Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X32 – Hímzi-mimzi, tűvonás, Uncle Guszti és a 2. munkanap szépségei

2020. december 16. 20:53 - Laura Ingalls

 01-18_aniko.jpg

Éljen május elseje, ég a szívem belseje! Éljen a munkahét, yihaaa! Jól van tudom, nincs május elseje, de ünnepi hangulatom támadt a munkahét kapcsán és úgy néz ki Anikónknak is, mert irtózatosan lelkes, de a tegnapi összefoglaló alapján szerintem csak azért, mert nagyon élvezi, hogy rommá szívatják a nyomoroncokat egy kis delláért. Mielőtt azonban láthatnánk a keményen dolgozó villamunkásokat, megkínálnak minket Fruzsina és hű utánfutója Ragacs Renátó szerelmi évődésével. Ragacsnak kilóg a lóláb, mert Fruzsinát nem lehet megcsókolni este, meg napközben, meg a többiek előtt, meg elő adásban, meg amikor a kamerák látják és felkérdezi a nőszemélyt, hogy akkó’ mégis mikó’. Fru valamit hadovál amiben kétszer van, hogy faszom és szerintem nem a lóláb lóg ki, hanem egy fél ló áll már ki Fruzsina szájából, Ragacs nem is hagyja ezt annyiban. Bár ha Ragacs rólam akarná lehúzni az éjszaka közepén a bugyimat én akkorát rúgnék az oldalába, hogy hazáig repülne, nemcsak faszomoznék az ölében ülve másnap reggel. Mielőtt eret vágok ettől a jelenettől Merci felvinnyog: NYÍLIK A RAKTÁR! Az éhezők beszabadulnak tehát a raktárba a megvásárolt javakért, mindenki átlátszó műanyag ládában kapja a szajrét.
„Ez ilyen nagy májkrém? De a kenyér ilyen kicsi???”- kiált fel Dzsina a konyhában a ládája kipakolása közben azután, hogy az udvaron a kóla kicsiny méretére csodálkozott rá (ezek szerint neki nem tűnt fel, hogy 0,25-ös kólát vett – pedig ezt még én is láttam innen a doboz másik oldaláról). Nos amit Dzsina májkrémnek hív többször is az kenőmájas (ezt is kérte, csak nem rakta össze, hogy májas=kenőmájas), ha pedig a kenyér olyan kicsi, feltételezem olyan kicsit kért, úgy hívják toast.
Mindenki farkas éhes, egész nap nem ehettek, most tömik a pizzát, melegszendvicset, kifliket. Robi ügyesen vásárolt, ő főtt ételt vacsizik és ahogy elnéztem az árakat sokkal többen tudtak volna alapanyagot venni főzéshez, ha egy picit okosabban osztják be a pénzt. Ahhoz viszont ész is kellene, aminek az eloszlása a villában négyzetméterenkénti bontásban nem számottevő és általában oda esik több, ahol éppen Robi és Bálint tartózkodnak.

01-25.jpg

01-43.jpg

02-32.jpg

02-40.jpg

04-13.jpg

04-50.jpg

05-17.jpg

05-33.jpg

05-59.jpg

Vacsora után, de még lefekvés előtt Bálint a földön szaladgáló pókra is rávetné magát, annyira nem sikerült jól laknia a vacsival: Fehérje! Meg kell enni, enyém, enyém! – legalább humoránál van, ha pénzénél nem is. Mialatt a társaság egyik fele a pókot mozizza, Ragacs Dzsinától kér párkapcsolati tanácsokat. A legjobb emberhez ment, mert Dzsina azonnal eloszlatja minden kétségét két rövid mondattal: Gondolkozzál már! Csókol, együtt alszotok, felvállal, mi kell még? Megmondom én! Ragacs dugni akar, de nem fog és ezért hisztizik. Mert ő odakint csak csibészkedett, meg csajozgatott – legalábbis a riportban ez hangzik el - most meg nem úgy van ahogy ő szeretné. Újra kint vagyunk a nappaliban és már Frú bemászott Ragacs mellé a hálózsákba. Arról faggatja a szerelem doktort - aki szándéka szerint érzékien puszilgatja a lány arcát, de a gyakorlatban ez nyalakodást jelent ami rohadtul visszataszító látvány és adott pillanatban Frú meg is törli az arcát – tehát arról faggatja mi ragasztotta Ragacsot Frúhoz, mégis mi fogta meg benne annyira. Ragacs valami ikszet magyaráz, de mindannyian tudjuk, hogy nincs itt semmi iksz, hanem a farka után ment az első másodperctől a hősszerelmes.

06-24_ott_a_pok.jpg

08-26.jpg

08-33.jpg

08-58.jpg

Csodás új nap virradt a villa szorgos méhecskéire és a diótörők és a tésztaválogatók műszakja kora reggel kezdetét is veszi, hisz ki korán kel, aranyat lel! A mi esetünkben pedig olyan ijesztő villalakókat lelünk, hogy jóérzésű óvodás rögtön megáll a növésben, amint meglátja az ábrázatukat. Dzsina az első percben már jajgat, odakinn a diótörő lányok pedig arról diskurálnak mennyi pénzt szeretnének a mai munkáért és mire fogják azt elkölteni. Attól tartok nem dől majd a lé és nem lesz pénz lóvéra, de meglátjuk. Odabent eközben csendesen dolgoznak a tésztások, szétválogatják külön ládákba az egyébként egybe ömlesztett masni, penne, fusilli és talán szarvacska tésztát. Dzsina szenved szünet nélkül, fájt végig a háta és a veséje – meséli a riportban – szóval tejesen „kivolt”. Én is kivagyok csak attól hogy hallgatom. A panasz ellenére azért dolgozik folyamatosan és igazából mindannyian szorgalmasan válogatják a tésztát.
Mercinél odakint elpattan valami, mert először arról karattyol, hogy influenszer létére diót tör, aztán meg összeköti a diótörést azzal, hogy „Na, itt van! Annyira Barbie akartam lenni! Itt van!”. Végül is olyan szempontból igaza van, hogy én sem láttam még Hasbro-s diótörő Barbie-t, pedig milyen vagány lenne… Azt nem értem, hogy miért kellett ezeket a szerencsétleneket kiültetni a hidegbe 3 óra hosszára. A nappaliban nem ráértek volna diót törni? Aztán plusz 500 pénzért felporszívózták volna a dzsuvát. Neeem, hadd üljenek a nyomorultak kint az 5 fokban. Gratulálok.
Virdzsó a nagyijához beszél hosszan, „Nem vagyok ingyenélő, remélem látod” és a vérét adta a dióbélért azt is el kell mondanom.
A kemény munkában elfáradtak az asszonyok, szóval Dzsina kiül cigizni Vivi és Merdzsó mellé. Nem értem hogy nem lehet kibírni három órát anélkül a rohadt bagó nélkül. És ezen vekeng Dzsina kint is, hogy kávéra és cigire gyűjt, hátha este tud venni. Aztán a riportban már a cigiről le tud mondani, majd addig csikkezik. … Az ő szavaival élve ennyit tudok hozzáfűzni: geci…

09-47.jpg

12-02.jpg

13-44.jpg

13-50_mama_szeretlek.jpg

16-09.jpg

16-24.jpg

17-56_ragacs_asit.jpg

17-58_fruzsi_teszta.jpg

18-13_tesztas.jpg

Lassan lejár a műszak, egyre több a panaszos hang a tésztásoknál. Eközben odakint Virdzsó annyira töri a diókat, hogy a célszerszámot is sikerül eltörnie. Kétségbeesve kér segítséget, hogy halló Uncle Guszti egy kis segítség most igazán jól jönne pritti plíz, de Uncle Guszti szarik a farmra, így Virdzsó úgy fejezi be a műszakot ahogy tanulta.

18-44_virdzsi_diozik.jpg

19-24_dzsina_keves.jpg

20-05_eltort_a_diotoro_virdzsi.jpg

20-12_eltorott_little_help_pliz.jpg

22-15_aniko.jpg

Elindul a hímző szakkör is és szakköröznek a srácok rendesen. Míg Vivien édesdeden alszik a kanapén a fárasztó műszak után, Robi, Mó, Dani és Bálint küzdenek az életükért. Bár Robi igazság szerint nem is küzd annyira, mert hamar rájön mit kell csinálni és elmélyülten készíti a mikulásfej hímzést. Bálint viszont még a tűbefűzést sem érti, s bár van tűbefűzőjük, neki sikerül eltörni annyira próbálkozik. Nem egész egy óra alatt végül Bálintnak sikerül befűznie a tűbe a cérnát (Mónak ez a mutatvány másfél óra elteltével sikerült) és nagy nehezen elkezdi a „hímzést”. Azt hiszem egyértelművé vált, hogy ennek a csoportnak nem sok della jut a nap végén. A srácok azért jól szórakoztak magukon, Bálintnak saját bevallása szerint a hímzésben csak a hímzés nem ment és a végére csinos kis török basát kanyarított a szövetre. Dani büszkén húzta ki magát a riportban, teljesítette a feladatot, ami kis lépés volt az emberiségnek, de Daninak annál nagyobb. Igazából nem jöttem rá és végig azon gondolkodtam, hogy nekik most keresztszemezni kellett volna? Soha nem fogom megtudni.
Anikó a bejátszó végén megmutatja a hímzett műalkotásokat nekünk és közben, sokkot kap a mesterművektől. Annyira nevet, hogy nem tudok fényképezni rendesen, mert folyamatosan belemozog a képbe… Azért én megvédem a fiúkat, mert mindenféle magyarázat nélkül úgy, hogy még soha nem csináltak hasonlót nagyon nehéz feladat volt ez és igenis ügyesek voltak. Bálint és Mó nagyon mélyről indultak tegyük hozzá (a cérna befűzésének tragédiája) és onnan jutottak el a kis mutáns télapókig, szóval good for them, volt hova fejlődni, Ancsa meg gyakoroljon egy kis önkritikát, mert sokan emlékszünk még „foskilenc”-re 10 évvel ezelőttről és az akkor mutatott teljesítményen nem hiszem hogy ilyen jót kacarászna, pedig az is sokkoló volt. És akkor itt most megismételhetném az előbbi mélyről indult, volt hova fejlődni hasonlatot, de nem akarok gonoszkodni ezért nem ismétlem meg.

22-50_mo_orult.jpg

23-18_mindig_orul.jpg

23-50_lesz_valahogy_balint.jpg

24-08_szakkor.jpg

24-38_szakkor.jpg

25-19_szk.jpg

25-48_ekkora.jpg

25-50_ilyen_vastag.jpg

28-06_nevet.jpg

28-08_balint_is_nevet.jpg

28-11_dani.jpg

28-54.jpg

29-16_kresztul-kasul.jpg

31-03_a_muvek_1.jpg

31-07_a_muvek_2.jpg

31-50_aniko_sokkot_kap.jpg

A nap végeztével Uncle Guszti bejelentkezik a lakókhoz és kihirdeti ki milyen teljesítményt nyújtott és mennyi zseton jött össze. A tésztásoktól tökéletes munkát várt el, hiba nélkül. Mivel Amanda egyet hibázott 250 pénzt levon a napi keresetből, ami így 7750 VD-re jön ki (500 VD/kg). Dzsina hibátlanul dolgozott ezért a jussa 6000 VD. Már tegnap is figyeltem, de most aztán igazán hallatszik, hogy Uncle Guszti raccsol mint az állat! FLú sokat válogatott, de nagyon hanyagul, ezért egy ezrest levont a főnök, így 8000 VD-t kap. Lenátó is hibázott kettőt, így 7000 VD-t kap. A dióbél túl apló lett, ezélt nem volt elégedett a főnök. Vivi 4900 VD-t kap, Melci jussa 5500 VD, Világ pedig 5200 VD-t kap és örüljön, mert nem kapott levonást az eszközrongálásért. A szakkörözők is kapják az ívet a gnóm mikulásokért, így a végén Lobi 6000 VD-t kap, Mó 1500 VD-t, Dani és Bálint pedig 1000 VD-t, mert azért mégis próbálkoztak, de csak kalikatúlákat sikerült összehozni. Flú lett ma a leghatékonyabb, ezért kap pluszban 5000 VD-t és ő osztja majd be a holnapi csoportokat. A minőségi munkáért pedig Dzsina és Lobi kapnak 3000-3000 VD jutalmat. Van egy olyan érzésem, hogy Dzsinát nem sűrűn dicsérték meg élete során ennyire és jutalmat sem sűrűn kap, annyira örült, majd’ ellepült. A hímzőszakkör tagjai letargiába süllyedtek, míg Amanda, Dzsina, Flú és Lenátó a hálóban fröcsögtek, hogy Lobi nekik adta tegnap a szar munkát, aztán visszanyalt a fagyi és most szopás van. Azonnal izzítják Flút, hogy a másnapi beosztást JÓL csinálja, hadd maradjanak rajta Lobiék a szopórolleren! Miután meghallgatták a holnapi feladatokat Flú így döntött: kekszet fog dalálni Dzsina, Amanda, Lenátó és Flú; nalancsot fog facsalni: Világ, Melci, Vivi és Dani; madáletetőt készít: Bálint, Mó és Lobi.
Izgi lesz a holnapi nap is, ígérem korábban jövök a poszttal! Addig is pusszantás!

32-09_mandm.jpg

32-59_kien.jpg

33-54.jpg

34-25_merci.jpg

37-22_eredmeny.jpg

38-19.jpg

41-23.jpg

41-33.jpg

42-55_uncle_guszti.jpg

815 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:09:37

@Alice from madness: és @Kosztarika:
Az a fura, hogy még a riportban is azt bizonygatja, hogy ő aztán érez valamit. Meg akkor van jó napja ha Renáta a kozelében van. Minket akar átverni vagy saját magát?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:10:34

@ppupu: egy C kimaradt...Klasszikust csak pontosan :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:10:40

@hereverő heverő: Azt nem mindta, hogy mit érez. Valszeg undort. De hát a tattika...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:13:02

@ppupu: ja értem. És akkor csak szemmel akarja tartani, azért nézi.
Mindenesetre a "furcsa pár" definícióját hozzák

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:13:09

@Bo(a)rder Gamer: Nem maradt ki. Nem tudok németül + tájszólásom is van németül (Alsó Baszó... izé Bajorországi)

Kosztarika 2020.12.17. 13:13:14

@hereverő heverő: minket. Magát meg győzködi, mert az hiszi, ha nagyon sokszor elmondunk valamit, az igaz lesz. (Vagy legalábbis elhiszik) Látunk ilyet manapság sokszor, a villán kívül is.

2020.12.17. 13:13:32

@hereverő heverő:
Hajtogatja hatha igaz lesz :D
A viselkedese viszont mindent elmond.

@Bo(a)rder Gamer:
Az. Taktikai :D Higienikat meg a taktikat egy lapon emliteni olyan mintha Danielt emlegetnenk a ferfi szoval egy mondatban :D

hereverő heverő 2020.12.17. 13:14:23

@Kosztarika: hajaj.. pedig mennyire álmodtam ma is a tepsi almáspitéről

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:14:44

@hereverő heverő: Mondta valaki, hogy Fru normális ? Nem? Na látod :))))))))

2020.12.17. 13:15:12

@Bo(a)rder Gamer:
Gyahh, Dumbo. Az a mese akkora torest okozott bennem oviban, hogy azota se neztem meg es nem is tervezem. Ilyen ujakbol meg a Coco.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:15:44

Én má nem bírom ezt a mai munkát, felhívom a főnit, hogy már több mint 3 órája vagyok itt, és demokratikus jogállamban egy átlagos munkanap 3 óra.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:16:14

@Alice from madness: tök simán:

Dani olyan messze van a férfitól mint Makó Jeruzsálemtől

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:16:15

@ppupu: spóhn zí kójn dójcs, núr burgenlandi? ój ój

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:16:53

@Nátha ellen bálna: Dobd a főni e-mail címét, küldünk neki petíciót.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:17:26

@Bo(a)rder Gamer: itt tegnap már leszóltak, amiért 8 évesen szerettem a Barbie és a Diótörő című mesét, így csak halkan merem mondani, hogy előtte-közben nagy disney fan is voltam..

Fálki 2020.12.17. 13:17:43

Ha jók lesztek, mindjárt lesz új hv!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:17:49

@Nátha ellen bálna: Nem tudom, csak hallottam róla...:)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:18:59

@hereverő heverő: Ezt má megbeszéltük, nem ? Dania kócos kis kölyök komondorból egy elhanyagolt agresszív kuvasz lett, aki ráadásul állandóan kényszeresen a szerveit (képletesen) nyalogatja.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:19:34

@Fálki: Angyalok vagyunk, nagyon jól viselkedtünk!!!!!

hereverő heverő 2020.12.17. 13:19:49

@Nátha ellen bálna: ne is mondd, mindjárt felkelnek az amcsijaim aztán felpattanok én is a szopórollerre

Kosztarika 2020.12.17. 13:19:54

@Fálki: Nem akarok jó lenni, hagyjuk a hv-t francba.

Fálki 2020.12.17. 13:19:55

@ppupu: Nem, hétvégén leszek én, asszem Szo-Vas-Hé.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:20:23

@Alice from madness: Érdekes...a Dumbo nálunk is családi fogalom amúgy, de nem akarnék sebeket tépni, uh nem megyek bele. A Coco viszont nincs meg...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:21:06

@ppupu: persze csak a nyelvtannáci kiszólt belőlem.

2020.12.17. 13:21:43

@úgymond olvasó mmkk:
Disneyre ekg :D a Hercegno es a beka mai napig leporog idonkent, egyreszt maga a mese masreszt. New Orleans iranti rajongasom miatt :)

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:22:19

@úgymond olvasó mmkk: Én összességében még ma is az vagyok, de azért régen a Disney is meg a jobb is, jobb volt :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:22:33

@Fálki: Rakott fel Kosztarika is csak lusta volt mellé rakni a magyar jelentést.

Lehet egy véleményem
Felajánlotta a keringőt
Letapadt az agyam
Anyám bazd meg ez a való világ

Nem akarok árulkodni, de mikor megkértem rá, hogy írja mellé a magyar jelentést is.... Olyat írt, de olyat. De tényleg inkább nem árulkodok. :-DDD

2020.12.17. 13:23:13

@Bo(a)rder Gamer:
Mer' felnott ferfi nem nez meset ha csak nem indokolja egy gyerek vagy egy infantilis csaj meglete :D
Par eve ment a mozikban en konkretan vegigzokogtam nagyondurvan, pedig alapvetoen nem ez a profilom :D

2020.12.17. 13:24:32

@ppupu:
Szemelyes kedvencem, a "Maszkal itt es hallgatozik mint egy ....bagoly" is kimaradt :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:24:36

@Kosztarika: aztat mondták, hogy így már értenek mindent. én meg ezt félreértettem (remélem), és elvonultam a sarokba kukoricára térgyepelni :(

@Alice from madness: hercegnő és a békát is szeretem :D

@Bo(a)rder Gamer: kivagyok ezektől az élő szereplős újraforgatásoktól. az oroszlánkirályt megnéztem, de pl. a dumbót nem vagyok hajlandó.

hereverő heverő 2020.12.17. 13:25:02

@Alice from madness: dehogynem néz mesét, én a shreken és a kus kedvencek titkos életén még mindig tök jól szórakozom

Fálki 2020.12.17. 13:25:11

@ppupu:
A velemenyest mar rendesen elcsepeltem, az agyas is voltam már, a való vilagosra keszulok kulon, a keringoshoz meg jo kis szovegkornyezet kell, de koszi ezeket is.

Ugyesen dolgozol, jár a +500 Villadella.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:25:39

@Alice from madness: Ebben most tévedsz. És akkor a leeeeegdúrvábbat még el sem mondom...:)
Kíváncsivá tettél, lehet, megkuksizom.

Fálki 2020.12.17. 13:27:00

Esetleg szeretne még valaki alámdolgozni? :D

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:27:35

@hereverő heverő: Köszönöm szépen, jól jött most a támogatás :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:28:02

@Alice from madness: Kis kedvencek titkos élete nekem is kedvencem + Shrek + Jégkorszak

Fálki 2020.12.17. 13:28:51

@hereverő heverő: Lassan meg kellene keresnem a tiltás gombot....

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:29:20

@Alice from madness: De DIGÓ néz mesét, és rí is rajta.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:29:50

@Alice from madness: én a pasikat a harry potterrel tesztelem. ha egy részt megnéz velem, maradhat :DDDDDD

Fálki 2020.12.17. 13:30:00

@ppupu: REnátón nevelkedtem...

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:30:34

@Nátha ellen bálna: Tesó, Alice felnőtt férfiről beszélt...

hereverő heverő 2020.12.17. 13:30:52

@ppupu: és: elvitte a víz (flushed out az eredeti cím ha jól emlékszem. Wallace és Gromit is örökzöld

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:31:27

@Alice from madness: ...és a családi fogalom alatt tesóm gyerekeit értettem...:)

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:32:33

@Fálki: A kommentszexció szövevényes romantikus, illetve olykor köntörfalazás nélküli erotikában tobzódó szálai nem kapnak helyet az unalmasabb VV adások (vagyis az összes idei VV adás) összefoglalóiban?

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:33:49

@hereverő heverő: Lecsó, Toy Story-k, Hihetetlen Család.Gruuuuuuuuu

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:34:24

@úgymond olvasó mmkk: én azt szoktam nézni, hogy a nő milyen technyikával vasalllll

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:34:45

@Nátha ellen bálna: A trash ennél egyszerűbb műfaj :)

Fálki 2020.12.17. 13:34:47

@Nátha ellen bálna: Ha lenne beleszólásom, helyet kapnának... :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:35:08

@ppupu: nem vagyok egyszerű eset, de meggyőzhető vagyok.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:35:18

@ppupu: Miért, Diego nem egy alfahím? Vagy ő az omegahím?

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:35:25

Na gyerkőcök, megebédeltem, kávéztam, dohányzás is megvolt, megyek hajcsizok egy kicsit.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:36:26

@Fálki: Bár már kibogozni is nehéz lenne őket. Olyan, mint egy szappanopera.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:37:12

@Nátha ellen bálna: Diego egy fasz, de nem felnőtt férfi. Már mint az én értelmezésemben.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:37:24

@úgymond olvasó mmkk: Azt hittem, azért ennél több van közöttünk, hogy itt meg mással flörtikézz.

ppupu #Fantom for President 2020.12.17. 13:39:57

@Nátha ellen bálna: ugye, ugye :) Majd jól kihívjuk egymást, aztán elmegyünk sörözni :)))

Spitzbaue® 2020.12.17. 13:42:16

@Laura Ingalls: Ígélet szép szó, ha betaltják úgy jó!
Csak alla leagálok, hogy ma kolábbla ígélted a posztcsit...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:44:16

@Nátha ellen bálna: én csak aztat mondtam, hogy meggyőzhető vagyok, aztat nem, hogy hogyan. azt csak te tudod, te vagy a námbörván!

2020.12.17. 13:45:37

Na, latom mindenki vallomast tett :D

hereverő heverő 2020.12.17. 13:46:39

@Alice from madness: az nem az enyém, nem tudom ki tette a hátizsákomba

2020.12.17. 13:48:05

@hereverő heverő:
Semmi gond, akkor add csak ide :D

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:49:41

@ppupu: Nem bír a vérivel, hiába pofázok, tesó! Kisleány még, de hát ez nem lehet mindenre mentség.

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 13:50:02

@Alice from madness: Tegyél te is. Könnyíts a lelkeden :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 13:50:39

@Nátha ellen bálna: tisztelettel kérnék engedélyt kukoricán térgyepelni, és közben hamut szórni a hajamba.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:53:26

@úgymond olvasó mmkk: Jaj de jó! Máris megnyugodtam. Aszittem mán, hogy izé.

Nátha ellen bálna 2020.12.17. 13:54:45

@úgymond olvasó mmkk: Erre semmi szükség, mert utólag óvastam a numero unót, és ettől megrepedezett a kőszívem.

2020.12.17. 13:56:36

@Bo(a)rder Gamer:
Nagyjabol minden meset megnezek amit piacra dobnak.
Nomen est omen, Alice minden verziojat lattam es olvastam tovabba a jatek is megvan, a kavesbogrem is egy fel literes Cheshire cat valamint van egy bazinagy feher torpenyulkent hirdetett allatkam aki mara veri a 3 kilot szoval torpenek nem torpe a draga :D
Ezen kivul a Hercegno es a beka gyakorlatilag barmikor nezos, az Angry birds-ot napokig ujraneztem es a Trollokat is szeretem, bar az uj ezidaig kimaradt na de most hogy eszembejutott...a Jegvarazstol ellenben hidegrazasom van. Ja es az Aranyhaj es a nagy gubancot is nagyon szeretem. A Coco is tetszett nagyon de a budos eletbe nem akarom tobbe latni. Es irhatnek meg orakat kb errol a temarol :D

2020.12.17. 13:57:11

@úgymond olvasó mmkk:
Megadva :D
Kamera forog...action!

Laura Ingalls 2020.12.17. 13:58:22

@Niemandhäuser: korábban is van, tegnap majdnem este 9 volt mire elkészültem. Tessék elolvasni!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.17. 14:01:25

@Alice from madness: szórakoztatóbb lenne, mint a vellalakók :D

@Nátha ellen bálna: lávcsi!

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:03:55

@Alice from madness: Jó h kiadhattad ugye? :) Araaanyhaaaj, hogy ez hogy maradhatott ki az én felsorolásomból. :) És látod, a mesék szeretete nem feltétlenül kor és nemfüggő...:) Elhallgatnám szívesen, csak félek kioffolnának bennünket :)
Bár az új posztcsira még úgy tűnik várni kell.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.17. 14:14:46

@VV Erőlegény: Azt mondod, hogy elengeded az évadot. Pedig most kezd megint kialakulni a viszály.

Fru/Náto páros elfog süllyedni és elválnak egymástól, mint a jégyhegy amit kettétört a Titanic.
Robi/Dani/Bálint nagyon egy hullámhosszon vannak, szerintem lazán benne vannak a top 4-ben. Ha minden igaz akkor a Dani/Virág páros is meg fog rottyanni. Mind a kettőjüknek jót tenne és jön hozzájuk még Vivi.

A többiek sajnos valóban a töltelék szereplők, de engem valamilyen perverz módon szórakoztat Amanda és Gina negatív diskurzusai... mindig ráébresztenek, hogy az emberiség 80% ugyanilyen rosszmájú (csúnyábbat akartam írni, csak megtisztelem a közönséget azzal, hogy nem beszélek úgy, mint Dani).

Egy Amanda és egy Gina párbajt mindenképpen megnéznék.
Kíváncsi vagyok, hogy Fru mikor fog leválni Renátóról (még Renátó kiesése előtt vagy utána fog bepróbálkozni Bálintnál??? )

Bálint pedig ha belemegy akkor tálcán nyújtja át a főnyereményt Róbertnak vagy Virágnak

Bo(a)rder Gamer 2020.12.17. 14:22:35

@Alice from madness: Egyetértünk :). Folyt köv majd a kövi poszt alatt :)

PYT 2020.12.17. 15:34:54

@Brigante: megaEKG, mindent leírtál, amit én is gondolok, és lehet, ez most itt nem menőséges, de nekem bejövősi ez az évad eddig, kifejezetten szórakoztat, ahogyan a kis lemmingek mozgolódnak odabent; még a számomra legvisszataszítóbb Frunáta-páros se taszít annyira, hogy felhagyjak a vv-nézéssel, mint ahogy azt tettem az előző három szériák esetében, nem is egyszer. A 7-8-9-ben egyaránt voltak olyan ordítóan gusztustalan karakterek, hogy inkább kihagytam időnként részeket, kb amíg ki nem estek a hangadó mocsárlények, és olyan is volt, ahol a végén se volt kinek szurkolni (foSomáék szériája), itt még azt se lehetett kondani, hogy legalább a kisebbik seggaec győzött, a Zsuzsus széria meg... Eh, hagyjuk, ott volt az egy négyzetméterre jutó legtöbb mérhetetlenül buta - minél butább, annál agresszívebb - tanulatlan, a papucsállatkák szintjén (evés-alvás-szex) vegetáló létforma - és egy ilyen is nyert a végén... Azért ezeknél itt most lényegesen jobb volt a casting, a számomra eddig legirritálóbb Gaben sem irritált annyira, mint pl. vv7-Ádina, vv8-csillámlóf@szVivien vagy vv9-Zsuzsu; a Runéta párosnál meg még azt se várom, hogy kiessenek, inkább tanulmányoznám a borítékolható vergődésüket, amint a Fru-álarcon napról napra egyre erősebben átüt az undor, amivel Renáta egyszer csak szembesülni kényszerül... mókásnak ígérkezik. És a GinAmanda páros is szórakoztat, tűpontosan jellemezted őket, nem ismételnélek. Hogy unalmasak a munkahetes öfik? Annyira azért nem, de ha mégis, én inkább nézem ezt, mint az agresszív Rönó-kirohanásokat, Virág-alázásokat az elején, stb.. Nálam azok már átütütték a plafont. Arról pedig már beszélgettünk, hogy a műsor dinamikája megkívánja, hogy legyenek leülősebb részek is, nem lehet mindig a platón egyensúlyozni, mert gyors kiégés lenne annak a vége... Nah, és ezzel mentem az új poszthoz én is.. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.17. 18:05:39

@Cérnahuszár a naív: Igaz. Gyönyörű jellemrajzok vannak már most is. :-))) Gina nem állt messze a múltkor tőle, ma nem úgy tűnik, hogy hatalmas sikert alkotnak majd a szekrénynél, vagy minél, de meglátjuk.

@Brigante:Higiénika addig tartja Renátát, míg nem megy párbajra. Akkor esélyesen kiesik és Higiénika máris rárepül Bálintra. Valami csoda folytán Renáta maradna... akkor valószínűleg addig húzza, amíg lehet, míg ki nem derül, hogy mégsem olyan erős lóra tett, mint gondolta.

Fálki 2020.12.17. 18:55:08

@PYT: VV8Viviennel mi volt a baj? Minden idok legbutabb VV jatekosa vitathatatlanul es fogalma sem volt egesz eleteben a korulotte zajlo vilagrol, de abban a lanyban soha nem volt semmi rosszindulat, askalodas, se semmi... Egy artatlan kis idiota volt.

PYT 2020.12.18. 01:19:01

@Fálki: Pff, már nem is tudom, csak arra emlékszem, hogy valamiért rohadtul irritált, zavart az a feneketlen sötétség, amit árasztott maga körül, és képtelenség volt megszabadulni tőle, mert soha nem tettek rá jelet. Nyomult megállíthatatlanul, szilárdan meg volt győződve a maga igazáról, ahhoz makacsul ragaszkodott és rohadtul nem érdekelte a valóság. A látványa sem volt egy eyecandy, mégis gátlástalanul tolta az arcunkba magát ruhátlanul ha kellett, ha nem. Továbbá piócaként tapadt emberekre, és képtelen volt észrevenni magát, soroljam még? Már ezek is mind olyan tulajdonságok, amelyektől a falat kaparom egyenként is, hát még így, egyetlen figurába sűrítve... hát, kb így.

PYT 2020.12.18. 01:24:41

@Fálki: Jah, ami az utolsó felvetésed illeti, ha marék molylepkényi szürkeállománnyal se rendelkezett, semmi keresnivalója nem lett volna egy ilyen műsorban. Egyébként, én nem gondolom, hogy ő volt minden idők legbutább vv-játékosa, a 9-es széria Zsuzsuja bőven lekörözte ostobaságban. És nála még az irigység, rosszindulat is játszott.

Fálki 2020.12.19. 16:36:34

@Alice from madness: Ez mukodik...
A rendszerben mar bennevan, én már látom. Amint egy admin kattint egyet, erkezik.

Stay tuned.
süti beállítások módosítása