Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Feleségek Luxuskivitelben 3x04 - Minden jó, ha a vége jó

2020. május 13. 07:24 - Dzsudibí

Még épp hogy csak annyi időnk volt, hogy megszokjuk, hétfőnként visszatér az életünkbe a luxus, ha csak a képernyőn keresztül, de akkor is, és máris itt vagyunk az utolsó résznél, zokogó szmájli. Onnan folytatjuk, ahol legutóbb abbahagyjuk, leánykérésbe csöppentünk, ám az izgalom kedvéért még 30 másodpercen keresztül csak találgatunk, hogy Noémi, Nini, Vivi, vagy Mardoll-e a szerencsés, írásban nehéz hatásszünetet tartani, de most a kedvetekért megpróbálom, ennél a képnél szerintem úgyis el lehet időzni legalább ennyit, ha nem többet.

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_20_28.png

A legújabb luxifeli jelölt pediglen nem más, mint a képen is látható ifjú hölgy, azaz Mardoll, Ádám ezúttal összeszedte magát, és nem holmi fostos aranyfoglalatú csövesgyász gyűrűvel jött, Mardoll pedig végre igent mond, pontosabban azt, hogy yeahh, de az örömködésből azt a következtetést vonom le, hogy a kettő ugyanazt jelenti. Yvonne mérsékelten boldog csak, gondolom nem dobja fel az a gondolat sem, hogy ezzel most potenciálisan nőtt az esélye annak, hogy néhány éven belül valaki nagyinak fogja szólítani, és akkor már igazán nem hordhat majd csillámos háromszögbikinit tangával, de ez legyen a jövő zenéje. Szerinte Mardoll 23 évesen még túl fiatal a házassághoz, ő már csak tudja, hiszen ennyi idősen már túl volt az első válásán is. De hogy ne csak a pesszimistát lássuk meg Yvonne személyében, van azért az eljegyzésnek jó oldala is nno, hiszen legalább gyűrű van, és marad is, akármi lesz, ahogyan azt legutóbb megtanulhattuk Bogitól. Abban pedig Tünde segít nekünk - prosztó műveletlen sutyerák népeknek - hogy egy alapos vizsgálat után biztosítson minket affelől, hogy ez a gyémánt csiszolás és tisztaság tekintetében elég jó, értékre ő olyan 4-5 millára becsüli, Ádám meg szerényen süti csak le a szemét válaszképp. Gondolom senkit nem fogok nagyon meglepni azzal, hogy Bogi a gyűrű értékét igencsak kevesli, hát azért gondoljunk már arra a szegény asszonykára, akinek a válás után egy ilyen ócska kavicska marad csak beváltásra. Az természetesen a továbbiakban már egy fél mondat erejéig sem kerül említésre, hogy itten két szerelmes fiatal azt tervezi, hogy egy életre (de legeslegkésőbb a válás kimondásáig és a gyűrű továbbértékesítéséig) összekösse az életét, mert annyira nagyon szeretik egymást, és micsoda örömteli pillanatok azért ezek egy ember életében.

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_20_39.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_35_47.png

Akinek a múltkori punaizzasztás még nem volt elég, az most kap egy kis ízelítőt meztelen jógából is. Na persze senki ne higgye, hogy Bogi hosszasan kitartott felfelé néző napkeleti kutyasegg pózában majd jól megnézhetjük a melleit, minthogy Yvonne sem tette közszemlére, mi van a csillámtanga alatt, rövid lázadást követően luxikáink elegánsan kivonulnak a jógateremből, így marad Mardoll és a jógaoktató meztelenkedni. Amit esetleg kárpótlásként ki tudnék emelni azok számára, akik most csalódottak, hogy Nini egy rendkívül csinos cica, míg Vivi uborkamaszkban érkezik a jógaórára. Jó, oké, nem akarok senki átbaszni, ez elég csekélyke kárpótlás. És ugye kurvára senki nem hitte azt, hogy Bogi nem expert meztelen jóga témában is? Mardoll meg csak ártatlanul pislog a kamerába és hitetlenül rázogatja kis fejét, miért nem akartak ezek a hölgyek meztelenül jóházni, miért kell szeksualizálni a női testet? Lásd még a következő kép. 

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_56_36.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_43_16.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_43_33.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_19_46_47.png

És akkor ezzel zárul is a méregtelenítő kúra, irány mindenkinek vissza Pestre, ahol máris egy rendelőbe csöppenünk, Bogi szaporítószerveit vizsgálják ultrahang segítségével, de mielőtt bárki is nagyon felhúzná visszafogottan botoxolt szemöldökét (akiknek nem visszafogott, úgysem tudja), máris mentegetőzik, hogyhát őtet egy ilyen pórias intézményben értük tetten, ahol olyan ágyon vizsgálják, ahol már szegényeket is vizsgáltak őelőtte, de nagyon kellemetlen, de hát Vivi addig addig sutyorgott a fülibe, amíg bele nem egyezett, hogy elmegy az ő orvosához. A vizsgáló orvosnak azért kifejti, hogy őt nagyon ezek az anyai érzések még nem sürgetik a szűlőpóz mielőbbi felvételére, legalábbis addig semmiképp sem, amíg a Prada ki nem dobja a 2021-es pelenkázótáska kollekciót.

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_07_31.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_07_38.png

Na de nem csak Bogi problémáiból kapunk ízelítőt, hanem Árpád és Tünde is nyűglődik, Danikának 18. szülinapjára óra kell, és ehhez mindeképp meg kell tekintenünk Árpád órakollekcióját illetve a garázsban álló szerény autó gyűjteményt is, egy olyan gyűjteményt, ahol a szaros Teslának már sajnos nem jut fedél a feje fölé, mert arra minek úgy vigyázni. Örömmel látom mindenesetre, hogy ahogy időben egyre távolodunk a Polgár galéria körül kialakult hamisítási botránytól, úgy láthatunk egyre többet és többet abból, hogy milyen jó helyre került az a sok vérrel és verítékkel megkeresett pénz. 

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_13_22.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_15_47.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_15_53.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_27_24.png

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_27_26.png

Sajnos végül nem csámcsogatunk most hetekig azon, Danika hány milliós órával a csuklóján fog átlépni a felnőtt létbe, mert a műsor további részét luxikáink imázsának javítására szentelték, legalábbis amennyire ez emberileg és fizikailag lehetséges, a koronavírus miatt kialakult fostos szaradék helyzetben ugyanis jótékonykodni fognak ezek a nemes asszonyok. Tünde és Noémi számítógépeket visz Szabolcsba, Bogi pedig különösen nagylelkűen saját készítésű búvárfotóit fogja árverésre bocsájtani, valószínűleg nem a Polgár galérián keresztül, hiszen a képeken eredeti rákok és medúzák láthatóak. Sajnos maradni és segíteni Tündééknek a gyűjtésben nem tud, mert este megy a gépe, ás utána meg ki tudja, el tudná-e még hagyni az országot, én meg azt mondom menjen, a jóisten mentsen meg minket attól, hogy Bogi hónapokra ittragadjon. De ha Tünde megadja a bankszámlaszámot, Bogi már utalja is a szükséges lóvét, teszi a felajánlást a Szultána, Tünde szerint meg le a kalappal Bogi előtt, hogy ennyi mindenre hajlandó a szegény emberek megsegítése érdekében, mert azért milyen kurva nehéz lehetett szegénynek felhívnia az asszisztensét, hogy utaljon már három Chanel kosztümnyi ojrót Tündének. 

ke_pernyo_foto_2020-05-12_20_38_16.png

Eközben Noémi is aktivizálja magát, békülési szándékát egy virággal materializálva, reméli Nini is szereti a virágokat - teszi hozzá - mert hát az köztudott, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, de Nini azért csak ellopta azt a kurva szíves táskát, szóval Noémi nem lehetett biztos a dolgában. Mindenesetre ha ideiglenesen is, de béke köttetik Magyarország két legfőbb szívtáska disztribútora között, nekem ezután ne mondja senki, hogy nem érte meg ez a kurva járvány. Yvonne is boldog, mert Ádám és Mardoll a karantén idejére hozzá költözik, hiszen a hely is nagyobb, kert és kondi is van, meg minden kapcsolatnak jót tesz, ha az anyóssal egy fedél alatt lakik a pár. Azért egy említés erejéig felmerül, hogy Mardoll lakása is a várban van, nehogy már itt valaki azt higgye, hogy nem. 

ma_j_-13-2020_06-52-58.gif

ma_j_-13-2020_06-53-46.gif

ke_pernyo_foto_2020-05-13_5_44_24.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_5_30_33.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_5_35_44.png

Tünde az utolsó pár percet már végigsírja, mert az egy dolog, hogy Bogi milyen nemes a felajánlásával, de a számítógépek mellé egy egyszerű, használt gépekkel kereskedő ember felajánl ingyen monitorokat. Pedig Tünde előtte végighívta a gazdag isemrőseit, és volt, ahol lepattintották, de bezzeg tessék, itt egy szegény, aki meg rögtön ugrik és segít. A beérkezett számítógépeket megállás nélkül takarítja és fertőtleníti, piros magassarkúban, hogy kényelmesebb legyen a hajolgatás. Nini is beszáll az adományozásba, na azért nagyon túlzásba nem viszi, apuci irodáiban találtak 2 olyan gépet, ami már a kutyának nem kellett (ránézésre még ilyeneken tanultuk a számítástechnika alapjait általánosban), és attól nagy nehezen hajlandóak megválni egy ilyen nemes ügy érdekében. Na de vannak ennél fontosabb dolgok is, vált témát Nini, merthát még pont a karantén bevezetése előtt találkozott egy nagyon aranyos fiúval, aki állatkertbe is elvitte, az expresszió Tünde fején annyi izgatottságot tükröz a hír hallatán, amennyit nehéz így egyszerre befogadni, de azért én kitartóan próbálkozom majd. 

ke_pernyo_foto_2020-05-13_7_03_42.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_5_52_53.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_5_56_18.png

És akkor így a végére nyugodjon le mindenki a picsába, Bogi elhagyta az országot mindannyiunk örömére, a festményt is viszi magával mely időközben elkészült, és amely szerinte még bőven megfelel a muszlim kultúra által támasztott követelményeknek. Természetesen legjobb fizetett barátja, Páris kíséri ki a reptérre, aki gyémántos szájmaszkot hozott ajándékba, ami rendkívül kényelmes és praktikus viselet ezekben a nehéz időkben. Az utószó hangulatában van némi Szomszédok életérzés, sok hasznos és értékes gondolatot vihetünk magunkkal ezekben a nehéz időkben, például hogy a család a legfontosabb, ha nagyon unatkozunk, akkor otthon golfozással is eltölthetjük az időt a kertben, illetve hogy Bogiéknak is nehéz az élet a karantén ideje alatt, hiszen csak havonta egyszer mehetnek ki, még szerencse, hogy a személyzet megoldja a bevásárlást. 

ke_pernyo_foto_2020-05-13_7_06_47.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_7_06_32.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_6_24_44.png

ke_pernyo_foto_2020-05-13_6_24_56.png

20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2020.05.13. 14:14:24

@PeniValdes: jah, nem élethű, Bogi ennél vaskosabb:D a botox amúgy lángos képet csinál?

karev 2020.05.13. 14:15:10

miért csak 4 van? korona?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.05.13. 14:45:33

@karev: innen olyan aránytalan a a kép, nagy fej, hozzá cingár lábak, meg sokkal oregebb rajta a Bogi..

Erzsébet Pető 2020.05.13. 15:18:55

Az a kép mindent visz. Pont oIyan, mint maga a műsor. Gratulálok a festőnőnek, gondolom soha nem kerül be a török rezidencia egyik termébe sem, valahol útközben már el is tűnt. Bogi majd kimagyarázza, de fizetni biztosan nem fizet érte, remélem azért mindegyik luxit rábeszéli, hogy festesse meg arc-, akt-, vagy bármilyen képét!:)

indy0311 2020.05.13. 16:12:55

@PeniValdes: igen, a képen látható lábakon tuti nem tudna állni. Érdekes, hogy a festmény mint téma, többször is visszaköszönt a sorozatban, és az egyetlen értékelhető darab az volt, amit Tündéről készített a graffitis....az is randa volt, de legalább élethű.

indy0311 2020.05.13. 16:32:31

@PeniValdes: igen, fintorgott is rá nagyon...aztán meg úgy maradt. Szegénynek az új évadra nagyon elrontották az arcplasztikáját.

kvadrillio 2020.05.13. 17:34:41

éseztmost télllleg ki nézi ?! Inkább akkor már szépségversenyt szép, fiatal kislányokkal, akikre jó ránézni, és nem EZEKET A NYOMOTTFEJŰ MACÁKAT !!!

kvadrillio 2020.05.13. 17:38:33

EZEKET A TESTSZABÁSZOK MÁR ÖSZZE-VISSZA SZABDALTÁK AZ UTOLSÓ SEJTJÜKIG, ÉS EGYRE JOBAN HASONLÍTANAK EGY PANOPTIKUM VIASZBÁBÚIHOZ ! :o)

al Dajjal 2020.05.13. 18:25:11

Ezek a testszínű(nél jóval barnább) dresszen kiblőrözték a mellet és az ágyékot, hogy valóban "meztelen jóga" hatást keltsenek????

LaciHogyVoltol 2020.05.13. 18:57:38

Én azon csodálkozom, hogy Dzsudi nem említette meg egyszer sem, hogy milyen ocsmány szobákban zajlottak az események. Én nem is tudom hogyha meg kellene választani a legundorítóbb helyiséget a műsorban akkor melyik lenne a befutó: Nini üzletének az a zöld szobája, ami fentebb az egyik képen is látszik, elég szocreál panel-stílusú ablakkal és radiátorral, amiket a fallal megegyező undorító zöld festékkel festettek le VAGY Noémi nappalija a egyszínű, fosárnyalatú festményekkel...

hereverő heverő 2020.05.15. 09:21:39

Ajaj, mi lesz most velünk? Mind itt fogunk keserű kínok között elpusztulni, mert nekem bizony se gyémántgyűrűm, se konditermem vagy extrém drága karórám nincs. Van viszont -és ezt csak én hiszem magamról- tartalmas életem. Ha ez a luxus, mint amit ezek a szilikonkurvák mutatnak nekünk, akkor én köszönöm szépen, de maradnék szegény. Kellett ez a sorozat ahhoz, hogy az ország még jobban megvesse az un. gazdagokat.
Köszi a hogyvoltokat Dzsudi, nélküled nem ragyogna a nap és nem indulnék most azonnal meztelen jógázni a saját konditermembe.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.05.15. 18:28:36

elég fura lett ez az évad, nem tudom volt e értelme leadni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.05.15. 21:08:06

@hereverő heverő: nekem a bajom az volt mindig is, hogy sosem volt elég luxus, de tényleg, hogy mondták volna hogy ezt a GucciChanel szatyrot akkor használom ha kiulok a teraszta

hereverő heverő 2020.05.18. 09:52:35

@PeniValdes: Persze hogy nem luxus. De komolyan, egy hőlégballonozás vagy egy balatoni (sic.) méregtelenítő p.naszauna a luxus? Meg a viták, hogy milyen gyűrűnek kell lenni a lánykéréshez... Egy valódi luxuscsaládban ez piszokul nem téma, ott vagy magától értetődő a gyémántgyűrű, vagy egyáltalán nem érdekes miből mekkora a gyűrű mert olyat kap a leány amit szeret, horrible dictu kézműves ezüstöt koponyával és lábszárcsontokkal.

Mocsingocska 2020.05.21. 17:41:52

Szokták volt mondani: a gazdag titkolja milye van, a hülye még azt is mondja ami nincs. :)
süti beállítások módosítása