Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X27 – Hiúság vására

2020. december 11. 15:18 - dmr94

Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb huzavona közben mi is lehetne a legfontosabb infó a villalakók számára a külvilágról, mint az – igen, kitalálták – Instagram követőik száma!

vv10x28_00.png

Valami elképesztő izgalom szövi át a benti légkört, Gina különösen izgatott, hogy SMS-t kapnak a telefonjukra. Üdv a ’90-es években (amikor mindenki esemesezett). Vivi a főiskolai felvételi eredmények várásához hasonlítja a szituációt (valószínűleg nem saját tapasztalat), Fru szerint ez ATTÓL sokkal jobb. Merci „az meleg!” felkiáltással nyugtázza az eredményt. Azaz nyugtázná ha nem lenne úgy bezsongva mint egy óvodás kisgyerek, aki valamelyik aludni próbáló szülője hátán ugrál hétvégén reggel hatkor. A szülő szerepét itt Moh tölti be, a lány pedig jobban örül 18 ezer követőnek, mint 36 millió forintnak.

Gina a Facebook-csoportokat szétshitposztoló nyugdíjasokat megyszégyenítő módon küld áldást mindenkinek, Vivi egy cigi-sör kombóval ünnepli meg az utolsó helyezését, reméljük legközelebb többre lesz elég a „csábító-bénító nézés”. Megosztani azért már nem szeretné a többiekkel, mire Fru egyből kipécézi magának, hogy mekkora szardarab má’, amiért csak ötezer követője van, bezzeg ő, aki arab sejkek tucatjaitól kapja az ékes angolsággal megfogalmazott külsejét dícsérő kommenteket nap, mint nap.

Renátó szerint ez a követőszám IS az őszinteségét igazolja vissza, majd kis csapatával nagy intrikákba kezdenek a nyugiban, ahol leteremti társait, hogy ne merészeljenek szefósok módjára nyilvánosságra hozni ilyen bizalmas információt. Moh 22000 követője szerintük tuti kamu, egymást viszont körbekérdezik, Gábor pedig először bekamuzik egy 32500-at. Igazi zsivány vagy Gáborom, majd fogyasszunk már el egy dohányterméket valamikor kettesben nagyjóuram, megtisztelnél! Renátó különösen szkeptikus a számokkal kapcsolatban mert hát milyen már az, hogy a másik társaságban mindenkinek mennyivel nagyobb. Pedig azok valósak, csak nem sikerül átlátni az eltérés okát, ami valószínűleg abból fakad, hogy a villabeli összes sztereotip testképideál ott csoportosul.

vv10x27_14.png

Képtelenek valós kontextusba helyezni a számokat és a realitás szikrái is csak akkor lobbannak fel, amikor Bálint felveti, hogy vajon ezen követők mekkora része az, akik csak kúrólájkot szórni jöttek. Ha már viszont ennyire komolyan vették a témát, dukál mellé az igényes adatvizualizáció eme meglehetősen komplex információhalmazról, ez fentebb látható.

vv10x27_13.png

Gábor zavarodottan ébred, mintha kissé kezdené félteni a seggét, így beszélgetni hívja potenciális ellenfeleit a szaunába. Bálinttal kedves és hízelgő, kölcsönös bocsánatkérést láthatunk, ami valljuk be, kevés más emberrel jöhetett volna létre, Bálint ugyanis talán az egyetlen villalakó, aki rendelkezik némi empátiával. Mohval már közel sem ennyire gáláns, ahogy igazgatónő módjára hívja pofavizitre ideiglenes irodájába és keményen fel is kérdezi. A számonkérés apropója, hogy Moh ígérete ellenére egyből továbbadta előző beszélgetésüket Mercinek. Az ex-sportoló tanulván a korábbi esetből most végig sem hallgatja Gábort és gyorsan lepattintja azzal, hogy ő nem tudhatja milyen az ha vannak bent barátai.

vv10x27_15.png

vv10x27_17.png

A kiválasztott barátja véleményét is kikéri (mivel hát mindenkinek lehet egy véleménye) miközben Fru szobanövényként asszisztál. Renátó szerint egyértelmű az út, a kendő levétele után csak Bálintot hívhatja ki ha férfi akar maradni. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bízna benne, szerinte simán visszajöhet Gábor és azt sejti, hogy Bálint már megbánta tettét.

vv10x27_18.png

Az exhibicionizmus vonaton viszont továbbra sincs fék, egy twerkelő versenynek lehetünk szemtanúi, amit sikerül elég szabadon értelmezni, így jön is az újabb parádés szégyentelenkedés. Merci nagyot megy (mintha még Robit is megmozgatná), biztos úgy gondolta felhajt pluszban pár ezer Insta követőt a performanszával. A kontraszt kedvéért Amanda a következő, szerencsétlen asztal egyébként nem tudom meddig bírja még, hogy most már állandóan rajta állnak, nem csak részegen bulikban. Mindenki vonaglását végig kell szenvednünk, Virág Mohra izgul rá picit, Renátó pedig twerkelés helyett a túlsúlyos roma Michael Jackson imitátor szerepét vállalja magára. Vivi szégyenlős és meglehetősen önkritikus, itt most nem tudott hódítani a csábító-bénító nézéssel, Fru a paravánt hiányolja és állítása szerint úgy izgult, hogy remegett, mint Amanda segge a kocsonya. Dani sikeresen konstatálja, hogy mi volt a feladat: bizony, seggrázás; Robi visszanyúl revütáncos eszköztárához, ezen kívül többen is bevallják, hogy nem tudnak táncolni, néhányan pedig effektíve műfajként aposztrofálják a twerkelést. Figyelem, megrázó képek következnek.

A kihívás esményeit is felidézzük, annak végeztével Merci „kidzsal dekkelni” (ez valami asztalos szleng lehet a dohányzásra). Dani kiakad, szerinte olyannyira nagy ripacsság volt a Gábor által előadott show, hogy már a srác emberi mivoltát is elvitatja egyből. Szerinte élő adásban csicskítani másokat nem korrekt (bezzeg felvételről a saját barátnődet) ha amúgy azzal normálisan is el tud beszélgetni. Hozzáteszi továbbá, hogy a bunkóságnak is van határa és, hogy Gáborral ellentétben ő nem szokott másokat megalázni valamint, hogy az ilyen Gábor-félék vannak elnyomva a kinti világban, akik ezért bent élik ki magukat. Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem, vagy micsoda.

Gábor tovább száztízszázelékozik, csak reménykedhetünk benne, hogy frissen szerzett hírnevét sosem konvertálja majd motivációs tréner karrierjének építésére. Moh is megsértődik, valamit nyivákolnak de tök érdektelen, Bálint és Renátó tiszteletét viszont sikerül kivívnia Gábornak a döntéssel. Utóbbi kissé el is ragadtatja magát és újra előtör belőle a morálfilozófus:

"Ha nem te jössz vissza tesó, akkor az emberiség megbukott, akkor nem létezik a Földön igazság és tisztelet, akkor csomó embernek nincs is értelme folytatnia ezt a játékot."

Végül láthatjuk, ahogy imádott instasztárjaink beállnak a párbajozók mögé, semmi meglepetés, Bálintot Merci, Moh, Vivi, Robi, Dani és Virág támogatják, Gábor csapatát pedig Amanda, Gina, Renátó és Fru alkotják. Dani indoklása, hogy Gábor nem „hivatalos”.

vv10x27_50.png

Maratoni hosszúságú 10 perc után le is zárul a napi szavazás, minő meglepetés, Merci elsöprő többséggel nyeri a twerk versenyt. Nyereménye reméljük stílszerűen egy csokor héliumos lufi, amivel azzal a lendülettel repülhetne is kifelé követőket koldulni, senkinek sem hiányozna. Peti nem bír leállni és bevallja ő is szavazott Mercire, úgy látszik nem volt neki elég barátnője Nyerő Párosban bemutatott féltékenységi hisztije, kell az újabb. A párbajozók között valaki nagyon elhúzott én meg szomorúan konstatálom, hogy rossz részt jutott nekem mert a következő összefoglalóban ismét az alkohol generálja majd a kontentet.

vv10x27_53.png

vv10x27_54.png

1192 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 15:30:37

Köszönjük!

Asztalos szleng

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.11. 15:34:11

Most nezem a tegnapit, vagyis ezt.
Ez a Gabor ha nem esne ki, agyonvernek ott bent, meg egy hetet nem birna ki, almaban fejbebasznak palacsintasutovel :)
80-20-ra saccolom EjjelnappalbudapestBalintot.

2020.12.11. 15:50:58

Thackeray liked this.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.11. 15:53:56

Utolso kepen ott is van az allas, vakeger vagyok :)
Kicsit megalazo lesz Csavarnak :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 16:04:31

@Nátha ellen bálna: itt reagalok a bekas videora: jezus szent szive!

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 16:09:45

@úgymond olvasó mmkk: Kozmikus távlatban, kérem, úgy kell eztet hallgatni!

zeany 2020.12.11. 16:25:55

Gábor nagyon elszámította a figurát, némi alekoszos megkopott emlékeket hibridált össze a nagyigazságokat megmondókat mindig szeretik agymenéssel :) Ő az a fajta pali, aki meg fogja bánni ezt az egészet, nagyon feszegette a komfortzóna kimozdulást, de nem mérte fel, hogy ehhez nincs eszköztára sajna...

Kosztarika 2020.12.11. 16:31:44

Köszi dmr, egyre jobb vagy!!!!

PYT 2020.12.11. 16:46:50

Ahaha, *asztalos szleg*, ez jó! xddd és a poszt is, köszönjük DRM ♡♡

malevil2050 2020.12.11. 16:51:47

Hajrá Gábor! Már öntjük az ágyút.

Kosztarika 2020.12.11. 16:55:01

@úgymond olvasó mmkk:
Ne egyél folyton, csúnya Kövér (hihi) leszel. ;)

Kosztarika 2020.12.11. 17:06:29

@malevil2050:
Milyen ágyút? Vízipisztolyt esetleg.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 17:09:37

@úgymond olvasó mmkk: Sajnos nem találok neked Kismocsok zenét. Csak egy álinterjút találtam vele, és a Csernus beszélgetést. De ha jól látom, jelenleg is megvásárolható a zenei albuma, szóval csak rajtad áll.

hereverő heverő 2020.12.11. 17:30:15

El kellene látogatnom a villába, nagyon innék egy hideg sört.
De Ginamanda legnagyobb bánatára a közért közelebb van.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 17:42:17

@hereverő heverő: te hulye vagy , nem dagadt

@Kosztarika: kikerem magamnak, hogy sertegeted a bajszomat!

Kosztarika 2020.12.11. 17:44:37

@úgymond olvasó mmkk:
Mindenen megsértődsz. Gyantázza le a bajszodat a Vivi.

hereverő heverő 2020.12.11. 17:50:19

@úgymond olvasó mmkk: :DDDDDDDDD De hülyének legalább elsőrangú!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 17:51:56

@Kosztarika: gyantazza le a rosseb, indulok vele egy bajusz szepsegversenyen, a harminchat milla lofasz lesz ahhoz kepest, amit keresni fogok vele

Kosztarika 2020.12.11. 17:54:14

@úgymond olvasó mmkk:
Egyetértek. A kövér, bajuszos emberek meggazdagszanak, ha jól helyezkednek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 17:57:25

@Kosztarika: es a csunya, kover, bajszos, buta alakvalto gyikemberek?

MsIreneAdler 2020.12.11. 17:58:23

Köszi a posztot, és az instakövetősös táblázatot!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:04:17

@Kosztarika: gondoltam akkor atlenyegulok gyikemberre

Kosztarika 2020.12.11. 18:05:39

@MsIreneAdler:
Már nem aktuális. A tegnapi öfi után igencsak változtak a számok. A "népszerűségük" sorrendje
érdemben nem változott.
Számomra megdöbbentő, hogy egy sz@r tv műsor egy este alatt több ezres növekedést hozott egyeseknél.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 18:06:39

Ma este sok drámát szeretnék a vellában, lehetőleg minél piszlicsárébb ürügyekkel, szükségem van rá, hogy érezem szellemi felsőbbrendűségemet a gyíkarcú ápoltak felett. És remélem tudok majd pikírt megjegyzéseket tenni, szellemi, tesi, empatikus alsóbbrendűségükre.
Ja, ma elmentem itthonról az IRODÁBA, nem kellett volna :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 18:07:40

@Kosztarika: A szakállasok meg lecsúszanak az ere.... ööö hagyjuk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:10:33

@Kosztarika: az en kovetoim szama nem valtozott este ota

hereverő heverő 2020.12.11. 18:13:31

@ppupu: :DDDDDDD Az az eki nem is az övé!

hereverő heverő 2020.12.11. 18:14:11

@úgymond olvasó mmkk: engem csak a macska követ, amióta eljött a vacsora ideje

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:19:41

@hereverő heverő: ezek a haziallatok! a kutya is matricat jatszik egesz nap, most eppen a hatamon alszik (en hulye hason fekudtem a foldon), es meg se tudok tole mozdulni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:20:22

@Nátha ellen bálna: uuuu aaaaa meg! (fuj de utalom a bajuszt, wle)

2020.12.11. 18:21:20

@ppupu:
Hat miert csinalsz ilyen badarsagokat?

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.11. 18:23:50

A mokus5 kóddal kedvezményesen juthattok csapvizhez. Katt a linkert a bioba.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:24:45

azt hittem, iden mar lattam mindent, erre a youtube tajekoztat, hogy a scooter kiadott egy uj szamot fuck 2020 cimmel meg valamikor osszel.. fuck 2020

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 18:26:27

@úgymond olvasó mmkk: Ez a wle már megint miféle ifjúsági szleng? Különben meg mit tudtok ti, fiatalok a divatról? A pornóbajusz lesz az új metroszexuális, vagy nem tudom, belezavarodtam.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 18:27:14

@hereverő heverő: Na! Végre valaki értékeli az igazi stílust!

2020.12.11. 18:27:33

@úgymond olvasó mmkk:
Mondjuk attol hogy januar 1-tol 2021 all a naptaron, semmi nem valtozik 1 hajnal alatt :D nem ertem ezt a 2020 szidast pedig a kornyezetemben is kijutott mindenbol...de a szilvesztertol nem tortenik csoda.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 18:28:04

@hereverő heverő: Én a hűtőt követem, mióta eljött a vacsora ideje

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:28:26

@Nátha ellen bálna: a metroszexualitasrol is megvan a velemenyem, ha nem vigyazol, megosztom veled!

@hereverő heverő: elment a kedvem a szextol egy eletre :(

hereverő heverő 2020.12.11. 18:29:20

@Alice from madness: Attól nem, de a hajnali józanodás csodákat képes művelni. Meg a rengeteg rádöbbenés az elcseszett fogadalmak idején. Tükrökre is nagy kereslet szokott lenni másodikától

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 18:29:30

@Alice from madness: Hiba volt, belátom. Meg is fogadtam, hogy ebben az évben már nem csinálok több ilyen baromságot.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:30:24

@Alice from madness: engem nem kulonosebben hoz lazba a szilveszter iden sem (sot, titokban orulok is, hogy nem kell hazudnom iden, hova megyek :DDDD). meg nem hallgattam meg a kivalo zenemuvet, de szerintem csak felultek a hype trainre.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 18:30:28

@úgymond olvasó mmkk: Nagyon is érdekel, szívesen olvasnám!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:31:05

@Nátha ellen bálna: fubazdmeg :DDDDDDDD kataton allapotban zokogok a sarokban

2020.12.11. 18:32:20

@úgymond olvasó mmkk:
Igazabol valahol kikivankozott mar ez belolem es a HV nyerte meg :D
En se jarok szilveszterezni de buszken vallalom :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 18:34:08

@hereverő heverő: Bakker ezt a testet Vivi egy hétig gyantázta volna. De a végén a csóka már ne vigyorgott volna ennyire.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:34:48

@Alice from madness: szilveszterkor a kedvenc karacsonyi szorakozasomat szoktam tovabb folytatni: egy random csaladtagra boritom a tarsasjatekot, amiert nem a szabalyok szerint akarnak jatszani :DDDDD

Kosztarika 2020.12.11. 18:35:01

@úgymond olvasó mmkk: gyere tesó, fogjuk egymás kezét és úgy ríjjunk.

2020.12.11. 18:36:01

@úgymond olvasó mmkk:
Veszelyes vagy. En bekeben ugyanugy csinalok mint barmelyik masik napon csak van pezsgo.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:36:36

@Kosztarika: szoricccsad teso, ossze ne omoljak

Spitzbaue® 2020.12.11. 18:40:24

Halló! Jó a poszt. Nem kicsit, nagyon.
Ezen fexem: "Igazi zsivány vagy Gáborom, majd fogyasszunk már el egy dohányterméket valamikor kettesben nagyjóuram, megtisztelnél! "

Cérnahuszár 2020.12.11. 18:41:09

@ppupu: én is, de ez nem zavar abban hogy röhögjek ezen a szösszeneten:

"Renátó pedig twerkelés helyett a túlsúlyos roma Michael Jackson imitátor szerepét vállalja magára"

legalább nem csak én vagyok nyomi

Kosztarika 2020.12.11. 18:42:45

@hereverő heverő: 110%, hogy tisztellek. Őszinte vagyok ugye??
Menj a pi@ába!

Fu Szekh Li 2020.12.11. 18:44:26

@úgymond olvasó mmkk: Én még nem szexeltem metróban...

2020.12.11. 18:45:24

@Fu Szekh Li:
De tervezed? Melyik vonalon?

Fu Szekh Li 2020.12.11. 18:49:18

@Alice from madness: Nem. Nem vagyok metrószexuális.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:50:16

@hereverő heverő: nincsenek szalonképes szavaim..

@Fu Szekh Li: még? tehát a jövőben előfordulhat, hogy esetleg talán mégis? :D

Fu Szekh Li 2020.12.11. 18:52:50

@úgymond olvasó mmkk: Milyen kíváncsiak lettetek :D
Előtte azért érdekelne a véleményed.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 18:57:31

@Fu Szekh Li: nem vagyok fővárosi illetőségű, nagyon ritkán metrózom :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 18:58:16

@úgymond olvasó mmkk: Hát nem értékeled a képen látható úriember könnyed eleganciáját? Sprezzatura, avagy nonchalance a köbön!

Fu Szekh Li 2020.12.11. 18:58:36

@úgymond olvasó mmkk: de azt írtad, hogy megvan a véleményed :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:00:41

@Nátha ellen bálna: a következő életemben sem fogok szexelni

@Fu Szekh Li: hall az ember lánya ezt-azt az ország más végein is :DD

2020.12.11. 19:03:25

Most már kíváncsi lennék, hogy egy alkoholmentes bulikából is ki tudnának-e hozni ennyi kraftot?

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:03:53

@úgymond olvasó mmkk: :DD Egyébiránt csatlakozom Fu Szekh Li kollégához. Belengeted a véleményedet, erre harapófogóval kell kiszedni belőled? Micsoda tattika ez?!

Cérnahuszár 2020.12.11. 19:04:55

tönkretesztek.
azt sejtettem hogy nagyon fáradt vagyok már így év végén, de hogy a képek hatására mikróban forralom a bort, mert a maradék neuronhálózat is megadta magát
olyan mértékű életellenes cselekedetet ami megbocsájthatatlan
semmi pirított cukor meg fahéj...

Kosztarika 2020.12.11. 19:06:24

@úgymond olvasó mmkk: ne tegyél könnyelmű ígéreteket, mert megszopod. Vagy az is szex?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:06:38

@Nátha ellen bálna: " a nagy maradandóságra szánt fajokat kemény csontos héjakba zárja a gondviselés."

Fu Szekh Li 2020.12.11. 19:09:25

@úgymond olvasó mmkk: Véleményt kértem, nem tapasztalatot. Bár, ha van az is...

Fu Szekh Li 2020.12.11. 19:11:52

@úgymond olvasó mmkk: Úgy látom, itt szeretnének néhányan feltörni téged :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:17:52

@Cérnahuszár a naív: valami mikszáth írta. nem tudom, ki az, én csak a villalakókat ismerem.

@Kosztarika: valakinek biztos.. :DDDDDDDDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:20:11

@úgymond olvasó mmkk: Akkó' ne mondd el! Majd még én kezdek sztrájkolni... Azt hiszem, 6 mm-es frizurám lesz, és egy szép, dús bajusz! :D

Cérnahuszár 2020.12.11. 19:22:23

@úgymond olvasó mmkk: szeretem mikszáthot
ha lenne belőle mellszobor, lecserélném a napóleon szobrocskámat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:27:01

@Nátha ellen bálna: :DDDDDDD csak vigyázz, nehogy túl sok időt tölts a fürdőszobában a bajszod miatt.. mert az a férfiember, aki több időt tölt a fürdőszobában, mint egy átlag nő, az sok jót nem jelent. szerintem a metroszexuális=feminin férfi, de az előbbi jobban hangzik. (volt egy kollégám, aki arra fogta a rózsaszín ing-zöld nadrág összeállítást, hogy ő egy igényes metroszexuális pasi.. hö. hö.)

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:28:02

@Cérnahuszár a naív: :DD Csodálatos, a szemüveg különösen! De én nem kopaszodom, kikérem magamnak!

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:29:55

@úgymond olvasó mmkk: Na végre mán, csak elmondta! Kell itt játszani az ember idegeivel.

Kosztarika 2020.12.11. 19:36:21

@úgymond olvasó mmkk: pont azért. Mi mással játszhatnál az ő korában.
Vén kecske már csak nyalja a sót. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:38:27

Tessék, itt van nektek Tyler Durden rövid hajjal, de ez megítélésem szerint még nem az igazi pornóbajusz: 50wordsforfilm.files.wordpress.com/2018/07/fight-club.jpg

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:38:50

@Kosztarika: én úgy hallottam, hogy a vén kecske maximum nyalná, de ki tudja aztat mán pontosan ilyen képek után..

Kosztarika 2020.12.11. 19:40:48

@Nátha ellen bálna:
Ebben az esetben - talán - el tudnék vonatkoztatni a bajusztól.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:42:37

@úgymond olvasó mmkk: Reggel még sztrájkol vágod, estére meg pimaszkodási maratont rendez. Akkora egy rafkóstattikus, hogy nagyon köll most már vigyázni vele.

Kosztarika 2020.12.11. 19:43:25

@úgymond olvasó mmkk:
Remélem bent maradnak ezek a keresési előzményekben.
Kérdés ki találja meg. Vagy sodrófa, vagy ereszcsatorna, de menekülnie kell. : DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:45:09

@úgymond olvasó mmkk: Hát ha se a fenti medvebarátunkkal, se a metroszexuális Brad Pitével nem lehet a kedvedre tenni, akkó mivel?! Kérdem én.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:46:06

@Nátha ellen bálna: szívom a véredet, osztakkó? :P

@Kosztarika: én minden este törlöm az előzményeimet, sohase lehessen aztat tudni, mikor jönnek rá, hogy szórom a repcsiből a kemtrélt.. jobb félni, mint megijedni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:48:16

@Nátha ellen bálna: brad pitt mán öreg. meg amúgyis, otthagyta jennifer annistont a szívtelen disznó.. és még szcientológus is volt, pláne!

Kosztarika 2020.12.11. 19:51:30

Mikor jön már ppupu? Úgy szeretnék én is b@sztatni valakit. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:51:40

@Nátha ellen bálna: lehet, hogy tévesek az információim, nem tudom.. de úgy rémlik, mintha a tomkrúzzal együtt térített volna, csak aztán kiábrándult a szentem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 19:51:52

Akkó most gyüvök és megvédem Bálnát... Ha kell, ha nem... mert egy igazi tesó vagyok.

Uff

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 19:53:06

@Kosztarika: Kérésed meghallgatást talált gyermekem az Úrban. Gyónd meg nekem mi fáj lelkednek.
Hagy röhögjek rajta :))))))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:53:35

@ppupu: nem kell megvédeni, elég öreg már, akarom mondani elég nagyfiú ahhoz, hogy tudja, csak azért basztatom, mert kedvelem :P

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 19:54:11

@ppupu: Na de jó, tesa! Már ezek itt nyomulnak ezerrel, akarnak valamit tőlem, hallod... Amíg adod nekik az ívet, elmegyek vacsorázni. :)

Kosztarika 2020.12.11. 19:54:13

@ppupu:
MI van te indián dromedár, idetoltad végre a képed?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 19:55:42

@Nátha ellen bálna: Hozzánk becsöngettek jehova tanúi. Asszony kiment, két szó után eltűntek. Kérdeztem tőle: Mit mindtál nekik? A válasz: "Háát, azt mondtam nekik, hogy mi szcientológusok vagyunk". Azóta nem jöttek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 19:57:20

@Kosztarika: Hiányzott az alázás, mint Virdzsinek Dani ujjacskái. Így hát meggyüttem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 19:57:48

@ppupu: tőlem megkérdezték, hiszek-e istenben.. válaszom: "melyikben?" :D

Kosztarika 2020.12.11. 20:00:02

@ppupu: olyan gyorsan nem megy az alázás, mint Dani ujjai, (Győző szerint ökle) de igyekezni fogok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:00:05

@ppupu: nem hiszem, hogy értették volna :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:01:03

Apropó most olvastam, hogy a Mastercard megszakítja a kapcsolatot a pornhubbal. Nagy a baj, nagy a baj. A bankok felkészülnek a Visa kártya igénylési rohamra. :)))

Kosztarika 2020.12.11. 20:02:03

@ppupu:
@úgymond olvasó mmkk:
Én szó nélkül becsuktam az ajtót.
Mentségemre szolgáljon, a kezemet nem tettem csípőre.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:18:58

@Alice from madness: mit kérsz ki? vodkát, pálinkát, netán bort?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:26:46

@Alice from madness: nehogy szóbaállj a borral, az nagyon veszélyes.

2020.12.11. 20:27:48

@úgymond olvasó mmkk:
Ja meg a vegen en is a jacuzziban bazdmegolok anyamnak :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:28:59

@Alice from madness: Arról majd egy videót dobj már ide légyszi... végre valami botrány

2020.12.11. 20:29:46

@úgymond olvasó mmkk:
Egesz pontosan "anyukam bazdmeg, ez a valovilag" :D

Kosztarika 2020.12.11. 20:30:10

@úgymond olvasó mmkk:
Ne itasd a hv lakókat. Még Renátóra issza magát valaki..
Elfelejtettem, hogy mi volt az előzetesben. (nem olyan előzetes!!!)
mi lesz ma?

Kosztarika 2020.12.11. 20:31:34

@Alice from madness:
De akkor csöcsöt is kell villantanod!

2020.12.11. 20:31:36

@ppupu:
Megboldogult kamaszkoromban egy baratnommel ittuk magunkat Ginara, es felhivtam anyamat, de felretarcsaztam. 10 percig gyozkodtem az idegen not h en vagyok a lanya. Szegeny hajtogatta h neki nincs is gyereke. Leraktam es utana lattam h nem anyam az. Utana felhivtam anyamat h jojjenek at mert mennyire jo. (Az indittatast ne kerdezd :D)

2020.12.11. 20:32:32

@Kosztarika:
Higienika-renata nagy egymasratalalas
Moh merci szerelemvallas
Gina kiborulas

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:33:11

@Alice from madness: Tudsz te élni... :)))) Azt hittem Kosztarika kezd el gyóni, erre tessék :))))

Kosztarika 2020.12.11. 20:35:09

@Alice from madness:
Semmi botrány, ordítozás, köpködés? Uncsi

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:35:21

becsukom a szemeimet ilyen vallomások közepette

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:36:08

@Kosztarika: És szerintem újra láthatjuk az MLM ügynök legfrissebb kalandjait az ápoltakkal, ha szerencsénk van valaki meg is üti... Álmodozz csak ppupu álmodozz...

2020.12.11. 20:36:11

@ppupu:
Hat....mozgalmas evek voltak meg is untam ugy 23 eves koromra :D

2020.12.11. 20:36:55

@Kosztarika:
En kerek elnezest. :D en visitva rohogos tipus vagyok piatol

Kosztarika 2020.12.11. 20:37:26

@ppupu:
Úgy ismersz engem, mint akinek van meggyónni valója? Maga a megtestesült szolidság, erény, szűziesség vagyok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:38:05

@Alice from madness: Megtisztelsz az őszinteségeddel... vagy csak tattika???

2020.12.11. 20:38:07

@Kosztarika:
Plafon megvan meg vagy olyan mint a villakupola? :D

2020.12.11. 20:38:40

@ppupu:
En oszinte vagyok. Es most megtisztelem magam egy cigivel :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:39:21

@Kosztarika: Mindenkinek IS van egy kis vaj a füle mögött... na halljuk, halljuk

Kosztarika 2020.12.11. 20:40:11

@Alice from madness:
A kupola azért olyan, mert egyszer elmondtam ezt ott is. A törmeléket már elvitték.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:41:09

@Kosztarika: Nem hallom a gyónást tesó, mondjuk asszony éppen húst klopfol, lehet azért

Kosztarika 2020.12.11. 20:42:58

@ppupu: de szeretnék a szomszédotok lenni. Remélem marad a klopfolnivalóból vasárnap hajnalra is?!

Fu Szekh Li 2020.12.11. 20:43:28

@ppupu: Miért, te te gyóntál már?

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 20:47:15

Nnnna. Ez finom volt, köszönöm szépen! Domborodik az a has ezerrel, milyen jól fog kinézni hozzá a pornóbajuszom!

Ejha, mennyi hozzászólást produkáltatok egy könnyed vacsora alatt. Mindzsóval még senki nem találkozott a becsöngető Dzsehova tanúi között?

Egyébiránt halkan írom: már a Visa is vizsgálódik a Pornhubnál, de még nem döntött, hogy felfüggeszti-e a fizetési lehetőséget.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:47:36

@Kosztarika: Családi ház... mondjuk mikor cukrász nap van akkor a szomszédoknak csorog a nyáluk.

Kosztarika 2020.12.11. 20:47:48

@Fu Szekh Li:
Most bezzeg lapít. Lehet olyan bűne van, hogy elvinné a policáj.
De nem kéne félnie, nem vagyunk mi vamzerek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:48:29

@Fu Szekh Li: Én pogány vagyok, a sámán meg elköltözött...

Kosztarika 2020.12.11. 20:49:15

@Nátha ellen bálna:
Nem bánom, ha fizetni nem lehet, csak utaljanak. :)))))

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:49:21

@Kosztarika: Nekem csak bűneim vannak, rossz ember vagyok. De marhára élvezem :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:49:47

ezek ittend gyónni akarnak,
a totál katasztrófa felé haladnak.
ballonkabátom alatt van minden, ami jó,
dió, alma, meggy, vegyes és mogyoró.
jaj, el ne felejtsem eldugni,
a többieknek nem szabad megtudni,
hogy piát rejtegetek a kabátom alatt,
mert lealjasodnak rögtön alant.
ha nem akarnak ma este elázni,
nem ártana a dzsakut megvédeni, és bezárni.

mérges nokedli 2020.12.11. 20:50:19

@Nátha ellen bálna: pont tegnap beszéltünk róla itthon, hogy Gáborhoz tökéletesen passzolna, hogy Jehova tanújaként csengessen be ismeretlenekhez és levegővétel nélkül beszéljen hozzájuk alsó hangon 20 percig (az egyik szomszédasszonyommal ereszteném össze, ő is legalább eddig bírja egy szusszal, én meg az ajtó kémlelőnyílásán át sasolnám miközben popcornt majszolok, hogy ki győz) :D

2020.12.11. 20:50:34

@ppupu:
Ma eszembejutottatok az asszonyoddal, tortat csinaltam es kuzdottem a burkolassal :D mondtam magamban hogy a pupu felesege biztos tudna tanacsot adni :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:50:42

@Nátha ellen bálna: Egészségedre Bálna. Elkeserítő ez pornhubos dolog :) Az American Express meg kivonult Magyarországról...

hereverő heverő 2020.12.11. 20:50:43

@úgymond olvasó mmkk: Az én ballonkabátom alatt csak két mogyoró van. Megmutassam?

hereverő heverő 2020.12.11. 20:51:44

@ppupu: oh.. pedig nekem van még AmEx kártyám, igaz szar céges.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:52:19

@hereverő heverő: ez most egy nyilvános szerelmi vallomás volt? :))))))))

Fu Szekh Li 2020.12.11. 20:52:51

@ppupu: Nyughassámán, itt mindenki a közösségnek gyón. Szóval elő a farbával!

hereverő heverő 2020.12.11. 20:54:41

Itthagylak benneteköt gyerökök, mennem köll vízszintbe, mert eddig kellett húznom az igát. És holnap szombat ami péntek lesz, b+.

Az éjszakai csapatot melegen üdvözlöm (nem úgy mint Lóbelt), közvetíccsetek!

Joccakát mindenkinek

Kosztarika 2020.12.11. 20:54:52

@úgymond olvasó mmkk:
Mogyoró, a kabátot alatt??? Azt hittük nő vagy, erre kiderül, hogy szatír.

Nesztek, elég nagy gyónás!!

hereverő heverő 2020.12.11. 20:56:38

@úgymond olvasó mmkk: Nem, nem vagyok szerelmes minden kislányba az iskola előtt sem, mégis szoktam nekik mutogatni. De csak legyintenek és megvonják a vállukat. Egyszer az egyik odajött és megemelgette, aztán azt mondta, hogy egyek sok tojást mert ez még fejlődésben van

Fu Szekh Li 2020.12.11. 20:56:42

@úgymond olvasó mmkk: Légy szatíra, és tárd ki a kabátod!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 20:57:10

@Kosztarika: nem olyan mogyoró, hanem mogyorópálinka, a zistenáldjonmeg, aztatulipánosmennykűjétnekijjjje!

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 20:58:44

@Fu Szekh Li: Hát jó kezdem:
- Ma bementem az irodába, de ott szexuális életet éltem (b@sztam dolgozni)
- tegnap is paráználkodtam, csak nem úgy mint ma
- tegnapelőtt ... húúú ezt el sem merem mondani
- Itt most az asszony a fejemre csapott, ha tovább folytatom a következő 10.000 évben ne is álmodozzam paráználkodásról :))))

hereverő heverő 2020.12.11. 20:59:18

@Nátha ellen bálna: tudod GYőzike is olvassa a hogyvoltot.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:02:03

@ppupu: Ezt most higyjük el neked, mint Mohnak a 22K követőt?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:03:40

@hereverő heverő: nem úgy volt, hogy mész?

@Nátha ellen bálna: virágokat az öltözőmbe kérném.

2020.12.11. 21:04:46

@úgymond olvasó mmkk:
Hevero is ugy megy ahogy Gabter szokott :)

Kosztarika 2020.12.11. 21:04:47

@Fu Szekh Li:
Valami igazság lehet benne : az asszony túl gyakran ütötte a fejét, azér' lett ilyen szegény szerencsétlen.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:06:43

@úgymond olvasó mmkk: Hú, közben az ÉNB megy, és ott is elképesztő dráma zajlik.

2020.12.11. 21:07:13

Igazan megcserelhetnek az ENB es a VV musorkezdeset...

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:08:00

@Nátha ellen bálna: Te nem is akartál lefeküdni aludni, csak titokban ÉBN-t akartál nézni. Na most jól lebuktál.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:08:05

@Nátha ellen bálna: a konyhafőnökben is dráma van: a homár farka meggörbült.

Kosztarika 2020.12.11. 21:09:40

@ppupu: az a maszturbáló.nem a bálna, teeee.
Kevered a szezont a faszommal.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:10:55

@úgymond olvasó mmkk: Szegény homár, így sem egyszerű neki, hát még görbe farokkal...

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:11:15

@Kosztarika: Bakker benéztem... Bocsi Bálna.. Ez az öregkori demencia nagyon gáz...

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:12:28

@Kosztarika: Lehet, hogy a bálna is maszturbálna.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:12:28

@Fu Szekh Li: nem tudom, ezekben a tengeri biszbaszokban nem vagyok otthon..

@Nátha ellen bálna: gyájj, a ravioli meg nem főtt meg, úristen, dráma a köbön!

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:12:37

@ppupu: Tudnék mesélni! :D Csak mire elmesélném, elfelejtem.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:14:37

@ppupu: De a G pont, ahova pont jó lenne, oda egy homár farka nem tévedne.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:15:55

@úgymond olvasó mmkk: :D Amúgy most Kimi autója is kigyulladt.

Kosztarika 2020.12.11. 21:16:30

@hereverő heverő: szóval eddig kukkoltál, te kis hamis. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:16:42

@Nátha ellen bálna: természetesen Kimi elővette a Los Minidrivers-ben használt fegyveréz, és jégkockát csinált az autójából :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:18:32

@úgymond olvasó mmkk: Nem, majd pont ő másra bízza az oltást. :)

Kosztarika 2020.12.11. 21:20:17

@ppupu: hagyjátok már a pornhubot. Ott valami baj van. A legutóbbi gázsit sem fizették ki. :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:22:15

@Kosztarika: Jó van naaa. most azé mert Te haragszol rájuk a pénzügyi vita miatt :)) Na jó szolidari...szoláriu... szolidáris leszek.

Kosztarika 2020.12.11. 21:23:54

@ppupu: netán szimpatizálsz engem?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:24:54

@Kosztarika: Áááá ez az. Ezt a szavat kerestem ojan natyon. Köszike

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:25:27

Kollégák. csak szólok még fél óra és action lesz

Kosztarika 2020.12.11. 21:27:29

@ppupu: helyetted is én gondolkodjak? Már így is 110 százalékosan használom az agyam.
#zsenikosztarika

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:27:55

@ppupu: Ki fog dobni a zasszony?

Kosztarika 2020.12.11. 21:28:33

@ppupu: Nekem csak később, előbb megnézem a vv-t.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:29:01

@Kosztarika: hazudol, ittend egy száztíz százalékos van, az mlm ügynök katáné született gaben

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:29:50

@Fu Szekh Li: Nem, aszonta maradhatok, ha kussba nézem a VV-t vele...

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:30:21

@Kosztarika: De ha nem fizet a pornhub, akkor hova töltöd fel?

Kosztarika 2020.12.11. 21:34:26

@Fu Szekh Li: egyértelmű. Bejelölöm győzit az instagramon, visszahív, leboltoljuk és "benne leszek a tv-ben" :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:34:41

@Fu Szekh Li: én azt se tudom, mi ez *kisangyal*

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:36:31

@Nátha ellen bálna: nem tudom, csak beírtam a gugliba, hogy könnyű pízkeresési lehetőség kosztarikának, mer összeveszett a pornhubbal, és eztet dobta ki.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:38:18

@úgymond olvasó mmkk: Jól érzem, hogy nem voltál te mindig az? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:38:51

@Fu Szekh Li: nagy angyal voltam mindig is, de ti megrontottatok :DDDDD

Kosztarika 2020.12.11. 21:39:33

@úgymond olvasó mmkk: nem, neeem, ez fejbű gyütt. Be tucc ajálani?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:39:41

a konyhafőnököt nézőknek mondom, hogy serbán attilát is megkínálnám egy baltával nagyon szívesen ^_^

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:41:57

@Kosztarika: esztet a podcastot hallgatom a szpotifájon, és ott beszéltek róla, onnét tudom: www.youtube.com/watch?v=_EFZnWMenXs

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:42:50

@Fu Szekh Li: majd a sípcsontjánál kezdem, az biztos jó roppantós

Kosztarika 2020.12.11. 21:45:08

@úgymond olvasó mmkk: az a cicás hajpánt ismerős. Vivi viselt ilyet, nem?

Mók_Ica 2020.12.11. 21:48:26

sziasztok :D megérkeztem..... hoztam popcorntot és zérókólát.... kényelmesen elhelyezkedtem..... szóval felkészültem a ma estére :DDD

Mók_Ica 2020.12.11. 21:49:08

@Kosztarika: cicafüles hajpántot már beszereztük minden kommentlakónak :))) még Cimilike is kapott.....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:49:10

@Kosztarika: nem tudom, hogy a megnevezett asszonyság milyen fejfedőket öltött magára

már megint stohlbuci a reklámban, idegállapotba gyüvök menten

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:50:00

@Mók_Ica: szevasz mutti :* vettem zselés szaloncukrot, kő? adhatsz helyette kólát (de rendeset, nem zérólófaszt!)

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:52:26

na ezt az ÉNB-t minek néztem...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:53:03

@Nátha ellen bálna: remélem nem zaklatott fel túlságosan!

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:53:51

@Nátha ellen bálna: azt hittem, találkozik az a kis szőke lány, meg a pufók srác, erre meg húzzák tovább

2020.12.11. 21:54:35

@Nátha ellen bálna:
:D veszelyes VV elott az RTLIIre kapcsolni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:54:57

@Nátha ellen bálna: pedig milleny szép is az, ha egy szerelem beteljesül!

2020.12.11. 21:55:04

@Kosztarika:
Azt itten nem mondhatom meg :D

Fu Szekh Li 2020.12.11. 21:55:50

@úgymond olvasó mmkk: Basszus, már a piacon is meg kell kérdeznem a néninél, hogy melyik savanyúság az, amelyik nem édesítőszerrel készült.

Mók_Ica 2020.12.11. 21:56:00

@úgymond olvasó mmkk: csak zéró van, zselést küldheted..... nyitom az ablakot :DDDD köszcsipuszcsilávcsi :DDD

@Alice from madness: helllló :DDD

@Kosztarika: dehogyis.... mindig van aki pakol bele :DDD csak már nem jelentik be nyilvánosan.... :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:56:56

@Fu Szekh Li: utálom a zéró kólát, olyan mű íze van :(

Mók_Ica 2020.12.11. 21:57:48

@Fu Szekh Li: totál ki is akadtam, amikor először láttam, hogy a hagyományos savanyúság édesítőszeres... pffff (a kóla, az más, az hízlal !!!! ;)))) )

2020.12.11. 21:57:54

Kevesen vagyunk ma,nem?

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 21:58:09

@úgymond olvasó mmkk: hát de azt hiszi az a szegény srác, hogy baja lehet a lánynak, már rendőrség is van. Erre meg a leány összevissza kóricál, mert épségben van, csak a srác nem tuggya. És most ezért nézzem holnap is, hogy mikor találkoznak már?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 21:58:15

múttttkor, mikor még mehettünk osztrákiába, vettem gyömbéres kólát. bor zasz tó volt!

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:58:20

@Mók_Ica: Hi Móki, meggyüttél csodálni az ápoltakat? :)

Mók_Ica 2020.12.11. 21:58:44

@Alice from madness: gyere, kapol belőle :D kérsz hozzá egy cicafüles hajráfot? rózsaszín szőröset vagy ezüst színűt kérsz?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 21:59:46

@úgymond olvasó mmkk: Nekem tetszik a narancsos, asszony meg a vaniliásat bírja. Perverzek vagyunk ?

Mók_Ica 2020.12.11. 21:59:56

@ppupu: jah.... ez a nap levezetése.... az agy totális lezsibbasztása elalvás előtt.... + de ami feldob, az az hogy imádok veletek lenni

2020.12.11. 22:00:14

@Mók_Ica:
Rozsaszin szoroset :)))

Kosztarika 2020.12.11. 22:00:24

@Mók_Ica: emlegették itt zselés szaloncukrot. ☹️
Épp a napokban dugtam el magam elől és már majdnem elfelejtettem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:00:34

@Mók_Ica: Szerintem kevés ember aki a VV-ért jön ide :)))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:00:43

@ppupu: a narancsos oké, a vaníliás nekem nem jön be, de iható.. de a gyömbéres.. szó szerint fájt :DDDD (amúgy a cseresznyés volt a kedvencem, de már az is lájtzéró.. pföjj)

2020.12.11. 22:00:58

@ppupu:
Nemmm. En is vanilias parti vagyok meg mangos, gyomberes pepsi. Es most a fahejas zerot vadaszom :D

Mók_Ica 2020.12.11. 22:01:15

@ppupu: fahéjasat kóstoltátok? én még nem..... érdekes lehet...

pp van ma

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:01:26

PP-n rózsaszínű pulcsi van ? De szép gyerek

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:01:35

Peti szép pink felsőben, metroszexuális

2020.12.11. 22:01:59

@Nátha ellen bálna:
Beetetes :D

Na megint apokalipszis. Bemennek lennek olyan apokalipszis.... :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:02:07

@Alice from madness: pepsiben is van gyömbéres? az is fájdalmasan fűszeres, mint a cocacola?

tvbuzi 2020.12.11. 22:02:10

Megtisztelő, hogy veletek kommentelhetek

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:02:24

@Mók_Ica: Már dógozunk a fahéjason, csak még nem volt bátorságunk

2020.12.11. 22:02:37

@Mók_Ica:
Rajta vagyok az ugyon :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:02:37

egy cigánylagziban érzem magam

2020.12.11. 22:03:01

@úgymond olvasó mmkk:
Cocat nem probaltam a pepsi sztem jo

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:03:04

@tvbuzi: szia uram, tiszteleted megtisztel. őszintén.

2020.12.11. 22:03:25

@ppupu:
Megtiszteltek hogy igy megtisztelitek egymast

Mók_Ica 2020.12.11. 22:03:36

@Alice from madness: tuTTam, az a menő :DDD küldöm!!!

@Kosztarika: igen, úgymond olvasótól kaptam én is :DDD

@ppupu: óóóó.... pedig aszittem.... ;)))))

@úgymond olvasó mmkk: cseresznyés? nem meggyes volt az??

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:03:39

FruFrunál valami van ? Megjött a menzesze ?

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:03:51

Ugyan mi járhat a fejében???

2020.12.11. 22:04:06

Higienika se szomjas

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:04:44

Higénika úgy vigyorog, mint hentes kutyája a hetedik fasírt után

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:05:01

Szerelem százhuszonkettedik látásra!

tvbuzi 2020.12.11. 22:05:21

Az asztalt fertőtlenítik a buli után?

2020.12.11. 22:05:32

Megint basszus "ne gondold tul" :D

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:05:40

@ppupu: Szerintem inkább kolbászt szeretne.

malevil2050 2020.12.11. 22:05:45

Már megint itt van a szerelem,
már megint izzad a tenyerem.
Minek? Minek? Minek? Minek?

Köpni kell-pü!

Mók_Ica 2020.12.11. 22:06:02

@ppupu: hát az még nekem sem..... :DD

@Alice from madness: gyűjtöm a bátorságot én is.... :DDD

beteljesülni látszik a szerelem..... renáta révba ér.... lassan...... :DDDDDDDD

2020.12.11. 22:06:04

Smaroljanak mar....

2020.12.11. 22:06:12

Lóestét feleim

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:06:21

Sziasztok!
Már úgy hiányzott, hogy ismét piás buli legyen, tényleg. :D
Fru most őszintére tattikázta magát?

Ego0123 2020.12.11. 22:06:25

lassú víz partot mos

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:07:24

Fru szemei két irányba állnak

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:07:31

Basszus így most nem fog Renó részegen ámokot futni... Kááár

tvbuzi 2020.12.11. 22:08:01

Ebbű baj lesz Robi, valakinek le kell rendezni Ginát

Ego0123 2020.12.11. 22:08:10

Virág milyen kis laza

2020.12.11. 22:08:13

Gina....ahh...mindegy

Mók_Ica 2020.12.11. 22:08:14

@malevil2050: ismerős.... írtad ezt már korábbi vv szerelemre is..... ha jól emlékszem....

gábor milyen lazán nyomja a bulikát..... ja, nem is.....

2020.12.11. 22:08:43

Inkabb balhezzanak pls...

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:09:01

Gábor még (!) mérsékelt :D
Egyem a szívét :)

2020.12.11. 22:09:08

Gaben igazi partyarc

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:09:22

Gábor úgy kószál ott mint Security a retro buliban

Ego0123 2020.12.11. 22:09:31

Igazad van!!! Végre egy igazi nő!!!!!!!

Mók_Ica 2020.12.11. 22:09:36

@ppupu: igen, azt már én is kóstoltam.... ekg

@Hannibal Gabter: végre ideértél!!! küdök egy cicafüles hajráfot neked is.....

2020.12.11. 22:09:59

Szoval Dani egyre inkabb agresszor kepet olti...

2020.12.11. 22:10:27

@Mók_Ica:
Neki is rozsaszint :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:10:31

Mindzsónak megint lefele görbült a szája, amikor Dani lazán lepattintotta az udvaron.

2020.12.11. 22:10:34

@Mók_Ica: köszi. Fekveszem a csipkés tanga mellé és kiállok a Népligetbe..

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:10:40

@Alice from madness: Igaz. :D AZért ez igen erős megjegyzés volt, hogy Renáta belseje megszépít mindent. :D

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:10:56

@Alice from madness: nálam most meredeken mínuszolt :(

2020.12.11. 22:11:13

Dani kire mondta ezt a kurva témát?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:11:28

@Alice from madness: Dani egy igazi önző birtokló paraszt, de hát ezt eddig is tudtuk

Mók_Ica 2020.12.11. 22:11:34

virdzsi mingyá öntudatra ébred??? végre!!!! igaza van

2020.12.11. 22:11:35

@Hannibal Gabter:
Viragra mert 2 szot beszelt Gabennel

tvbuzi 2020.12.11. 22:11:42

Fajtárs? Svédek mindketten?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:11:52

@ppupu: :DDDDD Mr. 18 csak figyel és infot gyűjt. :D

2020.12.11. 22:12:07

Na. Indul a gozos

Mók_Ica 2020.12.11. 22:12:41

@Alice from madness: csakis!!! :))))

@Hannibal Gabter: nem kell..... csak nekünk táncolj!!! :DD

2020.12.11. 22:13:19

@Alice from madness: kicsit “kipattant” a szemem ezt hallván megint. Akkor jól gondoltam+ még Nótár Maryt is ölelgeti. Mondom, lenne lányom, hazahozná ezt a kis köcsögöt, elásnám a kert végében..Mármint ezt a kis nyomorultat

Ego0123 2020.12.11. 22:13:23

A Digó, az . Végre valami ..

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:13:38

Virdzsi dinoszauroszoknál tart

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:13:39

Dani lehet meg is dugi-mugizza Ginát, Virdzsit meg elemészti a bánat

2020.12.11. 22:14:02

@Hannibal Gabter:
Most Virag azt mondja h Dani azt mondta h O meg Gina egyfajta....tehat ott is ott a vono

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:14:05

Dani udvarol Ginának: "Te geciláda"

Mók_Ica 2020.12.11. 22:14:12

daniella rácuppant dzsina csöcseire..... de nem csókolóztak...... egy igazi úr.... proli úr.....

2020.12.11. 22:14:23

@ppupu:
Beindul a Virag ko kovon nem marad

tvbuzi 2020.12.11. 22:14:53

Gina hogy mutogat :DDD

2020.12.11. 22:14:56

@Alice from madness: Szerintem eddig is egyertelmu volt, hogy Dani is olah

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:15:20

Komolyan, kezdem sajbálni Robbent. :D

2020.12.11. 22:15:39

Renato nem lehuzta rola a pasikat hanem Ginat lokdoste le magarol konkretan elso nap :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:15:42

Legalább most nem csak azok veszekednek akik eddig

2020.12.11. 22:16:12

Gina Vircsire itta magat :D

Mók_Ica 2020.12.11. 22:16:16

@Alice from madness: nagyjából úgy is néz ki.... én elhiszem neki

dzsina terhes... mondja a riportba'.....

azt hiszem túlpörögtek......

tvbuzi 2020.12.11. 22:16:59

Mercike milyen diszkrét

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:17:04

Vivi arca olyan, mintha ától cettig megrajzolták volna, mindent.

2020.12.11. 22:17:08

@Nátha ellen bálna: legalább még a szamurájkardok nem kerültek elő

Ego0123 2020.12.11. 22:17:31

@Nátha ellen bálna: :):):

Robi mint a Roncsfimben. Aznap nem sütöttünk halat

2020.12.11. 22:17:43

Engem Dani amokfutasa jobban erdekel mint az enyelges

Ego0123 2020.12.11. 22:18:07

Ennyi szerelmest, nagyon kemény.

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:18:28

Renátó nem tud mit kezdeni a zöld jelzéssel Frutól...

Mók_Ica 2020.12.11. 22:18:30

renáta lenyugodott......
moh meglepődött.....

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:18:43

Az érzések eluralkodtak a vellában, hozom a papírzsepit

2020.12.11. 22:18:46

@Ego0123:
Villatortenelmi pillanat

malevil2050 2020.12.11. 22:18:56

Ez a kurva maligán, csodákat tesz.

tvbuzi 2020.12.11. 22:19:03

A szerelmek éjszakája

Mók_Ica 2020.12.11. 22:19:07

dzsina kibe lett szerelmes????????????????????????????????

2020.12.11. 22:19:12

Ezek de szerelmes fajtak...

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:19:17

@Hannibal Gabter: bizony. Elég durva feje van szegénynek :)

Adamadam 2020.12.11. 22:19:22

Dani nem kicsit agresszív

Mók_Ica 2020.12.11. 22:19:36

@ppupu: lavoárt a tvk alá feleim..... :DDDD

Ego0123 2020.12.11. 22:19:39

Digo szelleme a Villában

2020.12.11. 22:19:51

Könyörgöm, vegyék el a piát ezektől, ez borzasztó.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:20:07

Hejdemer' ez maaaajneeem szerelem vóóót, és maaaaajneeem igazi máááár

2020.12.11. 22:20:07

Ugy gondoltak a szerkik uncsi a musor pluszba kevertek valamit a piaba :D

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:20:13

Basszus mi volt a piában?

tvbuzi 2020.12.11. 22:20:23

Móhcika egyből köpött

2020.12.11. 22:20:49

Amandara fog ramaszni Dani????

2020.12.11. 22:20:50

Lment megint a tv+ net. Dani kit eròszakol éppen?

gazo 2020.12.11. 22:20:54

@Mók_Ica: az már Mol a TVK de konténert kérek, 4et :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:21:00

A cicafül egyébként kötelező tartozék, hogy minden nap van valakin egy?

Mók_Ica 2020.12.11. 22:21:08

@Alice from madness: milyen kis kitartó..... pedig csak ujj volt.... ;))))

daniella amandát vetkőzteti.....

dzsina annyira okos......

tvbuzi 2020.12.11. 22:21:09

@ppupu: az asszony otthon van?

2020.12.11. 22:21:24

Kavboj meg addig mantrázta a piát Virággal kapcsolatban, hogy most a piától fullba elásta magát.

2020.12.11. 22:21:28

Jo ez Petitol franko :D

2020.12.11. 22:21:29

De szép gyerek ez a puszkász

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:21:32

Na Amandát végre ágyba dugták :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:21:33

PP mekkora paraszt, kiröhögte szegény ápoltakat :)))

V Lovegood 2020.12.11. 22:21:43

Dani megint alpárira itta magát de őt nem mutatják?

2020.12.11. 22:21:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Na. Van az a pont h Kavboj elassa magat nalad? :)

2020.12.11. 22:22:05

@tvbuzi: kulcskérdés. Az asszonyának elég jó meglátásai vannak

2020.12.11. 22:22:38

Most komolyan ennyit kapunk az ejszakabol????

2020.12.11. 22:22:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kb az elmúlt 3 öfiben részegebb volt mint Virág

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:22:46

@tvbuzi: Itt fekszik mellettem, kiröhögött mikor olvasott téged... gebedj meg :)))

Mók_Ica 2020.12.11. 22:22:55

@Hannibal Gabter: amandáról szedi le a ruhát..... mert mata részeg a lány.....

@Kiégett Hobbynyúl: igen, és ezért mi is hordjuk..... küldök neked is, nyisd az ablakot

@gazo: küldöm....

kipcsak harcos 2020.12.11. 22:23:02

Nagyon feljött ez a Peti gyerek :D

2020.12.11. 22:23:23

Szerintem lassan át kéne pozicionálni a műsort a DikhTV-re.

tvbuzi 2020.12.11. 22:23:55

@ppupu: akkor nem kell zsepi, sírj a vállán :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:24:08

@kipcsak harcos: Azóta van, amióta átfestették az asztalát. :D

2020.12.11. 22:24:28

@Fu Szekh Li:
Mondjuk engem erdekelt volna Danielbol hogy uztek ki a vadallatot vegul.

2020.12.11. 22:24:32

@Alice from madness: ok...nem mondom el, hogy régen az ilyeneket minek hívták...

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:25:06

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hátha jól megnézzük a villanépesség etnikai viszonyait igazad lehet :)

2020.12.11. 22:26:01

@Alice from madness: tudom ma már “trend” kis nyominak lenni

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:26:15

Dani már azt sem tudta, hogy kinek óbégat és mit. Csóri Vivit szerintem összekeverte valakivel, azért üvöltözött neki.

Mók_Ica 2020.12.11. 22:26:17

@Nátha ellen bálna: jövőnk zálogai..... rohaGGYak meg, ha kiváltom..... (Hofi)

malevil2050 2020.12.11. 22:26:25

Mindenki vegye be a daedalont mer rázós rész következik

gazo 2020.12.11. 22:26:45

Gina nem tudom mit drámázik, végre őt is levarrták....igaza a bisrác és szárazon de akkor is

2020.12.11. 22:27:10

@gazo:
Viszont azt jo alaposan :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:27:20

@Nátha ellen bálna: Dani Gábornak üvöltözött, ő a kurva Dani szerint

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:27:35

@Alice from madness: Ha többet mutatnak, akkor lehet, hogy Danit kellett volna kiűzni.
A villából.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.11. 22:27:57

azért most bálint és robi is jól nézett ki, kb annyira, mint reni dekoltázsa.

fru mikor jött rá, hogy az ordibátor svéd élete szerelme?

Mók_Ica 2020.12.11. 22:28:10

@gazo: és terhes is lett rögtön..... mondta a riportba'....vagy ez még digotól van??? :DDDD

tvbuzi 2020.12.11. 22:28:25

@gazo: mindenki hülye/kétszínű csak ő nem

2020.12.11. 22:28:33

@tvbuzi:
Meg mindig a Viragot kurvazta nem a Gabent :) mert virag valaszolt Gabornak mikor az hosszaszolt. Utana kezdte el Balintnak hogy mar megint mit csinal ez a kurva hozzaszolt stbstb

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:28:45

Azért FruFru mekkora számító dög. Kiderült, hogy milyen kevés az Insta követők mennyisége, egyből bedobta a szerelmes kártyát.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:28:53

@Mók_Ica: Az még nem derült ki. Majd megnézi, melyik a jobb parti, és arra fogja. :DDDD

tvbuzi 2020.12.11. 22:29:12

@ミラ: gondolom fél liter tömény után

gazo 2020.12.11. 22:29:35

@Alice from madness: ma se maradhatott el a szokásos koreográfia, Robbie rá fog kurni, ha kiesik sehova se hivják mert kívülről ismeri mind a 7millio ember a műsorát

Mók_Ica 2020.12.11. 22:29:36

@ミラ: jól esik neki, hogy renáta szereti..... akkor van bent jó napja, amikor renátával beszélget....

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:29:38

@ミラ: Mikor meglátta az Instás számokat

2020.12.11. 22:29:38

@Alice from madness: Kavboj számomra szórakoztatóan primitív állat, őt szeretném ha a "barátai" ejtenék majd ki később. De már Renátóval együtt kint kéne lenniük. Két ilyen agresszív barmot.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:29:39

@tvbuzi: Az udvarról nem Vivinek üvöltözött, ami után rögtön be is vágták Vivit a riportszobában?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:29:40

@ppupu: Naná. Tattikusan, őszintén.

2020.12.11. 22:29:46

@Mók_Ica:
En errol lemaradtam...kicsit faj a gondolat de lehet visszanezem holnap :D

gazo 2020.12.11. 22:30:14

@Mók_Ica: digu szellemétől talán

tvbuzi 2020.12.11. 22:30:36

Egyébként egy pillanatra azt hittem Fru benyúl Renó dekoltázsába

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:30:38

a szerelem egy kibaszott mély verem,
instállom, stohl bucit biztos megfejelem,
üstöllést.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:30:54

Mindenki másnapos, csak Gábor friss, üde és büdös :)))

kipcsak harcos 2020.12.11. 22:31:04

@Kiégett Hobbynyúl: eddig még a nőjét sem reklámozta

2020.12.11. 22:31:07

Uristen Ginamanda meghasonlik.

Na most mondjuk pofanbasztam volna enis Gabort

Mók_Ica 2020.12.11. 22:31:23

@Kiégett Hobbynyúl: háááááááááááááát..... borzalmas a választék.....

gábor inkább rajzoljon..... másnap reggel bulizik egyedül??? pffff

2020.12.11. 22:31:26

@Nátha ellen bálna: én nem így nézem, hogy ki hova, mibe stb. Jó néha az ironikus hangvétel amit tol, de olyan kis szerencsétlen gyerek, akit régebben szétszivattak iskolában, edzésen stb. csak ők nem adták elő azt, hogy ők valakik. Csak hát a tinilányok ezt szeretik. Puskás, Sp, valami Dezső youtuber gyerek, sorolni lehetne a nyomoroncokat.

tvbuzi 2020.12.11. 22:31:36

@Nátha ellen bálna: szerintem Gáborra mondta, hogy kurvagyerek

2020.12.11. 22:31:45

Ez most nagyon kellemetlen. Gábort arcon basztam volna, akkor is ha azt akarta.

gazo 2020.12.11. 22:31:52

Gagyi szkrípió hehehe

2020.12.11. 22:32:13

Szkrippió. Én még ilyen suttyó kis gyökeret személyesen nem ütöttem,..

2020.12.11. 22:32:37

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg, csak 28 adás óta proli úrral..

2020.12.11. 22:32:56

Kavboj azt mondta C3PO? Mikor volt ideje HV-t olvasni?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.11. 22:33:13

@ppupu: de kb ugyanannyi követőjük van, ez nem logikus. mondjuk én vagyok a hülye, hogy logikát keresek bent.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:33:23

@kipcsak harcos: Nem is fogja.
@Mók_Ica: Ekg. Bulizik hát, most jutott el odáig, hogy buli van... ettől még a macskám is szebben vernyákol. :DD

Mók_Ica 2020.12.11. 22:34:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: lassan mindegyik olvassa...... online!!! :DDDD

gazo 2020.12.11. 22:34:10

Szkrípiót szombaton vagy vasárnap dezintegrálják

2020.12.11. 22:34:46

Jajj Gina aki kurvanak all ne sirjon hogy basszak...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:34:47

@Alice from madness: bálint vajon mit szól a kommentekhez?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:35:09

@gazo: Hívjuk Szkript írónak, annak legalább van értelme

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:35:09

Ginának nem kell álbarát. Mondjuk nem is olyan az álla.

2020.12.11. 22:35:13

Miért kell Ginanak ennyi teret adni az öfiben?

2020.12.11. 22:35:27

@úgymond olvasó mmkk:
Szerintem megbeszelik Kavbojjal :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:35:44

Szerintetek melyik az okosabb? Gina vagy Amanda?

gazo 2020.12.11. 22:35:44

Amanda befosott hogy kétszínű geci ember, de megnyugodott hogy mégse

malevil2050 2020.12.11. 22:35:59

Szerelem tábor a legvidámabb barakk . Hihi.

2020.12.11. 22:36:37

@Hannibal Gabter: Mintha láttam volna egy pókot valamelyik sarokban. Az érdekelne.

2020.12.11. 22:37:12

Ginanak faj hogy kepessegeibol kifolyolag keptelen taktikazni :D

Mók_Ica 2020.12.11. 22:37:19

@Fu Szekh Li: jájjjjjjjjjjjjjj :DDD

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igen, ez érdekes..... illetve pont hogy ennyire nem érdekes...... ámde buta.....

2020.12.11. 22:37:43

Gina csak egy dologra vágyik, hogy megforduljon benne egy kamion.

tvbuzi 2020.12.11. 22:37:51

Kíváncsi vagyok, mi lesz az amit nem tudnak meginni? Valami alkeszmentes?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:37:55

És hol van a pszichológus a körből?

Mók_Ica 2020.12.11. 22:38:11

anomim alkoholisták ülnek a mai foglalkozáson.......

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:38:11

Bálint és Robi ezekben a sapkákban úgy néznek ki, mint Kuka. :D

2020.12.11. 22:38:17

@ppupu: az majd 23:00:után jön

2020.12.11. 22:38:18

Robi arca óriási. Ő sem szomjas.

2020.12.11. 22:38:23

@Nátha ellen bálna:
Igazabol taktikatlan most mondta :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:38:29

@úgymond olvasó mmkk: belőlem meg ez az adás a bajszos barmot

gazo 2020.12.11. 22:38:42

Na másnaposan törzsi gyűlésewokfalván, nehogy Gaben felrepüljön a székével

2020.12.11. 22:38:48

Gina nem szeretne “fajtalan” szavakat használni...miután alkoholt “fogyasztom”

2020.12.11. 22:38:58

"Egyszer megjavulok én..."

2020.12.11. 22:39:04

“Alkohol állapota alatt”

2020.12.11. 22:39:30

Érzékeny Gina? Vérzékeny. C vércsoporttal.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:39:44

Daniella esik lefele... nálam legalább is

malevil2050 2020.12.11. 22:40:08

Remélem katona is hét lesz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:40:13

@Hannibal Gabter: Mondtam én, hogy értelmező kéziszótárat kellene írni a vellalakók nyelvhasználatából. :D

2020.12.11. 22:40:15

Persze, Dani bocsanatot kerr de ugy hogy igazabol masok hibaja :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:40:34

@tvbuzi: sztem vizet nem isznak

@Nátha ellen bálna: vadító! .. mármint a műsor.. :P

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:40:47

@malevil2050: Én is drukkolok ezért, de azt hiszem, hogy az ápoltak az első nap után mennek a gyengélkedőre és leszerelnek. :DDDDDD

2020.12.11. 22:40:52

@ppupu: nekem eddig is szívlapát/balta/ököl pozitív volt

gazo 2020.12.11. 22:41:02

Daniella hazug disznó. Ittasan bármit provokációnak vesz, sőt anélkül is.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:41:12

Robi mellől tényleg hiányzott a kukásautó, meg a láthatósági mellény

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:41:35

Az egész társaság Ittas vezér leszármazottja.

2020.12.11. 22:41:39

Dani mint egy durcas ovis :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:41:45

Higiénika tudja a határait. Hm... éljen az önismeret.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:42:02

Higiénika mintha már megbánta volna.

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:42:03

@Alice from madness: na csak a kamillatea hiányzott! :D Én tutttam!

2020.12.11. 22:42:06

Robi ebben a sapkában olyan mint a Kétbalkezesek bábfilm egyik szereplője.

2020.12.11. 22:42:11

@ppupu:
Mar nem akarom orokbefogadni se :D

2020.12.11. 22:42:51

Moh rohadt kellemetlenul erintette Mercike vallomasa...

2020.12.11. 22:43:02

Bájitalokat ok, gondolom megint több értelmes dolog lesz a BVben Puszkaizé

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:43:09

@Alice from madness: ugye és kezdem keresni a szöges nyakörvet, egyre jobban egy felnőtt elhanyagolt kuvaszra hasonlít

gazo 2020.12.11. 22:43:27

Szerintem Danielle belehugyozott titokban a varázsitalba...

Mók_Ica 2020.12.11. 22:43:27

bekésztem a konténert...... csak szólok....... broáf....

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:43:43

Ricinus olajat is kaptak? Tennék bele... csak a fél társaságnak.

2020.12.11. 22:44:06

Amanda 1,5 deci vízzel elmosogatott, minden felesleges mosogatószer nélkül.

2020.12.11. 22:44:19

Ez a oénzért minden műsorra hajaz. Grat szerkik, megint kreatívok, innovatívok voltatok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:44:21

Ma este Harry Potter lesz a vendég a vellában ?

malevil2050 2020.12.11. 22:44:26

Most gyün a nyolcadikutasahalál lötty.

2020.12.11. 22:44:29

@Kiégett Hobbynyúl:
Egy csipetnyi arzent csak az ize kedveert :D

MsIreneAdler 2020.12.11. 22:44:42

@Kiégett Hobbynyúl: arra a 2 darab budira :)? Gonosz :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:45:21

Holnap végigfossák a villát

2020.12.11. 22:45:32

Remélem Kavbojtól elveszik az esti paplanos akció előtt a varázspálcát, különben Virágnak annyi.

Mók_Ica 2020.12.11. 22:45:57

@Kiégett Hobbynyúl: az sztem nincs a hűtőben..... sima olaj is megteszi...... csusszanni fog, ami kijön..... ;)))))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:46:11

@Alice from madness: Jó, jó, de csak éppen pár cseppet. :D
@Hannibal Gabter: Én kérek elnézést. :DDD
@MsIreneAdler: Igen. Akkor aztán lenne műsor, ahogy egymást tépik le a klotyóról. Máris kész az újabb konfliktus helyzet. :D

2020.12.11. 22:46:22

@gazo: ne zavarj össze ilyenekkel

2020.12.11. 22:47:26

Eddig szt sem mondták el, mit kapnak a feladatok nyertesei. Most azt sem, hogy mi a franc van a pohárban?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:47:29

@Mók_Ica: Kár érte. :D Jogos. Na most akkor hierarchiai sorrendet betartva indulhat a klotyó-járat. :D

gazo 2020.12.11. 22:47:48

Aki nem bírja A nyerstojást az megszívta

tvbuzi 2020.12.11. 22:47:53

Tök színvonalas a műsor

Mók_Ica 2020.12.11. 22:48:36

gábor ahogy befogja az orrát......

én azt gondolom, hogy a humorérzékemmel nincs baj..... de ezt én egyáltalán nem találm viccesnek..... sőt.....

2020.12.11. 22:48:53

Na jó nekem ennyi, szebasztok

Ego0123 2020.12.11. 22:49:03

Nem normális feladat

gazo 2020.12.11. 22:49:03

Vivi inna még :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:49:05

úfy érzem magam a kommentjeitek olvasása közben, mintha egy középiskolai gólyabálon lennék

malevil2050 2020.12.11. 22:49:11

Elmentek ti a picsába .

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:49:25

Azt hiszem ezt a részt skippelni kellett volna

gazo 2020.12.11. 22:49:57

Remélem a szerkesztők is olvassák a hvt nem csak Bálint es lemondanak

2020.12.11. 22:50:19

Ezt megérdemelték a buliért. Vivinek meg ízlett.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:50:31

Másnapos gyomorra külön jó lehetett.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 22:50:44

@gazo: Mindenki írja be:

A SZERKIK MONDJANAK LE. ÉS KÉRÜNK EGY KONTÉNERT

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:51:03

@Nátha ellen bálna: 110%-ban az volt a célom, de sajnos nem maradt 3-4 percem a csavarra :(

2020.12.11. 22:51:10

Nemakarom Anikot...

Mók_Ica 2020.12.11. 22:51:12

@Hannibal Gabter: maradj még :)))

bakker..... jön zsu????? jáááááááááááááááááááááááááááááájjjjj nekünk......

2020.12.11. 22:51:19

Na visszajöttem, tényleg VV FogyiZsu lesz a BVben?

2020.12.11. 22:51:39

@Mók_Ica: maradok , megnézem azt a toprongyot

2020.12.11. 22:52:05

@Alice from madness: szerintem sokan vannak így

gazo 2020.12.11. 22:52:14

Hogy Gina mit vétett? Hogy nem egy páfrányként reinkarnálódott.

tvbuzi 2020.12.11. 22:52:16

Zsu mondja a híreket?!

Mók_Ica 2020.12.11. 22:52:27

holnap renáta szintet lép..... ágyba csókolódzik fru fogsorával..... :)))))

2020.12.11. 22:52:31

@Hannibal Gabter:
:DDD
Kedvesseged hatartalan.

Huuu fog meg Higienika pattogni Ronon :D

2020.12.11. 22:52:53

@Hannibal Gabter:
Tudom tudom, ezek a mai fiatalok :)

2020.12.11. 22:52:57

és láthattuk az előzetesben a pillanatot amikor Fru rájött, hogy ezt eltaktikázta.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:53:13

Ma szerepelni fog a BV-ben az a másik műsorvezető is, akit én még nem láttam?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:53:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vivi tisztára olyan, mint az Addams Family-ből Wednesday. :-)

2020.12.11. 22:53:31

@Mók_Ica:
Eddig Higi nyalogatta a sajat fogsorat most majd Reni

2020.12.11. 22:53:39

@tvbuzi: azt vittem VV Fosoma a legalja, nem is feltétlenül a vellabeli teljesítményére gondolok, hanem az azutánira. De ez a Zsu, ez egy RTL-es BB Évi szabadlábon

2020.12.11. 22:53:53

@Kiégett Hobbynyúl:
Ne serts meg ezt ram szoktak mondani :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:54:06

Asszem megvétózom a belevalót

Mók_Ica 2020.12.11. 22:54:10

@Hannibal Gabter: örülünk, hogy itt maradsz velünk :))) :*****

@tvbuzi: ezt mondta pp..... vajon megtanult rendesen olvasni?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:54:25

@Alice from madness: Azt hiszem azt a részt nem akarom látni, mert utána Gina átmegy tornádóba és vagy Rentátát tépi meg, vagy Higiénikát, mközben Digo nevét visítozza. :D

tvbuzi 2020.12.11. 22:54:58

@Mók_Ica: az mindegy, beszélni sem tud

Fu Szekh Li 2020.12.11. 22:55:09

@Alice from madness: Nekünk bezzeg már 8-kor ágyba kellett bújni.

(hogy 10-re hazaérjünk)

Mók_Ica 2020.12.11. 22:55:26

@Alice from madness: jaja... ez jutott az eszembe nekem is..... tényleg genya vagyok... megyek a sarokba térdepelni.... :DDDD

2020.12.11. 22:55:32

@Mók_Ica: maradok, megnézem ezt a kultúrbarbárt

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:55:51

@Alice from madness: :D Bocs, de tényleg. Arcmimika nulla... stb. :D

2020.12.11. 22:56:10

@Alice from madness: jaja , mi időnkben... mostmár eltörlik a "vásárlási sávunkat" :)))

Mók_Ica 2020.12.11. 22:56:21

@tvbuzi: annyira igazad van :DDDDD

2020.12.11. 22:57:03

@Mók_Ica: Az nem fogsor, hanem távtartó. Plusz orál közben körülmetél.

2020.12.11. 22:57:30

@Nátha ellen bálna: Vanda szerintem már disszidált.

Mók_Ica 2020.12.11. 22:57:31

@Hannibal Gabter: még szép.... hogy gondoltad, hogy itt hagysz minket magad nélkül??? :)))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 22:57:57

@úgymond olvasó mmkk: Legalább, legalább láttunk volna egy csavart Gaben beígértje helyett. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 22:58:00

@úgymond olvasó mmkk: ne viccelj, nekem tisztelet, hogy megtisztelsz

2020.12.11. 22:58:10

@Mók_Ica:
Hagyd mar, ennyi idosen mar idoben le kell fekudni :D

2020.12.11. 22:58:12

@Alice from madness: nem baj , eddig is az volt a napi programom, hogy fiatalok lábán húztam keresztül a banyatankot

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:58:18

@tvbuzi: komoly vagyok, mint őzike a nyelvtanórán

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:58:58

@Nátha ellen bálna: tisztelettel jelentem, ezt már nem tudom fokozni

2020.12.11. 22:59:01

@Hannibal Gabter:
Kepzelem. Es melle fenyegetoen integettel a mutatoujjaddal :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 22:59:59

@Kiégett Hobbynyúl: holnap hozok nektek csavartot, a legmélyebb tiszteletemmel fogom becsomagolni

2020.12.11. 22:59:59

@ppupu: Szerintem a múltkori adás után a kommentekkel szívatták a Campona mellett.

2020.12.11. 23:00:50

@Nátha ellen bálna: Nem emlékszem, amikor kimondta, hogy Zsu elmentem csinálni egy villabeli koktélt.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:00:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: erről eszembe jut egy közlemúltbeli egri kirándulásunk....... az Érseki paíotában van egy festmény.... Jézus körülmetélése
na, ha eddig azt hittétek, hogy mindent tudtok Jézusról, akkor szólok, hogy SEMMIT nem tudtok....
írjátok be a festmény címét a google-ba és olvassatok, tanuljatok :DDDDDD

2020.12.11. 23:01:25

A varázspálca helyett remélem menetes szárt kapott Gáborka

2020.12.11. 23:01:33

@Mók_Ica:
Az is Higienika volt?

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:01:57

Milyen Gyöngyösön? Gyűszű dezorientálódott ??

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 23:02:01

@Nátha ellen bálna: jól hallottam a gúnyt a kuncogásodban?

2020.12.11. 23:02:11

Na, ha valaki szerint ez Vanda... Mondjuk az, nagyon vanda.

2020.12.11. 23:02:11

Digo meg mar reg Lucat dongeti az ENBbol :D

2020.12.11. 23:02:41

Győző már megint elcsente Curtis kokóját

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:02:41

@Mók_Ica: Megtiszteltél ezzel az infóval, megyek googlzni

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:02:48

@úgymond olvasó mmkk: Igazán köszönöm, megtisztelsz vele, és ugyanolyan tisztelettel veszem át, csomagolom ki és őrzöm majd.

2020.12.11. 23:02:49

Nem lesz szoftporno?

Mók_Ica 2020.12.11. 23:02:59

hozé remekül beszél.... milyen nyelven is ??????????? nagyjából magyarul sem tud....

2020.12.11. 23:03:24

Hozsánna ​néked, Leibowitz!

2020.12.11. 23:03:34

@Alice from madness: olvastam én is olyat, hogy ő is annyira médiától távoli ember, mint Bálint pl. Igen, valami ÉNBukarest csajt döntöget a lefingott bmw hátsó ülésén

úgymond olvasó mmkk 2020.12.11. 23:04:05

@Alice from madness: biztos visaja van gyozonek, azzal meg lehet fizetni pornhubon, kielte magat

2020.12.11. 23:04:42

@úgymond olvasó mmkk: olyan perverz feje van minden adásban hogy hihetetlen

Fu Szekh Li 2020.12.11. 23:04:44

@Mók_Ica: Engem A világ eredete rázott meg Párizsban.

2020.12.11. 23:04:46

@Hannibal Gabter:
Ja instan mar feszitettek egy hettel a kieses utan :D de a csaj ugy beragott ra h tevekenyen hozzajarult Digo kiesesehez, kampanyolt Balint mellett a bunbeeso ujjacskak miatt bosszubol :D

2020.12.11. 23:05:04

Robiból kiordított Roberta.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:05:30

@Hannibal Gabter: lehet, én azt nem beszélem......

2020.12.11. 23:05:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A Besenyo pistabacsi aztmondta hogy.....igen.

2020.12.11. 23:06:10

@Hannibal Gabter:
Bohocok :) kell a nepnek a cirkusz ha mar kenyeret kevesbe kapnak

2020.12.11. 23:06:15

@Alice from madness: the ilyeneket ismersz, hogy besenyő pistabácsi? Koravén...

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:06:21

@Mók_Ica: Bakker Móki így kib@szni velem, nem fogok tudni aludni

2020.12.11. 23:06:22

Ez a Robizás olyan mint Haumann az Indul a bakterházban. Csak a bicskám nálam lenne!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:06:26

Azt hiszem sosem kérném, hogy a vellalakók lássanak el. :D Inkább megműtöm magam.

2020.12.11. 23:06:41

Bocs gyerekek de en szakadok a rohogestol :D

2020.12.11. 23:07:12

@Hannibal Gabter:
Hogy a fenebe ne! Abszurd humor :)

Mók_Ica 2020.12.11. 23:07:13

mindenki atomrészeg.... daniella mit művel robi lábával....

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:07:14

Francnak kellett ennyit szarakodni Robi lábával. Balta oszt kész

2020.12.11. 23:07:20

@Hannibal Gabter: Reinkarnálódott vagy ő Margit.

2020.12.11. 23:07:46

Na maradok addig amíg kész a gulyásleves/ megjelenik bolondzsuzsu

csodalámpa 2020.12.11. 23:07:46

@Alice from madness: EKG, sokkal jobb, mint a sugárban hányós

2020.12.11. 23:08:29

@ppupu:
Hagyhattak volna hogy leragja maganak :D

2020.12.11. 23:08:42

A budafoki Duna-part alsó kövén ültem és néztem hogyan repül ki Robi fogai közül a narancshéj.

2020.12.11. 23:08:49

megint a "kákálás". Beteg perverz nógrádi proli

2020.12.11. 23:08:51

@Mók_Ica:
Eddig ez a legjobb BV :D

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 23:09:35

@Alice from madness: Csoda, hogy a lábát megtalálták. Vagy magát Robit.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:10:13

@Alice from madness: egyébként igen.... csak perverz hozét tudnánk valahogy kiiktatni..... :DDD

2020.12.11. 23:10:36

Dani meg inna....

2020.12.11. 23:11:07

Kuckó mackó barna mackó, Kavbojból jön a kábel.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:11:20

@ppupu: érdemes több történetet is elolvasni :DDDD

2020.12.11. 23:11:58

@Alice from madness: Daniról mostanában Damu Roland egyik ikonikus mondása jut eszembe, akármennyire is "gáz"...

Mók_Ica 2020.12.11. 23:12:26

kurva jó ez a saláta.... amúgy nem rossz.... :DDDDD

2020.12.11. 23:12:45

@Hannibal Gabter:
Damuban kevesbe vagyok otthon mint Besenyoekben :D

2020.12.11. 23:12:46

Be kell vallanom valamit. Vivi lábai űberelnek mindent a villában.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 23:12:47

Bálint mit motyog a túlélőkről?

2020.12.11. 23:13:01

"beleültél valamibe...azt itt szórakoztattad magadat" ...

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:13:10

A vellába olyan retek van, ha az ÁNTSZ kiszállna bezárnák a Camponát is

Mók_Ica 2020.12.11. 23:13:13

@ppupu: már tudok kiselőadást is tartani a témából, persze csak kisötösért :DDDD

2020.12.11. 23:13:32

Ez egy rohadt jo buli lehetett :D
Robi osszes legszebb pillanata innen lesz :D

2020.12.11. 23:13:35

@ppupu: felrobbantanák, mint a vitukit

2020.12.11. 23:13:53

Na jó, Robi ihat alkoholt.

2020.12.11. 23:13:57

@Nátha ellen bálna:
Mind kibaszott tulelok, semmi mas :D

Mók_Ica 2020.12.11. 23:14:11

bolondzsu..... nem változott......

Mók_Ica 2020.12.11. 23:14:35

mondtam..... nem tud olvasni....... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:14:44

@ppupu: Ezt nem is értem. Ennyire igénytelenek?

2020.12.11. 23:14:50

Miért kell nyomni ezeket a félanalfabéta ,letűnt korok letűnt sztárjai ápoltakat?

2020.12.11. 23:14:50

Huuuuuu. Zsuzsu olvas....villamokat szor az agya....

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:14:55

Ez a Zsu most kiégette a szinapszisaimat... Ennél még Vanda is jobb volt

2020.12.11. 23:15:15

Gábor és Zsuzsu milyen szép pár lenne.

2020.12.11. 23:15:18

@Kiégett Hobbynyúl:
Annyira birom az ilyen orultkodeseket :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:15:31

@Kiégett Hobbynyúl: Nem , ennyire svédek. Én kérek elnézést

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:16:03

@Alice from madness: Jók is. :D Ezek legalább tényleg viccesek.

2020.12.11. 23:16:13

De orult neki hogy kiolvasta a szemelyi serules kifejezest :D

Mók_Ica 2020.12.11. 23:16:16

@Hannibal Gabter: borzalmas..... legalább főzni tud.... ja, azt sem....

2020.12.11. 23:16:18

Remélem nem találkozik soha Danival, és nem nemzenek utódokat....

2020.12.11. 23:16:38

Mentlan higienias allapot :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:17:11

Bazge a szerkik tényleg olvasnak minket. Olyan mintha innen ollózták volna a hírek egy részét

Mók_Ica 2020.12.11. 23:17:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg!!! egyik sem szeret fürdeni.....milyen szép pár lennének..... :DDDD

2020.12.11. 23:17:15

@Mók_Ica:
Azert amikor Seherezade 30 fokon akart csirket sutni az se volt semmi :D

2020.12.11. 23:17:44

@Hannibal Gabter: Minden értelemben. Az a láb egy etalon. A többit hagyjuk, de azt el kell ismerni, hogy rendben van.

Nátha ellen bálna 2020.12.11. 23:17:49

hogy velünk tartottak a híradó kapcsán

2020.12.11. 23:17:58

Monnya már meg nekem valaki , hogy mi értelme annak, hogy őt meghívták? Főleg, hogy nem is reklámozták , hogy itt lesz , szóval az ő "rajongói" nem is feltétlenül tudhatták, hogy megint Budafokon fogja rontani a levegőt

2020.12.11. 23:18:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem tudom. Bár én úgy vettem észre ezalatt a néhány évtized alatt, hogy amire azt mondják, hogy "Jó láb", az nekem fúj

Mók_Ica 2020.12.11. 23:18:45

@ppupu: gyenge kezdők és nincs bennünk semmi kreatinivitás.... ööö.... higiénika... öööö..... osszátok be magatoknak :DDDDDD

2020.12.11. 23:19:18

@Hannibal Gabter:
A mi buntetesunk, multkor sokat volt emleget a musorvezetes miatt. :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:19:21

@ppupu: Az nem baj, olvassanak, de akkor megszívlelhetnék azt is, hogy a kreatív részleget cseréljék le, mert az egyenesen tragédia.

2020.12.11. 23:19:35

@Alice from madness: Sehi csirkéje pont mostanra lenne omlós.

2020.12.11. 23:20:02

Az a bagoly Renata hasan...:D

Mók_Ica 2020.12.11. 23:20:07

@Alice from madness: jó sokáig nézték.... hogy semmi nem történik és még mindig nyers..... :DDDD

2020.12.11. 23:20:21

@Kiégett Hobbynyúl: néha úgy érzem, csak beindítják a kamerákat, győzőt meg ancsát, senki más nem dolgozik ezen a szaron

2020.12.11. 23:20:29

@Hannibal Gabter: Na, majd lesd meg, a buli alatt többször is ott volt a háttérben.

Fu Szekh Li 2020.12.11. 23:20:44

Ezt most a holnap csatlakozóknak mutatják meg? És ezt így hogy?

2020.12.11. 23:20:47

@Mók_Ica:
Emlekeim szerint Ati mentette meg a helyzetet

Mók_Ica 2020.12.11. 23:20:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja.... a kukacok miatt..... bocsi, broáf :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:21:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Az mekkora lett volna.... süti, süti, és egy vágókép, felirat, x év múlva, csirke diadalittasan előkerül a sütőből.

2020.12.11. 23:21:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: eddig nem szúrtam ki. Lehet nem véletlen... D:

2020.12.11. 23:22:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Mert a bagyol nem az aminek latszik :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:22:25

@Hannibal Gabter: Valószínű. Tőlük ennyi telik, de akkor legalább vallják be.

2020.12.11. 23:22:35

@Hannibal Gabter:
Mondjatok mar el kinek a laba.

2020.12.11. 23:22:48

Azt tudjátok miért van ennyi szünet egy-egy VV szezon közt? Addig tart kiszellőztetni.

plutopluto 2020.12.11. 23:22:48

Győző jó kis reklámot csinál a 24.hu applikációjának.

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:23:42

@Alice from madness: Vivi lábát dicsérik egyes kollégák, legközelebb én is megnézem oszt véleményezem

2020.12.11. 23:23:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ohh en se neztem meg, a feje elvitte eddig a tekintetem.

2020.12.11. 23:24:37

@ppupu:
Majd osszerakunk egy not.
Higienika csocsei es segge, Vivi laba...a feje mondjuk nemtom kinek...
Es egyik ejjel eletrekeltjuk :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:24:41

@Alice from madness: Én meg leragadtam Robi lábánál, de most már én is megnézem. :D

plutopluto 2020.12.11. 23:24:49

@Alice from madness: Jaja, de az "RTL" szó talán ma hangzott el először a szájából ebben az összefüggésben :D

"Tőccsétek le az applikáció 24-et"

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:25:26

@Alice from madness: Ebben én nem veszek részt. Azért bennem is van tartás.
Mikor kezdjük

Mók_Ica 2020.12.11. 23:25:33

jó éjt nektek.... holnap ismét péntek..... dolgozni kell...... pusszancs!

2020.12.11. 23:25:52

@ppupu:
Amikor kineztuk az osszes testreszt :D

2020.12.11. 23:26:05

@Alice from madness: Hát én bagyolnak nem néztem még semmit.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:26:10

@Mók_Ica: Jó éjt! Ne is mondd... nálunk leltár lesz. :-(

ppupu #Fantom for President 2020.12.11. 23:26:51

@Mók_Ica: Móki ne menj el... és J fitymája??

2020.12.11. 23:27:15

@Alice from madness: Csak ne Merci hangján és ne Roberta fejével.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:27:53

@Kiégett Hobbynyúl: pusznyusssz, kitartást, holnap este itt tali és párbaj!!!

2020.12.11. 23:28:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Javitottam :P vigyazz mert elvisznek :)

2020.12.11. 23:28:45

@Alice from madness: Elvisz csak tetkózzon tovább a Kökiben.

Mók_Ica 2020.12.11. 23:28:49

@ppupu: azt ünnepeljük egyébként január 1-én..... csak szólok.... :DDDDD

2020.12.11. 23:29:07

@Kiégett Hobbynyúl:
Vv10 lesz a neve igy naturba :)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.11. 23:29:16

@Mók_Ica: Bizony. Pussszantás! :-)

Megyek, én is eltolom a bringát, holnap túlélő napot tartok, aztán este párbaj. :D Jó éjt nektek!

2020.12.11. 23:29:24

@Mók_Ica: Van itt pár baj most is.

2020.12.11. 23:30:06

@Alice from madness: Naturba, tehát nem epilálja Vivi?

2020.12.11. 23:35:16

@Alice from madness: Jogos. Ekkora hiba után mennem kell aludni. Jóéjt. Vivis lábakat.

nicu71 2020.12.12. 02:12:56

@Alice from madness: hát ez bolondzsut leszámitva tényleg a legjobb bv volt végig röhögtem .A trash legjava volt,az összefoglalóval együtt.Szerintem az évad legjobb adása,felvételről nèztem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 06:52:10

tartalmas estében volt részetek

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 07:55:04

@Alice from madness: Hölgyeim és uraim! Zsuzsu még mindig elképesztően tud szöveget olvasni ! Vajon Súmaker Vanda egyszeri alkalomra nyerte csak meg a BV műsorvezetését ?

2020.12.12. 07:59:00

@VV Erőlegény:
En bizom benne :D

@úgymond olvasó mmkk:
Megtisztelsz, hogy megtisztelhetlek.

Kosztarika 2020.12.12. 08:04:54

Legmélyebb tiszteletem hölgyeim!
Madárcsicsergős jó reggelt!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 08:07:10

@Kosztarika: tengermély tisztelet tisztelt asszonyom!

@Alice from madness: nekem megtiszteltetés ilyen mélyen tisztelt társaság tisztelt tagjának tiszteltezni

hereverő heverő 2020.12.12. 08:13:25

Megtiszteltetés lóreggelt kivánni mindenkinek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 08:15:00

@hereverő heverő: tisztelettel kívánok tiszteletteljes jó napot

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 08:15:29

Négy játékoson látom, hogy nagyon rosszul érzi magát a villában, és rohadtul egyedül van(bármit is mutatnak kifelé), az egyik közülük ma kiesik, ez nyilván Gábor lesz. A másik természetesen Bálint, mivel ő annyira kinő ebből a csapatból IQ-ban, hogy neki tényleg egy szenvedés lesz ezt a három hónapot végigvinnie, hiába tűnik most úgy, hogy van egy csapat körülötte, ráadásul az egyetlen nő körülötte, akivel szerintem többé-kevésbé megérti magát és még nem foglalt az Vivi, de ő meg nem tetszik neki, ezért csak haver lehet. A harmadik Gina, mert nincs faszija, és tegnap realizálta, hogy a fajtárs tartalék hímje is végleg becsicskul Fru karjaiban csak ezért kezdett el részegen őbégatni (egyébként nagyjából leszarja Amandát is...), a negyedik Amanda, aki sansztalanul próbál ide-oda csapódni, keresve a peremre kerülő játékostársak társaságát. Magányos még Robi is, de ő bírja ezt, a többiek szerintem elvannak a villában, kapnak enni-inni, és fűtenek is a villában.
Más: van egy olyan érzésem, hogy a "fajtárs" marha jó HV kifejezés lesz az etnikumra. Köszönjük Dani! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 08:18:48

@Kosztarika: Te férfi vagy egy ilyen avatarral? Teljesen megleptél! :-D

Kosztarika 2020.12.12. 08:32:00

@VV Erőlegény:
:DDDDDDDDD
Ezt miből gondoltad?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 08:37:01

Nevem napja van! Gyertek át ebédre, csülkös bableves, aranygaluska és az esti párbajhiz tepertős pogácsa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 08:39:40

@Kosztarika: Mondtam már, a neved és az avatarod alapján. Az "a" végű nevek, általában nőneműek szoktak lenni (pl. a szláv nyelvekben), és az avatarod ia számomra nőies, de ki ne cseréld! :-D

2020.12.12. 08:40:29

@úgymond olvasó mmkk:
Ezt nem tudom uberelni :D

@VV Erőlegény:
Megszokott szar alapzaj. Vanda meg egy szokatlan szar alapzaj. Esti HVzashoz jobban kedvelem a megszokott szart a szokatlan szar helyett.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 08:42:11

@Alice from madness: ugyis atadom neked a terepet, 9kor vizsga

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 08:42:28

@Alice from madness: Azért pihenjen már Győzike is legalább minden második nap. Vandának lehetne egy kis esélyt adni. Egyébként mi alapján castingolhatják a BV-s műsorvezetőket, ez egy talány számomra...?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.12. 08:44:34

@Hedo a nokedli szaggató: Most veszem észre, hogy Te a kijárási tilalom megszegésére biztatsz! :-)

Kosztarika 2020.12.12. 08:44:37

@VV Erőlegény: talán azért van mindez, mert nő vagyok. :DDDD
Miért gondoltál pasinak?

2020.12.12. 08:48:44

@VV Erőlegény:
Hat, Vandaval az a fo problema hogy egyreszt igenytelen. Igenytelenseg ilyen beszeddel a tv-be kiallni. Mert Gyozinek csak tajszolasa van Vandacskanak meg tiniszovege. Raadasul ugyanazt a faszsagot tolna mint Gyozi de ehhez se kello gatlastalansag nincs benne, se nem jon zsigerbol neki... Ugyhogy igy hogy velotrazot Velemenyt idezzem: olyan Vandat hallgatni amilyen Ford Fairlane-nek lehetett Zuzuval beszelgetni, reszemrol.

Kosztarika 2020.12.12. 08:53:46

@Alice from madness:
Vagy Kolumbusz, Otília, Csepel, Karsa, Franciska, Kolumbán, Ella, Bulcsú, Johanna.
Mindenesetre Boldog névnapot HEDO!

Fu Szekh Li 2020.12.12. 09:11:51

@Hedo a nokedli szaggató: Én mennék, de a zurad nem örülne :D
Isten éltessen!

WICKEDWITCH 2020.12.12. 10:19:41

Sziasztok, akarom mondani tiszteltetem a kedves egybegyűlteket! :)
Még nagyon nem érek rá, de a tegnapi kommentek alapján muszáj volt belekukkantanom a videókba.
Vivi hatalmas volt: mindenki öklendezik, köpköd, hány, ő meg lehúzza, aztán értetlenkedik "De ebbe mi volt a szar?" :DDD
Ezen kívül rájöttem, miért utálom a szakállat (azon kívül, hogy ronda): olyan, mint a maszk, az illető fél arcát eltakarja, annak minden vonásával arckifejezésével együtt.
A bulikát még nem néztem, talán majd a jövő héten, ha kipihentem magam... :)

@Hedo a nokedli szaggató: Nagyon boldog neved napját, és jó étvágyat! :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 10:34:51

@Hedo a nokedli szaggató: Boldog névnapot! Kösz a meghívást ott leszek. Akárholis :)

2020.12.12. 11:02:14

@Alice from madness: Josénál elég akkor felfigyelni, amikor azt mondja "Most", mert akkor jön a bejátszó.

2020.12.12. 11:04:23

@úgymond olvasó mmkk: egy esemény utánira szükséged van?

Gia 2020.12.12. 11:19:15

@úgymond olvasó mmkk: Nekem whisky-s estém lesz,alig várom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.12. 11:21:06

Szavazzuk meg hogy legyen minden nap pia a villaba :))
Szegeny Alekosznak nem jutna :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 11:26:14

Na, ez a tegnapi egész jó volt! Este jövök izgulni ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 11:47:55

@Gia: errol most eszembe jutott, hogy tavaly szilveszterkor veletlenul vodkat ontottem a teamba :DDDDDD

2020.12.12. 11:50:29

@úgymond olvasó mmkk:
véletlenül teát is hagytál a pohárban :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 11:51:48

@Alice from madness: rumos teat ittam, gondoltam teszek bele rumot.. csak azzal nem szamoltam, hogy a felmenomnek kellett a vodkas uveg, es a mar ures rumos uvegbe ontotte a vodkat :(

Gia 2020.12.12. 11:52:17

Ajj!Nem találom azt a videórészletet,ahol tegnap Robi lábát elsősegélyben részesítette az alig ittas brigád.Ezt mindenkinek látnia kellene,végre valami vicces volt. :-)
Amúgy Robi előző életében F1-es bajnok lehetett.:-) Rendszeresen autókázik a villában,különböző dobozokban tologatatja magát.Nagyon fog röhögni ha eccer visszanézi az adásokat.Főleg a Belehalós vidiket.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 12:11:31

@tvbuzi: megtiszteltél kérdéseddel, és azt a tiszteletteljes választ adom, hogy igen, válogatok.

Gia 2020.12.12. 12:33:24

@Fu Szekh Li: De szuper vagy!Kösziiiiiiii!☺

2020.12.12. 12:58:49

Engem ezek a "villaszerelmek" mindig ugyanarra az egy dalra emlékeztetnek, ahogyan azt Czutor Zoliék jól összefoglalták: youtu.be/_2bElB--ojc

tvbuzi 2020.12.12. 13:15:15

@úgymond olvasó mmkk: azért megtisztelsz azzal, hogy lehet egy véleményem?

tvbuzi 2020.12.12. 13:17:53

@Fu Szekh Li: voltam tavaly december 23-án a koncerten, most fájdítod a szívemet:( a végén a színpadon megöleltem Jenőt ❤️

2020.12.12. 13:20:20

@Fu Szekh Li: Megtisztelő posztcsi. :-)

A Kiadó ugyan hozzám közelebb áll korban, de szerintem ugyanaz a generáció díjazza mindkettőt. Legyen akkor úgy, hogy Dani énekelje a Bírlakot, Renátó meg ezt.

2020.12.12. 13:22:57

De akkor kerüljön mondjuk Lecsó is a menüre: youtu.be/shXAkTDAMFE

Fu Szekh Li 2020.12.12. 13:26:00

@tvbuzi: Azért milyen szar nekünk, hogy mi a Mocskos időkkel meg a Megalázó durva szerelemmel nosztalgiázunk :)

Fu Szekh Li 2020.12.12. 13:27:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Köszönöm ezt az értékes felvetést!
Akkor Mohnak jut a Szerelem a Biottságtól?

2020.12.12. 13:28:16

@Fu Szekh Li: A mai gyerekek meg majd Halott Pénzre fognak? Rossz belegondolni.

tvbuzi 2020.12.12. 13:28:25

@Fu Szekh Li: ahhh, ülünk a tűznél, én meg az idő

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 13:30:33

@tvbuzi: természetesen megtisztellek, ámbár emlékeztetnélek arra a tiszteletteljes véleményre, amely szerint a vélemény olyan, mint az emberek hátsó felének nyílása

2020.12.12. 13:36:38

Gábornak is osszunk búcsúzóul egy Bizottság számot: youtu.be/jqRIWqnld40

"Beszéd, beszéd, beszéd, beszéd, beszéd, beszéd, o-o-ó a milarepaverzió"

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 13:42:31

annyit tisztelek már, hogy egész belejöttem a szóismétlésbe.
a zenékre dobom a lájkot.

2020.12.12. 13:43:37

Fru kapcsán Renátónak egy kevéssé ismert klasszikus: youtu.be/RHv_8Qgplxg

tvbuzi 2020.12.12. 13:46:46

Sáfárkodtam a voksommal az ifjú Törpapára

2020.12.12. 13:53:24

Gábornak eszembe jutott még a Timur Lenktől a Bűz című szám is: youtu.be/fNdn8g1icdw

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 14:49:48

@Fu Szekh Li: pláne

@tvbuzi: van zselés szaloncukrom, nyisd az ablakod

2020.12.12. 14:56:46

Azon gondolkodom hogy azér kemény lehet amikor kijönnek és majd szembesülnek pl az insta kommentekkel....

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 15:05:59

@Alice from madness: Az lesz a kemény mikor visszaolvassák a hogyvoltot. Renátó leissza magát és aztán agresszíven elkezd keresni minket. Ajjjájj more, kezdek félni.

2020.12.12. 15:06:47

@ppupu:
:D majd megvédelek Titeket

Kosztarika 2020.12.12. 15:10:39

@ppupu: egymásról sem tudjuk, hogy ki kicsoda. ( engem itt ma pl. férfinek hittek :DD )
Ez a szerencsétek, mert elárulnálak benneteket. Vamzer vagyok ;)

2020.12.12. 15:11:58

@úgymond olvasó mmkk:
amilyen kommentek vannak instán, az az ő szintjük, azt fogják tudni értelmezni...

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 15:16:10

@úgymond olvasó mmkk: Monjuk az is igaz, hogy ennyi szöveget úgysem tudnának 10 év alatt sem elolvasni. ahogy néztem kb 10 mondatos puffer memóriájuk van

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 15:18:26

@Alice from madness: sose olvasom az instán a kommenteket (lehet, hogy nem is tudok olvasni?)

2020.12.12. 15:19:20

@úgymond olvasó mmkk:
általában én sem de náluk belekattintgattam. hát a nép nem olyan szofisztikált mint mi, rövid tőmondatokban egyszerű szavakkal közlik a véleményüket :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 15:20:49

@Alice from madness: lehet direkt csak ezeket hagyják meg a szerkik nekik :D

@ppupu: egyetértek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 15:21:00

@Kosztarika: Gondoltam, hogy ez lesz. Na akkor, 140 kilós kopasz nagydarab csávó vagyok. Jobb kezemen bokszer, balkezemben vipera, a bakancsomat szögesdróttal kötöm be. Amúgy kenyérre lehet keni, cuki vagyok :)

Kosztarika 2020.12.12. 15:34:02

@ppupu: akkor én 90-60-90 hosszú szőkehajú 5 diplomás, 7 nyelven beszélő, főzni tudó, nem dohányzó.... pasi vagyok. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 15:39:58

@Kosztarika: tudjuk, hogy a 90-60-90 = -60, ami az íkúszinted

Kosztarika 2020.12.12. 15:47:32

@úgymond olvasó mmkk:
Na és. Kamerunban az teljesen átlagos. Mint fajtársam, neked mennyi?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 15:49:14

@Kosztarika: nekem valahol a -80 körül állt meg a fejlődésem, de még idén tervezem elérni a -75-ös szintet

Kosztarika 2020.12.12. 15:53:10

@úgymond olvasó mmkk:
Tisztellek érte. Sajnos kivonni nem tudok, mer hiányoztam a számtan óráról.
Te figyu, ppupunak fel sem tűnt, hogy tökös vagyok. ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 15:54:03

@Kosztarika: szerintem még az ikúszintjét próbálja meghatározni. -100 alatt nem ismeri a számokat, az lehet a baj.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:01:08

@Kosztarika: De feltűnt csak már nem érdekel, egyedül nyomulok tovább a 36 misiért, mert mingyájan elárultatok.Vamzerek vagytok

hereverő heverő 2020.12.12. 16:01:56

@ppupu: Én nem, én egyéniség vagyok.

Kosztarika 2020.12.12. 16:03:05

@úgymond olvasó mmkk:
Hát ezt kell csinálni-e?? A tata ideböfög valamit, oszt emegy haza magának, csáje.

Kosztarika 2020.12.12. 16:04:15

@ppupu: Misiért???? Buzi-e vagy? (Te is?)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:05:01

@Kosztarika: mán csak a bálnát kellene megtalálni, hogy lehessen kin élcelődni, ha a pupu beleőszül a számolgatásba

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:06:40

@Kosztarika: Nem csak földalatti izéé metro, vagy suburban szexuális, olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse?

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:07:22

@úgymond olvasó mmkk: Mondtam, hogy kopasz vagyok, nem tudok beleőszülni, hááát nemérted Teee

hereverő heverő 2020.12.12. 16:10:36

@ppupu: Legjobbjaink vannak a brüsszeli barrikádokon és ereszeken. KAP egy zseni :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:14:47

@ppupu: jóvan, én olvasni nem tudok, te meg számolni. oszt? (egyébként, érdekesség, nekem a szemöldököm meg a szempilláim megőszültek 22 éves koromban, a hajam még tart. szóval a haj nem feltétele az őszülésnek :P)

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:15:40

@hereverő heverő: Ja ja, elképzeltem amint Józsi elkiáltja magát a híres ereszes visszavonulása előtt: "Hátulról fedezzetek!" :)))
Na de hagyjuk a politikát nem ide való, elnézést.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:16:38

@úgymond olvasó mmkk: Most akkor hagy ne mongyam má el, hogy én hol őszülök :))))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:18:35

@ppupu: tudom, hol őszülsz, a számolási feladat felett, há megbeszéltük!

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:23:33

@úgymond olvasó mmkk: végre találtam egy abakuszt, most újraszámolok mindent

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:24:36

@ppupu: fejbedobtalak a számológéppel, erre előszeded az abakuszt..

Kosztarika 2020.12.12. 16:26:12

@ppupu: hagyd a francba a kuszkuszt. Küldök egy logarlőcsöt.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:28:23

@úgymond olvasó mmkk: nem bízok én az ilyen elektromos cuccokban. Vibrátor, elektromos fogkefe, stb...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:29:02

@ppupu: mijaza vbi.. vir.. amiről az elektromos fogkefe előtt írsz?

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:29:36

@Kosztarika: Normális vagy? Nincs nekem annyi diplomám, hogy azzal tudjak számolni. Jó nekem az abakusz...

hereverő heverő 2020.12.12. 16:30:08

@úgymond olvasó mmkk: az olyan elektromos fogkefe, hogy alulról kell bedugni és úgy tisztítja a fogaidat. Már az erősebbje legalábbis.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:30:28

@úgymond olvasó mmkk: hangszer, olyan mint a, mint a .... mint a Gábor, olyan f@sz. :))

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:31:39

@hereverő heverő: De az elektromos fogkefével is el lehet érni hasonló hatást mint a vibrátorral csak felülről kell jó mélyre dugni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 16:33:05

@hereverő heverő: alulról? mármint alulról hogyan, megfordítom, és úgy mosom vele a fogaimat? mesélj még, ez annyira érdekes!

hereverő heverő 2020.12.12. 16:35:18

@úgymond olvasó mmkk: hát ráülsz és közben ráharapsz egy köszörűre.

Mysterious Thinker 2020.12.12. 16:36:49

Olyan jó lenne, ha meg lehetne jelölni a hozzászólásokban, hogy "OFF" és lehetne rá szűrni, így nem kellene minden poszt alatt 800-5000 kommentet elolvasni, hogy a VV/BV műsorról is képet kapjon az ember. Nyilván nem sértésnek szánom, gondolom én vagyok a kisebbség, aki ide a műsor miatt jön :d

hereverő heverő 2020.12.12. 16:39:44

@Mysterious Thinker: Nos igen. És épp ezért jó ez. Majd ha lesznek napi posztok, akkor kevesebb hozzászólás lesz. Addig át kell rágnod magad, vagy végignézni RTL moston. Akkor viszont kimaradsz a mókázásból, ami a HV sava-borsa

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 16:41:27

@Mysterious Thinker: Annyira vastag a bőr az orcánkon, hogy nem nagyon sértődünk meg.

hereverő heverő 2020.12.12. 16:53:49

végignéztem a tegnapot, ez most jó volt, mind az öfi, mind a bv, és bár nem hittem, hogy visszasírom a Vandát de a szefós Zsuzsu tegnapi produkcióját látva-hallva megharaptam a kutyát.

hereverő heverő 2020.12.12. 16:56:07

De tényleg, valami búgatópor volt a piában? Mindenki beleszerelmesedett a hozzá legközelebbi ellenkező neműbe, kivéve Gaben aki nem ivott, Robi aki nem emlékezett és Amanda aki kihányta.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 16:59:02

Jó napot kívánok! Szeretném jelezni, hogy tanulom a mai tételt, de a gigászok összecsapására, a titánok harcára természetesen érkezem. Ma sem borotválkoztam, dübörög a pornóbajusz, stabil és nagy a jólét!

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:00:34

@Nátha ellen bálna: Megtisztelsz :-) minket tesó, nagyon várunk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:02:09

@Mysterious Thinker: tudom, hogy nem vagy kíváncsi mindenkire egyesével, de - mivel vastag a bőr a képernyőmön, ahogy a vén tata írta - elmondom én is, hogy sose a műsor miatt jártam ide, hanem a társaság miatt :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:02:31

@ppupu: Ne viccelj, részemről a tisztelet, a megtiszteltetés engem is megtisztel, és visszatisztelek, mert ráreagálok. Ne viccelj!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:02:41

@Nátha ellen bálna: a napom fénypontja, amikor beszólhatok végre valamit :P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:07:16

@Kosztarika: cumi az neked kéne, szexualizáltok ittend, én meg lelki sérült leszek!

hereverő heverő 2020.12.12. 17:07:48

@Kosztarika: inkább vodkát, nekem becherovka

Kosztarika 2020.12.12. 17:08:56

@úgymond olvasó mmkk:
Te már az igeidőket sem vágod, tesó!

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:10:25

@hereverő heverő: Nem jó a becherovka attól összeragad a se.gem lika

Kosztarika 2020.12.12. 17:10:54

@ppupu: figyeltek?? Az öregnek minden gondolata a kaja körül forog. Máskor is feltűnt már, de kalácsról eddig nem volt szó.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:11:26

@Kosztarika: -60as ikúval ne beszéljél te nekem, te!

@ppupu: hozzám képest..

hereverő heverő 2020.12.12. 17:13:14

@ppupu: ok, nem tata, akkor legyen pornóapáti.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:13:22

@Kosztarika: Most hogy mondod, eszek egy kis borscsot. Egészen megéheztem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:13:55

@hereverő heverő: A pornóapáti ellen semmi kifogásom, sőt...

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 17:14:03

Daniella kimondottan szimpi volt, ajogy amandát ágyba segítette!
Robi cica csalódás, pont ginával????

Bv-t hol lehet utólag meglesni? Most már az is érdekel.

Este ki lesz itt párbaj alatt?

hereverő heverő 2020.12.12. 17:17:17

@Hedo a nokedli szaggató: amikor lerángatta róla a bugyit, alszol melltartóban babám? :))))))

valovilag.hu > teljes adások > legurgulázol és legalul ez is tetszeni fog belevalók

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:19:58

@úgymond olvasó mmkk: Látom, távollétemben már elkezdődött az emlegetésem. Megsúgnám, hogy rajtam már nem tudsz nagyon sokat őszíteni. (Esetleg bőszíteni.)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:21:30

@Nátha ellen bálna: megidéztelek, és megjelentél. ma nagyon szerencsés csillagállás van a fejem felett :P

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:23:32

Basszus lemerül a gépem, hol a qrva töltő?

Kosztarika 2020.12.12. 17:24:46

@ppupu: adás alatt én sem szoktam itt lenni. Feszülten figyelek, nehogy lemaradjak bármiről. Ti meg annyit írok, hogy utána két órán keresztül csak olvasok.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:29:44

@Nátha ellen bálna: ha tudnád, mennyi mindent csináltam ma már.. a lámpadörzsölés még nem volt benne

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:30:21

@Kosztarika: Szerintem én is ezt fogom, mert az én koromban (hóban), nem lehet annyira egyszerre két helyre figyelni.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:31:52

@úgymond olvasó mmkk: Nem baj, mert én úgysem teljesítek három kévánságot. Az Dévényi Tibi bácsi. Csak nehogy meglepődj, amikor előgyün a lámpából!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:35:55

@Nátha ellen bálna: nem? mármint, hogy tényleg nem? komolyan? de biztos, hogy nem? megtisztelnél igazán..

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 17:37:33

@Kosztarika: Nem is ettem meg. Be volt dugva az elosztóba, csak az elosztó nem volt bekapcsolva öhm...

hereverő heverő 2020.12.12. 17:39:35

@ppupu: az enyémben már olyan régi az akku, hogy 1 óra alatt leszopja a gép, és már el se indul teljes sebességen akkuról. Pedig nagyon szeretem ezt a laptopot

Kosztarika 2020.12.12. 17:41:28

@Nátha ellen bálna: tökön vágnád magad és a Bálna oltári nagyot kiaBÁLNA. :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:41:32

@úgymond olvasó mmkk: Hallom, Maga meg vizsgázott? A Ppupu mondotta. Akkor jól emlékeztem, hogy ma van az a vizsga. Kérnék szépen egy tájékoztatást!

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 17:42:37

@Kosztarika: Inkább zabálna most, itt a vacsora ideje. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 17:52:48

@Nátha ellen bálna: az úgy vót, hogy bekapcsoltam fél 9-kor a laptopot (9-kor kezdődött az esemény), ami köszönte szépen a részvételt, és egy 27 perces frissítésbe kezdett. aztán nem találtam meg a google meet linket, majd a laptop közölte, hogy a frissítés után letiltotta a mikrofonomat. 8:58 perc volt ekkor. emelt hangerőn, a tervezői kedves édesanyját emlegetve felszólítottam, hogy folytasson orális cselekményt egy ménesnyi patkós állattal, ennek hatására sokkot kapott és működni kezdett. 9:03-ra megérkeztem a google meet-be, a tanárnő lediktálta a feladatokat, 50 perc alatt megírtam, és várom a legjobbakat.

2020.12.12. 17:59:47

@Mysterious Thinker:
Ha a musor miatt jarsz ide akkor jo helyen jarsz, a topicban mindig jo a musor.
Ha a VV-t alarod kovetni akkor az mas csatornan megy este 10kor az (vagy egyes esetekben 9kor) az RTLII-n tudod hitelesen kovetni es visszanezheto az RTLmost-on ;)

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2020.12.12. 18:03:37

@úgymond olvasó mmkk: No offense, de ezeket a dolgokat tényleg itt kell megbeszélni? Komolyan átláthatatlan az ilyen offtopicos bájcsevegések miatt a kommentszekció. Engem a műsorral kapcsolatos észrevételek érdekelnek, nem a belsős poénjaitok, amiket csak ti értetek. Szeressétek egymást meg minden, de a mai modern technológia világában annyiféle lehetőség van arra, hogy privátban beszélgessetek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:08:12

@!Márk!: köszönöm kedves észrevételed, valóban én vagyok az egyetlen, aki nem VV-s témákban kommentel, mindenki más a műsort élteti minden egyes karakterben, amit ide ír. biztos lehetsz benne, hogy magamba fogok szállni, és el fogom gondolkodni azon, hogy a jövőben is zavarni kívánom-e a lelki világodat a kommentjeimmel.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:09:07

@úgymond olvasó mmkk: és helyesen írni is megtanulok. el fogoK gondolkodni.

Kosztarika 2020.12.12. 18:10:29

@!Márk!: de mi itt szeretnénk beszélgetni, ahogy évek óta tesszük.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:12:24

@!Márk!: Igazad van tesó, én is nem tudom követni hogy most mi van, mert piskóta recepteket osztanak meg itt..

Fu Szekh Li 2020.12.12. 18:12:26

@!Márk!: Azt hiszem, ezzel már elkéstél. Én 6 éve járok ide, kisebb-nagyobb intenzitással, de ez a kommentszekció mindig is ilyen volt. Sőt, még ilyenebb :D

Fu Szekh Li 2020.12.12. 18:13:48

@repuloezustmokus: Basszus, mikor?
Há nem lemaradtam róla.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:16:30

@Fu Szekh Li: én nem keresem már vissza ebben a rengetegben...

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 18:17:40

@!Márk!: Ugye milyen felháborító, ahogy viselkednek itt ezek a népek. Engem is folyamatosan megaláznak, letatáznak, meg hasonlók. Borzasztó.
Apropó, nem tűnt fel, hogy ez itt kialakult egy közösség, amely felállított bizonyos íratlan szabályokat a komment szekcióban? Szóval az itt kommentelők nagy részének ez a tartalom tetszik, amely ugyan némileg tágabb, mint más oldalakon, de nekünk így tetszik.
Tehát megtisztelsz a véleményeddel, azt meghallgattuk, de szerintem a többség azt nem osztja.
A következtetéseket rád bízom...

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:18:13

@Alice from madness: egyébként vhol megértem, hogy bizonytalan saját szerepében a falka tagjai közt..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:19:28

@kipcsak harcos: próbáltam Gábor nyomába szegődni, és modorosabbnál modorosabb mondatokat megfogalmazni, de elvitt magával a hév, és félreütöttem egy betűt. mea culpa, mea maxima culpa.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:23:11

@Fu Szekh Li: Köszönöm! :D Nem málnát ettem, hanem paprikás krumplit virslivel.

Kosztarika 2020.12.12. 18:26:15

@Fu Szekh Li:
VV? Az minket nem érdekel.. :))))

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:27:18

@Fu Szekh Li: na én erre ramentem hogy biztos vmi jó kis nyelvlecke....és erre csak verset mond ...

2020.12.12. 18:28:00

Na majd mindjart Viragra iszom magam es en is kiosztalak titeket :D
Btw most nezzuk vissza a tegnapot es Danielunk Virdzsit es Gabriellat is lekurvazta.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:30:15

@úgymond olvasó mmkk: Nem semmi! Amúúúúgy, eddig akárhány tanárral és egyetemi vezetővel beszéltem, a digitális oktatás/vizsgáztatás kabaré-jellegéről számoltak be. Örülök, hogy ezen már túl vagyok! Ezek a masinériák mindig csinálnak valami váratlant. Amit ott és akkor a hallgató, és/vagy az egyetemi személyzet nem feltétlenül tud rögtön megoldani. Ez széles körben, tömegesen egyelőre igencsak nehezen oldható meg Magyarországon. Főleg az én koromban, vacakolni mindenféle elektronyikus masinériákkal. Steampunk's Not Dead!

Fu Szekh Li 2020.12.12. 18:31:33

@Nátha ellen bálna: Virs Li az unokatestvérem, nem is tudtam, hogy ismered. Neki is ízlett a paprikáskrumpli?

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 18:33:40

@Fu Szekh Li: Kézeld én reggel találkoztam az unokatesóddal, kecsappal meg mustárral.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:33:55

@!Márk!: Olvasd el az összefoglalókat, azokban benne vannak a lényeges infók. A kommentekben mégis mit keresgélsz? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:35:49

@Fu Szekh Li: Virs Lee és Krump Lee is rokonok.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:36:32

@Kosztarika: :D azt hittem, hogy Hunort, mert ő másik széria.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:36:57

@Nátha ellen bálna: szerintem azt szeretné hogy megtárgyaljuj a játékosok taktikai lépéseinek lehetséges mintazatat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:37:05

@Nátha ellen bálna: steampunk, mi? pirospont :) és egyébként muszáj elmondanom, hogy Gina és Amanda annyira csodálatosan megvillantják személyiségüket minden összefoglalóban, hogy ihajcsuhaj. (remélem így megfelelő a kommentem a mélyen tisztelt felháborodott közönség számára, és leakadnak rólam a picsába)

Kosztarika 2020.12.12. 18:40:06

@Nátha ellen bálna: nagy a rokonság, ott van még
Kravát Lee
Stamped Lee
Muscat Lee
Ribiz Lee
Noked Lee
Pemz Lee
s még sokan mások.

Kosztarika 2020.12.12. 18:41:48

@repuloezustmokus: csípőre tett kézzel, karóval a seggünkben.
Na, ez itt nem fog menni. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:43:06

@úgymond olvasó mmkk: Ó, akkor mán kettő, mert Kosztolányiért is kaptam! :) Gina és Amanda az ihajcsuhaj személyiségVILLAntás csimborasszói!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:43:29

@Kosztarika: Stoked Lee, Pumuk Lee és Bicik Lee mély üdvözletüket küldik

Kosztarika 2020.12.12. 18:45:01

@úgymond olvasó mmkk: téged is imádlak, de a Zöreget azé' mer' úgy küld el a picsába valakit, hogy az meg is köszöni és kéri a térképet. (én is így szoktam, idézet a családomtól)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:45:31

@Fu Szekh Li: én csak miattad jövök! Titkosan imádlak ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:46:26

@Nátha ellen bálna: van több is, de nem gondolod, hogy az összeset kikotyogom? még a végén kitör a lázadás, hogy meg se említettem, mennyire szépen ejti az L betűket Rönő a mauzóleumos nyelvtörőjében.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:47:19

@Alice from madness: ne haragudj, hogy megmérgeztem szemeidet egy ilyen csúnya, ordas nagy hazugsággal, de hát én csak azér' vagyok itt, hogy a villalakók dicsőségét zengjem.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:47:23

Tattikázzunk is kicsit. Mi van ha Bálint a nyerő. Ki lesz a kövi közellenség?
És ha Gaben megy vissza? Akkor ki lesz a kövi kiválasztott?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:50:11

@Kosztarika: másén nem lehetne a seggünkben, csak karó? Mi vagyok én pornós vámpír???

Kosztarika 2020.12.12. 18:51:25

@Hedo a nokedli szaggató: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hogy menne vissza Gaben??

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:51:46

@repuloezustmokus: Gondolod, hogy a bűzös mocsár véglényei a fényre merészkednek és bevállalják pöcsvakaró kiválasztását? Azt még ők is vágják, hogy akkor közüllük kerül ki a kihívott

citrakomló 2020.12.12. 18:52:26

Kedves hogyvoltolók,
Ha már érkezett egy ilyen vélemény egy kívülállótól, azt ellensúlyozva, megengedem magamnak akkor én is az első hozzászólásomat. Az évad kezdete óta igyekszem nyomon követni a kommentlavináitokat a posztok alatt, több-kevesebb sikerrel. Azóta a titkos rajongótok lettem, mondhatni Ti vagytok az én VV-m. Maradjatok ilyenek.
Üdv,
Egy kedves kukkoló

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:53:34

@citrakomló: szia! csatlakozz és emeld a színvonalat ;)

2020.12.12. 18:59:26

@Mysterious Thinker: @!Márk!: Tisztelettel jelezném, hogy egy több VV szezon óta kialakult légkörbe sikerült itt beletrafálnotok, ami súlyosbítva egy ótvar blogmotorral csak a mára már írartlan kódexnek tekinthető HV kommentszekció-feeling magadévá tételével fogyasztható. Amennyiben ez nem érdekel, akkor ott a FB és egyéb nyalánkságok, ahol ilyen hülyeségekkel biztosan nem találkoztok, ellenben minősíthetetlenebb tartalomba belefuthattok. Viszont azt mindig minden körülmény között ki tudom jelenteni, hogy ha esetleg VV témában értelmezhető kommentet ró ide valamelyikőtök, eléggé sanszos, hogy érdemi reakciót kaptok. Tehát lehet ezt vagy a népművelést választani, de utóbbi esetben vélhetően gellert kaptok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:00:11

@citrakomló: Na na, Gyanús vagy Te nekem. Biztosan csak tattikázol, gyűjtöd az infókat itten, aztán meg jól kiviszel minket... Majd jól odafigyelünk mostmá rád. Is.

2020.12.12. 19:03:37

@Hedo a nokedli szaggató: Ha Bálint megy vissza akkor mindegy, mert Renátó szerint az maga az armageddon. Ha Gábor megy vissza, akkor Bálint megy vissza. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:03:45

@ppupu: Le se vesszük a tekintetünket a kommentekről! Még az is előfordulhat, hogy az előző üzenetében elrejtett egy titkos üzenetet is, titkosírással, titkosan.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:05:14

@úgymond olvasó mmkk: Nem szabad kikotyogni mindent! Az Insta-követőid számát mán úgyis elővigyázatlanul kikottyantottad.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:09:23

@Nátha ellen bálna: helyes, helyes. Működjön csak a security sexció.
@Hedo a nokedli szaggató: Mivel láttuk, hogy kb, 80%-20% volt az arány így 99% hogy Bálint megy vissza. Teljesen esélytelen kitalálni, hogy szerdán ki lesz a közellenség vagy közellenségek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Választékosan tudod elküldeni a delikvenseket a pi.. ööö melegebb éghajlatra.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:10:26

@Nátha ellen bálna: de vajon az igaz vót-e, vagy nem-e vót-e igaz-e?

@Alice from madness: összezavarjuk őket, hogy kénytelenek legyenek elolvasni a posztot, vagy visszanézni az adást. generáljuk a nézettséget az rtl-nek, igazán hálásak lehetnének nekünk.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 19:12:43

Akkor én itten tök egyedül szurkolok Gabónak??? O.o

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:13:12

@úgymond olvasó mmkk: Igazából az RTL fizethetne nekünk, hogy nézzük az adást. Ez egy teljesen új dimenziót nyitna a tartalomfogyasztásban.

2020.12.12. 19:13:49

@ppupu: Én nem küldöm el őket sehova. Maradjanak, de az nem egy jó antré, hogy a hardcore hv kommentelőket kezdi kioktatni valaki. Ha VV tartalmat akar a HV alatt, akkor érdemben szóljon hozzá a témában.

2020.12.12. 19:15:51

@ppupu: Most akkor Gabriella vagy Kata vagy? Döntsd már el. :-P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:16:07

@ppupu: hajjakmeg, akkor én is azt nézném a konyhafőnök helyett.

2020.12.12. 19:17:46

Volt akinek fizetett az RTL hogy ezt nézze, de már nem rontja itt a levegőt, mert talált egy másik pénzcsapot.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:20:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vívódok, egyelőre identitászavarokkal küzdök. De majd megkérdezem Kosztarikát, ő majd biztos tudja.

2020.12.12. 19:23:40

Ha valaki ezt a kommentfolyamot sem tudja követni, akkor hogyan akar lépést tartani a villában történtekkel?

Kosztarika 2020.12.12. 19:26:06

@ppupu: te egy igazi férfi vagy. Kicsit langyos, kicsit öreg, de a miénk!!!

2020.12.12. 19:27:15

@Hedo a nokedli szaggató: Amandát fogják kiválasztani, de Dani és Renátó is kapni fog jeleket, meg Vivi. Amanda Vivit fogja kihívni, de a szép lábak mennek majd vissza.

Kosztarika 2020.12.12. 19:28:21

@úgymond olvasó mmkk: mi meg ketten maradtunk a négyes triumvírből, fel kell kötnünk a bugyogót!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:30:24

@Kosztarika: most, hogy a pasik eltűntek, nyugodtan beszélhetünk aaaaaaaa...

Kosztarika 2020.12.12. 19:32:19

@Kosztarika: triumvíírem!
már fedőnevet is találtam: az Ugyrika jó lesz???

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 19:35:08

@úgymond olvasó mmkk: élesztővel vagy kovásszal süssünk kenyeret?

Fu Szekh Li 2020.12.12. 19:36:11

@Hedo a nokedli szaggató: Pont az jutott eszembe...

amikor végigszurkoltuk itt a randidat :D

Fu Szekh Li 2020.12.12. 19:39:33

@Hedo a nokedli szaggató: Műsor szempontjából jobb lenne, ha ő menne vissza. Félek, hogy a párbaj után nyakig süllyed a műsor a szerelmi nyálmocsárba.

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:40:04

@ppupu: kaptál is választ @Kosztarika: -tól, nem biztos, hogy erre számítottál :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:40:38

@Kosztarika: Mondtam én, hogy majd Te megmondod :))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:41:06

@Hedo a nokedli szaggató: élesztővel. a kovásszal nem vagyunk jóban :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:42:07

@kipcsak harcos: Kb erre számítottam... és nem csalódtam benne ő a triumvír megmondó embere

2020.12.12. 19:42:40

A realistább verzió szerint Gina ismét összeomlik, amikor kiderül, hogy Gábor esik ki, egyből beleszeret utólag és bömbölve kirohan utána. Amanda öles léptekkel rohan barátnője után, közben fel sem tűnik neki, hogy a villából is kiment. A Bálintot alkohollal ünneplő Robi a gurulós dobozban átszakítja a raktár belső és külső ajtaját is, ezzel szintén kiesve. Fru ráébred, hogy végleg elcseszte az oldalválasztást Renátóval és miután megpillant egy Emirates járatot az égen, megpróbálja lestoppolni, de közben ő is kiszalad a villából. Renátó utána veti magát és még pont megpillantja egy az arab sejk limójába bepattanó szerelmét, amikor a Nagytétényi úton telibeveri egy fajtársa füstölő bömöse. Merci is feladja a játékot, mert több napja hiába könyörög, hogy újra mondjál el neki mennyi Insta követője van és ezt már nem bírja. Moh meg akarja vitatni ezt még valamelyik bentlévővel, hogy mit kéne tennie, de nem talál senkit, ezért kisétál. Dani egy rossz mozdulatot követően felgyújtja a jobb kezével Virág ölét és üvöltve szakítják át az egyik üvegfalat. Bálint a riportszobából érkezve utánuk ugrik egy saját vizeletével teli ásványvizes palackkal, hogy annak a tartalmával oltsa el a tüzet (utólag rejtélyes módon kiderül, hogy ez Kavboj viszketésére használ egyedül, tűzoltásra alkalmatlan). Beindul a konfettieső és az Örömóda, Vivi pedig kiordít a budiból, hogy kuss legyen, a varázskoktéltól végre tudok kakkantani!

malevil2050 2020.12.12. 19:46:18

Titkos informátorom jelentette h nem Gábor a befutó.

2020.12.12. 19:46:55

@Alice from madness: A karlsbadi Becher család inspirált.

2020.12.12. 19:47:14

@malevil2050: Nem, őt várja a kifutó.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:48:52

@kipcsak harcos: Tesó ezek négyen vannak. Átb@szásból triumvirátusnak hívják magukat. Natyon veszéjes némberek.
Figyu koncentrálj, a füledbe súgom:
@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: @Gia: @QQTS:
De aztán Psszzt..

2020.12.12. 19:51:38

@ppupu: Psszzt? Eme teve szelepe ereszt ezen este menete felett ez egyszer?

2020.12.12. 19:52:02

@ppupu: Neeeem! Csak a lábai. Most elárultam magam?

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:52:16

@ppupu: köszi az igen titkos válaszod

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:53:29

@kipcsak harcos: különösen az tetszett, hogy ezek és nem ők :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:53:57

@úgymond olvasó mmkk: Hoppá! Akkor lehet, hogy tömegek követnek az Instán? Mecsoda tattikus!

Meg ez, hogy "elmentek a pasik és nyugodtan beszélhetünk". Ha úgy tartja kedvem, a vécéről is tudok ám olvasni! :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:55:01

@kipcsak harcos: Az utolsó komment nem kellett volna, most várom a következményeket

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:55:06

@Nátha ellen bálna: sokmindent tudnék mondani, de nem teszem :P

tvbuzi 2020.12.12. 19:55:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szép lábak? Láttad a twerk versenyt?

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:55:39

@ppupu: szerinted véletlen volt? :DDDDDDDDD

Kosztarika 2020.12.12. 19:55:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Kellene nekem ezen esten egy ember, de eme teve nem lehet, mert nem egyenes.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:57:01

@kipcsak harcos: köszönöm a tájékoztatást. a trottyos tata maga alatt vágja a fejszét..

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:58:24

@kipcsak harcos: Na erről beszéltem Te áruló dög, most nyakig vagyok a sz@rban

Kosztarika 2020.12.12. 19:59:12

@ppupu: szégyelld magad, kígyót melengettem a keblemen. Leveszem a lila kendőt és kitakarodol!

kipcsak harcos 2020.12.12. 20:00:10

@ppupu: inkább megköszönnéd, hogy terelek

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 20:00:26

@kipcsak harcos: Szóval a némberek megvettek kilóra, gyönyörű...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 20:01:02

@kipcsak harcos: a tengeri emlőssel szeretek élcelődni, a púpos trottyossal meg muszáj, hát látod, félrebeszél!

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 20:01:19

@kawazu: Köszi tesó, ezek szerint költözünk ?

2020.12.12. 20:01:26

van új poszt sorstársaim

kawazu 2020.12.12. 20:22:08

@ppupu: Nincs mit teso
Uccu koltozzetek tisztelettel koszonom oszinten!!!! :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 20:27:05

@ppupu: Pakoljuk a bútorokat meg a tujákat!
süti beállítások módosítása