Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X08 - Észak-fok, tiktok, idegenség, lidérces, messze fény

2020. november 22. 15:24 - khar0n

Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban „lakóság”) szerint ki generálja a legtöbb sztorit a villában. A legkevesebb szavazatot kapó búcsúzik. Rutinosabb néző azért sejthette, hogy ez a végkimenetele a szavazásnak, de azért szerintem lehetne ezt azért előre is jelezni, vagy a kérdés lehetne konkrétabb (ki húzzon haza sürgősségileg). Mercédesz lett a legutolsó, 1.14%-kal. Átütő sikernek ezt legfeljebb egy kamupárt mondaná, mert már pont nem kéne visszafizetnie az államtól kapott kampányfinanszírozást.

1.png

Péter legott be is jelenti a versenyzőknek a nézői kérdés tétjét. Az arcok feszültek, ki-ki miért. Én Bálint szemeit nézem meredten, mert úgy néz ki, mint aki azonnal elkezdi pislogással morzézni a kínzás szót, mint Jeremiah Denton amerikai hadifogoly a vietnámi propagandatévében. Amanda nyugodt arccal ül, a helyében én sem szarnék be, csinálta a sztorikat rendesen. Tehát Mercédesz a szerencsés, aki kiszabadul az őrületből. Kap egy órát, hogy összepakoljon és elbúcsúzzon. Ez nekem új, mintha a régebbi évadokban erre csak egy perc jutott volna, de szerintem jobb ez így: érdekesek lehetnek majd később azok a már tét nélküli egy órák. Új kérdést is kapnak a szavazásra vetemedő nézők: kinek van legnagyobb szüksége a lila kendőre. Akire a legtöbben voksolnak, az meg is kapja a védettséget jelentő kendőt, úgyhogy nagy a tét, de nézzük az előző nap összefoglalóját.

2.png

Renátó nagyjából színt vall Fruzsinak, hogy bejön neki a csaj. Az szopó, mondja Fru – közben egy almába harapva rettentőt –, mert Renátó annyira mozgatja meg szexuálisan, mint egy kiműtött vékonybél. Fru nem kavarna senkivel bent, még akkor sem, ha az az álomférfija lenne, mert ez a játék neki nem erről szól. Renátó elvonul Vivivel megbeszélni Fru visszautasítását. A srác fogadkozik, hogy le fog fogyni, és 28 évesen ő harmincast farag magából fizimiskára. Kezdetnek ehhez ajánlanám a térdnél tátongó lyukat mellőző nadrágok rituális elégetését, de menjünk tovább. Vivi szerint Fru korrekt volt, hogy nem cicázik a sráccal, és egyenesen elmondta neki, hogy nála egy százas szögekkel bevert barát-fiókban fog megrohadni. Renátó szenved kicsit, tetszik neki nagyon Fru. Vivi arca tanulmány, ahogy Renátó magyarázkodásba kezd arról, hogy nem szerelmes. Hazudsz – rí le Vivi tekintetéből, akinek eleve mindig kicsit olyan az arckifejezése, mintha egy lépfenében elpusztult lamantin bomló testét kellene ölelgetnie Manuel egyik nótájára.

3.png

Vissza a stúdióba, Peti szerint soha nem szabad feladni, hiszen ez az udvarlás lényege, és ha valakire, akkor rá joggal hallgathatunk ebben a témában. A következő blokkban láthatjuk, ahogy a lakóknak tiktok videót kell gyártani. Azaz a való világ főcímdalára kell táncolni, és mindezt videóra venni. Óriási, bámulatos, fantáziadús, lenyűgöző. Végigszenvedve ezt a pár percet kiemelném Bálint és Dani párosát, utóbbi véletlenül dzsúdóban ippont érő mozdulattal teríti le előbbit. Látunk pár részletet az elkészült művekből, szerintem ügyesek, és hát azért sem kritizálnék senkit, mert 20 éve maró emlék, ahogy a szalagavató táncra felkészítő tanár komoly energiákat mozgósít annak érdekében, hogy szabályos sorfallal takarjon ki engem a publikum elől. A párok, ha jól értettem, akkor egymást választották ki, Renátó marad egyedül, ez talán jelenthet valamit.

4.png

A stúdióba visszatérve Peti a VV tiktok oldalát reklámozza, és felhívja a figyelmet arra, hogy a lakók közösségi profiljait már hamisítják. Nem tudom ennek a hamisítási mestertervnek mi lehet az értelme, remélem készül majd belőle egy izgalmas Netflixes sorozat. Az összefoglalóba visszatérve egy kellemes szusi-vacsorán veszünk részt, ahol kérdésekkel bombázhatják egymást a játékosok. Virág bűnbánatot gyakorol, elnézést kér mindenkitől, akit megbántott a bulin. Tapsot kap a többitől, bár Fru a riportban elárulja, hogy szerinte a csaj igazi arca pont az, amit az alkohol hoz ki belőle. Nem lesznek öribarik, ez már biztos. Repül a többi kérdés. Fru szerint Vivi a legszámítóbb, és hoz rá valami zavaros példát, amiből csak annyi tiszta, hogy nem ismeri a szó jelentését. Mondjuk a jelentéktelen kifejezés lényegi tartalmával sincsenek tisztában, ez már múltkor kiderült. Dani megkérdezi Vivitől, hogy mit gondol róla, azaz a proletár úrról. Vivi szerint némi kétszínűségre utal, hogy Dániel a többieknek kurvázza Virágot, közben meg vele alszik. Is.

5.png

Mó kérdezi meg Vivitől, hogy saját magát őszintének, vagy hátulról a másikba kést vágónak tartja-e. Vivi kicsit terel, aztán elhangzik tőle, hogy részegen amúgy sokat hazudik, mire mindenki röhög: ügyesen hajolt el a kérdés elől. Virág kérdezi meg Fruzsitól, hogy mennyire tartja magát erős játékosnak. Válaszként elhangzik, hogy azért ő a legerősebb, mert higiénikus, törődik a külsejével és őszinte. Persze összecsattanás a vége, Fru szerint Virág még csak ne is merjen arra gondolni, hogy bárkinél is erősebb, hiszen ő itt az erkölcsi Mariana-árok. Szimultán beszélnek, úgyhogy nehéz kibogozni az épületes vitát, de nálam ezt a menetet nem Fruzsi nyerte. Dani szerint van némi esély rá, hogy Fru azért gyűlölködik Virágra, mert féltékeny rá miatta: nyilván minden csaj érte háborúzik.

6.png

És elérkeztünk ahhoz a blokkhoz, amit egyáltalán nem szeretnék megírni. Nem azért, mert nem tanulságos, sőt. Bőven nem ez az első reality, amit látok, és nehezen lenne rám fogható, hogy tulipános lelkű naiv tündérmanó vagyok, de ez a rész őszintén szólva nehezen feldolgozható szorongást váltott ki bennem. A lakóknak jelzőket kell egymásra írni alkoholos filccel. Ha jól értem előre hozott anyagból (jelzőkből) kell dolgozniuk, de a szabályok ismertetésével megint nem sokat vesződött a szerkesztő. Akinek amúgy már magáért a feladatért is kijárna egy bálnafasz-korbács, mert ez a megbillogozás eleve gáz. Virág ül ki elsőnek, és sorban lóbaszó betűkkel bőrére festik a következőket: villa szelleme (Bálint), beképzelt (Renátó), gátlástalan (Gábor), naiv (Amanda), aljas (Digó), visszataszító (Fru), könnyűvérű (Mó), előítéletes (Merci), balfácán (Mercédesz), suta (Dani).

7.png

Utóbbi ráadásul ezt a lány homlokára írta. Lehet csak a feszültséget akarta csökkenteni, bohóckodni, de ha a tényeket nézzük, akkor annak a csajnak az arcára írta ezt, aki egyrészt már tele lett írva mindenféle szarral, másrészt meg vele alszik, és nem csak fekszenek egymás mellett. Vivi és Gina jelzőjét nem láttuk, pedig baromira kíváncsi lennék rá. Kurvára nyomasztó az egész jelenetsor, engem azokra az archív felvételekre emlékeztet, amiken a németekkel kollaboráló nők haját borotválták le. Aztán a többi játékos is kiül sorban: kivétel nélkül pozitív jelzőket írogatnak egymásra. Virág jelzőiből kettőt mutatnak meg: Mercédeszre azt írja, hogy a villa legjobb csaja, és még Fruzsinára is csak annyit, hogy „nem hiányoznál”.  

8.png

Mó próbálja az esetet azzal magyarázni Virágnak, hogy a csoportdinamika tehet róla: egy elkezdte, aztán a többi ment utána. Lehet, de akkor remélem senki nem érvel a későbbiekben maga mellett azzal, hogy ő igazi önálló személyiségként mekkora pótolhatatlan és megismételhetetlen emberi csodája a villának. Digó, Merci, Gina és Amanda a hálóban Virágot ekézi. Digó először csak női mivoltától fosztja meg Virágot, aztán kicsit továbbmerészkedve már virgoncan dehumanizálja is: nem ember ez kérem – csapdossa idegesen a tenyereit, mire Amanda támogatólag bólogat. Digó a riportban elmondja, hogy nem kedveli Virágot, de ő nem fogja ócsárolni. Némi diszkrepancia feszül e között és az előzőekben látottak között.

9.png

Mó Danival együtt próbálja bemagyarázni Virágnak, hogy a teste nagy részén található negatív jelzők igazából nem is problémásak. Móban vagy megszólalt a lelkiismeret, vagy van annyi esze, hogy tudja: az emberek nagy részében egy csoportból kiközösített tag ösztönösen együttérzést vált ki, főleg ha ennyire szélsőséges basztatásba torkollik. Virág nem annyira hülye, és azért megjegyzi a riportban, hogy Mó egészen mást mond neki szemtől szembe, mint amit ráírt. Digó és Gina hárfa-lelkében ellenben nem pendülnek meg az együttérzés húrjai. Digó – akinek egyébként a hangszíne és kifejezésmódja engem döbbenetesen emlékeztet Bubik Istvánéra, ahogy a szellemileg visszamaradott Forrest Gumpot szinkronizálta – nagyokat röhög, hogy milyen jól elbántak a csajjal. A többiek közben Virággal dumálnak a konyhában, mintha egy-kettő közülük már látná, hogy nagyon messze rúgták a szaros bilit, de végül azt a konzekvenciát vonják le, hogy Virág magadnak csináltad a bajt, tanuljál belőle. Hát jó, végül is lehet ilyen megközelítésben is nézni, nekem kicsit más a tanulság és az ennél jóval szomorúbb.

10.png

A stúdióban Peti kicsit irányítva a nézői akaratot, kijelenti, hogy lám így jár az, aki felvállalja a véleményét. Már most borítékolom, hogy Virág kapja a lila kendőt, és igazából kívánatos is lenne ez, mert nem is lesz mókásabb dolog a megdöbbent arcokat látni. Kapcsoljuk a villát, Mercédesz búcsúzik egy percben: naon sajnálja, hogy mennie kell, naon maradna még, naon-naon örül, hogy itt lehetett, naon-naon-naon drukkolni fog kívülről. Közben én teleírom a jegyzetfüzetet szomorú gy betűkkel. Mercédesz közben elhagyja a villát, a nélküle maradó villalakók között nagyjából egyetértés van abban, hogy ha a lány ennyit tudott megmutatni magából, akkor jogos a száműzetés. Peti bejelenti, hogy ne örüljenek annyira az üresedésnek, mert, Mercédesz helyére rögtön érkezik is valaki.

11.png

Péter elbeszélget a kiesettel, aki szerintem nagyjából jól értékeli a helyzetet: 3 napot volt bent, ez kevés volt neki a kibontakozáshoz, bár az utolsó napon már kezdett feloldódni. Búcsúfilm, utcaajtó, emlékünkben örökké élni fogsz, Mercédesz!A lány hiánya miatt lelkünkben keletkezett fájdalmas űrt a szerkesztők Róberttel igyekeznek betölteni. Robi pörög a stúdióban, mint majom faszán a stanicli, a megritkított közönség ovációja közepette. Peti feltesz pár teljesen érdektelen sablonkérdést az újonnan beköltözőnek, majd ugrunk a kisfilmjére. Robi vendéglátós, chippendale, valamint borbély, remélhetőleg mindezt nem szimultán. Következetesen a hölgy szót használja, úgyhogy Gábor végre lelki társat nyerhet személyében. Kellemetlenül erőltetett stúdióbeszélgetés után kap egy lila kendőt. A srác bemegy a villába, a többiek pedig olyan lelkesedéssel fogadják, mintha NAV ellenőr lenne.

12.png

Műsorvezetőnk bekapcsolódik ismét a lakóknak a tv-n, és elmondja, hogy a nézők arról is szavazhattak ma, hogy ki az, aki a mai kiválasztáson védettséget kap. Amanda – mondja Peti, mire a lány már ünnepelni kezd – te vagy a villamester, húzz ki a lila kendőért a riportszobába. Elegáns pofáraejtés volt, nem mondom. Amanda dicséretreméltó gyorsasággal fut magas sarkúban a kendőért. A kendőt Virág kapja – jelenti be Peti a lakóknak körülbelül 20 perc hatásszünet után. Többek között ezért ennyire feleslegesen hosszú ez a megmákonyozott szájba vert rész. A lakók enyhén szólva visszafogottan örülnek. Olyan lelkesedéssel tapsolják meg Virágot, mint a feleségem a zokogó gyerekeimet látva engem, amikor az ekletikusra sikerült spenótos cannellonimat azzal szervíroztam nekik, hogy apa kinyírta és megsütötte Grincset.

13.png

A lakók olyan sokkot kaptak, mint egy ország, amikor Baukó Éva végighempizte a stúdiót a nyert párbaja után. Érdekesek az arcok, nyilván mert a legtöbb Virágra szavazott volna. Amanda menjen ki a bőröndért a riportszobába, két fiú meg hozza be a táblát a raktárból. Peti basztatja az udvaron tétlenül nézelődő Gábort, hogy mit csinál már, de hát zárva az a kurva raktárajtó. És zárva is marad még egy évnek tűnő jó tíz másodpercig. Eddig sem volt jellemző a való világra a professzionalizmus, de ebben az évadban kirívóan sok a baki. Végre elkezd kinyílni az a rohadt garázsajtó, de a harmadánál leáll. Komolyan mondom, nem hiszem el. Egyáltalán azt sem értem, hogy az a rohadt tábla miért nem a villában van egy jól látható helyen, és ha már ragaszkodnak ehhez az idétlen bőröndös balfaszkodáshoz, akkor miért nem készítik oda az asztalra még az élő adás előtt. Egy teljes perc zavar után végre megmozdul az elektromos ajtó, de nem is ez a műsor lenne, ha nem az történne, ami: a raktárajtó ahelyett, hogy tovább nyílna, inkább visszazáródik. Újabb másfél perc, amíg végre működésre bírják a kaput, és beviszik a táblát. Végre ráírják a neveket a papírokra, a papírok bekerülnek a borítékokba, megy a bénázás, hogy a kiválasztottságot jelentő zöld kendőt kivegyék-e, vagy maradjon a bőröndben. Amanda már többször elmondta, hogy óriási való világ fan, szerencsére így legalább ő tudja az amúgy faék egyszerű szabályokat, Petivel ellentétben, így a kendőt végül kiveszi.

14.png

És akkor a kiválasztás: Fru Virágra szavazott volna, de így Vivire, mert kétszínű. Bálint Amandára teszi a jelet, mert a legkevesebbet mutatja magából. Virág Fruzsinára voksol, mert nem tud vele együtt élni. Dani is Frura szavaz, mert bár semmi problémája vele, de társaságban így nem viselkedik ember. Amanda, a vetélkedőben nyert dupla szavazatával Gábort szórja meg, mert a fiú szerinte egy szellem. Gábor Fruzsinára teszi a jelet, mert kiszámíthatatlan, és nem tudja mit csinál (mármint nem Gábor, hanem Fru). Digó is Virágra tette volna, de így Vivire, mert kétszínű. Mó is Fruzsinára voksol, mert nem indult a kapcsolatuk jól, ráadásul Mó egyik barátjával is konfliktusba keveredett. Merci is Virágra szavazott volna, de így Bálintra. Indoklást én nem találtam a beszédében, csak hogy később bizalmi kapcsolatba is kerülhet Bálinttal, de akkor így meg érthetetlen a választása. Renátónak is dupla szavazata van, Bálintra hajítja, de nem azért mert gyengének tartja, hanem épp ellenkezőleg. Vivi is Bálintra teszi a jelet, mert hozzá nem áll közel. Gina is Virágra tette volna, de így Bálint a választottja, mert a szívére hallgatott. Bálint tehát az első kiválasztott.

kivalasztaseredmeny.png 

Nem volt ez rossz rész, leszámítva az igazán nyomasztó részeket és az amatőr bénázást. A szerkesztők igyekeztek megkavarni a szálakat, bár azt hiszem a nézőknek feltett kérdésekre adott válaszok következményeinek a tisztázása emelné a szavazás tisztaságába vetett lakósági közbizalmat.

603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tacika 2020.11.22. 15:51:30

Végre tudom miért volt Digo olyan ismerős!!! Köszönöm!

tvbuzi 2020.11.22. 15:51:42

Köszönjük! A Bubikos metaforán minden további műsor közben többi fogok amikor Digó beszél:D

Gia 2020.11.22. 15:53:15

Köszi a poszcsit!

tvbuzi 2020.11.22. 15:54:24

@tvbuzi: röhögni fogok, nem többi fogok
(Hülye telefon átírta)

PYT 2020.11.22. 15:55:51

Szuper a stílusod Khar0n, imádom, kérlek, maradj a végéig, lécci-léécciii! És nagyon örülök, hogy kiemelted azt a mérhetetlenül ízléstelen részt a hesteges megbillogozásról, a hasonlatod magyon ül, nekem is valami hasonló villant be azonnal, bár sokkal rosszabb, a koncentrációs táborokba deportáltak tetovált számsorokkal való megbélyegzése, rettemetes és megalázó, 2020-ban pedig már túl azon, hogy vérforralóan ízléstelen, semmi helye az efféle public lynchingnek, legyen az akárha "csak" verbális is.

Gia 2020.11.22. 15:56:08

Tehát Merci,Renátó,Vivi és Gina dobott jelet Bálintra.Ha logikusan gondolkozik,akkor közülük választ.Remélem sírós szájú Vivi lesz az.

perszepolisz 2020.11.22. 16:01:22

@Gia: mivel eggyel több fiú van benn mint lány, ezért most fiúnak kell kisni. A lányok úgyis érdekesebbek. A másik meg fura hogy az új beköltöző fiú, olyan mintha most a beépített Bálintot akarták volna kiszedni, de valamiért nem tették. Szóval szerintem Bálint fog kiesni- neki most ennyi volt a szerepe.

PYT 2020.11.22. 16:02:15

@tvbuzi: ezen én is felnevettem, szép találat, és ha már szóba jött, Digót vihetné ki Bálint könnyű szívvel, a kutyának nem hiányozna, sőt, én hálás lennék, annyira irritál a fickó, úgy mindenestül.

MmeChauchat 2020.11.22. 16:03:38

egyetértek (EKG, EEG)
D gyerek enyhe fokban szefós, köfi a megerősítést

Cérnahuszár 2020.11.22. 16:04:36

nagyon jó öfi, rögtön hoztam még sütit hogy gyakoroljam hogy ne fulladjak meg röhécselés közben.
brilliáns ahogy kimentetted az előző napi elmaradtat. kalapot le

ficekence 2020.11.22. 16:06:01

Köszönöm a posztot, remek volt.
"bár azt hiszem a nézőknek feltett kérdésekre adott válaszok következményeinek a tisztázása emelné a szavazás tisztaságába vetett lakósági közbizalmat. " ezzel a megállapítással tökéletesen egyet értek!

PYT 2020.11.22. 16:07:51

@perszepolisz: na, másodszorra csak összejön... szal azt akartam volna mondani, hogy Bálintban még bőven van muníció, ki ne emeljék már a házból, lányokat meg nem gondolom, hogy ritkítani akarnának, egy Merdzsó már kiszóródott, helyette is fiút küldtek be, úgyhogy én fiú-fiú párbajt jósolnék

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.22. 16:08:07

@Gia: ha logikusan gondolkodik valami végtelenül gyenge embert visz. Gaben vagy Fru,!
Ha a helyében lennék Frurt vinném. Bár még Gina is játszhat...

MmeChauchat 2020.11.22. 16:08:54

Ady születésnapján külön köszönöm a hv címet ✔️

(jóvá írva minden késlekedés)

Gia 2020.11.22. 16:09:21

Állítólag nagyon zabosak a népek,hogy megtévesztően szavaztatták őket és az lett az eredménye ami(Mercédesz repült,Virág kivirágzott a lila kendőtől.)

PYT 2020.11.22. 16:10:50

@PYT: és menjen a szefó-gyanús Diego, igen, már írtam, nem vok szeniliss ;))

PYT 2020.11.22. 16:12:28

@MmeChauchat: jajj igen, a cím, nagyon ott van, elfelejtettem említeni, köszi :)

Gia 2020.11.22. 16:12:36

@PYT: Digó lehet,hogy kell a szerkiknek.Meg nem is ellenszenveznek Bálinttal.Ráadásul erősnek is tűnik bent..

perszepolisz 2020.11.22. 16:12:45

Bálint a sztereotipikus rtl-es beküldött ember, még azt is el tudom képzelni, hogy csak azért küldték be mert ez az új gyerek még akkor nem ért rá. Akora a káderhiány. Most komolyan öt tökugyanolyan gyerek meg gaben meg mó.

PYT 2020.11.22. 16:14:02

@Gia: osztán hol zaboskodnak? amúgy meg magukra vessenek, miért nem láttak ét a szitán, és szavaztak aszerint, mint mi itt, mind? ;P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:22:18

@tvbuzi:
Nem is tudtam hogy a Bubik Pisti szinkronizálta Forest G-t, aszittem korábban meghalt.
Biztos azért gondolom mert a Rocky 1-ben volt Stallone hangja, később változtatták Kálid Artúrra nem tudom miért, mert ugye Rocky nem nigga, Kálid meg inkább fekákat szinkronizál :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:23:34

@perszepolisz:
Én szerintem az össze játékos az ÉNBP-re jelentkezett, de oda nem fértek be, ezért lettek VV-sek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:25:55

@Brigante:
Pali nőt nem visz ki párbajra sztem, nem érzik tökösnek a dolgot, meg akkora konfliktus nem volt köztük, ezért lehet a biodíszlet SheldonGábort viszi :)
(kiköpött Sheldon Cooper a tag)

MmeChauchat 2020.11.22. 16:30:11

@szociál: így van
lehet M kibaxasa azer volt sietős, h az ÉNBP-ben mielőbb viszont láthassuk...

Penimegamásik 2020.11.22. 16:32:02

Én Fru-t vinném, nálam most ő van a nemszeretemzónában

Penimegamásik 2020.11.22. 16:33:07

@PYT: hát mindenhol..a Mercédeszes rész vhol érhető is, de mindig ez van, nem tanulnak ezek:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:35:24

@MmeChauchat:
Egy részét nem néztem annak a foskonténernek, de nem hiszem hogy oda beférne ezzel a fejjel Mercédeszbenz kisasszony.
Tökre hasonlít a Banshee-s meleg csávóra :)

thehudsucker.files.wordpress.com/2014/03/hoon-lee-2.jpg

LaciHogyVoltol 2020.11.22. 16:35:31

@szociál: mínusz az értelmi képességek :D :D :D

PYT 2020.11.22. 16:35:54

@perszepolisz: lehet, pont ezért olyan bevállalós is, mert nincs veszteni valója; nekem bejön, hogy ilyen kis egyéletem-egyhalálom módra odamondogatós, igazán maradhatna még, támogatnám (egy szavazattal minimum;)

panamcat 2020.11.22. 16:38:21

Szerkik, ha olvassátok: a nyílvános megszégyenítés 2020-ban sem divat! A szakma szégyenei vagytok, járna a pofánverés egy vietnámi papuccsal!

PYT 2020.11.22. 16:38:44

@Penimegamásik: szívem szerint én is őt küldeném a vágóhídra, pláne hogy volt is valamilyen - egyelőre még nem leadott - konfliktusa is Bálinttal, csak, ahogy már mondtam, kevesebb a lány, félek a szerkik nem engednék kiesni...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2020.11.22. 16:39:58

Köszi az Öfi-t kharon. Tegnap ki lett volna a soros ? Azaz tegnap ki lógta el a vállalt kötelezettségét...? Nekem ezek a durva, és igazából ellenőrizhetetlen szerkesztői belenyúlások nagyon nem tetszenek (a védettség kierőszakolása Virágnak sem tetszett, mert ha bevállalós volt, akkor vállalja annak következményeit is). Kharonnal ellentétben a konfliktusgeneráló részeket, mint ez a hashtag-es is kedvelem. Furcsa, hogy a játék mindig cat fightokkal kezdődik az elején, hihetetlen, hogy a nők először egymást faragják, a fiúknak még olyan durva megaláztatásokat is simán elnéznek, mint amit Virág ennek a suttyó Daninak. Egy lányt még el bírnék viselni a csapatban, szerintem jobb a csoport dinamika, ha azonos számban vannak a fiúk és a lányok, de ha páratlanok, akkor inkább lányból legyen több sztem... Amit még megjegyeznék, hogy meglepett, hogy Bálintot választották ki, Renáto részéről bátor tett volt, hogy ezt dupla jellel tette. Kíváncsi vagyok, hogy Bálint bevállal-e az elején egy férfias párbajt (mondjuk pont Renátó ellen), vagy a tutira fog menni, valamelyik gyengébbnek vélt karaktert választva...?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:40:03

@PYT:
VV-k során volt olyan hogy nem az ment vissza akit megpakoltak jelekkel ? :)
Szerintem még sose, a néző mindig arra szavaz akit kipécéznek a többiek, ezért kerülhetne vissza pl Adolf Hitler is :))

PYT 2020.11.22. 16:40:34

@panamcat: EKG és EEG maximálisan, és #VVLM (a #BLM után szabadon)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:41:58

@VV Erőlegény:
Csippen Dél helyett, küldhettek volna be leányt szerintem is, túl sok a szakállas már a villában.

Penimegamásik 2020.11.22. 16:45:55

megtaláltam!!! Dani mozgáskulturája...hasonló a beszédéhez, Bálint viszont teljesen beleélte magát..szinte már tulsagosan is, legalábbis Dani fején azért megjelent egy kis uristen
Virág élvezte a feladatot, de Gaben olyan stílusban nyomta mint amikor a stréber gyereket elküldi az anyja buliba, hogy szocializálodjon
Renátó jol nyomta. Én abszolut bodypositiv vagyok, de ha Amandamama 75 kg, akkor én vagyok 40..vasággyal..Vivi-nek egyébként nincs más arckifejezése? Gina rázta magát, viszont Moh a produkció felénél inkább leült.

tvbuzi 2020.11.22. 16:46:52

@szociál: ekg
Még amúgy is a csajok hamarabb kiirtják egymást

Penimegamásik 2020.11.22. 16:47:37

@PYT: mindenki más ellenében Bálintot dobnám ki, de nekem Fru vhogy olyan alamuszi, és nem nyuszi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 16:54:56

@tvbuzi:

:))

@MmeChauchat:
Az volt a Mercédesz, csak ő borotválja :P

Penimegamásik 2020.11.22. 16:58:44

@panamcat: ja, elég durva. plusz van még vmi, bár most már mindegy, de szerencsétlen MercédeszBenzrol felraktak tiktokra olyan videót amin tömi maagát, a többirol ari dolgok, ezt meg...
tudom tudom reality meg trash..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 17:02:12

@Penimegamásik:
kemény :O

De a Dani pali, Mercédesz meg...izé

Apropó Gábor, nézem ezt a relaxációst és olyan mintha Gábort nézném a villába :)

www.youtube.com/watch?v=Ezm9mn3AvcE

Penimegamásik 2020.11.22. 17:04:23

@szociál: Mercédesz nő, csak túlérett

Pamutbojt 2020.11.22. 17:06:39

Nagyon jó kis összefoglaló. Teljesen egyetértek Virág lealázásával kapcsolatban. Ostoba játék volt, remélem, nem ez lesz az iránya ennek az évadnak. Ugyanis ez nem szórakoztató...

A lakók reakciója is hányinger, ennyi erővel ráégethették volna a skarlát betűt is...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 17:10:56

@Pamutbojt:

Én a helyükben pont az ellenkezőjét írtam volna Virágra (cuki, kisbogár, halk visszahúzódó, sosem iszik stb ), egy kis irónia sosem árt, de ezek ápoltak, mit is vártunk tőlük.

gazo 2020.11.22. 17:11:41

Én bízok benne hogy nem Vivi-t viszi Bálint ki, valahogy csípem azt ahogy olyan leszarom, lesajnálom hangnem kommunikál főleg a riportszobában, meg nem titkolja hogy néha, gyakran?, kamuzik. Nem tudom mennyire játszik rá, valamennyire biztos, de legalább nem ordibál folyton mint a tuddjukki romaasszony meg a barinője. Kicsit Wednesday-re is emlékeztet...

Pamutbojt 2020.11.22. 17:22:41

@szociál: Jaj, hát az jó lett volna. Irónia.... Hahaha. Üdítő kis mozzanat lenne, de áááááhhhhh....
Az is igaz, hogy kérem ez a trash, de azért nah....

Pamutbojt 2020.11.22. 17:30:15

@gazo: Jah, Vivi jól kivágta magát most ezzel a "részegen sokat hazudok" dumával.
Gina gettóstílje hosszú távon szerintem nem vállalható.

(Engem meg Amanda emlékeztet kicsit Harley Quinnre.)

Tompó 2020.11.22. 17:40:48

@szociál: Ő is a fiúkat szereti mint a lányok.... szóval mindegy :)

Qqts 2020.11.22. 17:51:37

@szociál: emlékeim szerint Radics eseteben igy volt. Bar lehet tevedek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 17:55:09

@Tompó: @Qqts:
Akkor van meg egy Gregunk :)
Csak nem gesztikulal ugy mint a legrosszabb buzik.

HufnágelSteve 2020.11.22. 17:56:32

Köszi az Öfi-t kharOn! Digó hangja tényleg olyan, mint Forest szinkronizálva. Amanda ezen beszélgetés közben kicsit Rémszem Mordonra hajazott, ahogy az elmúló főzet hatására visszaváltozik a száját nyalogató ifj. Barty Kuporrá (lehet túl sokszor láttam mindenféle rokonnal a Harry Pottereket).

Penimegamásik 2020.11.22. 17:59:20

@szociál: neked nem jott le rogton az orientácioja????

mézescsók 2020.11.22. 18:01:02

Nekem Digo inkább Taylor hadnagy (Gary Sinise), ha már a Forrest Gumpnál tartunk.

KharOn-hoz hasonlóan én is úgy láttam, hogy a hasteges feladatnál listából dolgoztak. Amikor Virág kelt fel, hogy valakire írjon jelzőt,í papírlapokat nyomott a mellette ülő Bálint kezébe. Azon pedig áthúzott egy-egy szavas sorok voltak. És ha jól láttam, akkor pláne kritikán aluli ötlet volt.

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 18:09:21

Köszi khar0n! Kellett már a post, mint Virágnak a védettség :D

Kb mindenkivel előttem EKG! A #-es "játékot" én sem tartottam fairnek, a szerkesztését meg pláne nem. Virágét szinte végigmutatták, a többiekéről meg kb negyed másodperceket/fő, egyértelmű volt a szándék mögötte, nem mentem fel Virágot [bár az, hogy pozitív jelzőt senkitől nem kapott azért az akármi is történt baromi nyomasztó lehet, pláne így az elején], de csavarnak kitűnő volt, hogy ő lett védett.
Ha tényleg akkora konfliktus volt Bálint és Fru között, akkor van esély rá, hogy őt viszi, bár Bálint Amandára tette a jelét, izgalmas lenne az a párbaj is, egyből a legelején két "erős" karakter ütköztetése, csak félő lenne, hogy aki visszajön azt többet nem mernék kivinni, mert egy általuk erősnek vélt embert hagyott kint. Az meg szerintem netto bullshit, hogy pasi vs csaj párbaj nem etikus, szerintem egy Amanda, Vivi vagy Gina elleni párbajon [vagy ha Fruval tényleg akkora nézeteltérésük volt] simán nem tudnám megmondani, hogy ki jönne vissza. De még csak olyan szinten sem, hogy kiben láthat hosszútávon potenciált a csatorna.

@szociál: Kálid Artúr annak idején a Rém rendesben Steve szinkronja volt, és Steve sem egy szinesbőrű karakter, de ezt csak ilyen lábjegyzetként mondom :D

Tompó 2020.11.22. 18:09:57

@szociál: Az a szőke volt? Na ez a gyerek nem olyan, futólag ismerem. Meg is lepett, hogy itt égeti magát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 18:11:15

@Penimegamásik:
Az teny hogy szeretik a pasik olelgetni egymast, de Dani inkabb jampi, mint buzi :)
Laza, de egyszer kiallhatna Virag mellett, plane azok utan hogy a lilaval higy megerositettek a nezok.

Penimegamásik 2020.11.22. 18:14:14

@szociál: ja én az uj fickora gondoltam..
miért álljon ki? nem az ura, csak takarója. Virág harcoljon egyedül

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 18:14:57

@Tompó:
Ja a szoke csillamponis homar, vagy sello.

@Post Modern Prometheus:
80%-ban feketeket szinkronizal Kalid.
Eletrevalokban is asszem o volt, de lehet hogy keverem.

Penimegamásik 2020.11.22. 18:15:15

@szociál: nekem Dani a kedvencem, szerintem nagyon jo a stílusa minden téren, oltozkodés, beszéd. imádom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 18:17:03

@Penimegamásik:
Uj ficko kb olyan nezhetetlen lesz mint Gabor, az a benyomasom, nem fog tudnj beilleszkedni a csavoknal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 18:18:22

@Penimegamásik:
Elsore Dani rohadt flegmanak megjatszosnak tunt, de latszik hogy o valobannilyen laza seggfej, jol all neki :)

LaciHogyVoltol 2020.11.22. 18:18:26

Moh azért tegnap 2x is elmondta élőadásban, hogy Mercédesz "MegmutHathatta volna mi van benne". :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 18:24:10

Adyert kulon tripla pirospont a posztcsi irojanak :))

LaciHogyVoltol 2020.11.22. 18:25:31

Puskás Petinek a reakciója mikor Robi azt mondta, hogy nem kavarni jött:
-De hát miért? Bemész lesz minden: FIÚK, lányok... :D :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 18:28:03

@Post Modern Prometheus:
Hulye vok, Eletrevalokban Galambos Peti volt a szinkron, Ross hangja Jobaratokbol :)

TMG 2020.11.22. 18:46:31

Egyébként az RTL undorítóan teszi fel a kérdéseket.
Még hagyján, hogy kb. a nézők látják, hogy mi lesz a következmény, de a Villában máshogy adják elő!
Ezért verte ki a biztosítékoz a Lila kendő?
Mi volt a kérdés? "Kinek lesz a legnagyobb szüksége a lila kendőre?"
A villalakók mit hallhattak? " A nézők döntése, hogy Virág kapja a lila kendőt"
Undorítóan kijátszva az egészet, mert kvára nem mindegy.... és bent emiatt azt gondolják, hogy Virág erős.... (vagy tök mindegy amúgy mit gondolnak)

TMG 2020.11.22. 18:47:33

@mézescsók: Maguktól 5 jelzőn kívül semmi nem jutott volna eszükbe

HufnágelSteve 2020.11.22. 18:56:59

@LaciHogyVoltol: PP kezd belejönni, vannak olyan kétértelmű kérdései, hatásszünetei (mint ma is az "Amanda- te vagy a villamester") és kissé gonosz iróniája, amivel már azt érzem, nem is választották ki rosszul műsorvezetőnek.

linkek1234 2020.11.22. 19:04:47

@PYT: Én is Digo kiröptetésének örülnék. Először azt hittem, hogy a srác buta, de jóindulatú, de most rájöttem, hogy buta és rosszindulatú.

Penimegamásik 2020.11.22. 19:05:02

várjatok már gyerekekek, várjatok..tanáltam valamit

Cérnahuszár 2020.11.22. 19:05:07

annyit beszéltetek a lehetséges melegekről
pogány gondolatom támadt....dani azért beszél olyan furán mintha leves lenne a szájában mert ő a homokos?

@ppupu: a te nejed a homi kiszűrős? megnézhetné

Penimegamásik 2020.11.22. 19:09:19

@Cérnahuszár: a Dani is homi? nem csak az uj pofa?

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 19:13:11

@szociál: Persze, ezt tudom, nem is azért írtam, csak úgy, hogy azért megesik amikor nem :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 19:17:01

felre ne ertsetek, nem kotekedesbol kerdezem, oszinten erdekel a velemenyetek: szerintetek valtoztat valakinek a "jatekan" (nagggyon eros idezojelben a jatek, mert ezek agyhalottak es nem jatszanak) a szexualis orientacioja?

Cérnahuszár 2020.11.22. 19:20:01

Bemutatkozik VV Dani - Egy vérbeli divattanácsadó!

a melegeket mindig így ábrázolják, tanácsokat adnak boldog boldogtalannak mi áll jól nekik.
azt mondja ő bújós, simán mond nemet a szexre...meg elküldi a lányokat ha próbálkoznak bent a vellában hogy figyi anyukád néz ám téged...
ha igaz, virág megtalálta a biztos palit a villában aki mellett nyugodtan aludhat. Ritka az a pasi aki le tudná állítani magát ha egy csaj elkezd nyúkálni.... és ők ezen átestek

Cérnahuszár 2020.11.22. 19:20:45

@úgymond olvasó mmkk: részemről nem, most igazából egy kísérletet végzek

Penimegamásik 2020.11.22. 19:21:49

@Post Modern Prometheus: jaj már figyejjé már, a bentlakók szerintem olyan feladatot kaptak, hogy adott esetben kivel randiznának é...vagy lehet hogy a csak a szerkik szorakoznak, de nem tudni, de érdekes na.
Amanda Bálintot dobta, helyette Digó, és Robi az újfiu. .....ezt a Digót sokan akarják ahogy látom...

Penimegamásik 2020.11.22. 19:24:05

@Cérnahuszár: szomoru leszek ha Dani meleg..pedig már elkezdtem neki szurkolni..szerintem csak beképzelt, és tuti nem jo neki senki sem

Cérnahuszár 2020.11.22. 19:29:32

@úgymond olvasó mmkk: vagy most nem a megítélését kérdezted, hanem a játékos valódi játékát?

gazo 2020.11.22. 19:33:43

@úgymond olvasó mmkk: annyiban amennyiben az egész személyiségét, viselkedését befolyásolja. Láttuk Zsóttit meg a sellőt, szerintem elég “különleges” produkciót adtak. Úgy értem hogy például megnyilvánult a rosszindulat, és ahogy azt interpretálják....ott volt a vv1 vagy vv2ben az afro srác, aki akkor még nem reklámozta, és csak utólag derült ki ha jól emlékszek. Ő például egész máshogy adta elő, mint a mostaniak akik erre építettek.

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 19:34:47

@Penimegamásik: De ő, alul írják is, a nevét, és a VV adatlapja alapján egyezik, bár elég hétköznapi név, ezt az arcot nehéz összekeverni mással...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.22. 19:36:45

@Penimegamásik: mert azt hiszik ő az alfahím. Sőt még ő is azt hiszi magáról. Pedig bizony Bálint és Renáto páros lesz az....
Erős a tesztoszteron szint... ebben az évadban, korában max 2 alfa volt itt 4....

Cérnahuszár 2020.11.22. 19:37:36

@Penimegamásik: de, egyértelmű, itt is olyan fura távolságtartós, merev az arca amikor a csaj átöleli anyakát

Tompó 2020.11.22. 19:38:52

@Penimegamásik: Ha ő is az, az már kizáró ok, hogy "szurkolj" neki? :D Wtf :D

Penimegamásik 2020.11.22. 19:40:33

@Brigante: Bálint??? ne mááár, én benne semmi alfaságot nem látok..
én ugy latom a bentiek digot tartják vmi vonzo példánynak

Penimegamásik 2020.11.22. 19:42:45

@Tompó: igen, akkor nem...vagy akkor csinálja rendesen

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 19:43:14

@gazo: Zsolti nekem nem maradt meg negatív emlékként, most meg egész jó dolgokat csinál az internyetten. Sellőnél meg sokkal jobban zavart az extrovertáltsága, mint az, hogy nem hetero. nem is hoztam összefüggésbe a szexuális orientációját a viselkedésével. (kifejezetten félek az extrovertált emberektől :D)

gazo 2020.11.22. 19:45:11

Ha Dani meleg akkor durván szerepet játszana, szerintem nem az, szimplán olyan alapból amit mutat kicsit turbózta beköltözéskor (affér Rolival stb)...

Penimegamásik 2020.11.22. 19:47:06

@úgymond olvasó mmkk: miért félsz toluk
zsolt szerintem jo iranyba valtozott

gazo 2020.11.22. 19:51:18

@úgymond olvasó mmkk: én úgy emlékszek Zsolti eleinte szimpi képet mutatott, aztán a vége felé már fáradt és kijöttek a rosszindulat jelei , hisztik stb, de nem néztem újra igaz.

A sellő eleinte mint pán jelent meg, aszerint is próbált viselkedni (lelki dolgok, érzékenység), de amint belekavarták a kinti “szerelmét” meg a dolgaikat, onnan teljesen elment ez a vonal számomra kevésbé tolerálható irányba. Persze lehet csak én láttam így

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 19:51:59

@Cérnahuszár: Aszongya az asszony, hogy Dani nem homár, csak bunkó, de ez csak megjátszás. Valószínűleg elnyomó típusú szülők gyermeke és ezzel a stílussal próbál kompenzálni.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 19:53:43

@úgymond olvasó mmkk: Agyhalottaink "játékát" a szexuális beállítottságuk nem tudja befolyásolni, hiszen ösztönylének.

gazo 2020.11.22. 19:54:12

@gazo: jah és Zsolti munkásságát nem ismerem, az ember változhat, meg ez a való világ azért más mint a “ValóVilág”. Ha jó dolgokat csinál akkor hajrá neki, csak így tovább

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 19:54:55

@Penimegamásik: Igen, már a YouTube kommentelők között is beírta valaki. Úgy látszik, ilyesmikre is van ideje a családi vállalkozás mellett. :)

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 19:54:59

@Penimegamásik: Mindegyik csak alfa szeretne lenni, de köszönőviszonyban sincsenek egy olyan embernek akit megéri és érdemes rá, hogy bármiben is követni lehessen. Bent lennék, minden ilyen álruhás macsós megnyilvánulásukkor betegre röhögném magam. Inkább szánalmas és sajnálatraméltó amit magukról képzelnek. :D

@úgymond olvasó mmkk: Pedig a vége felé nagyon önteltté vált Zsolti, és elég kiállhatatlan lett. Most nem tudom mit csinál, illetve az elején láttam 1-2 "interjúját", de miután elkapott a szekunder szégyen inkább hanyagoltam.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 19:55:15

@Penimegamásik: nem tudom, a cihológusok biztos megszakértenék, hogy valami gyerekkori trauma :D egyszerűen zavarnak.. a kiabálás, az állandó jövés-menés, az, hogy ömlik belőlük a szó, hogy nem bírják elviselni, ha nem ők vannak a középpontban.. bah.. (persze tisztelet a kivételnek, mert van, tőlük nem is rettegek)

mézescsók 2020.11.22. 19:55:33

@TMG: Ez valószínű. Nem is jutott eszembe. Mint nekik a jelző.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 19:57:01

@Penimegamásik: Jelenleg nincs alfahím a vellában az ápoltak között, annyira sekély a felhozatal, hogy csak béták jutottak. Egyelőre pszichopata Kaszás Erzsi az alfahím.

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 19:58:27

@ppupu: Mercédesz nemisége után máris itt az újabb rejtély, Dani orientációja! Még a végén kiderül, hogy nem is Dugó Dani?

Személyes véleményem, hogy Mercédesz nő, és Dani heteró.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 19:58:35

@gazo: @Post Modern Prometheus: Zsoltiék évadára már nem emlékszem annyira jól, de elhiszem, hogy így volt.

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 19:59:19

@ppupu: Asszonyoddal EKG, és szerintem srácok közül nála fog először eltörni a mécses [erről is lehetne egy jó házi szavazást tartani :D]

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 19:59:52

@úgymond olvasó mmkk: Jé, milyen gyakran jársz fodrászhoz! :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 20:00:24

@ppupu: a pszichopata kasszás erzsin felröhögtem hangosan :DDDD én is ezt mondom mindig, hogy ösztönlények, és annyira szeretném, ha nem azok lennének.. szeretnék egy kis tattikát meg gondolkodást.. álom

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:01:55

@Nátha ellen bálna: Az asszonnyal közös véleményünk is ez. És felveszem a papucsot. Lassan többet írok a párom véleményéről mint a magaméról. Bár az maximálisan megegyezik az asszonyéval, hiszen ma estére is vannak még terveim. :D :D :D
De amúgy sommásan és minden vicc nélkül Dani hetero, Mercedes meg Benz, ööö izé... nő

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:04:51

@úgymond olvasó mmkk: Ne álmodozz, ez a ValóVilág itt a Tét a Lét ! :D

linkek1234 2020.11.22. 20:04:57

Én el tudom képzelni, hogy a szerkik szólni fognak Bálintnak, hogy vigye ki Kasszás Villaanyót, mielőtt a csajnak tényleg elgurul a gyógyszere, és valami még durvábbat tesz, mint eddig. Vagy az is lehet, hogy a végéig bent hagyják, hogy a nézők röhöghessenek a pára vergődésén. Ami szadista dolog, mivel egy beteg ember szenvedéseit látjuk, ami nem szórakoztató, még úgy sem, ha Kasszás Villaanyó tényleg rettenetesen ellenszenves.

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 20:06:35

_Amúgy_ én még mindig azon töprengek, hogy Virág nyilvános megalázása szimplán bűncselekményt valósított meg. Ahogy írtam, rágalmazás. Annak is az egyik minősített esete: nagy nyilvánosság előtti elkövetés. (A csoportos elkövetés rágalmazásnál nem minősítő körülmény, de a büntetés kiszabásánál lehet szigorító tényező.)

A csatorna persze vállat vonhat: ők csak kitalálták a játékot, és beküldték a felhasználható jelzőket. Ezt ki lehetne jogászkodni, viszont a vellalakók büntetőjogi felelőssége akkor is ott van.

(Ez is, hogy "aljas"... Miért lenne a csaj "aljas"? Ezt miből szűrték le?)

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:07:48

@úgymond olvasó mmkk: Ja amúgy egyelőre itt a legnagyobb taktika, hogy időben vegyenek levegőt.... jelenleg ennyire képesek az ápoltak. De lesz ez még jobb, lassan eljutnak oda, hogy már nem kell két ember egy pisiléshez.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 20:07:54

@ppupu: talán a vv85-re elfogynak az agyhalottak :D

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 20:08:24

@úgymond olvasó mmkk: Olyan jó lenne amúgy egy olyan évad, ahol még ha csak nyomokban is, de lenne némi oda-vissza kavargatás már úgy tattttikailag, kicsit Survivorosan, jó nem kérek lehetetlent én sem, csak egyszer végre ne "én őszinte vagyok, a szívemre hallgatok és úgy rakom a jelet" esetek lennének döntő többségben. Bálint jelrakása [meg talán Renátó volt még ilyen Bálintra] pl pont ezért is tetszett, még ha amit eddig belőle láttam nem is fogott meg, de az szimpi volt, hogy nem valami vélt vagy valós sérelem miatt rakott jelent, hanem,mert erősnek tartja a másikat. Remélem így is fog kihívni, mert akkor lehet egy érdekes első párbaj.

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 20:14:42

@Nátha ellen bálna: Érdekes lenne, ha ennek lenne valami következménye [jogilag], nem tudom, nem értek hozzá, hogy mi az amit kapni lehet érte [csatorna részéről és lakók részéről]. De akármennyire is lenne/lehetne jogos, az adás azért ne legyen kaszálva hírtelen [még akkor is, ha szerintem sem volt szép ennyire gusztustalanul megoldani ezt a feladatot, ha kicsit gondolkoztak volna, biztos találtak volna olyan #-et amik ugyanúgy pejoratívak, de nem megalázóak, pl szerintem a #suta nem volt egy kifejezetten bántó jelző] :D

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 20:14:58

@úgymond olvasó mmkk: Hoppá, micsoda fordulat, kérem szépen! :)

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 20:18:29

@Post Modern Prometheus: A lakóknak két évig terjedő szv. A bíróság a középmértékből indul ki, és onnan mérlegelik az enyhítő, illetve súlyosító tényezőket. Ha mondjuk minden vellalakót megkínálnának egy év kóterrel, és vinnének utánuk kamerát, akkor a műsor is folytatódhatna. :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 20:19:21

@Nátha ellen bálna: előálltam, mer' én őszinte vagyok és szívből tattikázok!

@Post Modern Prometheus: az előzőnél aljább társaságot nem hiszem, hogy össze tudtak rakni.. remélem

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 20:20:45

@Nátha ellen bálna: Akkor az nem gyenge :O
Haha, akkor tényleg lehetne BeleValó a műsor címe és Győzi mehetne élőben közvetíteni velük :'D

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 20:21:48

@úgymond olvasó mmkk: Bízzunk benne, hogy még csak az első hét, még most zajlott le az első csere, aztán lenyugszanak kicsit és hátha jobban átgondolják, és mindez csak hirtelen felindulásból volt.

linkek1234 2020.11.22. 20:22:30

@Nátha ellen bálna: Csatorna esetében nem lehetséges a felbújtás?

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:25:10

@linkek1234: Most már hívni kéne egy ügyvédet, még fél órát írkálunk itt, és előzetesbe kerülnek a szerkik, meg a teljes Villa, Virág kivételével :D

linkek1234 2020.11.22. 20:26:19

@úgymond olvasó mmkk: Nálam a legaljasabb társaság az Oli-Alekszo-Baukó-Szandika négyes volt. Persze a vv9-esek sem voltak gyengék. De az egyik legfelháborítóbb jelenet az volt, amikor Oli rá akarta venni Ildi, (a tordasi csajt) hogy feküdjön le Alekosszal, mert különben kiszavazzák. Sebestény Balázs pedig ezt a jelenetet röhögve konferálta fel, hogy ő hogy bírja Olivér "csínytevéseit". És ilyenkor a női jogvédők mi miatt nem rohamozzák meg az rtl klub épületét? Pedig ebben az esetben övék lenne a szimpátiám, mert ez tényleg felháborító volt.

Penimegamásik 2020.11.22. 20:26:29

@Post Modern Prometheus: nekem mostanság szimpi Zsolti, bár legutobb Ambrust mentegette, így most rossz pontot kapott

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.22. 20:28:54

@Post Modern Prometheus:
Attila evadjat visszasirjuk.
Benne is volt gonoszsag, de legalabb hasznalta az agyat.
VV10 sem a csavaros taktikakrol fog szolni.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:29:06

@Penimegamásik: Figyu, ki a tököm az a Zsóti meg Ambrus ?

Cérnahuszár 2020.11.22. 20:29:33

@ppupu: na jó, most már befejezem a kísérletem, azért írkáltam dani lehetséges homárságáról mert kíváncsi voltam megtörténik-e hogy átveszik a többiek a gondolatot.
Robi karakterével is ez volt, Mercédesz benzével is, meg akartam nézni hogy működik-e a kabátot lopott technika.

Ígérem, többet nem teszek ilyet, tiszta rosszul voltam már, nem tartom danit homárnak

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:31:25

@Cérnahuszár: Ne mentegetőzz, itt minden manipuláció megengedett, csak fontos, hogy higénikus legyél :D

gazo 2020.11.22. 20:32:27

@ppupu: vv8zsolti meg a Viszkis

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:33:35

@gazo: Jaaaa az kimaradt az életemből, kicsit szégyenlem is magam

úgymond olvasó mmkk 2020.11.22. 20:33:45

@linkek1234: akkor még fiatal voltam (bezzeg most! :DDD), és szinte egyáltalán nem néztem VV-t, nem tudok hozzászólni

Penimegamásik 2020.11.22. 20:34:20

@ppupu: a Zsoti, a VV8-ban volt, de mostanság youtuber....a másik meg viszkisrabló, aki benne van a farmvipben, na most néhányan írták hogy mit keres a médiában a viszkis, és Vvzsolt kiállt mellette a videojában..roviden, barokkkormondatokban

Post Modern Prometheus 2020.11.22. 20:34:32

@szociál: Az kétségtelenül jó volt, de hát 10-ből 1, az még mindig elég ergya :D ennek ellenére minden évadnál reménykedek, hogy hátha. [Az első 2 széria még nagyon sötétben tapogatózás volt, a 3.-ra nem nagyon emlékszem, a többi meg egyre groteszkebb és morbidabb, de ez talán elég sok mindent elmond, de nem nem vagyok az aki ért az ilyen szociológiai [?] meg társadalmi kérdések elemzéséhez :D]

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 20:35:06

@linkek1234: Nehéz ügy, mert de facto nyilván felbujtók. De okosak, mert azt mondhatják, hogy ők csak megkérték a játékosokat az egyéni véleményeik kinyilvánítására. És nem volt kötelező megalázni senkit. Más kérdés, hogy akkor miért küldtek be a felhasználható kifejezések között olyanokat is, amik a becsület csorbítására alkalmasak.

Penimegamásik 2020.11.22. 20:35:34

@Cérnahuszár: de Robi az, olvastam rola, hogy vki irta hogy ismeri a pasijait is.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:38:34

@Penimegamásik: Te vagy az én emberem. Most megvilágosodtam. Köszönöm. Mostani információtól túlterhelt világunkban már nagyon sok dologból marad ki az ember. Mennyivel egyszerűbb volt mikor csak TV1 meg TV2 Volt :)

Penimegamásik 2020.11.22. 20:38:54

@Cérnahuszár: most megnyugodtam...már kezdtem megijedni, pedig éreztem hogy nem homi a srác, de annyira mondtátok, hogy kezdtem bizonytalan lenni, de akkor tudok aludni

Penimegamásik 2020.11.22. 20:39:35

@ppupu: hát még amikor nem volt adás a tévében, csak néztuk:)

Penimegamásik 2020.11.22. 20:41:40

@ppupu: régi szép idok, amikor még..

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 20:44:11

Ejj, ezek a mai fiatalok...

MmeChauchat 2020.11.22. 20:46:34

Megnyugodtam.
Itt mindenki régebb óta fiatal...

MmeChauchat 2020.11.22. 20:48:15

@Penimegamásik: mindenki fiatal -
csak van, aki regebben

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 20:54:36

@Penimegamásik: ez az üzenet annyira megrázott mindenkit, hogy leálltak a kommentek.

Cérnahuszár 2020.11.22. 21:04:51

@Penimegamásik: lehet hogy csak a seggemet védem, hogy ne legyek rágalmazó :D
vagy azt akarom elérni hogy a többieket se bántsák ha esetleg mások, ne működjön a bogarat teszek a füledbe technika.
vagy tényleg manipulálni akartam, mert kedvet kaptam a csatornától, ahogy manipulál minket az infókkal, van amit megtart magának, van amit meg kiemel, vagy úgy vágja a kisfilmet hogy ne derüljön ki néhány turpisság
de az is lehet hogy annyira kevés ez még hogy így szórakoztatom magam

Penimegamásik 2020.11.22. 21:09:04

@Cérnahuszár: hmm ez a manipulálás érdekes...

linkek1234 2020.11.22. 21:09:12

@úgymond olvasó mmkk: Nálam a legaljasabb társaság az Oli-Alekszo-Baukó-Szandika négyes volt. Persze a vv9-esek sem voltak gyengék. De az egyik legfelháborítóbb jelenet az volt, amikor Oli rá akarta venni Ildi, (a tordasi csajt) hogy feküdjön le Alekosszal, mert különben kiszavazzák. Sebestény Balázs pedig ezt a jelenetet röhögve konferálta fel, hogy ő hogy bírja Olivér "csínytevéseit". És ilyenkor a női jogvédők mi miatt nem rohamozzák meg az rtl klub épületét? Pedig ebben az esetben övék lenne a szimpátiám, mer

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 21:29:02

Bocsi kollégák, de a manipulálásról jut eszembe, hogy már vagy egy hónapja állandóan black friday van . Lehet, hogy decemberben már Black Sabbath is lesz?

Puncylla 2020.11.22. 21:46:15

@Nátha ellen bálna: Nem volt kötelező, de alázták rendesen Virágot.
És amikor már tudták, hogy a nézőknek ez nem tetszett, akkor - a kiválasztó táblánál - többen hangsúlyozták, hogy ha lehetne, Virágot választanák. Tehát kicsit még folytatták az alázást.

Penimegamásik 2020.11.22. 21:52:49

@Puncylla: ez volt a cél...így rendezték meg, és ezért nem tudsz igazságos lenni, mert manipulálás

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 21:54:14

Figyelem, mindenki menjen el pisilni, dobja be a popcornt a mikróba, 6 perc múlva indul az Ápoltak Viadala

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 21:55:14

@Puncylla: Igen, épp írtam is tegnap, hogy vajon hány ápoltnak esik le, hogy a saját viselkedésük miatt kapott védettséget a Virág. Ma kiderül, hogyan "értelmezték" az eseményeket.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 21:57:41

@Nátha ellen bálna: Azért sokat ne várj tőlük. Szted például Ginánál az értelmez ige létező opció? Tudod ösztönlények.

tvbuzi 2020.11.22. 22:01:36

Peti egyre jobb poénokat süt el. (Nem)

Mók_Ica 2020.11.22. 22:02:28

szép vasárnap estét kedves kommentlakók :)

Pamutbojt 2020.11.22. 22:02:30

Én megnéznék egy csak diplomásokból álló "ilyet".

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:02:46

na megint egy beugratós kérdés

argo001 2020.11.22. 22:03:13

@tvbuzi: Azt kell mondanom, eltörném a kezét.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:04:48

Micsoda konfliktus... már majdnem vallomás

tvbuzi 2020.11.22. 22:06:12

Renáta kajak puhos amúgy

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:08:13

Renáta is alegjobbtól kért tanácsot... Digótól Bruhaha

Mók_Ica 2020.11.22. 22:09:31

már bocsi, de digo egy igazi pöcsfej..... pffff

tvbuzi 2020.11.22. 22:12:36

A főköcsögök minden évadban ugyanazon az ágyon alszanak.

azula 2020.11.22. 22:13:59

szép estét,
még mindig nagyon irritál frúú :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:14:05

Ez a Higénikus elég hülye picsa

Mók_Ica 2020.11.22. 22:14:27

ez az öfi megint miről szól??? erre az egy fos témára ennyi időt pazarolni? más nem történt?

nicu71 2020.11.22. 22:15:00

Fru amúgy igen csinos pofika, és ritka ízléses, és szép az a műszempilla,ellenben a Vivi meg Mercédesz párosnak ocsmány .

tvbuzi 2020.11.22. 22:15:14

Mercédesz bemondta a frankót Frunak

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:15:31

És Vivi megérezte a Villa dinamikáját megmondta a tutit Higénikusnak

Mók_Ica 2020.11.22. 22:16:24

a pöcsméregetés új mértékegysége: hány követőd van az instán/tiktokon..... hmmmmmm

azula 2020.11.22. 22:16:25

Istenem annyira gagyik ezek a cselendzsek, meg igazából ez az egész szósöl média téma, amire épül az idei vv... látszik, hogy olyan emberek találják ki ezeket, akik pont nincsenek ebben benne, mert nem 14 évesek, hanem 30-40

2020.11.22. 22:17:33

Sosem éreztem még ennyire távolinak, idegennek tőlem az úgynevezett fiatalokat :)

Mók_Ica 2020.11.22. 22:17:46

@azula: ez a cselendzs kb az oviban érdekes...... pfff

tvbuzi 2020.11.22. 22:17:55

Baszki, ez az idióta mimika ami Amandának van...

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:17:55

A TikTok vajon mi?
Ha TikTokolsz vajon mi?

argo001 2020.11.22. 22:17:59

@azula: Kíváncsi vagyok, mikor öntik magukat nyakon egy vödör jéggel.

tvbuzi 2020.11.22. 22:18:39

@Mók_Ica: ezt a 8 éves unokahúgommal játszottam tavaly nyáron

Gia 2020.11.22. 22:19:58

@nicu71: Fru csinos pofika?Azt az orrot még Michael Jackson is megirigyelte volna.. :-)

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:20:41

@Gia: Frunak olyan halálfeje van, nem?

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:20:54

Dani meg cipővel áll a közös árnyékszéken...

gazo 2020.11.22. 22:21:04

PP szerint ez a legjobb öfi eddig, vagy mit mondond? Kanapé tv-t néz, vagy mi

Mók_Ica 2020.11.22. 22:21:05

pénz nem számít, bútorok törnek össze-vissza......

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:21:07

Ja mert én egyébként szép vagyok

tvbuzi 2020.11.22. 22:21:09

@Gia: az a száj is elég furi, pláne ha idegállapotban van

azula 2020.11.22. 22:21:12

@Gia: én a fogsorától vagyok ki, a hideg ráz, amikor elkezd beszélni

gazo 2020.11.22. 22:22:28

@Gia: pont erre gondoltam tegnap, hogy elég Jacko pozitív az orra :)

azula 2020.11.22. 22:22:36

Voltak már találgatások Bálintunk kit fog majd kihívni? Nekem tipik beszari arcnak tűnik, aki kiviszi majd frút, aztán kint is marad még ellene is.

WICKEDWITCH 2020.11.22. 22:23:17

Gyerekek, én ezt a tiktok izét nem tudom értelmezni... Amúgy attól csak én kapok sikítófrászt, hogy cipővel fölugrálnak mindenhová???

tvbuzi 2020.11.22. 22:23:47

@azula: azt mondta erőset. Benti logikával az sztem Amanda és Digó

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:23:47

Ennyi volt az első rész... Hogy Fruék dumálnak, meg asztalra ugrálás.

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:24:28

@WICKEDWITCH: Nem, épp írtam én is, hogy Dani cipőstül a közös vécén.

tvbuzi 2020.11.22. 22:24:40

@WICKEDWITCH: nem számít Fru utána biztos fertőtlenít

azula 2020.11.22. 22:25:14

@tvbuzi: ja, ezt mondja most, aztán majd elkezdi csűrni-csavarni és a végén egy "vele nem találtam igazából a közös hangot" mondattal rárakja a leggyengébbre reménykedve

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:25:26

@tvbuzi: Mert Higénikus (sikítva röhögök)

nicu71 2020.11.22. 22:25:48

@Gia: valószínűleg róla mintázták

WICKEDWITCH 2020.11.22. 22:26:56

@Nátha ellen bálna: jaja, aztán a következőnél meg megy az asztalra.

Mók_Ica 2020.11.22. 22:28:05

@nicu71: és a led segítségével porszívózó porszívó?? az milyen? :o asszem eddig rosszul takarítottam.... ne használtam ledes világítást.....

WICKEDWITCH 2020.11.22. 22:28:20

@tvbuzi: :D Hát, most van akkor dolga...

Mók_Ica 2020.11.22. 22:29:41

@WICKEDWITCH: @tvbuzi: ledes porszívót neki!!! :))))) az higiénikus :DDD

nicu71 2020.11.22. 22:29:50

@WICKEDWITCH: tökéletes ekg. Az asztalra nem állunk cipővel,basszameg.A tiktok /nekem is van fiók,de minek/ én hiába nézek rá néha , semmi de semmi vicceset ,vagy pozitivat még soha nem találtam rajta,ellenben bosszantót, idegesítőt,semmitmondót annál többet.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:30:11

De a szerencsétlen idióták csak leültek volna valahova és megemelik a patájukat már jók lettek volna

Mók_Ica 2020.11.22. 22:30:33

ó bassz..... fru és renátó tovább kapcsolódik vagy sem.... de folytatódik..... de jó.... (nem)

argo001 2020.11.22. 22:32:04

Fru úgy beszél, mintha egy új fogsort tesztelne.

Mók_Ica 2020.11.22. 22:32:19

fru nem csúnya, de elég para feje van... kicsit ijesztő

gazo 2020.11.22. 22:32:31

A többi ápolt tekintete annyira kifejező..:) ez már szánalmas

Mók_Ica 2020.11.22. 22:33:02

@ppupu: óóóó.... bakker..... erre nem is gondoltam :DDDDDD elkezdek dolgozni rajta :DDD

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:33:10

Valaki verje már agyon mindkettőt egy szeneslapáttal

Mók_Ica 2020.11.22. 22:33:30

@argo001: azt reklámozza az instán :DDDD

argo001 2020.11.22. 22:34:23

@Mók_Ica: 100% higiénia. 100%-ig ezt mondtam.

nicu71 2020.11.22. 22:34:27

@Mók_Ica: a Dyson intelligens DSL technologiája sokkal forradalmibb.
Hú de unalmas ez a Renáta-Fru harci évődés.Ez a lányka egyre jobban ássa el magát, amíg kussba volt, addig volt szimpi.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:34:32

@Mók_Ica: Szedd össze magad és legyél higénikus is. :D :D :D

Mók_Ica 2020.11.22. 22:34:42

amanda feje..... ráugrana renátóra :)))

azula 2020.11.22. 22:34:44

virdzsi boxold már le őket

azula 2020.11.22. 22:35:23

szerelembe tudnálak ejteni magammal szemben

gazo 2020.11.22. 22:35:49

Szerelembe tudnálak ejteni magammal szemben.....állati

Mók_Ica 2020.11.22. 22:36:03

@nicu71: azt néztem is :))) ami dyson works like a dyson :)))

@ppupu: igenis!!!!

jáááj.... magamba tudnálak szerelmesíteniiii.... ááááááááááááá :DDDD

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:36:04

Magamba tudnálak szerelmesíteni.

Szerelembe tudnálak ejteni magammal szemben.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:36:33

@azula: Ezek a srácok megújítják a magyar nyelvet

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:36:35

bocs, látom már beírtátok

Mók_Ica 2020.11.22. 22:37:18

@Nátha ellen bálna: mindenkinek teCCett :))) ez is bekerül a vv szótárunkba :)))

argo001 2020.11.22. 22:39:07

"Nem voltál nagyképű GECI."

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:39:12

Fru a megszólalásig jó nő, De ha megszólal...

Mók_Ica 2020.11.22. 22:39:45

ójaj.... mi várja kint missdubaj-t?? 2 vagy 3 nap után??? max a hűtős videót fogja szégyellni ;))

Mók_Ica 2020.11.22. 22:42:05

ismét virdzsit ekézik....

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:42:40

Gyerekek, van egy kis bibi. Asszony átértékelte az álláspontját. Gábor lehet, hogy mégis csak Meleg

spicc-spicc 2020.11.22. 22:42:44

Sziasztok.
Remélhetőleg ezt a renátó fru vergődést nem fogják erőltetni.
Amada tegnapi pofáraesése brutál jó volt,mikor azt hitte lilakendőt kap.
Hetes hogyvolttal mi lesz?

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:43:22

ÖÖÖÖÖ teljesen átértékelte aszonta "Tuti buzi"

WICKEDWITCH 2020.11.22. 22:43:43

@Mók_Ica: :D :D :D És nekem nincs ledes, bakker, hogy tudunk ilyen mocsokban élni... :D
@nicu71: ugye? Egyébként én még csak facebookon megosztva láttam néhány tiktok videót, de azok alapján (meg a ráguglizás alapján, hogy mégis mi az), nem sikerült rájönnöm, hogy mi értelme.

azula 2020.11.22. 22:43:56

ezek akkora seggek. nem nézték a tavalyi vvt, hogy zsuzsu pont így nyert? hogy a nézők megsajnálták? ha virág nem lenne ekkora céda simán nyerne

nicu71 2020.11.22. 22:44:03

@ppupu: és miből szűrte ezt le?

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:44:16

Ezt máááá lááátttuk ájáj

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:45:44

Amanda! Az a pacsi majdnem pofon volt! Megint érik az a kizárás.

gazo 2020.11.22. 22:46:04

Amanda beszarcsizott....

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:46:08

Közvetítem asszonyt: Kaszás Erzsi hisztis picsa

argo001 2020.11.22. 22:47:16

@Nátha ellen bálna: A légy c. film kocsmajelenete jutott eszembe.

Mók_Ica 2020.11.22. 22:47:27

egy tuti, bálint érez úgy, amanda iránt, mint amanda iránta ..... most már leesett amandának is... kell keresnie egy új bikát......

azula 2020.11.22. 22:47:32

amanda vajon mikor fog bálinthoz menni, hogy figyúúúú beszcsizzük má meg ezt a jeleeet. de béküüljünk ki akkor, tudod kit vigyél párbajra na mondom!!

Mók_Ica 2020.11.22. 22:48:06

@Mók_Ica: bálint NEM érez úgy.....

nicu71 2020.11.22. 22:48:33

@WICKEDWITCH: és pl Mercike órákon át képes ezt nézni,és csinálni, és remekül szórakozikSőt 90 ezer követője van.Hihetetlen.Közbe meg tök béna,és nulla önkifejezési értéke van.,színtiszta pózolás,semmi több.

Mók_Ica 2020.11.22. 22:50:40

amanda vagy fru lenne a nézők szerint a megfelelő párbaj ellenfél :))) vigye csak bármelyiket

Mók_Ica 2020.11.22. 22:51:40

bakker petike.... ha meztelen testeket akarunk látni, akkor bárhol nézhetünk ma már ..... pffff

tvbuzi 2020.11.22. 22:51:59

Nahát, Viri, ez meglepő volt

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:52:02

PP hát annyira nem élveztük... ez elég gyenge volt Fru Renáta dráma + idióta asztalra ugrálás. uuuuuuu

Ego0123 2020.11.22. 22:52:59

Gagyi összefoglaló volt. Szenvedéstörténet Renátóval.

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:53:04

Virágból kiköszönt a szakma szeretete.

tvbuzi 2020.11.22. 22:53:09

@nicu71: a tikktokkon kb csak a kinézet a ruhák és a pózolás a menő

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:53:35

Elmegyek zuhanyozni, lesz meztelen test :D :D :D :D De Ti nem láthatjátok Beeeeee

Kosztarika 2020.11.22. 22:53:57

@Mók_Ica: ekg. De hagyja is kint. Amandától sikítófrászt kapok. 8 napja nem alszik a család.

MsIreneAdler 2020.11.22. 22:55:08

Lemaradtam :( Mennyire legyek szomorú, sok minden történt?

tvbuzi 2020.11.22. 22:55:24

@Kosztarika: Amanda kedvéért szavazok is

Kosztarika 2020.11.22. 22:56:09

@ppupu: ☹
Pedig de hiányzik egy jó aputest látványa. Hmmm..

tvbuzi 2020.11.22. 22:56:19

@MsIreneAdler: Győző mindjárt megvígasztal :D

WICKEDWITCH 2020.11.22. 22:57:12

@nicu71: Hát, mindenki úgy cseszi el az idejét, ahogy akarja, de hogy ennyire értelmetlenül, az számomra felfoghatatlan.

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 22:58:37

@MsIreneAdler: Azt tudom mondani, hogy ne nagyon legyél szomorú.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 22:59:02

Jön Győzi, kapjatok be egy citromfű tabit

MsIreneAdler 2020.11.22. 22:59:35

@tvbuzi: ja neem. Győzit így minden bemelegítés nélkül nem merem bevállalni :D

Kosztarika 2020.11.22. 23:00:17

@ppupu: fejét ez nem meztelen, bundában van. :(

Cimili2 2020.11.22. 23:00:34

Hali!! nem tudtam nézni, de látom nem maradtam le semmiről, mert elolvastalak titeket. köszi a közvetítést mindenkinek!! :) jöhet a belehalok, hátha ott lesz valamilyen történés.

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:00:57

Szerintem a BV-ben nem a tartalom a 18 karikás hanem Győzi

WICKEDWITCH 2020.11.22. 23:01:28

@MsIreneAdler: szomorú semmiképpen ne legyél. :) Megúsztál egy kellemetlen és kellemetlenül hosszú nyűglődést Renátó és Fru között, és egy idióta, asztalra ugrálós játékot(?)

Mók_Ica 2020.11.22. 23:02:51

csilla??? nem férfi beszél?

Cimili2 2020.11.22. 23:02:54

renátó barinője, ez a csilla pasi???????

MsIreneAdler 2020.11.22. 23:03:02

Na jól van, akkor fel tudom msjd holnap venni a fonalat. Esetleg Bálint és Amanda között volt valami párbeszéd?

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 23:03:37

na más sem érti, látom ☺️

tvbuzi 2020.11.22. 23:03:39

@Cimili2: ugye milyen viccesek a belevaló készítői?

azula 2020.11.22. 23:03:44

most ez nő vagy férfi?

nicu71 2020.11.22. 23:03:54

@Mók_Ica: dehat Moo és éés Bálint !!! meztelenül,anyám de jó, kihagyhatatlan!
Pont ez a kettő nem hoz làzba,de ha ezt adják , akkor nézzük.

Cimili2 2020.11.22. 23:04:13

renató robbanik-by csilla :DDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2020.11.22. 23:04:14

@MsIreneAdler: nem.... amanda ki van akadva, hogy bálint rá tette a jelet.... ennyit volt amit mutattak a kettőjük kommunikációjából :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:05:00

Az Alkotmány csak a család fogalmát határozta meg a barátét nem. :D :D

Mók_Ica 2020.11.22. 23:05:22

@Cimili2: ekg :)))
@nicu71: gábor már nem is hozna lázba??? :DDD

Kosztarika 2020.11.22. 23:05:40

Most mi a bajotok? A férjem Gizi sem érti. :)))

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:06:14

Felirat nincs? Mé nincs? Motyognak itt nekem

tvbuzi 2020.11.22. 23:06:42

Gyerekek, ha valaki élőben találkozik Győzővel akkor fejelje meg

nicu71 2020.11.22. 23:06:57

@azula: Csilla , hát nem hallod?hu de skizofrén szitu.Es Győzi szemrebbenés nélkül bemondja, Csilla Renato barátnője.Oszt egy pasihanggal vajerázott 2 percig.

Mók_Ica 2020.11.22. 23:08:45

hát ez de rohadt érdekes volt..... :((((

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:08:53

Fru higénikus, Mercedes Benz logikus

Cimili2 2020.11.22. 23:09:49

győzi, mikor köszönsz má el??

tvbuzi 2020.11.22. 23:10:33

Amúgy nem. De emígy?

MsIreneAdler 2020.11.22. 23:11:06

@Mók_Ica: pedig olyan kíváncsi lettem volna, hogyan vágja ki magát Amanda ebből az ultraciki helyzetből, hogy így körbepisilte Bálintot, az meg inkább a villán kívül látná legszivesebben :D

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:11:10

Dani ebben a műszőrme bundiba, olyan mint egy orosz oligarcha a 90-es évekből

WICKEDWITCH 2020.11.22. 23:12:01

@tvbuzi: nem szabad, közösségi távolságtartás van (meg amúgy is pfúj), szóval javasolnám a seprű, péklapát, serpenyő, esernyő valamelyike, esetleg tetszőleges kombinációját... ;)

tvbuzi 2020.11.22. 23:13:11

De utálom a reppet

Cimili2 2020.11.22. 23:13:32

@Mók_Ica: nem a renátó a fodrász?

azula 2020.11.22. 23:13:41

állítjátok már csengőhangnak?

Mók_Ica 2020.11.22. 23:14:33

gábort inkább szeretem: nem bírja a domestost a bőröm :DDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2020.11.22. 23:16:07

@MsIreneAdler: azért besértődött és elvileg lepacsizta... ami felért egy pofonnal

@ppupu: gábor jó volt a végén... azon felröhögtem :DD

Mók_Ica 2020.11.22. 23:17:23

@nicu71: végre valaki, aki humoros volt és nem vulgáris

MsIreneAdler 2020.11.22. 23:18:00

@Mók_Ica: akkor adta a lazát....na mindegy, remélem lesz még folytatása.

Cimili2 2020.11.22. 23:18:31

dani cicije nagyobb, mint a virágé.

Mók_Ica 2020.11.22. 23:18:44

@ppupu: az egy köntös..... :))))

MsIreneAdler 2020.11.22. 23:19:23

@Cimili2: igen, tegnap kitárgyaltuk a hetyke bögyeit :)

Mók_Ica 2020.11.22. 23:19:44

na jó van... elmennek a francba.... dani tesója gyuri, győzi barátja????

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:19:53

@Mók_Ica: nem mindegy :)) akkor is úgy néz ki benne, mi vagyok én úriszabó :))) Nem vagyok villa lakó ne érthetek mindenhez :)

Mók_Ica 2020.11.22. 23:21:00

@ppupu: ez a villa divat.... sapi a fejen és köntös :)))

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 23:21:47

Dani tesója azt mondja, Virág dolgos. Erre Gáspár Győző elfojt egy röhögést. Mondom én, lehet a Viri szolgálatait már a fél Rtl igénybe vette.

Mók_Ica 2020.11.22. 23:22:09

@ppupu: no de ennyire?? senki nem jelentkezett?? höhöhöhöhöhö

Cimili2 2020.11.22. 23:22:28

vééégre győzi koccol :)))))))

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:22:32

Ez Győzi promó kemény... Van olyan ápolt akinek a barátait nem ismeri Hosé??

Nátha ellen bálna 2020.11.22. 23:22:42

@Mók_Ica: Belterjes gedva ez az egész...

Mók_Ica 2020.11.22. 23:23:14

@Nátha ellen bálna: valahol láttam egy szalagcímet, hogy volt ilyen előélete.... de nem olvastam el magát a cikket.....

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:23:34

@Mók_Ica: Jelentkeztél? Nem. Én se. A többi kommentelő sem. Tudod kis pénz kis foci :D :D

Mók_Ica 2020.11.22. 23:24:21

@Nátha ellen bálna: az bizony :))) hát bent is... dzsina másodunoka tesója volt missdubaj.....
nagy a rokonság....

Nbl 2020.11.22. 23:24:25

Az előbb ez a gyökér Viktórijjó úgy köszönt el, h találkozunk hétfőn ... lehet, h idén az összes BV-t ő vezeti? Hogy kokaalna sünt ő is meg az is aki odaengedte ... mondjuk a mai kivételével már úgyis RtlMoston néztem meg a BV-kat, így át tudom tekerni amikor az ostoba ábrázatát mutatják.

Mók_Ica 2020.11.22. 23:25:04

@ppupu: mi a kommentelők vagyunk :DDDD nekünk itt a helyünk

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:25:58

@Mók_Ica: Ja tényleg... Majdnem meghasonlultam :D Szerencse, hogy időben szóltál

ppupu #Fantom for President 2020.11.22. 23:27:08

Skacok nekem ledobta az agyam az ékszíjat én most elmegyek lepihenek.
Jocakát

tvbuzi 2020.11.22. 23:27:16

Jó éjt! Holnap megint élvezzük együtt az agyhalottokat!

Mók_Ica 2020.11.22. 23:27:25

@ppupu: mmkk szólok, ha hasonulnál máskor is :DDDDD

Mók_Ica 2020.11.22. 23:29:06

jó pihit midenkinek!!! holnap itt

Kosztarika 2020.11.22. 23:29:47

@ppupu: én jelentkeztem, de nem kellettem.

LaciHogyVoltol 2020.11.22. 23:33:36

Amúgy ezért nem fog normális ember elmenni ebbe a műsorba soha. Még ha normálisan viselkedsz és nem meztelenkedsz akkor is összevágnak egy montázst az összes öltözködésedről. Mint most szerintem konkrétan Virág összes melltartó cseréjét láthattuk, plusz Merci, aki direkt még fürdőruhában zuhanyzik is, csak sikerült elkapniuk ahogy felkerül rá az a fürdőruha és aljasul belevágják ebbe a montázsba...

LaciHogyVoltol 2020.11.22. 23:34:08

De legalább Amanda testével nem sokkoltak...Vivi melleitől már így is rémálmom lesz...

MsIreneAdler 2020.11.22. 23:40:28

Nem tudom. Valahogy soha nem alakult úgy az életem, hogy akár fél évre nyomjak egy pause gombot, hogy egy ilyen műsorban résztvegyek. Még ha akartam volna, akkor sem... Aki ide bemegy, az vagy rohadtul ráér, vagy nagyon viszket a segge, hogy mutogassa magát.

Nátha ellen bálna 2020.11.23. 00:30:39

@Mók_Ica: Igen, van egy bulvárcikk, ami szerint Virág hirdette magát a rosszlanyok.hu oldalon. Annak alapján találtam is egy profilt, Zsófi (18), ha jó
emlékszem, XIII. kerület. De már csak a Google mutatta, magát a profilt törölték.

Zaemon 2020.11.23. 07:23:44

Na már fél JNSZ megye a villában van hajamat meg nincs aki levágja

csodalámpa 2020.11.23. 07:54:00

Egy kib.szott boomernek érzem magam, hogy ennyire közöm sincs a tiktok feeling-hez pedig Y-generációs vagyok. :( Fruzsika jól rábaszott, csinált magának egy instant ellenséget, ráadásul egy olyat, akik a többiek kedvelnek. Amúgy a csaj rettentő ellenszenves, ha rá vagy Digo fejére nézek, mindig kiráz a hideg az undortól, a sunyiság és a rosszindulat rá van száradva az arcukra.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 08:07:36

@Nbl: Szerintem a másik tuti Miss Higiénia...ilyen ronda kontúr tetovált szája csak hivatásosoknak van. Plusz tudjuk, hogy ő önerejéből mindent IS elért... :D

hereverő heverő 2020.11.23. 08:10:17

Lóreggelt. Nem olvasok vissza, nem nézem vissza. Próbálom felvenni a fonalat, majd kimazsolázom mi volt amíg nem voltam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 08:21:32

A tegnapi BV minden tekintetben kiverte a biztosítékot, ez a Gáspár Gy annyira perverz hogy az már beteges.
Ez az ember beszélni nem tud, megfogalmazni dolgokat képtelen, és úgy forgatja a szemeit mint egy pedofil.
Nem értem hogy kerül ez a képernyőre, nincs egy adottsága ami erre predesztinálná, még nem is vicces, fáj amit csinál.
Utoljára néztem BV-t, még átpörgetve se vagyok hajlandó ezt a szennyet nézni, nem a tartalom miatt, mert tudjuk hogy az ápoltak állatok, hanem a műsorvezető kritikán aluli.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 08:26:27

@szociál: Én pontosan ezért nem nézem. Baukó legalább közelítette az emberi minimumot, de Győzike ...pfff nem képernyőre való.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 08:27:17

Jut eszembe láttátok? VV Krisztiánt körözi a rendőrség... mily meglepő. Ja, nem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 08:34:29

@Brigante:
Igen Bauko köröket ver rá, pedig ő is elég amatőr.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 08:36:13

@Brigante:

Az a furcsa hogy eddig még nem körözték, hogy bírta kibekkelni ?
Biztos elverte az asszonyt, vagy dealernek csapott fel.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 08:40:13

a nyelvújítók a vellalakókhoz képest amatőrök voltak

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 08:53:16

@szociál: Önbíráskodás a vád, úghogy sanszos, hogy valami drog/uzsorás ügyletben szándékozott pénzt behajtani...én sem lepődtem meg rajta egyébként :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 08:55:21

@LaciHogyVoltol:
És gondolom csoportosan elkövetett, mert egyedul hurka lenne.
Sitten ezüst tálcán fogják körbe hordozni, ismerve fuvolatudását amit Pumpeddel produkált.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 08:57:37

Egyébként kövezzetek meg, de nekem Győzike még mindig vállalhatóbb, mint Éva.
Nem is tudom hogy tudnám megfogalmazni, mert igazából nekem Baukó Évával szemben is 0 elvárásaim vannak, de Győzikénél már valahogy teljesen el tudta engedni az ember a realitás talaját, és tudod, hogy egy önimádó ember eszeveszett ámokfutását fogod látni a képernyőn, aki meg sem próbál műsorvezetőnek tűnni. Ezzel szemben Baukó hálál komoly műsorvezetőnek hitte magát, csak ugye a képességei neki sem voltak meg plusz ő is minden alkalmat megragadott az önfényezésre és önpromózásra, ami így együtt egy még bizarabb egyveleget alkotott.

Szóval is örülnék, ha legalább rotálnák és nem minden este Győzike vezette, de könyörgöm a váltás ne Baukó legyen...

hereverő heverő 2020.11.23. 09:00:56

@szociál: Hja, a mókusánusz becenév predesztinál. Segal és Kárszeg már előtte is volt sitten, Aurélió, Mókusánusz és Lóri meg majd most lesz. Ezeket miért nem próbálják kiszűrni? Vagy a büntetett előélet jópont a szerkiknél? Ehh.. :(

mocskosmacska 2020.11.23. 09:01:03

Tegnap kimaradt, és örülök neki, mert ezek a Renátó-Fru-s nyüglődések....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 09:08:21

@mocskosmacska: kell ez is. Erre vevők a népek... lásd még: Alekosz-Éva, Attila-Kinga, Soma és a Szőkecsaj akinek nem jut most eszembe a neve... bár az lég gyenge volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 09:10:25

@LaciHogyVoltol:

Győző a legprimitívebb forma a televíziózás történetében, a tv megalapításától kaptunk egy Vitrait meg Antal Imrét, és most itt tartunk, és nem fogható a covidra, tényleg itt tart a világ :)

@hereverő heverő:

Sztem Aurelio nem kerül kóterba, instáján nagyon virgonc, jelét nem mutatja hogy parázna.

hereverő heverő 2020.11.23. 09:12:12

@szociál: addig virgonc amíg jogerős nem lesz a letöltendő. Aztán majd lehet pityeregni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 09:18:37

@hereverő heverő:

bent majd kitanulja a mesterséget, és új cimborákat szerez, visszajáró vendég lesz, sose tanul a hibáiból.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 09:19:41

@szociál: Nekem Éva rosszabb, pont azért mert ő különbnek hiszi magát, holott nem az. Győzike szerintem a 20+ év médiafigyelem alatt már elfogadta, hogy ő csak egy bohóc...

Éva viszont még politikai témákban is nyíltan állást foglal, mintha az ő véleménye mérvadó lenne. Például erősen LGBTQ+ ellenes és hangos is ebben a témában ami számomra mindig eszméletlenül elszomorító...valaki akit nem érintenek az ezt a közösséget korlátozó törvények jó lelkiismeretben hogy tud ezek mellett felszólalni?
Ez most kb. olyan mintha kitalálnánk, hogy a vöröshajúak ne vezethessenek autót, és random szőke meg barna emberek ezerrel vernék a tantrumot, hogy márpedig ennek így kell lennie...bocsi, de számomra ez mélyen felháborító és elfogadhatatlan, úgyhogy az én szememben Győzike még mindig 1000x emberibb, mint a Baukó nevű véglény dorogos/alkesz/prosti...

mocskosmacska 2020.11.23. 09:22:09

@Brigante: Nem hiszem, hogy erre vevők a nézők. Csak most az rtl klub a konyhásnéni, a szerelmi szál a finomfőzelék, mi meg a szerencsétlen alsósok vagyunk.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 09:27:51

Bocsi, tudom, hogy ez off topic, de megint "idegállapotba" jöttem.

Szóval a Baukó aki nyíltan felvállalt legalább 2 abortuszt osztja az észt Facebookon, hogy mi az egészséges/természetes és mi nem, és ő akarja meghatározni, hogy kinek lehessen gyereke...ő akinek lett is volna, de inkább nem kért belőle...bocsi, de Győzike csak elviselhetetlen, minősíthetetlen és egyáltalán nem vicces, de Baukó konkrétan már túllépett azon, hogy "ne nézd, ha idegesít", ő már más fronton is konkrétan KÁRTÉKONY!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 09:28:28

@LaciHogyVoltol:

És politikai megrendelésre még a Havast is kinyírta, tényleg gáz a nő.
Inkább ne legyen egyik sem képernyőn, VV Olivér lenne a legkézenfekvőbb, de nem elérhető az államokban tengeti.
Legyen Feketepákó, svédül konferálja fel a kisfilmeket, én mulatnék rajta :)

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 09:34:19

@szociál: VV Olivér (bár én ezt nem láttam) is elvileg nyíltan migránsozott és Sorosozott megrendelésre, úgyhogy ő se lenne különbb.

Csak Ancsa gyógyuljon fel nekünk gyorsan, ilyen emberek között igazi KINCS az a nő! :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 09:36:35

@LaciHogyVoltol: ezért nem éri meg idegállapotba jönni (mondom én, aki naponta három agyérgörcsöt kap ezektől a dolgoktól). látod, mi történik, nincs jobb dolguk ezeknek ott fenn, mint beleírni a már nyolcszor módosított gránitszilárdságú alaptörvénybe, hogy az anya nő, az apa férfi.. meg a házasság szentségét szajkózzák ilyen dajcs tompika félék, akinek több felesége volt már, mint alsóneműje.. okádnom kell

Charlie100 2020.11.23. 09:50:46

@linkek1234: Várjál amíg Amanda fejében a manók kiadják az utasítást, hogy hajtsa végre a 66-os parancsot, pusztítson el minden riherongyot és ha talál olyat, akkor jedi lovagot is a villában.

Charlie100 2020.11.23. 10:09:47

@szociál: Én is kb így képezlek el egy pedofilt, mint ahogy Győző néz a Belevalóban. Olyan fejet vág mindig mint aki ott évez a gatyájába egy meztelen melltől és/vagy pöcstől.

Az meg hogy Dani Győző országos cimborájának az öccse - hát RTL nem tud kinőni a pereputtyok szerepeltetéséből.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 10:16:36

@Charlie100: mint a mesében, a mérges agymanó átveszi az irányítást, benyomja az error gombot, aztán hadd szóljon :DD

Kosztarika 2020.11.23. 10:31:02

Érdekes (és felháborító) hogy egy egész adást szántak Fru-Renátó nyüglődésre.
De nyilván okkal. Párbaj lesz. Vagy lejáratni akarják - mégjobban- a csajt, vagy promózzák, mennyire "őszinte".
Vagy ki tudja, hogy nyúlnak bele megint, de nem véletlen, az tuti.

Fu Szekh Li 2020.11.23. 10:37:24

Jó reggelt!
Csak nekem tűnt fel, hogy az öfiből kimaradt a szerintem legérdekesebb rész, Virág lila kendője és a kiválasztás közötti idő? Pedig úgy szerettem volna nézni azokat a ledöbbent arcokat.

Theriad 2020.11.23. 10:52:52

Sziasztok!

Nem bírom ki, muszáj bekapcsolódnom ebbe az évadba.
Robi, Robi, ez ám az elegáns önpromó, se p ornó, se RentMen.com.

Pamutbojt 2020.11.23. 10:56:17

Jó unalmas rész volt.
Rena-Fru vergődése remélem nem a VVAtti-Kinga szerencsétlenkedését szeretné utánozni.
Hé, szerkik! Jó lenne, ha pont lenne most ennek a lamúrnak a végén, totál vakvágány.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 10:57:08

@Charlie100:
Higy nem kepesek ettol a familiatol megszabadulni.
Szerzodtessek le Mogacsot vagy Hadhazit, ok szet trollkodnak a BV-t, siman lehetne 1 oras, es nezheto lenne vegre.

hereverő heverő 2020.11.23. 10:59:35

Nem tudom meddig lesz hogyvolt, de hogy a HV íróknak egyre kevesebb lesz amiről írhatnának, az tuti. Pedig a casting sokkal jobb mint az előző 2 szériában (soma és zsuzsu), sokkal több lehetőség lenne a játékosokban. Még a seggfej Dani is gyúrható anyag lenne, a csak csillagászati egységekben mérhetően nagy pofájára lehetne építeni történést. A nők közül, fájdalmas de Amanda körül zajlanak az események, sajnos csak feszkó és visítás.

Amúgy sem értem, hogy miért csak a veszekedés lehet a történés a villában. Persze, hogy osszezárva ennyi embert egy ilyen kis helyre mindenképp lesznek súrlódások, de a vicces, aranyos, hétköznap, stb. dolgokat is mutassák már meg nekük könyörgöm! Anno Simon is azért volt nézhető (amíg nem a takaró alatt volt) mert alapjáraton voltak barom megnyilvánulásai. Valaki írta, hogy nem könyvtárosokat szeretnénk nézni ahogy sakkoznak - de baszki, azok még a konfliktusok kezelésében is többet mutatnának mint az állandó nyígás. És még csak 1 hét ment le, hol van még a karácsony?
Komolyan respect a HV íróinak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 11:02:49

@hereverő heverő:
Legyenek eroprobak es tematikus hetek vegre, uralkodok es parasztok hete stb, szet unjak az agyukat, csak a szopatasrol tudnak tarsalogni, ebbol hogyvoltot irni eleg kemeny lehet.

hereverő heverő 2020.11.23. 11:04:33

@szociál: Támogatom. Mogácsot a Belevalóba!
Pedig Hadházi humorát sokkal jobban csípem, de Mogács igazán telitalálat lenne a BVbe. Esetleg Baukóval közösen és nem tiltanám meg nekik egymás alázását sem - kíváncsi lennék Évike újabb hempergésére.
Csak már nem gurul jól a nagy lufimellei miatt.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 11:05:13

@hereverő heverő: De nekem pl. ezért volt furcsa, hogy ennyire sokan fújjogtak a "the floor is lava" szösszenetre, mert végre maguktól játszottak valamit a saját szórakoztatásukra és nem csak döglöttek a kanapén :D Ok, nem volt túl érdekfeszítő, mert ennyire primitív emberek csak seggegyszerű játékokat tudnak játszani, de legalább hajlandóságot mutattak, hogy ne csak a seggvakarás menjen egész nap, ha már a szerkik b@sznak feldobni a hétköznapjaikat...

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 11:05:43

@Theriad: Lemaradtunk valamiről? Napvilágra került VV Robi filmográfiája is? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 11:07:17

@hereverő heverő:
Mogacsnak valo feladat lenne, elvezne is szerintem, jobb mint fifa meccseket liveozni a jutubon :)
Eva nem tudna kovetni aggyal, lefagyna a windoz :)

hereverő heverő 2020.11.23. 11:08:15

@szociál: hát kb. Nem fogok visszakeresni mennyi ötlet volt csak itt a hogyvolton, milyen hetek lehetnének. De én tényleg leszopogatom a hörcsögömről a bundát, ha megint munkahét meg állatos ranglista hét, meg ökohét lesz, vagy megint valami rohasztott halat kell enniük.
Ez már a fogkrémes ajtókilincs kategória.
Nyéki Roland, benned volt minden reményünk. Don Taktikánó, akkor most villants valami szürkeállományt végre, basszameg.

Theriad 2020.11.23. 11:09:40

@hereverő heverő:
Egyetértek, végignéztem az elmúlt részeket, szerintem egyrészt ezeknek a szereplőknek jóval több és érdekesebb feladatot lehetne bedobni, mint az előző brigádoknak, másrészt lehetnének hétköznapibb bevágások, amikor csak beszélgetnek.

Pont úgy vagyok vele, hogy a minden fórumon az ember arcába tolt reklámmal éppen azt érik el, amit én speciel unok: a megcsinált arcok és szituációk bámulását.

Ez alól talán csak Gábor a kivétel, aki még kisgatyához is elegáns kabátot vesz, ne sérüljön az az "imidzs".

hereverő heverő 2020.11.23. 11:11:16

@LaciHogyVoltol: pontosan! anno még Traktoros Krisz (Iza pasija az auréliós szériából) rajzolt malom játékot szemceruzával az asztalra és üdítős kupakok voltak a bábuk. Ezeknek meg még ennyi eszük sincs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 11:11:42

@hereverő heverő:
Legyen rovar es gyomber evo verseny.
Vagy etessek egymast csuzlival, banom is en, csak tortenjen valami.

Theriad 2020.11.23. 11:11:56

@LaciHogyVoltol:

Nem, én csak arra utaltam, hogy Robi stripper, és így a Belevalós zuhanyzásokkal, meg a kisgatyás mászkálásokkal anélkül tudja eladni az "árut", hogy különösebben "ráutaló tevékenységet" végezne a villánál is kevésbé decens helyeken. :D

hereverő heverő 2020.11.23. 11:15:27

@Theriad: :D De komolyan, ha lenne vér a pucájában, akkor kisgatyát se venne fel. Nyakkendő és nagykabát, zokni és papucs.
Mondjuk most ez már veszélyes, hogy Robi is beköltözött. Tényleg, ő most kivel fog fürdeni? A lányokkal illetlen lenne, a fiúkkal meg hát...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 11:17:21

kuldjunk be a szerkiknek jatekgyujtemenyt, nekem van harom is, egyet szivesen bealdozok a kedvetekert

hereverő heverő 2020.11.23. 11:19:40

@úgymond olvasó mmkk: Nehogy már mi segítsük ki őket?! Azért fizetik a kreatív stábot. De a "ki tudja fagyott heringgel seggbedugni az ellenfelet" már a viking korban sem számított menő vetélkedőnek.

Theriad 2020.11.23. 11:24:36

@hereverő heverő
A nyakkendős ötlet tetszik, bár szerintem nem lenne olyan hosszú, hogy a szemérem se sérüljön. :D
Akárkivel, szerintem a lányoknál egy Virág+Gina pont leszarja, az Amanda még örülne is, hogy lesegetheti, a fiúknál Bálint ugyanez, Moh és Renátó sem hiszem, hogy hisztiznének. Robi felnőtt ember, sok sikerrel a háta mögött, nem gondolom, hogy bármi beindulna ott lent. :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 11:25:04

@hereverő heverő: kreativ stab meg a VV egy mondatban azert eros tulzasnak tunik

mocskosmacska 2020.11.23. 11:25:28

" nem könyvtárosokat szeretnénk nézni ahogy sakkoznak - " Tudom, hogy általános az a vélekedés, hogy valóságshowba buta emberek kellenek, mert azok szórakoztatóak, de szerintem ez nem igaz. pl. van egy mta tag ismerősöm, aki kurva poénos alak. (pl. anno még a külföldi rokonai küldtek a családjának ruhákat. Ilyen hülye cuccok voltak, amiben az amerikai középoszálybeli nők öltözködtek a 80-as években.) A srác beöltözött, aztán lement a boltba és csinálta a showt. Elkezdte fogdosni a kávékat és nagy hangon mondta: ez a brazil kávé nem igazi brazil kávé, mert az igazi olyan, mintha finom riviérai tengerhomokot markolászna az ember. Meg ilyen nagy maximalista, és ezt elvárja a csapatától (párszor szabadulószobásztam vele) de az is tök humorosan csinálja. Már csak belőle kiindulva is, lehetne okos emberekkel is showt készíteni.

hereverő heverő 2020.11.23. 11:30:12

@mocskosmacska: Persze. Én egész biztos vagyok benne, hogy okos emberekkel sokkal jobb műsort lehetne csinálni mint egysejtűekkel. Az okos embereknek ugyanis vannak intuícióik, humoruk, kombinálnak és terveznek.
Ja de lehet, hogy nem zuhanyoznának meztelenül és nem dugnának takaró nélkül. Meg vele se.

Theriad 2020.11.23. 11:32:53

@úgymond olvasó mmkk: @mocskosmacska:
Tényleg, szabadulószoba a VV-be! Dupla fricska, plusz méri, mennyire van józan eszük és talán azt is, mennyire műveltek.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 11:35:40

@hereverő heverő: ezt most kinyomtatom, es kitapetazom vele az irodat :DD

Theriad 2020.11.23. 11:38:10

@hereverő heverő:
Amúgy ha manuálisan írom be a neved meg a Klammeraffet, akkor miért nem kékül be?

Charlie100 2020.11.23. 11:41:11

@szociál: Az már nagyon minőségi lenne biztos! :)) Gyakorlatilag bárki jobb lenne Győzőnél! Nekem még a Baukó is inkább, pedig őt se szeretem. Annyi ember jó lenne erre a feladatra, de pont azt teszik be aki totál alkalmatlan, nézhetetlen pedig nyomom a mute gombot egyből, ahogy feltűnik! Engem az se zavart amikor előző szériák játékosi csinálták, sokszor esetlenek voltak meg minden, de az távolról sem volt irritáló. Béci pl kimondottan jó volt szerintem.
Gáspár család vmiért kirakhatatlan az RTL-ből. Most meg ez a Dani rokon nagyon kellett még.

Charlie100 2020.11.23. 11:42:27

@hereverő heverő: ezek szerint ti is úgy látjátok, hogy Robi a másik kapura játszik?

hereverő heverő 2020.11.23. 11:45:40

@Theriad: Mert a blogmotor mögé teszi a hozzászólás számát is, amire hivatkozol. Ez most a #c39265664 számú hozzászólásra válasz, ez látszik a címsorban is.

hereverő heverő 2020.11.23. 11:47:53

@Charlie100: Én nem tudom kiszagolni, mindenesetre valahogy nekem nem férfias a viselkedése. De ez lehet a munkahelyi ártalom is, annyiszor kellett mások arcába lóbálni a fegyvert, hogy már immunis mindenféle nemi szerepre és egy merinói juh az álma... ki tudja?

Theriad 2020.11.23. 11:49:23

@hereverő heverő:
Bár nem látom, de hiszek Neked.

Theriad 2020.11.23. 11:50:34

@Charlie100:
Kb. 30 közös insmerősöm van vele instán, és van egy ilyen ökölszabályom, hogy akit 5-nél több követ az bizony csapattag. :D
nyilván ez nem garancia semmire.

mocskosmacska 2020.11.23. 11:52:28

@Theriad: És aki bentmarad, az bentmarad. Addig nincsen cigi, amíg ki nem jutnak. A három hárpia meg legyen egy csapat, a nikotinhiány miatt vége lesz a nagy barátságnak.

Charlie100 2020.11.23. 11:53:57

@hereverő heverő: Igazából nekem nézőként teljesen mindegy, nem zavar. Inkább csak a chippendale miatt lepődtem meg. Bár ha jobban belegondolok azt egy meleg pali biztos 10x jobban csinálja mint egy heteró.

Theriad 2020.11.23. 11:59:16

@mocskosmacska:
Igen, bár én a Vivit nem engedném ki semmiképpen. Azzal az arccal vallatni lehetne. Képzeld csak el: vagy vállalják, hogy leszoknak a cigiről, vagy a kényszerzubbonyban lesznek, kimerevített szemmel, és a Vivi fejit kell bámulni rezzenéstelen arccal, a sötét szaunában, úgy hogy az említett fizimiskát egy zseblámpa világítja meg alulról.
Műkönnyet igény esetén cseppent a szerencsétlenek szemébe.

hereverő heverő 2020.11.23. 12:03:08

@Charlie100: Engem sem zavar, sőt jelenleg is van nyíltan meleg kollégám, tök normálisan lehet vele bármiről dumálni. Sőt, talán néha még jobban is mint a hetero többséggel.
A chippendale-ről nem tudok nyilatkozni, sosem volt részem sem férfi sem női showműsorban. Őszintén megvallva nem is tartom izgatónak sem a striptease, sem a chippendale műsorokat.

De egy jó birkanyírás... vagy egy betépett koala hátsó felét szagolgatni... vagy lukat ásni a hangyabolyba, oooh

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 12:19:36

@Theriad: De hát ezek szerint akkor 5-nél több téged is követ :D
Egyébként szerintem ilyenből nem lehet általánosítani. Multiknál például ha felveszed közösségi médián a kollégáidat akkor akkor is lesz 5 ilyen ismerősöd, ha közben titokban dedikáltattad a húsdarálódat Dúró Dórával a legutóbbi (30 fős :D) Mihasznák közönségtalin :D

Theriad 2020.11.23. 12:28:35

@Charlie100: @hereverő heverő:
Az attól függ...szerintem egy jól mozgó heteró faszit senki nem nyom le, ott van egy olyan elemi férfiasság, amit Ti érthető okokból nem vesztek észre, de nagyon kevés meleg tudja hozni, nekem kapásból csak egy spanyol p ornós jut az eszembe.

Voltam két női show-n is, egyik lakásban volt, azóta is sírva röhögünk a barátokkal. Minden volt, csak vágykeltő nem. :D A csaj maga azt mondta: ő ilyen erőszakos hip-hop-ot tol. :D

Avass be, ezek mit jelentenek? :D

Theriad 2020.11.23. 12:34:16

@LaciHogyVoltol:
Ha tudnád, nekem mennyi van.

gala galuska 2020.11.23. 12:42:24

Fru, és Peti, mint műsorvezető, a több eszével :) se fogja fel, hogy a feltételes mód használata okozhat úgy is problémát, hogy félreérthető - alapból. MegnyerHETEM a lottó öttalálatot. (De az esély minimális.) Amikor Fru olyasmit mondott, hogy kint lehet közte és a srác közt több mint barátság, nem jelenti azt, hogy lenne is. Renátó a "lehet" szót úgy vette, hogy "lenne". Pedig ott a példa: fogyhatNA is, de lassan már vágósúly.

hereverő heverő 2020.11.23. 12:43:44

@Theriad: Szerintem volt, de aztán uborkasaláta lett abból a szépen induló románcból

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 12:45:41

@hereverő heverő: a koalákat habtestemmel védem bármiféle erőszakos magatartástól, csak szólok

hereverő heverő 2020.11.23. 12:47:11

@úgymond olvasó mmkk: nyugiiii csak álmaimban szaglászom őket. És csak a betépetteket - de úgyis mind annyira be van állva mint VV Viviben a szar

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 12:47:43

@hereverő heverő: csak a miheztartás végett jeleztem halkan :))))))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 12:53:11

@Kosztarika: nekem is hiányzott Amada arcát úgy megnéztem volna....

mocskosmacska 2020.11.23. 12:54:39

Ti kinek örülnétek, ha kit vinni ki Bálint? Én személy szerint Diegot vagy Kasszás Villaanyót szeretném, persze, úgyhogy ki is ejtené őket. Szeretném látni a fejeket. Tudom, geciség más szenvedésén szurkolni, de úgy megnézném Villaanyó fejét, ahogy kiesik az első párbajon. Diegot dettót. És a benti hisztit is. Illetve kíváncsi lennék, hogy bent hogyan rendeződnének át a viszonyok.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 12:56:47

@gala galuska: Baromság. Ha valaki nem akar valakitől valamit célszerű azt mondani, hogy nem!
Nekem is az jött le a beszélgetésből amit Renátó értett!
Fru-t megértem, hogy odabent nem akar semmit (korrekt hozzáállás), de ettől még össze lesznek zárva, ezért akarta tompítani a dolgot, de rossz szavakat használt... vagy véletlenül vagy szándékosan, de majd az idő eldönti...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 12:57:51

@mocskosmacska: sokk lenne, de hiszti még nem. Viszont ha hagyják Amandát megerősödni, lazán nyerheti az évadot!

mocskosmacska 2020.11.23. 13:00:13

@Brigante: Remélem, hogy nem nyeri meg. Bár tökmindegy, mert ha megnyeri, akkor után pont úgy el fog tűnni, min Zsu.

Theriad 2020.11.23. 13:01:03

@mocskosmacska:
Digót lenne célszerű (akivel én csak akkor tartózkodnék egy helyiségben, ha más is van ott rajtunk kívül, nekem ijesztő az egész ember), szerintem lányt nem hívna ki, amíg ennyien vannak.

mézescsók 2020.11.23. 13:03:10

@LaciHogyVoltol: Totál egyetértek. Rossz volt még nézni is, ahogy Baukó szórta az okosságokat a gyanútlan éjszakai tv-zők fejére, közben azt figyelte, honnan veszi a kamera, ennek megfelelően mell ki, has be, fenék pucsítva, majd balláb előrecsúsztatva, aztán a másik oldalról ue. Szellemiségében - ha használhatjuk egyáltalán ezt a fogalmat - egy hangyaf....nyival nem volt jobb Gáspárnál. És habnak tortán: jön idén mindenféle megnyilatkozásokkal. Még majd politikusi pályára lép... Bár ott talán nem tűnne fel.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 13:05:13

Szerintem meg van esély, hogy kihívja Amandát és kint is hagyja...akár még szerkesztői utasításra is. Amanda önmagában nem érdekes, csak hangos. Azért őt látjuk, mert elnyom mindenkit az oridbálásával, de szórakoztatónak, nem szórakoztató...erre nem lehet 3 hónapnyi műsort felhúzni. Az előző szériában is hagyták Radicsot csúnyán kivérezni elsőre, hiába hitte az, hogy ez itt bizony a Radics 1-man-show. Szerintem ez megtörténhet megint...

mézescsók 2020.11.23. 13:10:50

@hereverő heverő: Anno Fanny is malmozott magában, és amikor a másik fele jött, átült a szemközti székre!

mocskosmacska 2020.11.23. 13:13:37

@LaciHogyVoltol: Szerintem Radicsot azért szórták ki, mert többször is beszélt arról, hogy az a nő, akit ver a párja, az biztosan megérdemli. Már az rtl klubnak is ciki volt. (A vv3-nál hallottam egy olyan elméletet, hogy Segal azért esett ki az első párbajon, mert már ciki volt az rtl-nek a live-ben az állandó cigányozása.) El tudok képzelni egy olyan verziót, hogy az rtl érzi, hogy ciki lesz nekik Villaanyó agresszivitása, ezért súgnak Bálintnak, hogy őt vigye ki.

mézescsók 2020.11.23. 13:14:59

@Theriad: Ezt most pro mondtad vagy kontra?

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 13:17:36

@mocskosmacska: Lehet, szerencsére én abba a szériába csak Radics távozás után kapcsolódtam be. A VV8 szellemi mélyrepülése után nem akartam többé VV-t nézni, de munkaügyben seggegyedül száműztek a tengerentúlra 3 hónapig és hát...nagy volt az unalom :D
Valószínűleg egyébként azt a szériát se bírtam volna végig, de hál' Istennek megtaláltam ezt a közösséget, és kötelező programmá vált ebédszünetben a HV olvasás :D :D :D

mézescsók 2020.11.23. 13:19:28

@Theriad: Szerintem mi, nők, észrevesszük azt az elemi férfiasságot, amit a melegek nem tudnak produkálni. Az elemi heteró férfiaknak meg a zsigereikben van.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:20:34

@mocskosmacska: Hogy kinek örülnék? Bárkinek akit kinn hagy, Amanda Digó Dani Gina ebben a sorrendben. De ha okosan választ akkor vagy Gábort vagy Frut viszi. Valószínűleg az nekik is lejön, hogy a ki hogy szopik és kinek milyen pinája van beszélgetések benne lesznek a belehalóban, tehát aki azokban nem igazán vesz részt azt ejtik a nézők. Ne felejtsük, nem csak mi nézzük őket, hanem olyanok is akiknek ez a szinvonal.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:22:39

@mézescsók: nekem nem a ... zsigereimben. De közel hozzá.

Theriad 2020.11.23. 13:25:46

@mézescsók:
Mi pro és kontra, átmentem telefonra és nem látom, mihez írtad. :D

Igen, szerintem is észreveszitek.

mocskosmacska 2020.11.23. 13:30:00

@hereverő heverő: Nem szeretem, ha valaki a leggyengébbet viszi ki. Szeretem a tökös embereket. És itt bukik ki, hogy a lakók mennyire nem hiszik, hogy ők a legjobbak, és csakis ők nyerhetnek. Mert ha tényleg ezt hinnék, akkor nem gondolkodnának azon, hogy a leggyengébbet vigyék, mert úgyis visszajönnének mindenki ellen.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:33:33

@mocskosmacska: Itt most nem az számít, mi mit szeretnénk. Ha sokáig akarsz benn maradni, mindig a leggyengébbet kell kivinni. 36 misiért pont nem leszek tökös.
Egy kicsit azért de: mert ha erősnek hitt ellenfelet aláz meg valaki, onnantól kevesebb eséllyel lesz valakiből kihívott. Kiválasztott még lehet bőven, de akkor megint a leggyengébbet stb.
Arra EKG, hogy nem ismerik az erősorrendet - de hiszen azt mi is csak találgatjuk

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:34:12

@LaciHogyVoltol: Áldássék a Hogyvolt neve. A "kis" közösségünk és a VV együtt egy fantasztikus kombó.

Ha lenne esze az RTL-nek valahogy a fórumokat is bevonná a műsor szerkesztésbe. Kapásból megnőne az érdeklődés az műsor iránt.

2020.11.23. 13:36:22

Amanda kiejtése azért lenne jó, mert borulna a status quo.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:36:56

@mocskosmacska: a Dávid gyerekre emlékszel? Lazán lehozta volna az évadot, erre idejekorán kihívott valakit akit akkor még nem kellett volna.... ésszel kell játszani ezt a játékot és el kell adni, hogy szívvel teszed.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 13:37:06

@Brigante: regisztraljuk a hv-t a tiktokra :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:37:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: korai még... még nincs nagyon status quo.
Jobb lett volna az előző évad is, ha Radics tovább marad bent.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 13:39:48

@mocskosmacska: Ez az érvelés nekem már csak azért sem állja meg teljesen a helyét, mert ha még valaki azt is hiszi magáról, hogy ő a legerősebb és bárkit kint hagyhatna, miért hagyná a gyengéket bent? Valahol a nézőknek, a produkciónak, de még a játékosoknak is az az érdekük, hogy a gyenge, szürke emberek, akik nem adnak semmit hozzá a játékohz kiessenek. Már így is vannak bent emberek, akiket szellemeknek csúfolnak, na már most egy ilyen ingerszegény környezetben te szeretnéd, ha a szellemekkel maradnál bent???

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:42:05

@LaciHogyVoltol: Lásd VV Zsu! Ha ideje korán kiviszik akkor bizony nem tudott volna megerősödni és akkor szerintem Adri húzza be az évadot.

De hát a feltóst bennhagyták a többi meg már történelem

2020.11.23. 13:43:47

@Brigante: Hogyne lenne, bele van betonozva a szerepébe és saját sleppje van, akik nagyon biztonságban érzik magukat tyúkanyó mellett.

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 13:47:27

@hereverő heverő: Roland nem hiszem, hogy nagyon beleszól a történésekbe már, visszatért az eredeti szakmájához, pár hónapja láttam ahogy viszi ki a csomagokat (DHL-nél van asszem, vagy valamelyik ilyen nagy csomagszállítónál)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:52:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: viszont ha kivesszük a képletből akkor 3 hónapig nézzük a tujákat egymás mellett...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:54:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kell a csoportdinamika miatt. Viszont ha Bálint őt választja, akkor egyértelműen Bálintra teszem az X-et. Mondjuk közel minden más esetben is.

2020.11.23. 13:56:37

@Brigante: Szerintem meg pont elnyomja őket. 3 hónapig látnád inkább őt és a többi meg szóhoz se jusson vagy helyeslően bólogasson?

hereverő heverő 2020.11.23. 14:03:31

@OriginalBlackMamba: Valaki írta itt, hogy fenn volt a neve a szerkesztők között. Én ugyan végig nem néztem a stáblistát. Az azért gyanús, hogy pont ő hirdette a mostani szériát (a földön últ, pedig a kanapén kellett volna döglenie).

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:14:59

@hereverő heverő: akkor lehet csak több lábon áll :D a stáblistát én sem bogarásztam még át...

PYT 2020.11.23. 14:24:18

@OriginalBlackMamba: már írtam, de akkor még egyszer: ha az öfik végén megnézed a stáblistát, ott a neve az adásszerkesztők között; lehet, előtte futárkodott, de most határozottan szerkiskedik.

mézescsók 2020.11.23. 14:25:05

@hereverő heverő: Tehát jófelé tapogatózom...
@Theriad: Robi nemi hovatartozása volt a téma főleg Charlie100 és Hereverő heverő között, amihez hozzászóltál. Írtad, hogy kb. 30 közös ismerősöd van vele és van egy olyan ökölszabályod, hogy akit legalább 5-en követnek, az csapattag. Később írtad a heteró pasik elemi képességeiről, amit "Ti" észre sem vesztek. Charlie és Hereverő mint férfi nem veszi észre vagy mint heteró nem veszi észre. Namármost ehhez képest akkor Robi melyik csapatban játszik? Mitől egyértelmű, hogy meleg és mitől, hogy nem?
És nem kérdezem meg, részben mert nem érdekel, részben mert ha érdekelne sem tartozna rám, részben mert sértő is lehet: te melyik csapatot erősíted?

PYT 2020.11.23. 14:25:09

@hereverő heverő: nem csak volt, most is itt van, nézzétek majd meg este...

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:29:10

@PYT: oké, nyugi, nem láttam ezt a bejegyzésedet...

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:37:37

18:10-től hangosan felnevettem :D kövezzetek meg, de én szeretem Zsóti videóit, van 1-2 egész jó...

youtu.be/C3wwOysOTGg

PYT 2020.11.23. 14:37:57

@mézescsók: engem sem érdekel, de a benti csapatdinamika miatt érdekes lehet, színesíti az összképet, stb., egyébként amit korábbi kommentedben mondtál, nagyon is osztom, a pasik ezt nem feltétlenül értik, max elfogadják tőlünk, de valóban, mi nők, ösztönösen érzékeljük, ha valaki nem hetero. Nem is igazán a viselkedéséből (és éppenséggel nem is femnin viselkedésű minden meleg), hanem azt a zsigeri érdektelenséget érzékeljük még így, akár távolból, képernyőn keresztül is, amit a nőneműkkel szemben tanúsítanak. Ez egész egyszerűen süt róluk, még ha látszólag figyelnek is rád, de maximum mint egy másik embertársra, de semmiképpen nem nőként, potenciális "zsákmányként". (Na jó, ez talán kissé szexista volt ez a zsákmányozás, de a pasik biztosan értik, mire gondolok;))

PYT 2020.11.23. 14:48:25

@OriginalBlackMamba: én is, bár koránt sem láttam mindet, de amit igen, az egészen jó volt; meg van a Hajdúpí tévéjén a Life-on egy Bréking c. beszélgetős műsor, ott is gyakran vendég, és a sok félhülye celebriti közt felüdülés az ő állásfoglalásait és sztoriait hallgatni, teljesen értelmes...
A VV-ben nagyon irritált btw, ahogy az önjelölt mártírt alakította, és ha adekvát volt, ha nem, folyton a homo-kártyával operált, a falra akartam mászni tőle kb...
De a normál lájfban értelmes arc, érdemes odafigyelni arra, amit és ahogyan mond, nem is értem, benne miért nem gondolkodnak BV-müsorvezetőként? Én még az öfikben is el tudnám képzelni, ha élőzésekre esetleg nem is lenne alkalmas (nem tudom), de a felkonfokra mndenképp, és tapasztalt vv-sként, akár a bejelentkezésekkor is hitelesen oltogathathatná az ápoltakat...

Theriad 2020.11.23. 14:57:47

@mézescsók:
Ja értem, bocsánat, közben meg online értekezletem is volt. :D

Hát ugye én is meleg vagyok, nem tartozik rád, de engem nem is sért ezen tény közlése, ezért simán elmondom. :D Máskülönben nem tudnék olyan belsős infókat, mint amiket anno a Survivor 2-ben szállítottam az egyik játékosról, utána szerintem fél évig gyötört is a bűntudat, hogy tőlem pattant ki az ügy (amit most nem akarok felemlegetni, aki olvassa ezt, tudja miről van szó).
Amúgy jogos, heteró férfiként nem veszik észre, mert a heteró nők kiszúrják, ahogy minden olyan férfi is, aki a Kinsey-n már 1,5 felett van.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:11:44

@Theriad: Survivor 2 alatt most a "revival" második szériáját érted, vagy még az eredeti régit, ami a pattintott kőkorszakban ment és szerepelt benne Pásztor Anna?

Theriad 2020.11.23. 15:21:47

@LaciHogyVoltol:
Pásztor Anna baszki olyat táncolt a hétvégén, hogy tyűhh :D (ez az egy műsor, amit családilag azon az adón nézünk, és a DevilNóri+KRamóna+Buci hármas sem tántorít el).

Igen, a "revival"-ra gondoltam. Ne emlegessük, én voltam a hülye, hogy hangos gondolkodás közben le is írtam a dolgokat. :D

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:23:38

@Theriad: akkor nincs meg mire céloztál. A régi Survivor2-s pornóbotrányra még emlékszem, az új nem is dereng :D :D :D

gala galuska 2020.11.23. 15:27:22

@Brigante: Egyébként két ember közti vonzalom 90 %-ban nem a szavakon múlik. A test-beszéd a lényeg. Ahhoz viszont látnunk kellett volna az egész napjukat, hogy erről többet tudnánk. Nekem speciel nem jött le, hogy ez a szerencsétlen gyerek minek nyomul, ha a nő először már kifejtette neki, hogy nem az esete.

Theriad 2020.11.23. 15:29:41

@LaciHogyVoltol:
Na, az meg nekem nincs meg. :D

gala galuska 2020.11.23. 15:37:25

@Brigante: Adrinak a szuperintelligens Hunor az arcába fingott, átmászott Vivienhez, de azért még utána is volt némi maszatolás köztük. igen, már ez történelem, de Adri se érdemelte volna meg a fődíjat, ahogy a többi se. www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv9-hunor-lefingotta-adrit/x1e4kv8

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:41:50

@gala galuska: Az Adri áprtolást én sem értettem.

Egyébként szerintem jó helyre került az a Zsu-hoz. Az a szerencsétlen abszolút nem tudott élni az 5 perc hírnevével, szerintem azóta is azt a 36 milliót éli fel a vidéki faluban, ahol lakik, ha a családja le nem nyúlta tőle...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 15:42:05

@gala galuska: "szuperintelligens Hunor" :DDDDDDDDDD

Theriad 2020.11.23. 15:45:03

@gala galuska:
Ez az "bizalom jele" volt. :D

gala galuska 2020.11.23. 15:58:28

@LaciHogyVoltol: Bük egy város, Zsu nem kapott 36 milliót, a jelenlegi se kap, csomó adót az állam nyúl le belőle, nem is kell ahhoz család. Jól teszi, hogy nem a hírnévből akar megélni, az másoknak se sikerült.

MmeChauchat 2020.11.23. 16:12:05

@Theriad: Botrány, hogy a kommentelésünket időnként megzavarják mindenféle értekezletek és a meló.

Theriad 2020.11.23. 16:19:57

@MmeChauchat:
Igen, bár van egy amolyan felnőtt-napközi érzése közben az embernek. :D

hereverő heverő 2020.11.23. 16:23:17

@gala galuska: Ezzel azért kicsit vitatkoznék. Egyrészről a mai világban amikor tiktok, insta, millió online társkereső fiszfasz, chatszobák és virtuális terek vannak, ott nagyon is sokat számít a "verbális" kommunikáció és akkor még nem is láttad az ellenfelet akibe a "beszéde" alapján "beleszeretsz". Aztán jön a randi és vagy a csalódás, vagy a baszoba. Értsd jól az idézőjeleket.
Másrészről lehet hogy Renátó pont azért koslat Fru után mert a csaj testbeszéde éppen azt mondja, hogy "tégy a magadévá te féktelen állat" a szája pedig azt, hogy nem.
A végére azért ugye hozzá kell tenni, hogy egy normálisabb világban ez nem így működik, ott a nem az nemet jelent bármilyen testbeszéd ellenére. Itt meg hát nem nagyon tudnak egymástól elszaladni, akkor fognak fellélegezni amikor az egyiket kiszavazzák.

Nbl 2020.11.23. 16:28:55

@LaciHogyVoltol: Baukó is gusztustalan ez tény, de engem Győzőben az zavar amit más is említett, h az ostobasága mellett konkrétan úgy viselkedik mint egy pedofil féreg ... tavaly már nem tudom minek a kapcsán olyan élvezettel mondogatta kb 20x-szor, h vkinek a punikája, h már a hányinger kerülgetett.

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 16:38:30

@LaciHogyVoltol: A The Floor is Lava asszem pont, hogy szerkesztői utasításra ment, mintha PP valami tiktokos baromsággal együtt említette volna, ha nem akkor sorry, de nekem úgy rémlik, hogy még ez sem saját ötlet volt.

@Theriad: A szabadulószoba tényleg tök jó ötlet, udvarra simán fel is építhetnének nekik egy kis kompaktat, aztán x fős csoportokra bontva versenyezhetnének is valami faszságért :D

@Charlie100: Az amúgy szerintem simán működhetne, hogy mindig az előző széria nyertese és a 2. helyezett csinálnák a BV-t, amúgy sem egy tudományos ismeretterjesztő műsor [és szerencsére a vállalhatatlan Soma már nem játszana, mint opció], tehát csak minimálisan kéne működnie, de ezekre a félórás blokkokra a két szezon között akár fel is lehetne őket vmi gyorstalpalóval készíteni. És így "teljesülne" az egybitesek "én azért vagyok itt, mert műsorvezető akarok lenni" álma is, és az előző széria nyertese még futtatva lenne egy kicsit [vagy újra, attól függően mennyi idő telt el a két széria között].

@úgymond olvasó mmkk: :D:D:D:D

hereverő heverő 2020.11.23. 16:43:08

@Post Modern Prometheus: @Theriad: A szabadulószobának a kijárata egy lefüggönyözött furgonba nyíljon, a nyertest viszik egy kört a Campona körül. A furgonban pedig van egy zsák aprómajom, akiket szépen le kell pippantani.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:44:09

@hereverő heverő: csak egy zsák? minimum három talicskányi kellene

Kosztarika 2020.11.23. 16:47:08

@hereverő heverő:
Sírva röhögök. :D
Ebben qrva világban felüdülés itt lenni és ilyen kommenteket olvasni.
Köszönöm nektek!

hereverő heverő 2020.11.23. 16:49:20

@Kosztarika: Ugyan, nekem megtiszteltetetés.

hereverő heverő 2020.11.23. 16:50:47

@úgymond olvasó mmkk: jaj ne, dehogyis! Nem fogják tudni megkülönböztetni győzit a majmoktól!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 16:52:49

@Nbl: egy beteg állat Győző! Nekem hidegrázásom van tőle!

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:52:54

@hereverő heverő: hát mit lehet tenni, akkor majd győzi is becsatlakozik.. van a vellalakóknak elég szabad testnyílásuk.. 2 füllyuk, 2 orrlyuk, ésatöbbi

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:56:00

@Fu Szekh Li: én még mindig nem értem, ez 2020-ban miért ekkora szenzáció bárkinek is, de biztos bennem van a hiba

Theriad 2020.11.23. 16:56:22

@Post Modern Prometheus: @hereverő heverő:

Nekem meg ez az előző szériák játékosainak a visszarotálása tetszik, bár nem feltétlenül a nyertest, meg a másodikat, hanem irányított nézői szavazással a kerek mondatokban beszélni képes, de legalábbis tanítható, normális külsejű egyedek közül lehetne választani. Hunor még csak tudna mondani valamit, de a Zsu szerintem egy pusztulat lenne...

A 7 évvel ezelőtti énem inkább egy zsák félig éhes patkányra szavaz. Lehetne ilyen horror szál: vajon melyik villalkó jön rá a pillanat hevében, hogy ha a fogaival elkapja az egyik patkányt és visszaköpi, akkor a társai arra mennek rá? Természetesen a pénzjutalom magasabb, és van orvosi ellátás is, fiatalabb verzióm sem volt gonosz.

Gia 2020.11.23. 16:58:14

@szociál: VVOlivér július közepe óta itthon van.A kinti zavargások és a covid miatt hazacuccoltak családközelbe.Nagy kár,hogy nem kérték fel a Belevaló vezetésére.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:00:32

olyan sokat néztek ki Hunorból, komolyan csodálkozom

Fu Szekh Li 2020.11.23. 17:00:34

@úgymond olvasó mmkk: Ne tőlem kérdezd, nem én beszélgettem itt erről. Csak szóltam, hogy a mai este után valószínűleg már nem kell találgatni.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:02:50

@Fu Szekh Li: vedd úgy, hogy a pusztába kiáltottam a kérdést :)

hereverő heverő 2020.11.23. 17:07:34

@úgymond olvasó mmkk: Mert itt élünk a Novák Katalinok és Kövér Lászlók között. Gondold el, egy normális világban nincs Pride, mert egyszerűen nincs rá szükség, hogy az LMBTQ közösség megmutassa magát - egyszerűen senkit nem zavarnak, mindenki elfogadja őket, és ugyanúgy léteznek mint mindenki más.

hereverő heverő 2020.11.23. 17:09:21

@Fu Szekh Li: ugyan már, szerinted be fogja vallani? Most borítékolom a választ: TALÁLD KI. Vagy valami kamu szöveg: én a lányokat szeretem, de most nincs barátnőm, már másfél éve egy hím meztelencsigával osztom meg a fogkefémet.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:15:08

@hereverő heverő: meztelencsiga? fúúúúúúúúúj :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.23. 17:16:22

@Post Modern Prometheus: én azért nem vágyom zsu képére se esténként

Addamm 2020.11.23. 17:21:05

Sziasztok:D
Dani testvére Gyuri, aki tegnap betelefonált a BV-be, korábban a Pumpedék című műsorban is szerepelt. Győző haverja, korábbi rtl-es szereplő, gondolom így jutott be a villába is Dani.
hogyvolt.blog.hu/2017/09/27/pumpedek_2x07_pumped_farka_sajat_eletet_el#gallery-1506496774_1

hereverő heverő 2020.11.23. 17:21:47

@ミラ: Na ugye hogy minden relatív? Készítsd a hónaljadat!

hereverő heverő 2020.11.23. 17:24:24

@Addamm: obazz... Embert barátjáról. gondolhattuk volna :(

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:26:06

@Addamm: mondtam én, hogy az rtl belterjesebb a komplett habsburg ház :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 17:26:44

@Gia:
Akkor azert nem gyartja a videokat.
Lehet felkertek csak nem vallalta, pedig Oli tud beszelni, vele jo lenne.

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 17:38:52

@Theriad: @ミラ: Igazatok van, Zsuról elfelejtkeztem! De egyébként igen, ha nem is az első és a második helyezettet turnéztatják a BV-ben, azért csak akad minden szériában legalább 2 ember, aki legalább egy fokkal nézhetőbb és azonosulhatóbb, mint Győzike és Baukó [mind a kettőtől rosszul vagyok én is, de ha a két rosszból kell választanom, akkor sajnos én is Baukóra voksolok, akármennyivel sem jobb a Deákné vásznánál ő sem]. Meg ha úgy adja a helyzet [mert technikai gikszerek majdnem epizódonként vannak] akár 2 mondatot tud esetleg imprózni, és nem azt halljuk, hogy minden egyes levegővételt a fülére kell mondani a szerencsétlennek.

Ez milyen Fűrészes vonal lenne [patkányos], de mit is mondhatnék, nekem tetszik :'D

Gia 2020.11.23. 17:41:17

Ugye nem csak minden második este lesz eztán HV?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 17:53:50

@hereverő heverő: ég egy adta bajom nincs a melegekkel, de amióta hallottam LMBTQ közösségről + Kövér Laci bácsi agymenéseit hallottam, én rájöttem, hogy vagy én vagyok hülye vagy valaki egy kicsit többet gondolnak a nemi identitásukról, mint amennyit beszélni kellene róla. Konkrétan engem baromira nem érdekel, hogy valaki csillámpóni vagy bajszos megkeseredett vénember. Éljenek boldogan és ne akarjon senki beleszólni, hogy (mi többiek), hogyan látjuk a világot. Sőt mi többiek se szóljunk be nekik! Ém sem szivárvány színű kondenz csíkot nem akarok a fenekéből húzni, sem bajszot és gyomorfekélyt sem akarok kapni...
Inkább röhögök itt a fórumon

hereverő heverő 2020.11.23. 17:54:35

@Gia: Remélem nem, bár én ennyivel is beérem. Nagyon nehéz a semmiből hogyvoltot írni, ha nem történik semmi a villában... gyökér 1 ordított gyökér 4-el, miközben gyökér 6 és gyökér 10 a jacuzziban beszélgettek a szopásról.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 17:57:15

@Gia: úhh de jó lett volna! Legalább lenne értelme nézni a BV-t. Mondjuk Anikó miatt lehet, hogy az asszony rossz szemmel nézne Olivérre. Miatta hagyta ott a villát anno!

hereverő heverő 2020.11.23. 18:02:30

@Brigante: Erről beszélek, hogy egy normális társadalomban senkit nem érdekel, hogy valaki a szivárvány milyen szinét aggatja magára, hivalkodjon vele ha tetszik, de senkit nem érdekel. Most sem akarnak beleszólni abba, hogy én hogyan élek és kinek melyik nyílását kényeztetem (ha sikerül ugye...), de engem is zavarna, ha pl a szemem szine miatt mutogatnának rám. Ami ráadásul látszik is ha valaki a szemembe néz - de azt hogy buzi-e vagyok vagy csillámpóni vagy zsidó jedilovag az csak akkor derül ki amikor rám aggatják a bélyeget. igen, akkor én is büszkén kiállnék, és harcolnék az igazamért. Egy normális világban ez teljesen természetes lenne, ezért nem lenne Pride, mert hát minek? Nem kellene kiállni és felvállalni semmit mert elfogadott lenne.
Tele a f.szom a politikai haszonlesőkkel.

hereverő heverő 2020.11.23. 18:03:48

@Brigante: ja és a haszonlesőknél nem itt bárkire gondoltam, hanem a mai politikai szereplőkre. De talán tudjátok.
A hejjesirástot meg leszarrom.

Theriad 2020.11.23. 18:11:29

@Post Modern Prometheus:
Azonosulható. Ez az új kedvenc szavam lesz. A logikás után.^w^
Baukó Éváról meg annyit, hogy majdnem minden BV-ben volt egy-egy őszinte, igazi Évás pillanata, amikor a hangsúlya is megváltozott, kérdőbb lett és egy kellemesebb zöngét is belevitt. Ilyenkor igazi prosztóságokat hagyták el a száját. :D

@szociál:
Bár én Olivért nem kedveltem, egy ilyen műsor vezetésére szerintem is kifejezetten alkalmas lenne.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 18:19:43

@hereverő heverő: valahogy így! Ha a politika arról szól, hogy úgy maradunk hatalmon, hogy a másikat találunk egy ellenséget, az nem jó... arra nincs szükség

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 18:22:57

@Brigante: @hereverő heverő: +1

@Theriad: Nagyon szívesen, használd egészséggel xDDDD
Ezekre már őszintén nem emlékszem, rég volt az előző széria, azóta meg [szerencsére] beszélni nem hallottam, de elhiszem. Én is csak azt mondtam, ha mindenképp kettőjük közül kéne választanom, akkor inkább Baukó.

Theriad 2020.11.23. 18:35:20

@Brigante:
"de nem a csík van benne, hanem kompletten így a fos teleszarva" :D

A véleményemet tartom, objektív és szubjektív szemszögből is. Olivér nagyon jó műsorvezető lenne, szívesen nézném, de mi valószínűleg sosem lettünk volna/lennénk/leszünk jóban.

gala galuska 2020.11.23. 18:44:07

@Theriad: Hunort a villába lépése előtt megkérdezte Anikó: szívvel játszik, vagy taktikából. Ő szívvel játszik, megmutatja, hogy milyen, aztán vagy tetszik a nézőknek, vagy nem. Rolanddal, Hunorral a játék első felét nem lehetett volna műsorba szerkeszteni, annyira semmit nem csináltak semmit, Csoki kiesése után váltak láthatóvá. Most arról röviden, hol cseszte el Roli. Volt egy jó taktikai terve, Greget kivágni, és akkor Zsu és Renyhe marad, támasz nélkül. Jó taktikához jó stratégia kell. Egyik stratégia a bevállalós, a másik a megúszós. Roli azt hitte, ha ő megússza a párbajokat, azzal beevez majd a döntőbe. Ha bevállalta volna, hogy párbajozik Greggel, simán kint is hagyta volna. Ehelyett Vivient küldték csatába, pedig sejthették volna, hogy egy gyűrűs menyasszony, aki második nap Radics alatt fetreng, utána egy hét se kell szinte, és más alatt, ez nem jön be a jónépnek. Greg visszajött, de Roli változatlanul hitte, csak annyi kell a 36 misi elnyeréséhez, hogy ő ne párbajozzon.

mézescsók 2020.11.23. 18:54:03

@PYT: Egyetértek!
@Theriad: Engem nemcsak az zavar, ha belegyalogolnak a személyes terembe, de az is, ha én teszem. Szóval most kicsit kínosan érzem magam. Nem kérdőjel kellett volna az utolsó mondatom végére. Tehát bocs.
A Survivor 2-re nem emlékszem. A botrányt, amiről egyébként sem tudok semmit, meg borítsa a feledés homálya.

@gala galuska: Fru mondta Renatonak, hogy kint esetleg lehetne köztük valami. Szerintem mindkettő hozta azt, ami nemének jellemzője. A pasik többsége - pláne, ha általában sikere van a csajoknál - nehezen veszi tudomásul elsőre a nemet. Nem a beteges zaklatókra, erőszakos támadókra gondolok
A nőt többsége pedig gyakran mond nemet, de az ellenkezőjét érti. Amellett ha nem kell a srác, és ezt meg is mondjuk neki, valahol belül hizeleg, bizserget és foglalkoztat bennünket, ha bejövünk valakinek. Erről olyan jó elnyafogni a barinőknek és csinálni a fesztivált, hogy dehát én megmondtam, miért nem érti meeeeeg??? Ha a pasi komolyan veszi az elutasítást és többé nem közeledik, akkor azért megy a nyafi.
Szép hosszú, senki nem ért semmit jellegű drámának nézünk elébe - a bentmaradás függvényében -, ordibálásokkal, egymásra borulásokkal, békekötésekkel és háborúval.

Theriad 2020.11.23. 18:57:01

@gala galuska:
Hmm, én valószínűleg a bevállalósabb taktikát választottam volna, a játék második felében biztosan. A többi résszel egyetértek. :)

Theriad 2020.11.23. 19:01:24

@mézescsók:
Nekem sem kellett volna válaszolnom, mégis megtettem, szerintem ne érezd kínosan magad. Amúgy van képregény. :D

mézescsók 2020.11.23. 20:28:26

@Theriad: Kösz, lépjünk rajta túl.
Láttam, tetszik. És ami a tartalmat illeti, más nem is történt. Talán ma.

PYT 2020.11.23. 21:43:10

@Post Modern Prometheus: én a Pácz Vikinek adnék esélyt, mert őt még a Rélióhoz behívták párszor régebben a Belevalóba, és tökre szavakész volt, osztotta Réliót is, ahogy kell, szal ő jó választás lehetne...

Olivérrel viszont vannak fenntartásaim, nem csak azért, amit itt írtatok, a migráncsozás, stb., hanem mert emlékszem, az ő szériája alatt, miután kiesett, kapott esélyt a (most hirtelen nem tudom már milyen) Eszter mellé a BV-t vezetni, és nem volt jó. Mert hiába volt jó beszélőkéje, de nagyon izgult, és már zavaróan sokat bakizott, ami több bv alatt se javult.....

(Nagyon megmaradt bennem, mert akkor neki szurkoltam, a fura körülmények közti kiesése eléggé ledöbbentett és örültem, hogy majd legalább kintről kommentálja a benti eseményeket, de tényleg gyenge volt műsvezként.)
süti beállítások módosítása