Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 3x10 - Álom, álom, rémes álom

2019. március 01. 13:00 - Szencsike

A mostani részben Bobbyzunk, nagy bajba kerül az öreg haver. Vele kezdünk, késő éjjel körbejárja a házát, mintha keresne valamit. Jobban mondva valakit, mert egy nő rátámad! A trükk az egészben az, hogy valójában nappal van és Bobby egy szállodai szobában alszik. Sajnos a szobaasszony épp jött takarítani, persze észreveszi a mozdulatlanul fekvő férfit, aki nem reagál semmire. Az álomvilágban Bobbyt épp agyonveri a nő, a valódiban a szobaasszony kiabál segítségért.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

SWAT 2x16 – Love All

2019. február 28. 13:00 - szde

Anitpatikus fiatalember hallgat egy podcastet arról, mennyire nem fair a melegfelvonulás, mert azt közpénzből fizetik – a fiatalember bele is hajt a szórakozóhelybe. Hondo és Chris a helyszínen, meg Hicks és Jess is. A lezárás mögött emberek nézik a történéseket, mire Hicks odamegy, hogy ez itt nem látnivaló. Az egyik fiatalemberrel szóba is áll, mintha ismernék egymást – a srác csak önkénteskedik, de vigyázni fog magára. Amikor Hicks távozik, még odaveti a csodálkozó embereinek, hogy ő itt John Paul, más néven JP, de azt már Hondo árulja el, hogy ő a főnök fia.

vlcsnap-2019-02-24-11h17m23s246.png

Tovább
Szólj hozzá!

Berlin Station 3x10 – Ma mi nyertünk (évadzáró)

2019. február 27. 13:00 - szde

Eredeti cím: Book of the Fallen

Hector álmodik: fut az erdőben, Vasálarcos-Daniel fegyvert fog rá, vér folyik rá, Stevie is megjelenik az álmában, és jól leönti egy vödör vízzel. De mindez csak lázálom, Timur, az egyik részből megismert konkurens oligarcha emberei találták meg Hectort a birtok határán, majd az orvosa összefoltozta a hapsit, mert hát értékes. És mivel vannak kapcsolatai, segíteni tud Krik vagyonát megszerezni a kikötőből, amit ugye ő felügyel. Mert Roman hamarosan Timur irányába fog elindulni, főleg a szórakozóhelyes jelenet után.

vlcsnap-2019-02-21-11h02m57s089.png

Tovább
8 komment

The Walking Dead 9x11 - Bounty

2019. február 27. 09:00 - hektor_

Visszaugrunk kicsit, egészen odáig, mikor Jerry elmeséli őkirályi fenségének, hogy a csaja bizony bekapta a legyet, zsír új kisbabák lesznek a Királyságban. Jézus és Tara lovagol be a képbe, és ismét itt vannak azok a homályos utalások, hogy Maggie és Michonne be vannak feszülve, mint az Oscar-gála szervezői voltak nézettségszámláláskor. Tara átcuccol a Hilltopba, de előtte még elhozta Ezekielnek a közösségek közötti, aláírás nélküli, nem hatályos Egyezményt, hátha egyszer még hasznát veszik – főleg most, hogy készülődnek a vásárra.

1.png

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása