Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X17 - SE VELED, SE NÉLKÜLED

2020. december 01. 19:26 - dmr94

Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt cigányozással.

vv10x17_01.png

Az adás újra felirattal indul, én pedig már örülnék, hogy meghallgattattak imáink, ez azonban hamar szertefoszlik. Bálint örül Dani és Virág kapcsolatának, szerinte jó látni őket együtt, a fiún azt veszi észre, hogy szereti a társát de nem szerelemből mert az hülyeség lenne és Virág is kezd érezni valamit felé, TEHÁT HOGY FELÉ. Összességében talán megbocsátható a készítők mulasztása mert ha nincs is végig felirat, amikor igen, akkor olyan bölcsességeket olvashatunk, amiket amúgy nem biztos, hogy realizálnánk.

Fru meglehetősen közel engedi magához Renátót tánc közben, a szégyenlős Merci-Moh páros (a továbbiakban M&M’s) is tátott szájjal nézi őket időnként. Dani nem hazudott, amikor korábban említette, hogy folyton vakarózik ott lent, lehet nem ártana beküldeni egy orvost. Alternatív lehetőségként a szerkesztők arra várnak, hogy valóban elkezdjen hullni a férgese, ahogy az Amandáék manifesztójában megfogalmazódott, ebben az esetben Dani egyértelmű célpont lenne.

vv10x17_09.png

A fosrészeg srác a védjegyének számító antréjával szakítja meg Virág és Bálint beszélgetését jelezvén, hogy baszhatnékja van de ahhoz már nem eléggé kifejlett emberszabású, hogy ösztöneit és mozdulatait a beszédével is összehangolja, így valamiért Bálintot invitálja meg egy párbaj utáni közös fürdésre de közben/előtte/utána egy cigit is elszívna. Szokásos veszekedésük eredményeképp Virág cicabajszot karmol Dani arcára, az este során pedig mindkettejük attitűdje elképesztő amplitúdóval hullámzik az összhang és egymás teljes gyűlölete között. Ha pedig már visszaköltöztek a nyugiszobából a többiek közé, akkor meg is történik amire a Belevaló összes nézője vár vagy egy hete és amennyire a két fiatal romon van, szerintem Győzike nagyobbat élvezett a jelenet láttán, mint ők. Szex előtt a biztonság kedvéért még húzzák egymás agyát avagy „annyira ingyen volt az ajándék rózsa, mint te”. Az aktus live streamjére Merci is 3D-s belépőt vált.

Az állandó faszvakarás valószínűleg Virágot is aggasztja, tol is gyorsan egy biztonsági zuhanyt, majd ott folytatják a verbális agressziót, ahol abbahagyták, olyan klasszikusokkal, mint "ne a sarkadon menjé' má te majomképű" vagy "menjél akkor a faszomba azt verjed a faszod a Mohval". Dani a legvégén csak simán arconböfögi partnerét és bár szerinte Virág nem érzi a súlyát semminek, amit csinál, javuló tendenciát vél felfedezni. Kiemeli továbbá mind a 4 év korkülönbséget kettejük között és jelzi, hogy az apja lehetne a lánynak hiszen neki 4 évesen már erekciója volt.

Renátó agya még mindig Fru táncán jár, újra megpróbálja befűzni őt és úgy látszik a hajvágás megtette hatását, ugyanis a lány közelebb engedi magához, még a lábfétisét is kiélheti és egy jóéjtpuszit is kap. Ha valaki hang nélkül nézné, annak jelzem, hogy Fru öklendezését eközben nem a lábmasszázs váltja ki, hanem Amanda viselkedése. Dani figyelmezteti Renátót, hogy vigyázzon, utóbbi szintén érzi a veszélyt de azért láthatóan büszke, hogy egy ilyen fullos csaj egy hozzá hasonló „dagadt cigánnyal flörtöl”. Lepacsizik Dani faszos kezével, amit az utána még meg is szagolgat, mi pedig kezdhetünk beletörődni, hogy mostantól minden nap a 3 pszeudo-szerelmespár évődésével telik majd az első blokk.

Másnap reggel Gina beszélni (sic!) szeretne a többiekkel, ki akar menni párbajozni, ezen igényével viszont nem arat osztatlan sikert, többen is megjegyzést tesznek, az összefoglalóból sajnos kimarad az előzetes legjobb pillanata Vivitől, aki úgy reagál minderre, hogy ezzel „saját magad alatt vágod a fejszét”. Az ezerarcú Vivien ügyesen Frun keresztül szít balhét M&M's között a srác egy korábbi kijelentését idézve miszerint „akkor veszi őt elő, amikor olyan kedve van”. Természetesen mindenki csak hallotta ezt valakitől („nemmondokneveket”), Fru megkezdi a szarkavarást, Moh szerinte jeleket fog kapni. Merci rákérdez az esetre Mohnál és hisz is neki, amikor az szabadkozik. A fiúk kinti beszélgetése során pedig Bálint comingoutol, hogy bizony ő volt az, akinek Moh ellőtte a titokzatos mondatot, még ha nem is pont ebben a formában.

Digótól a kelleténél jóval nehezebben szabadulnak, egy videóüzenet érkezik a friss kiesőtől, aki Moht szánja trónörökösnek és az őszinték csapatkapitányának, szerinte top3-ban a helye neki és Ginának is. A lakók az égbe üvöltik jókívánságaikat, Gina absztinenciát fogad, aminek hossza végre egy valid közönségkérdés lehetne. Ezután Moh felkérdezi Frut a pletyka miatt, aki semmi konkrétumot nem tud de hát „minden pletykának a fele igaz”. Dobálóznak még egy kicsit a szokásos őszinteség kártyával, amit Merci un meg először miután ő érzi kellemetlenül magát és úgy söpri a magánügy kategóriába a témát, mint rutinos kormánypárti propagandista Borkai Zsolt és Szíjjártó Péter yachtozását.

Anikó gyors fejszámolása legfeljebb nagycsoportos óvodásoknak imponál, de jön is a fél lábon álló verseny, amiről nem tudjuk meg, hogy ugyan mitől csapatverseny, mindenesetre a lányok a fiúk ellen küzdenek miután Dani taktikusan Moht választja magához elsőként. Merci örül a lányok csapatépítőjének, hátha ettől majd nem tépik egymást haját legalább másfél napig, utóbbit már csak én teszem hozzá. Gina 1 perc után kiszáll, teste még biztos nem dolgozta fel korábbi fogadalmát, így nem igazán megy az egyensúlyozás. Vivi is elég hamar ront, Robitól kapunk egy kis kineziológiai gyorstalpalót, bár ő maga sem biztos benne, hogy jól értette, amit egyszer olvasott. Egylábas ugrókötelezése egy második helyre elég, Virágot pont előzi, Frut nem, akinek beszámolója szerint egyre könnyebb volt, ahogy látta a kisesőket. A győztes magának bizonyított, az pedig megint nem derül ki, hogy mit nyert mindezzel Renátó további csodálatán kívül.

Renátó szankcionálása van már csak hátra, Gábor az üzenet felolvasása közben verbálisan ejakulál, hősünk pedig természetesen meglepődik, mintha azt sem tudná miről van szó, büntetése egy különleges mikroport, ami egy biciklis/motoros sisakra rögzített sztenderd mikrofon. A reakciók közül talán Daniét érdemes kiemelni, aki a pizzafutár-kinézeten élcelődik de elhangzik egy igényes „dik a biciklis” felkiáltás is.

Végül pedig nem tudok elmenni az elképesztően ronda szponzorruhák mellett, Renátónak szerintem konkrétan önmagában kellő büntetés az a Cipo&Baxx sapka és a MY77 sem tett ki különösebben magáért a melegítő szettekkel, amikben Gina és Fru tündökölt. Személyes kedvencem mégis Vivi kabátja, aminek mintha WC papír lenne végig az ujjára ragasztva. Tanácsolnám ennek leszedését nem csak az esztétika érdekében hanem, hogy Daninak végre legyen mibe törölnie a lábát Virág helyett.

vv10x17_24.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.03. 22:03:46

@Hannibal Gabter: köszi én sem lactam tegnap ezeket a húzásokat, így elmesélve gáz Bálint, kár a többihez képest én is többet vártam mert egy igazi nulla buta suttyó széria sikerült most is, egy valakinek szerettem volna drukkolni de akkor meglátjuk..

2020.12.03. 22:03:57

@Mók_Ica: Ők nem pasik, hanem Bianka és Renáta

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:04:07

Amúgy az iskolahéten majd kiderül ám, hogy a Bálint is gyökerentyű.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:04:23

@username loading: last christmas i gave you my heart, but the very next day i died because one cannot live without a heart

tvbuzi 2020.12.03. 22:04:39

Viri megint be van baszva

Mók_Ica 2020.12.03. 22:04:39

@Kiégett Hobbynyúl: ugye?

folytatódik a hallottam, hogy mondta, hogy mondtad.... hogy hallottad aki mondta

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:04:43

@Mók_Ica: A pasik lehet, hogy igen, a férfiak tutira nem

2020.12.03. 22:04:46

@username loading: láttam (nem lactam) még mindig autokorrekt áldozata vagyok

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:05:06

@Nátha ellen bálna: én csak teát fogyasztottam mámma este

2020.12.03. 22:05:20

@Hannibal Gabter:
:DDD egyszer egy fonokom magabol kikelve voros fejjel uvoltott velem, a mai napig nem emlekszem miert, mert elviharzott es utana 20 percig szakadtam a rohogestol hogy hogy lehet igy kiborulni.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:05:33

@Alice from madness: most ki hova ül az iskolabuszon....ez megy??

2020.12.03. 22:05:58

@Nátha ellen bálna: Szerintem épeszű/normális és erkölcsös ember nem megy ÉNB-be. Szóval lehet, hogy a Magyarországon elképesztően beteg módon erőltetett lexikális tudása majd megnyeri azt a hetet ha még bent lesz, de az nem feltétlenül az agyi képességek indikátora...

2020.12.03. 22:06:01

@úgymond olvasó mmkk: Olyan baby shark vidiot láttam felvinnyogtam... kiscica halacskákat vadász tableten baby shark zenére, nem mondom meg kire emlékeztetett

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:06:05

@Mók_Ica: azt hallottam, hogy az izé azt mondta, hogy amúgy a másik mondta, hogy televan a konténer

Mók_Ica 2020.12.03. 22:06:16

@ppupu: :DDDDDDDD sztem atom anti......szegény ember atom antija.....

@Hannibal Gabter: így már értem, köszönöm!!! küldök egy szalonna cukrot.... ír krémlikőröst...

mercike sem szomjas.....

gazo 2020.12.03. 22:06:57

Merci ugy fossa a szót hogy maga sem érti

2020.12.03. 22:07:05

@Alice from madness: Na most eat mire írtad pontosan? :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:07:10

Számoltam, 2 perc alatt 22 bazmeg... sukár

Mók_Ica 2020.12.03. 22:07:37

@ppupu: nem is pasik..... most mondta Hannibal Gabter :DDD

@úgymond olvasó mmkk: a konténer sskk nincs tele, mindig hozok üreset, csak nektek!!!

2020.12.03. 22:07:45

@Hannibal Gabter: hogy hogyha valaki a semmin igy felhuzza magat automatikusan csak rohogni tudok

Penimegamásik 2020.12.03. 22:07:54

@Alice from madness: én hallottam, hogy mondta, aki hallota

2020.12.03. 22:07:57

@ppupu: melyik ápolt teljesítménye ez? vagy a műsoré?

2020.12.03. 22:08:18

Ezek meg mindig turaztatjak egymast Gabor meg sehol

Mók_Ica 2020.12.03. 22:08:46

összefolynak a napok???? hát nekünk is.....ez sztem még mindig ugyanaz a nap... már 3 napja

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:08:54

Egyre jobb. Már azt sem tudja Vivi, mikor mondta. :D

2020.12.03. 22:09:00

@Alice from madness: alapvetően én is, de van olyan ember+szitu kombó , amikor nem , mivel olyankor nagy gáz van.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:09:30

@Hannibal Gabter: de milyen lexikális tudása van az ürgének?

2020.12.03. 22:09:42

@Hannibal Gabter:
Van. De a munkahelyi es korabban az iskolai perpatvarok nalam sose voltak az a kat

2020.12.03. 22:09:58

nem bírom ezt hanggal már...

Mók_Ica 2020.12.03. 22:09:58

@Alice from madness: pihen, elvégezte a dolgát....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:10:21

@Mók_Ica: rosszindulatságból terjesztettek ilyen gonosz pketykát, hallatlan

Mók_Ica 2020.12.03. 22:10:33

@ppupu: ott van a kanapén.... mint anno maci.....

2020.12.03. 22:10:38

Az a csipore tett kez nemtetszik Gabentol

2020.12.03. 22:10:42

@Penimegamásik: Lehet hogy van. Magyar oktatási rendszer= lexikális tudás , simán lehet, hogy jól nyomja majd, attól még lehet hülye

2020.12.03. 22:10:56

verjétek már meg egymást és lehet menni haza legalább kettőnek nnnnnaaaaahhhh

2020.12.03. 22:11:24

@Mók_Ica:
Pontosan, jol teszi, de kezdi elbaszni, mostmar nem kellett volna beleallnia. Ha ignoralna Danit mukodott volna

2020.12.03. 22:11:34

@Alice from madness: nem is ilyenre gondolok. Hanem vannak emberek, akiknek minden mindegy, azokkal szemben engedni kell. De ezt inkább hagyjuk

2020.12.03. 22:11:41

Lollobrigidáról vajon hány nap múlva rohad le a sponzor macinaci?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:11:45

@username loading: ekg. Bár a tömegverekedés most sokkal egyszerűbb lenne, és akkor le lehetne cserélni az egész bagázst. :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:11:55

@úgymond olvasó mmkk: vihar egy biliben.....

gabennek kimaradt a lábazás..... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:12:44

@Mók_Ica: DDD A Balatonban nem számít, ha beáll derékig a vízbe.

2020.12.03. 22:12:52

@Hannibal Gabter:
Jaaa nem, en az vagyok aki kussban ul a kaosz kozepen es vigyorog :D dehogy allok en bele.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:13:03

@Alice from madness: tegnap sem volt tetszetős a testbeszédje.....és most már le is ugat mindenkit.....

2020.12.03. 22:13:13

@Kiégett Hobbynyúl: nyitnám az ajtót nekik, mehetnek a hazavágyók, verekedők, aztán pár embert az utcáról beterelnénk eskü szórakoztatóbb lenne

2020.12.03. 22:13:15

@Mók_Ica: Daniékkal együtt skippelte az edzést :D

2020.12.03. 22:13:19

@Penimegamásik:
Elkepzeltem Gabent csardaskiralynokent :D

tvbuzi 2020.12.03. 22:13:25

Gábor feje enyhén pszicho

2020.12.03. 22:13:52

@Mók_Ica:
Frankoba ideges es ezzel baszta el. Pedig ugy hittem benne :(

2020.12.03. 22:13:54

@Alice from madness: nem mondom, hagyjuk kicsit máshogy értettem, más rétegre gondoltam, nézzük a két idiótát inkább :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:13:56

Huuu azért apró kis csúsztatásokkal mekkora szart lehet kavarni. Tulajdonképpen igazat mond, csúsztat Gaben.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:14:02

@Mók_Ica: Ugye? Tegnap is ezt csinálta, csak egy fokkal visszafogottabban.

MmeChauchat 2020.12.03. 22:14:15

plusz 1 kamerának van by Dani

epic.

2020.12.03. 22:14:24

Daniellabol elobujt a rapper :D

2020.12.03. 22:14:35

lábazás mindenkinek elmaradt

Mók_Ica 2020.12.03. 22:14:36

@Kiégett Hobbynyúl: :DDDDDDDDDDDD

gaben magát fogja kizárni..... egy ilyen műsorban inkább egyedül marad, mint egy szar társaságban?? nagyjából minek ment be?

2020.12.03. 22:15:00

@tvbuzi: ezt eddig is mondtuk :D

2020.12.03. 22:15:27

@Alice from madness: mai adás margójára help.. sőt halp...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:15:30

@username loading: Ez biztos. Bár egyszerre kellene őket kihajítani, vigyék az ajtófélfát is. :D
Komolyan, kezd fájni a fejem az ordibálástól. Eddig az havart, hogy nem hallani... nekem semmi sem jó, tudom. :D

2020.12.03. 22:15:39

Dani azt mondta h ne vedd a pofamat a szadra?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:16:14

@Alice from madness: hamar előtte ezt a puskaport.... és most már nagyon túltolják.... uncsi...
adhatnának feladatot a szerkik.....

@Kiégett Hobbynyúl: túltolják már...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:16:23

@Mók_Ica: Eladni a villát, csak nem talált vevőket. xD

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:16:34

Aszem inni kéne valamit... zsong a fejem

2020.12.03. 22:16:39

Gaben kinek standupol most?

2020.12.03. 22:17:00

@Alice from madness: ja. Olyan suttyó, hogy ilyen még nem volt. Esküszöm, inkább Túró Dórik darálja le a 36 millát, minthogy ezeknek a gyökereknek agggyák

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:17:01

@Mók_Ica: Beza. Nesze neked tattika. Gaben kamikaze, nem egyéb.

2020.12.03. 22:17:08

@Mók_Ica:
Peldaul kes mindnek es Survivor! Csak egy maradhat :D

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:17:25

Gratula Daniéknak, hogy még nem csavarták le Mindzsót.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:17:36

renáta elkezdte védeni gabent.....

MmeChauchat 2020.12.03. 22:17:38

jah, megvan a diagnózis,
G simán csak perlekedési mániás,
ezért válogatták be

2020.12.03. 22:17:45

@Kiégett Hobbynyúl: igen, túl sokat kérsz tőlük :DDD
nekem is már majdnem némán megy nem bírom már ezt az ordibálást

2020.12.03. 22:18:15

@Nátha ellen bálna: Daniella max megfogná Gaben faszát

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:18:18

tulajdobképpen harmadik napja ugyanazt nézitek.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:18:23

Rendzsinek kétfelé állnak a szemei a piától.

2020.12.03. 22:18:26

Balint a sajat emloin nevelte Gabent :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:18:32

dani folyamatosan büfög... elég undi

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:18:39

@MmeChauchat: Bakker nem sikára beküldik az ügyvédjét is... az ingatlanosoktól :))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:18:51

@Alice from madness: Szuper ötlet, magam részéről teljes ekg. Csavart csak annyit tennék bele, hogy az a szerencsétlen renegát, aki nyer, úszhat hazáig. "A cápáknak is enni kell" jeligére.

2020.12.03. 22:18:59

@Mók_Ica: nem csak az undi vele kapcsolatban

2020.12.03. 22:19:04

@Mók_Ica:
Nekem a hadonaszas tunt fel :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:19:22

@username loading: konyhafőnökben is ordít a palya bea meg a pokorny lia. egy élmény.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:19:30

@Mók_Ica: mert az nem log ki a verdábol:D

2020.12.03. 22:19:36

azt írta vmi cikk az ÉNB nőfalója Bálint nemtom nem néztem sose de akkor legalább nőfalózzon már ne ordibáljon ő is a többivel együtt

Mók_Ica 2020.12.03. 22:19:56

@Hannibal Gabter: hirtelen vagy véletlen? :DDD

@Nátha ellen bálna: mindegyik piás

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:20:01

@username loading: Fene. Lejjebb kell adnom az igényeimből. :D

tvbuzi 2020.12.03. 22:20:07

@Alice from madness: még szerencse, hogy az emlőin

2020.12.03. 22:20:18

@úgymond olvasó mmkk: csend világnapja mikor van?

2020.12.03. 22:20:24

Szerintem Rönónak igaza van. Elegem van már ettől a "legyél őszinte" ,de mindenki mindenkit "kibeszél" szarságtól

2020.12.03. 22:20:25

@username loading:
Latom megvisel :)
Eles targyakat lattad?

2020.12.03. 22:20:48

@Kiégett Hobbynyúl: rossz a hangerőszabályozód :D mikor ordítanak ne felfele tekerd :D

2020.12.03. 22:21:02

@tvbuzi:
Szegeny keblen melengette szoptatta felnevelte azt a halatlan hatbaszurja

2020.12.03. 22:21:23

21 perc eltelt ordibálással - a holnapi öfit keresőknek.

2020.12.03. 22:21:30

@úgymond olvasó mmkk: paja bea? Ugya nem AZ A Paja vagy PALYA Bea?!

Mók_Ica 2020.12.03. 22:21:38

van egy gyanúm.... ez megrendezett volt.....
a csajok csak pilláztak már a végén.....

2020.12.03. 22:22:06

@Alice from madness: már idegesre ordibáltak engem
Nem láttam, valahogy nem fogott meg, de még akarok neki esélyt adni.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:22:18

@username loading: Tényleg, nem lehetne egy olyat, hogy avctivity keretein belül kizárólag mutogatással veszekedhetnének és kommunikálhatnának?

2020.12.03. 22:22:24

Jo Gabennek van egy 4 fos csapata

MmeChauchat 2020.12.03. 22:22:45

bakker.
Lóbelt bejelenti h transzveszcica haj

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:22:55

Huuu Robi fog robbantani. Mi, táncolni fog ? :)))

gazo 2020.12.03. 22:22:57

Kár patkányozni meg férgezni. Nem szimpi.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:23:06

@Hannibal Gabter: LY

gaben átáll az ellenség csapatába.... mégsem jó egyedül???

2020.12.03. 22:23:06

@úgymond olvasó mmkk: bekiáltanának a szerkik: csendkirály!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:23:08

@username loading: Baff.... már az irányokat is elfelejtettem az ápoltak mellett. Köthetek piros masnit a csuklómra. :D

pomac 2020.12.03. 22:23:36

@Alice from madness: csak összefújta a szemetet a szél :)

2020.12.03. 22:23:36

@Penimegamásik:
Tegnap is jol hozta a hulye picsat.

Viszont asszem nemtudom kinek szurkolok....talan jelenleg a villa osszes novenyenek hogy tuleljek a vegeig...

2020.12.03. 22:23:46

Valaki monnyamámeg, aki kicsit jobban érti a trasht vagy inkább önkritikát gyakorolva , de szereti ezt, hogy egy Puskáspetya miért kerül ilyen "pozícióba" ?! Tényleg ennyire buta fruskák nézik a műsort, hogy megéri őt alkalmazni, vagy mi a fakk? Ezért többen fogják nézni a műsort? Ancsát még értem a gold diggerség miatt, de Puskást tényleg nem.

2020.12.03. 22:24:07

@Kiégett Hobbynyúl: azt értékelném.. esetleg valakit egy hárfával beküldhetnének és azt hallgatnánk közben

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:24:21

@username loading: büntit kapna, aki nem tudna 1 órát kussban lenni. élvezném

Mók_Ica 2020.12.03. 22:24:35

@username loading: pont ma este, 10től 11ig.....

tvbuzi 2020.12.03. 22:24:46

Hamar megbékéltek Gabennel

2020.12.03. 22:24:48

@Hannibal Gabter:
En szeretem Petit, kello onironiaval kurvalkodik

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:24:53

Nekem simán úgy tűnt egy ponton, hogy Mindzsó ki akarta záratni Danit.

2020.12.03. 22:24:57

@Mók_Ica: Szerintem nem volt "egyedül végigviszem" forgatókönyv a fejében, legalábbis tegnap is a csajokkal volt az ágyon :D

2020.12.03. 22:25:32

Ellen Page pedig mától Elliot Page.

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:26:13

@Hannibal Gabter: Figyu PP javul, már néha majdnrm vicces is. Ja amúgy Te elvállalnád a műsorvezetést.???

2020.12.03. 22:26:15

@Hannibal Gabter:
Pedig egy terepmintas kendovel a fejen fekete szerkoban elfoglalhatna a mosokonyhat, ejjelente kilopva a villa osszes alkoholkeszletet

2020.12.03. 22:26:23

@Kiégett Hobbynyúl: kis piros masni cuki lenne :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:26:34

@username loading: amúgy is szeretik az intelligencs játékokat..... floor is lava helyett pl. tök jó lenne :DDDDD

@Hannibal Gabter: lehet, hogy ő is gold digger.....

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:26:49

@username loading: Hip hip ... hurrá! Hip hip... hurrá!!

2020.12.03. 22:27:02

@Penimegamásik:
Renata, Ginamanda meg Higienika...diszes kompania, de a 4 ember 4 ember.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:27:19

@username loading: Aha. Kár, hogy az agyhalottak előbb-utóbb összetörnék kínjukban. :-(

2020.12.03. 22:27:30

@Mók_Ica: azt is milyen lebutítva játszották szegények..
@Nátha ellen bálna: ugye? :D

2020.12.03. 22:27:46

@Alice from madness: Ebben egyetértek, de szerintem milliók tudnának hintázva olvasni súgógépről, meg rossz véleményt kicsit ironikusan mondani. Nem vágom a kertévék koncepcióját, mint ahogy számomra hihetetlen, hogy olyan retkek, mint a Tiktok egyáltalán trendi dolgok lehetnek, szóval nekem furcsa(jó, valahol értem na), hogy még ennyi idő után is az ilyen Balázs, majd a gyengébb verziója Istenes, a méggyengébb verzió Puskás megéri , mint műsorvezető. Nyilván nem 20 ezerért vállalja, bár szerintem messze nem olyan anyagi szinten vannak, mint amit hisznek az emberek, így furcsa az egész. Na mindegy

2020.12.03. 22:27:48

@username loading:
Lassan indul be, de a vege oriasi

Penimegamásik 2020.12.03. 22:28:06

@Alice from madness: na akkor megtalálta a villa elitjét...

Mók_Ica 2020.12.03. 22:28:32

@MmeChauchat: ekg :DDD

@Hannibal Gabter: csak a riportban mondta az előbb, hogy inkább tolja egyedül, mint egy szar társaságban...... ezek után csatlakozott amanda, dzsina és fru mellé.....

tvbuzi 2020.12.03. 22:28:41

Merci2 gondolom most örül, hogy kiesett

2020.12.03. 22:28:49

@Kiégett Hobbynyúl: kikötnénk h hárfáshoz nyúlni (elnézést nyúl-ni) tilos :D

2020.12.03. 22:29:00

@Hannibal Gabter:
Nekem a hattere miatt fura O itt. Nem egy idiota, szinmuveszek gyereke, szinpadi szinesz...oszt megis a balettban ugral

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:29:17

@username loading: Kérdezzük meg erről az utca és az ereszcsatorna emberét!

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:29:28

@Mók_Ica: Ez azért van, mert magányos hősök csak a filmekben vannak

2020.12.03. 22:29:49

@Penimegamásik:
Darab darab. 12-5 lehetseges szavazat vele egyutt. Ha csak nem rakja ra a masik 7 akkor meguszta

2020.12.03. 22:29:49

@ppupu: Dehogy vállalnám. Pont ezaz, nekem van normális szakmám mert nem 6 osztályom van mint Ancsának, külföldi tapasztalat, brutál nyelvtudás, én többet keresek mint ők Ancsa+ Puskás ezzel a fossal együtt. De ha nem ez lenne a helyzet( mint ahogy már volt az életemben) akkor sem vállalnék el ilyen népbutító fost.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:29:51

@Mók_Ica: Ott majd megpróbál az alfa szerepében tetszelegni.Szép baleset lesz.

2020.12.03. 22:29:58

@Alice from madness: OK, felvettem a listára ismét.
Van pár ilyen amit tudom h nagyon meg akartam nézni de egy ponton elengedtem.

2020.12.03. 22:30:21

@tvbuzi: Ginamanda ket test egy lelek ket jel :D

2020.12.03. 22:30:51

Azer Balint ejjel hozzabukt Gabcihoz

Mók_Ica 2020.12.03. 22:30:57

bálint gabennel alszik..... egy ágyban az ellenséggel?? :DDDD hihihihihi

2020.12.03. 22:31:10

@Alice from madness: Ez igaz a legnagyobb kamugengszter Gangsta Zolira is, meg Jeszenszky Zsoltra, sokakra akiknek a szülei lábkörme többet ér, mint a poronytuk élete

Penimegamásik 2020.12.03. 22:31:12

@Alice from madness: nem minden tyúktojásbol lesz piskota...

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:31:14

@Hannibal Gabter: Pont erről van szó.. Valaki kell erre a melóra is :))))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:31:20

@username loading: Fő az elővigyázatosság. :DDDD
@Nátha ellen bálna: Ereszről csak lefelé mászva nyilatkozhat, véres tenyérrel.

tvbuzi 2020.12.03. 22:31:21

Gábor sír. A haja miatt?

2020.12.03. 22:31:54

Robben is él :D

2020.12.03. 22:32:10

@Penimegamásik:
De minden piskota tyuktojasbol lesz :)

De ja, hamar orultunk :(

2020.12.03. 22:32:30

Virág UGG-ja eredeti-e v sem, ez jobban érdekel mint még mindig a ki mondta mit mondott

2020.12.03. 22:32:45

@Penimegamásik: ja azthittem Gabenre irtad

Mók_Ica 2020.12.03. 22:33:11

@Hannibal Gabter: :DDDD tudjuk hogy nem vállalnád el..... egyébént meg hiányoznál is innen..... szóval eszedbe ne jusson odamenni.... :DDD

@Alice from madness: ugye? :DDD

@ppupu: elméletileg.... de sajna folytatódik......

tvbuzi 2020.12.03. 22:33:20

A fejszét vágod nem a fát

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:33:31

@tvbuzi: Megszavazok neki egy hajzselét... hátha.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:33:52

@Hannibal Gabter: vajon reggel is annyian lesznek a villában, mint este?

2020.12.03. 22:34:04

@Mók_Ica: Nyugi, maximum Mistubishi hőszivattyút szerelnék fel Győzire ... :D

2020.12.03. 22:34:12

Jarkal korulottunk mint egy BAGOLY :D

2020.12.03. 22:34:30

@Penimegamásik: Reméjjjjük nem. Történnnyen mán valammi

Mók_Ica 2020.12.03. 22:34:51

szegény virdzsi..... örül egy daninak..... pffff

2020.12.03. 22:35:19

Jajjistenem szegeny Balint 30 eve alatt nem talakozott meg ilyesmivel...

tvbuzi 2020.12.03. 22:35:33

Piros pont, hogy nem 360at mondott

gazo 2020.12.03. 22:35:55

@Alice from madness: bagoly oké, a bagoly se lábazik, csak tiszta toll a kis gádzsó

Mók_Ica 2020.12.03. 22:35:57

@Hannibal Gabter: óóó...... azt bátran :DDD sztem segítünk is neked... többen is..... viszem a fejszét, jó? :DDD

2020.12.03. 22:36:15

@Hannibal Gabter:
Azer majd figyelek mikor kimegyek ragyujtani, nehogy itt is jarkaljanak a baglyok a sotetben. Meg a vegen ralepek.

2020.12.03. 22:36:20

@tvbuzi: lehet nem tudja, hogy mi a 180 és a 360. Biztosra ment

2020.12.03. 22:36:42

@Penimegamásik:
Hogy valakit a keblen melenget oszt csalodik benne

Mók_Ica 2020.12.03. 22:36:59

@gazo: de rohadt hosszú lábai vannak... amit rejteget.... :DDDD

2020.12.03. 22:37:09

@Mók_Ica: általában nem fejszével dolgozunk, de Győzi esetében kivételt tehetünk. :D

SzabadEzANév? 2020.12.03. 22:37:23

Miért nincs hogyvolt napokig? Történt valami probléma? Szerintem vv alatt vagyunk itt a legtöbben s pont most nem használja ki a hogyvolt a megnövekedett látogatószámot?

2020.12.03. 22:37:44

Bevaghatnanak valami tragikus zuhany alatt uvoltve zokogos zenet alajuk

Mók_Ica 2020.12.03. 22:38:09

sapka bent, köntös, mint ruha, cicafüles hajráf után a legújabb villadivat: tanga papucs zoknival....

2020.12.03. 22:38:19

Olyan mint a kutya elszakad az izéé köhh köhh - Daniella

2020.12.03. 22:38:25

@Penimegamásik:
Igen, ha lenne empatiam mar zokogva gyurkodnem a zsebkendot es kuldenem a szeretetenergiat Balintnak

2020.12.03. 22:38:41

@SzabadEzANév?: áh beszéltük pár napja. Nem nagyon lesz mindennap

Mók_Ica 2020.12.03. 22:38:57

@Hannibal Gabter: tudtam, hogy megérted a finom kis célzást :DDDD

2020.12.03. 22:39:27

@tvbuzi: Gábor kivágta maga alatt a fejszét, legalább mi jól használjuk a kifejezést :D

2020.12.03. 22:39:37

@Mók_Ica: :D :D :D De vághatjuk a fejszét Győzi alatt is ha úgy van, benne vagyok :D

2020.12.03. 22:39:56

@username loading: :D :D :D :D :D :D :D 10 másodperc

MmeChauchat 2020.12.03. 22:40:04

@Hannibal Gabter: így beszél embertársairól, meg rólunk

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:40:08

Uhhh a magányos hős és siratóasszonyok megbeszélést tartanak.

2020.12.03. 22:40:12

Lollobrigida kit buzigyerekezett le?

2020.12.03. 22:40:15

@gazo:
A bagoly jo, a bagoly fain alatt, birom oket. Tollas macskak

Mók_Ica 2020.12.03. 22:40:41

dzsinamanda lassal besziámiikrül.....már ha értitek..... :DDDD

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:40:48

Ezek milyen 7 millióról beszélnek?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:41:05

@ppupu: Kizárólag tattikailag, őszintén. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:41:10

@Alice from madness: a roka utan a bagoly a masik kedvenc allatom :)))

tvbuzi 2020.12.03. 22:41:12

Gábor hogyan számolta ki ezt a 7milliót? Matematikus ő vagy kicsoda?

2020.12.03. 22:41:14

@Alice from madness: jól elbeszélgetsz magaddal "tesó"

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:41:26

Nézettség szerint az első 15-ben sincs bent a VV10

gazo 2020.12.03. 22:41:34

Ginamanda kit buzigyerekeztek le?

2020.12.03. 22:41:44

Nemannyira szoktam ezt a kifejezest hasznalni de a tiktok szora a megakurvaanyatok jutott sajnos eszembe onkentelenul....

tvbuzi 2020.12.03. 22:42:07

Szerintem max 70ezer

2020.12.03. 22:42:23

@ppupu: Nem az első széria már ami így teljesít, nem véletlenül van az ÉNBukarest meg a VV a Retekkettőn

2020.12.03. 22:42:26

@Hannibal Gabter:
Figyelj mi mind a 13-an jo baratok vagyunk idebent nem ugy mint a Vellabeliek

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:42:38

@Mók_Ica: agressziv vagy, vegyek neked egy baglyot?

Penimegamásik 2020.12.03. 22:42:53

@tvbuzi: azt hiszi itt is nagyot kell mondani...

2020.12.03. 22:42:58

@tvbuzi: lehet ők már elosztották a 36-ot, fejenként jár 7, maradékról nem szól a fáma

2020.12.03. 22:43:00

@Alice from madness: :D :D :D akkor nem szavazunk ki senkit?

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:43:32

Ma nem tudtam nézni a műsort, igyekszem visszaolvasni, de renfeteget írtatok! Valami nagyon nagyon lényeges? Légyszíves vilagosítsatok fel!

Mók_Ica 2020.12.03. 22:43:33

@tvbuzi: ingatlanos :DDDD

@Alice from madness: ekg, csak én nem beszélek ilyen csúnyán...... rohaGGYanak meg :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:43:34

Most mit csinálnak? Reggeli torna megkésve? (Lenémítottam a tévét.)

2020.12.03. 22:43:41

@Hannibal Gabter:
Nem, mert osszeomlik a rendszerunk es atmegyunk Gabenbe, azt kinyirunk mindenkit a gcibe :)

gazo 2020.12.03. 22:43:48

Vivi hogy beleéli magát micsoda arcot vág...imádom :) :)

2020.12.03. 22:43:55

@gazo: Bálint a tippem, ő van a bögyükben a bárbaj és cDigó elvesztése óta

2020.12.03. 22:44:02

Öcsém, azt hittem ez már a belenyaló

2020.12.03. 22:44:23

@Mók_Ica:
Szoban en sem...ez is ilyen osztonos reakcio volt, nem is vagyok ra buszke.

gazo 2020.12.03. 22:44:53

@username loading: lehet, azt hittem váltott mert előtte színészezték

Mók_Ica 2020.12.03. 22:45:07

@ppupu: jóóóóóóóó, egy tigrist kérek!!! :DDDD

@MsIreneAdler: a tegnapi kedves és nyugodt beszélgetést folytatták......

kipcsak harcos 2020.12.03. 22:45:09

Miért erőltetik ezt a tiktok-os marhaságot, kit érdekel? :(

2020.12.03. 22:45:22

@Kiégett Hobbynyúl:
Lenne am, minket is mutogatnanak a tv-ben es jatszhatnek szabadulosat is utana :D

2020.12.03. 22:45:32

@username loading: Most akkor mikó lesz kiszarás akarom mondani kiválasztás?

2020.12.03. 22:45:42

@kipcsak harcos:
Veled most az egesz hv ekg

2020.12.03. 22:46:04

Bonyolult becsukni az automata ajtót

2020.12.03. 22:46:28

@kipcsak harcos: bazmeg ez a név meg a kép kiégetett így este.

2020.12.03. 22:46:41

Gináéknak Bálint és egy másik fiú van a bögyében, a mutogatásból nem jöttem rá ki, Robi mutogatott Bálintra és vki másra, kizárásos alapon Dani.

gazo 2020.12.03. 22:46:45

Bálint Robi mindent hallott bentről, a kis fülesbaglyok

Mók_Ica 2020.12.03. 22:46:51

@Kiégett Hobbynyúl: ez a tiktokcselendzs..... vagy mi a tök.....

@Alice from madness: én azért szoktam.... amikor idegállapotba kerülök..... egyébként azt olvastam, hogy az intelligens emberek káromkodnak...... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:47:05

@Alice from madness: Küldenénk erősítést, erős pistát és reszelőt is a kenyérben, aztán kívülről szurkolnánk, hogy kijussatok. :D

Fru mikor keveredett vissza Ginamandáékhoz? Lemaradtam valamiről?

2020.12.03. 22:47:33

@gazo:
Hat mert ott maszkalnak korulottuk

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:47:33

@Mók_Ica: értem. Akkor artikulálatlan ordítás, meg a mondta valaki valakinek a téma? Gábor?

2020.12.03. 22:47:43

@Hannibal Gabter: tartok tőle csak hétvégén

tvbuzi 2020.12.03. 22:47:46

Gaben nyelve szaros lett

2020.12.03. 22:48:06

Nyitott ajtónál pletykálják ki egymást milyen már :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:48:07

@Mók_Ica: Jaaaa, oké. Aztat én nem ismerem csak a titkot meg a tiktakot. :D

2020.12.03. 22:48:08

@gazo: nem kicsit megjátszott a jelentet. Az automata ajtó nyitva, és pont annyira hangosan beszélnek az ápoltak, hogy a baglyok meg hallanak mindent

2020.12.03. 22:48:32

@Mók_Ica: akkor kibaszott intelligens lehetek. Sot. Villalakoin atomfizikusok (Amugy en is olvastam)

Mók_Ica 2020.12.03. 22:48:43

@MsIreneAdler: jók a megérzéseid Irénke :DDD

HufnágelSteve 2020.12.03. 22:48:44

Gábor oldalt váltott, követőket verbuvál.

2020.12.03. 22:48:45

@tvbuzi: miért? Smárolt Bálinttal? :D

Penimegamásik 2020.12.03. 22:48:54

@Alice from madness: nem lenne azzal baj, csak kb olyan mint amikor a boomerek facebookját nézed...

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:49:11

@tvbuzi: mert?
Jajj, most ti vagytok a szemem és fülem :D

2020.12.03. 22:49:20

kettészakadt a villa! ezt a drámát

2020.12.03. 22:49:38

Balint mitol van igy megborulva egyebkent? Eddig tartott az "intelligens" huvos karakter?

2020.12.03. 22:49:49

@Penimegamásik: Én is boomer vagyok te "mamahoteles" :D :D

MmeChauchat 2020.12.03. 22:49:51

hát, rumcajszkám, ilyen a Zélet!
csövesbánat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:50:08

felkerdezlek titeket: tenyleg kineztek a szerkesztokbol annyit, hogy barmilyen jelenetet megrendezzenek?

2020.12.03. 22:50:15

@username loading: Mer? Gaben eladta az 1/2 tulajdonjogot?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:50:23

@Penimegamásik: naaaaaaaaaaaaa..... az én boomer oldalamon nem látsz ilyeneket :DDDD

2020.12.03. 22:50:28

@Penimegamásik: ez mire? Nem mukodik egyutt a telefon kommentkovetesben :/

2020.12.03. 22:50:54

@Alice from madness: @MmeChauchat: én sem értem, olyan mintha mérgeznék a vizet, mindenki elhülyült. Hozé meg jön megint szexről beszélve

2020.12.03. 22:50:56

@úgymond olvasó mmkk: neked is hiányzik a klasszikus?

gazo 2020.12.03. 22:51:07

Beszarok ez az egész azért hogy az instára terelje a népet ???

2020.12.03. 22:51:17

győző ismét a baszással házal majd a BV-ben

2020.12.03. 22:51:23

@Hannibal Gabter:
Figy, az a boomer aki kapasbol vagja Scott Tennarment az tiszteletbeli Y :D

2020.12.03. 22:51:37

Bmeg a tegnapi előzetes fele holnap lesz lenyomva?

Penimegamásik 2020.12.03. 22:51:59

@gazo: kovessetek be....kovessetek ki

2020.12.03. 22:52:05

@Penimegamásik:
Akkor kommentelunk a levegobe :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:52:15

uhhhh, Kéne egy vizilabda meccs a VV-ben. Fehér sapkában a villalakók, pirosban meg a krokodilok, na az izgalmas lenne.

2020.12.03. 22:52:17

@username loading: nyilván ,mert ahogy ő mondja, ő annyira konzervatív cigányember, hogy ő ilyenekről nem beszél

Mók_Ica 2020.12.03. 22:52:37

mi volt ez a burgonyás szarság???
villa 1 perc és nyersz lesz..... plusz folytatódik a hallottam, hogy mondta, hogy mondtad - saga...

2020.12.03. 22:52:38

Ja amúgy Kozák úr, Kis Grofo faterja is meghalt covidban..

Penimegamásik 2020.12.03. 22:53:13

@Mók_Ica: és a joreggelt, meg mindenkinekszépnapot kiírások??.D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:53:22

pedig azt hittem, hogy gyozo ma depis lesz, mert meghalt kis grofo apja

2020.12.03. 22:53:28

@Hannibal Gabter: nyomorult egy perverz a szerencsétlen :D

2020.12.03. 22:53:29

@ppupu: Az a baj, hogy a krokik nem esznek zőccséget, márpedig a vellában lakók fejében káposztalé van.

2020.12.03. 22:54:04

@username loading: Az, csak hazudik minden percben.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:54:08

@Alice from madness: de cuki vagy :D bennem fortyog a rosszindulat

2020.12.03. 22:54:11

@Penimegamásik:
"Boldog nevnapot kivanok @ @ @ @ @" :)

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:54:17

@Hannibal Gabter: De az már csak akkor derül ki ha megkóstólták őket :)))

Mók_Ica 2020.12.03. 22:54:28

@úgymond olvasó mmkk: sztem se, de a gyerekem úgy szokott hívni..... :DDDD

2020.12.03. 22:54:42

@úgymond olvasó mmkk:
Bennem nem fortyog, allando a homerseklete :)

2020.12.03. 22:55:14

@Penimegamásik: Névnap? Boldog névnapot Olívia/Ferenc! :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:55:39

Én most elmegyek ls leiszom magam, mert jön Gőzös... őt már csak spiccesen bírom ki.

2020.12.03. 22:55:50

@Penimegamásik:
:DDDD telenor vagy vagy telekom?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:55:52

@Penimegamásik: azt csak az instámon és a tiktok oldalamon szoktam és csak privátban... :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:56:04

@Mók_Ica: bator gyereked van :DDD fogadni mernek, hogy Z generacios

@Alice from madness: neha sikerul visszafognom magam :)

2020.12.03. 22:56:16

@ppupu:
En is kacerkodom egy pohar borral

2020.12.03. 22:56:57

@Alice from madness: nyugodtad , nem Art sőt megvéd Győjző baromságaitól

2020.12.03. 22:57:23

@Hannibal Gabter:
Ugyugy. Tavoltartja a szellemeket is.

2020.12.03. 22:57:37

Na szevasztok villarakók, holnap tali, jóccakát , NE álmodjatok Hozéval.

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:57:56

@Alice from madness: Elmegyek a hűtőhöz előveszem a családi jégert 1,75 L :DDD

2020.12.03. 22:58:01

@Alice from madness: Azt olvastam, Travoltája :D

2020.12.03. 22:58:24

@Alice from madness: milyen magyar vagy te itt ilyen idegen szavakkal

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 22:58:29

@Hannibal Gabter: Dezertálsz? És Győzike? Gyenge vagy batman :D

2020.12.03. 22:58:41

@ppupu: vedd elő, lehet már csak 0,25 van benne

2020.12.03. 22:58:46

@ppupu:
Akkora trauma volt a VV hogy naturban uvegbol? :D
Itt még van keszleten hazipalinka de attol felnek.

2020.12.03. 22:59:05

@ppupu: Áh ma nem ittam, nem bírná az idegrendszerem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:59:15

azert abban van valami ironikus, hogy a fasz racz jeno osztja az eszt a szinten fasz palya beanak arrol, hogy nem beszelunk csunyan a tarsainkkal

2020.12.03. 22:59:20

@Hannibal Gabter:
Te mar nem vagy itt :) Boomer :D

2020.12.03. 22:59:41

@username loading: Csácsumicsácsőtészta ahogy régi fiatalok mondanák

2020.12.03. 23:00:15

@úgymond olvasó mmkk: egyik gázabb trashceleb mint a másik

2020.12.03. 23:00:37

@Alice from madness: avvagyok, na jön José Ármánytól

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:00:42

Áh, képtelenség visszaolvasni, inkább ittam egyet a mai adás egészségére, meg a tiétekre :)

2020.12.03. 23:00:43

Gyózót nem bírom már többet megnézni.

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 23:00:52

@Alice from madness: A pincében van vagy 30 üveg bor, 4 liter pálinka, meg pár egyéb apróság, reggel megtalál az asszony a talicskán :))

kipcsak harcos 2020.12.03. 23:00:52

@Hannibal Gabter: mi bajod velük?
Avatarom nem lehet Karácsony :D

2020.12.03. 23:01:14

@MsIreneAdler: Nem történt semmi, ordibáltak ki mondta én mondtam és ketté szakadt a társaság.

2020.12.03. 23:01:26

@kipcsak harcos: mellikkel?
De beteg vagy. Legyen Szájer Jóska ahogy lóg az ereszen :D

2020.12.03. 23:01:30

@username loading:
Latod, pedig ez az igazi horror :D

MmeChauchat 2020.12.03. 23:01:51

@Hannibal Gabter: nem értem, h a faszomnak pofazik a szakács és főz a pofázomuvesz... bakker

tvbuzi 2020.12.03. 23:02:12

Gábor azokkal borozik akik szerint büdös

2020.12.03. 23:02:22

@MsIreneAdler:
Ugytunik az ittam/iszok a mai nap jelszava :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 23:02:25

@MmeChauchat: kb. mintha a VVt neznem.. ugyanaz az uvoltes, rohangalas , feszko :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 23:02:32

Hú, Győző már nem megy nekem sem, elköszönök Jó éjt nektek! :-)

2020.12.03. 23:02:37

@MsIreneAdler: Miről maradtál volna? Amúgy olvasd el Hannibal Gabter hsz-eit, na annak az ellenkezője nagyjából a lényeg. :-) Pont olvasom vissza az adás alatti részt és szembetűnő, hogy valaki hogy lehet ennyire fordítva bekötve. :-P Nem bántásiból, bocs HG, de valami döbbenet így visszaolvasva nekem. Peace!

2020.12.03. 23:02:53

@Alice from madness: tényleg az :D Gondoltam még van időm belenézni az alien-es cuccba

2020.12.03. 23:02:59

@MmeChauchat: felőlem mindkettőt kivihetitek párbajozni, és kinnhagyhatttyátok a ghechibe

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:03:30

@tvbuzi: Ginamanda lett a bázis? Uh, szegény Gábor!

2020.12.03. 23:03:57

@MsIreneAdler: társaságilag :D
Gabi, ginamanda, Renátó, a kapafogú lány ültek kint és borstzak a bentieket szidták - a bentiek nyitott ajtónál végig hallgatták.

2020.12.03. 23:04:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :D :D :D Há mingyá beraklak az Éjjel Nappal Bukarestbe, aztán kirúgatlak onnan te sinter :D .

tvbuzi 2020.12.03. 23:04:32

Őszintén? Nem baszki, hazudj

MmeChauchat 2020.12.03. 23:04:55

@ppupu: a felirat szerint a borDélya

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:05:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na erre kíváncsi leszek. Azért lehet holnap megnézem!

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:05:41

Az a rettenetes, ahogy Gáspár Győző állandóan a nyelvét tekergeti.

MmeChauchat 2020.12.03. 23:06:09

@ppupu: valótlant hazudik, bakker

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:06:15

@username loading: akkor mondhatni, hogy Gábor átvette (C)Digó csapatát?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:07:08

@Nátha ellen bálna: ajjj, ezt még nem láttam, és félek legközelebb azt fogom figyelni :( :D

2020.12.03. 23:07:25

@MsIreneAdler: igen teljesen maga köré gyűjti őket ahogy a bentiek megjegyezték a kintiek mind utálnak valamit v valakit és az tartja össze őket

2020.12.03. 23:07:53

@ppupu: Apróságok a pincében? Mi vagy te, Törppapa?

2020.12.03. 23:08:22

@kipcsak harcos: Színezd zöldre az Avatart, akkor lehet KariGeri.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:08:29

Hoppá, Robi poénból benyomta: Bálint vajon beépített ember?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:08:39

@Hannibal Gabter: nem, ne is mondd. Ő nem közülünk való :D

2020.12.03. 23:08:55

@Nátha ellen bálna: Ezért holnap Robit kizárják. Véletlenül

2020.12.03. 23:09:09

Fújj bzmeg ezek tényleg ennyire betegek?

ppupu #Fantom for President 2020.12.03. 23:09:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: apróságok = 7dl-nél kisebb kiszerelésű alkohol tartalmú italok :))

MmeChauchat 2020.12.03. 23:09:22

mintha elmaradt volna Róbert frenetikus entrée-ja

vagy csak raczjencit néztem kozben?

tvbuzi 2020.12.03. 23:09:36

Vivinek tényleg seggszája van

2020.12.03. 23:09:38

@Hannibal Gabter: A Barca sem talált oda Bukarestbe, gyenge próbálkozás. :-P

Mók_Ica 2020.12.03. 23:09:39

vmi töményet kérek..... de sos...... hozé felkonferálása .... meg amit kapunk most....

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:09:51

@username loading: hát, így első blikkre akkor bent az értelem, kint az ösztön. De legalább zajlik az élet.

Penimegamásik 2020.12.03. 23:10:55

@Hannibal Gabter: koszonom szépen, aztán holnap is felkoszonteni:D

2020.12.03. 23:10:58

@MsIreneAdler: bent legalább röhögnek is néha, kint meg siránkoznak és utálkoznak

2020.12.03. 23:11:09

Én má véu vagyok, de nem kóst... bazmeg, legalább Moh a szarát nem kóstolta, na ennyi megyek

2020.12.03. 23:12:04

@ppupu: Az meg minek? Nem bírnám olyan gyorsan nyitni, hogy ne száradjak ki a következőig. Egy tevének magyarázzam?

2020.12.03. 23:12:06

Lakoink megszakitottak az univerzum nagysagan torteno elmelkedest egy kis szobansugassal mig kinnvoltam?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:12:07

Mercike arca azért egy pillanatra lefagyott, amikor Múh közölte: jó, a szaromat MÉG nem kóstoltam meg.

2020.12.03. 23:12:33

@tvbuzi: 2in1 élményekre szabva

MmeChauchat 2020.12.03. 23:12:40

pattog 1 cici?! eeegy?

2020.12.03. 23:13:10

@Mók_Ica: töményet? tessék betonkocka

2020.12.03. 23:13:19

Dani tarkónbassza a csajokat. Istenem, ez komolyan szűz.

MmeChauchat 2020.12.03. 23:13:31

elnézést, ez ismétlés?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:13:39

@username loading: nem kérdés, hogy kint, vagy bent lennék, ha választani kellene. Bár a legvalószínűbb, hogy magzatpózban ringatnám magam valamelyik sarokban :D

Mók_Ica 2020.12.03. 23:13:53

robika volt már minden.....

2020.12.03. 23:13:55

@MmeChauchat: mi ezen a meglepő, van két ci, az egy cici

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:13:57

@username loading: Az a gyűlölet csapat. Vicces látni, ahogy utálkoznak. Ja, nem is. :(
Látom, már lassan itt is sokaknak a Bálint a szálka a szemben, amit az én végtelenül egyszerű agyam nem is ért, de biztos így van. Érdekes, de nem igazán látok semmi negatívot a viselkedésében. Sőt!

Mók_Ica 2020.12.03. 23:14:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hát nem pont erre gondoltam, de fel tudom használni :DDDD

tvbuzi 2020.12.03. 23:14:50

Mercit is nehéz lehet egész nap elviselni

2020.12.03. 23:15:16

@Ármándójózsi: Figyejjé már Szájerkám há ne kutássá má itta hálószobánkba hogy mijé nem tecck nekünk a Bálint.

2020.12.03. 23:15:18

@Ármándójózsi: Legyünk a Bálint fanclub. Nekem sincs vele bajom.

2020.12.03. 23:15:32

@Hannibal Gabter: te már elköszöntél :-P

2020.12.03. 23:15:44

@tvbuzi: Bezárnám a mosókonyhába

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:15:56

Tudod mikor óvastá te könyvet, te gané.

2020.12.03. 23:16:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: téged kiviszlik párbajozni ha így fojtattod

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:16:31

@Ármándójózsi: nekem sincs vele különösebb bajom. Hisz ő a szegény ember Henry Cavillje, már megállapítottuk :)

2020.12.03. 23:16:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: párszor :D @Hannibal Gabter: nem is vagy te még álmos Hannibal

2020.12.03. 23:16:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ittragattam problem te Bálintszektás? :D

2020.12.03. 23:17:01

Mekkorat dofok rohogni ha Mercedesz a balesetin kot ki

2020.12.03. 23:17:29

@tvbuzi: Ez a Merci is csak bikázva indul?

2020.12.03. 23:17:44

Jo, a helyesirast mara elengedtem

2020.12.03. 23:17:46

@username loading: Úgy horkol mellettem ez a nem kis kutyuska, hogy nem akarok felkelni pisálni :D addig itt írogatok, amíg fel nem ébred :D

tvbuzi 2020.12.03. 23:17:49

A méla undor ahogy Gina nézi Mercit :DD

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:17:54

@Hannibal Gabter: Na mász vissza az ereszről, mer egyrészt meztelen a király, másrészt a drogos táskához nem kell annyira ragaszkodni, mint anya az emlőin nevelkedett gyermekéhez...

2020.12.03. 23:18:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaja lehet, de lehet pár hét múlva megy a bontóba

MmeChauchat 2020.12.03. 23:18:54

a ma utan
és a holnap elé -
"Utoljára Szabadszállásra mentem, a hadak vége volt
s ez összekuszálódott Budapesten
kenyér nélkül, üresen állt a bolt."

2020.12.03. 23:18:57

@Hannibal Gabter: velem Sixx sem bírt, én itt vagyok, ő meg indexre tette magát (vagy fordítva?)

2020.12.03. 23:19:27

@Ármándójózsi: hinnye Józsi há nem én másssztamm le az ereszen

2020.12.03. 23:19:42

@Hannibal Gabter: Pedig nem is neki drukkolok.

2020.12.03. 23:19:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezt nem tudom értelmezni , de ok

Mók_Ica 2020.12.03. 23:19:54

vivi álompasijának albérlete van...... hmmmm :DDDD

2020.12.03. 23:20:25

@Alice from madness: Merci a roncstelepen köt ki, a balesetin az aki benne van épp akkor.

2020.12.03. 23:20:26

@Hannibal Gabter:
Te kemeny vagy es maradtal a buliban? :)

2020.12.03. 23:20:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: énsem . Felőlem Gaben is mehet ki az utcaajtón , félreértés ne essék...

tvbuzi 2020.12.03. 23:20:38

@Mók_Ica: és ketten fizetik :DDD

2020.12.03. 23:20:46

@Mók_Ica: Berki Krisztián az álompasija?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:21:08

Megfigyeltétek, hogy Mercike néha katatón?

Mók_Ica 2020.12.03. 23:21:15

borostás mellkas...... hááát.... az ilyeneket meghagyjuk vivinek.....

2020.12.03. 23:21:23

@Alice from madness: Amigo nem ébred fel a kutyuskám, addig nem mozdulok, és kommentelek :D

trotyli 2020.12.03. 23:21:25

Gina meg Malacka az asztalnál milyen pofákat vágtak.... No meg ez a Jókai More a Belevalóban, hát valami elképesztő

2020.12.03. 23:21:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hatna. Muveletlen vagyok, problem?

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:21:51

@Hannibal Gabter: "Tuggyuk" ám, hogy ez nem igaz, mer én Ármányos Józsi vagyok, Te pedig, csak "tattikából" Gabter! :P

2020.12.03. 23:22:10

@Hannibal Gabter:
Hat melyikotok a falkavezer?

2020.12.03. 23:22:33

@Hannibal Gabter: jelölje meg Győzőt a Hannibal kutyája...

2020.12.03. 23:22:41

@Ármándójózsi: Én csak Tattikázom, de szívbő .

2020.12.03. 23:22:48

@Alice from madness: Csak meg ne kóstolja a saját bikakábelét, mert az baszna igazán.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:22:51

@tvbuzi: mindenképpen..... :DDDD így romantikás..... :DDDD

@Hannibal Gabter: albérletben lakik a vasaltherés??? szoktam néha látni a rakparton a luxi autójában.....

2020.12.03. 23:23:23

@Nátha ellen bálna: Te is elengedted a helyesírást? Kata tavon, nem katatón.

2020.12.03. 23:23:32

@Alice from madness: nálunk olyan nincs. Csak olyan van, hogy enyém az angol wc, övé meg a fű mint wc

2020.12.03. 23:23:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hala egnek lemaradtam az epuletes beszelgetesrol, megneztem nem-e olalkodnak-e baglyok a haz korul gyalog

Mók_Ica 2020.12.03. 23:24:07

ennyi volt mára??? nem volt sok.....

2020.12.03. 23:24:11

@Hannibal Gabter: A sminkje az folyamatosan polírozásért kiált mint Győzi bohóca.

tvbuzi 2020.12.03. 23:24:31

Vajon holnap is arról lesz szó, hogy mit mondott?

plutopluto 2020.12.03. 23:24:43

Úgy tűnik, a ValóVilág univerzumban megbomlott a téridő-kontinuum. A szerkesztők rendesen megszívatták magukat a mikrofonnal Renátó fején. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják behozni a lemaradást.

2020.12.03. 23:24:58

@Hannibal Gabter: kölyök vagy még ha nem érted

2020.12.03. 23:25:03

@Mók_Ica: Albérlet ez a "luxusház" is aminek az erkélyére felfújható medencét raktak a becsődölt cukrászcsajjal. Luxuskocsik is a haverjától vannak úgy tudom. Egyébként jóban van a Dózsa György úton közlekedő Ricsikével is ez a Birka.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:25:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igazán köszönöm a helyesbítést! Azért így fél tizenkettő körül kellett vagy 5 másodperc, amíg leesett.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:25:08

@Alice from madness: felhúzott tollkabáttal, kivillantva a hosszú lábacskáikat? :DDD

2020.12.03. 23:25:46

@Alice from madness: Amíg kemény addig persze, hogy marad.

2020.12.03. 23:26:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: he, én majdnem boomer lettem, csak hazaárulást követtem el... :)

HufnágelSteve 2020.12.03. 23:26:36

Vivi leírta Dani és Bálint képzeletbeli variánsát.

2020.12.03. 23:26:38

@Hannibal Gabter:
Amig Ricsiket meg nem unjak a gazdai mert amennyit szerepel a tv-ben mar lofaszt nem lehet elinteztetni vele nem hogy a piszkos melot, azt mehetunk temetesre :D

Mók_Ica 2020.12.03. 23:26:50

@Hannibal Gabter: én nem kedvelem...... remélem nem ez jött le neked ebből :DDDD

2020.12.03. 23:27:07

@Ármándójózsi: Albérletem vaóban nincs sem vasalt herém

2020.12.03. 23:27:46

@Mók_Ica:
Kaceran pakolaszva oket ja.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:27:49

@Alice from madness: Tudod, a baglyok nem azok, amiknek látszanak!

2020.12.03. 23:27:51

@Mók_Ica: a kutyákat nem kedveled?

2020.12.03. 23:29:27

@Hannibal Gabter:
Hala egnek nekem a lattam kimaradt az eletembol, es bizom benne hogy igy is marad, mert nem birnek jopofat vagni hozza egy vasarnapi ebed felett :D

2020.12.03. 23:29:40

@Nátha ellen bálna: Fokozzam? Gábor katája a tavon. (és itt nem a karatés katára gondolok)

2020.12.03. 23:30:04

@Nátha ellen bálna:
Ugy ugy, baglyok alienek :D

2020.12.03. 23:30:14

@Alice from madness: Megint "Csepel bicikivel "ment az olasz étterme felé... :D

2020.12.03. 23:30:26

@Hannibal Gabter: Találd ki, van rá időd, ha a kutya kidőlt.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:30:30

@Hannibal Gabter: berkit és barátait nem kedvelem
a kutyikkal nincs bajom :D

@Alice from madness: kis cukik.... bár az én kedvenceim a mókik.... szeretnék egy igazit, egyszer....

2020.12.03. 23:30:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hanem az adózási formára bizonyosan

2020.12.03. 23:31:02

@Mók_Ica: Akkor jóban leszünk... :D

2020.12.03. 23:31:37

@Mók_Ica:
A mokusok alapvetoen akkor szelidek sajnos ha cumibol nevelik fel oket. Miota ezt tudom en nem szeretnek :(

2020.12.03. 23:31:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ne izéjjé má :D Álmos vagyok , meg kőhalmi is megy a háttérben

2020.12.03. 23:32:12

@Hannibal Gabter:
Aha, gondolom azt is tolta...

2020.12.03. 23:32:41

@Nátha ellen bálna: Jaja, utána hazamegy EVA-hoz.

2020.12.03. 23:32:49

@Nátha ellen bálna: na ezt hányan érthették itt? amúgy ekg

Mók_Ica 2020.12.03. 23:33:26

@Hannibal Gabter: milyen kutyusod van? :DD

@Alice from madness: tudom..... sajnos..... így maradnak a plüss mókusok nekem ....

2020.12.03. 23:33:33

@Alice from madness: jaja, f1-es váltós volt, meg V8-as motor volt gumipókkal ráerősítve.. :D

evacat 2020.12.03. 23:33:58

Amugy Dani ma ezt a kapucnis felsőt kényszerzubbony helyett viselte?
Megmondták neki, ha a kezeit kiveszi a hasizsebből és a farkát kezdi
gyögyörészni, akkor lecsapják? A kezét, vagy a farkát, vagy mindkettőt.

Mert látszott rajta, hogy nagyon szenved, az ujjai állandóan matatnak,
de a zseb nem ért el odáig, hogy meg tudná ráncigálni.

2020.12.03. 23:34:31

@Nátha ellen bálna: Most esett le, ez a Gábor gyerek ki akar esni! Hát ki kell mennie az adóbevallás miatt, mert katás!

2020.12.03. 23:34:57

@Mók_Ica: keverék. És nagy. És hangosan horkol

2020.12.03. 23:35:21

@Alice from madness: Dani is cumiból nevelné Virágot, akkor ő is mókusra vágyik?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:35:44

@úgymond olvasó mmkk: Meggyütté? Én is bagoly vagyok, minnyá éjfél.

2020.12.03. 23:36:02

@Hannibal Gabter:
Es akkor kepzeld el amikor iden nyaron kerek szemekkel megkerdeztek tolem hogy "hat Te meg nem talalkoztal a Ricsikevel?"
Azota szurkolok hogy vagy pusztuljon el vagy csukjak mar be, mielott ez bekovetkezik

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 23:36:29

@Nátha ellen bálna: eddog is itt vótam, csak megfigyelő pozícióba helyeztem magam

2020.12.03. 23:36:32

@evacat: mintha ma nem markolászta volna annyit

2020.12.03. 23:36:35

@Hannibal Gabter: Most miért árultad el a keresztneved? Szar stand upot meg minek nézel? Na, tipp?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:36:49

@Mók_Ica: Igen, onnan idéztem. ☺️ Amúgy a baglyok aranyosak és szépek!

Mók_Ica 2020.12.03. 23:37:31

@Hannibal Gabter: amikor nyugdíjba megyek, akkor lesz újra kutyám :DDD örökbe fogadok egyet

2020.12.03. 23:37:43

@Alice from madness: A vörös függöny mögött megtalálsz. Tudsz cseresznyeszárral olyat mint Audrey?

2020.12.03. 23:37:48

@Alice from madness: ekg. A nője sem senki, Gs mercivel kerülgeti az embereket a leállósávban. Bevallom mióta böhöm autókkal járok, azóta kicsit jobban érzem magam a magyar utakon az ilyenek miatt.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:38:20

@úgymond olvasó mmkk: Még ilyenkor éccaka is tattikázol ezerrel. Fiatalság, bolondság!

2020.12.03. 23:38:31

@Nátha ellen bálna:
Nem a negyedik tipusu talalkozasbol?

2020.12.03. 23:38:37

Zellweger 95-ben a Láncfűrészesben, egész emberi volt.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:39:32

@Nátha ellen bálna: valaki tudja, hogy ki ölte meg Laura Palmert? én azóta sem... :(

2020.12.03. 23:40:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Elegansan tudom kikopni diszkret nyalcseppekkel

2020.12.03. 23:40:15

@Mók_Ica: Erre a kommentre "ráreagálva kicsit megnyílok" , nekem még tervben van 10 kutya és 20 macska (minimum) életem végéig. Én többnyire idősebbeket szoktam. Nekem ez életem egyik "küldetése" .

2020.12.03. 23:40:43

A jelentkezőknek a felvételi feladat: youtu.be/vqkLih_KvYw

2020.12.03. 23:40:47

@username loading:
A dozsa gyorgy uti gazolo. Remelem meg nem celeb

Mók_Ica 2020.12.03. 23:40:49

bakker.... Pupput megfőzik holnap a konyhafőnökben :oooooo

2020.12.03. 23:41:26

@Hannibal Gabter: Régi elemes bútordarab vagyok.

2020.12.03. 23:41:49

@username loading: Dózsa Gy úti Gázoló. Nézz utána ha eddig nem hallottál róla. Nem egy senki

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:42:22

@username loading: hatott a canesten :D
Ricsi az az alvilági figura, aki a Dózsa György úton halálos balesetet okozott, pofátlan rohadék. Tipikus példája, hogy ha vannak kapcsolataid mindent megúszhatsz.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:42:41

@username loading: biztos???

@Hannibal Gabter: kell a hely, nagy hely nekik :)))

2020.12.03. 23:42:41

@Hannibal Gabter:
Szep kuldetes. Nalam 2 cica meg egy nuszi van,mind mentett :)
Az egyik maccs utazaskor ha 1-2 napnal tobb, jon is velem, mert 15 eves es o is hianyolna meg hat en is :)

2020.12.03. 23:42:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is egyidős vagyok a Kanizsai bútorokkal

2020.12.03. 23:43:28

@MsIreneAdler:
Mas a vannak kapcsolataid meg mas a bunozo...

2020.12.03. 23:44:53

@Hannibal Gabter: "Én többnyire idősebbeket szoktam." - Erre a mondatodra kiköptem volna én is a cseresznyét!

Gia 2020.12.03. 23:45:10

@Mók_Ica: Az apja ölte meg sztem.

pomac 2020.12.03. 23:45:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én meg úgy emlékszem hogy az apja

2020.12.03. 23:45:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Akkor jol celzol ha el is talalod vele.

Enkerekelnezest.

2020.12.03. 23:45:37

@Hannibal Gabter: Salgó polcra tippeltem volna.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:46:31

@Alice from madness: ő egy olyan bűnöző, akinek jó kapcsolatai vannak. Ezért sajnos szinte bármit megtehet.

2020.12.03. 23:46:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Kezdem magam igazan fiatalnak erezni mellettetek :D

2020.12.03. 23:46:36

@Gia: @pomac: Akkor nézzétek újra. Bob volt.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:47:03

@Alice from madness: mellettem érezheted is szerintem :D

2020.12.03. 23:47:03

@Mók_Ica: Úgy van nálam, hogy a pinceszinten 1 szoba+ az emeleten 2 szoba, ami macskaszoba. Mivel az örökbefogadott kutyáim főleg traumatizált, idős kutyák nehezen megy az összeszoktatás, így alapvetően inkább a kutyákkal élek(amikor többen vannak), a cicusokhoz meg naponta háromszor megyek, úgy van berendezve a szoba, mint egy átlag szoba, kanapé+ágy+tv stb, a 3ból kettőben klíma is van. Volt amikor 1 szobában cumis család volt, 2ben meg mentett , felnőtt cicusok, most sajnos csak 1 kutyus van, de utána tartok 1 év szünetet, mert sok volt az elmúlt időszak "állatvédő" szempontból

2020.12.03. 23:47:31

@Alice from madness: Amanda nem ilyen szerencsés, ő Gábor szagát érzi.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:47:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem is Bob volt. A folytatást megnézted?

2020.12.03. 23:47:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Garázsban meg a "szupermárketben" - úgy hívom a kamrát :D van salgópolc :D a Legjobb :D

2020.12.03. 23:48:15

@Hannibal Gabter: De én nem az idősebbekre bukom, így kösz nem.

Gia 2020.12.03. 23:48:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bob belebújt Lora apjába.Nekem így maradt meg.

2020.12.03. 23:49:55

@Hannibal Gabter: Puppu is azon tartja a törpöket.

2020.12.03. 23:50:18

@MsIreneAdler:
Namer? En azthittem Te is 30-as

2020.12.03. 23:50:49

@Gia: Laura te, nem Lora. :-) De ettől még Bob volt.

2020.12.03. 23:51:00

Két homokos együtt lakik.
Az egyik úgy dönt, hogy meglepi a másikat, és rátetováltatja a seggére a másik monogramját (BB). Másnap találkoznak:
- Szia édesem, van egy meglepetésem. - Letolja a nadrágját, megfordul és lehajol, mire a másik:
- Ki az a BOB??

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:51:34

@Alice from madness: még pár hónapig harmincas vagyok, igen :)

2020.12.03. 23:51:55

@Hannibal Gabter: Közben meg Bob belebújt Leland Palmerbe, mik vannak...

2020.12.03. 23:52:03

@MsIreneAdler:
Akkor azert meg nem koszonok csokolommal :D

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:52:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem nem tetszett. Egyszerűen nem jött be.

2020.12.03. 23:52:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ilyen a Rém rendes családban is volt ,csak nem homokosokkal. Marcy helyett Mardyt tetováltatott Jefferson.

2020.12.03. 23:53:05

@Gia: Nincs fonetikus, max higiénikus.

2020.12.03. 23:53:47

@MsIreneAdler: más volt, de jó volt, lebiLynchelő

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:54:00

@Alice from madness: jaaa, neeem. Senki soha nem nézett még annyinak, amennyi éppen vagyok, szóval kíváncsian várom a szép ketek szülinapom :)

Gia 2020.12.03. 23:54:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Figyáázzz,mert Bob már bújik ki az ágy mögül.... :-)))

2020.12.03. 23:55:01

Na felkelt az eb, megyek, holnap tali csüsz

2020.12.03. 23:55:06

@MsIreneAdler: Nehéz is eltalálni, ha valakinek "ketek" szülinapja van. Erre bevallom én sem tippelnék.

2020.12.03. 23:55:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Te mit azedtel be igy ejjelre ma? :D

pomac 2020.12.03. 23:56:01

@Gia: jól emlékszel , fizikailag az apja volt de ez már kierült a vége előtt is , utánna jöttek rá hogy bob " szálta" meg , én igy emlékszem

2020.12.03. 23:56:17

@Gia: Kikapom Tuskó Lady kezéből a rönköt és fejbevágom, aztán eszem egy pitét. Dobok is két kockával. Eltaláltam?

2020.12.03. 23:56:26

Gaben mai teljesítményére nem iszok, hanem megnézem( valószínűleg bealszok rajta) a Hannibalt :D Csüsz

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:56:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: őszintén szólva olyan érzésem volt, mintha pökhendien letették volna ezt a tré művet az asztalra, mert úgyis tudták, hogy megnézzük. Olyan nesze nektek bumburnyákok feeling volt

2020.12.03. 23:57:10

@Alice from madness: A kiterített ruhát, meg ne fagyjon az éjjel.

2020.12.03. 23:57:56

@Hannibal Gabter: Persze, aztán itt esz a fene még órákig.

Gia 2020.12.03. 23:58:11

@pomac: Tehát a papi volt,stipi-stopi.

2020.12.03. 23:58:33

@Hannibal Gabter:
Tudtam en h folosleges elkoszonni... :D

2020.12.03. 23:58:41

@pomac: Fizikailag és alkotmányügyileg egy férfi volt az apja meg egy nő az anyja.

2020.12.03. 23:58:57

@Alice from madness: 10 másodperc és megyek, annyi van a másolás végéig

2020.12.03. 23:59:15

@Alice from madness: rámásoltam, szevasztok :D

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:59:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: figyi, ha még pár hónapig vagyok harmincas, akkor vajon melyik kerek számhoz érkezhettem? Azért ezt a kérdést a villában nem merném feltenni :)

2020.12.03. 23:59:48

@MsIreneAdler: Még szerencse, hogy nem vagyok bumburnyák. Azért az eredeti széria utolsó részénél nagyobb trollkodást nem tudtak összehozni.

2020.12.03. 23:59:51

@Hannibal Gabter:
Kifogas az mindig van :)

2020.12.04. 00:01:14

@Gia: Amúgy meg giga spoiler: Laura Palmer él.

2020.12.04. 00:02:25

@MsIreneAdler: Lenne ott pár kerek száj.

MsIreneAdler 2020.12.04. 00:03:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az utolsó résztől nem aludtam napokig. Gyerekként láttam. Csak azt. Szóval nekem egy nagy misztikum volt az egész sorozat, mert időbe tellett, mire az egészet megnéztem. Ehhez képest nem hatott meg a folytatás, de ez nem csak az én hibám, úgy érzem. Én bumburnyák vagyok :)

2020.12.04. 00:03:30

(Instan traumatizalt Vivien egy szal csipkefelsoben masszorizza Balint talpat...)

2020.12.04. 00:05:51

@MsIreneAdler:
Eloszor a 40 volt a tippem dehat az nem van a 30-as evek vegen meg a 4-es nem is kerekedik de a 3 meg a 9 igen

MsIreneAdler 2020.12.04. 00:07:48

@Alice from madness: :D.
Asszem megyek is aludni!
Jó éjt mindenkinek!

2020.12.04. 00:08:17

Nos, véget ért a móka mára. Szép álmokat. VV elemzés majd napközben, nem akartam vele széttrollkodni az OFF lavinát.

kozi001 2020.12.04. 03:35:48

@Maximista vagyok: Emiatt fogok Moh ellen szavazni és felszólalni és majd örömködni, amikor majd repül haza a focipályára!
Na ugye!

Gia 2020.12.04. 07:04:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon ügyi voltál tegnap,nekem a késői órán Cooper ügynök fánkjain kívül nem sok minden volt meg a Twinből. :-)
Ja meg még az óriás inas.Az beégett.

Gia 2020.12.04. 07:06:33

Lehet,hogy az a csatorna koncepciója,hogy tavaly lány nyert,idén meg egy meleg fiú fog.Jöjjön,ami még nem volt.Robi egyenlőre csendesen lavírozik,de ha felszólal nem mond hülyeséget.

2020.12.04. 07:28:57

@Gia: simán lehet. Bár tudom, hogy a vvt legalább annyi toprongy nézi, mint a többi népbutító műsort, de én nem hiszem el (vagy nem akarom elhinni) hogy szavazatok alapján Bolondzsuzsu nyert.

Maximista vagyok 2020.12.04. 07:35:19

@Hannibal Gabter: történelmi pillanat volt, lehozta egy fogyatékos :D

2020.12.04. 07:39:31

@Maximista vagyok: én a fosomás szériánál is éreztem némi “korrupciót” egy számomra elég hiteles ember által elmesélt pletyka miatt de attól függetlenül próbálom úgy nézni a vvt, mintha tisztességesen menne minden. Szerintem az ilyen más műsorban kipróbált egyedek a bizonyítékok arra,(VV Maci, Bálint stb) hogy simán belenyúlnak, a riportszobából meg az kerül ki amit ők akarnak.

Maximista vagyok 2020.12.04. 07:50:30

@úgymond olvasó mmkk: ne nevetejjé, hol a kávé amit ígértél?

piropöttyös 2020.12.04. 08:05:14

Sziasztok,

Én bírom mikor ezekben a játékokban konfliktus van, az adja a sava-borsát, főleg ilyen agyhalottak esetén, de kezdem ledobni a láncot:D
Egyre erősebben az az érzésem, hogy vagy szerkesztői utasításra, vagy csak szimplán saját hülyeségéből adódóan, de Gábor arra hajt, hogy valamelyik megüsse. Egyszerűen nem tudok ennyi bizalmat szavazni ennek a gyereknek, hogy ő ezt észből tolta. Hogy eddig figyelt és utána mint akin benyomtak egy gombot elgurult a gyógyszere. És ahogy valaki írta fentebb is, ezt is idiótán tolja, mindenféle koncepció nélkül egy este alatt odamegy mindenkihez szart kavarni, ennél finomabban kell ezt. Vagy tényleg ennél sokkal egyszerűbb a szitu, és a szimpla féltékenység/sértettség gyűlt benne eddig a hülye beszéd felolvasás miatt, ami most kirobbant.

Én ezt a Dani gyereket is ütném amíg mozog a stílusa miatt, de be kell látnom, hogy a tirpáksága ellenére, neki vannak a legélesebb meglátásai és bele is mer állni. Kár az ilyen emberekért, akikben amúgy ott van az értelem csírája, csak valahol 6. általános környékén leállt a fejlődésben.

2020.12.04. 08:24:26

@kozi001: moh hokizik nem focista. mármint nem csak a bv-ben

2020.12.04. 08:37:03

@Maximista vagyok:
ja...mintha számítana...

2020.12.04. 09:07:35

Jó reggelt! Az offból némileg visszatérve, lássuk mit tudtunk meg tegnap. Az előzmény ugye, hogy Gábor előlépett a fekete barlangból és belecsapott a meggyes pitébe ezen a végtelen estén. Az egésznek volt egy gyönyörű íve, amit a testbeszédhez és pszichológiához kicsit is értő ember a térdét csapkodva hahotázhatott végig. Emberünk ugyanis azt a pillanatot választotta az erkölcsi piedesztálra vágtatáshoz, amikor valójában megreccsent az egész játéka. Az egész egy szürreális és banális ámokfutás lett, aminek a célja nem más Katás ingatlanosunk számára, mint az adóbevallás elkészítése. Ja nem, hanem maga Katalin fődomina, akihez csaholva vágtatna. A lendület még viszi, hogy az eredeti elképzelésnek megfelelően ő legyen a villa gentleman, a nők őrangyala, ami elviszi a fődíjig, de valójában szarik az egészre, mert igazi KATAsztrófát okozva a játéka szempontjából ő ki akar menni párbajozni, hogy lássa, opció lehet-e még a Katiban a gyerek. Az elbaszott frizurájú fejében a tanult baromságok és az ösztönlény közt ott a pánik, ami minden végtagján keresztül ordít felénk, hogy nem tudom mi a faszt csináljak, erre Kata mit mondana? Ez egy kibaszott papucs, azt se tudja nyerni akar-e a párbajon vagy csak elhúzni a katakombába, de mennie kell. Az eredmény mi lett? Átrendezte a pozíciókat a majdnem full a személyiségjegyeknek megfelelő módon. A szemetet összehordta a szél, a játékot végre egyszer más módon játszani kívánó közeg meg elvált tőlük. Ebben a szituban egy dolog fontos nekünk nézőknek. Ezt a barmot most nem szabad kivinni vagy kiküldeni párbajra. Ennek a gyereknek magától kell kisétálnia, megalázottan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:20:57

@piropöttyös: re: "Én ezt a Dani gyereket is ütném amíg mozog a stílusa miatt, de be kell látnom, hogy a tirpáksága ellenére, neki vannak a legélesebb meglátásai és bele is mer állni."

Ha nem vagy szurkolója, akkor ezt nem értem sem nálad, sem bárkinél, aki Daniba bármilyen értelmet lát bele, hogy mi alapján? Dani meglátásai olyanok sztem, hogy folyamatosan hadovál, folyamatosan darálja a szöveget, és beszél mindenről, és minden ellentettjéről is. Tehát, amikor egyet dicsér, akkor kettőt kritizál is, amikor valami pozitívumot észrevesz más esetében, akkor legalább kétszer annyi negatívomot is elhadar mellé, meglehetősen követhetetlenül, és összefüggéstelenül, és a néző próbálja kihámozni, és beleérteni a szavaiba és tetteibe, hogy tulajdonképpen mit is gondolhat. Minden kérdéshez úgy áll hozzá, mint ahogy Virághoz . Erőteljes nárcisztikus jellemvonások mellett folyamatosan basztatja a partnerét, kellemetlen helyzetbe sodorja, miközben magát az egekbe dicséri, de szexuálisan végül is kihasználja (szerencséjére Virág pont ilyen férfiak felé vonzódik, de ez is beteges szerintem). Gábor rátapintott erre az egyébként jól látható szerintem negatív tulajdonságára, és gondolom, hogy elsősorban taktikailag a szemébe mondja. Mivel az önképe teljesen torz Daninak, ezen besértődött. Ezekben a vitában valójában nekünk nem lehet igazságot tenni, mert semmi sem fehér és fekete. Minden érvnek van alapja, de lehet eltúlzottnak is érezni. Ami a lényeg, hirtelen megváltoztak az erővonalak a villában, és Gábor körül elkezdett kialakulni a sértődöttek, illetve a napokra játékon kívül rekedtekből egy csapat (szövetség) melynek a tagjai Gábor mellett Gina, Amanda és Renátó. Szerintem Fru rezeg majd ide-oda, de lehet, hogy lazán ő is odakapcsolódik. Nem mondom, hogy ez jelenleg egy erős csapat, de csapat, és szavazás, tektikázás szempontjából működtethető. Gábor kilépett a másod-harmad hegedűs tuja szerepből a Bálint/Dani/Virág fémjelzett csapatban, és gyakorlatilag a gyengébb karakterek szellemi vezérévé vált vagy válhat (szerintem Gábor ebben a társaságban gógyisnak számít). Nem tudom, hogy így lesz-e, de mintha erre koccintottak volna. Nem tudom, hogy jó volt-e az időzítés, de Bálint most nem tudja kihívni, a többiek meg nem fogják merni kihívni (Dani, Moh szerintem végtelenül gyáva figura, Robi nincs párbaj veszélyben, lány pedig lányt fog kihívni). Tulajdonképpen most Gábor védelmében írtam egy védőbeszédet, de nem kedvelem őt, csak értékelem, hogy valami váratlant húzott. Pl. a csípőre rakott kezes állásaitól, és a barátomozásaitól kiráz a hideg...

2020.12.04. 09:29:48

@VV Erőlegény:
húúúú ez egy szép összefoglalás volt.

2020.12.04. 09:29:52

@VV Erőlegény: Van gógyija, de szemmel láthatóan arra építette fel magát, hogy ő úgy fog nyerni, hogy ő lesz az úriember, aki hű a párjához és a nőkhöz és ha nem is nyer, ilyen emberként essen ki. De Bálinttól ebbe belerondított akkor is, amikor a párbajnál nem adott neki teret Dani ellenében, amikor meg manipulálni akarta a lányokat, akkor szintén Bálint és Dani rontott rá, erre pedig már nem volt felkészülve. Nézd végig az embert, teljesen be van feszülve, kétségbe van esve. Most keresi a párbajlehetőséget, mert attól a szitutól várja a megváltást.

2020.12.04. 09:31:59

Amúgy Bálintot is jól lerántotta az eset, mert pont piásan érte a szitu, de aztán kapcsolt amikor lehiggadt. Dani meg ebből is kidumálta magát. Moh viszont döbbenetes, hogy rendre megússza azt, hogy milyen mocsok módon utazik Merci hátán.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:36:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Két VV nick két nézőpont. Egy-két megjegyzés a Tieddel kapcsolatban: 1, Ha mindenki ugyanúgy játszaná a játékot, szerintem végtelenül unalmas lenne (a FIDESZnek, is jó, hogy van ellenzéke, és hogy ebben a DK is benne van)...

2, Semlegesként a műsort Gina, és Amanda mint csináltak Digó kiesése óta a játékban, mi volt a hozzáadott értékük, most majd csatasorba lesznek állítva.

3, Még egy Fideszes hasonlat, politikailag szted. megérte OV-nek átlavírozni magát és a FIDESZ-t a liberális oldalról az illiberálisba (a saját politikai, és hatalmi érdeküket tekintve, és a mai napig) ?

Sztem Gábor valami ilyesmire tett kísérletet 24 óra alatt! Észrevette, hogy vannak olyanok akik jelenleg kirekesztettek a játékból és nincs vezérük. Én nem tudom, hogy Gábor, aki 7 millió embert láttat benn (de ez akár lehet egy migráns ijesztegetéssel, vagy 23 millió románozással is analóg) képes lesz-e ezt a folyamatot olyan sikeresen végigvinnie...? Erősen kétséges, de figyelem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:44:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sztem nem keresi a párbajlehetőséget, amúgy is Bálinttal leghamarabb 3 hét múlva tud párbajozni, addig pedig még rengeteg történés lesz, ami felülírhatja a dolgokat...

Bálinttal kapcsolatban egyetértek veled, de az tény, hogy nagyon kibillentette Gábor a komfortjából, és a tegnapi adás végéig ez érződik rajta, még akkor is, ha józanul már egy kicsit higgadtabb. Ezzel együtt én Bálint ellen most még nem nyitottam volna még frontot, elég lett volna Dani és Moha. Viszont, ha jól belegondolok, Gina és Amanda most pont a fölényes, őket lekezelő (legalább is ezt ők így érzik) Bálint miatt érez benne szövetségest!

2020.12.04. 10:02:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem Moh nem utazik Merci hátán a játék szempontjából, egyszerűen valóban plüssmacinak (később meg majd gumibabának) használja.

2020.12.04. 10:04:52

@VV Erőlegény: Gáborban nincs ennyi, amit belelátsz. Ő nem fog Bálinttal párbajozni, az egy nem tervezett összecsapás volt, Gábor rögtönzött, szarul, ott változott meg a testbeszéde. Ami kérdéseidet illeti:

1. Nem azt mondtam, hogy a szoba szekció ugyanúgy játszaná, ők szerintem egy teljesen más játékot játszanának mint az eddigi VV-k játékosai. Más premisszák mentén, és engem nagyon bosszant, hogy azt egyelőre ad acta tette ez a szitu. Az ellenzék mindenkinek jó. De ezt a fajta két részre bomlást már láttuk, uncsi, lapozzunk.

2. Semmi értelme passzív, magukat mélyre elásott karaktereket egy játékosnak újra aktiválni. A jelrakás egy dolog, amit a néző lát az meg a másik.

3. Abban az értelemben a párhuzamot értem, hogy Gábor is átlavírozta magát egy másik oldalra, egy olyan közegbe, ami az ő valós énjéhez közelebb van. A Fidesz ugyanezt csinálta. De Gábor szerintem ezt nem akarta volna megmutatni, ellentétben OV pártjával. Gábor egyértelműen olyan csapathoz igazolt, amitől ő eddig élesen megpróbálta megkülönböztetni magát. Az emögött lévő taktikai elképzelések közötti különbséget pedig zongorázni lehet. Gábor egy nulladik szintű kis csicska ügynök, a Fidesztől meg ideológiai állásponttól elvonatkoztatva azért nehéz lenne elvitatni, hogy profi gépezet és itt most csak a működtetésre gondolok. Amúgy a politikát elengedném, mint azt korábban említettem, mert arra van minden más fórum. Mi tudunk itt elvonatkoztatva érvelni ennek kapcsán, de a többség nem fog.

2020.12.04. 10:06:21

@Alice from madness: Ezen kívül mit tudunk elmondani Mohról mint játékosról. Semmit. Ez a gond vele. Csak a Merci univerzumban létezik.

Bougie 2020.12.04. 10:13:38

@Alice from madness: A lányoknak is kellett reggelit készíteniük a fiúknak, ezt nem adták le sem az adásban, sem a kísérőműsorban, ami kár, mert így csak találgatni lehet, hogy mi a helyzet. Szerintem Vivinek nagyon tetszik Bálint és a reggelin túlmenően is kedveskedni akart neki, ebből lett a lábmasszírozás. Az már más kérdés, hogy miért épp csipés bodyban tette ezt, gondolom abban érzi magát vonzónak.

2020.12.04. 10:18:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
vica vers, nekem nem teljesítmeny sem a folyamatos affektálás, sem az időnkénti önprodukálás

2020.12.04. 10:20:49

@Bougie: nekem ezzel annyi a problémám, hogy egy hete még zokogott és azt mondta undorodik a férfiaktól...amikor ledobta a ripe bombát, akkor én azt mondtam, hogy én nem feltételezem sem azt hogy igaz, sem azt hogy nem igaz, mert annyira meredek a történet, hogy nagyon.
de ezután amit elejtett rettentő túlzásnak érzem tőle a csipkés bodyban lábmasszázst egy egy hete ismert faszi számára. bár lehet én dolgozom fel nehezen a traumákat és ez tök normális.

Gia 2020.12.04. 10:25:09

@Alice from madness: És a kedvenc szexpózáról is beszélt.Nekem a helyében nem lenne ehhez a témához kedvem.

2020.12.04. 10:29:11

@Gia: na hát igen ez meg a másik. mert azt még el tudom képzelni hogy persze bemegyek a villába, de azt már nem hogy azután hogy kiszakad belőlem egy ilyen vallomás egy helyzet miatt, ne lennék egy ideig visszahúzódóbb. és nem is régen történt a dolog mert valami 1-2 évet mondott+ ugye most felidéződött benne...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 10:29:31

@Alice from madness: szerintem mindenki mashogy dolgozza fel. en nehezen lepek tul mindenen, sokat ragodok dolgokon, elfojtok.. lehet, hogy neki konnyebben megy.

2020.12.04. 10:33:41

@úgymond olvasó mmkk: ennyire könnyen? te ha jól vettem ki tanultál ilyesmihez kapcsolódó dolgokat...

Spitzbaue® 2020.12.04. 10:35:14

@VV Erőlegény: Én mindig úgy szelektálok, drukkolok, hogy barátkoznék-e az adott ápolttal vagy nem: hát továbbra is Danival barátkoznék a legjobban, minden általad is sokszor "megénekelt", és valóban létező hibája ellenére. Bálint, Virág is szimpi(bb, mint a többiek).

@VV10 Velőtrázó Vélemény: +1000

A Tuja/Phycho monnyon le!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 10:36:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem akarok politizálni, nem azért hoztam a példákat, csak hirtelen ez jutott eszembe az analógia keresés terén. Én abból indulok ki, hogy Gábor viszonylag tudatos, te abból, hogy ösztönlény, illetve, hogy ad hoc rögtönöz. Én nem tudom, lehet, hogy neked van igazad, csak annak drukkolok, hogy legyen inkább tudatos, és legyen valamilyen víziója a verseny, és a cél elnyerése tekintetében, és hogy a célja neki is a végső győzelem legyen. Jelenleg három olyan embert látok a társaságban, akibe belelátom, hogy a végső győzelemre hajt 1, Bálint, 2, Robi, 3, Gábor. Eddig mind a három egy oldalon állt... Ha a Te ideális forgatókönyved szerint vettük volna, akkor most azt következne, hogy ezek hárman, intelligens tujaként maradva szépe sorban levadásszák a jelenleg játékon kívül rekedt, feleslegesnek tűnő, karaktereket. Amanda, Gina, Renátó, Fru, Vivi, Moh, Merci, majd a végjátékban szépen megküzdenek egymással, illetve a Dani/Virág kettőssel (amelyben Dani biztos, hogy először megpróbálná beáldozni Virágot, Virág meg bele is menne szegény sztem egy ilyen alkuba)...

Bougie 2020.12.04. 10:36:55

@Alice from madness: Teljesen egyénfüggő, hogy ki milyen módon dolgozza fel a traumáját, emiatt nem törnék pálcát felette. Van olyan, aki évekig rá sem tud nézni utána a férfiakra, más pedig hamar(abb) túllendül rajta, legalábbis ezt mutatja kifelé.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 10:39:24

@Alice from madness: igen, meg foglalkoztam is bantalmazott emberekkel is, pszichologussal, pszichiaterrel egyutt. azert nem merek velemenyt nyilvanitani, mert nem beszeltem vele egy masodpercet sem. nem ismerem a hatteret se neki, se a csaladjanak, nem hallottam teljes egeszeben a tortenetet. lattam mar olyan sztorit, hogy latszolag feldolgozta az illeto azt, ami tortent vele, es csak evekkel kesobb, egy tok artatlan szituacioban derult ki, hogy megsem. nem tudom, kapott-e barmilyen segitseget, de inkabb hajlok abba az iranyba, hogy tortent vele valami.

Pamutbojt 2020.12.04. 10:46:05

@VV Erőlegény: Ú de szép gondolatok. Ilyen tudatosságot én már nem vizionálok néhány évad óta. Többen írták itt a testbeszéd megfigyelését. Gábor kirohanásai nekem is inkább ösztönösnek tűntek, de ettől függetlenül tényleg üdítő lenne, ha valóban elkezdenének tudatosan játszani.

Spitzbaue® 2020.12.04. 10:47:52

@VV Erőlegény: Szerintem van a bevadult tujában tudatosság, de 2 mondat után kicsúszik a kezéből az irányítás, pl. a másik fél nem úgy válaszol, ahogy a tervben van, és onnantól ösztönlény.
Mérhetetlenül aggresszív. És ostobán aggresszív. Bálintnak ezért akadt el a szava. Nem hitte el, amit és ahogy hall.

Mandáról kevés szó esik: ha nagy valóvilág-fan, akkor gondolom tisztában van vele, hogy ilyen utálkozó, kétszínű, másokat folyamatosan kutyázó karakter még a közelébe sem került a fődíjnak.

Pamutbojt 2020.12.04. 10:54:18

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igen, értelmezhetetlen ez a "taktika". Nyilván ezt ott bent ők máshogyan érzékelik, de kinek jön be Gábor viselkedése, extrém személyiségváltozása? Gábor pillanatnyilag egy borzongatóan groteszk figura. Ezáltal nem nagyon tud szimpatikussá válni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 10:59:52

Az zavar a legjobban, hogy amíg Gábor el nem kezdett fesztiválozni, rengeteg tuja karakter volt ebben a szériában, és különösen a párbaj utáni első napokban:

1, Gina, Amada teljesen off állapotba kerültek (a siratóasszony szerep maximálisan unalmas volt, semleges nézőnek idegesítő, és együttérzést nem kiváltó)
2, Moha-Merci simi-simi, tipi-tapi, puszi-puszi heverek az ágyon, és nem csinálok semmit.
3, A jólelkű és gettófiú keverék Renátóban ez a kettősség folyamatosan viaskodva, és őrlődve, ellentmondások sorozatán keresztül vezetett egy összességében légüres tér felé, reménytelen sóvárgása Fru irányába sztem nem segíti ki a tujaságból.
4, Robi "A" tuja, de szerintem a klasszikus tudatos tuja.
5, Vivi a női színtelen tuja.
6, Fru a szarkeverő tuja, de a legcsinosabb lány ebben az ebből a szempontból rém gyenge eresztésben.
7, Gábor az előre kigondolt patron pufogtató performance tuja.
8, Bálint a győztes párbajból visszatértem, és egy kicsit megpihenek, de egyébként csak én uralhatom a játék kulcsszereplőit tuja.
9, Egyedül Dani, és Virág hozta a suttyó strici és a lotyója, verbális szadó-mazó aktivitást.

Ez szerintem too much tujaság, ebbe a semmit tevésbe rondított most bele Gábor egy hatalmasat, és kavarta fel a méhkast egyszerre több fronton is!

Maximista vagyok 2020.12.04. 11:00:34

Lófaszt adnék én ezeknek nem 36 gurigát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 11:09:26

@Niemandhäuser: Az első mondataiddal EKG. Az utolsóval kapcsolatban, a karaktereden ebben a játékban néha egyik pillanatról a másikra is, de néhány hét alatt gyökeresen változtatni lehet, úgy, hogy szinte teljesen el lehet felejteni, hogy milyen voltál korábban. Ha el tudod kerülni a párbajt simán felvállalhatod pillanatnyilag a főgonosz, főellenség szerepkört is. Ebből a szerepből simán ki lehet jönni három hónap alatt (most arról beszélünk, hogy be akarsz kerülni a fődöntőbe, sőt nyerni akarsz). Persze sok a szerencse tényező is. Ha VV fan vagy, erre is volt már példa (mondjuk Amandába az első hetek alapján ezt nehezen látom bele, de láttunk már karón varjút).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 11:10:34

@Maximista vagyok: én még a lófaszt is sajnálom tőlük

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 11:14:44

@Maximista vagyok: Ne hari, de ez annyira egyszerű lózung ! Ha ezt a játékot kibírod, akár néhány százezer ember előtt is (nem, hogy 7 millió!) :-D , úgy hogy a kamerával néha még a segglukadba is belenéznek, és annak dokumentációja örökké az interneten marad, akkor senkitől sem irigyelheted a 36 gurigát. Vannak bőven, akik sokkal kisebb teljesítménnyel sokkal nagyobb pénzeket zsebelnek be...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.04. 11:14:59

@VV Erőlegény: Gábor beleszart a légkondiba, viszont a csapat aki mellé beállt az egy foslavina.

Ahogy én érzem ők azok akik max a játék 50%-ig lesznek bent. Talán kivétel Renátó, Gaben, Fru.

A másik oldalon is érdekes arcok vannak, de szerintem egyesével fogják Renátóék csapatát kirakni a vellából.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 11:16:49

@Pamutbojt: A kulcsszó, hogy pillanatnyilag! Ebből a stádiumból vagy kijön, amikorra kell, vagy kiesik a pitsába !

Bougie 2020.12.04. 11:21:36

Kíváncsiságból rákerestem a nézettségre: előző héten átlagosan 147 000 ember nézte naponta a teljes lakosságból a műsort. Ehhez a számhoz hozzá kell adni azt az átlagosan 113 000 embert, akik az Rtl Moston nézik meg.

Spitzbaue® 2020.12.04. 11:31:11

@VV Erőlegény: Jóók a jellemzések: 1..9 EKG. Te kinek drukkolsz? Vagy ebben az évadban nem találsz kedvencet?

2020.12.04. 11:36:52

@VV Erőlegény:
ezekszerint az idei VV egy dísznövénykertészet különböző fajta tujákkal :D

2020.12.04. 11:37:22

@Bougie: majdnem 7 millió ember, alulról karcolgatja

Maximista vagyok 2020.12.04. 11:42:57

@VV Erőlegény: nem bírnám ki, 2 óra után kizárnának

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 11:43:11

@Bougie: közelítünk a hét millióhoz. pikk-pakk meglesz.

2020.12.04. 11:43:19

@Brigante: tehát röviden Gaben csapatából Ginamanda várhatóan a játék 50%-áig lesznek bent :)

2020.12.04. 11:51:05

@VV Erőlegény: Szerintem te a kívánalmaddal hozod összhangba Gábor viselkedését. Amit eddig láttál, a tujaság, a modorosság, ez volt a taktika. Meg az, hogy most akkor megkavarja a benti "kapcsolatban" lévő csajokat, mint egy pártfogolt. De ebbe belebakizott, mert Bálintból és Daniból kijött az állat, ugyanis ők valóban soha nem beszéltek senki háta mögött olyat, amit ne mondtak volna a szemükbe. Gábor hiteltelen volt, ami nem csoda, mert nem annyira eszes, plusz gyűlt már benne valami, amitől meg volt reccsenve. Bálint nem az ő kottája szerint létezik, ellenben Gábor becsúszott az árnyékába, ebből jött a pánik. Mondom, a faszméregetős ki hova ülben atomjaira hullott, Bálint még részegen is megsemmisítette. Bálint is ösztönös, de ebből látszik, hogy a nagyképűség, ami amúgy kell a médiában létezéshez, az valóban őszinteséggel párosul. Az már más lapra tartozik, hogy el fog vérezni majd valakivel szemben pont emiatt. Azt is itt jegyezném meg, hogy attól még, hogy RTL-es, nem beépített ember, simán csak beküldtek egy olyat aki kiszámítható számukra. Amiket előcitálsz azok nagy része igaz, de pont az a baj, hogy ezerszer látott konfliktok mentén megy a műsor, ez nem jó, kellene a nóvum. Szerintem pont Bálint, Robi, Dani, Vivi négyesében van meg az a kraft, ami még nem volt. Ami a pontokat illeti:

1, Gina és Amanda közül utóbbinak vége, első párbaján kiesik. Gina is esélyes erre, de a szavazók összetétele és az, hogy Amanda nélkül - ahogy Bálint is mondta - ő alapjában véve a véréből fakadó dolgoktól eltekintve más is lehet. Amanda zsigeri gyűlölködő, Gina felszínes.

2, Moh és Merci. Mohról emondta, Merci hátán lóg, nem létezik nélküle. Merci is kapaszkodik bele, de nem akar semmit, ő ilyen bújós gügyögi aki azt hiszi ezt lehet így kezelni. Hát nem. Merci amúgy csak a TikTok biznisszel foglalkozik bent is, csak az érdekli. Ez az RTL-nek fontos, ezért lesz ő még sokáig bent. Amúgy itt is egy megjegyzés: a VV nézői és a TikTok, Insta userek majdnem két külön halmaz, nagyon pici az átfedés.

3, Renátó nem jólelkű, az csak imidzs, üres, egy egoista majom. Mr. Őszinte. Ugyan.

4, Robi tudatos tuja, ami nem tér el az ő imidzsétől abban viszont részt vesz. Ő nem lövi el a puskaport most még.

5, Vivi nem tuja. Teljesen ambivalens hozzá mindenki, mert belül tombol, de kifelé meg lenéző, kritizáló attitűdje van. Ellenben ő igyekszik tudatos is lenni és jól ismeri fel a szitukat. Ő elsősorban a szájjal játszó (nem úgy) karakter, de folyamatos konfliktusforrás is egyben. Ő a látszólagos tuja, aki ezzel szemben azonnal középpontba tud kerülni bárhol. Az erőszakolós sztori és a túltengő szexualitás nem ellentmondás. Szerintem ő mindig olyan volt szexuálisan mint Virág, de az erőszak óta az olyan tárgyiasult dolgokat, mint a nyálcsorgatós sztriptíz kommentálás nem bírja, ellenben egy másik emberrel szemben bármire nyitott csaj. Érdekes személyiség, ha a réteg mögé nézünk.

6, Fru sem tuja, ellenben szarkeverő igen. Testileg a legjobb, de a fejében kívül és belül bajok vannak. A lelke meg egy hányadék. Mindig a rossz oldalt választja, ezen röhögök.

7, Gábort már túlbeszéltük.

8, Bálint némileg jogosan értékeli túl magát, de ebből kifelé jóval kevesebbet kellene megmutatnia, mert visszaüt. De egyelőre az egyenessége vitathatatlan.

9, Dani és Virág szórakoztató, egyedi karakterek, működik köztük ez a semmilyen kapcsolat, amíg képesek ezt lazán kezelni. Dani faék egyszerű és kőbunkó egoista, de egyben jólelkű is. Ő fel sem fogja, ha valakivel szemben vállalhatatlan. Virág az akit bárki megcsinálhat bárhol, ezt nem is tagadja, és pont ráhibázott arra a karakterre a villában aki mellett egy képernyőrevaló kapcsolatba került, így elvesztette préda jellegét, ami jót tett neki. Egyelőre simán viszi a prímet a női oldalon.

2020.12.04. 11:52:00

Most látom, pártfogoltat írtam pártfogó helyett, sorry.

2020.12.04. 11:58:31

EGyébként ha az RTL-nek számít a közösségi média véleménye, meg feltételezzük, hogy a rajongók a követők szerinti megoszlásban vannak, akkor Virdzsi fogja behúzni az évadot, több mint 30 ezer követővel. Utána vannak Bálint és Moh, előbbi 25 ezer feletti, utóbbi 20 ezer feletti követővel, a lányoknál talán még Mercedes produkál 10 ezer feletti követőt, a többiek 10 ezer alatt vannak.
A Baláint Digó párbajnál is 25 ezer + követő állt szemben 10 ezer követővel. Gondolom mivel az insta-tiktok korosztály nem néz tv-t, illetve a vv-t se biztos, pusztán influenszerként tekintenek a vv kedvenceikre, így az RTL bevont egy új célcsoportot ezekkel. Ha több párbajnál beigazolódik, hogy a nagyobb követőtáború emberke megy vissza, akkor könnyen következtethető, ki viszi el a lóvét a végén.

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:11:05

@Alice from madness: márpedig ez lesz, a követők nagyságából kb le lehet szűrni ki meddig megy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.04. 12:16:18

Nekem most erkezett meg Gabor a jatekba.
Meg az is tetszik benne hogy agresszor, vegre nem tujul tovabb.
Barki ellen megy ki en Gaborra szavazok :)
Csak konyorgom egyszer borzolja mar ossze a hajat vegre, ne legyen ennyire kenyszeres, tiszta amerikai psziho :)

2020.12.04. 12:17:03

a követő nem egyenló a szavazóval

Spitzbaue® 2020.12.04. 12:18:01

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Írtam @VV Erőlegény: -nek hogy jók a jellemzések, de a tieddel maximális +1000 EKG mértékben értek egyet. Így nem kell nekem is leírni. (lehet ily szépen nem is tudnám). Gábort ugyan kicsit elnagyoltad, ezért 1-2 jelzőt írhattál volna ide is. ;-)

2020.12.04. 12:19:23

@Maximista vagyok:
én most elkezdem nézni, ugyis lógok napi pár órát a tiktokon :D
szerintem a kiválasztés és a kihívás a lakókon múlik, de utána a ki megy vissza a követőkön, viszont ha ez beigazolódik akkor rohadt unalmas lesz a dolog.

2020.12.04. 12:19:46

neeeem neeeeem a tiktokon te jó ég!!!!!
Instán.
nem a tiktokon!

2020.12.04. 12:19:57

@szociál: Gábor nem érkezett meg sehova, eddig is ott volt, csak eddig játszott, most meg elvesztette a kontrollt és előjött a valódi énje. Ez zseniális húzás lett volna, ha tudatosan ilyen fesztivált rendezett volna, csak éppen pont ez nem volt tudatos. Ezért meg minek a jutalom? Bármilyen faszságon ugyanekkora vita lett volna, az ápoltakból fakad.

Spitzbaue® 2020.12.04. 12:20:39

@szociál: Végre szűnik az egyetértés, már kezdett unalmas lenni a HV. :-D Akkor szokott itt a legjobb lenni, ha egy kicsit egymásnakfeszülünk...
Egy Manda - Gábor párbajon is a Mandára s(z)avaznék!

2020.12.04. 12:20:45

@Niemandhäuser: Tessék: irányjelző, tűzjelző, kapásjelző

2020.12.04. 12:21:51

@Alice from madness: ne magyarázkodj, ez már kiszaladt, és inkább ez mintha a pornhubot írtad volna

2020.12.04. 12:22:43

@Niemandhäuser: Én meg nem szeretnék ilyen párbajt. Gábornak most büntetés bent maradni.

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:23:14

@úgymond olvasó mmkk: instán az összes, tiktokon csak Trump

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 12:24:26

@Maximista vagyok: truNp? tutttam, hogy imperialista kém vagyol!

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:27:53

@úgymond olvasó mmkk: legközelebb ha a nyugit használod, pakolj már össze magad után, nagyon szétszórt lettél

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.04. 12:29:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @Niemandhäuser:
Engem csak az zavar hogy Amanda Gabor mellett all.
Balint akkor vagta el magat nalam mikor vegig csak lapitott mint xar a gazban, Vivi meg szopott miatta mert senki se hitte el hogy Moh eszkoznek tartja csak Mercit, Balibtnak fel kellett volna szolalni, csak ugye nem akart Mohanak bekavarni.

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:29:34

@Alice from madness: végülis mindegy, ez az évad az ordibálásra van kihegyezve, szinte biztos, hogy utasításra öntötték ki a szart, erre már a tegnapi összefoglalóban volt 1-2 jel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.04. 12:30:23

Valaszertesito meg nem mukodik tegnap ota

2020.12.04. 12:30:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a pornhubot szívesebben vállalom fel :D

2020.12.04. 12:32:40

@szociál: Amanda nem áll senki mellett Amandán kívül. Ő csak Bálintot ekézi. Bálint ott szerintem meg sem hallotta a vitát annyira Gáboron pörgött az agya, meg már előtte szóvá tette, hogy ki a francot érdekelt, hogy ki hol és mikor.

2020.12.04. 12:33:08

@Alice from madness: miért, fent vagy rajta? :-)

2020.12.04. 12:33:46

@szociál: Mit vársz ettől a blogmotortól?

2020.12.04. 12:34:07

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
persze, fizetős szekcióban csakis :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 12:34:20

@Maximista vagyok: felkérdezhetlek, mit keresel te a nyugiban?

2020.12.04. 12:34:49

Na akkor kit utál most a HV legjobban? Mert ugy döntöttem annak szurkolok, hogy lehessen egymásnakfeszülni :D

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:37:05

@Alice from madness: engem a félkegyelmű Dani szórakoztat, oltári nagy paraszt, jókat derülök rajta :D

2020.12.04. 12:37:55

@Maximista vagyok:
de nem ez volt a kérdés, koncentrájjááááááááá

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 12:39:49

@Maximista vagyok: ki vagy te, a jóságos tündér keresztapa?

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:40:26

@Alice from madness: a többit rühellem, választhatsz egy pokemont :D

Maximista vagyok 2020.12.04. 12:41:11

@úgymond olvasó mmkk: nem, ez most a tattikám, klíning menedzser leszek és jól ráolvasok mindenkire

2020.12.04. 12:45:07

@úgymond olvasó mmkk:
Maximista az új Higiénika?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.04. 12:52:20

@Alice from madness: valahogy úgy, de majd az idő igazol vagy sem...

2020.12.04. 12:58:51

Továbbra sem êrtem, hogyan lehet ezeknek ennyi követője. Nincs instám(nem is lesz), nekem ezek nagy számok, városnyi embert kitévő számok. Nem tudom mi olyan érdekes lehet Merciben vagy Diegoban, hogy ennyien kövessék. A tiktokot meg még annyira sem értem, mint az instát. Nem tudom mi értelme van annak, hogy azt nézed, hogy valaki táncikál teljesen értelmetlenül. Annak aki ezeken naponta osztja meg a semmit, annak szerintem komoly problémája van, nárcizmus, önigazolás keresése stb.

MsIreneAdler 2020.12.04. 12:59:15

@Alice from madness: nos szerintem is válkalhatóbb a pornhub, mint a tiktok :)

@szociál: én úgy gondolom, Moh csak tenni akarta a búráját, hogy bizony Merci is oda van ám őérte, hiába tesózik, jóbarátozik meg pattintja ezerszer. És ez sült el rosszul. Aztán persze ki tudja.

2020.12.04. 12:59:55

@Hannibal Gabter:
na, ideengedett a kutya? :)

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:01:16

@MsIreneAdler: a pornhubnál pedig a rosszlányok :D az egy igazi közösségi oldal

2020.12.04. 13:02:34

@Maximista vagyok:

:DDD Virdzsi rosszlányok infulenszer

2020.12.04. 13:03:44

@úgymond olvasó mmkk:
ahogy kivillan a szőrös lába a szobalányruhából... :D

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:03:57

@úgymond olvasó mmkk: ne degradájjjááá :D mi az hogy mr? Szégyeld magad!

2020.12.04. 13:04:28

@Alice from madness: Nálam legkevésbé kedvelttől a legkedveltebbig Gina< Amanda < Fru < Mercedes < Vivi < Moh < Dani <Balint < Virág = Renault < Gaben (nem a személyiségét kedvelem, mert szerintem idióta, csak végre történéseket fenerál még ha olyanokat is amilyeneket < Robi

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:04:30

@Alice from madness: tehát már lesz 2 jelem a táblánál :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 13:04:48

@Alice from madness: uuuu aaaaaa micsoda cekcuális látvány lenne!

@Maximista vagyok: szenyor VV Higénika, úgy jó?

2020.12.04. 13:05:13

@Alice from madness: alszik, de most kb 3 méterre tőlem

2020.12.04. 13:08:18

@Hannibal Gabter:
én azt nem tudom megérteni mi kerül egy wireless mechanikus billentyűzetben meg egérben 270 dollárba :D

2020.12.04. 13:08:22

@Hannibal Gabter: Hát az a Renátó gyerek meg hogy került olyan magas Kanizsai bútor polcra? A Gábor-mániát továbbra sem értem, ha valaki nem tudatosan generál problémát, az miért érdem? Ebben még Amanda is komolyabb harcos.

2020.12.04. 13:08:45

@Hannibal Gabter:
akkor ülsz még a gép előtt egy darabig, míg Cerberos felébred :D

MsIreneAdler 2020.12.04. 13:09:23

@Maximista vagyok: aha, na hát azt is annyiszor láttam, mint a tiktokot :)

2020.12.04. 13:09:38

@Alice from madness: a wireless mechanikus billentyűzet az magyarul írógép?

2020.12.04. 13:09:40

@Hannibal Gabter: nem visz rá a lélek, hogy Ginamanda mellé álljak basszus :D

2020.12.04. 13:10:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
végülis majdnem. nem megy bele a retek mert nincs hova belemennie és hosszabb életű mint a zárt billentyűzetek, de ez akkor sem indokolja az árát.

2020.12.04. 13:11:44

@Alice from madness: Még sosem próbáltam retket gyömöszölni a klaviatúrámba.

2020.12.04. 13:12:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Renault: azért, mert bár egy rettenetesen frusztrált gyerek, alapjában véve szerintem jóindulatú , meg tetszett tegnap is ahogy mondta, hogy na beszéljétek már meg hárman ezt a baromságot, ne itt szarakodjatok. Gaben: de ez az ösztönös konfliktgenerálás nekem még mindig érdekesebb, mint többiek ösztönös cselekedetei, az, hogy ki milyet szarik, meg az alvás, evés. 36 milliót továbbra sem adnék senkinek, de nekem az kevés, hogy valaki gatyában zuhanyzik, cigizik, eszik, alszik. Ezért felesleges napi 1 órát bekapcsolnom a tvt. Ennyi

2020.12.04. 13:14:23

@Maximista vagyok:
nekem Te ne mondjad meg hova álljak oda állok ahova akarok

2020.12.04. 13:14:53

@Alice from madness: én már rég nem szurkolok klikkeknek. (egyébként ebben a szériában egyéneknek sem tudok). Utoljára klikknek az Alekoszosban, meg az Attilásban szorítottam. Felőlem Gaben mellé állhat Amanda, nem érdekel, minél hamarabb szeretném kint látni

2020.12.04. 13:15:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
én sem, de ha véletlenül egy megpróbálna aljasul beleszuszakolni magát akkor nem lenne képes rá

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 13:15:53

@Hannibal Gabter: imadom a kutyakat is, a macskakat meg plane :)

@Maximista vagyok: feldegradáltalak, elnézést :DDDD

2020.12.04. 13:17:26

@Hannibal Gabter: Na jó, de amíg ilyen értelmetlen vitákat kell nézni addig feladatokat sem adnak nekik, mert azt hiszik, hogy ez a műsor. Nem vitát, hanem tartalmas feszkót kell generálni, annak meg a gátja az, ha helyette megrekedünk ezen a szinten és elalélunk egy tudatlan véletlenül berántott kaszájának. Nem kell örülni, hogy beindul a fűkasza, ha egy kutyaszarral teli csalánosban történik. Amúgy meg üldözzön téged a Renátó féle jóindulat. :-)

2020.12.04. 13:17:36

@Hannibal Gabter:
nekem ők ugyanaz.
Amugy Gabenban akkorát csalódtam a tegnapi után, hogy én most tényleg nemtudok. Szurkolok a hogyvoltnak, hogy eltoljuk magunkat a végéig :D

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:17:41

@Alice from madness: dehogy állsz oda, be leszel folyásolva :D

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:19:51

@úgymond olvasó mmkk: mert én szívvel játszok, nem színnel mint ti :D (mekkorát röhögtem ezen amikor meghallottam)

2020.12.04. 13:20:17

Renault ügyben a véleményem vizuálisan: youtu.be/3ia_TxYY1tQ

2020.12.04. 13:20:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: máshogy látjuk, nincs ezzel baj. Szerintem mindenkinek voltak már undorító megjegyzései/ cselekedetei, összegésszében szerintem ő rendben lenne, ha fejlesztené magát. Nekem unalmas, hogy már sokadik széria ótanugyanazok a “feladatok “ vannak, nem érdekel. Ki a leg és legkevésbé szimpatikus játék, kötelezően asztalnál beszéljünk bármiről feladat, sorverseny. Engem ez nem érdekel, bocs.

2020.12.04. 13:21:10

@Maximista vagyok:
ha így folytatod a magyarázást akkor Te meg ki leszel folyásolva a villábol :)

kis.herceg 2020.12.04. 13:23:10

valami nem kerek az utóbbi pár adásban, Renátó sisakja elvileg 24 óráig szólt most adások óta rajta van. ha eddig mutatnak 1 napot akkor a többi napon mi történt? gyakorolták a következő műbalhét? és tulajdonképpen mi is ez a nagy konfliktus, tizenéves lányok szerelmi szála? tuja Gábor központi szereplő lett, de még hirtelen az új szövetség is megalakult, amit a másik klikk mellet beszéltek ki HALLÓTÁVON BELÜL. aztán Bálint betolja, hogy az általa néhány napja ismert VV Gáborban csalódott LEGNAGYOBBAT 30 év alatt! nagyon Éjjel Nappal kamu VV-nek tűnik ez már.

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:23:24

@Alice from madness: aztat csak szeretnéd, tudod mennyi követőm van iwiwen meg myvipen és az időképen?

2020.12.04. 13:23:58

@Hannibal Gabter: Mondj egy-két feladatot, ami szerinted ülne.

2020.12.04. 13:24:26

@kis.herceg: a többi napon szabadságon voltak a szereplők.

2020.12.04. 13:25:05

@kis.herceg: valaki írta, hogy végül visszavonásig kapta Rönó a sisakot. Egyébként ekg, valamivel hitelesebb lenne a műsor, ha nem saját műsorokban kipróbált színészt juttatnának be(Bálint)

2020.12.04. 13:25:57

@Maximista vagyok:
most megijedtem. szerintem szövetkezzünk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 13:26:12

@Maximista vagyok: persze, mert neked annyi színed van, hogy az már követhetetlen, te retek.

2020.12.04. 13:26:28

@kis.herceg: Semmi kamu, csak egy estét meg a következő reggelt beleszuszakolták négy összefoglalóba. Amúgy meg olykor nem lineáris időben az öfi. Most majd kapunk egy darát az elmúlt három napról 30 percben. Ezért mondom, hogy az ilyen vitákban nincs ennyi. A szarból várat építeni a művészet és nem egymásra hajigálni a szart, amikor belelépünk.

2020.12.04. 13:27:53

@Hannibal Gabter:

egyébként a teheccségkutatóba is sok fellépőt hívnak. csillag születikben szerepelt egy volt kollegina dogdancinggel, mert kellet valaki aki nem énekel meg nem táncol, a csaj akkoriban sok versenyt nyert és felhívták hogy x összeget kap cserébe ha szerepel.

2020.12.04. 13:31:23

@Hannibal Gabter: Bálint nem színész, az ÉNB ugyanez, csak ott van forgatókönyv és nem szavaznak ki a nézők. Egyszerűen csak van kamera előtti rutinja, de idővel ő is elfelejti, hogy azok ott vannak. A kameravakságnak nem tud ellenállni. Ugyanannyi hátránya is van, hidd el. Nekem ő ugyanolyan játékos. Ugyanannyi fórja Mercinek a Tiktokosai miatt, Robinak a nemi identitása miatt, és sorolhatnám tovább. Amanda meg látta az összes VV-t és remekül alkalmazza, hogy mit nem szabad csinálni, ha nyerni akar.

2020.12.04. 13:31:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nézd, szerintem nem nekem, és nem neked lenne a dolgunk kitalálni. Elvégre azért kapják a fizetésüket a szerkik, hogy ilyeneket kitaláljanak. Annyit mondok, hogy nekem tetszett, amikor pl. valami jó ügy érdekében cselekedtek. Simán lehetne elküldeni őket akár villán kívül olyan programokra, ahol kijön a valódi személyiségük, minél több szituban, főleg idegen szituban könnyebben lehullik az álarc. Állatmenhely takarítás, mezőgazdasági munka, rászorulóknak főzés, felajánlási licit, hogy a nyereményből ki mennyit ajánlana fel ha adott esetben nyer(természetesen ezt írásba adva, nem csak ígérve), összetettebb csapatfeladatok, nem egymás szájából jégkocka csere, meg hasonlók. Egyébként bár eléggé trash, de nekem a VV5 “gladiátorhét” is tetszett.

2020.12.04. 13:33:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem arról beszélek, hogy profi színész, hanem hogy pont az Énbs feladatok miatt nála kb rutinból mehet a szerkik utasításának végrehajtása, mert csak el kell mondani a lényeget neki, ő meg improvizációval majd megoldja.

Maximista vagyok 2020.12.04. 13:33:54

Az egyik legnagyobb probléma ezzel a műsorral, hogy mivel full idióták vannak berakva esély sincs arra, hogy jól szórakozzunk. Elég gáz, hogy a legutóbbiban és ebben sem találni olyan figurát, akinek minimális humorérzéke lenne (összekapcsolható ugye azzal, hogy oda már némi intelligencia kéne).

2020.12.04. 13:36:54

@Alice from madness: tudom, már régóta pl. Közösségi médiára feltöltött dolgok alapján vadásszák az embereket (pl. Az a testes nő, aki megsértődött, meg Mirjam). Attól még szerintem ez borzalmas gyakorlat lett, és ebből nekem az jön le, hogy már “valódi” emberek nem is nagyon jelentkeznek önszántukból ilyen-olyan okból kifolyólag. Egyébként a két nagy kertévé alkalmazottai régen a keletinél az utcán szólítgatták le az embereket, hogy behúzzák őket a műsorba. Egy megállított engem is, hogy van-e olyan rokonom, akivel régen találkoztam, mert valami “családösszehozó” műsort indítanak.

2020.12.04. 13:37:04

@Hannibal Gabter:
nekem tetszett Oliék évadában a szokjunk le a cigiről challenge, meg amikor a Csokoládét meg a másik gyökeret romantikusan kiküldték szart lapátoltatni egy farmra, csak ezt nyilván nem 2 fővel.
Mikor hozzájuk küldenek be állatokat azt mondjuk nem szeretem.
Lehetne nekik Hal a tortán hét 2-esével megoldva a főzést, vehetnének fel mesefelolvasását amit kórházi gyerekek kapnak meg, ehhez kapcsolódóan csapatonként akár ki is találhatnának és meg is írhatnák azt a mesét.
így hirtelen

2020.12.04. 13:38:40

@Hannibal Gabter:
engem kamaszkoromban a Balázsosok kaptak el, "van barátod?" kérdéssel majd mikor kiderült hogy ráadásul távkapcsolat elkezdték feszegetni bízom-e benne és bemennék-e a Balázsba megígérik hogy nem lesz fal....már akkor sem hittem idegen emberek ígéreteinek :D

2020.12.04. 13:39:32

@Hannibal Gabter:
ja és mintha lett volna évad ahol gyűjtöttek is pénzt rászorulóknak és ehhez kapcsolódóan zajlott az egyik hét

2020.12.04. 13:40:31

@Alice from madness: úristen. Én a maunika showról hallottam, hogy pl. Bértapsolók voltak, meg fizettek buta, szegénységben élő embereknek pár ezret, hogy leégessék magukat.

2020.12.04. 13:41:23

@Alice from madness: ingen, bár ha jól emlékszem az a Hegedűs Zsuzsa programja volt. De szerintem akkor még nem tudták, hogy az mekkora baklövés volt

2020.12.04. 13:41:39

@Alice from madness: de a szándék alapvetően jó

2020.12.04. 13:42:43

@Hannibal Gabter: az már nincs meg csak az rémlik hogy talán sms kampány volt

2020.12.04. 13:45:13

Lasszóval kell fogni szereplőket, aki jelentkezik az meg általában tré. Mégis nyert pl. egy Zsuzsu akit nem hívtak, hanem jelentkezett a műsorba. Sosem lehet tudni, hogy aki jó castingnak tűnik az beválik-e odabent. Feladatot meg baromi könnyű számonkérni, de próbálj csak egy-két dolgot kitalálni és meglátod, hogy mennyi akadálya van. Mondjuk meg is kell érteni, hogy mi az? Abból meg aztán még képernyőképest is kell produkálni, plusz abból kiválogatni, ami a szerkesztői iránynak megfelel. Ez egyszerűen egy meccs, hogy a végén a közönség vagy a szerkik által tolt figura nyer, de valójában az RTL-nek maga a műsorfolyam a lényeg, meg hogy abból esetleg ki lehet-e termelni olcsón egy következő Anikót vagy Majkát vagy legalább egy-egy szerkesztőt. Ennyi az egész. Valójában teljesen mindegy ki nyer, ha hülye úgyis elveri azt a pénzt, ha van esze akkor eléldegél belőle. Cserébe hónapokig őt bámulja pár százezer ember, plusz pár milla, ha a bulvárba is bekerül egy történés miatt. Élete végéig VV lesz a vezetékneve. Én ezért egyiktől sem sajnálom. Max arról van véleményem, hogy adott szériában kire bíznám az elköltését.

2020.12.04. 13:47:12

Mondjuk most beküldeném nekik azt a szatyornyi diót is amit meg kell törögetnem :D
aki a leghamarabb végez a rá osztott mennyiséggel az mondhatja meg milyen büntit kap a többi

2020.12.04. 13:48:08

@Alice from madness: Amúgy a diótörés mint feladat már nekem is eszembe jutott, de kinek kéne kukis dió Danitól?

2020.12.04. 13:49:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
:DDDDDDDDDDDD amíg a diót töri nem nyúlhat máshoz.

2020.12.04. 13:49:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ne haragudj, de 99%-ban ugyanazoka a feladatokat csináltatják velük. Nekem nincs problémám azzal, ha valami újat kipróbálnak és nem jön be, de próbálkozzanak. Ilyen erővel politikusok is lébecoljanak , mert nekem pl. Nincs megoldásom pl. Egy válság kezelésére. A szerkik azért kapják a pénzt, hogy csináljanak is valamit. Ez nekem 0 teljesítmény. Tudod, attól mert csak egy rántottát tudok csak megcsinálni, még el tudom dönteni, hogy szar-e a kaja az étteremben. (No szemelyeskedes)

2020.12.04. 13:52:22

A mostani VV legnagyobb hibája, hogy nem kerül az öfibe szinte semmi, mert a 18+ a Belevalóba megy, ami egyszerűen nézhetetlen, tolják a TikTok és az Insta tartalmat, plusz ott a honlap. Nem fókuszálnak az összefoglalókra. A feladatok többsége máshova irányít, koncentrál, azokat meg nézegesse meg telepítse aki van olyan hülye. Aztán ha már ott vagy ezeken a szarokon, akkor hamar rájössz, hogy a VV mellett mennyi más tartalom van. Tehát valójában a műsor elterel a valódi műsorról.

2020.12.04. 13:53:27

@Hannibal Gabter: Szerintem a feladatok töredéke jut el a műsorba. Vannak bevált formulák, ezekkel operálnak és kevés új jön be.

2020.12.04. 13:53:52

@Hannibal Gabter:
egy valaki viszont tény Trash, így is nézzük, így is beszélünk róla, így is megvan a reklámpénz mert ha azalatt ki is megyek nem kapcsolok el, a 20-as generáció VV néző részének (szerintem ez a közönség abból a korosztályból nem az értelmesebbje) nem gondolom, hogy igénye van tiktok challengen kívül másra....minek erőlködnének a szerkik? :/
ettől még nem valid ami van a műsorban, csak érthető. bár bosszantó.

2020.12.04. 13:55:29

@Hannibal Gabter: Ha már politikai párhuzam, ott a Parlament. Na, ami ott történik az kb. olyan mint az összefoglaló a VV-ben. Mégis azt mutogatják a politikai agytrösztök és nem azt ahol az igaz csaták mennek. Ez a kirakat, a cirkusz. Egyik sem működik jelen formájában.

2020.12.04. 13:56:14

@VV10 Velőtrázó Vélemény: sokkal nagyobb károkat szenvednek el átlagemberek havi 200 ért, mint amit ők véleményem szerint. AVVsek 95%-ára az emberek pár év múlva már nem emlékeznek, többnyire csak azokra, akik vagy nagyon “egyediek “ voltak, vagy mert kényszeresen a médiából akarnak megélni(aniko, alekosz, éva, majka, anikó ) . Legtöbb megy vissza civil állásba. Zuhanyozni kehet gatyában is, vagy akár egy nagy fürdőköpeny alatt a fal felé fordulva, a szexis táncnál meg nem kötelező meztelenkedni, de mégis megtették. Egyébként Fosoma ,meg Pumpás haverja ennek az összegnek a töredékéért pucérkodott, meg Gigi és Jerzy, Vera is. 36 millió egy élet munkája, én nem tartom normálisnak, hogy valódi teljesítmény nélkül bárki ennyit kapjon 3 hónap után, de ez az én kis problémám a világgal..

2020.12.04. 13:57:48

@Alice from madness: ezt értem, csak az egyértelmű, hogy a vv nézettsége töredékére esett, nem véletlen megy már régóta a 2-es csatornán. El kéne gondolkozni, hogy miért nézte MINDENKI a VV4-et, ezt meg kb senki.

2020.12.04. 13:58:44

@Alice from madness: Ha a TikTok annyira lényeges lenne és döntene, akkor Merci nyerne. De nem fog. Ezért tök felesleges arra ráhordani a népet. Akkor ki fogja nézni a rohadt piros székes cég reklámjait meg a kappanhangú kisgyereket? Teljesen önmagával szembemenő elképzelés.

2020.12.04. 13:59:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem csak a tiktok generációt akarják behúzni a tvbe

2020.12.04. 14:01:50

@Hannibal Gabter: Rossz oldalról közelíted meg. Ez a 36 milla ha szétosztod az egy főre eső összeget, nem pénz, bérköltség szinten az RTL-nek semmi, elmenne másra. Itt csak annyi van, hogy a végén egy ember kapja, nem a 13. Ha nem adnának ennyit, nem mennének be. Cserébe eladod a lelked az ördögnek a szerződésben.

2020.12.04. 14:02:05

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
ekg.
viszont ettől függetlenül mégis ez van sajnos, viszik a vv brandet mert kell a töltlékműsor a 2-esre de olyan mintha amugy a csatornát se érdekelné már

2020.12.04. 14:02:56

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jó, ebben igazat adok, én más oldalról nézem/néztem ezt

2020.12.04. 14:03:40

@Alice from madness: kb 4 széria óta érzem eut “ viszik a vv brandet mert kell a töltlékműsor a 2-esre de olyan mintha amugy a csatornát se érdekelné már”

2020.12.04. 14:04:36

@Hannibal Gabter: Minek nézzen tv-t az, aki megnézi a neten, pláne hogy ott többet kap mint a tv-ben. Ellenben nem néz reklámokat meg promókat. Legalábbis nem az RTL-ét. Bár gondolom a Cipőbenbassz meg a Hetvenhétszeres májzsugorbolt azt hiszi bárkit is érdekel, hogy a TikTokon az ő szerkóikban tolják a farpofákat egymáshoz.

2020.12.04. 14:05:50

@Alice from madness: Nagyjából mióta Attila végigszopatta a stábot és vitte a dellát és szart a szerződésre, azóta rájöttek, hogy ez vagy trash vagy kuka.

2020.12.04. 14:06:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
engem egyébként nem dühít és nemnagyon érdekel ki nyeri meg, az oda vezető út érdekelne ha lenne út de igazából mostanában nincs, bár a tyúkperpatvarokat én még mindig röhögcsélve elnézegetem. A nyereményben egyik sem képes pénzügyileg hosszútávra gondolkodni, akár csak egy részét befektetni stabilabb értékpapírba, vagy venni 1 ingatlan tehermentesen vidéken egyet meg részben hitellel pesten és valamelyiket befektetési céllal üzemeltetni. 36 milla náluk max egy lakás egy kocsi és egy vagy két nyaralás lesz, meg a hirtelen megjelenő rokonok.
Mostmár a HV miatt nézem a VV-t fél szemmel mert itt az öfik ideje alatt jobb a műsor, a VV csak vezérfonalat ad.

2020.12.04. 14:08:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ekg, esküszöm 20 perce jutott eszembe, hogy valószínű azért nem probálkoznak Ati féle karakterekkel mert megnyerte és jól meg is szopatta az RTL-t, nem tudták irányítani, így úgy vannak vele, hogy biztosra mennek és inkább legyen fulltrash.

2020.12.04. 14:09:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény: a szponzoráció dolog is egy érdekes téma. Én nem tudom elképzelni hogyan éri meg a másodpercenként milliós raklám egy cipő vagy ruhamárkának, vagy pl. A Superbowl reklámok. Az insta /közösségi platform szoonzoráció egy más kérdés. Abbna szerintem pl. megboldogult Czibók Laci korszakalkotó volt, hogy egy ebédért cserébe reklámozott ezt, azt, meg egy farmerért egy céget, eg ÖrdögNórq, aki budipqpírt

2020.12.04. 14:10:30

@Alice from madness: minden “munkáltató” álma egy jogait kevésbé ismerő, simulékony alkalmazott.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.04. 14:11:28

@szociál: Moh csak menőzik a többiek előtt! Ha a Merci csettintene kis kutyaként rohanna a lába elé! Annyi ilyen fiút ismerek, ismertem. Kell neki még vagy 5 év még férfi lesz belőle, még csak kisfiú.
Amit mondott abból gyököt kell vonni!

2020.12.04. 14:11:42

@Hannibal Gabter:
akkor nem is értem mért pörögtem több munkahelyen mint ahány éve dolgozom :D

2020.12.04. 14:11:58

Engem barom feladatok nélkül is elszórakoztat, hogy olvasok a játékosok testbeszédéből, játékából, szórakoztatnak az itteni reakciók, látszik, hogy a keménymag intellektuálisan jóval az átlag fölött van- Utóbbi persze jól jelzi azt, hogy a HV többség nem azt nézi amit az RTL mutatni akar az egyszeri nézőnek. Ilyenkor nem értem PP fikázásotokat sem, hiszen ő ugyanilyen jól szórakozik, mint mi. Van aki csak a trasht látja benne, én a azon túl az RTL mocskát, amatőr manipulációit, Sixx bértollnokságát míg kapott érte zsét, nagyjból ez a mix a a kompletista hozzáállásom ami itt tart. Csak a Robinos lett nézhetetlenül szar évad.

2020.12.04. 14:14:34

Na fogy az energia, elütések garmada, vállalhatatlan vagyok. Jobbra el. Majd leszek valamikor, addig átadom a diótörőt nektek.

2020.12.04. 14:14:42

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
én azért örülnék értelmes feladatoknak is, PP-nél így még nem gondoltam bele csak úgy, hogy bevállalja hogy egy szart vezet és önirónikusan kezeli. a többivel ekg

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.04. 14:16:08

@Alice from madness: még Alekosz is kitudott lépni! Őt se lehetett irányítani. Az mellékes, hogy 10 év alatt felélte azt amit keresett a VV-n meg a többi műsoron, de azért 10 év szabit mindenki bevállalna :)
A többiek a futottak még kategória. Ebből a bagázsból akinek lenne értelme odaadni a pénzt (hogy jó helyre menjen) Bálint, Gaben talán, Vivi és Merci. A többieket kinyírná a még ez a 36 misi is...

2020.12.04. 14:18:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem tetszik az irónia, amit előad itt, nekem az nem tetszett, hogy zenészként hogyan adhatja valaki a nevét az x fsktorhoz, eg egyébként a vvhez. Nevét adja társadalmat butító műsorokboz . És a problém,a hogy az ezeket nézők többsége közel sincs olyan szinten, mint az itt írkálok. Nekem ez a bajom vele (is) , aztán meg mindenki csodálkozik, hogy félállati szinten tengődő pusztán fogyasztásért létező zombi az emberiség. Mivel érdekel a téma, évekkel ezelőtt olvasgattam a különb. Médiajelenségek társadalmi és pszichológiai hatásairól, soha nem adnám a nevem ehhez.

2020.12.04. 14:19:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ugyanez nálam, 0 közeli a cukrom

kozi001 2020.12.04. 14:19:59

@Alice from madness: Én kérek elnézést. Bamba bárgyú focista feje van Mohnak!

2020.12.04. 14:19:59

@Brigante:
Alekoszról nem sokat tudok, mert nem sikerült megkedvelnem az istenért sem, én egyáltalán nem tartom intelligensnek, nem bírom a tudálékos stílusát. ettől függetlenül ha 10 évet sikerült ellavírozni, akkor respect.

kozi001 2020.12.04. 14:21:08

@Brigante: Mit tudott BAlekosz?
Egy szánalmas alkesz senkiházi volt.
Az a pénz az érdi kocsmákba vándorolt!

Magentax 2020.12.04. 14:22:51

Valaki itt írta, hogy milyen fasza gyerek ez a Gabesz, milyen őszinte, stb....
Most néztem vissza a tegnapi öfi-t. A Daninak azt hazudja, hogy Virág kért tőle tanácsot és kérdezte a véleményét, ő csak a Virágnak akart segíteni.
Na ehhez képest ő ment oda Virághoz kéretlenül, hogy duruzsoljon a fülébe Dani ellen és az amúgy eléggé bizonytalan kiscsaj a gonosz dumája miatt sírta el magát.
A leggázabb az volt, hogy amikor Dani számonkérte, még a Virágba is bele akarta beszélni, hogy a Virág ment oda hozzá segítségért - szerencsére a kiscsaj elküldte a picsába, hogy ő ugyan nem kérte a segítségét.
Szóval, a Gabesz egy undorító, szarkeverő, hazug féreg.

2020.12.04. 14:23:56

@Hannibal Gabter:
erre mondtam azt barátnőmnek mikor hörgött a VV nézésre, hogy egy bizonyos értelmi szint felett valid nézni, mert helyén kezeled. a többiekből termelődik ki a következő rtl tv2 viasat szereplőgárda 90%-a, mert 15 perc hírnévvel szeretnének milliomosok lenni és mekkora buli hogy ehhez "csak" el kell menni, be kell menni, jót kell bulizni, jelentkezni kell és máris megvan az esélye.
jól fizető szakmát kitanulni meg nem mindenkinek vannak szellemi képességei, bááááár a szakmunka is kurvajól fizet egyes szektorokban dehát ott is akkor ha van agyad mellé hogy hogy fogd meg a hullámot.

kozi001 2020.12.04. 14:24:00

@Alice from madness: Semmit nem vesztettél. Egy nyomorék senki volt BAlekosz.
10 évig nem volt VV. A sok tirpák proli vissza szavazta!

Most meg lehet az érdi kocsmákhoz kanosszát járni ha vki kiváncsi a felpüffedt vörös alkesz fejét!

Aki valóban igazán emlékezetes játékos és nagy taktikus volt, az VV5 Attila volt!

2020.12.04. 14:24:36

@Hannibal Gabter:
meg Cerberos is felébredt :)

kozi001 2020.12.04. 14:24:59

@Alice from madness: Nem lavírozott az sehol. A kutya nem kiváncsi rá!

Néha behívják a TV2-re, amikor már Pákó meg Hujber se ér rá!

2020.12.04. 14:26:14

@kozi001:
Atira ekg, imádtam , minden VV-k kedvence nálam :)
Ha rákényszerítenének hogy bemenjek, akkor csak így, előre készülve, elemezve és világos céllal, hogy kitörési lehetőség - ha jól él vele az ember- az igazi életben a nyeremény

2020.12.04. 14:27:12

@Magentax:
a véleményét kérte. a segítségét és azt hogy szóljon bele, valóban nem.

Magentax 2020.12.04. 14:34:33

@Alice from madness: Csakhogy nem ő ment oda Gáborhoz, hanem Gábor kezdte el ekézni Danit, hogy csak kihasználja Virágot, mert csak "arra" kell neki és Virág ezután kérdezte csak a véleményét.
Gáborka viszont a tegnapi adásban úgy akarta beállítani, hogy a Virág kereste meg és ő kért segítséget tőle - ezt aztán a Virág is tagadta, joggal.
Friss az "élmény", pont most néztem vissza a tegnapi és tegnapelőtti adást.

2020.12.04. 14:36:25

@Alice from madness: én diplomás vagyok, de hőszivattyúk telepítésével, szerelésével, karbantartásával foglalkozok. A kegtöbb szakmunka többet fizet, mint a legtöbb irodai meló, főleg, ha vállalkozóként csinálja az ember(mint én)

2020.12.04. 14:36:33

@Magentax:
viszont ha megnézed a tegnapelőtti adást az a beszélgetés egy korábban megkezdett beszélgetés folytatása volt valószínüleg, mert nem úgy néztek ki mint akik most először beszélgetnek erről bizalmasan.

2020.12.04. 14:39:10

@Hannibal Gabter:
erre írtam, hogy bár sok szakmunka rohadtjól fizet, de ahhoz is ész kell hogy meglovagold ezt a hullámot (mint Te pl) és ne valami félfeketén dolgoztató vállalkozónak húzd az igát.
én köztes vagyok, pénzügyi szektorban dolgozom pénzes emberek pénzéhez kapcsolódóan és most jutottam el oda, hogy megcsináljam a sulit amit akarok, de az se diploma lesz, viszont jól fizet :) utána meg ahhoz hozzátéve a pénzügyi alapokat úgy gondolom fogok boldogulni vígan VV nyeremény nélkül is

2020.12.04. 14:40:16

@Hannibal Gabter: akkor szabadon jöhetsz mehetsz Te is :D

2020.12.04. 14:41:14

@Alice from madness: persze. Csak úgy értem, higy még ha alkalmazott is az ember, az összes szakm7nkával 300k nettó felett lehet keresni+borravaló. Egy fiatal, ügyeskezű srác a segédem, mindennel együtt 500 felett kap havonta.

2020.12.04. 14:57:02

@kozi001: ok. Én találkoztam vele jópárszor, én túlzasnak érzem. Ennyi

hereverő heverő 2020.12.04. 14:59:44

@kozi001: Akkor is megnyerte, hogy hova tette az az ő dolga. Neked miért fáj, hogy elitta?

2020.12.04. 15:02:14

@hereverő heverő: ekg bár én amúgysem úgy tudom, hogy “elitta”. A lakást elperelték tőle, a pénz meg elment, mint ahogy mindannyiunknak elmegy, nem volt az olyan sok oénz, hogy 50 évig éljen belőle az ember. Egyébként aktív korom óta nekem is volt összesen közel 3 év, amikor inkább pihentem mint dolgoztam. Alek is dolgozik, visszament biztiőrnek

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:10:42

én csak nézek, hogy ti itt milyen komolyan veszitek ezt a vv-t

2020.12.04. 15:12:40

@úgymond olvasó mmkk: szerintem nem annyira. Én pl itthon punnyadok, F1 megy a háttérben, ráérek kommentelgetni

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:13:57

@Alice from madness: nem hát, most forma 1 van, aztán légikatasztrófák valószínűleg, aztán egy kis youtube, végül pedig konyhafőnök, oszt schlafen :)))))))))

2020.12.04. 15:15:04

@úgymond olvasó mmkk: én pl a sportszurkolást nem értem :)

Spitzbaue® 2020.12.04. 15:16:05

@Hannibal Gabter: @kozi001: Alekoszról mindenki látta, hogy mekkora egy megúszós lúzer alkesz idióta. Mégis itt elég sokan neki drukkoltunk, és nagyon örültünk mikor nyert.
Danival is így vagyok, csak neki más "kvalitásai" vannak, másban "jeleskedik" :-DDDD

2020.12.04. 15:18:21

@Niemandhäuser: én nem azt mondom, hogy nem piál, hanem azt, hogy nem amiatt van ott ahol. Vv előtt dolgozott, meg az elmútl években is dolgozott. Más ember is piál, 1 millió ember kb az országban. Viszont azt teljesen meg tudom érteni, hogy jelenleg piál. Szerintem van oka(bár lehet hülyén hangzik)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:18:27

@Alice from madness: nem azt mondom, hogy nem értem.. de szerintem egyik széria lakóiról se olvastam ilyen érdekes és viszonylag mély elemzéseket, azért bátorkodtam megjegyezni, és így értettem a komolyan vevést :D

@Hannibal Gabter: micsak? :))

2020.12.04. 15:19:50

@Hannibal Gabter: valahogy ez sose fogott meg, bár a látszattal ellentétben a VV sem szól bele a mindennapjaimba :D nem vagyok egy rajongó alkat. Bár Elon Musk felé érzek valami olyasmit talán mostanában :D

Én azé' lógok itt mert póráz nélküli hivatali patkány vagyok és kell az inger meló közben. Most meg diót török, megy a Simpsons és ide is nézegetek. Multitaskingfüggés rlz :D

2020.12.04. 15:20:33

@úgymond olvasó mmkk:
nemkell szépíteni mondd csak meg őszintén, hogy nyomorult élettelen trashfüggőknek tartasz minket ;)

2020.12.04. 15:20:54

@Alice from madness: nincs ezzel semmi baj, én is inkább annak örülök ha valami látványosat látok. Muskról nagyon rossz véleménnyel vagyok...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:21:36

@Alice from madness: én is nézem a forma1-et, olvaslak titeket, közben karácsonyi ajándékokat vadászok, vacsorát rendelek, fogadom a kutya rajongását (most éppen a karomat akarta leszabni a helyéről, szerencsére a méretei miatt alkalmatlan rá :D)

2020.12.04. 15:22:33

@Hannibal Gabter:
szánom bánom, majd titokbantartom :D amugy volt egy hozzá hasonló főnököm, emberekhez 0 érzék de egy prog zseni volt és a mai napig imádom az eszét pedig rengeteget vitatkoztunk...

Spitzbaue® 2020.12.04. 15:23:39

@Hannibal Gabter: Én továbbra is bírom Aleket, pijáljon csak nyugodtan. Szerintem nem olyan alkesz, akinek ez már bedönti az egész életét. Nem sajnálnám tőle, azt sem, ha sokkal jobban élne...
A VV-t neki találták ki: nem kell semmit csinálni, van kivel beszélgetni, előadni a hülyébbnél hülyébb teoriákat, élvezni, hogy hogy kiakadnak, ingyen kaja, ingyen pija, (a jobbaknak) ingyen nő... stb.

2020.12.04. 15:23:39

Úgy vettem észre, hogy a sok okoseszköz miatt én is multitasking függő lettem. Alig tudok már megnézni valami filmet vagy sorozatot úgy, hogy leülök, és csak nézem. Legtöbbször a közelben van az ipad is, meg sok mindenről eszembe jut valami, és egyből rákeresek. De lehetne ezt akár információfüggésnek is nevezni. A hírolvasást már sikerült tudatosabbá tennem, már csak 2-3 naponta olvasom

2020.12.04. 15:24:05

@úgymond olvasó mmkk:
nyomorult y-ok meg a technikafüggőségük :D

2020.12.04. 15:25:27

@Alice from madness: én elismerem a képessegeit szinte mindenkinek aki alkot valamit, de ha úgy vélem, hogy szocio-pszichopata , önjelölt világmegváltónak képzeli magát (ez kb a felső 1%nálam) felőlem akármilyen “zseni “, nem tud “érdekelni”

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:25:54

@Hannibal Gabter: sorozatot/filmet szigorúan kütyü nélkül nézek :))

2020.12.04. 15:25:55

@Hannibal Gabter:
én tegnap este a tablettel a laptoppal és a telefonnal egy ágyban szunnyadtam el :D híreket nem olvasok, portfóliót néztem egy db-ig de má asse.
tableten olvasok telefonon csinálok mindent is a laptopon sulizok meg sorozatozok.

2020.12.04. 15:27:05

@Hannibal Gabter:
nincs ezzel baj szeerintem, kevés ember képes kedvelni olyan embereket mint ő és valóban emberileg elég hibás kódot kapott, dehát na. amit elképzel azt véghezviszi

2020.12.04. 15:29:13

@Niemandhäuser: figyelj, van egy háza érden, kocsija, már egzisztenciálisan a magyarok 80%-a felett áll. Én idősebb vagyok mint ő, és épp ezért meg tudom érteni valahol őt, nekem sincs gyerek, ha meg anyám meghalna (mint neki) bele sem merek gondolni mennyire zuhannék meg. Egyébként én liberálisan állok a “függőségekhez”, mindenki függő, csak adott függőségnek is vannak fokozatai, de szerintem egy munkamánias családját nem sokst látó ember semmivel nem “jobb” mint aki csak szimplán iszogat, de nem agresszív(alek sem az szerintem , csak türhő) . Csak előbbire azt mondják, hogy szorgalmas. Remélem átmegy

hereverő heverő 2020.12.04. 15:30:01

@Alice from madness: Te golddiger :) De legalább nem aprózód el minden kis fiszfasz andy Vajnára, neked egyből Musk. Végül is...

2020.12.04. 15:30:31

@Alice from madness: az utolsó mondatod önmagában még szerintem nem erény, és a mikéntje szerintem szintén fontos. De ne ássunk árkot....

2020.12.04. 15:32:32

@Hannibal Gabter:
velem nehéz, pláne ha alapvetően bírok valakit, elfogadom mindenki egyéni véleményét és meggyőzni se szeretnék senkit, mert ha nem lenne ennyi féle világlátás rohadt unalmas lenne :)

2020.12.04. 15:33:10

@hereverő heverő:
vagy a Jackpot vagy bele se kezdek.

2020.12.04. 15:33:40

@Hannibal Gabter: nalátod, vissza a mederbe :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:34:16

@Alice from madness: húbaszki, jó, hogy mondod, órám lesz 4től :DDDD

2020.12.04. 15:34:28

@Alice from madness: csak arra írtam, hogy “velem nehéz”... not

2020.12.04. 15:35:03

@úgymond olvasó mmkk: tanár vagy, vagy rendeltél egy órát házhozszállítással?

2020.12.04. 15:36:25

@úgymond olvasó mmkk:
nekem is meglehetne már az órám, de még mindíg húzzák a szállítását :(

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:38:19

@Alice from madness: de a tancinéni nem küldte el a google meet linket.. akkor lehet mégse lesz? :DD

2020.12.04. 15:41:01

@úgymond olvasó mmkk:
én tudjam? de szurkolok h elmaradjon :D

Kosztarika 2020.12.04. 15:44:56

@úgymond olvasó mmkk:
Kérd fel helyettesnek Greguss tanár urat. ;)
AMÚGY minek tanulsz, már így is nagyon okos vagy! :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 15:51:47

@hereverő heverő: :DDDDD

@Kosztarika: azért' hogy eccer elérjek vv zsuzsu szintjére.

@Maximista vagyok: pont most ne nézném, mikor hamilton kiesett két hétre? muhaha :D

2020.12.04. 15:54:25

A macskám tiszta Dani....felkel, teljesítmény nélkül elvárja a jutalomfalatot és a simogatást és állandóan a farkával babrál...

2020.12.04. 15:55:11

@Alice from madness: az utolsó dolog sokmindenkire igaz

2020.12.04. 15:55:18

@úgymond olvasó mmkk:
én a kávéfőzőt néztem epedve és lett kávé. hátha beválik neked is az epedve nézés

Maximista vagyok 2020.12.04. 15:55:31

@Alice from madness: az enyém meg egy hülye dáma picsa :D

hereverő heverő 2020.12.04. 15:55:36

@Maximista vagyok: hehe, most nincs néger1, beszopta a vírust. Azt hiszem Russel megy helyette

2020.12.04. 15:56:26

@Maximista vagyok: ja és ki se nyitja a csipját már érthetetlenül pofázik :D

hereverő heverő 2020.12.04. 15:57:20

@Hannibal Gabter: Az meg is látszik rajtad, hehehe :)))) Az igazi F1 fan csakis Kimis lehet. Vagy egy kicsit Ricciardos. Vagy olajos.

2020.12.04. 15:58:05

@Hannibal Gabter: nálad a macskáknak csak a kandúroknak van farka? :O

2020.12.04. 15:59:14

@Alice from madness: bmeg, én már itt a vv alatt farok=fasz értem....

Maximista vagyok 2020.12.04. 16:01:08

@Alice from madness: a kis gecinek van mostanában egy új hobbija mivel megtanulta hogy nyílik az ajtó, persze visszacsukni azt már nem. Felébred kimegy, becsukom az ajtót, eltelik 3 perc visszajön, úgy ront be mint Zrínyi. Ezt olyan 10-15 ismétlésben.

hereverő heverő 2020.12.04. 16:01:50

@Hannibal Gabter: amúgy igen, én is sajnáltam Ricsit amikor otthagyta a Red Bullt (amúgy tök jogosan). Sokkal több van benne mint látszik.

De én már nem nézek F1-et, más az én sportom.

Maximista vagyok 2020.12.04. 16:02:19

@hereverő heverő: az igazi F1-es az Baumgartneres :D :D :D

hereverő heverő 2020.12.04. 16:02:23

@Maximista vagyok: az én kis gecim még sose jött vissza

2020.12.04. 16:03:21

@Maximista vagyok: nemzethy csak magyarnak drukkol

2020.12.04. 16:03:48

@hereverő heverő:
nem foglalkoztál vele eleget. Maximistának nem csak a kurvái hanem a kis gecii is tudják a helyüket

2020.12.04. 16:04:38

@Maximista vagyok:
:DDDDDD az enyém nem erőlteti meg magát mindenben elvárja a kiszolgálást

hereverő heverő 2020.12.04. 16:05:25

@Alice from madness: Na, nekem annyi foglalkozás elég volt. Akinek meg hiányoznak, gyömöszölje őket vissza a helyükre. Pfuj.

2020.12.04. 16:06:17

@hereverő heverő:
Majd előbb utóbb meghallgathatjuk valamelyik BV-ben ezt a technikát is ha így megy tovább

hereverő heverő 2020.12.04. 16:07:55

@Alice from madness: Vigyázz! hamarosan azt fogják játszani hogy egymás szájába köpködik. Aki lenyeli, zálogot ad és felveszi a szappant Robi előtt

Kosztarika 2020.12.04. 16:08:46

@hereverő heverő: nyalogassad, mint Moh. Hátha lesz belőle kisróka.

Maximista vagyok 2020.12.04. 16:11:59

@hereverő heverő: a sikeres átköpés feltétele a minimum 2 méter távolság!

hereverő heverő 2020.12.04. 16:13:16

@Maximista vagyok: oké, de turhát gyűjteni piros lap.

hereverő heverő 2020.12.04. 16:15:12

@Kosztarika: Nekem erre a célra tenyésztett vén kecskéim vannak. Isteni a nyelvük!

Kosztarika 2020.12.04. 16:18:38

@hereverő heverő:
Beküldhetnél párat a vellába.
Minnyá kisebb lenne a feszültség.

hereverő heverő 2020.12.04. 16:22:37

@Kosztarika: Ez egyáltalán nem biztos. A kecskéknek is van izlésük. Féltem őket a Robitól is, meg a végén még összevesznének rajtuk. Nyalogassa a Moha csak saját magát, a kis kiváncsi.

És milyen büszke volt magára ez a toprongy agyú.

2020.12.04. 16:26:36

@hereverő heverő: félve kérdezem meg mit nyalt meg

2020.12.04. 16:32:22

@hereverő heverő:
kis kiváncsi. következő bejátszásban meg majd bevallja hogy a csapattársakkal is egymásét, de semmi buzulás csak kiváncsiság

hereverő heverő 2020.12.04. 16:41:15

@Alice from madness: Vagy Győziét, eredeti csomagolásban

Gia 2020.12.04. 16:42:00

@Hannibal Gabter: Én is Hamiltonos vagyok.Russel jót ment ma.

hereverő heverő 2020.12.04. 16:45:50

@Gia: az lett volna a szégyen, ha a mercivel nem megy jót.

@Alice from madness: eeeeegen...

2020.12.04. 16:55:12

@Gia: jaja én drukkolok neki, de Bottast sajnálom. Pont mélyponton van, és most kapja a nyakába. Boxutca oldalán már megy az ő és Hamilton keresztrefeszitese, mintha releváns lenne ha valaki 1 szabadedzést vagy akár pár versenyt nyer is egy karrier szempontjából. Anno a gyűlölettel teli közélet miatt hagytam itt az országot, szüleimmutolsó éveire viszaköltöztem, minden nap kb okádhatnékom van, hogy a legtöbb ember szegény, nyelvet nem beszél, dolgozni ímmel ámmel megy, és fő hobbi lett az internetes gyűlölködés. Néha ezért örülök, hogy majdnem Boomer vagyok, és esetleg nekem nem kell háborút átélnem, mint a szüleimnek, de ilyen szintű gyűlölködéssel szerintem elkerülhetetlen ha nem is világ, de helyi háborúk.

2020.12.04. 17:13:49

@Hannibal Gabter:
ekg utolsó négy sorra. nálunk a családból mindenki a hanyatló nyugaton én hasonló okokból, én kemény vagyok :DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 17:16:07

@Hannibal Gabter: ne általánosíts, aztatat csak a boomerek csinálják ;) :DDD

2020.12.04. 17:19:16

@úgymond olvasó mmkk: haha megyek átírom a személyimben a születési dátumot, hogy akkor már tényleg boomer kegyek

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 17:22:19

@Hannibal Gabter: generaciomenedzsmentbol irtam most a diplomadolgozatomat, es arra a megallapitasra jutottam a vegere, hogy nem a szuletesi eve teszi az embert valamely generacioba. ugyhogy az nem jo megoldas :)))))))

2020.12.04. 17:22:57

@Hannibal Gabter: az első én csak az egom. nem bír magával.

2020.12.04. 17:29:10

@úgymond olvasó mmkk: ezt egyébként milyen szakon....?

2020.12.04. 17:29:48

@Hannibal Gabter: ehhez mind a 13 unkat kéne ismerni :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 17:36:30

@Hannibal Gabter: nem volt nehez kitalalni, gazdasaginformatikus szakon nyilvan nem ilyen temaban irtam volna :)

2020.12.04. 17:41:08

Most mondja mamika, hogy a story azt írt hogy van bent egy nagyon normális srác is, valami Sándor vagy Gábor régóta van neki barátnője is...
Mondtam hogy várja meg a kövi újságot :D

2020.12.04. 17:47:46

@úgymond olvasó mmkk: volt barátnőm példájából kiindulva nem feltétlenül egyértelmű :D Gazdasági szakra járt, de full humán témában írt szakdolgozatot ( már nem emlékszem, de nem sok köze volt szerintem a szakhoz) . :D

2020.12.04. 17:48:17

@Alice from madness: Nemá :D Én a szüleimmel politikai témában szoktam küzdeni... :D

2020.12.04. 17:49:18

@Hannibal Gabter:
nem küzdök esélyem nincs a közmediaval szemben :DDDD

2020.12.04. 17:54:02

@Alice from madness: akkor hasonló cipőben járunk. Elmentem ebből az országból, felépítettem nem keveset úgy érzem, az évek alatt több évnyit tartózkodtak nálam kint, gyakorlatilag amennyit törvényesen lehet bizonyos években, vettem nekik lakást, kocsit (többször is), elvittem mindenhova őket (pl. nem láttak tengert még soha, elvittem őket Dominican Republicba stb), de nézik a tényeket, mert régen is azt nézték, a tvben meg igazat mondanak. Lett volna lehetőségem kivinnem őket, nem éltek vele, így én engedtem, visszaköltöztem utolsó éveikre. Hiába mondok A-t, a tévében B-t mondanak. És ennyi. Hiába mondok valamit, bólogatás van, aztán mit eszel "kisfiam", és ennyi. Sajnos.

2020.12.04. 18:01:09

@Hannibal Gabter:
Én már semmitsemondok :) idős fát már nem ültetsz át, meddő vitába meg nem kezdek, ettől függetlenül imádom, nagyon vagány öreglány, félig fölnevelt, mindig volt nála helyem, a közmédia legyen a legnagyobb hibája ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:03:10

@Alice from madness: Szép estét mindenkinek! Viszont Múúh közölte azt is, hogy "a szaromat MÉG nem kóstoltam meg". Ekkor Mercike arcán látszott, hogy elgondolkodik a kapcsolatukon.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:04:54

@úgymond olvasó mmkk: Én pedig annyira maradi vagyok, hogy nekem még az e-könyv olvasás is nehezen megy.

2020.12.04. 18:07:52

@Nátha ellen bálna:
lehet nem a kapcsolatukon gondolkodott el hanem az élményen...

2020.12.04. 18:08:51

@Nátha ellen bálna: ott lesokkolódtam, de komolyan, nekem ez a bocsánat, de spermatéma is undorító volt. BOOOOMMMEEEER

2020.12.04. 18:09:47

@Alice from madness: Néha paprikásabb hangulatban azért oda oda mondogatok a muternak :D De tudom hogy fölösleges. Bár azért van amikor szerintem érti ő, meg igazat ad, csak hát 190 éve máshogy volt minden.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:10:32

@Hannibal Gabter: Bevallom férfiasan, nekem sem jutott még eszembe soha ez a fajta gasztronómiai csemege.

2020.12.04. 18:11:29

@Hannibal Gabter:
most röhögtem nagyot, megjött az 50 éves nagybátyám és addig ment a harc amíg papucsot nem húzott, mert "hideg a kő kisfiam, fel fogsz fázni" :D ez annyira mókás látvány :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 18:11:51

@Niemandhäuser: Köszi Spitz! Senkinek sem drukkolok egyelőre, mivel senki se kutyám, se macskám a szériában. Hála Istennek, mivel volt ez már másként az egyik korábbi szériában, amikor hozzátartozója voltam az egyik játékosnak. Annak drukkolok, hogy lássunk egy viszonylag színvonalas több-variációs, és több esélyes taktikai csatát, ármánnyal és szerelemmel, átbaszásokkal és hátbadöfésekkel, grál lovagsággal, empátiával, furmánnyal viccességgel és logikával stb.... Az idei szériában egyelőre szimpatizálok Bálinttal, Robival, Gáborral, és Vivivel. Most pl. drukkolok azért, hogy Bálint egy kicsit gyengüljön, Gábor erősödjön, és Robi meg Vivi érkezzenek meg a játékba stb. Sajnálom Virágot, és rettenetesen nem bírom Dani suttyóságát, bármennyire is elismerem, hogy legalább körülötte valamiféle verbális pezsgés van. A preferenciáim még változhatnak, megpróbálok nem elfogult lenni senkivel, és lehetőséget adni a játékosoknak, tehát a többiek is javíthatnak még a megítélésükön. Egy váratlan fordulattal javíthat még a fentieken kívül talán Renátó és Fru, valamint kapaszkodj meg még Amanda is (na nem a végső győzelemre, de arra, hogy legalább a középjátékig kihúzza), ha valahogy elkapja újra az intrikus fonalat. Merci, Moha, Gina szerintem menthetetlenül unalmas...

Kosztarika 2020.12.04. 18:12:21

@Hannibal Gabter:
Bammeg. Ide menekülök a sok borzalmas hazugság elöl, erre EZ néz vissza rám?? Ne má'.
;)

2020.12.04. 18:12:21

@Hannibal Gabter:
semmi gond papa bal felső fiók a vérnyomáscsökkentő vegyen be kettőt attól majd megnyugszik ;)

2020.12.04. 18:13:02

@Nátha ellen bálna: nem szeretnék itt az én szexuális szokásaimról beszélni, de nekem bevallom sokkoló volt ez a rész a BVben. Azt észrevettem, hogy számomra eléggé perverzek lettek az emberek, nekem pl. egy olyan dolog, ami régen tabu volt, most meg "sláger" szimplán undorító. Én ezt a féktelen testnedv és láb fétist abszolút nem értem, bár utóbbiról azt tudom, hogy annak meg van a pszichológiai oka mint a különböző perverzióknak is.

2020.12.04. 18:13:21

@Kosztarika: He, há mirű becész?

2020.12.04. 18:13:41

@Alice from madness: :D :D :D hülye állat, már bocsánat :D

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:13:45

@Hannibal Gabter: 190 éve :DD

Émmmeg nem vitázok senkivel, öreg vagyok én már ehhez a szarhoz. :) Azt az egyet nem szeretem, amikor a zéndógomba akarnak kotnyeleskedni. Azon kívül mindenki egész nyugodtan azt csinál, amit akar. :)

2020.12.04. 18:14:06

@VV Erőlegény: Elmeséled, hogy melyik széria? nem nevet, csak szériát?

2020.12.04. 18:17:41

@Nátha ellen bálna: Én amiatt nem tudom elengedni teljesen a dolgot, mert életünk kulcskérdése volt, hogy mi zajlik ebben az országban. Széthajtottam magam amiatt, hogy legalább havonta egyszer láthassam őket, a legtöbb ember a legtöbb országban nem nagyon tud ennyit rászánni ilyen célra.. Mindent megtettem értük, megbeszéltük, hogy én eltartom őket, veszek nekik lakást kint, csak jöjjenek már ki, mert egyszerűen sem anyagilag, sem más szempontból ez nem téma, úgy döntöttek, hogy mégsem. A másik meg, hogy sajnos rossz kimondani, de sok ember "hülyén hal meg", és nem szeretném, ha olyan hangulatban halnának meg a szüleim, hogy rettegnek , hogy felfalnak a migránsok engem, vagy segbekúr szájerJoci (na ez magaslabda) . Ezért soha nem fogom tudni elengedni a dolgot. Sajnos úgy alakult, hogy a "gyerekem" nem született meg, lehet, hogy ellenkező esetben másképp alakult volna a dolog. Egyébként a politikai dolgokat kivéve órákat el tudok beszélgetni mai napig velük rengeteg témában, nem hülyék ők alapvetően.

Kosztarika 2020.12.04. 18:22:17

@Hannibal Gabter: ez még Móh gurmankodásánál is undorítóbb. Broafff

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 18:23:14

@Nátha ellen bálna: megvolt. és teljesen kétségbe estem, olyan dolgokat akar kérdezni a vizsgán, ami nekem a tételeim között nincs is meg :DDDD

2020.12.04. 18:23:37

@Hannibal Gabter:
áhh, kezdem megszokni tőled :D

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:23:41

@Hannibal Gabter: Ismerem az érzést, és persze csak itt nagy a szám, mert egyébként a szülők esetében néha én sem tudom megállni, hogy pofázzak. De fejlődtem, mert sokszor már rájuk hagyom. Sok esetben jót akarunk, és nehéz érzés, hogy aki fontos nekünk, az nem ért bizonyos dolgokat. De tudomásul kell venni, hogy ha fejen állunk, akkor sem fog.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 18:25:08

@Hannibal Gabter: Annyit elárulok, hogy a regisztrációd előtti széria volt még. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:25:18

@úgymond olvasó mmkk: Ezek a tanárok, ezek a tanárok! Nem lehet, hogy véletlenül egy másik képzés online órájához csatlakoztál? :)

2020.12.04. 18:25:25

@Nátha ellen bálna:
annyira cukik vagytok mindketten :D

2020.12.04. 18:26:38

@VV Erőlegény: Jó ok, nem ismerném fel úgy sem de mindegy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 18:27:04

@VV Erőlegény: ...és ebből még közepes logikával is ki tudod következtetni. :-)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:27:44

@Alice from madness: Köszönöm, köszönöm, van még hova fejlődnöm. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:30:00

@úgymond olvasó mmkk: Ja igen, hiszen az olvasós képeden is látható, hogy sötét a frizurád!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 18:32:46

@Nátha ellen bálna: kicsit bepánikoltam, de aztán megnyugodtam. van még egy hetem. aztán ha elsőre nem sikerül, sikerül majd másodszorra :D

2020.12.04. 18:41:36

@Bougie:
nagyon erotikus lett. bassza a fülemet.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 18:43:27

@úgymond olvasó mmkk: De valószínűleg sikerül elsőre, mert okos Úgymond olvasó MMKK vagy. Nekem is kéne már foglalkoznom a vizsgámmal, bár az csak márciusban lesz. Nálam elkezdeni a legnehezebb. :)

2020.12.04. 18:44:51

@Bougie: Más: sosem értettem a létjogosultságát a SUVok coupé verziójának.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 18:46:17

@Nátha ellen bálna: márciusra én már szeretném törzsi tűzben elégetni a tételeimet.. :D

@Alice from madness: vót. holnap reggel folytatása következik.

2020.12.04. 18:46:31

@Bougie: ja egyéként szokásos tucatszar. Kocsi előtt mutogatva szónoklás, a szöveg meg szintén a szokásos "én elértem amit akartam, meg valami képzeletbeli harc".. Jól ellesznek Ginával a lakótelepen

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 18:47:50

@VV10 Velőtrázó Vélemény: A Te változatodra sem mondom, hogy hülyeség. Némi hangsúly eltolódást mutat az enyémhez képest, de a karakterek több, mint a felénél azonos. Sajnálom, hogy nincs még benn három minőségi játékos mondjuk Moha, Gina és Merci helyett, lehetne ugyanebben a nemi megoszlásban (tehát két nő és egy ffi).

2020.12.04. 18:47:53

@úgymond olvasó mmkk:
nekem ez a hétvége kimarad, el se hiszem hogy 12 nap koránkelés után most azt csinálok hétvégén amit akarok. :D így valószínüleg hajnalig sorozatot nézek és 6kor felébredek magamtól csak hogy jó legyen :D

2020.12.04. 18:48:52

@Hannibal Gabter:
ezekszerint ki akart esni elsőként és megujjazni Ginát a takaró alatt? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 18:50:06

@Alice from madness: nekem ez az uccsó félévem, lazaság volt, havi egy hétvége :D

2020.12.04. 18:50:24

@Alice from madness: jaja. Mindig imádtam az ilyet. Én ezt így akartam stb. No racism, de tipikus lefingott német importot vezető tucat szakállas digó a gyerek

Gia 2020.12.04. 18:54:06

@VV Erőlegény: Jaj,pont gondoltam az ex vv-s hozzátartozódra.Ő is értelmes volt,mint Gaben,aztán átállt cseppet a setét oldalra és ez lett a veszte.Jó,nem könnyű bent megítélni az erőviszonyokat..

2020.12.04. 18:58:41

@úgymond olvasó mmkk:
nekem minden 2. hétvége :D de szó se róla, élvezem mondjuk úgyhogy nemtudom mit sír a szám...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 19:02:46

@Gia: :-D Hibázott néhányszor, egyszer egy nagyot, abba el is ment a játéka, de összességében soha sem láttam a setét oldalon a játékban, és visszatekintve sem látom ott... :-D De ne is beszéljünk most többet róla! :-)

2020.12.04. 19:07:10

@Kosztarika: ja jó. Na az egy hányadék kívül és belül is.

2020.12.04. 19:07:28

@Gia: mondjátok már el ki a fakkomról van szó :D

Kosztarika 2020.12.04. 19:10:26

@Bougie: Most rákattint több ember, mint pl. én, aki egyébként sosem tenné, mert vv fórumokon belinkelik, ezért azt fogja hinni szerencsétlen, hogy kurva jó. Pedig nem.

2020.12.04. 19:10:36

@Hannibal Gabter:
Erre gondoltam en is :D (meg talan meg paran)

Gia 2020.12.04. 19:10:59

@VV Erőlegény: Jó csak megvédett valakit,akit nem kellett volna.:-)De pszt!

hereverő heverő 2020.12.04. 19:11:15

@Hannibal Gabter: egy kicsit még várunk, amíg kifúrja az oldaladat a kiváncsiság. Annyit segítek, hogy egy fiú vagy lány az.

2020.12.04. 19:11:17

@Kosztarika:
Ezert kell egybol a kattintas melle egy dislikeot nyomni :) erezze a torodest :D

2020.12.04. 19:11:29

@Alice from madness: melyik kommentre reagáltál rá? :D

2020.12.04. 19:12:09

@hereverő heverő:
Es szerepelt valamelyik VVben is, nem? :)

2020.12.04. 19:12:35

@hereverő heverő: na köszi mostmár tudom.... not :D

2020.12.04. 19:12:44

@Hannibal Gabter:
"mondjátok már el ki a fakkomról van szó :D"

2020.12.04. 19:14:01

@hereverő heverő:
Es nem most van bent. Ennyibol mar sejtem is ki az :D

2020.12.04. 19:15:39

Aki egy kicsit bennevan a celeb/trash világban...beszélgessünk már kicsit. Szóval azt értem, hogy manapság senki sem akar érdemi munkát végezni. Mindenki valóságshow "hős" , meg youtube sztár akar lenni. De mitől olyan nagy dolog, ha valaki DJ vagy Rapper(mármint annak hiszi magát)? Azt értem, hogy kis fruskák szeretik ezeket a véglényeket, de mi az ami vonzó ebben? Sosem értettem.

2020.12.04. 19:17:42

@Nátha ellen bálna: Arra azért 200 forintot rá mernék tenni. Szeretek kockáztatni

2020.12.04. 19:19:05

@Nátha ellen bálna: jaja, múltkor Sparos szatyorral mentem a Tescoba vásárolni.

2020.12.04. 19:20:01

Némi hasonlóságot vélek felfedezni a VV elmult 2 napja es a Family guy Vissza a multba epizodjanak azon resze kozott ahhol a rengeteg Stewie es Brian osszegyulik a kulonbozo idosikokbol. Nagyjabol egyforman kovetheto.

hereverő heverő 2020.12.04. 19:20:44

@Hannibal Gabter: mert boomer vagy. Én is, és bár nem de mégis annak vallom magam. Semmi érték nincs ebben. David Bowie mondta még a 70es években, hogy 50 év múlva a zene már nem a kultúra része lesz hanem tömegcikk, napi fogyasztásra. És igaza lett, pont az ilyen véglények miatt. Nulla érték, tucatszar és mindenütt ez van. Ahoz hogy zenét fogyassz, ahoz jóval több kell.

MmeChauchat 2020.12.04. 19:21:55

@Hannibal Gabter:
a penzszerzes könnyű módja mellett (jobb mint kapálni)

a minimumokra törekvés (aka megúszás) kultúrája és hogy

- jobb híján - szerepekből építenek (kölcsönzött) identitást,
... hát azért. Szerintem.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 19:22:10

@Hannibal Gabter: Ez nagyon durva! Akkor a középső neved "Veszély". Én _ennyire_ bátor nem voltam, csak annyira, hogy ittholról vitt Spar szatyorral mentem a Sparba, és még úgy is szóltam a pénztárnál, hogy van nálam egy szatyor.

2020.12.04. 19:25:46

@hereverő heverő: Na ekg. Bár kicsit más ,de a South Parkban volt egy olyan rész, amikor Stan vagy Klye bekapcsolta a rádiót, és mindent amit abból hallot, ilyen szaráshangok voltak. Nekem ez az érzésem MINDENNEL kapcsolatban. Az autómárkák 90%-a hulladékot gyárt, az étel amit vesz az átlagember hulladék, a mai zene az többnyire autotune+ kappanhangú "tiniknek eladható gyökérgyerek"+ virtuálisan komponált alap, műsorok nagyrésze trash tévében és az utóbbi időben a marketingcégek térhódítása miatt pl. youtubeon is, mindenki a holnapi napot nézi , holnapután nem számít stb. "jó" hogy nem kell gyereket nevelnem ebben a világban. Kva nehéz lenne

hereverő heverő 2020.12.04. 19:25:55

@Nátha ellen bálna: az smafu. Vegyél abba a sparos szatyorba négy kiló kokót, aztán a rendőrörsön szólj be, hogy "eb aki a szatyorból nem szippant, de az a zsaru ki engem lepippant!" Az bátor.

2020.12.04. 19:27:18

@Nátha ellen bálna: Múltkor én egy csomó mindent vásároltam, és tudod mit csináltam? Nem kértem szatyrot. A kezemben vittem el a kocsiig. Legközelebb a kocsit is otthon hagyom, talán akkor real motherfucking G leszek.

2020.12.04. 19:30:22

@MmeChauchat: Figyelj , én értem a minimum befektetett munkára való törekvést, mert ennek evolúciós értelme van. De azt nem értem, hogy miért van az, nemcsak MAgyarországon, hanem máshol is, hogy inkább élnek a szüleikkel emberek segélyen, minthogy tanulnának szakmát ami sokszor egy fityingükbe sem kerül, és abból sokkal jobban élhetnének ha utána azzal dolgoznának, később meg akár nem is kéne dolgozni, mert vállalkozók lehetnének stb. Tudom hogy megvan ennek az oka, ha nem lenne oka, akkor nem így nézne ki a világ.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 19:32:28

@Alice from madness: én is élvezem, végre megtaláltam a hivatásom (fúj de nyálas vagyok), de azért szombaton felkelni azért, hogy 8ra kameraképes fejem legyen.. nemmondom :D

2020.12.04. 19:32:55

@Alice from madness: Ez igazi boomer duma igaze? De vannak amik szerintem tényleg, és nem szubjektivitás kérdése. Régi rendszerben nagy dolog volt a nyugati autó, mármint német. Az amerikai az meg a rendszerváltás után is akkora durranás volt, hogy na. Jelenleg nekem, aki a megbízhatóságot, értékállóságot , funkcionalitást részesíti előnyben nem igazán opció az európai autó az amerikai meg főleg. Ez csak egy példa a sok közül

MmeChauchat 2020.12.04. 19:35:36

@Hannibal Gabter:
van egy olyan opció, tudod, a 3 P - akkor vállald el, ha van:
PAYMENT
PLEASEURE
PRESTIGE

hereverő heverő 2020.12.04. 19:36:07

@Hannibal Gabter: jaja EKG. Erre egyszer iszunk. És fakkja, BESZÉLGETÜNK, meg röhögünk. Emberi kapcsolatok.

És ilyenkor a modern tini hozzátesz egy geccit is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 19:36:20

@hereverő heverő: te nem vagy boomer az életkorod alapján, nagyon el vagy tévedve, kedvesem.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 19:37:12

@Hannibal Gabter: De jót írsz. Ez a szaráshangos betalált, sokszor én is így érzem. Igyekszem keresni a minőséget, mindig sokáig keresgélek és nyomozok, ha venni szeretnék valamit. És az mindig sikerélmény, ha végül minőséget, odafigyelést és jó ízlést találok a sok bóvli között. Gyereknevelésben is egyetértek.

2020.12.04. 19:37:51

@MmeChauchat: ez jól hangzik, én megtehetem, de szerintem sem a múltban, sem a jelengem, sem a jövőben ez nem lesz opció az "átlagembernek" Remélem nem értettem félre amit írtál

Penimegamásik 2020.12.04. 19:38:00

@Hannibal Gabter: nem vagyok benne, de szerintem azért, mert ma mindenki meg akar valamit mondani, és azt akarja, hogy azt sokan hallgassák, és ő legyen a véleményvezér..erről szól a youtube, instagram...x éve még ez nem jelent meg, de ma már igen, és ha sokan követnek, olvasnak, hallgatnak stb, akkor jönnek a szerződések, reklámok, nyereményjáték..
az persze más téma, hogy minden instamodell feedje ugyanolyan, és ha egyet láttál, akkor láttad az összest, de én ennek ellenére szeretem azt az oldalt....lehet találni jó dolgokat is

2020.12.04. 19:38:10

@úgymond olvasó mmkk:
Itt mindenki boomer csak en vagyok helikopter :)
Amugy szerintem annyira nem szuletesi ido kerdese, sokkal inkabb gondolkodase.

hereverő heverő 2020.12.04. 19:38:38

@úgymond olvasó mmkk: tudom hogy nem vagyok, de büszkén vállalom azokat az értékeket. Én régimódi gecchi vagyok. Avagy old fart.

2020.12.04. 19:38:51

@Penimegamásik:
Olyan modelleket akiknek masmilyen a feedje? :)
Estet

MmeChauchat 2020.12.04. 19:40:08

@MmeChauchat: mármint pleasure bakker.

De ez egy jóindulatú modell.

A valószínűbb, h az >>öröm>>erofeszités>>probléma egyenlő oldalú háromszögben, ha az egyik növexik, a másikat 2 pontot is húzza - és fordítva.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 19:40:30

@Alice from madness: egyre kevésbé elfogadott nézet az, hogy valakit a születési éve alapján be lehet sorolni egy generációba. sokkal meghatározóbbak pl. a történelmi események, vagy a földrészek. meg az adott egyén tulajdonságai. ausztráliában pl. mások az évenkénti besorolások. de most befejeztem.

2020.12.04. 19:40:37

@úgymond olvasó mmkk:
Nalunk nincs kamera hala egnek :))
Jaja en is igy vagyok vele, nyilvan holnap el fog jonni az a pont amikor meg egyebkent elvezetbol ugyanugy leulok potyogni orakon at, hiaba orvendezek most itt annak hogy holnap semminincs :)

hereverő heverő 2020.12.04. 19:41:24

@Penimegamásik: Peni de a hajómodelles oldalon is lehet jó dolgokat találni. Csak érdeklődés kérdése. Viszont kevesebbet kell túrni mert eleve kiválogatják neked.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 19:41:36

@úgymond olvasó mmkk: Én lélekben néha 80-nak érzem magam, akkor én mi vagyok? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 19:41:44

@hereverő heverő: nem vagy boomer, értékeidben sem. szerintem itt sokan keverik a boomert meg az X generációt, de ismétlem magam, nem fogok belemenni ma ebbe se, meg semmibe se, mert megint az lesz, hogy nem bírom befogni a nagy pofámat.

MmeChauchat 2020.12.04. 19:43:01

@Hannibal Gabter: nem, dehogy értetted.

Hanem a mértékegység más, nekünk vagy a csikkszedőnek:

mindannyian azt nézzük, mi benne az erdekem/jó/penz/öröm - csak van, akinél ez egy doboz sor, van akinél a műveltség, tudás, ház vagy kocsi, miegymas

2020.12.04. 19:43:11

@úgymond olvasó mmkk:
Ez egy nagyon erdekes tema egyebkent, nekem a Generacios mitoszok van meg otthon es pont ezeket taglalja :)

2020.12.04. 19:43:56

@Penimegamásik: Régebben bármelyik nagyvárosban azt imádtam, hogy ott "senki" lehetek. Nincs az, mint egy kisvárosban, hogy pletykálkodás megy állandóan, meg nem tudsz úgy csinálni semmit, hogy ne tudná valaki. Volt egy időszak, amikor tényleg egyéniségek voltak az emberek. Most jelenleg úgy érzem, hogy valami számomra megint idegen tévképzet miatt azt hiszik az emberek, hogy ők egyéniségek, pedig szerintem az emberek 80%-a soha nem volt még ennyire egyforma (most vegyük ki a képletből a régi magyar rendszert, ahol nem volt választék semmiből), soha nem volt ekkora teljesítménynélküliség trend, soha nem élt meg ennyi ember teljesítmény nélkül. Tudom kapitalizmus, szerintem az maximum egy irányvonal lehet, mindent érdemes és kell szabályozni. Nekem végtelenül undorító, hogy "piaci igény"-re hivatkozva "gazdagodnak" meg youtube senkik, míg más ember egész életében szop a regular munkahelyével aminek általában több társadalmi haszna van. BOOMEEER VAGYOK

2020.12.04. 19:44:47

@Nátha ellen bálna:
Valaki akinek szuksege van Constantinra hogy kihajtsa belole a 80 eves Pistabacsi szellemet :)

hereverő heverő 2020.12.04. 19:44:56

@úgymond olvasó mmkk: dede, jártasd csak. Az én felfogásom szerint én nem vallok modern értékeket sőt maradi vagyok.

Penimegamásik 2020.12.04. 19:45:43

@hereverő heverő: értelek téged testvérem, de ez olyan hogy választhatod a szürke ötven árnyalatát is, meg választhatod József Attilát is, na ugyanez van itt is.
én most elhatároztam, hogy elkezdek férfi oldalakat követni, mert ök kevésbé próbálnak megfelelni...

Spitzbaue® 2020.12.04. 19:46:27

@VV Erőlegény: Mivel a külcsíny igen is szémít, akérmekkora mocsok ez a frufru, azért és is drukkolok neki egy kicsit, hogy pozitív irányba kibontakozzon. Nálam gaBika elvágta magát.
Renátó meg a mindig elhisszük, hogy van szimpatikus c*gánygyerök/lyány, de nincs. Hogy magasztaltam Evcsikét (teljes nevén, Somajólmegdugta Evelyn), aztán 4-5 nap alatt olyan szinten kezdett szájából ömleni a mocsok, hogy huh. Aztán meg mintha az is kiderült volna, hogy escort (de nem Ford, mert az már Focus :-))))

hereverő heverő 2020.12.04. 19:47:07

@Penimegamásik: az a megfelelés a képmutatás szinonimája.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 19:48:14

@hereverő heverő: a boomerek meg a maradiság két külön dolog. de ne kérdezgess, mert nem akarok pofázni :)

2020.12.04. 19:49:57

@MmeChauchat: Szerintem bizonyos rétegekre ez igaz. Szerintem sokan vagyunk, akiknek nem minden helyzetben a pénz/érdek a lényeg, de ehhez el kell jutni egy bizonyos morális és pénzügyi szintre megfelelő eqval társulva. Nem fényezni akarom magamat, de bedőlt a vállalkozásom abban a formában, amiben működött évekig (a vírus miatt), és totális csőd lett volna, ha ez így folytatódik. Saját zsebből fizettem mindhárom alkalmazottamnak milliós összeget, amiből egy évig el tudnak lenni, bármi történik, mert tudom, hogy milyen, amikor az ember nem a felső 20%-hoz tartozik ( én egyébként bőven). Azóta csak egyikükkel beszéltem 1x. Tudom, jóbarátok, önzetlen jócselekedet nincs , de szerintem az emberek nagyrészének a havi 300 forint jótékonyság is életidegen. Benne vagyok az állatvédelemben nem kicsit, tudom, hogy mekkora adományok röpködnek, nem nagyok ahhoz mérten, hogy mekkorák a költségek. De nagyon messzire mentünk, szerintem napokig lehetne ezeket a dolgokat boncolgatni, de valahol akkor sem értem, hogy hogyan csúszott félre ennyire sok minden, és hogy miért hagyták kontroll nélkül a döntéshozók, tudom pénz, nem akarom elfogadni, hogy csak ennyin múlnak kulcsfontosságú dolgok.

hereverő heverő 2020.12.04. 19:50:28

@úgymond olvasó mmkk: ehh csak próbállak szóra bírni. De ok, megadom magam. Nem kell jártatnod a szádat miattam

Penimegamásik 2020.12.04. 19:51:12

@Alice from madness: igen, az egy nagyon érdekes könyv, és ha jol rémlik abban azt írják, hogy a felettünk és az alattunk lévőket egy masszának látjuk, de a sajátunkat már árnyaljuk...tehát én vagyok ugye 30, de a nálam 5 évvel fiatalabbaknál jövök a bezzeghazénidommel..

2020.12.04. 19:53:47

@Penimegamásik:
En a nalunk fiatalabbakra azt szoktam mondani, hogy en se voltam jobb, maximum a korosztalyomhoz merten koraven.
Amikor megneztem a FoMo-t az jart a fejemben h szerencsetlen mai 10-en 20-on evesek...mindenhol ott a net, a kameras mobil es kurva boldog vagyok hogy amikor en csinaltam faszsagokat akar csak reszegen, ezt meg nem lehetett megorokiteni....

hereverő heverő 2020.12.04. 19:55:39

@Hannibal Gabter: és akkor itt visszakanyarodhatunk a VVhez és hogy miért nézzük. Mert a mi értékrendünk és iq-eq szintünk eléri azt a szintet, hogy értjük a folyamatokat, a szálakat és tudjuk, hogy mi fölöttük állunk? Most nem az állatvédelemre gondolok, csak a mindennapok elviselésére.

2020.12.04. 19:55:54

@Penimegamásik:
Btw az elso VV-nel voltam 15 es az osztalyom extrovertaltabb+ esszel kevesbe megadlott resze mind azt mondta hogy ahogy 18 lesz jelentkezik... Szoval 17 eve se volt am mas :) pedig egy elvileg nem rossz suliba jartunk.

Penimegamásik 2020.12.04. 19:56:22

@Alice from madness: ja ja, mi csak az iwiven beszéltuk ki egymást..vagyis én nem, de volt hogy a menő duci lányok ott beszélték ki a nem menő duci lányt...

Penimegamásik 2020.12.04. 19:57:22

@Alice from madness: jo, de mégis azt hisszuk...pedig ugyanilyen idegesitoek voltunk

2020.12.04. 19:57:24

@Alice from madness: ez részben igaz, de én nem emlékszem olyanra, hogy ennyi embert vittek volna detoxba, nem volt ilyen szintű drogozás ( nem is nagyon volt hozzáférhető), meg bár akkor is dugott mindenki mindenkivel, de szerintem akkoriban normálisabb keretek között zajlott ez a dolog , nem volt tömegszex házibuliban, nem szurkálták orrba szájba egymást az emberek pl. a deákon. Úgy gondolom nem csak boomer duma, hogy valahol tényleg jobb volt régen. Nyilván, ha pl. meleg voltál, akkor katasztrófa volt az életed ha vállaltad, a 90%-ról beszélek.

hereverő heverő 2020.12.04. 19:57:51

@Alice from madness: pedig én láttalak a Gozsduban egy virágládába hányni, ketten fogták a hajad. Nem volt rajtad cipő, csak egy nagy sparos szatyor :)

2020.12.04. 20:00:38

@hereverő heverő: Szerintem mi helyén tudjuk kezelni a vvt. Nem tekintjük őket példaképnek, nem határozza meg életünket az ott zajló történés. Nekem a VV kb a mainstream emberrel való kapcsolatot jelenti időnként. "öreg vagyok", nincs gyerekem, nem sokat járok szórakozóhelyre alapvetően, így sok mindenből kimaradok, viszont a közösségi média egyrésze akkor is rámszakad, és nem tudom nem észrevenni. Ezeket próbálom értelmezni, levonni amit le lehet belőle.

2020.12.04. 20:00:40

@Penimegamásik:
Iwiw nekem erettsegi utan lett, fb-re is hosszas unszolas utan csatlakoztam, aztan 2 eve le is fagyasztottam magam mert nem vagyok kivancsi az emberekre ilyen melysegben. Plusz idegesitett hogy random, a net elott multbeli es multban van a helyuk emberek elokerultek, megtalaltak,exek, ezer eve kollegak etc. Ha valami nincs a jelenemben oka van es ne is kopogjon mar be. Az insta egy fake vilag, eszerint is kezelem. Felpakolaszom a szarjaimat, kovetek mindenfelet, de ott nincs az a hurok szamomra mint fb-n

2020.12.04. 20:02:28

@hereverő heverő:
Azt nemhiszem :) a Kultiplex melletti jatszoteren ellenben lathattal, meg a Kashmirban, esetleg ZP kornyeken.
Es egyszer egy nappali buli utan nem jozanul szerettem volna az Ors vezer teren belemaszni a szokokutba de a baratnom nem hagyta.

2020.12.04. 20:03:56

@Penimegamásik:
Hogyneeeee.
En idonkent az oltozkodesukon huzom fel a szemoldokom aztan eszembejut a 16 eves bogatyas kapucnispulcsis rasztahajas enem es elrohogom magam, hogy mit itelkezek?

2020.12.04. 20:04:31

@Alice from madness:
Marmint utalva ezzel arra hogy nem voltam Gozsdu tipus :)

2020.12.04. 20:05:57

@Hannibal Gabter:
Szerintem van koztunk egy par ev, nalunk mar jatszott minden IS kamaszkent. Talan a kozonseg elott dugas nem. Meg attol fugg milyen korokben mozgott az ember.

2020.12.04. 20:07:53

@Alice from madness: Én azért sem regisztráltam az Instára amit leírtál Fake. Szerintem az egyik ha nem a legkárosabb dolog ami az elmúlt időszakban megszületett. Eddig is ment a hitelből nyaralós képekkel , bérelt autóval, prostival villogás, de szerintem ez egy olyan fogyasztói, pénzhajhász mániába hajszolja az emberiséget, amihez hasonlót még nem is láttunk. A képek nagy része értékelhetetlen. Amennyiben arról lenne szó, hogy olyan képeket töltenek fel az emberek, ami valami értéket képvisel (nem neki, hanem másnak), akkor kapásból nem lenne rajta, a szépségideál, vagy inkább önképromboló hatás meg a sokadik dolog, a rengeteg filterlehetőséggel stb, még Rubint Répa is szépnek tűnik néha háromóra filterezés után. Egy rendkívül torz, és hazug világot készít ez elő, pedig eddig is volt olyan, hogy nem úgy nézett ki az online randira hívott partner. Annyira túl lett húzva minden hogy az valami hihetetlen, mindent a pillanat uralása meg a reklám és az abból fakadó pénz vezérel. Valaki mondta, hogy az erekció sem valódi, hanem már annak a hatására módosult reflex, ami minket ér, külső hatások...

2020.12.04. 20:08:21

@Penimegamásik:
Figy en akkor nagyon meno voltam,jo? Legalabbis en annak gondoltam magam :)

2020.12.04. 20:10:32

@Alice from madness: Nekünk Pia az szülőktől elcsent pia volt. "drog" az meg a leggazdagabb, legbrutálisabb kapcsolatokkal rendelkező emberek dolga volt. De nem ilyen szinten, mondom én liberális vagyok a függőségekkel kapcsolatban, de szerintem amikor ezekhez nyúl az ember, akkor valami nincs rendben az ember életében (tapasztalat), és ezért undorodom az egész társadalomtól, megy a hú de boldog vagyok a közösségi médiában, de drogozni meg piálni kell, hogy túléljék egy átlag hetüket az emberek, megy a hú de jól élek dolog, de hitelre veszik, meg lepippantanak érte valakit, hogy megkapjanak valamit stb.

Penimegamásik 2020.12.04. 20:11:09

@Hannibal Gabter: már a telefonod megszépít alapbol...

2020.12.04. 20:11:27

@Hannibal Gabter:
Helyen kell kezelni. En nem kovetek influenszereket, megmondoembereket, colopoket. Ellenben kovetek cicas, nyuszis #-eket, diy oldalakat, termeszetfotos oldalakat,rajzolosakat. Ami nekem erdeklodesi korom. Ez is egy fake buborek, csak ez az en fake bubim.

2020.12.04. 20:16:30

@Hannibal Gabter:
Nalunk mar az ment hogy volt valaki aki tudott valaki aki arul. Nagyjabol mindenki tudott valaki ilyet. Es ez lassacskan 20 eve volt. Szo nelkul megkaptuk a piat a boltban mert nem volt meg ez a hudeszigoru 18+ ellenorzes (ami a mai napig vicces mert tolem jobb napjaimon kernek szemelyit azt van olyan 16 eves aki meg 25nek nez ki es tole nem,szoval hulyeseg). Nem volt mar nehez nalunk bevadulni.

2020.12.04. 20:17:33

@Penimegamásik:
Az meg a Te fake bubid, de nyilvan Te se az a kategoria vagy aki elhisz mindent amit lat :)

hereverő heverő 2020.12.04. 20:23:59

@Alice from madness: nem az a kérdés hogy könnyű volt-e vadulni, hanem hogy vadultál-e és persze vadultál (unk) akkor azt okkal és mennyire vajon.

2020.12.04. 20:25:29

@hereverő heverő:
Igen, mert a 10-en evesek vadulnak es volt amit mai fejjel visszanezve en se vallalnek be :)

2020.12.04. 20:27:04

(kozben elkezdtem visszanezni a tegnapelotti adast, Vivi feje hatalmas a nagyszobai uvoltozes elejen :D)

2020.12.04. 20:27:58

@Alice from madness: 20 éve én már meglett BOOMER növendék voltam :D

2020.12.04. 20:29:08

@hereverő heverő:
Jaaaa igen, meg egyebkent a smink is ilyen ma mar...en ezen a 85 reteggel 5 ora alatt elkeszulo "maszkokkal" nem tudok egyszeruen kibekulni, egyreszt mert egyszer ugyis lemosod bazze, masreszt meg el nem tudom kepzelni hogy marad eletben a boruk

2020.12.04. 20:29:28

@Hannibal Gabter:
A 33 evemmel lanyod lehetnek? :)

Monkey butt 2020.12.04. 20:35:48

Kedves szerkesztők!
Köszönöm szépen, hogy a szabadidőtöket szánjátok a szórakoztatásra ellenszolgáltatás nélkül.
Nem új öfiért rinyálok, csak nyissatok egy új "lapot" ahol folytatódhat a diszkurzus, itt már sok a hsz :( Elég egy mondat is, pl: tessék egy kis tér.
Szíves segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel: egy eddig némaságba burkolózó rajongó

2020.12.04. 20:37:46

@Monkey butt:
Sokat elbir a blogmotor, tessek itt a feher bevitel mezoben van egy kis ter ;)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:40:05

Jó estét sporttársak!

Holnap lesz kiválasztás? Mikor kezdünk el tippelni ki lesz a befutó?

Pár napja kísért a gondolat, hogy szeretnék szellem chilivel kevert pillanatragasztót nyomni danika markába!

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:42:27

@Hedo a nokedli szaggató: Kiváló ötlet támogatom :) Vidám lesz mikor a csap alatt jegeli a lompost :)

hereverő heverő 2020.12.04. 20:43:00

@Penimegamásik: még sose próbaltam, hiszek neked :)

hereverő heverő 2020.12.04. 20:44:27

@ppupu: a vizet is zárják el véletlenül pont akkor!

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:46:36

@hereverő heverő: haha tesó látom Te se mész a szomszédba egy kis gechiségért :))) szimpi, szimpi

Penimegamásik 2020.12.04. 20:47:43

@hereverő heverő: aki azt elveszi az nagyon akar valamit:D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:47:57

@hereverő heverő: ekg tesa
@ppupu: nekem meg Te vagy egyre szimpatikáriusabb

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:49:01

Ja igen. Meggyüttem próbáltam végigolvasni a szexciót, de látom komoly szociológiai és társadalomtudományi viták indultak itten e. Én meg csak röhögni és kibeszélni az ápoltakat járok ide, ja meg a társaság kedvéért.... Mi lesz így gyerek? A Tudományos Akadémia is itt fog posztolni rövidesen?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 20:49:12

mennyi patikus van itt közöttetek.. színpatikusok vagytok, mondjátok?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:50:31

@Hedo a nokedli szaggató: Köszike tesó [most megvakarom, mert azt láttam a VV-ben, hogy ha tesót mondok akkor ez kötelező]

hereverő heverő 2020.12.04. 20:50:41

@ppupu: ajánlom figyelmedbe Réthy László akadémikus munkásságát.

2020.12.04. 20:50:53

@Hedo a nokedli szaggató: alakulnak a villabaratsagok :D

hereverő heverő 2020.12.04. 20:51:53

@ppupu: hát de ki vagy te, hogy csak itt vakarod? Akkor vakard ide szemtől szembe, ne a hátam mögött!

Kosztarika 2020.12.04. 20:51:55

@úgymond olvasó mmkk:
Én szívpatikus. Te játszol színből.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:52:32

@hereverő heverő: Aki a Magyar Numizmatikai Társaság elnöke volt ? Mi köze ennek a VV-hez vagy a gechiséghez? Vagy ő is sokat vakarta a lompost?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 20:52:46

@Kosztarika: kéremszépen, összetört az én szívem. tessékmondani, egy üveg vodka elég lesz a bánatomra?

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:52:48

Én szeretnék egy kicsit szurkolni Gábornak, meg egy kicsit Robinak. A többieket elengedtem, de visszamászhatnak a kosárba, ha húznak valami nagyot! Igazán nagyot és váratlant, vicceset, okosat, finomat, huncutat, keményet, sikamlósan forrót hmmmmmmmmmm

hereverő heverő 2020.12.04. 20:53:05

@ppupu: wiki a haverod. Amúgy igen :) tudomhogytudod.

2020.12.04. 20:53:39

Daniel nyakan keresztulvetnem a kontose kotojet es minden kislanyozasnal meghuznam egy piciket...

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:54:16

@úgymond olvasó mmkk: olyan vodkába áztatott gumimacis sütit ettem, hogy mikor észhez tértem 50km-el arrább voltam 2 idegen pasi között!

Kosztarika 2020.12.04. 20:54:23

@ppupu: mijaza nunizmatika? Számolják a puncikat?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:54:32

@úgymond olvasó mmkk: ugye, olyat tudok írni, megőrülsz... és még nem is ittam semmit

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 20:55:18

@ppupu: hát ez az, hogy még én se ittam

Kosztarika 2020.12.04. 20:55:47

@úgymond olvasó mmkk: megmondtam, hogy ne idd magad ribancra. Mit szólnak a nézők?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:55:50

@Kosztarika: ha. jól tudom valami pénzzel foglalkozó okosok tudománya, Végül is illik a VV vonalba, csak az ápoltak nem annyira okoskák

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:56:06

@hereverő heverő: ááá, mit sem ér, ha nagy ,de puha mint a tejbe áztatott vajas kifli csücske

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 20:57:17

@hereverő heverő: nem tudom, de adtak enni és ebédre hazavittek

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 20:57:49

@Alice from madness: De szadista vagy fúúúj... Bár esetleg köntös kötő helyett mondjuk szögesdrót hmmm... ?

hereverő heverő 2020.12.04. 20:58:20

@Hedo a nokedli szaggató: hozzájuk haza? Te voltál az ebéd? Nyamm

2020.12.04. 20:58:31

@Penimegamásik:
Ne rangasd a kontoskoto veget...

Rajottem amugy hogy ez azert irrital benne kurvara mert ismertem egy sracot aki a 4 ev korkulonbseg miatt ugyanezt az atyaskodo stilust nyomta nekem csak nem kislanyozott hanem kovetkezetesen a ka kepzot odarakta a bevenevem moge ugyanazzal a hangsullyal ahogy Dani kislanyozik.

2020.12.04. 20:59:21

@ppupu:
Az nehezebben hajlik, de egy befele szoges fojtonyakorv se rossz amit csak meg kell rantani. Ugyis egy kis bernathegyi

Penimegamásik 2020.12.04. 20:59:39

@Alice from madness: szerintem mindenki életében volt egy ilyen személy...

Cérnahuszár 2020.12.04. 21:00:05

@Hedo a nokedli szaggató: sztem gábor az újdonsült bandáját (most többen vannak-fru talán kilóg) rábeszéli hogy tegyék meg danit. Bálintot gyengítené ezzel, és befejezi virág és dani szétszedését.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:01:36

Amúgy ti is tesók [vakarás] mind naon szimpik vagytok, csak írnátok itten annyit, mert nem bírom nyomon követni.. hülye grafománok

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 21:02:10

@Cérnahuszár a naív: nekem nagyon tetszene, ha inkább Virág lenne a célpont, bosszantaná Danikát és Bálintot is.

Cérnahuszár 2020.12.04. 21:03:05

virág vajon mennyire lett elfelejtve, az elsőn őt akarták nagyon megszórni, lehet ezt is beveti érvként hogy az új csapata vakon menjen arra amerre ő akarja?

Kosztarika 2020.12.04. 21:03:21

VV 11: csak lányok
VV 12: csak fiúk, negatív covid teszttel, gumi nélkül.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:05:28

@Kosztarika:

VV12: Lányok, fiúk negatív IQ teszttel

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 21:06:05

@Cérnahuszár a naív: sugalmazni kellene ginamandának, hogy ők javasolják Virág kiválasztását, akkor Gábor nem tűnne hirtelen önjelölt falkavezérnek

2020.12.04. 21:07:06

@Hedo a nokedli szaggató:
Nem szeretnem ha Virdzsit vinnek.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:08:34

@Alice from madness: Virdzsire még szükség van, kell a kis kölyökkutyánknak a játékszer

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:09:20

Jelentem most készültek el a kávés bonbonok. Én most kóstolást fogok tartani

2020.12.04. 21:09:37

@ppupu:
Gonosz. Virdzsit szeretem.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:10:33

@Alice from madness: Nem is vagyok gonosz... Én is bírom Virdzsit, de akkor is a kölyökkutyánk játékszere, nem ?

2020.12.04. 21:10:39

Robi mennyire cukin vegigmozizta az asztalnal a tegnapelotti ofit :D

hereverő heverő 2020.12.04. 21:10:45

@ppupu: neked is bekenem a kezed csilivel te dög.

2020.12.04. 21:11:11

@ppupu:
Az a baj hogy de basszameg. Pedig siman lehetne forditva mert a Dani feleket lehet idomitani

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:11:31

@hereverő heverő: Csilis csoki is lesz nem sokára :)))))))))))

2020.12.04. 21:13:28

@ppupu:
Kedvelunk mint Ginamandat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 21:14:27

@ppupu: kabbe! akarom mondani, agggyá!

Kosztarika 2020.12.04. 21:14:45

@Alice from madness: elég nyugis tipus, őt nehéz lesz kihozni a sodrából. De előbb- utóbb sikerülni fog.

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 21:15:10

@Alice from madness: és milyen gonosz lenne, egy győztes párbak után? ;)

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 21:15:16

Szeretném jelenteni, hogy a kávékrémes bonbon qrva jó lett. Gondoltam velem örültök majd, de annyira antiszociálisak vagytok... Sokat néztétek a VV-t.

2020.12.04. 21:15:19

@Kosztarika:
Virdzsi vagy a Daniella?

2020.12.04. 21:16:17

@Hedo a nokedli szaggató:
Az elmeletem szerint Virdzsi amugy barkivel szemben vissza kene hogy jojjon. De majd meglatjuk 2-3 parbaj utan jol gondolom e mi lesz itt

Kosztarika 2020.12.04. 21:17:53

Kellett ez neked ppupu? Letámadtunk, mint ellenzékit a kormánypárti fórumon. Nem politizálni akarok, de annyira.... na.

hereverő heverő 2020.12.04. 21:17:57

No én elkezdem nézni a szemhéjam belső felét. Érezzétek jól egymást. Kézcsók a lányoknak, kézfogás az uraknak.
Joccakát.

2020.12.04. 21:20:10

@Kosztarika:
Jaaaaaa.
Robi meg ultetesi fazisban van azt majd ha O is kihajt mint Gaben, ko kovon nem marad

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 21:22:45

@Alice from madness: én is így számoltam, de a kihívásig és a párbajig danika is és bálint is uszkve 83 agyfaxt kapna. és lenne tattika ezerrel

Kosztarika 2020.12.04. 21:24:24

@hereverő heverő: milyen kézfogás??? Öklözés. Khmmm
Vagyis ökölpacsi. ;)

2020.12.04. 21:25:24

@Hedo a nokedli szaggató:
En pusztan a kovetok szamara alapozom az elmeletem semmi benti dologra, ha igazan van akkor rohadtul mindegy kivalasztjak e kit visz ki mert a kovetotabora (+a nezok) visszakuldik. Most erre varok hogy az megy e majd mindig vissza parbajrol akinek tobb a kovetoje

Kosztarika 2020.12.04. 21:27:36

@Alice from madness: én ebben nem vagyok biztos, de majd megláSSuk.

2020.12.04. 21:31:16

@Kosztarika:
Nalam is csak elmelet, meg nincs bizonyitva.
Balint vs Digonal igaz volt de Digo egy fasz.

Cérnahuszár 2020.12.04. 21:33:01

@Alice from madness: most néztem végig a követőket én is, aszerint moh és bálint ellen senkinek sincs esélye. Egy fináléban vajon melyik győz?
a lányok közül csak virág az ütős, a többiek jelentéktelenek. De itt mondtátok hogy virág követőszáma már vv előtt megvolt.
Hát bárkit pakolnak meg jellel most gáborék, eszerint bárkit visz ki, annak annyi.
A kibővült banyabanda nem nyerhet?

Kosztarika 2020.12.04. 21:37:47

@Alice from madness: úgy gondolom, hogy hülyeség volt telefont adni a lakóknak. Ezen keresztül monitorozza a rtl, ki népszerű, a többi meg vágás kérdése. Minden attól függ kiből és mennyit adnak le. A szavazás főként ettől függ ugyanis.
Ha tegnap (és tegnapelőtt kimaradt volna Gábor az öfiből, még mindig tujának hinnénk.

2020.12.04. 21:38:37

@Cérnahuszár a naív:
Ginamandaenak eselyuk nincs sztem

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.04. 21:39:24

most már nagyon szeretnám tudni mit mondana és hogyan viselkedne danika, ha a virdzsó lenne a kiválasztott

2020.12.04. 21:40:08

@Cérnahuszár a naív:
Igen es az a kovetotabor aki megvolt elotte is az egy jelentos szavazobazis lehet, fuggetlenul attol, hogy musor elott vagy musor utan lett neki. ENB miatt valoszinu Balintnak se volt kicsi a tabora

Bougie 2020.12.04. 21:40:11

@Alice from madness: @Hannibal Gabter: @Kosztarika: Bevallom nektek, hogy csak most hallgattam meg e remekművet, amikor linkeltem még az irodában voltam, nem volt lehetőségem rá. Röviden és velősen: EKG, ahogy itt szokás mondani. Hosszabban: hallhatóan fel van rendesen tuningolva a hangja, nekem nagyon hajaz Essemmre, érezhetően őt akarja utánozni, kevés sikerrel. Apropó, ha már zenéről van szó: holnap és holnapután 12-18 óra között a Margitszigeti Zenélő Szökőkút Balázs Fecó dalait fogja játszani, hátha ez jobban érdekel mindenkit:)

2020.12.04. 21:42:41

@Bougie:
#szolgalatikozlemeny :)

2020.12.04. 21:46:27

@Kosztarika:
Utolso mondat ekg.
Az elso reszhez ha egy parbajban olyan fog visszamenni aki szimpinek van vagva de kissebb a tabora, akkor megdolt az elmeletem

Cérnahuszár 2020.12.04. 21:48:35

@Alice from madness: ja az enb, de meglepődtem mert moh-é még így is nagyobb.
moh egyébként semmit sem csinál, csak szőke.
lehet ennyi elég hogy megnyerje.
mondjuk az vicces lenne ah virág elvinné előle :D
na de történhet még fordulat remélem

2020.12.04. 21:50:02

@Cérnahuszár a naív:
Szerintem a hoki miatt Mohnak is lehetett parezres alapja.

2020.12.04. 21:50:55

@Cérnahuszár a naív:
Azt boritekolom h hha Virdzsi nyer utana arrol lesz cikkezve hogy kint is osszejottek Daniellaval...

Kosztarika 2020.12.04. 21:50:57

@Alice from madness: persze ez is szubjektiv. Kinek mi a szimpatikus viselkedés. Itt is máshogy ítéljük meg Gábort a tegnapi nap után. Van aki tapsol, van aki fújjol.

Penimegamásik 2020.12.04. 21:51:03

@Alice from madness: plusz MOh elég társasági fugura az oldala alapján

2020.12.04. 21:54:40

@Cérnahuszár a naív:
Hogyne, azonnal vallalhato lesz

2020.12.04. 22:00:39

Dejo megint lesz xfaktor....jo hogy ennyi tehetseg elfer egy ilyen kis orszagban

Mók_Ica 2020.12.04. 22:01:03

szép jó estét, itt a hétvége!!! csapjunk a lecsóba..... :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:01:19

Hangra az is svéd, aki a főcímdalt énekli.

Cimili2 2020.12.04. 22:02:23

megjöttem én is. :) pp-n szivárványos ing van. :)

2020.12.04. 22:02:27

@ppupu:
Dehogy. Es ironikus se.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:03:17

@Cimili2: Szájertől kapta... hu bocsi, de paraszt vagyok

2020.12.04. 22:03:58

Gabor mimikaja...

Cimili2 2020.12.04. 22:04:01

@ppupu: áááááááá, nem vagy az. :DDDDDDDDD

tvbuzi 2020.12.04. 22:04:40

Gábor még mindig idegállapotban van?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:05:17

@tvbuzi: Nem, Gábor mostanában maga az idegállapot

2020.12.04. 22:05:50

A kameleon mindig arra fordul amerre a nap sut...

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:06:00

Napraforgó kaméleon, more egy új állat

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:06:16

@Alice from madness: De én oldszkúl vagyok, és nem tudom, ki az a Hien. A '87-es He-Man film egyik nagy gyerekkori kedvencem. ☺️

2020.12.04. 22:06:37

@ppupu:
Meg mindig rohogok rajta :D

tvbuzi 2020.12.04. 22:06:57

Hallom a fogaskerekeket

Mók_Ica 2020.12.04. 22:07:08

ezeket egymásnak írták? vagy kik írták???

2020.12.04. 22:07:17

Na, kovetkezo allat az albino kameleon

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:07:49

Asszony aszondja, hogy Moh, Gábor cagy Amanda lesz a kiválasztott holnap

2020.12.04. 22:07:51

@Nátha ellen bálna:
En sajnos egyszer nem tudtam eltekerni a klipet

Mók_Ica 2020.12.04. 22:08:34

mennyire építő jellegű ismét ez az egymás baszogatása név nélkül..... pfffff

2020.12.04. 22:08:41

Amanda nyugi, szimplan egy undorito allat vagy...

2020.12.04. 22:09:03

@ppupu: en csak szedem magamra a tudast

Cimili2 2020.12.04. 22:09:12

@Mók_Ica: egymásnak titkosban. :)

2020.12.04. 22:09:29

@Mók_Ica:
Maguktol nem volt eleg feszultseg...ohh wait...

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:09:49

Renáta fejére rárohadt a sisak

Cimili2 2020.12.04. 22:09:51

@Cimili2: mi nem lettünk volna ennyire finomak a megfogalmazásban. :D

2020.12.04. 22:10:07

@Hannibal Gabter:
Cerberos odaengedett a gephez? :)

Mók_Ica 2020.12.04. 22:10:33

@Cimili2: @Alice from madness: cukkerek vagytok :D

bálint is idegállapotba' maradt már vagy 3 napja......

Cimili2 2020.12.04. 22:11:07

@ppupu: vagy 3.napja 1 nap történést mutatják. ezekből a szerkikből mindent kinézek.

2020.12.04. 22:11:15

@Mók_Ica:
Nem birja magat tultenni rajta hogy Gaben leszakadt a keblerol

Mók_Ica 2020.12.04. 22:11:17

@Hannibal Gabter: nehogy!!! megharapgállak, hogy felébredj!! :DDDD (kedvesen)

2020.12.04. 22:11:55

@Mók_Ica:
Mint egy napraforgo kameleon. Vagy albino.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:12:25

@Alice from madness: már nem kellett neki bálint csecse.....

virdzsi hallgatózik.... oszt mit hall???

2020.12.04. 22:12:31

Ez egy hülye. Mellesleg van ember, aki ilyen gagyi műanyagkabátért eg forintot is ad, mint aminGabenon van?

Kosztarika 2020.12.04. 22:13:05

Gábor megint az "én írtam, Dani mondta el" dumával jön. Besértődött ovis.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:13:11

Virdzsi, mikor noncs vele Dani kutyus tök cuki tud lenni

2020.12.04. 22:13:21

@Hannibal Gabter:
Pont az jutott eszembe mennyire szexualisak ezek a lakk pufidzsekik a fijukon

Mók_Ica 2020.12.04. 22:13:24

@Alice from madness: tegnap bálint azt mondta gabenről: egy napraforgó, úristen mekkora napraforgó.... nem is napraforgó... egy napelem!!!

Mók_Ica 2020.12.04. 22:14:02

@Hannibal Gabter: a retek klub :DDD vagy csak mi nem értünk a divathoz.... hihihihihi

2020.12.04. 22:14:03

@Kosztarika:
Szerintem Balint es Gaben titkon szerelmetesek csak hat nem tudjak hogyan fejezzek ki igy vivnak

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:14:50

Verje mán le valaki Gabeszt.

2020.12.04. 22:14:53

@Mók_Ica:
A napelemek is csakugy forognak a mezon, te meg nem lattad?

Az olyan mint egy kameleon, mindig arra forog amerre a nap sut ma hangzott el :D

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:14:53

@Alice from madness: Veszekedés után majd jön a békülős szex

Mók_Ica 2020.12.04. 22:15:00

@Kosztarika: pláne, hogy megbeszélték..... szóval vihar egy biliben.... már x-dik napja...... uncsi

MmeChauchat 2020.12.04. 22:15:12

hát nem irigylem Katát.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:15:12

Sziasztok! Végre nem ordítással kezdődik az öfi. Nem hittem, hogy lesz ilyen.
@Alice from madness: A végén pedig kiderül, hogy mégis inkább Robira hajtanak. :D

2020.12.04. 22:15:29

Na bedobta az irigy vagy bullshitet Bálint. Már várom mikor lesz a “csináld utánam”

2020.12.04. 22:15:34

@ppupu:
Tegnap is egy agyba fekudtek le. Gondolom Gaben ejszakankent meg Balint mellkasan nyugszik csak meg :D

Mók_Ica 2020.12.04. 22:16:07

@Alice from madness: de most már legalább tudom..... megérte, hogy felkeltem:DDDD

2020.12.04. 22:16:28

@Mók_Ica: naprol napra tanulunk.

tvbuzi 2020.12.04. 22:17:38

Faszom már a rönó szerelmi szálba

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:17:43

Ez a fantasztikus négyes. Jöhet a konténer!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 22:17:45

@Nátha ellen bálna: bárkit megverek, hangulatban vagyok.. hozd elém a latolt.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:17:48

@MmeChauchat: már egyszer volt az exe gaben..... visszafogadta..... :DDDD

@Alice from madness: szükséges van az anyai .... öööö.... apai.... ööö.... szívdobogás hallgatására, hogy elaludjon :DDDD

Kosztarika 2020.12.04. 22:18:01

@Mók_Ica: a kortársbeszéd mindig is csapatmunka volt.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:18:38

Imádom ezt tegyetek rám, vigyél ki dumát. Mint valami hős, aki még ezt is bevállalja. Tiszta fekete lovag fílingem van. :D

Mók_Ica 2020.12.04. 22:18:39

@Niemandhäuser: tt van, nyugi..... gyere csak, gyere :DDD

2020.12.04. 22:18:41

Komolyan kibassza a szemem A fiuk kabatjanak a csillogasa

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:18:52

@úgymond olvasó mmkk: A vellában van, nem tudom odavinni. Micsoda hangulat ez, kérem szépen??

2020.12.04. 22:19:22

@Kosztarika:
Kortes meg a villaban talan sose el se nem hangzott se

tvbuzi 2020.12.04. 22:19:40

Nem úgy mint egy férfi. :(

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:19:50

Na 4 nap után véget ért a nap. Huh!

2020.12.04. 22:20:15

@MmeChauchat:
Igen, kell ez mert amugy tul jol halljuk a parbeszedeket. Janem

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:20:32

Virdzsi egy érzelmes rosszlanyok.hu vállalkozó.

2020.12.04. 22:20:45

Mi ez a szomszedok resz vege feeling?

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:20:56

Érősebb lett a kapcsolat: józanul még nem dugtak... :-P

Mók_Ica 2020.12.04. 22:20:59

danielláék megint a intimen közelednek egymáshoz a szobában a többiek között...... hozé teljesen ki fog elégülni..... pffff

MmeChauchat 2020.12.04. 22:21:05

@Alice from madness: ellensúlyozza a köntösök szöszmögését

2020.12.04. 22:21:18

@Nátha ellen bálna:
Gumi nelkul + 5000
Szerelem + 10 000

2020.12.04. 22:21:46

@Kiégett Hobbynyúl: a probléma hogy Gaben jelenleg ilyen fekete lovag : www.youtube.com/watch?v=o3v8wSKUJmk

2020.12.04. 22:22:01

Vicces felsdstok gyünnek

MmeChauchat 2020.12.04. 22:22:19

@Alice from madness: még megjelenik csűrós Karola és bemond valami pusztítót, arcba

2020.12.04. 22:22:30

@Hannibal Gabter:
Annyira tudtam hogy Monty Python :D

Mók_Ica 2020.12.04. 22:22:32

menjen a francba az insta oldalatok...... pfff

reklám után megint és megint és megint...... februárig így lesz ez már???

Mók_Ica 2020.12.04. 22:23:27

@Hannibal Gabter: 1 perc és nyersz..... fontos az iq!!! :DDDDD

2020.12.04. 22:23:46

@Mók_Ica:
Igazabol reklamot nezunk 10-11-ig VV-vel megszakitva

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:24:20

@úgymond olvasó mmkk: Jó szagú rezeda! Ilyen késő este már ne idegeskedj! Ilyenkor mán nyugika kell.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:24:35

@Hannibal Gabter: Igen, pont ilyen. :D

tvbuzi 2020.12.04. 22:24:56

Hódi P Kalán nénire hasonlít

Mók_Ica 2020.12.04. 22:25:20

@úgymond olvasó mmkk: dobok neked egy fincsi szalonna cukrot.... ír krémlikőröset.... ez van itthon..... vagy sós mogyit..... választhasz, kicsi lányom :DDD ja, és nyugodj meg, attól lenyugszol!!

2020.12.04. 22:25:23

Van még aki szerint Gábor egy zseniális és tudatos taktikai húzást alkotott 8567 évvel ezelőtt, amióta ezt a partit néztük?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:25:44

@MmeChauchat: Az ápoltaktól pusztítóbbat senki nem tud.

2020.12.04. 22:25:47

Feszult estenkent? Nem alszik jol? Nezte elotte a belevalot?

Mók_Ica 2020.12.04. 22:26:33

@Alice from madness: és valóban.....stopperrel kéni mérni egyszer, hogy melyik hány perc..... valaki mérje és a többiek tippcsizhetnek :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:26:36

@Mók_Ica: "nyugodj meg, attól lenyugszol"

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:26:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem ezt egyedül ő hiszi magáról. Rendesen vágja maga alatt a a fejszét, ahogy Vivi mondaná. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 22:27:09

@Mók_Ica: nyugalom, a hosszú élet ritka :)))

@Nátha ellen bálna: mondod ezt te, aki vv-t nézel ilyen késői órán :D

MmeChauchat 2020.12.04. 22:27:12

@tvbuzi: Maglód szépe 2. helyezett volt anno

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:27:38

Már le se merem írni, de elkészültek a konyakmeggyes bonbonok is.

2020.12.04. 22:27:51

A fiúkon ez a Cipőbenbassz kabát olyan mint a lányokon a smink. Okádék.

2020.12.04. 22:27:53

@Mók_Ica:
Az elso nagyjabol egy feloltozes, kiballagas, nyugiban elszivott cigi, visszaballagas,levetkozes,vizivas

2020.12.04. 22:28:13

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem ezt eddig sem mondta senki

2020.12.04. 22:28:25

@tvbuzi: Hannibalt kérdezzük meg. :-)

2020.12.04. 22:28:47

@MmeChauchat: ki? Mi? Az nagy dolog?

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:28:52

@úgymond olvasó mmkk: De előtte polgári jog kidolgozásokat nézegettem. ☺️

Cimili2 2020.12.04. 22:29:24

@ppupu: milyen bonbonokról regélsz? :) a konyakmeggyest nem szeretem.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:29:38

@ppupu: dobsz egy párat??? léCCi :DDDD köszi, puszi!

@Alice from madness: + hallottam, hogy hallotta és mondta is...

2020.12.04. 22:29:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
En is hangoztattam hogy nagyot huzott. Meg mindig varom megussza e a kivalasztast es a kihivast. Ha igy lesz akkor nagyot huzott akar osztonosen akar kitalaltan

2020.12.04. 22:30:07

@Cimili2: Konyakmeggy, amire ráiszol Dianás sósborszeszt.

2020.12.04. 22:30:35

@Alice from madness: Jó de téged nem bántalak. Te bagolynak látszol.

2020.12.04. 22:30:39

@ppupu:
Mennye haza magadnak

MmeChauchat 2020.12.04. 22:31:04

@Hannibal Gabter: a Paméla von Hódi.

A legnagyobb dolog.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:31:04

@Cimili2: asszony kisérletezik, cukrász
@Mók_Ica: nyisd az ablakot megy fénypostán

Mók_Ica 2020.12.04. 22:31:14

gaben mindig olyan természetellenesen merev..... arc, mimika, testtartás, stb.

Kosztarika 2020.12.04. 22:31:20

@ppupu: küldök neked ereszcsatornát és hátizsákot.

tvbuzi 2020.12.04. 22:31:39

Gábor sztrókot fog kapni

2020.12.04. 22:31:45

@MmeChauchat: szerintem nem néz ki jól

2020.12.04. 22:31:59

Gáborom, nem Virág kérte, hogy mondd el a véleményed, van egy valag kamera, láttuk. Idióta.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:32:02

@Alice from madness: Haza vagyok menve, kijárási tilalom van lelkem :))

2020.12.04. 22:32:24

Pislog a kis pszicho.

Kosztarika 2020.12.04. 22:32:34

@Cimili2: majd olvass vissza, ha lesz időd. Már mindenkit kiakasztott.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:32:36

@ppupu: időzítetten nyitottam, jelentem megkaptam :DDD köszi :*

2020.12.04. 22:32:39

@ppupu:
Aztat barki mondhassa

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:32:44

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Gábor már elhiszi amit mond... ez már csak így megy

MmeChauchat 2020.12.04. 22:33:29

gyerekek, gecire húzós kis anyagot raktak össze nekünk!
mennyi fordulat, szellem, logika!
s mindez egy nap alatt!
és harom napig nézzük!

2020.12.04. 22:33:31

@Hannibal Gabter: Csak össze akarlak zavarni. :-P

2020.12.04. 22:33:31

@ppupu: az a legveszélyesebb állapot már

Cimili2 2020.12.04. 22:33:32

Én igenis szimpatizálok Gabennel. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:33:51

Gábor mi a faszról beszél?

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:33:51

gaBika most maga is elhiszi, amit hazudik. Bolond. Nem normális, a nézése sem.
Csikoprognak ám a fogaskerekek rendesen. Randiguru. És még sorolhatnám. Ennyire még Béla sem irritált.

2020.12.04. 22:33:51

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Dede, kerte, most neztem vissza. Eloszor kerte, tobb korabbi (le nem adott) beszelgetesre visszautalt Gabor es Virag az egyik beszelgetesben ahol szo van rola hogy Virag kerdezte mi a velemenye

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:34:15

A Fal ami kint van amit bent látod, hogy elnézést kérek, amit... huu mi van

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 22:34:20

@Nátha ellen bálna: egy hét alatt nem ér annyi izgalom, mint téged egy éccaka

2020.12.04. 22:34:29

@Nátha ellen bálna:epiti vissza magat a majmok meg elhiszik. Nekem kezd ujra Gaben fenye pislakolni :)

Cimili2 2020.12.04. 22:35:26

@Kosztarika: Köszi, majd próbálok, csak a több mint 3000 hozzászólás miatt lassul a gépem.

2020.12.04. 22:35:45

@ppupu: Amikor Bálint jött a testbeszéd dologgal én hangosan felröhögtem. Erről pofázok napok óta.

2020.12.04. 22:35:53

Komolyan ezeket az embereket inkább zárják be örökre a vellába, nehogy kapcsolatba kerüljenek velünk. A vellakulcsot meg nyelje le valaki

tvbuzi 2020.12.04. 22:35:53

Felvilágosította a szemét, hogy ne saját maga alatt vágja a fejszét

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:36:04

@úgymond olvasó mmkk: Akkor alig merem elmondani, hogy talán még a vella után is ránézek a polgári jogra.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:36:11

Gabennél elmúlt a cucc hatása... és most pislog. húúú mit csináltam

Mók_Ica 2020.12.04. 22:36:24

virágnak felvilágosította gaben a szemét..... aham...... most meg rájött, hogy szeelem van ott..... és így már nem szól bele.... a szemébe..... ki érti ezt? én nem...... az a baj, hogy a ..... salalalalala

2020.12.04. 22:36:38

“Csak kérlek ne törd össze a szívét” oooooooooooo

2020.12.04. 22:36:50

Gábor visszaérkezett a kiindulási pontra, de már senki nem hisz ennek a szerepnek.

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:37:00

Dani jobban kezeli, mint Bálint. Közben meg gondolja, hogy kutya. Nincs tiszta lap: helyes!

2020.12.04. 22:37:21

Oke, en egyelore azt gondolom Gaben szepiteni fog

2020.12.04. 22:37:21

jön a három nap 13 percben

2020.12.04. 22:37:34

Ez megint nagyon “vicces” és értelmes feladat

Kosztarika 2020.12.04. 22:37:39

@Hannibal Gabter: lehetőleg Vivi. Nála van a legkevesebb esély , hogy kisz@rja.

2020.12.04. 22:37:49

@Hannibal Gabter:
Te is majdnem elsirtad magad,ugye?

2020.12.04. 22:37:50

Végre zene!!!!! Milyen jó!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:37:51

@Mók_Ica: Pedig tisztán, világosan és érthetően fogalmazott, csak rosszul pakolta egymás mögé a szavakat. :D

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:37:52

@Nátha ellen bálna: Kb. ennyi volt. Ahogy Petyát néztem, ez irónikusan mondta, hogy móka kacagás. Xar uncsi lesz, meglássátok!

2020.12.04. 22:38:59

@Hannibal Gabter:
Tegnap felnezve az egre arra gondoltam, hogy istenem de jo, hogy legalabb 12-vel kevesebb van kint

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:39:04

Bakker, papírt mert ceruzát már nem is kapnak, csak telót használhatnak, a ceruza veszélyes :)

2020.12.04. 22:39:24

@Niemandhäuser:
Domestosos kezzel nyulkalt a hajaba mer higienikus

MmeChauchat 2020.12.04. 22:39:26

Gina legjobban rázta fejét, bazdmeg

Kosztarika 2020.12.04. 22:39:40

@Alice from madness: Bocsánatot kér, mint Tompika? :D

Cimili2 2020.12.04. 22:40:00

mekkora barom feladat!!!

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:40:05

Mit lehet készíteni vaGina agyából és egy normális ember koponyájából? Csörgőt.

2020.12.04. 22:40:18

@MmeChauchat:
Mert jol be van gyakorolva a bologatas, eros a nyaka

MmeChauchat 2020.12.04. 22:40:52

már csak az érdekel, eredetileg ez a műszer mire szolgál?

2020.12.04. 22:41:08

Ha van ilyen, akkor mi a faszért kellett Kata majdani exét nézni?

tvbuzi 2020.12.04. 22:41:11

azért én nem szívesen találkoznék Robival egy házibuliban Brüsszelben

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.04. 22:41:25

Ez a feladat tökéletesen illik hozzájuk, ezt legalább nem tudják elrontani.

2020.12.04. 22:41:34

@Kosztarika:
A bocsanatkeres a taktika szerintem. Jo kis geci manipulacio mert ha nem fogadod a bocsanatkerest te vagy a geci, ha elfogadod ugy kell viselkedned mintha meg is bocsatottal volna.

Cimili2 2020.12.04. 22:41:38

oké, holnap reggel akkor a csajok csinálják a reggelit a pasiknak?

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:41:43

@Alice from madness: De máma tisztította a pultot, mutatták!

2020.12.04. 22:42:29

Nem lenne baj ha egy ketto elhullana a harisnyatol

csodalámpa 2020.12.04. 22:42:43

@MmeChauchat: lépésszámláló szerintem

2020.12.04. 22:43:12

@Hannibal Gabter: visszahozhatja meg magat. Meg varok vele.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:43:15

@MmeChauchat: lépésszámláló..... szóval nem ERRE szolgál :DDD

2020.12.04. 22:43:36

Élő állatos feladat, grat Retekklub, remélem megbüntetnek titeket rohadékok

2020.12.04. 22:43:47

@tvbuzi:
Szejr Jozsef ezt a hozzaszolast nem kedvelte

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:43:53

Remélem, nem lesz állatkínzás.

tvbuzi 2020.12.04. 22:44:02

Ez nem állatkínzás?

Cimili2 2020.12.04. 22:44:18

direkt felvixolták azt a ronda narisárga padlót? potyognak az ápoltak. :DDD

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:45:09

@Alice from madness: Dani nem bocsájtott meg, nem is fog, de okosan úgy csinál.

MmeChauchat 2020.12.04. 22:45:31

a. költővel szólva, "Mint űrt a fényszóró, csupasz tekintet
kutatja bennem: Mit vétettem én"

2020.12.04. 22:45:39

Pedig már láttal ilyen potykányt Ginuska

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:45:42

Elmész a picsába, buzi rtl.

2020.12.04. 22:46:00

Az eger ugy dontott hogy O nyert

Mók_Ica 2020.12.04. 22:46:27

nagyon röhögök...... mercy: kimászott az egér!! gaben néz körbe és felfelé: hol?

2020.12.04. 22:46:32

Dikk Gaben meg miről beszél már megint?>

2020.12.04. 22:46:37

@Niemandhäuser:
Leirtam a pszichologiajat az ilyen kam bocsanatkeresnek.

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:46:41

@Hannibal Gabter: Meg, bár nem állattal terjed, de minél több baromságot visznek be, annál nagyobb a Covid-veszély. A kajákat meg lehet UV lámpázni, meg bármilyen tárgyat.

Cimili2 2020.12.04. 22:46:51

@tvbuzi: :DDDDDDDDD enyhén paradicsomos.

tvbuzi 2020.12.04. 22:46:57

Gábor szeretne kiesni?

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:47:06

Oszt, ha Coid, akkor csengettek a műsornak!

Mók_Ica 2020.12.04. 22:47:16

@Hannibal Gabter: pici fehér egerek azok, teee

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:47:17

@Mók_Ica: Lehet azt hitte, hogy bőregér.

MmeChauchat 2020.12.04. 22:47:21

@Cimili2: nem, hanem a sok döglés miatt elszoktak a járástól

2020.12.04. 22:47:22

Hat...Robert.......ahh....hagyjuk.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:47:37

Remélem legközelebb akvárium lesz piranhákkal

2020.12.04. 22:47:43

@tvbuzi:
Az eger szeretne kiesni.

2020.12.04. 22:47:50

Na ezekután Virágot is elengedtem mivel úgy lapátolta szerencsétlen egereket a kezével, mintha csak sima faforgáfsot túrna

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 22:47:54

@Nátha ellen bálna: ezaz, hívd elő a benned szunnyadó állatot

tvbuzi 2020.12.04. 22:47:56

Robit majdnem lecumizta egy egér

V Lovegood 2020.12.04. 22:48:05

Neeee szegény egerek, bolondok megölik őket

Mók_Ica 2020.12.04. 22:48:37

@Niemandhäuser: miért? karanténban vannak vagy mi..... :DDDDD

2020.12.04. 22:48:38

@ppupu:
Nyiregyhaza zooban van felulrol nyitott voroshasus akvarium es ki van irva h veszelyes belenyulni. Elgondolkodtam hany onjelolt vagany nyulhat bele :D

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:49:09

Mitől ilyen magabiztos ez az idióta? Annyira csalódott Bálintban, hogy ki kell vinnie. Rögtön a mostani után? Hát igen undorító, amit Bálint tett: beleegyezett, hogy Gábor írja meg Dani beszédét. Ez borzasztó-ó-ó-ó-ó-ó-ó-ó, ez borzasztóóó! (Tudósok)

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:49:12

Na Dani még be is mondta a kamerába, kedves állatvédő szervezetek, lehet feljelenteni a csatornát.

tvbuzi 2020.12.04. 22:49:31

Gina sátáni tekintete...

2020.12.04. 22:49:42

Erről beszéltem délután, elég sokat elárul valakiről, hogyan viszonyul az állatokhoz...

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:49:43

És tényleg dögunalom lett ez a rész!!!!

2020.12.04. 22:50:09

Megint nem nyertek lofaszt se? Vagy barmilyen jatek van piat nyernek?

Cimili2 2020.12.04. 22:50:45

@Niemandhäuser: pp szerint felhőtlen élmény. :DDD

csodalámpa 2020.12.04. 22:51:10

Petike mint állatvédő és vegán hogy-hogy nem tette szóvá a kisegerek abajgatását?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:51:23

A simi-simi drvább verziója a dugi-dugi ?

2020.12.04. 22:51:39

@Hannibal Gabter:
Azert a fobia nem ilyen dolog. De ha felek tole leszarom a feladatot es azt mondom hogy megtagadom.

tvbuzi 2020.12.04. 22:51:51

Holnap dráma!!!!!!

2020.12.04. 22:51:55

Jujj mi lesz itt holnap more

2020.12.04. 22:52:19

@Hannibal Gabter:
Mi lesz? A bohockodastol csak hallgattam

Kosztarika 2020.12.04. 22:52:20

@Niemandhäuser: ez a rész?? Nem évadot akartál írni?

Mók_Ica 2020.12.04. 22:52:21

no, ki teCCik bálintnak? fru???

mercy elesett??? megint balettozott biztosan....

2020.12.04. 22:52:30

@Alice from madness: akkor nem csinálja meg a feladatot és kész

tvbuzi 2020.12.04. 22:52:59

@Alice from madness: Győzőt megnyerhetnék egy hétre

2020.12.04. 22:53:11

@Hannibal Gabter:
Persze, ezt irtam.

Szerencsetlen kisegerek :(

Cimili2 2020.12.04. 22:53:30

@Nátha ellen bálna: eskü, ezt mondta? pont nem hallottam.

csodalámpa 2020.12.04. 22:53:43

@Alice from madness: hát ja, valahol megértem, bár engem csak a meztelen csigával lehet kikergetni a világból, kígyót-békát-bogarat-pókot-egeret simán meg merek fogni kézzel.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 22:54:11

Aki még bírja, most meditáljon egy kicsit, mert jön a mi Hősünk: Hasé Ármányadó

2020.12.04. 22:54:20

@tvbuzi:
Ha ez lenne a nyeremeny en egesz biztosan kezenfognam magam kivinnem magunkat parbajozni es kinn is hagynam mindannyiomat inkabb....

Cimili2 2020.12.04. 22:55:00

@Mók_Ica: bírom a májadat. :DDDDD

Spitzbaue® 2020.12.04. 22:55:12

@Kosztarika: Szerintem, eddig jó. Hullámvasút. Az idióta játékok xarok. De úgy fejlődnek az események, hogy csak na. Hogy utáltuk Digót, pedig egy szolid srác volt a mi kis házi Norman Bates-ünkhöz képest.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:55:41

@MmeChauchat: óóóó... lecseréli vajon a hálótársát?? :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 22:56:37

@Cimili2: Ja nem, hanem arról beszélt, hogy véletlenül majdnem szétnyomta az egyik egér fejét... De aztán bocsánatot kért tőle és megsimogatta. Én meg erre írtam a felhívást az állatvédőknek.

Kosztarika 2020.12.04. 22:56:59

@Alice from madness: most mér? Azt mondtad szereted az állatokat.

Mók_Ica 2020.12.04. 22:57:16

@Cimili2: azt a szép kis pöttyöset ?? ;))))

2020.12.04. 22:57:37

@Niemandhäuser: A Tudósok se rossz, no de ez a fáin: youtu.be/iFLha-V55ec

2020.12.04. 22:57:41

@Nátha ellen bálna: felhívom a figyelmét pár embernek...

2020.12.04. 22:58:04

@tvbuzi: Minimum párbajozni, igen.

2020.12.04. 22:58:26

Fogalmam nincs ki melyik bejegyzesemre reagalt mert nem ugral a blog, csak ulok mint Roben a viharban...de mindenkivel ekg mint Moh es akkor az jo lesz gondolom

Rommvili 2020.12.04. 22:58:37

Bejelentkeztem?
Itt vagyok?
Vagy nem?

Mók_Ica 2020.12.04. 22:58:56

ott volt a szalonna cukrom!!! láttátok?? :DDDD

Mók_Ica 2020.12.04. 22:59:38

@Rommvili: itt vagy :DDD szia! pont hozéra értél ide..... holnap jobban igyekezz :DDD

2020.12.04. 22:59:43

@Rommvili:
A vagy az biztos :)
Udv a villa inverz vilagaban

csodalámpa 2020.12.04. 22:59:49

@Alice from madness: egyszer az öcsém a meztelen lábával (valahogy belemászott a szandáljába vagy papucsába) rálépett egy meztelen csigára. Hát szerintem én lecsaptam volna a lábfejem, mint van Gogh a fülét :D de hogy kétoldali infarktust kaptam volna, az biztos.

LaciHogyVoltol 2020.12.04. 22:59:58

Dicsak...Mercike elnyalt TikTok-ozás közben? Vagy csak az értelmi színvonalához hűen a seggét a földhözverve cirkuszolt?

Cimili2 2020.12.04. 23:00:57

@Alice from madness: mé nem ugrál? enyém ha lassan is, de szót fogad. próba másik böngésző!!

2020.12.04. 23:01:04

@LaciHogyVoltol:
Tegnap mondtam hogy rohognek ha a balesetirol jelentkeztetnek be. Ugy latszik kerj es megadatik...legkozelebb azt kivanom hogy Daninak tunjon el a pocse

LaciHogyVoltol 2020.12.04. 23:01:12

Remélem Merci épp csak annyi kárt tesz magában, hogy hazaküldjék érte...rosszat nem kívánok neki, de jobb lenne nélküle.

tvbuzi 2020.12.04. 23:01:13

Pamela kiesett a gecibe

Rommvili 2020.12.04. 23:01:17

Hol van a legtöbb résztvevős fórum?

2020.12.04. 23:01:59

@Rommvili: máshol, ez egy privát klub, eresz nélkül

2020.12.04. 23:02:11

@Cimili2:
No azert ne essunk tulzasba :D

Mók_Ica 2020.12.04. 23:02:18

hozé, baszd meg..... hogy nézel ki??

tvbuzi 2020.12.04. 23:02:22

Győző miért nem ment még ki Kanadába?

2020.12.04. 23:02:33

@ppupu: probal beleolvadni a telefonba

2020.12.04. 23:02:36

@LaciHogyVoltol: á ez csak egy fake news lehet vagy csak így bírták megdönteni

2020.12.04. 23:02:49

@ppupu: kukából szedte ki ezt a szettet. A cipó en báksz leselejtezett darabjait

Kosztarika 2020.12.04. 23:02:55

Hozzá olyan ezzel a hajjal (és fejjel) mint a Baba az Álarcos énekesben. A mozgása mindenesetre pont olyan idétlen.

2020.12.04. 23:03:07

Gaber pszicho haverja a telefonnál

tvbuzi 2020.12.04. 23:03:13

@úgymond olvasó mmkk: Pamela megérdemelte. Berki miatt.

2020.12.04. 23:03:16

@Rommvili:
Globalisan gondolod? Nalad a mennyiseg szamit? :)

Cimili2 2020.12.04. 23:03:31

@Mók_Ica: csak hozza a szokásost. :))

Rommvili 2020.12.04. 23:03:38

@Mók_Ica: baxxa még,hogy ideértem!!!
Holnap inkább lekésem ezt az akadémikust.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 23:03:47

@tvbuzi: Bea meg VV-t csinál a műsorból

2020.12.04. 23:04:02

@tvbuzi: mert Kanada légvédelmi pajzzsal védekezik ellene.

Mók_Ica 2020.12.04. 23:04:26

@Cimili2: az ósan reklámban mutatták :DDD prömierplán!!!!

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:04:36

Gaborka ugyanolyan hű, mint Gyögyő! :-DDDDDDDD

2020.12.04. 23:04:41

@Nátha ellen bálna: tudom, ismerem, leesett mikor elküldtem ...

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 23:05:43

@Rommvili: Ezt benyaltad, ez már alja... idegrendszer kell hozzá és edzettség

Mók_Ica 2020.12.04. 23:05:52

nincsenek szavaim.... elfogytak..... remélem holnapra megtalálom őket.......

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:05:59

@Alice from madness: Én se vele, se Gáborral. De én fiú vagyok.

2020.12.04. 23:06:10

Már megint pénisz-szarás vonalon indulunk..

2020.12.04. 23:06:20

Huzni vagy nem huzni, ez itt a kerdes.

tvbuzi 2020.12.04. 23:06:30

Szóval renó csak veri a munkahelyén

2020.12.04. 23:06:50

Gina azon gondolkodik hol rontotta el az eletet

2020.12.04. 23:07:11

Na megyek gyerekek szevasztok

tvbuzi 2020.12.04. 23:07:35

Gina megerőszakolja Rönót

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 23:07:37

@ppupu: Mint tegnap Merci, most Dzsinu bootol.

Rommvili 2020.12.04. 23:08:03

Gáspár Gy. valóban több nézőt generál mintha bárki más vezetné a músort?
Vagy valakinek a valakije valahol???

2020.12.04. 23:08:05

@Niemandhäuser:
Pedig ha nem lennel fiju....
Amugy a villalakoknak volt ilyen #velerandiznek projektje instan

2020.12.04. 23:09:10

@Cimili2:
Ne higyj neki itt lesz meg 2 orat :D

tvbuzi 2020.12.04. 23:10:04

Gábortól nem érdemes kérdezni semmit

kozi001 2020.12.04. 23:10:40

@hereverő heverő: Mert van aki Mónika show pótléknak nézi a VV-t van aki meg az összefüggéseket és az emberséget keresi!
Azért!

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 23:10:47

Kérek egy Győző-magyar szótárt

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:11:20

@Alice from madness: Instám nincs, de nem kéne lánynak lennem, mint most Jóska esetében is kiderült Brüsszelben.

2020.12.04. 23:11:23

@Alice from madness: Danit ezentúl Kavbojnak nevezem.

2020.12.04. 23:12:25

@Niemandhäuser: Ugyan, ezek csak társadalmi nemek. Mondj igent.

2020.12.04. 23:12:29

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Ezen rohogok nekem is O jutott eszembe. Ezentul Dani Kavboj :D

2020.12.04. 23:13:12

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
-Jatszunk megeroszakolosat!
-Nem akarom...
-Jol csinalod :)

tvbuzi 2020.12.04. 23:13:13

Renó a vajda a vellában

kipcsak harcos 2020.12.04. 23:13:19

@ppupu: majd ha olyan pacalt csinálsz mint én lehet arcoskodni :D :P

Rommvili 2020.12.04. 23:13:28

Van itt olyan aki kedveli győzikét??

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:13:45

@ppupu: Még mindig azon röhögök: simi-simi -> dugi-dugi

2020.12.04. 23:13:52

@Nátha ellen bálna:
Egy lehetoleg a legnagyobb nyomasu vizsugarral erkezzenek

kozi001 2020.12.04. 23:14:09

@Hannibal Gabter: Hol találkoztál vele az érdi kocsma előtti gödörben vagy a májgondozónál?

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:14:47

Sziasztok! Hát én most ébredtem. Valami nem oké a szememmel napok óta, aztán sikerült megpihentetnem :)

2020.12.04. 23:15:01

@Rommvili:
Szerintem egy zsenialis ember, meg mindig musoron van, baromi jol el abbol akik nem birjak.

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:15:55

@Rommvili: Nincs. Ő sem kedveli saját magát. Már öngyi is akart lenni, de az inkább marketingfogásnak szánta. Szánalom.

tvbuzi 2020.12.04. 23:16:06

Vigyen téged Visegrádra a hóhér

2020.12.04. 23:16:22

@MsIreneAdler: Fogj egy doboz spagettit és nézd vissza.

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 23:16:24

Nagy a baj ... Amanda szülni akar

kozi001 2020.12.04. 23:16:42

@Niemandhäuser: Összeségében a anno a tipák prolik szurkoltak, a nyomorék bajnokuknak BAlekosznak.
És ők morzsolnak el egy könnycseppet, hogy a szánalom megéli az álmot.
Here lehet amíg el nem fogy a zsé!

2020.12.04. 23:16:50

@ppupu: Azt felidézte a lépésszámlálós headbangelésnél.

Nátha ellen bálna 2020.12.04. 23:16:53

Keressé bizalmast Dubajban.

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:16:54

Ezek a lányok melyik bolygón élnek?

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:16:57

@ppupu: frufru: úgy szeret ahogy vagyok, ... van ilyen befőttes gumi a fején (=arab)

2020.12.04. 23:18:15

@kozi001:
Akarsz beszelni rola mi nyomja a lelked? :)

2020.12.04. 23:18:58

En nemtudom nem korai 2 dugas utan a pasi jovobeni terveit firtatni?

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:19:00

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az a baj, hogy nem lett jobb, szóval picit aggódok :(. Még mindig olyan, mintha homok lenne benne.
De már 2 adást kigagytam, nagy a dilemma...

Rommvili 2020.12.04. 23:19:06

Na,inkább nem is reagálok mert igen csúnya lenne.
Pedig csak kicsit nem szeretem a cigányokat.

2020.12.04. 23:19:55

Es folytatjak az egereszest bazz....

tvbuzi 2020.12.04. 23:20:11

A narrátor dr szopacsek?

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:20:24

@kozi001: mostmár minden héten megkapom, hogy proli vagyok: lidlös újságot olvasok, vv-t nézek, most még Alekosz is.... Mi lesz még itt? :-DDD

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:21:09

Mi a szar ez az egérizé?? Ez a műsor?

2020.12.04. 23:21:48

Jobban elveztem ezt a 3 perces bevagast az egerrel mint az elmult egy heti ofit :D

2020.12.04. 23:21:54

@MsIreneAdler: sehol, ők a laposföldön

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:22:10

@úgymond olvasó mmkk: nincs. Az is proliság lenne? Szerzek!

2020.12.04. 23:22:30

@Niemandhäuser:
Susogos melegitonaci adidas papuccsal?

ppupu #Fantom for President 2020.12.04. 23:22:49

Rájöttem, nem is kukásruha, hanem utcaseprő cucc van Győzőn, ez az új dizájn

2020.12.04. 23:22:52

@Alice from madness: Ne kérdezd fel így, mert aztán jön ez: youtu.be/ysOwOGbmHBc

tvbuzi 2020.12.04. 23:23:02

@MsIreneAdler: ez volt a legjobb, hidd el

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 23:23:10

@Niemandhäuser: akkor még menthető vagy

@Nátha ellen bálna: pontosan. kitaláltad a gondolataimat!

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:23:13

Holnap lesz "esztra" is! Gyögyő "esztrával" jön. Óbasz....

Cimili2 2020.12.04. 23:23:16

na én léptem, holnap jövök, ha tudok. :)

2020.12.04. 23:23:56

@Alice from madness: Ez szériahiba, a többséggel már az első dugás után megesik, aztán csodálkoznak ha nincs második.

Rommvili 2020.12.04. 23:24:16

Bárki jobb lenne belevaló műsorvezetőnek.
De ezek szerint csak engem irritál kurvára.
Már ha meglátom akkor is...

2020.12.04. 23:24:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Pont most amikor ilyen szinvonalas musorral kenyeztet a magyar ker tv? :)

2020.12.04. 23:25:13

@MsIreneAdler: Homok? Dubai? :-) No félretéve a viccet, gyógyulj, mert a mait látni kellett. A tegnapit elég hallgatni.

2020.12.04. 23:26:11

@Alice from madness: De vajon melyik egér Szlartibartfaszt?

MmeChauchat 2020.12.04. 23:26:26

@tvbuzi: de, csak az az Istagrammon

Spitzbaue® 2020.12.04. 23:26:40

Na szasztok, megnézem a mai FarmVIP végét, mert mostanába belelóg a VV-be.
Cakát!

2020.12.04. 23:27:12

@Niemandhäuser: Next step: Holnap bekopogtat Thürmer Gyula egy adag csirke far-háttal.

2020.12.04. 23:27:49

@Nátha ellen bálna: Ha már Muscat, akkor Ottonel.

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:28:38

@VV10 Velőtrázó Vélemény: vigyen ide, vigyen oda, kertesház, és na jó elég egy kocsi is :D

2020.12.04. 23:29:18

@Alice from madness: Erre sunáznámot kéne írnom? :-) Fonákból megy vissza ez: youtu.be/Jc6ILaNdpiE

2020.12.04. 23:29:25

@Rommvili:
Pedig szorakoztato, vicces, jo poenokat nyom. Nem ertem mi bajod vele

2020.12.04. 23:30:16

@tvbuzi: nem lesz, eszkuzív moá

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:31:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ja ja. Dubai, az hiányzik nekem :). Nem, sajnálom ez kötőhártya gyulladás. Reggel meglátjuk, kesz-e ügyelet belőle :(
Na miről maradtam le???

2020.12.04. 23:32:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Errol egy tankcsapda jutott eszembe de be nem teszem ide most :D

2020.12.04. 23:34:24

@Alice from madness: Akkor én sem teszem be amire gondolok.

2020.12.04. 23:39:40

Jóéjt, én ezzel a dallal búcsúzom mára. youtu.be/N1jjhccvBKs

MsIreneAdler 2020.12.04. 23:40:41

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Amandát gúnyoltam ki. Ő anyagilag úgy néz ki semmit nem akar tenni a családja jólétéért. Csak szülne... Eszem megáll. Fogalma sincs, hogy egy normális életszinvonalat milyen kemény munka megteremteni!

Cérnahuszár 2020.12.05. 06:51:37

@MsIreneAdler: rávetettek hogy megnézzem a belehalót
Hát ja, amanda bekajolta a hamupipőke mesét. Azt gondolja üvegcipellő kell.
Még vár rá a nagy felébredés, most teljesen vakon van.
Mondjuk ahogy bálintot is kezelte...jaj ittanagyő aztán meg megfojtaná egy kanál vízben most, mert nem az van amit ő elképzelt. Miért ilyen a legtöbb nő?
Fru már életszerűbb volt, arról beszélt hogy a társa fogadja el a hülyeségeit. Innen már egy lépés hogy ő is elfogadja a párja baromságait, akkor működhet. Ez meg az én nagy bölcsessígem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.05. 07:17:28

@Hedo a nokedli szaggató: A tegnapi adás után Amandát érzem a legnagyobb kiválasztási veszélyben az egyik oldalon (mondjuk a kívánságlistámon inkább Gina lenne az első időrendben, mert Amandát egy fokkal szórakoztatóbbnak tartom, de most úgy érzem, hogy kettejük közül a bentiek Amandát szórnák meg inkább) illetve Vivit a másik oldalon. A két hárpia cat fightot szeretne, és ehhez szerintem Vivi ellen érzik a nagyobb esélyt, mint Virág, illetve Merci, vagy Fru ellen, ráadásul az utóbbi kettő laza szövetségesük is, de legalább is hálószobai társalkodónőjük.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.05. 07:22:39

@VV Erőlegény: és ugye a kérdés, hogy Bálint hány embert tud az egyik oldalon Amanda ellen hangolni, míg a két hárpia hány embert tud maga mellé állítani Vivi kiválasztásában? Ettől fog függeni, hogy melyikükre kerül a zöld kendő, és fontos lenne még azt is tudni, hogy ezen a héten ki a villamester, mert holtverseny esetében az ő szava dönt, legalább is eddig ez volt a szabály...

2020.12.05. 08:24:21

@Cérnahuszár a naív:
De senki nem szolt neki, hogy O az egyik mostohatesot jatssza :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.05. 08:43:33

@kozi001:
Szerintem Alekosz amit kihozott a VV-ből azt maximálisan kihozta, és ahogy előttem mondták, a VV-t neki találták ki, rá van szabva, ezt a palit belehetne zárni évekre annyira a szerepében maradt, néha beküldenek hozzá valakit piálni, vagy csajokat hogy udvaroljon nekik, esteleg nézzenek együtt filmeket.
Ott baszta el hogy átment a tv2-re bohóckodni, és ezzel szerződést szegett az RTL-el, pedig aztán ki lett nyalva a valaga, mai napig lehetne társműsorvezető az RTL-en, BV-ben biztos.
Olivér a jutub csatornáján azt mondta az egyik hozzászólásra, hogy még nem keresték meg az RTL-től de szívesen vállalná a Belevalót, mert szerette a VV-t.
Alekot és Olit újra össze lehetne hozni a BV-be, együtt vezetnék a műsort, vagy felválltva, legyen már vér az RTL pucájában hogy meglépi.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 08:49:55

jónapotkívánok a mélyen tisztelt proli uraságoknak, proli asszonyságoknak, proli kiasszonyságoknak (ki válogasson kedve szerint)

Cérnahuszár 2020.12.05. 09:12:36

@úgymond olvasó mmkk: aki még nincs kimaxolva proliságból, küldhetek neki muskátlit. Persze lildis újságért, mert nekem meg az nincs

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 09:14:43

@Cérnahuszár a naív: kérem a muskátlit, adok érte újságot

kipcsak harcos 2020.12.05. 09:28:20

És ha egyik sem vonatkozik rám, akkor jó reggelt nélkül maradok?
Én, egy főkipcsak?
Skandalum!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 09:29:27

@kipcsak harcos: azok osszák be a többinapszak szerinti köszöntést

Cérnahuszár 2020.12.05. 09:46:08

@szociál: annál jobbat nem is tehetett volna mint hogy szerződést szegett, nekem az is sok ha időnként szerepel az újságokban, értelmetlen sztorikkal. Mondjuk nem nézek se rtl se tv2 lehet hogy elkerülném :) De a neten időnként elém mászik, jujujka

Penimegamásik 2020.12.05. 09:56:33

@Alice from madness: a föcimdal az nem Hien, hanem Binkhy

Penimegamásik 2020.12.05. 09:56:33

@Alice from madness: a föcimdal az nem Hien, hanem Binkhy

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.12.05. 10:02:33

na egyetlen ember van nálam, akit győzőnél is jobban rühellnék a BVben, alekosz.

Penimegamásik 2020.12.05. 10:04:09

@Alice from madness: igen, de szerintem annyira nem okos, hogy végig is vigye

2020.12.05. 10:10:02

@Penimegamásik:
Ezt mire?
A masikra meg koszi koszi biztam benned :D

Penimegamásik 2020.12.05. 10:12:34

@Alice from madness: nem keresem vissza, de olyasmire hogy szerinted Gábor lehet, hogy nagyot húzott..

2020.12.05. 10:14:41

@Penimegamásik:
Jaaaa igen a kamubocsnatkeresek, meglatjuk.

Spitzbaue® 2020.12.05. 10:41:40

@VV Erőlegény: Asztat azé' nem tudhassuk meg, hogy ki a vellamester, mert egész héten egy este eseményeit tárták elénk. Ezt onnan tudni, hogy a 24 órára hétfőn megbűntetett Renátó, még a tegnap esti öfiben is sisakban volt.

Nekem az a vicces esemény jutott eszembe, hogy Manda és gaBika menne párbajozni, és amikor a győztes jön be, mindegy melyik az, az ápoltak lemondóan, lehorgasztott fejjel bevonulnának az udvarról, hogy a f@szomba, miért nem esett ki mind a kettő... :-D
Persze, akkor nem lehetne itt senkit sem utálni. (De! :-)

Spitzbaue® 2020.12.05. 10:46:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Szerintem a csirke far-hát nem proli, az inkább nyugdíjas, ahogy itt is írjátok, boomer dolog: a proli hónap elején dőzsöl, az igazi prolik a megdonálcban, aztán hóvégén meg az eltett lecsót eszi jobb esetben, vagy 80 forintos "tepertős" pogácsát, amit az sarki péknél vásárol.
Jelzem, szeretem a megdonálcos kaját. Rájöttem: kib@szott nagy proli vagyok.

2020.12.05. 10:48:24

@Niemandhäuser:
Azt maszkalsz-e kontosben meg pompom-os sapkaban? Mert egy igazi Proli ur igy oltozik

Pietrosz Abroszbatosz 2020.12.05. 11:07:42

@ミラ: Nekem kettő ilyen van: Alekosz és Olivér.

Spitzbaue® 2020.12.05. 11:23:14

@Alice from madness: Nem! Én az alsógatya-póló kombóra esküszöm. Szerintem, az olyanok, akik nálam is jobban hozzák a prolit, azok a susogósmelegítő-pörköltszaftosatléta összeállításban nyomják.

2020.12.05. 11:36:55

@Niemandhäuser:
:D
Es egyebkent pesten egy olyan szegleteben elek ahol ezt igy napi szinten megfigyelhetem testkozelbol. Jonekem.

2020.12.05. 11:37:41

@úgymond olvasó mmkk:
Eszembejutottal, pizzat csinalok :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 11:46:09

@Alice from madness: ahhhhhh :D olyan éhes vagyok.. 8 óta az onlány óra előtt ülök

2020.12.05. 11:47:07

@úgymond olvasó mmkk:
Egyutterzesem. En majd szerintem delutan fogok egy kicsit nekiulni. Ha nem alszom el :D

MsIreneAdler 2020.12.05. 12:18:55

@Cérnahuszár a naív: én úgy gondolom, hogy Amandának, mint sok más mai nőnek a kapcsolat az nem egy kétirányú utca, hanem egy egyirányú alagút :). Fru sem gondolt kölcsönösségre, mikor olyan férfit képzel el, aki elnézi a baromságait. A kérdés viszont az, hogy vajon miből gondolja egyik lány is, hogy ez neki jár, hogy csak úgy beleüljön valami kész dologba, amiért neki semmit sem kell tennie?

Cérnahuszár 2020.12.05. 12:24:52

@MsIreneAdler: én is ezt kérdeztem, de összevakartam egy választ: még nem élték át komolyan, csak gyerekként funkcionáltak eddig. A tojáshéj ott a fenéken, nincs tapasztalatuk. Amikor adni is kell, nem csak kapni.
Mi meg itt boomerkedünk nagy bölcsen XD

MsIreneAdler 2020.12.05. 12:38:00

@Cérnahuszár a naív: na akkor boomerkedjünk rendesen: én is voltam fiatal :). Azért ők már nem tinik. Persze értem én, hogy manapság a tinédzser kor a korai húszas évekig is eltart. Csupán arra lennék még kíváncsi, hogy mi lesz az az életesemény, ha lesz, ami majd felrázza őket ebből az álomból? Ami majd világossá teszi nekik, hogy egzisztenciát teremteni nem csupán a férfi dolga, családot alapítani, meg nem azt jelenti, hogy pikk pakk szül egy pulyát a készbe.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 12:56:03

@Alice from madness: tuleltem. fel ora mulva kezdodik a kovetkezo :D

2020.12.05. 13:01:47

@MsIreneAdler: nem feltétlenül fognak eljutni oda, szerintem a nők nem kis százeléka életében nem végez semmi érdemleges munkát, maximum "üzletasszonyként" valami sablon ruhabolt stb vállalkozással szórakozik amihez a pénzt is a férjétől kapja. És itt soktízezres "populáció"-ról beszélek alsó hangon. Sztereotípia vagy sem, rengeteg drágább ingatlanban megfordultam az elmúlt évek alatt, olyan embereknek olyan vagyonai vannak, hogy valójában egy mekis krumplisütő állást sem néznél ki belőlük. A vasvári vivkó jelenség nem újkeletű még ebben az országban sem, és nem is ritka.

2020.12.05. 13:03:47

@MsIreneAdler: "meg nem azt jelenti, hogy pikk pakk szül egy pulyát a készbe." én az átlagember eseten meg azt látom, hogy nagyon sokan csak megszülik a gyereket, mert "kell" nevelni meg nem hajandóak, és a digitalizáció, közösségi médiával kapcsolatos veszélyekre nem véletlenül nem tudják felkészíteni az utódokat, mert ők is hasonló szinten léteznek, semmi fogalmuk nincs az egészről, de én a hajlandóságot sem látom emberekben, hogy utánanéznének dolgoknak. Csak élnek bele a vakvilágba.

2020.12.05. 13:04:17

@Cérnahuszár a naív: gyerektartás+ asszonytartás + egy még idősebb "eltartó" megoldja azt is..

2020.12.05. 13:07:00

Na skacok azert tegyuk mar tisztaba hogy amugy a mostani 30-40 pasiknal is (tisztelet a kivetelnek) csak a ferfiui elojogok vannak am megtanulva, emelle nem tarsul mar a megszerelek ezt azt, elintezek ezt azt megoldom az eletet. Es ezt nem csak en mondom hanem az altalam ismert 30+ nok nagyresze. Ugyhogy ne csak a lanyokon kerjuk mar szamon hogy ugy kepzelik az eletet h apa talicskan hordja a penzt en meg mukormoshoz jarok. A sracok nagyresze dolgozik, hazamegy, oszt helloka. Esetleg pontos lista alapjan bevasarol. Mikozben a no ugyanugy lehuz 8-10 orat meloban, aztan indul a masodik muszak otthon.

2020.12.05. 13:13:48

@Alice from madness: a megszerel dolog szerintem hülyeség mondom ezt "ezermesterként" . Nem 1960-at írunk, legtöbb dolgot nem tudja megszerelni egy átlag ember, vagy pl. nem tud olyan szépen lerakni egy parkettát stb . Nyilván azt értem, hogy egy szöget beverni talán elvárható. A munka utáni punnyadással egyetértek, szerintem undorító, mikor nincsenek megosztva a teendők. Én viszont bár lehet nem tetszik sokaknak, valahol a nőket is tudom ennek a kialakulása miatt hibáztatni. Ha azt mondja valaki, hogy vagy csinálsz te is valamit, vagy mehetsz. Mindig a nő a fogadó fél, és ők döntik el, hogy lesz-e kapcsolat. A férfi meg próbálkozik mindenkinél, és amíg beleszarással is van akivel "tud dugni", addig a legminimálisabb befektetésnél nem fog többet tenni. Ez arra is igaz, amit fentebb írtam. Hányok az ilyen Andy Vajna féle mentalitástól is félreértés ne essék.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 13:14:15

@Alice from madness: akkora ekg-t irnek ide, hogy 10 poszttal elobb is latszana :DDD

2020.12.05. 13:20:27

@Hannibal Gabter:
Azert az ciki amikor koltozesnel a ferfikollegak elcsodalkoznak, hogy van szerszamosladam, hogy elobb furok fel egy polcot vagy cserelek ki egy zarat mint a legtobb velem egyidos srac. Nem azt mondtam, hogy komplett hidegburkolast kell otthon csinalni de azert van egy hatar...

2020.12.05. 13:22:08

@Hannibal Gabter:
Anyukaek nevelik ebbe bele a fiukat es amikor Te elkezded megkovetelni hogy segitsen akkor vagy ugy nez ki mint amikor egy 5 evest allitasz oda vagy vegtelen harc indul, mert egyszeruen nincs hozzaszokva 20+ 30+ ev alatt ahhoz, hogy a lakas nem ugy tevodik rendbe mint a Harry Potterben Weasleyeknel.

2020.12.05. 13:28:15

@Alice from madness: engem az nem érdekel, hogy ki neveli beléjük. Ott van a lehetőség, hogy vagy elfogadod "lustának" , vagy nem fogadod el. Nem 18. században élünk, ahol eladják a nőt a szülei , hanem szabad a döntésetek. Én azt gondolom, hogy arra , hogy valaki nem tesz hozzá egy kapcsolathoz semmit, arra nem az a megoldás, sóhajtok egyet és azt mondom, rendben. Hanem akkor te balra te meg jobbra. De én nem is vagyok kapcsolatfüggő (most nem rád céloztam) , én mindig úgy álltam ehhez, inkább vagyok egyedül, mintsem immel ámmal működő kapcsolatban éljek.

2020.12.05. 13:29:01

@úgymond olvasó mmkk:

Nagyi kiosztott a pizza kapcsan, hogy minek arra olivaolaj, az etolajjal ugyanez lenne. Es a sutibe is ha vajat irnak ugyanolyan margarinnal. Nagyon igyekeznem kellett a mosolygashoz :D

2020.12.05. 13:29:34

@Alice from madness: jó de erre mi a megoldásod? Mert puffogástól nem változik a helyzet, meg ha elfogadod "olyannak" is marad minden a régiben.

2020.12.05. 13:30:55

@Hannibal Gabter:
Ekg, de ettol meg a jelenseg letezo.
En azt gondolom vegigolvasva amiket irtunk, hogy osszessegeben amig vannak faszik akik fizetnek a puncier es amig vannak nok akik kiszolgalnak otthon, addig egyik nemen se lehet szamonkerni, hogy ilyen a vilaglatasa, amilyen.

2020.12.05. 13:32:00

@Hannibal Gabter:
Egy darabig megoldom a dolgokat, turelmes vagyok, kerek, aztan megunom, rajovok hogy egyedul ugyanezt csinalom nem kell ehhez +1 fo es altalaban szakitok :D

Bougie 2020.12.05. 13:33:18

Nekem is feltűnt, hogy a benti lányok finoman szólva is álomvilágban élnek, ami a gyerekszülést, ideális férfit illeti. Szerintem manapság 35-40 éves kor körül jut el arra egy átlagos nő, hogy valóban felelősségteljesen szüljön gyereket, értem ezalatt, hogy megteremtette hozzá a megfelelő egzisztenciát, nem fog az utcára vagy nehéz anyagi helyzetbe kerülni, ha a gyerek apja elhagyja/meghal/bármi történik vele. Ami az otthoni teendőket illeti, nem leszek senki cselédje, aki nem hajlandó alapelvként elfogadni az egyenlő munkamegosztást, a teendők egymás közti felosztását, azzal nem leszek tartós kapcsolatban.

Cérnahuszár 2020.12.05. 13:33:56

Hát én nem arról beszélek hogy ki mit nem csinál a "házasságban"
egy női elképzelésről gondolkodtam, amikor azt hiszik hogy alapjáraton megy minden magától, aztán mégse.
a pasik nevében nem tudok mondani semmit, hogy mit gondolnak erről, az hogy én mit gondolok a fejükbe nem biztos hogy úgy is van.

2020.12.05. 13:34:33

@Alice from madness: ekg. én inkább az egyéni sorsokra gondolok inkább amúgyis. Nem bírnék elviselni magam mellett egy "léhűtő tökfej" nőt akármennyire is áll a szerszám. Azért nem fogom lentebbadni a mércét, mert mások is azt teszik. De ez megint egyéntől függ.

2020.12.05. 13:34:54

@Alice from madness: na ekg ,ezt tanácsolom én is :D

2020.12.05. 13:35:10

@Alice from madness:
Szo se rola egyebkent en kesz vagyok elismerni magamrol hogy a legtobb ember akivel voltam ugyanarra a semara volt felhuzva, shame on me. Es ha valaki szimpi volt hajlamos voltam elhallgattatni magamban a "hulye vagy Te? Lepj mar le" hangot. Az en faszsagom.

2020.12.05. 13:35:47

@Bougie: "Ami az otthoni teendőket illeti, nem leszek senki cselédje, aki nem hajlandó alapelvként elfogadni az egyenlő munkamegosztást, a teendők egymás közti felosztását, azzal nem leszek tartós kapcsolatban." ezt mondom én is . Aki erre nem hajlandó, az nem érdemel meg párkapcsolatot, az nem "jár" csak úgy, mint ahogy alapvetően semmi sem az életben.

MsIreneAdler 2020.12.05. 13:37:16

@Cérnahuszár a naív: nyihihi! :)

@Hannibal Gabter: nézd, lehet ez egy biznisz, én nem mondom, hogy nem. A pasi hozza a lóvét, a nő vezeti a háztartást, mert sokan azt hiszik, azért mert van már mosógép, az egy lófütty. Nem erről van itt szó, amikor a nő is, igenis beleadja a saját részét. Valahogy ezeken a lányokon nem látom a kompromisszum készséget. Ahogy Fru mondta pl. hogy ő külön is elmenne nyaralni. Szerinted ő mit szólna, ha a pasija menne el külön?
Vasvári Vivien meg a többi ilyen luxusfeleség a hírnevét vitte a házasságba és azt a státuszt adta a férjének, hogy "rendszeresen modellt kefélek". Na most egy ilyen Amanda kaliberű nő ezt nem tudja nyújtani, mégis azt hiszi jár neki.
Az asszonytartásról meg a gyerektartásról kialakult városi legendák is ezeknek a nőknek köszönhetőek. Egy átlag egyedülálló anya még mindig nem dőzsöl.

@Alice from madness: ahogy mondod a másik oldalt. Mivel a lányok királyfiairól volt szó, ezért nem írtam a fiúkról, de ekg!

2020.12.05. 13:37:27

@Bougie:
Tehat Te a masodik heten osszekoltozol a kivalasztottal es ki is derul mielott nyakig szerelmes lennel, hogy a pedancia meg a romantikus elkepzelesek hogyan lenne ha egyuttelnetek nem is ugy van, mert csak az udvarlasi szakasz resze hogy mindenki a legjobbat adja?

2020.12.05. 13:40:11

@MsIreneAdler:
En is mindig megtartottam a sajat progijaimat, baratnonel alvast, stb. Es engem se zavar ha a masik elmegy bulizni, meccsre, akarhova. Ket felnott nem tarsfuggo embernel ez nem lehet problema. Azt nemtudom Higienikaban megvan e a kolcsonosseg kepessege monsjuk

2020.12.05. 13:42:42

@MsIreneAdler: 1. igen biznisz, nekem ez nagyon nem tetszik, szerintem egy ember aki mással tartatja el magát az önmagát nézi semmibe valójában 2. igen ez a Frus dolog érdekes, nem tudom 3. Akkor még nem volt "híres", amikor Fecsóval összejött, csak egy gazdag orosz faszi gyerekének anyja volt, mellesleg szerintem hótronda , de tényleg létezik a mondjuk úgy mindegy hogy valójában szép-nem szép- normális-nem normális, de "ismert ember" tehát Trófea, ez szerintem a férfi részéről is gáz megint, hogy ettől érzi magát többnek 4. nem is azt mondtam, hogy az átlag dőzsöl, tudom jól, hogy a legtöbb gyerektartás nem fedezi a gyerek költségeit. Én arra mondtam amit, hogy majd keres egy másik "eltartó" kapcsolatot a pénzesebb faszi után, és úgy már ellessz. MErt Amanda olyanokról beszélt, hogy "engem nem érdekel a pénz", de azért ha úgy van csak úgy álljon már elő egy egyhetes Balatoni nyaralással, tehát ő már nem egy segédmunkást vár maga mellé ( szíve joga, nem is azt kritizálom)

2020.12.05. 13:43:06

@Alice from madness:
Na ez egy gyonyoru mondat volt. :D

hereverő heverő 2020.12.05. 13:44:23

@Hannibal Gabter: Aki akarja az igenis rengeteg mindent meg tud szerelni. Egy csapot, vagy villanykapcsolót, de a hidegburkolás sem ördöngősség. Amit valaki más meg tudott tanulni azt te is meg tudod. A mosógépet is emberek rakják össze és ha a mikrocsipet nem is tudod kicserélni, de a lukas csövet igen. A pasik meg nem a minimál munka felé mennek hanem a nő után. Én sose pattantam csak azért mert dolgozni kellett, csak amikor elmúlt a szerelem.

2020.12.05. 13:47:45

@hereverő heverő:
Na, ezaz, max ekg.
En szereltem mar kiszakadt konnektort es wc tartalyt is youtube video segitsegevel, sot komplett csaptelepet is csereltem, koszonom azota is funkcionalnak. Es a nyulam altal szetragott hangfal kabelet is ujra osszekotottem szinten az internet segitsegevel, az is szuperul mukodik (es nem is ronda).
Ha en ezekre kepes vagyok akkor igenis elvarom hogy akar videos segitseggel a pasi is oldja mar meg.

Cérnahuszár 2020.12.05. 13:47:47

@Hannibal Gabter: a keres másik eltartót vitatnám, a legtöbb faszi hajlobogva menekül gyerekes nőtől. Főleg ha több van neki. Azért mert az ösztönei nem engedik hogy másnak a gyerekét nevelje, abba fektessen energiát és pénzt. A legtöbb nő béta hímet talál csak válás után, sőt olyat aki el van kötelezve anyagilag a korábbi családja iránt. Egyáltalán nem olyan laza az élet válás után :)

2020.12.05. 13:50:04

@Alice from madness: én úgy általában nem kezdek kapcsolatba, hogy heti 2x találkozzak valakivel. Úgy gondolom hogy 1 hónap alatt olyan formában, ahogy én szoktam , meg lehet ismerni egy embert többnyire, de ez részben lehet amiatt is van, mert én egyrészt az általam preferált világlátású emberekkel ismerkedek többnyire ( állatvédelemmel kapcsolatos emberek pl.), én már az elején oda terelem a beszélgetéseket, hogy mit várunk az élettől stb, így azért már mégközelebb jutok valakinek a feltérképezéséhez. És szerintem néhány ottalvásból is sok mindenre lehet következtetni . A legtöbb dolgot nem kell kérni, ha magától nem jön, nekem az már nem szimpatikus. Én mindig magamtól fogtam a seprűt és összesöpörtem a sáros cipőm után, besegítettem a mosogatásba, ha magamnak vasaltam valamit megkérdeztem van-e olyan ruhája amit kivasalhatok gyorsan a kapcsolat elején is. Én értelmetlennek tartottam mindig , illetve elvesztegetett időnek a kajálunk+ tvzünk+ dugunk, semmi érdemlegesről nem beszélünk dolgot.

2020.12.05. 13:50:32

@Cérnahuszár a naív:
Azert a celebvilagban ha korulnezel megdol az elmelet :) de privatban is ismerek olyat aki nem is fiatalka mar, de meg igy is csak penzes faszijai voltak, pedig felnevelt egy kissracot is kozben. Egyszeruen a maga reszerol beletette amit kellett (klasszik gondoskodo no, nem buta, dekorativ) es melle megkovetelte hogy a faszi meg az o klasszik reszet vigye a kapcsolatba (penz, hatalom)

2020.12.05. 13:52:41

@Hannibal Gabter:
Vegyem feltetelezesnek az utolso mondatot? :)
A tobbire tovabbra is shame on me, nyilvan levontam a kovetkeztetest magamnak :) ettol meg a sracok nagyresze az amit leirtam.

2020.12.05. 13:52:46

@Cérnahuszár a naív: akkor elárulok neked valamit. Az eltartó legtöbb esetben kapcsolatban élő idősebb férfi szokott lenni. Erre gondoltam. 35 évesen elválik Amanda, és egy 60-éves vállalkozót megfog, akinek már nem áll annyira az öregecske feleségére, de van annyi pénze, hogy adjon neki. 10 nőt általában nem 10 férfi szokott dugni, hanem 10 nőt 6-7... gondolom érted.

Bougie 2020.12.05. 13:54:13

@Alice from madness: Nem, senkivel nem költöznék össze ilyen rövid időn belül, csak minimum 4-6 hónap elteltével. Addig találkozunk egymás lakásában/albérletében, ott is árulkodó már, hogy rendet tart-e maga körül vagy abszolút nem érdekli a tisztaság, valamint nyilván beszélgetünk erről, elmondom, hogy nekem ez esszenciális. Nem olyan kérdésről van szó, amiben meggyőzhető lennék az ellenkezőjéről, így ha ő nem ezt gondolja, akkor felesleges egymás idejét rabolnunk. Minden helyzetben inkább racionálisan döntök, nem a szívemre hallgatva, ami nézőpont kérdése, hogy adott esetben előny vagy hátrány.

2020.12.05. 13:54:53

@Alice from madness: 1. nem, csak azt látom, hogy rengeteg kapcsolat ennyiből áll, és az évtizedek alatt rengeteg olyannal találkoztam, hogy 1 éve együtt van egy pár , és szinte nem is tudnak a másikról semmit 2. persze értem, és én nem is vitatom, hogy nincs baj van "velük" .

hereverő heverő 2020.12.05. 13:55:15

@Alice from madness: Ne hari, de ezek alap dolgok. Én összeraktam nem csak a hangfal kábelt de a hifi állványt is, építettem faházat és viacolor kocsibeállót. Magad uram ha szolgád nincs és mivel magadnak csinálod csak jobban figyelsz mint egy akárki "szaki" akinek a ferde is jóleszazúgyis.

Cérnahuszár 2020.12.05. 13:55:58

@Alice from madness: a celebvilág hány százaléka a népességnek? Én nem abból indulok ki amit a kirakatban látok, hanem pl a munkahelyemen, güriznek a nők potom bérért. Magyarország összeszerelő ország, túl sok iylen minimálbéren dolgozó ember van.

2020.12.05. 13:56:50

@Bougie: ekg, bár nálam általában 2-3 hónap volt, amikor összeköltözésre került sor, egyszer valamivel több mint 1 hónap ismertség után, 9 évig voltunk utána együtt.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 13:57:16

@Alice from madness: Jó napot kívánok az egybegyűlteknek! Szerintem ezek a dógok nem nemfüggőek, hanem egyszerűen arról van szó, ki mennyire éli tudatosan az életét.

_Amúgy_ muszáj mindig kajáról beszélnetek, ugye? Ugye?? Olvastam a Mekit, megkívántam a gyupla sajtburgert, amit ezer éve nem ettem. Olvastam a pizzát, megkévántam a pizzát. Gratulálok! :)

hereverő heverő 2020.12.05. 13:58:44

@Nátha ellen bálna: olajat kéne cserélni a kocsiban. Nem kivántad meg? Írok címet...

2020.12.05. 13:58:50

@hereverő heverő: ügyes vagy, és bár nem bonyolult , de pont azért nem érdemes a legtöbb embernek belevágni pl. autóbeállót térkövezni, mert szar lesz. Szakemberek akik valamennyit tanulták is a szakmát sem tudják normálisan sokszor, aki életében nem csinált hasonlót, attól merész elvárni ezt.

2020.12.05. 13:59:17

@hereverő heverő: az olajcsere az nem csak olaj utántöltésről szól... :)

2020.12.05. 13:59:53

@Nátha ellen bálna:
Hat meg ha tudnad hogy meg egy 32 centis pizzanyi alapanyagom van bekeszitve :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:01:09

@hereverő heverő: Köszönöm, borzasztó mód megkívántam, de saaaaaajnos most nem tudok odamenni, mert polgári jogot köll nézegetnem.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:01:56

@Alice from madness: Lehet piszkálgatni az oroszlán bajuszát. Lehet!

hereverő heverő 2020.12.05. 14:02:33

@Bougie: Az ezzel a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy majd idomultok egymáshoz, mert mindkettőtök szerelmes és olyankor mindent megtenne a másikért. És akkor persze oké, majd összehordja a koszos zoknikat meg oké majd elnézel neki ezt-azt. Aztán múlik a szerelem és egyre többet fogtok surlódni ugyanazokon amik már a kezdéskor megvoltak csak a rózsaszín köd elfedte.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:02:53

A pizzarendelés mennyire proli? :)

2020.12.05. 14:03:42

@hereverő heverő:
Igen ezek alap dolgok nekem, alap dolgok a baratnoimnek es valahogy nem alap dolgok a 30-as pasiknak :D pedig raadasul nekunk mar hihetetlen mennyisegu tudas lehetosege adott a neten.

Cérnahuszár 2020.12.05. 14:04:17

@Nátha ellen bálna: akkor most mondom hogy fahéjas csigát csináltam, de csak hogy bajba keverjelek, vajon azt honnan szerzed be? XD

2020.12.05. 14:04:30

@hereverő heverő: ekg ez így van. És szerintem ez rendben is van amíg az ember fiatal, de amikor már mondjuk 30-as , szerintem valamilyen szintű tudatosságnak már kellene lennie, hogy ne legyen ilyen hatása a rózsaszín ködnek.

hereverő heverő 2020.12.05. 14:04:46

@Hannibal Gabter: tudom, csináltam már. De csak példaként mondtam, amúgy 5e km van az olajban kb.

2020.12.05. 14:06:41

@hereverő heverő:
En az ismerkedesi szakaszban egyetlen koszos zoknival nem talalkoztam, bar nem is vagyok az a tipusu no akit egyedulhagysz a lakasodban es betur az agy ala meg a szekrenybe. Sot olyan is volt aki meg fozott is. Aztan osszekoltozos utan kezdtek elmaradozni a segitesek, jottek a nemakarasnak nyoges a vegek. En meg vegul mentem. De ha valaki nem felelt volna meg az elejen annak amikrol beszelgetunk h kinek mi a fontosy nyilvan nem jovok ossze vele.

2020.12.05. 14:08:01

@Hannibal Gabter:
Csak szivom a vered, magas volt a labda :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:08:42

@Cérnahuszár a naív: Ezt a színtiszta rosszindulatú tattttikát! :) Vedd tudomásul, hogy _nem_ kívántam meg a fahéjas csigát! Csak egy kicsit, most, hogy írok róla. :D

2020.12.05. 14:08:55

@Nátha ellen bálna:
Heeeeey kitty kitty kitty :))

Cérnahuszár 2020.12.05. 14:10:49

@Nátha ellen bálna: na akkor minnyá felrakok egy képet is, akkor is az lesz amit én gondulok

2020.12.05. 14:12:37

Na, osszeallt a kep, a legkozelebbi delikvensnel egy randirahivas utan, meg a randi elott kikuldok egy 50 kerdeses kerdoivet es az elemzest kovetoen ismerkedek csak tovabb :D

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:13:22

@Cérnahuszár a naív: Gyerekek, ha ennyire nem tuttttok velem élni, akkó lehet rám pakolni a jeleket! Egyedül is jobb, mint egy éhenkórász társaságban! Nem egy főzőműsorba jelentkeztem!!

hereverő heverő 2020.12.05. 14:13:31

@Alice from madness: dehogynem jössz össze vele :) hisz pont tetszik neked, szerelmes vagy belé. A szerelem az lesz, van, nem tudatos döntés. A zoknipakolás az tudatos.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:14:28

@Alice from madness: Ez egy csodálatos ötlet, lehet Gábor is így ismerkedett meg Katával! De az 50 kérdés kicsit kevés, inkább legyen 150.

hereverő heverő 2020.12.05. 14:14:50

@Nátha ellen bálna: nem ugrunk el a kricsmibe? Dumáljanak csak a csajok...

2020.12.05. 14:15:36

@Nátha ellen bálna:
Igen igen igazad van es mindenkepp lesznek benne tobbfele keppen ismetlodo kerdesek a visszaellenorizhetoseg vegett.

hereverő heverő 2020.12.05. 14:16:12

@Nátha ellen bálna: én 5 kérdést teszek csak fel:
1. Szám?
2. Szám?
...
Ha nem jön be az 5 szám, szakítunk

Cérnahuszár 2020.12.05. 14:17:40

@Alice from madness: á felesleges, úgy is mindenki idealizálja magát a kérdőíven.
azt kell kideríteni hogy ha eljön az idő hogy mindenhol a zoknijai vannak, ráhagyod, mert ő meg azt hagyja rád amivel te mész az agyára.
vagy eldönteni hogy ez még belefér, mert többet vesztesz ha elmész.

@Nátha ellen bálna: megvan a gyenge pontod XD

Bougie 2020.12.05. 14:18:10

@hereverő heverő: Lehetek bármennyire szerelmes, ha például nem pakolja el a koszos zoknijait a szennyesbe, akkor igenis rá fogok szólni, megkérem, hogy tegye őket a helyükre, nem fogom némán elnézni a földön heverő zoknikat. Elmagyarázom neki, hogy sokkal több érdemi időnk jut egymásra, ha kiveszi a részét a házimunkából, megpróbálom észérvekkel ösztönözni rá, ha nem történik változás, akkor nincs keresnivalónk egymás mellett. Találni fogok később olyan társat, akinek ez nem fog problémát okozni. Nem tapasztaltam még olyat szerencsére, hogy valakivel összeköltöztem és a kezdetekben megjátszotta volna magát, majd gyökeresen megváltozott a hozzáállása. 26 éves vagyok, jövő héten leszek 27, ha ez bármit is számít a válaszom kapcsán:)

Cérnahuszár 2020.12.05. 14:20:10

@hereverő heverő: nem hagyom magam :D
megküzdöttem a szabadságért

2020.12.05. 14:20:56

@Bougie: ekg. Én lassan 70 leszek

Bougie 2020.12.05. 14:24:43

@Hannibal Gabter: Viccelsz vagy komolyan 55 éves vagy? Az eddigi kommentjeid alapján sokkal fiatalabbnak gondoltalak.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:26:37

nakéremszépen, ez is megvót, mégsincs este, jó étvágyat az ebédhez

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:27:40

mennyit írtatok, amíg én számot adtam a vellalakókról szóló tudásomról, nahát, nahát

2020.12.05. 14:28:26

@Bougie:
Pedig utalt ra tobbszor, hogy majdnem boomer :) ami valojaban inkabb X

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:30:30

@Alice from madness: nálunk a mama nem csinál ilyenből problémát, ha olivaolaj van a repeFtben, akkor azt rakunk bele, oszt csók. pláne úgy, hogy ő nem is eszik pizzát :D

látom párkapcsolatok a témák, hajaj, bele se kezdjünk inkább (attól függetlenül, hogy az összes exemnek minden jót kívánok tényleg)

2020.12.05. 14:31:25

@Bougie: 1. komolyan mondom 2. nem tudom, hogy ez most pozitív vagy negatív :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:33:07

@Nátha ellen bálna: hajaj, ha én eCCer kinyitom a számat és beszélni kezdek.. kérdezd meg a heverőt, mennyit tudok beszélni :DD

2020.12.05. 14:33:36

@Bougie:
Kivanom, hogy maradjon igy. Mert tudod amiket irsz attol csak egy ugras az, hogy a norol, akit a kapcsolata 3. eveben kezd verbalisan es fizikailag bantalmazni a csavoja azt mondd, hogy hat miert jott ossze vele. Elmondom miert. Azert mert a pasi kurvajol adta elo magat es mire ide jutottak eszrevetlenul fonta korbe, mint ahogy a bekat melegitik a vizben. (Nem az en sztorim hala egnek, de nagyon kozeli) Nagyon konnyu azt mondani, hogy "hat mar az elejen, ha nem ugy viselkedik az illeto"...kiveve ha az illeto direkt nem ugy viselkedik.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:35:37

@Alice from madness: fel vagyok pörögve, az a baj, és ilyenkor tényleg hajlamos vagyok vég nélkül pofázni.. le kell állítanom magam :DDD

2020.12.05. 14:35:58

@úgymond olvasó mmkk:
En olvasgatnek toled tobbet pl. :)

2020.12.05. 14:36:05

@Cérnahuszár a naív: általában úgy gondolom igen.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:37:19

@Alice from madness: nem szeretek olyan témákban megnyilatkozni, amikről tudom, hogy hajlamos vagyok radikális véleményt kinyilatkoztatni :)

2020.12.05. 14:40:01

@úgymond olvasó mmkk:
Ennyire ne legyel mar pszichologus kerlek :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:40:59

@Alice from madness: nem vagyok pszichológus, maximum pszicho, mint gábor :DDDD

2020.12.05. 14:41:05

@Hannibal Gabter:
Na mar megin micsinaltam? :) Vagy mit nem? :)

2020.12.05. 14:41:33

@Alice from madness: értem miről írsz, de szerintem nem ilyen dolgokra gondolt, hanem a szimpla "rossz szokásokról" trehányságról amiről mi is fentebb

2020.12.05. 14:41:52

@Alice from madness: há hogy itt boomerezel :D

2020.12.05. 14:44:05

@úgymond olvasó mmkk:
A HR-tol csak egy ugras :D
Egyszer szakmabeli baratnovel eljatszottunk a gondolattal egy nagyonszar interjudompingem kozepen, hogy olyan jo lenne csak egyszer egy napra oszinten HRkedni..."Kedves jelolt, sajnalattal ertesitem, hogy nem onre esett a valasztasunk. Javaslom, hogy a jovobeni interjuin legyen kedves tobb tisztalkodoszer es kevesebb parfum hasznalata utan megjelenni"

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:44:45

@Nátha ellen bálna: kivesszük a szóból a "sőség" betűket, és mindjárt kijön, mi vagyok valójában. agytorna! medzsik!

2020.12.05. 14:45:22

na megyek gyerekek, jön a forma1, este gyüvök

2020.12.05. 14:46:20

@Hannibal Gabter:
Igen, tudom, szelsesogesen hivatkoztam, oka volt :)

2020.12.05. 14:47:15

@Hannibal Gabter:
Ha Te boomerezel azt meg hazudsz is mer maximum X :)
Futyulsz bmeg es hazudsz... ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 14:47:20

@úgymond olvasó mmkk: :D Nekem most elég agytorna a szerződéstan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:49:05

@Nátha ellen bálna: na, az tényleg medzsik. nekem is kellene foglalkoznom a jövő szombati parédával (parádé lesz), de nincs hozzá kedvem :D

2020.12.05. 14:49:12

@Alice from madness: januárban leszek duplaöt, így hivatalosan két évvel lecsúsztam a boomer megtiszteltetésről :)

2020.12.05. 14:51:26

@Hannibal Gabter:
Ja, viselkedesben meg megannyira sincs kozod hozza, nem is ertem mi ez a bommer maniatok :D

2020.12.05. 14:55:56

@Alice from madness: :) előző barátnőm cukkolt néha a boomer szóval, mikor mondtam, hogy haggggyon már békén az instagrammal meg amiért bevásárlás előtt mindig az akciókat nézegettem :) meg egyszer mikor a Nagybaniról jöttem haza, akkor molnárkocsival húztam be a cuccokat, amit az éppen szakadó eső miatt letakartam, és olyan volt, mint egy óriási banyatank stb stb :)

Cérnahuszár 2020.12.05. 14:56:38

@Alice from madness: á elég ha betöltöd a 40-et, már megcímkéznek ezzel

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 14:57:30

@hereverő heverő: egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kinder csoki, ami eltévedt a @Nátha ellen bálna: felé vezető úton, és hogyhogy, hogy nem, a kezemben landolt. (mit meséljek?)

2020.12.05. 14:59:47

@Hannibal Gabter:
Hahh, cuki :D
Ha akciot nezni boomerseg akkor en is az vagyok :D de en onallosodasom elejen nagymutertol kertem penzugyi tanacsokat mert valahogy a kis nyugdijuk mellett mindig tele volt a kamra, fagyaszto, huto mindennel, gondoltam csak tud valamit :)

Cérnahuszár 2020.12.05. 15:01:54

na megyek, hentergek egy kicsit, nem kellett volna az az utolsó csiga
rekonstruálom a hófehérben a királyt

2020.12.05. 15:02:02

@Cérnahuszár a naív:
:D nemtudom en csak joarc 40-es 50-es embereket ismerek, egyre se jutna eszembe a boomer szo. Jo van amiben kicsit masok mint en, dehat na :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 15:02:16

@úgymond olvasó mmkk: Felém tartott egy Kinder csokoládé, és szándékosan, tudatosan eltérítetted??

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 15:03:09

@Nátha ellen bálna: mondom, hogy eltévedt! nem vót dzsípíesze szegénynek!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 15:13:59

@Nátha ellen bálna: a hasamban. de, van még a titkos készletemben tofifee, gyere, adok belőle.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 15:16:23

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudok most odamenni, épp a szerződési ajánlat késedelmes elfogadásánál tartok, és túl izgalmas, hogy abbahagyjam.

kipcsak harcos 2020.12.05. 15:17:06

Nem is értem miről beszéltek. :D
Hozzám 2 hetente jön takarítónő. (Ha alapvetően nem vagy rendetlen ez elég)
Kaját lehet rendelni ételfutártól.
(Én csak csülkös pacalt főzök nagyobb összejöveteleken :D )
Mosógépet tudom kezelni (amit vasalni kell arra ott a tisztító).

Bougie 2020.12.05. 15:19:57

@Hannibal Gabter: Meglepődtem a korodon, max. 40 évesnek gondoltalak.
@Alice from madness: Félreértettél, nincs legitim indoka sem a verbális, sem a fizikai erőszaknak, bármit is tesz a másik, a lehető legtávolabb áll tőlem, soha nem is mondanék ilyet, ahogy az áldozathibáztatás sem megengedhető. Ismerősök, barátok magánéletébe nem ásom bele magam kéretlenül, ha megkérdeznek, akkor szívesen elmondom a véleményem, amit belátásuk szerint haszonsítanak vagy elvetnek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 15:20:28

@Nátha ellen bálna: nyisd az ablakot akkó'. te, izgalomhajhász!

2020.12.05. 15:28:54

@Bougie: nincs gyerekem, nincs feleségem, így az ember lassabban öregszik

kipcsak harcos 2020.12.05. 15:28:58

Ez a Russel gyerek szégyent hoz Bottas fejére?

2020.12.05. 15:30:11

@Bougie:
De ez se derult ki az elejen csak 3 ev utan.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 15:30:26

@kipcsak harcos: remélem este jól elveri az időmérőn

2020.12.05. 15:31:14

@kipcsak harcos: dehogy hoz. Ha egy éven keresztül egymás mellett lennének akkor lenne reális képünk mettejük erőviszonyáról, de ha akkor kikapna az sem lenne szégyen

kipcsak harcos 2020.12.05. 15:34:18

@úgymond olvasó mmkk: @Hannibal Gabter: szerintem meg úgy járna vele, mint Vettel Leclercel.

2020.12.05. 15:35:00

@kipcsak harcos: ez a szerintem így meg úgy nem vezet semmire

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 15:37:44

@kipcsak harcos: mármint úgy értettem, hogy remélem russell elveri bottast

2020.12.05. 15:38:37

@kipcsak harcos: mert az élet nem feltételes módban íródik

kipcsak harcos 2020.12.05. 15:40:57

@úgymond olvasó mmkk: időmérőn van esélye, de a futamon már nem annyira, szerintem.

2020.12.05. 15:43:41

@Hannibal Gabter:
Pedig de, minden nap vegtelenul sok helyzet ele kerulunk amiben a vegtelenulsok dontesi lehetosegeinknek vegtelenul sok kimenetele van. Szoval csak az biztos ami mar megtortent, minden mas egy nagy HA.

2020.12.05. 15:44:54

@kipcsak harcos: és a jövőt szerinted látjuk? Mondom, ez az így meg úgy lenne elmélet maximum elmélet marad. Csak akkor tudunk meg dolgokat, ha már megtörténik.

2020.12.05. 15:45:21

@Alice from madness: ezt miért nekem írod? Pont ezt mondom én is

Bougie 2020.12.05. 15:45:37

@Hannibal Gabter: Mondd azt, amit apukám mond már sok éve, ha a korát firtatják: 40 meg egy kicsi (valójában idén volt 50 éves:D).
@Alice from madness: Teljesen mindegy, hány nap/hónap/év után bújik ki a szög a zsákból, akkor is ugyanezt tudom mondani.

2020.12.05. 15:53:21

@Hannibal Gabter:
Te azt irtad hogy az elet nem felteteles modban irodik. Pedig abban irodik mert csak a jelen egy reszet es a multat tudjuk, a tobbi feltetelek sora. Szoval all a ha igy meg ha ugy :)

2020.12.05. 15:56:23

@Alice from madness: félreértesz, nem így értettem. Az F1 szurkolók mániája, hogy X versenyző Y versenyzőt megverNé, ami egy puszta feltételezés, és csak akkor derül ki, ha egymás mellé ültetik őket huzamosabb ideig. Minthogy ha Kínában születnék újra én lennék a császár. Csak erről írtam, hogy teljesen felesleges ezeken spekulálni

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 16:06:33

Szerintem Baumgartner Zsolt megverné Lewis Hamiltont. :)

kipcsak harcos 2020.12.05. 16:07:18

@Hannibal Gabter: és ha megveri - ma az időmérőn -, de nem huzamosan, akkor mi van?

kipcsak harcos 2020.12.05. 16:07:54

@Nátha ellen bálna: nyilván, csak az a kérdés, hogy miben :D

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 16:13:04

Villeneuve véleményét kell megkérdezni, ő tévedhetetlenül meg fogja mondani, hogy ki kit verne meg. Hozzátéve, hogy ő pedig mindenkit megverne. :)

Félreértés ne essék: én bírom Villeneuve-öt, sőt egy időben nagy kedvencem volt. És az egész autóversenyzői pályafutását (nem csak az F1-et) nagyon érdekesnek találom.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 16:28:24

@Nátha ellen bálna: ahhh Villeneuve :DDDD nagy forma az oreg, csak neha olyan vadakat mond, hogy a fulem ketteall

hereverő heverő 2020.12.05. 16:32:18

@Alice from madness: Én voltam már olyan állapotban, hogy abban se voltam biztos, hogy mi történt. Azóta se tudom...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 16:33:33

@Nátha ellen bálna: egy magyar nyelvtanoran biztos megverne :DDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 16:34:32

@Nátha ellen bálna: amiknek mind az a lenyege, hogy bezzeg o :D

kozi001 2020.12.05. 16:40:18

Bírom, hogy mindenki hirtelen sztár ügyvéd a "mikor/hol mondta ezt Moh" üggyel kapcsolatban.
Vicc...
Nyilván a fele igaz!

Spitzbaue® 2020.12.05. 17:36:51

@Hannibal Gabter: Most nyitottam ki a gépet, és hirtelen nem értettem, hogy Merci hogy fog adatokat kapni... :-D És kiről? Aztán visszaolvasva rájöttem, hogy ez egy másik Merci. Mondjuk, elég sokat offoltok...

2020.12.05. 17:41:55

@Niemandhäuser:
Sodrodj az arral. Van annyi ertelme mint a villatorteneseknek :D

Penimegamásik 2020.12.05. 18:34:58

én már rég elhagytam a fonalat...

2020.12.05. 18:39:00

@Penimegamásik:
Toled ez nem is meglepo ;)

Penimegamásik 2020.12.05. 18:47:55

@Alice from madness: kb a Fru, LuxusVasvári Vivien résznél még tudtam mi van..de utána....D

2020.12.05. 18:52:22

@Penimegamásik:
Ilyenkor kell Robizni, toltesz egy pohar italt es ulsz a kaosz kozepen :)

MmeChauchat 2020.12.05. 18:53:48

merciről jut eszembe, h egy krapek bemegy az autoszalonba, és mondja, hogy a kirakatban lévő VW-ről szeretne beszélni.
Erre mondják neki, hogy ez Merci szalon, nincs a kirakatba VW.
Erre a krapi: épp erről akartam beszélni, hogy most már van.

Penimegamásik 2020.12.05. 19:05:30

én ezt az egértapizos feladatot nem értem most sem

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 19:09:10

@hereverő heverő: olvastam pénteken olyan véleményeket, hogy hiába a szabadedzés eredménye, russell meg se fogja közelíteni bottast. oszt tessék!

2020.12.05. 19:10:10

@Penimegamásik:
Nem is kell ertened semmit eleg ha szep vagy :D

hereverő heverő 2020.12.05. 19:12:16

@úgymond olvasó mmkk: pont mint a Digo béjemvéje. Autó teszi az embert.
Digónak lepattant tizenéves, "a klímát csak tölteni kéne akkor menne" Russellnek vadiuj de kényelmetlen és nincs benne klíma.

hereverő heverő 2020.12.05. 19:13:34

@úgymond olvasó mmkk: szerintem én holnap a verseny alatt elvégzem az ebéd utáni szundikálást.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.05. 19:18:07

Üdv Hogyvolt Népe! A Miku legyen veletek!

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:18:49

Nem tudok dönteni:

paradicsomszósz, chiliszósz, kolbász, zöldpaprika, jalapeno, mozzarella

Vagy: erős-tejföl, bacon, tarja, kolbász, hagyma, jalapeno, mozzarella

hereverő heverő 2020.12.05. 19:19:27

@Hannibal Gabter: valahol a neten fellelhető az audi bmw advertisement war - és a Bentley válasza :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:20:24

Mercike mai drámáját csakis jóllakottan lehet megnézni, különben nagyon felzaklatna.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 19:21:11

@hereverő heverő: ebéd utáni szundikálás este 6-kor? :)))))

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:23:51

Ne feledjétek: ma 21 órakor kezdődnek az elképesztő izgalmak, egészen 23 óráig. Onnantól aztán 23.30-ig Gáspár Győző, és 23.30-tól egy minden bizonnyal több Oscarra jelölt alkotás: a Piranha 3D!!

2020.12.05. 19:25:26

@Nátha ellen bálna:
2 oras lesz ma? Lehet kene meg aludnom egy kicsit...

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:26:02

@Alice from madness: Neked is nagyon köszönöm a közreműködést! :) Azért hajlok az első felé, mert múltkor a másodikat rendeltem, és már előtte is többször. (Adekvát válasz: akkó minek kérdezed ha tudod, bmeg). :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 19:27:07

@Nátha ellen bálna: pont most akartam érdeklődni felfelé, megelőztél :D

2020.12.05. 19:29:06

@Nátha ellen bálna:
Uuuuu. Vagy egy Monstert. Vagy kettot! Mondjuk ahhoz egy orat kene gyalogolni es mire hazaernek magamhozternek anelkul is :D

Pizzara: ez olyan mint mikor a nok megkerdezik melyik ruhat vegyek fel. Tuti a masik lesz mint amit a pasi mond.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 19:29:27

@Nátha ellen bálna: most meg a szerelmünk lapjai megy.. sírás zokogás. förtelem!

hereverő heverő 2020.12.05. 19:31:08

@úgymond olvasó mmkk: délután volt a hot shots 2, azt megnéztem és sokadszor is végigröhögtem

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:31:16

Itt olvashattok egy cikket a Piranha 3D-ről: www.cinegore.net/hu/2011/06/29/piranha3d-2010/

10-ből 8-at adtak rá, idézem a végét:

"A Piranha 3D a hagyományokhoz híven minden klisét megtart: a dilettáns forgatókönyvet, az eleve klisés karakterek egysíkú jellemrajzát, stb… De mindez nemhogy rontana, sőt emeli a hangulatot, mivel egy horror komédiáról van szó, ahol ez esetben az öniróniának nagy szerep jutott. A megvalósítás pedig igencsak kítűnő lett. Szépen lett fényképezve a film, a tényleg rendesen sok gore jelenetet élethű, pöpec munkát végeztek. Az embernek végig bulizhatnéka és fürödhetnéke van a film alatt. Amíg pl. a Dead Snow tipikusan egy téli film, a Piranha 3D igazi nyári horror. Nem egy kítűnő film, nem fog fentmaradni sokáig, de pont azért, mert nem hiteti el a nézővel, hogy többre is képes, megérdemli az elismerést."

Egyébként Győzőnek is rakhatnának be valamilyen piranha-játékot, tegnap említette is valaki. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 19:32:04

@hereverő heverő: képzeld el, tudom miről beszélsz :))))))

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:35:04

@úgymond olvasó mmkk: Ja, hogy minek kérdezgetem, ha tudom? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:36:22

Mivel látom, hogy elsöprő az érdeklődés és a tudásszomj, mindenképpen fontosnak tartom azt is megemlíteni, hogy ez a 2010-es Piranha 3D egyébiránt egy remake.

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:37:11

@MmeChauchat: De jó! Megyek is óvasni, köszi! :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 19:54:27

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm, hogy végre valaki értékeli, hogy összetöröm itt magam, hogy pizzavárás közben filmművészeti információkat nyújtsak nektek!

MsIreneAdler 2020.12.05. 19:57:48

@Alice from madness: egyetértek, hogy nem kell kétfejű sziámi szörnnyé változni egy kapcsolatban. Pl máig furcsállom házaspárnál a közös fb fiókot. Egy ilyen ismerősöm van, illetve kettő..:).

Juhu, van új öfiiii!

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:08:46

@úgymond olvasó mmkk: Készült egy folytatás is, 2012-ben. Ez a "Piranha 3DD" címet viseli, és nem más szerepel benne, mint maga David Hasselhoff!

www.cinegore.net/hu/2012/06/17/piranha-3dd-2012/

Szintén 8-as értékelést kapott a 10-ből. Ha kíváncsi vagy rá, december 16-án 22.50-kor vetíti a Paramount Channel. :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:21:46

@úgymond olvasó mmkk: De a finom részletek miatt meg lehet nézni többször is. :)

41 perce csak azt írgya az oldal, hogy sütik a pizzámat, és "unknown" a kiszállítási idő. Asszem belefutottam valami csúcsidőszakba.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 20:23:32

@Nátha ellen bálna: tegnap én is úgy jártam..fél 6-ra ígérték, és lett belőle negyed 8

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:27:47

@úgymond olvasó mmkk: De jó. Mongyuk volt egy ilyen félelmem, hogy nem pont szombat este kéne rendelnem, de eddig mindig nagyon hamar kihozták.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 20:31:32

@Nátha ellen bálna: nekik az a dolguk, hogy kihozzák a rendelésedet, amikor a kis tested óhajtja. és ha a kis tested szombaton óhajtja, akkor mese nincs, dolgozzanak :)

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:33:56

@úgymond olvasó mmkk: :D Mindjárt hozzák ezerrel, Mercike drámájára már csak lustán böffentgetek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 20:34:48

@Nátha ellen bálna: ahhoz kevés a pizza.. valami tömény kell hozzá :D

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:39:20

@úgymond olvasó mmkk: A chilis pizza után gesztenyepürét, és a Piranha 3D miatt forró kávét is tervezek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 20:45:39

@Nátha ellen bálna: gesztenyepüré? ne hozd ki belőlem az állatot :))))))

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:49:12

@úgymond olvasó mmkk: :DD Közben most meg megálltak a csomagolásnál...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.05. 20:50:21

@Nátha ellen bálna: biztos a legszebb dobozt akarják kiválasztani neked :D

Nátha ellen bálna 2020.12.05. 20:53:18

@úgymond olvasó mmkk: :DD Majd mehetek ki a vella alatt, még a végén le is maradok Merci drámájáról.

Mók_Ica 2020.12.05. 21:03:38

szasztok báránkáim..... még mindig itt??? addig nem lesz új nap a villában, míg nincs új posztcsi?? :ooo

Mók_Ica 2020.12.05. 21:06:54

hierarchia hét.... ki lesz a fos9es?

kipcsak harcos 2020.12.06. 23:15:44

Hogy vállalhatja el valaki egy ilyen ocsmány műsor vezetését?
Szerintem senki sem vállalta, így lett Győzi.
süti beállítások módosítása