Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X16 – Kapjon büntetést a hangmérnök csapat?

2020. november 30. 15:15 - dmr94

Ismét PP köszönt minket, immár a megjavított asztalon, ami piros helyett kék színben pompázik. A párbaj előtti estébe kapcsolódunk be, a villalakók lefekvéshez készülődnek. A zuhany alatti első pár mondatot feliratozzák a szerkesztők így nem maradunk le a világmegváltó gondolatokról, a szöveg azonban azzal a lendülettel illan el, ahogy az átlag multis dolgozó áll fel a géptől 17:00-kor. Minden bizonnyal az illetékes kolléga műszakja is lejárt, én pedig ezúton jelezném a csatornának, hogy felvehetne egy gyakornokot erre a feladatra, különben lassan nCore-ról fogjuk vadászni a VV10X16_1080p_HUNSUB típusú fájlokat.
vv10x16_01.png

Dani és Virág évődése folytatódik, a srác azt mondja nem érez semmi komolyat és hogy Virág nem hogy neki, hanem még saját magának sem tud bizonyítani. Hogy ugyan mit, az továbbra is rejtély. Bálint felveti, hogy a lány mégsem élhet végig Dani árnyékában, aki viszont a feminizmus hasonló legapróbb próbálkozásaival szemben is rezisztensnek mutatkozik. Számonkéri továbbá Virágon a részegséget, aki tagad de látván a mikroportkereséses szenvedését, nem túl meggyőző.

vv10x16_02.png

Hasonlóan dögunalmas Renátó és Fru beszélgetése bár kétségtelenül a fiú számlájára írandó, hogy Danival ellentétben ő legalább emberszámba veszi a párzáshoz kiszemelt nőstény egyedet. Valami olyasmiről győzködi a lányt, hogy nem para ha vetkőzik itt bent, senki nem szólta meg érte múltkor sem és kint ezzel még pénzt is kereshetne. Úgy látszik Fru csak a kisfilmjében dicsekedett el dubaji útjával, a lakóknak még nem.

vv10x16_03.png

Renátó letakarja a mikrofonját egy pillanatra, a kókler szerkesztőknek meg van pofájuk ezek után közönségszavazásra bocsátani a döntést, hogy kapjon-e érte büntetést. Érted, amikor a műsor majdnem felében erőteljes motyogáson kívül semmi sem hallható. Az már csak hab a tortán, hogy csak ebben a 45 perces összefoglalóban látunk két további szabályszegés gyanús esetet, először amikor Virág veszi magára Bálint zöld kendős mikroportját, majd pedig amikor Fru felejti el felvenni az övét és utána kell vinni.

vv10x16_04.png

Dani és Virág határideje lejárhatott a nyugiban, az istennek sem szexeltek 1 hét alatt sem, így Merci és Moh költöztek be a párbaj előtti éjszakára; azt gondolom sokat tőlük sem várhatunk ilyen téren. Az ő párosuk mutogatása lassan felér egy érzékenyítő kampánnyal, persze erős a benyomás, hogy az ölelkezéseiken kívül semmi érdemleges nem mutatható róluk. Moh folyton kiemeli, hogy mennyire szeret odabújni Mercihez, lehet megfeledkezett a beköltözéskor említett kispárnájáról, erre a szerepre az is alkalmas, bár tény, hogy kevésbé reszponzív és csúnya tetoválásai sincsenek.

vv10x16_05.png

Gábor berágott Amandára, amiért az kritizálta az ápoltságát és Renátótól próbálja megtudakolni a pletykákat a fürdőben látszólag nagyon beleélve magát a Columbo-szerepbe. Renátó közben elképszetően pacek hajat nyír magának, nem lehet kizökkenteni a borbélykodás okozta flow élményből még azzal sem, hogy Gábor látatlanban párbajjal fenyegeti Amandát.

vv10x16_07.png

Moh Ginával, Renátóval és Digóval beszélget, hogy vajon viszonozza-e érzéseit Merci. Digó bevállalja a wingman szerepet és hogy ő majd rákérdez a dolgokra. A lány szabadkozik, ő csak testvéri/baráti kapcsolatként tekint minderre. Digó szerint ez amolyan „tesósplusszos”, ami számomra erősen hajaz a barátság exrákkal terminológiára, így továbbra is félreértést szimatolok. Merci szentül hiszi, hogy Moh nem akarja őt megdugni, én ebben is kételkednék picit.

vv10x16_09.png

A társaság asztalhoz ül, hogy mindenki elmondja, kinek a kiesésével mi hiányozna a villából. Megint nem sikerül teljesen megérteni a feladatot és ugyanazokat a kliséket mondják el, amiket az előző napokban. Robi jegyzi meg némiképp frappánsan, hogy Digó szövege („ki a károly híveim?”) enyhén szólva nem vicces és elkésett vagy 5 évadot (Aurélió egyébiránt a hatodik szériában szerepelt de a táncosfiúnak ettől függetlenül igaza van), azonban mindig akadnak kevésbé kifinomult arcok a villában, akik számára ez humorforrás. Páran megúszósan jófejkednek, Gábor ars poeticájának esszenciája pedig, hogy nem tartja unszimpatikusnak Digót, csak nem szimpatizál vele. Amanda kvázi megfenyegeti Bálintot, hogy nem lesz köztük semmi ha a fiú esetleg visszatérne, utóbbi biztos sírva alszik majd el ezek után.

vv10x16_10.png

Peti a következő bejátszó előtt nagyon promózza a párbajt követő eseményeket, és végülis igaza van mert nagyjából csak akkor történik bármi érdemleges, amikor alkoholt kap a társaság. Amanda és Gina arckifejezéseiből külön galériát lehetne csinálni minden adásból, a tegnapi bejegyzés tartalmazott is eleget ebből úgyhogy most megkímélnék tőle mindenkit. Azért vicces ahogy élőznek és azon lamentálnak, hogy Digó elindult-e már vissza a villába vagy még épp gratulálnak neki a stúdióban.

vv10x16_12.png

Bálint visszatér, nem mindennapi látvány, ahogy Gábor a győztest emelgeti, nem segít vele az esetleges homoszexualitását firtató pletykákon sem. Digó csapata romokban, amikor Bálint elmeséli, hogy milyen arányban nyert, az mintha még a magabiztosságukat is visszavetné picit, a hangerejüket sajnos nem. Amanda utólag rossz álomként írja le az eseményeket, miszerint abban reménykedett, hogy majd felébrednek és akkor jön csak a párbaj napja. Igen Amanda, mi is valami hasonlót élünk át mióta beköltöztél a villába. Ő ekkor már egyértelmű kiválasztottnak érzi magát, Gina pedig mivel nagyon szeretné látni a szeretteit, felveti neki, hogy vigye ki őt, ami mondanom sem kell, csak olaj a tűzre.

vv10x16_14.png

A két finom hölgy diszkrét eszmecseréje eredményeként arra jut, hogy ha már „visszajött ez a féreg”, akkor innentől hulljon a férgese, Amanda szexi fogselymezése közben egy kis patkányozás is belefér még. Népmesébe illő gonosz mostohákat megformálva bosszút esküsznek, aztán beugrik, hogy „védett ez a geci köcsög állat majom”. A villa óvónénije már egy asztalhoz sem lesz hajlandó leülni Bálinttal és olyan felelőtlen kijelentéseket tesz, hogy inkább nem zabál egész életében amíg itt van. Bennem pedig egyre erősebb a gyanú, hogy frusztrációjuk oka kizárólag az, hogy soha nem tudják már meg ki a Károly. Nos, ha lenne tízezer forintom, én elmondanám nekik.

vv10x16_15.png

A buli már megszokott szégyentelen táncolással és vetkőzéssel telik, Bálintnak gyanús Moh jófejkedése, Renátó outfitje láttán pedig csak idő kérdése, hogy kibe köt bele ma este. A bölcsek tanácsa meg van győződve róla, hogy másnap érkezik is az újabb kiválasztás, Gina performanszait meg lassan a kurucinfó citálja majd és nem mi. Még mindig a kiesett olasznak üzengetnek, úgy érzik már csak ketten maradtak egymásnak de azért sokadszor is kihangsúlyozzák, hogy „meg kell tolni” és ők fixen „megtolják” mostantól. Fru Mercivel osztja meg a mutáns ajkaiban felhalmozott tudását, ő már látja, hogy ez a csapat szétesett és figyelmezteti társát, hogy vigyázzon Amandával mert nem őszinte és nem is feltétlenül Digó kiesése miatt sír, hanem mert fél Bálinttól.

vv10x16_17.png

vv10x16_18.png

A két hárpia külön tölti az éjszakát, a szobát úgy hagyják ott, hogy „ide ne merjen feküdni senki a retkes testével” és még a nyugiba megérkezve is folytatódik a rage az ottani gecis lepedő miatt. 84%-os többséggel a szavazás eredménye, hogy Renátó meg lesz büntetve, gyanítom a korábbi ittas viselkedése és proliskodása jobban befolyásolta a döntést, mint a hivatalos ok. Peti megnyugtat minket, hogy Digó még él és ha valaki aggódott volna akkor Belevaló is lesz de azt nézze az, akinek két anyja van.

vv10x16_19.png

1254 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2020.12.01. 15:25:11

@hereverő heverő: jól látod a helyzetet. A kisgyerekesek ilyenek, ezt el kell fogadni, ez van, lesz pár év, ami ilyen váratlan fordulatokkal tarkított. Addig, amíg a rugalmas munkaidő, a részmunkaidő és a home office (na az most talán bejön) szitokszavak egy átlag cég számára, addig itt nem lesz jobb.

2020.12.01. 15:27:16

@hereverő heverő: a céges mobiltól mentsen meg az isten, sok helyen azzal kimondatlanul együttjár hogy bármikor elérhessenek :D

2020.12.01. 15:30:12

Jajj amugy minden is szóbajött ami miatt kiszálltam a bizniszből és kezd ptsd-m lenni :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:31:22

@Alice from madness: az első munkahelyemen volt céges mobilom.. 16:20-kor, amikor lejárt a munkaidőm, kikapcsoltam.. :DDDD

2020.12.01. 15:45:20

@úgymond olvasó mmkk:
van, ahol nem vagy érte lebaszva

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:46:32

@Alice from madness: ez nem az a hely volt, ahol nem basztak le érte

2020.12.01. 15:49:05

Egyébként én nem értem a farm vip az mennyi idős összefoglalóval rendelkezik? Mert Mami nézi nekem óráknak tűnő idő óta. És ha erre ennyi idő van akkor a VV-re miért nem?

hereverő heverő 2020.12.01. 15:56:23

@Alice from madness: és @úgymond olvasó mmkk: Pl nálunk nem. Itt bevallottan azért van céges mobil, hogy én bárhova és bármikor tudjak telefonálni. Plusz azért, hogy ha beszarik a net, akkor legyen valamim amin be tudok jelentkezni (a céges laptopban szándékosan nincs 4G modul).

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 15:59:42

@hereverő heverő: 2050-re tuti ilyen lesz a hozzáállás mindenhol :))))))))

hereverő heverő 2020.12.01. 16:00:44

@úgymond olvasó mmkk: szerintem előbb. ugye? ugye előbb? :(((((

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 16:04:31

@hereverő heverő: persze, hogy előbb. látok ráutaló jeleket :)

hereverő heverő 2020.12.01. 16:27:06

Kedves Kata!

első levelemet küldöm innét a villából. Nagyon szeretlek! Már kis is raktam a képedet a fejem mellé, hogy ha éjjel álló farokkal felriadok, akkor egyből megnézhesselek. És hát, amennyit itt kúrnak mellettem, hát gyakran felriadok. Csak az a baj, hogy ebben a kurva hálószobában tök sötét van, így nem látok semmit. De azért nézegetlek.
A hajam rendben van. Eddig fülzsírral kentem mert a hajlakkomat Bálint véletlenül dezodornak nézte és a hóna alá fújta, de tegnap megszóltak hogy büdös vagyok. Büdös a seggük! De azért én nyomoztam kicsit, kiderült hogy Amanda volt az. Ezért ma megmostam és megszárítottam.
A hajamat, nem Amandát.
Sajnos a nyakkendőmet tegnap lehányta Renátó. Azt hitte, hogy az idióta alvós szemfedele, és felhúzta a dagadt fejére, aztán ordítva telehányta a WCt és belehajolt vele. A nyakkendőmmel. Azóta nem hordtam, de ez mondjuk csak a következő buliig lesz így.
Jó itt benn, csak hiányzol nagyon! Ezért is örülök, hogy Bálint alszik velem. Néha kiverem neki, ő kiveri nekem - de semmi buzulás!

Most zárom soraimat, mert játék jön és én meg akarom nyerni neked a 36 milliót. És akkor elviszlek a tengerhez 135 ezerért egy hétvégére, a többit meg lenyúlom én.

Ölel
Gáborod

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:33:09

Jáj de lecopatott az utolsó teló :D igazi copórollerezés volt, megyek inni a nyugiba

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:38:09

@úgymond olvasó mmkk: majd csak figyelj amikor repül az első üres Staropramen üveg :D

Kosztarika 2020.12.01. 16:50:00

Megpróbáltam visszaolvasni, de azt hittem rossz oldalon vagyok. Aztán láttam, hogy halványződ, meg ismerős volt pár nicknév, úgyhogy megnyugodtam. ;)

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:51:22

@úgymond olvasó mmkk: nehogy fel legyél kérdezve, hiába illegeted magad a tiktokon vagy mi a francon :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 16:53:01

@Maximista vagyok: na gyere, kérdezz fel szabályosan nyelvvel, nem félek tőled :D

Maximista vagyok 2020.12.01. 16:59:23

Lyézusom... Az "olasz" hülyegyerek kitalálta, hogy kiad egy rap albumot. Beszélni sem tud. Az ujjazás meg kevés lesz oda.

hereverő heverő 2020.12.01. 16:59:33

@úgymond olvasó mmkk: és @Alice from madness: és @Kosztarika: Remélem az igazi Kata is olvas minket. És akkor én holnap gyíkká fogok változni.

.. nem olyan gyíkká, perverzek.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:01:24

@Maximista vagyok: csak a táblánál van merszed, gondolhattam volna :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:01:38

@Alice from madness: ó, nem akartam, hogy újra átéld, most már vége. Minden rendben van :) (gondolom). Azért említsük meg, hogy azért néha érdekes tud lenni a másik oldal is. Mármint a jelentkezők. Válogattam anno önéletrajzot sírva, röhögve :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:05:15

@hereverő heverő: örömmel olvasom, hogy te sem vagy normális :DDD

hereverő heverő 2020.12.01. 17:05:22

@Maximista vagyok: adj nekem is! én meg még mindig dolgozom, bár látszatja nem nagyon van.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:05:32

@Maximista vagyok: lófaszt! akarom mondani, toronyórát aranyláccal esetleg?

hereverő heverő 2020.12.01. 17:07:22

@MsIreneAdler: ne hízelegj :)

@úgymond olvasó mmkk: az eredetiben szalamandra, de a gyíkos verzió az ismertebb :)

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 17:09:26

@hereverő heverő: látom neked isz.. hol van a drágaszágom?

MsIreneAdler 2020.12.01. 17:11:46

@hereverő heverő: én hízelegni? Ugyan. Minden szavam az irántad érzett őszinte csodálatnak álkít emléket csupán :)

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 17:18:02

Hilihalihalihó! VV van, jöttem :)
Hol smárol ginamanda? Este bealudtam.

hereverő heverő 2020.12.01. 17:27:04

@MsIreneAdler: Az én csodálatom? úgy érzem valamit istenesen elszúrtál :))))))

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 17:44:39

Már hagyomány, hogy megnézem a Hulla-ház minisorozatot, ha VV megy :) Ráadásul most nekünk is járvány van.

Van már kedvencünk? Fruról azt hittem favoritom lesz, mert szolnoki, aztán megláttam a száját. Majd megpuszilta Renátát, aztán bekert a Mózes Merdzsó bimbódzó akármibe, Jó lenne, ha a riport szobában valaki rákérdezne, mert így nehéz eldönteni, hogy primkó suttyó vagy béna genyó.

Ti hogy vagytok? Hiányoztatok

Gia 2020.12.01. 17:46:55

Ma valami asztali irányított őszintézés lesz,esetleg táblás ki a leggenyóbb játék,mert Amanda nagyon vernyákolt az előzetesben,hogy ő nem bírja elviselni amiket mondanak rá..Csak nehogy ezt is elcsalják,mint a magad alatt vágod a fejszét klasszikust..Azt sem adták le. Ezek két tüzet tartanak egy rakáson..

2020.12.01. 17:48:17

@username loading: hat ez egyre jobb es jobb :) vegre erkeznek valaszok is a kerdeseimre a 4. resz vegetol.

2020.12.01. 17:49:18

@hereverő heverő: ne aggodj, ha igy is lesz, el fog mulni :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 17:53:05

@Maximista vagyok: Könyörgöm, nem tudtad, hogy ő egy igazi rap tehetség?! A kiesése után a BeleValóban Gáspár nem győzte minél mélyebbre dugni a nyelvét a Digó-popóba, erről szólt a fél műsor. És kezdem azt hinni, hogy ezért foglalkoznak a VV adások is még mindig Diegóval. Valakinek a valakije lehet, aki valami oknál fogva ugye nem mehet vissza Olaszországba (ha ott vót egyáltalán). És most kicsit meg akarják tolni a "zenei karrierjét". Csillag születik!

2020.12.01. 17:54:10

@username loading:
hat nagyon rezeg a lec hogy ez a mai VV ugrik es en ezt ma leporgetem :D tudni akarok mindent is.
Addig is: Ratched megvolt?

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 17:55:25

@hereverő heverő: Csak nehogy Dani gyíkjává változz, mert akkor sosem leszel egyedül, nyugalomban!

2020.12.01. 18:00:15

@username loading: detto :D
Es rohadtul johetne a kov evad.

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:06:50

@úgymond olvasó mmkk: Mindég ezek az illetlen témák, malacságok, pajzánságok! Ez miattatok van, magával ragad az ifjonti hév és bohóság.

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:06:51

@úgymond olvasó mmkk: na most akkor felkérdezlek. Nem szép a válasz, amikor én itt az esélyegyenlőség jegyében felajánlom, hogy hozd be a táblát. Erre te támadsz, hozzám vágtad a sálamat is, majdnem betört a fejem. Hereverő alig tudta lenyomni a puklit sörrel a fejemről.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:08:14

@Nátha ellen bálna: te vagy az, aki győzőt nézi, nem én, szóval miféle pajzánságról beszélsz velem kapcsolatban? :D

@Maximista vagyok: a picsába, tudtam, hogy a nem a kalapácsot kellett volna belebugyolálnom a sálba..

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:09:25

@úgymond olvasó mmkk: ez a tattika része, felköpök és aláállok :D

Hedo a nokedli szaggató 2020.12.01. 18:09:50

@Nátha ellen bálna: úgy tarkón tudnám backodni miatta!!! A bentiek miért nem teszik szóvá?

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:10:24

@Nátha ellen bálna: de akkor az összes kőműves rap tehetség, simán rákötik a bazdmeget a mélytorok szóra :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:11:33

@Maximista vagyok: legközelebb a baltával doblak fejbe, jó? :D

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:11:44

@úgymond olvasó mmkk: Elmondanám, hogy tegnap nem néztem Győzőt, mert ma (máma) korán kellett kelnem, pedig nem is vagyok pék. Te nyugodtan kötözköggyé, a világon semmi probléma nincsen ezzel, max. zubognak a jelek, kiviszlek, kinn hagylak, aztán majd ott folytathatod a malac témákat. Ennyi, tesa, érted.

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:13:28

szeretném veletek megosztani a kedvenc karácsonyi klipem
www.youtube.com/watch?v=jx6DzaiV66Y

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:14:12

@úgymond olvasó mmkk: amúgy is, tegnap este jaszkariztál vele hogy az egész tested fehér, csak a melled fekete, milyen trükk ez kérem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:14:28

@Maximista vagyok: azt te csak hiszed :D

@Nátha ellen bálna: öööööööö.. izé... amúgy?

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:15:09

@Hedo a nokedli szaggató: Azt én sem értem, hogy miért nem szólnak Dani pélózásáért, ha Gabesz állítólagos zsíros füle meg téma. Sőt, Danival ugye kezet fognak, és ők sem mosnak utána kezet, ahogy arról volt szó. Akkor Gábor szaga gond, Dani sajátos attitűdje nem?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:15:14

@Maximista vagyok: annyit ittál, hogy már arra se emlékszel, hogy az egész testem ződ?

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:15:46

@hereverő heverő: nem szúrtam el, csak túlzotam kicsit, hogy lásd, milyen, mikor hízeleg valaki :)

Nátha ellen bálna 2020.12.01. 18:16:45

@úgymond olvasó mmkk: De ugye nem megint az Always Platinum fog beugrani előtte?

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:25:34

@úgymond olvasó mmkk: nem kellett volna átesned az üvegajtón :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:26:42

@Nátha ellen bálna: jó kérdés. Lehet Dani mogyizása nem olyan feltűnő nekik? Bár tény és való, hogy egyáltalán nem diszkrét a srác.

hereverő heverő 2020.12.01. 18:28:28

Kedves Hereverő!

Köszönöm kedves soraid. Gábor egy igazi úr, nem proli. Bár nem nagy durranás, de vállalható és amióta együtt vagyunk csak ritkán pörög az arcán. Ez szerintem látszik is rajta, olyan jólfésült mint akit pofán nyalt egy tehén. Szóval meg kell őt védenem mert nagyon jó az ágyban. Komódban és kétajtós szekrényben is jó.

Üdv
Kata

u.i. Csak 128 egy hétvége Zadarban. Igaz, hogy a hegyen van a szállás de én ugyis mindenhol tengeribeteg leszek.

...

Ba kabbe gyíkok én leléptem. Ciao ciao

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:33:18

@úgymond olvasó mmkk: itt jegyezném meg, hogy amennyiben vulkáni vagy romulán vagy, lehet zöld a véred :)

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:37:34

@hereverő heverő: ezt olcsón megúsztad Katától, szerencséd van :D
Én tuti nem mentem volna el amellett szó nélkül, hogy mintha azt sugalltad volna a levélben, hogy Gábor egyenesen vágylohasztóként tartja Kata képét az éjjeliszekrényen :)

hereverő heverő 2020.12.01. 18:38:41

@MsIreneAdler: nem, arra ott a Bálint. Kata a Gábor nyunyókája

MsIreneAdler 2020.12.01. 18:42:14

@hereverő heverő: azt írtad, ha áll a zászló vagy ha akcióznak a többiek, akkor nézegeti a képet, ebből gondoltam, hogy lohasztásból van ott. Mondjuk, mikor csippendélkedtek, ő a képnek táncolt, ugye?

úgymond olvasó mmkk 2020.12.01. 18:51:18

@MsIreneAdler: vállon veregetem magam, hogy kitaláltam. nem vagyok képben ezzel az univerzummal :D

hereverő heverő 2020.12.01. 18:58:50

@MsIreneAdler: úgy rémlik igen. De az én memóriám... legyint

Maximista vagyok 2020.12.01. 18:59:19

Ez a Fru csöves vagy kurva volt Dubajban? Esetleg csöveskurva? Elég minimál oda szerintem.

Maximista vagyok 2020.12.01. 19:04:16

@úgymond olvasó mmkk: csodásan le tudnám alázni azt a csepp kis agyát, de szép lenne... :D

MsIreneAdler 2020.12.01. 19:12:02

@úgymond olvasó mmkk: semmi baj, nem szeretheti mindenki :)

Penimegamásik 2020.12.01. 19:14:48

tegnap a Robi miért harcolt az égi szellemekkel a feladatban?

MsIreneAdler 2020.12.01. 21:14:20

@úgymond olvasó mmkk: a kettő abszolút nem zárja ki egymást, én vagyok rá az élő példa :)
süti beállítások módosítása