Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X27 – Hiúság vására

2020. december 11. 15:18 - dmr94

Az adás neuralgikus pontja szokás szerint egyből az elején eljön mikor meghallgathatjuk, hogy hol olvashatóak a játék részvételi feltételei és bár sok rosszat kinézek az RTL-ből, nem hinném, hogy el szándékoznák adni a szerveinket. Egy világjárvány idején, a magyar kormány és az EU közötti újabb huzavona közben mi is lehetne a legfontosabb infó a villalakók számára a külvilágról, mint az – igen, kitalálták – Instagram követőik száma!

vv10x28_00.png

Valami elképesztő izgalom szövi át a benti légkört, Gina különösen izgatott, hogy SMS-t kapnak a telefonjukra. Üdv a ’90-es években (amikor mindenki esemesezett). Vivi a főiskolai felvételi eredmények várásához hasonlítja a szituációt (valószínűleg nem saját tapasztalat), Fru szerint ez ATTÓL sokkal jobb. Merci „az meleg!” felkiáltással nyugtázza az eredményt. Azaz nyugtázná ha nem lenne úgy bezsongva mint egy óvodás kisgyerek, aki valamelyik aludni próbáló szülője hátán ugrál hétvégén reggel hatkor. A szülő szerepét itt Moh tölti be, a lány pedig jobban örül 18 ezer követőnek, mint 36 millió forintnak.

Gina a Facebook-csoportokat szétshitposztoló nyugdíjasokat megyszégyenítő módon küld áldást mindenkinek, Vivi egy cigi-sör kombóval ünnepli meg az utolsó helyezését, reméljük legközelebb többre lesz elég a „csábító-bénító nézés”. Megosztani azért már nem szeretné a többiekkel, mire Fru egyből kipécézi magának, hogy mekkora szardarab má’, amiért csak ötezer követője van, bezzeg ő, aki arab sejkek tucatjaitól kapja az ékes angolsággal megfogalmazott külsejét dícsérő kommenteket nap, mint nap.

Renátó szerint ez a követőszám IS az őszinteségét igazolja vissza, majd kis csapatával nagy intrikákba kezdenek a nyugiban, ahol leteremti társait, hogy ne merészeljenek szefósok módjára nyilvánosságra hozni ilyen bizalmas információt. Moh 22000 követője szerintük tuti kamu, egymást viszont körbekérdezik, Gábor pedig először bekamuzik egy 32500-at. Igazi zsivány vagy Gáborom, majd fogyasszunk már el egy dohányterméket valamikor kettesben nagyjóuram, megtisztelnél! Renátó különösen szkeptikus a számokkal kapcsolatban mert hát milyen már az, hogy a másik társaságban mindenkinek mennyivel nagyobb. Pedig azok valósak, csak nem sikerül átlátni az eltérés okát, ami valószínűleg abból fakad, hogy a villabeli összes sztereotip testképideál ott csoportosul.

vv10x27_14.png

Képtelenek valós kontextusba helyezni a számokat és a realitás szikrái is csak akkor lobbannak fel, amikor Bálint felveti, hogy vajon ezen követők mekkora része az, akik csak kúrólájkot szórni jöttek. Ha már viszont ennyire komolyan vették a témát, dukál mellé az igényes adatvizualizáció eme meglehetősen komplex információhalmazról, ez fentebb látható.

vv10x27_13.png

Gábor zavarodottan ébred, mintha kissé kezdené félteni a seggét, így beszélgetni hívja potenciális ellenfeleit a szaunába. Bálinttal kedves és hízelgő, kölcsönös bocsánatkérést láthatunk, ami valljuk be, kevés más emberrel jöhetett volna létre, Bálint ugyanis talán az egyetlen villalakó, aki rendelkezik némi empátiával. Mohval már közel sem ennyire gáláns, ahogy igazgatónő módjára hívja pofavizitre ideiglenes irodájába és keményen fel is kérdezi. A számonkérés apropója, hogy Moh ígérete ellenére egyből továbbadta előző beszélgetésüket Mercinek. Az ex-sportoló tanulván a korábbi esetből most végig sem hallgatja Gábort és gyorsan lepattintja azzal, hogy ő nem tudhatja milyen az ha vannak bent barátai.

vv10x27_15.png

vv10x27_17.png

A kiválasztott barátja véleményét is kikéri (mivel hát mindenkinek lehet egy véleménye) miközben Fru szobanövényként asszisztál. Renátó szerint egyértelmű az út, a kendő levétele után csak Bálintot hívhatja ki ha férfi akar maradni. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne bízna benne, szerinte simán visszajöhet Gábor és azt sejti, hogy Bálint már megbánta tettét.

vv10x27_18.png

Az exhibicionizmus vonaton viszont továbbra sincs fék, egy twerkelő versenynek lehetünk szemtanúi, amit sikerül elég szabadon értelmezni, így jön is az újabb parádés szégyentelenkedés. Merci nagyot megy (mintha még Robit is megmozgatná), biztos úgy gondolta felhajt pluszban pár ezer Insta követőt a performanszával. A kontraszt kedvéért Amanda a következő, szerencsétlen asztal egyébként nem tudom meddig bírja még, hogy most már állandóan rajta állnak, nem csak részegen bulikban. Mindenki vonaglását végig kell szenvednünk, Virág Mohra izgul rá picit, Renátó pedig twerkelés helyett a túlsúlyos roma Michael Jackson imitátor szerepét vállalja magára. Vivi szégyenlős és meglehetősen önkritikus, itt most nem tudott hódítani a csábító-bénító nézéssel, Fru a paravánt hiányolja és állítása szerint úgy izgult, hogy remegett, mint Amanda segge a kocsonya. Dani sikeresen konstatálja, hogy mi volt a feladat: bizony, seggrázás; Robi visszanyúl revütáncos eszköztárához, ezen kívül többen is bevallják, hogy nem tudnak táncolni, néhányan pedig effektíve műfajként aposztrofálják a twerkelést. Figyelem, megrázó képek következnek.

A kihívás esményeit is felidézzük, annak végeztével Merci „kidzsal dekkelni” (ez valami asztalos szleng lehet a dohányzásra). Dani kiakad, szerinte olyannyira nagy ripacsság volt a Gábor által előadott show, hogy már a srác emberi mivoltát is elvitatja egyből. Szerinte élő adásban csicskítani másokat nem korrekt (bezzeg felvételről a saját barátnődet) ha amúgy azzal normálisan is el tud beszélgetni. Hozzáteszi továbbá, hogy a bunkóságnak is van határa és, hogy Gáborral ellentétben ő nem szokott másokat megalázni valamint, hogy az ilyen Gábor-félék vannak elnyomva a kinti világban, akik ezért bent élik ki magukat. Más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem, vagy micsoda.

Gábor tovább száztízszázelékozik, csak reménykedhetünk benne, hogy frissen szerzett hírnevét sosem konvertálja majd motivációs tréner karrierjének építésére. Moh is megsértődik, valamit nyivákolnak de tök érdektelen, Bálint és Renátó tiszteletét viszont sikerül kivívnia Gábornak a döntéssel. Utóbbi kissé el is ragadtatja magát és újra előtör belőle a morálfilozófus:

"Ha nem te jössz vissza tesó, akkor az emberiség megbukott, akkor nem létezik a Földön igazság és tisztelet, akkor csomó embernek nincs is értelme folytatnia ezt a játékot."

Végül láthatjuk, ahogy imádott instasztárjaink beállnak a párbajozók mögé, semmi meglepetés, Bálintot Merci, Moh, Vivi, Robi, Dani és Virág támogatják, Gábor csapatát pedig Amanda, Gina, Renátó és Fru alkotják. Dani indoklása, hogy Gábor nem „hivatalos”.

vv10x27_50.png

Maratoni hosszúságú 10 perc után le is zárul a napi szavazás, minő meglepetés, Merci elsöprő többséggel nyeri a twerk versenyt. Nyereménye reméljük stílszerűen egy csokor héliumos lufi, amivel azzal a lendülettel repülhetne is kifelé követőket koldulni, senkinek sem hiányozna. Peti nem bír leállni és bevallja ő is szavazott Mercire, úgy látszik nem volt neki elég barátnője Nyerő Párosban bemutatott féltékenységi hisztije, kell az újabb. A párbajozók között valaki nagyon elhúzott én meg szomorúan konstatálom, hogy rossz részt jutott nekem mert a következő összefoglalóban ismét az alkohol generálja majd a kontentet.

vv10x27_53.png

vv10x27_54.png

1192 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:27:18

@Fu Szekh Li: na én erre ramentem hogy biztos vmi jó kis nyelvlecke....és erre csak verset mond ...

2020.12.12. 18:28:00

Na majd mindjart Viragra iszom magam es en is kiosztalak titeket :D
Btw most nezzuk vissza a tegnapot es Danielunk Virdzsit es Gabriellat is lekurvazta.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:30:15

@úgymond olvasó mmkk: Nem semmi! Amúúúúgy, eddig akárhány tanárral és egyetemi vezetővel beszéltem, a digitális oktatás/vizsgáztatás kabaré-jellegéről számoltak be. Örülök, hogy ezen már túl vagyok! Ezek a masinériák mindig csinálnak valami váratlant. Amit ott és akkor a hallgató, és/vagy az egyetemi személyzet nem feltétlenül tud rögtön megoldani. Ez széles körben, tömegesen egyelőre igencsak nehezen oldható meg Magyarországon. Főleg az én koromban, vacakolni mindenféle elektronyikus masinériákkal. Steampunk's Not Dead!

Fu Szekh Li 2020.12.12. 18:31:33

@Nátha ellen bálna: Virs Li az unokatestvérem, nem is tudtam, hogy ismered. Neki is ízlett a paprikáskrumpli?

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 18:33:40

@Fu Szekh Li: Kézeld én reggel találkoztam az unokatesóddal, kecsappal meg mustárral.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:33:55

@!Márk!: Olvasd el az összefoglalókat, azokban benne vannak a lényeges infók. A kommentekben mégis mit keresgélsz? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:35:49

@Fu Szekh Li: Virs Lee és Krump Lee is rokonok.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:36:32

@Kosztarika: :D azt hittem, hogy Hunort, mert ő másik széria.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.12. 18:36:57

@Nátha ellen bálna: szerintem azt szeretné hogy megtárgyaljuj a játékosok taktikai lépéseinek lehetséges mintazatat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:37:05

@Nátha ellen bálna: steampunk, mi? pirospont :) és egyébként muszáj elmondanom, hogy Gina és Amanda annyira csodálatosan megvillantják személyiségüket minden összefoglalóban, hogy ihajcsuhaj. (remélem így megfelelő a kommentem a mélyen tisztelt felháborodott közönség számára, és leakadnak rólam a picsába)

Kosztarika 2020.12.12. 18:40:06

@Nátha ellen bálna: nagy a rokonság, ott van még
Kravát Lee
Stamped Lee
Muscat Lee
Ribiz Lee
Noked Lee
Pemz Lee
s még sokan mások.

Kosztarika 2020.12.12. 18:41:48

@repuloezustmokus: csípőre tett kézzel, karóval a seggünkben.
Na, ez itt nem fog menni. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 18:43:06

@úgymond olvasó mmkk: Ó, akkor mán kettő, mert Kosztolányiért is kaptam! :) Gina és Amanda az ihajcsuhaj személyiségVILLAntás csimborasszói!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:43:29

@Kosztarika: Stoked Lee, Pumuk Lee és Bicik Lee mély üdvözletüket küldik

Kosztarika 2020.12.12. 18:45:01

@úgymond olvasó mmkk: téged is imádlak, de a Zöreget azé' mer' úgy küld el a picsába valakit, hogy az meg is köszöni és kéri a térképet. (én is így szoktam, idézet a családomtól)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:45:31

@Fu Szekh Li: én csak miattad jövök! Titkosan imádlak ;)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:46:26

@Nátha ellen bálna: van több is, de nem gondolod, hogy az összeset kikotyogom? még a végén kitör a lázadás, hogy meg se említettem, mennyire szépen ejti az L betűket Rönő a mauzóleumos nyelvtörőjében.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 18:47:19

@Alice from madness: ne haragudj, hogy megmérgeztem szemeidet egy ilyen csúnya, ordas nagy hazugsággal, de hát én csak azér' vagyok itt, hogy a villalakók dicsőségét zengjem.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:47:23

Tattikázzunk is kicsit. Mi van ha Bálint a nyerő. Ki lesz a kövi közellenség?
És ha Gaben megy vissza? Akkor ki lesz a kövi kiválasztott?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:50:11

@Kosztarika: másén nem lehetne a seggünkben, csak karó? Mi vagyok én pornós vámpír???

Kosztarika 2020.12.12. 18:51:25

@Hedo a nokedli szaggató: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hogy menne vissza Gaben??

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:51:46

@repuloezustmokus: Gondolod, hogy a bűzös mocsár véglényei a fényre merészkednek és bevállalják pöcsvakaró kiválasztását? Azt még ők is vágják, hogy akkor közüllük kerül ki a kihívott

citrakomló 2020.12.12. 18:52:26

Kedves hogyvoltolók,
Ha már érkezett egy ilyen vélemény egy kívülállótól, azt ellensúlyozva, megengedem magamnak akkor én is az első hozzászólásomat. Az évad kezdete óta igyekszem nyomon követni a kommentlavináitokat a posztok alatt, több-kevesebb sikerrel. Azóta a titkos rajongótok lettem, mondhatni Ti vagytok az én VV-m. Maradjatok ilyenek.
Üdv,
Egy kedves kukkoló

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 18:53:34

@citrakomló: szia! csatlakozz és emeld a színvonalat ;)

2020.12.12. 18:59:26

@Mysterious Thinker: @!Márk!: Tisztelettel jelezném, hogy egy több VV szezon óta kialakult légkörbe sikerült itt beletrafálnotok, ami súlyosbítva egy ótvar blogmotorral csak a mára már írartlan kódexnek tekinthető HV kommentszekció-feeling magadévá tételével fogyasztható. Amennyiben ez nem érdekel, akkor ott a FB és egyéb nyalánkságok, ahol ilyen hülyeségekkel biztosan nem találkoztok, ellenben minősíthetetlenebb tartalomba belefuthattok. Viszont azt mindig minden körülmény között ki tudom jelenteni, hogy ha esetleg VV témában értelmezhető kommentet ró ide valamelyikőtök, eléggé sanszos, hogy érdemi reakciót kaptok. Tehát lehet ezt vagy a népművelést választani, de utóbbi esetben vélhetően gellert kaptok.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:00:11

@citrakomló: Na na, Gyanús vagy Te nekem. Biztosan csak tattikázol, gyűjtöd az infókat itten, aztán meg jól kiviszel minket... Majd jól odafigyelünk mostmá rád. Is.

2020.12.12. 19:03:37

@Hedo a nokedli szaggató: Ha Bálint megy vissza akkor mindegy, mert Renátó szerint az maga az armageddon. Ha Gábor megy vissza, akkor Bálint megy vissza. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:03:45

@ppupu: Le se vesszük a tekintetünket a kommentekről! Még az is előfordulhat, hogy az előző üzenetében elrejtett egy titkos üzenetet is, titkosírással, titkosan.

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:05:14

@úgymond olvasó mmkk: Nem szabad kikotyogni mindent! Az Insta-követőid számát mán úgyis elővigyázatlanul kikottyantottad.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:09:23

@Nátha ellen bálna: helyes, helyes. Működjön csak a security sexció.
@Hedo a nokedli szaggató: Mivel láttuk, hogy kb, 80%-20% volt az arány így 99% hogy Bálint megy vissza. Teljesen esélytelen kitalálni, hogy szerdán ki lesz a közellenség vagy közellenségek.
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Választékosan tudod elküldeni a delikvenseket a pi.. ööö melegebb éghajlatra.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:10:26

@Nátha ellen bálna: de vajon az igaz vót-e, vagy nem-e vót-e igaz-e?

@Alice from madness: összezavarjuk őket, hogy kénytelenek legyenek elolvasni a posztot, vagy visszanézni az adást. generáljuk a nézettséget az rtl-nek, igazán hálásak lehetnének nekünk.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 19:12:43

Akkor én itten tök egyedül szurkolok Gabónak??? O.o

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:13:12

@úgymond olvasó mmkk: Igazából az RTL fizethetne nekünk, hogy nézzük az adást. Ez egy teljesen új dimenziót nyitna a tartalomfogyasztásban.

2020.12.12. 19:13:49

@ppupu: Én nem küldöm el őket sehova. Maradjanak, de az nem egy jó antré, hogy a hardcore hv kommentelőket kezdi kioktatni valaki. Ha VV tartalmat akar a HV alatt, akkor érdemben szóljon hozzá a témában.

2020.12.12. 19:15:51

@ppupu: Most akkor Gabriella vagy Kata vagy? Döntsd már el. :-P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:16:07

@ppupu: hajjakmeg, akkor én is azt nézném a konyhafőnök helyett.

2020.12.12. 19:17:46

Volt akinek fizetett az RTL hogy ezt nézze, de már nem rontja itt a levegőt, mert talált egy másik pénzcsapot.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:20:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Vívódok, egyelőre identitászavarokkal küzdök. De majd megkérdezem Kosztarikát, ő majd biztos tudja.

2020.12.12. 19:23:40

Ha valaki ezt a kommentfolyamot sem tudja követni, akkor hogyan akar lépést tartani a villában történtekkel?

Kosztarika 2020.12.12. 19:26:06

@ppupu: te egy igazi férfi vagy. Kicsit langyos, kicsit öreg, de a miénk!!!

2020.12.12. 19:27:15

@Hedo a nokedli szaggató: Amandát fogják kiválasztani, de Dani és Renátó is kapni fog jeleket, meg Vivi. Amanda Vivit fogja kihívni, de a szép lábak mennek majd vissza.

Kosztarika 2020.12.12. 19:28:21

@úgymond olvasó mmkk: mi meg ketten maradtunk a négyes triumvírből, fel kell kötnünk a bugyogót!!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:30:24

@Kosztarika: most, hogy a pasik eltűntek, nyugodtan beszélhetünk aaaaaaaa...

Kosztarika 2020.12.12. 19:32:19

@Kosztarika: triumvíírem!
már fedőnevet is találtam: az Ugyrika jó lesz???

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.12. 19:35:08

@úgymond olvasó mmkk: élesztővel vagy kovásszal süssünk kenyeret?

Fu Szekh Li 2020.12.12. 19:36:11

@Hedo a nokedli szaggató: Pont az jutott eszembe...

amikor végigszurkoltuk itt a randidat :D

Fu Szekh Li 2020.12.12. 19:39:33

@Hedo a nokedli szaggató: Műsor szempontjából jobb lenne, ha ő menne vissza. Félek, hogy a párbaj után nyakig süllyed a műsor a szerelmi nyálmocsárba.

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:40:04

@ppupu: kaptál is választ @Kosztarika: -tól, nem biztos, hogy erre számítottál :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:40:38

@Kosztarika: Mondtam én, hogy majd Te megmondod :))))

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:41:06

@Hedo a nokedli szaggató: élesztővel. a kovásszal nem vagyunk jóban :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:42:07

@kipcsak harcos: Kb erre számítottam... és nem csalódtam benne ő a triumvír megmondó embere

2020.12.12. 19:42:40

A realistább verzió szerint Gina ismét összeomlik, amikor kiderül, hogy Gábor esik ki, egyből beleszeret utólag és bömbölve kirohan utána. Amanda öles léptekkel rohan barátnője után, közben fel sem tűnik neki, hogy a villából is kiment. A Bálintot alkohollal ünneplő Robi a gurulós dobozban átszakítja a raktár belső és külső ajtaját is, ezzel szintén kiesve. Fru ráébred, hogy végleg elcseszte az oldalválasztást Renátóval és miután megpillant egy Emirates járatot az égen, megpróbálja lestoppolni, de közben ő is kiszalad a villából. Renátó utána veti magát és még pont megpillantja egy az arab sejk limójába bepattanó szerelmét, amikor a Nagytétényi úton telibeveri egy fajtársa füstölő bömöse. Merci is feladja a játékot, mert több napja hiába könyörög, hogy újra mondjál el neki mennyi Insta követője van és ezt már nem bírja. Moh meg akarja vitatni ezt még valamelyik bentlévővel, hogy mit kéne tennie, de nem talál senkit, ezért kisétál. Dani egy rossz mozdulatot követően felgyújtja a jobb kezével Virág ölét és üvöltve szakítják át az egyik üvegfalat. Bálint a riportszobából érkezve utánuk ugrik egy saját vizeletével teli ásványvizes palackkal, hogy annak a tartalmával oltsa el a tüzet (utólag rejtélyes módon kiderül, hogy ez Kavboj viszketésére használ egyedül, tűzoltásra alkalmatlan). Beindul a konfettieső és az Örömóda, Vivi pedig kiordít a budiból, hogy kuss legyen, a varázskoktéltól végre tudok kakkantani!

malevil2050 2020.12.12. 19:46:18

Titkos informátorom jelentette h nem Gábor a befutó.

2020.12.12. 19:46:55

@Alice from madness: A karlsbadi Becher család inspirált.

2020.12.12. 19:47:14

@malevil2050: Nem, őt várja a kifutó.

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:48:52

@kipcsak harcos: Tesó ezek négyen vannak. Átb@szásból triumvirátusnak hívják magukat. Natyon veszéjes némberek.
Figyu koncentrálj, a füledbe súgom:
@Kosztarika: @úgymond olvasó mmkk: @Gia: @QQTS:
De aztán Psszzt..

2020.12.12. 19:51:38

@ppupu: Psszzt? Eme teve szelepe ereszt ezen este menete felett ez egyszer?

2020.12.12. 19:52:02

@ppupu: Neeeem! Csak a lábai. Most elárultam magam?

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:52:16

@ppupu: köszi az igen titkos válaszod

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:53:29

@kipcsak harcos: különösen az tetszett, hogy ezek és nem ők :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 19:53:57

@úgymond olvasó mmkk: Hoppá! Akkor lehet, hogy tömegek követnek az Instán? Mecsoda tattikus!

Meg ez, hogy "elmentek a pasik és nyugodtan beszélhetünk". Ha úgy tartja kedvem, a vécéről is tudok ám olvasni! :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:55:01

@kipcsak harcos: Az utolsó komment nem kellett volna, most várom a következményeket

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:55:06

@Nátha ellen bálna: sokmindent tudnék mondani, de nem teszem :P

tvbuzi 2020.12.12. 19:55:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szép lábak? Láttad a twerk versenyt?

kipcsak harcos 2020.12.12. 19:55:39

@ppupu: szerinted véletlen volt? :DDDDDDDDD

Kosztarika 2020.12.12. 19:55:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Kellene nekem ezen esten egy ember, de eme teve nem lehet, mert nem egyenes.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 19:57:01

@kipcsak harcos: köszönöm a tájékoztatást. a trottyos tata maga alatt vágja a fejszét..

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 19:58:24

@kipcsak harcos: Na erről beszéltem Te áruló dög, most nyakig vagyok a sz@rban

Kosztarika 2020.12.12. 19:59:12

@ppupu: szégyelld magad, kígyót melengettem a keblemen. Leveszem a lila kendőt és kitakarodol!

kipcsak harcos 2020.12.12. 20:00:10

@ppupu: inkább megköszönnéd, hogy terelek

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 20:00:26

@kipcsak harcos: Szóval a némberek megvettek kilóra, gyönyörű...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.12. 20:01:02

@kipcsak harcos: a tengeri emlőssel szeretek élcelődni, a púpos trottyossal meg muszáj, hát látod, félrebeszél!

ppupu #Fantom for President 2020.12.12. 20:01:19

@kawazu: Köszi tesó, ezek szerint költözünk ?

2020.12.12. 20:01:26

van új poszt sorstársaim

kawazu 2020.12.12. 20:22:08

@ppupu: Nincs mit teso
Uccu koltozzetek tisztelettel koszonom oszinten!!!! :D

Nátha ellen bálna 2020.12.12. 20:27:05

@ppupu: Pakoljuk a bútorokat meg a tujákat!
süti beállítások módosítása