Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X29 – Duplafenekű Driccmadár és az Oszkárdíly

2020. december 13. 10:00 - Fálki

Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok.
Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik.
Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is bele.

Kezdéskor húszan csinálják a hangulatot a stúdióban, Ancsával együtt 21, akire ráaggattak ma valami lopószoknyát és rögtön azzal a rettentő fontos napi kérdessél kezdünk, hogy ki legyen a villamester. Teljesen mindegy, úgyhogy megyünk is tovább.

1.jpg

Merci megnyerte a seggrisza versenyt, ezért egy választott társával megnézhet egy olyan Tv műsort, amit az egész ország várt idén. Gondolom valami X-faktor vagy Maszkos celeb vagyok, bohóckodni jottem! Nem nézem és nem ismerem ezeket, szóval bocs, ha nincs ilyen. Vagy ha van. Tuti nem a magyar – izlandit mutatják meg nekik, pedig ott aztán a végén Szoboszlai rendesen bebaszta.
Merci meglepő módon Móval menne ma mozizni és nem tudom tovább alliterálni ezt, szóval bekuckóznak a kanapéra és haha, kiszámíthatóak vagytok szerkikéim, az egyik ilyen énekes műsor lett az. Felismerik Hargitay Hargitai Beát -kigugliztam- és mindketten szerelmet vallanak neki. Én nemtudom ki ez, talán ő volt a Britney hasonmás a plasztikai műtétek előtt? Itt jut eszembe a klasszikus, amikor valamikor valami műsorban azt mondta a Britneyhasonmás celeblány, hogy Ő a Britney hasonmás. Valami masik vendég pedig felcsattant hogy „Abból meg lehet élni?”. A kommentszekcióban biztosan lesz olyan, aki tudja miről beszélek.
Aztán PP
kerül elő valami maszk alól és megállapítják hogy Ő most a műsorvezető. Jólvan.

2.jpg

Éjszaka Frunátóék cuppognak, Daniék cuppognak, uh nem elég a horkolás, egymás szaga és az, hogy
együtt kell aludni 12-en, még cuppognak is. Jaaa, a randisok meg a nyugiszobában cuppognak. Renátó közben a szerelmi életéről és a csalódásairól beszél, senkit nem érdekel.
Reggel
mindenkit váratlanul ér hogy reggel van és csodálatos tanulmányt lehetne írni a meggyötört arcokról. Valahogy nehezen hiszem azt, hogy az ápoltak közül a VV előtt is mindegyik rendes napirend szerint élt és reggel időben kelt. Ginamanda szokás szerint a teraszon nyekereg, amikor is elhangzik a mai első aranyköpés Gina szájából:
- Hallod, nekem az agyam már úgy
össze van zsugorodva…
Bárcsak úgy lenne.
Amanda meg el volt fáradva. Miben? Kérdem én, egyszerű hv-író, miben fáradt el ez az arany teremtés? Titkon vajon kiviszik
őket egy benzinkútra melózni? Vagy mi?
Aztán még megfejtik, hogy mindenki rossz
műsorba jött, mert ez nem a Love Island, hanem a Való Világ. Segítek nektek is, mert tegnap Mónak is segítettem nőügyben: Ti se csináljátok jól, mert ez nem a Budapest Tv – ahol bármit csinálsz, az elég, hanem a Való világ.

3.jpg

A hálóban Merci nagyon cuki módon próbálja megtudni Renátótól, hogy csókolóztak-e és amikor a válasz igen, akkor nagyon
örül. Furcsa kislány ez, valahol 12-16 éves értelmi szint között megrekedve, de nincs benne semmi rossz szándék. A Megtisztelő is kíváncsi erre és örül a hírnek, aztán a szerelmesek prezentálják is, hogy milyen az, amikor csókolóznak. Frenetikus.
Gináról most
derül ki, hogy már napokkal ezelőtt belelépett vmi szilánkba és azóta húzza a lábát. Mondjuk ez eddig nem látszott. Renátó a hálóban nekiáll megműteni, szerintem kár erre is túl sok karaktert pazarolni. Mindenesetre közelről lehet nézni Gina lábát, aztán a szenvedő fejét, aztán a lábát, aztán a fejét, aztán a lábát. Nem egy Vészhelyzet, na. Merci közben meggyalázza a Bagossy Brothers Olyan Ő című számát… Kár, eddig szerettem azt a számot.

Napi feladatnak mára a festés jutott. Na nem festettek ki jótékony céllal egy óvodát az ápoltak és
egymást sem, hanem konkrétan festővászonra kellett felfesteni a két párbajozót. Mindkét csapatnak az ellenséget. Egyikek se tehetséges, maradjunk annyiban, de újabb aranyköpés hangzik el, ismét Gina:
- Amúgy a díly az ugye ipszilonos?
Itt most hagyok egy kis időt, mert én is sóhajtottam egy nagyot és belekortyoltam a teámba. Pár másodperc
kötelező üveges tekintettel maga elé bámulást javaslok mindenkinek, utána folytathatjátok az olvasást.
Ketten-hárman szólnak Ginának, hogy a díj az bizony pontos, de nehezen hiszi el. „Menj má, tényleg?” Geci. - Ezt én mondtam.-
Gina nem tudja abbahagyni, mai harmadik fájdalmas megszólalása:
- A nyakból
jön a kéz?
- Vállból. - reagál Bálint és én latom az arcán a fájdalmat.
Azt m
ár tényleg csak apróbetűvel írnám ide, hogy az Oscar-díjat sikerült Oszk ár díjnak írnia és ugye ezt is segítséggel, mert ha egyedül dolgozott volna, akkor Oszk ár díly lett volna.

Amikor mindenki kész van, akkor standupolni is kell a kész művekkel:
Dani egy sárgabőrű
büdös embert rajzolt,
Renátó feketefehérben profilozott egyet és mivel maradt hely a vásznon, így ott lettek színes vonalak,
Merci
kigyúrt srácként látja Gábort, akinek a végtagjaira ráírta a leggyakoribb mondatait és kiemelte Gábor túlnőtt szőrzetét és lábkörmeit, amik idézem: „túlnőtték az űregyetemet”;

Amanda rajza egyszerűen béna,
Virág nem tud mit mondani a saját művéről, én sem,
Gina
jön és vele az alpári primitívség: Gina DRICCMADÁR-nak nevezi Bálintot, a szót ő maga találta ki és azt jelenti, hogy egy csúnya elbaszott madár. Értitek. Ennek a madárnak két segglyuka van - de szárnya és tolla például nincs..- és egyszerre próbál kakilni.
Édes faszom, vess
tüzet! Mi történik itt…

4.jpg

Mó egy szagos tazmán
ördögöt festett,
Fru egy hajléktalan
ősembert, legalább 85B-s mellekkel.. érdekes koncepció.
Vivi azzal kezdi, hogy
három pohár bor kíséretében dolgozott, ez mar sok jót nem jelent. A képén egy hatalmas méretű szarkupac -bocsánat, nemtudom ezt másképp leírni – és egy ugyanakkora méretű ember. Az inspiráció az volt, hogy nem lattá meg soha kaki pózban Gábort és ahogy modellt ült, az olyan volt. Rajzolt még vonalakat is, de nem tudja hogy mi az, csak úgy rárajzolta.
Robi rajza viszont sztem kurvaj
ó, leszámítva azt, hogy nincs lábfeje. Beteszem a képet, nem mondok semmit.
5.jpg

Utána elindul a Ki a büdös és ki mondta nevű felkérdezés. Csak a szokásos szájkarate, nem részletezem, mert nem lesz benne semmi olyan, ami eddig ne lett volna.
Közben Dani kimondja azt, amire sajnos senki nem figyel és valószínű senki másnak nem is esett le:
- Nem miattad állnak
mögötted, hanem ellene – mutat Bálintra- ! Teljesen igaza van.
Sok perc elmegy itt ezzel,
belepörgettem, Gábor kivitte a gondolom büdös inget a mosókonyhába, aztán ismét tokegyedül énekelget és dohányzik a teraszon. Nincs ennek az embernek annyi esze, hogy észrevegye hogy teljesen a perifériára szorult, illetve szorította magát?
Közben véget ért a szavazás és Dani lesz a villamester, eljutottunk az adás feléig, úgyhogy jöhet a párbaj.

Anikónak feladata van, be kell mondania hogy instán mostantól van Spoiler Alert tartalom, a neve nyilván elárulja h mi az. Anikó mindezt nem tudta megjegyezni, úgyhogy felolvassa. Kicsit azért kínos.

A párbaj
előtt még van egymásnak beszólogatós szegmens, ezúttal versben kellett beolvasni a másik csapat párbajra jelölt tagjának:
Amanda a szokásos
hülyeséget mondja két kínrímben,
Gina gesztikulálva vágyja a parbaj
utáni alkoholt,
Fru szerint Bálint szakállán ott a fika -?!-,
Renátó még Digó elvesztésén lamentál és vakációra
küldené Bálintot - Bálint szerint szép volt és bullshit.
Gábor ezt is el bírja rontani és ennyit tudok róla mondani, szar volt.

Bálint szerint:
Gábor csalódás, semmi egyéb

Mint a Pál utcai fiúkban Geréb.

Merci felolvassa, hogy
Gábor szava nem ér semmit
Mó megnyugtatja Gábort, hogy
vasárnap mar Kata mellett ébredhet
Robi, Vivi és Virág bénácska, utálják az embert aztán annyi.
Dani reppelni kezd, Merci nyomja hozzá a dobgépet: Gábor egy szar alak
és retek van a szekrényében.
Gábor még okoskodik egy sort, miszerint mindenki hozzátette a 100 %-ot.
Mihez? Meg akkor abból mennyi lett?

Ezek után sem tudja abbahagyni és tovább mantrázza a nagycsoportos bölcsességet, hogy neki itten joga van megosztani a véleményét. Menjél már haza innen baszdmeg, átkozottul idegesítő vagy.

A párbaj előtti utolsó bejátszóban pár percben még próbálja barátilag megtisztelni Renátót egy szarkavarással, merthogy szerinte Fruzsi
attól fél, hogyha Ő kiesik, akkor egyedül marad, uh csak ezert kell neki Renátó. Mennyé haza more magadnak, most már tényleg!
Megjön Fru, rögtön véget is ér a kupaktanács. Szerintem teljesen mindegy, hogy Fru miért megy Renátóra, Gábor meg úgyis kívülről fogja nézni mindezt, semmi köze hozzá.

Kezdődik végre a Párbaj!
Gábor
búcsúzik előszór és egy közös öleléssel indul a harcba. Megnézhetjük a legjobb pillanatait. Miből gják vajon össze? Mert nemhiszem, hogy volt neki akár egy is. Na jó, a legófutásban odatette magát.
Megérkezik a stúdióba, szokásos modoros módon meghajol, aztán most épp élőben beszéli a tartalmatlan hülyeségeit.

6.jpg

Bálint ugyanazokkal a szavakkal búcsúzik, mint múltkor és indul Ő is kifelé. Azért olyan nagy dolgok az Ő kisfilmjében sincsenek, de láthatóan jobban élte ő ezt a villalétet, mint Gábor.
Örül a barátainak a stúdióban, ahova már hazajár ugye. Haladjunk.
7.jpg

Anikó megkérdezi mindegyiket, hogy hol siklott félre a közös vonat, erre Gábor megint torgyánozik egyet, lehalkítom, mert nehezen hiszem, hogy mondana barmi újat.
Meglepő kérdést kap a két párbajozó: Ki hogy áll saját véleménye szerint?
Bálint: 60-40 nekem.
Gábor: blsdjfngsdjfbgslduzfvbsldfjbvsldiufvbsldkjfbvslkdfbvlskdfbvlskjdfbvrughéasdfhgpéo
Anikó: Mondj egy számot!!!!

Gábor: Mondok egy számot. A szám énszerintem nagyon szoros. 49-51 részemre.

Beszeljünk erről egy kicsit, írom ezt én itt most. Azt senki nem kérdezte, hogy mennyire szoros a szád.
Ha 49-51 részedre, akkor kiestél, Te szerencsétlen.

Valami videó van a kapcsolatuk megromlásáról, aztán beszélgetés ugyanerről, de ezt már el kell temetni mindegyik ápolt szerint, nem is értem miért erről beszéltetik őket.
Kortársbeszédek
jönnek, Renátó kezdi és némi kis zavarodottság után egészen összeszedetten beszél Gina heveny bólogatása mellett az igazságosságról, az őszinteségről,a hűségről meg mindenféle szép szavakról és már Ő is az applikáció használatára buzdít minket. Aztán jön Dani és a standupja egy borzasztó dalocska, amit elront és élő adásban kimegy egy „bocsánat elbasztam”.

Ezután már csak a
feszült pillanatok vannak, hogy ki nyerte a valaha volt legfeleslegesebb párbajt, mert ennek szerintem simábbnak kell lennie, mint egy szájerezésnek az ereszcsatornán.
77-23ra nyer Bálint és bár rossz
irányba indul, de mégis Ő mehet vissza erről a párbajról is.
Amíg visszaér és láthatjuk a megdöbbent és a boldog arcokat is – gondolom most sírógörcs azért senkinél nem lesz bent az ápoltak között-, addig Gáborból a miniinterjú alatt azért kiszakad, hogy lehet hogy valamit mégiscsak rosszul csinált, ha ennyire elpicsázták. Bent lett volna ennyi eszed, öreg! A búcsúfilmjét nem nézem meg, mert minek.

8.jpg

Bálint érkezik vissza,
nézzük a sokkosokat, mert az örömködők úgyis visonganak meg körbeugrálják. Amanda elfordul, Gina természetesen érezte, Renátó faszozik egyet és ennyi volt mára.

Holnap is én leszek.

1551 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 10:11:19

Így ember nem szívja a cigit mint Gina, akkorát pippant hogy utána 2 percig szivárog belőle a füst :)

Cérnahuszár a naív 2020.12.13. 10:17:23

ez nem ér, nem tudom meginni a kávémat mert úgy röhögök

2020.12.13. 10:23:24

köszönjük. ha így pörögnek a posztok akkor idő se lesz offolni :D

Qqts 2020.12.13. 10:27:46

Koszonjuuuk az ofit! Megint szuper. Kar, hogy a bucsufilmet atporgetted. Szerintem vicces volt, ahogy mar a bucsuvideoja kozben kizavarta Aniko Gaborunkat az utca ajton :D

Qqts 2020.12.13. 10:28:50

@pomac: pompas elso komment :D imadom :D

hereverő heverő 2020.12.13. 10:36:07

Fálki köszi szépen! Újként erős indítás ez a két poszt, elismerésem. Várjuk a többit is.

hereverő heverő 2020.12.13. 10:36:55

Én meg dolgoz itthon majjövök. Jethro Tull a barátom.

LaciHogyVoltol 2020.12.13. 10:38:07

@Qqts: Azért Peti meg Anikó nagyon lelkesen mondogatja a kiesőknek, hogy "vár az utca". :D
Régen ilyen nem volt, Stohl anno mindig letudta annyival, hogy "Nyílik az utca ajtó." vagy "Utca ajtó nyílj ki!', de a mostani két műsorvezető magasabb szintre fejlesztette a burkolt trollkodást. :D

Qqts 2020.12.13. 10:43:05

@hereverő heverő: ne-ne! Csak annyit mondj, hogy atment-e a valaszom :D tiszta stresszben vagyok

Qqts 2020.12.13. 10:44:54

@LaciHogyVoltol: zsenialis volt, ahogy kizavarta szerencsetlent.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 10:47:12

@Qqts: hogy ti milyen rendesek vagytok, hogy privátban offoltok! megtisztelitek az úri közönség véleményét!

Qqts 2020.12.13. 10:48:36

@úgymond olvasó mmkk: szenzitiv adatok..tudod hogy van ez..bankkartyaszam, cvc kod...csaak a bizalmasoknak

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 10:51:20

@Qqts: nem vesszük be a triumvírek közé, akárhogy is kedveskedik!!!!négy!

LaciHogyVoltol 2020.12.13. 10:52:04

Most felmentem Gábor Insta oldalára megnézni, hogy jött-e részéről reakció az eredményre.

Sztorijában még elérhető ahogy tegnap reggel még egy utolsót kampányolt maga mellett. Kb. 2-3 perces monológ, de a hajam kitéptem rajta, idézem a klasszikusokat:
-"Had kampányolnak magam MÖGÖTT"
-"Mióta bejöttem a villába ugyanaz a mondat HANGOZTATTA A SZÁMAT..."
-"Hatalmas párbajra megyek a BÁLINT ELLEN"
-"Hatalmas TÖLTÉS vagytok nekem"
-"Szavazzatok rám, ha továbbra is szeretnétek a ValóVilág10-BE NÉZNI"

Plusz hivatkozik arra, hogy látott egy "követői táblázatot", ahol az ő 7 ezer x száz követőjével az utolsó volt. Mi??? Hol látott ő táblázatot? Plusz Gina, Amanda bevallotta neki, hogy kevesebb követője van, akkor hol látta magát seggutolsónak?

gizmO.o 2020.12.13. 10:55:38

Gina ezúttal is mindent megtett a legostobább dílyért, de ezútral túlnőtt rajta az űregyetemet végzett társa.. Gratulálok!

Qqts 2020.12.13. 11:02:03

@úgymond olvasó mmkk: ha a halal arnyekaban jarok is...nem felek a gonosztol.

Kerem tisztelettel, a Triumviirek stabilak. Nincs csere-bere :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:08:45

@Qqts: mer' itten mindenki meg akarja bontani a triumvíreket, a bálna is, a púpos is, most heverő is.. nahát!

Cérnahuszár a naív 2020.12.13. 11:14:58

@úgymond olvasó mmkk: segítek neki egy copyval, ne kelljen annyit visszaolvasnia, mézescsók szépen össszefoglalta

@mézescsók:

Gábor
Mindent elrontott, amit elronthatott.
Kata iránti érzelmek - túltolta. Ha annyit mond, van egy komoly kapcsolatom, akkor ennyi, nem kell ragozni és hűségnyilatkozatot tenni a holdvilágnál már az első este. Ettől hiteltelen - nekem. Ha valamit ennyire kell bizonygatni, az rohadtul nem stabil kapcsolat.
Őszinteség - túltolta. Tudod, én is őszinte embernek tartom magam. Annak ellenére, hogy hazudtam már és nyilván még fogok is. Nem csinálok belőle sportot, de előfordult már velem, hogy lódítottam. Kicsit, nagyot, mások vagy magam érdekében, másoknak vagy magamnak. Ez utóbbi a legrosszabb és Gábor magának árt a legtöbbet, ha nem látja be, ő is csak gyarló ember.
Tisztelet - túltolta.Szememben az egyik legnagyobb tiszteletlenség, ha nem hallgatom végig a másikat. Ha megkérem, hogy beszélgessünk, de nem kerül sor eszmecserére, mert a végtelenségig hajtogatom a magamét esélyt sem adva a másiknak, hogy megszólalhasson és hozzátehesse a diskurzushoz a magáét.
Vélemény - túltolta. Véleménye csak neki lehetett, és az sérthetetlen, meglátásai tévedhetetlenek. Meg sem hallotta, hogy mit mondanak a többiek, el sem jutott a füléig, hát persze, hogy meg sem torpant azon, hogy hátha a másiknak van igaza, vagy legalább részben igaza, csak egy kicsit igaza. Ha csak egyszer mondta volna, hogy pardon... ezt benéztem. Csak egyszer...
Feszesség - túltolta. Már-már kényelmetlen volt nézni is, hogy egyszer nem látni lazán eldőlve, egy jó nagyot röhögve, netán kócosan, csipás szemekkel, Emlékezz a tojás reggelijére - szorosan egymás mellé helyezett térdeken a tálca, apró falatokkal, véletlenül sem kérdezve a segítőket, hogy megkósolja-e, mit hoztak össze?
Sorolhatnám napestig, hogy mi minden volt még, amivel szerintem ártott magának. Úgy látom, hogy nem az utolsó két-három hétben, hanem már az elejétől keményen munkálkodott azon, hogy ne legyen hosszú jövője a villában.
És igen, talál magának valami mentséget, hogy miért alakult úgy, ahogy. És nem, ő nem fog hibát találni magában, sőt, egy kíválóan végigvitt taktika eredménye az, ami lesz. Ismerem ezt az embertípust, mindig hibátlan és a történésekben ártatlan. Ha lenne bent egy birka és szembesítenék a ma született báránnyal, a bari lenne a vétkes. Erre fogadást is mernék kötni.

Ármándójózsi 2020.12.13. 11:22:09

Megtiszteltek, ha nem tiszteltek meg!

@Qqts: Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... :P

Gábor szépen búszúzott, (NEM) kár, hogy nem ma lesz a következő kiválasztás, nem tudom, minek húzzák ezt a szart olyan sokáig. Közben lehetne online iskolahét is, mer az vicces és ahhoz sokan kellenek, akkor jó.

Dani ebédlőasztal melletti Gábor oltása kövezzetek meg, de nagyon tetszett. :D

Renátóra meg nagyon kíváncsi vagyok, mit lép ezek után. Ha semmit, ki fog esni hamarosan. Remélem. A fekete lelkű, kuszafogú kedvesével együtt.

Qqts 2020.12.13. 11:36:00

@Ármándójózsi: tuuudtam h kihagytam vmit..de ciki

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:38:11

@Cérnahuszár a naív: gondolod, hogy Gaben tudja értelmezni az ilyen összetett mondatokat? :D ill., még ha tudja is, nem hinném, hogy bármin is elgondolkodik..

Cérnahuszár a naív 2020.12.13. 11:42:38

@Qqts: "ha a halal arnyekaban jarok is...nem felek a gonosztol."

ez tetszene....néhány napot úgy kellene eltölteniük mint a kolostorokban a szerzeteseknek, kapnának csuhát, lenne a hajnali istentisztelet, kellene prédikációt írnia akit a nézők megszavaznak, és étkezés előtt imát kellene mondaniuk :D
aki meg megissza a misebort, hát kapna valami büntit, mert biztos lesz olyan aki a torkoság bűnébe esik

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 11:44:09

Szegény Gábor úgy sajnálom. Ja nem is :) Remélem nem voltam offtopic

pomac 2020.12.13. 11:45:23

@Qqts: a hagyomány az hagyomány :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 11:51:44

@úgymond olvasó mmkk: A rosseb akarja megbontani a triumvirítást. Szétesik az magától mint a Varsói Szerződés. Majd ha már mingyájan kiesünk offtopicolásért akkóóó gyün a végső harc.
"Végül csak egy maradhat."

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:56:06

@ppupu: ha offolásért ki lehet esni, én leszek az első!

Qqts 2020.12.13. 11:56:27

@ppupu: igy probalsz minket gyengiteni? 99-1 % hagyna kint baaaarmelyikunk :DD
Offtopic-ostul mindenestul.
Egyebkent tovabbra is fenntartom, hogy nem sertesnek szanta, csupan korbevezette nalunk Fálkit. Amolyan ez itt az asztal, itt szoktunk enni, az ott a halo..ok ott meg az offtopic-osok :D
Ne legyunk onerzetesek, viseljuk meltosaggal a kritikat :))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:59:23

@Qqts: én tegnap kikaptam az úri közönségtől az offolásért, azóta magamba szállva offolok tovább :D

Fálki 2020.12.13. 12:00:35

@Qqts: Fálki régi motoros már itt, csak nem is emlékszik már a régi nikkjére, szóval azzal esélytelen volt megjelenni.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:03:22

@Qqts: A második részt nem értem. Milyen sértés? Ez egy ilyen kommentszexció. Ugyanúgy mint a "tattika" meg egyéb baromságok most már az "offtopic" is a bekerült a VV10 kommentköznyelvbe.

Qqts 2020.12.13. 12:03:28

@Fálki: entschuldigung :) a tegnapi bekoszonesed miatt batorkodtam igy gondolni. Nem tudom, hogy a tobbi komment szekcioban is ugyanezek az emberek tenykednek-e. En csak a trash hv-kat olvasom evek ota :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:04:24

@úgymond olvasó mmkk: Jó teszed, csak így tovább. Vágd csak magad alatt a fejszét. Ja bocs felyszét. :))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:05:07

@Qqts: adtál neki 1%-ot? mennyire kedves vagy.. szerintem azok az ő szavazatai lesznek saját magára :DDDDDD

Qqts 2020.12.13. 12:06:32

@úgymond olvasó mmkk: jaaaa basszus..azthittem az adobevallasom..igazad van 120 minusz 20-szal mennenk vissza :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:06:53

@úgymond olvasó mmkk: Na na csak óvatosan az 1% százalékommal. Nincs még itt az adóbevallás ideje.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:08:13

@Qqts: na ugye, hogy ugye!

@ppupu: felajánlhatod nekünk az egy százalékodat, és akkor csúfos nullával mehetsz haza. rekordot döntenél. a hülyének is megéri, neked meg pláne.

Brazen01 2020.12.13. 12:08:36

Sziasztok. Évek óta figyellek benneteket, nagyon szeretek itt olvasni. Tény, hogy egy-egy beszóláson, bon mot-n betegre röhögöm magam. Meglep,m hogy ez a VV sok ember számára “guilty pleasure”. Én orvos vagyok - bár nem pszichiáter-, s mindig érdekeltek ezek az emberkísérletek. Az ilyen jellegű műsorokban érdekes számomra megfigyelni a különböző karaktereket, a csoportdinamikát, falkamentalitást. Jó lesz ezt hasonló értékrendű, érdeklődésű emberekkel megvitatni, szellemes, jó hangulatú disputákban részt venni. Sziasztok.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:12:37

@úgymond olvasó mmkk: Már a pénzemet is el akarod venni. Te szégyentelen. Mindenemből kiforgatnál, aztán jelentkezhetnék a VV-Nyugdíjas műsorba a 36 farhátért. Te sakál :))))))))

Qqts 2020.12.13. 12:12:57

@Brazen01: udv koztunk! Erezd jol magad koreinkben :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:15:57

@Brazen01: Ne csak olvass minket, írj is. Nagy szükség van itt a HOZZÁNK hasonló intelligencs, tanult, diplomás kommentelőkre. :))))

Brazen01 2020.12.13. 12:24:51

@Qqts: köszi. Igyekszem magam is megfigyeléseim emészthető, szórakoztató formába önteni. Nehéz lesz veletek felvennem a versenyt, mert meglehetősen sziporkázó kommentek születnek. Néha tényleg hangosan felnyerítek, ahogy olvasom. Nota bene, a komondoros-Danis hasonlaton konkrétan besírtam...

Brazen01 2020.12.13. 12:25:57

...erősen vizuális típus vagyok.

Brazen01 2020.12.13. 12:28:38

Komondorra emléxem...de egyik kutya, másik is Igen vad ha felcseperedik. Ganz egal.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:29:45

@ppupu: 36 farhát? a világ összes vagyona nem kéne? mohó!

2020.12.13. 12:30:13

@úgymond olvasó mmkk:
Nagyon helyes. Nemam meg itt nekiallsz jol erezni magad egy VV HV alatt....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:30:31

@Brazen01: a lehető legjobb helyre jöttél :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:30:33

@Alice from madness: Az elején még ha jól emlékszem bumfordi kölyök komondor volt, mikor kezdett agresszív paraszttá válni akkor módosítottam kuvaszra

2020.12.13. 12:31:14

@Brazen01:
Igazabol igen, a lenyeg ugyanaz, jarna Daninak a szogesnyakorv es a kutyaol :D

hereverő heverő 2020.12.13. 12:31:20

@Fálki: ez abból is látszik, hogy ma EKG csoportként köszöntöttél, ami nálam rsspect

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:31:21

@Alice from madness: távol álljon tőlem bármiféle jó érzés a hogyvolttal kapcsolatban.

2020.12.13. 12:33:50

@ppupu:
Aaaa, en az elejen bernathegyire asszocialtam. Enkerekelnezest. Dehat vegulis mind fajtarsak :D

Qqts 2020.12.13. 12:34:47

@Alice from madness: elejtrokosra szavazok. Amennyiben megvakarassza magat jonne egy kis aramutes :D

2020.12.13. 12:35:43

@úgymond olvasó mmkk:
nagyon helyes. léhaság bármiféle személyességet belecsempészni a tisztelt műsor megtisztelő kommentelésébe kérlek.

Qqts 2020.12.13. 12:36:04

@Qqts: kerem? Pardon? Ezt en irtam?!
Elektromos nyakorvre gondoltam..ha nem ertettetek volna az elozo irasos, stroke-os kommentem

Brazen01 2020.12.13. 12:36:16

EKG...mindig a mentorom és professzorom jut eszembe róla. Sok ergometriás (terheléses EKG-t) csináltunk. Mindig árgus szemekkel kellett figyelni az ST-depressziót, különösen a V4-V6-os elvezetésben. Brings back memories.

2020.12.13. 12:37:18

@Qqts:
a vakarászása nem zavar. a vakogása annál inkább. amennyire odavoltam érte az elején most ugyanazzal az elánnal verném agyon egy szívlapáttal.

Brazen01 2020.12.13. 12:37:35

Amúgy valóban van egy-két nárcisztikus pszichopata a vellában. Némelyik látens, némelyik larvált formában.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:40:02

@Alice from madness: véleményem szerint a tisztelt kommentelők általam nagyon tisztelt véleménye, és még jobban tisztelt érzései minden tiszteletet megérdemelnek.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:40:04

@Alice from madness: Végül is tényleg mindegy. Érdekes inkább Dani "fejlődése" illetve a személyiségének megitélése részünkről. A kezdetben bumfurdi kiskutyának láttuk és mostanra egy elnyomó személyiségnek látjuk a megvadult koszlott kuvaszt, akiből azért néha előjön a sok évezredes genetikai örökség.
Öööö ezzel mit is akartam mondani... mindegy

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:41:37

@Qqts: Viccelsz? 10 perc alatt agyonüttetné magát az árammal :)))

hereverő heverő 2020.12.13. 12:41:57

@Brazen01: szia, légy üdvözölve! Az előttem szólókkal EKG :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:43:16

@úgymond olvasó mmkk: Csak lementem a pincébe megnézni az ültetvényt. Semmi komoly :))))

Qqts 2020.12.13. 12:47:21

@ppupu: Dani egy agressziv pocs, telis-tele millionyi velt vagy valos serelemmel, amit a bentieken bosszul meg, akibol neha-neha elojon egy kis emberseg. Fura egy alak.

Erdekelne, hogy van-e vmi biztonsagi or szolgalat, akik berontanak a vellaba, ha ezek komolyan osszeverekednek.
Rossz volt nezni, amikor az egyik adasban (a minap) Dani visszalokte az agyra Gabort es tobben rangattak le szerencsetlenrol.
Siman buntit erdemelne. Komolyat, azonnal kuldtem volna a levelet, hogy viszlat kendo (bar akkor mar lehetseges, hogy tul voltunk a kihivason).

Szerkik! Regulazzatook meg a bentieket. Ez a viselkedes nagyon nem okeeee!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:47:40

@ppupu: tudtam, hogy vaj van a füled mögött

Brazen01 2020.12.13. 12:48:06

@ppupu: EKG - ahogy itt szokás. Anno az OPNI-ban is a pszichiáter kollégák hasonló diagnózist adtak volna e karakter-fejlődés ívére. Egy aljas, nárcisztikus, retardált, nagyon gyengén szocializált egyed ez a kuvaszkölyök.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:49:07

@Qqts: Ha a Simont kizárták anno egy pólórángatásért akkor most már Virdzsi is egyedül aludna. Vagy Bálinttal.

Brazen01 2020.12.13. 12:49:18

...és kirívóan antipatikus, ahogyan szegény kislánnyal bánik. Tipikus elnyomó + bántalmazó nexus. Még ha egyelőre csak verbális is...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:49:48

@Brazen01: Van egy kis baj. Elolvastam az EKG-kommentet megpróbáltam kiguglizni, de azt sem értettem. Lehet hogy igaza van @úgymond olvasó mmkk: -nak, lecsekkolom mit szívtam.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 12:50:21

@szociál: Erősen meg tudja szívni, van benne gyakorlata.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:50:24

@Brazen01: talán nem aljas, de mindenképpen narcisztikus. Én már felrugtam volna a heréit a gyomrába.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:50:43

@Brazen01: Én csak unempatikusnak hívom, ha van értelme, ha nincs

Qqts 2020.12.13. 12:51:23

@Brazen01: edukacios het? Amiben szakemberek segitenek nekik megerteni, hogy miert nagyon nem oke, amiket csinalnak?

2020.12.13. 12:52:08

@Qqts:
engem érdekelne, hogy mi történt tegnapelőtti Dani artikulátan "Nem jössz ki te kurva" alsógatyás üvöltözésétől Gabennak, a felöltözött Dániel Amanda babusgatása között.
Tegnap visszanézéskor azon tankodtunk hogy lehet az is, hogy volt tettlegesség de nem vágják be, mert nem karnak kizárni embert.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 12:52:13

@Fálki: Jól van tesó, csak így tovább!

2020.12.13. 12:53:27

@Brazen01:
ugyehogyugye.
végre valaki tudja értelmezni a helyzetet és nem azt nyilatkozza hogy Virág mazoista és élvezi ezt....

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 12:54:09

@Qqts: Szerinted az ápoltak közül hányan vannak akik hajlandóak lennének esetleg elfogadni, hogy valamit rosszul csinálnak?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:54:38

az jutott eszembe, hogy az úri közönség hogyan jut haza a phárbaj után. nyolc után kijárási korlátozás van..

2020.12.13. 12:55:07

@ppupu:
az összes. mélyen magába szállna és újraértékelné az életét :D

Qqts 2020.12.13. 12:55:35

@Alice from madness: nagyon durva volt. Oriasi bakik, hogy ilyesmit engednek a musorkeszitok. Nem a szex mutigatason kellene aggodni, hanem azon, hogy mar a sokadik agressziv megnyilvanulas megoldatlanul marad. Kvazi tamogatva, hogy ez normalis..nem baszki nagyon neeem

hereverő heverő 2020.12.13. 12:58:21

@úgymond olvasó mmkk: benn alszanak. Ők az éjszakai műszak a villában.

Brazen01 2020.12.13. 12:59:33

@ppupu: off. A terheléses EKG (provokatív vizsgálat, nem veszélytelen) arra hivatott, hogy jelezze a koszorúér (szív vérellátási zavarát) problémát. Ekként fenyegető angina pectoris-r, vagy akár lehetséges szívinfarktust. Ha a szívet terhelés alá helyezed, hamarabb felborul az egyensúly a supply és demand között. Mivel a szív a koszorúerekből kap (diastoleban’ vérellátást, ha nő a szívfrekvencia (pulzus’kevesebb ideig tart a diastole (kitagulas). Ezért felborul a szivizom vérellátása. Megnő az igény, ám nem tart vele lépést a kínálat. Az EKG görbén az ún. ST-szakasz depressziója (süllyedése) jelzi a szívizom (reverzibilis) vérellárási zavarát.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:59:46

@úgymond olvasó mmkk: neked meg nem tudok telefonról válaszolni, de majd holnap a lapostopról. Nem felejtek

2020.12.13. 13:00:06

@Qqts:
plusz ezek a feszkók gyűlnek, gyűlnek, mert megoldva sosinsenek (ütni nem lehet (elvileg...), elsétálni nem lehet, a villanővér egész biztosan nem beszéli ki velük, a megbeszéléshez kevesek), tehát egyre durvább cirkuszok lesznek. Daniella is fog találni mást Gaben helyett és Renátó is egy időzített bomba...

Brazen01 2020.12.13. 13:01:36

...bocs a hosszas szakmai fejtegetésért. Amúgy miért nem csinálnak az ápoltaknak sporthetet, vagy iskolahetet? Előnyükre válna.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:02:18

@Qqts: Erről az agresszív viselkedés büntetlenül hagyásáról már korábban beszéltünk és akkor is értetlenül álltunk felette. Valószínűleg annyira gyenge a napi anyag (és az ápolt alapanyag), hogy nem merik bedobni a büntiket mert az esetleg még kzárásokat is vonhat maga után. És akkor nem lesz műsor, el fog veszni a befektetett lóvé. Borotvaélen táncolnak ezzel, pár évvel ezelőtt az ORTT simán megb@szta volna őket ezért egy-két büntivel. Most viszont simán mehet.
Szerintem is nagyon veszélyes tendencia ez, de mi csak nézzük a VV-t nem irányítjuk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:02:24

@hereverő heverő: láttam, hogy láttad, gondoltam, majd egyszer csak mondasz valamit :)))))

Brazen01 2020.12.13. 13:02:28

@Alice from madness: érdekes, hogy mennyire kivetkőznek etil hatására...bár kevéssé sem meglepő.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:02:45

@Alice from madness: egy iszapbirkózást a két izmos és kigyúrt hólyag között, hm... megnézném!
Nyéki Roland, te is boxoltál, figyejjémán!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:04:09

@Brazen01: De rendi vagy. Most má sokkal jobb.Szerintem Te szadista vagy :)))))

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:05:43

@Alice from madness: Renátó FRUsztrációja most gyengül, Fru fogsorának nyalogatása csökkenti a stressz szintjét.

2020.12.13. 13:06:49

@Brazen01:
én azt szemlélem mindig érdeklődéssel, hogy amikor feladat van és nincs megadva, hogy szemétládának kell lennie azz elllenféllel (mert elvileg nem ellenségek hanem ellenfelek , véletlenül sem kedvesek.
lásd # játék Virággal ( a kiközösített tagra csak a negatív, a többiekre csak pozitív jelzések érkeztek)
legutóbb a festés.
Nyilván ez nem csak rájuk jellemző, mert ha egy átlag középiskolába, általánosba benézünk, ugyanez menne ilyen játékoknál, sőt megkockáztatom, hogy felnőtt közegben is.
De én ezt sosem fogom tudni megérteni, hogyha Pisti, Andi, Terika a barátaim és nem bírják Ágiikát, akkor miért kéne nekem is Ágikát bántani. Hovatovább egyáltalán ha nem bírok valakit, miért kell automatikusan egy jellemzős feladatot alázásként értelmezni?

2020.12.13. 13:08:30

@ppupu:
majd várd csak meg a mai öfit :D nem volt boldog Bálinttól, kapni fognak pát. Ha csak Higiénika nem pattan az ölébe az egész buli idejére, szerintem lesz itt cirkusz :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:08:37

Apropó a driccmadárról jut eszembe. A VV10 elején elkezdtünk dógozni a magyar-VV10 szótáron,, aztán abbamaradt. Mostanra már komoly szókincs gyűlt össze, lehet hogy össze kéne hívni a szótár készítő bizottságot.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 13:10:35

@ppupu: én viszont sajnálom kicsit....na nem a kiesesert..mert magának kereste a bajt...vagy ki tudja...

Fálki 2020.12.13. 13:12:08

@ppupu: Ha osszeszeditek nagyjabol, akkor en szivesen beleirom majd vmelyik posztba érintolegesen.

Brazen01 2020.12.13. 13:12:10

@ppupu: BDSM rulz...persze, csak elmeleti síkon.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:12:47

@repuloezustmokus: Mint embert simán lehet sajnálni, mint karaktet... ezt rádbízom

Brazen01 2020.12.13. 13:14:21

@Alice from madness: ez tipikus falkaszellem. Evolúciós örökségünk. Rárontanak a gyengébbnek gondolt, kipécézett egyénre. Gondolom a logika nyilván a szűkösebb erőforrás hatékonyabb elosztás volt, anno...

MmeChauchat 2020.12.13. 13:14:42

bakker.
ahogy még inkább szaródik elfelé a vv10, annálstul jobb a öfi.
Sajnálatos körülmény, hogy kell hozzá nézni az adást.

Ja, a dily az 2x ly mer jövevényszó. Dilyly

ja, fos 107. vok

Kosztarika 2020.12.13. 13:15:18

OFF: Nagy ölelés nektek triumvíreim és ti mind, akiket őszintén kedvelek.

tvbuzi 2020.12.13. 13:15:56

@ppupu: a metaforákat és közmondásokat is gyűjteni kéne.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:16:24

@Kosztarika: offolásoddal megtiszteltél, köszöntünk a sakáltanyán, triumvírem!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:17:13

@Fálki: Király vagy... kellett nekem itt írogatni hülyeségeket, most dolgozhatok neked. Én lúzer. Hogy engem a Triumvírek hogy ki fognak röhögni. :)))))

De viccet félretéve összeszedjük :)

MmeChauchat 2020.12.13. 13:17:56

@tvbuzi: pl. "nem vagy te máltai szeretetszolgalat" by Dani to Dredd

Qqts 2020.12.13. 13:18:59

@Kosztarika: :D :DDD
Most felnyeritettem :Ddd

Kosztarika 2020.12.13. 13:19:24

@ppupu: jó gondoltad, nyaller csicska.
:DDDDDDDDDDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 13:19:30

@tvbuzi: Akkó húzzá bele, Te dobtad fel Te is gyűjtöd :))))

2020.12.13. 13:20:03

@Brazen01:
ezt értemén, de 12 emberből vagy 13-ból nincs az áldozaton kívül 1 ember se aki máshogy gondolkodik? aki gondolkodik és nem ösztön alapján megy?

2020.12.13. 13:20:50

@Fálki:
hahahahahahahaaha :D
@ppupu:
kellett Neked megszólalni :D

Brazen01 2020.12.13. 13:21:20

Miért nem ment be egy orvos Gina lányhoz? Azért egy ilyen beavatkozásnál - ha nem szakszerű -, könnyen elfertőződhet a seb.

Kosztarika 2020.12.13. 13:23:44

@MmeChauchat: először úgy montázsa, hogy máltai szentlélek.
Végre egyszer én javítottalak ki téged.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:27:39

@Kosztarika: ilyen tiszteletteljes kijavítást mámma még nem láttam. dicsak!

hereverő heverő 2020.12.13. 13:29:09

@ppupu: én is, pedig nem vagyok tripperes. Vagy trimeszteres, vagy mia triumvéreres.

Kosztarika 2020.12.13. 13:29:17

@úgymond olvasó mmkk:
Mér magamba szálltam, mint egy diccmadár és csak meghatározott t

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.13. 13:30:27

Ha most kéne tippelni, akkor azt mondanám, hogy Amanda-Vivi párbaj lesz a következő. Persze addig még sok minden változhat.

Kosztarika 2020.12.13. 13:30:42

@Kosztarika:
...témákról merek beszélni, persze kellő tisztelettel, de őszintén.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:32:19

@!Márk!: nem hiszrm, egyiküket se veszik észre. Amanda már rég nincs játékban. Töltelékbek elmegy, de ezek szívbül jáccnak nem IQból.

MmeChauchat 2020.12.13. 13:32:53

@úgymond olvasó mmkk: lehet egy véleményem vállalom hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es embereként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom lehet egy véleményem vállalom ez egy vélemény volt hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök belőle vállalom hogy hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es embereként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom és lehet egy véleményem vállalom hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es emberként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:33:08

@Kosztarika: én is magamba szállva kommentelek tegnap óta, nehogy véletlenül bármi olyan kijöjjön belőlem, amivel nem teszek kedvére az úri közönségnek..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:33:54

@MmeChauchat: vállalom, hogy ezt nem bírtam végigolvasni :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:34:10

A lényeg, hogy a következő jelölésnél végre elférnek a kanapén.
Nehéz lett volna olyan ülőgarnitúrát tervezni hogy ne szardíniákat lásson az ember élőbe.

Kapjanak minden nap piát.
Renike lekurvázza Bálintot, ő ledobja a lilát, kiviszi Renikét, és ez így fog menni a végtelenségig :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:37:26

@MmeChauchat:

Az a durva hogy most Gábornak éppen ilyen modoros droidként kell működnie kint az életben, mert még beszólnak neki, hogy megjátszós :)

Kosztarika 2020.12.13. 13:37:30

@úgymond olvasó mmkk:
Off akkor erre igyunk egy vodkát, előtte gesztenyepüré, kellő alkoholszint után b@szogassuk a tevét és a bálnát, Yóóó, tesókám?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:38:50

@Kosztarika: ennél kellemesebb elfoglaltságot el se tudok magamnak képzelni mára :D

MmeChauchat 2020.12.13. 13:39:06

@úgymond olvasó mmkk: Dredd generátor. Azokra az időkre, amikor hiányozni fog

MmeChauchat 2020.12.13. 13:40:00

@szociál: nem fog nehezére esni, nem hiszem h volna másik keszlete

hereverő heverő 2020.12.13. 13:40:04

@MmeChauchat: olyan idők itt nem lesznek hogy Dredd hiányozzon. Akkor inkább kiharapom az ütőerem

Kosztarika 2020.12.13. 13:40:15

@hereverő heverő:
Foglalkozzál te csak a saját nemi életeddel a heverődön.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:42:28

@Kosztarika: de mit csináljak? Dani keze elfáradt és a saját gatyájában kergeti körbe a két kis kerek kangolyót. Most hiába hasalok itt a heverőn

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:42:37

@MmeChauchat:
Gondolod otthon Katát is szögmérővel állítja be ,mikor hátulról heggeszti ?
Lehet otthon lehullik a maszk :)

MmeChauchat 2020.12.13. 13:42:38

@hereverő heverő: hja. Dredd még Vanda, a T-kom robotja idegrendszerét is kikezdené

hereverő heverő 2020.12.13. 13:43:11

@szociál: maszk nélkül hegeszteni szar dolog

hereverő heverő 2020.12.13. 13:43:59

@MmeChauchat: télleg az is Vanda:) csak nem sumáker.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:44:03

@Kosztarika: féltékeny, hogy nem őt basztatjuk.

tvbuzi 2020.12.13. 13:44:27

@szociál: és úgy kezdi, hogy megtisztelsz..

MmeChauchat 2020.12.13. 13:44:37

@szociál: bakker.
vagy idegbe teszi a dumájával. Kata meg hagyja, előbb szabadul.

De nem.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:44:57

@úgymond olvasó mmkk: féltékeny az öreganyád térgye kalácsa :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:45:40

@tvbuzi:

:))

Megtisztelsz, hogy pucsítasz, csak néhány fokkal balra kérlek.
Most jó.
Köszönöm

Kosztarika 2020.12.13. 13:45:52

@hereverő heverő: költözz be a vellába és elnyerheted Gina szerelmét. Amanda a bónusz.

MmeChauchat 2020.12.13. 13:45:58

@hereverő heverő: siman lehet, h sumaker! nem szokja bemondani a vezetéknevét

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:47:06

@hereverő heverő: :P majd mindjárt felkérdezem öreganyám térgye kalácsát, hogy szolgál a kedves egészsége, ha úgy óhajtod.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:47:57

@MmeChauchat:

:)

És felkéri őt az Ariel, hogy a makacs voltokat is kiszedi az új termékük.
Többé nem büdi már :P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:48:40

@Kosztarika: mi nem kellünk neki, látod.. azt se akarja, hogy basztassuk. micsoda szomorú nap ez.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:50:22

@Kosztarika: Oké! Beköltözöm, matt részegen beülök a jakuba, a mosógépben minden melltartót és tangabugyit összecsomózok

hereverő heverő 2020.12.13. 13:51:56

@Kosztarika: kikérem, nem vagyok bmeg csak gerontofil. Meg klorofil

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:53:32

@hereverő heverő: álmokat kergető vasárnap délelőtt (jut eszembe, vajon bottas és hamilton összetörik-e egymást-e végre az első körben-e)

hereverő heverő 2020.12.13. 13:56:45

@úgymond olvasó mmkk: vagy Verstappent. Bár az a kötsög piszok jól szokott rajtolni.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:57:53

@hereverő heverő: az én vasárnap délelőtti álmom mindig egy bottas-hamilton darálás. felőlem mehet verstappen is, legalább történne valami izgalom.

Charlie100 2020.12.13. 14:10:39

@Brazen01: Baromi undorító ahogy bánik, beszél Virággal. Csak idő kérdése ( meg kameráé) hogy pár pofon elcsattanjon, addig a totális alázás és verbális agresszió. Frusztrált az egész ember. A folyamatos pöcsmarkolászása se mindennapi - biztos nem véletlen.

Gia 2020.12.13. 14:13:48

@Charlie100: Én azon csodálkozom,h.Dani nem féltékeny Bálintra.

Kosztarika 2020.12.13. 14:24:40

Tegnap csak hellyel-közzel néztem az adást, így most elkezdtem visszanézni.
Mikor Renátó műti Ginát, alulról mutatja a kamera Gina fejét. Basszus, érdemes megnézni. Akkorák az orrlyukai, hogy a fagyis ötezerért nem rakná tele.

Brazen01 2020.12.13. 14:27:35

@Kosztarika: szép nagy lába van! De magas csaj, nem? 170-175 cm-re saccolom.

Kosztarika 2020.12.13. 14:34:36

@Brazen01: a láva fel sem tűnt a két hatalmad barlangot látva. :D

Charlie100 2020.12.13. 14:35:18

@Gia: eljön majd az is szerintem

TMG 2020.12.13. 14:37:00

@ppupu: a za baj, hogy: nézzük meg régen milyen feladatok voltak? védettségért küzdés, fizikai feladatok, esetleg bent futógép... most gyakorlatilag semmi nem történik velük. Nem tudják levezetni a feszültséget , sok lett a pia... sorolhatnám... és emellett gyenge (sz.r) emberek kellő hordozott sérüléseel.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 14:38:49

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: Figyellek ám titeket... Bakker lemaradtam a forma-1 elejéről

Cérnahuszár a naív 2020.12.13. 14:42:09

@Brazen01: van saját orvosunk, juhhé

(de minket nem diagnozizálhacc)
még kiderülne hogy mégse vagyok piafüggő, kukázhatom az évtizedeket

Kosztarika 2020.12.13. 14:42:13

@ppupu: remélem a feladatoddal vagy elfoglalva és nem megint a púpodat tömöd.

Charlie100 2020.12.13. 14:43:23

@TMG: Igaz. Utóbbi évadok csak a semmittevésből állnak + most idén TikTok orrba-szájba, de hát az meg nem túl érdekes, hogy állandóan magukat fotózzák. Ez a Gábor is k...va idegesítő volt, de esküszöm hiányozni fog, hogy nem tépi szét bent mindenki idegeit.

Kosztarika 2020.12.13. 14:43:32

@Cérnahuszár a naív:
Téényleg. Lehet, hogy minket analizál?!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 14:43:43

@ppupu: én is, elzavartak süteményért

Kosztarika 2020.12.13. 14:47:04

@úgymond olvasó mmkk: miért nem Pupunénél szerezted be? (Ha már lusta vagy sütni.)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 14:52:51

@Kosztarika: lustáról jut eszembe, jövő héten csinálok lusta rétest. kösz az ötletet, geco!

Gia 2020.12.13. 14:56:03

@ppupu: Semmiről sem maradtál le,uncsi rajt vót.

Gia 2020.12.13. 14:57:46

Ja mer'persze nem csak süti recik vannak itt hanem egy kis VVF1 isss.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:03:42

@úgymond olvasó mmkk: Jó napot kévánok! Miközben úgy kávézgatok itten az íróasztalnál, mint maga a megtestesült ártatlanság, és azt nézegetem, hogy mit tanuljak máma, mit olvasok megint??!! Hogy távollétemben, a hátam megett mindenféle triumvirátus megbontással vádolnak!!

Aztán közben Gina lábában a szálkát, a magáéban meg a gerendát se látja!!

kipcsak harcos 2020.12.13. 15:04:26

Már megint unalomba fullad az F1 :(
A jelenlegi első három megegyezik az időmérőn elért sorrenddel (28. kör)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:05:00

@Nátha ellen bálna: na végre, hát úgy örvendek tisztelettel, hogy meg teccett érkezni!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:05:46

@kipcsak harcos: ugye mennyivel jobb vót múlt héten!

2020.12.13. 15:06:09

tárárárárá
nlc.hu/trend/20201213/korozes-vv-ginu-drog/

VV10 játékosairól miket fogunk olvasni pár év múlva? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:08:59

@Alice from madness: Pedig azt a szériát néztem, de nem is emlékszem erre a hölgyeményre.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:09:04

@Alice from madness: csaladon beluli eroszak, drog, sulyos testi sertes, garazdasag.. annyi otletem van :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:11:18

@Fu Szekh Li: igen, mar kimehetek.. amig ki nem derul, hogy az irodaban a kedves kollega koronas-e, vagy csak siman influenzas. ha koronas, akkor megint bezarnak 10 napra

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:11:45

@úgymond olvasó mmkk: de menek is tovább öröklési jogot óvasgatni. Neked mikor lesz meg a vizsga eredménye?

2020.12.13. 15:23:05

@Nátha ellen bálna:
a csokifiú pakolta meg a nyugiban miközben a radics a nemtomkit bent és utána lepacsiztak

Gia 2020.12.13. 15:24:22

@Nátha ellen bálna: Nézz rá a Gugliba,be fog ugrani.Ginához hasonló csajszi volt VVGinu.Picit összeszűrte a levet Csokival,miközben kint várta a barátja.Megbocsátott neki,de azt hiszem utána verte,meg mintha terhes is lett volna a csaj.Balhés nőszemély.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:24:39

@Fu Szekh Li: ugyugy! :DDDD

@Nátha ellen bálna: te nem felsz, hogy ennyit offolsz ittend? (4)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:31:41

@úgymond olvasó mmkk: Nem, tudniillik a középső nevem "Veszély". Az indián nevem Offoló Veszedelem. És ha még pornóbajszom is lesz, akkor ember legyen a talpán, aki belém mer kötni. Egyszersmind gratulálok a vizsgához, én ugyebár mondottam, hogy meglesz!

A tegnapihoz: írta valaki, hogy ezek a nagy instások, influenszerek eleve minden párbajon előnnyel indulnak. Ez mondjuk nem a legjobb, mert akkor kis túlzással előre meg lehet mondani minden párbaj eredményét. Azt is írta valaki, hogy még az arány is pontos volt Rumcájsznál: négyszer annyi insta-követő, négyszeres szavazat a párbajon. Az első szériáknál, amikor még nem volt ilyen technokrata közösségi médiás a világ, izgalmasabb és kiegyenlítettebb lehetett a VV.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:34:29

@Gia: valaki itt irta a kommentek kozott a verest is meg a gyereket is

@Nátha ellen bálna: rumcajsz "nepszeru", szerepelt az enb-ben, meg hat a tinilanyok bugy.. ohm szivet is megdobogtatja. amugy ekg.

Qqts 2020.12.13. 15:39:30

@Charlie100: nekem ugy tunik mindenfele feladatot adnak nekik. Csak az extra videok a kulonbozo platformokon elviszik a musorbol. Az ofibe mar csak az okadas meg az eroszak fer bele...

Qqts 2020.12.13. 15:40:48

@Nátha ellen bálna: deeee jooo en azthittem h az ellen a kozepso neved :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:11:24

@úgymond olvasó mmkk: Hihetetlen különben, hogy mennyit offolsz. Mondták már?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 16:17:52

@Nátha ellen bálna: beveheted a hozzád legközelebb, jobbra eső tárgyat. mondták már? :)

2020.12.13. 16:19:04

@tvbuzi: A metaforákat a görögöknél gyűjtik a hegyen. Vagy az valami más?

Kosztarika 2020.12.13. 16:20:01

@Nátha ellen bálna: dehogy. Az offtopic nickek, mint gerillák megbújtak és összehangolt támadásra készülnek.
Én is megyek a bokor mögé.
Psszt!!!

2020.12.13. 16:20:19

@ppupu: Nesze, még egy púp, szedjed csak mint magad után a teveszart.

2020.12.13. 16:22:11

@szociál: Szerintem Kata hegeszti hátulról Gábort, tisztelettel.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:22:21

@Kosztarika: A tuja megé mán nem tudsz beállni, mert kiesett.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:23:26

@úgymond olvasó mmkk: Feljelenthetlek fenyegetésért, ha ennyire szeretnéd.

Kosztarika 2020.12.13. 16:25:16

@Nátha ellen bálna:
Èrzed az "erősség szagát"? By Gaben
A mondást ajánlom a púpos figyelmébe!

2020.12.13. 16:27:23

Brazen nekem, te Blazej doki leszel, jó? :-)

2020.12.13. 16:28:16

@Nátha ellen bálna: Oda Kata áll be, mint azt már említettem vala.

2020.12.13. 16:28:32

Jut eszembe, milyen kuvasz? Korcs az.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:43:14

@úgymond olvasó mmkk: Dzsinu lábában a szálkát, magáéban a gerendát!

Addamm 2020.12.13. 16:46:44

Amúgy az senkit nem zavar, hogy Moh mennyire dörgölőző kiskutya?
Az előző párbajról Digot várta vissza, de ahogy bejött Bálint egyből lepacsizott vele meg puszi-puszi. Most már tudván, hogy Bálint az erősebb egyből mellé állt, és egyből ott magyarázott neki amikor visszament a párbajról.
A bentieket tényleg nem zavarja, hogy Moh ide-oda csapódik?

2020.12.13. 16:47:49

@Addamm:
De zavarja, ezert kapott annyi jelet mint Gaben

P.Y.T. 2020.12.13. 16:55:46

@Nátha ellen bálna: én se emlékeztem, de rákerestem, és ezt találam, így már megvan, miután összemelegedett a Csokif... izé, Csokival, ő lett a Renyhe ősellensége... Ennyi van meg neekm, de itt keg azt írják, egy hete (!) szült, és bújkál? Az egyhetes babával?? Meg drogabúzus, és terhesség?? És elfogatóparancs? Ez szééép. Ja nem.

P.Y.T. 2020.12.13. 16:59:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: valami fajtársakat emlegetett a múltkor vaGina révén, akkor most... az egyik összetevője megvan a génállományának, nem-e? xdd

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 16:59:06

Hüjje offttopikozó bagázs. Már a dokit is befertőztétek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Láttál már tevét három púppal?
@Kosztarika: Köszönöm kérdésedet. Igen táplálkoztam. Egészségemre.

A Forma-1 uncsi vót.

@Addamm: Végre valaki aki nem offtopikol. Moh a cuki és édi fijú, az aktuális erős ember tesója. meg óvatos kis szarkeverő

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 16:59:30

@Nátha ellen bálna: magának meg akkora a szája, mint a bécsi kapué!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 17:00:33

@PYT: Olyan mint a szürkemarha

2020.12.13. 17:05:00

@ppupu: A terhes tevének szerinted hány púpja van, te sivatagi észjárású?

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 17:17:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Csak nem Animal Planetet nézel? Milyen terhes teve? MIlyen cuccot szívtál tesa? Vagy lepaktáltál a Triumvircsaftosokkal? Gyanús vagy..

P.Y.T. 2020.12.13. 17:19:07

@úgymond olvasó mmkk: én nemtom, mellem nem tetszik egyáltalán, az ilyen burjánzó arc- és egyéb szőrzettől meg borsódzik a hátam eleve, mégis ő a legszimpibb számomra, pedig az ÉNB-ben sem láttam soha, sőt, ÉNB-t se... Szerintem ő egy jó VV-s karakter, alapvetően jóindulatú, értelmes, érti a játékot és "átjön", vagyis nem fals, mint Gaben volt. Szerintem ebben rejlik a sikere.

P.Y.T. 2020.12.13. 17:20:30

@PYT: jáááj, autocorrect!!! "Mellem" helyett "nekem", ofc.. xddd

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:24:16

@PYT: tisztelem a véleményedet :DDD komolyra fordítva a szót, persze, ez is benne van. ennek ellenére nem vagyok abban biztos, hogy nem dob a népszerűségén egy jókorát az énb.

P.Y.T. 2020.12.13. 17:24:50

@ppupu: Dokiiit? Lett egy dokink, mialatt az aktuális futamot "unszimpatizáltam"..? Hurrá, végre adekvát lett az EKG-zásunk! ;))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:27:27

@PYT: az aktuális futamról ne is beszéljünk, majdnem elaludtam rajta - megint.

P.Y.T. 2020.12.13. 17:30:57

@úgymond olvasó mmkk: ezt el is várom, megtisztelsz vele, de lehet egy véleményem? tisztelettel... Az ÉNB-sek néznek VV-t? Egyáltalán, létezik egy ilyen halmaz? Komolyan elképzelni nemtom, kik nézik azt.... A nagymamik tuti nem célcsoport, akik meg elviekben igen, azok legjobb tudomásom szerint nem néznek olyat, hogy tv... Szal, nem tudom, ez tényleg akkora előny-e, mint az instás influenszereké, akik ebből éltek már a VV előtt...

P.Y.T. 2020.12.13. 17:32:27

@úgymond olvasó mmkk: ne is említse kérem, ritkasz@r volt... megint.

P.Y.T. 2020.12.13. 17:35:05

@Kosztarika: örülök, és mondanám, hogy megtisztelsz, de félek, máris túltoltam, pedig az már Büdinek se jött be ;))

P.Y.T. 2020.12.13. 17:36:22

@repuloezustmokus: hát mi xdd

úgyhogy akkor adódik is a kérdés, ki néz innen ÉNB-?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:36:58

@PYT: nem tudom, az influencerekkel még annyira sem vagyok képben, mint az énb-vel, mea maxima culpa. szerintem a tinik lenne a célközönség, de olyan későn ki tudja, ki nézi valójában..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 17:38:47

@PYT: én néztem egyidőben...de nekem olyan volt mint a Kardashian show...itt sem tudtam hogy most mivan

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 17:39:54

@PYT: a kérdés hogy a fiatalok mennyire nézik a való világ adásait.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:40:03

@PYT: @repuloezustmokus: hát nem egy barátok közt, ahol három évet is ki lehet hagyni, és mégis tudod, miről van szó

P.Y.T. 2020.12.13. 17:43:08

@Kosztarika: sajnos a vellában érezték... xddd btw most realizálom csak, hogy rövidke bentléte alatt máris mennyi ökbecsűvel bővítette Gaben a hv-s szlengszótárunkat.. egy szleng-újító veszett el benne.. ;))

2020.12.13. 17:43:15

@PYT: Ha ezentúl bazdmegolunk akkor meg pornós gyün?

2020.12.13. 17:44:42

@úgymond olvasó mmkk: Ez onnantól nem volt igaz, amikortól elkezdték cserélni a színészeket több karakter esetében és nem egyszer.

P.Y.T. 2020.12.13. 17:48:12

@úgymond olvasó mmkk: én se, engem hidegen hagynak a tartalom nélküli tartalomszolgáltatók meg az abszolút súlytalan wannabe véleményvezérek, de még az elején nem volt olyan pfi, ahol ne esett volna szó Virdzsi, Merdzsó, stb. ebbéli tevékenységéről... dubajozni se járunk, mégis tudjuk, mi folyik ott a közelkeleten, ugyehogyugye? ;p

P.Y.T. 2020.12.13. 18:00:08

@repuloezustmokus: én a legeslegelején, még amikor indult, úgyhogy a Joe meg a félkegyelmű Laller és a Gábor megvannak nekem, utóbbi megnyerte az egyik celebes Konyhafőnit, a Joe most esett ki legutóbb, meg rémlik még a Dóri, aki szintén konyhafőnizett, csak nem jutott sokáig, és a Király Petivel (Gábor) élt együtt évekig (Nyerő Párosból az infó, azt is néztem)... ennyire emlékszem y de ezekre is inkább más műsorokból...

Hogy kik nézik az ÉNB-t? Elképzelésem nincs, én nem, a gyerekeim sem, és a drága jó nagyikám se nézte soha, pedig ő aztán imádott minden ilyen hazai sorit, realityt és hasonlókat... Nálunk 3 generáció érdektelen, egyetlen családon belül, ezért értetlenkedem, hogy egyáltalán van-e még létjogosultsága egy fiatalokról szóló fikciós reality-szerű szériának, amikor pont sz a korosztály már nem ül le a tévé elé...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:00:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: berényi miki még mindig berényi miki.. ugye? ugye?!

@PYT: nekem fogalmam sincs, mit csinálnak a női hölgyek dubajban azon kívül, hogy barnára süttetik manökentestüket :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.13. 18:00:56

@PYT: én néztem még az elején, aztán amióta a hanyatló nyugatra költöztünk évekkel ezelőtt, azóta nem. fogalmam sincs ezekről a magyar zenékről se, amiket reggelente az ápoltaknak játszanak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 18:01:52

@PYT: ja, ja én jelenleg egyik Bálint gyözelmet sem tulajdonítanám annak hogy énb-s volt, meg hányan követik...

P.Y.T. 2020.12.13. 18:05:05

@úgymond olvasó mmkk: az biztos, néha reklámszünetek végén belebotlok egy-egy ajánlóba, és csak nézek bambán, tptál ismeretlen arcok mindenütt, csak a főcímzenéről ismerem fel...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:10:09

@PYT: múltkor láttam a 24.hu-n, hogy be is fejezik jövőre. elég sokáig húzta.

P.Y.T. 2020.12.13. 18:11:11

@ミラ: ugyanez van nálam is, hazai popkultúra terén totál elveszítettem a fonalat, már azt sem tudom, mióta; én a Majka-féle munkásság előtt is csak állok értetlenkedve, hogy neki vannak zenéi..? Én csak egyetlen egyre emlékeztem, arra a belehalósra, és azt is kommersznek találtam anno - bocsánat a fanoktól, amióta tavaly nyáron voltam egy esküvőn, és többeket sikerült akaratlanul megsértenem, amikor legagyiztam egy majkás blokknál a zenét, megtudtam, hogy vannak fanjai.... rám komoly relevációként hatott, hogy nem csak műsor-prezenterként tevékenykedik.

P.Y.T. 2020.12.13. 18:14:28

@úgymond olvasó mmkk: az biztos, főleg azt is tekintetbe véve, hogy állítólag a BK volt a csatorna egyik - ha nem a - legdrágább projektje...

P.Y.T. 2020.12.13. 18:15:32

@PYT: áááh, nálam az *az biztos* az új "megtisztelsz"... xdddd

P.Y.T. 2020.12.13. 18:21:08

@repuloezustmokus: nnah, erre ment volna az előbbi "én se", @úgymond olvasó mmkk: ide meg csak annyit akartam, hogy... hát, izé... én se rendelkezem tapasztalati tudással a témában, azigaz ;))

K_Attila 2020.12.13. 18:22:26

Gáborról kapcsolatban két kérdés merült fel bennem:
Volt-e egészségi kockázata annak, hogy mezítláb kellett futni ugyanazokon a legókockákon, amiken ő is?
Miért nyert Alekosz és esett ki Gábor 22%-kal, ha csak annyi köztük a különbség, hogy Alekosz még dagadt is volt?

Kosztarika 2020.12.13. 18:22:38

@repuloezustmokus:
Egyetértek. Két, hogy is mondta ppupu, unpatikus f@sz ellen párbajozott. Törvényszerü volt, hogy kiejtette őket.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:24:20

@PYT: engem dubajban börtönbe vinnének vizuális környezetszennyezés miatt :DDDDDDD

Kosztarika 2020.12.13. 18:27:15

@úgymond olvasó mmkk:
Állandóan ekézed magad a külsőd miatt. Mondanám, hogy tegyél fel képet, hadd vigasztaljunk, de nem lehet képet megosztani. ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:28:43

@Kosztarika: tattikázok, hogy megsajnáljanak a nézők, és elvigyem a 36 farhátat a púpos trottyos elől, meg a 36 millát is

Kosztarika 2020.12.13. 18:34:44

@úgymond olvasó mmkk:
Ja hogy ezt így köll, fölfogtam.
Na akkor: héliumos hanggal születtem, narancsbőrös a hátsóm, imádom, ha lekurváznak, nem tudok se írni, sem olvasni, mert fajtársaimmal együtt kitiltottak az iskolából. (Igaz, ezért most kaptam egy millijót)
Apám iszik, anyám rodázik, de én mindig tisztelettel beszélek velük.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:37:16

@Kosztarika: felajánlom a farhát felét, jó? buksisimit is kapol hozzá!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:40:31

@repuloezustmokus: berényi miki nélkül semminek sincs értelme, pláne a kft-nek

MsIreneAdler 2020.12.13. 18:41:42

Köszönjük szépen a napi betevőt :)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:42:41

@Kosztarika: De hiszen ott a kép, könyvet olvas rajta, és nagyon csinos!

MsIreneAdler 2020.12.13. 18:42:54

@úgymond olvasó mmkk: jól veszem itt ki a szavaitokból, hogy vége lesz a bariköztnek??

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 18:45:16

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika: Csajok, a fentiek szerint főnyeremény vagytok... egye-bassza tiétek lehet a 36 farhát. Az a lágy szívem fog egyszer a sírba vinni. :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:46:08

@repuloezustmokus: én sem látom értelmét már legalább tíz éve.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 18:48:48

@MsIreneAdler: igen, de szerintem jo ideje semmi értelme nem volt.
kifejtve: 15 éve még el tudtál rajta nézegetni este, butus sztorika volt, de el voltál rajta. na most nyáron nyaralás alatt este belenéztem..de kb az volt, hogy a főcímmel elment a fele, vki bejött, másik kiment, vki mondott vmit, aztán vége...

Kosztarika 2020.12.13. 18:49:42

@ppupu: téged aranyba kéne önteni. Jó forróba.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 18:50:41

@PYT: Igen lett dokink. Comingoutolt mert az EKG rövidítés behatolt a tudatalattijába és billentyűzetet ragadva felfedte magát a kommentszexcióban. Fedőneve Blazej doki. Állítólag Hondája is van (amúgy BRAZEN01 néven próbál nyomulni)

2020.12.13. 18:50:48

@úgymond olvasó mmkk: Berényi Miki már a tv2 univerzumban él.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:51:21

@Kosztarika: Az olyan bolt, ami fotókat árul?

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:52:21

@repuloezustmokus: Ráadásul olyan ifi, hogy ott a sejhaján a toláshéj!

2020.12.13. 18:52:50

@K_Attila: Bocs, a "Gáborról kapcsolatban" szóösszetételnél lefagytam.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:53:22

Na kész a mai tétel, megyek ebédelni. :D

2020.12.13. 18:55:43

@Alice from madness: Az ő korában (ami az én korom is nagyrészt) az estebéd kifejezés még valid.

mézescsók 2020.12.13. 18:56:41

@Cérnahuszár a naív: Óóóóóóó, kösz!
Nem gondoltam volna, hogy valaki még emlékszik rá!

Kosztarika 2020.12.13. 18:56:55

@Nátha ellen bálna:
Nana. Lehet, hogy azt Gábor ragasztotta oda a 3-4 perces tojásfőzéskor.

Qqts 2020.12.13. 18:59:04

Mivaniiiitt?!
Gyerekek, kicsit elmegy az ember baratnozni, aztan itt szanaszejjel offoljatok a topicot.
Amugy vicces volt, amig visszaolvastalak titeket itt kuncogtam magamban, o meg meglepodott, hogy a nagy kozos semmit tevesben nevetgelek magamban :D

MsIreneAdler 2020.12.13. 19:00:08

@úgymond olvasó mmkk: @repuloezustmokus:
Szomorú vagyok. Nem néztem, de azért jó volt tudni, hogy van :D

Kosztarika 2020.12.13. 19:01:12

@Qqts:
Így is lehet reagálni az offokra. Respect!

2020.12.13. 19:03:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hat ha jol vettem ki Balnaval van koztunk vagy 7 ev se :D
Az estebed kifejezes nekem is megvan

Qqts 2020.12.13. 19:03:17

@Kosztarika: hogyan tamadhatnam a Triumvireim? Ha vmi szart csinalnak is kiallok melletuk es priviben megirom h nemá’tesóóó

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:05:09

@Nátha ellen bálna: jó étvágyat, én már a túró rudimat fogyasztom.

Qqts 2020.12.13. 19:06:06

@Nátha ellen bálna: bocsaass meg, kellemes etkezest kivanok!

Kosztarika 2020.12.13. 19:07:24

@Qqts: de nem csinálunk semmi rosszat. Csak van aki a csokoládét is sz@rnak látja.

mézescsók 2020.12.13. 19:07:34

@Brazen01: És a kislánynak ez végtelenül szimpatikus. Kirívóan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:08:14

az estebédet én is ismerem, akkó' most ittend maradhatok köztetek?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:09:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem tudtam, hogy berényi miki már a tv2-ben díszeleg. egysíkúak a tv nézési szokásaim :(

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:16:29

@úgymond olvasó mmkk: Meggondolom, mert amilyen fiatal vagy, olyan szemtelen. Nem tiszteled az idősebbeket, és azt hiszed, hogy tiéd a világ azért, mert fiatal vagy és virgonc.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:18:45

@Nátha ellen bálna: tisztelettel, annyiszor megosztottam már itt a véleményem tisztelettel, mi az, hogy én nem tisztellek téged? emberek vagyunk, tisztelnünk kell egymást a véleményünkkel is! (:DDDD)

Cérnahuszár a naív 2020.12.13. 19:22:02

nem értem a maji fijatalokat

hogy a bánatba nézhető a barátok közt egy évig is, egy hónapig, nekem egy hétig ment amikor indult és nem tűnt fel hogy nem is nézem

+1 --> miért mondják a mákkal töltött fánkomra hogy gagyi, lehúzzák a szemhéjamat hogy megnézzék nincs valami bajom, közlik hogy beszéljem meg MMKK legközelebb hogy mivel is legyen töltve, aztán 5 perc múlva a próbaevés után eltűnik az egész tálca.

Qqts 2020.12.13. 19:25:24

@Kosztarika: tovabbra is fenntartom a velemenyem, miszerint nem rosszindulatu megjegyzes volt. Csupan jelezte, hogy etterembe nem oblitoert jar.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:28:43

@Kosztarika: létezik szar csokoládé, az, amiből az ócsó mikulást/húsvéti nyulat csinálják. bor zacs kó!

Kosztarika 2020.12.13. 19:29:44

@Qqts: nekem mindegy milyen indulatú volt, nem vettem magamra, nem szoktam offolni.
(Kuncogás)

Pietrosz Abroszbatosz 2020.12.13. 19:30:21

@K_Attila:
Jogos a kérdés, hisz mindketten hülék voltak.
De Alekosz mintha mindig kicsit "idézőjelben" csinálta volna,
Gábor viszont őszintén.

Kosztarika 2020.12.13. 19:30:33

@úgymond olvasó mmkk:
Micsoda??? Zacskós bor??? Hogy mik vannak?!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:32:16

@Kosztarika: és ha azt mondom, nem csak zacskós van, hanem tablettás is?

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:32:47

@úgymond olvasó mmkk: Ne viccelj, megtisztelsz a tisztelettel!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:38:39

@Nátha ellen bálna: próbáltam többet kihozni a tiszteletből, de képtelen vagyok rá :D

Kosztarika 2020.12.13. 19:39:11

Komolyan kérdezem.
Szerintetek hogy éli meg Kata, hogy a pasija ennyi embernek ellenszenves?
Vajon mit gondol a benti viselkedéséről?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 19:41:24

Fálki: "...Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik...." <3 . Igazán megtisztelsz! :-D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:42:54

Sziasztok! Wandára készülve mindent beszereztem amit lehet, még füldugót is.
@Kosztarika: Ha esze volt, akkormár nem a pasija, vagy önkéntes karanténba vonult, és belakatolta az ajtót belülről.
Ám ha az az opció az igaz, hogy Kata már csak felfújható változat, akkor szerintem leeresztett.... végleg.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 19:43:58

@Kosztarika: Szerinted aki képes volt összejönni ezzel a gyökérrel az hogy élheti meg. Mindenki más gyökér, csak ők ketten helikopterek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 19:45:07

@Kosztarika: szerintem semmit nem gondol, mert nem a müsorbol ismeri, hanem tudja, és ismeri az apróságokat is, amik hozzájárulnak a teljes valosághoz. legalábbis, ha felnött aggyal gondolkodik...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:45:48

@Kosztarika: szerepeltek együtt az anikó show-ban, nem? nincs az a férfi a világon, akinek a kedvéért bevállalnék egy ilyet.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 19:47:47

@úgymond olvasó mmkk: Van valami link ehhez az Anikou sóhoz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:49:07

@ppupu: nem tudom, itt olvastam, hogy valami bulis ügy miatt voltak benn (olyan vagyok, mint a szivacs, minden infót magamba szipkázok, hihi)

Fu Szekh Li 2020.12.13. 19:50:08

@ppupu: Anyjukom azt mondta, hogy amilyen részletesen magyarázta meg az új doki a terheléses ekg-t, az neki gyanús annak fényében, hogy a kiválasztás másnapján került ide :D

2020.12.13. 19:52:21

Azert azoknak akik Vanda nyomorultsagat az izgulasnak meg a kezdosegnek tudjak be:
"Schumacher Vanda személyében, akit a nézők a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákból már ismerhetnek."

A kameratol talan izgulni nem kene tobb teves szereplessel. Rutintalan se lehet. Sorozatban szereplessel beszelni is kene tudni mondjuk....igazabol ha nincs a kislanynak leirva elore a szoveg akkor ezekszerint meg van love, probalja a Gyozikenel is kinos stilust hozni de meg a gordulekenyseg sincs meg.

hereverő heverő 2020.12.13. 19:54:52

@Alice from madness: akkor válasszanak olyat, aki tud beszélni. Vanda ráadásul nem is dekoratív, mondhatni..vanda.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:55:15

@Alice from madness: tényleg, ez a csaj volt a mellékhatásban. ha egy rajzfilmben lennénk, most lenne egy felkapcsolt villanykörte a fejem felett :D

hereverő heverő 2020.12.13. 19:56:01

@Fu Szekh Li: na akkor a levelek miatt majd szorulok, az obiban van láncfűrédz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:56:29

@Alice from madness: Jogos. Azt még a rutintalanság sem magyarázná, hogy nem tud beszélni. Viszont a csatornát sem értem. Oké, hogy belső körben keresgélnek, de nem találtak olyat, aki ki tudja nyitni a száját?

hereverő heverő 2020.12.13. 19:56:55

@úgymond olvasó mmkk: az enyém felett van. Világít, különben nem látnám a betűkez

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 19:56:56

@VV Erőlegény: Továbbá Fákli, bekuckóznak (imádom), Frunátó (imádom), Ginamanda (láttam már kommentben is, de teli találat, "Furcsa kislány ez, valahol 12-16 éves értelmi szint között megrekedve, " teljes EKG.

hereverő heverő 2020.12.13. 19:58:02

@Kiégett Hobbynyúl: ő ki tudja szép kerekre. Ezért van most itt.

Deszemétvagy heverő fúj

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 19:58:13

@Kiégett Hobbynyúl: nem szokás szerintem ma már felépíteni új arcokat normálisan

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:59:33

@hereverő heverő: Ehh... most kivételesen ezt a vonalat félretettem, de be kell látnom, hogy igazad van. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:59:38

@úgymond olvasó mmkk: :D Na, én most mán nagyon kéváncsi vagyok erre a bizonyos VandáLra!

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:00:14

@Kiégett Hobbynyúl: Lehet, hogy pont azért találták meg, mert ki tudja nyitni.

2020.12.13. 20:00:26

@hereverő heverő:
En is erre utaltam. Mert sokan itt jonnek azzal h esely kell neki meg kezdo. Maximum elo musorvezetesben az, de ez se magyarazza a vegtelen igenytelenseget amit hoz.

@repuloezustmokus: de. De nem elo kozonseg elott. Ugyanugy kamerak elott kell neki teljesiteni nem 500 ember elott.

2020.12.13. 20:01:08

@Fu Szekh Li:
:DDDD
Aniko is ki tudta nyitni azt hogy fel.....kuzdotte magat musorvezetonek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:02:09

egyébként szép arcu lány, van benne valami friss üdeség

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:02:37

@Alice from madness: Na ugye. És néhány év alatt még beszélni is megtanulhat.

2020.12.13. 20:03:07

@repuloezustmokus:
Van bennuk kozos Moh-val. Moh is egy jo testu cuki fiu. Csak egyik se szolaljon meg.

2020.12.13. 20:04:06

@Fu Szekh Li:
Akár :D de minek tenne ha eleg az O betu meg a Honolulu gyakorlasa es musort vezethet :D

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:05:04

@Alice from madness: Szóval azt mondod, hogy megszólalásig szép?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:05:49

@Alice from madness: egyébként tudtommal a Mellékhatásban sem volt nagymonologja a leánynak, mert csak nyögdécselt, tehát tudtuk nem bajorgizi szelleme szálta meg

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:06:24

@Alice from madness: Csak ne tévessze össze Kamcsatkával.

2020.12.13. 20:07:25

@Fu Szekh Li:
Hat van olyan instafotoja amin nem nez ki ugy mint egy szokitett ciganylany es kifejezetten aranyos. Szerintem a pandamaci szem multkor nagyon elvitte az arca oszkepet szoval akar szep is lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:07:42

@K_Attila: Gábort nem lehet Alekoszhoz hasonlítani szerintem, maximum a beszéd hanglejtésükben volt némi hasonlóság, de ezt inkább annak a számlájára írom, hogy Gábor felkészülés gyanánt sok Alekoszt nézett. Egyébként szerintem elég könnyen el lehet sajátítani az Alekoszos beszéd ritmizálást. Ezen kívül semmi hasonlóság nem volt köztük. Alekosz ösztönösen volt Alekoszos, Gábor tudatosan sem tudott az lenni + Alekosz spontán vicces is volt, és társasági ember, míg Gábor karót nyelt, és magányos farkas, valamint Alekosz bár megosztó volt, de nem generálta benn a konfliktusokat.

2020.12.13. 20:08:00

@Fu Szekh Li:
:DDDD
Ennyi talan megy neki, nem hiaba vezeti a VV-t

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:09:26

@Alice from madness: Kifejtsem részeletesebben amit írtam? :D

2020.12.13. 20:13:09

@repuloezustmokus:
Ilyesmivel nem vitatkozom mert annyira szubjektiv.
Szerintem peldaul a bentiek kozul (banatomra) Amanda arca szep. Ezzel is sokan vitatkoznanak.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:14:45

@Alice from madness: Nebazz...
De ha komoly: szóval lehet hogy megszólaláig szép, de utána...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:15:30

@Fu Szekh Li: Igen, igen, mint még sokan mások is. :D A nemek eloszlásába most nem megyek bele. :D

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:15:46

@repuloezustmokus: Éhes makkal disznókat álmodsz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:16:24

@Alice from madness: Ekg. Amandának tényleg szép arca van. Aztán elrontja mindennel, amivel csak lehet.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:16:57

@Alice from madness: Akkor túlbonyolítottad, mint Gaben.

2020.12.13. 20:17:58

@Fu Szekh Li:
Azt irtam hogy az a kozos bennuk h mindketto jol nez ki valakinek, amig meg nem szolal :D

2020.12.13. 20:18:20

@Kiégett Hobbynyúl:
Igen, hogy meg tud ronditani valaki a jelleme.

2020.12.13. 20:18:38

Sose lesz 10 ora...

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:20:30

@Alice from madness: Akkor is te vagy a hibás :D
Kiviszlek, oszt kinthagylak!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:25:43

játszhatnának csendkirályt a vellában

K_Attila 2020.12.13. 20:26:00

@VV Erőlegény: A modoros tudálékosságban és a tévesen vélt értelmi felsőbbrendűségben hasonlítanak, de abban valóban különöznek, hogy Alekosz nem provokált szándékosan.

2020.12.13. 20:26:07

@Fu Szekh Li:
Jo akkor majd a parbajon meglatjuk!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:27:00

@Alice from madness: Ezért nem mindegy, hogy a felszínre kíváncsiak vagy sem. A ma embere többnyire csak arra, no de ezt nyomatja feléjük minden médium.
Jó most nem beszélek Higiénika felfedezéséről, miszerint Renátát megszépíti ami benne van, mert... mert az kirívó eset. Persze ha szó szerint értette, ahogyan Merci is, hogy megnézné mi van a fiúk zacskójában, az más. :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:29:39

@Alice from madness: Különösen amikor grimaszol. Amúgy az csúcs, ahogy pl. a Ginával való együttérzésből különféle grimaszokba torzul az arca...

K_Attila 2020.12.13. 20:30:46

@Kiégett Hobbynyúl: ennek ugye nem a kardiológiához van valami köze?

2020.12.13. 20:31:04

@VV Erőlegény:
Olyankor nem szep nyilvan :D

Qqts 2020.12.13. 20:34:15

@VV Erőlegény: szerintem sem Alekosz II.
Gabor szerintem a valo eletben nem ilyen. Alekosz viszont valoban akkora gyoker..

2020.12.13. 20:34:47

@Alice from madness: Nekem a tegnap esti felismerés óta beégett, hogy tiszta Óvadóc de la Petrence.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:37:12

@Alice from madness: FFi szemmel nem tartom szépnek, ahogy Vivit sem, Mercit sem, és legfőbbképpen Ginát sem. Virág sem szép, de mondjuk átlagos, Fru az egyedüli a szériában akire rá lehet fogni, hogy vannak attraktív küllemi adottságai, igaz, hogy közel sem egy szépség ideál, és vonatkoztassunk el attól, hogy hallottuk már beszélni és "gondolkodni" !

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:39:18

@K_Attila: Nem, itt soha nem is volt. Valamelyik ápolt mondta ezt az előző szériák egyikében, mikor egyetértett a társával, azóta pedig itt is szállóige lett.

2020.12.13. 20:39:21

@VV Erőlegény:
Igazabol Neked nem ffiszemmel nem szepek hanem a sajat egyeni izlesed szerint :)

2020.12.13. 20:40:29

@VV Erőlegény:
Latod nekem Fru a szeptol rohadt messze van, viszont jo a teste. De nekem ez nem ugyanazt jelenti.

Fálki 2020.12.13. 20:41:47

@ppupu: Hogy áll a gyűjtés? Volt rá pár órád, eredményeket várok.

:D

K_Attila 2020.12.13. 20:41:58

@Kiégett Hobbynyúl: Köszönöm, megtisztelsz, tesó.

2020.12.13. 20:42:03

@Hannibal Gabter:
Ezt irtam, de a jo test meg az h vki szep nalam ket kulon fogalom.

2020.12.13. 20:42:49

@Fálki:
Kezdem birni ezt a HV ironkat :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:43:47

pl nálam Virzsike elorebb van, mert hosszuak a lábai

2020.12.13. 20:46:02

@Kiégett Hobbynyúl: most jöttem rá, hogy ma 22kor lesz adás,szóval 9kor elhúzok, majd visszajövök

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:46:26

@K_Attila: Szívesen. Megtisztelsz, hogy elolvastad tesó. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:46:35

szerintem mindenkiben lehet találni szépet. nem feltétlenül a külsejében, de lehet szép egy mozdulat, egy tekintet, egy hang, egy láb (kinek ízlése szerint).

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:47:23

@Hannibal Gabter: Ó bakker... tényleg. Ezt én is benéztem. Várunk vissza. :D
Én már nem megyek sehová, mert a végén rossz ajtón akarok visszajönni. :D

2020.12.13. 20:48:16

@úgymond olvasó mmkk:
Pont ezen gondolkodtam hogy azert mindegyik apoltrol tudok jot mondani akkor is ha nem a szivemcsucskei

Qqts 2020.12.13. 20:48:59

Noi szemmel Fru szerintem is szep. Mondjuk csak akkor, ha csukva van az a csampas szaja, meg nincs raszaradva korben az iskolatejes kakao.

Kosztarika 2020.12.13. 20:49:31

@Fálki: mióta negkapta a feladatot elbújdosott, pedig máskor mindig itt ette a fene. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:51:58

@Alice from madness: Ezt osztom. Az elején azt gondoltam egyébként Gabenről, hogy végre egy normális tag. Aztán... aztán... mindegy. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:52:18

@Qqts: EKG ! Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy nem rólam beszélgettek-e néhányan egyes szám harmadik személyben, ezért elmondanám, hogy én pont azt írtam Fáklinak, hogy örülök, hogy kezd kialakulni a posztcsapat, mert vagyunk mi itt függő kommentelők, akik szériáról-szériára visszajárunk (beleértve az RTL-es Farm szériákat is), közöttük az olyanok, mint én is, akik a nagy elemzők vagyunk, meg az offtopic nickek, a tévés öfi on line kommentelő szekciót már nem is említem (meg az átfedéseket) akik megszoktuk azért (így többes szám első személyben), hogy a posztírók "megtisztelnek" minket minden nap egy újabb poszttal. Már megszoktam az offtopic sereget, sőt néha én is beállok közéjük/közétek (ha Te odaérted magadat), egy-két tárgyidegen kommentre is.

2020.12.13. 20:53:28

@repuloezustmokus: De neki a nem létező seggét szúrják.

Kosztarika 2020.12.13. 20:53:50

@úgymond olvasó mmkk:
Még a csúnya nőben is lehet néha szép, de aztán kihúzzák.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:54:31

@Kosztarika: miért beszélsz rólam ennyit? :DDDDD

2020.12.13. 20:56:25

@Kiégett Hobbynyúl:
Gabennek szamomra szep volt a szeme, szerettem amikor kozelrol mutattak. Es egyebkent a vegen a szandekos provokaciokon kivul sztem kajak felre lett ertve a srac, de ez mar az en egyeni jellemembol fakado szimpatia.

2020.12.13. 20:57:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: no offense de Vivi is segg nélkül él. Lábait még nem láttam, de szegény szerintem “fejileg” és testileg sem a genetikai lottó nyertese.

2020.12.13. 20:57:59

@VV Erőlegény:
Valamelyik nap jott nehany wannabe megmondonick, nekik szol az ironia, nem neked. Reszemrol :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:58:02

@Alice from madness: Azt írtam, hogy "FFi szemmel nem tartom szépnek", ebben benne van az is, hogy ez a saját véleményen, vagy szvsz. De rendben, akkor sikerült egy olyan castingot összehoznia az rtl-nek, amelyikben egy normális kinézetű nő nincsen!

2020.12.13. 20:58:25

@Hannibal Gabter: olyat meg nem tudok mondani a vellában, akire azt mondanám, hogy tenyleg jól néz ki. Átlagos-átlag alattiak a csajok szerintem

2020.12.13. 20:59:10

@repuloezustmokus:
Kinek a pap, kinek a papne. Engem nem ijesztett :)

2020.12.13. 20:59:42

@Hannibal Gabter: Vivinek elég nagy a koffer, de lényegtelen, csak a lába szép. Virág nekem egyszerűen vézna.

Qqts 2020.12.13. 20:59:49

@VV Erőlegény: en maximalisan rolad beszeltem :D
Tobb izben jelezven, hogy nem volt mogotte banto szandek.

Magamat az offtopicolok koze sorolom, gyakorta elkalandozom :D ez van, ha jo tarsasagban van az ember janya. Meg szerettem ezt a mocskos bandat! Úgymond Heréstűl, GIAlakult bennem ez, bár néha Pup a hátamon és inkább koktéloznék valamerre Kosztarika felé..kalandozgatok fejben, mint Alice csodaországban, mert épp arra van Szociális igényem.
De Mézest is imádom, meg Mókit is...meg úgy kb mindenkit :D

2020.12.13. 21:00:11

@VV Erőlegény:
Arra utaltam hogy valojaban nincs ffi meg noi szem, mert egy olyan ember sincs a vilagon aki valamelyik nem osszes kepviselojenek bejon.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:00:49

@Alice from madness: A túl sok pislogásért kár volt, de valóban szép. Viszont nem tudjuk, mi zajlott a háttérben, mert így kiakadni rá, ahogyan többen tették, az sem lehet a véletlen műve.
Ami igazán ellenszenvessé tette, az a műmájerkodás, ahogyan megpróbált Alekoszt 2-t hozni, de köze nem volt hozzá, aztán az igazság bajnoka szerep, holott keverte a kakit rendesen.

Qqts 2020.12.13. 21:00:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem is vezna. Ketszer kell ranezni, hogy egyszer eszrevedd

2020.12.13. 21:01:01

@Qqts:
Ez jopofa volt :)

2020.12.13. 21:01:56

@repuloezustmokus:
Ennyi. gabter tobb izben megmondta h egy beteg allat vagyok.

Nem amugy eloben kettot nem szolok am. Csak csendben nyalogatom a kesem a sarokban.

2020.12.13. 21:03:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor bocs, nekem úgy rémlett, hogy ilyen “tepsiseggű” . My bad

2020.12.13. 21:04:26

@Kiégett Hobbynyúl:
Voltam Gaben egy parszor az eletben, azert nem tudom ugy totalisan elitelni. Mondjuk fellengzoskodni nem fellengzoskodtem de en is rohadt sokaig figyelem a tarsasagot ha uj helyre kerulok es fiatalabban en is hajlamos voltam 25-29 ember kiakasztasara pusztan azzal, hogy ledobtam a tujaalarcot. Utana meg mar ra is jatszottam," ha utaltok utaljatok rendesen" :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:06:18

@Alice from madness: Igazából az, hogy csendesen megfigyelt, az nem zavart egyáltalán. A többi igen.
Nem mindegy, hogy okosan csinálod, vagy sem. Gondolom, te az előbbi kategóriába tartozol. :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:07:24

@Fálki: Most szívatsz? Vasárnap van, hétköznap sem dolgozom, vasárnap meg pláne nem. Nem tudtam, hogy ilyen sürgős a projekt.

2020.12.13. 21:08:17

@Kiégett Hobbynyúl: azért Gaben elég feltűnően random odament két beszélgető villalakóhoz,
És 50 centiről figyelte, mit beszélnek, és ez nem egyszer volt

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:09:28

@ppupu: trottyos nyögdíjas vagy, tudjuk

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:09:55

@Hannibal Gabter: A való életben egyes helyeken ilyenért könnyen meg is késelhetnek :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:10:46

@VV Erőlegény: a hangok súgták a fejedben, hogy rólad beszéltünk? :))))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:10:47

@Alice from madness: értelek, de azért mindent meg lehet statisztikázni, és van ilyen, hogy többségi vélemény, meg nyilván lehet abban is némi különbség, ahogy a férfiak nézik/kritizálják a nőket, és ahogy nők teszik ugyanezt a saját nemükkel, de értelek.

@Qqts: Én is így értettem, és picit nem is értettem a veled velem, és az ominózus kommentemmel kapcsolatosan beszélgetőket, ezért próbáltam még egyszer megmagyarázni a bizonyítványomat.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:11:12

@Alice from madness: jo, de te tudtad hogy mi a fel állása a királynak...érted na

2020.12.13. 21:11:36

@Kiégett Hobbynyúl:
Nemtudom kamaszkent ezt mennyire csinalja okosan az ember :D igazabol nalam is az volt a problema hogy a hierarchiaban be akartak rakni valahova en meg hat nagyon nem hoztam azt a szerepet. Ebbol meg a "dominansaknak" szivproblemai lettek a birkak meg mentek utanuk. En meg rajottem hogy porgethetem oket megjobban a sajat szorakoztatasomra. Mert ilyenkor ket valasztasod van, vagy lefekszel, vagy szembefordulsz es agyverzesig hergeled a nepet, ha mar azert kezdenek ekezni aki vagy szemben azzal akit ok szeretnenek, hogy legyel :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:12:55

@úgymond olvasó mmkk: Megmondalak Fáklinak, hogy mindig beszólsz, ettől elszomorodom és nem tudok így a vella folkról gyűjtésére koncentrálni. vamzer leszek

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:13:42

@Hannibal Gabter: azért Gaben elég feltűnően random odament két beszélgető villalakóhoz,
És 50 centiről figyelte, mit beszélnek, és ez nem egyszer volt

Erre értettem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:13:45

@ppupu: dehogy mondasz, elfelejted két perc múlva

2020.12.13. 21:14:37

@VV Erőlegény:
Mi sokkal kritikusabbak vagyunk egymassal :D es a meleg pasik a legkritikusabbak a nokkel :D ha egy pasi megdicser az koszi. Ha egy no (oszinten) akkor az szuper. Ha egy meleg pasi akkor huuuuuuu :)

2020.12.13. 21:14:54

@repuloezustmokus:
Nem fekudtem evvolt a baj :D

Brazen01 2020.12.13. 21:15:42

@VV Erőlegény: Mercin sokat ront az a borzalmas alkar...és a magas fejhangon előadott sivalkodás. Amúgy ő kis aranyos, védelmező ösztönt vált ki némely hímből.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:16:19

@Alice from madness: Szerintem ösztönös dolog lehetett. :D Lehet, Gaben most ért a kamaszkorba? :DD Ja nem.

2020.12.13. 21:17:09

@Brazen01: ekg+ kb minden lakó foga nagyon leromlott ventlétük óta vagy csak én látom így? Merdzsónak is nagyon sárga (lett?)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:17:43

@Alice from madness: ja a nők elég kocsogok azokkal akik szerintuk nem szépek...hangsulyozva szerintuk..

2020.12.13. 21:18:06

@Hannibal Gabter:
A megtobb cigi. Kint azert anyagi korlatai vannak a nikotinnak

Fálki 2020.12.13. 21:18:06

@ppupu: Továbbítottam az ugyet a HR-re, a jovoben rajtuk keresztul tudunk kommunikalni.

Meg a holnapi hv alá is írhatsz azért.

;)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:18:31

@Fálki: Ja amúgy meg marha nehéz visszakeresnii ám a szótár elemeit, mert itt egyesek tele offtopikozták a komment szexciót. Csak szólok :))))) Főleg a Triumvircsaft némberek

2020.12.13. 21:18:39

@Fálki:
Ohh. Lesz holnap HV <3 :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:18:41

@Alice from madness: Akkor én csak a szuper érzést tudnám kiváltani belőled! :-D

2020.12.13. 21:19:27

Amúgy abban mi volt a logika Gaben részéről, hogy kismillió ruhát kapnak bent, ő meg ugyanabban a büdös ingben meg zakóban karótnyeltkedik minden második nap? Monnyuk sosem értettem, hogy bír valaki otthon ingben lenni. (Nyilván nem egy laza kockásingről beszélek amiben vágom a fát

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:20:42

@Hannibal Gabter: mert gondolom azt jelölte meg, vagy lehet a Kata jelolte meg....D

2020.12.13. 21:20:52

@Hannibal Gabter:
Kockas imgben vagod a fat? Meg kotottsapiban? Dalokat is enekelsz kozben? :)

2020.12.13. 21:21:02

@Hannibal Gabter: jaja lehet. Nincs tapaztalatom cigivel, nme tudom mennyi idő alatt okoz látható elszíneződést

Fálki 2020.12.13. 21:21:27

@Alice from madness: A mai adást is én írom, uh tuti lesz.

Aztán elvileg minden nap mostantol, hacsak valami varatlanság nem jon kozbe.

2020.12.13. 21:22:12

@Hannibal Gabter:
Amugy azt nem tudjuk tenyleg budos volt-e, mert ez siman lehetett ilyen egy kitalalta a tobbi meg atvette dolog.
Mint az oviban

Qqts 2020.12.13. 21:22:12

@VV Erőlegény: nos. Osszegezve: ha jol ertelmezem 2 szalon futott a tortenet. Jott par megmondo (bar ezt is megszoktuk mar az evek soran, hogy a kemenymag indit, aztan par resz utan megjelennek a szararcok, de ok hamar kikopnak)
En a te kommentedet lattam es eloszor el is gondolkodtam a kritikan (mert valahol jogos), de eleddig nem erzekeltem reszedrol ellenszenvet iranyomban (vagy iranyunkban), igy arra jutottam, hogy nem volt megette rosszindulat :)

Amugy, sokkal tobb nick nevet beletudtam volna suriteni, de elfogyott az ihlet :D
Termeszetesen teged is csipazlak, meg Velotrazot, meg Balnat is, meg az uj nevu Trash-t is...meg a..meg a...meg azzz uj Dokinkat is :))

2020.12.13. 21:23:32

@Fálki:
Cool :)
Te leszel egyelore akkor a kedvencem :D
Regen bruti volt, beke poraira.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.13. 21:23:53

@Fálki: Milyen HR? Mondom, hogy nem dolgozom, elveszítettem a munkába vetett hitemet vagy 20 éve.

Amúgy tényleg összeszedem magam, aztán csinálok valamilyen gyűjtést, de az még egy-két nap.

2020.12.13. 21:24:03

@Alice from madness: nemtudom, de azért elég régóta megy ez, plussz ugye zsíros fül+nagy karmokról is beszéltek, fogai sem túl jók btw szóval el tudom képzelni.. meg azért valamiért a tegnapi öfiben a büdösözés után egyből bevitte a mosókonyhába az inget..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:24:44

@Alice from madness: Ja bocsi, ezt elnéztem... :-D Csak egy fosch9-es köszire méltatnál! :-D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:25:05

@Alice from madness: bruti elbaszta a tini éveimet, ezt sose fogom neki elfelejteni, de egyébként ekg :D

2020.12.13. 21:25:17

@ppupu:
Aha mint en mikor penteken rajottem hogy szabin vagyok es a seniorra kene hagyni a feladataimat. Amik finoman szolva hianyosak. De kivagtam magam es mondtam h ne foglalkozzon vele, van eleg dolga, szabi utan viszem tovabb :D

Qqts 2020.12.13. 21:25:24

@Fálki: juhiiij! Mar varom a mai adast, meg a holnapi HV-t :))

A baratnemnak felolvastam a mait (O az a fajta, aki csak nezi, de nem hallott meg errol a blogrol) Mondanom sem kell, fetrengett es kerte az oldalt...szoval valoszinuleg megfertoztem :D

Mók_Ica 2020.12.13. 21:25:29

sziasztok, már én is itt..... csak olvasgattam :)
még Nicsak, ki vagyok - álarcos énekest nézek..... félszemmel, de beállítottam a tv-t, hogy a vv-re átkapcsoljon.... jobb, ha ő figyel, mint ha én felejtem el :DDDD

@Qqts: pusszantás neked!! :****

2020.12.13. 21:26:12

@VV Erőlegény:
:D sajnalom, a bokhierarchia az bokhierarchia

2020.12.13. 21:26:43

@Mók_Ica: döbbenetes hol tart már a technika

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:26:56

@Hannibal Gabter: Nem gondolnám, hogy kismillió ruhát kapnak, sztem a sajátjukban vannak. Szerintem kaptak egy sponzor sapkát meg talán egy fürdőköpenyt. Sapkát biztos!

Qqts 2020.12.13. 21:27:45

@ppupu: piff! Csatt! Usd meg magad kerlek :D

2020.12.13. 21:27:47

@Hannibal Gabter:
En se a nagy karmait nem vettem eszre , a fuleit mjuk nem lattam. Se a testszorzetet. Az ing az oke az amit kivitt lehet mosaserett volt de azon a lepratelepen szeretnem tudni melyiknek minden nap friss es joillatu a ruhaja.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:27:55

@VV Erőlegény: én a helyukben a sponzor sapkában lennék csak...

2020.12.13. 21:28:21

@VV Erőlegény:
Kapnak szezonvaltasonkent egy jo adag szponzor ruhat ami az ovek.

2020.12.13. 21:28:31

@VV Erőlegény: régebben sok új logós cuccot kaptak. Ebben a szériában is láttam több gagyi ruhát meg kabátot az ápoltakon attól a cégtől aminek a reklámja megy néha

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:29:11

@Alice from madness: szerintem az volt a baj, hogy szuk ruhai voltak neki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:29:40

@Alice from madness: Dzsudibí is kiváló meg a többi is. Olajozni kell a gépezetet!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:30:42

@Hannibal Gabter: Karakterben maradt. :D Az atlétát elfelejtette.

2020.12.13. 21:30:47

@Alice from madness:
Meg valamikor olvastam errol. Valami tobbszazezer ft erteku a ruhazat amit hazavisznek. Mondjuk nem nehez mert a my77ben egy melegitoszett ami napok ota rohad a csajokon 12-20000

2020.12.13. 21:31:39

@Alice from madness: gabenen lévő műanyag alárohadós kabátot múltkor 31 ért láttam a weboldalon