Hogy volt?

Feleségek Luxuskivitelben 3x01 - Luxifelik és luxinglik

2020. április 21. 19:42 - Dzsudibí

Vannak az életben kevésbé, közepesen, illetve botrányosan szar időzítések. Nem tudom melyik kategóriába sorolható eme prominens műsornak a harmadik évadát éppen akkor bemutatni, amikor munkahelyek ezrei sorolnak nap mint nap a gazdasági vágóhíd bejárata előtt kígyózó sor végére, és a világon az összes csapból az folyik, hogy meg leszünk baszva emberek, de nagyon. Mindenesetre kedves Viasat, tudnod kell, én itt vagyok, és nem azért mert muszáj, hanem mert így legalább látok lazacot meg késbakot rendszeres időközönként. Ha valaki csak úgy bebaszódott volna a televízió készülék elé anélkül, hogy előzetesen minden elérhető háttérinformációt elolvasott volna a harmadik évadról, azt mélységes lenézéssel és mérhetetlen undorral tájékoztatnám, hogy van nekünk két új luxink, Nini és Noémi, az egyik szőke, a másik barna, az egyik ruhát tervez, meg ha jól értem, a másik is, és valamelyiknek igazából egy teljesen másik műsorban volna a helye, mert nem is a férje pénztárcáján élősködik. Mondjuk ezzel a lendülettel Vivit is ki kéne vágni, mióta Fecsó lapátra került, de akkor meg aztán már tényleg semmi értelme nem lenne ennek a műsornak. Aki pedig még a válásról sem tudott, az kurva gyorsan mormoljon el 20 miatyánkot üvegszilánkon térdepelve, és gondolkozzon el azon, hogy mégis volt-e értelme bárminek is, amit az utolsó epizód óta véghezvitt.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_5_47_23.png

Bogival indítunk, aki mostanra szintén szőke lett, éppen egy festmény készül róla, amit Burek kap majd annak alkalmából, hogy immáron 10 kerek éve hagyja, hogy Bogi közös vagyonként hivatkozzon a garázsban álló Maseratikra. És akkor ezúton kedves mindenki, aki egy kurva rossz szót is mert szólni amiatt, hogy itt a harmadik évad, és megkérdőjelezte a műsor létjogosultságát eme nehéz időkben: Bogi máris remek tanácsokkal lát el minket, hogy hogyan tartsuk életben a tüzet, és teremtsünk harmoniát kapcsolatunkban akkor is, amikor nullahuszonnégyben egymás fingszagát kergetjük körbe-körbe a lakásban. Nem kell ehhez semmi más, csak 2500 EUR meg egy kimonót viselő festőnő. De akkor mostmár egy kurva szót ne halljak majd válásról Bogikám! Sajnos Boginak rohannia kell, nincs idő modellt állni, menni kell - Pont mint az angol királynő - jelenti ki kuncogva a festőnő, mely hasonlat természetesen Boginak is elnyeri tetszését, minden bizonnyal II. Erzsébet is gyakran teszi tiszteletét műtermekben, hogy ilyen pózban fessenek róla képeket. 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_6_10_25.png

Hogy egy kicsit felvegyük újra a ritmust, rövid életképek Viviről, aki először viszi fodrászhoz Edvárdkát, Babettről, aki vadmacska mintás otthonkában süti a palacsintát vadmacska mintás pizsit viselő kislányának, majd Yvonne-ról, aki Conan, a barbár női megfelelőjével edzés közben tárgyalja ki válásának részleteit, és hogy milyen érzés ennyi év után újra szinglinek lenni. Babett készülődik, Bogival méregtelenítő kúrára mennek, ennek szellemében pedig összepakol minden, a házban fellelhető chipset, kekszet és kockacukrot, that's my girl! 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_6_10_10.png

Yvonne-éknál sem állt meg az élet, és örömmel konstatálom, hogy az új évadban sem hagyták ki Mardollt, Yvonne lányát, aki éppen a meztelen jóga rejtelmeibe vezeti be szűlőanyját, miközben az fejenáll valamilyen ismeretlen okból. Mardoll szerint fontos, hogy free the nipple, mert a nők melleire nem szabadna szexuális objektumként tekinteni, és ezt még az instáján is hajlandó vállalni a nagy nyilvánosság előtt, aminek Yvonne viszont csak visszafogottan tud örülni, mert emiatt már kapott telefonhívásokat is. HOgy milyen ügyben, azt nem tudjuk meg.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_6_24_51.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_6_25_15.png

Vivi virágot kap szerelmétől, tehát mostmár tudjuk, hogy van, és azt is, hogy Zsigmondnak hívják. Eközben Babett rendkívül elégedetlen lánya szettjével, nem elég design-os, és színből is túl sok van, az ember mégsem jelenhet meg egy szülinapi zsúron mindenféle szedett-vedett göncben a

kurva életbe is már

úgyhogy át kell öltözni, majd anya megmondja, mibe, én meg látom magam előtt, ahogy pár év múlva ez a szegény kislány a pszichoterápián százhuszadjára eleveníti fel ezt azt emléket, hogy valamiféle feloldozást nyerjen végre.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_8_02_40_1.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_8_02_13.png

 Eközben Tündééknél is nagyban megy a pakolás, Árpád a kisinas szerepét magára öltve hurcibálja maga után Tünde Vuttyon bőröndjeit, Tünde pedig elmagyarázza az ő boldogságuk titkát, vagyis hogy folyamatosan szexuális töltetű viccekkel húzzák egymás agyát. Hogy erre azért van-e szükség, mert Árpád úgy néz ki, mint egy a napon 3 hete aszalódó teknősbéka, vagy azért, mert Tündén most is kisestélyi van egy hótaposónak álcázott házimamusszal kombinálva az már sajnos nem derül ki. Babettnek sikerül Millát átöltöztetnie, valóban kevesebb lett a szín, és mennyivel több kislányos bájt áraszt a fekete lakknadrággal kombinált fekete szűk felső. Babett búcsúzásképp a lekére köti még Millának, hogy kurvára ne hívogassa a méregtelenítő kúra ideje alatt, mert a maminak pihennie kell, és Milla nem akarhatja a mamit felidegesíteni azzal, hogy sokszor kell vele beszélnie. 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_17_51_17.png

És akkor végre elérkeztünk a lényeghez drága felebarátaim, Bogi felkérést kapott, nem is akármilyet, ő lesz Molnár Nini, azaz az új luxinglink divatbemutatóján az első és az utolsó modell. Első modellnek lenni a legfontosabb szerep - tudjuk meg Bogitól - mert az első modell mindig a leghíresebb is. Akkor gondolom ezen logika mentén haladva az utolsó meg a legkevésbé híres, tehát a kettő átlagát nézve kapunk egy átlagosan híres modellt, de ennek majd utána kell még pontosan néznem, hogy is működik, addig semmiképp ne tollal írjátok fel a jegyzetfüzetbe. Tehát így kerül a képbe Nini, aki egy igazi városi lánynak tartja magát, ezt hangsúlyozandó a következő mondatban kozmopolitaként aposztrofálja önmagát, hogy a gyengébbek is megértsék. Nini spontán, mert neki nem gond kiugrani Costa Ricára Gerard Butler szülinapjára, az már nem kerül említésre, hogy vajon meg is volt-e hívva. Nagyon fontos neki az öltözködés, ezért például nemrégiben beruházott egy olyan bőrkabátra, amilyen Kim Kardashian-nek és Kendall Jennernek is van. 2000 EUR körül az ára, tehát a hülyének is megéri, meg hát mindenki ezt hordja, Kim és Kendall nem tévedhetnek. A KÖRÜL szócska pedig kötelezően elhangzik most is az összeg említése mellett, szigorúan csakis azért, hogy érezzük, itt nem arról volt szó, hogy az utolsó euro centeket kapargatta össze a Gucci táska aljáról, meg amúgyis, ki emlékszik már mikor mennyit költött bőrkabátra. Bogi és Nini csajos dumcsijából is kapunk ízelítőt, Nininek nincs faszija, de szeretne, mert anélkül hogy legyen az ember igazi luxifeli, Bogi kérdésének, a - "Milyet szeretnél, magyart vagy külföldit?" - csak lehelletnyire van "Szegényt vagy gazdagot?" áthallása, mintha egyébként a férj webshop kínálatából nullahuszonnégyben tudnának válogatni.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_17_52_39.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_17_58_06.png

Eközben Olivér és Babett igyekeznek Noémihez, a másik újoncunkhoz, Babett az alkalomra kurvás bajor fejőnőnek öltözött, Olivér szerint úgy néz ki, mint Dorothy, aki elveszítette Totót, ezek után gyanítható, hogy Olivér nem a klasszikus verziót látta gyerekkorában. Noémi IS ruhatervező, jobban mondva ruhatervező IS, mert elsősorban édesanya. Dimitri, az ő kis szeme fénye még az előző házasságából van, és már a sokadik bébiszittert fogyasztja, minden bizonnyal angyali kis teremtés. Noéminek van férje, tehát feli, egyébként meg lakberendező, stylist, van online magazinja, 2 márkája, és mivel sosem várt a szőke hercegre, ezért ő maga a szőke hercegnő. Van itt valami balhé is a levegőben, TOTÁL VÉLETLENÜL éppen Ninivel kapcsolatban, merthogy lenyúlta Noémi szíves táskáját és a saját neve alatt is forgalmaz egyet. Magam is amolyan kezdő divatszakértő volnék, hiszen vannak nadrágjaim meg pólóim, egy egész szekrényre való (nem dicsekvésből, na), de még cipőm is akad egy pár, és én elhiszem Noéminek, ha azt mondja, ő fedezte fel a szív formát és hozta be a divat világába. Ezek után mi sem természetesebb, minthogy Noémi - Babett és Olivér unszolására - maga is elmegy Nini esti bemutatójára, én meg mosolyogva simogatom meg a Panem et circenses feliratú tetkómat a bal seggpofám felett. 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_17_55_15.png

Megérkezünk a divatbemutató helyszínére, Nini a modelleket instruállja, hogy akkor majd ki kell menni a kifutóra, meg vissza is kell jönni, miközben Boginak címezve elhangzik, hogy

"Van a második luk, akkor azzal meg zárod."

és valahol a távolban én hallani vélem, ahogy Micheal Scott üvölt, hogy THAT'S WHAT SHE SAID. Érkezik a modellügynök, akit egyedül az érdekel, hogy a modellfiúnak tízes skálán mennyire lett selymesre borotválva a vádlija, illetve gondterhelt arccal a modelleket fürkészve Ninit kérdezgeti, hogy mi is volt ennek a kollekciónak a fő koncepciója, mert neki ez nem áll össze, Nini meg felháborodottan közli a kamerával, hogy KALIFORNIA BASZDMEG, hát a hülye is láthassa. 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_07_29.png

Vivi és Yvonne is megérkezik, és egy (Nini féle) szíves táska árnyékában beszélik meg a válás(ok) részleteit, mindenkinek sínen van minden, megnyugodhatunk - beleértve Fecsót is. Babett, Noémi és Olivér együtt jöttek, társasáugkban az egy főre eső szíves táskák aránya elég magasnak tűnik, a félreértések elkerülése végett ezek Noémi kollekciójából való darabok. Csatlakoznak Vivihez, Yvonne-hoz és a Nini féle szíves táskához, ahol Babett szakértő szemekkel megállapítja, hogy ez a két szív alakú táska kurvára de nagyon hasonlít egymásra, főleg formai értelemben. Vivi már nagyon régóta ismeri és természetesen rendszeresen vásárolja is Nini termékeit, és akinek ezek a táskák nem teszenek, arról meg van a véleménye, mutatom.

a_pr_-21-2020_18-11-25.gif

 A végére marad Tünde, és az egyik kedvenc szereplőm, Danika, aki látványosan megnőtt az utolsó évad óta, reméljük a jómodora is megmaradt. Kezdődik a divatbemutató, Babett ugyan eleinte kételkedik abban, hogy Boginak fürdőruhákat kéne nagyközönség előtt mutogatnia, hiszen mindannyian emlékezhetünk, milyen dagadt volt mindig is, de úgy tűnik még mindig működik a jó öreg nemeszemsemmitkéthétig diéta, mert Bogi fürdőruhás látványától még Babettnek is elakad a szava. Sajnos azonban csak rövid ideig, a szarvasbőgés kutyafasza ahhoz képest, amilyen hangokat Babett kiad magából, amikor megjelenik a beretvált lábú modellfiú fehér kisnadrágban a kifutón. Természetesen nem mindenki elégedett a kollekcióval, Tünde valahogy nem látja maga előtt a tömegeket, akik puszta kezükkel basszák majd be az áruházak üvegkirakatait, csakhogy hozzájuthassanak ezekhez a darabokhoz, de hát ő sem érthet mindenhez.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_21_40.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_21_40_1.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_22_24.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_23_42.png

 A bemutató után nagygyűlés, ahonnan nem hiányozhat Párisz sem, természetesen harmonizáló öltözékben Bogival, ezúttal egy csillogó lakkszettre esett a választásuk, nagymacskamintás, pont amilyet barlanglakó őseink is hordhattak, rendkívül kellemes látvány a szemnek, meg kell mondanom. Bogi szerényen fogadja a dicséreteket, tiszteletkörét Babett szakítja félbe kocsmárosné felkiáltásával - Akkó most mi a program, hova megyünk hétvégén? - így kénytelen kelletlen átterelődik a szó a méregtelenítő kúrára. Bogi meghívja Noémit is, úgy, ahogy engem inkább soha ne hívjanak sehová:

"Noémi téged is, hogyha szeretnéd, meghívlak."

Noémi gondolom szeretné, mert egyébként meg hogy lesz ebből circenses, de egyértelmű választ már nem kapunk, mert ekkor megjelenik Nini, és elszabadul a pokol egy nagyon izzadtságszagú és begyakorolt vitának álcázott párbeszéd, hogy akkor ki kinek a szíves táskáját lopta el, és hány szíves táska kell a magyar piacra. Mindenki igyekszik az ásításokat döbbent rökönyödésnek álcázni, de végül nem jutunk dűlőre, mert Nini a TESTŐRE társaságában távozik. A testőr jelenléte még sokat látott luxikáink agyonbotoxolt szemöldökeit is megmozgatja (amennyire lehetséges), Tünde szerényen ki is jelenti, hogy na de kérem, ne már, hát rajta KÖZEL 12 milliónyi brilliáns volt az este, mégsem mászkált testőrrel, micsoda úri huncutság ez kérem. 

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_24_35.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_33_38.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_54_03.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_54_05.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_33_44.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_51_02.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_51_49.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_51_53.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_18_52_45.png

A bemutató után rögtön irány a méregtelenítő hétvége, az útról talán csak annyit emelnék ki, hogy a pákozdi pihenőhely női mosdójának átható szarszaga luxikáinknak too much a jóból, de én erre meg azt mondom, a negatív reklám is reklám. Bogi megelőzve a többieket elsőként érkezik, hogy le tudja ellenőrizni, minden rendben van-e a luxiparádéra, de láthatóan elégedett azzal, amit lát, idézem

"Az egész panorámát be lehet látni a szállodából."

Nini helikopterrel érkezik, mert pont lekéste a 13.23-as füredi gyorst, a következő részben meg lesz puncipuhítás (sic!), nem biztos, hogy úgy, ahogy elsőre gondolnánk.

ke_pernyo_foto_2020-04-21_19_29_09.png

ke_pernyo_foto_2020-04-21_19_29_13.png

 

14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2020.04.21. 20:56:07

"Sajnos azonban csak rövid ideig, a szarvasbőgés kutyafasza ahhoz képest, amilyen hangokat Babett kiad magából, amikor megjelenik a beretvált lábú modellfiú fehér kisnadrágban a kifutón."

Köszönöm, sírva röhögök :D

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2020.04.22. 08:36:07

Fuldokolva röhögtem. :) Valaki azért emelje már ki Mardoll kövérségét, Yvonne zacskószerű melleit, Bogi lárvaarcát, Tünde rémisztő arcát (szélütött lenne? :O), Babett értelmezhetetlen frizuráját a fejőnő jelmezéhez, a nem pislogó mély hangú szőke hercegnő manírjait, stb! :)

Orbán Béláné, Erzsike 2020.04.22. 11:48:23

Köszönöm, köszönöm! Nagyon hiányzott már!!!

zsocek 2020.04.22. 13:07:18

@kekecke: Engem az is érdekelne, milyenek lehetnek azok a pasik, akik ezekre az erősen lejárt szavatosságú lényekre költik a milliókat.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2020.04.22. 13:20:21

@zsocek: pontosan ugyanolyanok, mint ezek nőben. Ugyanannyi ostoba pasi létezik, mint ostoba nő. Bár, itt a pasik az ostobábbak, mert ők pénzelik ezeket a parazitákat...

Michael Gary Scott 2020.04.22. 13:51:17

HUH! Ez kemény volt! (...) jó írás, lehet rajta nevetni. A műsort nem nézem, de a Te írásaidat már az előző évadoknál olvastam. Zseniális.

prakp 2020.04.22. 14:30:30

Rettenet, komolyan. Húsz év múlva milyen emberek lesznek ennyire leépült aggyal??

(Másnál is lefagy az oldal a galéria megnyitásától? Kiakad, újra kell tölteni)

BOUDOIR 2020.04.22. 17:43:48

Eskü jobb, mint a tévében. Szénné röhögtem magam! Legközelebb meg se nézem!

Csokis · http://csokis.blog.hu 2020.04.23. 07:02:58

@prakp: Kiszel Tünde gondolom megvan. Na, olyan.

Ag3ssor 2020.04.23. 09:35:29

Volt egyszer egy elég szegény, roma származású barátnőm. Egyszer egy ilyen leopárd-mintás cuccban várt, mert meg akart lepni... Aranyos volt, ő tényleg csak jót akart, de annyira közönséges és visszataszító volt, hogy legszívesebben elhánytam volna magam az öltözékétől.
Inkább finoman elmagyaráztam neki, hogy a kicsit visszafogottabb ruhák sokkal jobban állnak neki.
Babettéknek viszont jó lesz az... Van egy szint, ahol ez oldalhelyes...

n3spr3ss0 2020.04.23. 11:57:44

Lehet örülni, megint van össznemzeti ribanc parádé, Vivien meg a többiek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.04.23. 18:13:37

szegény Milla, az anyja elvette a királylányos ruháit

karev 2020.05.13. 12:13:34

"mert Árpád úgy néz ki, mint egy a napon 3 hete aszalódó teknősbéka" :D köszönöm <3 :*
süti beállítások módosítása