Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X30 – Felesleges okos gondolatok

2020. december 14. 17:22 - Fálki

Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem? Megtiszteltek, kedves olvasók.

Anikót kapjuk, akin annyi a smink, mint egy teljes szinkronúszó-csapaton, ráadásul a kommentelőktől szerzett egy favágóinget is, ihajcsuhaj, mi lesz itt ma a párbaj utáni adásban.
Nagyon bántja a szememet, hogy Anikó bőrszíne az arcán 4-5-6 árnyalattal más, mint a kézfején. Direkt van ez? Vagy ez egy elbaszott smink? Kérdem ezt azoktól, akik értenek hozzá.
Bocs Ancsa, nagyon szar kép lett, de legalább lesz amit a barátaid a szülinapodon felraknak az üzenőfaladra :D

1.jpg

Szerelmi szálakkal kezdünk, mert ugye több is van. Dani megint azon stuffolja magát, hogy Virág Gáborral beszélget és nem érti, hogyha Ő utálja azt a embert, akkor Virágnak is utálnia kell. Dehát kislány még, nem értheti, hogy hogy kell viselkedni egy proli úr mellett. Virág a legjobb helyre megy panaszkodni és nőtanácsot tartani: Amandához. Miközben tart a panasznap, a háttérben Merci arcápolja Mót. Virág teljesen ki van akadva Danira és a fiú hiába akar holnap és holnapután a nyugiszobában aludni – gondolom nemi orgazmusváltás reményében-, Virág szerint az nem úgy van, hogy a csak csettint egyet, aztán az lesz. Holnap meglátjuk, de szerintem meg az lesz.
Frunátóék érzéki, finom, szenvedélyes első csókon vannak túl a fiú szavai szerint, Fru szerint pedig amikor Renátó simogatja őt, az nagyon jó neki.
Éjszaka van, minden páros cuppog, Amanda szerint olyan bőnyálas hangok jönnek mindenhonnan. Drága szívem, az nem ilyen.
Mercihez és Móhoz érünk, akkor súrlódás van, mert Merci mászna, Mó meg elhajtja, merthogy Ő szereti az érintését, a pusziját és azt hogy bújnak, de ez nem szerelem és Ő az első pillanattól mondta is, hogy nem is lesz az. Egyelőre nem értem, hogy ez a csávó tényleg ennyire őszinte és korrekt vagy tényleg ennyire őszinte és korrekt és hülye.

2.jpg

Immár a második tanácsom következik neked, sportoló batárom:
A nők két esetben kattannak be. Ha megdugják őket és ha nem dugják meg őket.
Merci persze kiakad, elfordul, aztán kimegy az éjszaka közepén cigizni egyet és jól láthatóan füstöl a füle az idegtől és ott távoznak a felkorbácsolt hormonok is. Mó meg nem érti. Fiam…Ezzel baszod el a játékodat, mert azok a nézők akik szerelmi évődést akarnak látni, azok rád/rátok szavaztak volna eddig, mert Ti vagytok a cukik.

3.jpg

Jaaaa, van napi kérdés is, miszeri
nt Fru mit érez Renátó iránt? Szerelmet, fellángolást, szimpátiát, tattikát. Úgyis a tattika nyer, kérdés a százalék lesz.

Reggel van, rájukbasszák a lámpákat és egész jó muzsikára ébrednek az ápoltak, indul is a táncolgatás. Kikerestem nektek: https://www.youtube.com/watch?v=3lLWS01VlL8&ab_channel=DukeDumontVEVO

Mó a riportban hajtja tovább a
hülyeségbiciklit, hogy neki egyszerűen emberként tök a Merci, de semmi több. OMFG.

Amanda és Fru pedig
arról beszélnek, hogy ki mennyire örül és/vagy lepődött meg azon, hogy mostantól Frunátó van. Amanda nagyon örül és még jobban örül, hogy Fru örül annak hogy Ő örül, azt csak én teszem hozzá, hogy tegnap reggel meg hányingere volt a párocskáktól a dohányzóteraszon, ugye…
A nyugiban Robi és Virág szerint ez csak taktika, mert egyik
napról a másikra nem lehet valakihez vonzódni, ha előtte nem vonzódtál hozzá.
Amanda szerint minden érmének két oldala van. Mert mi van akkor, ha Ők ketten ezt itt kéz a kézben végigviszik vagy mi van akkor, ha valamelyikőjüket kirobbantják. Értem én, hogy hogy gondolta, de ha valamelyiküket onnan kirobbantják, akkor gondolom vége lesz a VV10-nek azonnal és nézhetjük a TEKeseket, ahogy biztosítják a helyszínt.
A nappaliban a fi
úk tartanak gyűlést, ott is a szerelem a téma, méghozzá Mercike szerelme Mó iránt. Bálinton itt már nem először veszem észre a fehérzokni-lábujjközös papucs kombinációt, hát bassza is a szememet rendesen..

4.jpg

Dani mint a szerelmi tan
ácsadóiroda szóvivője szerintem elég rossz ómen lenne, szerencsére nem szólal meg túl gyakran. Bálint mondja ki ismét az okosságot, merthogy Ő felkészítette magát arra, hogyha lesz is olyan nő, aki annyira tetszik neki és annyira , akkor sem lesz semmi.
S itt
jön ki igazán, hogy ez a csávó készült arra, hogy mi fog itt történni és vannak tervei, gondolatai a játékmenetre. Ahogy ezt is lejátszotta magában előre, ugyanúgy más szituációkra is készült. Gondoljatok Ginának is voltak ilyen tervei?
De sajnos a zokni-papucsot nem tudom megbocsátani,
aztán a beszélgetés végen még jön egy kis keresztberakott félrefordulós férfiláb testtartás is… Ejjj, ez az én heréimnek fáj.

5.jpg

Haditanács a párbaj előtt.
Gábor és Renátó szerint amikor majd Gábor
visszajön a párbajról – hahahahahaha, biztos visszajön :D –, akkor lesznek ott meglepődött arcok, amin Ők majd jókat fognak mosolyogni akkor is, ha ez csúnya dolog. S továbbra is Ők itt az őszinte barátok, a másik csapat pedig csak érdekből van együtt.
Bálint és Dani pedig Amanda okosságát vitatja meg, aki szerint ha Bálint az első két párbajról
rögtön visszajön, akkor az erőt jelent. Végre egy értelmes gondolat a szőke házvezetőnőtől.


Mivel tudjuk már, hogy mi lett a párbaj vége, ide gyorsan be is szúrnám a saját kis okosságomat:
Ha a Bálintféle csapatnak lenne egy kis esze és tattik
ája, akkor most tudná teljesen becsicskítani és tönkreverni a másik bagázst, mégpedig: Lila kendő a kiválasztás előtt le és az előre megbeszélt forgatókönyvük szerint mindannyian rakják Bálintra a jelet. Merci, Mó, Vivi, Dani, Virág tuti benne lenne, talán még Robi is, ezzel 6 -rossz esetben 5 jel Bálinton –, Bálint mindegy kire rakja, de legyen mondjuk Dani és akkor a Frunátó Ginamanda négyes teljesen mindegy, hogy kire rakja.
Egyrészt ott aztán lenne megdöbbenés és sápítozás, hogy dehát ezek itten tattikáznak, mi pedig a frankó és őszinte csapat vagyunk és megállna bennük a szar, úgy rettegne mindegyik, hogy a két párbajt is nyerő Bálint melyiküket viszi ki, aztán hagyja ott. Imádnám.

Renátó és Gábor még fantáziálgatnak arról, hogy mi lenne ha.. Majd a Megtisztelő szájából elhangzik ez:
- Egy szónak is száz a vége.
Ppupu, figyeltél?

Még a párbaj délutánján beküldik nekik a szerkik feszültséggenerálás céljából a kihívás előtti aktuális állást, miszerint a Fantomkép vs Gábor csatában az egyik félnek 77%-a van, a másiknak 23.
Nyilván az ápoltak nem tudják ezt értelmezni és megy
rögtön a szájkarate, most épp a szefós az aktuális slágerszó, amit Renátó dob be. Merthogy szerinte itt mindenki szefós, aki nem érti meg hogy mit jelent ez. Gábor vezet 77%-kal, mert egy fantomképre miért szavazna bárki is?
Te vagy a szefós fiam,
ülj le, egyes!
Szerencsére a többieknek is leesik ez, hogy a hangos bakcigánygondolat nem mindig igaz gondolat.
Szokásos cicaharc, Renátó és Dani a két fő katalizátor, de egy kicsit beszáll Bálint és Moh is. Gábor is beszél
néha, de arra már senki nem figyel.
Viszont amikor Renátó igazán nekiáll, és
jön a gesztikulálás, grimaszolás, megmondás, akkor én önkéntelenül is körbenézek itt magam körül, hogy a telefonom és a pénztárcám megvan-e. Nem szeretném, ha az a csávó egyszer az éjszakában megkérne, hogy mutassam meg neki hogy mennyi az idő… de a telefonomon.

6.jpg

Párbaj, Bálint győzelem. Sokkot kapnak a vesztesek, amikor meghallják, hogy 77-23 lett…
Renátó megint ezzel a „Tezsvírem nincs egy cigid?” járással köröz az udvaron, én
tényleg ideteszek magam köré minden értéket lassan...Főleg amikor visszakérdez Fru 77-23as bemondására, hogy „Mááennyi?”

7.jpg

A
győztesek bent ünnepelnek és Mó karolgatja Mercit. Jól csinálod, barátom. Ja, nem.
Frunátóék kint azon lamentálnak, hogy mi lenne az egyikkel, ha nem lenne a másik és Renátónak okosnak kell lennie.
Komoly feladat.
Renátó nem érti a játékmenetet, merthogy Gábor egy akkora karakter volt és kiesik… Melyik filmet
nézted Te? Magától senki nem szólt a Megtisztelőhöz két hete!!!
Amanda is megérkezik és felteszi a jó kérdést:
- Most mi
nézünk rossz mozit vagy Ők néznek rossz mozit? - S igen, ez tényleg a jó kérdés, a baj az, hogy a jó választ nem fogják megtalálni erre.
Amanda is meg volt
győződve arról, hogy a Gábor Top3, az első pillanattól kezdve.
Fru is jól
következtet, amikor megfejti, hogy a nézők nem feltétlen Balint mellett voltak, hanem Gábor ellen.
Szóval azért vannak itt morzsák, amikből lehetne
építkezni, ha több eszük lenne, de nincs.
Fru
közben győzködi Renátót, hogy nekik most mar közös bajaik vannak és ami Renátó baja, az az Ő baja is; aztán belibben Bálinthoz, hogy neki semmi baja vele és örül hogy visszajött és légyszi ne tegyél tönkre minket és én tényleg bírlak és az se érdekelt, hogy le sunyigeciztél. Erős játékosnak tűnsz, jóban kellene lennem veled. - Ezt én mondom csak.

Vége.

Holnap nem én leszek, de nem maradtok Fálki nélkül, mert kommenteli jövök :D

868 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fálki 2020.12.14. 23:25:44

@Alice from madness: Jó jó, ezzel nem basztok át :D De jó tattika!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:25:58

@Fálki: Megszavazunk neked VD-t és behajthatod a csatornán. Bálint úgyis olvassa a HV-t. :D

2020.12.14. 23:27:14

@Cimili2:
En fatyolt szoktam miota bejott MO-ra is, amugy foleg a keleti arcapolasban hasznaltak regen.
A fatyol at van itatva kulonfele szerumokkal, felsimitod, beszivja a borod amit szeretne, elvileg 1* hasznalos de ugy fel vannak toltve hogy siman 2 alkalom.
Vagy lehuzosbol vagy a dm vagy a rossmann active kohle. Az vicves mert fekete es olyan vagy benne mint Nessie :D

2020.12.14. 23:27:50

@nicu71:
En ertettem. Mit arul ez el rolam vajon? :D :(

2020.12.14. 23:28:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A Trainspotting annyira alap film es a mai napig nem lattam. Meg kene mar neznem

2020.12.14. 23:29:19

@Fálki:
Ha nem mukodik akkor nem jo tattika. A jo tattika sikert hoz :)

2020.12.14. 23:29:50

@Alice from madness: Tolj be egy-két pohárka aszútörkölyt, garantáltan összerándul az arcbőröd és még máshol is feszesebb leszel.

Cimili2 2020.12.14. 23:29:57

Skacok, én lépek mára, mindenkinek jó éjt!! :))

2020.12.14. 23:30:05

@Cimili2:
:D
Azt lehet en itt nagy lelkesen magyarazom Te meg otthon rohogsz h ezt a hulyet :D

PYT 2020.12.14. 23:30:07

@Fálki: én is beszállnék egy pozitív visszajelzéssel, jó volt a mai is, köszi :)

2020.12.14. 23:30:57

@Alice from madness: Homework.

Choose life.
Choose a job.
Choose a career.
Choose a family,
Choose a fucking big television
Choose washing machines, cars,
Compact disc players, and electrical tin openers.
Choose good health, low cholesterol
And dental insurance.
Choose fixed-interest mortgage repayments.
Choose a starter home.
Choose your friends.
Choose leisure wear and matching luggage.
Choose a three piece suite on hire purchase
In a range of fucking fabrics.
Choose DIY and wondering who you
Are on a Sunday morning.
Choose sitting on that couch watching mind-numbing
Sprit-crushing ga me shows
Stuffing fucking junk food into your mouth.
Choose rotting away at the end of it all,
Pishing you last in a miserable home
Nothing more than an embarrassment to the selfish,
Fucked-up brats
You have spawned to replace yourself.
Choose your future. Choose life.

2020.12.14. 23:31:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Biztoshogynem. Van itthon 50+ fokos palinka, allandoan kapom, meg a traktorgumi is benne van sztem. Legutobb takaritani fogtam be vizzel meg ecettel higitva.

PYT 2020.12.14. 23:32:07

@Kiégett Hobbynyúl: Lalit csak a lakók oltogatása miatt, a mai bejelentkezése alapján ígéretesnek tűnt... bírnék egy olyat, aki velünk röhögne rajtuk.

2020.12.14. 23:32:26

@Alice from madness: De az nem aszútörköly. Még Penivájszot is kiűzi.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:33:00

@Alice from madness: Nem tudom, Cimli mit csinál, de én jegyzetelek, hogy holnap totálisan belezavarodjak. :DDDD

Cimili2 2020.12.14. 23:33:02

@Alice from madness: nemnemnem!! dehogy röhögök, télleg nem viccből kérdeztem. :)

2020.12.14. 23:33:04

@PYT: Én rá számítottam, erre kaptuk ezt a szerencsétlent.

2020.12.14. 23:33:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Penivajsz marad a szekrenyemben megkotozve, nem megy sehova.

2020.12.14. 23:33:59

@Alice from madness: Élménybeszámolót majd. De ugye a Roncsfilm az megvolt? Ha már említettük. Az is alap.

2020.12.14. 23:34:52

@Alice from madness:
Latod egy egesz holgykoszoru kezd kored kialakulni :D
Nagyon lelkesen tudnak rajongani am, gondold meg, nem mind ilyen pofavagos mint en :D

2020.12.14. 23:35:03

@Alice from madness: Azért remélem akad ott egy szatír Narniából.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:35:06

@PYT: Így ebben a formában én is megnézném. Lehetne rendkívüli öfi.

Cimili2 2020.12.14. 23:35:48

@Kiégett Hobbynyúl: ne zavaroggggyá, vegyél te is fátyolt!! én azt fogok. :) na télleg lépek.

2020.12.14. 23:35:52

@Alice from madness: Most magaddal beszéltél?

2020.12.14. 23:35:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A cime ismeros a sztori nem remlik.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:36:54

@Cimili2: Oké, ezt könnyű megjegyezni. :D Jó éjt! :-)

2020.12.14. 23:36:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Falkit akartam gyozkodni, hat.....igy se rossz. Lassan megszokotta valik hogy idonkent magammal egyeztetek nyilvanosan is :D

Kosztarika 2020.12.14. 23:37:39

Nah, ezen is túl vagyunk.
Mondtam én, hogy pízér' köll dógozniuk.
Robi jól bespájzolt. Legalább 4 kg kenyeret pakolgatott, ölelgetett.

2020.12.14. 23:39:32

Filmcafen meg az amerikai pszicho megy

PYT 2020.12.14. 23:40:04

@Alice from madness: nekem egyszer kifolyt a no wipe top gélem, és csak olyanom volt már, amit cleanserrel le kell mosni a proceed végén, de nem találtam itthon cleansert, ami isopropyl alkohol... de gondoltam, van férj aji-gyüjteményében olyan igazi kerítésszaggató, mi bajom lehet, betöltöttem kicsi vízzel flakonba, és voilá, gyönyörű fényesek lettek tőle a körmeim :))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:40:18

@Kosztarika: Sajnálom, hogy nem seftelhetnek egymás között, tényleg. :-)

2020.12.14. 23:42:30

@PYT: Na ezzel sikerült elüldöznöd. Jóéjt fajtársak.

Kosztarika 2020.12.14. 23:43:40

@Kiégett Hobbynyúl:
Nem baj az. Két nap múlva nagyon éhesek lesznek és csorgó nyállal nézik, ahogy Robi eszik.
Éhes ember ideges, jönnek a józan balhék.

2020.12.14. 23:47:25

@PYT:
Sokretuen hasznalhato az alkohol :D
En azert tettem bele, hogy ne csikosodjon :D

PYT 2020.12.14. 23:47:44

@Kiégett Hobbynyúl: @VV10 Velőtrázó Vélemény: azt mondta, nem őt választották... gondolom, a castingon a kanapés fordulóban eleve esélytelen volt. Pedig lehetne vicces is ez a cucc, annak kéne lennie. :(

PYT 2020.12.14. 23:48:43

@Alice from madness: tuti dolog, ez is valami 50+ fokos volt xd

PYT 2020.12.14. 23:49:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bocsánat, nők volnánk és szeretünk csinik meg "higiénikusak" lenni.... ;p xdddd

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:51:43

@Kosztarika: Esélyes, vagy megszegik a szabályokat. :-)) Bár az előzetes szerint a hímző szakkör megküzd már a fonál befűzésével is... lesznek még itt érdekeségek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Jó éjt!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:52:36

@PYT: Erről lemaradtam, de akkor meg igen sajnálatos dolog. :(

PYT 2020.12.14. 23:54:32

@Kosztarika: bírom azt a fickót, egyik kedvencem és titkos favoritom, simán ott lehet a végén Rumi mellett... csak el ne fogyjon, vagy menjen át negatívba, mint az egyik Zsóti, meg a másik, vagy a csillámlóf.sz Greg...

PYT 2020.12.14. 23:57:20

@Kiégett Hobbynyúl: az szép lesz xdddd Laller meg most mondta a bv-ban, hogy ő is szerette volna vezetni, csak nem őt választották (a kanapés felvetés meg már csak tipp volt tőlem)

PYT 2020.12.14. 23:59:27

@Kiégett Hobbynyúl: ne aggódj, majd jön az egymástól lopdosás, mint az összes eddigi szériában ;)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:03:25

@PYT: Az. :D Lehet, Hozé mellé mindenképp ragaszkodtak egy nőneműhöz, nem tudom. Abba is belementem volna, ha Hozét is lecserélik. :-)))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:04:39

@PYT: Erre várok. ;) Mekkora balhék lesznek a cigi lopásból, te jó ég.
Azt pedig én is remélem, hogy Robben nem válik szürkévé.

Fálki 2020.12.15. 00:16:33

@Alice from madness:

Szép - szép, írok majd én is magamnak... :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:18:22

Mára eltoltam a biciklit. Jó éjt nektek! :-))))

K_Attila 2020.12.15. 01:01:04

Lehet egy véleményem? Dánielben a szexizmus nyomait vélem felfedezni.

hereverő heverő 2020.12.15. 06:55:08

Pálinkás lóreggelt mindenkinek aki jelen.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.15. 06:57:29

tenyleg 15.000 a vibrator? mintha azt irtatok volna, de nem vagyok benne egesz biztos.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:23:43

Sosem tudok valós időben hozzászólni, sőt a kommenteket is csak jóval később olvasom, az én kommentemet se olvassa ezért kb. senki.
De pár "gondolatom" lenne az ápoltakról.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:26:08

@úgymond olvasó mmkk: francokat! Joomról rendeltem 10Ft-ért. Usb töltős több sebességes, nagyon fajin

hereverő heverő 2020.12.15. 07:26:50

@Gézamalac: oszd meg. Én se valós időben olvasok az esetek nagy részében.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:27:13

@Gézamalac: olvaslak tesa! Megtisztelnél pár gondolattal? Gyere lefőtt a kávé, cigit gyútasz?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:33:27

Renáta: eleinte próbált viselkedni és már-már megváltoztatta sokakban a tezsvírekkel szembeni előítéletet. Ősborsodiként engem nem tévesztett meg, sajnos sokszor láttam már, ahogy reped, majd lehullik a máz.
A Fruval történteknek sem lesz jó vége, a lyányka eltaktikázta magát. Amikor elkezdte mondani, hogy kicsiház-kétgyerek-gisgugya, akkor láttam Rencsi arcán, hogy anyukám, ugye nem látod az adást?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:39:12

Múékról nem tudok sokat, mert alig látszanak. A srác egy átlag gyúrós gyerek, 12 egytucat. Mercike amúgy cuki a maga butácska módján, bár lehet, hogy ő a legnagyobb játékos, mert a riportszobában néha megcsillant némi értelmet.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:39:41

@Gézamalac: szégyellem, hogy fru szolnoki! A gisgugya nagyon nagy vízválasztó volt :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:41:16

Megtisztelnek Hölgyeim és Uraim, amiért véleményemet megoszthatom Önökkel :)

Cérnahuszár 2020.12.15. 07:41:52

tegnap nagyon röhögtem, nekem is megfordult a fejemben hogy az ápoltak jól jártak, mert mi van ha meg is kellett volna enniük? Már egy is kifog az emberen, dilis családomban végignéztem pár ilyen cselendzset.

Nehogy megtegyétek lalit bemondónak pls....

vajon mi ütött robiba hogy a hímzést választotta? önszopatás Én a tésztaválogatásra mentem volna ha meg akarom úszni a melót

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.15. 07:43:51

@K_Attila: Nem szexizmus szerintem, hanem hímsoviniszta macsóság, és pont megtalálta azt a lányt, akin ezt szépen ki is élheti. Szegény Virágnak már látom a keserű jövőjét egy erőszakos férj mellett, aki pokollá teszi majd az életét, de akitől a végén mindig ő fog elnézést kérni az ellene elkövetett taplóságok miatt.... Illetve ilyennek képzelem el tipikusan a strici, és kurvája kapcsolatot is.

2020.12.15. 07:51:52

@Fálki:
Tudod en is 13-an vagyunk es neha elszemtelenedunk es olyankor nekiallunk magamra reflektalni. Csak itt kiszavazas nincs mert osszeomlana a rendszer utana es ki tudja mi lenne. Az esetek nagytobbsegeben azert jol megvagyunk velem csak elofordulnak ilyen anomaliak :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.15. 07:52:29

@Cérnahuszár a naív: Majd azt még nézzük meg, hogy miért mennyit fizetnek... ? Lehet, hogy megcsinálnak egy hímzést és kapnak érte baromi sok vellát, a másik két csapat meg szinte semmit sem fog kapni a tésztaválogatásért meg a harmadik munkáért. Egyetértve Velőtrázóval ezen a héten megérdemelne a gárda egy jó alapos szívatást, mert a hierarchia hét teljesen el lett alibizve a szerkik által.

2020.12.15. 07:53:45

@VV Erőlegény:
Attol, hogy itt bent megtalalta a bantalmazo faszfejet hala egnem nem biztos, hogy kint is meg fogja. Meg mar elhangzott tole, hogy o nem ilyen, o nem sir pasi miatt, minek valtozzon meg ha Dani szarba se veszi. Szoval miutan Dani kiesik siman radobbenhet mi zajlott. De ehhez Daninak ki kell esnie.

2020.12.15. 07:55:16

@Gézamalac:
Olvassuk, ha hozzaszolsz. De nem szolsz. Tisztelj meg minket a velemenyeddel hogy megtisztelhessunk a reakcioval :)

Cérnahuszár 2020.12.15. 07:56:35

a szösszenetekhez: Dani: mi vagy te betmen vagy robin? Robin hood? Elveszed a szegénytől és odadod a gazdagnak?

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:00:33

azt nem tuttam hogy van bent móni is, amikor vivi? megnyomja a wc gombot, bálint ordít hogy mit csinálsz móóóni....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.15. 08:00:48

@Alice from madness: :DDDDDD akkor te meg en osszesen huszan vagyunk :DDDD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 08:11:11

Virdzsikéék: na ez már nagyon kikívánkozik. A Virág anyjával készült interjú persze mindent megszépít, de kb. az jött le belőle, hogy Virág inkább apuci kislánya volt, de valahol ez félrement. Jó tanuló, jó sportoló, színész, aki egy szerep kedvéért oroszil tanul+ simán lefutja a maratont oda-vissza. Virágnak megfelelési kényszere volt/van, amiből 18 évesen próbált kitörni. Senki nem hagyja ott a régi gimijét, ha nincs gebasz. Na és a túlkontrollált emberekre a leginkább jellemző, hogy gyökeresen mást tesznek, mint addig. Így hát a jókislány bement a villába és kb. első nap puncit villantott. Ugyanakkor néha látszik, hogy van benne akaraterő, tartás. Pl. a # feladat után nem borult ki látványosan, sőt ő kért elnézést. Az viszont szánalmas, hogy bent is megtalálta szinte az egyetlen csávót, aki nevelési célzattal porig alázza.
Danielláról nincs mit beszélni. Ő a messziről jött ember, saját magának is ellentmond egy mondaton belül. Előadta, hogy ő idekint is főnök volt, bent is az lesz. A wikin megnéztem a VV szereplők rövid leírását és nála azt írták, hogy autófényező. Gondolom apu a karosszérialakatos, ő meg a legvégén lecsapatja slaggal, meg tisztára törli. Mást nem nézek ki belőle. Így viszont érthető, hogy miért jár a keze a gatyájában. Polírozza a bohócot. Amúgy meg tipik nárci/esetleg szociopata Távolról társaság közepe, esetleg legjobb haver, közelről a csapdájába esőt megőrjíti az ellentmondásaival, játszmázásával.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 08:14:28

@Alice from madness:
Mobilról írok, nagyon keservesen. Ha visszalapozol, ma már írtam kicsit.

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:16:10

a hagymavágás alatti zene a L'ecsóból van?

kipcsak harcos 2020.12.15. 08:40:51

Alapvető élelmiszeres jó reggelt!
Halálra röhögtem magam a nagy hagyma elleni harcon. A sok kevés eszű egy kupacban küzdött a hagymával, ahelyett hogy külön ültek volna a többiektől, mint néhány kevésbé egyszerű ápolt tette :DDD

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:43:11

fru tényleg éhen fog halni, 3000 elmegy a hálózsákra, és marad neki 1800, egy kiló rizs 400, liszt 250, tojás 100, kávé 250, tej 400, kenyér 100, margarin 500.....
vajaskenyér-tejjel, tojásos nokli, kávéval nyomorogja végig a napot?
még egy főzelékhez is kell liszt meg olaj, ha megelégszik tojás feltéttel....

hupasztmek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.15. 08:44:12

@Gézamalac: Virág inkább a szereplési vágyat hozta otthonról...

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:50:57

azta...gina májkrém, 3 db kifli, 2 db kenyérrel akarja kihúzni a napot....
ő amúgy nem főzött még odabent?

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:04:36

írjak statisztikát,érdekel titeket?
összehasonlítottam a korábbi rangsor statisztikát amit a nézők adtak, és a nyugiszobás szavazást, mert ezt is fel lehet fogni szimpátia szavazásnak

moh az első helyről lecsúszott 6-ra, renato viszont feljött a 9 helyről az 5-re.
sztem ez azért van merzt moh nemet mondott mercire, renátó meg szív fru miatt

Kosztarika 2020.12.15. 09:04:49

Lyó reggelt!
Túl vagyok egy kiadós reggelin, kávén és még hagymát sem kellett pucolnom.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 09:07:30

@Alice from madness: megtisztelsz :D
Kár amúgy, hogy nincs élő adás. Néha megnézném őket szerkesztetlenül

Kosztarika 2020.12.15. 09:14:59

@tvbuzi: megtisztelsz kérdésessel. Képet küdjek?

Spitzbaue® 2020.12.15. 09:15:37

@Cérnahuszár a naív: Mit csinálsz móóóre, nem?

Egyébként, jójreggegelit mindegykinek!

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:17:26

@Niemandhäuser: gyengém a statisztika, mérlgelés

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:18:16

@Niemandhäuser: ja hogy másra írtad...megyek én is a kávémért, már megint a holdban vagyok

hereverő heverő 2020.12.15. 09:39:49

Hát, végigolvastam, most úgy tűnik végig is fogom nézni a tegnapot.

panamcat 2020.12.15. 09:40:31

@Gézamalac: Dániel Virágra reflektálva:Tipikus bántalmazó kapcsolat. Virág érzelmileg függ tőle, szinte remeg egy-egy jó szóért, és ezt Dani pontosan tudja. Ez az undorító véglény, pedig él a fölényével. A bókokat is patikamérlegen adagolja, lehetőleg úgy, hogy elegendő bántás is legyen benne, nehogy Virág egy percig is jól érezze magát. Én személy szerint már rég pofán basztam volna ezt a kretént, de Virág még túl fiatal és buta, hogy átlássa a helyzetet. Ami számomra döbbenet, hogy ez odabent mindenkinek oké? Főleg Bálintnak? Mindenki elfordítja a fejét? Ebből a szempontból Megtisztelőgábor szerintem helyesen lépett fel Virág érdekében csak az is túl hülye volt, hogy rendesen megfogalmazza a véleményét.

Cérnahuszár 2020.12.15. 10:15:07

@Trashpanda: ok

Nézői rangsor...... nyugiszoba szimpátia

Moh.......................Bálint
Dani.......................Dani
Bálint.....................Robi
Merci.....................Merci
Robi.......................Renaato
Virág......................Moh
Fru..........................Virág
Renato....................Fru
Vivi..........................Vivi
Gina........................Gina
Amanda..................Amanda

Cérnahuszár 2020.12.15. 10:20:56

@panamcat: sztem azért nem szólnak bele, mert tudják, nem mentheted meg azt aki nem akarja...
kikéri magának hogy miért nyújtod felé a kezed

Trashpanda 2020.12.15. 10:25:11

@Cérnahuszár a naív: jól néz ki. Egyedül Moht imádják a nézők érthetetlenül, a többi nagyjából ok, sőt ezek szerint aki nem akar kiesni elég jó eséllyel talál meg egy tényleg gyenge ellenfelet.
Ha vannak adatok, máskor is szívesen megszakértem :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 12:36:32

@panamcat: engem az is zavar, hogy a meztelenség az valami nagyon erkölcstelen dolognak számít, csak Belevalóban adható, de az alázás, verbális bántalmazás, bullying vagy kiközösítés teljesen elfogadott. Hanyatló kultúránk nyilvánvaló jele.
Bálint amúgy többször próbálta megvédeni Virágot Danitól, Danihoz szólva, hogy ne bánjon vele így. Ennél többet jelenleg nem tehet sajnos, mert legerősebb szövetségesét nem fordíthatja maga ellen.

jacobMayer 2020.12.23. 00:29:41

Shalom everybody! Eddig csak read-only módban voltam évekig, de amit ma Fru alakított nagyon megikkletett'. Már kb. 2 hete a legérdekesebb karakter számomra. Igazi ínyencfalat egy magamfajta wannabee-pszhiológusnak :)

Persze tudjuk, nem okos, viszont nagyon "éhes" ami egy elég veszélyes kombó. Nagyon szépen előadta az első két hétben a reformátum lelkész lányának szerepét. Persze ezt csak azok hitték el akiknek a fülét nem bántja az "laknák" "oszt akkor" "rolllam" nyelvi formulák.

Szóval már az elején gondoltam, hogy egy ócska lakótelepi körmös-csaj. A Dubajos dolog nálam még kérdőjeles, egyrészt azok a lányok akik ismerettségi körömben ebben az iparban "dolgoznak" soha nem postolnák ki, hogy Dubajban vagy az Emirátusokban voltak. Plusz az elbeszélések alapján nem Dubajban kezdődik a karrier inkább a Zürich-Graz tengelyen :) Szóval ha valaki tényleg kint kurválkodik nem hiszem, hogy bemondja a bemutatkozó videójába, hogy ő neki Dubaj volt a nagy álma. Aztán persze lehet én vagyok maradi ...

Elég sok commentet találtam még arról, hogy "Szolnok kurv@ja" volt ami lehet akár valid, de inkább az ilyen pár hetes-hónapos kitartott kapcsolatot, meg a "piáért leszopom ha jó csávó" kurv@lkodást nézem ki belőle. Ami azért nem ugyan az mint Svájci frankért lerendezni a 60 éves papót.

De már így is kurv@ sokáig húztam, szóval a mai ámokfutása tőrőlmetszett börtön style volt. A tattika', hogy elúszkálunk farvizen amíg lehet csúnyán bedőlt. A többiek megérezték a vérszagot, hogy most a 4-est egyenként kint lehet hagyni. De világtalan Rencsivel szemben Frúnak mint gyakorló szociopatának gyorsan beindult az életösztöne, és bár végig nézni borzalmas szekunder szégyen volt, de biztosan begyűjtött ma pár respect pontot az alacsonyabb néprétegek táborában. És hát a többi lakónál is kirakta az irányjelzőt, hogy őt nem viszik olyan kurva könnyen vágóhídra mint azt a bárgyú Amandát.

Szóval szépen lenyomta a hierarchia box-ot mindenkivel, és bár nagyon kínos volt de a kánonba úgy fog bevonulni, hogy becsicskította Mót, Mercike azt sem tudta hol van, és még Danit is leugatta.

Ami nagyon érdekes volt, hogy Bálinthoz mint "zárkamenőhöz" mennyivel jámborabb stílusban ment oda. Hosszútávon (3-4 hét) nem tartom kizártnak, hogy rá fog menni Bálintra. Az tisztán látszik, hogy bejön neki mint férfi, és mostanra eldőlt, hogy Rencsi messze nem volt jó befektetés a gyagyás sleppjével.
süti beállítások módosítása