Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 40X07 – We Are in the Majors

2020. május 22. 12:00 - Laura Ingalls

02-28.jpg

Mivel a 16. estén két játékos is kiesett nem meglepő, hogy az Edge-en kezdjük a mai epizódot. Parvati sztorizik a többieknek a tűznél, nekünk meg a riportban, hogy sajnos mind kiestek: ő is, Ethan is, Rob is, de azért mégis csak kerül egy kis öröm az ürömbe, sőt valamicske elégtétel amikor meglátja Sandra érkezését. Sandra bullshitel, hogy azért adta Denise-nek az idolt, hogy ne legyen még egy nő játékos az Edge-en, aztán meg azt mondja a riportban, hogy az érzelmei irányították, pedig ő sosem játszik érzelmekkel. Ez is BS, mert nagyon sokszor az érzelmei viszik, de most nem ez volt a helyzet, jól átgondolta ő ezt a döntést, de alábecsülte Denise-t, nem gondolta, hogy lehet nála másik idol és azt hitte, Denise hálás lesz azért, hogy megmentette őt. Ehelyett Denise kapott az alkalmon és adios Sandra. Rob is kérdezi Sandrát, hogy miért adtál a kezébe ekkora hatalmat, miért nem döntöttél egyedül? Hagytad neki, hogy eldöntse a sorsodat. Igen, ez nem vall rád – teszi hozzá Amber.
Ezután érdeklődnek az új érkezők hogyan bírják a többiek, mit esznek, mit csinálnak? Elpötyögünk. Kapunk egy tálka rizst naponta, amiért fel kell mászni a hegytetőre. Sandrának nem kell több, eleget hallott, köszöni szépen neki eddig tartott a kaland, véget ért a játék, megtett mindent amit megtehetett, elérte ami elérhető volt, ideje nyugdíjba vonulni. Pardon, hogy tetszett mondani? Jól hallottátok, Sandra nem bumlizik egy tálka rizsért és nem vegetál egy lehetőségért a játékba visszajutásért, ami annyira csekély, hogy szemmel nem is látható. Ez nem fog megtörténni, nem vagyok jó a versenyeken, tudjátok. Nem vesztegetem olyanra az időmet, amiben nem leszek sikeres – mondja. Felvonja tehát a szakadt vitorlát és végleg elköszön a survivortől.

02-50.jpg

Még mindig a tanács után vagyunk, de most a kékeknél. Yult aggasztja amit Wendelltől látott a tanácson és elhívja, hogy tisztázzák ami történt. Az ami közte és Parvati közt zajlott a tanácson nem oké és kárt is csinálhat a szövetségben. Mi van? Wendell most ellenünk fordult, szavazzuk ki őt? – mindenkinek megfordult a fejében. Wendell elnézést kér Yultől és értékeli, hogy őszinte volt vele. Másnap ugyanez a beszélgetés Michele-lel is megtörténik és ugyan Wendell egy bocsánatkéréssel indít, utána lekezelően reagál a lány válaszára. Yul hallotta a beszélgetést és odamegy utána Michele-hez. Nem tetszik neki, hogy amíg vele tisztelettudó volt, a lánnyal ugyanabban a helyzetben agresszívan viselkedett. Michele a riportban elmondja, hogy a Parvatitól kapott egy tokent Wendellnek adta, de a történtek után nem akar vele együttműködni.

03-42.jpg

06-23.jpg

Visszatérünk az Edgre-re. Újabb nyomorult nap kezdődött, vegetálnak a kiesett játékosok. Egybefolynak az éjszakák és a nappalok, nagyon depresszív – halljuk Ethant. Parvatinak mesél, hogy sokat jár az eszében, hogy mit tesz a szervezetével az éhezés és az állandó kimerültség, vajon a betegségének nem ad-e táptalajt ez a legyengült állapot? Fel akarod adni?-kérdezi Parv. Ethan nemmel felel, de látszik, hogy teljesen kikészült. Parvati biztatja, lelket önt belé. Szüksége lesz minden erejére, mert messze van még a vége.
Újabb üzenetet kapnak. Itt az ideje a zsetonvadászatnak. Futi-futi fel a hegytetőre! Aki igazán gyors, útközben több zsetont is gyűjthet! Boston Rob azonnal kirongyol a táborból, a többiek picit lemaradva követik. Rob azt mondja a riportban, hogy az elmúlt napokban felderítette a hegytetőre vezető ösvényt, ezért azt gondolta, ha ő ér fel leghamarabb előnye lesz a többiekkel szemben. Rob és a többiek nem járnak sikerrel, de mivel Tyson csodálatos és neki még a seggében is feje van azonnal talál egy zsetont. Találkozik Robbal és Natalie-val, elmondja nekik, hogy talált egy tokent, Rob kikérdezi hogy néz ki, hol találta, Tyson készségesen megmutatja és elmondja. Később mindenki egy helyen találkozik, senki nem talált semmit, kérdezgetik egymást, Rob Ambert is kérdezi, Natalie beszól, hogy szerintem neked elmondaná… Kiforgatják a zsebeiket, senkinél semmi. Vagy mégis? Boston Rob is still in the house! Vigyorog a riportban, hogy a többieknek fogalmuk sincs, hogy három tokent is talált. Ennyit jelentett, hogy elsőként ért fel, három zsetont is megtalált a négyből. Nice job!

08-30.jpg

08-53.jpg

11-41.jpg

11-45.jpg

A pirosak Sandra kiesése után jól érzik magukat. Tony azt gondolja a legjobb helyen van, mindenkivel jó a kapcsolata és Denise Sandra kiejtésével magára vonta a figyelmet, ami neki nagyon jól jön. A valóság viszont az, hogy Jeremy és a lányok is úgy gondolják Tony jelenti a legnagyobb veszélyt és ők igazából hármas felállásban gondolkodnak, amit a merge után is megtartanának. Poor Tony.

13-59.jpg

15-20.jpg

16-08.jpg

A zöldeknél sincs kolbászból a kerítés. Bár kettővel ezelőtt kiejtették Robot és előzőleg védettséget nyertek + PBJ szendvicseket, mégis bűzlik valami. Ben meggyanúsítja Adamet, hogy nála van a rejtett védettség, kb. kihallgatást tart. Adamnek Ben az agyára megy és ő meg arról van meggyőződve, hogy Sarah vagy Ben találta meg az idolt. Egyikük sem gondol Sophie-ra, pedig ott lapul a batyujában. A srácok felforgatják a dzsungelt arra az esetre, ha mégis ott lenne még a rejtett védettség, Sarah is csatlakozik. Adamnek egyértelmű, hogy Ben és Sarah csak tettetik a keresést. Később Sophie-hoz úgy megy oda, hogy biztos, hogy Sarahnál van. Sophie mindent elmond Bennek és Sarahnak, aminek az a vége hogy Adamnek kell elnézést kérni Sarahtól. Adamnek ettől függetlenül továbbra is meggyőződése, hogy Sarahnál van. Ebből két dolog derül ki: Adam valóban kívülálló a zöldeknél és a szenzorai amikre annyira büszke mégsem működnek tökéletesen.

16-45.jpg

16-53.jpg

17-49.jpg

18-25.jpg

Védettségi játék. A feladat: egy hatalmas csészealjat cipelnek a játékosok egy kúttól egy víztorony alá. Megtöltik a csészealjat vízzel, visszaviszik a kúthoz. A cél, hogy a kút megteljen vízzel, mert akkor kiszabadul egy zsák puzzle. A puzzle-t a csészealjban kell kirakni. Ez első két törzs védettséget nyer, jutalom nada. Start!
A csapatok gyorsan szaladnak át az akadályokon, majd visszafele a nehéz csészealjjal is próbálnak igyekezni. Nicknek ismerős a feladat, ő már részt vett egy ilyen játékon és akkor nem voltak képesek eljutni a kútig. Jeff persze emlékezteti a történtekre. Miután megtöltötték a csészealjakat két taktikát látunk. A pirosak és a kékek gyorsabban haladnak, több vizet kilötyögtetve, míg a zöldek olyanok, mint egy lassított felvétel, de nem, vagy csak alig veszítenek vizet és abban bíznak egy fordulóval meg tudják tölteni a kutat. A pirosak és a kékek másodjára is fordulnak, nem volt elég az első adag víz. A zöldek is megérkeznek végre a kúthoz és bevált a taktika, elsőként kezdhetik a puzzle-t. Sophie és Ben ügyesek a kirakóssal, ők fejezik be először. A kékek és a pirosak egyszerre haladnak, talán picivel a kékek egy ponton vezetnek, de Wendell már megint azzal foglalkozik mit mond Jeff és felelget neki ahelyett, hogy a feladatra koncentrálna. Ez pedig a győzelembe került, kb. 1 másodperccel maradtak le a pirosaktól.

20-30.jpg

Yul úgy látja Wendell a mai mutatvánnyal a saját sírját ásta meg. Nick is Wendellt okolja az esti tanács miatt, így megbeszélik, hogy este Wendellre szavaznak, de Wendellnek Michele nevét mondják. Wendell sejti, hogy ez lesz a helyzet, ezért míg Yul Nickkel beszél a táborban, ő a parton gyorsan megbeszéli Michele-lel, hogy szavazzanak Yulre. Később Yul is beszél Michele-lel, hogy nyugodjon meg, ma nincs veszélyben. Michele tudja, csak azt sajnálja, hogy odaadta azt a tokent Wendellnek és ha rá fog szavazni, nincs esélye visszakapni. Yul felvázol egy tervet neki és Nicknek hogyan kaphatnák vissza Wendelltől a tokent. Később aztán a parton Michele és Nick arról beszélnek, hogy Yul ijesztően jó stratéga, egy pillanat alatt megvariálta az estét, ergo nagyobb veszélyt jelent, mint a trash talkoló Wendell. Úgy megyünk el a tanácsra, hogy nem derül ki Michele és Nick Wendellre szavaznak a tanácson, vagy Yullel akarják folytatni a játékot.

29-37.jpg

30-34.jpg

32-05.jpg

Tanács. Miután mind leültek Jeff nem kérdez semmit csak elmosolyodik és végig pásztázza a játékosokat. Wendell szólal meg, hogy nem ez volt a legjobb napunk, szívás itt lenni így, hogy egy másodpercen múlt a védettség. Változtatott ez valamit a mai stratégián? Nem. Ezután Yult szólítja meg Jeff, rajtad kívül az összes old school játékos kiesett. Ennyit változott a játék, ennyivel nehezebb felvenni a ritmust? Yul helyesel, a játék megváltozott, fejlődött, sokkal komplexebb, sokkal gyorsabb. Most teljesen más játékot kell játszania, mint az első alkalommal, és eddig már sokkal többet hazudott, mint a Cook Islands-ben a játék végéig. A tokenek pedig egy teljesen új színt visznek a játékba és új lehetőségeket. Beszélnek még arról, hogy fontos szerepe van annak, hogy most léteznek a játékosok között korábbi kapcsolatok. Például Wendell és Michele este. Wendell lehűti a kedélyeket azzal, hogy azért mert korábbról ismeri Michele-t nem biztos, hogy mellette akar ülni a döntőben. Kiderül, hogy ha ma este Nick kiesne, nem haragudna a többiekre, sőt, ha visszatérne Edge-ről velük akarna szövetkezni (úgy könnyű ezt mondani, hogy tudod ma nem esel ki). Wendell ehhez képest igenis haragudna, bekaphatná mindenki. Yul nem haragudna nagyon és visszatérve csak velük tudna szövetkezni – nincs más ugyanis – de inkább jobban teszik, ha most nem szavazzák ki. Ezek után lássuk ki hajózik át mindjárt a másik szigetre.

34-48.jpg

36-19.jpg

36-24.jpg

38-36.jpg

Van rejtett védettség? – kérdezi az urnával visszatérő Jeff. Nope. Az első szavazat: Yul, aztán Wendell. Majd megint Yul. Yul ekkor már tudja mi következik: a survivor 9. kiesője Yul. Mosolyogva távozik és így kiesett az utolsó old school játékos is. A mai tanács megválaszolta az előző heti kérdésem. Yul Sophie és Sarah ládikájába ejt 1-1 zsetont és elindul az Edge-re. Jövő héten merge, csupa new school játékossal. Bár az előzetesben 8 versenypálya van egymás mellett, szóval sanszos, hogy az Edge-en lakók megküzdenek a visszatérésért. Kíváncsian várom ki jut vissza az egyesült törzsbe és ki lesz az első kieső közülük!

41-01.jpg

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2020.05.23. 23:43:39

40×07(08)

EoE:
Sandra feladásán meglepődtem, de igazából jól megindokolta – nagyon kevés esély van visszajutni ennyi jó játékos között + hát ugye finoman szólva sem egy challenge beast, és nem fog tizeniksz napot szenvedni ilyen kevés esélyért, amúgy is queen.
A fire token keresős verseny nagyon bejött Rob flashbackes tokenszerzésével – és nem tud róla senki :D

Immunity:
Neee már hogy kivágták a reward-ot :( nem is maga a kihívás hiányzott, hanem a Parv+Sandra dupla kiesésre való reakció a zöld törzstől, azt nagyon megnéztem volna… :'(
Maga a challenge egyébként tetszett, ötletes ez a csészealjjal való vízhordás. Azt kell mondjam, hogy a Yara törzs kiválóan csinálta azzal a taktikával, hogy csak egyet fordulnak, de azt biztosan, nem kilötyögtetve – kockázatos volt, de ügyesen megoldották. Szerintem amúgy pont így lett kitalálva a feladat, hogy ha nem vesztesz sok vizet, akkor egy körből megvan a kellő mennyiség. A második helyért való küzdelem meg aztamindenit de szoros volt, pár másodpercen múlott!

És akkor Sele törzs, mivel nagyrészt velük foglalkoztunk:
Yul eléggé ki volt akadva Wendellre (hozzáteszem, jogosan), hogy Parvatinak miket ajánlgatott tribal alatt és hogy lehetne így benn bízni. Akkor meg pláne, amikor ugyanarról a témáról tök más hangnemben beszélt Michele-lel, mint vele (de lebukott). Wendell egyre antipatikusabb számomra a szezon során, ebben a részben azért is lepett meg Yul kiszavazása, mert a challenge után egyértelműnek tűnt, hogy Wendell megy (pláne, hogy a 4 fő miatt egyhangú döntés kell, különben döntetlen lesz). Yul mint opció azt hittem, csak elterelésként lett bedobva mind a játékosok, mind a szerkesztők részéről.
Ha már Yul, még 3 gondolat:
– Amit még a parton mondott, hogy Michele rá szavaz és akkor nem kerül gyanúba, és hátha akkor Wendell neki adja a tokent, amit kapott…én ezt nem értem, pedig kétszer meghallgattam. Valakinek átjött, hogy mit akart?
– Tribalon azt hittem, hogy elszólja a fire tokenekkel magát (az előző pontban levőkre utalva), de aztán átvezette ebbe a gazdasági aspektusba, amit itt is firtattunk, és ő is jókat mondott.
– Yul jobban fogalmazta meg ezt a “ha kiszavaznának és visszatérnél, összeállnál-e újra velük” dolgot… Wendell őszintén nyilatkozik egy csomó mindenben, de talán túlságosan is, és így olyanokat mond, amiket nem kéne, mert rosszul csapódnak le.

Hát szépen összeállt az oldschool csapat EoE-n…szerintem inkább azért estek ki ők, mert az idő múlásával (meg all-star évadokkal) nagyobb legendává érnek (és ezért veszélyesebbnek tartják őket), mint egy ugyanolyan kvalitású, de újabban játszott játékost.

Egyebek:
– Újabb random ötletem: miért nincs olyan, hogy a törzsi védettség után a vesztes törzsben egyéni immunity challenge is van? Egyszer érdekes lenne egy ilyen csavar.
– Nagyon fura volt a zenei aláfestés a tribalra menéskor… nem a rossz értelemben, csak nem szokott ilyen stílusú zene lenni, legalábbis én nem szoktam odafigyelni a háttérzenére, de most nagyon feltűnt.
– Yara törzs szösszenet: haha, Adam meg van győződve, hogy Ben/Sarah közül egyiküknél idol van… és negyedrészt igaza is van, mert Sarah-nak ilyen Sophie-val felezős idolja volt asszem, bár Sophie-nál van, de Sarah így őszintén eljátszhatta, hogy felőle akár kiboríthatják a táskáját is :D
– És a két lány még 1-1 tokent is kapott Yul-tól, király! (na meg ugye Michele-nél is kettő van, mert hármat kapott Parvtól és egyet adott Wendellnek)

#hétidézete Wendellé a szavazáskor:
“Yu’l be on the Edge of Extinction tonight” :DD
süti beállítások módosítása