nem mintha bárkit is érdekelne) 1 Bálint, .... ...... 2 Robi, .... .... ..... ...... ..... .... ..... 3 Dani, 4 Moh, 5 Virág, 6 Vivi a többi nálam azonnali kuka.
A pontok jelzik az általam látott távolságokat a lidércek között per pillanat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 09:32:10

@Kosztarika: ellened? soha. mernék én ellened lenni?

@Nátha ellen bálna: mit szerelel? :))))))))

Cérnahuszár 2020.12.17. 09:32:45

@Bo(a)rder Gamer:
"Az egyetlen pozitívum a pulcsija volt, legalábbis azért itt megvesztek a lyányok :). Még arra is képesek voltak, h bekövessék Győzit...:)"

már nagyon várom hogy fel is hívják :D

Kosztarika 2020.12.17. 09:39:15

@Ármándójózsi:
Engem érdekel. :)
Egyet is értek nagyjából. Virág nálam mindenképpen előzi Moht.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.17. 09:41:20

@Ármándójózsi: Nagyjából nálam is, annyi különbséggel, hogy Vivi tisztán a harmadik, sőt, Vivi és Robi kb egy szinten van, hiszen ők ketten a szimpatikus tuják, Dani pedig hátul van a hátsó csoportban, mert a suttyósága nekem nem jön be. Viszont éppen ezért úgy gondolom, hogy a szériát szép lassan elengedem, mert nem szórakoztat. Teljesen leosztottak a szerepek, és nagyok a ... szimpátia távolságok, a töltelékszereplők kiesésére (ha ők esnek ki először) a két hetes ciklussal kalkuláva. még legalább 6-8 hetet el fognak pöcsölni. A tegnapi öfit az RTL moston 2 perc alatt pörgettem át, és ránéztem a kommentfolyamra, gyakorlatilag a sacc per kb maradék 20-25 kommentelő nem is beszél a műsorról tegnap este óta (ez is minősíti mind a tegnapi öfit, mind a BV-t). Szerintem gyenge széria a VV-10!

Ármándójózsi 2020.12.17. 09:42:59

@Kosztarika: Sokakkal ellentétben én nem teljesen úgy ítélem meg Moh-t, mit itt is néhányan. Nem látom benne a rosszat egyáltalán. Persze talán próbál ügyeskedni a maga módján mint mindenki odabent, de rosszindulatot nem vélek felfedezni benne. (Nyilván tévedhetek is, ez majd a későbbiekben talán kiderül.)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 09:45:21

@Ármándójózsi: "a többi nálam azonnali kuka" - Ezzel mindenképpen EKG :)
Virág nálam is előzi Moht, sőt Deniölt is.

Kosztarika 2020.12.17. 09:46:56

@Ármándójózsi:
Kereste a helyét, nincs ezzel baj. De nekem olyan.. semmilyen.

2020.12.17. 09:49:18

Kellemesebb reggelt mindenkinek mint az enyem...

@Bo(a)rder Gamer:
Tartsd a lepest

Ármándójózsi 2020.12.17. 09:51:55

@VV Erőlegény: Sok igazság van abban amit írsz, szerintem is eléggé lapos ez a széria, ezért is jegyeztem meg már itt néhányszor, hogy fel kellene pörgetni a játékot egyrészt a hetenkénti kieséssel, másrészt jóval kreatívabb, ötletesebb feladatokkal. Jó lenne ha csapatokra osztanák őket, de nem ahogy ők szeretnék, hanem "vegyesen" a Röné és a Bálint oldalról és a csapatok egymással versenyezzenek komoly juttatásokért és előnyökért amit a vesztes nem élvezhet. (Akár a katona hét, ha emlékszik még erre valaki, kint alvással, konzervekkel stb. )

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 09:52:31

Itt a poszt feletti képen tényleg látni, hogy Anikó svéd.

Ármándójózsi 2020.12.17. 09:53:45

@Ármándójózsi: u.i.: És a "párok" is szigorúan szétválasztva természetesen.

Cérnahuszár 2020.12.17. 09:56:15

@VV Erőlegény:
"gyakorlatilag a sacc per kb maradék 20-25 kommentelő nem is beszél a műsorról tegnap este óta"

öfit olvasva rájöttem h megint elaludtam a műsort, most a közepét, -nemtomhogycsináltamde sikerült-, most nézem vissza a nagy kekszdarálást
amit levontam belőle, amikor bálinték szopatták meg magukat a hímzéssel, röhögtek magukon, most fruék meg elkezdték marni egymást....

csak hogy kitöltsem az űrt hogy a műsorról beszéljek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.17. 09:56:30

@VV Erőlegény: A régebbi szériákban a párbaj vesztes kiesését is sokszor "megkönnyeztük" a búcsúfilmeknek is volt értelmük, mivel a párbaj vesztes versenyzők is bizonyos értelemben értékes, a játékmenetet aktívan befolyásoló, és sokszor szerethető versenyzők voltak. Ebben a szériában ilyen nincsen. Most alig várjuk, hogy kiessen valaki, talán csak Bálint, Dani, Robi, és Virág korai kiesése okozhatna némi felhorkanást, de ez jelenleg esélytelen, kivéve, ha egymás ellen párbajoznának, a többi versenyzőt egy megkönnyebbült sóhajjal engedjük el, talán csak egy olyan kommenttel kísérve, hogy kár, hogy egyszerre nem tudott mindkét játékos is kiesni. Vagy pl. itt a HV-on, kb a VV7-es szériáig nem csak az őskövület VV kommentelők, és triumvirek kommentelgettek, de komoly szurkolói csapatok is felvonultak a játékosok mellett, vagy ellen, most hol vannak a "nyeretlen kétéves" nickek, akiket konkrétan ez a széria vonzott be a HV-ra?

2020.12.17. 09:57:13

@Ármándójózsi:
Nalam Virag az elso. Es kivetelesen nem ironizalok, sot orulnek ha bejonne az elkepzelesem es vinne az egeszet, sokkal tobb van a kiscsajban mint azt Dani altal elnyomva latni lehet. Rajta kivul Robi szimpi, Balint is de o ahhoz kepest hogy Robi a cuncimokus sokkal tobbet punciskodik. A tobbiek meg rohadtul mindegy mert mindenhol csak az elso 3 szamit.

2020.12.17. 09:58:48

@Ármándójózsi:
Ekg, en azzal se ertek egyet,hogy Merxin probalna utazni. Semmi tudatos nincs ebben, ha igy lenne total lelkinyugalommal smarolt volna vele.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 09:58:50

@Alice from madness: Alváshiány?
I do my best. :), de a hajnali kommentem eltűnt, a blogmotor sem itta meg a kávéját :).

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:03:35

@VV Erőlegény: A mostani széria szerintem is olyan semmilyen. Egy ismerősöm abba is hagyta, pedig szokta nézni a VV-ket. Azt mondta, ez a banda már annyira alpári és közönséges, hogy nincs kedve nézni őket.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:05:24

@Alice from madness: Épp tegnap írtam én is, hogy kezdem megkedvelni a Virdzsit. Van humora, és megkockáztatom, hogy egyénisége is. Sőt, valamennyi esze is.

2020.12.17. 10:05:38

@Bo(a)rder Gamer:
:D
Most ez egy annyira magas labda lenne hogy le se csapom.
Nemtudom mi tortent, reggel amikor felebredtem az egyebkent se tul konnyen kicsatolhato oram le volt rakva a parnamra es az alvasstatisztika szerint ebren voltam hajnalban, sot, kozel 100 lepest megtettem...
Semmire nem emlekszem...se arra hogy az oramat levettem se arra, hogy elotte felkeltem volna....lehet elvittek a baglyok.

@Ármándójózsi:

A katona het tok jo volt!
En sem ertem ezt a 2 hetenkenti kiesest, eleve az utobvi szeriak is a fiatalabb korosztaly miatt gyorsan kiegtek, siman eleg lenne tartalmas 2 ho osszesen...

2020.12.17. 10:08:55

@Fu Szekh Li:
Bantas nelkul mar a szememet se forgathatom? :D

Cérnahuszár 2020.12.17. 10:09:25

@Alice from madness: a nőstény medvék szoktak így járni, azt hiszik hogy alszanak télen, aztán tavasszal ott a medvebocs.
szal figyelj

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.17. 10:11:13

@Nátha ellen bálna: Tényleg érdemes belenézni az RTL moston a régebbi szériákba, pl a VV2-be, hog ezekhez képest milyen jó arcok voltak, IQ-ban és játékintelligenciában nem voltak mondjuk Bálint szintjén (igaz Bálint már rajtuk is nevelkedett, tehát az ő tapasztalataikat is felhasználhatja), de a Robi, Vivi szintet többen is voltak, és ránézésre is helyes és szép, nézhető játékosok voltak. Gyerekek, miért kell nekünk 150 napon keresztül Ginamadákat, meg egér fejű Merciket, meg mindenféle "fajtársakat" nézegetnünk ? A VV-be érdekes és vizuálisan nézhető, taktikus és/vagy vicces karaktereket kellene beküldeni, vagy is be kellene küldeni.

Ármándójózsi 2020.12.17. 10:11:13

@Alice from madness: Jaja, én is úgy látom, hogy egyáltalán nem akarja kihasználni sem Mercit, sem a "népszerűségét" a TIk-Tok-on. Bár halkan teszem hozzá, hogy Bálinttal értek egyet, hogy hiába mondja, hogy ő folyamatosan jelzi, hogy nem akar többet Mercitől, mint egy kis simogatást, odabújást, puszit, ez ettől függetlenül rossz Mercinek, ha érez valami komolyabbat, hiába nem látja. egyikük sem, hogy könnyen sérülhet a lány lelkileg. (Persze nem valami életre szóló lelkisérülésre gondolok, de na.)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 10:15:42

@Nátha ellen bálna: Virág nekem mindig is Top3 volt. Iszonyúan szeretethiányos a viselkedése alapján, csinált f@szságokat is, de az kövezze rá az első vetést, aki nem tett butaságot ennyi idősen. A kérdés, hogy elég érett lenne-e a nyeremény kezelésére vagy csak BB Évivé válna (mondjuk nála szerintem okosabb (is)). De hát ezen a hídon akkor kellene majd átmenni, ha...

hereverő heverő 2020.12.17. 10:16:01

@VV Erőlegény: hát öregem, tudod mi ketten már megéltünk itt a blogon ezt-azt közösen, de ekkora EKGra ritkán volt alkalom.
Talán a nyeretlen kétéveseket most mi, kommentelők vonzzuk be és a hangulat amit mi teremtünk a VV köré. És ez akárhonnan nézzük, de érték.
A műsor már a faszomat se érdekli, hogy Ginára fogalmazzam át magamat. Az utóbbi 3 széria annyira borzalmas volt, hogy elengedtem a formátumot pedig az egyessel kezdtem. Az idei casting sokkal de sokkal jobb mint az eddigiek és igenis jár a faszkorbács a csatornának mert nem mozgatják őket vagy nem mutatjákbha mégis (pl harrypotter jelmezek). Bár még hosszú a műsor, még lehetne villantani, reménykedjünk.
Addig meg itt vagyunk mi.

Lónapot amúgy mindenkinek.

2020.12.17. 10:17:19

@Fu Szekh Li:
tenor.com/baBFZ.gif

@úgymond olvasó mmkk:
Ezek azok voltak amelyikek a villaban is setalgatnak es kihallgatnak mindent is.

@Cérnahuszár a naív:
Az kene meg. Illetve nemkene. De igy netto 2,5 (vagy 4,5, nemtudom, hogy minek higyjek) alvassal olyan vagyok mint egyszeri villalako kinek csak halozsakra tellett.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.17. 10:17:36

@Ármándójózsi: Moha az a Bálint azt hiszem, bár a tegnapi öfit már mondom nem néztem. :-D

Ármándójózsi 2020.12.17. 10:17:48

@VV Erőlegény: Az első 3 szériára különösen igaz ez és akkor a legnagyobb megelégedettségemre és örömömre azok nyertek akiket szerettem volna és drukkoltam is nekik. Kivéve a 3. szériát, ott Leo vitte nálam a prímet torony magasan, de a szegénysorból indult vajdasági gyereket Milo-t akkora előnnyel, amit ez neki jelentett lehetetlenség volt legyűrni.
Szabi, Laci. Ők tök normális és szerethető "karakterek" (emberek) voltak.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:17:56

@VV Erőlegény: A végén igaza lesz Alíznak, hogy Gábor csinálná a műsort, ha nem dobták volna ki.

Fu Szekh Li 2020.12.17. 10:19:32

@hereverő heverő: Lovak, medvék, baglyok...
Tiszta állatkert van itt ma reggel.
youtu.be/_bDkdIHRKBg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:19:33

@hereverő heverő: most mi van? :DD

@Alice from madness: megnézték az alvási pulzusodat, és úgy döntöttek, megsétáltatnak. több akció volt az éccakádban, mint a tegnapi öfiben.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:19:41

@hereverő heverő: Jó reggelt! Miért írtad tegnap, hogy óvassak mailt? Nekem nem kűtté mailt.

2020.12.17. 10:20:32

@Nátha ellen bálna:
Valahol kozepen kellett volna megallnia, mert az allandoan ugyanaz a roller/mutatjuk a sivatagot a tovagordulo ordogszekerekkel kozott csak kell lennie valaminek.

Fu Szekh Li 2020.12.17. 10:21:17

@Alice from madness: Így mindjárt szebb vagy kislányom :)

hereverő heverő 2020.12.17. 10:21:52

@Nátha ellen bálna: énnem de ha akarod küldök. Csak itt valaki panaszkodott hogy nem reagálsz a privát üzenetre. Khmmm.

Ármándójózsi 2020.12.17. 10:21:52

@VV Erőlegény: Úgy értettem, Bálint mondta Mohának, hogy "hiába jelzi folyamatosan Merci felé" stb.). Tehet, hogy Moha jelzi hiába. Na mindegy, lehet, hogy egy kicsit túlfogalmaztam, elnézést, ha nem volt érthető!

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:22:02

@Alice from madness: Ahhoz viszont Mindzsó hülye, hogy ilyen gondolatokig eljusson.

2020.12.17. 10:22:52

@úgymond olvasó mmkk:
Ja, bizonyara ram fert valamikor hajnali 3 korul

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:23:11

@hereverő heverő: Jaaaaaaaaa! Így viszont hála a jelzésednek, főmentem arra a postafiókomra, és felvettem az illetővel a privát kapcsolatot. De pssssssssztttt!!

Cérnahuszár 2020.12.17. 10:24:59

jól láttam avégén, Moh megkostolja a hernyócsalit?
ma jó rész lesz

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:25:29

@Alice from madness: velem simán előfordul, hogy az ágymba fekszek le, és hajnalban arra kelek, hogy kinn ülök a konyhában.. de hogy hogy kerülök oda, az rejtély :D

2020.12.17. 10:25:30

@Nátha ellen bálna:
Jo a kapcsolatom a baglyokkal. A gyalogbaglyokkal kulonosen.

Jajj akartam reggelre zenet Nektek, en is ugy kaptam :D
youtu.be/Q1gwkJP64xU

2020.12.17. 10:26:27

@úgymond olvasó mmkk:
A baglyok. Kikisernek. Es fozetnek veled egy teat maguknak hogy atmelegedjenek mielott tovabballnak

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 10:27:06

@Alice from madness: :DDDDD. Ez a magas labdára...
Vagy a baglyok kardióztak az óráddal. Vannak érdekes élményei az embernek, ha klubtag...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.17. 10:28:14

@Ármándójózsi: Még annyit, ehhez a hozzászólásodhoz Hozé, hogy a hierarchia hetet teljesen elcseszték a szerkik, és a kreatívok, semmi hierarchia szopatást (értsd extra konfliktus generálást) nem láttunk, most a munkahéten is bőségesen osztogatják azért a villa dellákat, még bónuszolnak is a minőségre, pedig a korábbi szériákban láttuk, hogy itt is lehet parasztkodni, rossz és teljesíthetetlen normákat megállapítani, vagy minimál teljesítményeket bőségesen (de igazságtalanul) jutalmazni, stb. De Hereverővel nem tudok egyetérteni az játékos alapanyagban, egyszerűen nekem a többségük vizuálisan nagyon nehezen nézhető, ha így van, akkor valami egyéb belülről fakadó érdekességnek kellene lennie bennük, de ilyet nem nagyon látok senkinél sem, pl Bálint is, lehet, hogy jól átlátja a játékot, de összességében nem szórakoztató. Valami hiányzik az egyéniségéből....

hereverő heverő 2020.12.17. 10:28:41

@úgymond olvasó mmkk: Érdekes mód azt sokkal többet hallom, hogy: állj már fel! De az én koromban tudod... már csak a meleg levegőt fújja. Irígy is voltam RecskaRenóra

Fu Szekh Li 2020.12.17. 10:29:13

@Alice from madness: Milyen szép pizsije van SzJózsinak.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:31:52

@Alice from madness: azok a kurva baglyok meg akarnak ölni. alvás közben nyilván megfeledkezem a küszöbről, elesek, oszt agyonverem azt a nagy fejem. ravaszak!

@Nátha ellen bálna: azt már el se mesélem, hogy volt olyan is, hogy a bejárati ajtónál ébredtem.. :DDDDDDDD

hereverő heverő 2020.12.17. 10:32:45

@VV Erőlegény: félreértesz, én csak az utolsó 3 széria emberanyagához hasonlítottam ezeket a gilisztákat. Egy Tivy, Radics, CsillámfaszlámaVivi, SellőGreg sincs közöttük, szóval lehetne bennük potenciál. De csak impotenciál van

Cérnahuszár 2020.12.17. 10:33:01

@hereverő heverő: azt akarod mondani hogy széllel bélelt vagy?

2020.12.17. 10:33:30

@Cérnahuszár a naív:
Ez most nem olyan mint a tegnapi vagy a Hell's Carol amit multkor raktam be :D
Sot tegnap este Bijout linkeltem.

hereverő heverő 2020.12.17. 10:36:01

@Cérnahuszár a naív: nem, azt hogy öreg vagyok. Csak még nem eléggé, hogy elássanak.

youtu.be/H8uUh1xsL14

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:36:18

@úgymond olvasó mmkk: Jó szagú rezeda! Mit gyüszmékűsz összevissza? És ha az ágyhoz szíjaznád magad?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:36:59

@Nátha ellen bálna: zaklatottan alszom, mióta az eszemet tudom, de azért nem vagyok cihiátriai eset :))))))

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 10:38:19

@Alice from madness: Ez a Te szóhasználatod tegnapról. :) De én szeretem azt a klubot!!! :)

Cérnahuszár 2020.12.17. 10:40:39

@hereverő heverő: na jó, elmúlt a linkfóbiám :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:48:04

@Nátha ellen bálna: nagyon ritkán álmodok (vagy csak nagyon ritkám emlékszem ráLYa)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 10:50:38

@úgymond olvasó mmkk: Az utóbbi lesz, mert álmodunk, csak nem emlékszünk rálya. Tudatos álmodásnál viszont az álom közben tudod, hogy álmodsz.

hereverő heverő 2020.12.17. 10:51:08

@Cérnahuszár a naív: azért légy óvatos, láttam én már karórán baglyot

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 10:51:20

@Nátha ellen bálna: lehet, jobb is, hogy nem emlékszem, mit művel az agyam pihenés címén :D

hereverő heverő 2020.12.17. 10:51:49

@Nátha ellen bálna: én pl most egy nagy tepsi almáspitéről, tök tudatosan.

Cérnahuszár 2020.12.17. 10:54:09

@hereverő heverő: szóval te jártál alice-nél.

@Alice from madness: megfejtettem.

hereverő heverő 2020.12.17. 10:58:57

@Cérnahuszár a naív: psszt le ne buktass! Két laptopot is elhoztam, este a párna alá dugom a részed

Kosztarika 2020.12.17. 11:03:57

@hereverő heverő: tegnap Aliznál jártál, ma Cérna párnájat közelíted meg éjszaka. Mi vagy te, egy szatírbagoly?

2020.12.17. 11:09:07

@Bo(a)rder Gamer:
Azt a klubot vagy ezt a klubot?
Ha azt a klubot akkor meg nem mondtak meg neked, hogy a Klub elso szabalya...? :)

2020.12.17. 11:09:45

@Kosztarika:
Hogy micsinalt a hevero???
Elmegy kitakaritani a lakast az ember es kozben minden is kiderul? :D

hereverő heverő 2020.12.17. 11:10:35

@Kosztarika: rézfaszú, de tegnap is Cérnánál voltam. Irtó jó fejfájás elleni szereket tud sörből

Cérnahuszár 2020.12.17. 11:10:55

@Kosztarika: most már tudom hogy este miért fájt a feje
én meg ostoba módon barkácsoltam a fehér lovamat sörből a spájzban hogy lenyűgözzem

2020.12.17. 11:12:05

@hereverő heverő:
Kettot elvihetsz, az egyikben akksit kell cserelni a masik ceges.
A harmadikon tanulok azt legyszike hagyd meg. Ja es ha mar a ceges nalad van akkor intezd a levelezest es az ugyleteket rajta

Cérnahuszár 2020.12.17. 11:14:07

stipstop a céges
ja nem
a francba

Kosztarika 2020.12.17. 11:14:28

@Alice from madness: javaslom, leltározd az elektronikai eszközeidet.
A helyedben alaposan megvizsgálnám a lepedőt is és főleg az ereszcsatornát. ;)

hereverő heverő 2020.12.17. 11:14:35

@Cérnahuszár a naív: btw te miben voltál hc gamer? De ha pl repszimulátoroznál akkor nincs gond a reggelivel, elindítasz egy London-Szingapúr járatot, közben elmehetsz dolgozni és mire hazaérsz még mindig csak Szibéria fölött jársz

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 11:15:54

@Alice from madness: Mindkettőt :). És nem, sajnos nem tudom mire gondolsz most. Megtisztelnél a felvilágosítással. :)

hereverő heverő 2020.12.17. 11:16:39

@Alice from madness: nekem is van két céges, egy szar Dell meg ez a jó kis Lenovo, meg egy saját vén Lenovo.

2020.12.17. 11:18:37

@hereverő heverő:
A ceges egy kozepszar HP
Az akksicseres egy fasza kis Dell
A hu bajtarsam meg egy cuki es fasza kis Lenovo akinek Pandora a neve :D

hereverő heverő 2020.12.17. 11:19:00

@Kosztarika: tudtommal nálad rossz az eresz. Sok arra a spiderman?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:19:12

@úgymond olvasó mmkk: Akkor ha valaki éjszaka motoszkál a pincébe mongyuk, akkor ne verjem agyon egyből, csak csekkoljam le nem Te vagy az véletlenül?

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 11:19:33

@hereverő heverő: a Dell nem szar, kikérem magamnak! Az enyém összeköttetésben áll a tévével, és arról nézem a filmeket, illetőleg netezni is szépen tudok rajta.

Cérnahuszár 2020.12.17. 11:19:56

@hereverő heverő: rpg játékokban múlattam az időt, de nem hc
aszittem a reggelit te hozod...hamarabb kannibál leszek mint gondoltam

2020.12.17. 11:21:12

@Bo(a)rder Gamer:
Nemlehet. Elso szabaly:senkinek egy szot se a klubrol. :)
Persze ki milyen klubot ert alatta, ha csak a tegnapi koricalos hozzaszolasra gondolsz, arra nem vonatkozik ellenben nem nagyon relevans azert az se itt :)

hereverő heverő 2020.12.17. 11:21:32

@Alice from madness: fasza Dell az oximoron. Én Thinkpad soviniszta vagyok, amióta az első laptopomat én választhattam ki. IBM Thinkpad 760ED, guglizd meg és ámulj, 2004-ig használtam

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 11:22:13

@Cérnahuszár a naív: Na már megint a kannibalizmus, aztán még ebédidő sincs.

2020.12.17. 11:22:16

@Nátha ellen bálna:
Ja tenyleg, a pc az dell nalam is es az a tv-re van kikotve. Mondjuk szerintem se szar. A HP viszont szar :D

Kosztarika 2020.12.17. 11:22:25

@hereverő heverő:
@Alice from madness:
Ez itt a (Lenovo) reklám helye. :D
Nekem egy HP és egy - mily meglepő - Lenovo van, de leginkább telóról nyomom a hv-t.

Kosztarika 2020.12.17. 11:24:30

@ppupu: véstem neked pár dolgot a szótáradba, láttad?

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 11:25:04

@Kosztarika: Lebuktál, a brüsszeli luxusból írogatsz ide nekünk, pórnépnek, proli uraknak!

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:26:33

@Nátha ellen bálna: Vitatkozzunk az operációs rendszerekről is. A VV10 egyelőre úgyis szar :))
Előre szólok én használok MacOS-t, Winfost és Linuxot is és nem játszom.
Van:
HP laptop 8 éves király masina WIN7
DELL laptop 8 éves aksi meghalt de szintén király WIN7
DELL Laptop 5 éves WIN10-Linux egy fos
MacBook Air 8 éves pepec
MacBook Air fél éves hááát pénzt kár volt érte adni, szerencsére céges

Jöhet a vita ki melyik fajtát szereti, ilyenekből 10 perc alatt szokott anyázás lenni minden fórumon :)))))

Cérnahuszár 2020.12.17. 11:27:01

@hereverő heverő: összezavarsz, a pánikban megettem a postást :(
a póknál jobb Bálint, hallod? izé olvasod?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:27:32

@Kosztarika: Láttam, nagyon megtiszteltél vele, csak írd mögé kérlek az értelmezést is, oksa ?

hereverő heverő 2020.12.17. 11:28:36

@Nátha ellen bálna: és @Alice from madness: asztaliban is tudok jobbat, de a laptopjaik by design kényelmetlenek. Pl a hangerőt csak Fn+f2 stb lehet szabályozni. Home-End billentyű nincs csak Fn-pgup. A fillérbaszó anyjukat, azt

2020.12.17. 11:28:50

@hereverő heverő:
Egy dell E7470 az akksicseres, ugyanazt tudja mint a Thinkbook 13-am, nagyjabol, asszem az ssd nagyobb benne. Soha semmi gondja nem volt mig az akksi fel nem puposodott (es most az ujat sem eszi meg valamiert...

Cérnahuszár 2020.12.17. 11:29:37

@ppupu: azt azért tudod hogy @hereverő heverő: most már be fog nézni hozzád is?
még gondolkodom melyik legyen a sáp

Kosztarika 2020.12.17. 11:29:53

@Nátha ellen bálna: Jaja. Tegnap pl. Deutsch tompikával múlattam az időt. Nem volt túl jó kedve. Dehát a ló néz, a csikó lát.. majd jobban lesz.

Kosztarika 2020.12.17. 11:31:01

@ppupu: meg a faxom nem kéne??? :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:32:04

@Kosztarika: Hermafrodita vagy ? Ezt nem is tudtam.

hereverő heverő 2020.12.17. 11:32:10

@ppupu: A saját lenovon ubuntu+xfce van. Cégeseken sajna W10, azt kénytelen vagyok használni, IOS-el még nemigen találkoztam (deigen amikor grafikáztam egy barátomnál)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:32:43

@Kosztarika: D.Tomi hasonlít most Rumcájszra, nem ?

2020.12.17. 11:33:37

@ppupu:
Ussetek meg de en szeretem a win10-et...a 8 minosithetetlen volt, a 7 es az XP elment elotte meg rohadtul csak az erdekelt, hogy a jatek fusson rajta :D
MacOS-t soha nem hasznaltam szerintem tularazottak, pedig magat Jobs-ot csodalom (de mint tudjuk Muskot is csodalom szoval bukom a pszichopatakra na...)
Linuxot csak egyik melohelyen, de szeretnem megtanulni.

@hereverő heverő:
A PC ingyen volt ugyhogy ez a legjobb PC jo? :D
Amugy csak filmet nezek rajta, ugyhogy mindegy is, i3-as, van benne vagy 4 giga Ram is

Kosztarika 2020.12.17. 11:33:42

@ppupu: én meg nem tudtam (de) hogy rögtön rábuksz. ;)

2020.12.17. 11:34:27

@ppupu:
En mondjuk bajban lennek ha a kavefozom es a gepem kozt kene dontenem...

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:36:11

Most kérek elnézést minden Lenovo usertől, de én még Lenovo géppel mindig csak szoptam, mondjuk egyik se volt túl combos darab. Volt egy teljesen hasonló konfigurációm, mint a 8 éves HP-m és 4 év után szanálnom kellett szegényt + valami kacskakezű barom megcserélte rajta a FN meg a CRTL gombokat más gépekhez képest.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 11:36:35

@ppupu: Cseréltek. Az ÉNB-s Bálint most alteregóként helyettesíti Tompit, amíg elül a vihar, Tompi pedig Bálintnak adva ki magát a vellában van. És amúgy mindketten olvassák a Hogyvoltot.

Kosztarika 2020.12.17. 11:36:44

@Alice from madness: fejlesszük ki a kapszulás laptopot, vagy a processzoros kávéfőzőt.

2020.12.17. 11:37:04

@hereverő heverő:
Ja erre dell vs lenovoban ekg, a dell vilagit ha kell ha nem, a Lenovon 2 fenyerovel allithato a bill vilagitasa vagy kikapcsolhato. A billentyuzete is kenyelmesebb, hiaba pici jol alakitottak ki a gombokat rajta.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:37:20

@Alice from madness: Egyértelmű, hogy nálam a kávéfőző nyerne. Miért nálad nem ?

2020.12.17. 11:37:49

@Kosztarika:
Nem iszom ilyen izeket....kavedaralo, szemes kave. Jo ha nincs akkor barmit megiszom

hereverő heverő 2020.12.17. 11:38:15

@Alice from madness: ez a mostani egy Thinkpad W520, fullhd és 16g ram. Nem adom semmiért, még egy ilyen tökéletes gépem nem lesz. A Dell az egy Latitude 5580, azt odaadom. A sajátom egy Thinkpad T500 még a jurassic parkból, linuxxal.

2020.12.17. 11:38:35

@ppupu:
Mmmmmmmmm.
Mindkettot ugyanugy szeretem.....
Nagyon nagyon nagyon nehez ez igy....

Kosztarika 2020.12.17. 11:38:46

@Nátha ellen bálna: igaz, hogy Bálint Hobo törvénytelen gyereke, de olyan csúf, mint Tompika SENKI se tud lenni.

Kosztarika 2020.12.17. 11:39:58

@Alice from madness: én is azonnal darált szemeset, de a laptopba mégsem önthetjük.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:40:13

@Kosztarika: Nekem volt egy programozó barátom aki szivargyújtót szereltetett az asztali PC-jébe + a SHIFT billentyűhöz volt egy lábpedálja. Mongyuk ez volt má vagy 20 éve :))))

Amúgy meg nem baj az ha az ember hermafrodi, majd hozzászoksz. :)))))

hereverő heverő 2020.12.17. 11:41:02

@ppupu: csakszólok, én biosban csereberélhetem a ctrl-Fn gombok kiosztását a lenovon

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:42:15

@hereverő heverő: Már késő, szerintem már vagy 4 éve újrafelhasználták

2020.12.17. 11:42:19

@hereverő heverő:
Nemkell megegy laptop koszonom :D
Nekem a sajat egesz pontosan Thinkbook 13 2nd gen signature edition, nekem is 16 giga, szinten fullHD i7 proci. Mondom, en se adnam oda, a kavefozovel egy szinten all, ami mar mar isteni magaslat :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:42:44

Aszem iszok egy kv-t ha már szóba került

2020.12.17. 11:45:09

@ppupu:
Ekg, ma meg egyet se ittam

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 11:49:45

@Alice from madness: Köszönöm, értettem, ehhez tartom magam a jövőben. :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 11:54:09

Mióta ez a fejlett digitális világ van, tök jó. Eddig csak lefűztük a számlákat meg az iratokat, szerződéseket, most már + szkennelni is kell őket, azután átnevezni, a megfelelő mappába tenni, kiráááály. És ha ne adj isten fejlett dokumentumkezelő rendszer is van a cégednél akkor jobb is ha megöngyilkolod magad.

2020.12.17. 11:57:19

@Bo(a)rder Gamer:
Ez nem jelenti mondjuk azt hogy mashol ne lenne relevans :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 11:57:38

Nekem az jön be, ha jól pörög, legyen klassz hangja és képe...ja és laptopból is ezt szeretem. :)

Kosztarika 2020.12.17. 12:00:20

@ppupu: cserébe ha vissza kell keresned egy ezer éves iratot, nem kell megmozgatnod 3 tonnát. Sőt, néhány fa is megússza a biztos halált.
Haladj a korral, nyugoggyá le és szkenelgessé szépen tovább. :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:00:58

@ppupu: ilyen ez/az a multivilág :). ettől függetlenül én pártolom a fejlődést, és általában nem a rendszerek, hanem az átgondolt :) implementáció miatt szoktak jönni a gondok.

kozi001 2020.12.17. 12:01:24

Ahogy beszaladnak az asztalos TikTok-os csajtól tippet kérni kalapálás közben! :D

2020.12.17. 12:01:37

Nekem a ThinPadekkel korábban voltak problémáim, a legjobb választás egy Dell Vostro 3350 volt hosszú ideig. Most egy MacBook 12" és egy Surface Pro LTE kombó maximálisan kiszolgál.

2020.12.17. 12:05:09

Ami az oprendszereket illeti, a macOS és a Win10 is olyan már, hogy megfelelő célszoftverekkel kiegészítve nem okoznak problémát egy hétköznapi felhasználónak. Akinek meg professzionális szoftver kell valamihez, az válasszon hozzá megfelelő vasat és szintén nem lesz gondja.

2020.12.17. 12:06:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Tenyleg a tablet is Lenovo. Mondjuk attol nem vagyok hasraesve, regen volt egy Asus transformom, azon win futott es azt nagyon szerettem. Aztan en hulye kihasznalatlansag miatt megvaltam tole.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:07:14

@Bo(a)rder Gamer: Max. ekg. Engem az bassz fel, hogy mindent továbbra is nyomnak papíron, holott jöhetne eleve elektronikusan, a dokumentum kezelő rendszerekből meg sohasem azt sikerül megvenni ami az adott cégre optimális lenne. A könyvelők egy része meg az eleve elektronikus dokumentumokat is nyomtatva szereti. Egy szélmalom harc az egész egyelőre

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:09:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ezek szerint az én ismeretségi köröm nem hétköznapi felhasználó :))

2020.12.17. 12:15:33

@ppupu: Nyugi, nálam ugyanez a helyet. Ami gép nálam megfordul ismerősöktől, azonnal megy fel rá a Teamviewer vagy az AnyDesk, mert tuti, hogy időnként gatyába kell ráznom.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:15:47

@ppupu: Egy egész vállalatot érintő rendszerbevezetés egy nagyobb vállalat esetében amúgy nagyon komplex projekt. Már az igénydefiniálásnál elhasal a legtöbb, de ha ez sikerül is, és kiderül az ár, akkor jön a cut, amiben gyakran elveszik az előny vállalati szinten és elköltöttünk egy csomó pénzt, de legalább mindenki elégedetlen. Bocs a hosszú OFF-ért.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:19:42

@Alice from madness: Látod, megváltál a megbízhatóan működő megszokottól, majd vettél egy drágább újat. Instalány :) :) :)

2020.12.17. 12:23:18

@Bo(a)rder Gamer:
Igazabol megvaltam a regi megbizhatotol es rajottem 3 ev mulva, hogy se laptopom se tabletem nekem meg tablazatot kene bongeszni es akkor elso korben egy tabletet vettem...mostmar a sulihoz kell a gep igy beszereztem Pandorat. A tableten mar csak olvasok kb, de akkor is jobb volt az Asus windows-al mint a Lenovo droiddal :/

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:23:58

@kozi001: A legjobb helyre...Vakon is maradtak...

bel ami 2020.12.17. 12:29:44

Win XP, még fatengelyes asztali gépen.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:31:11

@Alice from madness: Mondjuk gép nélkül már nem is lehet, és amúgy ekg a droidra. Az egyetlen operációs rendszer, ami felbasz, pedig azért a többinél is vannak gondok. Mondjuk szerencsére csak ritkán kell megküzdenünk egymással, mert csak a projektorom droid.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:34:56

Mai hogyvoltot vajon Fálki írja?

2020.12.17. 12:36:11

Ha már droid, akkor MIUI felülettel vagy felejtsük el az alapvető használaton túlmutató eseteket.

2020.12.17. 12:38:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Miui-ra ekg, a telefon Xiaomi es nagyon elegedett vagyok vele, nalam mostmar veri a Huaweit. Arrol nem is beszelve hogy ugyanugy megerkezett erre is az uj droid es a legujabb Miui mint a most nyomatott 10-re

2020.12.17. 12:41:34

@Bo(a)rder Gamer:
Engem csak a tableten basz fel amugy ebbe nottem bele es szeretem is. Az evek soran sok ismeros valtott iphuckrol is droidra :)

2020.12.17. 12:42:07

@Kosztarika:
Jaja tegnap ugy koszont el.
Falkinak lassan rajongoi klubot lehet alapitani :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:44:11

@Kosztarika: Köszike, elkezdek megint hízelegni, mert aszonta MMKK hogy valaki le akar csapni a kezemről Tégedetet. Danisan hízelegjek vagy Renátósan ?

Kosztarika 2020.12.17. 12:46:43

@ppupu: inkább Fálkisan. Csak hogy Aliz és a kipcsak örüljön.

Kosztarika 2020.12.17. 12:47:56

@ppupu: és ne félj, tégedet is nagyon ceretlek Tatus. ❤

hereverő heverő 2020.12.17. 12:49:04

@ppupu: elég ha vakarózol, azzal lehet ma csábítani

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 12:50:02

És ki milyen VHS videomagnót szeret, és kinek mi a kedvenc Commodore 64-es játéka?

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 12:51:33

@ppupu: VVálogvetősen ne, mert nem akarjuk itt hallgatni a nyalakodást. Mindig olyan, mintha be akarná kapni Higiénika fejét.

hereverő heverő 2020.12.17. 12:52:39

@Nátha ellen bálna: nem a fejét akarja, de mindig csak az a vége van kéznél,sajna

Kosztarika 2020.12.17. 12:52:40

@Alice from madness: köszike. Ezt jegyeztem. Alkalmasint visszaküldöm.

2020.12.17. 12:53:41

@Nátha ellen bálna:
Mire eletem elso sajat videojat megvettem volna mar dvd lejatszo volt es az se tul sokaig. Es Commodore-om sem volt :(((
De a suliban Oroszlankiraly es Prince of persia ment :D

2020.12.17. 12:54:14

@Kosztarika:
Jo, bejon a Leto fele Joker :D

Kosztarika 2020.12.17. 12:54:33

@hereverő heverő: vagy csak éhes és a kajamaradékra pályázik Flu fogai között. :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:56:04

@hereverő heverő: A vakaródzás az Danis... Az @Kosztarika: számára nem megfelelő. Ő ennél sokkal intelligencsebb és finomabb Hölgy.

(jól csinálom, nem ?)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 12:57:02

@Nátha ellen bálna: A VHS-ről mindig az alámondásos videók jutnak eszembe...igen azok is :)))
bár azért még kicsi voltam :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 12:57:21

@Nátha ellen bálna: Nem tudok 0,1 mp alatt gyorsulni nulláról kancigányra, így a VVálogvetős mindenképpen felejtős :)

hereverő heverő 2020.12.17. 12:58:40

@Kosztarika: csak szeretné, ha Higiénika bevenné a fogpiszkálót. Frufru erre a testcselre alighanem rábaszott

2020.12.17. 12:58:53

@Bo(a)rder Gamer:
Gondolom Te is az egy szinkronhanggal vegigszinkronizalt Susie es tekergore gondolsz.
Arnyalodik a kep is :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:01:21

@Nátha ellen bálna: Commodore ugyan mááá, HT-1080Z Ufós játék. Az volt az igazi

2020.12.17. 13:01:52

@hereverő heverő:
Es en elvezettel fogom majszolni a popcornt mikozben nezem, ahogy megprobal kifarolni belole :D csak kezdene mar bele a manoverbe.

Kosztarika 2020.12.17. 13:05:12

@hereverő heverő: szerintem már megbánta, mint kacsa, amelyik leszállt a jegesmedve tavára.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:06:32

@ppupu: galaxy a neve, imádtam. Első iskolaszámítógépes élményeim egyike. Valahol meg is van emulátorral

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:07:38

@Alice from madness: Igen, továbbá a Dumbo, Hercules, és a Kincses Bolygó alternatív változataira...:).
Igen, nem figyelek eléggé, de hát annyira "felizgatott" a téma :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:08:54

@Alice from madness: Ez egy taktikai öngól egyelőre...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:09:37

@Alice from madness: és @Kosztarika:
Az a fura, hogy még a riportban is azt bizonygatja, hogy ő aztán érez valamit. Meg akkor van jó napja ha Renáta a kozelében van. Minket akar átverni vagy saját magát?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:10:34

@ppupu: egy C kimaradt...Klasszikust csak pontosan :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:10:40

@hereverő heverő: Azt nem mindta, hogy mit érez. Valszeg undort. De hát a tattika...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:13:02

@ppupu: ja értem. És akkor csak szemmel akarja tartani, azért nézi.
Mindenesetre a "furcsa pár" definícióját hozzák

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:13:09

@Bo(a)rder Gamer: Nem maradt ki. Nem tudok németül + tájszólásom is van németül (Alsó Baszó... izé Bajorországi)

Kosztarika 2020.12.17. 13:13:14

@hereverő heverő: minket. Magát meg győzködi, mert az hiszi, ha nagyon sokszor elmondunk valamit, az igaz lesz. (Vagy legalábbis elhiszik) Látunk ilyet manapság sokszor, a villán kívül is.

2020.12.17. 13:13:32

@hereverő heverő:
Hajtogatja hatha igaz lesz :D
A viselkedese viszont mindent elmond.

@Bo(a)rder Gamer:
Az. Taktikai :D Higienikat meg a taktikat egy lapon emliteni olyan mintha Danielt emlegetnenk a ferfi szoval egy mondatban :D

hereverő heverő 2020.12.17. 13:14:23

@Kosztarika: hajaj.. pedig mennyire álmodtam ma is a tepsi almáspitéről

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:14:44

@hereverő heverő: Mondta valaki, hogy Fru normális ? Nem? Na látod :))))))))

2020.12.17. 13:15:12

@Bo(a)rder Gamer:
Gyahh, Dumbo. Az a mese akkora torest okozott bennem oviban, hogy azota se neztem meg es nem is tervezem. Ilyen ujakbol meg a Coco.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:15:44

Én má nem bírom ezt a mai munkát, felhívom a főnit, hogy már több mint 3 órája vagyok itt, és demokratikus jogállamban egy átlagos munkanap 3 óra.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:16:14

@Alice from madness: tök simán:

Dani olyan messze van a férfitól mint Makó Jeruzsálemtől

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:16:15

@ppupu: spóhn zí kójn dójcs, núr burgenlandi? ój ój

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:16:53

@Nátha ellen bálna: Dobd a főni e-mail címét, küldünk neki petíciót.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:17:26

@Bo(a)rder Gamer: itt tegnap már leszóltak, amiért 8 évesen szerettem a Barbie és a Diótörő című mesét, így csak halkan merem mondani, hogy előtte-közben nagy disney fan is voltam..

Fálki 2020.12.17. 13:17:43

Ha jók lesztek, mindjárt lesz új hv!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:17:49

@Nátha ellen bálna: Nem tudom, csak hallottam róla...:)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:18:59

@hereverő heverő: Ezt má megbeszéltük, nem ? Dania kócos kis kölyök komondorból egy elhanyagolt agresszív kuvasz lett, aki ráadásul állandóan kényszeresen a szerveit (képletesen) nyalogatja.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:19:34

@Fálki: Angyalok vagyunk, nagyon jól viselkedtünk!!!!!

hereverő heverő 2020.12.17. 13:19:49

@Nátha ellen bálna: ne is mondd, mindjárt felkelnek az amcsijaim aztán felpattanok én is a szopórollerre

Kosztarika 2020.12.17. 13:19:54

@Fálki: Nem akarok jó lenni, hagyjuk a hv-t francba.

Fálki 2020.12.17. 13:19:55

@ppupu: Nem, hétvégén leszek én, asszem Szo-Vas-Hé.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:20:23

@Alice from madness: Érdekes...a Dumbo nálunk is családi fogalom amúgy, de nem akarnék sebeket tépni, uh nem megyek bele. A Coco viszont nincs meg...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:21:06

@ppupu: persze csak a nyelvtannáci kiszólt belőlem.

2020.12.17. 13:21:43

@úgymond olvasó mmkk:
Disneyre ekg :D a Hercegno es a beka mai napig leporog idonkent, egyreszt maga a mese masreszt. New Orleans iranti rajongasom miatt :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:22:19

@úgymond olvasó mmkk: Én összességében még ma is az vagyok, de azért régen a Disney is meg a jobb is, jobb volt :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:22:33

@Fálki: Rakott fel Kosztarika is csak lusta volt mellé rakni a magyar jelentést.

Lehet egy véleményem
Felajánlotta a keringőt
Letapadt az agyam
Anyám bazd meg ez a való világ

Nem akarok árulkodni, de mikor megkértem rá, hogy írja mellé a magyar jelentést is.... Olyat írt, de olyat. De tényleg inkább nem árulkodok. :-DDD

2020.12.17. 13:23:13

@Bo(a)rder Gamer:
Mer' felnott ferfi nem nez meset ha csak nem indokolja egy gyerek vagy egy infantilis csaj meglete :D
Par eve ment a mozikban en konkretan vegigzokogtam nagyondurvan, pedig alapvetoen nem ez a profilom :D

2020.12.17. 13:24:32

@ppupu:
Szemelyes kedvencem, a "Maszkal itt es hallgatozik mint egy ....bagoly" is kimaradt :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:24:36

@Kosztarika: aztat mondták, hogy így már értenek mindent. én meg ezt félreértettem (remélem), és elvonultam a sarokba kukoricára térgyepelni :(

@Alice from madness: hercegnő és a békát is szeretem :D

@Bo(a)rder Gamer: kivagyok ezektől az élő szereplős újraforgatásoktól. az oroszlánkirályt megnéztem, de pl. a dumbót nem vagyok hajlandó.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:25:02

@Alice from madness: dehogynem néz mesét, én a shreken és a kus kedvencek titkos életén még mindig tök jól szórakozom

Fálki 2020.12.17. 13:25:11

@ppupu:
A velemenyest mar rendesen elcsepeltem, az agyas is voltam már, a való vilagosra keszulok kulon, a keringoshoz meg jo kis szovegkornyezet kell, de koszi ezeket is.

Ugyesen dolgozol, jár a +500 Villadella.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:25:39

@Alice from madness: Ebben most tévedsz. És akkor a leeeeegdúrvábbat még el sem mondom...:)
Kíváncsivá tettél, lehet, megkuksizom.

Fálki 2020.12.17. 13:27:00

Esetleg szeretne még valaki alámdolgozni? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:27:35

@hereverő heverő: Köszönöm szépen, jól jött most a támogatás :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:28:02

@Alice from madness: Kis kedvencek titkos élete nekem is kedvencem + Shrek + Jégkorszak

Fálki 2020.12.17. 13:28:51

@hereverő heverő: Lassan meg kellene keresnem a tiltás gombot....

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:29:20

@Alice from madness: De DIGÓ néz mesét, és rí is rajta.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:29:50

@Alice from madness: én a pasikat a harry potterrel tesztelem. ha egy részt megnéz velem, maradhat :DDDDDD

Fálki 2020.12.17. 13:30:00

@ppupu: REnátón nevelkedtem...

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:30:34

@Nátha ellen bálna: Tesó, Alice felnőtt férfiről beszélt...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:30:52

@ppupu: és: elvitte a víz (flushed out az eredeti cím ha jól emlékszem. Wallace és Gromit is örökzöld

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:31:27

@Alice from madness: ...és a családi fogalom alatt tesóm gyerekeit értettem...:)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:32:33

@Fálki: A kommentszexció szövevényes romantikus, illetve olykor köntörfalazás nélküli erotikában tobzódó szálai nem kapnak helyet az unalmasabb VV adások (vagyis az összes idei VV adás) összefoglalóiban?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:33:49

@hereverő heverő: Lecsó, Toy Story-k, Hihetetlen Család.Gruuuuuuuuu

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:34:24

@úgymond olvasó mmkk: én azt szoktam nézni, hogy a nő milyen technyikával vasalllll

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:34:45

@Nátha ellen bálna: A trash ennél egyszerűbb műfaj :)

Fálki 2020.12.17. 13:34:47

@Nátha ellen bálna: Ha lenne beleszólásom, helyet kapnának... :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:35:08

@ppupu: nem vagyok egyszerű eset, de meggyőzhető vagyok.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:35:18

@ppupu: Miért, Diego nem egy alfahím? Vagy ő az omegahím?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:35:25

Na gyerkőcök, megebédeltem, kávéztam, dohányzás is megvolt, megyek hajcsizok egy kicsit.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:36:26

@Fálki: Bár már kibogozni is nehéz lenne őket. Olyan, mint egy szappanopera.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:37:12

@Nátha ellen bálna: Diego egy fasz, de nem felnőtt férfi. Már mint az én értelmezésemben.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:37:24

@úgymond olvasó mmkk: Azt hittem, azért ennél több van közöttünk, hogy itt meg mással flörtikézz.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:39:57

@Nátha ellen bálna: ugye, ugye :) Majd jól kihívjuk egymást, aztán elmegyünk sörözni :)))

Spitzbaue® 2020.12.17. 13:42:16

@Laura Ingalls: Ígélet szép szó, ha betaltják úgy jó!
Csak alla leagálok, hogy ma kolábbla ígélted a posztcsit...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:44:16

@Nátha ellen bálna: én csak aztat mondtam, hogy meggyőzhető vagyok, aztat nem, hogy hogyan. azt csak te tudod, te vagy a námbörván!

2020.12.17. 13:45:37

Na, latom mindenki vallomast tett :D

hereverő heverő 2020.12.17. 13:46:39

@Alice from madness: az nem az enyém, nem tudom ki tette a hátizsákomba

2020.12.17. 13:48:05

@hereverő heverő:
Semmi gond, akkor add csak ide :D

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:49:41

@ppupu: Nem bír a vérivel, hiába pofázok, tesó! Kisleány még, de hát ez nem lehet mindenre mentség.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:50:02

@Alice from madness: Tegyél te is. Könnyíts a lelkeden :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:50:39

@Nátha ellen bálna: tisztelettel kérnék engedélyt kukoricán térgyepelni, és közben hamut szórni a hajamba.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:53:26

@úgymond olvasó mmkk: Jaj de jó! Máris megnyugodtam. Aszittem mán, hogy izé.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:54:45

@úgymond olvasó mmkk: Erre semmi szükség, mert utólag óvastam a numero unót, és ettől megrepedezett a kőszívem.

2020.12.17. 13:56:36

@Bo(a)rder Gamer:
Nagyjabol minden meset megnezek amit piacra dobnak.
Nomen est omen, Alice minden verziojat lattam es olvastam tovabba a jatek is megvan, a kavesbogrem is egy fel literes Cheshire cat valamint van egy bazinagy feher torpenyulkent hirdetett allatkam aki mara veri a 3 kilot szoval torpenek nem torpe a draga :D
Ezen kivul a Hercegno es a beka gyakorlatilag barmikor nezos, az Angry birds-ot napokig ujraneztem es a Trollokat is szeretem, bar az uj ezidaig kimaradt na de most hogy eszembejutott...a Jegvarazstol ellenben hidegrazasom van. Ja es az Aranyhaj es a nagy gubancot is nagyon szeretem. A Coco is tetszett nagyon de a budos eletbe nem akarom tobbe latni. Es irhatnek meg orakat kb errol a temarol :D

2020.12.17. 13:57:11

@úgymond olvasó mmkk:
Megadva :D
Kamera forog...action!

Laura Ingalls 2020.12.17. 13:58:22

@Niemandhäuser: korábban is van, tegnap majdnem este 9 volt mire elkészültem. Tessék elolvasni!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 14:01:25

@Alice from madness: szórakoztatóbb lenne, mint a vellalakók :D

@Nátha ellen bálna: lávcsi!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:03:55

@Alice from madness: Jó h kiadhattad ugye? :) Araaanyhaaaj, hogy ez hogy maradhatott ki az én felsorolásomból. :) És látod, a mesék szeretete nem feltétlenül kor és nemfüggő...:) Elhallgatnám szívesen, csak félek kioffolnának bennünket :)
Bár az új posztcsira még úgy tűnik várni kell.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.17. 14:14:46

@VV Erőlegény: Azt mondod, hogy elengeded az évadot. Pedig most kezd megint kialakulni a viszály.

Fru/Náto páros elfog süllyedni és elválnak egymástól, mint a jégyhegy amit kettétört a Titanic.
Robi/Dani/Bálint nagyon egy hullámhosszon vannak, szerintem lazán benne vannak a top 4-ben. Ha minden igaz akkor a Dani/Virág páros is meg fog rottyanni. Mind a kettőjüknek jót tenne és jön hozzájuk még Vivi.

A többiek sajnos valóban a töltelék szereplők, de engem valamilyen perverz módon szórakoztat Amanda és Gina negatív diskurzusai... mindig ráébresztenek, hogy az emberiség 80% ugyanilyen rosszmájú (csúnyábbat akartam írni, csak megtisztelem a közönséget azzal, hogy nem beszélek úgy, mint Dani).

Egy Amanda és egy Gina párbajt mindenképpen megnéznék.
Kíváncsi vagyok, hogy Fru mikor fog leválni Renátóról (még Renátó kiesése előtt vagy utána fog bepróbálkozni Bálintnál??? )

Bálint pedig ha belemegy akkor tálcán nyújtja át a főnyereményt Róbertnak vagy Virágnak

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:22:35

@Alice from madness: Egyetértünk :). Folyt köv majd a kövi poszt alatt :)

PYT 2020.12.17. 15:34:54

@Brigante: megaEKG, mindent leírtál, amit én is gondolok, és lehet, ez most itt nem menőséges, de nekem bejövősi ez az évad eddig, kifejezetten szórakoztat, ahogyan a kis lemmingek mozgolódnak odabent; még a számomra legvisszataszítóbb Frunáta-páros se taszít annyira, hogy felhagyjak a vv-nézéssel, mint ahogy azt tettem az előző három szériák esetében, nem is egyszer. A 7-8-9-ben egyaránt voltak olyan ordítóan gusztustalan karakterek, hogy inkább kihagytam időnként részeket, kb amíg ki nem estek a hangadó mocsárlények, és olyan is volt, ahol a végén se volt kinek szurkolni (foSomáék szériája), itt még azt se lehetett kondani, hogy legalább a kisebbik seggaec győzött, a Zsuzsus széria meg... Eh, hagyjuk, ott volt az egy négyzetméterre jutó legtöbb mérhetetlenül buta - minél butább, annál agresszívebb - tanulatlan, a papucsállatkák szintjén (evés-alvás-szex) vegetáló létforma - és egy ilyen is nyert a végén... Azért ezeknél itt most lényegesen jobb volt a casting, a számomra eddig legirritálóbb Gaben sem irritált annyira, mint pl. vv7-Ádina, vv8-csillámlóf@szVivien vagy vv9-Zsuzsu; a Runéta párosnál meg még azt se várom, hogy kiessenek, inkább tanulmányoznám a borítékolható vergődésüket, amint a Fru-álarcon napról napra egyre erősebben átüt az undor, amivel Renáta egyszer csak szembesülni kényszerül... mókásnak ígérkezik. És a GinAmanda páros is szórakoztat, tűpontosan jellemezted őket, nem ismételnélek. Hogy unalmasak a munkahetes öfik? Annyira azért nem, de ha mégis, én inkább nézem ezt, mint az agresszív Rönó-kirohanásokat, Virág-alázásokat az elején, stb.. Nálam azok már átütütték a plafont. Arról pedig már beszélgettünk, hogy a műsor dinamikája megkívánja, hogy legyenek leülősebb részek is, nem lehet mindig a platón egyensúlyozni, mert gyors kiégés lenne annak a vége... Nah, és ezzel mentem az új poszthoz én is.. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.17. 18:05:39

@Cérnahuszár a naív: Igaz. Gyönyörű jellemrajzok vannak már most is. :-))) Gina nem állt messze a múltkor tőle, ma nem úgy tűnik, hogy hatalmas sikert alkotnak majd a szekrénynél, vagy minél, de meglátjuk.

@Brigante:Higiénika addig tartja Renátát, míg nem megy párbajra. Akkor esélyesen kiesik és Higiénika máris rárepül Bálintra. Valami csoda folytán Renáta maradna... akkor valószínűleg addig húzza, amíg lehet, míg ki nem derül, hogy mégsem olyan erős lóra tett, mint gondolta.

Fálki 2020.12.17. 18:55:08

@PYT: VV8Viviennel mi volt a baj? Minden idok legbutabb VV jatekosa vitathatatlanul es fogalma sem volt egesz eleteben a korulotte zajlo vilagrol, de abban a lanyban soha nem volt semmi rosszindulat, askalodas, se semmi... Egy artatlan kis idiota volt.

PYT 2020.12.18. 01:19:01

@Fálki: Pff, már nem is tudom, csak arra emlékszem, hogy valamiért rohadtul irritált, zavart az a feneketlen sötétség, amit árasztott maga körül, és képtelenség volt megszabadulni tőle, mert soha nem tettek rá jelet. Nyomult megállíthatatlanul, szilárdan meg volt győződve a maga igazáról, ahhoz makacsul ragaszkodott és rohadtul nem érdekelte a valóság. A látványa sem volt egy eyecandy, mégis gátlástalanul tolta az arcunkba magát ruhátlanul ha kellett, ha nem. Továbbá piócaként tapadt emberekre, és képtelen volt észrevenni magát, soroljam még? Már ezek is mind olyan tulajdonságok, amelyektől a falat kaparom egyenként is, hát még így, egyetlen figurába sűrítve... hát, kb így.

PYT 2020.12.18. 01:24:41

@Fálki: Jah, ami az utolsó felvetésed illeti, ha marék molylepkényi szürkeállománnyal se rendelkezett, semmi keresnivalója nem lett volna egy ilyen műsorban. Egyébként, én nem gondolom, hogy ő volt minden idők legbutább vv-játékosa, a 9-es széria Zsuzsuja bőven lekörözte ostobaságban. És nála még az irigység, rosszindulat is játszott.

Fálki 2020.12.19. 16:36:34

@Alice from madness: Ez mukodik...
A rendszerben mar bennevan, én már látom. Amint egy admin kattint egyet, erkezik.

Stay tuned.
süti beállítások módosítása