Hogy volt?

Való Világ 10X26 – A Feszty-körkép, meg a máltai Szentlélek…

2020. december 10. 13:25 - Laura Ingalls

19-03_nyito.jpg

„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint Lehetegyvéleményem?Gábor haja 3 flakon hajlakktól.

A mai nagyszerű adást Anikónk fogja össze, kezdve a napi kérdéssel: kit hív ki Gabesz? Szerintem akit akar, de másfél óra múlva mindenképp megtudjuk a választ az égető kérdésre.
A villa szerelmeseivel indítunk, szegény Virdzsókám már megint arról győzködi Danit, hogy mennyire szeretne neki bizonyítani és igenis változott mióta a villában lakik és nem kislány – hanem rosszlány – és Dani által (!) változott és et cetera. Az én szemem meg már most tikkel, pedig egy perc telt el az összefoglalóból, de nem bírom hallgatni ahogy Virdzsi mindig lemegy kutyába ez előtt a fasz előtt. Amikor az ágyban könyörgött Virdzsi a részeg Proli Úrnak, hogy adjon neki még egy esélyt, még azt is mondta, hogy „szeretlek”, amire Dani nemhogy nem reagált, hanem rúgott még a szerencsétlen csajba egyet és most is arról vekeng Virdzsi, hogy érzései vannak Dani felé (kiégek ettől a beszélgetéstől), Dani meg csak mosolyog az orra alatt.
A következő blokk sem jobb, Renátó újfent szakít Frúval, mert úgy érzi lejáratja magát. Az a helyzet Rencsi, hogy ennél jobban már nem igen tudod és hidd el, nem Frú itt a legnagyobb baj, hanem az ordenáré viselkedés, amit újra és újra bemutatsz matt részegen. Én inkább emiatt aggódnék. Frú meg adja alá a lovat, nem akarja teljesen elengedni a hősszerelemest és a riportban pironkodva vallja be, hogy talán mégis érez Renátó iránt valamit. Ha lenne egy szelep a fejemen, mint Feuerstein lovagnak a Szaffiban, most kiengedném a gőzt, mert ezektől a szerelmi szálaktól agyvérzést fogok kapni ideje korán. Legalább a kihívásig meg kellene őriznem szellemi épségemet.

01-20_virdzsi.jpg

02-48.jpg

03-38_megint_kezdi.jpg

04-03_rono.jpg

05-11_fru2.jpg

05-43.jpg

A másnap reggel Dzsina és Amanda kapcsolatába enged némi betekintést. Megint úgy keltem. - mondja Amanda a reggeli cigi közben. Dzsina megértően hallgat. Egy aztakurva és húgeci után Gábor jelenik meg, slukkot kér, „megtisztelsz”-szel köszöni meg. Amanda közben az úgykelés következményeként elmegy a mosókonyhába sírni. Dzsina befejezi a cigit és utána indul, nagy ölelés a wc mellett, ők ketten mindent túlélnek, mert erősek. Dzsina a riportban elregéli, hogy Amanda és közte minden a régi, újra összecsiszolódtak. Nem értem mi csiszolta szét őket, de Dzsina azzal magyarázza, hogy nem aludtak együtt és nem beszélgettek emiatt annyit. Mindenesetre ennek vége és újra dúl a lámúr.
Az egységük Vivien ekézésében teljesedik ki igazán. Vivien ugyanis barnító krémet használ, de nem túl ügyesen, foltos a drágám, mint egy boci és narancssárga is. Mint valami Feszty-körkép baszd meg! – mondja durcásan Robinak. Rejtély, hogy mire gondolhat. Magára mázolta a magyarok bejövetelét Árpád fejedelemmel, lovakkal, szürkemarhákkal együtt vagy wtf? Most mi lesz velem? – kérdezi kétségbeesetten. Vivien tragédiája előtt a közönsége értetlenül áll, Dzsina és Amanda nem is bírják a drámát, látványosan kivonulnak. Cigi közben Amanda az atomfizikus habzó szájjal ostobázza Vivit: „A Viviennek szétütném a fejét geci klopfolóval baszd meg!”, mire akadémikus barátnője Miss Nobel ennyit fűz hozzá: „ ÁÁÁ geci semmi nem látszik izé, hogy ő magára fogja erőszakolni hogy izé, olyan hülye emberek vannak, hogy faszom kivan má’ esküszöm." Nem scriptelem tovább, felesleges, ez a két mondat is bőven elég belőlük.

07-09.jpg

08-43_a_dzs.jpg

09-31_vivi.jpg

09-53.jpg

10-20.jpg

11-05_ostoba.jpg

12-21_az_ertelmisegi.jpg

13-09.jpg

Az előző bejátszóban az 5 másodpercre eső gecik és baszdmegek száma vetekszik Dani folyamatos tesózásával és pöcsvakarásával, ezért a készítők nagy kihívás elé állították a játékosokat: két órán keresztül nem lehet káromkodni, minden csúnya szó tiltott, ha pedig mégis sikerül rondán beszélni egy gumilabdát kapnak jutalmul a szájukba a feladat végéig. Bálint menti meg a helyzetet a némaságba burkolózástól cigizés közben, mert kitalálja, hogy játszanak fekete-fehér-igen-nemet. Vivinek mondja, aki elsőre nem túl jó partner, mert csak mosolyog és egy szavas válaszokat ad, ennek ellenére mégis Bálint nyögi ki az első nemet. Tök jó ötlet egyébként és bár az elején csak néhányan vesznek részt, a végére mindenki a nappaliban ül az asztal körül játékosként, vagy kárörvendő megfigyelőként. (Ha valaki nem ismeri a játékot: úgy kell társalogni, hogy közben nem mondhatod ki a fekete, fehér, igen és nem szavakat.) Vivi passzív játékát az asztalnál szóvá teszik, így nem ér, ha nem beszél. Vivi tiltakozik, mire Frú rákiált, hogy de b.meg nem szólalsz meg! Ezzel Frú a fekete-fehérből ugyan nem esett ki, ám a feladatot nem sikerült teljesíteni a 10. percben bedurrantott csúnya szó miatt. A többiek is sorra mondják a csúnya szavakat, főleg akkor mikor valaki provokálja őket, megzavarja őket a fekete-fehérben, vagy amikor kiesnek. Dzsinát Robi provokálja, Bálintot Dani és a legvégére a 85. percben kieső Virág után Gábor marad egyedül, aki nem káromkodott. Egyrészt mert alig szólalt meg, másrészt mert egyébként sem beszél csúnyán. Gábor tehát boldog, hogy mit nyert egyelőre nem derül ki.

14-03.jpg

15-44.jpg

16-10.jpg

17-15.jpg

18-28.jpg

19-35.jpg

20-03.jpg

21-43_robi.jpg

Továbbra is tart az influenszer hét – mondja Anikó a reklám után – és a követők most azt a feladatot kapták, hogy írjanak cikkeket az influenszereikről. A bejátszó kicsit sem érdekfeszítő. Amanda Daniról és Virágról írt cikket, amiben azt fejtegette mi történt a takaró alatt, hogyan könyített Virág Danin. Amanda finoman beszólt Daninak „a villa primitív hülye gyereké”-nek nevezte, amire Dani arca elsőre megnyúlt, de aztán nem csinált végül balhét és szerencsére nem fulladt ez a blokk is kutyapicsázásba. Robi Dzsinának tartott görbe tükröt és viccesen karikírozta a kis akadémikus viselkedését a bulikban és azokon túl. Moh Renónak és Dzsinának is beszólt, ő nem akart vicceskedni, hanem leírta mi böki a csőrét. Érintettek tudomásul vették. Renátó picsog valamit a riportban, szóra sem érdemes. Amanda a szerelmi szálakra ült rá, Renátó és Frú félcsókjáról is megemlékezett. Nos igen, ő csak Dzsinától kap alkoholgőzös puszikat. Bálint Daniról írt, s bár igyekezett humorosan előadni, én jó adag kritikát fedeztem fel a szövegben: „vulgáris, szabadszájú suttyó, nőket nem tisztelő” < - ha ez baráti leírás, én megeszem a kalapom. Férfiként parádézó gyereknek festi le Danit és abban igaza van, hogy olyan, mintha egy kisfiú játszana felnőttet. Csak azt nem értem miért vannak akkor annyira összeragadva…

23-54.jpg

25-03.jpg

27-40.jpg

Megint arról nyilatkoznak a nyomoroncok, hogy kit vigyen párbajozni Gábor. Az eredmény nem meglepő: Bálint, Móó, Virág és Vivi kapták a szavazatokat és azért, mert Gábornak velük volt igazán komoly vitája és ha egyiküket választja ellenfeléül a modorosság királya, azt fixen meg lehet indokolni (Vivi a kivétel, ott a meggyengült villabarátság volt az érv). Gábor kijelenti, hogy Virágot erős játékosnak tartja és úgy értelmezem a szavait, hogy nem is gondolt arra, hogy őt hívja ki. Bálint nem akar tovább Gáborral együtt élni, de nem tartja valószínűnek, hogy Gábor kihívja. Ha mégis, akkor magabiztosan áll majd ki Gábor ellen a párbajon. Virdzsó félti a kis sejhaját, Dani és Bálint támogatják meg, nem kell félni, itt vagyunk melletted. Miután Virdzsó és Vivcsi balra el, Dani elmondja Bálintnak, hogy szerinte Gábornak Virdzsó nagyon gyere be. Mindig Virdzsit lesi, ha az ágyban vannak, ha a fürdőből jön ki, amikor átöltözik, ha bárakármit csinál is, Gábor fél szemét Virágon pihenteti. Dani csak egészen picit akarja birtokolni Virágot és csak egészen picit féltékeny, így nem tudom ezeket képzeli, vagy tényleg így van. Ezt a szinte beteges birtoklási vágyat valamennyire megmagyarázza Dani elejtett félmondata: tudom, mert engem egész életemben csaltak. Szegény Virdzsó mibe keveredett… Dani sokat beszél, egy idő után nehezen követhető, van itt máltai szentlélek, meg felsőbbrendűség, meg Napóleon komplexus, de a vége az, hogy Bálint megígéri ezután nyitott szemmel fog járni és undora ellenére megfigyeli mit csinál Gábor – mert mint kiderült, Bálint nem szeret Gáborra ránézni SE, annyira falramászik tőle.
Közben látjuk, hogy Gábor bevonul beszélgetni Móval a nyugiba, de szerencsére a szerkesztők megkímélnek minket attól, hogy végig kelljen hallgatni a diskurzust. Aláfestő zene kíséretében Mó narrálja, hogy Gábor lyukat beszélt a hasába, nem volt az egésznek semmi értelme, csak a saját hangját akarta hallani és Mó bár az elején próbált bekapcsolódni, de aztán ráhagyta Gáborra és megvárta amíg befejezi a mondandóját.
Közben nem tudom kinek tűnt fel, de észrevétlenül ért véget az unfluenszer hét, mert bár az előbb még Mó és Gábor nyakában ott lógtak a számok, most már mindenki az ágyakon fetreng a hálóban és számok sincsenek. Ziccereket hagynak ki a szerkik folyamatosan és ezt sem ártott volna bejelenteni. Nem vagyok elveszve a bejelentés nélkül, rájöttem magamtól is hogy ennyi volt a hierarchiának, de azért legyen már valami íve ennek a szerencsétlen műsornak!

29-08_mo.jpg

30-37.jpg

31-16.jpg

31-27.jpg

36-44.jpg

38-28.jpg

40-50.jpg

43-12.jpg

Végre kezdetét veszi az élő adás, a lakók kicsípték magukat, mint Szaros Pista Jézus nevenapján és izgatottan várják mi történik ezután. Anikó végig kérdez mindenkit, de ez csak annyira érdekes, mint mikor Mari néni leül 2 órára az évi karácsonyi sálakat megkötni a családnak, tehát semennyire. Az kiderül, hogy Gábor nem taktikázik, hanem szívvel dönt, eddig Amandával nem „szimpatizálták” egymást, de most már szimpatizálják, mert beszélgettek. Azt is megtudjuk Dzsina izgatott, mert izgul és lesznek meglepetések. Gábort rosszul érintette Virág jele, mert ő mindig csak segíteni akart rajta és fogta a kezét és Vivi jele is bántotta, mert Gábor pozitivitálta a kapcsolatukat – jelentsen ez bármit is. Gyerekek én nem bírom tovább hallgatni, mea culpa, de nem bírom, vérzik a fülem, pusztulnak az agysejtjeim. Hogy lehet valakit „kiszűkíteni egy társadalmi körből”? Ti értitek ezt? Én nem akarom ennél is jobban ekézni Gábort, de nem bír egy mondatot úgy elmondani, hogy az igeidő végig stimmeljen, nem tud toldalékolni, keveri az egyes és többes számot, nyelvújít folyamatosan és azért annyira tenyérbemászó ez, mert értelmesnek próbálja eladni magát, mikor süt róla, hogy egy idióta. Korábban azt gondoltam eggyel okosabb, mint az átlagos villalakó, de most veszítettem el minden reményemet. Arról nem is beszélve, hogy a szerencsétlen úgy generál vitákat, hogy az érvelést hírből sem ismeri és a harmadik osztályos Zsuzsika a házi iskolai dispután földbe döngölné, mialatt Gábor végig azt hajtogatná „lehet egy véleményem?”.
Mindenesetre elérkezett a pillanat, hogy meghallgassuk Gábor gondolatait a kihívással kapcsolatban, amit én szkippelek, a fentiekre tekintettel. Aztán szintén szkippelem az Anikóval való beszélgetését a lelki békém érdekében, meg azért is, mert minden kihívást teljesen át szoktam tekerni és kizárólag az utolsó perceket nézem meg, mikor kierőlködik magukból a kitalált szöveget és kiderül ki a kihívott. Itt az utolsó perceket kínok közt hallgatom végig, de szerencsére Gábor nagyon hadar és gyorsan befejezi a bohóckodást, a kihívottja pedig meglepetésemre: Bálint.
Lehet tehát szavazni, Gábor vagy Bálint, Bálint vagy Gábor. Anikó búcsúzik és én is búcsúzom, jövő héten jövök, szevasztok!

44-57.jpg

45-17.jpg

48-23_a_46-17_helyett.jpg

60-56.jpg

66-08.jpg

67-20.jpg

 

995 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Post Modern Prometheus 2020.12.10. 13:49:39

Köszi Laura <3
,,mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog" álgyon a zúr!
A print screenekért meg különösen megy a köszi, mert új keletű hobbim [leginkább] Virág kifejezéstelenül kifejező arcából discordra emote-okat csinálni :D

Van Párbaj szavazás is, ha esetleg valaki lemaradt volna tegnap és elveszett volna a komment-tengerben:
strawpoll.com/5yhp6c63b

2020.12.10. 13:59:13

Köszi, ez jó volt, de a riportszobás 3-4 perces felvetés kínosan hiányzik belőle a skip miatt. Plusz én megemlíteném, hogy a vágószobában portörölgetés közben a takatórítónéni nagyon ügyes volt, mert így a többszöri beletekerés Gábor monoton Mohnológjába tudatos szerkesztői lépésnek tűnt, amit ugye alapból kizárunk.

2020.12.10. 14:00:20

@Post Modern Prometheus: Virág labdaelnyelős tekintete azért megért volna egy print screent.

2020.12.10. 14:06:39

@Post Modern Prometheus:
Ezt a lelkesedest, emotok, szavazas... :)

2020.12.10. 14:07:08

Koszonjuk Laura :)

2020.12.10. 14:07:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Nekem Heliumlany bootolasai a kedvenceim. Neha Fru is kifagy az is jo :D

gazo 2020.12.10. 14:10:46

Köszike megamax!!!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.10. 14:23:01

Köszi! Jó volt, megérte volna a riportszobás beszélgetést is megnézni.
Mert akkor rájöhettél volna mi a különbség aközött, hogy okos ember hülyéskedik vagy hülye ember okoskodik. (Gaben a második kategóriába esik).

Jut eszemben ma Plankton fogja vezetni a BV-t, ígérem végigszenvedem még egyszer....

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 14:23:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ez is ekg, a műsor legviccesebb pillanata volt, amikor Anikó megtagadta a 3-4 percet :D

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 14:25:31

nem szimpatizálták egymást; Gábor pozitivitálta a kapcsolatukat; kiszűkíteni egy társadalmi körből - ez mind a három feltűnt nekem is tegnap. :DD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.10. 14:26:22

Jut eszembe! Szóljon valaki a hangmérnöknek, mert két napja csúszik a hang (lehet, hogy csak nálam, de szóljatok ha csak itt van hiba).

Inkább mókás , mint zavaró!

tacika 2020.12.10. 14:27:01

Helló! Jajj ez jó volt! EKG
Én tegnap bealudtam az első reklamnal :D de így már meg sem nézem, ez teljeserteku írás volt.
Vagyis Viragrol egy kép még jöhetne, felemetesen benyomta a szájába a labdát, ki tudta szedni?

2020.12.10. 14:30:30

@Alice from madness: itt válaszolok az előzőben felvetettre: nem hiszem hogy lenne sok valós melléd állok most még ők is csak tesóznak ész nélkül de igazi szimpátia nem sok van még szerintem

2020.12.10. 14:33:58

@Brigante:
Nem a hang csuszik, benan utoszinkronizaljak :D

2020.12.10. 14:35:35

@username loading:
Marmint HVsok kozul van e olyan akinek van olyan bent aki nem futottak meg alapon a szurkolas targya. Ennek a mondatnak se biztos hogy van ertelme de azthiszem elkezdtek atkapcsolni alvo uzemmodba az agysejtjeim

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 14:39:16

@Alice from madness: sajnos én egyiküknek sem tudok szurkolni. Délután fél háromkor (nekem reggel) alvó üzemmódba kapcsolsz??

LaciHogyVoltol 2020.12.10. 14:41:30

Egem szintén az öfiben is kiemelt indokolatlan "FELÉ" használatok idegesítenek. Volt már:
-szimpatizálok feléd
-érzek valamit feléd
-nem vállalja a következményeket a cselekedetei felé - ezt pedig konkrétan még írásban sikerült valamelyik agyhalottnak összehoznia a "Ki a villa kaméleona?" kérdésre.

Utálom, hogy mindig ugyanazok a tematikus hetek ismtélődnek, de esküszöm most nagyon várom az iskola hetet, valami magyar tanár már nagyon a delikvensek közé csaphatna...

hereverő heverő 2020.12.10. 14:45:45

@LaciHogyVoltol: Legyen csillagász hét és meteor csapjon közéjük, léccilécci

hereverő heverő 2020.12.10. 14:48:30

@Alice from madness: Soha nem volt olyan, akinek bármennyire is szurkoltam volna. Egyik szériában sem.

Kosztarika 2020.12.10. 14:53:47

@hereverő heverő: de csak szimpatizáltál valakit? By Büdi

Kosztarika 2020.12.10. 14:56:57

Az előző hv alatt már leírtam, mennyire undorító volt, hogy Vivi öklendezését és hányását NÉZVE!! milyen jóízűen tömte magába a kaját miss Röfi.

Post Modern Prometheus 2020.12.10. 15:34:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én TV-n nézem, de amiről haverok küldenek képet vagy itt hv-n találok egy jól elkapott ps-t abból bármikor szívesen csinálok, amúgy sem egy nagy kaland, de annyira nem vagyok mazochista, hogy ezért 2x nézzek meg egy részt :D

@Alice from madness: Hát! :D Első párbajról hiányoltam a házi szavazást, ami az előző évadokban is megvolt, én általában viszont csak akkor csináltam, amikor épp más nem ért rá megcsinálni, de aztán láttam, hogy az előzőnél nem volt, én meg épp ráérek :D [ennyi szünetet kibír a Cyberpunk is amíg VV megy :D]

@Nátha ellen bálna: Azon mi is jót röhögtünk, hogy Gaben mikben volt :'D [bár igazából ha tényleg elengednék végre azt, hogy élő adásban kell bevinni a bőröndöt [+táblát] és igazából 3x kelljen meghallgatni a kiválasztott indoklását, simán lennének ilyen hülyeségekre is idők, én azért kíváncsi voltam, mit szeretett volna, mi lett volna az a hatalmas plot twist :D]

@LaciHogyVoltol: EKG

@hereverő heverő: Oké ez jobban tetszik, erre erősebb EKG-t írok, mint @LaciHogyVoltol kommentjére :D

@Laura Ingalls: Esti imámba belefoglalom a neved, gyönyörű mind a kettő <3

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.10. 15:37:01

@Laura Ingalls: nekem erre a Ponyvaregény ikonikus jelenete a "Pók fogott két legyet" juttatja eszembe :)

Gézamalac (HajráPiniésLobi) 2020.12.10. 15:41:07

Üdv mindenki!
Hosszú évek után ez az első széria, amit online nézek utólag. Az itteni társaságot még nem ismerem, mert friss hús vagyok. Óriási rutinnal az előző kommentcunami végére helyeztem első kommentem. Ha nem gond, itt megismétlem.
@ppupu: Van benne valami, bár az aspergeresek többnyire átlagos vagy átlag feletti intelligenciát mutatnak, Gábort pedig nem lehetne megvádolni ezzel. A többiekhez képest talán intelligens, de ez nem is olyan nehéz. A tünetek mellett szól a ragaszkodása egy belső szabályrendszerhez, viselkedéskódexhez (lsd. "TISZTELET"), a gyenge kapcsolatteremtési képesség, az előre gyártott beszélgetéspanelek, a spontaneitás hiánya vagy az, hogy nem bírja eltalálni, mikor mit kellene mondania. Egy aspergeres viszont (szerintem) nem merne beköltözni idegenek közé, zárt helyre, mert ahhoz óriási bátorság kellene, hogy kilépjen a megszokott rutinból, a komfortzónájából.
Szerintem ő egyszerűen csak egy omega, aki alfának képzeli magát.

2020.12.10. 15:48:53

@Nátha ellen bálna:
Csak az agysejtjeim egy resze inaktivalta magat valoszinu a tobbhetes vv nezes okan :D
Kipihentettem oket szivarvanyos tortakrem gyartassal :D

@Gézamalac:
Udv a kis elmegyogyintezetunkben.

Gia 2020.12.10. 16:00:36

@Gézamalac: Én is ūdvözöllek :-)

Gia 2020.12.10. 16:19:49

Visszanéztem a végét,Dani a kihívás után Mót kezdi el ekézni,nem Bálintot.Ma majd kiderül mi baja van vele.Sztem kétszínűnek tartja.

MsIreneAdler 2020.12.10. 16:38:36

@Laura Ingalls: köszi a posztot és a hiánytpótló Virdzsi fotót!

@Gia: köszi az infót! Este lemaradtam, hogy kivel volt a szóváltás. Kíváncsi leszek, remélem nem lesz belőle ilyen értelmetlen ordítás...

Gia 2020.12.10. 16:39:44

@repuloezustmokus: Móval veszekszik,őt tartja napraforgónak.

kawazu 2020.12.10. 16:40:14

rtl.hu/rtl2/valovilag/10-evad-27-resz-extra-twerk-verseny-a-villaban

Sziasztok
Remek kis közösség vagytok élvezettel olvaslak titeket.Maradok is csak olvasó de ez kicsit felidegelt.Szóval bocsánat!
Ez a szerkiknek szólna
Ennyit tudtok kitalálni?Baszódjatok meg .... cseréljetek cuccot vagy valami
Miért nem láthattuk a Gaben monológját Katához vagy az első párbaj előtti ki a hazug "játékot" stb stb?

2020.12.10. 16:41:05

@MsIreneAdler:
Ahh nem lesz, egy kamillatea mellett az asztalnal ulve fogjak tisztazni a felreertest szepen meghallgatva a masikat es levonva a tanulsagot :)

MsIreneAdler 2020.12.10. 16:43:09

@Alice from madness: te álomzúzó, te :D Had ringassam már magam még pár óráig abban a tévhitben, hogy hátha :D. Áh, mosmámindegy....

2020.12.10. 16:44:07

@MsIreneAdler:
Mostme?

Twerk: Moh ugy razza a segget h meg a szajat is nyalogatja...nem a Robi ligajaban jatszik? :D

MsIreneAdler 2020.12.10. 16:46:33

@Alice from madness: (vinnyogva röhögök amikor elképzelem a kamillateás szeánszot :D)
Igazából most, hogy nem piásak, hátha!
Twerk... Hát jó....

2020.12.10. 16:52:05

@MsIreneAdler:
Keresztbetett labbal eltartott kisujjal :D
(Hat en se sirva irtam le a kepet :D)

Apropo, kaphatnanak egy protokoll tanart egy hetre :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 17:10:00

Köszi az öfit! Jobb, mint a műsor :)

Valaki segíccsen má koordináta geometriában, kifogott rajtam a gyerek házija.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 17:22:13

@Hedo a nokedli szaggató: És ha beküldenéd üzenetben Gáspár Győzőnek? (Elnézést.) :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 17:24:01

@hereverő heverő: asztat aszt meg hogy kell?? 5 éve csináltam ilyet utoljára :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 17:24:47

@Nátha ellen bálna: az nagyon izé akármi na,na, na, na még vicces se lenne ;)

Gia 2020.12.10. 17:28:10

Jáj..Bálint twerkjétől kiégett a retinám..Mintha egy pelusban lett volna.

Gia 2020.12.10. 17:29:09

@Alice from madness: Mó nagyon perverz..Ellenben nem szexi.

2020.12.10. 17:38:14

@Gia:
Majd a twerkjenel nem nezek oda hogy ne omoljon ossze az illuzio :D

hereverő heverő 2020.12.10. 17:49:34

@Hedo a nokedli szaggató: hát, igazán nincs mit - még semmi nem jött

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 18:02:01

@hereverő heverő: kire szavazzunk? Gábor borzolja bent a kedélyeket vagy Bólint legyen a zsinórbamkétpárbajtnyertemkieályvagyokfaszagyerek?

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 18:10:50

@Hedo a nokedli szaggató: én nem szavazok, mert nem vagyok hajlandó letőtteni a szavazó masinériát :)

hereverő heverő 2020.12.10. 18:12:19

@Hedo a nokedli szaggató: Én nem fogok szavazni egyikre sem, sőt soha egyikre sem.

2020.12.10. 18:23:38

@Nátha ellen bálna: Megjelent előttem a kép, ahogy próbálja kimondani, hogy abszcissza.

Kosztarika 2020.12.10. 18:47:55

@Nátha ellen bálna:
Belejönne.

Mostmár bírja Gábort, pedig büdös. Fru ezek szerint már leszokott a higiéniáról.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 18:55:54

@hereverő heverő: megoldották egy osztálytárssal :) köszönöm szépen még egyszer a felajánlott segítséget

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 18:58:37

@Kosztarika: :D Veled pedig komoly beszédem van! Az éjszaka leléptél anélkül, hogy elárultad volna, mivel szoktál foglalkozni éjnek évadján evés helyett! :)

hereverő heverő 2020.12.10. 19:06:26

@Hedo a nokedli szaggató: tényleg nagyon szivesen. így legalább nem derült ki mennyire tök vagyok a matekhez :)

Kosztarika 2020.12.10. 19:14:51

@Nátha ellen bálna:
A három legjobb dologgal a világon: előtte egy konyak, utána egy cigaretta.. :)))))

2020.12.10. 19:19:10

Exkluzív video Gáborról, hogy mi játszódott le valójában benne, amikor Anikó nemet mondott a 3-4 perces "tojás" monológra: tinyurl.hu/zse3/

2020.12.10. 19:46:34

Van-e az a spurimennyiseg amivel Peterunk szombaton le tudja dumalni Gabort mennyisegileg? (Ha O vezeti a parbajt)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 19:52:53

@Alice from madness: tuti Pépé kapja a párbajt. Akkor viszont vv helyett megnézem a train to busan 2-t! Párbaj eredményt elolvasom itt ;)

2020.12.10. 19:54:34

@Alice from madness: értelek
én Bálintra szívesen voksolok nem azért mert futottak még hanem mert a többieknél nekem szimpibb, akkor is ha másoknak nem - bár csak virtuális drukker vagyok nem appolok
Ha beépíetett a vége előtt kiesik mint a többi. Ha nem és végig szenvedi az ápoltakat, felőlem viheti is a pénzt.

estét olvtársak, jöttem twerkelni én is :)

2020.12.10. 19:56:02

@kawazu: maradj csak kommentelni is, nem járja hogy egyedül dolgozod fel az élményt
@Gézamalac: osztom hogy omega, nagyot akart mondani a suttyók között de belebukott

2020.12.10. 19:56:38

@Alice from madness: ha akarnám reggelig is csinálhatnám :D DE NEM :D
jöttem kiengedni a gőzt sőt ma megnézem együtt az adást is

2020.12.10. 20:08:46

@Alice from madness: igen szánalmas tudom de ez van :D

2020.12.10. 20:10:43

@username loading:
Ez egy ilyen idoszak :D menni ugyse lehet sehova :)

Gia 2020.12.10. 20:13:34

@Hedo a nokedli szaggató: Azt mondta Anikó a fiúknak,hogy szombaton a párbajon taliznak,tehát nem PP vezeti majd.

2020.12.10. 20:18:15

@Hedo a nokedli szaggató:
Majd jol nem irjuk meg az eredmenyt :P

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.10. 20:33:44

Én most néztem vissza a végét.
Ha Gaben, Moht hívta volna ki, én még mindig Gabenra szavaztam volna. Szerintem aki legközelebb menni fog (reményeim szerint) Dani/Moh...

Mittudomki 2020.12.10. 20:38:42

@Gia: Bálintnak mondja és Gabenröl beszél..elég megtévesztö Móh mimikája és testbeszéde de nem neki szól az ukáz :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 20:39:30

@Alice from madness: ó hogy az a rimóczi rongyba tekert, rábeszéltél! Nézni fogom

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 20:40:30

@Brigante: pöcsvakarintót bárkivel szemben kiszavaznám

Fu Szekh Li 2020.12.10. 20:40:59

@Hedo a nokedli szaggató: Na mi van, már el is felejtettél? Mé nem szólsz?

2020.12.10. 20:44:46

@Brigante:
Ideje lesz mar hogy valamelyik par robbantva legyen.

Mittudomki 2020.12.10. 20:45:32

@Mittudomki: Bocs revideálom magam Móhnak mondta de Gaben az aki megalázta Móht miközben elötte még kedélyesen elbeszélget vele a nyugiba,most meg ráömleszti az igazság cunamit a kétes jelleméröl.

Kosztarika 2020.12.10. 20:47:39

@Kosztarika: ....elkóborolt nyáj??
Régen láttunk. ;)

Fu Szekh Li 2020.12.10. 20:52:20

@Kosztarika: Ja. Nem volt kedvem többezer komment közt visszaolvasni.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 20:56:33

@Fu Szekh Li: Édes gyönyörű csodálatos alfa hím, te aki maga vagy a tökély! Zavarnálak Téged 11.osztályos matekkal???

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 20:57:58

@repuloezustmokus: dani futtatjs még virdzsit? így helyes a kérdés :)

Fu Szekh Li 2020.12.10. 21:02:05

@Hedo a nokedli szaggató: Te? Bármikor, nyugodtan :)

2020.12.10. 21:02:51

@repuloezustmokus:
:DDDD

Az asztal utan barmit...

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 21:20:49

@Fu Szekh Li: tudod, hogy imádlak :) még tart a brazil szappanopera a hóemberrel :D

Qqts 2020.12.10. 21:28:05

Hello-bello Triumviiirek,

Elso korben ezer hala a a csodaszuper hv-ert. Vagy hv-fele?
Orommel olvastam, hogy surubb posztolast lengettel be :)

Tegnap jol belealudtam az ofibe. Orulok, hogy az elso hv-k vmelyikeben felvetett gondolatom Gaborral kapcsolatban -melyben kifejtettem, hogy csak dobalozik szavakkal, de nem hasznalja oket jol/helyesen- meg lett itten erositve. Orulok, hogy szova lett teve.

Szavazas erdekes. Szerintem jobban megboritana a bentieket Balint tavozasa, mint Dingo-Dongoe.

2020.12.10. 21:30:39

Na szevasztok, úgy alakult, hogy ma is tudom nézni az öfit.

2020.12.10. 21:30:58

@Qqts: " Orulok, hogy az elso hv-k vmelyikeben felvetett gondolatom Gaborral kapcsolatban -melyben kifejtettem, hogy csak dobalozik szavakkal, de nem hasznalja oket jol/helyesen- meg lett itten erositve" Melyik tudja?

2020.12.10. 21:35:18

@Qqts: ™Szavazas erdekes. Szerintem jobban megboritana a bentieket Balint tavozasa, mint Dingo-Dongoe.
" Ezzel viszont egyetértek

Fu Szekh Li 2020.12.10. 21:38:06

@Hedo a nokedli szaggató: Csak az a qrva határ ne lenne. De tényleg: mi van a hóemberrel?

Qqts 2020.12.10. 21:39:45

@Hannibal Gabter: epp ez az, hogy egyik sem. Gabor ki lett kialtva intelligensnek..de szerintem is alaptalanul...
Baaaaaar a vamzer szot pont jol hasznalta. Az fura volt, hogy ott Balint Daninak adott igazat.

2020.12.10. 21:40:09

@Alice from madness: miért, te nem fogod nézni?

2020.12.10. 21:42:49

@Hannibal Gabter:
Dehogynem, de nemtudom jo-e :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 21:45:21

@Fu Szekh Li: itthon voltunk karanténozni, özvegyülésen gondolkodtam, meg letöltendőn. Még most is önekégült majom, egy szadista diktátor, de mióta mérgezem a kávéját jobban vagyok, kezdek kivirulni.

kawazu 2020.12.10. 21:48:50

@username loading:Szep estet mindenkinek!
Aaa nem megy az nekem
komoly faziskesesben vagyok hozzatok kepest
pl ez mar leragott csont de Balint nem hergelte Danit hogy Virdzsi smacizik

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.10. 21:51:01

@Brigante: Hát azért most már akkor hulljanak a nők közül is az érdektelenebbek. Van közülük 4 db is.

hereverő heverő 2020.12.10. 21:51:38

Én viszont most elhullok, eddig tartott a mai munkanapom. Lecsapom a lapostopot a picsába, és hazamegyek itthonról.

Ezt pedig csak úgy itthagyom a nagyérdeműnek
www.youtube.com/watch?v=0W3MpOU3OUU

Joccakát, álmodjatok bajszos angyalokkal meg Schumacher Vandával.

2020.12.10. 21:51:38

@Alice from madness: ja ok. Kegyes volt hozzám az időjárás, így tudom nézni ma meg holnap. Szombaton lehet kihagyom

2020.12.10. 21:52:30

@Qqts: jó ezt így értem

2020.12.10. 21:53:19

@VV Erőlegény:
Aki nem tenyezo (Ginamanda) szerintem tok8 kiesnek e bar egy Gina kieses lehet Amandabol vegleg kihozna a vadallatot.
Merci, Virag kiesese nem fajna a fiuknak, forditva annal inkabb.
Sajnos a noi szereplok nemigazan tenyezok iden.

2020.12.10. 21:54:29

@Hannibal Gabter:
:)
Szombaton en is csak elvetve vagyok sztem, masik csapattal nezem a parbajtot.

2020.12.10. 21:55:22

@Alice from madness: "Sajnos a noi szereplok nemigazan tenyezok iden." Komolyan kérdezem, de melyik szériába voltak valódi tényezők?

2020.12.10. 21:56:31

@kawazu: Én sem mindig nézem de itt szívesen olvasgatok, marasztallak :)
Elfogadom, nem hergelte. Kicsi bent az ingerküszöb, ugranak mindenre.

MsIreneAdler 2020.12.10. 21:57:08

Én már csak arra leszek kíváncsi, hogy Ginamanda miféle sírást fog rendezni, mikor megint Bálint megy vissza :). Komolyan már ezért megéri őt visdzaküldeni!

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 21:57:37

@Hannibal Gabter: hát baukó rendesen fel tudott bacni :)

2020.12.10. 21:58:21

@kawazu: de akkor minek neveznéd? Főleg, hogy lehet én vagyok lemaradva, de ez igazából nem lett kibontva, hogy akkor mi az igazság. Bálint mondott A-t, Virágék mondtak B-t, Dani meg elhitte A-t a többit amit hablatyolt már nem tudom

2020.12.10. 21:59:00

@MsIreneAdler:
Szerintem Balint se erdekli oket egyebkent. Barki ellen esett volna ki Digo az lett volna a mumus.

2020.12.10. 21:59:15

@Hedo a nokedli szaggató: engemis , de attól még nem tartom meghatározónak. Esküszöm, nekem a VV4 óta( azóta nézem) nem jut eszemben egy valóban meghatározó női karakter sem. Nyilván a meghatározó relatív

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 21:59:28

@MsIreneAdler: jujj téééényleg! Erre nem is gondoltam :) zseniálisan gonosz!

De danikát is megnézném hogy mikor gabben vissza megy a meglepetéstől kiesik-e a pöcse a kezéből

2020.12.10. 22:00:05

@Hedo a nokedli szaggató: ekg. tesó hiányzol tesó jó legyél tesó tesó

2020.12.10. 22:00:27

Sokkal jobban felkavarna a bentieket Gaben visszaterese.

Na indul az arena.

2020.12.10. 22:01:31

@Hannibal Gabter:
Az ittenieket is :)
Egy dolog miatt nem fogom banni ha Gaben marad kint, mert akkor uj kozellenseg lesz :)

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:01:31

@Alice from madness: persze, ez egyértelmű, én nem erre a részére gondolok. Hanem olyan érzésem van, hogy az első kiesőnél ellőtték az összes szenvedés patront, hogy fogják azt a nyígást überelni majd :)?

Mók_Ica 2020.12.10. 22:01:36

hali, ideértem, hoztam pp-t nektek :DDD

tvbuzi 2020.12.10. 22:02:24

Vivi járt főiskolára?

2020.12.10. 22:02:34

@MsIreneAdler:
Sehogy mert nekik ez mar mindegy

Na ez viszont erdekes lesz, hogy a kovetoket megtudtak

2020.12.10. 22:02:56

@tvbuzi: járni sok mindenki járt. Lehet, hogy szabadbölcsész szakra, vagy takarítani

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:03:51

@Hedo a nokedli szaggató: gondolod meg tudna úgy lepődni, hogy elengedje a pömpölőt :)? De ez a verzió is érdekes lehet!

malevil2050 2020.12.10. 22:03:52

Petya ismét elszívott egy hatalmas dzsointot.

2020.12.10. 22:04:00

Amugy Balint 27000+
Gaben 7000+

(Vircsi 40000)

Mók_Ica 2020.12.10. 22:04:19

izgulok.... várom én is az sms-t...... kinek hány insta követője van, kedves kommentlakók? :DDD

2020.12.10. 22:04:56

@Alice from madness: továbbra sem értem mi olyan érdekeset mutatnak ezek a véglények, hogy egy városnyi ember lesse a semmit, amit ők közzétesznek.

2020.12.10. 22:04:59

@Mók_Ica:
Pont ma neztem de csak az aktualis versenyzoket meg Virdzsit

Cimili2 2020.12.10. 22:05:12

baz, virágnak több mint 33 ezer követője van az instán.

2020.12.10. 22:05:44

@Mók_Ica: 0. az életben nem regisztrálnék arra a szarra

Mók_Ica 2020.12.10. 22:05:46

amanda 5900.... dzsina 9200 .... bele fognak halni, ha megtudják a többiekét.....

malevil2050 2020.12.10. 22:06:23

Virdzsikém a sok kuncsaft,,,, hiányzik a virágváza.

2020.12.10. 22:06:27

@Hannibal Gabter:
Idonno. De egyebkent instan pl van fent Digo altal generalt spontan enekles es az cuki volt, nemertem miert nem lehet ilyeneket is bevagni.

Egyebkent a kovetoszamnak azert lehet befolyasolo tenyezoje mert akinek nagy a tabora azzal a musor utan el lehet adni ezt meg azt.

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:07:17

Ez mekkora :)
Azért ez komoly előny, hogy tudják!

tvbuzi 2020.12.10. 22:07:20

Nekem 52 követőm van

2020.12.10. 22:07:33

@MsIreneAdler:
Felboritja az eroviszonyokat

2020.12.10. 22:08:05

@Alice from madness: nem a műsorral kapcsolatban mondom. Hanem mi a franc érdekes Virág posztjaiban, hogy egy megyeszékhelynyi ember nézegesse.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:08:12

Mindzsót kevesebben követik, mint Dzsinut. Virdzsi toronymagasan ver mindenkit.

tvbuzi 2020.12.10. 22:08:39

Gábor nem akarta beégerni magát.
Vivinek mennyi volt?

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:08:43

@tvbuzi: én nem vagyok fenn az Instagramon.

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:08:44

Kinek volt a legtöbb és kinek a legkevesebb?

2020.12.10. 22:08:44

@Hannibal Gabter:
Influenszer. A csavok rarantanak a kislanyoknak diktalja hogy mit vegyenek meg.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:08:46

gaben 7000 ..... és titokban tartja......
amandánál már csak vivi követői vannak kevesebben

@Hannibal Gabter: ekg, én is 0 db követővel rendelkezek :DDDDD

@Cimili2: mert ő a vv előtt is influenziás rosszlány volt.... :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:09:10

@MsIreneAdler: Vivi az uccsó, Virdzsi toronymagasan ver mindenkit.

2020.12.10. 22:09:15

@MsIreneAdler:
Virag toronymagasan vezet.
A legkevesebbet nemtudom

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:09:51

@Alice from madness: nagyon jó kis szarkeverés ez, tetszik :)

Cimili2 2020.12.10. 22:10:06

@tvbuzi: nem is vagy fent. :DDD
@Mók_Ica: Nekem 1300 és 1500 között ingadozik.

mocskosmacska 2020.12.10. 22:10:12

Na, pár ápoltnak van annyi esze, hogy ne mondja el, hogy hány követője van.

2020.12.10. 22:10:43

@Alice from madness: de miért, tudtommal ott nem meztelen képek vannak.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:10:44

Virdzsinek és Rumcájsznak van nagyon sok követője, illetve Múnak. Vivinek bőven a legkevesebb.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:10:52

Vérbanyák fejét szeretném látni mikor kiderül hogy nem hazudnak a többiek

2020.12.10. 22:11:05

Fru is Gabennek nevezte Gábort.

2020.12.10. 22:11:18

Mar megy az ez hazudik az hazudik :D pedig nem.

2020.12.10. 22:11:25

Gaben viccelt :)

mocskosmacska 2020.12.10. 22:11:50

Gábortól ez most jó volt. Ez a 35 000.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:12:09

renáta nem hisz a számoknak......

2020.12.10. 22:12:09

a tízezer alattiak hogy puffognak :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:12:11

Azért van Renáta mert egy fasz vagy

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:12:28

Ki mond igazat, ki hazudik, most ez sz érdekes...

2020.12.10. 22:12:50

En Mohnak csak a kulsejet nezem el kell h keseritsem :D

Cimili2 2020.12.10. 22:13:03

@tvbuzi: és nem követtél be?? :DD ejnye no.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:13:18

@Hannibal Gabter: fru is olvassa a hogyvoltot...... :DDD

tvbuzi 2020.12.10. 22:13:37

@Cimili2: neked is van? Minnyá mekkereslek

2020.12.10. 22:13:46

Jajjdejo. Cirkusz.

Cimili2 2020.12.10. 22:14:14

@Hannibal Gabter: mert fru is olvassa a hogyvoltot. :DDD

Mók_Ica 2020.12.10. 22:14:35

@ppupu: jajjj..... hogy mondhatsz ilyen csúnyát???? mingyá kapol egy gumilabdát a szádba..... ezt így kell mondani szépen: tetőtől talpig férfi....... 1 nagy f@sz :DDDD

2020.12.10. 22:14:41

@Cimili2:
Neki ez ertelmetlen karakterek halmaza lenne...

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:14:41

@Alice from madness: jó, jó, de azért cuki, hogy azt gondolja más érdekes is van benne :)

mocskosmacska 2020.12.10. 22:14:45

Ti nem érzitek, hogy Renato szőrös szemeltakarója olyan buzis?

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:15:01

Amanda reggeli orrtúrása.

Cimili2 2020.12.10. 22:15:05

@tvbuzi: lánynevemen keress!! :)

2020.12.10. 22:15:10

Robi egész nap főz+ takarít. Melyik korábbi vellalakó volt az, akit hasonló villaéletműért cikiztek? A nyertes nyereménye 1 liter használt motorolaj

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:15:14

Már megint monolóóóg nem akarom, tökön döföm magam

2020.12.10. 22:15:57

@Cimili2: Bálint telefonjáról

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:16:05

üdv mindenkinek

na de kiváncsi vagyok hogy ezekután hogy alakul a követők száma :)

P.Y.T. 2020.12.10. 22:16:10

Na, ma is az mlm-es tukmáció a progi? De jóóó..... NEM.

2020.12.10. 22:16:10

Jajj hat edeseim visszatalalnak egymashoz, de cuki

mocskosmacska 2020.12.10. 22:16:11

@Hannibal Gabter: Az első szériából Györgyi. És negyedik lett?

Cimili2 2020.12.10. 22:16:18

@Mók_Ica: :DDDDDDDD megint pont egyformát írtunk. :) puszi:)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:16:24

@mocskosmacska: Nem buzis, csak eltérő a hagyományos érdeklődési iránytól a hasonló nemű humanoidok között.

tvbuzi 2020.12.10. 22:16:28

Leszívják egymást

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:16:46

@MsIreneAdler: frászt érdekes :) de már nagyon eknézőek vagyunk a gondolkodásra képtelen galmozottan hátrányos helyzetű gluténérzékeny, lábgombás kreatív tímmel

2020.12.10. 22:16:56

@repuloezustmokus: és a pornó korában olyan szintű csajokra rejszolnak, mint Virdzsi aki ráadásul le sem vetkőzik? (mondjuk az lehet előny)

2020.12.10. 22:17:05

@Alice from madness: dehogy csak menti az arcát Gabor

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.10. 22:17:11

jó, mondjuk azért követőket, lájkokat vagy kommenteket venni instára hatalmas biznisz.

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:17:19

Elalszom, mindjárt. Gábort fogom hallgatni, ha álnatlanságban szenvedek majd :)

2020.12.10. 22:17:24

Gaben fogadoora :D

2020.12.10. 22:17:25

@mocskosmacska: én csak a 4.től nézem, szóval így szól a kérdés :)

Mók_Ica 2020.12.10. 22:17:36

@mocskosmacska: ahogy mondod.... ez nem érzés... ez tény!!! :DDDDDD

@Hannibal Gabter: emlékeim szerint vv gigi volt anno, aki ezt csinálta egés nap.... és még alekoszék szemére is hányta.... vv bécivel együtt kórusban.....

2020.12.10. 22:17:55

@PYT: nekem is ő rémlik

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:18:04

Én ettől a számonkérő hangsúlytól ámokfutásba szoktam kezdeni és leverem a partnert egy szívéapáttal

2020.12.10. 22:18:07

@Hannibal Gabter: kétszer is ellövi a sarkát hátrakötöm

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:18:08

Mindzsó hobbija: random kiválasztott ápoltak mélyinterjúztatása a nyugiban.

2020.12.10. 22:18:10

@MsIreneAdler:
Mondjuk amugy csak a tea hianyzik a kezukbol :D

2020.12.10. 22:18:18

@Mók_Ica: PYT és te vagytok a győztesek :)

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:18:35

@PYT: Gigi. Ő a való életben is nsgy sikamika :D

Cimili2 2020.12.10. 22:18:42

má megint darálja és darálja a faszságait. mé akar mindent tudni????

2020.12.10. 22:18:52

@Hedo a nokedli szaggató: ön is nyert. és ugyanabban a szériában voltak. Gigi és Lázár Laci

P.Y.T. 2020.12.10. 22:19:09

@username loading: pontosan; és akkor most már világos is, hogy mi miért volt a kiválasztáson...

Ugye jól hallottam, hogy Bálint csak hatezret vallott be mégkint az udvaron a 26e helyett Gabenéknek?

2020.12.10. 22:19:14

Nalatok is fagy???

2020.12.10. 22:19:17

elment az adás egy pillanatra

Mók_Ica 2020.12.10. 22:19:24

nálam a csatorna se bírta gábor monológját.... kiakadt.....

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:19:30

Bakker nekem meghalt a RTL II miközben Gábor beszélt

tvbuzi 2020.12.10. 22:19:37

Lefagyott Gaben, már a torony sem bírta

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:19:43

@Alice from madness: jah, na látod, tudnak ezek!
Gábortól meg még az adás is elment :D

malevil2050 2020.12.10. 22:20:01

Én Lázár László,,,, volt az

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.10. 22:20:35

@Hannibal Gabter: azért ha megnézed az oldalát hááát nem éppen garbóban van...

2020.12.10. 22:20:53

Mondjuk azert Higienikanak jo segge van azt kell h mondjam. Csak a feje.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:20:54

Mú: köszönöm a beszélgetést, Gábor.

Pislogó Mindzsó: ne viccelj.

Ez ugyanolyan modoros volt, mint amikor a slukkot úgy köszönte meg, hogy "megtisztelsz".

Lófa** Jóska.

tvbuzi 2020.12.10. 22:20:59

Renó szívatja Gabent

gazo 2020.12.10. 22:21:10

Megőrülök....még mindig nyomja a mókuskereket...nem fog összejönni Gaben....a technika sem bírja már

2020.12.10. 22:21:10

Az RTLII-n lehetne majd Gaben-show, tv shopos betétekkel. Vendéget sem kell hívni, úgysem jutna szóhoz. A többieknek meg tökéletes altató.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:21:19

@Hannibal Gabter: kérem a nyereményemet :DDDDD

P.Y.T. 2020.12.10. 22:21:22

@tvbuzi: jogos, én meg asztem nálam van a hiba xdd

Cimili2 2020.12.10. 22:21:26

essen már ki végre, mert uncsi is!!

2020.12.10. 22:21:34

@PYT: sztem mondta a 26-ot csak a hang elég gyenge
Igen én is utálom ezt hogy kihívás utáni napon megkapjuk az előzetest...

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:21:37

Frun ez a kezeslábas nem Mercin volt valamelyik nap?

tvbuzi 2020.12.10. 22:21:37

@Nátha ellen bálna: sokszor mondja, hogy megtisztelsz

2020.12.10. 22:21:38

@repuloezustmokus: de továbbra sem értem, hogy nem meztelen csajra minek matyizik bárki ,főleg ilyenre, ha millió szebb csajt láthat meztelenül. De ez már csak az én háklisságom, meg azt sem értem, ehhez miért kellene követni

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:21:52

ahahah imádom, de bajban vannak, kombinálnak végre

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.10. 22:22:00

egyébként szerintem Virdzsinek alapbol uzleti profilja volt...

P.Y.T. 2020.12.10. 22:22:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény: váháhááááá ez kész xdd mérhetetéen tartományba szökne a nézettség xddd

2020.12.10. 22:22:42

Dani ki a tökömhöz beszélt?

Mók_Ica 2020.12.10. 22:22:59

@tvbuzi: :DDDDD kék halál helyett fekete halál volt....

no a reklám után hallhatjuk daniellát.... vajon kinek mondta???

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:23:06

@Alice from madness: franc essen bele, tényleg szuper kufferje van...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:23:25

Sztem az RTL II direkt vágja be folyamatosan ezeket a Gábor fogadóórákat, hogy tutira kiessen a MLM ügynök, mert már nekik is felajánlott valami üzletet :)))))

Cimili2 2020.12.10. 22:23:26

@Hannibal Gabter: mintha a héliumos hangúhoz.

2020.12.10. 22:23:27

megint jön a veszekedés nem unják még?

gazo 2020.12.10. 22:23:29

@MsIreneAdler: hordják egymás cuccait Gina is mondta tegnap nem is tudja kinek a kabátja van rajta

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:24:04

@Alice from madness: de ez tök kényelmetlen. Pucérra kell vetkőzni pisilésnél :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:24:07

@Mók_Ica: daniella kaphatna váliumot xanaxot frontint magnéziumot velariánát 20 éve lejárt maripent nutellát vagy vákuumot

P.Y.T. 2020.12.10. 22:24:07

@Cérnahuszár a naív: ez már nekem is bejövős, üennyivel jobb már, mint a régi gagyi, manipulált nézői sms-ek... a rosszakat sose, vagy üax nagyon lájtosítva adták be

Womanity 2020.12.10. 22:24:22

Gabenhez beszélt, hisz ő mondta Mónak hogy egy hazug valami és üljön le a kanapéra

2020.12.10. 22:24:26

Azért kérdezem, mert Gaben válaszolt , majd Bálint büszke Gabenre? De Dani kb 10 emberre is nézett.

tvbuzi 2020.12.10. 22:24:32

@Alice from madness: nyaktól lefelé nagyon jól néz ki

Mók_Ica 2020.12.10. 22:24:43

@Hannibal Gabter: reklám után kiderül :DDD én addig féllábon állok......

2020.12.10. 22:24:56

@Hedo a nokedli szaggató: ekg de egy szívlapát is megtenné pár órára a hatását

2020.12.10. 22:25:00

@Hannibal Gabter: nem tini körökben mozogsz és sok tininek az ilyenek "példakép" plusz ne feledjük a vásárolt követőket

Mittudomki 2020.12.10. 22:25:00

Móhnak mondta hogy Gaben mekkora tré hogy élöben hazugozza miközben állandóan.."gyere beszéljük meg" vergödésben van

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:25:43

@Hannibal Gabter: Virdzsi azért szerintem sem egy gyönyörűség.

Cimili2 2020.12.10. 22:26:02

@tvbuzi: és látom is, h bekövettél. :))

2020.12.10. 22:26:03

@tvbuzi:
En csak a segget figyeltem. :D

Mók_Ica 2020.12.10. 22:26:14

@Hedo a nokedli szaggató: küldjünk neki csomagot karira? :DDDD

2020.12.10. 22:26:15

@username loading: na ez igaz. Messze vagyok ettől. Vásárolt követők, a törpe, pohos önjelölt "fitneszguru" erről tudna mesélni :)

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.12.10. 22:26:35

@Hannibal Gabter: szerintem sokan minden bikinis csaj képéhez odaírják, hogy "nyári szellö simogassaon téged, meg azt, hogy szép reggelt szépség...

2020.12.10. 22:26:44

@Nátha ellen bálna: főleg smink és insta effektek nélkül

2020.12.10. 22:26:51

@Nátha ellen bálna:
Nekem tetszik amikor nincs szetesve.
Az instas kepein se nez ki rosszul, de az erre van.

tvbuzi 2020.12.10. 22:26:58

@Cimili2: megtisztelsz. Akarom mondani: ne viccelj!

kawazu 2020.12.10. 22:27:14

@Hannibal Gabter: Szia
Dani latott rosszul es huzta fel magat a Balint "jaj de hulye vagy" al valaszolt es probalta lenyugtatni
ok sehogy nem tudom megmutatni neked az rtlmost on mar nem tudod megnezni
de igy tortent

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:27:23

@Hannibal Gabter: a banán fejű törpe kuki most épp magányos, olvastam a biznisz csopiban

2020.12.10. 22:27:35

@Nátha ellen bálna: hát nagyon nem. De ha az lenne, akkor sem értem, hogy lehet matyizni egy bikinis képre pl. ez már nem a rendszerváltás előtti korszak, hanem a pornó világa. Na mindegy, kicsit örülök, hogy nem ebben nőttem fel.

2020.12.10. 22:27:51

@Nátha ellen bálna: Nem a feje felől kell nézni, hanem a másik irányból. Ezt még a mi korunkban is tudni kellene!

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:27:58

@Hedo a nokedli szaggató: Nem akarom a szívemmel nézni! Hadd ne kelljen, naaa!

2020.12.10. 22:28:04

@Hannibal Gabter: na látod.. hidd el így 40000 simán összejön sőt előtte kevesebb volt, VV-vel lett 40

P.Y.T. 2020.12.10. 22:28:12

@Hedo a nokedli szaggató: miért? Teljesen jogos, amiért háborog most... Mlm-Gaben élő egyenesben gyaláz olyanokat, akiknek amúgy nyomja a nyálas jóakaró-kamuszöveget, csak akkor mer rajoskodni, amikor nála a szó, és az ápoltak nem szólhatnak neki vissza a szabályok + a feszes adásmenet miatt – ez ritka alja egy dolog, színtiszta Gaben.

2020.12.10. 22:28:17

@Hedo a nokedli szaggató: az egy jó csoport. Exem mutogatott onnan sok mindent :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:28:19

@MsIreneAdler: pontosan :) baromi kényelmetlen lehet ahogy nyom

2020.12.10. 22:28:42

@kawazu:
Sorozatbaraton barmikor akarhanyszor csak kell egy jo reklamblokkolo

2020.12.10. 22:29:08

@username loading: továbbra sem értem, miért, bár tudom, hogy ha valaki elfingja magát és felteszi youtube-ra, azt is megnézik 5 ezren.

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:29:13

@gazo: aha, értem. Szegény Amanda :D
(fujj de gonosz vagyok ma)

2020.12.10. 22:29:37

@username loading:
Elotte se allt szarul. Olyan cuki h nem birjatok elhinni hogy ez kell a nagyatlagnak :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:29:54

@PYT: jogos, hogy nem tetszik neki, de már olyan uncsi, hogy minden habzó szájjal hővörög

2020.12.10. 22:30:09

@Hannibal Gabter: Gáborhoz. Meg a saját tökeihez.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:30:10

@PYT: Gaben, te hülye te senki te lófa** jóska

2020.12.10. 22:30:51

@Alice from madness: Mondjuk inkább úgy, hogy bízunk/bíztunk benne, hogy nem ez a mainstream, de hát a világ nem lett kevésbé trágya az elmúlt pár évben. Na most twerk verseny. Grat , ráadásul pasi.

2020.12.10. 22:30:52

Navegre. Marmint nem a twerk. Bar nekem azzal a mufajjal sincs bajom :)

gazo 2020.12.10. 22:31:06

@MsIreneAdler: na igen ő megszívta, viszont a többiek nyomhatják a cuccaiban a 80as évekbeli LA kültelki ganxta sztájlt

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:31:10

Ez a twerk? Fijukkal nem szeretem

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:31:54

Dzsinu leplezetlen szánalommal nézte Mindzsó táncát.

2020.12.10. 22:32:21

Minden tiszteletem, de ennek amúgy mi értelme van, főleg a műsorban?

2020.12.10. 22:32:23

Higienika allandoan igazgatja a protkojat...

2020.12.10. 22:32:24

@Alice from madness: csak a tiniknek és max egy réteg kiéhezett pasinak, továbbra is állítom

gazo 2020.12.10. 22:32:32

Na holnap asztalosképzőben kezdek...

tvbuzi 2020.12.10. 22:32:56

Amanda egy igazi nagyvilági nő

2020.12.10. 22:33:02

Amandam te sehogy nem twerkelsz...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:33:10

Amanda megtisztelt azzal, hogy abbahagyta

2020.12.10. 22:33:13

@Alice from madness: Rubin Répa adta kölcsön neki

nicu71 2020.12.10. 22:33:21

Mercike megint produkál.Vagy énekel vagy táncikál...igazi tálentum basszus,

Cimili2 2020.12.10. 22:33:22

amanda zsebében nincs ott a twerkelés tudománya. :D

2020.12.10. 22:33:39

első aki tényleg twerkel az Moh
ez mercire amandára és gabenre nézve hát.. főleg a lányokra mondjuk úgy hogy ciki

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:33:53

Amanda nem twerkeléshez, inkább máshoz készülődött szerintem... :D

Kosztarika 2020.12.10. 22:34:05

Moha = Fekete Pákó :DDD

gazo 2020.12.10. 22:34:13

Moh valami törzsi táncot ad elő, Zimbabweből

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:34:33

Sziasztok! Kicsit késve, de itt. Az viszont, hogy pont Amandára... az felért egy sokkal. :DD
Ez most mi akart lenni a részéről?

2020.12.10. 22:34:42

a pucsítás nem twerk gina

2020.12.10. 22:35:21

Egyebkent jo a mozgasa Rononak annak ellenere h egy fasz

tvbuzi 2020.12.10. 22:35:41

Vivinek milyen a bőre?

gazo 2020.12.10. 22:35:50

Vivi meg fókában nyomja

2020.12.10. 22:35:52

Egyre kevésbé tartom hitelesnek Vivit...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:36:00

Bocsi de most éppen Vivi alulmúlta Amandát is... Szégyenlem, hogy ezt kell mondanom

2020.12.10. 22:36:31

Higienika nekem csalodas ezzel a seggel :(

gazo 2020.12.10. 22:36:35

Es vegul a dubai fő attrakció

Cimili2 2020.12.10. 22:36:47

fru mintha arab sejkeknek táncolna.

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:36:51

Higiénika köszönjük értesítjük

nicu71 2020.12.10. 22:37:10

@Alice from madness: abszolut.És ehhez a testtömege is adja magát.nekem tetszett :D

2020.12.10. 22:37:10

Uuuuuristen vegre egy joooo szaaaam ♥️

Ego0123 2020.12.10. 22:37:34

Éden hotelben volt Shezi, na ő nagyon jól csinálta

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:37:35

Csalódtam, Daniella nem vakarta meg a bránert rázás közben

2020.12.10. 22:37:51

@Ego0123: ő táncos azért talán

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:37:56

Dani basszus kenterbe verte a csajokat... :)

2020.12.10. 22:37:58

Hat...Vircsi is kuka. Eddig Merci, Moh, Rono

ppupu #TEAMPINI 2020.12.10. 22:38:11

Bálint pelenkában van ?

2020.12.10. 22:38:13

Fru egy fejjel magasabb a kelleténél. Pont azzal.

2020.12.10. 22:38:30

Balintin a pelus :(

Mók_Ica 2020.12.10. 22:38:31

bálit bepelenkázva......

2020.12.10. 22:38:34

Dani- Virág- Bálint rohadt gyenge. Bálint ezzel a gatyatémával néhai nagypapámra emlékeztet, na meg a mozgása is fél liter pálinka után

tvbuzi 2020.12.10. 22:38:46

Bálint pelenkában nyomja?

gazo 2020.12.10. 22:38:56

Na levettem Bálintról a szavazatom

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:38:58

hobo bálint nem a parketta ördöge XDDD

2020.12.10. 22:39:13

Na, Robi mentsd meg a nepet :D

2020.12.10. 22:39:50

@Hannibal Gabter: kis tudással és algoritmusokkal össze lehet szedni követőket, youtube még durvább, én is nézek rendszeresen olyan csatornát, aki majdnem tartalom nélkül sokezer követővel dollár százezreket keres a nulla videoival, ott is a kommentelők mint itt próbálják megfejteni a semmit de még nem jöttek rá a titokra :D

2020.12.10. 22:39:58

@Alice from madness:
Hat. Renato jobb volt...ez a buzis mozgas engem lelohaszt

tvbuzi 2020.12.10. 22:40:04

Merszi viszi a pálmát nálam

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:40:23

Robi jól nyomta Derulora :)

Ego0123 2020.12.10. 22:40:35

@tvbuzi: mint most Robi, a profi

2020.12.10. 22:40:37

@Alice from madness: jót beszélgetsz magaddal?

2020.12.10. 22:40:38

@tvbuzi:
Ekg.
Fiuknal nekem Renato

gazo 2020.12.10. 22:40:50

Robi ugyanazt a pár sémát nyomja folyton...hozzám már ne jöjjön (amúgy se)

Ego0123 2020.12.10. 22:40:53

Kész Feke Pali szufléja is

2020.12.10. 22:40:59

@Hannibal Gabter:
Ne szolj bele :D jol elvagyunk :D

2020.12.10. 22:41:07

@Cérnahuszár a naív: Bálint codász volt de hogy Robi nem tud twerkelni na az furcsa. :D

2020.12.10. 22:41:09

na következzék proli úr

2020.12.10. 22:41:19

@gazo:
Tervezted hogy meggyuruzod? :D

2020.12.10. 22:41:24

@gazo: szerintem is semmi extra volt

2020.12.10. 22:41:38

@Alice from madness: legalább nem vitatkoztok :D

2020.12.10. 22:42:13

@Hannibal Gabter:
Nincs mindig ilyen egyetertes :D

2020.12.10. 22:42:47

Most Dancinak mi faj?

gazo 2020.12.10. 22:43:01

@Alice from madness: Még két Gaben magyarázat és bármi lehet. :D

2020.12.10. 22:43:32

Lézengő ritterek vannak a villában?

2020.12.10. 22:43:40

@Alice from madness: kell neki 5 perc műsoridő

2020.12.10. 22:43:41

Jaaaa hogy aha.
Dani nem alaz :D

Gia 2020.12.10. 22:43:51

Megfejtettem,Dani elöszőr Gabennek beszélt,aztán Bálinthoz,kicsit Móhoz és megint Gabenhez.

2020.12.10. 22:44:06

@repuloezustmokus:
A mivel? Nem ugral a blog

2020.12.10. 22:44:28

@Gia:
Faj neki h nem jutott musorido ra? :)

2020.12.10. 22:44:42

Dani számonkéri Gabent azért, mert megaláz valakit. Érdekes pont tőle

tvbuzi 2020.12.10. 22:44:50

Egyvalamit mond egy hete

2020.12.10. 22:45:12

@tvbuzi:
Mindegyik ugyanazt a rollert hajtja

2020.12.10. 22:45:13

Moh miért nem tette magáévá Gábor véleményét? Hiszen Gábor elmondta miben kell megállapodniuk. Ez az ember milyen sötét.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.10. 22:45:21

@username loading: tovabbra is sztrajkolok, csak bedobtam egy provokativ szamot :)

2020.12.10. 22:45:47

Nem ez folyásolta be. Most meghalt pár magyar tanár.

2020.12.10. 22:46:43

Danira jó hatással van a lilakendő.

2020.12.10. 22:46:46

Kezdem ugy erezni h Dani kint poppet agresszor...

tvbuzi 2020.12.10. 22:46:57

Az emberiség megbukik

2020.12.10. 22:47:03

@úgymond olvasó mmkk: vonódjál csak be, mi a véleményed a kialakult vitáról?

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:47:20

Reni megint rossz helyre nyal szerintem...

2020.12.10. 22:47:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: most is előkerült eme gyöngyszem?

2020.12.10. 22:47:38

Az emberiség megbukott sajnos.

tvbuzi 2020.12.10. 22:47:40

De nagy szivatás volt, jaj

gazo 2020.12.10. 22:47:46

Rájöttem azért hélium eccer Merdzsó hangja eccer meg nem, mert mutál.

Vagy mutáns.

2020.12.10. 22:48:02

@repuloezustmokus:
Ja hat mert ilyen jo seggel nem tudni twerkelni :(

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:48:08

Renáta most miért nyalja Gaben seggét? Komolyan kérdezem. :D Vicces lesz, amikor nem marad ott ez a hátsó.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:48:20

renáta gábor fan..... de nekem ez olyan 2dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:48:27

úriember... hm... baj van a fogalmakkal.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:48:27

Ó he, komolyan ezért maradtam fenn? Ezért leszek holnap olyan, mint a cukirba forgatott falhoz vert kókadt maci kuki?????

Cimili2 2020.12.10. 22:48:53

gina szombaton megint sírógörcsöt fog kapni.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:49:26

@Kiégett Hobbynyúl: gábort gyengébbnekk érzi magánál..... én így látom....

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:49:40

dani mekkora arc már, robi videójában integet hátul XD

2020.12.10. 22:49:42

Ez a puszizkodas a csavoknal...

2020.12.10. 22:49:45

meg is van a mocsár vs nem mocsár felállás
vivi a kakukk a nem mocsárban :D

tvbuzi 2020.12.10. 22:50:10

Merci lehetne az 502.

2020.12.10. 22:50:23

@Alice from madness: ugyanez jutott eszembe. Itt meg aztán főleg ebben a szituációban...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:50:27

@Cimili2: Amibe becsatlakozik Amanda is. Indul a siratóasszonyok második felvonása.

2020.12.10. 22:50:27

Sose tudjuk meg mit nyernek a versenyekkel...

2020.12.10. 22:50:37

@username loading: szerintem mocsár vs mocsár

Mók_Ica 2020.12.10. 22:50:38

óóóó... bassszus.... 20-80 az szavazás állása :DDDDD

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:50:38

@Kiégett Hobbynyúl: igen, megint segget tévesztett, én is úgy érzem

tvbuzi 2020.12.10. 22:50:52

80???? És én még nem is szavaztam

2020.12.10. 22:51:00

@Kiégett Hobbynyúl: Renáta meg szétrúgja a bejárati ajtót

2020.12.10. 22:51:12

Ahhf. Megint a szoftporno

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:51:20

@Mók_Ica: Az úgy nem gyenge indításul. :D

2020.12.10. 22:51:22

@Mók_Ica: Gaben úgy hazaküldi Bálintot, mint még senki

gazo 2020.12.10. 22:51:36

Na megint piás buli

2020.12.10. 22:52:02

Huha.....huuuuhaaaa....lesz tortenes

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 22:52:21

@Cimili2: megtolják! Küldök neki talicskát

2020.12.10. 22:52:22

@Hannibal Gabter: szerintem az egyik fele azért kevésbé van vakon

Na holnap kit baxnak meg vajon?

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:52:23

kész XDDD fru drámai vallomása és renátó hátsó fele :D a csatorna brillírozik :D

2020.12.10. 22:52:27

Nocsak. Gina hajtott volna Mohra?

Mók_Ica 2020.12.10. 22:52:28

fru megtört..... renátába szeretett .... biztos a twerk miatt......

tvbuzi 2020.12.10. 22:52:31

Gina kívan amiért őt senki nem akarja megprütykölni

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:52:36

@username loading: Lassan sajnálom az ajtókat. Le kellene szerelni őket. :D

MsIreneAdler 2020.12.10. 22:52:37

Gina miért sír azon, hogy Merci szerelmes???
Fru...áhhh

gazo 2020.12.10. 22:52:40

Gina milyen karakterként ment is be?

2020.12.10. 22:52:50

@Hannibal Gabter: te melyik csatornát nézed? :D

Cimili2 2020.12.10. 22:52:56

megint be fognak baszcsizni. :DD

gazo 2020.12.10. 22:53:12

@gazo: a roma öregasszonyon kivül..

2020.12.10. 22:53:18

@gazo:
Iden mar nincsenek kategoriak. Minden csaj telepi ribancban indult.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:53:21

@Mók_Ica: Fru tattikai szerelmet vall. Annyira átlátszó.

2020.12.10. 22:53:36

@Kiégett Hobbynyúl: a sok falba öklözés, kellene már nekik egy boxzsák

2020.12.10. 22:53:45

@MsIreneAdler:
Lehet mellre rakta volna :D

Nátha ellen bálna 2020.12.10. 22:54:04

Nyugodalmas jóccakát mindenkinek, holnap aranyat kell lelnem.

2020.12.10. 22:54:05

@Mók_Ica: én azt mondtam, hogy Gaben úgy küldi haza Bálintot mint még soha senki. Én csak ennyit mondtam... :)

Mók_Ica 2020.12.10. 22:54:26

@Cérnahuszár a naív: olyan romcsi volt :DDDD nagyon röhögtem :DDDD

@MsIreneAdler: ő vágyott volna merci szerelmére.... :DDD

2020.12.10. 22:54:43

@username loading: én azt mondtam, hogy Gaben úgy küldi haza Bálintot mint még soha senki. Én csak ennyit mondtam... :)

2020.12.10. 22:55:21

@Mók_Ica: nem értem, Gina miért akadt ki ezen :D

2020.12.10. 22:55:34

@Alice from madness: biztos vmi szexszimbólum akart lenni első órában már levette a felsőt de nem ihlette meg a fiatalembereket a telepi ribanc

Cimili2 2020.12.10. 22:55:39

@Mók_Ica: nem láttam. mutatták?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:55:45

@username loading: Még mindig a ringet javasolnám, az utolsó túlélőre pedig ráomlasztanám a villát.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:56:04

@Hannibal Gabter: nézzük együtt a párbajt? és akkor meglátjuk :DDDDDD

2020.12.10. 22:56:15

@Hannibal Gabter: nagyon jól becsomagoltad a mondanivalót :D

Mók_Ica 2020.12.10. 22:56:35

@Cimili2: igen, pp mutatott fantomképeket.... :D

gazo 2020.12.10. 22:56:48

@Alice from madness: akkor témyleg az a baj, neki csak egy digu két ujj jutott eddig

2020.12.10. 22:56:56

@Mók_Ica: akkor megint elmondom. én egy szóval nem mondtam, hogy Gaben fogja nyerni a párbajt :)

2020.12.10. 22:57:26

@Kiégett Hobbynyúl: a jóindulatú hv szekció :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:57:30

@Hannibal Gabter: Mert régen volt oka sírni. A Digozás már idejét múlt, kell valami új.

2020.12.10. 22:57:41

Ma José Ármándó lesz megint?

nicu71 2020.12.10. 22:57:51

@Mók_Ica: ez engem is megdöbbentett.Én 30-70 re saccoltam ,de tudni kell hogy általában tul ovatos vagyok hehe..
Amugy tuti hogy Fru a twerk miatt szeretett bele Rencsibe.

2020.12.10. 22:57:55

@Hannibal Gabter: furfangos mint Gábor :D

Mók_Ica 2020.12.10. 22:57:58

@Hannibal Gabter: dzsina már szeretne révbe érni..... és még mindig nélkülöznie kell..... digóval is rossz lóra tett......

Cérnahuszár a naív 2020.12.10. 22:58:49

@Mók_Ica: ahh igen, imádom az ilyen szarkazmust.
most bejön a csatorna

gazo 2020.12.10. 22:58:49

Amúgy Bálint olvassa a hv-t? Akkor most kb hátradől

2020.12.10. 22:58:54

@Mók_Ica: majd ha kijön ő is, két hónapig eljátszák majd a szokásos bulvár villaszerelmet

2020.12.10. 22:59:11

nem lehet hogy Gina Renátó miatt sírt? reménykedett hogy digó helyett esetleg ő bejön a csőbe de mármeg Fru behúzta

2020.12.10. 22:59:19

@username loading: addig örülj, míg csak a falat öklözik

Mók_Ica 2020.12.10. 22:59:21

@Hannibal Gabter: értettem az előbb is..... én csak azt szeretném látni, amit leírtál :))) és javasoltam, hogy nézzük együtt :DDD hozok popcornt!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.10. 22:59:38

@Hannibal Gabter: Renáta is végleg lefalcolt, magára maradt. Amit nem értek, mert a múltkor valami nyalintás volt Amanda felé... vagy én értettem félre.

2020.12.10. 22:59:39

Na jólvan gyerekek. Szevasztok, holnap tarthatjuk a gyertyát Renaultéknak.

Mók_Ica 2020.12.10. 22:59:40

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jáááááááááááááááájjjjjj :DDDDD

Spitzbaue® 2020.12.10. 23:00:22

B*szki, arra nem volt időm, hogy elolvassam a posztcsit, meg hogy visszaolvassak. Majd fogok, és ezt a fenyegetést vegyétek komolyan.
De teCCett az öfi, és a holanpi is jó lesz.

Azt sajnálom, hogy frufru beadja a "derekát", de megérdemli. :-DDDD. Kívánom, hogy Renault úgy viselkedjen vele, ahogy őszintén jőn az ő "codálatosz" lelkéből. Szálljon frufrura Renault lelkének mineden őszinte(!) rezdülése, és orcájára Renault cipőjének minden őszinte érintése. Ámen.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.10. 23:00:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: gina az öklözött falra és ajtóra is féltékeny

2020.12.10. 23:00:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: mást nem szeretnék látni tőlük :-O

2020.12.10. 23:01:25

@Niemandhäuser: dehát baszósok ide nem kellenek ez is csak ilyen tattikai szárálám

tvbuzi 2020.12.10. 23:01:42

Vandus jöhetne gyakrabban

Spitzbaue® 2020.12.10. 23:01:52

Hozé hízik. (alliteráció!)

Mók_Ica 2020.12.10. 23:02:07

hozé az átlagnál is undorítóbb.......

2020.12.10. 23:02:18

Ginának küldöm Rózsitól a Szerelemvonatot.

2020.12.10. 23:02:25

@Niemandhäuser: majd megy megint a tizedeshez..

2020.12.10. 23:02:29

José belengette az öklözést.

Cimili2 2020.12.10. 23:02:32

hozén női blézer van?

Spitzbaue® 2020.12.10. 23:02:51

Hozé a gatyájába fog élvezni. Hogy Virágtól, vagy Lóbeltgizdától, azt ne tudjuk meg.

2020.12.10. 23:02:54

Már a kar is kell, de öklözik Győzi is.

2020.12.10. 23:03:11

@Mók_Ica: mostmár megnézem mi ez az öklözés téma

Mók_Ica 2020.12.10. 23:03:23

gábor tényleg büdös......

gazo 2020.12.10. 23:03:42

@Cimili2: ő igen, de Bálint? :D

2020.12.10. 23:03:43

Gábor 27 napja hordja az inget? Merci szagmintát vesz.

2020.12.10. 23:03:51

Nem tudom melyik a rosszabb, hogy Gábor büdös , vagy hogy szagolgatják a cuccait

Cimili2 2020.12.10. 23:04:05

gaben ingét szagolgatják. :) full büdi. :))

Mók_Ica 2020.12.10. 23:04:18

@Hannibal Gabter: hozé olyan perverz fejű ilyenkor......

tvbuzi 2020.12.10. 23:04:36

Pföjj, miért szaglásszák?

Spitzbaue® 2020.12.10. 23:04:46

Merci nem Covid-os! Hurrá!

2020.12.10. 23:05:05

@tvbuzi: mert perverz beteg állatok

2020.12.10. 23:05:17

Robi az utolsó reménységem

2020.12.10. 23:05:21

@Mók_Ica: tipikus perverz tata

2020.12.10. 23:05:57

@nicu71:
Masodik mondat :DDDD
Amugy ha egy pasinak osztonosen jo a mozgasa az nagyon jo :)

2020.12.10. 23:05:57

@username loading: régen megvádolták azzal, hogy homi

tvbuzi 2020.12.10. 23:06:04

Dani már egyszer szólt Gabennek, hogy büdös

gazo 2020.12.10. 23:06:04

Büdös az inge, oké ha igaz akkor tré, de mikor Röné oltárit fingorászott multkor az oké volt, azon csak röhögtek...

Mók_Ica 2020.12.10. 23:06:17

gábor ingének a szaga: óóóóóóó bazdmeg.....

2020.12.10. 23:06:19

Jo eselyem nincs visszaolvasni.

2020.12.10. 23:06:51

Kar volt a TVre neznem....Hoze ismet diszkogombnek oltozott

Mók_Ica 2020.12.10. 23:07:02

@nicu71: renáta nem mozog rosszul sztem....

tvbuzi 2020.12.10. 23:07:03

@Niemandhäuser: a többiek sem, kivéve Gabent

2020.12.10. 23:07:07

Dr Péniszrengető Péter . De vicces, ja nem