Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X21 - KAMÉLEONOK, EGEREK, FÉRGEK, GÁBOR

2020. december 05. 19:28 - dmr94

Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a szerkesztők végre megtalálták a villabeli beszélgetések színvonalához tökéletesen illő sörmárkát.

vv10x21_02.png

Mivel a lakók olyan sebességgel váltogatják a szekértáborokat, mint anno Dzsudzsák Balázs a csapatait az Egyesült Arab Emírségekben, adja magát az őszinteség-álszentség-kétszínűség fogalomkörének konstans jelenléte. Ezúttal a csavar kimerül abban, hogy a legnagyobb kaméleont kell kiválasztani maguk közül és miután indoklás is szükségeltetik (nem irigylem azt, akinek ezeket az irományokat szalonképes formátumba kellett öntenie), a végeredmény egy spontán felolvasó szeminárium, ahol Vivi, Amanda, Gábor és Moh csillogtathatja meg képességeit. Mondanom sem kell, hogy sem rétori nagyságukról, sem önkritikájukról nem sikerül tanúbizonyságot tenni, avagy „mosterrenemtudokmitmondani”.

Pár vallomás is a tudtunkra jut, Renátónál Vivi volt egyértelmű befutó, Bálint pedig továbbra is Amandát fúrja, olyannyira, hogy még a sima kaméleon címre sem tartja érdemesnek, pusztán annak albínó csökevény formájára, akinek még színei sincsenek. Gábor a háziállatokról tart nagymonológot, valószínűleg sértette önérzetét hiszen otthoni szerepe kimerül abban, hogy ő Kata papucsállatkája. Moh arra hivatkozik, hogy ennyi idő alatt nem lehet feltriggerelni senkit kétszínű viselkedéssel így egyúttal mintha beismerné, hogy nem is nagyon csinál semmi érdemlegeset beköltözése óta. Vivi úgy köszöni meg a kritikákat, mint anno Cristofel a ződ pontokat, én meg nem tudok másra gondolni, mint hogy ő is folytatja tovább. Amanda próbálja méltósággal és viccesen kezelni a helyzetet, ő biztosra veszi, hogy Virágtól, Vivitől, Robitól és Mohtól kapta a „jeleket”, majd jó szokásához híven a szobába vonul és Ginától vár magyarázatot, hogy itt vajon mi a fasz van, aki viszont már semmit sem ért. Ezen pedig a legkevésbé sem lepődtünk meg.

vv10x21_06.png

Bálint és Gábor kísérletet tesz konfliktusuk megoldására, az „alfahímeknek” mintha már az is baszná a csőrét, hogy egy olyan közepesen markáns figura, mint Gábor kicsit jobban kinyílik. Virág eközben valamiért úgy hallgatózik a nyugiból, mintha legalább államtitkokról (nem Merci, nem államTikTok) lenne szó. Most már úgy beszélnek a srácról, mint aki a legnagyobb spanjuk volt, Bálint szerint ő konkrétan a tenyerén hordozta, szinte a szoptatós anya szerepére is bejelentkezik. Engem viszont inkább a mester-tanítvány viszony és az azt követő árulás ihletett meg miután Bálint maga hozta fel a Star Wars-párhuzamot.

vv10x21_00.png

Moh és Dani is felkérdezik Gábort, hogy miért mondott olyanokat, hogy inkább állt volna Digó mellé vagy, hogy inkább lenne egyedül, mint rossz társaságban. A vége természetesen sértődés miután Gabika azt mondja, szerinte ő itt nem barátkozott senkivel, amit egyhangúan nevetnek ki a többiek. Látványos mennyire nem tud mit kezdeni ez a brigád azon egyedekkel, akik nem tesóznak az első másodperctől fogva. Később topmenedzsereket és diplomatákat megszégyenítő módon vitatkoznak a helyes testbeszédről, ami nyilván párbajjal fenyegetőzésbe fullad. Az érvek többnyire kimerülnek az irigységben és az őszinteségben mielőtt Bálint a villa belső vírusának kiáltja ki Gábort, aki ezentúl akkor futhatna coVVid 10 néven.

Renátó tovább crushol Frura, bár a „minden nap klimaxol” nem egy túl hízelgő leírása a nőszemélynek. Gina, Amanda és Gábor igyekszik lelki támaszt nyújtani, megjegyzik mennyire kivirult a srác. Én arra gyanakszom, hogy Digó távozásával lélegzett fel és érzi magának az ügyeletes olasz szerepét. Megvallja, hogy türelmetlen és hiába a lánytól kapott sok pozitív visszajelzés, igyekszik nem belelovallnia magát semmibe. Fenntartásai legitimnek bizonyulnak, amikor Fru Gábor puhatolózására meséli el, hogy bármennyire is viccesnek tartja Renátót és kölcsönösen feltöltik egymást, ő nem képes férfiként tekinteni rá, így csak egy eposzba illő friendzoneolásnak lehetünk szemtanúi.

A blokk végén megint megkapjuk a szokásos érzékenyítő tréningünket Dani és Virág, illetve Merci és Moh kapcsolatán keresztül. Az odabújás szó lassan gyakoribbá válik, mint a „tesó” és az „őszinteség”, Virág véleménye, hogy a heves vita még jót is tett a kapcsolatuknak Danival mert a srác érzelmesebb lett és Moh se tud semmi újat mondani azon kívül, hogy mennyire jól kijönnek Mercivel.

vv10x21_18.png

vv10x21_19.png

A reklámszünet előtt Peti már-már Gáspár győzői „magaslatokban” tolja az Instagram promót, én viszont elkövettem azt a ballépést, hogy lecsekkoltam a bizonyos Tesz-Vesz városos képet, ami olyan szinten low budget, hogy az említett social media menedzser helyében kezdeném félteni az állásomat. Gábort Dani is elhívja beszélgetni és ez meglepően kulturáltan megy végbe. Gábor elmondása szerint féltette Virágot, bocsánatot kér de azért jó érzékkel hozza ki a beszélgetőpartneréből a vallomást, miszerint a srácot korábban eléggé elnyomták az élet számos területén és ennek köszönhető az a fal, amit maga köré épített. Az ő elbeszélésében persze mindez úgy hangzik, mint az archetipikus gettórapszöveg ám nem lennék meglepve ha a későbbiekben erre még építene valaki, amikor gyengíteni próbálja a játékost.

vv10x21_20.png

Mindenki legnagyobb örömére folytatódik a nemek harca egy nagyon kreatív bólogató/fejrázó versennyel, melynek hörgős metálzenére megrendezett lányos fordulóját Gina nyeri meg, a fiúknál – és összesítettben is – pedig Robi kerekedik felül. Utólag mindketten kifejtik a győzelemhez vezető kifinomult technikájukat, a srácnak foglalkozásából adódóan van rutinja testrészeinek rázásában és Ginától is láttunk már hasonlót az elmúlt hetekben. A fejre húzott harisnyás feladattal jön a lányok egyenlítése, Gábor valami elképesztő szerencsétlenkedést mutat be, a villalakók hangulata kifejezetten jó és biztos a nézők egy része is örül amíg takarva van a versenyzők értelemtől sugárzó arca.

Utolsó összecsapásként dobozokból kell üveggolyókat kivenni, amik gusztustalannak szánt dolgokkal vannak töltve: többek között egerekkel, különböző gyűrűsférgekkel és spagettivel. Az RTL elhozza nekünk a realityt a realityben ha valaki emlékszik még a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi szériáira. Nem túl meglepő módon a játék rengeteg sikítással és káromkodással telik, egyedül Dani nyúl sztoikus nyugalommal az egerekhez, igaz majdnem össze is roppantja az egyiknek a fejét mert hát „ugyanolyan állaga van az üveggolyónak, mint a köcsög kisegérnek”. Robiból instant PTSD-t vált ki a rágcsálók látványa, Merci orgánuma még a szokásosnál is torzabb és idegesítőbb, Ginának viszont egész jól áll a konyhásnéni szerep.

Puskás Peti csodák csodájára nem említi egyik családtagját sem, a nézők pedig egyértelműen Gábort várják kiválasztottnak. Peti ennek kapcsán egy pillanatra elmerül a pszichoanalízis világában aztán inkább elköszön és mi valószínűleg jobban is járunk így.

vv10x21_39.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvbuzi 2020.12.07. 23:20:01

Szerintem ez nem volt semmi?

PYT 2020.12.07. 23:20:18

@csodalámpa: baszki, azon legalább lehet szakadni, de ezen..? szekunder szégyen (bocsi, tudom, hogy tiltólistás kif.;)

2020.12.07. 23:20:31

@Niemandhäuser:
Csak kar hogy mar tobben fogtak mint bemutato implantatumot a plasztikai sebesznel

2020.12.07. 23:20:34

Szopacsek nem Sztrapacsek, Vandácska!

Mók_Ica 2020.12.07. 23:20:40

@Alice from madness: pont azt néztem....... háááááááááááááááát....... érdekes volt!!!

2020.12.07. 23:21:16

@Niemandhäuser:
Szexi volt ahogy Renato feje Gaben alsogatyajaig emelkedik pont ugy 5 centirol :D

trotyli 2020.12.07. 23:21:23

Nem gondoltam volna, de kérem vissza Hozé Armandót!
Köszönjük Vanda, sajnos nem sikerült.....

2020.12.07. 23:21:39

@Alice from madness: művészúr nagyon szeretném a munkát, jöjjön Vandácska mélyrehatóan megkasztingolom

Ego0123 2020.12.07. 23:21:41

Tetves a csaj, hogy állandóan a haját bizergálja?

OriginalBlackMamba 2020.12.07. 23:21:52

Waaaa én kikészülök ettől a nőtől

Mók_Ica 2020.12.07. 23:22:00

@ppupu: szegény asszonykád...... inkább nézd csukott szemmel a bv-t..... vagy csak kommenteket írj.....

ppupu #Fantom for President 2020.12.07. 23:22:08

ÉS Vanda hagyd el a műsort MOST

2020.12.07. 23:22:13

Kellett nektek vissza Győző!

2020.12.07. 23:22:14

@PYT:
Marmint a SZEKUNDERSZEGYEN? :)))

Ezt Balint is olvasta?

Cimili2 2020.12.07. 23:22:16

na én ezt unom, jó éjt nektek!! :)

PYT 2020.12.07. 23:22:23

@Niemandhäuser: tudomtudom, csak a mostani után kifejezetten és nagyonnagyon jónak érzem mindkettejüket, ennek szerettem volna hangot adni... ;)

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:22:23

ugye, ugye, ugye ... beb*szcsiztam.

Ego0123 2020.12.07. 23:22:38

Azt írták, hogy műsorvezető: Gáspár Győző

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:22:54

@PYT: Egyébként nem olyan rosszak, mint voltak. Sőt!

Cimili2 2020.12.07. 23:23:02

@Alice from madness: mmkk olvas minket bálint. :)))))))))))

gazo 2020.12.07. 23:23:07

Fenyeget, fenyeget hogy nemsokára újra találkozunk....

Mók_Ica 2020.12.07. 23:23:16

in the meanwhile: a bv szerkik árgus szemekkel olvassák a hv komment szekciót...... :DDDDD

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:23:21

@Ego0123: most lebukott, akkor ezért volt oly xar.

tvbuzi 2020.12.07. 23:23:49

Gáborban vajon keresztbeállt a szar amikor Bálint megvált a lila kendőtől?

csodalámpa 2020.12.07. 23:23:54

@PYT: ez a büntetésünk, mert nem értékeltük eléggé hozé művészurat :D :D

2020.12.07. 23:24:36

@Alice from madness: igen de husi legyen rajta :D

2020.12.07. 23:24:36

@Niemandhäuser:
Sokat szamit az a Petinek odatolt csik musor elott :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:24:42

@tvbuzi: Tuti. Nem gondolta volna ezt. Az arca nem volt túl nyugodt.

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:24:43

@Mók_Ica: ááá, már Vandát dugják a díványon...

nicu71 2020.12.07. 23:25:05

Vandácska miért pislog jobbra balra?Fogalma sincs melyik kamera veszi? olyan mintha valami nem létező publikumnak vakerázna . Az elbúcsúzása is ultra gáz.Lehet hogy nem is jön többet...hehehe

Mók_Ica 2020.12.07. 23:25:16

@csodalámpa: megmutatták, hogy hoznál is lejjebb..... :DDDD gyorsan visszakívántuk ármándót....

2020.12.07. 23:25:24

Nemazer de en megmondtam elore hogy ne varjatok ennyire hogy nem Gőzike lesz a bv-ben :)

tvbuzi 2020.12.07. 23:26:24

@Alice from madness: azért inkább ez mint Győző. Persze azt nem mondanám, hogy jobb volt.

Mók_Ica 2020.12.07. 23:26:26

@nicu71: az új beosztása díványpárna lesz... ahogy látom :DDDD

2020.12.07. 23:26:41

@Niemandhäuser:
Lassan elkoszonok, a producer mutogat a kanapera

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:26:52

@Kiégett Hobbynyúl: de már ment a hebe-haba, hogy majd meglátja... Szerintem, ha valaki nem csinál nagy hibát, akkor pápá Büdöske. Ha Bálint ellen, akkor Bálint ellen, ha más ellen, akkor más ellen. Kivéve a gyevi bírót. (Renaultot)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:26:54

@Alice from madness: Kicsit azért reménykedtünk, hátha.

PYT 2020.12.07. 23:27:10

Még mindig nem hiszem el, hogy nem képesek egy volt VV-st találni a Belehaló vezetésére, akinek legalább van valamicske fogalma a bentlétről, és kikacsintva, kicsit ironizálva vezetné felnezeket a gyagyi bejátszókat... Egy Pácz Viki pl., esetleg, vagy mittomén.

2020.12.07. 23:27:18

@username loading:
Majd meglatom mit tehetek :D

pomac 2020.12.07. 23:27:38

inkább hallgatom vandát mint győzőnek a sipákolását hadarását

2020.12.07. 23:27:42

@Kiégett Hobbynyúl:
A vegtelen cinizmusom megved a remenykedestol :D

2020.12.07. 23:27:54

@Alice from madness: szaloncukor már elfogyott

2020.12.07. 23:28:23

@tvbuzi:
Ez a fizetseg azert, hogy musoridot kapott. Elotte csak az eloleg volt

2020.12.07. 23:28:34

@PYT: Olit emlegették sokan nap közben.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:29:00

@Niemandhäuser: Muszáj volt reagálnia rá, nem állhatott ott csendben. Viszont ha nem viszi Bálintot, akkor egy nyúl, és csak a szája járt. Igaz, nekem édes mindegy, ki ellen nem megy vissza. Renátát nem fogja, ha mégis, akkor kezdeményeznék egy dupla kiesést. :D

Gia 2020.12.07. 23:29:00

@pomac: Én konkrétan csak hallgattam.Nem bírtam nézni ezt a túlmozgásos nőszemélyt...

2020.12.07. 23:29:08

@username loading:
Na hat mami kamraja vegtelen, karamell biztosan van (nem enekel) es valahol mintha lenne kolas gumicukor

csodalámpa 2020.12.07. 23:29:17

@PYT: Osváth Zsolt tökéletes lenne.

tvbuzi 2020.12.07. 23:29:33

@Alice from madness: nehogy meglépjen fizetés nélkül

2020.12.07. 23:29:45

@ppupu:
En kerek elnezest :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.07. 23:31:19

Hölgyeim és Uraim! Az elmúlt másfélóra annyira izgalmas volt, hogy most elmegyek aludni. Csááá

Gia 2020.12.07. 23:31:32

Hiányolom,hogy Gábor riportszobás véleményét a lila kendőről nem adták le.Pedig biztos volt.

2020.12.07. 23:31:36

@username loading:
Nalam sosincs mert van mindenhol mashol, bar nekem iden az az ajandek h sehova nem megyek senki nem jon hozzam se ugyhogy vegre bekes karacsonyom lesz :D

Mók_Ica 2020.12.07. 23:32:13

holnap veletek ugyanitt :D aludjatok jól!!!

LaciHogyVoltol 2020.12.07. 23:32:21

Tényleg nem hittem, hogy vissza fogom várni Győzőt, de ez a nő...mindent vagy 3x mond el "jön egy bejátszás, nézzünk meg, mutatom..." plusz a fejszerkezete is elég szerencsétlen (jó, mondjuk nem annyira mint a Gáspáré, de azt már megszoktuk az évtizedek során)...

Egyébként mai öfiről:

GÁBOR tényleg elviselhetetlen. Hülye, mint a segg, de kurva okosnak gondolja magát és tényleg szilárd meggyőződése, hogy ahogy ő lát dolgokat azok úgy is vannak és úgy hirdeti a világba a faszságait, mintha a fizikai törvényeit ismertetné. Amikor valaki pedig ellentmond neki akkor jön a sablon "Köszönöm, hogy megtisztelsz azzal, hogy lehet véleményem"...ezek után 100% biztos vagyok benne, hogy Gábor kormánypárti szavazó...mondjuk ebben az esetben 2023-ig bent tartanám a villában, úgy kevesebb kárt okozna...

Bálintnek respect amiért bevállalta, hogy leveszi a lilát. Látszott, hogy Gábornak megjelent a zabszem a fenekében, szerintem direkt arra appelált, hogy kihasználva a kifogást, hogy Bálintot nem viheti kiválasztja a (szerinte) leggyengébbet: Vivient, aminek el is kezdett szépen megágyazni...De szerintem végül nem lesz annyira tökös, hogy bevállalja Rumcájszot.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:32:38

@Gia: Ezer százalék. Miután magához tért a sokktól, gondolom ment a magyarázkodás.

2020.12.07. 23:33:54

@username loading:
Ki is hasznaltam gyorsan. Tudod lehet benne latni akadalyt vagy lehet benne latni lehetoseget :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:36:05

@LaciHogyVoltol: Maximális ekg. Erre gondoltam én is, hogy majd jön a nagy hang, hogy ha nem lesz védett Bálint, na majd akkor lemeccselik egymás között, mert most nem lehet a kendő miatt. Tessék, itt az alkalom. Dugába dőlt a kis terve, mert ez most konkrétan tetemre hívás.

2020.12.07. 23:36:51

@username loading:

(Azert hozzateszem h sajnalom akinek elkapta valakije vagy akar rosszabb, mert nalunk is volt boseggel aki beleesett es sajnos halal is. Tudom h nem vicces a virus es sokakat megvisel. Alice szolgalati kozlemenyet a Xiaomi tamogatta)

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:38:14

@Alice from madness: Legalább hamar túl leszünk rajta. Hozok kenyeret tunkolni a katasztrófaturistáskodáshoz.

PYT 2020.12.07. 23:40:37

@csodalámpa: jaigen, tényleg, régebben már említettem őt én is...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.07. 23:45:02

Mára elköszönök én is! Jó éjt nektek! Holnap ugyanitt. :-)))

PYT 2020.12.07. 23:52:43

@LaciHogyVoltol: mega-giga ekg, nem véletlenül szavazta meg neki a többség a zöld kendőt - Renáta botrányos megnyilvánulásai ellenére -, gondolom, ott bent sokszorosan hathat rájuk zúdítva az agyzsibbasztó mlm-es hengerelés, meg a folyamatos sz.rkavarás... Bálint tököset húzott, csak sajnos kétlem, hogy ki merné őt hívni Gaben. Annyira nem lehet hülye. Valaki gyengét akar magának, Vivit pl., vele szemben lenne is valamicske esélye szerintem.

mézescsók 2020.12.07. 23:53:36

Nem volt különösen jó az ifjú hölgy, de nem is annyira rossz. Először, élőben, árgus szemek előtt, akik alig várják, hogy hibát találjanak és kritizáljanak, hogy megint megtalálhassák a közutálat tárgyát... ha ezt nézem, bátor bevállalás volt. Van hova fejlődni és ne Győző legyen az etalon. Kívülállóként, otthonról beböfögve könnyű okosabbnak, talpraesettebbnek, vagányabbnak, lazábbnak és roppant szellemesnek lenni.
És tökmindegy, hogy hogy került oda.

Spitzbaue® 2020.12.07. 23:55:49

@Kiégett Hobbynyúl: És akkor, vaGina tényleg kikéretkezne, örjöngve, tehát 3-as kiesés lenne... Egyébként bármikor sik ki a szimpatikus Renault, vaGina el fogja gyászoni, a megfelelő stílusban: ajvékolás, őrjöngés, emberölés(gondolat/kísérlete)...

PYT 2020.12.07. 23:59:33

@username loading: Olivért én kedveltem anno, neki szurkoltam, amíg ki nem ejtették, de írtam már, hogy utána betették az Eszter mellé vezetni a Belevalót és sajnos nem vált be, rohadtul izgult és egyetlen mondatot se volt képes baki nélkül elmondani... Tisztán emlékszem rá, mert amennyire örültem neki, akkora csalódás volt...

Spitzbaue® 2020.12.08. 00:01:32

@LaciHogyVoltol: Ha nem Balinkót viszi, akkor gyáva. Persze, akkor csak okosan megfontolt.
Szerintem, jól látod, hogy Bálint vihetetlensége jogán Vivit vitte volna, de ennek az ötletnek most csengettek. Bálint ismeretlenül is erősíti azt, akit Büdi ki fog vinni. Ha Bálintot viszi, akkor még annál is hülyébb, mint gondoltuk.

PYT 2020.12.08. 00:06:24

@mézescsók: hát ez az, hogy ne Győző legyen az etalon, mégis azzá lesz egy ioyenngyenge próbálkozás mellett. Mentegetheted, de rohadtsz.r volt szegény kislány, nem neki való az élőzés, nem véletlenül egy szakma a műsorvezetés is. Kell a rutin, persze, de nem váltja ki a rátermettséget (ld.: Győző). És no ogfense, de nem, nem kell nekem a fotelben ülve jobbnak lennem nála, mert NEM ÉN jelentkeztem a munkára a képességeimet erősen túldimenzionálva.

PYT 2020.12.08. 00:08:20

@PYT: naah, no offense, és "ilyen gyenge.." (má' írni se tudok, úgy fel zaklatódtam;))

PYT 2020.12.08. 00:11:46

@Alice from madness: vááááá, ez.... xddddd touché!

PYT 2020.12.08. 00:15:22

@Mók_Ica: igen, ezt egyértelműen nevelési célzattal kaphattuk meg, mert annyit rugdaltuk Hozét, másként nem is lehet (ki gondolná ezt jónak? nem létezik...)

PYT 2020.12.08. 00:22:15

@Niemandhäuser: szerintem is, mindketten belerázódtak, PP humorán nevetni is is képes vagyok, simán, és tetszik Ancsa fanyarsága is, amit mostanában vett fel magára; jahh, és láttam tegnap a #Bochkorban, tökcuki volt, remélem, máskor is meghívják, és méginkább feloldódik majd...

PYT 2020.12.08. 00:26:55

@csodalámpa: hát meg... xdddd belegondoltatok, Győzi mája hogy hízhat most a kommentszekciót böngészve? ;)

mézescsók 2020.12.08. 01:51:13

Közönség előtt beszélni nehéz. Még akkor is ott a zabszem, ha tudjuk, van füles, súgógép, bármi. Ráadásul első alkalommal ebben a helyzetben. Annak a tudatában, hogy a képernyő másik oldalán csak a hibákat látják, de azokat aztán milliószorosra felnagyítva és persze mindenki jobban csinálná. Ha ez mentegetés, ám legyen.
Egyetértek, hogy szakma, rutin és még sok minden kell hozzá.
Nem azt mondtam, hogy jó volt, de nem annyira rossz, hogy most kapásból az agyagba kéne döngölni, vagy felhörrenni a felháborodástól. Egy második esély - akár a javításra - mindenkinek jár. Annak a kockázatával, hogy bebizonyosodik, totál alkalmatlan a képernyő előtti szereplésre, és akkor ennyi volt.
Nem mondtam, hogy neked vagy akárkinek a fotelben ülve okosabbnak, stb. kell lenned nála. Tapasztalataim szerint viszont majd mindenki úgy érzi, hogy ezt a feladatot jobban megoldotta volna, és ehhez még csak nem is kell dimenzionálnia a képességeit, mert ez természetes. Elég sok hsz-t elolvastam ahhoz, hogy ezt le merjem írni.
És még valami: nem vagyok elfogulatlan. Olyan mértékben irritál Gáspár Győző úgy egészben, ahogy van, hogy még akkor is jobban élveznék bármit, amiben szerepel, ha jeltolmács (tisztelet nekik) közvetítené a közvetíteni valókat. Erre konkrét okom nincs, tudtommal életemben nem voltam még csak egy légtérben sem vele. Nekem tehát a hölgy mindenképpen üdítő volt.

mézescsók 2020.12.08. 01:53:06

@PYT: A fentieket a te hozzászólásodra írtam, elnézést, nem akartam kihagyni a megjelölést, csak valahogy kimaradt. Bocs.

kis.herceg 2020.12.08. 02:58:48

Renátó levette már a bukósisakot?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.08. 07:52:13

@mézescsók: Sumaker Vanda (direkt fonetikusan írva a nevét mert ha jól emlékszem a bemutatkozásnál k-val mondta a ch-t a nevében) szerintem vigaszdíjként kaphatta a BV vezetést az RTL-től, mivel éppen, hogy lemaradt a VV10 játékoslistájából az azóta már talán újra Dubaiban flangáló VV Merci2-vel szemben, de EKG azzal a véleményeddel, hogy 100-szor inkább ő a sete-sutaságával, poénmentes poénkodásaival, és lámpalázával együtt, mint Győző a 22 perc műsorból elveszem a fele adásidőt a saját faszságaimmal, a Hozé Ármádózásaival, a jelöljetek be az instagramozásaival, a megmutatOM nektkek MOST-ozásaival, a jesztudéj-ezéseivel, as Jókai more-zéseivel, a bohócjelmezeivel stb...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.08. 07:58:09

@Niemandhäuser: Bálint teljesen behúzta most Gábort a csőbe.... Gyakorlatilag Bálinton kívül mást nem hívhat ki. Maximum azzal a jól bevált sablon dumával próbálkozhat, hogy ennek a párbajnak még nem most jött el az ideje, de akkor is ezzel Bálint a játék végéig érvelhet majd ellene. Az egyetlen kiskaput nálam az jelentené Gábor javára, ha valamilyen megfontolásból Mohára tenne.

MsIreneAdler 2020.12.08. 12:30:10

@VV Erőlegény: még annyi, hogy azzal a blabla szöveggel kihívhatja Moht, hogy a többiek is ezt akarnák, hiszen ugyanannyi jelet kapott. Ha picit okos, benyeli, hogy gyáva kutyázzák és nem Bálintot viszi ki.
süti beállítások módosítása