Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10x3 - Buggyasztott tojás

2020. november 17. 07:36 - Dzsudibí

Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak kell ugye reggelit készítenie, aki mindössze két dologtól fél az életben: a főzéstől és a mosástól, elképzelem, ahogy egy háromgyerekes anyuka teljesen átlagos hétköznapját a kegyes halálért könyörögve rettegi végig. A látottak alapján egyébként Mónak nem csak ezektől, de az olvasástól és szövegértelmezéstől is tartania kéne egy kicsit, az instrukciók a buggyantott tojáshoz egy magasabb falú edényt javasolnak, mire Mó magabiztosan markol rá az első serpenyőre, amit meglát, egyébként meg a leírás nem írta, hogy mihez képest magasabb, ugye. Nem kell sokáig várni a nehézségre, a sütőlap fárenhejnben mér, Mó pedig olyan messziről és olyan lendülettel bassza bele a felütött tojásokat a vízbe, hogy ránézésre is kurvajó tojásleves lesz belőle.

kepernyofoto_2020-11-17_4_32_09.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_35_44.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_38_55.png

Miután az első akadályokat sikeresen (NOT) megugrotta, Mónak meg kel barátkoznia az avokádóval, amiről eddig azt se tudta, hogy eszik-e vagy isszák, a recept a félbevágást javasolja, amit Mó természetesen a szar oldalán kezd meg, majd egy félkezű vak majom ügyességével kanalazza ki a belsejét a megpucolt hagymák héjára. Ha a fent felsoroltak még mindig nem jelentenének elég kihívást szerencsétlen nyomorultnak, akkor majd ezután, félidőnél ugyanis elkezdnek záporozni a különleges kérések, Mercike például nem kér BUGGYASZTOTT tojást, mert nem szereti. Mó a munka végeztével elégedett magával, ez volt az első ex-benedictje, de máris a Konyhafőnök VIPbe vízionálja saját magát. Az egyetlen elégedetlen Mercike, aki meg van sértve, mert Mó neki nem csinált külön, pedig milyen jól nézett volna ki az exbenedikt tetjére kecsappal odakanyarintva, hogy MERCI, és ebből meg is születik a dzsubileumi első összeszólalkozás, ki gondolta, hogy egy reggeliben ennyi szenvedély lehet. Sajnos számomra nem derül ki, hogy alapvetően mi a probléma, mert Merci minden mondatban minimum az alanyt és állítmányt az IZÉ szóval helyettesíti, de összetettebb (azaz 3 szónál hosszabb) mondatok esetén a melléknevek és jelzők helyett is a magyar nyelv univerzális dzsolidzsókerét pattogtatja, én meg már kurva öreg vagyok ahhoz, hogy ezt le tudjam fordítani. 

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_08.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_55.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_25_58.png

kepernyofoto_2020-11-17_4_26_01.png

A nyugiban Amanda és Vivi Gina tegnap esti műsorát elemzik, Ő TUDJA, de hát azért ez egy kicsit sok volt, MINDENKI ÚGY JÁTSZIK, AHOGY AKAR, de azért a ruháját első este ledobni, innye nna. Amanda nem akarja, hogy Ginával egy lapon említsék, ezért most kicsit tartja a távolságot, ezzel ez az örökre szóló barátság éppen fél nappal tovább tartott, mint amire én tippeltem volna. Gina és Merci ezalatt a hálóban mereng, és azok számára, akik eddig azt mondták, hogy Gina nem túl okos üzenném, hogy szégyelljétek magatokat, Gina ugyanis néhány másodperc alatt szuperszámítógépeket megszégyenítő teljesítményt visz véghez: 

Merci: Nem alszol?

Gina: (fejcsóválás)

Merci: Miért?

Gina: Gondolkozom.

Merci: Min?

Gina: Hát, most így minden eszembe jutott.

kepernyofoto_2020-11-17_5_03_04.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_03_46.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_04_33.png

Édesapja haláláról mesél Mercinek és a villatündérnek, de akkora geci még én sem vagyok, hogy ebből viccet csináljak, de szerencsére Gina hamar feladja a magas labdát, amikor ezután Vivinek és Amandának mondja meg a frankót a fürdőben, neki a Merci NÉHA KICSIT SOK. A műsor szerkesztőinek lehetett volna annyi humororzéke, hogy ennél a résznél bevágnak néhány sikítva örjöngő képet Gináról, ahogy egy szál bugyiban vereti a jakuzziban, ugyanitt végzettség nélküli, magát kreatív léleknek valló harmincas évei közepén huszas évei végén járó fiatal nő hasonló munkát vállalna (műsorszerkesztést, nem bugyiban veretést, bár minden csak pénz és megbeszélés kérdése).

Végre jön Digó, az érzelmes cnc gépkezelő, Renátónak nem szimpi az új gyerek, a csajoknak viszont igen. Amíg Digó és Mó Mercivel beszélik meg a dohányzóban, hogy Merci szíve foglalt (vagy hát izé), addig bentről zöldre savanyodva beszéli meg a három jó barátnő, hogy ez a Merci mekkora kis kurva már, hogy ilyen látványosan mászik Digóra. Azt már nem is említem, hogy Gábor milyen elegánsan mutat bugyiban és szövetkabátban.

kepernyofoto_2020-11-17_5_43_06.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_12_27.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_15_20.png

BULI. Azaz Vivi és Renátó azonnal a dohányzóba költöznek, ahol Renátó elköveti azt a hibát, hogy megemlíti, Merci hangja idegesíti, mert a volt nőjének is ilyen volt, Vivi azonban ebből annyit ért meg hogy MERCI IDEGESÍT, és belekezd Merci módszeres, pontról pontra történő kitárgyalásába. Azaz kezdene, de Renátóról minden pontnál visszapattan. 

Vivi: Nekem nincs vele bajom, csak... csak ez a túlnyávog... ja.

Renátó: Aranyooooos. Ő ilyen kis naiv cuki. 

Vivi: Tudom, hogy aranyos, de nekem az van hogy nagyon rájátszik.

Renátó: Nem.

- jelenti ki Renátó határozott arccal a fejét rázva, nem Vivi, tévedsz, Merci nem játsza túl, ő tényleg ilyen kibaszott egyszerű gépezet. A következő nagy beszélgetés Digó és Amanda között zajlik le, Amanda kacéran feldobja a labdát Digónak - most bármit kérdezhetsz rólam cuncus, kettesben maradtunk - Digó meg úgy bassza izomból Amandát homlokon a labdával, hogy tanítani kéne - nincs kérdésem - feleli rezignáltan, mélyet szívva a cigijéből. Amanda csak egy pillanatra fagy le, de aztán újrabootol, Digó bizonyára nem értette a kérdést, el kell ismételni - de RÓLAM te kis butus - kacsintgat az elegáns pohárba töltött vbk mögül - há mondom, hogy nincs, mindent tudok, amit meg nem, azt le is szarom - zárja rövidre Digó, őt nem érdekli semmi, őt a barátai azzal küldték be, hogy ne tolja fullba a kretént, de ennyi, ő itt kérem hátradől, aztán hagyja, hogy a többiek kivágják a fát maguk alatt. Digó nem fogja itt magát lejáratni azzal, hoyg bejön első este, aztán merev részegen lejárassa magát, ennél a résznél Amanda bólogatókája látványosan megpihen, ajkait pedig enyhén beharapja, hogy azért mutassa, egyet is ért, de ő azért speciel bebaszott az első estéjén. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_20_45.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_27_26.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_20_34.png

Óriás taktikai megbeszélés következik, karakterekről, stratégiákról, szövetségesekről, Amanda mindenben IS egyetért, majd Digó távozásával már adja is tovább az infót Vivinek, ez a csávó baszki hülye mint a szar, aggyal akarja megnyerni a játékot, pedig nem úgy kell, én meg csak mosolygok itt magamban háromnegyed 6-kor, milyen aranyos is, amikor egy pontnak próbálnád meg megmagyarázni, hogy mi az a gömb. 

kepernyofoto_2020-11-17_6_30_28.png

kepernyofoto_2020-11-17_6_30_19.png

Váltás, Anikó kíséri Frut a villa bejáratához, Fru 24 éves és Szolnokról érkezett, elég erős gimibe járt, de utána csak a gyengébb képességűeknek fenntartott fizetős felsőoktatásba tudott volna bejutni (szerk.: nekem is csak oda sikerült), ezért inkább műkörmös lett, én meg elégedetten dőlök hátra, hogy mennyivel többre vittem, hogy hajnalban blogolgathatok teljesen ingyen és bérmentve. Fru nagyon talpraesett és magabiztos, ami a munkájában is megmutatkozik, ebben a pillanatban előttem pedig élesen villan fel Fru képe, ahogyan eltökélt arccal, szája szélén öntudatos mosollyal keni fel a géllakkot napjában 12-szer. Fru nagyon konzervatív lány, de ez saját bevallása szerint látszik is rajta, illetve leteszi a nagyesküt is, a villában nem lesz szex! Ha ez egy film lenne, itt lenne egy bevágás arról, ahogyan elsőként visítva lovagol Digó ölében, de sajnos nem az. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_47_11.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_48.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_51.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_54_56.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_56_45.png

Fru be, Anikónak meg nem szólnak, hogy már pörög a kamera, de hang nincs, így nem értem mit mond, pedig nagyon szívesen hallottam volna a szájából valami "azt a büdös kurva kibaszott hétszentségit de geci hideg van, a faszomat is már" elszólást. Helyette Danit mutatja be nekünk, a következő beköltözőt, aki 22 éves, és családi vállalkozásban dolgozik, magáról egészen szerényen állapítja meg, hogy kurva nagy arc, és csak azok szerint nincs így, akik nem érnek fel az ő szintjéhez. Szevasz Danikám, jó hogy itt vagy. Dani egyébként nem nagyképű, csak tisztában van az adottságaival, ő macinaciban ugyanolyan nagy király, mint farmerban. Dani nem mellesleg néha maga mondja a csajoknak, hogy ne legyen szex, csak bújás, és egyébként matematikus is, máskülönben hogyan tudná mérnöki pontossággal megjósolni, hogy a villában 70%-ban fog jól kijönni a társasággal. Dani be, sajnos az ajtó hiába villog neki vagy negyvenszer, hogy mehetsz paraszt, Dani túlságosan el van foglalva azzal, hogy a tükörben magát nézze, így az adásidőt kénytelen volt az rtl kicsit kihúzni kivételesen, hiába, az élő adás örömei. 

kepernyofoto_2020-11-17_5_57_53.png

kepernyofoto_2020-11-17_5_59_50.png

Írásomat szeretném legdrágább Pávó Réka művésznőnek ajánlani, gyógyulj meg drága Réka. <3

290 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2020.11.17. 22:52:51

Hopp,láttátok az újakat?Hajrá Bálint!

Cimili2 2020.11.17. 22:52:58

nahhh, holnap is egy körszakállas fog beköltözni. ez most a divat?

MsIreneAdler 2020.11.17. 22:54:09

@Cimili2: ja ja, kitehetnének rájuk névtáblát, mert így gondba leszek :D

Qqts 2020.11.17. 22:54:48

@Cimili2: EKG!
Az adás előtt azt írtam, hogy Gábor ijesztő. Most nagyot nőtt a szememben :) nagyon jól próbálta jobb belátásra bírni azt a suttyót

@linkek1234: szintén EKG
A faszméregetés elkezdődött, de Renátó nagyon jól reagálta le a helyzetet. Azzal, hogy nem vette fel a kesztyűt, azonnal kiherélte a kisfiút.

Cimili2 2020.11.17. 22:54:50

@tvbuzi: :DDDDDDDDDDDDD télleg, neked van körszakállad?? kellően divatos vagy?? :))))

Cérnahuszár 2020.11.17. 22:54:52

@Gia: ezazzz
én is felkaptam a punnyadó fejem a most bemutatott villanásra, mintha ott lenne némi spiritusz

2020.11.17. 22:54:57

@Gia: Wcn voltam. Miért hajrá neki?

Lilith.Inanna.1 2020.11.17. 22:55:24

@linkek1234: Azt mondta top 10 es kisugarzasa van.Nem vakitotta el a szemedet?

linkek1234 2020.11.17. 22:57:12

@Lilith.Inanna.1: De. Megyek és magamhoz nyúlok.

Sis 2020.11.17. 22:57:17

az összes fiú ugyanúgy néz ki, nem tudok különbséget tenni köztük :(
2 Merci is vicces lesz, remélem lesz egy Merci-Merci párbaj

Cimili2 2020.11.17. 22:58:02

@Trasheater: ezt a borzalmat mé kaptam?? :)))))))

Gia 2020.11.17. 22:58:04

@Trasheater: Azt mondják két másodperc alatt eldől,hogy ki szimpi.A holnapi új fiú kifejezetten szimpi.Értelmesnek tűnt,elmúlt 30,a szakállát meg majd levágja. :-)

tvbuzi 2020.11.17. 22:58:11

@Sis: merszedesz vs merkedes

Cimili2 2020.11.17. 22:58:39

@tvbuzi: nagyon helyes!!!! :)))))))))

Gia 2020.11.17. 22:59:12

@Qqts: Ugyehogyugye?Gábor felhozta magát.

2020.11.17. 23:00:21

@Gia: Nem kötekedek, de van róla infó? vagy csak külsőre szimpatikus?

Lilith.Inanna.1 2020.11.17. 23:00:37

@linkek1234: Szemcseppet ajanlok ha bevorosodne.

Gia 2020.11.17. 23:00:48

Ha Gina meglátja a holnapi csajt önként kivonul a játékból.. :-D

Gia 2020.11.17. 23:01:57

@Trasheater: Csak külső és a megszólalás.Majd elválik,hogy jó-e a megérzésem.

2020.11.17. 23:02:42

Belevalót NE NÉZZE aki nem akar súlyos agykárosodást szenvedni!!!

2020.11.17. 23:05:24

Úristen arról beszélnek Móék, hogy milyen jó szarni. SZARNI. Na jó végem

Cimili2 2020.11.17. 23:07:25

merci meg tátott szájjal és rajongó képpel hallgatja.

Gia 2020.11.17. 23:09:06

@Trasheater: Még jó,hogy Gábor nem hallotta Múú-t...Rángatódzott volna az arca iziben..

Cérnahuszár 2020.11.17. 23:09:57

Hát ez se a poincaré sejtés

2020.11.17. 23:13:04

Vivi nem tud kakálni, mondá G Győző

tvbuzi 2020.11.17. 23:14:14

Kit hívott fel ez a félkegyelmű?

Gia 2020.11.17. 23:14:23

Ez a mai Belevaló nem a Győzike miatt a legalja.hu....Ritka dolog.

2020.11.17. 23:15:02

@tvbuzi: valami kakaszakértőt

Cérnahuszár 2020.11.17. 23:16:35

nem jó a belevaló név, a belehalok találóbb

2020.11.17. 23:19:50

Nem elég Győzike, meg hogy a szarásról szól a műsor. Most még jön VV Fosoma, aki kabátban ül a lakásban a gép előtt, és azt mondja, hogy Vivinek egy seggberépa kéne, hogy tudjon szarni.

tvbuzi 2020.11.17. 23:19:52

Eddig bírtam. Soma megadta a kegyelemdöfést.

Regina Falange 2020.11.17. 23:20:18

Azt hittem nincs lejjebb! De tevedtem, mindig van...VvSoma megelhetesi gamer?! Fuuujjj!

2020.11.17. 23:21:49

@Regina Falange: Ezt nem is figyeltem. Megélhetési gamer? wtf

2020.11.17. 23:22:05

" megyek szarni" by VV Fosoma

Qqts 2020.11.17. 23:22:34

Atyaságos szent úristen
Ez a belevaló kisütötte az agyam

Cimili2 2020.11.17. 23:22:35

@Cérnahuszár: ekg. :) így fogom én is hívni.

2020.11.17. 23:25:01

@Qqts: Mondanám, hogy ekkora fost még életemben nem láttam, de hát na..

Regina Falange 2020.11.17. 23:26:07

@Trasheater: Az. Jelentsen ez barmit is vagy akarmit. Mindenesetre tenyleg kockaztattuk az agyunk epseget ezzel a Belevaloval, mazochistak! Jo ejt!

Gia 2020.11.17. 23:27:24

Most néznem kell valami mást,hogy el tudjak aludni.Pedig nem is horror volt. :-)

2020.11.17. 23:27:25

@Regina Falange: Jaja :D Jóéjt, holnap ugyanitt szevasztok

Qqts 2020.11.17. 23:33:20

@Trasheater: Stílszerű komment

Ahogy Győzőt és Ginát hallgatom csak egy dolog fogalmazódik meg bennem. Ők vajon tényleg értik, amit mondanak?! Eléjük állnék és megkérdezném: Te tényleg úgy gondolod, hogy van értelme annak, amikor szavakat dobálsz egymás után?! A ragokat meg csak úgy random használod?!

Post Modern Prometheus 2020.11.18. 00:02:40

@Trasheater: Akármikor az a szerencsétlen megpróbál angolul beszélni [vagy valamilyen kitalált nyelven], mindig azt hiszem, hogy élő adásban kapott stroke-ot és rendszerint frászt kapok, de mikor látom, hogy nem rohan be a Vészhelyzet stábja, akkor megnyugszom. [Nem azért, mert sajnálnám, mert épp elég kárt okozott már, hanem szimplán nem kívánok rosszat senkinek :D]

SzabadEzANév? 2020.11.18. 00:40:54

Nem tudtam mi hiányzik az életemből már két éve. Hát a vévé meg a hávé. VÉGRE ÚJRA!
Jó szórakozást mindenkinek! :)))

mézescsók 2020.11.18. 00:58:36

@Gia: Felhúzta magát lehet, de az adásidőből legalább negyedóra ment el erre a semmire. A negyedóra a szerkik sara, de szerintem hatásosabb lenne a Manír fiú mondanivalója és a sszemélyisége, ha kevesebbet szónokolna, rövidebben és egyszerűen fogalmazna. Ettől még bírom, de kevesebbet fontoskodhatna.

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 01:00:23

Az elején tényleg könnyű rámondani, hogy még olyan semmilyen a társaság. És mégis minden évben okoznak meglepetéseket! Például itt többen írták az előzetes után, hogy Lollobrigida biztosan azért itatta az egereket, mert az előző esti ködből beugrott neki a medencés székfoglaló előadása. Bevallom, ez nekem is megfordult a fejemben. Aztán ugye kiderült, hogy véletlenül sem azért pityergett. Tudniillik az előző este jottányit sem zavarta józanul sem, ezt pedig ma is megerősítette a maga szemérmes, mimóza módján ("Kiszoptya, amit gondolok!! Mutassak még nekik csecset?!" - és mán vellantak is.) Mindig bízni akarunk bennük. :)

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 01:38:11

@mézescsók: Úgy bizony, dá! :) Amikor még az udvaron is azzal folytatódott a műsor, hogy Jehova tanúja kidülledt szemekkel ugyanazt az egy mondattöredéket ismételgette a családi csőszerelőnek, akkor eszembe jutott, amit anno Rick mondott Negannak a Walking Dead egy régebbi epizódjában: "You ever shut the hell up?"

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 08:00:11

Jóóó reggelt mindenkinek!
Tegnap este volt szerencsém belenézni. Kb. első szünetig sikerült eljussak. Valahogy nem kötött le. Az Amanda kövezzetek meg de a szódával elmegy kategória, az fűrészelős lány kissé buta és olyan család pici tündérvirágszála. A Gina és a csöcsei műbalhénál dobtam el az égszíjat. Ki a fenét érdekelnek a csöcsei és még ebből lerendez egy félgettó stílusú hisztit is. A Móóó nekem olyan Soma utód, az a kis szerethető nagyon hülye, csak nem annyira tejfölös képű mint az elődje.
Gábor számomra is ijesztő a szeme, és lehet ha nem szavazzák ki a szimpátián eljut elég sokáig mert nekem kissé tuja.
Vivi- ő sunyi de még akár érdekes is lehetne! :D főleg ha itt ott megkeverné a szart.
Renátó és Digóról nem tudok nyilatkozni, mert a műsor többi része már érdektelenségbe fulladt részemről. Itt olvasni fogom a kommenteket és az összefoglalókat és amikor tudok azért rákukkantok, gyanítom ez a hétvégi maraton alkalmával lesz inkább. De én úgy érzem ebben az évadban is lesz craft meg nem egy olyan aki a halálba fog idegesíteni. (Mint pl. zsizsikes :D )
Szép napot mindenkinek.

mocskosmacska 2020.11.18. 08:10:03

Tegnap én is belenéztem, de csak a végébe. Szerintem Dani lesz az első kieső.

hereverő heverő 2020.11.18. 08:32:13

Álmos lóreggelt mindenkinek. válaszolgatok, bár sanszos hogy senki se fogja olvasni, ha átmegyünk az új posztra. Én még mindig félek, hogy Dzsudi egyszer csak besokall és itt maradunk HV nélkül.

@Cérnahuszár: Na mit gondolsz kinek az ötlete volt a kotonfej? Mondjuk mind a ketten belevaló fasz(a) gyerekek, megérdemelték. Hát Renátó bácsi, a nők bálványa találta ki - igaza van @Trasheater: nek, ez már 20 éve is ciki volt.

@Qqts: Neked is hellobello, ciao!

most megyek visszanézni és szörnyülködni

mocskosmacska 2020.11.18. 08:41:01

Szerintetek kinek van itt esélye győzni? Van kedvetek az elején jóslásokba bocsátkozni?
Moh: Mivel Soma nyert, neki is lehet esélye. Kiakasztani senkit nem akaszt ki, tud magán röhögni.
Amanda: Mindenkit kibeszél mindenkivel a háta mögött, kétségbeesetten próbálja elérni, hogy a fiúk észrevegyék. Nem hiszem, hogy sokáig húzza.
Merci1: Aranyos, buta kis királylány. Lehet, hogy a féltékeny lányok elküldik párbajozni. Ő az elején jött be, és azok mindig jobb helyzetben vannak. Középmezőnybe tippelem.
Gábor: Ő a fekete ló a pályán. Én őt is esélyesnek tippelem.
Vivi: Először őt is fekete lónak hittem, de egyre inkább kezd hozzásimulni a többi csajhoz.
Renátó: Elsőre szimpi volt, de egyre inkább gyanakszom, hogy hisztis. Úgy érzem, hogy ő népszerű lesz.
Gina: hát, hagyjuk.
Digo: Nem az eszért fogják ellopni. Középmezőny.
Fru: Szép lány, de semmi különös. Rajta is látszik a casting fő hibája, hogy a nőket szexuális tárgyaknak tekintik, aztán még betesznek melléjük egy-két komplexusos ronda lányt. Szerintem ő nem fogja megnyerni.
Dani: Ő az első kieső lesz.
Virág: Detto, mint Fru.
Bálint: Nekem első benyomásra nem szimpi, de el tudom képzelni, hogy ő fog győzni.
Merci2: Már éppen mondani akartam, hogy hogyhogy nincsen műcsöcs a villába. Most megérkezett.

hereverő heverő 2020.11.18. 08:51:09

Rossz dolgokat sántítok. Gábor
A Vivit írtam mert nekem homály. Mú
Mút írtam, mert vele volt egy olyan szituációm amire azt gondoltam, hogy vicces. Vivi
Lelövöm a pizsit, mert a holnap.. kemény lesz. Amanda
Nekem is van sok izé személyiségem: Gina

És ez még csak az első 14 perc volt.

hereverő heverő 2020.11.18. 09:02:42

Danit a hírnév motiválja a következő életéhez. Hát amekkora suttyó faszfej, a hírnév már megvan. Remélem a következő életében giliszta lesz egy horgász dobozában.

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:17:54

Húúú a Gina tényleg nem tud beszélni, annyira és olyan szinten, hogy minden mondatban 4-szer szerepel minimum az "izé" szó. Olvasni kellett volna esetleg és akkor kicsit több szó megmaradt volna, de látszik, hogy az agya helyén egy dióhéjban két borsószem gondolázik csak!

mocskosmacska 2020.11.18. 09:24:56

@Nyuszomuszo83: Nem ismeri a szavak jelentését. A beköltöző showban kérdezték tőle, hogy mi a véleménye a többiekről, akkor ismételgette, hogy Merci1-ben van tartás. Először azt hittem, hogy arra gondol, hogy Merci1 büszke, és nem rohangálna félpucéran az udvaron. Aztán kiderül, hogy úgy értette, hogy még nem oldódott fel teljesen, és távolságtartás van még benne.

hereverő heverő 2020.11.18. 09:27:46

De jóóóóó, végre megtudhattuk azt is, hogy Vivinek babapinije van, és nem ám selyemsonka! Vajon hogy tudtam eddig ez info nélkül létezni?!?

Hajaj, alakul a trash. Renátó és Gábor emelkedik a ranglétrán, Mú, Merci, Amanda stabilan középen, Gina, Digó meg a Dani pedig a legalja. Vivit nem tudom hova tenni mert egyik percben vannak normális gondolatai, a másik percben le kell döntsek egy felest hogy meg ne harapjam a kutyát. Az új lányok meg még ismeretlenek.

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:28:42

@mocskosmacska: Ohhhh édes Istenem, így már értem a sok izét... Akkor pláne tartom a véleményem, hogy olvasni kellett volna, azért egy értelmező kéziszótárt beküldenék karira nekik a villába, hátha kicsit válogatottabban kommunikálnának.... Álom, álom, édes álom... De tudom ha kultúrára vágyom nem ezt kell nézni, mert egyik sem az Élet és Irodalom hasábjain nevelkedett. De bennem van tartás és kitartás követem az eseményeket! :D

mocskosmacska 2020.11.18. 09:29:41

@hereverő heverő: A babapini a szőrtelen? Abban mi a különleges, ma már mindenki szőrteleníti.

Qqts 2020.11.18. 09:32:51

@mocskosmacska: szavaaaak jelentése?
Én örülnék, ha egyáltalán a ragokat helyesen használná.. rettenet
Szeretném érteni, de nem megy. Van amikor vki küzd egy szóval, mert hirtelen nem tudja kimondani és kisegíted. Naaaaa őt nem tudnám kisegíteni, mert fogalmam sincs, hogy mit is szeretne kifejezni

Qqts 2020.11.18. 09:35:22

@mocskosmacska: a babapini szerintem hintőporos...vagy be van kenve sudocrem-mel

Amúgy kifejezetten imádom, hogy mindegyik szűknek jellemzi magát, de saját elmondásuk szerint jóval több kuksi járt bennük, mint ami indokolt lenne :D

mocskosmacska 2020.11.18. 09:39:27

@Qqts: . Én úgy vettem le, hogy Vivi ezzel csábítani akart, de egy babapinit megkívánni pedofil dolog. (Ha a jelenet közönségesség faktorával nem is foglalkozunk.)

Qqts 2020.11.18. 09:43:24

@mocskosmacska: egyértelmű, de nekem a babapiniről maximum ez jut eszembe :) sexuális fantáziámra nincs hatással, remélem a férfiakra sem hat izgatóan

Annyira próbálta reklámozni a mufflont, hogy kicsit túlzásba is esett. “Olyan szűk, hogy szárazon a tampon sem megy fel”
Vki szóljon neki, hogy szárazon ne is használja, az ugyanis arra szolgál, hogy felfogja a nedvességet...

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:48:10

@Qqts: A szőrtelen kislányost szokták így jellemezni ami nem rongyos. :D
Lehet szűkek csak a nyerges vontató megfordul bennük. :D Amúgy is nagyban a normális is csak kalimpál. :D

hereverő heverő 2020.11.18. 09:49:24

@mocskosmacska: Úgy hiszem a méreteire gondolt. És szerintem erősen alábecsülte :)

@Qqts: hát igen, erre EKG.

Qqts 2020.11.18. 09:52:20

@Nyuszomuszo83: tudom-tudom, de attól még gusztustalan és nem normális dolognak tartom.
Nem lehet normális, gyermekekhez köthető dolgokkal sexuális dolgokat jellemezni.
Tudom h a köznyelv használja, de nagyon nem értek vele egyet

mocskosmacska 2020.11.18. 09:55:44

rtl.hu/rtl2/valovilag/elso-szovetseg-villa-gina-amanda-vivi-triumviratus
1. kérdésem: mennyire lesz tartós ez a szövetség? Kitart legalább egy hétig?
2. A két nagy taktikus még nem jött rá, hogy mindig az a csaj lesz népszerű, akire a többiek fújnak?

hereverő heverő 2020.11.18. 09:56:57

Ehez a témához nem nagyon akarok hozzászólni :)

Nyuszomuszo83 2020.11.18. 09:58:42

@Qqts: Egyetértünk, azaz akarom mondani EKG! Pacsi!

hereverő heverő 2020.11.18. 10:00:56

@hereverő heverő: Mármint a méretbeli és fanszőrzetet illető diskurzushoz..

@mocskosmacska: Semennyire. Gina szét fogja rombolni az első alkalommal, kibújik belőle a cigányasszony és mindenkire ki fog akadni amikor nem az történik amit ő szeretne. Lásd a cicigate.
Mercike pedig sokáig el fog jutni a kis cuki szerepben - egészen addig amíg el nem hangzik a szájából az első "én magamat adom"

mocskosmacska 2020.11.18. 10:02:07

@hereverő heverő: Amanda is esélyes a rombolásra, mivel még csak 48 órája vannak bent, de már Vivit és Ginát is leszólta.

hereverő heverő 2020.11.18. 10:15:06

@mocskosmacska: azt olvastam "Vivit és Ginát is leszopta" és már elkezdtem visszatekerni, hogy miről maradtam le, aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem ittam ma még elég kávét.

Amanda egy sötét ló. Oké, legyen kanca. Szóval mindenütt ott akar lenni, mindenbe beleüti az orrát, mindenkivel jóban szeretne lenni és mindenkit átölelne. Nem tudom, hogy taktikából-e és este a sötétben elemez, terveket kovácsol és jár az agya, vagy csak szimplán ilyen kotnyeles és este a sötétben csak alszik mint egy zsák krumpli.

Az viszont most már leesett, hogy tegnap(előtt?) a Digó nem bölcsességből koptatta le, hanem mert nem tetszik neki mint nő, és semmit nem akar tőle a továbbiakban. Suttyó faszparaszt az a manus, de kapott egy Danit maga mellé. Szerintem azok ketten jól meglesznek majd, mint a surmó Csoki meg tahó Radics az előzőben.

mocskosmacska 2020.11.18. 10:18:23

@hereverő heverő: igen, igen......... Bement Diego, arra gondoltam, hogy micsoda egy magától elszállt, buta pöcs. Aztán bement Dani és arra gondoltam, hogy ez az előző pasi felturbózott változata.

Qqts 2020.11.18. 10:28:20

@hereverő heverő: most esett le? Teljesen tiszta volt a szitu :D
Azt mégsem mondhatta 5 perc villa lét utan, hogy azért nem kérdezek tőled semmit, mert szerintem randa vagy :D

Bááár Dani erre rácáfolt, ezek békésen el voltak ott magukban, ez a kölök meg mindenkibe beleállt, üdvözlésképp. Aztán még neki állt feljebb, hogy faképnél hagyták. Ez a vonal nagyon tetszene, ha így maradna, hogy aki tahó, azt nem körül rajongják, hanem kirekesztik maguk közül. Az számomra egy valódi csavar lenne. Érdekelne, hogy vajon leesne-e az arcoskodónak és visszábbvenne-e

-e
-e
-e kicsit sokszor használtam :D

hereverő heverő 2020.11.18. 10:30:24

Amit én rettenetesen hiányolok bentről, az a humor bármilyen nem alpári formája. Nem mintha bármi bajom lenne vele, de nekik még mindig a felfújt koton a vicces.
Na, és nem mintha Győzikének lenne humora, és igen, a legalkalmasabb barátját hívta fel szarás témában, ki mást mint éreccségis fosomát. Mondjuk a kabátos megjegyzése ült :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.18. 10:49:06

@hereverő heverő: Azért lássuk be, hogy nem a Showder Club - Standup Előképző Intézete a VV. Ezektől az arcoktól a humornak bármely normál változatát nehéz várni. De hiszen nem is ezért nézzük... Minden este azzal a mély meggyőződéssel fekhetünk le, hogy mennyivel jobbak, okosabbak és ...bbak ...bbak stb. vagyunk szerencsétlen gyökér villalakóknál. Hiába na... az emberi gyarlóság.
Amúgy tényleg, a "villalakó" a magyar nyelvben lassan sajátos értelmezést nyer, kéne hozzá írni egy cikket az értelmező kéziszótárba :)

ppupu #Fantom for President 2020.11.18. 10:56:45

Kezdek aggódni Dzsudibí miatt, már majdnem 11 óra és még nem jött ki a 10X04 összefoglalója. Csak nem komoly egészségkárosodást okozott nála az újabb rész és most altatásban tartják szegényt?
Pedig nagy szükség lenne rá, mivel a tegnapi adás annyira semmilyen volt, hogy innen szerettem volna tájékozódni, hogy tulajdonképpen történt-e valami :)

Remélem, nem adja fel...

mocskosmacska 2020.11.18. 10:58:56

@hereverő heverő: A humort én is hiányolom bentről. De a legtöbből hiányzott. Most lehet, hogy bunkó leszek, de a buta embereknek nem nagyon van humoruk.

hereverő heverő 2020.11.18. 10:59:34

@ppupu:

villalakó: - (fn) összetett szó, jelentése: aki villában lakik. A magyar nyelvben meghonosodott (pej) jelző. A ->Való Világ műsorba beválogatott szereplők gyűjtőneve. Szinonimái: ->tahó ->seggfej ->paraszt. "akkora faszfej vagy mint egy villalakó"
- NER közeli vállalkozó, aki ->villában lakik

tvbuzi 2020.11.18. 11:06:51

@hereverő heverő: egész este az az egy vicces volt a műsorban amikor beszólt Győző a dzseki miatt:) Nálatok nincs fűtés more?

Akasa a Kárhozottak Királynője 2020.11.18. 11:20:11

@Cimili2: én megőrülök attól, hogy minden csávónak egyenfrizurája van...

Akasa a Kárhozottak Királynője 2020.11.18. 11:21:28

@mocskosmacska: igazad van....nézz egy kis VV4-et vagy VV5-t. :)

hereverő heverő 2020.11.18. 11:22:15

@Akasa a Kárhozottak Királynője: Így járunk, ha egy darab stylist van a stábban és az is vak.

pkovaks 2020.11.18. 12:12:47

Köszi a jo irasokat, igazi napsutes a nehez idökben...
Kerdezem hogy a Belevalokrol miert nem irsz vagy emlitesz ? Ott olyan dumak es törtenesek vannak amiket a fömusorbol kihagynak...

mézescsók 2020.11.18. 13:32:37

@Nátha ellen bálna: És ha csak ennyit kérdez, még finom lett volna. Én mentegethetem Manírt, hogy ez volt a Dani büntetése, ezért egy pont neki, de kétlem, hogy a pasiban akárcsak egy pillanatra is felmerült, hogy a nagybelépője - hogy is fogalmazzak - nem volt szerencsés.

GinaCsöcse 2020.11.18. 13:47:53

Sziasztok Tesók !
Újra idetaláltam én is....
A nevemet sajnos megint elvesztettem, de látom vannak akik régiek ! :)
Győzike még szarabb ha lehet fokozni
P.Petit pedig rettenetesen utálom

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 14:18:38

@mézescsók: Ezt akár intézményesíthetnék is a vellában. Ha valaki rossz fát tesz a tűzre, beküldik a nyugiszobába a jehovatanúval, hogy adjon neki egy fejmosást. És kötelező lesz végighallgatnia, közbeszólás nélkül. :)

Daninak szerintem se esett le, hogy ha rögtön megalázza a többi villalakót, az nem lesz jó taktika. Se a vellalakóknál, se a nézőknél. (Bár a nézők között biztos lesznek olyanok, akiknek pont ez tetszik.)

mézescsók 2020.11.18. 14:47:06

@Nátha ellen bálna: Ajánljuk fel a szerkiknek büntetési formának. Ha közben valamiért nélkülözni kéne Gáborunkat, akkor az hajtsa végre, akit a legjobban megsértett a vétkes villalakó. És igen, közbeszólás nélkül hallgassa végig, és utána sincs már kommentár.

Nátha ellen bálna 2020.11.18. 16:26:45

@mézescsók: Csak nem biztos, hogy mindenkinél működne. Milyen lehet egy Ginát megkérni, hogy szó nélkül és utólagos kommentár nélkül hallgasson végig egy kritikát egy általa nem kedvelt személytől?

mézescsók 2020.11.18. 21:50:54

@Nátha ellen bálna: Nem könnyű, de ösztönzőnek valami súlyosabbat lehetne kilátásba helyezni.
Különben általában nem vagyok a büntetések híve.

azula 2020.11.19. 22:46:18

Amanda = bunny boiler.
süti beállítások módosítása