Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 40X08- Most kezdődik az igazi harc

2020. május 25. 09:00 - Laura Ingalls

00-04_40.jpg

Elérkezett a nap, amit az Edge-en szenvedők annyira vártak, végre megküzdhetnek a visszakerülésért. Egy zsetonért előnyt vehetnek maguknak a játékban és összesen három zsetont költhetnek előnyre. Három zsetonért rejtett védettséget vehetnek, ami nagyon jól jön a visszatérőnek valljuk be. Natalie és Rob vesznek egy előnyt és egy rejtett védettséget, a többiek Amber, Parv és Yul kivételével egy előnyt vesznek. Rob nagyon eltökélt, azt gondolja ha ezt a versenyt most megnyeri, akkor a játékot is meg fogja nyerni. Ilyen önbizalom nélkül nem jutott volna el eddig azt gondolom.

Váltunk az aktív játékosokra. Vigyorogva érkeznek Jeff elé, látják az egyéni versenypályákat, már sejtik mi következik: drop your buffs, we are merged! Yiiihaaa! Picit viszont meglepődnek azon, hogy most nem ők játszanak, hanem az „öregek” akik az Edge-ről érkeznek.
Szépen felsorakoznak egymás mellett, Jeff beszélteti őket kicsit. Natalie a játék eleje óta ott van, az első mélypont az első napon jött el mikor egyedül volt. Tyson, aki minden helyzetet humorral kezel a többiekhez hasonlóan küzd, mert a családjáért vesz részt a játékban és őrlődik, hogy felhúzza-e a vitorlát, hogy otthon lehessen velük, vagy küzdjön tovább a lehetőségért az Edge-en, hogy talán haza viheti nekik a nyereményt. Jeff Robhoz fordul, hogy Amberrel egy szigeten ismerkedtek meg, családot alapítottak, majd most újra egy szigeten van. Van valami romantika benne? Az Edge-en abszolút semmi. Ez a legszörnyűbb hely ahol valaha voltam és meg kellett tudnom, hogy a többiek a feleségemet küldték oda először talán épp miattam. Nézz ránk mind szenvedünk, de egyikünk sem fogja feladni, mind küzdeni fogunk, hogy visszatérhessünk. Legyen ez a végszó és lássuk kinek sikerül!
Jeff elsorolja kinek van előnye, kinek nincs, majd elrajtoltatja a játékosokat. Először egy hálón kell átjutniuk, amire három zsák van különböző helyeken rágörcsölve. A zsákokban fa pálcák vannak. Ezeket össze kell majd kötözniük és a jól ismert kulcs megszerzős feladatban aztán kinyitni egy kaput. A kapun átjutva a már szintén ismerős kígyós golyó egyensúlyozós feladattal zárnak és az elsőként végző játékos visszajut az egyesült törzsbe. Az elején nagyon együtt van mindenki. Tyson és Rob fixen vezetnek, de a többiek szorosan mögöttük vannak.

01-07.jpg

04-38.jpg

05-31.jpg

A hálós rész után akiknek előnyük van azonnal kezdhetik a pálcáik összekötözését. Parvati, Amber és Yul viszont ki kell ássanak egy zsákot a homokból amiben a kígyós feladathoz tartozó golyó van. Ők hárman ezen a ponton szakadnak le a többiektől. Rob teljesíti elsőként ezt a részt és kezdi az utolsó feladatot, Tyson és Natalie gyorsan követi. Mikor Rob elkezdi a kígyós részt Kim megkérdezi Wendellt: Rob jó ebben? Rob mindenben jó – feleli Wendell. Lassan a többiek is szállingóznak, Yul teljesen felzárkózott, viszont Amber úgy néz ki esélytelen már. Mindenki tanulgatja a golyó manőverezését, de a legjobban Tyson, Yul és Rob állnak. Tyson vezet, Yul és Rob picit lemaradva követik. Yul aztán elejti a labdát és csak ketten maradnak versenyben. Rob teljesen behozza a lemaradását Tysonhoz képest, centire ugyanott tartanak, Jeff mögéjük áll, hogy lássa kinek a golyója esik ki hamarabb a lyukon és végül Tyson nevét ordítja, ő térhet vissza a játékba. A többiek heten automatikusan a zsűri első hét tagjává váltak és visszatérnek az Edge-re, ahol még várhatnak egy utolsó lehetőségre, hogy újra játékba kerüljenek.

A merge a régi Selé parton történik, természetesen a legjobban megépített táborban. Nagy ölelések, nagy egymásra találások és hatalmas zabálás, ezzel indítanak és sztoriznak. Denise megénekli Sandra kiesésének történetét, konstatálják, hogy kiestek az old school játékosok – ami csak így alakult. Tyson a riportban mondja, hogy ő az egyetlen régi játékos, ami fura, mert ő már akkor harmadjára vett rész a játékban, amikor a többiek még csak felpróbálták a survivor pelenkájukat.

Az első nap a feast után helyezkedéssel telik. Mindenki próbálja felkapni a fonalat, keresi a saját helyét, kivel és mit lehet kezdeni most a merge után. Wendell Michele, Nick és Jeremy társaságát keresi. Jeremy viszont nem rajong Nickért, szóval azon lesz, hogy eltakarítsa Wendell mellől. Tyson továbbra is azon van, hogy az erősnek tartott, veszélyes játékosok – Tyson, Ben, Tony, Jeremy - fogjanak össze a low profile játékosok – tehát Nick, Wendell, Adam, Michele – ellen, mert különben nagyon gyorsan nagyon nagy bajban lesznek.
A 21. napon leszakad az ég a játékosokra és kérlelhetetlenül esik. Rövid idő alatt, nagyon nyomorultul érzi magát a legtöbb játékos, nem úgy Adam. Ugyan már mi ez a nyavalygás? Túléltem egy ciklont! Ez semmi ahhoz képest! Szóval Adamet nem hatja meg a dolog. A védettségi játékra is esőben érkeznek, Sophie teljes testében remeg és a könnyeivel küzd. Ez meg Bent nem hatja meg és csak annyit fűz hozzá: hamar ki fog esni. Én meg ehhez fűznék hozzá annyit, hogy Ben is. Ugyanis a feladat egyszerű: aki legtovább marad fenn a póznán védettséget nyer és mindannyian tudjuk, hogy ez a feladat nem kedvez a nagy lábú, nagy testsúlyú játékosoknak, hanem inkább a kis termetű nőknek és férfiaknak. Whoopsies. Reményt adhat Bennek, hogy ezúttal két védettségi nyakláncot oszt ki Jeff: a legkitartóbb nő és férfi játékos egyaránt védett lesz este ÉS kapnak 1-1 zsetont is jutalmul.

16-13_j_w.jpg

18-21.jpg

18-37.jpg

18-44.jpg

19-02.jpg

21-43.jpg

Ha nem lenne egyébként is elég nehéz a feladat, most még a vizes oszloppal, a széllel és az esővel is meg kell küzdeniük a játékosoknak. Michele nem bírja sokáig, hatalmasat esik az oszlopról, de rendben van. Adam és Sarah is lejön az oszlopról röviddel utána. Ugyanígy jár Tyson, Wendell és Tony is. Sophie helyezkedne, de megcsúszik és kiesik. Kim és Denise maradnak a lányok közül. Ám Kim nem bírja már tovább, a lányok közül Denise nyer. Ebben a pillanatban Ben is leesik és Jeremy és Nick között fog eldőlni a nyaklánc sorsa. Nick többet mocorog és nehezebben bírja, pedig Jeremy épp be tudja akasztani az egyik lábujját az oszlop résébe, de végül mégis ő nyeri a második védettséget. Este Denise és Jeremy kivételével senki sincs biztonságban.

Tony, Jeremy és Ben onnan folytatják ahol korábban abbahagyták. Low profile játékos essen este ki, jelen esetben Nick vagy Wendell. Jeremy Nick felé tolja őket, azt mondja Wendellel könnyebb dolguk lenne. Tonyék rábólintanak. Egy másik csoportnak Nick azonban Adam nevét dobja be és úgy tűnik sokan megveszik az ötletet. Adam Sophie-t és Bent kérdezi ki esik ki este. Ben azt mondja Nick vagy Wendell. Sophie erre azt feleli ő szívesebben látná Wendellt elköszönni. A riportban kiderül, hogy azért, mert zavarja, hogy Jeremy és Wendell túl közel állnak egymáshoz és úgy gondolja sok ötlet jön Jeremytől ebben a törzsben, ezért Wendell kiesése gyengíteni fogja. Sophie-t a többiek alábecsülik, pedig nagyon jól észrevette azt is, hogy a high profile fiúk összeálltak. Sophie javaslata működik, most úgy néz ki Wendell a befutó. Ben közli a hírt Jeremyvel. Jeremynek taktikát kell változtatni. Elengedi a Nickre szavazást, de megpróbálja a többieket meggyőzni, hogy szavazzanak Adamra. Ben, Sarah, Kim, Tony, Michele és Denise azt mondja Jeremynek, hogyha többségben vannak Adamre szavaznak Wendell helyett. Adam sejti, hogy valami nem stimmel, bár mindenkitől azt hallja, hogy Nick vagy Wendell esik ki, Sophie-t megkérdezi hogy mi van most? Sophie azzal nyugtatja, hogy Nick és Wendell ugyan rá fognak szavazni, de a többiek Wendellre és ha Adamet most átverik, akkor Sophie-t is, mert ő így tudja.

27-46.jpg

28-09.jpg

28-55.jpg

30-29.jpg

30-34.jpg

33-23.jpg

33-39_ben.jpg

Tanács. Érkeznek a játékosok és a morcos zsűri az Edge-ről. Jeff Tysont kérdezi először, milyen volt visszatérni. Érdekes és maradna amíg csak tud. A többiektől kérdezi Jeff: most Tyson az easy vote? Sophie válaszol, hogy ez ennél bonyolultabb, mert Tysonnak vannak kapcsolatai a játékban, emellett amíg Tyson nem volt itt mindenki más ellenségeket gyűjtött, így ma délután nem merült fel Tyson neve. Tony azzal egészíti ki, hogy ez a játék a stratégiáról szól és ami miatt Tysont először kiszavazták már nem releváns most és azóta nem csak a játék, de a játékosok is változtak. Ahogy Jeff kérdezgeti a játékosokat kirajzolódik, hogy ezen a ponton csak tapogatózás megy. Nincs semmi kőbe vésve, a mai szavazás nem kifejezetten meghatározó, inkább iránymutató a játékosoknak a jelenlegi pozíciójukkal kapcsolatban. Nyilván lesznek akiket meglep majd az eredmény és olyanok is lesznek akiket nem. Sophie azt mondja nehéz ellenállni az érzésnek, hogy minden egyes beszélgetésnek részese légy és hogy mindenről tudni akarj, de nincs azzal semmi gond, ha nem vagy ott mindenhol és bízol kicsit a szövetségeseidben. Lássuk akkor ki bízhat a szövetségeseiben.

37-45.jpg

38-16.jpg

Rejtett védettséget ezúttal nem használ senki, nézzük a szavazatokat. Első szavazat: Adam, majd Wendell és még két Adam. Ezután Wendell kiegyenlít, majd átveszi a vezetést és meg is tartja. A survivor 10. kiesője: Wendell. Nick és Michele csalódottak, őket kihagyták a szavazásból. Pedig ha Nick tudná, hogy az ő neve is a kalapban volt… Wendell Michele-nek és Nicknek ad 1-1 zsetont és „a maraton folytatódik” mondattal fordít hátat a játéknak. Jövő héten meglátjuk, hogy folytatódik-e tovább a tapogatózás, vagy esetleg elkezd kirajzolódni valamilyen erősebb szövetség a sok kicsi között.

41-01.jpg

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2020.05.26. 18:16:23

40×08(09)

Elég in medias res volt ez a kezdés, ahogy mindenki hirtelen a visszatérős challenge-re készül az EoE-n, idolokat meg előnyöket (öten a nyolcból) vesznek…jól nézett ki a felkészülős mix. És elég szoros is lett a verseny, de végül Tyson nyerte – mindenki más megy a zsűribe éééés lesz még egy visszatérő, jól tippeltetek.

Törzsi élet (Koru tribe):
– Hú, van új fire token menü, drágult minden, a két érdekes vehető dolog a reward helylopás 3-ért (ez annyira szemét, hogy tuti senki nem fog ilyet venni), és az üzenetküldés EoE-re 2-ért (ez nemtom milyen helyzetben érné meg?)
– Nekem nagyon különös volt, hogy Denise saját maga magyarázta el a Sandra-kiszavazást. Önként fest céltáblát a hátára, rögtön merge után, nooormális?
– Ben miért hiszi, hogy ő nagy célpont lenne? Olyan természetességgel vette oda magát Tyson, Jeremy, Tony mellé… (vagy csak a vágás áldozata, nemtom)
– Adam jól bírja az esős retek időt, még örül is neki, mindenki más érthető módon szenved.

Immunity:
Apropó eső, emiatt most jó nagy szívás volt, hogy pont ilyen egyhelyben levős kihívás jutott a játékosoknak. Az egyéni nyaklánc menőn néz ki, sőt most kettőt is láthattunk belőle a női/férfi védettség miatt – Denise és Jeremy nyerte, utóbbinál érdekes, hogy pont Nickkel csatázott a végén, akit ki akart túrni a “Wendell #1 spanja” pozícióból. Ja és 1-1 fire token is jár hozzá, csak hogy legyen mit számolni.
(Sophie amúgy megint challenge közben öltözködik? Az elején fázott, aztán került rá valami kabát meg nadrág…)

Maga a kiszavazás nem volt olyan emlékezetes vagy epikus, mint néha ebben a szakaszban szokott lenni (lehet a háromtörzses felállás is segít?), habár maga végeredmény azért meglepett, én inkább Adam vesztét éreztem. Mindenesetre megnéztem volna, hogy ki kire szavazott – persze Michele és Nick még ott megbeszélték, hogy “te se számítottál erre? én se” – amiből Adam nyilván tudhatja, hogy ők “rálőttek”.

Még pár (Nick-et tartalmazó) dolog:
– Ahhoz képest, hogy mennyire szóban forgott, Nick végül egyetlen szavazatot se kapott :O
– Mekkora volt már az a montázs, amikor beszélték, hogy Nick minden beszélgetésbe belesunnyog, és bevágtak vagy 5 ilyen jelenetet, hogy egyszer csak megjelenik :DD
– Wendell 1-1 tokent adott Michele-nek és Nicknek. (hehe, most visszakapta Michele, amit múltkor ki akart szedni a srácból)
süti beállítások módosítása