Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Oscar-előszobájára a Telekomnál is nyílik ajtó

2020. január 10. 16:09 - sixx

golden-globes-phoenix-zellweger-gervais-trio-1a.jpg

Az Aranyglóbusz avagy Golden Globe simán tekinthető kakukktojásnak a Fontos Díjak fészkében, hiszen nem Tévé- vagy Filmakadémia adja át mint az Emmyt és az Oscart, nem a rendezők, a színészek, a producerek vagy az írók, és még csak nem is a közönség, mint a People's Choice Awards nevű közönségdíjat, hanem kb. 90 külföldi újságíró, akik Hollywoodban dolgoznak és alapítottak maguknak egy szervezetet HFPA (Hollywood Foreign Press Association) néven. Filmes és tévés díjakat adnak át, és mivel kritikusokról van szó és nem szakmabeliekről, nem vágást vagy látványtervezést díjaznak, hanem olyan dolgokat, amiket a néző is meg tud ítélni: filmeket/sorozatokat, színészeket, rendezőket, zeneszerzőket, dalszerzőket és forgatókönyvírókat.

Ezen a gálán a lényeg a jó hangulat és a pucc, az, hogy ez a 90 újságíró és a hollywoodi nagy sztárok egy este egy jót bulizzanak a Beverly Hilton hotelben. Nem széksorokban ülnek, mint az Oscaron, hanem asztalok mellett, pia és kaja társaságában, az este végére egyre oldottabb hangulatban, közben vicces vagy éppen politikai töltetű köszönőbeszédeket hallgatva. A díjnak különösebb jelentősége nincsen, mármint karriereket nem csinált meg, de jól mutat a kredencen, és ha jó időben kapja az ember, egy kis plusz pénzt kicsikarhat az új szerződésében. Az is igaz, legalábbis az elmúlt húsz év statisztikáit figyelembe véve, hogy minél több Aranyglóbusz-jelölést kap egy film, annál nagyobb az esélye legalább egy Oscar-díjra.

A lényeg, hogy a gálára minél több a-listás sztár elmenjen, és lehessen a tévében mutogatni az újságírókat, ahogy ölelgetik őket a vörös szőnyegen és a bálteremben. 2016-ban pedig ezen a gálán nyert a legjobb külföldi film kategóriájában a Saul fia, majd ment el hazahozni az Oscart, szóval mi nagyon szeretjük ezt a gálát is.

És az sem feltétlenül igaz, hogy a külföld újságírók mind vakok és süketek lennének, tessék csak megnézni az idei nyerteseket, sok kifogásolnivaló nincs rajtuk, ugye.

Nem kell ezt nekem feltétel nélkül elhinni, dehogy kell, tessék szépen a set-top boxon megkeresni a Telekom Videotékát, ahol a három díjat elnyerő Volt egyszer egy Hollywood, az animációs filmek között jelölt Oroszlánkirály, Toy Story 4, vagy Így neveld a sárkányodat 3 is ott figyel. Az HBO GO előfizetéssel rendelkezőknek egy gombnyomás/kattintás/bökés a Kánaán, A hatalmas kis hazugságok mellett a legjobb minisorozatnak választott Csernobil és a legjobb dráma, az Utódlás is ott szerepel a kínálatban, de természetesen az egy-egy jelölésig jutott Trónok harca és Mr. Robot is. A Telekom mindezt szépen összegyűjtötte egy Golden Globe 2020 mappába, hogy még csak a kereséssel se kelljen bajlódnunk, és a hagyományos, IPTV-s környezet mellett a TV GO-in is elérhetővé teszi.

#szponzorált tartalom

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása