Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X29 – Duplafenekű Driccmadár és az Oszkárdíly

2020. december 13. 10:00 - Fálki

Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok.
Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik.
Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is bele.

Kezdéskor húszan csinálják a hangulatot a stúdióban, Ancsával együtt 21, akire ráaggattak ma valami lopószoknyát és rögtön azzal a rettentő fontos napi kérdessél kezdünk, hogy ki legyen a villamester. Teljesen mindegy, úgyhogy megyünk is tovább.

1.jpg

Merci megnyerte a seggrisza versenyt, ezért egy választott társával megnézhet egy olyan Tv műsort, amit az egész ország várt idén. Gondolom valami X-faktor vagy Maszkos celeb vagyok, bohóckodni jottem! Nem nézem és nem ismerem ezeket, szóval bocs, ha nincs ilyen. Vagy ha van. Tuti nem a magyar – izlandit mutatják meg nekik, pedig ott aztán a végén Szoboszlai rendesen bebaszta.
Merci meglepő módon Móval menne ma mozizni és nem tudom tovább alliterálni ezt, szóval bekuckóznak a kanapéra és haha, kiszámíthatóak vagytok szerkikéim, az egyik ilyen énekes műsor lett az. Felismerik Hargitay Hargitai Beát -kigugliztam- és mindketten szerelmet vallanak neki. Én nemtudom ki ez, talán ő volt a Britney hasonmás a plasztikai műtétek előtt? Itt jut eszembe a klasszikus, amikor valamikor valami műsorban azt mondta a Britneyhasonmás celeblány, hogy Ő a Britney hasonmás. Valami masik vendég pedig felcsattant hogy „Abból meg lehet élni?”. A kommentszekcióban biztosan lesz olyan, aki tudja miről beszélek.
Aztán PP
kerül elő valami maszk alól és megállapítják hogy Ő most a műsorvezető. Jólvan.

2.jpg

Éjszaka Frunátóék cuppognak, Daniék cuppognak, uh nem elég a horkolás, egymás szaga és az, hogy
együtt kell aludni 12-en, még cuppognak is. Jaaa, a randisok meg a nyugiszobában cuppognak. Renátó közben a szerelmi életéről és a csalódásairól beszél, senkit nem érdekel.
Reggel
mindenkit váratlanul ér hogy reggel van és csodálatos tanulmányt lehetne írni a meggyötört arcokról. Valahogy nehezen hiszem azt, hogy az ápoltak közül a VV előtt is mindegyik rendes napirend szerint élt és reggel időben kelt. Ginamanda szokás szerint a teraszon nyekereg, amikor is elhangzik a mai első aranyköpés Gina szájából:
- Hallod, nekem az agyam már úgy
össze van zsugorodva…
Bárcsak úgy lenne.
Amanda meg el volt fáradva. Miben? Kérdem én, egyszerű hv-író, miben fáradt el ez az arany teremtés? Titkon vajon kiviszik
őket egy benzinkútra melózni? Vagy mi?
Aztán még megfejtik, hogy mindenki rossz
műsorba jött, mert ez nem a Love Island, hanem a Való Világ. Segítek nektek is, mert tegnap Mónak is segítettem nőügyben: Ti se csináljátok jól, mert ez nem a Budapest Tv – ahol bármit csinálsz, az elég, hanem a Való világ.

3.jpg

A hálóban Merci nagyon cuki módon próbálja megtudni Renátótól, hogy csókolóztak-e és amikor a válasz igen, akkor nagyon
örül. Furcsa kislány ez, valahol 12-16 éves értelmi szint között megrekedve, de nincs benne semmi rossz szándék. A Megtisztelő is kíváncsi erre és örül a hírnek, aztán a szerelmesek prezentálják is, hogy milyen az, amikor csókolóznak. Frenetikus.
Gináról most
derül ki, hogy már napokkal ezelőtt belelépett vmi szilánkba és azóta húzza a lábát. Mondjuk ez eddig nem látszott. Renátó a hálóban nekiáll megműteni, szerintem kár erre is túl sok karaktert pazarolni. Mindenesetre közelről lehet nézni Gina lábát, aztán a szenvedő fejét, aztán a lábát, aztán a fejét, aztán a lábát. Nem egy Vészhelyzet, na. Merci közben meggyalázza a Bagossy Brothers Olyan Ő című számát… Kár, eddig szerettem azt a számot.

Napi feladatnak mára a festés jutott. Na nem festettek ki jótékony céllal egy óvodát az ápoltak és
egymást sem, hanem konkrétan festővászonra kellett felfesteni a két párbajozót. Mindkét csapatnak az ellenséget. Egyikek se tehetséges, maradjunk annyiban, de újabb aranyköpés hangzik el, ismét Gina:
- Amúgy a díly az ugye ipszilonos?
Itt most hagyok egy kis időt, mert én is sóhajtottam egy nagyot és belekortyoltam a teámba. Pár másodperc
kötelező üveges tekintettel maga elé bámulást javaslok mindenkinek, utána folytathatjátok az olvasást.
Ketten-hárman szólnak Ginának, hogy a díj az bizony pontos, de nehezen hiszi el. „Menj má, tényleg?” Geci. - Ezt én mondtam.-
Gina nem tudja abbahagyni, mai harmadik fájdalmas megszólalása:
- A nyakból
jön a kéz?
- Vállból. - reagál Bálint és én latom az arcán a fájdalmat.
Azt m
ár tényleg csak apróbetűvel írnám ide, hogy az Oscar-díjat sikerült Oszk ár díjnak írnia és ugye ezt is segítséggel, mert ha egyedül dolgozott volna, akkor Oszk ár díly lett volna.

Amikor mindenki kész van, akkor standupolni is kell a kész művekkel:
Dani egy sárgabőrű
büdös embert rajzolt,
Renátó feketefehérben profilozott egyet és mivel maradt hely a vásznon, így ott lettek színes vonalak,
Merci
kigyúrt srácként látja Gábort, akinek a végtagjaira ráírta a leggyakoribb mondatait és kiemelte Gábor túlnőtt szőrzetét és lábkörmeit, amik idézem: „túlnőtték az űregyetemet”;

Amanda rajza egyszerűen béna,
Virág nem tud mit mondani a saját művéről, én sem,
Gina
jön és vele az alpári primitívség: Gina DRICCMADÁR-nak nevezi Bálintot, a szót ő maga találta ki és azt jelenti, hogy egy csúnya elbaszott madár. Értitek. Ennek a madárnak két segglyuka van - de szárnya és tolla például nincs..- és egyszerre próbál kakilni.
Édes faszom, vess
tüzet! Mi történik itt…

4.jpg

Mó egy szagos tazmán
ördögöt festett,
Fru egy hajléktalan
ősembert, legalább 85B-s mellekkel.. érdekes koncepció.
Vivi azzal kezdi, hogy
három pohár bor kíséretében dolgozott, ez mar sok jót nem jelent. A képén egy hatalmas méretű szarkupac -bocsánat, nemtudom ezt másképp leírni – és egy ugyanakkora méretű ember. Az inspiráció az volt, hogy nem lattá meg soha kaki pózban Gábort és ahogy modellt ült, az olyan volt. Rajzolt még vonalakat is, de nem tudja hogy mi az, csak úgy rárajzolta.
Robi rajza viszont sztem kurvaj
ó, leszámítva azt, hogy nincs lábfeje. Beteszem a képet, nem mondok semmit.
5.jpg

Utána elindul a Ki a büdös és ki mondta nevű felkérdezés. Csak a szokásos szájkarate, nem részletezem, mert nem lesz benne semmi olyan, ami eddig ne lett volna.
Közben Dani kimondja azt, amire sajnos senki nem figyel és valószínű senki másnak nem is esett le:
- Nem miattad állnak
mögötted, hanem ellene – mutat Bálintra- ! Teljesen igaza van.
Sok perc elmegy itt ezzel,
belepörgettem, Gábor kivitte a gondolom büdös inget a mosókonyhába, aztán ismét tokegyedül énekelget és dohányzik a teraszon. Nincs ennek az embernek annyi esze, hogy észrevegye hogy teljesen a perifériára szorult, illetve szorította magát?
Közben véget ért a szavazás és Dani lesz a villamester, eljutottunk az adás feléig, úgyhogy jöhet a párbaj.

Anikónak feladata van, be kell mondania hogy instán mostantól van Spoiler Alert tartalom, a neve nyilván elárulja h mi az. Anikó mindezt nem tudta megjegyezni, úgyhogy felolvassa. Kicsit azért kínos.

A párbaj
előtt még van egymásnak beszólogatós szegmens, ezúttal versben kellett beolvasni a másik csapat párbajra jelölt tagjának:
Amanda a szokásos
hülyeséget mondja két kínrímben,
Gina gesztikulálva vágyja a parbaj
utáni alkoholt,
Fru szerint Bálint szakállán ott a fika -?!-,
Renátó még Digó elvesztésén lamentál és vakációra
küldené Bálintot - Bálint szerint szép volt és bullshit.
Gábor ezt is el bírja rontani és ennyit tudok róla mondani, szar volt.

Bálint szerint:
Gábor csalódás, semmi egyéb

Mint a Pál utcai fiúkban Geréb.

Merci felolvassa, hogy
Gábor szava nem ér semmit
Mó megnyugtatja Gábort, hogy
vasárnap mar Kata mellett ébredhet
Robi, Vivi és Virág bénácska, utálják az embert aztán annyi.
Dani reppelni kezd, Merci nyomja hozzá a dobgépet: Gábor egy szar alak
és retek van a szekrényében.
Gábor még okoskodik egy sort, miszerint mindenki hozzátette a 100 %-ot.
Mihez? Meg akkor abból mennyi lett?

Ezek után sem tudja abbahagyni és tovább mantrázza a nagycsoportos bölcsességet, hogy neki itten joga van megosztani a véleményét. Menjél már haza innen baszdmeg, átkozottul idegesítő vagy.

A párbaj előtti utolsó bejátszóban pár percben még próbálja barátilag megtisztelni Renátót egy szarkavarással, merthogy szerinte Fruzsi
attól fél, hogyha Ő kiesik, akkor egyedül marad, uh csak ezert kell neki Renátó. Mennyé haza more magadnak, most már tényleg!
Megjön Fru, rögtön véget is ér a kupaktanács. Szerintem teljesen mindegy, hogy Fru miért megy Renátóra, Gábor meg úgyis kívülről fogja nézni mindezt, semmi köze hozzá.

Kezdődik végre a Párbaj!
Gábor
búcsúzik előszór és egy közös öleléssel indul a harcba. Megnézhetjük a legjobb pillanatait. Miből gják vajon össze? Mert nemhiszem, hogy volt neki akár egy is. Na jó, a legófutásban odatette magát.
Megérkezik a stúdióba, szokásos modoros módon meghajol, aztán most épp élőben beszéli a tartalmatlan hülyeségeit.

6.jpg

Bálint ugyanazokkal a szavakkal búcsúzik, mint múltkor és indul Ő is kifelé. Azért olyan nagy dolgok az Ő kisfilmjében sincsenek, de láthatóan jobban élte ő ezt a villalétet, mint Gábor.
Örül a barátainak a stúdióban, ahova már hazajár ugye. Haladjunk.
7.jpg

Anikó megkérdezi mindegyiket, hogy hol siklott félre a közös vonat, erre Gábor megint torgyánozik egyet, lehalkítom, mert nehezen hiszem, hogy mondana barmi újat.
Meglepő kérdést kap a két párbajozó: Ki hogy áll saját véleménye szerint?
Bálint: 60-40 nekem.
Gábor: blsdjfngsdjfbgslduzfvbsldfjbvsldiufvbsldkjfbvslkdfbvlskdfbvlskjdfbvrughéasdfhgpéo
Anikó: Mondj egy számot!!!!

Gábor: Mondok egy számot. A szám énszerintem nagyon szoros. 49-51 részemre.

Beszeljünk erről egy kicsit, írom ezt én itt most. Azt senki nem kérdezte, hogy mennyire szoros a szád.
Ha 49-51 részedre, akkor kiestél, Te szerencsétlen.

Valami videó van a kapcsolatuk megromlásáról, aztán beszélgetés ugyanerről, de ezt már el kell temetni mindegyik ápolt szerint, nem is értem miért erről beszéltetik őket.
Kortársbeszédek
jönnek, Renátó kezdi és némi kis zavarodottság után egészen összeszedetten beszél Gina heveny bólogatása mellett az igazságosságról, az őszinteségről,a hűségről meg mindenféle szép szavakról és már Ő is az applikáció használatára buzdít minket. Aztán jön Dani és a standupja egy borzasztó dalocska, amit elront és élő adásban kimegy egy „bocsánat elbasztam”.

Ezután már csak a
feszült pillanatok vannak, hogy ki nyerte a valaha volt legfeleslegesebb párbajt, mert ennek szerintem simábbnak kell lennie, mint egy szájerezésnek az ereszcsatornán.
77-23ra nyer Bálint és bár rossz
irányba indul, de mégis Ő mehet vissza erről a párbajról is.
Amíg visszaér és láthatjuk a megdöbbent és a boldog arcokat is – gondolom most sírógörcs azért senkinél nem lesz bent az ápoltak között-, addig Gáborból a miniinterjú alatt azért kiszakad, hogy lehet hogy valamit mégiscsak rosszul csinált, ha ennyire elpicsázták. Bent lett volna ennyi eszed, öreg! A búcsúfilmjét nem nézem meg, mert minek.

8.jpg

Bálint érkezik vissza,
nézzük a sokkosokat, mert az örömködők úgyis visonganak meg körbeugrálják. Amanda elfordul, Gina természetesen érezte, Renátó faszozik egyet és ennyi volt mára.

Holnap is én leszek.





1551 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:51:16

@Fálki: Jóvanna, de én még a magasságomat le sem írtam. :P

Kosztarika 2020.12.14. 15:51:24

@Qqts: mert mi kinti triumvírek vagyunk. A bentiek már tépnék egymás haját és szétszélednének.

Fálki 2020.12.14. 15:53:03

@Qqts: :D :D :D

Furcsa alaku driccmadar lennék 100/90/3as számokkal.. Nagyon nagy hiba volt ezt elképzelnem, mert hangosan rohogok ezen.

De azt ugye tudod, hogy mi lett a nagy tortenelmi triumviratusok vege?

Qqts 2020.12.14. 15:53:10

@Kosztarika: feltem, hogyha faszi kerul a kepbe feloszlunk, mint a Spice Girls...de biztam magunkban es a kapocsban..elszomoritol..nyilvan meg van kikapja a jelemet..

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:53:24

@Kosztarika: Köszönöm kérdésed, láttam már vibrit, de nem élek vele. :P

Qqts 2020.12.14. 15:54:35

@Fálki: Bocsassal meg..a Triumviiirek egy kvartet. Most mar hallgatlak :D

Kosztarika 2020.12.14. 15:54:45

@Qqts: utalnék előző posztomra, tisztelettel.

Ármándójózsi 2020.12.14. 15:55:10

@úgymond olvasó mmkk: Öööö, a vibri miatt? Félek további kérdéseket feltenni... :O

Fálki 2020.12.14. 15:55:11

@Qqts: kikapja...

ki-be ki-be ki-be, ezt feljebb mar megbeszeltuk, csak akkor meg nem voltal itt gyertyat tartani ... :O

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 15:55:25

@Qqts: a triumvir erosebb barmely pasinal

PYT 2020.12.14. 15:55:53

@szociál: neee, a Danit ne, engem ő szórakoztat (mínusz a kényszeres crotch grabbing), menjen más, mondjuk... miss tattika, érte nem kár, és akkor Rönó garantáltan megborul. Jérdés, hogy kit vinne, mert biztodan lányt, a másik táborból, és az nem Virdzsi lesz a megamennyiségű instakövetőivel, hanem Vivcsó - esetleg Merci, de nem, mégsem, neki is van erős követőbázisa; marad a patológiás hazudozó...

Qqts 2020.12.14. 15:56:34

@úgymond olvasó mmkk: belepruszkoltem a poharamba :DDD mire ehezel draga virem? Nuggets, kapi vagy vibri?

Fálki 2020.12.14. 15:56:49

@úgymond olvasó mmkk: Szóval akkor grillezett dricc és lilakápi johet?

PYT 2020.12.14. 15:57:27

@PYT: ... akit megsajnálnak majd a nézők, és a kuszafogsorú megy a tiszteletes után, kész.

Qqts 2020.12.14. 15:57:59

@Fálki: ittam a sarokban es? Velem akarsz szorakozni?! HAT AKKOR NEM FOGSZ SZORAKOZNI!

Kosztarika 2020.12.14. 15:58:48

@Qqts:
@úgymond olvasó mmkk:
Vérszerződés lányok?
De melyik pasit vágjuk le? Mindet??

PYT 2020.12.14. 15:59:46

@Kosztarika: feltalálták már azt egyáltalán? xddd sztem csak Viv fantáziájában létezik, kb mint Amandáéban az édeshármas... ;p xdd

Fálki 2020.12.14. 15:59:46

@Kosztarika: Hupsz, akkor ezennel nekem mennem kell, marad nektek a 191es Armandó Józsi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.14. 16:00:08

@PYT:
Az meg a masik, hogy rossz nezni mennyit gyurmazza a repat, beveri a fejet a kameraba annyi van telepitve de igy se veszi eszre magat.
En mar unom ezt a mondvacsinalt balhet, inkabb nezem Vivi bamba fejet :)

Qqts 2020.12.14. 16:00:10

@Kosztarika: megtisztelsz, hogy felreertesem ellenere toretlen a kapcsolatunk. Egyebkent nincs is poszt, most merit otletet a komment szekciobol :D
Lebukik, ha lesz akarcsak egy kaposzta utalas a posztban :D

PYT 2020.12.14. 16:01:23

@Fálki: ti meg mégis milyen paraméterről beszélgettek?

Fálki 2020.12.14. 16:01:38

@Kosztarika: Bemondok még egy koordinátát, csak ne bántsatok. Melyik kell?

Fálki 2020.12.14. 16:02:37

@PYT: Csak fel vagyunk izgulva a mai hv miatt, ami 2 órája kész van, csak nem kerül ki... be.. ki.. be.. ki.. be...

PYT 2020.12.14. 16:03:27

@szociál: az az egy, ami engm is irritál, de amúgy vicces figura, nekem, a szövegein lehalok xddd

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:03:28

@PYT: Egyébként, félretéve a dricc-et, Dani engem is szórakoztat imádom, ahogy leolt mindenkit, (Büdi, Röné), és szerintem egyáltalán nem akkora bunkó, mint amilyennek látszik. Meg is lepődtem, hogy Amandával milyen finoman bánt, amikor be volt állva, mint a gerely.

Kosztarika 2020.12.14. 16:03:54

@Qqts:
Azér' azt nem hinném. A szépségemért és az eszemért van velem. És szeret. Igaz, kicsit lassan jött rá, legalább 2 óra kellett neki.

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 16:04:39

@úgymond olvasó mmkk: Folytatólagos fenyegetés. De még mindig nem tudom, hogy mit adsz??

Fálki 2020.12.14. 16:05:11

@PYT: @Ármándójózsi: Danin én is jókat rohogok, szorakoztato csavo, de sztem pontosan akkora bunko, mint amekkoranak tunik. Viszont nagy szive van es az viszi elore, nem a rosszindulat vagy az áskálódás.

Kosztarika 2020.12.14. 16:05:24

@Fálki: Azt majd én lemérem ;))) nem kell a többieknek mindent tudni rólad.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.14. 16:05:57

@PYT:
Persze vicces, meg nem akkora primko mint Renata, bar ha iszik o sem angol lord :)

PYT 2020.12.14. 16:06:12

@Ármándójózsi: na pontosan, ekg, ezekre gondoltam én is a szövegei mellett; ha mondjuk, a vellaanyus (-nővér?) rászólna, hogy figyeljen már a kezére, az jó lenne, de ennyi, egyébként részemről remdben van a srác.

PYT 2020.12.14. 16:07:21

@szociál: jó jó, de azt nem s várjuk tőle - volt itt már egy olyasmi, repült is, nagy svunggal ;)

PYT 2020.12.14. 16:08:42

@Fálki: így van, és hogy bunkó, nem vitatom; nem turkálná folyton a

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:09:16

@PYT: Szerintem is. Annyira nem gáz, mint ahogy azt ez a 193-as griccbánat beállítja. Már elnézést kérek, de amúgy jól mondja a tesó, arany szíve van annak a Dani gyeröknek. :)

Spitzbaue® 2020.12.14. 16:09:24

@Ármándójózsi: Én a kezdetektől ezt mondom, úgyhogy EKG.

Qqts 2020.12.14. 16:11:05

@Kosztarika: mert ferfi..nekem eleg volt egyetlen komment, hogy feltárjam a tellért a meddőhányóban

Kosztarika 2020.12.14. 16:11:58

@PYT:
Mi az ő írására izgultunk fel, de ő saját magára.

Fálki 2020.12.14. 16:12:18

@Kosztarika: De remélem cuppogva mérsz...

Fálki 2020.12.14. 16:13:12

@Kosztarika: Írjon nektek a Megtisztelő hogyvoltot.... chhhh

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:15:05

@repuloezustmokus: Lehet, hogy utoljára, Tesót elüldözték a lyányok... :(

Hagebutte 2020.12.14. 16:16:08

Ez a driccmadár nem griffmadár akart volna lenni?

Kosztarika 2020.12.14. 16:16:40

@Fálki:
Az oviban cumisüveg volt a jelem. ;)

Qqts 2020.12.14. 16:17:40

@Kosztarika: mashogy latom. Szerintem a Hogyvoltozo ugyanugy varja a mi reakcioinkat, mint mi az ovet az osszefoglalora. Tehat o nem a posztjara izgul, hanem reank, mindannyiunkra.
En azert folytatom az izgulast itt magamvan :)

Qqts 2020.12.14. 16:18:38

@Ármándójózsi: azzal, hogy ennem a kaposztajat? :DDD ez inkabb bok, mint haduzenet :D

Kosztarika 2020.12.14. 16:20:31

@Qqts: tuggya a drágám, hogy csak szívatom. Aztán majd cserélünk. :DDDDDD

Qqts 2020.12.14. 16:22:39

@PYT: nem bunkosagbol teszi. Pöcsálisan fixálodott. Megfigyelésem szerint, ha ideges, vitatkozik, akkor nem pöcsözik. Ebből mi következik? Nos, a pecek érintése stimulálja az agyát, kvázi relaxációs jelleggel mütyürgeti

Kosztarika 2020.12.14. 16:23:09

@Fálki:
Akkor add kölcsön, meg annak az elérhetőségét, aki a hv élesítésében kompetens.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:24:21

@Fálki: Aha... :/
Akkor nekem meg Casanova...

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 16:24:58

Ide folyamatos 18-as karika kell.

Fálki 2020.12.14. 16:25:46

@Kosztarika: Te csak tattikabol akarsz engem.. Mert csak a hv érdekel..

Úgy hiányzik Digóóóóó, amíg Ő bennvolt, sokkal jobb volt minden.
Nem.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:26:09

@Qqts: "Pecek érintése"?????? Öööö, nem jártam utána, de szerintem neki nincs olyan.

Kosztarika 2020.12.14. 16:26:35

@Ármándójózsi:
Nyugoggyá meg. Majd hogyvoltolok az eksön után és megtudod, hogy igazat mondott -e. ;)

Qqts 2020.12.14. 16:27:51

@Ármándójózsi: hát a pöcke, pöcök. Amin esténként szárba szökken a Virág.

Kosztarika 2020.12.14. 16:29:19

@Fálki: Őszinte érzéseim vannak, de ha kétkapura játszol...

hereverő heverő 2020.12.14. 16:29:23

@Qqts: vagy amit stimulál, az maga az agy. Dokik szerint ez az igazi faszfej.

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:30:07

De olyan, hogy pöcök, nincs neki!!! Legalább is az én kultúrkörömben, amelyben szocializálódtam, a pecek, pöcök, csiga-biga stb. egészen másik testrészt jelöl.

Kosztarika 2020.12.14. 16:31:16

Még jó, hogy nem offolunk, élen Fálkival.

Fálki 2020.12.14. 16:32:52

@Kosztarika: Két kapuja van a driccmadárnak, nem?

Qqts 2020.12.14. 16:34:11

@Ármándójózsi: kimondom kerek-perec. Nem hinnem, hogy nagyobb van neki, mint egy klitorisz.

Minden, amit muvel sex cimszo alatt, csupan a pornofilmekbol latott borzadaly. Aki valos oromot okozott valaha nonek, az nem csinal ugy, ahogy Danci.
Viszont, ha Virag ezt valoban elvezi (arcat elnezve meg o sem) akkor nem is vibrit kell nekik felirni, hanem eleg egy sima botmixer...

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:34:26

@Kosztarika: Na, így legalább van értelme! :)

hereverő heverő 2020.12.14. 16:34:49

@Fálki: meg a tevének is két púpja van, mégsincs rajta melltartó. Ez nem eléggé adekvát hasonlat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 16:36:31

lassan már csak becsukott szemmel merek kommentelni

Qqts 2020.12.14. 16:37:06

@hereverő heverő: na megjottel es ide kevered ppuput. Lehet megjon es koszoneskor elmeseli h epp ma vasarolt csecsféket

Fálki 2020.12.14. 16:38:25

@úgymond olvasó mmkk: :D :D :D

@Qqts: Szerintem is borzasztó, amit Dani szex címszóval előad.... Jo lenne ma regy rendes káposztázást is látni, hátha ott jobban teljesít...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 16:38:54

@Ármándójózsi: nem, eddig csak levettem a szemüvegem, ha valami illetlenséget olvastam. de az ide már kevés.

hereverő heverő 2020.12.14. 16:40:00

@Qqts: már itt voltam vagy 5 perccel ezelőtt is. És nem sokat maradok, a mai napra elzsibbadt az agyam és mindenem ami rajta lóg

hereverő heverő 2020.12.14. 16:40:51

@Fálki: Azt csak Őzike szeretné látni szerintem

Qqts 2020.12.14. 16:40:52

@úgymond olvasó mmkk: atgondoltad? Szeretned, ha egy felolvaso program hangosan olvasna ezt itt? :D

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:42:28

@úgymond olvasó mmkk: 110% igyekszem ezek után visszafogni magam, de a többi perverz, obszcén, illetlen kommentelő nevében nem beszélhetek. Akinek nem ég a háza az ne vegye magára, csak lehet egy véleményem őszintén, szívből!

Kosztarika 2020.12.14. 16:48:59

@Ármándójózsi: Igazad van tesó! Beszéljünk valami kellemesebbről.
Szerinted Gábor levágta már a lábkörmét?

Ármándójózsi 2020.12.14. 16:54:08

Lassan mennem kell, mert lejár a munkaidőm. Megtiszteltetek!
Este meg nem jövök, mert olyankor 110%-ban pörög a topic és nem tudok megtisztelni senkit... :(

Búcsúzóul még annyit írok kicsit félve, hogy szerintem Moh nem is annyira gáz, nekem semmi bajom vele és állítólag (tuti infó), a való életben is egy normális, rendes srác!

Dricc, én voltam!

Fálki 2020.12.14. 16:55:55

@Ármándójózsi: Dricc!

akokr lassan kimegy a mai, ha mész.... :D

Ármándójózsi 2020.12.14. 17:04:35

@Fálki: Most jól beszarattál mindenkit, ide már nem mer senki írni! :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 17:05:27

@úgymond olvasó mmkk: Buja testek, forró vágyak a Hogyvolton!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:15:20

@Nátha ellen bálna: még gondolkodom, mivel fenyegesselek. a privát üzenet nem volt elég..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:36:12

@Nátha ellen bálna: ne kérdezgessél fel keringőre, mert megbánod

Nátha ellen bálna 2020.12.14. 17:38:56

@úgymond olvasó mmkk: Tessék: estére puncsszeletet és dobostortát tartogatok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.14. 17:42:12

@Nátha ellen bálna: a dobostortában nem vagyok érdekelt.. a puncsszeletet meg csak tartogattad, mert elloptam.

PYT 2020.12.14. 17:45:09

@Hagebutte: már megfejtettük közös erővel, a griff és a strucc hibrid fiókája, aki a csernobili halálzónában kelt ki a tojásból, ezért az altájinés egyéb torzulatai... xdd

PYT 2020.12.14. 17:52:03

@Ármándójózsi: ezzel is csak ekg-zni tudok, nekem ő se antipatikus, sőt, az, hogy nem akarja hülyíteni Mercit kifejezetten pozitív, más a helyében simán hagyni a kislányt, hogy totál belegabalyodjon érzelmileg. És az, hogy nem akar párkapcsit, vagy annak látszó valamit se vinni a villában, az teljesen oké, nekem azt mutatja, hogy gondolkodik, látott is már korábbi szériákat és tudatosan, aszerint játszik. Az ilyen jobb híján összeálló villapárk mind megbuktak, sosem volt még döntős se senki ilyennel.

Hagebutte 2020.12.14. 18:27:50

@PYT: köszi, akkor erről lemaradtam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.14. 19:47:24

@Niemandhäuser: Az milyen lenne már ha a hármas döntőig minden párbajt Bálint vívná meg valakivel...! :-)
süti beállítások módosítása