Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Two

2020. november 27. 16:40 - hektor_

Abban a világban, ahol robotok vannak, olyan helyeknek is lennie kell, ahol elfoglalt/magányos/perverz férfiak (vagy nők) direkt erre a célra legyártott robotokkal (vagy robotnőkkel) randizhatnak. De ahol robotok vannak, ott robotellenes Al-kaidának is lennie kell, így a második rész elején fejest is ugrunk a terrorakcióba, melynek keretein belül egy külső segítséggel irányított srác belezést indítana a desszert után gyanútlanul hazasétáló párocska mechanikus tagján. Emberünket nem fogják egyhamar előléptetni, a támadást ugyanis sikerül úgy elbalfaszodni, hogy a robot szemenfújása után végül az azt védő szerencsétlennek szakítja fel a gyomrát egy csavarhúzóval. Iszkiri, öcsém, a kamera mindent felvett.

1.png

A terhes lány még mindig nincs vele képben, hogy vőlegénye, Szergej Panyin kicsekkolt, de megemlíti az őt kihallgató rendőrnek hogy kapott egy fülest, miszerint robot támadhatta meg – a férfi meg a vád hallatán csak azért nem röhögi pofán, mert volt gyerekszobája. Megkéri egy kolléganőjét, hogy a karkötő GPS-t mérje be, a lány szemrebbenés nélkül közli hogy megvan az ürge, a 3-as hullaházban pocol. Amíg szabadkoznak, hogy itt valószínűleg valami tévedés lesz, a másik széken ülő nyomozó, Varlamov már tárcsázza is Szafronov számát, hogy vetne egy pillantást Panyin elvtárs tetemére. A férfinak úgy hiányzik most ez, mint kutyaszar a zsebbe, de muszáj menni, így hát elköszön Soniától, aki mellesleg Ariszát a szekrényében rejtegeti a 90s évek barbijának öltöztetve.

2.png

3.png

Jegor közben elkapja az utcán a haverját, jaj, az a pöcs apám nem engedett Ausztráliába, de suliba meg nem mehetek, mi legyen – Dim Dimre persze lehet számítani, van egy csodás hely, barátom, mondja, és már be is húzza az ifjabb Szafronovot az apja titkos lakásába. Miért kell apádnak két lakás, tenné fel a kérdést Jegor, de ekkor nyilvánvalóvá válik az ok egy ázsiai hancúrrobot személyében, a nyomaték kedvéért Dim Dim rá is csap egyet a művileg tökéletesített seggre “ki az én kurvám” felkiáltással – aztán ott hagyja Jegort a csajjal. Persze azt előtte megígérteti vele, hogy nem fogja használni, a fiú egyébként ennek a gondolatól is rettenetesen zavarba jön, le is ülteti a lányt inkább háttal, csak ránéznie se kelljen.

4.png

Mindeközben a Cronosnál Maszlovszky próbálja bemérni Ariszát, a beleültetett 2 (kettő) darab GPS azonban csődöt mond, hiába erőszakoskodik Viktor a háttérben, hogy jobb lesz, ha délutánra megtalálja, különben az apósa berág és mindketten repülnek a cégtől.

Mérnök vagyok, nem varázsló!

A Szafronov házban Arisza bemutatót tart - hogy egy robot képes bármilyen hangot tökéletesen lemásolni, azt már a Terminátor 2 óta tudjuk. Most is jól jön ez a képesség, mivel mindenlébenkanál Marina néni jön körbeszaglászni, ezalatt Arisza elbújik a wc-ben és úgy csinál, mintha Szafronov ülne bent a trónon, így az ügyvédnő gyorsan elhúzza a csíkot. Arisza megkérdezi Soniát, miért nem akarnak együtt élni a szülei, hiszen úgy család a család, de a kislány sírva fakad, úgyhogy további kérdezősködés helyett inkább fészket raknak egymás fejére simogatás gyanánt.

Varlamov megérkezik a hullaházba, ám mielőtt lekerülne néhai Panyin úrról a csomagolópapír, Szafronov látni szeretné a hivatalos parancsot, anélkül ugyanis csak egy magánszemély, turistáknak pedig nem mutogatunk hullákat ugyebár. Hát írásos verzió az nincs, úgyhogy Varlamov kénytelen odébb állni, de kifelé menet még beszélgetést kezdeményez a doktorral: láttam, hogy használnak robotokat, mi a véleménye róluk? Szafronov nem érti a kérdést, a robotok dolgozók, mi lenne a baj velük?

Műanyagból van az arcuk. Nem lehet tudni, hogy igazat mondanak-e, vagy hazudnak a gazdájuk parancsára. Az embereknél más a helyzet. Minden az arcukra van írva. Hamarosan visszajövök.

A burkolt fenyegetés megtette a magáét, Szafronov szalad is Vagyimhoz, kiszálltam a buliból, megyek vallani, mondja, de a mentős tájékoztatja hogy nem kéne egy szál pöcsben beülni a csalánba, mert ha a rendőrségre megy, nagyobb baj is érheti egy-két kellemetlen kérdésnél.

Szergej özvegye bent ül a Toropov irodába sírva, de valójában nem arra kíváncsi, mi történt hőn szeretett kedvesével, hanem hogy ki fogja fizetni a továbbiakban a hitelt? Viktor a jóságos kenyéradó szerepében tetszelegve közli, hogy nem lesz itt semmi gond, a hitelt kiegyenlíti a cég, a csaj meg menjen szépen szülni, ráadásul megtartják a poziját, ha visszajönne később. A terhes lány erre abba is hagyja a sírást, ja hát akkor semmi gond, már el is felejtette hogy meghalt a gyereke apja, sőt, az ajánlatra már egy kertes házat vizionál a város szélén, arra guruló fagyiskocsikkal… az álmodozásból Viktor rángatja ki; saleses vagy, kisanyám, tudod hogy ha túl sokat akarsz az ügyféltől, elszaladhat, úgyhogy legyen elég ennyi és remélem megértettük egymást. Meg, kifelé beszél is telefonon az asszony Varlamovval, nincs feljelentés, ami történt, megtörtént, viszhall. A nyomozóra rájár a rúd, hiába beszél a főnökével, hogy a Cronos ügyben valami nincs rendjén, az ezredes leoltja hogy törődjön a saját dolgaival, amik közé a Cronosos akták már rég nem tartoznak, különben is, tegnap a Likvidátorok (az antirobot-terrorliga) leszúrtak egy fickót, inkább azzal foglalkozzon hogy előkerítsék a gyilkost.

Jegor cimboráját elkapják az utcán a fiú ellenségei, a srácnak elég egy táskacibálás hogy azonnal köpjön, bár egy smst ír a békésen candycrushozó Jegornak hogy hazajön az apja, úgyhogy tűnés – de mint kiderül ez is csak azért volt, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, mivel a többiek a ház előtt várnak a fiúra. Valószínűleg nem ez az első üldözése, mert győztes agárként rázza le magáról a banda mindhárom tagját, viszont a nagy hajszában beleütközik egy raszta lányba, aki végigborítja rajta a kóláját. Jegor nem szarozik, le is kapja a pólót, a lánynak meg annyira megtetszik amit lát, hogy odaad neki egy inget meg egy utasítást, hogy este szeretné viszontlátni a Bot.Net klubban. Meg az inget is. 

Maszlovszkynak sikerült bemérnie a parkban Soniával bújócskázó Ariszát, de mire útnak indítják a befogó-embereket, a robot leveszi magáról a GPS nyomkövetőt és bekúrja egy zöldségeskocsiba. Később aztán hazaér Jegor, akinek egyáltalán nem furcsa hogy az ötéves húgával egy ránézésre is többmilliós tételű idegen robot játszik, akinek a kislány az első szintű felhasználója, így egy vállrándítás keretében belép ő is második szintű felhasználóként, aztán megegyeznek a kislánnyal hogy ha nem szól apának Ariszáról, akkor ő sem szól arról, hogy a srác lógott a suliból. Igen, a két dolog végülis teljesen ugyanaz a volumen.24.png

Szafronov elment a rendőrségre, de Varlamov épp nincs bent, így miután meghallgatja ahogy az egyik likvidátor interjút ad a TV-ben, úgy dönt, inkább kint várakozik. Lehúzza a biztonsági őröket egy cigivel, de a segge még alig ért hozzá a padhoz, mikor Gleb leül mellé beszélgetni, nem igaz, hogy az ember már egy cigit sem szívhat el nyugodtan? A doktor közli hogy akármit is akar, ő igenis feljelenti a Cronost, hiszen ha megöltek egy embert, akkor bizony meg kell érte fizetniük. Gleb felhívja a figyelmét arra az egyébként rendkívül egyértelmű dologra, hogy egyszer öltünk, szerinted nem tehetjük meg mégegyszer? Szépek a gyerekeid. Szafronov ennek hallatán felugrana, de Glebet keményebb fából faragták, és fél kézzel lekapcsolja a férfit, mondván, tekintse ezt utolsó figyelmeztetésnek, majd otthagyja. A közöttük tátongó gecinagy üveg mögötti biztonságiak persze pont nem erre néztek ekkor. A férfi hazamegy, kezében egy piszkavast szorongatva, de otthon szerencsére minden rendben, Alla épp odatelefonál hogy számon kérje Szafronovot, miért írt neki sms-t hogy küldje el Jegor barátainak a számát, különben is, Jegor miért nincs otthon ilyen későn, de visszanyal a fagyi mert a férfi ugyanazt használja indokként, amit korábban a nő mondott neki. Alla olyan mérges lesz, hogy a feje közepéig kihullik a haja, miután leteszi a telefont kiderül, hogy nem Ausztráliában, hanem Marina néninél üdül, hogy legyen bizonyítéka hogy Szafronov szarul csinálja a gyereknevelést – nem mintha Ausztráliában ülve nem derülhetne ki ugyanez bármikor, ha ő így is-úgy is egy másik lakásból stalkerkedik utánuk.

26.png

27.png

Közjáték: Varlamov a gyilkos likvidátorral, Kirillel beszélget, aki egy 18 éves taknyos, de a mellénye óriási. A beszélgetés sikertelen, viszont legalább elővakarta valahonnan a Panyin anyukát, aki aláírja a kérelmet, hogy nyomozhasson a fia ügyében.

28.png

Jegor a Bot.Netben találkozik a raszta csajjal, Zsannával, aki bemutatja a szétvarrt pultos bátyjának, majd kér két sört, mire Barsz, A Báty teát ad neki, megjegyezvén hogy kiskorú, Jegornak kap sört, de ki is fizetteti vele, így a srácnak meglehetősen szerény összeg marad a számláján, mi meg itthon kuncogunk a kanapén, hogy emlékszünk még, amikor kétsörnyi pénzzel mentünk el tinédzserként mulatozni. Befut Dim Dim, nyomában a bandával akik délelőtt már megkergették Jegort és még mindig el akarják tángálni, a srác erre aztmondja a vezérnek, gyere ki a hóra 1/1, aztán rendezzük le egyszer s mindenkorra! A wc-ben pontot is tennének az ügy végére, és Jegor húzná a rövidebbet, de jön Barsz és néhány olyan pofon kíséretében, amitől szegény Bud Spencer örömkönnyeket morzsolgatna, szétzavarja a fiatalokat. Jegor szerintem nem tudja, hogy kell arcot mosni, mert utána ugyanolyan véres mint előtte, de aztán a tetőn Zsanna megmutatja neki a tisztálkodás alapjait.

Otthon Szafronov kérdőre vonja az utódot, hol a picsában volt hajnalig, Jegor persze irgalmatlan idegesítően hepciáskodik, de mielőtt igazán összeugatnának, belép az ajtón (zárak, haló?) a Bars által kiütött srác egy fogfájós kötéssel a fején és az apjával az oldalán, hogy most azonnal feljelentik Jegort amiért megverte a gyereket, Szafronov viszont egy vállficamítás kíséretében kipenderíti őket a lakásból. Hosszú nap volt, végre lepihenhetne, ekkor azonban jön egy sms, miszerint holnap reggel köteles átadni a Panyin-maradványokat a KBCS-nek, úgyhogy az adrenalinlöket közepette az a remek ötlete támad, hogy megy és felgyújtja az egész hullaházat, és beállítja úgy, mintha a Likvidátorok tették volna. Szerintem a robotból ki kellett volna venni előtte a chipet, ami mindent felvesz, de nem nagyon akarok okoskodni.

Mialatt Toropovék azon agyalnak, hogyan lehetne az eldobott GPS-ek nélkül visszaszerezni, Arisza felveszi Sonia anyjának a ruháját, és kiosztja a harmadik jogosultságot az alvó Szafronovnak – kész a család, más már nem is kell.

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása