Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X30 – Felesleges okos gondolatok

2020. december 14. 17:22 - Fálki

Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem? Megtiszteltek, kedves olvasók.

Anikót kapjuk, akin annyi a smink, mint egy teljes szinkronúszó-csapaton, ráadásul a kommentelőktől szerzett egy favágóinget is, ihajcsuhaj, mi lesz itt ma a párbaj utáni adásban.
Nagyon bántja a szememet, hogy Anikó bőrszíne az arcán 4-5-6 árnyalattal más, mint a kézfején. Direkt van ez? Vagy ez egy elbaszott smink? Kérdem ezt azoktól, akik értenek hozzá.
Bocs Ancsa, nagyon szar kép lett, de legalább lesz amit a barátaid a szülinapodon felraknak az üzenőfaladra :D

1.jpg

Szerelmi szálakkal kezdünk, mert ugye több is van. Dani megint azon stuffolja magát, hogy Virág Gáborral beszélget és nem érti, hogyha Ő utálja azt a embert, akkor Virágnak is utálnia kell. Dehát kislány még, nem értheti, hogy hogy kell viselkedni egy proli úr mellett. Virág a legjobb helyre megy panaszkodni és nőtanácsot tartani: Amandához. Miközben tart a panasznap, a háttérben Merci arcápolja Mót. Virág teljesen ki van akadva Danira és a fiú hiába akar holnap és holnapután a nyugiszobában aludni – gondolom nemi orgazmusváltás reményében-, Virág szerint az nem úgy van, hogy a csak csettint egyet, aztán az lesz. Holnap meglátjuk, de szerintem meg az lesz.
Frunátóék érzéki, finom, szenvedélyes első csókon vannak túl a fiú szavai szerint, Fru szerint pedig amikor Renátó simogatja őt, az nagyon jó neki.
Éjszaka van, minden páros cuppog, Amanda szerint olyan bőnyálas hangok jönnek mindenhonnan. Drága szívem, az nem ilyen.
Mercihez és Móhoz érünk, akkor súrlódás van, mert Merci mászna, Mó meg elhajtja, merthogy Ő szereti az érintését, a pusziját és azt hogy bújnak, de ez nem szerelem és Ő az első pillanattól mondta is, hogy nem is lesz az. Egyelőre nem értem, hogy ez a csávó tényleg ennyire őszinte és korrekt vagy tényleg ennyire őszinte és korrekt és hülye.

2.jpg

Immár a második tanácsom következik neked, sportoló batárom:
A nők két esetben kattannak be. Ha megdugják őket és ha nem dugják meg őket.
Merci persze kiakad, elfordul, aztán kimegy az éjszaka közepén cigizni egyet és jól láthatóan füstöl a füle az idegtől és ott távoznak a felkorbácsolt hormonok is. Mó meg nem érti. Fiam…Ezzel baszod el a játékodat, mert azok a nézők akik szerelmi évődést akarnak látni, azok rád/rátok szavaztak volna eddig, mert Ti vagytok a cukik.

3.jpg

Jaaaa, van napi kérdés is, miszeri
nt Fru mit érez Renátó iránt? Szerelmet, fellángolást, szimpátiát, tattikát. Úgyis a tattika nyer, kérdés a százalék lesz.

Reggel van, rájukbasszák a lámpákat és egész jó muzsikára ébrednek az ápoltak, indul is a táncolgatás. Kikerestem nektek: https://www.youtube.com/watch?v=3lLWS01VlL8&ab_channel=DukeDumontVEVO

Mó a riportban hajtja tovább a
hülyeségbiciklit, hogy neki egyszerűen emberként tök a Merci, de semmi több. OMFG.

Amanda és Fru pedig
arról beszélnek, hogy ki mennyire örül és/vagy lepődött meg azon, hogy mostantól Frunátó van. Amanda nagyon örül és még jobban örül, hogy Fru örül annak hogy Ő örül, azt csak én teszem hozzá, hogy tegnap reggel meg hányingere volt a párocskáktól a dohányzóteraszon, ugye…
A nyugiban Robi és Virág szerint ez csak taktika, mert egyik
napról a másikra nem lehet valakihez vonzódni, ha előtte nem vonzódtál hozzá.
Amanda szerint minden érmének két oldala van. Mert mi van akkor, ha Ők ketten ezt itt kéz a kézben végigviszik vagy mi van akkor, ha valamelyikőjüket kirobbantják. Értem én, hogy hogy gondolta, de ha valamelyiküket onnan kirobbantják, akkor gondolom vége lesz a VV10-nek azonnal és nézhetjük a TEKeseket, ahogy biztosítják a helyszínt.
A nappaliban a fi
úk tartanak gyűlést, ott is a szerelem a téma, méghozzá Mercike szerelme Mó iránt. Bálinton itt már nem először veszem észre a fehérzokni-lábujjközös papucs kombinációt, hát bassza is a szememet rendesen..

4.jpg

Dani mint a szerelmi tan
ácsadóiroda szóvivője szerintem elég rossz ómen lenne, szerencsére nem szólal meg túl gyakran. Bálint mondja ki ismét az okosságot, merthogy Ő felkészítette magát arra, hogyha lesz is olyan nő, aki annyira tetszik neki és annyira , akkor sem lesz semmi.
S itt
jön ki igazán, hogy ez a csávó készült arra, hogy mi fog itt történni és vannak tervei, gondolatai a játékmenetre. Ahogy ezt is lejátszotta magában előre, ugyanúgy más szituációkra is készült. Gondoljatok Ginának is voltak ilyen tervei?
De sajnos a zokni-papucsot nem tudom megbocsátani,
aztán a beszélgetés végen még jön egy kis keresztberakott félrefordulós férfiláb testtartás is… Ejjj, ez az én heréimnek fáj.

5.jpg

Haditanács a párbaj előtt.
Gábor és Renátó szerint amikor majd Gábor
visszajön a párbajról – hahahahahaha, biztos visszajön :D –, akkor lesznek ott meglepődött arcok, amin Ők majd jókat fognak mosolyogni akkor is, ha ez csúnya dolog. S továbbra is Ők itt az őszinte barátok, a másik csapat pedig csak érdekből van együtt.
Bálint és Dani pedig Amanda okosságát vitatja meg, aki szerint ha Bálint az első két párbajról
rögtön visszajön, akkor az erőt jelent. Végre egy értelmes gondolat a szőke házvezetőnőtől.


Mivel tudjuk már, hogy mi lett a párbaj vége, ide gyorsan be is szúrnám a saját kis okosságomat:
Ha a Bálintféle csapatnak lenne egy kis esze és tattik
ája, akkor most tudná teljesen becsicskítani és tönkreverni a másik bagázst, mégpedig: Lila kendő a kiválasztás előtt le és az előre megbeszélt forgatókönyvük szerint mindannyian rakják Bálintra a jelet. Merci, Mó, Vivi, Dani, Virág tuti benne lenne, talán még Robi is, ezzel 6 -rossz esetben 5 jel Bálinton –, Bálint mindegy kire rakja, de legyen mondjuk Dani és akkor a Frunátó Ginamanda négyes teljesen mindegy, hogy kire rakja.
Egyrészt ott aztán lenne megdöbbenés és sápítozás, hogy dehát ezek itten tattikáznak, mi pedig a frankó és őszinte csapat vagyunk és megállna bennük a szar, úgy rettegne mindegyik, hogy a két párbajt is nyerő Bálint melyiküket viszi ki, aztán hagyja ott. Imádnám.

Renátó és Gábor még fantáziálgatnak arról, hogy mi lenne ha.. Majd a Megtisztelő szájából elhangzik ez:
- Egy szónak is száz a vége.
Ppupu, figyeltél?

Még a párbaj délutánján beküldik nekik a szerkik feszültséggenerálás céljából a kihívás előtti aktuális állást, miszerint a Fantomkép vs Gábor csatában az egyik félnek 77%-a van, a másiknak 23.
Nyilván az ápoltak nem tudják ezt értelmezni és megy
rögtön a szájkarate, most épp a szefós az aktuális slágerszó, amit Renátó dob be. Merthogy szerinte itt mindenki szefós, aki nem érti meg hogy mit jelent ez. Gábor vezet 77%-kal, mert egy fantomképre miért szavazna bárki is?
Te vagy a szefós fiam,
ülj le, egyes!
Szerencsére a többieknek is leesik ez, hogy a hangos bakcigánygondolat nem mindig igaz gondolat.
Szokásos cicaharc, Renátó és Dani a két fő katalizátor, de egy kicsit beszáll Bálint és Moh is. Gábor is beszél
néha, de arra már senki nem figyel.
Viszont amikor Renátó igazán nekiáll, és
jön a gesztikulálás, grimaszolás, megmondás, akkor én önkéntelenül is körbenézek itt magam körül, hogy a telefonom és a pénztárcám megvan-e. Nem szeretném, ha az a csávó egyszer az éjszakában megkérne, hogy mutassam meg neki hogy mennyi az idő… de a telefonomon.

6.jpg

Párbaj, Bálint győzelem. Sokkot kapnak a vesztesek, amikor meghallják, hogy 77-23 lett…
Renátó megint ezzel a „Tezsvírem nincs egy cigid?” járással köröz az udvaron, én
tényleg ideteszek magam köré minden értéket lassan...Főleg amikor visszakérdez Fru 77-23as bemondására, hogy „Mááennyi?”

7.jpg

A
győztesek bent ünnepelnek és Mó karolgatja Mercit. Jól csinálod, barátom. Ja, nem.
Frunátóék kint azon lamentálnak, hogy mi lenne az egyikkel, ha nem lenne a másik és Renátónak okosnak kell lennie.
Komoly feladat.
Renátó nem érti a játékmenetet, merthogy Gábor egy akkora karakter volt és kiesik… Melyik filmet
nézted Te? Magától senki nem szólt a Megtisztelőhöz két hete!!!
Amanda is megérkezik és felteszi a jó kérdést:
- Most mi
nézünk rossz mozit vagy Ők néznek rossz mozit? - S igen, ez tényleg a jó kérdés, a baj az, hogy a jó választ nem fogják megtalálni erre.
Amanda is meg volt
győződve arról, hogy a Gábor Top3, az első pillanattól kezdve.
Fru is jól
következtet, amikor megfejti, hogy a nézők nem feltétlen Balint mellett voltak, hanem Gábor ellen.
Szóval azért vannak itt morzsák, amikből lehetne
építkezni, ha több eszük lenne, de nincs.
Fru
közben győzködi Renátót, hogy nekik most mar közös bajaik vannak és ami Renátó baja, az az Ő baja is; aztán belibben Bálinthoz, hogy neki semmi baja vele és örül hogy visszajött és légyszi ne tegyél tönkre minket és én tényleg bírlak és az se érdekelt, hogy le sunyigeciztél. Erős játékosnak tűnsz, jóban kellene lennem veled. - Ezt én mondom csak.

Vége.

Holnap nem én leszek, de nem maradtok Fálki nélkül, mert kommenteli jövök :D

868 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2020.12.14. 17:26:31

Az elso bekezdesen annyira rohogok az utcan, hogy el kell tennem a telefonom

2020.12.14. 17:27:27

Play That Fálki Hogyvolt White Boy

Spitzbaue® 2020.12.14. 17:28:23

Én nem dikk vagyok, hanem dricc!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:28:50

még mielőtt folytatom az olvasást: szívrohamot kapnék, ha ilyen zenével ébresztenének reggel

Spitzbaue® 2020.12.14. 17:29:26

@Niemandhäuser: @Ármándójózsi: Hát megtisztellek, nagyon őszintén ugyanazt gondolod, de ne írj vissza mert én majd még írok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:34:03

köszönjük a beköszönést, megtiszteltél vele mindannyiunkat, véleményem szerint. a posztot meg pláne! és most felkérem a dricc társaság decens tagjait, folytassák helyettem a tisztelet fokozását, mert én annyira a papucs-zokni hatása alatt vagyok még mindig, hogy képtelen vagyok kellő tisztelettel figyelni az eseményeket.

Spitzbaue® 2020.12.14. 17:38:18

Szívből röhögök: "Szerencsére a többieknek is leesik ez, hogy a hangos bakcigánygondolat nem mindig igaz gondolat."

2020.12.14. 17:39:02

@úgymond olvasó mmkk: DJ Belltől a GSM jobb lenne ébresztőnek?

Cérnahuszár 2020.12.14. 17:45:50

"Bálinton itt már nem először veszem észre a fehérzokni-lábujjközös papucs kombinációt, hát bassza is a szememet rendesen.."

ő egy japán nagyúr. csak fehérben nyomja
qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-f51cebd786d41e54086f794b5e86cdfd.webp

2020.12.14. 17:46:32

A lila kendő levétel most már nem lenne olyan remek húzás Bálinttól, visszaütne. De nem szabadna Renátóra pakolni, hogy ő választhasson. Ki kellene lőni a mellette állókat szépen sorban. Szívjon ott bent. Amandát könnyen offolni lehetne, kivinné Vivit, aki a lila kendővel már nem lenne veszélyben, amikor Gina menne legközelebb. Maradna Fru és Renátó, akik akkor már nem lennének együtt. Na, ekkor kellene vinni Renátót, ha addigra a TEK még bent hagyná.

2020.12.14. 17:49:41

Vivinek szerintem beküldik a vibrit. Ha viccesek, akkor először elem nélkül.

Sepsidzsi 2020.12.14. 17:50:48

Nekem az a szàm tetszik amire màr màsodjàra kùrt Dani meg virdzsi. Nem tudom mi volt csak ràjöttem ìgy màsodjàra hogy azèrt tűnt fel hogy ugyanaz mert màr elsőre is tetszett.

2020.12.14. 17:51:23

Hat en most meg is hatodnek ha lenne ilyen erzelem a repertoaromban

Qqts 2020.12.14. 17:55:03

Percekig razkodott a vallam a nevetestol emiatt: “ Egy szónak is száz a vége. Ppupu, figyeltél?”
Szerintem a tobbi utas azthitte rohamom van

2020.12.14. 17:59:30

Ja most esik le. "Egy no ket esetben kattan be", mi? :)

Zabkása 2020.12.14. 17:59:36

Kösz Fálki! :)
Én is ezt írtam tegnap adás alatt, hogy körbenéztem, tárca, teló megvan-e, aztán megbeszéltük, hogy tegyük mellé a kocsikulcsot is, biztos ami biztos alapon.
Bálint játéka egyre jobb szerintem, kiáll magáért, mostmár lecsicskította az összeset két párbajjal a háta mögött, és ha kell tanácsot is ad, de nem szarkavarva. Részemről mehet a WIN eddig.

Amit írtál taktikát csak annyiban necces, hogy amikor az egyik évadban ment ez a "megpakoltatom magam aztán kiviszem a khecibe", az egyszer se működött emlékeim szerint. Inkább nézzék páholyból, ahogy szétesnek.
Gru az már simult, mi lesz itt egy hét múlva? Renáta meg addig egyszer csak ránéz egy söröcskére, akkor előjön belőle a dinnyeárus balhés USB-C, Gru kifinomult körmös személyének az szerintem sok lesz. Pláne TV-ben, anyu látja, hogy egy pasi így bánik vele...

Írjuk fel még a párbajhoz Gábor egy élőben elszólását: nem fütyülök úgy, ahogy más táncol. Ő nem, ő más BPM-en fog kurjongatni, a szeletelős köcsögök meg táncoljanak máshogy :D

MOHikán meg most bassza el, az appot már használni tudó Erzsinénik iszonyat megbosszulják, ha cuki Hélium sírni fog miatta. Elég csak megnézni a Facen bármelyik VV10-es cikk alatt a hozzászólokat, 3 típus van:
- ki a fasz nézi ezt/minek megy ez/milyen ország ez
- szerintem xy a legjobb
- a hosszan kiveséző nagyik, akik a troll kommentek alá is mennek vitatkozni, hogy nem szégyellik a mai fiatalok magukat, szerintük egy úriember volt a Gábor és különbenis blabla. Na ők nem csak a választásokon szavaznak, hanem a kisunoka pattintotta az appot, aminek feltételeit és használati nemtommilyeit megtaláljátok a valovilag.hu-n, szívesen Ancsa!

Zabkása 2020.12.14. 18:00:25

ja és puszi pacsi mindenkinek, látom szinte mindenki ittvan :)

Zabkása 2020.12.14. 18:01:23

ja és a papucs zokni gate: már az első éjszaka után néztem, hogy Bálint Tinininja teknőcözik, vártam is, mikor kommentelhetem, vagy lesz benne egy posztban. De Gina orrlukai mindig megbabonáznak, és kurvára elfelejtem...

2020.12.14. 18:02:35

@úgymond olvasó mmkk:
Ugyehogyja.
De megbocsatom neki most... :)

Zabkása 2020.12.14. 18:05:38

@Alice from madness: még azt se tudtam, mi az a rap gyerekként, de éreztem, hogy ez volt a legmenőbb szám a mesezenés kazettámon :D

Post Modern Prometheus 2020.12.14. 18:06:09

Köszi, megtiszteltél bennünket a hv írásával <3

Qqts 2020.12.14. 18:06:15

@Zabkása: meiner meinung nach Helium-lany nem cuki. A festesnel sem volt cuki. Taho volt.
Az, hogy rajatszik erre a vernyakolasra nem cuki. Tud o normalisan beszelni, csak nem akar.
Ha alapvetoen normalisan beszelne es neha heliumozna cuki lenne. Igy csak egy egyugyu, rosszindulatu nyavogda.

2020.12.14. 18:06:43

@Zabkása:
:)))))
Es mostmar tudod?
En a meset imadtam. Mondjuk a filmet is de ott nem voltam eppen beszamithato szoval... :D

Cérnahuszár 2020.12.14. 18:06:47

@Alice from madness: jó tattika, nála van a postírás

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.14. 18:07:26

Megszerettelek Fálki! Qrva jól nyomod!

Spitzbaue® 2020.12.14. 18:07:52

@Zabkása: Naggggyon jó, de mi az, hogy USB-C, az miaz? Abból csak a C-t kell nézni? Vagy az USB-nek is van egy másik jelentése az Egyetemes Soros Busz-on kívül. Na, itt jól belekevertem az egyetemet (SZFE) meg Gyuri bátyót is, de hogy jön ide a busz?

2020.12.14. 18:07:59

@Cérnahuszár a naív:
A mi a jo taktika? Blogmotor a topon ma is

Zabkása 2020.12.14. 18:08:07

@Qqts: félreértés ne essék, nem nekem cuki. Én már kipukkasztottam volna, amikor így beszél... de a bent lévő társaság viszonylatában még mindig ő az ügyeletes cukika, meg pici fiatal kislány, stb. Mert Virágot bent már gépelik, meg a cukiságot elvesztette az első mocskos bebaszásnál. Szóval szerintem a többség azért cukiként hivatkozik rá, a Bözsinénik meg egyenesen megvédik

Zabkása 2020.12.14. 18:10:03

@Niemandhäuser: kitaláltad, az USB-ből csak a Bigányt kell nézni :D De ha ez is bekerül adásba, akkor tuti olvassa itt valaki, aki besúg, mert volt egy elrontott C3PO-zás a villában a minap :D

2020.12.14. 18:10:23

@Zabkása: Majdnem mindenki itt van, csak a Köztevénk nyomja az ipar Fálkinak. Már posztolni sem mer, míg le nem adja az anyagot.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 18:10:23

@Qqts: ach, sehr gut, sehr gut! aus meiner sicht ist es ekg.

Spitzbaue® 2020.12.14. 18:11:11

@Hedo a nokedli szaggató: Egyet értek, Fálki Rulez!
Illetve én nem megszerettellek, kedves Fálki, hanem megtiszteltelek, illetve megtisztellek, hogy elolvasom, amit őszintén írtál a hátam mögött.

Qqts 2020.12.14. 18:11:16

@Zabkása: ugyanugy latjuk, mint tegnap, hogy a Fantomkep is elobb ment volna vissza, mint Gaborunk. Csak en hangosabban irtam, mint te es azt vettek eszre.
Mit szolsz? Mercike helyett bekuldessunk egy fantomkepet?

Zabkása 2020.12.14. 18:13:15

@Qqts: akkor püfölöm a billentyűket, biztos az volt a baj, hogy telóról írtam :D Az halkabb...
Menjünk inkább be mi, úgyis azt írtuk, hogy mi is visszamennénk ezek ellen :D

2020.12.14. 18:13:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ipart, a blogmotor ellopta t betűt

2020.12.14. 18:13:57

@úgymond olvasó mmkk: Még egy ilyen és Rammsteint linkelek.

Qqts 2020.12.14. 18:15:00

@Zabkása: telefonrol irtam en is...raadasul le van halkitva. Meg visszajelzo hang se nincs

Qqts 2020.12.14. 18:15:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csipalom gyuhet. Vagy system..koszcsiii

Zabkása 2020.12.14. 18:17:40

@Qqts: akkor nemtom mi lehetett a baj nálam :D
Hát először megpróbálhatjuk a szerkikkel eladni, hogy mekkora show lesz. Ha nem, akkor csak eljutunk a zsilipig, bent meg majd jól örülnek nekünk. Jön a Gina, hogy "geciii báttya hallooodd?!", Amanda taktikát sejtene, Frunátóék meg zsörtölődnének, hogy most mi is a pénzért megyünk és ilyenkor szállunk be?
Vanda meg a BV-ben mutatja, hogy van egy videója rólunk... ahogy bemegyünk, lássuk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 18:18:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
du
du hast
du hast mich
du hast mich
du hast mich gefragt
du hast mich gefragt
du hast mich gefragt und ich hab' nichts gesagt

Kosztarika 2020.12.14. 18:21:03

@úgymond olvasó mmkk: magyarul: felkérdeztél és én b@sztam válaszolni.

2020.12.14. 18:22:11

@Zabkása:
Uuuuristeeeeen. Legnagyobb film :D
Methodman mozgasa mindent visz :D

Gia 2020.12.14. 18:22:35

Nekem néha gyanús,hogy nem azt a számot halljuk,mint amire valójában ébrednek a vellalakók.Nem stimmel a táncritmusuk sem a szövegtátika.

Qqts 2020.12.14. 18:22:52

@Zabkása: te menj a zsilipen, en megprobalom a raktaron at, ahogy a tobbiek.
Amanda pedig aztmondana: TUDTAM gyerekek! Ereztem, hogy ez az evad mas es bekoltoztetik a hogyvoltosokat!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 18:25:14

@Kosztarika: annyira megható tudsz lenni néha!

@Zabkása: :DDDD

2020.12.14. 18:25:52

@Kosztarika:
En zenere kelek amit szeretek es enekelni is szoktam meg tancikalni is :D

Kosztarika 2020.12.14. 18:27:40

@úgymond olvasó mmkk:
"Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom..."

Kosztarika 2020.12.14. 18:29:32

@Alice from madness:
Mindig is csodáltalak.
Én reggel azt sem tudom, merre van az előre... :(

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 18:29:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mi ez ittend, az IM szex, szerelem, gyengédség rovata? :DDDDDD

Cérnahuszár 2020.12.14. 18:31:02

@Qqts: már megint meg akarjátok ostromolni az objektumot?
idővel mindig ide lyukad ki az úri közönség

Kosztarika 2020.12.14. 18:31:46

@úgymond olvasó mmkk:
Vagy az IMF hitelbíráló rovata?

Zabkása 2020.12.14. 18:32:22

@Qqts: ha valaha egy játékos olvasna minket... :D pont azon filóztam, ha beköltöznék és lenne élő adás, tuti nyomnék valami utalást, hogy itt ti mind imádjatok engem :D Amikor összefoglalnék valamit, akkor bemondanám, hogy "hogyvoltozok egyet", aztán noymnék valami Zabkását. Sima Win.

Qqts 2020.12.14. 18:36:35

@Zabkása: szuk reteg vagyunk mi egy nyereshez, de ha felbukkanal veletlen a vv11-ben es eloben hogyvoltoznal rad szavaznek :D

Qqts 2020.12.14. 18:37:51

@Cérnahuszár a naív: mindig-minden-korulmenyek-kozott :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 18:38:12

@Kosztarika: nincs itt a bálna, nem tudok kit b@sztatni, nincs értelme az estémnek :( brühühü!

2020.12.14. 18:39:40

@Kosztarika:
:D inkabb bulizok mint hogy sirjak, uzana visszasullyedek a nemasagba az elso kaveig. Es adsig embert amugy se akarok latni

Kosztarika 2020.12.14. 18:42:04

@úgymond olvasó mmkk: segit ppupunak. De az is lelet hogy itt vannak és kukkolnak, ahogy @Fálki is.
Ha nagyon hiányérzeted van, itt vagyok, bánccsá.

Kosztarika 2020.12.14. 18:44:28

@Alice from madness:
Nekem is nagyon jól idomított családom van. Ébredés után kb egy óra hosszáig elkerülnek. Saját, jól felfogott érdekükben.

K_Attila 2020.12.14. 18:45:30

@Qqts: egy 10-15 résszel ezelőtti műsorelőzetesnél, amikor először figyeltem fel a héliumhangra, azt hittem, hogy bevittek egy óvodás gyereket közéjük, feltehetőleg egyikük kölkét meglepetésvendégnek, jutalomból valami megnyert pöcslóbáló versenyért.

Qqts 2020.12.14. 18:45:47

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kedves nota, csaladbarat klippel :D azok vajon valoban ok vagy csak ugy van vagba, mintha ok lennenek?

Qqts 2020.12.14. 18:51:22

@Gia: hianyoztal Triumviiirem :) mostansag ritkan jarsz felenk

2020.12.14. 18:51:42

@úgymond olvasó mmkk:
Tessek neked karacsonyi zene tolem szivbol szeretettel es TISZTELETTEL

MsIreneAdler 2020.12.14. 18:56:51

Sziasztok!
Először is köszi a posztot. Megtudtam, hogy szefos vagyok, mert nem tudtam, mi az a szefo :)

2020.12.14. 18:58:51

Huuuu most latom nagyobb VIP vagyok mint Digo a mucsai diszkoban, egyedul vagyok az egesz buszon + a sofor

Ken Adams79 2020.12.14. 19:02:21

@Gia:
A zene lehet, hogy ugyanaz, csak mivel össze van vágva az ébredés is kb 30mp -be, a zene meg folyamatos, így lehet kis delay.

Egyébként, hogy ki milyen "erős" odabent, azt kívülről azért nehéz megállapítani, mert mi egy kb 30 percet látunk a 24 órából (mondjuk ha jól látom, ebből 18at ágyon dögléssel töltenek)
Ha a szerkesztőknek valaki nem szimpi, azt simán ki tudják utáltatni csak az öfik alapján

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 19:03:11

@Kosztarika: téged sose tudnálak!

@Alice from madness: őszintén, tisztelettel köszönöm.

Gia 2020.12.14. 19:08:21

@Qqts: Aranyos vagy. :-) <3 Minden nap írok azért egy picit.

Gia 2020.12.14. 19:11:45

@Kosztarika: Szerintem azért vonaglanak reggelente,mert a zene is hiánycikk odabent és ha végre van,akkor kihasználják.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 19:15:44

Kedves Fálki!
Megtisztelsz, hogy megemlékeztél rólam, mint hű famulusodról, aki majd helyetted írja meg szárnyaló fantáziád termékéhez kapcsolódó száraz mellékleteket. Na addig álljál fél lábon, megtisztelve. :)))
Megtisztelő lett volna, ha a mű végén - rendes akadémikushoz hűen - felsoroltad volna a forrásokat, amelyeket felhasználtál az értekezés megírásakor. Természetesen a forrásokat egyenként belinkelve szerettem volna látni. (Az a 30-40 plussz sor, ugyan... ) Most az egyszer elnézzük ezt neked, remélem a kollégák is így gondolják, de emlékeztetnélek egy volt köztársasági elnökünkre...
Szeretném megjegyezni, hogy a VellaSzólásMondásokGyűjteményét emlékeim szerint TVBUZI részére szignáltam ki -aki azt felvetette- az alábbi lelkesítő üzenettel:
"PPUPU 2020.12.13. 13:19:30
@tvbuzi: Akkó húzzá bele, Te dobtad fel Te is gyűjtöd :))))"

Ja... majdnem elfelejtettem, a poszt qrva jó lett, néha visítva röhögve próbáltam a széken maradni.

Tisztelettel:
Hű famulusod
PPUPU

P.S.: Ne aggódj gyűjtöm a szótárat, de hát jó munkához idő kell + PPUPné is mindig megtisztel valami feladattal + többen nagyon elfelejtették, hogy utálok dolgozni és év végén jut eszükbe egy csomó f@szság

Gia 2020.12.14. 19:22:07

@ppupu: Az ocsmárol szót ki ne hagyd. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 19:33:16

@Niemandhäuser: Még az előző poszt alatt írtad: "Igen a nagymamája mesélhette neki, mikor Dzsinus 3 éves volt, a nagymamája meg 29." :D

Érdekes adalék: 2010-ben felkapták a spanyolok a hírt, hogy a bevándorlóként érkezett román cigányok között egy 10 éves (!) kislány gyermeket szült. A nagymama 23 éves volt, és úgy nyilatkozott a spanyol újságíróknak, hogy ez Romániában bevett dolog. Na.

PYT 2020.12.14. 19:37:10

@Zabkása: ezzel csak az a gond, hogy a facén kommentelni képes mamókák ha szabazni is képesek lennének az unoka-pattintotta appal, akkor Gaben nem szenvedett volna ilyen megalázó arányú vereséget, sőt, ő ment volna vissza Bálint ellenében, de nem ez történt. Következésképp tökmindegy, a mamók min hergelődnek a facén, itt nem oszt, nem szoroz, mert nem ön a szavazóképes közönség. Talán a pandémiás helyzet most most nincsenek közvetlen kontaktban az unokákkal, nincs, aki felpattinsa nekik az appot....

De ettől eltekintve minden egyébért fogadd őszinte és tiszteletteljes EKG-mat, így, nagybetűsen. ;)

Trashpanda 2020.12.14. 19:38:29

Azt mondjátok most már lesz valami taktika? Vagy még korai ilyet várni? Biztos, hogy elkezdenek gondolkodni, max. rosszul.
Fru szerelmes sztorija, ha szándékos volt, jó ötlet volt, mondjon bárki bármit. Egyrészt cukin kérette magát, másrészt ő nem olyan lány, meg amúgyis csak ő tud komoly érzelmeket és megtalálta élete párját. Szóval, ha direkt volt, ő csinálta a legjobban.
Moh pedig még nem bukta a dolgot, valószínűleg lehet még drámázni kicsit, mert ők is tudják, hogy akkor lesznek képernyőn sokat, akkor jönnek a lájkok, követések. stb

PYT 2020.12.14. 19:39:04

@PYT: félrebökdösésekért kéretik szíves elnézést adni, tisztelettel, én ki nem javítgatom... xd

hereverő heverő 2020.12.14. 19:47:44

Reggeli ébreszésre ezt szeretném kérni az ápoltaknak:
youtu.be/D5Oor5vhgMM

És én most elkóborolok a blogról. Éjszakás csapatot üdvözlöm, sziasztok mindenki.

PYT 2020.12.14. 19:48:25

@Trashpanda: tegnapi szavazást láttad? csak kb a szavazók 55-60 körüli %-a látta úgy, hogy csakis taktikai megfontolásból fedezett fel magában érzelmeket Fogsor kisasszony Type-c iránt.... akkor most, tényleg jól csinálta, azt mondod? Wtf...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 19:48:47

@Qqts: őt bosszantottam eleget tegnap :D

Qqts 2020.12.14. 19:53:07

@PYT: blogmotor nem mondja meg, hogy mit te is. Segitesz?

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 19:53:18

@úgymond olvasó mmkk: "Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?"

Brazen01 2020.12.14. 19:55:41

Jó estet mindenkinek. Ma talán munkás napok kezdődnek? Mintha erre célzott volna tegnap Ancsa, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 20:00:34

@ppupu: vannak itt elegen, akik kedvüket lelik benned ;)

PYT 2020.12.14. 20:02:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: erősen hangosan felnevettem, nem nekem címezted, de köszi xdddd

PYT 2020.12.14. 20:03:47

@PYT: mondom: "ezen" nyavalyás autocorrect xdd

Spitzbaue® 2020.12.14. 20:05:04

VVerőlegény írta még az előzőhöz: "Az milyen lenne már ha a hármas döntőig minden párbajt Bálint vívná meg valakivel...! :-)"
Őszintln megtisztelsz a felvetéssel: Jó, mert azt jelentené, hogy bent van a 3-ban.

PYT 2020.12.14. 20:10:20

@Qqts: hú, felejtsd el, telón nekem se ugrik oda több oldal után, ha meg váltok teljes nézetre, jön a szokásos probléma: csak az utolsó 100 komit mutatja, ha kattintok a minden hozzászólást mutató megjelenítésre, visszaugrik mobil nézetre... És ezzel be is zárult a kör, szal feladom inkább, képtelenség visszanézni.. ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 20:11:47

@Niemandhäuser: Amúgy azt tudtad, hogy Bálint állítólag olvassa a Hogyvoltot?

PYT 2020.12.14. 20:12:03

@Niemandhäuser: az jó lenne, de kissé uncsi is egyben...

Brazen01 2020.12.14. 20:12:15

@PYT: Ipad-ről nyomom. Szifon ugyanezt csinálja nekem is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 20:13:07

napi felfedezés: szerintem a 12 days of christmas karácsonyi éneket gold diggerek írták.. énekelgetnek, hogy milyen madarakat kaptak a szerelmüktől ajándékba az első négy napon. na de, eljön az ötödik nap, ahol a dalszöveg szerint 5 aranygyűrűt kaptak, azt mennyivel lelkesebben éneklik mindig, mint a többit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 20:14:14

Fálki (én nem Fákli! I am sorry, de kezdek diszleksziásodni) : ) Megint kigyűjtöttem a két kedvenc gyöngyszememet a posztodból, hogy demonstrájam, hogy végigolvastam:
1, Anikót kapjuk, akin annyi a smink, mint egy teljes szinkronúszó-csapaton, + Bocs Ancsa, nagyon szar kép lett, de legalább lesz amit a barátaid a szülinapodon felraknak az üzenőfaladra (az utóbbi mondat kapcsán a teljes EKG-m legyen veled)
2, ...és jól láthatóan füstöl a füle az idegtől és ott távoznak a felkorbácsolt hormonok is.

2020.12.14. 20:14:51

@Nátha ellen bálna:
Szerintem a fantonkepet es kinn is hagyja!

PYT 2020.12.14. 20:15:42

@Nátha ellen bálna: ha csak ő olvasná.... de pont tegnapi bv-ban volt a vibris téma, ami ugye tegnapelőtti történés lehetett, mi meg épp az azt megelőző este firtattuk itt ugyanezt a virdzsis szkreccselős eseten elborzadva... a lányok is olvassák tehát. ;)

2020.12.14. 20:16:25

@PYT:
Mondomen, a fold is tolunk forog

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:16:46

@Brazen01: ja ja munkahét lesz, és kacsatojásr kell tojniuk

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 20:17:30

@PYT: Az a gyanús, ami nem gyanús!

2020.12.14. 20:18:52

@repuloezustmokus:
Erdekes feladat, ilyen meg mondjuk nem volt a VV-kben :D
Erdeklodve varom a tojosversenyt :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 20:19:04

@PYT: Szerintem pedig zseniális lenne, méltó ehhez a társasághoz. Két további forgatókönyv is lehetne: 1, Bálint csont nélkül megnyeri a hármas döntőt is, 2, Bálint második lesz, mivel a fődöntőben 50,1-49,9%-ban kikap Robitól! :-D

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 20:19:55

@Alice from madness: A fanton az nem Dzsinu madarának egy alfaja? :P

Qqts 2020.12.14. 20:19:57

@ppupu: en orulok a pupjaidnak, ha ez vigasztal

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:20:12

Az Amanda miért ült szomoruan az asztalnál?

PYT 2020.12.14. 20:20:52

@Brazen01: egen, már alig várom, ezeken a napokon mindig lehet röhögni, akármilyen gagyi társaság is legyen bent.. xdd

Kosztarika 2020.12.14. 20:20:53

@Alice from madness:
A tojós versenyben a kétseggű előnyben van.

2020.12.14. 20:21:06

@repuloezustmokus:
Mert miota visszament Balint nem ehet ott

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:21:38

@Alice from madness: én csak annyit láttam hogy csirkefeldolgozo ruhában ulnek

2020.12.14. 20:22:12

@repuloezustmokus:
Es akkor mar tojni fognak? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 20:22:30

De a munkahét értelmezéséhez vigyenek be nekik egy idegen szavak szótárát is.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:22:51

@Alice from madness: én azt hittem hogy Amanda nem ehet, miota Bálint visszament

2020.12.14. 20:23:04

@Nátha ellen bálna:
Felesleges. A szotart se tudjak ertelmezni

Gia 2020.12.14. 20:23:07

@Nátha ellen bálna: Az igazán megtisztelő ha Bálint olvassa a hogyvoltot.Biztos van róla egy véleménye is. :-)

PYT 2020.12.14. 20:24:04

@Alice from madness: legalábbis a vv-univerzumban.... xd na de akkor már éljünk is vele, tematizáljuk az ápoltak életét, hangoljuk össze, hogy mi legyen a kövi téma, nem? ;)

2020.12.14. 20:24:15

@repuloezustmokus:
Elenk a fantaziam, "van, hogy mar reggeli elott akar 5 keptelenseget is elkepzelek"

Gia 2020.12.14. 20:24:52

@repuloezustmokus: Ha jól láttam krumplit fognak pucolni,meg a sírásból kikövetkeztetve hagymát is.

2020.12.14. 20:25:19

@PYT:
Bezzeg az en otleteimet sose karoljak fel a szerkik. Mondjuk ha megtennek, akkor mar nem lenne bent lako :D

PYT 2020.12.14. 20:25:52

@VV Erőlegény: neeeeeeeee! xdd mit néznénk akkor?
már a mostani párbaj is uncsi volt...

2020.12.14. 20:25:52

@Gia:
Ne kovetkeztess messzemenoen, lehet hogy csak a munka faj nekik :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 20:26:02

@Nátha ellen bálna: Csak nehogy félreértelmezze a dubajos frufru a munkahét fogalmát

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 20:26:41

@Gia: A sírás szerintem attól volt, hogy megnézték a bérjegyzéküket

2020.12.14. 20:28:15

Ehes vagyok itten meg kajarol megy a szo -_-

PYT 2020.12.14. 20:28:16

@Alice from madness: azé valahol én örülök, hogy eddig nem karolták fel, mer' akkor Gaben inge még mindig ott büdösödne bent, a gazdájával együtt.. ;pp

2020.12.14. 20:29:28

@PYT:
Volt egy csomo tuleloshow-s otletem is, azokat se vettek be :(

PYT 2020.12.14. 20:30:31

@ppupu: pedig Renya értékelné, két munkakör máris check... xdddd

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 20:30:53

@PYT: Bálint kb. olyan ebben a szériában, mint Hamilton az F1-ben, de azt gondolnám, hogy ez egy igazi VV évkönvekbe illő megdönthetetlen sportteljesítmény lenne, egy kicsit olyan, mint amikor egy vetélkedőben (ondjuk a Lehet Ön is milliomosban) valaki elhatározza, hogy ha törik, ha szakad akkor sem lép ki a játékból a fődíj megszerzése előtt, vállalva az egyre nagyobb kockázatot vagy megszerzi, vagy elbukik. :-D

PYT 2020.12.14. 20:31:21

@Alice from madness: ja tényleg, azok jók voltak pedig...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 20:34:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ja célszerű lenne leszalámizni Renátókat, mindenesetre szerintem a következő áldozat vagy Mú az aranytehén lesz, vagy a szomorúarcú Lány Vivien.

Múnak meg egy csajt kell kivinni, mert Renátó ellenen nem tudom, hogy visszajönne-e.

PYT 2020.12.14. 20:38:33

@VV Erőlegény: pfff, tökéletes hasonlat :) és igen, az f1-ben is szívesen látok időnként másokat a pole-ban, meg a pódiumon is

/Hamster kvalitásait elismerem, de tény, tönkrevágja a szériát nézhetőségi szempontból, és különben is, én Kimifan voltam világ életemben, és sztem már maradok is - még a ralis karriejét is végigkövettem, rohadtszórakoztató volt, de télleg;)/

2020.12.14. 20:39:32

@Brigante:
Vissza. Ebben az osszehasonlitasban ketsegkivul O a sokkal szimpibb.

Btw eleg lenne neki egy nagymonologot lenyomni a riportban, hogy O meg szeretne varni a jatek veget nem akarja h bent Merci olyat csinaljon amit megbanna es szeretne ha majd kimennek akkor tisztazni Merxivel hogy kint is vannak-e erzelmei. Maris nem egy player hanem egy lovag feher lovon. Dehat ehhez kene nemi szamitas, taktika, IQ stb.

PYT 2020.12.14. 20:45:19

@repuloezustmokus: ja tééényleg, és mintha Zé osztotta volna ki nekik a munkát virtuálban, csakis... Meg volt valami munkafelügyelő is... Egyáltalán, be megy majd valaki hozzájuk személyesen is?

PYT 2020.12.14. 20:47:12

@úgymond olvasó mmkk: ugye? ;) ♡♡ és elötte meg Häkkinen ♡ ;)

Kosztarika 2020.12.14. 20:47:17

@PYT: Szerintem nem kockáztatják meg a vírus miatt. Online munkafelügyelet lesz.

PYT 2020.12.14. 20:49:51

Séfkabi-osztás van a Konyhafőniben, jeeeejj! ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 20:50:44

@PYT: még mindig nem sikerült túllépnem azon, hogy Lindát küldték haza Serbán Attila helyett

PYT 2020.12.14. 20:51:36

@Kosztarika: akkor ezek nem sokat fognak dolgozni odabenn, lásd az online oktatást, mítingeket, etc... lébecolás lesz xd

2020.12.14. 20:52:58

Az jutott eszembe hogy hogyha mar ugyis olvassa az egesz VV a HV-t akkor a kovi szeria igazan lehetne mar ValoVilag poweder by HV. Es nemkell fizetni a kreativokat, megkreativkodjuk mi.

kipcsak harcos 2020.12.14. 20:53:07

@Alice from madness: gratulálok, ehhez a nagy sikerhez... nem minden nap lesz kiválóság az ember

PYT 2020.12.14. 20:53:59

@úgymond olvasó mmkk: sajnáltam én is tessó ;) ámbátor a Serbán is tessó, de főleg a Pali tessó, a legeslegnagyobb, tessó.. ;))

Kosztarika 2020.12.14. 20:54:03

@PYT: ha úgy kell megkeresniük a kajáravalót, kénytelenek lesznek melózni.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:54:07

@Alice from madness: mekkora otlet lenne, tuti fel menne a nézettség, ha itt lenne kreatívkodva

kipcsak harcos 2020.12.14. 20:54:19

@kipcsak harcos: bár amint látom ppupu egyenesen munkatárs vagy mi lett :D

2020.12.14. 20:54:32

@kipcsak harcos:
Eskuszom nem ugy tortent mint ahogy Vanda lett musorvezeto

MsIreneAdler 2020.12.14. 20:54:47

Egyet nem értek. Magyarázzátok már meg nekem. Miről maradtam le, hogy Moh nem akarja Mercit? Az első naptól fogva ott sündörgött, most meg már csak frankó ember a kis héliumos nyuszi. Eddig fordítva gondoltam: Mú az, aki koslat, erre visszautasítja még a csókot is. Ez valami macsó szerepjáték része?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 20:55:13

@PYT: cápa! lyully! (Palinak oszk ár díly lyár!)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 20:55:31

@ppupu: Fru már nem nézhet rá másra, nem tudtad?

PYT 2020.12.14. 20:55:56

@Alice from madness: és még royaltyt se kérünk, kész haszon lenne nekik xd

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 20:56:14

@MsIreneAdler: nem az van hogy Moh kint észre sem venné Héliumot?

2020.12.14. 20:56:15

@PYT: Lewis nem vág tönkre semmit, senki nincs meggátolva abban, hogy nyertes autót rakjon össze egy remek pilóta alá. Hamilton megdolgozott ezért a helyért, ahogyan Russell is meg fogja kapni ezt a lehetőséget, mert kiérdemelte.

2020.12.14. 20:57:16

@MsIreneAdler:
Nem. Moh nem veletlenul mondta h eloveszi a Mercit amikor kell neki. Az is elhangzott meg amikor a Merci2 bement hogy vegre egy Mohnak valo jolkarbantartott milf (sicc) is erkezett. Valoszinuleg nem a tipusai ezek a kislanyok, de jol kijott vele ezert ugy gondolta boostnak jo. Csak a kisjany tobbet gondolt ebbe

2020.12.14. 20:57:47

Moh nem fogja Renátót vinni ha mégis kiválasztanák (amire nem sok esély van), mert nyuszi.

PYT 2020.12.14. 20:58:14

@úgymond olvasó mmkk: imádomm xddddd akkora forma (nem a cápa; ja de, az is;))

MsIreneAdler 2020.12.14. 20:58:33

@repuloezustmokus: szerintem egy ligában játszanak. Mohnak nem ciki egy ilyen lány, mint Merci. Én jobban el tudnám képzelni őket kint, mint mondjuk Frut meg Renátót.

2020.12.14. 20:58:40

@PYT:
Babyshark tutu turuturu turu

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 20:59:22

@Nátha ellen bálna: Basszus tényleg mert, ha mégis ránéz valakire Renya 0-ról 1 mp alatt gyorsul kancigányra :)))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 20:59:27

@Alice from madness: könyörgöm mindenre, ami szent, ne! :DDDD

kipcsak harcos 2020.12.14. 21:00:29

@VV Erőlegény: azzal az autóval nem nehéz. Láthattuk Russelnek is majdnem sikerült bizonyítani, hogy miről is van szó.

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:00:31

@Alice from madness: ez a Merci2 beszólásról lemaradtam.

Qqts 2020.12.14. 21:00:51

@MsIreneAdler: en is igy lattam, csak pislogtam, mint hal a szatyorban

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:01:23

@kipcsak harcos: famulus lettem tesó, famulus.
Famulus = dolgozik de nem kap pénzt. :)))

2020.12.14. 21:01:41

@MsIreneAdler:
Amugy fiatalon nekem is voltak ilyen sracok, hogy olelgettuk egymast meg ottaludtunk egymasnal stb, de ennyi volt a sztoriban, csak ott egyik fel reszerol se volt igeny tobbre. Itt az a problem h Mohnak nincs igenye Mercinek van.

Fálki 2020.12.14. 21:01:46

Koszi mindenkinek

@Alice from madness: Hatóggyá má meg, legalabb megtiszteletből légyszi

@VV Erőlegény: Nagyon kedves kigyűjtő vagy, koszonom szepen

@ppupu: Háakkor ezennel eldolt, hogy teged se tisztellek meg tobbet azzal, hogy megemlítelek... Azért nem irtam egyebkent kulon forrasokat, mert mar kesz volt a poszt, amikor olvastam a tegnapi kommenteket es lattam h vannak kozos gondolatok... de mivel egy szónak is száz a vége, így ezt írtam :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 21:01:47

@MsIreneAdler: ok, de lehet Moh hogy Moh más típusu csajokra áll fel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:02:01

@kipcsak harcos: köszönöm, hogy ezt lepötyögted helyettem. félek a hamilton szurkolóktól :DD

2020.12.14. 21:02:22

@úgymond olvasó mmkk:
Akkor majd csak halkan a fejedben, mommyshark tutu turuturu turu

kipcsak harcos 2020.12.14. 21:03:36

@úgymond olvasó mmkk: hozzád már fordítóprogram kell :D

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:04:02

@Alice from madness: csak ugye végig az volt, hogy Mercinek "komoly kapcsolata" van kint, ezért nem akar semmit, bla bla. Valamiért azt hittem Moh redzéről pálya van.

Qqts 2020.12.14. 21:04:15

@Alice from madness: tamogatom az otletet. Olyan nezettseget csinalnank, hogy kenytelenek lennenek visszarakni az anyacsatornara

Fálki 2020.12.14. 21:04:41

@Alice from madness:

Papa cápa, Tü-tü-tü-tü tü-tü.
Papa cápa, Tü-tü-tü-tü tü-tü.
Papa cápa, Tü-tü-tü-tü tü-tü.
Papa cápa, Tü-tü-tü-tü tü-tü.

PYT 2020.12.14. 21:05:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez mind igaz, de ettől még alig élvezhető az F1, szinte Schumi-éra fílingem van, csak azért nem teljesen, mert ott volt ellensúlynak egy McLaren-Mercedes, és kifejezetten álvezetes volt a két nagy ádáz csatája, de itt?
Persze, ez nem Ham hibája, csak szokás projektálni rá, ahogy anno Schumira is, pedig na, tudjuk, hogy nem az adott bajnokon vagy csapaton múlnak az erőviszonyok egy szezonban... Egy biztos csak, hogy ez a show a nézőkért van, a nézők tartják fenn, akik - a Lewis fanokat leszámítva - igenis unatkoznak.

Qqts 2020.12.14. 21:07:01

@Fálki: minel undokabb kommentet kapsz, annal jobban szeretnek. Zarlatos a megtisztelo dobozuk es csak igy tudjak kifejezni tiszteletuket

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:07:36

@Fálki: De lüke vagy csak szívom a véredet :))) Én vagyok a nagy vérszívó teve... Fedőnevem TAMPON

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:08:46

@Qqts: EKG, majd hozzánk szokik Fálki :))

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:08:51

@Alice from madness: nekem nem volt ilyen srác, bár nem tudom a barátság extrákkal ide számolódik-e :)

PYT 2020.12.14. 21:08:58

@Alice from madness: neeeeeeeeeee!!!!! végre sikerült kiűzni a fejemből, asztem egy életre, erre te...? (penivájszoskodsz itt) ;p xdd

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:09:38

@Qqts: na örülök, hogy nem csak én neztem be a sztorit :)

PYT 2020.12.14. 21:10:06

@Qqts: így így, szó szerint xdddd

kipcsak harcos 2020.12.14. 21:10:29

@ppupu: az általad célzott etnikum hímivarú egyedét mi jellemzi, amikor 1 mp alatt felgyorsul?

2020.12.14. 21:11:48

@Fálki:
Hat nem is tudom..ha tovabbra is ilyen jokat irsz (es feltunteted a forrast-amit en is a Csak szex es mas semmi-bol loptam, megjeloles nelkul :D)...

Megeroltetem magam a kedvedert
tenor.com/s1ii.gif

:)

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:11:52

@Alice from madness: én már immunis vagyok, a baby sharknak nincs hatalma felettem :D

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:13:01

@repuloezustmokus: hát ne válogasson. Most ez a típus van kéznél. :)

2020.12.14. 21:13:22

@MsIreneAdler:
Az megint mas. Azt kepzeld el hogy valoban mindenfele szerelmi es testi felhang nelkul vagytok el, nem tudom elmagyarazni igy utolag nekem is fura :D dehat akkor voltunk 14-18 evesek.

PYT 2020.12.14. 21:14:00

@úgymond olvasó mmkk: nyerjen, csak előbb essen már ki az a félbolond barátokköztös csajszi, nevét nemtom, de megőrjít a hisztijeivel, fáj nézni....

Qqts 2020.12.14. 21:14:17

Pl a mi kvartettunk annak ellenere is csontig hatodott, hogy csak ugy slendrianul triumviratuskent voltunk megemlitve.
Mink biza’ TriumvÍrek vagyunk. Olyan, mint a testvír csak annal sokkal melyebb dolog ez kerem tisztelettel

Kosztarika 2020.12.14. 21:15:45

@kipcsak harcos:
Vagy
2 cm-es az arcodba mászik és ordítva fenyeget. (Röné verzió)
Átmegy 30 fokozatú vibribe. (Dani verzió)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:16:06

@kipcsak harcos: dehogynem.

@PYT: na őt se értem, mit keres ott. kétszer el is ájult, de pont úgy, mint ahogy a barátok köztben szokott rékasi károly karjaiba omlani..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:16:40

@Qqts: a vérszerződés hozzánk lépest lóf@sz esti fénnyel!

2020.12.14. 21:17:19

@Fálki:
this is the beginning of a beautiful friendship
tenor.com/FEJw.gif

Spitzbaue® 2020.12.14. 21:19:32

@VV Erőlegény: @Fálki: Nekem is a Fákli jobban a számra (ujjamra) jön, talán a német nevekhez vonzódom? :-DDD De egyet se búsulj, Dzsudibít is hetekig Dzsibutinak olvastam (és néha írtam).

Fu Szekh Li 2020.12.14. 21:19:33

@Alice from madness: Ne kezdjetek már itt is lavájlendezni!

2020.12.14. 21:20:20

@MsIreneAdler:
Akkor neked tutu turuturu turu

2020.12.14. 21:20:33

@úgymond olvasó mmkk: Én Hamilton és Russell szurkoló vagyok. Akkor mi van?

2020.12.14. 21:21:22

@Fu Szekh Li:
Ezt elrakom es majd visszaidezem neked ha Hedo is itt lesz :D

2020.12.14. 21:22:06

@Niemandhäuser:
Dzsibuti :D az inkabb valami afrikai nevre hajaz :D

PYT 2020.12.14. 21:24:06

@Alice from madness: igen, erről van szó szerintem is... Merdzsó helyeske - megcsinálva magát, mert nude-ban azért annyira nem -, de nem egy nagy durranás, Moh pedig, szigorúan kívülről nézve, és a mai ő korosztálya-béli srácok viszonylatában, szerintem jobb, mint Merci lányban. Ezért nem gondolkodik benne Moha komolyabban. És továbbra is értékelem, hogy nem hülyíti, nem playerkedik vele, hanem a saját játékbeli poziját kockáztatva őszinte vele.

2020.12.14. 21:24:27

@Niemandhäuser:
A Dani korsagat? Te vagy a forras?

Fu Szekh Li 2020.12.14. 21:24:55

@Alice from madness: Nem is értem, miről beszélsz :D

2020.12.14. 21:25:42

@PYT:
Mert buta es ennyire kepes.
Rohadtjo szerepet lehetne ebbol kerekiteni magat es a pozijat is megvedve dehat Moht a felmeztelen flangalaser szeretem nem az eszeer.
Az eszeer mondjuk egyiket sem.

Spitzbaue® 2020.12.14. 21:26:13

@Alice from madness: Megtisztelhetlek, ha leírom őszintén, hogy a (sic!) latinul azt jelenti (így!)?
A (sicc)-et inkább a cicamicáknak mondják, hogy tiszteljék me a siccet mondót, azzal, hogy nem vágnak közbe, hanem elmennek a jó büdös, retkes pitsába. Tisztelet!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:27:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a múltkor, mielőtt koronavírusos lett Hamilton, beleolvastam a boxutca kommentjeibe a facebookon.. hát, láttam már sok mindent, de ebben a kommentfolyamban láttam olyan csodákat, amik még a kalendáriumban sincsenek. valaki meg merte jegyezni, hogy nem volt olyan összeszedett egy interjúban, mint szokott, és a hardcore hamilton rajongók már vendettát kiáltottak. nagyon durva volt. azóta félek tőlük :D

2020.12.14. 21:28:48

@Niemandhäuser:
Megtisztelsz a velemenyeddel.
A sicc-et mi arra szoktuk igy ebben a formaban hasznalni ha valami a valosaggal abszolute ossze nem egyeztetheto megallapitast/kijelentest idezunk vissza valakitol. Mintegy a siccel kerul jelzesre hogy egyebkent orbitalis faszsag.
Tisztelettel.

2020.12.14. 21:29:34

@PYT: Az F1 azért nem élvezhető, mert túl van szabályozva. Plusz hulladék abroncsokon mennek. Pedig most lehetne jó, mert Hamilton mellett sok remek pilóta van, igaz egyik sem érhet fel most még hozzá. Russell, Verstappen, Leclerc, Norris, Sainz, Perez kb. ebben a sorrendben jó pilóták, plusz Ocon, Gasly, Albon is meg tudnak villanni. Albon például kevésnek bizonyult még a Red Bull esetében is. Verstappen és Leclerc is mentálisan nem tart Lewis szintjén, hiába ülnének mellette. Rosberg és Bottas higgadtsága miatt hasznosabbak a Mercinek, pedig nem kiváló, csak jó és megbízható pilóták. Russell elképesztő volt múlt héten, szinte hibátlan volt és a vezetési technika terén is profi volt. A jövő nagy bajnoka lehet, fejben veri a VES-LEC duót már most.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:30:01

@Niemandhäuser: @Alice from madness: tisztelettel meg kívánom jegyezni, hogy ez egy igen tiszteletteljes beszélgetés volt.

PYT 2020.12.14. 21:30:26

@úgymond olvasó mmkk: jah, hogy ez ájulósdi csak színészkedés volt..? én nem láttam a soriban soha, ezért elhittem neki, de basszus, amit össze-szerencsétlenkedett már itt, nem letem, az Ákos miért ragaszkodik hozzá, ln rég elküldtem volna és a Lindát tartottam volna meg.... De a "kedvenceim", ahogy magában-magával beszél végig... vicc, meg azok a monológok, amiket riportozáskor nyom.. xdddd

Qqts 2020.12.14. 21:30:27

Eztet pediglen a szerkiknek kuldom, a kovi bulika utani ebreszto muzsikanak ajanlom:
youtu.be/q3EnkISCbUY

MsIreneAdler 2020.12.14. 21:30:42

@PYT: azért majd pár hét ostrom után meglátjuk mekkora lovag :). Az a baj, hogy nekem speciel nem jön be, de el tudom képzelni, hogy nagyon is trendi egy ilyen fiú manapság. Én nem látok akkora különbséget kettejük között, de tény, hohy Moh jobb csávó, mint amilyen csaj Merci.

PYT 2020.12.14. 21:31:18

@PYT: bakker, "letem"?? hülye korrektooor! xd

Fu Szekh Li 2020.12.14. 21:31:26

@Alice from madness: Ja :D
(mondjuk mi nem most lavájlendeztünk, hanem már majd hat éve)

2020.12.14. 21:32:15

@Fu Szekh Li:
Aze' felideztetek a multat :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:32:18

@PYT: nem tudom, hogy kamu volt-e, de láttam az egyik bk előzetesben, hogy rékasi karjaiba omlik, és a második konyhafőnökös ájulása detto ugyanaz volt

2020.12.14. 21:32:40

No, ennyit az F1-ről. Ma beindul végre egy klasszikus tematikus hét a villában amit nem hagynak félbe mint a hierarchia, az influenszer és a rejtélyes varázspálcás ötleteket?

2020.12.14. 21:33:33

@úgymond olvasó mmkk:
Megtisztelsz hogy eszrevetted. Igyekeztunk megtisztelni masokat egymas megtisztelesevel

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:34:25

@Alice from madness: ami a legfontosabb, emberek maradtatok a kommentjeitekben is. őszintén, szívből írtátok, amit írtatok, és tisztelettel adózom előttetek emiatt.

2020.12.14. 21:34:29

@Qqts: Nem rossz, de én felénekeltetném Digóval a Love Me Tendert és Gáborral a Scatmant (bár lehet, hogy neki egy instrumentális jobban állna) és azt nyomnám be reggel.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:34:52

@kipcsak harcos: Artikulátlanul frecsegve üvölt, szúr vagy eszköz hiányában üt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:35:24

@ppupu: frecsegve? hun a szemüveged, öreg?

PYT 2020.12.14. 21:36:06

@Alice from madness: Rumcájszt se? ;pp pedig őt lehetne (másért mondjuk, nem nagyon... persze ki tudja, lehet, megszabadulna attól a rettenetes arcszőrzettől, meglepődnénk;)

2020.12.14. 21:36:07

@úgymond olvasó mmkk:
En tisztelettel helyezkedesbol irtam :D szivbol lelekbol kommunikaljon a Gina

2020.12.14. 21:36:21

@úgymond olvasó mmkk: recsegve fecseg, mit nem értesz?

Fu Szekh Li 2020.12.14. 21:36:31

@Alice from madness: Nem kellett felidézni, ez azóta tart.

Qqts 2020.12.14. 21:37:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: elkepzelem, ahogy uveges tekintettel, merev arccal -csak az ajkakat mozgatva- baparapapa dimdumduruduru I’m the GABEN piiiiipapa parapo

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:37:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ah, egy újabb nyelvújító!

@Alice from madness: nyilván, de én ezt nem írhattam le, mert mehetnék phárbajozni :D

2020.12.14. 21:37:34

@PYT:
Hat, bent lehet, hogy okosnak tunik, de messze nem az a szint amitol en ellagyulok :D
De o is rohangalhat polo nelkul es ha a szakallat apolna akkor meg azzal se lenne baj.

PYT 2020.12.14. 21:38:56

@úgymond olvasó mmkk: akkor az; jóvan, menjen a.... ki nem írom, hogy hová, mert megtiszteltetem xdddd

2020.12.14. 21:38:57

@PYT:
Ja. Lehet nincs álla. Az lenne am a meglepi :D

2020.12.14. 21:39:21

@úgymond olvasó mmkk:
Ki mondta hogy igy nem mesz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:39:47

@PYT: pokorny lia arcán az az állandó mosoly kikészít

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:40:23

@Alice from madness: én. mert mostantól robi leszek, egy pohár teLYával a kezemben pislogok a sarokban :D

Spitzbaue® 2020.12.14. 21:40:46

@Alice from madness: Megtisztelsz! (Bár ilyet büdigabi sose mondott volna, jó tudni! :-)

2020.12.14. 21:41:03

@úgymond olvasó mmkk:
Engem az nem erdekel, Robit is kivinnem mert allandoan csak hesszel :D

2020.12.14. 21:41:49

@Fu Szekh Li: Nem, az a Roli volt az előző szezonban.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:42:07

@Alice from madness: hesszeléssel vádolsz, mikor egész nap keményen dolgozva megtisztelek mindenkit? nahát :D

PYT 2020.12.14. 21:42:47

@Alice from madness: jó, hát nem mi vagyunk a mérce, a benti felhozatalhoz mérten nekem Mohánál, az ügyeletes pritibojnál jobb, csak az a szakáll, az ne lenne... És igenis van álla, amikor beköltözött, még látszott ;p borostával nem lenne rossz, na! ;d

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:43:43

@Alice from madness: nem is tudom, min sértődjek meg jobban, a higénikán vagy a dubajon :D

2020.12.14. 21:44:10

@PYT:
Nalam egy szinten vannak kulsore.
Belsore Balint egy fokkal ertelmesebb de ez a nagy erzelmi drama amit 30 eves fejjel elovezetett Gaben miatt ez nalam erosen csokkentette a renomejat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:44:55

mán a konyhafőnökben is őszintén véleményeznek, hova tart ez a világ?!

2020.12.14. 21:45:48

Komolyan en is sorra fogom linkelni mostmar a zeneket de annak csak Cernahuszar fia fog orulni :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:46:02

@úgymond olvasó mmkk:
Frecseg szó jelentése
fröcsög (ige)

Eredet [frecseg < frecs (hangutánzó) + -eg (igeképző)]

1. Cseppekben szétszóródik; folyadék, híg anyag egy erő hatására többször vagy folyamatosan sok csepp formájában felcsapódik.
2. Szanaszét repül; apró részecskéjű vagy széttöredező anyag tömegesen és sorozatosan szétszóródik.
3. Átvitt értelemben: Rágalmaz; valótlanságokat, túlzóan rossz dolgokat állítva rossz hírbe hoz egy személyt, csoportot.

2020.12.14. 21:46:05

@úgymond olvasó mmkk:
Es megtisztelik egymast vele?

PYT 2020.12.14. 21:46:15

@úgymond olvasó mmkk: igen? én bírom, lehet azért, mert már korábban is bírtam a színészi munkásságát... /előítéletes vagyok ;)

Fu Szekh Li 2020.12.14. 21:46:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Neki is volt egy videója, amikor a kanapén ülve, a csajokat átkarolva reccsentett.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 21:47:37

@ppupu: ismered dr. google-t? minden nap meglepsz valamivel :D

@Alice from madness: hát, szerintem rácz jenő akkor se tudja megtisztelni a versenyzőket, ha akarja

@PYT: nincs vele gond, csak ez az állandó mosolygás.. mintha rá lenne kényszerítve

kipcsak harcos 2020.12.14. 21:48:27

Nagyon jó ez a Feke.
Jól főz és nem mellékes, hogy egy vidám jelenség. :)

PYT 2020.12.14. 21:48:51

@úgymond olvasó mmkk: covid óta? én már semmin nem lepődöm meg ;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:49:00

@úgymond olvasó mmkk: Az mi? Az értelmező kézi szótár 1935-ös kiaadásából gépeltettem be a dédunokámmal.

PYT 2020.12.14. 21:49:20

@kipcsak harcos: a legszórakoztatóbb figura :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:49:58

Apropó, ma melyik Főápoló lesz a VV-ben?

2020.12.14. 21:50:46

@ppupu: A BV-ben? Óvadóc de la Petrence

PYT 2020.12.14. 21:50:48

@úgymond olvasó mmkk: hát ilyen a személyisége... mint a Palinak... Csak utóbbinál hitelesebb, azigaz :)

2020.12.14. 21:52:31

@ppupu: Erről nekem az jut eszembe, hogy Vuk történetét nem ismerhetnénk, ha közbejött volna egy Íny hüvelygyulladás.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 21:52:50

Sziasztok, szép estét!
Fálki, köszi posztot, jót röhögtem rajta.
No, mára készítsek zsebkendőt, vagy nem lesz rá szükség? Füldugót azt hoztam Wandára.

Robbie2008 2020.12.14. 21:52:58

@malevil2050: Hozzászólásod erőt adott... szóval, nnna, mostanra összeszedtem minden bátorságom, coming outolok egyet...: hiányozni fog Gaben!

Istenemre mondom, az összes általam ismert aspergeres droid közül ő lett a kis kedvencem.

Tudom, hogy sokan utálják, de azért legyünk korrektek, és tiszteljük meg az érdemeit (ha már itt tartunk, itt szeretném jelezni, hogy az egyik lehetséges véleményem, egy HÖLGY nem beszél Úgy, mint itt egyesek):
pl. ha lesz valaha a Szárnyas fejvadásznak 3. része - ami remélem, hogy az űregyetemen fog játszódni - egy massziv mellékszerepet bármikor leakaszthatna, lehetne mondjuk „Respect Roy, the Smelly Replicant”.

2020.12.14. 21:53:16

@ppupu: F1? Maximum Formula Opel

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:53:55

Na készüljünk, nem sokára megtekinthetjük az ápoltakat, akik végre találkoznak egy számukra ismeretlen dologgal: A Munkával

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 21:55:37

@ppupu: Nagy menet lesz. Ha ezen múlik a kajájuk, lehet, fogyókúrára lesznek fogva.

2020.12.14. 21:55:58

@Fu Szekh Li: Jaj, egy jó kis ska! Nekem a kedvencem tőlük mégis ez: youtu.be/j-5yn3v3N8A

Kosztarika 2020.12.14. 21:56:25

@ppupu: jegyzeteljél közben, készüljön az a szótár!

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:57:23

@Kiégett Hobbynyúl: Milyen fogyókúra? Éhen döglenek a nyomorultak :)))

Kosztarika 2020.12.14. 21:58:08

@Kiégett Hobbynyúl:
Én is sikeresen fogyóztam. Rám jött egy tíz éves ruhadarabom.
Igaz, csak egy sál volt.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 21:58:51

@Kosztarika: Jó jó igyekszem, de ha valamit nektek is fületszúr :) küldjétek el nekem, nagyon nehéz ez a tudományos kutató munka.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 21:59:07

@ppupu: Jogos. :-)) Valaki előbb, valaki később. Ebben nagy előnye van Anamándának és Renátának, utánuk következik Daniella. :D

2020.12.14. 21:59:08

De a szívemnek kedvesebb ez a fajta Work Hard: youtu.be/5x4L8mxWlCk

tvbuzi 2020.12.14. 21:59:22

Na, kezdődjön már

2020.12.14. 21:59:29

Uuu Ready Player1

malevil2050 2020.12.14. 21:59:47

Jönnek a kis mandórák.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 21:59:51

@Kosztarika: Ó, az hatalmas siker ám, nem szabad lebecsülni. A sálak is lehetnek dögök. :D

PYT 2020.12.14. 22:00:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Remélem... És ma kivételesen real time-ban nézem az ápoltakat, konyhafőnit majd utána folytatom. Alig várom, hogy szavazhassak is végre, szerintetek mi lesz ma, hülye érdektelen, vagy olyan kérdés, amiért érdemes lesz appolni? ;)

tvbuzi 2020.12.14. 22:01:23

Már megint fosch9..
Hogy áll rajta a gatya??!!??!!

2020.12.14. 22:01:26

@ppupu: Kávbojnak mást is szúr.

malevil2050 2020.12.14. 22:01:29

@tvbuzi: Valami köll. Mici nénnye má lejárt

2020.12.14. 22:01:45

Röfi az ólban ragadt?

gazo 2020.12.14. 22:01:46

Huh Ancsa Minarik gatyában...

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:02:08

Nincs rosszabb, mint egy sértődött svéd...

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:02:28

Lemaradtam arról, hogy VVálogvetőnek mi a baja Bálinttal?

malevil2050 2020.12.14. 22:02:34

Ancsát nagyon elnyütte valaki

Cimili2 2020.12.14. 22:02:59

sziasztok!! :) ancsán az a gatyó büntet. :DD

Kosztarika 2020.12.14. 22:03:04

Virág kimondottan helyes, Renátó minnyá felrobban.

PYT 2020.12.14. 22:03:21

@Niemandhäuser: mintha komolyan fájna neki az mlm-es hiánya.... bullshit

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 22:03:37

Renáta arcáról tanulmányt lehetne írni. :D Nem is olyan régen még ott esedezett bocsánatért Bálintnál. :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:03:39

Mondom én a Higiénika is svéd

tvbuzi 2020.12.14. 22:03:50

Ezek miért gondolják, hogy a párbajon a másik ellen mondanak valamit az számít?

Addamm 2020.12.14. 22:03:52

Gina jól meghízott

2020.12.14. 22:03:55

Mondtam én, Renátónak kínszenvedés bent lenni, ki ne küldjék még!

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:04:07

@PYT: Olyan őszinte, mint büdigabi.

PYT 2020.12.14. 22:04:19

@PYT: csak annyi a baja, higy Rumi ment vissza...

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:04:20

huuuu hátha Renó svédre issza magát

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:04:50

Bálint revelációja: szegény, tényleg teCCik neki frufru.

Cimili2 2020.12.14. 22:04:57

@Addamm: pont ezt akartam írni. a hasán látszik.

2020.12.14. 22:04:58

Gina egy túlméretezett vietnami csüngőhasú.

Cimili2 2020.12.14. 22:05:43

@ppupu: akkó figyeljünk, mert lesznek balhék.

PYT 2020.12.14. 22:05:44

@Niemandhäuser: jah, előbbit ide szántam, szal Bálint visszamenetelével van baja, nem a Büdi hiánya bántja, dehogy.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:05:44

Huhhhha, üt, vez, zúz, hány.

2020.12.14. 22:05:45

Pedig a Higienika fogait Balint akarta nyalogatni

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:06:08

Mi baja van ennek a szerencsétlennek?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 22:06:29

"Olyan képmutató emberek vanak kint, hogy behányok." :D Tükörbe néztél Rena? Ehh.
Ennyire ne sajnáljuk már Mr. 18-at, aki Mr. 23.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:06:41

Renáta már kezdi a kapcsolat építést Fruval. Ebből még családi dráma lesz.

2020.12.14. 22:07:02

Miért faszszopó aki örül, hogy nem Gábor ment vissza?

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:07:22

@PYT: Pedig ezzel kibebaxott mód maga alatt vágja a fát. Mondjuk nem annyira, mint amikor iszik...

PYT 2020.12.14. 22:07:28

@Nátha ellen bálna: hogy az ősellensége ment vissza, és végre realizálja, hogy nem ő az aktuális erősember.

2020.12.14. 22:07:50

@tvbuzi:
Hat az oke de a seggehez keresztul kell verekednie magat az egesz Higienikan :D

2020.12.14. 22:08:00

Rájöttem, nem vietnami, svéd csüngőhasú, aki azért magas mert nem szőke

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:08:07

A bebaszott Dani oktatja Virdzsit

Addamm 2020.12.14. 22:08:08

Dani megint kezdi az alázást

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:08:14

Dani már kiba**ott idegesítő

2020.12.14. 22:08:30

Nyugtalan vagyok ha vasalódeszkát látok.

Cimili2 2020.12.14. 22:08:43

virdzsi télleg mi a túróért iszik annyit??

tvbuzi 2020.12.14. 22:08:44

Dániel... baszdmeg

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:09:14

Már írtam, hogy egy kedves ismerős pár tisztára Dancsó-Virdzsi: most is :-DD És az a kapcsolat bazi jó működik.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:09:25

@Cimili2: Máshogy nehéz szerelmesnek lenni Dániellába

2020.12.14. 22:09:44

Mostmar ott tartok hogy Danielt Vivien vibratoranak mind a 30 fokozataval vernem agyon...

2020.12.14. 22:09:53

Frunak amúgy nem baj a puhosság, a klasszikus rádiókabarés poénnal: "Nem baj, ha arab vagy, fő hogy nagy darab vagy."

2020.12.14. 22:10:21

Batman és Robin Hood

Cimili2 2020.12.14. 22:10:23

@ppupu: én még alkoholos mámorban se lennék képes rá.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:10:35

Mikor üti ki Renáta a ferde fogát ennek a luvnyának?

2020.12.14. 22:10:47

Na már megy a reszelés Fru és Renátó közt

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:11:09

@Cimili2: Látod, ezért kommentelsz Te itt, Virdzsi meg iszik bent.

2020.12.14. 22:11:46

Ninca bent egy wc pumpa?

2020.12.14. 22:11:47

Vivi megöklözte a retyót.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:11:49

Ki mondta, hogy Virdzsinek rossz segge van???? Mert jó.

2020.12.14. 22:12:30

@Cimili2:
Nem tudjuk mennyit iszik. Es mind iszik.

nicu71 2020.12.14. 22:12:33

hahaha Vivi mekkorát mentett :DD Imádom ,ez baj? :DD

2020.12.14. 22:13:03

@Niemandhäuser:
Senki, azt mondtak a fiuk h lapos kicsit

2020.12.14. 22:13:15

Fru taktikusan lába közé kapta a paplant, meg odahúzta a mikroportot.

2020.12.14. 22:14:10

Higienika pillanatok alatt lesz mamma a kapcsolatban :D

tvbuzi 2020.12.14. 22:14:29

Végre nem látjuk a nadrágot Anikó

2020.12.14. 22:14:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ne nekem mond nekem bejon Virdzsi

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 22:14:38

beszéljetek hölgyekhez illő módon, mer mán megint regulázás vót, ahogy látom. jóccakát.

Brazen01 2020.12.14. 22:14:45

Fru unja a zsírdisznó coquero-t. Eddig is hogy tudott hozzáérünk? Broáf!

Cimili2 2020.12.14. 22:15:17

@Alice from madness: de azért azt tudnia kéne, h mennyi árt meg neki és leállni időben.

2020.12.14. 22:15:25

@Alice from madness: Egy kicsit szálkásít még és másodrangú deszka lesz.

Cérnahuszár 2020.12.14. 22:15:37

bammeg vivi, mintha az alien megnézte volna a koponyámat XD
trash

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 22:16:15

@Alice from madness: a faszomat! az lemaradt, elnezest :DDDDD

Brazen01 2020.12.14. 22:16:19

@Niemandhäuser: egyáltalán nem. És a legjobb mozgású kislány.

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:17:01

Sztropacsek ? Bazge a fantázia szárnyal

Ego0123 2020.12.14. 22:17:02

Gina feje, hogy dolgozni kell.

2020.12.14. 22:17:03

Robi már bekapna valamit.

gazo 2020.12.14. 22:17:10

Sztropacsek Gusztáv, na persze....

2020.12.14. 22:17:10

@Cimili2:
Ez barmelyikre elmondhato.

Brazen01 2020.12.14. 22:17:17

Legjobb mozgású kislány Merci. S nincs olyan rossz feneke.

malevil2050 2020.12.14. 22:17:22

Sztropacsek?????????????? a cukros bácsi

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:17:23

Dzsinu a "munkafelügyelő" szótól őszintén megrémült.

tvbuzi 2020.12.14. 22:17:44

Renó idegállapotban van

Brazen01 2020.12.14. 22:17:51

Mint Troppauer Hümér...

malevil2050 2020.12.14. 22:18:11

Jó h nem má sosztakovics

Cimili2 2020.12.14. 22:18:19

virdzsi érti azt a szót, h munka??

Addamm 2020.12.14. 22:18:21

Gina és Dani első munkahelye ez lesz

2020.12.14. 22:18:41

Hat ebben nem lesz sok koszonet. Es ekg a villalakokkal en is ehes vagyok :(

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:18:44

VVálogvető sokkos állapotban

Brazen01 2020.12.14. 22:18:48

@Ego0123: szokatlan kihívás ez számára. Nehezen dolgozza fel a kis agya.

gazo 2020.12.14. 22:18:59

Ki lesz a gyökér és ki a szár. Vagy szar.

malevil2050 2020.12.14. 22:19:15

Hát ez meg dr izé v hogy a francba hivják

Brazen01 2020.12.14. 22:19:25

@Cimili2: első találkozása e fogalommal.

tvbuzi 2020.12.14. 22:19:32

Szerintem Merci még nem látott hagymát

2020.12.14. 22:19:51

Renato szemeben a szomorusag :D

tvbuzi 2020.12.14. 22:20:07

Amanda egy vérbeli idióta

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:20:21

ezeknek most a seggükön is könnyezni fog

2020.12.14. 22:20:35

Szopacsek ur tart valamit a fogai kozott, hogy nem tud normalisan artikulalni?

2020.12.14. 22:21:29

Gina :DDDD
Meg ciganylanynak se tisztesseges mert a tobbseguket 0-rol haztartasvezetesre nevelik.

Addamm 2020.12.14. 22:21:31

@Alice from madness: nagyon gáz, hogy nem találtak egy embert aki normálisan tud beszélni

2020.12.14. 22:21:33

Gábor véleménye szerint megtisztelő hogy már nincs bent ezen a héten.

tvbuzi 2020.12.14. 22:21:37

De utálom már ezt az Anikót

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:21:47

Szavazzunk Bálintra: ő kapja a nyugit, lécci!

Brazen01 2020.12.14. 22:21:48

Komoly kihívás ez az ápoltaknak. Van amelyik életében nem látott hagymát?

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:21:51

@tvbuzi: Merci összeomlott, tudod mikor asztalos... Most látszott rajta, hogy mennyire kis fürdőská lehet.

tvbuzi 2020.12.14. 22:22:19

Ki mondta, hogy álommeló?

Ego0123 2020.12.14. 22:22:59

De genyó az RTL, egyszerre van reklám

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:23:23

Dzsinunak nem fog tetszeni a segí... öö, akarom mondani a fizetís összege.

2020.12.14. 22:23:33

@Alice from madness: Oldalszél van, kócolódnak a fogai.

nicu71 2020.12.14. 22:23:54

Mercike extrém lassan dolgozta fel a látottakat.Nehezen bootol ez a lány ,megint meg kell állapitsam....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 22:24:28

@Brazen01: Persze, távolról.
Az arcok, amikor megtudják, mennyit kapnak a munkájukért... :D

gazo 2020.12.14. 22:24:30

Nem a Zt hanem Elek Zoli bácsit kellett volna küldeni a hagymát bemutatni

Cérnahuszár 2020.12.14. 22:24:50

na lesz sírás-rívás és fogak csikorgatása -

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:25:12

@Alice from madness: A fogát. Valószínűleg kivehető protkó...

2020.12.14. 22:25:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ez megint a blog titka marad, hogy mire irtad

2020.12.14. 22:25:51

@Niemandhäuser:
Nagymuternak is van azt megis kepes beszelni.

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:26:39

A mocskok! Egy időben van reklám az RTL-en és az RTL2-n

nicu71 2020.12.14. 22:26:41

@Alice from madness: a vérbeli faszcibáló cigánylányokról lepereg a háztartástan ..
ez a Colgate reklám a kiabálos zenével /?/ meg a fura szemű fiuval teljesen kétségbeejt

2020.12.14. 22:27:06

@Alice from madness: Szopacsek úr artikulációjára.

Cérnahuszár 2020.12.14. 22:27:21

ha van eszük, felváltva csinálják, nem egyszerre mindenki

2020.12.14. 22:27:27

@nicu71:
Szerintem a kindercsoki reklamja a para ahogy a kiscsavo a vegen belenez a kameraba

2020.12.14. 22:27:56

@kipcsak harcos:
Mas csatorna nincs is! Felhaborito!

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:28:11

@nicu71: De ezek tényleg nem nézték meg az előző évadokat? Én ha 36 milláért mennék, tájékozódnék, na.

2020.12.14. 22:28:23

@nicu71: Szegény ember Morpheusa.

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:28:26

@Ego0123: Te is néznéd a Konyhafőnököt is :D

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:29:22

@Alice from madness: ugye Te is tudod, hogy miről van szó, csak kötöCCködsz :D

2020.12.14. 22:30:12

@kipcsak harcos:
Amikor csak egy aprocska alkalom adodik azonnal :D

2020.12.14. 22:30:13

Fördős Zé és Fürdős Ká egymást követő snitten volt.

PYT 2020.12.14. 22:30:57

@nicu71: neeem, csak annyira undi.... én egy ilyen után minimum hypóban áztatnám a kezem, nemtommeddig, sokáig, emmeg egy kis vízben lögybölés, és egyből bele a törcsibe, brrrrr!

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:31:14

@Alice from madness: Gondolom a nagymuterod nem jönne ide Nyomasek Bobó játszani. Ettől (is) lehet a különbség. ;-D Bár van az a pénz....

gazo 2020.12.14. 22:31:18

Ginanak milyen autentikusan áll a bicska a kezében

Cimili2 2020.12.14. 22:31:31

ancsa is olvassa a hogyvoltot. amióta leszóltuk a gatyóját, csak deréktól felfelé mutatják. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:31:38

Majd csak megvakarja valamelyik a szeméty kesztyűben.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:32:28

Pedig cigány szemébe nem megy a hagyma!
Ja, nem. Az a füst.

PYT 2020.12.14. 22:32:28

Ancsa gatyójáról én lemaradtam, de deréktől felfelé csini...

tvbuzi 2020.12.14. 22:32:42

@Cimili2: ha olvasná már nem ő vezetné a műsort :DDD

2020.12.14. 22:32:59

@tvbuzi:
Zokogna valamelyik sarokban

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:33:13

@Alice from madness: megszületett a döntés. Nézem a konyhást, olvaslak titeket :)
Ravasz, mi?

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:33:32

Ú, kemény 3 órás műszak!

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:34:00

A pénzt csak akkor kapják meg, ha 15 ercen belül meg is eszik, amit felvágtak. (Kedves Szerkik! Ismét szívesen)

2020.12.14. 22:34:04

Ma kell próbálkozni fiúk, egyik csaj se mondja ma este, hogy hagyj ma.

2020.12.14. 22:34:15

@kipcsak harcos:
Rettentoen, plane hogy hihetetlen informativak vagyunk :D

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:34:48

@tvbuzi: Olvassa. De van az a pénz....

Cimili2 2020.12.14. 22:35:08

@Niemandhäuser: reméljük, olvassák az ötleted.:)))

tvbuzi 2020.12.14. 22:35:13

Ginát szerintem most tagadja ki a család

2020.12.14. 22:35:31

Recskázás helyett szecskázás.

2020.12.14. 22:35:57

Helium hangu lany mondta h alommelo

Qqts 2020.12.14. 22:36:09

Nem gondoltam volna, hogy a hajhalot lehetseges tevesen viselni. Vella lakoink megoldottak

tvbuzi 2020.12.14. 22:37:05

@Alice from madness: akkor jobb mint gyalulni egész nap

2020.12.14. 22:37:12

Azért az állati fehérje feldolgozóban rosszabb lenne egy műszak.

2020.12.14. 22:37:19

Danika bocsanatot ker a hagyma alazaser :D
Mintha maskor nem karomkodna :D

Cimili2 2020.12.14. 22:37:32

fele hagyma a földre megy.

Ego0123 2020.12.14. 22:37:44

@kipcsak harcos: Persze, ezekre rá vagyok kattanva

2020.12.14. 22:37:55

Takaritani is kell nyomingerek....

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:38:55

VVaGina életében először ülőmunkát végzett. Eddig csak fekvőt?

2020.12.14. 22:39:00

De hogy ennyi ha nem mozgatjak oket ezeknek sajat iq-bol semmi nem jon. Lehetett volna enekelni, szojatekozni stb, hogy ne legyen monoton.

gazo 2020.12.14. 22:39:05

Robi, igen. Pontosan. Sőt szefósnak.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:39:49

Az összes villalakó együttvéve hány órát dolgozhatott eddigi életében?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 22:40:13

@Alice from madness: Ugye? Nem is értem. Helyette ülnek mint a kuka.

2020.12.14. 22:40:24

Villa Della meg Villa Devla

2020.12.14. 22:40:44

A vibri hány Della?

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:41:15

Higiénika volt egyedül 5 kiló alatt.

gazo 2020.12.14. 22:41:15

3 óra alatt 5 kg hagyma, dobozostól? Atyagatya.

2020.12.14. 22:41:41

Lesz most konflik hogy a parocskak mit berelnek nem lehet megosztani a dolgokat stb :D

Cimili2 2020.12.14. 22:41:51

nna roben több mint 12 kilót aprított. ő kapja a legtöbb dellát.

2020.12.14. 22:42:16

Szegény asztal.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:43:54

A nejemet soxor megkérem, hogy pucoljon meg és vágjon fel 2 kg hagymát, mert az egyik receptemhez pont ennyi kell. Ő kb. 20 perc alatt csinálja meg, pedig felső fokú végzettsége van, és nem falun nőtt fel. Tehát ő 3 óra alatt kb 18 kg-ot vágna fel, főleg ekkora hagymákból. (Én 30 perc alatt vágok fel 2 kg-ot, ezért cináltatom inkább vele :-P )

Addamm 2020.12.14. 22:44:14

Merci hangja. Fizetnék csak kussoljon

gazo 2020.12.14. 22:44:22

Látjátok csajok, szopni jobban fizet...

2020.12.14. 22:44:47

Ott a diotoreeeees!!!!!
Yeahhhh!

2020.12.14. 22:45:38

Robi nyert is vesztett is ezzel a feladatosztasosdival :D

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:45:49

Na! Múh tolt egy poént: meglátod majd a jelrakásnál.

2020.12.14. 22:46:20

Robi sztahanovista

2020.12.14. 22:46:21

Ha nem akarta volna megszopatni az embereket akkor a diotorest nem a csajok kapjak....

Cimili2 2020.12.14. 22:46:35

mit? tésztát válogatni? az milyen?

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:48:10

Helló ápoltak ! Üdv a Való Világban :)))

2020.12.14. 22:48:18

Még írja be valaki hogy mennyi a vibri, hogy Bálint is olvashassa.

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:49:03

Egyébként most gratula a szerkiknek: árlista, szabályok, tényleg tetszik.

Cimili2 2020.12.14. 22:49:04

@ppupu: majd összedobják rá a csajok a dellát, és osztozni fognak rajta.

2020.12.14. 22:49:27

Jo lesz ez a het, konfliktusoktol mentes :D

gazo 2020.12.14. 22:49:40

1L tej, kiló kenyér 0.25 kg méz. Vizet gondolom ihatnak.

2020.12.14. 22:49:51

@Cimili2:
Nem dobhatjak ossze es nem osztozhatnak

tvbuzi 2020.12.14. 22:49:55

Dani nem eszik másnapos kenyeret

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 22:50:42

Szembesültek az árakkal. Szuper. :DDD

2020.12.14. 22:50:43

Ebben a felsoben Anikonak senki nem nezi a fejet...

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:50:52

Hurrá!! Bálint nyert. Összefogtunk :-DDD

gazo 2020.12.14. 22:50:58

Nézők is olvassák a hvt

Cimili2 2020.12.14. 22:51:00

elfelejtettem szavazni.

tvbuzi 2020.12.14. 22:51:15

Remélem, Vandácska a tegnapinál is kevesebbet beszél

Spitzbaue® 2020.12.14. 22:51:36

És most valami egészen más: VV Vandál.

2020.12.14. 22:52:07

@gazo:
A HV-sok is olvassak a HV-t

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:52:25

Láttátok, hogy 15 ezer a vibrátor?

2020.12.14. 22:52:30

Renátó kicsapta Frura.

nicu71 2020.12.14. 22:52:49

@Niemandhäuser: nekem is tetszik ,máris remekül szórakozok :D Vibrátor 15000..konzol 25000 hát igen ...ezekről le kell mondani .

2020.12.14. 22:52:56

@Nátha ellen bálna:
Marmint arra gondolsz hogy a VV webshopban a vibri 15000?

Cimili2 2020.12.14. 22:53:02

@tvbuzi: pedig miattad szerepeltetik. :))))))))))

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:53:28

Ez a hét nekem nagyon fog tetszeni. Eddig legjobb pillanat az volt, mikor szembesültek vele, hogy a szállás kifizetése után éhen is halnak.

tvbuzi 2020.12.14. 22:53:56

Jöhetne már egy nagyobb balhé. Az alkohol legyen ingyen!!

2020.12.14. 22:54:04

Nekem valami azt súgja, hogy Amanda látta a Roncsfilmet, azért jár annyit mosni és ezért nem kell neki vibri.

gazo 2020.12.14. 22:54:09

Na lépek hímezni. Vagy hámozni.

2020.12.14. 22:54:09

@ppupu:
Talan Robi az egyetlen akinek kint is lehet penzugyi kulturaja.

tvbuzi 2020.12.14. 22:54:37

@Cimili2: ez kedves tőlük ❤️

Cimili2 2020.12.14. 22:54:45

jut eszem. Móki merre csámborog????

2020.12.14. 22:55:18

Bálint nyugodtan olvashatja a Hogyvoltot a nyugiban. Bálint, 15 ezer a vibri Vivinek. De elem nélkül.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 22:55:28

@Alice from madness: Ne dobjuk össze Vivinek? Tegnap azt mondta a BV-ben: "elsírnám magam az örömtől". Azon a monoton hangján, nagyon vicces volt.

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:55:30

Úgy látom most kivételesen élvezhető volt a műsor. Természetesen a Konyhafőnököt néztem :(

Cimili2 2020.12.14. 22:55:37

@gazo: egészségedre. :))))))))))

2020.12.14. 22:55:54

@Alice from madness: A többségnek akkor van kultúrája ha joghurtot eszik.

Ego0123 2020.12.14. 22:56:03

@kipcsak harcos: Végre nyugodtan lehet nézni.

2020.12.14. 22:56:20

@tvbuzi:
Lesz nemsokara.
Cigi korlatozva
Pia korlatozva
Kaja korlatozva
Nem osztozhatnak
Kibukik kinek milyen a munkamoralja es a lustak kipecezik majd azt aki hajt
A nap dolgozoja kinevezes es a vele jaro kivaltsagok

Van min osszeugrani es vegre lathatjuk jozanul ki milyen balheban

kipcsak harcos 2020.12.14. 22:56:23

A BV viszont biztos nem kísért meg.

Cimili2 2020.12.14. 22:56:28

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDD ja, igaz is, munkahét van. :)))

2020.12.14. 22:56:56

@Nátha ellen bálna:
Nem. Szenvedjen csak, nehogymar oromeben sirjon :D

Mók_Ica 2020.12.14. 22:57:20

@Cimili2: bakker..... totálisan lemaradtam.....nem néztem az órát...... (csendben sírdogálok, amióta rádöbentem, hogy lemaradtam )

Cimili2 2020.12.14. 22:57:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :DDD nagyon elemedben vagy ma. :)))))))))

2020.12.14. 22:57:41

@Cimili2:
Biztos a Gabterrel van mert o se jott ma

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 22:58:07

Lehet hogy Robi vibrire spóról? Aztán egy-két nap múlva jó delláért bérbeadja a csajoknak. Bár ahogy nézem a cigi is játszik. Kár, hogy nem lehet üzletelniük. Renáta a második nap már védelmi pénzt szedne

Cimili2 2020.12.14. 22:58:09

@Mók_Ica: végeztélk a hegesztéssel?? :)))))))

2020.12.14. 22:58:52

@Nátha ellen bálna:
Kedves, rendes, joindulatu :)

2020.12.14. 22:59:23

@Mók_Ica:
Na, Te csak a Vandat nezed miota van? :D

tvbuzi 2020.12.14. 22:59:55

@Mók_Ica: még itt van neked Sumi

2020.12.14. 22:59:57

@Ego0123:

- Nyissa ki Béla, én vagyok!
- Béla? Béla én vagyok!

Mók_Ica 2020.12.14. 23:00:00

@Alice from madness: lebuktunk..... ;))))

@Cimili2: nagyjából :D

2020.12.14. 23:00:28

@Cimili2: Akkor odaadom Vivinek egy lábvillantásért az elemet.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:00:42

@Mók_Ica: Szia! Pedig kivételesen nem volt hatalmas balhé. Most csak sírtak. :D

tvbuzi 2020.12.14. 23:01:08

Még mindig? Azt hittem már megint.

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:01:13

Vandál is egész csinos ma, ugye.

Mók_Ica 2020.12.14. 23:01:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: síííííííííííííííírok :DDDDDD

2020.12.14. 23:01:19

Vanda oscar atadohoz oltozott?

2020.12.14. 23:01:44

@Niemandhäuser:
Megtisztel minket az oltozekevel

PYT 2020.12.14. 23:01:45

@nicu71: sírok, komolyan xddd a szerkknek van humorérzékük és igen OLVASNAK minket xdddd máris jó ez a hét, tecc xdd

Schumi feje ezzel a hajjal, jahj....

tvbuzi 2020.12.14. 23:01:58

A jobb füle csálé

2020.12.14. 23:02:08

@PYT:
Mint Mandonna a nemtom melyik klippben

Cimili2 2020.12.14. 23:02:13

vandácskának jók a lábai, ellenben elállók a fülei. nem előnyös ez a frizura.

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:02:34

Ahogy nézem Vandál füleit, hát eléggé hátszélben született.

PYT 2020.12.14. 23:02:53

@Alice from madness: oszk ár díly... tudod, csak pontosan, szépen ;)

tvbuzi 2020.12.14. 23:02:56

Faszt érdekli ez a Lali

ppupu #Fantom for President 2020.12.14. 23:03:11

Ez xarabb mint Hasé Ármányadó

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:03:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Jaj. :D EGyből a szívébe lopnád magad. :)

2020.12.14. 23:03:32

Nezdmar, ha Lalival beszel akkor mehy a dumalas.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 23:03:38

így így így ööö így így így ugye

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:03:56

@PYT: Csak az a kár, hogy nem kellett megenniük az összes hagymát. Mondjuk már későn írtam. :-D

2020.12.14. 23:04:06

@Nátha ellen bálna:
Kell a Vandara is egy ivos jatek.

Cimili2 2020.12.14. 23:04:11

@Niemandhäuser: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
@tvbuzi: sztem azt se. :)))

Charlie100 2020.12.14. 23:04:15

Végre NEM Győző! És még Lali is vállalná a BV-t. Győző fizet azért hogy képernyőn lehessen?

nicu71 2020.12.14. 23:04:21

Vandi amugy nem lenne olyan rossz ,ha egy kicsit jobb lenne.De amugy én szeretem nézni ,valahogy lenyugtat ,nem tudom miért :D

Ego0123 2020.12.14. 23:04:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Aznap nem sütöttünk halat.
Az úr már vérző hassal érkezett.

2020.12.14. 23:04:50

@Mók_Ica: Amanda lesz Poci. Lesz gáz!

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:05:00

@Alice from madness: Ma is tanultam: a Lali egy Norbi.

2020.12.14. 23:05:17

@Ego0123: Totó tippeid vannak?

2020.12.14. 23:05:37

Fogok rohogni ha Virag nyer :)

2020.12.14. 23:05:54

@Niemandhäuser:
Most a Lali Norbi akkor?

LaciHogyVoltol 2020.12.14. 23:05:59

Vandácska a saját nevét sem tudja kiejteni (Schmukkker).

Lali meg itt lebuktatja Bálintot: hétfőnként focizni jár... :D

PYT 2020.12.14. 23:06:07

@Alice from madness: de neki jól állt!!! ennél a szegény Vandánál Lallernek is jobban örültem volna, pedig na, ő is egy félkegyelmű... De legalább lehetett volna röhögni rajta, és ahogy most hallom, oltotta volna az ápoltakat.

2020.12.14. 23:06:11

Laller ellopta schót!

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:06:15

Az a fül, csak azt tudnám feledni!

Cimili2 2020.12.14. 23:06:33

höle vagy lali!! Ha erősek mentek volna párballlyyozni, nem lett volna akkora nagy különbség.

tvbuzi 2020.12.14. 23:06:41

Vanda kajak fejlődött

Ecotrans 2020.12.14. 23:07:14

Amúgy az ápoltak miért állnak mindig az asztalon?

2020.12.14. 23:07:14

Tegye fel a kezét aki azt mondta tegnap, hogy Óvadóc de la Petrence fejlődött.

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:07:34

@LaciHogyVoltol: Ráadásul a karantén ellenére!

2020.12.14. 23:07:45

@Ecotrans: Az asztal tiltakozhatna már, én sajnálom.

2020.12.14. 23:08:06

Gábor visszatért? Ja, az Virág.

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:08:09

@tvbuzi: A fülét is jól megnövesztette.

PYT 2020.12.14. 23:08:32

csömöröm van már a Virág-Dani vitától, nem lehetne skippelni?

2020.12.14. 23:09:07

@tvbuzi: Te ne tedd fel, te ma mondtad. De nem, nem fejlődött.

Ecotrans 2020.12.14. 23:09:11

... és mi az a Jason álarc jajj

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:09:29

Többnyire csak Robi csinál kaját? Ritkán van más a konyhában.
Ez a maszk... :D

Cimili2 2020.12.14. 23:09:32

maszkban nem pofázunk, mert megreped!!

PYT 2020.12.14. 23:09:33

Virágon az a szopóálarc.... xddddd

2020.12.14. 23:10:29

@Cimili2:
Ez nem reped, fatyolmaszk, tokjo cucc :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:10:41

@Cimili2: Itt az senkit nem zavar, ahogy láttam. :D

PYT 2020.12.14. 23:11:09

Na, ezeket a beszélgetéseket hiányolom az öfikből, amit most mutatnak Dani és Bálint közt. Gondolom, mások is beszélgetnek...

2020.12.14. 23:11:28

@Kiégett Hobbynyúl:
Jajjmar lanyok Ti nem haladtok a korral? :D
Mar reg nem csak repedos meg lehuzos maszkok vannak :DDDD

Cimili2 2020.12.14. 23:11:57

@Alice from madness: megtisztelsz a felhomályosítással!! :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:11:58

@Alice from madness: Én kérek elnézést. :D Kiművelem magam holnapra.

2020.12.14. 23:12:28

Renátó ahogy lesi a horkoló Frut.

2020.12.14. 23:13:07

Deszka :D najo ez poen volt. Bar szerintem csak en ertem :D

2020.12.14. 23:13:23

Elverném a fejét azzal a deszkával.

kipcsak harcos 2020.12.14. 23:13:26

Végre kiesett a BK-s csaj :)

2020.12.14. 23:13:56

Úristen, Óvadóc "Most!"-ot mondott!

2020.12.14. 23:14:01

@Kiégett Hobbynyúl:
Helyes helyes. A DMes cuccokat allatokon sem tesztelik :)

2020.12.14. 23:14:37

@Alice from madness: Repedős meg lehúzós? Lányokról beszélünk?

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 23:14:56

Vivi: én nagyon szeretem a Balatont, de nem mennék bele

PYT 2020.12.14. 23:15:03

Vanda semmit nem fejlődött, ellenben a mai feje... egy tanulmány. Azok a fülek, az a makeup....

2020.12.14. 23:15:57

@Alice from madness: Azért én lejátszanám mondjuk pingvineknek a Photographicot, hogy pogóznának-e? Ha nem, akkor Jean-Michel Jarre Oxigene IV tételét, de az már nem DM.

2020.12.14. 23:15:59

Nem szabad azidni a Balatont mert Balint bevadul?

PYT 2020.12.14. 23:16:33

@kipcsak harcos: spoiler aleeeeert!!!!! most már mndegy, hurrrá, hogy kitették! ;p

Cimili2 2020.12.14. 23:16:50

na akkor rönén milyen maszk van?

tvbuzi 2020.12.14. 23:16:54

Ezt a mostozást nem kéne

2020.12.14. 23:17:02

@Ego0123:
A Vanda deszkaja a poen Te :D
Egy cartoon networkom regen futo meseben "szereplo"

2020.12.14. 23:17:36

@Cimili2:
Balea, tehat DM-es :D

csodalámpa 2020.12.14. 23:17:53

@PYT: szegényt direkt rondára sminkelik, vagy nem is tudom. Pedig kezd belejönni a műsorvezetésbe, már nem olyan ellenszenves, mint elsőre.

Ego0123 2020.12.14. 23:18:09

@Alice from madness: én meg rá értettem, felnőtt agyerek, minimax ment régen

2020.12.14. 23:18:39

@Cimili2:
De pont nem neztem oda. De ha olyan mint Gabenen volt meg a lanyokon szokott lenni, akkor az lemosos. Nem szarad meg, beszivja a borod ami kell, mint hajpakolasnal es a tobbit hatoido vege utan lemosod.

2020.12.14. 23:19:18

@Ego0123:
En is 33 vagyok, kamaszkoromban ment. De en meg 3 eve is neztem a Disney chanelt :D

nicu71 2020.12.14. 23:19:29

de mi ez a deszka poén vandinál? egyszerűen nem értem :DD

pomac 2020.12.14. 23:19:32

Vanda még csak 22 éves , ez azért meglepett

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:19:49

@Alice from madness: Aha. Holnap beszabadulok oda és körbenézek. :D Majd megmondom az eladónak, hogy repedős szóba sem jöhet.

2020.12.14. 23:19:52

Óvadócnak fűcsomó hajat kéne csinálni és kiköpött Desireless lenne. Voyage, voyage.

tvbuzi 2020.12.14. 23:20:08

@pomac: nemá, azt hittem 30+

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:20:33

@nicu71: Én is ezt próbálom megfejteni, mióta elkezdte mutogatni. :DDDD

Fálki 2020.12.14. 23:20:36

Geci, kurva jo resz volt és ezt nem en HV-zom... Holnap olyan OFFesztivál lesz itt napkozben...

2020.12.14. 23:21:27

@nicu71:
Egy cartoon networkon regen futo meseben "szereplo". Az Ed Edd es Eddyben volt az egyik nyomi kiscsavo "baratja"
static.wikia.nocookie.net/edwikia/images/9/9a/Jonny2x4.png/revision/latest/top-crop/width/360/height/450?cb=20200903170743

PYT 2020.12.14. 23:22:18

@csodalámpa: egyáltalán nem ellenszenves, csak szerencsétlenkedik, erőlködik, béna... ahogy affektál, az bűnrossz, amikor normálisan beszél modoroskodás nélkül, akkor egészen okés. Tegnap egy poénja is volt, Vivi pattanás-kinyomásával... Laller nekem jobben bejönne.

Cimili2 2020.12.14. 23:22:52

@Fálki: elbúcsúnál akartam említeni, h nagyon jó volt a mai öfi, köszi szépen!!

2020.12.14. 23:23:02

@Cimili2:
Akkor lehet lehuzos, azok szaradnak fenyesre, bar az vagy fekete vagy atlatszo szokott lenni.
De a lemosos is fenylhet mert ugye nedves marad.
A szarados-repedos az matt

Spitzbaue® 2020.12.14. 23:23:24

@pomac: pedig 42-nél nem néz ki többnek.

Fálki 2020.12.14. 23:23:46

@Alice from madness: Annyira azert nem.. Harmat toltam most egymas utan, az napi 3 óra munka és még VillaDella se jár érte... Meg ugye a kommentelgetés...

Az OFFesztiválra pedig már megvan a karszalagom...

PYT 2020.12.14. 23:24:17

@pomac: ne már, az nem lehet

Fálki 2020.12.14. 23:24:32

@Kiégett Hobbynyúl: @Cimili2: Szivesen nektek is és koszi a pozitiv visszajelzeseket.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:24:35

@PYT: Magam részéről keresnék egy harmadikat. Vagy nincsen más, mert akkor tényleg Lali. :D

2020.12.14. 23:24:36

@Fálki:
Hat de latod hogy szeret a nep :D

2020.12.14. 23:24:44

@Alice from madness: Szaros lepedőst olvastam és eszembe jutott Spud a Trainspottingból.

Cimili2 2020.12.14. 23:25:09

@Alice from madness: akkor most melyiket vegyem? ::))

nicu71 2020.12.14. 23:25:13

@Alice from madness: ahaaaaa érteeem /soha nem nézek meséket/ .Hát de az a baj ,hogyha meg kell magyarázni egy poént,az a poén halála Vandácska édes.

Fálki 2020.12.14. 23:25:44

@Alice from madness: Jó jó, ezzel nem basztok át :D De jó tattika!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:25:58

@Fálki: Megszavazunk neked VD-t és behajthatod a csatornán. Bálint úgyis olvassa a HV-t. :D

2020.12.14. 23:27:14

@Cimili2:
En fatyolt szoktam miota bejott MO-ra is, amugy foleg a keleti arcapolasban hasznaltak regen.
A fatyol at van itatva kulonfele szerumokkal, felsimitod, beszivja a borod amit szeretne, elvileg 1* hasznalos de ugy fel vannak toltve hogy siman 2 alkalom.
Vagy lehuzosbol vagy a dm vagy a rossmann active kohle. Az vicves mert fekete es olyan vagy benne mint Nessie :D

2020.12.14. 23:27:50

@nicu71:
En ertettem. Mit arul ez el rolam vajon? :D :(

2020.12.14. 23:28:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A Trainspotting annyira alap film es a mai napig nem lattam. Meg kene mar neznem

2020.12.14. 23:29:19

@Fálki:
Ha nem mukodik akkor nem jo tattika. A jo tattika sikert hoz :)

2020.12.14. 23:29:50

@Alice from madness: Tolj be egy-két pohárka aszútörkölyt, garantáltan összerándul az arcbőröd és még máshol is feszesebb leszel.

Cimili2 2020.12.14. 23:29:57

Skacok, én lépek mára, mindenkinek jó éjt!! :))

2020.12.14. 23:30:05

@Cimili2:
:D
Azt lehet en itt nagy lelkesen magyarazom Te meg otthon rohogsz h ezt a hulyet :D

PYT 2020.12.14. 23:30:07

@Fálki: én is beszállnék egy pozitív visszajelzéssel, jó volt a mai is, köszi :)

2020.12.14. 23:30:57

@Alice from madness: Homework.

Choose life.
Choose a job.
Choose a career.
Choose a family,
Choose a fucking big television
Choose washing machines, cars,
Compact disc players, and electrical tin openers.
Choose good health, low cholesterol
And dental insurance.
Choose fixed-interest mortgage repayments.
Choose a starter home.
Choose your friends.
Choose leisure wear and matching luggage.
Choose a three piece suite on hire purchase
In a range of fucking fabrics.
Choose DIY and wondering who you
Are on a Sunday morning.
Choose sitting on that couch watching mind-numbing
Sprit-crushing ga me shows
Stuffing fucking junk food into your mouth.
Choose rotting away at the end of it all,
Pishing you last in a miserable home
Nothing more than an embarrassment to the selfish,
Fucked-up brats
You have spawned to replace yourself.
Choose your future. Choose life.

2020.12.14. 23:31:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Biztoshogynem. Van itthon 50+ fokos palinka, allandoan kapom, meg a traktorgumi is benne van sztem. Legutobb takaritani fogtam be vizzel meg ecettel higitva.

PYT 2020.12.14. 23:32:07

@Kiégett Hobbynyúl: Lalit csak a lakók oltogatása miatt, a mai bejelentkezése alapján ígéretesnek tűnt... bírnék egy olyat, aki velünk röhögne rajtuk.

2020.12.14. 23:32:26

@Alice from madness: De az nem aszútörköly. Még Penivájszot is kiűzi.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:33:00

@Alice from madness: Nem tudom, Cimli mit csinál, de én jegyzetelek, hogy holnap totálisan belezavarodjak. :DDDD

Cimili2 2020.12.14. 23:33:02

@Alice from madness: nemnemnem!! dehogy röhögök, télleg nem viccből kérdeztem. :)

2020.12.14. 23:33:04

@PYT: Én rá számítottam, erre kaptuk ezt a szerencsétlent.

2020.12.14. 23:33:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Penivajsz marad a szekrenyemben megkotozve, nem megy sehova.

2020.12.14. 23:33:59

@Alice from madness: Élménybeszámolót majd. De ugye a Roncsfilm az megvolt? Ha már említettük. Az is alap.

2020.12.14. 23:34:52

@Alice from madness:
Latod egy egesz holgykoszoru kezd kored kialakulni :D
Nagyon lelkesen tudnak rajongani am, gondold meg, nem mind ilyen pofavagos mint en :D

2020.12.14. 23:35:03

@Alice from madness: Azért remélem akad ott egy szatír Narniából.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:35:06

@PYT: Így ebben a formában én is megnézném. Lehetne rendkívüli öfi.

Cimili2 2020.12.14. 23:35:48

@Kiégett Hobbynyúl: ne zavaroggggyá, vegyél te is fátyolt!! én azt fogok. :) na télleg lépek.

2020.12.14. 23:35:52

@Alice from madness: Most magaddal beszéltél?

2020.12.14. 23:35:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A cime ismeros a sztori nem remlik.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:36:54

@Cimili2: Oké, ezt könnyű megjegyezni. :D Jó éjt! :-)

2020.12.14. 23:36:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Falkit akartam gyozkodni, hat.....igy se rossz. Lassan megszokotta valik hogy idonkent magammal egyeztetek nyilvanosan is :D

Kosztarika 2020.12.14. 23:37:39

Nah, ezen is túl vagyunk.
Mondtam én, hogy pízér' köll dógozniuk.
Robi jól bespájzolt. Legalább 4 kg kenyeret pakolgatott, ölelgetett.

2020.12.14. 23:39:32

Filmcafen meg az amerikai pszicho megy

PYT 2020.12.14. 23:40:04

@Alice from madness: nekem egyszer kifolyt a no wipe top gélem, és csak olyanom volt már, amit cleanserrel le kell mosni a proceed végén, de nem találtam itthon cleansert, ami isopropyl alkohol... de gondoltam, van férj aji-gyüjteményében olyan igazi kerítésszaggató, mi bajom lehet, betöltöttem kicsi vízzel flakonba, és voilá, gyönyörű fényesek lettek tőle a körmeim :))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:40:18

@Kosztarika: Sajnálom, hogy nem seftelhetnek egymás között, tényleg. :-)

2020.12.14. 23:42:30

@PYT: Na ezzel sikerült elüldöznöd. Jóéjt fajtársak.

Kosztarika 2020.12.14. 23:43:40

@Kiégett Hobbynyúl:
Nem baj az. Két nap múlva nagyon éhesek lesznek és csorgó nyállal nézik, ahogy Robi eszik.
Éhes ember ideges, jönnek a józan balhék.

2020.12.14. 23:47:25

@PYT:
Sokretuen hasznalhato az alkohol :D
En azert tettem bele, hogy ne csikosodjon :D

PYT 2020.12.14. 23:47:44

@Kiégett Hobbynyúl: @VV10 Velőtrázó Vélemény: azt mondta, nem őt választották... gondolom, a castingon a kanapés fordulóban eleve esélytelen volt. Pedig lehetne vicces is ez a cucc, annak kéne lennie. :(

PYT 2020.12.14. 23:48:43

@Alice from madness: tuti dolog, ez is valami 50+ fokos volt xd

PYT 2020.12.14. 23:49:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bocsánat, nők volnánk és szeretünk csinik meg "higiénikusak" lenni.... ;p xdddd

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:51:43

@Kosztarika: Esélyes, vagy megszegik a szabályokat. :-)) Bár az előzetes szerint a hímző szakkör megküzd már a fonál befűzésével is... lesznek még itt érdekeségek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Jó éjt!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.14. 23:52:36

@PYT: Erről lemaradtam, de akkor meg igen sajnálatos dolog. :(

PYT 2020.12.14. 23:54:32

@Kosztarika: bírom azt a fickót, egyik kedvencem és titkos favoritom, simán ott lehet a végén Rumi mellett... csak el ne fogyjon, vagy menjen át negatívba, mint az egyik Zsóti, meg a másik, vagy a csillámlóf.sz Greg...

PYT 2020.12.14. 23:57:20

@Kiégett Hobbynyúl: az szép lesz xdddd Laller meg most mondta a bv-ban, hogy ő is szerette volna vezetni, csak nem őt választották (a kanapés felvetés meg már csak tipp volt tőlem)

PYT 2020.12.14. 23:59:27

@Kiégett Hobbynyúl: ne aggódj, majd jön az egymástól lopdosás, mint az összes eddigi szériában ;)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:03:25

@PYT: Az. :D Lehet, Hozé mellé mindenképp ragaszkodtak egy nőneműhöz, nem tudom. Abba is belementem volna, ha Hozét is lecserélik. :-)))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:04:39

@PYT: Erre várok. ;) Mekkora balhék lesznek a cigi lopásból, te jó ég.
Azt pedig én is remélem, hogy Robben nem válik szürkévé.

Fálki 2020.12.15. 00:16:33

@Alice from madness:

Szép - szép, írok majd én is magamnak... :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.15. 00:18:22

Mára eltoltam a biciklit. Jó éjt nektek! :-))))

K_Attila 2020.12.15. 01:01:04

Lehet egy véleményem? Dánielben a szexizmus nyomait vélem felfedezni.

hereverő heverő 2020.12.15. 06:55:08

Pálinkás lóreggelt mindenkinek aki jelen.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.15. 06:57:29

tenyleg 15.000 a vibrator? mintha azt irtatok volna, de nem vagyok benne egesz biztos.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:23:43

Sosem tudok valós időben hozzászólni, sőt a kommenteket is csak jóval később olvasom, az én kommentemet se olvassa ezért kb. senki.
De pár "gondolatom" lenne az ápoltakról.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:26:08

@úgymond olvasó mmkk: francokat! Joomról rendeltem 10Ft-ért. Usb töltős több sebességes, nagyon fajin

hereverő heverő 2020.12.15. 07:26:50

@Gézamalac: oszd meg. Én se valós időben olvasok az esetek nagy részében.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:27:13

@Gézamalac: olvaslak tesa! Megtisztelnél pár gondolattal? Gyere lefőtt a kávé, cigit gyútasz?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:33:27

Renáta: eleinte próbált viselkedni és már-már megváltoztatta sokakban a tezsvírekkel szembeni előítéletet. Ősborsodiként engem nem tévesztett meg, sajnos sokszor láttam már, ahogy reped, majd lehullik a máz.
A Fruval történteknek sem lesz jó vége, a lyányka eltaktikázta magát. Amikor elkezdte mondani, hogy kicsiház-kétgyerek-gisgugya, akkor láttam Rencsi arcán, hogy anyukám, ugye nem látod az adást?

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:39:12

Múékról nem tudok sokat, mert alig látszanak. A srác egy átlag gyúrós gyerek, 12 egytucat. Mercike amúgy cuki a maga butácska módján, bár lehet, hogy ő a legnagyobb játékos, mert a riportszobában néha megcsillant némi értelmet.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.15. 07:39:41

@Gézamalac: szégyellem, hogy fru szolnoki! A gisgugya nagyon nagy vízválasztó volt :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 07:41:16

Megtisztelnek Hölgyeim és Uraim, amiért véleményemet megoszthatom Önökkel :)

Cérnahuszár 2020.12.15. 07:41:52

tegnap nagyon röhögtem, nekem is megfordult a fejemben hogy az ápoltak jól jártak, mert mi van ha meg is kellett volna enniük? Már egy is kifog az emberen, dilis családomban végignéztem pár ilyen cselendzset.

Nehogy megtegyétek lalit bemondónak pls....

vajon mi ütött robiba hogy a hímzést választotta? önszopatás Én a tésztaválogatásra mentem volna ha meg akarom úszni a melót

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.15. 07:43:51

@K_Attila: Nem szexizmus szerintem, hanem hímsoviniszta macsóság, és pont megtalálta azt a lányt, akin ezt szépen ki is élheti. Szegény Virágnak már látom a keserű jövőjét egy erőszakos férj mellett, aki pokollá teszi majd az életét, de akitől a végén mindig ő fog elnézést kérni az ellene elkövetett taplóságok miatt.... Illetve ilyennek képzelem el tipikusan a strici, és kurvája kapcsolatot is.

2020.12.15. 07:51:52

@Fálki:
Tudod en is 13-an vagyunk es neha elszemtelenedunk es olyankor nekiallunk magamra reflektalni. Csak itt kiszavazas nincs mert osszeomlana a rendszer utana es ki tudja mi lenne. Az esetek nagytobbsegeben azert jol megvagyunk velem csak elofordulnak ilyen anomaliak :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.15. 07:52:29

@Cérnahuszár a naív: Majd azt még nézzük meg, hogy miért mennyit fizetnek... ? Lehet, hogy megcsinálnak egy hímzést és kapnak érte baromi sok vellát, a másik két csapat meg szinte semmit sem fog kapni a tésztaválogatásért meg a harmadik munkáért. Egyetértve Velőtrázóval ezen a héten megérdemelne a gárda egy jó alapos szívatást, mert a hierarchia hét teljesen el lett alibizve a szerkik által.

2020.12.15. 07:53:45

@VV Erőlegény:
Attol, hogy itt bent megtalalta a bantalmazo faszfejet hala egnem nem biztos, hogy kint is meg fogja. Meg mar elhangzott tole, hogy o nem ilyen, o nem sir pasi miatt, minek valtozzon meg ha Dani szarba se veszi. Szoval miutan Dani kiesik siman radobbenhet mi zajlott. De ehhez Daninak ki kell esnie.

2020.12.15. 07:55:16

@Gézamalac:
Olvassuk, ha hozzaszolsz. De nem szolsz. Tisztelj meg minket a velemenyeddel hogy megtisztelhessunk a reakcioval :)

Cérnahuszár 2020.12.15. 07:56:35

a szösszenetekhez: Dani: mi vagy te betmen vagy robin? Robin hood? Elveszed a szegénytől és odadod a gazdagnak?

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:00:33

azt nem tuttam hogy van bent móni is, amikor vivi? megnyomja a wc gombot, bálint ordít hogy mit csinálsz móóóni....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.15. 08:00:48

@Alice from madness: :DDDDDD akkor te meg en osszesen huszan vagyunk :DDDD

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 08:11:11

Virdzsikéék: na ez már nagyon kikívánkozik. A Virág anyjával készült interjú persze mindent megszépít, de kb. az jött le belőle, hogy Virág inkább apuci kislánya volt, de valahol ez félrement. Jó tanuló, jó sportoló, színész, aki egy szerep kedvéért oroszil tanul+ simán lefutja a maratont oda-vissza. Virágnak megfelelési kényszere volt/van, amiből 18 évesen próbált kitörni. Senki nem hagyja ott a régi gimijét, ha nincs gebasz. Na és a túlkontrollált emberekre a leginkább jellemző, hogy gyökeresen mást tesznek, mint addig. Így hát a jókislány bement a villába és kb. első nap puncit villantott. Ugyanakkor néha látszik, hogy van benne akaraterő, tartás. Pl. a # feladat után nem borult ki látványosan, sőt ő kért elnézést. Az viszont szánalmas, hogy bent is megtalálta szinte az egyetlen csávót, aki nevelési célzattal porig alázza.
Danielláról nincs mit beszélni. Ő a messziről jött ember, saját magának is ellentmond egy mondaton belül. Előadta, hogy ő idekint is főnök volt, bent is az lesz. A wikin megnéztem a VV szereplők rövid leírását és nála azt írták, hogy autófényező. Gondolom apu a karosszérialakatos, ő meg a legvégén lecsapatja slaggal, meg tisztára törli. Mást nem nézek ki belőle. Így viszont érthető, hogy miért jár a keze a gatyájában. Polírozza a bohócot. Amúgy meg tipik nárci/esetleg szociopata Távolról társaság közepe, esetleg legjobb haver, közelről a csapdájába esőt megőrjíti az ellentmondásaival, játszmázásával.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 08:14:28

@Alice from madness:
Mobilról írok, nagyon keservesen. Ha visszalapozol, ma már írtam kicsit.

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:16:10

a hagymavágás alatti zene a L'ecsóból van?

kipcsak harcos 2020.12.15. 08:40:51

Alapvető élelmiszeres jó reggelt!
Halálra röhögtem magam a nagy hagyma elleni harcon. A sok kevés eszű egy kupacban küzdött a hagymával, ahelyett hogy külön ültek volna a többiektől, mint néhány kevésbé egyszerű ápolt tette :DDD

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:43:11

fru tényleg éhen fog halni, 3000 elmegy a hálózsákra, és marad neki 1800, egy kiló rizs 400, liszt 250, tojás 100, kávé 250, tej 400, kenyér 100, margarin 500.....
vajaskenyér-tejjel, tojásos nokli, kávéval nyomorogja végig a napot?
még egy főzelékhez is kell liszt meg olaj, ha megelégszik tojás feltéttel....

hupasztmek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.15. 08:44:12

@Gézamalac: Virág inkább a szereplési vágyat hozta otthonról...

Cérnahuszár 2020.12.15. 08:50:57

azta...gina májkrém, 3 db kifli, 2 db kenyérrel akarja kihúzni a napot....
ő amúgy nem főzött még odabent?

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:04:36

írjak statisztikát,érdekel titeket?
összehasonlítottam a korábbi rangsor statisztikát amit a nézők adtak, és a nyugiszobás szavazást, mert ezt is fel lehet fogni szimpátia szavazásnak

moh az első helyről lecsúszott 6-ra, renato viszont feljött a 9 helyről az 5-re.
sztem ez azért van merzt moh nemet mondott mercire, renátó meg szív fru miatt

Kosztarika 2020.12.15. 09:04:49

Lyó reggelt!
Túl vagyok egy kiadós reggelin, kávén és még hagymát sem kellett pucolnom.

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 09:07:30

@Alice from madness: megtisztelsz :D
Kár amúgy, hogy nincs élő adás. Néha megnézném őket szerkesztetlenül

Kosztarika 2020.12.15. 09:14:59

@tvbuzi: megtisztelsz kérdésessel. Képet küdjek?

Spitzbaue® 2020.12.15. 09:15:37

@Cérnahuszár a naív: Mit csinálsz móóóre, nem?

Egyébként, jójreggegelit mindegykinek!

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:17:26

@Niemandhäuser: gyengém a statisztika, mérlgelés

Cérnahuszár 2020.12.15. 09:18:16

@Niemandhäuser: ja hogy másra írtad...megyek én is a kávémért, már megint a holdban vagyok

hereverő heverő 2020.12.15. 09:39:49

Hát, végigolvastam, most úgy tűnik végig is fogom nézni a tegnapot.

panamcat 2020.12.15. 09:40:31

@Gézamalac: Dániel Virágra reflektálva:Tipikus bántalmazó kapcsolat. Virág érzelmileg függ tőle, szinte remeg egy-egy jó szóért, és ezt Dani pontosan tudja. Ez az undorító véglény, pedig él a fölényével. A bókokat is patikamérlegen adagolja, lehetőleg úgy, hogy elegendő bántás is legyen benne, nehogy Virág egy percig is jól érezze magát. Én személy szerint már rég pofán basztam volna ezt a kretént, de Virág még túl fiatal és buta, hogy átlássa a helyzetet. Ami számomra döbbenet, hogy ez odabent mindenkinek oké? Főleg Bálintnak? Mindenki elfordítja a fejét? Ebből a szempontból Megtisztelőgábor szerintem helyesen lépett fel Virág érdekében csak az is túl hülye volt, hogy rendesen megfogalmazza a véleményét.

Cérnahuszár 2020.12.15. 10:15:07

@Trashpanda: ok

Nézői rangsor...... nyugiszoba szimpátia

Moh.......................Bálint
Dani.......................Dani
Bálint.....................Robi
Merci.....................Merci
Robi.......................Renaato
Virág......................Moh
Fru..........................Virág
Renato....................Fru
Vivi..........................Vivi
Gina........................Gina
Amanda..................Amanda

Cérnahuszár 2020.12.15. 10:20:56

@panamcat: sztem azért nem szólnak bele, mert tudják, nem mentheted meg azt aki nem akarja...
kikéri magának hogy miért nyújtod felé a kezed

Trashpanda 2020.12.15. 10:25:11

@Cérnahuszár a naív: jól néz ki. Egyedül Moht imádják a nézők érthetetlenül, a többi nagyjából ok, sőt ezek szerint aki nem akar kiesni elég jó eséllyel talál meg egy tényleg gyenge ellenfelet.
Ha vannak adatok, máskor is szívesen megszakértem :D

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.15. 12:36:32

@panamcat: engem az is zavar, hogy a meztelenség az valami nagyon erkölcstelen dolognak számít, csak Belevalóban adható, de az alázás, verbális bántalmazás, bullying vagy kiközösítés teljesen elfogadott. Hanyatló kultúránk nyilvánvaló jele.
Bálint amúgy többször próbálta megvédeni Virágot Danitól, Danihoz szólva, hogy ne bánjon vele így. Ennél többet jelenleg nem tehet sajnos, mert legerősebb szövetségesét nem fordíthatja maga ellen.

jacobMayer 2020.12.23. 00:29:41

Shalom everybody! Eddig csak read-only módban voltam évekig, de amit ma Fru alakított nagyon megikkletett'. Már kb. 2 hete a legérdekesebb karakter számomra. Igazi ínyencfalat egy magamfajta wannabee-pszhiológusnak :)

Persze tudjuk, nem okos, viszont nagyon "éhes" ami egy elég veszélyes kombó. Nagyon szépen előadta az első két hétben a reformátum lelkész lányának szerepét. Persze ezt csak azok hitték el akiknek a fülét nem bántja az "laknák" "oszt akkor" "rolllam" nyelvi formulák.

Szóval már az elején gondoltam, hogy egy ócska lakótelepi körmös-csaj. A Dubajos dolog nálam még kérdőjeles, egyrészt azok a lányok akik ismerettségi körömben ebben az iparban "dolgoznak" soha nem postolnák ki, hogy Dubajban vagy az Emirátusokban voltak. Plusz az elbeszélések alapján nem Dubajban kezdődik a karrier inkább a Zürich-Graz tengelyen :) Szóval ha valaki tényleg kint kurválkodik nem hiszem, hogy bemondja a bemutatkozó videójába, hogy ő neki Dubaj volt a nagy álma. Aztán persze lehet én vagyok maradi ...

Elég sok commentet találtam még arról, hogy "Szolnok kurv@ja" volt ami lehet akár valid, de inkább az ilyen pár hetes-hónapos kitartott kapcsolatot, meg a "piáért leszopom ha jó csávó" kurv@lkodást nézem ki belőle. Ami azért nem ugyan az mint Svájci frankért lerendezni a 60 éves papót.

De már így is kurv@ sokáig húztam, szóval a mai ámokfutása tőrőlmetszett börtön style volt. A tattika', hogy elúszkálunk farvizen amíg lehet csúnyán bedőlt. A többiek megérezték a vérszagot, hogy most a 4-est egyenként kint lehet hagyni. De világtalan Rencsivel szemben Frúnak mint gyakorló szociopatának gyorsan beindult az életösztöne, és bár végig nézni borzalmas szekunder szégyen volt, de biztosan begyűjtött ma pár respect pontot az alacsonyabb néprétegek táborában. És hát a többi lakónál is kirakta az irányjelzőt, hogy őt nem viszik olyan kurva könnyen vágóhídra mint azt a bárgyú Amandát.

Szóval szépen lenyomta a hierarchia box-ot mindenkivel, és bár nagyon kínos volt de a kánonba úgy fog bevonulni, hogy becsicskította Mót, Mercike azt sem tudta hol van, és még Danit is leugatta.

Ami nagyon érdekes volt, hogy Bálinthoz mint "zárkamenőhöz" mennyivel jámborabb stílusban ment oda. Hosszútávon (3-4 hét) nem tartom kizártnak, hogy rá fog menni Bálintra. Az tisztán látszik, hogy bejön neki mint férfi, és mostanra eldőlt, hogy Rencsi messze nem volt jó befektetés a gyagyás sleppjével.
süti beállítások módosítása