Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X16 – Kapjon büntetést a hangmérnök csapat?

2020. november 30. 15:15 - dmr94

Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg azonban azzal a lendülettel illan el, ahogy az átlag multis dolgozó áll fel a géptől 17:00-kor. Minden bizonnyal az illetékes kolléga műszakja is lejárt, én pedig ezúton jelezném a csatornának, hogy felvehetne egy gyakornokot erre a feladatra, különben lassan nCore-ról fogjuk vadászni a VV10X16_1080p_HUNSUB típusú fájlokat.
vv10x16_01.png

Tovább
1254 komment

Való Világ 10x15 - Ciao tutti, ciao ciao

2020. november 29. 18:02 - Dzsudibí

Itt vagyok, ragyogok kedves feleim, az aggódóknak üzenem, hogy voltunk, vagyunk és leszünk is, max kicsit megritkulva, akik pedig elárasztottak jószándékú üzeneteikkel, hogy hogyan oszthatnám be még jobban azt az embertelenül kurva sok szabadidőmet ami hogyvoltírásra van, hogy ne legyenek ekkora szünetek két iromány között, azoknak ezúton is szeretném mélységes hálával megköszönni a jótanácsokat. Péter eksztázisban vonul be, a VVPBBB10 első párbaja, Digó vagy Bálint, Bálint vagy Digó, két sármos macsó között dől ma el a harc, Péter a gyengébbek kedvéért kiemeli, hogy ebben a kettőben ő nincs benne, pedig sikerült ma is egy egészen kivételesen férfias pizsamát magára öltenie. Gyorsinterjú élőben a nyomoroncokkal, Gina, te miért várod vissza Digót? Mert azt akarom, hogy ő jöjjön vissza. Vivi (akinek a mellei teljesen külön életet élnek), te miért akarod, hogy Bálint jöjjön vissza? Én nem is akarok arról beszélni, mi van ha nem ő jön vissza. Amanda? Digónak itt a helye a villában, Bálintnak nem. Nem tudom nem észrevenni, hogy egyszer sincs a hosszú hosszú évadok óta megszokott HALLOTOK? NEM HALLUNK. VILLALKÓK, HALLOTOK? HALLUNK? NEM HALLUNK. A "BOROTVÁLKOZZ MEG" felratú üzenet pedig csak remélni merem, hogy valamelyik párbajozónak, és nem nekem szól.

nov_-29-2020_16-39-08.gif

nov_-29-2020_16-40-09.gif

nov_-29-2020_16-40-40.gif

ke_pernyo_foto_2020-11-29_14_20_04.png

Tovább
873 komment

Better Than Us - Episode Two

2020. november 27. 16:40 - hektor_

Abban a világban, ahol robotok vannak, olyan helyeknek is lennie kell, ahol elfoglalt/magányos/perverz férfiak (vagy nők) direkt erre a célra legyártott robotokkal (vagy robotnőkkel) randizhatnak. De ahol robotok vannak, ott robotellenes Al-kaidának is lennie kell, így a második rész elején fejest is ugrunk a terrorakcióba, melynek keretein belül egy külső segítséggel irányított srác belezést indítana a desszert után gyanútlanul hazasétáló párocska mechanikus tagján. Emberünket nem fogják egyhamar előléptetni, a támadást ugyanis sikerül úgy elbalfaszodni, hogy a robot szemenfújása után végül az azt védő szerencsétlennek szakítja fel a gyomrát egy csavarhúzóval. Iszkiri, öcsém, a kamera mindent felvett.

1.png

Tovább
Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Való Világ 10x10 - 44 perc semmi

2020. november 24. 07:49 - Dzsudibí

Robival indítjuk a mai adást, a villa lakóit leginkább az foglalkoztatja, hogy az új beköltöző a barackot vagy inkább a tojásos virslit részesíti-e előnyben. Vivi nem akar rákérdezni ma még, majd inkább holnap, mert akkor mennyivel jobb lesz, de Danit nem olyan fából faragták, hogy várjon, jobb az ilyesmit tudni időben, félre is hívja Robit a szaunába. Robi alapvetően lányokkal randizik, de a lakók gaydarja nem jelzett be teljesen véletlenül, Robi ugyanis nem nézi, hoyg valaki lány vagy fiú, ő a lélekkel randizik és nem a testtel, VV9 CsillámGregpóni ebben a pillanatban spontán erektál valahol a messzi távolban. 

ke_pernyo_foto_2020-11-24_5_40_47.png

Tovább
4405 komment

Való Világ 10X08 - Észak-fok, tiktok, idegenség, lidérces, messze fény

2020. november 22. 15:24 - khar0n

Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban „lakóság”) szerint ki generálja a legtöbb sztorit a villában. A legkevesebb szavazatot kapó búcsúzik. Rutinosabb néző azért sejthette, hogy ez a végkimenetele a szavazásnak, de azért szerintem lehetne ezt azért előre is jelezni, vagy a kérdés lehetne konkrétabb (ki húzzon haza sürgősségileg). Mercédesz lett a legutolsó, 1.14%-kal. Átütő sikernek ezt legfeljebb egy kamupárt mondaná, mert már pont nem kéne visszafizetnie az államtól kapott kampányfinanszírozást.

1.png

Tovább
603 komment

Better Than Us - Episode One

2020. november 21. 14:30 - hektor_

Ah, kezdeni sosem könnyű egy sorozatot, főleg úgy, hogy gondoltam már legalább egy éve nem írtam hogyvoltot, és rendesen kijöttem a gyakorlatból, aztán lecsekkoltam, kijött ugyanaz az eredmény, azaz már 13 hónapja (ősanyák, szevasztok!). Szóval a Netflixen böngészve szembe jött a Better Than Us, vagyis a Luchshe, chem lyudi című orosz sorozat, aminek már az első része meggyőzött, és úgy kezdem el írni is, hogy még csak hatot láttam, pedig 16 van - ilyen sem volt még, bár 2020 ezekről az "ilyenekről" asszem többet tudna mesélni. Bár vanna benne óriási faszságok, de egyébként ruszkiföld, vodka és erőszak az első reklámblokk előtt, megfejelve high tech robotokkal, kell ennél több? Na, vágjunk is bele, szigorúan orosz szinkron 5.1.

1.jpg

Tovább
1 komment

Való Világ 10X6 - Amanda befenyít

2020. november 20. 14:29 - khar0n

Üdv, én is új vagyok, mint Laura, és kicsit szégyellem is magam, hogy ilyen jó részt kaptam, miután Dzsudibíéknek 5, szerintem elég unalmas nap jutott. Puskás Peti köszönt minket, sok erőt kíván Anikónak, meg nem nevezett ok miatt. Rákeresve kiderül, hogy Anikónak valamilyen sürgős, komolyabb műtétje lesz holnap. Én is kitartást kívánok, bár aki Alekosszal és Baukó Évával közel 5 hónapot élt egy fedél alatt komolyabb emberölési kísérlet nélkül, abban biztosan bőven van kraft. Peti utal Klág Dávid telexes Való Világ kritikájára (aminek sok állításával lehetne szerintem vitatkozni), amiben csurig spurizott Tillaként lett megemlítve.  Amúgy vicc és gonoszság nélkül együtt érzek vele: én is olyan munkát végzek, amire alapvetően alkalmatlan vagyok és én sem töröm össze magam a fejlődésért. Népi hősöm vagy Peti, hajrá.  

1.png

Tovább
1269 komment

Való Világ 10X05 - Hát nem mondom, hogy izé...

2020. november 19. 16:31 - Laura Ingalls

nyito_aniko.png

Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt írom a posztokat.

Anikó tanító nénis kis kontyban azzal köszönt minket, hogy mindenki nyugodjon meg, mert végre teljes létszámmal fog dübörögni a jubileumi VV, ugyanis este beköltözik Mercédesz és Bálint. Még szerencse, mert annyira izgultam mikorra töltik fel az állatkertet, hogy az álmatlan éjszakáktól ma reggelre idegállapotba kerültem.
Szigorúan hívja fel Anikó a figyelmünket: Mercédesz nem összekeverendő Mercivel és Digó nem Diégó, majd hozzáteszi, hogy magnéziumot szed, hogy ezt a jó formát megtartsa amit most mutatott – már a nevek prezentálását illetően. A mai briliáns kérdés: kit pocsékolnak meg először a lányok közül? Tessen szavazni, én az ötből az egyikre tippelek.

gabor_ebred.png

Tovább
440 komment

Való Világ 10x4 - Elemezd inkább az aktuális realitást

2020. november 18. 11:26 - Dzsudibí

Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina úgy döntöttek, Merci ki van közösítve. Amanda szerint Merci az a karakter, aki rácsavarodik más, erős karakterekre, hogy magát erősítse, Vivi szerint Merci buta, Ginának meg az a baja vele, hogy nem bírja ki, ha nem a középpontban van, aranyos, hogy milyen tűpontos leírást adott ez a három nyomoronc saját magáról. Eközben Merci nagyon el van foglalva azzal, hogy Renátóra rácsavarodva a középpontba terelgesse saját magát azzal, hogy óvszert húz a fejére, merthát ugye nem valami okos szegénykém.

ke_pernyo_foto_2020-11-18_9_07_35_1.png

ke_pernyo_foto_2020-11-18_9_07_56.png

ke_pernyo_foto_2020-11-18_9_08_28.png

ke_pernyo_foto_2020-11-18_9_08_33.png

Tovább
460 komment
süti beállítások módosítása