Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X29 – Duplafenekű Driccmadár és az Oszkárdíly

2020. december 13. 10:00 - Fálki

Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok.
Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik.
Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is bele.

Kezdéskor húszan csinálják a hangulatot a stúdióban, Ancsával együtt 21, akire ráaggattak ma valami lopószoknyát és rögtön azzal a rettentő fontos napi kérdessél kezdünk, hogy ki legyen a villamester. Teljesen mindegy, úgyhogy megyünk is tovább.

1.jpg

Merci megnyerte a seggrisza versenyt, ezért egy választott társával megnézhet egy olyan Tv műsort, amit az egész ország várt idén. Gondolom valami X-faktor vagy Maszkos celeb vagyok, bohóckodni jottem! Nem nézem és nem ismerem ezeket, szóval bocs, ha nincs ilyen. Vagy ha van. Tuti nem a magyar – izlandit mutatják meg nekik, pedig ott aztán a végén Szoboszlai rendesen bebaszta.
Merci meglepő módon Móval menne ma mozizni és nem tudom tovább alliterálni ezt, szóval bekuckóznak a kanapéra és haha, kiszámíthatóak vagytok szerkikéim, az egyik ilyen énekes műsor lett az. Felismerik Hargitay Hargitai Beát -kigugliztam- és mindketten szerelmet vallanak neki. Én nemtudom ki ez, talán ő volt a Britney hasonmás a plasztikai műtétek előtt? Itt jut eszembe a klasszikus, amikor valamikor valami műsorban azt mondta a Britneyhasonmás celeblány, hogy Ő a Britney hasonmás. Valami masik vendég pedig felcsattant hogy „Abból meg lehet élni?”. A kommentszekcióban biztosan lesz olyan, aki tudja miről beszélek.
Aztán PP
kerül elő valami maszk alól és megállapítják hogy Ő most a műsorvezető. Jólvan.

2.jpg

Éjszaka Frunátóék cuppognak, Daniék cuppognak, uh nem elég a horkolás, egymás szaga és az, hogy
együtt kell aludni 12-en, még cuppognak is. Jaaa, a randisok meg a nyugiszobában cuppognak. Renátó közben a szerelmi életéről és a csalódásairól beszél, senkit nem érdekel.
Reggel
mindenkit váratlanul ér hogy reggel van és csodálatos tanulmányt lehetne írni a meggyötört arcokról. Valahogy nehezen hiszem azt, hogy az ápoltak közül a VV előtt is mindegyik rendes napirend szerint élt és reggel időben kelt. Ginamanda szokás szerint a teraszon nyekereg, amikor is elhangzik a mai első aranyköpés Gina szájából:
- Hallod, nekem az agyam már úgy
össze van zsugorodva…
Bárcsak úgy lenne.
Amanda meg el volt fáradva. Miben? Kérdem én, egyszerű hv-író, miben fáradt el ez az arany teremtés? Titkon vajon kiviszik
őket egy benzinkútra melózni? Vagy mi?
Aztán még megfejtik, hogy mindenki rossz
műsorba jött, mert ez nem a Love Island, hanem a Való Világ. Segítek nektek is, mert tegnap Mónak is segítettem nőügyben: Ti se csináljátok jól, mert ez nem a Budapest Tv – ahol bármit csinálsz, az elég, hanem a Való világ.

3.jpg

A hálóban Merci nagyon cuki módon próbálja megtudni Renátótól, hogy csókolóztak-e és amikor a válasz igen, akkor nagyon
örül. Furcsa kislány ez, valahol 12-16 éves értelmi szint között megrekedve, de nincs benne semmi rossz szándék. A Megtisztelő is kíváncsi erre és örül a hírnek, aztán a szerelmesek prezentálják is, hogy milyen az, amikor csókolóznak. Frenetikus.
Gináról most
derül ki, hogy már napokkal ezelőtt belelépett vmi szilánkba és azóta húzza a lábát. Mondjuk ez eddig nem látszott. Renátó a hálóban nekiáll megműteni, szerintem kár erre is túl sok karaktert pazarolni. Mindenesetre közelről lehet nézni Gina lábát, aztán a szenvedő fejét, aztán a lábát, aztán a fejét, aztán a lábát. Nem egy Vészhelyzet, na. Merci közben meggyalázza a Bagossy Brothers Olyan Ő című számát… Kár, eddig szerettem azt a számot.

Napi feladatnak mára a festés jutott. Na nem festettek ki jótékony céllal egy óvodát az ápoltak és
egymást sem, hanem konkrétan festővászonra kellett felfesteni a két párbajozót. Mindkét csapatnak az ellenséget. Egyikek se tehetséges, maradjunk annyiban, de újabb aranyköpés hangzik el, ismét Gina:
- Amúgy a díly az ugye ipszilonos?
Itt most hagyok egy kis időt, mert én is sóhajtottam egy nagyot és belekortyoltam a teámba. Pár másodperc
kötelező üveges tekintettel maga elé bámulást javaslok mindenkinek, utána folytathatjátok az olvasást.
Ketten-hárman szólnak Ginának, hogy a díj az bizony pontos, de nehezen hiszi el. „Menj má, tényleg?” Geci. - Ezt én mondtam.-
Gina nem tudja abbahagyni, mai harmadik fájdalmas megszólalása:
- A nyakból
jön a kéz?
- Vállból. - reagál Bálint és én latom az arcán a fájdalmat.
Azt m
ár tényleg csak apróbetűvel írnám ide, hogy az Oscar-díjat sikerült Oszk ár díjnak írnia és ugye ezt is segítséggel, mert ha egyedül dolgozott volna, akkor Oszk ár díly lett volna.

Amikor mindenki kész van, akkor standupolni is kell a kész művekkel:
Dani egy sárgabőrű
büdös embert rajzolt,
Renátó feketefehérben profilozott egyet és mivel maradt hely a vásznon, így ott lettek színes vonalak,
Merci
kigyúrt srácként látja Gábort, akinek a végtagjaira ráírta a leggyakoribb mondatait és kiemelte Gábor túlnőtt szőrzetét és lábkörmeit, amik idézem: „túlnőtték az űregyetemet”;

Amanda rajza egyszerűen béna,
Virág nem tud mit mondani a saját művéről, én sem,
Gina
jön és vele az alpári primitívség: Gina DRICCMADÁR-nak nevezi Bálintot, a szót ő maga találta ki és azt jelenti, hogy egy csúnya elbaszott madár. Értitek. Ennek a madárnak két segglyuka van - de szárnya és tolla például nincs..- és egyszerre próbál kakilni.
Édes faszom, vess
tüzet! Mi történik itt…

4.jpg

Mó egy szagos tazmán
ördögöt festett,
Fru egy hajléktalan
ősembert, legalább 85B-s mellekkel.. érdekes koncepció.
Vivi azzal kezdi, hogy
három pohár bor kíséretében dolgozott, ez mar sok jót nem jelent. A képén egy hatalmas méretű szarkupac -bocsánat, nemtudom ezt másképp leírni – és egy ugyanakkora méretű ember. Az inspiráció az volt, hogy nem lattá meg soha kaki pózban Gábort és ahogy modellt ült, az olyan volt. Rajzolt még vonalakat is, de nem tudja hogy mi az, csak úgy rárajzolta.
Robi rajza viszont sztem kurvaj
ó, leszámítva azt, hogy nincs lábfeje. Beteszem a képet, nem mondok semmit.
5.jpg

Utána elindul a Ki a büdös és ki mondta nevű felkérdezés. Csak a szokásos szájkarate, nem részletezem, mert nem lesz benne semmi olyan, ami eddig ne lett volna.
Közben Dani kimondja azt, amire sajnos senki nem figyel és valószínű senki másnak nem is esett le:
- Nem miattad állnak
mögötted, hanem ellene – mutat Bálintra- ! Teljesen igaza van.
Sok perc elmegy itt ezzel,
belepörgettem, Gábor kivitte a gondolom büdös inget a mosókonyhába, aztán ismét tokegyedül énekelget és dohányzik a teraszon. Nincs ennek az embernek annyi esze, hogy észrevegye hogy teljesen a perifériára szorult, illetve szorította magát?
Közben véget ért a szavazás és Dani lesz a villamester, eljutottunk az adás feléig, úgyhogy jöhet a párbaj.

Anikónak feladata van, be kell mondania hogy instán mostantól van Spoiler Alert tartalom, a neve nyilván elárulja h mi az. Anikó mindezt nem tudta megjegyezni, úgyhogy felolvassa. Kicsit azért kínos.

A párbaj
előtt még van egymásnak beszólogatós szegmens, ezúttal versben kellett beolvasni a másik csapat párbajra jelölt tagjának:
Amanda a szokásos
hülyeséget mondja két kínrímben,
Gina gesztikulálva vágyja a parbaj
utáni alkoholt,
Fru szerint Bálint szakállán ott a fika -?!-,
Renátó még Digó elvesztésén lamentál és vakációra
küldené Bálintot - Bálint szerint szép volt és bullshit.
Gábor ezt is el bírja rontani és ennyit tudok róla mondani, szar volt.

Bálint szerint:
Gábor csalódás, semmi egyéb

Mint a Pál utcai fiúkban Geréb.

Merci felolvassa, hogy
Gábor szava nem ér semmit
Mó megnyugtatja Gábort, hogy
vasárnap mar Kata mellett ébredhet
Robi, Vivi és Virág bénácska, utálják az embert aztán annyi.
Dani reppelni kezd, Merci nyomja hozzá a dobgépet: Gábor egy szar alak
és retek van a szekrényében.
Gábor még okoskodik egy sort, miszerint mindenki hozzátette a 100 %-ot.
Mihez? Meg akkor abból mennyi lett?

Ezek után sem tudja abbahagyni és tovább mantrázza a nagycsoportos bölcsességet, hogy neki itten joga van megosztani a véleményét. Menjél már haza innen baszdmeg, átkozottul idegesítő vagy.

A párbaj előtti utolsó bejátszóban pár percben még próbálja barátilag megtisztelni Renátót egy szarkavarással, merthogy szerinte Fruzsi
attól fél, hogyha Ő kiesik, akkor egyedül marad, uh csak ezert kell neki Renátó. Mennyé haza more magadnak, most már tényleg!
Megjön Fru, rögtön véget is ér a kupaktanács. Szerintem teljesen mindegy, hogy Fru miért megy Renátóra, Gábor meg úgyis kívülről fogja nézni mindezt, semmi köze hozzá.

Kezdődik végre a Párbaj!
Gábor
búcsúzik előszór és egy közös öleléssel indul a harcba. Megnézhetjük a legjobb pillanatait. Miből gják vajon össze? Mert nemhiszem, hogy volt neki akár egy is. Na jó, a legófutásban odatette magát.
Megérkezik a stúdióba, szokásos modoros módon meghajol, aztán most épp élőben beszéli a tartalmatlan hülyeségeit.

6.jpg

Bálint ugyanazokkal a szavakkal búcsúzik, mint múltkor és indul Ő is kifelé. Azért olyan nagy dolgok az Ő kisfilmjében sincsenek, de láthatóan jobban élte ő ezt a villalétet, mint Gábor.
Örül a barátainak a stúdióban, ahova már hazajár ugye. Haladjunk.
7.jpg

Anikó megkérdezi mindegyiket, hogy hol siklott félre a közös vonat, erre Gábor megint torgyánozik egyet, lehalkítom, mert nehezen hiszem, hogy mondana barmi újat.
Meglepő kérdést kap a két párbajozó: Ki hogy áll saját véleménye szerint?
Bálint: 60-40 nekem.
Gábor: blsdjfngsdjfbgslduzfvbsldfjbvsldiufvbsldkjfbvslkdfbvlskdfbvlskjdfbvrughéasdfhgpéo
Anikó: Mondj egy számot!!!!

Gábor: Mondok egy számot. A szám énszerintem nagyon szoros. 49-51 részemre.

Beszeljünk erről egy kicsit, írom ezt én itt most. Azt senki nem kérdezte, hogy mennyire szoros a szád.
Ha 49-51 részedre, akkor kiestél, Te szerencsétlen.

Valami videó van a kapcsolatuk megromlásáról, aztán beszélgetés ugyanerről, de ezt már el kell temetni mindegyik ápolt szerint, nem is értem miért erről beszéltetik őket.
Kortársbeszédek
jönnek, Renátó kezdi és némi kis zavarodottság után egészen összeszedetten beszél Gina heveny bólogatása mellett az igazságosságról, az őszinteségről,a hűségről meg mindenféle szép szavakról és már Ő is az applikáció használatára buzdít minket. Aztán jön Dani és a standupja egy borzasztó dalocska, amit elront és élő adásban kimegy egy „bocsánat elbasztam”.

Ezután már csak a
feszült pillanatok vannak, hogy ki nyerte a valaha volt legfeleslegesebb párbajt, mert ennek szerintem simábbnak kell lennie, mint egy szájerezésnek az ereszcsatornán.
77-23ra nyer Bálint és bár rossz
irányba indul, de mégis Ő mehet vissza erről a párbajról is.
Amíg visszaér és láthatjuk a megdöbbent és a boldog arcokat is – gondolom most sírógörcs azért senkinél nem lesz bent az ápoltak között-, addig Gáborból a miniinterjú alatt azért kiszakad, hogy lehet hogy valamit mégiscsak rosszul csinált, ha ennyire elpicsázták. Bent lett volna ennyi eszed, öreg! A búcsúfilmjét nem nézem meg, mert minek.

8.jpg

Bálint érkezik vissza,
nézzük a sokkosokat, mert az örömködők úgyis visonganak meg körbeugrálják. Amanda elfordul, Gina természetesen érezte, Renátó faszozik egyet és ennyi volt mára.

Holnap is én leszek.





1551 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 10:11:19

Így ember nem szívja a cigit mint Gina, akkorát pippant hogy utána 2 percig szivárog belőle a füst :)

Cérnahuszár 2020.12.13. 10:17:23

ez nem ér, nem tudom meginni a kávémat mert úgy röhögök

2020.12.13. 10:23:24

köszönjük. ha így pörögnek a posztok akkor idő se lesz offolni :D

Qqts 2020.12.13. 10:27:46

Koszonjuuuk az ofit! Megint szuper. Kar, hogy a bucsufilmet atporgetted. Szerintem vicces volt, ahogy mar a bucsuvideoja kozben kizavarta Aniko Gaborunkat az utca ajton :D

Qqts 2020.12.13. 10:28:50

@pomac: pompas elso komment :D imadom :D

hereverő heverő 2020.12.13. 10:36:07

Fálki köszi szépen! Újként erős indítás ez a két poszt, elismerésem. Várjuk a többit is.

hereverő heverő 2020.12.13. 10:36:55

Én meg dolgoz itthon majjövök. Jethro Tull a barátom.

LaciHogyVoltol 2020.12.13. 10:38:07

@Qqts: Azért Peti meg Anikó nagyon lelkesen mondogatja a kiesőknek, hogy "vár az utca". :D
Régen ilyen nem volt, Stohl anno mindig letudta annyival, hogy "Nyílik az utca ajtó." vagy "Utca ajtó nyílj ki!', de a mostani két műsorvezető magasabb szintre fejlesztette a burkolt trollkodást. :D

Qqts 2020.12.13. 10:43:05

@hereverő heverő: ne-ne! Csak annyit mondj, hogy atment-e a valaszom :D tiszta stresszben vagyok

Qqts 2020.12.13. 10:44:54

@LaciHogyVoltol: zsenialis volt, ahogy kizavarta szerencsetlent.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 10:47:12

@Qqts: hogy ti milyen rendesek vagytok, hogy privátban offoltok! megtisztelitek az úri közönség véleményét!

Qqts 2020.12.13. 10:48:36

@úgymond olvasó mmkk: szenzitiv adatok..tudod hogy van ez..bankkartyaszam, cvc kod...csaak a bizalmasoknak

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 10:51:20

@Qqts: nem vesszük be a triumvírek közé, akárhogy is kedveskedik!!!!négy!

LaciHogyVoltol 2020.12.13. 10:52:04

Most felmentem Gábor Insta oldalára megnézni, hogy jött-e részéről reakció az eredményre.

Sztorijában még elérhető ahogy tegnap reggel még egy utolsót kampányolt maga mellett. Kb. 2-3 perces monológ, de a hajam kitéptem rajta, idézem a klasszikusokat:
-"Had kampányolnak magam MÖGÖTT"
-"Mióta bejöttem a villába ugyanaz a mondat HANGOZTATTA A SZÁMAT..."
-"Hatalmas párbajra megyek a BÁLINT ELLEN"
-"Hatalmas TÖLTÉS vagytok nekem"
-"Szavazzatok rám, ha továbbra is szeretnétek a ValóVilág10-BE NÉZNI"

Plusz hivatkozik arra, hogy látott egy "követői táblázatot", ahol az ő 7 ezer x száz követőjével az utolsó volt. Mi??? Hol látott ő táblázatot? Plusz Gina, Amanda bevallotta neki, hogy kevesebb követője van, akkor hol látta magát seggutolsónak?

gizmO.o 2020.12.13. 10:55:38

Gina ezúttal is mindent megtett a legostobább dílyért, de ezútral túlnőtt rajta az űregyetemet végzett társa.. Gratulálok!

Qqts 2020.12.13. 11:02:03

@úgymond olvasó mmkk: ha a halal arnyekaban jarok is...nem felek a gonosztol.

Kerem tisztelettel, a Triumviirek stabilak. Nincs csere-bere :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:08:45

@Qqts: mer' itten mindenki meg akarja bontani a triumvíreket, a bálna is, a púpos is, most heverő is.. nahát!

Cérnahuszár 2020.12.13. 11:14:58

@úgymond olvasó mmkk: segítek neki egy copyval, ne kelljen annyit visszaolvasnia, mézescsók szépen össszefoglalta

@mézescsók:

Gábor
Mindent elrontott, amit elronthatott.
Kata iránti érzelmek - túltolta. Ha annyit mond, van egy komoly kapcsolatom, akkor ennyi, nem kell ragozni és hűségnyilatkozatot tenni a holdvilágnál már az első este. Ettől hiteltelen - nekem. Ha valamit ennyire kell bizonygatni, az rohadtul nem stabil kapcsolat.
Őszinteség - túltolta. Tudod, én is őszinte embernek tartom magam. Annak ellenére, hogy hazudtam már és nyilván még fogok is. Nem csinálok belőle sportot, de előfordult már velem, hogy lódítottam. Kicsit, nagyot, mások vagy magam érdekében, másoknak vagy magamnak. Ez utóbbi a legrosszabb és Gábor magának árt a legtöbbet, ha nem látja be, ő is csak gyarló ember.
Tisztelet - túltolta.Szememben az egyik legnagyobb tiszteletlenség, ha nem hallgatom végig a másikat. Ha megkérem, hogy beszélgessünk, de nem kerül sor eszmecserére, mert a végtelenségig hajtogatom a magamét esélyt sem adva a másiknak, hogy megszólalhasson és hozzátehesse a diskurzushoz a magáét.
Vélemény - túltolta. Véleménye csak neki lehetett, és az sérthetetlen, meglátásai tévedhetetlenek. Meg sem hallotta, hogy mit mondanak a többiek, el sem jutott a füléig, hát persze, hogy meg sem torpant azon, hogy hátha a másiknak van igaza, vagy legalább részben igaza, csak egy kicsit igaza. Ha csak egyszer mondta volna, hogy pardon... ezt benéztem. Csak egyszer...
Feszesség - túltolta. Már-már kényelmetlen volt nézni is, hogy egyszer nem látni lazán eldőlve, egy jó nagyot röhögve, netán kócosan, csipás szemekkel, Emlékezz a tojás reggelijére - szorosan egymás mellé helyezett térdeken a tálca, apró falatokkal, véletlenül sem kérdezve a segítőket, hogy megkósolja-e, mit hoztak össze?
Sorolhatnám napestig, hogy mi minden volt még, amivel szerintem ártott magának. Úgy látom, hogy nem az utolsó két-három hétben, hanem már az elejétől keményen munkálkodott azon, hogy ne legyen hosszú jövője a villában.
És igen, talál magának valami mentséget, hogy miért alakult úgy, ahogy. És nem, ő nem fog hibát találni magában, sőt, egy kíválóan végigvitt taktika eredménye az, ami lesz. Ismerem ezt az embertípust, mindig hibátlan és a történésekben ártatlan. Ha lenne bent egy birka és szembesítenék a ma született báránnyal, a bari lenne a vétkes. Erre fogadást is mernék kötni.

Ármándójózsi 2020.12.13. 11:22:09

Megtiszteltek, ha nem tiszteltek meg!

@Qqts: Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... :P

Gábor szépen búszúzott, (NEM) kár, hogy nem ma lesz a következő kiválasztás, nem tudom, minek húzzák ezt a szart olyan sokáig. Közben lehetne online iskolahét is, mer az vicces és ahhoz sokan kellenek, akkor jó.

Dani ebédlőasztal melletti Gábor oltása kövezzetek meg, de nagyon tetszett. :D

Renátóra meg nagyon kíváncsi vagyok, mit lép ezek után. Ha semmit, ki fog esni hamarosan. Remélem. A fekete lelkű, kuszafogú kedvesével együtt.

Qqts 2020.12.13. 11:36:00

@Ármándójózsi: tuuudtam h kihagytam vmit..de ciki

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:38:11

@Cérnahuszár a naív: gondolod, hogy Gaben tudja értelmezni az ilyen összetett mondatokat? :D ill., még ha tudja is, nem hinném, hogy bármin is elgondolkodik..

Cérnahuszár 2020.12.13. 11:42:38

@Qqts: "ha a halal arnyekaban jarok is...nem felek a gonosztol."

ez tetszene....néhány napot úgy kellene eltölteniük mint a kolostorokban a szerzeteseknek, kapnának csuhát, lenne a hajnali istentisztelet, kellene prédikációt írnia akit a nézők megszavaznak, és étkezés előtt imát kellene mondaniuk :D
aki meg megissza a misebort, hát kapna valami büntit, mert biztos lesz olyan aki a torkoság bűnébe esik

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 11:44:09

Szegény Gábor úgy sajnálom. Ja nem is :) Remélem nem voltam offtopic

pomac 2020.12.13. 11:45:23

@Qqts: a hagyomány az hagyomány :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 11:51:44

@úgymond olvasó mmkk: A rosseb akarja megbontani a triumvirítást. Szétesik az magától mint a Varsói Szerződés. Majd ha már mingyájan kiesünk offtopicolásért akkóóó gyün a végső harc.
"Végül csak egy maradhat."

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:56:06

@ppupu: ha offolásért ki lehet esni, én leszek az első!

Qqts 2020.12.13. 11:56:27

@ppupu: igy probalsz minket gyengiteni? 99-1 % hagyna kint baaaarmelyikunk :DD
Offtopic-ostul mindenestul.
Egyebkent tovabbra is fenntartom, hogy nem sertesnek szanta, csupan korbevezette nalunk Fálkit. Amolyan ez itt az asztal, itt szoktunk enni, az ott a halo..ok ott meg az offtopic-osok :D
Ne legyunk onerzetesek, viseljuk meltosaggal a kritikat :))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 11:59:23

@Qqts: én tegnap kikaptam az úri közönségtől az offolásért, azóta magamba szállva offolok tovább :D

Fálki 2020.12.13. 12:00:35

@Qqts: Fálki régi motoros már itt, csak nem is emlékszik már a régi nikkjére, szóval azzal esélytelen volt megjelenni.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:03:22

@Qqts: A második részt nem értem. Milyen sértés? Ez egy ilyen kommentszexció. Ugyanúgy mint a "tattika" meg egyéb baromságok most már az "offtopic" is a bekerült a VV10 kommentköznyelvbe.

Qqts 2020.12.13. 12:03:28

@Fálki: entschuldigung :) a tegnapi bekoszonesed miatt batorkodtam igy gondolni. Nem tudom, hogy a tobbi komment szekcioban is ugyanezek az emberek tenykednek-e. En csak a trash hv-kat olvasom evek ota :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:04:24

@úgymond olvasó mmkk: Jó teszed, csak így tovább. Vágd csak magad alatt a fejszét. Ja bocs felyszét. :))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:05:07

@Qqts: adtál neki 1%-ot? mennyire kedves vagy.. szerintem azok az ő szavazatai lesznek saját magára :DDDDDD

Qqts 2020.12.13. 12:06:32

@úgymond olvasó mmkk: jaaaa basszus..azthittem az adobevallasom..igazad van 120 minusz 20-szal mennenk vissza :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:06:53

@úgymond olvasó mmkk: Na na csak óvatosan az 1% százalékommal. Nincs még itt az adóbevallás ideje.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:08:13

@Qqts: na ugye, hogy ugye!

@ppupu: felajánlhatod nekünk az egy százalékodat, és akkor csúfos nullával mehetsz haza. rekordot döntenél. a hülyének is megéri, neked meg pláne.

Brazen01 2020.12.13. 12:08:36

Sziasztok. Évek óta figyellek benneteket, nagyon szeretek itt olvasni. Tény, hogy egy-egy beszóláson, bon mot-n betegre röhögöm magam. Meglep,m hogy ez a VV sok ember számára “guilty pleasure”. Én orvos vagyok - bár nem pszichiáter-, s mindig érdekeltek ezek az emberkísérletek. Az ilyen jellegű műsorokban érdekes számomra megfigyelni a különböző karaktereket, a csoportdinamikát, falkamentalitást. Jó lesz ezt hasonló értékrendű, érdeklődésű emberekkel megvitatni, szellemes, jó hangulatú disputákban részt venni. Sziasztok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:12:37

@úgymond olvasó mmkk: Már a pénzemet is el akarod venni. Te szégyentelen. Mindenemből kiforgatnál, aztán jelentkezhetnék a VV-Nyugdíjas műsorba a 36 farhátért. Te sakál :))))))))

Qqts 2020.12.13. 12:12:57

@Brazen01: udv koztunk! Erezd jol magad koreinkben :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:15:57

@Brazen01: Ne csak olvass minket, írj is. Nagy szükség van itt a HOZZÁNK hasonló intelligencs, tanult, diplomás kommentelőkre. :))))

Brazen01 2020.12.13. 12:24:51

@Qqts: köszi. Igyekszem magam is megfigyeléseim emészthető, szórakoztató formába önteni. Nehéz lesz veletek felvennem a versenyt, mert meglehetősen sziporkázó kommentek születnek. Néha tényleg hangosan felnyerítek, ahogy olvasom. Nota bene, a komondoros-Danis hasonlaton konkrétan besírtam...

Brazen01 2020.12.13. 12:25:57

...erősen vizuális típus vagyok.

Brazen01 2020.12.13. 12:28:38

Komondorra emléxem...de egyik kutya, másik is Igen vad ha felcseperedik. Ganz egal.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:29:45

@ppupu: 36 farhát? a világ összes vagyona nem kéne? mohó!

2020.12.13. 12:30:13

@úgymond olvasó mmkk:
Nagyon helyes. Nemam meg itt nekiallsz jol erezni magad egy VV HV alatt....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:30:31

@Brazen01: a lehető legjobb helyre jöttél :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:30:33

@Alice from madness: Az elején még ha jól emlékszem bumfordi kölyök komondor volt, mikor kezdett agresszív paraszttá válni akkor módosítottam kuvaszra

2020.12.13. 12:31:14

@Brazen01:
Igazabol igen, a lenyeg ugyanaz, jarna Daninak a szogesnyakorv es a kutyaol :D

hereverő heverő 2020.12.13. 12:31:20

@Fálki: ez abból is látszik, hogy ma EKG csoportként köszöntöttél, ami nálam rsspect

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:31:21

@Alice from madness: távol álljon tőlem bármiféle jó érzés a hogyvolttal kapcsolatban.

2020.12.13. 12:33:50

@ppupu:
Aaaa, en az elejen bernathegyire asszocialtam. Enkerekelnezest. Dehat vegulis mind fajtarsak :D

Qqts 2020.12.13. 12:34:47

@Alice from madness: elejtrokosra szavazok. Amennyiben megvakarassza magat jonne egy kis aramutes :D

2020.12.13. 12:35:43

@úgymond olvasó mmkk:
nagyon helyes. léhaság bármiféle személyességet belecsempészni a tisztelt műsor megtisztelő kommentelésébe kérlek.

Qqts 2020.12.13. 12:36:04

@Qqts: kerem? Pardon? Ezt en irtam?!
Elektromos nyakorvre gondoltam..ha nem ertettetek volna az elozo irasos, stroke-os kommentem

Brazen01 2020.12.13. 12:36:16

EKG...mindig a mentorom és professzorom jut eszembe róla. Sok ergometriás (terheléses EKG-t) csináltunk. Mindig árgus szemekkel kellett figyelni az ST-depressziót, különösen a V4-V6-os elvezetésben. Brings back memories.

2020.12.13. 12:37:18

@Qqts:
a vakarászása nem zavar. a vakogása annál inkább. amennyire odavoltam érte az elején most ugyanazzal az elánnal verném agyon egy szívlapáttal.

Brazen01 2020.12.13. 12:37:35

Amúgy valóban van egy-két nárcisztikus pszichopata a vellában. Némelyik látens, némelyik larvált formában.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:40:02

@Alice from madness: véleményem szerint a tisztelt kommentelők általam nagyon tisztelt véleménye, és még jobban tisztelt érzései minden tiszteletet megérdemelnek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:40:04

@Alice from madness: Végül is tényleg mindegy. Érdekes inkább Dani "fejlődése" illetve a személyiségének megitélése részünkről. A kezdetben bumfurdi kiskutyának láttuk és mostanra egy elnyomó személyiségnek látjuk a megvadult koszlott kuvaszt, akiből azért néha előjön a sok évezredes genetikai örökség.
Öööö ezzel mit is akartam mondani... mindegy

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:41:37

@Qqts: Viccelsz? 10 perc alatt agyonüttetné magát az árammal :)))

hereverő heverő 2020.12.13. 12:41:57

@Brazen01: szia, légy üdvözölve! Az előttem szólókkal EKG :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:43:16

@úgymond olvasó mmkk: Csak lementem a pincébe megnézni az ültetvényt. Semmi komoly :))))

Qqts 2020.12.13. 12:47:21

@ppupu: Dani egy agressziv pocs, telis-tele millionyi velt vagy valos serelemmel, amit a bentieken bosszul meg, akibol neha-neha elojon egy kis emberseg. Fura egy alak.

Erdekelne, hogy van-e vmi biztonsagi or szolgalat, akik berontanak a vellaba, ha ezek komolyan osszeverekednek.
Rossz volt nezni, amikor az egyik adasban (a minap) Dani visszalokte az agyra Gabort es tobben rangattak le szerencsetlenrol.
Siman buntit erdemelne. Komolyat, azonnal kuldtem volna a levelet, hogy viszlat kendo (bar akkor mar lehetseges, hogy tul voltunk a kihivason).

Szerkik! Regulazzatook meg a bentieket. Ez a viselkedes nagyon nem okeeee!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:47:40

@ppupu: tudtam, hogy vaj van a füled mögött

Brazen01 2020.12.13. 12:48:06

@ppupu: EKG - ahogy itt szokás. Anno az OPNI-ban is a pszichiáter kollégák hasonló diagnózist adtak volna e karakter-fejlődés ívére. Egy aljas, nárcisztikus, retardált, nagyon gyengén szocializált egyed ez a kuvaszkölyök.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:49:07

@Qqts: Ha a Simont kizárták anno egy pólórángatásért akkor most már Virdzsi is egyedül aludna. Vagy Bálinttal.

Brazen01 2020.12.13. 12:49:18

...és kirívóan antipatikus, ahogyan szegény kislánnyal bánik. Tipikus elnyomó + bántalmazó nexus. Még ha egyelőre csak verbális is...

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:49:48

@Brazen01: Van egy kis baj. Elolvastam az EKG-kommentet megpróbáltam kiguglizni, de azt sem értettem. Lehet hogy igaza van @úgymond olvasó mmkk: -nak, lecsekkolom mit szívtam.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 12:50:21

@szociál: Erősen meg tudja szívni, van benne gyakorlata.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:50:24

@Brazen01: talán nem aljas, de mindenképpen narcisztikus. Én már felrugtam volna a heréit a gyomrába.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:50:43

@Brazen01: Én csak unempatikusnak hívom, ha van értelme, ha nincs

Qqts 2020.12.13. 12:51:23

@Brazen01: edukacios het? Amiben szakemberek segitenek nekik megerteni, hogy miert nagyon nem oke, amiket csinalnak?

2020.12.13. 12:52:08

@Qqts:
engem érdekelne, hogy mi történt tegnapelőtti Dani artikulátan "Nem jössz ki te kurva" alsógatyás üvöltözésétől Gabennak, a felöltözött Dániel Amanda babusgatása között.
Tegnap visszanézéskor azon tankodtunk hogy lehet az is, hogy volt tettlegesség de nem vágják be, mert nem karnak kizárni embert.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 12:52:13

@Fálki: Jól van tesó, csak így tovább!

2020.12.13. 12:53:27

@Brazen01:
ugyehogyugye.
végre valaki tudja értelmezni a helyzetet és nem azt nyilatkozza hogy Virág mazoista és élvezi ezt....

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 12:54:09

@Qqts: Szerinted az ápoltak közül hányan vannak akik hajlandóak lennének esetleg elfogadni, hogy valamit rosszul csinálnak?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 12:54:38

az jutott eszembe, hogy az úri közönség hogyan jut haza a phárbaj után. nyolc után kijárási korlátozás van..

2020.12.13. 12:55:07

@ppupu:
az összes. mélyen magába szállna és újraértékelné az életét :D

Qqts 2020.12.13. 12:55:35

@Alice from madness: nagyon durva volt. Oriasi bakik, hogy ilyesmit engednek a musorkeszitok. Nem a szex mutigatason kellene aggodni, hanem azon, hogy mar a sokadik agressziv megnyilvanulas megoldatlanul marad. Kvazi tamogatva, hogy ez normalis..nem baszki nagyon neeem

hereverő heverő 2020.12.13. 12:58:21

@úgymond olvasó mmkk: benn alszanak. Ők az éjszakai műszak a villában.

Brazen01 2020.12.13. 12:59:33

@ppupu: off. A terheléses EKG (provokatív vizsgálat, nem veszélytelen) arra hivatott, hogy jelezze a koszorúér (szív vérellátási zavarát) problémát. Ekként fenyegető angina pectoris-r, vagy akár lehetséges szívinfarktust. Ha a szívet terhelés alá helyezed, hamarabb felborul az egyensúly a supply és demand között. Mivel a szív a koszorúerekből kap (diastoleban’ vérellátást, ha nő a szívfrekvencia (pulzus’kevesebb ideig tart a diastole (kitagulas). Ezért felborul a szivizom vérellátása. Megnő az igény, ám nem tart vele lépést a kínálat. Az EKG görbén az ún. ST-szakasz depressziója (süllyedése) jelzi a szívizom (reverzibilis) vérellárási zavarát.

hereverő heverő 2020.12.13. 12:59:46

@úgymond olvasó mmkk: neked meg nem tudok telefonról válaszolni, de majd holnap a lapostopról. Nem felejtek

2020.12.13. 13:00:06

@Qqts:
plusz ezek a feszkók gyűlnek, gyűlnek, mert megoldva sosinsenek (ütni nem lehet (elvileg...), elsétálni nem lehet, a villanővér egész biztosan nem beszéli ki velük, a megbeszéléshez kevesek), tehát egyre durvább cirkuszok lesznek. Daniella is fog találni mást Gaben helyett és Renátó is egy időzített bomba...

Brazen01 2020.12.13. 13:01:36

...bocs a hosszas szakmai fejtegetésért. Amúgy miért nem csinálnak az ápoltaknak sporthetet, vagy iskolahetet? Előnyükre válna.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:02:18

@Qqts: Erről az agresszív viselkedés büntetlenül hagyásáról már korábban beszéltünk és akkor is értetlenül álltunk felette. Valószínűleg annyira gyenge a napi anyag (és az ápolt alapanyag), hogy nem merik bedobni a büntiket mert az esetleg még kzárásokat is vonhat maga után. És akkor nem lesz műsor, el fog veszni a befektetett lóvé. Borotvaélen táncolnak ezzel, pár évvel ezelőtt az ORTT simán megb@szta volna őket ezért egy-két büntivel. Most viszont simán mehet.
Szerintem is nagyon veszélyes tendencia ez, de mi csak nézzük a VV-t nem irányítjuk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:02:24

@hereverő heverő: láttam, hogy láttad, gondoltam, majd egyszer csak mondasz valamit :)))))

Brazen01 2020.12.13. 13:02:28

@Alice from madness: érdekes, hogy mennyire kivetkőznek etil hatására...bár kevéssé sem meglepő.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:02:45

@Alice from madness: egy iszapbirkózást a két izmos és kigyúrt hólyag között, hm... megnézném!
Nyéki Roland, te is boxoltál, figyejjémán!

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:04:09

@Brazen01: De rendi vagy. Most má sokkal jobb.Szerintem Te szadista vagy :)))))

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:05:43

@Alice from madness: Renátó FRUsztrációja most gyengül, Fru fogsorának nyalogatása csökkenti a stressz szintjét.

2020.12.13. 13:06:49

@Brazen01:
én azt szemlélem mindig érdeklődéssel, hogy amikor feladat van és nincs megadva, hogy szemétládának kell lennie azz elllenféllel (mert elvileg nem ellenségek hanem ellenfelek , véletlenül sem kedvesek.
lásd # játék Virággal ( a kiközösített tagra csak a negatív, a többiekre csak pozitív jelzések érkeztek)
legutóbb a festés.
Nyilván ez nem csak rájuk jellemző, mert ha egy átlag középiskolába, általánosba benézünk, ugyanez menne ilyen játékoknál, sőt megkockáztatom, hogy felnőtt közegben is.
De én ezt sosem fogom tudni megérteni, hogyha Pisti, Andi, Terika a barátaim és nem bírják Ágiikát, akkor miért kéne nekem is Ágikát bántani. Hovatovább egyáltalán ha nem bírok valakit, miért kell automatikusan egy jellemzős feladatot alázásként értelmezni?

2020.12.13. 13:08:30

@ppupu:
majd várd csak meg a mai öfit :D nem volt boldog Bálinttól, kapni fognak pát. Ha csak Higiénika nem pattan az ölébe az egész buli idejére, szerintem lesz itt cirkusz :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:08:37

Apropó a driccmadárról jut eszembe. A VV10 elején elkezdtünk dógozni a magyar-VV10 szótáron,, aztán abbamaradt. Mostanra már komoly szókincs gyűlt össze, lehet hogy össze kéne hívni a szótár készítő bizottságot.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 13:10:35

@ppupu: én viszont sajnálom kicsit....na nem a kiesesert..mert magának kereste a bajt...vagy ki tudja...

Fálki 2020.12.13. 13:12:08

@ppupu: Ha osszeszeditek nagyjabol, akkor en szivesen beleirom majd vmelyik posztba érintolegesen.

Brazen01 2020.12.13. 13:12:10

@ppupu: BDSM rulz...persze, csak elmeleti síkon.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:12:47

@repuloezustmokus: Mint embert simán lehet sajnálni, mint karaktet... ezt rádbízom

Brazen01 2020.12.13. 13:14:21

@Alice from madness: ez tipikus falkaszellem. Evolúciós örökségünk. Rárontanak a gyengébbnek gondolt, kipécézett egyénre. Gondolom a logika nyilván a szűkösebb erőforrás hatékonyabb elosztás volt, anno...

MmeChauchat 2020.12.13. 13:14:42

bakker.
ahogy még inkább szaródik elfelé a vv10, annálstul jobb a öfi.
Sajnálatos körülmény, hogy kell hozzá nézni az adást.

Ja, a dily az 2x ly mer jövevényszó. Dilyly

ja, fos 107. vok

Kosztarika 2020.12.13. 13:15:18

OFF: Nagy ölelés nektek triumvíreim és ti mind, akiket őszintén kedvelek.

tvbuzi 2020.12.13. 13:15:56

@ppupu: a metaforákat és közmondásokat is gyűjteni kéne.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:16:24

@Kosztarika: offolásoddal megtiszteltél, köszöntünk a sakáltanyán, triumvírem!

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:17:13

@Fálki: Király vagy... kellett nekem itt írogatni hülyeségeket, most dolgozhatok neked. Én lúzer. Hogy engem a Triumvírek hogy ki fognak röhögni. :)))))

De viccet félretéve összeszedjük :)

MmeChauchat 2020.12.13. 13:17:56

@tvbuzi: pl. "nem vagy te máltai szeretetszolgalat" by Dani to Dredd

Qqts 2020.12.13. 13:18:59

@Kosztarika: :D :DDD
Most felnyeritettem :Ddd

Kosztarika 2020.12.13. 13:19:24

@ppupu: jó gondoltad, nyaller csicska.
:DDDDDDDDDDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 13:19:30

@tvbuzi: Akkó húzzá bele, Te dobtad fel Te is gyűjtöd :))))

2020.12.13. 13:20:03

@Brazen01:
ezt értemén, de 12 emberből vagy 13-ból nincs az áldozaton kívül 1 ember se aki máshogy gondolkodik? aki gondolkodik és nem ösztön alapján megy?

2020.12.13. 13:20:50

@Fálki:
hahahahahahahaaha :D
@ppupu:
kellett Neked megszólalni :D

Brazen01 2020.12.13. 13:21:20

Miért nem ment be egy orvos Gina lányhoz? Azért egy ilyen beavatkozásnál - ha nem szakszerű -, könnyen elfertőződhet a seb.

Kosztarika 2020.12.13. 13:23:44

@MmeChauchat: először úgy montázsa, hogy máltai szentlélek.
Végre egyszer én javítottalak ki téged.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:27:39

@Kosztarika: ilyen tiszteletteljes kijavítást mámma még nem láttam. dicsak!

hereverő heverő 2020.12.13. 13:29:09

@ppupu: én is, pedig nem vagyok tripperes. Vagy trimeszteres, vagy mia triumvéreres.

Kosztarika 2020.12.13. 13:29:17

@úgymond olvasó mmkk:
Mér magamba szálltam, mint egy diccmadár és csak meghatározott t

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.13. 13:30:27

Ha most kéne tippelni, akkor azt mondanám, hogy Amanda-Vivi párbaj lesz a következő. Persze addig még sok minden változhat.

Kosztarika 2020.12.13. 13:30:42

@Kosztarika:
...témákról merek beszélni, persze kellő tisztelettel, de őszintén.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:32:19

@!Márk!: nem hiszrm, egyiküket se veszik észre. Amanda már rég nincs játékban. Töltelékbek elmegy, de ezek szívbül jáccnak nem IQból.

MmeChauchat 2020.12.13. 13:32:53

@úgymond olvasó mmkk: lehet egy véleményem vállalom hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es embereként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom lehet egy véleményem vállalom ez egy vélemény volt hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök belőle vállalom hogy hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es embereként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom és lehet egy véleményem vállalom hogy hoztam egy döntést jó vagy rossz döntést és vissza fogom nézni és épülök hibázhatok ez egy rossz döntés volt elismerem hibáztam emberként mentem be es emberként jöttem ki ilyen vagyok ez vagyok én vállalom

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:33:08

@Kosztarika: én is magamba szállva kommentelek tegnap óta, nehogy véletlenül bármi olyan kijöjjön belőlem, amivel nem teszek kedvére az úri közönségnek..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:33:54

@MmeChauchat: vállalom, hogy ezt nem bírtam végigolvasni :DDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:34:10

A lényeg, hogy a következő jelölésnél végre elférnek a kanapén.
Nehéz lett volna olyan ülőgarnitúrát tervezni hogy ne szardíniákat lásson az ember élőbe.

Kapjanak minden nap piát.
Renike lekurvázza Bálintot, ő ledobja a lilát, kiviszi Renikét, és ez így fog menni a végtelenségig :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:37:26

@MmeChauchat:

Az a durva hogy most Gábornak éppen ilyen modoros droidként kell működnie kint az életben, mert még beszólnak neki, hogy megjátszós :)

Kosztarika 2020.12.13. 13:37:30

@úgymond olvasó mmkk:
Off akkor erre igyunk egy vodkát, előtte gesztenyepüré, kellő alkoholszint után b@szogassuk a tevét és a bálnát, Yóóó, tesókám?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:38:50

@Kosztarika: ennél kellemesebb elfoglaltságot el se tudok magamnak képzelni mára :D

MmeChauchat 2020.12.13. 13:39:06

@úgymond olvasó mmkk: Dredd generátor. Azokra az időkre, amikor hiányozni fog

MmeChauchat 2020.12.13. 13:40:00

@szociál: nem fog nehezére esni, nem hiszem h volna másik keszlete

hereverő heverő 2020.12.13. 13:40:04

@MmeChauchat: olyan idők itt nem lesznek hogy Dredd hiányozzon. Akkor inkább kiharapom az ütőerem

Kosztarika 2020.12.13. 13:40:15

@hereverő heverő:
Foglalkozzál te csak a saját nemi életeddel a heverődön.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:42:28

@Kosztarika: de mit csináljak? Dani keze elfáradt és a saját gatyájában kergeti körbe a két kis kerek kangolyót. Most hiába hasalok itt a heverőn

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:42:37

@MmeChauchat:
Gondolod otthon Katát is szögmérővel állítja be ,mikor hátulról heggeszti ?
Lehet otthon lehullik a maszk :)

MmeChauchat 2020.12.13. 13:42:38

@hereverő heverő: hja. Dredd még Vanda, a T-kom robotja idegrendszerét is kikezdené

hereverő heverő 2020.12.13. 13:43:11

@szociál: maszk nélkül hegeszteni szar dolog

hereverő heverő 2020.12.13. 13:43:59

@MmeChauchat: télleg az is Vanda:) csak nem sumáker.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:44:03

@Kosztarika: féltékeny, hogy nem őt basztatjuk.

tvbuzi 2020.12.13. 13:44:27

@szociál: és úgy kezdi, hogy megtisztelsz..

MmeChauchat 2020.12.13. 13:44:37

@szociál: bakker.
vagy idegbe teszi a dumájával. Kata meg hagyja, előbb szabadul.

De nem.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:44:57

@úgymond olvasó mmkk: féltékeny az öreganyád térgye kalácsa :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:45:40

@tvbuzi:

:))

Megtisztelsz, hogy pucsítasz, csak néhány fokkal balra kérlek.
Most jó.
Köszönöm

Kosztarika 2020.12.13. 13:45:52

@hereverő heverő: költözz be a vellába és elnyerheted Gina szerelmét. Amanda a bónusz.

MmeChauchat 2020.12.13. 13:45:58

@hereverő heverő: siman lehet, h sumaker! nem szokja bemondani a vezetéknevét

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:47:06

@hereverő heverő: :P majd mindjárt felkérdezem öreganyám térgye kalácsát, hogy szolgál a kedves egészsége, ha úgy óhajtod.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 13:47:57

@MmeChauchat:

:)

És felkéri őt az Ariel, hogy a makacs voltokat is kiszedi az új termékük.
Többé nem büdi már :P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:48:40

@Kosztarika: mi nem kellünk neki, látod.. azt se akarja, hogy basztassuk. micsoda szomorú nap ez.

hereverő heverő 2020.12.13. 13:50:22

@Kosztarika: Oké! Beköltözöm, matt részegen beülök a jakuba, a mosógépben minden melltartót és tangabugyit összecsomózok

hereverő heverő 2020.12.13. 13:51:56

@Kosztarika: kikérem, nem vagyok bmeg csak gerontofil. Meg klorofil

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:53:32

@hereverő heverő: álmokat kergető vasárnap délelőtt (jut eszembe, vajon bottas és hamilton összetörik-e egymást-e végre az első körben-e)

hereverő heverő 2020.12.13. 13:56:45

@úgymond olvasó mmkk: vagy Verstappent. Bár az a kötsög piszok jól szokott rajtolni.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 13:57:53

@hereverő heverő: az én vasárnap délelőtti álmom mindig egy bottas-hamilton darálás. felőlem mehet verstappen is, legalább történne valami izgalom.

Charlie100 2020.12.13. 14:10:39

@Brazen01: Baromi undorító ahogy bánik, beszél Virággal. Csak idő kérdése ( meg kameráé) hogy pár pofon elcsattanjon, addig a totális alázás és verbális agresszió. Frusztrált az egész ember. A folyamatos pöcsmarkolászása se mindennapi - biztos nem véletlen.

Gia 2020.12.13. 14:13:48

@Charlie100: Én azon csodálkozom,h.Dani nem féltékeny Bálintra.

Kosztarika 2020.12.13. 14:24:40

Tegnap csak hellyel-közzel néztem az adást, így most elkezdtem visszanézni.
Mikor Renátó műti Ginát, alulról mutatja a kamera Gina fejét. Basszus, érdemes megnézni. Akkorák az orrlyukai, hogy a fagyis ötezerért nem rakná tele.

Brazen01 2020.12.13. 14:27:35

@Kosztarika: szép nagy lába van! De magas csaj, nem? 170-175 cm-re saccolom.

Kosztarika 2020.12.13. 14:34:36

@Brazen01: a láva fel sem tűnt a két hatalmad barlangot látva. :D

Charlie100 2020.12.13. 14:35:18

@Gia: eljön majd az is szerintem

TMG 2020.12.13. 14:37:00

@ppupu: a za baj, hogy: nézzük meg régen milyen feladatok voltak? védettségért küzdés, fizikai feladatok, esetleg bent futógép... most gyakorlatilag semmi nem történik velük. Nem tudják levezetni a feszültséget , sok lett a pia... sorolhatnám... és emellett gyenge (sz.r) emberek kellő hordozott sérüléseel.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 14:38:49

@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: Figyellek ám titeket... Bakker lemaradtam a forma-1 elejéről

Cérnahuszár 2020.12.13. 14:42:09

@Brazen01: van saját orvosunk, juhhé

(de minket nem diagnozizálhacc)
még kiderülne hogy mégse vagyok piafüggő, kukázhatom az évtizedeket

Kosztarika 2020.12.13. 14:42:13

@ppupu: remélem a feladatoddal vagy elfoglalva és nem megint a púpodat tömöd.

Charlie100 2020.12.13. 14:43:23

@TMG: Igaz. Utóbbi évadok csak a semmittevésből állnak + most idén TikTok orrba-szájba, de hát az meg nem túl érdekes, hogy állandóan magukat fotózzák. Ez a Gábor is k...va idegesítő volt, de esküszöm hiányozni fog, hogy nem tépi szét bent mindenki idegeit.

Kosztarika 2020.12.13. 14:43:32

@Cérnahuszár a naív:
Téényleg. Lehet, hogy minket analizál?!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 14:43:43

@ppupu: én is, elzavartak süteményért

Kosztarika 2020.12.13. 14:47:04

@úgymond olvasó mmkk: miért nem Pupunénél szerezted be? (Ha már lusta vagy sütni.)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 14:52:51

@Kosztarika: lustáról jut eszembe, jövő héten csinálok lusta rétest. kösz az ötletet, geco!

Gia 2020.12.13. 14:56:03

@ppupu: Semmiről sem maradtál le,uncsi rajt vót.

Gia 2020.12.13. 14:57:46

Ja mer'persze nem csak süti recik vannak itt hanem egy kis VVF1 isss.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:03:42

@úgymond olvasó mmkk: Jó napot kévánok! Miközben úgy kávézgatok itten az íróasztalnál, mint maga a megtestesült ártatlanság, és azt nézegetem, hogy mit tanuljak máma, mit olvasok megint??!! Hogy távollétemben, a hátam megett mindenféle triumvirátus megbontással vádolnak!!

Aztán közben Gina lábában a szálkát, a magáéban meg a gerendát se látja!!

kipcsak harcos 2020.12.13. 15:04:26

Már megint unalomba fullad az F1 :(
A jelenlegi első három megegyezik az időmérőn elért sorrenddel (28. kör)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:05:00

@Nátha ellen bálna: na végre, hát úgy örvendek tisztelettel, hogy meg teccett érkezni!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:05:46

@kipcsak harcos: ugye mennyivel jobb vót múlt héten!

2020.12.13. 15:06:09

tárárárárá
nlc.hu/trend/20201213/korozes-vv-ginu-drog/

VV10 játékosairól miket fogunk olvasni pár év múlva? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:08:59

@Alice from madness: Pedig azt a szériát néztem, de nem is emlékszem erre a hölgyeményre.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:09:04

@Alice from madness: csaladon beluli eroszak, drog, sulyos testi sertes, garazdasag.. annyi otletem van :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:11:18

@Fu Szekh Li: igen, mar kimehetek.. amig ki nem derul, hogy az irodaban a kedves kollega koronas-e, vagy csak siman influenzas. ha koronas, akkor megint bezarnak 10 napra

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:11:45

@úgymond olvasó mmkk: de menek is tovább öröklési jogot óvasgatni. Neked mikor lesz meg a vizsga eredménye?

2020.12.13. 15:23:05

@Nátha ellen bálna:
a csokifiú pakolta meg a nyugiban miközben a radics a nemtomkit bent és utána lepacsiztak

Gia 2020.12.13. 15:24:22

@Nátha ellen bálna: Nézz rá a Gugliba,be fog ugrani.Ginához hasonló csajszi volt VVGinu.Picit összeszűrte a levet Csokival,miközben kint várta a barátja.Megbocsátott neki,de azt hiszem utána verte,meg mintha terhes is lett volna a csaj.Balhés nőszemély.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:24:39

@Fu Szekh Li: ugyugy! :DDDD

@Nátha ellen bálna: te nem felsz, hogy ennyit offolsz ittend? (4)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 15:31:41

@úgymond olvasó mmkk: Nem, tudniillik a középső nevem "Veszély". Az indián nevem Offoló Veszedelem. És ha még pornóbajszom is lesz, akkor ember legyen a talpán, aki belém mer kötni. Egyszersmind gratulálok a vizsgához, én ugyebár mondottam, hogy meglesz!

A tegnapihoz: írta valaki, hogy ezek a nagy instások, influenszerek eleve minden párbajon előnnyel indulnak. Ez mondjuk nem a legjobb, mert akkor kis túlzással előre meg lehet mondani minden párbaj eredményét. Azt is írta valaki, hogy még az arány is pontos volt Rumcájsznál: négyszer annyi insta-követő, négyszeres szavazat a párbajon. Az első szériáknál, amikor még nem volt ilyen technokrata közösségi médiás a világ, izgalmasabb és kiegyenlítettebb lehetett a VV.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 15:34:29

@Gia: valaki itt irta a kommentek kozott a verest is meg a gyereket is

@Nátha ellen bálna: rumcajsz "nepszeru", szerepelt az enb-ben, meg hat a tinilanyok bugy.. ohm szivet is megdobogtatja. amugy ekg.

Qqts 2020.12.13. 15:39:30

@Charlie100: nekem ugy tunik mindenfele feladatot adnak nekik. Csak az extra videok a kulonbozo platformokon elviszik a musorbol. Az ofibe mar csak az okadas meg az eroszak fer bele...

Qqts 2020.12.13. 15:40:48

@Nátha ellen bálna: deeee jooo en azthittem h az ellen a kozepso neved :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:11:24

@úgymond olvasó mmkk: Hihetetlen különben, hogy mennyit offolsz. Mondták már?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 16:17:52

@Nátha ellen bálna: beveheted a hozzád legközelebb, jobbra eső tárgyat. mondták már? :)

2020.12.13. 16:19:04

@tvbuzi: A metaforákat a görögöknél gyűjtik a hegyen. Vagy az valami más?

Kosztarika 2020.12.13. 16:20:01

@Nátha ellen bálna: dehogy. Az offtopic nickek, mint gerillák megbújtak és összehangolt támadásra készülnek.
Én is megyek a bokor mögé.
Psszt!!!

2020.12.13. 16:20:19

@ppupu: Nesze, még egy púp, szedjed csak mint magad után a teveszart.

2020.12.13. 16:22:11

@szociál: Szerintem Kata hegeszti hátulról Gábort, tisztelettel.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:22:21

@Kosztarika: A tuja megé mán nem tudsz beállni, mert kiesett.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:23:26

@úgymond olvasó mmkk: Feljelenthetlek fenyegetésért, ha ennyire szeretnéd.

Kosztarika 2020.12.13. 16:25:16

@Nátha ellen bálna:
Èrzed az "erősség szagát"? By Gaben
A mondást ajánlom a púpos figyelmébe!

2020.12.13. 16:27:23

Brazen nekem, te Blazej doki leszel, jó? :-)

2020.12.13. 16:28:16

@Nátha ellen bálna: Oda Kata áll be, mint azt már említettem vala.

2020.12.13. 16:28:32

Jut eszembe, milyen kuvasz? Korcs az.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 16:43:14

@úgymond olvasó mmkk: Dzsinu lábában a szálkát, magáéban a gerendát!

Addamm 2020.12.13. 16:46:44

Amúgy az senkit nem zavar, hogy Moh mennyire dörgölőző kiskutya?
Az előző párbajról Digot várta vissza, de ahogy bejött Bálint egyből lepacsizott vele meg puszi-puszi. Most már tudván, hogy Bálint az erősebb egyből mellé állt, és egyből ott magyarázott neki amikor visszament a párbajról.
A bentieket tényleg nem zavarja, hogy Moh ide-oda csapódik?

2020.12.13. 16:47:49

@Addamm:
De zavarja, ezert kapott annyi jelet mint Gaben

PYT 2020.12.13. 16:55:46

@Nátha ellen bálna: én se emlékeztem, de rákerestem, és ezt találam, így már megvan, miután összemelegedett a Csokif... izé, Csokival, ő lett a Renyhe ősellensége... Ennyi van meg neekm, de itt keg azt írják, egy hete (!) szült, és bújkál? Az egyhetes babával?? Meg drogabúzus, és terhesség?? És elfogatóparancs? Ez szééép. Ja nem.

PYT 2020.12.13. 16:59:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: valami fajtársakat emlegetett a múltkor vaGina révén, akkor most... az egyik összetevője megvan a génállományának, nem-e? xdd

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 16:59:06

Hüjje offttopikozó bagázs. Már a dokit is befertőztétek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Láttál már tevét három púppal?
@Kosztarika: Köszönöm kérdésedet. Igen táplálkoztam. Egészségemre.

A Forma-1 uncsi vót.

@Addamm: Végre valaki aki nem offtopikol. Moh a cuki és édi fijú, az aktuális erős ember tesója. meg óvatos kis szarkeverő

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 16:59:30

@Nátha ellen bálna: magának meg akkora a szája, mint a bécsi kapué!

2020.12.13. 17:05:00

@ppupu: A terhes tevének szerinted hány púpja van, te sivatagi észjárású?

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 17:17:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Csak nem Animal Planetet nézel? Milyen terhes teve? MIlyen cuccot szívtál tesa? Vagy lepaktáltál a Triumvircsaftosokkal? Gyanús vagy..

PYT 2020.12.13. 17:19:07

@úgymond olvasó mmkk: én nemtom, mellem nem tetszik egyáltalán, az ilyen burjánzó arc- és egyéb szőrzettől meg borsódzik a hátam eleve, mégis ő a legszimpibb számomra, pedig az ÉNB-ben sem láttam soha, sőt, ÉNB-t se... Szerintem ő egy jó VV-s karakter, alapvetően jóindulatú, értelmes, érti a játékot és "átjön", vagyis nem fals, mint Gaben volt. Szerintem ebben rejlik a sikere.

PYT 2020.12.13. 17:20:30

@PYT: jáááj, autocorrect!!! "Mellem" helyett "nekem", ofc.. xddd

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:24:16

@PYT: tisztelem a véleményedet :DDD komolyra fordítva a szót, persze, ez is benne van. ennek ellenére nem vagyok abban biztos, hogy nem dob a népszerűségén egy jókorát az énb.

PYT 2020.12.13. 17:24:50

@ppupu: Dokiiit? Lett egy dokink, mialatt az aktuális futamot "unszimpatizáltam"..? Hurrá, végre adekvát lett az EKG-zásunk! ;))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:27:27

@PYT: az aktuális futamról ne is beszéljünk, majdnem elaludtam rajta - megint.

PYT 2020.12.13. 17:30:57

@úgymond olvasó mmkk: ezt el is várom, megtisztelsz vele, de lehet egy véleményem? tisztelettel... Az ÉNB-sek néznek VV-t? Egyáltalán, létezik egy ilyen halmaz? Komolyan elképzelni nemtom, kik nézik azt.... A nagymamik tuti nem célcsoport, akik meg elviekben igen, azok legjobb tudomásom szerint nem néznek olyat, hogy tv... Szal, nem tudom, ez tényleg akkora előny-e, mint az instás influenszereké, akik ebből éltek már a VV előtt...

PYT 2020.12.13. 17:32:27

@úgymond olvasó mmkk: ne is említse kérem, ritkasz@r volt... megint.

PYT 2020.12.13. 17:35:05

@Kosztarika: örülök, és mondanám, hogy megtisztelsz, de félek, máris túltoltam, pedig az már Büdinek se jött be ;))

PYT 2020.12.13. 17:36:22

@repuloezustmokus: hát mi xdd

úgyhogy akkor adódik is a kérdés, ki néz innen ÉNB-?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:36:58

@PYT: nem tudom, az influencerekkel még annyira sem vagyok képben, mint az énb-vel, mea maxima culpa. szerintem a tinik lenne a célközönség, de olyan későn ki tudja, ki nézi valójában..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 17:38:47

@PYT: én néztem egyidőben...de nekem olyan volt mint a Kardashian show...itt sem tudtam hogy most mivan

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 17:39:54

@PYT: a kérdés hogy a fiatalok mennyire nézik a való világ adásait.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 17:40:03

@PYT: @repuloezustmokus: hát nem egy barátok közt, ahol három évet is ki lehet hagyni, és mégis tudod, miről van szó

PYT 2020.12.13. 17:43:08

@Kosztarika: sajnos a vellában érezték... xddd btw most realizálom csak, hogy rövidke bentléte alatt máris mennyi ökbecsűvel bővítette Gaben a hv-s szlengszótárunkat.. egy szleng-újító veszett el benne.. ;))

2020.12.13. 17:43:15

@PYT: Ha ezentúl bazdmegolunk akkor meg pornós gyün?

2020.12.13. 17:44:42

@úgymond olvasó mmkk: Ez onnantól nem volt igaz, amikortól elkezdték cserélni a színészeket több karakter esetében és nem egyszer.

PYT 2020.12.13. 17:48:12

@úgymond olvasó mmkk: én se, engem hidegen hagynak a tartalom nélküli tartalomszolgáltatók meg az abszolút súlytalan wannabe véleményvezérek, de még az elején nem volt olyan pfi, ahol ne esett volna szó Virdzsi, Merdzsó, stb. ebbéli tevékenységéről... dubajozni se járunk, mégis tudjuk, mi folyik ott a közelkeleten, ugyehogyugye? ;p

PYT 2020.12.13. 18:00:08

@repuloezustmokus: én a legeslegelején, még amikor indult, úgyhogy a Joe meg a félkegyelmű Laller és a Gábor megvannak nekem, utóbbi megnyerte az egyik celebes Konyhafőnit, a Joe most esett ki legutóbb, meg rémlik még a Dóri, aki szintén konyhafőnizett, csak nem jutott sokáig, és a Király Petivel (Gábor) élt együtt évekig (Nyerő Párosból az infó, azt is néztem)... ennyire emlékszem y de ezekre is inkább más műsorokból...

Hogy kik nézik az ÉNB-t? Elképzelésem nincs, én nem, a gyerekeim sem, és a drága jó nagyikám se nézte soha, pedig ő aztán imádott minden ilyen hazai sorit, realityt és hasonlókat... Nálunk 3 generáció érdektelen, egyetlen családon belül, ezért értetlenkedem, hogy egyáltalán van-e még létjogosultsága egy fiatalokról szóló fikciós reality-szerű szériának, amikor pont sz a korosztály már nem ül le a tévé elé...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:00:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: berényi miki még mindig berényi miki.. ugye? ugye?!

@PYT: nekem fogalmam sincs, mit csinálnak a női hölgyek dubajban azon kívül, hogy barnára süttetik manökentestüket :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.13. 18:00:56

@PYT: én néztem még az elején, aztán amióta a hanyatló nyugatra költöztünk évekkel ezelőtt, azóta nem. fogalmam sincs ezekről a magyar zenékről se, amiket reggelente az ápoltaknak játszanak.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 18:01:52

@PYT: ja, ja én jelenleg egyik Bálint gyözelmet sem tulajdonítanám annak hogy énb-s volt, meg hányan követik...

PYT 2020.12.13. 18:05:05

@úgymond olvasó mmkk: az biztos, néha reklámszünetek végén belebotlok egy-egy ajánlóba, és csak nézek bambán, tptál ismeretlen arcok mindenütt, csak a főcímzenéről ismerem fel...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:10:09

@PYT: múltkor láttam a 24.hu-n, hogy be is fejezik jövőre. elég sokáig húzta.

PYT 2020.12.13. 18:11:11

@ミラ: ugyanez van nálam is, hazai popkultúra terén totál elveszítettem a fonalat, már azt sem tudom, mióta; én a Majka-féle munkásság előtt is csak állok értetlenkedve, hogy neki vannak zenéi..? Én csak egyetlen egyre emlékeztem, arra a belehalósra, és azt is kommersznek találtam anno - bocsánat a fanoktól, amióta tavaly nyáron voltam egy esküvőn, és többeket sikerült akaratlanul megsértenem, amikor legagyiztam egy majkás blokknál a zenét, megtudtam, hogy vannak fanjai.... rám komoly relevációként hatott, hogy nem csak műsor-prezenterként tevékenykedik.

PYT 2020.12.13. 18:14:28

@úgymond olvasó mmkk: az biztos, főleg azt is tekintetbe véve, hogy állítólag a BK volt a csatorna egyik - ha nem a - legdrágább projektje...

PYT 2020.12.13. 18:15:32

@PYT: áááh, nálam az *az biztos* az új "megtisztelsz"... xdddd

PYT 2020.12.13. 18:21:08

@repuloezustmokus: nnah, erre ment volna az előbbi "én se", @úgymond olvasó mmkk: ide meg csak annyit akartam, hogy... hát, izé... én se rendelkezem tapasztalati tudással a témában, azigaz ;))

K_Attila 2020.12.13. 18:22:26

Gáborról kapcsolatban két kérdés merült fel bennem:
Volt-e egészségi kockázata annak, hogy mezítláb kellett futni ugyanazokon a legókockákon, amiken ő is?
Miért nyert Alekosz és esett ki Gábor 22%-kal, ha csak annyi köztük a különbség, hogy Alekosz még dagadt is volt?

Kosztarika 2020.12.13. 18:22:38

@repuloezustmokus:
Egyetértek. Két, hogy is mondta ppupu, unpatikus f@sz ellen párbajozott. Törvényszerü volt, hogy kiejtette őket.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:24:20

@PYT: engem dubajban börtönbe vinnének vizuális környezetszennyezés miatt :DDDDDDD

Kosztarika 2020.12.13. 18:27:15

@úgymond olvasó mmkk:
Állandóan ekézed magad a külsőd miatt. Mondanám, hogy tegyél fel képet, hadd vigasztaljunk, de nem lehet képet megosztani. ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:28:43

@Kosztarika: tattikázok, hogy megsajnáljanak a nézők, és elvigyem a 36 farhátat a púpos trottyos elől, meg a 36 millát is

Kosztarika 2020.12.13. 18:34:44

@úgymond olvasó mmkk:
Ja hogy ezt így köll, fölfogtam.
Na akkor: héliumos hanggal születtem, narancsbőrös a hátsóm, imádom, ha lekurváznak, nem tudok se írni, sem olvasni, mert fajtársaimmal együtt kitiltottak az iskolából. (Igaz, ezért most kaptam egy millijót)
Apám iszik, anyám rodázik, de én mindig tisztelettel beszélek velük.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:37:16

@Kosztarika: felajánlom a farhát felét, jó? buksisimit is kapol hozzá!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:40:31

@repuloezustmokus: berényi miki nélkül semminek sincs értelme, pláne a kft-nek

MsIreneAdler 2020.12.13. 18:41:42

Köszönjük szépen a napi betevőt :)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:42:41

@Kosztarika: De hiszen ott a kép, könyvet olvas rajta, és nagyon csinos!

MsIreneAdler 2020.12.13. 18:42:54

@úgymond olvasó mmkk: jól veszem itt ki a szavaitokból, hogy vége lesz a bariköztnek??

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 18:45:16

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika: Csajok, a fentiek szerint főnyeremény vagytok... egye-bassza tiétek lehet a 36 farhát. Az a lágy szívem fog egyszer a sírba vinni. :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 18:46:08

@repuloezustmokus: én sem látom értelmét már legalább tíz éve.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 18:48:48

@MsIreneAdler: igen, de szerintem jo ideje semmi értelme nem volt.
kifejtve: 15 éve még el tudtál rajta nézegetni este, butus sztorika volt, de el voltál rajta. na most nyáron nyaralás alatt este belenéztem..de kb az volt, hogy a főcímmel elment a fele, vki bejött, másik kiment, vki mondott vmit, aztán vége...

Kosztarika 2020.12.13. 18:49:42

@ppupu: téged aranyba kéne önteni. Jó forróba.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 18:50:41

@PYT: Igen lett dokink. Comingoutolt mert az EKG rövidítés behatolt a tudatalattijába és billentyűzetet ragadva felfedte magát a kommentszexcióban. Fedőneve Blazej doki. Állítólag Hondája is van (amúgy BRAZEN01 néven próbál nyomulni)

2020.12.13. 18:50:48

@úgymond olvasó mmkk: Berényi Miki már a tv2 univerzumban él.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:51:21

@Kosztarika: Az olyan bolt, ami fotókat árul?

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:52:21

@repuloezustmokus: Ráadásul olyan ifi, hogy ott a sejhaján a toláshéj!

2020.12.13. 18:52:50

@K_Attila: Bocs, a "Gáborról kapcsolatban" szóösszetételnél lefagytam.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 18:53:22

Na kész a mai tétel, megyek ebédelni. :D

2020.12.13. 18:55:43

@Alice from madness: Az ő korában (ami az én korom is nagyrészt) az estebéd kifejezés még valid.

mézescsók 2020.12.13. 18:56:41

@Cérnahuszár a naív: Óóóóóóó, kösz!
Nem gondoltam volna, hogy valaki még emlékszik rá!

Kosztarika 2020.12.13. 18:56:55

@Nátha ellen bálna:
Nana. Lehet, hogy azt Gábor ragasztotta oda a 3-4 perces tojásfőzéskor.

Qqts 2020.12.13. 18:59:04

Mivaniiiitt?!
Gyerekek, kicsit elmegy az ember baratnozni, aztan itt szanaszejjel offoljatok a topicot.
Amugy vicces volt, amig visszaolvastalak titeket itt kuncogtam magamban, o meg meglepodott, hogy a nagy kozos semmit tevesben nevetgelek magamban :D

MsIreneAdler 2020.12.13. 19:00:08

@úgymond olvasó mmkk: @repuloezustmokus:
Szomorú vagyok. Nem néztem, de azért jó volt tudni, hogy van :D

Kosztarika 2020.12.13. 19:01:12

@Qqts:
Így is lehet reagálni az offokra. Respect!

2020.12.13. 19:03:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hat ha jol vettem ki Balnaval van koztunk vagy 7 ev se :D
Az estebed kifejezes nekem is megvan

Qqts 2020.12.13. 19:03:17

@Kosztarika: hogyan tamadhatnam a Triumvireim? Ha vmi szart csinalnak is kiallok melletuk es priviben megirom h nemá’tesóóó

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:05:09

@Nátha ellen bálna: jó étvágyat, én már a túró rudimat fogyasztom.

Qqts 2020.12.13. 19:06:06

@Nátha ellen bálna: bocsaass meg, kellemes etkezest kivanok!

Kosztarika 2020.12.13. 19:07:24

@Qqts: de nem csinálunk semmi rosszat. Csak van aki a csokoládét is sz@rnak látja.

mézescsók 2020.12.13. 19:07:34

@Brazen01: És a kislánynak ez végtelenül szimpatikus. Kirívóan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:08:14

az estebédet én is ismerem, akkó' most ittend maradhatok köztetek?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:09:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem tudtam, hogy berényi miki már a tv2-ben díszeleg. egysíkúak a tv nézési szokásaim :(

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:16:29

@úgymond olvasó mmkk: Meggondolom, mert amilyen fiatal vagy, olyan szemtelen. Nem tiszteled az idősebbeket, és azt hiszed, hogy tiéd a világ azért, mert fiatal vagy és virgonc.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:18:45

@Nátha ellen bálna: tisztelettel, annyiszor megosztottam már itt a véleményem tisztelettel, mi az, hogy én nem tisztellek téged? emberek vagyunk, tisztelnünk kell egymást a véleményünkkel is! (:DDDD)

Cérnahuszár 2020.12.13. 19:22:02

nem értem a maji fijatalokat

hogy a bánatba nézhető a barátok közt egy évig is, egy hónapig, nekem egy hétig ment amikor indult és nem tűnt fel hogy nem is nézem

+1 --> miért mondják a mákkal töltött fánkomra hogy gagyi, lehúzzák a szemhéjamat hogy megnézzék nincs valami bajom, közlik hogy beszéljem meg MMKK legközelebb hogy mivel is legyen töltve, aztán 5 perc múlva a próbaevés után eltűnik az egész tálca.

Qqts 2020.12.13. 19:25:24

@Kosztarika: tovabbra is fenntartom a velemenyem, miszerint nem rosszindulatu megjegyzes volt. Csupan jelezte, hogy etterembe nem oblitoert jar.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:28:43

@Kosztarika: létezik szar csokoládé, az, amiből az ócsó mikulást/húsvéti nyulat csinálják. bor zacs kó!

Kosztarika 2020.12.13. 19:29:44

@Qqts: nekem mindegy milyen indulatú volt, nem vettem magamra, nem szoktam offolni.
(Kuncogás)

Pietrosz Abroszbatosz 2020.12.13. 19:30:21

@K_Attila:
Jogos a kérdés, hisz mindketten hülék voltak.
De Alekosz mintha mindig kicsit "idézőjelben" csinálta volna,
Gábor viszont őszintén.

Kosztarika 2020.12.13. 19:30:33

@úgymond olvasó mmkk:
Micsoda??? Zacskós bor??? Hogy mik vannak?!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:32:16

@Kosztarika: és ha azt mondom, nem csak zacskós van, hanem tablettás is?

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:32:47

@úgymond olvasó mmkk: Ne viccelj, megtisztelsz a tisztelettel!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:38:39

@Nátha ellen bálna: próbáltam többet kihozni a tiszteletből, de képtelen vagyok rá :D

Kosztarika 2020.12.13. 19:39:11

Komolyan kérdezem.
Szerintetek hogy éli meg Kata, hogy a pasija ennyi embernek ellenszenves?
Vajon mit gondol a benti viselkedéséről?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 19:41:24

Fálki: "...Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik...." <3 . Igazán megtisztelsz! :-D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:42:54

Sziasztok! Wandára készülve mindent beszereztem amit lehet, még füldugót is.
@Kosztarika: Ha esze volt, akkormár nem a pasija, vagy önkéntes karanténba vonult, és belakatolta az ajtót belülről.
Ám ha az az opció az igaz, hogy Kata már csak felfújható változat, akkor szerintem leeresztett.... végleg.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 19:43:58

@Kosztarika: Szerinted aki képes volt összejönni ezzel a gyökérrel az hogy élheti meg. Mindenki más gyökér, csak ők ketten helikopterek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 19:45:07

@Kosztarika: szerintem semmit nem gondol, mert nem a müsorbol ismeri, hanem tudja, és ismeri az apróságokat is, amik hozzájárulnak a teljes valosághoz. legalábbis, ha felnött aggyal gondolkodik...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:45:48

@Kosztarika: szerepeltek együtt az anikó show-ban, nem? nincs az a férfi a világon, akinek a kedvéért bevállalnék egy ilyet.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:49:07

@ppupu: nem tudom, itt olvastam, hogy valami bulis ügy miatt voltak benn (olyan vagyok, mint a szivacs, minden infót magamba szipkázok, hihi)

Fu Szekh Li 2020.12.13. 19:50:08

@ppupu: Anyjukom azt mondta, hogy amilyen részletesen magyarázta meg az új doki a terheléses ekg-t, az neki gyanús annak fényében, hogy a kiválasztás másnapján került ide :D

2020.12.13. 19:52:21

Azert azoknak akik Vanda nyomorultsagat az izgulasnak meg a kezdosegnek tudjak be:
"Schumacher Vanda személyében, akit a nézők a Mellékhatás, A Tanár és az Éjjel-Nappal Budapest szériákból már ismerhetnek."

A kameratol talan izgulni nem kene tobb teves szereplessel. Rutintalan se lehet. Sorozatban szereplessel beszelni is kene tudni mondjuk....igazabol ha nincs a kislanynak leirva elore a szoveg akkor ezekszerint meg van love, probalja a Gyozikenel is kinos stilust hozni de meg a gordulekenyseg sincs meg.

hereverő heverő 2020.12.13. 19:54:52

@Alice from madness: akkor válasszanak olyat, aki tud beszélni. Vanda ráadásul nem is dekoratív, mondhatni..vanda.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 19:55:15

@Alice from madness: tényleg, ez a csaj volt a mellékhatásban. ha egy rajzfilmben lennénk, most lenne egy felkapcsolt villanykörte a fejem felett :D

hereverő heverő 2020.12.13. 19:56:01

@Fu Szekh Li: na akkor a levelek miatt majd szorulok, az obiban van láncfűrédz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:56:29

@Alice from madness: Jogos. Azt még a rutintalanság sem magyarázná, hogy nem tud beszélni. Viszont a csatornát sem értem. Oké, hogy belső körben keresgélnek, de nem találtak olyat, aki ki tudja nyitni a száját?

hereverő heverő 2020.12.13. 19:56:55

@úgymond olvasó mmkk: az enyém felett van. Világít, különben nem látnám a betűkez

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 19:56:56

@VV Erőlegény: Továbbá Fákli, bekuckóznak (imádom), Frunátó (imádom), Ginamanda (láttam már kommentben is, de teli találat, "Furcsa kislány ez, valahol 12-16 éves értelmi szint között megrekedve, " teljes EKG.

hereverő heverő 2020.12.13. 19:58:02

@Kiégett Hobbynyúl: ő ki tudja szép kerekre. Ezért van most itt.

Deszemétvagy heverő fúj

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 19:58:13

@Kiégett Hobbynyúl: nem szokás szerintem ma már felépíteni új arcokat normálisan

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 19:59:33

@hereverő heverő: Ehh... most kivételesen ezt a vonalat félretettem, de be kell látnom, hogy igazad van. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 19:59:38

@úgymond olvasó mmkk: :D Na, én most mán nagyon kéváncsi vagyok erre a bizonyos VandáLra!

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:00:14

@Kiégett Hobbynyúl: Lehet, hogy pont azért találták meg, mert ki tudja nyitni.

2020.12.13. 20:00:26

@hereverő heverő:
En is erre utaltam. Mert sokan itt jonnek azzal h esely kell neki meg kezdo. Maximum elo musorvezetesben az, de ez se magyarazza a vegtelen igenytelenseget amit hoz.

@repuloezustmokus: de. De nem elo kozonseg elott. Ugyanugy kamerak elott kell neki teljesiteni nem 500 ember elott.

2020.12.13. 20:01:08

@Fu Szekh Li:
:DDDD
Aniko is ki tudta nyitni azt hogy fel.....kuzdotte magat musorvezetonek

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:02:09

egyébként szép arcu lány, van benne valami friss üdeség

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:02:37

@Alice from madness: Na ugye. És néhány év alatt még beszélni is megtanulhat.

2020.12.13. 20:03:07

@repuloezustmokus:
Van bennuk kozos Moh-val. Moh is egy jo testu cuki fiu. Csak egyik se szolaljon meg.

2020.12.13. 20:04:06

@Fu Szekh Li:
Akár :D de minek tenne ha eleg az O betu meg a Honolulu gyakorlasa es musort vezethet :D

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:05:04

@Alice from madness: Szóval azt mondod, hogy megszólalásig szép?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:05:49

@Alice from madness: egyébként tudtommal a Mellékhatásban sem volt nagymonologja a leánynak, mert csak nyögdécselt, tehát tudtuk nem bajorgizi szelleme szálta meg

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:06:24

@Alice from madness: Csak ne tévessze össze Kamcsatkával.

2020.12.13. 20:07:25

@Fu Szekh Li:
Hat van olyan instafotoja amin nem nez ki ugy mint egy szokitett ciganylany es kifejezetten aranyos. Szerintem a pandamaci szem multkor nagyon elvitte az arca oszkepet szoval akar szep is lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:07:42

@K_Attila: Gábort nem lehet Alekoszhoz hasonlítani szerintem, maximum a beszéd hanglejtésükben volt némi hasonlóság, de ezt inkább annak a számlájára írom, hogy Gábor felkészülés gyanánt sok Alekoszt nézett. Egyébként szerintem elég könnyen el lehet sajátítani az Alekoszos beszéd ritmizálást. Ezen kívül semmi hasonlóság nem volt köztük. Alekosz ösztönösen volt Alekoszos, Gábor tudatosan sem tudott az lenni + Alekosz spontán vicces is volt, és társasági ember, míg Gábor karót nyelt, és magányos farkas, valamint Alekosz bár megosztó volt, de nem generálta benn a konfliktusokat.

2020.12.13. 20:08:00

@Fu Szekh Li:
:DDDD
Ennyi talan megy neki, nem hiaba vezeti a VV-t

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:09:26

@Alice from madness: Kifejtsem részeletesebben amit írtam? :D

2020.12.13. 20:13:09

@repuloezustmokus:
Ilyesmivel nem vitatkozom mert annyira szubjektiv.
Szerintem peldaul a bentiek kozul (banatomra) Amanda arca szep. Ezzel is sokan vitatkoznanak.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:14:45

@Alice from madness: Nebazz...
De ha komoly: szóval lehet hogy megszólaláig szép, de utána...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:15:30

@Fu Szekh Li: Igen, igen, mint még sokan mások is. :D A nemek eloszlásába most nem megyek bele. :D

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:15:46

@repuloezustmokus: Éhes makkal disznókat álmodsz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:16:24

@Alice from madness: Ekg. Amandának tényleg szép arca van. Aztán elrontja mindennel, amivel csak lehet.

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:16:57

@Alice from madness: Akkor túlbonyolítottad, mint Gaben.

2020.12.13. 20:17:58

@Fu Szekh Li:
Azt irtam hogy az a kozos bennuk h mindketto jol nez ki valakinek, amig meg nem szolal :D

2020.12.13. 20:18:20

@Kiégett Hobbynyúl:
Igen, hogy meg tud ronditani valaki a jelleme.

2020.12.13. 20:18:38

Sose lesz 10 ora...

Fu Szekh Li 2020.12.13. 20:20:30

@Alice from madness: Akkor is te vagy a hibás :D
Kiviszlek, oszt kinthagylak!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:25:43

játszhatnának csendkirályt a vellában

K_Attila 2020.12.13. 20:26:00

@VV Erőlegény: A modoros tudálékosságban és a tévesen vélt értelmi felsőbbrendűségben hasonlítanak, de abban valóban különöznek, hogy Alekosz nem provokált szándékosan.

2020.12.13. 20:26:07

@Fu Szekh Li:
Jo akkor majd a parbajon meglatjuk!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:27:00

@Alice from madness: Ezért nem mindegy, hogy a felszínre kíváncsiak vagy sem. A ma embere többnyire csak arra, no de ezt nyomatja feléjük minden médium.
Jó most nem beszélek Higiénika felfedezéséről, miszerint Renátát megszépíti ami benne van, mert... mert az kirívó eset. Persze ha szó szerint értette, ahogyan Merci is, hogy megnézné mi van a fiúk zacskójában, az más. :DDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:29:39

@Alice from madness: Különösen amikor grimaszol. Amúgy az csúcs, ahogy pl. a Ginával való együttérzésből különféle grimaszokba torzul az arca...

K_Attila 2020.12.13. 20:30:46

@Kiégett Hobbynyúl: ennek ugye nem a kardiológiához van valami köze?

2020.12.13. 20:31:04

@VV Erőlegény:
Olyankor nem szep nyilvan :D

Qqts 2020.12.13. 20:34:15

@VV Erőlegény: szerintem sem Alekosz II.
Gabor szerintem a valo eletben nem ilyen. Alekosz viszont valoban akkora gyoker..

2020.12.13. 20:34:47

@Alice from madness: Nekem a tegnap esti felismerés óta beégett, hogy tiszta Óvadóc de la Petrence.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:37:12

@Alice from madness: FFi szemmel nem tartom szépnek, ahogy Vivit sem, Mercit sem, és legfőbbképpen Ginát sem. Virág sem szép, de mondjuk átlagos, Fru az egyedüli a szériában akire rá lehet fogni, hogy vannak attraktív küllemi adottságai, igaz, hogy közel sem egy szépség ideál, és vonatkoztassunk el attól, hogy hallottuk már beszélni és "gondolkodni" !

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:39:18

@K_Attila: Nem, itt soha nem is volt. Valamelyik ápolt mondta ezt az előző szériák egyikében, mikor egyetértett a társával, azóta pedig itt is szállóige lett.

2020.12.13. 20:39:21

@VV Erőlegény:
Igazabol Neked nem ffiszemmel nem szepek hanem a sajat egyeni izlesed szerint :)

2020.12.13. 20:40:29

@VV Erőlegény:
Latod nekem Fru a szeptol rohadt messze van, viszont jo a teste. De nekem ez nem ugyanazt jelenti.

Fálki 2020.12.13. 20:41:47

@ppupu: Hogy áll a gyűjtés? Volt rá pár órád, eredményeket várok.

:D

K_Attila 2020.12.13. 20:41:58

@Kiégett Hobbynyúl: Köszönöm, megtisztelsz, tesó.

2020.12.13. 20:42:03

@Hannibal Gabter:
Ezt irtam, de a jo test meg az h vki szep nalam ket kulon fogalom.

2020.12.13. 20:42:49

@Fálki:
Kezdem birni ezt a HV ironkat :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 20:43:47

pl nálam Virzsike elorebb van, mert hosszuak a lábai

2020.12.13. 20:46:02

@Kiégett Hobbynyúl: most jöttem rá, hogy ma 22kor lesz adás,szóval 9kor elhúzok, majd visszajövök

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:46:26

@K_Attila: Szívesen. Megtisztelsz, hogy elolvastad tesó. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:46:35

szerintem mindenkiben lehet találni szépet. nem feltétlenül a külsejében, de lehet szép egy mozdulat, egy tekintet, egy hang, egy láb (kinek ízlése szerint).

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:47:23

@Hannibal Gabter: Ó bakker... tényleg. Ezt én is benéztem. Várunk vissza. :D
Én már nem megyek sehová, mert a végén rossz ajtón akarok visszajönni. :D

2020.12.13. 20:48:16

@úgymond olvasó mmkk:
Pont ezen gondolkodtam hogy azert mindegyik apoltrol tudok jot mondani akkor is ha nem a szivemcsucskei

Qqts 2020.12.13. 20:48:59

Noi szemmel Fru szerintem is szep. Mondjuk csak akkor, ha csukva van az a csampas szaja, meg nincs raszaradva korben az iskolatejes kakao.

Kosztarika 2020.12.13. 20:49:31

@Fálki: mióta negkapta a feladatot elbújdosott, pedig máskor mindig itt ette a fene. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 20:51:58

@Alice from madness: Ezt osztom. Az elején azt gondoltam egyébként Gabenről, hogy végre egy normális tag. Aztán... aztán... mindegy. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:52:18

@Qqts: EKG ! Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy nem rólam beszélgettek-e néhányan egyes szám harmadik személyben, ezért elmondanám, hogy én pont azt írtam Fáklinak, hogy örülök, hogy kezd kialakulni a posztcsapat, mert vagyunk mi itt függő kommentelők, akik szériáról-szériára visszajárunk (beleértve az RTL-es Farm szériákat is), közöttük az olyanok, mint én is, akik a nagy elemzők vagyunk, meg az offtopic nickek, a tévés öfi on line kommentelő szekciót már nem is említem (meg az átfedéseket) akik megszoktuk azért (így többes szám első személyben), hogy a posztírók "megtisztelnek" minket minden nap egy újabb poszttal. Már megszoktam az offtopic sereget, sőt néha én is beállok közéjük/közétek (ha Te odaérted magadat), egy-két tárgyidegen kommentre is.

2020.12.13. 20:53:28

@repuloezustmokus: De neki a nem létező seggét szúrják.

Kosztarika 2020.12.13. 20:53:50

@úgymond olvasó mmkk:
Még a csúnya nőben is lehet néha szép, de aztán kihúzzák.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 20:54:31

@Kosztarika: miért beszélsz rólam ennyit? :DDDDD

2020.12.13. 20:56:25

@Kiégett Hobbynyúl:
Gabennek szamomra szep volt a szeme, szerettem amikor kozelrol mutattak. Es egyebkent a vegen a szandekos provokaciokon kivul sztem kajak felre lett ertve a srac, de ez mar az en egyeni jellemembol fakado szimpatia.

2020.12.13. 20:57:10

@VV10 Velőtrázó Vélemény: no offense de Vivi is segg nélkül él. Lábait még nem láttam, de szegény szerintem “fejileg” és testileg sem a genetikai lottó nyertese.

2020.12.13. 20:57:59

@VV Erőlegény:
Valamelyik nap jott nehany wannabe megmondonick, nekik szol az ironia, nem neked. Reszemrol :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 20:58:02

@Alice from madness: Azt írtam, hogy "FFi szemmel nem tartom szépnek", ebben benne van az is, hogy ez a saját véleményen, vagy szvsz. De rendben, akkor sikerült egy olyan castingot összehoznia az rtl-nek, amelyikben egy normális kinézetű nő nincsen!

2020.12.13. 20:58:25

@Hannibal Gabter: olyat meg nem tudok mondani a vellában, akire azt mondanám, hogy tenyleg jól néz ki. Átlagos-átlag alattiak a csajok szerintem

2020.12.13. 20:59:10

@repuloezustmokus:
Kinek a pap, kinek a papne. Engem nem ijesztett :)

2020.12.13. 20:59:42

@Hannibal Gabter: Vivinek elég nagy a koffer, de lényegtelen, csak a lába szép. Virág nekem egyszerűen vézna.

Qqts 2020.12.13. 20:59:49

@VV Erőlegény: en maximalisan rolad beszeltem :D
Tobb izben jelezven, hogy nem volt mogotte banto szandek.

Magamat az offtopicolok koze sorolom, gyakorta elkalandozom :D ez van, ha jo tarsasagban van az ember janya. Meg szerettem ezt a mocskos bandat! Úgymond Heréstűl, GIAlakult bennem ez, bár néha Pup a hátamon és inkább koktéloznék valamerre Kosztarika felé..kalandozgatok fejben, mint Alice csodaországban, mert épp arra van Szociális igényem.
De Mézest is imádom, meg Mókit is...meg úgy kb mindenkit :D

2020.12.13. 21:00:11

@VV Erőlegény:
Arra utaltam hogy valojaban nincs ffi meg noi szem, mert egy olyan ember sincs a vilagon aki valamelyik nem osszes kepviselojenek bejon.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:00:49

@Alice from madness: A túl sok pislogásért kár volt, de valóban szép. Viszont nem tudjuk, mi zajlott a háttérben, mert így kiakadni rá, ahogyan többen tették, az sem lehet a véletlen műve.
Ami igazán ellenszenvessé tette, az a műmájerkodás, ahogyan megpróbált Alekoszt 2-t hozni, de köze nem volt hozzá, aztán az igazság bajnoka szerep, holott keverte a kakit rendesen.

Qqts 2020.12.13. 21:00:54

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem is vezna. Ketszer kell ranezni, hogy egyszer eszrevedd

2020.12.13. 21:01:01

@Qqts:
Ez jopofa volt :)

2020.12.13. 21:01:56

@repuloezustmokus:
Ennyi. gabter tobb izben megmondta h egy beteg allat vagyok.

Nem amugy eloben kettot nem szolok am. Csak csendben nyalogatom a kesem a sarokban.

2020.12.13. 21:03:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor bocs, nekem úgy rémlett, hogy ilyen “tepsiseggű” . My bad

2020.12.13. 21:04:26

@Kiégett Hobbynyúl:
Voltam Gaben egy parszor az eletben, azert nem tudom ugy totalisan elitelni. Mondjuk fellengzoskodni nem fellengzoskodtem de en is rohadt sokaig figyelem a tarsasagot ha uj helyre kerulok es fiatalabban en is hajlamos voltam 25-29 ember kiakasztasara pusztan azzal, hogy ledobtam a tujaalarcot. Utana meg mar ra is jatszottam," ha utaltok utaljatok rendesen" :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:06:18

@Alice from madness: Igazából az, hogy csendesen megfigyelt, az nem zavart egyáltalán. A többi igen.
Nem mindegy, hogy okosan csinálod, vagy sem. Gondolom, te az előbbi kategóriába tartozol. :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:07:24

@Fálki: Most szívatsz? Vasárnap van, hétköznap sem dolgozom, vasárnap meg pláne nem. Nem tudtam, hogy ilyen sürgős a projekt.

2020.12.13. 21:08:17

@Kiégett Hobbynyúl: azért Gaben elég feltűnően random odament két beszélgető villalakóhoz,
És 50 centiről figyelte, mit beszélnek, és ez nem egyszer volt

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:09:28

@ppupu: trottyos nyögdíjas vagy, tudjuk

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:09:55

@Hannibal Gabter: A való életben egyes helyeken ilyenért könnyen meg is késelhetnek :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:10:46

@VV Erőlegény: a hangok súgták a fejedben, hogy rólad beszéltünk? :))))))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:10:47

@Alice from madness: értelek, de azért mindent meg lehet statisztikázni, és van ilyen, hogy többségi vélemény, meg nyilván lehet abban is némi különbség, ahogy a férfiak nézik/kritizálják a nőket, és ahogy nők teszik ugyanezt a saját nemükkel, de értelek.

@Qqts: Én is így értettem, és picit nem is értettem a veled velem, és az ominózus kommentemmel kapcsolatosan beszélgetőket, ezért próbáltam még egyszer megmagyarázni a bizonyítványomat.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:11:12

@Alice from madness: jo, de te tudtad hogy mi a fel állása a királynak...érted na

2020.12.13. 21:11:36

@Kiégett Hobbynyúl:
Nemtudom kamaszkent ezt mennyire csinalja okosan az ember :D igazabol nalam is az volt a problema hogy a hierarchiaban be akartak rakni valahova en meg hat nagyon nem hoztam azt a szerepet. Ebbol meg a "dominansaknak" szivproblemai lettek a birkak meg mentek utanuk. En meg rajottem hogy porgethetem oket megjobban a sajat szorakoztatasomra. Mert ilyenkor ket valasztasod van, vagy lefekszel, vagy szembefordulsz es agyverzesig hergeled a nepet, ha mar azert kezdenek ekezni aki vagy szemben azzal akit ok szeretnenek, hogy legyel :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:12:55

@úgymond olvasó mmkk: Megmondalak Fáklinak, hogy mindig beszólsz, ettől elszomorodom és nem tudok így a vella folkról gyűjtésére koncentrálni. vamzer leszek

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:13:42

@Hannibal Gabter: azért Gaben elég feltűnően random odament két beszélgető villalakóhoz,
És 50 centiről figyelte, mit beszélnek, és ez nem egyszer volt

Erre értettem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:13:45

@ppupu: dehogy mondasz, elfelejted két perc múlva

2020.12.13. 21:14:37

@VV Erőlegény:
Mi sokkal kritikusabbak vagyunk egymassal :D es a meleg pasik a legkritikusabbak a nokkel :D ha egy pasi megdicser az koszi. Ha egy no (oszinten) akkor az szuper. Ha egy meleg pasi akkor huuuuuuu :)

2020.12.13. 21:14:54

@repuloezustmokus:
Nem fekudtem evvolt a baj :D

Brazen01 2020.12.13. 21:15:42

@VV Erőlegény: Mercin sokat ront az a borzalmas alkar...és a magas fejhangon előadott sivalkodás. Amúgy ő kis aranyos, védelmező ösztönt vált ki némely hímből.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:16:19

@Alice from madness: Szerintem ösztönös dolog lehetett. :D Lehet, Gaben most ért a kamaszkorba? :DD Ja nem.

2020.12.13. 21:17:09

@Brazen01: ekg+ kb minden lakó foga nagyon leromlott ventlétük óta vagy csak én látom így? Merdzsónak is nagyon sárga (lett?)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:17:43

@Alice from madness: ja a nők elég kocsogok azokkal akik szerintuk nem szépek...hangsulyozva szerintuk..

2020.12.13. 21:18:06

@Hannibal Gabter:
A megtobb cigi. Kint azert anyagi korlatai vannak a nikotinnak

Fálki 2020.12.13. 21:18:06

@ppupu: Továbbítottam az ugyet a HR-re, a jovoben rajtuk keresztul tudunk kommunikalni.

Meg a holnapi hv alá is írhatsz azért.

;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:18:31

@Fálki: Ja amúgy meg marha nehéz visszakeresnii ám a szótár elemeit, mert itt egyesek tele offtopikozták a komment szexciót. Csak szólok :))))) Főleg a Triumvircsaft némberek

2020.12.13. 21:18:39

@Fálki:
Ohh. Lesz holnap HV <3 :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:18:41

@Alice from madness: Akkor én csak a szuper érzést tudnám kiváltani belőled! :-D

2020.12.13. 21:19:27

Amúgy abban mi volt a logika Gaben részéről, hogy kismillió ruhát kapnak bent, ő meg ugyanabban a büdös ingben meg zakóban karótnyeltkedik minden második nap? Monnyuk sosem értettem, hogy bír valaki otthon ingben lenni. (Nyilván nem egy laza kockásingről beszélek amiben vágom a fát

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:20:42

@Hannibal Gabter: mert gondolom azt jelölte meg, vagy lehet a Kata jelolte meg....D

2020.12.13. 21:20:52

@Hannibal Gabter:
Kockas imgben vagod a fat? Meg kotottsapiban? Dalokat is enekelsz kozben? :)

2020.12.13. 21:21:02

@Hannibal Gabter: jaja lehet. Nincs tapaztalatom cigivel, nme tudom mennyi idő alatt okoz látható elszíneződést

Fálki 2020.12.13. 21:21:27

@Alice from madness: A mai adást is én írom, uh tuti lesz.

Aztán elvileg minden nap mostantol, hacsak valami varatlanság nem jon kozbe.

2020.12.13. 21:22:12

@Hannibal Gabter:
Amugy azt nem tudjuk tenyleg budos volt-e, mert ez siman lehetett ilyen egy kitalalta a tobbi meg atvette dolog.
Mint az oviban

Qqts 2020.12.13. 21:22:12

@VV Erőlegény: nos. Osszegezve: ha jol ertelmezem 2 szalon futott a tortenet. Jott par megmondo (bar ezt is megszoktuk mar az evek soran, hogy a kemenymag indit, aztan par resz utan megjelennek a szararcok, de ok hamar kikopnak)
En a te kommentedet lattam es eloszor el is gondolkodtam a kritikan (mert valahol jogos), de eleddig nem erzekeltem reszedrol ellenszenvet iranyomban (vagy iranyunkban), igy arra jutottam, hogy nem volt megette rosszindulat :)

Amugy, sokkal tobb nick nevet beletudtam volna suriteni, de elfogyott az ihlet :D
Termeszetesen teged is csipazlak, meg Velotrazot, meg Balnat is, meg az uj nevu Trash-t is...meg a..meg a...meg azzz uj Dokinkat is :))

2020.12.13. 21:23:32

@Fálki:
Cool :)
Te leszel egyelore akkor a kedvencem :D
Regen bruti volt, beke poraira.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:23:53

@Fálki: Milyen HR? Mondom, hogy nem dolgozom, elveszítettem a munkába vetett hitemet vagy 20 éve.

Amúgy tényleg összeszedem magam, aztán csinálok valamilyen gyűjtést, de az még egy-két nap.

2020.12.13. 21:24:03

@Alice from madness: nemtudom, de azért elég régóta megy ez, plussz ugye zsíros fül+nagy karmokról is beszéltek, fogai sem túl jók btw szóval el tudom képzelni.. meg azért valamiért a tegnapi öfiben a büdösözés után egyből bevitte a mosókonyhába az inget..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:24:44

@Alice from madness: Ja bocsi, ezt elnéztem... :-D Csak egy fosch9-es köszire méltatnál! :-D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:25:05

@Alice from madness: bruti elbaszta a tini éveimet, ezt sose fogom neki elfelejteni, de egyébként ekg :D

2020.12.13. 21:25:17

@ppupu:
Aha mint en mikor penteken rajottem hogy szabin vagyok es a seniorra kene hagyni a feladataimat. Amik finoman szolva hianyosak. De kivagtam magam es mondtam h ne foglalkozzon vele, van eleg dolga, szabi utan viszem tovabb :D

Qqts 2020.12.13. 21:25:24

@Fálki: juhiiij! Mar varom a mai adast, meg a holnapi HV-t :))

A baratnemnak felolvastam a mait (O az a fajta, aki csak nezi, de nem hallott meg errol a blogrol) Mondanom sem kell, fetrengett es kerte az oldalt...szoval valoszinuleg megfertoztem :D

Mók_Ica 2020.12.13. 21:25:29

sziasztok, már én is itt..... csak olvasgattam :)
még Nicsak, ki vagyok - álarcos énekest nézek..... félszemmel, de beállítottam a tv-t, hogy a vv-re átkapcsoljon.... jobb, ha ő figyel, mint ha én felejtem el :DDDD

@Qqts: pusszantás neked!! :****

2020.12.13. 21:26:12

@VV Erőlegény:
:D sajnalom, a bokhierarchia az bokhierarchia

2020.12.13. 21:26:43

@Mók_Ica: döbbenetes hol tart már a technika

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:26:56

@Hannibal Gabter: Nem gondolnám, hogy kismillió ruhát kapnak, sztem a sajátjukban vannak. Szerintem kaptak egy sponzor sapkát meg talán egy fürdőköpenyt. Sapkát biztos!

Qqts 2020.12.13. 21:27:45

@ppupu: piff! Csatt! Usd meg magad kerlek :D

2020.12.13. 21:27:47

@Hannibal Gabter:
En se a nagy karmait nem vettem eszre , a fuleit mjuk nem lattam. Se a testszorzetet. Az ing az oke az amit kivitt lehet mosaserett volt de azon a lepratelepen szeretnem tudni melyiknek minden nap friss es joillatu a ruhaja.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:27:55

@VV Erőlegény: én a helyukben a sponzor sapkában lennék csak...

2020.12.13. 21:28:21

@VV Erőlegény:
Kapnak szezonvaltasonkent egy jo adag szponzor ruhat ami az ovek.

2020.12.13. 21:28:31

@VV Erőlegény: régebben sok új logós cuccot kaptak. Ebben a szériában is láttam több gagyi ruhát meg kabátot az ápoltakon attól a cégtől aminek a reklámja megy néha

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:29:11

@Alice from madness: szerintem az volt a baj, hogy szuk ruhai voltak neki

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:29:40

@Alice from madness: Dzsudibí is kiváló meg a többi is. Olajozni kell a gépezetet!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:30:42

@Hannibal Gabter: Karakterben maradt. :D Az atlétát elfelejtette.

2020.12.13. 21:30:47

@Alice from madness:
Meg valamikor olvastam errol. Valami tobbszazezer ft erteku a ruhazat amit hazavisznek. Mondjuk nem nehez mert a my77ben egy melegitoszett ami napok ota rohad a csajokon 12-20000

2020.12.13. 21:31:39

@Alice from madness: gabenen lévő műanyag alárohadós kabátot múltkor 31 ért láttam a weboldalon

2020.12.13. 21:31:48

@repuloezustmokus:
Meg valoszinu nem bambusz vagy 100% pamut ingek...

2020.12.13. 21:31:48

@Qqts: Ezzel már elkéstél és tuti kihagysz mást is. :-P

Qqts 2020.12.13. 21:32:02

@repuloezustmokus: a nok azzal kocsogok, akiket nem birnak. Ha vki szebb az egy eros ok a genyozasra. Termeszetesen barmilyen apro-csepro hibat felnagyitva.
Mondjuk en szemely szerint elismerem, ha szep, de hozzateszem, hogy ettol meg nem szeretem : D

Mók_Ica 2020.12.13. 21:32:20

@Hannibal Gabter: ne szívd a vérem..... boomer vagyok és szőke.... hátrányos helyzetű..... :D
@úgymond olvasó mmkk: pussssszantás :***

2020.12.13. 21:32:38

@Mók_Ica:
Gabter is boomer. :)

2020.12.13. 21:33:20

@Hannibal Gabter: Tehát akkor Szméagolnak indult de Gollam lett, akinek Kata a drágaszága.

2020.12.13. 21:33:27

Megvan, cipoandbaxx. Minden ingük “divatos ing”, 10 ezerért 50% pamut 50% polyester

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:33:34

és most énekeljünk együtt:
dashing through the sand
with a bomb strapped to my back
Iihave a nasty plan
for Christmas in Iraq

i got through checkpoint A
but not through checkpoint B
that's when I got shot in the ass
by the U.S. military

Mók_Ica 2020.12.13. 21:34:09

@Alice from madness: ő csak annak mondja magát.... sztem fresh, young and crispy :DDDD

2020.12.13. 21:34:38

@Mók_Ica: Az a Nicsak ma fergeteges, egyikre se jöttem még rá, csak a Méhecskét tippelem Polyák Lillának.

2020.12.13. 21:35:39

Mútlkor ilyen kabát volt Gabenen. Akkor még 31 volt, legalábbis úgy emlékszem. Azóta felment az ára..

Mók_Ica 2020.12.13. 21:36:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen.... mindegyik jó volt.... Győrfy Pál is meglepő volt :DDDD

2020.12.13. 21:36:38

@Mók_Ica:
Hat de latod h erre hajt :D
En Y vagyok es buszke ra :D

2020.12.13. 21:36:58

@Qqts: és ha ő mosta volna ki magának? Vagy ez nagy elvárás ?

2020.12.13. 21:37:35

@Qqts:
Attol meg egyesevel magukra moshatnanak nyugodtan. En nem birom ha nem finom illatu a ruham, tuti hogy nem hagynam ott rohadni szanaszet oket..

Qqts 2020.12.13. 21:37:52

@Hannibal Gabter: kerdesre kerdessel kell valaszoljak: az a fiu, aki nem tud rantottat csinalni?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 21:38:33

@Hannibal Gabter: férfi, asszony dolga mukodtetni a bonyolult gépeket

Mók_Ica 2020.12.13. 21:39:43

@Alice from madness: na, megnéztem a pontos besorolásokat :D x generation tag vagyok pontosan.... :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 21:39:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Mikor lesz a Jöttem, láttam, buktam Gáborral ?

2020.12.13. 21:40:07

@Qqts: azért meg kehet szerintem kérdezni valakitől, hogy mit hogyan kell... de Gabent pl. Takarítani sem láttam. 24 órában semmit nem csinálnak, nyugodtan elüthették volna ilyenekkel is az időt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 21:40:42

@Mók_Ica: egyikőtök se figyel rám, mondtam mán neked is, hogy nem vagy gyöpös boomer :(

Mók_Ica 2020.12.13. 21:43:35

@úgymond olvasó mmkk: figyelek rád és közben meg is néztem... így hivatalosan, igazoltan és alátámasztottan is X vagyok! :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:48:53

@Hannibal Gabter: Tessék, menjünk be mi, csili-vili lesz a villa. :D Már csak unalmamban is törölgetnék. :DD

2020.12.13. 21:49:00

@VV Erőlegény:
Sztem jovoheten. Kivancsi leszek ra mert pl Digo amikor nem falkaban van, nekem kajak szimpi volt benne.

2020.12.13. 21:49:57

Remelem lesz vmi tortenes mert alig birok ebrenmaradni.

Qqts 2020.12.13. 21:51:23

@Alice from madness: teeee fizettek erte, hogy megneeeezd?

Mók_Ica 2020.12.13. 21:51:48

@Alice from madness: mingyá kezdődik.... már csak pár perc.... tarts ki!!!

2020.12.13. 21:52:50

@Kiégett Hobbynyúl: jó, De a jelenlegi helyzet már annyira elharapózott, hogy bulldozerrel lenne érdemes kezelni

2020.12.13. 21:53:14

@Qqts:
Nem, en sorozatbaraton nezem vissza

2020.12.13. 21:56:49

Utoljára nézhetjük Gabent

Qqts 2020.12.13. 21:57:46

@Alice from madness: hű. Hala a magassagosnak! Mar megijedtem :)

2020.12.13. 21:58:17

@Hannibal Gabter:
Es ha latnank ahogy nezi akkor nezhetnenk ahogy Gaben nezi Gabent raadasaul Gabennel nezhetnenk Gabent

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 21:58:26

Én 69XX vagyok van ennek értelme

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 21:59:27

@Hannibal Gabter: Sajnálom a villát, de tényleg csak ez és a robbantás segíthet ezen. :)

2020.12.13. 22:00:46

Ja hogy azert lett szoli mert kellett a szponzori hirdetes :D

Qqts 2020.12.13. 22:00:55

@tvbuzi: kontener es peklapat bekeszitve :)

tvbuzi 2020.12.13. 22:01:10

Fasz kivan, megint Anikó

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:01:14

Jééé Anikó felvette a favágós inget

2020.12.13. 22:02:26

Azért ha ennyitől bekattan Dani, ott elképesztően nagy önbizalomhiány, és önértékelési problémák vannak

2020.12.13. 22:03:01

@Alice from madness: vártam mikor írsz valamit...

Qqts 2020.12.13. 22:03:37

@tvbuzi: raadasul demonszajjal. Kicsit beszartam, amikor felpillantottam a komment szekciobol a tv-re

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:03:39

Dani megint miről beszél? Kerülje el a villában Virág a Gabent. Mondjuk most már könnyebb lesz.

Mók_Ica 2020.12.13. 22:03:45

virdzsi most amandával beszéli meg a lelki problémáit.... az ellenséggel.......

@Hannibal Gabter: bálint próbálja észhez téríteni....

Zabkása 2020.12.13. 22:04:24

Sziasztok! Végre egyszer nem visszanézem, hanem most TV előtt... szóval jöttem hozzátok :)

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:04:43

@tvbuzi: Anikó, az inkognitóban lévő svéd titkosügynök.

2020.12.13. 22:04:53

@Nátha ellen bálna: eddig szt hallucinálta, hogy Virág és Moh smároltak, most Gaben... a héten majd az lesz a baja, ha Renátó előreengedi szarni a wcre

2020.12.13. 22:05:19

@Nátha ellen bálna: Csak vissza ne járjon Penivájsz.

tvbuzi 2020.12.13. 22:05:47

@Nátha ellen bálna: télleg, el is felejtettem, hogy ez a Svéd 2

2020.12.13. 22:05:53

Konténert kérek, köszi!

Mók_Ica 2020.12.13. 22:05:57

@Zabkása: szia :)))

éjszakai cuppogások.....

2020.12.13. 22:06:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: bemászik éjjelenként a kupolán, és nézi ahogy alszanak...

Mók_Ica 2020.12.13. 22:06:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hoztam, a szokásos helyen megtalálod....

2020.12.13. 22:06:57

@Mók_Ica: Már cserélni kell.

tvbuzi 2020.12.13. 22:07:01

Mersziék is csőröznek!

2020.12.13. 22:07:13

@Hannibal Gabter:
Latod sosem okozok csalodast

2020.12.13. 22:07:46

Latszott Mohn mar a vallomasnal is h ugy kell neki Merci szerelme mint Ginae :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:07:53

Na Moh belebaszta az ideget Héliumba

2020.12.13. 22:07:55

@tvbuzi: ennyi vót a románsz

Addamm 2020.12.13. 22:08:00

Ezekután van aki elhiszi, hogy Renátó 3-400 nővel volt már? Annyira odavan Fru csókjaitól mint egy kis 14 éves kamaszgyerek

2020.12.13. 22:08:47

Moh most cseszi el a játékát.

2020.12.13. 22:08:52

@ppupu:
:DDDD
Nemtudom mit hitt a kisjany

2020.12.13. 22:08:53

@Addamm: mindegyik kamuzik. Dani meg még szűz is

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.13. 22:09:09

@Addamm: Hogyne, hogyne. :D Mondania kellett valamit, nem akart lemaradni PP-től.:D

tvbuzi 2020.12.13. 22:09:14

@Addamm: az, 300-400 pornósra kicsapta már

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:09:23

@Addamm: Mert Frúnak higiénikusak a csókjai.

2020.12.13. 22:09:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Visszamegy Balinton es Viragon kivul barki ellen

2020.12.13. 22:10:00

Ha már svéd televízió, ez Bergmantól a Cuppogások és sikolyok, ami most megy.

Zabkása 2020.12.13. 22:10:08

@Addamm: persze, ez a gyerek 3,8 nővel volt maximum, nem 380-al.... és ebbe a 0,8 az, hogy magához is nyúlt :D

2020.12.13. 22:10:10

Merci morcin kelt

Addamm 2020.12.13. 22:10:19

@Hannibal Gabter: Dani baromi komplexusos, és mindig gatyában tusol? Lehet kicsi a bohóc?

nicu71 2020.12.13. 22:10:27

Fru azt gondolja hogy Rencsi kincsként tekint rá, és a tenyerén hordozza .Na várjon csak,nemsoká jönnek a piás féltékenységi jelenetek.Az durva lesz,romáéknál az kegyetlen.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:10:45

Ha Moh nem színlel sürgősen oltári nagy szerelmet akkor előbb-utóbb közellenség lesz Héliumnál.
Abba bele sem merek gondolni, ha Moh lehúzná a legyünk csak barátok kártyát

Mók_Ica 2020.12.13. 22:11:07

@Qqts: mmkk gondoskodok a kommentlakókról :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:11:16

Svédországba svéd tévét!

2020.12.13. 22:11:25

Mercinek ez a löttyedt segge valami borzasztó.

2020.12.13. 22:11:41

Br. Blazsej! Bálint pozitív!

Zabkása 2020.12.13. 22:12:06

@ppupu: Hélium :DDDDD mint valami rajzfilmfigura

Zabkása 2020.12.13. 22:12:49

@nicu71: és gondold el a haverjait... azokkal nem fog Gru szívesen flexelni a Gozsduban meg nemtom :D 15 éves lefingott Audikban az anyóson

2020.12.13. 22:13:00

@Addamm: lehet, de fogalma sincs a szexről az már kiderült, mikor mútlkor össze vissza hadovált egyedi pózokról, meg mútlkor vaníliáskarikán matatta Virdzsit majd az ujjait annak szájahoz tette, ezek a 6000/perc ujjazások is Virdzsi színlelt orgazmusaival ...

2020.12.13. 22:13:02

A Br. természetesen Dr. Blazsej

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:13:16

@nicu71: nagyon igazad van! Ekg! Már azt is olyan furcsán reagálta le, hogy Fru igent mondott, mintha így már nem is lenne érdekes a lány.

nicu71 2020.12.13. 22:13:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A hangja meg olyan mint mikor gyermek Pogány Judit anno héliumot szívva utánozni próbálta a kis Vukot.

Mók_Ica 2020.12.13. 22:13:55

@Zabkása: szinte láttam maham előtt..... :DDDDD

2020.12.13. 22:14:29

@Zabkása: Gru, ez jó. :-) Bár az orra inkább Pityke őrmester.

nicu71 2020.12.13. 22:15:13

@MsIreneAdler: sajnos személyes tapasztalat,és már láttuk,hogy a cuki Rencsi,mire képes ha elborul.A köv. bulin már esélyes is.

Zabkása 2020.12.13. 22:15:13

Virág egyébként milyen survivor... az első bulis este után úgy kiosztott mindenkit, mi adtunk neki lila kendőt, aztán bent a választói memória szintén rövid :D nemhogy nem 4 év, 4 nap...

2020.12.13. 22:15:25

@nicu71: Pogány Juditot ne is említsd nekem, miért kellett minden kisfiút nőnek szinkronizálnia?

Addamm 2020.12.13. 22:15:39

@Hannibal Gabter: Jézusom tényleg... azt borzalmas volt látni. Illetve szerintem azért nyomja el ennyire ezt a lányt, mert nem biztos magában. Ismertem egy ilyen srácot, az ő barátnője se beszélhetett senkivel, pont mint Daninál

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:15:58

@Nátha ellen bálna: ja bakker, el kelkett sétálnia még vagy százszor :D

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:16:19

Szasztok! Olvastam, jók a posztok, (pogromok,) csak sok itt a ... :-DDDD Pl. én.

@Addamm: Eddig se hittük, de ahogy viselkedik Renault, az is lehet, hogy még nem volt nővel.
Frufru egygyre unszimpatikusabb, de drukkolok mindkettőjüknek, hogy a vége valami katasztrófa legyen ;-)

2020.12.13. 22:16:33

Moh nagyon kifarolna, de ekkora sunggal ez a villaajtón is kiviszi.

2020.12.13. 22:17:33

@Alice from madness: Hát Kavbojnak ugye Folyós Fasz az indián neve.

Zabkása 2020.12.13. 22:17:35

Moh jó hülye, mert a női mammer szavazók és társai ezt megbosszulják... hiába van ez az út őszinteséggel kikövezve

Addamm 2020.12.13. 22:17:43

@Niemandhäuser: Nem is az, hogy ti hittétek. Csak azt hiszem az első 1-2 nap elmesélte a bentieknek, hogy neki 3-400 nővel volt már dolga

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:17:55

Nyú dizájn fehér zokni fekete flip-flop papuccsal

Zabkása 2020.12.13. 22:18:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: egy kavboj... nem indiáááán :DDD mindig megszólal ilyenkor a fejemben

Addamm 2020.12.13. 22:18:11

@Alice from madness: Teljesen ekg, Dani nagyon gáz

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:18:34

@nicu71: Bálintra is hogy ráförmedt egy szaros megjegyzésért, pedig akkor még semmi nem volt a világon. Most, hogy "övé" a csaj, ki tudja mire lesz képes.

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:18:49

Mú egy macskajancsi lófaszjóska.
Persze Mercit és is csak akkor piszkálnám, ha jó sokat ittam, mert egyébként idegestő lehet a bújása meg a nyávogása.

2020.12.13. 22:18:56

Gábornak ez most milyen kínos érzés lehet ott kint. Nekem ez bevallom, jó érzés.

2020.12.13. 22:19:02

@Addamm: ekg. Én is sok olyat ismertem, hogy agyvérzedt aksrt kapni, ha a csaj el akart menni barátnőivel valahova, vagy ha buliban valaki ránézett a csajra(szó szerint). Egy olyat is ismertem, aki a kidobónak ment neki, mert az azt mondta a csajnak, hogy neki nem kell fizetnie belépőt (csajoknak ingyenes volt a belépés, a srác meg úgy gondolta, így akar nyomulni a bouncer...)

2020.12.13. 22:19:25

@Zabkása: azt hittem a tépőzár hangja

2020.12.13. 22:20:24

@Zabkása: De jogos is, ha csak kesztyűs bábozni akart, akkor azt nem így kell.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:20:33

@úgymond olvasó mmkk: Mire gyünnek rá? Hiába kattintok oda, nem mutatja, melyikre válaszoltál.

Zabkása 2020.12.13. 22:20:33

@Hannibal Gabter: ezek azok az EQ nélküli ostoba faszok, akiknek a szeretet = birtoklás. És magánlaksértés minden megszólalás, nézés, bármi

tvbuzi 2020.12.13. 22:21:09

Ez a Gábor hülye még mindig

Zabkása 2020.12.13. 22:21:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem bizony. Ha meg elszámolta, akkor meg a játékban bizony üljön fel a hullámra, mert ezt meg fogja szívni.

tvbuzi 2020.12.13. 22:21:26

Gábor egy életforma

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:21:26

@Nátha ellen bálna: hogy a szerelem öl, megnyomorít és romba dönt

Mók_Ica 2020.12.13. 22:21:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a kesztyű bábozásbanmi a jó daniellának? egyébként borzasztó még nézni is.... kínos....

2020.12.13. 22:21:57

Feszultseeeeg, yeah

2020.12.13. 22:22:07

@Nátha ellen bálna: A blogmotor mindig átugrik az utolsó száz kommentre, be kell tölteni az összest ilyenkor, de nem ér annyit, engedd el. :-)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:22:32

Rencsinek megint gyilkos nézése volt

Zabkása 2020.12.13. 22:22:36

“És velem mi lesz ha kiesel?” - Gru 6os sebességbe kapcsolt, már a kelengyét válogatja :D

Addamm 2020.12.13. 22:22:58

@Hannibal Gabter: ez a kidobós sztori akár a Danival is előfordulhatott volna, hasonlóan korlátolt szerencsétlen

tvbuzi 2020.12.13. 22:23:10

Fru máris örül Bálintnak, miközben Rencsinél phárbaj+

2020.12.13. 22:23:23

@Zabkása:
Ja utana meg megy Balintot biztositani rola h semmi baja vele :D

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:23:36

Büdösgábornak tényleg bejött a Virág, figyelj Kata!

írtátok itt, hogy a követők száma határozza meg a phárbhajt! Hát nem. Azon csodálkozom, hogy a büdi egyáltalán kapott 23%-ot.

Ahogy nézem ez előzetest, Renaultból megint kijött a "víre", "tezsvíreim".

Brazen01 2020.12.13. 22:23:47

Sok a szünet. És igen, valaki írta Büdiről, hogy nem százas. Azt gondolom, hogy valóban spektrumzavaros. Asperger-syndroma enyhébb változata. Prezentálja a tüneteket rendesen.

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:23:49

@Zabkása: majd snitt, és már Bálintnál puncsol :)

2020.12.13. 22:24:57

@Niemandhäuser:
Omm, miert nem?
Vezesd le kerlek matematikailag :)
Balintnak kb 4* annyi kovetoje volt parbajkor mint Gabennek es kb ennyivel is hagyta kinn :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:24:58

@Brazen01: Köszi doki, mi is ezt diagnosztizáltuk asszonnyal egy pár napja .

2020.12.13. 22:25:08

@Addamm: jaja. Azt a gyökeret akiről beszélek , a kieobó lecsavarta. Később monoklisan azt bizonygatta embereknek, hogy igen kapott ő is, de “látnátok, hogy néz ki az a madár”-utalva ezzel a kidobónak okozott nem létező sérülésekre..

2020.12.13. 22:25:24

@Nátha ellen bálna:
Van amikor van benne az is :D

Mittudomki 2020.12.13. 22:26:03

@Zabkása: Szerintem meg Dani nagyobbat fog bukni itt a Virág sztorin,ha Móh tartja ezt a vonalat és nem táncol benne oda vissza

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:26:22

@Nátha ellen bálna: nekem is néha vonó pozitív, de nem vagyok benne biztos. :)

Brazen01 2020.12.13. 22:26:50

...de van itt komoly identitászavar, OCD (kényszeres betegség), kisebbrendűségi komplexus, és paradox módon feltűnési viszketegség. S látszik, hogy nincs kialakult személyisége, mert több személyiségjegyből próbált magának gyúrni egyet. De nem volt hiteles. Például feltűnő volt, mennyire nem voltak összhangban a verbális tartalmak a (sivár) gesztusaival.

2020.12.13. 22:27:07

@Hannibal Gabter:
Mintha ez kiveteles lenne

Zabkása 2020.12.13. 22:27:37

Ti ennyi reklámmal szoktátok ezt nézni este? Nemhiába TV-ben csak az F1-et nézem :D

2020.12.13. 22:27:52

@Brazen01: ezt más vellalakóra is igaznak érzem

2020.12.13. 22:27:53

Haladjunk mar a nyomorult reklamokkal. Ma nagyon hisztis vagyok.

2020.12.13. 22:28:18

@Zabkása:
Nem, a HV szekcionak kulon sugarozzak feleennyivel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:28:18

@Nátha ellen bálna: a viselkedésük alapján halmozottan hátrányos helyzetűek

Zabkása 2020.12.13. 22:28:47

@Brazen01: de néha egy-egy csúnya szóval is megtisztelte a többieket, aztán meg magázódott :D vérbeli pislogi balfasz

2020.12.13. 22:29:08

Közben revidiálom magam a konkurenciát illetően, Karsai Zita lesz a Méhecske. Horváth Tomit kitaláltam.

Zabkása 2020.12.13. 22:29:23

@Alice from madness: dejó :D látom téged is felcsesz azért :)

2020.12.13. 22:29:30

@Zabkása: ezt a agázódást nem értettem. Amikor volt bent a Bálint elleni face off, akkor is magázta...

Mók_Ica 2020.12.13. 22:29:33

@Zabkása: ilyenkor vissza lehet olvasni több kommentet is :DDDD

malevil2050 2020.12.13. 22:29:38

Most má csak azt kéne kitalálnom ki a jó francnak szurkoljak?

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:29:40

@Alice from madness: ne is mondd, úgy látszik valami van a levegőben.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:30:03

@Brazen01: Doki egy kincs vagy, csak kurva sokat kell gugliznom. hogy értsem miről beszélsz

Brazen01 2020.12.13. 22:30:05

Érdekes lesz a Frunato nász dinamikája. Ebből baj lesz more! A mexikói nehezen fogja feldolgozni, hogy gyakorlatilag majmot (is) csinálnak belőle. Ott robbanás lesz. Úgy tippelem, hogy kifocizza magát a vellából.

Qqts 2020.12.13. 22:30:30

Na itt is van a Demon ajku

Zabkása 2020.12.13. 22:30:41

@Hannibal Gabter: egy maníros segg. Ingatlanos, mit vártunk? :D

2020.12.13. 22:30:43

@Hannibal Gabter:
Azert vagyok hisztis mert tegnap volt. :D mivel ritkan iszom igy ha masnapos nem is vagyok de masnap nagy az alvasigenyem akkoris ha 11kor lefekszem. Es ma koran keltem, suli is volt ugyhogy ehh. De legalabb a naptarbol kiderult h holnap szabin vagyok :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:30:52

@Nátha ellen bálna: ez a napi megállapításom. köszönöm a megtisztelő figyelmet.

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:31:43

@Alice from madness: Csak akkor tudnék erre exakt mód válaszolni, ha büdi legalább olyan normális lett volna mint Diégó: akkor megkapta volna a 40%-ot, és borulna a matek. Csak akkor nem, ha kvázi-normálissága nyomán nőtt volna a követői száma is 15-16.000-re. Nem beszélve arról, hogy ha a viselkedésének elemeit felhasználva, de minimásis mögöttes tartalommal/értelemmel vitázott volna, meg is verhette volna Bálintot, de akkor sem lett volna 30.000 követője.
Szerintem.

2020.12.13. 22:31:54

@Zabkása: no, azért tisztelet a kivételnek

2020.12.13. 22:32:15

@Nátha ellen bálna: az volt, közel ültek a stúdióban egymáshoz

Zabkása 2020.12.13. 22:32:23

Tudják, hogy 7x%, de utána mondják, hogy szoros.... tudják, hogy 100% kettejük SUMja? :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 22:32:24

@Alice from madness: pedig koze nincs hozzá, nem kell ezt vezetgetni, nem naplo ez.

2020.12.13. 22:32:40

Azért az elég érdekes, hogy benyögték nekik előre a százalékokat

2020.12.13. 22:32:50

@Niemandhäuser:
Eddig bejott a kovetok szama, de majd ha vegre nem Balint megy ki hanem ket jelentektelen akkor kiderul jol gondolkodom e

Brazen01 2020.12.13. 22:32:58

@ppupu: sorry...igyekszem egyszerűbben fogalmazni...” Az obszesszív-kompulzív zavar (más néven: kényszerbetegség; angolul: obsessive-compulsive disorder, OCD) pszichiátriai rendellenesség; olyan elmeállapot, amelyben újra és újra jelentkező kellemetlen képzetek vagy gondolatok (kényszergondolatok) mellett állandóan újra jelentkező késztetések vagy cselekedetek (kényszercselekedetek) vannak jelen. Meghatározó jelentőségű, hogy ezek a gondolatok a beteg számára is idegenek, riasztóak, fenyegetőek, a cselekedetek pedig értelmetlenek, de a szorongás csökkentése érdekében muszáj folytatnia azokat.”

Mók_Ica 2020.12.13. 22:32:59

megmutatták nekik is a fantom százakélokat??? eddig is mutattak ilyet???
ennek ellenére szoros párbaj eredményt várnak a gabenhívők.....

Ego0123 2020.12.13. 22:33:14

Ebből is látszik a realitás érzékelés hiánya, bár el vannak zárva

tvbuzi 2020.12.13. 22:33:26

Minden csaj ugyanazt mondja?

Zabkása 2020.12.13. 22:33:27

@Hannibal Gabter: hopsz, ideget találtam? :’D a jelenlévők mindig kivételek! De most vettem házat, jelenleg 2020 sok szarsága között a top3-ban szerepelnek azok az ingatlanosok, akikkel összehozott a sors :D

2020.12.13. 22:33:27

@repuloezustmokus:
Majd a vegen meglatjuk :)
Amugy az autot is hozhattad volna peldanak :D

2020.12.13. 22:33:30

@Zabkása: Gaben is 110%-okat emlegetett, szóval...

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:33:31

Ezek tényleg mind azt hitték, hogy szoros párbaj lesz? Durva.

nicu71 2020.12.13. 22:33:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Horváth Tomi az ÖSSZES NERműsorban ott szerepel? Kihagyhatatlan?

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:33:52

Azért Gábor hívei elég szűkszavúak. Nem hiszik ők sem, amit mondanak.

tvbuzi 2020.12.13. 22:34:09

Gabenben már itt keresztbeáll a szar

2020.12.13. 22:34:46

@tvbuzi: jaja, be van szarva

Zabkása 2020.12.13. 22:35:00

Renit már itt szájbatekerném... mondjuk külön élmény ezt úgy hallgatni, hogy 5 perc és nyomhatja az idegből cigizést :D

Mók_Ica 2020.12.13. 22:35:02

renáta leszefósozza a társaságot..... szerinte a kihívás előtti százalék csak gabené lehet...... és ez így van mert ő megmondta......

Brazen01 2020.12.13. 22:35:20

@nicu71: ráadásul dicstelenül távozott a táncos buliból. “Elesett”. Aha.

2020.12.13. 22:35:38

Mercike nem latott meg VV-t?...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 22:35:58

jo hogy ki esett Gaben, bár ami mocskot kapott...én a helyében nem olvasnám el a kommenteket sehol sem, mert elég durvák....

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:35:59

Már megint a hülye okoskodik, és nem az okos hülyéskedik (Renaultről van szó).
És hozzáteszem, hogy egy agresszv barom, majdnem ütött most is. (Igen, Renaultról van szó)

Zabkása 2020.12.13. 22:36:19

Egyszer a HV keménymagnak kéne elmenni egy párbajra :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:36:56

@Alice from madness: Mercike feszült mert Moh nem elég aktív a szerelemben

Brazen01 2020.12.13. 22:37:08

Mondjuk kb. 3 percet tudnék ebben az intellektuálisan kihívásokkal küszködő társaság mellett létezni. Siralom.

2020.12.13. 22:37:09

@repuloezustmokus: igen, mindentől függetlenül amit kapott az nem az a mennyiség és minőség, amiből lehetne építkezni

2020.12.13. 22:37:45

@Zabkása: Gaben ellen szerintem sokan visszamentünk volna ismeretlenül is

2020.12.13. 22:38:00

@ppupu:
Ohh. Daniella biztos felkarolja ot is szivesen. Meg belefer a kislanyba

Zabkása 2020.12.13. 22:38:26

@MsIreneAdler: fogyatékos, értelmi zizi

@Hannibal Gabter: Nemhiába a fantomkép is visszament volna :D

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:38:31

@Hannibal Gabter: :D jah, lehet én is visszamentem volna.

Brazen01 2020.12.13. 22:38:41

Renáta nem csak gusztustalan és proli, de még sunyi is. És még alattomos is. Igazi “szerethető” sztereotípia.

2020.12.13. 22:38:41

@gazo:
Ez piszibb mint az enyem :D

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:39:02

@Hannibal Gabter: ahhh! Ja, az sértő, az az. Így már értem. :)

2020.12.13. 22:39:08

Beleestél a saját késedbe, bebizonyosították

2020.12.13. 22:39:28

@ppupu: legalább önazonos

Qqts 2020.12.13. 22:39:47

Tobben bebizonyositottak!
Eltort az ujjam, amig leirtam, ki sem merem mondani, mert csomot kot a nyelvemre

Brazen01 2020.12.13. 22:39:48

Nem akartam a kisebbséget felhozni, de az összes rossz jellemvonast hozza. Lehet, hogy beépített?

Mók_Ica 2020.12.13. 22:39:52

@Hannibal Gabter: sztem zabkása arra gondolt, hogy közönségnek menjünk el :D

Zabkása 2020.12.13. 22:39:57

Vitáztam sok balfasszal, és vitakultúra nélküli majommal... de úgy, hogy valaki könyékig a gatyájában a farkát fogja közben, még soha :DDDD mondjuk vicces is lett volna, ha Kavboj kikérné magának, hogy Reni is viziteli magát

2020.12.13. 22:40:08

Lesz Merci-Moh parbaj?
Mert mint tudjuk egy no ket dologra tud nagyon beragni, ha megdugjak es ha nem dugjak meg...

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:40:19

@ppupu: Vajon romungró, beás vagy oláh?

2020.12.13. 22:40:41

@gazo:
Tanulni jarsz ide? :)
Polkorrekt

Zabkása 2020.12.13. 22:40:55

@Mók_Ica: igen arra, de imádnék egy ilyen játékot kamerák nélkül :D

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:40:58

Nekem már Gina is a szimpatikusok táborába kezd tartozni, mert ő a maga primitv módján nem hiszi el a Renault hazug maniupulációit. Hogy lábujjhegyezett, amikor fel lett kérdezve! Epic!

Brazen01 2020.12.13. 22:41:12

Nem érdemes Renataval vitatkozni. Olyan mint verébbel sakkozni. Feldönti a bábokat, odaszarik a táblára, majd hangos rikoltozással győztesként ünnepli magát. Hopeless...

gazo 2020.12.13. 22:41:16

@Alice from madness: megtisztelsz, köszönöm :D

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 22:41:17

@Hannibal Gabter: pontosan, félre értés ne essék rossz karakter volt, de azért van határ, még ha ezt manapság nem szokás ismerni...és azért sokan kb mint keselyük ugrottak akkor amikor rontott......ugyhogy jobb hogy kiesett...

2020.12.13. 22:41:33

@Niemandhäuser: az a szilánk miatt vót

tvbuzi 2020.12.13. 22:41:44

Lényegretörően beszélj :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:41:58

Kezdtem elfelejteni, milyen idegesítő ez a fa** Gaben.

Zabkása 2020.12.13. 22:42:14

@Niemandhäuser: jó csak mert zavarja, hogy lekurvázta kvázi a Reni :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:42:22

@Nátha ellen bálna: nemtom, hálistennek nem vagyok szakértő a kérdésben :)))

Qqts 2020.12.13. 22:42:26

@Hannibal Gabter: Gaben sajna annyira tultolta az elmult idoszakot, hogy meg a fantomkep is visszament volna

Brazen01 2020.12.13. 22:42:46

Sorry...vályogvető...

2020.12.13. 22:42:52

Ezek mind rapperre porgetik magukat vitaknal? Merci is ugy csapol mint a Jump aroundban

2020.12.13. 22:42:56

Na én nem bírom most követni, fáradt vagyok. Majd visszaolvasok Óvadóc de la Petrence után.

2020.12.13. 22:43:31

@Qqts:
Ugy volt vele ha veszni kell meg szetporgeti oket ha mar ... :D

Mók_Ica 2020.12.13. 22:43:37

@Brazen01: galamb az.... én legalábbis azzal ismertem :DDD

@Qqts: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Brazen01 2020.12.13. 22:43:42

Nézzük a pofákat...

Brazen01 2020.12.13. 22:44:14

@Mók_Ica: a lényeg ugyanaz...vizuális type vagyok, na...

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:44:16

Dani talán még sír is örömében.

2020.12.13. 22:44:19

Renatanak makkoscipő már megvan...

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:44:27

Jól láttam hogy Gina kicsit mosolygott?

Mók_Ica 2020.12.13. 22:44:29

renáta olyan depis.... mingyá öngyi lesz......

Zabkása 2020.12.13. 22:44:53

Gecc R járása is... atyaég, a hideg ráz. Itthon ülök, de elteszem a mobilom és a tárcám

Zabkása 2020.12.13. 22:45:13

@ppupu: én is azt néztem :D az orrlukai alatt

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:45:16

Ahogy Reni rájön, hogy megint a rossz segget nyalta :D. Priceless, komolyan.

2020.12.13. 22:45:21

Na ugy latom meg is van az uj kozellenseg :D

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:45:33

A mágneses ajtónak még nem sikerült kijavítani a spétjét, illetve még mindig külön gombbal nyitja valami csicska, és a lámpát egy másik gombbal.

tvbuzi 2020.12.13. 22:45:41

Fru, isten nem létezik

Brazen01 2020.12.13. 22:45:43

Renáta alias köpcös...nem ő a legfényesebb izzó a csillarban.

2020.12.13. 22:45:45

@Zabkása: népszínház utcában így flangálnak a dzsanellók

Zabkása 2020.12.13. 22:46:09

Na innen látszik, hogy Gru taktikázik a cigóval: “tudom, hogy én nem pótolom...” Kit? A Gábort? :D ezt még ő se gondolhatta komolyan

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:46:09

Lemaradtam valamiről? Fru és VVálogvető összeházasodtak?

Mók_Ica 2020.12.13. 22:46:16

@Brazen01: ez a mondás bármelyik állattal jól mutatja a lényeget :DDD

gábor AKKORA karakter??????????????? úristn'!!!!!

Brazen01 2020.12.13. 22:46:26

Gábor???Akkora karakter? Milyen inerciarendszerben? Vazze.

Ego0123 2020.12.13. 22:46:35

Milyen karakter volt Gábor, egy idegesítő, modoros kis hülye

Qqts 2020.12.13. 22:46:42

@Qqts: mondjuk, megneznem hogy egyszer bedobnak nekik egy fantomkepet parbaj utan :D azthiszem azonnal szornyethalnek a nevetestol

2020.12.13. 22:46:47

Az a baj hogy Rono moge trollkodasbol sincs kedvem beallni mig kiesik....ez igy uncsi lesz...

Zabkása 2020.12.13. 22:47:03

Gábor csak egy foskilences pedig :D

tvbuzi 2020.12.13. 22:47:13

Gábor magáról is azt hitte, hogy karakter

Brazen01 2020.12.13. 22:47:19

Az ismert tanmese...amikor mindenki szembejön veled az autópályán.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:47:29

@Zabkása: Állat vagy tesóóó, de én a kocsikulcsot is elzárom, meg beriasztom a házat :))))

2020.12.13. 22:47:49

@Qqts: egy kartonból kivágottat

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:47:56

Frufru élesen lát, de a mocsár többi része vakon(dnál is vakonabb).

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 22:47:57

@tvbuzi: karakternek karakter, csak nem illett a többi karakter közé

Zabkása 2020.12.13. 22:48:21

@ppupu: jogos, a pajzs hiába hív, ha a kulcsommal vitte a telót is :D de inkább megszámolom a pénzt még most :D

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:48:48

Fru ismeri a fals jelentését?

Zabkása 2020.12.13. 22:48:50

@repuloezustmokus: hát max olyan karakter, amiből még itt 5000ezret le lehet ütni aztán enter

2020.12.13. 22:48:54

Balint is addig tudja majd tartani a tudjukmiert-et mig Reno kiesese utan Higienika hozza nem bujik :D

Mók_Ica 2020.12.13. 22:49:07

frut nem zavarja bálint..... renátának az ősellensége...... lesz itt még házastársi vita......

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:49:35

Bakker ez a Fru egy mekkora számító ribanc

2020.12.13. 22:50:08

@ppupu:
Dehogyis. Ahh. Soha.

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:50:11

... Bálint...vagy ki ez... Gábor
:D

tvbuzi 2020.12.13. 22:50:13

@MsIreneAdler: szerintem nem, de reni sem

Brazen01 2020.12.13. 22:50:19

Fru helyezkedik....a kis rafkós.

Ego0123 2020.12.13. 22:50:25

renáta nagyképű, kiviszem ...

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:50:31

... Bálint...vagy ki ez... Gábor
:D

Zabkása 2020.12.13. 22:50:35

Gru-t miért nem zavarja a foga? Olyan fura, hogy ma egy szájfeltöltés, mellplasztika, póthaj mindig fontosabb, mint mondjuk egy fog. Na mindegy...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.13. 22:50:56

@Zabkása: na azért a tobbi sem viszi tulzasba...öszintén

2020.12.13. 22:51:20

@Zabkása: kifelé álló fogsorral felnőtt korban nem tudom mit lehet kezdeni

Mók_Ica 2020.12.13. 22:51:32

sumaher vagy sumaker ez a vanda???

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:51:46

Aha, Anikó örülne Balintnak... :D

2020.12.13. 22:51:49

Es Higienika idoben kezdi el a noi praktikakat mert mar nem 1-2 hete vannak bent, mostmar hiheto, hogy szep lassan beleesett Renatoba (marakinek), mikor az kiesik talan mar Balint is kaphato lesz enyelgesre 6 het utan

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:52:00

Na most megösmerhetem Vandált!

2020.12.13. 22:52:01

Olvasnak a szerkik...

Brazen01 2020.12.13. 22:52:04

@Zabkása: olyan mint a piercing a melónál. Így izgatóbb.

Mók_Ica 2020.12.13. 22:52:09

munkahét!!!! ez jó lesz :DDDD

nicu71 2020.12.13. 22:52:23

hát Ancsának valahogy nagyon holdvilágképe lett,pedig amúgy tök karcsú,hát hogy van ez ,olyan furi...

2020.12.13. 22:52:28

@Hannibal Gabter:
Es Balint. Es Dani. Es a Nazgulok

Zabkása 2020.12.13. 22:52:39

@Hannibal Gabter: akkor is lehet fogszabizni, vagy implant vagy bármi. Nulláról is lehet szájat csinálni bármikor, van fogtechnikus haverom, millió ilyet láttam.

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:52:51

@Nátha ellen bálna: én sem láttam még. Úgy izgulok :D

2020.12.13. 22:53:02

@nicu71: beszéltük párszor.

Brazen01 2020.12.13. 22:53:07

@Hannibal Gabter: pókbefogó. Elszaporodtak a szongáriai cselőpókok.

Mók_Ica 2020.12.13. 22:53:21

@MsIreneAdler: ja... biztos elkerülték egymást az ÉNB-ben..... ancsa már nem volt ott, bálint még nem..... de most már bánja ezt ancsa, hogy nem maradt tovább vagy nem ment vissza...... :DDDD

Zabkása 2020.12.13. 22:53:31

Na Reni nem baszott be, nem balhézott, de legalább jól beszítják a tüzet a többiek, hogy Gru taktikai smároló, aztán majd hátha jön valami cigós vita az ágyikóban

2020.12.13. 22:53:40

@Brazen01:
Nemtudom dokiknal hogy megy de az en melomat a piercing se teszi izgatobba :D

tvbuzi 2020.12.13. 22:53:46

@nicu71: igen, elmehetne három hónap szabira

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:54:02

Jut eszembe, régen volt dzsakudzi parti. Há mi van má more?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:54:50

@Nátha ellen bálna: természetesen, lelkesedj, attraktív női hölgy lesz a televízilyóban!

Mók_Ica 2020.12.13. 22:55:07

@Hannibal Gabter: lakók is, szerkik is, műsorvezetők is..... kezdhetjük celebnek érezni magunkat :DDDDD

2020.12.13. 22:55:14

@Zabkása: hát értem, csak nem mindenki vállalja be. Én pl nem vállalnám be ha húsz évvel fiatalabb lennék sem. Én mondjuk alapvetően minden olyan esetben plasztikaellenes vagyok, amikor nem arról van szó, hogy valami betegség miatt lett komoly elváltozás, és ez súlyos mentális problémákat okoz. Nekem a fogfehérítés kb a max.

tvbuzi 2020.12.13. 22:55:24

Sumi már a kanyarban

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:55:25

Gyerekek: számoljátok ti(k) is, hogy VVanda hányszor mondja, hogy "ugye". Tippem: sum 30+

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:55:28

@úgymond olvasó mmkk: Hú, az én koromban azzal vigyázni kell

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:55:33

@Zabkása: pontosan, mindent meg lehet oldani! Én is most kapok majd alulra így közel a negyvenhez :) Mondjuk ugye nekem nem ilyen látványos a dolog, mint Frunak.

Brazen01 2020.12.13. 22:55:47

@Alice from madness: nála a fellációra asszociáltam, legott....

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:56:15

@Mók_Ica: nem tudtam, hogy Anikó ÉNBzett...

2020.12.13. 22:56:17

@Zabkása: Ha egyszer mi mennénk a párbajra senki nem nézné, egymás közt röhögnénk, háttal a műsornak.

tvbuzi 2020.12.13. 22:56:40

@MsIreneAdler: amikor jó pénz volt benne

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:56:43

@Nátha ellen bálna: nehogy a nagy lelkesedésben megreccsenjen a derekad

2020.12.13. 22:57:02

@MsIreneAdler: volt ő már minden, csak dógozni ne kelljen

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 22:57:21

Roadt RTL fél tizenegykor kaját mutogatni a reklámban. Ez állatkínzás

Mók_Ica 2020.12.13. 22:57:30

@MsIreneAdler: igen, az elején szerepelt benne.....

MsIreneAdler 2020.12.13. 22:57:44

@Hannibal Gabter: ez nem esztétika csak. Sajnos a fogproblémák nagy részét a torlódott fogsor okozza.

tvbuzi 2020.12.13. 22:57:53

@Niemandhäuser: összesen vagy blokkonként?

2020.12.13. 22:58:34

@ppupu: Szerintem a bv egyenesen tömegpusztító fegyver használata

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 22:58:39

közben a coolon posta viktor meg akarja ölni a szörnyeteget, de hermione granger meg fogja menteni. mennyi izgalom, juj!

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 22:59:00

Úgymond olvasó arra szavazott, hogy VVálogvető oláh, Hannibal Gabter szerint romungró, a doki szerint pedig vályogvető.

Brazen01 2020.12.13. 22:59:04

@ppupu: kis házikolbász, kis camembert, paradicsom. Előtte egy kupica barackpálinka.

2020.12.13. 22:59:27

Szoval amikor epp nem lamantinok huzvaljak ki a sztorit a VVhez akkor a szerkik a HVrol csornak otleteket.

Spitzbaue® 2020.12.13. 22:59:44

@Mók_Ica: A vita lesz az ürügy, hogy nem adja oda a csunyáját. Mert, ha nincs vita, oda kéne adni, de a VV(h)ályogvető faxa annyira hiányzik neki, mint üveges tótnak a hanyadtesés.

2020.12.13. 22:59:44

@MsIreneAdler: elhiszem. Úgy mondom inkább, hogy ha valakinek nem okoz problémát, akkor szerintem nincs baj vele. Pontosan nem ismerem Fru röntgenképét. Még.

Zabkása 2020.12.13. 23:00:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor megtisztellek a kék kendővel, én nem bírok tovább így kommentelni. :D

2020.12.13. 23:00:35

@Hannibal Gabter: Dubai vagy a pókírtás.

2020.12.13. 23:01:24

Plusz kiálló fogsorral még világhírű focista is lehetsz, még full parasztként is.

2020.12.13. 23:01:27

@Nátha ellen bálna: olyan lehetőség nem volt, hogy csak sötét hajú, sötét szemű, és a környezetében élő svédektől és a mediából felvette a svéd viselkedésmodellt, életvitelt

2020.12.13. 23:01:40

Remelem a 0 ofi utan egy +os BV lesz legalabb egy -os Vandaval es akkor 0

Zabkása 2020.12.13. 23:02:24

JÉZUSOM KI A FASZOM EZ? Sorry for my English.... nem néztme még idén egy BV-t se, mert Győzőtől agyrákot kapok, de ez a suna ez what da actual fuck?

Mók_Ica 2020.12.13. 23:02:31

@Niemandhäuser: sztem keksz is lesz és vita is......

2020.12.13. 23:02:45

Óvadóc de la Petrence semmit nem fejlődött.

nicu71 2020.12.13. 23:02:52

@Niemandhäuser: már kettő ,3 perc alatt :D

2020.12.13. 23:03:30

Kik alszanak a földön, és miért nem ágyon?

tvbuzi 2020.12.13. 23:03:31

Békülős szex... Ezért utálok veszekedni apámmal

2020.12.13. 23:03:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Mire szamitottal?
Azt a konyvet elolvasom.

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:03:33

@Hannibal Gabter: ja ja! Értem én, hogy divatmajomságból ne rakasson ilyet senki. Nekem erősen ajánlották, nem a szépség, hanem az egészség miatt. Frunak sem ártana, csak gondolom szarik rája.

Mók_Ica 2020.12.13. 23:04:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :DDDDDDDDD

@Zabkása: most van másodszorra..... nem tudjuk még kinek a kije ő......

2020.12.13. 23:04:02

@MsIreneAdler:
Higienika fogaira nem fogszabi kell hanem egy zabla kozejuk.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 23:04:05

@Nátha ellen bálna: romungró nem lehet. a romungrók vannak itt a legrégebb óta, szinte 100 százalékban integrálódtak, és ők vannak a legkevesebben Mo-n.. aztán lehet, hogy egy fekete báránnyal van dolgunk :)

Mók_Ica 2020.12.13. 23:04:53

@Hannibal Gabter: nincs annyi ágy .....

@tvbuzi: jajjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 23:05:00

Iccakai gruppen a vellában.

2020.12.13. 23:05:19

@Mók_Ica: miért, bonyolult lett volna...?

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:05:23

Ez a Vanda... Hát mondjuk Győzi nem tette magasra a lécet, szóval hozzá képest max ugyanolyan tré. De hozza a színvonalat!

2020.12.13. 23:05:43

@Mók_Ica: meg akkor miért nem mennek inkább a nyugiba?

2020.12.13. 23:05:52

@Nátha ellen bálna:
Valojaban Gina csak szeretne ha Amanda vegre ramaszna ugy igazabol, mert ok talaltak ki h mindenki az agytarsaval

Mók_Ica 2020.12.13. 23:06:16

@Hannibal Gabter: direkt nem raknak be mindenkinek ágyat.... mndig így van az elején....

2020.12.13. 23:06:34

@MsIreneAdler:
Hat olyan mint a lovake, also-felso kiall

2020.12.13. 23:06:41

Ez szörnyű, vissza győzit

Zabkása 2020.12.13. 23:06:59

Hosszú vagy vékony, annyira Vanda nem érti. Ez a csaj öklökbe ülhet kb, mindjárt beledobom az ipadet a tv-be, mert ezt nem lehet bírni

trotyli 2020.12.13. 23:07:05

Vandácskának nem sikerült fejlődnie egy hét alatt... rettenet.

2020.12.13. 23:07:18

@Mók_Ica:
Dehat van kanape, van nyugi, van hevero...

2020.12.13. 23:07:18

@Mók_Ica: jajó micsoda poén/konfliktusforrás. Ja nem

Mók_Ica 2020.12.13. 23:07:23

@Hannibal Gabter: a nyugiba nem lehet korllátlanul aludni.... legalábbis régebben nem lehetett... engedélyt kellett kérni

2020.12.13. 23:07:35

@Hannibal Gabter:
De ez az elejetol igy van

2020.12.13. 23:07:43

Óvadóc de la Petrence fején az egy géppuskatár?

Zabkása 2020.12.13. 23:07:48

Ha ezek felírják a vibrit, remélem kapnak... egyet :DDDD aztán menjen körbe :DDD

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:07:49

@Alice from madness: tenyérből eszi a kockacukrot :D

Spitzbaue® 2020.12.13. 23:07:55

Egy árva ki ugye rögtön az elején, azóta semmi.
A 6-os lottót is elvitték...
Faxom!

2020.12.13. 23:08:16

@trotyli:
A tv-s szereplesei alatt nem sikerult neki nem most

2020.12.13. 23:08:18

@Mók_Ica: de még a nappaliban is intimebb lenne, ha kimennének oda ketten

Zabkása 2020.12.13. 23:08:51

Gina elküldi az anyját a kurva anyjába, de a maszti az juj

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 23:08:56

Vivi elsírná magát az örömtől. Hogy mondta már, ez vicces volt!

2020.12.13. 23:09:06

@Zabkása:
De elotte dorgoljek Danihoz hatha korbejar. Multkor Virdzsi is vakaraszta magat

2020.12.13. 23:09:06

Nme extra, 30 funkciós vinri

Mók_Ica 2020.12.13. 23:09:13

@Alice from madness: a nappaiban mindig világos van.... renáta is mindig szemtakaróal aludt.... emlékezz rá :))))

@Hannibal Gabter: stressz faktor

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:09:50

Gina hogy csodálkozik :)
30 funkció!!!

Zabkása 2020.12.13. 23:09:51

Gina arcai... annyira irritál ez a képződmény... most miattatok maradok itt a BV előtt, de ettől én leszek szefós :D

Mók_Ica 2020.12.13. 23:09:58

@Niemandhäuser: kettő volt eddig, én figyeltem

2020.12.13. 23:10:01

@Mók_Ica:
Hat de be kell vinni szemtakarot, en itthon is azzal alszom

Qqts 2020.12.13. 23:10:07

Erdekes ez a Vivi.
O undorodik a ferfiaktol, de annyira ki van, hogy mar vibri kell neki..nem ertem ezt a lanyt...

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 23:10:08

Ne vakarózz Vivi mert már én is elkezdtem viszketni

Zabkása 2020.12.13. 23:10:25

@MsIreneAdler: a funkciő az elipszilonos jé?

Qqts 2020.12.13. 23:10:34

@ppupu: mikozben olvastam a kommented megvakartam a combom

2020.12.13. 23:10:37

@Qqts: megelőztél, egyre furább

Spitzbaue® 2020.12.13. 23:10:46

Ném értem VaGinának hogy nincs gyereke? Elmúlt 13 éves, bátyja is van, akkor meg? Vagy nincs neki?

Zabkása 2020.12.13. 23:11:15

@Hannibal Gabter: mondd már el, mi az ekg, mert mmkk bevallom, ezt nem tudom. Mondhatod, gong az eleje, gong a vége :D

2020.12.13. 23:11:19

Na megyek gyerekek, szegasztok

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:11:26

@Zabkása: funk cillyo! Így írjuk :)

2020.12.13. 23:11:33

@Qqts:
Hat attol meg hogy a pasik fele nincs bizalma szexualis kesztetese lehet amit vibratorral elegit ki.

2020.12.13. 23:11:42

@Zabkása: egy hullám hosszon vagyunk

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:12:24

@Hannibal Gabter: nem várod meg, hogy beküldjék a vibrit :D?

2020.12.13. 23:12:27

@Alice from madness: én arra gondolta, hogy legalább annyit beszél erről a témáról, mint Gina.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 23:12:34

Csak szólok, én most elkezdtem ásítani :)))

2020.12.13. 23:13:05

Na megyek gyerekek ásítani

Spitzbaue® 2020.12.13. 23:13:09

Azok a dolgos napok, azok a szorgos emeberek ottan, Pfffff. Mindegyik csak döglik ide-oda, közben meg kupi van meg kosz...

kipcsak harcos 2020.12.13. 23:13:12

Miért nem súg a Dani? :DDD

tvbuzi 2020.12.13. 23:13:28

Hogy számolta így ki az extrákkal növelt tarifát??

Zabkása 2020.12.13. 23:13:43

Na a műveleti sorrendet tuti nem tudja, itt baj lesz Vircsi

2020.12.13. 23:14:11

@tvbuzi: az a “manager” dolga, tudhatnád

Brazen01 2020.12.13. 23:14:18

5-2...ezt nem vágja?

Qqts 2020.12.13. 23:14:23

@Alice from madness: erre gondoltam en is..bar folyton a szexrol beszel, meg gyertyapoz, meg isten tudja...nekem ez a lanyka hiteltelen..

2020.12.13. 23:14:32

Lehet, hogy Frunak is van vibrije csak orálban próbálta.

2020.12.13. 23:14:55

Mikyen poénos Vanda ja nem

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 23:14:57

Ebben a számolgatásban mi volt 18+ ?

Zabkása 2020.12.13. 23:14:59

Mondok jót is a Vandára... szép a szeme

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 23:15:02

Hú, ez a Vandál elég gáz.

2020.12.13. 23:15:10

@Qqts: egyre inkább nekem is

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:15:13

@Zabkása: na hát most már tudod :).
De hogy nyúlt az arca, mintha most hallotta volna először, hogy ilyen is van.

Spitzbaue® 2020.12.13. 23:15:20

VVandál ma már egy csöppet jobb, nem?

Zabkása 2020.12.13. 23:15:30

@ppupu: hogy egy 10/5 az 30 másodperc :D az azért elég baszó!

2020.12.13. 23:15:38

Mintha Óvadóc de la Petrence tudta volna az eredményeket.

Mók_Ica 2020.12.13. 23:15:45

@Zabkása: de bálint sem..... a szorzás egyébként is magasabb rendű művelet... felesleges a zárójel.... csaxólok....

tvbuzi 2020.12.13. 23:15:50

Szerintem jobb mint Győző, gyorsan elmondja a két szar mondatot

2020.12.13. 23:15:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Es kirantotta vele a fogsorat? :D

Zabkása 2020.12.13. 23:16:01

Amanda... (öklendezős emoji)

2020.12.13. 23:16:05

Dikk ezek meg more

2020.12.13. 23:16:43

@Hannibal Gabter:
Nohat, te meg itt? :D De meglepo

Mók_Ica 2020.12.13. 23:16:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a 30dik fokozatot...... :DDDDDDDDDDDDDD

Zabkása 2020.12.13. 23:16:45

@Mók_Ica: yes, you are right. Valóban felesleges, hisz nem volt a zárójelen kívül hasonló turpisság :D

Brazen01 2020.12.13. 23:17:17

Amanda lamantin-teste sokkolt. Erre innom kell.

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 23:17:30

Nézem a tabletet, felnézek a tévére, és velem szemben Amanda csöcsei töltik ki a képernyőt!

tvbuzi 2020.12.13. 23:17:35

@Hannibal Gabter: ja, akkor renó biztos jól számol

2020.12.13. 23:17:38

Na Dani mit kamuzik

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:17:52

@Hannibal Gabter: aha csak sasoltál tovább! Skubiztad Amanda csecsét :)

2020.12.13. 23:18:00

Megmutatjak Dani elso aktusat?

2020.12.13. 23:18:11

Amanda a hasán nem fog lebarnulni.

Zabkása 2020.12.13. 23:18:25

Na Danit megbaszták már 12 évesen? :D

Mók_Ica 2020.12.13. 23:18:37

daniella aikor nem markolássza, akkor varázsőálcával ütögeti a brét...... pfff

2020.12.13. 23:18:48

@MsIreneAdler: megnéztem nem tagadom

2020.12.13. 23:19:15

@Mók_Ica:
Mindegy csak ingerelve legyen :D

Zabkása 2020.12.13. 23:20:02

Szegény Vanda vért izzad, hogy mondjon bármit.
Dobott is egy Gábort egy tisztelettel....

Spitzbaue® 2020.12.13. 23:20:10

Megtesztelve érzi magát

2020.12.13. 23:20:17

@Zabkása: Óvadóc szemei olyan kuszák mint Fru fogsora.

2020.12.13. 23:20:24

Borzalmas ez a mai ofi, BV, Daniek meg mar dugtak takaro alatt hetekkel ezelott.

2020.12.13. 23:21:07

@Alice from madness:
Es ugyanigy Virag felullel kezdtek

Ego0123 2020.12.13. 23:21:14

Ich kann nich aufhören, nem tudom abbahagyni, jó a zene

2020.12.13. 23:21:49

@Hannibal Gabter:
Volt az is mar, ha csak nem szarazba toltak akkor

tvbuzi 2020.12.13. 23:22:00

Mozart - Varázsfuvola

nicu71 2020.12.13. 23:22:05

azt a Dani milyen szépen bedicsérte már Virdzsit!Szép vagy szép vagy szebb a sz*rnál... hahaha

Mók_Ica 2020.12.13. 23:22:11

ahogy daniella üdvarol, nem udvarol úgy senki........ broáf.... csaptam volna arcon.....

de erre van eszük, hogy a közös hálóban nyomják az ipart....... ójajj... van itt minden kérem...... remélem hangoskodik virdzsike.....

Zabkása 2020.12.13. 23:22:43

Szép lány ez a Vanda... inkább csak verje vissza a fényt, belenéztem az instájába. De a kisugárzása borzalom sajnos :(

2020.12.13. 23:22:45

Milyen ozike labai vannak Vandanak

2020.12.13. 23:23:29

@Zabkása:
Szep lany vagy a legszebb itt igeeeen

2020.12.13. 23:23:50

@Hannibal Gabter:
Nincs vele baj csak megjegyeztem :)

Mók_Ica 2020.12.13. 23:23:50

ma nem volt sok az "ugye" (én 3 db-ot számoltam).... a bv szerkik vagy vanda is olvas minket :DDDDDD

trotyli 2020.12.13. 23:23:58

Viszonlátás... by Vanda. Beszélni sajnos ő sem tud

Ego0123 2020.12.13. 23:24:01

Belegondolok holnap reggel kelek, munka, bolt, rohngálás, gyerek.Itt meg csak kiírod a táblára, hogy mit akarsz, utána meg egész nap döglesz, osztod az észt és a végén még dugsz is, ha akarsz minden nap.. Nem is tudják, milyen jó dolguk van.

tvbuzi 2020.12.13. 23:24:17

Először néztem úgy belevalót, hogy az összekötő szöveget is hallottam. Győzőnél mindig kilövöm a hangot

2020.12.13. 23:24:20

@Mók_Ica:
Mind mind minket olvasnak, a fold is tolunk porog :D

Mók_Ica 2020.12.13. 23:24:31

@Hannibal Gabter: a vékonyat vagy a szőröset? ;)))))

Ego0123 2020.12.13. 23:24:49

Inkább Vanda, belejön majd.

2020.12.13. 23:25:56

@Ego0123:
Igy hogy nem neztem mig felkonferalt es arra se figyeltem mit es hogyan dumal, nekem is okes :D

Gia 2020.12.13. 23:25:58

Vandában az a jó,hogy nem beszél sokat,leadják a vidiket és kész.Egy fokkal már jobb is volt,mint múltkor.Kivéve a suta elköszönést.

Mók_Ica 2020.12.13. 23:26:19

@Ego0123: be kéne költöznünk nekünk is..... :DDDDD

@Alice from madness: még jó hogy :DDDD

Zabkása 2020.12.13. 23:26:25

Jóéjt mindenkinek, köszi a dumcsit!

2020.12.13. 23:26:39

@Alice from madness: Ez teljesen rendben van. Felül a Virág, alul meg a gyökér.

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 23:27:37

Vandácska verbálisan alulmúlta Győzit (hálistennek) csak a faszé vibrál mint egy zárlatos vibrátor

2020.12.13. 23:27:57

@ppupu:
Neki is 30 a fokozata

Gia 2020.12.13. 23:28:25

@ppupu: Múltkor sokkal többet csapkodott.

2020.12.13. 23:28:27

No, @Nátha ellen bálna: ilyenkor mi megy a Comedyn?

Ego0123 2020.12.13. 23:28:32

Jó éjszakát mindenkinek! Schöne Vanda!

ppupu #Fantom for President 2020.12.13. 23:29:10

@Mók_Ica: Ne viccelj. Költözzön be hozzájuk a váltóláz

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:29:14

@Ego0123: próbáld ki te is holnap. Írd ki a falra mit akarsz, és feküdj vissza :D

Mók_Ica 2020.12.13. 23:29:30

holnap veletek ugyanitt..... felkészülök a jövő hétre.....alszom egyet!
pusszancs!

Zabkása 2020.12.13. 23:29:52

@ppupu: a zárlatos vibri nem vibrál :D egy vibri azzal tiszteli meg a puncit, ha rezeg :D

Qqts 2020.12.13. 23:30:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: vegulis, szár is volt, ami osszekototte a gyokeret a viraggal

2020.12.13. 23:30:56

@Zabkása: De szerencsére nincs véleménye. Pedig néha szarba veszik.

2020.12.13. 23:31:48

Amanda megint részt vehet egy aktusban. Kimoshatja az ágyneműt.

2020.12.13. 23:34:18

Változnak az idők, a Vadnyugaton nem csípték, amikor valaki a Kávbojt lovagolta meg. Most viszont figyelni kell, Virág gereblyézi-e a saját ágyását az esemény után.

2020.12.13. 23:35:35

@Mók_Ica:
Ohh, szuper! Jo lesz alvashoz :)
Jo ejt

2020.12.13. 23:37:19

Vanda sminkje által ihletett altatódallal kívánok nyugodalmas jó éjszakát: youtu.be/ijxk-fgcg7c

Nátha ellen bálna 2020.12.13. 23:41:33

@Alice from madness: én most váltok a televízióról - pontosabban a laptopról fogok filmet nézni a televízión keresztül.

MsIreneAdler 2020.12.13. 23:57:29

@Ego0123: hát írj fel egy vibrit vagy egy pasit, esetleg nőt. Légy kreatív :D

OriginalBlackMamba 2020.12.14. 01:12:04

Egy hónapja még VV Krisztiánt körözte a rendőrség, most meg Ginut

Ármándójózsi 2020.12.14. 06:37:45

Bárki bármit mond, jelenleg ott tartok, hogy Renáta ellen még a fantomképet is visszaszavaznám, ha ő menne ki... Kurva idegesítő egy agresszív, végtelenül ostoba gyökér.
Nyilván a mínuszos IQ-jával, még mindig ott tart, hogy Bálintot akarja kivinni. És nem azért, mert nekem Bálint szimpatikus, de annyi esze nincs, hogy már másodszor jött vissza kurva nagy százalékkal, talán vele nem kellene tervezni egyelőre.
Meg, hogy vegye le a lila kendőt megint... Ja és ezentúl mindig hendikeppel "tolja" a játékot, mert az úgy illik, ha róla van szó. Balfasz... Remélem a számító ribanc Fru átkúrja a fejét, mert megérdemli.

Cérnahuszár 2020.12.14. 07:08:24

Ébresztő fel! Hol van a zenegomb@tvbuzi:

@Addamm: "Dani baromi komplexusos, és mindig gatyában tusol? Lehet kicsi a bohóc?"
lehet most fejtetted meg miért keresgél folyton a gatyóban

@Brazen01: "Érdekes lesz a Frunato nász dinamikája. Ebből baj lesz more! A mexikói nehezen fogja feldolgozni, hogy gyakorlatilag majmot (is) csinálnak belőle. Ott robbanás lesz. Úgy tippelem, hogy kifocizza magát a vellából."

Láthatólag a játszmások nagyon megtalálták egymást a vellában, gondolok virág-danira, moh-merci is alakul, fru-renato is más karakterrel ezt nem csinálhatták volna meg, betalálták egymást.
egy darabig reméltem hogy bálint belemászik ebbe a fru-renátó féle dologba, de hogy látom felfordult a gyomra fru dörgölőzésétől hogy nincs is vele baja meg gratula hogy visszajött, ezt nem tálalta fru valami finoman. Vagy a testiség még billenthet ezen? Mert azért frunak jó teste van, és a kangörcs azért nagy úr

Cérnahuszár 2020.12.14. 07:10:27

@Ármándójózsi: az nem az volt hogy latolgatta az esélyeket? Tudja hogy ő lesz a következő a sorban, akit bálint becéloz. Vissza kell néznem?

Cérnahuszár 2020.12.14. 07:21:03

@Hannibal Gabter: "Azért az elég érdekes, hogy benyögték nekik előre a százalékokat"

ezen morfondíroztam tennap én is hogy jó ez így? De láthatólag simán lehet adagolni nekik, mint a követők számát is, azt meg nem hitték el, meg hazudoztak egymásnak. Most nem tudják eldönteni hogy kié a százalék, egyedül bálint logikázta ki. De azért rendszert nem csinálnék belőle....arra jó volt hogy felrázta őket és elkezdtek gondolkodni. Több kevesebb sikerrel
Tudom hogy ezt akartam hogy kicsit több infót kapjanak, de lehet hogy tévedtem, hosszú távon ez mégsem jó.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 08:21:33

@Ármándójózsi: Nagyon zavar ebben a szériában a 4-5 számomra totálisan unalmas karakter mellett, hogy egy (maximum kettő Bálint + Robi) játékos magasan felette áll a többieknek érettség, és IQ és EQ tekintetében, és ez az egy- két játékos teljesen dominálja az eseményeket a villában. Ha most, harmadikként, és harmadik fiúként, Renátó is levadászásra kerül, aki legalább ezzel a tétova ide-oda ingadozással valami dramaturgiát visz a szériába, akkor kit, és mit fogunk nézni még két és fél hónapig. A Ginamanda duó óbégatását, vagy a Mercimohavivi heverészését ? Én azért azt szeretném, ha szépen elkezdenének most kihullani a jelentéktelen töltelékszereplők. Mellesleg szerintem Renátó is át fogja ezt még gondolni... Nem Renátót akarom védeni, inkább a műsort...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 08:28:58

@Cérnahuszár a naív: Benyögték, de egyrészt így sem volt fogalmuk sem (kivéve talán azt a két embert, akiről az előző hozzászólásomban is beszéltem), ezért jobb híján párthovatartozás szerint jósoltak... Az egyik legnagyobb pszichológiai átverés ebben a játékban az, hogy a párbajellenfelek támogatói azt gondolják, hogy nekik teljesen azonosulniuk kell a támogatottjukkal, mert az úgy őszinte, és korrekt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 08:37:01

@Cérnahuszár a naív: A Frunátó násszal kapcsolatban, Fru azért itt (is) elkövetett egy hatalmas hibát az időzítéssel. Ha két nappal kitolja a döntését a szerelmi szál élesítésével kapcsolatban, és megvárja Gábor párbaját, akkor most nem kellene fej, és arc vesztve menekülnie ebből a -most már a háta közepére kívánt- alig kapcsolatból, de azért egyetértve az egyik előttem szólóval, hosszú még a villalét, közben simán átpártolhat Bálint személyes szolgálatába. Ehhez megvan minden készsége és adottsága a villában.

Qqts 2020.12.14. 08:39:25

@VV Erőlegény: igazsagod vagyon. Az a sejtesem, hogy ezt az evadot Roberto fogja megnyerni. Kirivo balheja nincs, keruli ezeket a szitukat, el van igazabol mindenkivel. Aztan ki tudja, lehet o is megvadul, mint Gaborunk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 08:41:00

@Qqts: én aztat mondom, nyerjen a pók a sarokban

Qqts 2020.12.14. 08:43:22

@úgymond olvasó mmkk: felek a pokoktol. Rettenetesen. Az, hogy egy pok elobb legyen milliomos, mint en...az feler egy katasztrofaval..Valora valt remalom

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 08:51:41

@úgymond olvasó mmkk: :-D, hát igen, de miért nem nyerhetnek a kényszeres VV rajongó nézők is. A pók miatt kár még ezért a fapados költségvetésért is, és leginkább kár a mi időnkért.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 08:56:07

@VV Erőlegény: azok, akik nézik, nyernek. minőségi időtöltést. neked ez nem elég? hálátlan vagy az RTL felé.

@Qqts: :DDDDDDD inkább a pók, mint bármelyik ápolt.

Cérnahuszár 2020.12.14. 09:21:28

@VV Erőlegény: most néztem vissza, a bizonytalanságom eltűnt, maradok az eredeti gondolatom mellett, jó ha kapnak több infót kintről.
Fru tényleg elbaxta, igazad van, kellett volna várnia 2 napot, mi lesz a párbajjal. Csak beparázott a követők számától.

@Qqts: ahogy most néztem vissza, ez a megérzés jött nekem, róbert gizda áll a konfettizápor között. Megindokolni nem tudnám, csak egy kép volt.
RG már állt színpadon, rivaldafényben, simán tudja ezt vizualizálni, by IMT
a többi szereplő inkább a szimpátiára épít, azt próbálja megcsípni amit nézőként gondoltak anno, vajon mit kedvelnek a nézők

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 09:39:50

@Cérnahuszár a naív: még nem néztem meg a részt, de ha jól veszem ki a szavaitokból Fru megbánta Renátót, mint kutya ami tízet borjadzott... Csak Gabennak volt igaza?

mézescsók 2020.12.14. 09:49:12

@Qqts: Én Danit vizionálom nyerésre vagy Bálintot, de ez most nem érdekes.
Azt írod Renátóról, hogy "kirívó balhéja nincs, kerüli ezeket a szitukat, el van igazából mindenkivel"
Én éppen az ellenkezőjét láttam. Renató többször is belekötött Bálintba, Daniba, nem egyszer majdnem verekedésig fajult a dolog. Hogy nem így történt, az nem R. érdeme, hanem a többié, akik vagy visszafogták magukat, vagy mások fogták vissza őket, hogy ne legyen kizárás. Ugyanis Renató szemmel láthatólag a tettlegességre utazott és kifejezetten provokálta a balhét.
Részegen általában kötekedik, a részegség meg nem mentség. Ittasan sem hiszem, hogy megtenne olyasmit az ember, amit józanul nem, illetve ami józanul legalább megfordult a fejében.

Qqts 2020.12.14. 09:51:23

@mézescsók: Robit irtam :)

Renato egy hisztis, eroszakos, agressziv pocs.
Remelem gif-nek megkapjuk a tegnapi fejkapkodasat, amit a szazalek kiertekeles utan nyomott. Nagyon vicces volt

Cérnahuszár 2020.12.14. 09:55:01

@Brigante: nem tudom mit mondott gaben erről, mert egy idő után nem bírtam hallgatni amit mond, annyira elveszett a felesleges részletekben, számonkérésben ki mit mondott + hogy merte ezt mondani, hogy elveszett a lényeg.

én azt látom h fru óvatosan lépegetett mindeni felé, 2 vasat is tartott a tűzben mert mind a 2 csapattal próbált jóban lenni, de renátóval való bútorozással elkötelezte magát annál a csoportnál. Bálinthoz odament puncsolni a párbaj után, renátót próbálja elrángatni a konflikttól bálinttal, de az nem fog menni neki. Inget már vasalt bálintnak a párbajra, de lehet hogy több kell hogy bálint futni hagyja. Szakítani kell renátóval, szóval fel van adva a lecke

Ármándójózsi 2020.12.14. 10:04:46

@VV Erőlegény: Félig egyetértek, talán abban igazad van, hogy Renáta kiesése nézői szempontból hátrányos lehet, de azért teljesen nem vagyok erről meggyőződve. :)
Viszont, ahogy írtam is már korábban, én nem ezek alapján döntök. Ha valakit utálok és nem akarom látni, az essen ki a picsába, hogy valóban ne is lássam többet, legfeljebb utoljára a döbbent ostoba tekintetét, hogy mondjuk még egy Vivi is kint hagyta, szélsőséges példaként.

Egyébként a való életben is így vagyok vele, akit nem szeretek sőt kifejezetten ellenszenves, látni sem akarom és nem is érdekel mit csinál, mi van vele.

Cérnahuszár 2020.12.14. 10:07:59

Ha valahogy megtudná fru hogy Bálint mit mondott róla a szaunában, hogy egyre csinosabbnak látja, lehet hogy felcsillanna a szeme és gondolkodna a lehetőségen? Vagy ez a vonat már elment, mert renátót közelebb engedte?

ha lenne egy olyan szavazás a vellában hogy minden fiúnak meg kellene jelölnie azt a 2 lányt aki legjobban tetszik bent neki,
kettőt, hogy ne legyen konkrét rangsor hogy a lányok érzései ne sérüljenek ha legalulra kerülnek, de ne is legyen egyértelmű kinek ki a kiválasztott és aki nyeregben érzi magát mert van jelenleg párja az se legyen olyan biztos a dolgában
akkor talán kiderülhet hogy bálintnak testileg bejön fru, és bogár kerülne fru és renátó fülébe is

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 10:13:42

@Cérnahuszár a naív: A párbaj előtt félrehívta Renátót Gábor és mondta neki, hogy Fru csak "tattiákból" mozdult rá. Amikor éppen reagált volna rá Renátó, benyitott Fru és megszakadt a beszélgetés. Nekem az jött le, hogy a Frú nem véletlenül ment be oda, szándékosan zavarta meg a beszélgetést....

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.14. 10:16:55

@Cérnahuszár a naív: bálint helyében nekem nem kellene fru azokután, hogy renihez dörgölőzött. ha csak megdugja, veszít a női szavazótáborából, ha kapcsolatot imitál, csalódást okoz.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 10:18:23

@Cérnahuszár a naív: volt ilyen fotós szavazás anno az Instagram oldalukon..

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 10:23:20

@repuloezustmokus: hogy kikkel randiznanak ..és Bálint akkor Virágot meg Vivit fotózta le..

Cérnahuszár 2020.12.14. 10:26:45

@repuloezustmokus: ó hát akkor erről is lemaradtam, biztos megint aludtam :D

na jó nem rendezem tovább a villát

Spitzbaue® 2020.12.14. 10:26:50

@mézescsók: Renáta nem tudja kontrollálni magát, és amikor a fantomképes százalékokat megkapták, és nem mindenki értett vele egyet, na akkor is majdnem annyira elgurult a gyógyszere, mint amikor megtudta, hogy Bálintnak bejönne egy kúrás Frufruval. Csak ugye akkor matt részeg volt, és nőügy, most meg marginális Büdösgábor józanul. Eltozult az arca a dühtől. Fogy a cérnája rendesen.
Frufru és Bála között nem lesz semmi, mert Renáta agyában Frufru örök életre az övé, és ha kiesik, és azt kell néznie a TV-ben, hogy töcsköli azt a fésületlen fogú, álnok ribancot, a játék vége után még képes lenne megkéselni Báálintot, miután a mexikói haverjaival jól felhergelik egymás egy-két üveg Kalinka vodka elfogyasztása nyomán. Arra Bálint is rájött, hogy nem érdemes neki visszaszólni, amikor idegállapot van, nemhogy lekúrni a nőjét...
Ja, és mondom ezt úgy, hogy a beköltözéseknél, nekem messze Renáta volt a leximpaikusabb, hiába a latin származás (és név), vagy hogy nem egy adonisz. Tehát, ő bazi jól leplezi ezt az agresszív énjét, a pufók kölyökkutya imiddzsel, de ez a játék pont arról szól, hogy lehulljanak az ilyen álarcok. (Maszkot le! :-)

Spitzbaue® 2020.12.14. 10:29:10

@ミラ: Igen, további két indok, hogy miért nem lesz Frufru-Bála lámúr.

Cérnahuszár 2020.12.14. 10:29:12

@ミラ: ja, nekem se....bálint is olyannak tűnik

Cérnahuszár 2020.12.14. 10:30:24

@repuloezustmokus: akkor ez nem adásban volt? fejvakarás
tényleg nem instázok, ritkán nézek meg bármit is

Cérnahuszár 2020.12.14. 10:34:38

@Niemandhäuser: á nem hiszem hogy kiesés után ugyanezt mondaná rönó, azért visszanézve látják magukat kivülről is, és az helyretesz dolgokat. Bálint nincs veszélyben, nem lesz itt késelés, rönó átértékel pár dolgot és kész

Spitzbaue® 2020.12.14. 10:41:18

@Cérnahuszár a naív: Kangörcs esetén, Bálint helyében, és most tessék meglepődni, dobpergés, tá-táám, én Amandába helyezném a "bizalmamat". Igaz, hogy egy "kissé" testes, de tegnap a belevalóban egész jól megmutatta magát, elég rendben van: persze nem feleségnek választanám, mert 40 évesen már eléggé hogy-néz-már-ez-ki lesz, de így huszonévesen, és egy kis kirándulásnak a modellalkatú tucatnők világából, megfelelne. És 2 db jó szó után, minden negatívumot elfelejtne Bálinttól, szopna, nalna, kefélne mint a nyulak. Szerintem nagyon "hálás" típus. ;-D

Spitzbaue® 2020.12.14. 10:44:43

@Cérnahuszár a naív: Ha én lennék Bálint helyében, nem bíznék Renáta józan ítélőképességében, nem kockáztatnék, főleg nem Frufruért.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.14. 11:03:42

@Cérnahuszár a naív: hogy csomó minden a közösségi oldalakon megy, amit viszont nem néz mindenki...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 11:14:03

@Niemandhäuser: Frú/Bálint kapcsolat csak akkor lesz (és akkor majdnem biztos), ha Bálint nyeri a játékot.

WICKEDWITCH 2020.12.14. 11:19:23

Sziasztok! :)
@Niemandhäuser: érdekes elmélet. Bevallom, fölszaladt a szemöldököm, amikor olvastam Amanda nevét, de a magyarázat ül. Mondjuk apró szépséghiba, hogy azt akkor addig kellene vinni, amíg Amanda bent van, mert ha netalántán előtte "dobná" őt Bálint, akkor folyamatosan magánál kellene tartania a fogkeféjét... :DDD

Ármándójózsi 2020.12.14. 11:19:25

@Brigante: Szerintem akkor sem, illetve attól függ mit értünk kapcsolaton. Komoly szerintem nem lesz, legfeljebb Bálint megpocsékolja, ha nagyon rámászik, amiért nem tudnám elítélni, bár nekem mindenképpen kellene egy stanicli hozzá, ha értitek mire gondolok. :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 11:19:44

@Niemandhäuser: Amanda: bolond ne legyél!

Próbáltam, kösz nem. A túlzott hála veszélyes :D hidd el! Láttad már a Tortúra című filmet (olvastad a könyvet)? Na olyan élményem volt majdnem... inkább ne legyenek hálásak!
Maradok azoknál a hölgyeknél akik bejönnek... lehtet, hogy picit kisebb az esélyem, de ha bejön az olyan, mint a lottó ötös...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 11:22:23

@Ármándójózsi: mé' mondod annyira nem is rossz, csak a nyelvét ne nyújtogatná, mint egy sztrókos kígyó...

Brazen01 2020.12.14. 11:29:00

Üdv a sorstársaknak, így SARS-COV-2 tesztelés közben. Eddig minden nice and dandy.

Ármándójózsi 2020.12.14. 11:36:12

@Brigante: Kuszafog... :/
Na meg rosszindulatfej.

mézescsók 2020.12.14. 11:38:39

@Qqts: Igaz. Most vettem észre, hogy Robertót és nem Renatót írtál. Bocs.

OriginalBlackMamba 2020.12.14. 11:49:15

Jaj mit találtam :D legjobb széria volt

youtu.be/ecifl-YEECs

mézescsók 2020.12.14. 11:58:59

@Niemandhäuser: Amikor beköltözött Renató, nekem is szimpatikusabbnak látszott. Egy vidám, belevaló, laza fazonnak. Aztán később kiderült, hogy képtelen az érzelmei kontrollálására, semmilyen irányban.
A legfőbb rossz, ami Bálinttal történhet, az Fru. Ennél értelmesebbnek tartom. Lehet, hogy Fru csinoska, de kb. ennyi. Semmilyen szempontból nem bíznék benne. Rögtön utána jön Amanda. Ő nagyon hálás lenne, levakarhatatlan.
A kangörcsről közelebbi információim honnan is lennének, de kizárt, hogy pár hétig nem bírható ki. Ki mondta, hogy a 36 milliót ingyen adják?

Qqts 2020.12.14. 12:00:48

@Brigante: fogalmam sincs miert, de azthittem no vagy. Bocsasd meg eme feltetelezesem.
Fru szerintem is rendben van. Az egyetlen csinoska szamomra odabent. Bar szerintem Mercinek is jo alakja van, nem is ertem miert irta vki rola, hogy log a feneke. Szerintem rendben van az a fenek. Bar nokent mashogy nezem ot, mint egy ferfi..

Kosztarika 2020.12.14. 12:11:24

Ez a gyűlölet Bálint felé Amandában és Renátóban is akkor alakult ki amikor a lestipistopizott alany
- nemet mondott
- véleményezte
a "tulajdonukat"

Cérnahuszár 2020.12.14. 12:12:44

@Niemandhäuser: hűha.
és hűha.
racionális indokok.

azt akartam még írni ma, hogy nekem tetszik moh lepattintása merci felé, kevés pasi ilyen korrekt, inkább kihasználja a nyújtott sunát. Mindenképp sértődés a vége, ha pattint akkor azért, ha utána rájön a csaj hogy mi van, akkor azért.
Kár hogy merci is ilyen, látszott a fején

Spitzbaue® 2020.12.14. 12:24:19

@Brigante: A fene se tudja: ha előtte megpocsíkolja a dakota, nem biztos, hogy Bála rááll. Különben is, ha nyer, kb. 1000 frufrunál jobb csajból választhat, akár olyan is lehet közte, aki nem dubajozott és nem ilyen jellemtelen xarkeverő.

Spitzbaue® 2020.12.14. 12:25:30

@WICKEDWITCH: :-DDD Meg ébren aludni, és csak bontatlan csomagolású ételt enni/italt inni. Igaz. Ennyit nem ér az a muff.

Spitzbaue® 2020.12.14. 12:27:01

@Brigante: Igen. Már meg is gondoltam magam: intelligens ember változtatja a véleményét.

Brazen01 2020.12.14. 12:27:59

@Qqts: Merci cuki. Csak az a hang, azt tudnám feledni.

Spitzbaue® 2020.12.14. 12:29:09

@Cérnahuszár a naív: Nem voltam még nő, de múval nem kezdenék: teljesen sekélyes, butuska. Persze Mercike még talán rosszabb is nőben.

Gia 2020.12.14. 12:30:00

@Brazen01: Ha Merci abbahagyná a gügyögést és leválna Móról,akkor visszautasított szerelmesként a sok követővel megnőne az esélye a döntőre.

Brazen01 2020.12.14. 12:33:40

@Gia: EKG...Ez a Moh-fixáció egyértelműen zsákutca. De egyre inkább “sub” jellemvonásokat vélek felfedezni Merciben. Ki tudja?

Spitzbaue® 2020.12.14. 12:39:13

@Kosztarika: EKG, csak te frappánsabban írtad le.

Cérnahuszár 2020.12.14. 12:44:00

@Niemandhäuser: múval én se kezdenék, pont ezért lepett meg hogy korrekt volt mercivel

@Gia: én még drukkolok mercinek, időnként jó meglátásai vannak, a gügyögés cuki vonalat tényleg el kéne hagyni, inkább a vagány, amit akart az asztalos-tetkós vonallal

Gia 2020.12.14. 12:44:46

@OriginalBlackMamba: Milyen más volt még az Anikó.. Jól nyomták. :-)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 12:47:46

@Kosztarika: mit szíttá, hogy olyan okos lettél?

Kosztarika 2020.12.14. 12:53:30

@úgymond olvasó mmkk: friss levegőt. Ja és leváltam rólatok fél napra. Kitisztult a fejecském. ;)

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:08:43

@Brazen01: Bocs, hogy nem vagyok otthon a skizofréniában, bár most már kiwikiztem. Azért Mercire sok mindent lehet, mondani, de ezt enyhe túlzásnak tartom, ahogy édesdrágabolgárút mondaná. Vagy nem erre gondoltál?:
"A skizofrénia nem egységes kórkép és a betegség tünetei sokfélék, nem mind egyszerre fordulnak elő, hanem különböző kombinációkban. A zavarnak legalább 6 hónapig fenn kell állnia, ezen belül az aktív fázis (SUB) tüneteinek (hallucináció, téveszme, inkoherens beszéd, durván szétesett vagy katatón viselkedés, negatív tünetek) 1 hónapig (gyógyszerezéssel rövidebb ideig) ahhoz, hogy diagnosztizálható legyen. Másképp schizofreniform – 1 nem bizarr tünet 6 hónapig – (schizoform = skizofréniára hasonlító), paranoid pszichotikus zavart vagy rövid pszichotikus zavart diagnosztizálnak. Pszichotikus tünetek előfordulhatnak mániás állapotban, súlyos depresszióban, az agy organikus sérülése, valamint pszichoaktív szerek intoxikációs vagy megvonási tünetei (kannabisz, kokain, gyógyszerek, alkohol, nikotin, koffein) esetén is.[10]"

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:09:08

*édesdrágabolgárúr

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.14. 13:10:30

@Qqts: :) a jó isten a másik oldalra dobbot férfi elettem :) .
@Cérnahuszár a naív: egyszer mentem bele olyan dologba, ami csak az aznapért volt, lásd fentebb a Tortúra hasonlatommal.... nagyobb az életösztönöm, mintsem még egyszer belemenjek :D

2020.12.14. 13:10:33

OFF:
nálatok megy a youtube?

2020.12.14. 13:12:01

@Niemandhäuser: szubmisszív, s/m játékokban az alárendelt felet játssza, azt élvezi, ha uralkodnak rajta

Kosztarika 2020.12.14. 13:15:46

@Niemandhäuser: szerintem nem érre gondolt, de ki vagyok én, hogy mások fejébe lássak. Majd elmondja mit gondol.
(Alárendelt)

2020.12.14. 13:17:54

@Kosztarika:
köszi.
(hogy költöztetnék az üzemeltetőket a villába...)

Cérnahuszár 2020.12.14. 13:25:16

@Alice from madness: hát ha erre gondolt, az nem áll, mert látszik merci fején hogy meg van sértődve.

amúgy ezt hova lehet besorolni, ha sok partnert simán elenged az ember, de akad egy akit meg tudna fojtani mert nemet mondott rá? Kórosnak semmiképp nem nevezhető, de mégis megtörténik.

Cérnahuszár 2020.12.14. 13:28:58

@Kosztarika: gmail se megy, pont most akartam megnézni egy levelet hüpp
a hírekben olvasom hogy világszerte probléma

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:31:37

@Alice from madness: @Kosztarika: Én csak beírtam a googleba az útmutatü szerint.
És ezért kérdeztem, hogy az miaz. Ja, és lehet, hogy lángoló fényességű intellektusom csak az oka, de a sub szóból még legalább 2-3 dologra tudok asszociálni: pl. tengeralattjáró, de Mercire azt is túlzásnak gondolom. :-DDD

2020.12.14. 13:32:21

@Niemandhäuser:
nem olvastam vissza csak a szón akadt meg a szemem :)

Kosztarika 2020.12.14. 13:32:48

@Cérnahuszár a naív:
Sehova sem kell sorolni szvsz.
A visszautasítás senkinek nem esik jól,mindenki máshogy reagál. A villában még nehezebb kezelni.

Brazen01 2020.12.14. 13:34:28

@Niemandhäuser: NEM! ki mondott ilyet? Te valamit nagyon benéztél! Sub, mint sunmissiv. Javaslom az értő olvasást...

Brazen01 2020.12.14. 13:37:08

@Niemandhäuser: értem! A “SUB” , REMISSZIO STB. orvosi kifejezések egy betegség dinamikájára...en Mercinél a submissiv, tehát behódoló, alárendelt fél...erre gondoltam.

Kosztarika 2020.12.14. 13:38:13

@Brazen01: .. meg az értő írást! SuNmissiv?? ;):D
Azért kérdezett, mert nem értette, az pedig nem szégyen. De nem akarok kéretlen prókátor lenni. :)))

PYT 2020.12.14. 13:38:34

@Cérnahuszár a naív: hát nálam is az, nem is értettem, hogy kelek fel, kávé + tabi ON, felkészülés a szokásos levéláradatra, és sehol egy nyomorult mail, wtf? Pedig most kivételesen fontosat is várok, bah.... @Niemandhäuser: én itt inkább a stubmisszívre tippelnék halkan.. ;)

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:38:41

@Brazen01: Persze, én is erre gondoltam eredetileg, de mivel hogy guglizást ajánlottad, azt hittem, hogy túl egyszerű vagyok. ;-D
Persze, beírhattad volna ezt az egy szót, sunmissiv (asse tudom mi :-DDD) már az előbb is, de akkor meg miről írogatnánk, nem?
A sunmisszívben a sun, az a Nap az? :-DDDDD

Brazen01 2020.12.14. 13:38:44

@Alice from madness: nem, világméretű GOOGLE-leállás van. Se Gmail, se YouTube se semmi!

Brazen01 2020.12.14. 13:39:44

@Niemandhäuser: bocs, túlságosan siettem. Mea maxima culpa! De nincs harag? Egyetértesz? Már a submissiv fenotipussal...

PYT 2020.12.14. 13:39:52

@Brazen01: hoppácska, csak egészen picikével előztél be a megoldással, azért megkapom a jutifalatomat? ;)

Kosztarika 2020.12.14. 13:40:25

@Brazen01: miért egyetlen értelmes ember? A többi szefós??

Brazen01 2020.12.14. 13:40:50

@Kosztarika: ez a Sunmissiv nem rossz...de amúgy Merci látványosan infantilis.

Brazen01 2020.12.14. 13:41:45

@Kosztarika: nem egyetlen. Olyan “Ecce homo”- ish írás lett volna.

WICKEDWITCH 2020.12.14. 13:42:46

Nálam a youtube működik...

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:44:34

De ha már a szubmisszív egyéniségnél tartunk, akkor Virág sokkal jobban az. Még büdösgábornak is becsicskult amíg Dani "észhez nem térítette".

Brazen01 2020.12.14. 13:44:53

@Niemandhäuser: ennem kell valamit, mert már csak tesztcsíkokat látok...szóval Mercinek moh-talanításra lenne szüksége. Ez a krapek olyan, mint egy parazita... csak cipeli magán.

Brazen01 2020.12.14. 13:45:44

@Niemandhäuser: EKG! Flower a skála szélsőértéke.

PYT 2020.12.14. 13:46:43

@Brazen01: aki ilyen hangon beszél hélium mellett, attól nem is nagyon várunk mást, de sztem amúgy csinoska, helyes pofija van, az én szememben kérdés nélkül ő a legcsinibb csajszi ebben a felhozatalban. Persze miss Dubajnak tutibb az alakja, de az a fej... nem találom a szavakat, nekem rettenet, kb vaGináéval egy szint. Nem is értem ezt a Dubajt... oda nem fullos lányokat szoktak delegálni?

2020.12.14. 13:47:11

Nem kell félni attól, hogy kiesik az okádék oldal és akkor szeri lesz meg unalom. A lapokat majd újraosztják. Én szezonok óta arra várok, hogy egy csapat levadássza a kreténebb felet, aztán a többit meg lemeccselik egymás közt. Mert ami most van az "vótmá".

PYT 2020.12.14. 13:47:24

@PYT: akarommondani: hélium nélkül, nah! xd

Cérnahuszár 2020.12.14. 13:47:26

@WICKEDWITCH: köszi a jelzést, megnéztem megy a mail is
gyorsak voltak

PYT 2020.12.14. 13:51:33

@Brazen01: szerintem elveszett lenne nélküle, beszürkülne, sok ilyet láttunk már, hogy amint leválasztották a gazdaterstről, egyedül teljesen elveszett, láthatatlanná vált. Van, akinek jót tesz a függetlenítés, de ő nem az a típus, talán Virág igen. Sőt, biztos vagyok benne, hogy ő Dani nélkül kinyílna.

WICKEDWITCH 2020.12.14. 13:54:23

@Cérnahuszár a naív: nincs mit! :) nekem a mail beindult, de kiírta, hogy nem fér hozzá a névjegyekhez, és innen válaszértesítőt meg még egyet se kaptam ma, pedig kellett volna.

PYT 2020.12.14. 13:56:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: így van, maxi ekg, én is erre várok és most van esély rá, már csak a Rönót kell kitenni, a GinAmanda páros úgyis csak csapódik ide-oda, tipikus töltelékemberkék, semmi önálló teljesítményük nincs. Ha a hangadót kipattintják mellőlük, mégjobban elhomályosulnak, valaki biztonsági játékos majd kiviszi őket egyenként és lesz egy potyapárbaj-nyeresége...

Spitzbaue® 2020.12.14. 13:57:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: EKG: én is azt várom!
Most egy Renáta-Bálint összecsapás kimaxolná az elvárásaimat. Márpedig most a normális(abb)ak már többen vannak, mint a mocsár, így Renátát meg tudnák szórni. És Bálint megint kendő le gyáva-vagy-ha-nem-engem-viszel felkiáltással, Renáta ki, ottbent meg ajvékolás, sírás-rívás, depi-öngyi, újratervezés, esetleg Bálint megmérgezése... Mivel 2 hét múlva már majdnem a felénél leszünk, addig ez fenntartaná a nézettséget, ha egyáltalán lehet ennél a műsornál erről beszéni.
Tényleg valami nézettségi adat nincs?

PYT 2020.12.14. 13:57:55

@Kosztarika: xdddddd ez jó vót ;)

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:00:32

@PYT: Mindkét gondolat helyes szerintem:
- Virág Dancsó nélkül is jó játékos lenne.
- Láttunk már olyat, hogy "leválasztották a gazdaterstről, láthatatlanná vált": pl. ez történt vaGinAmandával.

Cérnahuszár 2020.12.14. 14:01:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: csak nehogy az legyen hogy nagyon tesók vagyunk, örülök annak is ha te nyersz...

@WICKEDWITCH: nekem sikerült végre egyeztetni, így hát most hajlobogva balra el, immár terepügyintézés on

LaciHogyVoltol 2020.12.14. 14:01:24

@Ármándójózsi: Hatalmas EKG, minden szavaddal egyetértek.
Felhoz tudnék menni ettől a "márpedig ha én azt mondom, hogy vele akarok kimenni párbajozni vegye le a lila kendőt, mert úgy tisztességes" szövegtől.

A lila kendőt Bálint nem a hátsókertben találta, megdolgozott érte, immáron másodszor!!! A játéknak szabályai vannak, egyike, hogy a párbaj nyertes a következő párbajig védettséget élvez, nincs semmi olyan konkrét eset, amiben "ekölcsileg" elvárható lenne valakitől, hogy lemondjon róla. Bálint már így is kurva nagy szívességet tett mindenkinek, hogy 1x levette, de akkor pont azért tette, mert Gábortól volt tisztességtelen, hogy végig azt ordibálta minden vitában, hogy "vigyél ki, játszuk le", úgy, hogy Bálinton akkor volt lila, ha Gábor meg más ellen visszament volna akkor rajta most lenne, Renátóék meg sanszos, hogy megint Bálintot pakolták volna meg jelekkel, tehát ergó kb. a fináléig kerülgethették volna egymást bent, úgy, hogy Gáborka minden konfliktust ezzel tud le, hogy "lehet kivinni, ha valami nem tetszik". #FACEPALM

A másik amitől falnak megyek, hogy Gina még mindig nem szakadt le arról, hogy Bálint kinthagyta Digót. Ha már "megtiszteltétek" Bálintot a kiválasztójeleitekkel, akkor fogadjátok el, hogy neki joga van azt kivinni akit akar, és aki épp nem védett. Ellenkező esetben lehet választani magatok közül egy párbaj jelöltet, megpakolni jelekkel és akkor az kiviheti az "ellencsapatból" akit akar, de kiválasztani valakit, aztán azon lovagolni, hogy az kit mer kihívni, és még kint is meri hagyni...az intelligenciateljes hiányának ékes bizonyítéka!!!

Brazen01 2020.12.14. 14:01:58

@PYT: furcsán próbálja megfogni a legényt...mintha nem lenne meg neki a csábítás teljes arzenálja. Simán le tudná kötni magához Napraforgót- ha kicsit tudatosabb lenne.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 14:04:40

@Kosztarika: akkó azé vagyok ma én is okos, mer ez még csak a második kommentem?

Kosztarika 2020.12.14. 14:04:42

@PYT: nem tudom mire gondolsz, de köszi :))

PYT 2020.12.14. 14:04:54

@Niemandhäuser: mondanám, hogy ekg, de még egy bálintos párbajt nem szeretnék, unnám. Menjen most már más, tőlem Rönó is maradhat még egy (két) körre, kaján mosollyal nézném végig a vergődését miss Fogsorral, amint konstatálja, hogy átejtették, csakis taktikai szükségmegoldásként használják... ;p

2020.12.14. 14:06:14

@WICKEDWITCH: igen mostmár nálam is :)

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:13:04

@PYT: Én azért szeretném Renátát kihozni, mert baj lesz.
Mondjuk, ha csak egy kis verekedés, kisebb sérüléssel, az mehet, de az ő szubkultúrájában a konfliktusokat több esetben késsel intézik el. Persze, nem hiszem hogy kést venne magához, de borosüveg, üvegpohár is megtenné hirtelen...

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:14:46

@LaciHogyVoltol: @PYT: de ha az ápoltak Renátára tesznek, akkor is jó lenne, ha Bála ejtené ki. És az lenne a biztos megoldás. Egyébként Renáta képes magárapakoltatni a mocsárral is.

PYT 2020.12.14. 14:16:30

@Niemandhäuser: én ettől azt érezném, hogy már harmadik hete prolongálnak egy műsort, nem szívesen vennék jegyet rá most megint, de ha közbeiktatnának egy-két lazább, jelentéktelenebb párbajt, utána nagyon tudnék élvezni egy komolyabb tétre menő Bálint-Renault összcsapást... de minden mással egyetértek. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 14:18:58

még mindig nem tudom, mi az a driccmadár :(

PYT 2020.12.14. 14:19:32

@Niemandhäuser: igen igen, de reménykedem, hogy addig még van pár nap, hátha történik bent valami, amiért másra tenne a többség... vagy nem szavaznának összehangoltan és talán megoszlanak a jelek, és lehet esélye, mondjuk az egyik uncsi mocsárlénynek (ginamanda?)...

Kosztarika 2020.12.14. 14:21:08

@úgymond olvasó mmkk:
Szerintem a griffmadár törvénytelen fiókája.

PYT 2020.12.14. 14:21:20

@úgymond olvasó mmkk: asztat senkinem tuggya, vaGinácska egyéni találmánya, állítólag...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 14:21:57

@Fálki: azt láttam, hogy a definíciója csúnya elbaszott madár, de arra lennék kíváncsi, honnan jöhetett ennek az észlénynek.. mi lehet a dricc.. griff? :DDD

Kosztarika 2020.12.14. 14:23:08

@Fálki: Te meg írd inkább a hv-t ahelyett, hogy itt olvasgatol. ;))))

PYT 2020.12.14. 14:23:22

@Fálki: igazis, és itt ragadnám meg az alkalmat egy kis puncsolásra, mert a posztod szuper volt már megint, a címe pedig önmagában telitalálat :)

Fálki 2020.12.14. 14:23:58

@úgymond olvasó mmkk: Gondolom egy Digó főszereplésével átélt "nedves" álom után úgy ébredt, hogy kibukott belőle ez a szó. :D

Fálki 2020.12.14. 14:24:46

@Kosztarika: A poszt meg van írva, élesítésre vár.

@PYT: Koszonom szepen, igyekszem

Kosztarika 2020.12.14. 14:26:18

@Fálki: szadista... ne kinozz bennünket tovább, léccí, léccí... :)

Fálki 2020.12.14. 14:28:18

@Kosztarika: Nem rajtam mulik, az osszes platformon szoltam mar az illetekesnek, h lehet élesíteni, mert kész van.

Tőled előre is elnézést kérek. :)

Kosztarika 2020.12.14. 14:28:54

@Alice from madness:
Mondom én! A griff és a strucc közös fiókája.

PYT 2020.12.14. 14:29:24

@Niemandhäuser: hmm, én aztán kifejezetten rühellem ezt a f.szt, de azt nem mondanám, hogy ostoba, agyatlan, szerintem igen tudatosan játszik, kivéve, amikor az alkohol beüt nála - ezt többször láthattuk, de olyankor is maradt annyi kontroll az irányítótoronyban, hogy tettlegességig ne vigye az agresszív megnyilvánulásait. Nem gondolom, hogy ütne bent, a főnyeremény ott lebeg előtte, még a legelborultabb állapotában is, szerintem (és legyen igazam!;). Ha meg mégis, hát csak közbelépnének a többiek, vagy az őrök (remélem, van legalább egy!).

Kosztarika 2020.12.14. 14:30:02

@Fálki: ajjajj, akarom látni????

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:30:10

@úgymond olvasó mmkk: egyértelműen a griffre gondolt, kicsit keverve az osztrák sassal, de annak nem két segglyuka és két xarja van, hanem két feje. Bár attól miért nem lehetne, két segglyuka, teszemfelakérdéstazabaaaj, csak azt a szermérmes heraldikusok nem ábrázolják.
És igen, ővaGinasága ennyire primitív.

PYT 2020.12.14. 14:31:25

@Kosztarika: csak ez lehet xddddd (előbbinél meg a szefózásra gondoltam, két adással ezelőtt épp Renyhétől láttunk egy olyat, asztem arra reflektáltál, de ha nem, akko' nem;))

Fálki 2020.12.14. 14:31:55

@Kosztarika: Még mindig a posztol beszélunk? :P

@Niemandhäuser: Nincs annak a jószágnak annyi esze, hogy egy griffre, foleg nem egy osztrak sasra gondoljon, mivel azt se tudja h merre van az... Szlovákiát tudja gondolom egyedul :D

Kosztarika 2020.12.14. 14:34:49

@PYT: árra biz'a!
@Fálki: mondd a koordinátáidat (kor, NEM, méret, szemszín) aztán majd eldöntöm. :DDDDD

Qqts 2020.12.14. 14:35:28

@Fálki: jupijájé!
Olyan jo, hogy megszantatok minket, ujra lehet HV-ert reklamalni :)
Mar nagyon varjuk a friss adagot :)

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:35:49

@Fálki: Tényleg, Fálki, ma nincs posztcsi? Vagy mire számíccccsunk?

PYT 2020.12.14. 14:36:21

@Niemandhäuser: khmm, khömm... "s.egglyuka"? Egyáltalán van olyanja a madárnak, még ha dricc is az a szerencsétlen? ;p És ha esetleg van is neki két lik az alfelén, jöhet abból olyasmi szilárd széklet, amit ez a drága észlény ábrázolt? Iskolába járt-e vajon, és ha igen, mennyit...? (költői k.)

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:37:05

@PYT: :-DDDD Lehet, hogy rodázni volt a suli helyett. Biztos.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 14:38:20

@Fálki: kiesett a csoki a számból, pfaaaaaaaaaaaaajjj :DDDDDDD

Qqts 2020.12.14. 14:39:09

@Fálki: bar tolem nem kertel elnezest, de lecci-lecci-lecci monddhogy-monddhogy-monddhogy van benne egy gif Renatorol, amikor rangatta a fejet kidulledo szemekkel a szazalekos vita heveben. Leccciiiiiiiiii

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 14:39:34

@Kosztarika: @PYT: @Niemandhäuser: @Alice from madness: a nyelvújítók forognak a sírjukban kínjukban (rímelek, hah!), hogy nem ők találták fel ezt a remek madarat :D

Qqts 2020.12.14. 14:42:53

@PYT: nem vagyok ornitologus, de vmi olyasmi dereng, hogy kloakajuk van. Azon gyun minden.
Egyebkent en sem ertem mit akart kifejezni a dupla rozsaval...a ket kipufogo a kocsikon pl meno...vagy...gyors Balint emesztese? Nem ertem...

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:47:13

@PYT: Egyébként a rendes madárról van szó, akkor persze, hogy kloáka: ott jön ki a pisi-kaki, besza-behu, a fosh (így h-val a végén, mert úgy lágyabb :-), a tojás, és a fiúmadár ott dugja ki a qkiját is. De a dricc, az lehet, hogy emlős, sőt, és akkor igenis segglyuk, kettő, és xar, kettő :-DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 14:47:50

Amúgy egyikőtöknek sem esett le, hogy Dzsinu madara a svéd mitológia jeles szereplője??

Cérnahuszár 2020.12.14. 14:48:35

@úgymond olvasó mmkk: @Kosztarika:

a driccmadár tök rendben van, nézzétek meg ezt ha van idegzetetek, vannak hasonló képei ami feliratos-mozaik szerűek mint a driccmadár
abovo jut még eszembe róla, nagyon ősi késztetésből jön, és minden motivumnak van jelentése, de sokszor csak ők tudják

www.youtube.com/watch?v=6w-uENUAK1E

Spitzbaue® 2020.12.14. 14:50:18

@Nátha ellen bálna: Igen a nagymamája mesélhette neki, mikor Dzsinus 3 éves volt, a nagymamája meg 29.
8-/

WICKEDWITCH 2020.12.14. 14:51:04

@Niemandhäuser: a rajz alapján ez olyan, mint egy szárnyas majom, szóval ki tudja... :D
@Qqts: mire gondolt a költő? (Számomra is rejtély...) :D

Csak azt nem tudom, hol volt ez a driccmadár gyerekkoromban, amikor tesómmal mindketten a csirke püspökfalatjára hajtottunk... :D

Kosztarika 2020.12.14. 14:54:30

@Nátha ellen bálna: bármit is ad, úgy fog csattanni az arcodon, mint Ginamanda és Renátó pofája a betonon párbajok után.

Qqts 2020.12.14. 14:55:53

@WICKEDWITCH: hol lett volna? Szimultan tojt... egyertelmu...

@Nátha ellen bálna: Beutalot :) sms-ben :) a ful-orr-gegere :))

Ármándójózsi 2020.12.14. 14:56:20

@Niemandhäuser: Megtisztelsz! Akkor én kérek elnézést! :)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 14:58:41

@Kosztarika: Teljesen mindegy, maximum hozzáírom a készülő feljelentéséhez.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 14:59:21

@Niemandhäuser: Ne vicceljetek, ez egy kölcsönös tiszteleti háló! Engem is megtiszteltek!

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 15:00:24

@Qqts: Fenyegetőzés miatt már készül ellene a feljelentés, úgyhogy csak fokozza az izgalmakat. Mondhatnók: maga alatt vágja a fejszét.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:00:31

@Niemandhäuser: Tisztelj meg azzal, hogy megtisztelhetlek!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:01:12

@Nátha ellen bálna: na csak várjál, mindjárt megtisztellek privátban, ha nem vigyázol!

Kosztarika 2020.12.14. 15:01:23

@Nátha ellen bálna: úgyis a templom felé van dolgom, szólok a tisztelendőnek, hogy emlegetitek.

hereverő heverő 2020.12.14. 15:01:27

Csak beköszönök mint kamion a hálószobába. Nincs időm visszaolvasni pláne visszanézni, tlán majholnap

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:02:30

@Nátha ellen bálna: 110%, hogy megtisztelsz.

ON: Szerintetek (tudom, még sok minden történhet addig), ki lesz a kiválasztott? Tipp? ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 15:02:51

@úgymond olvasó mmkk: Huhú, ki köll rakni a 18-as karikát! :D

hereverő heverő 2020.12.14. 15:02:56

@úgymond olvasó mmkk: tiszteld meg a bálnát lszi, én most nem tudom

Qqts 2020.12.14. 15:03:34

@Nátha ellen bálna: na csak ovatosan... Távolsági tartást fogok végeztetni!

Qqts 2020.12.14. 15:04:52

@hereverő heverő: sziiiaaa! Nuggets vagyok, mint kiderult

Spitzbaue® 2020.12.14. 15:05:36

@Ármándójózsi: Drága Barátom, én tisztüllek-böcsüllek, és valószínűleg minket nem fognak innek kiszavazni, mert mi tudjuk, hogy mi a tisztelet és az őszinteség. Vagy nem így gondolod? Most én írok ne, írjál közbe, mert az igazi tisztelet, az amit megadsz, ha tiszteletet kell adni. Vagy tiszteletest. Nem emléxem. Bár az adj tiszteletest, az a kannibáloknál hangzik el, ha éppen az a vacsora :-DDDDD

Fálki 2020.12.14. 15:06:03

@Kosztarika: Keress meg a fb-n, minden info ottvan. Igen, minden :D

A driccmadarral szerintem az a kisebbik baj, hogy nem tudjuk miert es hogyan van ket segge és milyen jószag ez, sokkal nagyobb baj a nyakbol kinovo kéz, a tollatlansag es a szarnyak hianya.

De bezzeg rodázni, azt tud!

Kosztarika 2020.12.14. 15:06:20

@Ármándójózsi:
Bálint belengette még a párbaj előtt, hogy ha visszajön rámegy Renátóra.
Esélyes.

Qqts 2020.12.14. 15:06:32

@Nátha ellen bálna: ki köllött keresni. Dzsudibi szerencsere lejegyezte az utokor szamara. Nem gondoltam, hogy valaha be kell vetnem..es nezz oda. Kieroszakoltad :D

Qqts 2020.12.14. 15:08:14

@Fálki: kit erdekel?! Azt kell kideriteni, hogy a husa finom? Meg lehet tolteni? Levesnek jo?

Kosztarika 2020.12.14. 15:09:23

@Fálki: hanyatt(!!!!)homlok rohanok.. ;)
Csak az a qrva hv jönne máár!

Spitzbaue® 2020.12.14. 15:10:00

@Qqts: Majd Renáta felaprítja, és meg lehet kostólni.
Ez már azé' egy kicsit morbid lett, nem?

Fálki 2020.12.14. 15:11:25

@Kosztarika: Rohansz? En vmi mas testmozgasra gondoltam...

Gondoltam romantikus leszek es sutok neked driccmadarat, parolt káposztával....

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:12:54

@Niemandhäuser: Az a baj, hogy a rosszat nem tudod elfogadni, pedig elmondtam neked tiszteletből, hogy mi a baj veled. Megtisztelsz, ha belátod, hogy te vagy az akinek a háza ég és tanul a hibáiból.

@Fálki: Hóvanmáazújposzt????Megtisztelnél ha kérnél szerk. jogot!

Kosztarika 2020.12.14. 15:13:59

@Fálki: .. ahhoz oda kell mennem, nem?
Vagy távkapcsolatra gondoltál??
Ááá, inkább odamegyek, de NE fürgyé le!

Fálki 2020.12.14. 15:16:09

@Ármándójózsi: Nemtom hóvan, gondolom akcios most a driccmadár a Tescoban es az adminok ott allnak sorba..

@Kosztarika: hagyjuk inkább, azt hittem megtisztelsz legalabb ennyivel, ha mar en megtiszteltelek. Emberként be és emberként ki. ha érted. ;)

Qqts 2020.12.14. 15:20:23

@Kosztarika: te meg jol tul huztad a dolgot. Lehet kaptal volna privat hv linket, amit szetdobhattal volna a Triumvirek kozott...ejj te. Valahogy szedd ossze magad. Kerdezd meg, hogy lila vagy sima a paroltkaposzta es h milyen bort vihetsz hozza..na! Menjel szepen :))

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:20:41

@Fálki: Most meg már itt embereskedsz, mi? Röné tesója vagy tán?

Arra mondtam, hogy kérj szerk. jogot az admintól, aztán garázdálkodhatsz. Egyébként sem tudsz egy HV-t jól megformázni, miaz, hogy egyben van és nincs a végin "tovább" gomb? Tessen jobban odafigyelni! :P

Kosztarika 2020.12.14. 15:21:47

@Fálki: azt a be-ki be-ki be-ki be-ki be-ki be-ki be-ki
be-ki be-ki be-kit ismerem. ;)

Spitzbaue® 2020.12.14. 15:21:48

@Ármándójózsi: Jó, én megtiszteltelek, de most befeLYeztem, majd a párbajon megbeszéljük, hogy ki az őszintébb, és akkor azt is megtudod, hogy mi az amit a hátam mögött mondtál, amiről te is nagyon jól tudod, hogy tiszteletlen volt, és nem volt őszinte. Csak ennyit akartam téged folyamatosan megtisztelve mondani, és most megyek, hogy ne tudjál tisztelettel őszintén válaszolni. Az új köszönés: Dicc!

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:23:01

@Kosztarika: Engedd már meg, hogy erről legyen egy véleményem! :)

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:25:18

Tényleg, nem kellene átnevezni a méltán népszerű TV csatornát DriccTV-re???

Kosztarika 2020.12.14. 15:26:05

@Ármándójózsi: megtisztelsz. Elmondhatod, de tartsuk be a másfél métert. Nem a covid-19, hanem a szagod miatt. ;)

Fálki 2020.12.14. 15:28:04

@Qqts: Na végre valaki tud olvasni a sorok kozott! Lesz majd itt is hangos cuppogtatas, ha mashogy nem, majd amikor a driccmadar puspokfalatjarol szedjuk le a hust.

@Ármándójózsi: Majd én azt tudom, hogy hogy tattikázok a HV-kkal én ilyen karakter vagyok a valo eletben is, nem jatszom meg magam akkor lesz tovabb gomb, amikor az adminpanelen megtalalom, jó?

@Kosztarika: Remélem nem csak az unalmas formáit ismered a be-ki be-ki be-ki jateknak és akkor ha elfogy a dricc, a kaposzta és a bor, akkor megBE-KIzlek alolhatulalulfelul. Nagyon.

Qqts 2020.12.14. 15:28:05

@Niemandhäuser: micsoda egy senkihazi duma ez. Most hova az istenbe alljak majd?

Amugy gyonyoruen lekepeztetek a villat. Kosztarikaek belekezdtek a neverending sztoriba, ti meg ezzel parhuzamosan tisztelgetitek meg egymast.
En most vallalom a Robi szerepet pislogok korbe-korbe es iszom :D

Fálki 2020.12.14. 15:30:08

Én írok egy EKG-t is, mert már rég volt.

ekg

PYT 2020.12.14. 15:31:21

@Fálki: ez esetben adódik a kérdés, hogy miért madár ez a szerencsétlen, ha vannak karjai de szárnya egy sem, kloáka helyett ánusza, tollazata semmi? Ha ehhez hozzáveszem azt is, hogy duplikákt az alfele, nem kérdés, hogy csakis a csernobili halálzónában jöhetett létre és nevelkedhetett ez a lény, de ez újabb kérdést vet fel, hol látott Gina olyat? Már oda is delegálnak rodázó-szakmunkásnőket a tezsvírek, vagymi?

Kosztarika 2020.12.14. 15:31:25

@Fálki:
Tudtam, hogy eljön a pillanat!
Erősen figyeltem, mikor az ápoltak oktatást tartottak a pózokból.
Gyertyatartó.. vagyis póz leszek. Meg amit akarsz. ;)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:31:53

@Kosztarika: nehogy szóbaállj vele, ha nem lila káposztát csinál!

Fálki 2020.12.14. 15:33:00

@úgymond olvasó mmkk: Csakis a lilakápi, nem kérdés. Jénaiban!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:33:54

@Fálki: akkor engedélyezem, hogy a lilakáposzta felét idehozd nekem, a másik felével meg úgy csináltok ki-be, ahogy akartok.

Fálki 2020.12.14. 15:34:04

@Kosztarika: Szeretem, amikor megamitakarsz van.

Akkor mondom a koordinatakat, de csak szépen apránként, HV-nként egyet: 193cm.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:34:16

@Fálki: Tessék berakni az első képet és az első bekezdés a lead-be! :P

(Nyilván nem ismerem a admin felületet, csak tippelek itt, de 110%, hogy őszinte vagyok! :DDD )

Fálki 2020.12.14. 15:36:05

@Ármándójózsi: Jó,a kkor ha ennyire tudod hogy kell ezt, akkor leveszem a lila kend.. kápit és vigyél ki párbajozni, aztan ott majd kiderul, hogy a nezok mit szeretnek jobban. A továbbot vagy a netovábbot! :D

Fálki 2020.12.14. 15:37:07

@PYT: Szerintem azok a szerencsetlen madarak ott Borsod sotetebb reszein megtesznek barmit par nap tulélésért.. Kitudja ez is milyen állat volt, mielott driccmadárnak álcázta magát.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:39:20

Vótam főszerkesztő, persze teljesen máshol és más időben, de ne fenyegess, mert a "kiviszlek és kint hagylak a gecibe" nem hat meg. Egyébként is levendula az igazi nickem és nem félek használni! :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.14. 15:39:59

Danit meg kene szabaditani Viragtol, mint egy furdos annyit sir ez a Daniel.
Egy parbaj jot tenne neki amirol nem jonne vissza :)

Kosztarika 2020.12.14. 15:40:02

@úgymond olvasó mmkk: @Qqts:
Ne aggódjatok csajok, kicsontozom, aztán vihetitek. (Nem a driccről beszélek ;)

Fálki 2020.12.14. 15:40:08

@úgymond olvasó mmkk: A bekoltozéskor még annyi volt...Száz.Kilencven.Három.

Spitzbaue® 2020.12.14. 15:40:45

@Fálki: Megtisztelsz, de szerintem sokat ront a mai poszt olvasottságán, hogy nincs még fent: ezt a sok baromságot már mind oda írtuk volna, tisztelettel.

Fálki 2020.12.14. 15:41:16

@Ármándójózsi: akkor lehet rámpakolni a jeleket. Meg a driccmadarat és a lilakápit.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:41:21

@Fálki: újra húsz évesnek érzem magam! (a főiskolán láttam utoljára nálam magasabb pasit) :D

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:42:22

@Fálki: Hogy a három (3) micsoda, azt nem is szeretném tudni, arra a kapura nem játszom! :P

Fálki 2020.12.14. 15:42:24

@Niemandhäuser: Nem tudok sajnos mit tenni..
Te is megtisztelsz. Leszunk akkor baratok és egyutt utálunk valakit?

Fálki 2020.12.14. 15:43:04

@úgymond olvasó mmkk: Van sok dricc meg lilakápi, Te is johetsz, elbírok veletek!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:44:32

@Ármándójózsi: jajmán, hát a hangok a fejemben megmutassák a képeket!

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:45:47

@úgymond olvasó mmkk: Bezzeg az előző szériában amikor ez szóba került itt és én is írtam, hogy 191 vagyok, arra nem reagáltál, csak azért, mert én nem vagyok híres... :'O

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:46:26

@Ármándójózsi: ki emlékszik mán arra, mi volt az előző szériában..

Kosztarika 2020.12.14. 15:46:32

@Ármándójózsi: nem, csak elképzeli, mint VaGina a tudjuk mit és kivel. :D
Kérjünk neki 30 funkciós vibrátort?

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:48:25

@úgymond olvasó mmkk: Én! Élénken! :D

Kosztrika előállt egy kedves, szívhez szóló kariajándékkal, de én inkább megtisztellek! :)

Kosztarika 2020.12.14. 15:49:30

@Ármándójózsi: te nem ismered a vibrit? Mikor szólt az szívhez???

Fálki 2020.12.14. 15:49:35

@Ármándójózsi: A 191 nem 193, kisbarátom! :D :D :D :D

Qqts 2020.12.14. 15:49:37

@Niemandhäuser: :D komment of the day

@Fálki: ez olyan, mint a 90/60/90? Vagy mi ez a pontozas?

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:51:16

@Fálki: Jóvanna, de én még a magasságomat le sem írtam. :P

Kosztarika 2020.12.14. 15:51:24

@Qqts: mert mi kinti triumvírek vagyunk. A bentiek már tépnék egymás haját és szétszélednének.

Fálki 2020.12.14. 15:53:03

@Qqts: :D :D :D

Furcsa alaku driccmadar lennék 100/90/3as számokkal.. Nagyon nagy hiba volt ezt elképzelnem, mert hangosan rohogok ezen.

De azt ugye tudod, hogy mi lett a nagy tortenelmi triumviratusok vege?

Qqts 2020.12.14. 15:53:10

@Kosztarika: feltem, hogyha faszi kerul a kepbe feloszlunk, mint a Spice Girls...de biztam magunkban es a kapocsban..elszomoritol..nyilvan meg van kikapja a jelemet..

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:53:24

@Kosztarika: Köszönöm kérdésed, láttam már vibrit, de nem élek vele. :P

Qqts 2020.12.14. 15:54:35

@Fálki: Bocsassal meg..a Triumviiirek egy kvartet. Most mar hallgatlak :D

Kosztarika 2020.12.14. 15:54:45

@Qqts: utalnék előző posztomra, tisztelettel.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:55:10

@úgymond olvasó mmkk: Öööö, a vibri miatt? Félek további kérdéseket feltenni... :O

Fálki 2020.12.14. 15:55:11

@Qqts: kikapja...

ki-be ki-be ki-be, ezt feljebb mar megbeszeltuk, csak akkor meg nem voltal itt gyertyat tartani ... :O

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:55:25

@Qqts: a triumvir erosebb barmely pasinal

PYT 2020.12.14. 15:55:53

@szociál: neee, a Danit ne, engem ő szórakoztat (mínusz a kényszeres crotch grabbing), menjen más, mondjuk... miss tattika, érte nem kár, és akkor Rönó garantáltan megborul. Jérdés, hogy kit vinne, mert biztodan lányt, a másik táborból, és az nem Virdzsi lesz a megamennyiségű instakövetőivel, hanem Vivcsó - esetleg Merci, de nem, mégsem, neki is van erős követőbázisa; marad a patológiás hazudozó...

Qqts 2020.12.14. 15:56:34

@úgymond olvasó mmkk: belepruszkoltem a poharamba :DDD mire ehezel draga virem? Nuggets, kapi vagy vibri?

Fálki 2020.12.14. 15:56:49

@úgymond olvasó mmkk: Szóval akkor grillezett dricc és lilakápi johet?

PYT 2020.12.14. 15:57:27

@PYT: ... akit megsajnálnak majd a nézők, és a kuszafogsorú megy a tiszteletes után, kész.

Qqts 2020.12.14. 15:57:59

@Fálki: ittam a sarokban es? Velem akarsz szorakozni?! HAT AKKOR NEM FOGSZ SZORAKOZNI!

Kosztarika 2020.12.14. 15:58:48

@Qqts:
@úgymond olvasó mmkk:
Vérszerződés lányok?
De melyik pasit vágjuk le? Mindet??

PYT 2020.12.14. 15:59:46

@Kosztarika: feltalálták már azt egyáltalán? xddd sztem csak Viv fantáziájában létezik, kb mint Amandáéban az édeshármas... ;p xdd

Fálki 2020.12.14. 15:59:46

@Kosztarika: Hupsz, akkor ezennel nekem mennem kell, marad nektek a 191es Armandó Józsi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.14. 16:00:08

@PYT:
Az meg a masik, hogy rossz nezni mennyit gyurmazza a repat, beveri a fejet a kameraba annyi van telepitve de igy se veszi eszre magat.
En mar unom ezt a mondvacsinalt balhet, inkabb nezem Vivi bamba fejet :)

Qqts 2020.12.14. 16:00:10

@Kosztarika: megtisztelsz, hogy felreertesem ellenere toretlen a kapcsolatunk. Egyebkent nincs is poszt, most merit otletet a komment szekciobol :D
Lebukik, ha lesz akarcsak egy kaposzta utalas a posztban :D

PYT 2020.12.14. 16:01:23

@Fálki: ti meg mégis milyen paraméterről beszélgettek?

Fálki 2020.12.14. 16:01:38

@Kosztarika: Bemondok még egy koordinátát, csak ne bántsatok. Melyik kell?

Fálki 2020.12.14. 16:02:37

@PYT: Csak fel vagyunk izgulva a mai hv miatt, ami 2 órája kész van, csak nem kerül ki... be.. ki.. be.. ki.. be...

PYT 2020.12.14. 16:03:27

@szociál: az az egy, ami engm is irritál, de amúgy vicces figura, nekem, a szövegein lehalok xddd

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:03:28

@PYT: Egyébként, félretéve a dricc-et, Dani engem is szórakoztat imádom, ahogy leolt mindenkit, (Büdi, Röné), és szerintem egyáltalán nem akkora bunkó, mint amilyennek látszik. Meg is lepődtem, hogy Amandával milyen finoman bánt, amikor be volt állva, mint a gerely.

Kosztarika 2020.12.14. 16:03:54

@Qqts:
Azér' azt nem hinném. A szépségemért és az eszemért van velem. És szeret. Igaz, kicsit lassan jött rá, legalább 2 óra kellett neki.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 16:04:39

@úgymond olvasó mmkk: Folytatólagos fenyegetés. De még mindig nem tudom, hogy mit adsz??

Fálki 2020.12.14. 16:05:11

@PYT: @Ármándójózsi: Danin én is jókat rohogok, szorakoztato csavo, de sztem pontosan akkora bunko, mint amekkoranak tunik. Viszont nagy szive van es az viszi elore, nem a rosszindulat vagy az áskálódás.

Kosztarika 2020.12.14. 16:05:24

@Fálki: Azt majd én lemérem ;))) nem kell a többieknek mindent tudni rólad.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.14. 16:05:57

@PYT:
Persze vicces, meg nem akkora primko mint Renata, bar ha iszik o sem angol lord :)

PYT 2020.12.14. 16:06:12

@Ármándójózsi: na pontosan, ekg, ezekre gondoltam én is a szövegei mellett; ha mondjuk, a vellaanyus (-nővér?) rászólna, hogy figyeljen már a kezére, az jó lenne, de ennyi, egyébként részemről remdben van a srác.

PYT 2020.12.14. 16:07:21

@szociál: jó jó, de azt nem s várjuk tőle - volt itt már egy olyasmi, repült is, nagy svunggal ;)

PYT 2020.12.14. 16:08:42

@Fálki: így van, és hogy bunkó, nem vitatom; nem turkálná folyton a

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:09:16

@PYT: Szerintem is. Annyira nem gáz, mint ahogy azt ez a 193-as griccbánat beállítja. Már elnézést kérek, de amúgy jól mondja a tesó, arany szíve van annak a Dani gyeröknek. :)

Spitzbaue® 2020.12.14. 16:09:24

@Ármándójózsi: Én a kezdetektől ezt mondom, úgyhogy EKG.

Qqts 2020.12.14. 16:11:05

@Kosztarika: mert ferfi..nekem eleg volt egyetlen komment, hogy feltárjam a tellért a meddőhányóban

Kosztarika 2020.12.14. 16:11:58

@PYT:
Mi az ő írására izgultunk fel, de ő saját magára.

Fálki 2020.12.14. 16:12:18

@Kosztarika: De remélem cuppogva mérsz...

Fálki 2020.12.14. 16:13:12

@Kosztarika: Írjon nektek a Megtisztelő hogyvoltot.... chhhh

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:15:05

@repuloezustmokus: Lehet, hogy utoljára, Tesót elüldözték a lyányok... :(

Hagebutte 2020.12.14. 16:16:08

Ez a driccmadár nem griffmadár akart volna lenni?

Kosztarika 2020.12.14. 16:16:40

@Fálki:
Az oviban cumisüveg volt a jelem. ;)

Qqts 2020.12.14. 16:17:40

@Kosztarika: mashogy latom. Szerintem a Hogyvoltozo ugyanugy varja a mi reakcioinkat, mint mi az ovet az osszefoglalora. Tehat o nem a posztjara izgul, hanem reank, mindannyiunkra.
En azert folytatom az izgulast itt magamvan :)

Qqts 2020.12.14. 16:18:38

@Ármándójózsi: azzal, hogy ennem a kaposztajat? :DDD ez inkabb bok, mint haduzenet :D

Kosztarika 2020.12.14. 16:20:31

@Qqts: tuggya a drágám, hogy csak szívatom. Aztán majd cserélünk. :DDDDDD

Qqts 2020.12.14. 16:22:39

@PYT: nem bunkosagbol teszi. Pöcsálisan fixálodott. Megfigyelésem szerint, ha ideges, vitatkozik, akkor nem pöcsözik. Ebből mi következik? Nos, a pecek érintése stimulálja az agyát, kvázi relaxációs jelleggel mütyürgeti

Kosztarika 2020.12.14. 16:23:09

@Fálki:
Akkor add kölcsön, meg annak az elérhetőségét, aki a hv élesítésében kompetens.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:24:21

@Fálki: Aha... :/
Akkor nekem meg Casanova...

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 16:24:58

Ide folyamatos 18-as karika kell.

Fálki 2020.12.14. 16:25:46

@Kosztarika: Te csak tattikabol akarsz engem.. Mert csak a hv érdekel..

Úgy hiányzik Digóóóóó, amíg Ő bennvolt, sokkal jobb volt minden.
Nem.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:26:09

@Qqts: "Pecek érintése"?????? Öööö, nem jártam utána, de szerintem neki nincs olyan.

Kosztarika 2020.12.14. 16:26:35

@Ármándójózsi:
Nyugoggyá meg. Majd hogyvoltolok az eksön után és megtudod, hogy igazat mondott -e. ;)

Qqts 2020.12.14. 16:27:51

@Ármándójózsi: hát a pöcke, pöcök. Amin esténként szárba szökken a Virág.

Kosztarika 2020.12.14. 16:29:19

@Fálki: Őszinte érzéseim vannak, de ha kétkapura játszol...

hereverő heverő 2020.12.14. 16:29:23

@Qqts: vagy amit stimulál, az maga az agy. Dokik szerint ez az igazi faszfej.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:30:07

De olyan, hogy pöcök, nincs neki!!! Legalább is az én kultúrkörömben, amelyben szocializálódtam, a pecek, pöcök, csiga-biga stb. egészen másik testrészt jelöl.

Kosztarika 2020.12.14. 16:31:16

Még jó, hogy nem offolunk, élen Fálkival.

Fálki 2020.12.14. 16:32:52

@Kosztarika: Két kapuja van a driccmadárnak, nem?

Qqts 2020.12.14. 16:34:11

@Ármándójózsi: kimondom kerek-perec. Nem hinnem, hogy nagyobb van neki, mint egy klitorisz.

Minden, amit muvel sex cimszo alatt, csupan a pornofilmekbol latott borzadaly. Aki valos oromot okozott valaha nonek, az nem csinal ugy, ahogy Danci.
Viszont, ha Virag ezt valoban elvezi (arcat elnezve meg o sem) akkor nem is vibrit kell nekik felirni, hanem eleg egy sima botmixer...

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:34:26

@Kosztarika: Na, így legalább van értelme! :)

hereverő heverő 2020.12.14. 16:34:49

@Fálki: meg a tevének is két púpja van, mégsincs rajta melltartó. Ez nem eléggé adekvát hasonlat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 16:36:31

lassan már csak becsukott szemmel merek kommentelni

Qqts 2020.12.14. 16:37:06

@hereverő heverő: na megjottel es ide kevered ppuput. Lehet megjon es koszoneskor elmeseli h epp ma vasarolt csecsféket

Fálki 2020.12.14. 16:38:25

@úgymond olvasó mmkk: :D :D :D

@Qqts: Szerintem is borzasztó, amit Dani szex címszóval előad.... Jo lenne ma regy rendes káposztázást is látni, hátha ott jobban teljesít...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 16:38:54

@Ármándójózsi: nem, eddig csak levettem a szemüvegem, ha valami illetlenséget olvastam. de az ide már kevés.

hereverő heverő 2020.12.14. 16:40:00

@Qqts: már itt voltam vagy 5 perccel ezelőtt is. És nem sokat maradok, a mai napra elzsibbadt az agyam és mindenem ami rajta lóg

hereverő heverő 2020.12.14. 16:40:51

@Fálki: Azt csak Őzike szeretné látni szerintem

Qqts 2020.12.14. 16:40:52

@úgymond olvasó mmkk: atgondoltad? Szeretned, ha egy felolvaso program hangosan olvasna ezt itt? :D

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:42:28

@úgymond olvasó mmkk: 110% igyekszem ezek után visszafogni magam, de a többi perverz, obszcén, illetlen kommentelő nevében nem beszélhetek. Akinek nem ég a háza az ne vegye magára, csak lehet egy véleményem őszintén, szívből!

Kosztarika 2020.12.14. 16:48:59

@Ármándójózsi: Igazad van tesó! Beszéljünk valami kellemesebbről.
Szerinted Gábor levágta már a lábkörmét?

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:54:08

Lassan mennem kell, mert lejár a munkaidőm. Megtiszteltetek!
Este meg nem jövök, mert olyankor 110%-ban pörög a topic és nem tudok megtisztelni senkit... :(

Búcsúzóul még annyit írok kicsit félve, hogy szerintem Moh nem is annyira gáz, nekem semmi bajom vele és állítólag (tuti infó), a való életben is egy normális, rendes srác!

Dricc, én voltam!

Fálki 2020.12.14. 16:55:55

@Ármándójózsi: Dricc!

akokr lassan kimegy a mai, ha mész.... :D

Ármándójózsi 2020.12.14. 17:04:35

@Fálki: Most jól beszarattál mindenkit, ide már nem mer senki írni! :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 17:05:27

@úgymond olvasó mmkk: Buja testek, forró vágyak a Hogyvolton!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:15:20

@Nátha ellen bálna: még gondolkodom, mivel fenyegesselek. a privát üzenet nem volt elég..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:36:12

@Nátha ellen bálna: ne kérdezgessél fel keringőre, mert megbánod

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 17:38:56

@úgymond olvasó mmkk: Tessék: estére puncsszeletet és dobostortát tartogatok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:42:12

@Nátha ellen bálna: a dobostortában nem vagyok érdekelt.. a puncsszeletet meg csak tartogattad, mert elloptam.

PYT 2020.12.14. 17:45:09

@Hagebutte: már megfejtettük közös erővel, a griff és a strucc hibrid fiókája, aki a csernobili halálzónában kelt ki a tojásból, ezért az altájinés egyéb torzulatai... xdd

PYT 2020.12.14. 17:52:03

@Ármándójózsi: ezzel is csak ekg-zni tudok, nekem ő se antipatikus, sőt, az, hogy nem akarja hülyíteni Mercit kifejezetten pozitív, más a helyében simán hagyni a kislányt, hogy totál belegabalyodjon érzelmileg. És az, hogy nem akar párkapcsit, vagy annak látszó valamit se vinni a villában, az teljesen oké, nekem azt mutatja, hogy gondolkodik, látott is már korábbi szériákat és tudatosan, aszerint játszik. Az ilyen jobb híján összeálló villapárk mind megbuktak, sosem volt még döntős se senki ilyennel.

Hagebutte 2020.12.14. 18:27:50

@PYT: köszi, akkor erről lemaradtam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 19:47:24

@Niemandhäuser: Az milyen lenne már ha a hármas döntőig minden párbajt Bálint vívná meg valakivel...! :-)
süti beállítások módosítása