Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X08 - Észak-fok, tiktok, idegenség, lidérces, messze fény

2020. november 22. 15:24 - khar0n

Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban „lakóság”) szerint ki generálja a legtöbb sztorit a villában. A legkevesebb szavazatot kapó búcsúzik. Rutinosabb néző azért sejthette, hogy ez a végkimenetele a szavazásnak, de azért szerintem lehetne ezt azért előre is jelezni, vagy a kérdés lehetne konkrétabb (ki húzzon haza sürgősségileg). Mercédesz lett a legutolsó, 1.14%-kal. Átütő sikernek ezt legfeljebb egy kamupárt mondaná, mert már pont nem kéne visszafizetnie az államtól kapott kampányfinanszírozást.

1.png

Péter legott be is jelenti a versenyzőknek a nézői kérdés tétjét. Az arcok feszültek, ki-ki miért. Én Bálint szemeit nézem meredten, mert úgy néz ki, mint aki azonnal elkezdi pislogással morzézni a kínzás szót, mint Jeremiah Denton amerikai hadifogoly a vietnámi propagandatévében. Amanda nyugodt arccal ül, a helyében én sem szarnék be, csinálta a sztorikat rendesen. Tehát Mercédesz a szerencsés, aki kiszabadul az őrületből. Kap egy órát, hogy összepakoljon és elbúcsúzzon. Ez nekem új, mintha a régebbi évadokban erre csak egy perc jutott volna, de szerintem jobb ez így: érdekesek lehetnek majd később azok a már tét nélküli egy órák. Új kérdést is kapnak a szavazásra vetemedő nézők: kinek van legnagyobb szüksége a lila kendőre. Akire a legtöbben voksolnak, az meg is kapja a védettséget jelentő kendőt, úgyhogy nagy a tét, de nézzük az előző nap összefoglalóját.

2.png

Renátó nagyjából színt vall Fruzsinak, hogy bejön neki a csaj. Az szopó, mondja Fru – közben egy almába harapva rettentőt –, mert Renátó annyira mozgatja meg szexuálisan, mint egy kiműtött vékonybél. Fru nem kavarna senkivel bent, még akkor sem, ha az az álomférfija lenne, mert ez a játék neki nem erről szól. Renátó elvonul Vivivel megbeszélni Fru visszautasítását. A srác fogadkozik, hogy le fog fogyni, és 28 évesen ő harmincast farag magából fizimiskára. Kezdetnek ehhez ajánlanám a térdnél tátongó lyukat mellőző nadrágok rituális elégetését, de menjünk tovább. Vivi szerint Fru korrekt volt, hogy nem cicázik a sráccal, és egyenesen elmondta neki, hogy nála egy százas szögekkel bevert barát-fiókban fog megrohadni. Renátó szenved kicsit, tetszik neki nagyon Fru. Vivi arca tanulmány, ahogy Renátó magyarázkodásba kezd arról, hogy nem szerelmes. Hazudsz – rí le Vivi tekintetéből, akinek eleve mindig kicsit olyan az arckifejezése, mintha egy lépfenében elpusztult lamantin bomló testét kellene ölelgetnie Manuel egyik nótájára.

3.png

Vissza a stúdióba, Peti szerint soha nem szabad feladni, hiszen ez az udvarlás lényege, és ha valakire, akkor rá joggal hallgathatunk ebben a témában. A következő blokkban láthatjuk, ahogy a lakóknak tiktok videót kell gyártani. Azaz a való világ főcímdalára kell táncolni, és mindezt videóra venni. Óriási, bámulatos, fantáziadús, lenyűgöző. Végigszenvedve ezt a pár percet kiemelném Bálint és Dani párosát, utóbbi véletlenül dzsúdóban ippont érő mozdulattal teríti le előbbit. Látunk pár részletet az elkészült művekből, szerintem ügyesek, és hát azért sem kritizálnék senkit, mert 20 éve maró emlék, ahogy a szalagavató táncra felkészítő tanár komoly energiákat mozgósít annak érdekében, hogy szabályos sorfallal takarjon ki engem a publikum elől. A párok, ha jól értettem, akkor egymást választották ki, Renátó marad egyedül, ez talán jelenthet valamit.

4.png

A stúdióba visszatérve Peti a VV tiktok oldalát reklámozza, és felhívja a figyelmet arra, hogy a lakók közösségi profiljait már hamisítják. Nem tudom ennek a hamisítási mestertervnek mi lehet az értelme, remélem készül majd belőle egy izgalmas Netflixes sorozat. Az összefoglalóba visszatérve egy kellemes szusi-vacsorán veszünk részt, ahol kérdésekkel bombázhatják egymást a játékosok. Virág bűnbánatot gyakorol, elnézést kér mindenkitől, akit megbántott a bulin. Tapsot kap a többitől, bár Fru a riportban elárulja, hogy szerinte a csaj igazi arca pont az, amit az alkohol hoz ki belőle. Nem lesznek öribarik, ez már biztos. Repül a többi kérdés. Fru szerint Vivi a legszámítóbb, és hoz rá valami zavaros példát, amiből csak annyi tiszta, hogy nem ismeri a szó jelentését. Mondjuk a jelentéktelen kifejezés lényegi tartalmával sincsenek tisztában, ez már múltkor kiderült. Dani megkérdezi Vivitől, hogy mit gondol róla, azaz a proletár úrról. Vivi szerint némi kétszínűségre utal, hogy Dániel a többieknek kurvázza Virágot, közben meg vele alszik. Is.

5.png

Mó kérdezi meg Vivitől, hogy saját magát őszintének, vagy hátulról a másikba kést vágónak tartja-e. Vivi kicsit terel, aztán elhangzik tőle, hogy részegen amúgy sokat hazudik, mire mindenki röhög: ügyesen hajolt el a kérdés elől. Virág kérdezi meg Fruzsitól, hogy mennyire tartja magát erős játékosnak. Válaszként elhangzik, hogy azért ő a legerősebb, mert higiénikus, törődik a külsejével és őszinte. Persze összecsattanás a vége, Fru szerint Virág még csak ne is merjen arra gondolni, hogy bárkinél is erősebb, hiszen ő itt az erkölcsi Mariana-árok. Szimultán beszélnek, úgyhogy nehéz kibogozni az épületes vitát, de nálam ezt a menetet nem Fruzsi nyerte. Dani szerint van némi esély rá, hogy Fru azért gyűlölködik Virágra, mert féltékeny rá miatta: nyilván minden csaj érte háborúzik.

6.png

És elérkeztünk ahhoz a blokkhoz, amit egyáltalán nem szeretnék megírni. Nem azért, mert nem tanulságos, sőt. Bőven nem ez az első reality, amit látok, és nehezen lenne rám fogható, hogy tulipános lelkű naiv tündérmanó vagyok, de ez a rész őszintén szólva nehezen feldolgozható szorongást váltott ki bennem. A lakóknak jelzőket kell egymásra írni alkoholos filccel. Ha jól értem előre hozott anyagból (jelzőkből) kell dolgozniuk, de a szabályok ismertetésével megint nem sokat vesződött a szerkesztő. Akinek amúgy már magáért a feladatért is kijárna egy bálnafasz-korbács, mert ez a megbillogozás eleve gáz. Virág ül ki elsőnek, és sorban lóbaszó betűkkel bőrére festik a következőket: villa szelleme (Bálint), beképzelt (Renátó), gátlástalan (Gábor), naiv (Amanda), aljas (Digó), visszataszító (Fru), könnyűvérű (Mó), előítéletes (Merci), balfácán (Mercédesz), suta (Dani).

7.png

Utóbbi ráadásul ezt a lány homlokára írta. Lehet csak a feszültséget akarta csökkenteni, bohóckodni, de ha a tényeket nézzük, akkor annak a csajnak az arcára írta ezt, aki egyrészt már tele lett írva mindenféle szarral, másrészt meg vele alszik, és nem csak fekszenek egymás mellett. Vivi és Gina jelzőjét nem láttuk, pedig baromira kíváncsi lennék rá. Kurvára nyomasztó az egész jelenetsor, engem azokra az archív felvételekre emlékeztet, amiken a németekkel kollaboráló nők haját borotválták le. Aztán a többi játékos is kiül sorban: kivétel nélkül pozitív jelzőket írogatnak egymásra. Virág jelzőiből kettőt mutatnak meg: Mercédeszre azt írja, hogy a villa legjobb csaja, és még Fruzsinára is csak annyit, hogy „nem hiányoznál”.  

8.png

Mó próbálja az esetet azzal magyarázni Virágnak, hogy a csoportdinamika tehet róla: egy elkezdte, aztán a többi ment utána. Lehet, de akkor remélem senki nem érvel a későbbiekben maga mellett azzal, hogy ő igazi önálló személyiségként mekkora pótolhatatlan és megismételhetetlen emberi csodája a villának. Digó, Merci, Gina és Amanda a hálóban Virágot ekézi. Digó először csak női mivoltától fosztja meg Virágot, aztán kicsit továbbmerészkedve már virgoncan dehumanizálja is: nem ember ez kérem – csapdossa idegesen a tenyereit, mire Amanda támogatólag bólogat. Digó a riportban elmondja, hogy nem kedveli Virágot, de ő nem fogja ócsárolni. Némi diszkrepancia feszül e között és az előzőekben látottak között.

9.png

Mó Danival együtt próbálja bemagyarázni Virágnak, hogy a teste nagy részén található negatív jelzők igazából nem is problémásak. Móban vagy megszólalt a lelkiismeret, vagy van annyi esze, hogy tudja: az emberek nagy részében egy csoportból kiközösített tag ösztönösen együttérzést vált ki, főleg ha ennyire szélsőséges basztatásba torkollik. Virág nem annyira hülye, és azért megjegyzi a riportban, hogy Mó egészen mást mond neki szemtől szembe, mint amit ráírt. Digó és Gina hárfa-lelkében ellenben nem pendülnek meg az együttérzés húrjai. Digó – akinek egyébként a hangszíne és kifejezésmódja engem döbbenetesen emlékeztet Bubik Istvánéra, ahogy a szellemileg visszamaradott Forrest Gumpot szinkronizálta – nagyokat röhög, hogy milyen jól elbántak a csajjal. A többiek közben Virággal dumálnak a konyhában, mintha egy-kettő közülük már látná, hogy nagyon messze rúgták a szaros bilit, de végül azt a konzekvenciát vonják le, hogy Virág magadnak csináltad a bajt, tanuljál belőle. Hát jó, végül is lehet ilyen megközelítésben is nézni, nekem kicsit más a tanulság és az ennél jóval szomorúbb.

10.png

A stúdióban Peti kicsit irányítva a nézői akaratot, kijelenti, hogy lám így jár az, aki felvállalja a véleményét. Már most borítékolom, hogy Virág kapja a lila kendőt, és igazából kívánatos is lenne ez, mert nem is lesz mókásabb dolog a megdöbbent arcokat látni. Kapcsoljuk a villát, Mercédesz búcsúzik egy percben: naon sajnálja, hogy mennie kell, naon maradna még, naon-naon örül, hogy itt lehetett, naon-naon-naon drukkolni fog kívülről. Közben én teleírom a jegyzetfüzetet szomorú gy betűkkel. Mercédesz közben elhagyja a villát, a nélküle maradó villalakók között nagyjából egyetértés van abban, hogy ha a lány ennyit tudott megmutatni magából, akkor jogos a száműzetés. Peti bejelenti, hogy ne örüljenek annyira az üresedésnek, mert, Mercédesz helyére rögtön érkezik is valaki.

11.png

Péter elbeszélget a kiesettel, aki szerintem nagyjából jól értékeli a helyzetet: 3 napot volt bent, ez kevés volt neki a kibontakozáshoz, bár az utolsó napon már kezdett feloldódni. Búcsúfilm, utcaajtó, emlékünkben örökké élni fogsz, Mercédesz!A lány hiánya miatt lelkünkben keletkezett fájdalmas űrt a szerkesztők Róberttel igyekeznek betölteni. Robi pörög a stúdióban, mint majom faszán a stanicli, a megritkított közönség ovációja közepette. Peti feltesz pár teljesen érdektelen sablonkérdést az újonnan beköltözőnek, majd ugrunk a kisfilmjére. Robi vendéglátós, chippendale, valamint borbély, remélhetőleg mindezt nem szimultán. Következetesen a hölgy szót használja, úgyhogy Gábor végre lelki társat nyerhet személyében. Kellemetlenül erőltetett stúdióbeszélgetés után kap egy lila kendőt. A srác bemegy a villába, a többiek pedig olyan lelkesedéssel fogadják, mintha NAV ellenőr lenne.

12.png

Műsorvezetőnk bekapcsolódik ismét a lakóknak a tv-n, és elmondja, hogy a nézők arról is szavazhattak ma, hogy ki az, aki a mai kiválasztáson védettséget kap. Amanda – mondja Peti, mire a lány már ünnepelni kezd – te vagy a villamester, húzz ki a lila kendőért a riportszobába. Elegáns pofáraejtés volt, nem mondom. Amanda dicséretreméltó gyorsasággal fut magas sarkúban a kendőért. A kendőt Virág kapja – jelenti be Peti a lakóknak körülbelül 20 perc hatásszünet után. Többek között ezért ennyire feleslegesen hosszú ez a megmákonyozott szájba vert rész. A lakók enyhén szólva visszafogottan örülnek. Olyan lelkesedéssel tapsolják meg Virágot, mint a feleségem a zokogó gyerekeimet látva engem, amikor az ekletikusra sikerült spenótos cannellonimat azzal szervíroztam nekik, hogy apa kinyírta és megsütötte Grincset.

13.png

A lakók olyan sokkot kaptak, mint egy ország, amikor Baukó Éva végighempizte a stúdiót a nyert párbaja után. Érdekesek az arcok, nyilván mert a legtöbb Virágra szavazott volna. Amanda menjen ki a bőröndért a riportszobába, két fiú meg hozza be a táblát a raktárból. Peti basztatja az udvaron tétlenül nézelődő Gábort, hogy mit csinál már, de hát zárva az a kurva raktárajtó. És zárva is marad még egy évnek tűnő jó tíz másodpercig. Eddig sem volt jellemző a való világra a professzionalizmus, de ebben az évadban kirívóan sok a baki. Végre elkezd kinyílni az a rohadt garázsajtó, de a harmadánál leáll. Komolyan mondom, nem hiszem el. Egyáltalán azt sem értem, hogy az a rohadt tábla miért nem a villában van egy jól látható helyen, és ha már ragaszkodnak ehhez az idétlen bőröndös balfaszkodáshoz, akkor miért nem készítik oda az asztalra még az élő adás előtt. Egy teljes perc zavar után végre megmozdul az elektromos ajtó, de nem is ez a műsor lenne, ha nem az történne, ami: a raktárajtó ahelyett, hogy tovább nyílna, inkább visszazáródik. Újabb másfél perc, amíg végre működésre bírják a kaput, és beviszik a táblát. Végre ráírják a neveket a papírokra, a papírok bekerülnek a borítékokba, megy a bénázás, hogy a kiválasztottságot jelentő zöld kendőt kivegyék-e, vagy maradjon a bőröndben. Amanda már többször elmondta, hogy óriási való világ fan, szerencsére így legalább ő tudja az amúgy faék egyszerű szabályokat, Petivel ellentétben, így a kendőt végül kiveszi.

14.png

És akkor a kiválasztás: Fru Virágra szavazott volna, de így Vivire, mert kétszínű. Bálint Amandára teszi a jelet, mert a legkevesebbet mutatja magából. Virág Fruzsinára voksol, mert nem tud vele együtt élni. Dani is Frura szavaz, mert bár semmi problémája vele, de társaságban így nem viselkedik ember. Amanda, a vetélkedőben nyert dupla szavazatával Gábort szórja meg, mert a fiú szerinte egy szellem. Gábor Fruzsinára teszi a jelet, mert kiszámíthatatlan, és nem tudja mit csinál (mármint nem Gábor, hanem Fru). Digó is Virágra tette volna, de így Vivire, mert kétszínű. Mó is Fruzsinára voksol, mert nem indult a kapcsolatuk jól, ráadásul Mó egyik barátjával is konfliktusba keveredett. Merci is Virágra szavazott volna, de így Bálintra. Indoklást én nem találtam a beszédében, csak hogy később bizalmi kapcsolatba is kerülhet Bálinttal, de akkor így meg érthetetlen a választása. Renátónak is dupla szavazata van, Bálintra hajítja, de nem azért mert gyengének tartja, hanem épp ellenkezőleg. Vivi is Bálintra teszi a jelet, mert hozzá nem áll közel. Gina is Virágra tette volna, de így Bálint a választottja, mert a szívére hallgatott. Bálint tehát az első kiválasztott.

kivalasztaseredmeny.png 

Nem volt ez rossz rész, leszámítva az igazán nyomasztó részeket és az amatőr bénázást. A szerkesztők igyekeztek megkavarni a szálakat, bár azt hiszem a nézőknek feltett kérdésekre adott válaszok következményeinek a tisztázása emelné a szavazás tisztaságába vetett lakósági közbizalmat.

603 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2020.11.23. 13:14:59

@Theriad: Ezt most pro mondtad vagy kontra?

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 13:17:36

@mocskosmacska: Lehet, szerencsére én abba a szériába csak Radics távozás után kapcsolódtam be. A VV8 szellemi mélyrepülése után nem akartam többé VV-t nézni, de munkaügyben seggegyedül száműztek a tengerentúlra 3 hónapig és hát...nagy volt az unalom :D
Valószínűleg egyébként azt a szériát se bírtam volna végig, de hál' Istennek megtaláltam ezt a közösséget, és kötelező programmá vált ebédszünetben a HV olvasás :D :D :D

mézescsók 2020.11.23. 13:19:28

@Theriad: Szerintem mi, nők, észrevesszük azt az elemi férfiasságot, amit a melegek nem tudnak produkálni. Az elemi heteró férfiaknak meg a zsigereikben van.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:20:34

@mocskosmacska: Hogy kinek örülnék? Bárkinek akit kinn hagy, Amanda Digó Dani Gina ebben a sorrendben. De ha okosan választ akkor vagy Gábort vagy Frut viszi. Valószínűleg az nekik is lejön, hogy a ki hogy szopik és kinek milyen pinája van beszélgetések benne lesznek a belehalóban, tehát aki azokban nem igazán vesz részt azt ejtik a nézők. Ne felejtsük, nem csak mi nézzük őket, hanem olyanok is akiknek ez a szinvonal.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:22:39

@mézescsók: nekem nem a ... zsigereimben. De közel hozzá.

Theriad 2020.11.23. 13:25:46

@mézescsók:
Mi pro és kontra, átmentem telefonra és nem látom, mihez írtad. :D

Igen, szerintem is észreveszitek.

mocskosmacska 2020.11.23. 13:30:00

@hereverő heverő: Nem szeretem, ha valaki a leggyengébbet viszi ki. Szeretem a tökös embereket. És itt bukik ki, hogy a lakók mennyire nem hiszik, hogy ők a legjobbak, és csakis ők nyerhetnek. Mert ha tényleg ezt hinnék, akkor nem gondolkodnának azon, hogy a leggyengébbet vigyék, mert úgyis visszajönnének mindenki ellen.

hereverő heverő 2020.11.23. 13:33:33

@mocskosmacska: Itt most nem az számít, mi mit szeretnénk. Ha sokáig akarsz benn maradni, mindig a leggyengébbet kell kivinni. 36 misiért pont nem leszek tökös.
Egy kicsit azért de: mert ha erősnek hitt ellenfelet aláz meg valaki, onnantól kevesebb eséllyel lesz valakiből kihívott. Kiválasztott még lehet bőven, de akkor megint a leggyengébbet stb.
Arra EKG, hogy nem ismerik az erősorrendet - de hiszen azt mi is csak találgatjuk

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:34:12

@LaciHogyVoltol: Áldássék a Hogyvolt neve. A "kis" közösségünk és a VV együtt egy fantasztikus kombó.

Ha lenne esze az RTL-nek valahogy a fórumokat is bevonná a műsor szerkesztésbe. Kapásból megnőne az érdeklődés az műsor iránt.

2020.11.23. 13:36:22

Amanda kiejtése azért lenne jó, mert borulna a status quo.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:36:56

@mocskosmacska: a Dávid gyerekre emlékszel? Lazán lehozta volna az évadot, erre idejekorán kihívott valakit akit akkor még nem kellett volna.... ésszel kell játszani ezt a játékot és el kell adni, hogy szívvel teszed.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 13:37:06

@Brigante: regisztraljuk a hv-t a tiktokra :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:37:57

@VV10 Velőtrázó Vélemény: korai még... még nincs nagyon status quo.
Jobb lett volna az előző évad is, ha Radics tovább marad bent.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 13:39:48

@mocskosmacska: Ez az érvelés nekem már csak azért sem állja meg teljesen a helyét, mert ha még valaki azt is hiszi magáról, hogy ő a legerősebb és bárkit kint hagyhatna, miért hagyná a gyengéket bent? Valahol a nézőknek, a produkciónak, de még a játékosoknak is az az érdekük, hogy a gyenge, szürke emberek, akik nem adnak semmit hozzá a játékohz kiessenek. Már így is vannak bent emberek, akiket szellemeknek csúfolnak, na már most egy ilyen ingerszegény környezetben te szeretnéd, ha a szellemekkel maradnál bent???

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:42:05

@LaciHogyVoltol: Lásd VV Zsu! Ha ideje korán kiviszik akkor bizony nem tudott volna megerősödni és akkor szerintem Adri húzza be az évadot.

De hát a feltóst bennhagyták a többi meg már történelem

2020.11.23. 13:43:47

@Brigante: Hogyne lenne, bele van betonozva a szerepébe és saját sleppje van, akik nagyon biztonságban érzik magukat tyúkanyó mellett.

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 13:47:27

@hereverő heverő: Roland nem hiszem, hogy nagyon beleszól a történésekbe már, visszatért az eredeti szakmájához, pár hónapja láttam ahogy viszi ki a csomagokat (DHL-nél van asszem, vagy valamelyik ilyen nagy csomagszállítónál)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:52:55

@VV10 Velőtrázó Vélemény: viszont ha kivesszük a képletből akkor 3 hónapig nézzük a tujákat egymás mellett...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 13:54:19

@VV10 Velőtrázó Vélemény: kell a csoportdinamika miatt. Viszont ha Bálint őt választja, akkor egyértelműen Bálintra teszem az X-et. Mondjuk közel minden más esetben is.

2020.11.23. 13:56:37

@Brigante: Szerintem meg pont elnyomja őket. 3 hónapig látnád inkább őt és a többi meg szóhoz se jusson vagy helyeslően bólogasson?

hereverő heverő 2020.11.23. 14:03:31

@OriginalBlackMamba: Valaki írta itt, hogy fenn volt a neve a szerkesztők között. Én ugyan végig nem néztem a stáblistát. Az azért gyanús, hogy pont ő hirdette a mostani szériát (a földön últ, pedig a kanapén kellett volna döglenie).

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:14:59

@hereverő heverő: akkor lehet csak több lábon áll :D a stáblistát én sem bogarásztam még át...

PYT 2020.11.23. 14:24:18

@OriginalBlackMamba: már írtam, de akkor még egyszer: ha az öfik végén megnézed a stáblistát, ott a neve az adásszerkesztők között; lehet, előtte futárkodott, de most határozottan szerkiskedik.

mézescsók 2020.11.23. 14:25:05

@hereverő heverő: Tehát jófelé tapogatózom...
@Theriad: Robi nemi hovatartozása volt a téma főleg Charlie100 és Hereverő heverő között, amihez hozzászóltál. Írtad, hogy kb. 30 közös ismerősöd van vele és van egy olyan ökölszabályod, hogy akit legalább 5-en követnek, az csapattag. Később írtad a heteró pasik elemi képességeiről, amit "Ti" észre sem vesztek. Charlie és Hereverő mint férfi nem veszi észre vagy mint heteró nem veszi észre. Namármost ehhez képest akkor Robi melyik csapatban játszik? Mitől egyértelmű, hogy meleg és mitől, hogy nem?
És nem kérdezem meg, részben mert nem érdekel, részben mert ha érdekelne sem tartozna rám, részben mert sértő is lehet: te melyik csapatot erősíted?

PYT 2020.11.23. 14:25:09

@hereverő heverő: nem csak volt, most is itt van, nézzétek majd meg este...

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:29:10

@PYT: oké, nyugi, nem láttam ezt a bejegyzésedet...

OriginalBlackMamba 2020.11.23. 14:37:37

18:10-től hangosan felnevettem :D kövezzetek meg, de én szeretem Zsóti videóit, van 1-2 egész jó...

youtu.be/C3wwOysOTGg

PYT 2020.11.23. 14:37:57

@mézescsók: engem sem érdekel, de a benti csapatdinamika miatt érdekes lehet, színesíti az összképet, stb., egyébként amit korábbi kommentedben mondtál, nagyon is osztom, a pasik ezt nem feltétlenül értik, max elfogadják tőlünk, de valóban, mi nők, ösztönösen érzékeljük, ha valaki nem hetero. Nem is igazán a viselkedéséből (és éppenséggel nem is femnin viselkedésű minden meleg), hanem azt a zsigeri érdektelenséget érzékeljük még így, akár távolból, képernyőn keresztül is, amit a nőneműkkel szemben tanúsítanak. Ez egész egyszerűen süt róluk, még ha látszólag figyelnek is rád, de maximum mint egy másik embertársra, de semmiképpen nem nőként, potenciális "zsákmányként". (Na jó, ez talán kissé szexista volt ez a zsákmányozás, de a pasik biztosan értik, mire gondolok;))

PYT 2020.11.23. 14:48:25

@OriginalBlackMamba: én is, bár koránt sem láttam mindet, de amit igen, az egészen jó volt; meg van a Hajdúpí tévéjén a Life-on egy Bréking c. beszélgetős műsor, ott is gyakran vendég, és a sok félhülye celebriti közt felüdülés az ő állásfoglalásait és sztoriait hallgatni, teljesen értelmes...
A VV-ben nagyon irritált btw, ahogy az önjelölt mártírt alakította, és ha adekvát volt, ha nem, folyton a homo-kártyával operált, a falra akartam mászni tőle kb...
De a normál lájfban értelmes arc, érdemes odafigyelni arra, amit és ahogyan mond, nem is értem, benne miért nem gondolkodnak BV-müsorvezetőként? Én még az öfikben is el tudnám képzelni, ha élőzésekre esetleg nem is lenne alkalmas (nem tudom), de a felkonfokra mndenképp, és tapasztalt vv-sként, akár a bejelentkezésekkor is hitelesen oltogathathatná az ápoltakat...

Theriad 2020.11.23. 14:57:47

@mézescsók:
Ja értem, bocsánat, közben meg online értekezletem is volt. :D

Hát ugye én is meleg vagyok, nem tartozik rád, de engem nem is sért ezen tény közlése, ezért simán elmondom. :D Máskülönben nem tudnék olyan belsős infókat, mint amiket anno a Survivor 2-ben szállítottam az egyik játékosról, utána szerintem fél évig gyötört is a bűntudat, hogy tőlem pattant ki az ügy (amit most nem akarok felemlegetni, aki olvassa ezt, tudja miről van szó).
Amúgy jogos, heteró férfiként nem veszik észre, mert a heteró nők kiszúrják, ahogy minden olyan férfi is, aki a Kinsey-n már 1,5 felett van.

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:11:44

@Theriad: Survivor 2 alatt most a "revival" második szériáját érted, vagy még az eredeti régit, ami a pattintott kőkorszakban ment és szerepelt benne Pásztor Anna?

Theriad 2020.11.23. 15:21:47

@LaciHogyVoltol:
Pásztor Anna baszki olyat táncolt a hétvégén, hogy tyűhh :D (ez az egy műsor, amit családilag azon az adón nézünk, és a DevilNóri+KRamóna+Buci hármas sem tántorít el).

Igen, a "revival"-ra gondoltam. Ne emlegessük, én voltam a hülye, hogy hangos gondolkodás közben le is írtam a dolgokat. :D

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:23:38

@Theriad: akkor nincs meg mire céloztál. A régi Survivor2-s pornóbotrányra még emlékszem, az új nem is dereng :D :D :D

gala galuska 2020.11.23. 15:27:22

@Brigante: Egyébként két ember közti vonzalom 90 %-ban nem a szavakon múlik. A test-beszéd a lényeg. Ahhoz viszont látnunk kellett volna az egész napjukat, hogy erről többet tudnánk. Nekem speciel nem jött le, hogy ez a szerencsétlen gyerek minek nyomul, ha a nő először már kifejtette neki, hogy nem az esete.

Theriad 2020.11.23. 15:29:41

@LaciHogyVoltol:
Na, az meg nekem nincs meg. :D

gala galuska 2020.11.23. 15:37:25

@Brigante: Adrinak a szuperintelligens Hunor az arcába fingott, átmászott Vivienhez, de azért még utána is volt némi maszatolás köztük. igen, már ez történelem, de Adri se érdemelte volna meg a fődíjat, ahogy a többi se. www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv9-hunor-lefingotta-adrit/x1e4kv8

LaciHogyVoltol 2020.11.23. 15:41:50

@gala galuska: Az Adri áprtolást én sem értettem.

Egyébként szerintem jó helyre került az a Zsu-hoz. Az a szerencsétlen abszolút nem tudott élni az 5 perc hírnevével, szerintem azóta is azt a 36 milliót éli fel a vidéki faluban, ahol lakik, ha a családja le nem nyúlta tőle...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 15:42:05

@gala galuska: "szuperintelligens Hunor" :DDDDDDDDDD

Theriad 2020.11.23. 15:45:03

@gala galuska:
Ez az "bizalom jele" volt. :D

gala galuska 2020.11.23. 15:58:28

@LaciHogyVoltol: Bük egy város, Zsu nem kapott 36 milliót, a jelenlegi se kap, csomó adót az állam nyúl le belőle, nem is kell ahhoz család. Jól teszi, hogy nem a hírnévből akar megélni, az másoknak se sikerült.

MmeChauchat 2020.11.23. 16:12:05

@Theriad: Botrány, hogy a kommentelésünket időnként megzavarják mindenféle értekezletek és a meló.

Theriad 2020.11.23. 16:19:57

@MmeChauchat:
Igen, bár van egy amolyan felnőtt-napközi érzése közben az embernek. :D

hereverő heverő 2020.11.23. 16:23:17

@gala galuska: Ezzel azért kicsit vitatkoznék. Egyrészről a mai világban amikor tiktok, insta, millió online társkereső fiszfasz, chatszobák és virtuális terek vannak, ott nagyon is sokat számít a "verbális" kommunikáció és akkor még nem is láttad az ellenfelet akibe a "beszéde" alapján "beleszeretsz". Aztán jön a randi és vagy a csalódás, vagy a baszoba. Értsd jól az idézőjeleket.
Másrészről lehet hogy Renátó pont azért koslat Fru után mert a csaj testbeszéde éppen azt mondja, hogy "tégy a magadévá te féktelen állat" a szája pedig azt, hogy nem.
A végére azért ugye hozzá kell tenni, hogy egy normálisabb világban ez nem így működik, ott a nem az nemet jelent bármilyen testbeszéd ellenére. Itt meg hát nem nagyon tudnak egymástól elszaladni, akkor fognak fellélegezni amikor az egyiket kiszavazzák.

Nbl 2020.11.23. 16:28:55

@LaciHogyVoltol: Baukó is gusztustalan ez tény, de engem Győzőben az zavar amit más is említett, h az ostobasága mellett konkrétan úgy viselkedik mint egy pedofil féreg ... tavaly már nem tudom minek a kapcsán olyan élvezettel mondogatta kb 20x-szor, h vkinek a punikája, h már a hányinger kerülgetett.

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 16:38:30

@LaciHogyVoltol: A The Floor is Lava asszem pont, hogy szerkesztői utasításra ment, mintha PP valami tiktokos baromsággal együtt említette volna, ha nem akkor sorry, de nekem úgy rémlik, hogy még ez sem saját ötlet volt.

@Theriad: A szabadulószoba tényleg tök jó ötlet, udvarra simán fel is építhetnének nekik egy kis kompaktat, aztán x fős csoportokra bontva versenyezhetnének is valami faszságért :D

@Charlie100: Az amúgy szerintem simán működhetne, hogy mindig az előző széria nyertese és a 2. helyezett csinálnák a BV-t, amúgy sem egy tudományos ismeretterjesztő műsor [és szerencsére a vállalhatatlan Soma már nem játszana, mint opció], tehát csak minimálisan kéne működnie, de ezekre a félórás blokkokra a két szezon között akár fel is lehetne őket vmi gyorstalpalóval készíteni. És így "teljesülne" az egybitesek "én azért vagyok itt, mert műsorvezető akarok lenni" álma is, és az előző széria nyertese még futtatva lenne egy kicsit [vagy újra, attól függően mennyi idő telt el a két széria között].

@úgymond olvasó mmkk: :D:D:D:D

hereverő heverő 2020.11.23. 16:43:08

@Post Modern Prometheus: @Theriad: A szabadulószobának a kijárata egy lefüggönyözött furgonba nyíljon, a nyertest viszik egy kört a Campona körül. A furgonban pedig van egy zsák aprómajom, akiket szépen le kell pippantani.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:44:09

@hereverő heverő: csak egy zsák? minimum három talicskányi kellene

Kosztarika 2020.11.23. 16:47:08

@hereverő heverő:
Sírva röhögök. :D
Ebben qrva világban felüdülés itt lenni és ilyen kommenteket olvasni.
Köszönöm nektek!

hereverő heverő 2020.11.23. 16:49:20

@Kosztarika: Ugyan, nekem megtiszteltetetés.

hereverő heverő 2020.11.23. 16:50:47

@úgymond olvasó mmkk: jaj ne, dehogyis! Nem fogják tudni megkülönböztetni győzit a majmoktól!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 16:52:49

@Nbl: egy beteg állat Győző! Nekem hidegrázásom van tőle!

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:52:54

@hereverő heverő: hát mit lehet tenni, akkor majd győzi is becsatlakozik.. van a vellalakóknak elég szabad testnyílásuk.. 2 füllyuk, 2 orrlyuk, ésatöbbi

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 16:56:00

@Fu Szekh Li: én még mindig nem értem, ez 2020-ban miért ekkora szenzáció bárkinek is, de biztos bennem van a hiba

Theriad 2020.11.23. 16:56:22

@Post Modern Prometheus: @hereverő heverő:

Nekem meg ez az előző szériák játékosainak a visszarotálása tetszik, bár nem feltétlenül a nyertest, meg a másodikat, hanem irányított nézői szavazással a kerek mondatokban beszélni képes, de legalábbis tanítható, normális külsejű egyedek közül lehetne választani. Hunor még csak tudna mondani valamit, de a Zsu szerintem egy pusztulat lenne...

A 7 évvel ezelőtti énem inkább egy zsák félig éhes patkányra szavaz. Lehetne ilyen horror szál: vajon melyik villalkó jön rá a pillanat hevében, hogy ha a fogaival elkapja az egyik patkányt és visszaköpi, akkor a társai arra mennek rá? Természetesen a pénzjutalom magasabb, és van orvosi ellátás is, fiatalabb verzióm sem volt gonosz.

Gia 2020.11.23. 16:58:14

@szociál: VVOlivér július közepe óta itthon van.A kinti zavargások és a covid miatt hazacuccoltak családközelbe.Nagy kár,hogy nem kérték fel a Belevaló vezetésére.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:00:32

olyan sokat néztek ki Hunorból, komolyan csodálkozom

Fu Szekh Li 2020.11.23. 17:00:34

@úgymond olvasó mmkk: Ne tőlem kérdezd, nem én beszélgettem itt erről. Csak szóltam, hogy a mai este után valószínűleg már nem kell találgatni.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:02:50

@Fu Szekh Li: vedd úgy, hogy a pusztába kiáltottam a kérdést :)

hereverő heverő 2020.11.23. 17:07:34

@úgymond olvasó mmkk: Mert itt élünk a Novák Katalinok és Kövér Lászlók között. Gondold el, egy normális világban nincs Pride, mert egyszerűen nincs rá szükség, hogy az LMBTQ közösség megmutassa magát - egyszerűen senkit nem zavarnak, mindenki elfogadja őket, és ugyanúgy léteznek mint mindenki más.

hereverő heverő 2020.11.23. 17:09:21

@Fu Szekh Li: ugyan már, szerinted be fogja vallani? Most borítékolom a választ: TALÁLD KI. Vagy valami kamu szöveg: én a lányokat szeretem, de most nincs barátnőm, már másfél éve egy hím meztelencsigával osztom meg a fogkefémet.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:15:08

@hereverő heverő: meztelencsiga? fúúúúúúúúúj :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.23. 17:16:22

@Post Modern Prometheus: én azért nem vágyom zsu képére se esténként

Addamm 2020.11.23. 17:21:05

Sziasztok:D
Dani testvére Gyuri, aki tegnap betelefonált a BV-be, korábban a Pumpedék című műsorban is szerepelt. Győző haverja, korábbi rtl-es szereplő, gondolom így jutott be a villába is Dani.
hogyvolt.blog.hu/2017/09/27/pumpedek_2x07_pumped_farka_sajat_eletet_el#gallery-1506496774_1

hereverő heverő 2020.11.23. 17:21:47

@ミラ: Na ugye hogy minden relatív? Készítsd a hónaljadat!

hereverő heverő 2020.11.23. 17:24:24

@Addamm: obazz... Embert barátjáról. gondolhattuk volna :(

úgymond olvasó mmkk 2020.11.23. 17:26:06

@Addamm: mondtam én, hogy az rtl belterjesebb a komplett habsburg ház :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.23. 17:26:44

@Gia:
Akkor azert nem gyartja a videokat.
Lehet felkertek csak nem vallalta, pedig Oli tud beszelni, vele jo lenne.

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 17:38:52

@Theriad: @ミラ: Igazatok van, Zsuról elfelejtkeztem! De egyébként igen, ha nem is az első és a második helyezettet turnéztatják a BV-ben, azért csak akad minden szériában legalább 2 ember, aki legalább egy fokkal nézhetőbb és azonosulhatóbb, mint Győzike és Baukó [mind a kettőtől rosszul vagyok én is, de ha a két rosszból kell választanom, akkor sajnos én is Baukóra voksolok, akármennyivel sem jobb a Deákné vásznánál ő sem]. Meg ha úgy adja a helyzet [mert technikai gikszerek majdnem epizódonként vannak] akár 2 mondatot tud esetleg imprózni, és nem azt halljuk, hogy minden egyes levegővételt a fülére kell mondani a szerencsétlennek.

Ez milyen Fűrészes vonal lenne [patkányos], de mit is mondhatnék, nekem tetszik :'D

Gia 2020.11.23. 17:41:17

Ugye nem csak minden második este lesz eztán HV?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 17:53:50

@hereverő heverő: ég egy adta bajom nincs a melegekkel, de amióta hallottam LMBTQ közösségről + Kövér Laci bácsi agymenéseit hallottam, én rájöttem, hogy vagy én vagyok hülye vagy valaki egy kicsit többet gondolnak a nemi identitásukról, mint amennyit beszélni kellene róla. Konkrétan engem baromira nem érdekel, hogy valaki csillámpóni vagy bajszos megkeseredett vénember. Éljenek boldogan és ne akarjon senki beleszólni, hogy (mi többiek), hogyan látjuk a világot. Sőt mi többiek se szóljunk be nekik! Ém sem szivárvány színű kondenz csíkot nem akarok a fenekéből húzni, sem bajszot és gyomorfekélyt sem akarok kapni...
Inkább röhögök itt a fórumon

hereverő heverő 2020.11.23. 17:54:35

@Gia: Remélem nem, bár én ennyivel is beérem. Nagyon nehéz a semmiből hogyvoltot írni, ha nem történik semmi a villában... gyökér 1 ordított gyökér 4-el, miközben gyökér 6 és gyökér 10 a jacuzziban beszélgettek a szopásról.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 17:57:15

@Gia: úhh de jó lett volna! Legalább lenne értelme nézni a BV-t. Mondjuk Anikó miatt lehet, hogy az asszony rossz szemmel nézne Olivérre. Miatta hagyta ott a villát anno!

hereverő heverő 2020.11.23. 18:02:30

@Brigante: Erről beszélek, hogy egy normális társadalomban senkit nem érdekel, hogy valaki a szivárvány milyen szinét aggatja magára, hivalkodjon vele ha tetszik, de senkit nem érdekel. Most sem akarnak beleszólni abba, hogy én hogyan élek és kinek melyik nyílását kényeztetem (ha sikerül ugye...), de engem is zavarna, ha pl a szemem szine miatt mutogatnának rám. Ami ráadásul látszik is ha valaki a szemembe néz - de azt hogy buzi-e vagyok vagy csillámpóni vagy zsidó jedilovag az csak akkor derül ki amikor rám aggatják a bélyeget. igen, akkor én is büszkén kiállnék, és harcolnék az igazamért. Egy normális világban ez teljesen természetes lenne, ezért nem lenne Pride, mert hát minek? Nem kellene kiállni és felvállalni semmit mert elfogadott lenne.
Tele a f.szom a politikai haszonlesőkkel.

hereverő heverő 2020.11.23. 18:03:48

@Brigante: ja és a haszonlesőknél nem itt bárkire gondoltam, hanem a mai politikai szereplőkre. De talán tudjátok.
A hejjesirástot meg leszarrom.

Theriad 2020.11.23. 18:11:29

@Post Modern Prometheus:
Azonosulható. Ez az új kedvenc szavam lesz. A logikás után.^w^
Baukó Éváról meg annyit, hogy majdnem minden BV-ben volt egy-egy őszinte, igazi Évás pillanata, amikor a hangsúlya is megváltozott, kérdőbb lett és egy kellemesebb zöngét is belevitt. Ilyenkor igazi prosztóságokat hagyták el a száját. :D

@szociál:
Bár én Olivért nem kedveltem, egy ilyen műsor vezetésére szerintem is kifejezetten alkalmas lenne.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.23. 18:19:43

@hereverő heverő: valahogy így! Ha a politika arról szól, hogy úgy maradunk hatalmon, hogy a másikat találunk egy ellenséget, az nem jó... arra nincs szükség

Post Modern Prometheus 2020.11.23. 18:22:57

@Brigante: @hereverő heverő: +1

@Theriad: Nagyon szívesen, használd egészséggel xDDDD
Ezekre már őszintén nem emlékszem, rég volt az előző széria, azóta meg [szerencsére] beszélni nem hallottam, de elhiszem. Én is csak azt mondtam, ha mindenképp kettőjük közül kéne választanom, akkor inkább Baukó.

Theriad 2020.11.23. 18:35:20

@Brigante:
"de nem a csík van benne, hanem kompletten így a fos teleszarva" :D

A véleményemet tartom, objektív és szubjektív szemszögből is. Olivér nagyon jó műsorvezető lenne, szívesen nézném, de mi valószínűleg sosem lettünk volna/lennénk/leszünk jóban.

gala galuska 2020.11.23. 18:44:07

@Theriad: Hunort a villába lépése előtt megkérdezte Anikó: szívvel játszik, vagy taktikából. Ő szívvel játszik, megmutatja, hogy milyen, aztán vagy tetszik a nézőknek, vagy nem. Rolanddal, Hunorral a játék első felét nem lehetett volna műsorba szerkeszteni, annyira semmit nem csináltak semmit, Csoki kiesése után váltak láthatóvá. Most arról röviden, hol cseszte el Roli. Volt egy jó taktikai terve, Greget kivágni, és akkor Zsu és Renyhe marad, támasz nélkül. Jó taktikához jó stratégia kell. Egyik stratégia a bevállalós, a másik a megúszós. Roli azt hitte, ha ő megússza a párbajokat, azzal beevez majd a döntőbe. Ha bevállalta volna, hogy párbajozik Greggel, simán kint is hagyta volna. Ehelyett Vivient küldték csatába, pedig sejthették volna, hogy egy gyűrűs menyasszony, aki második nap Radics alatt fetreng, utána egy hét se kell szinte, és más alatt, ez nem jön be a jónépnek. Greg visszajött, de Roli változatlanul hitte, csak annyi kell a 36 misi elnyeréséhez, hogy ő ne párbajozzon.

mézescsók 2020.11.23. 18:54:03

@PYT: Egyetértek!
@Theriad: Engem nemcsak az zavar, ha belegyalogolnak a személyes terembe, de az is, ha én teszem. Szóval most kicsit kínosan érzem magam. Nem kérdőjel kellett volna az utolsó mondatom végére. Tehát bocs.
A Survivor 2-re nem emlékszem. A botrányt, amiről egyébként sem tudok semmit, meg borítsa a feledés homálya.

@gala galuska: Fru mondta Renatonak, hogy kint esetleg lehetne köztük valami. Szerintem mindkettő hozta azt, ami nemének jellemzője. A pasik többsége - pláne, ha általában sikere van a csajoknál - nehezen veszi tudomásul elsőre a nemet. Nem a beteges zaklatókra, erőszakos támadókra gondolok
A nőt többsége pedig gyakran mond nemet, de az ellenkezőjét érti. Amellett ha nem kell a srác, és ezt meg is mondjuk neki, valahol belül hizeleg, bizserget és foglalkoztat bennünket, ha bejövünk valakinek. Erről olyan jó elnyafogni a barinőknek és csinálni a fesztivált, hogy dehát én megmondtam, miért nem érti meeeeeg??? Ha a pasi komolyan veszi az elutasítást és többé nem közeledik, akkor azért megy a nyafi.
Szép hosszú, senki nem ért semmit jellegű drámának nézünk elébe - a bentmaradás függvényében -, ordibálásokkal, egymásra borulásokkal, békekötésekkel és háborúval.

Theriad 2020.11.23. 18:57:01

@gala galuska:
Hmm, én valószínűleg a bevállalósabb taktikát választottam volna, a játék második felében biztosan. A többi résszel egyetértek. :)

Theriad 2020.11.23. 19:01:24

@mézescsók:
Nekem sem kellett volna válaszolnom, mégis megtettem, szerintem ne érezd kínosan magad. Amúgy van képregény. :D

mézescsók 2020.11.23. 20:28:26

@Theriad: Kösz, lépjünk rajta túl.
Láttam, tetszik. És ami a tartalmat illeti, más nem is történt. Talán ma.

PYT 2020.11.23. 21:43:10

@Post Modern Prometheus: én a Pácz Vikinek adnék esélyt, mert őt még a Rélióhoz behívták párszor régebben a Belevalóba, és tökre szavakész volt, osztotta Réliót is, ahogy kell, szal ő jó választás lehetne...

Olivérrel viszont vannak fenntartásaim, nem csak azért, amit itt írtatok, a migráncsozás, stb., hanem mert emlékszem, az ő szériája alatt, miután kiesett, kapott esélyt a (most hirtelen nem tudom már milyen) Eszter mellé a BV-t vezetni, és nem volt jó. Mert hiába volt jó beszélőkéje, de nagyon izgult, és már zavaróan sokat bakizott, ami több bv alatt se javult.....

(Nagyon megmaradt bennem, mert akkor neki szurkoltam, a fura körülmények közti kiesése eléggé ledöbbentett és örültem, hogy majd legalább kintről kommentálja a benti eseményeket, de tényleg gyenge volt műsvezként.)
süti beállítások módosítása