Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X17 - SE VELED, SE NÉLKÜLED

2020. december 01. 19:26 - dmr94

Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt cigányozással.

vv10x17_01.png

Az adás újra felirattal indul, én pedig már örülnék, hogy meghallgattattak imáink, ez azonban hamar szertefoszlik. Bálint örül Dani és Virág kapcsolatának, szerinte jó látni őket együtt, a fiún azt veszi észre, hogy szereti a társát de nem szerelemből mert az hülyeség lenne és Virág is kezd érezni valamit felé, TEHÁT HOGY FELÉ. Összességében talán megbocsátható a készítők mulasztása mert ha nincs is végig felirat, amikor igen, akkor olyan bölcsességeket olvashatunk, amiket amúgy nem biztos, hogy realizálnánk.

Fru meglehetősen közel engedi magához Renátót tánc közben, a szégyenlős Merci-Moh páros (a továbbiakban M&M’s) is tátott szájjal nézi őket időnként. Dani nem hazudott, amikor korábban említette, hogy folyton vakarózik ott lent, lehet nem ártana beküldeni egy orvost. Alternatív lehetőségként a szerkesztők arra várnak, hogy valóban elkezdjen hullni a férgese, ahogy az Amandáék manifesztójában megfogalmazódott, ebben az esetben Dani egyértelmű célpont lenne.

vv10x17_09.png

A fosrészeg srác a védjegyének számító antréjával szakítja meg Virág és Bálint beszélgetését jelezvén, hogy baszhatnékja van de ahhoz már nem eléggé kifejlett emberszabású, hogy ösztöneit és mozdulatait a beszédével is összehangolja, így valamiért Bálintot invitálja meg egy párbaj utáni közös fürdésre de közben/előtte/utána egy cigit is elszívna. Szokásos veszekedésük eredményeképp Virág cicabajszot karmol Dani arcára, az este során pedig mindkettejük attitűdje elképesztő amplitúdóval hullámzik az összhang és egymás teljes gyűlölete között. Ha pedig már visszaköltöztek a nyugiszobából a többiek közé, akkor meg is történik amire a Belevaló összes nézője vár vagy egy hete és amennyire a két fiatal romon van, szerintem Győzike nagyobbat élvezett a jelenet láttán, mint ők. Szex előtt a biztonság kedvéért még húzzák egymás agyát avagy „annyira ingyen volt az ajándék rózsa, mint te”. Az aktus live streamjére Merci is 3D-s belépőt vált.

Az állandó faszvakarás valószínűleg Virágot is aggasztja, tol is gyorsan egy biztonsági zuhanyt, majd ott folytatják a verbális agressziót, ahol abbahagyták, olyan klasszikusokkal, mint "ne a sarkadon menjé' má te majomképű" vagy "menjél akkor a faszomba azt verjed a faszod a Mohval". Dani a legvégén csak simán arconböfögi partnerét és bár szerinte Virág nem érzi a súlyát semminek, amit csinál, javuló tendenciát vél felfedezni. Kiemeli továbbá mind a 4 év korkülönbséget kettejük között és jelzi, hogy az apja lehetne a lánynak hiszen neki 4 évesen már erekciója volt.

Renátó agya még mindig Fru táncán jár, újra megpróbálja befűzni őt és úgy látszik a hajvágás megtette hatását, ugyanis a lány közelebb engedi magához, még a lábfétisét is kiélheti és egy jóéjtpuszit is kap. Ha valaki hang nélkül nézné, annak jelzem, hogy Fru öklendezését eközben nem a lábmasszázs váltja ki, hanem Amanda viselkedése. Dani figyelmezteti Renátót, hogy vigyázzon, utóbbi szintén érzi a veszélyt de azért láthatóan büszke, hogy egy ilyen fullos csaj egy hozzá hasonló „dagadt cigánnyal flörtöl”. Lepacsizik Dani faszos kezével, amit az utána még meg is szagolgat, mi pedig kezdhetünk beletörődni, hogy mostantól minden nap a 3 pszeudo-szerelmespár évődésével telik majd az első blokk.

Másnap reggel Gina beszélni (sic!) szeretne a többiekkel, ki akar menni párbajozni, ezen igényével viszont nem arat osztatlan sikert, többen is megjegyzést tesznek, az összefoglalóból sajnos kimarad az előzetes legjobb pillanata Vivitől, aki úgy reagál minderre, hogy ezzel „saját magad alatt vágod a fejszét”. Az ezerarcú Vivien ügyesen Frun keresztül szít balhét M&M's között a srác egy korábbi kijelentését idézve miszerint „akkor veszi őt elő, amikor olyan kedve van”. Természetesen mindenki csak hallotta ezt valakitől („nemmondokneveket”), Fru megkezdi a szarkavarást, Moh szerinte jeleket fog kapni. Merci rákérdez az esetre Mohnál és hisz is neki, amikor az szabadkozik. A fiúk kinti beszélgetése során pedig Bálint comingoutol, hogy bizony ő volt az, akinek Moh ellőtte a titokzatos mondatot, még ha nem is pont ebben a formában.

Digótól a kelleténél jóval nehezebben szabadulnak, egy videóüzenet érkezik a friss kiesőtől, aki Moht szánja trónörökösnek és az őszinték csapatkapitányának, szerinte top3-ban a helye neki és Ginának is. A lakók az égbe üvöltik jókívánságaikat, Gina absztinenciát fogad, aminek hossza végre egy valid közönségkérdés lehetne. Ezután Moh felkérdezi Frut a pletyka miatt, aki semmi konkrétumot nem tud de hát „minden pletykának a fele igaz”. Dobálóznak még egy kicsit a szokásos őszinteség kártyával, amit Merci un meg először miután ő érzi kellemetlenül magát és úgy söpri a magánügy kategóriába a témát, mint rutinos kormánypárti propagandista Borkai Zsolt és Szíjjártó Péter yachtozását.

Anikó gyors fejszámolása legfeljebb nagycsoportos óvodásoknak imponál, de jön is a fél lábon álló verseny, amiről nem tudjuk meg, hogy ugyan mitől csapatverseny, mindenesetre a lányok a fiúk ellen küzdenek miután Dani taktikusan Moht választja magához elsőként. Merci örül a lányok csapatépítőjének, hátha ettől majd nem tépik egymást haját legalább másfél napig, utóbbit már csak én teszem hozzá. Gina 1 perc után kiszáll, teste még biztos nem dolgozta fel korábbi fogadalmát, így nem igazán megy az egyensúlyozás. Vivi is elég hamar ront, Robitól kapunk egy kis kineziológiai gyorstalpalót, bár ő maga sem biztos benne, hogy jól értette, amit egyszer olvasott. Egylábas ugrókötelezése egy második helyre elég, Virágot pont előzi, Frut nem, akinek beszámolója szerint egyre könnyebb volt, ahogy látta a kisesőket. A győztes magának bizonyított, az pedig megint nem derül ki, hogy mit nyert mindezzel Renátó további csodálatán kívül.

Renátó szankcionálása van már csak hátra, Gábor az üzenet felolvasása közben verbálisan ejakulál, hősünk pedig természetesen meglepődik, mintha azt sem tudná miről van szó, büntetése egy különleges mikroport, ami egy biciklis/motoros sisakra rögzített sztenderd mikrofon. A reakciók közül talán Daniét érdemes kiemelni, aki a pizzafutár-kinézeten élcelődik de elhangzik egy igényes „dik a biciklis” felkiáltás is.

Végül pedig nem tudok elmenni az elképesztően ronda szponzorruhák mellett, Renátónak szerintem konkrétan önmagában kellő büntetés az a Cipo&Baxx sapka és a MY77 sem tett ki különösebben magáért a melegítő szettekkel, amikben Gina és Fru tündökölt. Személyes kedvencem mégis Vivi kabátja, aminek mintha WC papír lenne végig az ujjára ragasztva. Tanácsolnám ennek leszedését nem csak az esztétika érdekében hanem, hogy Daninak végre legyen mibe törölnie a lábát Virág helyett.

vv10x17_24.png

3857 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.12.03. 22:03:46

@Hannibal Gabter: köszi én sem lactam tegnap ezeket a húzásokat, így elmesélve gáz Bálint, kár a többihez képest én is többet vártam mert egy igazi nulla buta suttyó széria sikerült most is, egy valakinek szerettem volna drukkolni de akkor meglátjuk..

2020.12.03. 22:03:57

@Mók_Ica: Ők nem pasik, hanem Bianka és Renáta

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:04:07

Amúgy az iskolahéten majd kiderül ám, hogy a Bálint is gyökerentyű.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:04:23

@username loading: last christmas i gave you my heart, but the very next day i died because one cannot live without a heart

tvbuzi 2020.12.03. 22:04:39

Viri megint be van baszva

Mók_Ica 2020.12.03. 22:04:39

@Kiégett Hobbynyúl: ugye?

folytatódik a hallottam, hogy mondta, hogy mondtad.... hogy hallottad aki mondta

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:04:43

@Mók_Ica: A pasik lehet, hogy igen, a férfiak tutira nem

2020.12.03. 22:04:46

@username loading: láttam (nem lactam) még mindig autokorrekt áldozata vagyok

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:05:06

@Nátha ellen bálna: én csak teát fogyasztottam mámma este

2020.12.03. 22:05:20

@Hannibal Gabter:
:DDD egyszer egy fonokom magabol kikelve voros fejjel uvoltott velem, a mai napig nem emlekszem miert, mert elviharzott es utana 20 percig szakadtam a rohogestol hogy hogy lehet igy kiborulni.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:05:33

@Alice from madness: most ki hova ül az iskolabuszon....ez megy??

2020.12.03. 22:05:58

@Nátha ellen bálna: Szerintem épeszű/normális és erkölcsös ember nem megy ÉNB-be. Szóval lehet, hogy a Magyarországon elképesztően beteg módon erőltetett lexikális tudása majd megnyeri azt a hetet ha még bent lesz, de az nem feltétlenül az agyi képességek indikátora...

2020.12.03. 22:06:01

@úgymond olvasó mmkk: Olyan baby shark vidiot láttam felvinnyogtam... kiscica halacskákat vadász tableten baby shark zenére, nem mondom meg kire emlékeztetett

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:06:05

@Mók_Ica: azt hallottam, hogy az izé azt mondta, hogy amúgy a másik mondta, hogy televan a konténer

Mók_Ica 2020.12.03. 22:06:16

@ppupu: :DDDDDDDD sztem atom anti......szegény ember atom antija.....

@Hannibal Gabter: így már értem, köszönöm!!! küldök egy szalonna cukrot.... ír krémlikőröst...

mercike sem szomjas.....

gazo 2020.12.03. 22:06:57

Merci ugy fossa a szót hogy maga sem érti

2020.12.03. 22:07:05

@Alice from madness: Na most eat mire írtad pontosan? :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:07:10

Számoltam, 2 perc alatt 22 bazmeg... sukár

Mók_Ica 2020.12.03. 22:07:37

@ppupu: nem is pasik..... most mondta Hannibal Gabter :DDD

@úgymond olvasó mmkk: a konténer sskk nincs tele, mindig hozok üreset, csak nektek!!!

2020.12.03. 22:07:45

@Hannibal Gabter: hogy hogyha valaki a semmin igy felhuzza magat automatikusan csak rohogni tudok

Penimegamásik 2020.12.03. 22:07:54

@Alice from madness: én hallottam, hogy mondta, aki hallota

2020.12.03. 22:07:57

@ppupu: melyik ápolt teljesítménye ez? vagy a műsoré?

2020.12.03. 22:08:18

Ezek meg mindig turaztatjak egymast Gabor meg sehol

Mók_Ica 2020.12.03. 22:08:46

összefolynak a napok???? hát nekünk is.....ez sztem még mindig ugyanaz a nap... már 3 napja

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:08:54

Egyre jobb. Már azt sem tudja Vivi, mikor mondta. :D

2020.12.03. 22:09:00

@Alice from madness: alapvetően én is, de van olyan ember+szitu kombó , amikor nem , mivel olyankor nagy gáz van.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:09:30

@Hannibal Gabter: de milyen lexikális tudása van az ürgének?

2020.12.03. 22:09:42

@Hannibal Gabter:
Van. De a munkahelyi es korabban az iskolai perpatvarok nalam sose voltak az a kat

2020.12.03. 22:09:58

nem bírom ezt hanggal már...

Mók_Ica 2020.12.03. 22:09:58

@Alice from madness: pihen, elvégezte a dolgát....

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:10:21

@Mók_Ica: rosszindulatságból terjesztettek ilyen gonosz pketykát, hallatlan

Mók_Ica 2020.12.03. 22:10:33

@ppupu: ott van a kanapén.... mint anno maci.....

2020.12.03. 22:10:38

Az a csipore tett kez nemtetszik Gabentol

2020.12.03. 22:10:42

@Penimegamásik: Lehet hogy van. Magyar oktatási rendszer= lexikális tudás , simán lehet, hogy jól nyomja majd, attól még lehet hülye

2020.12.03. 22:10:56

verjétek már meg egymást és lehet menni haza legalább kettőnek nnnnnaaaaahhhh

2020.12.03. 22:11:24

@Mók_Ica:
Pontosan, jol teszi, de kezdi elbaszni, mostmar nem kellett volna beleallnia. Ha ignoralna Danit mukodott volna

2020.12.03. 22:11:34

@Alice from madness: nem is ilyenre gondolok. Hanem vannak emberek, akiknek minden mindegy, azokkal szemben engedni kell. De ezt inkább hagyjuk

2020.12.03. 22:11:41

Lollobrigidáról vajon hány nap múlva rohad le a sponzor macinaci?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:11:45

@username loading: ekg. Bár a tömegverekedés most sokkal egyszerűbb lenne, és akkor le lehetne cserélni az egész bagázst. :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:11:55

@úgymond olvasó mmkk: vihar egy biliben.....

gabennek kimaradt a lábazás..... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:12:44

@Mók_Ica: DDD A Balatonban nem számít, ha beáll derékig a vízbe.

2020.12.03. 22:12:52

@Hannibal Gabter:
Jaaa nem, en az vagyok aki kussban ul a kaosz kozepen es vigyorog :D dehogy allok en bele.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:13:03

@Alice from madness: tegnap sem volt tetszetős a testbeszédje.....és most már le is ugat mindenkit.....

2020.12.03. 22:13:13

@Kiégett Hobbynyúl: nyitnám az ajtót nekik, mehetnek a hazavágyók, verekedők, aztán pár embert az utcáról beterelnénk eskü szórakoztatóbb lenne

2020.12.03. 22:13:15

@Mók_Ica: Daniékkal együtt skippelte az edzést :D

2020.12.03. 22:13:19

@Penimegamásik:
Elkepzeltem Gabent csardaskiralynokent :D

tvbuzi 2020.12.03. 22:13:25

Gábor feje enyhén pszicho

2020.12.03. 22:13:52

@Mók_Ica:
Frankoba ideges es ezzel baszta el. Pedig ugy hittem benne :(

2020.12.03. 22:13:54

@Alice from madness: nem mondom, hagyjuk kicsit máshogy értettem, más rétegre gondoltam, nézzük a két idiótát inkább :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:13:56

Huuu azért apró kis csúsztatásokkal mekkora szart lehet kavarni. Tulajdonképpen igazat mond, csúsztat Gaben.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:14:02

@Mók_Ica: Ugye? Tegnap is ezt csinálta, csak egy fokkal visszafogottabban.

MmeChauchat 2020.12.03. 22:14:15

plusz 1 kamerának van by Dani

epic.

2020.12.03. 22:14:24

Daniellabol elobujt a rapper :D

2020.12.03. 22:14:35

lábazás mindenkinek elmaradt

Mók_Ica 2020.12.03. 22:14:36

@Kiégett Hobbynyúl: :DDDDDDDDDDDD

gaben magát fogja kizárni..... egy ilyen műsorban inkább egyedül marad, mint egy szar társaságban?? nagyjából minek ment be?

2020.12.03. 22:15:00

@tvbuzi: ezt eddig is mondtuk :D

2020.12.03. 22:15:27

@Alice from madness: mai adás margójára help.. sőt halp...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:15:30

@username loading: Ez biztos. Bár egyszerre kellene őket kihajítani, vigyék az ajtófélfát is. :D
Komolyan, kezd fájni a fejem az ordibálástól. Eddig az havart, hogy nem hallani... nekem semmi sem jó, tudom. :D

2020.12.03. 22:15:39

Dani azt mondta h ne vedd a pofamat a szadra?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:16:14

@Alice from madness: hamar előtte ezt a puskaport.... és most már nagyon túltolják.... uncsi...
adhatnának feladatot a szerkik.....

@Kiégett Hobbynyúl: túltolják már...

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:16:23

@Mók_Ica: Eladni a villát, csak nem talált vevőket. xD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:16:34

Aszem inni kéne valamit... zsong a fejem

2020.12.03. 22:16:39

Gaben kinek standupol most?

2020.12.03. 22:17:00

@Alice from madness: ja. Olyan suttyó, hogy ilyen még nem volt. Esküszöm, inkább Túró Dórik darálja le a 36 millát, minthogy ezeknek a gyökereknek agggyák

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:17:01

@Mók_Ica: Beza. Nesze neked tattika. Gaben kamikaze, nem egyéb.

2020.12.03. 22:17:08

@Mók_Ica:
Peldaul kes mindnek es Survivor! Csak egy maradhat :D

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:17:25

Gratula Daniéknak, hogy még nem csavarták le Mindzsót.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:17:36

renáta elkezdte védeni gabent.....

MmeChauchat 2020.12.03. 22:17:38

jah, megvan a diagnózis,
G simán csak perlekedési mániás,
ezért válogatták be

2020.12.03. 22:17:45

@Kiégett Hobbynyúl: igen, túl sokat kérsz tőlük :DDD
nekem is már majdnem némán megy nem bírom már ezt az ordibálást

2020.12.03. 22:18:15

@Nátha ellen bálna: Daniella max megfogná Gaben faszát

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:18:18

tulajdobképpen harmadik napja ugyanazt nézitek.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:18:23

Rendzsinek kétfelé állnak a szemei a piától.

2020.12.03. 22:18:26

Balint a sajat emloin nevelte Gabent :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:18:32

dani folyamatosan büfög... elég undi

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:18:39

@MmeChauchat: Bakker nem sikára beküldik az ügyvédjét is... az ingatlanosoktól :))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:18:51

@Alice from madness: Szuper ötlet, magam részéről teljes ekg. Csavart csak annyit tennék bele, hogy az a szerencsétlen renegát, aki nyer, úszhat hazáig. "A cápáknak is enni kell" jeligére.

2020.12.03. 22:18:59

@Mók_Ica: nem csak az undi vele kapcsolatban

2020.12.03. 22:19:04

@Mók_Ica:
Nekem a hadonaszas tunt fel :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:19:22

@username loading: konyhafőnökben is ordít a palya bea meg a pokorny lia. egy élmény.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:19:30

@Mók_Ica: mert az nem log ki a verdábol:D

2020.12.03. 22:19:36

azt írta vmi cikk az ÉNB nőfalója Bálint nemtom nem néztem sose de akkor legalább nőfalózzon már ne ordibáljon ő is a többivel együtt

Mók_Ica 2020.12.03. 22:19:56

@Hannibal Gabter: hirtelen vagy véletlen? :DDD

@Nátha ellen bálna: mindegyik piás

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:20:01

@username loading: Fene. Lejjebb kell adnom az igényeimből. :D

tvbuzi 2020.12.03. 22:20:07

@Alice from madness: még szerencse, hogy az emlőin

2020.12.03. 22:20:18

@úgymond olvasó mmkk: csend világnapja mikor van?

2020.12.03. 22:20:24

Szerintem Rönónak igaza van. Elegem van már ettől a "legyél őszinte" ,de mindenki mindenkit "kibeszél" szarságtól

2020.12.03. 22:20:25

@username loading:
Latom megvisel :)
Eles targyakat lattad?

2020.12.03. 22:20:48

@Kiégett Hobbynyúl: rossz a hangerőszabályozód :D mikor ordítanak ne felfele tekerd :D

2020.12.03. 22:21:02

@tvbuzi:
Szegeny keblen melengette szoptatta felnevelte azt a halatlan hatbaszurja

2020.12.03. 22:21:23

21 perc eltelt ordibálással - a holnapi öfit keresőknek.

2020.12.03. 22:21:30

@úgymond olvasó mmkk: paja bea? Ugya nem AZ A Paja vagy PALYA Bea?!

Mók_Ica 2020.12.03. 22:21:38

van egy gyanúm.... ez megrendezett volt.....
a csajok csak pilláztak már a végén.....

2020.12.03. 22:22:06

@Alice from madness: már idegesre ordibáltak engem
Nem láttam, valahogy nem fogott meg, de még akarok neki esélyt adni.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:22:18

@username loading: Tényleg, nem lehetne egy olyat, hogy avctivity keretein belül kizárólag mutogatással veszekedhetnének és kommunikálhatnának?

2020.12.03. 22:22:24

Jo Gabennek van egy 4 fos csapata

MmeChauchat 2020.12.03. 22:22:45

bakker.
Lóbelt bejelenti h transzveszcica haj

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:22:55

Huuu Robi fog robbantani. Mi, táncolni fog ? :)))

gazo 2020.12.03. 22:22:57

Kár patkányozni meg férgezni. Nem szimpi.

Mók_Ica 2020.12.03. 22:23:06

@Hannibal Gabter: LY

gaben átáll az ellenség csapatába.... mégsem jó egyedül???

2020.12.03. 22:23:06

@úgymond olvasó mmkk: bekiáltanának a szerkik: csendkirály!

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:23:08

@username loading: Baff.... már az irányokat is elfelejtettem az ápoltak mellett. Köthetek piros masnit a csuklómra. :D

pomac 2020.12.03. 22:23:36

@Alice from madness: csak összefújta a szemetet a szél :)

2020.12.03. 22:23:36

@Penimegamásik:
Tegnap is jol hozta a hulye picsat.

Viszont asszem nemtudom kinek szurkolok....talan jelenleg a villa osszes novenyenek hogy tuleljek a vegeig...

2020.12.03. 22:23:46

Valaki monnyamámeg, aki kicsit jobban érti a trasht vagy inkább önkritikát gyakorolva , de szereti ezt, hogy egy Puskáspetya miért kerül ilyen "pozícióba" ?! Tényleg ennyire buta fruskák nézik a műsort, hogy megéri őt alkalmazni, vagy mi a fakk? Ezért többen fogják nézni a műsort? Ancsát még értem a gold diggerség miatt, de Puskást tényleg nem.

2020.12.03. 22:24:07

@Kiégett Hobbynyúl: azt értékelném.. esetleg valakit egy hárfával beküldhetnének és azt hallgatnánk közben

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:24:21

@username loading: büntit kapna, aki nem tudna 1 órát kussban lenni. élvezném

Mók_Ica 2020.12.03. 22:24:35

@username loading: pont ma este, 10től 11ig.....

tvbuzi 2020.12.03. 22:24:46

Hamar megbékéltek Gabennel

2020.12.03. 22:24:48

@Hannibal Gabter:
En szeretem Petit, kello onironiaval kurvalkodik

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:24:53

Nekem simán úgy tűnt egy ponton, hogy Mindzsó ki akarta záratni Danit.

2020.12.03. 22:24:57

@Mók_Ica: Szerintem nem volt "egyedül végigviszem" forgatókönyv a fejében, legalábbis tegnap is a csajokkal volt az ágyon :D

2020.12.03. 22:25:32

Ellen Page pedig mától Elliot Page.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:26:13

@Hannibal Gabter: Figyu PP javul, már néha majdnrm vicces is. Ja amúgy Te elvállalnád a műsorvezetést.???

2020.12.03. 22:26:15

@Hannibal Gabter:
Pedig egy terepmintas kendovel a fejen fekete szerkoban elfoglalhatna a mosokonyhat, ejjelente kilopva a villa osszes alkoholkeszletet

2020.12.03. 22:26:23

@Kiégett Hobbynyúl: kis piros masni cuki lenne :D

Mók_Ica 2020.12.03. 22:26:34

@username loading: amúgy is szeretik az intelligencs játékokat..... floor is lava helyett pl. tök jó lenne :DDDDD

@Hannibal Gabter: lehet, hogy ő is gold digger.....

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:26:49

@username loading: Hip hip ... hurrá! Hip hip... hurrá!!

2020.12.03. 22:27:02

@Penimegamásik:
Renata, Ginamanda meg Higienika...diszes kompania, de a 4 ember 4 ember.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:27:19

@username loading: Aha. Kár, hogy az agyhalottak előbb-utóbb összetörnék kínjukban. :-(

2020.12.03. 22:27:30

@Mók_Ica: azt is milyen lebutítva játszották szegények..
@Nátha ellen bálna: ugye? :D

2020.12.03. 22:27:46

@Alice from madness: Ebben egyetértek, de szerintem milliók tudnának hintázva olvasni súgógépről, meg rossz véleményt kicsit ironikusan mondani. Nem vágom a kertévék koncepcióját, mint ahogy számomra hihetetlen, hogy olyan retkek, mint a Tiktok egyáltalán trendi dolgok lehetnek, szóval nekem furcsa(jó, valahol értem na), hogy még ennyi idő után is az ilyen Balázs, majd a gyengébb verziója Istenes, a méggyengébb verzió Puskás megéri , mint műsorvezető. Nyilván nem 20 ezerért vállalja, bár szerintem messze nem olyan anyagi szinten vannak, mint amit hisznek az emberek, így furcsa az egész. Na mindegy

2020.12.03. 22:27:48

@username loading:
Lassan indul be, de a vege oriasi

Penimegamásik 2020.12.03. 22:28:06

@Alice from madness: na akkor megtalálta a villa elitjét...

Mók_Ica 2020.12.03. 22:28:32

@MmeChauchat: ekg :DDD

@Hannibal Gabter: csak a riportban mondta az előbb, hogy inkább tolja egyedül, mint egy szar társaságban...... ezek után csatlakozott amanda, dzsina és fru mellé.....

tvbuzi 2020.12.03. 22:28:41

Merci2 gondolom most örül, hogy kiesett

2020.12.03. 22:28:49

@Kiégett Hobbynyúl: kikötnénk h hárfáshoz nyúlni (elnézést nyúl-ni) tilos :D

2020.12.03. 22:29:00

@Hannibal Gabter:
Nekem a hattere miatt fura O itt. Nem egy idiota, szinmuveszek gyereke, szinpadi szinesz...oszt megis a balettban ugral

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 22:29:17

@username loading: Kérdezzük meg erről az utca és az ereszcsatorna emberét!

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:29:28

@Mók_Ica: Ez azért van, mert magányos hősök csak a filmekben vannak

2020.12.03. 22:29:49

@Penimegamásik:
Darab darab. 12-5 lehetseges szavazat vele egyutt. Ha csak nem rakja ra a masik 7 akkor meguszta

2020.12.03. 22:29:49

@ppupu: Dehogy vállalnám. Pont ezaz, nekem van normális szakmám mert nem 6 osztályom van mint Ancsának, külföldi tapasztalat, brutál nyelvtudás, én többet keresek mint ők Ancsa+ Puskás ezzel a fossal együtt. De ha nem ez lenne a helyzet( mint ahogy már volt az életemben) akkor sem vállalnék el ilyen népbutító fost.

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:29:51

@Mók_Ica: Ott majd megpróbál az alfa szerepében tetszelegni.Szép baleset lesz.

2020.12.03. 22:29:58

@Alice from madness: OK, felvettem a listára ismét.
Van pár ilyen amit tudom h nagyon meg akartam nézni de egy ponton elengedtem.

2020.12.03. 22:30:21

@tvbuzi: Ginamanda ket test egy lelek ket jel :D

2020.12.03. 22:30:51

Azer Balint ejjel hozzabukt Gabcihoz

Mók_Ica 2020.12.03. 22:30:57

bálint gabennel alszik..... egy ágyban az ellenséggel?? :DDDD hihihihihi

2020.12.03. 22:31:10

@Alice from madness: Ez igaz a legnagyobb kamugengszter Gangsta Zolira is, meg Jeszenszky Zsoltra, sokakra akiknek a szülei lábkörme többet ér, mint a poronytuk élete

Penimegamásik 2020.12.03. 22:31:12

@Alice from madness: nem minden tyúktojásbol lesz piskota...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:31:14

@Hannibal Gabter: Pont erről van szó.. Valaki kell erre a melóra is :))))

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:31:20

@username loading: Fő az elővigyázatosság. :DDDD
@Nátha ellen bálna: Ereszről csak lefelé mászva nyilatkozhat, véres tenyérrel.

tvbuzi 2020.12.03. 22:31:21

Gábor sír. A haja miatt?

2020.12.03. 22:31:54

Robben is él :D

2020.12.03. 22:32:10

@Penimegamásik:
De minden piskota tyuktojasbol lesz :)

De ja, hamar orultunk :(

2020.12.03. 22:32:30

Virág UGG-ja eredeti-e v sem, ez jobban érdekel mint még mindig a ki mondta mit mondott

2020.12.03. 22:32:45

@Penimegamásik: ja azthittem Gabenre irtad

Mók_Ica 2020.12.03. 22:33:11

@Hannibal Gabter: :DDDD tudjuk hogy nem vállalnád el..... egyébént meg hiányoznál is innen..... szóval eszedbe ne jusson odamenni.... :DDD

@Alice from madness: ugye? :DDD

@ppupu: elméletileg.... de sajna folytatódik......

tvbuzi 2020.12.03. 22:33:20

A fejszét vágod nem a fát

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:33:31

@tvbuzi: Megszavazok neki egy hajzselét... hátha.

Penimegamásik 2020.12.03. 22:33:52

@Hannibal Gabter: vajon reggel is annyian lesznek a villában, mint este?

2020.12.03. 22:34:04

@Mók_Ica: Nyugi, maximum Mistubishi hőszivattyút szerelnék fel Győzire ... :D

2020.12.03. 22:34:12

Jarkal korulottunk mint egy BAGOLY :D

2020.12.03. 22:34:30

@Penimegamásik: Reméjjjjük nem. Történnnyen mán valammi

Mók_Ica 2020.12.03. 22:34:51

szegény virdzsi..... örül egy daninak..... pffff

2020.12.03. 22:35:19

Jajjistenem szegeny Balint 30 eve alatt nem talakozott meg ilyesmivel...

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:35:26

@Mók_Ica: Igazi rabszolga alapanyag, sajna

tvbuzi 2020.12.03. 22:35:33

Piros pont, hogy nem 360at mondott

gazo 2020.12.03. 22:35:55

@Alice from madness: bagoly oké, a bagoly se lábazik, csak tiszta toll a kis gádzsó

Mók_Ica 2020.12.03. 22:35:57

@Hannibal Gabter: óóó...... azt bátran :DDD sztem segítünk is neked... többen is..... viszem a fejszét, jó? :DDD

2020.12.03. 22:36:15

@Hannibal Gabter:
Azer majd figyelek mikor kimegyek ragyujtani, nehogy itt is jarkaljanak a baglyok a sotetben. Meg a vegen ralepek.

2020.12.03. 22:36:20

@tvbuzi: lehet nem tudja, hogy mi a 180 és a 360. Biztosra ment

2020.12.03. 22:36:42

@Penimegamásik:
Hogy valakit a keblen melenget oszt csalodik benne

Mók_Ica 2020.12.03. 22:36:59

@gazo: de rohadt hosszú lábai vannak... amit rejteget.... :DDDD

2020.12.03. 22:37:09

@Mók_Ica: általában nem fejszével dolgozunk, de Győzi esetében kivételt tehetünk. :D

SzabadEzANév? 2020.12.03. 22:37:23

Miért nincs hogyvolt napokig? Történt valami probléma? Szerintem vv alatt vagyunk itt a legtöbben s pont most nem használja ki a hogyvolt a megnövekedett látogatószámot?

2020.12.03. 22:37:44

Bevaghatnanak valami tragikus zuhany alatt uvoltve zokogos zenet alajuk

Mók_Ica 2020.12.03. 22:38:09

sapka bent, köntös, mint ruha, cicafüles hajráf után a legújabb villadivat: tanga papucs zoknival....

2020.12.03. 22:38:19

Olyan mint a kutya elszakad az izéé köhh köhh - Daniella

2020.12.03. 22:38:25

@Penimegamásik:
Igen, ha lenne empatiam mar zokogva gyurkodnem a zsebkendot es kuldenem a szeretetenergiat Balintnak

2020.12.03. 22:38:41

@SzabadEzANév?: áh beszéltük pár napja. Nem nagyon lesz mindennap

Mók_Ica 2020.12.03. 22:38:57

@Hannibal Gabter: tudtam, hogy megérted a finom kis célzást :DDDD

2020.12.03. 22:39:27

@tvbuzi: Gábor kivágta maga alatt a fejszét, legalább mi jól használjuk a kifejezést :D

2020.12.03. 22:39:37

@Mók_Ica: :D :D :D De vághatjuk a fejszét Győzi alatt is ha úgy van, benne vagyok :D

2020.12.03. 22:39:56

@username loading: :D :D :D :D :D :D :D 10 másodperc

MmeChauchat 2020.12.03. 22:40:04

@Hannibal Gabter: így beszél embertársairól, meg rólunk

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:40:08

Uhhh a magányos hős és siratóasszonyok megbeszélést tartanak.

2020.12.03. 22:40:12

Lollobrigida kit buzigyerekezett le?

2020.12.03. 22:40:15

@gazo:
A bagoly jo, a bagoly fain alatt, birom oket. Tollas macskak

Mók_Ica 2020.12.03. 22:40:41

dzsinamanda lassal besziámiikrül.....már ha értitek..... :DDDD

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:40:48

Ezek milyen 7 millióról beszélnek?

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:41:05

@ppupu: Kizárólag tattikailag, őszintén. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:41:10

@Alice from madness: a roka utan a bagoly a masik kedvenc allatom :)))

tvbuzi 2020.12.03. 22:41:12

Gábor hogyan számolta ki ezt a 7milliót? Matematikus ő vagy kicsoda?

2020.12.03. 22:41:14

@Alice from madness: jól elbeszélgetsz magaddal "tesó"

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:41:26

Nézettség szerint az első 15-ben sincs bent a VV10

gazo 2020.12.03. 22:41:34

Ginamanda kit buzigyerekeztek le?

2020.12.03. 22:41:44

Nemannyira szoktam ezt a kifejezest hasznalni de a tiktok szora a megakurvaanyatok jutott sajnos eszembe onkentelenul....

tvbuzi 2020.12.03. 22:42:07

Szerintem max 70ezer

2020.12.03. 22:42:23

@ppupu: Nem az első széria már ami így teljesít, nem véletlenül van az ÉNBukarest meg a VV a Retekkettőn

2020.12.03. 22:42:26

@Hannibal Gabter:
Figyelj mi mind a 13-an jo baratok vagyunk idebent nem ugy mint a Vellabeliek

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:42:38

@Mók_Ica: agressziv vagy, vegyek neked egy baglyot?

Penimegamásik 2020.12.03. 22:42:53

@tvbuzi: azt hiszi itt is nagyot kell mondani...

2020.12.03. 22:42:58

@tvbuzi: lehet ők már elosztották a 36-ot, fejenként jár 7, maradékról nem szól a fáma

2020.12.03. 22:43:00

@Alice from madness: :D :D :D akkor nem szavazunk ki senkit?

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:43:32

Ma nem tudtam nézni a műsort, igyekszem visszaolvasni, de renfeteget írtatok! Valami nagyon nagyon lényeges? Légyszíves vilagosítsatok fel!

Mók_Ica 2020.12.03. 22:43:33

@tvbuzi: ingatlanos :DDDD

@Alice from madness: ekg, csak én nem beszélek ilyen csúnyán...... rohaGGYanak meg :DDDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:43:34

Most mit csinálnak? Reggeli torna megkésve? (Lenémítottam a tévét.)

2020.12.03. 22:43:41

@Hannibal Gabter:
Nem, mert osszeomlik a rendszerunk es atmegyunk Gabenbe, azt kinyirunk mindenkit a gcibe :)

gazo 2020.12.03. 22:43:48

Vivi hogy beleéli magát micsoda arcot vág...imádom :) :)

2020.12.03. 22:43:55

@gazo: Bálint a tippem, ő van a bögyükben a bárbaj és cDigó elvesztése óta

2020.12.03. 22:44:02

Öcsém, azt hittem ez már a belenyaló

2020.12.03. 22:44:23

@Mók_Ica:
Szoban en sem...ez is ilyen osztonos reakcio volt, nem is vagyok ra buszke.

gazo 2020.12.03. 22:44:53

@username loading: lehet, azt hittem váltott mert előtte színészezték

Mók_Ica 2020.12.03. 22:45:07

@ppupu: jóóóóóóóó, egy tigrist kérek!!! :DDDD

@MsIreneAdler: a tegnapi kedves és nyugodt beszélgetést folytatták......

kipcsak harcos 2020.12.03. 22:45:09

Miért erőltetik ezt a tiktok-os marhaságot, kit érdekel? :(

2020.12.03. 22:45:22

@Kiégett Hobbynyúl:
Lenne am, minket is mutogatnanak a tv-ben es jatszhatnek szabadulosat is utana :D

2020.12.03. 22:45:32

@username loading: Most akkor mikó lesz kiszarás akarom mondani kiválasztás?

2020.12.03. 22:45:42

@kipcsak harcos:
Veled most az egesz hv ekg

2020.12.03. 22:46:04

Bonyolult becsukni az automata ajtót

2020.12.03. 22:46:28

@kipcsak harcos: bazmeg ez a név meg a kép kiégetett így este.

2020.12.03. 22:46:41

Gináéknak Bálint és egy másik fiú van a bögyében, a mutogatásból nem jöttem rá ki, Robi mutogatott Bálintra és vki másra, kizárásos alapon Dani.

gazo 2020.12.03. 22:46:45

Bálint Robi mindent hallott bentről, a kis fülesbaglyok

Mók_Ica 2020.12.03. 22:46:51

@Kiégett Hobbynyúl: ez a tiktokcselendzs..... vagy mi a tök.....

@Alice from madness: én azért szoktam.... amikor idegállapotba kerülök..... egyébként azt olvastam, hogy az intelligens emberek káromkodnak...... :DDDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:47:05

@Alice from madness: Küldenénk erősítést, erős pistát és reszelőt is a kenyérben, aztán kívülről szurkolnánk, hogy kijussatok. :D

Fru mikor keveredett vissza Ginamandáékhoz? Lemaradtam valamiről?

2020.12.03. 22:47:33

@gazo:
Hat mert ott maszkalnak korulottuk

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:47:33

@Mók_Ica: értem. Akkor artikulálatlan ordítás, meg a mondta valaki valakinek a téma? Gábor?

2020.12.03. 22:47:43

@Hannibal Gabter: tartok tőle csak hétvégén

tvbuzi 2020.12.03. 22:47:46

Gaben nyelve szaros lett

2020.12.03. 22:48:06

Nyitott ajtónál pletykálják ki egymást milyen már :D

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 22:48:07

@Mók_Ica: Jaaaa, oké. Aztat én nem ismerem csak a titkot meg a tiktakot. :D

2020.12.03. 22:48:08

@gazo: nem kicsit megjátszott a jelentet. Az automata ajtó nyitva, és pont annyira hangosan beszélnek az ápoltak, hogy a baglyok meg hallanak mindent

2020.12.03. 22:48:32

@Mók_Ica: akkor kibaszott intelligens lehetek. Sot. Villalakoin atomfizikusok (Amugy en is olvastam)

Mók_Ica 2020.12.03. 22:48:43

@MsIreneAdler: jók a megérzéseid Irénke :DDD

HufnágelSteve 2020.12.03. 22:48:44

Gábor oldalt váltott, követőket verbuvál.

2020.12.03. 22:48:45

@tvbuzi: miért? Smárolt Bálinttal? :D

Penimegamásik 2020.12.03. 22:48:54

@Alice from madness: nem lenne azzal baj, csak kb olyan mint amikor a boomerek facebookját nézed...

MsIreneAdler 2020.12.03. 22:49:11

@tvbuzi: mert?
Jajj, most ti vagytok a szemem és fülem :D

2020.12.03. 22:49:20

kettészakadt a villa! ezt a drámát

2020.12.03. 22:49:38

Balint mitol van igy megborulva egyebkent? Eddig tartott az "intelligens" huvos karakter?

2020.12.03. 22:49:49

@Penimegamásik: Én is boomer vagyok te "mamahoteles" :D :D

MmeChauchat 2020.12.03. 22:49:51

hát, rumcajszkám, ilyen a Zélet!
csövesbánat

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:50:08

felkerdezlek titeket: tenyleg kineztek a szerkesztokbol annyit, hogy barmilyen jelenetet megrendezzenek?

2020.12.03. 22:50:15

@username loading: Mer? Gaben eladta az 1/2 tulajdonjogot?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:50:23

@Penimegamásik: naaaaaaaaaaaaa..... az én boomer oldalamon nem látsz ilyeneket :DDDD

2020.12.03. 22:50:28

@Penimegamásik: ez mire? Nem mukodik egyutt a telefon kommentkovetesben :/

2020.12.03. 22:50:54

@Alice from madness: @MmeChauchat: én sem értem, olyan mintha mérgeznék a vizet, mindenki elhülyült. Hozé meg jön megint szexről beszélve

2020.12.03. 22:50:56

@úgymond olvasó mmkk: neked is hiányzik a klasszikus?

gazo 2020.12.03. 22:51:07

Beszarok ez az egész azért hogy az instára terelje a népet ???

2020.12.03. 22:51:17

győző ismét a baszással házal majd a BV-ben

2020.12.03. 22:51:23

@Hannibal Gabter:
Figy, az a boomer aki kapasbol vagja Scott Tennarment az tiszteletbeli Y :D

2020.12.03. 22:51:37

Bmeg a tegnapi előzetes fele holnap lesz lenyomva?

Penimegamásik 2020.12.03. 22:51:59

@gazo: kovessetek be....kovessetek ki

2020.12.03. 22:52:05

@Penimegamásik:
Akkor kommentelunk a levegobe :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:52:15

uhhhh, Kéne egy vizilabda meccs a VV-ben. Fehér sapkában a villalakók, pirosban meg a krokodilok, na az izgalmas lenne.

2020.12.03. 22:52:17

@username loading: nyilván ,mert ahogy ő mondja, ő annyira konzervatív cigányember, hogy ő ilyenekről nem beszél

Mók_Ica 2020.12.03. 22:52:37

mi volt ez a burgonyás szarság???
villa 1 perc és nyersz lesz..... plusz folytatódik a hallottam, hogy mondta, hogy mondtad - saga...

2020.12.03. 22:52:38

Ja amúgy Kozák úr, Kis Grofo faterja is meghalt covidban..

Penimegamásik 2020.12.03. 22:53:13

@Mók_Ica: és a joreggelt, meg mindenkinekszépnapot kiírások??.D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:53:22

pedig azt hittem, hogy gyozo ma depis lesz, mert meghalt kis grofo apja

2020.12.03. 22:53:28

@Hannibal Gabter: nyomorult egy perverz a szerencsétlen :D

2020.12.03. 22:53:29

@ppupu: Az a baj, hogy a krokik nem esznek zőccséget, márpedig a vellában lakók fejében káposztalé van.

2020.12.03. 22:54:04

@username loading: Az, csak hazudik minden percben.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:54:08

@Alice from madness: de cuki vagy :D bennem fortyog a rosszindulat

2020.12.03. 22:54:11

@Penimegamásik:
"Boldog nevnapot kivanok @ @ @ @ @" :)

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:54:17

@Hannibal Gabter: De az már csak akkor derül ki ha megkóstólták őket :)))

Mók_Ica 2020.12.03. 22:54:28

@úgymond olvasó mmkk: sztem se, de a gyerekem úgy szokott hívni..... :DDDD

2020.12.03. 22:54:42

@úgymond olvasó mmkk:
Bennem nem fortyog, allando a homerseklete :)

2020.12.03. 22:55:14

@Penimegamásik: Névnap? Boldog névnapot Olívia/Ferenc! :D

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:55:39

Én most elmegyek ls leiszom magam, mert jön Gőzös... őt már csak spiccesen bírom ki.

2020.12.03. 22:55:50

@Penimegamásik:
:DDDD telenor vagy vagy telekom?

Mók_Ica 2020.12.03. 22:55:52

@Penimegamásik: azt csak az instámon és a tiktok oldalamon szoktam és csak privátban... :DDDDD

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:56:04

@Mók_Ica: bator gyereked van :DDD fogadni mernek, hogy Z generacios

@Alice from madness: neha sikerul visszafognom magam :)

2020.12.03. 22:56:16

@ppupu:
En is kacerkodom egy pohar borral

2020.12.03. 22:56:57

@Alice from madness: nyugodtad , nem Art sőt megvéd Győjző baromságaitól

2020.12.03. 22:57:23

@Hannibal Gabter:
Ugyugy. Tavoltartja a szellemeket is.

2020.12.03. 22:57:37

Na szevasztok villarakók, holnap tali, jóccakát , NE álmodjatok Hozéval.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:57:56

@Alice from madness: Elmegyek a hűtőhöz előveszem a családi jégert 1,75 L :DDD

2020.12.03. 22:58:01

@Alice from madness: Azt olvastam, Travoltája :D

2020.12.03. 22:58:24

@Alice from madness: milyen magyar vagy te itt ilyen idegen szavakkal

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 22:58:29

@Hannibal Gabter: Dezertálsz? És Győzike? Gyenge vagy batman :D

2020.12.03. 22:58:41

@ppupu: vedd elő, lehet már csak 0,25 van benne

2020.12.03. 22:58:46

@ppupu:
Akkora trauma volt a VV hogy naturban uvegbol? :D
Itt még van keszleten hazipalinka de attol felnek.

2020.12.03. 22:59:05

@ppupu: Áh ma nem ittam, nem bírná az idegrendszerem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 22:59:15

azert abban van valami ironikus, hogy a fasz racz jeno osztja az eszt a szinten fasz palya beanak arrol, hogy nem beszelunk csunyan a tarsainkkal

2020.12.03. 22:59:20

@Hannibal Gabter:
Te mar nem vagy itt :) Boomer :D

2020.12.03. 22:59:41

@username loading: Csácsumicsácsőtészta ahogy régi fiatalok mondanák

2020.12.03. 23:00:15

@úgymond olvasó mmkk: egyik gázabb trashceleb mint a másik

2020.12.03. 23:00:37

@Alice from madness: avvagyok, na jön José Ármánytól

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:00:42

Áh, képtelenség visszaolvasni, inkább ittam egyet a mai adás egészségére, meg a tiétekre :)

2020.12.03. 23:00:43

Gyózót nem bírom már többet megnézni.

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 23:00:52

@Alice from madness: A pincében van vagy 30 üveg bor, 4 liter pálinka, meg pár egyéb apróság, reggel megtalál az asszony a talicskán :))

kipcsak harcos 2020.12.03. 23:00:52

@Hannibal Gabter: mi bajod velük?
Avatarom nem lehet Karácsony :D

2020.12.03. 23:01:14

@MsIreneAdler: Nem történt semmi, ordibáltak ki mondta én mondtam és ketté szakadt a társaság.

2020.12.03. 23:01:26

@kipcsak harcos: mellikkel?
De beteg vagy. Legyen Szájer Jóska ahogy lóg az ereszen :D

2020.12.03. 23:01:30

@username loading:
Latod, pedig ez az igazi horror :D

MmeChauchat 2020.12.03. 23:01:51

@Hannibal Gabter: nem értem, h a faszomnak pofazik a szakács és főz a pofázomuvesz... bakker

tvbuzi 2020.12.03. 23:02:12

Gábor azokkal borozik akik szerint büdös

2020.12.03. 23:02:22

@MsIreneAdler:
Ugytunik az ittam/iszok a mai nap jelszava :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 23:02:25

@MmeChauchat: kb. mintha a VVt neznem.. ugyanaz az uvoltes, rohangalas , feszko :DDD

Kiégett Hobbynyúl 2020.12.03. 23:02:32

Hú, Győző már nem megy nekem sem, elköszönök Jó éjt nektek! :-)

2020.12.03. 23:02:37

@MsIreneAdler: Miről maradtál volna? Amúgy olvasd el Hannibal Gabter hsz-eit, na annak az ellenkezője nagyjából a lényeg. :-) Pont olvasom vissza az adás alatti részt és szembetűnő, hogy valaki hogy lehet ennyire fordítva bekötve. :-P Nem bántásiból, bocs HG, de valami döbbenet így visszaolvasva nekem. Peace!

2020.12.03. 23:02:53

@Alice from madness: tényleg az :D Gondoltam még van időm belenézni az alien-es cuccba

2020.12.03. 23:02:59

@MmeChauchat: felőlem mindkettőt kivihetitek párbajozni, és kinnhagyhatttyátok a ghechibe

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:03:30

@tvbuzi: Ginamanda lett a bázis? Uh, szegény Gábor!

2020.12.03. 23:03:57

@MsIreneAdler: társaságilag :D
Gabi, ginamanda, Renátó, a kapafogú lány ültek kint és borstzak a bentieket szidták - a bentiek nyitott ajtónál végig hallgatták.

2020.12.03. 23:04:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: :D :D :D Há mingyá beraklak az Éjjel Nappal Bukarestbe, aztán kirúgatlak onnan te sinter :D .

tvbuzi 2020.12.03. 23:04:32

Őszintén? Nem baszki, hazudj

MmeChauchat 2020.12.03. 23:04:55

@ppupu: a felirat szerint a borDélya

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:05:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: na erre kíváncsi leszek. Azért lehet holnap megnézem!

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:05:41

Az a rettenetes, ahogy Gáspár Győző állandóan a nyelvét tekergeti.

MmeChauchat 2020.12.03. 23:06:09

@ppupu: valótlant hazudik, bakker

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:06:15

@username loading: akkor mondhatni, hogy Gábor átvette (C)Digó csapatát?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:07:08

@Nátha ellen bálna: ajjj, ezt még nem láttam, és félek legközelebb azt fogom figyelni :( :D

2020.12.03. 23:07:25

@MsIreneAdler: igen teljesen maga köré gyűjti őket ahogy a bentiek megjegyezték a kintiek mind utálnak valamit v valakit és az tartja össze őket

2020.12.03. 23:07:53

@ppupu: Apróságok a pincében? Mi vagy te, Törppapa?

2020.12.03. 23:08:22

@kipcsak harcos: Színezd zöldre az Avatart, akkor lehet KariGeri.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:08:29

Hoppá, Robi poénból benyomta: Bálint vajon beépített ember?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:08:39

@Hannibal Gabter: nem, ne is mondd. Ő nem közülünk való :D

2020.12.03. 23:08:55

@Nátha ellen bálna: Ezért holnap Robit kizárják. Véletlenül

2020.12.03. 23:09:09

Fújj bzmeg ezek tényleg ennyire betegek?

ppupu #TEAMPINI 2020.12.03. 23:09:17

@VV10 Velőtrázó Vélemény: apróságok = 7dl-nél kisebb kiszerelésű alkohol tartalmú italok :))

MmeChauchat 2020.12.03. 23:09:22

mintha elmaradt volna Róbert frenetikus entrée-ja

vagy csak raczjencit néztem kozben?

tvbuzi 2020.12.03. 23:09:36

Vivinek tényleg seggszája van

2020.12.03. 23:09:38

@Hannibal Gabter: A Barca sem talált oda Bukarestbe, gyenge próbálkozás. :-P

Mók_Ica 2020.12.03. 23:09:39

vmi töményet kérek..... de sos...... hozé felkonferálása .... meg amit kapunk most....

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:09:51

@username loading: hát, így első blikkre akkor bent az értelem, kint az ösztön. De legalább zajlik az élet.

Penimegamásik 2020.12.03. 23:10:55

@Hannibal Gabter: koszonom szépen, aztán holnap is felkoszonteni:D

2020.12.03. 23:10:58

@MsIreneAdler: bent legalább röhögnek is néha, kint meg siránkoznak és utálkoznak

2020.12.03. 23:11:09

Én má véu vagyok, de nem kóst... bazmeg, legalább Moh a szarát nem kóstolta, na ennyi megyek

2020.12.03. 23:12:04

@ppupu: Az meg minek? Nem bírnám olyan gyorsan nyitni, hogy ne száradjak ki a következőig. Egy tevének magyarázzam?

2020.12.03. 23:12:06

Lakoink megszakitottak az univerzum nagysagan torteno elmelkedest egy kis szobansugassal mig kinnvoltam?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:12:07

Mercike arca azért egy pillanatra lefagyott, amikor Múh közölte: jó, a szaromat MÉG nem kóstoltam meg.

2020.12.03. 23:12:33

@tvbuzi: 2in1 élményekre szabva

MmeChauchat 2020.12.03. 23:12:40

pattog 1 cici?! eeegy?

2020.12.03. 23:13:10

@Mók_Ica: töményet? tessék betonkocka

2020.12.03. 23:13:19

Dani tarkónbassza a csajokat. Istenem, ez komolyan szűz.

MmeChauchat 2020.12.03. 23:13:31

elnézést, ez ismétlés?

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:13:39

@username loading: nem kérdés, hogy kint, vagy bent lennék, ha választani kellene. Bár a legvalószínűbb, hogy magzatpózban ringatnám magam valamelyik sarokban :D

Mók_Ica 2020.12.03. 23:13:53

robika volt már minden.....

2020.12.03. 23:13:55

@MmeChauchat: mi ezen a meglepő, van két ci, az egy cici

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:13:57

@username loading: Az a gyűlölet csapat. Vicces látni, ahogy utálkoznak. Ja, nem is. :(
Látom, már lassan itt is sokaknak a Bálint a szálka a szemben, amit az én végtelenül egyszerű agyam nem is ért, de biztos így van. Érdekes, de nem igazán látok semmi negatívot a viselkedésében. Sőt!

Mók_Ica 2020.12.03. 23:14:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: hát nem pont erre gondoltam, de fel tudom használni :DDDD

tvbuzi 2020.12.03. 23:14:50

Mercit is nehéz lehet egész nap elviselni

2020.12.03. 23:15:16

@Ármándójózsi: Figyejjé már Szájerkám há ne kutássá má itta hálószobánkba hogy mijé nem tecck nekünk a Bálint.

2020.12.03. 23:15:18

@Ármándójózsi: Legyünk a Bálint fanclub. Nekem sincs vele bajom.

2020.12.03. 23:15:32

@Hannibal Gabter: te már elköszöntél :-P

2020.12.03. 23:15:44

@tvbuzi: Bezárnám a mosókonyhába

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:15:56

Tudod mikor óvastá te könyvet, te gané.

2020.12.03. 23:16:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: téged kiviszlik párbajozni ha így fojtattod

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:16:31

@Ármándójózsi: nekem sincs vele különösebb bajom. Hisz ő a szegény ember Henry Cavillje, már megállapítottuk :)

2020.12.03. 23:16:43

@VV10 Velőtrázó Vélemény: párszor :D @Hannibal Gabter: nem is vagy te még álmos Hannibal

2020.12.03. 23:16:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ittragattam problem te Bálintszektás? :D

2020.12.03. 23:17:01

Mekkorat dofok rohogni ha Mercedesz a balesetin kot ki

2020.12.03. 23:17:29

@tvbuzi: Ez a Merci is csak bikázva indul?

2020.12.03. 23:17:44

Jo, a helyesirast mara elengedtem

2020.12.03. 23:17:46

@username loading: Úgy horkol mellettem ez a nem kis kutyuska, hogy nem akarok felkelni pisálni :D addig itt írogatok, amíg fel nem ébred :D

tvbuzi 2020.12.03. 23:17:49

A méla undor ahogy Gina nézi Mercit :DD

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:17:54

@Hannibal Gabter: Na mász vissza az ereszről, mer egyrészt meztelen a király, másrészt a drogos táskához nem kell annyira ragaszkodni, mint anya az emlőin nevelkedett gyermekéhez...

2020.12.03. 23:18:36

@VV10 Velőtrázó Vélemény: jaja lehet, de lehet pár hét múlva megy a bontóba

MmeChauchat 2020.12.03. 23:18:54

a ma utan
és a holnap elé -
"Utoljára Szabadszállásra mentem, a hadak vége volt
s ez összekuszálódott Budapesten
kenyér nélkül, üresen állt a bolt."

2020.12.03. 23:18:57

@Hannibal Gabter: velem Sixx sem bírt, én itt vagyok, ő meg indexre tette magát (vagy fordítva?)

2020.12.03. 23:19:27

@Ármándójózsi: hinnye Józsi há nem én másssztamm le az ereszen

2020.12.03. 23:19:42

@Hannibal Gabter: Pedig nem is neki drukkolok.

2020.12.03. 23:19:52

@VV10 Velőtrázó Vélemény: ezt nem tudom értelmezni , de ok

Mók_Ica 2020.12.03. 23:19:54

vivi álompasijának albérlete van...... hmmmm :DDDD

2020.12.03. 23:20:25

@Alice from madness: Merci a roncstelepen köt ki, a balesetin az aki benne van épp akkor.

2020.12.03. 23:20:26

@Hannibal Gabter:
Te kemeny vagy es maradtal a buliban? :)

2020.12.03. 23:20:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: énsem . Felőlem Gaben is mehet ki az utcaajtón , félreértés ne essék...

tvbuzi 2020.12.03. 23:20:38

@Mók_Ica: és ketten fizetik :DDD

2020.12.03. 23:20:46

@Mók_Ica: Berki Krisztián az álompasija?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:21:08

Megfigyeltétek, hogy Mercike néha katatón?

Mók_Ica 2020.12.03. 23:21:15

borostás mellkas...... hááát.... az ilyeneket meghagyjuk vivinek.....

2020.12.03. 23:21:23

@Alice from madness: Amigo nem ébred fel a kutyuskám, addig nem mozdulok, és kommentelek :D

trotyli 2020.12.03. 23:21:25

Gina meg Malacka az asztalnál milyen pofákat vágtak.... No meg ez a Jókai More a Belevalóban, hát valami elképesztő

2020.12.03. 23:21:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hatna. Muveletlen vagyok, problem?

Ármándójózsi 2020.12.03. 23:21:51

@Hannibal Gabter: "Tuggyuk" ám, hogy ez nem igaz, mer én Ármányos Józsi vagyok, Te pedig, csak "tattikából" Gabter! :P

2020.12.03. 23:22:10

@Hannibal Gabter:
Hat melyikotok a falkavezer?

2020.12.03. 23:22:33

@Hannibal Gabter: jelölje meg Győzőt a Hannibal kutyája...

2020.12.03. 23:22:41

@Ármándójózsi: Én csak Tattikázom, de szívbő .

2020.12.03. 23:22:48

@Alice from madness: Csak meg ne kóstolja a saját bikakábelét, mert az baszna igazán.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:22:51

@tvbuzi: mindenképpen..... :DDDD így romantikás..... :DDDD

@Hannibal Gabter: albérletben lakik a vasaltherés??? szoktam néha látni a rakparton a luxi autójában.....

2020.12.03. 23:23:23

@Nátha ellen bálna: Te is elengedted a helyesírást? Kata tavon, nem katatón.

2020.12.03. 23:23:32

@Alice from madness: nálunk olyan nincs. Csak olyan van, hogy enyém az angol wc, övé meg a fű mint wc

2020.12.03. 23:23:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Hala egnek lemaradtam az epuletes beszelgetesrol, megneztem nem-e olalkodnak-e baglyok a haz korul gyalog

Mók_Ica 2020.12.03. 23:24:07

ennyi volt mára??? nem volt sok.....

2020.12.03. 23:24:11

@Hannibal Gabter: A sminkje az folyamatosan polírozásért kiált mint Győzi bohóca.

tvbuzi 2020.12.03. 23:24:31

Vajon holnap is arról lesz szó, hogy mit mondott?

plutopluto 2020.12.03. 23:24:43

Úgy tűnik, a ValóVilág univerzumban megbomlott a téridő-kontinuum. A szerkesztők rendesen megszívatták magukat a mikrofonnal Renátó fején. Kíváncsi vagyok, hogyan fogják behozni a lemaradást.

2020.12.03. 23:24:58

@Hannibal Gabter: kölyök vagy még ha nem érted

2020.12.03. 23:25:03

@Mók_Ica: Albérlet ez a "luxusház" is aminek az erkélyére felfújható medencét raktak a becsődölt cukrászcsajjal. Luxuskocsik is a haverjától vannak úgy tudom. Egyébként jóban van a Dózsa György úton közlekedő Ricsikével is ez a Birka.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:25:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Igazán köszönöm a helyesbítést! Azért így fél tizenkettő körül kellett vagy 5 másodperc, amíg leesett.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:25:08

@Alice from madness: felhúzott tollkabáttal, kivillantva a hosszú lábacskáikat? :DDD

2020.12.03. 23:25:46

@Alice from madness: Amíg kemény addig persze, hogy marad.

2020.12.03. 23:26:16

@VV10 Velőtrázó Vélemény: he, én majdnem boomer lettem, csak hazaárulást követtem el... :)

HufnágelSteve 2020.12.03. 23:26:36

Vivi leírta Dani és Bálint képzeletbeli variánsát.

2020.12.03. 23:26:38

@Hannibal Gabter:
Amig Ricsiket meg nem unjak a gazdai mert amennyit szerepel a tv-ben mar lofaszt nem lehet elinteztetni vele nem hogy a piszkos melot, azt mehetunk temetesre :D

Mók_Ica 2020.12.03. 23:26:50

@Hannibal Gabter: én nem kedvelem...... remélem nem ez jött le neked ebből :DDDD

2020.12.03. 23:27:07

@Ármándójózsi: Albérletem vaóban nincs sem vasalt herém

2020.12.03. 23:27:46

@Mók_Ica:
Kaceran pakolaszva oket ja.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:27:49

@Alice from madness: Tudod, a baglyok nem azok, amiknek látszanak!

2020.12.03. 23:27:51

@Mók_Ica: a kutyákat nem kedveled?

2020.12.03. 23:29:27

@Hannibal Gabter:
Hala egnek nekem a lattam kimaradt az eletembol, es bizom benne hogy igy is marad, mert nem birnek jopofat vagni hozza egy vasarnapi ebed felett :D

2020.12.03. 23:29:40

@Nátha ellen bálna: Fokozzam? Gábor katája a tavon. (és itt nem a karatés katára gondolok)

2020.12.03. 23:30:04

@Nátha ellen bálna:
Ugy ugy, baglyok alienek :D

2020.12.03. 23:30:14

@Alice from madness: Megint "Csepel bicikivel "ment az olasz étterme felé... :D

2020.12.03. 23:30:26

@Hannibal Gabter: Találd ki, van rá időd, ha a kutya kidőlt.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:30:30

@Hannibal Gabter: berkit és barátait nem kedvelem
a kutyikkal nincs bajom :D

@Alice from madness: kis cukik.... bár az én kedvenceim a mókik.... szeretnék egy igazit, egyszer....

2020.12.03. 23:30:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Hanem az adózási formára bizonyosan

2020.12.03. 23:31:02

@Mók_Ica: Akkor jóban leszünk... :D

2020.12.03. 23:31:37

@Mók_Ica:
A mokusok alapvetoen akkor szelidek sajnos ha cumibol nevelik fel oket. Miota ezt tudom en nem szeretnek :(

2020.12.03. 23:31:53

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ne izéjjé má :D Álmos vagyok , meg kőhalmi is megy a háttérben

2020.12.03. 23:32:12

@Hannibal Gabter:
Aha, gondolom azt is tolta...

2020.12.03. 23:32:41

@Nátha ellen bálna: Jaja, utána hazamegy EVA-hoz.

2020.12.03. 23:32:49

@Nátha ellen bálna: na ezt hányan érthették itt? amúgy ekg

Mók_Ica 2020.12.03. 23:33:26

@Hannibal Gabter: milyen kutyusod van? :DD

@Alice from madness: tudom..... sajnos..... így maradnak a plüss mókusok nekem ....

2020.12.03. 23:33:33

@Alice from madness: jaja, f1-es váltós volt, meg V8-as motor volt gumipókkal ráerősítve.. :D

evacat 2020.12.03. 23:33:58

Amugy Dani ma ezt a kapucnis felsőt kényszerzubbony helyett viselte?
Megmondták neki, ha a kezeit kiveszi a hasizsebből és a farkát kezdi
gyögyörészni, akkor lecsapják? A kezét, vagy a farkát, vagy mindkettőt.

Mert látszott rajta, hogy nagyon szenved, az ujjai állandóan matatnak,
de a zseb nem ért el odáig, hogy meg tudná ráncigálni.

2020.12.03. 23:34:31

@Nátha ellen bálna: Most esett le, ez a Gábor gyerek ki akar esni! Hát ki kell mennie az adóbevallás miatt, mert katás!

2020.12.03. 23:34:57

@Mók_Ica: keverék. És nagy. És hangosan horkol

2020.12.03. 23:35:21

@Alice from madness: Dani is cumiból nevelné Virágot, akkor ő is mókusra vágyik?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:35:44

@úgymond olvasó mmkk: Meggyütté? Én is bagoly vagyok, minnyá éjfél.

2020.12.03. 23:36:02

@Hannibal Gabter:
Es akkor kepzeld el amikor iden nyaron kerek szemekkel megkerdeztek tolem hogy "hat Te meg nem talalkoztal a Ricsikevel?"
Azota szurkolok hogy vagy pusztuljon el vagy csukjak mar be, mielott ez bekovetkezik

úgymond olvasó mmkk 2020.12.03. 23:36:29

@Nátha ellen bálna: eddog is itt vótam, csak megfigyelő pozícióba helyeztem magam

2020.12.03. 23:36:32

@evacat: mintha ma nem markolászta volna annyit

2020.12.03. 23:36:35

@Hannibal Gabter: Most miért árultad el a keresztneved? Szar stand upot meg minek nézel? Na, tipp?

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:36:49

@Mók_Ica: Igen, onnan idéztem. ☺️ Amúgy a baglyok aranyosak és szépek!

Mók_Ica 2020.12.03. 23:37:31

@Hannibal Gabter: amikor nyugdíjba megyek, akkor lesz újra kutyám :DDD örökbe fogadok egyet

2020.12.03. 23:37:43

@Alice from madness: A vörös függöny mögött megtalálsz. Tudsz cseresznyeszárral olyat mint Audrey?

2020.12.03. 23:37:48

@Alice from madness: ekg. A nője sem senki, Gs mercivel kerülgeti az embereket a leállósávban. Bevallom mióta böhöm autókkal járok, azóta kicsit jobban érzem magam a magyar utakon az ilyenek miatt.

Nátha ellen bálna 2020.12.03. 23:38:20

@úgymond olvasó mmkk: Még ilyenkor éccaka is tattikázol ezerrel. Fiatalság, bolondság!

2020.12.03. 23:38:31

@Nátha ellen bálna:
Nem a negyedik tipusu talalkozasbol?

2020.12.03. 23:38:37

Zellweger 95-ben a Láncfűrészesben, egész emberi volt.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:39:32

@Nátha ellen bálna: valaki tudja, hogy ki ölte meg Laura Palmert? én azóta sem... :(

2020.12.03. 23:40:15

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Elegansan tudom kikopni diszkret nyalcseppekkel

2020.12.03. 23:40:15

@Mók_Ica: Erre a kommentre "ráreagálva kicsit megnyílok" , nekem még tervben van 10 kutya és 20 macska (minimum) életem végéig. Én többnyire idősebbeket szoktam. Nekem ez életem egyik "küldetése" .

2020.12.03. 23:40:43

A jelentkezőknek a felvételi feladat: youtu.be/vqkLih_KvYw

2020.12.03. 23:40:47

@username loading:
A dozsa gyorgy uti gazolo. Remelem meg nem celeb

Mók_Ica 2020.12.03. 23:40:49

bakker.... Pupput megfőzik holnap a konyhafőnökben :oooooo

2020.12.03. 23:41:26

@Hannibal Gabter: Régi elemes bútordarab vagyok.

2020.12.03. 23:41:49

@username loading: Dózsa Gy úti Gázoló. Nézz utána ha eddig nem hallottál róla. Nem egy senki

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:42:22

@username loading: hatott a canesten :D
Ricsi az az alvilági figura, aki a Dózsa György úton halálos balesetet okozott, pofátlan rohadék. Tipikus példája, hogy ha vannak kapcsolataid mindent megúszhatsz.

Mók_Ica 2020.12.03. 23:42:41

@username loading: biztos???

@Hannibal Gabter: kell a hely, nagy hely nekik :)))

2020.12.03. 23:42:41

@Hannibal Gabter:
Szep kuldetes. Nalam 2 cica meg egy nuszi van,mind mentett :)
Az egyik maccs utazaskor ha 1-2 napnal tobb, jon is velem, mert 15 eves es o is hianyolna meg hat en is :)

2020.12.03. 23:42:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Én is egyidős vagyok a Kanizsai bútorokkal

2020.12.03. 23:43:28

@MsIreneAdler:
Mas a vannak kapcsolataid meg mas a bunozo...

2020.12.03. 23:44:53

@Hannibal Gabter: "Én többnyire idősebbeket szoktam." - Erre a mondatodra kiköptem volna én is a cseresznyét!

Gia 2020.12.03. 23:45:10

@Mók_Ica: Az apja ölte meg sztem.

pomac 2020.12.03. 23:45:24

@VV10 Velőtrázó Vélemény: én meg úgy emlékszem hogy az apja

2020.12.03. 23:45:26

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Akkor jol celzol ha el is talalod vele.

Enkerekelnezest.

2020.12.03. 23:45:37

@Hannibal Gabter: Salgó polcra tippeltem volna.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:46:31

@Alice from madness: ő egy olyan bűnöző, akinek jó kapcsolatai vannak. Ezért sajnos szinte bármit megtehet.

2020.12.03. 23:46:32

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Kezdem magam igazan fiatalnak erezni mellettetek :D

2020.12.03. 23:46:36

@Gia: @pomac: Akkor nézzétek újra. Bob volt.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:47:03

@Alice from madness: mellettem érezheted is szerintem :D

2020.12.03. 23:47:03

@Mók_Ica: Úgy van nálam, hogy a pinceszinten 1 szoba+ az emeleten 2 szoba, ami macskaszoba. Mivel az örökbefogadott kutyáim főleg traumatizált, idős kutyák nehezen megy az összeszoktatás, így alapvetően inkább a kutyákkal élek(amikor többen vannak), a cicusokhoz meg naponta háromszor megyek, úgy van berendezve a szoba, mint egy átlag szoba, kanapé+ágy+tv stb, a 3ból kettőben klíma is van. Volt amikor 1 szobában cumis család volt, 2ben meg mentett , felnőtt cicusok, most sajnos csak 1 kutyus van, de utána tartok 1 év szünetet, mert sok volt az elmúlt időszak "állatvédő" szempontból

2020.12.03. 23:47:31

@Alice from madness: Amanda nem ilyen szerencsés, ő Gábor szagát érzi.

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:47:39

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem is Bob volt. A folytatást megnézted?

2020.12.03. 23:47:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Garázsban meg a "szupermárketben" - úgy hívom a kamrát :D van salgópolc :D a Legjobb :D

2020.12.03. 23:48:15

@Hannibal Gabter: De én nem az idősebbekre bukom, így kösz nem.

Gia 2020.12.03. 23:48:27

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Bob belebújt Lora apjába.Nekem így maradt meg.

2020.12.03. 23:49:55

@Hannibal Gabter: Puppu is azon tartja a törpöket.

2020.12.03. 23:50:18

@MsIreneAdler:
Namer? En azthittem Te is 30-as

2020.12.03. 23:50:49

@Gia: Laura te, nem Lora. :-) De ettől még Bob volt.

2020.12.03. 23:51:00

Két homokos együtt lakik.
Az egyik úgy dönt, hogy meglepi a másikat, és rátetováltatja a seggére a másik monogramját (BB). Másnap találkoznak:
- Szia édesem, van egy meglepetésem. - Letolja a nadrágját, megfordul és lehajol, mire a másik:
- Ki az a BOB??

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:51:34

@Alice from madness: még pár hónapig harmincas vagyok, igen :)

2020.12.03. 23:51:55

@Hannibal Gabter: Közben meg Bob belebújt Leland Palmerbe, mik vannak...

2020.12.03. 23:52:03

@MsIreneAdler:
Akkor azert meg nem koszonok csokolommal :D

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:52:23

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem nem tetszett. Egyszerűen nem jött be.

2020.12.03. 23:52:34

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Ilyen a Rém rendes családban is volt ,csak nem homokosokkal. Marcy helyett Mardyt tetováltatott Jefferson.

2020.12.03. 23:53:05

@Gia: Nincs fonetikus, max higiénikus.

2020.12.03. 23:53:47

@MsIreneAdler: más volt, de jó volt, lebiLynchelő

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:54:00

@Alice from madness: jaaa, neeem. Senki soha nem nézett még annyinak, amennyi éppen vagyok, szóval kíváncsian várom a szép ketek szülinapom :)

Gia 2020.12.03. 23:54:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Figyáázzz,mert Bob már bújik ki az ágy mögül.... :-)))

2020.12.03. 23:55:01

Na felkelt az eb, megyek, holnap tali csüsz

2020.12.03. 23:55:06

@MsIreneAdler: Nehéz is eltalálni, ha valakinek "ketek" szülinapja van. Erre bevallom én sem tippelnék.

2020.12.03. 23:55:59

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
Te mit azedtel be igy ejjelre ma? :D

pomac 2020.12.03. 23:56:01

@Gia: jól emlékszel , fizikailag az apja volt de ez már kierült a vége előtt is , utánna jöttek rá hogy bob " szálta" meg , én igy emlékszem

2020.12.03. 23:56:17

@Gia: Kikapom Tuskó Lady kezéből a rönköt és fejbevágom, aztán eszem egy pitét. Dobok is két kockával. Eltaláltam?

2020.12.03. 23:56:26

Gaben mai teljesítményére nem iszok, hanem megnézem( valószínűleg bealszok rajta) a Hannibalt :D Csüsz

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:56:30

@VV10 Velőtrázó Vélemény: őszintén szólva olyan érzésem volt, mintha pökhendien letették volna ezt a tré művet az asztalra, mert úgyis tudták, hogy megnézzük. Olyan nesze nektek bumburnyákok feeling volt

2020.12.03. 23:57:10

@Alice from madness: A kiterített ruhát, meg ne fagyjon az éjjel.

2020.12.03. 23:57:56

@Hannibal Gabter: Persze, aztán itt esz a fene még órákig.

Gia 2020.12.03. 23:58:11

@pomac: Tehát a papi volt,stipi-stopi.

2020.12.03. 23:58:33

@Hannibal Gabter:
Tudtam en h folosleges elkoszonni... :D

2020.12.03. 23:58:41

@pomac: Fizikailag és alkotmányügyileg egy férfi volt az apja meg egy nő az anyja.

2020.12.03. 23:58:57

@Alice from madness: 10 másodperc és megyek, annyi van a másolás végéig

2020.12.03. 23:59:15

@Alice from madness: rámásoltam, szevasztok :D

MsIreneAdler 2020.12.03. 23:59:45

@VV10 Velőtrázó Vélemény: figyi, ha még pár hónapig vagyok harmincas, akkor vajon melyik kerek számhoz érkezhettem? Azért ezt a kérdést a villában nem merném feltenni :)

2020.12.03. 23:59:48

@MsIreneAdler: Még szerencse, hogy nem vagyok bumburnyák. Azért az eredeti széria utolsó részénél nagyobb trollkodást nem tudtak összehozni.

2020.12.03. 23:59:51

@Hannibal Gabter:
Kifogas az mindig van :)

2020.12.04. 00:01:14

@Gia: Amúgy meg giga spoiler: Laura Palmer él.

2020.12.04. 00:02:25

@MsIreneAdler: Lenne ott pár kerek száj.

MsIreneAdler 2020.12.04. 00:03:28

@VV10 Velőtrázó Vélemény: az utolsó résztől nem aludtam napokig. Gyerekként láttam. Csak azt. Szóval nekem egy nagy misztikum volt az egész sorozat, mert időbe tellett, mire az egészet megnéztem. Ehhez képest nem hatott meg a folytatás, de ez nem csak az én hibám, úgy érzem. Én bumburnyák vagyok :)

2020.12.04. 00:03:30

(Instan traumatizalt Vivien egy szal csipkefelsoben masszorizza Balint talpat...)

2020.12.04. 00:05:51

@MsIreneAdler:
Eloszor a 40 volt a tippem dehat az nem van a 30-as evek vegen meg a 4-es nem is kerekedik de a 3 meg a 9 igen

MsIreneAdler 2020.12.04. 00:07:48

@Alice from madness: :D.
Asszem megyek is aludni!
Jó éjt mindenkinek!

2020.12.04. 00:08:17

Nos, véget ért a móka mára. Szép álmokat. VV elemzés majd napközben, nem akartam vele széttrollkodni az OFF lavinát.

kozi001 2020.12.04. 03:35:48

@Maximista vagyok: Emiatt fogok Moh ellen szavazni és felszólalni és majd örömködni, amikor majd repül haza a focipályára!
Na ugye!

Gia 2020.12.04. 07:04:04

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nagyon ügyi voltál tegnap,nekem a késői órán Cooper ügynök fánkjain kívül nem sok minden volt meg a Twinből. :-)
Ja meg még az óriás inas.Az beégett.

Gia 2020.12.04. 07:06:33

Lehet,hogy az a csatorna koncepciója,hogy tavaly lány nyert,idén meg egy meleg fiú fog.Jöjjön,ami még nem volt.Robi egyenlőre csendesen lavírozik,de ha felszólal nem mond hülyeséget.

2020.12.04. 07:28:57

@Gia: simán lehet. Bár tudom, hogy a vvt legalább annyi toprongy nézi, mint a többi népbutító műsort, de én nem hiszem el (vagy nem akarom elhinni) hogy szavazatok alapján Bolondzsuzsu nyert.

Maximista vagyok 2020.12.04. 07:35:19

@Hannibal Gabter: történelmi pillanat volt, lehozta egy fogyatékos :D

2020.12.04. 07:39:31

@Maximista vagyok: én a fosomás szériánál is éreztem némi “korrupciót” egy számomra elég hiteles ember által elmesélt pletyka miatt de attól függetlenül próbálom úgy nézni a vvt, mintha tisztességesen menne minden. Szerintem az ilyen más műsorban kipróbált egyedek a bizonyítékok arra,(VV Maci, Bálint stb) hogy simán belenyúlnak, a riportszobából meg az kerül ki amit ők akarnak.

Maximista vagyok 2020.12.04. 07:50:30

@úgymond olvasó mmkk: ne nevetejjé, hol a kávé amit ígértél?

piropöttyös 2020.12.04. 08:05:14

Sziasztok,

Én bírom mikor ezekben a játékokban konfliktus van, az adja a sava-borsát, főleg ilyen agyhalottak esetén, de kezdem ledobni a láncot:D
Egyre erősebben az az érzésem, hogy vagy szerkesztői utasításra, vagy csak szimplán saját hülyeségéből adódóan, de Gábor arra hajt, hogy valamelyik megüsse. Egyszerűen nem tudok ennyi bizalmat szavazni ennek a gyereknek, hogy ő ezt észből tolta. Hogy eddig figyelt és utána mint akin benyomtak egy gombot elgurult a gyógyszere. És ahogy valaki írta fentebb is, ezt is idiótán tolja, mindenféle koncepció nélkül egy este alatt odamegy mindenkihez szart kavarni, ennél finomabban kell ezt. Vagy tényleg ennél sokkal egyszerűbb a szitu, és a szimpla féltékenység/sértettség gyűlt benne eddig a hülye beszéd felolvasás miatt, ami most kirobbant.

Én ezt a Dani gyereket is ütném amíg mozog a stílusa miatt, de be kell látnom, hogy a tirpáksága ellenére, neki vannak a legélesebb meglátásai és bele is mer állni. Kár az ilyen emberekért, akikben amúgy ott van az értelem csírája, csak valahol 6. általános környékén leállt a fejlődésben.

2020.12.04. 08:24:26

@kozi001: moh hokizik nem focista. mármint nem csak a bv-ben

2020.12.04. 08:37:03

@Maximista vagyok:
ja...mintha számítana...

2020.12.04. 09:07:35

Jó reggelt! Az offból némileg visszatérve, lássuk mit tudtunk meg tegnap. Az előzmény ugye, hogy Gábor előlépett a fekete barlangból és belecsapott a meggyes pitébe ezen a végtelen estén. Az egésznek volt egy gyönyörű íve, amit a testbeszédhez és pszichológiához kicsit is értő ember a térdét csapkodva hahotázhatott végig. Emberünk ugyanis azt a pillanatot választotta az erkölcsi piedesztálra vágtatáshoz, amikor valójában megreccsent az egész játéka. Az egész egy szürreális és banális ámokfutás lett, aminek a célja nem más Katás ingatlanosunk számára, mint az adóbevallás elkészítése. Ja nem, hanem maga Katalin fődomina, akihez csaholva vágtatna. A lendület még viszi, hogy az eredeti elképzelésnek megfelelően ő legyen a villa gentleman, a nők őrangyala, ami elviszi a fődíjig, de valójában szarik az egészre, mert igazi KATAsztrófát okozva a játéka szempontjából ő ki akar menni párbajozni, hogy lássa, opció lehet-e még a Katiban a gyerek. Az elbaszott frizurájú fejében a tanult baromságok és az ösztönlény közt ott a pánik, ami minden végtagján keresztül ordít felénk, hogy nem tudom mi a faszt csináljak, erre Kata mit mondana? Ez egy kibaszott papucs, azt se tudja nyerni akar-e a párbajon vagy csak elhúzni a katakombába, de mennie kell. Az eredmény mi lett? Átrendezte a pozíciókat a majdnem full a személyiségjegyeknek megfelelő módon. A szemetet összehordta a szél, a játékot végre egyszer más módon játszani kívánó közeg meg elvált tőlük. Ebben a szituban egy dolog fontos nekünk nézőknek. Ezt a barmot most nem szabad kivinni vagy kiküldeni párbajra. Ennek a gyereknek magától kell kisétálnia, megalázottan.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:20:57

@piropöttyös: re: "Én ezt a Dani gyereket is ütném amíg mozog a stílusa miatt, de be kell látnom, hogy a tirpáksága ellenére, neki vannak a legélesebb meglátásai és bele is mer állni."

Ha nem vagy szurkolója, akkor ezt nem értem sem nálad, sem bárkinél, aki Daniba bármilyen értelmet lát bele, hogy mi alapján? Dani meglátásai olyanok sztem, hogy folyamatosan hadovál, folyamatosan darálja a szöveget, és beszél mindenről, és minden ellentettjéről is. Tehát, amikor egyet dicsér, akkor kettőt kritizál is, amikor valami pozitívumot észrevesz más esetében, akkor legalább kétszer annyi negatívomot is elhadar mellé, meglehetősen követhetetlenül, és összefüggéstelenül, és a néző próbálja kihámozni, és beleérteni a szavaiba és tetteibe, hogy tulajdonképpen mit is gondolhat. Minden kérdéshez úgy áll hozzá, mint ahogy Virághoz . Erőteljes nárcisztikus jellemvonások mellett folyamatosan basztatja a partnerét, kellemetlen helyzetbe sodorja, miközben magát az egekbe dicséri, de szexuálisan végül is kihasználja (szerencséjére Virág pont ilyen férfiak felé vonzódik, de ez is beteges szerintem). Gábor rátapintott erre az egyébként jól látható szerintem negatív tulajdonságára, és gondolom, hogy elsősorban taktikailag a szemébe mondja. Mivel az önképe teljesen torz Daninak, ezen besértődött. Ezekben a vitában valójában nekünk nem lehet igazságot tenni, mert semmi sem fehér és fekete. Minden érvnek van alapja, de lehet eltúlzottnak is érezni. Ami a lényeg, hirtelen megváltoztak az erővonalak a villában, és Gábor körül elkezdett kialakulni a sértődöttek, illetve a napokra játékon kívül rekedtekből egy csapat (szövetség) melynek a tagjai Gábor mellett Gina, Amanda és Renátó. Szerintem Fru rezeg majd ide-oda, de lehet, hogy lazán ő is odakapcsolódik. Nem mondom, hogy ez jelenleg egy erős csapat, de csapat, és szavazás, tektikázás szempontjából működtethető. Gábor kilépett a másod-harmad hegedűs tuja szerepből a Bálint/Dani/Virág fémjelzett csapatban, és gyakorlatilag a gyengébb karakterek szellemi vezérévé vált vagy válhat (szerintem Gábor ebben a társaságban gógyisnak számít). Nem tudom, hogy így lesz-e, de mintha erre koccintottak volna. Nem tudom, hogy jó volt-e az időzítés, de Bálint most nem tudja kihívni, a többiek meg nem fogják merni kihívni (Dani, Moh szerintem végtelenül gyáva figura, Robi nincs párbaj veszélyben, lány pedig lányt fog kihívni). Tulajdonképpen most Gábor védelmében írtam egy védőbeszédet, de nem kedvelem őt, csak értékelem, hogy valami váratlant húzott. Pl. a csípőre rakott kezes állásaitól, és a barátomozásaitól kiráz a hideg...

2020.12.04. 09:29:48

@VV Erőlegény:
húúúú ez egy szép összefoglalás volt.

2020.12.04. 09:29:52

@VV Erőlegény: Van gógyija, de szemmel láthatóan arra építette fel magát, hogy ő úgy fog nyerni, hogy ő lesz az úriember, aki hű a párjához és a nőkhöz és ha nem is nyer, ilyen emberként essen ki. De Bálinttól ebbe belerondított akkor is, amikor a párbajnál nem adott neki teret Dani ellenében, amikor meg manipulálni akarta a lányokat, akkor szintén Bálint és Dani rontott rá, erre pedig már nem volt felkészülve. Nézd végig az embert, teljesen be van feszülve, kétségbe van esve. Most keresi a párbajlehetőséget, mert attól a szitutól várja a megváltást.

2020.12.04. 09:31:59

Amúgy Bálintot is jól lerántotta az eset, mert pont piásan érte a szitu, de aztán kapcsolt amikor lehiggadt. Dani meg ebből is kidumálta magát. Moh viszont döbbenetes, hogy rendre megússza azt, hogy milyen mocsok módon utazik Merci hátán.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:36:46

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Két VV nick két nézőpont. Egy-két megjegyzés a Tieddel kapcsolatban: 1, Ha mindenki ugyanúgy játszaná a játékot, szerintem végtelenül unalmas lenne (a FIDESZnek, is jó, hogy van ellenzéke, és hogy ebben a DK is benne van)...

2, Semlegesként a műsort Gina, és Amanda mint csináltak Digó kiesése óta a játékban, mi volt a hozzáadott értékük, most majd csatasorba lesznek állítva.

3, Még egy Fideszes hasonlat, politikailag szted. megérte OV-nek átlavírozni magát és a FIDESZ-t a liberális oldalról az illiberálisba (a saját politikai, és hatalmi érdeküket tekintve, és a mai napig) ?

Sztem Gábor valami ilyesmire tett kísérletet 24 óra alatt! Észrevette, hogy vannak olyanok akik jelenleg kirekesztettek a játékból és nincs vezérük. Én nem tudom, hogy Gábor, aki 7 millió embert láttat benn (de ez akár lehet egy migráns ijesztegetéssel, vagy 23 millió románozással is analóg) képes lesz-e ezt a folyamatot olyan sikeresen végigvinnie...? Erősen kétséges, de figyelem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 09:44:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Sztem nem keresi a párbajlehetőséget, amúgy is Bálinttal leghamarabb 3 hét múlva tud párbajozni, addig pedig még rengeteg történés lesz, ami felülírhatja a dolgokat...

Bálinttal kapcsolatban egyetértek veled, de az tény, hogy nagyon kibillentette Gábor a komfortjából, és a tegnapi adás végéig ez érződik rajta, még akkor is, ha józanul már egy kicsit higgadtabb. Ezzel együtt én Bálint ellen most még nem nyitottam volna még frontot, elég lett volna Dani és Moha. Viszont, ha jól belegondolok, Gina és Amanda most pont a fölényes, őket lekezelő (legalább is ezt ők így érzik) Bálint miatt érez benne szövetségest!

2020.12.04. 10:02:49

@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem Moh nem utazik Merci hátán a játék szempontjából, egyszerűen valóban plüssmacinak (később meg majd gumibabának) használja.

2020.12.04. 10:04:52

@VV Erőlegény: Gáborban nincs ennyi, amit belelátsz. Ő nem fog Bálinttal párbajozni, az egy nem tervezett összecsapás volt, Gábor rögtönzött, szarul, ott változott meg a testbeszéde. Ami kérdéseidet illeti:

1. Nem azt mondtam, hogy a szoba szekció ugyanúgy játszaná, ők szerintem egy teljesen más játékot játszanának mint az eddigi VV-k játékosai. Más premisszák mentén, és engem nagyon bosszant, hogy azt egyelőre ad acta tette ez a szitu. Az ellenzék mindenkinek jó. De ezt a fajta két részre bomlást már láttuk, uncsi, lapozzunk.

2. Semmi értelme passzív, magukat mélyre elásott karaktereket egy játékosnak újra aktiválni. A jelrakás egy dolog, amit a néző lát az meg a másik.

3. Abban az értelemben a párhuzamot értem, hogy Gábor is átlavírozta magát egy másik oldalra, egy olyan közegbe, ami az ő valós énjéhez közelebb van. A Fidesz ugyanezt csinálta. De Gábor szerintem ezt nem akarta volna megmutatni, ellentétben OV pártjával. Gábor egyértelműen olyan csapathoz igazolt, amitől ő eddig élesen megpróbálta megkülönböztetni magát. Az emögött lévő taktikai elképzelések közötti különbséget pedig zongorázni lehet. Gábor egy nulladik szintű kis csicska ügynök, a Fidesztől meg ideológiai állásponttól elvonatkoztatva azért nehéz lenne elvitatni, hogy profi gépezet és itt most csak a működtetésre gondolok. Amúgy a politikát elengedném, mint azt korábban említettem, mert arra van minden más fórum. Mi tudunk itt elvonatkoztatva érvelni ennek kapcsán, de a többség nem fog.

2020.12.04. 10:06:21

@Alice from madness: Ezen kívül mit tudunk elmondani Mohról mint játékosról. Semmit. Ez a gond vele. Csak a Merci univerzumban létezik.

Bougie 2020.12.04. 10:13:38

@Alice from madness: A lányoknak is kellett reggelit készíteniük a fiúknak, ezt nem adták le sem az adásban, sem a kísérőműsorban, ami kár, mert így csak találgatni lehet, hogy mi a helyzet. Szerintem Vivinek nagyon tetszik Bálint és a reggelin túlmenően is kedveskedni akart neki, ebből lett a lábmasszírozás. Az már más kérdés, hogy miért épp csipés bodyban tette ezt, gondolom abban érzi magát vonzónak.

2020.12.04. 10:18:08

@VV10 Velőtrázó Vélemény:
vica vers, nekem nem teljesítmeny sem a folyamatos affektálás, sem az időnkénti önprodukálás

2020.12.04. 10:20:49

@Bougie: nekem ezzel annyi a problémám, hogy egy hete még zokogott és azt mondta undorodik a férfiaktól...amikor ledobta a ripe bombát, akkor én azt mondtam, hogy én nem feltételezem sem azt hogy igaz, sem azt hogy nem igaz, mert annyira meredek a történet, hogy nagyon.
de ezután amit elejtett rettentő túlzásnak érzem tőle a csipkés bodyban lábmasszázst egy egy hete ismert faszi számára. bár lehet én dolgozom fel nehezen a traumákat és ez tök normális.

Gia 2020.12.04. 10:25:09

@Alice from madness: És a kedvenc szexpózáról is beszélt.Nekem a helyében nem lenne ehhez a témához kedvem.

2020.12.04. 10:29:11

@Gia: na hát igen ez meg a másik. mert azt még el tudom képzelni hogy persze bemegyek a villába, de azt már nem hogy azután hogy kiszakad belőlem egy ilyen vallomás egy helyzet miatt, ne lennék egy ideig visszahúzódóbb. és nem is régen történt a dolog mert valami 1-2 évet mondott+ ugye most felidéződött benne...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.04. 10:29:31

@Alice from madness: szerintem mindenki mashogy dolgozza fel. en nehezen lepek tul mindenen, sokat ragodok dolgokon, elfojtok.. lehet, hogy neki konnyebben megy.

2020.12.04. 10:33:41

@úgymond olvasó mmkk: ennyire könnyen? te ha jól vettem ki tanultál ilyesmihez kapcsolódó dolgokat...

Spitzbaue® 2020.12.04. 10:35:14

@VV Erőlegény: Én mindig úgy szelektálok, drukkolok, hogy barátkoznék-e az adott ápolttal vagy nem: hát továbbra is Danival barátkoznék a legjobban, minden általad is sokszor "megénekelt", és valóban létező hibája ellenére. Bálint, Virág is szimpi(bb, mint a többiek).

@VV10 Velőtrázó Vélemény: +1000

A Tuja/Phycho monnyon le!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.04. 10:36:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Nem akarok politizálni, nem azért hoztam a példákat, csak hirtelen ez jutott eszembe az analógia keresés terén. Én abból indulok ki, hogy Gábor viszonylag tudatos, te abból, hogy ösztönlény, illetve, hogy ad hoc rögtönöz. Én nem tudom, lehet, hogy neked van igazad, csak annak drukkolok, hogy legyen inkább tudatos, és legyen valamilyen víziója a verseny, és a cél elnyerése tekintetében, és hogy a célja neki is a végső győzelem legyen. Jelenleg három olyan embert látok a társaságban, akibe belelátom, hogy a végső győzelemre hajt 1, Bálint, 2, Robi, 3, Gábor. Eddig mind a három egy oldalon állt... Ha a Te ideális forgatókönyved szerint vettük volna, akkor most azt következne, hogy ezek hárman, intelligens tujaként maradva szépe sorban levadásszák a jelenleg játékon kívül rekedt, feleslegesnek tűnő, karaktereket. Amanda, Gina, Renátó, Fru, Vivi, Moh, Merci, majd a végjátékban szépen megküzdenek egymással, illetve a Dani/Virág kettőssel (amelyben Dani biztos, hogy először megpróbálná beáldozni Virágot, Virág meg bele is menne szegény sztem egy ilyen alkuba)...

Bougie 2020.12.04. 10:36:55

@Alice from madness: Teljesen egyénfüggő, hogy ki milyen módon dolgozza fel a traumáját, emiatt nem törnék pálcát felette. Van olyan, aki évekig rá sem tud nézni utána a férfiakra, más pedig hamar(abb) túllendül rajta, legalábbis ez