Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 40X12 – What is problem please?

2020. július 07. 11:22 - Laura Ingalls

01-26_sarah_nem_merges_mod2.jpg

A múlt heti one man show után, Tony telefonja egész éjszaka csörgött: Hello, my name is Penny Tony. What is problem please? Hello, my name is Tony. Please hold! Sarah annyira kiakadt a tanács miatt, hogy a parti kiabálását – amit suttogásnak szánt a drágám, de elszámolta a mamanucai levegő sűrűségét, így jobban terjedt a hangja a vártnál – még a táborban is hallották. Kinyírtad a játékomat Tony! Ezek után senki nem akar velem szóba állni! Ennyi volt, végeztünk!– „suttogta”. És ez kérem az, amikor Sarah nem mérges, mert elhatározza, hogy nyugodt marad. Nem szeretnék vele találkozni, amikor valóban feldühítik. Tony vérbeli ügyfélszolgálatos módjára megnyugtatja, vagyis mivel Sarah nyugodt mondjuk úgy, értelmet beszél a fejébe, elsimítja a dolgokat és visszaállítja a rendet: Cops Are Us Rules.
Ben száját is befogja az infóval, hogy van egy rejtett védettsége – ekkor a szemem enyhén tikkelni kezd, a szám széle pedig kissé megremeg: M I É R T? Mégis MIÉRT kell ennek az infantilis, játék szempontjából megbízhatatlan embernek ezt elmondani? Ám mire jobban belemerülnék a MIÉRT fejtegetésébe, Tonyt leszarja egy madár. Vagy egy denevér. Vagy valami éjszakai repülő lény. Ezzel nemcsak az én gondolatmenetem szakad meg, hanem Tony és Ben beszélgetése is. Az instant karma utolérte emberünket. Van ez így.

Egy kis madárszar azonban nem állíthatja meg az én Tony haveromat, reggel ott folytatja ahol korábban abbahagyta, my boy Tony is back! Ezúttal nem épített levelekből, ágakból rejtekhelyet és nem is a földbe ásta bele magát, nem-nem. Szintet lépett. Felköltözött egy fára. Hogy hol? Még szép, hogy a kútnál! Hülye vagy? Eddig is bevált – majdnem mindig, de egyszer biztosan. Sarah kuksizza meg mit csinál és mondja neki: minden zöld, nem látlak. Kiváló, indulhat a kémkedés. Ha mást nem, annyit biztos nyer vele, hogy ott nem tojja le újra egy másik madár.

04-23_spy_nest_mod.jpg

Amíg Tony valahol kémet játszik, a táborban Kim maffiafőnöknek áll. Napok óta meg akar szabadulni Tonytól, de az a piszok nem akar kiesni és már két védettséget nyert egymás után. A tegnap esti húzása után itt a remek alkalom, vesszen Tony – vagy valami ilyesmi. Denise, Ben, Michele és Nick egymás után mennek audienciára és Kim egyenként rágja a szájukba miért jó mindenkinek ha kiszavazzák Tonyt. Nem kell győzködnie egyiküket sem, Tony napjai meg vannak számlálva.

Eközben az Edge-en levelet kapnak azéhezőkoplalóvilágukatnemtudólegendáink. Készítőink csúcsra járatják a szopórollert: a sziget másik végében találtok egy hatalmas kupac kókuszdiót. Napnyugtáig 20 darabot kell a fekhelyetek mellé tornyozni, egyszerre csak egy darabot hozhattok. Ez első hat kap két darab tokent, a többieknek coki. Ez pont ugyanolyan genyó feladat, mint a kuglis volt. Én erre azt mondanám szarjatok sünt, de nem lenne műsor ha a játékosok is ezt mondták volna, így elkezdődik a szakkörözés. Megtekinthetjük a dicsőségesnek egyáltalán nem mondható, cserében a nézőből szorongást kiváltó egyre rosszabbul kinéző játékosok küzdését a két tokenért. Danni olyan sovány, hogy már átlátok rajta és még így is fut – mert egyébként maratonista - rossz nézni. Rob meg addig idétlenkedik, hogy elcsúszik, szétb.ssza a könyökét és ezzel oda az esély a 2 zsetonra, de tisztességből akkor is befejezi a feladatot, mert ő semmit sem hagy félbe, semmit sem ad fel. Dicséretes, kiváló hozzáállás, de perpill roppant haszontalan erre elégetni az értékes kalóriákat. Natalie-nak két órába telt a mutatvány és élvezte is a mazochista „that was fun” mert legyőzte Sophie-t. A csajnak csak egy kis verseny volt az egész. Így tehát rajtuk kívül még Yul, Tyson, Parvati és Wendell teljesítették a kihívást. Danni egy kókusszal maradt le. Poor thing.

05-33_kim_a_megmondowoman_mod2.jpg

05-55_mod.jpg

12-04_danni_inkabb.jpg

10-25_rob.jpg

11-35.jpg

Az egyesült törzshöz visszatérve nyilvánvalóvá válik, hogy nincs mindenkinek virágos jókedve. Sarah még mindig morog, Ben meg olyan, mint egy óvodás, mert a legutóbbi tanács óta nem hajlandó Jeremyvel szóba állni. Nincs kedve. Most derül ki – Jeremy a szájával mondja – hogy úgy voltak ők ketten Bennel, mint a borsó meg a héja. Most meg szakítás van és Jeremy hiába áll fejen, Ben konkrétan leszarja. Ezt a hullámot lovagolja meg Nick és megkörnyékezi a két személyt akik kimaradnak a „vihar a biliben” előadásból. Denise-szel és Michele-lel köt alkut, hárman megyünk a végéig (Kimet meg használjuk amíg kell)!
Mivel Sophie az előző tanácson rejtett védettséggel a zsebében esett ki és ezt a tényt jól hallhatóan közhírré tette, így minden játékos a dzsungelben van arra számítva, hogy a készítők elrejtettek nekik egy idolt. A feltételezés helytálló, a szerencsés megtaláló pedig nem más, mint Ben. Az egyetlen kellemetlenség abból adódik, hogy Tonyval volt épp. Arról beszél neki, hogy Kimnek elege van a blindside-okból és készen áll rá, hogy húzzon egy nagyot. Arról egy szót sem ejt, hogy ez Tony kiszavazása lesz, hanem Jeremy neve hangzik el helyette. Eközben természetesen Ben vigyázó szemét nem veszi le a célról és beszéd közben meglátja az elrejtett idolt. Reflexből csúsztatná a nadrágja zsebébe mikor Tony megszólal mögötte: látom Ben, látom mit csinálsz. Én a kanyarban is látok. Miért akarod eltitkolni? Itt állok melletted! Wtf? Ben mea culpázik, pacsiznak, jól van bocs nem úgy akartam – de igen – most már akkor bízz bennem Tony, rendben vagyunk – nem nincsenek – de abban maradnak, hogy minden fasza. Ezalatt Ben elriportozza, hogy ahhoz hogy a tanácskor Tony ne használja a rejtett védettségét és ki tudják szavazni az kell, hogy teljesen megbízzon benne. Egyelőre úgy néz ki Tony nem sejt semmit.

13-47.jpg

14-24.jpg

15-03_mod.jpg

16-38_tony.jpg

29. nap, védettségi játék. Újabb survivor klasszikus, ezúttal egy endurance challenge: a játékosok egy vízzel teli dézsa alatt állnak, fél karjukon lánc ami a dézsához van kötve és ezt a karjukat a levegőben kell tartaniuk. Ahogy fárad a karjuk megfeszül a lánc és mikor magukra rántják a vizet vége a versenyüknek. Ez volt az eredeti verzió ami 6 órán át tartott. Aztán a módosított verzió, amikor már egy vékony kis fadarabon kellett egyensúlyozni a játékosoknak „csak” 1 órán át tartott. A mostani plusz nehezítés: nem tarthatják a láncos kezüket a másikkal. Ez mondjuk elég nagy szívás, így biztos jóval rövidebb lesz. Olyannyira, hogy Jeremy kb. 2 perc után esik ki. Ben pont ezelőtt kérte Jeffet, hogy ajánljon már fel egy kis ennivalót, pl. mogyoróvajat keksszel és pontosan ezután veszíti el az egyensúlyát és ő is kiesik a versenyből. Ennyit az evésről. Egyébként most két védettségi nyakláncért megy a meccs: egy nő és egy férfi védett lesz és 2-2 tokent kapnak ráadásként. A fiúk után Sarah is kiesik, így Denise, Kim és Michele játszanak a nyakláncért, plusz Nick és Tony maradtak ketten a férfi védettségért. Nick alkudozik Tonyval, hogy ad neki egy tokent, ha hagyja nyerni. Tony nem megy bele. Jeff is beszáll az alkudozásba 15 perc elteltével: mogyoróvaj és keksz. Ki kér? És közel megy a játékosokhoz. Kim azonnal lelép, Michele szintén, ekkor Nick megkérdezi: Tony nekem adsz egy tokent? Naná! És ebben a pillanatban Nick is lelép, Tony a harmadik védettségét nyeri zsinórban! Nehezen hiszi el, hogy nyert és én is csak pislogok. Nick egy kis kekszért kidobta a kukába a „szavazzuk ki Tonyt” szövetséget. Innentől lesz igazán érdekes mi történik délután a táborban és este a tanácson.

21-22.jpg

A táborban már mindenki megbánta a mogyoróvajat és a kekszet, a szégyenérzet kollektív, de hiába, új terv kell. Tonyt kiszavazzák legközelebb, most visszatérnek Jeremyhez. Ben tolmácsolja Tonynak, hogy Jeremy it is. Majd hozzáteszi, hogy egyébként téged akartak átverni ma este. Várj, hogy wtf? Kim ötlete volt! – mondja Ben és mossa kezeit, ő csak véletlenül tudja, túl nagy a füle a hangok meg mindenhonnan beletalálnak. Tony Nicket kérdezi mit tud, hallotta-e a nevét. Nick először letagadja. Aztán mikor rákérdez Tony, hogy úgy tudtam te, Ben, Kim, Denise és Michele délelőtt a padon ülve megbeszéltétek, hogy kiszavaztok Nick rövidzárlatot kap. Nyökög, felfelé néz, mintha a feje fölött valami puskára írva lógna a válasz, de bizonyára elfújta a szél, mert ebből ordas nagy lebukás lett. Végül belöki Kimet a busz alá, minden Kim ötlete volt. Ezután tudja fokozni a jelenet komikusságát: te figyi, olyan könnyűek a zsebeim, segítenél ezen? És úgy válnak el, hogy Tonytól megkapja a tokenjét. Ez a nap kész siker Nicknek: evett, tokent kapott és nem őt akarják kiszavazni. Már csak a két millió hiányzik…
Ezután indul be megint az igazi zűrzavar. Tony megpróbálja összehozni, hogy Kimet szavazzák ki. Nick elmondja Kimnek, hogy Tony tud arról mit terveztek. Ben hallani sem akar Kim kieséséről, mindenképp Jeremynek kell kiesnie szerinte. Tony még tokent is adna neki, de Ben hajthatatlan. Michele elmondja Jeremynek, hogy rá fog szavazni, de neki adja az 50/50 érméjét, hátha meg tudja menteni magát. Jeremy tanácstalan. Tony elmondja neki is a Kim tervet és azt, hogy btw mindenki Jeremyre fog szavazni. Ezután Jeremy az elmúlt napok sikertelensége ellenére megpróbál újra beszélni Bennel, de Ben többnyire egy szavas válaszokat ad, nem tűnik úgy, mintha sikerült volna meggyőzni Kim kiszavazásáról. Denise és Tony az este nyertesei ez egészen biztos, a többiek bajban vannak.

27-29_inkabb.jpg

28-27.jpg

29-16.jpg

Újabb élővé vált tanács tanúi lehetünk. Ezúttal Tony kezdi a sugdolózást. Még halljuk ahogy Michele ecseteli, hogy mind azonnal megbánták, hogy feladták a védettséget, de a szavai már senkit sem érdekelnek, mert csak az számít, hogy miről folyik a sutyorgás már megint? Tony és Jeremy megerősítik egymást, hogy mindketten Kimre szavaznak és Jeremy elárulja Tonynak, hogy nála van az 50/50. Tony ezután Benhez fordul, hogy mondja meg Nicknek, hogy Kimre szavazzon. NEM, hagyj békén, maradj nyugton. Ekkor Kim felpattan, majd Sarah is feláll. Jeff közben interjúztatja a többi nem sutyorgó játékost, de kit érdekel ez olyankor, amikor Sarah attól fél őt szavazzák ki, Nick azt kérdezi Sarahtól „ugye Jeremyre szavazunk?” és Kim pont Jeremyhez megy egy ötlettel, mert frászt kapott, hogy valami nem stimmel. Nick mindenkitől azt kérdezgeti, ugye Jeremyre szavazunk? Kim meg azon agyal vajon Tony mit csinál? Tony és Ben vitáznak mi legyen, Tony elmondja Nicknek, hogy Kimre szavazzon, aki Sarahnak meg azt mondja ő nem szavaz Kimre. Totális káosz, tanácstalan arcok, Jeremy, Kim, Ben és Sarah feje önálló esettanulmány. Denise mindenkinek azt mondja, hogy maradunk a megbeszélteknél, majd mikor Jeremy meg akarja szólítani Denise hangosan azt mondja „befejeztem”. Elég volt, nem vagyok kíváncsi innentől senkire, szavazzunk. Így is lett.

35-06.jpg

35-10.jpg

35-59.jpg

37-37.jpg

A szavazás után Jeff idolos kérdésére Tony jelentkezik. Először Jeremyt kérdezi hogyan szavazott, majd Sarah-t kérdezi szeretné-e az idolt. Ezután azt mondja Jeffnek, hogy Sarah-nak fogom adni, de mikor előveszi Sarah meggondolja magát, köszi nem kérem. Ekkor Jeremyt kérdezi újra kéri-e, de Jeremy nem kéri és nemcsak az idolt nem kéri. Vicsorogva veszi elő az 50/50 érmét, de csak szorongatja és mégsem használja fel! Biztos vagy benne? – kérdezi Tony, de Jeremynek nem kell az idol és nem játszik 50/50-et sem. Én meg odafagytam a székhez, WTF? Jönnek a szavazatok, három Jeremy és egy Kim. Tony Jeremyt nyugtatja. Aztán Kim neve ismétlődik és nemcsak kiegyenlít, hanem megfordul az állás. A survivor 14. kiesője: Kim. Úgy néz ki a három lány (Kim, Denise, Michele) szavazott Jeremyre, a fiúk és Sarah pedig Kimre, aki távozáskor Michele-nek, Denise-nek és Sarah-nak adja a zsetonjait. A következő két hétben dupla epizódokat kapunk és május 13-án videochates reunion is lesz. Sajnos ezt a különleges évadot nem élő közönség előtt ünnepli majd a CBS, de bízom benne, hogy így is élvezni fogjuk. Ahogy a hátralévő 2X2 rész is rengeteg fordulatot hoz még, ebben biztos vagyok.

39-37.jpg

39-55.jpg

40-57.jpg

41-19.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása