Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10x3 - Buggyasztott tojás

2020. november 17. 07:36 - Dzsudibí

Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak kell ugye reggelit készítenie, aki mindössze két dologtól fél az életben: a főzéstől és a mosástól, elképzelem, ahogy egy háromgyerekes anyuka teljesen átlagos hétköznapját a kegyes halálért könyörögve rettegi végig. A látottak alapján egyébként Mónak nem csak ezektől, de az olvasástól és szövegértelmezéstől is tartania kéne egy kicsit, az instrukciók a buggyantott tojáshoz egy magasabb falú edényt javasolnak, mire Mó magabiztosan markol rá az első serpenyőre, amit meglát, egyébként meg a leírás nem írta, hogy mihez képest magasabb, ugye. Nem kell sokáig várni a nehézségre, a sütőlap fárenhejnben mér, Mó pedig olyan messziről és olyan lendülettel bassza bele a felütött tojásokat a vízbe, hogy ránézésre is kurvajó tojásleves lesz belőle.

kepernyofoto_2020-11-17_4_32_09.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_35_44.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_38_55.png

Miután az első akadályokat sikeresen (NOT) megugrotta, Mónak meg kel barátkoznia az avokádóval, amiről eddig azt se tudta, hogy eszik-e vagy isszák, a recept a félbevágást javasolja, amit Mó természetesen a szar oldalán kezd meg, majd egy félkezű vak majom ügyességével kanalazza ki a belsejét a megpucolt hagymák héjára. Ha a fent felsoroltak még mindig nem jelentenének elég kihívást szerencsétlen nyomorultnak, akkor majd ezután, félidőnél ugyanis elkezdnek záporozni a különleges kérések, Mercike például nem kér BUGGYASZTOTT tojást, mert nem szereti. Mó a munka végeztével elégedett magával, ez volt az első ex-benedictje, de máris a Konyhafőnök VIPbe vízionálja saját magát. Az egyetlen elégedetlen Mercike, aki meg van sértve, mert Mó neki nem csinált külön, pedig milyen jól nézett volna ki az exbenedikt tetjére kecsappal odakanyarintva, hogy MERCI, és ebből meg is születik a dzsubileumi első összeszólalkozás, ki gondolta, hogy egy reggeliben ennyi szenvedély lehet. Sajnos számomra nem derül ki, hogy alapvetően mi a probléma, mert Merci minden mondatban minimum az alanyt és állítmányt az IZÉ szóval helyettesíti, de összetettebb (azaz 3 szónál hosszabb) mondatok esetén a melléknevek és jelzők helyett is a magyar nyelv univerzális dzsolidzsókerét pattogtatja, én meg már kurva öreg vagyok ahhoz, hogy ezt le tudjam fordítani. 

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_08.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_55.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_58.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_26_01.png

A nyugiban Amanda és Vivi Gina tegnap esti műsorát elemzik, Ő TUDJA, de hát azért ez egy kicsit sok volt, MINDENKI ÚGY JÁTSZIK, AHOGY AKAR, de azért a ruháját első este ledobni, innye nna. Amanda nem akarja, hogy Ginával egy lapon említsék, ezért most kicsit tartja a távolságot, ezzel ez az örökre szóló barátság éppen fél nappal tovább tartott, mint amire én tippeltem volna. Gina és Merci ezalatt a hálóban mereng, és azok számára, akik eddig azt mondták, hogy Gina nem túl okos üzenném, hogy szégyelljétek magatokat, Gina ugyanis néhány másodperc alatt szuperszámítógépeket megszégyenítő teljesítményt visz véghez: 

Merci: Nem alszol?

Gina: (fejcsóválás)

Merci: Miért?

Gina: Gondolkozom.

Merci: Min?

Gina: Hát, most így minden eszembe jutott.

kepernyofoto_2020-11-17_5_03_04.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_03_46.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_04_33.png

Édesapja haláláról mesél Mercinek és a villatündérnek, de akkora geci még én sem vagyok, hogy ebből viccet csináljak, de szerencsére Gina hamar feladja a magas labdát, amikor ezután Vivinek és Amandának mondja meg a frankót a fürdőben, neki a Merci NÉHA KICSIT SOK. A műsor szerkesztőinek lehetett volna annyi humororzéke, hogy ennél a résznél bevágnak néhány sikítva örjöngő képet Gináról, ahogy egy szál bugyiban vereti a jakuzziban, ugyanitt végzettség nélküli, magát kreatív léleknek valló harmincas évei közepén huszas évei végén járó fiatal nő hasonló munkát vállalna (műsorszerkesztést, nem bugyiban veretést, bár minden csak pénz és megbeszélés kérdése).

Végre jön Digó, az érzelmes cnc gépkezelő, Renátónak nem szimpi az új gyerek, a csajoknak viszont igen. Amíg Digó és Mó Mercivel beszélik meg a dohányzóban, hogy Merci szíve foglalt (vagy hát izé), addig bentről zöldre savanyodva beszéli meg a három jó barátnő, hogy ez a Merci mekkora kis kurva már, hogy ilyen látványosan mászik Digóra. Azt már nem is említem, hogy Gábor milyen elegánsan mutat bugyiban és szövetkabátban.

kepernyofoto_2020-11-17_5_43_06.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_12_27.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_15_20.png

BULI. Azaz Vivi és Renátó azonnal a dohányzóba költöznek, ahol Renátó elköveti azt a hibát, hogy megemlíti, Merci hangja idegesíti, mert a volt nőjének is ilyen volt, Vivi azonban ebből annyit ért meg hogy MERCI IDEGESÍT, és belekezd Merci módszeres, pontról pontra történő kitárgyalásába. Azaz kezdene, de Renátóról minden pontnál visszapattan. 

Vivi: Nekem nincs vele bajom, csak... csak ez a túlnyávog... ja.

Renátó: Aranyooooos. Ő ilyen kis naiv cuki. 

Vivi: Tudom, hogy aranyos, de nekem az van hogy nagyon rájátszik.

Renátó: Nem.

- jelenti ki Renátó határozott arccal a fejét rázva, nem Vivi, tévedsz, Merci nem játsza túl, ő tényleg ilyen kibaszott egyszerű gépezet. A következő nagy beszélgetés Digó és Amanda között zajlik le, Amanda kacéran feldobja a labdát Digónak - most bármit kérdezhetsz rólam cuncus, kettesben maradtunk - Digó meg úgy bassza izomból Amandát homlokon a labdával, hogy tanítani kéne - nincs kérdésem - feleli rezignáltan, mélyet szívva a cigijéből. Amanda csak egy pillanatra fagy le, de aztán újrabootol, Digó bizonyára nem értette a kérdést, el kell ismételni - de RÓLAM te kis butus - kacsintgat az elegáns pohárba töltött vbk mögül - há mondom, hogy nincs, mindent tudok, amit meg nem, azt le is szarom - zárja rövidre Digó, őt nem érdekli semmi, őt a barátai azzal küldték be, hogy ne tolja fullba a kretént, de ennyi, ő itt kérem hátradől, aztán hagyja, hogy a többiek kivágják a fát maguk alatt. Digó nem fogja itt magát lejáratni azzal, hoyg bejön első este, aztán merev részegen lejárassa magát, ennél a résznél Amanda bólogatókája látványosan megpihen, ajkait pedig enyhén beharapja, hogy azért mutassa, egyet is ért, de ő azért speciel bebaszott az első estéjén. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_20_45.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_27_26.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_20_34.png

Óriás taktikai megbeszélés következik, karakterekről, stratégiákról, szövetségesekről, Amanda mindenben IS egyetért, majd Digó távozásával már adja is tovább az infót Vivinek, ez a csávó baszki hülye mint a szar, aggyal akarja megnyerni a játékot, pedig nem úgy kell, én meg csak mosolygok itt magamban háromnegyed 6-kor, milyen aranyos is, amikor egy pontnak próbálnád meg megmagyarázni, hogy mi az a gömb. 

kepernyofoto_2020-11-17_6_30_28.png

kepernyofoto_2020-11-17_6_30_19.png

Váltás, Anikó kíséri Frut a villa bejáratához, Fru 24 éves és Szolnokról érkezett, elég erős gimibe járt, de utána csak a gyengébb képességűeknek fenntartott fizetős felsőoktatásba tudott volna bejutni (szerk.: nekem is csak oda sikerült), ezért inkább műkörmös lett, én meg elégedetten dőlök hátra, hogy mennyivel többre vittem, hogy hajnalban blogolgathatok teljesen ingyen és bérmentve. Fru nagyon talpraesett és magabiztos, ami a munkájában is megmutatkozik, ebben a pillanatban előttem pedig élesen villan fel Fru képe, ahogyan eltökélt arccal, szája szélén öntudatos mosollyal keni fel a géllakkot napjában 12-szer. Fru nagyon konzervatív lány, de ez saját bevallása szerint látszik is rajta, illetve leteszi a nagyesküt is, a villában nem lesz szex! Ha ez egy film lenne, itt lenne egy bevágás arról, ahogyan elsőként visítva lovagol Digó ölében, de sajnos nem az. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_47_11.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_48.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_51.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_56.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_56_45.png

Fru be, Anikónak meg nem szólnak, hogy már pörög a kamera, de hang nincs, így nem értem mit mond, pedig nagyon szívesen hallottam volna a szájából valami "azt a büdös kurva kibaszott hétszentségit de geci hideg van, a faszomat is már" elszólást. Helyette Danit mutatja be nekünk, a következő beköltözőt, aki 22 éves, és családi vállalkozásban dolgozik, magáról egészen szerényen állapítja meg, hogy kurva nagy arc, és csak azok szerint nincs így, akik nem érnek fel az ő szintjéhez. Szevasz Danikám, jó hogy itt vagy. Dani egyébként nem nagyképű, csak tisztában van az adottságaival, ő macinaciban ugyanolyan nagy király, mint farmerban. Dani nem mellesleg néha maga mondja a csajoknak, hogy ne legyen szex, csak bújás, és egyébként matematikus is, máskülönben hogyan tudná mérnöki pontossággal megjósolni, hogy a villában 70%-ban fog jól kijönni a társasággal. Dani be, sajnos az ajtó hiába villog neki vagy negyvenszer, hogy mehetsz paraszt, Dani túlságosan el van foglalva azzal, hogy a tükörben magát nézze, így az adásidőt kénytelen volt az rtl kicsit kihúzni kivételesen, hiába, az élő adás örömei. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_57_53.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_59_50.png

Írásomat szeretném legdrágább Pávó Réka művésznőnek ajánlani, gyógyulj meg drága Réka. <3

290 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mentorosh lecsó 2020.11.17. 07:46:51

Jóóóóó Rrreeeggelit, Sziasztok függők !

Köszi Dzsudibí ! :))))
Most nézem az öfiket felvételről és olvasom a Hogyvoltot.

Hát nem ez a csapat se semmi.... jahh, DE

hereverő heverő 2020.11.17. 08:37:23

Dikk. Lóreggelt. Ahoy Lecsó!

Dzsudi, elveszlek második feleségnek, korán reggel buggyasztott öfivel, eeez igen!
No és majd akkor visszanézek, mert a tegnap levert a lábamról, szokás szerint nem láttam - ez az évad is úgy kezdődik mint a többi, csak feketeség van és néha felébredek a horkolásomra.

tvbuzi 2020.11.17. 08:42:02

Köszcsikeh JB!
Kellett volna egy felvétel arról, hogy VV Anikó belöki a frizuracsekkolót a verembe. Srác túl okos az ajtónyitáshoz, szerinrem ő lesz Merszike szerelme.

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 09:35:54

Jóóóó reggelt mindenkinek!!! Szuper, hogy reggel már várt a napi betevő vv poszt! Köszi Dzsudi.
Huuu nekem még olyan katyvaz van a fejemben ki kicsoda, de majd biztos helyre áll a rend! De nagyon nyilatkozni nem tudok a kezeltekről, mert csak olvasok de nem látok! Üdv nektek fiúk!!! :)

Spitzbaue® 2020.11.17. 10:11:57

Kedves Dzsudibí!

Hálásan köszönjük a kiváló posztot.
Nem biztos, hogy értek hozzá, de ha több reklámot helyeznétek el ez oldalon, nem csurranhatna valami neked is, hogy ne ingyé' írjál?

Nekem továbbra is Renátó jön be, ha beépített, ha nem.
Akkoriban Olivér is a kedvencem volt, sőt sokunknak, ki is vették egy idő után egy mondvacsinált indokkal + elcsalt párbajjal.

2020.11.17. 10:30:50

Jól érzem, hogy annyira szar volt a tegnapi összefoglaló, hogy nem igazán lehet róla beszélni? :-)

LaciHogyVoltol 2020.11.17. 10:33:01

Úgy bírom, hogy mindig a 8 általánosok tartják magukat a legokosabbnak (Digó, Dani), akikhez szellemileg fel kell érnie a többieknek...

LaciHogyVoltol 2020.11.17. 10:33:52

Nem mellesleg Danika nyugodtan FELtagadhatna 15 évet...hogy lehet ez a gyerek 22??? Én 30 vagyok, de a nagybátyámnak elmenne...

hereverő heverő 2020.11.17. 10:41:36

@Nyuszomuszo83:

Merszike: a szöszi asztalos (sic.) lányka, akinek foglalt a szive ezért nem tud beszélni de legalábbis a normál szókincs 75%-a új neki ezért állandóan nyávog.

Renátó: rendmániás (sic.) fodrász. A szelíd és visszafogott Gina (lásd alább) tegnap meg akarta mászni a jacuzziban, de Renátó megrettent és inkább nem tetszett neki a helyszín. Különös ismertetőjegye a piros baseballsapka.

Gina: anyu bazdmeg ez a valóvilág! Nem igazán nehéz magát szégyentelenné innia, de ezt még józanul se nagyon bánja. Ő a magasabb hosszúhajú fekete. VV9 Renyhe epigonja, a kisfilmjében ő a nyalókás.

Vivi: az alacsonaybb fekete hosszúhajú, aki állandóan úgy néz mint aki szex közben döbben rá, hogy a pasija tripperes.

Gábor: a csokornyakkendős manír. Hölgynek hív minden benti kurvát, akár rászolgáltak akár nem. Néha kiesik a szerepéből, olyankor hozzáírja a holnapi bevásárlólistához a láncfűrészt. Foglalt a szíve, 6 éve van ugyanazzal a lánnyal.

Moh (ejtsd MÚ, mint a tehén): jéghokis szőkés csávó, arról ismered meg, hogy a farkát vakarássza 0-24. Szeretné alulról szagolni a Mercit, pedig az irtózik tőle (tök jogosan).

Amanda a pengős malac: Nem a testalkata miatt, hanem mert VISÍÍÍÍT. Ha éppen nem visít akkor levegőt vesz. Különös hobbija, hogy imádja nézni ahogy Vivi pisil.

Digó: széttetovált tuggyafene, de amandának bejön.

Új arcok a Fruzsina a konzervatív, meg Dani a bamba (aki még ahhoz is buta, hogy benyisson a villába). Fru 24 éves, de simán letagadhat egy tizest az ötvenből.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 11:01:01

uramjézus.
csak ennyit szeretnék hozzátenni.

azula 2020.11.17. 11:04:04

Anikó tegnap nagyon meg volt baszódva.. egyébként tényleg nem történt semmi. Dani (így hívják?) lesz az új tuja.

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 11:17:32

@hereverő heverő: Óóóó köszönöm drága az ismertetést, igazán érthető volt számomra, így valamelyest képbe kerültem! Uram Jázusom, azt hiszem ez a felhozatal se lesz semmi. Azt a csajt látva a képeken aki mindig pofákat vág nekem is VVAnnamari ugrott be. Az a fekete hajú (asszem dzsina) az 30+-os vagy csak ilyen a fizimiskája 20-os évesen? :D Az Amandát megjegyeztem ő a szőszi visitós. A Gábort meg az asztalos csajt láttam szombaton míg az ember szülinapját ültük, bőven elég is volt belőlük. A többit sajnos nem tudtam nézni mert átkapcsolták a tvt érdeklődés hiányában :D
@úgymond olvasó mmkk: Halihóóóóó ismét pazar évad elé nézünk úgymond dikk! :D :D :D

Bougie 2020.11.17. 11:22:36

Fru tűnik eddig a lányok közül a legvállalhatóbbnak. Azon viszont érzek némi ellentmondást, hogy nem volt pénze a szüleinek az egyetemi tanulmányait fizetni, viszont Dubajban volt már nyaralni. Utóbbi árából simán kijött volna egy féléves tandíj. Azt meg végképp nem értem miből adott kölcsön a volt párjának 1,8 millió Ft-ot (lásd:Blikk). Biztos vagyok benne, hogy Dani valamit leplez ezzel a ,,kihaénnem" stílussal, a családi vállalkozásról is gyanúsan nem akart többet mondani.

Puncylla 2020.11.17. 11:22:45

Külhoni magyar is kell a vellába.
Vagy már van, csak nem figyeltem?

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 11:24:25

@Puncylla: Szerintem jönni fog, még ráérnek egyet kettőt beköltöztetni! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.17. 11:25:10

pár ember van bent, aki annyi idősnek néz ki, mint amit állítanak, merci, mú, gábor. a többiek hogy? gyorsan visszanézem a képeimet és remélem, nem volt ilyen lelakott fejem huszonévesen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2020.11.17. 11:26:04

@Bougie: és álma volt egy kocsit venni, azt is megtette, de a tandíj nem jött ki.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 11:27:12

(@ミラ: pont ezt néztem én is, jóval idősebbnek tűnnek, mint amennyinek vallják magukat (képeken legalábbis, öfit nem láttam)

LaciHogyVoltol 2020.11.17. 11:35:16

@Puncylla: Hát azért külhoniak olyan szabadon most nem járkalnak ki-be az országba, úgyhogy szerintem nem lesz.

Az előzetes alapján ma egy "szegény ember Merci"-je csajszi költözik be. Ha ez igaz Dacia-nak kellene legyen a neve, de ez nem derült ki az előzetesből...

pimasz borz 2020.11.17. 11:38:43

@Nyuszomuszo83: Szia Nyuszó!Jó látni Téged is újra! :)

Ancsának pacsi a "természetesen műszörme" beszólásért.Szegényt elég gázul öltöztették be tegnap amúgy.Úgy kb.ennyi maradt meg az adásból,ezeket a karaktereket már mind láttuk,jó lenne valami eredeti is,ha már jubilálunk.Nekem eddig kuka.

Puncylla 2020.11.17. 12:00:49

@Niemandhäuser:
Olivér? A zsigeri tahó?
Hódos Hajnalka (Sixx elődje) jellemezte így.
És milyen igaza volt.

MsIreneAdler 2020.11.17. 12:08:33

Az én kedvencem jelenetem egyértelműen az volt, mikor Amandát pofára ejtette Digó. Már az én fejem égett attól, ahogy faarccal próbálta folytatni a beszélgetést egy olyan fickóval, aki kerek perec közölte, hogy nem érdeklődik iránta.
Az újak. Fruzsi, a konzervatív lány többször mondta ki a szex szót, mint bármelyik másik beköltöző. Remélem a kisebbségi komplexusát, ami abból adódik, hogy a jó tanulmányi eredményei ellenére sem szerzett diplomát, majd feldolgozza a villában. Kicsit sok volt ott a megmagyara ezzel kapcsolatban.
Dani egy akkora egyéniség, hogy úgy érzem komoly munkával tudom majd csak megkülönböztetni őt a másik két belőtt sérójú kreolos sráctól:)
Anikón meg mi volt az a horgolt, kinyúlt pongyola??

tvbuzi 2020.11.17. 12:15:30

Remélem, ma már balhé is lesz a vellában.
Az előzetesben mintha valami nézeteltéréssel kecsegtettek volna..

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 12:16:49

@MsIreneAdler: Ha belegondolunk, szegény Fannika is szűzpöcökként kezdte, aztán ő volt az első akit megbirizgált a dennis a komisz... úgyhogy lesz itt még akármi is. Bár korai jósolni így az elején azt hiszem. :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.17. 12:35:49

Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem egyenlőre még nem az igazi a stáb...
Talán a Renátó gyerek jó lesz, ha nem punyadbe, mint Roli az előző évad végén. Az ucsó két jány szerintem csak felb.... küldték be Merci mellé, lesz itt még sárbirkózás.
Hiányzik még a csapatból az instant hülye. Remélem nem hagyják ki...
Gondolom megint lesz kiszavazás a kiszavazás előtt (kettő ki, kettő be)... meglátjuk! Az biztos, hogy Dzsubi munkája nélkül és nélkületek, feleannyi szórakozást nem adna az évad :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.17. 12:38:16

@Nyuszomuszo83: Fannit ne bántsd, szegénykém jól rácseszett...

Múmin89 2020.11.17. 12:46:39

Találós kérdés:
Amanda vajon az összes fiúcskára rá fog menni? :D

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 12:49:47

@tvbuzi: már látom is a holnapi blikk címlapot..

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 13:06:22

@Brigante: Dehogy bántom szerencsétlent, ilyen sorsot senki a világon nem érdemel. :(
Csak az én elvetemültségem bizonyítja, hogy míg nem volt VV10 visszaolvasgattam a régi VV-ket, és emlékszem milyen jót mosolyogtam amikor szemüvegben aludt...

2020.11.17. 13:10:41

Hello Villarakók! Csak a tegnapi adást sikerült megnéznem élőben, a többit RTL moston. Hát egyelőre szerintem a leggyengébb széria, ami eddig volt. Mármint a karakterek. A felének a nevét egyszerűen nem tudom megjegyezni, nekem annyira 0 mindegyik. Én jellemzéseim pár mondatban:
Merci: nyávogós, mesterkélten cukiskodó teljesen 0 személyiséggel rendelkező sokféle sztereotípiának megfelelő szőke.

Gábor: szintén vagy 0 valódi személyisége van, vagy kb Hannibal Lecter álruhában. Nem hittem, hogy van még 50-nél fiatalabb nő, akinek bejön a mindenkit "hölgynek" hívás, a hátratett kéz, a teljesen önazonosságtól mentes modorosság. Ingatlanos karrierjéről nem találtam semmit, ugyanolyan nevű idősebb férfit csak. 6 éve van együtt barátnőjével, de a srác kb olyan, mint egy szűz kisfiú annyira zavarban volt a beköltözéses epizódban. Ez a vellában öltönyben feszengés meg alsógatyában és zakóban cigizés már tényleg gáz volt. Nagyon be van feszülve, kommunikációs képessége gyenge, a többi majd kiderül, lehet , hogy ő lesz az, aki a döntőig menetel, mert nem fog hülyeséget csinálni. Csajok meg nem fognak rámenni, szóval nem hinném ,hogy megcsalósdi dráma blabla lesz.

Sokadik VV Vivi: Gáborral ellentétben sorozatgyilkos mivolta nincs véka alá rejtve. Amint meglátom egyből hatalmába kerít valami furcsa érzés, hogy ha egy légtérben kellene lenni vele, mindig attól rettegnék, mikor szúr hátba egy konyhakéssel. Egyébként érdekltelen, kicsit talán gátlástalan, konfliktusa lesz dögivel.

Renátó: Nekem is Olivérhez hasonlít, bár egy kicsit rosszindulatúbb, gyengébb kivitelben. Nekem kicsit túl sok, amikor Digó bejött, nem volt szimpatikus ez a mármár agresszív kérdezősködés, miközben szerencsétlen mással beszélgetett volna. Meglátjuk, szerintem sokáig bent lesz, és igen aktív szerepet fog játszani a villa életében. Van esze, nem engedett Gina közönségességének.

Fruzsina: önellentmondások sorozata ahogy mások is írták már, nekem egyelőre nincs különösebb véleményem róla.

Nem első VV Gina: leírhatatlanul közönséges, a szótárban a buta proli tyúk mellett az ő képe van beragasztva. Nem sokáig lesz bent ha lesz szimpátiaszavazás, ha a szerkik belenyúlnak akkor szerintem azért teszik, mert sok konfliktus forrása lehet még megbotránkoztató viselkedése

Digó: Nem mondanám elsőre butának. Az nekem pozitívum, hogy azért nem csak bulizni ment be, hanem valamiféle gondolkodást is tervez belevinni a jatékba. Ha leszámítom a tucat tetovált+felnyírthaj külsőt, szerintem nem rossz gyerek ő.

Amanda: Kicsit sok a visítás, vinnyogás. De ő is próbál gondolkodni, megfigyelni a többieket. Nem őszinte, de hát ebben a játékban általában kell némi sunyiság. Nincs problémám vele. Érdekes, hogy nekem mindig vékony csajok jönnek be, meg a szőke kékszem sem a kedvencem, a jóég tudja miért, nekem ő bejön külsőre is.

VV Mó-Moh-Móh-Mók-Csimbók : Az az embertípus, aki miatt én már nem járok el szórakozóhelyre. A tipikus nagypofájú suttyó gyerek, aki 3 feles után verekedni akar a semmiért. 35-ös karral úgy feszeng, mint anno Schwarzenegger, végtelen unszimpatikus. Összeillene Mercivel szerintem.

VV Dani: Azt hittem 35-40 között van. Végtelenül bosszantó volt a kisfilmje, amikor arról beszél, hogy ő egy nap alatt többet ér el, mint más egész életében vagy valami ilyesmi. Tipikus nagypofájú nyomi, aki a szülei nélkül 6-odmagával lakna egy szobában, meg az lenne a neve, hogy "közepes krumplit kérek". 22 évesen már egy "családi vállalkozás" egyik vezetője, miközben adatlapja szerint 8 általános a végzettsége. Szóval lehet ő adja a flexicsövet a vízszerelő faternak, vagy nemtudom milyen munkát végezhet az, aki a jelenlegi rendszerben 8 általánossal "ilyen pozícióban van"(régi rendszerben más volt egy kicsit a dolog). Mondom végtelenül nagypofájú, de nem lennék meglepődve, ha két hét múlva anyuci után sírdogálna. Komoly mentális probléma kell ahhoz, hogy valaki ilyen kisfilmet csináljon magáról, meg amit Ancsa mellett is alakított elméletileg a hajával kapcsolatban. Szívlapát pozitív a gyerek.
Na nagyjából ennyi.

2020.11.17. 13:12:02

@Puncylla: Olivér óriási csalódás. Amerikából hazakullogott, aztán az egyik nem túl nézett tvben sorosozott(nem akarom idehozni a politikát, csak kikívánkozik belőlem ez a megjegyzés)

2020.11.17. 13:15:17

@Brigante: Egy nagy 0 az egész eddig.

nicu71 2020.11.17. 13:24:10

Amugy Digó hány éves? Olyan mint egy kiélt harmincas,haja tiszta ősz/ nem ettől,de egyáltalán nem szimpi.Lesz egy igazán jó pasi még akit beküldenek?költöi kérdés :D Amugy szerintem Ancsa pulcsija tök jó volt,nekem tetszett :D

pimasz borz 2020.11.17. 13:41:35

@nicu71: Elvileg 26 éves..de sokkal többnek néz ki.Olyan furi az a pasi,nem jó értelemben..

Múmin89 2020.11.17. 13:45:40

Mai beköltözőnk, a 18 éves Virág, elég keményen tolja, valszeg Ginával jóban lesznek

24.hu/szorakozas/2020/11/17/valo-vilag-2020-vv10-vv-virag-szex-aputest/

2020.11.17. 13:52:02

@Brigante: Pesti tv. Elmondta, hogy teljesen igaz a narancs propaganda, hiszen akármelyik szomszédját kérdezte meg, mindegyik szerint Soros az antikrisztus... Youtubeon lattam.

kis.herceg 2020.11.17. 13:52:28

@nicu71: sok volt a kábszi meg a pia, de a tegnapi beköltöző se értem, hogy lehet 22 éves.

hereverő heverő 2020.11.17. 13:53:25

Na visszanéztem a tegnapit, röpke 5 perc alatt és az az érzésem, hogy semmit nem vesztettem.
Ez a Dani gondolom szobafestő, így ér el olyan dolgokat egy nap alatt amit a többiek nem - mert én nem fogdosom a plafont naponta, seggfej.
A Fruzsina orra meg hát... Kérdezem a jelenlévő hölgyeket, hogy minden körmösnek plasztikázott orra van? Én még egynél sem jártam istenuccse!

Digó is antipatikus nekem a fölényes, lekezelő stíl miatt. Ez a "majd én tudom, majd én értem" mentalitása kinyitja a zsebemben a hűtőszekrényt.
A lányok meg, jáhááááj: mindegyik elől menekülnék. Merci buta mint a tök, Gina közönséges, Vivi egy besavanyodott féltékeny fapina, Amanda pedig egyszerűen sok, akárcsak Mú. Gábor kimaradt, a tegnapi adásból is. Úgy látszik műmájer modorosságot nem esznek az RTLnél.

hereverő heverő 2020.11.17. 13:57:45

@Múmin89: nobazz, Virág bemegy akkor Gábornak harangoztak. Hiszen a pasik 35 alatt mind gyerekesek.
- Csak félve kérdezem: 50 fölött viszont már elég vastagok mind aputest, mind pénztárca szempontból, kedves Virágszálam?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.17. 13:59:13

@hereverő heverő: Dani, esetleg duguláselhárító? Amit nem érsz el azt ő majd eléri...

hereverő heverő 2020.11.17. 14:01:52

@Brigante: Könnyen lehet, a kefehaj determinál. Végül is vezető pozícióban van, szóval ő vezeti a szippantós IFÁt a családi vállalkozásban.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 14:13:40

@hereverő heverő: ugyan én mentes vagyok az előítéletektől - mindenkit egyformán utálok -, de az, aki úgy indítja a beszélgetést, hogy hölgyem, megspékelve egy kiskezitcsókolommal, az -10ről indul

hereverő heverő 2020.11.17. 14:19:23

@úgymond olvasó mmkk: Hölgyem, hát azért mégsem indíthat azzal, hogy teccő geci, kiskezicsókolom!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2020.11.17. 14:37:24

Valaki nézi a Belevalót? Én nem tudtam magamat rávenni, hogy Győzzikét nézzem... ennyire azé nem vagyok perverz...

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 14:40:37

@hereverő heverő: draco dormiens nunquam titillandus, ahogy a bölcsek mondják

Nyuszomuszo83 2020.11.17. 14:48:40

@hereverő heverő: felvinnyogtam!
@úgymond olvasó mmkk: EKG! :D

LaciHogyVoltol 2020.11.17. 14:49:13

@hereverő heverő: Pont erre gondoltam én is, hogy a villában el fog dőlni, hogy a 35 felettiekben a külsejük vagy a pénztárcájuk jön-e be neki, mert bár eddig mindenki 30 alatti, de Digó és Dani simán kinéz 35+-nak és az aputest is megvan...

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 15:06:55

Köszi Dzsudi <3

@Niemandhäuser: Vagy egy Patreon oldal :)

@tvbuzi: Igen, mintha valami első estés villantós felemlegetés lenne :D [remélem nem csak ennyi, hanem valami igazi balhézás :D]

@Brigante: A mostani instant hülye, egyelőre Moh szerintem, de pont ezért én csípem is még [ha ilyen marad, akkor fogom továbbra is :D]

@Trasheater: +1, kivéve Moh, engem ő szórakoztat most még [meg az elején minden szériáról azt írjátok, hogy kuka, még az elején vagyunk nagyon, sokuk még nem akklimatizálódott rendesen :D]

Anikó pulcsija nekem is tetszett amúgy .
Digót fejben mindig Deigora akarom javítani, szoknom kell még ezt :D
De én is azt néztem, hogy megint mind sokkal idősebbnek néz ki, mint ami az adatlapján szerepel, ami vagy az életvitelükből adódik vagy ennyire szar a megvilágítás a villában vagy ennyire túltolják a sminket, bár akkor a srácokkal nem tudom mi lehet a helyzet.
Az új csajról, Fruról, nekem az orra miatt [szerintem is plasztika, de akkor nagyon szerencsétlenre sikeredett] az egyik Gyűrűk Urás ork jutott az eszembe :D

nicu71 2020.11.17. 15:15:24

Tegnap még az a momentum volt különösen vicces,mikor Gábor bugyiba és zakóba magányosan cigizett...ám zajt hallott ,élénken fülelt mint a mezei nyúl/zeneileg is alá volt festve a dráma/ majd berohan "Valakik jönnek"a kereveten fekvő Amanda szeme azonnal felpattan majd az egész bagázs gatyába bugyiba kabátba kivágtat a futópályára /udvar/ és ekkor jött a Digó :D

Dallasbird 2020.11.17. 15:24:41

@Bougie: Te eddig melyik bolygó éltél? :) a "Dubajozás" szó nem mond semmitt ? nah érted már ?

2020.11.17. 15:33:11

@Post Modern Prometheus: Moh engem azért nem szórakoztat, mert én idősebb vagyok nála, és megszámlálhatatlan konfliktusom volt hasonló viselkedésű egyedekkel. Amint mondtam, kb azért nem járok már el rengeteg helyre, mert elegem lett abból, hogy ha éjfél után marad az ember, mindig az ilyen kis lóf.szjóskák balhéit kell nézni, elszenvedni. Egyszer a kocsimat telibeokádta egy a bulinegyedben, aztán a teljesen jogos megjegyzésemből az lett, hogy előtört a falkaösztön a hullarészeg vízilabdásokból. Szerintem ahogy ő viselkedik az kb a 16 évesek szintje, inkább úgy mondom, hogy az értelmesebb 16 évesek, mert tudom, hogy vannak, akik 30 évesen sem különbek lásd Aurelio. De nem akarok senkit megbántani itt sem. Számomra mondom visszataszítóak ezek a "az én annyira komoly sportoló vagyok, hogy senki nem hallott rólam", , meg én ekkora meg akkora csajozógép vagyok típusú egyedek. Nekem ezért nem szimpatikus Renátó sem, de lehet úgy leszek vele, hogy a sok idióta közül lehet ő lesz a legértelmesebb és azért fogok neki csápolni, nehogy valami toprongy vigye el a fődíjat, mint előző szériában ZSuzsu.

2020.11.17. 15:37:00

@nicu71: Gáborgyerek nekem rohadt cringe. Alekosznak "jól állt" a hasonló dolog, de ő idősebb, meg ő tényleg ilyen a való életben úgy értem neki belülről jön, nem teljesen megjátszott. Többször találkoztam vele, mivel két ajtóval arréb vettem egy lakást anno abban a házban a Corvin sétányon, ahol kapta a nyereménylakást.

2020.11.17. 15:41:29

@Brigante: Szerintem valami építőipari okjt végzett és a fater mellett melózik. Festő-burkoló-vizes esetleg villanyszerelő. Mivel sok értelmesebb ember kivándorolt és az építőiparban munkaerőhiány van, kb annyit kér egy szakember, amennyit nem szégyell. Bp-en duguláselhárítás 25 ezer felett, nagyobb lakás komplett villanyszerelés 400 ezer+ stb. Aki ügyes, gyorsan dolgozik bőven millió felett keres havonta. (ismerek mindenféle építőipari területről egyéni vállalkozót). Van alkalmazott festő ismerősöm is, ő nettó 500 felett keres havonta ismétlem alkalmazottként. Szóval egy nem túl intelligens ember, aki pénzben méri az életet és az embereket, és ennyit összerak simán gondolhatja azt, amit a Dani gyerek, nem lenne meglepő.

2020.11.17. 15:42:24

@LaciHogyVoltol: Renátónak is aputeste van, bár nem tudom hány éves, ő is 30 felettinek néz ki bőven (szerintem)

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 15:42:48

@Trasheater: Én is idősebb vagyok nála, de nálam még nem bicskanyitogató a stílusa, van haverom aki sokkal jobban túltolja ezt, épp ezért nálam Moh ez a szerethető hülye kategóriába esik, aki nem egyből agresszívan lép fel, hanem röhög a saját bénaságán/hülyeségén, pl a tegnapi serpenyős dolgon meg a Mercis "én nem kaptam névre szóló reggelit" fennakadáson ha Aurelio lett volna, vagy az ÉreccségiSoma azok olyan balhét generáltak volna belőle, hogy az első kiszavazón egy ilyen piszlicsáré dolog miatt simán megpakolják jellel a csajt.
Én nem ezek miatt, hanem amúgy sem járkálok el meg sosem volt jellemző rám, hogy évi 1-2 alkalomnál többször elmenjek/elmenjünk bulikázni valahova haverokkal. Meg lányként én annak idején fiú osztályba jártam, és ezerféle sportot űztem én is, és a haverjaim 99%-a srác, szóval lehet, hogy ezért, de engem az ő viselkedése nem botránkoztat meg vagy akaszt ki, aztán persze ha nagyon túltolja, és átmegy Auba vagy Somába akkor nyilván elengedem, de most még szimpi a gyerek.

pkovaks 2020.11.17. 15:43:24

@Brigante: Ha fel tudod venni es a hulye összekötö dumat tovabbpörgetni akkor ok mert tegnap pl.az agyhalottak a villaban a szopasrol meg a dugasrol ertekeztek, egyikuk allitolag orakon at hegesztett valami csajt...meselte buszken...

2020.11.17. 15:43:29

@Dallasbird: amikor kimondta a bemutatkozó videóban kiköptem a popcornt. Hát mondom nem sok ember lesz, akinek nem jön le... :)

2020.11.17. 15:51:38

@Post Modern Prometheus: Ja értem aha. Nekem volt egy nálam jóval fiatalabb barátnőm tavaly őszig. Miatta/vele jártam el havonta párszor ilyen helyekre. Nem boomerkedek, mert mondom az emberek nélkül tök jó kis helyek lettek volna ahol voltunk, de mivel hát nem csak ketten mentünk értelemszerűen egy szórakozóhelyre, így megerősítést nyert nálam, hogy ezerszer inkább egy kávézó vagy inkább dunapart, mint bármelyik romkocsma, diszkó. Egyszerűen nem tudom elviselni ezt a "típust" ezt a rohadt hangosan üvöltöző, feszengő majmot. De vagyok annyira nyitott, hogy néhány hét múlva ha normálisan viselkedik, rácáfol a sztereotípiára, akkor nem lesz vele bajom. Nekem voltak olyan karakterek, akik először nem voltak szimpatikusak előző szériákban, majd megkedveltem őket. Alekosz, Attila, Peti, Dávid, Roli stb. Meglássssuk

2020.11.17. 15:52:33

@pkovaks: Renátó volt. Aztán két hét múlva meg majd 3 perc után elsül.

hereverő heverő 2020.11.17. 15:55:55

@Trasheater: Mint a postán a levél. Kézbesül.

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 16:04:59

@Trasheater: Ha nem lennének ott más emberek, én is sok helyre eljárnék :D
De amúgy igen, tudom melyik típusról beszélsz, de szerintem ő _még_ nem az, de persze kiderül majd, mert most még ennek a skálának eléggé a közepén van, és simán billenhet oda ahova te látod és oda ahova én :D Adjunk neki[k] még egy kis időt, nagyon az elején vagyunk még, szerintem úgyis csak az első tetemrehívás vagy szimpátiaszavazás környékén fog körvonalazódni, hogy ki milyen karakter is.

Penimegamásik 2020.11.17. 16:09:15

na akkor végre én is ide tudom írni a benyomásaim, meg a kutatási eredményeim...mert, igen....van akiről tudtam képet árnyalni, elvégre 2020 van..és hát az instagram ugye az meg a tiktok is.

Gina: igazi picsa, aki szerintem meg van gyözödve arról, hogy mennyire szexivonzó...nem az, és elég közönséges...
Merci: a butuska szöszike karakterét hozza..a tiktokján is, nyafis hang..jaj ne fogdoss..hajdobálás..stb
Renátó: meglátjuk
VV. Moh: emberi karakter, megnéztem instáját, vannak nem pózer képek róla...olyan-amilyen, de róla elhiszem, hogy nem papírmasé.
VV. Gábor: nem valódi...és most nemcsak a villalétről beszélek, hanem arról is, sőt leginkább kintiről..közösségi oldala uncsi, semmitmondó..szokásos képek..autó mellett állós, autós benti,, amivel jelzi, hogy mennyire sikeres, mert most is megy a business, random félmeztelen..csak lazán, félmeztelen kép amit megvilágit a hajnali fény, laza kép ébredés után..állós kép (minden fiatal férfinak van..majdnem) az a típus, akinek kb minden lányhoz, asszonyhoz van egy jó szava, de nem a jó értelemben, hanem tudjátok, az a típus, aki tudja, gondolja magáról hogy ü mennyire helyes, meg cuki, meg muki, és ezért megengedheti magának, hogy megdícsérje a félkezu Mucika új karkötöjét...
Amanda: benne van szerintem potenciál, és megint a kinti képei..helyes és értelmes..minth PÁR éve vékonyabb lett volna...nála a karakter lehet az ami félre mehet, de neki adok esélyt
Vivi: nekem ö egy mém...
Digó: pózer..autós képek tömege..kinti, benti, ül rajta,fekszik rajta, közös kép a spanokkal,. medencés kép..
Fru: diszpicsa..szokásos képek, csak a csajosak..Dubaj, London, stb..pár modellkép....tukros képek az aktuális trendben..
Dani: ha 22, akkor én tegnap születtem..

2020.11.17. 16:14:56

@Post Modern Prometheus: Persze meglássuk. Monnyuk látva az előző pár szériát... Nekem az előző is rohadt gagyi volt, az meg hogy kivel nyerették meg ( én alapvetően nem hiszek abban, hogy csak úgy bárki megnyerheti, szerintem akiből a legtöbb zsét látja a csatorna akár hosszabb távon azzal fogják, bár Zsuzsu győzelme az ország mentális állapotából kiindulva akár még tisztességes is lehet, meg tudtommal senkit nem használt tovább az ertéel a műsor után semmilyen formában) szóval tudja a franc. Most ha tényleg végiggondoljuk az előző szériákat, a játékosok 90%-a máshogy viselkedett, mint a bejátszóban. Bár én szeretném ha így lenne, de nem fűzök hozzá sok reményt, hogy lesz egy valaki, aki van annyira intelligens és mégis gátlástalan, hogy valahogy akár pszichológiai ismeretekkel beválogattatja magát, ismerve a trendeket, persze szerencsével, aztán pedig totál mást hoz, mint amit a castingon. Sok mindent ki lehet vágni , de bizonyos pillanatokban pl élő adás párbaj, kiválasztáskor lehet a nézőkre hatni. Szerintem egy olyan ember, aki valami sztereotipikus szereppel "becastingtoltatná" magát, majd azt mondaná és most nem buzdítani akarok senkit ilyesmire a jövőben, hanem őszintén, ha azt mondaná később valaki, hogy nekem nincs szükségem a pénzre, bejöttem ebbe a műsorba, én normális ember vagyok, a pénzt eladományozom, és mellette van annyi lélekjelenléte, hogy a genny szerkik ne tudjanak ráhúzni valami olyan szabálytalanságot, ami miatt kirakják , pl Csoki, akkor szerintem nyerhető lenne a széria. De ehhez egy rohadt intelligens ember kell mármár szocio-pchichopatikus beütésekkel. Afféle Attila alkat kicsit.

Penimegamásik 2020.11.17. 16:17:34

@Trasheater: kérdés, hogy lehet e még szerepet játszani.....vagy...

2020.11.17. 16:22:36

@Penimegamásik: Hallod. Idősebb vagyok Amandánál jóval, ha lenyugszik, és nem lesz valami retek hárpia bent, esküszöm elhívom valahova. :) Totál ellentéte az "ideálomnak", de látok benne valamit, egyébként úgy emlékszem fogászati asszisztens. Én rákerestem a Gáborra, de ingatlanos múltját nem sikerült felfedeznem, csak egy kb apjakorú fasziét, pedig én is ingatlanoztam. Esküszöm, a mostani versenyzők nagyrésze számomra hihetetlenül sztereotipikus. Találkoztam már egy Gábor stílusát és modorát játszó ingatlanossal nevezzük XY. Jánosnak , hasonlóan fiatal, gondoltam meglátjuk, hogy esetleg tudunk-e együttműködni, de amikor kihívtam egy házhoz, kiderült, hogy az égvilágon semmi "építőipari-műszaki" ismerete sincs(nem végzettség, ismeret), elküldtem. Tudom, hogy sokan fiatalon meg akarják hódítani a világot, 23 évesen szerintem kár magát valakinek bármiféle top értékesítőnek láttatnia magát, főleg, hogy mondom beszélőkéje nem túl ütős, meg a beszavazóműsoron olyan zavarban volt, mint 14 éves szűz fiú. (Gábor)

2020.11.17. 16:28:11

@Penimegamásik: Szerintem nincs olyan "castingoló pszichológus", akit megfelelő ember ne tudna átverni. Azért mondtam, hogy szerencse is kell hozzá, mert sok minden függ attól, milyen irányvonalat terveltek ki előre, milyen meghatározott karakterekre castingolnak. Nekem az első 3 széria kimaradt, én csak Alekoszéktól néztem. Szerintem egyre kevésbé vannak valódi, autentikus karakterek. Szerintem anno Alekoszék szériájában többnyire tisztességesen választották be az embereket. Azóta, főleg mióta már még annyi sincs, hogy 3 ember közül kell szavazni( a tisztességes szavazást feltételezve) ez nagyon csorbult. Néha nem tudom mit is gondoljak. 1000 éve is volt simliskedés, ne legyünk annyira naívak, hogy egyébként ha nem is beépített emberek vannak bent, de manipulálhatók, és megfelelő ember tud úgy kérdezni, és sugallni dolgokat, hogy hatással legyen egy bentlakó emberre, főleg annak nehezebb perceiben.

Penimegamásik 2020.11.17. 16:28:14

@Trasheater: én el tudom képzelni mint ingatlanos..tudod van az a típus, aki mindig öltönyben van. és ez neki a szuperereje..
Gáborhoz, ha nagyon megeroltetném magam, az ismerőseimen át eljutnék..és így kaparta, ki pár dolgot..hogyismondjam kicsit olyan ecsethaju pózer típus...

Penimegamásik 2020.11.17. 16:34:44

@Trasheater: inkább arra gondoltam, hogy a közösségi média világában, amikor mindenki..(ugye itt a versenyben 20 évesek vannak) fent van mindenhol..nos akkor már nem lehet feltétlen szerepet játszani a közönség felé..Gáborról illusztrálnám..elsőre nekem okés volt..azt mondtam, jó nem rossz..de miután végig pörgettem mindent amit tudtam...változott a véleményem..
tehát lehet e VVSárit játszani, aki szende kedves, amikor tudod, hogy Paplan Sára videói tiktokon pucsítosak, meg cicidobósak...
nekem ez a dilemmám...

2020.11.17. 16:35:13

@Penimegamásik: Persze ezt mondom. Találkoztam egy 99,9%-ban hozzá hasonlóval már. De mondom amikor én kerestem senkit nem találtam ilyen névvel. Más kérdés, hogy szerintem komolyabb ingatlanos ezzel a műviselkedéssel nem lesz az ember. Attól mert felhúz egy öltönyt, még egy félénk kisfiú. Nem lesz attól komolyabb, mert így öltözködik, meg mert úgy viselkedik ahogy képzeli, hogy a nagyapja anno hogy viselkedett (pedig nem így ) . Tudom, nem ismerek minden embert még az országban is, de szerintem bizonyos iq felett egy ilyen kisfiú hiába öltözik be öltönybe, nem lesz automatikus komolyan vehető. Ez az alsógatyában és zakóban cigizés meg ultragáz.

2020.11.17. 16:37:52

@Penimegamásik: Ja értem aha. Figyelj nem vagyok fent Instagramon, a TIktok meg aztán szavakkal kifejezhetetlenül áll távol tőlem. Amit láttam abból, az nekem a világ fertője, a teljesítménynélküliség csimborasszója. Szóval én nem tudom ki mit mutat a közösségi oldalán, én ilyen formában "tárgyilagos " vagyok :D Csak az alapján tudom megítélni, amit mondanak, látok belőlük a vellában.

Bougie 2020.11.17. 16:41:26

@Dallasbird: Dehogynem:) Jóindulatúan gondolom, csak nem annyira buta, hogyha dubajozott volna és nem csak nyaralni volt ott egyszer, akkor azt ilyen formában nyilvánosságra hozza. Ez végképp nem férne össze azzal, hogy konzervatív lány és semmi esetre sem akar a villában szexelni .

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 16:44:55

@Trasheater: Persze, hogy nem, nem azt mondom, hogy első perctől megvan a nyertes, de nyilván az RTL sem szereti diszperzites vödörrel a pénzt a Dunába öntögetni, ezért így vagy úgy, de nekik tetsző irányba terelik a műsort. Nem akarok konteozni és azt mondani, hogy manipulálják a szavazások eredményeit, inkább hiszem azt, hogy a bejátszásokkal, öfik vágásával érik el, amit el akarnak. Akiben látnak némi potenciált és tudják azt "hakniztatják" tovább, szóval valamilyen formában használja oket tovább a csatorna, plusz 1-1 bulvárlapos interjú is igazából csak nekik kedvez, mert az is valahol a műsor promózása.
Persze, castingon nyilván máshogy viselkedik a jóember, mégis csak egy mesterséges környezet az is, és neked, mint jelöltnek a célod először a bekerülés, ezért "jól" akarsz szerepelni rajta, ahogy egy állásinterjún is az ember azt domborítja ki, amiben úgy érzi, hogy jó. Aztán élesben előbb vagy utóbb úgyis kiderül, hogy ebből mennyi volt valós, ahogy itt is hamar lehull róluk a felvett szerepük [ha tudatos, ha nem].
Nem hiszem, hogy valaki aki végigszopta ezt az egészet, de amúgy normális értékrendekkel rendelkezik, és még jó is abban, hogy megtévesszen mindenkit mire bekerül, ne legyen úgy vele, hogy "szarik a farmra" ő megérdemli a nyereményt, ha már ennyit küzdött érte. Ahhoz vagy egy olyan ember kéne akinek egy +36milla nem oszt, nem szoroz vagy annyira exhibicionistának kelljen lennie, hogy abszolút kielégítse már a tény is, hogy szerepelt ebben a műsorban, megnyerte és most mindenki vele foglalkozik. De szerintem aki alapból ilyen mentalitású ember, az lehet, hogy pont emiatt bukik el a castingon, mert ez meg már eléggé para lenne. Simon lehetett volna ilyen, de őt nagyon könnyen kizökkentették ebből a szerepből, tehát adott, hogy alapjáraton nem ilyen, csak a műsor kedvéért vette fel ezt a karaktert.
Még egy Attila nem hiszem, hogy már lesz, ahhoz túl fiatal a merítés amiből válogatnak, ahhoz kell még egy jó 10-15+ év, hogy valaki így végig tudja ezt manipulálni [meg azt se felejtsük el, hogy azért nála is voltak labilis pillanatok, amikor nem sokon múlt az egész]. Nyilván nem lehet könnyű és folyamatos "képben-lévést" igényel az, hogy valaki csak az ápoltaknak játssza meg magát, de nekünk kifelé meg a "valós" ént mutassa vagy avasson be előre, hogy mire készül.

2020.11.17. 16:48:38

@Post Modern Prometheus: figyelj, látok abban is valamit amit írsz. Egyébként ige, valószínűleg nem véletlen, hogy ennyira fiatal a brigád a régi szériákhoz képest, olyan meg, akit a csillogás még a pénznél is jobban érdekelt az eddig csak egy volt, bár az szerintem csak utólag bizonyosodott be. Ez Alekosz. Neki többet ért Hp műsorában szerepelni, mint a lakás a Cordiában

Cérnahuszár 2020.11.17. 16:51:01

@hereverő heverő: nagyon pontos a karakterábra XD

@Múmin89: tuti rárepül mindegyik fiúra amanda, túl nagy a segge, (én kimondom), és próbálja elsózni úgy téve mintha nem számítana, ez időbe telik mert mindegyik el fogja hajtani, ezért elkerülhetetlen hogy mindenkinél bepróbálkozzon. Vérciki. Úgy dsaccolom hogy a fiúfelhozatal felénél fog bepánikolni és depresszió jeleit mutatni. Aztán agresszív lesz ezért.

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 17:11:28

@Trasheater: Persze, mert még sokuk a kamasz "ki ha én nem" és az "én mindent is jobban tudok és mindenhez is jobban értek" attitűdöt még csak most kezdené elhagyni és forrna ki a valós személyiségük, ezáltal - véleményem szerint - sokkal könnyebben terelhetők arra, amerre a műsornak/csatornának érdeke. Egy olyan emberrel aki már tisztában van önmagával, van egy stabil értékrendje és tudja, hogy bármi is kimehet róla az adásban, azt szerintem már nem ilyen egyszerű, eleinte biztos nem. Valószínűleg könnyebb nekik a fiatalabbakat irányítani, mert elég 1-1 jó célozgatás a másikról, a gyanú elültetése bennük a másikról, és már kész is a műsor, csak úgy kell kérdezni, hogy a kérdés egyben már a válasz is legyen számukra.
Jó, de Alekosz az egy külön faj :D

hereverő heverő 2020.11.17. 17:11:53

@Post Modern Prometheus: Érdekes, hogy mindenki Attilához méri a szereplőket (valóban az volt a legjobb évad), de ne felejtsük el, hogy a későbbiekben egyrészt a beválogatott IQ is zuhanórepülésben közelítette meg a húsevő orchidea szintjét, másrészt mind mi öregebbek, mind a szereplők fiatalabbak lettek. Én nem várok el valódi taktikát egy 20 éves ribikétől vagy egy 8 általánost éppencsak sikeresen elvégzett fostalicskától. Ez a szerkesztők és a casting hibája, bár gondolom a merítés sem az ami régen lehetett volna - lássuk be, régebben a lakás sokkal nagyobbat ütött, mint most 36 misi. Épp emiatt nem hiszem, hogy bárki is képmutató lenne.
Viszont meg kell hagyni, EDDIG a mostani casting jobb, mint a 9 és a 8 együtt.

@Cérnahuszár: A benti faszik egyenmarhák, Amanda vastagsága már eleve kizáró tényező. Ugyanis mindegyik csak a vékony, darázsderekú, labdamellű tiktok (az meg miafasz, de komolyan?) csipákat keresi. Ilyen szempontból Vivi még nagyobb hendikeppel indul, hiszen neki még gigamellei sincsenek, Amandára ezért inkább fognak rápróbálni. Amanda ezért fog mindenkivel eszmét (és reménybeli nyálat) cserélni, hátha neki is beesik egy részeg szobafestő egy numerára.

Cérnahuszár 2020.11.17. 17:17:44

ahh csemege: benéztem a vv10 casting kérdésekbe, és az egyik az volt melyik királyhoz köthető az aranybulla, na ezt egy versenyző aranyhullának értette :D
gondolkodom melyik nyerő stratégia, ha semmit nem tudsz, vagy ha azért valamit igen.

hereverő heverő 2020.11.17. 17:18:42

@Penimegamásik: Gábor szerintem kajak elhiszi, hogy ő egy főnyeremény jóképű udvarias gentleman. Ezért a fizimiska, a hölgyezés, a visszafogottság - és ezért a kisgatyás-kabátos broáfkombó is, mivel neki még ez IS jól áll.

hereverő heverő 2020.11.17. 17:19:47

@Cérnahuszár: Ja az aranybula? ööö, szerintem győző mondta, király volt!

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 17:22:50

@Cérnahuszár: szerintem olyat nem válogattak be, aki tudta a választ

Post Modern Prometheus 2020.11.17. 17:23:32

@hereverő heverő: Taktikát én sem várok tőlük, ha lesz az kellemes meglepetés lesz és örülni fogok neki, de őszintén nekem annyira hiányzott már egy jó kis igazi itthoni trash, hogy én már annak is örülök, hogy van :D
A némivel idősebb korosztályt és élelmesebb karaktereket meghagyják szerintem a Survivor évadokra, mert ott meg ha nincs taktikusabb ember vagy emberek akkor kuka az egész. Meg ott azért nehezebb, hogy részben jó csapatjátékosnak és jó egyéni játékosnak is lenned kell, plusz kifelé nem tudsz játszani.
Attiláról meg annyit, hogy jól csinálta amit csinált, még akkor is, ha nagyon sok esetben egy kis kanálnyi vízben tudtam volna megfojtani, mert annyira irritált már, de legalább voltak ötletei, játszott a többiekkel, miközben végig kikacsintott a nézők felé, és gyakorlatilag cinkosai voltunk mi is. Emberileg nagyon "nem gyere be" volt, de játékosként meg jó volt. Egy percre sem állt le, mindig kattogott valamin. De ahogy azt feljebb is írtam, ehhez szerintem még nagyon fiatalok, én sem tudnék ilyen lenni végig, és ha jól emlékszem az Attilás széria nem csak 3 hónap volt, mint a mostaniak, hanem az jóval tovább tartott [erre azért nem esküszöm meg].

hereverő heverő 2020.11.17. 17:28:36

@úgymond olvasó mmkk: Volt egy régi vicc, még az átkosból:

3 csóka felvételizik. 1 manus, a miniszter fia.
-mikor volt a második világháború?
-valamikor a huszadik században, azt hiszem.
-fel van véve.
második csóka, a tanácselnök fia.
- mikor volt a második világháború?
- a huszadik században.
- közelebbről?
- 20. század közepe, talán 1945?
- fel van véve.
3. ember, egy senki.
- mikor volt a 2. világháború?
- 1939. szeptember 1 és 1945 május 9 között.
- kik harcoltak?
csavo felsorolja.
- hány embert vesztett a szovjetunió?
- 32 399 418-at a hivatalos adatok szerint.
- Név szerint?

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 17:43:28

el nem hiszem, hogy Renátó 28 éves.. ha ő 28, akkor én 14

Cérnahuszár 2020.11.17. 17:47:14

@hereverő heverő: vivi nagyobb hendikep? Én a fejét tartom gáznak, az állandó savanyúságot rajta, nagyon embert próbáló. De az én szemem nem férfiszem, elhiszem hogy a cicimérete miatt ha azt mondod.

hereverő heverő 2020.11.17. 17:49:25

Kedves kommenttársak, nekem most járt le az erre a napra rendeltetett onlájn jelenlétem. Az esti műszakot üdvözlöm. Reméljük a legjobbakat, és hogy Mókicának nem kell minden este iderángatnia a konténert.
Legyetek jók, különben távolsági tartást fogok veletek végeztetni.

Cérnahuszár 2020.11.17. 17:50:05

@úgymond olvasó mmkk:
de, meglepetésemre merci (aki megvett kilóra) a végén bekérdezett hogy komoly mindegyik válaszra jót mondtam? Ezek szerint nem kell full hülyének lenni a moha szintjén.

hereverő heverő 2020.11.17. 17:51:08

@Cérnahuszár: Az enyém ugyan férfi, és igen. Nekem is az állandó savanyú arca (lásd szex közben jött rá) a zavaró, de én most a benti giliszták agyával próbáltam gondolkodni. Ne felejtsd, én kinn vagyok :)

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 17:53:38

@Cérnahuszár: akkor már megint csak a rosszindulat szólt belőlem :)

Cérnahuszár 2020.11.17. 17:56:33

@hereverő heverő: mondjuk igen, a kangörcs az nagy úr. Amig nincs elzárva az ember, addig nem tudja. Vagy igen...csak nemmongyátok

Cérnahuszár 2020.11.17. 18:05:04

@úgymond olvasó mmkk: á minden pozitív amit írtam merciről, ma nullázódik ha beadják a kotonfejes epizódot, és az előzetesben láttam hogy ott van.

úgymond olvasó mmkk 2020.11.17. 18:06:45

@Cérnahuszár: azt vajon utasításba adják nekik, vagy maguktól találják ki ezek a gyermeklelkű lények?

2020.11.17. 18:10:13

@Cérnahuszár: Kotonfej? Az tegnap vót

Cérnahuszár 2020.11.17. 18:13:20

@úgymond olvasó mmkk: én a férfiakból ezt simán kinézem. Folyton ilyenekkel szórakoznak. Az hogy az álasztalos csaj beleállt, nagyon bejön nekem.
Mondjuk tőlem se kell sokat várni, vvsimon miatt kezdtem el folglalkozni a vv-kel. Még nem adtam fel a reményt hogy látok ismét oylan karaktert.

Cérnahuszár 2020.11.17. 18:14:02

@Trasheater: győzikénél igen, de láttam az előzetesben, szerintem bevágják a főműsorba is

2020.11.17. 18:16:24

@Cérnahuszár: Ne haragudj , de ezt a VV simon dolgot kifejtenéd? Nem kötekedni akarok, de soha nem találkoztam olyannal, aki szimpatizált vele, egy volt iskolatársam, aki pszichiáter (iskolatársam vót valamikó) azt mondta, hogy ő "foglalkozott vele" . Nekem sem tűnt komplettnek egy percig sem.

2020.11.17. 18:17:34

@Cérnahuszár: Jaaa, fáradt voltam, vagyok mindig, ja az akkor abban volt. Igen, bevallom, én megnéztem.."Hatalmas volt" , ez már 20 éve is gagyi volt.

Cérnahuszár 2020.11.17. 18:24:32

@Trasheater: én szeretem a bolondokat. Akik vállalják hogy olyanok amilyenek, nem akarnak mást mutatni. VVsimon nem volt buta, csak bolond. Ezt szerintem ennyiben jó hagyni, nincs értelme újra lejátszani hogy "szerinetm hülye volt", "szerintem meg nem"...

ezt meg nem értem: Jaaa, fáradt voltam, vagyok mindig, ja az akkor abban volt. Igen, bevallom, én megnéztem.."Hatalmas volt" , ez már 20 éve is gagyi volt.

mentorosh lecsó 2020.11.17. 18:32:48

@hereverő heverő: köszi Heverő ezt a lajstromba vételt, nekem hiánypótló volt ! ;)
ugyan megnéztem az öfiket, de nem láttam... :)

mentorosh lecsó 2020.11.17. 18:36:13

sós könnyektől kimart arccal vettem tudomásul, hogy ebből bezony se Oscar, Se Grammy-díj nem lesz... :(((

se kvóta-néger, se kvóta-buzi, se kvóta-magyar... :(

mentorosh lecsó 2020.11.17. 20:03:23

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: Jó lesz Neked, megígérem ! ;)
Legutóbb is belenedvesedtél a cipellődbe... :D Előbb-utóbb... :D

Szerintem mindenki megkapja majd a maga kis TRASH adagját ettől az évadtól is.
Ami késik, az még nincs itt !
Üdv újra a csapatban !

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2020.11.17. 20:08:13

@mentorosh lecsó: hát helló, idő nincs semmire, már nem vagyok olyan siheder, mint régen

2020.11.17. 20:09:16

@Cérnahuszár: Első rész: Ok értem, azért is mondtam, hogy nem akarok itt háborút, csak érdekelt, hogy miért bírtad.

Második rész: Bocs, csak siettem mert dolgom volt. Szóval megnéztem a műsort tegnap meg utána a Belevalót Győzikével, csak eléggé összefojt az egyész, nem emlékeztem, hogy a normál idejű műsorban volt a kotonfej, vagy a belevalóban.

2020.11.17. 20:10:40

@Trasheater: Ja és a 20 éve is gagyi volt dolgot a kotont fejrehúzós témára írtam.

mentorosh lecsó 2020.11.17. 20:15:15

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: emlékszem rád ! :D
A csajok mindig 18+ÁFA évesek ! Mivel úriember lennék (vagymiaf@sz?!). :D

Igen, pont fiatalodtam én is 2 kamasz, fiú ivadékkal a nyakamban ;)

mentorosh lecsó 2020.11.17. 20:20:26

Ancsa egyébként megint bruttósítva lett ??? Ez a kerek cipó fej... ezmiez ??!

Cérnahuszár 2020.11.17. 20:22:06

@Trasheater: á értem, nekem ez a koton a fejre új, eddig elkerült :)) bámulatom azért van mert a sajátomra még egy úszósapkát se sikerült felrakni mert tépi a hajam, nemhogy ezt

amúgy most visszanéztem pár részt, szimpátia szavazáson simon anno kapott 35% amig aurelio volt utána a második, 17%-al. Nem én voltam az egyetlen akinek bejött a csodabogár, amig meg nem csinálta azt a gikszert, aki szerintem nem is volt csodabogár, nekem teljesen normális volt amit csinált és mondott.

2020.11.17. 20:26:52

@Cérnahuszár: Én soha sem próbáltam, csajt meg főleg nem láttam még a fejére húzni, én is meglepődtem, hogy Mercédesz-AMG kobakjára felment.

Ez meglepett, vagy inkább úgy mondom, már nem emlékeztem. Nekem valahogy nagyon nem is tudom milyen szóval illessem, minden megmozdulása, mindene nagyon idegen volt tőlem, de ez csak az én kis véleményem, szerintem mindenkinek vannak olyan emberek az életében, akitől a hideg is kirázza. Egyébként értelmes gyerek volt addig, amíg 1. nem borította el az agyát a már nem emlékszem hogyhíjják örömlány iránti vágy 2. nem gurult el végleg. Jól emlékszem, hogy ő tán orvosira is járt?

mentorosh lecsó 2020.11.17. 20:27:58

Visszaolvasva a többi poszt alatti kommentet is a Belevaló-val kapcsolatban, többen szót emeltek a zebracsíkos, pszeudo-magyar ellen...

Jómagamat is a haránt-irányú arcideg rángás kapja el, ha meglátom a képernyőn ezt a véglényt. Megoldás: Belevaló nézés kizárólag felvételről (nem kívánt részek átpörgetve) !

2020.11.17. 20:33:52

@mentorosh lecsó: Tudom, hogy világszinten továbbra is tarol a trash, mint műfaj, de hihetetlen számomra, hogy 2020ban még mindig ott tartanak a csatornák, hogy Birka Krisztián, Győzike Klán (Bejja-Győzi-Zsóti) meg a nyomorult Sóherfamília kell nekik a nézettséghez. Én sem bírom elviselni Győzikét, főleg mióta egyszer láttam szerencsétlent, és hát eléggé szomorú benyomást keltő ember volt. Csakúgy, mint Birka Krisztián .

Cérnahuszár 2020.11.17. 20:34:03

@Trasheater: úgy tudom hogy igen, orvosira, de otthagyta?. Szerintem is ott rontotta el hogy a csajjal összejött, eltűnt a játékból, a karaktere megszűnt. Hiába a szex mindent felülír, túl nagy hatalom

2020.11.17. 20:38:25

@Cérnahuszár: Na akkor jól emlékeztem. Hát igen. De megértem. Minden rosszindulat nélkül valószínűleg nem éppen volt soha a csajok kedvence, valahol érthető volt. Azt mondjuk nem tudom, hogy a csaj esetleg bent is irányított/hivatásosként volt-e jelen.

linkek1234 2020.11.17. 21:00:22

Amándának most Vivi az új öribarinője? Ez most mennyivel lesz tartósabb, mint Ginával? El fog tartani egy hétig?

2020.11.17. 21:09:19

@linkek1234: Remélem Gina megy a levesbe, mert nekem ez már túlmutat a trashnen, amit ő művel. De lehet csak amiatt mondom, mert már a 10. széria ez, és talán fordított irányba halad a casting , mint ahogy nekem tetszene

Gia 2020.11.17. 21:25:08

Valaki írja meg,hogy Gina nem is a viselkedése miatt bőgött,hanem az apja miatt?Nem láttam tegnap az adás elejét,mert jóapám a 218-as vérnyomásával fontosabb műsort adott.Csak másfél órát vártunk a mentőre..

linkek1234 2020.11.17. 21:36:53

@Trasheater: Gina engem sem szórakoztat. A castinggal több gond is van. Nekem az egyik legnagyobb bajom, hogy az rtl klub szerint egy nő csak akkor lehet szórakoztató vagy érdekes, ha erőteljesen mutogatja a szexualitását. Így betesznek egy csomó csajt, akik szerint a bennmaradásnak két eszköze van, az egyik az emlők közszemlére tétele, a másik pedig a villatárssal való koitusz.

2020.11.17. 21:40:07

@linkek1234: Nagyon jót írsz. Jó lenne valami Attila féle nőben.

Qqts 2020.11.17. 21:50:03

Hello-helloo :)

Végig rágtam magam a komment áradaton.
@Cérnahuszár:
VV Simont én is kedveltem, sajnálom hogy kiprovokálták belőle az őrültet, szívesen néztem volna még az ő bogarasságát.

Az idei évad szerintem is még kis vérszegény, de szerintem csak meg kell szokniuk a villát.

A lakókról röviden:
Gábor: nekem baromi ijesztő a szeme, olyan merev. Nem lennék nyugodt, ha egy légtérben kellene vele lennem huzamosabb ideig.
Vivi: kicsit sokat gondol magáról. Csak nem értem mire. Nem baj, ha vki nem szép, ha azt kedvességgel kompenzálja
Renátó: szerethető hülyegyerek kategória
Moch: (ha már làgyítja a végét a -h betűvel, akkor hajazzon egy kicsit Bach-ra) nekem szintén szerethető hülyegyerek. Az a háttérből uszítós fajta, aki azonnal lelép, ha ténykedése nyomán elindul a balhé
(Lásd, a jacuban vergődő Rosalindát ráküldte szerencsétlen Renátóra és huss le is lécelt)
Amanda: botrány, hogy egy ilyen fiatal lány ilyen mennyiségű narancsbőrt cipeljen magán. Ettől eltekintve sem egy nagy pukk, de még mindig elviselhetőbb, mint Rosalinda
Asztalos jányka: tipikus legkisebb gyerek. Két fiú után megérkezett a család apró, törékeny hercegnője. Nekem egyelőre nincs problémám vele, de nem túl eszes az tény
Rosalinda: számomra rettentő ijesztő, bár nekem mindenki, aki ilyen torzan használja az arcberendezését. Mindent ami a fején van, a szemét, ahogy csak az egyikkel hunyorog.. a száját, ahogy tátog...és azok a hihetetlen méretűre táguló orrlyukak... jaj istenem. Nem irigylem őket, hogy vele kell élniük..az, hogy egy értelmes mondatot nem képes hozni, rendesen felidegesít...
Digó: kifejezetten antipatikus, nem tudom megmagyarázni, de olyan taszító a kisugárzása, hogy az vmi förtelem

Közvélemény kutatás: Digó fogsora szerintetek is plasztik?

Qqts 2020.11.17. 21:54:44

@Gia: nem hangzik jól. Remélem jobban van apukád

Sajnos meg kell erősítenem, el sem jutott az agyáig, hogy vmi nem volt kerek előző este és tényleg az apja miatt tört el a mécses. Mondjuk, ha friss az élmény, akkor nem csodálkozom rajta. Sajnos, amiatt valóban bàrmikor törhet a mécses.

mézescsók 2020.11.17. 21:55:56

@Cérnahuszár: Nem mintha fontos lenne, de Simon nem azért esett ki a játékból, mert kizárták?
Mintha Vikivel lett volna valami afférja, akinek letépte (csak kicsit megszakította?) a polóját. Különc figura volt a le nem vágott lábkörmével együtt, de annyira nagy fazonnak nem láttam. Lehetett volna talán, ha nem tűnik el egy nagy "szerelemben" idejekorán.

@linkek1234: Amandának egyelőre mindenki barinője, sőt a felszinen nemcsak egyelőre, hanem mindig, aztán közben meg nem.

@Gia: Az apja miatt szomorkodott, aki meghalt és büszke rá (mármint a papa a lánykára). Ebben több nem volt.

Cimili2 2020.11.17. 21:57:35

@mentorosh lecsó: ugyeugye?? akkor nem csak én láttam úgy. :))

linkek1234 2020.11.17. 21:57:51

@Trasheater: Nekem tudod mi tetszene? Egy olyan karakter, aki tényleg vicces, és jól érzi magát. Ez a túltolt taktikázást én nem szeretem.

Gia 2020.11.17. 21:58:03

@mézescsók: Kösziii!Akkor az előzetes tök félreérthető volt.

Gia 2020.11.17. 21:59:31

@Qqts: Igen,az én apum jól van,reggel hazaengedték szerencsére.

nicu71 2020.11.17. 22:07:22

Vivinek ez a fura dzsekiujja ezmiez?JOL?LOL? Kurva béna,olyan mintha sínben lenne a keze

tvbuzi 2020.11.17. 22:11:56

Lelövi a pizsit.
Sántít a sarkába??

2020.11.17. 22:13:49

Gina hozza a Havanna lakótelepi színvonalat. (nem kell félreérteni, megsértődni :) )

Gia 2020.11.17. 22:14:57

Gina is válaszolt nekem,nincs benne megbánás.Drakulálok..

Cimili2 2020.11.17. 22:16:02

gina csöcsei-vihar a biliben. tök uncsi eddig.

2020.11.17. 22:19:07

@Cimili2: Rohadtul. Ráadásul olyan tré a hang, hogy vagy kb halláskárosodást kapok és értem is, hogy mit beszélnek, emiatt majd később nem hallok majd semmit..Ha normál hangerőn nézem nem értem mit pofáznak a jóképességűek.

tvbuzi 2020.11.17. 22:20:01

@Trasheater: fejhallgatóval nézem, úgy egész jó

Gia 2020.11.17. 22:20:35

Vivi hogy tekergeti a száját beszéd közben..:-)

tvbuzi 2020.11.17. 22:23:03

Danit gyorsan megkedvelték:D

Cimili2 2020.11.17. 22:23:03

@Trasheater: komolyan mondom, az eddig eltelt 20 percben egyedül az imagine dragons zenéje volt jó. lehet, h leszakadok erről a szériáról. úgymond kartársnőnek van igaza, h nem nézi. :))

tvbuzi 2020.11.17. 22:24:28

@Cimili2: dehát még nem is költözött be mindenki. A fospropeller még nem üzemel.

Cimili2 2020.11.17. 22:27:28

@tvbuzi: oké, de konténerünk sincs. mókica sztrájkol. :))

2020.11.17. 22:27:30

@tvbuzi: Nekem a fejemtől kb 3,5 méterre van a tv , szóval kell egy minimális hangminőség ahhoz hogy érthető legyen... :D

2020.11.17. 22:28:26

@tvbuzi: Hát az a csávó mekkora nyomorult. Összekéne kötni Ginával, azt kilőni egy ágyúval a Camponából.

Qqts 2020.11.17. 22:28:41

@linkek1234: valódi taktikát még Attila mutatott. Ott nagyon megtetszett ez a dolog nekik és azóta az összes évadban ez a leggyakrabban hasznàlt szó, a bmegen meg a g.cin kívül. A hangsúly a használton van, tartalom nincs mögötte, csak dobálóznak vele.

linkek1234 2020.11.17. 22:31:45

@Qqts: Attila tényleg sok szempontból érdekes volt, de mellette meg egy akkora rohadék volt, hogy nem tudtam bírni.

2020.11.17. 22:32:02

@Qqts: Nem taktika hanem TATTIKA. Amúgymeg ebben a szériában eddig még a DEGRADÁL szót nem hallottam :D

linkek1234 2020.11.17. 22:32:03

Anikó totál alkalmatlan a műsorvezetésre.

linkek1234 2020.11.17. 22:33:59

DAninak be kellett volna adnia, hogy nincsenek csajok, mert ez az évad különleges csak férfiak lesznek benne, ezt nekik is csak pár napja mondták meg. Amíg beadják neki, addig valaki odamegy a lányokhoz, hogy ki ne jöjjenek.

2020.11.17. 22:34:08

@linkek1234: Én a többieknek nem akartam "odaadni" a nyereményt, így azért drukkoltam neki, mert ő legalább ha úgy tetszik végigmelóza a szériát. Csaba azon kívül hogy 3 mondatot nem tudott mondani önállóan, nekem rohadt unalmas volt. Attilával kapcsolatban a Kingás vonal nem tetszett. Tudom, hogy később összejöttek , de bent eléggé undorítóan húzták egymást.

2020.11.17. 22:34:32

@linkek1234: Nem is azért van ott, mert jó műsorvezető :)

azula 2020.11.17. 22:35:01

Ez a Vivi ugyanúgy beszél, mint Gáspár Evelin

Qqts 2020.11.17. 22:35:43

@linkek1234: igen, mellette igazi pszichopata volt. Én sem csíptem :D

@Trasheater: Bocsánat! Jogos felvetés. Ami késik nem múlik :))

azula 2020.11.17. 22:35:59

Gábort már el is felejtettem, hogy a villában van. Most mutatták egy fél pillanatra :)

linkek1234 2020.11.17. 22:36:23

@Trasheater: Attila tényleg különleges volt, de volt benne egy nagy adag gyáva rosszindulat.

2020.11.17. 22:36:45

Ez a Dani mekkora suttyó :D

linkek1234 2020.11.17. 22:37:09

@azula: Már megszólalt volna, de bejött Dani. Sajnálom, mert számomra ebből az évadból Gábor érdekes. Szerintem DAni lesz az első kieső.

2020.11.17. 22:38:49

@linkek1234: Igen. Sok embernek, neki is bizonyos felvett viselkedések bizonyos hiányosságok, traumák kompenzálására szolgálnak.

azula 2020.11.17. 22:39:06

EGY proli :DD van ott több is

linkek1234 2020.11.17. 22:39:14

Én azt hittem, hogy Diego egy nagyképű fasz, aztán megjelent ez a Dani gyerek.

2020.11.17. 22:40:03

Gábor hirtelen hogy megnyílt

azula 2020.11.17. 22:40:32

@linkek1234: Én vártam, hogy elkezdik majd szép lassan szétszedni, kiközösíteni, mint a gimiben, de inkább magára hagyták, ahogy látom..

linkek1234 2020.11.17. 22:41:49

Renátó és Dani között fél perc után megkezdődött a farokméregetés.

azula 2020.11.17. 22:42:02

Azt hittem ez a Dani poénkodott a kisfilmben, hogy szerinte ő mennyire jópofa, de ezek szerint ő tényleg ezt gondolta magáról. hihetetlen

nicu71 2020.11.17. 22:42:05

@linkek1234: nekem is érdekes Gábor,szerintem csípom!

2020.11.17. 22:42:40

@azula: vicces néha amikor az ilyen suttyók pofáraesnek

Cimili2 2020.11.17. 22:43:22

dani suttyó és sötét, a gábor egyre szimpibb.

linkek1234 2020.11.17. 22:44:04

Virág fényképein tök jól nézett ki, de így élőben nem túl szép.

2020.11.17. 22:44:22

Más is látja, vagy csak én szoktam el tőle, de mintha Ancsa arca kicsit kerekebb lenne?!

linkek1234 2020.11.17. 22:44:44

Ez a piros műanyag ruha szörnyű. A sztájliszt hülye vagy geci?

tvbuzi 2020.11.17. 22:45:28

@Trasheater: szerintem is. lábra nem hízott?

Cimili2 2020.11.17. 22:46:15

@Trasheater: olyan palacsintaképű lett. :))

linkek1234 2020.11.17. 22:46:25

Még egy agyhalott, aki bábmesternek hiszi magát.

2020.11.17. 22:47:41

@tvbuzi: Nemtudom, most azt nemlátom.

2020.11.17. 22:48:11

@Cimili2: Palacsintaképű :D Ez jó :D Soha nem hallottam még ezt :D

tvbuzi 2020.11.17. 22:48:23

Felokosították, be tudott menni egyedül:)

Cimili2 2020.11.17. 22:48:43

virág úgy illegeti magát, mint egy szavaló óvodás:DD

azula 2020.11.17. 22:49:33

Hú de irritáló ez a sok cuppogás a portokba

2020.11.17. 22:49:40

@tvbuzi: Daninak még az sem nagyon ment0

Cimili2 2020.11.17. 22:50:21

ezt a bevonulás utáni puszinyalakodást sosem értettem.

2020.11.17. 22:50:41

Na ez jó unalmas volt. Ancsa miért suttog? Nem lehetne arrébb állni 10 métert?

2020.11.17. 22:51:04

@Cimili2: én inkább ezt a sikongatást

tvbuzi 2020.11.17. 22:52:44

@Cimili2: pláne a fiúknál. broáááááf

Gia 2020.11.17. 22:52:51

Hopp,láttátok az újakat?Hajrá Bálint!

Cimili2 2020.11.17. 22:52:58

nahhh, holnap is egy körszakállas fog beköltözni. ez most a divat?

MsIreneAdler 2020.11.17. 22:54:09

@Cimili2: ja ja, kitehetnének rájuk névtáblát, mert így gondba leszek :D

Qqts 2020.11.17. 22:54:48

@Cimili2: EKG!
Az adás előtt azt írtam, hogy Gábor ijesztő. Most nagyot nőtt a szememben :) nagyon jól próbálta jobb belátásra bírni azt a suttyót

@linkek1234: szintén EKG
A faszméregetés elkezdődött, de Renátó nagyon jól reagálta le a helyzetet. Azzal, hogy nem vette fel a kesztyűt, azonnal kiherélte a kisfiút.

Cimili2 2020.11.17. 22:54:50

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDD télleg, neked van körszakállad?? kellően divatos vagy?? :))))

Cérnahuszár 2020.11.17. 22:54:52

@Gia: ezazzz
én is felkaptam a punnyadó fejem a most bemutatott villanásra, mintha ott lenne némi spiritusz

2020.11.17. 22:54:57

@Gia: Wcn voltam. Miért hajrá neki?

Lilith.Inanna.1 2020.11.17. 22:55:24

@linkek1234: Azt mondta top 10 es kisugarzasa van.Nem vakitotta el a szemedet?

linkek1234 2020.11.17. 22:57:12

@Lilith.Inanna.1: De. Megyek és magamhoz nyúlok.

Sis 2020.11.17. 22:57:17

az összes fiú ugyanúgy néz ki, nem tudok különbséget tenni köztük :(
2 Merci is vicces lesz, remélem lesz egy Merci-Merci párbaj

Cimili2 2020.11.17. 22:58:02

@Trasheater: ezt a borzalmat mé kaptam?? :)))))))

Gia 2020.11.17. 22:58:04

@Trasheater: Azt mondják két másodperc alatt eldől,hogy ki szimpi.A holnapi új fiú kifejezetten szimpi.Értelmesnek tűnt,elmúlt 30,a szakállát meg majd levágja. :-)

tvbuzi 2020.11.17. 22:58:11

@Sis: merszedesz vs merkedes

Cimili2 2020.11.17. 22:58:39

@tvbuzi: nagyon helyes!!!! :)))))))))

Gia 2020.11.17. 22:59:12

@Qqts: Ugyehogyugye?Gábor felhozta magát.

2020.11.17. 23:00:21

@Gia: Nem kötekedek, de van róla infó? vagy csak külsőre szimpatikus?

Lilith.Inanna.1 2020.11.17. 23:00:37

@linkek1234: Szemcseppet ajanlok ha bevorosodne.

Gia 2020.11.17. 23:00:48

Ha Gina meglátja a holnapi csajt önként kivonul a játékból.. :-D

Gia 2020.11.17. 23:01:57

@Trasheater: Csak külső és a megszólalás.Majd elválik,hogy jó-e a megérzésem.

2020.11.17. 23:02:42

Belevalót NE NÉZZE aki nem akar súlyos agykárosodást szenvedni!!!

2020.11.17. 23:05:24

Úristen arról beszélnek Móék, hogy milyen jó szarni. SZARNI. Na jó végem

Cimili2 2020.11.17. 23:07:25

merci meg tátott szájjal és rajongó képpel hallgatja.

Gia 2020.11.17. 23:09:06

@Trasheater: Még jó,hogy Gábor nem hallotta Múú-t...Rángatódzott volna az arca iziben..

Cérnahuszár 2020.11.17. 23:09:57

Hát ez se a poincaré sejtés

2020.11.17. 23:13:04

Vivi nem tud kakálni, mondá G Győző

tvbuzi 2020.11.17. 23:14:14

Kit hívott fel ez a félkegyelmű?

Gia 2020.11.17. 23:14:23

Ez a mai Belevaló nem a Győzike miatt a legalja.hu....Ritka dolog.

2020.11.17. 23:15:02

@tvbuzi: valami kakaszakértőt

Cérnahuszár 2020.11.17. 23:16:35

nem jó a belevaló név, a belehalok találóbb

2020.11.17. 23:19:50

Nem elég Győzike, meg hogy a szarásról szól a műsor. Most még jön VV Fosoma, aki kabátban ül a lakásban a gép előtt, és azt mondja, hogy Vivinek egy seggberépa kéne, hogy tudjon szarni.

tvbuzi 2020.11.17. 23:19:52

Eddig bírtam. Soma megadta a kegyelemdöfést.

Regina Falange 2020.11.17. 23:20:18

Azt hittem nincs lejjebb! De tevedtem, mindig van...VvSoma megelhetesi gamer?! Fuuujjj!

2020.11.17. 23:21:49

@Regina Falange: Ezt nem is figyeltem. Megélhetési gamer? wtf

2020.11.17. 23:22:05

" megyek szarni" by VV Fosoma

Qqts 2020.11.17. 23:22:34

Atyaságos szent úristen
Ez a belevaló kisütötte az agyam

Cimili2 2020.11.17. 23:22:35

@Cérnahuszár: ekg. :) így fogom én is hívni.

2020.11.17. 23:25:01

@Qqts: Mondanám, hogy ekkora fost még életemben nem láttam, de hát na..

Regina Falange 2020.11.17. 23:26:07

@Trasheater: Az. Jelentsen ez barmit is vagy akarmit. Mindenesetre tenyleg kockaztattuk az agyunk epseget ezzel a Belevaloval, mazochistak! Jo ejt!

Gia 2020.11.17. 23:27:24

Most néznem kell valami mást,hogy el tudjak aludni.Pedig nem is horror volt. :-)

2020.11.17. 23:27:25

@Regina Falange: Jaja :D Jóéjt, holnap ugyanitt szevasztok

Qqts 2020.11.17. 23:33:20

@Trasheater: Stílszerű komment

Ahogy Győzőt és Ginát hallgatom csak egy dolog fogalmazódik meg bennem. Ők vajon tényleg értik, amit mondanak?! Eléjük állnék és megkérdezném: Te tényleg úgy gondolod, hogy van értelme annak, amikor szavakat dobálsz egymás után?! A ragokat meg csak úgy random használod?!

Post Modern Prometheus 2020.11.18. 00:02:40

@Trasheater: Akármikor az a szerencsétlen megpróbál angolul beszélni [vagy valamilyen kitalált nyelven], mindig azt hiszem, hogy élő adásban kapott stroke-ot és rendszerint frászt kapok, de mikor látom, hogy nem rohan be a Vészhelyzet stábja, akkor megnyugszom. [Nem azért, mert sajnálnám, mert épp elég kárt okozott már, hanem szimplán nem kívánok rosszat senkinek :D]

SzabadEzANév? 2020.11.18. 00:40:54

Nem tudtam mi hiányzik az életemből már két éve. Hát a vévé meg a hávé. VÉGRE ÚJRA!
Jó szórakozást mindenkinek! :)))

mézescsók 2020.11.18. 00:58:36

@Gia: Felhúzta magát lehet, de az adásidőből legalább negyedóra ment el erre a semmire. A negyedóra a szerkik sara, de szerintem hatásosabb lenne a Manír fiú mondanivalója és a sszemélyisége, ha kevesebbet szónokolna, rövidebben és egyszerűen fogalmazna. Ettől még bírom, de kevesebbet fontoskodhatna.

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 01:00:23

Az elején tényleg könnyű rámondani, hogy még olyan semmilyen a társaság. És mégis minden évben okoznak meglepetéseket! Például itt többen írták az előzetes után, hogy Lollobrigida biztosan azért itatta az egereket, mert az előző esti ködből beugrott neki a medencés székfoglaló előadása. Bevallom, ez nekem is megfordult a fejemben. Aztán ugye kiderült, hogy véletlenül sem azért pityergett. Tudniillik az előző este jottányit sem zavarta józanul sem, ezt pedig ma is megerősítette a maga szemérmes, mimóza módján ("Kiszoptya, amit gondolok!! Mutassak még nekik csecset?!" - és mán vellantak is.) Mindig bízni akarunk bennük. :)

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 01:38:11

@mézescsók: Úgy bizony, dá! :) Amikor még az udvaron is azzal folytatódott a műsor, hogy Jehova tanúja kidülledt szemekkel ugyanazt az egy mondattöredéket ismételgette a családi csőszerelőnek, akkor eszembe jutott, amit anno Rick mondott Negannak a Walking Dead egy régebbi epizódjában: "You ever shut the hell up?"

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 08:00:11

Jóóó reggelt mindenkinek!
Tegnap este volt szerencsém belenézni. Kb. első szünetig sikerült eljussak. Valahogy nem kötött le. Az Amanda kövezzetek meg de a szódával elmegy kategória, az fűrészelős lány kissé buta és olyan család pici tündérvirágszála. A Gina és a csöcsei műbalhénál dobtam el az égszíjat. Ki a fenét érdekelnek a csöcsei és még ebből lerendez egy félgettó stílusú hisztit is. A Móóó nekem olyan Soma utód, az a kis szerethető nagyon hülye, csak nem annyira tejfölös képű mint az elődje.
Gábor számomra is ijesztő a szeme, és lehet ha nem szavazzák ki a szimpátián eljut elég sokáig mert nekem kissé tuja.
Vivi- ő sunyi de még akár érdekes is lehetne! :D főleg ha itt ott megkeverné a szart.
Renátó és Digóról nem tudok nyilatkozni, mert a műsor többi része már érdektelenségbe fulladt részemről. Itt olvasni fogom a kommenteket és az összefoglalókat és amikor tudok azért rákukkantok, gyanítom ez a hétvégi maraton alkalmával lesz inkább. De én úgy érzem ebben az évadban is lesz craft meg nem egy olyan aki a halálba fog idegesíteni. (Mint pl. zsizsikes :D )
Szép napot mindenkinek.

mocskosmacska 2020.11.18. 08:10:03

Tegnap én is belenéztem, de csak a végébe. Szerintem Dani lesz az első kieső.

hereverő heverő 2020.11.18. 08:32:13

Álmos lóreggelt mindenkinek. válaszolgatok, bár sanszos hogy senki se fogja olvasni, ha átmegyünk az új posztra. Én még mindig félek, hogy Dzsudi egyszer csak besokall és itt maradunk HV nélkül.

@Cérnahuszár: Na mit gondolsz kinek az ötlete volt a kotonfej? Mondjuk mind a ketten belevaló fasz(a) gyerekek, megérdemelték. Hát Renátó bácsi, a nők bálványa találta ki - igaza van @Trasheater: nek, ez már 20 éve is ciki volt.

@Qqts: Neked is hellobello, ciao!

most megyek visszanézni és szörnyülködni

mocskosmacska 2020.11.18. 08:41:01

Szerintetek kinek van itt esélye győzni? Van kedvetek az elején jóslásokba bocsátkozni?
Moh: Mivel Soma nyert, neki is lehet esélye. Kiakasztani senkit nem akaszt ki, tud magán röhögni.
Amanda: Mindenkit kibeszél mindenkivel a háta mögött, kétségbeesetten próbálja elérni, hogy a fiúk észrevegyék. Nem hiszem, hogy sokáig húzza.
Merci1: Aranyos, buta kis királylány. Lehet, hogy a féltékeny lányok elküldik párbajozni. Ő az elején jött be, és azok mindig jobb helyzetben vannak. Középmezőnybe tippelem.
Gábor: Ő a fekete ló a pályán. Én őt is esélyesnek tippelem.
Vivi: Először őt is fekete lónak hittem, de egyre inkább kezd hozzásimulni a többi csajhoz.
Renátó: Elsőre szimpi volt, de egyre inkább gyanakszom, hogy hisztis. Úgy érzem, hogy ő népszerű lesz.
Gina: hát, hagyjuk.
Digo: Nem az eszért fogják ellopni. Középmezőny.
Fru: Szép lány, de semmi különös. Rajta is látszik a casting fő hibája, hogy a nőket szexuális tárgyaknak tekintik, aztán még betesznek melléjük egy-két komplexusos ronda lányt. Szerintem ő nem fogja megnyerni.
Dani: Ő az első kieső lesz.
Virág: Detto, mint Fru.
Bálint: Nekem első benyomásra nem szimpi, de el tudom képzelni, hogy ő fog győzni.
Merci2: Már éppen mondani akartam, hogy hogyhogy nincsen műcsöcs a villába. Most megérkezett.

hereverő heverő 2020.11.18. 08:51:09

Rossz dolgokat sántítok. Gábor
A Vivit írtam mert nekem homály. Mú
Mút írtam, mert vele volt egy olyan szituációm amire azt gondoltam, hogy vicces. Vivi
Lelövöm a pizsit, mert a holnap.. kemény lesz. Amanda
Nekem is van sok izé személyiségem: Gina

És ez még csak az első 14 perc volt.

hereverő heverő 2020.11.18. 09:02:42

Danit a hírnév motiválja a következő életéhez. Hát amekkora suttyó faszfej, a hírnév már megvan. Remélem a következő életében giliszta lesz egy horgász dobozában.

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:17:54

Húúú a Gina tényleg nem tud beszélni, annyira és olyan szinten, hogy minden mondatban 4-szer szerepel minimum az "izé" szó. Olvasni kellett volna esetleg és akkor kicsit több szó megmaradt volna, de látszik, hogy az agya helyén egy dióhéjban két borsószem gondolázik csak!

mocskosmacska 2020.11.18. 09:24:56

@Nyuszomuszo83: Nem ismeri a szavak jelentését. A beköltöző showban kérdezték tőle, hogy mi a véleménye a többiekről, akkor ismételgette, hogy Merci1-ben van tartás. Először azt hittem, hogy arra gondol, hogy Merci1 büszke, és nem rohangálna félpucéran az udvaron. Aztán kiderül, hogy úgy értette, hogy még nem oldódott fel teljesen, és távolságtartás van még benne.

hereverő heverő 2020.11.18. 09:27:46

De jóóóóó, végre megtudhattuk azt is, hogy Vivinek babapinije van, és nem ám selyemsonka! Vajon hogy tudtam eddig ez info nélkül létezni?!?

Hajaj, alakul a trash. Renátó és Gábor emelkedik a ranglétrán, Mú, Merci, Amanda stabilan középen, Gina, Digó meg a Dani pedig a legalja. Vivit nem tudom hova tenni mert egyik percben vannak normális gondolatai, a másik percben le kell döntsek egy felest hogy meg ne harapjam a kutyát. Az új lányok meg még ismeretlenek.

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:28:42

@mocskosmacska: Ohhhh édes Istenem, így már értem a sok izét... Akkor pláne tartom a véleményem, hogy olvasni kellett volna, azért egy értelmező kéziszótárt beküldenék karira nekik a villába, hátha kicsit válogatottabban kommunikálnának.... Álom, álom, édes álom... De tudom ha kultúrára vágyom nem ezt kell nézni, mert egyik sem az Élet és Irodalom hasábjain nevelkedett. De bennem van tartás és kitartás követem az eseményeket! :D

mocskosmacska 2020.11.18. 09:29:41

@hereverő heverő: A babapini a szőrtelen? Abban mi a különleges, ma már mindenki szőrteleníti.

Qqts 2020.11.18. 09:32:51

@mocskosmacska: szavaaaak jelentése?
Én örülnék, ha egyáltalán a ragokat helyesen használná.. rettenet
Szeretném érteni, de nem megy. Van amikor vki küzd egy szóval, mert hirtelen nem tudja kimondani és kisegíted. Naaaaa őt nem tudnám kisegíteni, mert fogalmam sincs, hogy mit is szeretne kifejezni

Qqts 2020.11.18. 09:35:22

@mocskosmacska: a babapini szerintem hintőporos...vagy be van kenve sudocrem-mel

Amúgy kifejezetten imádom, hogy mindegyik szűknek jellemzi magát, de saját elmondásuk szerint jóval több kuksi járt bennük, mint ami indokolt lenne :D

mocskosmacska 2020.11.18. 09:39:27

@Qqts: . Én úgy vettem le, hogy Vivi ezzel csábítani akart, de egy babapinit megkívánni pedofil dolog. (Ha a jelenet közönségesség faktorával nem is foglalkozunk.)

Qqts 2020.11.18. 09:43:24

@mocskosmacska: egyértelmű, de nekem a babapiniről maximum ez jut eszembe :) sexuális fantáziámra nincs hatással, remélem a férfiakra sem hat izgatóan

Annyira próbálta reklámozni a mufflont, hogy kicsit túlzásba is esett. “Olyan szűk, hogy szárazon a tampon sem megy fel”
Vki szóljon neki, hogy szárazon ne is használja, az ugyanis arra szolgál, hogy felfogja a nedvességet...

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:48:10

@Qqts: A szőrtelen kislányost szokták így jellemezni ami nem rongyos. :D
Lehet szűkek csak a nyerges vontató megfordul bennük. :D Amúgy is nagyban a normális is csak kalimpál. :D

hereverő heverő 2020.11.18. 09:49:24

@mocskosmacska: Úgy hiszem a méreteire gondolt. És szerintem erősen alábecsülte :)

@Qqts: hát igen, erre EKG.

Qqts 2020.11.18. 09:52:20

@Nyuszomuszo83: tudom-tudom, de attól még gusztustalan és nem normális dolognak tartom.
Nem lehet normális, gyermekekhez köthető dolgokkal sexuális dolgokat jellemezni.
Tudom h a köznyelv használja, de nagyon nem értek vele egyet

mocskosmacska 2020.11.18. 09:55:44

rtl.hu/rtl2/valovilag/elso-szovetseg-villa-gina-amanda-vivi-triumviratus
1. kérdésem: mennyire lesz tartós ez a szövetség? Kitart legalább egy hétig?
2. A két nagy taktikus még nem jött rá, hogy mindig az a csaj lesz népszerű, akire a többiek fújnak?

hereverő heverő 2020.11.18. 09:56:57

Ehez a témához nem nagyon akarok hozzászólni :)

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:58:42

@Qqts: Egyetértünk, azaz akarom mondani EKG! Pacsi!

hereverő heverő 2020.11.18. 10:00:56

@hereverő heverő: Mármint a méretbeli és fanszőrzetet illető diskurzushoz..

@mocskosmacska: Semennyire. Gina szét fogja rombolni az első alkalommal, kibújik belőle a cigányasszony és mindenkire ki fog akadni amikor nem az történik amit ő szeretne. Lásd a cicigate.
Mercike pedig sokáig el fog jutni a kis cuki szerepben - egészen addig amíg el nem hangzik a szájából az első "én magamat adom"

mocskosmacska 2020.11.18. 10:02:07

@hereverő heverő: Amanda is esélyes a rombolásra, mivel még csak 48 órája vannak bent, de már Vivit és Ginát is leszólta.

hereverő heverő 2020.11.18. 10:15:06

@mocskosmacska: azt olvastam "Vivit és Ginát is leszopta" és már elkezdtem visszatekerni, hogy miről maradtam le, aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem ittam ma még elég kávét.

Amanda egy sötét ló. Oké, legyen kanca. Szóval mindenütt ott akar lenni, mindenbe beleüti az orrát, mindenkivel jóban szeretne lenni és mindenkit átölelne. Nem tudom, hogy taktikából-e és este a sötétben elemez, terveket kovácsol és jár az agya, vagy csak szimplán ilyen kotnyeles és este a sötétben csak alszik mint egy zsák krumpli.

Az viszont most már leesett, hogy tegnap(előtt?) a Digó nem bölcsességből koptatta le, hanem mert nem tetszik neki mint nő, és semmit nem akar tőle a továbbiakban. Suttyó faszparaszt az a manus, de kapott egy Danit maga mellé. Szerintem azok ketten jól meglesznek majd, mint a surmó Csoki meg tahó Radics az előzőben.

mocskosmacska 2020.11.18. 10:18:23

@hereverő heverő: igen, igen......... Bement Diego, arra gondoltam, hogy micsoda egy magától elszállt, buta pöcs. Aztán bement Dani és arra gondoltam, hogy ez az előző pasi felturbózott változata.

Qqts 2020.11.18. 10:28:20

@hereverő heverő: most esett le? Teljesen tiszta volt a szitu :D
Azt mégsem mondhatta 5 perc villa lét utan, hogy azért nem kérdezek tőled semmit, mert szerintem randa vagy :D

Bááár Dani erre rácáfolt, ezek békésen el voltak ott magukban, ez a kölök meg mindenkibe beleállt, üdvözlésképp. Aztán még neki állt feljebb, hogy faképnél hagyták. Ez a vonal nagyon tetszene, ha így maradna, hogy aki tahó, azt nem körül rajongják, hanem kirekesztik maguk közül. Az számomra egy valódi csavar lenne. Érdekelne, hogy vajon leesne-e az arcoskodónak és visszábbvenne-e

-e
-e
-e kicsit sokszor használtam :D

hereverő heverő 2020.11.18. 10:30:24

Amit én rettenetesen hiányolok bentről, az a humor bármilyen nem alpári formája. Nem mintha bármi bajom lenne vele, de nekik még mindig a felfújt koton a vicces.
Na, és nem mintha Győzikének lenne humora, és igen, a legalkalmasabb barátját hívta fel szarás témában, ki mást mint éreccségis fosomát. Mondjuk a kabátos megjegyzése ült :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.18. 10:49:06

@hereverő heverő: Azért lássuk be, hogy nem a Showder Club - Standup Előképző Intézete a VV. Ezektől az arcoktól a humornak bármely normál változatát nehéz várni. De hiszen nem is ezért nézzük... Minden este azzal a mély meggyőződéssel fekhetünk le, hogy mennyivel jobbak, okosabbak és ...bbak ...bbak stb. vagyunk szerencsétlen gyökér villalakóknál. Hiába na... az emberi gyarlóság.
Amúgy tényleg, a "villalakó" a magyar nyelvben lassan sajátos értelmezést nyer, kéne hozzá írni egy cikket az értelmező kéziszótárba :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.18. 10:56:45

Kezdek aggódni Dzsudibí miatt, már majdnem 11 óra és még nem jött ki a 10X04 összefoglalója. Csak nem komoly egészségkárosodást okozott nála az újabb rész és most altatásban tartják szegényt?
Pedig nagy szükség lenne rá, mivel a tegnapi adás annyira semmilyen volt, hogy innen szerettem volna tájékozódni, hogy tulajdonképpen történt-e valami :)

Remélem, nem adja fel...

mocskosmacska 2020.11.18. 10:58:56

@hereverő heverő: A humort én is hiányolom bentről. De a legtöbből hiányzott. Most lehet, hogy bunkó leszek, de a buta embereknek nem nagyon van humoruk.

hereverő heverő 2020.11.18. 10:59:34

@ppupu:

villalakó: - (fn) összetett szó, jelentése: aki villában lakik. A magyar nyelvben meghonosodott (pej) jelző. A ->Való Világ műsorba beválogatott szereplők gyűjtőneve. Szinonimái: ->tahó ->seggfej ->paraszt. "akkora faszfej vagy mint egy villalakó"
- NER közeli vállalkozó, aki ->villában lakik

tvbuzi 2020.11.18. 11:06:51

@hereverő heverő: egész este az az egy vicces volt a műsorban amikor beszólt Győző a dzseki miatt:) Nálatok nincs fűtés more?

Akasa a Kárhozottak Királynője 2020.11.18. 11:20:11

@Cimili2: én megőrülök attól, hogy minden csávónak egyenfrizurája van...

Akasa a Kárhozottak Királynője 2020.11.18. 11:21:28

@mocskosmacska: igazad van....nézz egy kis VV4-et vagy VV5-t. :)

hereverő heverő 2020.11.18. 11:22:15

@Akasa a Kárhozottak Királynője: Így járunk, ha egy darab stylist van a stábban és az is vak.

pkovaks 2020.11.18. 12:12:47

Köszi a jo irasokat, igazi napsutes a nehez idökben...
Kerdezem hogy a Belevalokrol miert nem irsz vagy emlitesz ? Ott olyan dumak es törtenesek vannak amiket a fömusorbol kihagynak...

mézescsók 2020.11.18. 13:32:37

@Nátha ellen bálna: És ha csak ennyit kérdez, még finom lett volna. Én mentegethetem Manírt, hogy ez volt a Dani büntetése, ezért egy pont neki, de kétlem, hogy a pasiban akárcsak egy pillanatra is felmerült, hogy a nagybelépője - hogy is fogalmazzak - nem volt szerencsés.

GinaCsöcse 2020.11.18. 13:47:53

Sziasztok Tesók !
Újra idetaláltam én is....
A nevemet sajnos megint elvesztettem, de látom vannak akik régiek ! :)
Győzike még szarabb ha lehet fokozni
P.Petit pedig rettenetesen utálom

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 14:18:38

@mézescsók: Ezt akár intézményesíthetnék is a vellában. Ha valaki rossz fát tesz a tűzre, beküldik a nyugiszobába a jehovatanúval, hogy adjon neki egy fejmosást. És kötelező lesz végighallgatnia, közbeszólás nélkül. :)

Daninak szerintem se esett le, hogy ha rögtön megalázza a többi villalakót, az nem lesz jó taktika. Se a vellalakóknál, se a nézőknél. (Bár a nézők között biztos lesznek olyanok, akiknek pont ez tetszik.)

mézescsók 2020.11.18. 14:47:06

@Nátha ellen bálna: Ajánljuk fel a szerkiknek büntetési formának. Ha közben valamiért nélkülözni kéne Gáborunkat, akkor az hajtsa végre, akit a legjobban megsértett a vétkes villalakó. És igen, közbeszólás nélkül hallgassa végig, és utána sincs már kommentár.

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 16:26:45

@mézescsók: Csak nem biztos, hogy mindenkinél működne. Milyen lehet egy Ginát megkérni, hogy szó nélkül és utólagos kommentár nélkül hallgasson végig egy kritikát egy általa nem kedvelt személytől?

mézescsók 2020.11.18. 21:50:54

@Nátha ellen bálna: Nem könnyű, de ösztönzőnek valami súlyosabbat lehetne kilátásba helyezni.
Különben általában nem vagyok a büntetések híve.

azula 2020.11.19. 22:46:18

Amanda = bunny boiler.
süti beállítások módosítása