Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X21 - KAMÉLEONOK, EGEREK, FÉRGEK, GÁBOR

2020. december 05. 19:28 - dmr94

Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a szerkesztők végre megtalálták a villabeli beszélgetések színvonalához tökéletesen illő sörmárkát.

vv10x21_02.png

Mivel a lakók olyan sebességgel váltogatják a szekértáborokat, mint anno Dzsudzsák Balázs a csapatait az Egyesült Arab Emírségekben, adja magát az őszinteség-álszentség-kétszínűség fogalomkörének konstans jelenléte. Ezúttal a csavar kimerül abban, hogy a legnagyobb kaméleont kell kiválasztani maguk közül és miután indoklás is szükségeltetik (nem irigylem azt, akinek ezeket az irományokat szalonképes formátumba kellett öntenie), a végeredmény egy spontán felolvasó szeminárium, ahol Vivi, Amanda, Gábor és Moh csillogtathatja meg képességeit. Mondanom sem kell, hogy sem rétori nagyságukról, sem önkritikájukról nem sikerül tanúbizonyságot tenni, avagy „mosterrenemtudokmitmondani”.

Pár vallomás is a tudtunkra jut, Renátónál Vivi volt egyértelmű befutó, Bálint pedig továbbra is Amandát fúrja, olyannyira, hogy még a sima kaméleon címre sem tartja érdemesnek, pusztán annak albínó csökevény formájára, akinek még színei sincsenek. Gábor a háziállatokról tart nagymonológot, valószínűleg sértette önérzetét hiszen otthoni szerepe kimerül abban, hogy ő Kata papucsállatkája. Moh arra hivatkozik, hogy ennyi idő alatt nem lehet feltriggerelni senkit kétszínű viselkedéssel így egyúttal mintha beismerné, hogy nem is nagyon csinál semmi érdemlegeset beköltözése óta. Vivi úgy köszöni meg a kritikákat, mint anno Cristofel a ződ pontokat, én meg nem tudok másra gondolni, mint hogy ő is folytatja tovább. Amanda próbálja méltósággal és viccesen kezelni a helyzetet, ő biztosra veszi, hogy Virágtól, Vivitől, Robitól és Mohtól kapta a „jeleket”, majd jó szokásához híven a szobába vonul és Ginától vár magyarázatot, hogy itt vajon mi a fasz van, aki viszont már semmit sem ért. Ezen pedig a legkevésbé sem lepődtünk meg.

vv10x21_06.png

Bálint és Gábor kísérletet tesz konfliktusuk megoldására, az „alfahímeknek” mintha már az is baszná a csőrét, hogy egy olyan közepesen markáns figura, mint Gábor kicsit jobban kinyílik. Virág eközben valamiért úgy hallgatózik a nyugiból, mintha legalább államtitkokról (nem Merci, nem államTikTok) lenne szó. Most már úgy beszélnek a srácról, mint aki a legnagyobb spanjuk volt, Bálint szerint ő konkrétan a tenyerén hordozta, szinte a szoptatós anya szerepére is bejelentkezik. Engem viszont inkább a mester-tanítvány viszony és az azt követő árulás ihletett meg miután Bálint maga hozta fel a Star Wars-párhuzamot.

vv10x21_00.png

Moh és Dani is felkérdezik Gábort, hogy miért mondott olyanokat, hogy inkább állt volna Digó mellé vagy, hogy inkább lenne egyedül, mint rossz társaságban. A vége természetesen sértődés miután Gabika azt mondja, szerinte ő itt nem barátkozott senkivel, amit egyhangúan nevetnek ki a többiek. Látványos mennyire nem tud mit kezdeni ez a brigád azon egyedekkel, akik nem tesóznak az első másodperctől fogva. Később topmenedzsereket és diplomatákat megszégyenítő módon vitatkoznak a helyes testbeszédről, ami nyilván párbajjal fenyegetőzésbe fullad. Az érvek többnyire kimerülnek az irigységben és az őszinteségben mielőtt Bálint a villa belső vírusának kiáltja ki Gábort, aki ezentúl akkor futhatna coVVid 10 néven.

Renátó tovább crushol Frura, bár a „minden nap klimaxol” nem egy túl hízelgő leírása a nőszemélynek. Gina, Amanda és Gábor igyekszik lelki támaszt nyújtani, megjegyzik mennyire kivirult a srác. Én arra gyanakszom, hogy Digó távozásával lélegzett fel és érzi magának az ügyeletes olasz szerepét. Megvallja, hogy türelmetlen és hiába a lánytól kapott sok pozitív visszajelzés, igyekszik nem belelovallnia magát semmibe. Fenntartásai legitimnek bizonyulnak, amikor Fru Gábor puhatolózására meséli el, hogy bármennyire is viccesnek tartja Renátót és kölcsönösen feltöltik egymást, ő nem képes férfiként tekinteni rá, így csak egy eposzba illő friendzoneolásnak lehetünk szemtanúi.

A blokk végén megint megkapjuk a szokásos érzékenyítő tréningünket Dani és Virág, illetve Merci és Moh kapcsolatán keresztül. Az odabújás szó lassan gyakoribbá válik, mint a „tesó” és az „őszinteség”, Virág véleménye, hogy a heves vita még jót is tett a kapcsolatuknak Danival mert a srác érzelmesebb lett és Moh se tud semmi újat mondani azon kívül, hogy mennyire jól kijönnek Mercivel.

vv10x21_18.png

vv10x21_19.png

A reklámszünet előtt Peti már-már Gáspár győzői „magaslatokban” tolja az Instagram promót, én viszont elkövettem azt a ballépést, hogy lecsekkoltam a bizonyos Tesz-Vesz városos képet, ami olyan szinten low budget, hogy az említett social media menedzser helyében kezdeném félteni az állásomat. Gábort Dani is elhívja beszélgetni és ez meglepően kulturáltan megy végbe. Gábor elmondása szerint féltette Virágot, bocsánatot kér de azért jó érzékkel hozza ki a beszélgetőpartneréből a vallomást, miszerint a srácot korábban eléggé elnyomták az élet számos területén és ennek köszönhető az a fal, amit maga köré épített. Az ő elbeszélésében persze mindez úgy hangzik, mint az archetipikus gettórapszöveg ám nem lennék meglepve ha a későbbiekben erre még építene valaki, amikor gyengíteni próbálja a játékost.

vv10x21_20.png

Mindenki legnagyobb örömére folytatódik a nemek harca egy nagyon kreatív bólogató/fejrázó versennyel, melynek hörgős metálzenére megrendezett lányos fordulóját Gina nyeri meg, a fiúknál – és összesítettben is – pedig Robi kerekedik felül. Utólag mindketten kifejtik a győzelemhez vezető kifinomult technikájukat, a srácnak foglalkozásából adódóan van rutinja testrészeinek rázásában és Ginától is láttunk már hasonlót az elmúlt hetekben. A fejre húzott harisnyás feladattal jön a lányok egyenlítése, Gábor valami elképesztő szerencsétlenkedést mutat be, a villalakók hangulata kifejezetten jó és biztos a nézők egy része is örül amíg takarva van a versenyzők értelemtől sugárzó arca.

Utolsó összecsapásként dobozokból kell üveggolyókat kivenni, amik gusztustalannak szánt dolgokkal vannak töltve: többek között egerekkel, különböző gyűrűsférgekkel és spagettivel. Az RTL elhozza nekünk a realityt a realityben ha valaki emlékszik még a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi szériáira. Nem túl meglepő módon a játék rengeteg sikítással és káromkodással telik, egyedül Dani nyúl sztoikus nyugalommal az egerekhez, igaz majdnem össze is roppantja az egyiknek a fejét mert hát „ugyanolyan állaga van az üveggolyónak, mint a köcsög kisegérnek”. Robiból instant PTSD-t vált ki a rágcsálók látványa, Merci orgánuma még a szokásosnál is torzabb és idegesítőbb, Ginának viszont egész jól áll a konyhásnéni szerep.

Puskás Peti csodák csodájára nem említi egyik családtagját sem, a nézők pedig egyértelműen Gábort várják kiválasztottnak. Peti ennek kapcsán egy pillanatra elmerül a pszichoanalízis világában aztán inkább elköszön és mi valószínűleg jobban is járunk így.

vv10x21_39.png

2982 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.06. 00:48:45

@Nátha ellen bálna: igen, bár szerintem rengeteg jogos kritka volt , meg saját magát köpte szembe ezerszer, az adományozás szép dolog volt, de nem az ő pénze volt, hanem az önkori - ez még így is szép- nekem kicsit az nem tetszett, hogy azokat fikázta állandóan, akikből a havi youtbe pénzt kapta. Az sem volt véletlen hogy 30-40 ezerről 5 ezerre esett a nézettség, ami nagyon alacsony. Látod itteni vvseknek is mekkora követőtábora volt a vv előtt is. Róla szerintem egy napon keresztül lehetne vitatkozni, elemezni őt. Én bírtam az elején, de saját maga ellensége lett szerintem, én egyszer találkoztam vele teljesen emberi hangnemben beszéltünk egy keveset ,javasoltam neki, hogy tartson szünetet , ritkább de érdekesebb, tartalmasabb videókban gondolkodjon. Megköszönte, normális volt, aztán ment minden ugyanúgy.

2020.12.06. 00:49:38

@Hannibal Gabter:
nézel mást ismeretterjesztőként emberi viselkedés kategóriában :) vagy kevésbé szélsőséges valóságshow-t (pl a Circle-ben az ápoltak asszem nem szexelhettek, ez volt a fő motivum), vagy korábbi showkat amiket még nem láttál...
a miértje mindegy miért nézzük, nézzük és termeljük a bevételt.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.06. 00:50:20

@Hannibal Gabter: eleinte szavazat számokat írtak ki, most már csak százalékot

2020.12.06. 00:51:10

@PYT: igen a szerkik azért olvasnak. Szerintem nem sok értelme van már médiahatósághoz stb fordulni 10 évvel ezelőtt még lett volna értelme, emlékezzetek hányszor büntették a csatornákat akár egy 18-as helyett 16-os karika kirakása miatt. Bár elméletileg az RTL és a TV2 "hadban állnak", úgy gondolom, hogy a TV2 csoport mögött állóknak is az az érdekük, hogy az RTLen futó műsorok menjenek, és ültessék le az embereket a tv elé, addig sem hőzöngenek, nem foglalkoznak a politikával, közélettel.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 00:52:09

@Alice from madness: Ez is stimmül. Például én a Comedy Centralon szoktam nézni egy-egy vicces sorozatot, aztán nekem kábé ennyi a tévézés. Meg a Való Világot, de abból is kihagytam a legtöbb évadot. A mostani szériát nézem, és az előző kettőt is néztem. Azok előtt meg szerintem csak az elsőt, Kismocsok és a többiek. ☺️

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.06. 00:52:24

@Hedo a nokedli szaggató: bocsi álmosan mást olvastam, mint amit írtál

2020.12.06. 00:53:16

@Nátha ellen bálna:
meg igazából Renáta nem okozott bennük törést, sok volt a tesztoszteron, ijesztő volt, de ennyi. Gaben viszont megkavarta a viszonyokat, megborította az embereket azzal hogy kimászott a cserépből mert őt elkönyvelték valamilyennek (egyébként én is egy végtelenül birkatürelmű, kussos valaki vagyok azt amikor valakinek sikerül elszakítani az utolsó drótkötélszálat is és odabaszok akkor meg megy a hörgés) azt hitték ismerik és rájöttek hogy húúúú, 3 hét alatt rossz következtetéseket vontak le. Moh meg ugye szerintük nem egyenes mert mindenkivel jóban van (egyébként meg Robcsi is csak ő ugye nem volt balhé résztvevő)

2020.12.06. 00:53:47

@Alice from madness: nem nézek. 80%ban angolul olvasgatok az interneten, egy kis magyar valóságra "van szükségem". Azt értem, csak szerintem ez nem ilyen egyszerű. Nekem egyfajta védekezési mechanizmus, hogy látom folyamatosan változni a médiát, az emberiséget, nem buborékban élek és majd csak csodálkozok ha valami történik, ami egyébként "törvényszerű" , csak számomra idegen

2020.12.06. 00:55:41

@Hannibal Gabter: pl időnként belenézek egy tényekbe is, hogy tudjam, hogy éppen miről hazudoznak. Tudom hogy hazudnak, de az aktuális állapot érdekel.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 00:55:56

@Nátha ellen bálna: És most netezés közben megy a Piranha 3D. ☺️

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 00:58:43

@Alice from madness: Igen, Gábor akciói azért mélyebb nyomot hagytak bennük.

P.Y.T. 2020.12.06. 00:59:42

@Nátha ellen bálna: ezen már én is morfondíroztam fentebb, én sem értem, esetleg arra tudok gondolni, hogy esetleg Gaben annál is irritálóbb számukra, mint amennyit velünk láttatnak az öfikben, kavarja annyira a dolgokat odabent, hogy kártékonyabbnak vélik, mint az agresszort, akiből általában csak ittasan tör ki a nyóckeres bűnöző, olyankor meg ők is erősen ittasak, nem veszik fel annyira, míg Gaben józanul, józan állapotukban tört rájuk a szarkavarással....

Ja igen, és azzal láthatóan számolnak, hogy egyikük sem fog ütni, mert az azonnali kizárással jár, Renátó a tombolása közepette (és a haverja is a Belevalóban) érvelt is ezzel, hogy amíg nincs tetlegesség, addig bármit megtehet, talán ezért nem félnek az ápoltak tőle; és az ordibáció meg a napi fájtolások, úgy tűnik, természetes közegük, egyáltalán nem zavartatják magukat, legyen az aktuális csörte pár centire tőlük, arrébb se mennek (én ilyet még nem láttam, soha!)
K magukat tőle

2020.12.06. 01:01:06

@Hannibal Gabter:
Na de ehhez még mindig nem kell a VV-t nézni, nézhetnél mást is helyette :) Vagy mondhatnád azt, hogy köszi neked ebből 3 hét elég volt.
(btw nagymuter jövőhéten elkezdi nézni, jajjmileszitt :D)

Én a magam részéről nézem, nézni is fogom, meg nem sok mindenen lepődök benne, mert nem túl távoli számomra a korosztály , a szereplőkről azt gondolom tudták mit vállalnak be, maximum mentálisan felkészületlenebbek mint ahogy ők gondolták (egyébként évadról évadra egyre fiatalabbak a szereplők szerintem). Az RTL nem jótékonysági intézmény, a profit számít bármi áron, amit titulálhatunk undorítónak, de ettől még ez mozgatja.

Nagy problémának érzem, hogy az emberek nagyrésze a világon leteszi magáról a felelősséget, mert a politikusok, mert a média, mert én csepp vagyok a tengerben....rengeteg döntési lehetőségünk van minden téren és ezzel felelősség is.

2020.12.06. 01:02:24

@Alice from madness: Jó de magyar műsort mit?

2020.12.06. 01:04:16

@Alice from madness: én tudom, csak kollektíven kéne ahhoz bannolni ezeket a csatornákat, műsorokat. Egy fecske nem csinál nyarat szokták mondani. Pont ezt kérdeztem, hogy mi erre a megoldás, mert én nem látom. Mert hozzájárulni hozzájárul 1 ember is igaz, de változtatni nem változtat semmin, csak egy szám.

2020.12.06. 01:05:20

@PYT:
Szerintem Gabennak semmi más tevékenysége nem volt. Egyszerűen bekerült egy ismeretlen zárt közegbe, figyelt, itt ücsörgött, ott ücsörgött, mindenkivel beszélt kicsit, ártalmatlannak találták.
Aztán az igazságérzete (mostmár így látom) elmondatta vele azokat amiket és úgy volt vele ha már konfliktban van akkor jöjjön minden.
A villalakók meg farsban vannak mert azt hiszik ők itt azonnal mindenkit megismertek, azonnal mindenkit dobozba raktak. Gaben kimászott abból a dobozból ahova tették, ez pedig egyrészt odabaszott a saját ítélőképességükbe vetett hitüknek, másrészt Gabent most nem tudják pozicionálni, ERROR van a homlokokon, harmadrészt meg belekavart a viszonyokba.

Én ebbe ennyit látok bele.

P.Y.T. 2020.12.06. 01:06:16

@Hannibal Gabter: szerintem a mészáros-médiumok (gazdái) inkáb a saját termékeiket akarják nézetni a saját csatornáikon, mert ott futnak húszpercenként az egyperces "tények"-nek becézett agymosás-szpotok, a kormányzati reklámok, és mindenféle propaganda-termék, mi szem-szájnak ingere... (Észak-Koreában), szal... talán mégis lenne értelme tevőleg is tiltakozni, amikor ilyenek vannak, ami a mostani VV-ben megy.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 01:06:22

@Nátha ellen bálna: Na és persze a remake folytatasát, a Piranha 3DD-t David Hasselhoff szereplésével!

2020.12.06. 01:06:23

@Hannibal Gabter:
nem tudom mert csak a VV-t nézem azt is a HV miatt :D

2020.12.06. 01:07:10

@Alice from madness: nekem távoli korosztály. És pont ez az érdekes, hogy mekkora különbség is lehet néhány év különbséggel. Van fiatal rokonom, aki még az iwiw korszakban volt gyerek, ő fokozatosan nőtt fel ebben a világban, amikor még relatíve kialakulóban volt a mostani médiahelyzet. Van több olyan is, aki már sokkal később(sőt még gyerek) , és már úgy indított, hogy hamis születési dátummal regisztrált a facebookra.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.06. 01:08:43

@Alice from madness: én még kitartok Gaben és Robi melett! Most még teccik :)

2020.12.06. 01:10:09

Van egy relatíve új csatorna a youtbeon, fókuszcsoport a neve, ott rengeteg olyan youtuberrel foglalkoznak, elemzik őket , akik pl gyerekeknek gyártanak tartalmakat. őket is szoktam nézni

2020.12.06. 01:10:29

@Hannibal Gabter:
tudod ezért fullad bele a bolygó a szemétbe, mert egy fecske nem csinál nyarat. minden ember úgy gondolkodik, hogy csak egy cigicsikk, csak egy nejlonzacsi, csak egy pzs....ugyanígy az autóhasználat sokaknak pl (20 perc sétára lévő munkahelyre kocsival megyek mert ugy csak 5 perc) stb. Én azt gondolom, hogy én leszarom, hogy egy fecske (bagoly) vagyok, igenis számít az én szelektíven gyűjtött szemetem, az én 500 ft adományom, az én meg nem vett ezredik fölösleges ruhám vagy impulzusvásárlásom. mert ez becsatlakozik egy globális egészbe.
RTL-re levetítve, ha lenne bennem ingerencia és idítanék egy aláírásgyűjtést Renáta megregulázására, akkor nem azt nézném, hogy ugyse írja alá senki, hanem hogy én már tettem valamit, a többi tevés a többiek lelkén szárad.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 01:11:13

@Hedo a nokedli szaggató: Egyelőre én is Robival szimpatizálok, viszont ő még megfigyelő szakaszban van, vagy direkt nem mutatják, vagy nem tudom.

2020.12.06. 01:11:29

@Hannibal Gabter:
hát van akinek tv-je sincs azon is csak a mezzo megy, nekem meg van tv-m amin a sorik filmek mennek online meg a VV esténként :D

2020.12.06. 01:13:19

@Hannibal Gabter:
jjaja, de pont ma írtam, hogy van egy könyv, HVG gondozásban, a Generációs mítoszok és igazából már ókori feljegyzésekben azon elmélkednek az akkori felnöttek hogy hogyha az akkori fiatalakon múlik a jövő akkor jajjmileszitt. Azóta azért eltelt egy kis idő :) Minden generáció rosszabb a régiek szemében, mert más.

2020.12.06. 01:14:48

@PYT: persze ezzel egyetértek, csak azért gondolom azt, hogy még mindig jobb, ha van egy másik hasonló csatorna is, mert ahogy írtam, akkor sem politikával foglalkoznak, másrészt idővel át lehet őket csatornázni hozzájuk. "jobb műsorokkal" illetve egy esetleges későbbi csatorna szétveréssel, amikor a másik oldal éneklős vetélkedő akármi műsorait igénylő emberek csak őket nézik majd. Szerintem ugyanazt gondoljuk nagyjából csak kicsit máshogy vagy más időtávlatban. Vagy akár hibrid csatorna létrehozása, mint ATV. Nem tudom egyik verziót sem biztosan alátámasztani, csak szerintem sokféle módon lehet ezt kivitelezni. Totális tulajdonlás valószínűleg nem lesz részükről, nekik sem érdekük, régi rendszerben is volt egy Hofi.

2020.12.06. 01:19:22

@Alice from madness: én egyébként nem szoktam ezt mondani, hogy rosszabb. Sőt, kifejezetten nem szeretem. Csak úgy gondolom ,hogy ugyanaz a fajta viselkedésmodell nem életképes minden korszakban. Ezért mondom, hogy irtó veszélyes a média, mert ugyanazzal az életfelfogással ebből katasztrófa lehet, ha nem válik az emberiség tudatosabbá pl., vagy empatikusabbá . Régebben többnyire maximum saját magukban zsörtölődtek egy kicsit, vagy vasárnapi ebédnél. Most meg 14-től 70 éves korig facebook háborúkat vívnak . Szerintem a lehető legrosszabbat hozta ki az emberekből. Az értelmesebb réteg nyilván előnyére is használja az technológiai fejlődést, mármint "hasznos" dolgokra is, de látszik, hogy nem bírnak az emberek élni azzal a lehetőséggel, hogy utánanézzenek bárminek, vagy soha ilyen könnyen és olcsón tanuljanak meg nyelvet mondjuk középfokon.

2020.12.06. 01:22:21

@Alice from madness: Hallod, már alig látom a betűket. Nekem lassan aludnom kell, tudod , öreg vagyok... :)

2020.12.06. 01:23:26

@Hannibal Gabter:
hát de ez is. facebook leuralja az emberiséget. 1) nem, nem kell senkinek rajta lógni, se kommentelni. van profilom, felmegyek ha hirdetni akarok vagy ha megnézem mi van a suliban. de nem kezdem görgetni pláne nem kommentelek. facebook előtt se álltunk ki az utcára üvölteni a véleményünket. ez is egyéni döntés. másik kedvencem a facebook ellopja az adatainkat eladja akármi. igen, és? regisztráltál, élvezed ingyen egy hihetetlen mennyiségű fejlesztő melóját, és a világban semmi nincs ingyen....az ingyenes dolgokért fizetsz a legtöbbet sokszor, pláne neten. de ez is egyéni döntés. az más kérdés, hogy az emberek nagyrésze nem tudatos mert elég az állati lét, legyen kenyér és cirkusz

2020.12.06. 01:23:56

@Hannibal Gabter:
:D azért így fél 2re már én is fáradok nyugi

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 01:24:11

@Alice from madness: Én nem nagyon értek ehhez, úgyhogy tévedhetek, de amennyit összeolvasgattam a témában, szerintem az ember által előidézett hatodik fajkihalási hullám sokkal nagyobb probléma, mint a környezetvédelem. Viszont utóbbival foglalkoznak (lásd Grétácska stb.), de a fajkihalási hullámmal nem. Pedig az olyan méreteket ölt, hogy először csak lestem, amikor hallottam a számokat. Igazából fel sem tudom fogni a mértékét. Szerintem huszadrangú lesz az ózonpajzs stb., ha kiirtjuk a fél élővilágot, növényeket, állatokat egyaránt. Épp nemrég kezdtem el olvasni Sebeők János régi könyvét, " lázadó Bioszférát". Az eddig olvasottak alapján ritka okos és érzékeny könyv, Sebeők már akkor, a 90-es évek elején nagyon tisztán látott dolgokat.

2020.12.06. 01:24:32

@Alice from madness:
látom úgy bele vagyok lendülve hogy az 1-ig el is jutottam a felsorolásban :D

P.Y.T. 2020.12.06. 01:25:08

@Hannibal Gabter: igen, de akkor mit néztünk, ha szeretjük a social-gameket? Van két országosan műsort szóró csatorna, és azok kisebb, szűk körben elérhető szatelitcsatornái, és gyakorlatilag ebben ki is merül a választék. Ezek gyártanak realityket, ha magyar nyelven, magyar szereplőkkel (és ez a lényeg!) szeretnél nézni ilyesmit, nincs más lehetőséged, vagy szelektív hallást fejlesztesz ki magadnak és ezzel egyidejűleg megtanulod elviselni a propagandista nyaloncok jelenlétét a kormányközeli tulajdonban levő csatiknál, vagy van az Rtl-csoport. Ha utóbbit bojkottálod, mert nem adod a személyes támogatásod bizonyos dolgaikhoz, valójában magaddal cseszel ki, ahelyett, hogy megpróbálnál változtatni a problémás elemeken... Én a változtatásra szavazok, csak az sem egyszerű, mert a nézettség a csati preferenciája, és itt az érdekeink ütköznek, egy médiumot kéne közbe iktatni (médiahatóság), de az meg milyen már? Menjünk árulkodni az óvónéninek? Piszkítsunk a saját fészkünkbe? Szal érted....

P.Y.T. 2020.12.06. 01:25:45

@PYT: "nézzünk", nah! (jav.)

2020.12.06. 01:27:20

@Nátha ellen bálna:
Globálisan értem nekem nem az ózonpajzs a fő problémám, hanem az, hogy már az én életemben is tűntek el állatfajok, hogy vadállatok beszorulnak a városokba, mert teliépítünk mindent, hogy tőlünk sokezer km-re élő élőlények halnak meg a szemetünktől. Globálisan felzabálta és leuralta az ember a bolygót ami egy érzékeny minden mindennel összefüggg rendszer. Ebben bennevan minden ami miatt azt gondolom hogy én az a fecske leszek aki tesz érte a maga szintjén ahol tud.

P.Y.T. 2020.12.06. 01:29:27

@Alice from madness: a face már elavult, csakis az öregek használják.. ;pp (hát hány éves is vagyol tee??;)) Insta van és Tvityó, a többi... már a youtube is ősiény-faktor, komolyan.. xdd

2020.12.06. 01:31:30

@PYT: Már megint megszólalt bennem a politika alert, a francért kell itt is ez, de muszáj bele is szólnom. Véleményem szerint az RTL manipulációja sokkal ocsmányabb, mint a másik oldalé, hiszen míg az szinte teljesen leplezetlen propaganda, egyszerűen csak lemegy az átlag alatti szintre, addig a Bertelsmann féle maszlagot mindenkinek tolják, tematikusan szórva az infókat, plusz magukat fennhéjázó módon istenítik, nyomják a függetlenséget. Mindenhova elér a kezük, kitartanak újságírókat (itt is járt volt ugye ilyen személy), ez nekem a rosszabb. Nekem alapból mindegy lenne, mert alig nézek bennük valamit, de a nép ezt fogyasztja sajnos. Úgyhogy nekem dettó ugyanaz, csak az egyik hazai bullshitet nyom, a másik meg nemzetközit. Úgyhogy nem kéne itt semmilyen különbséget tenni.

2020.12.06. 01:36:55

Na mentem aludni. Csak felidegeltetek a politikai szállal. Az RTL semmilyen szempontból ne legyen mérce. Ahogy a Netflixen is herótom van a kötelező néger, buzi, távol-keleti, feminista, stb. tartalomtól ami mindenhova beeszi magát, még a Star Trekbe is. De nincs más. A média egy mocskos geci, egyszerűen nem kell mindent bekajálni.

2020.12.06. 01:38:55

@PYT:
33 :)
a faceről meg az a véleményem, hogy gyönyörűen leképezi a világ valóságát az emberekről. szar de ez a valóság, kaptak egy felületet amit használhatnak jól vagy szarul. a többség az utóbbi mellett tette le a voksát.( instám van, aktívan, azt szeretem :D)

2020.12.06. 01:41:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
nyugi, a hosszú élet ritka :)
(

2020.12.06. 01:42:24

Na én is lepattanok, elfogyott a muníció mára. Illetve mára nem csak a köv etapig a mai napon belül :D
Jóéjt aki még itt van esetleg

P.Y.T. 2020.12.06. 01:47:49

@Hannibal Gabter: az nem baj, mármint a virtuális felületeken való zsörtölődés, vélemény nyilvánítás, bármi, ami segíti a ventillációt, mert azzal is csökken a stressz-szint, ami ugye nem éppen alacsony kis hazánkban, meg még sok helyen se...

Nincs ezekkel gond, sokakon segít kapcsolatotbtartani a nagyvilággal, gondoljatok bele, akinek se kutyája, se macskája, régen, n.e. (net előtt;) belepusztult a magányba, most meg kinyílt előtte a világ, az idősek pl már nem a nyuggerklubba kényszerülnek járni (ahová pl most, a pandémia miatt nem is járhatnának), hanem megtalálják az azonos érdeklődésiűeket, nem is feltétlenül az ő korosztályzkban, így megintcsak tágul a világuk, mert akaratlanul is érintkeznek, eszmét cserélnek a fiatalabb korosztállyal, akik amúgy a büdös életben nem álltak volna le velük konverzálni, és amiből ők is profitálhatnak, mert megismerhetnek más, tapasztalatokon alapuló álláspontokat, és így tovább... minderre a net adja a platformot, ami remek dolog, de divat szapulni, mert csak a háteányaira figyelünk, pedig mennyi de mennyi haszna van - gondoljunk csak google barátunkra, aki mindenre löki a választ azonnal, nem kell tudatlanul létezni, de még könyvtárba járni se (vírusos időkben amúgy se lenne leheséges)... És a facetime, vagy a messenger? Ríltájmban beszélgethetek a US-ben élő anyukámmal, bármikor, bárhonnan, mikor volt erre mód régen, a netmentes "békeidőkben"?

P.Y.T. 2020.12.06. 01:56:37

@PYT: huhh, most belegondoltam.... covidos karantén net nélkül? bele is őrülnénk, vagy a home office? eleve kivitelezhetetlen lenne; másik dolog meg, én olvasás-addikt vagyok, a gyerekkoromból adódóan a könyvek az életem szerves részei voltak egész életemben, számomra az olvasás az igazi kikapcsolódás, az én personal hideout-om, a könyvek digitalizálásával elmondani nem tudom, hogy milyen kincsestár nyílt meg előttem, és soha nem lehetek eléggé hálás ezért, mert a papíralapú könyvek gyűjtésének fizikai határai vannak, nem úgy a digitálisnak... Nem beszélve arról, hogy mennyivel kellemesebb egy tabin olvasni, üegkegyzésekkel ellátni, könyvjelzőzni a könyveket, és még sorolhatnám... Szuper dolog.

P.Y.T. 2020.12.06. 02:05:24

@Alice from madness: oké, ez így van, de mentegetésül (mert látom az idősebb családtagoknál), hogy gyermekbetegségekbe futnak bele, még nem tanulták meg helyesen használni (még nincs meg a nyájimmunitásuk;) idő kell nekik, a korukból fakadóan több, mint nekünk... /Én is az istát, meg a twittert használom, utóbbit, mert a u.s-ben éltem sokáig és ott az a közledvelt platform, na meg rájöttem, hogy mennyire hasznos dolog megtanulni pár mondatba tömöríteni cirkalmas körmondarok helyett a mindenkori mondanivalót;))

P.Y.T. 2020.12.06. 02:08:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de, kéne. Nagyon is. Ebben nem vagyunk egy állásponton.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 02:09:29

@PYT: A net szerintem is jó dolog. Csak sokan ugye nem használják jól, ahogy Alice írta. Például az általad is említett idősek egy része nem "eszmét cserél a fiatalabb korosztállyal", hanem igazi indulattal, tombolva politizál fészbukon, mint valami elmebeteg. Mert nem érti az egész felületet, az egész netet sem. Véresen komolyan veszi a fészbukot is, és olyanokat ír be, hogy a fiatalabbak kínjukban röhögnek rajta.

A net óriási találmány szerintem. Most 2020-ra már magyar nyelven is szinte minden témában találok érdekes és hiteles infókat. A legnagyobb hátránya talán az, hogy sokszor ezeket az infókat már nehéz megtalálni, annyi a blog, az önjelölt megmondó, a híroldal, a közösségi oldal, a minden. És annyira gyorsan változik is a net. Sokszor egy hónap múlva már megszűnt a blog, amin olvastam valamit. Viszont ha veszed a fáradságot a keresgélésre, a net elképesztően hasznos! És itt jön az, hogy viszont egy vellalakó soha nem találna meg a neten egy hiteles, értékes infót. Kíváncsi lennék valamilyen arányra, hogy tényleg, mennyien lehetnek azok, akik használni is tudják az internetet?

P.Y.T. 2020.12.06. 02:12:38

@Alice from madness: ehhez oda tudok állni teljes mellszélességgel, tevőleg is, nem csak szájjártatva, és meg is teszem a magamét; miközben örülök, hogy te is :*

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 02:18:18

@PYT: Érdekes, nálam az e-könyv eddig nem jött be. Valahogy nem álltam rá. A múltkor is inkább megrendeltem antikváriumból egy 95-ös könyvet. Visszaemlékeztem rá, ahogy gyerekkoromban olvastam, és valahogy nem volt szívem e-könyvben olvasni. A nosztalgia. ☺️ De azért néhány e-könyvem nekem is van.

P.Y.T. 2020.12.06. 02:26:45

@Nátha ellen bálna: hát igen, ez az aktuális feladat, megtanulni szelektálni a hiteles és a gagyi közt, persze, mindig van valami..;) de ez az áldozat semmi a nyereséghez képest, amit ad, gagyi álhírek pedig mindig is léteztek, max nem terjedtek ilyen széles körben és ilyen gyorsan... majd szépen kialakul itt is a szelekció, az edukáció segít (igaz, mostanság azzal se állunk túl jól, namindegy)..
Az idősek komment-kultúrája az... pfhh, hogy is mondjam, akadnak gondok vele, de nekik is tanulniuk kell ezt, ha nevetségessé válnak, sebaj, majd rájönnek, hogy ez kellemetlen, és szépen lassan elhagyják, idomulnak a trendekhez, csak nem szabad hagyni, hogy kontroll nélkül ámokfussanak, mert a korukra való tekintettel lemondunk róluk.... Amúgy én azt látom, hogy simán ragad rájuk az aktuális szleng, meg sokszor csak olvashatnak, asszimilálódnak előbb, mielőtt beleszólnak beszélgetésekbe (persze nem biztos, hogy hasonló a merítésünk, én a bulvároldalakat kerülöm pl., azt első kézből nemtom, ott mi megy, de hallottam már ezt-azt;))

P.Y.T. 2020.12.06. 02:36:54

@Nátha ellen bálna: átérzem :) eleinte én is így voltam vele, rendületlenül rendelgettem, ami érdekelt - a számomra nagyon jelentőseket ma is gyűjtöm fizikai formában, szeretem, ha itt vannak, rájuk nézhetek, imádom a friss nyomda-illatukat, de egy idő után azt vettem észre, hogy már nem nyitottam ki egyet sem, évek óta, mert jobb válogatni a kis vékony lapos téglatesten, amihez világítás se kell az éjszakai olvasáshoz (takarodó utáni elemlámpás olvasás a takaró alatt, gyerekkorban, az neked is megvan? mert hogy reggel suli, kelni kell, és különben is, az éjjeli lámpánál olvasás rontja a szemet? good ol' times...;) és annyira kényelmes, ha valami extra infó kell, azonnal rá lehet keresni a neten... Majd te is ráfüggsz előbb-utóbb, tuti ;)

P.Y.T. 2020.12.06. 02:40:25

@Nátha ellen bálna: én már csak a tárhelyből fogyok ki folyton, nem is értem, hogyan lehetséges, sose tud elég lenni, mert akárhol böngészek, muszáj lementenem, ha találok valami érdekeset, és mindig találok, olyan nincs, hogy ne... (book-hoarder vagyok, vagymi;)

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 02:57:39

@Alice from madness: @PYT: mostanában én is gondolkodom, hogy a saját életemben mit tudok megtenni. Legutóbb a csakazolvassa blogon nézegettem a témában. Sok dologban nem értek egyet a blog szerzőjével, más dolgokban igen. Ezt a három írását érdekesnek találtam:

csakazolvassa.hu/2020/09/02/mit-tehetsz-te-a-kornyezetert/

csakazolvassa.hu/2018/10/23/cselekedj-a-foldert-egyel-kevesebbet/

csakazolvassa.hu/2018/07/29/mi-van-a-szivoszalon-tul/

És az egyik kedvencem, az autós életvitelről szól, "a leaszfaltozott világ": csakazolvassa.hu/2012/09/11/a-leaszfaltozott-vilag/

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 03:00:15

@PYT: Elemlámpás olvasás a takaró alatt, most megbizseregtem, ahogy eszembe juttattad! ☺️ Egy elfeledett gyerekkori emlék, köszi! ☺️

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 03:12:51

Na úgy nézem, hogy én vagyok ma az utolsó, pedig még csak negyed négy van.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 04:28:51

Nem láttam a tegnapi adást élőben, gondoltam beleolvasok már a kommentekbe mielőtt elkezdem nézni az RTL moston a tegnapi adást, hogy gyorsan megtudjam, hogy kire került a zöld kendő, jelentem az utolsó 100 db kommentből nem derült ki. Talán, ha 3 szól egyáltalán a VV-ről... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 04:46:07

@Alice from madness: Attól is függ, hogy kit választ ki, illetve, hogy hogyan fog a jövő héten teljesíteni, de pl. én is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 05:27:20

Idézet Dani beszédéből: "...nem miattad, magam miatt, sőt miattad is egy kicsit! " :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 06:37:18

A tegnapi öfivel kapcsolatban azt gondolom, hogy nagyon izgalmas és érdekes volt, sok-sok konfliktussal. Szerintem az egyik legérdekesebb öfi volt a VV-k teljes történetében... Úgy gondolom, hogy Gábor-Moh párbaj lesz, mert csak rá rakhatja a kéket az ellenfél csapatából, kivéve, ha Bálint leveszi a lila kendőt (de akkor simán 30-70%-al kizuhan). A reggeli tippem, az Amada-Vivi csata a villa hierarchia sorrendnek megfelelően jöhetett volna ki, de ezt felülírta a taktikázás, illetve a soros villamesterreggel még ismeretlen személye. Gábor akár szövetségesre rakja, akár az ellenfelei közül egy színtelenebb lányra (Vivi, és Merci) akkor elbukik már a párbaj előt (nem mintha Merci bármit is mutatott volna eddig ebben a játékban). Kis sanszot (1%) látok még egy olyan forgatókönyvben, hogy ezen a héten megpróbál valami konfliktus pontot találni a nagyon bizonytalan, és részegen rendkívül agresszív Renátóval. Gábor és Renátó agresszivitása között a fő különbség az, hogy Gábor kontrolláltan agresszív, mivel az ő agresszivitsa inkább műbalhé, Renátóban viszont belülről jön. A másnapi elnézést kérésekkel egyszer-kétszer tompítani lehet ezeket, de azért folyamatosan ez nem tolerálható. Moha ellen biztos, hogy Gáborra szavazok. Ez a Moha féle C kategóriás, csajokban a lepattanóra vadászó, felfelé nyaló, lefelé taposó híéna szerű hím kategória, aki egyébként a játékban egy szürke eminenciás tuja, nekem egyáltalán nem jön be, akkor már sokkal inkább a Gábor féle műbalhék, és előre kigondolt VV performansz patronok (legalább is még itt a műsorfolyam elején). Viszont az egyik csapat, úgymond csapatkapitányaként (szellemi vezéreként), nem vonhatom ki magam az alkoholos bulika konfliktushelyzeteiből , tehát nem mehetek el 10 órakor csicsikálni, miközben több helyen is ég a ház. Ezeket végig kell nézni, és át kell élni, mint tette ezt Robi nagyon helyesen, viszonylag szótlanul és végig távolságtartással. Egyébként, bár Robi és taktikait szavazottm hiszen kiszavazott a csoportokból, de az ő indokával értek egyet a legjobban, amikor egyetlenként a Digó kiesése óta végtelenül unalmas, és az amúgy sokkal színesebb egyéniségű Amandát is teljesen visszafogó, Ginára rakta a jelét. Tetszettek az érvei, amivel Amadát vigasztalta, és bátorította a szaunáuban, és tetszett, ahogy látszik, hogy Amanda is egy kicsit kezdi összekapni magát. Megjegyzem helyenként jókat lehet spontán nevetni Amanda dolgain, ahogy pl. megpróbált ráfeküdve elbóbiskolni az állandóan összecsukló szürke kartonpapíron... :-) Egyre inkább Robit érzem a legesélyesebbnek a végső győzelemre, sajnos Bálint, bár jól átlátja a helyzeteket, de annyira kontrollálni akarja a villa erőviszonyokat, hogy az nem teszi őt szimpatikussá. Amit még megjegyeznék, hogy érdekes, hogy a hierarchia sorrendben milyen hátul állnak a lányok (még akkor is, ha tudom, hogy ezekben a sorrend állításokban elég sok a fals tipp, és a szándékos fel és lepontozás) , és hogy ez alól az egyetlen kivételt pont az a Gina képezi, aki szerintem a leges legszürkébb eddig, legalább is az öfik szerint. Semmilyen színt nem visz a játékba, az egyetlen "értékét", a csöcseit már az első órákban megmutatta, és azóta csak óbégatni tud...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 07:10:48

Renátó személyiségében furcsa kettősséget érzek. Érzem benne, hogy alapvetően egy empatikus, és a jóindulatú ember, legalább is efelé törekszik az életében, viszont a génjeiben ott lakozik az elemi agresszivitás, ezt józanul igyekszik álcázni (bár, mint ahogy azt a jelrakásnál a Vivi felé meggondolatlanul mutatott, lefelé hüvelykujjas villanása is jelzi, ez nem mindig működik benne zavartalanul. Részegen pedig egészen elveszti a kontrollt. Valahogy ilyen típusnak gondolom pl. a volt Megasztáros, jelenleg mindenféle zsűritag és celeb Gáspár Lacit is. A megnyilvánulásai alapján egy szociálisan érzékeny, szimpatikus ember képét mutatja, de valahogy úgy érzem, hogy a színfalak között gyakran kitör belőle az állat. A példa nem véletlen, közös még bennük a roma származás, de nyilván ez vonatkozhat a nem emberekre is bizonyos társadalmi kulturális közegben.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 07:12:57

@VV Erőlegény: basszus...! vonatkozhat a nem roma emberekre is

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 07:37:42

@Alice from madness:
"Aztán az igazságérzete (mostmár így látom) elmondatta vele azokat amiket és úgy volt vele ha már konfliktban van akkor jöjjön minden."

azt hittem gabent azért küldenéd vissza hogy keverje a konfliktot akár piszlicsáré dolgokkal is, és zavarja a komfort érzetet a bentieknek

ezért az egyért én is elgondolkodtam, ez az egyetlen érv amiért visszaküldeném, idegesítse a népeket, de nem azért mert annyira fején találta a szöget

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 07:39:03

@VV Erőlegény: hehehe, jójezígy, vannak romák és a nem emberek XDDD

2020.12.06. 08:36:18

@Nátha ellen bálna:
Ugyanazt csinalja mindenki mint a valosagban csak sokkal durvabban. Ezert mondom, hogy a facebook csak az esszenciaja a vilagnak es hat ez a vilag, ilyenek az emberek....lehet mentegetni h rosszul hasznaljak de aki az fb-n veres szajjal tombol azoktol en eloben is ezt latom.

2020.12.06. 08:42:06

@Cérnahuszár a naív:
Alapvetoen igen, lenyegtelen miert kavarta a balhet a lakok nem akarjak a kozelukben tudni, diszkomfort erzetet okoz nekik, szoval bent van a helye :D

Pamutbojt 2020.12.06. 09:05:29

Hahaha, most néztem meg a tegnapit. A szerkiktől zseniális volt a végén, ahogy az ordenáré üvöltözésre az egyre hangosodó zenét ráhúzták, a választás is jó volt. Már csak az lenne zseniálisabb, ha nem csak szóban határolódnának el az erőszaktól - Anikó közvetítésével - , hanem kibaszarintanák onnan ezt a nagyképű, pöcs, balhés, agresszív Renátót. Korábban is voltak kiabálások, balhék, műbalhék, de ez a folyamatos fenyegetőzés, a másik arcába állva agresszívkodás már túlmutat ezeken. (Azért csak kibukott a vír az illetékesekből. A sorrendtől már úgy érzik, övéké a szemétdomb. Ehhez meg hozzátartozik a hangos erőfitogtatás. Hányinger. Lehet, hogy nekik nem mondták el, hogy a külvilág szavaz? )

MmeChauchat 2020.12.06. 09:10:04

@Pamutbojt: maradjon bent sokáig, így nem kívül okoz kárt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.06. 09:15:50

Tegnap latszott mennyire be van szarva mindenki Renatatol, Balint is becsicskult, pedig ha valaki 2 centire az arcomba uvolt hogy kurva, meg hazug szar, akkor minimum hogy megpakolom Renatat. Gusztustalan alkesz cigany vagy kibontakouo Gabor, melyikkel konnyebb egyutt elni?

mézescsók 2020.12.06. 09:17:29

Gábort egy villaidegen képződménynek látom.
Megjegyzem, hogy az egyik legrosszabb érvnek tartom - és személy szerint falnak tudok menni tőle -, hogy "én őszinte vagyok". Egy frászt. A világon a legnagyobb szemétségeket az őszinteség felkiáltással a korrektségnek nevezett magatartással szokták elkövetni.
A manír fiú a játék kezdete óta kívülről figyelte a társait, mondván, így jobban megismerte őket. Hát, ismét egy frászt. Azzal, hogy mondhatni távol tartotta magát a közösségből, megfosztotta saját magát attól, hogy ne csak a felszínt lássa, hanem megismerje az egyén, és a közösség belső mozgató rugóit, mechanizmusát.
A villába tudomásom szerint játszani mennek az emberek. Teljesen fölösleges, értelmetlen volt Virág és Merci "felvilágosítása", hogy mekkorát tévednek a játszópajtásukkal kapcsolatban. Ehhez mi köze volt? Egyik csaj sem tartozott ahhoz a maroknyi emberhez, akiket egyáltalán érdemesnek tartott arra, hogy szóba álljon vele. Mindét nő felnőtt ember - az életkor és a tapasztalat előfordul, hogy nincs arányban egymással - majd ők bezsebelik a nyereségeiket a pasikkal való kapcsolatukból, ha lesz ilyen, vagy lenyelik a veszteséget. Gábor nem jót akart, hanem némi műsoridőhöz jutni, nem annyira jó és önzetlen ember ő.
Anikó többszöri kérdésére - de a villalakók faggatózására - sem mondta meg, hogy miért éppen most kavarta fel a sz....-t. Vagy műsoridőt akart, hogy még maradhasson, mert érezhette, hogy semmilyensége miatt potenciális jelölt a kiválasztásnál, vagy éppen ellenkezőleg, ki akar menni és Ginánál valamivel több esze lévén, ehhez összehozta a szinpadot, a szereplőket, a rendező pedig ő maga volt.
Egyelőre Robi tűnik nekem a legszimpatikusabbnak, mert távol tartotta magát a vircsaftoktól, illetve igyekezett csendesíteni a balhézókat. Persze könnyű úgy kimaradni a bunyóból, ha senki sem akarja lepofozni az embert. Ilyet láttunk már, Robin nyerte az egyik szériát úgy, hogy szinte ott sem volt.
Renato szerintem kezd veszélyes lenni. Nem a pokolian jó taktikája miatt, hanem az agresszívitása miatt. Szándékosan beleáll emberekbe (múltkor Dani, most Bálint), ezzel még nem lenne baj, de fenyegetően lép fel és provokál. Ezzel nem szoktak nyerni.

Más: két manifesztum, amihez csatlakozni tudnék, az a környezet-, valamint az állatvédelem.
E-könyvet és nyomtatott (papír) könyvet is olvasok. Az utóbbit jobban szeretem. Igazi könyvből tanultam meg olvasni, azt is szerettem meg, nekem a net és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatás, lehetőség, stb. a munkavégzéshez kell elsősorban. És milyen kényelmetlen elaludni azon a vékony, keskeny kis lapocskán!!!

Pamutbojt 2020.12.06. 09:20:48

@MmeChauchat: Erre nem is gondoltam, de jahhhh.....

@szociál: Bálint nem csicskult be szerintem, inkább már csak provokálta. Ha megüti Renátó, akkor repül. Plusz szépen kihúzta belőle az agresszív oldalt. Amúgy igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy mekkora önuralom kell ehhez, ezt rezzenéstelenül tűrni. Tudatosság kell hozzá, és szerintem Bálintban ez megvan. Nem ül fel egy ilyen gettóvonatra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.06. 09:23:17

@VV Erőlegény:
EKG
Gabor-Moha parbajon Gaborra szavazok.
Renata iszonyat agressziv, sztem amikor feltekeny akkor pia se kell mar venne is elo a bokot jo roma szokas szerint.
Gabor kulturleny a putris Renatahoz kepest, engem nem teveszt meg Renata hogy jozanul jo fej, a veret nem tudja letagadni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.06. 09:25:45

@Pamutbojt:
Ha ez taktika Balint reszerol akkor, okos, de en ugy erzem hogy o fosik Renitol es nem fog vele parbajozni.

Pamutbojt 2020.12.06. 09:29:06

@mézescsók: Nem tudom, hogy milyen lehet Gábor a hétköznapokban. Mesterkélt ez az úriember vonal, és gyakran ki is zökken belőle. Az elgondolás nem lett volna rossz, de ehhez ő nem elég erős. Helyette egyszerre egy önjelölt igazságosztó lett belőle, minden csak úgy lehet helyénvaló, ahogy ő mondja, mert ő tudja, ő látja. Ráadásul előhúzta az "őszinte" kártyát is, hát egyre rosszabb....

hereverő heverő 2020.12.06. 09:30:02

@Alice from madness: nem szeretném ha a FB lenne a világ eszenciája. Ezért is hagytam ott anno. Én megtalálom a barátaimat IRL is, és sokkal többet jelent nekem egy személyes telefon mint 1000 szülinapi gif a falamon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.06. 09:33:08

@mézescsók:
Azt vagja mindenki hogy villantani akart Gabor mert betujult, sot lehet a szerkik szoltak neki hogy felkene ebredni de inkabb o mint a hazug Moha ako Merci farvizen akar felkapaszkodni a dobogora, a vigyori joker szajatol is kivagyok.
Szereny jokepu csavo non stop melytorkozna Merciket, mennyire romantikus :))
Ha Gabor vissza kerul lesz meg musor mert Merci talan ramaszik Balintra. Ha Moha kerul vissza akkor nem fog torzenni semmi, csak a punnyadas.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 09:33:37

@hereverő heverő: akkor majd kapsz emailben 1000 szülinapi gif-et (vigyázz, mit mondasz, tudod, hogy képes vagyok ráJa :))))))))))

Pamutbojt 2020.12.06. 09:34:34

@szociál: Most védett volt Bálint. A kövi kiválasztásig pedig még bőven lett volna idő rendezni ezt a vitát. Valamiért én mindig szeretnék tudatosságot látni a játékosoktól. De lehet, hogy tart tőle Bálint.
Igen, szerintem is rettenetesen agresszív Renátó, és ez is tipikus ettől a típustól, hogy később próbál nyájaskodni, magyarázkodni, hogy "tudod a pia tesó". Nem jó ezt nézni sem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.06. 09:47:20

Az a legundoritobb mikor valaki a piara fogja, attol hogy iszik meg nem valtozik a szemelyisege, csak feloldodnak a gatlasok, es gatlastalanna valnak :)
De mint mondtam, Renike meg jozanul is veszelyes , ha fru osszejonne vele, akkor rovid porazon lenne tartva, sehova se mehetne bulizni meg a baratnoivel sem, mindig feltekeny lenne, es tuti verne is.

MmeChauchat 2020.12.06. 09:50:28

Renault kifelé agresszort mímel, befelé empatikust

gondoljuk meg, alapvetően egy pohos, kényelmes alak

ez nem vér, hanem szocializació:
ezt vette le, ezt tartja kiifzetődónek, ez érte meg eddig is neki

egyik szerepet sem kell Kidolgoznia, mert se esze hozzá és mert foghat mindent a piára, utolag

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.06. 09:55:18

amúgy tankönyvi példa, hogy az elején olyan sokunknak szimpatikus renátó mekkora csalódás lett. ennyit az első, felszínes benyomásról.

hereverő heverő 2020.12.06. 09:56:24

@MmeChauchat: aki a valóságban empatikus az részegen is az. Az alkohol oldja a gátlásokat, ha valaki részegen erőszakos lesz akkor az a valódi énje és a kedvesség a póz.

Ármándójózsi 2020.12.06. 09:58:48

Mostanában nem sokat írok ide, mert nincs nagy kedvem. Vitázni nem igazán akarok, mert azt a fajta hozzáállást, hogy: bár Gábor egy ostoba, jellemtelen, mesterkélt, megjátszós szarkupac, de azért visszaszavaznám, hogy lássam, mit szólnak hozzá a többiek....
Ez tőlem annyira életidegen, hogy el sem tudom mondani. Én vagyok az egyszerű néző, szavazó, aki a bent megismert, összefoglalókban leadott viselkedése alapján, természetesen a saját értékitéletem szerint szimpátia sorrendet állítok fel a lakók között. És az alapján döntök, hogy kit, ki ellen "támogatok". Természetesen ez az idővel változhat, ahogy az esmények haladnak.
De ha én valakit utálok, mint a szart, az biztos, hogy nem szavazom vissza csak a balhé kedvéért, örülök, ha nem látom többet.
Továbbra is Bálint van a torony magas első helyen nálam, a hibáival együtt is minden szempontból. Akik még ott vannak, elsősorban Robi, aztán Dani és lassan vége is a sornak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 09:59:06

@szociál: Merci - Bálint szerintem nem lesz, mert Bálintnak nem tetsztik Merci, viszont szerintem Fru-Bálint lesz, amennyiben Fru még megéli a Szilvesztert a villában. Kell egy kis idő, de be fogja adni a derekát, és nem csak csókolózási szinten... Azért hosszú ez a villalét ebben a korban, és a szereplőkben dúlnak a hormonok. Kémia biztos van közöttük, Bálint már ki is nyilatkozta, Fruból meg kinézem.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:00:05

a pia kártya nagy öngól, én is azt vallom hogy nem változtat meg, hanem felerősíti a valódi ént, amit amúgy józanon kézben tart az ember.
vannak a csendes részegek meg a hőzöngők. Itass le valakit, meglátod milyen.

hereverő heverő 2020.12.06. 10:03:00

@Cérnahuszár a naív: akkor az én valódi énem a csendesen bealvós.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:04:04

@Pamutbojt: Szerintem is tart tőle, de ha most leveszi a lila kendőjét, azzal egy nagyot húzna, ez esetben valószínűleg Bálintra szavaznék, mert ez egy bátor és jellemes taktikai húzás lenne! Velem akartál párbajozni, akkor gyere Gábor!

Zabkása 2020.12.06. 10:04:22

Én is most reggel néztem meg a tegnapi öfit. Az itteni kommenteket olvasva elbizonytalanodtam, hogy egy Gábor-Moh párbaj esetén ki jönne vissza, nálam azonnal durrant a fantomkép.

Gábor, már a pislogásából is látszik, hogy valami nem oké, biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta, mert tudta, hogy ez kell, viszont nehezen tartotta magában az ingerültséget, hogy ebben a maníros fostenger szerepben tudjon maradni. És hozott egy Kontroll filmes pillanatot is, amikor két kaller mondja egymásnak, hogy "te vagy a majom, te..majom." Tipikus esete, amikor kikéred magadnak, amit rád mondtak, vissza akarsz vágni, és maximum azt tudod visszadurrantani, amit te épp kikérsz magadnak. Ez a viták "csicskagyász" kategóriája. Nem megy mindenkinek, nem is baj, de akkor kerülje az ilyen ember az ehhez hasonló szitukat.
Moh hamis mosolya valóban bicskanyitogató tud lenni, de jelenleg semmi bajom nincs vele. Nem állt bele más arcába, bocsánatot is tud kérni, összetett mondatokban beszél.

Más is írta, és nem tudok jobban egyetérteni azzal, hogy az "én őszinte vagyok" indok az kontraproduktív. Pláne ebben a játékban. De évadok óta tudjuk, hogy a taktikus játékos=hazug köcsög, őszintének gondolt játékos=áldott lélek. Ezen a kétbites vonalon mozgunk.... Bárcsak lenne még egy VV Attila, egy évadot nem élveztem azóta se annyira....

Robi, bár nálam maga az egyén nem szimpatikus, a játékban egyre inkább az. A mondata, hogy szégyelli, hogy itt néhány emberrel egy szériában van, tökéletesen megállja a helyét. Szóval nálam a srác ezzel belépett a TOP3ba jelenleg.

És ha már valaki belépett, akkor a beköltözése utáni mélyzuhanásról se feledkezzünk meg: Renátó. Úristen... rühellem az ilyen bátorra piálós alakokat, elvesztik a kontrollt, és a való életben azért ezeket becsicskítják néha napján... más is írta, hogy józanul csak visszafogja magában ezt a fortyogó proliságot, de élő adásban a Vivi választásánál kicsit utat nyert magának. Respect Bálintnak, hogy ügyesen és tudatosan hagyta, hogy ordibáljon, nem is provokálta szerintem, hanem okos enged, szamár szenved alapon ráhagyta. Akkor megy ki mindig ezekből a beszélgetésekből, amikor én is tenném kb, 100%osan parttalan kajabálás, ott még észérvekkel se érdemes védekezni, mert erre a válasz: "mé, akkor mi a gecit csinááász?" Ki a faszom akar erre válaszolni egy ilyen balfasznak, aki rommá égeti magát a felsliccelt szájú csajszival, 2020 FRIENDZONE története, remélem bevágják majd nekik, amikor Fru pont Bálintnak meséli, hogy áááh, a kis ducika el van tévedve, de legalább az egomnak jót tesz.

Bálint a másik TOP3as, és Dani. A Proli úr, kb semmit nem jósoltam neki a beköltözéskor, de esküszöm szórakoztat. Tetszik, ahogy egyenes Virággal is, de természetesen óvja is, stb. És Gábort is kurvajól helyretette, szóval én nekik szurkolok.

Gina az ijesztő archetípus, igazi usb-c ordibálós borzadály, és annyira ostoba, hogy ha elkezd egy mondatot, már a felénél nem tudja, mit akart közölni. Képtelen lennék együtt élni egy ilyennel... na meg az orrlukaival.
A többi meg szóra se érdemes

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:06:47

@hereverő heverő: az enyém meg a hülye röhécselős. A francba.

2020.12.06. 10:07:14

@Ármándójózsi: EKG-zlak ahogy @mézescsók: hsz-eit is
A vita tőlem is távol áll, azért a magam csendes módján Bálintnak még drukkolok kváncsi vagyok mire megy a többi elítélttel.

szép 2. advent vasárnapot mindenkinek!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:07:20

@VV Erőlegény: Sőt, én még Dani helyében is levenném a kendőmet...! Egyszerre úgy sem tud két embert is Gábor párbajra hívni ! Az egyetlen, amit sajnálnék, hogy Moha így megúszná a párbajt...

Ármándójózsi 2020.12.06. 10:11:09

@username loading: Különösen, hogy az nem vita, amit szarzsák Gábor és hányadék Renató művel matt részegen, hanem csak a minden konkrétumot nélkülöző, összeszedetlen szóvosás, illetve, ordenáré értelmetlen és agresszív üvöltözés.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:12:02

@Zabkása: dani engem is kezd szórakoztatni, és jókat derülök hogy recskázik a paplan alatt, remeg az rendesen ha virág odabújik. Lehet ennek köszönhető hogy viszonylag nyugodt, ő hozzá jut valahogy a lecsapoláshoz, a többi srác nem.

2020.12.06. 10:16:11

@Ármándójózsi: Engem az egész évad üvöltözése kikészit, zéró szórakozás van benne. Kint lennének már halomra verték (esetleg késelték) volna egymást. Gábor próbálja a felvett énjét hozni de hamar kiderült kint teljesen más, de ez a pszicho én nem fog itt érvényesülni.
Egy példát kellene csak statuálni verbális agresszió miatt Renátóval, a többi visszavenne talán még nézhetőbb is lenne az egész.
Ahogy nálam az sem vitatéma, hogy a 18 éves Virág mattrészeg minden nap, ez az rtl-től nagyon alja hogy így adja a lehetőséget ennek a lecsúszott még elég gyerek lánynak, nálam nem érv hogy de amúgy jól megmondja a dolgokat, és? Attól még az egész szerepeltetése gáz, van még villa picológus aki elbeszélget velük, esetleg javaslatot tesz hogy neki talán kint jobb lenne?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:16:23

@VV Erőlegény: A kendőlevételeket meg taktikailag közvetlenül a kihívás élő adásában kellene csak megtenniük (persze előtte tényleg titokban tartva, és pusztán egymás közt megbeszélve), hogy Gábornak ne maradjon gondolkozási ideje, a jó előre kigondolt párbajellenfél, és a két új lehetőség között, és azon nyomban kelljen zsigerből döntenie. De ha nem őket viszi, akkor az rögtön egy érv lehetne Gábor ellen a párbajig, különösen Bálintnak.

2020.12.06. 10:17:54

Frunak csak annyi kellene, hogy végre Renátóról kiderüljön a számára, hogy esélytelen Bálinttal szemben, máris röppenne át. Ezért sem kéne Gábort visszaküldeni, mert a bentiek azt hiszik a hierarchia alapján, hogy Gina és Renátó esélyesek. Azt a csapatot folyamatosan gyengíteni kell. Moh meg úgyis kihullik majd a másik csapatból, mert gyengébb jellem.

2020.12.06. 10:18:09

@VV Erőlegény: Annyi VV-t már láttak ők hogy nem téma a kendő levétel, nem kockáztatják ilyen könnyen a kisesét, ezt csak a komment szekció erőlteti.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:18:21

frun gondolkodom, vajon milyen feromonjai vannak? Nem szabad vele szaunázni, bálintnak esélye sincs. Be fogja fűzni bálintot, aztán 2 pasast mozgat majd zsinóron, akik közben meg egymást méregetik. Jó lesz

2020.12.06. 10:19:20

@Cérnahuszár a naív: @VV10 Velőtrázó Vélemény: Fru már megmondta Renátónak hogy nem pálya nála nem?

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:24:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hát akár visszamegy gaben akár nem, jó. Ha visszamegy, akkor tovább manírkodik, a csapata elbízza magát, újra ki tudnak választani bálint bandájából valakit és akkor jön a pofon. Ha most kiesik úgy is jó, mert amandáék csapta kétségbeesik. Vagy most, vagy egy hét múlva, de én ezt látom hogy történni fog

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:25:45

@username loading: Ezt értem, de én valóban a vágyálmomat mondom el azzal kapcsolatban, hogy mik lennének hosszú távon kifizetődő taktikai elemek egy játék során. A kendő levétellel, nem magukra rakatják a kendőt többiekkel, csak azt demonstrálják, hogy ők nem félnek a kihívótól.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:28:30

@Cérnahuszár a naív: Na ez is egy mester taktika lenne.... Ha megcsinálja Fru, akkor nálam ő lenne a VV10 nyertese! :-D

Pamutbojt 2020.12.06. 10:29:10

@VV Erőlegény: A kendőlevétel váratlan lépés lenne, de ezzel azért Bálint elég nagyképűnek tűnne, és ez nem biztos, hogy az ő játékát erősítené. De Gábor reakciójára kíváncsi lennék....

YenOfVen 2020.12.06. 10:30:04

Halló, halló Hogyvolt Lakók!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elképzelhető, hogy az én képességeimmel van a gond - de a Dani-Moh üvöltözésből kicsit nehezen vettem le a lényeget. (Tegyük hozzá, a videó szerkesztése sem segített.) Dabi féltékeny lett, és ennyi? Illetve Gina fájdalomsikolya az éterbe, miszerint Digónak nem szabadott volna kiesnie, annak szólt, hogy ez az üvöltözés összefolyt a Reni-Bálint szóváltással egy ponton túl? Avagy Gina szerint mindennek a Bálint az oka?
Ezen túl kapcsolódnék azért a korábbiakhoz is: többen írtátok, hogy Robi szimpatikus - ezt maximálisan tudom osztani. Sokat ugyan nem látni őt a videókban - de ez a jelen tartalom tekintetében nem feltétlen baj. Értelmes, korrekt srácnak tűnik. Tegyük hozzá, még meglepődhetek. Mondom ezt azért, mert alapvető kommunikációs adottságait tekintve azt gondoltam, Bálint is egy tök normális, korrekt, és még talán tisztességes értékrenddel is rendelkező csákó, Dani meg a suttyó paraszt - de azt kell mondjam, ez átfordult bennem. Oké, a suttyó paraszt talán túlzás Bálintra nézve - de azért elég degradálónak érzem, ahogy nőkkel kapcsolatban megnyilvánul; gondolok itt a Frus dologra. Ugyan kicsit helyre tette Mohát, de a végén ő sem nyilatkozott különb módon. Félreértés ne essék, nem élek álomvilágban, nyilván mondanak ilyeneket a pasik az igazán való világban, amikor kibeszélik a ki a jó nő kérdéskört - de azért itt tán mégsem kéne. Renike kifordulását ebből a szempontból megértem, már ami az okot illeti - a módot elítélem.
Bálintban egyébként érzek valami felszínességet és sunyiságot - de ez inkább egy megérzés, nincsenek konkrét alapjaim.
Ugyanitt megjegyezném: valaki küldjön már rá a szemére egy dokit vagy legalább egy kenőcsöt...
Robira visszatérve még megjegyezném, hogy esélyesnek is gondolom a fináléban - bár lehet, ez egy kicsit korai kijelentés. Mindenesetre több évad (pl. 3. és 7.) is azt mutatja, a végső győzelem szimpátiameccs tárgya, nem a showmaneké. (Van kivétel is: 4. és 5. évad - és nekem a 8-9. kimaradt, de nem bánom.) Persze ezt még meglátjuk.
Mindenesetre ami nekem igazán meglepő volt ebben az évadban eddig, hogy rá kellett jönnöm, az IQ-szint és a verbális kifejezőkészség széles tárháza nem feltételezi a korrektséget, az érzelmi intelligenciát és az emberi tartást. Dani és Virág ebben az értelemben igencsak megleptek: bizonyos szempontból a legnormálisabb játékosoknak tartom tőket, miközben azért erősen megmosolyogtat a kifejezőkészségük (hiánya).
Még annyit, hogy ez a párbaj eléggé hidegen hagy - de azért nem bánnám, ha mohátlanítanának egyet. Remélem, Gabika őt hívja ki. (Nem mintha az "ifjú pszeudo-Alekosz" rajongója lennék...)

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:30:43

@username loading: rönó féltékeny és birtokviszonyt képzel. Mindegy neki mit mond a nő. Ha látja hogy bálint és fru között kezd valami kiépülni, ugyanúgy reagál majd mint amanda amikor kinézte bálintot magának. Megpróbálja megakadályozni hogy más vigye. A végére marad az utálat.

Ármándójózsi 2020.12.06. 10:31:17

@username loading: EKG mindenben!
Renátót, ha nem is most zárnám ki, de minimum egy levél, hogy ez volt az utolsó, még egy ilyen fenyegetés, agresszió akár részeg, akár nem, azonnal repül.

YenOfVen 2020.12.06. 10:33:09

@VV Erőlegény: Erre nem gondoltam, de Bálint egy ilyen húzástól kicsit visszamászna nálam a szimpátia vonatra. (Tegyük hozzá, azért a valóságban soha nem tudna jegyet váltani rá... De ez nem is fontos.)

Pamutbojt 2020.12.06. 10:33:53

@Cérnahuszár a naív: Nem nézem ki Fruból ezt. Pillanatnyilag nem. Most csak az egyértelmű és rosszindulatú sz@rkavarásra képes. De aztán ki tudja, hátha.....

2020.12.06. 10:35:31

@YenOfVen: Az első naptól kezdve az összes fiú kibeszéli a lányokat, méregetik őket, skálázzák őket.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:36:52

@YenOfVen: robi egy fehér terület sajna. Nem lehet látni belőle semmit, a benti rangsor szerint valahol középmezőny nem? Ott se hús, se hal. Csak a szubjektív benyomásunk van, az hogy nem szól, azt mutatja nem tudjuk milyen.

2020.12.06. 10:39:15

@Cérnahuszár a naív: Ha az enyém nem leszel, nem lehetsz másé sem? :DD Igen ez érdekes hozzáállás csak mert kinézte magának Frut már jogot formál rá. Innen nézve drukkolok hogy Bálint és Fru között legyen románc.

@Ármándójózsi: El sem tudom képzelni milyen gyér felhozatal volt a jelentkezésnél, ha ők kerültek be... még drukkolok, hogy Renátó kizárassa magát, gina ki-óbégassa magát a villából, Amanda talán feladja magától. A nagy hangú karakterek mind nullák lettek rövid idő alatt.

Pamutbojt 2020.12.06. 10:40:07

@username loading: Igen, és elég gusztustalanul teszik. Ettől még egyszer sem határolódott el a retek klub.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:40:45

@YenOfVen: Megpróbálok válaszolni a két kérdésedre:

1, Dani-Moha Moha a bulikában kicsit letapizta a különösen ittas állapotban eléggé könnyű vérű barátnőjét Virdzsót, amibe Dani alkoholos állapotában már a smacit is beleképzelte, pedig az csak a Mercis Moha képzeletében történt meg, és rögtön előjött benne a megcsaltság jövőjének érzése, amit megpróbált verbálisan csírájában megfojtani.

2, Gina legnagyobb problémája, hogy Digó kizuhanása óta nincsen pasija a villában, mivel annyira rusnya, hogy a fiúk még a bezártságtól felturbózódó hormonszintjük ellenére sem fanyalodnak rá. Külön bosszantja, hogy Bálintnak a kezdetektől nem jön be, illetve Bálintnak köszönhetően vesztette el az egyetlen villakandúrt, aki hajlandó volt foglalkozni vele.

YenOfVen 2020.12.06. 10:40:58

@Cérnahuszár a naív: Az a baj, hogy Fruzsinából nem nézik ki ennyi tudatosságot és ravaszságot. A kibeszélés megy neki, a pletykálkodás szintén - de ez olyasmi lenne, ami csak egy VV5 Ati-kaliberű játékosnak menne. De lepődjek meg!
(U.i. valaki írta korábban - nekem is az 5. volt a kedvenc évadom, bár volt, ami kimaradt.)

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:41:03

@Pamutbojt: hát, a párbaj után eldől sztem, ha moh jön vissza akkor beáll abba a csapatba, ha gaben akkor még kivár, hogy melyik csapat erősebb. De a közeledés megvolt neki bálint felé sztem. Bálint meg azt mondta utána hogy fruval egyformák... Még egyensúlyoz.
igaza volt penimegamsiknak hogy fruval vigyázni kell

2020.12.06. 10:41:21

@Pamutbojt: Pedig a mai PC világban nagyon is kellene erre adni a reteknek is.

Ármándójózsi 2020.12.06. 10:42:14

@YenOfVen: Ugye ez csak valami tréfa, vagy tényleg nem tudod, hogy a fiúk általában így beszélik ki a "jó nőket", hogy de megdugnám... Ebben legfeljebb a kifejezés módjában látok kivetnivalót, mert tegyük a szívünkre a kezünket a csajok is pontosan így beszélik ki a "jó pasikat", hogy nem dobnám ki az ágyamból, stb. Szerintem ez nem annyira probléma, mint ahogy beállítod.

2020.12.06. 10:43:04

@Cérnahuszár a naív: Moh kiesését jelen állás szerint nem bánnám. Ezek a mű egymás mellett fekszünk egy pár vagyunk és ezzel akarunk érvényesülni karakterek sosem jöttek be.

YenOfVen 2020.12.06. 10:43:17

@username loading: Erről valahogy lemaradtam. Csak Moha-Bálint bulis párbeszédekkel találkoztam. De ennek az évadnak úgy mentem neki, hogy csak a hogyvoltról tájékozódom - aztán nem jöttek a posztok, úgyhogy reggeli rutin lett a feltöltött videók nézegetése. :") Ezesetben sorry, ezt újragondolom.

2020.12.06. 10:43:33

@Ármándójózsi: Józsi úgy érzem mi egy műsort nézünk. :)

2020.12.06. 10:48:11

@Nátha ellen bálna: bár érdekes dolgot vannak a cikkben , meglehetősen szűklátókörű ha nem írna helységneveket akkor is lejönne, hogy fővárosi írta. Az ország nagyobb részében nincs olyan tömegközlekedés, amivel te kényelmesen elviszed a gyereket másik városba, és te meg még továb tömegközlekedsz a munkahelyedre. Az én aglomerációs (és nem szegény) településemen van kb 6 busz naponta, és nem olyan időpontokban, amivel bármiféle normális munkát+normális életmódot fent lehetne tartani. És bár tudom, hogy sokaknak tényleg nem indokolt az autó használata mindig minden körülmények között, szerintem sokan meglepődnének, hogy mennyire sokan nem véletlenül járnak autóval. Pickupokban, Vanokban, kisbuszokban, kisautóban ülő segédmunkások és szakmunkások ezreitlehet látni. Ők többnyire nem a városmagban élnek. Emelett: üzletkötők, ingatlanos, biztosítós, másféle értékesítők, magasabb beosztású emberek, cégtulajdonosok. És ezen rétegek konkrétan hátukon viszik az ország gazdaságát, nem senkit senkit. Ezen munkákat végző embereknek például teljesen mindegy, hol laknak, mert össze-vissza kell szaladgálniuk . De nem is tudom miért kéne büntudatot éreznie bárkinek, mert a zöldben merészel élni. Nekem nettő beszűkűlt látásmódú ember képe rajzolódik ki az íróval kapcsolatban, aki él a kis buborékjában, és szerinte minden megoldható tömegközlekedéssel. Nem tudom mi a megoldás, de aki ilyet ír, az szerintem nem igazán tudja, emberek tömegei miből élnek.

YenOfVen 2020.12.06. 10:49:17

@VV Erőlegény: Értem, de ennek fényében még bámulatosabb számomra, hogy sikerült ebbe a helyzetbe is beleDigósiratóskodnia is egyet Ginának... :"D Valami azt súgja, hogy ettől a megmozdulásától soha nem szabadulunk, heti egy öfibe is belekerül, amíg Gina bent van.
Btw ha már Gina csúnyasága szóba került, én azt sem értem, hogy Fruzsina mitől olyan jó csaj - de válogatós vagyok, még a pasifrontról is azt mondom, hogy Bálint is csak nyaktól lefelé néz ki jól.
Egyébként nem volt létjogosultsága a dolognak és a drukkomat alá is ásta a "bekeményítős akciójával", de az elején még reméltem, mindenki meglepetésére Amanda talál majd pasit magának. Csak hogy a sztereotípiáknak fityiszt mutassunk.

Ármándójózsi 2020.12.06. 10:49:41

Egyébként pedig a "játék" szempontjából is, számomra teljesen egyértelmű, hogy egy esetleges Gábor-Moh párbajról Moh-nak kellene visszamennie, mert sokkal érdekesebb lenne szerintem, hogy Merci meddig képes tartani magát, illetve mit hoz az ő kapocsolatuk, minthogy egy agyhiányos, mesterkélt "karakter", milyen újabb orditozásokra és értelmetlen veszekedésekre bírja rá a többieket.

Ecotrans 2020.12.06. 10:49:59

Basszki!
Csak most szúrtam ki a BRAZZERS cimkét.
Muhahaaaa!

YenOfVen 2020.12.06. 10:53:47

@Ármándójózsi: Tudom. Tegyék. Csak ne ebben a műsorban. Egyrészt a visszájára sülhet el a játékban - mint ahogy lett is a Moha-Merci gate, amit Vivi egy kicsit megszívott, meg annyira foscsizik szerintem a többiektől, hogy ezért is beszélt félre. Másrészt szerintem nem vált ki nézői szimpátiát sem. Ha játékban lennék, én biztosan magamban tartanám az ilyen véleményeket, vagy nem így közölném. A móddal nem voltam kibékülve - de tudjuk be az alkoholnak. Ettől függetlenül nem tudok szimpatizálni Bálinttal (sem) - de ez leginkább egy női megérzés.

2020.12.06. 10:54:46

@YenOfVen: Én nem szoktam cikizni embert alapvetően külseje miatt, csak ha nagyon látvanyosan el vna szállva a semmitől. De a párválasztás többnyire másik fél genetikájának a választása. Szerintem nem rossz ő nyaktól lefelé, nálam a nagy görbe homlok valamiért nagyon nem bejövős (ilyen szempontból vivi aki durva bent, nekem ő egyébként semmilyen szempontból nem tetszik külsőre sem)meg nekem a kék szem mindig no-no volt valamiért, a rossz fogazat, mármint a kifelé állása szintén nem előny. Nekem fehérebb foggal Mercike jönne be legjobban, de hát nekem nagyon fiatal, én 30 alattin egyébként már csak maximum legeltetem a szemem

Ármándójózsi 2020.12.06. 10:54:53

@YenOfVen: Fruzsinak iszonyat jó alakja van és ehhez egy elvarázsolt feje, hogy szépen fejezzem ki magam és egy velejéig rothadt lelke... Nem tudom ezt egy, vagy több iszonyat nagy csalódás, vagy megaláztatás termelte ki nála a fiúkkal kapcsolatban, de úgy látom ez hagyott nyomokat benne.

Pamutbojt 2020.12.06. 10:55:30

@Cérnahuszár a naív: Igen, Fru ezt jól csinálja. Elég sokszor hangoztatja, hogy játszani ment be. Hát akkor lássuk!

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 10:56:39

@YenOfVen: nézd meg azt a részt amikor paraván előtt táncolnak a lyányok. Fru mozgása, alakja a legjobb sztem.

2020.12.06. 10:58:19

Fu mennyit irtatok reggel ota :DDD
Kezdem aterezni azokat akik napkozben csatlakoznak be

2020.12.06. 10:59:06

@Alice from madness: bealudtam ülve miközben vártam a válaszod

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 10:59:27

@YenOfVen: Ginának, aki szerintem az egyetlen taktikai opcióját a pasizásra tette fel, de láthatóan ez most nem működik a Digótlanított villában, az egyetlen maradék pasi opciója az "egyvérbőlvalókvagyunktársa", Renátó maradt, már amennyiben, Renátó végre észreveszi őt is, mint nőt (Fru helyett). Mikor Renátó elkezdett Bálintta hangosan vitatkozni, akkor lehet, hogy még nem realizálta azt, hogy itt most Fru miatt tört ki a balhé a két hím között, viszont zsigerből Renátó oldalára akart állni a vitában. Bálintot a kezdettől utálja, eddig mindig rápakolta a jeleit, és megint feltolult benne Digó néhány napos emléke. Persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy Digó távozásával az ő játéka is gallyra ment, és most próbál valahogy Renátóba kapaszkodni. Én így látom jelenleg, de sztem. nem állok messze az igazságtól.

2020.12.06. 10:59:33

@YenOfVen: Valahol Digó kiesése után az összes fiú együtt a nyugi szobában kibeszéli a lányokat beszélgetésre gondoltam.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 11:00:16

@Hannibal Gabter: a tömegközlekedésről tudnék, de inkább nem teszem. Túl meredek történet lenne, és elvinné a témát, most jókat elemzünk

2020.12.06. 11:00:25

Fru volt Dubaiban ha esetleg elmosódott volna pár nappal ezelőtti info, alkata mozgása alapján nem gondolom, hogy takarítani járt ki.

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:00:41

@YenOfVen: a Dani Moh konfliktus alapja az volt, hogy Dani úgy hallotta, hogy valaki azt látta, hogy Moh megcsókolta Virágot. Szóval a szokásos :) Szerintem nagyon jól latod a dolgokat.
Nálam is pont így egy képzeletbeli libikókán ül Dani és Bálint, ahol Dani emelkedik.

2020.12.06. 11:01:55

@VV Erőlegény: szerintem Renault nem nagyon akarna semmit Ginatol. Mondjuk érdekes önképzavar, hogy Gina azt gondolja, bármi miatt esélyes a nyereményre. Ez igaz a kinti vvbe castingra menő és a benti énjére is.

2020.12.06. 11:02:14

@MsIreneAdler: hatalmas Dani-Moh konflikt nekem sem volt meg eddig, köszi

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:03:06

@Hannibal Gabter: akkir mondjuk ki nyíltan: Fru teste megérdemelné, hogy lecseréljék a fejét :D

2020.12.06. 11:03:14

@Hannibal Gabter: Renátó labdába sem rúghat..

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:04:19

@username loading: abban nem vagyok biztos, de egyébként, mintha Bálint hívta volna fel Dani figyelmét, hogy mi folyik az asztalon táncolás közben. A kamera nem mutatott csókot, szerintem nem volt.

Pamutbojt 2020.12.06. 11:05:15

@VV Erőlegény: Persze hogy nem realizálta, azt sem értette meg, hogy mit jelent az "írj egy sorrendet" utasítás! Nem nagyon érti a játék lényegét, csak azt tudja, hogy ő jogosult a 36 millára.

2020.12.06. 11:05:18

@MsIreneAdler: ez jó. De amúgy komolyan. De ha úgy vesszük egyikre sem mondanám, hogy annyira oda lennék meg vissza tőle. Nyilván nem mondanám ronda embernek őket (szerintem az már egy komoly szint), de felejthetőek

2020.12.06. 11:06:07

@MsIreneAdler: nem ide kavart be Gábor v az másik vita volt?

2020.12.06. 11:06:11

@MsIreneAdler: igen, Bálinttal ültek, Bálintot majdnem lesmárolta Dani, és akkor jött a balhé

2020.12.06. 11:07:31

@Hannibal Gabter: oh értem, ez a viták évada eddig :D

2020.12.06. 11:08:34

@username loading: hát az, pont ezt beszéltük éjfél után, hogy semmi emberi cselekedetet , emberi oldalt nem mutatnak amjátékosokból, csak hogy egymás arcába mászva ordibálnak

2020.12.06. 11:10:19

@Hannibal Gabter: híján vannak alap tulajdonságoknak de ennél talán több van bennük igen. Meg idegesítő hallgatni nézni, némítok vagy elkapcsolok. Ennél a szerelmi szálak keverése vagy a taktikázás jobb lenne. Talán Gábor ezt unta meg és ezért váltott taktikusra. a sok punnyadó virágszál között legalább volt egy próbálkozás.

YenOfVen 2020.12.06. 11:10:37

@VV Erőlegény: Ebben lehet valami. Az jutott még eszembe, hogy akiknek a lányok közül nem a pasizás volt a tattika a korábbi évadokban (pl. Ancsa, és valahol Pink is, mert a Helikopter állandóan próbálkozott, így képbe hozta őt is), azokat a hiszti és/vagy veszekedés repítette messzire (pl. Éva, Vera). Aztán persze voltak kivételek is - Dóri meg Seri eltujáskodtak, de nem is volt aztán az sokra elég a fináléban. Ez pedig felvet bennem egy kérdést: nő miért nem tud valami rafináltabb játékot játszani? Vagy pontosabban: más opció miért nem jut eszükbe? Szerintem Amanda is abban "fáradt el", hogy nem tudja, mivel maradhat sztoriban és hogyan tudna szimpátiát kiváltani, ha párbajra kerül a sor. Vagy ha nem is szimpátiát, akkor legalább érdeklődést. Pedig biztosan lennének még lehetőségek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.06. 11:11:14

@Pamutbojt: Hát szóval abban egyetérthetünk szerintem, hogy helyette és Merci helyett jöhetett volna két jobb, és értelmesebb csaj is a villába. Nagyon gyenge az idei csajfelhozatal, sokkal gyengébb, mint a fiú. Azt is el tudom jelenleg képzelni, hogy az utolsó 4-5 versenyző között már egy lány sem lesz. A női végső győzelmet pedig már most szinte kizárnám, mint opció...

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:11:43

@username loading: nem, Gábor Virágnak magyarázott, hogy Dani esetleg nem csak érdekből van-e vele. Az is kedves húzás.

2020.12.06. 11:12:18

@username loading: kb 1 órája beszéltem az exemmel. Azt mondja, hogy a vv facebook oldalán vagy valamelyik hírportál vvs cikke alatt (már nem tudom hogy mondta) sokan írogatják, hogy gábornak elege lett, és inkább ki akar jönni

YenOfVen 2020.12.06. 11:12:55

@MsIreneAdler: Na, hát Bálint akkor ezért fogja sokáig vinni. Erre nem figyeltem fel, de van itt akkor konfliktusgerjesztő véna. Mondjuk ezt valahol tudtam, csak nem sejtettem vele kapcsolatban.

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:13:33

@Hannibal Gabter: én tényleg nem vagyok kritikus, de lányok szempontjából elég gyenge a felhozatal. Mind külsőleg, mind észbeli vagy egyéb tulajdonságok terén.

2020.12.06. 11:13:41

@VV Erőlegény: pasi vagyok, de szerintem az ő felhozataluk is rohadt gyenge, nem tudnám melyik irányba rakni a kacsacsőrt

2020.12.06. 11:14:30

@YenOfVen: anno pufiViki akart tattikázni de kiutálták érte
@MsIreneAdler: elég ezt követni :D ki kinek mit mondott
@Hannibal Gabter: azt sem csodálnám egyrészt nem érvényesül másrészt lehet nem erre készült hogy ennyire nulla lesz a társaság, de aki ki akar jönni én azonnal engedném haza, nem még marasztalnám hátha elviszi a nyereményt

Pamutbojt 2020.12.06. 11:17:02

@VV Erőlegény: Egyetértek. Minimálisan sem érdekesek, szerintem is hamar ki fognak esni. (Feltéve, ha elengedik a "fiú csak fiút vihet" értelmezhetetlen szabályt.)

2020.12.06. 11:17:25

@Hannibal Gabter: Bálint oldalára néztem fel egyedül a régi képei ahol nem szakállas hipszterkedik és a teste nem elvetendő, a bentiek közül ő és Robi ad magára, az a tippem a hipszter stílus felvett elem a vv miatt, Mo mint sportoló női szemmel szintén nem csúnya - minden mást most zárjunk ki - és ne feledjük a fő szavazóbázis a tinilányok
pohos Gabi sikereit nem értem :D

2020.12.06. 11:18:30

@Hannibal Gabter: Robival kellene összeálljon tattikailag ha már Bálintról így lepattant

2020.12.06. 11:18:33

@username loading: iggen, náluk Renault, Gaben, Dani aki szerintem gyenge

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:18:48

@Hannibal Gabter: na azért pasik között külsőleg legalább van, akit meg lehet nézni tetőtől talpig. Renátó, aki pohos, de szerintem ő is csak a mai trendekből lóg ki. Ha jó természetű lenne a kutyát nem erdekelné a hája. Na meg Dani cicije, de üsse kavics :)

2020.12.06. 11:20:02

@username loading: pohos Danira gondoltam természetesen nem Gabira csak még mindig nem jegyeztem meg a neveket
@Hannibal Gabter: emellé jön Renátó frusztrációja jáj lesz itt baj

2020.12.06. 11:20:05

De a másik 3 sem extra. Csak fiatalok, és nem hagyták el annyira magukat, mint a másik 3. Mondjuk gaben inkább csak nem eszik

2020.12.06. 11:22:13

@MsIreneAdler: nemtudom, szerintem egyik sem extra, Moh átlag sportos, szálkás fiú, Bálint szintén egy átlagos fittebb, bár szerintem ez a hobo stílus nem jó, Robben azért izmosabb, Gaben nem eszik, meg ugye pszichopata, másik kettő meg pohos

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 11:25:48

@Hannibal Gabter: gabennek nincs feneke a nadrágjában, egy lovat se tudna megülni.

2020.12.06. 11:25:57

@MsIreneAdler: csajok meg: Gina: 40-éves havannatelepi cigányasszony külső és belső. Fru: fej nélkül nem rossz Vivi: minden szempontból gyenge Amanda: Jók a kannák, de egyébként hatalmas valag és narancsbőr Merci: kicsit fura alkat -nagyon keskeny váll szerintem aránylag vastagabb láb Virág: vékony, semmilyen, a holdvilág arc+toka nem bejövős

YenOfVen 2020.12.06. 11:27:51

@MsIreneAdler: Sajnos én is így látom a felhozatalt...
@Hannibal Gabter: Nem tudom, ez a szerkik miatt van-e így, vagy mert azt hiszik az ápoltak, hogy csak abból lehet műsor, ha üvöltöznek. Mondjuk némelyik vita/helyzet felér egy Cluedoval, és amikor jönnek a nagy "igazságosztások", az azért már mutat valamit a "karakterekből". Itt megjegyezném, hogy Mohával a legnagyobb baj az, hogy letagadta, ahogy Mercikével kapcsolatban megnyilvánult. Szeretném, ha ezt egyszer bevágnák még egyikük bentléte alatt, hogy ne csak a nézők lássák/hallják, dehát álmodik a....
Btw ezt a ki akarok jönni dolgot sosem értettem. Aki bemegy, nem tudja, mit vállal? Nem látott még korábbi évadot? Persze nem vagyok bent, biztos van az a szint, amikor az ember már inkább lemondana a zséről, semmint még egy napot lehúzzon a bandával - csak ezzel szerintem az elején számolni kell. Meg amúgy érdekelne, hogy a castingnál van-e pszichó teszt azon túlmenően, hogy eldöntik valakiről, ön- és közveszélyes-e.

2020.12.06. 11:28:07

@mézescsók:
más műsort néztél akkor, mert Virág és Gaben köz a vitában többször elhangzik hogy sokszor beszélgettek és vigár sokszor kért véleményt Gabentől.

@szociál: ekg

@hereverő heverő: ekg :)

@Hannibal Gabter: ebben a korban már megbocsátható :DDD Jó reggelt! (egyszer telefonálás közben aludtam be éjjel ennél jóval fiatalabban :D)

Fuhh, nagyon felpörgött a kommentszekció, én szerintem új lapot is nyitok, esélyem nincs felvenni a fonalat. De még mindig Gabent fogom visszaküldeni :D

2020.12.06. 11:30:13

@YenOfVen: szerintem ez az a szitu, amikor esetleg látja, hogy nincs esélye, vagy pedig amit valószínűbbnek kátok, hogy átélve jött rá, hogy ez milyen. Nekem is volt már olyan, hogy elképzeltem valamit, de amint belecsöppentem nem úgy reagáltam rá ahogy vártam.

2020.12.06. 11:31:21

@Alice from madness: befutott egy melóm, így jövőhéten nem nagyon fogom nézni az öfiket, mert 7 kor már dolgozni fogok minden nap

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:32:07

@Hannibal Gabter: akkor egyértelmű, hogy a srácok jobbak külsőre úgy nagy összességben. Amanda valagával olyan húsz év múlva 2-3 gyerek után még gond sem lenne. De ennyi idősen... Virág nekem nagyon vékony, és ahogy mondod, fura, hogy az arca meg püffedt. Vivi nagyon nem nyert a genetikai lottón. Merci bejöhet azoknak, akik ezt a kislányos stílust kedvelik. Gina meg kb akkor volt huszonéves, mikor én :).

2020.12.06. 11:32:48

@Hannibal Gabter:
és akkor írjak összefoglalót neked? :D

2020.12.06. 11:33:16

@MsIreneAdler: ja csak nem foglaltam eddig össze magamban

2020.12.06. 11:33:49

De csak max 10 mondatosat

MsIreneAdler 2020.12.06. 11:33:53

@YenOfVen: bizony, ő kavarászott. Mondjuk ez veszélyes volt azért a sok piásra így rádobni egy bombát.

2020.12.06. 11:36:08

@Hannibal Gabter:
annál többet ugy sem érdemel egy rész se :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 11:51:32

jónapot a decens úri társaságnak

YenOfVen 2020.12.06. 11:55:59

@MsIreneAdler: Igen, de helyzetet generált, a néző ezt látta - továbbra is erősíti, hogy meghatározó szereplő az évadban. Ha tudatos volt, ez lehetett mögötte.

Egyébként még amin elgondolkoztam, ez a ki erős, ki gyenge vonal. Korábban is volt ez már kérdés, de szerintem az, hogy a szereplők hogyan ítélik ezt meg, nem változott. Szerintem az alapján rangsorolnak, hogy ki mennyire "trash karakter" (a szilikonmaca, a "kuplerosné" és a tetovált gettó "alfahím" típusok megvoltak korábban, és a többiek fajának gondolták őket), és hogy kinek mennyire nagy a hangja ott bent. Csak nem mindig a leghangosabb a legjobb és leginkább érdekes szereplő. Ez valahogy évadról évadra bizonyságot nyer, de valahogy mégis mindig oda lyukadunk ki, hogy ott bent trash-faktor/hangerő dönt a megítélésben.
Btw lehet, nem ez a trash-karakter címke a legtalálóbb, de talán ezzel tudnám leginkább megfogni, ami az ápoltak (szerintem) mérceként használhatnak. Aztán lehet, hogy nincs igazam.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 11:58:35

@Alice from madness: aloha! egész reggel ugyanaz a szám megy a fejemben, megőrülök :D

TMG 2020.12.06. 12:00:32

Lassan indulhat az iskolahét, pia nélkül :-)

Én Gábor mellett szavazok, mert ha Moh megy vissza, az teljes visszaigazolás Danikának a viselkedését illetően, illetve a villabéli szerepeket illetően is.
Dani, Renátó, Dzsina tipikus falusi (bocsi aki ilyen településen él - sztereotípia) viselkedést produkál: ha én ordítok jobban, nekem van igazam... és ezzel milyen őszinte vagyok, tartalom pedig alig...
Szóval ha esemény kell Gaben vissza - szerintem

YenOfVen 2020.12.06. 12:10:57

@TMG: Node várjunk csak! Valahol mind biztosra vesszük, hogy Gabi Mohát viszi. Mi van, ha nem? Ha TÉNYLEG haza akar menni, mehet biztosra. Ezesetben amennyiben Bálint fasza gyerek lesz és ledobja a lila kendőt, viheti őt. Ha meg nem, akkor a vélt biztos kintmaradás okán viheti Renit is. Ezesetben szerintem baromi nagy meglepetés érhet mindenkit a kimeneteltől függetlenül. :) Persze akkor folytatódna az erkölcsökkel, barátsággal, stb. való dobálódzás, és biztosan magára maradna Gábor a vellában, ha visszamegy. Ha Reni menne vissza egy ilyen forgatókönyv esetén, akkor meg szerintem elég nagy lennye a mellénye, és kb. mindennapos lenne az üvöltözés. Ott az lenne az érdekes, hogy a helyzetet ki hogyan kezeli, és eredményez-e kizárást. De azért ez egy érdekes fordulat lenne, akárhogy is. Persze az is lehet, hogy rosszullátom, csak főzés közben filózgatok.

2020.12.06. 12:16:45

@úgymond olvasó mmkk: :DDDDD
hallgasd meg a baby sharkot, egyből elmúlik :D tü türü rütürü türü

2020.12.06. 12:29:01

@úgymond olvasó mmkk:
azóta ezt éneklem, szuper ötlet volt (se)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 12:33:26

@Alice from madness: én most a tnt-től a fehér karácsonyt.. asszem, jobb lesz, ha holnap már mehetek dolgozni. agyamra ment a karantén..

2020.12.06. 12:36:47

@úgymond olvasó mmkk:
de jó hogy azt nem ismerem mert most dudolászhatnám veled. marad a baby shark :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 12:38:21

@Alice from madness: szórakoztatom a családot a karácsonyi zenékkel, szerinted ki várja jobban, hogy menjek dolgozni? ők vagy én? :D

MmeChauchat 2020.12.06. 12:38:39

@YenOfVen: persze, van pszicho teszt

csak a kiertekelő pszichológusoka úgy válogatták össze, h biztosan ne legyen szakmai etikajuk

ugyanis éppen az kerül be a műsorba akiről a teszt kihozza, hogy félőrült (vagy tán egészen az)

a helyett, h terápiában reszesitenék

2020.12.06. 12:42:27

@úgymond olvasó mmkk:
:DDDD
én monduk ma karácsonyi dekorálok, meg lettem kérve...

@MmeChauchat:
a pszichológusuk csak azt vizsgálja, hogy alkalmasak-e rá, hogy be legyen zárva, képes-e ezt kezelni...azt, hogy valaki pszicho nem egy villapszichologus fogja megállapítani pláne hogy az pszichiátriai kórkép szerintem...
terápia meg nagyjából nincs a világon ember akinek ne tenne jót :)

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 12:42:34

tegyye fel a kezét, aki azt mondja nem lenne borzalmas villalakó

2020.12.06. 12:47:02

@Cérnahuszár a naív:
jó a szó :)
én az lennék ebben biztos vagyok

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 12:51:07

@Cérnahuszár a naív: antiszociális vagyok, szerinted mennyire lennék jó vellalakó? :)

Kosztarika 2020.12.06. 12:54:46

@Cérnahuszár a naív: Én semmilyen villalakó nem lennék, mert normális vagyok. Asszem.
@Alice from madness: ebben biztos vagyok.
@úgymond olvasó mmkk:
Szia.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 12:56:16

@Kosztarika: a pislogás köszönésnek számít? :DDDDDDD szia :)

Kosztarika 2020.12.06. 12:59:25

@úgymond olvasó mmkk: attól függ, kitől vettél leckéket önkéntelen mozgástanból. ,)

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 12:59:33

kikötöttem a tegnapi veszekedésnél megint, és csak most vettem észre hogy rönó végig tudatosan hátra tette a kezeit és úgy ordított.
a kis hunczut

MsIreneAdler 2020.12.06. 13:03:56

@YenOfVen: ez nagyon érdekes, amit mondasz. Ha megnézzük a nyerteseket, egyik sem az agresszív legalja szintű ember volt, nem az, aki szexelt, vetkőzött (na jó Aurelio, akit tudok, kivétel) nem az, aki ordenáré volt. Mégis évről évre ezzel a stílussal akarnak nyerni. Bár az utóbbi két szériát nem láttam, csak imitt amott követtem, úgy érzem színvonalbeli mélyrepülés volt.

@Alice from madness: a baby sharkkal embert lehet kínozni! Tudom.

YenOfVen 2020.12.06. 13:04:58

@Cérnahuszár a naív: Nade milyen is a jó villalakó? Műsor szempontjából, együttélés szempontjából, szimpátia szempontjából is lehet nézni, és ezek nem feltétlenül találkoznak.
Ettől függetlenül nem jelentkeznék a kérdésre. :D

MsIreneAdler 2020.12.06. 13:11:06

Én nem lennék jó villalakó. Nem bírnám ezeket az ordításokat, szóval vagy engem ütnének le, mikor közéjük állok, vagy én csapkodnék meg valakit véletlenül ijedtemben.

2020.12.06. 13:21:24

@MsIreneAdler: Engem megütnének, mert azt akarnám.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 13:25:02

én meg egy komplett tujasor lennék.

2020.12.06. 13:28:21

Én továbbra sem látok rációt Gábor visszaküldésében, mert Merci megzuhanása mellett csak a primitívebb oldalt spannolná fel, arra meg nem vagyok kíváncsi. Arra inkább, ahogyan reagálna hétről hétre az a pár kretén, ahogy egyesével le lesznek vadászva. Amanda, Gina, Renátó szép sorban hullanának el, egyedül Fru képes közülük arra, hogy átnyergeljen. Moh visszatérésével érdekes lehet Merci reakciója, plusz Bálint, Robi és Kavboj ellenfelet látnának végre benne, ami borítaná a szitut. Az "őszinték" egyedül Vivit tudnák levadászni, de ezt ő is tudja és nem fogja hagyni magát célpontba állítani. Gábor teljesen a vesztes pozícióban van, el nem tudom képzelni hogyan nyerhetne egy párbajon. Elégedettnek tűnik, így feltételezem továbbra is, hogy ő ezt a műsort már elengedte, az arcvesztés nélküli kiesés a célja. Nem vagyok kíváncsi arra, ahogyan ezt megfordítja benne a párbajgyőzelem.

hereverő heverő 2020.12.06. 13:36:35

@Cérnahuszár a naív: vissza a hajnali részegséghez: eleinte én is nagyon felvidámodok, aztán...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 13:37:27

@hereverő heverő: én meg tuskó leszek tőle, szerencsére nem is bírom :)

P.Y.T. 2020.12.06. 13:39:03

@Ármándójózsi: ezer-milliószoros EKG minden szavadra, a büdös életben nemmszavazok vissza egy antiszociális köcsögöt csak azért, hogy kiidegelje a bentieket; ráadásul az a főbaj ezzel az eddig szobanövényként vegetáló, majd hirtelen, egyik percről a másikra önjelölt tisztánlátóvá avanzsáló Gabennel, aki a házaló Jehova tanúit megszégyenítő vehemenciával osztja a bentieket - mintha bármiféle igazodási pont lehetne, amit összezagyvál -, hogy fals, hiteltelen, amit csinál. Ordít róla a kamu, ezért képtelenség vele szimpatizálni, fals az egész ember, már az is az volt, amikor a higgadt úriembert alakította, egyrészről az is ordított róla, másrészről a Csillámf.szpóni-sellő Greg lebuktatta a Belevalóban, hogy a valóságban egy mértéktelenül bulizó-csajozó balf.sz, ismeri, már a régi VV-sek közönségtalálkozóin is rendszeresen jelen volt, és pont nem a visszafogott úriember-figurát hozta.

Egy szó mint száz, kamuember úgy, ahogy van, és ettől taszító, ellenszenves, szerintem a többiek odabent is ugyanezt érzik rajta, és ezért akarják kivágni onnan a színváltása óta - egyébként már a kezdetektől kitaszították maguk közül, már akkor is bűzlött róla, hogy kamuember, amikor még a higgadt gentleman álcát viselte (haha, meg bűzlött amúgy is;), csak Bálint karolta fel és fogadtatta el a sajátjaval, majd lassanként a többiekkel is, kár volt, ezt mostanág gyakran hangoztatja is... Szóval, taka van neki, ami sz.t ő kavar odabent, az nézőként - számomra - értékelhetetlen és sokkal inkább irritáló, mint szórakoztató. Hallgatni és nézni egyaránt rossz.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 13:39:12

@hereverő heverő: ezt nagyon szeretem :)) te mutattad azt hiszem

2020.12.06. 13:40:11

@hereverő heverő:
Jajj az ilyenek miatt is birom a kommentszekciot, ez a zene pl tokjo de a sajat buborekom miatt vsz sose hallottam volna.
(Sajnos baby shark velem maradt)

2020.12.06. 13:41:17

@Hannibal Gabter: Nekem az agglomeráció és a tömegközlekedés kapcsán mindig az jut eszembe, hogy az egész egy nagy bullshit. Aki kimegy az agglomerációba a zöld környezet miatt és naponta ingázik autóval Budapestre az a legnagyobb szennyező. A fővárost is szennyezi, plusz pöfög reggel és este, mindenhova kocsival megy, mert muszáj, ezért a környezetét is rombolja. Egy idő után így megy tönkre az agglomeráció is. A fővárosban maradók miattuk nem tudnak közlekedni, mert bejön velük az autóforgalom. Mert ugye Pesten is sokan muszájból autóznak, plusz ott a hivatásforgalom is. Az egész tehát egy hamis illúzió. Hagyják otthon a kocsit, fogadják el, hogy az agglomerációs élet ezzel jár, tömegközlekedjenek. Akkor megmarad kint a friss levegő és Budapesten is jobb lesz. Ennyi.

P.Y.T. 2020.12.06. 13:46:19

@PYT: Hja, Renátát is rossz nézni, persze, de őt csak akkor küldhetjük haza ha a bentiek kiválasztják nekünk, de egyelőre úgy tűnik, az ő részeg tombolása kevésbé viseli meg őket mentálisan, gondolom azért mert olyankor ők maguk is pocsolya-részegek... De majd sor kerül arra a sz.rházira is, remélem. Mert másra hiába várunk, az Rtl láthatóan nem zavartatja magát a nyílt agresszió megjelenítésétől a képernyőn. Sőt, ettől vár nézettséget, f.sza.

2020.12.06. 13:46:44

Azt mondjuk nem értem, hogy például miért nem tudnak ilyen témákat bedobni nekik, mint amik itt is felmerülnek. Környezetvédelem, látszólagos megoldások amik mégsem azok, pro és kontra érvek ütköztetése a jövő problémáit illetően. Értem, hogy buták, de néha az egyszerű emberek mondják ki a nagy igazságokat, mint olykor Kavboj.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 13:53:36

Hú de sokat írtatok, jó reggelt. :D

@PYT: Minden szavaddal EKG. Ugyanezt érzem Gabenről. Hiába próbált felvenni egy Alekosz-figurát, ha valóban olyan lenne amit próbál elhitetni magáról, akkor 3 hét után se nem borul meg ennyire. Nincs ilyen, hogy valaki ilyen szinten 180 fokos fordulatot tudjon venni, kivéve, ha az előtte mutatott viselkedése a kamu és az álarc.
Bálint nélkül besüppedt volna valamelyik virágcserépbe, ám ahogy felkarolta, egyből nyeregben érezte magát. A kavarását is elcseszte, mert egyszerre haragított mindenkit magára, tehát esze nem sok.
Ráadásul most próbálja visszahúzni magára az Alekosz-jelmezt, de ezt sem tudja megcsinálni, mert képtelen kibújni a saját bőréből.

Ami viszont roppant érdekes, hogy ilyen szintű agressziót amit Renáta bemutat, egy évadban sem értek el, pláne nem 3 hét után. Nem is értem, hogy nem büntették még a csatornát, vagy hogy ők miért hagyják, hogy tényleg tettlegességig fajuljon ez a viselkedésnek sem nevezhető valami. Kivárják, míg tényleg vér fog folyni? Ranátából kinézem, hogy nem csak üt...

P.Y.T. 2020.12.06. 13:56:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: igaz, de a fővárosban maradók leginkább saját maguktól nem tudnak közlekedni, se elviselhető tisztaságú levegőhöz jutni, ha ők is letennék az autóikat, és inkább közösségi közlekednének ahogy mondod, azzal tennének a legtöbbet magukért, ha akarnának. Szűk szegmens ingázik csak az agglomerációból, ők a kisebb gond,és hát nekik találták ki a P+R parkolókat a nagy bejövő csomópontoknál, mint pl. Kelenföldön, a 4-es metró végállomásánál. Bejöhetnek autóval, de a bejáratnál tegyék le azokat. Ez egy vállalható koncepció lehetne, ha fejlesztenék a fővárosi közösségi közlekedést, de akkor ugye több pénz kéne, és akkor már megint politizálunk, szal, inkább hagyjuk.

2020.12.06. 13:59:21

Ha már van itt annyi minden off, ami színesíti a VV kommentelgetését, bedobok egyet, ami most került elém mint téma. Érintőlegesen az ingerküszöbnél már beszéltünk róla. Ez pedig nem más, mint a szenzációhajhász klikkvadászat, amivel az embert eleve egy negatív spirálban tartják a bulvárban. "Rossz hírt közölt a BKK, ennek néhányan nem fognak örülni", adja meg az alaphangot a Blikk, amiből aztán kiderül, hogy hétfő este 21.30-tól kedd hajnalig a 4-es és a 6-os villamos helyett a teljes vonalon pótlóbuszok járnak. Baromi kevés embert érint, karbantartás lesz. Ilyen hírből egy nap van temérdek, sőt szinte csak ilyen. Sulykolják belénk a negatív hangulatot, mert az emberek szeretnek háborogni minden szaron. De ezzel csak még lejjebb tornásszuk a hangulati szintet. Ezen hogy lehetne változtatni? Önmagában nem a klikkvadászat a gond, hanem, hogy ez mindig negatív.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 13:59:39

@PYT: A Budapesten lakók többsége azért nem tömegközlekedik, mert olcsóbban kijön, pláne, hogy a munkáltatók nagy része nem támogatja a munkába járást. Mivel ez ellen nem is akarnak tenni, valamint a tömegközlekedésre is magasról tesznek, nem fognak az emberek váltani. Most meg pláne, hogy van ez a maszkhisztéria.

2020.12.06. 14:00:33

@PYT: Nem szűk szegmens az, nézd meg az adatokat. Eléggé meghatározó.

2020.12.06. 14:02:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: értem a második részét. Az első részét is csak ehhez annyit mondanék: A legtöbb ember azért vesz az agglomerációban ingatlant, mert BP közigazgatási határán belül egy retek panelt kap, aminek az árából pedig házat vesz az agglomerációban. vagy pedig nem olyan környezetben szeretne élni, mint amit a főváros ad. Azt meg már megint ne akarja már megmondani egyik ember a másiknak hogy hol kötelező neki élnie. Nagyon szúrja a városi embereket az autózás, de akkor ne keressennek semmilyen szakembert , hanem oldjanak meg mindent a lakásukban. Az meg nagyon idilli kép, hogy mindenki a lakóhelye közelében dolgozzon. Ez nem így működik az emberek 90%-nál főleg a jelenlegihez hasonló helyzetekben, vagy a 10 évente jelen lévő valamilyen egyéb válságok alatt. Saját példa, építőiparhoz kapcsolódó vállalkozó vagyok. Vírus előtt évi kb 70 ezer kmt utaztam munka miatt, 10-et egyéb okokból, viszont hőszivattyúval hűtök-fűtök, napelem rendszer van a házamon , esővizet is használok locsolásra, gyümölcsfáim, konyhakertem , csirkém van, szelektíven gyűjtöm a hulladékot. Mi alapján mondod meg, hogy az én életmódom "üldözendő", míg annak, pl. aki 25 fokra fűti fel konvektorokkal a 120 éves 4 méter belmagasságú lakást, nem gyűjti úgy a szemetet, nem termel magának semmilyen élelmiszert, fapadossal utazgat évente több alkalommal , átlagnál több marhahúst eszik stb. Nekem ez nem tetszik, hogy az egyik oldal bele akar szólni a másik életébe ilyen formában. Értem a Puzséri vonalat, nekem tetszett is amit mondott, de szerintem nem működőképes nálunk. A belvárosi lét többnyire nem arról szól, hogy az a legolcsóbb verzió. Hanem arról, hogy ott lakik valaki mert ott szeretne élni. Én meg nem ott szeretnék, mégis el kell viselnem, amikor a mi településünket Áprilistól - Augusztusig elárasztják a városból menekülő emberek. De nem hörgök, mert nekem is be kell mennem a városba. Szerintem nem jó irány, hogy kvóták alapján besoroljuk az embereket "jó" vagy "rossz" állampolgár kategóriába. Több embernyi adót fizetek be, egyrész önmagában hiányozna ez ha nem lenne, másrészt nem az én dolgom, hanem az ország vezetéséé, hogy azt a rengeteg pénzt pl. környezetvédelmi korszerűsítésekre stb használják. Ez nagyon hosszú vita tárgya, nehéz röviden ezt összefoglalni is.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:03:21

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem a véletlen műve, hogy ez tolják, komoly célja van, de erről órákat lehetne beszélgetni, hogy mi és miért is történik pontosan.

2020.12.06. 14:05:13

@PYT: PR parkolóból rengeteget kéne építeni. Az is betonból van, valamiért ez nem érdeke valakiknek. Nem is értem. Az én szakmám megköveteli, hogy az célpont ház előtt parkoljak le , de aki pl. nem cipekedik, "csak egy regular irodai melója van", ami miatt nem kell szaladgálnia a városban stb annak ez tökjó megoldás.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:07:11

@Hannibal Gabter: Maxmális ekg. Rengetegen jöttek vidékről vároba, mert munkahely és megélhetés szempontjából ez volt a reális, mert a lakóhelyén vagy annak közelében nem volt rá lehetőség.Napi szinten hallom, hogy nagyobb településeken, falvakban lehetetlen munkához jutni, vagy olyan fizetésnek nevezett alamizsnát ajánlanak, amiből nem tudnak megélni. Emellett azért ne felejtsük el, hogy Budapesten egyre kevesebb a magyar, inkább a betelepültek vannak jelen. Ennek is oka van, de az már politikai, így ebbe nem mennék bele.

2020.12.06. 14:12:48

@Kiégett Hobbynyúl: pont ezt írtam fentebb. Hogy vidéki települések nagyrészén nincs használható tömegközlekedés. Én még csak nemis Szabolcs északi részén lakok, hanem Kisorosziban , itt 5 busz van 1 nap, 7:10kor indul Újpestre 8:35-re ér be Újpestre(ahonnan nyilván legtöbb embernek még tovább kellene mennie), utolsó befelé menő járat 16:45 kor indul, visszafele pedig 15:35kor jön busz. És kifújt. Ez ugye Szentendrei-sziget. Ott van pl. Szigetmonostor-Horány komp, ami még csak Dunakeszire visz át, 5:25 és 20:25 között oda, vissza pedig 5:35- 20:35 között. És ennyi.

2020.12.06. 14:14:33

@Hannibal Gabter: Munkám miatt meg 3 szerszámkészlet, két létra, többször több mint fél tonnányi cuccal. De egy sima vízvezetékszerelő sem nagyon oldja meg tömegközlekedéssel, és akkor sorolhatnánk még.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:17:52

@Hannibal Gabter: És akkor arról még nem is beszéltünk, amikor késik, kimarad, lekési a csatlakozást...stb. Mégsem igazán akarnak ezzel semmit sem kezdeni, valami miatt nem érdekük. Roppant szomorú. AHogyan az is, amikor esetleg szóba kerül egy új járat bevezetése, mikor tesztelik forgalom szempontjából és állapítják meg, hogy kihasználatlan lenne, nincsen rá szükség? Nyár kellős közepén.

Ez meg a másik. Amikor nem sima irodai munkáról van szó, és vicces lenne tömegközlekedésen cipelni mindent.

2020.12.06. 14:20:18

@Kiégett Hobbynyúl: ismerősöm kiköltözött Gödre, másik Maglód vagy Gyál (már nem emlékszem) de visszaköltöztek, mert úgy gondolták, hogy a panel árából vesznek egy újszerű házat ott(ami sikerült) , de majd tömegközlekednek. Nem jött be, egyikőjüket majdnem kirúgták a jól bejáratott munkahelyéről, a másik meg amikor egyszer egy héten 2. alkalommal gyalogolt többedmagával a síneken azt mondta, hogy ő nem bírja ezt tovább.

P.Y.T. 2020.12.06. 14:30:13

@Kiégett Hobbynyúl: ekg részemről is, teljesen egyetértek, ráadásul az Alekosz-formula nem merült ki ennyiben, ő egy ártalmatlan, alapvetően jólelkű félbolond volt, rengeteg vicces sztorival, egy igazán egyedi figurát hozott a VV-kbe, amilyet korábban sosem láttunk. De a lényeg abban rejlett, hogy teljesen önazonos volt végig, nem megjátszotta az autista-gyanús csudabogarat, hanem az is volt. De több nem kell belőle, mert egynek jó volt, hozta a kívánt hatást, de ha sorra jönnek az újabb Alekoszok, az biztos csömör; másrészt olyan érzést kelt a nézőben, hogy ezt már láttuk, köszönjük. Kérjük, hozzon valami újat, valami valódit, amit el is tudunk hinni.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:30:53

@Hannibal Gabter: Ismerőseim körében hasonló a helyzet, a monori vonalon. Napi szinten késik ide-oda a vonat, és nem 20 perceket. Ők is azért költöztek oda, hogy kikerüljenek a városi forgatagból, és majd megoldják tömegközlekedve. Nem sikerült, most jönnek vissza hasonló okokból. Ami érthetetlen, hogy a szolgáltatók miért nincsenek felelősségre vonva? A másik pedig a munkáltató, mert erről a munkavállaló igazán nem tehet... és itt jön képbe az, hogy az ember az embertársaival szemben mennyire érzéketlenné vált. Könnyű azt kommunikálni, hogy költözzön el, oldja meg, na de akinek erre nincsen esetleg lehetősége?

P.Y.T. 2020.12.06. 14:32:02

@Hannibal Gabter: ekg viszont :) a betonos megoldást meg... persze, hogy érted ;) örüljünk, hogy nem térköves... xddd

P.Y.T. 2020.12.06. 14:40:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: pontosan, ez volt emlékeim a Big Brotherben is - ha már övék a licensz, miért nem használják az eredeti formulát, amikor nyilvánvalóan becsődölt a VV-verzió? Ezeket szisztematikusan mozgatni kell, mert maguktól képtelenek bármi értelmes elfoglaltságot találni maguknak, arra szocializálódtak, hogy a telefonjuk struktúrálja a napjaikat, az most kiesett nekik (a röhejesen szánalmas tiktok-cselendzseket említeni se érdemes, annyira semmirevalók), ezért marják egymást hülyeségeken, mert nincs más...

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 14:41:19

kevés a járat?
most éppen a korábban kialakított regionális busz közlekedési központokat megszüntetik, beleolvasztják a volán busz állami központosított izéjébe.
lesz ez még így se. majd a központból jól megmondják hogy borsodban hogyan kell mennie a járatoknak, és ha van panaszod, próbálkozhatsz kontaktot találni...
most épp ebben vagyok, azt mondták ne számítsak februárnál előbb eredményre, mert jegelnek mindent amig a jogi átállás le nem zajlik.
evvan.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:44:18

@PYT: Pontosan. Sehol nem volt benne nyoma annak a pszichopata agressziónak, ami például Gabenben ott van. Újdonság is volt, szórakoztató is a maga módján, és ahogy írod, nem megjátszott. A maiakkal az a baj, hogy megpróbálnak belebújni más bőrébe úgy, hogy tulajdonképpen elképzelésük sincs, mit is kellene hozni. Ezért esnek ki a szerepükből.
Esetleg ha beesne még egy hasonló csodabogár, mint Alek volt, aki ugyancsak nem játszik rá, akkor megint más lenne a helyzet. Viszont a erőltetett, mesterkélt próbálkozások igen gázosak.
Lassan azon gondolkodom, hogy miért akarnak más szerepet felvenni? Miért akarnak másnak mutatkozni? Esküdni mernék, hogy ha önmagukat hoznák, többre mennének. Egyelőre Robi nálam ez a kategória és még valamennyire Bálint. Aztán majd elválik.

P.Y.T. 2020.12.06. 14:46:01

@Hannibal Gabter: hehe, ez ismerős, villanyász vagy? ;)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 14:48:30

@PYT: Na de belegondoltál abba, hogy 3 hét ezt hozza ki belőlük... akkor vajon képesek bármiféle együttélésre? Nem. Nekem ne mondja senki, hogy ennyi idő alatt meg kell őrülnie mindenkinek. Kamerák ide vagy oda, az ég világon semmi teendőjük nincs, maga a kánaán, x idős nyaralás.
Valaki annyira elviselhetetlen, kiköltözök a szaunába és csókolom, de nem keresem az alkalmat, hogy na, most kit utáljak közösen, kit rekesszek ki, kibe állhatok bele... vicc.
Igaz, mindent elmond az ápoltakról és generációjukról sajnos, hogy csak ebben tudnak kiteljesedni. Hogy lehet unatkozni? Ezt sosem értettem.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 14:49:12

Nézői rangsor Bentlakó rangsor

Moh Dani
Dani Gina
Bálint Renátó
Merci Bálint
Robi Robi
Virág Gábor
Gábor Moh
Fru Virág
Renato Merci
Vivi Vivi
Gina Fru
Amanda Amanda

remélkem sikerül elküldeni

2020.12.06. 14:49:56

Én halkan szeretném megkérdezni egyébként, hogy akik nehezményezik ígaben pálfordulását, ez miért van? Tényleg szeretném megérteni a villalakók és az itteniek logikáját is ebben. Miért szúrja a szemeket, hogy mégse tuja? Illetve ha eddig szerepet játszott és van olyan elmélet is most, hogy most is azt játszik, ez egy játékban miért probléma? Nem öribari kereső műsor se nem lovagi torna...

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 14:52:20

akko mégegyszer

Nézői rangsor...... Bentlakó rangsor

Moh.......................Dani
Dani.......................Gina
Bálint.....................Renátó
Merci.....................Bálint
Robi.......................Robi
Virág......................Gábor
Gábor.....................Moh
Fru..........................Virág
Renato....................Merci
Vivi..........................Vivi
Gina........................Fru
Amanda..................Amanda

2020.12.06. 14:53:51

@PYT: az is mert van egy pár szakmám :) Hőszivattyúk telepítése , karbantartása a fő profilom :)

2020.12.06. 14:56:09

@Alice from madness: ekg. mindenki nagyot fordult. Amanda ilyen cserfes hangos lány volt, aztán lett egy alpári , hárpia siratóasszony, Rena egyy frusztrált gyerek volt, most frusztrált agresszor svéd stb.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 14:58:06

@Alice from madness: ilyen halk kerdeseim nekem is szoktak lenni, oszt mindig az a vege, hogy en vagyok a fasz :DD

P.Y.T. 2020.12.06. 14:58:16

@Kiégett Hobbynyúl: igazad van, sztem azért próbálkoznak a replikákkal, mert ami már egyszer bevált, azt gondolják, nekik is bejöhet, annyi agyuk nincs, hogy átlássák, hogy hogyan működik ez a reality-izé a nézői oldalon. Amit láttunk már, az elvesztette a varázsát már azzal a szériával, amiben megjelent. Újat kell hozni, de hitelesen, hogy elhiggyük. Egy ilyet eljátszani nagyon nehéz, valamennyi intelligencia mindenképp kell hozzá, aminek ők híján vannak. És még úgy is könnyen ki lehet esni a szerepből. Valódi képernyőképes csodabogarak meg úgy tűnik, nem jelentkeznek castingra... Vagy magas kockázatot hordoznak a műsorra nézve, vagy nem tudom, ott volt az auréliós szériában az a fura srác, nem jut eszembe a neve, ki is zárták szélsebesen, máig sem értem, hogy miért... Gondolom, csak volt valami gondjuk vele, amiért jobbnak látták kívül tudni a falakon, amit nekünk nyilván nem mutattak meg. Ja, Simon a neve, megvan. ;)

2020.12.06. 15:00:17

@Hannibal Gabter: mégis csak Gaben van ekézve egy hete emiatt....nem mintha szívfájdalmam lenne hogy melyik villalakót ekézzük, csak szeretném megérteni, hogy az embereknél mi verte így ki a biztosítékot. az hogy egy alapvetően csöndes ember kibukott és lezúdította a szarcunamit? hazudni nem hazudott semmiben, a lakók nem voltak őszinték egymással. és nemazér de ha nekem van egy akár csak laza ismerősöm akiről úgy látom hogy akivel pörög naponta a szemem előtt az undorítóan viselkedik vele, én se a 3. félhez megyek oda fightolni hanem az ismerősnek mondom el (mivel kérdezte. elhangzik többször, hogy Virág kérdezte, kérte e véleményt) hogy sztem nem frankó amit kap.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:00:27

@Alice from madness: Nem azzal van a baj, hogy ha valaki tujából kilépve játszani kezd. Ott van Robi, ő sem volt éppen aktív, sőt beillett a tuja kategóriába, mégsem ellenszenves és irritáló, hogy kilépett ebből.
Mindenki elveszítette valahol azt a karaktert amivel indított, csak az a nem mindegy, hogy kiderül róla, hatalmas baj van a fejben és mentálisan is, vagy sem. Van esze a játékhoz, vagy sem. Nos, Gabennél az ész kint maradt az ajtóban.

2020.12.06. 15:01:06

@úgymond olvasó mmkk:
én beírás előtt elkönyvelem ilyenkor hogy én vagyok a fasz. Ha meg vita lesz átmegyek Robiba :DDD

2020.12.06. 15:01:18

@Alice from madness: ekg hiába pszicho, szerintem még mindig több helye van bent, mint Ginának, vagy Vivinek

2020.12.06. 15:02:02

@Kiégett Hobbynyúl:
azt csak nála maradt kint?
Robi a tegnapi beszólás majd Ginával kiabálás után mikor kelt ki a földből?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 15:02:33

@Alice from madness: en olyankor is atmegyek robiba, amikor valami kerdes nyomja a kis lelkemet, jobb a bekesseg :D

2020.12.06. 15:03:59

@úgymond olvasó mmkk:
unalmas ez a vasárnap, már feldíszítettük a mamival a fát, gondoltam bedobok egy kérdést aztán folytatom a Covent ;)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:04:02

@PYT: Az a casting, ahol a már itt-ott szerepelt embereket kell betolni, az önmagában is gáz.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:05:27

@Alice from madness: Robinak tökéletesen igaza volt szerintem, a viselkedést szólta meg, ahogy nem a napon barnult társai megnyilvánultak.

2020.12.06. 15:06:49

@Kiégett Hobbynyúl:
az egész koncepció gáz, már az előző évadban is megőrültek pár hét után, a mostani 20-as generáció sokkal gyorsabb mint 10 éve voltak, sokkal féktelenebb, eleve elég lett volna rövidebb idő összezárva, több elfoglaltsággal, kevesebb piával

2020.12.06. 15:08:25

@Kiégett Hobbynyúl:
Robi előadta a hajtűdobáló dámát konkrétan, beleüvöltötte a semmibe a véleményét egy konfliktus közepén majd Ginával ordibáltak egy sort. tök intelligens, én is ezt tenném hasonló helyzetben és nem egy cigi közben fakadnék ki Virág barátnőmnek mondjuk. ja nem...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:09:22

@Alice from madness: Maximális ekg. Ez viszont a szerkesztők hibája, mert itatják őket, holott egyáltalán nem lenne rá szükség. Persze egyiknek sincs a fejéhez pisztoly tartva, hogy vedeljen.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 15:10:17

@Hannibal Gabter: Üdv! Igen, azért is írtam, hogy sok dologban nem értek egyet azzal a bloggal. Gondolatébresztőnek jók néha a bejegyzései. Amivel viszont egyetértek: ezt már nem lehet sokáig csinálni. Fizikailag nem fér el ennyi autó. Nem vagyok pesti én sem, egy nagyobb városban élek, ami már bedugult a kocsiktól. És kétségbeesetten próbálják úgy toldozni-foldozni a várost, hogy még és még és még lehessen újabb autókat bezsúfolni. Értek én minden érvet, de ez már sokáig nem fog menni. És akkor mi lesz? Mi lesz, amikor az autósok rágyünnek, hogy ellehetetlenült a közlekedésük?

És azt sem hinném, hogy a legtöbb ember céllal autózik. Szerintem jóval többen lehetnek azok, akik céltalanul mennek. Régiesen: gyüszmékűnek. :) Olyan nincs, hogy _bármikor_, akármilyen napszakban, akárhány órakor kell kimennem valamiért, akkor mindig tülekednek az autók (vagy bentről hallom, hogy mennek). Az lehet éjfél, lehet hajnal 5, lehet vasárnap, december 24., akármi. _Nem létezik_, hogy mindig mindenkinek dóga van, és mindig mindenkinek olyan dóga van, amit csak valamilyen távoli helyen lehet elintézni, ahova autó kell. :)

2020.12.06. 15:11:20

Azért Merci is furcsa, mármint a háttérsztorija. Szakmunkásképző és asztalos (én most nem tudom hogy van a közoktatás, azt tudom hogy kb 1 év mire asztalos lesz valaki felnőttképzésben), nagymamája nevelete fel, de 17 éves kora óta egyedül él. Ezt lehet? És ha igen , miből?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:11:38

@Alice from madness: Nem mondtam, hogy intelligens, de ha végig nézzük, akkor bizony addig a hangját sem lehetett hallani a vitatkozások közben. Félretéve Robit, valószínű, hogy ez az ordítozás-cunami amit bent csinálnak, egy idő után hasonlóan reagálnánk le, nem elvonulva 6 doboz cigarettával.

2020.12.06. 15:12:13

@Kiégett Hobbynyúl:
és itt jön képbe az egyéni döntés és felelősség ismét. én ha nem akarok inni nem iszom. ha emiatt ciki vagyok, legyek, sose voltam egy nyáj típus viszont legalább nem is fogok bennégni egy étteremben mert a többiek se mozdulnak. és mostmár olyanok is piálnak folyamat akik azt mondták h ők neeeem (Mercike, Vivi), a fiúk is egyre mértéktelenebbek

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:12:19

@Hannibal Gabter: a szakmunkás képzés nappalin, (nem okj gyorstalpaló) 3 év most

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:15:41

@Alice from madness: Valóban, viszont a szerkik felelőssége is adott, mert ha látják, hogy az elfojtott agresszió, törés-zúzás kerül előtérbe, akkor nem kellene adni a lovat alájuk folyamatosan.
Az, hogy valakinek az önértékelése az a nullán van, és nem tudja, hol a határ, sajnos az szomorú.

2020.12.06. 15:15:49

@Kiégett Hobbynyúl:
szerintem ez egyéni tűréshatár kérdése, mint mondtam tőlem ők annyira nincsenek messze korosztályban, nekem még megvannak a középiskolai élmények, bandáztam nálam fiatalabbakkal (btw a lányok millió millió milliószor rosszabbak mint a fiúk) mert vegyes volt a csapat, voltak ezekkel egyidős kollégáim. ez olyan mint a pia. ha nem akarok részt venni benne, akkor nem üvöltöm bele a levegőbe mekkora csalódás nekem a bulika amibe jelentkeztem, és nem veszem fel a provokációt. mer minek? olaj a tűzre.

2020.12.06. 15:17:17

@Kiégett Hobbynyúl:
tegnap éjjelből kimaradtál, mikor erről filozofálgattunk. Te mint néző, teszel valamit, hogy változzon ez? mert ha nem, akkor nem csak a szerkik, hanem a Te felelősséged is, mert nézed. őket nem érdekli milyen ideológia miatt nézed, őket a szám és a zsé érdekli.

2020.12.06. 15:17:45

@Nátha ellen bálna: Második részhez: szerintem lehet, mert nagyon szűk utcákra jut ennyi autó és a legtöbb agglomerációban pl . 0 munka van, tehát az egész felnőtt aktív lakosság bejár a városba. PR parkolók pedig bőven elférnének . Biodóm helyén, 6-7-8-9. kerületi foghíjtelkeken, 9-10. kerületi ipari területeken, körvasút sor mellett, M3 bevezető feletti részen (ahol pl. az Avalon Service is van) stb lehetne sorolni. Mondtuk többen hogy nyilván nem mindenki használja mindig indokoltan (ez relatív, valakinek kell 20 perc kocsikázás, mert felcseszte az asszony, meg ugye nem tudhatjuk ki hova megy, valaki megy dugni a barátnőt, valaki épp a kutyáját viszi hamvasztani vagy éppen állatorvoshoz) elég megnézni a dízel autók magas arányát, a nagyon hülye ritka kivételtől eltekintve ők nem éppen a városban elmegyek 3 utcát kategória, mert a gatyája rámenne.

2020.12.06. 15:18:09

@Cérnahuszár a naív: köszi, már nem vagyok képben

2020.12.06. 15:19:15

@Hannibal Gabter:
a bidóm helyén ne legyen már parkoló léccike....meg a városliget helyén se. stbstb.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:21:37

@Hannibal Gabter: a fiam pont ennek tanul, ha valaki 14 évesen kezdi, 17 amikor végez. Mehet dógozni, eltartja magát valahogy. Mercinél a kisfilmben az volt hogy nem kellett mert nő, meg nincs tapasztalata, csak amit a suliban összeszedett. Marad a mekis pálya

2020.12.06. 15:22:45

@Hannibal Gabter: nekem 4 autóm van jelenleg abból kettő haszongk. 1 dobozos Sprinter , 1 Hilux pickup, 1 Land Cruiser, 1 Leaf(exemnek vettem, de visszaadta egyelőre nem adom el). Egyszer elhatároztam, hogy megszámolom, hogy hány pickupal megyek egy irányba egy sima oda-vissza úton (11-es út pl.), ezt megcsináltam a dobozossal is. 30nál megálltam, mert mondom SOK.

2020.12.06. 15:23:30

@Cérnahuszár a naív: jaja így már értem. azt írja az adatlapja, hogy eladó. Most ha elmegy 8 órába Aldiba vagy Lidlbe, akkor ki tud venni egy szobát stb. My bad.

2020.12.06. 15:24:55

@Alice from madness: Városligeti tüntetéseken ott voltam csak szólok. A biodóm meg viszi a pénzt csak, folyamatosan drágul, és 10 év múlva újra kell tatarozni. Amíg ilyen szintű szegénység, szar és ha már témánál vagyunk, tömegközlekedés ,utak stb vannak szerintem ne ilyeneket ...

2020.12.06. 15:25:30

@Nátha ellen bálna: bocs nem neked címeztem: " nekem 4 autóm van jelenleg abból kettő haszongk. 1 dobozos Sprinter , 1 Hilux pickup, 1 Land Cruiser, 1 Leaf(exemnek vettem, de visszaadta egyelőre nem adom el). Egyszer elhatároztam, hogy megszámolom, hogy hány pickupal megyek egy irányba egy sima oda-vissza úton (11-es út pl.), ezt megcsináltam a dobozossal is. 30nál megálltam, mert mondom SOK."

2020.12.06. 15:26:46

@Cérnahuszár a naív: szuper, meg fog élni belőle nagyon szépen!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:27:52

@Alice from madness: Ebből ki. Való igaz, minek nézem... de talán az őrült, mazochista reménykedő vagyok, aki hiszi, ettől még van feljebb is. :D
Valaki írta a nézőszámokat, azok alapján létjogosultsága sem lenne a műsornak tulajdonképpen.

2020.12.06. 15:27:57

@Nátha ellen bálna: mármint neked szól, de magamnak címeztem :D

2020.12.06. 15:28:27

@Kiégett Hobbynyúl: tegnap én is és még valaki töltelékműsornak minősítette a vvt

2020.12.06. 15:29:21

@Kiégett Hobbynyúl:
Ha nyereseges, van letjogosultsaga. Ennyit neznek.

2020.12.06. 15:30:10

@Hannibal Gabter:
Sztem tobben, en is azt mondom hogy csinaljak de a csatorna is leszarja. Nem kell azt elvarni tole mikor fomusoridoben a focsatornan ment...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:30:32

@Hannibal Gabter: Azzá avanzsált, tény és való. Pedig... pedig... kár érte, hogy még ezt is sikerült elcseszerinteni nálunk.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:31:49

@Alice from madness: Mennyire nyereséges, azt nem tudom, de mindent elmond, hogy száműzték a 2-esre. A csatornát sem érdekli igazán, amolyan jól van, jubileumi évad, legyen... valahogy így tudom elképzelni.

2020.12.06. 15:34:40

@Kiégett Hobbynyúl: na meg vírushelyzet alatt is lehet csinálni könnyen

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:37:23

@Hannibal Gabter: na kitöröltem, akkor mégis.
A fiam lehet, de őalá is kell alá tenni a lökést. Neki előnye van hogy pasi, ha meg kell emelni egy szekrényajtót, emeli. De alá kell tenni majd a szerszámokat, (most még adja a mester) , kell pár év melós tapasztalat hogy utána ki tudja alakíítani az ügyfélkörét.
Sajnálom mercit, ha neki nincs aki ezt segítse.

MsIreneAdler 2020.12.06. 15:38:16

Feltettek egy videót az rtl24-re, hogy a buli alatti szabálysértések miatt büntit kapnak a villalakók.

2020.12.06. 15:41:20

@Cérnahuszár a naív: ismerem a dörgést. Igen de ez minden területen így van, hiába végez valaki bármilyen iskolát évek kellenek mire összeszedmannyi tudást, hogy vállalkozhasson. Ha pár évet alkalmazott, és még veletek lakik, akkor tud félretenni annyit, amennyi az induláshoz elég lehet+családi segítség esetleg hitel. De alkalmazottként is átlag felett lehet keresni. Nyilván attól is függ mit akar kezdeni a szakmájával, nyilván egy tetőket készítő ácsként nem ugyanaz indulni, mint mondjuk annak, aki egyedi konyhabútort gyárt vállalkozóként.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:43:09

@MsIreneAdler: na sejtettem hogy volt valami, azért voltak annyira megszeppenve a kiválasztásnál

a csatornának:
media0.giphy.com/media/26uffNKp1jMEt4avC/giphy.gif

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 15:43:32

@Nátha ellen bálna: autóra: én kénytelen vagyok mindenhová autóval menni (vidékb+), a tömegközlekedést szépen, lassan leépítik. hétköznap a reggeli munkás meg diákjáratok után van egy busz 9-kor, aztán délig csókolom. aztán a következő buszok 2, fél 4, 6, fél 10. és viszontlátásra. én pl. 4ig dolgozom, ha utána van dolgom a 15 km-el arrébb lévő nagyobb városban, akkor nem várhatom meg a fél6os buszt, pláne most, hogy 7kor lehúzza a rolót minden. győrbe eljutni az meg kész tortúra, autó nélkül minimum egy logisztikus kell hozzá. tudom, hogy károsítom vele a környezetet, szánom bánom, de ez itt máshogy nem működik.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:43:48

@MsIreneAdler: Kizárás is lehet benne vajon? Renátának simán lehetne. Vagy csak olyan tessék-lássék lesz?

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 15:45:44

@Hannibal Gabter: Ne érts ám félre: én abszolút ellene vagyok annak a mesterséges autós-kerékpáros szembeállításnak, ami most megy mindkét oldalról. A kormány részéről is, és Karácsonyék részéről is.

Csak annyit mondok, hogy nem látom a megoldást. Egy gondolat, ami az autókhoz és az említett hatodik fajkihalási hullámhoz is kapcsolódik: körülbelül a Transamazonas-autóút megépítésével véglegesen eldőlt, hogy az ember mit tervez az állat- és növényvilággal. A 70-es évek óta minden egyértelmű, világos. Nincsenek kérdések. Ehhez képest hol tartunk? Eltelt 50 év a Transamazonas óta, de a klímaváltozástól féltjük az erdőket. :D Ha rajtunk múlik, mire megváltozna a klíma, egy fűszál nem lesz, amit ne irtottunk volna ki.

Vuhanban a korlátozások megszüntetése után az emberek megrohamozták az autókereskedéseket. Ezt se tudtam hova tenni, nem is értem az egészet. Május elején az Index közölt cikket arról, hogy majd a járvány után berobbanhat az autóhasználat. Hova robbanna még be? Hol van erre hely?

2020.12.06. 15:46:46

@úgymond olvasó mmkk: az egész létezésünk károsítja

2020.12.06. 15:48:37

@Nátha ellen bálna: a járvány annyiból erősiti fel a járműhasználatot, hogy akinek van autója, legalább a tömegközlekedéses fertőződést kikerüli, ami azért a top 5 veszélyforrás jelenleg. Békeidőben nyilván a tömegközlekedés ami ésszerűbb amennyiben megoldható

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:49:05

@Hannibal Gabter: igen, így van. Ő a szakmájában akar maradni, mindig is ezt akarta csinálni. Remélem összejön, elég nehéz volt egyáltalán mestert is találni, a másodikat fogyasztjuk, most meg ez a járvány...kiesett neki tavaly fél év gyakszi, szerencsére most csak a sulit jegelték, gyakszi maradt. Az azért gáz ha 3 év gyakorlat helyett csak 2 megy le

MsIreneAdler 2020.12.06. 15:51:26

@Cérnahuszár a naív: én is üdvözöltem az ötletet, mert kezdett kicsit sok lenni az erőszak. Örülök, hogy nem ezt szeretnék főcsapásként folytatni, hogy ilyen totál bepiált assetuggyaholvan figurákat kelljen nézni.

@Kiégett Hobbynyúl: kizárás nem hiszem, hogy lesz, és gyanítom, hogy lájtos, vicces ejnyebejnye a bünti, de szeretnék tévedni.

2020.12.06. 15:52:07

@MsIreneAdler: lehet amiatt kett moh villacsicska?

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 15:56:04

azon filózom miért kellett mohnak lakájnak lenni. A kiválasztásnál mindenki feketében volt, csak mohán volt a libéria és nyitogatta az ajtókat. Megbüntetthették mert be akarta törni az ajtót a nyugi szobába?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 15:56:24

@MsIreneAdler: Valószínűleg igazad lesz. Olyan szempontból kár érte, hogy így nincs visszatartó ereje az ilyesminek.

2020.12.06. 15:56:45

@Cérnahuszár a naív: azt én nem értettem egyébként. Miért csinálta? Nem is ő volt a vita főszereplője

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 16:00:37

@úgymond olvasó mmkk: Majd válaszolok, de most mennem kell, D-vitamint viszek egy barátomnak. Bár elég messze lakik és itt a kocsi, biciklivel menek. :)

MsIreneAdler 2020.12.06. 16:01:26

@Hannibal Gabter: lehet, de akkor vajon Renátót mivel büntették? Nyelvvel pucoljon budit:)?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 16:01:28

@Cérnahuszár a naív: Majd kiderül ma, bár akkor a fél villát meg kellett volna büntetni, nem csak őt, ha ennyi lenne a számláján.

2020.12.06. 16:02:19

A VV-ben a néző azt díjazza, ha valaki azt a karaktert hozza, aminek be lett állítva vagy amire egyből áthangol bent. Lehet ebből fordulni, de ahhoz hitelesnek kell lennie, pláne ha azt nyomja, hogy ő mekkora őszinte. Lehet szart kavarni, de vagy legyen bent egy cinkostársad, aminek a révén a néző beavatott lesz a húzásaidba vagy a nyugiban viselkedj totál máshogy és magyarázd el, hogy amúgy ezt csak úgy játszásiból nyomatod. Minden más bukta.

2020.12.06. 16:03:50

@Kiégett Hobbynyúl: Érdekli az RTl-t, de low cost módon működteti, mert az RTLII-nek az imidzsét építik vele, ellenben ha komolyabban vennék az kurva drága lenne.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 16:04:33

@Hannibal Gabter: azt kiabálta hogy mit tettem ellened mit tettem...dani meg nyomta belülről az ajtót

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 16:07:44

@hereverő heverő: félek, hogy meglátod, mit küldtem :(

MsIreneAdler 2020.12.06. 16:08:49

@Kiégett Hobbynyúl: nos igen. Gyanítom nem az elrettentés a cél...

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 16:09:15

amúgy az úgy volt hogy bálint-moh és dani elment a nyugi szobába megbeszélni a virág-táncos-voltcsóknemvolt esetet, azzal meg is voltak, és ott volt renátó, akkor elkezdte feszegetni bálintnak hogy ő meg fruval volt tiszteletlen, mert azt mondta sunázná...szóval renátó kapott az alkalmon hogy ő is előszedjen valami sérelmet, itt elszabadult apokol. Ordított mindenki, moh kint maradt de be akart menni, közben dani meg kizárta mert már a bálint-renátó meccs ment
valahogy így raktam össze.

2020.12.06. 16:09:29

Ja, a korábban írtak Gáborról szóltak Alice hsz-ére reagálva csak nem idéztem a kommentet. szorri

2020.12.06. 16:10:44

@Cérnahuszár a naív: ja aha, a veszekedés megvolt, csak az ajtós dolgot nem láttam.

2020.12.06. 16:11:53

Moh egyértelműen az ajtónyitogató inas szerepet kapta. De akkor Renátó mit? Egy utolsó figyelmeztetést?

MsIreneAdler 2020.12.06. 16:15:09

@Cérnahuszár a naív: pont így volt. Ráadásul az ajtónál sikerült eltiporni Virágot is. Gondolom ezért a bünti.

2020.12.06. 16:16:41

@MsIreneAdler: Még szerencse, hogy Virág nem liliom. Azt tiporni a tv-ben...

2020.12.06. 16:23:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Eljutott a celba csak migrenem van egesz nap meg meg mindig az AHS-t porgetem igy nem mindenre reagalok ma.

hereverő heverő 2020.12.06. 16:25:45

@Alice from madness: mossál hajat jó meleg zuhany alatt. Migrén ellen.

hereverő heverő 2020.12.06. 16:28:12

@úgymond olvasó mmkk: nekem szokott használni, tudod mennyit fáj bekem is

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 16:29:21

@hereverő heverő: tudom. az enyem most 2 hete folyamatosan faj.

2020.12.06. 16:31:10

@hereverő heverő:
Ahh mar megvolt, gyakorlott migrenes vagyok csak en hulye nem hoztam el a kremet amivel ilyenkor bekenem a homlokom meg nospa sincs. Igy ilyen koztes allapotban vagyok hogy egesz nap ott van tompan de legalabb nem fetrengek orditva es nem kell injekcio.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 16:35:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ez egy roppant jó kérdés. Egy nem szándékos fellökés, "eltiprás" büntetés, a nyílt agresszív, fenyegető viselkedés meg semmi.

2020.12.06. 16:36:58

Én egyszer láttam egy rénszarvast ruszki vadászgépben, azóta is gyötör a MIGrén

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 16:44:51

ezzel a lófejjel lehetne kezdeni valamit, mondjuk a nézők megszavazhatnák kinek az ágyába tegyék bele éjszaka. Aztán had gondolkodjanak a bentiek, hogy miért kapta aki kapta, valóban keresztapa? Reklámnak sem lenne utolsó, már látom az újságok címlapját...

ki kell próbálnom ezt a zuhany migrénmentesítő dolgot, mert csak ilyen hülyeségek jutnak eszembe. valami front jön? nő a légnyomás hogy mindenkinek fáj a feje?

2020.12.06. 16:48:22

@Cérnahuszár a naív: ez a 18-25-ös korosztály nem tudom mennyire értené a dolgot bent a vellában. 2. Tegnap estekezdődött, de most kb szétdurran a fejem. Alig bírok írni, nem tudok koncentrálni

2020.12.06. 16:52:05

@Hannibal Gabter: detto,nekem is tegnap ota :/

2020.12.06. 16:52:19

@Cérnahuszár a naív: a légnyomás határozottan nő, férfi ilyet nem csinál

2020.12.06. 16:53:15

@Hannibal Gabter: Amúgy a forró zuhany tényleg jó erre. Meg a szex. De ti csak zuhanyozzatok. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.06. 16:54:59

Sziasztok!

Csak nekem tűnik úgy, hogy Mercinek olyan a hangja, mint egy Disney rajzfilm rágcsálójának?
Én két napon belül rituálisan felgyújtanám magamat a vellában, ha ezt kellene hallgatnom....

2020.12.06. 16:55:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: 1. Tudom pár órája direkt volt már 2. Annyira nem vagyok öreg még te kis taknyos, hogy ne álljon fel

2020.12.06. 16:56:28

@Brigante: dehogy, mindennap írja valaki hogy héliumot szív. Szerintem meg a teste Héliumot termel, mint Molnár Anikóé az alkoholt.

2020.12.06. 16:59:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nálam egyébként csak 1010 kpa van.

2020.12.06. 17:01:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hat a szexet nem tudom ki talalta ki de nem, nem jo ra. Nagyon nem jo ra.

MsIreneAdler 2020.12.06. 17:04:27

@Hannibal Gabter:
@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Jó azért nem ártatlan, persze. De komolyan Dani olyan cuki volt, ahogy mondta, hogy az "én kis virágszálam", hogy egész meghatódtam.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.06. 17:07:58

@Hannibal Gabter: hááátttt.... a héliumos hasonlat találó. Nekem Sziporka ugrott be a Csietcsapatból :)

2020.12.06. 17:09:24

@MsIreneAdler: Nekem Dani amióta eszembe jutott ez a dal vele kapcsolatban, nekem csak Kavboj marad. youtu.be/rpBV46Qb3kA

Nem volt oly rég Mexikóban,
szügyig tapostunk a hóban,
későre járt, hideg volt
és kiloccsant a kulacsból
a whiskey!

Tudtam én, hogy vakarnom kell,
a nyereg felett két centivel,
belémnyilallt, összerándult
és éreztem, hogy nagyon-nagyon
viszket!

Tripperes lett a trapperem,
piros színű a faszhegyem,
görbelábú büdös lotyó,
rámküldte a kuplerájok
átkát!

Visszamegyek, jól megverem,
vagy legalább jól megbaszom,
persze ez most nagyon fájna,
kiütne és lehánynám
hátát!

Refrén:
Egy kavboj, mit tehet,
egy kavboj, ha tripperes.
Egy kavboj, nem indián,
egy kavboj, nem mohikán.

Elmentem egy indiánhoz,
a mohikán fősámánhoz,
eléálltam, mondtam neki,
segítsél te táltos geci,
ebben!

Minden gyógynövényt kipróbált,
lószart kent rá az se használt,
nem segített Ő se rajtam,
de elnevezett Folyós Fasznak,
engem!

Visszatértem Mexikóba,
belelógattam a hóba,
kérdezgette a sok digó,
mit keres itt ez a gringó,
télen?

Még mindig megvan a tripperem,
Folyós Fasz lett a gúnynevem,
rajtam röhög a Vadnyugat,
kapjátok be a faszomat,
de tényleg!

Refrén:
Egy kavboj, mit tehet,
egy kavboj, ha tripperes.
Egy kavboj, nem indián,
egy kavboj, nem mohikán.

Megpróbálom, hátrahúzni, áááá-ááá-ááá...!

2020.12.06. 17:12:27

Szerintetek melyik ápoltnak mit hozhatott volna a Mikulás?

2020.12.06. 17:14:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Jezusom egy Digo boven eleg volt nem kell belole sok

2020.12.06. 17:16:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Szerintem lofaszt, de abbol se 12-t csak egyet es osztozkodjanak rajta...

Bougie 2020.12.06. 17:17:42

Nagyon sokat írtatok, még senki kommentjét nem jutott időm visszaolvasni, így ha valaki gondolatát ismetelném, akkor előre is elnézést. Megdöbbentő volt nézni a tegnapi adást. Renátó viselkedése semmi esetre sem intézhető el egy bocsánatkéréssel és ittas állapotra hivatkozással, mindenképp szankcionálást érdemel. Ha rajtam múlna, akkor 6 órára beküldeném egyedül a szaunába, hogy gondolkodjon el a tettein, természetesen ezalatt mellékhelyiséget használhat, az odavitt ételeket megeheti, folyadékot fogyaszthat, de senkivel nem kommunikálhat, valamint nyomatékosítanám a büntetésről szóló levélben, ha még egy alkalommal ilyen viselkedést tanúsít, az kizárást fog maga után vonni. A jövőben a beküldött alkoholmennyiséget radikálisan csökkenteni kellene, illetve kollektíven megnézetnék a lakókkal egy pszichológus vagy mediátor által tartott előadást/youtube videót a konfliktuskezelési technikákról , szerintem hasznukra válna.

MsIreneAdler 2020.12.06. 17:22:56

@Alice from madness: most miért? Azt ne mondd, hogy neked nem tetszett, ahogy részegen botladozva az ő kis virágát védte :D Ez a proli romantika asszem

MsIreneAdler 2020.12.06. 17:23:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: köszönöm szépen. Most már nekem is cowboy... :D

MsIreneAdler 2020.12.06. 17:27:23

@Bougie: ha ez a műsor bármilyen értéket, tanulságot akarna közvetíteni vagy netán valami jó példát szeretne mutatni, akkor nem b@sztak volna oda két reklámblokk közé egy erőszakolásos sztorit, mindenféle lezárás, kezelés, végkifejlet nélkül...

2020.12.06. 17:31:15

@MsIreneAdler:
Nem, mert engem tipikusan azokra a birtoklo agresszor faszkalapokra emlekeztetett azonnal, akik ugy vannak vele h mas nem erhet a nojukhoz, csak ok tehetnek meg a novel barmit.

2020.12.06. 17:32:33

Válogattam az ápoltaknak a Mikulás helyett a könyvesboltból

Bálint - Vaclav Ctvrtek; Radek Pilar: Rumcájsz zsiványkodásai
Robi - Kline-Bice: Chippendales - A pucér valóság
Virág - Bálint Ferenc: A felelős alkoholista
Dani - Romics Imre dr.: A férfi nemi szervek és betegségeik
Fru - Pálffy Viktória: Dubai lepel nélkül
Gina - Sztanó László: Taljánok, olaszok, digók
Renátó - Dr. Hack Péter: Új büntető törvénykönyv - Hagyomány és megújulás a büntetőjogban
Vivi - Hegedűs Kálmán: Tisza Cipőgyár Martfű
Gábor - Franz Kafka: Az átváltozás
Merci - A Nagy TikTok könyv
Amanda - Mohás Lívia: Ki vagy te? - Önismereti könyv önjáró fiataloknak
Moh - Dániel András: A kuflik és a mohamanyi

2020.12.06. 17:34:34

@MsIreneAdler:
Mondjuk nemtudom hogy akik itt hianyoljak a VVbol az ertekeket amugy miert nezik meg mindig.
Illetve erdeklodnek piaci igenyfelmeres szinten, hogy hanyan neznenek egy olyan musort amiben ossze van zarva 13 kiegyensulyozott, intelligens ember, akik szavazasokkal es kerekasztal beszelgetesekkel oldjak meg a problemaikat ha felmerulnek, kulturaltan szorakoznak, a bulikakon kedelyesen iszogatnak es activityznek stb. ?

2020.12.06. 17:35:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
A kuflik es a mohamanyi az joooooo :)

TMG 2020.12.06. 17:35:43

@MsIreneAdler: bünti videó: ha jól látom Danika egy vállvonogatással intézte el, hogy szabályt szegtek... (vagy jól volt vágva...), remélem megemlegetik a büntetést.
Gondolom a való életben is így érdekli őket mi a törvény.

Cérnahuszár a naív 2020.12.06. 18:25:35

@MsIreneAdler: én azon mosolyogtam amikor tökrészegen botladoztak a szobában, virág összetörte a vázát, mondta a magáét, és dani egyre csak: halló, halló, ezt összeszedhetem? hallózott hogy virág figyeljen már arra amit mond :))

mézescsók 2020.12.06. 18:29:47

Van büntetés, amiből jól is ki lehet jönni. Lám Amanda is mennyire örült, hogy pont büntiben volt és kimaradt a vircsaftból. A lakájságból is sokat ki lehet hozni, ha van fantáziája és humora az illetőnek.
Renatonak nagyon elkelne már egy komolyabb "megrendszabályozás".
Az kizárt, hogy mellékbüntetésként az egész csapat nem kap piát? Vagy ez csak vágyálom?
Esetleg úgy, hogy aki nem vett részt a "csapatépítésben", az kaphat, de nem adhat másnak? Ha mégis ad, akkor az övét is megvonják.
Vagy a villa közepén felállítani egy jól lezárt üveges vitrint tele válogatott márkás italokkal, valami olyasmivel, hogy na, ez az, amit legközelebb kint láthattok (inni ott sem fogjátok, mert ahhoz csórók vagytok).

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 18:33:46

@Bougie: Ekg, bár a 6 órát keveslem. Nem lehetne végleg? :D

kipcsak harcos 2020.12.06. 18:47:27

Hóból készült nemi szervet állítottak a parlament elé :D

hereverő heverő 2020.12.06. 18:53:41

@kipcsak harcos: nálunk azok a szervek benn vannak.

2020.12.06. 19:30:23

@MmeChauchat:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 19:37:40

a kurva száját a rohadt mercedesnek. köszönöm, hogy ezt kiköphettem.

kipcsak harcos 2020.12.06. 19:42:05

@úgymond olvasó mmkk: pedig jó esélye volt a Russel gyereknek

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 19:43:39

@kipcsak harcos: hát ezaz! bottas se a szívem csücske, de így elbaszni egy 1-2t.. dilettáns alkalmatlan banda

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 19:47:47

@kipcsak harcos: Őt én is sajnálom. Megfogta volna Perezt, ha nincs a defekt.:-(

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 19:49:30

@Kiégett Hobbynyúl: életemben szerintem először szurkoltam egy merdzsónak.. erre tessék.. (pereznek meg oconnak örülök, de a lassú defektet nem hiszem el)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 19:53:39

Én nem a csapatot néztem sosem, magát a versenyzőt. Russel stílusa kicsit emlékeztet Sennáéra. Ugyanígy ment, mikor Prostnak fél perces előnye volt, és a professzor sem hitte el, hogy megelőzte. :D

kipcsak harcos 2020.12.06. 19:54:45

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom, de még csak nem is sejtem, hogy milyen érdeke fűződhet a Mercedes csapatnak ehhez. Szerintem egyszerűen leültek... már mindent megnyertek.

kipcsak harcos 2020.12.06. 19:59:52

Az Istenes Bence feleségének miért van a hajában hajcsavaró? :o

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:02:13

@kipcsak harcos: biztos ez az új divat az influencerek között :))))

Ego0123 2020.12.06. 20:11:35

@úgymond olvasó mmkk: 40 perc a busz Győrbe, 10 km. Csak autó.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:12:22

@úgymond olvasó mmkk: Na igen, ahogy írod, úgy azért más, ha másik városba kell menni stb. Nem is akartam különösebben ezzel semmit, mert én sem tudom, hogy mi lehetne a megoldás. Csak örülök, hogy olyan az életem, hogy nem kell autóval vesződnöm. Egyébként tömegközlekedést sem használok, csak biciklit. Ami nekem kell, az általában van itt a városban, és még az eddigi legmesszebbi munkahelyem is megoldható volt fél óra tekeréssel, azt télen is simán bevállaltam. Nem azért, mert hú de környezettudatos vagyok. Csak szimplán idegesít a vezetés, nem az én világom.

Amúgy mit őttögeted a nyelved? Kivigyelek?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:13:42

@Ego0123: 54 km, kocsival 30 perc, kocsi+vonat 1 óra, busz+vonat minimum másfél, de inkább 2..

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:14:20

@Nátha ellen bálna: vigyél! idegbe vagyok gyűve, de rohadtul!

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:17:05

@Alice from madness: Jogos, erről volt szó iccaka is. Nekem már tele a hócipőm a vírusozó pánikkeltéssel, és szabályosan megörültem, hogy lesz VV. És milyen jó lesz csámcsogni azon, hogy mit csináltak megint az ápoltak. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:17:42

@úgymond olvasó mmkk: Ja olvasgatom itt, hogy valami incidens volt az F1-ben?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:21:05

@Nátha ellen bálna: covidot ne is mondd, szombaton szabadultam.. és még mindig nem értem, hogy úsztam meg annyival, amennyivel.. és mások miért nem.. és ki tudja, hány embert fertőztem meg úgy, hogy nem is tudtam róla.. bele tud csavarodni az ember ezekbe a gondolatokba..

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:21:14

Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a büntetés indokolása a vellában. Talán azért kapnak büntit, hogy a tülekedésben elesett a Virdzsi.

2020.12.06. 20:23:29

@Kiégett Hobbynyúl: ekg, egy az egyben sennára emlékeztetett! Na, majd a jövő héten!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:24:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jövő hétvégén se lesz Hamilton? áldassék az úr!

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:25:24

@úgymond olvasó mmkk: Gondolom, hogy nehéz lehet. De hidd el, hogy ez a vírus teljesen véletlenszerűen hat az emberekre. Legalábbis én ezt látom az ismeretségi körben. Találgatások vannak, de igazából semmihez sem köthető, hogy ki hogyan reagál rá. Ahogyan az sem, hogy ki kapja el. Mondhatnám a példákat a környezetemből.Tudom nehéz, de ezen igazán nincs okod szorongani.

2020.12.06. 20:26:12

@úgymond olvasó mmkk: Én Lewisnak drukkolok, mert zseniális pilóta, Senna után a második nálam. Az, hogy mellett milyen baromságokat képvisel az más dolog. De már várom a Russell érát!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:28:33

@Nátha ellen bálna: ilyen felesleges dolgokon szoktam szorongani :)))))) forma 1-re visszatérve, mi az hogy! a mercedes úgy viselkedett ma, mintha az első futamukon vennének részt.. dilettánsok :)))))

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:29:14

@úgymond olvasó mmkk: Hadd pihenjen otthol, ha mán úgyis világbajnok! Engem kevés ember irrirált ennyire a Forma 1-ben, mint ő. Ismét Villeneuve-öt idézve: Hamilton "Összetéveszti a Forma-1-et Hollywooddal. Minden, amit csinál, megrendezett." Milyen igaz!

2020.12.06. 20:31:06

Át fogja adni a lehetőséget Russellnek.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 20:32:12

@úgymond olvasó mmkk: Mit izgúsz a Mercedes miatt? Aggódnál inkább Mercike miatt, mert még mindig nem tudjuk, hogy miért fetrengett a fődön?

Egyébként szerintetek miért van az, hogy a széria kezdete óta folyamatosan kimaradnak az összefoglalókból az előzetesben mutatott dolgok? Mi lehet ennek az oka? Nem rémlik, hogy ez a korábbi szériákban ennyire jellemző lett volna.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:33:02

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem vagyok oda Hamiltonért, meg a Mercedesért sem, de ez a mai teljesítményük.. nem is találok rá szavakat.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:34:53

@Nátha ellen bálna: jövőre visszatér ősellenségem, már a nevének az említésétől is felmegy bennem a pumpa, úgyhogy Hamilton eggyel feljebb lép a ranglistán :))))

Penimegamásik 2020.12.06. 20:34:56

@Nátha ellen bálna: szerintem memoriazavarosak a szerkik

2020.12.06. 20:36:02

@Nátha ellen bálna: Felülírta a napi cselekmény az előző nap elgondoltat.

2020.12.06. 20:36:44

@úgymond olvasó mmkk: milyen teljesítmény? egy rossz kerékcsere

Rugdoll 2020.12.06. 20:44:40

jól gondolom a tegnapi kiválasztásból, hogy a szabolcsi amazon lebuzizta Robertet, és ezért szavazott rá?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:46:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nemtom, nekem ez valahogy nem fér a fejembe, hogy ennyi év rutin után összekeverik a gumikat, de biztos túl magasak az elvárásaim

2020.12.06. 20:47:36

@úgymond olvasó mmkk: egymás után jött a két autó és az egyik gumi elgurult, az kavart be, a helyzet hozta magával a szar cunamit

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:52:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: most eszembe jutott, mikor hamilton és alonso csapattársak voltak, és alonso feltartotta hamiltont a boxban.. a genyó :))))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 20:53:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ekg. Ugyanígy vagyok vele.Bármit lehet mondani Hamiltonra, de azt nem, hogy nem nem megérdemelt a 7 vb címe. Russellre kíváncsi leszek majd, és ha még Leclerc alatt is autó lesz... szép lesz ez.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:54:04

@Ego0123: nyugaton helyezkedik el a megye.. inkább

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:56:36

@Kiégett Hobbynyúl: igen, attól függetlenül, hogy nem kedvelem túlzottan, az kétségtelen, hogy korszakának a legjobbja. mint schumacher a sajátjának :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 20:58:43

PP volt a röfi, édesúristenem!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 21:01:59

@úgymond olvasó mmkk: Igaz. Ami miatt Schumachert sosem kedveltem az az, hogy azért nagy volt ott az arc, és 4 vb címhez kőkemény segítséget kapott kívülről. Ennek ellenére zseniális pilóta volt, ezt el kell ismerni.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:03:42

@úgymond olvasó mmkk: Műmájer, ízléstelen ripacs. Lehet, hogy jól vezet, de a sportemberséghez még fel kell nőnie (nem fog).

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:04:47

@úgymond olvasó mmkk: ez kész. Na nekem ő most kapott egy pirospontot :).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:05:51

@Nátha ellen bálna: gondolkodnom kellett hirtelen, hogy ezt kire mondtad (az álarcos énekes meg PP lekapcsolta az agyamat teljesen, keresem a reset gombot). ékágézlak :)

Rugdoll 2020.12.06. 21:06:49

@úgymond olvasó mmkk: én bírom a csávót. ahogy a VV-t is vezeti. és bazi jól kente ezt a Malac dolgot! :D

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:06:58

@úgymond olvasó mmkk: akkor nem vagyok egyedül, még meg kell találnom az államat. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:08:02

@úgymond olvasó mmkk: én meg nem értettem, milyen malac volt Puskás Peti. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:08:10

@Rugdoll: meg voltam győződve róla, hogy gallusz niki vagy kövér erika.. aaaaaaaaaahh :DD

@MsIreneAdler: nem, nem vagy egyedül :D

2020.12.06. 21:08:12

@Kiégett Hobbynyúl: Schumacher a Senna halálával véget ért klasszikus éra reklámterméke. A Ferrarira és a német szurkolókra épített brand. Jó pilóta, de ekkora hátszelet mint ő, nem kapott senki. Lewisnál ezerszer mocskosabb versenyző volt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:09:08

@Nátha ellen bálna: há' mi itten trash műsorokat nézünk, ugyebár (szerintem mondjuk az álarcos énekes nem trash, de ezt csak halkan merem mondani, mert megköveznek)

2020.12.06. 21:09:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: klasszikus éra utáni időszak, kimaradt két szó

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:09:39

@Rugdoll: valami olyasmi volt, de én csak itt láttam leírva, az adásban a buzizásról lemaradtam.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:10:40

Annyian álmélkodtok itt, meg kell néznem ezt a PP produkciót. Arra emlékszem, amikor anno bemutatkozott a tehetségkutatóban, egyszer énekelte az Omegától az 1958-as boogie-woogie klubban dalt, nagyon elborultan, nagyon jó volt. :) Sajnos később sehol sem találtam meg a neten.

2020.12.06. 21:11:12

Most még nem VV-t nézünk ugye?

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:12:31

@Nátha ellen bálna: végig azt hittük, hogy nő a röfi. Aztán nem. Ez ügyes húzás volt.

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:13:17

@Alice from madness: nem, nyugi, még a másik letagadni valót, az álarcos énekest nézzük :)

Rugdoll 2020.12.06. 21:13:29

@úgymond olvasó mmkk: én azt tudtam, hogy egyik sem, akikre tippelnek :D de hogy ki, arról fogalmam sem volt, és persze én is lányban gondolkoztam.

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:15:07

_Amúgy_ én azt az egyet nem értem a Robiban, hogy ha valaki biszex, akkor miért kell rögtön affektálva beszélni? Mármint ha nem alapból így beszél, mert akkor persze semmi gond. Úgy érzik, hogy ez valamiféle elvárás? De miért? Ki várná el? Annyira viccesnek találom, hogy nagy részük ilyen egyenhangon beszél. Eléggé gáz.

Rugdoll 2020.12.06. 21:15:18

@MsIreneAdler: az is lehet, hogy az még ma lesz. vagy lehet belevalóban volt. anno azt sem mutatták amikor pont karácsonykor Baukó Éva Bécit és Gigit lecigányozta, csak később a szövegkörnyezetből lehetett tudni, hogy megtörtént.

Rugdoll 2020.12.06. 21:17:50

@Nátha ellen bálna: pedig ő még nem is affektál olyan nagyon. szerintem meg fiúknál nem nagyon működik ez a BI dolog. max átmenet a végleges melegség felé vezető úton. de ezt én sem értettem soha, hogy miért kell nyivákolni. de azt sem, hogy a lezbi lányok egyikének miért kell fiúnak kinézni, a meleg fiúknál meg az egyiknek csajoskodni, ha már a saját nemükhöz vonzódnak.

2020.12.06. 21:18:12

@MsIreneAdler: A Nicsak ki vagyok szerintem jobb. A rejtélyfaktora legalábbis. A tippelőket inkább nem minősítem.

2020.12.06. 21:23:05

Komolyan itt írkáltok hogy vajon ki van a jelmezben, de az hogy Istenes lekapta a Balázst arról semmi? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:25:12

@Nátha ellen bálna: ismerek 2-3 hetero hímnemű egyedet, akik jobban affektálnak, mint vasvári vivien asszonyság. valakinek biztos bejön..

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:28:51

@Rugdoll: @úgymond olvasó mmkk: igen, Robi kevéssé nyávog, mint sokan. Nem is zavaró. Viszont már elsőre levettem, hogy ugyanaz az egyenhang. Van ilyen amúgy, hogy egy férfi vagy nő tényleg bi. Sima ügy. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 21:32:25

@úgymond olvasó mmkk: Neked még röviden reagálok a tegnapi nyugdíj összeomlásra, aztán abbahagyom az offolást. :)

Olvastam egyszer egy elemzést, ami szerint reálisan számíthatunk arra, hogy 2050 körül a hat és fél, hétmilliós lakosságnak már csak az egyharmada lesz munkaképes korú. És ebben az egyharmadban többséget képez majd a cigányság, ami az addigra várható hazai népesség nagyjából harmadát fogja kitenni (azaz több mint kétmillió főt). Vagyis javarészt nekik kell majd eltartaniuk a többségében nem cigány származású nyugdíjas réteget. Ez fölötte' izgalmasnak ígérkezik, ha tekintetbe vesszük, hogy a munkanélküliség aránya a cigányság körében óriási, bizonyos helyeken 80–90 % körül mozog (akik pedig dolgoznak, azok jellemzően segédmunkát, betanított munkát végeznek). És kb. 80 %-uk a rendszerváltás óta ebben a helyzetben van, tehát generációkon átívelően képtelen a nyomorból kitörni. Ha pedig az EU-n belüli vándorlást is nézzük, a jövő munkaképes korú cigányságának a nagy részét valószínűleg a legnagyobb nyomorban élő, legkevésbé integrálódott réteg fogja kitenni. Gondolva itt a "magyar cigányokkal", romungrókkal szemben az oktatásban kevéssé részt vevő, és rendkívül magas születési arányt elérő oláhcigányságra.

Pokol Béla alkotmányjogász írt erről már tíz évvel ezelőtt, és mostanra csak rosszabb lett a helyzet. Ő akkor ezt írta: "Természetesen e folyamatok következményeire nem kell várnunk 2050-ig, mert a mai helyzetnek már a további, számottevőbb romlása is vészjósló jelzéseket ad majd egy-két évtized után is a közbiztonság végleges elenyészésével (a mai észak-magyarországi helyzet országos szétterülésével), a kvalifikált munkaerő krónikus hiányával (amelynek következményeként a tőke kimenekül az országból), a nyugdíjrendszer finanszírozásának összeomlásával és nem utolsó sorban az állami segélyek forrásainak elapadásával, amelyek tömeges fosztogatásokat válthatnak ki, ami a szlovák cigány lakosságnál egy időben az említett okból be is következett."

MsIreneAdler 2020.12.06. 21:33:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: azt nem láttam sajna. Ennyi dzsuva nézés már a sorozatok rovására megy. :)

2020.12.06. 21:37:12

@Nátha ellen bálna:
fú mennyi valóvilág lesz :D

Penimegamásik 2020.12.06. 21:38:14

@Alice from madness: ja ja be sem koltoznek, hanem a valosagot veszik...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:39:55

@Nátha ellen bálna: van egy olyan érzésem, hogy nem kell 2050-ig várni az összeomlásra. a segélyek már most elkezdtek apadni, elég csak arra gondolni, hogy a munkanélküli ellátást 90 napra csökkentették, az adható egyéb segélyek pedig egyre értéktelenebbek. mindennek a minimálnyugdíj az alapja, ami talán 10 vagy 11 éve 28.500 Ft, ehhez van minden értékhatár beállítva. tíz évvel ezelőtt is mondjuk 85.500 Ft lehetett az egy főre eső jövedelem, meg most is annyi. óriási a különbség. befejeztem az offolást, mert öt éve ilyen dolgokkal foglalkozom, és nem óhajtom elvenni a terepet a VVhez kapcsolódó kommentektől :)))))

2020.12.06. 21:39:56

@Penimegamásik:
majd mennek hozzátok meg hozzánk forgatni, kupola alá az egész kerület és hadszóljon :D és a kiszavazásér leszünk hálásak.

2020.12.06. 21:40:28

@Nátha ellen bálna: Én ha BP-re akarok bemenni, akkor Tahitótfalun, majd Leányfalun és Szentendrén és Budakalászon keresztül jutok be a 3. kerbe, a Flórián tér 36 km, oda-vissza 72. :) Egy Aréna Pláza oda-vissza 89 km :)

2020.12.06. 21:40:28

@MsIreneAdler: ráfanyalodtam a bulvárra

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 21:45:54

Üdvözlöm a "Társadalombizosítás a következő 30 évben - Kérdések és kérdések" szimpózium jeles résztvevőit. Röviden összefoglalnám: nyugdíjba mentek, éhen haltok.

Kapjátok magatokat össze, mindgyá kezdődik a vidámság.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:46:00

@MsIreneAdler: jut eszembe, milyen letagadni valót? mink csak spektrumot nézünk, meg a national geographicot :))))

2020.12.06. 21:46:43

@ppupu: Na, te is csak púp vagy a hátunkra. :-P

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:47:04

@ppupu: jó estét kívánok, mi itten kultúrális műsorokat nézünk, és aztat beszéljük ki.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 21:48:42

Amúgy a Merdes (Formai) mongyon le engem is felhergeltek a b@lfaszságukkal

nicu71 2020.12.06. 21:50:42

Miller Dávid a banán, annyira tudtam !

2020.12.06. 21:51:00

@Nátha ellen bálna: nálunk nagyon minimális dakota lakosság van, svábfalu . Viszont két éve volt egy hét, amikor több házba betörtek. A mi utcánk kb 30%-a állandó lakóház, a többit nyaralónak használják. Az egész utcába mindenhova be akartak törni. Amikor a házat újítottam, kíváncsiságból megérdeklődtem, hogy mennyibe kerül a biztonsági üveg. Végül a befogadószerkezet+ keret+ üvegezés valamivel több mint kétszer annyiba került, mint az általam kiszemelt normál ablak m2-re vetítve. Az ablak U értéke gyengébb elméletileg, ami lehet, hogy újépítésűnél a megváltozott követelmények miatt már nem felelne meg, viszont nem nagyon töri be senki. Bal oldali szomszédtól fát- fűnyírót, fűszegélynyírót, ásót, tvt meg kpt loptak el, jobb oldali szomszédtól pénzt, tabletet, meg beleettek a hűtőben lévő valami kajába, tőlem egy gardena esőztetőt tudtak csak ellopni, egyik ablak "pókhálós" lett, továbbálltak rájöttek, hogy nem érdemes próbálkozni. Kamera nem érdekelte a szerencsétleneket, pedig amiatt jártak rosszul

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 21:52:10

@nicu71: semmi sem érhet a mai Puskás Peti leleplezés nyomába szerintem

2020.12.06. 21:57:16

@Nátha ellen bálna: de én is féltem pl. a szüleimet, hogy egyszer pont őket találja be egy 5 ezer forintért bármire hajlandó egyed.

2020.12.06. 21:58:42

@Penimegamásik:
tudom tudom, mókás jány vagyok :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 21:59:53

Az a baj, hogy elkezdtej itt nekem komoly dolgokról posztolni (amivel rendesen elbassz@tok a kedvemet) és rájövök, hogy az "Éhezők viadala" című film (mármint maga környezet amiben játszódik) nincs nagyon távol. A VV pedig a római arénák modern megvalósítása.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:00:11

@ppupu: Nyugdíj... mijaza nyugdíj? Ezt fogjuk akkor kérdezni, mikor eljön az idő, mert az sem lesz. :D

Ám PP-n nagyon meglepődtem. Kellemes csalódás volt ismét. Azért remélem, nem abban a jelmezben vezeti majd a műsort.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 22:01:17

na, alljatok le a komoly temakrol, es kozvetitsetek nekem a vv-t, amig elfogyasztok harom darab mandarint

2020.12.06. 22:01:17

@úgymond olvasó mmkk:
lehet eddig nem Ő volt a jelmezben, csak műsort tévesztett

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:01:26

@ppupu: Mi csak felkészülünk eme nemes eseményre, mert a nyakunkon van, szó szerint. :-(

Egyébként Robi amikor belépett a villába, akkor affektált, meg is rémültem, de szerencsére el is felejtette, hogy ez elengedhetetlen kelléke a nem hetero szereplőknek.

2020.12.06. 22:01:36

mind a 12-re lehet szavazni?

2020.12.06. 22:02:22

de jó a hangulat bent :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.06. 22:02:30

@Alice from madness: ahogy kipakolta magabol azokat a mumelleket.. szerintem fel evre meddove valtam a latvanytol

Mók_Ica 2020.12.06. 22:02:53

csá nektek....

@Alice from madness: megérdemli mind

tvbuzi 2020.12.06. 22:03:21

Ezt az Anikót még mindig dugja valami RTL főmufti, hogy műsort vezet?

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 22:03:21

Szegény Virdzsi olyan kis egyszerű

2020.12.06. 22:03:29

Aha, Dani mit tilt meg mit nem?....Van-e Vircsi korlátozva? A tegnapi Danis védelem birtokvédelem volt-e?

2020.12.06. 22:03:42

na hát szevasztok

2020.12.06. 22:04:27

@Hannibal Gabter:
Jó estét, nehogy megártsanak az izgalmak :)

Cimili2 2020.12.06. 22:05:35

Sziasztok is. :)
@tvbuzi: tuti. :)

2020.12.06. 22:05:38

@Alice from madness: kötsög. :) nem bírok aludni szétdurran a fejem. szóval ma nézem ezt a trágya műsort

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 22:06:07

@Cimili2: hi, Lassan itt a teljes B-közép

2020.12.06. 22:06:12

@Hannibal Gabter: és az elmúlt 21 napra mi a mentség? :)

2020.12.06. 22:06:54

na virdzsi megint full készen van

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 22:06:56

@Alice from madness: A hirtelen felindulás, az a bíróságon is enyhítő körülmény

Nátha ellen bálna 2020.12.06. 22:07:18

@úgymond olvasó mmkk: Hát igen, nem mindig tudjuk, mi megy a színfalak mögött. Uccsó idézet, érdekes adalék lehet a román helyzet is:

"A hazai magánnyugdíj-rendszer néhány évvel ezelőtti visszametszése és államosítása visszaterelte az állami nyugdíjalapokba a nyugdíjbefizetéseket, így még éppen fedezni tudja a mai nyugdíjkifizetéseket, de a hivatalos számítások szerint néhány év múlva már ez sem lesz elég, és csak más költségvetési forrásokból való pótlása teszi fenntarthatóvá a nyugdíjrendszert. A nálunk rosszabb demográfiai és ezen belül kivándorlási számokkal küszködő Romániát illetően hadd említsem egy információmat, amelyet a román alkotmánybírák magyarországi látogatásakor szereztem. Egy közös konferencián - annak kapcsán, hogy a román alkotmánybírák megsemmisítettek egy nyugdíj-visszametszési törvényt - említettem nekik a román munkaügyi miniszter egy nem régi nyilatkozatát, amelyben jelezte, hogy akár már néhány év múlva nem tudják fizetni a nyugdíjakat. Válaszukban túlzottan optimistának minősítették a munkaügyi minisztert, és jelezték, hogy a román állam már ma is csak úgy tudja fizetni a nyugdíjakat, ha évente több százmilliárd forintnak megfelelő összegű kölcsönt vesz fel. A könyvemben jelzett költségvetési összeomlás Romániában a demográfiai zsugorodás okán így még közelebbi időpontban is bekövetkezhet."

Ezt 2015-ben írta Pokol Béla.

2020.12.06. 22:07:19

ezt a héliumosat gyújcsák má fel

Cimili2 2020.12.06. 22:07:24

virdzsi mindig részeg és náthás? sosem értem miket vakerál.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.06. 22:07:25

Ó bazge Helium hangjától agyfaszt kapok

2020.12.06. 22:07:37

ez a női hozzáállás :DDD
mindkettő:
-Mi a baj?
-SEMMI!!!!!

gazo 2020.12.06. 22:07:55

Hélium, vagy belebújt a Mikiegér

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:08:11

Sziasztok érkezők! :)

Valaki lefordítaná, hogy Virdzsi mit mondott? Eskü nem értettem. :D

MsIreneAdler 2020.12.06. 22:08:38

@úgymond olvasó mmkk: pontosan, de csak fél szemmel, a másikkal XVI. századi magyar irodalmat olvasunk :)

2020.12.06. 22:08:55

@Alice from madness: már megbeszéltük, hogy mi a mentség :)

nicu71 2020.12.06. 22:09:22

Uristen Merci üveghangja! Amugy van valakinek elképzelése,hogy miért olyan duzzadt Bálint jobb szemhéja? Sőt egyre duzzadtabb.

MsIreneAdler 2020.12.06. 22:09:33

@Kiégett Hobbynyúl: mosmiiiaizé neee mááár moziiizik blöblö

2020.12.06. 22:09:49

Bálintnak miért fáj, hogy végül Dani és Virdzsi kibékült?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:09:55

@nicu71: Bálintnak szerintem árpája van.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:10:09

@MsIreneAdler: Ööööö...köszi. :D Okosabb lettem.

2020.12.06. 22:10:24

Mónak mitől van bepirosodva a válla?

tvbuzi 2020.12.06. 22:10:30

Gábort hamar leoltotta Dani

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.06. 22:10:40

@Alice from madness: Nem az zavarja, hanem a felesleges balhé, ami megelőzte tök feleslegesen.

Cimili2 2020.12.06. 22:10:55

@Alice from madness: mert 12 ember buliját tönkre tette a féltékenykedésével.

2020.12.06. 22:11:12

@Kiégett Hobbynyúl: ja de az nem fájt amikor ő cirkuszolt

MsIreneAdler 2020.12.06. 22:11:38

@Alice from madness: na ezt én sem értem. Gondolom a virtsaftolás nem tetszik neki, ha meg öt perc múlva megy a lamúr tovább.