Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X05 - Hát nem mondom, hogy izé...

2020. november 19. 16:31 - Laura Ingalls

nyito_aniko.png

Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt írom a posztokat.

Anikó tanító nénis kis kontyban azzal köszönt minket, hogy mindenki nyugodjon meg, mert végre teljes létszámmal fog dübörögni a jubileumi VV, ugyanis este beköltözik Mercédesz és Bálint. Még szerencse, mert annyira izgultam mikorra töltik fel az állatkertet, hogy az álmatlan éjszakáktól ma reggelre idegállapotba kerültem.
Szigorúan hívja fel Anikó a figyelmünket: Mercédesz nem összekeverendő Mercivel és Digó nem Diégó, majd hozzáteszi, hogy magnéziumot szed, hogy ezt a jó formát megtartsa amit most mutatott – már a nevek prezentálását illetően. A mai briliáns kérdés: kit pocsékolnak meg először a lányok közül? Tessen szavazni, én az ötből az egyikre tippelek.

gabor_ebred.png

Vivit annyira nyomasztja, hogy tegnap leszarkeverőzték, hogy reggel a konyhában odasöndörödik Merci mellé: „Te tudod kire hasonlítol?... Cameron Diaz!” Tényleg? Naná. Miután megalapozta a jóbarátságot ezzel a dicsérettel, elhívja beszcsizni Miss Diazt. Vivi szerint ők nem parasztok és meg tudják beszélni a problémát. Rosszul esett neki, hogy rosszindulatúnak nevezte Miss Diaz. Erre az említett kb. szóról szóra mondja el mit írt le tegnap – és tényleg ezt írta, mert olyan nyakatekerten fogalmazott, hogy megjegyeztem – ám Vivi nem hisz neki és kihívja a döntőbíró Amandát, aki nemcsak megerősíti, hogy Vivi rosszindulatú, hanem hozzáteszi, hogy még a gonosz szó is benne volt a lövélben. Miss Diaz esélytelen, hiába esküszik, hogy nem nevezte Vivit gonosznak. Vivi tudja magáról, hogy nem gonosz és nem „előítéletes” és tényleg nem az hiszen csak a legelső pillanattól kezdve utálja Miss Diazt csak úgy passzióból.
Szegény kis Merci Amandával is próbálkozik, együtt szaunáznak, de ebből sem lesz örök villabarátság. Amanda megállapítja, hogy Merci a korából adódóan még kislány – bizony a 19 éves Merci gyerek még, de Amanda a maga 23 évével már mindent IS látott érett asszony, így egyszerűen nem tud mit kezdeni vele.
Anikónk a bejátszás lezárásaként elmondja, hogy a „gonosz” szó nem volt benne Miss Merci Diaz levelében és Amandát furfangosnak nevezi, de szerintem a keresett kifejezés a kettes számú szarkeverő.
Azért, hogy ne fulladjon teljesen unalomba már az ötödik adás, nagyon ötletes játékkal kínálták meg a lakókat a nagyon kreatív szerkik. Párba kellett állniuk az ápoltaknak és bárminemű tevékenységről lett légyen is szó, a saját kezük helyett annak elvégzésére kizárólag a párjuk kezét használhatták. Hölgyválasz volt, a párok így alakultak: Miss Merci Diaz+Mó, Amanda+Renátó, Gina+Digó, Vivi+Gábor és Fru+Dani.

nem_volt_benne.png

szauna.png

mo.png

Mó azt gondolta, mivel ő és Merci mindig nagyon jó párosítás, ezért ezt a játékot meg fogják nyerni. Nos mindenki ezt gondolta a saját párosáról, de Móék a szép remények ellenére elsőként estek ki azzal, hogy ahelyett, hogy egymást etették volna, mindketten a saját kezecskéjüket használták a falatozáskor. Nem szabályos. Pedig nagyon viccesen indultak, a kézmosást logisztikailag nehezen oldották meg, de azért csak sikerült, szóba került egymás kontaktlencséjének kivétele és a kukivakarás is de ezt sosem tudjuk már meg. Renátó blúzt igazgatott, mindenki etetett, s itatott mindenkit. Kiderült Gábor egy igazi úriember, de annyira, hogy Vivit a riportban úgy kellett fellocsolni, mert ilyen dzsentelmennel még sohasenem találkozott. Hogy mi az igazi dzsentelmen első számú ismérve? Megszellőzteti a répát mielőtt a hölgy szájába adja. Na ugye, hogy ezt nem tudtátok! Szívesen.
Gina aki egy artikulálatlan "gyere apá"-val vonta maga mellé Digót az elején, épp eteti az éhes embert, amikor nevezett megvakarja az orrát. Nem szabályos. Ők is kiestek. Bunkó Dániel hasonlóan jár, önkéntelenül a homlokához ér. Nem szabályos. Bunkó, mert lazán löki oda Fru sminkelése közben a közönségnek, hogy „szarból várat”. Fru helyében azonnal tarkón vágtam volna, hogy az összes fogát kiköpje. Ezután a Dzsentelmen és Arája, valamint Amanda és Renátó jutnak a következő körbe.

eloszor_benyalazom.jpg

viki_iszik.jpg

szomorkak.jpg

digoek.jpg

sminkeles.jpg

ajakapolas.jpg

A döntő ami egyelőre nem tudjuk miről dönt – talán egy szelet zsíros kenyérről sok hagymával és szalonnával – mókás kis játék: a villa udvaron nagy mennyiségű legót szórtak szét ami útként köti össze a villát, illetve a nyugit és a mosókonyhát. A csapattagok felváltva rohangálnak ki a villából a „kikövezett” úton, hogy darabonként hozzanak be egy puzzle-t, amit aztán a nappaliban mágnestáblán ki kell rakniuk a végén. Az elején hatalmas a lendület, de hamar kiderül, hogy nem jó, viszont irtózatosan kurva szar végig rohanni a legókon mezítláb hetvenszer oda-vissza és nyígnak is rendesen a riportban mindannyian. Vivi egy ideig küzd, mint malac a jégen, aztán egy adott pillanatban bemondja az unalmast és így szól a társaihoz: szarjatok sünt, befejeztem, nyertetek. A szerkiknek meg üzenem: szarjanak sünt oda-vissza! Ezután pedig szentül megfogadta, hogy majdani gyermekének legóit és egyéb éles aprójátékainak sarkait és széleit egyesével fogja körömreszelővel lekerekíteni, majd csiszolópapírral le is sorjázza, hogy soha többé ne érje még csak hasonló inzultus SEM pihe-puha praclijait. Na jó, talán ezt nem is mondta és sünökről sem beszélt, csak annyit nyafogott oda a többi lakónak: és ha én nem akarok kimenni? Akkor nem mész ki; és egy Gáborhoz intézett „akko’ most mi lágyen” után feladták. Vagyis Vivi adta fel, mert Gábor a dzsentelúriembermen nem rugdosta farba, hogy eriggyé’ kifele puzzle-ért te szerencsétlen, hiszen az úriemberektől ez karakter idegen. Így tehát a Gáborban eddig is csak éppen pislákoló tűz hiába lobbant egyet a verseny miatt, azonnal ki is hunyt, talán az őrláng sem maradt meg. Kár érte. Vagy nem. Nohde, Amanda és kis szívének nem is oly kicsi csücske Renátó dicsőséges győzelmet arattak az akaraterő hiánya (Vivien) felett és a jutalmuk zsíros kenyér helyett fix alvóhely amikor megtelik a villa. Ebben a pillanatban Amanda szörnyen csalódott. Hát ezért csesztem szét a talpam? Aztán mikor kiderül, hogy egy hétig kettesben aludhat Renátóval a nyugiban azonnal felcsillan a szeme. További jutalom, hogy a hálóban is választhatnak maguknak ágyat és a hab a tortán, hogy az első kiválasztáskor kettőjük szavazata duplán számít, vagyis egy emberre kettő szavazatot adhatnak le.
Anikó felhomályosít, hogy szombaton lesz az első kiválasztás és megint kihangsúlyozza, hogy duplán számít a legós játék győzteseinek szavazata. Kiváló. Reklám.

Reklám után megtekinthetjük amint Virág beköltözik a villába. Elsőre azt gondolom könnyen be fog illeszkedni, mert a bemutatkozó vidiben azt mondta magáról két „személyisége” van: a Cuki Virág és a Vad Virág. Nekem erre az jutott eszembe, Virág a Tudathasadásos. Hogy ez miért könnyíti meg a dolgát? Mert az előző adásban Vivi és Gina is habzó szájjal kinyilatkoztatták, hogy nekik több személyiségük van (és valóban ezen állapotnak megfelelően viselkednek), tehát velük már biztosan megérti majd magát. Vagy legalábbis a két Virág és a számos Vivi és Gina között biztosan szövődik legalább egy barátság. Max. néha összekeverik majd kicsit egymást.
A lakók többsége a hálóban pocol, Virág bekopog. Mikor benyit a hálóba, Fru széles mosollyal közli, hogy tudta, hogy besétál valaki. A kis zseni! Jár a keksz, hisz kopogás után akár atomvillanás is történhetett volna, de Fru igazi tehetség, nem lehet félrevezetni.
Virág kicsit zokon veszi, hogy nem várták a többiek epedve a villaajtóban, de a két személyiségéből az érettebb biztos túlteszi magát ezen hamarosan és segít a másiknak is feldolgozni ezt a traumát. A három boszorkány (Vivi, Gina és Amanda) a fürdőben van – tudjátok pisi, kaki, zuhany, ők már mindent együtt csinálnak – ott éri őket utol az új lakó. Amanda fintora mindent elmond. Miss Merci Diaz Gábort kérdezi az első benyomásról aki így válaszol:

Hát…első benyomásra amúgy nem tűnik…ja, hát első ssz…hát nem mondom, hogy izé…normálisnak tűnik igazából.

Ezután folytatódik a magasröptű eszmecsere az első benyomásokról tudat alatt, de ehhez én kevés vagyok. Ők értik ez a lényeg. Renátó és Dani kérdezgetik az új lányt és Dani megragadja a lényeget, ha 18 éves akkor most ihat alkoholt vagy nem? Digó felvilágosítja Dánielünket cigizés közben, hogy az már ihat. Ezen kívül szegény Virággal túl sokat nem foglalkoznak, nem hatódott meg a társaság az új lakótól. Renátó sajnálja, apáskodna picit felette, mert olyan kicsi cuki, mint Merci – na persze – sajnálja, hogy nem tudták megkínálni semmivel. Se étel, se ital, nem kaptak semmit – mi van itt? Éheztetik őket, nincs ennivaló odabent, vagy wtf? Dani és Digó nem sajnálják Virágot, hanem megszakértik, hogy mi is az a villalét, kibeszélik annak sava borsát…egy szál pöcsben zuhany után (nah jó, Danin már van gatya).

wtf_szam.jpg

fru_tudta.jpg

24-38.jpg

26-00.jpg

28-00.jpg

Ancsa kinn áll a villa előtt Mercédesszel aki széles mosollyal és nagy izgalommal várja a beköltözést – elsőre meglepően jól, értelmesen nyilatkozik. A kis filmjéből kiderül, hogy 26 éves, idegenforgalmi diplomája van, Hollandiában volt gyakorlaton, Dubajban is dolgozott nem úúúúgy!, hanem recepciósként és rendezvényszervezett is szállodában. Szóba kerül még a dubaji elhízás, majd a haza költözés utáni edzés és életmódváltás, ami végül plasztikai segítségbe torkollott. Kis zsírleszívás itt-ott és új cicik, mintegy megkoronázva Mercédesz renoválását. Új testét még senki sem látta, na de majd a villában az új test új párra talál. Vagy nem. Mercédesz életének legnagyobb kalandja lesz a Való Világ, így Anikó be is lökné a lányt az ajtón hadd kezdődjön az a kaland – de valamiért húznia kell az időt és a lehető legidiótább kérdéseket szegezi a csajnak, pl.: nagyon meg akarja tudni miből írta a szakdolgozatát. (Fesztiválturizmus.) Ancsa lenyűgözve bocsájtaná útjára Mercédeszt, de még mindig megy a herevakarás valahol a vezérlőben. Aztán végül csak beengedi a három nyelven beszélő csodanőt. Gina ordítva ráveti magát: te vagy az akire vártunk. Hát legyen, nekem mindegy.

30-45.jpg

31-52.jpg

35-05.jpg

Ezután Anikó Bálinttal a legutolsó újfiúval évődik kint, azt mondja ez már a második műsor amiben együtt szerepelnek. Én leestem a lóról, mondjátok már meg plííz, melyik volt a másik?
Bálint 30 éves, most Budapesten futárkodik, 2018-ig profi foci kapus volt, de annyira mégsem lehetett profi, mert abbahagyta a kapuskodást. És megkaptam a választ az előbbi kérdésre: ÉNB. Sorry, my bad. Én abból teljesen kimaradtam…whooopsies. Az ÉNB fél éve véget ért Bálint számára, de az ismertséget szereti = VV10, mert mint mondja a futárkodás nem lehet hosszútávú életcél. Annál inkább a VV10 és amit az adni tud! Szereti a kamerát, de nem szereti a suttyókat és farokpörgetőket. Na jól van, akkor ez is meg volt. Folytatódik Ancsa időhúzása a villa előtt, de legalább kiderül, hogy Bálintba némi önirónia is szorult, mert elismeri, ha olyan jó kapus lett volna, most nem állna Ancsával a villa előtt.
Bálint balra el, odabent már visítanak, hogy menjen be, aztán meg azért visítanak, mert bent van. Mó a háttérben már az új Mercédesz derekát ölelgeti. Megértem, csinoska. Bálint bemutatkozása alatt látszik, hogy Gina rajongása egy cseppet sem csökkent, Mercédesz körül ugrál rendületlenül.
Megtelt tehát a villa és szombaton kiszavazás – mondja Anikó. A napi kérdésre (kit pocsékolnak meg) a nézők válasza: Gina. A szavazatok durván 40 %-a rá érkezett. Anikó megdöbbent, én is, Anikó búcsúzik, én is. Holnap Péter várja a tévénézőket és tele lesz izgalmakkal az adás, dráma és intrika, meg flört, meg lesz valami puha szőrös is…

36-59.jpg

38-37.jpg

40-15.jpg

41-07.jpg

42-31.jpg

440 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2020.11.20. 10:35:49

@Qqts: Kérdés visszavonva. Belekeveredtem. Az volt a kényszerképzetem, hogy nem kettő, hanem három Merci/Mercedes van bent, de nem jött ki a 13. Először úgy véltem, hogy Fru a Merci 2, és nevet változtatott, de leesett, hogy nem, mert ő Fruzsina.
@Gia: Egyik képen sem ismertem fel Amandát. Teljesen más az arc csontszerkezete: szélejsebb homlok- és pofacsontok, szélesebb, nagyobb száj, stb.Ha nem mondjátok, sosem jövök rá.
Nem vagyok fogyiszakértő, de ami az alkatát - a formáját - illeti, azon a fogyás nem segít. Ha valakinek eleve nagy a hátsója, annak az alkatához képest akkor is nagyobb marad, ha lefogy. Ez az állandóan fogyizó nők egyik bánata. Összeesik az arcuk, löttyedt lesz a karjuk, vékony és izomtalan a lábuk, de az a fránya hátsó és has alig változik. Magyarul: szerintem akkor is nagy volt a segge.

Gia 2020.11.20. 10:36:19

A lila hajú Mercit levágják Karácsonykor ha így folytatja a zabálást.. :-)))

hereverő heverő 2020.11.20. 10:38:16

@azula: No de nekik még idejük se volt megmutatni magukat, 1 teljes nap alatt nem lehet sztorit generálni. Gina szerintem meg fogja kapni a VV Pina nevet, és kedves szerkik, privát írjátok már meg, hogy milyen italt kapnak amitől egyből ennyire viszketni kezd a nőknek. Bevetném a csáberőm fokozásához. Viszont gond ha a nő nem kér pezsgőt, vagy ha anyósom találja meg az üveget. Nehéz ez a férfilét.

hereverő heverő 2020.11.20. 10:39:04

@Gia: és nem citrom lesz a szájában, hanem pezsgősüveg

mézescsók 2020.11.20. 10:46:00

@life_is_a_box_of_chocolate: Amanda a nagy okos és tapasztalt lány annyit már tudhatna, hogy egy kapcsolathoz két ember kell. Az nem elég, ha ő döglik a pasiért, némi érdeklődésnek a másik féltől is kéne lennie. A szimpátiát kierőszakolni nem lehet. Úgy meg különösen nehéz, ha az ember egyrészt nem az a típus, aki a másiknak bejön, másrészt, ha seggrészeg, harmadszor ha erőszakos.
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha az elején nem hajítják ki, márpedig nem fogják, akkor szépen végig viheti a végéig, ha nem is a győzelemig.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 10:49:18

@tvbuzi: jössz nekem egy fél littyós szilvás nestea-val :DDDDDDDDDDD

hereverő heverő 2020.11.20. 10:52:17

@mézescsók: ááá, kihajíttatja ő magát. Egy idő után mindenkinek túl sok lesz a szarkavarás és az uralkodás.

Gia 2020.11.20. 10:54:42

Az a baj,hogy beszélgetésük elején még Bálint is adta Amanda alá a lovat,aztán Amanda meg elhitte amit elakart.

Rugdoll 2020.11.20. 10:56:44

@mocskosmacska: linkeld légyszi a rosszlányokos profilját! köszi

hereverő heverő 2020.11.20. 10:58:03

@Gia: Abban az állapotban Amandának azt is mondhatta volna Bálint, hogy neki Matolcsy György jön be, Amanda akkor is azt hitte volna hogy örök szerelmet vallottak neki.

Gia 2020.11.20. 10:58:13

Szerintem jelenleg a 3 legnormálisabb ember bent Gábor,Merci1 és Bálint.Én nekik drukkolok.Remélem az utolsó bekötöltöző is hasonló színvonalú lesz és nem vmi szellemi toprongy.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:00:51

@mézescsók: szerintem testalkatot számítva a MercedesBenz az akinek nagy szívás....ugyanis neki alapból van egy debella alkata, még akkor is ha ledob magáról, leszivat x kg-ot.
Amanda esetében inkább a huszas évek elekén megjeleno pluszok vannak..tudod nem vagy már tini, nem pörög annyira benned az étel, és nem tudsz megenni három tál bablevest következmények nélkül. és Amanda esetében ez lehet..hogy már nem nő tovább..magasságra.

hereverő heverő 2020.11.20. 11:03:47

@Gia: EKG. nekem is ők a legszimpibbek. Örülök hogy Merci1 a kezdeti középszerből felküzdötte magát, ez már rögtön akkor elkezdődött amikor Múnak megtiltotta a tapogatást :)

hereverő heverő 2020.11.20. 11:04:39

@Penimegamásik: Nem hát, három tányér bableves után kinn kell aludni a kertben.

azula 2020.11.20. 11:12:53

@hereverő heverő: pedig a szavazás fül alatt van. Külön van választva, a napi kérdést azt a kvízhez szokták berakni (ilyen volt az elején, hogy ki csinálja a reggelit - mó). Ezért mondom, hogy genyó a kérdés.

mocskosmacska 2020.11.20. 11:15:59

@Rugdoll: www.imc500.com/vv-virag-sotet-multja/ Ez alapján a cikk alapján írtam. Tudom, hogy ez egy pletykalap, de Virág viselkedése alapján simán kinézem, hogy ez neki a reklám helye.

Gia 2020.11.20. 11:26:09

@mocskosmacska: Ezek után mindent is elhiszek Virágról.Milyen kis nebáncsvirág volt amikor beköltözött..

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 11:27:22

@mocskosmacska: A képen szerepel ilyen, hogy "szexi kis fehérneműjében". Ezt beírtam a "rosszlanyok" után a gugliba. Egy adatlapot dobott ki: Zsófi (18), XIII. kerület. De már törölték a profilt.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:29:59

@mocskosmacska: igen, ez Ö...ugyanis az a profilkép, ami fent van a beszélgetéseinél, fejfogós, az a hivatalos instagram oldalán is ott van.

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 11:31:07

Akkor azért valószínűleg nem is 18 éves, hanem mondjuk 25.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:36:47

indult, meg nyert pár vázát a csajágröcsögeszépe versenyen, aztán elkurvult...

mézescsók 2020.11.20. 11:42:33

@hereverő heverő: Annál ravaszabb. Már most sem meri senki helyre tenni. Később még rosszabb lesz, mert simán elhiszi, hogy terrorizálhatja a többit (ld. fenyegetőzés tegnap, amiben persze nagy része volt a részegségnek is), és meg is teheti. Mert vagy legyintenek rá, vagy elhiszik, hogy neki mekkora szövetségesei vannak és mekkora kinti szavazótábora. És ne legyen igazam, mert az ilyen típusú idiótáktól még a képernyőn másik oldalán is menekülök.
@Penimegamásik: Mercedes-Benz-ben látok valami keleti vonást, és nekem nem tetszenek a keleti népek. Mármint külsőre és nem tehetek róla, tudom, mások szerint - főleg a nők - csodaszépek. Pont a keleti vonás miatt nem gondolom, hogy eredendően debella lenne. Viszont kajálni, mit kajálni, ZABÁLNI szeret, ezért aztán jó eséllyel az egyike lesz azoknak, akik eltartják a szépségipart. Továbbra is azt hiszem, hogy Amandának vékonyabban és fiatalabban is volt min ülnie. Van olyan állítólag, hogy valaki csak erre, vagy arra a testrészére hízik, de ez szerintem csak az önbecsapás egyik formája, emellett nő a térfogata máshol is, csak az általa sokat emlegetett része (hasa, feneke, combja) dagadása zavarja leginkább.

hereverő heverő 2020.11.20. 11:53:35

@mézescsók: Én a pénztárcámra szeretnék hízni, bármekkorára dagadhatna!

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 11:54:02

@Gia: Nekem is ők a legszimpatikusabbak. Merciben több tartás van mint a bent lévő összes lányban. Gábor furi, de jó értelemben. Bálint is normálisnak tűnik. Ha jól gondolom ő a legidősebb bent. Persze a kor jelent semmit, lehet az ember 30-40 évesen is infantilis :-)

Penimegamásik 2020.11.20. 11:54:03

@mézescsók: a debella-t ne uyg értsd hogy kövér, hanem hogy valahogy mindig van és volt benne egyfajta kerekség,legalábbis nekem a régirégi képein is ilyennek látszik..még dubai elött....alapbol egy kerek arcu lány
Amandának alapból széles a csipoje, csak x éve az még csak a csontozatrol szolt..az meg olyan amilyen, de most már a husmus is ott van

mocskosmacska 2020.11.20. 11:55:27

@mézescsók: Amanda tegnap esti fenyegetőzése kb. olyan volt, mintha Al Capone-t akarta volna utánozni. Félelmetes volt, de nem abban az értelemben, mint ha Al Capone mondta volna.

Rugdoll 2020.11.20. 12:04:48

@mocskosmacska: áá. kiváló így is. köszi szépen. szántam kis időt a rosszlanyokra. hát.. nem semmi a 18-as kínálat. csak fogom a fejem

hereverő heverő 2020.11.20. 12:08:03

hm hm... na majd lesz meglepi, ha Virág kijön a vellából, aztán rájön hogy a jól őrzött kicsi titka már régen közkincs az interneten. Tényleg, a Danival eltöltött este most akkor ingyenmunka, promóció, vagy hobbi kategória? Mert hogy rábaszás, az tuti.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 12:08:16

@Gia: Zsuzsu is nebáncsvirág volt, aztán láttuk, mi lett belőle

mocskosmacska 2020.11.20. 12:12:35

@hereverő heverő: Szerintem az a reklám volt. Emlékszem még a vv1-ben kerestek okinak valakit, akivel lefekhet. Jelentkeztek rá nők, hogy ők ilyen meg olyan szerelmesek okiba, és minden vágyuk, hogy szexi tájmot élhessenek át vele a bekamerázott villában. Biztos vagyok benne, hogy oda is prostituáltak jelentkeztek, hogy így reklámozzák a szolgáltatásukat.

Qqts 2020.11.20. 12:16:36

Hello-bello.
Rosalinda vetkozesekor melyik fiu szolt a lanyoknak, hogy oltoztessek fel?
Mintha hallottam volna egy ilyen mondatot.
Gabor nekem is szimpatikusabba valt, Dani erkezese utani hozzaallasa nagyot repitett rajta a szememben.
Amanda viselkedese vihar a biliben, vagtatott ott fel-ala, de nem tett semmit a sirason kivul. ZugevoMerci szerintem jol reagalta le, hogy felrehivta es ott probalta megnyugtatni Amandat. Megdobbento mennyit szamit az a par ev. Egy-egy “zuros” szitubana ket “rangidos” sokkal higgadtabban viselkedik a tobbieknek (II. Mercire és Renatora gondolok)

mocskosmacska 2020.11.20. 12:20:23

@Qqts: Ki menjen és ki maradjon? Most úgy vagyok, Gábor, Dani és Merci1 mindenképpen maradjon. Ha "nagy műsort" akarnak a szerkesztők, akkor Virágot és Amandát tartsák bent. Szerintem Gina menjen. Baromi ellenszenves és nem tesz hozzá semmit az egészhez, csak káromkodik és mutogatja a csecsét, hogy szopják ki, amit gondol...

Gia 2020.11.20. 12:24:50

@úgymond olvasó mmkk: Melyik Zsuzsu?Aki nyert?Ő nem pasizott..

hereverő heverő 2020.11.20. 12:26:12

@mocskosmacska: Ha Dani benn marad én kiharapom az ütőerem. Gina és Diegó tök semmilyen karakterek, és nagyon nem hiányzik egy Renyhe-Dina stílusú kajaköpködés.

Qqts 2020.11.20. 12:27:25

@mocskosmacska: EKG
Szerintem Renato es Moh is maradhat.
Fru szep lany, de o sem tesz hozza a jatekhoz.
Digo mufoga rettenetesen zavar, meg olyan kis vizenyos, diszno szemu. Rosszul vagyok, ha mutatjak.
Dani, ha bent marad szerintem megszelidul. Ugy veszem eszre, hogy ez a brigad egyelore nem a bunkosagot preferalja, hanem olyan szerethetoen alpariak. Szerintem az elozo evadban, hogy behodoltak Radicsnak az adott egy ilyen felsobbrendu hangulatot az egesz evadnak. Ez az evad egyelore vmivel kedvesebbnek tunik. A lanyok megalakulasan kivul. Ok meg nem birjak elviselni, hogy azert keresik a sracok Merci tarsasagat, mert nem nyomul.

Gia 2020.11.20. 12:27:32

@mocskosmacska: Gina szerintem nagyon tetszik a szerkiknek,fog ő még balhézni eleget.Sokáig bent lesz.Bánatunkra.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 12:28:18

@Gia: igen, rá gondoltam. nem pasizott, de olyan kis ártatlan csendes halkszavú lánynak tűnt, azért hasonlítottam anebáncsvirághoz

mocskosmacska 2020.11.20. 12:29:12

@Gia: Azért egyszer nagyon bevetette magát, amikor egy szál bugyiban tette magát rosszemlékű Radicson.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:32:19

@hereverő heverő: Nem szeretném, ha kiharapnád az ütőeredet, úgyhogy menjen Dani is. Úgyis marad helyette egy Diegonk.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:33:55

@Qqts: Én is úgy veszem észre, hogy a három hárpiát kivéve nem rosszindulatú a társaság. Szerintem az rtl klub tanult nőverést helyeslő Radicsból, és szeretné az ilyen megint ilyen szituba kerülni.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:34:26

@Penimegamásik: Maradjon. Butuska, de aranyos kissrác, mint egy cica.

Qqts 2020.11.20. 12:43:07

@mocskosmacska: ha egy alapvetoen jo indulatu brigad lenne bent, az szerintem akkora ujdonsag volna, hogy pont ettol volna nezheto. Engem nem zavar, hogy a szekelesi szokasaikrol tarsalognak. Az viszont már unalmas, hogy egy nap utan furnak vkit, aki kb hozzajuk sem szolt.
Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet.

hereverő heverő 2020.11.20. 12:44:58

@Qqts: EKG. Ezért volt nézhető pl. a Lóvé Sziget is, mert nem zsigeri tahók voltak benne összeválogatva.

Qqts 2020.11.20. 12:46:22

@hereverő heverő: jogos! Minimalis armanykodas volt, de annak a lanynak mar nem is emlekszem a nevere

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.20. 12:55:45

@hereverő heverő: szintén. részemről dani, gina, amanda és vivi mehet a levesbe.

mérges nokedli 2020.11.20. 13:20:36

@Gia: Lehetne is Gina új neve a Bánat :D

mocskosmacska 2020.11.20. 13:33:18

"Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet." a szívemből szóltál

mocskosmacska 2020.11.20. 13:33:32

@Qqts: "Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet." a szívemből szóltá

Gia 2020.11.20. 13:37:44

@mérges nokedli: Nekem is ez jutott az eszembe,illik Ginára a Bánat. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:41:20

Csak én akarom Amandát hólapáttal homlokon csapkodni vagy nektek is van ilyen igeretek?

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 13:41:42

@mocskosmacska: De gondolni kell arra is, hogy ha Gina bereked az óbégatástól, akkor ő csak ezekkel az eszközökkel tudja megvalósítani önmagát. Nem szabad megfosztani a lehetőségtől, hogy kibontakozhasson!

Qqts 2020.11.20. 13:43:27

@mocskosmacska: ugye, hogy érdektelen lett? Nem kapom fel a fejem. Szerintem már az sem lepne meg, hogyha a bemutatkozáskor, a lépcső tetejéről egyszál csöcsben jönne le egy-két villa lakó...kiolták az ingerküszöbömet :(

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:45:33

@Qqts: ha úszógatyában jönne be és fejest ugrana a lépcsőről számomra meglepő lenne :)

hereverő heverő 2020.11.20. 13:54:46

@Qqts: és @Brigante: Én már csak akkor vonnám fel :kicsit: a szemöldökömet, ha Mú egy melltartó-tangában jönne le és fejest ugrana Amanda mellei közé. Vagy inkább talpast, az még jobb lenne. Gina esetleg ráülhetne PP szájára...

... és akkor kipattintanám a doboz Staroprament.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:55:04

@Qqts: a három lány az rettenet rosszándék. Ha műsort akarunk bent kell hagyni őket

hereverő heverő 2020.11.20. 14:11:27

@úgymond olvasó mmkk: jó, legyen melltartó-rövidgatya. A talpasból és PP szájából nem engedek

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 14:14:07

@hereverő heverő: miattad szörnyeket fogok látni a sötétben :(

Qqts 2020.11.20. 14:18:32

@hereverő heverő: ezt nevezem musorgyartasnak! :D

@Brigante: pont ez a bajom, hogy ez mar nem musor, szerintem nem volna unalmas, ha nem a rosszindulatot es a taploskodast nyomnak ezerrel. Szamomra mar ez a muhiszti unalmas. A tegnapi Amanda vergodes sem volt izgi, annyira nem, hogy a tegnapi resz inkabb hatterzaj volt csupan. Sokkal izgisebb volt a labkormeimet kilakkozni

hereverő heverő 2020.11.20. 14:26:12

@Qqts: Abban mi az izgalmas? Lábkörmöket pedikűrözni szalagfűrésszel, na az izgalmas. De lakkozni?

PYT 2020.11.20. 15:46:11

@mocskosmacska: ehhez én is csatlakoznék, és ki is egészíteném annyival, hogy:

"Kedves Roli, emlékszel még a saját szériádra, ugye? Na AZT a stílt és tartalmat nem kérjük, köszönjük. Egészen pontosan a mocsári lények pocsolya-szintjére gondolok, amit Renyhe, Csoki, Pua és még sokan mások képviseltek odabent, akiknek már a nevére sem emlékszem... Szerencsére a debil győztesetek vonalát úgy tűnik, most - eddig legalábbis - hanyagoltátok, ennek örülök, de még jobban örülnék, ha valami olyasféle értelmesebb és érdekesebb játékstílust láthatnánk idén, amit te és a társad vittetek a 9-ben, it would be great, thanks." ;)

PYT 2020.11.20. 15:59:37

@Qqts: ugyanez... felvételről néztem - mert nem igazán örülök, hogy ráeresztették a műsort a Konyhafőnire, amit jobban szeretek alapból -, és azon kaptam magam, hogy kétszeres sebességgel nézem, mert úgy kevésbé uncsi és rengeteget pörgettem bele ezen felül is, mert a rosszindulatúskodás engem sem érdekel, az Amanda-féle befenyítés, és a szerencsétlen félkába kislány falkában való betámadása, cincálása meg egyenesen felcseszi az agyam, szal, ezt ne... Ilyet már láttunk korábbi szériákban, azok is sz.rok voltak, 2020-ban meg már nem csak kínos, de teljességgel tolerálhatatlan is az efféle alja viselkedés, nem kéne ezt propagálni. Terelgetni kéne az embereket, ha már ezeket sikerült begyűjteni, erre van ott a villapszichológus, nem?

mézescsók 2020.11.20. 16:05:54

@hereverő heverő: Arra én is. A VV-be kellett volna menni.

@Penimegamásik: Keményhúsú, kerekded - én ennyiben maradok magammal.,Meg abban, hogy Amanda vékonyabb korában sem lehetett csípő- és deréktájt csontos. Egy körte, vagy homokóra, és nem tudom, hogy még milyen női formákat határoztak meg, alapból akkor is olyan marad bármennyit jojózik az alakja. De nem mindegy?

@mocskosmacska: Olyan Keresztapás? Amanda inkább nevetséges volt, mint félelmetes. Szerencsétlen.

Qqts 2020.11.20. 16:10:39

@hereverő heverő: hat eeeezaz! Hogy meg ez az erdektelen tevekenyseg is izgalmasabb a 120 ezredik muhisztinel

Qqts 2020.11.20. 16:15:21

@PYT: EKG!!
Szeretheto hulyeket szeretnek, abban van humorfaktor szamomra. Az, hogy frocsog egy felreszeg dundi lany, mert egyszerubb demonizalni egy vekony lanyt, mint hogy belassa, hogy labdaba sem rughat egy sracnal..na az nem szorakoztat. Foleg iden nem. Annyi szaron atment mindenki, szorakozni szeretnek, nevetni, nem fusztralt embereket nezni

Penimegamásik 2020.11.20. 16:26:58

@mézescsók: nem arra utaltam, hogy báfmikor is csontos csipoju lett volna..de tényleg mindegy
viszont régen szerintem kurva jo csaj volt...na de most már nem az
remélem Virággal megfojtják egymást

gala galuska 2020.11.20. 16:49:28

@PYT: Roli játékstílusa? Ülni nem tudott a szerencsétlen, csak heverészett. Amíg Csoki bent volt, száját nem merte kinyitni, utána észrevette magán, hogy egy taktikus. Ki is taktikázta saját csapatát. Azóta nincs hír róla, gondolom visszament futárnak. Az is egy életpálya.

PYT 2020.11.20. 17:17:16

@gala galuska: nekem bejött, amit játszott, hogy képes volt gondolkodni és kulturáltan viselkedni, legalábbis a többiek relációjában; sajnálom, hogy neked nem jött be, biztosan idegesített, hogy sokáig játékban maradhatott, szemben a vérprimitív, földbuta Csokival, ízlés kérdése, kinek mi jön be; viszont a mostani szériában az adásszerkesztő csapat tagja lett - nem, nem a Csoki, hanem a Roli -. ezért is szólítottam meg a mi Zsótink helyett, aki viszont már nem az...

PYT 2020.11.20. 17:19:29

@Qqts: ááááh, elszállt a hosszú kommentem, hát én be nem pöntyögöm újra, bocsáss meg, most akkor inkább már csak annyi részemről is, hogy EKG, minden szavadra ;)

PYT 2020.11.20. 17:23:25

És el ne felejtsem, hatalmas köszönet Laurának is a remek hogyvoltért, megint szórakoztatóbb, mint maga az öfi, és üdv a hv-s csapatban! :*

PYT 2020.11.20. 17:29:40

@Penimegamásik: tökmindegy, milyen volt valamikor, most ilyen, és nem is ez a probléma vele, hanem, hogy zéró önkritikáról és realitásérzékről árulkodik a tény, hogy olyan pasit alar befoglalni magának, aki egy lakatlan szigeten se piszkálgatná, max öt évnyi éheztetés után, vagy nemtom...

gala galuska 2020.11.20. 17:41:29

@PYT: a földbuta, vérprimitív Csoki nem az én kedvencem volt, négy-ötször még a Belevalóba hívták, valakiknek a szerkik közül rosszul esett, hogy ki kellett dobni, volt olyan érzésem, h. meg is akarták vele nyeretni a szériát. Ha az adás-szerkesztők közt van Roli, nem gond, remélem vannak ott olyanok is, akiknek hasznát veszik. Érdekfeszítő beszélgetéseik egyike Hunorral zoom.hu/hir/2018/12/19/vv-hunor-szerint-ha-egy-no-elottunk-fingik-es-vagy-kakkant-az-a-bizalom-jele/

PYT 2020.11.20. 18:10:45

@gala galuska: ejha, te aztán veszed a fáradságot... ;) én ennyire nem mélyedtem el a műsorfolyamban, csak nagyvonalakban van meg, ki mit játszott, és összességében ők ketten voltak magasan a legvállalhatóbbak abban a csapatban nekem; na persze abban a szériában igen alacsonyan volt a léc, ez vitathatatlan. De mondj egyet, aki szerinted színvonalasabban játszott a 9-ben...

hereverő heverő 2020.11.20. 18:12:45

@gala galuska: Radics, te vagy az? Ezért igazán kár volt regisztrálnod.

PYT 2020.11.20. 18:24:25

@hereverő heverő: xDD a Radics megvan, nem is tépném a szám tovább, köszi az infót.. :)

PYT 2020.11.20. 18:34:24

@hereverő heverő: mi mi miiii? Hogy főállású szexmunkás az a kicsi lány 18 évesen?? Jól értem? Én meg naívan azt gondoltam, csak beütött neki a pia így hirtelen a hét heti karanténos minden-megvonás után... De ez most komoly?

gala galuska 2020.11.20. 19:02:09

@hereverő heverő: Mindenki én vagyok. Te is én vagyok. Annyi személyiségem van, hogy nem tudok köztük eligazodni.

PYT 2020.11.20. 20:36:55

@Penimegamásik: hát, kösziPeni, ez meglepett, viszont akkor kétlem, hogy valóban 18 éves.... Persze, annyira nem is meglepő, az életkor megjelölés a később beköltözők közül alig stimmel valakinél...

Penimegamásik 2020.11.20. 22:19:19

@PYT: nos a kora az kérdéses..ugye a háttérsztori alapjén azt mondanánk hogy nem 18..vhogy nem akarjuk hogy az legyen....csak ami miatt én mégis azt mondom hogy annyi..nos
süti beállítások módosítása