Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X28 – PÁRAN PÁRBAN

2020. december 12. 19:57 - Fálki

Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem.

1_47.jpg

Buli volt és mit jelent a buli? Megnyílnak a pokol kapui - hogy egy PP klasszikussal kezdjem.

Üvöltözés, tánci, mindenkinek a kezében pia vagy telefon… Biztos így buliznak manapság a fiatalok.. Én nem tudom, 38 vagyok. Van még visítás, orrhangon sípolás, káromkodás és vonaglás, mert ezek teszik a bulit igazán jó bulivá és mire mindenki kellően boldogra/szerelmesre/táncosnőre/ribancra itta magát, addigra erünk oda az átlátszó függönyt felsőként viselő Fruhoz és Renátóhoz, aholis Fru előáll az okossággal, miszerint nem hazudik magának, mert Ő rájött hogy valami mégis van a levegőben. Közben néha láthatjuk, ahogy Gina az asztalon táncol egy nadrágból mellkasig felhúzott kikapcsolt bodyban.. Vagy mi ez, nem tudom, de borzalmasan néz ki.
gina.jpg
Vissza gyorsan a másfél egymás iránt szerelmet érző emberhez, ott épp Fru némi szimat után egy puszikéréssel és öleléssel kívánja megkoronázni a nagy beismerést, hogy bizony az a lassú víz továbbra is mossa a partot. Az ölelkezést észreveszik a többiek és igazi lagzihangulatot teremtve jön is a „Csókot! Csókot!” rigmus.

Nincs csók.

nokiss.jpg


Kicsit meg udvarolgatnak egymásnak nagy mosolygások között, Renátó fejben már sokkal előrébb jár, jópár levetett és szétdobált ruhadarabot, valamint a nyugiszobában eltöltött éjszakát látja  már az Ő kis tattikus fejében. A beszélgetést Fruzsi zárja azzal, hogy ad1 nem kell ezt túlgondolni, ad2 Ő irányít és ad3 ne legyen erőszakos, mert minden úgy történik, ahogy Ő akarja. Lesz ebből meg ajtócsapkodás vagy teljesen becsicskul a fodrászfiú?

LehetegyvélemenyemGábor közben a háttérben megtisztel egy széket azzal, hogy rajta ül és mindenkitől elszigetelődve most épp ott van.Robi és Gina szárazbasznak a nappali közepén mindenki legnagyobb örömére és biztatására, elől-hátul-alul-felül prezentáljak hogy miket is tudnak Ők magukkal és egymással csinálni a valóvilág falain kívül. LehetegyvélemenyemGábor közben a dohányzóteraszon megtisztel egy cigarettát azzal, hogy elszívja és mindenkitől elszigetelődve most épp ott van.
szb.jpg
Egy vágással később már bent a buliban Virág elköveti azt a hibát, amit az ilyenek társaságában nem szabad és feltesz neki egy egyszerű kérdést:

- Miért nem bulizol, Gábor?

Erre jón a Torgyán Józsefre hajazó levegővétel nélküli 300 szavas körmondat, nem vagyok hajlando figyelni, de valami ilyesmi lehet:

- Blabla, bla, bla, blabla, szerintem, blabla, blablabla…

- Ja, jólvan! - érkezik meg határozottan Dani és zárja rövidre a beszélgetést. Szerencsére.

Elhúzza Virágot raportra, hogy mégis hogy képzelte ez a nőszemély, hogy leáll Gáborral beszélgetni. Szokásos dolgok: Virág a proliúr bocsánatáért esedezik, Dani meg leszarja. Bálint is odakeveredik valahogy és próbál némi higgadtságot tolni Danira, miszerint az a lány nagyon szereti őt stb. Dani megérti:

- Lehet, de az a hülye kurva megint szemtelenkedik és leáll vele beszélgetni…

Így működik ez manapság. Dani még körberiadózza az egész csapatot, hogy Ő megy ki párbajozni a kurva ellen. Ezt elmondja bent is, kint is.. Nyilván megint a pia beszél belőle, de nekem azért ez már kicsit sok.
A mosókonyhában Robi hánytatja Amandát. Egy újabb csúcsponthoz értünk, na.

hanyas.jpg

Közben Dani elkezdi megmászni Ginát, Virágnak ez egyből szemet szúr és jön ismét a szokásos lemez: kiborulás.

Kint a teraszon próbálja ezt elmondani Daninak, aki pofavágásokkal és fingás effektekkel szórakoztatja inkább magát, jól láthatóan nem érdekli, amit a lány beszél.

Hohó, bent a villában Gina trógergecizik, de ezúttal saját magát, merthogy 26 éves és még nem ért el semmit. Gyerekeket és boldog családot szeretne éveken belül. Gondolom Digótól, haha.
A hálóban kezdődik el az igazi nyafogás, ahol van ennek piaca, mivel Vivi és Amanda épp itt kempelnek. Virág kipanaszkodhatja magát megint, hogy ez nem az Ő stílusa geci, Ő nem szokott sírni pasi után és nem kell neki pasi… Jól van, haladjunk, minden buliban ez van.Van még egy kis magyarozás-cigányozás kutyás hasonlatokkal és fajelmélettel, majd Amanda mondja ki a nagy igazságot:
- Mindenki ugyanolyan büdöset szarik! Nem, Vivien?

szar.jpg

Renátó valami rejtélyes oknál fogva Gina jövőjét nem a sokgyerekes család mintafeleségeként vizionálja, hanem sokkal inkább pornósként, amivel persze megnyomta a pirosgombot és Gina pillanatok alatt gyorsul megint artikulálatlanul ordibáló és hadonászó cigányasszonyra.

Gina szavait idézem szó szerint: “Mert én egy kurva ribanc pornósztár vagyok és aki rodáztatni akar, az jöjjön” majd körbemutat mindenkin és jelzi, hogy akinek valami nem tetszik, az szopja ki a fszt.

gina2.jpg

Idevágják nekünk Dani őrjöngését is, amikor épp annak kell lefogni aki a közelében van, mert menne megtisztelni az ökleivel Gábort.Vivi szerint mindig amikor alkohol kerül a villába, akkor megvadulnak, mint a vadállatok. Mert ennyi eszetek van, azért.

Vagy a balhé előtt vagy a balhé után higgadt állapotban láthatjuk Renátót és Frut, amint két széken összebújva romantikáznak. Egy piros pont a szerkesztőknek, mert bevágták a jelent alá az Elemi Ösztön zenéjét. Fru már meséli is az életét, miszerint Ő mindig azt mondta a barátnőinek hogy sose fogja megtalálni azt aki neki megfelel és ezért egyedül fogja leélni az életét. De most bejött ide és tessék, itt van. Napasztmek! Rossz volt az a rigmus korábban, ide inkább a “CSOK-ot, CSOK-ot” illik, legalábbis Fruzsi fejében már épül a konyha.

frunato.jpg

A teraszon Mercike bevallja Mónak hogy szereti.Ne basszatok fel, mi van már itt? Mó annyira ért a nőkhöz -semennyire-, hogy nem érti miért lassított le Merci a szeretlek után. Segítek haver! Azért mert ha egy nő azt mondja neked, hogy szeret, akkor az nagyon rossz válasz, hogy “Én is imádlak babám”. Mercinek innentől inkább mindegy, nem érdekli amúgy. Meg is értem. Mó játssza még az ártatlant, hogy Ő ezt nem akarta es pont ettől félt… Merci bevonul, Mó pedig rögtön elmondja Ginának és Robinak, hogy mi a pálya, amitől Ginánál eltörik a mécses, merthogy Ő is szerelmes kezdett lenni. Megérkezik Amanda és Bálint is, a kérdés innentől kezdve csak az, hogy ki mennyire fog emlékezni ebből a beszélgetésből, mert természetesen elhangzik a ne mondd el senkinek kód is. Amanda ezután a fürdőtől a hálóig csak kétszer esik majdnem hasra, annyira be van baszcsizva. Dani segít neki eljutni az ágyig, ahol egy kis véletlen puncimutogatással egybekötött vetkőztetés után betakarja a lányt, akinél teljes a filmszakadás.

ama.jpg

Közben Gina a riportban épp a bölcsészkaron és teológián tanultakat tanítja le nekünk, miszerint ott bent nagyon sokan azt hiszik hogy okosak, de annyira buták, mint a …segg. De ha az emberekben lenne összetartás meg szeretet, akkor az élet nem itt tartana. Nem a világ rossz, az emberek rosszak. Fú, mennyi okosság, részemről egy szabadon választott Coelho kötetet fel tudok ajánlani Gina további edukációja céljából.PP is röhög, majd mondja a napi kérdést:

Melyik párkapcsolat fog a legtovább tartani? Csak azért három lehetőség van, mert Digó már kiesett.

Másnap reggel van, Gábor provokálja a többieket és minket azzal, hogy ritmus-, ütemérzék és hang nélkül próbál énekelgetni és még tapsikol is hozzá. Megtisztelő.

Reggeli hogyvoltozás bent a villában: Ki mire emlékszik?

Gina és Amanda megint összeborulnak, csak Ők ketten az okosok, mindenki más gusztustalan és hülye. Áttekerem engedelmetekkel, mert ez is van mindig, gondolom semmi újdonság nem lesz benne most sem. Megtolják (?!) , gondolom

Csoportfoglalkozásra ülnek körbe a nem anonim ápoltak és mindenki elnézést kér azért, mert pia hatására lemegy kutyába. Egy párbeszéd nélküli megmondás lett ebből, nincs se szájkarate, se semmi. Gondolom a tegnapi bulika miatt még annyira rottyon vannak, hogy szét is szakadna a fejük egy-egy hangosabb szótól.

gyules.jpg

Vicces feladat van ma a két tábornak: a konyhában fellelhető bármilyen anyagokból kell egy turmixot csinálni, amit aztán a másik csapat játékosainak kell meginni. Előszór a Megtisztelt csapat kotyvaszt valami tojásos, olajos, hagymás, tejes, mustáros shaket, amit pezsgőspohárban ki is porcióznak.

pp.jpg

Jönnek Bálinték, ezek meg addig bemennek a hálóba és a sok agysebésznek most esik le, hogy a másik csapat is valami nagyon szemét cuccot fog készíteni ám. Mekkora rohadékok! Ti meg mennyire okosak vagyok tényleg.. Mint a .. segg, ahogy Gina mondotta volt.

Robi, Bálint és Vivi jár elől a munkában és készül a tejszínes, szardíniás, hagymás, mustáros mandulaaromával zöldre színezett ivólé. A végén még egy-egy tojást mindegyikre ráütnek, csakhogy ne csak az íze, hanem az állaga is kellően rossz legyen és Y pohárban mehet is az asztalra.
y.jpg

Öt percen keresztül nézhetjük, ahogy isszák ezeket a borzalmakat, aztán rögtön hányják is vissza. A földre, egy vödörbe, magukra, egymásra… Jut mindenhova.

Bálinték nyernek legalább egy testhosszal, mert Vivi úgy húzza le a saját poharában lévő masszát, mintha egész gyerekkorában ezzel táplálta volna nyaranta a nagymamája..Utána még el is mondja, hogy neki majdhogynem ízlett.

1080 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2020.12.12. 20:02:35

Mindenki olvas ezért a némaság. :DDDDDD

2020.12.12. 20:03:01

Előbb az elsőzés és csak utána az olvasás. :-P

2020.12.12. 20:03:20

Na, egy némber beelőzött.

malevil2050 2020.12.12. 20:03:21

Ezüst. jó e? Jó hát!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 20:03:52

@Kosztarika: Milyen kígyó?? Nem látod, hogy teve

malevil2050 2020.12.12. 20:04:05

Ahhhhh. Ez má csak aluménium lett.

2020.12.12. 20:05:20

Ha lehet egy véleményem, ez végre egy jó HV poszt volt. Maradok tisztelettel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 20:06:21

van egy véleményem: megtiszteltél bennünket ezzel az összefoglalóval, köszönjük.

2020.12.12. 20:14:13

A kilencig hátralévő időben itt hagylak titeket, vár egy forró fürdő és még egy kis jegelt Becherovka.

Kosztarika 2020.12.12. 20:14:53

Válói megúsztad a heti párbajt. Ha itt akarsz maradni, csak így tovább!
A triumvírek csapatába kell állni, különben kiesel, mert a többi csak "a maradék." ;)))))

Mók_Ica 2020.12.12. 20:15:01

sziasztok :)))) olvastam az előző posztcsi alatt is... de mire már szóltam volna, lett új posztcsi..... nagyon jó lett, a tegnap esti jó kis komment hangulatot hozta vissza :))) grat!!!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 20:19:51

@Kosztarika: Te itten ne agitáljál, kérlek alásan, ez itten nem a választási műsor

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 20:22:39

@ppupu: te csak ne ékágézzál velem, szégyentelen!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 20:30:54

Köszike, tetszett! Pedig már fos kilencről is lecsúsztam

LaciHogyVoltol 2020.12.12. 20:34:15

Amúgy a Vivinek abban igaza van, hogy minél több mindent turmixoknak össze, annál vállalhatóbb lesz az eredmény. Ha nekem kellett volna valamit összerakni, amit tuti nem tudnak meginni akkor én csak simán összeöntöttem volna 1.5 liter étolajat 2 kg kristálycukorral oszt' igyák a parasztok...na azt ember lett volna aki lehúzza :D

LaciHogyVoltol 2020.12.12. 20:35:44

@LaciHogyVoltol: Bocsi, rájöttem, hogy így nem elég VV és PC barát a kommentem, úgyhogy kijavítom: oszt' igyák a parasztok és a cigányok :)

jóskapistuka 2020.12.12. 20:36:15

Én valahogy nem tudom elhinni, hogy őszinte Fru hirtelen közeledése Renátóhoz. Renátón is úgy láttam, hogy nem tudja mi van. Ti hogy látjátok?

Kosztarika 2020.12.12. 20:39:13

@ppupu: ne szójjá be, mer te leszel az óriásplakáton.... aztán majd nem nevetsz a végén.
A korod megvan hozzá.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 20:40:11

@jóskapistuka: mikor fru ecsetelte, hogy kisház 2 gyerek, rencsike arca nagyon megnyúlt!

Cérnahuszár a naív 2020.12.12. 20:41:43

off, lehet alkoholt rendelni valahonnan úgy mint a pizzát?

2020.12.12. 20:41:46

Hihetetlen aktivak vagytok :D

2020.12.12. 20:42:12

@Cérnahuszár a naív:
Igen, netpinceren (viccen kivul)

2020.12.12. 20:42:43

@Hedo a nokedli szaggató:
Mert Rencsi a kis hazban nem fer el

Kosztarika 2020.12.12. 20:45:15

@Cérnahuszár a naív: 8 után nem tudsz kimenni mi?
Várd meg míg fehéregereket látsz, irány a sürgősségi. Útközben csak van egy éjjelnappali bolt. ;)

jóskapistuka 2020.12.12. 20:45:40

Ha Fru a bentmaradásért szexel Renátóval, de nem nyeri meg a játékot, akkor vajon mit fog gondolni, ha kikerül a villából?

Kosztarika 2020.12.12. 20:47:21

@jóskapistuka: azt, hogy ezt jól elba@sztam. :D

2020.12.12. 20:47:32

@Cérnahuszár a naív: Alice jól mondja, netpincer

Cérnahuszár a naív 2020.12.12. 20:47:54

@Alice from madness: szuper, megcsekkoltam, asszem a magyar vöröskereszt lesz a favoritom :D
de tényleg, a vámpírok miatt vannak ott?
nézem tovább melyiknél van alkohol, eddig csak üditők voltak
kibactam magammal

2020.12.12. 20:48:12

@jóskapistuka: annyira bírom mikor valaki ezt a tattikát választja, mert még egyszer sem jött ez be...

2020.12.12. 20:48:36

@Cérnahuszár a naív:
Itt van meg masfel uveg finom vorosbor meg egy uveg roze :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 20:49:51

@Hannibal Gabter: Jó estét, jöttél a gigászok párbajára, titánok harcára?

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 20:50:21

Fiatal még az este, tőttök egy forró kávét.

2020.12.12. 20:50:21

@Cérnahuszár a naív: van olyan ha jól emlékszem a netpincéren, hogy italPincér

2020.12.12. 20:51:02

@Nátha ellen bálna: olyan is lesz? Én két lófaszjóska óbégatását adó műsort fogok nézni

2020.12.12. 20:51:07

@jóskapistuka:
Higienikanak +1, Dubai utan meg se erzi :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 20:53:27

Ez az idétlen bájital játék elvett a tegnapi öfiből is vagy 10 percet. Nem tudom, ez nekem annyira ötletszegény az VV produkciós kreatívoktól.

2020.12.12. 20:54:20

Ha Gaben visszamegy a tegnap beharangozott 80%-al, rátetováltatom a méltán híres pszicho szempárt a homlokomra.

2020.12.12. 20:54:45

@VV Erőlegény: én már nem is emlékszem ilyenre

Ken Adams79 2020.12.12. 20:55:36

Sziasztok, köszi a hogyvoltozást!

"Sajnos" most lesz a Real - Atletico meccs, így nem láthatom majd az öfi-t :(
LEhetegyVÉlemeNyemGábor (LEVÉNY) Gábor, asszam ma hazamegy... kár érte, mert ő eléggé idegesíti a többieket ahhoz, hogy feszkót generáljon.
A szakállas gyereket (nem jut eszembe a neve sry) is sajnálnám, ha kiesne, talán benne van 1 IQ ponttal több, mint a többiekbe.

2020.12.12. 20:56:05

@Hannibal Gabter:
:DDDD

Hasadra mint a Renato baglya

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 20:56:10

Fálki, köszi a posztot, és üdv a fedélzeten! Szép lassan csak összeáll az az 5-6 ember Dzsudibí körül, aki lehetővé teszi a heti átlag egy posztozást a csapatnak.

2020.12.12. 20:56:31

@Ken Adams79: ekg, jó estét jó szurkolást

Kosztarika 2020.12.12. 20:56:35

@Hannibal Gabter: megérne nekünk annyit. Ebben az egy esetben menjen vissza Büdi, de a tetkót látni akarooom!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 20:57:43

@Hannibal Gabter: A valódi neved a filmszakadós Hannibal Rob(i)ter, nem?

Sepsidzsi 2020.12.12. 20:58:43

Na èn cìmnek azt adtam volna, kritikàn aluli... kèt villalakò szàjàbòl is elhangzott, nekem tetszett. Moh tènyleg egy faszparaszt, ènis imàdlak kicsim, de annàl a jelenetnèl ahogy mercike bevonult, testbeszèdben is tudja hozni a kènyes ötèvest nem csak hangban. Viràg tök jò hőbörgèst nyomott a kutyafajtàkròl meg a cigànyozàsròl, ès az ő mondatai mèg ùgy ahogy rendben vannak nyelvtanilag mèg hulla rèszegen is. Azèrt az milyen 2020 màr hogy abbòl van itt ùgymond hàtrànya hogy nem cigàny! Vv zsuzsu hìrblokkjàròl ùgy gondolom hogy a cèlja vanda fènyezèse volt, ne szidjuk mert lehetne ilyen is, szeretnèm hinni hogy azèrt direkt szemètkedtek a szerkik zsùval ès a legelsø olvasatot adtàk le hogy belebukjon a frànya nehèz szavakba.

2020.12.12. 20:59:11

@VV Erőlegény:
Igen, es akkor majd nem offoljuk szet a topicot.
Ohh wait....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 20:59:19

Sziasztok! Jó szórakozást mindenkinek a párbajhoz IS. :D
@Hannibal Gabter: Arra azért befizetek -ha valamiféle hatalmas szőrös bunda által így lesz-, komolyan mondom. :-)

2020.12.12. 20:59:22

@Kosztarika: behajthatjátok rajtam...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:00:10

tiszteljetek meg a véleményetekkel a phárbaj előtt: a narancsos-csokis ízvilág, vagy a fahéjas-szegfűszeges ízvilág a karácsonyibb?

2020.12.12. 21:00:27

@Kiégett Hobbynyúl:
Nem ertettem milyen bunda :D
Amugy helloka :)

2020.12.12. 21:00:56

@úgymond olvasó mmkk:
A narancs csoki jobb
A masodikat nem jegyeztem meg de karacsonyibb

csodalámpa 2020.12.12. 21:01:11

Szevasztok tesók! Na, ma hazamegy Gaben?

2020.12.12. 21:01:30

@Sepsidzsi: de ki ez a vanda, hogy ilyen módon kell ápolgatni a lelkét, és ezért még megéri Zsuzsut is reaktiválni?

tvbuzi 2020.12.12. 21:01:44

Demér VV Anikó????

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:01:53

@Alice from madness: :D Szőrös. Gondolkodtam -jaj nekem, ez a vellalakóknál sértés-, hogy azt írom, kopasz, de az meg milyen már? :D
Szia! :-))

2020.12.12. 21:01:53

Gábor-Gábor-Gábor

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:01:55

@úgymond olvasó mmkk: hűha, mindkettő jól hangzik! Narancsos csokis talán?

Cimili2 2020.12.12. 21:02:25

sziasztok! ma phárbaj.

2020.12.12. 21:02:38

@Kiégett Hobbynyúl:
Nagy szoros kopasz bunda :D

2020.12.12. 21:02:44

@tvbuzi: mert a vvben szerepelt

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:03:14

Anikónak nem mikrofon kell, szócső. Akkor talán túlüvölti azt a pár embert.
@Alice from madness: Megfontolandó. :D

2020.12.12. 21:03:16

Annyira nem csipem Anikot

2020.12.12. 21:03:53

@Kiégett Hobbynyúl:
Anikonak csak mikrofon jut nem csak a kamera elott :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:04:00

@Nátha ellen bálna: A fahéjas szegfűszegesnél talán klasszikusabban a karácsonyra, télre gondulunk. De a narancsos csokis nagyon izgalmas!

Mók_Ica 2020.12.12. 21:04:32

twerk győztes mercike nézhet egy kis tv műsort...... biztos a dancing with the stars döntőjét nézhetik meg :DDDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:04:42

@Alice from madness: Igen finom megfogalmazás volt, de ekg. :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:04:46

@úgymond olvasó mmkk: Asszongya asszony hogy a fahéjas szegfűszeges

2020.12.12. 21:04:57

@Kiégett Hobbynyúl: ja, felcsavarták a 6 fős közönség hangját

2020.12.12. 21:05:17

Mi ez a műsor amit az egész krszág várt?

2020.12.12. 21:05:19

Multiverzum :D rtl az rtlben

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:05:22

tisztelettel megköszönöm megtisztelő véleményeteket, nézzétek nyugodtan az összefoglalót, és kizárólag a témában kommentáljatok!

malevil2050 2020.12.12. 21:05:24

Akkor is, mindent bele Gábor! Az esélytelenek nyugalmával!

tvbuzi 2020.12.12. 21:05:45

Becézgetés is van Rencsinél

2020.12.12. 21:06:00

@Hannibal Gabter:
Hat a Gaben Balint parbaj

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:06:38

Áááá, komoly nyeremény. :D Asszem jobban jártak, akik a hálóban tobzódnak. :DDDDDDD

2020.12.12. 21:06:40

Istenem, még ezt is önpromóra használja fel a retek

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:07:02

@nicu71: Szerencsétlenek... így jártak, mindehol PP

tvbuzi 2020.12.12. 21:07:26

Renó egész éjjel Fru fogait nyalogatta?

2020.12.12. 21:07:46

@Alice from madness: így is 60 percből 40 reklám

Mók_Ica 2020.12.12. 21:07:47

@nicu71: vajon ezt még vasárnap este mutatták nekik??? :D

Kosztarika 2020.12.12. 21:07:54

Renátó: 100 %-osan ki merem állítani.

Mók_Ica 2020.12.12. 21:08:18

@tvbuzi: addig jó, amíg ne fru nyalogatta renátát a fogaival..... :DDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:08:19

Ha nem láttam volna korábban az ordenáré agresszív Renátát még meg is hatódtam volna. Ja nem

tvbuzi 2020.12.12. 21:08:25

Jobb lett volna ha a "Segítség bajban vagyok" egyik epizódját láthatták volna Mersziék

2020.12.12. 21:08:43

Velem levo VV szuz ismi Renatora:
Ez a csavo olyan kis szimpi

2020.12.12. 21:09:26

@Mók_Ica:
Mostmar van fogtisztogato allatkaja Higienikanak mint a krokodiloknak :D

Ken Adams79 2020.12.12. 21:09:26

@Hannibal Gabter:
Köszi
mit jelent az EKG? (mea culpa, hogy nem tudom, régi HV-s létemre)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:09:30

Láttátok: Gábor kibújt Bálint mellől :)))

Kosztarika 2020.12.12. 21:09:49

Egy ágyban az ellenséggel.
Balint - Gábor ébredeznek.

2020.12.12. 21:10:04

Gina magahoz nyult ejjel Renatoek cuppogasara hogy testileg hatott ra?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:10:28

@Kosztarika: Még mindig egy ágyban... na ez a kemény. :D

2020.12.12. 21:10:31

@ppupu:
Bocs, alkohol altal befolyasolt allapotomban tortent.

tvbuzi 2020.12.12. 21:10:50

Ezek ketten mikor jönnek össze?

Cimili2 2020.12.12. 21:11:03

@ppupu: ne ámíts! :) eskü??

malevil2050 2020.12.12. 21:11:08

A 2 díszpetrezselyem.

2020.12.12. 21:11:10

@ppupu: @Kosztarika: nem fognak többet összebújni, hacsak a győztes úgy dönt, hogy inkabb feladja a játékot

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:11:16

@Nátha ellen bálna: jegyzetelni fogok, ki mit kommentel, és egy váratlan pillanatban pellengérre fogom állítani, bárki is legyen az. ne csak én álljak ott :D

2020.12.12. 21:11:50

@Hannibal Gabter:
Majd a vesztes ott fogja zokogva gyaszolni az zdvaron a halotarsat :D

nicu71 2020.12.12. 21:11:58

Ginara kihatottak a cuppogások.Hat sírok.Baj ha én egyszerűen imádom? Annyira tökéletlen

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:12:01

Merci olyan, mint Zuzu. Kora reggel biztos, hogy a sajtreszelőt választanám helyette.

Mók_Ica 2020.12.12. 21:12:12

@Alice from madness: IGEN :DDDDDDDDDDDDDDD hangosan felröhögtem :DDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:12:19

@Hannibal Gabter: Nincs is annál szebb mint mikor két izzadt férfitest összeér a sötétben :)))))

Kosztarika 2020.12.12. 21:12:32

@Ken Adams79: Aurélio azt akarta mondani mikor egyetértett valakivel, hogy egy hullámhosszon vagyunk és egy ekg-t mondott. Itt az egyetértés jele.

2020.12.12. 21:12:42

@Ken Adams79: ekg=egy hullámhisszon vagyunk

Mók_Ica 2020.12.12. 21:13:09

dzsina és amanda kint féltékenykedik korán reggel - délben - a dohányzó kanapén.....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:13:11

@Alice from madness: Fura. Nem tiltott leköltözni a földre, nappaliba, szaunába.

2020.12.12. 21:13:15

@ppupu: Szájer likes this

2020.12.12. 21:13:48

@Kiégett Hobbynyúl:
Szeretik ok egymast ez minden forrasa :)

Cérnahuszár a naív 2020.12.12. 21:13:56

lehet hogy mégis szeretem a sört....na hol a telóm

malevil2050 2020.12.12. 21:14:06

Mecsoda piilanatok,,,,,hááááá mostan mond meg ,

2020.12.12. 21:14:16

Robi: elüszkösödhet

2020.12.12. 21:14:54

Ma én sztrájkolok, nem vagyok hajlandó kommentelni a mai szart. Majd csak olvasok.

2020.12.12. 21:14:57

Bmeg Rena masszírozza Gabent

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:15:13

@Alice from madness: Igen, csak titkolóznak, de most már végleg lebuktak. :)

2020.12.12. 21:15:20

Ginaba beleszakadt a vibrator vagy miert mutik?

Kosztarika 2020.12.12. 21:15:29

@ppupu: ez már a sokadik jel. Mondtam, hogy langyos vagy, de határozottan melegszik a pite.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:15:32

Koztudott hogy a romaiak paraznak a dokiktol :)

tvbuzi 2020.12.12. 21:15:37

Békítő műtét.
A pornós meg a vajda

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:15:42

Gina nem maga alatt vágja a fejszenyelét, hanem a fejsze fogja vágni maga alatt... ööö na jó ezen még dolgozom

Cimili2 2020.12.12. 21:15:51

rencsi kőműves dekoltázsától kiég a szemem.

2020.12.12. 21:16:01

@Kiégett Hobbynyúl:
Szegenyek :( ahelyett hogy felvallaltak volna ide jutottak

Mittudomki 2020.12.12. 21:16:03

Fru kemény 2 hétig tartotta magát..ahoz képest hogy ö aztán semmi körülmények között mégha gyerekei apjával találkozna akkor se lenne itt benn semmi..oszt a végén még beelözte Moh-Merc párost is.Renyó csodás személyisége ellenálhatatlan

Mók_Ica 2020.12.12. 21:16:17

@Hannibal Gabter: előbb utóbb megtörténhet az is...... :DDD
basssssz..... renáta gábort masszírozza??????????????? ááááááááááááá

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:16:23

Dzsinu: lehet ettől fáj a lábam? Még nem esett le neki a szálka és a fájdalom közötti esetleges összefüggés?

2020.12.12. 21:16:33

@Cimili2: ekg nem értem miért így öltözködik, hogy állandóan kilátszik

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:16:50

@Kosztarika: Kirekesztő vagy. Különben is ne offtopicoljál ;-)

tvbuzi 2020.12.12. 21:17:45

@Alice from madness: csak az elemek maradtak benne

2020.12.12. 21:17:51

@Mók_Ica: összejön az a 25 fős gangbang lassan...Rena-Gaben-Bálint...

Mók_Ica 2020.12.12. 21:17:57

dzsina szenved.... végülis ez egy nagyműtét...... tampont, szikét.... izibe!!!

2020.12.12. 21:18:04

@tvbuzi:
Ugyanerre gondoltam.
Vagy levághatnák :D

Cimili2 2020.12.12. 21:18:36

ja, recés kés.:))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:18:39

@Hannibal Gabter: :DDD Az egyetlen különbség, hogy itt nincsen eresz, ahol menekülhetnének.

Mók_Ica 2020.12.12. 21:18:43

@tvbuzi: :DDDDDDDDD

@Hannibal Gabter: mindenki osztódik? :o

Ken Adams79 2020.12.12. 21:18:55

@Kosztarika:
Köszi!
Ha téged / titeket meg érdekel, akkor 1 - 0 a Realnak :)

2020.12.12. 21:19:00

Minnyá megjelenik Robi, lecsapja neki egy bárddal az üszkös lábát

2020.12.12. 21:19:10

Ginu vegre nyogdecselhet

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:19:12

Akkor most kizárják Virdzsit? Ő ba**kodott földhöz poharakat.

tvbuzi 2020.12.12. 21:19:18

Baszom a jegesmedvét?
Ezt jegyeztem

Cimili2 2020.12.12. 21:19:22

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:19:40

Na megérkeztem :)
Gina hogy szenved már! Mintha legalábbis vakbélműtétje lenne...

Mók_Ica 2020.12.12. 21:19:41

dzsian bőre vastag... mint a rinocéroszé.... renáta nem tudja megbökni....

Cimili2 2020.12.12. 21:19:45

merci fogd má be!!!!

2020.12.12. 21:19:47

Mik Ginának ezek a fejek?

2020.12.12. 21:19:49

Mercedesz eneke...

2020.12.12. 21:20:11

@Hannibal Gabter:
Vegre hozzanyul pasi a csupasz borfeluletehez

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:20:20

Merci is vonyít. Neki is fáj valami? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:20:24

Mint egy Kusturica film, Merci enekel, Ginat mutik

2020.12.12. 21:20:27

Gina most megtudhatja mikyen, amikor a pajtasai másokat kezelgetnek bökővel (ez gonosz volt)

nicu71 2020.12.12. 21:20:34

@Mók_Ica: minden cigány tud masszirozni,hajat vágni, rajzolni,verset irni stb.Gina ma rendkivul szorakoztat

Mók_Ica 2020.12.12. 21:20:46

@Hannibal Gabter: aztán majd fröcsög a vér szerte széjjel.....

@úgymond olvasó mmkk: még sehogy..... csak renáta műti dzsina lábát.... egy műtéthez pedig kell a tampon.....

2020.12.12. 21:20:55

@MsIreneAdler: nem tudom hogy fog így kitolni 3 puját

Cimili2 2020.12.12. 21:20:56

mé nem itatták le műtét előtt??

Kosztarika 2020.12.12. 21:21:38

@Mók_Ica: de az a fej! Dupla konténer izibe. Kö.... broaffff

tvbuzi 2020.12.12. 21:21:41

@Cimili2: ha iszik nem mernek a közelébe menni

Cimili2 2020.12.12. 21:21:42

rencsí. nincs már szilánk. vagy van? :DDDDDDDD

2020.12.12. 21:22:06

@Cimili2: mert neki az az alapállapot, ha piás

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:22:17

Ne mutogass Gina bazzmeg mert ráb@szok a kezedre

Mók_Ica 2020.12.12. 21:22:24

renáta valamit kiszedett.... de szilánk nincs......
dzsina visított..... a fájdalom küszöbe elég magas.... meg a hálája is..... mire van ekkora arca ennek a nőnek?????????????????????,

Cimili2 2020.12.12. 21:22:24

@tvbuzi: max levette volna a pulcsiját is.

2020.12.12. 21:22:24

Kerlek Ti ne kapjatok tul magatokat

Cérnahuszár a naív 2020.12.12. 21:22:33

ezek után gyanítom hogy az ápoltak nem fognak világmenteni golyóval az oldalukban.
kár

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:22:39

@Alice from madness: ha választhatnék, nekem us inkább Renátó vágja fel a lábam :)

@Hannibal Gabter: még nagyobb gigahiszti közepette, hallottam sztorikat...

2020.12.12. 21:23:08

@Hannibal Gabter:
Es majd ott furdozik benne

2020.12.12. 21:23:21

Na proli úr megint

Mók_Ica 2020.12.12. 21:23:38

@Kosztarika: triplát hoztam..... és már félig töltöttétek tartalommal...... :DDD

@Hannibal Gabter: tényleg..... :DDD

2020.12.12. 21:23:52

Rtl megint a topon...

tvbuzi 2020.12.12. 21:24:04

Azt hittem elfogytak a reklámok

2020.12.12. 21:24:10

@MsIreneAdler: hú énis, volt szülésznő szomszédom...

2020.12.12. 21:25:17

@ppupu:
Nekem nem, csak a tv-nek

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:25:24

Figyelem! Reklám után Mindzsó neoavantgárd estje!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:25:27

@Alice from madness:
Majd mikor bekapcsolnak nem lesz hang, es hasonlo nyalanksagok, mar meg is teszem az unibeten :)

2020.12.12. 21:25:44

@úgymond olvasó mmkk:
Remelem valami VVhez kapcsolodon vidulsz. Megtisztelnel vele

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:25:58

@Alice from madness: beeeeeeeeee kis nyelvnáci kössé belém kiviszlek

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:26:14

@Hannibal Gabter: és egyedül nem mennek ám vizsgálatra sem. 6 fő a minimum, aki kíséri a kismamát....

2020.12.12. 21:26:44

@szociál:
:D

Rtl24 savazas: mit gondolnak, ma melyik fog hianyozni a kozvetitesbol?
A hang
A kep
Mindketto
Leszarom

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:26:46

@Nátha ellen bálna: Nekem valami ókori drámának tűnt

2020.12.12. 21:27:04

@ppupu:
Akkor rakjad ram a jelet!

Kosztarika 2020.12.12. 21:27:36

@Nátha ellen bálna: majd ha Radnótit szaval a művész úr , akarom mondani az rtl sztárja a tv-ben.

LaciHogyVoltol 2020.12.12. 21:28:09

Azért az durva volt, hogy Mercike megkérdezte Móht, hogy "nekünk ugye ő (Puskás) a műsorvezetőnk?", szegény nem túl jó megfigyelő, ha ezt eddig magától nem sikerült megállapítania.

Annyira megszeretgetném ezt a cuki, héliumhangú kislányt egy lángszóróval. :)

2020.12.12. 21:28:12

@úgymond olvasó mmkk:
Hat megtisztelne ha nem mernel

LaciHogyVoltol 2020.12.12. 21:28:47

Amúgy meg Gabika ne szavaljon, Mercike meg ne énekeljen. PONT.

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:29:41

@Nátha ellen bálna: nekem arra a Csengetett Milord? részre emlékeztetett, amiben verses est volt, és megafonon mondta a dumát a nagyon modern költő :D

Mók_Ica 2020.12.12. 21:30:03

@Alice from madness: all in válasz van??? :DDD

@LaciHogyVoltol: még nem látta elégszer, így nem ismerte fel :DD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:30:09

@Alice from madness: minek akarod kivitetni magad? a pia szól belőled, csaje!

Mók_Ica 2020.12.12. 21:30:47

@MsIreneAdler: veszett lelkek, veszett lelkek...... szengerfonon :DDDDD (fan vagyok, de nagyon :)))

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:31:18

@úgymond olvasó mmkk: Valami órája volt ma, oszt ettől megtáltosodott :))

Cimili2 2020.12.12. 21:31:36

@MmeChauchat: ne csajjá, az én voltam!! :)

2020.12.12. 21:31:42

@úgymond olvasó mmkk:
Szegyenlem is magam miatta mint Daniel az AA korben

Kosztarika 2020.12.12. 21:31:45

@Mók_Ica: mercije csak azt a 18000 embert ismeri fel, aki instán követi.

2020.12.12. 21:32:04

@szociál:
Elso felidoben kep nincs, masodikban hang :D

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:32:20

@Mók_Ica: szengerfon, tényleeeg! Voltál közönségtalálkozón? Én lemaradtam róla :(

Mók_Ica 2020.12.12. 21:32:46

@Kosztarika: és őket névről is ismeri :DDDDD pp-t látásból sem.... :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:32:49

@ppupu: beszéltek itten össze-vissza mindent. inkább modjátok már meg, még mindig nagy a szerelem a vellában?

MmeChauchat 2020.12.12. 21:33:04

@Cimili2: lebuktam. De megtisztelsz!

tvbuzi 2020.12.12. 21:33:42

Segget miért takarja?

2020.12.12. 21:33:51

Nem Renatot rajzoljak? :(

2020.12.12. 21:33:57

Na a szék amin Gaben ült milliárdokért lesz elárverezve egy svájci aukción

MmeChauchat 2020.12.12. 21:34:05

az aláfestő sopinér +1

Mók_Ica 2020.12.12. 21:34:26

@MsIreneAdler: ott is... és előtte 2016-ban Londonban is.... ahol ennek a találkozónak az ötlete felvetődött...... ott is talákoztunk James-szel, Ivy-val, Rose-zal, Teddy-vel személyesen

nicu71 2020.12.12. 21:34:45

@Mók_Ica: jajj alig varom mi sül ki ebből.Az agyhalottak aktot föstenek.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:35:17

@tvbuzi: csak azt néztem, hogy melyik népé

malevil2050 2020.12.12. 21:35:23

in memoriam Bálint:

Úgy mentél el, úgy mentél el ahogy jöttél
Semmit sem hagytál és félek hogy semmit sem vittél

Mók_Ica 2020.12.12. 21:35:33

én Picasso vagy Dali stílusban tolnám.... :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:35:55

Robi műve... mint a bantu néger. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:36:00

@Hannibal Gabter:
Gina szilankjat is elarverezik egy zsak krumpliert

2020.12.12. 21:36:31

@Nátha ellen bálna:
Nepe helyett pepe-t olvastam...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:36:50

@Mók_Ica: AZ utókor értékelni fogja. :D Az én német dog kutyámra azt mondták, csernobili tehén. :DDDD De napraforgót nagyon szépet tudok. :D

2020.12.12. 21:37:30

Na ez gáz Danitól

tvbuzi 2020.12.12. 21:37:33

Szagát ábrázolta

Kosztarika 2020.12.12. 21:37:47

@ppupu: ránézésre boomer, de lehet, hogy csak y.

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:37:54

@Mók_Ica: én vertem a fejem a falba, hogy nem láttam előbb a kick start kezdeményezést!

2020.12.12. 21:38:00

Megint cirkusz lesz?
Megtisztelik egymast?

2020.12.12. 21:38:15

“Egy ingem van” miért is?

2020.12.12. 21:38:34

Renato rajza tetszik

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:38:53

Renátó meglepett, Merci meg a hangjával megint megölt

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:39:33

Renátó egész ügyes!

tvbuzi 2020.12.12. 21:39:41

Merszike is alázott

Kosztarika 2020.12.12. 21:39:44

Ki lesz a füldugó felelős??? Merci hangja iszonyat.

Addamm 2020.12.12. 21:40:16

Merci hangja pusztító

Mók_Ica 2020.12.12. 21:40:25

@MsIreneAdler: az is egy ilyen közös nézés-kommentelés közben alakult ki .....

Kosztarika 2020.12.12. 21:40:51

Gina rajza: oszkár díly

tvbuzi 2020.12.12. 21:40:52

Gina totál analfabéta

csodalámpa 2020.12.12. 21:41:23

driccmadár, ma is tanultam valamit :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:41:42

Tenyleg ilyen nagyok Csavar kormei???

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:41:46

@tvbuzi: Van neki 8 osztálya. Két első, meg hat második

hereverő heverő 2020.12.12. 21:42:29

'Stét mindenkinek, megjöttem én is

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:42:47

Vivinek fétise ez a kaki dolog. Hát ő se a legélesebb kés a fiókba. És az nem 3 pohár bor volt

Mók_Ica 2020.12.12. 21:43:05

nagyon alpáriak......

Kosztarika 2020.12.12. 21:43:34

Ne bántsák Gábort, még megsajnálják a nézők és átlépi a 20 %-ot.

csodalámpa 2020.12.12. 21:43:40

azért kemény amit Gábor kap...

nicu71 2020.12.12. 21:44:12

@Alice from madness: mondtam hogy a C -k ügyesen rajzolnak,de csak a fiúk.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:44:16

@Mók_Ica: Azok. Nem is értem, hogy miért az az első, hogy alázzák a másik tábor párbajozóját. Ettől nagyobbnak érzik magukat?

csodalámpa 2020.12.12. 21:44:17

Renátó, Robi és Virág képe egész jó volt

2020.12.12. 21:44:19

@csodalámpa: ekg, ez már régen túl sok

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:44:25

Érdekes Gábornak a ruhamosás eszébe sem jutott

MmeChauchat 2020.12.12. 21:44:37

van hozzá művészeted

tvbuzi 2020.12.12. 21:44:40

Gaben MLM császár és egy inge van?

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:44:54

@Mók_Ica: ráadásul egy rég nem látott ismerős éttermében volt, így bónusz talizás is lett volna... Ha legközelebb esetleg még valaha lesz ilyen, dobj rám egy privit, ha nem felejted el!!!

Rugdoll 2020.12.12. 21:45:36

hát most komoly? Fru most hirtelen neki szerelmesedett. mer' Rencsi olyan szép lelkű, úgytudviselkedni, hogy minden megszépül. ez a kislány milyen műsort néz vajon?
szabolcsi Xéna meg aranyosan bevallotta, hogy megindult Digó iránt.. hát szeretem, az Isten ezt a legényt is elvette tőle.. hogy lesz itt kisgyermek mindjárt holnapután? :D

2020.12.12. 21:45:44

@tvbuzi: + ballagási Öltöny

Mók_Ica 2020.12.12. 21:45:45

@Kiégett Hobbynyúl: sivár a lelkük....

@ppupu: amanda mos rá.... csak összemennek a ruhái....

tvbuzi 2020.12.12. 21:46:24

Dani értelmesen indokol

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:46:29

@Mók_Ica: hahaha tényleg. Amanda az oka mindennek is

MmeChauchat 2020.12.12. 21:46:30

ragyásodnak rendesen - a túlhajszolt nemi élet hiánya

D szerint "be lett szagolva abba a kurva szekrénybe"

csodalámpa 2020.12.12. 21:46:38

@Kosztarika: bevallom, én rá szavaztam, röhögnék a bentieken, ha visszamenne, de úgysem fog. Sajnálni nem sajnálom, na jó, most kicsit igen, ahogy alázták rendesen.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:46:38

@hereverő heverő: gondoltam megtisztelem a társaságot, ideírok valami vv-hez illőt

Mók_Ica 2020.12.12. 21:46:44

@MsIreneAdler: az itteni étteremben már csak nagyon szűk kör ment.... sztem csak a szervezők... bármi lesz, szólok :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:46:58

na a tisztelet, meghallgatás, vélemény

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:47:07

@Mók_Ica: Azon a pulcsin még mindig röhögök, főleg ahogy próbálta Renáta nyújtani. :DDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:47:56

És Dániel ugyan a saját sutyó módján, de tartott egy jó kis elemzés

hereverő heverő 2020.12.12. 21:47:56

Vajn Bálintnak mekkora arca lesz amikor visszamegy? Ez az alázás sok volt

2020.12.12. 21:48:24

Daniel milyen szepen asszertivan oldja meg a problemait

Kosztarika 2020.12.12. 21:48:38

@Rugdoll:
Ez tényleg így megy manapság??? Három nap alatt szerelembe lehet esni?

Mók_Ica 2020.12.12. 21:48:48

@tvbuzi: még..... aztán mindjárt elgurul a gyógyszere......

@Kiégett Hobbynyúl: daniellának is kimosta a pólóit..... :DDDD azok is összementek....

2020.12.12. 21:49:00

@ppupu:
Mondjuk volt benne egy jo adag kivetites mert Dani bevallotta h basztattak :D

hereverő heverő 2020.12.12. 21:49:12

@Kosztarika: persze. A szemétégetőnél lehet 3 perc alatt is

MsIreneAdler 2020.12.12. 21:49:35

@Mók_Ica: igen, követem az éttermet és a fb oldalán láttam, hogy mi volt :) mindenképp szólj!! Köszi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 21:49:37

Dani rappelhetne, egy levegovel ennyit beszelni :)

2020.12.12. 21:49:45

Ha Gaben jelentektelen Dani miert porog rajta 2 hete?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:49:57

@Mók_Ica: Amandát el kell tiltani a mosógéptől. :D

hereverő heverő 2020.12.12. 21:50:16

@szociál: alul vette az ormányon át amit vakarászik

2020.12.12. 21:50:51

Kivitte a mosókonyhába az inget

Rugdoll 2020.12.12. 21:50:54

@Kosztarika: amennyiben ezek képesek szerelmet éreni, úgy biztosan.. :D mondjuk itt úgy van festve, hogy épült ez eddig, csak most realizálta Fruzsina, hogy hopp beleesett a Rencsibe.

Dani végnélkül tudja mondani, de azt külön bírom, hogy kb. a 8 perces szövegömlésben semmit nem ismétel, annyi hasonlata van :D imádom.

tvbuzi 2020.12.12. 21:50:57

Na, az ing a szennyesben

2020.12.12. 21:51:18

Let it snow let it snow let it snow

tvbuzi 2020.12.12. 21:51:35

@Alice from madness: mert gyakran odamegy baszogatni az embereket

Mók_Ica 2020.12.12. 21:51:50

@Kiégett Hobbynyúl: akkor mosni se fog senki..... néztem videokat az rtl oldalán...... a fiúk együtt takarították ki a hűtőt..... gábor nem volt velük..... és a lányok sem

2020.12.12. 21:52:04

@tvbuzi:
Ha jelentektelen akkor nem tud felbszni

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:52:07

@úgymond olvasó mmkk: Köszönjük, te vagy a karácsony felelősünk. ☺️

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 21:52:26

@Hannibal Gabter: @tvbuzi: De az nem jutott eszébe, hogy ki is mossa :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 21:52:27

@ppupu: megölted kócost, megölted appát

tvbuzi 2020.12.12. 21:52:59

Mi a közös Győzőben és Anikóban? A mute gomb

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:53:36

@Mók_Ica: Nem baj, a végén majd egy darab seggpelusban fognak rohangálni.
A lányok ilyen szempontból katasztrofálisak. Otthon is ilyen igénytelenek lennének? Már én nem bírom nézni azt a kupit.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:53:59

@Nátha ellen bálna: a karacsonnyal kenyerre lehet kenni, egyebkent kemeny vagyok, mint vaskorlat a kocsma elott!

Kosztarika 2020.12.12. 21:54:20

@Rugdoll: Gina olthatatlan szerelmére gondoltam az olasz póni iránt.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:54:52

@úgymond olvasó mmkk: És a karácsonyi gesztenyepüré mit vált ki?

2020.12.12. 21:55:09

@Kiégett Hobbynyúl:
Maradjunk annyiban h mind az Robin kivul

Rugdoll 2020.12.12. 21:56:10

@Kosztarika: jajj, hát az is 2 hétig épült. azóta meg az idő és a távolság szépíti :D

Kosztarika 2020.12.12. 21:56:46

@Nátha ellen bálna: hosszútávon hájat, deréktájon.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 21:56:46

@Alice from madness: Maximális ekg. Normálisan takarítani én is csak őt láttam.

2020.12.12. 21:56:48

Az eddigi legszarabb öfi volt, bár még lesz egy bejátszó. Kavboj azonban megérett a BV vezetésére. 78216 mondattal elmondja azt a 3 lényegest, ami viszont nagyon üt.

2020.12.12. 21:57:00

@Hedo a nokedli szaggató:
Arra ertettem h lanyok fiuk egyarant igenytelenek Robiz kiveve

hereverő heverő 2020.12.12. 21:57:19

@Hedo a nokedli szaggató: A Robi? De az olyan mint egy beganjázott mókus

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 21:57:34

Teszek én is a karácsonyhoz

Kosztarika 2020.12.12. 21:58:27

@ppupu: ne hízelegj, nem veszünk be. Sem téged, sem semmidet.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 21:59:26

@tvbuzi: ne röhögj :DDDD

@Nátha ellen bálna: ööööö.. öööööööööö.. jaj, nem tudom, mit akartam írni, megzavart a gesztenyepüré...

@ppupu: ;)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:00:16

@Kosztarika: Te ebbe ne szóljál bele. Belepofázol itten a tattikámba

nicu71 2020.12.12. 22:00:19

Valaki kipróbàlja ezt a Törley Limózát?

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:00:45

@nicu71: hát nem tudom. Én nem. :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:01:32

Uhhhh esik a színvonal erősen

tvbuzi 2020.12.12. 22:01:33

Az alkoholszint mindenképp megnő

2020.12.12. 22:01:44

@nicu71:
A limozat nem ismerem a mimozat szeretem

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:01:50

Sírassuk el még egyszer Dínót

tvbuzi 2020.12.12. 22:02:13

Gábor kezét vonzza a csípője

2020.12.12. 22:03:01

@tvbuzi:
Magnesek vannak benne :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:03:53

Mercike az egybites, tenyérből olvass ?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 22:04:03

@hereverő heverő: erről eszembejutott a jingle bombs, nem linkelem inkább, mert kinyírnak

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:04:20

@ppupu: Hozok zsebkendőt, hogy legyen tartalékban a siratóasszonyainknak.

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:04:42

De muszáj komnentálni minden strófa után?

MmeChauchat 2020.12.12. 22:04:50

@ppupu: nem, az volt ráírva "kilégzés-belégzés

2020.12.12. 22:05:07

Dani felreertelmezte a feladator

hereverő heverő 2020.12.12. 22:05:20

@úgymond olvasó mmkk: én meg a redneck raindeert nem linkelem mert lincselés lesz

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:05:22

@Kiégett Hobbynyúl: uhhhh tényleg remélem a szerkik gondoltak erre

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:05:34

@tvbuzi: Legalább az, ha más nem. Pakoljuk tele mágnessel.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:06:22

@ppupu: Én is. Ha nem, akkor minden más is mehet a mosógépbe a büdi ing mellé. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 22:06:23

Gabor a Bakingem palotaba lehetne komornyik

2020.12.12. 22:06:41

Renato a szoliban lesz megsutve, hogy valtva orzik?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 22:06:43

@Nátha ellen bálna: kösz, most énekelni fogok egész este. ha felébred a kutya emiatt, és beleharap a lábamba, akkor én is harapni fogok. :DDD

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 22:06:58

@hereverő heverő: tudod nem számít semmi amíg úgy tud nyalni, mint Lassie

2020.12.12. 22:06:59

Tényleg megy a mártír szerep az öfiben, valószínűleg nagyon elszálltak a százalékok

Mók_Ica 2020.12.12. 22:07:11

mi ez a 110%-os becsípődés gábornál??? ez a célprémium száma???

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:07:13

De a svédek miért mennek szoláriumba?

2020.12.12. 22:07:18

Mar megint kavar Gaben. Ez tényleg gyökér

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:07:25

Gábor most beleáll Renátába is, ez igen

2020.12.12. 22:07:26

A Balázs Fecó dalt nem kellett volna bevágni. :-(

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:07:38

Még megkavarja a szart!!
Nem semmi.

tvbuzi 2020.12.12. 22:07:45

Velem van a baj, hogy még sosem volt rajtam ilyen arctisztító maszk?

2020.12.12. 22:08:08

Gabenon szopóálarc

2020.12.12. 22:08:16

Azok használt pelenkák voltak a földön?

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:08:28

Csak egy vélemény - ezt a következő napokban valakitől meghallom rögtön agyonverem

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:08:33

@Hannibal Gabter: latex búslakodó kéne még :)

2020.12.12. 22:08:39

@tvbuzi: rsjtam már volt, de nem ért semmit

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:08:55

@MsIreneAdler: Én is. :D
@Hannibal Gabter: Az. Az állítólagos baráttal is megcsinálja. Neki tényleg az a baja, ha mások jól elvannak.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:08:56

@tvbuzi: Igen! Napi viselet férfiaknak!

Mók_Ica 2020.12.12. 22:09:13

gábor arcbőre gyönyörű sima és ragyogó lesz a párbajon......(nem is) pfffffffffffffffffff

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:09:26

@ppupu: Karakter, tisztelet, vélemény... van még? :D

Kosztarika 2020.12.12. 22:09:28

Már megint kezdi ez a hülyegyerek megosztani a véleményét. Ez 110 %.
Elveszti Fru szavazóit is.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 22:09:36

@tvbuzi: rajtam volt, de nem lettem függő

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:09:45

@Mók_Ica: Olyan lesz, mint a babapopsi. :DDDDDD

2020.12.12. 22:09:50

@Hannibal Gabter: Biztos fordítva vetted fel.

tvbuzi 2020.12.12. 22:09:56

Faszom se hallgatja az elköszönést

Mók_Ica 2020.12.12. 22:09:57

@tvbuzi: igen, mindenképp..... (nem is:)))) )

MmeChauchat 2020.12.12. 22:10:09

Dredd a pislogóverseny 1. helyezettje

2020.12.12. 22:10:24

Itt van Kata. Az új barátjával.

2020.12.12. 22:10:27

Na. Vegre. Gabornak tegnap kellett volna elkezdeni bucsuzni hogy mostanra befejezze.

@Hannibal Gabter:
Ha nem lesz Gaben akkor kinek "szurkolunk"?

2020.12.12. 22:10:30

Mindenkinek azt ajánlom, hoy sok sikert

hereverő heverő 2020.12.12. 22:10:33

Ez a Gábor egy idegesítő seggfej. Az a véleményem.

tvbuzi 2020.12.12. 22:10:45

Még utoljára megszagolják Gabent

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:11:01

Én innentől a siratóasszonyok arcára koncentrálok

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:11:05

@Alice from madness: De gonoooosz. :DDDDDDD Amióta Anikó beleköpött a levesébe a 3-4 percnél, azóta siet.

2020.12.12. 22:11:16

@ppupu: Jó, de ez csak egy vélemény.

2020.12.12. 22:11:27

Már nekem is kínos Gaben, de nagyon

kipcsak harcos 2020.12.12. 22:11:33

Még 2-3 nap a villában és Gábor csapata egy fős lenne :D

2020.12.12. 22:11:52

Legalabb a zene jo ♥️

2020.12.12. 22:11:54

Amúgy szerintem megkönnyebbülnek majd ha Gaben kint marad. Mindneki

nicu71 2020.12.12. 22:11:56

Gábor kivonuló zenéje elementáris.

2020.12.12. 22:12:07

Ez a "Még látjuk egymást" hátborzongató volt. Az üvöltés szánalmas.

Mók_Ica 2020.12.12. 22:12:24

gábor legjobb pillanatai:hajat csinál, mereven ül, pislog, énekel...... és büdül..... pffff

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:12:30

@ppupu: én is én is! Be kellene küldeni egy karton zsepit!

2020.12.12. 22:12:33

@nicu71:
Imadom ezt a szamot :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:12:47

Tisztelettel megkérném az egybegyűlteket, hogy tisztelettel fogadjuk mások véleményét, de csak azért, hogy ki ne essenek a karakterből. Köszönöm. :DDDDDDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 22:12:49

Ma is kapnak piat a parbaj utan, lesz anyag az ofibe :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:13:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mármint Kata meg az új barijára értettem, olyan gyorsam mennek a kommentek

Mók_Ica 2020.12.12. 22:13:04

@kipcsak harcos: de csak, ha őt is beleszámoljuk a csapatba.... ugye? :DDDDD

MmeChauchat 2020.12.12. 22:13:24

@MsIreneAdler: nah, most ilyeneket fog feldobni nekem a g.le

Kosztarika 2020.12.12. 22:13:27

-jára helyében nem mentem volna el a párbajra igaz ben us tudnék Gáborral lenni egy percet sem. Az még, hogy hozzám érjen..... brrrrr

2020.12.12. 22:13:29

Felvette a büdi inget?

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:13:31

Dzsinu előtt nem volt tükör a reggeli sminkelésnél?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:13:41

@Mók_Ica: :DDD A pislogásával meg lehet tölteni egy öfit. :D

Regina Falange 2020.12.12. 22:13:42

Huuu! Egesz jo ez az elo az instan!

2020.12.12. 22:13:46

Nem volt benne Penivájsz.

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:14:05

@Hannibal Gabter: nem tudom, de ez ugrott be a szopó álarcról,ez is olyan szado-mazo dolog :D

2020.12.12. 22:14:08

@Regina Falange:
Ez a hogyvolt, de nembaj.

tvbuzi 2020.12.12. 22:14:12

Katáról egy közelit?

2020.12.12. 22:14:14

@Alice from madness: nem értek én ilyen beteg akarom mondani modern dolgokhoz

2020.12.12. 22:14:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az majd a búcsúfilm végén lesz

MmeChauchat 2020.12.12. 22:14:46

akinek a szívén, annak a száján

2020.12.12. 22:14:50

@MsIreneAdler:
Csak a delikvens feje van szabadon.
Sado-mazo.
Rakjatok ossze melyik felnek miert jo :D

2020.12.12. 22:15:00

@Regina Falange: Úgysem nézzük meg. :-P Gyengusz próbálkozás.

tvbuzi 2020.12.12. 22:15:09

Nem úgy fütyül ahogy táncolnak

Kosztarika 2020.12.12. 22:15:12

Nem úgy fütyülök, ahogy táncolnak

2020.12.12. 22:15:13

Fájt neki az igazság. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 22:15:15

Gabor ha az eletben is ezt a beszologatos enjet adja akkor nem marad sok foga :)

2020.12.12. 22:15:41

@Hannibal Gabter:
Hat, en meg ugye ugyis beteg vagyok szoval kerdezz nyugodtan :D

2020.12.12. 22:15:42

@Kosztarika: ezt mondta? Ez egy marha

tvbuzi 2020.12.12. 22:15:54

Merszike bekönnyezett

2020.12.12. 22:16:14

@szociál: már hiányzik neki pár

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:16:16

@szociál: Mlm-esként erre igen nagy az esélye.

2020.12.12. 22:16:23

"Nem oda nyalok ahol erosseg szaga van"

:DDDDD

MmeChauchat 2020.12.12. 22:16:26

Nádai: "szerencsére nem velem kell beszélned a műsor további részében"

hereverő heverő 2020.12.12. 22:16:35

Jaj de megható... vagy nem.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:16:43

@Kosztarika: :DDD Nézzétek el neki, hogy izgul. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 22:17:01

@Nátha ellen bálna: minek megy bárki szoliba? szívinfarktusban murdelnék meg abban a pillanatban, ahogy rám csukják azt a szart

2020.12.12. 22:17:56

@úgymond olvasó mmkk: én állóba szoktam menni havonta egyszer ősz-tavaszig

MmeChauchat 2020.12.12. 22:17:59

@szociál: lehet ez már a többedik garnitúra fog -
és csak így tudták megoldani

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:18:18

@úgymond olvasó mmkk: ha má bevitték nekik, használják mer ingyé van

Rugdoll 2020.12.12. 22:19:05

amúgy nem agysebészet a párbaj. 7,4k követője van Gábornak, 28,8k Bálintnak. az utolsó állás 20-80% volt. ez pont 4x annyi, mint ahogy a követők száma is. na vajon kit rejt a fantomkép?

2020.12.12. 22:19:08

@Hannibal Gabter:
Hat kinek a pap kinek a latex buslakodo.
Nekem se hianyzik de tudom a szubkultura gyakorloi miert elvezik :D

Mók_Ica 2020.12.12. 22:19:09

ancsának bálint bejön...... enyhén szólva is érződik a szimpátiája.....

hereverő heverő 2020.12.12. 22:19:14

@Nátha ellen bálna: na a szoliban is lehet szag. Nem hiszem hogy takaritják

2020.12.12. 22:19:17

@tvbuzi: mondták már ezért néha fennhagyom a zoknit

2020.12.12. 22:19:27

@Mók_Ica:
Atnedvesedett a szoknyaja?

2020.12.12. 22:19:34

Éreztem egy leheletnyi minőségi különbséget a két kis videó közt.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:20:05

@Rugdoll: Ne legyél má szenya, most belerondítasz itt az izgulásaba :))))

2020.12.12. 22:20:10

@Alice from madness: hát én is, mármint olvastam régebben bizonyos perverziók, szexuális szokásos pszichológiai “okairól”

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 22:20:18

@Rugdoll: Az operaház fantomját. Tuti, mert tuti.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:20:31

Bálint megtartotta a zakó sültös sapka kombót.

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:20:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: tényleg? Akkor nem csak én :D
(bár én a párbajozók között is érzem ezt :)

2020.12.12. 22:20:45

@Regina Falange:
Ertemen.
Es te a szarkazmust? :)

MsIreneAdler 2020.12.12. 22:21:18

@Nátha ellen bálna: tök jó haja van, mi a tosznak az a sapka!!!?

2020.12.12. 22:21:31

@hereverő heverő: Amerikai Pite Jimtől ihletet kapva a...

MmeChauchat 2020.12.12. 22:21:35

A "ööö" - k nélkül rövidebb lenne a műsor

tvbuzi 2020.12.12. 22:22:04

Gábornak az a három embert szurkol akik ülnek?

2020.12.12. 22:22:08

Most Gábor mondhatná Bálint kortesbeszédét, nem?

Kosztarika 2020.12.12. 22:22:25

Babusgatni a kapcsolatunkat, ami eleinte meseszerű, álomszerű volt Bálinttal. By Gábor
Pffffff

2020.12.12. 22:22:34

@Nátha ellen bálna: ez a sültös honnan jött? Mútlkor is hallottam, hogy valaki ilyennek mondta

2020.12.12. 22:22:34

@Hannibal Gabter:
Nem vagy Te oreg ahhoz a filmhez? :)

hereverő heverő 2020.12.12. 22:22:43

@Hannibal Gabter: asszem RHCP adott egyszer egy koncertet egy szál piros zokniban.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.12. 22:22:52

@tvbuzi: Nem ők a söfőr, a meg a két ápoló

2020.12.12. 22:23:07

Lehet, hogy Kata valójában egy tükör és azért nem mutatják?

Rugdoll 2020.12.12. 22:23:24

@MsIreneAdler: vagy kabala. vagy szponzor cucc szerintem.

Mók_Ica 2020.12.12. 22:23:29

-gábor szerint 49-51az állás..... háááát.... majdnem.... :DDDD

2020.12.12. 22:23:31

@hereverő heverő: nem tudom ki az, e viselkedés pedig nekem sok

2020.12.12. 22:24:08

49-51 részemre. Van baj.

2020.12.12. 22:24:18

@Rugdoll:
Ha Balint sapija akkor az a szemelyes targy amit bevitt

Kosztarika 2020.12.12. 22:24:19

Mekkora pofáraesés lesz.

2020.12.12. 22:24:28

@Alice from madness: kb 19 éves film, amikor kijött, még “legény” voltam

MmeChauchat 2020.12.12. 22:24:45

@Hannibal Gabter: onnan, ahonnan az 'ugrómókus' meg a 'túlspirázás" meg a 'fars'

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 22:24:45

@Hannibal Gabter: Sültös, siltes, szokták így is nevezni a baseball sapkát, úgy tudom

Rugdoll 2020.12.12. 22:24:46

@szociál: és megint jézus születésétől akarta kezdeni a mondandóját.. imádom, hogy rá kellett szólni, hogy mondjon egy számot :D :D

LaciHogyVoltol 2020.12.12. 22:24:46

Azért Anikó is tud trollkodni...ilyet kérdezni az utolsó részeredmény ismeretében :D :D :D

2020.12.12. 22:25:27

Katát nem mutatták, lehet, hogy Columbo feleségével röhög Gabenen a tv előtt

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 22:25:31

@tvbuzi: lehet...de az is lehet hogy azok statiszták