Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X16 – Kapjon büntetést a hangmérnök csapat?

2020. november 30. 15:15 - dmr94

Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg azonban azzal a lendülettel illan el, ahogy az átlag multis dolgozó áll fel a géptől 17:00-kor. Minden bizonnyal az illetékes kolléga műszakja is lejárt, én pedig ezúton jelezném a csatornának, hogy felvehetne egy gyakornokot erre a feladatra, különben lassan nCore-ról fogjuk vadászni a VV10X16_1080p_HUNSUB típusú fájlokat.
vv10x16_01.png

Dani és Virág évődése folytatódik, a srác azt mondja nem érez semmi komolyat és hogy Virág nem hogy neki, hanem még saját magának sem tud bizonyítani. Hogy ugyan mit, az továbbra is rejtély. Bálint felveti, hogy a lány mégsem élhet végig Dani árnyékában, aki viszont a feminizmus hasonló legapróbb próbálkozásaival szemben is rezisztensnek mutatkozik. Számonkéri továbbá Virágon a részegséget, aki tagad de látván a mikroportkereséses szenvedését, nem túl meggyőző.

vv10x16_02.png

Hasonlóan dögunalmas Renátó és Fru beszélgetése bár kétségtelenül a fiú számlájára írandó, hogy Danival ellentétben ő legalább emberszámba veszi a párzáshoz kiszemelt nőstény egyedet. Valami olyasmiről győzködi a lányt, hogy nem para ha vetkőzik itt bent, senki nem szólta meg érte múltkor sem és kint ezzel még pénzt is kereshetne. Úgy látszik Fru csak a kisfilmjében dicsekedett el dubaji útjával, a lakóknak még nem.

vv10x16_03.png

Renátó letakarja a mikrofonját egy pillanatra, a kókler szerkesztőknek meg van pofájuk ezek után közönségszavazásra bocsátani a döntést, hogy kapjon-e érte büntetést. Érted, amikor a műsor majdnem felében erőteljes motyogáson kívül semmi sem hallható. Az már csak hab a tortán, hogy csak ebben a 45 perces összefoglalóban látunk két további szabályszegés gyanús esetet, először amikor Virág veszi magára Bálint zöld kendős mikroportját, majd pedig amikor Fru felejti el felvenni az övét és utána kell vinni.

vv10x16_04.png

Dani és Virág határideje lejárhatott a nyugiban, az istennek sem szexeltek 1 hét alatt sem, így Merci és Moh költöztek be a párbaj előtti éjszakára; azt gondolom sokat tőlük sem várhatunk ilyen téren. Az ő párosuk mutogatása lassan felér egy érzékenyítő kampánnyal, persze erős a benyomás, hogy az ölelkezéseiken kívül semmi érdemleges nem mutatható róluk. Moh folyton kiemeli, hogy mennyire szeret odabújni Mercihez, lehet megfeledkezett a beköltözéskor említett kispárnájáról, erre a szerepre az is alkalmas, bár tény, hogy kevésbé reszponzív és csúnya tetoválásai sincsenek.

vv10x16_05.png

Gábor berágott Amandára, amiért az kritizálta az ápoltságát és Renátótól próbálja megtudakolni a pletykákat a fürdőben látszólag nagyon beleélve magát a Columbo-szerepbe. Renátó közben elképszetően pacek hajat nyír magának, nem lehet kizökkenteni a borbélykodás okozta flow élményből még azzal sem, hogy Gábor látatlanban párbajjal fenyegeti Amandát.

vv10x16_07.png

Moh Ginával, Renátóval és Digóval beszélget, hogy vajon viszonozza-e érzéseit Merci. Digó bevállalja a wingman szerepet és hogy ő majd rákérdez a dolgokra. A lány szabadkozik, ő csak testvéri/baráti kapcsolatként tekint minderre. Digó szerint ez amolyan „tesósplusszos”, ami számomra erősen hajaz a barátság exrákkal terminológiára, így továbbra is félreértést szimatolok. Merci szentül hiszi, hogy Moh nem akarja őt megdugni, én ebben is kételkednék picit.

vv10x16_09.png

A társaság asztalhoz ül, hogy mindenki elmondja, kinek a kiesésével mi hiányozna a villából. Megint nem sikerül teljesen megérteni a feladatot és ugyanazokat a kliséket mondják el, amiket az előző napokban. Robi jegyzi meg némiképp frappánsan, hogy Digó szövege („ki a károly híveim?”) enyhén szólva nem vicces és elkésett vagy 5 évadot (Aurélió egyébiránt a hatodik szériában szerepelt de a táncosfiúnak ettől függetlenül igaza van), azonban mindig akadnak kevésbé kifinomult arcok a villában, akik számára ez humorforrás. Páran megúszósan jófejkednek, Gábor ars poeticájának esszenciája pedig, hogy nem tartja unszimpatikusnak Digót, csak nem szimpatizál vele. Amanda kvázi megfenyegeti Bálintot, hogy nem lesz köztük semmi ha a fiú esetleg visszatérne, utóbbi biztos sírva alszik majd el ezek után.

vv10x16_10.png

Peti a következő bejátszó előtt nagyon promózza a párbajt követő eseményeket, és végülis igaza van mert nagyjából csak akkor történik bármi érdemleges, amikor alkoholt kap a társaság. Amanda és Gina arckifejezéseiből külön galériát lehetne csinálni minden adásból, a tegnapi bejegyzés tartalmazott is eleget ebből úgyhogy most megkímélnék tőle mindenkit. Azért vicces ahogy élőznek és azon lamentálnak, hogy Digó elindult-e már vissza a villába vagy még épp gratulálnak neki a stúdióban.

vv10x16_12.png

Bálint visszatér, nem mindennapi látvány, ahogy Gábor a győztest emelgeti, nem segít vele az esetleges homoszexualitását firtató pletykákon sem. Digó csapata romokban, amikor Bálint elmeséli, hogy milyen arányban nyert, az mintha még a magabiztosságukat is visszavetné picit, a hangerejüket sajnos nem. Amanda utólag rossz álomként írja le az eseményeket, miszerint abban reménykedett, hogy majd felébrednek és akkor jön csak a párbaj napja. Igen Amanda, mi is valami hasonlót élünk át mióta beköltöztél a villába. Ő ekkor már egyértelmű kiválasztottnak érzi magát, Gina pedig mivel nagyon szeretné látni a szeretteit, felveti neki, hogy vigye ki őt, ami mondanom sem kell, csak olaj a tűzre.

vv10x16_14.png

A két finom hölgy diszkrét eszmecseréje eredményeként arra jut, hogy ha már „visszajött ez a féreg”, akkor innentől hulljon a férgese, Amanda szexi fogselymezése közben egy kis patkányozás is belefér még. Népmesébe illő gonosz mostohákat megformálva bosszút esküsznek, aztán beugrik, hogy „védett ez a geci köcsög állat majom”. A villa óvónénije már egy asztalhoz sem lesz hajlandó leülni Bálinttal és olyan felelőtlen kijelentéseket tesz, hogy inkább nem zabál egész életében amíg itt van. Bennem pedig egyre erősebb a gyanú, hogy frusztrációjuk oka kizárólag az, hogy soha nem tudják már meg ki a Károly. Nos, ha lenne tízezer forintom, én elmondanám nekik.

vv10x16_15.png

A buli már megszokott szégyentelen táncolással és vetkőzéssel telik, Bálintnak gyanús Moh jófejkedése, Renátó outfitje láttán pedig csak idő kérdése, hogy kibe köt bele ma este. A bölcsek tanácsa meg van győződve róla, hogy másnap érkezik is az újabb kiválasztás, Gina performanszait meg lassan a kurucinfó citálja majd és nem mi. Még mindig a kiesett olasznak üzengetnek, úgy érzik már csak ketten maradtak egymásnak de azért sokadszor is kihangsúlyozzák, hogy „meg kell tolni” és ők fixen „megtolják” mostantól. Fru Mercivel osztja meg a mutáns ajkaiban felhalmozott tudását, ő már látja, hogy ez a csapat szétesett és figyelmezteti társát, hogy vigyázzon Amandával mert nem őszinte és nem is feltétlenül Digó kiesése miatt sír, hanem mert fél Bálinttól.

vv10x16_17.png

vv10x16_18.png

A két hárpia külön tölti az éjszakát, a szobát úgy hagyják ott, hogy „ide ne merjen feküdni senki a retkes testével” és még a nyugiba megérkezve is folytatódik a rage az ottani gecis lepedő miatt. 84%-os többséggel a szavazás eredménye, hogy Renátó meg lesz büntetve, gyanítom a korábbi ittas viselkedése és proliskodása jobban befolyásolta a döntést, mint a hivatalos ok. Peti megnyugtat minket, hogy Digó még él és ha valaki aggódott volna akkor Belevaló is lesz de azt nézze az, akinek két anyja van.

vv10x16_19.png

1254 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qqts 2020.11.30. 15:19:56

Elsoooo! Kosziii a hv-t! :****

MmeChauchat 2020.11.30. 15:24:06

amugy a feliratozásuk képtelenség, mivel egyszerre beszélnek folyamatosan

Qqts 2020.11.30. 15:28:52

“ Renátó outfitje láttán pedig csak idő kérdése, hogy kibe köt bele ma este“ Ezt en ki se szurtaaaam :D de nagyon nevetek :Dd
most tenyleg vissza kell neznem?

hereverő heverő 2020.11.30. 15:29:54

Köszi szépen a posztot, jó lesz ez! :)

fingcsavar 2020.11.30. 15:30:12

Puskás Peti volt az adás legjobbja, mókásan alázta a két retket :)

2020.11.30. 15:33:38

Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy a múltheti poszttalanság ilyen kommentszekció csapatépítés volt

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 15:41:49

@Kosztarika: nem is tudtam, hogy beszélsz izé.. öööööööö.. szuahéliül

MmeChauchat 2020.11.30. 15:46:08

Amanda a fontosabb eseményekre az irdatlan rózsaszín leplet ölti fel, a helyi áruház kempingosztalyáról, a sátor részlegből öltözködve

2020.11.30. 15:46:58

@MmeChauchat: Ő a telekom beépített embere.

Qqts 2020.11.30. 15:48:21

@úgymond olvasó mmkk: mert svajciul beszel..azert nem tudtad.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.30. 15:53:30

Tackost a stábnak hogy nem feliratozzák, vagy vegyenek minőségibb microportot, esetleg mikor bulika van akkor csűrjék lejjebb a hangerőt.

Ki a tököm nyír hajat pólóban Renátán kívül ?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 15:55:00

@Qqts: le vagyok nyűgözve. vagy mi.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 16:00:04

@Alice from madness: ki van írva: "a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz"...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 16:01:06

Köszi az Öfit! Ezer hála és megbecsülés!!!!

2020.11.30. 16:05:57

gyerekek történés van, Mutti színtvallot. Belenézett 2 napja a VV-be, az a véleménye , hogy undorító gusztustalanok, nem néz bele soha többet, Ő is szégyenli magát még a szüleik helyében is. Ginamanda fogadkozását kapta el szegényem a párbaj előtt, hogy hogyan fogják Törpapát sírva fakasztani :D véleménye szerint régen kultúráltabbak voltak a lakók. (mondomén, a 8 órai adás meg a cenzúra :D )
Mindegy, túl vagyunk rajta, többet tuti nem akarja nézni :D Azért megkérdezte ki ment vissza és utána magyarázhattam ki kicsoda :D

2020.11.30. 16:06:40

@Brigante: óóóó tényleg. én eddig azt hittem, azt a kinti világban magukat értékesítő hölgyekre vonatkozik a műsorból :)

2020.11.30. 16:08:41

Maga alatt vágta a fejszét tényleg nincs benne, vagy csak felületesen olvasok?

2020.11.30. 16:09:09

Focidrukkereknek: a Barcelona Bukarestbe indult el játszani a Fradi ellen.

2020.11.30. 16:09:52

@szociál: Fodrászom ma nem kérte, hogy vegyem le. :D

2020.11.30. 16:12:22

@username loading:
:DDDD
jelentős ellenfél vagyunk nekik

Qqts 2020.11.30. 16:12:27

@username loading: szerintem az az elozetesben hangzott el, a mai ofiben fogjuk hallani es remelhetoleg a holnapi hv-ban fog szerepelni :)

2020.11.30. 16:13:33

@Alice from madness:
lehet kéne rakni rá...a Fradira azér mer ha csoda folytán nyerünk vagy döntetlen akkor jó az ods, a Barcára meg azért mert szinte biztos pénz :D

2020.11.30. 16:13:51

@Qqts: én meg kikértem magamnak, gyorsan elnézést is kérek dmr94-től

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 16:25:13

@username loading: és én azt hittem félrehallottam, de ezek szerint nem! Ez nekem mos beégett az elmében : magad alatt vágod a fejszét... Amanda?

ChariotB 2020.11.30. 16:27:27

@Brigante: nekem személyes kedvencem lett ez a mondás, de hang alapján szerintem Vivi volt

MsIreneAdler 2020.11.30. 16:31:02

@Alice from madness: nagyidnak elhiszem mekkora sokk lehetett, azért ott már több generációs elribancosodást kellett hirtelen átugrania :)
Amanda szoknyája tényleg ultra gáz. A fazonja előnytelen, kiemeli, a kuffert, de rossz értelemben, a színe pedig lehetetlenné teszi, hogy ne vedd észre, milyen előnytelen a fazonja.

2020.11.30. 16:33:34

@MsIreneAdler: tökéletesen összefoglaltad a Szoknyát így nagybetűvel :D

Maximista vagyok 2020.11.30. 16:44:41

@úgymond olvasó mmkk: lesz itt ne mulass, teszek róla retek társam :D

Spitzbaue® 2020.11.30. 16:46:34

Jó a posztcsi, dmr94 (jelentsen ez bármit is :-)! Köszönjük szépen.
Igen PP, de később Gyögyő is elmondta, hogy a látottak ellenére, Digó életben van, és jól érzi magát.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy mit jelent ez a megtoljuk fogadkozás? Milyen jövőbeni tetteket vízionál a Manda, és milyeneket a Dzsina? Bár valószínű, hogy ez, a cselekedeteket tervező modul valahogy kimaradt, amikor Dzsina szoftverét installálták... A Manda fejébe meg jobb, ha nem látunk bele: asszem rosszat álmodnánk utána.

Kosztarika 2020.11.30. 16:47:45

@úgymond olvasó mmkk:
@Qqts:
Triumphvííreim!!! Hát végre együtt a csapat. Má' majdnem újat szerveztem, de toljuk meg ha már előkerültetek. Hulljon a férgese!

Ja és minden nyelven IS tudok!

Cérnahuszár 2020.11.30. 16:49:50

jókat röhécseltem, átjött a boszorkányok skicce teljesen. Már csak egy üst hiányzik közéjük.

Maximista vagyok 2020.11.30. 16:50:03

@úgymond olvasó mmkk: csak figyelmeztetlek hogy helikopterezés lesz :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 16:50:55

@Kosztarika: én eddig is ittend voltam, fot..foszin.. levegőztem a tuja megett!

Kosztarika 2020.11.30. 16:54:07

@úgymond olvasó mmkk:
Egy foszin levegőzté'? Csövön szíttad? Oszt milyen vót?? És mekkora?? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 16:58:16

@Maximista vagyok: adok én neked stipistopizni, asziszem

@Kosztarika: te.. :DDDDDDDD

Maximista vagyok 2020.11.30. 17:00:36

Ezt az ordenáre Ginát honnan szalasztották amúgy? Kamaraerdőnél és a szemétégetőnél is kultúráltabb kurvák állnak kint...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:01:12

@Maximista vagyok: és azt te honnan tudod, hogy hol milyen női hölgyek állnak?

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 17:01:39

@úgymond olvasó mmkk: Mámeginazatuja? :) Ezen a poszton én nagyon jókat derültem! "Úgy látszik Fru csak a kisfilmjében dicsekedett el dubaji útjával, a lakóknak még nem." :D :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:04:56

@Maximista vagyok: ja, a szomszéd Feri bácsi unokájának a dílere, tudom tudom. :DDD

@Nátha ellen bálna: jóvanna :DDDDDD

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 17:06:13

@úgymond olvasó mmkk: A mai világban vannak nem női hölgyek is. Esetleg hölgyi nők?

Maximista vagyok 2020.11.30. 17:06:28

@úgymond olvasó mmkk: fésüd el lesz rakva, aztán nehogy repüljön egy csipesz is :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:07:31

@Maximista vagyok: te most fenyegetsz? kiviszlek, kinnhagylak! :D

Maximista vagyok 2020.11.30. 17:08:22

@úgymond olvasó mmkk: na várjál, majd magamra pakoltatom a jeleket!!!

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 17:11:17

Úgy megyen a tattttttika ezerrel, csak kapkodom a fejem!

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 17:18:56

@úgymond olvasó mmkk: :D :D De maraggyon ám tatttttika a döntőre is, mert Zseni Zsuzsu is megmondotta tegnap (nagyjából 15-ször) a Gáspár Győzőnek, hogy még nagyon a zelején vagyunk!

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:22:05

@Nátha ellen bálna: tattika nélkül kívánom hazavinni a 36 milkát

HufnágelSteve 2020.11.30. 17:24:03

@Cérnahuszár: "Szikra pattan, olthatatlan, ég a munka, forr a katlan." Bár itt inkább a gyűlölet és az indulatok forrnak. Azért, hogy mennyire súlytalanok már a kezdeti időkhöz képest az itt szereplők, a nővéremmel anno még az elsőket BB-ből és VV-ből is megnéztük és kitárgyaltuk. Most volt nemrég névnapja, így rákérdeztem mit szól a mostani eresztéshez, mire válasz semmi. Mondtam neveket erre ő Amandánál ő a sajátos humorával megszólalt:-Azt ismerem, ő Amanda Lorian ;)

Cérnahuszár 2020.11.30. 17:26:26

@úgymond olvasó mmkk: 36 csokinak én is örülnék
a végére értünk 1 nap alatt a szaloncukornak

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:28:33

@Cérnahuszár: amint szabadulok, az első dolgom lesz szaloncukrot venni

Kosztarika 2020.11.30. 17:29:32

@Nátha ellen bálna:
Tudod miből nyer 36-ot? Amanda használt fogselyméből. Ráadásnak egy tucatot VaGina taknyos zsebkendőiből.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 17:31:56

@Kosztarika: vannak perverzek, akik csilliárdnyi pénzt megadnának ilyen dolgokért, csak szólok..

HufnágelSteve 2020.11.30. 17:35:58

@Kosztarika: Utóbbi dedikált és Digó ujjlenyomataival ellátott, eredeti karácsonyi kiadványok ;)

K_Attila 2020.11.30. 17:45:16

Remélem, Amanda és Gina, minél tovább bent, a két gonosz proli szenvedése a legjobb műsorelem. Úgymond.

Kosztarika 2020.11.30. 17:45:42

@HufnágelSteve:
Lehetne még nyerni közös kádban való fürdést Gáborral, palackozott Dani büfögést, székletmintát Vivi első sikeres végtermékéből, maxi adagot Renátó kisrókájából, festőpalettát Moha színeiből. Ja és Bálint sapkáját.

gazo 2020.11.30. 17:48:12

Nagyon köszi, jól megtoltad az öfit

gazo 2020.11.30. 17:52:29

@szociál: nekem úgy tűnt, amikor Rencsi szabályt szegett, akkor rohadt jól lehetett hallani minden szavát...

Kosztarika 2020.11.30. 17:57:55

@úgymond olvasó mmkk:
Ezt dicséretnek veszem.
Soron kívül kiutalok Neked cserébe Gabika lábkörmeiből pár kunkori csíkot. :-P

Maximista vagyok 2020.11.30. 17:58:37

@úgymond olvasó mmkk: jó lenne ha kievickélnél már a jakuból, ráadásul piás is vagy ráadásul a hajad is milyen má...

Qqts 2020.11.30. 17:58:46

@Maximista vagyok: @úgymond olvasó mmkk: tripla jel + a Triumviiireid! @Kosztarika @Gia es jo magam!!
Arra kerem a hiveim (@hereverő heverő) hogy toljak meg! Mert nem szakadhatunk szet Triumviiireimmel!!

Qqts 2020.11.30. 18:02:45

@Maximista vagyok: vigyazzkodjal, vigyazkodjal :Ddd olyan kortars beszed lesz, meg olyan rimtelen, ritmustalan rap-et tolunk rad, hogy pislogol majd, mint egy Tourette szindromasos! Csak mondom!
:Dddd

Qqts 2020.11.30. 18:03:59

@Maximista vagyok: mondjuk ez jogos. De tudjuk milyen, ha alkohol tartalmu ital kerul a verebe

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:04:27

@Maximista vagyok: oszt mit gondolsz te, ki vagy te? theeeeeeeeee papagájkutya!

Maximista vagyok 2020.11.30. 18:06:20

@úgymond olvasó mmkk: én itt a károly vagyok a 2 centimmel már bocs :D de az a 2 az nagyon üt

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:07:06

@Qqts: az én víremről beszélsz, mi? az enyémről? a triumvíremről? :DD

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:08:01

@Maximista vagyok: az agyad káttű centi? szerintem te át akarol engem baszarintani, legyen másfél..

Kosztarika 2020.11.30. 18:08:41

@Maximista vagyok:
Fúrnál nálam 3 lyukat a betonba?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:13:42

@Kosztarika: azon fogja a levegőt venni kőműves kelemenné, mikor beépíted a betonba?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:20:35

@Qqts: hányszor mondjam mán el neked, hogy az én vírem yorkshire terrier, és nem pitbull terrier? há ennyit se tudsz megjegyezni azzal az óriási fűrészporraktárral a fejedbe? he?

Kosztarika 2020.11.30. 18:20:49

@úgymond olvasó mmkk:
Eredetileg a villához rendeltem a betonmixereket, de csak 100 volt és a lakók egymást taposva mindig a felszínre kerültek.

Kosztarika 2020.11.30. 18:23:23

@Qqts:
Nemá' mi lesz a szövetséggel?

Qqts 2020.11.30. 18:25:03

@Kosztarika: a sajat szovetsegesem nevettet halalra

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:25:32

@Kosztarika: kell egy mesterlövész a vellához, hogy kábítsa el a vadakat benn, mindjárt kevesebb lenne velük a gond..

Gia 2020.11.30. 18:27:12

@Kosztarika: Magad alatt vágod a fejszét.. :-)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:27:59

@Qqts: halálod után a fűrészporraktáradból oltárt emelünk, hogy a vv11 lakói minden nap szeánszokat, és/vagy kecskeáldozatokat tartsanak, ezzel emlékezve nagyszerű személyiségedre

Qqts 2020.11.30. 18:29:15

@úgymond olvasó mmkk: egy fureszpor totem oszlopot emelnek szereny szemelyem lelki udveert

Penimegamásik 2020.11.30. 18:29:40

@Kosztarika: a gyűrű szövetsége felbomlott. viszont Digo valami jedi lehet, mert átadta ez erőt Gimandának..

Post Modern Prometheus 2020.11.30. 18:29:49

Köszi posztot, dmr94 :3

@MsIreneAdler: Az a szoknya az tényleg borzalom, nem hiszem el, hogy senki nem szólt neki, hogy ezt ne erőltesse [bár lehet, hogy féltek, hogy megeszi őket :| ]

@Kosztarika: Na és urdul tudsz-e? :D
Lyézus! A felsorolt dolgokból nemhogy 36-ot, de egy fel darabot se szeretnék, épp elég gusztusos volt, a tegnapi tatttikai fogselymezés látványa, pedig alapjáraton nem zavarnak az ilyen dolgok [Jackass közben is vígan eszek, meg amikor Gordon Ramsay feltúrja a gusztustalan konyhákat azt is általában ebéd közben szoktam nézni, de ez valahogy megborított tegnap. Jó, hogy nem pattant ki egy fél disznó Ginára közben xddd]

@úgymond olvasó mmkk: női hölgy :'DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:30:47

@Qqts: amit csak kívánsz. remélem a kecskeáldozat megfelel szerény lelked szerény üdvének?

Kosztarika 2020.11.30. 18:34:08

@Post Modern Prometheus:

یقینا I میں اردو بھی بولتا ہوں.

Penimegamásik 2020.11.30. 18:34:57

@Post Modern Prometheus: az alsós tanitonéni szoknya ami Mandinak van

K_Attila 2020.11.30. 18:35:11

@Alice from madness: Ahogy a facebookon mondják ilyenkor: KÖSZŐNÖM A BE FÓGADÁST.

2020.11.30. 18:37:41

@K_Attila:
Barki aki bir némi psziches szadista hajlammal, szivesen latott vendeg nalam :D

2020.11.30. 18:40:47

@úgymond olvasó mmkk:
Kezdek erted aggodni, hogy ismerted a megfelelo valaszt :D

Post Modern Prometheus 2020.11.30. 18:41:45

@Kosztarika: Viszont kívánom!

@Penimegamásik: És tényleg! Bár általában azok nem a gonosz mostohákat reprezentálják a fejemben [szerencsére jó fej alsós tanárom volt], ellenben vele.

2020.11.30. 18:42:00

@Kosztarika:
Majd miutan kello szamu ember osszegyulik megrohamozzuk a Villa vezerlojet, eltavolitjuk a szerkiket es atvesszuk az iranyitast :)

2020.11.30. 18:44:05

@Post Modern Prometheus:
Nekem mindig az jut eszembe hogy Grabovsky szamsor :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:44:46

@Post Modern Prometheus: a mentális egészségért: 6812574789522636

Post Modern Prometheus 2020.11.30. 18:46:39

@Alice from madness: titkon nekem is :D

@úgymond olvasó mmkk: akkor majd a mai öfi előtti 10 percben nagyon gondoljunk mind erre a számra és segíteni fog!

2020.11.30. 18:46:52

@Kosztarika:
Kő kövön nem maradna. Meg villalako sem a villaban. Zokogva kaparnák az ajtot. Vagy alkotnanak piramist es probalnanak a kupolan at megszokni :)

Apropo szadizmus. Annyira jo lenne ha Renatank valami hasonlo buntit kapna mint anno Oliver...azt nagyon elveztem (mindamellett hogy Oliver volt a kedvencem...)

K_Attila 2020.11.30. 18:47:32

33223850112 a rendszeres hogyvolt posztokért. SZÉP NAPÓT !

MsIreneAdler 2020.11.30. 18:47:37

@Post Modern Prometheus: én nem vagyok egy divatguru, szóval, ha még nekem is feltünt, hogy gáz, akkor biztosan az. Ja, neeem, én sem mernék szólni neki, félnék, hogy eltorlaszolná a fürdő kijáratát a hangsúlyos hátsójával :)

2020.11.30. 18:48:00

@Penimegamásik: es mi a terv veluk? Azzal verjuk agyhelyen az idei VV kreativjait? :)

Qqts 2020.11.30. 18:48:35

@Post Modern Prometheus: fogalmam nem volt, mi ez, de percek ota rohogok @K_Attila: fogadd sok szeretettel: Makromegmentés: 319817318
Minden ember gyógyulása: 88888588888

Penimegamásik 2020.11.30. 18:48:52

@MsIreneAdler: igen, de ha csötörés van akkor csak rául a lyukra, és lefogja

Penimegamásik 2020.11.30. 18:50:06

@Alice from madness: igen, és közben fejhangon visítunk

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 18:51:47

@MmeChauchat: láttál mostanában repülőgépet a közeledben? a kemtrél megzavarta a renCertet biztos.

@Cérnahuszár: arra is van egy számom: 666 ;)

2020.11.30. 18:52:35

@Penimegamásik:
:DDDD igen hatasos lenne.
Vagy a pompomokat letesszuk, a kreativokat kikotoztuk es kizarolag Renata es Higienika evodos jeleneteit nezetjuk veluk vegtelenutve.

Post Modern Prometheus 2020.11.30. 18:53:41

@MsIreneAdler: Én sem értek hozzá, többnyire feketét/szürkét hordok vagy valamilyen mintás pólót [filmes vagy hasonló mintával ellátott].
Egyszeri néző azt hihetné, hogy ezzel túlzol, mert bár annak az esélye, hogy Amanda eltorlaszolja előled a menekülés útját elég csekély, de sosem nulla.

@Qqts: <3 áldashake a zúr!

@K_Attila: Kéne egy számsor a megfelelő hangminőségért is :D

Penimegamásik 2020.11.30. 18:53:49

@Alice from madness: néha bevágva a Bosszú Özvegyeit

2020.11.30. 18:56:19

Szórakoztató lenne olvasni a délutános szekciót, de egy idő után ez az évek óta elavult blogmotor kicsinál idegileg. Én a blogmotort vinném ki párbajra. Talán most már suxx nem nyúlna bele és zárna ki.

2020.11.30. 18:56:47

@Penimegamásik:
Eloszor en is rajuk gondoltam de nem talaltam megfeleloen ingerszegenynek. Bar egy Ginamanda vegtelenitett obegatas hangeffekt...

2020.11.30. 18:58:25

@VV10 Velőtrázó Vélemény:

Persze azt kinnhagynad es utana ennyi se lenne.
Ha gondolod egesz napos szekciokent irok VV hogyvolt kommentszekcio hogyvoltokat a kedvedert :D

Kosztarika 2020.11.30. 19:01:54

@Alice from madness:
Legalább a mai napot foglald össze, léccí, léccí.

Cérnahuszár 2020.11.30. 19:02:22

@úgymond olvasó mmkk: á ez faca, a bankártyám számsorában benne van.
király vagyok akarom mondani károly

Kosztarika 2020.11.30. 19:04:30

@Cérnahuszár:
A többi számot is megadhatnád. A pin-t csak nekem. ;)

Maximista vagyok 2020.11.30. 19:07:04

@Kosztarika: legyen, bevállalom :D sörért elmész

Maximista vagyok 2020.11.30. 19:11:45

Most olvasom hogy vége a Barátok Köztnek. Kéne egy kis eső most, és akkor kiülnék a párkányra meztelenül összekuporodva sírni, mellé valami szar Zsédát hallgatva. Kibaszott romantikus lenne.

2020.11.30. 19:12:51

@Kosztarika:
Varjal hat ez nem igy megy, ahhoz elore keszulnom kellett volna. De a vegen sorozatajanloztunk Irene-el meg username-el

Penimegamásik 2020.11.30. 19:12:57

@Maximista vagyok: jaj ne is mond, amikor olvastam a hírt szívem darabokra tört,

Cérnahuszár 2020.11.30. 19:13:42

@Kosztarika: annyira igyekeztem de csak így sikerült

www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=31220201130_190932.jpg

ha kapnék egy számsort hogy pontosabb legyek, megoldódna

2020.11.30. 19:15:05

@Maximista vagyok:
Nem Zseda de talan jo lesz ez is. Ulj be a hideg zuhany ala kuporodva, majdnem olyan jo lesz.
youtu.be/LhxVuBrfm2o

2020.11.30. 19:16:01

@Penimegamásik:
Mar varom tole hogy mikor kapcsol igazan ciganyasszony fokozatba es johet a devlazas :D

Maximista vagyok 2020.11.30. 19:16:28

@úgymond olvasó mmkk: hallod, szétáztál a jakuban, eridj aludni :D felállok az asztalra és üvölteni fogok...

Maximista vagyok 2020.11.30. 19:17:35

Fókuszban az álolasz cigó

hereverő heverő 2020.11.30. 19:18:01

Na én befe mára, 'stét mindenkinek. De az éjszakásoknak külön is.
Sziasztok

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:18:22

@Maximista vagyok: ne legyél velem ilyen kedves, mer még a végén lestipistopizlak az asszony kezéről, osztakkó mi lesz veled

2020.11.30. 19:18:41

@Maximista vagyok:
Fordulekony a hangulatod mint Higienika. Hat elobb meg zokogni akartal most az asztalon uvolteni. Ennyire nem viselhetett meg a BK halala. Ertjuk hogy 100 ev, de hidd el, lesz meg mas eroltetett magyar sori az rtl-en.

2020.11.30. 19:19:29

@úgymond olvasó mmkk:
Sajnalom hogy a zuhany alatt kuporogva ezt kellett hallgatnod :(

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:20:10

@Penimegamásik: igazad van, egy hajón sokkal nagyobb haszna lenne. Ő lehetne a lékdugó, a szoknya a viorla. Már Ginát is látom lelki szemeim előtt ilyen szemtapasszal, kampókézzel, és hrrrr :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:20:16

@Alice from madness: a kádban üldögéltem, és merengtem az élet dolgairól, de azért köszönöm :(

2020.11.30. 19:20:48

@hereverő heverő: Repulj Te vad pecsenyekacsa :D

Qqts 2020.11.30. 19:20:48

@Alice from madness: imadnam! Olvasnam mindennap! :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:22:11

@Maximista vagyok: vége??? Hogy érted, hogy vége?

Kosztarika 2020.11.30. 19:22:35

@Cérnahuszár:
Már hívom is az otöpöt, hogy szétrágta a kutya, azonnal küldjenek másikat.

2020.11.30. 19:23:14

@Qqts:
Hogyvolt hogyvolt :D
Na majd egyszer. :) Idombol kitelne.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:23:35

@hereverő heverő: a barcelonai könnyező madonna áldjon meg minden erejével! itt egy grabovoj szémsor a pihentető éjszakai alváshoz: 58482887323.

Qqts 2020.11.30. 19:24:04

@hereverő heverő: azthittem mar reg leleceltel. Ilyen csendes se voltal meg. Mi volt ez a mai szellem kommenteles?

2020.11.30. 19:24:42

@úgymond olvasó mmkk:
Hat viz se volt benne? Ez tenyleg nagyon nagyon szomoru :(

Kosztarika 2020.11.30. 19:25:40

Diego (a fókuszban) azt mondja: várja RAP ügyben a megkereséseket. Kiad egy lemezt. Talán felkapják, mert őt mostmá több millióan látták. :DDD

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:25:46

@Qqts: hozzászóltam, megijedt és elszaladt.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:26:45

@Alice from madness: apukám nem engedte, nehogy belefojtsam magam a nagy emós bánatban :(

Qqts 2020.11.30. 19:27:28

@úgymond olvasó mmkk: egyik öklöd kórház, másik meg a temető
Remelem elfolyt tintával bele van tetoválva, hogy üss!

Penimegamásik 2020.11.30. 19:27:32

@Kosztarika: hol ad ki lemezt? az ablakon?

2020.11.30. 19:27:57

@Penimegamásik:
:D
Johetne a szemmelveres es az atkok.
"A raaak egye ki a lelkedet"

Cérnahuszár 2020.11.30. 19:27:57

@Kosztarika: hát nem hiszem hogy kutyában erősek, bár kitudja azt még nem próbáltam kérni tőlük

Qqts 2020.11.30. 19:28:25

@Alice from madness: szeeeetkommentelnem ott is magam! :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:28:31

@Qqts: ja, a jobb öklömbe az üss, a balba meg a pain

2020.11.30. 19:29:30

@Kosztarika:
Megkeresem en rap ugyben szivesen es elmondom neki hogy hasonloan szar eloadokkal telitve van a piac nagyjabol 2005 utantol.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 19:29:38

@Penimegamásik: Hát CNC esztergályos, gondolom a következő munkaállomáson .....

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:30:12

@Alice from madness: 22 éves koromban egy öregasszony megátkozott, azzal, hogy legalább 30 éves koromig ne tudjak férjhez menni.. amatőr :DDDDDDDD

2020.11.30. 19:30:41

@úgymond olvasó mmkk:
Azer ennek egy picit orulok mer en birlak.
De azt meg mindig sajnalom hogy ezt a szart hallgattad :D

2020.11.30. 19:31:42

@úgymond olvasó mmkk:
Engem megatkozasra se meltattak :(

2020.11.30. 19:32:43

@Brigante: annyira tudtam, hogy nem kene megnyitni.
De ez lehetne a villalakok uj himnusza :D

HufnágelSteve 2020.11.30. 19:34:36

@úgymond olvasó mmkk: Fura nekem a vellakókat látva a régi "görög prosti" jut eszembe az öklökről, Marok Batosz, valamint VaGina használt zsebkendői (bár néha más használta előbb).

Penimegamásik 2020.11.30. 19:35:56

@Alice from madness: én megfordultam aztán jól rénéztem a szememmel

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 19:36:30

@Alice from madness: ez a zene semmi a többihez képest.. (átkokra: annyiszor átkoztak meg az elmúlt 5,5 évben, hogy tuti 120 évig fogok élni)

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:36:54

@Brigante: éreztem, hogy ezt linkeled :D. Azóta is hiába próbálom feledni, pedig anno célcsoport voltam :D

2020.11.30. 19:38:14

@MsIreneAdler:
Szeretted a szar rapet, vagy nem tudtad mi a szex?

Penimegamásik 2020.11.30. 19:40:25

Én mindig Hiroval alapozok meg az estének

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:44:12

@Alice from madness: a korom miatt voltam célcsoport. A csávó egy rejtély volt számomra, először azt hittem valami vicc...de nem. A jó rapet szerettem, a szexben meg még nem voltam túl járatos :)

Penimegamásik 2020.11.30. 19:45:28

@MsIreneAdler: azt hittem hogy ezzel akartak felszedni

2020.11.30. 19:49:10

@MsIreneAdler:
:) Pozitivan csalodtam

2020.11.30. 19:50:50

@Penimegamásik:
Akartam erre valami frappansat irni, de nem lehet :D

Inkabb...
youtu.be/ph9xCZjt2UQ

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:54:40

@Penimegamásik: normális emberek között ez a szám már akkor közröhej tárgya volt. Már akkor is inkább amolyan poén volt, hogy a "szex vajomiiiii" :). Szóval nem igazán lehetett vele csajozni.

MsIreneAdler 2020.11.30. 19:55:39

@Alice from madness: miért? Azért akkoriban sokan szerették a rapet:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.11.30. 19:57:01

dmr94 Debütálésnak tökéletes poszt, és igen kapjanak büntetést a hangmérnökök is ! Igazad van siralmas a hangosítás. A korábbi szériákban ilyet még nem tapasztaltam ennyire általánosságban!

2020.11.30. 19:57:21

@MsIreneAdler:
Jo hat vegulis ki mit ert jo rap alatt

Fu Szekh Li 2020.11.30. 19:58:58

@Brigante: Faxa. Most jutottam el a kommentedig :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.11.30. 20:02:26

@Kosztarika: Annyira vakon van ez az ember kinn is benn is! Tényleg, mennyi lehet most a Retek-2 nézettsége? Mióta nincs sixx, fogalmam sincs a statisztikáról...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 20:03:32

@Fu Szekh Li: a bal öklömbe minden is belefér ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.11.30. 20:03:34

@Alice from madness: Önéletrajzi alkotása: Vesztes vagy, igazi vesztes vagy!

Gia 2020.11.30. 20:05:53

Digó egy retardált légpisztoly. :-) (bye Alekosz)

MsIreneAdler 2020.11.30. 20:07:31

@Alice from madness: pl Eminem, 2Pac, de az akkori egyik legnagyobb kedvencem inkább R&B, hip hop:

youtu.be/3KL9mRus19o

2020.11.30. 20:09:44

@MsIreneAdler: kozben nezem a Bly-t, azert igy a masodik resz vegere kezd egy joleso gyomorosszeszorulasom lenni tole :)

2020.11.30. 20:11:26

@MsIreneAdler:
Eyyo eyyo eyyo eyyoooooooo
Najo megtartalak :)

Nekem best: youtu.be/5wBTdfAkqGU

De fokent magyar undergroundban nyomultam.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 20:13:16

@Alice from madness: nem is tudtam, hogy ismerem ezeket a zenéket

2020.11.30. 20:16:14

@Fu Szekh Li:
Epic, imadom. Danielnek van mit tanulni a kiscsavotol.
Az analvonaton nincseeeen feeeeeek :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 20:16:50

@Alice from madness: néztem a címeket, és azt mondtam mindegyikre, hogy na én ezt tuti nem.. és elindult a zene.. magic.. :DD

2020.11.30. 20:17:46

@VV Erőlegény:
Azt akkor mivan,he'? Kostolgacc? Kiviszlek azt vissza se jovok

Fu Szekh Li 2020.11.30. 20:19:30

@Alice from madness: Melyik magyar underground? Mert annyiféle volt már :)
Az enyém pl. ez:
www.youtube.com/watch?v=crTSavys5kQ&ab_channel=LlaszloKiss

2020.11.30. 20:22:40

@Fu Szekh Li: felreertetted.
Underground hiphopra gondoltam :)
youtu.be/YUZc3fWYPzI peldaul

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 20:23:17

@Alice from madness: csak tőlem neked :)

@MsIreneAdler: Hát igen akkoriban én is :D

Fog csinálni néhány retek számot Digó, mint Lacika és Denisz... oszt kész... ne így legyen. kívánom fusson be...

Fu Szekh Li 2020.11.30. 20:26:43

@Alice from madness: Sejtettem, de azért rákérdeztem. Kíváncsi voltam, melyik korosztály :)

2020.11.30. 20:27:31

@Brigante:
Annyira de annyira koszi. Pain nyogvereppeleset ossze kell mixelni Ginamanda ajvekolasaval es tokeletes elmeny lesz :)

Fu Szekh Li 2020.11.30. 20:32:05

@Alice from madness: Nekem meg még a Neurotic volt az undorgrund rep.

2020.11.30. 20:34:34

@Fu Szekh Li:
Uuuuu na oket pl vagom, mert az O egyik zenejukben hangzik el eloszor, hogy "neked a divat mondja meg hogy kivagy" es az altalam korabban linkelt egyuttes csinalt belole egy szamot :)

2020.11.30. 20:34:59

@úgymond olvasó mmkk:
Lanyom lehetnel ha koran kezdem? :D

Fu Szekh Li 2020.11.30. 20:41:47

@Alice from madness: Hát igen, az egy ikonikus szám :)

Gia 2020.11.30. 20:45:09

@úgymond olvasó mmkk: Erről jut eszembe szerintetek mi lehet az a rituális kézcsókolgatás Gina és Amanda között?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 20:46:39

@Gia: nekem egyszer egy román néni (90+) azt mondta, hogy ők akkor köszönnek kezét csókolomot valakinek, ha a tiszteletüket akarják kifejezni.. biztos gyakorlatban próbálják a tiszteletet egymáson :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 20:52:28

@Alice from madness: na igen. Most hogy meghallgattunk pár ilyen számot, egyre kevésbé értem ezt a Digó gyereket. Mit gondol, mikor mondjuk meghallgatja pl a california love-ot? Azt, hogy "hmmm én is ilyen színvonalon nyomom ám"? Jó valószínűleg csak valami eladható fost akar, amiből ideig óráig van egy kis zseton.

Kosztarika 2020.11.30. 20:53:41

@Gia: szájrapuszit csak piásan mernek adni egymásnak. Ez egyezményes jel kettőjük között az alkoholmentes időkben. Bzv ráutaló magatartás.

MsIreneAdler 2020.11.30. 20:56:46

@Gia: én ezt nem is vettem észre. Már így is kiakasztottak, de ez, borzalom....Azt láttam, mikor a zuhanyzóban csókolgatták egymást piásan.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.30. 20:57:04

@Alice from madness: Nagyon szívesen! Tudod, szív küldi , szívből, szívnek :)

Gia 2020.11.30. 21:01:44

@MsIreneAdler: Szerintem Gina kezdte a kézcsókot,mintha Amandán kívül már máson is kivitelezte volna..Valamelyik fiún.Digó,Renó?De végülis szuvenír joga. :-)

2020.11.30. 21:02:37

@MsIreneAdler: en errol is lemaradtam mint Balint himbilimbijerol. De egyiket se banom :D

@Brigante: romantikus vagy mint Dennyöl és Vircsi <3 :* :D

2020.11.30. 21:03:14

@Kosztarika: a kezcsok igeret egy pias smarolasra?

MsIreneAdler 2020.11.30. 21:13:40

@Gia: jujj, lehet kiblőrözte az agyam ezeket a jeleneteket, hogy megvédjen a traumától :D

@Alice from madness: hát azért Bálint himbilimbije megért egy vágóképet...

MsIreneAdler 2020.11.30. 21:15:56

@Brigante: most olvaslak, te túl rendes vagy. Én már nem tudom őszintén kívánni neki, hogy legyen sikeres, annyi ilyen megélhetési falunapon sztárkodó, tehetségtelen szaladgál már kis hazánkban, hogy pont sok is.

Kosztarika 2020.11.30. 21:17:54

@Alice from madness:
Úgybizony. Nekünk fenyegetés.

Kosztarika 2020.11.30. 21:22:24

Nem tudom melyik napon volt - talán a párbaj előttin - mikor Amanda Ginával beszélgetett és ilyet mondott: a kinti "rajongói"
Hol él ez?

2020.11.30. 21:25:02

@Kosztarika:
Hala az egnek hatarozatlan ideig bent, ha rajtam mulik minel tovabb, addig sincs a tarsadalomban :)

Kosztarika 2020.11.30. 21:28:35

@Alice from madness:
TÖKéletesen igaza van. Csak az irigység beszél belőled. ;)

2020.11.30. 21:31:21

No asszem mara felreteszem a sorozatot mert meg lemaradok a VVrol es jujjmileszvelem.

Vajon lesz ma bevagas Moh es Merci testveri szereteterol? Es Rencsi megnyeri Higienikanak legalabb a kezet hogy ne kelljen Proli urra feltekenykednie es alabbhagyjon a frusztracioja? Ginamanda sirvafakasztja egy leszbijelenettel Balintot? Gabent tapoldatozzak, hogy vegre kihajtson? Lobeltunk emlekeztet ra minket ma is hogy kint is a testebol el? Moh lekapja vegre valamelyik csavot?

Gia 2020.11.30. 21:32:11

@Kosztarika: Bent hívek vannak,kint rajongók. :-)

Post Modern Prometheus 2020.11.30. 21:33:29

Bár én nem szeretem az F1-et, de láttam, hogy az is kibeszélés tárgyát képezi időközönként, úgyhogy hoztam egy ilyet: coub.com/view/2m9g2o [VV9 Renis tényleg jobb volt, de azért ez is megmosolyogtatott :D]
Nem saját, sőt a coub profilt is itt linkelte valaki mikor kezdődött az évad, azóta viszont követem, mert a coubos magyar tartalmak amúgy is zseniálisak :D

2020.11.30. 21:34:14

Na mit talal az ember ha keres...annyira ajanlgatjatok Balint testet hogy rakerestem es eztet dobta a zinternet hofeher lelkemnek
valovilagfiuk.blogspot.com/?m=1&zx=70cb91b3e685604d

2020.11.30. 21:37:43

@Penimegamásik:
No. Van a futobab meg az eneklogaben.

Penimegamásik 2020.11.30. 21:41:27

@Alice from madness: a tiktokon lehet hallgatni, még pici gyakorlás és Ö énekli a következő disney rajzfilm betétdalát

2020.11.30. 21:43:21

2011ben aztat mondtak a VV3 szereploi hogy a VV4 az eddigi legkemenyebb evad.
Kivancsi lennek az idei velemenyukre

2020.11.30. 21:44:10

@Penimegamásik:
Nemakarom. Se hallgatni se azt hogy O enekelje a Ringat a viz cimu szamot.

2020.11.30. 21:47:39

Bemelegites.
youtu.be/J0u827ijACk

Bar en azt gondolom a HV szekcio jobb poenokat hoz.

2020.11.30. 21:50:18

@Penimegamásik:
Mindenkeppen. Mercedesz lesz az asztalos aki egerkiralylannya valtozik, Gaben meg a tunderkeresztanya.

MsIreneAdler 2020.11.30. 21:50:40

@Alice from madness: jajj már, most azért mert épp odapillantottam aztán meg nem bántam meg, azért már szexista vagyok? :)

2020.11.30. 21:52:56

@Alice from madness:
"Dani bizony neha atlepi a megengedett sebesseget es 3 teso/mondattal szaguldozik"
Jo ezen felrohogtem szep noiesen mint ahogy ahogy B Mercink itta a pezsgot.

2020.11.30. 21:53:42

@MsIreneAdler:
5 resz az Izas VV evadbol bunteteskent.

2020.11.30. 21:54:14

@Alice from madness: éjjel nézd hogy jobban rettegj :D

2020.11.30. 21:59:39

@username loading: legyszives adj mar egy szamot csak hogy Te se aludj bekesen ha mar ilyen ajanlataid vannak hogy en rettegjem vegig az ejszakat. Igerem csak felhivlak es nem szolok bele :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 21:59:57

hukkk, mingyá kezdődik a agyhalottak viadala

Kosztarika 2020.11.30. 21:59:59

Mi a bajotok azzal, hogy Gaben nyilvánosan énekel. Az önjelölt énekesek av zuhany alatt szoktak. Ő nem zuhanyozik. Valahol csak kell ènekelni, nem ?!

csodalámpa 2020.11.30. 22:00:26

'stét HV lakók! Mindennapi thrash-ünket borítsd az arcunkba, ó nagy RTLII! :)

2020.11.30. 22:00:58

@ppupu: Na jó estét hölgyeim, uraim.néhány hét múlva amikor jön a szokásos kaja megvonós hét jöhet az éhező agyhalottak viadala

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:01:23

remélem megszáradt a festék az asztalon

Penimegamásik 2020.11.30. 22:01:30

@Kosztarika: plusz gyakrabban találja el a hangot, mint Miss Tiktok..

Kosztarika 2020.11.30. 22:02:14

@ppupu:
Vérszagra gyűl az éji vad...

2020.11.30. 22:02:16

Na ez lesz az a szavazas amire nem nyomok ra mert a Mercedeszes szavazasbol tanulva lehet utana mellemkoltoztetnek valamelyiket....

nicu71 2020.11.30. 22:02:17

oh Ancsa megjött :) milyen csini ez a SM kötött pulcsi :)

tvbuzi 2020.11.30. 22:02:47

Szárazbaszás tánc közben!

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:03:36

@Alice from madness: legyen 10, mert megnyitottam a linket a kommentedben és hát megint odapillantottam :D

tvbuzi 2020.11.30. 22:03:45

Dani feszt fogdossa a kárszeget :D

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:04:06

Hoppá, Renáta és Fru erotikus tánceva!!

2020.11.30. 22:05:12

Higienika ha tehetne mar Balint oleben ulne, hogy tuti legyen a helye.

Mók_Ica 2020.11.30. 22:05:18

'stét......daniella kuki gyömködésére értem ide..... tudom, ő ilyen... őszinte... és csak magát aGGYa..... :))))

Mók_Ica 2020.11.30. 22:06:10

daniella arcám mik azok a nyomok? karmolás???

Kosztarika 2020.11.30. 22:06:13

Eddig csak az szokásos:
Merci és Moha "barátkoznak"
Dani a f@szát markolássza
A többiek táncikálnak a tükörben

Hoppá: Dani féltékeny?

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:06:15

Virdzsi, hagyd el a villát a karmolásért.

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:06:19

@Alice from madness: én Gábor mellett laknék, csendes, lehet nem is büdi, tökéletes!

2020.11.30. 22:06:22

@Alice from madness: vagy csak visíts bele, az is jó trükk :D
@tvbuzi: annyira undorító

2020.11.30. 22:06:47

Edes szerelmem mar a riportban se birja elengedni a farkat.
Szerintem ez nala olyan mint a kisfiuknal mikor zavarban vannak.

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:07:12

Szerintem ez a feliratozás úgy történik, hogy az első három mondat után az aktuálisan felvett feliratozó droidok felmondanak. Másnap ez újra indul, de még nem találtak elég kötél idegzető személyzetet.

Penimegamásik 2020.11.30. 22:07:14

@MsIreneAdler: plusz mindig kinyitja az ajtot és átkiser a tuloldalra

Mók_Ica 2020.11.30. 22:07:29

igen, most már hallom is.... karmolás..... tanulok, manapság így kell udvarolni..... ójaj, de nehéz ez a fiJatalság.....

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:07:53

mindég csak a baszás. mindég!

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:08:22

Bálint: beszélgessetek csak, nem zavar, elhallgatom, úgyis unalmas már, hogy simán alszom.

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:08:27

Annyira ingyen volt, mint te.... Ez azért oda..csap.

2020.11.30. 22:08:28

@MsIreneAdler: és ha eladná az ingatlanodqt a fejed fölül a kedves szomszéd?

tvbuzi 2020.11.30. 22:08:31

Egy könnycseppet elmorzsoltam

2020.11.30. 22:09:19

Oke, eddig a Moh Mercedesz jelenet megvolt, Renata Higienika nyuglodes jon.

mocskosmacska 2020.11.30. 22:09:23

Most kapcsolóódtam be. Kik töfifötiznek a takaró alatt?

Cimili2 2020.11.30. 22:09:40

hali! lekéstem az elejét. mi volt?

2020.11.30. 22:09:44

@Trasheater: Dennyöl es Virdzsi szerelme teljesedett be

Kosztarika 2020.11.30. 22:09:48

Merci felvette az éjjellátó szemüvegét. :D

Mók_Ica 2020.11.30. 22:09:52

bazzzz..... azért most felröhögtem...... a sötétben merci felvette a szemcsit, hogy jobban lássa az eksönt :DDDD

2020.11.30. 22:09:56

@úgymond olvasó mmkk: mindenki erre a szerepre készült

mocskosmacska 2020.11.30. 22:10:23

Higiénika most REnátóban találta meg az új gazdatestet?

Penimegamásik 2020.11.30. 22:10:35

@Alice from madness: jaj akkor gyorsan szorjunk szirmokat rájuk

2020.11.30. 22:10:37

@mocskosmacska: énsem tudom. Azt hittem Daniék közelebb vannak a szobavégi kamerához, de vslószínűleg ök voltak

Mók_Ica 2020.11.30. 22:10:55

dani egy igazi pöcsfej kedvességével vágta a zsepit virdzsi fejéhez.......

2020.11.30. 22:10:59

@Cimili2: szavazhatsz ra melyik villalakot koltoztessek melled.
Higienika puszit adott Rencsinek Daniel meg hosszas onizgatas utan megdugta Virdzsit a tobbiek kozt a haloban. Ugy latszik csak kozonseg elott megy

2020.11.30. 22:11:49

@Penimegamásik: francokat. Viszketoport :D

Kosztarika 2020.11.30. 22:11:50

Győző ha jön ma este rögtön el is megy... a gatyájába.

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:11:54

@mocskosmacska: Higiénika önelégülten vigyorgott, amikor a puszi után hátat fordított Renátának, nem?

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:12:05

@Trasheater: az azért nem úgy megy, de most speciel örülnék neki, ha eladná a házam :)

2020.11.30. 22:12:28

Dani egy úriember

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:12:43

Hopp, Renáta bevallotta a származását.

2020.11.30. 22:13:26

@Kosztarika:
Daniel peniszfogdosasa utan megnezhetjuk Gyoziet is. Lehet zebras kontosben fog musortvezetni hogy jobb legyen a hozzaferes

Mók_Ica 2020.11.30. 22:13:51

@Trasheater: csapkodnám a kis fejét...... lapáttal..... pfffff

2020.11.30. 22:14:05

@Nátha ellen bálna: azt hogy dzsukéliábol jött? Ő is “olasz” ?

Mók_Ica 2020.11.30. 22:14:39

vajon gumit húzott-e daniella????

2020.11.30. 22:14:45

@Penimegamásik: hozzávágott egy “tasak” nedvestörlőt

2020.11.30. 22:14:59

Most hogy Dani megbaszarinthatta, mostmar javulo tendenciat mutat Virdzsi egybol :D

gazo 2020.11.30. 22:15:29

Dobjanak a padlóra de bírom ahogy szívják egymás vérét , Virdzsi meg Dandy

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:15:33

Azért Reni helyében én nem fogtam volna kezet a Danival úgy...

Mók_Ica 2020.11.30. 22:15:33

kiégett a szemem..... ezmiez ancsin?????

2020.11.30. 22:15:37

Aniko alcaba oltozott az asztalhoz?

2020.11.30. 22:15:46

Ancsika a magyar celebvilág legnagyobb golddiggere

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:16:19

@Trasheater: aszonta magára, hogy dagadt cigánygyerek

2020.11.30. 22:16:22

@úgymond olvasó mmkk: én is inkább agysebészeket vártam erre az évadra :D
bakker a löevél elveszett de mindjárt újraírja a villanővér

Mók_Ica 2020.11.30. 22:16:28

@Trasheater: de csak úgy finoman..... :))))

2020.11.30. 22:16:31

@Nátha ellen bálna: szerintem napokig nem fog ezekutan kezetmosni hatha maradt Danin Viragbol ami igy Reni kezere kerult

Kosztarika 2020.11.30. 22:16:35

@Alice from madness:
:DDDDD

És megint gyúrmázik Danika. Hozzánőtt a keze, vagy mi a f@sz van???

gazo 2020.11.30. 22:16:50

Na Gina kivágyódik, adja fel, volt már ilyen

Cimili2 2020.11.30. 22:17:09

az aláfestő zenét bazz vegyétek má hallkabbra!!

2020.11.30. 22:17:22

Na, Mohbol elobujt az osztonallat? :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:17:25

Valszeg én sem vagyok egy matyó hímzés, de Gina kinézete egyre gyomorforgatóbb

Mók_Ica 2020.11.30. 22:17:32

@Nátha ellen bálna: évadról évadra egyre több lakó olasz.....

2020.11.30. 22:17:33

@Penimegamásik: há hogy töröjje lé a hasára lőtt gyerekeket

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:17:42

Dani magát markolássza, közben másik kézzel kezet fog Renátával, aztán kiveszi a kezét a gatyából, és a saját orrához dörgölve szaglássza. Ez hülye, bmeg?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:17:45

@username loading: mr. mariastimferfrasse gondolatára jöttek ki belőlem a profán szavak pfffff

Kosztarika 2020.11.30. 22:17:51

@Nátha ellen bálna:
Mert itt jó sok tükör van és meglátta magát.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:18:29

@Mók_Ica: én sváb vagyok félig, azért jár plusz pont a castingon?

2020.11.30. 22:18:35

Ezaaaaaaz Merci Moh robbantaaaaaas!!!!

2020.11.30. 22:18:38

@Mók_Ica: szerintem inkább konstans. Semmivel nem több egyik szériában sem

tvbuzi 2020.11.30. 22:18:45

Berántották a fospropellert

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:18:48

@Kosztarika: my penis játkba akkar csúcsot dönteni. Lehet van neki valami appja ami figyeli, hogy eleget macerálja e a pélót :))

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:19:07

Nem sok a sminki, Mercike? Mint a cirkuszban.

2020.11.30. 22:19:18

@úgymond olvasó mmkk: csak ha szerkinek jelentkezel, ha “katonanak” oda dakota közmondásokwt kell puffogtatni

2020.11.30. 22:19:31

@Alice from madness: ugy latom a szemein hogy Mercinel eleg lassan megy az informacio feldolgolas...

Penimegamásik 2020.11.30. 22:19:52

@Nátha ellen bálna: csak ellenörzi, hogy minden ok e ott a királyi birtokon..
egyébként bemutatta a technikáit Virágon, tehét így meg ugy fektette??

2020.11.30. 22:19:55

Tacticus Higienicus

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:20:14

@Trasheater: egy ősi dakota mondás szerint, aki korán kel, az nem tud sokáig aludni.

gazo 2020.11.30. 22:20:16

Merci folyamatosan héliumot szív?

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:20:20

@Alice from madness: Elnyomja az agyacskáját a smink, nem tudnak kigyünni a gondolatok.

mocskosmacska 2020.11.30. 22:20:21

Mercinek van annyi esze, hgoy a hallottam valakitől, aki hallotta valakitől szöveget nem kell mindjárt elhinni. Ezt nem hittem volna.

Kosztarika 2020.11.30. 22:20:23

Merci nyávogásától ráz a hideg.

tvbuzi 2020.11.30. 22:20:26

Mercinek ez a hangja valami őrjítő

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:20:28

@Nátha ellen bálna: el sem akartam hinni...

Fru mekkora egy szarkeverő.

2020.11.30. 22:20:29

@Penimegamásik: ahogy lattam semmi fejenallas. Uncsi misszionarius volt sztem

Mók_Ica 2020.11.30. 22:20:54

@Trasheater: lehet csak én látok egyre többet.... már azt is annak látom, aki nem az...... :)

@Nátha ellen bálna: kicsit túltolta a píííírt :))) most meg elővette a cinci hangot....... pffff

2020.11.30. 22:21:12

De edes. Ha Moh azt mondja nem igaz, akkor nem igaz :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:21:15

@tvbuzi: na ja, vielen dank für die blumen. was haben sie zűrzavar?

Cimili2 2020.11.30. 22:21:21

@gazo: ott a pont. :DDDDDDDDDDDDD

2020.11.30. 22:21:59

@tvbuzi: lefordítom: vallj :D

2020.11.30. 22:22:07

@Penimegamásik: ja lehet ezekutan enis inkabb Renataer rajongok....vagy a Villa jobb szelso sarkaban levo disznovenyer.

tvbuzi 2020.11.30. 22:22:20

Anikó feje is büntet

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:22:27

@Cimili2: akkor nincs + :(((

@Nátha ellen bálna: a dakoták nem ismerik az ilyesfajta modern mesterségeket

Mók_Ica 2020.11.30. 22:22:32

@úgymond olvasó mmkk: nekem mindenképpen plusz pont.....itt a lakhelyemen ez alap :))))

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:23:06

Anikónak is adtak valami szívderítőt, ő is élénkebb!

2020.11.30. 22:23:11

@MsIreneAdler: Irénke majd írd, hogy mi történik engem lefoglalnak a zombik.

Cimili2 2020.11.30. 22:23:26

@tvbuzi: az, de inkább, mint a gina vernyogása.

csodalámpa 2020.11.30. 22:23:44

@Alice from madness: én is azt néztem, hogy kb egy percre lefagyott a feje :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:23:59

@Alice from madness: ja nem volt hely ide oda csavargatni :D

Penimegamásik 2020.11.30. 22:24:09

@Alice from madness: pedig jo lett volna, ha Dani egykezea kézállásban csinálja...

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:24:09

Ahogy látom, Higiénika igencsak beégeti magát reklám után. Minek akar tattttikázni, aki hülye...

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:24:26

@Alice from madness: nem tudta forgatni virágot mert egyik kezével a pélot kellett közben markolászni nehogy kiessen a gyakorlatból...

tvbuzi 2020.11.30. 22:24:43

@MsIreneAdler: csak a faszát csavargatja

csodalámpa 2020.11.30. 22:24:46

@Alice from madness: mondja Mercinek őszintén, miközben nem néz a szemébe....

Mók_Ica 2020.11.30. 22:24:54

@Penimegamásik: én úgy láttam virdzsi volt felül..... daniella ebben is ugyanolyan lusta, mint a széptevésben...... nem bírom az ilyen hímeket.....

nicu71 2020.11.30. 22:24:59

@Mók_Ica: borzasztó ez a heliumhang,biztos azt hiszi hogy cuki.Nálam nagyon alant van ez a tiktokszökevény Na nézzük a karácsonyi reklámokat,mindjárt jön a kornyikáló kisfiú nagyival.

Mók_Ica 2020.11.30. 22:26:20

@nicu71: de volt a dm reklám is, amiben szerepeltem én is :)))))))

tvbuzi 2020.11.30. 22:26:41

Majd a bv megmutatja a csavargatást

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:26:49

@tvbuzi: hát azt láttuk, hogy folyton ott a keze :)

Kosztarika 2020.11.30. 22:27:00

@úgymond olvasó mmkk:
Dehát a virágokat az RTL fizette, Dani is megmondta.

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:27:10

Az jutott még eszembe, hogy szerencse hogy Daniella nem annyira hajlékony mert különben egész nap a tökeit nyalogatná

2020.11.30. 22:27:11

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom túltenni magam rajta, hogy műsort vezet de mióta:D

2020.11.30. 22:27:15

@Mók_Ica:
100%, hogy Olaszok:
VV9: Reni, Zsuzsu, Radics, Lacika, Ginu
VV8: FéligVVZsoltZshowtime, Kárszeg, Evelin, Dina
VV7: Dóri, UtszagyerekLaci, Edina, Maci, Zsuzsa
VV6: Aurelio, Teo, Zsofi stb

Penimegamásik 2020.11.30. 22:27:21

@Mók_Ica: aha, de akkor onnan simán leteríthette volna egy jo mozdulattal..

2020.11.30. 22:27:40

Mercillától szeretném hallani ezt a számot: youtu.be/GHqNKOGuGWU

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:27:56

@Penimegamásik: ezt mondaná ő is, hogy nem volt hely :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:28:38

@Trasheater: Amúgy is olyan mint egy bumfordi kölyökkutya

tvbuzi 2020.11.30. 22:29:09

Ezt a faszkalapot ne mutogassátok már

Penimegamásik 2020.11.30. 22:29:22

@ppupu: mert nem gyakorol, minden nap gyakorolnia kéne, aztán menne neki rogton

HufnágelSteve 2020.11.30. 22:29:23

Kéretlen dakota mondások: Aki sokat ad ki pufogó hangot, az társít hozzá szagot is.
Aki sűrűn jár az erdőbe a nadrágjában, az gombát is talál ott.
Aki szőke és nő, és úgy viselkedik mint egy szőke nő, az ne csodálkozzon ha a SzőkeNő Szarvas nevet kapja.

2020.11.30. 22:29:28

Digó Szabó Péteri magasságokban a közhelyeket illetően, ja, “ne nyújjjj a piához”

Kosztarika 2020.11.30. 22:29:33

@ppupu:
Jaj de tudatlanok vagytok.

Papírt hajtogatni origami.
Virágot hajogatni ikebana.
Faszt hajtogatni bunkóság.

tvbuzi 2020.11.30. 22:30:15

Gina már totál Maunika show kompatibilis

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:30:21

hát Moh tekintetéből nekem az jött le, hogy "Ki ez a fasz aki a tv-ből beszél"

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:30:42

@ppupu: te írtad tegnap? Azóta folyton ez jut eszembe róla!

Mók_Ica 2020.11.30. 22:30:44

digo ilyen hosszú monológot nyomott???? úgy osztotta az észt... még mindig vakon van.... és továbbra sem érti....... digo miért nem jött össze dzsinával????

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:30:59

@tvbuzi: Még nem, mert nincs elég hiányzó foga

mocskosmacska 2020.11.30. 22:31:00

Ez a Diegotól való búcsúzkodás végtelenül kínos.

gazo 2020.11.30. 22:31:17

Na mindjárt állítanak Digunak egy totemoszlopot is a gyökerek

2020.11.30. 22:32:42

Komolyan kiugrom egy cigire szunetben es mar csak kapkodom a fejem :D

Higienika nem kavar szart :D

Kosztarika 2020.11.30. 22:32:43

@ppupu: nem kellett volna kiszavazni Digót. Két hónap és fogak off.

2020.11.30. 22:32:52

Mohnak kivételesen igaza lehet

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:33:00

Fru micsoda érvelés: kitalálok rólad valamit, majd a fele igaz lesz :D. Ja de ő nem kavar szart...

2020.11.30. 22:33:09

@Nátha ellen bálna: beinditotta mind a tiz agysejtjet

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:33:41

Ő is naiv volt 19 évesen, aszongya. Dubaj óta mán biztos nem naiv.

2020.11.30. 22:33:43

@MsIreneAdler: egy nyomorult iszak eszter akarom mondani dubaiozó a nő

2020.11.30. 22:34:01

Mi ez a hang Merci A classetől?

2020.11.30. 22:34:03

@Nátha ellen bálna: akkoriban ment ki Dubaiba valoszinuleg :D

gazo 2020.11.30. 22:34:16

Na Fru rábszott, ügyi volt

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:34:35

Szerkik tessék kivonni a héliumot a Vellából mert már bassz az ideg Merdzsó héliumos hagjától

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:34:46

@ppupu: akkor neked köszi, hogy legszivesebben megvakarnám a füle tövét, mikor meglátom :)

Mók_Ica 2020.11.30. 22:34:50

mercike nem csak butának tűnik, hanem az is.....

2020.11.30. 22:34:58

Jolvan. Higienika a domestos kendo melle betarazta a zoldet is

Kosztarika 2020.11.30. 22:35:35

Érdekes lesz a kihívás. Az az érzésem Ginamanda biztonságban van.

mocskosmacska 2020.11.30. 22:35:45

Higiénika féltékeny vagy csak lételeme a szarkavarás, vagy azt hiszi, hogy ez a taktikázás?

Cimili2 2020.11.30. 22:36:01

Fujjj dani. Gipszet a karjára és felkötni!!

gazo 2020.11.30. 22:36:07

@ppupu: vagy adjanak be neki egy kis kén-hexafluoridot, akkor normalizálódik

2020.11.30. 22:36:22

@mocskosmacska: szimplan nem tudja meghazudtolni a termeszetet

Mók_Ica 2020.11.30. 22:36:38

fru elbatyta ezt a taTTikát......

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:36:44

Érti valaki ezt az egész "konfliktust"?

2020.11.30. 22:37:23

Az az oszinte BFF puszi Higienika es Egerke kozott....

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:37:25

Moh azért szerintem adna más töltetet is :D

2020.11.30. 22:38:17

@Nátha ellen bálna: valaki mondott valamit valakirol ami vagy igaz vagy nem de a fele legalabb

Mók_Ica 2020.11.30. 22:38:21

mercikét elképzelem asztalos munkát végezni..... hát annyira nem tűnik reálisnak.....

2020.11.30. 22:38:41

@MsIreneAdler: ugyugy, feltoltene O Merciket...

2020.11.30. 22:39:07

@Mók_Ica: lehet forgacsot soproget. Azt is kell valakinek

2020.11.30. 22:39:07

Enek most megint iértrlme? 6db 5 ezer forintos sámlit használnak már megint...

tvbuzi 2020.11.30. 22:39:15

Gaben a Rambo remake

gazo 2020.11.30. 22:39:23

@Mók_Ica: lehet ő csinálta PP asztalát. Az elsőt...

2020.11.30. 22:39:40

@Trasheater: hatha valamelyiknek teriszonya van

2020.11.30. 22:40:15

@Mók_Ica: dehogy az. Maximum elment okjra, és lepippantotta a 60 éves asztalost. Aki asztalos, az nem ennyire “finom”

Mók_Ica 2020.11.30. 22:40:18

gaben szado-mazo kabátban van?? :o

2020.11.30. 22:40:19

Dani nem a farkaba kapaszkodva egyensulyozik????

2020.11.30. 22:41:04

Minnyá vége ennek az öfinek is

Mók_Ica 2020.11.30. 22:41:34

@gazo: @Trasheater: @Alice from madness: :DDDDD ezek közül bármelyik reális :DDDD

tvbuzi 2020.11.30. 22:41:43

Frunak fura szája van

Kosztarika 2020.11.30. 22:41:55

Nehogy Fru megnyerje és lila kendőz kapjon.!!!!!!

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:42:18

@username loading: milyen zombik vannak ottan nálad :)?

Mók_Ica 2020.11.30. 22:42:52

robi mit ugrált annyit???

2020.11.30. 22:42:54

Higienikanak csak egy ici picit megnyomtam volna a terdhajlatat koromveggel...

Penimegamásik 2020.11.30. 22:43:00

@Mók_Ica: de de, egy bizonyos típusu filmben...

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:43:20

Fru valami pózt igen sokat gyakorolhatott Dubajban.

mocskosmacska 2020.11.30. 22:43:25

Saját magam előtt volt egy bizonyítási erő. - ????????????

2020.11.30. 22:43:41

@Trasheater: gondolj bele, egyszerre kellett lelegezniuk, egyensulyozniuk es mindezt 60 centin.

Ecotrans 2020.11.30. 22:43:42

Én eddig csak itt olvastam az írásokat, de ma rávettem magamat és nézem. Hát azztakurva! Ezek értelmesen beszélni alig tudnak. Az a falusi paraj Dani pláne érthetetlenül motyog, és bakker még a riportszobában is a brokiját markolássza.

tvbuzi 2020.11.30. 22:44:39

Bálint szemhéja kissé bedagadt

Mók_Ica 2020.11.30. 22:45:11

óóóó.... megkapja a ládát renáta :DDD

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:45:23

@Mók_Ica: nem hallottad? Többet mozog az izom, ha állsz, vagy mi :)

tvbuzi 2020.11.30. 22:45:44

De hol van a maga alatt vágja a fejszét?? Azt várom már

2020.11.30. 22:45:49

Faszomat a szerkesztokbe komolyanmar hogy etetne meg veluk valaki azt a nyomorult sisakot

Cimili2 2020.11.30. 22:46:13

@tvbuzi: miért fura? sztem nincs vele semmi gond, csak ha olyan furán kirúzsozza magát.

Mók_Ica 2020.11.30. 22:46:19

@Mók_Ica: nem ládát kapott.......

gazo 2020.11.30. 22:46:29

Hát ez kurva nagy büntetés

2020.11.30. 22:46:32

@Alice from madness: jaja, valamelyiket tuti elfelejtik.

2020.11.30. 22:46:34

@Alice from madness: igazabol az lett volna a buntetes ha egy hetig nonstop ki lett volna hangositva az egesz villaban

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:47:13

Frunak nagyon kinyílt a csipája....

Cimili2 2020.11.30. 22:47:20

régen nem egy nagy ládát kellett maguk után húzniuk, ha mikroportos bünti vót??

2020.11.30. 22:47:27

Higienika: le se vettem volna a melltartot ha nincs ott a paravan. A nezok nem lattak am...

Mók_Ica 2020.11.30. 22:47:28

@MsIreneAdler: hallottam, csak nem értettem..... :DDD

2020.11.30. 22:47:42

Eddig a degradál szómgyakorlatilag bannolva van, de a vakon van már előkerült

mocskosmacska 2020.11.30. 22:47:45

Higiénikának tényleg leesne, hogy egy édesanya sem örülne neki, ha ilyen helyzetbe látja a lányát.

Mók_Ica 2020.11.30. 22:48:37

@Cimili2: de, én is erre vártam.....

tvbuzi 2020.11.30. 22:48:46

Nem volt az a kurva fejsze!!!

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:48:53

Amanda szomszédja 0,44 % lenne.

HufnágelSteve 2020.11.30. 22:48:57

Fru : "Bármire képes lennék? Bármire?" "Hát van az a pénz", amiért kocsit lehet venni.

2020.11.30. 22:48:57

Ancsát láttam szerintem a 11 kerben a piros lámpánál

2020.11.30. 22:49:29

Aniko edesen bemondja h visszanezhetjuk a teljes adast...komolyan ki akarja ezt 2* megnezni???

tvbuzi 2020.11.30. 22:50:08

Ostromolja magát se rossz de azért nem fejsze

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:50:12

@Alice from madness: jah, egy kamerákkal teli házban takar a paraván (facepalm)

2020.11.30. 22:50:12

@Nátha ellen bálna: nem meglepő menne a vernyákolás meg a foghúzás egésznal

mocskosmacska 2020.11.30. 22:50:17

A holnapi előzetes alapján Dani egyre inkább jön fel nálam.

Nátha ellen bálna 2020.11.30. 22:50:35

Hoppá, Dani első konfliktusa lesz holnap. Így nem beszélt még senkivel, mint holnap Higiénikával.

tvbuzi 2020.11.30. 22:50:49

@Trasheater: házon volt a piros lámpa?

2020.11.30. 22:51:10

@mocskosmacska: nálam is. Végtelenül buta, de nem rosszindukatú, csak hozza a hülyegyerek szerepet

Mók_Ica 2020.11.30. 22:51:26

@Trasheater: gyalog volt vagy a kis autójában csücsült?

2020.11.30. 22:51:57

Nagyon nagyot csalodtam a szerkesztokben. Ertemen hogy piszi van meg nem kinozhatjak oket adasban. De ez a buntetes egesz biztosan egy HOban tartott meeting alatt valamelyik ovodas gyereke altal bekialtva lett kitalalva ..

2020.11.30. 22:52:07

@Mók_Ica: kocsiban ammellettem lévő sávban

mocskosmacska 2020.11.30. 22:52:07

@Nátha ellen bálna: Higiénika tényleg kijárta ezt magának.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:52:15

ostor volt a kommentszekció mámmmmma este

2020.11.30. 22:52:33

@MsIreneAdler: Walking Dead-et nézem sokadjára :D
@tvbuzi: Hogy képzelik ezt tenni velünk? Erre várunk tegnap óta. Így összevissza vágni a műsort... Most aztán holnap sem lesz beleírva a hv-ba :D

Mók_Ica 2020.11.30. 22:52:55

@mocskosmacska: @Trasheater: nekem nárisztikusnak tűnik... és ez sokat levon tőle.....

mocskosmacska 2020.11.30. 22:53:03

@Trasheater: Én is ezt gondolom Daniról. Iszonyat buta, de van erkölcsi érzéke, még ha ez elsőre nem is látszik, mert a balfasz stílusa elfedi ezt.

2020.11.30. 22:53:29

@username loading: Walkindead...cohh... csalodnom kell benned :D

mocskosmacska 2020.11.30. 22:53:45

@Alice from madness: Igen, ez a büntetés nem szellemes, ellenben fizikai fájdalmat okoz. Ennyi erővel akár meg is korbácsolhatták volna.

2020.11.30. 22:53:45

@Mók_Ica: valószínűleg az is, de egyrészt a be,utstkozóhoz képest. Másrészt meg a többi ápolthoz képest nézem

Mók_Ica 2020.11.30. 22:54:01

@Trasheater: integettél neki kedvesen? :)))

mocskosmacska 2020.11.30. 22:54:33

@Mók_Ica: Tényleg egy nagyképű pöcs. De még így is az egyik legszimpibb a bentiek közül.

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:54:51

@username loading: ó, na az nem nekem volt való. Nekem ezek a villazombik jöttek be :D
Lemaradtál csomó mindenről!

2020.11.30. 22:54:51

@Nátha ellen bálna:
Az elhangzo "teso"-k szamara holnap 9-ig varjuk a téteket

pomac 2020.11.30. 22:54:54

@Cimili2: az akkor volt mikor elfeljették felvenni a mikrofont ,de ő letakarta , rajta volt ,gondolom azért ezt a büntit kapta

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:54:59

Kurva reklámok... Túrórudit mutatnak a mocskok.. nincs itthon... Ez állatkínzás

2020.11.30. 22:55:15

@mocskosmacska: jo azt megneztem volna :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:55:57

@ppupu: nyisd az ablakod, küldök speciálba'

2020.11.30. 22:56:22

@username loading:
ilyen egy igazi ferfi. Vagy no. Nem mindenkirol tudom mindig :D

Cimili2 2020.11.30. 22:57:10

most akkor a büntisapóban fog aludni is dani?

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:57:11

@mocskosmacska: és még az is szórakoztatóbb lett volna :)

2020.11.30. 22:57:29

@MsIreneAdler: Majd újra nézem bár a reklám szünetekben átkukkantottam, a széken ácsorgást láttam..

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 22:57:40

@úgymond olvasó mmkk: Köszi köszi, kinyitottuk, csak gyorsan küld, mert baszott hideg van

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 22:57:43

off: hujber ferit minek kellett a konyhafonokban kozepdontobe tenni, mieeeert

2020.11.30. 22:58:06

@Mók_Ica: telefonált :D nem akartam megzavarni iyen sok egyszerre végzett tevékenység közben :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 22:58:13

@ppupu: nálunk mindig van, küldök egyet!

2020.11.30. 22:58:18

@Alice from madness: igen ezt észrevettem, hogy nem lőtted még be :DDD

tvbuzi 2020.11.30. 22:59:22

@úgymond olvasó mmkk: mindig olyan feje van mint aki a napi drogadagját keresi a konyhában

2020.11.30. 23:00:04

@username loading:
Szamit? :D
Amugyis, fiu, lany, sello, csillamponi, tuja, johet barmi, nem vagyok kirekeszto :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:00:34

@Trasheater: haza :(

@tvbuzi: :DDDDDD nahyon labilis, szinte mintha a drogon kivul mas problemai is lennenek fejben

Mók_Ica 2020.11.30. 23:00:36

@mocskosmacska: @Trasheater: igazatok van, de én még kicsit kivárok vele.....kiváncsi vagyok merre fejlődik-dikk :))))

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:00:38

@úgymond olvasó mmkk: kibontottuk megettük köszi, küldök vissza csokis nérót. most készült

2020.11.30. 23:00:54

@tvbuzi:
:dD szerintem ez nem csak a latszat

2020.11.30. 23:01:30

@tvbuzi: Ez a veszett fejsze. De vajon nyel-e?

2020.11.30. 23:01:45

Gyozo Bejaasszony dzsekijet kapta fel?

tvbuzi 2020.11.30. 23:01:49

Kövessen be a faszom Győző

Mók_Ica 2020.11.30. 23:01:53

hunor :DDDDDDDDDDDDDDDD

2020.11.30. 23:02:09

@Alice from madness: akkor idén androgün karakter leszek :D

2020.11.30. 23:02:12

@username loading: Az LL Junior. Legalábbis én úgy tudom, hogy Hujber Londonban volt pizzafuti. EGyébként a Nefelejcs utcában beszéltem vele párszor kb 6-7 éve, volt ott is egy lakásom, ő meg odajárt egy helyre. István-Nefelejcs sarok. Nem volt akkor sem tiszta, pedig ő sem rosszindulatú gyerek szerintem. Teljesen átlagember volt, mint a celebek nem kis része.

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:02:12

Szerdán 11 után mindenki vonuljon illegalitásba, mert Győzi fogadóórát tart.

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:02:24

@úgymond olvasó mmkk: én is. De sajnos nagyon úgy néz ki.

2020.11.30. 23:02:30

@tvbuzi:
Jol gondold at ujra ezt a kivansagot :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:02:33

@ppupu: a néró a kedvenc sütim :)))))

2020.11.30. 23:02:37

@ppupu: neki kéne illegalitásba vonulni örökre, már 20 éve...

2020.11.30. 23:02:43

@mocskosmacska: Csak az édesanyja nem látta még így.

Mók_Ica 2020.11.30. 23:02:50

ki kellesztette ezt az információt - by hozé......

Cimili2 2020.11.30. 23:03:03

@tvbuzi: én is azt várom már. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:03:42

@tvbuzi: hülye, annyira röhögök, hogy felébresztettem a kutyát :DDDDD

2020.11.30. 23:03:43

@tvbuzi: Nesze, fejsze helyett pörölykalapács. youtu.be/N1tTN-b5KHg

tvbuzi 2020.11.30. 23:03:45

@Alice from madness: nem úgy te, de piszkos a fantáziád

2020.11.30. 23:04:02

Ennek a hunornak sincs 1%-ban sem hasonló hangja, mint amilyen a valóságban...

2020.11.30. 23:04:37

@úgymond olvasó mmkk: Mentek 500 méteres körzetben kaksizni? Mi már voltunk 505 méterre.

Mók_Ica 2020.11.30. 23:04:46

@Trasheater: csak a konyhafőnökre......

2020.11.30. 23:04:47

@Trasheater: valamit olvastam a bulvárban az első kitelepülését, de ma már inkább átpörgetem ezeket a fontos infokat :D

2020.11.30. 23:05:00

@mocskosmacska: Jön fel? Dani a reflux?

2020.11.30. 23:05:05

@username loading:
Tokeletes valasztas.
Valojaban en is "lehet hogy egy 120 kilos Chuck nevu faszi vagyok aki az anyja pincejebol forumozik"

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:05:11

@username loading: az unalmas rész volt. Pl lemaradtál még Virág és Dani mocorgásáról meg Fru tattikázásáról és egyéb nagyképű magyarázásáról.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:05:44

@Trasheater: karanténban vagyunk, csak az udvarra mehetünk :(

Mók_Ica 2020.11.30. 23:05:44

here nézek - by hozé....

Cimili2 2020.11.30. 23:06:31

@Mók_Ica: akkor jól halottam. :DDDD

2020.11.30. 23:06:55

@ppupu: Van itthon natúr és mogyorós, együttérzésből eszem egyet mindkettőből.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:07:27

@Mók_Ica: valaki kerdezze mar meg tole, a vv ota hanyan szoptak le a green mogott.. na jo, inkabb ne :DDDDDDDDDD

2020.11.30. 23:07:29

@Alice from madness: :DDDD Alicija ne nevettessél mán meg.
@MsIreneAdler: kis virág hozza a karaktert amivel bement.. Fru tattikázás fenébe na ezt visszanézem :D kis pókharapó fogával

tvbuzi 2020.11.30. 23:07:31

Szerintem Gábor is mentálisan séró

Ego0123 2020.11.30. 23:07:31

@úgymond olvasó mmkk: Mert érdekes figura. A pirosak jobbak voltak el kell ismerni.

2020.11.30. 23:07:44

@tvbuzi:
Csak szar a humorom es a magyar nyelv szuper alap ennek megcsillogtatasara :)

Cimili2 2020.11.30. 23:08:45

a szarós témákat hanyagolhatnák már a szerkik.

2020.11.30. 23:08:50

@username loading: Én már nem nézem a cölöb híreket, csak azt tudom, ami szembejön. Én a régebbi cölöbökkel "jobban" tisztában vagyok, amikor még sok helyre mászkáltam, találkoztam párral. A korábban említett VV-sekkel kapcsolatos cölöbök mellett a komplett Valami Amerika stábbal, Viszkissel, Birka Krisztiánnal többször is, Kiszel Tünci kamubarátjával egy konditerembe jártam sokat írhatnék. Ez nem különleges dolog, szerintem sokan vagyunk így, akik valamilyen szinten kapcsolódnak/kapcsolódtak bizonyos vendéglátóipari egységekhez, bizonyos ismerős-ismerőse körökben aktívabbak voltak

2020.11.30. 23:09:17

@Alice from madness: Mellik la? Hujbert? Dehogy :D

2020.11.30. 23:09:19

@username loading:
Egyik kedvenc filmembol ideztem :) egyebkent szigoruan Alice, Madness Returns :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:09:38

Bazzge a villába már a szaráshoz is tattika kell

2020.11.30. 23:09:45

@Alice from madness: ez egy nagyon alulértékelt komment lesz :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.30. 23:09:53

@Ego0123: sajnálom szerencsétlent, hogy mutogatják/mutogatja magát a tv-ben ennyire labilis lelkiállapotban.. nem szabadna. jobbak voltak a pirosak, de én mindig Ákosnak drukkolok :)

Mók_Ica 2020.11.30. 23:10:04

@Cimili2: pisi/kaki..... uncsi......

2020.11.30. 23:10:15

@Trasheater: én sosem forogtam ilyen körökben :D de a sztorijaidat szívesen olvasom

2020.11.30. 23:10:17

@Trasheater: en csak Olit "ismerem" szegrol vegrol, cink vagyok :(

Ecotrans 2020.11.30. 23:10:19

Újabb aranyköpet. "Egy szónak is száz a vége."
A szarásról beszélgetnek, komoly?

2020.11.30. 23:10:36

bmmeg ezek már megint a szarásról beszélnek? Ezeknek mibajuk van?

2020.11.30. 23:10:41

@Alice from madness: rájöttem és nem az idézőjelből :D

tvbuzi 2020.11.30. 23:11:01

Mónak belelóg a cerkája a vízbe a klotyón?

2020.11.30. 23:11:15

@Trasheater:
Elvesztem mindazosszes rajongomat azonnal :(

Mók_Ica 2020.11.30. 23:11:32

@ppupu: renáta be is mutatta, hogy törli..... pfffff

2020.11.30. 23:11:38

@Alice from madness: Említettem pár adással "előbb", hogy nekem ő óriási csalódás az Amerikából hazamenekülés, meg a ProstiTV-ben Sorosozás miatt.

2020.11.30. 23:11:58

@username loading:
Megbocsatom a WD-t mostazonnal :D

Mók_Ica 2020.11.30. 23:12:51

szopacsek ernő = sztropacsek endre..... pffff és kaki a téma.....

2020.11.30. 23:13:17

@Alice from madness: Én is ismerek egy korábbi ápoltat, de nem mondom kit, mert megköveztek.

Mók_Ica 2020.11.30. 23:13:27

@ppupu: kérlek részletesen számolj be az eredményről :)))

tvbuzi 2020.11.30. 23:13:28

Ki a tököm ez a doktor? Valamelyik szerki?

2020.11.30. 23:13:34

na megyek gyerekek, leragad a szemem. Holnap tali, szervusztok

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:13:39

@username loading: próbált a kis gereblye szájával össze vissza kamuzni :). De én szégyeltem magam.

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:14:10

@Mók_Ica: Írok róla egy esszét... csak a teljesség kedvéért. Hátha bestseller lesz

2020.11.30. 23:14:12

@tvbuzi: "Hitatchi dinasztia" meg ilyenekről beszél..

2020.11.30. 23:14:41

@Alice from madness: köszönöm szépen :D
@Mók_Ica: konténert látatlanban is értékelek

Mók_Ica 2020.11.30. 23:14:48

kiknek készül ez a bv??? ez nem humoros..... szerkik, vmi jobbat találjatok már ki..... könyörgöm, nem ovisok vagyunk

2020.11.30. 23:15:04

@tvbuzi: Dehogy. Olyat akit nem tagadnék le.

Mók_Ica 2020.11.30. 23:15:25

@tvbuzi: egy szagértő..... pfffff

2020.11.30. 23:15:36

@Trasheater:
Azert nem kommentalom egyik dolgot se, mert a Sorosozas nemtudom mikor volt es nem is erdekel, a masik dolog meg nem olyan egyszeru mint a szocmediaban. Igazabol nem mint VV Oliver van nalam dobozba rakva hanem mint Simor Oliver az ember

nicu71 2020.11.30. 23:15:38

@Trasheater: ez a Hujber?Prosti Tvben sorosozott?

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:15:40

jéé a síratóasszonyok várják Digó szellemét

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:15:56

@ppupu: jó, egyoldalas esszét lécci, mi, hogy merre mennyi :D

Mók_Ica 2020.11.30. 23:16:13

@username loading: imhol, gyere, használd bátran :)))))

ki hallotta mit mondott dzsina????

2020.11.30. 23:16:16

@Mók_Ica: Győző zsebének készül. Műsor nélkül nem tudnák leadni a 18+ tartalmat. De ez már mindenkinek kínos szerintem.

2020.11.30. 23:16:20

@Trasheater:
Legalabb annyi mint Amandanak a hogyvolton :)

2020.11.30. 23:16:54

@MsIreneAdler: ha ez nem lenne elég megnézeti velünk Gyózó hogy kurci v nem kurci...

2020.11.30. 23:19:46

Milyen remek összehasonlító elemzéseket kínál már maga a fajansz is! Az EU vagy az amcsi rendszer a jobb-e? A hagyományos típus vagy a visszacsobbanós a higiénikusabb?

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:20:33

@ppupu: mindenképp, aranylemezgyanús:)

2020.11.30. 23:20:43

Meggondoltam magam. Daniel keztechnikaja meggyozott hogy inkabb csak orokbefogadnam.

2020.11.30. 23:21:40

Gyozoeknel minden online porno le van tiltva otthon?

2020.11.30. 23:22:26

Szeretném, ha egy nap erre ébrednének a lakók: youtu.be/lr2l8ef4R8A (Aki felismeri, hogy miben volt ez a zene, az istencsászár lesz a szememben)

2020.11.30. 23:23:10

@MsIreneAdler:
az nem csak masztolas volt...de nem is allt kezen senki :(

2020.11.30. 23:23:17

@Alice from madness: Alapból a szex van letiltva neki otthon.

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:23:29

@MsIreneAdler: Digó rap lemezét überelném, gondolom

2020.11.30. 23:24:19

@MsIreneAdler: amit nem értek, miért nem mennek ki, miért a tele szobában kell, miközben a többi aludna? ott a fürdő, mosókonyha...

ppupu #Fantom for President 2020.11.30. 23:24:20

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Beja asszony szívét kitépi, ha otthon pornót nézz

2020.11.30. 23:25:58

@VV10 Velőtrázó Vélemény: fokozzuk es szoljon egesz nap a villa egesz teruleten.

(A filmet nemtudom viszont szeretem az ilyen monoton cuccokat, nagyon el tudja vinni az agyam)

Mók_Ica 2020.11.30. 23:26:31

@VV10 Velőtrázó Vélemény: nem hallottam még..... de ne csak ébresztőnek kapják..... menjen nekik egész nap.....

2020.11.30. 23:26:48

@VV10 Velőtrázó Vélemény: de olyan izgalom van rajta minden szexhez kotodo videonal mintha mashol nem jutna pornohoz szegeny :(

2020.11.30. 23:27:16

@Mók_Ica:
Szeretem amikor masban is ennyi joindulat van :)

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:27:29

@username loading: igen. Meg aztán cuki volt a zenei aláfestés, de ennek azért van hangja, hogy mást most ne is említsek, de pl a takaró, ahogy súrlódik satöbbi. Nekem sem kerek, hogy miért nem vonultak el.

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:28:12

@ppupu: no no. Őt már millióan látták... Ne bízd elmagad :D

2020.11.30. 23:28:28

@MsIreneAdler:
Kellett a kozonseg, lehet Daninak anelkul nem ment :)

Mók_Ica 2020.11.30. 23:28:54

@Alice from madness: kicsit felröhögtem és olyan jó, hogy nem vagyok egyedül :DDDD

2020.11.30. 23:29:28

@nicu71: Nem. VV Olivér. Az Alekoszos szériából

2020.11.30. 23:29:46

@MsIreneAdler: @tvbuzi: plusz Virdzsi amúgy sem volt sem szomjas sem diszkrét, nyilván hallottak mindent
mi a szokás "odabent" illik úgy tenni mintha nem hallanák, vagy ha már ingyen mozi, lehet kukkolni?

2020.11.30. 23:30:27

@Trasheater: kimaradt az eletembol. Mondjuk kizartam magam a kozossegi mediabol, a hirportalokrol, tv-ben vagy a VV vagy a Comedy megy nagyjabol. Nem kellenek nekem a vilagban torteno izgalmak :)

Mók_Ica 2020.11.30. 23:30:38

@Alice from madness: tök egyformák virdzsivel ebből a szempontból.....

2020.11.30. 23:31:15

@username loading:
En nemtudom mi a szokas de csakazeris odahuznam a kissamlit es tapsolnek a vegen :D

2020.11.30. 23:32:31

@Alice from madness: olyan vagy mint az egyszeri vámpír aki megáll az autóbaleset mellett kis mártogatósért

2020.11.30. 23:32:41

@Alice from madness:
Hazudok mert kozossegi mediabol csak a facerol

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:33:36

@username loading: nem tudom. Szerintem ultra ciki, hogy ott zörög, csattog, cuppog... Én nem tudnék ott aludni.

2020.11.30. 23:33:38

@username loading: Zoknit vajon húztak a kilincsre?

2020.11.30. 23:34:09

@username loading: nyilvan NEM. :D
De egyebkent meg Netflix, HBOgo es konyvek ipari mennyisegben, meg a suli, ugyhogy ezek melle nem fer bele mi tortenik kint :D amolyan digitalis remete vagyok :D

tvbuzi 2020.11.30. 23:35:07

@MsIreneAdler: a többiek is részegen feküdtek le aludni ami valszeg segítette őket álomországba utazni

2020.11.30. 23:35:19

@Mók_Ica:
Hatna. Nem veletlenul vannak a villaban :D de akkoris cukik egyutt.

2020.11.30. 23:35:33

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kétlem
@MsIreneAdler: cöcöghetnél a fogaddal hogy vegyék észre magukat :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:38:05

@tvbuzi: ja, valszeg én is kiütném magam, hogy ne is halljak semmit, ez jó tervnek tűnik :D

@username loading: ja versenyt cöcögnék velük, aztán kicsúfolnám őket, hogy én vagyok a jobb :)

2020.11.30. 23:38:07

@Alice from madness: home office hogy fér így bele a napodba? :D

2020.11.30. 23:38:34

Na jóccakát, holnap veletek ugyanitt.

2020.11.30. 23:40:25

@Alice from madness: Ismerős. Utálom mikor megzavarnak netflixezés közbe a hülye levelekkel és meetingekkel. Az a baj az éjszakai netflixezésre is rászoktam így már a reggel 9-re két méter sétálás a zíróasztalhoz nagyon szemforgatósra sikerül.

2020.11.30. 23:40:49

@username loading: sajnos 8-3/4 5-ig, suli hetvegen, de a ceges mellett porog a magan laptopom is egesz nap az asztalon :)
Es altalaban olyan 1-2 korul fekszem es 7 korul kelek. De nyilvan nem egyszerre csinalok mindent. Szorakozasbol vagy konyvre vagy sorira vagyok racsavarodva. Es meg egy videojatek is varna ram amit a telepites ota csak 1* inditottam el :(

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:41:22

@VV10 Velőtrázó Vélemény: akkor mondd már meg mi a bánattal cöcögjek?? :)

2020.11.30. 23:41:23

@Alice from madness: Kiderült, hogy olyan vagy mint én :D

2020.11.30. 23:41:45

@username loading:
Nekem egy egesz szobat kell reggelente keresztulszelnem es altalaban kesve erkezem miota a VV is bekerult a rwpertoarba :D

2020.11.30. 23:42:32

@username loading:
Nem mer en lany vagyok. Vagy fiu. Vagy csillamponi. Vagy Chuck :D

MsIreneAdler 2020.11.30. 23:43:11

Megyek is aludni!
Jóéjt mindenkinek!
Cöcö

2020.11.30. 23:44:16

@MsIreneAdler:
Holnapra varjuk az Izas VV-rol a hazidolgozatot. :)
Joejt

2020.11.30. 23:44:48

@Alice from madness: Én általában csak meetingekről kések. :DDD
@MsIreneAdler: szia Irénke gudnájt

2020.11.30. 23:45:03

@Alice from madness: kezdek ingerenciat erezni a Ready player 1-ra :D

2020.11.30. 23:45:57

@username loading:
arrol soha. Csak nem mindig vagyok ott, van olyan tulbuzgo kollega aki majd utolag segit :D

2020.11.30. 23:46:41

@Alice from madness: szeretném látni reggel hányan bólogatnak ezeket elolvasva, vagy csak simán legyintenek a renitenskedésünkre.

2020.11.30. 23:47:41

@Alice from madness: mindig van :D Ők még hiszik, hogy számít :D

2020.11.30. 23:50:19

@username loading:

#ezekamaifiatalok

En vallalom hogy kocka vagyok, akinek nem tetszik annak nem kell igy elnie majd a covid utan :)

2020.11.30. 23:51:35

@username loading:
Hogyne :D
Jol szetoffoljuk a reggelieknek a topicot. :D

2020.11.30. 23:55:26

@Alice from madness: eléggé :D
gudnajt home office szakosztály

mézescsók 2020.12.01. 00:28:47

A karmolásért nem jár kizárás?

PYT 2020.12.01. 02:10:24

@Alice from madness: ahhaha, én a covid előtt is így éltem, pacsi... xDDD

PYT 2020.12.01. 02:18:02

@mézescsók: áh, az nem volt szándékos, balestek korábbi vv-kben is előfordultak és sosenem zártak ki érte senkit; viszont ez a Dani–Virdzsi páros... Még azok az épületes "évődések"... rettentő romantikus, ahogy udvarol ez a drága Danigyerek – inkább elrettentő, mint romi; nem merem leírni, amire gondolnék, mert az itt a legújabb szitokszó, maradjunk annyiban, hogy én kérek elnézést a jobb érzésű nézőtől.. ;)

PYT 2020.12.01. 02:25:16

Jah, és a belevalóban azok a végtermék-ürítés körüli témák, már megint... ne már! Kb mintha egy amerikai zs-kategóriás vígjátékot néznék, olyan érzetem volt, ott hiszik azt valamiért, hogy ez a vicces, én viszont egy ponton levettem a hangot, mert vizuáls alkatként besokalltam, basszus.

K_Attila 2020.12.01. 02:28:38

Még mindig nem töltötték fel. Kérek büntetést a webtartalom kezelőjének.

ficekence 2020.12.01. 05:12:02

Köszi az összefoglalót!

LaciHogyVoltol 2020.12.01. 06:52:11

Bálint most hogy a szeme is feldagadt már tényleg full csöves stílusban nyomja ezzel a szakál, állandósított sapka kombóban.

Moh pedig talán az egyetlen ember a Földön aki határozottan butábban néz ki szemüvegben, mint anélkül, pedig alapból nincs egy IQ Fighter feje.

Pamutbojt 2020.12.01. 07:34:18

Dániel folyamatosan hangoztatja, hogy a nője még KISLÁNY, és hogy ő az apja lehetne satöbbi. Azután megparittyázza, majd ismét kiemeli, hogy KISLÁNY. Azért ebben van valami beteges.

Az asztalos és Mohhh megérdemlik egymást.

Fru amúgy tipkius sz@rkavaró.

2020.12.01. 07:35:02

@PYT:
Na, meg a vegen kiderul, hogy nem is vagyok foldonkivuli :D

2020.12.01. 07:37:34

@mézescsók:
nemhiszem, nem szandekos volt, nem is volt elotte semmifele tettlegessegi szandekra utalo magatartas szerintem.

Maximista vagyok 2020.12.01. 07:56:12

@úgymond olvasó mmkk: miféle ajánlatokat tettél tegnap te retek :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 07:57:30

@Maximista vagyok: én? ajánlatokat? többesszámban? miről karattyolsz? :DDD

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:12:27

@úgymond olvasó mmkk: Verőfényes jó reggelt! Minek iszik, aki nem bírgya??

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:13:13

@Maximista vagyok: tattikával vádolsz engem, aki őszintén, szívből játssza ezt a játékot?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:13:54

@Nátha ellen bálna: jóreggelt. megmondtam mán, hogy a vízben szexualizálnak a halak, nem fogom meginni juszt se!

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:18:27

@Pamutbojt: Dani érgyekes, az biztos. Tegnap az egyik kezével kezet fogott Renátával, miközben a másik keze teljesen eltűnt a gatyájában. Kézfogás után közölte Renivel, hogy jól összefogdozta a pélóját. Aztán meg az orrához dörgölte a kezét, vagyis szagmintát vett a saját pélójáról. Számomra ez egy rejtély, hogy miért csinálja. A bekamerázott villában.

MsIreneAdler 2020.12.01. 08:19:08

Szép jó reggelt!
Még kissé kómás vagyok, pedig már ittam kávét. Lehet meg kellene néznem újból a szarásról szóló diskurzust, hogy kipattanjon a szemem a hányingertől? :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:21:29

@MsIreneAdler: Azt nem lehet elégszer megnézni. AMÚGY én egyszer sem láttam, tudniillik tegnap kihagytam a BeleValó emelkedett perceit.

MsIreneAdler 2020.12.01. 08:22:35

@Pamutbojt: nos igen, ez nekem is fura volt. Én csak remélni tudom, hogy ez amolyan nagyzolós csúfolódás a részéről, nem pedig arról van szó, hogy kislányok iránt érdeklődik.

Maximista vagyok 2020.12.01. 08:22:46

Én próbálom elkerülni a konzum cigány műsorát, az nekem túl minőségi.

MsIreneAdler 2020.12.01. 08:24:49

@Nátha ellen bálna: szerintem ne kínozd magad vele, ha már nem láttad, maradjon örökre titok előtted. Van elég borzalom az összefoglalóban :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 08:27:34

@úgymond olvasó mmkk: én már a Peti gyerektől is tikkelek, azt várom mikor kap szívrohamot

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.12.01. 08:27:59

@Pamutbojt: Nem tudom, itt sokan látják Danit empatikusnak, én ennek a csíráját sem látom nála, inkább azt mondanám, hogy ha lehetne valakiről a suttyó hímsovinizmust mintázni, akkor az Dani lenne. Mondjuk ékes bizonyíték erre az, hogy az ügyességi versenyben csapat kapitányként csak fiút választott maga mellé.

Nekem tetszik, hogy Fru elkezdte kalapálni az asztalos, és Moha megbonthatatlan puszi-puszi, simi-simi, és tipi-tapi kapcsolatát. Szerintem a terve az (lehet, hogy tudat alatt), hogy ő szeretne asztalossal bandázni, értsd szövetkezni a játékban, ha ehhez még megszerezné Renátót is, akkor egy kis trióval elég erős klikket alkotnának.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 08:29:57

@Alice from madness: éveken keresztül voltam én is amolyan digitális remete. Aztán úgy döntöttem elég volt a bezártából és visszatértem a 8:00-16:30 ig bent a munkahelyen. Pokoli nehéz volt megszokni újra, de így két év elteltével azt mondom megérte. Sőt elkezdtem csökkenteni a digitális lábnyomomat. Nem magamtól jutotta erre, hanem a fiam szólt, hogy egész nap a képernyőt bámulom és nyomkodom a billentyűzetet és szeretne velem is lenni.
Hát majdnem elbőgtem magam, olyan volt mint egy hideg zuhany. (Pedig egy 40 éves férfi ne pityeregjen....)

Szóval elkezdtem lejönni a szerről.... persze teljesen sose fogom otthagyni a "kiberteret" mert csak ebből élek részben/egészben, de az ami volt olyan nem lesz többet soha.

A Facebook-nak a pénzkeresésen kívül túl sok értelmét nem látom. Úgy érzem, bezár egy vélemény buborékba amiből nem lehet szabadulni addig míg ott vagy.

Mondjuk a TV-ben a híradók, dettó ugyanígy működnek csak nem ennyire additívak.

No mondjuk a HV is additív, de hát a VV csak véget ér egyszer :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 08:31:36

@VV Erőlegény: Renátó meg építi a maga kis Gábor-Vivi triumvirátusát...
Ebből Renátó jól jöhet ki...

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:34:25

A tegnapi benyomásaim:

Dani és Virdzsínija románcát már unalmasnak találom.

Múú és Hélium évődését szintúgy.

Higiénika nagy geccc. Felajánlott egy jó éjt puszit Renátának, nyilván direkt, hogy Reni továbbra is bizakodjon. Aztán amikor elfordult, önelégült vigyort véltem felfedezni Higiénikán. További megjegyzésem vele kapcsolatban, hogy miért tattttikázik, aki teljesen sötét a tattttikához? Amikor Múú szembesítette a szarkeverésével, már-már szekunder szégyent éreztem.

További fontos fejlemény: Renáta "dagadt cigánygyerekként" definiálta önmagát.

Ja, még a Higiénikához: biztosan azért ment neki olyan könnyen az egy lábon álló verseny, mert valami sajátos pózt készség szinten begyakorolt Dubajban, és annak ez volt a hozadéka.

Kosztarika 2020.12.01. 08:34:34

A reggeli kávé elfogyasztása után leszálltam a "trónomról" és idesiettem izibe, hogy üdvözöljelek titeket, híveim.
Madárfüttyös szép reggelt!

hereverő heverő 2020.12.01. 08:35:36

Lóreggelt minden kedeves HV lakónak. Megyek visszaolvasni, aztán a kommentek alapján vagy visszanézem vagy nem. Minden rajtatok múlik, minden betűnek tétje van! Némelyiknek ékezete is.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:38:51

@Kosztarika: remélem trónod előmelegítetten várt székhelyeden.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:40:01

@hereverő heverő: nekem ebreggel volt, fél hétkor diszkrét smárolással jelezte a kutya, hogy ki óhajt menni :))

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:41:26

@Nátha ellen bálna: Ja, és azt sem értem, hogy mit keres ott még mindig Diégó. A kiesése után Gáspár Győző élőben bekapcsolta a vellába, ahol elbúcsúzott Múútól. Utána még a másnapi adásban is a párbaj előtti eseményeket foglalták össze, amit meg is jegyzett itt valaki, és én sem értettem, hogy miért kellett erről kettő adás. Erre tegnap beküldik a villába a videós üzenetét. Most majd minden adásban beköszön nekik a Károly, vagy mivammá.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 08:43:21

@úgymond olvasó mmkk: Éppen csak egy hangyaTOKÁNYIT, vagy egy hagyma gerezdnyit.

hereverő heverő 2020.12.01. 08:50:23

@úgymond olvasó mmkk: Köszönöm a pihentető alvás nevében. Küldhetnél egy számsort a kutyák éjszakai elcsendesítéséhez is, a mienk fél éjszaka távolsági beszélgetést folytatott valmi kurvával, és már azon gondolkodtam hogy alárúgok - de lusta voltam felkelni.

@Qqts: Vannak olyan elbaszott pillanatok, hogy dolgoznom kell sajnos. Még jó, hogy homo-fisz (buzik farkán két lukat kell lefogni furulyázás közben), nem kellett messzire mennem haza.

Kosztarika 2020.12.01. 08:52:34

@úgymond olvasó mmkk:
Fészket raktam, ahogy a dagadt cigánygyerektől tanultam.

@Nátha ellen bálna:
Nem rajta, alattam. Aztán lehúztam.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:54:10

@hereverő heverő: az enyém se bírt magával, jött-ment, a hasamon táncolt, és mindenáron csókolózni akart.. nem értette, hogy én nem akarom.. vajon ez szexuális zaklatásnak számít?

Maximista vagyok 2020.12.01. 08:54:19

Meddig lesznek összezárva a kretének? Február, március?

2020.12.01. 08:55:41

@Brigante:
ez nalam annyibol nem jatszik, hogy programozonak tanulok jelenleg, ugyhogy minden is ide kot :)
De egyebkent is ilyen nyomorult Y generacios vagyok, 10 eves korom ota van internetem, ez a termeszetes kozeg, igy erzem jol magam.
Amikor igenyem van ra havi nehanyszor, talalkozom ezzel-azzal, de alapvetoen a tarsadalomra, a kulvilagra nincs ingerenciam.

2020.12.01. 08:57:23

@úgymond olvasó mmkk: O nem igerget kezcsokokkal, egybol a kozepebe :)

mézescsók 2020.12.01. 08:58:30

@PYT: Szerintem ezek az eddigi kizárások okai szinte soha nem voltak szándékosok és tényleges sérülést sosem okoztak.
VV Zsuzsa tényleg megsorozta Olivért naranccsal, ásványvizes flakonnal, de még ennyi év távlatából is határozottan állítom, hogy ott, akkor eldurrant az agya Olivér kedves beszólása után. _Talán egy narancs eltalálhatta Olivért, de konkrét sérülés nem volt. Kizárás.
Még ugyanabban a szériában egy vita közben Alekosz megrántotta VV Laci székét, aki akkorát döndült a földön, hogy kb. az egész villa beleremegett. Magyarázat: nem szándékos, csak a vita hevében történt, nem okozott sérülést. Egy picivel sem volt veszélytelenebb, mint Zsuzsa csoffadt narancsokkal való dobálózása.Alekosz maradt.
Simon - VV Viki sztoriját már leírták néhányszor. Megsérült az a rohadt póló, ember veszélyben sem volt. Legrosszabb esetben a nézők szépérzéke amortizálódott volna, mert állítom, ha akkor Viki pólója leszakad, örökre a szemünkbe ég a látvány. Ráadásul ő kezdte Simon gatyájának a lerántásával. Kizárták a srácot.Viki a döntőig menetelt. Egyéb szemétségeiről most nem is teszek említést, mint pl. játékosok tudatos egymásnak ugrasztása.
Vv Zsuzsu kereste, de nem találta a szemöldök - csipeszét. Mint kiderült Csoki vitte el, valamelyik csaj szépészeti beavatkozást végzett rajta. A csipesz különben nem volt eldugva, mások is használták már. A csaj kéri vissza a csipeszt, Csoki visszadobta. Eltalálta a homlokán Zsuzsut, de sebet nem okozott, a visszadobás szándékos volt, maga a tulaj követelte, hogy azonnal adják vissza a cuccot. Csoki részéről nem volt szándékos, hogy eltalálja Zsuzsut, a nő maga is mondta a riportszobában, hogy nem volt ez akkora jelentőségű, eszébe nem jutott, hogy ebből a dobásból ez lesz. Csokit kizárták.
Ilyen korán reggel több nem jut eszembe, bár biztosan volt.
Ha túldramatizáljuk a helyzetet, akkor megsérülhetett volna akár a szeme is, maradandó nyomot hagyó sérülés is lehet belőle, fertőzést is okozhat. (Amúgy nemcsak a covid miatt nem fognék kezet sem Danival, sem Virággal. Isten tudja, mit fogdostak előbb és mikor mostak kezet. Fertőtlenítésről már nem is gondolkodok).
-Dani és az ő udvarlása - ettől mentsen meg bárkit is az isten. A pasit nem kedvelem - nem Virág miatt -, az állandó szövegelésétől a falnak tudnék menni, de alkalmasint egész jó megállapításai vannak és ez a kinti élet valamilyen szintű ismeretére utal. Nagypofájú, öntelt, de nem rosszindulatú. Még nem tudom eldönteni, jó-e nekem, hogy nem értem a beszédét, vagy nem jó. Hajlok az előbbire.

@Alice from madness: Ld. mint fent.

@Pamutbojt: Dani szövegelését, hogy Virág még kislány, én sem tartom nomálisnak. Attól eltekintve, hogy a jelek szerint ez a szöveg a lányt nem zavarja, kicsit talán még tetszik is neki, nekem mégis eszembe jut, hogy kisköcsög, ha Virág még kislány, akkor miért dugod? Neked a kislányok jönnek be?Mázlista vagy, hogy már elmúlt 18.
Persze értem, mire gondol, amikor a hölgy életkorát emlegeti.
Néha eszembe jut, hogy amikor Gáspár nyálazva, csillogó szemmel üvölti ország-világ pofájába, hogy most pedig megnézzük Virág puncikáját, vagy hogy Dani meg.....ta Virágot, mert ezeket a dolgokat már lélegzetvisszafojtva várta a plebs, szóval akkor felötlok bennem, hogy neki is van egy Virág nevű lánya. Akkor is ilyen lelkes lenne vajon, ha az ő lánykája lenne ott?
Egyébként bocsánatot kérek Gáspár Virágtól, megbántani nem akartam, a névhasonlóság juttatta eszembe csak az előbbieket. Nem hallottam róla semmi olyasmit, ami ne lenne vállalható.
Moh és Merci miért ne érdemelhetnék meg egymást? Normálisan játszó fiatal pár, nem hibátlanok, de nem bántanak meg senkit, nem napraforgók, nem keverik a szart. A háttérben el vannak a maguk körében, ezzel eljuthatnak elég sokáig, bár még az sem mondható el róluk, hogy a konfliktusok elől menekülnek.
Fru szarkavarása - EKG. Eklatáns példáját mutatta ennek pl. tegnapi adásban. Az jutott eszembe, minek annak ellenség, akinek ilyen barátai vannak?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 08:58:49

@Alice from madness: szerintem az Y generacio nem nyomorult.. nem hazabeszelek (szinten Y), generaciomenedzsmentbol irtam a szakdolgozatomat. vannak az Ynal sokkal rosszabbak is

Maximista vagyok 2020.12.01. 08:59:54

Irány cigizni, már most elfáradtam

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:00:41

@Maximista vagyok: figyellek a dzsakuból, hogy folytatsz-e tattikai megbeszéléseket!

mocskosmacska 2020.12.01. 09:04:35

@VV10 Velőtrázó Vélemény: Fehér zaj? Valami horrort tudnék elképzelni ehhez a zenéhez.

2020.12.01. 09:04:48

@úgymond olvasó mmkk: a kozvelekedes szerint nyomorultak vagyunk, szerintem egyebkent meg uttorok, de ha ilyet mondok akkor meg egoista vagyok.
Egyebkent mar okori irasokban megjelenik az "ezek a mai fiatalok, ha raktuk mulik a jovo elvesztunk" :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:05:43

@Alice from madness: régen még a régen is jobb volt :))))

2020.12.01. 09:12:22

@úgymond olvasó mmkk: hat akkor meg mit vagy felhaborodva hogy smarolni akar? Jelezte :)

hereverő heverő 2020.12.01. 09:14:40

@Alice from madness: és @úgymond olvasó mmkk: Az Y generáció nem nyomorult. Én fene tudja milyen generáció vagyok (talán F mint Faszfej) de nem is különösen úttörő. Minden generáció használja és felhasználja az előző generációk találmányait, eszét és hibáit, aztán vagy fejlődnek vagy elkövetik ugyanazokat a hibákat a következő generációk nagy örömére. Csak a fejlődés már annyira felgyorsult, hogy már minden generáció másképp él mint az előzőek. Ezért is terjedtek a következő mondások:
-régen minden jobb volt
-ezek a mai fiatalok
-manapság már semmit nem értek
-bezzeg az én időmben
-ostorezaláb
-kentacsdisz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:15:26

@Alice from madness: szerintem egyébként mindig az aktuális legfiatalabb generációról vannak a legrosszabb véleménnyel.. most az alfa generáció a sláger

Maximista vagyok 2020.12.01. 09:16:15

Az összes generáció tré, így nincs vita :D

Cérnahuszár 2020.12.01. 09:17:54

jó reggelit

@Nátha ellen bálna: és ezt a mutatványt megcsinálta bálinttal is, fogdosta a kezét a gatyarászás után, azt figyeltem elmegy-e bálint utána kezet mosni, de nem láttam ilyen megoldást :S

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 09:18:16

@Alice from madness: 2008-től 2019-ig csináltam vagy vállalkozóként vagy főállásban, programozást, social media managemnetet, tartalom előállítást. Olyan szinten sikerült bezárnom magamat a képernyő mögé, hogy hihetetlen.

Én is úgy gondoltam, hogy a világ úgy jó ahogy van... de a világ nem csak ezt jelenti... annyival jobb egy kicsit kizökkenni (nekem) az online térből. Pláne, hogy rájöttem, hogy a megrendelőim mekkora egy zéró teljesítménnyel rendelkező élőlények. Pedig mindenki nagy embernek gondolja őket. Lazán beköltöztetnének a vellába...

hereverő heverő 2020.12.01. 09:18:34

@Maximista vagyok: erre EKG. Csak rám kell nézni, aztán majd fogom a hajatokat rókázás közben :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 09:19:36

@hereverő heverő: ha lenne hajam...ez a covid megoldotta hogy ne járjak fodrászhoz :D és kiderült hogy Bruce Willis a dublőröm...

hereverő heverő 2020.12.01. 09:21:38

@Maximista vagyok: na akkor veled sem megyek headbangelni, hülyén néznénk ki ahogy próbáljuk a hajunkat pörgetni :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:21:40

@Maximista vagyok: miért, a covid előtt jártál fodrászjoz? azt hittem, hogy mindig be van zárva..

2020.12.01. 09:24:10

@Brigante:
nagyon szeretek olvasni, az nem online :)
csak az is digitálisan megy, egy 10' tableten, mert azt a könyvmennyiséget amit évente bedarálok, nem tudnám finanszírozni anyagilag. Meg hát valljuk be a lakás mérete is véges, a tabletbe több belefér :) Ami olyan író, vagy olyan könyv azt megveszem papíron tiszteletből, de ez évente 3-5 db.

Amikor jó az idő akkor azért gyakrabban előfordul hogy kilépek a digitálisságból és elmegyek túrázni valami ember által nem járt helyre. De ott se legyen ember :D

hereverő heverő 2020.12.01. 09:24:26

@úgymond olvasó mmkk: covid alatt sincsenek bezárva. Lassan nekem is meg kellene látogatnom az enyimet, a téli bundámat kissé meg kellene igazítani

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:26:15

@hereverő heverő: nem érted.. a hajzatát kívántam kritizálni tattikailag

hereverő heverő 2020.12.01. 09:28:12

@Alice from madness: A praktikusságon túl azért én szeretem a könyvet a kezembe venni és lapozgatni. És mivel én ilyen régimódi generáció vagyok, elmesélem nektek újaknak, hogy van egy erre kitalált hely, úgy hívják hogy könyvtár. Oda szoktam eljárni, hozok egy talicska könyvet aztán ha elolvastam visszaviszem őket.
Ugyanis az én időmben a könyvek is sokkal jobbak voltak. Ma már csak a zombibaszás, az okkultista varázslócsemeték, meg a szex megy :)

Theriad 2020.12.01. 09:28:15

@LaciHogyVoltol:
Én azt néztem, hogy Bálint szeme már vagy 6 napja be van dagadva, bár kölcsönöz neki egyfajta sármot.
Moh-t én bírom. Anno volt az Első Éden Hotelben egy Levi nevű focista (Jászkarajenőről!!), rá emlékeztet. Ezek a típusú férfiak szerintem szórakoztatók. :D
Ellenben drága kollégám most kapcsolódott be a VV-be, és Gina ún. "performanszát" a brutális jelzővel illette.:'D

hereverő heverő 2020.12.01. 09:29:42

@úgymond olvasó mmkk: Dehogynem értem. Azt kritizálom, hogy a covidra fogja, miért nem jár fodrászhoz. Pedig csak sóher, aztán inkább megkopaszodott mint kifizessen 1500 forintot a hajvágásért

2020.12.01. 09:31:09

@hereverő heverő:
sajnos könyvtárban az új könyvek nagyon lassan jutnak el. meg hát valljuk be, ahhoz is emberek közé kéne mennem :D egyébként én is nagyon szeretem a könyvtár illatot kifejezetten, meg a régi könyvek tapintását, de egyszerűen nekem nem praktikus választás már. ettől még alapvetően a nyomtatott könyv egy tök más élmény nyilván. de egyiket sem tartom jobbnak a másiknál, maximum más élménynek :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 09:31:31

Amúgy ha most kivarrnám magam akkor az asztalos kiscsajjal szárazbaszhatnék a nyugiban

2020.12.01. 09:33:41

@Maximista vagyok: miért csak akkor? szerintem elég hozzá kedvesnek lenni és azt mondani hogy jót akarsz neki testvérileg.

Maximista vagyok 2020.12.01. 09:38:11

@Alice from madness: amúgy kíváncsi lennék arra az asztalos szakértelemre, gyanítom köze nincs hozzá. Szerintem ő másra van kitalálva, nem munkára.

hereverő heverő 2020.12.01. 09:38:30

@Maximista vagyok: De miért kell ahoz kivarrni magadat? Láttam a madaras teszkóban csillámpónis matricát, felnyalod a hátadra és kész is vagy. Amúgy megértelek, a te korodban már csak a szárazbaszás az opció :)))))

/me: köcsög

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 09:39:19

@úgymond olvasó mmkk: Mik ezek a mindenféle ABC generációk? Eztet én mán követni sem tudom.

2020.12.01. 09:39:58

@Maximista vagyok: munka az is, csak nem úgy :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:40:30

mennyi genyó gyűlt össze egy helyen, i má dom!

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 09:41:04

@Maximista vagyok: Nem kell kivarrni magad. Látod, a dagadt cigánygyerek is micsoda jó éjt csókot kapott a dubaji tehetségtől!

WICKEDWITCH 2020.12.01. 09:42:20

Sziasztok! :) @Brigante: Na, erre a Facebook véleménybuborék dologra kíváncsi vagyok, mert már mástól is hallottam, viszont én nem érzékelem úgy, hogy abban lennék (vagy csak félreértem a fogalmat). Én azt arra használom (az az egyetlen social mediám), hogy kapcsolatot tartsak az ismerőseimmel. Eleve igyekszem viszonylag alacsonyan tartani a számukat (kb. 150, de szerintem ez is sok), viszont van köztük mindenféle korú, nemű, vallási/politikai/focicsapati/stb. meggyőződésű, és nem mindig mindegyik olyat posztol, ami nekem tetszik, de ezen nem veszünk össze. :) Szóval egyáltalán nem csak a saját véleményemmel találkozok...

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 09:42:39

@Nátha ellen bálna: A vellalakók világlátásában 30 felett már matuzsálemek vagyunk.

Maximista vagyok 2020.12.01. 09:43:47

@hereverő heverő: néha már az is megterhelő :D inkább intézze el mindkét fél álmában aztán másnap megbeszéljük

hereverő heverő 2020.12.01. 09:45:21

@Maximista vagyok: :DDDDDDDDDDDDD Neked jó volt? Aha, töltött káposztával álmodtam!

2020.12.01. 09:45:44

@WICKEDWITCH: az algoritmusok úgy dolgoznak, hogy hírekből, reklámokból csak a rólad gyűjtött adatokhoz passzoló tartalmak jelenlenjenek meg neked. öngerjesztő folyamat, megszűnik szép lassan az, hogy mást kapj fb-n a világból mint ami a nézeteiddel egyezik. okos tartalomfogyasztónak mindegy, de a többségnek a zinternet és a tájékozódás ma már kimerül az FB-ben, így torzul a világképük, megosztottabbak lesznek az emberek és egyre kevésbé lesz lehetőség értelmes párbeszédre.

2020.12.01. 09:46:52

@WICKEDWITCH: ajánlom Netflixen a The social dilemma című dokufilmet, gyönyörűen elmagyarázza hogy működik az egész

Cérnahuszár 2020.12.01. 09:49:24

@Alice from madness: az nekem annyira nem jött be, pont azért amit wicked is R. Ha szélesebb az érdeklődésed, nem záródsz be. Ha meg nem, alapból be is vagy zárva mert nem is keresed a más témát.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 09:51:05

@úgymond olvasó mmkk: Ó, hát Te egy ilyen ifiasszony vagy? Eztet nem is tudtam. Hát akkó még kislány vagy, mint Virdzsi! Akkor meg mit tatttikázol itten, hát ott van még a tojáshéj a sejhajon!

2020.12.01. 09:52:11

@Cérnahuszár:
átlagfelhasználóról beszélgetünk, nem azokról akik tudatosan neteznek. és minél fiatalabb a generáció annál inkább elfelejtik hogy a net hatalmas hely, nem csak a közösségi médiából áll, így generációk nőnek fel úgy, hogy nem fognak találkozni más világnézetekkel. szerintem a jelenség egyébként a 60+ és a 30- korosztályt érinti leginkább.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:53:53

@Maximista vagyok: ha én vén vagyok, akkor te mi vagy, papika? :DDD

@Nátha ellen bálna: Virdzsike hány éves?

2020.12.01. 09:54:02

60+ azért mert ők már későn csatlakoztak be, örül a többségük, ha az fb-t tudja magabiztosan használni. 30- pedig azért mert ők már beleszülettek nagyjából a net világába, 20-on pár éves kortól meg már eleve a myspace, iwiw, facebook stb-ben nőttek fel

Cérnahuszár 2020.12.01. 09:54:22

@Alice from madness: na de az átlag felhasználó nem csak az algoritmus miatt kerül a buborékába, hanem azért mert alapból nem is keresi. Ha bejön valami olyan tartalom, ignorálja. Ezt akarom mondani, nem a face meg virtuális világ teszi ilyenné az embereket, hanem az emberek így használják ezeket az eszközöket.

2020.12.01. 09:55:49

@Cérnahuszár: szerintem ez tyúk vagy tojás. azért egyre aljábbak a médiatartalmak, mert az embereknek egyre magasabb az ingerküszöbe, vagy azért egyre magasabb az ingerküszöbünk, mert a tartalom tolja felfelé? :)

2020.12.01. 09:58:00

@Alice from madness: amugy félreértés ne essék, én nem hiszek ebben a nagy húúúú a nagyvállalatok tehetnek róla, hogy rombadől az emberiség, lófaszt, mindenkinek van szabad akarata, döntési lehetősége, a fejlett világ nagyrészének tájékozódási lehetősége (koerát meg hasonlókat hagyjuk ki a sztoriból, de aki kiváncsi az ott is megoldja).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 09:58:50

@Maximista vagyok: max a wc-ben, meg a nyugiban :DDDDDDDD

Cérnahuszár 2020.12.01. 10:01:11

@Alice from madness: én azon az állásponton vagyok, hogy mindenki azt keresi ami megfelel neki. Ahogy a kést is használja, konyhában vagy gyilkolászik. Eközben a kés meg nem változik, kés marad. A fejekben dől el, a hülye embereket meg kiszolgálja a gagyi tartalom, mert jól keres a reklámokon. Ha jól keres, akkor még több szemét lesz.

hereverő heverő 2020.12.01. 10:07:19

@Alice from madness: Nana, azért óvatosan. A nagyvállalatok igenis tehetnek róla, ugyanis a profit mindenáron való hajszolása miatt belekényszerítenek a fogyasztói társadalomba. Ne javíttasd meg a mosógépedet mert van új és jobb. Vegyél új telefont, a régi már gagyi. Az új autónk magától parkol.
És rá vagy kényszerítve, mert egyszerűen beszüntetik a régi (nekem még megfelelő) dolgok gyártását. A két évvel ezelőtti biszbasz már nem kompatibilis a maival, egy filléres alkatrész miatt vehetsz új egészet. Egyre több és több SZEMETET termelünk, aminek a reciklálása és feldolgozása egyre több és több energiát, helyet és időt von el. Horrible dictu, szemeteszsákot termelünk faszán olajból és energiából, aminek egyetlen feladata a megsemmisülés a szemétdombon elásva. Ebben nincs lehetőséged dönteni. Te akarhatsz másként élni a saját otthonodban, de a világ sajnos el fog menni melletted.

Csöcsös 2020.12.01. 10:07:51

sziasztok! Este kicsit művelődtem, majd vv10 éééés, bakker Virág feje pont olyan, mint a fiatal Maya Gold!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 10:09:22

mennyi filozofikus gondolat, oh mein gott!

Cérnahuszár 2020.12.01. 10:10:03

@Alice from madness: ráérős napokon szoktam azon filózni hogy nem csak kollektív tudatalatti van, hanem iq mennyiség is. Ez meghatározott, mint az energia, meghatározott mennyiség áll rendelkezésre, és ez átalakulgat ide-oda, ugye energia nem vész el...stb.
Szóval ez az iq mennyiség adott, ezért van aki einstein szinten pergeti az életét és vannak az értelmi fogyatékosok. Kinek mit dob a gép, + a szocializációja mit hoz ki belőle.
A ne ítélj hogy ne ítéltess új értelmezése

hereverő heverő 2020.12.01. 10:10:15

@Csöcsös: Hát, másfél kilométerről és hátulról, igen pont olyan.

Cérnahuszár 2020.12.01. 10:11:11

@úgymond olvasó mmkk: minnyá megyek mert van elmaradt home-offices melóm... nem fárasztom tovább anagyérdeműt

Maximista vagyok 2020.12.01. 10:11:31

Virág az a paksi atomfizikus ugye?

hereverő heverő 2020.12.01. 10:12:12

@Cérnahuszár: viszont a népesség növekszik. Ergo vagy az én intellgenciámnak kell csökkennie, vagy a gyerekem már debilként jön világra... már érzem, ahogy csorog a nyál a számból, üveges tekintettel bámulom a monitort, és szólok a nővérnek hogy cseréljen kacsát

hereverő heverő 2020.12.01. 10:12:57

@Maximista vagyok: Nem paksi, szemétégetős atomfizikus.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 10:13:50

@Cérnahuszár: nem fárasztasz, kifejezetten felüdülés tanulás közben titeket olvasni :)

2020.12.01. 10:15:34

@hereverő heverő:
Megint tyúk vagy a tojás. A nagyvállalatok azért tudták így eluralni a világot, mert az emberek kényelmessége előrébbvaló volt az embereknek, mint az ésszerűség, mértékletesség és az értékek, vagy azért szűntek meg ezek a szempontok mert a nagyyvállalatok a világra kényszerítették?

Btw a jövőben az okoslakásokra illetve a mesterséges intelligenciára szeretnék szakosodni, szóval abszolute nem vagyok a felgyorsult világ ellen, sőt. Csak ésszel kell élni.

Maximista vagyok 2020.12.01. 10:17:06

@úgymond olvasó mmkk: ne tanulj a vellában, nem azért lettél besavazva!

2020.12.01. 10:17:57

@Cérnahuszár: az a kollektív IQ dolog érdekes egyébként, még nem gondolkodtam ilyen szemszögből a dolgokon. de azt vallom egyébként hogy a társadalom fejlettebb intelligenciával rendelkező részének (ha tetszik nekik ha nem) igenis magasabb a felelősségük a világ alakulásában, mint azoknak akik villalakó szinten léteznek nap mint nap.

Maximista vagyok 2020.12.01. 10:19:50

@úgymond olvasó mmkk: ordibálni, veszekedni, tattikázni, meztelenkedni. Kezdj el lealjasodni szépen :D

2020.12.01. 10:20:56

@hereverő heverő: szerintem Huszár elméletében a népesség növekedésével arányosan növekszik a kiosztható IQ is, nem a világ keletkezésekor létrejött statikus dologról van szó. sőt ha tovább megyek, ha a világ IQ-ja statikus, akkor a születések száma csökken, viszont a halálozás magasabb, vagy vegyük egyenlőnek, tehát bármelyiket nézem a gyermeked lehet akár a kövi Einstein is, egy másik Aurélió "kárára" :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 10:24:25

@Maximista vagyok: két centiről kiabálom az arcodba a HR kontrolling tevékenységi köreit, az úgy jó lesz? dikk :DDDD

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:26:49

@Cérnahuszár: @hereverő heverő: mindkettőre ekg. Leírtátok nagyjából, amire gondoltam. Ez nem csak úgy magától történik az emberrel, hanem viszonylag csekély erőfeszítéssel ki lehet küszöbölni. :) A reklámokkal meg nem tudnak meghatni, mert reflexből rejtem el az összeset érdektelen minősítéssel, és nem mondom, hogy feladták, de viszonylag kezelhető a mennyiség. :)
@Alice from madness: még annyi, hogy facebookon számomra a "tartalom" az, amit az ismerőseim megosztanak, a reklámok, hirdetések mondom, hidegen hagynak, és gyérülnek is, és az ismerősök mindenfélét megosztanak, mert mindegyik másmilyen. Amúgy köszi az ajánlást, lehet, sort kerítek rá, csak fejezzem be egyszer a melót... :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 10:27:13

@úgymond olvasó mmkk: nem mered :D hirtelen érkeznél meg a jakuba

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 10:28:38

@WICKEDWITCH: én szinte nem is olvasom a facebookon az üzenőfalat (naponta egyszer, amikor is megtudom, hogy a zemberek a tv-től lesznek covidosak), csak a messenger miatt lépek be, ott kokettálok :)

hereverő heverő 2020.12.01. 10:29:50

@Alice from madness: Szerintem is-is. Egy ideig az emberek kényelmesebbek akartak lenni, feltalálták a szélmalmot, a gőzhajót meg a hajszárítót. De egy idő után már öncélú lett ez a kényelmesség, hiszem semmivel nem kényelmesebb egy mai hajszárító ami kék LCD kijelzőn mutatja hány fokos levegőt fúj mint egy régi ami csak fújt. Innentől a marketing az, ami meghatározza az emberek gondolkodását. Nézz meg egy tetszőleges TV műsort, minden 10. percben begombásodik a körmöd, rájössz hogy éjjelente sokszor kell kimenned pisilni, hogy nincs benned kellő D vitamin, hasmenés és antibiotikum kúra után emberi bélflóra baktériumokat kell egyél stb. És ez csak a gyógyszervegyészeti ágazat volt. Egyszerűen megteremtik a keresletet - és az a rettentő szomorú ebben, hogy nem a termékek minőségével hódítanak, hanem egyszerűen marketinggel. Kvázi hazudozással.
Vannak persze olyan dolgok is, amik jók és szükségesek pl az autók biztonsága nagyot fejlődött az évek alatt. Vagy a szigetelés fejlődésével sokkal energiatakarékosabbak a mai hűtők - de ez a fajta fejlődés sokkal lassabb mint a marketing által felpörgetett termék életciklus, tehát kizsigereljük a földet és ebbe faszán belepusztulunk.

2020.12.01. 10:30:20

@WICKEDWITCH: amugy az a titka amit csinálsz, mert ha tartalomtól függetlenül minden reklámot folyamatosan érdektelennel tiltasz, szépen fokozatosan kerülnek ki a kulcsszavak a feltételezett érdeklődési köreidből, így egyre kevesebb reklámot tudnak ajánlani
Tényleg érdemes megnézni, nekem tetszett :) Volt olyan egyszerűbb gondolkodású ismerősöm aki megnézte, az pl kiakadt, mert ő nem gondolta pl hogy ez így működik

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:31:21

@úgymond olvasó mmkk: ja, hát vannak ilyenek is, "oszd meg, és akkor ennyit vagy annyit nyersz/meg leszel áldva/stb", de csak akkor tiltom le, ha ilyen napi 10-15 jön. :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 10:31:42

@úgymond olvasó mmkk: na ezért rád állítom a Dani gyereket, kapsz majd udvarlást :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 10:34:56

@WICKEDWITCH: kb. 400 ismerősöm van, de annak a feléről levettem a követést :)))) híreket nem a facebookon olvasok úgysem, akiről meg tudni akarok, arra ráírok privátban

2020.12.01. 10:35:00

@hereverő heverő: ekg.
én úgy vagyok, hogy a magam szintjén amit tudok megteszek, nagyon nehéz volt rászoktatni magam, de minden komolyabb vásárlást rágok inkább hetekig, ruhákból korlátozott mennyiség lehet otthon, egy be-egy ki elven. hugom dettó ugyanez. (és nyilván nem tökéletes a rendszer, csak törekszünk rá, de mi is emberek vagyunk.) a szüleink pont ennek az ellenkezője (pedig ők neveltek környezetvédelemre és ésszerűségre, de ahogy felnőttünk megbolondultak vagy nemtudom)

viszont tudom azt is, hogy minden egyes reklám, műsor arra van kihegyezve, hogy vegyél és fogyassz és kurva nehéz ellenállni nekik.

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:35:26

@Alice from madness: akkor előbb-utóbb csak lenyomom őket :DDD Amúgy párnál kíváncsiságból rákérdeztem, hogy miért is látom én ezt, és általában az volt a válasz, hogy mert 18 éven felüli, Magyarországon élő nő vagyok, szóval nincsenek nagy igényeik... :D

2020.12.01. 10:36:50

@WICKEDWITCH: na ez meg a másik, hogy lőnek mindenre basszus mint Alekosz, legalább céloznának pontosabban. de úgy vannak szerintem hogy hiába nem vagy célcsoport, hogyha elég sokszor látod, lehet megmozdulsz

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:36:56

@úgymond olvasó mmkk: nekem iwiwen volt majdnem 500, aztán egyszer az egyik átnevezte magát valami becenévre, és képe sem volt, meg semmi lényeges infó róla, nekem meg fogalmam nem volt, kicsoda. Akkor döbbentem rá, hogy ennek így semmi értelme. :)

Cérnahuszár 2020.12.01. 10:39:34

@hereverő heverő: a meglévő iq a korral csökken ahogy lejár a szavatossága a testnek. Agyérelmeszesedés, ilyenek.
A népességszám nő, így nem csoda ha több az enyhe képességű ember, ezt alátámaszthatja az hogy a szerény anyagi körülmények között élőknél van a nagyobb gyerekszám. A genetika ez alá dolgozik, az adott agyi képességek öröklődnek plusz az adott szocializáció. (örökölt sors? c könyv, még nem olvastam csak ajánlották, lehet feszegeti ezt a témát)
Persze ez egy elmélet, nincs gyűjtött bizonyíték, csak ok-okozat keresés. Kőbe nem vésném, csak játék a lehetőségekkel

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:45:11

@Alice from madness: na, arra viszont még nem sikerült rájönniük az algoritmusaiknak, hogy ha sokszor látok valamit, ami nem érdekel, akkor én nem megmozdulok, hanem idegállapotba jövök, és csakazértse :D (kihívás neked, ha ezzel akarsz majd foglalkozni ;))

hereverő heverő 2020.12.01. 10:50:08

@Cérnahuszár: Én ezt félig viccesen mondtam. Az IQ szint persze nem állandó, egy csomó dolgot elfeljtünk az élet során még akkor is ha nem meszesedik el az agyunk. A szegény népesség nagy születésszáma szerintem két dologra vezethető vissza, nem elérhető nekik a születésszabályzás, és mivel tudatlanok nem is érdekli őket. Lesz gyerek, és majd lesz vele valami. És az a gyerek lehet sokkal intelligensebb mint én, mégsem fog tudni kiteljesedni mert a szülei tudatlansága sajnos determinálja a helyzetét.
Ezeknek a gyerekeknek a felemelése pedig az anyagilag és/vagy intellektuálisan felső osztályok feladata lenne, pedig sajnos manapság a gátlástalan és (szerintem ebből adódóan) felelőtlen emberek lesznek azok akik anyagilag is megengedhetnék maguknak a lemaradók felzárkóztatását.

Cérnahuszár 2020.12.01. 10:50:48

@WICKEDWITCH: na ezt kipróbálom, minden reklámot közönyösítek, kíváncsi vagyok tényleg sarokba lehet őket szorítani? eddig csak átugrottam

2020.12.01. 10:53:51

Azér hova el lehet jutni Dani faszmarkolászásából gyerekek :D

hereverő heverő 2020.12.01. 10:54:14

@WICKEDWITCH: és @Alice from madness: Én ezt három lépésben (na jó, négy) oldom meg.

1: Ghostery. Reklámblokkolóként és követésmegelőzésként is funkcionál.
2: a tűzrókám úgy van beállítva, hogy törölje a sütiket minden kilépéskor
3: szarok a farmra és a reklámokra
4: és tudatosan vásárolok, csak olyan dolgokat amire szükségem van. Kivételt képeznek a csokik és teák

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:54:18

@Cérnahuszár: eleinte én is csak átugrottam, aztán egyszer bepipultam, hogy teleszemetelik az oldalt, és onnantól kezdve kuka mind. Statisztikát nem vezettem, de érzésre kevesebb van.

2020.12.01. 10:54:25

@Cérnahuszár: instán én is ezt tolom és most belegondolva mintha nekem is egyre kevesebb reklámom lenne amugy

hereverő heverő 2020.12.01. 10:54:48

@Cérnahuszár: előző hozzászólásom neked is szól akkor.

WICKEDWITCH 2020.12.01. 10:58:09

@hereverő heverő: én csak időnként törlöm a sütiket, amikor eszembe jut, a 3. pont stimmel, a csokik és a teák mmkk szükséges dolgok, méghozzá szabad szemmel jól látható mennyiségben és változatosságban. Csak ennyit akartam hozzáfűzni. ;)

2020.12.01. 10:59:01

@hereverő heverő: "a csokik és a teák" :D

reklámblokkoló nálam is megy a laptopon, a telefonon nem, viszont nem az amit Te írtál le is szedem ha a követést is akadályozza.
3.-4. ekg, én a kávéban nem vagyok ésszerű :D viszont végre valahára rendeltem egy okosórát, ami igazából nem gondolom hogy szükséges, csak egy hónapja vergődtem rajta, pont emiatt, de nagyon szerettem volna és engedtem némi bűntudat mellett a techmán énemnek. sajnos a kütyüknek a legnehezebb ellenállnom :( hála égnek a jó kütyük kellően drágák ahhoz, hogy ne impulzusvásároljon az ember :D

kozi001 2020.12.01. 11:05:26

Lekvárnak és Dennisnek Dani a kedvenc.
Ki gondolta volna...

Cérnahuszár 2020.12.01. 11:11:11

@Alice from madness: @WICKEDWITCH: @hereverő heverő: kerestem reklámot amit tilhatok, de csak egyet találtam. lehet h nem tudatosan ezt én már alklmaztzam :)))

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 11:14:51

@úgymond olvasó mmkk: Akkor most lebuktál, mert ha ez a két hívószavad, akkor csak tattikáztál múltkor a gesztenyepürével meg a másik két hívószóval! Nagyon kell vigyázni veled, még Higiénikánál is rafináltabb vagy (ha ez lehetséges egyáltalán).

hereverő heverő 2020.12.01. 11:15:53

@Alice from madness: Ez megint egy ingoványos talaj mert a kütyük pont az a világ amik irtózatosan hamar avulnak el, egyre több és jobb szolgáltatást nyújtanak - amire aztán rádöbbensz hogy semmi szükség. Vagy azokra a funkciókra már van célszerszámod (pl a telefonod). Persze tudok olyat mondani amire jobb az okosóra (pl a GPS-es okosóra pulzusméréssel stb. tájfutáshoz hisz nem kell a nehéz telefonnal futkározni). Én a saját sportomhoz kitalált órát sajnos elhagytam, igaz nem is volt okos.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 11:20:25

@Nátha ellen bálna: Higénikához képest kezdő amatőr vagyok :(

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 11:21:58

@hereverő heverő: az én sportomhoz bármilyen óra jó (olimpiai távolbanézés). amúgy meg bassza meg a covid, mire elkezdtem a rehabot, addigra becsukták az edzőtermet, és rendes elvonási tüneteim vannak :(

2020.12.01. 11:22:54

@hereverő heverő:
igazából azt akarják elhitetni, hogy hamar avulnak el, de valójában okostelefonoknál évek óta nem volt igazi előrelépés, ami indokolná az új telok horribilis árát. ettől függetlenül vannak telefonmegjelenések ahol naponta mantrázom el magamnak hogy miért nem fogom megvenni :D
a magánlaptopom a leendő munkámhoz megfelelő specifikációkkal lett megvéve, procik terén se lesz mostanában túl nagy előrelépés valószínüleg, szóval el leszünk egymással 5 évig. annál is inkább, mert okosban vettem, de volt még rajta fél év gyári gari amit felbővítettem gyorsan további 3,5 évvel, szóval eleve minimum 4 évig még boldogítjuk egymást :) és még így se érte el az ára a felét a boltinak.
okosóra: na. ezaz. évek óta nem futottam, persze a pulzuskontroll máshoz se jön rosszul. nincs ésszerű érvem arra a nyomorult órára csak az, hogy rohadtul szeretném. ami alapvetően kevés érv. azt mégis úton van felém...

kozi001 2020.12.01. 11:26:33

Amandáéktól a kedvencem, amikor a szexinek gondolt leszbi csók után eleresztett egy galambot! :D

Cérnahuszár 2020.12.01. 11:27:11

@Alice from madness: ezt el kéne hitetni a kölökkel is hogy nincs előrelépés okosteló ügyben, megúszhattam volna olcsóbban is a dolgot :D
a mostaninál az volt a nagy érv hogy 4 kamerás, a többit meg se jegyeztem csak megadtam magam

kozi001 2020.12.01. 11:32:41

@Cérnahuszár: Miket hagysz ki! :P
BV/14 am

hereverő heverő 2020.12.01. 11:34:44

@Alice from madness: Ez éppen elég érv. Ha így vesszük, nekem sincs indokom az újabb és újabb csokira és teákra. A telefonokbn max a kamerák fejlődtek, ezeknek a gyenge pontja az akku ami 2-3 év alatt pont beszarik, vehetsz újat mert már nem lehet cserélni. Egy ideig a vízállósággal megmagyarázták miért nem, de ma már erre sem veszik a fáradságot :)
Az én (céges) laptopom egy Lenovo W520, és bár azóta kaptam egy szar Dellt, mégis ezt használom inkább mert sokkal kényelmesebb és ergonómikusabb mint a divatos új. A privát laptopom egy ősrégi Lenovo T500 linuxxal, az pont elég arra amiket csinálok vele.

hereverő heverő 2020.12.01. 11:36:07

@Cérnahuszár: Jól tetted, pont a kamerák fejlődtek sokat az utóbbi 2 évben. mindkettőtöknek igaza volt.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 11:39:48

@hereverő heverő: csokira és teára sosem kell indok. na jó, talán az oreos milkára mégiscsak kell, de csak azért, mert nem tudom, hogy bírják emberi lények megenni.

2020.12.01. 11:40:21

@Cérnahuszár: 4 kamerásból is van középkategóriás meg felső kategóriás, amikor bejött a Huawei itthonra akkoriban arra kaptam rá mert jó volt az ár/érték arány középkategóriában, elmúlt.
Most Xiaomim van középkategóriából, mondjuk nálam az akksi üzemideje volt a mérvadó nem a 4 kamera :) gondolom amint stabilizálják magukat a top3-ban (Huawei szerintem a Nokia sorsára fog jutni, nagyot buknak a Google-el való összeveszésen valószínüleg) nyilván el fog múlni, de akkor lesz új feltörekvő gyártó :D

hereverő heverő 2020.12.01. 11:40:44

@úgymond olvasó mmkk: Én meg így télvíz idején be vagyok korlátozva az időjárás által. Edzőterem, haha, az mi? :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 11:41:31

@WICKEDWITCH: rendszer a következő képen működik. Nézik, hogy mit olvasol, milyen posztokat kedvelsz, netalántán milyen témák iránt érdeklődsz. Ezek kerülnek előtérbe a hírfolyamodon. Feltűnt-e már neked, hogy többnyire csak azoknak az embereknek a posztjait látod akikkel egyébként is közelebbről tartod a kapcsolatot?

Most gondolj bele, ha politikailag aktívabb lennél, akkor csak azoknak az embernek és kontentó készítőknek a tartalmait dobná eléd a facebook akik iránt elvileg az algoritmus alapján érdeklődsz.

Az emberek változnak és a vélemények is módosulnak, de a vélemény buborék algoritmusa nem. Továbbra is azokat az adatokat tárja eléd amivel ezelőtt foglalkoztál még ha már el is távolodtál tőle. A Buborék nem enged könnyen.... + csak a buborékban levő anyagot látod, az algoritmus nem engedi, hogy a másik buborékban levő anyagot is lásd... mivel akkor értéktelenedne a buborék... pénzt meg senki sem szeret veszteni.

Hülye példa: ha te a rollerezők topikjait nézed évek óta, akkor csak rolleres topikokat fogsz látni. Pedig te lehet, hogy már régen azon gondolkodol ki kellene próbálni mást is... mondjuk a biciklizést, de ha nem vagy elég erőszakos és tudatosan nem állsz rá, hogy neked igenis csak a biciklis anyagok jelenjenek meg, legjobb esetben is csak egy kevert mixet kapsz és a rollertől sose fog tudni megszabadulni.

No most ezt vetítsd át más témára... a rollert cseréld ki egy szabadon választott politikai nézetre, vallásra, akármire...

És akkor már veszélyesebb a buborék...

2020.12.01. 11:41:51

@kozi001: erről lemaradtam, francba :( azért nem nézem vissza inkább, Ginamanda csókja egyébként is bármi csak nem szexi :D

2020.12.01. 11:43:47

@Brigante: epic volt pár éve, hogy kiváncsiságból ránéztem milyen csoportokat ajánlana a face amikor még használtam és közölte, hogy sajnos nem tudom nekem csoportot ajánlani. nyugtáztam hogy elértem az antiszociálissag csúcsát ezekszerint :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 11:45:57

@hereverő heverő: az edzőterem az a hely, ahol kompenzálni tudják az orvostudomány által okozott kárt :))))))

hereverő heverő 2020.12.01. 11:55:39

Na most belenéztem a belehalóba. Gábor és a haja vicces volt, a szarás diszkurzust és DaniVirág kopulálását skippeltem, de vessetek meg, Amanda és Gina felfedezésén a kihalt udvaron szó szerint nyerítettem. Az aláfestő farkasüvöltés epic :)

Cérnahuszár 2020.12.01. 11:58:14

@hereverő heverő: @Alice from madness: ti a kölöknek dolgoztok az tuti

valaki csinálja meg a melómat, bánom hogy hazahoztam, 4 napja csak tologatom, minden más is fontosabb
ui: kenyérvágókéssel ne akarjatok tököt vágni, mert azt hiszitek olyan lesz mint a fűrész, és az se jó ötlet ha húskloffolóval ütitek a kés pengéjét ami beleszorult.

hereverő heverő 2020.12.01. 12:00:31

@Cérnahuszár: Persze, mi másnak? Viszont a kölök meg van nevelve, nem a divat irányítja mit akar magának.
Ezért idén karácsonyra az egyik gyerek döglött pontyot kap, a másik fél kiló zsemlemorzsát, a harmadik meg 3 tojást és 1 kiló lisztet.

2020.12.01. 12:02:00

@Cérnahuszár: nincs. magamra keresem a pénzt :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:02:58

@úgymond olvasó mmkk: Na de kérem, az otthoni saját testsúlyos edzés az mán smafu??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:03:28

Eppen itt az ideje hogy a Moh felvetelt megmutassak a lakoknak vagy csak Mercinek.

Amugy emelkedett az osszefoglalo szinvonala, van felirat, jok az alafesto zenek, lasd hazibuli nota a kufirc alatt. :)
Kezdi osszekapni magat a stab.

2020.12.01. 12:03:40

@Cérnahuszár: mit sikerült akotnod a kenyérvágóval és a húsklopfolóval? ez mostmár jobban érdekel mint hogy miért osztja ki Proli úr Higiénikát :O

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:05:42

@hereverő heverő: Most már megőrülök, ha nem tudom meg, hogy megint kinek a kakijával mi vót! Szükségem van erre az információra! Valaki monnya má meg! (Egyszersmind jó étvégyat annak, aki épp ebédel eme elbűvölő téma közepette.)

hereverő heverő 2020.12.01. 12:06:42

@Alice from madness: Úgy érti, hogy mi a @Cérnahuszár: gyerekének dolgozunk :) Én teljes mellszélességgel vállalom, jól fizet a marketing

Gia 2020.12.01. 12:11:47

@hereverő heverő: Mit mondott Gina az udvaron?Én nem tudtam kivenni.

2020.12.01. 12:12:03

@hereverő heverő: na, azt kiderül hogy a sötét oldalnak dolgozol, Te vad pecsenyekacsa :D

2020.12.01. 12:12:43

@Cérnahuszár: :D egész jól sikerült

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:12:48

@úgymond olvasó mmkk: a donnervetter kimaradt.. szóval krucifix donnervetter!!!

Gia 2020.12.01. 12:14:19

@szociál: Van ilyen Mó felvétel?

hereverő heverő 2020.12.01. 12:15:40

@Nátha ellen bálna: Én se tudom meg, gyorsan ugrottam. Amúgy komolyan nem értem miért ez mindig a témájuk. Nyilván nem tudják megbeszélni a kvantumfizika legújabb eredményeit, de azért egy maúnika só szinvonalat elvárnék. Persze lehet, hogy azt a részt amikor Moha megoldja a Riemann-sejtést nem adják le nekünk, mert úgyis csak a szaráshoz értünk. Meg a faszveréshez.
Innen üzenem Mónak, hogy nem beleülni kell a WC-be, hanem rá. És akkor nem fog belelógni a pöcsöd.

2020.12.01. 12:15:43

@Cérnahuszár: majdnem. de megsül az így is :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:15:59

@úgymond olvasó mmkk: Nem is az, mert én a járvány alatt elkezdtem, és most már örülök, hogy eddig nem jártam terembe, mert akkor most bosszankodhatnék. Otthon viszont lehet edzeni koronavírus vagy zombi apokalipszis esetén is.

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:16:31

sztem itt mi most saját vv-t csinyálunk

hereverő heverő 2020.12.01. 12:17:34

@Gia: Hogy "milyen érdekes, hogy mi ... itten... be vagyunk zárva egy légtérbe... bazmeg"

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:18:18

@hereverő heverő: De azért Dzsinu hozza a Maúnika sót. Egyszemélyes M. Show, ahogy az öfi írta róla.

2020.12.01. 12:18:57

@Nátha ellen bálna: utóbbi esetén viszont kiegészíthető kinti futással és mindig a legjobbat hozod ki magadból, mert van külső motiváció a zombik személyében :D

MmeChauchat 2020.12.01. 12:18:57

nem tudom.

valahol olvasam a neten, hogy egy helyben állni több izmot mozgat mintha mozognánk.

de lehet, h félreértettem.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:19:47

@Nátha ellen bálna: korona alatt, és korona után 2-3 hétig egyébként sem szabad komolyan ilyen dolgokat csinálni a házidoki szerint, addigra meg úgyis karácsony.. úgyhogy majd jövőre :DDDD

hereverő heverő 2020.12.01. 12:20:07

@Cérnahuszár: Tökre nem a te hibád sztem. Hanem a tökéletlen töké. Vagy a tököm tudja, talán a kés tök életetlen.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:22:02

@MmeChauchat: Ezt pont tegnap mondta a Robi, mielőtt leesett az emelvényről, amin egyensúlyozniuk köllött.

hereverő heverő 2020.12.01. 12:22:32

@MmeChauchat: Én pl. perisztartikára gyúrok egy helyben. Rengeteg izmot mozgatok!

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:22:44

@hereverő heverő: mikor már itt volt az ősz szinte, egy őszinte ősz inte, hogy legyek őszinte, mert ő szinte őszinte. továbbá, akkor jó a jó hajó, ha jó a jó hajó hajóvitorlája.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:27:57

@MmeChauchat: áhhháááá

Tényleg, ez a Robi is a lelkekbe szerelmes, mint anno Ken baba Greg. Ez most ilyen új divat? Ezt kell mondani, ha mindkét nem testétől izgalomba tud gyönni, hogy ő a lelkekbe szerelmes?

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:27:58

@hereverő heverő: tökéletes, mert tökre így van.

szeretném ha a zápoltaknak csinálnának egy tűzrakó helyet az udvaron, a sárga izét eltüntetve, és bográcsban kéne főzniük. Ezért kellene kint lébecolniuk a hidegben, nem a cigi miatt. Sok szalyonnát sütnének, és szépke kövérek lennének februárra. Bekecset is kellene hordaniuk

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:30:57

@Nátha ellen bálna: hát assemtudod, hogy a szerelem az két lélek találkozása, he? lélek tanálkozik a lélekkel, oszt egymásba fonódnak határozott vagy határozatlan időre. eccerű ez, mint az öccöröt.

MmeChauchat 2020.12.01. 12:31:00

@Nátha ellen bálna: pánszexuális.

A test nem játszik, mindössze az vágy tárgyát képező szellem(iség) hordozója.

2020.12.01. 12:31:37

@Cérnahuszár: a tűzrakó helyig támogatom és utána szép sorban boszorkányégethetnék Ginamandát majd Higiénikát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:32:19

@Gia:
Hogy ne lenne, konyhaba mondta Balintnak es ezt Balint az udvaron is visszamondta Mohnak mikor kiakadt.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:35:36

@úgymond olvasó mmkk: Jaaaaaaaaaa! Na de akkor ő direkt fénykép nélküli hirdetéseket néz egy társkeresőn? És egy lélekkel hogy megy el például teniszezni? Vagy vadvízi evezésre.

WICKEDWITCH 2020.12.01. 12:35:40

@Brigante: értem, hogy működik, de velem ezt a facebook nem tudja csinálni (a youtube próbálja, viszont ki tudsz törni belőle, mert azt írsz be a keresőbe, amit akarsz. Persze az az ember, aki mondjuk valamilyen meggyőződésű, és nem akar mást hallani, nem ír be mást, az azt is kapja, de ez az emberen múlik), mert egyszerűen nem erre használom. Viszont világos, hogy aki onnan tájékozódik, az beleeshet ebbe a csapdába. Azt cáfolom, hogy azoknak az embereknek a posztjait látom, akikkel közelebbi kapcsolatot tartok. Vannak páran, akikkel egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem tartok, csak nem akarom azért törölni őket, és rendszeresen látom a posztjaikat. És mindenfélét. Ezért is nem értettem ezt a buborék dolgot.:)

Bocsi mindenkitől a sok offolásért! :) A tegnapit nem láttam, úgyhogy nem tudok hozzászólni, de már akartam írni, hogy ha tényleg elfoglaljuk a villát, és túszul ejtünk, meg rituálisan feláldozunk mindenkit, akkor az a fal a zsilipben stipistopi az enyém, én akarom kiszínezni, köszi! :)

2020.12.01. 12:38:08

@WICKEDWITCH: azt már én is kinéztem magamnak :(

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:38:14

@szociál: hogy volt ez a láncolat? mo mondta bálintnak, az elmondta vivinek? vivi higiénikának? utána higiénika jól fel is használta?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:38:32

@Nátha ellen bálna: viccet félretéve: szerintem azt hiszi a delikvens, hogy ezzel válik érdekessé. engem mondjuk hidegen hagy más szexuális irányultsága, egyáltalán nem foglalkoztat, hogy ki kivel mit csinál, akár nyilvánosan, akár a négy fal között. de valakinek biztos sokat nyom a latban az, hogy valaki hetero-e, vagy nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:41:55

@Cérnahuszár:
Egyikbosszefoglaloba pedig premierplanba mutattak a jelenetet, Moh Balint es Dani volt es beszelgettek, valamelyik meg elmondta Vivinek.

WICKEDWITCH 2020.12.01. 12:42:35

@Alice from madness: látod, le kellett volna stipistopiznod, de lásd, kivel van dolgod, színezhetjük ketten is ;)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:43:22

@úgymond olvasó mmkk: Egyetértünk! Felvett szövegnek tűnik. Sokkal egyszerűbben el lehet mondani, ha valaki biszex. Ez a lélek izé valami új trend, öreg vagyok én már ehhez.

kozi001 2020.12.01. 12:43:47

@úgymond olvasó mmkk: Engem zavar ez az állandó fals pozitív attitűd meg a tágra nyílt szemek és száj ettől a Robitól!
Mintha be lenne speedezve! :P

De az irritáló csillámpóniGreghez képest felüdülés!

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:44:26

@szociál: hát akárhogy is, eddig semilyenek jött le fru, de az utóbbi akcióiból istenverte egy karakter ha taktikázik, ha meg ilyen a természete, akkor isten óvjon minden pasast tőle

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:45:37

@Nátha ellen bálna: annyira nem új, tanultam szexuális devianciákat, alapszakon de ne menjünk ebbe bele, mert holnapig tart :D

@kozi001: ki tudja, mivel etetik őket :)))

2020.12.01. 12:45:47

@WICKEDWITCH: de rendi vagy :) ja elfelejtettem hogy a stipistopi az új foglalózás, ha élő ha élettelen a stipistopi tárgya.

@kozi001: asszem vagyunk így egy páran.

Közvéleménykutatás: amugy van akinek bejön Ginamanda, vagy valamelyik összetevője?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:46:09

@Cérnahuszár:
Kavarogep, de mos reszben igaza volt hogy elmondta Mercinek, igaz magaba is tarthatta volna, ahogy Vivi is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:47:12

@Alice from madness:
Gina taskasra kisirt szemei tetszenek, Amandanak meg a lelke :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:48:58

@Cérnahuszár: Pontosítanék: eddig csak azt láttuk, hogy Fru hülye.

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:52:49

@szociál: jobb szeretném ha tattikából csinálta volna, ebben az esetben még izgalmas is lehet ha genyófaktort begyújtja

@Alice from madness: kis érdekesség: a tegnapi szavazás

Moh 18%
Dani 16%
Bálint 15%
Merci 13%
Robi 10%
Virág 7%
Gábor 6%
Fru 4 %
Renato 3%
Vivi 2%
Gina 1,89 %
Amanda 0,44%

a felhívás hogy ki mellé költöznél, szerintem simán cserélhető ki a szimpi-re, ez megint cseles szavaztatás volt

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:53:16

@úgymond olvasó mmkk: Jó, hát én nem vagyok olyan partiarc és buligép, mint Te az ifjonti éveiddel, így én Gregtől hallottam először a "mindegy a neme, a lelkébe vagyok szerelmetes" megfogalmazást.

hereverő heverő 2020.12.01. 12:54:04

@Alice from madness: Nekem Amanda tetszene, spenóttal, krumplival és citrommal a szájában

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.12.01. 12:57:33

@Nátha ellen bálna:
Egy ilyen freskot szeretnek a mennyezetre, hogy mikor ebredek ez legyen az elso amit megpillantok, awww jooooj :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:57:33

@Alice from madness: Amandának az édes kis fokhagymagerezdnyi popója a leginkább elragadó. Na és persze a fogselymezése.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 12:58:40

@Nátha ellen bálna: én sose voltam buligép, csak nagyon "szimpatikus" voltam a profnak (isten nyugtassa lelkivilágát), és minden héten meglepett valamilyen feladattal, az egyik ilyen feladat a cekcuális devianciák (lánykori nevén parafíliák) volt. azért vagyok képzett a témában (nagyon vad dolgokat tanultam egyébként is, ha elkezdenék mesélni.. :D)

2020.12.01. 12:58:51

@Cérnahuszár:
láttam, erre én nem mertem szavazni.
Mert az első szavazásnál az volt a kérdés, ki generálja a legkevesebb történést, erre kiesett Merci.
Másodiknál az, hogy kinek van szüksége lila kendőre, erre megkaptas Virág.
Féltem tőle, hogy megkérdezik, kit látnék szívesen a szomszédomban azt hirtelen ideköltöztetik.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 12:58:57

@szociál: Gondolatainkban megszületett a Vella Sixtusa!

hereverő heverő 2020.12.01. 12:59:20

@Nátha ellen bálna: Az biztos, hogy lenne mire lehajtani megfáradt fejedet minden este :)

Cérnahuszár 2020.12.01. 12:59:23

@hereverő heverő: "csak egy harapást a véknyájából"

2020.12.01. 13:00:12

@szociál: Gina táskásra sírt szemeit én is imádom, szeretném minél többet így látni }:D

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:01:42

@úgymond olvasó mmkk: Aztat hittem, ahhoz elég elolvasni a Szodomát Sade báttyánktól.

hereverő heverő 2020.12.01. 13:01:49

@Cérnahuszár: na hallod! negyven kiló szín picsa!

hereverő heverő 2020.12.01. 13:03:39

@Cérnahuszár: torkos orkok. Tegyük hozzá a korrektség kedviér'

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:03:43

milyenek vagytok, nahát :DDDDDDDDDDDD

2020.12.01. 13:03:56

@Nátha ellen bálna: egy mű kevés tőle :D ohh, na, de Sade valamelyik könyvéből kellene minden reggel egy fejezettel kelteni őket a zene helyett.

2020.12.01. 13:05:12

@Cérnahuszár:
hát. engem nem fognak átbaszni :D

2020.12.01. 13:06:14

@Alice from madness: gyorsan befejeznék a szexről és a szarásról való diskurzusaikat :D

2020.12.01. 13:07:46

@hereverő heverő: ez túl jó nekik.

akkor már inkább ez, vagy fél órán át :) :
youtu.be/j8z7UjET1Is

Cérnahuszár 2020.12.01. 13:08:15

kezd kirajzolódni a villa invázió menete, berontunk, ketten felskiccelik a rituális képeket a falra, a többiek megcsinálják a tűzrakó helyet, megégetjük a boszikat és megesszük a véknyájukat. A többit hálából az isteneknek, hogy ilyen szép nap van

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:08:28

Én még mindig az előző Amanda diskurzuson röhögök.

2020.12.01. 13:09:59

@úgymond olvasó mmkk: összedobjuk neki a pornHUB prémium előfizetésre a pénzt és mindenki boldog lesz.
tényleg nem értem a BV-ben ezt a meztelenül mutogatást egyébként, ma már akkor is pinába fut az ember úton-útfélen ha akar ha nem...

hereverő heverő 2020.12.01. 13:10:11

@Cérnahuszár: Szóval berontunk, ti felskiccelitek a képeket, mi meg megcsináljuk a boszikat?

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:10:38

@Alice from madness: Ez jutott eszembe nekem is, hogy akkor lehet kevesebbet dödörögnének malacságokról.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:10:57

szerintem meg ezt kéne neki nyomni végtelenítve:
www.youtube.com/watch?v=-BrkEFe_1oM

2020.12.01. 13:12:09

@Cérnahuszár:
Majd a következő visszatéréskor szépen belopózunk Pítör és a párbajnyertes mögött amíg ők jópofáskodnak, olyankor ugyis nyitva az ajtó.

2020.12.01. 13:13:20

@hereverő heverő:
én szeretnék először a villalakókkal is szórakozni utána levezetésként kiszínezzük a falat Witcheddel :D

Cérnahuszár 2020.12.01. 13:13:59

még csak 2 hete megy és már megennénk őket...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 13:15:40

@Cérnahuszár: taktikázik a szentem és nem is csinálja rosszul. A gyenge pontja Renáto és hogy el fog fogyni a személyzet akivel játszik. Én bevallom elkezdtem kedvelni Fru játékát.

Most konkrétan elkezdet éket verni Mo és Merci közé, úgy hogy Mercit maga mellett tudja...

Aljas? Igen! Látványos játék? Igen!

Ha kimenne a riportba és elmesélné a nézőknek, hogy mit, miért és hogyan csinál - mintegy ledöntve a 4. falat - ő lenne a következő győztes. Így most egy kis kavarógép, de nem rossz :)

hereverő heverő 2020.12.01. 13:15:41

@Alice from madness: Jó, Bálint és Renó a tied. De ne hangoskodjatok szórakozás közben.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 13:18:08

@úgymond olvasó mmkk: baszus, benyeltem ... rákattintottam és megálltam a fejlődésben.. gonosz vagy :)

Maximista vagyok 2020.12.01. 13:19:41

Dikk, tippelős játék nincs?! Mennék az első helyért.

hereverő heverő 2020.12.01. 13:19:46

@Nátha ellen bálna: Mit akarsz még Renón és Danin hizlalni? Nem fognak kiférni az ólajtón

hereverő heverő 2020.12.01. 13:20:42

@Maximista vagyok: nincs sajna. Szörnycsi nem nézi az évadot, az első vag ya második poszt alatt be- és elköszönt.

2020.12.01. 13:20:48

@hereverő heverő:
Ginamandát szeretném :D ha ezt nem lehet akkor csak Amandát mindenképpen.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:21:09

@Brigante: bocsiiiii :))))

@Nátha ellen bálna: isteni!

@Maximista vagyok: azt tippeld meg, hány másodperc alatt doblak ki a nyugiból, ha nem viselkedsz

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:22:25

@Brigante: Hááát... A Múúval folytatott udvari dödörgése azért nem azt mutatta, hogy átgondolta ezt a tattikát.

hereverő heverő 2020.12.01. 13:23:09

@Alice from madness: Most esik le nekem, hogy félreértettél :)) látod látod, a generációs különbségek. Megcsinálni valakit= megdugni.
De elkészíteni, kis fokhagymával és citrommal roston, az megint más kérdés.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:23:58

@hereverő heverő: Ú, tényleg! Ők sem ápdét nullák.

2020.12.01. 13:24:29

@Brigante:
"Ha kimenne a riportba és elmesélné a nézőknek, hogy mit, miért és hogyan csinál - mintegy ledöntve a 4. falat - ő lenne a következő győztes."

itt el is bukott a sztori, mert amit látunk az szimpla rosszindulat, max Renátó felé egy kis ösztönös női rafkó, semmi más. Nem tudná összefüggő mondatokba szedni, mit miért csinál mert a limbikus rendszere vezérli eme cselekedeteit.
Valószínű kint megszokta, hogy körülötte forog a világa, idebent ugye futottak még, mert Renátán kívül a kutya nem mozdult rá, azt meg sértésnek veszi, így próbál helyezkedni, hogy megkapja a többiek figyelmét.

2020.12.01. 13:25:53

@hereverő heverő: szórakozni-t írtam :D az a mocskos fantázia... :D Egyébként meg Dánielbe voltam eddig szerelmes de tegnap mutatták a belevalóban ahogy Virághoz nyúl és a kéztechnikát látva úgy döntöttem akkor inkább az ütvefúró :D

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:27:37

@Alice from madness: Igen, meg tényleg annak a beszélgetésnek a szövege egy élmény volt.

Múú: Valaki mondta, hogy Mercivel...

Fru: én mondtam.

És ettől az "én mondtamtól" kezdve mint aki azt se tudja, hol van.

hereverő heverő 2020.12.01. 13:31:37

@Alice from madness: nem akarok belegondolni :) Vagyis de, csak nem merem megmondani senkinek.

Cérnahuszár 2020.12.01. 13:32:05

@Alice from madness: mi van ha mégse, és valami kibontakozását látjuk frunál? kezdi felderíteni a többiek gyenge pontját és beleszúr?

amandára vagyok ma még kiváncsi, a beharangozóban volt hogy sír-rí hogy ő nem ilyen amit mondanak róla...most hogy vele történik amit virággal simán megtett, arcába tolta a véleményét, az már nem buli

2020.12.01. 13:33:35

@Nátha ellen bálna:
pedig akár szarkavaró helyett elő is adhatta volna a féltő barátnőt, esetleg a végén vitába beleállás helyett még egy kis pityergéssel és bocsánatkéréssel, hozzátéve hogy csak azért mondta el, mert szereti a Mercit és nem gondolta hogy ebből ekkora balhé lesz csak azt szerette volna hogy Mercike tudjon róla, hogy ilyenek terjednek és tudjon Móval beszélni a dologról és meg tudják oldani mert persze simán lehet hogy félreértés volt.

Na innentől indult volna el Merciben a vezérhangya, ha Higiénika nem kárálva beleáll a balhéba hanem infóhintés után meghátrál és átmegy naív jóindulatú butuska barátnőbe akit mindenki bánt mert Ő jót akart.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:33:46

mióta betettem puskás petit, a kutya megőrült.. ez egy jel vajon?

Cérnahuszár 2020.12.01. 13:35:05

@úgymond olvasó mmkk: amig nem mondod hogy rozsabimbo, nem lesz baj

hereverő heverő 2020.12.01. 13:36:43

@Cérnahuszár: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zseniális! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Maximista vagyok 2020.12.01. 13:37:23

@úgymond olvasó mmkk: rádküldöm a Renátót aztán mész az intenzívre :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:38:11

@Cérnahuszár: :DDDDDDDDD

@hereverő heverő: ez az eredeti sowieso meggyalázása, kérem! hallatlan! menjen :D

Cérnahuszár 2020.12.01. 13:38:59

@Alice from madness: vissza kell néznem ezt afrus történetet.
működhet a hardcore beleállás, mert akkor rárontanak és áldozat lesz, nézőszimpit megkapja
ha én nem is így akartam az nem műkszik, mert kilóg alóláb, álságos. a mártír szerep jobb

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:39:49

@Maximista vagyok: élő ember rajtad kívül nincs olyan bátor, aki kekeckedni mer velem.. húzigálod az oroszlány bajszát :DDD

2020.12.01. 13:43:12

@Cérnahuszár:
jól előadva nem az :) szerintem a nézők többségének is látszik, hogy ez netto szarkavarás, de mivel szeretem az emberekkel jól játszó embereket én lennék a legboldogabb, ha ez nem így lenne.
Mert Virág azért lett mártítr, mert részegen csinált gyökérséget, bocsánatot kért, a hessteg játék megszilárdította a dolgokat.
Fru ellenben csak szállította egyik helyről a másikra a valamit hallottam-ot utána meg nem tudott vele mit kezdeni mikor emiatt elővették, és sajnos rengeteg ilyen nő rohangál a világban (szerintem ha máshonnan nem, a középiskolás évekből mindenki tud ilyen csajt) ezért ez nem szimpatikus mártír szerep hanem a villa szarkavarója. Mgetetézve azzal, hogy hogyha Renáta nem taktikázza szarrá az első szavazást akkor eleve Higiénika lett volna az első párbajozó.

Maximista vagyok 2020.12.01. 13:44:33

@úgymond olvasó mmkk: megint vállalhatatlan leszel estére aztán majd jönnél a nyugiba...

K_Attila 2020.12.01. 13:45:01

Nektek meddig megy az egy lábon állás? Én valahol 80 másodpercnél hagytam abba.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:45:36

@Maximista vagyok: csak akkor, ha olyan szépeket mondasz, mint tegnap iccaka :D

hereverő heverő 2020.12.01. 13:48:09

@K_Attila: Ööööö... Ez téged valóban érdekel?

K_Attila 2020.12.01. 13:49:18

@hereverő heverő: Igen, viszonyítani, hogy mennyire vagyok béna.

hereverő heverő 2020.12.01. 13:51:37

@K_Attila: nem hiszem, hogy bénább lennél nálam.

Maximista vagyok 2020.12.01. 13:52:22

@úgymond olvasó mmkk: dikk, te is nekiálltál húzogatni? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 13:53:03

@Maximista vagyok: megmondtam már, hogy a félreérthető kérdéseidet a nyugiban tedd fel :DDDDDD

2020.12.01. 13:57:14

@K_Attila: attól függ kinek a lábán állok és mennyi idő után rúg le a lábáról.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 13:57:43

@Alice from madness: Ma még Dani is le fogja valamiért kétszínű piccsezni.

hereverő heverő 2020.12.01. 14:00:37

@Nátha ellen bálna: ... ami amúgy jogos. És ami Frufrinak eléggé szarul esik a legörbülő szájából itélve

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:01:32

@Maximista vagyok: próbálom rád felhívni a figyelmét a női hölgyeknek :DDDD

2020.12.01. 14:02:18

@Nátha ellen bálna: csak győzzük kihámozni a tesózásból

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 14:02:36

@hereverő heverő: Önmagában ez nem releváns, mert neki mindig összevissza áll a szája.

2020.12.01. 14:03:24

@Nátha ellen bálna: csak győzzük kihámozni a tesózásból

2020.12.01. 14:04:59

aha, ezt egyszer akartam elküldeni, márt tisztára meg vagyok zavarodva

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:08:55

@Maximista vagyok: legalább az egyikünknek legyenek lajongói.. úgy nagyobb az esély a 36 millióra :DD

2020.12.01. 14:10:44

@Nátha ellen bálna:
megárt a sok VV nézés :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 14:15:12

@Nátha ellen bálna: senki nem mondta, hogy ő egy Richelieu bíboros az intrikák terén, de szerintem ebben az óvoda tagozatban lehet, hogy mükszik...

@Alice from madness: valószínűleg úgy van ahogy mondod, de én még szeretnék bízni egy kicsit benne....

Csak engem feszélyez, hogy Dani folyamatosan a farkát vakarja? Küldjenek be neki egy raklap Canestent vagy kenjék be a kezét chili szósszal, hogy leszokjon róla....

hereverő heverő 2020.12.01. 14:19:14

@Brigante: Addig örüljünk, amíg a sajátját. Aztán ráfanyalodik Robira, és mi mehetünk Álarcos Énekest nézni.

2020.12.01. 14:19:57

@Brigante: engem nem feszélyez, szerintem jövő szombatra barátnőm szülinapján felesezős játékot csinálok belőle :D (ja, néha megyek emberek közé.)

másik: remény hal meg utoljára. szeretnék emberekben pozitívan csalódni. de nem szoktam sajnos.

hereverő heverő 2020.12.01. 14:23:42

@Alice from madness: Most a tőlem megszokottól ellentétben komolyan kérdem: Az itteni kommentelőkben nem pozitívan csalódtál? Ha mindenkiben a rosszat veszed észre (a tévedés kockázatával, amiért elnézést előre is) akkor nem lehet, hogy a nézőpontod hibás?
Én alapvetően mindenkiben a jót látom, bár bizalmatlan vagyok. Ha valakiben csalódom, akkor azt a valakit ejtem, a többivel meg jól elvagyok. Mindig félig tele van a pohár

Cérnahuszár 2020.12.01. 14:23:43

@Nátha ellen bálna: ja erre haraptam rá, engem az akasztott ki hogy bálint kezét is össze fogdosta miközben markolászta magát, és bálint meg nem ment el kezet mosni :S

2020.12.01. 14:27:50

@hereverő heverő:
félreértesz, általában jól lövöm be az embereket. az esetek 99%ában azt kapom amit gondolok az emberekről. ha valakiről úgy vélem hogy kedves jófej stb, általában ez is marad. ha valakiről azt, hogy nem jó ember, előbb utóbb kiderül hogy nem az, bármit is mutat a világ felé.
Itt sem csalódtam, mert évek óta nézegetem a kommentszekciót és értelmes jófejnek tűnt a közösség, és az is :)

hereverő heverő 2020.12.01. 14:28:03

@Cérnahuszár: öööö nem biztos, hogy ebben a témában a ráharapás a megfelelő ige.

hereverő heverő 2020.12.01. 14:29:44

@Alice from madness: Akkor jó, rendben. Így már értem.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.12.01. 14:30:28

@Nátha ellen bálna: Mondom én, szöges kesztyű vagy chili olaj... más megoldás nincs, esetleg szabadon választott testrész ideiglenes eltávolítása...

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:31:22

@Alice from madness: irigyellek. nekem nagyon rossz az emberismeretem :)

2020.12.01. 14:31:29

@Alice from madness:
főleg arra vonatkozott, hogy szeretnék pozitívan csalódni, hogy amikor valakiről minden körülmény ellenére azt érzem, hogy valamilyen negatív értelemben, akkor tök jó lenne néha, ha kiderülne, hogy rosszul ítéltem meg és valójában kedves jó ember.

alapvetően egyébként összességében azon túl, hogy kerülöm a külvilágot, mert csak, úgy gondolom, sokkal sokkal több múlik rajtunk egyénenként, mint amit az emberek elhisznek magukról vagy hajlandóak elfogadni, így pedig elég vidáman elvagyok az életben, mert nincs rá szükségem, hogy a szar dolgokér bűnbakokat keressek, inkább azzal foglalom el magam, hogy jók legyenek a napjaim :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 14:33:04

@Cérnahuszár: azért én óvatosan használnám a "raáharapni" igét, miközben Dani, a kuki és annak vakarása a téma! A kommentfolyamba hirtelen belecsöppenőket megdöbbenti :D

hereverő heverő 2020.12.01. 14:33:14

@Alice from madness: A kerítés nem csak megvéd, de ki is rekeszt.

Maximista vagyok 2020.12.01. 14:33:16

Ezért kell állatokkal spanolni, megbízhatóbbak

2020.12.01. 14:33:35

@úgymond olvasó mmkk:
mondjuk úgy, hogy részben volt szakmai ártalom (it fejvadász illetve interjúztató voltam 5 évet), részben magánérdeklődés (nagyon szeretem a testbeszéddel és emberi játszmákkal foglalkozó anyagokat 10-enéves korom óta) részben meg saját érdekemben állandóan monitorozom az embereket :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 14:33:58

@hereverő heverő: nyihihi :) Más is ráharapott a témára :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:35:15

@Alice from madness: fejvadásznál is voltam gyakorlaton, imádtam :))))

Cérnahuszár 2020.12.01. 14:35:22

@hereverő heverő: érzékeltem, és mégis leírtam

2020.12.01. 14:36:58

@úgymond olvasó mmkk:
szerettem egyébként, csak egy idő után elegem lett belőle, hogy a megbízók mindent akarnak sokszor megalázóan olcsón. de akiket interjúztattam, azokat nagyon bírtam. meg a fejvadászattal járó egész táncot :)

2020.12.01. 14:38:07

@hereverő heverő:
van rajta kapu, meg kulcs is van hozzá, be lehet jönni rajta :D

2020.12.01. 14:39:57

@Alice from madness: hanyadik résznél jársz?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:40:01

@Alice from madness: a hosszú gyakorlatomat meg munkaerő kölcsönzőnél csináltam múlt hónapban.. tapasztaltam a megbízók "kéréseit" :)))))))

Cérnahuszár 2020.12.01. 14:41:55

@úgymond olvasó mmkk: ú mondanál párat? ez engem nagyon érdekel

hereverő heverő 2020.12.01. 14:42:41

@Alice from madness: és @úgymond olvasó mmkk: Ezt én még nem is hallottam, hogy egy fejvadásznak abból lesz elege, hogy a megbízók Supermant akarják felvenni, de gombokkal fizetnék ki. Voltam olyan állásinterjún, ahol megkérdezték: miért akarok itt dolgozni. Tévedésben vagytok, én nem itt akarok dolgozni. Felajánlottam nektek a tudásomat, ami úgy látszik kell nektek. Ti pedig most ajánjatok fel egy akkora összeget, ami miatt szeretni fogom ezt a munkát.
És kb itt véget is ért az interjú, feleannyit akartak adni mint amit akkoriban kerestem.

2020.12.01. 14:45:14

@username loading:
4.-et kéne elkezdenem meló után (mer' képzeld én egyesekkel ellentétben meló közben nem netflixezem :P ), tegnap éjjel nem mertem folytatni, mert ráadásul nem is otthon lakom jövőhétig, szóval para eleve :D
szerintem hétvégéig kipörög.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 14:46:06

@Cérnahuszár: az általános a "tegnapra kérünk 35 embert, abból 20-nak legyen X végzettsége és Y tapasztalata, és ennyi meg annyi idős legyen" :))

2020.12.01. 14:47:57

@hereverő heverő:
na igen, én meg ugy gondolom hogy ez nem frankó és én ehhez nem akarom adni se a tudásom se elsővonalban az arcom.
egy határral nyugatabbra még az utcaseprők bérsávja is ki van írva egyből a hirdetésben, nem az hogy tényleg szakembereknek kell megalázóan csiki-csukizniuk a bérrel kapcsolatban. Pláne ha nem is ő jelentkezik hanem én kopogok "hogy figyu, tetszik a tudásod, gyere hozzánk dolgozni....de nem mondom ám meg mennyiér" :D

2020.12.01. 14:48:49

@username loading:
eddig bejön, csak zavar, hogy nem tudtam leülni egyhúzóban lenyomni, mert így kínzó kérdéseim vannak folyamatosan :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 14:49:20

@hereverő heverő: anno én is jártam így, hogy a pösze, békaszájú nyanyus, aki a reménybeli főnököm lett volna, úgy adta elő magát, mintha nekem rögvest a lába elé kellene borulnom, hogy egyáltalán megjelenhettem :). Ahol ez a mentalitás, onnan menekülni kell.

hereverő heverő 2020.12.01. 14:52:25

@Alice from madness: respect. Én sem szivesen adnám az arcom az ilyesmihez, de itt ebben a kis tyúkszaros országban sajnos még nem nyugati a mentalitás.

hereverő heverő 2020.12.01. 14:53:09

@MsIreneAdler: Persze, mert nálunk aki tudja, csinálja. Aki nem tudja, az tanítja. Aki pedig tanítani sem tudja, az igazgatja.

2020.12.01. 14:57:47

@hereverő heverő:
na igen. pedig egyébként a fiatalabb generáció nagyrésze simán pattan, ha valami nem jó neki, ez egyre inkább így lesz, a munkavállalók is egyre tudatosabbak lesznek. én is rengeteget váltottam, mert nem szeretek fölöslegesen hadakozni, se az ostobaságot. ahol most vagyok az pénzügy és tök jó lenne, mo szemmmel álomba illő munkáltató a pénzt leszámítva, viszont suli után meg azért lépek mert szeretnék az új szakmámban dolgozni nyilván. bár ha úgy alakul itt például szívesen váltanék cégen belül osztályt akkor, mert tényleg nagyon jól vagyunk tartva emberileg.

MsIreneAdler 2020.12.01. 14:59:21

@Alice from madness: itthon gondolom a régi dolgozók miatt nem merik kiírni, mert a fizuemelésnek nincs túl nagy hagyománya idehaza. Csak ugye új embert meg már nem kapnak több évvel ezelőtti bérért. Roppantul inkorrektnek tartom egyébként ezt a módit, legszivesebben törvényileg szabályoznám, hogy igenis egy munkaadó tudja már mennyit szán egy adott pozíciót betöltőre. Manapság amúgy is már minden baromságot törvénybe lehet foglalni :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:06:00

@MsIreneAdler: voltam olyan állásinterjún, ahol közölték, hogy azért nem engem választanak, mert sokat kérek :))) szerintem nem is kértem akkor még sokat..

hereverő heverő 2020.12.01. 15:06:25

@Alice from madness: és @MsIreneAdler: Sajna épp emiatt nem lehet az öregebb generációknak nagyon ugrálnia, ugyanis egy bizonyos kor és nőknél gyerekszám fölött már szóba sem állnak veled. Mert a fitalabb úgyis szarért elvégzi amit egy idősebb (mellesleg sokkal jobban, hisz tapasztalt) is meg tud csinálni. A nőkkel meg csak baj van, beteg lesz a gyerek oszt' mán otthon is marad betegállományban.
És sajna megtehetik, hogy elfelejtik azt a nem mellékes tényt, hogy az ő bizniszük azért működik, mert a dolgozók dolgoznak. Munkaerő nélkül felkopna az álluk. Sok víz fog még lecsorogni a Dunán amíg nálunk meg fogják becsülni a tudást.

2020.12.01. 15:08:37

@MsIreneAdler:
persze ez is bennevan, meg egyébként hallottam olyan érvet is, hogy nem írja ki mennyi mert ha beleírja akkor azt mindenképp ki kell fizetnie pedig lehet hogy olcsóbban kapott volna embert....no comment.
akin sikerült keresztülverni ott bérsáv volt a hirtesében hozzárakva, hogy tudásszinttől függően x-y összeg között

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:10:09

@hereverő heverő: sőt, akkor sem állnak veled szóba, ha a közigazgatásból jössz :)))

MsIreneAdler 2020.12.01. 15:13:25

@úgymond olvasó mmkk: az nem gyenge :). Még az orrod alá dörgölték, hogy telhetetlen vagy!
A másik, amit imádok a hirdetésekben, hogy csomószor ilyen "csábító" tényezők szerepelnek benne, mint bejelentett munka (wtf?), ingyen kávé, jó hangulat :D. Természetesen ahelyett, hogy a fizu lenne megadva. Az ilyen mit gondol? Hogy majd annyira eldobom az agyam a kávétól, hogy majd nem veszem észre, alig utalnak valamit havonta a számlámra :)?

hereverő heverő 2020.12.01. 15:14:47

@Alice from madness: Az a baj ezzel, hogy beleírják: bér megegyezés szerint de ez azt takarja, hogy bér: megalázóan alacsony, de nem adunk többet mert pillanatok alatt akarjuk magunkat zsírosra keresni a te hátadon felkapaszkodva.
A megegyezés szerint ebben az esetben a beleegyezel-e szókapcsolattal helyettesíthető. És hiába nem megy oda dolgozni senki annyiért, az istennek sem hajlandóak belátni, hogy kevés a felajánlott fizu. Esetleg hozzácsapnak még havi 2ezer kafeteriát és ingyen céges mobilt - ami manapság minimum nevetséges.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:15:11

@MsIreneAdler: nem tudom, nem értem, nem is ezt tanítják a zegyetemen se :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:17:51

@hereverő heverő: volt olyan órám, ahol kielemeztük ezeket a hirdetéseket :)))

MsIreneAdler 2020.12.01. 15:25:11

@hereverő heverő: jól látod a helyzetet. A kisgyerekesek ilyenek, ezt el kell fogadni, ez van, lesz pár év, ami ilyen váratlan fordulatokkal tarkított. Addig, amíg a rugalmas munkaidő, a részmunkaidő és a home office (na az most talán bejön) szitokszavak egy átlag cég számára, addig itt nem lesz jobb.

2020.12.01. 15:27:16

@hereverő heverő: a céges mobiltól mentsen meg az isten, sok helyen azzal kimondatlanul együttjár hogy bármikor elérhessenek :D

2020.12.01. 15:30:12

Jajj amugy minden is szóbajött ami miatt kiszálltam a bizniszből és kezd ptsd-m lenni :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:31:22

@Alice from madness: az első munkahelyemen volt céges mobilom.. 16:20-kor, amikor lejárt a munkaidőm, kikapcsoltam.. :DDDD

2020.12.01. 15:45:20

@úgymond olvasó mmkk:
van, ahol nem vagy érte lebaszva

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:46:32

@Alice from madness: ez nem az a hely volt, ahol nem basztak le érte

2020.12.01. 15:49:05

Egyébként én nem értem a farm vip az mennyi idős összefoglalóval rendelkezik? Mert Mami nézi nekem óráknak tűnő idő óta. És ha erre ennyi idő van akkor a VV-re miért nem?

hereverő heverő 2020.12.01. 15:56:23

@Alice from madness: és @úgymond olvasó mmkk: Pl nálunk nem. Itt bevallottan azért van céges mobil, hogy én bárhova és bármikor tudjak telefonálni. Plusz azért, hogy ha beszarik a net, akkor legyen valamim amin be tudok jelentkezni (a céges laptopban szándékosan nincs 4G modul).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:59:42

@hereverő heverő: 2050-re tuti ilyen lesz a hozzáállás mindenhol :))))))))

hereverő heverő 2020.12.01. 16:00:44

@úgymond olvasó mmkk: szerintem előbb. ugye? ugye előbb? :(((((

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 16:04:31

@hereverő heverő: persze, hogy előbb. látok ráutaló jeleket :)

hereverő heverő 2020.12.01. 16:27:06

Kedves Kata!

első levelemet küldöm innét a villából. Nagyon szeretlek! Már kis is raktam a képedet a fejem mellé, hogy ha éjjel álló farokkal felriadok, akkor egyből megnézhesselek. És hát, amennyit itt kúrnak mellettem, hát gyakran felriadok. Csak az a baj, hogy ebben a kurva hálószobában tök sötét van, így nem látok semmit. De azért nézegetlek.
A hajam rendben van. Eddig fülzsírral kentem mert a hajlakkomat Bálint véletlenül dezodornak nézte és a hóna alá fújta, de tegnap megszóltak hogy büdös vagyok. Büdös a seggük! De azért én nyomoztam kicsit, kiderült hogy Amanda volt az. Ezért ma megmostam és megszárítottam.
A hajamat, nem Amandát.
Sajnos a nyakkendőmet tegnap lehányta Renátó. Azt hitte, hogy az idióta alvós szemfedele, és felhúzta a dagadt fejére, aztán ordítva telehányta a WCt és belehajolt vele. A nyakkendőmmel. Azóta nem hordtam, de ez mondjuk csak a következő buliig lesz így.
Jó itt benn, csak hiányzol nagyon! Ezért is örülök, hogy Bálint alszik velem. Néha kiverem neki, ő kiveri nekem - de semmi buzulás!

Most zárom soraimat, mert játék jön és én meg akarom nyerni neked a 36 milliót. És akkor elviszlek a tengerhez 135 ezerért egy hétvégére, a többit meg lenyúlom én.

Ölel
Gáborod

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:33:09

Jáj de lecopatott az utolsó teló :D igazi copórollerezés volt, megyek inni a nyugiba

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:38:09

@úgymond olvasó mmkk: majd csak figyelj amikor repül az első üres Staropramen üveg :D

Kosztarika 2020.12.01. 16:50:00

Megpróbáltam visszaolvasni, de azt hittem rossz oldalon vagyok. Aztán láttam, hogy halványződ, meg ismerős volt pár nicknév, úgyhogy megnyugodtam. ;)

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:51:22

@úgymond olvasó mmkk: nehogy fel legyél kérdezve, hiába illegeted magad a tiktokon vagy mi a francon :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 16:53:01

@Maximista vagyok: na gyere, kérdezz fel szabályosan nyelvvel, nem félek tőled :D

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:59:23

Lyézusom... Az "olasz" hülyegyerek kitalálta, hogy kiad egy rap albumot. Beszélni sem tud. Az ujjazás meg kevés lesz oda.

hereverő heverő 2020.12.01. 16:59:33

@úgymond olvasó mmkk: és @Alice from madness: és @Kosztarika: Remélem az igazi Kata is olvas minket. És akkor én holnap gyíkká fogok változni.

.. nem olyan gyíkká, perverzek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:01:24

@Maximista vagyok: csak a táblánál van merszed, gondolhattam volna :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:01:38

@Alice from madness: ó, nem akartam, hogy újra átéld, most már vége. Minden rendben van :) (gondolom). Azért említsük meg, hogy azért néha érdekes tud lenni a másik oldal is. Mármint a jelentkezők. Válogattam anno önéletrajzot sírva, röhögve :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:05:15

@hereverő heverő: örömmel olvasom, hogy te sem vagy normális :DDD

hereverő heverő 2020.12.01. 17:05:22

@Maximista vagyok: adj nekem is! én meg még mindig dolgozom, bár látszatja nem nagyon van.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:05:32

@Maximista vagyok: lófaszt! akarom mondani, toronyórát aranyláccal esetleg?

hereverő heverő 2020.12.01. 17:07:22

@MsIreneAdler: ne hízelegj :)

@úgymond olvasó mmkk: az eredetiben szalamandra, de a gyíkos verzió az ismertebb :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:09:26

@hereverő heverő: látom neked isz.. hol van a drágaszágom?

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:11:46

@hereverő heverő: én hízelegni? Ugyan. Minden szavam az irántad érzett őszinte csodálatnak álkít emléket csupán :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 17:18:02

Hilihalihalihó! VV van, jöttem :)
Hol smárol ginamanda? Este bealudtam.

hereverő heverő 2020.12.01. 17:27:04

@MsIreneAdler: Az én csodálatom? úgy érzem valamit istenesen elszúrtál :))))))

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 17:44:39

Már hagyomány, hogy megnézem a Hulla-ház minisorozatot, ha VV megy :) Ráadásul most nekünk is járvány van.

Van már kedvencünk? Fruról azt hittem favoritom lesz, mert szolnoki, aztán megláttam a száját. Majd megpuszilta Renátát, aztán bekert a Mózes Merdzsó bimbódzó akármibe, Jó lenne, ha a riport szobában valaki rákérdezne, mert így nehéz eldönteni, hogy primkó suttyó vagy béna genyó.

Ti hogy vagytok? Hiányoztatok

Gia 2020.12.01. 17:46:55

Ma valami asztali irányított őszintézés lesz,esetleg táblás ki a leggenyóbb játék,mert Amanda nagyon vernyákolt az előzetesben,hogy ő nem bírja elviselni amiket mondanak rá..Csak nehogy ezt is elcsalják,mint a magad alatt vágod a fejszét klasszikust..Azt sem adták le. Ezek két tüzet tartanak egy rakáson..

2020.12.01. 17:48:17

@username loading: hat ez egyre jobb es jobb :) vegre erkeznek valaszok is a kerdeseimre a 4. resz vegetol.

2020.12.01. 17:49:18

@hereverő heverő: ne aggodj, ha igy is lesz, el fog mulni :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 17:53:05

@Maximista vagyok: Könyörgöm, nem tudtad, hogy ő egy igazi rap tehetség?! A kiesése után a BeleValóban Gáspár nem győzte minél mélyebbre dugni a nyelvét a Digó-popóba, erről szólt a fél műsor. És kezdem azt hinni, hogy ezért foglalkoznak a VV adások is még mindig Diegóval. Valakinek a valakije lehet, aki valami oknál fogva ugye nem mehet vissza Olaszországba (ha ott vót egyáltalán). És most kicsit meg akarják tolni a "zenei karrierjét". Csillag születik!

2020.12.01. 17:54:10

@username loading:
hat nagyon rezeg a lec hogy ez a mai VV ugrik es en ezt ma leporgetem :D tudni akarok mindent is.
Addig is: Ratched megvolt?

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 17:55:25

@hereverő heverő: Csak nehogy Dani gyíkjává változz, mert akkor sosem leszel egyedül, nyugalomban!

2020.12.01. 18:00:15

@username loading: detto :D
Es rohadtul johetne a kov evad.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:06:50

@úgymond olvasó mmkk: Mindég ezek az illetlen témák, malacságok, pajzánságok! Ez miattatok van, magával ragad az ifjonti hév és bohóság.

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:06:51

@úgymond olvasó mmkk: na most akkor felkérdezlek. Nem szép a válasz, amikor én itt az esélyegyenlőség jegyében felajánlom, hogy hozd be a táblát. Erre te támadsz, hozzám vágtad a sálamat is, majdnem betört a fejem. Hereverő alig tudta lenyomni a puklit sörrel a fejemről.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:08:14

@Nátha ellen bálna: te vagy az, aki győzőt nézi, nem én, szóval miféle pajzánságról beszélsz velem kapcsolatban? :D

@Maximista vagyok: a picsába, tudtam, hogy a nem a kalapácsot kellett volna belebugyolálnom a sálba..

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:09:25

@úgymond olvasó mmkk: ez a tattika része, felköpök és aláállok :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 18:09:50

@Nátha ellen bálna: úgy tarkón tudnám backodni miatta!!! A bentiek miért nem teszik szóvá?

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:10:24

@Nátha ellen bálna: de akkor az összes kőműves rap tehetség, simán rákötik a bazdmeget a mélytorok szóra :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:11:33

@Maximista vagyok: legközelebb a baltával doblak fejbe, jó? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:11:44

@úgymond olvasó mmkk: Elmondanám, hogy tegnap nem néztem Győzőt, mert ma (máma) korán kellett kelnem, pedig nem is vagyok pék. Te nyugodtan kötözköggyé, a világon semmi probléma nincsen ezzel, max. zubognak a jelek, kiviszlek, kinn hagylak, aztán majd ott folytathatod a malac témákat. Ennyi, tesa, érted.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:13:28

szeretném veletek megosztani a kedvenc karácsonyi klipem
www.youtube.com/watch?v=jx6DzaiV66Y

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:14:12

@úgymond olvasó mmkk: amúgy is, tegnap este jaszkariztál vele hogy az egész tested fehér, csak a melled fekete, milyen trükk ez kérem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:14:28

@Maximista vagyok: azt te csak hiszed :D

@Nátha ellen bálna: öööööööö.. izé... amúgy?

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:15:09

@Hedo a nokedli szaggató: Azt én sem értem, hogy miért nem szólnak Dani pélózásáért, ha Gabesz állítólagos zsíros füle meg téma. Sőt, Danival ugye kezet fognak, és ők sem mosnak utána kezet, ahogy arról volt szó. Akkor Gábor szaga gond, Dani sajátos attitűdje nem?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:15:14

@Maximista vagyok: annyit ittál, hogy már arra se emlékszel, hogy az egész testem ződ?

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:15:46

@hereverő heverő: nem szúrtam el, csak túlzotam kicsit, hogy lásd, milyen, mikor hízeleg valaki :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:16:45

@úgymond olvasó mmkk: De ugye nem megint az Always Platinum fog beugrani előtte?

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:25:34

@úgymond olvasó mmkk: nem kellett volna átesned az üvegajtón :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:26:42

@Nátha ellen bálna: jó kérdés. Lehet Dani mogyizása nem olyan feltűnő nekik? Bár tény és való, hogy egyáltalán nem diszkrét a srác.

hereverő heverő 2020.12.01. 18:28:28

Kedves Hereverő!

Köszönöm kedves soraid. Gábor egy igazi úr, nem proli. Bár nem nagy durranás, de vállalható és amióta együtt vagyunk csak ritkán pörög az arcán. Ez szerintem látszik is rajta, olyan jólfésült mint akit pofán nyalt egy tehén. Szóval meg kell őt védenem mert nagyon jó az ágyban. Komódban és kétajtós szekrényben is jó.

Üdv
Kata

u.i. Csak 128 egy hétvége Zadarban. Igaz, hogy a hegyen van a szállás de én ugyis mindenhol tengeribeteg leszek.

...

Ba kabbe gyíkok én leléptem. Ciao ciao

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:33:18

@úgymond olvasó mmkk: itt jegyezném meg, hogy amennyiben vulkáni vagy romulán vagy, lehet zöld a véred :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:37:34

@hereverő heverő: ezt olcsón megúsztad Katától, szerencséd van :D
Én tuti nem mentem volna el amellett szó nélkül, hogy mintha azt sugalltad volna a levélben, hogy Gábor egyenesen vágylohasztóként tartja Kata képét az éjjeliszekrényen :)

hereverő heverő 2020.12.01. 18:38:41

@MsIreneAdler: nem, arra ott a Bálint. Kata a Gábor nyunyókája

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:42:14

@hereverő heverő: azt írtad, ha áll a zászló vagy ha akcióznak a többiek, akkor nézegeti a képet, ebből gondoltam, hogy lohasztásból van ott. Mondjuk, mikor csippendélkedtek, ő a képnek táncolt, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:51:18

@MsIreneAdler: vállon veregetem magam, hogy kitaláltam. nem vagyok képben ezzel az univerzummal :D

hereverő heverő 2020.12.01. 18:58:50

@MsIreneAdler: úgy rémlik igen. De az én memóriám... legyint

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:59:19

Ez a Fru csöves vagy kurva volt Dubajban? Esetleg csöveskurva? Elég minimál oda szerintem.

Maximista vagyok 2020.12.01. 19:04:16

@úgymond olvasó mmkk: csodásan le tudnám alázni azt a csepp kis agyát, de szép lenne... :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 19:12:02

@úgymond olvasó mmkk: semmi baj, nem szeretheti mindenki :)

Penimegamásik 2020.12.01. 19:14:48

tegnap a Robi miért harcolt az égi szellemekkel a feladatban?

MsIreneAdler 2020.12.01. 21:14:20

@úgymond olvasó mmkk: a kettő abszolút nem zárja ki egymást, én vagyok rá az élő példa :)
süti beállítások módosítása