Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X28 – PÁRAN PÁRBAN

2020. december 12. 19:57 - Fálki

Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem.

1_47.jpg

Buli volt és mit jelent a buli? Megnyílnak a pokol kapui - hogy egy PP klasszikussal kezdjem.

Üvöltözés, tánci, mindenkinek a kezében pia vagy telefon… Biztos így buliznak manapság a fiatalok.. Én nem tudom, 38 vagyok. Van még visítás, orrhangon sípolás, káromkodás és vonaglás, mert ezek teszik a bulit igazán jó bulivá és mire mindenki kellően boldogra/szerelmesre/táncosnőre/ribancra itta magát, addigra erünk oda az átlátszó függönyt felsőként viselő Fruhoz és Renátóhoz, aholis Fru előáll az okossággal, miszerint nem hazudik magának, mert Ő rájött hogy valami mégis van a levegőben. Közben néha láthatjuk, ahogy Gina az asztalon táncol egy nadrágból mellkasig felhúzott kikapcsolt bodyban.. Vagy mi ez, nem tudom, de borzalmasan néz ki.
gina.jpg
Vissza gyorsan a másfél egymás iránt szerelmet érző emberhez, ott épp Fru némi szimat után egy puszikéréssel és öleléssel kívánja megkoronázni a nagy beismerést, hogy bizony az a lassú víz továbbra is mossa a partot. Az ölelkezést észreveszik a többiek és igazi lagzihangulatot teremtve jön is a „Csókot! Csókot!” rigmus.

Nincs csók.

nokiss.jpg


Kicsit meg udvarolgatnak egymásnak nagy mosolygások között, Renátó fejben már sokkal előrébb jár, jópár levetett és szétdobált ruhadarabot, valamint a nyugiszobában eltöltött éjszakát látja  már az Ő kis tattikus fejében. A beszélgetést Fruzsi zárja azzal, hogy ad1 nem kell ezt túlgondolni, ad2 Ő irányít és ad3 ne legyen erőszakos, mert minden úgy történik, ahogy Ő akarja. Lesz ebből meg ajtócsapkodás vagy teljesen becsicskul a fodrászfiú?

LehetegyvélemenyemGábor közben a háttérben megtisztel egy széket azzal, hogy rajta ül és mindenkitől elszigetelődve most épp ott van.Robi és Gina szárazbasznak a nappali közepén mindenki legnagyobb örömére és biztatására, elől-hátul-alul-felül prezentáljak hogy miket is tudnak Ők magukkal és egymással csinálni a valóvilág falain kívül. LehetegyvélemenyemGábor közben a dohányzóteraszon megtisztel egy cigarettát azzal, hogy elszívja és mindenkitől elszigetelődve most épp ott van.
szb.jpg
Egy vágással később már bent a buliban Virág elköveti azt a hibát, amit az ilyenek társaságában nem szabad és feltesz neki egy egyszerű kérdést:

- Miért nem bulizol, Gábor?

Erre jón a Torgyán Józsefre hajazó levegővétel nélküli 300 szavas körmondat, nem vagyok hajlando figyelni, de valami ilyesmi lehet:

- Blabla, bla, bla, blabla, szerintem, blabla, blablabla…

- Ja, jólvan! - érkezik meg határozottan Dani és zárja rövidre a beszélgetést. Szerencsére.

Elhúzza Virágot raportra, hogy mégis hogy képzelte ez a nőszemély, hogy leáll Gáborral beszélgetni. Szokásos dolgok: Virág a proliúr bocsánatáért esedezik, Dani meg leszarja. Bálint is odakeveredik valahogy és próbál némi higgadtságot tolni Danira, miszerint az a lány nagyon szereti őt stb. Dani megérti:

- Lehet, de az a hülye kurva megint szemtelenkedik és leáll vele beszélgetni…

Így működik ez manapság. Dani még körberiadózza az egész csapatot, hogy Ő megy ki párbajozni a kurva ellen. Ezt elmondja bent is, kint is.. Nyilván megint a pia beszél belőle, de nekem azért ez már kicsit sok.
A mosókonyhában Robi hánytatja Amandát. Egy újabb csúcsponthoz értünk, na.

hanyas.jpg

Közben Dani elkezdi megmászni Ginát, Virágnak ez egyből szemet szúr és jön ismét a szokásos lemez: kiborulás.

Kint a teraszon próbálja ezt elmondani Daninak, aki pofavágásokkal és fingás effektekkel szórakoztatja inkább magát, jól láthatóan nem érdekli, amit a lány beszél.

Hohó, bent a villában Gina trógergecizik, de ezúttal saját magát, merthogy 26 éves és még nem ért el semmit. Gyerekeket és boldog családot szeretne éveken belül. Gondolom Digótól, haha.
A hálóban kezdődik el az igazi nyafogás, ahol van ennek piaca, mivel Vivi és Amanda épp itt kempelnek. Virág kipanaszkodhatja magát megint, hogy ez nem az Ő stílusa geci, Ő nem szokott sírni pasi után és nem kell neki pasi… Jól van, haladjunk, minden buliban ez van.Van még egy kis magyarozás-cigányozás kutyás hasonlatokkal és fajelmélettel, majd Amanda mondja ki a nagy igazságot:
- Mindenki ugyanolyan büdöset szarik! Nem, Vivien?

szar.jpg

Renátó valami rejtélyes oknál fogva Gina jövőjét nem a sokgyerekes család mintafeleségeként vizionálja, hanem sokkal inkább pornósként, amivel persze megnyomta a pirosgombot és Gina pillanatok alatt gyorsul megint artikulálatlanul ordibáló és hadonászó cigányasszonyra.

Gina szavait idézem szó szerint: “Mert én egy kurva ribanc pornósztár vagyok és aki rodáztatni akar, az jöjjön” majd körbemutat mindenkin és jelzi, hogy akinek valami nem tetszik, az szopja ki a fszt.

gina2.jpg

Idevágják nekünk Dani őrjöngését is, amikor épp annak kell lefogni aki a közelében van, mert menne megtisztelni az ökleivel Gábort.Vivi szerint mindig amikor alkohol kerül a villába, akkor megvadulnak, mint a vadállatok. Mert ennyi eszetek van, azért.

Vagy a balhé előtt vagy a balhé után higgadt állapotban láthatjuk Renátót és Frut, amint két széken összebújva romantikáznak. Egy piros pont a szerkesztőknek, mert bevágták a jelent alá az Elemi Ösztön zenéjét. Fru már meséli is az életét, miszerint Ő mindig azt mondta a barátnőinek hogy sose fogja megtalálni azt aki neki megfelel és ezért egyedül fogja leélni az életét. De most bejött ide és tessék, itt van. Napasztmek! Rossz volt az a rigmus korábban, ide inkább a “CSOK-ot, CSOK-ot” illik, legalábbis Fruzsi fejében már épül a konyha.

frunato.jpg

A teraszon Mercike bevallja Mónak hogy szereti.Ne basszatok fel, mi van már itt? Mó annyira ért a nőkhöz -semennyire-, hogy nem érti miért lassított le Merci a szeretlek után. Segítek haver! Azért mert ha egy nő azt mondja neked, hogy szeret, akkor az nagyon rossz válasz, hogy “Én is imádlak babám”. Mercinek innentől inkább mindegy, nem érdekli amúgy. Meg is értem. Mó játssza még az ártatlant, hogy Ő ezt nem akarta es pont ettől félt… Merci bevonul, Mó pedig rögtön elmondja Ginának és Robinak, hogy mi a pálya, amitől Ginánál eltörik a mécses, merthogy Ő is szerelmes kezdett lenni. Megérkezik Amanda és Bálint is, a kérdés innentől kezdve csak az, hogy ki mennyire fog emlékezni ebből a beszélgetésből, mert természetesen elhangzik a ne mondd el senkinek kód is. Amanda ezután a fürdőtől a hálóig csak kétszer esik majdnem hasra, annyira be van baszcsizva. Dani segít neki eljutni az ágyig, ahol egy kis véletlen puncimutogatással egybekötött vetkőztetés után betakarja a lányt, akinél teljes a filmszakadás.

ama.jpg

Közben Gina a riportban épp a bölcsészkaron és teológián tanultakat tanítja le nekünk, miszerint ott bent nagyon sokan azt hiszik hogy okosak, de annyira buták, mint a …segg. De ha az emberekben lenne összetartás meg szeretet, akkor az élet nem itt tartana. Nem a világ rossz, az emberek rosszak. Fú, mennyi okosság, részemről egy szabadon választott Coelho kötetet fel tudok ajánlani Gina további edukációja céljából.



PP is röhög, majd mondja a napi kérdést:

Melyik párkapcsolat fog a legtovább tartani? Csak azért három lehetőség van, mert Digó már kiesett.

Másnap reggel van, Gábor provokálja a többieket és minket azzal, hogy ritmus-, ütemérzék és hang nélkül próbál énekelgetni és még tapsikol is hozzá. Megtisztelő.

Reggeli hogyvoltozás bent a villában: Ki mire emlékszik?

Gina és Amanda megint összeborulnak, csak Ők ketten az okosok, mindenki más gusztustalan és hülye. Áttekerem engedelmetekkel, mert ez is van mindig, gondolom semmi újdonság nem lesz benne most sem. Megtolják (?!) , gondolom

Csoportfoglalkozásra ülnek körbe a nem anonim ápoltak és mindenki elnézést kér azért, mert pia hatására lemegy kutyába. Egy párbeszéd nélküli megmondás lett ebből, nincs se szájkarate, se semmi. Gondolom a tegnapi bulika miatt még annyira rottyon vannak, hogy szét is szakadna a fejük egy-egy hangosabb szótól.

gyules.jpg

Vicces feladat van ma a két tábornak: a konyhában fellelhető bármilyen anyagokból kell egy turmixot csinálni, amit aztán a másik csapat játékosainak kell meginni. Előszór a Megtisztelt csapat kotyvaszt valami tojásos, olajos, hagymás, tejes, mustáros shaket, amit pezsgőspohárban ki is porcióznak.

pp.jpg

Jönnek Bálinték, ezek meg addig bemennek a hálóba és a sok agysebésznek most esik le, hogy a másik csapat is valami nagyon szemét cuccot fog készíteni ám. Mekkora rohadékok! Ti meg mennyire okosak vagyok tényleg.. Mint a .. segg, ahogy Gina mondotta volt.

Robi, Bálint és Vivi jár elől a munkában és készül a tejszínes, szardíniás, hagymás, mustáros mandulaaromával zöldre színezett ivólé. A végén még egy-egy tojást mindegyikre ráütnek, csakhogy ne csak az íze, hanem az állaga is kellően rossz legyen és Y pohárban mehet is az asztalra.
y.jpg

Öt percen keresztül nézhetjük, ahogy isszák ezeket a borzalmakat, aztán rögtön hányják is vissza. A földre, egy vödörbe, magukra, egymásra… Jut mindenhova.

Bálinték nyernek legalább egy testhosszal, mert Vivi úgy húzza le a saját poharában lévő masszát, mintha egész gyerekkorában ezzel táplálta volna nyaranta a nagymamája..Utána még el is mondja, hogy neki majdhogynem ízlett.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 23:31:24

@Alice from madness: Nem is rossz ötlet. Aztán majd küldünk régészeket, hogy feltárják.

2020.12.12. 23:31:46

@VV Erőlegény: Abban biztos vagyok, hogy ma ment a legvállalhatatlanabb műsor a hazai médiában, de szerintem az a DWTS volt.

PYT 2020.12.12. 23:33:15

@Nátha ellen bálna: mármint házalni tervez különféle multimédiás eszközökkel, ilyesmi? Mert max ezt tudom elképzelni, ha médiát emleget....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 23:33:15

A kortesbeszédek után 20 másodperccel lezárt szavazás.... :-D Renátó még arra buzdítja a nézőket, hogy töltsétek le az RTL appokat és szavazzatok, hát hol van erre már ilyenkor idő...? :-) Hihetetlen, hogy ezek a játékosok még mindig hisznek abban, hogy ez a kortesbeszéd bármit is jelent. Egyedül Bálintban látom, hogy nála azért már kezd letisztulni a helyzet.

2020.12.12. 23:34:21

@PYT: Ugye? Sajnos ezt most a 99% guglizni fogja. Emberek, tessék Boris Viant olvasni!

PYT 2020.12.12. 23:38:14

@VV Erőlegény: a kortes full értelmetlen sallang volt mindig is, már rég leszavaztak a néző a párbajig, pusztán a műsoridő kitöltése volt az egyetlen funkciója mindig is... gondolom, csak azért tartják meg, hogy legyen mivel elfoglalniuk magukat az ápoltaknak addig is, amíg ezen munkálkodnak, más funkciója nincs, mint ahogy a ki, kit vár vissza szegmensnek is; ezeket anno mind azért találták ki, hogy legyen valami, amiben megkülönböztethető a BB-től a VV, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló a formátumlopás...

2020.12.12. 23:40:02

@VV Erőlegény: Buci és Rami artikulátlanul üvölt miközben a szakmájukból megélni képtelen művészemberek és egy celebek lelkesen tapsolnak és felszopnak olyan falábúaknak, akik a táncról semmit nem tudnak és ehhez amúgy nagyon jó táncosok kénytelenek a nevüket adni, hogy megéljenek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 23:41:35

@csodalámpa: Sztem nem Bálint csapata nem fogja bevédeni, hanem maga Bálint le fog válni erről a csapatról (Dani, Virág, Moha és Merci), és Vivit fogja maga mellé venni és bevédeni, mert ő az egyetlen olyan lány, aki szimpatizál vele, és még nem foglalt. Nem lesz kapcsolat köztük, csak igazi haverság. Úgy érzem, hogy Bálint és Dani elég hamar össze fognak veszni. Virág valószínűleg Dani mellett marad a mazó vonalon, Bálint, Vivivel és Robival fog jobban összezárni.

PYT 2020.12.12. 23:42:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de nagyon ám!!!!!! (kamaszkorom legnagyobb favja volt az Öljetek meg minden rohadékot, titokban kellett olvasni a takaró alatt, mert szülői abszolút-tiltólistás volt;))

2020.12.12. 23:43:28

@VV Erőlegény: Bálint Vivivel és Virággal nagyon jóban van.

PYT 2020.12.12. 23:44:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaj ne is említsd, párszor bele-belenéztem reklámszünetben, de az a műsor teljességgel nézhetetlen, ezer sebből vérzik (sorolni se érdemes)

2020.12.12. 23:44:48

@PYT: Akkor gondolom a Pantaleon és a hölgyvendégek is megvan neked Vargas Llosától.

Ego0123 2020.12.12. 23:45:13

@PYT: Nálunk a lányok olvasták.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.12. 23:52:19

Mára eltolom a bringát én is. Jó éjt nektek! :-))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 23:55:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Virág ide-oda szaladgál Bálint és Dani között, de a végén mindig Dani mellett köt ki, pedig Bálint soha sem bántotta még, de ez tényleg mazochizmus nála, meg szerintem fél is Danitól. Vivi viszont teljesen Bálint mellé sodródott. Mellesleg látszólag nem csinál semmit, csak szerintem az a nagy előnye benn, hogy nem szívja le az energiáját a társaknak. Vivi nem egy energiavámpír, illetve nem is tartja veszélyesnek senki... Mellesleg Virág is milyen szépen vitte a hírt Gábortól Daninak meg Bálintnak, előbb sírdogált egy kicsit, majd szipogva elment hozzájuk, és ártatlanul elmondta nekik, hogy miket mondott róluk Gábor néhány perccel korábban. Először azt gondoltam, hogy Gábor ezt tudatosan tette, de utóbb rájöttem, hogy nem biztos, hogy az volt a szándéka, hogy rögtön kikotyogja Virág az érintettek felé a véleményét. Az is elképzelhető most már utólag, hogy lehet, hogy az volt a szándéka, hogy Kata ide, vagy oda, leválassza Virágot Daniról, és megszerezze magának. Akkor ez még nem tűnt fel, de így, hogy utána a játékosok arról beszélgettek, hogy szerintük Gábornak tetszik Virág, ezt is el tudnám képzelni, mint kiváltó ok, a Dani-Virág ellen indított balhéban.

PYT 2020.12.12. 23:57:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: meg bizony ;)
@Ego0123: asszem mostanság különösen aktuálissá vált megint (vagy még mindig), az explicit kontent pedig ma már nem botrányos, bezzeg az én időmben..! ;)

2020.12.12. 23:59:12

@PYT: Három író regényein tudom könnyesre röhögni magam: Mario Vargas Llosa, Boris Vian és Tom Sharpe

2020.12.13. 00:03:39

@VV Erőlegény: Virág messze a legerősebb lány bent a játék szempontjából, Vivi meg a legalábecsültebb. Vivit nem tudja kiejteni a "másik oldal", maximum Merci, de őt Moh miatt egyelőre nem veszélyezteti semmi. Amanda és Gina karakterei elfáradtak, bár az RTL utóbbit láthatóan építi most, így Amanda szinte biztosan kiválasztott lesz. Ő meg mindegy kit visz.

2020.12.13. 00:06:56

Jóéjt, holnap egy utolsó öfi Gáborral.

PYT 2020.12.13. 00:09:43

@Kosztarika: a tegnapi Robi-lábujj-vészhelyzetes bejátszón én hangosan röhögtem, de szó szerint, az az elsősegélynyújtás mindent vitt xdddd csak aután jött a félkegyelmű Zsuzsu-szegmens, ami elrontott mindent és elkapcsoltam. Az a bolond lány már a saját szériájában is elviselhetetlen volt, és ez mostanra se változott.

/Mi meg még azt hittük - akartuk hinni -, hogy talán csak eljátssza a fogyit, de kint hamar bebizonyosodott, hogy nem./

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 00:10:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Amanda, Gina, Merci és Moha egy talány számomra, hogy hogyan kerülhetett be egy sok körös casting után a 13-as mezőnybe...? Vivi is talány, de vele valahogy szimpatizálok, viszont a másik három helyett igazán küldhettek volna szemrevalóbbakat, és egy picit okosabbakat!

PYT 2020.12.13. 00:12:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: utóbbi sajnos nincs meg nekem, de majd rákeresek, ezek szerint érdemes, köszi a tippet, és ekg a többire :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 00:14:32

@PYT: Zsuzsu híreket olvas... :-) Gyalázatosan diszlexiás módon. Zsuzsu esélyt latolgat... ez kb olyan, mint amikor valamelyik foci vb döntő előtt a németek valamilyen polippal jósoltatták volna meg a döntő végeredményét. Hogy a polip melyik nemzet zászlójához úszik először... :-)

PYT 2020.12.13. 00:17:47

@VV Erőlegény: szerintem Merdzsó és Moha az elengedhetetlen szerelmi szál reményében kerülhetett be, ők az aktuális cuki páros, amire a nagyik és az insta/tik-tok népe egyaránt vevők - mi nem annyira, de ez legyen a mi bajunk... Másik két lányt én sem értem, mit láthattak bennük? Mindkettő kiégett már az első héten.

PYT 2020.12.13. 00:21:57

@VV Erőlegény: @VV Erőlegény: jaj volt ilyeeeen, emlékszem, Paul a csodapolip, de az legalább cukker volt xddddd

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 00:27:47

@PYT: Nem vagyok ellene a szerelmi szálaknak, de ahogy kialakulnak már is unom őket. Ráadásul szvsz, Merci-Moha még távol áll a szerelmi száltól, és a Renátó-Fru kapcsolatban sem érzem az igazi dögöt Fru oldaláról, de a többiek már mind elkönyvelték őket benn egy párnak. Az a baj, hogy itt a villában is, ha összejön egy kapcsolat azt a többiek respektálják, pedig az lenne a jó, ha elkezdenék egymás kezéről lecsapdosni a nőket, és a hímeket, de ehhez ebben a szériában elsősorban a nők részéről, sokkal jobb felhozatal kellett volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 00:32:40

Mekkora mondat ez már Fálkitól a posztban: "LehetegyvélemenyemGábor közben a háttérben megtisztel egy széket azzal, hogy rajta ül..." :-D

Fálki 2020.12.13. 01:24:06

@VV Erőlegény: Ha minden ugy megy, ahogy szeretnenk, akkor minden nap lesz hv.

Koszi a szep szavakat mindenkinek, igyekszem :D

PYT 2020.12.13. 01:35:09

@VV Erőlegény: nagyon egyetértek, minden szavaddal; ezek a lányok nem eléggé attraktívak, mint általában az összes szériában; és hát igen, amint párba állnak, elszürkülnek, lehet, nekik könnyebb párban, de a turbékolás egy realityben unalmas, így játékosként érdektelenné válnak, vagy - és ez a rosszabb -, idegesítővé, ahogy nyírják egymást, veszekszenek, cincálják, húzzák egymás agyát, stb.... egymás "nőire" itt meg ránézni is tilos, amint valaki "stipistopizva lett", már tabu a többieknek, és jön a tettlegességgel való fenyegetőzés. Siralmas.

PYT 2020.12.13. 01:38:24

@Fálki: de jó, köszönjük, megtiszteltek vele ;)) és a fentebb idézet mondaton én is felnevettem, nagyon szupi kis hv-t rittyentettél nekünk, hálásak vagyunk mmkk ♡♡♡

PYT 2020.12.13. 01:38:56

@PYT: "idézett", nah! xd

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 06:24:57

@Fálki: Ezzel a félmondatoddal pontosan körülírtad Gábor modorosságát. Gratulálok, és még egyszer köszi, hogy beálltál posztolni. Van itt néhány függő kommentelő, aki csak azért nézi a műsort, hogy utána elemezhesse, meg van néhány off topic nick, aki minden VV alkalmával itt éli ilyenkor a társadalmi életét, nekünk fontos az, hogy a színtér időről időre frissüljön, és a régebbi szériákban hozzászoktunk ahhoz, hogy ez naponta történik. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 06:45:11

@PYT: EKG! Mondjuk az nem lenne baj, ha jön a fenyegetőzés, csak folytatódjon is a nemek harca, és ne csicskuljanak be, ne törődjenek bele a helyzetbe, próbálkozzanak újból és újból. Ehhez a nőknek azon kívül, hogy attraktívabbak kellene lenniük (nem kell, hogy manöken szépségűek legyenek, de összességében legalább ezt a Fru szintet üssék már meg, tehát legyenek vonzóak ilyen-olyan hibákkal), a fiúknak meg fifikásabbaknak és bevállalósabbaknak. Valahol értékelem is Renátó kitartását, hiszen Fru jónéhányszor lelombozta őt, de nem adta fel, mire Fru még ha taktikából is, de engedett. Viszont ezt a kapcsolatot is meg lehet szerintem bontani, akár Bálint, akár Robi, akár Moha részéről, és szerintem egy komolyabb nyomulás esetén a Dani Virág kapcsolat is bontható lehetne. De az is milyen már, hogy beküldenek egy Ginát úgymond villa szex szimbólumnak, és Digó kiesése óta egy férfi még csak rá sem néz, hiába villantja a csöcseit, senkinek a nemi vágyát nem stimulálja több, mint négy hét bezártság után, még alkoholos állapotban sem, és ugyanez a helyzet Vivivel, Amandát nyilván nem pasizni küldték be a castingosok, és nekem Merciben sincs semmi igazán megragadó, mint nő (tiszta egér feje és hangja van, cingársága ellenére lógó seggel, és nulla szellemi színvonal mellett) szerintem a jelenlegi villapartnere Moha sem nézne rá soha sem a kinti életben. Ne felejtsük el, ez nem a VV 1-es széria, hanem 17-18 év elteltével a 10-es....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 07:25:03

Biztos lesz ma is poszt, de nap közben nem nagyon leszek, úgyhogy még Dani kortesbeszédében arra felhívnám a figyelmet, hogy Dani azt mondja Gábornak, hogy vissza kell jönnie, mert idézem "... ketten majd végigvisszük a játékot..." , persze ezt elsősorban azért ő úgy érti, hogy Bálint hetente kimegy párbajozni, és kihívja az erősebb játékosokat az ellenfél táborából, ő meg kb, párbaj nélkül elevickél a döntőig. Nagyon dühös volt Gáborra is, de az ingyen jött és a szerkik által teljesen feleslegesen bedobott védettségi kendőjét azért nem dobta volna le, hogy Gábor esetleg ne kettő, hanem három embert állíthasson ki a kihívásnál. Még egy dolog. Úgy látom, hogy befejeződött a hierarchia hét, mert a játékosok nyakában már nem láttam számokat. Hát jelentem ez a hierarchia hét nem szólt semmiről, legkevésbé pedig a hierarchia által generált konfliktusokról nem szólt. Úgy meghallgatnám szívesen az RTL-es kreatívokat, hogy mi volt ezzel a tematikus héttel a céljuk?

Gia 2020.12.13. 07:47:32

Fru valszeg azért is adta be a derekát,mert megirigyelte Mó és Merszi kapcsolatát.Nem akar olyan savanyúcukor lenni,mint Ginamanda.

Gia 2020.12.13. 07:49:53

@úgymond olvasó mmkk: Ha az úristen Gaben média karrierjének szól,akkor ekg.Nem nagyon tudom őt elképzelni semmilyen megtiszelő műsorban..

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.13. 07:50:30

@Fálki: ha ezt a színvonalat hozod én boldog leszek

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 07:51:39

@Gia: igen, annak.. maximum egy "Segítség, bajban vagyok" szintű műsor pszichopatájának tudnám elképzelni , de ehhez is nagyon nagy fantázia kell

Gia 2020.12.13. 07:53:28

Azt nem hallottátok amikor Dani azt mondta,hogy Gábor betette nála a poharat? Nem a kiskaput.A poharat. :-DDD
Csak tudnám minek erőltetik a nagyot mondásokat ,meg pl a magyar közmondásokat odabent,ha nem tudnak helyesen idézni..

Gia 2020.12.13. 07:54:35

@úgymond olvasó mmkk: A barátok köztről meg mán lecsúszott.. :-)))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.13. 08:21:02

@Gia: gábor azt mondta a stúdióban, hogy nem fütyül úgy, ahogy táncolnak

2020.12.13. 08:23:00

Szerintetek kiderül valaha mi a francért voltak elcseszett Harry Potterek az elmúlt egy-két nap öfijében? Elhiszem, hogy ezek full idióták rendesen végigvinni valami feladatot, de könyörgöm, legalább a nézőket hozzák már képbe.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 08:31:30

@Gia: egy ősi dakota közmondás szerint: akiben két szó ragad meg eleink bölcs mondásiból, mindent is tud.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.13. 08:32:02

Megtaláltam Gábor és Kata Anikó talk shows beszédét az RTL moston, a 3. évad 32. adásának a közepe táján.

Gia 2020.12.13. 08:49:55

@ミラ: A fütyülős táncos dolgot is hallottam. :-) Lehet,hogy azért énekelgetett bent Gábor,hogy a többiek úgy táncoljanak ahogy ő danol? :-)

Gia 2020.12.13. 08:51:47

@úgymond olvasó mmkk: Ja.És akkor így születnek a "két tüzet tart egyrakáson" és társai.

Qqts 2020.12.13. 08:53:52

@VV Erőlegény: ott is fetrengtem, de az igazi kegyelemdofes nekem ez vol “ Dani őrjöngését is, amikor épp annak kell lefogni aki a közelében van, mert menne megtisztelni az ökleivel Gábort.”

Nagyon koszi az ofit! Szuper volt :)

Sziasztok-szevasztok Triumviiirek Qqts felszeme rajtatok :))

Gia 2020.12.13. 08:54:25

De jó,hogy a mai adás után már nem kell többet hallgatni Gábor maratoni eszmefuttatásait..Amennyire improvizáltam vele az elején annyira nem szimpatizáltam felé a végén..

Qqts 2020.12.13. 08:57:14

@VV Erőlegény: ezt egy picit magamra vettem. Teljesen jogos meglatas, bar mentsegemre szoljon, hogy az hv-k hianya visz el pl engem az offtopic kommentekbe

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 08:57:47

@Gia: lehet egy véleményem? legyél tiszteletteljesebb Gabennel! :DDDDD

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:00:05

@Gia:
"Fru valszeg azért is adta be a derekát,mert megirigyelte Mó és Merszi kapcsolatát.Nem akar olyan savanyúcukor lenni,mint Ginamanda"

valami olyan kósza gondolatom van, a követők számának beküldése után jutott arra fru hogy kellene valami, mert ezek szerint unalmas amit csinál.
hát erre jutott, azért kíváncsi vagyok rönó, amanda mit talál ki, mert most hogy gaben kiesett, mégis igaz a követők száma amit elmondtak nekik.
ez kattoghatott rönó fejében is, amikor komor lett a vallomáskor, de úgy néz ki felveszi a szálat, hátha lesz belőle valami dráma.

annak ellenére ha valaki kapcsolatba lépett ott bent, tényleg elszürkült, az jobb ha küzdenie kell, és nem kapja meg amit akar, azt megsajnálhatják a népek, hogy milyen kőszívű akit kiszemelt..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 09:01:49

@Qqts: szerintem az offnak ugyanúgy helye van itt, mint minden másnak. mégis miről kellene beszélnünk egész nap? arról, hogy jaj de szar a műsor, jaj, de szar a hang? :))))))

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:02:21

@Cérnahuszár a naív: gtinát kihagytam, ő nem gondolkdok el rajta hogy mást kellene vilantani, ha mégis, akkor is marad olyan amiylen

Gia 2020.12.13. 09:04:49

@Qqts: Szia Triumtesó!Hiányoltalak magamban,de adás közben én sem tudok írni.Vagy nézem,vagy pöntyögök.

Qqts 2020.12.13. 09:07:07

@Gia: egyetertek. Dani erkezese utani medialasa szimpatikus volt. Emelt rajta egy nagyot, de az utobbi ket hetben melyrepules a fiu. Tobbszor kizokkentt a modoros szerepbol es elhagyta egy-ket karomkodas a szajat. Attol picit emberibbnek tunt.
Annak ellenere, hogy mar en sem “pozitivitaltam” vele, szerettem volna, hogy o menjen vissza. Attol szerintem Dani megreccsent volna es izgalmasabb lett volna a jatek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 09:08:45

@Gia: tessék? jól hallottam, hogy azt mondtad, mindenki megérdemli a tiszteletet? :)

Gia 2020.12.13. 09:10:12

@Qqts: Háttt...Bálint ellen sztem csak Lobinak van esélye..

Gia 2020.12.13. 09:10:46

@úgymond olvasó mmkk: Jaja.És én kérek elnézést..

hereverő heverő 2020.12.13. 09:11:28

Lóreggelt a jelenlévő triumvíreknek.

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:12:10

@Qqts: igen, az előadása nagyon zavaró volt, nem természetes.
amikor a kiesés után beszélgetett, akkor már természetes volt, látszott az ember és nem csak egy kép amit el akart hitetni
erre szerintem ő is rádöbbent amikor látta magát a bejátszásokban kívülről, mennyire más amit ő belül megélt

Qqts 2020.12.13. 09:12:16

@úgymond olvasó mmkk: @Gia: ❤️
En elfogadom, hogy alapvetoen nem ezert jonnek ide az emberek. Alapvetoen en sem. Hozzaszoktam az evek soran, hogy ofi utan masnap hv, ki lehet dumalni, aztan este ujra ofi es ujra hv. Ezzel a metodussal kevesbe offolok be en is.
A tarsasagot kedvelem, ertelmes jofej emberek jarnak ide kikapcsolni, ezert van, hogy beoffosodik a komment szekcio.
Nem veszem sertesnek. Nem hiszem, hogy annak szanta :) neki is lehet egy velemenye :D

Gia 2020.12.13. 09:12:33

@Cérnahuszár a naív: aham,senki olyan nem nyert még aki kapcsiban volt.VV Lacit is sajnálták anno Solya elutasítása miatt.

Gia 2020.12.13. 09:13:56

@Qqts: :-D Lehetni lehet.De ha nem tetszik vmi akkor tovább görgethet és tsókolom.

hereverő heverő 2020.12.13. 09:14:09

@Qqts: tuti nem annak szánta, és ide igenis kell az off. Mi itt azért vagyunk

Qqts 2020.12.13. 09:15:21

@Cérnahuszár a naív: szerintem nem a bejatszasok dobbentettek ra, hanem a szazalekok. A vereseget egyebkent szepen viselte es korrekten viselkedett. UGYAMUUUUGY az egesz parbajon korrekt volt, udito volt, hogy nem csak ordibalva, lealazoan lehet parbajozni :)

hereverő heverő 2020.12.13. 09:16:49

@Cérnahuszár a naív: vagy @Qqts: valamelyikőtöknek küldtem emailt hetekkel ezelőtt de már nem emlékszem kinek

Gia 2020.12.13. 09:17:57

Kár,hogy Mercike félbarátját nem kapcsolják be egy szakítás-haragszom rád erejéig.De már a miniMonroe szerelmi vallomása előtt olvastam,hogy a srác már lemondott róla és nem is nézi a Vv-t.Seherázádé barátja azért kavart egy kis port,amikor Sehi összejött Gergővel.

Qqts 2020.12.13. 09:18:14

@Gia: @hereverő heverő: :))
Jol eso szavak :)))

Luktet a Triumereimben a Triumver, megdobogtatja a Triumszivem ❤️

úgymond olvasó mmkk 2020.12.13. 09:20:20

@Gia: @Qqts: engem pl. egyáltalán nem érdekelnek a "szerelmi" szálak (már ha ebben az esetben lehet szerelemről beszélni), de eszembe sem jutna bárkinek beszólni azért, mert engem nem érdekel, mást meg igen.

hereverő heverő 2020.12.13. 09:21:20

Na dologra. Tetű DIGI felére csökkentette a sávszélemet grrrr

Qqts 2020.12.13. 09:28:02

@hereverő heverő: bocsass meg, egy ideje nem jelez a levelezom! Szerintem valaszoltam, de privatuzenetre meg nem hasznaltam ezt a feluletet :D

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:29:27

@hereverő heverő: nekem nem, mert nem emlékszem rá hogy beszéltünk volna ilyenről
persze ez nálam semmit se jelent, jelentős fázis késésekben élem az életemet

hereverő heverő 2020.12.13. 09:30:53

@Qqts: ugyan! nincs miert bocsánatot kérni.

Qqts 2020.12.13. 09:31:48

@úgymond olvasó mmkk: te most felrerugtad a szivecskemet?
Halam jeleul kuldtem :D
Megertem a te allaspontod is. Elfogadom az o velemenyet is.
Bekeben vagyok onmagammal :))

hereverő heverő 2020.12.13. 09:32:17

@Cérnahuszár a naív: a Qqts volt az, de mindjárt írok neked is

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:34:19

@hereverő heverő: azzal várj, egyáltalán nem biztos hogy él az e-mail cím
ez régi reg

hereverő heverő 2020.12.13. 09:36:43

@Cérnahuszár a naív: nem is megy telefonrol. Akkor majd később

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:40:45

@hereverő heverő: érdekes állapot, más e-maillal lépek be ide, mint amit felajánl ha írnék neked üzit. Amit felajánl, és sztem te is látsz, annak sztem már nem tudom a belépőjét...
a technika ördögét lehet békén hagyom

Qqts 2020.12.13. 09:44:39

@hereverő heverő: en meg most tiszta fraszban vagyok, hogy most jol csinaltam-e vagy sem! Segitseeeg

Pamutbojt 2020.12.13. 09:47:12

@VV Erőlegény: Aztaaaa....de jó. Amúgy ránézésre összeillenek. A nagy igazságosztó kapcsolati tanácsadó Gábor a saját kapcsolatában felmerülő problémákat sem volt képes megoldani. Viszont itt legalább viszonylag természetesen beszélt / viselkedett.

Cérnahuszár 2020.12.13. 09:52:19

@hereverő heverő: tudtam a belépőt, megtaláltam ősrégi felírt jelszavak közt. 3 éves leveleket látok XD

jöhet bármi

on

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 09:58:39

Azért abba gondoljunk bele mekkora előnnyel indul az aki már a beköltözés előtt ismert, vagy van követőtábora instán.
Anno Majkát és Alekoszt senki se ismerte a közeli barátain kívül, a nulláról kezdték, itt meg már sorozat szereplők, meg insta sztárok játszanak.
Pont az lenne a lényeg , hogy tök ismeretlen emberek megkapják az esélyt arra hogy ismertek és "gazdagok" legyenek, mint a mesében, vagy az amerikai álomban.
Ennyi erővel VIP VV-t is rendezhetnének, mert ez már félig az.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 09:59:40

Ennek ellenére örülök hogy a Csavar kiesett, bánom hogy nem lett 80%.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 10:03:39

@Gia:

" ...Kár,hogy Mercike félbarátját nem kapcsolják be egy szakítás-haragszom rád erejéig...."

Szerintem hivogatják, és még dellát is adnak ilyenkor, ez reklám az RTL-nek meg a Sztori magazinok címlapján is megjelenik, pénzt generál.
Nyilván ebből Merci jönne ki szarul.

kipcsak harcos 2020.12.13. 10:05:47

Alapvető élelmiszeres jó reggelt, tisztelettel!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 10:06:07

Kérdés Renáta arcon köpi magát és országos cimborája lesz Bálintnak ?
De akkor Bálint is felköp és alá áll.
Pedig Renikének lépnie kell, mert nem túl erős ez a Gina & Amanda páros ott a formátumban :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.13. 10:07:34

@kipcsak harcos:

Emberi erőforrásos jó reggelt, és minden nő szüljön legalább 4 gyereket a konyhában jó reggelt :)
süti beállítások módosítása