Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10X05 - Hát nem mondom, hogy izé...

2020. november 19. 16:31 - Laura Ingalls

nyito_aniko.png

Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt írom a posztokat.

Anikó tanító nénis kis kontyban azzal köszönt minket, hogy mindenki nyugodjon meg, mert végre teljes létszámmal fog dübörögni a jubileumi VV, ugyanis este beköltözik Mercédesz és Bálint. Még szerencse, mert annyira izgultam mikorra töltik fel az állatkertet, hogy az álmatlan éjszakáktól ma reggelre idegállapotba kerültem.
Szigorúan hívja fel Anikó a figyelmünket: Mercédesz nem összekeverendő Mercivel és Digó nem Diégó, majd hozzáteszi, hogy magnéziumot szed, hogy ezt a jó formát megtartsa amit most mutatott – már a nevek prezentálását illetően. A mai briliáns kérdés: kit pocsékolnak meg először a lányok közül? Tessen szavazni, én az ötből az egyikre tippelek.

gabor_ebred.png

Vivit annyira nyomasztja, hogy tegnap leszarkeverőzték, hogy reggel a konyhában odasöndörödik Merci mellé: „Te tudod kire hasonlítol?... Cameron Diaz!” Tényleg? Naná. Miután megalapozta a jóbarátságot ezzel a dicsérettel, elhívja beszcsizni Miss Diazt. Vivi szerint ők nem parasztok és meg tudják beszélni a problémát. Rosszul esett neki, hogy rosszindulatúnak nevezte Miss Diaz. Erre az említett kb. szóról szóra mondja el mit írt le tegnap – és tényleg ezt írta, mert olyan nyakatekerten fogalmazott, hogy megjegyeztem – ám Vivi nem hisz neki és kihívja a döntőbíró Amandát, aki nemcsak megerősíti, hogy Vivi rosszindulatú, hanem hozzáteszi, hogy még a gonosz szó is benne volt a lövélben. Miss Diaz esélytelen, hiába esküszik, hogy nem nevezte Vivit gonosznak. Vivi tudja magáról, hogy nem gonosz és nem „előítéletes” és tényleg nem az hiszen csak a legelső pillanattól kezdve utálja Miss Diazt csak úgy passzióból.
Szegény kis Merci Amandával is próbálkozik, együtt szaunáznak, de ebből sem lesz örök villabarátság. Amanda megállapítja, hogy Merci a korából adódóan még kislány – bizony a 19 éves Merci gyerek még, de Amanda a maga 23 évével már mindent IS látott érett asszony, így egyszerűen nem tud mit kezdeni vele.
Anikónk a bejátszás lezárásaként elmondja, hogy a „gonosz” szó nem volt benne Miss Merci Diaz levelében és Amandát furfangosnak nevezi, de szerintem a keresett kifejezés a kettes számú szarkeverő.
Azért, hogy ne fulladjon teljesen unalomba már az ötödik adás, nagyon ötletes játékkal kínálták meg a lakókat a nagyon kreatív szerkik. Párba kellett állniuk az ápoltaknak és bárminemű tevékenységről lett légyen is szó, a saját kezük helyett annak elvégzésére kizárólag a párjuk kezét használhatták. Hölgyválasz volt, a párok így alakultak: Miss Merci Diaz+Mó, Amanda+Renátó, Gina+Digó, Vivi+Gábor és Fru+Dani.

nem_volt_benne.png

szauna.png

mo.png

Mó azt gondolta, mivel ő és Merci mindig nagyon jó párosítás, ezért ezt a játékot meg fogják nyerni. Nos mindenki ezt gondolta a saját párosáról, de Móék a szép remények ellenére elsőként estek ki azzal, hogy ahelyett, hogy egymást etették volna, mindketten a saját kezecskéjüket használták a falatozáskor. Nem szabályos. Pedig nagyon viccesen indultak, a kézmosást logisztikailag nehezen oldották meg, de azért csak sikerült, szóba került egymás kontaktlencséjének kivétele és a kukivakarás is de ezt sosem tudjuk már meg. Renátó blúzt igazgatott, mindenki etetett, s itatott mindenkit. Kiderült Gábor egy igazi úriember, de annyira, hogy Vivit a riportban úgy kellett fellocsolni, mert ilyen dzsentelmennel még sohasenem találkozott. Hogy mi az igazi dzsentelmen első számú ismérve? Megszellőzteti a répát mielőtt a hölgy szájába adja. Na ugye, hogy ezt nem tudtátok! Szívesen.
Gina aki egy artikulálatlan "gyere apá"-val vonta maga mellé Digót az elején, épp eteti az éhes embert, amikor nevezett megvakarja az orrát. Nem szabályos. Ők is kiestek. Bunkó Dániel hasonlóan jár, önkéntelenül a homlokához ér. Nem szabályos. Bunkó, mert lazán löki oda Fru sminkelése közben a közönségnek, hogy „szarból várat”. Fru helyében azonnal tarkón vágtam volna, hogy az összes fogát kiköpje. Ezután a Dzsentelmen és Arája, valamint Amanda és Renátó jutnak a következő körbe.

eloszor_benyalazom.jpg

viki_iszik.jpg

szomorkak.jpg

digoek.jpg

sminkeles.jpg

ajakapolas.jpg

A döntő ami egyelőre nem tudjuk miről dönt – talán egy szelet zsíros kenyérről sok hagymával és szalonnával – mókás kis játék: a villa udvaron nagy mennyiségű legót szórtak szét ami útként köti össze a villát, illetve a nyugit és a mosókonyhát. A csapattagok felváltva rohangálnak ki a villából a „kikövezett” úton, hogy darabonként hozzanak be egy puzzle-t, amit aztán a nappaliban mágnestáblán ki kell rakniuk a végén. Az elején hatalmas a lendület, de hamar kiderül, hogy nem jó, viszont irtózatosan kurva szar végig rohanni a legókon mezítláb hetvenszer oda-vissza és nyígnak is rendesen a riportban mindannyian. Vivi egy ideig küzd, mint malac a jégen, aztán egy adott pillanatban bemondja az unalmast és így szól a társaihoz: szarjatok sünt, befejeztem, nyertetek. A szerkiknek meg üzenem: szarjanak sünt oda-vissza! Ezután pedig szentül megfogadta, hogy majdani gyermekének legóit és egyéb éles aprójátékainak sarkait és széleit egyesével fogja körömreszelővel lekerekíteni, majd csiszolópapírral le is sorjázza, hogy soha többé ne érje még csak hasonló inzultus SEM pihe-puha praclijait. Na jó, talán ezt nem is mondta és sünökről sem beszélt, csak annyit nyafogott oda a többi lakónak: és ha én nem akarok kimenni? Akkor nem mész ki; és egy Gáborhoz intézett „akko’ most mi lágyen” után feladták. Vagyis Vivi adta fel, mert Gábor a dzsentelúriembermen nem rugdosta farba, hogy eriggyé’ kifele puzzle-ért te szerencsétlen, hiszen az úriemberektől ez karakter idegen. Így tehát a Gáborban eddig is csak éppen pislákoló tűz hiába lobbant egyet a verseny miatt, azonnal ki is hunyt, talán az őrláng sem maradt meg. Kár érte. Vagy nem. Nohde, Amanda és kis szívének nem is oly kicsi csücske Renátó dicsőséges győzelmet arattak az akaraterő hiánya (Vivien) felett és a jutalmuk zsíros kenyér helyett fix alvóhely amikor megtelik a villa. Ebben a pillanatban Amanda szörnyen csalódott. Hát ezért csesztem szét a talpam? Aztán mikor kiderül, hogy egy hétig kettesben aludhat Renátóval a nyugiban azonnal felcsillan a szeme. További jutalom, hogy a hálóban is választhatnak maguknak ágyat és a hab a tortán, hogy az első kiválasztáskor kettőjük szavazata duplán számít, vagyis egy emberre kettő szavazatot adhatnak le.
Anikó felhomályosít, hogy szombaton lesz az első kiválasztás és megint kihangsúlyozza, hogy duplán számít a legós játék győzteseinek szavazata. Kiváló. Reklám.

Reklám után megtekinthetjük amint Virág beköltözik a villába. Elsőre azt gondolom könnyen be fog illeszkedni, mert a bemutatkozó vidiben azt mondta magáról két „személyisége” van: a Cuki Virág és a Vad Virág. Nekem erre az jutott eszembe, Virág a Tudathasadásos. Hogy ez miért könnyíti meg a dolgát? Mert az előző adásban Vivi és Gina is habzó szájjal kinyilatkoztatták, hogy nekik több személyiségük van (és valóban ezen állapotnak megfelelően viselkednek), tehát velük már biztosan megérti majd magát. Vagy legalábbis a két Virág és a számos Vivi és Gina között biztosan szövődik legalább egy barátság. Max. néha összekeverik majd kicsit egymást.
A lakók többsége a hálóban pocol, Virág bekopog. Mikor benyit a hálóba, Fru széles mosollyal közli, hogy tudta, hogy besétál valaki. A kis zseni! Jár a keksz, hisz kopogás után akár atomvillanás is történhetett volna, de Fru igazi tehetség, nem lehet félrevezetni.
Virág kicsit zokon veszi, hogy nem várták a többiek epedve a villaajtóban, de a két személyiségéből az érettebb biztos túlteszi magát ezen hamarosan és segít a másiknak is feldolgozni ezt a traumát. A három boszorkány (Vivi, Gina és Amanda) a fürdőben van – tudjátok pisi, kaki, zuhany, ők már mindent együtt csinálnak – ott éri őket utol az új lakó. Amanda fintora mindent elmond. Miss Merci Diaz Gábort kérdezi az első benyomásról aki így válaszol:

Hát…első benyomásra amúgy nem tűnik…ja, hát első ssz…hát nem mondom, hogy izé…normálisnak tűnik igazából.

Ezután folytatódik a magasröptű eszmecsere az első benyomásokról tudat alatt, de ehhez én kevés vagyok. Ők értik ez a lényeg. Renátó és Dani kérdezgetik az új lányt és Dani megragadja a lényeget, ha 18 éves akkor most ihat alkoholt vagy nem? Digó felvilágosítja Dánielünket cigizés közben, hogy az már ihat. Ezen kívül szegény Virággal túl sokat nem foglalkoznak, nem hatódott meg a társaság az új lakótól. Renátó sajnálja, apáskodna picit felette, mert olyan kicsi cuki, mint Merci – na persze – sajnálja, hogy nem tudták megkínálni semmivel. Se étel, se ital, nem kaptak semmit – mi van itt? Éheztetik őket, nincs ennivaló odabent, vagy wtf? Dani és Digó nem sajnálják Virágot, hanem megszakértik, hogy mi is az a villalét, kibeszélik annak sava borsát…egy szál pöcsben zuhany után (nah jó, Danin már van gatya).

wtf_szam.jpg

fru_tudta.jpg

24-38.jpg

26-00.jpg

28-00.jpg

Ancsa kinn áll a villa előtt Mercédesszel aki széles mosollyal és nagy izgalommal várja a beköltözést – elsőre meglepően jól, értelmesen nyilatkozik. A kis filmjéből kiderül, hogy 26 éves, idegenforgalmi diplomája van, Hollandiában volt gyakorlaton, Dubajban is dolgozott nem úúúúgy!, hanem recepciósként és rendezvényszervezett is szállodában. Szóba kerül még a dubaji elhízás, majd a haza költözés utáni edzés és életmódváltás, ami végül plasztikai segítségbe torkollott. Kis zsírleszívás itt-ott és új cicik, mintegy megkoronázva Mercédesz renoválását. Új testét még senki sem látta, na de majd a villában az új test új párra talál. Vagy nem. Mercédesz életének legnagyobb kalandja lesz a Való Világ, így Anikó be is lökné a lányt az ajtón hadd kezdődjön az a kaland – de valamiért húznia kell az időt és a lehető legidiótább kérdéseket szegezi a csajnak, pl.: nagyon meg akarja tudni miből írta a szakdolgozatát. (Fesztiválturizmus.) Ancsa lenyűgözve bocsájtaná útjára Mercédeszt, de még mindig megy a herevakarás valahol a vezérlőben. Aztán végül csak beengedi a három nyelven beszélő csodanőt. Gina ordítva ráveti magát: te vagy az akire vártunk. Hát legyen, nekem mindegy.

30-45.jpg

31-52.jpg

35-05.jpg

Ezután Anikó Bálinttal a legutolsó újfiúval évődik kint, azt mondja ez már a második műsor amiben együtt szerepelnek. Én leestem a lóról, mondjátok már meg plííz, melyik volt a másik?
Bálint 30 éves, most Budapesten futárkodik, 2018-ig profi foci kapus volt, de annyira mégsem lehetett profi, mert abbahagyta a kapuskodást. És megkaptam a választ az előbbi kérdésre: ÉNB. Sorry, my bad. Én abból teljesen kimaradtam…whooopsies. Az ÉNB fél éve véget ért Bálint számára, de az ismertséget szereti = VV10, mert mint mondja a futárkodás nem lehet hosszútávú életcél. Annál inkább a VV10 és amit az adni tud! Szereti a kamerát, de nem szereti a suttyókat és farokpörgetőket. Na jól van, akkor ez is meg volt. Folytatódik Ancsa időhúzása a villa előtt, de legalább kiderül, hogy Bálintba némi önirónia is szorult, mert elismeri, ha olyan jó kapus lett volna, most nem állna Ancsával a villa előtt.
Bálint balra el, odabent már visítanak, hogy menjen be, aztán meg azért visítanak, mert bent van. Mó a háttérben már az új Mercédesz derekát ölelgeti. Megértem, csinoska. Bálint bemutatkozása alatt látszik, hogy Gina rajongása egy cseppet sem csökkent, Mercédesz körül ugrál rendületlenül.
Megtelt tehát a villa és szombaton kiszavazás – mondja Anikó. A napi kérdésre (kit pocsékolnak meg) a nézők válasza: Gina. A szavazatok durván 40 %-a rá érkezett. Anikó megdöbbent, én is, Anikó búcsúzik, én is. Holnap Péter várja a tévénézőket és tele lesz izgalmakkal az adás, dráma és intrika, meg flört, meg lesz valami puha szőrös is…

36-59.jpg

38-37.jpg

40-15.jpg

41-07.jpg

42-31.jpg

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2020.11.19. 16:58:56

Hú de jó lett,kösziii Laura!

LaciHogyVoltol 2020.11.19. 17:04:58

Kedvenc pillanatom volt a tegnapi műsorban ahogy Vivi önszántából félrehúzza Mercit, hogy értelmesen megbeszéljék a nézeteltérésüket, ám amikor Merci nem azt mondja amit Vivi hallani akar bevágják ahogy ő narrálja a történteket: próbálta magyarázni a bizonyítványt, de én szartam rá magasról...ember TE FAGGATTAD!!! Kedves Vivien olyan Darwin díjas személyiséggel rendelkezik, hogyha nekem kellene egy tető alatt kényszer karanténoznom vele, Vivien már rég a kertben pihenne: föld alatt, felnégyelve...

Gia 2020.11.19. 17:07:36

@LaciHogyVoltol: Ennek a csajnak mindig sír a szája...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 17:07:53

egy dolog hiányzik csak a vellából: egy kibaszott nagy péklapát.

kis.herceg 2020.11.19. 17:11:03

mán' valaki írta tegnap, de nekem is az volt az első gondolatom, hogy Bálintunk egy beépített figura lesz (mint a vv6-ban Dávid), ugye rtl-es is meg színész is, na meg 3 perc után levágós, hogy értelmesebb mint a többiek, mit keresne ott. majd kavarja a szálakat.
Dani beszólásai a legjobbak eddig.

pimasz borz 2020.11.19. 17:11:44

@LaciHogyVoltol: Jah és a végén már csordában támadták a szerencsétlent.Gusztustalan volt.

pimasz borz 2020.11.19. 17:14:19

@úgymond olvasó mmkk: EKG!EKG!Még nem késő,hátha olvasnak a szerkik.Indítványozzuk,hogy a péklapát legyen a 14.beköltöző!

linkek1234 2020.11.19. 17:25:06

Amanda és Vivi kapta a szavazáson a legkevesebb szavazatot. Nem tudom, hogy melyik klasszikus mondta, hogy: "könnyű tisztának maradni annak, akit senki nem kíván meg." De mintha Renato és Vivi között alakulna valami? Volt valami jelenet, amiből erre lehetett következtetni?

Fu Szekh Li 2020.11.19. 17:35:34

Kösz Laura, a répás mondat zseniális volt :D

Más: Virág Ginásodik, és ez Amandának nem esik jól:
rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-vv-virag-az-osszes-pasinal-beprobalkozik-vv-amanda-vv-balint-vv-dani

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 17:45:01

@Fu Szekh Li: aha, már értem, mit rontottam el eddig a pasiknál.. nem hoztam a többi női hölgy tudomására, hogy nekem bejön az illető, azért nem jött össze sosem. heuréka! (három péklapátot küldök a hölgyikének)

Fu Szekh Li 2020.11.19. 17:48:10

@úgymond olvasó mmkk: De lehet, hogy a pasi szúrta el azzal, hogy nem szellőztette meg a répát, mielőtt a szádba adta (bocs).

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 17:52:41

@Fu Szekh Li: egy nap alatt két aha-élményt nem bír el az agyam, ezt inkább eldugom valahova a tudatalattim legmélyebb szekrényébe, hogy álmaimban kísértsen tovább (semmi gond)

Gia 2020.11.19. 17:54:07

@Fu Szekh Li: Oh,megnéztem..Virágot meg még valakit prostitúcióval vádolják és ez alapján ezt már el is tudom Virágról képzelni.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 17:55:35

@Gia: biztos nem cofidis hitelből fedezte az új bodyt (már ha ő az, akié új, nem tudom a neveket)

Penimegamásik 2020.11.19. 17:56:34

@linkek1234: pedig ezért az Amandáért kár..

Gia 2020.11.19. 17:57:55

@úgymond olvasó mmkk: A szőke új csaj a Virág.Te a Mercédesz2-ről írtál.

MmeChauchat 2020.11.19. 18:01:58

péklapát bronz, ezüst, arany fokozat, amivel dolgozhatunk

Gia 2020.11.19. 18:03:19

@úgymond olvasó mmkk: Ne viccelj,el van nézve. :-))

evacat 2020.11.19. 18:05:25

Jegyeztétek Dani outfitjét a pamlagon?
Kockás textil mamusz, csak úgy meztéllábason, a tépett gatya, poló megkoronázva
egy bőrdzsekivel.

gazo 2020.11.19. 18:25:44

Hölgyem, nagyon köszönjük, remek öfi :D

Kosztarika 2020.11.19. 18:28:02

Köszi Laura, jó belépő volt!

linkek1234 2020.11.19. 19:26:53

Most jól veszem ki az előzetesből, hogy Amandának megtetszett Bálint, és ezért befenyítette Virágot, hogy ne merjen az új pasival kikezdeni, aztán hisztirohamot kapott, hogy Virágra nem hatott a "ne kelljen csalódnom" keresztapa stílus?

Post Modern Prometheus 2020.11.19. 19:28:20

Már kezdtem aggódni, hogy ennyi volt a hogyvolt erre a szériára, úgyhogy köszi Laura <3

@Fu Szekh Li: Aha, tehát ha "lestoppolom" akkor automatikusan az enyém, függetlenül attól, hogy a "lestoppolt" fél mit gondol. Világos.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 19:30:05

@Post Modern Prometheus: mennyivel egyszerűbb lenne így csinálni, nem? :)))))

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 19:38:10

@Post Modern Prometheus: nagyon ördögi megoldás lenne (dörzsölöm a tenyerem, ciccc cicc henry cavill gyere csak ide)

Nátha ellen bálna 2020.11.19. 19:41:16

Köszönjük a szösszenetet, Laura Ingalls! :) Jól szórakoztam, felüdített.

Gia 2020.11.19. 19:46:53

@linkek1234: Szerintem Renátó tetszik Amandának és őt stipistopizta le.Nem a szakállmatyit.

Fu Szekh Li 2020.11.19. 19:48:55

@Post Modern Prometheus: Mivanmivanhe??? Há hol mondtam én ilyet?

2020.11.19. 19:52:45

Hat az első kép Ancsáról az druva

Post Modern Prometheus 2020.11.19. 20:42:36

@úgymond olvasó mmkk: Gyorsan stoppold le, akkor már a tiéd :D [Én oviban stoppoltam le Muldert, de mindhiába, Scully gyorsabb volt, úgyhogy biztos működik a dolog! :(( ]

@Fu Szekh Li: :'D nem te, a linkelt videóra reagáltam

Post Modern Prometheus 2020.11.19. 20:45:17

@úgymond olvasó mmkk: Ez nem így megy, hát láttad, a lestoppolt félnek nincs és nem is lehet beleszólása, a másik stoppolni vágyó félnek kell írásos dokumentumokkal bizonyítani a stoppolás meglétét és hitelességét :D [közjegyző jelenlétében!]

linkek1234 2020.11.19. 20:51:27

@Post Modern Prometheus: Ráadásul Amanda már az elejétől - teljes 72 órája!!!!!!!!!!!!!!!! - bent van, így az ő stoppolási joga erősebb, mint annak a stoppolási joga, aki csak 36 órája van bent. Egyébként Amandának valaki megmondhatná bent, hogy ennél a Bálint gyereknél csak akkor lenne esélye, hogy tíz évig lennének kettesbe bezárva.

linkek1234 2020.11.19. 20:52:44

@linkek1234: Bár ne, inkább ne mondja meg neki senki, mert amilyen elszánt magára és Bálintra zárja a villaajtót, és késsel a kezébe próbálja legyilkolni azt, aki be akar lépni.

Penimegamásik 2020.11.19. 20:53:12

@Post Modern Prometheus: persze, hisz ez a lestoppolás lényege, hogy fitogtatod vonzerőd és minden mást a csoport más hím, illetve nösténytagjai elött. A lestopolással azt jelzed, hogy te a csoport domináns tagja vagy, és ezt nem lehet megkérdőjelezni, nem kérdés, hogy az általad megjelölt tag a tiéd.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 20:53:43

@Post Modern Prometheus: na és ha valaki szerelmi bájitallal stipistopizta le a fiatalembertet? :DDD

linkek1234 2020.11.19. 20:55:32

Újranéztem ezt az Amanda-Bálint-Virágos video. A hideg ráz az egésztől.

Post Modern Prometheus 2020.11.19. 20:57:29

@linkek1234: Tűpontos, vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen tényeket hozol.
Hát meg merném kockáztatni, hogy Bálint Amanda kb 3. próbálkozása után próbálná meg a legtompább eszközökkel is a harakirit elkövetni.

@Penimegamásik: Ezt most valamiért David Attenborough hangján olvastam fel és a násztáncuk kellős közepén lévő madarakat vizionáltam :'D

Post Modern Prometheus 2020.11.19. 20:58:29

@úgymond olvasó mmkk: Mind ismerjük Voldemort történetét, nem? :D Ideig-óráig működhet :D

@Fu Szekh Li: :'D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 20:58:34

@linkek1234: szóval a kardomat tegyem el, és próbálkozzak késsel? :DDDD

linkek1234 2020.11.19. 21:00:39

@úgymond olvasó mmkk: Ha Bálintot akarod, akkor sok mindenre fel kell készülnöd, mert ha Amandának csalódnia kell....

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 21:02:05

@linkek1234: a jó isten mentsem engem tőle (vagy inkább őt tőlem), én csak általánosságban érdeklődtem felfelé

Penimegamásik 2020.11.19. 21:03:00

@Trasheater: szerintem Amanda nem tudja vagy nem akarja tudni saját Amandaságát.

2020.11.19. 21:04:17

Több észt projektáltam Amandába.

linkek1234 2020.11.19. 21:04:39

@Penimegamásik: Ezt hogyan érted? Én csak annyit látok rajta, hogy kétségbeesett, és hogy annyira visszataszítóan viselkedik, hogy nem érzek iránta együttérzést, pedig alapból ez lenne.

linkek1234 2020.11.19. 21:05:41

@Trasheater: Attól, hogy egy nő ronda, még biztos, hogy okos.

Penimegamásik 2020.11.19. 21:07:23

@linkek1234: de miért éreznél iránta együttérzést?

2020.11.19. 21:07:41

@Penimegamásik: nem tudom mennyire őszinte ez amúgy. Mármint, hogy tényleg tetszik neki a beépített gyerek, és 3 perc után annyira belehaborodott, hogy kb a saját esélyeinek kezdte el ásni a sírját? Nem lehet, hogy mesterségesen próbál alfanősténykedni, és már az elején ki akarja golyózni Virdzsikét, mielőtt még kibontakozhatna, elkezdhetné a kiéhezett kisfiúkat a pöpösüknél rángatni szó szerint és átvitt értelemben is?

Penimegamásik 2020.11.19. 21:09:57

@linkek1234: én nem látom rondának, dundi, de nem ronda....csak

Penimegamásik 2020.11.19. 21:11:43

@Trasheater: nem tudom, azt se tudom, hogy rendelkezik e valós önképpel..sok mindent nem tudunk. ..

linkek1234 2020.11.19. 21:11:44

@Trasheater: Én nem látom őt ennyire tudatosnak. Sőt nagyon kevés játékos volt a vv története során, akiben láttam bármi tudatosságot is. ( Talán Leo, Attila, Péter) A legtöbb csak követi az ösztönét, vagy valami nagyon primitív "taktikát" alkalmaz, pl. gyorsan le kell feküdni valakivel, vagy csöcsöt villantani, mert az biztos érdekes. Szerintem Amandának nem kifejezetten a Bálint gyerek tetszik, hanem ennyire vágyik a szerelemre, és nem elég okos ahhoz, hogy észrevegye, hogy milyen faszul viselkedik.

2020.11.19. 21:12:24

@Penimegamásik: semilyen formában nem az esetem, de nekem valamiért bejön ha leszámítjuk a paraszemeit meg a nem tudom mennyire az ő hibájából kialakult korához képest elég komoly narancsbőrt.

linkek1234 2020.11.19. 21:12:53

@Penimegamásik: Jó igazad van, a "ronda" nagyon relatív fogalom. Átfogalmazom: Attól, hogy egy nő nem egy cicababa alkat, még nem biztos, hogy okos.

2020.11.19. 21:15:33

@linkek1234: Amikor a szaunában diskurált már nem tudom kivel, úgy mozogtak a szemei, mint valami hüllőnek. Alapjáraton inkább Gábornak van pszicho nézése.

Penimegamásik 2020.11.19. 21:16:37

@Trasheater: pedig a régi képei alapján 1-2 éve még egy kifejezetten csinos, és mondthatni jo alakkal megáldott leányka volt.....nem az a nagyon vékony (Merci típus), de absolute ok.....kár érte, jó ügynök lehetett volna..csak hát egy ido utan nem nó az ember hossuában, csak széltében:D

Gia 2020.11.19. 21:16:51

Èn még mindig azt hiszem,hogy Amandának Renátó tetszik.Most már kivi vagyok..

Penimegamásik 2020.11.19. 21:17:15

@linkek1234: nekem a Mercedes2 a cicababa alkat

2020.11.19. 21:17:24

@Penimegamásik: nem tudom, nem láttam róla más képet. Utolsó mondatod pedig ekg

Penimegamásik 2020.11.19. 21:18:31

@Gia: szerintem mindenki tetszik neki, a PP is. meg aki vágja össze, ha az férfi

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 21:19:38

@Penimegamásik: akinek PP tetszik, az meg is érdemli. szerintem.

Penimegamásik 2020.11.19. 21:20:06

@Trasheater: így van, aztán néz, hogy hova lett a beachbody:)

Penimegamásik 2020.11.19. 21:20:59

@úgymond olvasó mmkk: bizonyos szögböl lehet vonzó, de nem az a típus

linkek1234 2020.11.19. 21:22:46

@Trasheater: Azt hittem, hogy az Így jártam anyátokkal-ra célzol. Abban volt egy rész, amiben azon lovagoltak, hogy mennyire kell vigyázni a paraszemű csajokkal.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 21:24:13

@Penimegamásik: szerintem az a legnagyobb baj PP-vel, hogy lehetne külsőleg Adonisz is, az egész jelensége annyira.. nem tudom, fura

Penimegamásik 2020.11.19. 21:25:38

@úgymond olvasó mmkk: nekem olyan mint egy örökifju gimis drámatagozatos

2020.11.19. 21:28:54

@linkek1234: Bár láttam azt a részt, de nem arra céloztam

úgymond olvasó mmkk 2020.11.19. 21:30:22

@linkek1234: @Trasheater: Puskás Peti

@Penimegamásik: tényleg, mintha megmaradt volna 16 évesnek

Penimegamásik 2020.11.19. 21:33:41

@úgymond olvasó mmkk: nekem élöben is ez volt a benyomásosm

Gia 2020.11.19. 21:41:26

Most olvasom,hogy tulképp mindegy,hogy Bálintot ki akarja magának odabent,mert ÉNB Evelin már több,mint egy éve lestipistopizta és ezzel a srác is egyetértett.

Gia 2020.11.19. 21:47:11

Most olvasom,hogy tulképp mindegy,hogy Bálintot ki akarja magának odabent,mert ÉNB Evelin már több,mint egy éve lestipistopizta és ezzel a srác is egyetértett.

Gia 2020.11.19. 21:48:25

@linkek1234: Gondolom Bálint csak megmondja,hogy nem szingli..

Penimegamásik 2020.11.19. 21:51:59

@Gia: akkor ez superstipistopi volt, az pedig nagyon

MsIreneAdler 2020.11.19. 21:54:57

Nagyon szépen köszönöm az összefoglalót, tegnap jött az álommanó, szóval nem láttam mi történt. Ma küzdök, hogy ébren maradjak :), drukkoljatok!

Gia 2020.11.19. 21:58:46

@Fu Szekh Li: Hm.Akkó szakítottak.Sorry!

tvbuzi 2020.11.19. 22:01:57

Páhörödbáj Peti
Mi történt VV Anikóval??

Cimili2 2020.11.19. 22:03:51

adjunk tejet a madárkának!! :D

Cimili2 2020.11.19. 22:04:38

@tvbuzi: valamilyen műtétről regéltek itt délelőtt.

Penimegamásik 2020.11.19. 22:04:51

@Gia: vagy ez csak a stratágia része

ppupu #Fantom for President 2020.11.19. 22:07:58

A madár elrepült a villa felett és elájult. Szóval a műsor egy állatkínzás is?

ppupu #Fantom for President 2020.11.19. 22:09:48

merci elösször elájult aztán mikor megtudta, hoogy gina is benne van a pakliban hányingert kapott

tvbuzi 2020.11.19. 22:11:21

Ez a Gábor nem MLM-es véletlenül vagy NN ügynök?

pimasz borz 2020.11.19. 22:13:02

PP-nek ki van húzva a szeme vastagon,vagy megint romlott a szemem egy dioptriát?? :D
Micsoda elmés játék..ja nem.

Cérnahuszár 2020.11.19. 22:13:21

@tvbuzi: nem plasztikai, nőgyógyászati, írta h menjen el mindenki szűrésre mert lehetnek tünetmentesek is, ahogy ő, szerencsén múlt hogy kiszűrték

MmeChauchat 2020.11.19. 22:14:39

@tvbuzi: inkább, mint hogy PUA legyen

tvbuzi 2020.11.19. 22:16:41

Miért mondják ennyiszer, hogy amúgy? Sírok

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:19:25

Rájöttem! Dani úgy beszél, mintha be lenne zsibbasztózva a szája, ez az, ami zavar benne, mondjuk azon kívül, amit mond, meg ahogy mondja...meg amit csinál, ahogy néz.... :D

gazo 2020.11.19. 22:20:18

Ezek itt most a Virág Dani asztalmellett kúrálnak....

Penimegamásik 2020.11.19. 22:21:15

@MsIreneAdler: nem találkoznál vele e a setét utcán?

Cimili2 2020.11.19. 22:22:01

micsoda épületes beszélgetés volt.

tvbuzi 2020.11.19. 22:22:43

Megérkeztünk a műsorba. Amanda ölni fog

ppupu #Fantom for President 2020.11.19. 22:23:02

huuuhuuu amanda bátorra, őszintére, és bánatosra itta magát

kis.herceg 2020.11.19. 22:23:03

Mi a jóisten volt ez a beszélgetés? Csak annyit értettem, hogy zavarban vagy zavarban vagy?

Cérnahuszár 2020.11.19. 22:23:22

ez az amanda nem túl jó színész. Ez a műhiszti hogy ő most fel van háborodva mert elviszik a nagy őt...

Penimegamásik 2020.11.19. 22:24:49

most akkor valakik összedugták maguk?

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:24:52

@Penimegamásik: nem. Bár leginkább sehol nem találkoznék vele. Az ilyenekről szokott kiderülni, hogy egy nagy lufi, de ő ragaszkodik hozzá, hogy fake it til you make it. Nevetséges. Ha leveszi ezt a pózt, meglátjuk, addig borzalmas.

ppupu #Fantom for President 2020.11.19. 22:25:44

Fogadásokat lehet kötni:

Amanda elalszik 1:2
Amanda beleköt Szöfkébe 1:4
Amanda megöli Szöfkét 1:100
Én alszom el 1:1

Ki mire fogad?

Mók_Ica 2020.11.19. 22:26:34

szép jó estét :) eddig mi érdekes történt?

Penimegamásik 2020.11.19. 22:27:04

@MsIreneAdler: pózolni sem tud, alapból felfújt

MmeChauchat 2020.11.19. 22:27:24

@MsIreneAdler: vv4 óta használatos kifejezés.
Jelentese: egy hullámhosszon vunk - azaz EKG-n

SzabadEzANév? 2020.11.19. 22:28:38

Én VV Kismadárnak adnám a 36 milliót

pimasz borz 2020.11.19. 22:29:28

@Mók_Ica: Halihó!Eseti konténert lehet-e még igényelni?Ha beindul a bulika,sanszos,hogy kelleni fog :D :D

Mók_Ica 2020.11.19. 22:29:36

@MmeChauchat: amúgy mivel műtik ancsit? vmi nőgyógyászati izé?

Gia 2020.11.19. 22:29:41

Dani vámpírfogai nagyon szépek... (nem)

MmeChauchat 2020.11.19. 22:30:15

@Mók_Ica: nem tudni.
állítólag pozitív.
Az nem szokott jót jelenteni.

Mók_Ica 2020.11.19. 22:31:29

@pimasz borz: persze, hozom én aokat szorgosan :) most még virágládának álcázom.... de aztán beindul a durva konténer-töltés a kommentlakóknál :)))) már tudom mi a menet :)))

Ja és peti mindig festi a szemét..... lehet hogy anlkül átlátszó lenne és ne látnánk

Mók_Ica 2020.11.19. 22:32:12

@MmeChauchat: sajnálom..... :(((( remélem gyorsan rendbe jön

Regina Falange 2020.11.19. 22:32:33

Nádai Anikó így ír az Instagramon állapotáról:

"Sokat gondolkoztam megírjam-e ezt a posztot.

Mint tudjátok ez az év nem kímél....

Pozitív vagyok és szeretnék is maradni. Próbáltam és próbálom felhívni a figyelmet az egyik legalattomosabb betegségre, annak megelőzésére, hogy el kell menni szűrésekre, hiszen ha időben észlelik az esetleges problémát akkor még van esély a gyógyulásra.

Még ebben a kaotikus helyzetben is mindent meg kell tenni.

Holnap meg fognak műteni. Nem volt tünet és nem is gondoltam arra, hogy velem is megtörténhet. Meg fogok gyógyulni, tudom, időben vagyok, mégis félek.

Nem sajnáltatni akarom magam! Segíteni szeretnék! Ha már egy valakihez eljut az üzenetem, megérte..."

A hashtagek, melyek egyikében a szűrések fontosságára hívja fel a figyelmet, és a posztja végére helyezett fekete szalag súlyosabb betegségre is utalhat. A Blikk megpróbálja elérni Nádai Anikót, amennyiben sikerrel járunk, frissítjük cikkünket.By Blikk

Mók_Ica 2020.11.19. 22:32:35

amanda megint szerelmes az újszakállasba

Mók_Ica 2020.11.19. 22:33:27

@Regina Falange: igen, ez volt a cikkben is, amit Pennike belinkelt..... köszi

pimasz borz 2020.11.19. 22:33:48

@Mók_Ica: Bíztam benned,köszi :D
Kutyust hiányolom mellőle idén..

Mók_Ica 2020.11.19. 22:34:28

mindenki adja ki magából, amit..... akar :):) by gina..... ez egy örök igazság :))))))))

tvbuzi 2020.11.19. 22:35:23

Amanda tuti pszichopata

Mók_Ica 2020.11.19. 22:36:16

@pimasz borz: lehet hogy még nem ért ide..... mindenesetre én még várok néhány régi kommentlakót :)))) de az újak is jöhetnek :)))

@MsIreneAdler: le is csapott rá...... nem szakad el mellőle....

Penimegamásik 2020.11.19. 22:36:21

@Regina Falange: hát a fekete szalag az a melanoma-t jelenti.
persze lehet, hogy csak sima illusztráció

Penimegamásik 2020.11.19. 22:37:41

@Mók_Ica: már megint van új szakállas????

Kosztarika 2020.11.19. 22:37:47

@Mók_Ica: jobb kint mint bent. By Shrek

Mók_Ica 2020.11.19. 22:38:06

@tvbuzi: úgyis látni fogjuk, hogy az-e vagy sem...... :)))))))

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:39:21

@Mók_Ica: olyan száni...főleg ahogy így részegen hablatyol meg üvölt...
Én azt mondom: Bálint, fuss :D

Mók_Ica 2020.11.19. 22:40:29

@Penimegamásik: ez a tegnap beköltözött szakáll... :)))

@Kosztarika: az teCCett :)))

ójajjjj.... amandát megszállja a zöldszemű szörny mingyá.... már be is vitte a fürdőbe az ellenfelet..... és eligazítja..... kedvesen..... pfffff

tvbuzi 2020.11.19. 22:41:02

@Mók_Ica: ne kelljen csalódnia:DDD pszicho+

Mók_Ica 2020.11.19. 22:41:07

@MsIreneAdler: Bálint lesz az új Forest :)

2020.11.19. 22:41:43

Most vagy mindenki betolt fel literni tomenynek megfelelo szeszt, vagy belekevertek valamit a piaba nekik..

Mók_Ica 2020.11.19. 22:42:01

@tvbuzi: de legalábbis nárcisztikus.... ójaj.. .nagyon fétékeny ez az amanda..... meg részeg is...

ppupu #Fantom for President 2020.11.19. 22:42:15

Amandának sürgős orvosi segítség kell

Mók_Ica 2020.11.19. 22:43:50

@Trasheater: jó cuccot kaptak vagy nincsenek szokva ennyi piához.....

még alig vannak bent... sőt bálint aznap este ment be... és már halálosan szerelmes amanda??? tényleg beteg.....elme....

azula 2020.11.19. 22:43:55

Virágocskát évekkel később fogjuk megtalálni Amanda pincéjében.

Kosztarika 2020.11.19. 22:44:36

@MsIreneAdler: Szerintem meg inkább csapja le egy péklapáttal, mindenki jobban jár.
Vajon anyukája még ma is büszke rá? A tegnapi belevalóban még az volt.

tvbuzi 2020.11.19. 22:44:38

Az új csávót sajnálom a legjobban :DDD

Mók_Ica 2020.11.19. 22:44:39

@ppupu: vagy iza nyugi teája :)

@Penimegamásik: elég nagy a szakálla, igen

azula 2020.11.19. 22:44:45

A padlizsánhajú csaj egész normálisnak tűnik.

gazo 2020.11.19. 22:44:51

Amanda Liar: őszintesééég bah

Penimegamásik 2020.11.19. 22:44:53

@Mók_Ica: meglátta, és azonnal tudta, hogy ettol a ferfitol akar gyereket

Mók_Ica 2020.11.19. 22:45:38

@azula: az új natasa... :)))

@tvbuzi: oszt miért? há' ő ment be.... :DDDD

gazo 2020.11.19. 22:45:40

Picur is őszinte....mindeki az..

tvbuzi 2020.11.19. 22:45:58

Gábornak vajon milyen mélyen van a seprűnyél a seggében?

Penimegamásik 2020.11.19. 22:46:09

@Mók_Ica: igen van a nagyszakáll, a kisszakáll, a körszakáll, meg a borostásszakáll, illetve Gabor, meg a Moh

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:46:19

@Mók_Ica: a helyében én már a kupolán másznék :)
De basszus hogy gondolja, hogy őméltóságos Amanda miatt majd minden nő elkerüli az egyelőre legéletképesebb palit a villában? Mert neki bejön? Ki nem szarja le?

azula 2020.11.19. 22:47:12

Amanda = bunny boiler.

Mók_Ica 2020.11.19. 22:47:14

jajjj.... megint őszinték akarnak lenni..... megyek a konténerhez :))))

2020.11.19. 22:47:41

Egyre szimpatikusabb Merc1

Mók_Ica 2020.11.19. 22:48:14

@tvbuzi: mer ő a hűség szobra :)))))

@MsIreneAdler: :DDDDDDD

Mók_Ica 2020.11.19. 22:48:56

@Trasheater: na... mert őszintén akar jáCCani?? :))))

pimasz borz 2020.11.19. 22:48:57

Virdzsi nem bízta a véletlenre,hamar beleállt mindenkibe.

azula 2020.11.19. 22:49:01

@Trasheater: mindjárt elássa magát nyugi

gazo 2020.11.19. 22:49:22

@Mók_Ica: majdmég neadjaisten Gregus is előkerül. Pls duplakonténert.

Penimegamásik 2020.11.19. 22:49:22

@Mók_Ica: mert nem kuldtek be alacsony, vékony, visszafogott nőt..azér..

Cérnahuszár 2020.11.19. 22:49:29

volt valaha a világtörténelemben olyan egyén aki meg tudott győzni egy részeg embert bármiről is?

2020.11.19. 22:49:46

@Mók_Ica: neeeem hanem mert végre nem ül mint valami kuka, hanem beleáll a konfliktba

2020.11.19. 22:50:28

Mai kérdés: Ki az, akit mindenképpen benttartsanak a szerkik a vellában?

azula 2020.11.19. 22:51:13

Durva, hogy ilyen hamar elkezdték ölni egymást

MmeChauchat 2020.11.19. 22:51:13

@Cérnahuszár: igen
pl. egy jagelló, h adja át az illető a jogsiját

2020.11.19. 22:51:29

Na holnap mar végre lesz valami.

Mók_Ica 2020.11.19. 22:51:52

@gazo: lesz iskolahét :))))

@Trasheater: ".... mint valami kuka.... " - ezen azért kicsit felröhögtem :)))))

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:52:22

@Kosztarika: hát nem tudom melyik anyuka lenne büszke arra, hogy a lánya ország világ előtt rimánkodik egy kolbászért... :)

Mók_Ica 2020.11.19. 22:52:42

@azula: nem sokáig lesznek bent.... nincs idő a fájdalomra.... gyorsan kell a cirkusz :)))))

azula 2020.11.19. 22:52:46

Gábor ma se szerepelt, pedig kíváncsi lettem volna az arcára

Penimegamásik 2020.11.19. 22:53:16

@MsIreneAdler: na na, és ha az a kolbász jó vastagkolbász?:D

azula 2020.11.19. 22:53:30

@Mók_Ica: na kíváncsi leszek. így hirtelen nem is tudom kit reptetnék először

Mók_Ica 2020.11.19. 22:53:54

@Kosztarika: tuti az.... még kekszelhet is amanda, csak a takaró alatt tegye... ezt beszélték meg anyukával :))))

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:54:48

@Penimegamásik: hát nemtom. Jobb a sűrű vékony kolbász, mint a ritka de annál megalázóbb pofáraesés :D

Mók_Ica 2020.11.19. 22:55:24

@azula: lehet, hogy pont a kis karótnyelt gábort

holnap missdubaj már sírni fog

MsIreneAdler 2020.11.19. 22:55:39

@Mók_Ica: neee. Ez hol volt? Így bocsátotta útjára anyu?

Gia 2020.11.19. 22:55:51

Ezek kollektívan Virágot fogják kiszavazni.Talán nem is baj..

2020.11.19. 22:56:33

@azula: Dee nézte 20 centiről ahogy Dani meg Virrzsi enyeleg, meg Virdzsinek a még alkoholban fel nem oldódott agysejtjeire próbált hatni

Kosztarika 2020.11.19. 22:56:34

@Mók_Ica: hát ha csak úgy nem...
De a fején legyen a takaró. ;)

Mók_Ica 2020.11.19. 22:56:42

@MsIreneAdler: @Penimegamásik: ne emlegessétek.... mingyá megmutatja hozé ármándó, hogy milyen.....

Gia 2020.11.19. 22:57:02

@azula: Gábor szerepelt,Virágot akarta megfegyelmezni.De az ital erősebb volt.

2020.11.19. 22:57:12

@MsIreneAdler: eladja Amandát mint a menyasszonyvásáron szokták Romániában

azula 2020.11.19. 22:58:34

@@Trasheater: @@Gia: na akkor lehet transzba estem egy pillanatra, mert tényleg nem tűnt fel

Cérnahuszár 2020.11.19. 22:58:41

@Gia: azzalé jól melléfog amanda, ha elszórja a 2 szavazatát virágra. Merci2-re kéne tennie, esélye sincs ellene.

2020.11.19. 22:58:51

Megvan valakinek a Balázs show Kolbászkivégző videó?

Gia 2020.11.19. 22:59:01

Nem tudom mit szólt Gaben barinője,hogy szeretőnek Ginát választotta a táblánál..

2020.11.19. 22:59:15

@azula: én is majdnem bealudtam

azula 2020.11.19. 22:59:54

@Gia: na az viszont zseniális volt.

MsIreneAdler 2020.11.19. 23:00:51

@Penimegamásik: azzal bizony, azzal :D
@Trasheater: ezek szerint...

azula 2020.11.19. 23:01:04

tényleg egyébként Amandát senki nem választotta tudtommal, biztos ezért vette ennyire kezébe az irányítást

Gia 2020.11.19. 23:01:29

Az előzetesben az volt,hogy Merci1 sír Mú miatt.No azt hova süllyesztették a szerkik?Pont kíváncsi lettem volna.

Mók_Ica 2020.11.19. 23:02:41

@MsIreneAdler: tegnap mondta a telefonban.... a bv-ben....

Gia 2020.11.19. 23:02:42

@Penimegamásik: A műsor első feladata vót a táblás..

azula 2020.11.19. 23:02:46

nem mondjátok komolyan, hogy győzinek minden egyes mondatot a fülére mondanak

Penimegamásik 2020.11.19. 23:02:59

@Gia: jaj csak nem fog történni vmi MOh-val?? jaj ne, ja ne

Penimegamásik 2020.11.19. 23:04:14

@Gia: választani kellett? És Gaben választotta szeretonek a Ginat?
ha igen, akkor ezzel lehet csak mutatta a barinojenek hogy ne féljen, visszatér hozza

Mók_Ica 2020.11.19. 23:04:14

hozé ármándó indiainak öltözött..... óóóóó

tvbuzi 2020.11.19. 23:04:35

Győzőnek a fülébe mondják a szöveget:D

Gia 2020.11.19. 23:05:09

@azula: De,azt is hogy vegyen levegőt..

MsIreneAdler 2020.11.19. 23:08:24

@Mók_Ica: ja, azt nem nézem...most is csikorgatoma fogam.... :)

tvbuzi 2020.11.19. 23:08:49

Valamelyik stábtag telefonálót játszik, mert azt hiszik vicces?

azula 2020.11.19. 23:08:51

@Trasheater: komolyan azt hittem egyedül hozza ezt az alpáriságot

Mók_Ica 2020.11.19. 23:08:57

hozé teljesen összezavarodott.... a telefonos madarász martint jenőnek szólította, utána meg viktornak...... nem érti, hogy lehet, hogy vki nem nézi a vv-t..... nagyon röhögök :)))))))))))))))))))))

MmeChauchat 2020.11.19. 23:09:52

@Mók_Ica: kizárt, h madarász Viktor festőmuvesz miatt lenne hozénak athallasa..

azula 2020.11.19. 23:09:55

madarász martint a villába

Mók_Ica 2020.11.19. 23:10:16

@Trasheater: előbb jenőnek szólította..... :))))))

fontos, hogy leguggoljunk a madárhoz..... @tvbuzi: ki kell tölteni a műsoridőt :)))))))

Kosztarika 2020.11.19. 23:10:55

@tvbuzi: Itt a vég. Többen vannak. Meneküljünk!!!

Mók_Ica 2020.11.19. 23:12:29

eddig azt hittem. hogy az észbontókban színészkednek..... de a mellékelt ábra szerint tényleg léteznek ilyen emberek..... pfffffffff

azula 2020.11.19. 23:13:09

hülyék ezek mint a seggem

MmeChauchat 2020.11.19. 23:15:01

kiderült, az amúgy és a bzmg mindegyik szónak a szinonimaja

MsIreneAdler 2020.11.19. 23:15:09

@Mók_Ica: ez borzasztó. Nem vicces, kínos, és még fáradt is vagyok, hogy értsem..
A kvíz meg...

tvbuzi 2020.11.19. 23:16:32

Merszedesz az új favorit

azula 2020.11.19. 23:17:01

Van ez az új kicsi kapafogú csaj.. fogalmam sincs, de valamiért okosabbnak gondoltam ennél. botrány

Mók_Ica 2020.11.19. 23:17:26

aham.... Kölcsey a híres magyar zeneszerző..... :DDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2020.11.19. 23:19:34

@tvbuzi: pontosan..... ahogy mondod!!!

azula 2020.11.19. 23:20:05

@tvbuzi: nem tudok mit hozzáfűzni

Mók_Ica 2020.11.19. 23:20:51

miss dubaj vigyáz az alakjára :DDDDDD

azula 2020.11.19. 23:21:00

na vidám lesz idén is a mérlegelés, ahogy látom

nicu71 2020.11.19. 23:21:35

Úristen az új Merci nem kicsit zugevő

Mók_Ica 2020.11.19. 23:21:52

holnap lesz keksz a bv-ben..... virágot meglocsolták.....

azula 2020.11.19. 23:22:17

ezek szerintem már elfelejtették, hogy veszi őket a kamera

tvbuzi 2020.11.19. 23:22:37

Na??? Szerintetek melyik méhecske porozta be Virág bibéjét?

Mók_Ica 2020.11.19. 23:23:34

@tvbuzi: reméljük bálint és emiatt amanda ámokfutásba kezd :DDDDDDD

MmeChauchat 2020.11.19. 23:24:00

@tvbuzi: ifj madarász Viktor munkanélküli

LaciHogyVoltol 2020.11.19. 23:24:17

Ahogy Merci 2.0 keresztbe lenyelt egy féltábla Milkát...priceless :D :D :D

Kosztarika 2020.11.19. 23:24:27

ÚrisTN! (Emlékeztek még??)

Jó éjt mindenkinek, aki ezek után le meri hunyni a szemét.

Cérnahuszár 2020.11.19. 23:25:26

a butagyerek lesz az, nemtomhogyhíjják, aki kérdezte hogy főznek a csajok vagy nem. a látens macsó

Cérnahuszár 2020.11.19. 23:26:21

mármint az rántja meg virágot sztem

MsIreneAdler 2020.11.19. 23:27:15

@tvbuzi: en6 is nyomtam egy kockasajtot (ami háromszög ugye) :D

Cérnahuszár 2020.11.19. 23:29:00

megint úgy vagyok mint jack sparrow amikor leköpte a kraken.

tvbuzi 2020.11.19. 23:29:12

@MsIreneAdler: de jó neked, adhatnál nekem is:S

tvbuzi 2020.11.19. 23:31:32

@MsIreneAdler: de rendi vagy, akkor nyitom a számat..

MmeChauchat 2020.11.19. 23:35:15

@Cérnahuszár: vagy kisorsolják a szavazók között

Cimili2 2020.11.19. 23:35:23

na pont lemaradtam az egészről, de jó, h közvetítettétek a történéseket. annyit láttam, h a belehalok végéből, h a vivi megen meztelenkedett és mondta a kamerába, h legalább lesz mit leadnotok holnap. nem kicsit ribanc.

Kosztarika 2020.11.19. 23:39:25

@Cimili2: Nem kicsit ribanc, nagyon.

Cérnahuszár 2020.11.19. 23:42:27

@Gia: á pont ezen gndolkodtam, vivi az amelyiknek kiszedték az orrszőrét nem? Vagina vetkezett megint, gyanús hogy ugyanott végzi, a soron, ahol fanny. Remélhetőleg nem olyan rosszul

Gia 2020.11.19. 23:46:40

@Cérnahuszár: Igen,Vivi a szőrös orrú.Akit meg az előbb kerestél (Viràg-liliomtipró) az a Dani nevet kapta a keresztségben. ;-)

Cérnahuszár 2020.11.19. 23:56:43

@Gia: az lesz az igen.
Látom mindenki lefagyott megint, szorgos ez a belehaló
tegnap több eszem volt h inkább elaludtam
megérdemlem a sorsom
most nem merek elaludni, @Kosztarika: célbatalált

azula 2020.11.20. 00:29:53

Adok 36 milliót, ha kitaláljátok ki van a két képen: tinyurl.com/y3lwb5zu

tinyurl.com/y56gu6n2

Post Modern Prometheus 2020.11.20. 00:53:02

@azula: Én láttam megbújni egy sarokban a bulika egy pontján, elég para volt ahogy onnan figyelte a többieket...

@Mók_Ica: xDDDDD az mekkora lenne! :D

@Cérnahuszár: Dani?

Amanda nem kicsit volt a bulika alatt para, pszichó és még minden mentális és személyiségzavarral rendelkező [mert ő fixen nem küzd ezekkel] ember. Rendesen félnék tőle, ha én lennék vele egy légtérben összezárva.

Qqts 2020.11.20. 07:05:03

@mézescsók: nem, nem. Merci2 konkretan egy masodik Merci. Megvicceltek minket a castingosok. Eddig evadonkent kellett a 2.0, 3.0 neveket hasznalnunk. Most egy evadon belul :)

Gia 2020.11.20. 07:24:30

@azula: A második képen simán felismerhető Amanda.Mennyivel szebb volt.... :-o

hereverő heverő 2020.11.20. 07:35:43

Lóreggelt mindenkinek. Visszaolvasok aztán eldöntöm visszanézzem-e

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 07:41:07

amúgy csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy amúgy. amúgy.

bigfatliar 2020.11.20. 08:03:14

@azula: Amanda?
A VV profilján 75 kg van megadva de van az 95 kg is :D lehet mióta kitöltötték a profilt megevett 3 stábtagot...

Kosztarika 2020.11.20. 08:05:55

@Gia: Szebb vót, szebb vót, de a belseje ugyanaz.

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 08:38:56

Hát mikről maradok le, kérem szépen! Ma először ráveszem magam, és meg fogom nézni a BeleValót is.

Ez az új 18 éves, aki az első nap satu részegre issza magát, és a második nap megreszelik... Én nem tudom, na. Oké, hogy papíron nagykorú, de láthatóan nem az. A szülei helyében még ma odamennék, kiráncigálnám a villából, aztán szobafogság.

"Szállni fog a dupla jel" Amanda mentálisan zavart, és ez minden egyes nappal jobban kijön rajta.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 08:44:34

@Nátha ellen bálna: lassan nevet kell változtatnom :D én már a konyhafőnök második felét se látom néha, nem bírnék fennmaradni a belevalóig (bár nem hiszem, hogy győzzüke után jól aludnék..)

mocskosmacska 2020.11.20. 08:52:04

Eddig azt hittem, hogy Dani lesz az első kiválaszott, de most már Virágot mondok. De szerintem vissza fog jönni, hiszen úgy szép az élet, ha zajlik.

mocskosmacska 2020.11.20. 08:52:47

@Nátha ellen bálna: A csaj fent van a rosszlanyok.hu oldalon. Szerintem az rtl fizeti neki ezeket a heteket, hogy az legyen bent, ami most van.

mocskosmacska 2020.11.20. 08:55:08

Dani (vagy Diego?) a 26 éves Merci2-ről: Teljesült Moh vágya, bejött a 30-as, plasztik nő.

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 09:10:28

Sziasztok! Látom másnak is az a benyomása, hogy Amanda (a man duh) nem kicsit pszicho.
Már beköltözéskor is feltűnt, hogy dirigál mindenkinek, ki hová pakolja a cuccát, gondolom már ott le akart dominálni mindenkit. Úgy tűnik a csajoknál sikeres is volt,és ezt ő is érzi, különben hogy mert volna Virágnak ilyeneket mondani? Ahogy tapadt a szakállas csákóra, az borzalom volt, szinte itta a szavait (a mellékelt ábra szerint mondjuk annál erősebbet is).

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 09:10:51

@mocskosmacska: Hoppá ridikül! Ez új infó. Igen, akkor benne van a pakliban, hogy beépített. Ügynök.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 09:10:54

digó vajon tudja, hogy a digó egyik jelentése a szlengben macskazabáló?

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 09:14:45

@life_is_a_box_of_chocolate: Igen, az nekem is rögtön feltűnt, hogy zavaróan közel állt hozzá, és szinte le se reagálta a szavait, csak meredt rá, mint valami habókos. Mint aki hipnotizálni akarná.

Ha a belinkelt képeken ő van, akkor igencsak megváltozott testileg is. Aminek valószínűleg köze van valami időközben lezajlott pszichés megboruláshoz.

hereverő heverő 2020.11.20. 09:14:51

Hát Virág elég gyorsan őszintére itta magát :) Reméljük Amandának nem kell csalódnia, különben virág reggel egy ló fejét fogja megtalálni az ágyában ha nem megy beszélgetni. Egyébként még barátság is lehet belőle.
Vivi: pisilünk egyet a szobában? MIVAAN?

azula 2020.11.20. 09:17:11

@VV10 Velőtrázó Vélemény: @Gia: Na, nem gondoltam volna, hogy ilyen RAFINÁLTAK vagytok. Azt elfelejtettem említeni, hogy vajnatimivel kell megküzdenetek a lóvéért.

@bigfatliar: Az király, mert mérlegelésből azokat az adatokat szokták venni kiindulásnak. Remélem idén is lesz.

Egyébként érdekes, hogy idén az instaprofilt is tartották mindenkinek, az ezeréves képeikkel (hozzáteszem Amanda tavaly ilyenkor fele ekkora volt)...

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 09:17:35

@úgymond olvasó mmkk: Hát, én meg alapból bagoly vagyok. Viszont a Gáspár Győző jelenlétét egyáltalán nem tudom értelmezni. De ma vállalom a kihívást (önmagam kihívását), és megnézrm.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 09:20:06

@Nátha ellen bálna: én meg medve, októbertől márciusig aludnék.. aztán meg márciustól októberig :))))))))))))))))) Győzit reggel hatkor se merném nézni..

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 09:20:12

@azula: Na épp ezt írtam, hogy valószínűleg akkor az elmúlt évben kezdett elborulni pszichésen, és az hozta magával ezt a jelentős testi változást.

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 09:22:44

Igen, valószínűleg legjobb barátok lesznek :-) "Szegény" Virág, mibe nyúlt bele.

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 09:26:56

@úgymond olvasó mmkk: Jómagam is számottevően tudok aludni, csak mintha meg lenne csúszva a biológiai órám. Későig fenn vagyok, aztán sokáig alszom. Kivéve, amikor nem, mert dolgozni kell menni.

Lássuk be: azért ez a Gáspár Győző nem semmi, hogy már 50 körül van, és napjainkig megúszott mindennemű munkát.

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 09:27:53

@Nátha ellen bálna: Valószínűleg ilyen személyiség volt eleve, de biztos nem tett jót neki a változás. Én is felszedem pár kilót, mégsem lettem pszicho (bár erről érdemes lenne megkérdezni a környezetemben élőket is, lehet hogy mást mondanának :-) )

MmeChauchat 2020.11.20. 09:28:25

@Nátha ellen bálna: idegrendszeri problémákra gyakran ajánlják orovosok a páciensnek az elhizást - jól kipárnázza az idegvegződéseket és kevesebb az izgalom.

Annak minden mellekhatasaval persze, ugyanakkor kisebb az esély, h bicskaval kiirtja maga körül a jónepet

MmeChauchat 2020.11.20. 09:29:56

@Nátha ellen bálna: mondanám. meg Kiszel Tzndet, gyakorlatilag úgy tündököl 30 éve a média egén, hogy zéró a teljesitmenye -
meg bulvár/trash értelemben is

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 09:34:53

Én megpróbáltam megnézni a belevalót, de kb 2 perc után muszáj volt elkapcsolnom, az agysejtjeim egészségének megőrzése okán.

Gia 2020.11.20. 09:36:09

Nem hittem volna,hogy valaki alul tudja múlni Gina első estéjét,de a talajrészeg Virágnak sikerült.Ha DugóDani ilyen állapotba rámegy az az ő szegénységi bizonyítványa lesz..

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 09:36:12

@Nátha ellen bálna: egy ideje bekövetkezett az a tragikus esemény, hogy hétvégén is kipattan a szemem reggel 6-kor, és testi erőszakot kell alkalmaznom az ágyamon, hogy ne dobjon ki fél 7 magasságában :D

Gia 2020.11.20. 09:38:36

@life_is_a_box_of_chocolate: Pedig jó volt a Belevaló,volt benne műveltségi kvíz,részlet a buliból és újMerci hűtőkievéséből.Ahogy arcon nyomta magát pezsgőből az szuper volt. :-))

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 09:43:25

@Gia: A pezsgős jelenetet láttam, fent van a face oldalán. Ha így fogja tolni a kajálást, mehet megen zsírt leszívatni.

pimasz borz 2020.11.20. 10:02:27

@Nátha ellen bálna: Megreszelték Virágot?Erről én is lemaradtam.Még nem olvastam vissza a többi hsz-t,ezen akadt fenn a szemem.Este a belevalót már nem bírják el szerény agysejtjeim,abban volt?

gala galuska 2020.11.20. 10:03:59

@Gia: a csaj már józanul, beköltözés előtt nyilatkozta a bulvárban, hogy " igazából már most kivagyok, hogy nincs szex ". DugóDanit aligha lehet hibáztatni.

Nyuszomuszo83 2020.11.20. 10:08:03

Jó reggelt! Lauránk köszönjük hogy csatlakoztál és csak így tovább, nekem nagyon tetszett az írás.
Ma reggel ezeket olvastam a szennylapban:
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nadai-aniko-sulyos-betegseg-mutet/g0w68zk

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv10-amanda-virag-balhe-feltekeny-balint/tqkvj6p

Amanda arca csodás, nem hiszem hogy belekerül a családi fényképalbumba mert annyira jól sikerült :D

gala galuska 2020.11.20. 10:08:36

@pimasz borz: a műsor végén látni pár kockát. Győzi meg már idegállapotban van, annyira mutatni akarja. Beja asszonyét nem láthatja, ilyenkor jut élményhez.

Charlie100 2020.11.20. 10:16:57

@Mók_Ica: Ugyanezt gondoltam én is. Ááá, nem lehetnek ilyen idióták, rájátszanak! Aztán tessék: Kölcsey a zeneszerző, a világ legnépesebb országa Japán vagy Oroszország esetleg az USA, 7 érmet nyertünk a 2020-as Olimpián és az ábécé 10. betűjét csak egy valaki találta el. Brávó

pimasz borz 2020.11.20. 10:18:58

@Nyuszomuszo83: Eddig azt hittem ,csak Gina feje olyan mindig,mint akiből ördögöt űznek éppen..de már Amanda is torzul rendesen.Lehet valami vírus :D :D

hereverő heverő 2020.11.20. 10:19:37

@gala galuska: Na az a pár kocka arról szólt, hogy Dugó Dani befordult, Virágszál pedig mászott rá mint futóbab a karóra. De persze ebből még öribarátság is lehet. Virág megteszi amiért megfizették, az első este levarrják és szombat este lecserélik az igazi játékosra (vagy most nem a "nézők" szimpátiaszavazása dönt, hanem rendes jel-öllek lesz?)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2020.11.20. 10:24:36

@pimasz borz:
Amanda maga alatt vagja a fat, sztem a nezok tole fognak leghamarabb megszabadulni, persze ha az rtl nem varial a szavazatokkal.

Nyuszomuszo83 2020.11.20. 10:27:46

@pimasz borz: Borzi, Gina feje egy laza 15-tel néz ki idősebbnek mint amit mondott (hazudott) jóval idősebb vagyok de még mindig nem nézek ki így mint ő. tudom én hogy gének meg miegymás, de azért ez brutális. A lila hajú csajnál kiváncsi leszek mennyire is diplomás... :D Mert láttam én diplomás idiótát meg 8 általános végzett művelt embert is. ÉS igen lehet ez valami arctorzító vírus. :D

Charlie100 2020.11.20. 10:27:49

@LaciHogyVoltol: Az biztos. Az egész jelenet az. Éjszaka mackósajt+kolbász+ egy tábla Milka ( igen, a fele egy harapásra) + pezsgő + annak kiköpése. Elég bizarr volt.
Kezdhet gyűjteni a következő zsírleszívásra.

azula 2020.11.20. 10:28:53

Én nem teljesen értem hogyan fog most kiesni valaki szombaton. Mert Amandának duplajele van, viszont az RTL24 appban is fut egy szavazás. Akkor valakit kiválasztanak a lakók és emellé még a nézők is reptetnek valakit?

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 10:29:09

Érdekes, hogy Bálint(?) testbeszéde miket árul el a buliban. Karba tett kéz, keresztezett láb. Nem nagyon jött be neki A-manda. Kicsit, vagy nem kicsit kínosan érezte magát. Dániel meg majdnemhogy körbepisilte Virágot, jelezvén, hogy az ő területére tévedt vadász húzzon el melegebb éghajlatra.

Nyuszomuszo83 2020.11.20. 10:29:30

Ha már vasárnap lesz tábla előtt "tevagyalegunszimpatikusabb" akkor nem lesz a szokásos szimpátia kizavarás??? Elkeseredtem most! Ja! Mégsem! :D

azula 2020.11.20. 10:30:40

Egyébként, ha a nézők is kiszavaznak valakit, az elég nagy genyóság, mert így szól a kérdés az appban: "Ki generálja a legtöbb sztorit a villában?" = ergo az esik ki, akire nem szavaz senki, valszeg Fru vagy Merci2

mézescsók 2020.11.20. 10:35:49

@Qqts: Kérdés visszavonva. Belekeveredtem. Az volt a kényszerképzetem, hogy nem kettő, hanem három Merci/Mercedes van bent, de nem jött ki a 13. Először úgy véltem, hogy Fru a Merci 2, és nevet változtatott, de leesett, hogy nem, mert ő Fruzsina.
@Gia: Egyik képen sem ismertem fel Amandát. Teljesen más az arc csontszerkezete: szélejsebb homlok- és pofacsontok, szélesebb, nagyobb száj, stb.Ha nem mondjátok, sosem jövök rá.
Nem vagyok fogyiszakértő, de ami az alkatát - a formáját - illeti, azon a fogyás nem segít. Ha valakinek eleve nagy a hátsója, annak az alkatához képest akkor is nagyobb marad, ha lefogy. Ez az állandóan fogyizó nők egyik bánata. Összeesik az arcuk, löttyedt lesz a karjuk, vékony és izomtalan a lábuk, de az a fránya hátsó és has alig változik. Magyarul: szerintem akkor is nagy volt a segge.

Gia 2020.11.20. 10:36:19

A lila hajú Mercit levágják Karácsonykor ha így folytatja a zabálást.. :-)))

hereverő heverő 2020.11.20. 10:38:16

@azula: No de nekik még idejük se volt megmutatni magukat, 1 teljes nap alatt nem lehet sztorit generálni. Gina szerintem meg fogja kapni a VV Pina nevet, és kedves szerkik, privát írjátok már meg, hogy milyen italt kapnak amitől egyből ennyire viszketni kezd a nőknek. Bevetném a csáberőm fokozásához. Viszont gond ha a nő nem kér pezsgőt, vagy ha anyósom találja meg az üveget. Nehéz ez a férfilét.

hereverő heverő 2020.11.20. 10:39:04

@Gia: és nem citrom lesz a szájában, hanem pezsgősüveg

mézescsók 2020.11.20. 10:46:00

@life_is_a_box_of_chocolate: Amanda a nagy okos és tapasztalt lány annyit már tudhatna, hogy egy kapcsolathoz két ember kell. Az nem elég, ha ő döglik a pasiért, némi érdeklődésnek a másik féltől is kéne lennie. A szimpátiát kierőszakolni nem lehet. Úgy meg különösen nehéz, ha az ember egyrészt nem az a típus, aki a másiknak bejön, másrészt, ha seggrészeg, harmadszor ha erőszakos.
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ha az elején nem hajítják ki, márpedig nem fogják, akkor szépen végig viheti a végéig, ha nem is a győzelemig.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 10:49:18

@tvbuzi: jössz nekem egy fél littyós szilvás nestea-val :DDDDDDDDDDD

hereverő heverő 2020.11.20. 10:52:17

@mézescsók: ááá, kihajíttatja ő magát. Egy idő után mindenkinek túl sok lesz a szarkavarás és az uralkodás.

Gia 2020.11.20. 10:54:42

Az a baj,hogy beszélgetésük elején még Bálint is adta Amanda alá a lovat,aztán Amanda meg elhitte amit elakart.

Rugdoll 2020.11.20. 10:56:44

@mocskosmacska: linkeld légyszi a rosszlányokos profilját! köszi

hereverő heverő 2020.11.20. 10:58:03

@Gia: Abban az állapotban Amandának azt is mondhatta volna Bálint, hogy neki Matolcsy György jön be, Amanda akkor is azt hitte volna hogy örök szerelmet vallottak neki.

Gia 2020.11.20. 10:58:13

Szerintem jelenleg a 3 legnormálisabb ember bent Gábor,Merci1 és Bálint.Én nekik drukkolok.Remélem az utolsó bekötöltöző is hasonló színvonalú lesz és nem vmi szellemi toprongy.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:00:51

@mézescsók: szerintem testalkatot számítva a MercedesBenz az akinek nagy szívás....ugyanis neki alapból van egy debella alkata, még akkor is ha ledob magáról, leszivat x kg-ot.
Amanda esetében inkább a huszas évek elekén megjeleno pluszok vannak..tudod nem vagy már tini, nem pörög annyira benned az étel, és nem tudsz megenni három tál bablevest következmények nélkül. és Amanda esetében ez lehet..hogy már nem nő tovább..magasságra.

hereverő heverő 2020.11.20. 11:03:47

@Gia: EKG. nekem is ők a legszimpibbek. Örülök hogy Merci1 a kezdeti középszerből felküzdötte magát, ez már rögtön akkor elkezdődött amikor Múnak megtiltotta a tapogatást :)

hereverő heverő 2020.11.20. 11:04:39

@Penimegamásik: Nem hát, három tányér bableves után kinn kell aludni a kertben.

azula 2020.11.20. 11:12:53

@hereverő heverő: pedig a szavazás fül alatt van. Külön van választva, a napi kérdést azt a kvízhez szokták berakni (ilyen volt az elején, hogy ki csinálja a reggelit - mó). Ezért mondom, hogy genyó a kérdés.

mocskosmacska 2020.11.20. 11:15:59

@Rugdoll: www.imc500.com/vv-virag-sotet-multja/ Ez alapján a cikk alapján írtam. Tudom, hogy ez egy pletykalap, de Virág viselkedése alapján simán kinézem, hogy ez neki a reklám helye.

Gia 2020.11.20. 11:26:09

@mocskosmacska: Ezek után mindent is elhiszek Virágról.Milyen kis nebáncsvirág volt amikor beköltözött..

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 11:27:22

@mocskosmacska: A képen szerepel ilyen, hogy "szexi kis fehérneműjében". Ezt beírtam a "rosszlanyok" után a gugliba. Egy adatlapot dobott ki: Zsófi (18), XIII. kerület. De már törölték a profilt.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:29:59

@mocskosmacska: igen, ez Ö...ugyanis az a profilkép, ami fent van a beszélgetéseinél, fejfogós, az a hivatalos instagram oldalán is ott van.

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 11:31:07

Akkor azért valószínűleg nem is 18 éves, hanem mondjuk 25.

Penimegamásik 2020.11.20. 11:36:47

indult, meg nyert pár vázát a csajágröcsögeszépe versenyen, aztán elkurvult...

mézescsók 2020.11.20. 11:42:33

@hereverő heverő: Annál ravaszabb. Már most sem meri senki helyre tenni. Később még rosszabb lesz, mert simán elhiszi, hogy terrorizálhatja a többit (ld. fenyegetőzés tegnap, amiben persze nagy része volt a részegségnek is), és meg is teheti. Mert vagy legyintenek rá, vagy elhiszik, hogy neki mekkora szövetségesei vannak és mekkora kinti szavazótábora. És ne legyen igazam, mert az ilyen típusú idiótáktól még a képernyőn másik oldalán is menekülök.
@Penimegamásik: Mercedes-Benz-ben látok valami keleti vonást, és nekem nem tetszenek a keleti népek. Mármint külsőre és nem tehetek róla, tudom, mások szerint - főleg a nők - csodaszépek. Pont a keleti vonás miatt nem gondolom, hogy eredendően debella lenne. Viszont kajálni, mit kajálni, ZABÁLNI szeret, ezért aztán jó eséllyel az egyike lesz azoknak, akik eltartják a szépségipart. Továbbra is azt hiszem, hogy Amandának vékonyabban és fiatalabban is volt min ülnie. Van olyan állítólag, hogy valaki csak erre, vagy arra a testrészére hízik, de ez szerintem csak az önbecsapás egyik formája, emellett nő a térfogata máshol is, csak az általa sokat emlegetett része (hasa, feneke, combja) dagadása zavarja leginkább.

hereverő heverő 2020.11.20. 11:53:35

@mézescsók: Én a pénztárcámra szeretnék hízni, bármekkorára dagadhatna!

life_is_like_a_box_of_chocolates 2020.11.20. 11:54:02

@Gia: Nekem is ők a legszimpatikusabbak. Merciben több tartás van mint a bent lévő összes lányban. Gábor furi, de jó értelemben. Bálint is normálisnak tűnik. Ha jól gondolom ő a legidősebb bent. Persze a kor jelent semmit, lehet az ember 30-40 évesen is infantilis :-)

Penimegamásik 2020.11.20. 11:54:03

@mézescsók: a debella-t ne uyg értsd hogy kövér, hanem hogy valahogy mindig van és volt benne egyfajta kerekség,legalábbis nekem a régirégi képein is ilyennek látszik..még dubai elött....alapbol egy kerek arcu lány
Amandának alapból széles a csipoje, csak x éve az még csak a csontozatrol szolt..az meg olyan amilyen, de most már a husmus is ott van

mocskosmacska 2020.11.20. 11:55:27

@mézescsók: Amanda tegnap esti fenyegetőzése kb. olyan volt, mintha Al Capone-t akarta volna utánozni. Félelmetes volt, de nem abban az értelemben, mint ha Al Capone mondta volna.

Rugdoll 2020.11.20. 12:04:48

@mocskosmacska: áá. kiváló így is. köszi szépen. szántam kis időt a rosszlanyokra. hát.. nem semmi a 18-as kínálat. csak fogom a fejem

hereverő heverő 2020.11.20. 12:08:03

hm hm... na majd lesz meglepi, ha Virág kijön a vellából, aztán rájön hogy a jól őrzött kicsi titka már régen közkincs az interneten. Tényleg, a Danival eltöltött este most akkor ingyenmunka, promóció, vagy hobbi kategória? Mert hogy rábaszás, az tuti.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 12:08:16

@Gia: Zsuzsu is nebáncsvirág volt, aztán láttuk, mi lett belőle

mocskosmacska 2020.11.20. 12:12:35

@hereverő heverő: Szerintem az a reklám volt. Emlékszem még a vv1-ben kerestek okinak valakit, akivel lefekhet. Jelentkeztek rá nők, hogy ők ilyen meg olyan szerelmesek okiba, és minden vágyuk, hogy szexi tájmot élhessenek át vele a bekamerázott villában. Biztos vagyok benne, hogy oda is prostituáltak jelentkeztek, hogy így reklámozzák a szolgáltatásukat.

Qqts 2020.11.20. 12:16:36

Hello-bello.
Rosalinda vetkozesekor melyik fiu szolt a lanyoknak, hogy oltoztessek fel?
Mintha hallottam volna egy ilyen mondatot.
Gabor nekem is szimpatikusabba valt, Dani erkezese utani hozzaallasa nagyot repitett rajta a szememben.
Amanda viselkedese vihar a biliben, vagtatott ott fel-ala, de nem tett semmit a sirason kivul. ZugevoMerci szerintem jol reagalta le, hogy felrehivta es ott probalta megnyugtatni Amandat. Megdobbento mennyit szamit az a par ev. Egy-egy “zuros” szitubana ket “rangidos” sokkal higgadtabban viselkedik a tobbieknek (II. Mercire és Renatora gondolok)

mocskosmacska 2020.11.20. 12:20:23

@Qqts: Ki menjen és ki maradjon? Most úgy vagyok, Gábor, Dani és Merci1 mindenképpen maradjon. Ha "nagy műsort" akarnak a szerkesztők, akkor Virágot és Amandát tartsák bent. Szerintem Gina menjen. Baromi ellenszenves és nem tesz hozzá semmit az egészhez, csak káromkodik és mutogatja a csecsét, hogy szopják ki, amit gondol...

Gia 2020.11.20. 12:24:50

@úgymond olvasó mmkk: Melyik Zsuzsu?Aki nyert?Ő nem pasizott..

hereverő heverő 2020.11.20. 12:26:12

@mocskosmacska: Ha Dani benn marad én kiharapom az ütőerem. Gina és Diegó tök semmilyen karakterek, és nagyon nem hiányzik egy Renyhe-Dina stílusú kajaköpködés.

Qqts 2020.11.20. 12:27:25

@mocskosmacska: EKG
Szerintem Renato es Moh is maradhat.
Fru szep lany, de o sem tesz hozza a jatekhoz.
Digo mufoga rettenetesen zavar, meg olyan kis vizenyos, diszno szemu. Rosszul vagyok, ha mutatjak.
Dani, ha bent marad szerintem megszelidul. Ugy veszem eszre, hogy ez a brigad egyelore nem a bunkosagot preferalja, hanem olyan szerethetoen alpariak. Szerintem az elozo evadban, hogy behodoltak Radicsnak az adott egy ilyen felsobbrendu hangulatot az egesz evadnak. Ez az evad egyelore vmivel kedvesebbnek tunik. A lanyok megalakulasan kivul. Ok meg nem birjak elviselni, hogy azert keresik a sracok Merci tarsasagat, mert nem nyomul.

Gia 2020.11.20. 12:27:32

@mocskosmacska: Gina szerintem nagyon tetszik a szerkiknek,fog ő még balhézni eleget.Sokáig bent lesz.Bánatunkra.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 12:28:18

@Gia: igen, rá gondoltam. nem pasizott, de olyan kis ártatlan csendes halkszavú lánynak tűnt, azért hasonlítottam anebáncsvirághoz

mocskosmacska 2020.11.20. 12:29:12

@Gia: Azért egyszer nagyon bevetette magát, amikor egy szál bugyiban tette magát rosszemlékű Radicson.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:32:19

@hereverő heverő: Nem szeretném, ha kiharapnád az ütőeredet, úgyhogy menjen Dani is. Úgyis marad helyette egy Diegonk.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:33:55

@Qqts: Én is úgy veszem észre, hogy a három hárpiát kivéve nem rosszindulatú a társaság. Szerintem az rtl klub tanult nőverést helyeslő Radicsból, és szeretné az ilyen megint ilyen szituba kerülni.

mocskosmacska 2020.11.20. 12:34:26

@Penimegamásik: Maradjon. Butuska, de aranyos kissrác, mint egy cica.

Qqts 2020.11.20. 12:43:07

@mocskosmacska: ha egy alapvetoen jo indulatu brigad lenne bent, az szerintem akkora ujdonsag volna, hogy pont ettol volna nezheto. Engem nem zavar, hogy a szekelesi szokasaikrol tarsalognak. Az viszont már unalmas, hogy egy nap utan furnak vkit, aki kb hozzajuk sem szolt.
Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet.

hereverő heverő 2020.11.20. 12:44:58

@Qqts: EKG. Ezért volt nézhető pl. a Lóvé Sziget is, mert nem zsigeri tahók voltak benne összeválogatva.

Qqts 2020.11.20. 12:46:22

@hereverő heverő: jogos! Minimalis armanykodas volt, de annak a lanynak mar nem is emlekszem a nevere

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.20. 12:55:45

@hereverő heverő: szintén. részemről dani, gina, amanda és vivi mehet a levesbe.

mérges nokedli 2020.11.20. 13:20:36

@Gia: Lehetne is Gina új neve a Bánat :D

mocskosmacska 2020.11.20. 13:33:18

"Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet." a szívemből szóltál

mocskosmacska 2020.11.20. 13:33:32

@Qqts: "Kedves szerkik: pöcsöt és csöcsöt láttunk eleget, kérlek az idén mutassatok egyebet." a szívemből szóltá

Gia 2020.11.20. 13:37:44

@mérges nokedli: Nekem is ez jutott az eszembe,illik Ginára a Bánat. :-)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:41:20

Csak én akarom Amandát hólapáttal homlokon csapkodni vagy nektek is van ilyen igeretek?

Nátha ellen bálna 2020.11.20. 13:41:42

@mocskosmacska: De gondolni kell arra is, hogy ha Gina bereked az óbégatástól, akkor ő csak ezekkel az eszközökkel tudja megvalósítani önmagát. Nem szabad megfosztani a lehetőségtől, hogy kibontakozhasson!

Qqts 2020.11.20. 13:43:27

@mocskosmacska: ugye, hogy érdektelen lett? Nem kapom fel a fejem. Szerintem már az sem lepne meg, hogyha a bemutatkozáskor, a lépcső tetejéről egyszál csöcsben jönne le egy-két villa lakó...kiolták az ingerküszöbömet :(

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:45:33

@Qqts: ha úszógatyában jönne be és fejest ugrana a lépcsőről számomra meglepő lenne :)

hereverő heverő 2020.11.20. 13:54:46

@Qqts: és @Brigante: Én már csak akkor vonnám fel :kicsit: a szemöldökömet, ha Mú egy melltartó-tangában jönne le és fejest ugrana Amanda mellei közé. Vagy inkább talpast, az még jobb lenne. Gina esetleg ráülhetne PP szájára...

... és akkor kipattintanám a doboz Staroprament.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.20. 13:55:04

@Qqts: a három lány az rettenet rosszándék. Ha műsort akarunk bent kell hagyni őket

hereverő heverő 2020.11.20. 14:11:27

@úgymond olvasó mmkk: jó, legyen melltartó-rövidgatya. A talpasból és PP szájából nem engedek

úgymond olvasó mmkk 2020.11.20. 14:14:07

@hereverő heverő: miattad szörnyeket fogok látni a sötétben :(

Qqts 2020.11.20. 14:18:32

@hereverő heverő: ezt nevezem musorgyartasnak! :D

@Brigante: pont ez a bajom, hogy ez mar nem musor, szerintem nem volna unalmas, ha nem a rosszindulatot es a taploskodast nyomnak ezerrel. Szamomra mar ez a muhiszti unalmas. A tegnapi Amanda vergodes sem volt izgi, annyira nem, hogy a tegnapi resz inkabb hatterzaj volt csupan. Sokkal izgisebb volt a labkormeimet kilakkozni

hereverő heverő 2020.11.20. 14:26:12

@Qqts: Abban mi az izgalmas? Lábkörmöket pedikűrözni szalagfűrésszel, na az izgalmas. De lakkozni?

PYT 2020.11.20. 15:46:11

@mocskosmacska: ehhez én is csatlakoznék, és ki is egészíteném annyival, hogy:

"Kedves Roli, emlékszel még a saját szériádra, ugye? Na AZT a stílt és tartalmat nem kérjük, köszönjük. Egészen pontosan a mocsári lények pocsolya-szintjére gondolok, amit Renyhe, Csoki, Pua és még sokan mások képviseltek odabent, akiknek már a nevére sem emlékszem... Szerencsére a debil győztesetek vonalát úgy tűnik, most - eddig legalábbis - hanyagoltátok, ennek örülök, de még jobban örülnék, ha valami olyasféle értelmesebb és érdekesebb játékstílust láthatnánk idén, amit te és a társad vittetek a 9-ben, it would be great, thanks." ;)

PYT 2020.11.20. 15:59:37

@Qqts: ugyanez... felvételről néztem - mert nem igazán örülök, hogy ráeresztették a műsort a Konyhafőnire, amit jobban szeretek alapból -, és azon kaptam magam, hogy kétszeres sebességgel nézem, mert úgy kevésbé uncsi és rengeteget pörgettem bele ezen felül is, mert a rosszindulatúskodás engem sem érdekel, az Amanda-féle befenyítés, és a szerencsétlen félkába kislány falkában való betámadása, cincálása meg egyenesen felcseszi az agyam, szal, ezt ne... Ilyet már láttunk korábbi szériákban, azok is sz.rok voltak, 2020-ban meg már nem csak kínos, de teljességgel tolerálhatatlan is az efféle alja viselkedés, nem kéne ezt propagálni. Terelgetni kéne az embereket, ha már ezeket sikerült begyűjteni, erre van ott a villapszichológus, nem?

mézescsók 2020.11.20. 16:05:54

@hereverő heverő: Arra én is. A VV-be kellett volna menni.

@Penimegamásik: Keményhúsú, kerekded - én ennyiben maradok magammal.,Meg abban, hogy Amanda vékonyabb korában sem lehetett csípő- és deréktájt csontos. Egy körte, vagy homokóra, és nem tudom, hogy még milyen női formákat határoztak meg, alapból akkor is olyan marad bármennyit jojózik az alakja. De nem mindegy?

@mocskosmacska: Olyan Keresztapás? Amanda inkább nevetséges volt, mint félelmetes. Szerencsétlen.

Qqts 2020.11.20. 16:10:39

@hereverő heverő: hat eeeezaz! Hogy meg ez az erdektelen tevekenyseg is izgalmasabb a 120 ezredik muhisztinel

Qqts 2020.11.20. 16:15:21

@PYT: EKG!!
Szeretheto hulyeket szeretnek, abban van humorfaktor szamomra. Az, hogy frocsog egy felreszeg dundi lany, mert egyszerubb demonizalni egy vekony lanyt, mint hogy belassa, hogy labdaba sem rughat egy sracnal..na az nem szorakoztat. Foleg iden nem. Annyi szaron atment mindenki, szorakozni szeretnek, nevetni, nem fusztralt embereket nezni

Penimegamásik 2020.11.20. 16:26:58

@mézescsók: nem arra utaltam, hogy báfmikor is csontos csipoju lett volna..de tényleg mindegy
viszont régen szerintem kurva jo csaj volt...na de most már nem az
remélem Virággal megfojtják egymást

gala galuska 2020.11.20. 16:49:28

@PYT: Roli játékstílusa? Ülni nem tudott a szerencsétlen, csak heverészett. Amíg Csoki bent volt, száját nem merte kinyitni, utána észrevette magán, hogy egy taktikus. Ki is taktikázta saját csapatát. Azóta nincs hír róla, gondolom visszament futárnak. Az is egy életpálya.

PYT 2020.11.20. 17:17:16

@gala galuska: nekem bejött, amit játszott, hogy képes volt gondolkodni és kulturáltan viselkedni, legalábbis a többiek relációjában; sajnálom, hogy neked nem jött be, biztosan idegesített, hogy sokáig játékban maradhatott, szemben a vérprimitív, földbuta Csokival, ízlés kérdése, kinek mi jön be; viszont a mostani szériában az adásszerkesztő csapat tagja lett - nem, nem a Csoki, hanem a Roli -. ezért is szólítottam meg a mi Zsótink helyett, aki viszont már nem az...

PYT 2020.11.20. 17:19:29

@Qqts: ááááh, elszállt a hosszú kommentem, hát én be nem pöntyögöm újra, bocsáss meg, most akkor inkább már csak annyi részemről is, hogy EKG, minden szavadra ;)

PYT 2020.11.20. 17:23:25

És el ne felejtsem, hatalmas köszönet Laurának is a remek hogyvoltért, megint szórakoztatóbb, mint maga az öfi, és üdv a hv-s csapatban! :*

PYT 2020.11.20. 17:29:40

@Penimegamásik: tökmindegy, milyen volt valamikor, most ilyen, és nem is ez a probléma vele, hanem, hogy zéró önkritikáról és realitásérzékről árulkodik a tény, hogy olyan pasit alar befoglalni magának, aki egy lakatlan szigeten se piszkálgatná, max öt évnyi éheztetés után, vagy nemtom...

gala galuska 2020.11.20. 17:41:29

@PYT: a földbuta, vérprimitív Csoki nem az én kedvencem volt, négy-ötször még a Belevalóba hívták, valakiknek a szerkik közül rosszul esett, hogy ki kellett dobni, volt olyan érzésem, h. meg is akarták vele nyeretni a szériát. Ha az adás-szerkesztők közt van Roli, nem gond, remélem vannak ott olyanok is, akiknek hasznát veszik. Érdekfeszítő beszélgetéseik egyike Hunorral zoom.hu/hir/2018/12/19/vv-hunor-szerint-ha-egy-no-elottunk-fingik-es-vagy-kakkant-az-a-bizalom-jele/

PYT 2020.11.20. 18:10:45

@gala galuska: ejha, te aztán veszed a fáradságot... ;) én ennyire nem mélyedtem el a műsorfolyamban, csak nagyvonalakban van meg, ki mit játszott, és összességében ők ketten voltak magasan a legvállalhatóbbak abban a csapatban nekem; na persze abban a szériában igen alacsonyan volt a léc, ez vitathatatlan. De mondj egyet, aki szerinted színvonalasabban játszott a 9-ben...

hereverő heverő 2020.11.20. 18:12:45

@gala galuska: Radics, te vagy az? Ezért igazán kár volt regisztrálnod.

PYT 2020.11.20. 18:24:25

@hereverő heverő: xDD a Radics megvan, nem is tépném a szám tovább, köszi az infót.. :)

PYT 2020.11.20. 18:34:24

@hereverő heverő: mi mi miiii? Hogy főállású szexmunkás az a kicsi lány 18 évesen?? Jól értem? Én meg naívan azt gondoltam, csak beütött neki a pia így hirtelen a hét heti karanténos minden-megvonás után... De ez most komoly?

gala galuska 2020.11.20. 19:02:09

@hereverő heverő: Mindenki én vagyok. Te is én vagyok. Annyi személyiségem van, hogy nem tudok köztük eligazodni.

PYT 2020.11.20. 20:36:55

@Penimegamásik: hát, kösziPeni, ez meglepett, viszont akkor kétlem, hogy valóban 18 éves.... Persze, annyira nem is meglepő, az életkor megjelölés a később beköltözők közül alig stimmel valakinél...

Penimegamásik 2020.11.20. 22:19:19

@PYT: nos a kora az kérdéses..ugye a háttérsztori alapjén azt mondanánk hogy nem 18..vhogy nem akarjuk hogy az legyen....csak ami miatt én mégis azt mondom hogy annyi..nos
süti beállítások módosítása